Serie A - preview 9. kola

21.10.2017, 08:54, aktualizováno 22.10.2017, 08:59
Previews
Nedělní zápasy Serie A odstartuje veronské derby mezi Chievem a Hellasem. AC Milán přivítá Janov, zatímco Atalanta si to rozdá s Bolognou a trápící se Benevento očekává příjezd Fiorentiny. SPAL poměří síly se Sassuolem a Turín pro změnu čeká utkání s AS Řím. Juventus se představí na půdě Udinese a Lazio na závěr bude čelit Cagliari...
Chievo Verona - Hellas Verona  (neděle 12:30)
Pikantní záležitost čeká severoitalskou Veronu. Derby della Scala patří v Itálii k tomu nejlepšímu, přestože ani jeden z týmů nehraje o nejvyšší příčky. Dle očekávání si vede lépe Chievo, které je v první polovině tabulky na devátém místě. Hellas je až patnáctý a bojuje o záchranu.

Chievo je pod Rolandem Maranem velice dobře organizováno a jako vždy dostává poměrně málo branek. V letošní sezoně ani příliš neztrácí, porazit Fly Donkeys se podařilo jen dvěma velkým favoritům - Juventusu a Laziu a v současné době už tým pět kol nenašel přemožitele. Jinými slovy:jakkoliv vypadá Chievo neškodně, musí se s ním počítat a pro každý tým je velice náročné proti němu uspět.

Naproti tomu Hellas byl vůbec rád, když v minulém kole udolal oslabené Benevento jedinou brankou Romula. Z hlediska záchranářských prací to byla naprosto klíčová výhra, ale Hellas ještě nemá vyhráno. Naopak, čekají ho další těžké zápasy ve kterých musí sbírat body. Dosud jich posbíral jen šest a od sestupu ho dělí jeden bod.

Derby della Scala má pochopitelně bohatou historii, nebývalo však pravidlem, že se spolu oba celky utkávaly rok co rok. Od roku 2001 se utkaly jen osmkrát, což je způsobeno působením Hellasu v nižších soutěžích. Vzájemná bilance pak potvrzuje pravidlo, že derby nemá favorita - tři výhry Chieva, tři výhry Hellasu a dva nerozhodné výsledky.

Fly Donkeys hlásají jen jednu ztrátu, kterou je Meggiorini. Hellas to má v tomto složitější, protože mu schází rovné kvarteto hráčů - Bianchetti, F.Zuculini, Ferrari a Valoti.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Gamberini, Gobbi - Castro, Radovanovič, Hetemaj - Birsa, Pucciarelli, Inglese
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - Caceres, Caracciolo, Souprayen, Fares - Romulo, Zuculini, Bessa - Cerci, Pazzini, Verde
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.44 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - AS Řím  (neděle 15:00)
Turínské FC ztratilo svou formu z počátku sezony a v poslední době jeho výkony spíše pokulhávají. Pokud je chce zlepšit, bude muset pořádně zabrat, protože do Turína se podívá návštěva z Věčného města. A ta divákům kvalitní podívanou rozhodně zprostředkovat umí.

Vidět jsme to mohli v posledním soutěžním utkání Římanů, kteří nastoupili na Stamford Bridge proti domácí Chelsea. Angličané byli favority, ale nakonec byli rádi za Edena Hazarda, který svými dvěma góly zařídil alespoň remízu 3:3. A byl to skvělý zápas plný šancí, nasazení a branek. Vlkům pomohl k udržení druhého místa ve skupině dokonce o tři body před Atléticem Madrid.

Kromě toho mohl jejich výkon sloužit jako náplast za poslední ligové klání. V něm Giallorossi hostili Neapol a v přímém souboji o titul vyzyvatele Juventusu nestačili. Opět za to mohla především jejich obranná fáze, která vyrobila chybu pro gól Lorenza Insigneho. A obrana nebyla nejsilnější zbraní AS ani v Lize mistrů.

Tato slabší stránka bude ještě nějakou dobu problémem pro tým trenéra Eusebia Di Francesca. Ten se totiž musí i nadále obejít bez opory zadních řad, řeckého stopera Kostase Manolase. Zápasovou zátěž navíc stále teprve nabírá Rick Karsdorp a jeho náhradě v podobě Bruna Perese není zrovna jistotou. Teď ale pro brazilského beka bude utkání hodně emotivní, protože do Říma přišel Bruno Peres právě z Turína.

Ofenzivně laděný bek k Turínu poznamenal: "Je jasné, že mám to město rád a k týmu mám velmi dobrý vztah. Turín mi hodně dal a naučil mě být lepším fotbalistou i člověkem. Vděčím mu za hodně a doufám, že se mu bude v této sezoně dařit. Samozřejmě až po utkání s námi, protože naším cílem jsou jednoznačně tři body. Naposledy se nám proti Neapoli nedařilo a nebyli jsme dostatečně důrazní, což musíme zlepšit," říká Peres.

K dispozici nebude trenér Eusebio Di Francesco mít ani Emersona s Federicem Faziem, menší problémy si z utkání proti londýnské Chelsea odnesl Kevin Strootman a otazník visí také nad Grégoirem Defrelem. Zápasový rytmus ale nabírá Stephan El Shaarawy. Ani Turín nebude mít k dispozici všechny hráče. Jeho absence možná nejsou tak početné, ale na opačnou stranu se váží k nejlepšímu hráči. A tím je útočník Andrea Belotti, který bude ještě pár týdnů chybět.

AS Řím dobře ví, že v Turíně se hraje hodně špatně. Domácí Býci totiž nikomu nic nedarují a jejich publikum je pověstné. V obdobné atmosféře se jen těžko získávají body a také Vlci o tom ví své. V Turíně se ze zisku tří bodů radovali naposledy v roce 2013, kdy vítěznou branku na 2:1 vstřelil mladík Erik Lamela. Při poslední návštěvě AS nestačila ani branka Francesca Tottiho, protože domácí vyhráli 3:1.

Dva góly dal domácí hrdina Iago Falqué, který zase dlouho působil v kádru AS. I pro něj to tak bude hodně emotivní utkání, jak sám potvrdil: "Občas se při podobných zápasech mluví o nějaké vendetě, ale já nic takového necítím. V Římě jsem prožil krásné chvíle a nemám si na co stěžovat. Naopak jsem rád, že jsem to mohl prožít a nyní se plně soustředím jen na mé současné angažmá. V tomto ohledu jsem vždycky byl profesionál," dodává zkušený hráč, který má za sebou už několik nejrůznějších klubů.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Moretti, Molinaro - Rincon, Baselli - Iago Falqué, Ljajić, Niang - Sadiq
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Allison - Florenzi, Moreno, Juan Jesus, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Pellegrini - Ünder, Džeko, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.84 - 2.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Janov CFC  (neděle 15:00)
Hráči AC Milán v posledních týdnech netěší své fanoušky a především samotné vedení, které je velmi nespokojeno. Utkání proti Janovu může být pro trenéra Montellu dosti zásadní. Čtvrteční bezbranková plichta domácímu kouči vaz nezlomila, ale další případný neúspěch na San Siru by už možná nemusel "přežít". Ironií osudu je, že něco podobného prožívá na opačné straně i Ivan Jurić.

AC Milán si představoval průběh sezony úplně jinak, tedy určitě v duchu jeho začátku, kdy se červenočerným skutečně dařilo. Jenomže přišly první těžší překážky a AC si nevědělo rady. Prohrálo na Laziu, doma s AS Řím a naposledy ruplo v derby s Interem. Vše navíc podtrhlo zoufalou remízou 0:0 s AEK Athény v rámc Evropské ligy. Zde Rossoneri sice drží vedení, ale fanoušky výsledek rozhodně nepotěšil.

Janov je paradoxně v podobném postavení, i když jeho pozice v tabulce je mnohem, mnohem horší. Grifové jsou sedmnáctí jen vinou lepšího skóre a nebýt minulého kola, dost možná by bylo předposlední. Pod chorvatským trenérem Ivanem Juričem se neustále kýve židle, ale někdejší vynikající fotbalista stále přežívá. Určitě mu pomohlo minulé vystoupení jeho svěřenců na horké půdě v Cagliari. Janov tento zápas zvládl za tři body a alespoň na chvíli si mohl vydechnout.

Oba tábory hlásí dva zraněné. Na domácí straně to jsou Conti s Antonellim a za Janov zase nenastoupí Cofie a Spolli. Oba celky mají mezi sebou nadstandardní vztahy a každoročně mezi nimi probíhají přestupová jednání. Hned několik hráčů působilo v tom, či onom dresu. Za všechny můžeme jmenovat Bertolacciho nebo Taarabta.

Lepší vzájemnou bilanci má AC Milán, ale Janov už několikrát dokázal Rossoneri nemile zaskočit. V minulé sezoně se mu to podařilo před vlastními diváky, když zvítězil 3:0. Před těmi milánskými to ale také nebylo dávno. 29.dubna 2015 zvítězil na San Siru 3:1.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Zapata, Bonucci, Romagnoli - Borini, Kessié, Bíglia, Rodríguez - Suso, Bonaventura, Kalinić
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Rossettini, Zukanovič - Rosi, Rigoni, Veloso, Bertolacci, Laxalt - Taarabt, Galabinov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.19 - 5.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Souboj dvou trápících se celků uvidí město Ferrara. Na půdu nováčka zavítá Sassuolo, které se po odchodu Eusébia Di Francesca stále hledá. Oba celky mají na kontě jen jedno vítězství a nacházejí se na osmnáctém respektive devatenáctém místě.

Půjde o tradiční duel dvou týmů, které bojují o záchranu a popravdě řečeno se to u obou celků dalo čekat. SPAL je na poli Serie A absolutním nováčkem a Sassuolo zase v létě oslabilo, s čímž se zatím nedokázalo plně vypořádat.

SPAL začal velice sympaticky, když si dovolil obrat o body Lazio, navíc na jeho půdě a ve druhém kole dokonce zvítězil na Udinese 3:2. jenomže pak dlouho nic až remíza s Crotone, která se určitě jeví jako ztráta. V minulém kole SPAL opět prohrál, když nestačil na Boloňu.

Sassuolo také vyhrálo jen jednou. V 5.kole uspělo na Sardinii, jinak si ještě připsalo dvě remízy 0:0. Mimochodem ta poslední přišla právě v minulém kole doma proti Chievu. Domácí bilance je dalším kamenem úrazu, Neroverdi jsou společně s Janovem a Beneventem jediným týmem, který své vlastní fanoušky nepotěšil domácím vítězstvím. Na první pohled možná jde o nezajímavý duel, ale pro oba týmy je nesmírně důležitý. Tři body mohou jednoho z aktérů katapultovat mimo sestupové pozice a především dodat patřičné sebevědomí.

SPAL se musí obejít bez Mereta a Grassiho a to jsou jediné ztráty, které musí kouč Semplici řešit. Sassuolo to má od začátku sezony mnohem složitější. Dobrou zprávou je určitě uzdravení Domenica Berardiho, ovšem na marodce zůstávají jiní jako Goldaniga, Adjapong, Dell'Orco, Fratessi a Letschert.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Oikonomou, Vicari, Felipe - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Rizzo, Costa - Borriello, Antenucci
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Sensi, Magnanelli, Duncan - Berardi, Matri, Politano.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.30 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Bologna FC  (neděle 15:00)
Atalanta se po Evropské lize opět představí v Serii A a na Atleti Azzurri D'Italia přivítá Boloňu. Hosté se dostali do dobré formy a tři zápasy v řadě dokázali naplno bodovat. V tuto chvíli je Boloňa těsně za pohárovou hranicí, zatímco Atalanta je až dvanáctá.

Bergamaschi si ve čtvrtek připsali další pohárový triumf, Apollon Limassol vcelku bez problému přehráli 3:1 a mají skvěle nakročeno k postupu do vyřazovací fáze. V domácí soutěží to zatím nejde úplně podle představ. Aktuální dvanácté místo s obhajobou bramborové pozice příliš nekoresponduje, ale zatím není důvod panikařit. V minulém kole sice Atalanta prohrála na půdě Sampdorie Janov, ale předtím obrala o body Juventus nebo Fiorentinu.

Kouč Gian Pier Gasperini se musel před sezonou vypořádat s odlivem hráčů a do kádru zapracoval jiné mladé naděje, které se stále sehrávají, ale které už teď vykazují solidní výsledky. Navíc nesmíme zapomínat, že Atalanta ještě bojuje na vicero frontách, což se například o Boloni nedá říci.

Tým Roberta Donadoniho už čtyři zápasy nenašel přemožitele a to je pro něho poměrně neobvyklá situace. Od začátku sezony prohrál severoitalský celek jen dvě utkání s Neapolí a Fiorentinou, jinak pravidelně boduje.

Gasperini musí oželet start Schmidta, který ale představuje jedinou ztrátu. Jeho protějšek Roberto Donadoni je na tom o něco hůře, protože mu na marodce zůstávají Maietta, Mbaye a Taider.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Spinazzola - Kurtić - Iličič, Petanga
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, González, Helander, Masina - Poli, Pulgar, Donsah - Verdi, Palacio, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.91 - 5.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Benevento Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Benevento prožívá po euforii z postupu mezi italskou elitu krutou realitu. Máme za sebou už osm kol, ale Benevento jako jediný tým dosud ještě nevyhrálo. A teď nebude mít situaci o nic snazší, protože jeho soupeřem je ambiciózní Fiorentina.

Benevento mohutně slavilo postup do první ligy, protože historie tohoto kampánského celku je hodně pohnutá a postup byl veřejností vnímán jako jistá satisfakce, malý zázrak. Čarodějnice ale prožívají pravou noční můru a zatím nepředvedly žádné kouzlo. Sídlí až na poslední příčce a to zcela oprávněně. Benevento zatím dostalo devatenáct branek a pouhé dva góly dokázalo připravit. Žádný tým v první lize nemá horší statistiky.

Není divu, že na kontě nemá ještě ani jeden bod. Přitom se už několikrát utkalo s týmy, které by za jistých okolností o body obrat mohlo. Ať už to bylo Crotone, Bologna nebo v minulém kole Hellas. Benevento nehrálo špatný fotbal, ale jeho šance srazilo vyloučení obránce Anteie už po sedmatřiceti minutách. A když se pár minut před koncem trefil Rômulo, o vítězi bylo rozhodnuto.

Zatímco cílem domácího Beneventa zůstává záchrana (zatím dost nepravděpodobná), Fiorentina má jako obvykle pohárové cíle (pro přežití klubu prioritní). Zatím ale také Viola strádá a letošní sezona se nevyvíjí podle jejích představ. Vše začalo letním exodem velkých jmen a dlouholetých opor, práci změnil také trenér Paulo Sousa. A osobnosti, které tyto hráče měly nahradit, zatím jako celek nepůsobí.

Ať už je to zkušený trenér Pioli nebo hráčský materiál v podobě Pezzelly, Veretouta, Simeoneho, Théréaua nebo Benassiho s Eyssericem. Týmu chybí sehranost i šíře, především pak ale osobnosti, které by dokázaly strhnout své spoluhráče k lepšímu výkonu. Ustálení výkonů je také něco, s čím si tým trenéra Stefana Pioliho netyká. Za prvních osm ligových duelů vyhrála Viola jen třikrát.

Naposledy se jí ale dařilo a o všechny body před vlastními fanoušky obrala Udinese. Výhru jí zaručil trochu kuriózně Cyril Théréau, někdejší hráč právě Zeber. Své výkony musí Viola zlepšit a další motivaci pro ni představuje trenér Pioli. Zkušený taktik oslavil v týdnu své 52. narozeniny a sám by si jistě přál jako dárek tři body.

Výhru nastavil jako jasný cíl také prezident Mario Cognigni, který zmínil: "Máme před sebou náročný zápas, protože bychom Benevento mohli velmi snadno podcenit. A to se nesmí stát. Do každého utkání musíme jít naplno a s vědomím, že jsme v něm udělali všechno. Stále jsme v období generační výměny a chvíli bude trvat, než se tým sehraje a najde své opory. Ale věřím, že brzy doručíme našim fanouškům tři body," prohlásil Cognigni.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Venuti, Djimsiti, Gravillon, Letizia - Memushaj, Cataldi, Viola - Lombardi, Iemmello, Lazaar
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Laurini, Pezzella, Astori, Biraghi - Benassi, Badelj, Veretout - Chiesa, Simeone, Thereau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.93 - 4.28 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Juventus FC  (neděle 18:00)
Juventus má před sebou jasný úkol, protože pokud si nechce nechat utéct Neapol s Interem Milán, musí si z Udine přivézt tři body. Na první pohled není co řešit, ale Udinese už několikrát dokázalo překvapit a jeho hráči navíc bojují o holé životy.

To je samozřejmě nadsázka, ale faktem je, že se velmi často skloňuje jméno trenéra Delneriho v souvislosti s dalším vyhazovem. Udinese se totiž pohybuje na velmi nejistém ledě a trenér Delneri to začíná pociťovat. Jeho svěřencům se nedaří a za dosud odehraných osm utkání vyhráli jen dvakrát. A fakt, že doma pokaždé vstřelili alespoň jednu branku, mnoho nezmění.

Zebry roznesly na kopytech Sampdorii Janov a na stadionu Friuli vyhrály vysoko 4:0. Hned potom se jim ale opět přestalo dařit a připsaly si další tvrdou porážku. Ve Florencii je potrestal ještě nedávno jejich vlastní hráč, Cyril Théréau, který měl na svědomí dvě branky domácího celku. Viole to na tři body stačilo a ani branka Samira z konce utkání Udinese nepomohla.

Situace je tím horší, že jako další soupeř se v Udine představí Juventus Turín. Při posledním vzájemném duelu se sice body dělily, ale jinak je Juventus zvyklý odvážet si z Udine body všechny. Domácí se z výhry radovali naposled před dlouhými sedmi a půl lety, kdy Starou dámu poslali domů s výpraskem 3:0. Trenéra Delneriho může těšit alespoň fakt, že má k dispozici téměř všechny opory. Scházet mu budou akorát zranění Larsen s Angellou.

K utkání mezi Zebrami a Starou dámou se vyjadřuje jeden z povolaných, veterán Simone Pepe. Hrál v obou týmech a poznal, jaká atmosféra mezi nimi panuje. "Udinese je samozřejmě outsiderem, ale to bylo proti Juventusu vždycky. A vím, že v kabině panovala vždy hodně odvážná nálada, byli jsme namotivovaní ukázat, co umíme. Juventus má k dispozici mnoho skvělých šampionů, ale ani v tom případě to nebude snadné."

Udinese nedá svou kůži zadarmo a tento recept už na Juventus v minulosti několikrát platil. Teď tím spíš, když se Staré dámě nedaří podle očekávání. Její místo na špici zaujala Neapol, která kráčí ligou bez úhony. Zuby si na Scudetto brousí také znovuzrozený Inter Milán a skvělou formu má také římské Lazio. Právě to připravilo Juventusu naposledy hodně nepříjemné chvíle. Po remíze s Atalantou Bergamo se totiž Lazio ukázalo jako soupeř, který odhalil slabiny Bianconeri.

Sice prohrával, ale díky dvěma gólům Cira Immobileho se mu podařilo dokonat obrat a Juventusu nepomohlo nic. Ani penalta, kterou Paulo Dybala neproměnil v samém závěru. I kvůli tomu se Juventus ocitl až na třetí příčce, na což rozhodně není zvyklý. Naštěstí si spravil chuť v Lize mistrů, kde se mu povedlo otočit utkání s portugalským Sportingem. Trenér Allegri ale musí řešit absence, mezi které patří Benatia, Marchisio, Höwedes, Pjaca nebo De Sciglio.

K situaci současného Juventusu se vyjádřil Federico Pastorello, který v rozhovoru pro Radio 24 uvedl: "Juventus zažil mnoho úspěšných let, ve kterých tříbil svůj charakter a učil se mentalitě vítězů. Každý cyklus ale jednou končí a je možné, že přišel čas Juventusu. Vyhrávání titulů je velmi náročné a vyčerpávající. Kádr se trochu obměnil a konkurence je určitě silnější než minulý rok. Myslím, že tým musí zapracovat na psychice a potřebě vítězit. Coby klub a společnost je ale stále zárukou té nejvyšší kvality," míní Pastorello.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Widmer, Danilo, Nuytinck, Samir - Behrami - De Paul, Fofana, Barák, Jankto - Maxi Lopez
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Asamoah - Pjanić, Matuidi - Douglas Costa, Dybala, Mandžukić - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.16 - 4.79 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Hájit čtvrtou příčku bude ve večerním duelu Lazio Řím, které na Olympijském stadionu přivítá Cagliari. Utkání má na první pohled jasného favorita, Lazio je ve skvělé formě a ničí jednoho soupeře za druhým. Povede se to i proti aktuálně čtrnáctému týmu Serie A?

Lazio od začátku sezony šlape jako hodinky a nerozhodila ho ani vysoká porážka od Neapole (1:4). Naopak, domácí se zdravě naštvali a následně vyhráli pět soutěžních zápasů v řadě. V italské soutěži jim patři čtvrté místo se stejným ziskem bodů, jaký má Juventus, který mimochodem v minulém kole ve vzájemném utkání porazili.

Ve čtvrtek se Inzaghiho svěřenci představili na Azurovém pobřeží v Nice a také s francouzským soupeřem si nelámali hlavu a zvítězili 3:1, čímž si upevnili vedení ve skupině Evropské ligy. Lazio v tomto duelu opět ukázalo svojí sílu a přesvědčilo se, že i náhradníci dokáží sehrát kvalitní utkání.

Zaskočit Lazio v takto skvělé formě bude pro Cagliari velice náročným úkolem. Zvláště, když se Sardiňanům vůbec nedaří. Prohráli čtyři ligové zápasy v řadě, včetně toho posledního s Janovem.

Laziu budou chybět Anderson, Wallace, Basta, Lukaku i Palombi, ale jak už bylo řečeno Simone Inzaghi má k dispozici široký kádr, který se mu osvědčuje na všech soutěžních frontách. Jeho protějšek Luis Diego López takové možnosti nemá a ztráty Rafaela, Cossua a Cragna jsou o to citelnější.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Bastos, De Vrij, Radu - Marušič, Parolo, Leiva, Lulič, Milinkovič - Luis Alberto - Immobile
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Crosta - Andreolli, Pisacane, Capuano - Dessena, Ionita, Cigarini, Barella, Padoin - Pavoletti, Sau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.91 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - FC Crotone  (sobota 18:00)
Sampdoria se neustále snaží zůstat v kontaktu s pozicemi, které umožňují start v evropských pohárech, ale její forma má k ustálení hodně daleko. Teď by ale janovský celek mohl přeci jen navázat na poslední výhru, neboť hostí Crotone.

Sampdoria už několikrát v této sezoně ukázala, že když má den, může hrát vyrovnanou partii s kýmkoli. S Námořníky se letos musí počítat do bojů o poháry, jak ukázaly jejich duely s Fiorentinou, AC Milán nebo v posledním kole s Atalantou Bergamo. Orobici sice vedli a Samdporia nehrála vůbec dobře, ale po změně stran naplno zapnula a nakonec se jí podařilo otočit utkání ve svůj prospěch.

Doria je aktuálně na solidní šesté příčce, ale dobře ví, že pokud někdo chce hrát o poháry, musí být jeho forma stálá a konzistentní. Právě výdrž dobré formy je často klíčovým faktorem v konečném umístění. To si dobře uvědomuje také zkušený sportovní ředitel Carlo Osti, který proslul zejména v poslední době dobrým čichem na výběr kvalitních hráčů.

Osti před utkáním s Crotone poznamenal: "Když se chceme ucházet o vyšší příčky než v minulosti, je třeba ustálit kádr a nedělat v něm razantní změny. To se dřív stávalo, ale tentokrát jsme se poučili. Máme trenéra, který má dlouhodobou vizi a chceme ji následovat. V posledních utkáních jsme ukázali, že se můžeme měřit i s těmi nejlepšími týmy. Musíme ale začít porážet také týmy pod námi, což se nám dříve nedařilo," dodal Osti.

Soupeřem Sampdorie bude Crotone, které o dobré formě moc vyprávět nemůže. Aktuálně 14. tým Serie A nasbíral zatím jen šest bodů a vůbec se mu nedaří. Crotone má problémy především v nevýrazné obraně, která inkasovala už 14 branek. Zatím si maličký tým připsal jen jedinou výhru a hned čtyři porážky. Naposledy ale mile překvapil, když nedaroval Turínu více než jeden bod. Domácí dokonce nad Býky vedli ještě v 91. minutě, než srovnal De Silvestri.

Crotone sice nemá zrovna podporu sázkových kanceláří, ale faktem je, že za čtyři dosavadní duely se Sampdorií prohrálo jen jednou a dvakrát ji naopak porazilo! Domácí Doria stále nemůže využít služeb zraněného veterána Viviana, zatímco hosté mají obavy jen o záložníka Izca.

V dresu Sampdorie zažil několik chvil obránce Crotone Daniel Pavlović, který před výkopem uvedl: "Na své působení v Sampdorii Janov mám dobré vzpomínky, i když jsem chtěl zůstat déle. Je to skvělé mužstvo a krásné město, které jsem si zamiloval. Znám v něm mnoho hráčů a bude to pro mě hodně speciální zápas. I proto ale budu chtít ukázat své kvality a pomoci svým současným spoluhráčům," míní Pavlović.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sala, Silvestre, Regini, Strinić - Barreto, Torreira, Praet - Ramirez - Quagliarella, Zapata
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Pavlović - Rohden, Barberis, Mandragora, Stoian - Nalini, Budimir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.19 - 6.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Inter Milán  (sobota 20:45)
Italská liga má v sobotu na programu velký šlágr. Domácí Neapol se snaží vyléčit co možná nejdříve s porážky v Lize mistrů a obhájit první místo v tabulce. Jejím soupeřem ale bude silný Inter Milán, odpočinutý a posílený výhrou v městském derby.

Z tohoto utkání by mohla vzejít další zajímavá nápověda směrem k titulu. Zatím se o něj mohutně uchází Neapol, která věří, že přišel její čas. Čas sesadit z trůnu dlouholetého vládce z Turína a nastartovat nový cyklus ve městě populárního Diega Maradony. Zatím se tento sen Neapoli daří uskutečňovat především díky perfektní ofenzívě. Ta v minulém kole sice neexcelovala, ale na tři body jí to stačilo.

V souboji s přímým konkurentem totiž zvládla duel lépe a potrestala jedinou chybu v obraně, které se sok AS Řím dopustil. Lorenzo Insigne vstřelil jedinou a rozhodující branku, čímž Neapol navýšila své vedení na dva body. Tím se snažila připravit na další ostrý duel, který ji čekal. V Lize mistrů totiž Neapol zrovna nezáří a po minulém kole to platí dvojnásob. Manchester City byl totiž jednoznačně nad její síly, především pak v úvodu utkání. I když postupem času Partenopei vyrovnali hru, vyrovnat výsledek už se jim nepovedlo.

Zatímco po dvou duelech Ligy mistrů má přesně tři body, v lize vidí větší potenciál pro trofej. Navíc se Neapoli vyhýbají zranění a kromě Areka Milika jakožto dlouhodobého maroda nemá žádné větší absence. Menší zdravotní potíže si z pohárového klání odnesl jen Lorenzo Insigne. Neapol proti Interu hrát umí, i když po náročném utkání v Anglii to pro ni nebude snadné. Své o tom ví někdejší hráč a trenér Gianfranco Zola.

V rozhovoru pro Sky Sport Zola uvedl: "Neapol ukázala, že se umí postupem hry vyrovnat i nejlepším, ale začátek byl velmi špatný. Jsem si jistý, že hráči mají dostatek kvality na to, aby své postavení ve skupině zlepšili, ale teď se musí soustředit jen na Inter. To bude možná stejně náročné utkání jako proti City, protože když tým vede někdo jako Luciano Spalletti, můžete si být jistí, že se na soupeře vždy skvěle připraví," míní Zola.

Pravdu má minimálně v tom, že Spalletti je výtečný taktik, který umí nejen najít a posléze eliminovat silné stránky soupeře, ale s kvalitním kádrem umí předvádět také vlastní herní pojetí. A kádr má v Miláně velmi kvalitní, což dokazuje vlastně od začátku sezony. Inter je právě s Neapolí jediným týmem, který ještě nikdo nedokázal v rámci Serie A přemoci a body ztratil jen jednou, když trochu překvapivě remizoval s Bolognou.

Interu ale velmi sedí fakt, že si může odpočinout od pohárů a soustředit se jen na ligové duely. Často se na jeho kádru projevuje také nezdolná vůle a hlad po vítězství, které se projevuje třeba až v závěru utkání nebo jen těsně o gól. Nejinak tomu bylo také v minulém kole, když si Inter poradil s bohatě obměněným AC. A to především díky osobnosti kanonýra Maura Icardiho coby autora hattricku.

Pozitivní zprávu dostal trenér Luciano Spalletti v posledním týdnu, neboť zpět ke hře je připraven portugalský tvůrce hry João Mário. Menší potíže pak trápí Dalberta, jehož místo by měl zaujmout Nagatomo. Šlágr kola dostal na starost zkušený arbitr Luca Banti, který bude ručit za dodržování pravidel.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Mertens, Zielinski
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Nagatomo - Gagliardini, Vecino - Candreva, Borja Valero, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.89 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol880026:524
2.Inter Milán871017:522
3.Juventus FC861121:719
4.SS Lazio861121:1019
5.AS Řím750214:515
6.UC Sampdoria742111:914
7.Bologna FC84228:814
8.Turín FC834114:1313
9.Chievo Verona83329:912
10.AC Milán840412:1312
11.ACF Fiorentina831412:1110
12.Atalanta Bergamo823313:139
13.Udinese Calcio820613:156
14.FC Crotone81346:146
 Cagliari Calcio82066:146
16.Hellas Verona81344:166
17.Janov CFC81258:135
18.SPAL 201381257:145
19.US Sassuolo81254:155
20.Benevento Calcio80082:190

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (367)

Přidat komentář
Deki

FORZA INTER!

Reagovat
Panděvova ofina

To si piš, ale s remízou budu spokojený

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Furia Ceca

Dneska večer plichta!

Reagovat
Artaxerxes

Nu proč ne.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Inter Eterno Amore

Plichta je môj sused

Reagovat
Furia Ceca

A my dneska bodovat naplno!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to tak že dnes vykolejí Neapol nasazení Nagatoma do základu. Viděl jsem zápas neapol - man city a první poločas neapole nic moc ok je to city ale v druhém se zvedli a začali hrát a to bude fatální pro inter ten totiž většinou v druhých poločasech poleví.

Reagovat
Antijuve

Pokud odvezeme body i z Neapole, tak začnu věřit, že tu LM uhrajeme. Forza Inter!

Reagovat
Inter Eterno Amore

ten kurz na Napoli je pekne nízky .. fakto to nechápem veď je to zápas 1. s 2. .. aj keď nevravím,že nie sú favoritom

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Eldarion

Skôr tie kurzy sú preto, že Neapol to valcuje rad radom (a hrá doma) a Inter sám nevie ako sa dostal a vyhaluzil tie body tou hrou čo predvádza

Reagovat
Inter Eterno Amore

ako povedal Spalletti .. Inter má šťastie ? Skúste proti nám hrať. Určite je to náhoda, že Inter už 3 mesiace neprehral od zápasu s Norimbergom.

Reagovat
Inter Eterno Amore

ono aj čím viac vyhrávaš tak tým viac tá pravdepodobnosť, že nevyhráš stúpa ... nikto nevyhráva donekonečna .. tým nechcem povedať, že Napoli dnes nevyhrá, ale skôr, či neskôr to aj tak príde

Reagovat
celeb

oba mate v tejto sezone 8 zapasov bez prehry. Sranda, ze riesis prave stupajucu sancu na prehru Neapolu

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja nepíšem o prehre, ale o strate bodov, čo môže byť aj remíza .. Napoli vyhrali 13 zápasov v lige za sebou

Reagovat
Inter Eterno Amore

ty sranda

Reagovat
cresposuper

ono aj čím viac vyhrávaš tak tým viac tá pravdepodobnosť, že nevyhráš stúpa..to co je za kravina? zaklady statistiky by neuskodili..

Reagovat
Inter Eterno Amore

áno tá pravdepodobnosť, že aspoň remizuješ v ďalšom zápase je vyššia

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
celeb

nie je. ked hadzes kockou, tak sanca, ze hodis 6tku je stale 1:6 - bez ohladu na to, kolko sestiek si hodil pretym v serii.

Reagovat
Inter Eterno Amore

to je síce pravda, ale futbal a kocky je kus rozdiel

Reagovat
snuff24

je jasný jak to myslíš a v podstatě máš pravdu i když to pravda není

Reagovat
Inter Eterno Amore

nebudeme to rozoberať do podrobna .. užime si radšej zápas večer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urciteeeeeee !!!! :) :) :) , pravdepodobnost ze dnes Inter prehra je uplne rovnaka aka by bola keby prehral aj v poslednom kole , v resp predosle vysledky na to nemaju ziadny vplyv . Back to zakladna skola bro ... Anyway Avanti Napoli 3-0 2x Mertens , Insigne 1x .... Seria Interu je sice pekna, ale my sme mometnalne niekde uplne inde .... Na Ligu majstrov vam ale fandim

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja nepíšem o prehre, ale o strate bodov, čiže aj o remíze

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno ano , ale stale missujes pointu ...predosle vysledky tu sancu nijak neovplinuju

Reagovat
Inter Eterno Amore

dobre uznávam v tomto som sa mohol pomýliť bezohľadu komu fandím si myslím, že ten kurz je prehnaný .. oprávnenosť ukáže až zápas .. ja nevravím,že Inter nemôže prehrať .. kľudne sa to môže stať nebolo by to vôbec prekvapenie a ani by mi to až tak veľmi nevadilo keďže radšej scudetto pre Hamšíka ako v Turíne

Reagovat
cresposuper

Vsak maju o triedu lepsi tim a hraju doma..

Reagovat
Inter Eterno Amore

to nikto nepopiera, že majú lepší káder uznaj sám, že je to nezvyčajné taký kurz vidieť keď hrá 1. s 2.

Reagovat
Pipo123

Ten kurz je v poriadku, ak vidíš herne Neapol a potom Inter tak hra Neapolu je úplne niekde inde, Inter sa na výhru často natrápi, Neapol to valcuje rad radom, možno proti AS mali v závere slabšiu pasáž.

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak herne ... ale futbal sa nehrá na krásu, ale na góly

Reagovat
Pipo123

No a tých dáva Neapol veľa

Reagovat
Inter Eterno Amore

však jasné, že veľa keď hrali so samými slabými mužstvami

Reagovat
Inter Eterno Amore

teda okrem Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ma tie vitazstva vytrapene , my sme sice mali o malinko lahsi zreb /so silnych len AS a Lazio/ ale s vynikou 2 zapasov vonku v Spale a v Rime to bol dominantny vykon od prvej po poslednu minutu s mnozstvom sanci a golov ... kurz je urcite OK a myslim, ze vecer sa to aj potvrdi

Reagovat
Inter Eterno Amore

na druhej strane Inter mal viac času na prípravu, a podceňovať Spallettiho team by som si nikdy nedovolil

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja ho nepodcenujem , len vravim, ze ten kurz je za mna uplne ok ... Keby som ho podcenoval tak vypisem kurz 1.40 ... Kvalita, herny prejav aj domace prostredie hovoria v nas prospech coz podla mna prevazi nad tym, ze ste cez tyzden nemuseli hrat ligu majstrov

Reagovat
Inter Eterno Amore

áno väčšinou boli tie výhry vytrápené .. okrem Violy sme nikoho herne nedrtili

Reagovat
cresposuper

Odohralo sa 8 kol, to je strasne malo, par rokov dozadu bola v tom case druha Sampdoria.

Reagovat
smazaný uživatel

v anglicku hrá piata Chelsea so štvrtým Watfordom a na dvojku je 8,0 kurz

Reagovat
Inter Eterno Amore

Watford je bez prehry ?

Reagovat
smazaný uživatel

raz prehrali,tuším že doma so City 0:6

Reagovat
Inter Eterno Amore

2krát prehrali a teraz vedú na SB

Reagovat
smazaný uživatel

4 výhry,3remízy a 1prehra,ale na Chelsea si to pekne dávajú už to mohlo byť 3:1

Reagovat
Inter Eterno Amore

hej lebo ja som pozeral live tabuľku a vtedy už prehrávali s CHEL preto tam písalo 2 prehry

Reagovat
didosh

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

EF tip

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
olis

dnes ocakavam pozitivne nasratie sa po LM a velku aktivitu z nasej strany, troska sa obavam ze tam bude Sarri pchat Insigneho za kazdu cenu a dufam ze si neprivodi vaznejsie zranenie, kazdopadne dnes to musi byt aspon bod, Inter ma herne nejak neocaril ale asi to nebude len o stasti, na to je uz tych vyhier trocha vela

Reagovat
Dejwa

Insigne by teda měl být v základu?

Reagovat
olis

nie je to iste, ale je v nominacii na zapas a vcerajsi trening vraj zvladol dobre, takze podla mna bude hrat

Reagovat
Dejwa

Jaký máte vůbec alternativy, když by byl mimo Insigne/Callejon? Rog a Ounas s Giakem nebo změna systému?

Reagovat
olis

na LW Giak/Ounas pripadne Mertens na LW, Callejon na hrot a Ounas na RW

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak dnes na Zemplíne frustrácia ... dúfam, že Inter mi napraví chuť

Reagovat
olis

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Sarri. All. Sarri.

Inter: Handanovic; D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo; Gagliardini, Vecino; Candreva; B.Valero, Perisic, Icardi. All. Spalletti

Forza Napoli!

Reagovat
Alberto Aquilani

Sarri Ak nemôže Insigne, ukáže Giakovi sám, ako si to predstavuje od neho

Reagovat
olis

ma tam byt Insigne

Reagovat
FuckT

Najprv som si to ani nevsimol, ale dobre som sa zasmial potom.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Yuto .. zas celý zápas v strachu

Reagovat
Nuno čomes

Nakoupime beky aby tam furt smrděl japonec

Reagovat
Mihal

Podla mna pod Spallettim hra spolahlivo zatial...calejona dnes slusne pokryva

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak nakoniec mu aj spôsobil kŕč ?

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
lnterista

Ten go west je ulet

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta bude super, forza INTER

Reagovat
Panděvova ofina

Ten malej Zverina nám tam bude dělat potíže

Reagovat
cink

Reagovat
Dejwa

Handa!

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole usinám..

Reagovat
Dejwa

Otázka zní, jestli takovej styl dokáže Neapol udržet celej zápas a nedovolit nám při tom žádnou šanci.. FORZA INTER!

Reagovat
Panděvova ofina

Neapol má určitě víc ze hry, ale my měli šance taky. Jsem hodně zvědavej na druhý poločas. Snad tam něco spadne, nechci remízu 0-0.

Reagovat
Dejwa

Aktivita a tlak na míč z jejich strany neskutečný.. ale když tu defenzivu dokážeme udržet, tak by tam něco z protiútoku padnout mohlo.. navíc by jim mohlo docházet sil

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon noíi štucky naopak nárocky či sa len ojebal?

Reagovat
Inter Eterno Amore

búhví

Reagovat
Eldarion

Neapol to hrá staticky, bez nápadu úplne inak ako je ich zvykom a nevedia sa cez ten blok Interu dostať. Inter naopak to hrá defenzívne dobre a nečudoval by som sa keby dajú v druhom polčase gól z brejku.

Reagovat
Panděvova ofina

přesně tak

Reagovat
Dejwa

Ideální scénář

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter hral v prvom polčase podľa mňa výborne. Podobne už Spal na Neapoli vyhral pred rokom. Ale nejak som si uvedomil, že keď to nevyhrá AS (/čo si myslím, že určite nie), nech to Scudo vyhrá Neapol. Aj keď sú mi sympatickí ako ranná cesta do školy, Hamšíka mám rád a doprial by som mu to.

Reagovat
Lech

mensi zlo jak jj a inter

Reagovat
Panděvova ofina

Ten cvrček mi tam trochu vadí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem prvni puli kvůli oslave, každopádně... Skriniar nehorel?

Reagovat
Nuno čomes

Dnes chybuje

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem hodnoceni, no. Nic moc.

Reagovat
Nuno čomes

Japonec taky hrozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak hra Interu velmi dobra, ne?

Reagovat
Nuno čomes

Nic moc

Reagovat
snuff24

co ty bys furt chtěl...

Reagovat
Nuno čomes

S tím kádrem asi nic víc.

Reagovat
snuff24

tak jako upřímně inter se nikdy nedal sledovat pro nějaký krasofotbal.....čímž netvrdím, že to všechno funguje tak jako v dobách největší slávy... ale zatím hrajeme prostě účelně+máme i to trochu toho štěstí.

Reagovat
Inter Eterno Amore

šťastiu treba ísť naproti

Reagovat
Nuno čomes

Jo asi chci toho moc. Už je to dlouho bez LM a ani se na to v lize nedá dívat. Neapol hraje LM a měli o dost víc sil. Když vidím líného Candrevu, co zahraje 2x za sezonu proti AC. Sorry no.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hysaj s Callejonom ešte nemali loptu

Reagovat
vilp

Mertens sobeček.

Reagovat
Panděvova ofina

Já tu naší hru vůbec nepoznávám. Nagatomo vyšle kolmici na 15 metrů, Ti hráči o sobě ví, jak kdyby spolu hráli 5 let.

Reagovat
Panděvova ofina

Do toho Cristiano Candreva a Danillo D´Marcelo

Reagovat
sinter

co tam ten vecino vystraja?

Reagovat
Nuno čomes

Eder simulant

Reagovat
smazaný uživatel

mohol ist radsej padol

Reagovat
Nuno čomes

No právě.

Reagovat
Inter Eterno Amore

aj Ounas

Reagovat
smazaný uživatel

Me by uz konecne zajimalo jak by Neapol hrala kdyby se jim zranili tri hraci ze zakladni sestavy, porad na ten okamzik cekam, uz nejaky rok.Je to neuveritelne.

Reagovat
Xaviercreus

Pro je Hamšík tak často prvním střídaným?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
leroy

Skriniar jeden z hráčov zápasu. Síce par chýb, ale to aj kvôli jeho nealibistickej hre. Tu pravu stranu v podstate vymazal a to v nej operoval Hamsik, kt. tam je kvôli ofenzíve. Insigne nakoniec aj striedany. Skvele odoberanie lôpt, chodi do hráča s loptou a odobera ju, necuva len a nevytlaca, ale odoberá. Plus väčšina rozohrávky išla z jeho strany, aj vďaka nemu sa lopta hned nenakopavala, ale chvilu sa pod presom podrzala a mohla sa po zemi preniest vyššie.

Podľa mna Špičkový výkon moderneho stopéra. Bol som až prekvapený, nesledujem Inter casto. Najmä to odoberanie lôpt jeden na jedného. Nadhera.

Reagovat
Inter Eterno Amore

nebojí sa hrať, odoberá lopty ako skúsený harcovník .. nejaké veci podcenil, ale našťastie z toho nebol gól .. a je to aj univerzál .. nevuretieľné aký talent máme .. len nech tak pokračuje

Reagovat
snuff24

je boží, pro mě jedno z nejmilejších překvapení posledních x let. Samozřejmě taky chybuje, ale troufnu si říct, že už v tomhle věku je to náš nejlepší stoper od doby co za nás hráli hráči jako Samuel, Lucio...

Reagovat
Inter Eterno Amore

smutné je len to, že ak sa nedajbože zraní tak nemáme náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

a to sa da povedat, ze on bol najmenej skuseny hrac na ihrisku, a z toho aj vyplyvali chyby co spravil, cize on je hlavne velka perspektiva do buducna

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zaciname Derby di Verona

Reagovat
smazaný uživatel

Kapuleti vs Montekové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Nenechám si ujít...Miluju Itálii...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Derby dell'Arena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak?

Reagovat
10

je to jedno, máš to taky dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja se ptal ze srandy Jsou tri nazvy a vsechny jsme tu vyjmenovali

Reagovat
REPLIKATOR

Máte Schicka? A mohl bych ho vidět?

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Svizny uvod. Hellas to rozjeli bez bazne a hany

Reagovat
smazaný uživatel

Góly padaj! "Anglán" to tam sází

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pisu hned pod timto prispevkem, Hellas zas odesel. Jak fyzicky, tak i takticky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, i kdyz... spis teda takticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zuculini redka. Anglan hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim uz nekolikaty zapas Hellasu a prijde mi, ze ten tym nedokaze hrat v tempu delsi casovy usek. Nevim, jestli to neni otazka kondice, ale vzdycky se zvednou, souoere zatlaci, a za par minut je pro ne problem i hrace pressovat 40m od brany.

Reagovat
smazaný uživatel

Zluta jasna. Sice balon, ale sebral mu nohy uplne jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej hlupák,už při tý penaltě to bylo na hraně a on udělá zas takovej zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli premotivovanost z derby nebo fakt nepremysli

Reagovat
didosh

Ty vole Hellas...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se presne ukazuje ta dukezitost videa V podstate rozhodci by tady tu pentli nepiskal. Navic tam resil jeste predtim neco dvakrat. Po zapase by se rozebiral jeho vykon a oba tymy by byly poskozene. Takhle se bude mluvit jen o vykonech a tom, ze Zuculinimu hrablo

Reagovat
smazaný uživatel

Dědek Pellissier

Reagovat
smazaný uživatel

To trefil tak nechtene krasne, ze mu to preskocilo i tu hlavu v skluzu

Reagovat
smazaný uživatel

(zapomenuty smajlik k tomu prispevku)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sám nechápe,jak to tam dal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno - Jesus, tak to som zvedavy. Hlavne, ze Monchi je spokojni

Reagovat
smazaný uživatel

uf, spokojny

Reagovat
Lech

Radsi si necham soudy az po zapase, ale klidne bych si vsadil ze Peres zahraje klasicky naπcu kdxz navic nema

Reagovat
smazaný uživatel

Sak nehra

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN (3-4-2-1): Donnarumma; Zapata, Bonucci, Rodríguez; Borini, Kessie, Biglia, Bonaventura; Suso, Çalhanoglu; Kalinic. A disp.: A. Donnarumma, Storari, Abate, Calabria, Gómez, Musacchio, Romagnoli, Locatelli, Mauri, Montolivo, Cutrone, André Silva. All. Montella

GENOA (3-5-2): Perin; Izzo, Rossettini, Zukanovic; Rosi, Rigoni, Bertolacci, Veloso, Laxalt; Taarabt, Galabinov

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze nam Sadiq nejebne dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol-Inter to byl hnus fotbal....a ty kopyta z Italie maji 4mista v LM To i D.Zahreb nebo C.Belehrad zahraji lip nez Lazio nebo Inter v LM

Reagovat
GEGE

Biglia jako nejvetší posila do zálohy nehraje nijak výrazně líp než Locca...

Reagovat
Yanek

Začátek měl dobrý, podobně jako Kessie a další posily. Problém není v hráčích... spíš dlouhodobě pozoruju trend jako u Interu, že každá individualita v našem prostředí upadá do průměru.

Reagovat
GEGE

Kessiemu je 21(možná)tomu nějaké výkyvy formy ze začátku odpustím...(navíc hrál skoro furt,jelikož za něj není klasická náhrada a možná se jen odvařil)...Biglia prostě není zádné terno...stačí se podívat jak hraje většinu zápasů za repre...

Reagovat
Yanek

Repre Argentiny, kde nic nefunguje není moc reprezentativní vzorek. To, že byl Biglia nejlepší regista v Itálii během minulé sezony je fakt. Podobně bys mohl kritizovat půlku týmu... já vidím problém jinde.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
GEGE

před 3 rokama byly ve finale MS nedávno v Copa America...vždy hrál Biglia základ a byl to od něj těžký průměr...nejlepší regista v Italii nikdy nebyl ani,při té bídné konkurencí co tědka na tom postu je...

Reagovat
Pipo123

Já nechápem čo čakáš od Bigliu, on nie je tvorca hry, nevytvára gólové šance pre spoluhráčov, jeho sila je v tom že vie podržať loptu a pomôcť obrane, dodať im klud. V repre si tiež odohraje svoj štandard,

Reagovat
GEGE

jj obraně dodává takový klid,že patříme k týmum s nejvíc obdrženýma golama...v derby byl tak jistý a klidný na míči,že ho obrala i takový chcíplá lemra jako Icardi a byl s toho gol...prostě oproti Loccatelimu o 10 let mladšimu tipkovi to není žádný výrazný upgrade o to mi celou dobu jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

A čo čakáš v nefunkčnom klube? Veď celá vaša obrana je totálne neistá a mimo, keď niekto ako Bonnuci čo pred rokom mal nálepku TOP stopéra je momentálne na úrovni Zapatu tak čo chceš od Bigliu? Stále si myslím že to je vec trénera, Biglia ukazoval posledné 3 roky extra kvalitu v drese Lazia, tiež mal občas slabšie obdobie kedy spravil chybu, podľa mňa to chce čas a hlavne kvalitného trénera čo Montela proste nie je.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
cresposuper

Bonucci traged, hra ako Ranocchia

Reagovat
CubONE

Za co to dostal?

Reagovat
Eldarion

Lakeť do tváre Rossi-mu

Reagovat
Eldarion

Tak kto bude novým trénerom AC? Gattuso-vy moc neverím popravde ...

Reagovat
olis

zasluzena

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Juve a Serie A me mozna opravite, ale dovolil by si udelat tohle v Juve? Nebo to udelal nekdy? Protoze mi prijde, ze tohle by si v Juve jen tak nedovolil.

Reagovat
REPLIKATOR

Trojský kůň

Reagovat
Furia Ceca

To jsem říkal už při přestupu, že pro Milán to je potenciální Trojský kůň. Ale Jose IQ 13 mi tvrdil, že Trojský kůň je MdS.

Reagovat
GEGE

vždyt to není jeho první takový zákrok...Za Juve by mu to akorát prošlo...

Reagovat
Furia Ceca

Nechápu... V první větě konstatuješ a ve druhý přecházíš do podmiňovacího způsobu.

Bonucci sice dal pár loktů do obličeje, ale nikdy takovým způsobem jako dneska, kde to očividně udělal zcela úmyslně.

Reagovat
Furia Ceca

* kdy

Reagovat
Furia Ceca

Podle mě by si to teď už v Juve taky dovolil - nezapomeň, že mluvíš o jednom ze dvou hráčů, co nám úplně v pohodě rozkurvil finále LM. Naše vedení by se ho jinak nezbavovalo.

V AC se tahle jeho spirála úpadku urychlila, jelikož vedle sebe nemá Barzagliho s Buffonem, kteří ho dokázali držet jakž takž na uzdě.

Reagovat
10

v AC z něj udělali spasitele, kapitána, lídra týmu...na to očividně mentálně nemá, to je zásadní rozdíl oproti jeho pozici v Juve, kde byl jeden z mnoha

Reagovat
smazaný uživatel

Komentator na Sport 1 tam videl jasnej umysl, ja tam tedy nevidel nic, ten zaber byl spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som videl jasný úmysel trafiť protihráča lakťom do hlavy... Bonnuci zatiaľ veľký adept na zlatú popolnicu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená, Bonucci je magor, a bohužiaľ sa úplne napĺňajú moje obavy o tom ako to nie je svetový stopér, keď prichádzal som si hovoril, že bez Barzagliho a Chieliniho s ktorými sa našli už aj po slepu lebo hrali aj v repre aj v juve bude polovičným... Bohužiaľ no

Reagovat
GEGE

grande capitano

Reagovat
GEGE

snad dostane stopku aspon na pulku sezony

Reagovat
10

co udělal? když jsem viděl červenou na livesportu, tak mi bylo po tom všem dost jasný, že jí dostal on

Reagovat
GEGE

při standratce loktem rozbil frajerovy hubu...

Reagovat
cresposuper

Milan to aj tak dnes vyhra, Janov je nulovy

Reagovat
Largo

Hrajem hrozně, nedá se na to koukat....

Reagovat
smazaný uživatel

AC jednoznačne potrebuje trénerskú kvalitu,Montella to nezvláda aj Bonucci,Biglia zatiaľ veľký omyl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tragédia, vymenil by som celú zostavu

Reagovat
Eldarion

Naposledy sme hlavičkový súboj vyhrali ešte v minulej sezóne.

Reagovat
Largo

Jo, to je ten "stejnej přístup jako proti Chelsea"

Reagovat
CubONE

No asponze Kaladze je uspesny.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rozharane, nemastne, neslane. Ale zase tragedia to nie je . Pod Spallettim sme taketo "tragedie" tiez predvadzali

Reagovat
Pipo123

Neviem sa dočkať jeho návratu na trávnik https://www.youtube.com/watch?v=f-CtATKdERE

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko smykala a je gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Kevin, pol golu zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini nemal ist dole

Reagovat
Furia Ceca

Tak jak to dneska vidíte? Budeme konečně hrát s Costou a Bernardeschim, nebo nás Max zase potrollí Cuadradem?

Reagovat
10

tipuju trolling...Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro - Matuidi, Pjanić - Cuadrado, Dybala, Mandžukić - Higuain

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Furia Ceca

Jestli tam zase bude křovák, tak mě jebne...

Reagovat
Furia Ceca

Hmm, tak je tam.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
cresposuper

Ako by si to postavil?

Reagovat
Benesse

Dúfam, že Juan hral v lm len kvôli tomu, že bol za ním Stura a dnes už to bude costa alebo berna s lichtym na pravo

Reagovat
CubONE

Jack isiel tazko krivajuc rovno do stadiona, nevyzeralo to dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarooooooov, ty lazialska merda. Je vyborny. Som rad, ze som sa mylil. A hrajte kurva

Reagovat
cresposuper

Zapata mohol ist tiez von..

Reagovat
smazaný uživatel

krásný banán

Reagovat
10

Lapa ty si dřevák

Reagovat
Lech

Komentator na Sportu2 uplne k placi, ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza děs, každý míč předržujem, všichni mají deset doteků než nahrajou a neustále naprosto zbytečně otačíme hru přes gólmana a následně hrajem dlouhý míč ... Nečekal jsem teda, že někdo nahradí Pjaniče, nicméně Kolarov válí

Reagovat
Furia Ceca

Rugani

Útok

Mě už to nebaví... Max si hraje na Conteho, nebo proč je ta přední čtyřka neměnná? Já se na ten zápas ani netěším, když vím, že minimálně 60 minut - spíš dýl - mi bude pít krev ten kašpar... Hlavně že máme dvě TOP křídla za 80 mega nebo kolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si vzal Ruganiho? Na lajfskore ho nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, tak uz jo. Pred hodinou tam jeste nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus XI: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Pjanic, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Jen aby všichni věděli, proč se rozčiluješ. Hubu si třepit nebudu, že je Allegri tupohlav a pořád v útoku ždíme ty samé hráče, i když někteří z nich hrají pravidelnou tužku, vidí všichni.

Reagovat
DelPiero137

Tiez ma to nebavi, ten zasrany krovak co hraje hovno dostava sancu prosti slabi, silnym, proti komukolvek. Berna, co uz teraz je ma vacsi potencial robi nahradnika. Higuain zase v zaklade. Aspon ze hraje Ruga, Litchy a Costa.

Max je totalne priposrany co kolvek zmenit a strasne alibisticky ide nato (Khedira+Pjanic=istota, aj ked na Udine by to malo stacit).

Reagovat
Furia Ceca

Costa???

Tak mě za začátku sezóny Cuadrado tolik nevadil. Sice mě herně sral, ale alespoň měl - na rozdíl od Dybaly - čísla. Na druhou stranu, po podařeným výkonu Berny v Bergamu jsem myslel, že dostane víc prostoru, a Max ho nechá leštit prkno! A Higuaín taky nemusí hrát pořád... Mandžukić je na hrotu platnější a aspoň můžeme hrát na křídla Costa-Berna.

Reagovat
DelPiero137

Sorry, som si ho splietol s Alex Sandrom

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala dnes 2

Reagovat
10

a když nedá, tak:

Juventus 22.10.2017 19:40

Dybala klasika, přijde těžší soupeř a je nulovej

Reagovat
Hans82

No uvidime dnes Forza Juve

Reagovat
M11

at uz se uzdravi Howedes.. jediny to muze zachranit

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Dejwa

Pěkně vyřešeno

Reagovat
olis

nespoznavam juventus, taketo lacne goly dostavat na tom som zvyknuty skor u nas

Reagovat
10

jak přes kopírák se Sportingem...

Reagovat
brenk

pekne chalani, robíte radosť v poslednej dobe

Reagovat
Hans82

A uz to zacina

Reagovat
DelPiero137

Cele leto nahaname kridla, ktore nehraju a obrana je tragicka. S tymto nemame sebemensiu sancu, iskierka nadeje moze byt Howedes. Max uz davno mal pracovat na budovani novej obrany. Jedniny kto splnuje kriteria v zhladom na ambicie su Alex Sandro, Barza a Litchy. Posledny dvaja na dochodkovom veku... Benatia katastrofa, MdS napodobne. Giorgio pouzitelny do niektorych typov zapasov (kontry nestiha ani nahodou), o Ruganim (vdaka hernej praxi) tazko povedat. Bravo trenere

Reagovat
DelPiero137

Btw, opat prava strana.

Reagovat
M11

GOAL !!!

Reagovat
Il Architetto

Si spletl branku ne?

Reagovat
Benesse

Reagovat
olis

wtf

Reagovat
10

Bianconeri jako Bianconeri, dobře Sammir

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Takto by to určite nikto od nás nezahlavičkoval Kedy sme "dali" z rohu gol naposledy?

Reagovat
M11

SAMIIIIIIIIIIII !!! krasny centr Juan

Reagovat
smazaný uživatel

KHEDIRA

Reagovat
olis

to je obrana

Reagovat
Il Architetto

Jako Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí, ty mrdko!

Reagovat
Il Architetto

Pořádně jsem to neviděl. Vzal ho?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě penalta. Rozhodčí neodpíská penaltu, Adnan dělá problémy a dá žlutou oběma a pak dá ještě jednu pro sichr Mariovi. Třikrát špatně rozhodl během jedné minuty.

Reagovat
10

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

najednou video nepotřeboval

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

vzal

Reagovat
DelPiero137

Mario mu nic ani neopetoval, len stal....trapko rozhodca a este vacsi Adnan.

Reagovat
M11

pekny zarez

Reagovat
Benesse

Reagovat
mastakillah

Co udělal Mandžukič?

Reagovat
smazaný uživatel

nelíbilo se mu, že ho protihráč kopnul ve vápně, kdyý se chystal vystřelit

Reagovat
DelPiero137

Adnan ty zebracik ubohy, si prebrusil Mariovi achilovku a este na neho vyletis ze co simuluje ked si Mario ani penaltu nepytal.

Reagovat
brenk

šašo z Udine si hrá ďalej

Reagovat
Furia Ceca

Díky streamy!

Díky vymrdanům streamům, který jsou tři prdele - ale všechny na hovno nebo natolik datově těžký, že je můj net neutáhne, jsem zmeškal dva ze tří gólů a redku. Ze zápasu mám hovno, ale jinak v pohodě...

Reagovat
Fridgiee

To není datama, dneska jsou všechny nějaký šáhlý

Reagovat
Fridgiee

To není datama, dneska jsou všechny nějaký šáhlý

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii jsou dnes bouřky.. mají problémy.. nicméně na Sportu1 to jede hezky.. dneska je ten kanál dostupnej všude, měl bys klid..

Reagovat
Furia Ceca

nemám telku

Reagovat
smazaný uživatel

jako z přesvědčení?

Reagovat
Furia Ceca

Nepotřebuju ji. Navíc stejně bydlím v nic moc pronájmu a hodlám se stěhovat, tak proč to tady vybavovat... Stejně si všechno co chci opatřím přes net.

Reagovat
Hans82

Tak to ale koukam na filmy a serialy pres televizi lepsi na 123 cm televiz jak na monitoru to stejne fotbal

Reagovat
Hans82

Nemas televizi proc?

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky koukám na PC na Sport 1 - vyloženě o TV to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, ale když streamy blbnou, tak je tv krapet spolehlivější.. navíc já platim za svoje služby a nebudu koukat na českou tv přes pirátskej stream, ale to je na jinou diskusi...

Reagovat
Furia Ceca

Kdybych měl záruku, že to někde na netu budou vždycky vysílat kvalitně, tak si to taky klidně zaplatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rozumim, každopádně menší televize už dneska stojí pár šupů.. v pronájmu, i potom bys ji využil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hans82

Pojebane muslimske prase to zavini a Mario to vyzere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mandzukic karma ty dobytku

Reagovat
Furia Ceca

Ty musíš mít krásný život, sedět na prdeli a komentovat každý uprdnutí v lize, která tě vůbec nezajímá, či možná ji dokonce přímo nenávidíš... Lol, nechtěl bych bejt taková nula jako ty.

Reagovat
M11

to jsem snad ještě nevidel.. místo penalty mame redku.. at zije VAR.. snad to nejak ukopem

Reagovat
Hans82

Proc se ten kreten nekoukl na video jasne slo videt ze mu nakopl achilovku .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Ještě že už je poločas, potřebujeme se přeskupit.

Dneska to musíme ukopat i v 10.

Reagovat
Antijuve

Udine.

Reagovat
DelPiero137

O polcase som si vravel ze nemame sancu ubranit 1-2.

Som zvedavy kedy sa konecne rozohrajeme na uroven dostojnu Juve a tohoto kadra. Serie ma Allegri nech ma rozjazdy akekolvek. Vacsina dobre riadenych muzstiev ma kvaltinu jesen aby na jar stypnoval vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dostaneme gól z ofsajdu. Dneska velká paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco to nesiel skontrolovat?

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

RUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

RUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
DelPiero137

Rugaaaaa!!!! fuck Udine

Reagovat
smazaný uživatel

*fuck referee

Reagovat
mato Kreator

Ruganiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
10

každá standardka v zápase dneska skončila gólem, nebo gólovou šancí

Reagovat
Furia Ceca

DANI!

Reagovat
brenk

RUGAAAAAAA

Reagovat
Eldarion

Nie že by to bola karma ale Mandžukič za tie nechutnosti čo stvára celú kariéru by mal dostávať takéto redky pravidelne

Reagovat
Furia Ceca

Pravidelný redky teďko budou devízou Bonucciho.

Reagovat
Eldarion

Teória, že to je špión Juve začína byť celkom reálna

Reagovat
Furia Ceca

My vám to říkali

Reagovat
M11

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na góly z ofsajdu 1:1.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

ten první ofsajd nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

vyhazuje to error

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale neni tam vidět balón.. na sportu1 byl zaběr, kde to na ofsajd fakt nevypadalo

Reagovat
10

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
DelPiero137

SAMIIIIIIIII!!!

Reagovat
Furia Ceca

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Jako na nohejbale

Reagovat
Furia Ceca

Nj, klasický standardkový počasí

Reagovat
brenk

paráda

Reagovat
olis

Udinese zrele na zostup

Reagovat
10

to sice ano, ale pořád je tam bohužel tak 5+ horších týmů, což mluví za vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hra Higuain?

Reagovat
smazaný uživatel

neschopny mantaci z udinese hraju o 1 navyse a nechaju si strelit 2 goly palte do SERIE B...nuly

Reagovat
Furia Ceca

To je komedie dneska...

Reagovat
10

tyvole, to je zase sestavička kašparů

Reagovat
brenk

čiarový nevidí metrový ofsajd

Reagovat
10

těmhle rozhodčím je video stejně k hovnu, by spíš potřebovali přepis Braillovým písmem

Reagovat
Furia Ceca

Ale jak mě Cuadrado proti Sportingu sral, tak dneska hraje dobře.

Reagovat
DelPiero137

Dnes je to obstojne, este keby zamakal na defenzive. Oproti Mariovi na druhej strane neobrani nikoho, neprecita akciu, nevybojuje loptu. V tomto ma Berna navrch a my s touto obranou potrebujeme kazdeho hraca aby sa vracal.

Reagovat
10

to je vždycky tak, když přijde vrchol nasranosti na jeho výkony, tak zahraje dobře...takže teď zase přijde 5 zápasů úplně nako°°°t

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že ve středu ale už hrát nebude Stejně hraje všechno, musí taky někdy odpočívat...

Reagovat
Furia Ceca

Proč vlastně nehraje Barák? Že by rozhovórek do Udine už dorazil?

Reagovat
Lech

Minule kolo hral

Reagovat
smazaný uživatel

Když už ten nýmand bude střídat? Ve středu SPAL, v sobotu AC a pak v úterý Sporting, s dneškem jsou to 4 zápasy v 10 dnech. Dybalu na tom hřišti nechá pojít, ne?

Reagovat
Benesse

ten je už ale dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

A vsetky 4 zapasy Khedira-Pjanic, Cuadrado, Higuain, Dybala akurat teraz bude musiet nahradi Maria.

Reagovat
smazaný uživatel

nýmand :) chápu, že s nim v lecčem nesouhlasíš, ale trocha pokory by neuškodila

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud budou hrát Higuaín s Cuadradem, tak to nýmand bude.

Reagovat
DelPiero137

Cuka tam so sebou jak ryba na suchu a chce penaltu

Reagovat
Furia Ceca

Stryger Po takovým teatrálním pádu mu rozhodčí nepískne ani sebejasnější penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čau všem, chtěl bych se zeptat, v úterý začíná prodej lístků na římské derby, byl jste na tomto zápase někdo? Jak to vypadá ve městě? Byl jsem na milánském derby, ale ultras a hools obou týmů mají uzavřený smír, v Římě je tomu přesně naopak.. mám se raději pohybovat jako obyčejný turista a nekupovat šálu nebo jiné fan předměty?

Mám naplánovaný trip po Itálii, V sobotu 18.11. římské derby, v neděli pak Sampdoria-Juve a Inter-Atalanta a v pondělí ještě Hellas-Bologna. Máte někdo nějakou zkušenost s těmito týmy, městy, ultras? Loni jsem byl na Milan-Juve a Atalanta-Inter a zápas v Bergamu byl super.

Reagovat
Furia Ceca

Lichták je stejně TOPka Nechápu, proč se k němu pořád chováme jak k laciný kurvě...

Reagovat
Benesse

Barza dedula nožničky

Reagovat
brenk

ach keď sa pozriem na Lichtyho a predstavím si, že v LM tam budem opäť trpieť Sturara

Reagovat
M11

SAMIIIIIIIII !!! Nazdaaaar

Reagovat
10

hattrick, přitom hrál 60 minut strašně

Reagovat
Furia Ceca

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Ten hattrick mu neskutečně přeju, to je snad jeho první v kariéře, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

je, no. To víš Real ani Stuttgart neměl tak kvalitní tým, aby si tam i on mohl dát 3 góly

Reagovat
brenk

Sami hattrick, už som videl všetko po dnešku

Reagovat
M11

MIRAAAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že kdybychom hráli v 9 lidech, bez Higuaína, tak jim dáme desítku.

Reagovat
10

za co voe? já k nim nejdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Melchior

šest gólů nedáme pomalu za 5 zápasů a pak je dáme za jeden v deseti... Juve je fakt zvláštní tým

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by měl hrát Juventus v 10 pořád lol

Reagovat
Furia Ceca

DEMOLIIIIIIIIIIICE! To je hokej!

Reagovat
brenk

dostať šestku pri hodinovej presilovke...klobúk dolu

Reagovat
Furia Ceca

Rozhodčí to ukončili minutu a půl před koncem, jo? Ti šašci tomu ještě po tom všem nasadí takouhle korunu!

Reagovat
smazaný uživatel

tam lilo jak svině

Reagovat
Pipo123

LAZIO (3-5-1-1) – Strakosha; Bastos, de Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic, Lulic; Luis Alberto; Immobile. A disp. Vargic, Guerrieri, Patric, Luiz Felipe, Mauricio, Di Gennaro, Murgia, Jordao, Nani, Caicedo. All. Inzaghi.

Reagovat
smazaný uživatel

udinese dostat 4 goly o jedneho hraca navysemdoslova UBOHOST tuto sezonu,kludne vyhodit 6 timov do SERIE B

Reagovat
Pipo123

Ciro to robí geniálne, znova faul ako v prípade Buffona, on to takto spravil už asi 4x v sezóne

Reagovat
doNny

Tak to musel být doslova milimetrový ofsajd

Reagovat
Pipo123

O nohu, ale správne ho neuznal

Reagovat
Pipo123

Ciro

Reagovat
smazaný uživatel

Nepohyblivej to tam sype...

V Juve hrál hovno, v Dortmundu taky

Reagovat
Pipo123

Spomínam si keď hral za BvB a vtedy nemal ani len polovicu tých šancí čo teraz v Laziu, za zápas proste má 2-3 tutovky a on ich využije, spoluhráči ho do tých šancí vedia dostať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A že toho v Juve nahrál, co?

Reagovat
Pipo123

Alberto kope neskutočne dobre a kvalitne tie rohy a priame kopy, po každej jednej situácii je s toho šanca.

Reagovat
Inter Eterno Amore

pán hráč ... on a Guedes z Valencie pre mňa najväčšie objavy zatiaľ v tejto sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Vratte do LFC, tam je nebezpecny 1 roh zo 100

Reagovat
Pipo123

On to hlavne kope strašne úplne jednoducho ale funguje to, proste pošle tvrdú loptu na do malého vápna, takú že brankár sa to neodváži chytať do rúk a občas po tej lopte ani nejde lebo je tam závar jak sviňa, prípadne ju vyboxuje zle atd. A vie to dobre zmeniť, raz to kopne na prednú tyč, raz na zadnú, potom na stred, veď v každom zápase dávame góly po štandartkách a je to hlavne zásluha Alberta.

Reagovat
Airus

Skoro jako by nehrat vsechno prez Mandzukice na kridle a dat ty nasi hre trochu zivota je dobrej napad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele