Serie A - souhrn 12. kola

09.11.2013, 19:55, aktualizováno 10.11.2013, 22:40
Komentáře a souhrny
AS Řím v závěru ztratilo se Sassuolem a jeho náskok se smrskl na pouhý bod poté, co Juventus ve šlágru porazil Neapol. Inter porazil Livorno a pojistil si čtvrté místo, AC Milán naopak jen remizovalo na hřišti Chieva. Body si rozdělily také Parma a Lazio, z domácích vítězství se radují v Catanii, Janově, Cagliari, Florencii a Bergamu...

Juventus FC - SSC Neapol 3:0

10.11.2013 20:45

Góly: 2. Fernando Llorente, 74. Andrea Pirlo, 80. Paul Pogba

Bianconeri mohou slavit důležité vítězství, neboť dnes jasným rozdílem porazili Neapol. V přímém souboji o čelo si díky zásahům Llorenteho, Pirla a Pogby připsali důležité vítězství, které je udržuje ve hře o Scudetto. Neapol sice nehrála hůř, ale domácí tým trestal její chyby.

Stará dáma do šlágru kola nenakráčela s noblesou jí vlastní. Neuspala soupeře dlouhými kombinačními cykly. Naopak - vlétla do něj a utkání kola od začátku pevně svírala v rukou. Sudí Gianluca Rocchi již po dvou minutách sledoval snažení Francouze Paula Pogby, který zpoza šestnáctky napřáhl k nebezpečné střele a Pepe Reina musel jeho ránu likvidovat jen s námahou. Platné to ale nebylo ani jemu, ani celé Neapoli. Španělského brankáře totiž pokořil krajan Llorente o pouhou minutu později. Po velké chybě obránců Partenopei dostal bývalý hráč baskického Athleticu dorazit míč do sítě a také tak učinil - 1:0.

Obrana opravdu nebyla silnou stránkou hostujícího týmu, což ukázaly následující minuty. V nich se o překonání Reiny pokoušel například Pogba, jehož hlavičku bývalý hráč Liverpoolu vyrazil na poslední chvíli. Brankáři dnes večer opravdu excelovali, což předvedl také Gianluigi Buffon. Ten musel řešit nápaditou akci Neapoli, v níž se po centru Maggia ocitl mladík Lorenzo Insigne. Na jeho zakončení však byl životní partner Aleny Šeredové dobře připraven. Tlak Neapole narůstal každým dotykem s míčem, dalším v dlouhé řadě čekatelů na překonání Buffona se stal Gonzalo Higuain. Ani jeho rána však Beniteze nepotěšila.

Když se blížila půlhodina hry, dostal se k míči také Carlitos Tévez, který přesnou ranou také pokoušel štěstí. Oba týmy dělaly čest své reputaci ofenzivních velikánů, což dokázal také Lorenzo Insigne. Na jeho talent pod Vesuvem hodně spoléhají a za to se mladý reprezentant pravidelně odvděčuje. Po třiceti minutách se díky skvělé míčové technice dostal do zakončení, které ale minulo vzdálenější tyč.

Již jednou skórující Fernando Llorente se dostává do předminulé formy, kdy v dresu španělského týmu zářil v La Lize i evropských pohárech. Po centru spoluhráče Isly se dokonce dostal k další nebezpečné hlavičce, s tou si ale Reina poradil výjimečným zákrokem. Poslední slovo v rámci první půle měli hosté, kteří díky Insignemu téměř nastřelili břevno!

Bianconeri se sice museli po návratu ze šaten bránit, když se z přímého volného kopu zastřeloval Insigne, ale stíhali samozřejmě také útočit. Pepe Reina - to byla ale mezi třemi tyčemi naprostá jistota. Španělský brankář se zaskvěl také po dvou pokusech domácích borců, po nichž dokonce založil útok. Z něj ale hosté neudeřili. A tak nastal čas pro Andreu Pirla.

Opěvovaná míčová technika maestra Pirla se projevila dvacet minut před koncem, když bývalý mozek záložní řady milánského AC dostal příležitost k zahrávání přímého volného kopu. S minimálním rozběhem si ale nebral servítky a překrásně poslal míč přes zeď!

Další kousek z gólmanského umění, které nashromáždil za mnohá léta skvělé kariéry, nám poodhalil Gianluigi Buffon. Po skvělé nahrávce se totiž na dostřel dostal opět Insigne, který z úhlu donutil brankářskou legendu Juve k úžasnému zákroku. Ten byl možná klíčový vzhledem k dalšímu snažení Staré dámy. Obrovský talent Paul Pogba si totiž nikým nehlídán zpracoval míč a ještě ve vzduchu jej jen tak mimochodem napálil přesně za Reinu! Jak se fotbal zdá býti jednoduchým...3:0.

Plány Juventusu na poklidné dohrání rozhodnutého zápasu trochu narušil zákrok Angela Ogbonny, který po druhé žluté kartě a faulu na pronikajícího Driese Mertense musel do sprch. Ani to ale skvěle fungující mašinu jménem Juventus nezastavilo, takže domácí gigant může dál pronásledovat římské AS.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - UC Sampdoria 2:1

10.11.2013 20:45

Góly: 11. Giuseppe Rossi (pen.), 17. Giuseppe Rossi - 75. Manolo Gabbiadini

Fiorentina ve večerním klání porazila Sampdorii 2:1 a v tabulce se dostala na páté místo před Hellas Verona. Důležité tři body zařídil hned v úvodních minutách nejlepší střelec Violy Giuseppe Rossi.

Giuseppe Rossi po svém návratu ze Španělska a především doléčení zranění pookřál a Fiorentinu gólově táhne. Dohromady už nasbíral jedenáct branek a fanoušci si jeho výkony pochvalují.

V tomto utkání Rossimu stačilo jen jedenáct minut na to, aby prolomil hostující obranu. Někdejší útočník Villarrealu měl situaci zjednodušenou, neboť ve vápně fauloval Berardi a sudí nařídil pokutový kop. Rossi ho proměnil a Artemio Franchi mohlo jásat - 1:0 pro Fiorentinu. Navíc než se Sampdoria stihla otřepat, prohrávala už o dvě branky. Pohlednou akci zakončil neméně pohledně Rossi a bylo to 2:0 pro Fiorentinu.

Sampdoria byla směrem dopředu marná a naopak měla štěstí, že potřetí neinkasovala. Zvláště po tvrdé Cuadradově ráně měl Da Costa co dělat. Viola byla v defenzívě skvělá, pouze jednou zaváhala a Blucerchiati toho okamžitě využili. Gabbiadini v běhu a těžké pozici přesně trefil cíl a vykřesal naději na bodový zisk - 2:1. V nastaveném čase sahal po bodu Mustafi, jenže minul. Viola výsledek uhájila a posouvá se na páté místo.

Více informací k zápasu

Parma FC - SS Lazio 1:1

10.11.2013 15:00

Góly: 64. Alessandro Lucarelli - 50. Keita Baldé

První poločas žádný gól nepřinesl, v tom druhém už skórovaly oba týmy. Nejprve se skvělou individuální akcí blýskl mladík Balde Keita, ale na jeho trefu odpověděl vyrovnávací brankou zkušený Alessandro Lucarelli.

Lazio se už od začátku tlačilo před bránu soupeře a hra se odbývala převážně na straně Parmy. Především mladík Balde Keita byl dnes pro fanoušky velkým pozitivem. První vážnější akci zápasu si na své konto připsal o mnoho zkušenější Antonio Candreva, jehož táhlá rána zamířila vedle tyče Miranteho brány. Brazilský záložník Hernanes na sebe strhl pozornost po průniku ze strany, po němž ještě hledal spoluhráče Onaziho. Tomu ale rána vůbec nesedla, navíc ji obrana Parmy stihla včas zablokovat.

Ve vápně se Miroslav Klose tradičně orientuje skvěle, dnes mu ale chyběla větší podpora spoluhráčů. Když už se německý reprezentant dostal k nějakému centru, většinou si s ním poradil Alessandro Lucarelli. Ducali převzali iniciativu, ale museli si hlídat také zadní vrátka. Rychlonohý mladík Keita totiž obcházel jejich hráče s obdivuhodnou lehkostí, i když jeho rány Mirante bez větších problémů kryl. Hráč, který prošel například juniorkou Barcelony, dnes společně s Antoniem Candrevou exceloval. Ani jedna z jejich společných akcí se však po čas první půle neujala.

Parma měla dnes odpoledne částečně také smůlu, neboť se jí za prvních pětačtyřicet minut zranili dva hráči, které musela vystřídat. Ze hry byli nuceni odstoupit Joel Obi a Raffaele Palladino. Druhého jmenovaného nahradil útočník Nicola Sansone, který se na začátku druhého dějství ocitl ve velmi zajímavé šanci. Po sprintu zkraje hřiště se totiž dostal do zakončení a jeho tvrdá rána vůbec nemířila špatně. Byli to ale hostující fanoušci, kdo se dostal do varu.

Laziu se povedla rychlá souhra, na jejímž konci stál Keita. Ofenzivní talent pokračoval vstříc Mirantemu, kterého s chladnou hlavou obešel a do prázdné brány v klidu skóroval! Mladík Balde Keita si za svůj výkon branku jistě zasloužil.

Napodobit jej mohl hvězdný Antonio Cassano, ale podobný brejk nezakončil přesně a míč minul vymezené tři tyče. Brazilský míčový kouzelník Hernanes se pokoušel dostat skrz masu těl silou, ale obrana s touto variantou počítala a jeho snahu zastavila. Naopak, jeden z jejích členů se vzápětí mohl radovat ze srovnání! Po centru ze strany se totiž do zakončení dostal zkušený obránce Lucarelli a překonal marně zasahujícího Marchettiho!

Dvacet minut před koncem si Lazio mohlo vzít své vedení zpět, když Candrevova rána mířila k tyči. Skvělý zákrok Miranteho ji však s vypětím sil vytěsnil na rohový kop. Plány Roberta Donadoniho na případný tříbodový zisk vzaly za své pět minut před koncem utkání, když červenou kartu vyfasoval Aleandro Rosi a oslabil svůj tým. Potrestat jeho zkrat mohl mladík Onazi, ale ve velmi dobré šanci nevystřelil přesně. Tím zakončil utkání, ze kterého Lazio určitě mohlo vytěžit víc.

Více informací k zápasu

AS Řím - US Sassuolo 1:1

10.11.2013 15:00

Góly: 19. Alessandro Longhi (vl.) - 90+4. Domenico Berardi

Dlouhá léta oblékal Eusebio Di Francesco dres AS Řím a dnes v něm dosáhl dalšího cenného výsledku. Většinu času sice jeho hráči prohrávali, ale půl minuty před koncem se do míče opřel Berardi a srovnal.

Garciova ekipa se již od začátku hnala do útoku a díky zvučné podpoře fanoušků se AS ujalo taktovky. Na hrotu útoku nastoupil Marco Borriello, který byl na stranách podporován dvojicí Alessandro Florenzi - Adem Ljajić. Perné chvíle obraně Vlků měl pro změnu připravovat především ve formě hrající mladík Domenico Berardi. Miralem Pjanić v úvodu našel skvělou nahrávkou nabíhajícího Borriella, který ještě centroval do druhé vlny. Míč však odkopl pozorný Bianco do bezpečí.

Záložník Bosny a Hercegoviny se v obdobné situaci opět tlačil do zakončení, ale Borriellovu nahrávku minul. Domenico Berardi na druhé straně málem využil zaváhání stoperské dvojice, přesprintoval Balzarettiho a jeho technická střela donutila Morgana De Sanctise k prvnímu vážnějšímu zákroku. Sassuolo rozhodně nepřijelo jen bránit, i když se jeho výkon rozhodně s minulými výsledky srovnávat nedal. Souhra Sassuola vázla, čímž Di Francescovi hráči domácímu týmu velice usnadňovali napadání.

Ani absence kapitána Tottiho či rychlostně skvěle vybaveného Gervinha AS od první branky neodradily, i když giallorossi musel pomoci hostující hráč. Po výborné kombinaci Vlků se do vápna dostal Alessandro Florenzi, kterého sice Pegolo ještě vychytal, ale na vlastní gól odražený od Longhiho již nárok neměl. Obránce efektním lobem překonal svého brankáře a Římané mohli slavit.

Sotva se Marco Borriello usazoval v základní sestavě, již se musel poroučet na lavičku. Stalo se tak po zákroku hostujícího kapitána Magnanelliho, po němž italský střelec za doprovodu lékařů odkulhal mimo hřiště. Trenér Garcia se rozhodl pojistit přechodovou fázi AS a nasadil Američana Michaela Bradleyho. Po jeho příchodu začaly na hřišti jiskřit emoce, což se projevilo několika ostrými zákroky, za které sudí Giacomelli udílel žlutá napomenutí. Po reprezentační pauze tedy nebude moct hrát například Alessandro Florenzi. Ještě do poločasové přestávky mohli domácí dvakrát navýšit skóre.

Nejprve se k již několikátému centru dostal Federico Balzaretti, ale jeho střílený centr obětavě odvrátil Acerbi na rohový kop. Z něj sice AS neudeřilo, ale po sérii narážeček nabídl Miralem Pjanić šanci Ademu Ljajićovi, který tvrdě vypálil. Zkušený brankář Gianluca Pegolo si však s jeho štiplavou ranou poradil a odvrátil ji na rohový kop.

Římané s aktivitou po změně stran trochu polevili, čehož například Turín dokázal v minulém utkání využít. Sassuolo se ale stěží dostalo za polovinu. Situaci chtěl Římanům ulehčit Ljajić, který upadl v pokutovém území, ale toužebně očekávaný hvizd se neozval. Pojistku chtěl přidat také Miralem Pjanić, jehož skákavá střela však přeskočila tři tyče i dobíhající hráče.

Po Strootmanově nahrávce poslal po způsobu Tomáše Rosického Florenzi do akce Adema Ljajiće, bývalý hráč Fiorentiny ale v náběhu brankáře Pegola nepřehodil. Zrychlení mladého Srba bylo dnes asi největší zbraní AS, což mohl ofenzivní talent zúročit také o chvíli později. Proběhl totiž kolem tří hráčů soupeře a technickým pokusem obstřeloval Pegola. Ten míč vyrazil, ale nikdo z domácích se nenacházel poblíž, aby balon dorazil. O chvíli později se Ljajić do třetice pokoušel o odpískání penalty, ale namísto toho u sudí Giacomelli ukázal žlutou kartu.

Římané začali spoléhat na své vedení a šetřili čas. Obrovskou chybu Burdissa mohl potrestat Antonio Floro Flores, ale Morgan De Sanctis skvěle zasáhl. Na druhé straně se do zakončení dostal také aktivní Ljajić, ale ani on nedokázal Pegola prostřelit. Přesto se skóre ještě jednou měnilo. Půl minuty před koncem totiž skvěle rozehraný rohový kop nedokázala obrana AS odvrátit, Michael Bradley trefil míč jen velmi laxně a za ním stojící Domenico Berardi srovnal!

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Milán 0:0

10.11.2013 15:00

Góly: -

Massimilliano Allegri má důvěru vedení, ale AC Milán pod ním nadále klopýtá. Rossoneri tentokrát nedokázali porazit ani poslední Chievo.

Velký zmar prováděl v tomto utkání oba týmy. Chievu se vůbec nedaří a totéž platí i o Milánu. Souboj dvou trápících se celků skončil symbolicky 0:0. Na obou stranách přitom byly k vidění stoprocentní šance i červené karty. Jako první se ze hřiště poroučel Montolivo a těsně před koncem ho doprovodil veronský Pellissier, který zrovna dlouho na hřišti nepobyl.

Milán sice udával tempo, ale dobře zformovaná obrana Chieva si veškeré výpady hlídala. V prvním poločase byl k vidění akorát dobrý zákrok Abbiatiho po jedné ze střel domácích, ale to bylo všechno.

Ve druhé půli už se hrál jiný fotbal. Tedy přesně řečeno, Milán nadále udával tempo a tentokrát byly k vidění i velké šance. V 52. minutě předvedlo Chievo rychlý brejk, na jejímž konci zívala prázdná milánská branka. Rigoni ale trefil jen boční síť a odmítl tak vedení.

V 74. minutě si Milán znovu zahrával. Hraniční moment sudí vyhodnotil jako ofsajd a hru přerušil. Nicméně opakovaný záběr ukázal, že šlo o velmi citlivé rozhodnutí. Kdyby sudí hru pustil, Paloschi by dával gól. Jenže nestalo se a hra pokračovala. Deset minut před koncem se pěkně uvolnil Robinho a přízemní střelou orazítkoval tyč, následně dorážel do poloprázdné branky Kaká, ale přestřelil. To byla velká smůla pro AC a zároveň štěstí pro Chievo.

Hektický závěr pokračoval. Montolivo uviděl druhou žlutou kartu a Milán dohrával bez svého kapitána. Rossoneri se dál tlačili do zakončení, jenže branka jim v tomto utkání nebyla přána. V nastaveném čase se velmi rychle vykartoval i Pellissier a počty se srovnaly. Diváci na Bentegodi se ale branky nedočkali.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Turín FC 2:1

10.11.2013 15:00

Góly: 43. Daniele Conti, 88. Daniele Conti - 52. Ciro Immobile

Hosté z Turína přijeli na Sardinii se vzpomínkou na předešlé utkání. V něm zastavili tříbodovou sérii AS Řím a nyní chtěli něco podobného zkusit také s Cagliari. Domácí prostředí ale Lopezovu celku náramně svědčí, což dnes demonstroval Daniele Conti.

Turín nenavázal na skvělý výsledek proti Římanům a v Cagliari prohrál. Domácí tým i s trenérem Diegem Lópezem může děkovat především kapitánu Daniele Contimu, který vybojoval tři body. Prvním nákopem směrem dopředu se prezentoval zkušený záložník Matteo Brighi, který se po delší odmlce vrátil do základní sestavy. Ani jeden z jeho tří úvodních centrů však svého adresáta nenašel. Za domácí tým mohl skórovat Segundo Ibarbo, který si navedl míč na střed hřiště a vypálil, ale jeho pokus mířil těsně mimo tři tyče.

Po čas prvních pětačtyřiceti minut museli někteří fanoušci litovat peněz, které vynaložili za vstupné, protože ani jeden z týmů se nedokázal prosadit či snad prezentovat nějakou smysluplnou akcí. Do jejich rozehrávky se vloudily nepřesnosti, kombinace obou soupeřů byly nečitelné a pomalé. Po faulu na Marca Saua si však míč do palebné pozice postavil Daniele Conti a skvělou ranou přes zeď směrem k tyči překonal marně chytajícího Padelliho a poslal Cagliari do vedení!

Hosty sice úvodní branka zaskočila, ale po návratu z kabiny se rychle otřepali. Svou dnes třetí šanci už dokázal útočník Ciro Immobile naplno zužitkovat po nahrávce od El Kaddouriho propálil Vladu Avramova - 1:1.

Po srovnávacím gólu jsme se opět dostali do nezajímavé fáze utkání, v níž ani jeden z obou soupeřů mnoho fotbalové krásy nenaděloval. Ta trvala asi do sedmdesáté minuty, kdy se pokoušeli prosadit Ibarbo a střídající Bellomo. Další ranou na sebe upozornil záložník Sebastian Eriksson, ale ani on nezamířil právě nejpřesněji. Jak se to dělá, mu musel ukázat jeho kapitán. Pět minut před koncem utkání si totiž Conti postavil míč podruhé. Andrea Cossu mu jej přiťukl do trochu lepší pozice, s čímž patrně nikdo z obránců nepočítal. Padelli si nedal dostatečný pozor ani v tomto případě a Conti přesnou střelou strhl vítězství na stranu svého týmu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Bologna FC 2:1

10.11.2013 15:00

Góly: 73. Davide Brivio, 90+3. Marko Livaja - 76. Rolando Bianchi

Curciho chyba, ale přesto parádní rána Livaji v nastavení znamenala tři body pro Atalantu Bergamo. Na Atleti Azzurri D'Italia se hrálo dlouho bez branek. Nakonec domácí vedli, ale Boloňa rychle srovnala. Rozhodl až výše zmíňěný Livajův moment.

Už před zápasem se dalo čekat, že měření těchto dvou celků bude hodně vyrovnané a to se také potvrdilo. První poločas nenabídl žádnou velkou šanci a ani tempo zápasu nebylo bůhvíjaké.

Šance nakonec přišly, ale až ve druhém poločase. Tu první měl na svědomí střídající Marilungo. Ten postupoval sám na hostujícího brankáře Curciho, ale lobem na něj nevyzrál. Vypadalo to tedy, že se schyluje k bezbrankové remíze, ovšem v 74. minutě napřáhl Davide Brivio a přesnou ranou k tyči překonal Curciho - 1:0 pro Atalantu. Jenže domácí o vedení vzápětí přišli. Cristaldo orazítkoval břevno, ale hlavou dorážející Bianchi už byl úspěšný - 1:1.

Dělba bodů se zdála býti nevyhnutelná. S ní se ale nehodlal smířit Marko Livaja. Z třiceti metrů doslova práskl do balónu a Curci si jí nešťastně srazil do branky. To vše ve třetí minutě nastaveného času. Atalanta tak získala důležité tři body.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Hellas Verona 2:0

10.11.2013 12:30

Góly: 29. Daniele Portanova, 35. Juraj Kucka

Slovenský záložník Juraj Kucka pokračuje v dobrých výkonech, ke kterým přidává především rozhodující branky. Zcela opačné poslání na hřišti má mladík Mattia Perin, ale také on dnes famózními zákroky pomohl domácím k důležité výhře.

Od úvodních minut se oba týmy snažily předčit svého soupeře, takže se diváci na stadionu Luigiho Ferrarise vůbec nenudili. Znovuzrození Grifové si pod Gasperiniho vedením počínají téměř suverénně, což se podepisuje například také na formě Alberta Gilardina. Tu jsme nastínili již v preview a dnes se italský útočník snažil navázat na dobré výkony. Mimo jiné žádal po třech minutách odpískání faulu na svou osobu, sudí Cervellera ale jeho přání nevyslyšel. Alberto Gilardino však není jen hrotový hráč do vápna, po pěti minutách například rozehrál zajímavou akci vedenou po straně. Jeho centr ale hostující obrana odvrátila.

Po patnácti minutách se ke slovu dostal také Hellas, který díky rychlé kombinaci přinutil soupeře k bránění. Ani následné rány Jorginha s Iturbem ale nenašly cíl a skončily mimo tři tyče. Po osobním souboji upadl na polovině soupeře Emil Hallfredsson a kvůli krvácení na hlavě musel být střídán. S ním odešlo také čisté konto Mandorliniho svěřenců, neboť jen o minutu později se k rohovému kopu dostal Daniele Portanova a poslal Janov do vedení!

Centry s následným přesným zakončením, či snad nedůraz obránců v osobních soubojích - to jsou hlavní příčiny dnešní prohry veronského týmu. Pět minut po první trefě se totiž janovský Juraj Kucka dostal k centrovanému míči a předskočil svého soka. Slovákova přesná hlavička zaplula za Rafaelova záda a Gasperini mohl jásat - 2:0.

Počátek druhé půle zachytil v lepším rozpoložení hosty, kteří chtěli utkání s Janovem minimálně zdramatizovat. Po sérii několika ofenzivních výpadů se Hellas dostal ke standardní situaci, kterou hlavičkou zakončoval střelec Luca Toni. Vysoký útočník Hellasu však míč poslal o dva metry vedle Perinovy tyče. Obrovské nasazení a boj o každý míč z Janova doslova zářil, i když jeho vedlejší účinek v podobě zranění Antonelliho trenéra Gasperiniho donutil ke střídání. Dvacet minut před koncem předvedl skvělou individuální akci Juraj Kucka, který po sprintu obešel dva protihráče a nahrával volnějšímu Cofiemu. Ten ale zpoza šestnáctky vysoko přestřelil.

Grifové ale nemohli složit zbraně a utkání pouze dohrávat, protože Mandorliniho svěřenci se neustále tlačili k zakončení. Další povedenou ranou, která donutila mladého Perina k zákroku, se prezentoval střídající Martinho. Jeho nasazení se ukázalo jako velmi povedené, protože rychlý protiútok zakončil Martinho ještě lepší akcí, se kterou měl Perin hodně co dělat. Bývalý gólman Pescary dnes vskutku doháněl útočníky Hellasu k šílenství, neboť poté, co Luca Toni orazítkoval tyč, nedokázal přes Perina procpat míč ani Jorginho s Jankovićem!

V rámci nastaveného času se do posledních šancí dostali oba vysunutí útočníci svých celků. Nabíhající Alberto Gilardino centr do pokutového území nezpracoval, Luca Toni vypálil těsně vedle. Po uplynutí vymezené doby arbitr Cervellera ukončil polední utkání, po jehož skončení se mohou radovat domácí.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Livorno 2:0

09.11.2013 20:45

Góly: 30. Francesco Bardi (vl.), 90+1. Yuto Nagatomo

Inter Milán doma dle předpokladů porazil Livorno 2:0 a drží kontakt s vedoucí trojicí. Utkání nebylo z pohledu Interu vůbec jednoduché. Nerazzurri si dlouho zahrávali s překvapením, Livorno hrálo dobře ale na bod nedosáhlo.

O favoritu utkání samozřejmě nebylo pochyb. Inter se své role ujal a jasně dirigoval tempo utkání. Rodrigo Palacio ve 26. minutě ještě přestřelil, ale jen o čtyři minuty později už se mohl Inter radovat z gólu. A byl to šťastný gól. Bardi neudržel na první pohled snadný centr, srazil si jej do branky a daroval tak Interu důležité vedení. Kupodivu místo aby branka domácí nabudila, tak je spíše uchlácholila. Tedy aby bylo jasno, Inter dál určoval tempo, ale do šancí už se nedostával.

Defenzíva Livorna byla hodně precizní. Prakticky celý zápas se na ní valil jeden útok za druhým a ona odolávala, tedy až na smolnou vlastní branku. V závěru utkání vycítili hosté šanci a vrhli veškeré síly do útoku. Výsledkem bylo několik závarů před Handanovičem. Milánští Tifosi prožívali krušné chvilky, ze kterých je nakonec vysvobodil až Yuto Nagatomo.

V první minutě nastaveného času Nerazzurri pláchli a z rychlého brejku udeřili. Livorno v této fázi hodně riskovalo a Nagatomo se trefil přesně k tyči. Inter navázal na výkon z Udine a zvítězil i doma nad Livornem. Musel se sice strachovat o výsledek do poslední minuty, ale vše nakonec úspěšně zvládl.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Udinese Calcio 1:0

09.11.2013 18:00

Góly: 30. Maxi López (pen.)

Catania po pěti zápasech konečně vyhrála a minimálně do zítřka se posunula na osmnácté místo. Samozřejmě situace Elefantini je nadále hrozivá. Špatné je to i s Udinese, které vyšlo podruhé bodově i střelecky naprázdno. Zápas rozhodl proměněnou penaltou Maxi Lopéz.

Elefantini prožívají špatné období a o to více je výhra nad Udinese cennější. Nerodila se však lehce. Catania sice začala aktivněji, ale Udine velmi rychle srovnalo krok a jako první si vytvořilo stoprocentní šanci. Rána Pereyry se zastavila o tyč! Celé utkání nakonec rozhodl moment ze 30. minuty. Nejprve Koke střílel vedle a vzápětí z rohového kopu stáhl protihráče Domizzi. Sudím nařízenou penaltu proměnil Maxi Lopéz a Catania byla na koni - 1:0.

V prvním poločase se nic dalšího podstatného neudálo. Ve druhém dějství mohl srovnat Fernandes, Andujar byl z branky, ale střela šla mimo ní. Udine si v závěru vytvořilo tlak, Pinzi orazítkoval tyč a za chvíli v další velké šanci mířil vedle. Catania přežila i pětiminutové nastavení a nakonec může slavit těžké vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím12102026:332
2.Juventus FC12101126:1031
3.SSC Neapol1291224:1128
4.Inter Milán1274129:1225
5.ACF Fiorentina1273224:1424
6.Hellas Verona1271422:1922
7.Janov CFC1252513:1417
8.SS Lazio1244416:1616
9.Atalanta Bergamo1251614:1516
10.AC Milán1234517:1913
11.Parma FC1234517:2013
12.Udinese Calcio1241711:1513
13.Cagliari Calcio1234513:2013
14.Turín FC1226418:2112
15.AS Livorno1233613:1812
16.Bologna FC1224614:2410
17.US Sassuolo1224613:2810
18.UC Sampdoria1223713:229
19.Calcio Catania122378:199
20.Chievo Verona121387:186

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (287)

Přidat komentář
SqueeZy

Catania zabodovala a Richie dal gól teď ještě vyklepnout Napolitánce a Chievo s Bolognou zabodovat

Reagovat
Pipo123

Pereyra a Muriel

Reagovat
smazaný uživatel

Gyomber do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese se ještě nespamatovalo z vypadnutí z EL.

Reagovat
smazaný uživatel

woow, pre Gyombera to musi byt velka skola hrat s Legrottagliem

Reagovat
GEGE

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Ferguson6

Pre mňa najobľúbenejšia stopérska dvojica súčasnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Noro

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka

Reagovat
GEGE

Pro Catanii hrozně důležité a cenné body.Štěstí dneska stálo na jejich straně.Udine si bod zasloužilo měli kopat penaltu a měli kupu smůly v zakončení...

Reagovat
Jajinek

Je sice hezké, že jsme Livorno za celý zápas nepustili ani do náznaku šance, ta hra směrem dopředu ale pálila do očí...Guarín s Kovačičem by se měli opravdu vzpamatovat, protože ta jejich neefektivnost každého dotyku s míčem je prostě na úrovni Série B. Dnes se k nim bohužel přidal i Ricky.

Bylo tam pak v druhém poločase pár šancí, ale obecně jsme vyhráli jen díky Bardimu. Někdy mě připadá, že v Calciu opravdu ti hráči na hostování mají nějaké tajné pokyny.

Jinak nepamatuju si, že by v Interu hrál horší útočník, než Belfodil. Zlatej Pazzo.

No a co napsat k návratu Capitana? Naprostá fantazie, od nástupu na trávník za neuvěřitelného rachotu tribun (jakoby Inter vstřelil gól), až po jeho neopakovatelná sóla, jednímž z nich udělal druhý gól. Pokud mu vydrží zdraví, bude hrát opět základ!

Je důležité, že zůstáváme nahoře. Patrně se přiblížíme LM na 3 body, což je už v pokročilé fázi celkem povedené postavení. Tak uvidíme, co pro nás ty body udělají.

Hlavně za týden vyhrát v Bologni.

FORZA INTER!

Reagovat
Elliasson

Mateo hraje poslední dobou nějak špatně?

Reagovat
Jajinek

Mateo hraje letos naprosto katastrofálně...přitom měl cestu do základu nalajnovanou jak na zlatém podnose.

Reagovat
Elliasson

To mě moc nepotěšilo. Kvůli němu a ještě Icardimu vám Ligu Mistrů letos přeji.

PS: Ale loni se Mateovi celkem dařilo, že?

Reagovat
lnterista

hlava to moc nedava ale ja mu verim a potrebuje cas...

Reagovat
smazaný uživatel

Choutos?

Reagovat
Jajinek

ten odehrál úplné minimum minut

Reagovat
lnterista

nedalo se na to moc koukat ale vzadu nula 3 body a hlavne navrat krale

Reagovat
smazaný uživatel

Javier Zanetti to je opravdu bojovník,srdcař a legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nejlepší Cambiasso a Palacio, kteří jediní snesou přísnější měřítko.Jinak s Livornem neskutečná nuda, kterou přerušila desetiminutová show kapitána a vítězství díky hrubce Bardiho. Taky nechápu, že Jonathan má takový neuvěřitelný štěstí... vždycky mu nějaká šmudla vyjde. LM je na dostřel a to je nejdůležitější.

Reagovat
CubONE

Janov

Reagovat
olis

Janov, Kucka a ich fans

Reagovat
Pinturicchio

Kučka dva goly po sobě, má to v sobě, kluk jeden ušatá spartanská.

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas Ticket

Reagovat
panca

ze je nutna zmena trenera uz nejakou dobu vidi snad uplne kazdej krome vedeni. Bohuzel

Reagovat
GEGE

MILAN PER SEMPRE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy bod sa pocita, i ked je len s poslednym timom tabulky. Urcite sa este zide. Vykon nebol sice prilis dobry, ale tak neprehralo sa. Ide sa dalej!

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri ven. Pardón, ale on už ani ty hráče namotivovat neumí. To že neustále staví naprosto nulového Muntariho nepochopím a v tomto stádiu je na hrotu lepší kdokoliv než Matri. Přínos ke hře je negativní.

K týmu: všichni až na vyjímky stojí, potažmo ani neví kde mají stát. Když jde Chievo do protiútoku, Mexés vyklusává, Zapata se nechá obehrát a pokud to zrovna nezhasí De Jong tak je z toho skoro vždy gólovka. Ta obrana je katastrofální. Záloha toho až na Kaká a občas Poliho moc nevymyslí, Montolivo mě delší dobu sere, ta červená mi ani tolik nevadí.

V tom týmu je momentálně tolik problémů, že to chce opravdu překopat a začít úplně od začátku. Nemám vůbec představu kdo by se toho měl ujmout, jsem zvědavý.

Reagovat
Pipo123

Onazi musí šukať Petkoviča do prdele, inak si neviem predstaviť prečo hraje stále základ

Reagovat
Pinturicchio

Míň zasloužené vyrovnání než to dnešní Sassuola jsem neviděl opravdu dlouho.

Grazie Sassuolo, Grazie BERARDI (už jen za tohle mu v Juve MUSÍME dát šanci)

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za větu ta první?

Reagovat
Pinturicchio

Co je s ní?

Reagovat
goodbay

AS posere jedno kolo a ted se vrátí do svých starých kolejí? Strašně chybí Totti a Predátor, i když už dnes byl na lávce.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mám asi nejakú zvláštnu schopnosť, že viem kedy dostaneme gol. Jak tam Bradley 30 sekund pred koncom stratil loptu ked si prehadzoval hráča som už uplne trpol a fakt som to cítil, hrozné

Reagovat
scr

skoda ztraty bodu:(

Reagovat
Pipo123

Balde dneska hral neskutočne, chlapec si vodil hráčov Parmy počas celého zápasu. Máme na čom stavať do budúcna

Reagovat
Votas

co se prosímtě stalo Obimu, že zase nedohrál?

Reagovat
Pipo123

Popravde nevidel som žiadne zranenie, hral dosť splašene v úvode, možno ho stiahol kvôli tomu.

Reagovat
Votas

žeby ho tam nenechali ani do poločasu? na whoscore.com píšou, že to bylo zranění, což k němu sedí víc...

Reagovat
smazaný uživatel

bradley ci kto to bol to maj odkopnut dakam do pici a nie loptu netrafit :zed: :zed: ... takato strata bodov ma viac riadne nasrat .... mali sme dat davno na 2-0 a bol by pokoj ,sami sme si to posrali ,z tochto sa treba ponaucit ....FORZA ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pěkne nasranej.... Římu fandim od tý doby,co tam přestoupil z Fiore Batistuta. Dnes jsem viděl jen druhou půli,ale za 3 nebo 4 pokusy nafilmovat penaltu si Řím výhru nezasloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

AS sem viděl až druhou půlku ,ale hra nic moc.No to je jedno,je mi to jedno jak hrali, musíme se soustředit na sebe.Večer vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je fail od AC.

Reagovat
Mrvinho

Ani první ani poslední

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

dobrá kvalita

Reagovat
olis

The crisis of Chievo continues: 0-0 even against Milan

Reagovat
Dejwa

ještě večer remíza a dobrý kolo

Reagovat
Inzaghi

ALLEGRI: "The players played a good match. It wasn't an easy match, but we created many chanced and didn't give them much space."

"I can't criticize my players for their performance today. They created many chances against a defensive and compact Chievo."

"If the squad keeps on playing with this desire and intensity then we will return to winning ways soon."

"The only thing we lacked today was scoring a goal."

TROLLING LEVEL ALLEGRI

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že Allegri se udrží a je jedno jaké má výsledky. I při remíze 0:0 s posledním celkem. Podle mě se čeká na zimní přestávku a je jedno kolikátí skončíme. Z tohohle stavu bolí nejen oči.

Reagovat
Milan.B

boze moj to je neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Lega Pro 1B derby Salernitana-Nocerina has been abandoned after an extraordinary series of events.

The local derby started 40 minutes late because the Nocerina players arrived at the stadium and refused to get off the team bus.

They had reportedly received threats from their own fans before the game and were extremely nervous.

After negotiations with the Lega Pro representatives at the stadium, Nocerina agreed to play, but it only appeared to be a ruse.

After two minutes Nocerina made three substitutions, then over the next 17 minutes another five players limped off with ‘injuries.’

Ficarrotta of Nocerina and Salernitana’s Iannarilli were also sent off for a scuffle.

This left Nocerina with only six players on the pitch, forcing the referee to suspend the game definitively.

It's reported Nocerina fans threatened the players because they had been banned from attending, so wanted to stop the game from going ahead.

The entire Nocerina Board of Directors has now resigned and players ordered not to speak to the media. Director of Sport Pavarese is trying to defend his team, assuring the three substitutions after two minutes were "a management decision" and the injuries were "because they went out there without warming up."

The Lega Pro is not fooled and warned the Coach "must explain why he made three substitutions after two minutes." The Disciplinary Commission has opened an investigation.

“This is a terrible page in the history of football,” said Salernitana Coach Carlo Perrone.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas tretej talianskej futbalovej ligy medzi tímami US Salernitana a ASG Nocerina musel rozhodca už po dvadsiatich minútach ukončiť, pretože hostia mali na ihrisku iba šesť hráčov.

"Pred stretnutím ohrozovali hráčov ASG vlastní fanúšikovia a tí sa najprv zdráhali vôbec nastúpiť," informuje agentúra dpa.

Duel začal s oneskorením, tréner Nocerina trikrát striedal a následne opustilo hraciu plochu päť zranených hráčov. "Neboli dostatočne rozcvičení a preto sa zranili," tvrdil športový riaditeľ klubu Luigi Pavarese.

Vzhľadom na obavu z výtržností nepustili usporiadatelia na štadión fanúšikov hostí. Tí od hráčov žiadali, aby nenastúpili a údajne sa im vyhrážali aj smrťou.

Reagovat
Elliasson

U mě zatím vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrata 1 roku zbytecne... Ac si to ale zaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel AS neumělo dat dnes gol a zřejmě by ho nedalo ani kdyby hrali 14 dní. Tolik spalenych šanci jsem neviděl pěkně dlouho, vyrovnani a trest viselo ve vzduchu. Je to škoda. Ale kvalita tam byla, doufám že to nebude pravidlem takto ztracet body.

Reagovat
Pinturicchio

Musím to svoje tvrzení po prvním poločase upravit, dneska to bylo v podaní AS o parník jidne, než v zápasem s Chievem.

Reagovat
Jajinek

Když jsme porazili Janov, všichni říkali, že horší tým v lize dlouho nebyl...když jsme vyhráli v Sassulu, říkalo se to samé. Ale nyní je vidět, že ty body budou zlaté a tyto týmy se nebudou porážet samy.

Jinak AS to trochu přestává lepit. V Turíně a proti Chievu to bylo hodně bezzubé. Dnes naopak hodně šancí, ale přesto remíza. Já stále věřím, že ten souboj o LM dokážeme zdramaizovat a že to trojici AS, Juve a Neapol prostě tak snadno nenecháme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

vsadíme se, že AC skončí před váma?

Reagovat
Yanek

ani náhodou

Reagovat
10

uvidíš, nemluvě o Fiorentině

Reagovat
El-Pistolero-68

Jsem dlouholetý fanda AC a dá se říct, že i docela optimista, ale letos prostě nevěřím, že by Inter skončil za náma. A mám pocit, že ani Fiorentina ne. Allegri je totál mimo, atmosféra v klubu na bodu mrazu, klub v rozkladu a nejistotě, hráči si nevěří, nic se nedaří. Je jasné, že to po zimních příchodech Hondy a Ramiho a možná i někoho dalšího půjde nahoru, ale ve spanilou jízdu alá loňský ročník už prostě nevěřím. Všichni se jen modlíme, ať je Maxmilián co nejdřív pryč a s ním i hráči typu Traorého, Emanuelsona, Nocerina, Zaccarda, Muntariho, Matriho atd. atd.

Reagovat
10

nevím z čeho tady vzniká ten názor, že by na tom Inter měl být o tolik líp...AC se uzdraví hráči a bude to jinde, o to strach nemám, navíc v zimě s Hondou a Ramim

Reagovat
El-Pistolero-68

Kdyby jen proto, že Mazarri >>> Allegri, tak je to dost pádný důvod. Navíc Inter má nového bohatého vlastníka, takže se dá předpokládat, že v zimě taky nějaký ten groš pustí.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Jajinek

je to možné, ale ten náskok už je dost velkej. To by musel přijít hodně velkej kolaps jako na jaře pod Stramou. Neříkám, že budeme sbírat body pořád, ale občas jich pár seberem.

Reagovat
Melchior

Mazzari to asi nepustí..

Reagovat
smazaný uživatel

ešte že som to nevidel

už to tu bolo spomenuté, káder je úzky a už sa to prejavuje, aj ked dnes to hádam bolo aj o milióne zahodených šancí

Reagovat
Benesse

hoplááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

De Laurentiis: ,,Ale aj tak su premna moji hraci vitazi. Dojdem za nimi do kabiny a prinesiem im sampanske!"

To bolo zas reci a skutek utek. Pripomina mi to Valenciu proti Realu, ked tyzden sa keca a na ihrisku im hned sklapne. Gratulacia Juventus. Seria A sa vracia do starych kolaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

už aby byl zpátky!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Slejdy

dobry zapas

Reagovat
Pinturicchio

Nádhera. Co mě, kromě tří bodů a výsledku samozřejmě, potěšilo nejvíc, byl návrat Krále v plné parádě, ... nejdřív nás zachránil od vyrovnání na 1:1, pak proti Insignemu od snížení na 1:2. Přesně takový zápas Gigi potřeboval a dneska má na těch 3 bodech velkou zásluhu .

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

jj Gigiho to nakoplo a nebojim sa povedat, ze ted je plnohodnotne spat v hre Kazdopadne potesil Nando opat golom! Pirlo to je skoda komentovat a Pogbova lahodka.. krasny vecer

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Zaslouženě. Víc není ani potřeba psát. Sice spornej prvním gól, ale dál to byla jízda. Nevadí, jedem dál. Ty jejich záváhání přijdou a je potřeba je využít. AVANTI NAPOLI

Reagovat
Mr.Jindros

V lize čtvrtá nula po sobě.

Reagovat
Pinturicchio

Bylo na čase.

Reagovat
Dominator

Ja som minule pisal, ze Gigi pojde na ten rekord Uvidime, kam az dosiahne tato jeho snura

Reagovat
brenk

Nádherný zápas, výborný prvý polčas, druhý nervák, ale o to sladšie boli tie 2 luxusné góly.

Každopádne palec hore Neapolu za to, jak sa druhý polčas zdvihli, občas to smrdelo, ale na body to dnes nebolo. Takisto veľká pochvala obom brankárom- famózne výkony. Z Neapolu by som taktiež pochválil Insigneho s Higuainom.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Neapol nehrala tak jako dřív na Juve, 0-3 neni rozhodně vysledek určujici rozdilnou kvalitu, bohužel to tam napadalo. Sice to mohlo byt i o tři vic, ale zaroveň třeba 3-4 pro SSC. Nečekal jsem, že by mohla byt Neapol vyrovnanym soupeřem po minulych zapasech, kdy si tehdy ani nevytvořila nějaky tlak nebo nevyprodukovala střelu na branu. Dnes to bylo jinak, ale zaroveň to třikrat koupila. No Hamšik kromě deseti minut ve druhem poločase hrozny, Inler tež nic moc. Higuain se mi libil v prvni pulce jen. Reina a Insigne dnes asi z Neapole nejlepší. Juve hralo taky vyborně, hrozně zkušený tým No po tomto vikendu už mě snad ale nic překvapit nemuže, v patek zbit a okraden, v sobotu vyhral Real i Flyers, zaroveň mi nevyšel jeden zapas od solidni vyhry ( Diky Intere ) a dnes remiza Sigmy se Spartou, sražena srnka autem a konče nátěrem Neapole.

Reagovat
M11

ty vole tak to je vikend

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic mě sere ten patek...buzeranti. Aspoň že včera davali Big Lebowski ale...A teď si pustim Edwarda Nortona a jeho Kult hakoveho křiže. Gratulace k vitězství, Juventini.

Reagovat
Pinturicchio

Big Lebowski

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka.. dufam, ze Neapol bude na konci v TOP 3 ako aj postup do jarnej casti LM.. Forza Juve

Reagovat
M11

diky.. ale mohl bys ten patek trochu rozvest? zni to silene

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem na koncertě v S-klubu v Olmiku, esi znaš, neřikam že sem nebyl nalitej, to jo, ale prostě stojim nějak ve třeti řadě pod podiem, batoh mam na břichu misto na zadech, aby mi tam někdo něco nevzal, no a zezadu a z boku mě nějaci typci začnou zduchat a dostal sem se az nejak uplně dozadu, tam u zdi vzadu je takova tma, a najedou mam okno, modřiny na nohach, odreny ruky a batoh nikde proste...Po koncertě jsem batoh našel rozervanej ve předu pod podiem a 3 CDčka, co jsem měl na podpis i s fixou prostě fuč...Neni to nic hroznyho, ja vim, ale sere mě to, že když podpořiš interprety ktery máš rád a chceš mit na nich jejich podpis a CDčka nejsou najednou, tak to celkem nasere vic než cokoli jinyho. Aspoň mě jo teda. Nějaci kreteni co nemaji penize na to si to koupit, tak to musej ukrast.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Čuráci.

Reagovat
M11

tak to je nechutne.. nedovedu si ani predstavit kdyby se to stalo mne.. ubohost ty lidi neskutecna

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, co už, sere mě to ale dost no. Jsem znechucenej, nasranej. Nejhorši je, že mi to nedava smysl, jak se tam ten batoh moh dostat, a ja byt tak daleko od něj kdesi....

Reagovat
mastakillah

Je to tady čímdál horší v Olmiku. Lidi jsou fakt idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Najoblubenejsi film a teraz na csfd som pridal dost vela zaujimavosti k filmu. Zboznujem

Reagovat
DelPiero137

Lebowski, koniec som pozeral.

Reagovat
Pettirosso

té Philly by sis měl užít

Reagovat
smazaný uživatel

To je hruuuza, co se letos děje, mančaft do TOP8...Holmgren je z..d

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen letos, i zkracena sezona byl celkem shit.

Reagovat
Pettirosso

právě, že ten mančaft moc do top nemají Holmgren je kapitola sama pro sebe. Teď se pořád píšou nějaký spekulace, že Holm chce trejdovat, to zase bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, že ofenziva je hodně našlapana, akorat to tam nepada. Obrana je slabši a brankářska dvojka vyrovnana si myslim. Jo Holm chce trejdovat no, něco o Oilers jsem četl, že by snad tam měl jit Simmer za Jakupova...Nevim no, su zvědavej. Podle mě se měl vyhodit spiš pravě Holm a ne Peter.

Reagovat
Pettirosso

Yakupova nevymění, chtějí jim vecpat Hemáka, což oni zatím odmítají. Jinak za zmínku stojí akorát G, kterej je ale stejně od odchodu Jardy poloviční a Voras. Maximálně ještě Read s Lecavalierem, ale ten už má svoje za sebou. Z obrany jen Schenn a Streit, kdyby neměl 150 let

Reagovat
olis

Juventus moze rozsirovat stadion, treba postavit novy svatostanok dalsiemu z mnoho rozhodcov

Reagovat
brenk

tak stále je reálnejšie, že Juve postaví štadión rozhodcom ako to, že Neapol spraví niečo s tou zrúcaninou...

Reagovat
olis

ta zrucanina je sto krat lepsie miesto ako ta zasrata ciernobiela skatula a nech sa s tym neurobi aj dalsich sto rokov nic a nech to aj cele padne stale to bude lepsie miesto a ty s tym nic neurobis...

Reagovat
brenk

neboj, aj k tomu spadnutiu dôjde

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Proč raději nejdeš upustit pár jinam, vztekáš se tady a podporuješ tu svou místní auru idiota? Tohle skutečně nepochopím. Vzchop se chlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Olis ja som fanúšik Juve, priznávam a nehanbím sa za to! Len mi je ľúto všetkých zakomplexovaných "tiežfanúšikov" ako si Ty, ktorí nerobia nič iné ako neobjektívne hľadajú akýkoľvek dôvod ponížiť a zneuctiť Juve nech hrá akokoľvek dobre. Skús trošku nadhľad, v dobrom Ti radím. Pre Tvoje dobro,pre nič iné, nezištne!

Reagovat
olis

tak kedze niesom zakomplexovany "tiezfanusik" tak asi zbytocne sa k tomu viac vyjadrovat

Reagovat
smazaný uživatel

jjj hlavne za tu malu domov Neapolu..

Reagovat
DelPiero137

Potom ze ta nikto neberie vazne...sa cuduj.

Reagovat
The Krupy

Ty si fakt výmaz

Reagovat
The Krupy

Ako bez srandy, zlatý MSgoo a Bennes, tí to aspoň nemysllei vážne....

Reagovat
olis

moj nazor na teba je presne rovnaky ako tvoj na mna, aspon v niecom sa zhodneme

Reagovat
DelPiero137

Vyborny zapas, malo co sa da vytknut. Keby som chcel byt velmi, velmi kriticky tak za stavi 1-0 v 1.polcase stratil/namazal Nando zbytocne Neapolu a Ognonove branenie Higuaina ked obstrelil branu.

Ale to su malickosti, cely zapas sme isli jasne za vyhrou, konecne podali chraci viac nez svoj standard. Andrea, Barza a konecne aj Gigi v starej dobrej forme. Vyborny zapas, atmosfera, vykon.

Z Neapola sa mi velmi pacil vykon Insigneho, chlapec ma velmi dobre nakrocene.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
M11

a samozrejme velke diky Gigimu paradne podrzel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Mr.Jindros

Snad Vidalovi nic nebude.

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/141111

Kdyby někdo chtěl, tady dávají ze záznamu Viola - Sampa.

Reagovat
Pinturicchio

Aj po té Insigneho střele v prvním poločase tam házel Gigi dobrý obličej.

Reagovat
Pinturicchio

"Kurvaaa, ale to svištělo, ... pohoda, stejně bych to měl"

Reagovat
smazaný uživatel

Chillout

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Těchy chyb sudího tam dneska bylo požehnaně. Nejan tady,ale i na Sigmě

Reagovat
mastakillah

Těch chyb sudího tam dneska bylo požehnaně. Bohužel nejen tady, ale i na Sigmě.

Reagovat
Tomanatura

No, je to tady plne toho slagru, ale zkusim to.

Fiorentina do 70. minuty vyborny vykon, Doria se nedostala prakticky k nicemu. Vsechno slapalo, Cuadrado jako z jineho sveta, Rossi s neuveritelnym prehledem, Gonzalo sebevedomy, Aqua ve forme. Pak zase a opet tym prestal behat, Savicova hrubka dala Dorii gol, ktery zase znicil celou hru Violy. Pote uz se jen zkousely pruniky mezi ctyrma, kluci si mezi sebou nenahrali, kazdy to jen tahal (Cuadrado, Rebic! a malem se zase stalo to, co tuto sezonu uz nekolikrat, dikybohu to tam ovsem Ederovi ani Wszolekovi nepadlo. Fakt by se na tech zaverem melo zapracovat. Nehodlam verit, ze je to fyzickou, spis tam zavlada ten pocit sebeuspokojeni jak po masturbaci. S tim by mel Montella neco udelat, fakt uz to neni k smichu.

Reagovat
Maritazzi

Dá se čekat, že Cuadrado ve Florencii vydrží?

Reagovat
Tomanatura

Umim si to predstavit, jeste ji urcite neprerostl. Ale bude zajimavym zbozim na trhu, Anglicani by o nej mohli mit zajem.

Reagovat
10

...Gabbiadiniho sis asi nevšímal, co?

Reagovat
Pettirosso

Gabbiadini gol

Reagovat
Dominator

Snad na sebe chlapci budu makat...Juventus by tak mohol mat v buducnosti sympaticke/zaujimave duo utocnikov -> Gabbiadini - Berardi

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem jen složit poklonu těm dvěmaZ Juve, kterým se nedávají smlouvy Unbelievable..

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Jaromír 68 gol !!!!!!!!! Na to seru, musí na olympiadu

Reagovat
danko10

Čo viac ku včerajšku dodať? Sassuolo prišlo, nevedelo... A odváža si bod.

Stále si pripomínam, že podobným spôsobom stratených bodov má AS za sebou, odkedy ho sledujem, snáď stovku, inak by ma muselo jebnúť. Súper, pri všetkej úcte, nebol kvalitný a narozdiel od Chieva nezahral ani ten kompaktný, nepriepustný blok, ba čo viac - uľachčil Rímu strelecké trampoty výstavným vlastencom. 70 minút sme sa pozerali na hru mačky s myšou, potom klasický nástup lavice a bolo po zápase.

Posralo sa to, lebo:

- Ljajić potrebuje na gól asi požehnanie pápeža.

- Majkol Bredlý kopal celý zápas ceruzku as usual, ale v nastavenom dostal bezva nápad skúsiť obhadzovačku ala Deco, aniž by sa pozrel, či ho Daniel zaisťuje.

- Burdisso je futbalová mrtvola. Nemá rýchlosť a včera prekvapivo na konci veľa strácal aj fyzicky.

- Marquíček (jak ja ho neznášam) zas došiel na ihrisko iba aby bolo pravidlám učinené za dosť.

- Nezmyselne išiel na pľac Caprari, zrovna keď sa to začalo srať v strede ihriska.

Myslím si, že sme po včerajšku zasa späť v realite. Boj o titul sa nás so súčasným kádrom netýka ani omylom. Lavicú máme zo širšej špičky jednoznačne najhoršiu. Do obrany Burdi a za ním dvaja mlaďasi, ktorí majú v lige dokopy snáď 25 minút (a aj tie spravil Romagnó pod Zdenkom, takže by na ne mal vo vlastnom záujme zabudnúť). Do zálohy prvá voľba Bradley, ktorý na Rím nemá ani náhodou, respektíve určite nie na viac, než na úlohu deštruktívneho pracanta, keď je treba zapchať stred. No a útok, zdecimovaný zraneniami, má aj v plnej sile na lavici okrem Ljaja dvoch, pre Garciu nepoužiteľných búračov do vápna. Herne to nebolo včera najhoršie, vzhľadom k absentke, ale prestáva sa mi páčiť ako sa Garciov systém začal približovať tomu Enríííkeho. Všetko to strašne dlho trvá, ofenzívna nadstavba je odkázaná na kúsky pár jednotlivcov a prelínanie útočnej trojky so zálohou je za prítomnosti Bradleyho, potažmo Borriella nefunkčné.

Večer nám navyše Juventus ukázal, že je stále kvalitou kádra o triedu vyššie, než zvyšok ligy. Žiadnu drámu teda už neočakávam a naďalej dúfam v návrat do pohárovej Európy. Bohužiaľ...

Daje!

Reagovat
Pettirosso

" Ljajić potrebuje na gól asi požehnanie pápeža.

- Majkol Bredlý kopal celý zápas ceruzku as usual, ale v nastavenom dostal bezva nápad skúsiť obhadzovačku ala Deco"

Reagovat
smazaný uživatel

Senzační věta "Majkol Bredlý kopal celý zápas ceruzku as usual, ale v nastavenom dostal bezva nápad skúsiť obhadzovačku ala Deco, aniž by sa pozrel, či ho Daniel zaisťuje. "

Hodně střízlivý souhrn, ale trošku optimismu Nic není ztracené, Juve i Neapol, pokud půjdou dál v LM, nebude to pro ně nic lehkého. Samozřejmě nejste v pozici, abyste hlásali "jdeme na titul", ale i tak můžete ostatním nadělat hodně škody. Trošku jste vypadli z té diskotéky, kterou jste předváděli od prvního do desátého kola, ale i tak máte na boj do třetího místa.

Jinak díky, opět jsem si při pondělku početl

Reagovat
danko10

Ja nie som pesimistický, to určite nie. Naopak. Táto sezóna je zatiaľ ,po tom zmare rokov predošlých, super. Len sa na to snažim pozerať realisticky. Ešte veľa práce čaká majiteľov, Sabatiniho, Garciu aj hráčov, než si budemem môct povedať, že Rím patrí k stabilnej špičke.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, ale přestal bych už soudit s předčasnýma titulama a netitulama. Já chápu, že nervy při lehce ztracených bodech pracují, ale člověk se na to musí dívat i z jiné stránky. Je jasný, že u nás to prostě stojí na Tottim, kterej už pár zápasů nebyl k dispozici a kolik bodů jsme s neefektivním útokem dali? Víc, než by asi každej očekával. Pořád převládá úspěch. Mezi včerejším zápasem a zápasem s Torem byl ten rozdíl, že Toro si ten bod zasloužilo a bylo to na jejich hře vidět. Sassuolo včera uhrálo haluz, nic víc. Za Enrikeho nebyla taková kvalita jako je dnes, tenkrát to byl pokus omyl. Každej ví, že máme hodně špatnou lavičku a v zimním transferu třeba budeme moudřejší, jestli přijde vůbec někdo a pokud jo, snad to nebude nějakej nekopa z JA.

Po pauze je nutný se dát zase dohromady. Stále zůstáváme neporaženi, jedeme dál.

DAJE!

Reagovat
danko10

Ja nesúdim, ale nebudem tu vyprávať, že tá kvalita tam je, keď každý vidí, že neni. V pätnástich ľuďoch ligu nesprávíš, tvrdím to od začiatku sezóny. Tým netitulom som iba narážal na tých, ktorí tu už týždeň pred Nedeľou kalkulovali najlepší možný výsledok Juventusu s Neapolom, aniž by brali do úvahy, že Di Francesco nepríde na Olimpico páchať samovraždu. Inak pozerám maximálne na ďalší zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s Tebou souhlasím, to ne že ne. Kdyby se včera přidal pojišťující gól, jako že to tam určitě mohlo padnout, ať už neodpískaný první zákrok na Ljalice ve vápně nebo Ljalice neproměněná tutovka, bylo by rozhodnuto. Jak už si psal výše, je stále hodně práce, s tím kádrem to bude těžký, pač ta lavička se zapracovat do systému nedá.

Reagovat
danko10

Neboj, v zime dôjde môj obľubenec, Paredes a hneď bude kvalitný variant čo do striedaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Ten už je prej vlastně náš. Co od něj čekat?

Reagovat
Largo

Taky doufám, ten kluk vypadá snad ještě lip jak Lamela! Škoda, ze nedorazí uz v zime. Buriana ještě snesu, kdyz nebude moc nastupovat a pak ho střežit do Boky s nejakejma prachama isto Paredese! Plus kvalita do zálohy. Nainggolan by byl drahého, ale neskutečné by se mi u nás líbil. Pryč Marquinho a Taddei. Na hostování Jedvaje s Dodem.A v lete útočník místo Borriella.

Reagovat
Maritazzi

Nainggolan je jako drahá náhrada za Daniho zbytečej, potřebujeme někoho víc fotbalovýho, na ty dvě zbylé pozice. Taddeie si Rudi nechá, u něj to není o přínosu na hřišti, ale při tréninku a v kabině, bylo to mnohokrát zmíněno. Burdisso musí být nahrazen, tohle není první náhradník do týmu bojujícího o poháry ani náhodou, kéž by se ho podařilo nějak vyměnit už v zimě. V létě ho nikam nestřelíš, končí mu kontrakt. To posílení nemusí být ani moc rozsáhlé - stoper, záložník, kdyby se jó poštěstilo, tak i křídlo, ale nemyslím, že by Saba dělal přes zimu takovou obměnu.

Reagovat
Jajinek

olisovi už definitivně hráblo a zasírá to tady jako Bennes a MSgoo...aby to neskončilo stejně...

Reagovat
olis

a zase

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Jeho nezaujima ze Neapol nedokazala reagovat na gol. Idelany scenar dat prvy gol a uz je to jednoduche. Ked dostane Neapol regularny gol ako chce na taky vyvoj zapasu reagovat?!

Velke muzstva dokazu aj zapas otocit, Neapol ma nato potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ten včerejší Llorenteho ofsajd byl, podle záznamů, o 23 cm, navíc se tam kolem Nanda motali tři nebo čtyři hráči Neapole, ... jak měl tohle rozhodčí vidět?

Reagovat
danko10

Je to nezmysel. Riešil to tu iba jeden človek tuším. Neapol to ,bez ohľadu na túto záležitosť, celkovo nezvládol a tri body vám proste patria.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

jako taková morda jako vloni proti nám to nebyla...ale máte na tyhle momenty celkem haluz

Reagovat
Pinturicchio

Stejně, jako všichni ostatní, jenže u Juventusu se každá sebemenší chyba extrémně řeší. Rozhodčí nejsou stroje, aby posoudili všechno na 100%, ... i Juventus včera rozhodčí poškodil, nejdřív neodpískal jasnou malou domů Inlerovi, pak svou nešikovností zastavil naši rozbíhající se akci, založil protiútok Neapole a pak vytáhl, v kontextu nesmyslnou, druhou žlutou pro Ogbonnu, ... a není to tak dávno, co nás rozhodčí řezal pravidelně (první sezona pod Antoniem a penalty pro AC vs penalty pro Juve, trest za simulaci pro Krasice, penalta proti Palermu ještě pod Delnerim, atd., atd.) Takový ofsajd nejde brát, jako chyba rozhodčího. Těším mě, že jsme, že to nebyl jediný gol, který jsme dali a zaslouženě vyhráli.

Reagovat
Jajinek

ta výhra byla zasloužená a ten ofsajd byl opravdu v takovém zmatku, kde se horda hráčů pohybovala sem a tam, tam a zpátky, takže jako nějaké velké poškození bych to nebral. Ono to moře sporných ofsajdů a penalt vychází taky z vaší aktivity v pokutovém území. Kdo není ve vápně, nemůže tam spadnout. Na druhou stranu chápu tu vaši snahu vidět i chyby na druhých stranách a okamžitě je vytahovat, ale myslím si, že zrovna Juve si na přízeň rozhodčích stěžovat opravdu nemůže. Nicméně to v Itálii obecně platí o velkých klubech. AC by mohlo povídat a konec konců Neapol v minulých kolech při Higuainových penaltách taky.

Reagovat
Pinturicchio

To s těmi velkými kluby platí všude po celém světě, vždycky to tak bylo a vždycky bude.

Reagovat
10

poslední dobou na to máme docela štěstí ve velkých zápasech (AC - Muntari, Inter, teď Neapol...), kdy je to nejvíc vidět...nikdo si nevzpomene, že Neapol porazila Turín po dvou neexistujících penaltách, dva týdny předtím Violu díky neodpískaný penaltě na Cuadrada atd.

Reagovat
Jajinek

vždyť to přesně píšu

Reagovat
10

no vidíš, já to nečtu, jen tipuju co bys mohl psát...

Reagovat
mastakillah

Když už tady připomínáme tyhle špatně posouzený situace, tak bych zmínil výhru Juve v Turíně po gólu z jasného offsidu 1:0. A tam ta situace byla daleko jednoznačnější než včera. Pokud by se to mělo nějak srovnívat ty chyby rozhodčích v zápasech, tak v tomhle poměru Juve pořád vede

Reagovat
danko10

V tomto pohlade hlavne na celej čiare prehrávajú sudcovia. Z našich zápasov by som za vrchol označil maškarádu v Udinese. Pozor, nehovorím o tom, že by nás ten idiot jednostranne poškodil. On proste fúkal celý zápas to, čo do neho jedni, alebo druhí hráči v neustálom chumli nakričali.

Rozhodcovia v lige sú nehorázni otrapovia.

Reagovat
mastakillah

To bohužel je celosvětový fenomén, ne jen v Itálii. Opravdu nevím, kdy tohle pánové z vedení Fifa chtějí začít řešit. Přitom je to tak jednoduché a předešlo by se tím řešení těchto problémů

Reagovat
danko10

Taliansko je o svetelný rok pred Francúzskom a Nemeckom. Ako je to v Anglicku, neviem. Tá liga ma nezaujíma, ale z porovnania s vyššie menovanýmí vychádza Calcio biedne.

Reagovat
Pinturicchio

Absolutní nesouhlas, v zápase s Torem byla ta situace ještě míň přehledná než včera.

Reagovat
10

Tohle jsou zrovna ty situace, který bych viděl jako do budoucna akceptovaný, když chce UEFA zvýhodňovat ofenzivní hráče v ofsajdovým postavení. V obou případech tam byl souboj natěsno, v obou případech hráče Juventusu obránce nedokázal ubránit. A neřekl bych, že se dá mluvit o nějakým extrémním zvýhodnění v situaci, kdy má ofenzivní hráč náskok ramena. Zvlášť když je to v obou případech dynamická akce s rychlou změnou míče, tak jako v obou těch případech. Výchozí podmínky stejný měli. Jajinek mě asi nařkne, ale takhle to prostě vidím.

Reagovat
Pinturicchio

No, já jsem spíš pro to, aby to rozhodčí, pokud to vidí, mával (i takovéhle ofsajdy, ale musí si být sakra jistý), ... ale pokud by UEFA dál tlačila na to, aby byli útočící hráči zvýhodnováni, pak s tebou souhlasím.

Reagovat
Pinturicchio

Protože tam prostě není jasné dané, kdy ano, kdy ne, ... a z toho by nejspíš vznikaly ještě větší dohady, než jaké jsou ted.

Reagovat
Jajinek

Jednou je to ofsajd, tak se musí pískat. Takhle to normativně nejde a nějaké polehčující okolnosti něco tak exaktního prostě mít nemůže. Pokud je v momentě přihrávky hráč soupeře za ofsajdovou linií, musí se to prostě pískat, jinak by v tom byl takovej guláš, že bychom se z něj už nevymotali.

Reagovat
10

je pravda, že by to asi akorát vytvořilo prostor pro alibismus ze strany rozhodčích...oni tohle stejně nemůžou moc zachytit, tak je to jako když si hodí korunou

Reagovat
mastakillah

Právě, že v zápase s turínem ta situace byla daleko přehlednější.Celou postavou stál Tevez v offsidu. Schválně jsem te´d na to ještě jednou koukal

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=futPxsMqMao

Koukni na to, jaký je tam bordel, při zahrávání toho rohu, navíc se to seběhlo hrozně rychle ... 0:32 to jde krásně vidět.

Reagovat
olis

chudak rozhodca, on to nemohol vidiet, on je vlastne obet, koho to zaujima, nech si to vymyslia tak aby to videli alebo chceli vidiet

Reagovat
danko10

Čoveče, predstav si, že by si bol včera fanúšik Ríma. By ťa asi rozjebalo, alebo ja neviem.

Reagovat
olis

nepozeral som ten zapas ale je to dost mozne, skoro ma rozjbebao tiez ked odpiskal tu penclu na borriela cannavarovi

Reagovat
danko10

Tak, podľa mňa tiež nebola, ale ja sa na to pozerám tak, že rozhodcovia v lige sú celkovo skôr zúfale zlí, než že by riadili tieto zápasy tendenčne.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Když nemáš co napsat, nepiš radši nic.

Reagovat
olis

ako mozem nieco napisat ked nemam co napisat ? :D teraz som mal co napisat tak som napisal

Reagovat
Pinturicchio

"chudak rozhodca, on to nemohol vidiet, on je vlastne obet, koho to zaujima, nech si to vymyslia tak aby to videli alebo chceli vidiet" ... tohle je právě to nic.

Reagovat
olis

pre teba ano pre mna nie, ja som mal co napisat tak neviem co riesis

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu tohle. Tyhle situace jsou buď a nebo, nic to nezmění. Normální člověk uzná, že Neapol včera neměla nárok ani na ten bod. Hotovo, tečka.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl ofside, no a co, mě to nevadí.Pukněte třeba závistí aspoň jde vidět že rozhodčí pořád nadržují Juve protože je to daleko větší klub jak Neapol.

Reagovat
danko10

Tiež dlhá ranná cesta verejnou dopravou?

Reagovat
olis

to je to comu sa "vsetci" smiali https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/1459814_592009357533352_1977397463_n.jpg ano je to velmi smiesne, mozete pokracovat dalej

Reagovat
Pinturicchio

Nechtělo by to spíš video, kde by bylo vidět i to, jak Higuaín objímá Ogbonnu v pase?

Reagovat
olis

nie

Reagovat
Pinturicchio

Takže postuješ jen to, co se ti hodí?

Reagovat
olis

samozrejme, nebudem sem davat veci ktore ma nezaujimaju, to snad ani ty nie a ani nikto iny, blba otazka

Reagovat
danko10

Očuj a toto je trolling, alebo to fakt myslíš vážne. Pýtam sa, pretože sem až tak často nechodím, tak chcem vedieť, či patríš medzi tých, ktorí chcú diskutovať, alebo sem chodíš iba neuvážene grcať.

Reagovat
danko10

A sakra. Kukám, že z rána píšem jak mongol. Ale šak chápeš, že to bola otázka.

Reagovat
olis

to zalezi od toho na koho idem reagovat

Reagovat
danko10

Jáj tak. Lebo ja o sebe viem, že nie som občas objektívny. Hlavne bezprostredne po zápase. Keby som napríklad včerajšok hodnotil bezprostredne po zápase, tak by tu pravdepodobne odo mňa nič nebolo, pretože by som pri písaní roztrieskal laptop, dal variť akvárko s rybičkami a ošťal dvere môjmu nepríjemnému susedovi.

Ale z teba mám dojem, že teba ten fotbal ani nemôže baviť a že ho kukáš iba preto, aby si si poznačil kde a ako sudca Neapol zarezal, nech je o čom písať v diskusii. Ak sa mýlim, tak sorky.

Reagovat
olis

no objektivny ani ja obcas vela krat nebyvam to snad nikto okrem Jajinka a urcite futbal nesledujem preto ako to vidis ty, ale nasrat ma to dokaze poriadne to je pravda...

Reagovat
olis

obcas vela krat

Reagovat
danko10

Možno to chce pristupovať k tomu vždy trochu s odstupom času a hľadieť v prvom rade na výkon svojich, inak nebudeš nikdy konštruktívny a ostatní si ťa budú akurát tak doberať.

Včera ste hrali zle, bez ohľadu na sudího. Škoda, čakal som aspoň nejakú drámu.

Reagovat
Pinturicchio

Ale v tom případě úmyslně zamlčuješ pravdu a lžeš, protože z toho videa by bylo patrné, že to byl Higuaínův útočný faul.

Reagovat
olis

neprekrucaj

Reagovat
mastakillah

Právě, že naopak. Z toho videa, je patrný faul Ogbonny. Teď jsem koukal jak to reportéři probírají na konci přenosu. Faul to byl. Teď už je to ale jedno

Reagovat
Pinturicchio

Máš odkaz? Jsem přesvědčený o tom, že to byl faul Higuaína, ony tyhle fauly se posuzují ve prospěch bránícího hráče, i když to často vypadá opačně.

Reagovat
mastakillah

Teď jsem to zavřel ale zkusím to ještě najít

Reagovat
mastakillah

Na facebooku dej Napoli Fans Tube a hned první video. Tam to je

Reagovat
Pinturicchio

Z toho vidím jen to, o čem jsem psal. To držení tam bylo vzájemné a Higuaín to neustál, tyhle souboje se pískají v prospěch bránícího hráče.

Reagovat
mastakillah

no nevím, mě se zdá, že mu málem Angelo roztrhnul dres. Teď už je to stejně jedno

Reagovat
Pettirosso

takovýhle soubojů ve vápně je každej zápas jak nasraných. Já osobně to nesnáším, všichni se drží, tahají, někdy i perou, rozhodčí nemá tisíc očí aby viděl všechny souboje ve vápně, navíc jak potom určit kdo koho držel, chvíli drží jeden druhýho, za vteřinu je to naopak, pak oba brečí...

Já bych to řešil naprosto rázně, obou dal v takovéhle chvíli kartu, uděláte to znovu? Jdeš ven. Myslím, že by po pár zápasech k tomu hráči přistupovali jinak. Jak mám Chielliniho rád, tak on by měl být za tohle vylučovanej každej zápas. Vždycky v tom vápně někoho tahá k zemi, ale to není jen Chiellini a neděje se to jen v calciu.

Reagovat
Pettirosso

pointou je, že v tomhle jsou sudí dost benevolentní, mělo se se to řešit, pak se z toho stávají tyhle situace, na který si pak poraženej bude stěžovat.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

...pak v LM se všichni hrozně diví, že si ten rozhodčí na ten zákrok počká, třeba Chiellini nebo Samuel takhle brání celou kariéru, je s podivem, jak málo penalt se jim za to písklo

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
olis

ano teraz sa to hodi tak to pyskni v prospech braniaceho ze, ked bol suboj borrielo - cannavaro vtedy to preco nepiskol v prospech braniaceho, piskaju to ako sa im zachce, hnus, kludne to mohla byt penalta a ked tak tak urcite nie faul higuaina

Reagovat
10

jo, na začátku souboje ho zase držel Higuain, kterej už v tuhle dobu klečel

Reagovat
Melchior

možná by se fanoušci Neapole měli taky zamyslet nad výkonem svého týmu, ne jen výkonem rozhodčího, který poškodil obě strany stejně - první gól z ofsajdu x červená pro Ogbonnu

Reagovat
mastakillah

Nevím proč o nás mluvíš v množném čísle. Stěžuje si tady tam leda Olis. A za druhé ta míra poškození nejde vůbec porovnávat. Vždyť to vyloučení přišlo těsně před koncem za stavu 3:0. Tudíž ani nic nemohlo změnit.Kdežto neuznání Nandova gólu by bylo o dost podstatnější změnou vývoje utkání

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

Na druhou stranu - prakticky nepostřehnutelný ofajsd ve prospěch Juve x spousta času u situace proti Juve, ... jinak zajímavé je i to, že sám Benitez si ohledně téhle situace nestěžoval, alespon co jsem teda četl v anglickém překladu jeho tiskovky / pozápasovém rozhovoru.

Takhle, shodneme se na tom, že to ofsajd byl a pokud ho rozhodčí viděl, měl ho mávat, ... nicméně to bylo o takový kousek, že bych za tím nehledal úmyslné poškození Neapole.

Reagovat
mastakillah

No však jasně. Byla to složitá situace. Rozhodně si nemyslím, že by to bylo umyslné poškození to ani náhodou. Chyba to byla, ovlivnila do značné míry následný vývoj utkání, ale jak říkám tohle bylo nesmírně těžký k posouzení. Bohužel to nebyla jediná chyba sudího během utkání. A rozhodně si myslím, že se na to stejně nikdo ptát nebude. Důležitý jsou tři body a na nějakej spornej gól se brzy zapomene

Reagovat
Pinturicchio

Záleží, do jaké míry váš výkon v prvním poločase ten gól ovlivnil, protože v první půlce to byla z vaší strany hrozná slabota, ... kandidát na titul, který měl před včerejším zápasem stejně bodů, jako Juventus, by se takhle složit rozhodně neměl.

Uvidíme, jak to bude s váma vypadat dál, Conte včera řekl, že podle něj budete o Scudetto bojovat až do samého konce. Těším se na odvetu v Neapoli.

Reagovat
mastakillah

No první poločas byl z naší strany opravdu bída. Na druhou stranu si představ, že po tolika zahozených šančích (měli jste jich kur*a hodně ) by jste šli do šaten za stavu 0:0. To sebevědomí taky moc neprospěje. Takhle jste vedli aspoň 1:0 Tak od nás jsem něco podobnýho čekal, ale ne až v takové míře. My nedokážeme pořádně zatlačit většinu týmu, jen máme smrtící protiútoky. Což se včera bohužel nepotvrdilo. Ikdyž ve druhém poločase vás taky párkrát solidně podržel Gigi

Reagovat
Pinturicchio

Určitě neprospělo, ... zase by ale hráči viděli, že vás mačkáme, jak citron do čaje. Druhý poločas byl z vaší strany o parník lepší, to se přiznám, že jsem měl o to naše vedení i strach, ... vletěli jste do toho ohromně nabuzení a bylo vidět, jak moc ten gol chcete.

Co se týče Gigiho, tak ten včera zase ukázal svou absolutní extra třídu, nejdřív ten vyražený přímák, pak ta velká šance, oboje od Insighneho, který se mi včera dost líbil. To samé platí i pro Reinu, ten za Gigim nezaostával, zvlášt ty hlavičky Bonucciho a Llorenteho, to byly top zákroky.

Reagovat
mastakillah

Oba brankáři byli včera excelentní. Reina ani za jeden z inkasovaných gólů nemůže

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reina si myslim, ze umlcal vsetkych kritikov.. a Gigi to je Top trieda

Reagovat
DelPiero137

Pritom BVB ste zatlacili slusne. Mam pocit ze od zapasu na Emiretes ste sa prepli do rezimu spoliehame na protiutoky, technickych hracov v predu co sa tyka silnych superov.

Gol Nanda bol ako cez kopirak toho co ste dostali od OLM na 2:2 tusim. Center do 16-ky a nedoraz v obrane (tam to tusim Armero totalne vypustil a dostali ste lacny gol).

Inler-Behrami dokazu riadne zatopit kazdemu ked maju den.

Reagovat
Melchior

dobře, nebudu to generalizovat - olis

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A ma svojho Zaschronu

Reagovat
The Krupy

To si Zaschronu veľmi urazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec. Este som nevidel, aby niekto riesil rozhodcov tolko ako on. Ale u Olisa to je aj tou zlcou proti Juventusu. Jedna vec je pomoc rozhodcu, ale druha vec je riesit iba to a nie svoj vlastny tragicky vykon. Neapol nemal ziadny narok, nevyhovaral sa na rozhodcu ani trener. Juventus na Neapol vletel a zmietol pochyby, ze by tam tie goly nenasukal tak ci tak.

Reagovat
The Krupy

Ja som hlavne narážal na to, že Zasch je normálny inteligentný užívateľ s ktorým sa dá diskutovať, no a olis má IQ hojdacieho koňa, možno ešte menšie.

Reagovat
olis

moje IQ si neber do huby, to ma vacsiu hodnoty ako si cely ty

Reagovat
The Krupy

A týmto príspevkom si to len potvrdil, ty vacsiu hodnoty

Reagovat
olis

Reagovat
alcantara

Forza Napoli! Nevadi,doma to vyjde

Reagovat
Maritazzi

Jinak co se rozhodčích týče, Cesari, bývalej rozhodčí, dost kritizoval chyby v posledních kolech (ten včerejší ofsajd ne, to bylo na posouzení těžký), ale zastavil se i u posledních dvou zápasů Říma, kterej měl podle něj kopat dvě penalty - faul na Pjaniče v Turíně a včera na Ljajiče - ten navíc dostává žlutý i za to, že byl očividně přistrčen. Stejným způsobem pak kritizoval třeba i De Marca v Catanii nebo rozhodčího, co nepískl penaltu na Cuadrada s Neapolí. Těch chyb je pořád hrozně moc.

Reagovat
danko10

S tým nezostáva, než súhlasiť. Hlavne, že ich je tam 5. Zmrdov.

Reagovat
Maritazzi

Já moc třeba nerozumim, proč, když jich je tam 5, ten za bránou stojí na straně pomezního, aby pak viděl hůř na tu stranu, kde žádnej jinej rozhodčí není. Navíc si nejsou schopni udržet nějakej metr, každej píská úplně jinak, v Turíně domácím pískne každej kontakt, na druhý straně skluz bez balonu je ok... Nechci se na to vymlouvat, protože zvlášť Turín jsme herně nezvládli a goly si dali sami - ale přesto i tohle rozhoduje o konečnym umístění. Navíc je v tomhle kryje výborně svaz, když všichni vidí, že na Cuadrada byla penalta a on i tak příští zápas kvůli červený nemůže hrát.

Reagovat
olis

kludne by to mohol sledovat niekto za kameramy a povedat ako to bolo rozhodcovi, ked to dokaze rezia v televezii prehrat takmer okamzite potom ako sa to stalo, nevidim dovod preco by to este efektivnejsie nemohli vyuzivat rozhodcovia ale toho kym sa dozijeme, no neviem ci sa toho vobec dozijeme

Reagovat
Pinturicchio

A na základě čeho by se rozhodčí toho videa dožadoval? On v ten moment neví, že udělal chybu. Na základě toho, že by hráči zběsile gestikulovali rukama a prskali rozhodčímu z očí do očí do obličeje? To by pak každý zápas trval dvě hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastne s prestavkou aj trva

Reagovat
Pinturicchio

... ale tak chápeme se, ne?

Reagovat
olis

ani nie, za videom by sedel dalsi rozhodca, ktory by hlavneho okamzite vedel informovat o tom ci to posudil spravne alebo nie, boli by to sekundy, vsetko co sa stane vie televizna rezia odvysielat takmer okamzite, niekto kto by za tym sedel by si to vedel pozriet tiez prakticky okamzite, nemyslim si ze by to sposobovalo nejake dlhsie zdrzanie, vsetko by sa to dialo pocas hry, neboli by ziadne prerusovania ani nic podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Ljajič, tak Cuadrado dostali kartu naprosto oprávněně. To, že se o někoho otřou neznamená, že musí skočit, jak do bazénu. Právě proti tomuhle se má bojovat a ne to ještě chránit.

Reagovat
Maritazzi

Kdyby Ljajičovi posoudil ten první faul jako penaltu, tak tam pak ze sebe nebude dělat tohle. To, že ti rozhodčí nemají metr prostě problém je.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Maritazzi

A ještě jednou jsem si našel zákrok na Cuadrada a nepřišlo mi, že by vyskočil až tolik - to prostě penalta byla a není o čem, hráč nehrál balon, trefil jen jeho nohu a dva z těch tří rozhodčích to měli přímo před sebou. Tam už nevím, co jiného by se mělo pískat.

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Myslím a stojím si za tím, co říkám. V momentě "dotyku" už Inler nohu stahoval. Naprosto janý dive a zasloužená žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak to akoze AC naco caka? Kym nebudu mat sancu ani na Europsku ligu?

Reagovat
10

mají jen o bod míň než minulou sezonu, zatím jedou podle harmonogramu

Reagovat
sansiro

To jo, ale také tam nebyly tři manšafty skoro s plným počtem bodů. Letos LM už nedají.

Reagovat
10

AC teď ztrácí na 3. Neapol 15 bodů, minulej rok ztrácelo na 3. Neapol 12 bodů...neříkám, že z toho bude zase LM, přestože bych se tomu vůbec nedivil a nevidím to nijak nereálně

Reagovat
CubONE

10:05 Allegri má stále důvěru

Massimiliano Allegri stále zůstává trenérem AC Milán, platí to i po remíze 0:0 na půdě Chieva. "Právě jsem mluvil s prezidentem Berlusconim a souhlasí, že budeme pokračovat s Allegrim. Kdyby Robinho dal gól a netrefil tyč, bavili bychom se nyní o výhře. Zaměříme se na pozitiva, alespoň jsme konečně neinkasovali," řekl včera vice-prezident Adriano Galliani.

Ja uz neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Optimisti nadevše. Sice jsem ten zápas neviděl, ale nedalo by se povídat, že to mohla být i prohra, kdyby.... Chievo mělo nějaké šance popř. tutovky, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Prezident takového klubu, jako je AC, řekne, že je pozitivum, že neinkasovali od posledního Chieva, síla, ... vyloženě mi to přípomíná časy, kdy u nás řádil Delneri.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom by ta vyměna byla teď docela na místě, když je reprepauza.

Reagovat
Pinturicchio

Jenže koho tam? Po MS je vezme asi Prandelli, ale na toho půlroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dellio Rossi bude končit v Dorii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to se nemuže myslim, ne? že když trenuješ v jedne sezoně dva tymy v Serii A?

Reagovat
Pinturicchio

No, někoho s dostatečnou kvalitou, ale zároven někdo, kdo bude smířený s tím, že to bude jen na půl roku, ... o tom pravidle nic nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri má po remíze s Chevem důvěru, zatímco Sannino musí na kobereček, sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se pise o nejake schuzce se Silviem, kde se ma rozhodnout jestli bude pokracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

pro JAROMIRA JAGRA a jeho 1701 bodu!!!

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
cervo

Reagovat
Dejwa

Sampdoria to s tim Zemanem myslí vážně?

Reagovat
danko10

Do zimy. Garrone potrebuje rozchytať gólmanov.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pokud Maxe už Silvio nevyhodí, tak už vážně netuším kdy.

Proti Chievu to byl ostudný výkon, tragédie. Na hrotu imbecil Matri (12ti milionový bombonek, giga posila za LM), v záloze čarující Muntari, který žije z toho, že se mu občas podaří čutnout do míče a dát gól.. Zapata byl snad po opici.. Mimochodem může mi někdo vysvětlit, proč pan trenér chtěl Cristanteho do prvního týmu, když mu včera dal druhou (?) šanci nastoupit? A jako třešnička na dortu je pozápasové vyjádření alibisty Maxe, který řekne, že jsme podali dobrý výkon.. Hovado!!

Silvio prosím, vyhoď ho, vezmi do konce sezony Pippa a pak to Cesare dá do pořádku..

Reagovat
Ragazzo d'oro

A Tassotti ať jde taky, ta defenziva je i jeho vinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem taky pro Inzaghiho a pokud to nebude klapat, tak se snad upece ten Prandelli..kazdopadne zmena na trenerskem postu je nutna!

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna Allegriho odchodom sa toho moc nezmeni, AC chyba kvalitny utocnik ako sol.. Ked prisiel na jar Mario ku vam, daval goly ako na beziacom pase, behal, bo aktivny, bolo vidiet, ze je fyzicky na tom skvele.. ked vidim teraz jeho alebo zvysok utoku je to bieda.. nepozeram AC stale ale ked hra proti Juve je to vzdy.. sem tam proti Interu, Neapolu si pozriem.. ale pravda je taka, ze zatial ste ziadne posily do tejto sezony nezohnali mimo Kaka, kazdy ma velke oci z vas, chcel by aby bojovali o titul atd., ano isto patria to TOP 3 z historickeho hladiska.. ale uz tam neni Zlatan, Thiago atd.. kvalita je neporovnatelne slabsia..

Kazdopadne som zvedavy ako dopadne tato sezona, pred zaciatkom som tipol, ze AC neda LM, a zatial to tak vyzera ale nikdy nehovor nikdy

Reagovat
Ragazzo d'oro

Minimálně dostane tým nový impuls, přestanou se stavět dřeváci, začne se dávat víc šancí mladým, zmizí dementní alibismus..

Co se týče útoku, tak opravdu nesouhlasím. Mario, pakliže je správně veden, dokáže být jedním z nejlepších na světě (viz. porovnání AC x Itálie).. Dále je tam Stephan, Robinho, mladý Niang. Útok je snad jediná řada, kde jsme v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ja mam na vas a vas utok iny nazor

Mario je velmi dobry utocnik, ale momentalne je nejaky bez nalady, chute atd...Keby ho nabudili je to ten rozdielovy hrac v utoku a mimo neho tam ziadneho rozdieloveho hraca nevidim.. Robinho nic v zlom, ale je davno vyhasnuta hviezda.. strieda lepsie vykony z horsimi a goly mu tam zrovna nepadaju ako na beziacom pase, Stephan je velmi dobry ale neni to typicky hrot, takze toho by som tam nebral a Ninag je velmi zaujimavy hrac, ktory ale potrebuje pravidelne hravat.. pamatam si v minulej sezone proti Barce, ked dal ten gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže on Niang okrem pohára proti Reggine ešte minulý rok nijaký gól za AC nedal a ani nedá, ten hráč skrátka nie je robený pre Taliansko a Seriu A, on si akurát vie hodiť loptu do strany, hlava dole, šprint, welcom in PL guy. Vraj sa oň zaujíma Arsenal aj Tottenham, snáď budú takí hlúpi a dajú nám za neho aspoň 10 mega, mňa nezaujíma, že tam im možno vyrastie na mega hviezdu ako Aubemayang v St. Etiene a teraz v Dortmunde, toto sú skrátka chlapci, ktorí na Seriu A nemajú. A čo sa týka útočníkov - Balo je náladový a momentálne bez chuti ako celé mužstvo, Matriho netreba komentovť, to je omyl celej galaxie, o Pazzovi sa nič neviem, takmer nezvestný a El Shaarawy bude zrejme tiež nejakú formu hľadať dlho.

Reagovat
Yanek

Při tiskovkách trenér zkrátka nemá na výběr, v téhle situaci asi ani nic vhodnějšího, než neustálé opakování klasický vět není. Jedinou variantou by snad mohl být bojkot, ale nejsem si jistý, jestli je to vůbec možné. Spíš bych se zamyslel nad tím, jak je možné, že má Max dlouohodbě plnou podporu hráčů, i když ti toho taky příliš říct nemohou.

Pravdou ale je, že do konce sezony lepšího trenéra neseženeme a dost možná dopadneme ještě hůř. Srovnání Pippa se Stramaccionim se přímo nabízí, mj. tím ale můžeme uškodit i další kariéře Pippa. Prandelliho v létě bych moc rád v AC viděl, ale pořád je to jen teoretická rovina a v případě, že by nám nekývnul, můžeme být v situaci ještě horší.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To je pravda, ale tohle už mi přijde silně přes čáru. Max je asi takový kamarád, což se zřejmě hráčům líbí, proto asi Mario nefunguje..

Srovnání Pippa a Stramy se sice nabízí, na druhou stranu od Pippa snad nikdo nebude očekávat, že bude soupeřit s Juve o scudetto. Navíc by to byla jen výpomoc do konce sezony. Nezačínal takhle Montella?

Pravdou ovšem je, že pokud by Cesare nebyl domluvený předem, tak je to nesmysl a chtělo by to už hotového kouče (Reja?).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele