Serie A - souhrn 14. kola

28.11.2009, 19:55, aktualizováno 29.11.2009, 22:42
Komentáře a souhrny
Až dva góly Huntelaara v samotném závěru zápasu rozhodly o výhře AC na půdě Catanie. Inter se znovu vzdálil svým konkurentům. Obhájce titulu vydřel výhru nad Fiorentinou, kdežto Juventus prohrál v Cagliari. AS Řím veze body z Bergama, Bari porazilo Sienu a Chievo Palermo. Včera uspěl v janovském derby FC.

Udinese Calcio - AS Livorno 2:0

28.11.2009 18:00

Góly: 28. Antonio Di Natale, 38. Antonio Floro Flores

Udinese v celku bez problémů zdolalo fotbalisty Livorna 2:0 a vylepšilo si současné postavení v tabulce. O výhře domácích rozhodla první půle, kdy se nádherně trefili Antonio Di Natale a Floro Flores.

Začátek utkání byl z obou stran velmi opatrný, a tak se diváci dočkali prvního vážnějšího okamžiku až v 18. minutě, to se ale domácí Asamoah jen tak tak k míči nedostal. Udinese zvýšilo aktivitu, Di Natale pálil jen do náruče dobře postaveného brankáře De Lucii, po něm Gokhan Inler vystřelil těsně vedle. Další prostor ke střele si hledal Asamoah, ale střela nebyla nějak důrazná, takže De Luciu vážněji neohrozila. Livorno mělo v prvním poločase jedinou šanci, Moro tvrdě vypálil a střela jenom těsně neskončila v levém horním rohu Handanovičovy brány. Po půlhodině hry Udinese udeřilo, fantasticky kopnutý volný přímý kop Antonia Di Nataleho skončil v síti - 1:0 pro Udinese. Ze strany domácích to do konce poločasu nebylo všechno. Lukovič poslal do pokutového území skvělý centr, na který si naskočil Floro Flores a stanovil poločasové skóre 2:0 pro Udinese.

Livorno se dostávalo do zakončení velice špatně, přesto mohlo alespoň snížit. Ve druhém poločase totiž Candreva s Lucarellim předvedli pěknou kombinaci, k brance to však naštěstí pro domácí nevedlo. Hosté měli v koncovce trošku smůly, Lucarelli se vyhnul ofsajdové pasti, na brankáře Handanoviče byl však krátký. V 74. minutě poslal Candreva pěkný centr na hlavu Lucarelliho, jenomže útočník Livorna hlavou minul branku. Těsně před koncem mohl vstřelit definitivní pojistku Di Natale, ale v šanci neuspěl. Domácí už výhru pohlídali.

Více informací k zápasu

Janov CFC - UC Sampdoria 3:0

28.11.2009 20:45

Góly: 10. Omar Milanetto (pen.), 53. Marco Rossi, 75. Raffaele Palladino (pen.)

Janovské derby tentokrát nabídlo jednoznačnou podívanou. Domácí fotbalisté si tři body připsali po výhře 3:0, když hned dva góly vsítili z penaltových kopů. Zápas okořenily také tři červené karty.

Již v 10. minutě se mohl Janov radovat z vedení. Reto Ziegler fauloval v pokutovém území Palacia a rozhodčí se nebál odpískat penaltu. Tu bez problémů proměnil Milanetto a dodal tak svým spoluhráčům klid. A brzy to mohlo být dokonce 2:0. Hostující Ziegler neprožil zrovna ideální zápas a krátce po prvním inkasovaném gólu si málem vstřelil vlastňáka, když špatně trefil míč a změnil jeho směr.

V první půli hrozil především Janov. Blízko navýšení vedení byl Milanetto, kterému připravil dobrou gólovou příležitost Palacio, zkušený italský záložník ale nemířil přesně. To obránce Biava pro změnu trefil svou hlavičkou břevno. Tentýž hráč ale svému týmu řádně zkomplikoval situaci těsně před přestávkou, kdy viděl po faulu na Cassana druhou žlutou kartu.

Vyloučení mělo nepříliš výrazné Sampdorii pomoct, aby se konečně dostala také do nějaké gólové situace. I v deseti ale ukázal Janov velkou chuť po vítězství a v 53. minutě přidal druhou branku. Nedostatečným bráněním se opět prezentoval Ziegler, čímž umožnil skórovat Rossimu, jenž propálil Castellazziho střelou mezi nohama.

O tři minuty později si troufnul na nečekaný lob přes hostujícího gólmana Milanetto, jeho chytrý pokus se ale s úspěchem nesetkal. Šanci na body vzal Sampdorii svým vyloučením Marco Rossi. Síly na hřišti se tak opět vyrovnaly, čehož Janov velmi brzy využil. V hlavní roli se opět ocitl Reto Ziegler, který zařídil pro soupeře již druhou penaltu v zápase. Zodpovědnost tentokrát vzal na sebe útočník Palladino a v poklidu přidal svou třetí branku v sezóně. Závěr se již odehrál v poklidu, když trochu vzruchu do hry přinesl až hostující Cacciatore, jenž viděl také červenou kartu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Řím 1:2

29.11.2009 15:00

Góly: 13. Fabio Ceravolo - 44. Mirko Vučinić, 64. Simone Perrotta

AS Řím sice v Atalantě prohrával, ale nakonec dokázal nepříznivý výsledek otočit a na Stadionu Azzurri d'Italia nenechal ani bod. Zatímco Římané mají na devátém místě stejně bodů jako Bari a Fiorentina, Atalanta je pouze zásluhou lepšího skóre nad sestupovým pásmem.

Zápas se přitom mohl vyvíjet jinak, kdyby v úvodu dokázal po úniku překonat gólmana Consigliho Vučinič. Na to Atalanta odpověděla ve 13. minutě, kdy po levé straně vyslal Guarente Ceravola, který se vysmýkl svému strážci a přesně zavěsil. Na druhé straně se kopaly dva slibné trestné kopy, ale ten Pizarrův hlavičkou nad branku zvedl Juan a ani Tottiho pokus neskočil o mnoho lépe. Zvýšit domácí vedení mohl Bellini, ale orazítkoval tyč. Vlci nakonec těsně před přestávkou vyrovnali, po rohovém kopu Pizarra se radoval Vučinič.

Ve druhém poločase pak dokonal obrat Simone Perrotta. Střelec první branky Vučinič se přeměnil do role nahrávače a Perrotta se hlavičkou nemýlil. V závěru mohli ještě Římané o vedení přijít, ale skrumáž v pokutovém území nakonec v gól nevyústila. Tiribocchiho zastavil Juan a Padoina zlikvidoval gólman Sergio.

Více informací k zápasu

AS Bari - AC Siena 2:1

29.11.2009 15:00

Góly: 78. Andrea Masiello, 90+3. Giuseppe Greco - 3. Simone Vergassola

Na posledním místě stále zůstává Siena, ta tentokrát prohrála na půdě Bari 2:1, když se o branky podělili domácí Masiello a Greco, přičemž druhý jmenovaný vsítil svojí branku až v nastaveném čase. Siena ale na Bari vedla rychlou brankou Vergassoly.

Siena hrála pro ni v netradičních zelených dresech a s nimi zažila nejlepší start do zápasu v letošní sezoně. Už ve 3. minutě totiž Del Grosso našel přihrávkou Vergassolu, a ten střelou z první překonal brankář Gilleta. Vyrovnání měl na kopačce Barreto, který stejně jako Vergassola vypálil z voleje, nicméně Curci jeho pokus zlikvidoval. To bylo v prvním poločase z obou stran všechno.

Ve druhém dějství byla Siena blízko ke vstřelení druhé branky, jenomže Gillet předvedl skvělý zákrok jednou rukou a to byl možná klíčový moment celého utkání. Těžko říci, jak by se zápas vyvíjel, kdyby Bianconeri vstřelili druhou branku, takhle totiž ztráceli domácí na Sienou stále jenom jednu branku. Domácí tak spustili nápor, který později vyvrcholil vyrovnávací brankou. Ještě předtím však byl ve velké šanci Riccardo Meggiorini, toho vychytal Curci a Koman minul. Pak už přišel očekávaný moment vyrovnání, rohový kop se dostal až k Masiellovi, jenž dopravil míč do sítě - 1:1. Vše se schylovalo k dělbě bodů, ale ve třetí minutě nastaveného času udeřil Greco. Antonelli poslal krásnou přihrávku a Greco z akrobatické pozice zajistil svému týmu tři body.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Juventus FC 2:0

29.11.2009 15:00

Góly: 30. Nenê, 89. Alessandro Matri

Další hořkou pilulku během několika dní museli spolknout fotbalisté turínského Juventusu. Favorizovaná Stará Dáma nestačila během týdne na Bordeaux a nyní prohrála i ligový duel s Cagliari v poměru 2:0. Sardinský celek tak potvrdil velkou formu.

Jako první zahrozilo Cagliari, ale Lazzari Jedovu přihrávku netrefil ideálně. Další vzruch před brankou Juventusu měl na svědomí opět Jeda, jeho přímý kop Gigi Buffon pouze vyrazil, následně se cpal do zakončení Daniele Conti a celou situaci musel vyřešit odkopem Dán Poulsen. Jednoznačně lepší Cagliari se dostalo po půlhodině do zaslouženého vedení, i když branka byla hodně diskutabilní. Hráči Juventusu nestačili zareagovat na rychlou rozehrávku přímého kopu a překvapený Buffo musel lovit míč ze své sítě. Juventus byl víceméně neškodný, první šanci měl až Diego, ale jeho pravačku Marchetti lapil.

Čtyři minuty po změně stran byli Bianconeri blízko vyrovnání Caseres posadil míč na hlavu brazilce Amauriho, jenomže ten stál v ofsajdu, a proto branka nebyla uznána. O chvíli později se domácí dožadovali pokutového kopu za Caseresovu zatažení, nicméně rozhodčí nechal hru běžet. Juventus se snažil o vyrovnání, ale čím více vysouval útok, tím více se domácí dostávali do nebezpečných brejků. Sardinský celek mohl navíc vstřelit pojistku, Matri ale ve své šanci neuspěl. V 70. minutě se dožadoval penalty i Amauri, ale rozhodčí viděl situaci jinak než Brazilec a útočník Juventusu obdržel žlutou kartu za zbytečné řeči. Bianconeri ze ve druhém poločase zlepšili, jenomže branku ne a ne vstřelit. Neujaly se střely Del Piera ani Molinara. V 89. minutě zasadil poslední hřebík do turínské rakve Matri, který si poradil jak s Cannavarem, tak i Buffonem - 2:0.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Città di Palermo 1:0

29.11.2009 15:00

Góly: 54. Elvis Abbruscato

Premiéra nového trenéra Delia Rossiho na lavičce Palerma nebyla úspěšná. Jeho celek totiž podlehl nejtěsnějším způsobem domácímu Chievu. Jedinou branku obstaral na stadionu Bentegodi krátce po změně stran Abbruscato. V 90. minutě byl pak ještě vyloučen hostující Liverani.

Na první šanci si diváci museli počkat do šestnácté minuty, to se dostal ke střele Pinzi a Sirigu mu dobrým zákrokem gólové plány zmařil. Když už byl Sirigu krátký, tak mu pomohla "dobře postavená branka", po ráně Bentivoglia totiž zazvonila tyč. Chievo mělo do poločasu ještě několik šanci, se kterýma si však Abbruscato a Bentivoglio neporadili dobře. Palermo nebylo v průběhu prvního poločasu příliš aktivní, jediná střela Cavaniho měla gólové parametry.

Sicilané začali lépe druhý poločas a brankář Chieva Sorrentino se musel ohánět. Miccoliho přihrávku naštěstí včas lapil, neboť už byl připravený hlavičkovat Cavani. V 54. minutě se dostali domácí do vedení, Mandelliho hlavička sice brance neskončila nicméně Abbruscato stál ve správný čas na správném místě, a proti jeho zakončení nemohl nikdo nic dělat - 1:0 pro Chievo. Palermo sice přidalo, ale velký tlak se z jeho strany nekonal. Naopak druhý gól mohl přidat Pellissier, ale jeho pokus šel vedle. V 90. minutě viděl druhou žlutou kartu v zápase Fabio Liverani a musel tak "předčasně" do sprch. Bez něj už se Palermu vyrovnat nepodařilo, a tak Chievo slavilo jednobrankové vítězství.

Více informací k zápasu

Inter Milán - ACF Fiorentina 1:0

29.11.2009 15:00

Góly: 85. Diego Milito (pen.)

Vedoucí Inter Milán si ve šlágru kola poradil s Fiorentinou (1:0) a upevnil si tak první místo. Nerazzurri může krom samotné výhry potěšit i porážka Juventusu, po které jeho náskok na čele ještě vzrostl. Jedinou branku utkání zaznamenal až šest minut před koncem z pokutového kopu Diego Milito.

V základní sestavě domácí se po dlouhé době objevit Portugalec Riccardo Quaresma, ale první šanci zápasu měl jeho kolega Sulley Muntari. Reprezentant Ghany se vyhnul ofsajdové pasti, ovšem s přihrávkou, kterou mu naservíroval Milito nenaložil příliš dobře. V další tutovce se tentokrát ocitl Milito, ale Frey zachránil Violu od pohromy.

Fiorentina musela kvůli zranění Marchionniho střídat už po osmnácti minutách hry, do hry se tak velmi brzy dostal Jorgensen. Inter byl aktivnější a Viola byla nebezpečná pouze v jednom případě, to když Vargas posílal míč na hlavu Gilardina. Neujal se ani pohotový volej Samuela Eto’a a zakončení Quaresmy bylo pro faul na Gobbiho zbytečné. První poločas zakončil nepřesnou střelou Ricardo Montolivo.

Po změně stran pokračoval nápor Interu a pět minut od počátečního hvizdu se ve stoprocentní šanci objevil Walter Samuel, jenž po rohovém kopu dopravil míč do sítě, jenomže rozhodčí viděl údajné držení Dainelliho dresu. Také Viola se zlobila na rozhodčího, to když byl Vargas faulován Javierem Zanettim. Nicméně tlak Nerazzurri pokračoval, Luciův přímý kop a Militovu střelu Frey chytil. Diego Milito byl vůbec hodně vidět, po parádní pasu Stankoviče postupoval na Freye sám, ale na vytáhlého brankáře nevyzrál.

Inter byl lepším týmem, ale mohla to být právě Fiorentina, která by se radovala ze zisku tří bodů. Největší šanci utkání totiž spálil Gilardino a za pár okamžiků tato nevyužitá šance musela Violu sakra mrzet. V 84. minutě totiž rozhodčí odpískal za faul Comotta na Milita pokutový kop ve prospěch Interu Milán a samotný Milito ho v klidu proměnil - 1:0 pro domácí. Utkání mohlo skončit ještě vyšším rozdílem, Eto’o v souboji jeden na jednoho proti Freyovi neuspěl, nicméně Inter vyhrál zcela zaslouženě.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Bologna FC 0:0

29.11.2009 15:00

Góly: -

Lazio ani tentokrát nezvítězilo a po domácí remíze 0:0 s Bolognou se ještě více přiblížilo k obávanému sestupu. Biancocelesti byli sice aktivnějším celkem, jenomže na obranu hostí nenašli správný recept.

Utkání nebylo příliš bohaté na šance, v prvním poločase se hrálo především před brankou hostí, ovšem byl to Marco Di Vaio, který poprvé vážněji zahrozil. Italský střelec se dostal až před brankáře Musleru, kterého vzápětí obešel, jenomže než se stačil zorientovat, tak se brankář Lazia vrátil zpět na místo a následná Di Vaiova střela šla těsně kolem levé tyče. V blízkosti branky se objevil i Tomasso Rocchi, jenž se v tísni tlačil do centru Pasquala Foggii.

Další střelecký pokus si v prvním poločase připsal Kolarov, ale přestřelil. A stejně si vedl i hostující Marcelo Zalayeta. Bologna měla i trochu štěstí, zvláště při přímém kopu Baronia, po kterém zazvonila branková konstrukce. V prvním poločase museli hosté střídat, už po dvaceti minutách se zranil Mingazzini a do hry musel Casarini

Druhý poločas už byl víceméně křečovitý. Laziu se nedařilo překvapit obranu soupeře a jediný vážnější pokus Foggii zlikvidoval Viviano. Lazio si tak v nepříliš zajímavém zápase rozdělilo body s Bolognou za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Parma FC - SSC Neapol 1:1

29.11.2009 15:00

Góly: 85. Nicola Amoruso (pen.) - 32. Germán Denis

Parma si udržela skvělou pátou příčku, ačkoliv remízu v zápase s Neapolí si zajistila až pět minut před koncem proměněnou penaltou. Pro Neapol je to již třetí remíza v řadě.

V úvodu pálili nepřesně Lunardini a na druhé straně Quagliarella, jehož střele z 20 metrů gólman Mirante pouze nečinně přihlížel. Další šance Naples měl German Denis, ale pod tlakem vyběhnuvšího brankáře nedokázal přesně zacílit. Denis s Maggiem zakombinoval i ve 33. minutě a tentokrát již z toho byla úvodní branka. Maggio připravil střeleckou pozici pro Denise, který poslal míč pod Mirantem do branky. Vzápětí se Neapol dožadovala penalty, když Quagliarellu ve vápně stáhl Dellafiore, ale sudí Trefoloni nechal pokračovat ve hře.

Ve druhém poločase nejprve vyslal nebezpečnou ránu z trestného kopu Dzemaili a na druhé straně zmařil nadějný protiútok Quagliarella, když míč napálil přímo do brankáře. V 85. minutě nakonec dostala Parma jedinečnou příležitost ke srovnání, když Aronica fauloval Lanzafameho a rozhodčí nařídil penaltu. Vzápětí musel vyloučit Continiho, který to svými protesty vskutku přehnal. Penaltu bezpečně proměnil Amoruso a rozhodl o konečné remíze.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AC Milán 0:2

29.11.2009 20:45

Góly: 90. Klaas-Jan Huntelaar, 90+2. Klaas-Jan Huntelaar

AC Milán pokračuje v neporanitelnosti a tentokrát si odváží ze Sicílie všechny tři body za výhru 2:0 nad Catanií. Výhra Rossoneri se nerodila vůbec lehce, defenzíva Catanie odolávala až do samotného konce, ale pak se poprvé v dresu Milána dvakrát trefil Klaas-Jan Huntelaar. Milán tak využil zaváhání Juventusu a je druhý.

První poločas toho příliš mnoho nenabídl, o něco aktivnější byl hostující Milán, který se také dostal do prvních šancí. Pokaždé u toho zafungovala spolupráce Pata se Seedorfem. V prvním případě mířil Nizozemec do boční sítě, a ve druhém případě přestřelil branku. Také domácí měli dobrou příležitost, ale hlavičkující Spolli to měl přeci jenom těžké. Do konce prvního poločasu stojí za zmínku Borriellova střela z první, která šla však přímo do náruče Andujara.

Druhý poločas se prakticky nesl ve znamení toho prvního. Ronaldinho z přímého kopu přestřelil a Patova tečovaná střela skončila v boční síti. Milán se tlačil do útoku, a málem vstřelil branku, Seedorfovi scházeli centimetry. Catania, která útočila jenom ojediněle měla i dost štěstí, to když po rohovém kopu trefili milánští břevno. Zápas dospíval ke konci a Rossoneri se s remízou nechtěli spokojit, do hry přišli Inzaghi a Huntelaar a právě nizozemský útočník se rozpomenul v pravý čas. V nastaveném čase totiž propálil Andujara Huntelaar a Milán vedl 1:0. Nejkrásnější okamžik si milánští schovali na úplný závěr, Huntelaar svým druhým gólem v zápase zvýšil parádním lobem na konečných 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán14112133:1135
2.AC Milán1484220:1528
3.Juventus FC1483326:1527
4.UC Sampdoria1473420:1924
5.Parma FC1473418:1724
6.Janov CFC1472526:2423
7.Cagliari Calcio1471621:1622
8.AS Bari1456314:1121
9.AS Řím1463524:2221
10.ACF Fiorentina1463515:1321
11.SSC Neapol1455418:1920
12.Udinese Calcio1453617:1718
13.Chievo Verona1453616:1618
14.Città di Palermo1445517:1917
15.SS Lazio142759:1413
16.Bologna FC1434714:2113
17.Atalanta BC1433814:2212
18.AS Livorno143386:1612
19.Calcio Catania1416712:219
20.AC Siena14131012:246

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (404)

Přidat komentář
Shevchenko

Sculli na hrotu?!

Reagovat
One-Real

Doprdele...Flores se zrovna trefí a já ho nechám na lavičce ..Santon má štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosetti

Reagovat
smazaný uživatel

A poďme Doria

Reagovat
smazaný uživatel

nenene

Reagovat
smazaný uživatel

Jou jou. Caszini to zabijou dneska :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini klidně může

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, hraju vlastně s Tebou...

Reagovat
Tomanatura

Palacio

Reagovat
smazaný uživatel

SUDI, ty VRAHU ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Rossetimu nerobi problem odpiskať penaltu,iny rozhodca by to skor nepiskal

Reagovat
smazaný uživatel

ZM*DE

Reagovat
Tomanatura

Jasná pecka, žádná ruka nebyla a Rodrigovi se zapletly nohy u toho nešiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Jsem DORIAN

Reagovat
Tomanatura

To ti věřím, ale není proč se zlobit.

Reagovat
10

chyba Zieglera, udělal to hloupě

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Tež mi to došlo v opakovanem zaznamu

Reagovat
Tomanatura

No nevím, moc jsem si toho nevšímal, ale je to možné.

Reagovat
10

na první pohled to vypadalo podezřele, docela se divím, že to vůbec neukázali v opakovačce

Reagovat
smazaný uživatel

V opakovačce právě se mi to zdalo takove...

Reagovat
10

já koukám na bet365 a tam to neukázali vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Já se divam take, a viděl sem to

Reagovat
10

kua tak už blbě vidím

Reagovat
Tomanatura

Taky se tam dívám a jsme dva

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť opakovačku davali několikrát

Reagovat
10

Omar

Reagovat
10

pro fotbal dobře, podle mě uvidíme ještě tak 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

To je aspoň zatim ku.va derby zatím

Reagovat
10

už se to dostává do správný teploty

Reagovat
Tomanatura

Oj, už jsem slavil gól

Reagovat
smazaný uživatel

Retooo

Jinak, dneska Cassano červena, to vam říkam

Reagovat
Tomanatura

Za simulace...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to že rozbije popravu sudimu hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leva strana nam celkem hoří

Reagovat
smazaný uživatel

Cokoliv se blíží k bráně, to Genoa zaprasí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu zápas na zvracení, 27 faulů za 32 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tondoo...nemáš to zapotřebí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, už jsem ho tam viděl.. fuj..

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, to neměla být reakce

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
10

Castelazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je gooolman

Reagovat
10

Rosetti

Reagovat
Tomanatura

Sculli

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

No comment. Nejhorší zápas historie ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese paráda konečne sme vyhrali a dúfam že čoskoro budeme aspoň 6.

AC, Inter, juve, sampdoiru a Fiorentinu máme za sebou a tak s papierovo slabšími musíme víťaziť

FORZA UDINE

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka Biava

Reagovat
Tomanatura

Tak zatím FC lepší, Doria se dostala do útoku na náhodu, většinou to zakončila simulací nebo ji útok překazil faul obránců FC.

Pazzini asi ani nenastoupil a Cassano je výborně okopávaný. Nejhorší je asi Palombo, vůbec nechápu, jak může tolik kazit,

Reagovat
smazaný uživatel

Biava

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to jen částečně, balim jednu buchtu Co jsem viděl, tak Janov ma lepší prechod do utoku, a lepší obranu. Cassano ma dnes chuť, ale bohužel je často faulovaný. Ještě že to Reto vykopl z čáry, a Luca vytahl na břevno. Snad tam něco spadne po pauze. Na bod máme.

Reagovat
Shevchenko

Strašně se mi líbí ten rychlý fotbal CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

já říkám pořád, že CFC hrají jeden z nej fotbalů v Itálii

Reagovat
10

Palladinaldo come back...

Reagovat
smazaný uživatel

LUCA, LUCA, LUCA

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

No ty voe....

Reagovat
10

Janov zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

hm...tk to bysme měli...

Reagovat
10

good luck aspoň s tou buchtou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, ty vole, na nejlepší cestě <3

Reagovat
Shevchenko

Genoa je fantastická.

Reagovat
10

Palladino a Genoa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tak boli srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu co je přede mnou ještě...Dneska janov, čekal jsem, ale po vyloučení jsem doufal v plichtu. Zitra o sedmi Barca - Real...v ponděli Baník Sigma, ale to zrovna mam jit do kina s tou slečnou...K sakru, ona stoji za to, ale Sigma...Těžký, těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Já se moc nebavím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, jednou tu Sigmu oželíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy zase Sigma vyhraje na Baník 4-0 ?

Reagovat
Godwinson

to je mi jasný, holt odložíš kino, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo mi to mohla zaplatit za tu ujmu že

Reagovat
Godwinson

no vidiš, řekni jí, ať to zaplatí, hned budeš mít pondělí volný

Reagovat
10

tak jí vezmi na fotbal ne? je to jednoduchý...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebydlime v Ově

Reagovat
smazaný uživatel

drevorubači

Reagovat
smazaný uživatel

Ahhh, ten Cassanův nezaměnitelný herní styl bych poznal i z měsíce.

a Rosettiho bych zamkl

Reagovat
10

jak mohl tenhle šašek pískat finále LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím. Nemám ho rád, vždy si myslí jak má celý zápas pod kontrolou a přitom se mu to celé bortí.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako je Rossetti?

Reagovat
smazaný uživatel

bitkaaaaaa

Reagovat
Pipo123

nech ide do piče buzerant jeden skurvený takto nás zničit buzerant

Reagovat
10

myslíš Zieglera?

Reagovat
Pipo123

rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle penalta nebyla...skokan, a pak este navic skocil pred vapnem...Rossetti hodinu vahal než to piskl. At de do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosseti v tych kartach,ktore udelil bude zachvilu rekorkder

Reagovat
smazaný uživatel

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajzl, haaaaaaaaaaaaaaaaaajzl

Reagovat
Pipo123

pyčus je to prvá penalta nemala byt... v prvom polčase mal dat aspon dve žlté za fauly na Antonia možno aj červenú.. buzerant

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni penalta byla, ale mozna byl offside. Druha ani omylem. Zakroky nevím.

Reagovat
Pipo123

srat na enho dúfam že mu zapalia dom svina

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta sázka na redku by se vyplatila.

Reagovat
10

ta sázka na Genou za 2,52 se vyplatila taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sázet s Terrym, to se ti vymstí

Reagovat
10

on to taky sázel? tak to jsem měl tentokrát ještě větší štěstí, než obvykle...to kdybych věděl

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel sem to nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano na MS nebude, Rosetti ano. I takový je fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro SAMPDORII

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

ak toto je najlepší rozhodca v taliansku tak moja babka je top-modelka

Reagovat
jtbs

Rosetti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je třeba říct, že ti mladí dneska totálně vyhořeli (Cacciatore, Rossi, Poli), asi tam do derby neměl dávat všechny najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyla reakce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

kokot dalšia červená to mám nervy

Reagovat
smazaný uživatel

ban 1 mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

do tych kariet je blazon

Reagovat
smazaný uživatel

ROSSETTI, TY VRAHU ! ! !

Reagovat
10

2 nejhorší výkony rozhodčích byly tuhle sezonu vidět v zápase CFC, kdo viděl zápas s Neapolí ví, o čem mluvím

Reagovat
Pipo123

jj viem ako zarezal Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš s AS, tam to take řezal ne?

Reagovat
10

to si nevybavuju, ale ten zápas s Neapolí (4:1) Tagliavento totálně zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ja vím, ja si to popletl nejspíš. S AS, to bylo tuším 3-3, nebo tak nějak, 1.kolo

Reagovat
Alberto Aquilani

3:2 , Biava mal dostať 2.žltú a následne červenú , nedal mu ju , a vzápetí Biava rozhodol .

Reagovat
Tomanatura

Ani nic nenastaví Ten je rpostě neuvěřitelný

Reagovat
Pipo123

Ale nevadí toto ma len utvrdzuje vtom aby som ešte viac fandil Dorri nech sa tešia v Genoe za takéto vítaztvo vdaka rozhodcovi HANBA

Reagovat
10

vždyť byli lepší, Sampdoria neměla nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jj byli lepší.

Reagovat
Pipo123

boli lepší, ale rozhodca im pomohol

Reagovat
Shevchenko

Ale hovno, naprosto zasloužené.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně slaví co?

Reagovat
smazaný uživatel

Janov byl určitě lepší o par tříd. Ale sere mě to jakym zpusobem dosahli vitězství....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá penalta ale byla ve vápně. Rozhodčí ten zápas posral celkově, ale "domácím" nejde vůbec nic vyčítat, byli mnohem hladovější a ve druhé půlce hodně šikovní . Škoda těch opiček na vaše fanoušky po třetím gólu, to je fakt zbytečný, taky se to nemuselo dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byli o dost lepší. Ta druha penda se mi zdala, jedna že škočil, a druhak mimo. Ale podivam se rano v klidu na opakovačku, ted jsem akorat tak nasraty.

Reagovat
smazaný uživatel

* jednak že skočil.

Reagovat
Pipo123

nevadí bude sa hrať ešte jeden zápas a tam ich musíme zničit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Levačkou přišlápl a pravačkou podrazil .

Reagovat
10

jj, Zieglerovi tenhle zápas vyloženě vyšel, jestli na někoho můžou bejt blucerchiati nasraný, tak na něj

Reagovat
Tsigi

Rosseti klasicky zastínil výkony hráčů, ale třeba mu to někdo konečně zakáže

Reagovat
Mr.Jindros

Jak je to teda přesně s Palladinem a Criscitem? Myslel jsem, že jsou komplet v Genoe, ale nedávno jsem si zas přečetl, že pořád nějaká práva máme... čert aby se v tom vyznal.

Reagovat
Mr.Jindros

Resp. kdybysme je teoreticky chtěli zpátky, platili bychom cenu, kterou by si Genoa nadiktovala?

Reagovat
10

oba dva spoluvlastnictví

Reagovat
Mr.Jindros

To vim, ale zajímalo by mě, za jakých podmínek by se vrátili, kdyby se naše vedení rozhodlo je mít zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tsigi

tak možná to hodnotí podle jeho standardů

Reagovat
10

pak to má nějak vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem FC k víťazstvu... A som nesmierne šťastný,že to hráči Sampdorie a hlavne Cassano prežili...Tieto jatky domácich Rosseti-bez komentára...

FORZA SAMPDORIA

Reagovat
Pipo123

presne v prvom polčase mala byt červená ešte skôr a za zákrok na Antnonia

Reagovat
smazaný uživatel

V prvých 15.tich minútach mohol kľudne domácim ukázať 3 žlté a jednu červenú...

Reagovat
terry

GENOAAAAA!!!

A já vám to říkal. Fakt mě mrzí, že jsem to neviděl.

Reagovat
GEGE

Škoda té tutovky co měl Gila to by byl parádní gol.Ale Inter zaslouženě.Dneska byly lepší i díky te komické obraně Violy.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
GEGE

Dneska poviné 3 body s Catanie a jdem na 2 místo.FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus len tak ďalej - však 5. miesto to istí

Reagovat
smazaný uživatel

Bože proč nam to tvoje matka udělala a vyvrhla te na tenhle svět????

Reagovat
smazaný uživatel

pre tvoj *** debile , možno aj bayern bude 5. na konci, ale Juve si tiež môžem dovoliť tipnuť

Reagovat
M11

za to Bayern jede ty spino mala

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím že Bayern jede na 100 % ked jede na 20, ale Juve podobne

Reagovat
M11

tak cemu se porad smejes ty hlade ?

Reagovat
smazaný uživatel

no Juventusu, tak ako vy sa môže smiať Bayernu, ty debile

Reagovat
M11

a kdo se smeje Bayernu ty lunte

Reagovat
10

radši na něj nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

dobre už nebudem reagovať - no zasmial som sa na výsledku Cagliari - Juventus 2:0 , tak ako sa vy môžte ak dnes prehráme v Hannoveri,

aj tak sa rozhodne kto z nás je lepší 8.12. v Turíne !!

Reagovat
terry

Tebe si EF nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mě to bavilo. Fiorentina kromě té tyčky Gilardina nebezpečná moc nebyla, střely z dálky Júlio pochytal a pak si žádnou výraznou šanci nevybavuju. Obrana tolik práce neměla, hlavičkové souboje stopeři vyhrávali, jen jednou zaváhal Lúcio a Gila se dostal do té šance. Cuchu dneska dobře, Dejan se mi ze zálohy líbil nejvíc, nahrál do první výrazné šance Militovi, pak další dobrý pas na Eta, který si to hlavou sklepnul až moc od sebe a zazdil šanci, pak nahrál na další loženku Militovi, ale ten to opět zazdil. Navíc vybojoval několik míčů, prostě na postu napravo vedle Cambiassa se mi líbí nejvíc. Muntari nic moc. Nejdřív zbytečně střílel z pravé strany, když tam měl úplně volného Eta, ale i kdyby tu přihrávku dostal, tak by stejně gól nedal... Pak ještě z té dorážky netrefil Muntari míč a jeho centry byly hrozné, do země nikoho. Quaresma, na toho jsem se dneska hodně soustředil a mě se líbil. Ze zečátku tam měl dobré uvolnění a následně 2 centry do ohně, bohužel obrana Violy je odvrátila. Pak jeho střela levačkou tušim z voleje, který minula tyčku, ale trefil to pěkně. Pak tam měl 3-4 dobré nahrávky na útočníky, ale ty z toho nic neudělali. Bylo na něj dnes hodně faulů a celkem mu šlo se prosazovat přes hráče, ale je pravda, že jednou tam zbytečně centroval ve vápně, tam měl jednat jinak. Pár ztrát tam měl a moc nestíhal dozadu, ale Fiorentina toho nevyužila. Milito dneska zazdil 2 tutovky, to by se mu nemělo stávat, ale aspoň vybojoval penaltu, kde mu dobře nahrál Motta. Eto'o... To je neuvěřitelnej TRAGÉD On je k bráně furt zády a pak branku vůbec neohrozí. A tim únikem přes půlku hřiště a ta jeho následná střela doprostřed bárny do Freye, tim mě nasral neuvěřitelně. Když už nedá ani tohle, tak ať jde do hajzlu. Naštěsí 3 body zůstali doma a Cagliari velmi potěšilo, takže dobré kolo. Forza Inter!

Teď ještě k zápasu s Juventusem, jediný bek k dispozici bude Zanetti. Možnosti jsou: Zanetti napravo a Cordoba nalevo nebo obráceně. Zanetti nalevo a napravo Donati z Primavery. Zanetti nalevo a Mancini napravo a nebo Zanetti napravo a Muntari nalevo, případně nalevo Samuel, ale to nechci, ten musí být na stoperu. Víc možností mě nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ták Quaresma se mi dnes taky velice líbil, snažil se, bojoval, běhal, snažil se něco vymyslet pro útočníky. Takové pěkné zpestření. Naopak Eto'o to je mizérie chlape.

Jinak když už mluvíš o obraně, Chivu má stop za žluté? V tom případě nejspíš Zanetti - Lucio - Samuel - Cordoba. Maicon, Chivu, Santon out, jedině někdo z Primavery, jinak mě taky nic jinýho nenapadá a myslím si, že José si na beka netroufne postavit Muntariho nebo Manciniho

Reagovat
Jajinek

Ricardo se pak druhej poločas úplně vytratil a už to nebylo ono, ale první poločas se mu povedl... Jen by to chtělo přihrávat dřív!!

Já jsem proto zkusti variantu s Muntarim na levém beku....záloha může být Vieira - Cuchu - Motta a před nimi Dejan.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som to dal proti Juve takto:Cesar-Zanetti,Lucio,Samuel,Muntari-Cuchu,Motta,Stankovic,Sneijder-Milito,Etoo...a ak ten Sneijder nebude fit,tak na jeho miesto by som dal Muntariho a potom na lavu stranu obrany Cordobu...ale dufam,že Sneijder bude fit,lebo standartky musi niekto zahravat a on ich zahrava celkom slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slepička kecal kraviny, podle gazzetty a fóra fanty Chivu žádný stop mít nemá a proti Juventusu by měl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Výtečné kolo, my vyhráli a Juve ruplo, co víc si přát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak koukám úžasné kolo pro nás , sice jsem neviděl ani minutu ( ), ale o to větší mám teď radost. Čtu chválu na Quaresmu, což mě taky těší . Škoda Chivua, postavil bych tam Córdobu - je dost zkušený na to, aby to zvlýdnul, navíc je rychlej, neměl by mít problémy. V nejhorším ale věřím, že by to zvládnul i Muntari...

PER SEMPRE INTER, MIGLIORE SQUADRA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak pentle byla sporná - to zas bude keců

Reagovat
M11

neni ani jeden

Reagovat
10

ono je to celkem jedno

Reagovat
terry

Je fakt, že snad ani jeden záběr neodhalil, jestli to skutečně penalta byla, ale podle mě to faul byl. Navíc tu proti ní nikdo neprotestoval, což o lecčems svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak. myslím že tutová

Reagovat
smazaný uživatel

tak já ji ani neviděl takže nekomentuju, ale stejně to je jedno...Inter má titul jistý s pomocí rozhodčích nebo bez. Juve i AC jsou moc slabí.

Reagovat
terry

Je to tak, i když letos jsem zrovna konkurenci trochu věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, omlouvám se všem, fakt žádné kecy . Pročetl jsem celou diskusi i u prewiev a přiznám se, že pro mou nervovou strukturu je možná dobře, že jsem toho Eto´a dnes neviděl, jak to tak čtu, vlasy mi vstávají hrůzou na hlavě . Co Lúcio, neměl nějaký kiksy zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jen jeden, kdy se kolem něj dobře uvolnil Gila, jinak moc práce neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sardinky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, ta zdrcující kritika do vlastních řad stran Juventini se čte náramně příjemně

Jestli za týden uděláme Juve (a já tomu dost věřím), máme Scudetto na 85% doma

Reagovat
10

fanoušci Juve jsou totiž objektivní a dokážou uznat, když jejich tým hraje tragicky

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych, že to není tak dávno, kdy byla ta objektivita jaksi jinde...

Reagovat
Mr.Jindros

Kolik že se vejde blijících smajlíků na jednu řádku v běžném eurofotbal diskusním fóru?

Reagovat
smazaný uživatel

CATANIA:

Andujar; Bellusci, Silvestre, Spolli, Alvarez; Biagianti, Carboni, Lima; Martinez, Morimoto, Mascara

MILAN:

Dida; Abate, Nesta, T.Silva, Zambrotta; Flamini, Ambrosini, Seedorf; Pato, Borriello, Ronaldinho

FORZA MILAN !

Reagovat
GEGE

Catania - Andujar; Bellusci, Silvestre, Spolli, Alvarez; Biagianti, Carboni, Llama; Martinez, Mascara; Morimoto.

MILAN - Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Flamini, Ambrosini; Pato, Seedorf, Ronaldinho; Borriello.

Jsem zvědavý jak to půjde bez Pirla.

FORZA MILAN!

Reagovat
Tsigi

Seedorfova koncovka

Reagovat
Tsigi

Tipuju, že Flamstr pujde ven

Reagovat
GEGE

Nepůjde.Určitě si je vědom,že musí využít každou šanci,kterou dostane v základu.

Reagovat
Tsigi

už má žlutou ještě jednu tipuju tak v 75 minutě

Reagovat
panca

aby dohral aspon polocas

Reagovat
GEGE

Abate dobré pasy na Pata.

Reagovat
panca

dnes bude tvorit seedorf ale nejak mu to nejde!! ty nahrvaky

Reagovat
terry

Ale tak už m, Rossoneri, nenapíjete a dejte tam toho fíka.

Reagovat
panca

nene tak brzo ne

Reagovat
terry

200. pro výhru AC.

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

ty máš vsazeno na AC?

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Dneska mi to vychází.

Reagovat
Tsigi

já mám AC jako poslední na tiketu, takže snad

Reagovat
10

vím, jak vždycky dopadaj ty tvoje poslední zápasy na tiketu...to můžem všichni zabalit

Reagovat
Tsigi

Rozhodne standartka, protože nevím, jak jinak jim dát branku šmejdům, doufám, že spadnou

Reagovat
terry

Reagovat
GEGE

Zabetonovali to slušně.Vypadá to,že rozhodne jediný gol.Jestli vůbec.

Reagovat
Tsigi

Vždycky za toho půl roku, co se s nima nehraje, zapomenu, proč je tak nesnáším. Už mi to je zas jasný

Reagovat
panca

proc vzdycky s tema lemplama hrajem tak divne!!

Reagovat
smazaný uživatel

takový škaredý zápas na večer nám zase přichystali

Reagovat
terry

Tak kdepak je ten gól?

Reagovat
panca

tak to je jasnych 0:0

Reagovat
panca

zacetnete uz kuva behat!!!!

Reagovat
terry

Kurvaa, FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje vůbec někde někdo kdo má rád Catanii??

Reagovat
lnterista

jeste min. 10minut ji mam rad

Reagovat
smazaný uživatel

sím sím, Kroupa se hlásí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nebudu mlčet jako Dudek a přiznám se, že tam mám rád jednoho hráče. Loni dva .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš Hustoles, nám se nevěří

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem roberto, ta kaňka v tvým věku, to je vostuda!

Reagovat
smazaný uživatel

jedna chybička, mohla to být jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si dodělej ten dějepis. Protože kdo nezná dějepis, to je horší než kdyby neznal přírodopis…

Reagovat
smazaný uživatel

zkoušíš ty mně, nebo já tebe? No proto!

Reagovat
smazaný uživatel

To byla těžká písemná práce, těžká. I já jsem s ní měl co dělat.

Reagovat
Tsigi

já mám rád Mascaru a Morimota, Mascara je kádr, když střídal dokonce běžel

Reagovat
jtbs

este 5 minut jo

Reagovat
panca

tak do tehle slichty jeste huntera tak to je konec!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

HUNTEEEEEER

Reagovat
10

700 euro...a pak že se ten kluk nevyplatil

Reagovat
smazaný uživatel

Huntééééééééééééééééééééééérrrrrrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

hunter

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
terry

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

boze to je vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

HUNTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

rozlučkový gól

Reagovat
terry

Reagovat
10

teď už může odejít

Reagovat
Tsigi

HUNTTTTTTTTTTTELLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRR

Catania smrdí

Reagovat
maras93

Reagovat
M11

Klasek.. to jsou veci to jsou veci

Reagovat
smazaný uživatel

kua je tohle možný

Reagovat
mastakillah

Klaas Jan Huntelaar

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná rozlučka s tifosi..

Reagovat
panca

kolik mu hunter slibil??!!

Reagovat
10

to je hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaaaaaaaaaaa jemu jeblo???????????????,

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

HUNTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

rozlučkový double-gól

Reagovat
10

hm, tak teď už nikam nejde hochu

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Tsigi

VAN BASTENNNNN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

WTF!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

panca 29.11.2009 22:28

tak do tehle slichty jeste huntera tak to je konec!!

Reagovat
panca

myslim ze tohle necekal vubec nidko!!! ale dekujem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak ten se vyspermil...ale pekny no

Reagovat
maras93

HUNTTEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
terry

Ty krávo, já myslel, že jsem dostal infarkt. To sleduju na bwinu a když dají gól, tak je tam zvuk aplausu. Tak si tady píšu gól a najednou znova aplaudujou, to vám povím, ve mě ale hrklo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

No týý voee..celej zápas otřesnej..posledních 5minut paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jsem to před pár minutama nezabalil.

Reagovat
Tsigi

Galliani

Reagovat
smazaný uživatel

to snad není možný, kde tohle viděl?

Reagovat
M11

rozluckovy a za minutu si zachrani angazma.. Hunter sbohem.. Hunter vitej

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

ale VYFAKOVAL nás všechny

Reagovat
M11

tj s noblesou

Reagovat
10

asi jako Mirko Vučinič na San Siru

Reagovat
smazaný uživatel

grázie romaaaa se mi ta písnička někdy jentak zapne v hlavě

Reagovat
10

je chytlavá

Reagovat
smazaný uživatel

a to sem si říkal - fotbal stojí za houno, půjdu si zasouložit... ..ještě, že jsem si to rozmyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tu tak čtu, tak ti Milanisti jsou pěkná hovada

Reagovat
smazaný uživatel

rossonero jsi buď NIKDY..nebo NAVŽDY..Forza Milan!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tsigi

Miluju letošní AC, psychicky jsme jinde než minulý sezony

Jsem ráád, že jsme přeskočili Juve

v 90 minutě jsem měl napsanej příspěvěk, že rozdíl mezi Interem a zbytkem je ten, že oni to dotlačí dycky, jsem hrozně rád, že v tý skupině jsme i my

Reagovat
smazaný uživatel

zápas od 16 k 16, takže celkem nuda. Catania to svoje (beton), my tradiční big ball possesion, bohužel neúčelnej..., dokud ovšem nedorazil "malej Van Basten". ta únava se začíná projevovat, jenže jednak je na Leovi vidět, jak nechce rejpat do vítězný sestavy a jednak nemáme tak nabouchanej kádr, abychom si to mohli dovolit točit..., MILAN PER SEMPRE !

p.s.: musím se pochlubit - vsadil jsem se s tou mojí o striptýz . za výhru AC mi ho dělá ona, za remízu já jí. po těch 92 minutách ustavičnýho rejpání cítím obrovskou satisfakci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
M11

no radej ne.. chci v klidu usnout

Reagovat
smazaný uživatel

ty si běž zasouložit

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo jak kdyby šel voják do války beze zbraně..prostě takovej konec je i na mě silný kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mno ze to ale byly nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A já si říkal, že dnešní den nazvu veleúspěšným, no takto zůstává jen nadstandartní , ale to se taky počítá. Inteeeeeeeeeeeer

Reagovat
Shevchenko

KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

HUNTELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!

Tímhle se u mě stal pravým rossonero.

Reagovat
Inzaghi

Tak to mě s prominutím ojeb. To byl nákup. První gól krásná akce, pro Pippa, druhej gól Hunterovo mistrovství - fantazie. Přesně útočník co nám chyběl - levačkou propálí golmana, druhej gól dokonale vymyšlenej a technicky provedenej.... To se bude dnes Gallianimu usínat.. 2 flek je doma.. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Prepnem na AC v Catanii, 85` a hovorím ocovi, nech nechá, že Milano da na 0:1. A dalo, ale že to bude Hunter...

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar , no konecne sa uplatnil.

Reagovat
Shevchenko

Akorát škoda, že Hunter mi tím druhým gólem zabil tipligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter si zaslouží fotku do souhrnu..., jeho první a možná poslední

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale já věřim, že on se v těch souhrnech objeví ještě víckrát, potřebuje čas, jinak je vidět, že to v něm je, on góly dávat prostě bude, jen to chce mít trpělivost

Reagovat
Inzaghi

Snad tvoje slova potvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to v něm, jestli ho Milán prodá, tak udělá velkou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Wolfsburgu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

on v Miláně ještě takových gólů dá

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko by si tomu dal a ako berieš Džeka ty? Rinov i Tsigiho názor poznám, na GEGEho si nespomínam, xyonkov ani neviem či existuje...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
M11

to bylo ale opravdu na hovno kolo

Reagovat
10

totálně nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

Hunting Season Is Open

Jen tak dál .

Reagovat
smazaný uživatel

Mere jak hrál dnes Ricky?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se celkem líbil, slušně odehraný první El Clásico. Kdybys chtěl nějaký známky, tak tady:

http://www.realmadridfans.org/foro/index.php?showtopic=26741&st=0

Reagovat
smazaný uživatel

díky..Ricky Vás dovede hodně daleko a já mu to přeju.

Reagovat
Shevchenko

300 pro MILAAAAAAN !!!!

Reagovat
Shevchenko

Ty minuty u souhrnu máte blbě, první byl v 93., druhý v 95.

Reagovat
jtbs

to su haluzaci preboha

Reagovat
Shevchenko

A příští týden máme doma Sampdorii, to budou povinné 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

mno nevim nevim Sampdoria je takova nevyzpytatelna ale pral bych si to

Reagovat
Shevchenko

S takovými usmrkanci nemůžeme doma strácet.

Reagovat
Tsigi

přesně příštím kolem to začíná Doria, Palermo, Viola, Janov, Juve minule jsem psaal že bych bral 12 bodů, teď říkám 15 a doufám, že do tý doby nevymění Ferraru

Reagovat
10

4 roky jste nás v lize neporazili

Reagovat
Tsigi

teď jsme v laufu a vy hrajete na haluz, která nepřichází, ale třeba když vypadnete z LM, tak vám zbyde jen liga a zvednete se

Reagovat
smazaný uživatel

poslední 2 matche byl takovej hodně vypjatej lauf.

Reagovat
Tsigi

důležitý jem, že to skončilo happáčem a myslím, že dnešní výsledek nás musí hrozně nahodit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo - jeden zápas bez Nesty, druhej zápas proti 10 stoperům a 6 bodů z toho, spokojenost je maximální. U herního projevu mi chybí jediné - jeden nadprůměrně hrající záložník. Je to sice naše nejsilnější řada, ale výkony tomu neodpovídají.

Reagovat
Tsigi

jasně to souhlasím prostě jeden hráč na Seedorfovu pozici, který by to dokázal sám nějak vytrhnout, jinými slovy chybí Kaká ale uvidí se třeba někdo přijde, když budem do zimy vyhrávat možná Silvio popustí peněženku a jednoho dotáhne

Reagovat
panca

seedorf se da prekousnout spis dihno hodne hru brzdi a vubec se nerozbehne... ale uz jsem si nejak zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

jenze zase Dinho posila presny centry na Pata do vapna ze kterejch sou pak goly no takze to je takovy tezky no...

Reagovat
panca

to je jedno!! jinej dobrej zaloznik by vytvoril jiny sance, precisloval obranu, trochu vic branil/ hlavne behal/ atd a dohromady by to bylo o dost vic nez dihno s par jeho krasnejma prihravkama!

Reagovat
smazaný uživatel

mno jako jasny no chtelo by to aby zacal trosku behat ale von to bere asi jako bonus bohuzel no jenze na vyber misto nej moc neni takze se zatim s tim budem muset smirit no...

Reagovat
panca

pata na levou stranu misto dinha a na pravo koupit krasice

Reagovat
smazaný uživatel

mno to by bylo uplne nejlepsi no treba nas vedeni prekvapi v lednu

Reagovat
panca

neprekvapi!! dihno ted ze sestavy nevypadne! bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud by odešel Gattuso, tak by se Silvio musel kurňa prohnout aby zalepil pusu fanouškům...ono by ale možná i stačilo dát více šancí Flamstrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Rino patrí k Milánu, to si nejak neviem predstaviť i keď je na tom tak ako je...

Reagovat
10

Silvio podle mě těžko pustí nějaký euro, copak nesleduješ zprávy? stará po něm chce část majetku a 3.5 míče měsíčně

Reagovat
smazaný uživatel

Miláno som už dlhšie (na moje pomery) nesledoval, ale len čo som zapol dnes na tých polsedných 7 minút, čosi ma zaujalo. To Abate nastúpil až na konci, alebo má takú fyzičku? Nebolo by odveci pustiť ho do zálohy, keď hra bekov u vás príliš neprekvitá? Ď.

Reagovat
smazaný uživatel

Abate mi připomíná jednoho mého oblíbeného fotbalistu - Jespera Gronkjaera..

Reagovat
Tsigi

Abate zálohu hrát nemůže, jelikož je schopný jen u lajny a momentálně hraje AC jen s dvěma středníma záložníkama. Takže Forrest musí hrát jen beka, fyzičku a rychlost má neuvěřitelnou, ale je smutný, že hráč, který má hrát beka/krajního záložníka neumí centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

jj, on se vždycky rozeběhne a ztratí míč..přičemž místo toho, aby se otočil a běžel zpět, tak si dá kolečko kolem celého hřiště a ještě stihne ten míč vybojovat zpět

Reagovat
Tsigi

největší problém měl dneska s překopnutím hráče, který ho stínoval, to se mu fakt nevedlo, uvidí se má 2 měsíce, aby se ukázal, ale Antonini se mi zdá mnohem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem ke kvalitám a formě našich krajních beků má ještě více času, nežli 2 měsíce.. ..paradoxně bych uvítal na beku Boneru. Antonini je taky trošku janek..ikdyž proti Boltovi přeci jenom fotbalově vyspělejší.

Reagovat
panca

ja bych abatemu dal sanci a trochu dyl ho tam podrzel a dal mu poradnou sanci aby se tam poradne rozkoukal - potencial ma slusnej

Reagovat
Tsigi

na Boneru se taky těším, to už jsem tady psal dozadu zdaleka nejlepší a dopředu to bude podobný, jak všichni ostatní

Reagovat
Shevchenko

No variant na beky je celkem 9, bohužel žádná není ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to posilit krajni beky jako sul a tvorivej utocnik by se hodil a i nejakej stoper by se hodil nekdo mladej kdo by casem nahradil Nestu...

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini má s Abatem jednu společnou vlastnost - oba jsou jak utržení ze řetězu. to znamená, že toho mraky naběhaj, namakaj, ale jednou za čas udělaj blbej faul kolem 16, nebo se zkrátka zplaší. jinak Ignazio je ještě o něco rychlejší, má neskutečnou akceleraci a kondičku. na druhou stranu Luca je fotbalovější, ty jeho náběhy na křídlo jsou z našich současných beků asi nejlepší..., což bohužel vyvažuje dost chabou defenzívou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. No škoda, snáď sa tie lopty zlepšia, zas tak márny mi neprišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tsigi přehání

Reagovat
Tsigi

v tom případě ty ubíráš

naschvál příště si to budu počítat

Reagovat
smazaný uživatel

už mu tak nenadržuju jako ze začátku, ale "neumí centrovat" je příliš silný. zrovna on tam většinou posílá dost slušný kousky. dneska pravda neposlal téměř žádnej...

Reagovat
smazaný uživatel

CHalpi, ja z vás raz budem na prášky... Nabudúcesa dohodnite na nejakom oficiálnom stanovisku

Reagovat
smazaný uživatel

*Chlapi

Reagovat
Shevchenko

Každá série jednou končí.

Reagovat
Tsigi

Ještě by mě zajímalo, jestli Seedorf skutečně musí být celý zápas napravo, když se podíval na konci k Ronaldinhovi, tak se to dost zlepšilo

Reagovat
Shevchenko

Tak lidi ale ta fotka!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, místo Vučiniče HUNTER

Reagovat
smazaný uživatel

KLAAS JAN HUNTELAAR

Reagovat
smazaný uživatel

Copak asi dělá GATTUSO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

před chvilkou dodělal

Reagovat
panca

na to 2. misto se krasne kouka po tom strasidelnym zacatku!! jen tak dal ted jeste posotupit v LM a sezona bude slusna!! v lete jeste vic obmenime kadr a snad uz bude fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem zápas Juve opět nestihl . Dal by si někdo práci a ohodnotil jednotlivé hráče ? ( stačí známky) . Na goal.com mají nejlepší známky Cáceres, Chiellini a Poulsen . Nejhorším hráčem byl prej Fabio Cannavaro , celkově se mě to nějak nezdá .

Reagovat
10

buď rád, že si to neviděl, nejhorší výkon sezony ...nemá moc smysl hodnotit jednotlivce, protože to bylo celkově hodně špatný, ale Cannavaro a Amauri byli ještě horší, než ostatní...Molinaro zkoušel patičky, přestože neumí nahrát ani normálně, Marchisio se trápil na levým křídle, Diego bojoval, ale k ničemu to nevedlo...prostě všechno špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mě byl Molinaro, až na tu exkluzivní patičku, rozhodně lepší než Cáceres. A to měl před sebou bezradného Marchisia... Jinak na Amauriho bych byl mírnější, na Diega tradičně přísnější. I když dostal prostor, míč prostě zadrbal. Poulsen už tradičně nejlepší v záloze, což teda hodně bolí... Hráči nezvládají žádné herní situace, vypadá to, jako by nevěděli, kam se pohnout, kam přihrát. Jediným řešením je okamžitý vyhazov Cira, protože za to může on. Jenže udělá tohle někdo? Dostane Ciro rozum a odstoupí sám?

Kdybych měl hledat náhradní řešení, asi bych se připlazil za Nedvědem a poprosil ho, jestli nemůže na půl roku pomoct...

Reagovat
smazaný uživatel

na Tuttosportu se už skloňuje jméno Mancini , z rozumných koučů je teď volný pouze Zenga

Reagovat
10

Mancini a Hiddink...pokud se Cirovi nepovedou následující dva zápasy, tak končí a tím pádem bysme mohli odpískat i celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

ty umíš Italsky ?

Reagovat
10

tak ty články si přečtu, ale nic moc extra

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ráno , jsem tam viděl článek kde Prandelli něco říkal o Melovi . Nevíš o co šlo ?

Reagovat
10

tak to jsem si nevšimnul, nevíš odkud to bylo?

Reagovat
10

už jsem to našel, včera v Tuttosport...Prandelli říkal, že Melo podle něj nemůže být hlavní tvůrce hry, má dobrou kreativitu, ale ne dostatečně pro tu roli, kterou od něj vyžadují v Juve...říkal, že tomu přizpůsobovali systém 4-2-3-1 ve Fiorentině, kde k sobě potřeboval playmakera, kterej se stahuje pro balony a že by tohle čekal od Diega...

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně přesný, proto když probíhalo srovnání, tak jsem chtěl do Realu tvořivějšího Xabiho. Ve Fiorentině mu hodně pomáhal Montolivo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Xabi , škoda že to nedokázali dotáhnout …

Reagovat
Mr.Jindros

Chlapec taky nemůže trénovat fialový věčně.

Reagovat
10

podle mě by v současnosti odmítnul...postavil si tam slušnej tým a ví to

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink? To by šlo. Jinak prioritou je postup ze skupiny LM, nebo je sezóna opravdu v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink je podle mě sci-fi , nemá důvod jít k nám . Ale ten Mancini je velký strašák .

Reagovat
10

Mancini by byl akorát další z mnoha chyb našeho vedení

Reagovat
Mr.Jindros

Tjn, Mancini by byl na dopisní bombu.

Reagovat
Mr.Jindros

Když se tak koukám, koho nám můžou při postupu ze druhého místa nalosovat, není mi z toho příliš dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se budeme muset porozhlédnout po těch, co nejsou volní. Zengu bych zatím moc nepřeceňoval, i když je to sympaťák.

Reagovat
10

v čistě teoretický rovině by se mi docela líbil Hiddink, nebo Spalletti, možná Gasperini...

Reagovat
Mr.Jindros

Podle mě potřebujem hlavně jiný vedení. Tihle šašci budou vybírat nevhodné kouče i hráče donekonečna. Potřebujem pevnou ruku. Btw kdy to vyprší Moggimu?

Reagovat
10

přesně tak, tohle si já myslím taky, náš hlavní problém je vedení...Moggi-Bettega-Giraudo měli neuvěřitelnej cit pro hráče, za celou dobu ve vedení neudělali tolik chyb, co ty současný blbci za 3 roky

Reagovat
10

jinak co se týče Moggiho, tak pravda jde pomalu, ale jistě na povrch...za ty 4 roky na něj nic nemaj, stejně jako na Bettegu, nebo Girauda...v pátek je zprostili viny v případu falšování účetnictví a další věci se dostávaj na povrch...to bude ještě hodně zajímavý

Reagovat
10

Ciro bohužel vůbec neví, co má dělat, což je pochopitelný, protože s takovouhle situací žádný zkušenosti nemá a ani mít nemůže, všechno je pro něj vlastně poprvé, což je u týmu jako Juventus docela blbý...on dělá co může, chybu bych nehledal u něj, ale u vedení, což je náš hlavní problém...jinak co se týče Pavla, tak bych samozřejmě byl strašně rád, ale ta šance je bohužel minimální a myslím, že ani nikdo z Juve už o tom nepřemýšlí...

Reagovat
Mr.Jindros

Jj... taky Cirovi věřím. Na jeho místě by post trenéra snad nikdo neodmítnul, z velké části chyba vedení, měli vybrat někoho jiného. Po MS bych k nám šoupnul Lippiho s Cirem jako asistentem s tím, že by to Ciro po pár letech převzal třeba, pokud by to v něm bylo. Ale to je samozřejmě teorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Lippi už na klubovou scénu nechce , alespoň to tvrdí .

Reagovat
10

ale mohl by být sportovní ředitel, o tom se mluví

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě těch, které už psali ostatní se mi nelíbíl i Sissoko, který místo aby přihrávku rychle adresoval Amaurimu, tak si musí ještě třikrát přešlápnou. Marchisio byl taky celkem mimo.

Nebo Camoranesi má míč a všichni stojí, Del Piera tam pošle, ale stejně na nic, protože ostatní neví, co hrá, kde stát. Ta ferrarova squadra to moc nepobrala prostě.

Reagovat
GEGE

Hunter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý Mario přišel pozdě na páteční trénink a proto nebyl nominován. Možná by mohl vynechat i zápas s Juventusem. Mourinho o Mariovi řekl: “I don’t know when you will see him again on the pitch. Seeing as the strikers have played so well against Fiorentina, I don’t think it will happen very soon…” Útočníci hráli dobře proti Fiorentině, to jsem viděl, jak se zas předved Eto'o... Už by měl jít konečně na lavičku, za ty výkony si základ nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ono už je to v expresce, toho jsem si nevšiml

Reagovat
10

jj, vypadá to, že proti Juve nebude hrát...aspoň bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro výhru Interu nad Juventusem

Reagovat
Josifek

Prosím Vás, který frajer napsal toto: "...V 84. minutě totiž rozhodčí odpískal za faul Comotta na Milita pokutový kop..."

To jste jako, pane autore, myslel vážně, že to byl faul?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele