Serie A - souhrn 10. kola

01.11.2008, 19:59, aktualizováno 02.11.2008, 22:26
Komentáře a souhrny
Udinese jenom remizovalo s Janovem a přišlo o vedení v tabulce. Na čele vystřídal Zebry AC Milán, který těsně zdolal Neapol. AS Řím se i nadále trápí, po porážce od Juventusu je až sedmnácté. Inter až na poslední chvíli urval tři body v Reggině, Lazio doma porazilo Catanii...

Reggina Calcio - Inter Milán 2:3

01.11.2008 18:00

Góly: 34. Francesco Cozza, 53. Franco Brienza - 9. Maicon, 23. Patrick Vieira, 90. Iván Córdoba

Inter Milán ukončil dvouzápasovou šňůru bez vstřelené branky, když dokázal přestřílet Regginu 3:2. Nerazzurri to ovšem neměli jednoduché, výhru 3:2 totiž zařídil až v nastaveném čase Kolumbijec Cordoba. Milánští se minimálně do zítřka posunulu do čela ligy.

Reggina si připsala první střelu na branku, ovšem velice záhy jako první inkasovala. Zlatan Ibrahimovič vymyslel brankovou příležitost, kterou využil obránce Maicon - 1:0 pro Inter. Úvod utkání byl velice aktivní, hrálo se nahoru dolů. Zvýšit stav ve prospěch Nerazzurri mohl mladíček Mario Balotelli, jeho přímý kop z pětadvaceti metrů jen těsně neskončil v brance. Domácí Reggina se dožadovala pokutového kopu po zákroku Ivana Cordoby na Luku Vigianiho, hlavní sudí však dal jasně najevo, aby se pokračovalo ve hře. Inter Milán vedl ve 24. minutě už 2:0, když se střelecky prosadil Patrick Vieira. Branka byla velice podobná té první, opět skvělá Ibrahimovičova práce měla na svědomí Vieirovu branku. Mnozí očekávali, že se Reggina položí a Inter bude po zbytek utkání dominovat, jenomže tomu tak nebylo. Za deset minut dal kontaktní gól Cozza, ten stál při rohového kopu ve správný čas na správném místě. Stav 2:1 se mohl opět měnit po přímém kopu Franca Brienzy, nebezpečnou příležitost zažehnal až Christian Chivu.

Stejně jako první poločas, tak i ten druhý nabídl diváků atraktivní hru. Reggina pokračovala v dobré hře z konce prvního poločasu a odměnou jí za to byla vyrovnávací branka na 2:2. V 53. minutě zcela zaskočil hosty Franco Brienza, hráč Regginy nedal Cesarovi střelou žádnou šanci - 2:2. Inter tak letos poprvé inkasoval více než jednu branku. Inter mohl jít znovu do vedení, jenomže Ibrahimovič trefil pouze boční síť Campagnolovy branky. Ibrahimovič společně s Balotellim neuspěli ani v další šanci, a tak bylo skóre stále vyrovnané 2:2. Hra byla velice otevřená a branku mohl vstřelit kterýkoliv z týmů. Milánští si oddychli po ráně Di Gennara, při této akci se zranil obránce Chivu, jenž musel být nahrazen Burdissem. Oba dva týmy se s remízovým stavem nechtěly smířit. Velkou šanci rozhodnout měl Hernan Crespo, ten si naskočil na Quaresmův centr, ale hlavičkou branku netrefil. V samotném závěru se hnala do útoku i Reggina. Di Gennara vychytal Julio Cesar, ten následně zlikvidoval i pokus Carmony v 86. minutě. Utkání spělo k remíze, jenomže v nastaveném čase rozhodl obránce Ivan Cordoba. Obránce Interu se nejlépe zorientoval ve zmateční situaci v pokutovém území Regginy a svým gólem zajistil důležité tři body ve prospěch Interu Milán.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Řím 2:0

01.11.2008 20:30

Góly: 38. Alessandro Del Piero, 48. Marco Marchionni

Římané si připisují další prohru. Jedná se již o čtvrtou v řadě. Tentokráte nestačili na Juventus Turín a z jeho hřiště si odvážejí porážku 0:2. Juventus tak definitivně ukázal, že se dostal ze své menší krize. Římané naopak potvrdili svou formu a prodloužili zatím stoprocentní venkovní neúspěšnost.

Juventus začal velmi aktivně. Amaurimu nechybělo mnoho, aby poslal svůj tým do vedení po centru Del Piera. Na druhé straně dostal David Pizarro žlutou kartu za úmyslnou hru rukou. Následně Zdeněk Grygera hasil Vučiničovo uvolnění. Černohorec obdržel skvělý pas od Taddeie a ve skvělé pozici ho na poslední chvíli odzbrojil český obránce, který ještě k tomu sváděl souboj s Juliem Baptistou.

Římané byli velmi blízko skórování ve 20. minutě. Centr Panucciho překvapil jak útočníky hostí, tak domácí obránce, proletěl pokutovým územím a zastavil se až o tyč strnule přihlížejícího Manningera. Giallorossi nyní měli více ze hry, vidět byl hlavně aktivní Baptista. Právě Brazilec se octl ve skvělé pozici o okamžik později, ale De Rossiho centr hlavičkoval nad bránu. Následně se dral do šance Vučinič, ale Nicola Legrottaglie mu vystavil svým tělem stopku.

Chvilka Říma skončila a vpřed šli opět černobílí. Bianconeri předvedli krásný útok plný narážeček, na jehož konci vyslal Amauri na zteč Grygeru. Českému zadákovi zavřel závoru včasným skluzem až stoper Juan. Následoval přímý kop Del Piera. Kapitán Staré dámy našel volného Chielliniho, který dobře hlavičkoval. Proti byl ale Doni, jenž vyčaroval fantastický reflexní zákrok.

První branka přišla pár minut před koncem prvního dějství. Alessandro Del Piero se postavil k přímému kopu z levé strany ze třiceti metrů. Úžasnou ránou vymetl Donimu šibenici a poslal tak svůj celek do vedení. Krátce na to mohl Del Piero navýšit. Svou bombou z šesti metrů však rozvlnil pouze boční síť. Na konci poločasu se Amauri dožadoval penalty za přistrčení od De Rossiho, ale dočkal se akorát nařčení ze simulantství od římského záložníka.

Hned zkraje druhého poločasu se pokoušel Amauri o navýšení skóre, ale jeho akrobatické zakončení neprošlo přes skvěle zasahujícího brankáře AS. Netrvalo dlouho a na světelné tabuli se rozsvítilo "2:0". Del Piero našel křížnou přihrávkou Marchionniho, který obešel Riiseho a následně překonal vyběhnuvšího Doniho. Pro agresivněji hrající domácí bylo navýšení jen otázkou času.

Juventus neustával s ofenzívou. Amauri střílel pouze nad branku a Juan musel odehrávat na roh těsně před nabíhajícím Del Pierem. O pár minut později opět napřáhl Amauri, ale tentokráte se musel činit brankář hostí, který vytáhl další skvělý zákrok a Brazilcovu střelu lapil. Luciano Spalletti zofenzivnil na posledních 20 minut sestavu, když do hry poslal Stefana Okaku za Davida Pizarra.

Římu však nepomohlo ani střídání a odjel z Turína s prázdnou.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Chievo Verona 3:0

02.11.2008 15:00

Góly: 23. Fabrizio Miccoli, 37. Simon Kjaer, 45. Edinson Cavani

Palermo rozhodlo celé utkání už v prvním poločase, když dokázalo nasázaet Chievu tři branky. Postupně se trefili Fabrizio Miccoli, Simon Kjaer a Edinson Cavani. Hostů nepomohlo ani vyloučení Marka Bresciana na začátku druhého poločasu. Sicilský klub se posunul na devátou pozici, kdežto Chievo i nadále zůstává na sestupové příčce.

Palermo zahájilo utkání ve velkém stylu. Hned ve své první šanci nastřelil Miccoli břevno, někdejší italský reprezentant se dostal ke střele po hlavičce Kjaera. Simon Kjaer sehrál klíčovou roli při první brance, kterou Palermo vsítilo. Útočník Palerma byl v pokutovém území faulován Mariem Yepesem a hlavní sudí bez váhání odpískal pokutový kop. Na značku pokutového kopu si postavil míč Fabrizio Miccoli a penaltu se štěstím proměnil, protože brankář Stefano Sorrentino jeho směr vystihl a dokonce si na něj i sáhl.

Chievo mohlo vzápětí na úvodní branku reagovat, hned několik příležitostí na vyrovnání měl Sergio Pellissier, ale ani v jedné šanci nebyl úspěšný. Sicilský klub uděřil po druhé ve 37. minutě. Svojí první branku v Serii A vstřelil Simone Kjaer, ten se trefil po rohovém kopu střelou z první, který zahrával Fabrizio Miccoli. Domácí vedli už 2:0 a zanedlouho se měnilo skóre po třetí. Tečku za veleúspěšným prvním poločasem udělal Cavani. Záložník domácího celku využil perfektního pasu od Nocerina a střelou nedal Sorrentinovi šanci - 3:0.

Pro Palermo dobře rozběhnuté utkání pokazil na začátku druhého poločasu Mark Bresciano, ten obdržel po zákroku na Simona Bentivoglia druhou žlutou kartu a byl předčasně vyloučen. Hosté vycítili šanci ještě s utkáním něco udělat, jenomže hráči domácího celku hráli velice zodpovědně a příliš svého soupeře do zakončení nepouštěli. Výjimkou byla obrovská příležitost Erjona Bogdaniho, ten mohl snížit na 3:1, ale jeho hlavička orazítkovala brankovou konstrukci. Tentýž hráč znovu hlavičkoval o chvíli pozdějí, tentokrát se ovšem netrefil. Palermo vyhrálo především díky skvělé první půli 3:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Janov CFC 2:2

02.11.2008 15:00

Góly: 4. Gaetano D'Agostino (pen.), 78. Fabio Quagliarella - 19. Diego Milito (pen.), 67. Giuseppe Sculli

Udinese ztratilo v boji o vrchol tabulky, když na domácí půdě remizovalo s Janovem. Janov tak neztratil kontakt se špičkou ligy, i když dnes již po čtyřech minutách prohrával. Nakonec ale skóre otočil, vyrovnávací branku vstřelilo Udinese až v závěru.

V předzápasových sestavách hostujícího Janova sice figuroval Sokratis Papastathopoulos, ale těsně před zápasem se zranil a v základní sestavě se objevil Potenza.

Utkání začalo velice zajímavě, jelikož již po třech minutách do hry zásadně zasáhl hlavní sudí. Domenico Criscito totiž v pokutovém území fauloval Antonia Flora Florese a rozhodčí Tagliavento nemohl jinak než nařídit penaltu. Tu vzápětí bez problémů proměnil Gaetano D'Agostino. Janov mohl vzápětí odpovědět, jenže Diego Milito ve výborné pozici míč napálil do brankáře. Handanovič musel zasahovat i o chvilku později, tentokrát proti hlavičce Thiaga Motty.

Janov byl hladový po vyrovnání, ale proti jeho střelám stál doposud bezchybný Samir Handanovič. Nejprve ho donutil k pohotovému zákroku Andrea Gasbarroni a o chvilku později měl namále při ráně Milita, ale i tu dokázal vytěsnit mimo tři tyče. V prvním dějství se již dále nic významnějšího nestalo a do šaten se odcházelo za stavu 1:0.

Druhý poločas začali lépe hosté a po dvaceti minutách přišla odměna. Podobně jako v první pětačtyřicetiminutovce musel rozhodčí nařídit pokutový kop, tentokrát fauloval Lukovič Antony Vanden Borreho. K exekuci se postavil kanonýr Diego Milito a vyrovnal. Na Stadio Friuli byly za další čtyři minuty k vidění zajímavé věci. Milito totiž prodloužil Juričův centr na Giuseppe Sculliho, jenž povedeným half-volejem otočil skóre!

Poté museli zasahovat oba brankáři, nejprve zakročil proti nebezpečnému D'Agostinimu rohu Rubinho a na druhé straně vyrážel Sculliho dorážku Handanovič.

Udinese se nakonec podařilo relativně rychle odpovědět. Simone Pepe našel v pokutovém území Fabia Quagliarellu, jenž parádním volejem nedal sebemenší šanci brankáři Rubinhovi. O výsledku ale stále nebylo zdaleka rozhodnuto, když proti tvrdé Militově střele zachraňoval domácí Friuliani gólman Handanovič. Nakonec to ale mohli být domácí, kteří odejdou s plným bodovým počtem. Střídající Di Natale svojí tečovanou ranou se štěstím našel Lukoviče, jenž ovšem míč hlavičkou nasměřoval do břevna! Sculli v závěru akrobaticky zakončil nad a v dramatickém závěru se již nic víc nestalo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Calcio Catania 1:0

02.11.2008 15:00

Góly: 85. Pasquale Foggia

Druhé vítězství po sobě si připsali fotbalisté římského Lazia, to zdolalo jedinou brankou Catanii. Zisk tří bodů pro Biancocelesti zajistil až čtyři minuty před koncem utkání střídající Pasquale Foggia. Římané se díky vítězství posunuli v tabulce na páté místo před Juventus, Catania je desátá.

Lazio si vypracovalo první příležitost už ve 2. minutě utkání, jenomže Panděvovu tvrdou střelu brankář Bizzarri vyrazil. V 9. minutě zkoušel střílet i Mauro Zarate, ten však mířil do míst, kde stál připravený brankář Catanie. Hosté zahrozili až po čtvrthodině hry z přímého kopu, Mascara však mířil hodně vysoko. Biancocelsti mohli jít do vedení po centru na Mauriho, ten byl však na zadní tyči tísněn a svojí hlavičku do branky neumístil, stejně si vedl i pokus hostujícího Mascary, to byla z pozice Catanie největší šance v prvním poločase. Diváci na Olympíjském stadionu neviděli zrovna ofenzivní představení, oběma týmům scházela v koncovce větší razance. Prvních pětačtyřicet minut tedy branku nepřineslo.

Jenomže ani druhý poločas toho diváků příliš nenabídl. O přestávce byl navíc nahrazen Tommaso Rocchi Mouradem Meghnim. Nicméně bylo to znovu Lazio,jenž si vytvořilo první šanci druhého dějství. Rohový kop se snesl na hlavu Gorana Panděva, makedonský útočník však nezamířil přesně. Panděv navíc svému týmu nepomůže v příštím kole, jelikož obdržel žlutou kartu za potyčku se Sabatem. Mauro Zarate byl jedním z hlavních tvůrců ofenzivního snažení domácích, při jeho další střele, stejně jako při pokusu Cristiana Ledesmy z pětadvaceti metrů, musel zasahovat brankář Sorrentino. Utkání se pomalu ale jistě blížilo ke svému konci, když čtyři minuty před koncem udeřil Pasquale Foggia, hráč, který vystřídal v průběhu druhého poločasu Brocchiho byl ve správný čas na správném místě a po dobré práci Zarateho rozhodl celé utkání. Lazio vyhrálo nejtěsnějším možným rozdílem a v tabulce se posunulo na páté místo před Juventus.

Více informací k zápasu

AC Siena - ACF Fiorentina 1:0

02.11.2008 15:00

Góly: 76. Houssine Kharja

Toskánské derby mělo překvapivého vítěze. Fiorentina totiž nedokázala potvrdit roli favorita a podlehla Sieně. Ta může děkovat jediné brance Houssineho Kharjy ze závěru utkání.

Utkání načala hlavička Pazziniho, která ovšem byla zablokována a domácí se rychle hrnuli do protiútoku, ale Maccaroneho střelu vyrazil Sebastian Frey. Další akce Fialek sice skončila brankou, ale Mutuova trefa správně nebyla uznána, rumunský útočník totiž stál v ofsajdu. Další akci hostů likvidoval dobrý zákrokem brankář Curci a znemožnil střelu. Následujícího Pazziniho volej pak v poklidu kryl.

Hned v úvodu druhého dějství se mohla domácí Siena ujmout vedení, ale do střely Kharjovy střely se položil Pasqual a dopomohl míči trefit břevno. Na druhé straně musel vytáhnout povedený zákrok Curci, proti němuž opět stál aktivní Pazzini. Znovu však zvítězil domácí gólman. Hra se poté přelila před 'fialovou' branku, ale Frickův volej zlikvidoval Frey. Lichtenštejnský záložník se ale dostal do mnohem lepší pozice v 72. minutě, kdy mu svým sólem připravil skvělou možnost Maccarone, ale Frick trefil pouze brankovou konstrukci.

Siena ale soupeře zatlačila a branka visela ve vzduchu. Nakonec přišla v 76. minutě, kdy si na rohový kop naskočil Kharja a hlavičkou našel mezeru mezi branícími Freyem a Donadelem a poslal Sienu do vedení. Fiorentina se ještě snažila s výsledkem něco udělat, ale jedinou kloudnější šanci měl Jovetič. Ta ale brankou neskončila a Fialky si odváží porážku.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Turín FC 1:0

02.11.2008 15:00

Góly: 85. Claudio Bellucci

Fotbalisté Sampdorie Janov dokázali podruhé za sebou vyhrát a jejich návrat do horní poloviny je na nejlepší cestě. Blucerichiati porazili pozdním zásahem Bellucciho FC Turín. Ovšem Turínu nebyl sporně uznán gól. Oba celky si po dnešním utkání prohodily v tabulce svá místa.

Toro naposledy vyhrálo na Marassi v roce 1993 a očividně si ještě bude muset na dobytí tohoto stánku nějaký ten rok počkat. Sampdoria měla velmi dobrý začátek, když Claudio Bellucci nejprve střílel levačkou a následně nebezpečně zakončoval odražený míč hlavou. Nicméně na druhé straně utekl Nicola Amoruso, ale Luca Castellazzi jej v situaci jeden na jednoho vychytal.

Do útoku se opět hrnuli Doriani. Marco Di Loreto skvělým obranným zákrokem znemožnil kolmo přihrát Antoniu Cassanovi, který hledal rozběhnutého Bellucciho. Bellucci měl několik dalších zblokovaných šancí. Turínští se také snažili prosadit. Matteo Rubin však mířil vedle. Di Loreto následně hlavičkoval po rohovém kopu. Nicméně, míči v cestě stál opět připravený Castellazzi.

Druhý poločas začal ve znamení zranění. Odstoupit museli domácí Sammarco a Lucchini. Bellucci se pokoušel skórovat z přímého kopu. Neúspěšně. Zato hosté si vytvořili dvě obrovské šance. Hlavička Nicoly Amorusa se odrazila od břevna domácí branky dolů. Domácí obránce přispěchal míč dokopnout do bezpečí, ale trefil pouze Amorusa, od kterého se míč odrazil do branky. Sudí však branku neuznal pro domnělý ofsajd.

Sampdoria si vzala varování k srdci a Antonio Cassano začal řádit. Nejprve jeho sólo zastavil včasným zákrokem Alex Calderoni, poté obešel FantAntonio několik hráčů hostí a naservíroval luxusní přihrávku Dessenovi. Mladý záložník však přestřelil. Samdoria se konečně dočkala šest minut před koncem normální hrací doby. Krkolomná střela Padalina se proměnila v gólovou přihrávku, neboť ji zužitkoval svou drzou patičkou Claudio Bellucci a zařídil tak svému celku tři body.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Bologna FC 5:1

02.11.2008 15:00

Góly: 44. Robert Acquafresca, 48. Daniele Conti, 51. Robert Acquafresca, 68. Jeda, 84. Jeda - 18. Marco Di Vaio

Cagliari Calcio potvrdilo vzestup svojí formy a na svém stadionu Sant’Elia rozneslo na kopytech Boloňu. Domácí smetli nováčka rozdílem 5:1 a již definitivně se oddálili od sestupového pásma. Zato hosté jsou předposlední.

Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo bude vládcem hřiště. Robert Acquafresca nehlavičkoval dostatečně důrazně, následně musel Francesco Antonioli zasahovat proti střele Andrey Cossa. O chvíli později ještě střílel Alessandro Matri, ovšem jeho střela se také mezi tři tyče nevešla. Cagliari tlačilo, ovšem byla to Boloňa, kdo vstřelil první branku. Po skvělém úvodu se jednalo o šok pro celé Sant’Elia.

Nikým nehlídaný Marco Di Vaio překonal svou střelou z kraje pokutového území Marchettiho a poslal svůj tým do vedení. Sicilané se okamžitě snažili vrátit do zápasu a opět si vytvořili převahu. Po rohovém kopu Roberta Acquafresky mohl srovnat skóre Daniele Conti, ovšem octl se v nevýhodné pozici a pouze se pokusil o odvážné nůžky. Tlak Cagliari vyústil minutu před koncem prvního dějství.

Robert Acquafresca si naběhl na centr z pravé strany od Cossa a dobře mířenou hlavičkou připravil hostům dárek do kabin. Tento zásah spustil gólostroj domácích. Tři minuty po změně stran se domácí diváci opět dočkali. Gól padl opět hlavou. Tentokráte však centroval Alessandro Matri a na gólovém konci stál Daniele Conti. Obrana Boloni trestuhodně zaspala, neboť Conti nebyl nikým hlídán ani atakován. < br>
Domácí potřebovali pouhé čtyři minuty a další branka byla na světě. Robert Acquafresca se dostal před svého strážce a další dobře mířenou hlavičkou navýšil na 3:1. Hráči Boloni již rezignovali, neboť Cagliari bylo k nezastavení. V 63. minutě přišel na hrací plochu Nevech Capucho Jeda za Alessandra Matriho. Jedovi stačilo šest minut ke vstřelení gólu. Brazilec se trefil ránou z prostřed vápna po rohovém kopu.

Následně se mohli trefit ještě Conti a Cossu, ale tentokráte je skvěle vychytal Francesco Antonioli. Poslední hřebíček do boloňské rakve přišel pár minut před koncem utkání. Postavou drobný Jeda se uvolnil, naskočil si na Agostiniho centr a upravil na konečných 5:1.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Lecce 0:0

02.11.2008 15:00

Góly: -

Atalanta dokázala i přes vyloučení Jaime Valdese udržet bezbrankovou remízu s Lecce. Bergamasca se tak drží stále o bod před svým dnešním soupeřem a marně se snaží navázat na dobré výkony ze začátku sezóny.

Bergamaschi začali velmi dobře. Nejprve mířil jen lehce nepřesně Ferreir Pinto, následně chyběly centimetry ráně Sergia Flocariho. Nicméně, na druhé straně se začalo prosazovat Lecce a znatelně nebezpečněji. Ferdinando Coppola musel vytáhnout dobrý zákrok proti Zanchettovi a chvíli nato se dostal Simone Tiribocchi do samostatného nájezdu, avšak přestřelil odkrytou klec.

V 18. minutě se opět zaskvěl Ferdinando Coppola. Tiribocchiho hlavičku zblízka chytil bravurně. Na druhé straně vystrašil hostující fanoušky Cristiano Doni, jehož střela byla na poslední chvíli sražena na roh. Atalanta se neúspěšně dožadovala pokutového kopu zhruba po půlhodině hry a poté semkla Lecce na jeho vápně. Nicméně před koncem prvního dějství prolomil tlak domácích Luca Ariatti testovací střelou.

V druhé půli se sudímu Marellimu podařilo rozbouřit celé Azzurri D’Italia. Brankář Lecce, Francesco Benussi, hasil defenzivní chybu svých spoluhráčů vyběhnutím, kterým zkosil domácího útočníka Sergia Floccariho. Domácí hráči, fanoušci i trenér se dožadovali penalty, avšak marně. Místo pokutového kopu se však dočkali o několik minut později červené karty. Domácí Jaime Valdes brutálním skluzem trefil Munariho kotník a šel okamžitě do sprch.

Lecce se rozhodlo využít početní převahy a přepnulo na vyšší ofenzivní stupeň. Atalanta byla v obrovském tlaku, ovšem nakonec se jí podařilo ubránit alespoň ten jeden bod.

Více informací k zápasu

AC Milán - SSC Neapol 1:0

02.11.2008 20:30

Góly: 85. Germán Denis (vl.)

Italská Serie A má nového lídra, do čela ligy se dostalo po výhře 1:0 nad Neapolí milánské AC. Rossoneri zvítězili díky Ronaldinhově přímém kopu, který si do vlastní sítě srazil German Denis. Utkání hodně ovlivnila červená karta, kterou obdržel hostující Maggio. Pět minut před koncem utkání navíc neproměnil pokutový kop Kaká.

Jako první vyslal na branku Milána střelu Ezequiel Lavezzi, jeho střela byla ovšem tečována. AC Milán zahrozil až po akci Massima Ambrosiniho, ten krásným obloučkem vybídl Marca Borriella, toho na poslední chvíli skluzem zastavil Paolo Cannavaro. Po dvaceti minutách hry se prodral k zakončení Marek Jankulovski, ale měl příliš málo času na přesnou koncovku. Ve 25. minutě vyrazil brankář Christian Abbiati střelu Ezequiela Lavezziho, jenž se nejvíce staral o rozruch v domácí obraně. Další šance si vytvořil Milán, nejprve přestřelil branku Kaká, a poté Ronaldinho z přímého kopu nastřelil pouze brankáře hostů, který stál přesně uprostřed branky. Ve 41. minutě bylo v pokutovém území Rossoneri hodně horko, Abbiati neudržel střelu Hamšíka a následnou dorážku musel z brankové čáry vykopávat Daniele Bonera. Zřejmě klíčový moment celého utkání přišel minutu před koncem prvního poločasu. Christian Maggio obdržel po zákroku na Marka Jankulovského druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Milán měl tedy možnost přesilové hry celý druhý poločas.

Druhý poločas byl jasně v režii domácích. AC Milán si vytvořil hned několik vyložených brankových příležitostí a hosty z Neapole témeř k ničemu nepustil. Ve 49. minutě se dostal míč k Ronaldinhovi, zpracoval a střelou k tyči nechal vyniknout Gennara Iezza. Branka nepadla ani po Gattusově střele, kterou nebezpečně, avšak vedle tečoval Daniele Bonera.

Obrovský tlak Rossoneri nakonec vyústil v pokutový kop, Michele Pazienza zahrál neštastně v pokutovém území rukou a hlavní sudí po poradě s čárovým nařídil pokutový kop. K míči se postavil Brazilec Kaká, ale nedal. Hvězda domácího celku zvolila střelu k pravé tyči Iezzovy branky, jenomže brankář Neapole směr vystihl a střelu vyrazil. Milánský celek to nemuselo příliš mrzet, protože hned za minutu si hosté vstřelili vlastní gól.

Ronaldinhův přímý kop přizvedl hlavou German Denis do vlastní sítě. Milán byl v eufórii a zanedlouho mohl přidat další branku Kaká, ale minul. Neapol ještě v nastaveném čase zkusila štěstí, ale centr Lavezziho German Denis nezpracoval. Rossoneri vyhráli díky drtivé převaze ve druhém poločase 1:0 a posunuli se do čela italské ligy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1071215:722
2.Udinese Calcio1063119:821
3.Inter Milán1063116:721
4.SSC Neapol1062214:820
5.SS Lazio1061318:1219
6.Juventus FC1053211:718
7.Janov CFC1052314:1017
8.ACF Fiorentina1052312:817
9.Città di Palermo1051415:1416
10.Calcio Catania104339:815
11.Atalanta BC104249:914
12.AC Siena103348:812
13.US Lecce102539:1111
14.Cagliari Calcio1031610:1310
15.UC Sampdoria92437:1110
16.Turín FC102269:148
17.AS Řím92169:177
18.Chievo Verona101366:166
19.Bologna FC102088:196
20.Reggina Calcio101278:195

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (459)

Přidat komentář
M11

Hmmm

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem vypadal po AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel

ufff, ještě, že tak, chlapci to mi nedělejte, málem mě kleplo...Cordoba opět ukázal, že je velký hráč Škoda, že Ibrovi neuznal ten gól, ale asi po právu, no...Reggina hrála výborně, za to Inter nic moc, očekával bych po druhém gólu kontrolu míče a klidné dohrání...Ještě, že ty body máme...Jinak musím konstatovat, že to bylo výborné utkání ve velmi vysokém tempu. Calcio se kolo od kola zvedá, a to je jen dobře. Forza Inter

Reagovat
Jajinek

Hlavní problém byl, že na krajích zálohy hráli Quaresma a Mancini a ani jeden z nich se neobtěžoval s bráněním. Zanetti a Vieira (který odehrál slušné utkání) tam byli v oslabení 2 na 4 a proto se hráči Regginy dostávali často ke střelám.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zvláště Mancini mne neskutečně zklamal a rozčílil, hrál naprosté h... Quaresma se snaží, ale není to ono

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma se snad už adaptoval, jeho výkon nebyl nic moc ale oproti jeho předchozí zapasům si myslim ze hral celkem dobře... Jinak Maicon pěknej goolll... no a ten záver- Ivan Ramiro Cordoba šalalalaLa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

Quaresma s Mancinim jsou křídla na hru s jedním hrotem...

Reagovat
SqueeZy

luckeri...

Reagovat
smazaný uživatel

dohajzlu. Mel sem radost,ze inter ztrati body a ono nic . Ale objektivne byl inter lepsi a ma tri zaslouzeny body. Ted spoliham na kluky moje cernobily,at me udelaji krasnej vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Cozza si je dělal jak malé kluky, jaképak zasloužené....

Reagovat
Jajinek

Neříkán, že sme zápasu nějak vládli, ale o tu jednu branku jsme podle mého názoru lepší byli. jinak zvedám prsty Reggině za úžasný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsem nevěřil, že to Reggina udolá na remízu až do konce.

Reagovat
Tomanatura

Po dnešku jestli někdo tady řekne, že Ibrahimovic je nedejbože nejlepší útočník na světě, bude zřejmě psychopat z ústavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je M...

Reagovat
smazaný uživatel

ty soudíš podle jednoho zápasu? Nehrál špatně, jen tomu chyběl gól..Ono se těžko hraje, když nedostáváš žádné balony..i když uznávám, že nic moc.

Reagovat
Tomanatura

Nedostal žádné balony? Vždyť měl minimálně 2 gólovky!

Vidím Inter tuto sezonu každý zápas, jelikož bratr jim fandí. A můžu s ledovým klidem říct, že Zlatan není žádný extra útočník

Reagovat
smazaný uživatel

tys je viděl pokaždé, a přesto soudíš, že Zlatan není žádný extra útočník? To snad ani nemůžeš myslet vážně

Reagovat
Tomanatura

Ano, myslím to vážně. A je směšné, když tento hráč je nejlíp placený. Nechápu to.

Reagovat
smazaný uživatel

uznávám, že dnes nic moc, ale jinak to je naprosto klíčová osoba celého týmu. Bez něj by hra ofenzivy byal poloviční, ne-li ještě horší. Tys neviděl zápas na AS Řím? Jeho góly, nahrávky a hra pro tým jsou ozdobou celé ligy. V Itálii momentálně nemá ko kurenci, v Evropě pak snad v Eto´ovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ve schopnostech možná ne,ale v zakončení ho Gila strčí do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

no to nestrčí. Ibra má oproti Gilovi širší možnosti, umí zakončit prakticky každým způsobem a v každé pozici, má neuvěřitelnou stabilitu a orientaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,Ibra umí dát gól z každé pozice,vyjma té vyložené.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda

Reagovat
Tomanatura

V Interu ať klíčová postava je, ale i přesto není extra. Nehraje moc pro tým, na gól potřebuje několik šancí. Jsou daleko lepší útočníci. Řeknu je pár jmen. Eto´o, Anelka, Vagner Love, Torres, Berbatov, Villa....

Pozor, soudím podle letošní sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka, Love, Berbatov? Si děláš srandu ne? Řekni mi v čem je Anelka lepší než Ibra. Není pravda, že potřebuje na gól plno šanci, ty soudíš dle dneška a to je hloupé a nekorektní

Reagovat
Tomanatura

Soudím podle celé sezony. Dává góly, dokáže přetlačit soupeře, hlavičkuje líp...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, vždyť to jsou nebetyčné lži a hlouposti Jak můžeš Ibru srovnávat s takovým kpytem jako je Anelka? On dává ty góly do prázdné, když mu Deco, Lamps a Cole nahrávají do prázdné, tak ...

Reagovat
Tomanatura

Proti United to ani do prázdné nedal

Dobře, uznávám, že Anelka asi není lepší, i když tuto sezonu se mi líp fakt jeví. Ale ten Ibrahimovic mi prostě nedá spát. Já jsem snad ještě (vyjma ASR) neviděl od něj letos dobrý zápas a to jsem se díval na všechny zápasy. Nedaří se mu, nedává moc gólů, kazí akce už v zárodku. Navíc když se mu něco nepovede, je nasraný a přestává hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím prostě nemohu souhlasit, naopak kromě dneška snad ve všech zápasech patřil k nejlepším, neby-li několikrát nejlepší. Z jeho hry těží celý tým, díky němu se do hry dostávají krajní záložníci, k míči se dostává záloha z druhé vlny, on pefektně sklepává míče, navíc hraje pro tým jako málokdo, v tomhle sse fakt hrozně zlepšil. Já nemohu uvěřit tomu, že řekneš, že vyjma ASR letos nehraje nic...To je absurdita roku

Reagovat
Tomanatura

Je to tvůj názor, já ti ho neberu. Ale nesouhlasím s tím já. podle mě není dobrý a jediný zápas, který mu doopravdy vyšel, byl AS Řím.

Nesoudím podle dneška, to říkám už po 3.

Absurdita roku je, že takový hráč dostane 300 milionů a je mnohýma považován za nejlepšího útočníka na světě. To je absurdita pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale v téhle diskuzi jseš na slabší straně. Ibrahimovič patří k nejlepším útočníkům planety a je opravdu extra..., nehledě na srovnání s Anelkou, Berbatovem, nebo Lovem.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že jsi objektivní a uznáš kvalitu soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nedělá problém. myslel jsem, že už sis toho všiml dřív...

Reagovat
Tomanatura

Gattusovi dělá problém pochválit Catanii

Reagovat
smazaný uživatel

protože ji není za co chválit

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra extra je...

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenovat Anelku je blbost...

Reagovat
Tomanatura

Minimálně tuto sezonu se jeví líp. Dle mého.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je jeho jediná přednost relativně slušná poziční hra a schopnost trefit prázdnou. V tom asi Ibru trumfne,no.

Reagovat
smazaný uživatel

tu poziční bych vyndal a zbyde čistá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš říct,že nemá relativně slušnou poziční hru?

Reagovat
smazaný uživatel

on nemá poziční hru, on neběhá a stojí na 16 ,a a tak se často stane, že kvalitní záloha mu to dá přímo na nohu

Reagovat
smazaný uživatel

on neběhá a stojí na 16

Totální kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

no ne, tak jasně že nadsázka, ale je to tak, třeba dnes jak dal góly? Oba skoro do prázdné, za takovou zálohou bych mohl hrát taky On si ty góly narozdíl od Ibry nevypracuje, jen zakoinčuje kvalitu ostatních, navíc ho nesnáším, protože je lhostejný ke všemu, k žádnému klubu nemá vztah, je to takový "krysa"

Reagovat
smazaný uživatel

to mělo být jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Právě,že on je vždy kritizovaný za to,že si obvykle zbytečně sbíhá do hloubi pole pro míče a pak chybí ve vápně. Dnes se na něco podobného vybodl a hle,hattrick. Sice pohodový,ale byl.

Tu krysu chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

no ne, tak jasně že nadsázka, ale je to tak, třeba dnes jak dal góly? Oba skoro do prázdné, za takovou zálohou bych mohl hrát taky On si ty góly narozdíl od Ibry nevypracuje, jen zakoinčuje kvalitu ostatních, navíc ho nesnáším, protože je lhostejný ke všemu, k žádnému klubu nemá vztah, je to takový "krysa"

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Ibru tuto sezonu trumfne kde kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

hloupost

Reagovat
Tomanatura

Nadsázka. To se pochopit dalo

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil jsem, ale stejně...

Reagovat
Tomanatura

Tak to shrneme. Inter Milán mám celkem rád (spíš ale kvůli bratrovi). Proti Zlatanovi fakt nic nemám, minulé sezony jsem jej skoro vůbec nesledoval, ale co ho zatím vidím, tak mě nepřesvědčil. Možná je to stylem, jaký hraje, ale přesto vidím lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

já lepší nevidím, srovnatelný je dle mne jen Eto´o, možná Villa, Torres teď není vidět, tak ho neberu v potaz...Dle mne, a nejen mne, jsou to fakta, je Ibra klíčový hráč a nejlepší útočník Serie A, a to musím dodat, že jinak ho taky nemusím, ale ty kvality nelze nevidět

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník ISA, zas nepřehánějme...

Reagovat
smazaný uživatel

podle tebe není nejlepší v Serii A?A kdo teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich tam více a je to vyrovnané, proto nejlepší doufám není...

Reagovat
smazaný uživatel

řekni jméno, aspoň jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate, MIccoli, Di Natale, Del Piero, Totti...

Reagovat
smazaný uživatel

Totti letos snad nehrál, takže nepočítám, Alexe uznávám je to Pan hráč, ale na Ibru momentálně nemá, Zarate, Miccoli, Di Natale mohoumít formu, ovšem Ibra je jiná třída. Má prostě něco navíc

Reagovat
Tomanatura

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

stojí na něm hra, zvládá takřka vše, je to nejkomplexnější útočník světa. Zjrátka Il Genio, to je sice Alex a Totti taky, ovšem důvody proč nejsou jako on jsem již psal výše

Reagovat
smazaný uživatel

Najkomplexnejší útočník sveta je podla mňa Berbatov( ).

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš, že Alex nemá momentálně na Zlatana, pak že Di Natale je jen ve formě, a nakonec, že je Ibra jiná liga...Nic mě nepřesvědčilo o tom, že to je nejlepší útočník Serie A.

Mimochodem, Zlatan krysa je

Reagovat
smazaný uživatel

já všechny jeho přednosti již psal výše, ono se těžko přesvědčuje, když někdo nechce vědět...Nejlepší bude ho sledovat, a pak budeš mít jasno

Reagovat
Tomanatura

Já ho sleduju a jasno mám

Reagovat
smazaný uživatel

máš špatné jasno

Reagovat
Tomanatura

Jo táák.

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak nebudeme to dále rozebírat..Já myslím, že mám pravdu, ty to nechceš pochopit, jen uvaž, že nesympatie nemůžeš brát jako výkony...Ibra hraje, zvláště letos, úžasně, a to, že dnes neproměnil šance neznamená, že není extra hráč, jak jsi psal v úvodu. On extra hráč prostě je, dle mne nejlepší útočník, v Itálii určitě.

Reagovat
Tomanatura

No a jsme zase u toho.

Napsal jsi to, co já od záčátku popírám. To, co jsem řekl úplně prvním příspěvkem. Já názor na něj nezměním, možná, až se mi začne líbit jeho hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru na vědomí...

Reagovat
smazaný uživatel

....ty přednosti sedí i na Di Nataleho a Miccoliho.

Reagovat
Tomanatura

Gilardino

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...Hraje dobře, ale jen se mu daří...Ibra je Il Genio, má to v sobě, je lepší, komplexnější...

Reagovat
Tomanatura

To byla spíš narážka na Trewinna

Reagovat
smazaný uživatel

i Gila je momentálně lepší než Zlatan

( )

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

není, proč jsem již psal

Reagovat
smazaný uživatel

Není a co těch 7 gólů? To je fakt, že tuto sezónu zatím Gila lepší je....

Reagovat
smazaný uživatel

že dal víc gólů neznamená že je lepší, Ibra hraje pro tým vypracoval skoro všechny naše góly, třeba dnes parádně nabil Maiconovi...Gila je dobrý zakončovatel, Ibra je komplexní hráč, který umí takřka vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak útočníci jsou od toho aby dávali branky. Ten jich dal 7, tudíž by se dalo říct, že je nejlepší. Když už jsme u té techniky, to je pak Ibrahimovic na stejné úrovni jako Amauri, který rozhoduje zápasy a je nepostradatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale radši končím debatu spekulací, nebo to dopadne jako u Meazzy....

Reagovat
smazaný uživatel

jj, každý má svůj názor...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s tebou...taky ho moc nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

to není o tom muset-nemuset, to je o posouzení kvalit a výkonů, a ty jsou nezpochybnitelné

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam rad golovy utocniky...a co on kolikrat neda a jak se porad snazi neco vymyslet a vypadat u toho co nejlip me moc nebere

Reagovat
smazaný uživatel

ale on se nemůže chovat třeba jako Inzaghi a jen střílet a hrát sobecky. Musí hrát pro ostatní, protože jinak by to nemělo žádný efekt. Bohužel nedostává tolik balonu, aby mohl jen stát a čekat na ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam ze je spatnej...ale hraje v interu uz nejakej patek patri k nejdulezitejsim a porad jsem si ho nezamiloval...divny

Reagovat
smazaný uživatel

on je takový divný, no...taky ho nemusím, ale můj obdiv má

Reagovat
smazaný uživatel

muj obdiv ma kazdej hrac co hraje seriiA :o)

Reagovat
smazaný uživatel

Ibratr

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Jajinek

Říct, že Ibra nehraje pro tým, je jedna z největších blbostí, které si se tu dopustil. To, že občas zbytečně kličku je rozhodně neznamená, že nehraje pro tým!

Reagovat
smazaný uživatel

nějak zapomínáte na Davida Villu

Reagovat
Jajinek

Tak nemůžes soudit podle jednoho utkání. Dnes mu to nešlo, to je fakt. Já si ale také nemyslím že je nejlepší. Zatím zůstaňme u tvrzení, že je nejlepší v Interu

Reagovat
Tomanatura

Toto tvrdím už po 1. zápase sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, opět si zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Můj neoblíbenější hráč z Interu .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,tak,jako většinu hráčů nerazzuri fakt nemusím,je naopak Maicon možná můj nejoblíbenější pravý bek.

Reagovat
Jajinek

Tak tohle byl infarktovy zapas. Už, když si po 25. minutách říkám, že je problém s proměňováním šancí pryč. A pak v druhém poločase zase ragazi zahodí snad i nemožné. V druhé půli se mi líbil Mario. Na pravé straně si zařádil. Crespo vnesl do hry šťávu, ale bylo vidět že v práci s míčem po dlouhém nicnedělání není nejistější. Obranná fáze hořela. Cozza si nás tam pekně vodil. Jinak strašně mě štval Corradi, pořád si jenom na něco stěžoval a padal. Zlatanovi to dnes taky moc nešlo a Quaresma je případ sám pro sebe. Nápálií skvěle tyč, vymyslí nádherně druhej gól, a pak zbytek poločasu zkurví co může. Vítězství vcelku šťastné, je mi líto Regginy, bod by ji slušel. Ale o tu jednu branku sme asi lehce lepší byli.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten Corradi mne sral jako nikdo. Ubožák jeden ,proti němu je Baroš úplný svatoušek...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.. Inter těžce haluzně .. doufám, že mě potěší večer Giallorossi

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli fakt hovno, Regginy mi je líto ti si zasloužili bod, a Inter je už trapný zatím sem v sezoně kromě zápasu vs As Roma neviděl výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám ,že jim to Udine v příštím kole vytmaví...

Reagovat
smazaný uživatel

V Udine vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

V Udine vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Udine a Napoli best in Italia

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam tyhle týmy taky rád, ale proste v Italii není nikdo lepsí nez Inter.- dokazujou to posl. dva roky....samozřejme letos ale bude boj o scudetto moooc vyrovnaný a tezky, pokud inter nezačne podavat lepsí výkony budem to mít hodne tezky

Reagovat
smazaný uživatel

najednou...

Reagovat
smazaný uživatel

no musim uznat ze ted hrají nektere tymy v italii (nechci je jmenovat)opravdu líp než inter..ale ono se to změní:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Juve:AS, bojím se, aby to nebyl zase naškrobený fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

no zatim to na škrobenej fotbal nevypadá. Škoda, že to nebudu moct dokoukat :(

Reagovat
smazaný uživatel

zatim dobrý .. Julio docela zatápí

Reagovat
smazaný uživatel

ale už se to otáčí tim správnym černobílym směrem Jinak ale celkově nádhera, kdyby to bylo 2:2 tak se nikdo nemůže divit

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no .. doufám, že se druhá půle bude hrát v duchu AS

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je vidět, zatím ne

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooool, jako před rokem, zase z přímáků od alexe do sítě Doniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex je borec

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej gól do špatný sítě

Reagovat
smazaný uživatel

už je to 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

už je to v ****

Reagovat
Slejdy

tj teda

Reagovat
smazaný uživatel

Náááádhera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

100...

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale Inter hraje antfotbal na to se nedá koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si teda nemyslim- AC hraje podobne a Juve taky nic moc nepředvadí, As letos hraje sojku.. a mile me zatim prekvapili Udine a Neapol....Ale kdyz napíses ze se neda na inter koukat, tak ono je to tezky- kdyz hrajou vetsinou proti tymum ktery jen branej... zvlast kdyz hraje inter na san siru:-(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, jakože AC hraje antifotbal ? antifotbal stejnej (podobnej) jako Inter ? to snad ne !

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec sem nerekl ze hraje antifotbal ani jeden.. jen rikam ze tymy jako inter Ac,Juve to maj tezky hrat proti tymum co prijedou v nasem pripade na San Siro... tak proste je tezky projít pres házenkárkou obranu...tak sem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

nerazzurri

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, vyhráli jsme, i když jak jsem koukal na detail na livesportu, tak jsem jen zíral, jak si mohl nechat tým jako je Inter smazat dvougólový náskok. Zaplať bůh za tu trefu v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že máme 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, holt vždy to nejde s rukou v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zatial hodnotite posobenie Mourinha v Serii A ?

Moc special mi zatial nepride.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je ještě brzy, ale hráči jej opět samozřejmě milují, musí si zvyknout na nové rozestavení, způsob hry, lépe poznat hráče...Není to marné, i když výsledky zatím nejsou bůhvíjaké...Jinak já se pro dnešek loučím, vypínám to. Zdar

Reagovat
smazaný uživatel

no special one- mi zatim moc nepripomina - navic problemy v kabine- Adriano, Cruz... nevim nevim... ale Inter má kvalitních utočníků dost... nejvetsí problem je podle me stred zálohy... Takovej X.Hernandéz.... ten by se mi líbil..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, chybí Esteban...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak- lepšího hráče do středu zálohy proste nemame- a navíc on tam podává fakt dobrý výkony.... i dopředu je kvalitní... už aby byl fit

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesně ono, chybí tvůrce hry, a tak vše leží na Zlatanovi, který to ale zatím zvládá, chtělo by to lepší výkony krajů a zdraví Cambiassa s Vieirou. Javier je jistota

Reagovat
smazaný uživatel

No on Vieira je chodec- ale dnes dal gol, tak doufám že jich ještě aspon pár přidá, ale myslim až bude Cambiasso zdravý, tak bude hrat on......

Reagovat
smazaný uživatel

budou hrát oba plus Javier

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna si coskoro ku Cambiassovi pritiahne Hamsika. To je

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by, ale bral bych i Diega, o tom se mluvilo

Reagovat
smazaný uživatel

to je...vtip ? Hamšík je podle mě neprodejnej. De Laurentiis má jasnou představu o budoucnosti Neapole a nechybí mu finance, aby je uskutečnil (natož, aby prodával klíčové hráče).

Reagovat
smazaný uživatel

To je svojou typologiou "tvorca hry" podla Mourinhovho gusta. Nepoznam financnu situaciu Neapolu, snad su na tom dobre ako pises, ale keby Moratti poriadne otvoril penazenke, tak by to mozno slo.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně to samozřejmě nevylučuju, ale za 1) Hamšík sám prohlásil, že chce v Neapoli zůstat, vyhrávat tam a za 2) Moratti má podle mě jiné cíle...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, o tom vie, hlavne 2. bod mi vsak takou prekozkou nepride...ked sa prihovori Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, všechno je možný. ale abych řek pravdu, moc bych si na to nevsadil...

Reagovat
smazaný uživatel

3) Nevyšel Lampard a vzal Muntariho, pro Hamšíka tam teď nevidím místo.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je krom keců rozhodně míň special, než Mancini, kterého s grácií vykopli...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, no,..

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel asi máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude trvat na svém rozestavení, nedokončí tuhle sezónu. Docela hluboko u mě klesl...

Reagovat
smazaný uživatel

ono by to rozestavení mohlo fungovat, ale ti hráči co na krajích mají hrát jsou tegičtí - Mancini v přípravě skvělý, v sezoně děs, Quaresma nic, Balotelli taky nic, Obinna na zuáklad prostě nemá, Figo je zraněn...Jestli se ti krajní hráči okamžitě nezlepší, a to tak že značně, tak je fakt třeba začít 4-4-2. Tam se aspoň prosadí dva útočníci. Škoda toho Adriho, ale může si za to sám. Přitom kdyby se chytl, jakože začal hrát obstojně, tak by s Ibrou byli velkou hrozbou...

Reagovat
smazaný uživatel

tragičtí

Reagovat
smazaný uživatel

S Ibrou je hrozba každý. Myslím si, že nejlépe využít jeho kvalit se dá v rozestavení 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ale jak jsem psal, kdyby Mancini a Quaresma hráli na co mají, tak je to nádhera

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

frontální útok staré dámy na pohárové příčky, nebo jen další z mnoha hřebíčků do rakve vlků ?

Reagovat
M11

plne doufam ze predevsim to prvni AS je mi ale lito

Reagovat
smazaný uživatel

frontální utok o zapojení do bojů o titul s Tiagem by ta záloha mohla klapat,má to v noze a pokaď začne cítit důvěru půjde nahoru!Camoranesi to teď s Giovincem budou mít těžké Nedvěd a Marchioni mají uchvatnou formu!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak každopádně gratulace, dobrej výkon

Reagovat
M11

Bianconeri dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo tak dneska to co přededlo Juve uchvatné!!Krajní beci jezdili jak fretky,fantastický výkon všech,záloha uplně skvěle podržela míč,to co předvádí v utoku Alex klobouk dolů.Nejlepší výkon Juve.Pokaď opomenu prvních 20 minut tak Juve bylo o třídu lepší a AS může být rádo že si neodvezlo pětku!Juve dneska respekt jako prase!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Jo, ale Ranieriho bych stejně vykopal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ja cumel,jak buk. Kritizovanej Molinaro hral jak Roberto Carlos v dobe nejvetsi slavy. Grygera? Ten uz delsi dobu ukazuje,ze na to ma,ale dneska byl snad jeste lepsi,nez jindy. Stoperi o tom nemusime mluvit,to sou oba italsti reprezentanti. Zaloha dneska taky vyborne. Marchioni chytl skvostnou formu, Nedved no coment,ten borec se snad zblaznil v 36 tam predvadet takovy veci . Jedinej prumernej vykon dnes Sissoko-proste si odehral to svy. Velice dobre Tiago,mam radost,konecne se chytl . V utoku Amauri skvelej,zaslouzil si gol. Hlavickovy souboje moc neprohrava,udrzi balon. No a Alex? To je genius....vsichni vedeli,kdyz si stavel balon,co se muze stat,ale ono to bylo nakonec asi jeste hezci,nez si moje hlava umela predstavit. NÁDHERA. Takze celkove resume : Strra dobra stara dama,ktera,krome ucelnosti dnes pridala i koukatelnost. Otazkou zustava, nakolik to bylo dano vynikajici hrou a nakolik ve srackach se pohybujicim a katastrofalne hrajicim Rimem

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov to co si napsal sem chtěl anpsat taky i stím Carlosem to ej neuvěřitelné že si myslel zrovna na stejného hráče jako já Fakt hráli suprově.

Reagovat
smazaný uživatel

už se těšim na ten záznam od půlnoci na S1 poněvadž já debil jsem na ten zápas nepochopitelně zapomněl a koukal na STEALTH, ale přes to mi to nedá, FORZA JUVE! FORZA ALEX! a podle toho co čtu ten zápas stál z naší strany za to krásně sme je načali před Chelsea, doufám že modrý dodělaj dobu zkázy pro AS....

Reagovat
Mr.Jindros

Hodili by se nám nějaký hráči z AS?

Reagovat
smazaný uživatel

to si piš trošku nerozumím tomu že Řím hraj etak špatně mají vynikající hráče vynikající celou obranu prošpikovanou výbornýam jmenama jao Mexes,Pannuci,Riise,Juan záloha ni nehovořím co jméno to pojem v utoku sice někdy otrávený ale jinak skvělej Vucinic a Baptista se mě taky včera líbil,byl jasně nejlepší ze sestavy vlků.Nechápu to že sou v takové kryzi.Doufám že uhrají aspoň pohár Uefa pač Řím musí být v pohárech!Je ěm líto kde se zrona nachází ale nepochybuju o tom že půjdou rapidně nahoru!

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt krásnej výkon, druhej poločas jsem sice neviděl bohužel, ale zřejmě to, podle reportu soudě, nebylo o nic horší, než v prvním. To je Juventus jak má bejt-agresivní presing, bojovnost, kamikadze na křídlech+Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že tato Agnelliho přezdívka ještě nevymřela

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem pouze druhý poločas, ale stačilo to. Začínám si myslet, že Cristiano(mimochodem by měl být ve středu v nominaci) bude muset o místo v sestavě nakonec bojovat. Ale dvojice Tiago-Zanetti by se mi moc líbila.Jinak, co k tomu dodávat? Řím je neskutečně slabý. Tipoval jsem, že po Bologni už s horším týmem hrát nebudeme, ale Římani je s přehledem trumfli.

Reagovat
smazaný uživatel

na Sardanii nechtějí spadnout, nechtějí

Reagovat
Tomanatura

Viola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn., ale derby je derby. Škoda, že teď Toskánsko bude půl roku patřit těm břídilum

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
Tomanatura

Ty sklapni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Koukáš na AC?

Reagovat
Shevchenko

Tak a večer jdeme na první místo.

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle šanci by chtělo využít

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak... udělamáme kompromis - oba budeme nakonec spokojený za remízu 2:2 (trefí se Ronaldinho, Kaká a dvakrát Lavezzi)

Reagovat
smazaný uživatel

*uděláme (už jsem moc dlouho střízlivej...)

Reagovat
smazaný uživatel

to je pěkně nevýhodnej kompromis..., koukat zase interistům na záda

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chceš, tak holt necham Neapol vyhrát, když s tebou neni rozumná řeč btw., nemáš nějakej odkaz, dke to jde? Mně blbne SopCast, nemam čas instalovat něco jinýho... kde se na to budeš dívat ty?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.justin.tv/widgets/jtv_player.r000.swf?channel=krivit2

chtěl jsem se dívat na Fox Channel, kde bývá luxusní obraz, ale nějak mi nechce dneska běžet, tak koukám tady..., jakžtakž se to dá.

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych ze bude spiš remiza

Reagovat
panca

tak uz se tesim na neapol!!! jen nevim proc zas bude hrat ronaldihno a ne pato?!

Reagovat
Tomanatura

Doufám, že mi teď šlágr spraví náladu.

Reagovat
Tomanatura

200. pro podplácení v F1

Reagovat
Inzaghi

Ale no tak... Glock a Hamilton až zase takový kámoši nebudou. A varianta,že by si tři kola před cílem zavolali mi taky nepříjde dvakrát reálná.

Reagovat
Tomanatura

Spíš jsem to myslel tak, že by to mohlo Ferrari ještě nějak dostat

Reagovat
Inzaghi

Jo ták Ani by mě nepřekvapilo,kdyby na Hamiltonově autě ještě něco našli..

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jsem to neviděl, ale číst tu reportáž, to je fakt zajímavé a podezřelé...jak to bylo? Glock to fakt pustil, nebo to regulérně nezvládl?

Reagovat
Tomanatura

Regulérně mu to pustil. Ať si Dolar s kýmkoliv říká co chce

Reagovat
Inzaghi

Je to tak. Sice nikdo neví proč,ale pustil. A argumentace typu "Glock měl suché pneumatiky,nemohl to udržet" mi přijdou docela hloupé.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak teba ještě budou změny od zeleného stolu...

Reagovat
Tomanatura

Právě v to doufám, Ferrari má obrovskou moc

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale neumím si představit, že by ten titul vzali. To stejně nemají jak dokázat, že to pustil, jsou to domněnky, i když Schumi...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
panca

hodte nakej odkaz kde koukate na milan??

Reagovat
Inzaghi

Tak AC v posledních minutách tlak, jako hrom. Chtělo by to gól.

Reagovat
Tomanatura

Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

tak Gattuso se nám rozehrál v poslední době k výborným výkonům..to je správné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Neapol... ...Hamsik na vsetko sam nestaci....myslim,ze im velmi chyba ten Santacroce,neviem,ci som to dobre napisal,dnes..

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi motá a motá... to je fakt borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Maccarone: "Naše obrana je nejlepší"

Pod tohle se podepisuji

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... tak se mi zdá, že Maggio ukončil hezkej fotbal v dnešnim zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

cartellino rosso..., super, ale škoda, že zrovna Maggio.

Reagovat
Tsigi

chtěl sem napsat o kom si myslíte že půjde ven a mezitím šel ven Maggio. Ještě třeba Denis nebo Santacroce by mohli ven

Reagovat
smazaný uživatel

aby nešel z naší strany Ambro. zatím je jak z divokých vajec..., očividně zjistil, že mu teče do bot, co se týče základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ....,ten Maggio....uz to je pre Neapol asi v kybli..neviem,ci tu remizu udrzia...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jinak řikáš na to Lavezziho sólo? Sice z obrany někam do středu hřiště, ale dal si to pěkně. Jinak se mi líbí od vás dneska Zambrotta a Gattuso. Ronnie nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lavezzi je borec..., co je u míče, zmocní se mě nepříjemnej pocit. Rino se mi samozřejmě taky líbí. jsem rád, jak dokázal, že má AC pořád co dát (hlavně přes léto a tu kauzu "Bayern" se tu najednou vyrojilo hlasů, že už by měl vypadnout). Dinho no, co dostane míč, stojí zády k bráně a pak něco vymýšlej..., ale zatím spíš slabší. jinak se mi líbí ještě Kaka'.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Kaká ten je nebezpečnej. Ronaldinha fakt nepoznávam, já ho dneska vidim za AC hrát poprvý a docela zklamání. Já z jednoho poločasu samozřejmě nevyvozuju žádnej závěr, ale takhle nepřesný centry snad nikdy nedával. To je jeho doména. Byla, asi. Jinak to vracení přihrávěk zpět hlavou je o ničem, no...

Reagovat
Tomanatura

Třeba Gattuso taky dostane reda. Nebo možná Ambrosini

Reagovat
Shevchenko

Rino nikdy nedostává.

Reagovat
Tomanatura

Vím, ale třeba Hamsyk vyprovokuje

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, on hraje vždy čestně a tvrdě s poctivostí, teda aspoň média to říkají. Když tak hraje nějaký Mexičan nebo Ukrajinec je vyloučený hned....

Reagovat
smazaný uživatel

Ringhio ji nemá proč dostat..., to spíš Ambro.

Reagovat
Tomanatura

Bylo by to pro mě jako nestranného fanouška lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak zatím zápas o první flek, jak má být. většinou diktujem tempo, ale Neapol dobře brání..., hraje se celkem od podlahy. u té neshody Abbiatiho s Bonerou mě ku.evsky zatlo. uvidíme, jak se bude match vyvíjet po vyloučení Maggia. nejspíš se tu do nás někdo opře, jak neměla být, ale hráč mířil k bráně a Christian se na něj natlačil, že spadnout musel (navíc zezadu). že měl už předtím žlutou je holt smůla..

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN !!!

Reagovat
panca

borriello by se mohl trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda karty, protože zatim to je moc hezkej fotbal.

Reagovat
Xavi8

Jak hrá Hamšík?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic extra, ale trochu mi zatrnulo, když se válel v křeči na trávníku.

Reagovat
GEGE

Nic moc ale to se dalo cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

tradičně to venku vypouští

Reagovat
Xavi8

to je skoda a teraz, ked budu hrat len 10, tak uz sa urcite neukaze...

Reagovat
smazaný uživatel

teď už se neukáže 100%, protože ho Reja vystřídal za Aronicu...

Reagovat
Xavi8

to hral az tak zle?

alebo asi skor koli taktike nie?

Reagovat
smazaný uživatel

byl jim tam v podstatě na nic. co schytal fén od Rina, jakoby na hřišti nebyl..., navíc bylo Rejovi jasný, že bude třeba do druhýho poločasu vyztužit defenzívu...

Reagovat
fantomas

Zaberem ácéčko! Toho gola jim dát musíte!

Reagovat
GEGE

Snad prijde do druhe pule Pato aby to vic rohybal...gol uz je snad jen otazka casu FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych ještě Dinha do té 60.minuty a pak kdyžtak přešel na systém 4-3-1-2, s tím, že do hry příjde Pato

Reagovat
GEGE

Cim driv Carlo Ronaldinha vystrida tim lip...ale stejne zustane jak rikas minimalne do te 60 minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Maggio

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso opat skusene. Pekne na Hamsika bafol, aby ho vyviedol z koncentracie po zvysok zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně ho tam seřval, tjn..a Hamšik od té doby nehrál nic.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto je Gattuso specialista. Poriadne hrat potencionalnym hrozbam na psychiku.

Spatny nebol ani Poulsen.

www.youtube.com/watch?v=ZU4pLJ80oVU

Reagovat
smazaný uživatel

jj Poulsena ale moc rád nemám, občas to dokáže přehnat. Ale spoluhráč to musí být vybornej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bol odpis !

Reagovat
smazaný uživatel

vzteká ? vždyť jsme ten zápas vyhráli 3-2 a postoupili do osmifinále LM .

jen to dal na konci Poulsenovi sežrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Poulsen je takovej hodně slabej odvar Matrixe. hraje jak prase, ale zatímco Materazziho se lidi bojí, Poulsena maj akorát tak na háku (viz. Totti, kterej mu ji poslal na Euru do xichtu, nebo Kaka' - trequartista, kterej si pošle bez obav defenzivního záložníka k zemi).

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

AC slušně tlačí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Lavezzi takhle to vyřešit.....

Reagovat
Tsigi

Tak po těch letech Carlo umí překvapit posílení ofenzívy jenom dobře aspoň se nebojím, že psycho Ambro pujde ven

Reagovat
smazaný uživatel

to je peklo jak má být ! neříkej mi, že z tohodle zápasu nevydoluje 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

ako hra hamsik??

Reagovat
smazaný uživatel

Už nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

to bol taky biedny....ci zvolili hru zameranu viac na defenzivu??

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě neviditelný, Gattuso mu trošku naložil věci k zammyšlení a pak střídal

Reagovat
smazaný uživatel

Ked nedostaneme zvysny cas gola tak to budem pokladat za bozi zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

NEEEEEE to sjou kurva šance !!!!!!!!!!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

INCREDIBILEEEEE !!! co se to děje ???

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, nechápu, nechápu kuaaaaaaaaa !!!

Reagovat
Shevchenko

MILAN MILAN MILAN !!!!! DAME TO !!!!!!!!!

Reagovat
Xavi8

napiste niekto co sa tam deje

Reagovat
smazaný uživatel

tyčka potom asi tři střely

a teď Pato 15cm vedle

Reagovat
Tomanatura

V životě jsem nic takového neviděl To se prostě nedá popsat, co AC zahodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou proti 10, tak machrujou

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Shevchenko

a zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kua,to je napinak

Reagovat
Shevchenko

A Lavezzi je fakt borec, ještě mám strach, že to kvůli němu prohrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi este neodflakol zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně nesmyslná penalta!!!

Reagovat
Shevchenko

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuvěřitelný...

Reagovat
Tsigi

Šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF??

Reagovat
Shevchenko

PENALTA!

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA ! PENALTA ! PENALTA !

Reagovat
smazaný uživatel

Toto snad ani neni mozne!!!

Reagovat
Shevchenko

Když nepomůže bůh, pomůže rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Iezzo

Reagovat
smazaný uživatel

Oooooo

Reagovat
Shevchenko

DO PIČE !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nedaaaaaaal

Reagovat
Tomanatura

Jóóóóóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

IEZZO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jdu si něco píchnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase PENALTA?

Reagovat
SqueeZy

ze se divis.. ja uz jsem si u milanskych celku zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

.....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca nech ide do p..e

Reagovat
Shevchenko

gooooooooooooooooooooooooool GOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOL AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tsigi

Kurva jo Forza Milan

Reagovat
Tomanatura

!!!!!!!!!!!

Reagovat
Xavi8

Kto nedal 11? Lavezzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinhoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

taky vlastenec to běž

Reagovat
smazaný uživatel

Denis se fakt rozstřílel, proti Reggině hat-trick, teď vlastňák. Škoda.

Reagovat
Inzaghi

Neuvěřitelnej zápas.. FORZA MILAN!!!

Reagovat
Shevchenko

Ještě jednou: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

TI AMO DINHO !!!

FORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!

Reagovat
Tsigi

Gattuso Denis to tam zas flákl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Toto je pro Neapol podpásovka

Reagovat
GEGE

Grazie Denis!!Konecne to tam padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se radoval

Reagovat
smazaný uživatel

to tu oslavujete

Reagovat
Shevchenko

se poser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej výkon celého týmu a konenčně prolomení neuvěřitelný smůly v koncovce ? jj oslavujem a jak !!!

Reagovat
Shevchenko

MILAN e MILAN e MILAN e MILAAAAAAAAN !!!!!!!!!!

FORZA MAGICO MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to staré, něco new by nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

nech toho...

Reagovat
Tomanatura

Oba dva Milánské týmy nám tento víkend ukázaly obrovské drama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Nemám pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli těmto dramatům dáváš palec nahoru, tak určitě NE.

Reagovat
Tomanatura

Lepší nějaké rozuzlení.

Reagovat
smazaný uživatel

oba tymy maji formu

Reagovat
Shevchenko

MAMA MIA pískej konec, jinak zítra jedu do Bohnic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

GENNARO !!!

Reagovat
Shevchenko

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

nádhernej zápas se šťastným koncem..

Reagovat
smazaný uživatel

a s je..tym rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Len doplnujem tvoj prispevok..

Reagovat
smazaný uživatel

a co si mám představit pod tím "je..tym"? já nevím, proto se ptám..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem dostat BAN,tak skus si domysliet..

Reagovat
smazaný uživatel

domýšlet nic nebudu, páč momentálně je můj mozek v euforii a nedokáže se na nic soustředit..

Reagovat
Shevchenko

Úžasné, nádhera!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
GEGE

Krásy zapas zaslouzena vyhra.GRANDE MAGICO MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickej zápas!!! Gratulace Milánu, hrál nádherně, výhru si zasloužil. Bušili do toho. Ale taky čest poraženym, Neapol se předvedla velmi dobře... co můžu říct? Že jsem rád za to, že jsem match viděl, kdybych se tak nerozhodl o hodně bych přišel.

Jinak Lavezzi a Paolo Cannavaro dneska ukázali svojí velikost.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do milána

Reagovat
smazaný uživatel

grazie

Reagovat
smazaný uživatel

FANTASTICO !!! MAGICO !!! GRANDE !!!

GRAZIE RAGAZZI !!!

neuvěřitelnej zápas, neuvěřitelnej. pokud by jsme takhle hráli celou sezonu, o scudetto bych se nebál. děkuju Neapoli za krásnej zápas..., nemít srdce ďábla, přál bych těm klukům bod. jezdili po zadku, bili se o to. grazie napoli. s vyloučením souhlasím..., penalta ? opět mohla být, nemusela. přiznám se, že já bych si ji písknout netroufl, ale za to kvantum nevyužitých gólovek jsme si snad i tohle zasloužili. MAGICO RINO !!!

btw.: krásnej pocit, když se Ti po více jak 4 letech opět kouká celá Itálie na záda

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

možná bych si i troufl říci, že ani tvá přítelka tě nedokáže takhle rozohnit.. .a jinak souhlas, byl to boj o první místo a podle toho to taky vypadalo - fantazie..

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně žádnou nemám, ale té předposlední se musím zastat - dokázala to minimálně ve stejné míře akorát jsem při tom nevyřvával FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny weekend Lewis mistrem sveta a Milan po x letech vede serii A

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.. SSC to mohlo uválčit

Reagovat
Shevchenko

Divím se, že po tom, co jsem viděl, ještě žiju. A to jsem nemohl najít žádný link, naštěstí jsem našel okolo 40. minuty. A rozhodně nelituji, i když jsem měl nervy na pochodu, dneska snad nejhezčí zápas za poslední rok.

GRAZIE RAGAZZI! GRAZIE MAGICO MILAN! DIAVOLI SIAMO NOI !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Gratulace AC

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsou si rovni, ale někteří jsou si rovnější. Rocchi olé.

Reagovat
smazaný uživatel

narovinu - myslíš, že byla ta porážka Neapole nespravedlivá ?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze spravedliva ve 2. polocase sme meli vic sanci nez Neapol a meli sme tak kus velkyho stesti ale zaroven hrozne smuly v koncovce viz. nastrelovani konstrukce branky takze si myslim ze asi zaslouzeny Neapol uz se moc nikam nehrnula pak kdyz byli v 10

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně myslím (spíš vím), že ty dva fauly Ambrosiniho byly úplně stejné jako ty dva fauly Maggia.

Reagovat
smazaný uživatel

to není zrovna odpověď na otázku, ale ok, beru to. Ambro moh dneska rudou dostat taky..., Carletto ho stáhnul z hřiště správně.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo docela si koledoval vo 2 zlutou, zda se ze vecirek s Adrianem Ronaldinhovi docela prospel narozdil vod Adriana

Reagovat
smazaný uživatel

Maly nervy u zapasu AC vs Neapol dneska uz po 2 behem vecer nejdriv F1 a pak tohle ale sem rad ze mame 3 body a sme 1. a jentak dal a titul je nas

Reagovat
smazaný uživatel

no dneska ACM ukazal že je na uplně jine urovni než zbytek serie A

Reagovat
smazaný uživatel

No ved počkajte Milanisti,ked budete hrať na San Paole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio komentoval taky Slepicka? zdalo se mi ze neinhaloval uz jsem si rikal ze mu snad domluvili at to nedela zapnu zaver Milan- Neapol a prvni vec co slysim je branice pana Slepicky ROFL a LOL

Reagovat
smazaný uživatel

ale jednou tam hezky zaperlil " jak se říka kdyz se to...nebudu vulgarni tak se to...

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to nejak bezprostredne po tom kdyz si dal Denis vlastnaka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že příští kolo nehraje Juve s Milánem. To by byla smršť

Reagovat
smazaný uživatel

Známky Gazzetty:

Abbiati 6 Zambrotta 6 Bonera 6,5 Favalli 6,5 Kaladze - Jankulovski 6 Gattuso 7 Seedorf 5,5 Ambrosini 6,5 Kaka' 5,5 Ronaldinho 6,5 Borriello 6 Inzaghi 6 Pato 5,5

Průměr 6,12

Iezzo 7,5 Santacroce 6,5 Cannavaro 6,5 Contini 6 Aronica 6 Mannini 6 Maggio 4 Blasi 6 Gargano 6,5 Pazienza 6 Hamšík 6 Lavezzi 7 Denis 6 Russotto -

Průměr 6,15

Moje známky:

Abbiati 6 Zambrotta 6 Bonera 6,5 Favalli 6 Kaladze - Jankulovski 6 Gattuso 6,5 Seedorf 6 Ambrosini 6 Kaka' 6 Ronaldinho 6 Borriello 5,5 Inzaghi 5,5 Pato 6

Průměr 6,00

Iezzo 7,5 Santacroce 7 Cannavaro 7 Contini 6 Aronica 6 Mannini 6 Maggio 5 Blasi 6 Gargano 6 Pazienza 5,5 Hamšík 5,5 Lavezzi 7 Denis 5 Russotto -

Průměr 6,12

Celkově lehce nadprůměrný zápas, od kterého jsem ale čekal trochu víc (hlavně body ).

Reagovat
smazaný uživatel

Milánisté se radují jak kdyby vyhráli LM no bože tak ste o bod první,neviděl bych to zas tak růžově,Neapol do vyloučení hrála moc dobře a taky mohal dát i branku Milánu zase pomohl rozhodčí ať si říká kdo chce co chce,červená karta ovlivnila zápas to s ejim potom hrálo proti 10 a ještě doma.A penalta neviděl sem druhej poločas ale už mě to sere jak pořád AC kope penalty.Kdyby fanoušci AC nemachrovlai po každé ušmudlané výhře tak bych jim to i přál to vítězsví rozhodně víc jak Inter ale jednou se odtanpou do vedení Serie A porazí Neapol doma vlastním golem a už sou mistři světa.To nemám rád takové chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Co zvracíš buď k tomu něco napiš co sem napsal nebo nereaguj vůbec,dát zvracejícího smajlíka umí dát každý,ale vyjádřit se ne!

Reagovat
Shevchenko

K takové hovadině se nic jiného říct nedá.

Reagovat
M11

neztrapnuj se..

Reagovat
Tsigi

Jsem rád, že jiní fanoušci Juventusu jsou rozumní.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je jeden z těch, kteří přejou Juve prohru, aby se odvolal Ranieri

Reagovat
Tsigi

aha tak to chápu tyhle výlevy to je asi podobnej případ jak ten milánista, který si každý týden stěžuju na to jak hrozný máme tým

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě , jak píše, neviděl tu penaltu. To by teprve bylo srandy. Možná na 4 smajlíky...

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

A su jeden z těch kteří přáli Juve prohru před zápasem s Realem pač si myslím že Ranieri není trener pro Juve,prohra s Realem by nebyla ještě krytická pač Zenit a Borisov hrají taky kulové a pořád by sme byli druzí al emohla se zachránit sezona o které sem si myslel a ještě pořád myslím že nebude uspěšná.Ranierimu to teď vyšlo,jasný je hrdina momentálně ale nemyslím si že by to bylo příčinou jeho ty zápasy s Realem podle mě sme měli štěstí,a v Serii A sme měli slabou Bolognu která dostane i od Cagliari bůra a no že sm eporazili Řím tak je to pěkné vyšlo to ale řím je prostě špatnej teď je porazí kdokoliv.Ti soupeři nám vyhovovali prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se chceš udělat před ostatníma učastníkama pěkným že se směješ mojim komentářům?Dobrá taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Poradím ti jedno. Zkus si po sobě svoje příspěvky přečíst a srovnat si v hlavě to, cos napsal. Třeba přijdeš na to, co píšeš za hovadiny a když ne, tak jsem to aspoň zkusil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty to prostě nechápeš. klubu svýho srdce přeju za každý situace, ať nás trénuje kdokoliv, ať u nás hraje kdokoliv, vždycky musím věřit a přát vítezství. nevím, co by se muselo stát, abych nějak ztratil sympatie. a ty hned přeješ Juve prohru, když nejseš přesvědčenej o kvalitách vašeho trenéra, kterej vás ale mimochodem loni dovedl s přehledem na 3.flek, přestože jste byli kolikrát tipováni sotva na Uefu. neříkám, že je Ranieri trenér do velkoklubu (podle mě spíš ne), ale to, cos ty tady nedávno předvedl jsem fakt nezachápal...

Reagovat
smazaný uživatel

To třetí místo bylo pěkný ale podle mě by to 3 místo uhrál každej trener co by trenoval Juve.Nechápu proč někteřípasovali před minulou sezonou Juve tak nízko.Podle mě tam byla kvalita stejná jako je teď vbornej obránce Chiellini s Legrem výbornej brankář,výborná záloha v čele s Nedvěde a Camoranesim,Sissokem výbornej útok s Alexem,trezou,Iaquintou a když se k tomu přidá to že sme hráli jen Serii A a ještě loni sm eneměli takřka žádné zranění tak fakt semnevidlě moc mužstev které by mohli skončit před náma.Kostra mužstva je prakticky uplně stejná jako loňskej rok,tak nechápu proč loni někdo věřil Juve míň než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, takže Juve je letos prakticky stejný, jako loni..., spíš o něco silnější. na titul to ale spíš zatím není, i když všechno je možný. pak by měl ale Ranieri uhrát s Juve minimálně 3.flek, jako loni, ne ? nevím teda, proč bys ho po čtvrtině ligy vyhazoval, když na tým prostě dolehla krize (teď už ne, ale před časem), která příjde na každého + měl Juventus neuvěřitelný kvantum zraněných. Ranieri měl určitě představu o sestavě, o taktice, o točení sestavy v závislosti na lize, poháru a LM, jenže to se kapku špatně realizuje, když je třetina kádru na marodce. a ty, než bys s týmem stál ve zlých časech a podporoval ho, tak mu přeješ porážku, aby vyhodili Ranieriho, kterej ale podle mě za všechno to špatný, co se vám letos přihodilo, rozhodně nemůže (i když je jasný, že je nějaká chyba i na jeho straně).

Reagovat
smazaný uživatel

Chyby dělá. Ale když to srovnám třeba s Mourinhem, tak je ještě zlatý.

Reagovat
M11

ty jo ty se mi cim dal vic zprotivujes

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím ti být protivný kdybys přestal číst třeba moej příspěvky al ei kdybys je četl nechápu jak ti může být někdo protivný přes dizkuzy.Jsou tady různí lidé a skoro každýmá na fotbalové dění jinej názor.Kdby všechno bylo monotoni tak se fotbal a ani dizkuze nemusí konat.

Reagovat
M11

jo sak jasne.. pis si co chces..

Reagovat
smazaný uživatel

To sem rád,mě je tady taky spoustů členů protivných ale nebudu jim to říkat pač je taky beru,každý ma jiný názor na věc,tak mě to trošku vzalo jak si mě napsal že se ti zprotivuju,prostě nevím proč nebereš lidi s jiným názorem než máš ty.Každej nemůže mít stejné představy jako ty.Ale dobrý už..

Reagovat
M11

jsem na to v tomto pripade haklivejsi kdyz se jedna o tebe jako fanouska juve.. ale uz to neresme

Reagovat
fantomas

Takovej italskej ivosek.

Reagovat
smazaný uživatel

omlouváme se, že máme radost z vítězství, které nás po hooodně dlouhé době posunula na čelo tabulky. jinak:

1) můžeš mi najít, kde tady jakej milanista machroval ?

2) proč máš potřebu udělat si takovou ostudu s tímhle úplně mimo příspěvkem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě teď se pořád vychvalujete poďme k titulu,jak vám celá serie A kouká na záda.Že se nebojíš že z takovou hrou vyhrajete titul.Prosimtě hráli ste proti 10 ještě ste měli penaltu a ani to vám nestačí k výhře to si ještě musí dát Neapol vlastenec.Já to beru ste dobří ale teď tady machrovat jak vedete ligu je pro mě neuvěřitelné a na každém webu sou takový Milánisti.Aspoň to řeknu co si myslím a nebudu tady připrdávat komentáře který nikoho neurazí a dělat ze sebe slušňáčka,řeknu jak to je a je to.Mě to nepřipadne prostě na vyhlašová o titulu po ušmudlané výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale teď už se musím vážně usmát. tys ten zápas asi opravdu neviděl. vezmu to teda popořadě - napsal jsem "btw.: krásnej pocit, když se Ti po více jak 4 letech opět kouká celá Itálie na záda". tohle Ti příjde jako machrování ? pro Tebe by to nebyl krásnej pocit ? dál - s Neapolí jsme diktovali tempo i první poločas, sice měli šance, ale to my taky a výsledek 0-0 je tedy vcelku v pořádku (přestože jsme byli mírně lepší). pak byl vyloučen Maggio (poprávu) a druhá půle už patřila kompletně nám. klidně Ti přiznám, že rozhodčí mohl včera vyloučit Ambrosiniho, ale nevyloučil. vyloučil Maggia a zápas to ovlivnilo, je to tak. jenže brečet kvůli tomu a hned tím totálně snížit náš výkon, kterej byl moc dobrej, nevím no. nikde přece není psáno, že tým o deseti musí zákonitě prohrát, kolikrát tomu tak nebylo. navíc Neapol hrála i o deseti pěkně, jezdila po zadku, předvedla fakt sympatickej výkon. jenže to jak jsme hráli my byla fakt nádhera..., sice o deseti, ale chvílemi opravdu drtivá předvaha, skvěle takticky zvládnutej výkon, plnohodnotný výkony všech hráčů týmu, dostávali jsme se do koncovky a kdybys viděl ty nevyužitý příležitosti (jednu za druhou), možná by sis ty komenty odpustil. gól jsme si prostě zasloužili, samozřejmě jsem ho nechtěl z penalty, ale o to jsem byl šťastnější, když jsme ho tam dokázali vsítit i po jejím neproměnění. Denis to tečoval, no a ? to rázem znamená, že jsme si to nezasloužili, nebo to nějak snižuje to vítězství ? polovinu těch šancí, co jsme měli včera by jsme v jiném zápase třeba dali a pak by tady za stavu 3,4-0 nikdo nepindal. opravdu si myslím, že když by jsme takhle hráli s každým, scudetto je vysoce reálný. koneckonců proti tomu nikdo nic nenamítl, kromě Tebe, kterej jsi druhej poločas neviděl, což je fakt směrodatný. ušmudlaná výhra..., mazec. trošku víc štěstí v koncovce, ráno se podíváš na výsledek a neřekneš ani ň, protože by zápas nejspíš skončil 4-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako co ? ironickej souhlas, rezignace, nebo fakt souhlas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako dobře každý máme na to svůj názor a já ti ho neberu,je na něm něco pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouknul jsem sestřihy a docela se začínám bát sudích. Tohle kolo se jim fakt příliš nepovedlo.

Reagovat
M11

nevidel jsem vsechno.. ale nektere vyroky.. au

Reagovat
smazaný uživatel

docela bych si i přál, aby nás do budoucna o nějakou tu penaltu ošidili, nebo nám někoho vyloučili, protože se to tady začíná zvrhávat. konečně nám na tyhle věci přeje i trocha štěstí a hned jsme pro plno lidí "rovnější", než ostatní...

Reagovat
M11

to je vetsinou dusledek toho ze to tady nekdo neunese

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo..., jinak nevím. brečet tady skrz rozhodčí, to jsem snad nikdy nedělal a třeba loni k tomu příležitosti rozhodně byly (už jenom co se týče například Interu). dělá to akorát zlou krev...

Reagovat
smazaný uživatel

Se nediv, po včerejšku jste v diskusích docela snadný terč. Rocchi vám ty karty zkrátka nedával, i když měl. A to ještě dostali Santacroce s Markem pěkně nařezáno, samozřejmě opět bez potrestání.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím mere, tys to fakt neunesl, nebo co se s Tebou děje ? už včera jsem Ti klidně přiznal, že Ambro si o červenou taky koledoval a ty se stejně znova musíš uznat a ještě "radikálněji". přitom na to koukáš černobíle, jak by jste se nás za celej zápas nedotkli. hráli jste o třídu tvrdší fotbal, než my (viz. např. Santacroce, Maggio, Gargano). ale dobrý teda - kdo měl krom Ambra (kterej dostal žlutou) ještě včera dostat kartu a nedostal ? natož, aby byl vyloučenej..., nevím o nikom. spíš u vás by se kdekdo našel (viz. závorka výše), ale to jsem si fakt doteď nedovolil napsat, protože bys mě tady s Juventusem asi sežral...

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky mohl klidně dostat druhou žk po tom souboji u rohovýho praporku, Dinhovi (za to, jak do toho šel) a Zambrottovi (zezadu) bych ji dal taky. A hlavně mi vadí ten nepoměr Ambrosini - Maggio. Ambro s Rinem totiž zpravidla dostávají žk až za druhý tvrdší zákrok, Maggio ji měl hned, o tom to je. Taky mi vadí, že když se nedaří, tak to neustále zkoušíte na penaltu, včera v první půlce zase 2x. Ve druhým poločase vám to už většinou písknou. O zákrocích na čk od Santacroceho a Gargana nevím nic, zkus připomenout.

Nasraný bývám 5 minut po zápase, teď to říkám naprosto bez emocí. Jenom píšu, co si myslím. Nemám pocit, že jsem si některou z těch věcí vymyslel. Pokud si myslíš, že penalty nezkoušíte a že na vaše DM mají sudí stejné měřítko jako na ostatní, tak ti to neberu. Mě ale o opaku taky nikdo nepřesvědčí.

Opakuji, je to můj názor, hádat se kvůli němu nebudu. AC mám taky rád, i když po včerejšku možná o něco míň .

Pozn.: Gazzetta ten gól připsala Dinhovi, takže "El Tanque" z toho vyváznul .

Reagovat
smazaný uživatel

Mámn ato podobnej názor ale nechce semě to tak rozepisovat,napsal bych nato jen to že rozhodčí se prostě bojí písknout něco proti velkým týmům,vždy spíše poškodí ty malé.Škoda že to Juve nemá pošefované jako zbytek velkých týmů,no to sem napsal blbě,oni to nemají pošefované prostě je to tak vrozené od rozhodčích.Po afeře nám nikdo nedaruje ani jednu zbytečnou penaltu.Loni sme pomalu nekopali ani jednu a letos dokonce zatím ani jednu a v každém zápase sou tam sporné okamžiky.Bohužel rozhodčí se už bojí pomoct Juve.Ale na to se nebudeme vymlouvat.Trošku to i chápu rozhodčí musím být posranej když píská před kotelm 80 000 diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rickyho zákrok si nepamatuju, pak ten Dinhův, kdy musel odstoupit Santacroce, v tom mi přišel právě absolutně nevinně (spíš smůla) a ještě mi bylo Fabia líto, protože ho mám rád a do té doby držel defenzívu hlavně on. u Zambrotty si taky nejsem jistej, kterej máš na mysli. já netvrdím, že měli dostat červenou, ale že si taky zasloužili kartu. hlavně Gargano, jak to napálil do jednoho z našich hráčů (myslím, že Kaka', ale nevím jistě), přičemž byl celkem bez šance hrát míč (celkově jste do nás chodili včera celkem natvrdo). Ambro dostal poprvé varování, podruhé žlutou a pak už si dával pozor. nevím, jestli to bylo u Maggia jiný, v hlavě mám jen ten jeho na druhou žlutou. co se týče těch penalt..., prostě zkoušíme jít občas v 16 do více hráčů no..., když projdem, dobře, když ne, je tam vysoká šance na faul a penaltu, nevím, co je na tom špatně. kdyby se Dinhovi, nebo Kaka' podařilo projít, tak je tu akorát oslavujou, jak to zvládli a ty za podobné věci koneckonců oslavuješ Lavezziho, kterýho můžou v jiném zápasem stejně tak složit a třeba písknout penaltu. ta ruka předcházející penaltě - tam podle mě těžko mohlo být úmysl něco natrefit, protože to náš borec posílal za záda beka, kterej tam ale tu pracku strčil no...

jinak taky se nechci hádat, protože mám Neapol rád a letos bych jí přál třetí flek (za Violou), takže se mi tohle vůbec nelíbí. jak jsem řek - je z toho akorát zlá krev. že nás máš rád míň..., nemyslím si, že jsme udělali něco zlýho. o rozhodčích v Itálii si spíš myslím, že jsou špatní, než že by byli po calciopoli cinknutí. a jestli je to jen kvůli porážce - já proti Neapoli žádnou zásť necítil, když nás na konci sezony připravila o LM.

p.s.: takže mi to za ten Denisův vlastňák neodečetlo žádný body ? jaktože mám teda tak katastrofální skore ? sice červená a žádnej gól, ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vyjasněno . Podplácení taky nevěřím, ale fandím Realu, takže vím, jak to chodí. Já třeba na jaře na EF napsal, že Real vede ligu jen kvůli rozhodčím, což by si asi dovolil málokterý fanoušek. S tímto já problém nemám. Jinak proti té penaltě jsem nic nenapsal, pískat se to dá, pravidla ohledně nastřelené ruky jsou zkrátka jednou z bolestí fotbalu.

62 bodů - žádný gól a jedna asistence Pepeho. Maggio známka 4 - 1 za vyloučení. A Samir dostal dva góly. Gila to bude muset napravit .

Reagovat
smazaný uživatel

Od středy...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon vidis jaky to je :o)) my jsme meli aspon cerveny :o) a stejne nas to neomlouvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou spravedlivě... A omlouvat, že většinou, když vám teklo do bot, vám sudí pomohl, ani nejde. A je potřeba si uvědomit, že nešlo o malou výpomoc, ale o zářez jako prase. Ale to už je historie, kterou netřeba připomínat, pokud se nebude opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale

Reagovat
M11

jinak musim se omluvit Cagliari.. ze zacatku jsem je odepsal a divejme se na ne jak se zvedli.. Acqua je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Loni v posledních jedenácti zápasech devět gólů, jsem zvědavý, jestli to dotáhne aspoň na 15.

Reagovat
M11

pral bych mu to

Reagovat
smazaný uživatel

videl jste nekdo gol co dal Alex Del Piero?? naprostej luxus, nevim co budeme delat az nam odejde...ale treba i ty Amauryho nuzky taky nemeli chybu

Reagovat
M11

tyyyy jo nevideli..

Reagovat
smazaný uživatel

jj mylsím že to každej viděl v sobotu asik 21:02 místního času.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nesleduješ zápasy Juve přes net?

Reagovat
smazaný uživatel

no bohuzel nemam o vikendu moc casu, musim se venovat partnerce a tak muj fotbalovy zivot zacina az nedeli vecer a konci vetsinou v patek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ju někde na 2 hodiny zavři a mrkni se nebo ať se dívá stebou Ta tě ale asik drží zkrátka co?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz my se prave pres tyden nevidime a tak se alespon o vikendu uzivame vis jak nicmene alespon vidim Juve v tydnu v LM a tam je to zatim taky vice nez dobre,doufam ze letos dojdeme daleko, uz prave kvuli Alexovi ci Pavlovi protoze tohle je asi jejich posledni (alexova mozna ne) sezona kdy ten usatej pohar LM muzou vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Neapol, věřil jsem Ale fakt sympatický výkon, gratulace do červenočerné části Milána, první místo po kolika letech?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že po 4 letech

Reagovat
smazaný uživatel

tak so to užijte, a za týden střídání stráží, neboli návrat do normálu

Reagovat
smazaný uživatel

máte doma Udinese a my hrajem v Lecce, tak uvidíme. bude to těžký, ale snad se tam nějakej čas udržíme (při nejlepším samozřejmě až do konce )

Reagovat
smazaný uživatel

jj, asi to po dalším kole bude stejné, nečekám, že by Lecce vyhrálo, ale doufám, že to Inter zvládne, jinak by Josému zbývala jen LM,to bych byl fakt zvědavý, co by říkal, kdyby nevyhrál ani ligu ani LM.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jestli by ste meli mit problemy s Lecce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budou, mistr Beretta jim připraví takový Beton až jim bude zle....

Reagovat
smazaný uživatel

teď to vidím - od 16.května 2005

Reagovat
smazaný uživatel

Reggina-Inter, pěkný zápas, měl tempo, gól Cozzy , aspoň bod si Reggina zasloužila.

Juve-AS, další tragický výkon, změnit rozestavení. AC-Neapol šlágr kola se herně povedl, škoda vyloučení Maggia, ale Milán byl lepší. Serie A je letos hodně zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

...najednou každý oslavuje Cozzu, kde ste byli když byl zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš od včerejška nějakej podrážděnej . vždyť Robur vyhrál..., v čem je problém ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele