Serie A - souhrn 9. kola

22.10.2016, 20:00, aktualizováno 23.10.2016, 22:40
Komentáře a souhrny
AS Řím rozstřílel Palermo a posunul se na průběžnou druhou pozici. Šlágr mezi AC Milán a Juventusem rozhodl krásnou ranou teprve 18letý záložník Locatelli. Neapol nezaváhala v Crotone, přestože většinu utkání odehrála v oslabení. Turín se rozešel smírně s Laziem, Inter v Bergamu ještě prodloužil své trápení. Bologna ztratila vedení nad Sassuolem...

AS Řím - Città di Palermo 4:1

23.10.2016 20:45

Góly: 31. Mohamed Salah, 52. Leandro Paredes, 68. Edin Džeko, 82. Stephan El Shaarawy - 80. Robin Quaison

Domácí Giallorossi si pohráli s Palermem, zlepšili si skóre a berou tři body. Mezi střelce v gólově bohatém klání se zapsali Salah, Paredes, Džeko a El Shaarawy. Branka Quaisona byla jen kosmetickou úpravou skóre.

Římské AS v týdnu nesehrálo úplně ideální duel s vídeňskou Austrií a chtělo si vlastní fanoušky udobřit. I díky skvělému představení v Evropské lize dostal i dnes šanci Stephan El Shaarawy, který podporoval Salaha s Džekem. Oproti kritice se do hry dostal i obránce Jua Jesus, v bráně nastoupil opět Polák Szczesny. Kapitánskou pásku navlékl Daniele De Rossi, který utvořil střední dvojici s Leandrem Paredesem.

Palermo se spíše trápí a jeho forma je značně nestálá. Zkušený a ostřílený sudí Calvarese na trávník Stadia Olimpico přivedl hráče jako Pošavec, Cionek, Bruno Henrique, Aleesami nebo Diamanti, včas se dokázal uzdravit útočník Ilja Nestorovski, který v Palermu táhne většinu akcí. Proti silným stoperů AS to ale dnes měl těžké.

Místo Alessandra Florenziho, který evidentně potřeboval chvíli odpočinku, se na lajnu postavil Emerson Palmieri, někdejší hráč právě Palerma. AS doufalo, že zareaguje na výhru AC Milán a především využije ztrátu Juventusu Turín. Po Salahově průniku do vápna se k míči jen těsně nedostal Edin Džeko, který se vzápětí přeměnil do role nahrávajícího. Jeho krásný pas za obranu zastihl před bránou El Shaarawyho, který však pálil těsně vedle tyče!

Po nahrávce od Jesuse pálil z boku vápna El Shaarawy, jehož ránu brankář Pošavec vyrazil před sebe. Dřív, než se tam dostal klouzající Džeko, balon odvrátil Cionek. Krásnou ránu vyslal z třiceti metrů Emerson a Posavec musel na zem. Vlkům chyběla přímočarost a jednoduchost v kombinaci kolem vápna, Palermo naopak dobře bránilo. Zaskočila jej až tvrdá hlavička Paredesova, která poslala balon na Džeka. Ten lehce nahrál do běhu Salahovi, který trefil mezírku mezi nohama mladíka Pošavece!

Na opačné straně vyrobil obrovskou chybu zmatkující Juan Jesus, který ztratil míč a fauloval na hranici vápna, Diamantiho točená rána však zamířila těsně nad břevno! Na hřišti houstla atmosféra a fauly se začaly množit. Do druhé půlky už nezasáhl brazilský obránce Juan Jesus, místo něhož se na plac podíval oblíbenec fanoušků Florenzi. A v kádru domácích byo veseleji, protože po faulu na Emersona zahrával Leandro Paredes přímý volný kop, který mladý brankář Josip Pošavec hrubě podcenil a propustil - 2:0.

Palermu se dnešní duel nedařil a srážely jej chyby na inividuální bázi. Především v ofenzivní fázi se nikdo z hráčů neodhodlal do akce jeden na jednoho, takže domácím stačilo, že v poklidu kombinovali daleko od své branky. Palermo kontrovalo pasem od Aleesamiho, na který si ukázkově naskočil Anđelković. Jenže jeho dobrou hlavičku skvěle vyrazil pozorný brankář Szczesny. Patičku od Salaha po krátké kombinaci AS mohl Florenzi určitě využít lépe, i proto, že před bránou byl osamocený Edin Džeko. Rána mladého Itala ale mířila vysoko nad.

Kde jinde nabrat další góly, než proti rozebrané obraně Palerma? Edinu Džekovi se to povedlo po rychlé kombinaci na jeden dotyk. Od Salaha šel míč k Florenzimu, který ihned posunul balon na hranici ofsajdu. Džekova rána neměla razanci, ale o to víc přesnosti jí kanonýr dal - 3:0 pro Vlky.

Ve chvíli, kdy AS trochu přestalo hrát a doufalo, že si sudí všimne netrpělivě čekajícího kapitána Tottiho u postranní čáry, domácí inkasovali. K ráně napřáhl Quaison a z dálky s pomocí teče Manolase překonal bezmocného brankáře Szczesnyho - 3:1.

Další gól na sebe nenechal dlouho čekat a dočkal se ho mladý Stephan El Shaarawy, který potvrdil formu posledních týdnů. Spolu se Salahem se tito dva rychlíci ubírali směrem brány Palerma, egyptský reprezentant nahrál italskému a El Shaarawy se štěstím prostřelil brankáře Josipa Pošavece - 4:1 pro domácí.

Více informací k zápasu

Bologna FC - US Sassuolo 1:1

23.10.2016 18:00

Góly: 10. Simone Verdi - 86. Alessandro Matri

Dlouho to vypadalo, že si Boloňa z domácího souboje se Sassuolem odveze všechny body, jenže čtyři minuty před koncem srovnal na konečných 1:1 Alessandro Matri. Boloňa vedla už od 10. minuty, kdy se prosadil Verdi.

Diváci na Stadio Renato Dall'Ara čekali na úvodní branku jen deset minut. Po faulu na Verdiho rozehrávali domácí volný přímý kop z velice dobré vzdálenosti a právě samotný Simone Verdi parádní střelou poslal Boloňu do vedení! Za dalších pět minut byli domácí blízko druhé brance, nejprve Krejčí donutil k zákroku Consigliho a z dorážky orazítkoval břevno Floccari.

A obrana Neroverdi si ne a ne oddechnout, po ráně Verdiho zahrál rukou Acerbi, ale sudí to jako penaltu neposoudil. Od úvodní minuty nastoupil i Ladislav Krejčí a ve 33. minutě dokonce vstřelil gól, který však nebyl pro ofsajd správně uznán. Aktivnější Boloňa žádnou další branku nepřidala a poločas výhrála "jen" 1:0.

Kouč hostí Di Francesco nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a tak do druhé půle nasadil čerstvou sílu v podobě Mattea Politana, ze hry byl stažen Stefano Sensi. Boloňa ale byla nadále aktivnější, byť žádné stoprocentní šance nepřicházely.

Až dvacet minut před koncem měl na kopačce rozhodující druhý gól Sergio Floccari, Consigli však jeho ránu chytil a poradil si i s dalším dobrým pokusem, tentokráte Džemailiho. V závěrečné desetiminutovce zahodil velkou šanci i Krejčí, jehož pumelenici hostující obrana tečovala mimo. Boloňa své šance neproměnila a byla zato ztrestána. V 86. minutě dostal přesný pas za obranu Alessandro Matri a vyběhnutého Da Costu šikovně přeloboval. Sassuolo tak prakticky z jediné šance ve druhém poločase srovnalo a dotáhlo zápas do remízového konce.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Inter Milán 2:1

23.10.2016 15:00

Góly: 10. Andrea Masiello, 88. Mauricio Pinilla (pen.) - 50. Éder

Trápení fanoušků Interu nebere konce. Milánský celek dnes předvedl další bídu a s Atalantou prohrál 1:2. Domácí byli zejména v prvním poločase výrazně lepším týmem a šli do zaslouženého vedení. Inter po změně stran sice srovnal, ale konečné slovo měl z pokutového kopu Mauricio Pinilla.

Inter Milán se v Serii A potácí ve středu tabulky a v tomto utkání pochopitelně chtěl zvítězit. Zvláště, když jeho městský rival porazil Juventus a právě to mělo být pro Nerazzurri inspirací. Jenomže nebylo...

Inter jako už několikrát v této sezoně předvedl herní bídu a v prvním poločase byl domácí Atalantou jasně přehráván. V 10. minutě rozehrávala Atalanta rohový kop, ten na přední tyči přizvedl Kurtič a na zadní hlavou skóroval Andrea Masiello! Domácí navíc pokračovali v aktivitě, jen o tři minuty později hlavičkoval na malém vápně Conti a Handanovič musel zasahovat. Inter si s nepříznivým výsledkem nic nedělal a směrem dopředu se vůbec nehnal. A pokud se přeci jenom dostal na polovinu soupeře, většinou okamžitě o balón přišel. Hrála jenom Atalanta, ve 35. minutě se prezentoval povedenou střelou ze střední vzdálenosti Tolói a Handanovič musel znovu předvést svojí extratřídu. Převaha Atalanty byla vytrvalá, ale žádná další branka už do konce poločasu nepadla. Těsně před koncem však museli domácí řešit jednu nepříjemnost, zraněného Tolóie nahradil Konko.

Kritizovaný trenér Frank De Boer neudělal o přestávce žádnou změnu, takže oba celky pokračovaly ve stejném složení, v jakém první poločas končily. Inter nezačal kdovíjakým náporem, přesto v 50. minutě srovnal. Éder se odhodlal ze střední vzdálenosti vypálit a proti jeho precizně mířené ráně neměl Berisha sebemenší nárok. Kdo však čekal další aktivitu Interu, byl zklamán.

Velké příležitosti nepřicházely z ani jedné strany, o něco více ze hry měla opět Atalanta, která několikrát prověřila Handanoviče, nic však s čím by měl mít slovinský brankář potíže. Až v 79. minutě se připomněli zase hosté. Ránu Perišiče však Berisha dokázal zneškodnit.

Rozhodující okamžik zápasu přišel dvě minuty před koncem. Davide Santon šel ve vápně nepochopitelně do skluzu, netrefil balón, nýbrž Kessiého a nic jiného, než penalta nemohlo následovat. Naprosto fatální selhání obránce Interu přišlo hosty draho. Mauricio Pinilla zvolil razanci a proměněnou penaltou strhl tři body na stranu Atalanty.

Více informací k zápasu

FC Crotone - SSC Neapol 1:2

23.10.2016 15:00

Góly: 89. Aleandro Rosi - 17. José Callejón, 33. Nikola Maksimović

Neapol nakonec zvládla získat tři body z utkání proti Crotone, i když to pro ni nebylo vůbec snadné. Za stavu 1:0 pro Partenopei se nechal po hloupé reakci na faul vyloučit Manolo Gabbiadini a Neapol musela dohrávat v oslabení. Branka Crotone ale přišla pozdě.

Neapol měla další ukázat, že si dokáže poradit se soupeři i bez střelce Milika. Zatím se jí to moc nedařilo, ale dnes odpoledne narazila na podprůměrné Crotone. To proti Partenopei vyslalo do hry Toneva, Palladina, Crisetiga, Ferrariho nebo Rossiho s brankářem Cordazem. Hosté přijeli v poměrně silné sestavě, do hry se od začátku dostal i mladík Amadou Diawara. Šanci opět dostal i Manolo Gabbiadini, který už několikrát ukázal obrovskou touhu ukázat se.

Neapol od začátku zvolila uspávací taktiku a míč měla neustále na svých kopačkách. Crotone sice nemuselo řešit téměř žádné problémy v obraně, ale téměř se nepotkávalo s balonem. Což je dost vysilující. Až po deseti minutách se jako první rozhodl pálit Marek Hamšík, ale jeho projektil mu vůbec nesedl. Hybnou silou neapolských akcí se stával také Manolo Gabbiadini, který chtěl navázat na gól z evropského klání. Málem se mu to povedlo v 16. minutě, když Gabbiadiniho ránu chytil s námahou brankář Cordaz!

Ani ten ale nestihl zasáhnout včas o dvě minuty později, když se Dries Mertens prosmýkl do vápna a tam se balon i přes snahu obránců Crotone dostal k volnému Josému Callejónovi. Zkušený španělský útočník už neměl moc problémů a míč poslal do brány - 1:0 pro Partenopei.

Utkání nakonec Gabbiadinimu moc nevyšlo. Byl sice po třiceti minutách faulován, ale na zemi se zachoval vztekle a soupeře brutálně kopl. Za to mu sudí bez váhání udělil červenou kartu, aby měl mladý Ital v šatně čas nad svým chováním přemýšlet. Pokud ale Crotone doufalo, že využije svou početní převahu, mýlilo se. Po rohovém kopu se totiž balon dostal na vápně k číhajícímu obránci Nikolovi Maksimovićovi, který jej dopravil do brány - 2:0 pro Neapol.

Krátce před změnou stran se musel ještě jednou blýsknout brankář Cordaz. Dries Mertens dostal parádní pas od Callejóna a řítil se z pravé strany sám na brankáře Crotone, ale ten si skvěle poradil! Crotone začalo druhou půli sympaticky a minimálně šance Palladina stojí za zmínku, leč brankář Pepe Reina si poradil! Pak si šel odpočinout kapitán Marek Hamšík, kterého vystřídal typově podobný Polák Piotr Zieliński. O chvíli později zahrozili hosté, když Simeon Tochukwu Nwankwo pádil z levé strany, jenže napálil balon vysoko nad bránu! Definitivně mohl rozhodnout Dries Mertens, který se sice dostal za obranu soupeře, ale nastřelil jen obránce Claitona!

Přesto Neapol nedokázala udržet čisté konto, třebaže Crotone rozhodně tahalo za kratší provaz. V minutě 90. se centr od rohu dostal ke zkušenému bekovi Aleandru Rosimu, který narušil výsostné hájemství páně Reiny a dal Crotone naději.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 3:5

23.10.2016 15:00

Góly: 2. Davide Di Gennaro, 61. Marco Capuano, 77. Marco Borriello - 20. Nikola Kalinić, 26. Federico Bernardeschi, 31. Federico Bernardeschi, 40. Nikola Kalinić, 53. Nikola Kalinić

Brankové hody byly dnes k vidění na Sardinii, konkrétně na stadionu Sant'Elia, který je domácím stánkem Cagliari. Ne však k radosti domácích fanoušků, neboť Cagliari podlehlo Fiorentině divokým výsledkem 3:5!

Fotbalisté Fiorentiny tak odpověděli všem svým kritikům, kteří tvrdili, že směrem dopředu už to není takové, jako v minulých sezonách a po bezbrankové remíze z minulého kola nastříleli do sítě Cagliari rovnou bůra.

Zápas se však okamžitě nevyvíjel dle jejich představ. Dokonce už ve druhé minutě dokázal Murru nacentrovat na hlavu Di Gennara a proti tomuto zakončení byl Tatarusanu naprosto bezmocný! Viola tak musela dotahovat. Vyrovnat mohl hned vzápětí Bernardeschi, jenomže neuspěl, stejně jako na druhé straně znovu Di Gennaro. To byl dost možná klíčový okamžik zápasu, domácí hráč nedokázal ani nadvakrát Tatarusanua překonat, přičemž při druhém pokusu na něho zívala prázdná branka. Kdyby šlo Cagliari do dvoubrankového trháku, možná by byl konečný výsledek zcela jiný. Místo navýšení ale přišlo vyrovnání. Ve 20. minutě rozehráli hosté nakrátko rohový kop a po centru Tella úspěšně hlavičkoval Nikola Kalinič - 1:1. Za dalších šest minut už Fiorentina vedla. Kalinič načasoval svojí přihrávku přesně na kopačku Bernardeschiho, který zblízka překonal Storariho.

Defenzíva Cagliari se totálně sesypala a Fiorentina udeřila v prvním poločase ještě dvakrát. Individuální akci přesně zakončil znovu Bernardeschi a ve 40. minutě dal svůj druhý gól v zápase i Nikola Kalinič.

Útočník Fiorentiny nakonec završil hattrick. Po změně stran totiž přetavil další Tellův centr v celkově pátý gól a o vítězi zápasu už nebylo pochyb. Cagliari pochopilo, že už v zápase nemá absolutně co ztratit a vědomo si případného debaklu chtělo výsledek alespoň zkorigovat. Marco Capuano po dobře rozehraném rohovém kopu snížil na 2:5 a čtvrthodinu před koncem opět po rohovém kopu snížil na rozdíl dvou branek Borriello. Více ale domácí nestihli, takže Fiorentině podlehli celkovým skóre 3:5.

Více informací k zápasu

Turín FC - SS Lazio 2:2

23.10.2016 15:00

Góly: 20. Iago Falqué, 90+2. Adem Ljajić (pen.) - 71. Ciro Immobile, 84. Alessandro Murgia

Turínské FC zastavilo svou sérii výher, o body jej obralo další příjemné překvapení podzimní části Serie A. Ačkoli Turín vedl díky gólu Iaga Falqueho, nakonec bylo hodně rádo za bod. Ten vybojoval Adem Ljajić až v nastaveném čase druhé půle.

Hodně atraktivní utkání se hrálo na Stadio Olimpico v Turíně, kde s tamním FC změřilo síly římské Lazio. Byl to souboj dvou týmů, které spoléhají na hodně ofenzivní herní styl a v kádru se opírají na dva střelce, kteří by časem měli táhnout italskou reprezentaci. V domácím dresu opět nastoupil trojlístek Belotti, Ljajić a Falque, před brankářem Joem Hartem pak stála obranná čtyřka Zappacosta, Rossettini, Castán a Barreca.

Lazio spoléhalo na střelce Cira Immobileho, kterého doplňovali Andreson s Keitou. Před brankářem Marchettim stála čtyřka v podání Basta, Wallace, Hoedt a Patric. Posily jako Alberto nebo Leitner stále zůstávaly jen na lavičce. Lazio se hodně snažilo napadat a tvořit, ale většinu jeho šancí likvidoval brankář Hart ve spolupráci s jistým stoperem Castánem. Po deseti minutách se hnal do šance Immobile, s nímž v rychlostním souboji zcela nestíhal Luca Rossettini. Jenže přesto pálil mimo.

Hráči obou celků moc dobře věděli, kdo je tím nebezpečným mužem v protějším týmu, takže se Belotti nebo Immobile na druhé straně k míči zas tak moc nedostávali. Zasáhnout tak museli jiní. Po dvaceti minutách se k centru na straně dostal Davide Zappacosta, který skvělým centrem našel na vápně méně obsazeného Iaga Falqueho. To sice není typický hlavičkář, ale dnes mu to vyšlo perfektně - 1:0 pro Turín!

Po půlhodině Benassi hledal na přední tyči Belottiho, ale ten byl proti přesile obrán o míč. Deset minut před odchodem do šaten se Lazio málem radovalo. Míč do běhu dostal hráč na to přímo povolaný - Keita Balde. Jeho rychlost obránci Turína sice marně stíhali, jenže Keita poslal pomalou střelou balon těsně vedle tyče! Lazio si tak na srovnání muselo počkat až do druhé půle.

Deset minut po změně stran se aktivní Lazio znovu pokoušelo o vstřelení branky a tentokrát musel pomáhat brankář Joe Hart. Anglického brankáře vyzkoušel povedenou dělovkou útočník Ciro Immobile, který si zaběhl za obranu Turína a dostal milimetrový pas od Danila Cataldiho. Jenže brankář Hart se vyznamenal a jeho ránu vytáhl s vypětím sil nad břevno! Lazio muselo ještě víc zapnout a do hry byl proto vyslán Filip Đorđević.

Lazio bylo mnohem aktivnějším celkem a domácí působili dojmem, jako by vedli o pět branek a nemuseli hrát. Zato byli potrestáni dvacet minut před koncem, když se k centru ze strany dostal Brazilec Felipe Anderson. Jeho pas mířil na zadní tyč, kde byl volnější Ciro Immobile. Mladý útočník se akrobatických zakončení nebojí, což dokázal parádním kopem přes hlavu! Hart nestihl reagovat a začínalo se od nuly.

V 80. minutě přišel na hřiště hostující talent Alessandro Murgia, který se stal důležitou postavou. Pět minut poté se Lazio hrnulo před domácí bránu a Immobileho ránu fantasticky zlikvidoval brankář Hart. Na následný rohový kop si však nejlíp naskočil právě mladý záložník Murgia a přesnou hlavou nedal brankáři Hartovi šanci. Jeho obránci nechali Harta samotného a Turín prohrával.

Najednou měli Býci naspěch; bez bodů odcházet nechtěli. Na hřiště se dostal Lucas Boyé a jeho přítomnost pomohla. Nejprve se zastřeloval Adem Ljajić, který brankáře Federica Marchettiho nenachytal. V nastavení ale hosté přeci jen kapitulovali a domácí z posledních sil vydřeli penaltu za Cataldiho hru rukou. K balonu se postavil sebevědomý Adem Ljajić, který poslal Marchettiho na opačnou stranu - 2:2.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Chievo Verona 0:0

23.10.2016 15:00

Góly: -

Pořádnou porci fotbalové nudy zažili diváci na stadionu Carla Castellaniho v Empoli. Domácí výběr trenéra Martusciella tu jenom remizoval 0:0 s Chievem a tím pádem si v boji o záchranu příliš nepolepšil. Deset minut před koncem uviděl červenou kartu hostující Lucas Castro.

Za celé utkání nebyla k vidění ani jedna vyložená šance. Opravdu oba celky předvedly k nelibosti diváků šachovou partii. Snad jen ve 23. minutě můžeme hovořit o zajímavé příležitosti, ovšem Skorupski byl na brankové čáře proti hlavičce jednoho z hostí připravený. V závěru poločasu museli domácí poprvé střídat a Lauriniho nahradil Veseli.

Bohužel obraz hry se nezměnil ani po změně stran. K vidění bylo hodně faulů, nepřesností, zkrátka nic fotbalového. Výjimku tvořila Kruničova táhlá střela, kterou musel Sorrentino vyrážet. Deset minut před koncem fauloval zezadu Castro Crocého a sudí poslal hosty do desíti. Empoli se toho snažilo využit, ale příliš času přeci jenom nemělo. Navíc Chievo se soustředilo už výhradně na defenzívu a výsledek 0:0 bez problému udrželo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Delfino Pescara 3:1

23.10.2016 12:30

Góly: 9. Cyril Théréau (pen.), 71. Cyril Théréau, 90. Duván Zapata (pen.) - 74. Alberto Aquilani

Udinese bere z poledního klání proti Delfínům z Pescary tři body. Pomohl mu k tomu střelec Cyril Théréau, který si připsal dvě branky. Stejný počet gólů navíc padl po zahrávání pokutového kopu.

Dalšího startu v základu se po dobrých výkonech dočkal opět český záložník Jakub Jankto, kterému připadla role středního záložníka po boku Kumse s Fofanou. Dva útočící hráče domácích představovali Théréau s mladým lvem Zapatou. Pescara rovněž spoléhá především na mládí, které představovali Caprari, Benali, Cristante nebo Biraghi. do hry se dostal i zkušený záložník Aquilani.

Jako první se málem radovali hosté, když se Memushaj dostal z levé strany do vápna a následně poslal balon těsně vedle tyče! V prvních minutách bylo vůbec na co se dívat, protože hned o minutu později zaútočilo Udinese. Théréau si vzal balon a namířil si to před vápno hostí, jenže jeho střela nakonec minula jen těsně bránu! Brankář Bizzarri by pravděpodobně jeho ránu neměl.

Neměl ani další střelu, která byla gólovou. Hugo Campagnaro totiž fauloval v pokutovém území svého soupeře a sudí Rocchi pískal penaltu! K ní se postavil zkušený útočník Cyril Théréau a nebylo co řešit - 1:0.

Po dvaceti minutách se z volného přímého kopu snesl míč na hlavu Felipeho, jehož zakončení mířilo těsně mimo! Pescara v těchto chvílích propadala v obraně, ale v útoku se jí dařilo. Dokazoval to mladý útočník Gianluca Caprari, který se dostal ve vápně k míči a v akrobatické pozici poslal míč do břevna! Na opačné straně těsně vedle tyče pálil mladík Duván Zapata, který uzavřel sympatický první poločas.

V tom druhém se minimálně na jeho začátku příliš akce nerodilo, snad s výjimkou několika střídání na obou stranách. Až když se hrálo na polovině Pescary a zbývalo dvacet minut do konce, se měnilo skóre. Střídající záložník Badu vypálil a brankář Bizzarri jeho ránu s námahou vyrazil. Jenže k dorážce se rychle dostal Cyril Théréau, který míč poslal do protipohybu brankáře - 2:0 pro Zebry.

Pescara se stále nevzdávala a po dvojím střídání se prosadil zkušený záložník Alberto Aquilani, který po jednoduché kombinaci zakroutil míč z první k tyči! Jakékoli šance hostí ale pohřbil Duván Zapata, který se nechal faulovat v pokutovém území a následnou penaltu sám úspěšně proměnil.

Více informací k zápasu

AC Milán - Juventus FC 1:0

22.10.2016 20:45

Góly: 65. Manuel Locatelli

Teprve osmnáctiletý Manuel Locatelli se stal hlavním hrdinou ostře sledovaného utkání mezi Milánem a Juventusem. Jeho krásná branka posunula Rossoneri už na druhé místo, právě za Starou dámu. Juventus sice v prvním poločase vstřelil branku, ale ta nebyla uznána a v úplně poslední šanci se pro změnu vyznamenal famózním zákrokem Gianluigi Donnarumma.

AC Milán prohrál s Juventusem osm utkání v řadě, ale nyní byl ve formě a na suveréna posledních let si věřil. Začátek dle předpokladů patřil Staré dámě, ta častěji držela balón na svých kopačkách, avšak domácí pozorně bránili. V 10. minutě mělo AC první velkou šanci, Suso si dobře navedl balón a technickou ranou na zadní tyč donutil Buffona k zákroku. Zahanbit se nenechal ani jeho výrazně mladší jmenovec a konkurent Donnarumma. Ve 22. minutě byl pozorný při pohotovém zakončení Higuaína.

Jeden z klíčových momentů celého utkání nastal ve 36. minutě. Miralem Pjanič rozehrál volný přímý kop prudkou střelou přímo na branku Donnarummy a míč skončil v síti. Rozhodčí branku uznal a černobílá radost propukla naplno. Domácí však protestovali a pomezní rozhodčí jim nakonec dal za pravdu, načež sudí Rizzoli branku odvolal. Na vině byl stoper Bonucci, který v době rozehrávky Pjaniče stál v ofsajdu, a i když se nakonec balónu nedotkl, tak minimálně Donnarummu mohl zmást. Branka tedy neplatila a poločas skončil 0:0.

Začátek druhého poločasu nabídl stejný obraz hry. Juventus častěji u míče, ale obrana Rossoneri dobře zformovaná. V 65. minutě navíc propuklo San Siro v jásot. De Sciglio si všiml volného Locatelliho, adresoval mu přihrávku a mladičký talent, nikým nehlídán a neatakován, poslal balón nechytatelnou střelou od břevna za Buffonova záda!

Šokovaný Juventus se snažil o vyrovnání, ale ve vápně se prosazoval jen s obtížemi. Milán navíc zkušeně hru kouskoval a Juventusu nic nedovoloval. Sudí Rizzoli přidal navrch ještě pět minut, ale ani během nich to hostům nešlo. Až počátkem šesté minuty nastavení, ve vůbec poslední možné šanci vyslal Khedira na branku AC parádní ránu a míč směroval do horní poloviny branky, avšak Donnarumma předvedl neuvěřitelný zákrok a míč vyrazil, načež Rizzoli odpískal konec.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Janov CFC 2:1

22.10.2016 18:00

Góly: 12. Luis Muriel, 47. Armando Izzo (vl.) - 24. Luca Rigoni

Sampdoria dokázala vyhrát veledůležitý duel, který by mohl nastartovat její cestu vzhůru. Dost možná klíčovým momentem poloviny sezony bylo právě janovské derby, které Blucerchiati těsně vyhráli i přesto, že nedokázali proměnit pokutový kop. Pomohla jim ale vlastní branka hostí.

Oba týmy vytáhly to nejlepší, co měly k dispozici. V dresu domácích Námořníků nastoupili hráči jako Torreira, Linetty, Muriel, Škriniar nebo Fernandes se Salou, zraněného Viviana nahradil mezi třemi tyčemi Puggioni. Jeho protějškem byl mladý Ital Mattia Perin, před ním v poli nastoupili Izzo, Burdisso, Veloso, Pandev nebo mladý Simeone.

Pokud jde o formu obou soupeřů, pak v jednoznačně horší situaci je Sampdoria. Ta body nutně potřebuje, protože v jednu chvíli si trenér Marco Giamapolo už skoro balil věci z kanceláře. Doria sice hraje dobře, ale výsledků se nedostává. A častokrát zkazí utkání individuální chyba. I proto domácí nastoupili na svého soka velmi jistě a od začátku bylo vidět, že touží po třech bodech. Po ráně Quagliarelly dvakrát pálil spolubojovník Muriel.

A právě spolupráce těchto dvou ostřílených borců zafungovala na jedničku. Quagliarella dostal míč do pokutového území, obránci Janova míč neodkopli a někdejší hráč Udinese mohl nahrávat prakticky před prázdnou bránu. Tam stál mladší kolega Muriel, který neměl problémy se vstřelením první branky - 1:0.

Hosté se samozřejmě ihned pustili do útoku. Střela Pandeva letěla pouze do středu branky, kde se nacházel Puggioni. Zvýšená aktivita se hostujícím Grifům nakonec vyplatila, protože po pětadvaceti minutách bylo srovnáno. Chybu totiž udělali i obránci Dorie, kteří zapomněli zahrát správně ofsajd systém a po centru ze strany se krásně trefil Luca Rigoni!

CFC mělo i trochu štěstí, protože pět minut před koncem první půle se rozezvučela tyč za brankářem Perinem. Do vzduchu se pověsil Matias Silvestre a trefil hlavou tyč! Fabio Quagliarella poté vybojoval penaltu, když upadl po mírném kontaktu s brankářem Perinem. Dost přísná penalta ale nakonec Janov nemrzela, protože Quagliarella poslal balon stejným směrem, jakým se rozhodl skákat Perin.

Hned po změně stran se ale Dorii přesto povedlo skórovat. I když za pomoci obránce Izza, jelikož ten si srazil míč do vlastní brány po centru ze strany a vyražení Perinem. Trochu komický a hlavně hodně smolný gól, ale Doria jásala - 2:1.

Od té doby se Doria hodně snažila neudělat už žádnou zbytečnou chybu a v poklidu kombinovala. Ne příliš pasivně, jak to italské celky mají za příznivého stavu v oblibě, ale ani ne riskantně. Hosté uznali, že nastal čas pro vyléčeného hrota Pavolettiho. Po volném kopu se k hlavičce dostal právě Pavoletti, leč mířil nepřesně. Obdobná situace se udála ještě deset minut před koncem, ale také v tomto případě Pavoletti nemířil přesně. Doria trochu se štěstím konečně zvítězila.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC970217:621
2.AS Řím961223:1119
3.AC Milán961216:1119
4.SSC Neapol952217:1017
5.Turín FC943219:1115
6.SS Lazio943216:1015
7.Chievo Verona942310:914
8.Atalanta Bergamo941412:1313
9.US Sassuolo941412:1413
10.Cagliari Calcio941416:1913
11.ACF Fiorentina833211:912
12.Janov CFC83329:712
13.Bologna FC933310:1312
14.Inter Milán932411:1211
15.UC Sampdoria932410:1211
16.Udinese Calcio931510:1510
17.Delfino Pescara91449:147
18.Empoli FC91352:116
19.Città di Palermo91356:166
20.FC Crotone90187:201

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (244)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vítěz derby S-A-M-P-D-O-R-I-A-A-A-A-A!!!!

GRAZIE RAGAZZI!!!

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Doriaaaaaaaa

Reagovat
Pettirosso

yes

Reagovat
jany kozak

pls ako hra Skriniar?

Reagovat
smazaný uživatel

parádní match, hlavně v první půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Grazieeeeeee Blucerchiati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi doria/doriano jak sa darí škriniarovi? pozeram, že nastupuje. videl som len zapas s ac, keď hral síce dobre ale vyrobil gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan sice udělal několik chyb na začátku sezóny,po kterých padl gól,ale jinak je spolehlivý a zaslouženě nastupuje v základní sestavě.Se Silvestrem vytvořil dobrou stoperskou dvojici. A že i přes tyhle chyby dostal pozvánku do repre, to myslím hovoří za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

dikes

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
M11

gratulace do Milana..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC-čko

Reagovat
Kaka14

PARADA

FORZA MILAN

Reagovat
Alberto Aquilani

Nedá mi teda na toho Alvesa. Keď prichádzal, čudoval som sa, že väčšina reakcií na jeho príchod je pozitívna. Vždy to bol pre mňa bek, ktorý sa hodil jedine tak do Barcy. Keď sa o ňom špekulovalo v súvislosti s AS, mal som žalúdočné problémy pri predstave, ako bráni v 4-člennej obrane. Samozrejme, do Juventusu na full backa pasuje viac, ale nehrá ani tam nič. Kór nechápem, že je uprednosťovaný miesto Lichtsteinera, ktorý bol posledné roky presne tá dôležitá súčasť toho dobre namazaného Juventusu.

Reagovat
10

uvidíme, kde bude v lednu, zatím je to tragédie...odepsání Stephana každopádně nechápe asi nikdo

Reagovat
.13

Alves sa dvihne, neni lahke dojst po cca 10 rokoch v Barce do SA a este Juve. On by cely cas len utocil a to sa tam skratka neni. A vo vasom utoku neni MSN( aj ked Paolo a Pipita k tomu nemaju daleko.

Musi sa zohrat

Snad o nom nikto nepochybuje, teda o jeho kvalitach

Reagovat
10

jak jsem psal, měl by dostat čas do ledna, kdy začíná rozhodující období...Evra měl podobnej nástup, kdy jsme ho chtěli skoro vyplatit ze smlouvy a pak se rozjel a podával skvělý výkony

Reagovat
Airus

Mě v tomhle případě udivuje náš scouting, kterej vzal pod křídla hráče co 10 let hraje úplně jinej fotbal než my a čekaj že se v 34 letech přizpůsobí.

Reagovat
.13

tak zas bol zadarmo, len ten plat je ulet. Po pravde Dani je moj najoblubenejsi RB, ale som celkom rad, ze nesiel do PSG.

Dani alebo Cuadrado?

Reagovat
Airus

Měl by hrát Stephan a ty dva mu nosit tašku.

Za ty prachy co bere, je to k pláči. Hlavně si o sobě myslí že přišel jako top hráč a že bude u nás superstar. Potřeboval by srazit hřebínek, hraje jak Balotelli. Furt chce balón a každej centimetr hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Alves byl před pár roky úplně suprovej bek a jeden z nejlepších hráčů Barcy, samozřejmě hodně ofenzivní bek, ale v tom byl špička, jezdil po lajně a měl suprový centry i průniky, ale tak dva, tři roky zpátky najednou nebyl schopnej dát jedinej pas, ztrácel míče a pak z toho byly průsery vzadu, ale hrál pořád, protože Barca nikoho jinýho neměla.

Reagovat
Alberto Aquilani

Alves bol samozrejme vo svojej dobe špička, ale aj vtedy by som si bol istý, že by bol v Taliansku polovičný. On má/mal samozrejme skvelý fyzický fond, dobrý do kombinácie, ale v Taliansku to chce niečo iné. Tie jeho narážačky a tak sú v Juventuse kontraproduktívne. Zrovna Juventus pre svoju hru potrebuje presne niekoho ako je Lichtsteiner. BTW, o Evrovi som moc nepochyboval a jeho angažmán v Juventuse je určite úspešné, pretože je to celkom iný typ jak Alves (teraz nemyslím nohou a stranou).

Reagovat
smazaný uživatel

Právě pro schopnost prosadit se v Itálii byl Dougie vždy lepší než Alves.

Teď se to projevuje.

Reagovat
Alberto Aquilani

aj ked hral vtedy v Interi, ktorý som neznášal, Maicon bol vtedy najlepší bek na svete.

Reagovat
Spalovač šancí

V Seville taky byl dobrý

Reagovat
The Krupy

Prehrať s Interom aj AC, to je proste moc.

Reagovat
10

Snad si Allegri nerozjíždí podobnou dlouhodobou bilanci, kterou měl s velkýma týmama v AC.Měl by se z tý letargie rychle probudit, na to jeho klasický "calma, calma" v 87. minutě za stavu 0:1 není nikdo zvědavej

Reagovat
The Krupy

Reagovat
stuff

Reagovat
Yanek

Forza Milan!

Reagovat
Mr.Jindros

Takhle nějak jsem myslel že by AC mohlo hrát už loni... Siniša to o rok odložil.

Reagovat
GEGE

Takováhle euforie byla naposled loni po derby 3-0...A jak se to zas nakonec dojebalo...Snad to letos bude jiné...Montella je fakt kapr.Mít koule a nasadit i do tohohle zápasu Locatelliho,který to nakonec opět luxusní střelou rozhodne...Bravo Mister!Snad to ustojí v hlavě,protože těd bude neskutečně na hrušce a bude se dál zlepšovat,protože má ještě v hodně věcech rezervy...Ale pokud to vypiluje tak nakonec si vytáhnem grande centrocampistu,kterého nám Galliani slibuje už 3 roky,sami s primavery...A to chceš GRANDE GIGIO!!FORZA MILAN!

Reagovat
Largo

Reagovat
uff

Reagovat
Zark

Reagovat
salaminoo

serii přiznám se příliš nesleduji, ač mám Milán rád a teď se dívám a zatím druhý flek, je tu náznak, že se AC zase zvedá pomalu?

Reagovat
mojmira

na to je hrozně brzo, je tam spousta mladých hráčů u kterých se nedá odhadnout jak budou psychicky reagovat až se pár zápasů nepovede, nebo udělají nějaké chyby, ale potenciál je v tom týmu obrovský

Reagovat
Beči

Výsledkově rozhodně, jak je vidět. Herně je to také o 100% lepší než tragický projev z minulé sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkově určitě. Navíc to teďka Berlusconi předal Číňanům a ty mají dost investovat už v lednu do kádru, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze sa cez leto neinvestovalo skoro nic je to velke zlepsenie.

Reagovat
mojmira

FORZA MILAN ♥♥♥

Reagovat
bobis21

krásný zápas nedokonalosti tam sice zase byly, ale dneska celkově si dnes fakt nejde stěžovat

Reagovat
Ed_Hazard

Juj, ako som len za Škriniara rád

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekné ale nikoho ďalšieho do obrany nemáme,len Gyombera,ten hra na stopérovi solídne ale je každú sezónu zranený.Este možno Valjent.

Reagovat
smazaný uživatel

Slzy jsem měl na krajíčku, takovéto úspěchy AC hrozně přeju, kéž by to vydrželo do konce sezony a mohli bychom se zase radovat z úspěšné sezony

Reagovat
uff

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AC zatial tato sezona super dufam ze im to vydrzi, konecne v AC stavili na mladu krv,Mihajlovic dal muzstvu zaklad a Montela dusu a bojovnost a aj kvalitu .

Reagovat
smazaný uživatel

My sme nevymysleli vůbec nic, a nemůžem se vymlouvat.Higuainovi nikdo nebyl schopný nahrát.Obrana hrála dobře Barzagli zase nejlepší, což už je neuvěřitelné, toho borca neudělá rychlostně ani Niang.Velice špatné výkony hráčů Pjanič,Khedira od kterých bych čekal nějakou myšlenku, která za celej zápas nepřišla ani jedna.Dani Alves mě pije krev, dnes se sie držel lajny jak měl ale nevěřil bych před sezonou že řeknu že Lichsteiner je úplně jiný dělo.Svůj standart odvedla jen obrana s brankářem a Alex Sandro.AC branilo, neskutečně přesně..

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Neuvěřitelná parada! Zápas rozhodl 18ti letý regista, na konci ho zachránil 17ti lety gólman.. To je proste neskutečné

FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

Reagovat
uff

Hlavne nám to dáva tú nádej v ktorú sme už ani pomaly neverili. Mladí odchovanci a Taliani. Čo je pekné pre mňa, doplnení Kucom. Dúfam že tí noví majitelia nepôjdu silou mocou len za nákupmi.

Reagovat
10

asi to s těma mladíkama nebude tak špatný, jak se celou dobu v calciu maluje...akorát až teď začínají dostávat šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Chce jim to dát jenom prostor a nezpat tam všechny ty Jihoameričany a Afričany.

Reagovat
uff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
db18

Reagovat
M11

duvera duvera duvera

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

ono je to u nas cely dost zvláštní, porad se brečí, že nejsou posily. Silvio věčně vyhlašuje, jak to chce stavět na mladých Italech a až v jeho posledním roce, kdy se na to mercato slušně vykašlal to vypadá, že konečně budeme mit fungující tým postavený na mladých Italech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
brenk

celý ten náš systém mi už príde strašne prečítaný, doteraz sa to nejako ťahalo na sile individualít (Pogba, Dybala), ale keď sa človek pozrie na tú našu zálohu, tak to len ťažko môže fungovať, je to každú akciu to isté posúvanie lopty a nakoniec tragický center do vápna (mimochodom, kedy sme naposledy dali gól hlavičkou zo štandardky alebo podobne?)

stabilita dozadu je fajn, ale takto sa nedá hrať futbal, ktorý by porážal top tímy v LM a ušmudlané výhry o gól v lige takisto nie sú žiadny zázrak, Max by sa mal zamyslieť, či to má týmto štýlom ďalej zmysel

Reagovat
Whitemedia

Donnarumma je neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite kedže ten gól z polovice neuznali rozhodcovia, keby platil tak by to už s ním bolo horšie

Reagovat
smazaný uživatel

ROSSONERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Donna na konci

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Donna tesne pred polčasom

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, že když Silviovi vyschl pramen, skončila úspěšná generace hráčů co byli v AC řadu let, tak se mluvilo o tom, že se dá šance mladým a místo toho se vodili samí průměráci za hubičku a problémoví hráči a několik let vyšlo úplně do ztracena a teď se ukazuje, že když se dá šance hráčům z primavery tak to jde a navíc ti hráči mají potenciál a vztah ke klubu. A neberu, že teď je výjimečná generace, protože Astori, Darmian nebo Aubameyang to byli naši hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne ono. Davat sance odchovancom a netahat kokotov z juhoamerickej dzungle. V tomto je Roma strasne mimo

Reagovat
Largo

Jo, souhlasim. Parkrat se neco povede, viz Marquinhos, Lamela, ale idealni jit tou "rimskou cestou" a doplnit to temahle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pokud chceš hrát o čelo, ti mladí tě tam nedovedou, protože z primaverrry nejsou připravení, a pokud chceš vychovávat mladé, nebudeš hrát o čelo. Ne v Římě.

Musíme chodit po hráčích jako Bellotti, ale zavčasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nimandi zahranicni viz Palmieri, tiez nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Presne Belotti me napadl jako idealni tahoun na dalsich 10 let, libi se mi cim dal vic. Jenze ted ma cenovku tak na 30 mega nejlip....

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Auba was new Weah ..

Útok Auba-Bacca by byl světový.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre nás fanúšikov AC určite obrovská výhra. Po dosť dlhej dobe mám konečne dôvod na radosť, a aj keď je v podstate ešte len začiatok sezóny tak sa teším ako by sme vyhrali Scudetto. Ja si proste užívam túto chvíľu a som veľmi rád, hlavne za tých mladých perspektívnych hráčov :) Všetko sa môže zvrtnúť za pár kôl, a môžme sa prepadnúť hlboko tabuľkou a práve preto je tento moment o to vzácnejší FORZA MILAN

Reagovat
uff

Môžeme, ale verím že kríza bude zažehnaná. Tým sa hádam cez zimu len málo a vhodne doplní. Verím dúfam že by opäť LM mohla byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze podla mna AC ked chce pravidelne bojovat o titul treba im pre zaciatok aspon 2 obrancov, 1-2 CM a praveho kridelnika a vsetko top kvalita napr. Fabregas atd.

Reagovat
uff

Áno, ale nie zase 7 hráčov z toho 6 priemerných. To je niečo čo už nechceme. Hlavne nech ostaneme s Talianskou identitou.

Reagovat
.13

AC parada, z toho timu konecne vdaka sebavedomiu mladych ide strach

Donna, Locatelli

je mi luto Dybalu, snad to nebude nic vazne, inak vyzera Juve byt nahrate, kedze zacali byt na nom dost zavisli (ale opravnene)

Reagovat
Spalovač šancí

AC udělá titul. Stačí mu jenom vyhrát zbývající mače

Reagovat
Panděvova ofina

Jakoby jooo no

Reagovat
pawelFCB

Dejme tomu par zapasu a vesmir bude zase v rovnovaze.

Reagovat
Airus

http://www.football-italia.net/93267/marotta-witsel-yes-berardi-no

ty komentáře mě nenaplňují velkým nadšením

Reagovat
Pettirosso

Gratulace AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda AC! Zápas jsem bohužel neviděl, neuznany gol Juve správně? I kdyz vidim, ze se tu nikdo neronever zčiluje

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal by som že to bol správny verdikt, aj ked Benatia loptu netrafil, v offside bol aj keď tesnom, prejavil záujem o hru a išiel do toho + svojim pohybom aj ovplyvnil Donnarummu.

Reagovat
Pinturicchio

Byl to Bonucci a netrefil, ten gól měl platit.

Reagovat
AC.Milan

nemel, zapojil se do hry

Reagovat
Pinturicchio

Měl, uznávají to všichni v Itálii. A pokud nebyl ofsajd, což nebyl, tak měl platit. Další dost nezvyklá věc je, že o takové situaci rozhodl rozhodčí za brankou, který neměl šanci vidět nic.

Reagovat
travis joe

Muntari, jsme si kvit.

Reagovat
10

to už jsme byli během toho zápasu, kdy Tagliavento neuznal regulérní gól Matriho...ještě 50 let to tady budu číst

Reagovat
AC.Milan

ale jo, mas pravdu, videl jsem az ted poradne na Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

To je syn toho Locateliho, co jsem kupoval v CM v sezóně 97/98?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi, že se jmenoval Tomas Locateli.

Reagovat
Zark
Reagovat
Milan.B

Reagovat
panca

Tvl může napsat někdo něco o průběhu zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Milána.

Allegri by si měl aspoň na 5 minut vytáhnout mozek z prdele a zamyslet se, jinak to bude horší a horší.

Reagovat
Milan.B

ten Dybala co??? stehno???

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
DelPiero137

V sezone kde ideme po LM ako zmyslov zbaveny sme porazil najsilnejsie tymy : Fiorentinu a Lyon po mega luck.

To je na zamyslenie...

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Pinturicchio

S Violou to mega luck teda rozhodně nebyl.

Reagovat
DelPiero137

Lyon som mysel myslel ze bolo stastie.

Kazdopadne otrasna vizitka a nemam dobry pocit z tazkych zapasov ale paradoxne mame vela bodov na kazdej fronte.

Reagovat
Pinturicchio

Promiň, myslel jsem, že myslíš oba zápasy.

Jak píšeš, hra stojí za prd, ale aspoň ty body bereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, každý zápas je jiný v LM třeba budem hrát s Realem, zalezem ta jak AC proti nám, karty se otočí a my je zabijem z brejků a pak tu budem vypisovat jak je ten tým úžasný.Každý zápas je jiný a tým hraje na co má.Včera AC hrálo na to co má, Ve všech ukazatelech Juve lepší ale na to se nehraje.V LM se situace může otočit, my můžem zaparkovat autobus a vyhrajem.

Reagovat
DelPiero137

Takze ak sme favorit nemame nato kvalitu resp.spravnu taktiku. Nemozeme sa vyhovarat nato ze super sa zatiahol.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluji práci, kterou odvádí Monty.

Bylo by zvláštní, kdyby šel z Milána zpátky domů, navíc může udělat v AC skvělou kariéru, ale Di Fra nebo on by měli přijít po Spalovi. Éra po Frantovi musí být zase římské krve.

Reagovat
Pinturicchio

Zápas blbec, se vším všudy, ke všemu zraněný Dybala. Pjanic měl být vyloučený, koledoval si tam o tři žluté karty (za to kopnutí míče měl dostat kartu, Poli ji za zakopnutý míč dostal), choval se jak malé, nezvládající děcko.

Nechci malovat čerta na zeď, ale ... Lazio nás celkem mlelo, Sassu jsme zničili díky té geniální půlhodině, Inter nás jasně přehrával, Udine jsem neviděl, ale podle komentářů to bylo taky pěkné trápení, AC nám včera nedovolilo nic, respektive jsme nebyli schopní si skoro nic vytvořit, Lyon, nebýt vynikajícího Buffona, taky neskončil vítězně. A to ani nezmiňuju, že ta hra je povětšinou dost hrozná, nevýrazná, nekoukatelná, profesorská.

Tohle všechno pramení z následujících věcí, ten hlavní je nevyhovující, úplně přečtené 3-5-2, ve kterém je Dybala nucený se stahovat pomalu na vlastní polovinu a je strašně daleko od branky. Tím pádem je Higuaín na hrotu odříznutý a musí tím dělat to, co Dybala - přebírat míče zády k brance, vymýšlet akce sám a potom chybí ve vápně, přitom jsme proti Sassu viděli, čeho je schopný, když se může soustředit jen na střílení gólů. Další bolestí je, snad je zatím, Alves, všechno se tahá přes jeho stranu, jakoby hráči čekali, že vymyslí něco spásného, přitom na druhé straně je Sandro hrající v úplné top formě ... co je nám to ale platné, když se jeho forma projeví jen směrem dozadu, protože akce jdou v 90% přes pravou stranu. Další průsery je absence Marchisia, jehož schopnost měnit tempo hry není nikdo schopný nahradit, a absence formy Khediry - to, co včera předváděl, bylo šílené a jestli měl 10% úspěšnost přihrávek, tak je to moc. Znovu mě včera nasral Bonucci, je hezké, že se snaží brát věci na sebe, jenže pokud potřebujeme vytvořit souvislý tlak, jsou nám jeho pozdravy divákům, kteří sedí v poslední řadě na San Siru, k ničemu.

Jak z toho ven? Allegri prostě musí změnit systém. Ten tým si říká o stromeček, s Higuaínem na hrotu, kterého budou podporovat Pjaca a Dybala (který tím pádem bude blíž k bráně) / Cuadrado, tím se taky částečně eliminuje nekreativita zálohy. Musí znovu do základní sestavy znovu začlenit Lichtsteinera. Khedira se musí dostat znovu do formy, případně nechat hrát Sturara.

Prohraná derby s Interem a AC mě mrzí, ale zatím není důvod k panice. V lize jsme pořád první, stejně jako v LM. Allegri se ale musí poučit ze svých chyb, loni to dokázal, snad se mu to povede i letos.

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
10

Udine nás normálně přehrávalo. Velkou část bodů jsme urvali díky individuální kvalitě Dybaly a Higuaina, jinak je to čím dál horší. Absence nějaký hry je do očí bijící.

S tou pravou stranou, kde je hlavní těžiště naší hry, máš pravdu, to je jeden z hlavních problémů. Všimni si, že se všichni hráči automaticky otáčí do hřiště na svojí silnější pravačku a dávají míč alibisticky hned doprava, Sandro může dělat náběhy jak chce, ale nikdo ho nevidí (snad jen Paulito). Je to viditelný a čitelný (viz heatmapa http://bit.ly/2eG5Imm). Dřív chodilo na pravou stranu taky víc míčů, ale pořád to Pirlo dokázal dát "přes nohu" na druhou stranu a hlavně tam byl Stephan kterej dělal nonstop náběhy do prostorů, což Alves nedělá, ten chce míč do nohy a pak zkoušet přešlapovačky zestoje jak Cuadrado. Další věc je, že byl nalevo Pogba, kterej tomu dával balanc a dokázal si na beka počkat a rozběhnout ho, Pjanić na LCM neudrží nic.

Reagovat
Pinturicchio

To přeházování na pravačku a posunování na pravou stran mě praštilo do očí v Lyonu. Pipita na levém křídle, mohl jít sám k bráně, on si to hodil na pravou, stáhl do středu a rozehrál na Alvese. Nechápal jsem.

Pjanic nehraje ideálně, to si nemusíme nalhávat. U něj doufám, že půjde nahoru s návratem Marchisia a až Khedira zase chytí formu. On je v té záloze teď v podstatě "sám". Nechci snižovat Pogbovy kvality, ale s Pirlem / Vidalem a Marchisiem / Khedirou v top formě se hraje určitě líp a snáz.

Reagovat
10

Ano, u Pjaniće se musí splnit úplně všechny podmínky, aby podával adekvátní výkony. To by ale na Juve stačit nemělo, zvlášť při absenci Claudia by měl právě on zvedat tu laťku, kvůli tomu za něj Juve dalo 32 mega. To on ale nezvládá...

Reagovat
Pinturicchio

Není lídr, nebyl a nebude, no, což té záloze chybí ze všeho nejvíc, podle mě víc než ta často zmiňovaná kreativita. Máme vůdce v bráně, obraně i útoku, ale záloze, která nás poslední roky zdobila, tohle, kromě Marchisia, chybí. A to nezapomínejme na to, že Claudiovi bude co nevidět 32.

Reagovat
10

Je to tak, takových hráčů je minimum. Neříkám, že je Witsel jedním z nich, ale dost by se teď hodil. Už v létě jsem si říkal, že nás to bude mrzet, že se to na poslední chvíli nedotáhlo...

Reagovat
Pinturicchio

Já nakonec překousnu osobní sympatie, které jsou stejně k hovnu, a budu si přát, aby přišel v zimě, ... to jsem dopadl.

Obrovská škoda, že se Marottovi a spol nepovedlo v létě udělat toho Mascherana.

Reagovat
Airus

Mám to podobně, s tím jak náš střed "šlape" bych skousnul i přichod Gustava nebo Matiče. Jen aby tam byla nějaká nová varianta

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

nejsme úplně v pozici, kdy si můžeme dovolit takový hráče odmítat, no

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Claudiovi bude 32 za 15 měsíců, rok a čtvrt, no. To je jako kdybych napsal, že Dybalovi bude co nevidět 25.

Reagovat
Pinturicchio

Jsem 2017 v hlavě nějak přeskočil.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Chápu, že už plánuješ přestupy hodně dopředu a skautuješ to na všech frontách.

Reagovat
Pinturicchio

Mám v plánu vzít Paraticiho místo, tak se musím činit.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
cresposuper

Jasne sme vas fakt neprehravali, na sance to bolo pomerne vyrovnane

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť jsme hráli úplné hovno, naše záloha se na tu interistickou vůbec nechytala.

Reagovat
Airus

8 střel proti našim 22, ale přesnost střel 66.7% Milan a neuvěřitelných 16,7% pro nás.

https://www.youtube.com/watch?v=TAryFIuRxmQ

Reagovat
Thorrin

Je někde online sestřih zápasu? Bohužel jsem ho neviděl. Jinak výhra nad Juve je velká paráda, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZINI ! FORZA MILAN !

Reagovat
Melchior

Včera tam bylo strašně moc hluchejch míst... Hernanes byl po většinu zápasu Hernanes a Mandzukić zase po svým příchodu byl moc Mandzukić. Tohle se bude muset fixnout, ideálně už v zimě. Protože letos už určitě nemůžem čekat 24 výher z 25 zápasů po tragickým podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera pekny zapas. Gratulacia nasim rivalom. Maju pekne rozbehnutu sezonu zatial. Paci sa mi to zapracovavanie mladych Talianov do timu. Young Gigi vcera v zavere fantasticky zakrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
10
Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Černoch s bílou rukou...

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
GEGE

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Furia Ceca

Koukal jsem ještě včera v noci na záznam a docela překvápko... Vůbec nejsme hladoví, hrajeme hrozně profesorsky, bez elánu. Hernanesovi a Cuadradovi by měl Allegri říct, ať se na ty rugbyový výkopy vyserou a raději nahrajou Higuínovi, protože jak ne, tak můžeme mít útočníka klidně za 300 mega a bude nám to prd platný. Docela mě včera sral i Bonucci, kterej zcela očividně není aktuálně ve svý kůži. O Pjanićovi a Alvésovi tu už byla řeč. Kdo naopak hodně potěšil, byl Barza, to je neuvěřitelný, jakou má rychlost v 35 letech!

Jinak by to chtělo už něco změnit, herně to je delší dobu bída... S Empoli jsme otáčeli, z Lyonu nebýt skvělýho Buffona bychom si odváželi trojku a včera rovnou prohra. Bohužel, blbý je, že když teď máme na marodce Pjacu s Dybalou, tak nový systém bude muset ještě pár dnů počkat... I když bůh ví, jestli s ním Allegri vůbec přijde.

Gratulace AC Tak snad dobrej vstup do sezóny neshodí lacinýma ztrátama s outsiderama a na konci bude třeba i stříbrná příčka. Přál bych jim to.

Reagovat
Hans82

Problem je hlavne v te zaloze misto aby tlacili mic stredem na utocniky tak to berou po kridlech a sup tam s centrem kdyby byl v utoku Mandzukic tak to chapu ale centrovat mice na Dybalu nebo Sandra je hovadina nase zaloha se boji jit to souboje jeden na jednoho a to je problem kurna jak by se ted hodil Coman misto Dybali

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě bych byl radši, kdyby Juve vyhrálo. Na druhou stranu bude SA vyrovnaná a atraktivnější!

Gól platit měl a zápas by vypadal jinak, ale jinak výkon AC byl opravdu sympatickej a minimálně na stejný úrovni Juve. Bod by byl si myslim spravedlivý pro oba, ale my máme na víc a tak jsem i rád, že odcházíme s nulou a třeba to s náma trochu hne.

Alves je mi míň a míň sympatickej, i když vim, že kvality má.

Snad se Dybala nezranil na delší dobu.

Chtělo by to novej impuls do sestavy.

Posadit už konečně Khediru.

Prodat Hernanese.

Lichtsteinera na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ať je AC jakej chce rival Bianconeri, tak bych je rád viděl šlapat touhle cestou. V Evropě a i jako konkurenci v SA. Mohli by prodat Kucku, protože ten mé sympatie k Milánu dost snižuje, ale nemůžu přestat obdivovat mladýho Gigiho.

FORZA SERIA A!

Reagovat
madridcan

Pre Juventus by mala byt jasna priorita Liga Majstrov. Derby zamrzi, ale stale su prvy a v klude.

Reagovat
smazaný uživatel

zmenu treba co najrychlejsie urobit. dufam ze nie Blanc ale

Reagovat
smazaný uživatel

Musi prijit nekdo psychycky silny penize jsou Sime-one.

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc je praveze z volnych trenerov najlepsia moznost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do mačacej riti už, to čo sú za výsledky FdB vspamätaj sa s tím tímom čo máš by si mal mať oveľa viac bodov. Ešte aj zasrané Crotone (nechcem uraziť Crotone len zdôrazniť ich ´´silu") nás porazí, pretože rozbije Milánsky betón!!! Je mi z toho na .

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa to deje z mojím milovaným Interom .

Reagovat
smazaný uživatel

Na mnoho vedoucich i hracskych pozicich jsou nekompetentni lide.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne! Je mi ľúto Handu, mal ísť radšej do prdele niekde lebo zostrne a nikdy v živote si nezahrá Champions league. Banega a Gabigol musia byť buď blázni alebo bezbrehý optimisti že k nám prišli. Snáď sa šikmooké vedenie by sa malo spamätať a zmeniť trénera. /len nie LvG/. No nič, FOOORZZZAAAA INTER! Always fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se divam na UTD tak mozna Mou bude taky brzy volny.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, áno ... CHELSEA 4 - 0 M UNITED

Reagovat
Mrvinho

Mně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ďáble!

Reagovat
olis

katastrofa, kludne sme mohli prehrat, obrana na urovni tej Benitezovej, stale nic nefunguje, od posledneho zapasu ziadny posun k lepsiemu, ako pozitivum vidim nasadenie Diawaru ktory odohral celkom slusny zapas ale k dokonalosti sa to ani nepriblizilo

po tomto zapase som sa nejak zmieril s tym ze Manolovi nie je sudeny uspech v Neapole a v zime nech radsej ide, myslim ze uz aj Sarri ho po tomto uplne odpisal, treba teraz podpisat docasne Kloseho alebo niekoho ineho - len nie Drogbu prosim - a v zime normalneho utocnika na dlhsiu dobu ale iny typ ako je Milik, pripadne navrat Duvana

o tyzden hrame s Juventusom, sme uplne v riti herne aj bodovo, som zvedavy na zostavu dalsie kolo, dufam ze Jorginho a Insigne si este posedia aspon jedno kolo a potom sa preberu a zacnu podavat vykony na ake maju

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Juve je tiez v riti takze sancu mate

Reagovat
olis

stale sto krat lepsie ako my

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Guidolin?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli by to dal ma 61 jeste by ho z tech debilu kleplo.

Reagovat
10

navíc už v Udine před 2 rokama ukončil trenérskou kariéru, protože už na něj ten tlak byl údajně moc...překvapilo mě, že šel pak do Swansea

Reagovat
Milan.B

skor ten Blanc

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že borci z Violy podrželi Sousu a začali dávat góly, už bylo na čase, aby to tam začalo padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sousa je dobrý tréner, bral by som ho do juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri je lepsi. Scudetto je samozrejmost, ale ak je fakt ambicia Juve momentalne hlavne LM, tak Allegri uz raz dosiel do finale a druhy krat ten Bayern kde kazdy cakal ze nas znicia tak nakoniec sme skoro( ) mi znicili ich.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho právě taky v merku.

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil bych ho do interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj chudak De boer talianska liga mu zatial nejde trebalo by tam niekoho kto ma skusenost s talianskym futbalom napr. Co som videl mozne nahrady tak sa mi najviac podobal alternativa Lorent Blanck ale dal by som de boerovi este sancu. Nechajme sa prekvapit Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

? ?

Reagovat
CubONE

13 bodov zo zapasov s Laziom, Violou, Sassuolom, Chievom a Juve je sen, neskutocne, ale styl vacsiny timov nam vyhovoval, az tolko sme tvorit nemuseli. Teraz hlavne zostat na zemi a do derby pozbierat 9 bodov.

Reagovat
Mrvinho

S takovýma týmama by mělo být minimálně 15

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

mám takový pocit, že tu opět začíná úřadovat Msgoo neboli smog s vícero nicky...

Reagovat
Pipo123

Totálne zlepená obrana takmer stačila na Torino, nebyť zase kreténa Parola, som si hovoril že ho mal rozhodca vylúčiť za ten karate zákrok, bez neho by sme to vyhrali. Ten hráč nás stál už dosť bodov a nechápem prečo ho Simone neposadí, lepšie by tam zahral aj Minala

Reagovat
Pipo123

Inak pre Murgiu

Reagovat
Pipo123

Za Laziu dnes nastúpil 9 hráčov ktorým nebolo viac než 23 rokov, tvl strašne omladenie za tie posledné roky. Vždy sme tam mali dôchodcov a teraz je tam mladá krv.

Reagovat
lucius6

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Reagovat
Alberto Aquilani

Szcesny je teraz jasná 1ka, za stavu 2:0 tam chytil čistý gól

Emerson slušne, ale ako som písal, je vymletý, naozaj

Z Fazia ide neskutočný klud, aj v situáciách, kedy sú ostatní pod tlakom, on úplne rutinérsky.

Paredes je zatial sklamanie, niečo viac o nom možno neskôr

El Sharaawy pri plnom počte vpredu nehrá preto, lebo hrá dobre len nejakých 20 minút. Začal výborne a od 25. minúty až do svojho gólu (niekde na konci) akoby v zápase ani nebol.

U Salaha si asi 10krát v zápase poviem, že je jak Gervinho, ale aj tak má 1+1.

Strootman je klúčový hráč AS!!!!!

Reagovat
10

Gervinho taky dělal čísla, první sezonu měl 9+12, před přestupem pak 6 gólů za 1000 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

U Paredese strašně záleží vedle koho hraje, s De Rossim si překáží a podle toho to pak vypadá. V zápasech bez DDR se mi líbil na pozici před stopery.

Reagovat
Alberto Aquilani

to áno, ale ani v tých zápasoch bez DDR to nebolo ešte úplne ono.

Reagovat
Pipo123

Ešte jedna poznámka k dnešnému zápasu, docela by ma zaujímalo prečo je možné že Hoedt aj Patric majú dobrú sezónu a patria k tomu lepšiemu v obrane. Buď ich dokáže ideálne využiť Inzaghi a to nedokázal v minulosti Poli, alebo sa obaja zlepšili. Ten Hoedt už nerobí také chyby, pozične sa zlepšil, vyzerá istejšie, len sa bojím že to je náhoda a znova sa zosype ako v minulej sezóne, uvidíme tých pár týždnov bez De Vrij hodne ukáže ako na tom celá obrana je

Reagovat
lucius6

Patric mě překvapuje, vůbec nic jsem od něj nečekal a on nakonec vypadá jako decentní hráč, což je podle mě super. Rozhodně bude v téhle sezoně potřeba vzhledem k naší marodce, která nás určitě bude provázet celou sezonu, jak tomu je ostatně vždycky.

Reagovat
Pipo123

Hraje výborne, dnes podľa mnohých náš najlepší hráč, najskôr začal na ľavej strane obrany kde to bolo trošku horšie, ale ke´d sa presunul na pravú stranu tak to bolo znova super. Dúfam že bude hrať aj na úkor Bastu, ten sa mi vôbec nepáči, nemá už rýchlosť, naopak Patric tam obehá celú pravú stranu. On je príjemné prekvapenie tejto sezóny, hraje zodpovedne, lopta mu neprekáža, ešte sa môže hodne zlepšiť

Reagovat
Alberto Aquilani

ad. Paredes:

Paredes sa proste bude musieť naučiť hrať na väčšom priestore, viac behať a byť dominantnejší. V Empoli hral defakto len kúsok pred stopérmi a moc sa ztadial nehýbval, bol ten, ktorý tie akcie rozohrával, vedel si v tých ťažkých situáciách poradiť, aby to ostatní nemuseli odkopávať bohvie kam. Hlavne hrali ale 4-3-1-2, kde mal v zálohe po stranách Zielinskeho s Crocem, na ktorých to vedel hned hodiť a ktorí mu to tam obehávali. "Pizarro" u Spallettiho je však iný. Trochu som si myslel, že to bude Spal hrať podobne s ním aj u nás - So Strootmnom a Radjom na LCM a RCM, ale nehrá to tak a Paredes, hlavne ked hrá s De Rossim, je dosť neužitočný.

Reagovat
lucius6

Immobile naprosto úžasnej gól a Parola snad nemá cenu komentovat, tohle byla neskutečná blbost, ale bod z Turína je i tak hodně fajn.

Reagovat
Pipo123

Na Bolognu by som kľudne dal stred Savič- Cataldi - Murgia, určite by to nebolo horšie než keď tam hraje Parolo. Murgia dnes za 15 minút ukázal viac než Parolo za celú sezónu

Reagovat
Pipo123

na Cagliari

Reagovat
Stiksxx

de Boera už musí vyhodit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď Džeko bude takto hrať už stále, a nemyslím tým len góly. Paredes ide tež herne hore, zo začiatku si sezóny si musel zvykať na trošku iný systém a spoluhráčov ale podľa mňa z neho časom bude veľmi dobrý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dufam ze je posedny den Franka. 12 zapasov 6 prehier, myslim si, ze stacilo experimentu. Ako povedal Bergomi, jeho styl by sa mozno hodil do Anglicka alebo Spanielska, na Taliansko nestaci.

Bol to moj oblubeny futbalista, ale toto mu nevychadza.

Tie mena nastupcov su celkom divoke a kedze nase vedenie vie o futbale velku mindzu, bojim sa dalsieho experimentu.

Mandorlini, Pioli, Blanc, Guidolin.. som zvedavy.

Mozno by nakoniec to mohol dat ten Blanc na dve sezony a potom pride Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež by ...

Reagovat
Votas

než vyhodí Boera, tak by měli vypadnout všichni klauni ve vedení, kteří ho přivedli. Jako co čekali, že zvládne týpek z Holandska bez jakýhokoli povědomí o Itálii s 10 denní předsezónní přípravou? Ono se právě o žádným jeho stylu ani mluvit nedá, protože ho neměl šanci do těch hráčů dostat. Hned po nich bych pak vyházel polovinu kádru. Ti hráči mají otřesnej přístup a uráží historii Interu. Pak může být na řadě Frank.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym uplne suhlasim, ved uz ked prichadzal som aj ja vravel, ze toto si snad robia srandu, presne ziadna skusenost s talianskom okrem moznoze dovolenky v bibione.

ten klub hnije zvnutra, sa cudujem ze Zanetti tam este je miestami.

hraci v time a ich pristup je tiez tragedia. tam by som mozno nechal tak polovicu hracov vyhadzal

Reagovat
Votas

Teď z toho už nejde vyjít dobře. Když ho vyhodí, tak jsou diletanti, že ho vůbec dovedli, když nevyhodí, tak je sezona v hajzlu. Já osobně bych ho nechal a rozdal pokuty hráčům. Oni to mají tak nechutně v paži, že prostě ani nevíme, jak chce vlastně FDB hrát. Jeho první zápasy sme presovali jak blázni, teď tam pobíhá banda bezhlavých krocanů a schovává se před balónem...pochybuju, že ten novej postup po nich chce FDB. Do toho prohrajou snad každej 50/50 souboj o míč. S tím podle mě trenér moc nenadělá a musijou se vzpamatovat hráči, ať už bude koučem kdokoliv. Kdyby přišel někdo novej, tak to zas bude jenom impuls a po dvou zápasech na to začnou srát, protože jsou nedotknutelní. Hovno...vyházet je bagrem.

Reagovat
10

jaký hráče teď konkrétně myslíš?

Reagovat
Votas

Brozovič, Jovetič, Perišič, Eder, Santon, Nagatomo, D´Ambrosio, Ranocchia, Melo,

Reagovat
10

Hlavně u Chorvatů je ten přístup asi dost problémovej, to už jsem si všimnul...on s tím teď má problémy i Mandžukić u nás. Banega asi taky narazil, v tomhle bude FDB nekompromisní...

Reagovat
lnterista

Chybi mi v tymu osobnost..to je tam samej namachrovanej spratek.

Samuel, Javier, Cuchu, Maicon, Milito... staci co mame za kapitana to je proste neco

Reagovat
smazaný uživatel

sice chorvati su moji favoriti ale musim suhlasit. Santona som zacal brat a vcera spravi taky faul ako keby chcel zu penaltu vyrobit. Eder vcera makal inak celkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Pošavec z Palerma dva góly pomedzi nohy - to asi nebude náhoda, či?

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/93372/juve-join-milan-pepe-interest

Další ultimátní sympaťák do sbírky.

Reagovat
smazaný uživatel

viem si predstavit v jednom time Pepeho a Felipeho Mela :)

Reagovat
Pinturicchio

+ Vám místo Lichtsteinera můžeme poslat Alvése, pokud se nerozehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

3 cervene do polcasu jak nic :)

Reagovat
Pinturicchio

Co ten FdB, odvolají ho dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ale ludia vo vedeni interu su nepredvidatelni.

Reagovat
Pinturicchio

Ten Blanc by nemusel být špatný, ne? Hrál v Neapoli i v samotném Interu, takže Itálii zná, působí inteligentně (i když to jsem psal i o FdB ), ve Francii byl úspěšný nejen s PSG, ale i s Bordeaux.

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligence a schopnost vést fotbalové mužstvo na sobě nezávisí, takže bych FdB nezatracoval. Itálie není pro každého. A jak to můžeš vidět na hřišti i v hledišti, o inteligenci to leckdy opravdu není.

Reagovat
Pinturicchio

Máš recht, no.

U Interu to asi bude opravdu spíš v tom, jak píše výš Votas, o přístupu některých primadon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

To snad ne! Jediná výhoda je, že Real má ban a nemůže doplnit kádr, kdyby Pepe odešel.

Reagovat
Pinturicchio

A jednají s ním o nové smlouvě.

Reagovat
Votas

Statistická zajímavost...každý zápas, ve kterým Gary Medel neodehrál 90 minut, tak jsme vyhráli.

Reagovat
Votas

http://www.football-italia.net/93374/medel-faces-punishment-tackle

žeby blessing in this guys???

Jestli dají FDB ještě jeden zápas, tak doufám, že zkusí hrát ten svůj fotbal. On je Medel celkem zbytečnej, když hrajeme na držení míče, tak to třeba bez něj bude účinnější. Každopádně lepší, ať vyletí se svým fotbalem, než tady tím pseudo-ita-hybridem, kterej praktikujeme poslední zápasy.

Reagovat
FuckT

“I was afraid he [Ferrari] could have hurt me with that tackle. I'm sorry, I lost my head.”

That one? Seriously? It is not football anymore, but homoball.

Reagovat
danko10

On by sa nám nakoniec ten Rincón sakra hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky 9.kola na foru

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele