Serie A - preview 9. kola

22.10.2016, 08:51, aktualizováno 23.10.2016, 08:54
Previews
Italská nejvyšší soutěž nabízí v neděli kompletní zbytek 9. kola. Udinese si to krátce po obědě rozdá s Pescarou, následujíc odpolední zápasy na hřištích Atalanty, Cagliari, Crotone, Empoli a Turína. Bologna před vlastními fanoušky přivítá Sassuolo a AS Řím čeká souboj s Palermem...
Udinese Calcio - Delfino Pescara  (neděle 12:30)
V neděli hned na úvod nás čeká pořádný boj o přežití. Místo polední siesty svedou boj o vše celky Udinese a Pescary, protože oba balancují na hraně sestupových příček. Který z týmů lépe nakročí vstříc veselejší budoucnosti?

Domácí Zebry za sebou mají tři porážky v řadě. V minulém kole se sice srdnatě bily a dokonce na půdě favorizovaného Juventusu Turín vedly zásluhou českého záložníka Jakuba Jankta, jenže Stará dáma nakonec ukázala svou sílu. Paulo Dybala nejprve srovnal a po změně stran proměnil nařízenou penaltu, takže překvapení se nekonalo. Udinese už také učinilo první kroky k nápravě celé situace.

Na lavičku totiž usedl ostřílený trenér Luigi Delneri, který má s trénováním bohaté zkušenosti a obvykle dokáže dodat hráčům správný impuls. Už proti Juventusu se projev Udinese měnil a oproti dřívější herní praxi bylo vidět zlepšení. Jedním z dalších plusů je také návrat zraněného záložníka Emmanuela Badua, který je podle posledních zpráv opět k dispozici a trenér Delneri může s dynamickým středopolařem opět počítat.

Na instagramovém profilu záložníka můžeme číst: "Poslední dva týdny pro mě byly hodně náročné, ale díky Bohu už jsem zpátky u svého týmu a v prostředí, které je mi blízké. Od lékařů jsem dostal dobré zprávy, vše je na svém místě a já jsem připraven. Už se můžu vrátit k trénování naplno. Děkuji mým spoluhráčům z reprezentace i klubu, lékařům v Ghaně i v Udinese a všem mým fanouškům za podporu," shrnul Badu.

Pescara naposledy odevzdala velmi dobrý výkon proti Sampdorii, i když prohrávala. Mužem zápasu se stal jednoznačně Hugo Campagnaro, který si nejprve vstřelil vlastní branku, ale následně srovnal. Delfíni dokázali srovnat a udržet krok i přesto, že více než poločas hráli v početním oslabení bez vyloučeného Cody. Ten tak nebude moci zasáhnout do utkání. Dá se říct, že na první výhru Pescara stále čeká, protože jediné tři body získala po kontumaci utkání se Sassuolem. Udinese navíc ještě nikdy neporazila, naopak s ním vždy prohrála.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Herteaux, Danilo, Felipe, Armero - Jankto, Fofana, Kums - De Paul - Thereau, Zapata
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Campagnaro, Fornasier, Biraghi - Brugman, Aquilani, Memushaj - Benali, Bahebeck, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Inter Milán  (neděle 15:00)
Do dobré formy se na Apeninském poloostrově rozehrála Atalanta Bergamo, která před vlastními diváky přivítá další celek vyznávající černomodrou kombinaci, totiž slavnější Inter Milán. Milánští však klopýtají kde se dá a čím dál více se hovoří o odvolání trenéra Franka De Boera.

Atalanta neprohrála tři ligová utkání v řadě a v tabulce díky tomu poskočila už na třinácté místo. Po velice bídném začátku je to určitě úspěch a svěřenci trenéra Gasperiniho by chtěli v nastoleném trendu pokračovat i v zápase s Interem. Právě pro Gasperiniho představuje Inter Milán pikantního soupeře, na Giuseppe Meazza totiž jako kouč působil, ale neměl kýžené výsledky a nakonec v klubu dlouho nepobyl.

Inter Milán zatím představuje velké zklamání. Slavný celek, který před sezonou výrazně posílil a který vyhlásil útok na Ligu mistrů, pravidelně ztrácí body a slavné to s ním není ani na evropské scéně.

Pod velkou palbou kritiky se ocitl trenér Frank De Boer, jenž si zřejmě poslední ligovou porážkou od Cagliari podepsal ortel. Jména možných nástupců se okamžitě začala skloňovat a nejreálněji se zatím jeví Laurent Blanc. Padla ale i jiná jména jako Louis Van Gaal nebo Francesco Guidolin. Ať už to dopadne jakkoliv, Inter potřebuje přidat. Ve čtvrtek nakonec zvládl domácí utkání se Southamptonem (1:0), čímž ještě více zamotal "sparťanskou" skupinu a vítězství by si Nerazzurri rád přenesli i do Serie A.

Proti Atalantě bude Inter papírovým favoritem, ale jeho forma je v této sezoně opravdu nevyzpytatelná. Co se týče absencí, tak ztráty hlásí pouze hostující Inter. Obránce Andreolli a brazilský středopolař Melo mají zdravotní potíže. Kouč Gian Pier Gasperini může počítat s kompletním kádrem a proti Interu může nasadit to nejsilnější.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Toloi, Konko - Conti, Kessie, Freuler, Dramé - Gagliardini - Petanga, Gomez
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ansaldi, Miranda, Murillo, Santon - Medel, Joao Mario - Candreva, Banega, Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Crotone - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapol se trápí a poslední dobou je pod Vesuvem pořád smutno. Hrdý a ambiciózní celek přestal vyhrávat v italské lize i evropských pohárech a chce co nejdřív najít formu. Má k tomu ideální podmínky, protože v neděli odpoledne se utká s posledním Crotone.

Neapol zoufale potřebuje odrazový můstek. A který tým by jí mohl posloužit tak dobře jako Crotone? Poslední tým tabulky s obranou děravou jako ementál a nepříliš plodným útokem se sice nevzdává a občas je na jeho hře vidět snaha, ale přesto je maličké Crotone jasným favoritem na sestup do druhé ligy. Jeho obránci dovolili, aby brankář kapituloval už osmnáctkrát a Crotone navíc zůstává jediným týmem, který dosud ještě nevyhrál ani jedno utkání. Buď se tedy stane zázrak a Crotone vyhraje (nepravděpodobné), nebo se Neapol konečně odpíchne vstříc lepším zítřkům (téměř jisté).

Pod Vesuvem se hovoří o krizi - a právem. Nejenže trenér Maurizio Sarri stále odmítá měnit své oblíbené rozestavení či taktiku, jež sází na hrotového útočníka, ale ani výkony některých hráčů nejsou optimální. Souhrnem to má za následek pád Neapole tabulkou první ligy a komplikaci v Evropě. Po porážce od AS Řím, která se možná ještě dala přehlédnout, si Neapol vylámala zuby na tureckém Beşiktaşi, třebaže doma byla jasným favoritem. Kromě absence Areka Milika ji ale podrazila nohy neohrabanost vlastních obránců a individuální chyby.

Neapol navíc v tomto duelu neproměnila penaltu právě kvůli jednomu z hráčů, kteří letos hrají pod svými možnostmi. Lorenzo Insigne k nim bezesporu patří, stejně jako Vlad Chiriches, Jorginho nebo Kalidou Koulibaly. A ani brankář Pepe Reina nebyl zcela bez viny. Hostující celek má navíc na hrotu útoku Aboubakara, který vstřelil dvě branky a zejména ta druhá v 86. minutě měla cenu zlata. O Neapoli se dlouho mluvilo jako o týmu, který vyzve Juventus Turín a bude jeho nemesis. Teď to tak ale nevypadá.

Crotone je na posledním místě a o jeho výkonech už jsme mluvili. Naposledy sice Crotone skvěle začalo, když od druhé minuty vedlo nad domácím Sassuolem, ale v závěru mu došly síly a Sassuolo otočilo na 2:1. Ačkoli je Neapol pojmem i ve světě, zatímco Crotone zná málokdo, historie vzájemných duelů je překvapivá. Ze dvou dosavadních klání jednou vyhrálo každé mužstvo jednou. Už je to ale dlouhá doba, protože tato utkání se hrála naposledy v roce 2007, kdy oba celky působily ve druhé lize.

Pro jednoho hráče to bude zásadní utkání. Záložník Aniello Salzano pro web celku z Kalábrie poznamenal: "Pro mě to bude hodně emotivní, protože už do doby, kdy jsem byl kluk, jsem fandil Neapoli celým srdcem. Je sice favoritem, ale když odložím své sympatie, my máme větší důvody vyhrát. Když budeme hrát naplno, s trochou štěstí se nám může podařit vyhrát."
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Ceccherini, Dos Santos, Ferrari - Rosi, Rohden, Capezzi, Crisetig, Martella - Falcinelli, Palladino
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Koulibaly, Maksimović, Ghoulam - Hamšík, Jorginho, Allan - Mertens, Callejon, Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 5.50 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
V lize se trápící Fiorentina zavítá na Sardinii, kde se utká s nováčkem letošní Serie A Cagliari. Hosté se po rozpačitém začátku rozehráli k zajímavým výkonům. Už třikrát po sobě zvítězili, naposledy v Miláně zdolali Inter.

Cagliari se pod vedením trenéra Rastelliho dostalo do vynikající formy. První tři kola sice nevyhrálo, ale pak už našlo přemožitele jen v mistrovském Juventusu. Sardiňané postupně zdolali Atalantu 3:0, Sampdorii, Crotone a naposledy Inter Milán shodně 2:1. Díky třem výhrám v řadě se rázem posunuli už na osmé místo a od evropských pohárů je dělí pouze jeden bod.

Fiorentině se zatím nedaří navázat na výkony z loňských sezon a v této se zatím plácá až ve druhé polovině tabulky. Za osm kol nasbírali svěřenci trenéra Paula Sousy devět bodů a s tím ve Florencii nemohou být spokojeni. Viola se trápí poněkud neobvykle v ofenívě. Doposud skórovala jen šestkrát, což je stejný počet jakým se může chlubit poslední Crotone. Méně vstřelených branek mají na svém kontě už jen v Empoli a Palermu.

Bez branek odehrála Fiorentina i minulé kolo proti Atalantě Bergamo. Ve čtvrtek v rámci Evropské ligy už to v ofenzivních řadách klapalo a třemi brankami to odnesl Slovan Liberec.

Minulou sezonu spolu oba týmy pro účast Sardiňanů v Serii B nehráli. Nahlédneme-li však hlouběji do historie, najdeme poměrně vyrovnanou vzájemnou bilanci. Fiorentina by určitě ráda zopakovala něco podobného, co se jí podařilo 30.listopadu 2014. Tehdy na Sant'Elia zvítězila jednoznačně 4:0.

Dobrou zprávou pro trenéra Paula Sousu je kompletně zdravý kádr. Na Sardinii tak bude moci využít všech svých nejlepších hráčů. Domácí se tímto chlubit nemohou, k dispozici totiž nebude Ionita, Farías a Joao Pedro.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Storari - Pisacane, Ceppitelli, Bruno Alves, Murru - Isla, Tachtsidis, Padoin - Di Gennaro - Borriello, Sau
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomovic, Rodríguez, Astori - Bernardeschi, Sánchez, Vecino, Milic - Iličič, Borja Valero - Kalinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Turín se pokusí konečně vyhrát nad římským Laziem, což se mu už drahnou chvíli nepovedlo. Ačkoli se oba celky pravidelně střetávají, Býci svého soka z hlavního města porazili v roce 2013 a od té doby vede jasně Lazio.

Teď však má Turín více zbraní, které mu dříve chyběly. Ať už je jimi nový trenér Siniša Mihajlović, který udává rytmus a jasné představy, anglický brankář Joe Hart toužící v Turíně znovu dokázat své kvality nebo skvělý útok čítající jména jako Belotti, Ljajić nebo Falque. Možná se nejedná o skvěle placené hvězdy, ale pod dohledem srbského trenéra se tomuto triu daří výtečně spolupracovat a vytvářet tlak na prakticky jakoukoli obranu.

Tři poslední duely po sobě Turín vyhrál a vždy při tom nastřílel minimálně dva góly. Proti Palermu si minule poradil ve velkém stylu, když se do jeho sítě trefil uzdravený Adem Ljajić hned dvakrát, k němu se přidal ještě mladík Benassi a na svého kolegu z reprezentace navázal také Baselli. Turín se rozjel a po Římu s Fiorentinou si připsal další cenný skalp. Bylo vidět, že i když se neprosadí obvyklý podezřelý Andrea Belotti, Turín je stejně úspěšný. Stačí mu jeho přítomnost na hřišti.

Kvalit mladého střelce si všiml také trenér Delio Rossi. A to poměrně dávno: "Představuji si, jak Itálii vede dvojice Immobile a Belotti. Nejsou to typičtí hrotoví hráči, ale útočníci skvělí. Mají trochu jiné charakteristiky, hodně běhají, rozumí si s míčem a dokáží akce připravovat. Konkrétně Belotti pro mě není zas takovým překvapením, protože v sobě vždycky měl něco extra. Když jsem trénoval Sampdorii a Belotti tehdy ještě jako neznámý mladík kopal v Albinoleffe, hodně jsem ho chtěl pořídit. To se nakonec nepovedlo, ale mám radost alespoň z jeho růstu," chválí nejlepšího střelce Turína.

Právě s Immobilem Belotti nyní svede souboj dvou obrozených střelců. Pro Cira Immobileho je zkrátka Itálie milovaným domovem, protože nikde jinde se pořádně neprosadil. Po hostování v Turínu jej vykoupilo římské Lazio hledající trvalou náhradu za Miroslava Kloseho. Soudě dle výsledků nemohlo sáhnout po nikom lepším. Ciro Immobile v Laziu ožil, táhne jeho útok za lepším místem a sám si opět získal respekt protihráčů i pozvánku do reprezentace.

Stroj Lazia se sice trochu zadrhl a po dvou výhrách s čistým kontem se Biancocelesti rozešli s Bolognou remízou, ale přesto hájí šesté místo. Od třetího AC je navíc dělí jen pouhé dva body, takže Liga mistrů může dál být reálným snem. Laziu zatím hodně prospívá i absence v pohárech, která působí jako mírná výhoda z hlediska fyzičky. Lazio působí více odpočinutým dojmem a v poslední době se římskému týmu vyprázdnila téměř celá marodka. Na ní zůstává jen mladík Kishna.

K duelu s Turínem se vyjadřuje osoba povolaná - někdejší hráč obou mužstev, Giorgio Venturin. V rozhovoru pro Radio Incontro Olympia řekl: "Hodně se na tento duel těším, očekávám množství akcí, emocí a nějaké branky. Jako malý jsem vyrůstal v Turíně, tam jsem i začal s fotbalem. Mám hodně zkušeností ale i s Římem díky působení v Laziu. Nemůžu si vybrat, komu fandit, oba týmy jsou v mém srdci. Myslím, že se máme nač těšit, protože oba týmy mají formu a chtějí body. Hlavní je, aby se diváci bavili dobrým fotbalem," dodal Giorgio Venturin.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Bovo, Castan, Barreca - Acquah, Valdifiori, Benassi - Iago Falque, Belotti, Ljajić
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Patric, de Vrij, Hoedt, Lulić - Parolo, Cataldi, Milinkovic-Savić - Felipe Anderson, Immobile, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Fotbalistům Empoli se nadále nedaří a vybřednout z výsledkové bídy budou chtít v domácím prostředí stadionu Carla Castellaniho proti Chievu. Hosté se zatím pohybují v první polovině tabulky a s domácími mají o něco lepší vzájemnou bilanci.

Empoli v minulém kole remizovalo na půdě Janova 0:0 a tento výsledek se dá považovat za úspěch. Do té doby totiž domácí nasbírali pouze čtyři body. Kouč Martusciello však nemá klidné spaní, Empoli stále zaujímá sestupovou pozici a čím déle bude sbírat špatné výsledky, tím více se budou ozývat hlasy na odvolání hlavního kouče. Azzurri se popáté představí na domácí půdě, předchozí čtyři zápasy skončily až na jednu výjimku porážkami. Horší domácí bilanci mají už jen Palermo a Crotone.

Chievo zatím předvádí dobré výkony. Zkušený tým pod vedením Rolanda Marana okupuje pozice v první polovině tabulky a do Empoli pocestuje s cílem bodovat. V minulém kole se to totiž před vlastním publikem nepodařilo, nad síly Fly Donkeys bylo milánské AC, které zvítězilo 3:1.

V loňské sezoně Chievo na půdě Empoli vyhrálo, ale bylo to po dlouhých takřka dvanácti letech. Hosté by podobný výsledek určitě rádi zopakovali, ovšem nečeká je nic jednoduchého. Už i proto, že Empoli potřebuje nutně bodovat.

Domácí Azzurri nemohou počítat se zraněnými Crocem, Kruničem a Gilardinem. Hostům zase bude chybět pouze Cesar.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Costa, Pasqual - Tello, Mauri, Büchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Gamberini, Gobbi - Castro, Radovanovič, Hetemaj - Birsa - Inglese, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.00 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - US Sassuolo  (neděle 18:00)
Hráči Boloni se utkají se Sassuolem, které zatím zdárně válčí na více frontách. Oba celky jsou na tom, co se týče bodových zisků, podobně a tak utkání jasného favorita postrádá.

Zatím pravidelně sbírá body Boloňa. Povedlo se jí to i v posledním zápase na půdě římského Lazia, kde dokonce dlouho vedla. O vítězství ji nakonec připravila šestá minuta nastaveného času a proměněná penalta Cira Immobileho. Na druhou stranu je pravda, že Immobile mohl sám dát alespoň dalších pět branek. Severoitalský celek tak má na svém kontě jedenáct bodů a v tabulce mu patří průběžná třináctá příčka. Svěřenci trenéra Roberta Donadoniho by však rádi figurovali výše a pokud porazí Sassuolo, tak se jim to povede.

Sassuolo má v celkové tabulce ještě o bod více a je desáté. Pro tým trenéra Di Francesca to není špatná bilance, byť teď Neroverdi střídají porážky s výhrami. Nesmíme totiž zapomínat, že stále hrají Evropskou ligu a v ní si zatím vedou slušně. Po čtvrteční remíze na půdě Rapidu Vídeň stále drží postupovou druhou příčku.

V lize si Sassuolo naposledy poradilo s posledním Crotone a nemělo to vůbec jednoduché. Domácí totiž dlouho vedli brzkou trefou Falcinelliho, ale sedm minut před koncem srovnal Sensi a hned za tři minuty přidal vítězný gól Iemmello.

Boloňa se s Sassuolem utkala všudy všeho jen čtyřikrát, ale jen jednou vyhrála. Shodou okolností to bylo právě v minulé sezoně a rovnou na Cittá del Tricolore. Na druhou stranu Sassuolo zase dokázalo zvítězit v Boloni, když jedinou branku obstaral Floro Flores.

Domácí tým nebude moci využít karetně potrestaného Gastalldella, což je určitě výrazná ztráta. Dále jsou zranění golman Mirante a útočník Destro. Sassuolo je na tom úplně stejně, ze základu chybí Berardi s Missirolim, ke kterým se ještě přidal Letschert.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Mbaye, Maietta, Helander, Torosidis - Taider, Nagy, Džemaili - Verdi, Sadiq, Krejčí
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Biondini, Magnanelli, Duncan - Politano, Defrel, Ricci
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Římské AS má v lize dobrou formu a směle útočí na první místo. I Vlci ale umí nepříjemně škobrtnout, což ukázali v evropských pohárech. Dokáže vídeňskou Austrii napodobit Palermo, které do Věčného města jede v neděli?

Římští fanoušci už jsou na podobné závěry připraveni, přesto je to možná trochu zaskočilo. Řím v rámci třetího hracího dne Evropské ligy hrál doma s Austrií Vídeň a ještě deset minut před koncem kontroloval utkání. Vedl o dvě branky a zdálo se, že má vše pevně v rukou. Jak to tak ale bývá, opět se Vlci neoprostili od chvilkového výpadku. Za dvě minuty totiž bylo vyrovnáno a domácí ztratili dva důležité body v boji o první místo. Marně si hráli sypali popel na hlavu, marně trenér Spalletti kroutil hlavou.

Prakticky ihned po skončení utkání hvězda duelu, dvougólový Stephan El Shaarawy prohlásil: "Moc nás tohle mrzí, protože s takovým přístupem nemůžeme nikdy nic vyhrát. Nevím, co přesně se pokazilo, ale je jasné, že takto to dál nejde. Chceme se z tohoto duelu poučit a příště už takové chyby neopakovat. A to ani na domácí scéně. Teď je na čase otočit list a začít znovu. Čeká nás Palermo, kterému se možná nedaří, ale o to víc nás může překvapit. Takže žádné chyby, žádné podobné výpadky. Chceme si napravit chuť a postupovat tabulkou," dodal mladý útočník AS.

Co se týče ligy, v ní mají Giallorossi dobrou formu a pronásledují první Juventus Turín. Poté, co porazili jednoznačným výsledkem 4:0 Astru, zdolali i Inter Milán. Dalšího soupeře odstavili po heroickém výkonu Edina Džeka v Neapoli a teď je čeká Palermo. Na něj mají Vlci skvělé vzpomínky, protože si s ním v minulé sezoně naposledy poradili bez problémů a nasázeli mu pět branek, aniž by sami inkasovali.

Teď však zkušeného trenéra Luciana Spallettiho čeká těžká úloha, protože má mimo mnoho hráčů. Zraněni jsou i opory jako Rüdiger, Mario Rui, Nura, Vermaelen, Seck, Bruno Peres nebo útočník Perotti. Do formy se ale zpět dostává nizozemský záložník Kevin Strootman. Ani hosté nepřijedou kompletní. Celek pocházející z oblasti "rodiště" dona Vita Corleoneho bude bez hráčů jako Bentivegna, Pezzella nebo Trajkovski, což jsou citelné absence.

Palermo se trápí a od pátého kola Serie A nezvítězilo ani jednou. V minulém kole muselo polykat další hodně hořkou pilulku, protože od Turína dostalo naloženo a prohrálo 4:1. Domácím na Sicílii nepomohl ani fakt, že od páté minuty vedli díky brance Čočeva, protože Granata na ně byla až moc silná. Po této drtivé porážce Palermo jen prohloubilo svou krizi a nyní se nachází až na 18. příčce, která by tradiční celek v konečném účtování poslala do druhé nejvyšší soutěže.

Přesto obránce Giancarlo Gonzalez svému týmu věří. "Nikdy nehrajeme na remízu, vždycky děláme všechno pro to, abychom vyhráli. Řím bude samozřejmě hodně těžký oříšek, protože má skvělé hráče, zkušeného trenéra a mnoho úspěchů za sebou, ale v jeho posledním vystoupení jsme mohli vidět chyby. Pokud uděláme maximum a Řím bude chybovat, máme šanci. I Řím má své slabiny, takže je musíme najít a zatlačit na ně. Náš trenér je hodně ambiciózní, chytrý a už máme taktiku, která by mohla na soupeře platit," domnívá se kostarický obránce.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, Fazio, J. Jesus - De Rossi, Strootman - Salah, Nainggolan, El Shaarawy - Džeko
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Goldaniga, Gonzalez, Rajković - Rispoli, Bruno Henrique, Gazzi, Aleesami - Hiljemark, Quaison - Diamanti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Janov CFC  (sobota 18:00)
Sampdoria se trápí a prožívá noční můru, ze které se stále nemůže probudit. Ideálním prozřením by bylo utkání o víkendu, protože motivace budou mít hráči Blucerchiati požehnaně. Od šesti hodin totiž hostí slavné městské derby!

Derby della Lanterna, jak se střetu dvou nejpopulárnějších janovských mužstev říká, přichází pro Sampdorii včas. V derby, to je známá věc, se totiž může stát úplně cokoli. Favorit velmi často podléhá a vítězí naopak tým, který možná nemá formu, ale zažije trošičku štěstí a přidá k němu pořádnou dávku píle. Přesně v takovém stavu je současná Sampdoria. Námořníci totiž od druhého kola nevyhráli jediné utkání a jejich naděje na dobré umístění mění obavy o samotné udržení v první lize.

Tým trenéra Giampaola sice hraje poměrně hezký fotbal, ale výsledky jsou mizerné. Když už se Doria dostane do vedení a hraje lépe, velmi často ji brzdí individuální chyba či nedůslednost v obranné linii. Tak tomu bylo i v minulém kole, kdy Sampdoria sice vedla nad domácí Pescarou, ale Delfíni po chybě v obraně srovnali na 1:1. Dorii nepomohlo kromě střídání ani vyloučení domácího Cody, který svůj tým poslal do oslabení na celý druhý poločas. Aktuálně je Doria dokonce až 15. a od sestupových příček ji dělí pouhé dva body!

Svůj pohled na derby nabízí Emanuele Pesaresi, který dres Dorie oblékal mezi roky 1995 a 2000. V rozhovoru pro tuttomercatoweb.com zmínil: "Derby sice nezastihlo Sampdorii v nejlepší možné formě, ale to je vlastně jedno. Z vlastní zkušenosti vím, že při derby forma vůbec nerozhoduje. Možná ještě o to víc se hráči snaží vydat ze sebe maximum a často to bývá tak, že případná výhra celé mužstvo nakopne k lepším výsledkům. Tři body ze sobotního derby by byly naprosto klíčové pro změnu k lepšímu," dodává Pesaresi.

Minulý duel, v němž byla Doria zapsána jako domácí tým, pro ni ale dopadl katastrofálně. Ve třetí minutě se prosadil Pavoletti, pak dal dva góly mladík Suso a Doria vyšla střelecky na prázdno. Janov má na kontě zatím jen 7 duelů, z nichž ale prohrál pouze jedinkrát. V minulém kole nenašel recept na obranu Empoli, s nímž si body rozdělil. Přesto se Grifové prezentují velmi dobrými výkony, které chválí i někdejší trenér Interu Roberto Mancini.

"Moc se mi líbí styl, jakým pracuje trenér Ivan Jurić. Hráči vypadají živí, aktivní a fotbal si užívají. Zároveň se ale klade důraz také na obranu, což je při budování úspěchu klíčové. Jurić je charismatický trenér, který kontroluje kabinu a má zároveň s hráči velmi dobré vztahy. Pro mě je v derby Janov favoritem, i když bych si osobně přál výhru Dorie," zakončuje Mancini.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sala, Silvestre, Škriniar, Regini - Barreto, Torreira, Linetty - Alvarez - Muriel, Quagliarella
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Gentiletti - Edenilson, Rincon, Veloso, Laxalt - Rigoni, Simeone, Pandev
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Juventus FC  (sobota 20:45)
V sobotu večer je v Itálii na programu velký šlágr mezi dvěma věhlasnými celky, totiž Milánem a Juventusem. Rossoneri zažívají zlepšení, ale do zápasu s Juve půjdou stále v roli velkého outsidera. Stará dáma zatím kráčí Serií A neohroženě, jedinou ztrátu však utrpěla právě na milánském stadionu, kde jí pokořil konkurenční Inter.

Na AC Milán jde v posledních dnech i týdnech samá chvála. Svěřenci trenéra Vincenza Montelly dokázali zvítězit čtyřikrát z posledních pěti kol a v tabulce se posunuli už na třetí místo, se stejným bodovým ziskem jako má druhý AS Řím. Navíc ani ztráta na vedoucí Juventus není zas tak velká, činí pět bodů. Slova chvály vyjádřil i někdejší kouč Rossoneri a současný lodivod Juventusu Massimiliano Allegri: "Nejprve musím Milánu poblahopřát, mají skvělou sezonu, s mladými hráči, kteří budou znamenat budoucnost italského národního týmu, hrají opravdu dobře."

Vincenzo Montella však vše krotí. "Dělají příliš povyku kolem nás, chtějí odvést naší pozornost. Vím, že mluví s upřímností, ale my se nebudeme rozptylovat," zdůraznil Montella. Milánské zlepšení je sice nepochybný fakt, nicméně už v loňské sezoně se zdálo, že tým půjde v jednu chvíli nahoru a přišel další pád a další série nemasných a neslaných výsledků.

Každopádně Rossoneri budou mít v sobotu večer velkou příležitost ukrojit z turínského náskoku a pokud Starou dámu skutečně porazí, sníží ztrátu na pouhé dva body. Budou to mít ale hodně těžké, neboť Juventus se jim nepodařilo porazit téměř čtyři roky. Napříč všemi soutěžemi prohrálo AC s Juventusem devětkrát v řadě! Naposledy v loňském finále italského poháru 0:1, brankou v prodloužení.

Hostující Juventus je v posledních letech jasným hegemonem, co se fotbalové vlády v Itálii týče. V zápase na San Siru se však do role favorita příliš nestylizuje. "Zítra, stejně jako Milán s Juventusem a také mnoho jiných velkých zápasů, jsou vždy vyrovnané. Do Milána jsme jeli i na Inter v roli favorita a utrpěli tu těžkou ránu," hovoří opatrně Massimiliano Allegri. Hosté jsou ale v dobré formě. V Serii A dosud prohráli jen jednou, na Interu, jinak sbírají jedno vítězství za druhým. Platí to i o Lize mistrů, kde po úvodní remíze se Sevillou dvakrát vyhráli, nejprve v Zahřebu nad Dinamem a poté i v Lyonu.

Oba celky s velkou pravděpodobností nastoupí v očekávaných sestavách. Milánu budou scházet Vangioni, Calabria, Betolacci, Fernández, Antonelli a Montolivo. Juventusu zase Mandragora, Rugani, Asamoah, Pjaca, Chiellini a Mandžukič. Utkání je na programu ve 20:45 a pískat ho bude velezkušený sudí Nicola Rizzoli.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Locatelli, Bonaventura - Suso, Bacca, Niang
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Bonucci, Barzagli, Benatia - D.Alves, Khedira, Hernanes, Pjanič, Alex Sandro - Dybala, Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.50 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC870117:521
2.AS Řím851219:1016
3.AC Milán851215:1116
4.Turín FC842217:914
5.SSC Neapol842215:914
6.SS Lazio842214:814
7.Chievo Verona841310:913
8.Cagliari Calcio841313:1413
9.Janov CFC73318:512
10.US Sassuolo840411:1312
11.Inter Milán832310:1011
12.Bologna FC83239:1211
13.Atalanta Bergamo831410:1210
14.ACF Fiorentina72326:69
15.UC Sampdoria82248:118
16.Delfino Pescara81438:117
17.Udinese Calcio82157:147
18.Città di Palermo81345:126
19.Empoli FC81252:115
20.FC Crotone80176:181

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (387)

Přidat komentář
Milan.B

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██

█──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──█

██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────█

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Lech

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Largo

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Mrvinho

FORZA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Largo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Hans82

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ED91

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/93266/juve-thiago-silva-pirlo-bargain

Nevěřím tomu, Silva by v rámci Itálie šel asi jen do AC, ale splnil by se mi dávný sen.

Reagovat
Airus

To asi hodně lidem, krom Ruganiho

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Furia Ceca

Tomu nevěřím ještě víc, než tomu Thiagovi.

Reagovat
Airus

Z toho nic nebude, už je odmítnul na začátku sezóny a o penězích to asi nebylo

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

Jediná důležtá věc je: "In the end, club and player opted to stick together in Turin"

Dohady calciomercatoweb.it mě nevzrušujou. Doteď se píše že Higuain přišel za peníze za Pogbu, i když ten by přišel tak či tak. (Dokonce ve studiu před LM byl rozhovor s Nedvědem, který řekl že ty přestupy spolu nesouvisí, ale pár vteřit na to host ve studiu řekne opak )

Seria A Milanu vždycky Silvu záviděla, aby taky ne, takže ho vždycky budou vidět jako zajímavej cíl. Ale Juve má útočnej plán na LM a zbavovat se Lea by bylo dost kontraproduktivní.

Jestli chce Leo odejít, tak se s tím asi nic neudělá. A s tím jak za ním Turín stál když mu onemocněl syn a jak si poslední dobou všichni pochvalují atmosféru v klubu, tak věřím že zůstane.

Podlě mě to chce, co se obrany týče, omladit RB. Braza na to mořád má, odchod Giorga si nedokážu představit a s Ruganim se počítá. Benatia zatim dobrý, ale uvidíme jak to dopadne s tou opcí - tam vidím jediný místo pro Silvu. Pro mě by to byl matoucí nákup

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem si všiml, jak to Zelí popletl

Reagovat
Pinturicchio

V podstatě souhlas. Je škoda, že je Silva starší, ale za sebe můžu říct, že je lepším obráncem než Bony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bilance s Juventusem posledni roky je strasna! Ale co, kdyz je porazil inter s tema jejich troskama, tak se nema cenu bat. Bojujte kluci a ukazte tem navonenejm milionarskejm pipitam. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Mam dotaz, existuje nejaky nazev pro souboj AC vs. Juve??

Reagovat
10

Ne. Občas někdo použije "El Clásico", což docela sedí, ale oficiálně ten zápas název nemá.

https://it.wikipedia.org/wiki/Derby_calcistici_in_Italia#Altri_derby_e_rivalit.C3.A0

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, diky

Reagovat
Airus

http://www.fifa.com/news/y=2012/m=11/news=clash-the-italian-titans-1943793.html

Clash of Italian Titans má hezkej zvuk, třeba se to chytí

Reagovat
Furia Ceca

Ne, my máme derby jenom s Turínem a Interem. AC má zase tradiční derby s Interem, Chievem a Sassuolem.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

AC má tradiční derby s Interem a Bergamem. Chievo a Sassuolo hrajou Serii A pět minut ty odborníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě s Varese, ale s tim se potkávaji jenom v přátelácích

Reagovat
CubONE

Podla mna to Chievo a Sassuolo myslel ako vtip kvoli poslednym 2-3 rokom.

Reagovat
Furia Ceca

Bingo!

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to vtipný nebylo, spíš trapný. Sassuollo tušim, že narážel na to jak nám Beraradi vždycky dal několik gólů, ale u Chieva fakt netušim, s nima se nám daří a ani to nejsou emotivní zápasy, většinou o jednom gólu, až na ten minulej tejden, ale tam taky žádná rivalita nebyla. Že se ten zápas s Juventusem nijak speciálně nejmenuje, neznamená že by to nebylo derby a tradiční šlágr, vždyť se potkávají dva nejúspěšnější italské kluby. Akorát tam neni taková nenávist, to inter ten má derby všude, protože ho nikde nemaj rádi.

Reagovat
CubONE

Ty vole, ja som bol cely cas v tom, ze je to v nedelu

Reagovat
Thorrin

Máme dobrou formu, jsme odpočatější, po dlouhé době i na předních místech tabulky, což by mohlo hráče ještě víc nakopnout. Dneska by jsme mohli urvat nějaký bodík. FORZA MILAN!

Reagovat
Mrvinho

Dobře, 9× by stačilo Dneska jedem na 3 body

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo... Ségře se včera narodila dcera a večer máme rodinou sešlost, takže dnešní mač zmeškám. Doufám, že zítra najdu zaánam ještě předtím, než mi nějakej web propálí výsledek...

Reagovat
Lech

Achjo, narodila se mi neteř

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Alberto Aquilani

Rudiger dal dnes 83 minút za Primaveru, dal gól z penalty a vyhrali 4:0.

Reagovat
Alberto Aquilani

*teda ne z penalty, ale normálne hlavou

Reagovat
Spalovač šancí

* Z penalty hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Probable XI vs Juventus (4-3-3): Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Locatelli, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang

pojďme kluci

Reagovat
Airus

na Romagnoliho se docela teším. S Ruganim můžou být budoucnost Azzurri.

Ále jeden dva góly by nám mohl dnes darovat

Reagovat
mojmira

AC Milan's XI vs Juventus: Donnarumma; Abate Paletta Romagnoli De Sciglio; Kucka Locatelli Bonaventura; Suso Bacca Niang

Juve XI: Buffon; Barzagli, Bonucci, Benatia; Dani Alves, Khedira, Hernanes, Pjanic, Alex Sandro; Dybala, Higuain

Pome se o ty body pořádně porvat. FORZA MILAN

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne je to na Sport 2 v HD¡!!!¡

Reagovat
Mr.Jindros

Nemáte někdo link na online sport 2 jak jsem občas někdo dával? Případně i jinej dobrej stream v prohlížeči...

Díky.

Reagovat
Airus

GLHF.

Snad se Alves přizpůsobil, začíná mi jít hodně proti srsti. Jenom si vzpomenu na jeho předešlé zápasy

Reagovat
Mr.Jindros

Zatím takovej o trochu lepší Evra no - dá se, ale žádná velká sláva.

Reagovat
Airus

Na Evru je alespoň spoleh dozadu.

Reagovat
mojmira

Jdeme do toho hodně důrazně

Reagovat
smazaný uživatel

začíná mi to simulování připomínat La Ligu, snad to sudí bude pouštět...

Reagovat
Airus

ahhhh kurva

Reagovat
mato Kreator

dybala zraneny ?

Reagovat
zoff

Dybala v prdeli kurva asi stehenní sval

Reagovat
andycek1

boze hamstringy v riti toto bude velka strata

Reagovat
Airus

MIRO MIRO ON THE WALL!!!!

Reagovat
brenk

MIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

kurva Paulo

Reagovat
M11

PJANIIIIIIIIIIIIIIC !!!

Reagovat
Airus

Bullshit

Reagovat
Yanek

Rozhodčí

Reagovat
Milan.B

Reagovat
10

je čůrák

Reagovat
cervo

Reagovat
M11

to je komedie ok tak odplata za Muntariho

Reagovat
10

asi 25.

Reagovat
mojmira

zajímavé, tohle asi platit mělo

Reagovat
mato Kreator

to platit malo kurva

Reagovat
zoff

To je šaškárna...a potom tady bude psát kdejaký odborník jak se Juve nadržuje

Reagovat
wiggum

A ne?

Reagovat
zoff

A jo???

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty roky ,,rigore per la Juve" jste v p..i když Vám neuznají jeden gol

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko povedať ci malo platiť ci nie. Samozrejme ako fanúšik AC som rad , ze nebol uznaný. Ale celkovo to je divne. Ako v hokeji. Chyby robia rozhodcovia tak ci tak a väčšinou na obe strany a to k futbalu patrí

Reagovat
10

Juve, Milan, Rizzoli...všechno špatně

Reagovat
Airus

Dani Alves byl dneska "lepší", ale všechno mu dlouho trvá a proti Niangovi hoří.... Chci Stephana

Reagovat
Pinturicchio

Mě by zajímalo, jestli to fakt neuznal na popud toho rozhodčího za brankou?

Jestli platit měl nevím, tam byl takový chumel, že jsem nevěděl, kam koukat. Ale ruský komentátor říkal, že jasný gól.

Reagovat
10

to by asi bylo poprvé, co brankovej neuznal gól pro ofsajd (pomezní to nemával)...jsem si docela jistej, že to ani technicky nejde

Reagovat
Pinturicchio

Hráči byli kolem čárového, ale podle záběrů mi to přišlo, jakoby to nakonec rozhodl ten za brankou, nevím, no, docela matoucí.

Reagovat
10

přišlo mi, že se baví celou dobu s brankovým, koukal na něj...

Reagovat
Pinturicchio

Možná blbý záběr kamery. (a můj šok a zklamání, že to nakonec neuznal )

Snad to ve druhém urvem.

Reagovat
10

snad jo...a snad to nebude z nějaký kompenzační vymyšlený penalty

Reagovat
10

nebo klidně jo

Reagovat
Mr.Jindros

Asi vysoká noha od brankovýho. Z jeho úhlu to mohlo tak vypadat.

Reagovat
10

to ne, vždyť byl Bonucci 2 metry od Donnarummy

Reagovat
Airus

jednoznačnej icing

Reagovat
GEGE

Zatím kurevská zprdeleklika...Za ten Palettuv debilní loket Bonuccimu hned na začátku mohla být klidně pencle...Pak se jim zraní nejlepší hráč a ještě jim sudí neuzná asi regulérní gol...Pár slušných náznaků tam ale bylo a jestli s tohohle po tomto průběhu neurvem aspon bod...FORZA ROSSONERI!

Reagovat
GEGE

a ten vzkaz Curva Sud pro Montoliva

Reagovat
Mr.Jindros

Jakej vzkaz?

Reagovat
GEGE

“Montolivo, la Sud è con te!”

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, tak to byl jasnej gól.

Reagovat
10

jednoznačně

Reagovat
Yanek

Obrana zatím precizní, ale v útoku je škoda, že se všechno tahá přes Nianga, kterého si zatím Barzagli maže. Montella každopádně vaří z vody, když musí stavět Locatelliho, na kterém je nervozita fakt vidět. Z hlediska jeho vývoje do budoucna to taky nemusí být úplně dobře, ale když tam nikdo jiný není...

Reagovat
smazaný uživatel

nesuhlasim s tym, že hra locatelli lebo nemá koho iného. je tam predsa sosa. ja si myslím ,že montella proste verí locatellimu a on to zatial zvláda. nesuhlasim ani s tou nervozitou, práve naopak, hlavne v prvom polčase tam párkrat riadne zariskoval, namiesto toho aby šiel na istotu a len tak tak mu to vyšlo. skôr mi to vychádza na riadne sebavedomie, ako nervozitu , zatial hrá celkom solidne.

Reagovat
Yanek

Měl nepřesnou rozehrávku, minimálně dvakrát a teď v druhé půli potřetí. Sosa na to podle mě nemá, minimálně na CDM, jinak by hrál víc.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano mal aj nepresnú prihravku parkrát. nepreceňoval by som to ale, to k tomu patrí, že nie všetko vyjde. velmi fajn výkon na 18r

Reagovat
Yanek

Reagovat
CubONE

Sosa hral cely zivot kridlo/AM, obcas CM. Na registu urcitr nema.

Reagovat
Airus

Ty vole, dá jeden haluz gól v LM a už zakončuje každou kravinu

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvadrat a Hernanes. To su komici...

Reagovat
cervo

Carlos da z kazdej druhej rany gol ano? tak pamatajte juventini, toto bola ta prva

Reagovat
smazaný uživatel

100. Za Susa.

Reagovat
smazaný uživatel

parádně se zlepšil v pohybu. Ale ten Donnarumma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tak to byl banan

Reagovat
smazaný uživatel

joooooo

Reagovat
Airus

Khedira ani Hernanes nikoho nebrání? Dobrý no

Reagovat
Ragazzo d'oro

MANUUUU!!

Reagovat
smazaný uživatel

krásná trefa

Reagovat
GEGE

LOCATELLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
mojmira

locatelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká pecka

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL LOCAAAAAATEEEEEELLLIIIII

Reagovat
Pipo123

Nie je to Juve nejaké pasívne ? Zatiaľ som ho videl len proti Interu, Laziu a teraz proti AC a príde mi ten ich futbal taký profesorský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

to si si dobre vybral

Reagovat
smazaný uživatel

Pekneee, AC ma talentovany sympaticky kader.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Locatelli dává samý hezký góly!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, dokedy ešte budu hrať hrači ako poli za ac ešte?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuco to je gliadiator, hlava hore, sila byka. Hrdost.

Reagovat
smazaný uživatel

Zachvílu bude z neho Juraj Jánošík :D

Reagovat
smazaný uživatel

:-D

Reagovat
Airus

DO hajzlu to jsou doteky, jak s olověnejma botama

Reagovat
smazaný uživatel

Toto AC začíná být opravdu zajímavý, jelikož tam je dnes hned 7 Italů v základní sestavě, celkem nízký věkový průměr a 3.místo. Docela jsem na tohle AC zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.

Reagovat
Airus

Hovado dementní brazilský

Reagovat
brenk

najnesympatickejší hráč v Juve od Conteho éry (ďalej sa mi nechce premýšlať )

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Locatelli krásný gól

Reagovat
Airus

o tom žádná, trefil to krásně

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes Kuco nic moc,Niang mal ostat no mozno to AC uhra dufajme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic ty kurva spinava

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne odpady tam natahali. Kurvadrat, Pjanic, Mandzu, Hernanes, Benatia

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
mojmira

alves je s přehledem trumfne všechny,to je neuvěřitelná špína

Reagovat
Largo

Pjanić, Benatia....odpad?

Reagovat
smazaný uživatel

Ludsky odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Mira je dobrý člověk, jen není loajální fotbalista. Ale takových je dnes tak 1%.

Benatia byl příliš slabý a nechal se zmanipulovat agentem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne aj 'Francuza' Higuaina nemam rad. Juve je proste cely hnusny.

Reagovat
mojmira

Reagovat
GEGE

Klasika od Pjanice...zkurvena mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz môže byt rad Pjanic ze nedostal druhu žltú.

Reagovat
Yanek

Beton s Gomezem, no snad Montella ví co dělá.

Reagovat
mojmira

ježiš to je nekonečnější než vlastní zápasy, takhle nervózní jsem nebyl ani nepamatuji

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz zas Poli mohol mat druhu žltú.

Reagovat
10

Pjanić druhá žlutá, Poli druhá žlutá...

Reagovat
Airus

Píská to jak šimpanz

Reagovat
Largo

Paletta s velkým přehledem, pán!

Reagovat
10

Higuain si musí i sám ze zálohy nahrát...skvělá práce, Beppe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Este nech niekto niekedy zkritizuje Palettu . S prehľadom zatiaľ nás najlepsi obranca tuto sezónu. I ked cela obrana funguje celkom fajn.

Reagovat
Largo

Spolu s Romagnolim jim to jde moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Romagnolli sa moze od neho učiť a rast :-)

Reagovat
mojmira

Reagovat
Airus

Hmmm, přemýšlím co jsme moli udělat hůř

Reagovat
brenk

výkon nič moc, ale ani AC na tom nebolo o nič lepšie, plus neuznaný gól, bod z Milána by bol v pohode, myslím, že netreba z toho robiť drámu

Reagovat
Pipo123

Ten trávnik to je katastrofa, tá lopta tam skáče jak na zápase rugby

Reagovat
Airus

Jsem zvědavej na % Samiho přihrávek, to bude číslo k pousmání

Reagovat
10

máme jednoho z nejlepších levých beků v Evropě, ale stejně všechno budeme tahat přes pravou stranu, která pak ukazuje, jak moc nám chybí intenzita Stephana

Reagovat
10

resp. nejen jeho intenzita samozřejmě

Reagovat
brenk

a Beppe ho ešte zotre v interview

Reagovat
10

úplně vidím, jak tohle celý vygraduje jeho lednovým přestupem do Barcelony zadarmo, kde pak v květnu vyhraje LM...

Reagovat
brenk

zrovna jemu by som to za toto všetko doprial

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

To jeho odstavení je nepochopitelný. Hned bych ho bral do Liverpoolu. Žádnej sympoš to není, ale kvalita zaručená.

Reagovat
maras93

Ne, že bych nebyl rád, ale .. on jim nenechal už ani roh ?

Reagovat
10

nebyl důvod

Reagovat
Airus

Gratuluju AC, ač se měli dělit body. Tak jejich výkon mi přišel sympatičtější. Šli do toho že můžou jenom získat

Reagovat
mojmira

Joooooooooooooooooooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Rizzoli korunovany kokot

Reagovat
Hans82

Pekne si to kurvicky z Ac Milan tu vyhru vybreceli jebat rozhodciho tu kurvu doufam ze bude mit na dalnici nehodu hovado

Reagovat
mojmira

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

daj si nejake pirule na hlavu

Reagovat
pawelFCB

Ty budes intelligent...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Po téměř čtyřech letech nás AC porazilo , dobrá šňůra vítězství, ale jinak gratulace Rossoneri a ještě jednou musím říct, že dnešní AC mi je opravdu sympatické z toho důvodu, že v základu dnes bylo 7 Italů a tým mý celkem nízký věkový průměr a to v týmu jsou talenti jako Donarunma, Romagnoli či Locatelli Tohle AC, když se nerozprodá může dosáhnout velkých věcí

Reagovat
Hans82

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
travis joe

Paráda! Ale body se měli asi rozdělovat. Cuadrado a Hernanes jsou výborný.

Každopádně Donna, obrana, Locatelli a už nemůžu najít slova co bych řekl o Polim

Reagovat
smazaný uživatel

Inak síce AC vyhralo a mám ho radšej, treba uznať že Juventus je stále o nejaký ten krok pred AC hlavne čo sa týka práce s loptou a tvorby útočných akcií. Z tohto dôvodu si myslím že Juve obháji titul pretože vďaka týmto faktorom budú lepšie zvládať zápasy s outsidermi a tak budú strácať menej bodov v porovnaní s AC, ktorého rozohrávka mi príde tak trochu kostrbatá... Bránenie im síce ide ale proti týmu ako je napríklad Pescara budú musieť aj niečo vytvoriť.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve že mi príde, že ACM v týchto zápasoch dominuje. Problém je proti,, papierovo slabším,, koncentrácia. Inkasujú sa lacné góly ,ale inak nemám pocit ,že ACM nevie tvoriť hru.

Inak dnes výborný zápas a remíza by bola spravodlivá. Skvelé výkony á nasadenie hráčov vo famóznej atmosfére. Škoda toho sporného gólu, pokiaľ rozhodcovia nebudú mať v rukách video, ťažko sa vymažú podobné sporné momenty. Neviem načo čakajú, aj tak raz to príde aj do futbalu.

Ale tak forza ACM a liga získava už zabudnutý náboj, boj o titul ACM vs. JUVE. Samozrejme aj tých ostatných. Nech dráma vydrží až do konca sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, video vo futbale už malo byť minimálne 10 rokov.

Reagovat
uff

Reagovat
uff

Reagovat
Yanek

Juventus byl dnes lepší a konstruktivnější, Milán hrál na co má.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ten rozdiel o ktorom píšem... AC síce vyhralo, ale musia ešte vela pracovať aby dobehli Juve. Aspoň im hrá do kariet, že Juventus bojuje aj v LM.

Reagovat
10

Záloha ve včerejším složení nemá nárok na úspěch ani v rámci Itálie, hrát na San Siru bez celý jedný řady je bez šance. Marotta prostě postupně nahradil turbo zálohu Pogba - Marchisio - Vidal hráčema, pro který je pomalost (nemyslím jen atletická) hlavní charakteristikou, s tou včerejší zálohou je těžký nějak zvednout intenzitu, jak tady psal Pipo, ty hráči na to prostě bohužel nemají a stačí proti nim záloha, co běhá jako ta včerejší milánská. Zvlášť když potom hráč jako Stephan, kterej by to tempo dokázal zvednout, sedí na lavičce. O Hernanesovi se nemusíme bavit, ten měl dávno hrát někde v Číně, ale pro mě i z dua Pjanić/Khedira může hrát v tomhle 352 vždycky jen jeden z nich. Můžeme se modlit, aby se Paulito rychle vrátil, jinak budeme mít problém vůbec dostat míč k Mr. 90 mega.

Jinak včera jsme viděli klasickýho Pjaniće v podobných zápasech, kromě standardky úplně neviditelnej, otrávenej, nekonzistentní a zákeřnej, což ukázal kriminálním zákrokem na Donnarummu, za kterej ho měl Rizzoli vyhodit přímo, nejen s druhou žlutou. Prostě ideální hráč do provinčního týmu, kde si může sbírat pokémony do "kanadskýho bodování" v zápasech, kdy jde o hovno. Toho jsme měli nechat v Římě.

Zároveň gratuluju AC, přál bych jim udržet tuhle cestu. Cenzovi jsem nevěřil, ale asi se z minulých sezon poučil. Srát mě budou, až takhle tabulka bude vypadat na začátku května.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechcem provokovať, ale mám rád tie Pjanicove rozhovory teraz, ako dáva, že v Ríme boli vkuse "alti e bassi", že tím bol nekonzistentný a vedenie nezaručilo adekvátne posilnenie, pritom Pjanic bol jeden z tých, ktorý v tých dôležitých zápasoch vyhorel.

Reagovat
10

A koho by si tím měl provokovat? Vždyť já to o něm píšu snad 4 roky...to jste to brali jako provokaci naopak vy

Reagovat
uff

Pre ligu by bolo len dobre, keby tá vyrovnanosť vydrží. Nehovoriac o tom, keby ste titul nezískali.

Reagovat
Airus

Možná kdyby hrál Pjanič na pravo, tak by se dostal víc do akce a nedostával by jenom míče do špeku od Hernanese

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu se unášet a hned po nepovedeném zápase snižit kvalitu Pjaniče,Khediry a dalších..Určitě letos ještě příjdou zápasy kdy nám udělají tito hráči mnoho radosti, sem o tom přesvědčený.AC Milán včera uhrál svůj strop, ten tým je teď v nějaké pohodě, ale příjde situace kdy inkasují v zápase první, prohrají 2,3 zápasy a můžou jít do kopru.Což se o Juventusu říct nedá, ten prohraje a další zápasy si půjde to svoje, tam je mentální stránka hráčů úplně někde jinde.Jsem za AC rád, snad tu LM uhrají ale fantasmagorie s titulem je mimo mísu.Já pořád Juve věřím a vím že to bude fungovat i s Leminou,Marchisiem,Khedirou,Pjaniče a dalšíma, ta jak teď se jim herně nedaří může už příští týden být jinak.Není vůbec místo pro nějakou paniku.

Reagovat
travis joe

Kdo se bavil o titulu? Všichni z AC jsou rádi, že vyhráli super těžký zápas a konec. . A jak říkáš, určitě můžou přijít zápasy s outsidery, který nezvládnem.

Reagovat
uff

To fakt nikto nepíše. Budeme šťastní aj za LM.

Reagovat
smazaný uživatel

To může napsat jen blázen, že hrajeme o titul. To je nesmysl. Když by se povedlo skončit do třetího místa tak by to byla paráda, na víc fakt zatim nemáme. Je potřeba zůstat nohama na zemi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Normálne začínam byť nervozny, dnes to chce kurva 3 body, dúfam, že to nebude nijaká Rímovina a stiahneme to na 2 body!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes musime vyhrat, ale tak to kazdy zapas.

pacila by sa mi zostava:

Handa - Santon, Medel, Miranda, Ansaldi - Joao Mirao, Brozovic (K-Dog), Banega - Perisic - Icardi, Gabigol (Candrevu nechat oddychnut, resp. nasadit neskor)

je mi jasne, ze takato zostava nebude ale.

FORZA INTER!!!

Reagovat
olis

dnes by mohol hrat od zaciatku Diawara, Strinic a Giak, snad to tak bude

Reagovat
FuckT

To uz by som skor veril tomu, ze sa zajtra rano zobudim, moj penis bude mat 42 cm a Boh ma teleportuje priamo do porna za Asou Akirou a Lisou Ann. Ale tiez by som sa potesil, keby Diawara a Giache dnes zacinali. Jorginho, Insigne posadit, druheho menovaneho aj predat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prirovnanie jak vínko

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, čistě náhodou budu 20. listopadu v Miláně. Dají se nějak sehnat lístky na derby? Pokud ano, kolik to tak stojí? Popř ví se už, v kolik se to bude hrát?

Reagovat
Pipo123

"Lazio působí více odpočinutým dojmem a v poslední době se římskému týmu vyprázdnila téměř celá marodka. Na ní zůstává jen mladík Kishna. "

Strašne vyprázdnila, De Vrij, Bastos, Biglia, Radu, Lukaku, Milinkovič, Kishna, tomu sa povie vyprázdnila marodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je typickej obrázek u těch průměrnejch týmů serie A, Udinese začalo aktivně, dalo góla a pak zbytečně zalezou.

Reagovat
Andis

Obrana Udinese to je Joke, takovej zmatek se jen tak nevidí

Reagovat
Dejwa

Proč zas sedí Banega

Reagovat
Pipo123

Lazio: Marchetti; Basta, Wallace, Hoedt, Patric; Cataldi, Parolo, Lulic; Felipe Anderson, Immobile, Keita

Tá obrana vyzerá hrozne, on Patric hral posledné zápasy dobre, ale teraz to bude mať cez nohu na ľavej strane, Hoedt tiež hral dobre, ale je otázne akú zásluhu mal na tom De Vrij.

Reagovat
olis

FORMAZIONI UFFICIALI:

CROTONE (4-3-3): Cordaz; Rosi, Dos Santos, Ferrari, Martella; Capezzi, Crisetig, Salzano; Tonev, Falcinelli, Palladino. All. Nicola

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Strinic; Allan, Diawara, Hamsik; Mertens, Gabbiadini, Callejon. All. Sarri

skoda Giaka a Tonelliho ale som rad aspon za Diawaru a Strinica

Forza Napoli!

Reagovat
Alberto Aquilani

Atalanta - Inter by mohol byť zaujímavý match

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto ty jsi dopadl, hrát za Pescaru.

Reagovat
smazaný uživatel

1 Handanovic; 55 Nagatomo, 25 Miranda, 24 Murillo, 21 Santon; 6 Joao Mario, 17 Medel, 77 Brozovic; 44 Perisic, 9 Icardi, 23 Eder.

strasne. Yuto, Murillo, Eder tam nemaju co strasit

podla FdB sme hrali vo strvtok dobre, pritom sme nedostali naloz len vdaka Handovmu najlepsiemu vykonu v sezone. cele zle toto. nechapem ako moze nechat Banegu sediet 2 zapasy po sebe. Konda uz odpisal. Ci zas nejaky jeho trest? debil je to.

cakaju nas dve hodiny v tlaku

Reagovat
Votas

za Murilla není koho...ale Eder s Yutem je fakt tragédie. Eder mně připomíná Torrese v AC...působí, že by nedal gól ani za 1000 zápasů.

Reagovat
lnterista

souhlas ti dva tam nemaji co delat

Reagovat
smazaný uživatel

za Murilla Medel

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream pls?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
10

pěknej roh Bergamo

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti smatlavi

Reagovat
sinter

od zapasu k zapasu silno nezvladam Medela

Reagovat
10

říkej si, že jste ti černomodří a všechno bude ok

Reagovat
cresposuper

WTF, to co ma byt? Nevieme sa dostat za polku, polovica timu este ani nepobehla..

Reagovat
lnterista

to je maximalni zoufalost

Reagovat
Dejwa

Zatím jak na Spartě

Reagovat
mastakillah

Dries <3 José

Reagovat
FuckT

Mertens, ten je fakt neskutocny. Callejon pekne.

Reagovat
mastakillah

Zápasy co hraje, tak dělá 90 % všech nebezpečný akci před soupeřovou bránou

Reagovat
10

Zappacosta + Falque

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalova akademia hadzania autov Yuta Nagatoma

Reagovat
Pinturicchio

Sázím jak kokot, dneska jsem chtěl dát (už jsem dal, ale byla to plachta na celý víkend, která nevyšla už v pátek ) Atalanta 10, Cagliari 10, Neapol 2, Torino 1 a AS. Se vsadím, že to vyjde všechno.

Reagovat
Pinturicchio

Grazie, Viola.

Reagovat
10

Inter se s vypětím sil dostane na půlku, hráči vůbec neví co se děje...to mi je pak blbý si tady vůbec na něco stěžovat z pozice fanouška Juve

Reagovat
Inter Eterno Amore

Atalanta pri nás vyzerá ako Barčellona

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie je mi jasné, prečo sa ohľadom Brozovica spomínajú čiastky 30+

Reagovat
10

De Boer už rezignoval i na tu myšlenku fotbalu s vysokým % držení míče?

Reagovat
lnterista

ja myslim ze tam uz jsou i rady od jinych a neni to ciste jeho hra...asi dlouho nezustane

Reagovat
10

taky mi přijde, ale to je všechno jeho chyba...kdyby byl chytřejší, tak svůj fotbal nebude prosazovat takhle radikálně a přizpůsobí to možnostem toho týmu, pak případně mohl zavádět změny postupně

Reagovat
lnterista

Manolo

Reagovat
FuckT

Gabbiadini

Reagovat
mastakillah

Nemá na to a ted to jen potvrdil. Myslim ze bychom meli hledat novýho útočníka. V nejlepším případě stáhnout Duvána, protože ten Gabbiho strčí vklidu do kapsy

Reagovat
lnterista

nechcete Icardiho?

Reagovat
mastakillah

věřím, že vám bude ještě hodně prospěšnej. Gabbi těch šancí dostal až moc a nikdy nepřesvědčil

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebude tym ze fdb potrebuje cas. toto je ciste zle co sa deje

Reagovat
mastakillah

Maksimovič <3

Reagovat
Zark

gasperiniho šmatláci

Reagovat
Deki

nebaví mě to. zajímat se budu, až bůra odvolaj... čau

Reagovat
Alberto Aquilani

ked príde Van Gaal. bude ťa to baviť ešte menej

Reagovat
Deki

chyba těch zm*dů ve vedení! změna měla přijít v květnu, potažmo v červnu. 2 týdny před sezonou a na podzim jsou možnosti, takový jaký jsou. takže děkujeme za další pos*anou sezonu...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ten hype kolem Gabbiadiniho, vždyť to je nevýraznej útočník, Berardi, Bellotti jsou mladší a lepší, Immobille je starší o půl roku a je někde jinde.

Reagovat
Alberto Aquilani

exactly. Hlavne posledný rok a pol som tu nečítal nič iné, ako "najlepší taliansky útočník" sedí v Neapoli. On by sa ani v tom Interi nepresadil, keby došlo fakt k tej výmene s Icardim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by inter byl úplně v háji. Icardi je vypatlanec, ale pořád je to jejich nejlepší hráč a jestli ho aspoň nedokážou prodat za nějakou vysokou sumu tak to bude provar pro ně velkej.

Reagovat
mastakillah

To Atalanta Inter tak přehráváná, že je držení míče 60:40 a střely 4:0 ?

Reagovat
Deki

divím se, že se tomu někdo diví. si nás letos neviděl?

Reagovat
mastakillah

Bohužel nebo snad naštěsti neviděl. Nebo vlastně videl. Proti Juve, ale to byla jiná písnička no

Reagovat
Deki

a zase jeden z mála zápasů, který jsem neviděl já čili sem si naposledy zápas Interu užil asi když Milito rozhodl finále LM

Reagovat
Inter Eterno Amore

Áno

Reagovat
lnterista

jj driv mel jen Icardi jednu strelu na branu ze tri zapasu...ted to ma cely tym

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

Atalanta ale doma dokáže prehrať hocikoho. Ale Inter je strašný, nebol asi ani za pólkou.

Reagovat
mastakillah

No, ale furt je to Inter a Atalanta. Mělo by to být naopak. Tohle je hodně špatný od Interu

Reagovat
Dejwa

Co to ale kurva je, snažím se 40 minut přijít na nejakej rozumnej důvod, jenže to nepochopíš..

Reagovat
FuckT

Dnes az na zopar minut konecne koncentrovany vykon. Diawara super, Strinic taktiez. Takto nejak by to malo vyzerat, ale zas Crotone je tragicke, takze aj to nieco znamena.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ja to beriem pozitívne ... 1:0 s takou hrou je ešte dobrý stav

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
olis

zrovna od Gabbiho som takyto skrat necakal, tymto sa u Sarriho asi uplne odpisal kazdopadne hovno sme hrali aj s nim aj bez neho

Reagovat
mastakillah

jedině dobře, že se odpísal. Pevně věřím v zimní návrat Duvána z hostování

Reagovat
olis

bavi ta to provokovat ma?

Reagovat
olis

za Zapatu budem rad hocijako, ale do buducna to chce utocnika ako Cavani/Higuain, komplexneho hraca, to nie je zial ani Milik, ani Gabbi a ani Zapata

Reagovat
mastakillah

Neprovokuji. Naopak s tím cos ted napsal plně souhlasím

Reagovat
mastakillah

Ikdyž Milik by mohl být tím novým Cavanim

Reagovat
olis

Nie je taký rýchli a je väčšie drevo + nechodí tak dozadu

Reagovat
mastakillah

Ani jedno z toho nesplňoval ani Higuaín a nakonec byl skvělý. Věřím, že se Arek vrátí a bude hodně platnej. Akorát to bude trvat a musíme nějak zvládnout to období bez něj. Na což by pro mě byl skvělej Duván

Reagovat
olis

Higuain ma slusnu rychlost a dozadu to sice tak odmakat nevie ale je na tom technicky lepsie a v mysleni a tvorbe hry je tiez na tom lepsie ako Cavani, no lae je to vlastne jedno ked uz nemame ani jedneho

Reagovat
smazaný uživatel

Prodejte ho, prosím, okamžitě!

Reagovat
Rip

Asi je dobře, že nemůžu sledovat Inter co?:-) Kolik nervů ušetřených beztak.

Reagovat
Dejwa

Tohle už je ale fakt moc..

Reagovat
smazaný uživatel

hnus

Reagovat
Recoba Inter

Úplně o ničem hra Atalanta zaslouženě vede. Viditelně nás přehrávají. Forza Nerazzurri

Reagovat
Dejwa

Musíme teď zapnout, FORZA INTER!!

Reagovat
lnterista

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

motivoval som ho.

Reagovat
10

gól po dvaceti letech z první střely v zápase z 500 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

som si akurat vravel ze kde su tie casy ked nas v drese Sampdorie nicil strelami z dialky

Reagovat
mastakillah

Maksimovič bude parádní, až plně západne. Dnes je skvělý

Reagovat
lnterista

co je s tim Banegou?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Podľa mňa nedošiel na spoličné raňajky tak ho Fero ignoruje

Reagovat
smazaný uživatel

alebo spolocne sprchovanie

Reagovat
GEGE

Kessie to docela slušně rozdává...

Reagovat
10

Miha to zase prokaučoval

Reagovat
10

a Parolo ho vysvobodil

Reagovat
Pipo123

Ten vyslobodil AC, Bolognu a ďalších x klubov

Reagovat
10

mě taky, měl jsem 1X

Reagovat
10

http://bit.ly/2bdHFek

mám ho rád...po dnešku dokonce i toho vola Ljajiće

Reagovat
Pipo123

To má čo znamenať ? Toľko prachov si zariskoval ? Tie kurzy ale krásna výhra

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dejwa

2 tutovky nedáme

Reagovat
GEGE

Penaltaaaa podme Bergamo hlavně někam rychle zavřete Pinillu...

Reagovat
Zark

Reagovat
GEGE

Reagovat
Inter Eterno Amore

prečo bože prečo

Reagovat
Zark

tenhle Berghem baví

Reagovat
GEGE

čumím,že i Kurtič už konečně začíná splácet důvěru...ten Kessie vypadá fakt hodně dobře,mladý Conti,Petagna a k tomu stálice Gomezinho,Pinigol,Masiello

Reagovat
10

Kessie je dělo

Reagovat
Zark

krásně to mají složené, ten fyzický střed kessie-kurtič jsou dělovky, a ještě jim nedělá problém jít na křidlo a podporovat utok.. system funguje paradně, gasperini klobouk dole

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som Santona pochvalit ze hra v poslednych zapasoch celkom dobre :)))) potom spravi toto. dedina

Reagovat
smazaný uživatel

buducu sezonu by som navrhoval rok 0 opat

Reagovat
lnterista

nevim co ted piskal

Reagovat
Pipo123

Parolo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze je cas udelat Pa Pa FDB.Tohle je konecna jedinny kreativni hrac Banega nehraje tak to je jasny ze si inter nedokaze vypracovat sance a to jakym zpusobem hraci bojuji o balon to nasazeni a motivace je na bodu nula je tam neco schnileho v kabine i v personalu je potreba to vylecit icardi ven santon,naga,melo,kondo,rannokija-atd.

Reagovat
FuckT

Diawara s prehladom posadi Jorginha, na ten vek podal fakt kvalitny vykon. Jeden z nasich najlepsich hracov dnes.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinny kdo tam v tom bordelu dokaze udelat poradek je Sime.ONE

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi mi tu jeden odbornik (Jajinek) ktery tady nedavno fdb obhajoval.

Reagovat
cervo

aby si sa neposral

Reagovat
Alberto Aquilani

dpč, oni nás nedávajú na Sport TV... merda F1

Reagovat
ED91

Dávajú ale zo záznamu

Reagovat
Yanek

OT: Sledoval jsem United proti Chelsea a napadlo mě jen jedno - jak Ibra, tak hlavně Pogba šlápli hodně vedle.

Reagovat
10

Ne že by se to nedalo čekat, ten tým je úplně nefunkční a ty investovaný miliardy to nevytrhnou, protože pak stejně hrajou průměráci jako Fellaini nebo Lingard. Zlatana částečně chápu, chtěl si ještě zkusit PL, navíc už taky při vší úctě není co býval. Pro Pogbu bude IMHO vysvobození to, až ho vykoupí třeba Real, PSG nebo Barcelona. To může být klidně po sezoně, stejně jako to udělali s Di Máriou.

Reagovat
Yanek

Pro Ibru mi to přijde nedůstojné, tohle angažmá může celou jeho image poškodit. Přecejen je to hráč, který všude vyhrával tituly a s United to letos bude tak na EL. Těžko říct, jestli to věděl už před přestupem a v létě by si místo toho nevybral radši třeba USA. Pogba má pořád co dokazovat a vzhledem k tomu se v současném Manchesteru ve své kariéře vrací o dva roky dozadu. A jsou tam další hráči, kteří se zabíjí, viz. Martial, kdo ví co bude s Mkhitaryanem...

Reagovat
10

Ibra se nejspíš nechal strhnout Mourinhem, jenže ten se asi pořád veze na tý negativní vlně z Chelsea a dělá jedno špatný rozhodnutí za sebou, ta křeč je na něm vidět při každým záběru a rozhovoru. Hráčů, co tam hrajou pod svoje možnosti, je tam většina. Proti nim i Inter vypadá jako fungující orchestr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...

Reagovat
Pinturicchio

Nebo se vysereme na Verrattiho a koupíme si Pogbu zpátky my.

Btw, dneska na Juve FB přáli Moratovi všechno nejlepší k narozeninám "Prvních 27 gólů v našich barvách, vše nejlepší, Alvaro", ... že by?

Reagovat
Pettirosso

celej MU je naprosto chaoticky nekoncepčně poskládanej.. přitom v plné síle na papíře mají hvězdu vedle hvězdy.. ještě ke všemu je tam Mourinho, kterej vůbec nesedí k těm hráčům a vůbec nerozumí jejich pozici na hřišti. Pak to vypadá tak, jak to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

V AC stavili na mladych a odchovancov a prinasa to ovocie,Interu tie nakupy hracov nejak nevychadzaju investovali v lete pomerne slusne ale ci aj ty hraci budu za Inter drat dres to je otazne . A trener tiez ziadna vyhra ale mozno raz.....

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA-PALERMO, LA FORMAZIONE UFFICIALE.

ROMA (4-2-3-1)

Szczęsny

E. Palmieri, Manolas, Fazio, J. Jesus

De Rossi, Paredes

Salah, Nainggolan, El Shaarawy

Džeko

úplne ideálny večer, aby sme stratili

Reagovat
smazaný uživatel

Palmieri vpravo, Jesus vlavo, chce se mi blit. Takeho hovna vidiet v drese AS

Reagovat
Largo

Souhlasím, nemaj na to, ani jeden.

Reagovat
Largo

Forza ROMA!!! Dneska musí být tři body!

Reagovat
Largo

Zatím se mi ten náš projev hodně líbí, snad to bude dobrej zápas, góly třeba Džeko s Nainggolanem, ten by to potřeboval.

Reagovat
Largo

Salah! Faraon RETEEEEEE!

Reagovat
10

to je hrozný hovado ten Juan

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus to je futbalovy virtuoz, ja toto nikdy nepochopim

Reagovat
10

to je fotbal z Planety opic

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Hm, mal som z toho zlý pocit pred zápasom a po polčase ešte horší. Nemá to tempo. De Rossi s Peredesom sú málo výbušní, i ked zrovna gól padol po vyhranom súboji Paredesa. Jesus je špatenka. On môže byť ny beku využiteľný v zápasoch ako bolo proti Neapolu a Interu. Ted by mal ísť dole a prísť Florenzi, i ked chápem Spallettiho, že pri tej absenčke musí aj Floreho pošetriť. Mne by tam dnes do zálohy pasoval Gerson.

Mám strach (Lucka Vondráčková)

Reagovat
smazaný uživatel

Totti na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Florka bolia bradavky?

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna kopanina, Palermo radsej pusta gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko rozohravac

Reagovat
Alberto Aquilani

Akurát v 1. polčase komentátor spomínal, že Zamparini povedal, že Pošavec je najlepší gólman, akého v Palerme mal

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne pekna akcia

Reagovat
Alberto Aquilani

Džeko 1+1

Reagovat
Largo

Džeko! Reteeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte otočia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak im treba, lebo hraju dozadu jak prijebani. FORZA TOTTI

Reagovat
Largo

Vždycky, když si hráči uvědomí, že vedou o dost, přestanou kompletně hrát a dělaj hloupý chyby. Jako malý, nikdy se nepoučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je tam trener, aby im to vytlkol z hlav

Reagovat
Largo

To sice jo, ale i ten má svý limity, nesmysl házet všechno na něj. Není to superman.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jediny, kto to moze zmenit

Reagovat
Largo

Myslím, že je to tak 50 na 50 s hráčema.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, treba hrat dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Je ten Emerson prijebany, chcel ho zabit

Reagovat
smazaný uživatel

Florko ja ta tak mam rad, krasny rychly prechod do utoku

Reagovat
Alberto Aquilani

Emerson chudák, aj ked hrá dnes slušne, je úplne vymaštený. V prvom polčase pri tom Manolasovom faule tam šiel najprv s oboma nohami na pred, keby ho zasiahol čistá červená a teraz krásna tutovečka na Salaha, stačilo mu to len po zemi posunúť a on tam do toho jebne jak pri brankárskom výkope

Reagovat
Lech

To vsichni, jeden vedle druhého. Uklidnit hru jim nic neříká, zklidnit hlavu, nula. Mohli dat 7+ branek... Koukatelnost 0/10b

Reagovat
10

http://www.livesport.cz/zapas/UDcO8SiN/#statistiky-zapasu;0

Rudi velká impotence v prvním zápase, to jsem asi ještě neviděl

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

buhahahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zabiak bude spokojny, uhral bod

Reagovat
Francesco Totti AS

jedním okem jsem na to koukal a prakticky jen bránili, což se dalo čekat

Reagovat
Pipo123

Keby nebol Cavani totálne drevo tak mohol Rudi zamávať vlaječkou a dostať debakel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

Nepoznával jsem ho

Reagovat
Pipo123

On tak hraje pravidelne, štatistiky má skvelé, ale tých šancí na gól potrebuje strašne veľa, tréner PSG tam krútil hlavou a sám nechápal.

Reagovat
Pettirosso

Cavaniho? Vždyť toto dělá celou kariéru..

Reagovat
Rarášek

Super bod, dobrej začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je genius, nech hra do konca zivota

Reagovat
Lech

To co bylo za komedii nepřesnosti jak v okrese

Reagovat
smazaný uživatel

No moje nejhorší představy o téhle sezoně se zatím bohužel stavají skutečností jako čekal jsem to co si budem lhat ale F de Boerovi jsme nevěřil,ale strašně sem si přál abych se spletl.....proč pod ním nehraje Jovetič je pro mě záhadou protože si myslím že lepší utočník u nás není a na co se kupoval Gabigol když se ani nevyzkouši opravdu nechápu...... jediní tvořivi hráči u nás Banega,Jovetič hnijou na lavce nevím je mě z toho na další nulová sezona co nás nikam neposune....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele