Serie A - souhrn 14. kola

30.11.2013, 20:03, aktualizováno 02.12.2013, 22:58
Komentáře a souhrny
Juventus udolal Udinese a odskočil od AS Řím, které veze jen bod z Bergama. Remízu zaznamenal i Inter proti Sampdorii, naopak naplno dokázal zabrat AC Milán v Catanii. Neapol ve šlágru zvítězila na půdě Lazia, Fiorentina v přestřelce udolala Hellas, celkem na pěti stadionech se body dělily...

SS Lazio - SSC Neapol 2:4

02.12.2013 21:00

Góly: 26. Valon Behrami (vl.), 88. Keita Baldé - 24. Gonzalo Higuaín, 50. Goran Pandev, 72. Gonzalo Higuaín, 90+1. José Callejón

Neapol zvládla veledůležité utkání na hřišti Lazia a díky výhře 4:2 udržela kontakt s čelem tabulky; Římané naopak zústávají v jejím bezútěšném středu. Hrdinou se stal dvoubrankový Gonzalo Higuaín, autor vítězné trefy. Partenopei vyhráli v Římě poprvé po pěti letech.

Už před začátkem utkání bylo jasné, že oba soupeři potřebují takříkajíc "nakopnout" - Biancocelesti uhráli v posledních čtyřech ligových duelech všehovšudy tři remízy, Neapol za sebou vláčela šňůru tří porážek ve všech soutěžích. Na obou stranách pak představovaly velký problém absence - Klose, Biava, Mauri, Hamšík, Zúňiga i Mesto byli mimo hru, a na hřiště se tak dostal i domácí Brayan Perea.

V prvních pěti minutách byla nejvýraznější akcí střela Antonia Candrevy, která prolétla kolem Reinovy branky a španělský gólman mohl děkovat své zadní tyči. Že se brankáři v úvodu nenudili dokazují i střely Hernanese a Callejóna, zatímco projektil Abdoulaye Konka prolétl těsně mimo.

Neapol byla po prvních 23 minut poměrně zakřiknutá, ale stačil jeden geniální Higuaínův moment a hosté se radovali z vedoucí branky: argentinský forvard se probil obranou Lazia, ustrážil bránícího Michaëla Cianiho a zasunul míč pod brankáře Marchettiho. Byl to první Pipitův ligový gól ze hry od 22. září.

Jenže radost hostujících fanoušků trvala pouze 60 vteřin - s Candrevovým pasem z pravé strany si obrana Partenopei neporadila, takže se neposedný míč dostal až k Behramimu, který jej smolně tečoval do své vlastní sítě. Vedení hostům se snažil vrátit Goran Panděv, ale Marchetti byl proti; domácí gólman následně vyrazil Insigneho střelu do cesty Higuaínovi, avšak jasnému gólu zabránilo Argentincovo ofsajdové postavení.

A šance se kupily i nadále - Hernanes se šťastnou náhodou dostal do situace 1 na 1 s Pepe Reinou, ale ztratil balanc a pálil mimo tři tyče, a také Candrevova rána z úhlu kolem neapolské brány pouze prolétla. Ihned po změně stran se vedení na stranu Lazia pokusil strhnout opět Hernanes, ale byl neúspěšný, stejně jako na druhé straně s dalekonosnou ránou Gökhan Inler.

V 50. minutě se Neapol dostala opět do vedení, avšak neobešlo se to bez kontroverze - přímý kop, který vedl ke druhé brance Partenopei, byl ze strany sudího odvážným rozhodnutím. Hosté však perfektně využili zaspání obrany Lazia, Maggio přihrál míč do cesty Panděvovi, a makedonský střelec z malého vápna neminul.

Ve druhé půli už vypadala Neapol nebezpečněji; Biancocelesti sice také hrozili, jako po Lulićově ráně do Reinovy náruče či Raduově nepřesném projektilu, ale poslední slovo měl nakonec Gonzalo Higuaín. Ten sice nejprve před prázdnou bránou trestuhodně zaváhal, ale v další šanci si už s Panděvovým pasem poradil bezchybně a ránou pod břevno poslal hosty do vedení 3:1.

Vypadalo to, že si Benítezův tým kráčí pro pohodové vítězství, nakonec však z toho ještě bylo drama - Baldé Diao Keita prosprintoval skrz neapolskou obranu a střelou do vinglu zkušeně snížil na 2:3. To se psala 88. minuta, a Lazio, které ucítilo šanci vyrovnat, vrhlo všechny síly do útoku; logicky mu tak zůstávaly díry v obraně, a jedné takové Neapol využila. Dries Mertens obral Cianiho o míč a nabil Callejónovi, který uzavřel skóre zápasu na 2:4.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Hellas Verona 4:3

02.12.2013 19:00

Góly: 5. Borja Valero, 14. Borja Valero, 43. Juan Vargas, 54. Giuseppe Rossi (pen.) - 6. Rômulo, 13. Juan Manuel Iturbe, 72. Jorginho

Italská první liga si v pondělním programu připravila dva zápasy a v tom prvním jsme se opravdu měli na co dívat. Fotbalová lahůdka se šťastnějším koncem pro Violu totiž nabídla množství šancí, červenou kartu a především sedm branek!

Někteří diváci možná na stadionu Artemia Franchiho ještě ani nenašli svá místa, když domácí útočník Joaquin našel nabíhajícího spoluhráče Borju Valera. Bývalý dirigent záložní řady španělského Villarrealu zamířil a na jeho přesně umístěnou ránu byl brankář Rafael krátký.

Úvod zápasu nepřestával udivovat, když po pouhých šedesáti vteřinách napřáhl talentovaný Iturbe ke střele, kterou musel brankář Neto s námahou vyrážet. Jeho reflexy ale nebyly úplně šťastné - míč se totiž snesl k nohám dobíhajícího záložníka Romula, který si s relativně snadnou pozicí poradil výtečně a srovnal na 1:1!

Ani to ale zdaleka nebylo vše. Festival šancí pokračoval díky ráně Borjy Valera, kterou tentokrát brankář Rafael dokázal vyrazit mimo nebezpečí. Ani pokus Massima Ambrosiniho nevypadal špatně, třebaže se nakonec stočil mimo tři tyče. Fiorentina této neproměněné akce za chvíli litovala, protože mladík Juan Manuel Iturbe otočil vývoj utkání ve prospěch Mandorliniho svěřenců. Luca Toni, který většinou gólové akce sám zakončuje, tentokrát využil svých zkušeností a nahrál volnějšímu Argentinci. Iturbe si se zakončením hlavu příliš nelámal a míč opět skončil za Netovými zády - 1:2.

Stejně jako vedení Fiorentiny netrvalo dlouho, ani zdánlivý tříbodový přísun si hosté příliš dlouho neužili. Dalších šedesát sekund od inkasované branky totiž Borja Valero vstřelil svůj druhý dnešní gól a domácí fanoušci se mohli opět hlasitě ozvat!

Následující minuty možná trochu ztratily původní tempo, ale troufám si říct, že hráči obou celků pouze sbírali síly. Utkání totiž v žádném případě nebylo rozhodnuté, takže jsme se ještě dočkali velmi dramatické zápletky. Rána Massima Ambrosiniho možná mířila vedle tyče, ale Fialky daly jasně najevo, že u remízy dnes večer rozhodně nezůstane. Frekvence, s níž se oba týmy střídaly ve vedení i možných šancích, mohla být brzy ještě výraznější - pět minut před poločasem se totiž pokoušel prosadit již jednou střílející Iturbe.

Také obrana veronského Hellasu si vybrala slabší chvilku, za což se na ni ale nezaujatý divák rozhodně zlobit nemůže. Gól Juana Manuela Vargase po nahrávce Vecina totiž znamenal další motivaci pro oba tábory. S ní v myslích a čerstvou silou v nohách vykročili hráči trenéra Mandorliniho vstříc druhé půli. Tu začali lépe hosté, když se pokoušel prosadit Janković. Jeho střela však brankáři Netovi příliš starostí nenadělala. O mnoho víc jich naopak musel mít právě zkušený Boško Janković, který po jedné žluté kartě zahrál ve vlastním pokutovém území rukou, což mělo dva logické závěry. Jednak se Janković musel s utkáním rozloučit předčasně, čímž značně oslabil prohrávající tým Hellasu, a navíc sudí Daniele Doveri nařídil pokutový kop! K penaltovému puntíku se postavil kanonýr Giuseppe Rossi a bez větších problémů svou exkluzivní pověst potvrdil!

Verona však sympaticky nesložila zbraně a také v deseti mužích se dál pokoušela alespoň snížit. K tomu jí mohl dopomoci Luca Toni, který však z kopaček namířil míč pouze do boční sítě. O něco lépe si vedl střídající Matias Fernández, který jen těsně minul levý roh Rafaelovy brány. Velice živé utkání rozhodně neztrácelo tempo, naopak jej ve vysoké rychlosti udržoval Borja Valero. Technicky vybavený hráč rozehrál standardní situaci směrem k Rodriguezovi, který hlavou minul Rafaelovu bránu jen o kousek.

Fiorentina toužila po definitivním rozhodnutí dnešního utkání, takže se v obrovských šancích postupně vystřídali Pepito Rossi i rychlík Cuadrado. Na druhé straně kontrovali podobně nebezpečnými pokusy Romulo s Tonim. I přes optickou převahu domácích Fialek se ale Verona dočkala snížení! Střelu mladíka Jorginha totiž brankář Neto nestačil chytit, takže jen sledoval, jak přesná rána talentovaného záložníka padá k tyči - Viola vedla již jen o gól.

Také v tomto případě se neuvěřitelné mohlo stát skutečností a Fiorentina mohla pohotově srovnat. Mati Fernández ale po skvělé individuální akci nastřelil pouze výborně zasahujícího brankáře Rafaela. Fanoušci, kteří se rozhodli obětovat peníze, čas a možná kousek zdraví, rozhodně udělali dobře. V dalším šanci se totiž objevil Tomović, který pronikl do pokutového území Hellasu a Rafael měl opět o práci postaráno. Ostatně, zkušený brankář si dnes rozhodně na chladné podmínky stěžovat nemohl. Ani Neto však nouzí o zákroky netrpěl, přesto se k poslední akci zápasu dostali domácí. Cuadrado napřáhl z větší vzdálenosti a míč se otřel o boční síť. Víc již ani jeden z celků nestihl, přesto ani jeden ze soupeřů nemusel do kabin odcházet zahanben.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Udinese Calcio 1:0

01.12.2013 18:30

Góly: 90. Fernando Llorente

Juventus na domácím hřišti porazil Zebry z Udinese, drama to ovšem bylo až do záveřečných vteřin. Právě v nastaveném čase druhé půle totiž rozhodl hlavičkující Fernando Llorente. Díky těmto třem bodům a remíze AS Řím tak Stará dáma odskakuje Římanům na rozdíl tří bodů.

Již od úvodních minut bylo jasné, že Juventus Stadium v Turíně bude dějištěm skvělého utkání. Oba celky vyznávají vesměs ofenzivní styl fotbalu, navíc měly oba velkou motivaci. Bianconeri se v případě výhry mohli těšit z tříbodového náskoku na druhý AS Řím, Udinese by s dalšími třemi body na kontě mohlo překročit polovinu tabulky směrem vzhůru. Už po osmi minutách se v dobré šanci ocitl malý argentinský útočník Carlos Tévez, jeho střelu ale brankář Željko Brkić bez větších problémů chytil. Na druhé straně rozehrál první rohový kop Udinese kapitán Antonio Di Natale, ale žádný z jeho spoluhráčů se do zakončení nedostal.

Na utkání se Zebrami nejspíš Andrea Pirlo nebude vzpomínat v nejlepším - po čtrnácti minutách totiž musel své místo přenechat Paulu Pogbovi kvůli zranění. Tlak Juventusu narůstal s každou minutou, což demonstroval Carlos Tévez. Ten sice dostal výbornou přihrávku od útočného kolegy Fernanda Llorenteho, ale stoper Danilo včas zakročil. Po půlhodině hry se do vedení mohli dotat hosté, když Antonio Di Natale skvělým lobem překonal Gianluigiho Buffona. Svého brankáře ale na brankové čáře zastoupil vracející se Leonardo Bonucci. Celek Antonia Conteho si uvědomil možné riziko bezgólového stavu a jal se útočit.

V šanci se objevil znovu rychlý Carlos Tévez, ale byl nucen svést další souboj s Danilem. Po teči hostujícího obránce míč zamířil těsně mimo. Do konce první půle jsme se dočkali pouze několika žlutých karet. Přesto se úvodní dějství určitě nedá označit za nezáživné. Úvod druhého poločasu opět vyšel lépe Staré dámě. Zakončení Fernanda Llorenteho na přední tyči sice pomalu směřovalo za čáru, v poslední chvíli ale situaci zachránil Domizzi. Ani rohový kop Carlose Téveze za zády brankáře Brkiće neskončil. Jeho protějšek mezi třemi tyčemi Juventusu Buffon měl také plné ruce práce, když se k dorážce Fernandesovy rány dostal Di Natale. Z bezprostřední blízkosti však výtečně zasahujícího veterána nepřekonal.

Po několika minutách, které se odehrávaly převážně kolem půlícího kruhu, se do velké šance dostal Lazzari. Záložník Zeber využil velké chyby Bonucciho a nahrávky svého kapitána Di Nataleho k zajímavé střele. Gianluigi Buffon však míč vyslaný z hranice šestnáctky vyrazil. Do ofenzivní hry Bianconeri se zapojil také Paolo De Ceglie, jehož technická střela prolétla těsně nad břevnem. Velké šance se Juventus dočkal patnáct minut před koncem utkání, když razantní střelu Artura Vidala Brkić vyrazil jen díky skvělému zákroku.

Tlak Juventusu se stával neúnosným, takže Zebrám dala denfezívní činnost více práce. Z volného přímého kopu se málem trefil Carlos Tévez, ránu střídajícího Fabio Quagliarelly vyrazil gólman Udinese fantastickým zákrokem. Minutu před koncem utkání za svého brankáře zaskočil opět Danilo. Ani skvělá obranná linie Udinese však nevydržela. Minutu po vypršení regulérní hrací doby ji totiž po centru Stephana Lichtsteinera překonal hlavičkující Fernando Llorente. Vysoký Španěl rozhodl o třech bodech pro Starou dámu, díky kterým se turínský tým osamostatnil na čele tabulky. Parta trenéra Francesca Guidolina sídlí na průběžné třinácté příčce.

Více informací k zápasu

Inter Milán - UC Sampdoria 1:1

01.12.2013 15:00

Góly: 18. Fredy Guarín - 89. Renan

Oba trenéry čekal od tří hodin odpoledne velmi emotivní zápas. Domácí Walter Mazzarri strávil v Sampdorii dva roky, na které dodnes s láskou vzpomíná. A Siniša Mihajlović, to je jméno milánským fanouškům více než známé. Dnes si oba taktici body pouze rozdělili.

Sampdorii v poslední době postihla řada katastrof - kromě úmrtí dosavadního a celkem respektovaného majitele Garroneho trpí tým také po stránce sportovní. Tradiční janovský celek se krčí na smutném předposledním místě a dokonce se muselo rozloučit s trenérem Rossim. Jeho nástupce přišel rovnou od kormidla srbské reprezentace a není jím nikdo menší, než Siniša Mihajlović. Tomu není italská liga vůbec nepříjemná a speciálně Inter Milán byl jeho prvním týmem v roli asistenta trenéra. Dnes se proti němu postavil s cílem obnovit zašlou slávu Dorie.

Nutno dodat, že úvodní minuty mnoho fotbalového umu nepředvedly, protože oba celky začaly spíše defenzivně. Hra se soustředila pouze kolem středového kruhu, odkud mnoho šancí vytvořit nelze. Po uplynutí povinné "seznamovací" čtvrthodinky ale motor Interu Milán zapnul a výsledkem bylo kromě zvýšení tempa hry také vstřelení první branky. Rodrigo Palacio totiž po skvělé individuální práci nabídl šanci nabíhajícímu Fredymu Guarínovi a bývalý hráč FC Porto dopravil míč do sítě!

O pár minut později se do dalšího zakončení dral opět Argentinec Palacio, ale tentokrát byl stopery Dorie zastaven. Nerazzurri dostali příležitost kopat přímý volný kop a slušně vyhlížející centr do pokutového území musel hasit brankář Angelo da Costa. Další komplikace pro hostující tým se udála pár minut před odchodem do kabin, protože zraněného obránce Daniela Gastaldella musel nahradit spíše nezkušený Vasco Regini.

Úvod poločasu druhého se nesl ve znamení většího tlaku Sampdorie, jmenovitě se do zakončení dostal Roberto Soriano, jehož pokus ohrozit Handanovićovu bránu byl ale obranou zablokován. Brankáře da Costu pro změnu zkoušel přelobovat Esteban Cambiasso, ale jeho pokus skončil vedle tyče. Po vyvezení balonu na polovinu soupeře se pokoušel prosadit také mladý záložník Pedro Obiang, ale také s jeho zakončením si brankář Handanović poradil bez větších problémů. O poznání více práce měl zkušený brankář s přímým volným kopem Edera, který musel vyrážet na rohový kop.

Když se zdálo, že Inter si své vedení pohlídá a Siniša Mihajlović se se San Sirem rozloučí jako poražený, spasil jej střídající hráč. Renan se na hřiště dostal v samotném závěru, i pouhé dvě minuty ale brazilskému záložníkovi stačily k vyslání krásné rány z větší vzdálenosti, na kterou Samir Handanović prostě nemohl dosáhnout. Nerazzurri mohou být zklamaní, protože v utkání byli přeci jen mírným favoritem. Sampdoria ale prokázala větší motivaci a nakonec si z Milána veze příjemný výsledek v podobě spravedlivé remízy. Ta jí možná pomůže k úniku ze sestupových vod.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AS Livorno 3:0

01.12.2013 15:00

Góly: 36. Luca Rigoni, 56. Cyril Théréau, 89. Alberto Paloschi

Tak jasný výsledek asi čekal málokdo, rozhodně ne fotbaloví experti či dokonce domácí fanoušci. Chievo Verona totiž dnes odpoledne porazilo hosty z Livorna o tři branky, což vzhledem k doposud mizerné formě Mussi Volanti je velmi překvapivý stav.

Zároveň je však dobré dodat, že si veronský celek vítězství určitě zasloužil, neboť po celý zápas byl aktivnějším týmem. O góly se postupně postarali Luca Rigoni, Cyril Théréau, na kterého navázal ještě mladík Alberto Paloschi. Výhra pro Chievo znamená postup v tabulce, nyní je tradiční veronský klub na šestnáctém místě. Livorno naopak klesá a zatím mu patří příčka osmnáctá.

Již po pěti minutách jsme mohli vidět první branku. Stačilo, kdyby se Émersonova rána stočila o pár centimetrů směrem k bráně. Takto ale pouze olízl tyč. Livorno se pokoušelo od úvodních minut diktovat tempo hry, což demonstrovalo také ráznou střelou útočníka Paulinha, který však z přímého volného kopu trefil pouze dobře postavenou zeď před ním. Chievo se pokoušelo o změnu skóre díky Dejanu Lazarevičovi, kterému se také v posledních zápasech poměrně daří. Dnes však Francesca Bardiho nepřekonal, protože jeho rána z dálky zamířila jen do středu brány.

Ani ten však nestačil na další zakončení Chieva, ve kterém se ocitl kapitán Luca Rigoni. Přesný pas na něj mířící záložník Chieva proměnil díky skvělé ráně, na kterou Bardi nemohl úspěšně reagovat - 1:0.

O minutu později se evidentně povzbuzený celek pouštěl do další akce, tentokrát však mladík Bardi skvěle podržel svůj tým. Na začátku druhého poločasu se Livorno znovu pustilo do útočení, ale množství nepřesností jeho snahu kazilo. Naopak se radovali domácí. Rychlou kombinaci Mussi Volanti zakončil zkušený útočník Cyril Théréau do protipohybu brankáře Bardiho a ve Veroně bylo opět o trochu veseleji.

Klíčovou roli dvacet minut před koncem skvěle splnil Nahuel Valentini, který zaskočil za již překonaného Bardiho a Théréauovu ránu vyrazil z brankové čáry. Přesto ani jeho obětavost k bodům nevedla. Deset minut před koncem se totiž k míči dostal střídající Alberto Paloschi, který nadvakrát Bardiho překonal a vstřelil třetí branku Chieva. Vzhledem k faktu, že Verona měla doposud problémy především se střílením branek, se Corini může z výkonu svých svěřenců hrdě radovat.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - US Sassuolo 2:2

01.12.2013 15:00

Góly: 27. Nenê, 87. Marco Sau - 14. Lino Marzoratti, 19. Simone Zaza

Sassuolo se sice na stadionu Sant'Elia ujalo vedení, které vzápětí ještě navýšil Simone Zaza, ale kontaktní gól Neného znamenal zdramatizování utkání. O konečné dělbě bodů pár minut před koncem rozhodl pohotový střelec Marco Sau.

Po sedmi minutách od doby, co sudí Fabbri poprvé pískl do píšťalky, se k míči dostal do té doby velmi aktivní mladík Simone Zaza, kterému se povedlo proniknout mezi dvěma protihráči a následně vystřelit. Skvělý zákrok si ale na své konto připsal brankář Vlada Avramov. Důležitá událost se stala po dvanácti minutách, když kvůli zranění nemohl v zápase pokračovat Victor Ibarbo a své místo přenechal Nenému. Nebyla to však jediná čára přes rozpočet trenéra Lópeze - o pouhé dvě minuty později se totiž Sassuolo dostalo do vedení. Obránce Lino Marzoratti si naběhl na centr od rohového praporku a přesným zakončením šokoval domácí stadion.

Hráči Cagliari si museli připadat jako ve zlém snu, protože po nahrávce Gaetana Masucciho se k míči dostal talent Simone Zaza, který si balon zpracoval a přesnou ranou zvýšil na rozdíl dvou branek.

Až do konce první půle se Cagliari nemohlo vzpamatovat z nečekaného vývoje utkání, půle druhá pro něj začala mnohem lépe. Do zakončení se tlačil Cossu, ale jeho centr nakonec žádného ze spoluhráčů nenašel. Tlak Cagliari sílil, což doložil střídající Nene. Jeho akci nejprve zastavil ofsajd, poté se zkušený útočník dostal ke skvělé střele. S tou si nakonec brankář Pegolo nadvakrát poradil. Stejně tak skončila i rána domácího záložníka Sebastiana Erikssona. Sassuolo se k ohrožení soupeřovy brány dostalo až dvacet minut před koncem, když Gaetano Masucci chytře obstřeloval brankáře Avramova.

Cagliari se ale nevzdalo a kýžené ovoce se brzy dostavilo - píle se sardinskému celku začala vyplácet po centru Luky Rossettiniho, který na zadní tyči našel nabíhajícího Neného, jenž hlavičkou poslal míč do protipohybu brankáře Pegola. To však nebylo vše - o pár minut později totiž Cagliari srovnalo. Střela belgického záložníka Radjy Nainggolana ještě brankou neskončila, ale dorážka pohotově zakončujícího Marca Saua už ano. I díky ní tedy Cagliari nakonec bere proti Sassuolu bod.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Řím 1:1

01.12.2013 15:00

Góly: 51. Davide Brivio - 90. Kevin Strootman

Ztráta AS Řím se dál prodlužuje, Giallorossi dnes odpoledne pouze remizovali v Bergamu. Bez zraněného kapitána Tottiho se zkrátka Vlkům nedaří střílet potřebný počet branek a zejména první poločas byl z jejich pohledu spíše zklamáním.

Římští Vlci poslední dobou ztratili důležité body, což se odrazilo na jejich postavení v tabulce - tým trenéra Rudiho Garcii ztratil vedoucí postavení a na čele Serie A jej vystřídal Juventus Turín. Pro další body si tedy Římané museli přijet do Bergama, kde se utkali s místní Atalantou. Ani Orobici se ale příliš nedaří, takže před vlastními fanoušky chtěla jistě začít lépe.

Francouzský elegán na lavičce AS připravil fanouškům několik překvapení, když od úvodní minuty poslal do hry například Michaela Bradleyho s Marquinhem. Určitá nesehranost byla na Vlcích vidět, především přechod do útoku bez Miralema Pjaniće nepůsobil elegantně ani snadně. Hráči Orobici ke svému soupeři dobře a včas přistupovali. Nečekali snad jen Marquinhovu ránu z větší vzdálenosti, se kterou měl brankář Andrea Consigli nečekané potíže. Zadní linie AS neměla větší problémy s udržením míče, ale ani na hrotu se pohybující Gervinho nedostal od obránců Bergama volný prostor.

Nejzajímavější situací následujících minut se stalo ošetřování brankáře Morgana De Sanctise, na jehož místo málem nastoupil mladík Skorupski. Vepředu se ale Římu opět nedařilo. Obrana Římanů naopak musela řešit další problémy - rychlík Moralez hledal nepříjemným centrem nabíhající spoluhráče, na zadní tyči musel zasahovat Maicon. Mezi pilíře záložní řady hostí patří samozřejmě také Kevin Strootman, který z hranice pokutového území napřáhl ke střele a ta jen těsně minula Consigliho bránu.

Obrovskou šanci Atalanta spálila po půlhodině hry, kdy German Denis prodlužoval centr, Brienza zůstal na kraji šestnáctky zcela osamocen a jeho ránu musel likvidovat De Sanctis až z brankové čáry! Hra se jinak až do konce prvé půle odehrávala kolem středového kruhu. Povedený centr na Gervinha sice prošel, ale zastavil ho Cazzola - podle arbitra Damata v souladu s pravidly. Po kombinaci Bradleyho s Gervinhem sice AS kopalo přímý volný kop, ale hbitý Alessandro Florenzi nastřelil prvního před ním stojícího hráče.

Šok pro hostující hráče přinesla jednapadesátá minuta, když se po faulu k míči postavil Davide Brivio a přesnou ranou poslal Atalantu do vedení!

Jako první odnesl nepovedený výsledek možná trochu překvapivě kapitán Daniele De Rossi, jenž uvolnil místo talentovanému Ademu Ljajićovi. Do tempa zápasu se však hosté dostali až díky střídajícímu Miralemu Pjanićovi, jehož technický pokus dělal Consiglimu značné problémy. AS se delší dobu nedaří střílet větší počet branek, dnes však padly dvě. Po Florenziho přiťuknutí ale první zásah z kopačky Michaela Bradleyho nemohl být uznán z důvodů ofsajdu. Hostující fanoušky bylo hodně slyšet především po sudím Damatem neodpískané ruce domácích hráčů, kterou arbitr neodpískal.

Platonicky se jevící snaha AS o vyrovnání dlouho nenesla kýžené ovoce, až v nastaveném čase se díky Kevinu Strootmanovi Vlci dočkali. Adem Ljajić zapojil techniku i intelekt, když vylepšoval pozici pro holandského záložníka. Mladý reprezentant již neměl větší problémy dopravit míč do protipohybu brankáře Consigliho. AS tedy získalo alespoň bod, ale Juventus i Neapol mají utkání k dobru, takže můžeme hovořit o jasné ztrátě v boji o návrat na první místo. Atalanta je zatím na jedenácté příčce.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AC Milán 1:3

01.12.2013 12:30

Góly: 13. Lucas Castro - 20. Riccardo Montolivo, 63. Mario Balotelli, 81. Kaká

Velmi důležité tři body si dnes odpoledne připsalo milánské AC. Porazilo totiž domácí Catanii, i když úvod zápasu mu vůbec nevyšel. Na branku Castra však postupně odpověděli Montolivo, Balotelli a Kaká, utkání navíc nedohrál vyloučený záložník Tachtsidis.

Sudí Rizzoli dal pokyn k rozehrání a míče se ujalo AC Milán. Od úvodních minut se jevilo jako aktivnější celek, i když v prvních minutách spíše jen bezzubě obléhalo branku sicilského soupeře. Hlavním problémem Rossoneri se kromě složení obranné řady stalo množství nepřesností, ze kterých mohla Catania vyrážet k protiútokům. Další z takových akcí už domácí Sloni dokázali využít, když po zmatcích v pokutovém území ofenzivně laděný Lucas Castro propálil nepříliš důrazně zasahujícího brankáře Gabriela a poslal domácí do vedení!

I když se milánský tým neprezentuje vydařenými momenty, přesto byl výsledek poněkud překvapivý - Catania je přeci jen na posledním místě a některé celky si na její hřiště jezdí pouze zastřílet. Navýšit vedení svého týmu mohl Pablo Barrientos, ale jeho rána ze střední vzdálenosti skončila těsně vedle tyče. Možná jen těžko by se v hledišti našel člověk, který by po dosavadním výkonu AC favorizoval právě Allegriho tým. Přesto se milánský klub vzchopil a o pouhou minutu později srovnal krok. Riccardo Montolivo využil přesného centru spoluhráče Emanuelsona a z voleje zakončil!

Ani Catania ale nehodlala nadějně rozehraný zápas zcela ztratit a mohla pomýšlet na zisk tří bodů. Ve velké šanci se ocitl Lopez, ale jeho akci pohotovým zákrokem zastavil mladý brankář Gabriel. Brazilský talent musel předvést své reflexy také před odchodem do šaten, kdy střelou zpoza šestnáctky ohrožoval branku AC Barrientos. Úvod druhé půle navázal na vcelku nezáživné chvíle polední siesty, tempo utkání se nijak zázračně nezvedlo.

Až po hodině hry se AC opět dostalo před pokutové území Andújara s větším důrazem, když ránu Maria Balotelliho musel likvidovat obranným zákrokem Rolín. Italskému útočníkovi přesto jeho aktivita vyšla a napodruhé se již nemýlil - po faulu na Valtera Birsu si bývalý hráč Manchesteru City postavil míč a po krátkém rozběhu jej napálil k tyči - 2:1.

Vývoj utkání neunesl řecký záložník Panagiotis Tachtsidis, který nesmyslně fauloval a obdržel rovnou červenou kartu. Rozhodčí Rizzoli tedy poslal rozhněvaného hráče do kabin. Přesto se Catania mohla radovat - stačilo, aby Silvestre přišel o trochu později a centr směřující na Jaroslava Plašila by český reprezentant mohl "uklízet" do brány. Od té doby se AC ujalo aktivity a diváci si mohli několikrát užít spolupráci dua Kaká - Mario Balotelli. Tentokrát se druhý jmenovaný hráč dostal k razantní střele, se kterou si na poslední chvíli brankář Andújar přeci jen poradil.

Ani tento zákrok však Catanii nestačil k jakémukoli bodovému přídělu, o čemž rozhodl Brazilec Kaká. Také on je v poslední době ve velké formě a navíc se mu daří střílet důležité branky. Podobnou zaznamenal i dnes odpoledne, když jakoby nic pronikl do pokutového území Catanie a s ledovým klidem míč poslal až za Andújarova záda - 3:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Turín FC 1:1

30.11.2013 20:45

Góly: 69. Davide Biondini - 7. Omar El Kaddouri

Turínské FC sice od sedmé minuty díky brance Omara El Kaddouriho vedlo, ale plný počet bodů přesto nezískalo. Granata totiž nezvládla pohlídat Davida Biondiniho, který dvacet minut před koncem srovnal.

Sobotní program nejvyšší italské fotbalové soutěže přinesl další remízu, tentokrát si body rozdělily celky Janova a Turína. Tamní CFC muselo dorovnávat krok, ale nakonec vše zvládlo a pokračuje v sympatických výkonech. Dalším dobrým výkonem se prezentovala senzace hostí se jménem Cerci na dresu, ale ofenzivní talent svou šanci promrhal a nechal vyniknout brankáře Mattiu Perina. Ten se v minulých utkáních blýskl například likvidací penalty Maria Balotelliho.

Sotva uběhlo prvních pár desítek sekund a diváci se stačili usadit na svá místa, již se mohli málem znovu zvedat ze sedadel. Do úvodní šance utkání se totiž dostal hostující útočník Ciro Immobile, jehož ránu zastavila až branková konstrukce Perinovy brány! Turín zvyšoval obrátky a zanedlouho poté se dočkal prvního (a zaslouženého) gólu. Brankář Mattia Perin měl tu smůlu, že ránu Omara El Kaddouriho z hranice pokutového území spatřil až na poslední chvíli, kvůli teči navíc projektil z kopaček mladého hráče snadno změnil směr - Granata vstřelila brzký gól a vytvořila tlak na domácí mužstvo.

Grifové se dlouho nemohli dostat do tempa, i když se o to hodně snažil například mladý záložník Centurión. Talent z argentinského klubu Racing Avellaneda ale nepřekonal brankáře Padelliho ani střelou, ani nebezpečně vypadajícím centrem. O přímé ohrožení zkušeného Daniela Padelliho se pokoušelo také eso domácího útoku Alberto Gilardino. Ani vysoký reprezentant se ale nepotkal s přesnou muškou. Statický tlak Janova stále kýžené ovoce nepřinášel, naopak se málem radovali hosté. Turínský klub ale spíše vyčkával na rychlé protiútoky, které mu i díky osobě zmíněného Alessia Cerciho nedělají problémy. Dnes večer však domácí obránci dávali pozor a příliš mnoho pasů za sebe nepouštěli.

Mladík Šime Vrsaljko již teď poutá pozornost věhlasnějších klubů Itálie, neboť svými výkony podporuje nejen Janov, ale vydatně pomáhá také chorvatské reprezentaci. Vrsaljko si stíhá plnit nejen obranné povinnosti, ale z prostoru beka nabíhá do nebezpečných situací, čímž pomáhá vytvářet přečíslení. Jedno z nich dnes večer zakonči velice povedenou střelou, která se od tyče dokonce chystala změnit skóre. Naneštěstí pro Grify se ale odrazila do obličeje brankáře Padelliho a i když jej to bolelo, nejspíš byl rád, že tímto zajímavým zákrokem zabránil inkasovanému gólu. Moc dlouho mu ale radost ze zásahu netrvala, protože se jeho situace ukázala jako vážnější. Trenér Ventura se proto rozhodl ke střídání a Padelliho nahradil Lysem Gomisem.

Ten moc úspěšnou premiéru nezažil, neboť jen o pár chvil později kapituloval. Pas střídajícího Řeka Giannise Fetfatzidise totiž nepozornou obranou prošel až na nabíhajícího Davida Biondiniho, který v poklidu srovnal stav utkání!

Turín se nehodlal vzdát tří bodů a vzápětí odpověděl více než sympaticky - protiútok tažený útočníkem Immobilem totiž brankář Mattia Perin likvidoval na poslední chvíli a ještě k tomu mu pomohla neschopnost zakončujícího hráče. Ciro Immobile totiž mohl skórovat, ale před prázdnou branou napálil míč jen do ležícího Perina! Poté se Turín symbolicky uchýlil na vlastní polovinu a o případné skórování již nejevil zájem. Domácí sice byli povzbuzováni vášnivými fanoušky, ale stejně s teplotou na teploměru klesala i jejich šance na výhru. Po devadesáti minutách tedy sudí Sebastiano Peruzzo ukončil zápas, který Janov umístil na sedmou příčku. Venturův Turín je prozatím desátý.

Více informací k zápasu

Parma FC - Bologna FC 1:1

30.11.2013 18:00

Góly: 23. Antonio Cassano - 10. Panagiotis Kone

Felsinei určitě nebyli favoritem tohoto duelu, ale nakonec si s domácí Parmou dělí body. Zatímco pro Ducali je výsledek spíše zklamáním, hosté mohou oslavovat.

Dnešní utkání mělo punc slávy minimálně pro jednoho muže - tím byl slavný Antonio Cassano. Talentovaný hráč už v kariéře nastoupil za týmy jako AS Řím, Real Madrid či Inter Milán. Odpolední utkání se pro něj stalo klíčovým například proto, že v něm vstřelil svůj jubilejní stý gól mezi italskou elitou. A navíc měla jeho trefa cenu srovnání. Přesto trenér Roberto Donadoni nemůže být spokojen - Ducali si jistě přáli větší bodový přísun.

Mrzet je musí zejména úvodní část utkání, ve které se stále nemohli dostat do tempa. Po centru Morlea se k míči natahoval obránce Frederik Sorensen, ale nakonec míč minul. Brankář Curci neměl v úvodu příliš mnoho práce, protože mu zdatně vypomáhali jeho obránci. Díky jejich úsilí se Jonathan Biabiany nedostal ke střele ani natřikrát. Brankář Antonio Mirante na druhé straně příliš štěstí neměl, protože se hosté možná trochu překvapivě dostali do vedení.

Pohlednou akci, která Felsinei zavedla před pokutové území Miranteho, mohl zakončovat už útočník Rolando Bianchi, ale namísto vlastních pokusů našel nabíhajícího spoluhráče Panagiotise Koneho, který přesně umístěnou ranou k tyči stanovil průběžný výsledek ve prospěch hostí - 1:0.

Mírně opařená Parma dlouho nedokázala srovnat krok. Využít toho mohl Bianchi, ale jeho slabou ránu brankář Mirante v pohodě zneškodnil. Přesto si ve svém středu hýčká několik hráčů, kteří dokáží téměř sami rozhodovat utkání. To demonstroval již zmíněný Antonio Cassano, kterému se v posledních dnech střelecky daří. Jeho střela po dvaceti minutách hry sice ještě k brance nevedla, ale napodruhé mu to už vyšlo. Italský útočník nejprve obstaral tři body proti favorizované Neapoli a také dnes se zapsal do listiny střelců. Po přesném centru ze strany totiž Antonio Cassano využil chvilkové nepozornosti svých strážců a z voleje srovnal!

Problémem tohoto duelu byl fakt, že se oba celky s remízovým výsledkem nejspíše spokojily. Ani jeden z nich si totiž do konce první půle nedokázal vypracovat žádnou alespoň trochu zajímavou šanci. Utkání paradoxně oživila až druhá žlutá karta pro hostujícího Sorensena, který deset minut po změně stran musel kvůli ostrému faulu před vápnem předčasně do sprch. Početní výhodu mohl využít obránce Mattia Cassani, ale jeho rána z větší vzdálenosti nakonec mířila do Curciho rukavic. Brankář Bologně a odchovanec AS Řím musel zasahovat také o pár minut později, když se na jeho bránu pomalu stáčela střela Nicoly Sansoneho. I s ní si ale Gianluca Curci poradil. Poslední slovo v rychle se odvíjejícím utkání měli pro změnu hosté, ale přímý volný kop mladého záložníka Koneho se nakonec snesl těsně vedle tyče. Ani střídající Amauri už stav utkání nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC14121129:1037
2.AS Řím14104027:434
3.SSC Neapol14101328:1431
4.Inter Milán1476131:1427
5.ACF Fiorentina1483328:1827
6.Hellas Verona1471625:2422
7.Janov CFC1454515:1619
8.AC Milán1445521:2117
9.Parma FC1445519:2117
 SS Lazio1445519:2117
11.Atalanta Bergamo1452715:1817
12.Turín FC1437423:2316
13.Udinese Calcio1451812:1616
14.Cagliari Calcio1436515:2215
15.US Sassuolo1435617:3014
16.Chievo Verona1433811:1812
17.Bologna FC1426616:2612
18.AS Livorno1433813:2312
19.UC Sampdoria1425715:2411
20.Calcio Catania1423910:269

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (192)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to bol uz jeho 101.gol

Reagovat
Milan.B

presne, ale inak je to zmrd

Reagovat
The Krupy

ale trestom pre neho je hlavne kariéra, v ktorej nedokázal ani zďaleka potvrdiť svoj obrovský talent...ego je strašne nebezpečná vec

Reagovat
smazaný uživatel

tak vela ludi tu nanho nadava ze sa po ihrisku len tak plance ale ja som pocul (hovoril to Bajza) ze Cassano ma ako jediny este aj osobneho trenera a po treningu si este riadne pridava.

velakrat si este hodinu kopu na branu... a vraj je to v sukromi mily clovek, kazdemu pomoze co potrebuje.

Reagovat
The Krupy

Problém je že nemá chrbtovú kosť, to čo urobil AC po tom ako pri ňom stáli v najťažších časoch kariéry je napríklad obyčajné svinstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

nesud ked do toho nevidis, nevies co za tym este mohlo byt. niekedy sa vsetky veci nedostanu na verejnost.

Reagovat
The Krupy

Mne stačí že prestúpil do Interu a začal vyhlasovať aký je Interista a ako ten klub miluje...to bol pľúvanec do ksichtu AC a jeho fanúšikom. A povesť problémového hráča nemá len tak bez príčiny.

Reagovat
didosh

Přesně je to lump...

Reagovat
lnterista

ale Cassano je Interista

Reagovat
The Krupy

Odkedy? Sledujem ho už od pôsobenia v Ríme, a nikdy som nič podobné nezachytil.

Reagovat
The Krupy

Zle som sa vyjadril. Ako fajn, môže byť odmalička fanúšikom ale v takom prípade nepôjdem hrať za AC a keď už, prejavím klubu ktorý pri mne stál v tak ťažkých časoch aspoň trochu úcty. Proste je to nevďačník.

Reagovat
lnterista

to tak nemuzes brat je urcite plno hracu co nekomu fandi a hrali nebo hraji za rivala navic je to Cassano.

s Liverpoolem LM...

http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Valentino+Rossi+Antonio+Cassano+Inter+Milan+8ZnOK7YH8SRl.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo chrapúnstvo najhrubšieho zrna a to, ako oslavoval gól proti AC, to nemá obdoby, za to by zaslúžil poriadny výprask alebo minimálne dolámané nohy od De Jonga.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie tak ego, ako tuposť, nemôžem si pomôcť, aj keď sa voči AC zachoval ako sa zachoval, stále musím obdivovať jeho futbalové schopnosti. Bolo by úžasné mať v AC útok Balo, Pazzo a Cassano (aj keď je otázne, či by Pazzo prišiel, ak by zradca ostal), v Dorii si to dávali na slepo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Cassano Uomo di Merda !! ... Cassano Uomo di Merda !!!... Uomo di Meeeerdaaaaa .... Cassano Uomo di Merdaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Pri tom, aky to bol talent, mal mat Cassano 100 golov na konte asi pred piatimi rokmi

Reagovat
GEGE

El Kaddouri se docela střelecky chytl navíc trefil ještě tyčku.A v Parmě oba krasné goly....Kone to ani jinak snad neumi

Reagovat
olis

Omar mi zacina robit radost, snad si poriadne tuto sezonu zahra, o sezonu/dve kludne backup za Mareka podla mna

Reagovat
GEGE

Konečně za 3 body...Těd je třeba spustit stíhací jízdu...

MILAN PER SEMPRE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

konecne za 3 body, ale rozhodci nam to ulehcil. ikdyz po cervene jsme si slusne zahravali. Kaka nas nejlepsi hrac. Uz jsem mu vubec neveril

Reagovat
smazaný uživatel

mňa normálne šokuje, ako sa zrazu z neškodnej Catanie o 11 hráčoch stala v oslabení z minúty na minútu Barcelona.... strašne ma rozčúlilo, ako laxne sme k tomu pristúpili, namiesto toho, aby sme si ich povodili, tak posledné mužstvo tabuľky v oslabení slušne hrozilo, Allegriho sen toto.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa normálne šokuje, ako sa zrazu z neškodnej Catanie o 11 hráčoch stala v oslabení z minúty na minútu Barcelona.... strašne ma rozčúlilo, ako laxne sme k tomu pristúpili, namiesto toho, aby sme si ich povodili, tak posledné mužstvo tabuľky v oslabení slušne hrozilo, Allegriho sen toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Rizzoli odpískal velmi dobrý zápas Kaká byl do gólu docela průměrný, na MOTM bych viděl Montoliva

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné. Jsem hrozně šťastný za Kaká a jsem také šťastný že se mi vyplnilo to co jsem čekal. Ne že je extrémně důležitý jako individualita ale je vidět jak to týmu pomáhá, když hraje on.

A Balo konečně gól z přímáku, už to chtělo...

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky ETERNO AMORE!!!!

Reagovat
Shevchenko

Boží no, já to zaspal

Reagovat
M11

slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne viatzstvo ! Forza Milan !

Reagovat
smazaný uživatel

vitazstvo

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to jen TOP stopera a budem okey.

Balo - Kaka - DeJong - Monty, tahle kostra teamu to jeste dozene

Reagovat
smazaný uživatel

uplne souhlasim kamo...FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste aby Ibra semnou nesouhlasil

Reagovat
lnterista

velky zklamani...uplne jsem se na konci zpotil

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

"Když mu dám 30% slevu, koupí to ode mě zpátky ?"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Aldeano

Reagovat
M11

nezavidim interistum

Reagovat
smazaný uživatel

Řím moc dlouho nevydržel, s takovou aby vůbec hráli poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ich bili cely druhy polcas

oni sa vratia na vitaznu vlnu, 10 vyhier za sebou je obcas na skodu.

proti Fiorentine vyhraju a Ljajic da gol.

Reagovat
10

Roma jede série, nejdřív 10 výher, teď 10 remíz a pak...

Atalanta překvapivě dlouho držela, na to, že jim chyběla víceméně celá obrana. AS mělo první pořádnou šanci snad až v 85. minutě po hlavičce Florenziho, předtím ta penalta/offside gól, na to se chci ještě podívat. Atalanta na tom byla dost podobně, nebýt parády De Sanctise, tak má Roma další čistý konto. Jinak s Pjanićem je to jinej tým, navíc pokud se má vrátit Totti. Stejně jim ale moc na ty dva příští zápasy s Violou a AC moc nevěřím.

Reagovat
Maritazzi

Ten rozhodčí hlavně měl zase uplně debilní metr, kouskoval to, no prostě italská klasika. Penalta nevím, ale ofsajd nebyl určitě. Pjanič je s Francem úplně jinde, stejně tak Gervinho (kterýmu teď nikdo nedá pořádnej balon), je hrozná škoda, že musí hrát někdo jako Bradley a Marquinho, to nás teď hrozně sráží, ta kvalita do rotace tam není ani trochu. Atalanta byla organizovaná super, ale my jim to tou předvídatelnou kombinací a nepřesnostmi hrozně usnadnili. Já věřím, že nám teď tihle dva soupeři budou vyhovovat víc.

Reagovat
Pinturicchio

Mně to taky nepřišlo jako penalta, uhýbal, jak mohl, bylo to ani ze dvou metrů, ... ale ta následná hlavička Bradleyho měla určitě platit.

Reagovat
10

Gervinho podle mě brzo splaskne podobně jako Krasić...ale jinak souhlasím, Pjanić a Totti je 90% kreativity týmu, když nehrajou oba, vypadá to jako prvních 60 minut dnešního zápasu...ta ruka Caniniho by asi byla celkem přísná, nebyl tam pohyb proti míči, měl je u těla, ofsajd podle mě nebyl, viděl jsem to ale jen během zápasu, takže si počkám na video

Reagovat
Maritazzi

Gervinho díky důvěře Garcii podle mě nesplaskne, kvalita tam je, on si hraje pořád to svoje, ale potřebuje tam právě vysunutí od Franceho nebo Pjaniče. V zimě bych kvůli těmhle eventualitám klidně zkusil toho Lodiho, jak už si tady psal, protože ta rozehrávka se prostě nedá sehnat snadno. Souhlas s rukou, ale je vidět, že to je už dost frustrující, Rudi po zápase mluvil o tom, že všechny sporné momenty jsou proti nám.

Reagovat
10

jo, četl jsem to...že už začíná i on mě trošku překvapilo

Reagovat
Maritazzi

Tak mě to právě nepřišlo jako výmluva, odpověděl na otázku a dodával, že prostě musíme být silnější, to mi přijde ok, už se držel ty minulý zápasy.

Reagovat
Maritazzi

Ale jinak ta proměna Pjaniče je až neuvěřitelná, z nechtěného je naprosto klíčový hráč.

Reagovat
10

jo, kdo by to řekl...málokdo si dokázal představit, že bude takhle rozdílovej hráč

Reagovat
madridcan

Juventus by sa mal snazit v Lige Majstrov a sustredit sa len na nu. V Serii A bude neohrozeny este velmi dlho. Tie prvotne nadychy niektorych jeho konkurentov sa menia na lapanie po dychu co bolo viac-menej ocakavane. Je mu luto niektorych fanusikov Rima tu, ale niektorych ani nie. Vysmech fanusikom Juventusu sa vam teraz vracia ako bumerang a bolestivo vas triafa naspat.

Reagovat
Alberto Aquilani

kto sa vysmieval fanúšikom Juventusu ?

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

cože...oni existujou nějací fanoušci Juventusu?

Reagovat
smazaný uživatel

prave som dopozeral Cassano Special 100 na Sky Calcio.

ukazali vsetkych jeho 100 golov a bola to teda parada.

jedine 2 goly ktore neoslavoval boli proti "jeho" Bari. inak si to vacsinou odniesli rohove praporky.

Reagovat
CubONE

Kde si to pozeral? Mas nejaky odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán vyhrál? To je skoro zázrak

Reagovat
Milan.B

chces facku alebo hej?

Reagovat
smazaný uživatel

no co co

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Dejwa

vídím, že sem asi o nic nepřišel

Reagovat
Filipow

rekord vítězství v řadě jsme dali, teď jedem na rekord remíz v řadě :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych AS neodepisoval po čtvrté remíze v řadě.Dnes hráli dobrý zápas, dostali gol z jedné náhodné standartky, jinak jim obrana pracovala super a nepustili Atalantu do ničeho.A druhej poločas se ukázala i útočná síla AS tlačili měli šance bohužel padla tam jen jedna branka.Nemám o ně strach tu LM oni ukopou.

Reagovat
CubONE

Obranu maju super, ale ta kreativita desne chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je ale klíčem k úspěchu.Mají sílu to AS a mám z nich osobně pořád respekt.

Reagovat
Aldeano

19:41 Cassano byl s nosem na operaci

No konečně...

Reagovat
smazaný uživatel

ako to dnes vyzera mohlo by Udine brat 3body?

Reagovat
smazaný uživatel

AS se teď snaží nasbírat 10 remíz, nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhlašuje se ještě zlatá popelnice? Případně tipy na vítěze?

Reagovat
rossoneri89

Maaaatri

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas ten tlak tam uz bol drtivy

Reagovat
madridcan

Ked Allan vytrepal z brankovej ciary Llorenteho hlavicku, tak som myslel, ze im to tam uz nepadne

Reagovat
madridcan

Ked Allan vytrepal z brankovej ciary Llorenteho hlavicku, tak som myslel, ze im to tam uz nepadne

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Přiznám se, už jsem nevěřil. Nando je Bůh. Bez Pirla a pořádných krajů je to trápení.

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
10

poučení pro Conteho je jasný, v osmi lidech to bude těžký vždycky...

Reagovat
Pinturicchio

No nevyhrát, tak by si zjebat zasloužil, měl tam jít jednoznačně Peluso a na druhou stranu Martín a ne nerozehraný Lichty.

Reagovat
Pinturicchio

... posledních 6 zápasů, 6 výher, skóre 13:0.

Reagovat
madridcan

*v lige

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Conte si docela zahrával dneska, Guidolin ho měl na lopatě...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať je fit Pirlo a Lichsteiner se dostane do formy jakou měl v Supercopě.Pokud chceme čařit vody v LM.Popřípadě v zimě přivíst Menéze.

Reagovat
10

btw. dneska to byl 3. vítěznej gól Llorenteho v řadě

Reagovat
M11

je vyborny

Reagovat
10

jsem za něj rád, už jsem z toho začínal mít pomalu blbej Elia pocit, když na začátku vůbec nehrál...

Reagovat
Pinturicchio

Plus zachránil remízu s Realem.

Reagovat
10

rozhoduje, když je potřeba, narozdíl třeba od Higuaina...ale ten stál jenom o 40 mega víc

Reagovat
Pinturicchio

... ale jak na sviňu musí jít zase dolů Carlito

Reagovat
10

ideální čas pro Míru

Reagovat
Pinturicchio

... nebo pro 4-3-3 s Mírou a Carlosem na křídlech.

Reagovat
M11

Tevez mi prijde zavareny.. chce to zmenu.. odpocinek..

Reagovat
Mr.Jindros

Aby nezačal dělat bordel.

Reagovat
madridcan

Ej aky ste zrazu premudreni, pricom pred letom ste Higuaina uz videli u vas

Reagovat
10

vždyť si dělám prdel

Reagovat
10

ale je v Neapoli, tak mu to trápení můžu celkem přát

Reagovat
madridcan

To u mna je naopak, uz nemozem mat tak Neapol v pi*i ako som mal.

Reagovat
madridcan

Ale to je aj ruku v ruke s Callejonom.

Reagovat
10

na tyhle citový závazky bych se vysral

Reagovat
madridcan

http://www.eurofotbal.cz/clanky/higuain-prestoupil-z-realu-madrid-do-neapole-226134/

Precitaj si moj prispevok hned zo zaciatku. Nato vsetko sa neda zabudnut. Nemal nikdy odist.

Reagovat
Pinturicchio

Skoro jako ty, když jsi před tím, než Nando odehrál jediný zápas, tvrdil, jaký to bude fail.

Reagovat
madridcan

Presne som to isiel pisat Som rad, ze som sa mylil. Rovnako ako som sa mylil pri Negredovi. Velmi ma prekvapuju. Bohuzial, nemylil som sa pri Joveticovi...

Reagovat
Pinturicchio

... já pro změnu věřil Nandovi a Jovemu, Negredovi ne, ... bohužel Jo-Jo v PL dopadne asi stejně, jako Aquilani (a snad se pak při návratu do Itálie vybere stejnou cestou )

Reagovat
madridcan

A este rad by som pripomenul to, co som uz pisal, ze Llorente sa smeje do ksichtu ako mne, tak Contemu a nepochybujem, ze keby mal plnu doveru hned zo zaciatku, tak do Istanbulu idete na vylet. Nepochybujem, ze postupite, ale je to len zbytocne nervovanie. Aspon, ze Bolognu a Sassualo by ste mali zvladnut tak ci onak.

Reagovat
Pinturicchio

Contemu určitě ne, on sám Nando říkal, že to pro něj bylo ze začátku ohromně těžký, nestíhal fyzicky, začínal o sobě pochybovat a dokonce uvažoval o odchodu. Conte i celé Juve ho od začátku bránilo proti těm útokům ze strany novinářů a tak.

Reagovat
madridcan

Hmm...podobny pripad ako Bale. Jeden to flakal celu jar a druhy cele leto........a teraz su nezastavitelni

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Vždyť ve své podstatě má pravdu, bohužel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

uz sa tesim ked sa tu nad nim bude facepalmovat

Reagovat
olis

a stale 37,5

Reagovat
olis

*stal

Reagovat
M11

OT.. Milos dneska gol za Bastiu

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus a AS dají gól v závěru a my ho naopak dostaneme. To je pech

Reagovat
danko10

Úvodná hodina zápasu v hajzli, lebo keď k Frančeho absencii pridáš Lemmyho na lavici, nehrá sa fotbal. Garciu chápem. Stavil na to, že Atalantu umláti aj s menšou futbalovou kvalitou. Keby sa neprehrávalo, tak by podľa mňa zostal, vzhľadom ku kartám, sedieť. Ďalej sme si zasa raz vychutnali Marquíčka, alias najpriemernejšieho fotbalistu, akého som kedy vo svojom krátkom živote videl. Panebože, jak ja ho neznášam. Kiež by bol ten trejd za Kuzmanovića pravda. Dodiášovi by prospel minimálne rok v nejakom Udinese, alebo tak, nech zo seba konečne v kľude strasie tú oplašenosť. Čo ma však serie asi najviac, je Florenzi na krídle. Ja neviem, či to Garcia nevidí, že tam ten chlapec absolutne nefunguje, alebo plní na ihrisku úlohu, ktorú ja od televízora nevidím, ale je strašná škoda, že sa radšej nezapracováva do stredovej trojičky, miesto toho šaškovania v útoku. Absolutne nemá návyky krídla, prvý dotyk s loptou, ani driblérsku kvalitu. Naopak pohyb, bojovnosť, slušný zmysel pre kombináciu a defenzívne kvality u neho Rudi systematicky potláča.

Pri tej biede, čo je k dispozícii do zálohy mi to pripadá ako diletantstvo. Caprari dostal pár minút so Sassuolom, za ktoré sa dočkal (oprávneného) zjeba od fanúšikov, ale netvrdil by som, že nemá kvalitu na to, aby minimálne z lavice začal ten trident dopĺňať. Florenzi tam trpí a hra trpí s Florenzim.

Resumé je jasné. Rím odohral šiestý zlý zápas v rade. Dvakrát to ešte bodovo vyšlo, ale po posledných štyroch zápasoch dúfam, že všetci tituluchtiví wannabes zaliezli naspäť do dier a bude kľud od namajstrovaných rečí. Modlím sa, aby si naše židovské vedenie vytiahlo hlavu z prdele a poskytlo Sabatinimu v zime nejaký priestor pre operácie na posilnenie tej tragikomickej lavice.

Pre ligu je zlé, že Juventus nemá konkurenciu.

DAJE!!!

Reagovat
DelPiero137

Aky bol vcerajsi zapas? Na liveport-te bola statistika ze 15 zblokovanych striel, to je nejake extremne cislo...

Reagovat
danko10

Boli ste vlažní. Bez Pirla nešiel ten blok Udinese zlomiť, ale na konci ste ich zamkli tak, že ten gól tam proste spadnúť musel a aj po zásluhe spadol. Ne moc dobrý zápas pre Juventus herne, ale výsledok v podstate oprávnený; aj keď Udine tam pár vecí malo.

Reagovat
olis

na druhej strane malo Udinese dve najvacsie sance zapasu a keby niektore situacie riesili rozumnejsie mohlo ich byt aj viac

ale nevidel som cca 20 - 25 minut zapasu v druhom polcase takze je mozne ze tam mal aj Juventus taketo sance...

Reagovat
danko10

To áno, ale Juve sa snažila hrať fotbal a na konci to bol už jeden veľký kolotoč. Na keby sa nehrá a urvali to po zásluhe. Ono totiž, kebz toto a tamto, tak máme o 6 bodov viac než teraz...

Reagovat
olis

ved ano ale to ze malo dve najvacsie sance Udinese na tom sa nic nemeni, a uz vela krat sme sa presvedcili ze nie ten ziska body kto hra vacsiu cast zapasu lepsie, bohuzial Udinese tieto sance trestuhodne nevyuzilo

Reagovat
danko10

Lenže v tom je rozdiel medzi Juve a zvyškom ligy. Absolutná kvalita je na ich strane a to im vyhráva zápasy, ktoré sa serú a ktoré v konečnom účtovaní prehovárajú do tabuľky najviac. My sme mali posledné tri zápasy územnú prevahu a hovno z toho a vy ste tiež pekne vyhoreli posledné zápasy.

Reagovat
olis

ano, ja som teraz len chcel povedat ze aj ked hra Juventusu vyzerala lepsie tak 3 body kludne mohlo brat Udinese, ale v podstate mas pravdu, zapasov vsak este bude vela a ja verim a dufam ze to bude dramaticke

Reagovat
danko10

Ja dúfam samozrejme tiež, ale aby som bol uprimný, moc neverím. My sme začali zasa z nuly. Garcia nemá ani zďaleka kompletný tím a je veľká šanca, že vedenie sa v ďalších prestupákoch zachová zasa zmrdsky a budeme tam, kde sme boli. A ak aj nie, na užšiu špičku s tým čo je na súpiske dosiahneme iba veľkou zhodou pozitívnych okolností.

Vy ste typický Benítez team so všetkým, čo k tomu patrí. Keď sa darí, tak totálna likvidácia súpera, ale slabšie zápasy nedokážete urvať vo svoj prospech. A čo je najhoršie, tak neviete hrať na silnejších súperov. Typický Rafa...

No a zvyšok ligy nemá cenu komentovať. Každý vidí sám. Viola je kolísavá jak Tottenham, Inter do to možno po zime kopne, ale s tým čo má Mazzarri k dispozícii teraz, to optimisticky nevidím. Paradoxne vnímam ako najväčšieho konkurenta v boji o tretí flek AC.

Reagovat
olis

celkom dobre si to vystihol, jedine s cim by som nesuhlasil ze ja dost verim Interu ale myslim ze to LM si rozdelime Juve, my a vy. 4 a 5 flek zoberu Inter a Viola, neverim ze AC pojde tuto sezonu nejak vyrazne hore, minuly rok bol impulz Balo, nemyslim si vsak ze tuto jar nim bude Honda, navyse ako je vidiet asi su tak aj spory vo vnutri klubu, to ze tam Berlusconi udrzal Gallianiho je sice pekne ale to este neznamena ze sa tam tie rozdiely v nazoroch urovnali, a to urcite dobru atmosferu neurobi...

no a co sa tyka Neapolu tak ako som bol na zaciatku uneseny tak teraz mam z toho dost zmiesane pocity, ak ma Rafa viest Neapol niekolko rokov a vyhravat trofeje tak sa budeme musiet naucit lepsie zvladat zapasy a hrat proti vacsim superom, ale zase neni tu ani pol roka, tim este nema kompletny, som velmi zvedavy na zimne posily, takze stale ma moju doveru

no a to ze ste priviedli Garciu, lepsie ste ani urobit nemohli, ja som si ho velmi prial k nam, Lille som sledoval v casoch ked tam hraval Hazard a Garcia je jeden velmi kvalitny trener, jemu ani nebude treba posily za tazke miliony a budete hrat minimalne o LM kazdu sezonu, za to by som dal ruku do ohna

Reagovat
danko10

Ja práve dosť verím tomu, že Honda s Ramim dajú ACčku ten potrebný kick. Plus špička to, okrem Juve, nejak bodovo netrhá. Ak Honda posadí Birsu, budú o dosť silnejší. Čo sa vedenia týka, verím, že ak sa proti Allegrimu nespiknú hráči, nemusia ho tieto veci trápiť.

Na Neapol si počkám do konca sezóny. Ešte stále je tam priestor na chase za Juve, ale aj možnosť totálne zhorieť. Nechcem tu nič predpovedať, lebo fakt netuším.

U nás sa o trénera už nebojím (aleluja, po sto rokoch), ale problém je v tom, že nemáme svojho De Laurentiisa, ktorý by úspech podporil aj adekvátnou investíciou. Pallotta má jasné priority v štadióne a do mančaftu z jeho strany žiadne love, čo by stáli za reč, nepotečú. Jedine, že by UniCredit udal zvyšný balík akcií movitému investorovi, čo je ale na teraz nereálne.

Ad Inter - ja ich vidím presne tam, kde bol Mazzarri s vami pred pár rokmi. Na užšiu špičku sa vypracujú, ale ne tento rok. Ak sa Thohir nezblázni...

Reagovat
10

AC nepotřebuje zase tolik nakopnout nějakým přestupem (což nejspíš stejně Honda a Rami splní), ten kádr má na druhý místo celkem s přehledem sám o sobě, teď se jim vyprazdňuje marodka, určitě půjdou nahoru. V calciu stačí vyhrát 3 zápasy a seš jinde, to bude platit i letos s tou nevyrovnaností týmů hrajících na LM, o kterých mluvíte. A AC ty šňůry umí dlouhý, těch rozdílových hráčů tam mají nejvíc. Já pořád na LM věřím stejným týmům, tj. AC a Viole.

Reagovat
danko10

Ja im tiež verím; aj keď to s tymi rozdielovými hráčmi až tak horúco nevidím. Teda aspoň sa mi kvalitou kádra nezdajú byť nad nami, resp. nad Neapolom.

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu by mela byt nase idealni sestava tahle: 4-2-3-1

Abbiati - Abate - Mexes - Rami - Montolivo - DeJong - SES - Kaka- Honda - Mario

Tahle sestava je schopna tu ztratu dohnat, zbyva 24 zapasu! Porad verim...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomnel jsem DeSciglio (RB)

Reagovat
danko10

Ja to nepopieram. Veď sa kukni vyššie. Tiež vás vidím na súboj o tretí flek s nami.

Reagovat
smazaný uživatel

Danko vystihl můj názor snad se vším všudy. ostatně jako vždy. Přesně jak bylo uvedeno, prioritou je spíš stadion a stříkačky do kádru už nezbudou. Garcia je skvělý trenér, za vinu mu nemohu dávat nic. On prostě musí pracovat s tím, co má k dispozici. Už nemám sílu vypisovat jména hráčů, kteří se do toho týmu nehodí, to každý ví. Snad jen v krátkosti, defakto celá lavička mimo Tora. Absence zamrzí a v případě Tottiho je to znát několikanásobně a to vždy bylo. Jsem rád, že se dala do kupy obrana a záloha, ale bez gólů se nepohneme.

Co se týká zimního transferu, tak se obávám, že nepřijde nikdo a budeme to muset nějak ušmudlat.

Ke včerejšímu zápasu, gól na triko Morgana, ale spíš jsem toho názoru, že kdybychom ten gól nedostali, hráli bychom pořád stejnou tužku a spíš by to skončilo bez branek. Pozitivní je, že máme na to otáčet zápasy a nemělo by tomu být jinak hlavně u slabších týmů. Včera se mi rozhodně nelíbil výkon rozhodčího. I tak, pořád věřím, že ukopeme LM.

Forza Roma!

Reagovat
GEGE

Škoda Hellas no dát 3 goly na Fiorentině a neodvézt si ani bod docela nasere...Blbost Jankoviče to dost ovlivnila,i když Viola očekávaně lepší na míči...

Reagovat
smazaný uživatel

Valero já toho hráče žeru.On se normálně řadí na uroveň hráčů Xavi,Pirlo.Jeho technika přehled hlava nahoře.Fakt boží hráč.S ním musí být radost hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by som poprosiť? Akú pozíciu hrá ten Jorginho? AM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Středák, Hellas na AM nehraje, ... ale zahrál by tam.

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka a v defenzíve je dobrý, či priemer?

Reagovat
Pinturicchio

Dozadu ok, ale samozřejmě nečekat, že je to něco jako DeJong.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Tomanatura

Obvykly stres od 60. minuty, kdy uz se s tim neco udela?

Reagovat
M11

by nebylo ono prece

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzaaaaaaaalo

Reagovat
snuff24

Podle portugalského deníku Mix se v lednu chystá výměna mezi Interem a Juventusem. Na výslovnou žádost Mazzarriho by měli Ranocchia a Guarin, putovat do Juventusu a opačným směrem Vucinic + € .

Reagovat
Milan.B

Pintu a spol budu radi

Reagovat
Pinturicchio

"Portugalský deník Mix"

Reagovat
Shevchenko

OT: Mám to do školy, je to trochu triviální, ale mohl by mi tady někdo trošku helpnout s angličtinou?

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-24119398

Proč jich je teda ve Wisconsinu tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

ptáš se "proč je ve W. tolik černochů?" nebo "proč je ve W. tolik kriminálníků černochů"?

Reagovat
Shevchenko

Pokud v tom není souvislost (což asi je ) tak to druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze tam zavrou kazdyho cernocha u kteryho najdou jointa

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě v tom souvislost je, protože černošská komunita drží při sobě a inspirují se hlavně svou komunitou.

a záleží na úhlu pohledu - koho se zeptáš. černoch ti řekne, že je to protože jsou všichni kolem rasisti a nechtějí černochům dát práci. a policista/radní nebo někdo podobnej řekne, že se nechtějí začlenit do komunity. pravda bude jako vždy někde mezi.

ale jestli chceš vědět, co říkají v tom pidi článku a videu, tak z faktů akorát to, že policie zpřísnila a statistiky jak se to tím vlivem zvýšilo. prostě více policejní kontroly = více přistižených při činu.

pak taky jeden černoch ve videu říká "že není fér, že policie stopne "blackmana" v autě jen protože je "blackman" and it is not fair"

je to spíš video informativního charakteru - nevysvětluje moc proč tomu tak je, ale spíš o tom jenom informuje a tak nevím jestli ti to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, nejzávažnější důvod je, že většina stráví dětství v děcáku a pak už nejsou schopni se rehabilitovat, neseženou si běžnou práci a radši jdou dealovat atp. pak mají děti, ty děti jim vemzou a cyklus se opakuje.

Reagovat
Shevchenko

Ok, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted nevim, jestli je tam ve vezeni 13% cernochu, nebo jestli je tam ve vezeni 13% cernochu

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jsi napsal to samý

ve W. je 13% černochů ze všech černochů ve vězeních US, tudíž největší zastoupení černochů ve vězení ze všech států.

Reagovat
smazaný uživatel

to ne

bud je ve w. ve vezeni 13% veskery cerny muzsky dospely populace ve vezeni, coz je teda sileny, nebo je tam ve vezeni 13% veznu cernejch.

kdyz je prumer 7% tak by tech 50 statu dalo 350%

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, 13% ze všech černochů ve W.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to snad bude aspon jednou byl ve vezeni, cili kazdej 8 cernoch ve w. byl nekdy ve vezeni

ale rad se necham poucit, jak ty procenta myslej

Reagovat
Pipo123

To čo sme dneska predviedli v obrane som dlho nevidel, Neapol nebola ani lepšia, darovali sme im všetky góly, aj keď mám Petkoviča rád tak asi jediné riešenie je výmena trénera a dúfať že tých hráčov nakopne k lepším výkonom...

Reagovat
olis

takze co, z Lazia sa neberu 3 body?

toto sme presne potrebovali, nakopnut sa, dat vela golov, vyhrat nad niekym nad kym sme uz dlho nevyhrali - to podla mna doda este vacsie povzbudzenie

ta obrana bola tragicka, povedal by som ze este horsia ako ta Lazia, Armero tam ani nemusel poriadne byt, Inler katastrofa dnes, z ofenzivy by som pochvalil kazdeho jedneho vratane Mertensa ktory to tam neskutocne vybojoval

verim ze aj ta obranna hra sa zlepsi pretoze od tohto sme uz dokazali zahrat ovela lepsie, chce to len znova ziskat vysledky a sebadoveru, toto bol velmi dolezity krok, teraz to chce vyhrat nad Udinese a uvidi sa co v LM

Forza Napoli !!!

Reagovat
Pipo123
Reagovat
smazaný uživatel

paradni..

lazio nema stranky v anglictine?

uz jste meli na soupisce vic cernochu nez ted?

Reagovat
Pipo123

Neviem či máme v anglictine, toľko černochov sme nemali, nj nové Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

dik. se to zda nedavno, kdy se tady resila odvaha tech "prvnich"

Reagovat
Pipo123

Tak nemajú sa čoho báť. IRR sa rozpadla a tie menšie skupiny fanúšikov to až tak neriešia. Samozrejme ak by IRR ešte existovala tak by to bolo podstatne horšie a napr Cianiho by asi po dnešku zakopali v bránkovisku...

Reagovat
GEGE

povodil

Reagovat
j_mrazik

Nevím, jestli je jenom to můj pocit, ale nepadá poslední dobou v Serii A nějak moc gólů?

Čím to je, kvalitní ofenzivou nebo horší defenzivou?

Reagovat
10

bohužel bych řekl spíš druhou variantou...ale zároveň je pravda, že je v lize teď dost ofenzivních týmů

Reagovat
Pipo123

Môžem posúdiť aspoň podla včerajšieho zápasu Lazio - Neapol. To boli vyslovené blbosti od obrancov, ten zápas by bez tých školáckych chýb skončil 1:1.

Reagovat
M11

jednoznacne bidnou obranou

Reagovat
olis

totalna blbost

Reagovat
Pipo123

Aj včera čo tam pískal ten panáčik, už len ten faul na Pandeva videl len on, pritom s toho padol rozhodujúci gól

Reagovat
olis

Reagovat
Milan.B

ja viem aj mne sa zda tych -8 malo

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

je to holt někdy těžký zkousnout pravdu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele