12. kolo
09.11.2013 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - AS Livorno 2:0

Inter Milán doma dle předpokladů porazil Livorno 2:0 a drží kontakt s vedoucí trojicí. Utkání nebylo z pohledu Interu vůbec jednoduché. Nerazzurri si dlouho zahrávali s překvapením, Livorno hrálo dobře ale na bod nedosáhlo.

O favoritu utkání samozřejmě nebylo pochyb. Inter se své role ujal a jasně dirigoval tempo utkání. Rodrigo Palacio ve 26. minutě ještě přestřelil, ale jen o čtyři minuty později už se mohl Inter radovat z gólu. A byl to šťastný gól. Bardi neudržel na první pohled snadný centr, srazil si jej do branky a daroval tak Interu důležité vedení. Kupodivu místo aby branka domácí nabudila, tak je spíše uchlácholila. Tedy aby bylo jasno, Inter dál určoval tempo, ale do šancí už se nedostával.

Defenzíva Livorna byla hodně precizní. Prakticky celý zápas se na ní valil jeden útok za druhým a ona odolávala, tedy až na smolnou vlastní branku. V závěru utkání vycítili hosté šanci a vrhli veškeré síly do útoku. Výsledkem bylo několik závarů před Handanovičem. Milánští Tifosi prožívali krušné chvilky, ze kterých je nakonec vysvobodil až Yuto Nagatomo.

V první minutě nastaveného času Nerazzurri pláchli a z rychlého brejku udeřili. Livorno v této fázi hodně riskovalo a Nagatomo se trefil přesně k tyči. Inter navázal na výkon z Udine a zvítězil i doma nad Livornem. Musel se sice strachovat o výsledek do poslední minuty, ale vše nakonec úspěšně zvládl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1. Sandro Mazzola 71.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele