Serie A - preview 9. kola

26.10.2013, 09:41, aktualizováno 27.10.2013, 08:57
Previews
Suverénní AS Řím zajíždí do Udine a další výhrou může stanovit italský rekord. V jeho zaváhání budou doufat Neapol, která hostí Turín, a hlavně Juventus hrající proti Janovu. AC Milán se pokusí potvrdit stoupající formu v Parmě, Fiorentina zajíždí na půdu Chieva a kolo uzavře trápící se Lazio s Cagliari...
SSC Neapol - Turín FC  (neděle 12:30)
SSC Neapol v minulé sezoně ještě pod dohledem Waltera Mazzarriho proháněla Juventus na špici tabulky, dnes tomu není jinak. I přes mnohokráte zmiňované odchody hráčů typu Edinsona Cavaniho nebo Morgana De Sanctise se Neapol opět v plné síle uchází o mistrovský primát. Dalším krokem k němu je výhra nad FC Turín.

Partenopei přišli v přímém střetu s AS Řím o ligovou neporazitelnost, která zahrnovala sedm ligových utkání. Pokud si vzpomínáte na konec minulé sezony, její poslední zápas Neapol prohrála. A hádejte, kdo ji pokořil. Poslední dva duely s římskými Vlky zkrátka Neapoli nevyšly. Přesto mohou být pod Vesuvem vcelku spokojeni, což fanoušci dávají najevo zvláště během atraktivních zápasy milionářské Ligy mistrů. Výletu do Francie na Stade Vélodrome skupiny italských příznivců rozhodně nelitovaly, neboť si Partenopei odvezli všechny tři body domů. Marseille stihla gólem Andrého Ayewa pouze korigovat výhodu, kterou Neapoli daly branky Josého Callejóna a také mladíka Duvána Zapaty.

Budoucnost mladého střelce je ve hvězdách, protože dle mínění mnohých jako záskok za numero uno (Gonzala Higuaina) nestačí. Alespoň částečně však Zapata svou cenu dokázal právě v utkání s Marseille, kde si odbyl střeleckou premiéru. Schopnosti Zapaty i celého týmu budou nyní potřeba více než kdy jindy, protože pokud lze nějaký tým z pohledu Partenopei označit za vyloženě nepříjemný, pak je to právě turínské FC. V posledních osmi vzájemných zápasech totiž svěřenci trenéra Giampiera Ventury vyhráli nad Neapolí hned třikrát, třikrát si oba týmy body rozdělily. Ještě horší formu mají Napolitánci na vlastním stadionu, na jehož půdě neporazili Granatu od roku 1995.

Pro trenéra Rafu Beníteze evidentně nastal ideální čas ke změně této statistiky. Mrzutostí španělského taktika je určitě absence zraněného Juana Zunigy. V plném počtu není ani Turín, Ventura se musí vypořádat se zraněními zkušeného záložníka Mattea Brighiho, obránce Cesare Bova, mladého útočníka Marcela Larronda a také Guillerma Rodrigueze. Přesto se turínskému týmu daří prohánět slavnější kolegy v první desítce a vděčit za to může především formě Alessia Cerciho. Mladý útočník, který fotbalově vyrostl v AS Řím, vytvořil zajímavou dvojici s talentovaným Cirem Immobilem, a nyní se šesti zásahy sídlí na druhém místě tabulky střelců.

Kvality svého týmu vyzdvihl i generální ředitel Granaty, pan Antonio Comi. Bývalý aktivní fotbalista byl očitým svědkem skvělého výkonu svého klubu v posledním utkání proti Interu Milán, v němž Alexandr Farnerud poslal Turín do vedení. Především díky dvěma gólům Rodriga Palacia se ale o bodový příděl domácí museli obávat. Kýženou remízu proti favoritovi zajistil gólem z devadesáté minuty střídající mladík Nicola Bellomo. Připíše si Turín další cenný skalp?
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Mesto, Albiol, Fernandez, Armero - Džemaili, Behrami - Mertens, Hamšík, Insigne - Higuain
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Darmian, Glik, Moretti - D'Ambrosio, Gazzi, Vives, Bellomo, Pasquale - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - AC Milán  (neděle 15:00)
Širší veřejnost možná AC Milán vytýkala nestálé výkony a pro fanoušky byl herní projev občas určitě zklamáním. Rossoneri však své rány zahojili na půdě soutěže, kterou mají vepsanou do DNA - milionářské Ligy mistrů. Teď je ideální čas pro to, aby v nastoleném trendu pokračovali.

Výhra nad ambiciozními Zebrami ukázala, že AC ještě zdaleka neřeklo své poslední slovo a nadále se s ním musí v boji o evropské poháry počítat. Po utkání s Udinese jej však čekal test nejtěžší - milánský tým prověřila katalánská Barcelona. Souboj starých známých přitahoval pozornost mnohých a domácí hráči museli na San Siru předvést velmi dobrý výkon, aby navázali na předchozí úspěchy. To se jim zčásti povedlo, protože týmový projev pomohl Rossoneri ke konečné remíze 1:1.

Na branku Brazilce Robinha sice odpověděl krátce po inkasovaném úderu Lionel Messi, víc ale flexibilní obrana Martinovu týmu nedovolila. Po problematické sérii osmi zápasů s jedenácti body na kontě se Diavolo, zdá se, opět zvedají. To si ostatně myslí také náhradní brankář Marco Amelia. V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport muž, který se pyšní titulem mistra světa, uvedl: "Nezačali jsme dobře, ale teď se znovu dáváme dohromady. Proti Barceloně jsme předvedli dobrý výkon a bod je pro nás úspěchem. Naším cílem nyní zůstává snaha přenést dobré výkony také do Serie A a stoupat tabulkou co možná nejvýš. Bod proti Kataláncům je sice dobrý, ale předvedená hra proti tak skvělému týmu je ještě lepší," uvedl zkušený brankář, který v Lize mistrů odchytal celý zápas.

K utkání se slavným protějškem se vrátil také poslední dobou kritizovaný trenér Massimiliano Allegri. Po zápase uvedl, že "i Milán měl své šance na vítězství, ale neproměnil je." Milánští ďáblové dlouhodobě působí jako evropský fenomén na půdě Ligy mistrů, převážně se však jedná o minulé vzpomínky, které činí Milán velkým. Současná pozice slavného týmu již není tak neotřesitelná, což dokazuje právě výpadek formy na úvod Serie A. Především první zápas, který skončil výhrou Hellasu Verona, byl pro Allegriho a spol. velmi skličujícím zážitkem. Nyní se AC postaví Parmě.

Donadoniho svěřenci se také mohou "pyšnit" vzpomínkami na Hellas, v posledním kole je totiž nováček díky dvěma zásahům mladíka Jorginha ze značky pokutového kopu těsným rozdílem porazil. Současné třinácté místo, které Ducali obývají, rozhodně neznamená maximum. Vzpomeňme na minulou sezonu, v níž Donadoniho tým skončil na solidním desátém místě. K tomu můžeme přičíst posily typu Antonia Cassana či Waltera Gargana a vyjde nám velmi nebezpečný celek. Právě uruguayský defenzivní záložník bude jedním z klíčových hráčů celého střetnutí.

On sám si je tohoto faktu vědom, neboť v rozhovoru pro Parma Channel uvedl: "Čeká nás velmi atraktivní a těžká bitva. Musíme jako tým táhnout za jeden provaz. Pokud se nám to podaří, mohli bychom si nějaké body nechat doma. Všichni tady vědí, jak velkým týmem AC je. Když jsem nastupoval za Inter, právě utkání s městským rivalem pro mne osobně bylo skvělým zážitkem. Mají skvělý tým, což dokázali v zápase s Barcelonou. Doufám, že využijeme našich předností a získáme respekt i body," uzavírá zkušený Gargano.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Felipe, Lucarelli - Biabiany, Gargano, Marchionni, Parolo, Gobbi - Cassano, Amauri
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Abate, Silvestre, Zapata, Constant - Montolivo, De Jong, Muntari - Kakà - Matri, Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (neděle 15:00)
Oba tradiční týmy se utkaly již mnohokrát a téměř vždy se jednalo o atraktivní duel. V neděli odpoledne to bude trochu jiné, protože se nedočkáme souboje veteránů Francesca Tottiho s Antoniem Di Natalem. Prve jmenovaný klenot Římanů je totiž kvůli zranění na měsíc mimo hru.

Po výhře nad Cagliari, kterou zajistily branky Danila a právě snad nesmrtelného Di Nataleho, se Zebry utkaly s milánským AC. Na každou výhru ale reagují svěřenci trenéra Francesca Guidolina prohrou, což je stojí příliš mnoho bodů. Nejinak tomu bylo v Miláně, na San Siru totiž rozhodla jediná branka Valtera Birsy. Rossoneri tak jen potvrdili smutnou venkovní statistiku Zeber, kterým se nepodařilo na poli soupeře zvítězit již čtyři zápasy v řadě. Přesto je podle trenéra Guidolina výsledek nezasloužený.

V pozápasovém rozhovoru sdělil novinářům své pocity: "Myslím, že jsme si zasloužili lepší výsledek. Co teď nutně potřebujeme, jsou další tři body. Musíme zlepšit naši hru, která se mi poslední dobou moc nezamlouvá. I přesto jsem viděl některá pozitiva, jako například zrychlený přechod do útoku, lepšící se defenziva a především nálada týmu - hráči jsou hladoví po úspěchu a je z nich vidět odhodlání," chválí Guidolin své svěřence.

Udinese se často opírá o výkony nestárnoucího kapitána Antonia Di Nataleho, jehož střelecký instinkt již mnohokrát Zebry spasil. Populární Toto skóroval také v posledním vyhraném utkání a na svůj účet si připsal již třetí branku v osmi zápasech. Klasického měření sil s vrstevníkem Tottim se však v nejbližší době nedočká, což by pro domácí tým mohlo být výhodou. K osobnosti Di Nataleho se ve čtvrtečním interview pro Udinese Channel vyjádřila bývalá opora Vlků i Zeber, útočník Abel Balbo.

"Di Natale je podle mne nesmrtelný. Udržuje si skvělou formu, která pomáhá celému týmu už dlouhé roky. Na souboj Tottiho s Di Natalem jsem se vždycky těšil. 'Toto' je inteligentní fotbalista se skvělou technikou a lídr celého týmu, je opravdovým příkladem pro všechny hráče kolem sebe," chválí střelec střelce.

Na příklady hodné napodobení je bohatý také Řím. Ať už to jsou ikony Francesco Totti či Daniele De Rossi. Po jejich bok se možná zařadí stoupající hvězda v podobě Alessandra Florenziho. Po hostování v Crotone se hbitý záložník vrátil už do 'Zemanlandie' a jeho potenciál využívá také současný trenér Rudi Garcia. Když měl Florenzi porovnat styl obou zmíněných pánů, vyzdvihl práci nově jmenovaného Francouze. "Teď se na trénincích tolik nesoustředíme na hru s balonem, trenér po nás nechce ani takovou fyzickou zátěž. Na první pohled to možná nedává smysl, ale na výsledcích vidíte, že to funguje. Utkání si užíváme a já jsem poctěn, že mohu nastupovat vedle hráčů jako jsou De Rossi nebo právě Totti," dodává mladý reprezentant.

O rekordu, kterému se AS může přiblížit, už se psalo mnohokrát. Impresivní skóre 22:1 i 24 bodů na kontě mluví ostatně dost jasnou řečí - Vlkům prospěla změna trenéra a nové posily výborně zapadly do jeho systému. Trenér Garcia se již několikrát zmínil o své motivaci a rozvádí ji také nyní: "Jsem šťastný za hráče a především za naše fanoušky. Chci, aby se obě skupiny bavily a fotbal si užívaly," uvádí jednoduchý recept na štěstí.

Klíčovou roli v posledních utkáních sehrála především ofenzivní vozba v podání Alessandro Florenzi - Francesco Totti - Gervinho. Problém by mohl nastat nyní, když pro zápas s Udinese je schopen nastoupit pouze nejmladší z nich. Místa zraněných hráčů by měli zaplnit Adem Ljajić a Marco Borriello. Souboj Giallorossi s Bianconeri je vždy atraktivní, neboť v posledních šesti vzájemných duelech padly průměrně tři góly na zápas. Dočkáme se dalších brankových hodů?
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Heurtaux, Danilo, Naldo, Basta - Gabriel Silva, Pinzi, Allan, Lazzari - Muriel - Di Natale
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castán, Balzaretti - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Borriello, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Ačkoli Bianconeri nezažívají ideální start do nového ročníku, stále je to jeden z nejlepších italských týmů a hlavních favoritů na mistrovské Scudetto. Na hřišti slavného Realu Madrid se neméně slavný italský tým prezentoval výborným výkonem - bude v něm pokračovat i proti Janovu?

Do Madridu možná cestovali svěřenci trenéra Antonia Conteho v roli mírného outsidera, ale hlavní španělské město opouštěli se vztyčenou hlavou. Vzhledem k aktuální formě obou mužstev není divu, že média vesměs Juventus odepisovala. Stará dáma ale opět ukázala svoji sílu a i přes prohru na stadionu Santiaga Bernabéua nadále žije. Výsledek by mohl být lepší, ale cestu Juventusu za třemi body občas přibrzdil přinejmenším sporný výrok sudího Manuela Gräfeho. Německý arbitr pískl penaltu ve prospěch domácích, poté vyloučil obránce Giorgia Chielliniho. K utkání se vyjádřila řada fotbalových osobností. Jednou z nich byl i zkušený milánský obránce Alessandro Nesta, který přes svůj profil na sociální síti napsal: "Zastavte toho rozhodčího! Pískl penaltu, kterou by si v Itálii nikdo nedovolil posuzovat jako možnou. Až do té chvíle hráli Italové velmi dobře. Co dobré nebylo, byl výkon sudího," nebral si Nesta servítky.

Ani poslední ligové utkání nevyšlo Staré dámě zcela podle představ. Tedy, vyšlo by, nebýt několikaminutového výpadku, během něhož na dva obdržené góly reagovala Fiorentina čtyřmi vstřelenými. Hvězdou zápasu byl neoficiálně zvolen Pepito Rossi, autor hattricku. Po dlouhých patnácti letech se Fialky dočkaly revanše a porazily Bianconeri na svém hřišti. Příval špatných zpráv nekončí, mimo hru jsou totiž pro utkání s Grify Mirko Vučinić, Fabio Quagliarella, Stephan Lichtsteiner a Simone Pepe. Od úvodu by naopak měli naskočit Carlitos Tévez a Fernando Llorente.

I přes ztrátu bodů ale Juventus nadále bojuje o přední příčky a na zatím suverénní AS Řím ztrácí Conteho svěřenci jen pět bodů. To Janov má zcela jiné starosti. Jeho současná patnáctá příčka ještě může být vnímána jako úspěch, za který fanoušci vděčí dvojici Alberto Gilardino - Gian Piero Gasperini. Prve jmenovaný střelec konečně prolomil smůlu a v minulém utkání dvěma góly pomohl Janovu ke třem bodům proti Chievu. A zkušený trenér od svého usednutí na lavičku Grigů pro ně získal ve dvou zápasech čtyři body. Po předchozím angažmá neúspěšného trenéra Fabia Liveraniho se jedná o pozitivní změnu, i když výsledky nemohou být zcela směrodatné. Janov se totiž v obou zápasech postavil týmům, které také čelí spodním příčkám Serie A.

Do Turína nezavítá zraněný Emanuele Calaió, doma zůstane také Mario Alberto Santana. V posledním zápase hraném na Juventus Stadium se oba týmy rozešly smírnou remízou 1:1. Favoritem je ale nadále Conteho výběr, protože celek z Janova zde vyhrál naposledy v sezoně 1990/1991. Vylepší si statistiky pod novým trenérem?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Pogba, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Tévez, Llorente
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Portanova, Manfredini - Vrsaljko, Biondini, Bertolacci, Marchese - Kucka, Gilardino, Antonelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 5.75 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Pokud nechce veronský tým postupem času bojovat o samotné přežití v Serii A, jeho pád se musí okamžitě zastavit. V současné době se Chievo nachází v tísnivé situaci, kterou se pokusí vyřešit proti Fiorentině. Fialky ale v minulém kole ukázaly, že rozhodně ještě neskládají zbraně.

O výjimečně atraktivním utkání mezi Fiorentinou a turínským Juventusem jsme nejen my napsali mnoho řádků - nemá tedy smysl podrobněji se k zápasu vracet. Krátké nastínění děje však pro další vývoj Fialek neuškodí. Pro hráče trenéra Vincenza Montelly je důležitý především fakt, že se nevzdali ani za nepříznivé situace. Prohrávat se Starou dámou o dvě branky po poločase, to je velice chmurná vyhlídka na tři body. Ani proti favorizovanému celku ale Viola nevyklidila pole a především díky hattricku skvělého Pepita Rossiho se toskánský tým mohl radovat z cenných tří bodů.

Ty jej posunuly vstříc první pětici nejlepších týmů, neboť na čtvrtého nováčka z Verony ztrácí Viola jen jediný bod. O něj se utká s dalším veronským týmem; v neděli odpoledne totiž přijede pro body na půdu sousedního Chieva. Tamní trenér Giuseppe Sannino nejspíš prožívá velmi nešťastné období, protože jeho týmu se nedaří ani herně, naděje do něj vkládané nenaplňuje ani výsledkově. Série šesti porážek v dosavadních osmi kolech vzdaluje Chievo Verona od první desítky mílovými kroky, v současnosti je tradiční italský celek až devatenáctý.

Strůjcem posledních starostí trenéra Sannina se stal Alberto Gilardino, jenž v minulém zápase dvakrát překonal brankáře Christiana Puggioniho a vystřelil tři body Janovu. Naději na lepší budoucnost sice Chievu krátce po změně stran ukázal Simone Bentivoglio, se štěstím zakončující Gilardino ale opět uvrhl optimismus veronských mimo jejich současné možnosti. Aby potíží nebylo málo, bývalý obránce Fiorentiny Dario Dainelli je zraněn. To se týká také jeho spoluhráčů Alessandra Bernardiniho, Alessia Sesty a Boadua Acostyho. Gennaro Sardo a Luca Rigoni nemohou nastoupit z důvodů karetního trestu.

Zmiňovaný triumf nad Starou dámou vynesl Fiorentinu na šestou příčku a protáhl její neporazitelnost v Serii A na tři zápasy. Trenér Vincenzo Montella ostatně sám prohlásil tuto výhru za jednu z největších ve své kariéře, k čemuž určitě pomohl i fakt, že tři body si Viola nad Juventusem připsala po patnácti letech! Přesto se mladý trenér a bývalý útočník nemůže plně radovat. Jednak musí dělit síly svých svěřenců mezi ligovou scénu a zápasy Evropské ligy. Především se však musí stále obejít bez svých největších hvězd.

Mezi ně patří například Mario Gómez, Ahmed Hegazy, Ante Rebić, Josip Iličić a veterán Massimo Ambrosini. Všichni tito hráči nejsou zdravotně zcela v pořádku, takže místo vedle excelentního Pepita Rossiho pravděpodobně zaujme Joaquin. Historické statistiky také favorizují Violu, která v devíti posledních kláních na stadionu Marc'Antonio Bentegodi zvítězila pětkrát, jen dvakrát se radovali domácí hráči.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Claiton, Cesar, Dramè - Estigarribia, Bentivoglio, Radovanović, Hetemaj - Paloschi, Thereau
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Roncaglia, Rodriguez, Savić - Cuadrado, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Joaquin, Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.40 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Sicilská Catania se bude před vlastními fanoušky pokoušet napravit svou reputaci a zapsat si do tabulky podruhé tři body. Motivací bude pro hráče změna trenéra, protože premiéru na lavičce zažije Luigi De Canio. Pomůže tento tah Slonům k toužebně očekávanému vítězství?

Rolando Maran - jméno v minulé sezoně oslavované, v té současné však převážně zatracované. Ambiciózní trenér převzal Slony po úspěšném Vincenzovi Montellovi a jeho absenci dokázal nahradit téměř okamžitě. Sloni dokonce pomýšleli na evropské poháry. I kvůli odchodům klíčových hráčů ale sicilský tým nedokázal v dobře započaté práci a výsledkem je současná sedmnáctá příčka. Vedení klubu proto bylo donuceno k závažnému rozhodnutí a po dlouhých týdnech plných spekulací trenéra Marana odvolalo. Kormidla se místo něj ujal Luigi De Canio.

Maranovi "zlomila vaz" poslední porážka na hřišti Cagliari. Po brance Gonzala Bergessia se sice hosté dostali do vedení, ale góly Victora Segunda Ibarba a především Mauricia Pinilly definitivně zpečetily Maranův osud. Po prohraném utkání zveřejnila Catania toto jednoduché prohlášení: "Z celého srdce děkujeme trenéru Maranovi za práci, kterou pro klub odvedl, a přejeme mu jen to nejlepší do dalšího angažmá," s tím, že do funkce jmenovalo právě Gigiho De Cania.

Se záchranářskými pracemi má již bývalý trenér janovského CFC několik pozitivních zkušeností, neboť nejprve v sezoně 2002/2003 v první lize udržel Regginu, následující rok se mu totéž povedlo se Sienou. Do boje o příští ročník Serie A vytáhlo také Sassuolo, které zatím ze všech tří nováčků prokazuje nejhorší výkony. Osmnáctý celek tabulky v minulém kole teprve poprvé v sezoně zvítězil, když porazil podobně ohroženou Bolognu. Dva rychlé zásahy dvojice Domenico Berardi - Antonio Floro Flores Rossoblu zaskočily a pro Sassuolo znamenaly první tři body.

Výhra v Catanii by Sassuolu pomohla k úniku z pásma sestupu, navíc by s největší pravděpodobností ambiciozní celek dostal právě na místo svého soupeře. Catania bude mít obtížnou pozici, protože mimo hru jsou zranění Nicolas Spolli a Giuseppe Bellusci. Po červené kartě z předchozího duelu si nezahraje ani zkušený Nicola Legrottaglie. Hosté přijedou bez několika důležitých hráčů - zranění nepustí do zápasu pilíře jako Carl Valeri, Emanuele Terranova, Aladje Gomes a Gaetano Masucci. Oba soupeři se utkali naposledy minulý rok, duel v rámci Coppa Italia skončil těsnou výhrou Catanie. Komu se podaří podruhé v sezoně zvítězit?
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Frison - Capuano, Gyomber, Rolin, Biraghi - Izco, Almiron, Plašil - Castro, Bergessio, Barrientos
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Bianco, Acerbi - Schelotto, Kurtić, Marrone, Laribi, Longhi - Floro Flores, Berardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - AS Livorno  (neděle 15:00)
Celá Bologna zažívá doslova kritické chvíle. Jako jediný tým celé soutěži zatím Felsinei ještě nevyhráli, jejich skóre dosahuje k téměř hrůzostrašné bilanci 9:22. S pouhými třemi body na svém kontě nyní Bologna dává trenéru Piolimu poslední šanci - využije ji zkušený trenér proti Livornu?

Nyní se Bologna bude snažit svou reputaci napravit a získat první tři body. Minulý zápas byl důkazem jasného zlepšení, které však ještě k výhře nevedlo. Felsinei si vytvořili místy až drtivý tlak, když na bránu Sassuola vyslali sedmnáct přesných ran, k tomu přidali ještě čtrnáct rohových kopů. Ani zvýšená aktivita se ale zatím nevyplatila, takže si Sassuolo mohlo připsat první výhru v sezoně. Nyní by se jí ráda dočkala i Bologna, která opět nastoupí proti nováčkovi letošního ročníku.

Vedení domácího celku dalo jasně najevo, že svému trenérovi nadále věří, čehož si Pioli váží. Také zkušený taktik ale vidí, že jeho práce zatím nenese dobré výsledky. Stále však doufá v brzký zvrat k lepšímu: "Kdybychom hráli proti všem našim dosavadním soupeřů stejně, jako jsme to udělali proti Sassuolu, byli bychom v tabulce mnohem výš. Potřebujeme jen vydržet a co nejdříve zlomit naši smůlu. Jsem přesvědčen, že se to stane již proti Livornu. Tým dal do zápasu se Sassuolem všechno, byl jsme nadšený z našeho výkonu. Patří nám sice poslední místo v tabulce, ale je to hodně nezasloužené," tvrdí Pioli.

Livorno má na svém kontě již dvě výhry, když nejprve v souboji nováčků porazilo Sassuolo poměrem 4:1, dvě branky Brazilce Paulinha potopily také Catanii. Od té doby (třetí kolo) však Livorno nedokázalo zvítězit. K tomu můžeme počítat také minulé utkání se Sampdorií, které Blucerchiati díky dvěma nařízeným penaltám zvládli lépe. Trenéra Davideho Nicolu trápí především ofenzivní složka jeho týmu, neboť Paulinho neskóroval celých pět zápasů po sobě, jeho společník v podobě Innocenta Emeghary se netrefil již šestkrát. Dlouhý půst by mohl být přerušen právě proti poslednímu týmu.

Toho se však v dresu Amaranto nedočká záložník Leandro Greco, který musí zápas vynechat ze zdravotních důvodů. Pokud by Pioliho tým nedokázal vytěžit z jeho absence maximum, mohl by se šedovlasý lodivod stát třetím předčasně vyhozeným trenérem letošního ročníku. Statistiky mohou těšit spíše Bolognu, protože při obou předchozích zápasech italské první ligy se radovali z výhry právě Felsinei.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Sørensen, Natali, Mantovani - Garics, Kone, Khrin, Laxalt, Čech - Diamanti - Cristaldo
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Emerson, Ceccherini - Schiattarella, Luci, Biagianti, Lambrughi - Emeghara - Siligardi, Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Římskému celku úvod sezony nevychází, což dokumentuje nejen na půdě Serie A, ale také v evropských pohárech. Současná devátá příčka rozhodně není pro náročné tifosi uspokojivá a osud trenéra Petkoviće možná záleží i na nedělním zápase. Lazio bude čelit sardinskému Cagliari.

Pokud by si Lazio stěžovalo na náročný program, musíme mu dát za pravdu. Utkání Serie A jsou v kombinaci s Evropskou ligou velmi těžkým oříškem. Poslední utkání svedlo Biancocelesti dohromady s kyperským Apollonem Limassol, který i přes veškerou snahu hostí vydržel a po konci utkání se mohl radovat z cenného bodu. Ani pouhý bod z Nikósie však Petkovićovy hráče nepřipravil o druhé místo, takže Římané mají ve skupině J nadále postup ve svých rukou.

Matný výkon s podceňovaným soupeřem však ještě posílil spekulace médií o případném odvolání stratéga Petkoviće do té míry, že římský klub musel vydat oficiální prohlášení a zprávu dementovat. Kdyby se ani proti Cagliari nedokázalo mužstvo vzchopit, možná by bylo na místě další prohlášení, tentokrát však opačného rázu. Současné situaci v hlavním městě se podivuje také Massimo Oddo, bývalá to opora laziale.

Po pátečním tréninku se Oddo rozhodl svůj názor ventilovat pomocí médií: "Sice plně nerozumím záměrům majitele a nevím, jestli už dospěl k nějakému závěru, ale současný stav mne velmi znepokojuje. Týmu Lazia chybí osobnost a vůle k vyhrávání, což nelze změnit ze dne na den. Nechci se pouštět do zbytečných a předčasných spekulací o možném odchodu trenéra Petkoviće, ale ptáte-li se mě na názor, možná by Lazio mohl vést Siniša Mihajlović," napovídá někdejší obránce.

Dvanácté Cagliari se po dlouhé odmlce vrátilo na svůj domovský stadion Sant'Elia a navíc byla jeho obnovená premiéra úspěšná. Sicilskou Catanii porazilo díky brankám Segunda Ibarba a Mauricia Pinilly 2:1 a posunulo se výš. Kdyby se Isoliani podařilo zvítězit i nad Laziem, dostali by se do kontextu s první desítkou a svého soupeře by předskočili. Statisticky se ale výhra Lópezova týmu nezdá příliš pravděpodobná, protože z osmadvaceti zápasů zvítězilo Cagliari jen sedmkrát. Rozšíří hosté svou bilanci, nebo Římané zvrátí nepříjemný stav ve svůj prospěch?
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Ciani, Cana, Radu - Candreva, Ledesma, Keita - Felipe Anderson, Klose, Perea
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Rossettini, Astori, Murru - Cabrera, Conti, Nainggolan - Cossu - Pinilla, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
Úvod sezony možná Atalantě nevyšel úplně podle představ, ale zejména v posledních třech zápasech se svěřenci trenéra Stefana Colantuona vzepjali k obdivuhodnému výkonu. Devět bodů za tři výhry katapultovalo Orobici na současnou sedmou příčku.

Tu si budou moci pojistit v duelu se Sampdorií, jejíž sezona se zdá ještě negativnější. První výhru totiž tým trenéra Delia Rossiho oslavil teprve v minulém zápase! Domácí Livorno sice nesehrálo s janovským celkem úplně špatné utkání, ale zejména dvě penalty ve prospěch hostí zajistily Livornu porážku. Utkání přitom rozhodně nepostrádalo emoce nebo napětí - dvě branky padly v samotném nastaveném čase druhé půle! Po jeho uplynutí se ale přeci jen z těsného vítězství mohli radovat Rossiho svěřenci.

Trenér Delio Rossi se zapsal k ambicioznímu projektu, jejímž cílem je postupně vrátit Dorii do dob její slávy. Po počátečním neúspěchu bude zkušený trenér doufat, že minulé utkání by mohlo smazat nervozitu z hráčů a že by se z výhry nad Livornem mohl stát zlomový bod. V mnoha případech by se dalo konstatovat, že bude týmu oporou alespoň domácí prostředí. Ne tak v případě Blucerchiati, protože právě oni mají statisticky nejhorší formu před vlastními fanoušky v celé Serii A. Co víc, nejenže se Sampdorii nedaří na stadionu Luigiho Ferrarise sbírat body, ale domácí hráči dokonce ve třech zápasech ze čtyř na tomto stadionu nedokázali skórovat. Ani obranná činnost nefunguje zcela podle představ - ve stejném počtu zápasů totiž Doria inkasovala osm branek!

Nechce-li se Sampdoria potýkat s životem v pásmu sestupu, musí se její forma na domácím hřišti neprodleně zlepšit. Ke znovuzrození tříbodové formy si však Blucerchiati vůbec nevybrali snadného soupeře - Atalanta se totiž potkala se skvělou formou! Tři výhry ze tří zápasů nejsou nijak náhodným počinem, protože Atalanta zvládla porazit třeba Udinese nebo římské Lazio. Především z posledního utkání musí mít fanoušci v Bergamu obrovskou radost: Orobici svého soka obrali o všechny tři body poprvé po dlouhých třech letech.

Atalantě tak prozatím nic nebrání ve snění o nějakém tom místě v evropských pohárech, což by čekal asi málokdo. Colantuono se může opírat nejen o týmový projev, ale především o střelecké schopnosti argentinského útočníka Germána Denise. Ten totiž v osmi zápasech Serie A nastřílel čtyři branky. Všechny své zásahy navíc vměstnal do posledních čtyř utkání a není divu, že se o něj začínají zajímat věhlasnější italské kluby. Dokáže své statistiky rozšířit již proti nevýrazné Sampdorii, nebo janovský celek prolomí domácí smůlu? Atalantě budou chybět Giacomo Bonaventura a Stefano Lucchini. Prve jmenovaný ofenzivní záložník si poranil stehenní sval na levé noze, zatímco jeho spoluhráč z obranných řad si přivodil stejné zranění na noze pravé.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Gastaldello, Palombo, Costa - De Silvestri, Krstičić, Obiang, Barillà - Bjarnason - Eder, Gabbiadini
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Bellini, Stendardo, Yepes, Del Grosso - Raimondi, Cigarini, Carmona, Brienza - Moralez - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Hellas Verona  (sobota 20:45)
Někteří lidé jezdí do Milána na dovolenou či za nákupy, veronský Hellas má ale město módy oblíbené z jiného důvodu: na tamní AC Milán má více než příjemné vzpomínky. Rossoneri byli první překážkou Hellasu po návratu do Serie A. Nyní se postaví jeho městskému rivalovi Interu.

Asi jen málokdo čekal tak úspěšný vstup do sezony, který zažil právě Hellas. Úvodní zápas proti AC Milán měl jasného favorita a to svěřence trenéra Maxe Allegriho. Ti se také dostali po patnácti minutách do vedení, když nedbalou obrannou řadou Hellasu pronikl Andrea Poli a otevřel skóre. Nováček Serie A však nehodlal složit zbraně a jeho aktivní výkon se mu vyplatil. Skoro stejně, jako se mu vyplatil nákup veterána Lucy Toniho. Vysoký útočník byl neustálou hrozbou pro bránu AC a nakonec se dvakrát prosadil. Verona mohla slavit, protože I butei otočili utkání proti favoritovi a vykročili tou lepší nohou. Na ni šlapou svěřenci trenéra Mandorliniho s jemnými přestávkami pořád; série výher poslala Hellas na čtvrté místo!

Nutno dodat, že poslední tři výhry si Hellas připsal vesměs proti papírově slabším týmům (Livorno, Bologna a Parma), ale právě příklad Milána je pro jeho spolunájemce jasným varováním. Stále je však favoritem. Zejména díky pečlivě organizované hře a takticky vyspělému výkonu, který prosazuje nový trenér Walter Mazzarri, se Inter po loňské nepříliš úspěšné sezoně touží vrátit na výsluní. Někdejší vítěz Ligy mistrů se chvíli potácel na okraji první desítky, ale právě po jmenování úspěšného neapolského kouče mohou fanoušci Nerazzurri snít o dalším startu v evropských pohárech.

Dnešní fotbalová scéna je - bohužel - scénou především obchodní. Komerce a byznys udávají směr mnoha fotbalovým velikánům a tato situace nutně postihuje i přední italské kluby. Ty sice uvítaly do svého vedení zahraniční investory, vstoupily na burzu a zahájily nové kampaně pro výstavbu stadionů, ale zároveň nehodlají ztratit svou tradiční tvář (viz Juventus nebo AS Řím). Dalším v řadě je Inter Milán, do té doby ve vlastnictví mistra Morattiho. Kontroverzní obchodník, který ale vtiskl Interu určit ráz a jeho vitrínu zaplnil trofejemi, prodal svůj většinový podíl Indonésanovi Ericku Thohirovi. Sen zahraničního investora jej stál 350 milionů eur, což ale v žádném případě není konečná částka. Podle vlastních slov se Thohir chystá do Interu investovat další peníze a nejbližší možnost bude mít v zimním mercatu.

To je ale vzdálená budoucnost, Inter se snaží soustředit na současnost. Po úvodním rozjezdu však nevypadá úplně ideálně. Prohra s AS Řím nebo remízy s Cagliari a naposledy s Turínem se podepisují i na stavu tabulky. V současné chvíli je dokonce Hellas o příčku lepší. Další obavy musí mít Walter Mazzarri ohledně sestavy. Brankář Samir Handanović vynechá duel kvůli karetnímu trestu, zapojit by se ale opět měl Ricky Alvarez. Větší starosti budou s obranou - Hugo Campagnaro, Javier Zanetti i Cristian Chivu budou scházet. Kromě nich se do dresu neobleče ani Diego Milito.

Hellas se opírá především o formu Lucy Toniho, bývalý střelec Palerma či Fiorentiny ale není jedinou hvězdou. Vedle něj začínají růst mladí hráči jako Jorginho nebo Juan Manuel Iturbe. Oba se do statistik zapisují téměř pravidelně, což dokazuje Jorginhovo vystoupení v minulém kole. Mladý brazilský záložník se nebál dvakrát postavit brankáři Bajzovi a jeho dvě proměněné penalty získaly pro Hellas tři body. Připíše si další proti domácímu Interu, nebo Nerazzurri rozradostní zaplněné San Siro?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Rolando, Samuel, Juan Jesus - Jonathan, Guarin, Cambiasso, Taider, Nagatomo - Alvárez - Palacio
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Gonzalez, Maietta, Agostini - Romulo, Donati, Jorginho - Iturbe, Toni, Martinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím880022:124
2.SSC Neapol861118:619
3.Juventus FC861116:1019
4.Hellas Verona851216:1216
5.Inter Milán843119:915
6.ACF Fiorentina843117:1015
7.Atalanta Bergamo840411:1112
8.AC Milán832314:1311
9.SS Lazio832312:1211
10.Turín FC824213:1310
11.Udinese Calcio83149:910
12.Cagliari Calcio824210:1210
13.Parma FC823313:159
14.AS Livorno82249:128
15.Janov CFC82248:128
16.UC Sampdoria81348:146
17.Calcio Catania81256:135
18.US Sassuolo81257:225
19.Chievo Verona81166:154
20.Bologna FC80359:223

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (578)

Přidat komentář
andycek1

FORZA JUVE!! 3:0 (TEvez, Pogba, Vidal)

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN ! Treba bojovať a ako stálo na choreu proti Barcelonu - Keep calm and always fight !

Keď nebudú prichádzať zranenia tak máme skvelý tým.Zajtra proti Parme sa vráti Mattia,potom bude späť aj Stephan a na konci mesiaca sa vráti aj Pazzo.Potom už len dúfať,že sa nikto nezraní a show môže začať.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelone*

Reagovat
es tut mir leid

FORZA JAHODY SE ŠLEHAČKOU !!

Reagovat
stas87

koledujes si...napisat pod taliansko vec ktora ma korene na ostrovoch

Reagovat
smazaný uživatel

To si tu koledují všichni, kdo píšou něco o fotbale.

Reagovat
Pipo123

OT: Média špekulujú že v prípade odvolania Petkoviča je kandidát číslo jeden Giovanni Trapattoni to by bola bomba

Reagovat
smazaný uživatel

nie som si isty ze tento velavazeny postarsi pan este moze futbalu nieco dat

Reagovat
The Krupy

Fú, ten by vám už asi veľmi nepomohol.

Reagovat
Pipo123

Prečo nie ? Legenda, trénerské kvality má a na rozdiel od írska by mal aj dobrú hráčsku kvalitu. Skôr ide o to že u hráčov by mal kurva rešpekt

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jen co je na tom pravdy, abych mohl palcovat.

Reagovat
Votas

Inter: Carrizo; Juan Jesus, Ranocchia, Rolando; Jonathan, Cambiasso, Guarin, Kovacic, Nagatomo; Alverez; Palacio

A disposizione: Castellazzi, Maniero, Andreolli, Belfodil, Icardi, Mudingayi, Kuzmanovic, Wallace, Taider, Samuel, Pereira, Olsen

Allenatore: Walter Mazzarri

Hellas Verona: Rafael; Romulo,Donati, Martinho, Toni, Iturbe, Moras, Jorginho, Maietta, Cacciatore, Agostini

A disposizione: Mihaylov, Albertazzi, Laner, Longo, Cacia, Jankovic, Bianchetti, Rubin, Gomez, Gonzalez, Sala, Donadel

Allenatore: Andrea Mandorlini

Arbitro: Celi

FORZA INTER

Reagovat
GEGE

Taková škoda,že se ten Albertazzi po 2 zápasech zranil...To mohla být skvělá sezona pro něj (snad ještě bude)

Reagovat
10

ty křídla by vás mohli pěkně větrat

Reagovat
Inter Eterno Amore

Mateo v zákalde ... dúfam, že konečne dá gól

Reagovat
lnterista

uz by mohl neco predvest

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lnterista

pome do nich....

Forza Inter

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Votas

JONATHAAAAN

Reagovat
snuff24

JOOOOOOOOOOOOOOOOHNYYYYYYYY

Reagovat
10

to je zase gól...

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAN

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL

Reagovat
GEGE

Reagovat
stuff

to jak brani hellas tie rohy

Reagovat
snuff24

vtipné branky

Reagovat
10

achjo, tak to bylo rychlý

Reagovat
M11

dnes si rikam.. Inter by mohl ztratit.. zapinam zapas v 14.minute.. aha

Reagovat
10

aspoň máš celej večer na jinou činnost

Reagovat
GEGE

Hellas ještě potočí.S těmi tifosi co tam mají v zádech

Reagovat
10

teď už nebude kudy

Reagovat
10

s obranou Interu bylo tohle tvrzení dost naivní, to uznávám

Reagovat
M11

Reagovat
M11

a tak jeste tomu dam sanci

Reagovat
M11

zitra je taky den.. ahojte

Reagovat
GEGE

Loni když hrál Hellas na San Siru Coppu proti Interu tak to na levé straně tak nehořelo,když tam hrál Albertazzi...prokauč...

Reagovat
stuff

krasa

Reagovat
snuff24

Reagovat
GEGE

MARTINHO!!!

Reagovat
Votas

CUCHUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
snuff24

CHUCUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Votas

Reagovat
snuff24

Reagovat
10

Mandorlini se jako Interista nezapře

Reagovat
Votas

Kovačič na trequartistovi úplně ze hry, tam by to chtělo trochu poštelovat...obrana bez Campagnara-nuff said...ale aspoň efektivita je maximální.

Chtělo by to ještě nějakej gól přidat, ať pošetříme síly na úterý

Reagovat
lnterista

Kovacic nic moc jako by nemel sebevedomi...prihravky na jistotu a kdyz neco zkusi nic se nepodari

Reagovat
Votas

tak i minulej rok mu to šlo nejvíc, když to dirigoval ze zadu, mohl udělat kličku a rozběhnout to do prostoru...netuším, jak hrával v dinamu, ale zatím mně příjde, že takhle blízko obrany soupeře hrát neumí, Hamšík z něj asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho prehodil s Ricky, Ricky to vie 1 na 1 a Mateo je skôr tvorca hry zo zadu

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
lnterista

dneska mame stesti....ta obrana je hrozna a v utoku by to mohlo jit trochu rychleji od nohy

Reagovat
GEGE

Škoda toho třetího golu no...Interu tam zatím spadlo všechno.Hellas má sice dobré druhé poločasy a závěry zápasu ale ted už to budou mít hodně těžké...

Reagovat
10

8 střel na bránu, 6 gólů, dneska 3 šílený odrazy...Mazzarriho se štěstí drží, to se musí nechat

Reagovat
snuff24

no hlavně v minulých zápasech jsme měli kupu štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

By jsme mohli to štěstí prodávat.

Reagovat
Jajinek

žeš to nenapsal po Romě...nebo po Cagliari...

Reagovat
10

"jedna vlaštovka jaro nedělá" ...ale ne, ber to s rezervou, asi mám smůlu, protože mám ten pocit kdykoliv se na Inter dívám

Reagovat
Votas

Jinak teda Longo zatím ani minuta a to hrajou na 3 útočníky...chlapec se asi v Espanyolu moc nerozehrál

Reagovat
Pettirosso

Ten Inter má letos fakt nádherný dresy.. střih, ta tmavší modrá, stříbrný čísla. Povedli se moc

Reagovat
Votas

RONAAAAAALDO

Reagovat
Votas

a tuhle sezónu už gól z rohu nedáme

Reagovat
Pettirosso

ehm.. Rolando?

Reagovat
Votas

tu přesmyčku jsem chtěl použít už dlouho...

Reagovat
Pettirosso

ah tak

Reagovat
Pettirosso

takovej gól.. já se poseru

Reagovat
snuff24

Rolandoooooooooooo

Reagovat
GEGE

Ty vole třetí roh

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fakt moc.

Reagovat
Jajinek

Hellas celou sezónu celkem dobře bránil, než přijel k nám...nějak to moc nechápu. Dnes je jejich obrana úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde Palacio v útoku konečná a obrana bez Campy to je příběh sám o sobě.

Reagovat
cresposuper

Belfodil je fakt strašný, nechápem , prečo Mazzari ignoruje Icardiho.

Reagovat
10

34 gólů padlo zatím za 9 kol v zápasech Verony a Interu, tj. v průměru 3.8 gólů na zápas...Eredivisie pokračuje

Reagovat
Jajinek

Belfodil je jediný hrot světa, který dokáže vlastním skepnutím míče založit soupeřův protiútok

Reagovat
Votas

Belfodil

Reagovat
snuff24

Co se tam stalo ? už jsem to vypl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím, ale červenou dostal Belfodil, tak aspoň bude od něj chvilku pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Po odchodu Palacia a příchodu nejhoršího hráče Interu v téhle sezoně jsme skončili v útoku, ale tři body jsou doma. Opravdu nechápu proč nehraje Icardi.... co Belfodil dělá na tréninku, že ho Mazzarri věčně staví.Obrana tragická, ale Hellas v útoku nic nepředvedl už aby se vrátil Zanetti a Campa.

Reagovat
snuff24

nevím,že by ho teda věčně stavěl spíš naopak a Icardi měl před minulým zápasem zdravotní problémy tak ho asi ještě nechal sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Staví ho poslední dobou dost často ze začátku sezony nehrál vůbec.

Reagovat
lnterista

jak vecne stavi? Ted hral podruhy navic naposledy to nebylo nejhorsi tak si zaslouzil sanci...on ty mladiky bude tocit ale stejne vetsi sance bude dostavat Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari v základu, Torino, Catanie a dneska, tak sorry, že jsem to nevypsal v příspěvku aby si věděl kolik hrají zápasu hráči v tvém týmu.Má dost šancí na to že hraje naprosto tragicky a Icardi ho strčí ve všech směrech do kapsy.Inter potřebuje body a hráče kteří je dokážou získávat. Belfodil za těch mnoho šancí co dostal od Mazzarriho nepředvedl zhola nic.

Reagovat
lnterista

Mauro hral 5x z toho je ted po zraneni...kdyby potreboval dat gola verim ze tam pujde on takhle "skoro" o nic neslo tak dal sanci hraci co si ji po minulem kole zaslouzil a Maura setril.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok... Icardi se už dvakrát trefil to jenom potvrzuje, že je někde jinde než Belfodil. Já prostě v něm budoucnost pro Inter nevidím a z jeho příchodu vůbec odvázaný nejsem. Bohužel pokaždé když ho vidím, tak mě v mém názoru jenom utvrzuje a doufám, že v lednu odejde, když už ne napořád, tak aspoň na hostování.

Reagovat
lnterista

taky mu moc neverim ale porad je mladej

Reagovat
Pipo123

Zajtra musí AC a Catania mám podané

Reagovat
olis

Probabili formazioni:

NAPOLI (4-2-3-1): Reina; Mesto, Fernandez, Albiol, Armero; Behrami, Dzemaili; Insigne, Pandev, Mertens; Higuain. A disposizione: Rafael, Colombo, Uvini, Maggio, Bariti, Inler, Radosevic, Callejon, Hamsik, Duvan. All. Benitez

TORINO (3-5-2): Padelli; Darmian, Glik, Moretti; D'Ambrosio, Gazzi, Vives, Bellomo, Pasquale; Cerci, Barreto. A disposizione: Berni, Gomis, S. Masiello, Basha, Maksimovic, Meggiorini. All. Ventura

ARBITRO: De Marco di Chiavari

dnes musime!

Forza Napoli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v zaváhání favoritů a pome AS, snad chytím dobrej stream

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
M11

z 10 zapasu udrzet jedno ciste konto.. kdy se nam toto naposledy ''povedlo''

Reagovat
10

v sezoně 09/10 jsme měli sérii 18-ti zápasů bez čistýho konta

Reagovat
M11

pravda.. tak davno to neni.. ale to byla ta nase skvela era na kterou rad zapomenu

Reagovat
10

nechápu, že jsem to přežil bez infarktu

Reagovat
M11

no od infarktu to nebylo daleko minuly vikend ve Florencii

Reagovat
10

díky tréninku z období temna už mě nedostane nic

http://www.youtube.com/watch?v=APsJIHlUqWg tohle bylo stejně "best of"

Reagovat
M11

ty zelene dresy me strasi jeste doted

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pettirosso

...Candreva

Reagovat
Slejdy

dnes cekam zatim nejtezsi zapas

Reagovat
10

z Udine zatím moc strach nejde, jsou dost impotentní...

Reagovat
Maritazzi

Otázkou je, jak budeme potentní my bez zrychlení Gervinha a bez Franceho. Přesto ale věřím, že se přes tragéda Herteauxe prosadíme.

Reagovat
10

on aktuálně vypadá jako tragéd skoro každej hráč Udine, od Liberce se moc nezvedli...ty vaše absence i vzhledem k tomuhle nebudou tak citelný, Ljajićovi tam sice asi nespadne každá střela, ale jinak Gervinha může nahradit, Marco to zase odjezdí a ta jeho role rozrážeče se dneska taky bude hodit

Reagovat
Maritazzi

Je pravda, že z nich už tolik strach nejde, ten útok je prostě brutálně odříznutej. Letos se na nich to vyřazení podepsalo ještě víc jako vloni ta LM (tu nejvíc odnesl asi Armero). Tenhle zápas to bez Franceho třeba půjde, ale měsíc už je citelná absence - naštěstí letos obrany těch týmů vypadají jako vypadají, jinak bych se už bál i Chieva.

Reagovat
Jajinek

Hertaux je jasně nejlepší bek Udinese letos

Reagovat
The Krupy

Dúfajme že náš rekord ostane neprekonaný!

Reagovat
M11

100. pro navrat na viteznou vlnu

Reagovat
smazaný uživatel

Buon Compleanno Faraone

Reagovat
Yanek

už na něj čekám jak na smilování.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes as roma vihra 3:0

Reagovat
Yanek

Podle gazzetty Ricky dnes začne na lávce, Max se vrací k 4-3-3. Speciálně zvědavý jsem dnes na Balotelliho, ten má po úterku co odčiňovat a v tomhle rozestavení je defenzivní práce hrota žádoucí. Jinak s návratem De Sciglia a ustálením Constantových výkonů bych přemýšlel o přesunutí Mattiy na stopera, kde zahrál asi dva zápasy minulý rok. Myslím, že ve dvojici s Mexesem, popř. Zapatou by to mohlo klapat. Od Silvestreho dnes čekám další jistý výkon.

Trochu zklámání, že před Polim neustále dostává přednost Muntari, který sice byl proti Barceloně famozní, ale Poli je proti slabším soupeřům konstruktivnější. Na Gabriela se těším.

Reagovat
Pipo123

Dneska vám dosť verím, ten kurz 2,20 ma zlomil ako bude vyzerať ofenzíva ? bude hrať Robinho ?

Reagovat
Yanek

Birsa - Mario - Robinho

Reagovat
lnterista

dnes to bude Cassanuv den

Reagovat
olis

Formazione ufficiale del Napoli: Reina; Maggio, Albiol, Fernandez, Armero; Inler, Dzemaili; Mertens, Hamsik, Insigne; Higuain

Forza Napoli!!!

Reagovat
mastakillah

dobrá sestava

Reagovat
olis

Reagovat
olis

akurat trocha sa obavam ze uz v stredu hrame s Fiore, tak snad to klucovy hraci ako Hamsik a podobne zvladnu potom

Reagovat
FuckT

Zvladnu, Benitez to ma vypocitane.

Reagovat
mastakillah

Bohužel zápas neuvidím. Snad to zvládneme, ale lehký to nebude. Pomeee. Avanti Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic to MU? to jsou fakt tak hloupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes očekávám podobné dění jako proti Dorii. FORZA ROMA!!!

Reagovat
olis

Mertens

Reagovat
FuckT

Prva penalta Higuaina u nas! Zavesil bezkonkurencne!

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
GEGE

Mertens chytře no...

Reagovat
10

Mertensovi zdřevěněla noha a rozhodčí to písknul

Reagovat
FuckT

Takto sa to robi do pici, ako spravny fanusik Juve by si z toho mal urobit GIF a poslat to Vidalovi.

Reagovat
10

co s tím má společnáho Juve a Vidal?

Reagovat
FuckT

Ak ti to tvoj intelekt nedokaze povedat sam, tak potom je zbytocne ti tuto informaciu posunut, pretoze ju nebudes dokazat spracovat.

Reagovat
10

ta vaše neapolská trojka má poslední dobou skvělou formu, jen tak dál

Reagovat
FuckT

Mal by si opravit moje chyby, potrebujem pomoc, nedokazem sa vyrovnat so svojim zivotom. Som velmi rad, ze si tu a pomahas nam. Si uzasny.

Reagovat
mastakillah

raději bez komentáře. Ty seš fakt ztracenej

Reagovat
10
Reagovat
mastakillah

Bla bla bla

Reagovat
FuckT

Ja nechapem tuto nenavist na Neapol od Juve fans, ale tak, stupidita nie je zriedkava. Juve rules, Nedved bol najvacsi pan vo futbale spolu so Zidanom, Ronaldom a mnohymi inymi velkymi menami tych casov. Ale bohuzial, nie kazdy je schopny akceptovat rivala bez zbytocnych negativnych emocii.

Reagovat
olis

tie emocie k tomu patria, aj ta "nenavist" bez toho by to nebolo ono

Reagovat
FuckT

Primitivita patri k stupidnym ludom. Toto je primitivita. Rivalita je dobra vec, ale pozerat kazdy zapas rivala a spochybnovat kazde rozhodnutie rozhodcu v nas prospech je ubohe. Bohuzial, ty to nevies pochopit rovnako, ako tato slavna desiatka.

Reagovat
olis

ja som to ale myslel tak vseobecne, ale nevadi

Reagovat
FuckT

Nech si to uz myslel akokolvek, tak ty ked si v zajati emocii tak vypotis veci este horsie ako tento tu.

Reagovat
olis

noaco, nehanbim sa zato, nepotrebujem sa tu hrat na nieco co niesom ale nemyslim si ze to musi byt nutne primitivne ale je to tvoj nazor a neberem ti ho, mier

Reagovat
mastakillah

Škoda, že to nevidím. Docela by mě ty penalty zajímaly, když se tady o nich tak diskutuje. Někdo bližší info?

Reagovat
mastakillah

Kua to nemělo být sem. Může mi to někdo nezaujatě priblizit?

Reagovat
smazaný uživatel

A já že sport je pro fanoušky z velké části o emocích a adrenalinu. Ejhle, ono to evidentně tak není.

Reagovat
FuckT

Samozrejme, ze je. Ako som napisal, existuje aj zdrava rivalita. Ale tebe sa zda normalne pozerat kazdy zapas rivala a pisat aj na jasnu penaltu, ze to penalta nemala byt a stale spochybnovat vsetko, co sa v nasom zapase stane a nejakym sposobom je to nam prospesne? Beries moje prispevky do extremu, tak isto by som ja teraz mohol napisat, ze ty suhlasis s nasilim vo futbale, pretoze ti fanusikovia len dobodaju nevinnych ludi v zapale emocii...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsem na ten jeden jediný příspěvek, ty extrémisto. A své fabulace o něčích názorech si podsouvej někomu jinému, nikde jsem neřekl ani nepsal, co mi přijde normální. Ten, kdo tu nezvládá emoce jsi ty. Tak se v klidu dívej na fotbal, užívej si vedení a nenech se rušit

Reagovat
FuckT

Ja emocie momentalne nemam ziadne, vyhravame 2:0, nevidim na to dovod. Nikomu nazory nepodsuvam, prezentujem tie svoje. Nie som natolko hlupy, aby som si myslel, ze tu niekto zmeni nazor kvoli mojim prispevkom. Avsak to, co som napisal, je mojim nazorom a stojim si za nim. Tento nazor by sa nezmenil ani vtedy, keby bola situacia obratena a taketo hluposti by som robil ja. Pripomina mi to primitivnu spanielsku diskusiu na EF, kde fans Realu aj Barcelony sa viac zaujimaju o zapasy svojho rivala ako o tie svoje vlastne...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dneska Neapol zajímá jen z toho pohledu, že jsem si na ně vsadil, jinak mi jsou u řitního otvoru Vedou a já jsem s tím spokojený. Pokud jen říkáš svůj názor, zkus akceptovat, a ne stále zpochybňovat, ten 10 nebo někoho jiného. Jsi drobet v křeči, i přes svůj pragmatický nadhled, kterým se tu snažíš tak tvrdošíjně prezentovat.

Reagovat
FuckT

Nazval by som to sklamanim. Pre mna je Juve obrovskym timom, velakrat som to uz napisal. Minuly rok som oslavoval sezonu s vami, nedavno som vam fandil v zapase s Realom a Nedved je pre mna jednou z najvacsich osobnosti futbalu. Ak by som ti mal napisat svoj nazor na Juve ako klub, tak by to pravdepodobne vyzeralo ako apoteoza. Ale bohuzial, som trochu sklamany z toho, ze prave fans Juve sa spravaju k nam tak, ako sa fans Barcelony a Realu spravaju k sebe navzajom. Ja uznavam rivalitu, ustipacne poznamky a vtipne dotahovanie sa, ale toto podla mna nezapada ani do jednej z tychto kategorii.

Reagovat
10

já se omlouvám, že jsem si na fotbalovým fóru dovolil říct svůj názor na dvě penalty Neapole...zpětně chápu, že tyhle extrémně negativní emoce můžou být pro psychicky slabší jedince naprosto devastující

Reagovat
FuckT

Tak ja priznavam, ze ma to irituje. Ale mozes v tom pokracovat, od teraz uz nikdy na tvoj prispevok nezareagujem. Je to dost vtipne, lebo aj ta moja prva reakcia na teba bola iba taky maly joke, ale tvoja reakcia uz bola uplne vazna. Kazdopadne, ospravedlnujem sa za to, ze som na teba reagoval. Bolo to odo mna hlupe a zbytocne a uplna strata casu. Mal som si to uvedomit pred tym, ako som zacal pisat. Nabuduce budem mudrejsi.

Reagovat
10

nenávist Neapole = stupidita? ty si ještě větší génius, než jsem doufal

Reagovat
FuckT

Tomu ver, a k tomu som este aj krasny.

Reagovat
lnterista

koupeny

Reagovat
Dominator

Hmm, toto penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

první jasná, druhá (velmi) přísná

Reagovat
olis

dalsia

Reagovat
10

to už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu.

Reagovat
db18

To mam teda štěstí - zapnu si první zápas SA v letošní sezoně (až v 17. minutě) a pak mám to potěšení vidět tuhle "penaltu"

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel sis vybral zápas v Neapoli tam se to dá čekat.

Reagovat
db18

Poznamenávám si to pro příště

Reagovat
FuckT

Tak ruka to bola, bola velmi prisna, ale rozhodne piskatelna... Boli pisknute uz ovela horsie veci...

Reagovat
10

kam tu ruku měl dát? strčit si jí do prdel?

Reagovat
FuckT

Za chrbat ;) Aj to sa da urobit, postav sa a skus to, budes prekvapeny. Ja nehovorim, ze s tou penaltou suhlasim, ale rozhodca si ju obhaji a ako som napisal, boli pisknute uz ovela trapnejsie penalty.

Reagovat
stas87

za chrbat si ruky das kym si krajny obranca a chces zabranit centru..tu bola strela a hrac na penalte,absolutne neporovnatelne,cudujem sa ze taku sracku vobec mozes vypustit

Reagovat
FuckT

Tak samozrejme to bola ironicka odpoved na to, ze si ich mal strcit do zadku. Ja som iba navrhol ovela menej bolestivu alternativu. Dal som tam aj ten trapny face v nadeji, ze ludia ten humorny zamer pochopia, ale verit v schopnosti ludi sa takmer nikdy nevyplaca, a opat raz si to potvrdil.

Reagovat
db18

Já ten face teda přehlídl - nějak na ty smajlíky nedávám ani pozor, když jsou dole ty výraznější v nabídce

Reagovat
FuckT

Niekedy sa mi na nich nechce klikat a napisat ich pomocou klavesnice zaberie este viac casu. :) - tychto uz pisem od cca 12 rokov, takze to ide podstatne rychlejsie. Pamatam si casy, ked sa ine ani nepouzivali.

Reagovat
stas87

sorry,rychlo som to preletel a nejako mi ten smajl vypadol :))) proste toto by sa pisknut nemalo,ten hrac neurobil nic spatne,nemaval s rukou a ani nechcel ist proti lopte,z mojho pohladu nepiskatelna a v prvej chvili ani rozhodca nemal zaujem ju odpiskat a hralo sa dalej

Reagovat
FuckT

Tak aj podla mna, ja som nechapal, ze co sa deje, ked sa prerusila hra a uplne chapem vsetky protesty hracov Torina.

Reagovat
db18

Je to hodně přísné - ruka to byla, ale nezvětšil jí plochu svého těla (kdyby tam nebyla, tak ho to veme do prsu) a navíc byla nastřelená dost z blízka - kdyby trefil tu druhou ruku, kteoru mával ve vzduchu, tak to chápu... ale u těhle jsem si už zvykl, že se nepískají

Reagovat
FuckT

100% suhlas, ide iba o to, ze ostatni jedinci tu pisu takym sposobom, ako keby pochybenie rozhodcu bolo raritou, zatial co sa to stava v uplne kazdom zapase, na zopar vynimiek...

Reagovat
olis

Gonzalo na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne je na San Paole dosť fans aj keď sa nehraje proti nejakému gigantovi.

Reagovat
olis

Insigne dnes mu to od zaciatku nejak nejde, ale Dzemaili pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu si zápas v domnění, že by Torino mohlo aspoň uhrát remízu, ale trochu více faktorů než jenom kvalita hráči Neapole je proti tomu.Škoda!

Reagovat
FuckT

Jedna jasna penalta a jedna dajme tomu ''spinava''... Stale vyhravame 1:0 a tvoje prispevky su od veci.

Reagovat
smazaný uživatel

První byla "písknutelná" kdyby ten letec nepadal o hodinu dřív než ho trefil bránící hráč Turína, ale budiž, když si vezmu tvoje brýle.Druhá byla naprostý výsměch.Další část tvého "příspěvku" mě nezajímá.

Reagovat
10

Reagovat
FuckT

Okey. Mas pravdu, obidve penalty boli vymyslene.

Reagovat
M11

dve penalty za polocas.. solidni

Reagovat
mastakillah

Pískatelný nebo sporný? Zápas nevidím, ale docela mě to zajímá, kdyz se o tom tady tak diskutuje

Reagovat
M11

ja prave taky nevidel prvni polocas

Reagovat
mastakillah

Aha ja doufal, že mi to objektivně přiblíží. Tak nic. I tak dík

Reagovat
M11

vzdyt neni za co

Reagovat
FuckT

Prva jasna, Mertens si obhodil obrancu v sestnastke a bol faulovany. Druhu by som nepiskal, ale atmosfera na stadione je vynikajuca a rozhodca sa asi nechal ovplyvnit nasim domacim prostredim. Tu ruku mal obranca pred telom a nastrelenu ju mal snad z metrovej vzdialenosti.

Reagovat
mastakillah

Pokud to je jak píšeš, tak ta druhá se pískat nejspíš neměla ne?

Reagovat
FuckT

Jednoznacne nie, ta druha bola vymyslena. Ruka to bola, ale ako pisali ostatni, nijakym sposobom neovplyvnila hru, takze sa piskat rozhodne nemala.

Reagovat
mastakillah

Aha aha. Dík za info. Snad to už udržíme

Reagovat
Dominator

Druha sa piskat nemala...rozhodca ju nariadil az po niekolkych sekundach zrejme po upozorneni od asistenta.

Reagovat
mastakillah

Díky

Reagovat
10

počkej si na video, u tý první jsem kontakt na první pohled neviděl, naopak mi to přišlo jako simulace Mertense, ale ještě si počkám na video...druhá prostě nebyla, Glik měl ruku na hrudi, navíc v pádu, to se absolutně nemůže pískat

Reagovat
Dominator

Navyse ta ruka bola nastrelena z nejakeho metra-dvoch.

Reagovat
10

jasně, ale v tuhle dobu už Mertens 15 minut padal...jak říkám, počkám si na video, tohle prokazatelný není

Reagovat
olis

tak mne je to jedno, cakaj si, vedieme zasluzene to je hlavne

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

fotka v dobe kontaktu a Mertens uz rve bolesti

Reagovat
olis
Reagovat
Dominator

Vy sa tu vsetci navzajom tolko nanatahujete

Reagovat
brenk

Akurát, že jeho tu nikto neobhajoval.

Reagovat
FuckT

Tak samozrejme, ale trochu to ukazuje pokrytectvo fans Juve. Vysmievaju sa Neapolu, ze Mertens to trosku prifilmoval, zatial co ich hrac by spravil aj trojite salto, keby mu to zarucilo penaltu. Vlastne aj vtedy, keby mu ju to nezarucilo. Mna predtym ani nenapadlo ist do diskusie v LM sekcii a napisat tam nejaky vysmesny prispevok, ale pri nasich zapasoch tu mame vzdy celu flotilu fans Juve.

Reagovat
Pinturicchio

Jaké pokrytectví, když jsme to všichni odsoudili a Vidalovi se vysmáli?

Reagovat
FuckT

Sry, nesledoval som diskusiu pod zapasom proti Realu, ale od takeho 10 by som ocakaval, ze to odignoroval. Je zlozite vytvorit si nejaky objektivny obraz na fans Juve ked sledujem ich prezentovanie pri nasich zapasoch, pretoze ich prispevky tu mi casto pridu prehnane.

Reagovat
10

bože

Reagovat
Kenneth

nesledoval som diskusiu pod zapasom proti Realu, ale od takeho 10 by som ocakaval, ze to odignoroval.

Reagovat
Pettirosso

achjo

Reagovat
Pinturicchio

Wow.

Reagovat
FuckT

Pekne vidiet vas tu vsetkych 3 pokope.

Reagovat
Pinturicchio

Wow.

Reagovat
FuckT

World Of Warcraft?

Reagovat
10

někdo snad v tý diskusi mluvil o penaltě pro Juve? tak co tady plácáš o pokrytectví fanoušků Juve? tvojí geniální logikou "Krasić taky nasimuloval penaltu před dvěma rokama v Bologni" bysme tady nemohli k žádnýmu zápasu říct ani slovo

Reagovat
Pettirosso

wtf?

Reagovat
FuckT

Vyjadril som sa uz k tomu, tymto prispevkom som to trochu netrafil. Uznavam to, nie som perfektny, robim chyby. Vase nazory na nase zapasy rovnako neobjektivne ako nase, aj ked z uplne opacnych dovodov. Tato diskusia nie je k nicomu prospesna a priznavam, ze som na chvilu stratil hlavu.

Reagovat
Dominator

Reagovat
olis

zasluzene vedieme, herne sme jasne lepsi, skoda ze Insigne nedal tu skvelu sancu, ale verim ze v dalsom polcase este aspon jeden gol pridame, a k tej penalte asi tolko ze minule kolo sa piskala proti nam tiez taka co sa piskat nemala ale navyse este z toho bola aj cervena karta, povazujem to teda za akesi "odskodnenie" aj ked by som povedal ze tato dnesna sa kludne piskat mohla

Reagovat
Pettirosso

football-italia:

HT: Napoli thank Higuain and ref

Asi tolik k olisovýmu zaslouženýmu vedení

Reagovat
olis

s tymto nic nezmenis na tom ze vedieme zasluzene asi tolko k tebe

Reagovat
Dominator

Vsak Turin toho urcite nepredviedol viac.

Reagovat
FuckT

Uplne zasluzene to nie je, ale hrame lepsie a tu prvu penaltu si rozhodca obhaji bez problemov. Videl som asi 25 000 ovela menej zasluzenych vyhier vo futbale, ale tak... Nasrat na to, dnes je vonku krasny den, idealny cas na futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

No, spis bych je nepiskl nez jo.

Reagovat
stas87

u tej prvej...mertens uz ked si tu loptu prehadzoval a dostal sa do vapna vedel co chce spravit a dockal sa..hlupost toho obrancu to je,tu nohu tam strcil zbytocne a mertens cakal na chvilu kedy k tomu dojde a este si aj pekne skocil,to je tazke pre rozhodcu poznat z toho ci to nie je vopred vyratany skok alebo ozaj jednoznacny faul

co mal este neapol za sance okrem tej higuainovej strely vedla a insigneho hlupe vycuvanie zo sance?

Reagovat
Pinturicchio

Manuel Grafe, rozhodčí, který pískal Real - Juve, už si ve velkých zápasech v CHL nezapíská.

Reagovat
mastakillah

Proč stáhli o pulce Cerciho? To hrál tak špatně nebo nějaký zranění?

Reagovat
Yanek

Gabriel; Abate, Zapata, Silvestre, Constant; Montolivo, De Jong, Poli; Birsa, Balotelli, Robinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhem polocase na plac Ricky a Ricky, snad.

Reagovat
cervo

naco by isli obaja do hry?

Reagovat
cervo

Reagovat
olis

Insigne dole

Reagovat
smazaný uživatel

za Řím hrajou Borriello a Ljajić

Reagovat
smazaný uživatel

Marco si to zase odjezdí, akorát Ljalic bude bez Tottiho poloviční.

Reagovat
10

formazione ufficiale: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente

Reagovat
Kenneth

Chiellini ma za ten vykon jeste za odmenu zakladni sestavu.

Reagovat
10

bohužel pravda, ale Conte nikoho takhle nepotápí...každopádně má co napravovat

Reagovat
FuckT

Tak kazdemu niekedy nevyde zapas, ja si Chielliniho pamatam ako kvalitneho obrancu, aspon v tych zapasoch, ktore som videl hral vyborne.

Reagovat
mastakillah

já ho zase beru jako zákerný pra*e. Bohužel, ikdyž i fotbalové kvality má nesporné

Reagovat
FuckT

Tak prasiak to je, ale kvality ma. Na jeho pozicii je tato prasacia mentalita castokrat vidana.

Reagovat
Pettirosso

Isla? Po výkonu Martína? ...Vážně Tondo?

Reagovat
10

asi to ještě není na dva zápasy za sebou, hrál po dlouhý době

Reagovat
Pettirosso

jo, to je fakt

Reagovat
Pinturicchio

Cácerés na lavičce

Reagovat
Mr.Jindros

Konečně Claudio na lavici. Zdravej a připravenej, ne?

Reagovat
10

ano, ale nic to imho neznamená

Reagovat
M11

no cekal jsem i Storariho

Reagovat
alcantara

Hamsik, krasne, Jose...

Reagovat
olis

Callejon Hamsik

Reagovat
FuckT

Co sa stalo, bol som sa vymocit.

Reagovat
alcantara

Protiutok, Marek krasna kolmica na Joseho, ktory isiel sam na branu, minul.

Reagovat
FuckT

Thx.

Reagovat
Pettirosso

SASSUOLO: Pegolo; Antei, Bianco, Marzorati; Schelotto, Kurtic, Magnanelli, Missiroli, Longhi; Berardi, Floro Flores. A disp: Pomini, Rosati, Acerbi, Gazzola, Rossini, Ziegler, Chibsah, Laribi, Marrone, Alexe, Farias, Zaza. All. Di Francesco.

Zase Flores, achjo.. i když se to dalo čekat po minulým zápase. Ačkoliv Marroneho na lavičce fakt nepochopím

Reagovat
alcantara

Torino si to vyzerie do dna

Reagovat
smazaný uživatel

Muriel jenom na lavici

Reagovat
Pipo123

Jak na lavičke ?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje, na RN už ho dali do sestavy

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

s penaltama, nebo bez, zasloužený výhra Neapole, která mohla bejt i vyšší, kdyby Insigne nesoloval

Reagovat
Yanek

Amauri letos ještě nedal gol, jsme jasní.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
Il Architetto

Reagovat
GEGE

Reagovat
stuff

Reagovat
Darren Fletcher

hcp 0:1, 1

Reagovat
smazaný uživatel

bitka cislo 9 ..chyba žervino aj franče , som zvedavy ci budu dokonale zastupeni ....

GLADIATORI RIMA !!!!!!!!!!!!!! VECNEHO MESTA ....

FORZA ROMA ROMAAAAAA ROMAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**--*-*-*-*-*-* ------- AS -------- *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**--*-*-*-*-*-*

Reagovat
GEGE

To budou rusáci vážně dávat jen Udine-ASR a Juve-Genoa?

Reagovat
M11

pojdme na to.. cekam ze na ne vletime

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio slibuje uragán, tak uvidíme.

Reagovat
10

takže půjde v 8. minutě do sprch

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

OMG, tu sa rieši stále nejaká rivalita od fanúšikov Neapola voči Juventusu? Po tisícikrát, Neapol nie je žiadny rival Juventusu ktorý ich má v úplne iných mestách. My nemôžeme za to že váš klub nemá tradičného rivala a preto si ho takýmto spôsobom hľadá. Hlavne ten popletený Hamšík čo rozpráva, to nemá obdoby

Reagovat
M11

Trezegol na tribune.. tak se ukazme

Reagovat
10

nevím, na co Nando s Paulem čekaj

Reagovat
M11

tohle je problem vsech nasich hracu.. nechapu na co v takove pozici cekaji

Reagovat
Il Architetto

Úhel, taky bych přihrával, ale pak se to už musí mrdnout, když to máš na volej.

Reagovat
Pettirosso

Už zase 3-5-2 a ta samá písnička bez jakýhokoliv pohybu navíc

Reagovat
10

nj, na druhou stranu pokud někdo neudělá individuální chybu, tak Janov víceméně nemá šanci ani na střelu, natož tak na gól

Reagovat
brenk

veď strela=gól v našom prípade nie?

Reagovat
Pettirosso

vole.... ty ses ode mě z minule nepoučil?

Reagovat
10

kurva

Reagovat
Il Architetto

Polpooo vole.

Reagovat
10

druhej mohl dát

Reagovat
M11

ty vole to je tak pomale to zakonceni.. u vsech..

Reagovat
brenk

z toho bolia oči

Reagovat
Yanek

Gól z ničeho...

Reagovat
Pettirosso

Pogbo

Reagovat
Il Architetto

Bežte doprdele.

Reagovat
M11

druha golovka behem dvou minut..

Reagovat
Shevchenko

Constant

Reagovat
panca

a zase constant nechapu, jak ho muzete chvalit.

Reagovat
Pinturicchio

Pogba na lavičku, ten je mimo stejně, jako Claudio. Nando

Reagovat
Pettirosso

Nando kurvaa už

Reagovat
brenk

Už len čakám na prvú strelu Janova, z ktorej bude gól.

Reagovat
Il Architetto

Já taky.

Reagovat
Pettirosso

Zase z průměráka Perina uděláme top hvězdu

Reagovat
10

ten kdo udělá supermana i z Perina by měl roztříhat registračku

Reagovat
smazaný uživatel

Chyťte už někdo toho Constanta a vyhoďte mimo Itálii! Vždyť on nemá jedinej balon, já se na něj nemůžu dívat. A to hraje zápas co zápas.

Reagovat
Il Architetto

Nando dobře kombinuje.

Reagovat
10

dneska hraje dobře, začíná se do toho systému dostávat

Reagovat
SqueeZy

Doufám že toho zase budeme litovat... Spalovač mrtvol živě

Reagovat
M11

jasna karta Biondini

Reagovat
10

hlavně že Tevezovi dá po jasným faulu kartu za simulaci

Reagovat
Il Architetto

Ty vole, pěknáááá.

Reagovat
M11

krasna Vidal.. Perin divak

Reagovat
Dominator

Joj, Fiorentina

Reagovat
10

8 hráčů Janova permanentně přikovaných ve vápně

Reagovat
Pettirosso

to je zase zápas... Janov dá beztak zase gól z hovna a my na konci uhaluzíme penaltu. Místo toho, co už by jsme v kidu vedli 3-0

Reagovat
M11

dobre Asa

Reagovat
brenk

Chiellini sa už posunul na stredného záložníka. Pogba na hrote

Reagovat
Il Architetto

faul byl, ale myslím, že byl mimo Asa.

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAAAAL !!!

Reagovat
panca

mario uz je trapnej s tim padanim

Reagovat
Pettirosso

Asi si koleduju a případně se omlouvám, ale Janov je úplně nulovej, snad i mínusovej, kolkrát stačí ostatním týmům zalézt do vápna a my se tam neumíme dostat, Janov má tak precizní obranu, že nás do těch akcí tlačí sami

Reagovat
M11

sileny valec

Reagovat
brenk

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Melchior

3 centimetry za vápnem.. rozhodčí jsou letos hypermarní

Reagovat
SqueeZy

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Yanek

Parma dobrý autobus.

Reagovat
brenk

Inak Arturo na tých penaltách stále 100%-ný.

Reagovat
10

na hranici vápna, takže přímák, ne penalta...

Reagovat
Il Architetto

Ty vole, Perin superman.

Reagovat
M11

ty vole Perin uz je buh

Reagovat
Il Architetto

Už teď bude v sestavě kola.

Reagovat
Dominator

Uff, Pirlo

Reagovat
Pettirosso

Pirlo

Reagovat
brenk

Reagovat
10

největší hype v Itálii teď bude za boha

Reagovat
Melchior

mi přijde (mrzí), že letos v Itálii Gigi zapadl do hrubého průměru.. tohle by dle mého v aktuální formě nechytil

Reagovat
SqueeZy

My vážně z každýho golmana uděláme repre jedničku jinak s těma penaltama se roztrhl pytel teď...

Reagovat
Pettirosso

už vidím ty titulky v novinách zítra.

Perin 'nuovo Buffon'

Reagovat
SqueeZy

Jak pak Gigi vypadá, když soupeřův brankář takhle čaruje a on tam pak pustí první čudlu

Reagovat
smazaný uživatel

co to juve spaluje, to je až nemožný.To mělo být 4:0

Reagovat
DelPiero137

Leo si robi srandu?

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
10

machecazzoooo

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

takovej zápas mě fakt dokáže nasrat víc, než ten ve Fiorentině. Takový laxní zakončení.. místo 5:0 je to 1:0 z penalty, která ani neměla být.

Reagovat
Pettirosso

ne ve Viole, to bylo obdobný, proti Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

musíme dát aspoň ještě dva góly, protože jestli po těch všech šancích vyhrajeme kvůli penaltě co neměla bejt, tak tu zas bude nablito

Reagovat
10

Pogba zatím posral úplně všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
Il Architetto

Hráči Janova přijeli na výlet a my toho nedokážeme využít.

Reagovat
goodbay

Dneska bez Tottiho a predátora bude v Udine velmi těžké vyhrát.

Reagovat
M11

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOS !!!

Reagovat
Il Architetto

VYMRDÁÁÁÁÁNOOOOOO CARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Carliiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
panca

mario

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Pettirosso

TEVEEEEEZ

Reagovat
10

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Pinturicchio

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

CARLIIIIIIIIIIIIIITOPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Pettirosso

krásně Nando, dneska hraje skvěle, ale nutno říct, že mu to Janov svým laxním dostupováním dost ulehčuje

Reagovat
Pinturicchio

V ostatních zápasech nehrál o nic hůř.

Reagovat
Pettirosso

dneska je to ale nejvíc vidět, když ho moc nehlídají

Reagovat
brenk

ale hrá výborne už dlhšie, celkovo sa jeho spolupráca s Tevezom rapídne zlepšuje a myslím, že Mirko bude mať čo robiť, aby si miesto v základe vybojoval späť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Juventus by prostě dneska měl vyhrát aspoň o čtyři góly a hlavně neudělat žádnou výraznou kravinu dozadu jako u Fiorentiny..

Reagovat
The Krupy

Carlitos je pán

Reagovat
panca

a zase lezi. To uz je dnes tak 8x. At jde do haje

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba nejhorší na place

Reagovat
Pinturicchio

Pepe totální hipster.

Reagovat
smazaný uživatel

benatiaaaaaaa toto bol zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

komentator na Digi:-Janov zatim nepusobi odevzdanym dojmem

Reagovat
brenk

Fakt, že Isla je aj dnes takmer neviditeľný svedčí o mnohom...

Reagovat
Shevchenko

Mě to tak strašně nebaví

Reagovat
Yanek

Reagovat
panca

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
10

Dobrej výkon, starý dobrý Juve...bohužel i v tý efektivitě

Reagovat
Mr.Jindros

No nevím, ty brutální laxnosti a nepřesnosti v rozehrávce a obraně jsou tam pořád... akorát je Janov tak slabej, že toho nedokáže využít.

Reagovat
Yanek

Šílenost. Po kolikáté už dostáváme kvůli nedůslednosti obránce gól a pak musíme zbytečně dohánět. Parma jenom odkopává, což je ještě daleko horší. To bude další ztráta bodů a jestli budem pokračovat dál v takovém platonickém tlaku, tak se jim povede ještě jedna akce. Kaka na plac?

Reagovat
Yanek

druhá akce

Reagovat
brenk

si to zrejme privolal...

Reagovat
10

...takže ještě ten Amauri

Reagovat
Pinturicchio

Parma

Reagovat
Slejdy

Muriel jasna druha zluta, sudi

Reagovat
smazaný uživatel

Videl dnes niekto Islu? Pravá strana zarezaná. Caceres na plac.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Dneska je to dobrý.. otázka je, na kolik je to zásluhou Juve a na kolik marností Janova

Reagovat
panca

ja to poradne nevidel, ale kdy byl zase constant pri tom centru?

Reagovat
panca

btw at jdou do hajzlu s mariem v cele

Reagovat
smazaný uživatel

jak cez kopírak tie goly. dpc

Reagovat
Pipo123

Cassano najlepší útočník v taliánsku momentálne

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Co ?

Reagovat
10

no že ses asi zbláznil

Reagovat
Pipo123

Tak jasne sú tam lepší, ale momentálne má asi najlepšiu formu, posledné zápasy hraje úžasne, dáva góly a ešte viac ich pripravuje. Nenapadá ma momentálne hráč v lepšej forme

Reagovat
10

Rossi? Totti? Palacio? Tevez? Gervinho?

Reagovat
Pipo123

Nene Cassano Totti je tiež super, zvyšok odpad

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

jezis kurva

Reagovat
rossoneri89

skaredy rapavy Cassano ale tak nam treba .... ked hrame hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Bergonzi z toho dělá bramboračku , Murielovi dá žlutou, když nemusí, a pak mu odpustí jasnou druhou

Reagovat
brenk

Ako to vyzerá v Udine?

Reagovat
Maritazzi

Ze začátku Udine o dost lepší, Muriel dal tyčku, nemohli jsme se srovnat s tím, že v útoku není Totti - Florenzi si proto vůbec nezahraje. Na konci to bylo lepší, ale i tak musel Castan vykopávat míč z brány.

Reagovat
brenk

Díky, Udine je doma vždy nepríjemné, takže asi žiadne veľké prekvapenie, snáď aspoň tú remízku uhraje,

Reagovat
Maritazzi

Bergonzi je neskutečnej debil, to fakt není možný, jak nemá cit hru, dává žlutý za každou blbost a pak jasnou druhou Murielovi nedá.

Reagovat
Slejdy

moc traged...predtim da za nic a tady jasny takticky faul a prdlacky

Reagovat
Maritazzi

Dani k tomu dostal žlutou za čistej zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Silně mě to uspává, bolí mě prdel z židle. Udine bylo ke gólu blíže za první půli.

Reagovat
Shevchenko

To jsou idioti fakt. Skoro mě ani netěší, že je za týden uvidím poprvé na živo, Nejhorší Milán za dobu mého fandovství, přesto takový výkon je ostuda, druhý gól padl při tom, jak sem se díval na choreo z Barcy "Keep calm a alway fight!". Proč to dokážou v LM a proti blbé Parmě ne? Fakt je mi na zvracení.

Reagovat
Shevchenko

*always

Reagovat
Yanek

Taky nepamatuju zkurvenější období...

Reagovat
Pettirosso

Přitom ten tým papírově slabej není

Reagovat
smazaný uživatel

je hroznej

Reagovat
10

AC je jako Jekyll a Hyde, dokážete hrát dobře (pro mě až nepochopitelně s ohledem na některý hráče a jejich individuální výkony) a pak v dalším kole hrajete totální hovno a celej tým to má v prdeli...oboje je práce Allegriho

Reagovat
smazaný uživatel

udine dalo tyc a malo jednu velku sancu .... radost sledovat ako si v obrane pomahaju ,od 20 minuty sme zacali hrat a vidn ze bojuju a chcu ... muriel mal mat cervenu ... rozhodne 1 gol ... podme ho strelit my .

Reagovat
Slejdy

jo to byl jasny balon...ale myslim si ze Muriel ju stejne dostane pokud nevystrida

Reagovat
Maritazzi

Tak jde spíš o to, že jsme od něj neviděl snad dobře odpískaný zápas a píská furt, v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

No my to máme taky nahnutý, Florenzi (půjde dolu v průběhu druhé půli dle mého), Dani, Maicon...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Perin je pro mě do budoucna jasná priorita v budoucnu v italský repre ještě dříve, než jste tu začali psát o nějakém čarování. Chci ho v Římě.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni

Reagovat
10

nahajpovaná díra typu Fiorillo...italská repre má budoucnost v Bardim a Lealim, ty jsou úplně jinde, zvlášť ten první

Reagovat
Pettirosso

ještě před nima bude jedinčka chvíli Sirigu.

Reagovat
10

podle mě už ani ne, Bardi to vezme rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Je mu teprve 20, v Padově chytal dobře. V Pescaře loni ať by tam chytal kdokoliv, tak by spadla, tak nechápu to odsuzování...

Reagovat
The Krupy

Ty vole AC, robte niečo...už aj ako Juventinovi sa mi na tú vašu biedu nepozerá dobre.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ze som si ich nedal na tiket.. by som si ted buchal hlavu po prvom polcase..

ohladom nas som spokojny, paci sa mi Llorente a zda sa mi, ze to funguje lepsie ako spojenie Tevez + Mirko..

Reagovat
Maritazzi

Já dal proti nim, ale nějak teď nechápu, proč jsem věřil Catanii. Klasická demence typu "už se musí chytit".

Reagovat
10

to znám, měl jsem to teď několikrát s Udine

Reagovat
The Krupy

No čo, z rivalov ich mám najradšej...teda okrem Parmy

Reagovat
Mr.Jindros

Prosím s nulou vzadu.

Reagovat
brenk

s päťkou vpredu

Reagovat
Pinturicchio

Tak, ještě pár přidat, vzadu nula, nezranit se.

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
Mr.Jindros

A Udinese výhra prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli ke golu blíž, na Friuli neumíme hrát.

Reagovat
cervo

Massimiliano game over

Reagovat
Robbie

kéž by se vrátil Ancelotti zpátky do Itálie, v Realu ho nemohu ani cítit

Reagovat
cervo

a podme chlapci, uz to ubranime

Reagovat
brenk

Leo pekný pas

Reagovat
Yanek

Matri

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Perin 4. životní zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Llorente, ty vole

Reagovat
10

jinak Janov je ještě o třídu horší než Torino s Neapolí

Reagovat
Pettirosso

Vidal je dneska FENOMENÁLNÍ!

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cervo

prvykrat Matri dokazal, ze dokaze plnohodnotne nahradit Maria

Reagovat
Melchior

Marchisio, Caceres, Giovinco IN

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz brvno, uz mohlo byt 3, ako ho mohli nechat takto volneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano si s nima dělá co chce

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Dnes, dnes je to divne.

Reagovat
Shevchenko

Podívejme se na klučinu

Reagovat
panca

ani me to netesi

Reagovat
10

Pogba chrápe celej zápas, je jak zpomalenej film

Reagovat
rossoneri89

Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigoooooooooooooool

Reagovat
Yanek

V 60. minutě začínáme hrát...

Reagovat
Shevchenko

Oproti minulým venkovním zápasům to je pokrok o 30 minut dopředu

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

AC

Reagovat
smazaný uživatel

SILVESTREEEEEEEEEEEE GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Dominator

Reagovat
sansiro

Reagovat
sansiro

neuvěřitelné

Reagovat
panca

Reagovat
rossoneri89

Silvestreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee due - due

Reagovat
smazaný uživatel

Milan pěkně, ty to nikdy nevzdaj

Reagovat
smazaný uživatel

M7, ne ne ne ne ne...

Reagovat
GEGE

GOOOOOOOOOOOOOOOL!!!SILVESTRE!!!!Otočit

Reagovat
10

Roma redka...za co?

Reagovat
Slejdy

druha zluta, zbytecny faul

Reagovat
Maritazzi

Maicon první faul nevím jestli na žlutou, druhej jasnej, takticky přerušil na půlce. Ale klasickej Bergonzi, Muriel už měl bejt v prvním poločase venku.

Reagovat
10

Bergonziho nesnáším ze všech rozhodčích nejvíc...

Reagovat
Maritazzi

To je zrovna ten mastňák, kterej myslí, že je důležitější než hráči.

Reagovat
10

na něm je nejvíc vidět, jak má svoje favority a naopak týmy, který nesnáší...Juve by mohlo vyprávět, pravidelně nás řeže

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaa Kaka, uz mohlo byt otocene.

Reagovat
smazaný uživatel

A je t pči.......

Reagovat
smazaný uživatel

maicon naco naco

Reagovat
olis

pome Udinese, dorazit

Reagovat
Pipo123

Maicon zbytočne

Reagovat
smazaný uživatel

druhá jasná, jeho hloupost a nedisciplinovanost, první nebyla, ještě se Murielovi uhejbal

Reagovat
Maritazzi

Kdyby měl stejnej metr, tak nad tím musí přivřít oči, po tom faulu Muriela.

Reagovat
The Krupy

Matri prvý gól za AC? Dúfam že mu to už pôjde

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
10

a kurva...Paulino

Reagovat
Melchior

Conte to chce ještě zdramatizovat nasazením De Ceglieho..

Reagovat
10

ještě tam sedí Motta

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Melchior

ten přijde jako třetí, o to se nebojim

Reagovat
Dominator

Ten pride, az ked to bude 2-1 alebo 2-2 ako joker

Reagovat
Melchior

v jeho případě se přimo nabízí popis kořenem slova joker - joke

Reagovat
Dominator

Reagovat
10

Nando dobrej zápas, možná nejlepší v Juve...ale měl dát góla

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Melchior

kéž by mu to začalo padat častěji.. aktuálně můj nejoblíbenější útočník v Juve

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

ten tomu chyběl

Reagovat
Mr.Jindros

Bonucci katastrofické výkony poslední zápasy.

Reagovat
10

potřetí za sebou nahrál přímo hráči Janova

Reagovat
Dominator

No, nech sa ukazu, odchovanci...zislo by sa, aby Juventus este golik pridal.

Reagovat
The Krupy

500. pre scudetto do Turína

Reagovat
Pettirosso

Škoda, že to tam Nandovi nespadlo, šance na to měl a ne malý jinak skvěle dneska

Reagovat
Dominator

Uff, na ihrisko pride Centurion...snad si s nim legionari v Juventuse poradia...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme šťastie, že Genoa je tak slabý, že by sa trápil aj s Dunajskou Stredou, pretože toto je klasický Juve z tejto sezóny: zahadzovanie šancí, statická hra a otrasný Bonucci

Reagovat
smazaný uživatel

Bradleyho jsem na hřišti neviděl ani nepamatuji.

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak bol zraneny, tak sa to chape

Reagovat
Slejdy

piskej konec radsi, jeste rozhodne Muriel a me odvezou

Reagovat
panca

tvl co to kaka nedal?

Reagovat
Slejdy

tak to je nadhera do hajzluuuuu goooool bradleeeeeey

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Maritazzi

NÁDHERAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Reagovat
sansiro

De Jong

Reagovat
panca

de jong mel jit jasne do sprchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sry, to patřilo jinam

Reagovat
smazaný uživatel

MICHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLL

Reagovat
10

tak a dost AS!

Reagovat
brenk

Reagovat
Pipo123

Toto je snad najslabšie Udine za posledné 3-4 sezóny

Reagovat
brenk

tak to si vybral práve dosť silné sezóny

Reagovat
Pipo123

Ako já si ich vždy vybavujem ako mužstvo čo lietalo hore dolu, fungovala im perfektne záloha, teraz im nefunguje nič a Toto už tiež nevyzerá najlepšie. Absolútne nechápem čo sa to deje, videl som ich 3x túto sezónu a vždy som čakal lepší výkon.

Reagovat
brenk

tak ono nejde triafať tie talenty sústavne, myslím, že obdobie útlmu muselo logicky prísť... im sa to tam v dohľadnej dobe zas dobre poskladá si myslím...

Reagovat
10

možná kdyby neměli tři prdele týmů a soustředili se jen na Udine...

Reagovat
brenk

tiež pravda

Reagovat
Pettirosso

mně teda vždycky přišli jako průměrnej tým, který má za cíl pouze záchranu a jestli skončí 8. nebo 16. jim je jedno. Pozzo to vždy bude mít jen jako obchod, kde se budou točit hráči ve velkým. Ty loňský 3-4 roky byly spíš haluz, jak se jim to věechno pěkně sešlo, plus Toto ve vrcholné formě, snad.

Reagovat
Dominator

Podobne posobia/posobili aj na mna

Reagovat
Maritazzi

Dneska nehráli nijak špatně.

Reagovat
Mr.Jindros

Ježiši AS... já to tušil.

Reagovat
Pettirosso

budeme je muset 2x porazit, no

Reagovat
Dominator

Daleko od Mottu to nebolo...Padoin...

Reagovat
Pettirosso

De Ceglie je jedinej hráč, co svojí střelou na bránu založí protiútok soupeře..

Reagovat
smazaný uživatel

Bergonzi se s tim nesere no...

Reagovat
penepi

Vau, AS nádhera, grats. Aj keď nie som nejakým fanúšikom, Rím je bohovské mesto a radšej ako AS ako tých fašistov.

Reagovat
penepi

bez toho prvého ako

Reagovat
sansiro

Tak to ne

Reagovat
sansiro

Z trestňáku z více než 30m v 95. minutě

Reagovat
Pinturicchio

PARMAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
olis

Reagovat
Pettirosso

škoda, že to dal Parolo, kdyby to dal Amauri, byla by větší prdel..

Reagovat
Shevchenko

:(

Reagovat
rossoneri89

zjedli ste mi nohy

Reagovat
smazaný uživatel

DAJE ROMA DAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE YES YES YES

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se přiznám, že fakt nevim, za co ji dosal M7...

Reagovat
Slejdy

me to prislo jakkdby hledali nekodo kdo jeste nema kartu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

trapas

Reagovat
Maritazzi

Bergonzi jednoznačně dement zápasu, nezvládl nic. Na hřišti s ním vždycky totální anarchie. Ale klíčový jsou tři body, ten tým má neuvěřitelnou vnitřní sílu, když dokázal vyhrát i takhle těžké utkání. Grande Roma!

Reagovat
smazaný uživatel

poslednych 5 minut ma triaslo, GRAZIE ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm fanta bude hodně chudá...Candreva aspoň hatrick večer

Reagovat
sansiro

Ještě je hodně zápasů, ale to třetí místo se nám zase vzdálilo. Měli jsme loni v tuhle dobu už takovou ztrátu?

Reagovat
Maritazzi

Letos je hlavně jiná konkurence.

Reagovat
sansiro

Ta první trojka vypadá nezastavitelně, ještě plus Inter a Fiore.

Reagovat
Shevchenko

Řekl bych, že je to jako přes kopírák.

Reagovat
Shevchenko

http://www.eurofotbal.cz/clanky/serie-a-souhrn-9-kola-198727/

Tak před rokem to bylo ještě horší, bohužel tam letos dělá křena to AS.

Reagovat
sansiro

jj dík.... konkurence je lepší, bude to hodně, hodně těžké....

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsme to do roka a do dne pěkně Udinese vrátili

Reagovat
10

žaloval bych Parmu za použití trademarku AC, zvlášť proti nim...hodně nefér

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Predpokladaná zostava na večer, Marchetti - Pereirinha, Novaretti, Cana, Radu - Candreva, Onazi, Biglia, Anderson, Keita - Perea

Petkovič chod do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva dva fíky aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

Rim musi v neapoli,milane,turine liezt na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

V Turine lezie na nervy hlavne ta hra. Zahadzovanie šancí a tvrdohlavý Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bonucci

Reagovat
Pipo123

Lazio (4-2-3-1): Marchetti; Pereirinha, Novaretti, Cana, Radu; Onazi, Biglia; Candreva, Ederson, Felipe Aderson; Perea

Ciani, Ledesma, Cavanda, Gonzalez, Floccari a Klose na lavičke Petkovič

Reagovat
Dejwa

pome Sau goly!

Reagovat
Pipo123

Komentátor na Digi,

"Bolo chybou Lazia púšťať Kozáka, pretože Petkovič nemá kvalitnú náhradu za Kloseho"

čo fetujú ???? veď Perea ukázal za 3 zápasy viac ako Kozák za 3 sezóny a Floccari je tiež lepší

Reagovat
Dejwa

Radja je parádní, moc bych ho chtěl do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio nic nehraje, spíš to vypadá, že to urve Ibarbo, když by ho jednou někdo doplnil

Reagovat
Pipo123

Vôbec by som sa tomu nebránil, dúfam že Cagliari vyhrá a Petkovič pôjde... brrrr, nikdy by som nečakal že toto napíšem

Reagovat
Pipo123

MIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a penalta

Reagovat
Pipo123

Klose je tam 5 minút a spravil dva góly

Reagovat
KillSwitch

btw Totti je mimo hru na tyzden a nie na mesiac ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele