14. kolo
29.11.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Città di Palermo 1:0

Premiéra nového trenéra Delia Rossiho na lavičce Palerma nebyla úspěšná. Jeho celek totiž podlehl nejtěsnějším způsobem domácímu Chievu. Jedinou branku obstaral na stadionu Bentegodi krátce po změně stran Abbruscato. V 90. minutě byl pak ještě vyloučen hostující Liverani.

Na první šanci si diváci museli počkat do šestnácté minuty, to se dostal ke střele Pinzi a Sirigu mu dobrým zákrokem gólové plány zmařil. Když už byl Sirigu krátký, tak mu pomohla "dobře postavená branka", po ráně Bentivoglia totiž zazvonila tyč. Chievo mělo do poločasu ještě několik šanci, se kterýma si však Abbruscato a Bentivoglio neporadili dobře. Palermo nebylo v průběhu prvního poločasu příliš aktivní, jediná střela Cavaniho měla gólové parametry.

Sicilané začali lépe druhý poločas a brankář Chieva Sorrentino se musel ohánět. Miccoliho přihrávku naštěstí včas lapil, neboť už byl připravený hlavičkovat Cavani. V 54. minutě se dostali domácí do vedení, Mandelliho hlavička sice brance neskončila nicméně Abbruscato stál ve správný čas na správném místě, a proti jeho zakončení nemohl nikdo nic dělat - 1:0 pro Chievo. Palermo sice přidalo, ale velký tlak se z jeho strany nekonal. Naopak druhý gól mohl přidat Pellissier, ale jeho pokus šel vedle. V 90. minutě viděl druhou žlutou kartu v zápase Fabio Liverani a musel tak "předčasně" do sprch. Bez něj už se Palermu vyrovnat nepodařilo, a tak Chievo slavilo jednobrankové vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football.italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele