Serie A - preview 7. kola

03.10.2015, 09:00, aktualizováno 04.10.2015, 08:52
Previews
Fiorentina se vyhoupla do čela tabulky a svou pozici bude hájit doma proti Atalantě. Neporažené Sassuolo se představí v Empoli, Inter se na půdě Sampdorie chce vrátit na vítěznou vlnu. Juventus se střetne s Bolognou, na Lazio čeká souboj s Frosinone a kolo zakončí atraktivní duel mezi AC Milán a Neapolí...
Empoli FC - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Trápící se Empoli vyzve v neděli krátce po poledni Sassuolo a obejít se bude muset bez svého klíčového záložníka Riccarda Saponary i trenéra Giampaola. Za šest kol vybojovali Azzurri jen čtyři body, kdežto Sassuolo jich má na svém kontě hned dvanáct.

Po loňské skvělé sezoně zažívá Empoli menší vystřízlivění, alespoň tedy v úvodu sezony. Zatímco pod koučem Sarrim vše skvěle fungovalo, pod Colantuonem to zatím úplně nejde. Empoli sice obralo o body nového zaměstnavatele svého někdejšího kouče Neapol, vyhrát dokázalo i na novém stadionu Friuli, ale to bylo z jeho strany vše. Aktuální sedmnáctá pozice je velmi znepokojující a zkrátka toskánský celek musí zabrat. Vždyť domácí v minulém kole nestačili ani na nováčka Frosinone, které díky výhře 2:0 vůbec poprvé v historii v Serii A zvítězilo.

Sassuolo, to je oproti Empoli úplně jiná písnička. Svěřenci trenéra Di Francesca vlétli do nového ročníku Serie A jako uragán a po šesti kolech jim patří senzační čtvrtá příčka! A co více, Sassuolo je dosud jediným týmem, který ještě neprohrál! Hostům fantasticky vyšel i závěr poslední sezony, společně s ním a startem v této sezoně to dělá celkem 11 neprohraných ligových zápasů za sebou.

Hostům se podařilo vyrovnat se s odchodem Simona Zazy i úvodní absencí talentovaného Domenica Berardiho. Italský reprezentant do 21 let se zatím střelecky trápí, ale nemusí ho to mrzet, aktuální čtvrté místo vyhovuje týmu daleko více, než případné Berardiho popředí v tabulce ligových kanonýrů.

Sassuolo naposledy remizovalo 1:1 s Chievem a to před zraky vlastních diváků. Co se týče Empoli, s ním má lepší vzájemnou bilanci, ovšem poslední měření sil dopadlo výhrou Azzurri 3:1.

Jak už bylo avizováno, domácím bude chybět tahoun Riccardo Saponara a to je dost citelná ztráta. Absentovat nebude sám, dalšími, kteří nezasáhnou do zápasu s Neroverdi, budou Mčedlidze, Paredes, Cosić, Dermaku a Croce. Kouč Giampaolo si bude na tribuně odpykávat trest, na lavičce ho zastoupí asistent Martusciello. Kompletní nebudou ani hosté. Se zraněními laborují Antei, Acerbi, Longhi i střelec Floccari.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Tonelli, Barba, Mario Rui - Zielinski, Ronaldo, Dioussé - Krunić - Pucciarelli, Maccarone
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Terranova, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Defrel, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - AS Řím  (neděle 15:00)
Francouzský trenér Rudi Garcia nemá na vybranou. Pokud by v Palermu neuspěl, mohl by jej čekat konec na lavičce AS Řím. Vlci však na Palermo moc vyzrát neumí a už tři roky s ním nevyhráli. Palermo se však nyní ocitá v krizi.

Jediný zápas by mohl rozhodnout o tom, zda trenér Rudi Garcia zůstane u kormidla lodi zvané AS Řím, nebo zda se činovníci a majitel klubu budou rozhlížet po někom jiném. Tým z hlavního města Itálie totiž nepodává takové výkony, jaké si fanoušci a vedení představují. Sportovní ředitel Walter Sabatini přivedl do týmu několik hráčů světové třídy, ať už se jedná o Edina Džeka, Mohameda Salaha nebo Lucase Digneho. Zatím ale tým navzdory mohutným investicím neodevzdává očekávané výkony.

Za posledních pět zápasů AS vyhrálo jen jednou, když si poradilo s nováčkem z Carpi. Tomu sice nasázelo pět branek a jen jednu obdrželo, ale tento výkon nemůže být měřítkem. AS totiž v posledních týdnech předvádí mátožné výkony na poli Serie A i Ligy mistrů. V Serii A prohrálo se Sampdorií Janov a remizovalo se Sassuolem. V obou případech Vlci předvedli výkon bez zájmu a plný stereotypního držení míče. Fanoušky a kritiky Garciova systému sice na chvíli umlčela remíza s Barcelonou, ale další návrat do Ligy mistrů AS pořádně zhořkl.

Giallorossi zavítali do Borisova, aby se tam utkali s místním BATE. Před zápasem byli jasnými favority, jenže naprosto nečekaně zaspali začátek střetnutí. Po třiceti minutách domácí tým senzačně vedl už 3:0 a AS pokračovalo ve stereotypním výkonu. Ke konci se sice trefili Gervinho a Vasilios Torosidis, přičemž šanci spálil Salah a Florenzi nastřelil jen břevno, ale přesto se za svůj výkon AS muselo stydět. Logicky se tak kritika rozprostřela na trenéra Garciu, který trvá na rozestavení i hráčích bez jakékoli změny a sportovního ředitele Sabatiniho.

Aktuálně totiž AS postrádá plnohodnotnou náhradu za dlouhodobě zraněného Kevina Strootmana, což se projevuje velmi silně. Nevyřešena zůstává také otázka stoperů, protože Leandro Castán se vrací po roční pauze a Antonio Rüdiger je zraněn. Rovněž útok zaznamenal velké změny a AS konečně dostalo útočníka schopného nastřílet dvacet branek v sezoně. Jenže Edin Džeko se v zápase proti Carpi zranil. A stejně na tom je kapitán Francesco Totti. Kromě nich bude chybět ještě záložník Seydou Keita.

Ani Palermo nebude mít úplně kompletní kádr. Budou mu scházet hráči jako Bolzoni, Morganella nebo Djurdjević. Navíc se trenér Beppe Iachini musí stejně jako jeho římský kolega vypořádat s kritikou. Palermo za posledních pět zápasů vyhrálo jen jednou, hned tři poslední utkání pak skončila prohrou. Minulé kolo znamenalo smolnou porážku od Turína, které vyhrálo i v devíti lidech 2:1! Vlastní branku si tehdy vstřelil nešťastník Giancarlo González.

Palermu hodně schází talentovaný útočník Paulo Dybala, který byl za velké peníze prodán do Juventusu Turín. Člověk by čekal, že tak bystrý obchodník jako Maurizio Zamparini místo něj ihned najde náhradu. On ale prodal ještě mladíka Belottiho a úlohu prvního střelce tak plní veterán Alberto Gilardino. A tomu se zatím moc nedaří. Přesto je zkušený Ital odhodlán předvést se proti Římu. V rozhovoru pro média sdělil: "Hodně se těším na to, až vstřelím první branku v novém působišti. Je to už dlouhá doba a já vím, že na mě trenér i spoluhráči spoléhají. Chceme získat tři body, i když to bude hodně těžké proti tak skvělému soupeři," uvědomuje si Gilardino.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Struna, Gonzalez, El Kaoutari, Lazaar - Hiljemark, Jajalo, Rigoni - Vazquez, Trajkovski - Gilardino
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Castán, Manolas, Digne - Nainggolan, De Rossi, Pjanić - Gervinho, Salah, Iago Falque
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Inter Milán  (neděle 15:00)
Nevyzpytatelná Sampdoria přivítá v těžkém zápase Inter Milán. Hosté se vzpamatovávají z nepříjemného direktu od Fiorentiny a na stadionu Luigi Ferraris se hodlají vrátit zpět na vítěznou vlnu.

Sampdoria je po šesti kolech na devátém místě a klidně to mohlo být mnohem lepší, nebýt zcela zbytečných ztrát. Domácí na jednu stranu dokázali porazit silný AS Řím či remizovat na půdě Neapole, ale na druhou také prohrát v Turíně nebo v Bergamu. Právě porážka v Bergamu byla posledním počinem Námořníků, kteří tak nepotvrdili zisk tří bodů proti římskému AS. Každopádně od doby vyřazení v předkole EL od Vojvodiny Novi Sad jsou vyhlídky Sampdorie mnohem optimističtější. Nyní jí na vlastním hřišti čeká Inter Milán, který byl ještě donedávna stoprocentní a překonal svůj vlastní klubový rekord.

Po pěti výhrách obdržel Inter pořádnou facku a po domácím debaklu s Fiorentinou opustil první příčku. Milánským se vůbec nevydařil vstup do zápasu, po půlhodině už prohrávali 0:3 a navíc hráli bez vyloučeného stopera Mirandy. Roberto Mancini po zpackaném zápase svůj tým zkritizoval, na druhou stranu zdůraznil, že není třeba panikařit. Od minulých sezon jde totiž stále o výborný start.

Inter na Sampdorii dlouhodobě umí. Poslední střetnutí sice prohrál, ale jinak má mnohem lepší vzájemnou bilanci. V dubnu loňského roku dokonce vyhrál na Marassi 4:0.

Námořníky trápí nejen nevyrovnané výkony, ale také početná marodka. Kouč Walter Zenga nebude moci nasadit Codu, De Silvestriho, Cassaniho, Silvestreho a Christodoulopoulose. Také Manciniho družina hlásí ztráty, zranění jsou Dodó, D'Ambrosio a klíčový muž prvních zápasů Stevan Jovetič. V minulém kole obdržel červenou kartu Miranda a tedy ani on do bitvy se Sampdorií nezasáhne.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pereira, Moisander, Zukanović, Mesbah - Soriano, Fernando, Barreto - Correa - Muriel, Éder
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Santon, Ranocchia, Murillo, Juan Jesus - Felipe Melo, Medel, Kondogbia - Ljajič - Perišič, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Udinese Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Na Stadio Friuli se utkají dva celky, které jsou na tom v tabulce úplně stejně. Třinácté Udinese Calcio a čtrnáctý FC Janov. Zatímco Grifové nahráli všechny body doma, Udine triumfovalo výhradně na půdách soupeřů.

Udinese dohromady nasbíralo šest bodů, ale ani jeden z nich nedokázalo vybojovat doma. Výhry 1:0 na Juventusu a 2:1 na Boloni se samozřejmě počítají, ale situace by byla mnohem klidnější, kdyby se podařilo alespoň v jednom ze tři domácích zápasů bodovat. Zebry tak v konečném součtu nevykročily dobře a proti Janovu budou usilovat o nápravu. I přes vítězství na půdě Boloni nebyl kouč Colantuono úplně spokojen: "Byla tam některá pozitiva, stejně jako byla ve druhém poločase proti Milánu. Znovu jsme připustili špatný start, ale ve druhém dějství jsme to napravili."

Grifové v minulém kole znovu potvrdili, že se jim proti AC Milán mimořádně daří a slavnějšího soupeře porazili potřetí za sebou. Celkově si připsali druhou výhru a se šesti body jim patří čtrnácté místo, jen v těsném závěsu za třináctým Udine. Jinak se ale týmu trenéra Giana Piera Gasperiniho daří obdobně, jako nynějšímu soupeři. Pouhá dvě vítězství a umístění až ve druhé polovině tabulky je zklamáním, na druhou stranu tým výrazně oslabily letní odchody klíčových hráčů.

Janovští tedy na první body zvenčí čekají a na Stadio Friuli by nemuseli být bez šance. Zebry, jak bylo zmíněno, doma ještě nezískaly ani bod. Hosté také už dva roky s Udine neprohráli, ale i přesto se o pozici favorita hovořit nedá.

Zebry hlásí několik klíčových absencí, mimo jsou Guilherme, Merkel, Zapata i Heurtaux. To všechno jsou v podstatě hráči základní jedenáctky, takže kouč Colantuono bude mít co dělat, aby je nahradil. Podobná je situace i na opačné straně, dlouhodobě scházejí Muňoz, Costa, Ansaldi a také Goran Panděv, jenž pyká za vyloučení v utkání s Laziem. Po operaci ramene je naopak v pořádku brankář Perin.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Danilo, Piris - Edenílson, Badu, Lodi, Fernandes, Adnan - Théréau, Di Natale
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - De Maio, Burdisso, Marchese - Cissokho, Rincón, Džemaili, Laxalt - Perotti - Pavoletti, Capel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Frosinone Calcio  (neděle 18:00)
Římské Lazio je jasným favoritem dalšího duelu. V něm totiž Stadio Olimpico navštíví nováček z Frosinone, který v prvních kolech sbíral kromě zkušeností jen těžké údery. Poslední dobou se mu ale daří trochu víc.

Ještě na začátku sezony byl trenér Stefano Pioli zralý na vyhazov, protože se s týmem nedostal do Ligy mistrů a hned poté utrpěl debakl od Chieva Verona. Vedení se ale neunáhlilo a Pioliho podrželo. Teď si může gratulovat, protože Lazio je zase ve formě. Z posledních pěti zápasů nevyšlo Laziu jen utkání s Neapolí, od které dostalo pět branek. Od té doby ale opět šlape, a to jak na poli Serie A, tak i v pohárech. Růst formy má za následek samozřejmě i růst bodů na kontě, těch má nyní Lazio 12 a je na pátém místě.

V minulém kole si poradilo s Hellasem Verona, když jej porazilo 2:1. Nebylo to sice nic snadného a Hellas díky Helanderově brance rychle vedl, ale Lazio opět ukázalo, že se nevzdává. Díky zásahům Biglii a Parola otočilo vývoj zápasu a vyhrálo. Právě schopnost otáčet zápasy, které se nevyvíjejí příliš dobře, Laziu pomohla také v posledním soutěžním utkání v rámci Evropské ligy. Římský celek sice se Saint-Étienne prohrával, ale i díky oslabení soupeře nakonec vyhrál 3:2.

Vzhledem k tomu, že první duel Evropské ligy Laziu tak úplně nevyšel, se fanoušci mohou radovat z první výhry. A radost má samozřejmě i šéf Claudio Lotito. Ten po vyhraném utkání řekl: "Vítězství, kterého jsme dnes večer dosáhli, je něco jedinečného. Je totiž naším prvním v této sezoně evropských pohárů. A zdaleka nechceme, aby bylo i naším posledním. Naším cílem je dostat se do vyřazovacích bojů Evropské ligy co možná nejdříve. Jsme sice teprve na začátku a v Evropě se mnohému učíme, ale přesto chci vyjádřit díky svým hráčům i trenérskému týmu, který nás skvěle připravil," dodal nadšený Lotito.

Lazio nebude mít kompletní kádr. Stále mu totiž budou chybět opory týmu v podobě střelce Miroslava Kloseho nebo talentovaného obránce Stefana de Vrije. Kvůli kartám navíc nemůže hrát ani stoper Maurício. Frosinone má kádr k dispozici úplný. A figuruje v něm i obránce Mobido Diakité, který má na Lazio mnoho vzpomínek. Nastupoval za něj totiž v letech 2007 až 2012.

Frosinone bude pro Lazio tak trochu neznámá, protože jakožto nováček sbírá první zkušenosti. Vstup mezi italskou elitu se sice Frosinone vůbec nepovedl, ale poslední kola ukazují, že ani Frosinone nedá svou kůži zadarmo. Za první čtyři kola nevyhrálo ani jednou, jenže pak přišla nečekaná remíza 1:1 s turínským Juventusem a hráčům narostla křídla. To potvrdili i v minulém kole, když narazili na atraktivního soka z Empoli. Poradili si s ním skvěle a díky brankám Dionisiho a Soddima brali tři body poprvé v sezoně.

Frosinone se nevzdává ani před duelem s Laziem. Svědčí o tom slova mladíka Paganiniho. Hráč nosící stejné příjmení jako slavný houslista zmínil: "Lazio bude jedním z nejtěžších soupeřů, s jakým jsme zatím hráli. Je to kádr se skvělými hráči. My se ale nevzdáváme dopředu a budeme bojovat stejně, jako jsme to dělali v posledních týdnech. Naším cílem je samozřejmě záchrana. To je naše Scudetto. Rádi bychom nasbírali co nejvíce bodů a přispěli k tomu, že naši fanoušci budou šťastní," doplnil rodák z Říma.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Hoedt, Gentiletti, Lulić - Parolo, Biglia - Candreva, Milinković, Felipe Anderson - Djordjević
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Diakité, Blanchard, Pavlović - Tonev, Sammarco, Gori, Soddimo - Dionisi, Ciofani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Bologna FC  (neděle 18:00)
V neděli se Bologna pokusí zastavit velmi negativní sérii, kterou má proti turínskému Juventusu. Poslední mistr Itálie sice zažívá na své poměry špatný vstup do nového ročníku, ale pravidelně si spravuje chuť v Lize mistrů.

Od roku 2001 spolu tyto dva celky sehrály přesně 25 zápasů. Bologna z těch všech vyhrála jen jedno jediné utkání, když Juventus porazila na začátku roku 2011. Od té doby se Felsinei marně snaží o tři body proti Staré dámě. A na ty to nevypadá ani v této sezoně, protože Bologně se zatím návrat mezi italskou elitu vůbec nedaří. Přes mohutné investice a obměnu kádru včetně zkušeného trenéra Delia Rossiho Bologna zatím nenaplňuje očekávání fanoušků a mnoho jejích hráčů zůstává daleko za očekáváním.

Za šest dosud odehraných kol si Bologna připsala jen jednu výhru, když v souboji dvou nováčků zvládla porazit Frosinone. Od té doby ale odehrála další dva zápasy a v nich opět vyšla bodově naprázdno. V minulém kole se Bologna sice dostala do vedení díky brance Anthonyho Mouniera, jenže po hodině hry se Udinese probralo a začalo otáčet vývoj utkání ve svůj prospěch. Nejprve se trefil Emmanuel Badu a i ten poslední bod Bologni sebral střelec Duván Zapata, který se trefil pět minut před koncem utkání.

Mnozí fanoušci si tak možná pokládají otázku, kde se stala chyba. Jednu z interpretací nabízí například Beppe Savoldi, který v rozhovoru pro Tuttomercatoweb uvažoval: "Bologna myslí jen na záchranu. Ani to se ale nemusí podařit, pokud se něco rapidně nezmění. Problémů je několik. Zaprvé je to tím, že přišla z druhé ligy a na tempo té první si musí chvíli zvykat. Především ale problém vidím v tom, jak moc se kádr změnil. Za tu krátkou dobu je v něm tolik nových tváří, že prostě nemají šanci se sehrát a naučit se ty systémy."

Bologna koupila mladého útočníka Mattiu Destra, aby vyřešil její problémy se střílením branek, ale někdejší hráč AC Milán nebo AS Řím se zatím netrefil ani jednou. "Destro má talent a pracuje na něm, ale Bologna má za ním hráče, kteří jej nezásobují potřebnými nahrávkami. Je hrozně odříznutý a bez podpory. Pokud se bude víc hráčů hlásit vpředu pole a Destro na to nebude sám, pak z něj poroste skvělý hráč. Bologna je pro takové hráče ideálním místem, protože má všechno a zároveň tam není takový tlak," dodává Savoldi.

Několik hráčů Felsinei přijde o atraktivní duel s turínským celkem. Platí to pro Donsaha, dále pro někdejšího juventina Giaccheriniho a pro Zuculiniho. Ani trenér Massimiliano Allegri nebude mít kompletní kádr, protože mu v něm stále budou scházet Marchisio, Mandzukić a také Sturaro. Juventus má naopak Bolognu mezi oblíbenými soupeři, protože poslední čtyři zápasy vyhrál a při třech z nich nedostal ani jednu branku.

Juventusu se po turbulentním startu do nové sezony začalo opět dařit po utkání s Manchesterem City. V minulém kole ale Juventus nepříjemně vyzkoušela Neapol a shledala, že pro ni Stará dáma nepředstavuje zase takovou hrozbu. Za Partenopei se prosadili Insigne a Higuaín, zatímco čest Juventusu hájil mladík Mario Lemina. Jak už to v této sezoně ale bývá, Juventus si opět spravil chuť na poli Ligy mistrů. Na svém stadionu vyzval Sevillu a vyhrál nad ní 2:0 díky brankám Álvara Moraty a Simoneho Zazy. Dokáže navázat na tento úspěch?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Rugani, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Lemina, Hernanes, Pogba, Alex Sandro - Zaza, Morata
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Ferrari, Oikonomou, Gastaldello, Masina - Taider, Diawara, Rizzo - Brienza, Destro, Mounier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo  (neděle 20:45)
Fotbalisté Fiorentiny budou hájit výsostné postavení v čele Serie A doma proti Atalantě, která se pod Rejovým vedením neustále zlepšuje. Oba týmy spojuje jen jedna dosavadní porážka a to z druhého, respektive prvního kola.

Fialky zaváhaly právě ve druhém kole s Turínem, jinak všechna ostatní utkání zvládly za tři body. Dařit se začalo i na evropské scéně. V prvním kole základních skupin Evropské ligy si Viola připsala těsnou porážku s Basilejí, ale ve čtvrtek vše napravila a na hřišti portugalského Belenenses zvítězila jednoznačně 4:0. Trenér Paulo Sousa tak má mnoho důvodů ke spokojenosti, zdá se, že týmu funguje naprosto všechno. Defenzíva v čele s brankářem Tatarusanem inkasovala v šesti zápasech sice čtyřikrát, ale z toho třikrát v Turíně a jednou při vítězném zápase na Interu. Skvělý je také útok, koneckonců čtyři branky v síti Interu či Belenenses jsou toho důkazem.

Daří se i Atalantě. Bergamaschi sice hned na úvod prohráli s Interem, ale to až brankou v nastaveném čase. Od této ztráty už hosté jenom bodují. Naposledy si na vlastním stadionu Atleti Azzurri D'Italia poradili se Sampdorií 2:1.

Favoritem zápasu bude Fiorentina a to nejen díky své formě, ale i vzájemným zápasům. Bergamaschi dokázali naposledy vyhrát v dubnu 2012, jinak od té doby pokaždé s Fiorentinou prohráli.

Domácím bude chybět Gilberto, Bakić a Pasqual. K dispozici už je ale Giuseppe Rossi, který mimochodem skóroval v onom zápase EL proti Belenenses. Atalanta je na tom podobně, zraněné je trio Estigarribia, Pinilla a Brivio.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodríguez, Astori - Blaszczykowski, Vecino, Badelj, Alonso - Iličič, Borja Valero - Kalinič
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Masiello, Paletta, Toloi, Dramé - Grassi, De Roon, Kurtič - Moralez, Denis, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Největším tahákem kola bude bezpochyby souboj milánského AC s Neapolí. Hosté se po špatném vstupu rozjíždějí, nicméně na venkovní výhru stále čekají. Na druhou stranu Milánu se proti Parthenopei nedaří, za poslední čtyři roky je dokázal porazit jen jednou.

AC Milán má pod trenérem Sinišou Mihajlovičem následující bilanci - šest zápasů, z toho tři porážky a tři výhry. To není žádná sláva. Rossoneri naposledy podlehli neoblíbenému Janovu 0:1 a to většinu klíčových hráčů z loňské úspěšné sezony od Janova vykoupili. Milánu by si vzhledem k letním investicím i faktu, že nehraje evropské poháry, mělo dařit mnohem lépe. Na druhou stranu přišlo několik nových hráčů a to chce vždycky nějaký čas. Potenciál v týmu rozhodně je.

Neapol v týdnu startovala v Evropské lize a znovu si vedla velmi dobře. Po debaklu Brugg si Napolitáni poradili i s Legií Varšava a po dvou kolech mají plný počet bodů s úchvatným skóre 7:0. Situace se po pomalejším rozjezdu lepší i v domácí soutěži. Výhrou nad Juventusem si hosté protáhli sérii neporazitelnosti na pět kol v řadě, avšak remízy se Sampdorií, Empoli či Carpi jsou pochopitelně ztrátou.

Parthenopei zatím těží zejména z domácího prostředí, protože venkovní vystoupení tolik přesvědčivá nejsou. Na první venkovní ligovou výhru Neapol stále čeká. Dočká se jí na slavném San Siru? Historie vzájemných soubojů je z posledních let příznivá, AC sice loňskou sezonu doma vyhrálo, ale stalo se tak po čtyř letech!

Rossoneri budou bez mladého stopera Romagnoliho, ten se v posledním zápase opět vykartoval a jeho místo nejspíše zaujme Ely, neboť Mexés ještě nebude po zranění úplně fit. Trenér Mihajlovič bude postrádat také Méneze, Nianga, Balotelliho a Abateho. Neapol bude mít na San Siru jednu velkou výhodu, neschází jí totiž žádný hráč.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego López - De Sciglio, Zapata, Ely, Antonelli - Kucka, Montolivo, Bertolacci - Bonaventura - Bacca, Luiz Adriano
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Higuaín, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Carpi FC - Turín FC  (sobota 18:00)
O favoritovi tohoto střetnutí snad ani nemůže být sporu. Je to hostující Turín, který díky skvělému vstupu do sezony patří do první trojice! Nyní se Býci utkají o body s Carpi, které už bylo nuceno sáhnout ke změně trenéra, aby zabránilo přívalu špatných výsledků.

Turínské FC patří ke zjevením mezi italskou elitou. Klub budovaný s vizí a za pomoci úsilí spolu s rozvážnými obchody vzkvétá a buduje si pozici mezi nejlepšími. Kádr, který má na starosti trenér Giampiero Ventura spoléhá na sílu týmu s několika nadějnými jednotlivci. A ačkoli v týmu nenajdeme žádnou velkou či draze placenou hvězdu, Granata je nebezpečným soupeřem schopným potrápit kohokoli. Aktuálně třetí tým tabulky má na kontě 13 bodů a čtyři výhry.

Ta poslední pochází z minulého kola, v němž Turín sehrál zajímavý duel s Palermem. To je na stadionech soupeřů poloviční, což potvrdilo také proti Býkům. Hodně zvláštní duel prožil Giancarlo Gonzalez, který si nejprve vstřelil vlastní branku a dostal Býky do vedení. Dvacet minut před koncem se sice stejný hráč trefil také do té správné sítě, ale protože se o výstavní trefu před ním postaral Marco Benassi, tři body bral právě Turín.

Problém by pro Turín mohl nastat proto, že trenér Ventura musí počítat s množstvím zraněných hráčů. To se týká celé řady opor včetně jmen jako Farnerud, Maksimovic, Avelar, Gazzi nebo Bruno Peres. Otazkou tedy je, zda se turínský celek chlubí dostatečně kvalitním a širokým mužstvem, aby zvládl utkání proti Carpi. Ačkoli ještě nedávno Turín patřil k týmům, které bojovaly o ryzí zachování prvoligové příslušnosti, dnes je doba naprosto jiná. Toho si všímá i fotbalová veřejnost.

Turín už jednou ochutnal chuť evropských pohárů a rád by se do nich zase vrátil. Takový Alessandro Sgrigna v tom vůbec nevidí problém. Podle hráče, který působil v Turíně stejně jako v Carpi, Turín patří do Evropy a minimálně o páté místo bude bojovat. "Turín je skvělý tým, protože má dobré vedení a správní lidé jsou na těch správných místech. Ten kádr je neustále vylepšován a zkvalitňován, což se projevuje. Hraje krásný fotbal plný akcí a kombinací, přitom ale sází na mládí. I proto je tak sympatický - snaží se mít v kádru hodně Italů. Podle mě by se měl již tento rok pokusit o Evropu. Do pátého místa by se měl vejít," myslí si Sgrigna.

Proti Turínu se postaví zatím poslední Carpi. To ještě ani jednou nevyhrálo a zatím má na kontě jen dvě remízy a čtyři porážky. Tu poslední si nováček soutěže připsal v minulém kole, když nestačil na AS Řím. Od Vlků dostal dokonce pět branek! Sympatické ale je, že ve čtyřech utkáních Carpi alespoň jednou skórovalo. Nyní se jej pokusí zachránit trenér Giuseppe Sannino. A před ním je opravdu hodně náročný úkol.

Ale Sannino, který má dostatek zkušeností s prvoligovým fotbalem, se výzev nebojí. "Máme jasný cíl a tím je záchrana. Odteď všichni v klubu budou pracovat na maximum proto, abychom se zachránili. Bude to sice náročné, ale já věřím, že se nám to povede. Máme v týmu několik skvělých hráčů a pokusíme se nasbírat co nejvíc bodů. Hned na úvod proti nám stojí Turín, což je hodně náročný soupeř. Bude ale zajímavé sledovat, jak moji hráči zareagují na takovou výzvu," myslí si Sannino. Ani ten nebude mít plný kádr, protože mu budou chybět Marrone, Wilckzek, Spolli a ještě Benussi.
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Brkić - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo - Letizia, Bianco, Cofie, Fedele, Silva - Matos - Borriello
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Zappacosta, Benassi, Vives, Acquah, Gaston Silva - Quagliarella, Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Hellas Verona  (sobota 20:45)
Atraktivní Derby di Verona je na programu již v tuto sobotu večer. A mohlo by mnohé napovědět. Například to, zda je forma Chieva z úvodu sezony jen náhodou. Nebo zda se Hellas dokáže prát o body i bez zraněného Luky Toniho.

Verona je přímo zrozena k dramatickým bojům. Ty mezi sebou vášnivě sváděly třeba rody Monteků a Kapuletů. Novodobými hrdiny jsou fotbalové týmy Hellasu a Chieva, které spolu svedou souboj o prestiž i tři body již tuto sobotu večer. Který z nich zvítězí? Nebo nakonec dojdou smíru, podobně jako jejich předchůdci? Větší šance jsou dávány Chievu a to z jednoho prostého důvodu - v této sezoně ja na hony vzdáleno tradičnímu Chievu z let minulých.

Oba celky se nalézají v kontrastní formě. "Domácí" Chievo začalo letošní sezonu lépe, než by možná i jeho fanoušci očekávali. V prvních dvou kolech si Mussi Volanti připsali šest bodů a impresivní skóre 7:1. Potom, co vyloupili Lazio Řím, remizovali s Juventusem a prohráli s Interem Milán. V dalším utkání však konečně opět našli recept na tři body, když překvapivě zvítězili nad turínským FC. Minulé kolo pak znamenalo střet s ambiciózním Sassuolem, který vyústil v konečnou remízu. Sassuolo skvěle začalo díky brance Defrela, na kterou však odpověděl o pár minut později Alberto Paloschi.

Ačkoli se Chievu daří a poměrně se mu vyhýbají i zranění, derby je něco zcela jiného. Moment, který zachvátí celé město a nehledí na to, kdo je v tu chvíli právě favoritem. To si uvědomují i hráči Chieva. Obránce Nicolas Frey před ostře sledovaným zápasem zmínil: "Je jedno, kdo je v tabulce výš, v derby se ten rozdíl smývá. Oba tábory do toho jdou naplno, což z derby dělá jedinečnou záležitost. Nechceme samozřejmě našeho soupeře podcenit, takže ze sebe musíme vydat maximum. Utkání v minulých letech jasně ukázala, že i ten mnohem horší může vyhrát," připomíná Frey.

Tím horším je teď jednoznačně Hellas. Na vině je mimo jiné také množství absencí, která se neistále kupí. Do hry nemůže zasáhnout hned několik opor základní sestavy, přičemž mimo jsou Fares, Toni, Marquez, Romulo, Ionita, Gomez a Siligardi. Hellas je stále bez výhry a trenér Andrea Mandorlini se ocitá pod stále větším tlakem. Výhru v derby by velmi potřeboval. Minulé kolo pro něj znamenalo vrásky na čele, protože Hellas doplatil na nepozornost. Nad Laziem sice vedl díky brance Helandera, ale Biancocelesti utkání po zásazích Biglii a Parola otočili.

Těžký zápas očekává proti rivalovi i Boško Janković. Zkušený veterán v rozhovoru pro oficiální klubový web řekl: "Nadchází velmi důležitá bitva a my k ní musíme přistupovat velmi odpovědně. Jsme jeden tým a musíme táhnout za jeden provaz. To, jak jsme silní, se ukazuje právě v dobách těžkostí. Mohu ujistit naše fanoušky, že na hřišti klidně i vypustíme duši, když to bude třeba," dodal sebevědomý Janković.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Gamberini, Cesar, Gobbi - Castro, Rigoni, Hetemaj, Birsa - Paloschi, Meggiorini
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisano, Moras, Helander, Souprayen - Sala, Viviani, Greco, Hallfredsson - Janković, Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.ACF Fiorentina650111:415
2.Inter Milán65017:515
3.Turín FC641111:613
4.US Sassuolo63309:612
5.SS Lazio64028:1112
6.AS Řím632113:711
7.Chievo Verona632110:411
8.Atalanta Bergamo63218:511
9.UC Sampdoria631212:910
10.SSC Neapol623112:79
11.AC Milán63038:99
12.Città di Palermo62137:87
13.Udinese Calcio62046:96
14.Janov CFC62043:66
15.Juventus FC61236:75
16.Frosinone Calcio61144:84
17.Empoli FC61146:114
18.Hellas Verona60335:93
19.Bologna FC61053:93
20.Carpi FC60246:152

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (552)

Přidat komentář
Largo

Na dnesni Turin se hodne tesim!

Reagovat
smazaný uživatel

Mně bude chybět Baselli, bez něho to dnes nebude ono Každopádně půjdou do čela ligy.

Reagovat
Largo

Uvidime, jestli jsou Byci odkazani jen na nej. V souhre se to asi dost projevi. O Perese strach nemam, maji Zappacostu.

Reagovat
GEGE

Nedivil bych se kdyby ztratili dnes...Bez Perese,Avelara a Baselliho to jsou dost citelne ztraty..

Reagovat
Zark

a carpi má ještě nový impulz v podobě trenéra

Reagovat
didosh

Reagovat
brenk

Lichty by vraj mohol byť mimo až 6 mesiacov, to sme dopadli...

Reagovat
Largo

V lednu byste meli nekoho podepsat....

Reagovat
Pinturicchio

Prej obnovíme zájem o Vrsaljka.

Reagovat
Largo

Taky jsem to cetl, to by byla dobra akvizice. Takovej nenapadnej dric co zna calcio a ma velkej potencial.

Reagovat
Pinturicchio

Přesně, snad to klapne.

Reagovat
M11

tohle se nevychytalo.. ten u nas mel byt uz v lete

Reagovat
Pinturicchio

Přesně, nechápu, navíc když jsou se Sassem nadstandardní vztahy a určitě se to dalo nějak vyjednat.

Reagovat
FuckT

Dufam, ze sa o nho pokusime este aj my, aj ked pochybujem, ze sa tak stane.

Reagovat
olis

ADL sa im nato vysere, vela za neho chcu, to uz rovno mohol zobrat Darmiana, navyse Hysaj nie v zaklade, to by bola skoda

Reagovat
Largo

K vam by se mi hodne hodil Ricky Saponara....

Reagovat
olis

este do 4312 aj hej ale do 433 neviem..., urcite by kvoli tomu musel niekto z ofenzivy odist

Reagovat
FuckT

To som mal celkom taky mierny hnev voci nasim majitelom, teda aspon ta cast mojho ja, ktora si je uplne ista tym, co sa pisalo novinarmi, a to je to, ze Saponara bol jedinym hracom, ktoreho si Sarri vyslovene vyziadal. Avsak nejaka ina cast mojho ja si spomina aj na nejake clanky, ze chcel aj Hysaja a Valdifioriho, co by uspech nasho vedenia v danej veci celkom podzdvihlo.

Reagovat
FuckT

Ja som myslel, ze dokaze hrat na oboch krajoch, ale zas aj Ghoulam je zatial velmi dobre na tom, a taktiez sa mi zda, ze hraval vacsinou na pravej strane. Popravde Hysaj je aj mladsi, ale jednoznacne musime tu obranu rozsirit, Hysaj a Ghoulam sa zrania a mozme si spievat: Raindrops keep falling on my head ako ked v Clockwork Orange tipek isiel znasilnit tu kocicku.

Reagovat
brenk

tam asi niet o čom debatovať, niekto príde určite, zatiaľ to budeme musieť nejako pretrpieť, očakávam veľa zápasov v 352 s Cuadradom na kraji

Reagovat
Pinturicchio

Já se bojím, že tohle je konečná, úplně.

Reagovat
Largo

Pro me favoritem na Scudetto Inter s Neapoli.

Reagovat
Pinturicchio

S Interem bych počkal, co s nima udělá ta prohra 1:4 s Violou - nedá se říct, že by Inter posledních let byl nějak psychicky odolné mužstvo a podle mě se sesypou i ted, letos, páč Mancini je hovno motivátor.

Napoli se jeví hodně dobře, s těma do boje o Scudetto počítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter určitě ne.

Reagovat
Pipo123

Já stále neverím že niekto okrem Juve na Scudetto má nárok, možno vy pod lepším trénerom, Neapol a Sarri potrebujú ešte čas kým si to všetko sadne a Inter síce vyzeral v úvode sezóny dobre, ale mali najľahší los Bohužiaľ vidím to na Juve, do dvoch mesiacov si to všetko sadne a potom to bude valec a zasa vyhrajú o 10+ bodov

Reagovat
Largo

AS bych samozrejme moc rad videl jako mistra, ale s tim, co predvadeji, to snad ani neni fer

A u Interu hodne zalezi na Joveticovi. Mancini ma skvelej kadr a vzhledemke konkurenci je pro nej TOP 3 nutnost. Ma navic vyhodu ze nehraje pohary. Fiorentina podle me odpadne a skonci tak 3,4. Moc rad bych nahore videl Turin s Neapoli, to jsou tymy sazejici na Italy a mladi. Libi se mi jejich filozofie. Co bych za to dal, kdyby se necim podobnym ridili i Vlci....

Reagovat
Pipo123

Nemám pocit že by Neapol dával nejak extra šancí mladším hráčom, to čo tam majú sa už vyhralo v iných kluboch, Giabi alebo Jorginho. Turin to máš pravdu, tam to robia parádne a asi každý im fandí v poslednej dobe Interu tiež docela držím palce, ale nejak im neverím, stále mám pocit že ich hra je strašne nefutbalová a bez nápadu, keď narazia na organizovaného súpera tak si nebudú vedieť pomôcť, podobne ako proti Fiore, ale tak snad stým Mancini niečo spraví. A u vás sa neni čomu čudovať, chcete ihned úspech tak kupujete "kvalitu" a nie je priestor dávať šance mladším hráčom.

Reagovat
Largo

Spatne jsem se vyjadril. Myslel jsem predevsim zajimavy hrace z calcia a Italy. Podobne to dela treba Sassuolo, i kdyz ve skromnejsich podminkach. To je prave neco co mi chybi u nas. Zadna koncepce, vsichni chteji uspech hned. A to Pallotta nekolikrat vyhlasoval popularni: Rome wasn't built in a day...

Nevadi no. Tenhle rok je nejak tezky tipovat favorita... kdyz byla Juve ve forme, bylo to hned jasny

Reagovat
10

Reagovat
brenk

myslíš pre hráča?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, pro Lichtyho. Oni v tom článku sice píšou, že se 100% uzdraví a bude hrát, ale já jsem v tomhle skeptický - kór když to přišlo takhle znenadání, najedou bum operace, měsíc a ted 6

Reagovat
brenk

snáď nie, len sa to asi trochu podcenilo, ešte že nešiel cez týždeň hrať, verím že bude fajn

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo.

Jinak ta náhrada měla být v týmu už dávno, protože to je šílený kolik toho Lichty za rok odehraje, navíc při stylu jeho hry.

Reagovat
brenk

tak je tam Caceres a ako poistka ešte Pado, buď sa mal Caceres predať a kúpiť niekto iný alebo sa malo dôverovať, že vydrží zdravý a bez havárie

Reagovat
brenk

a tá dôvera v neho sa teda moc nevypláca

Reagovat
M11

konecna to nebude.. spis je velky otaznik kdy bude pripraven.. u srdecnich problemu to nejde tak lehce predpovedet.. budeme doufat ze to bude co nejdriv.. ale hlavne at je v cajku

Reagovat
Pinturicchio

Takže ted 3-5-2 s Juanem, Pada po té Napoli nechci aspoň nějaký čas vidět na hřišti.

Reagovat
10

lepší to zabalit než riskovat nějakej průser...snad to ale není nic vážnýho, mělo by jít "jen" o nějakou menší arytmii

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Welcome to Strootman's World

Reagovat
Milan.B

chudak

Reagovat
olis

Zapata asi musi ist na operaciu a bude out 3-4 mesiace

Reagovat
olis

tak uz bol

Reagovat
smazaný uživatel

To stihli rychle.

Reagovat
celestial-

A ste v p*c*

Reagovat
lucius6

Moc to hrotíš, neni to nejhorší možnost, Azerbajdžán by byl větší průser

Reagovat
didosh

Jsem zvědavý jak se Torino popere o body s Carpi ale hlavně se těším na večerní Veronské derby

Reagovat
Zark

Reagovat
Largo

Tak Turín bez Baselliho zatím zklamání.

Reagovat
GEGE

Delate jak kdxby cele Toro stalo jen na Basellim

Reagovat
Zark

Reagovat
Largo

Ať chceš nebo ne, Baselli je ve formě a pro Turín rozdílovým hráčem

Reagovat
Pipo123

Dnes to je skôr o obsenciách na krajoch obrany, Zappa aj Silva toho moc nepredviedli + obrana stojí na hovno keď tam je dedek Bovo

Reagovat
Largo

Zappacosta dnes hrůza, to je pravda. Ale prostě ten tým dnes směrem dopředu selhává.

Reagovat
GEGE

Rozdilovy hrac to zatim zdaleka neni...

Reagovat
Zark

tj, jak tipuješ veronské derby?

Reagovat
GEGE

Stare dobre klise je to derby a muze to dopadnout jakkoliv podle formy a vzhledem k absencim by melo Chievo vyhrat...

Reagovat
Pipo123

Chievo dnes vyhrá o dva góly aspoň, kurz 4,5

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole, ja mám túto sezónu asi prekliatu, alebo čo. Jebávajú naše zápasy v sobotu o 18:00 kedy nikdy nemôžem, teraz konečne nedeľa o 15:00, tak sa teším, že super. Aaa nesekne teraz dedka a neni v nemocnici? A návštevné hodiny od 15:00 - 17:00 a samozrejme som jediný šofér, lebo tatko sa dodrbe z roboty až zajtra... každopádne FORZA ROMA!! Snad s Castanom v základe!!!

Reagovat
Largo

Tak ať se děda rychle uzdraví

Reagovat
Zark

juanito ty debile

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Veronský derby, vůbec se nehraje zlej fotbal.

Reagovat
Pettirosso

Sevilla - Barcelona 2:1... To je Barca tak v prdeli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je Juventus tak dobrej

Reagovat
ED91

Messi, Iniesta zranení, takže áno... Ale mali aj tak prevahu v tom zápase

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

tahle neděle si říká o calcio maraton, 6 čistých hodin fotbalu ...pracovat můžu o repre přestávce

Reagovat
M11

jen nevim co pustit ve trojku.. jestli AS nebo Inter

Reagovat
10

já si pustím prohru Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Eder je dneska popraví

Reagovat
10

...stylovější by byl Cassano v nastavení

Reagovat
M11

a na konci ve slipech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí mě,že zápas neuvidim,ale třeba pak nebudu litovat...

Reagovat
10

klasicky "na Homera"

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu jsem koukal minule v hospode, krasny chvile...

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Alberto Aquilani

ale no tak, všetci vieme, že si povolanie syn, nehraj to tu na nás

Reagovat
10

jo vlastně, jsem málem zapomněl...no, tím líp

Reagovat
olis

snivalo sa mi ze dnesny zapas proti AC skoncil 3:3 a Neapol vyrovnal v poslednej sekunde dnesna vyhra by bola velmi velmi dolezita tak snad hraci zvladnu dva zapasy vonku po sebe

Forza Napoli!

Reagovat
M11

Mauro Camoranesi dnes 39

Reagovat
Dominator

Reagovat
Dominator

Reagovat
10

Vypadá to, že šel do sebe přes léto, hraje fakt výborně, navíc jak už tady psal Fuct, přestal se rozčilovat a maká pro tým.

Reagovat
M11

goly dava.. v mezihre je super..

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů. Zatím se mu musí omlouvat, protože jsem nevěřil, že by se z oplácaného flákače mohl stát zase hráč hrající pro tým Snad si to udrží po celou sezónu.

Reagovat
10

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně, když bude hrát tužku, budu mít radost Ale to by jen zase spadl k tomu svému chození, flákání se a kopání za uši. Teď ukazuje, že když chce, tak mu to jde skvěle. Objektivně řečeno splácí svou cenu. Z pohledu Neapole by bylo super, kdyby si udržel formu, která konečně stojí za ty miliony co mu platí. Ale budu rád, když bude hrát opět tužku

Reagovat
mastakillah

zatím 100 a 1 oproti loňsku

Reagovat
Tomanatura

stejne je to kokot, kvuli kteremu neni Messi mistr sveta. Nikdy mu to nezapomenu, ani kdyby prestoupil do Violy a vykopal s ni titul a LM.

Reagovat
GEGE

Kokot je spíš Martino,když ho upřednostňoval na úkor Teveze...

Reagovat
GEGE

Resp.Sabella...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tomanatura

Asi to nebude tak jednoduche, kdyz ho nechtelo vic treneru. Hra mu fungovala.

Reagovat
el Principito

Reagovat
mastakillah

Ještě, že není mistr světa

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

škoda, že Jojo dnes nemôže hrať

Reagovat
lnterista

SAMPDORIA (4-3-1-2): 2 Viviano; 13 Pereira, 4 Moisander, 87 Zukanovic, 3 Mesbah; 10 Correa, 7 Fernando, 8 Barreto; 21 Soriano (C); 24 Muriel, 23 Eder.

A disposizione: 1 Puggioni, 57 Brignoli, 9 Rodriguez, 17 Palombo, 19 Regini, 77 Carbonero, 92 Rocca, 95 Ivan, 99 Cassano.

Allenatore: Walter Zenga.

INTER (4-3-3): 1 Handanovic; 21 Santon, 17 Medel, 24 Murillo, 12 Telles; 13 Guarin, 83 Melo, 7 Kondogbia; 44 Perisic, 8 Palacio; 9 Icardi (C).

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 5 Jesus, 11 Biabiany, 14 Montoya, 22 Ljajic, 23 Ranocchia, 27 Gnoukouri, 33 D'Ambrosio, 55 Nagatomo, 77 Brozovic, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini.

Reagovat
Votas

ufff...bez Rana

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

sestava docela fajn...jen do budoucna do zakladu nekoho misto Guarina

Reagovat
Forza_Inter

alebo Juan namiesto Tellesa

Reagovat
lnterista

kraje jsou celkove prumer

Reagovat
snuff24

tady jde Inter stranou, Žabák jako nezpochybnitelná opora reprezentace se musí šetřit na nadcházející kvalifikační mač

Reagovat
Forza_Inter

Zdravim, čo hovoríte na to že juve dnes vyhrá aspoň o 2 góly? kurz 1,74 vyzerá dobre či?

Reagovat
Slejdy
Reagovat
snuff24

těch dresů jsem se bál,ale takhle naživo vypadaj luxusně

Reagovat
Inter Eterno Amore

žlté sme už mali .. to si celkom ľahko zvyknem, že v nich Inter hrá .. ale napr. keď hral Inter v červených to vôbec nepasovalo

Reagovat
Pipo123

Fanúšikovia AS chcete dnes prehru a odvolanie Garciu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Jo!

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/258922

Inter s italským komentářem (SKY)

Reagovat
Largo

Neměl bys na AS? Mě to hází jen sestřih ze všech hranejch utkání, což mě štve. Díky

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Largo

Díky i za tohle Ještě bys mohl přidat "Forza Roma"

Reagovat
Pinturicchio

Však píšeš, že chceš prohrát

Reagovat
Largo

Rád bych. Ale jen kvůli Garciovi, jehož hra mě nebaví. Dneska to ale zatím vypadá poměrně dobře.

Reagovat
Pinturicchio

To vypadá docela vážně.

Reagovat
Pipo123

Doria zatiaľ super, inak páči sa mi ten Pereira na kraji obrany, skvelý hráčik

Reagovat
Slejdy

F L O R E N Z I !!

Reagovat
Emmett Brown

dnes hrame futbal

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Včera slavil své 34. narozeniny Zlatan Ibrahimovič, tak snad se vrátí ještě do AC

Reagovat
M11

AS valec

Reagovat
snuff24

to je kokot

Reagovat
Slejdy

predator !!

Reagovat
Lubinterista

to je jelito

Reagovat
lnterista

Reagovat
snuff24

K-dog hraje luxusně

Reagovat
GEGE

Vazquez je posledni dve sezony jasny kral trefenych konstrukci...

Reagovat
M11

toto nedat

Reagovat
Pipo123

Correa

Reagovat
10

to je hovado

Reagovat
M11

to by dal i pes

Reagovat
Lubinterista

to je debil dekujem

Reagovat
smazaný uživatel

Correooo

Reagovat
10

Correa je zajebávač roku

Reagovat
Inter Eterno Amore

miss of the season jednoznačne

Reagovat
10

nejen ta šance, všechny akce u něj naprosto hloupě končí

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tak ale mal aj dobrú strelu pod brvno, čo vychystal Samir nie ?

Reagovat
Pipo123

Ale potenciál do budúcna má, mne trochu pripomína Andersona v začiatkoch v Laziu, len sa potrebuje vyhrať, v niektorých zápasoch hral naozaj super.

Reagovat
Largo

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Inter toho se zatím štěstí drží ale to nepude věčně.

Reagovat
Inter Eterno Amore

síce sme mali aj šťastie, ale nehráme tak hrozne .. dosť šancí tam bolo

Reagovat
smazaný uživatel

To ano ale už chci u vás letos vidět smolnej zápas kde nedáte šance a soupeř vás z jedné zajebe.To se vám zatím letos vyhýbá.

Reagovat
Tomanatura

Smolny zapas meli minule kolo

Reagovat
smazaný uživatel

to sem neviděl ale tam to nebylo o jednom golu.Tam to byl debakl.

Reagovat
Inter Eterno Amore

tých bolo minulé sezóny až až

Reagovat
snuff24

poslední dva tři roky

Reagovat
Tomanatura

Taky mel dve velke sance, Doria mela tri. Hlavne pri Guarinovi mela taky mega stesti.

Reagovat
Tomanatura

Perisic dobrej vykon, Santon je na delo do nosu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER dajme gól !

Reagovat
wiggum

Kvalitni posila ten Rudiger.

Reagovat
10

4 na 2 a takhle to poserou

Reagovat
Pipo123

Inter strašná obrana

Reagovat
10

klidně už mohli dostat zase 3-4 góly...nerozumím, proč hrajou tak vysoko

Reagovat
Pipo123

Mne sa nepáči ani hra zálohy, som si myslel že cez Guarina, Mela a Konda bude problém prejsť, ale už Fiorentina a ani dnes Doria stým nemali problém

Reagovat
10

to jsou podle mě hráči použitelný v hlubokým bloku, kdy to jen rozbijí...když ale soupeř hraje rychle jako Viola nebo Doria dneska, tak jsou dost mimo, chybí tam trošku jinej typ hráče

Reagovat
10

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pěkně Murieeeeel

Reagovat
Pinturicchio

Muriel, Fantičkaaaaaaaa

Reagovat
Tomanatura

Dobrej zapas

Reagovat
lnterista

Ivaaaaan

Reagovat
Votas

PERISIIIC

Reagovat
10

Reagovat
snuff24

Pééééérooooošič

Reagovat
Lubinterista

UUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
wiggum

Neni mozne, to se Garcia trochu spletl s tim stridanim.

Reagovat
Slejdy

Gyomber na plac

Reagovat
Largo

Takže teď nám tam hrajou 3 stopeři a tři beci?

Reagovat
wiggum

Zkousi Bilkovu taktiku.

Reagovat
lnterista

Proc nenahrava

Reagovat
Largo

A už je to zase ta Garciovina bez nápadu a pohybu.....

Reagovat
Emmett Brown

Noro uz dva takticke fauly

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenské odpoledne v Serii A? Gyomber, Ivan...

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Gervais !!

Reagovat
Votas

plichta na Dorii dobrá

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

Zenga ani vyhrát nechtěl

Reagovat
Inter Eterno Amore

a FantAntonio ?

Reagovat
snuff24

spravedlivá remíza ač Doria měla těch šancí přecejen víc, ale celkem atraktivní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá remíz, ted to neposrat a začít stahovat.

Reagovat
Inter Eterno Amore

sme opäť prví

Reagovat
M11

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra, Khedira, Hernanes, Pogba, Cuadrado, Dybala, Morata

Dybala uz dnes golika..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

...čekal jsem Sandra

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3) – Marchetti; Basta, Hoedt, Gentiletti, Lulic; Cataldi, Biglia, Parolo; Felipe Anderson, Djordjevic, Kishna.

Pioli zasa skúša 4-3-3

Reagovat
FuckT

Tak dnes som zvedavy, ako to Sarri posklada. Posledny zapas v lige s Juve cely tim skvely vykon, ale nemozem si pomoct a musim trochu zhodit Callejona, ktory sa v tom zapase podla mna nechytal na ostatnych hracov, aj ked bojovnost bola u nho stale velmi obdivuhodna.

Dal by som dnes Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik - Insigne, Higuain, Mertens/Gabby

Reagovat
olis

zostava bude na 99% taka ista ako proti Juve a Laziu, Callejon velmi pomohol v obrane, keby nepomaha Hysajovy mal by nielen s Pogbom ovela vacsie problemy, prave taketo odmakanie smerom dozadu celych 90 minut by Gabbi podla mna nedal, podla mna jasny zaklad pre neho momentalne

Reagovat
FuckT

Neviem no, mne na utocneho hraca nestaci to, ze dokaze dobre branit (paradoxne), aj ked je to dobre... Ale dokaze zahrat aj lepsie ako proti Juve, tak nech sa ukaze.

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem možná naivní hlupák, ale dneska čekám jasnou výhru!

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak už by bolo aj na čase

Reagovat
Pipo123

Hoedt, Cataldi, Kishna, Anderson

Reagovat
Il Architetto

Nějaký super stream na Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo na Sport 1 komentuje Juve - Bologna? To je hrozný.

Reagovat
M11

nahravej

Reagovat
M11

prvni strela zase

Reagovat
brenk

čakal niekto niečo iné?

Reagovat
smazaný uživatel

Evrův hráč.

Reagovat
brenk

a Morata čo zajebal tú akciu predtým to sa ani nemá zmysel vyjadrovať

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Serie A >>>>> CL

Reagovat
10

To bychom měli...btw stejně na lajně byl předtím Cuadrado, mohl jít sám

Reagovat
REPLIKATOR

Korupčníci

Reagovat
M11

Alvaro ale uz se zbrchej

Reagovat
smazaný uživatel

Kerý, kerá, keré... ten komentář mě irituje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš nějaká učitelka češtiny v důchodu, ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě to nevadí? Já bych ho za to vyhodil.

Reagovat
Zark

jako dortmund...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba vypadá dobře otrávenej ...

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tam 3x za sebou vrátil Chiellinimu na 5 metrů, to jsem z něho tekl...

Reagovat
lucius6

čus, teď jsem dorazil, jak zatim hraje Lazio?

Reagovat
Pipo123

Tlačíme, obrovskú šancu mal Gentiletti, ale hlavičkoval vedla

Reagovat
lucius6

dneska to musí být 3 body a ideálně o víc než jeden gól, snad se nedočkáme žádného překvapení

Reagovat
brenk

ty vole tí komentátori sú pravidelne úplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Faktické chyby jsem schopný přehlédnout, ale samotný mluvený projev s otřesnou rétorikou opravdu ne.

Reagovat
brenk

ale aj tie faktické chyby sa opakujú stále a minule tými tromi rokmi juve v Serii B to úplne zaklincovali

Reagovat
M11

jak tohle muze dostavat zaplaceno

Reagovat
smazaný uživatel

Se vší úctou k domingovi a fantomasovi si připadám, jako bych poslouchal jeden z podcastů EF.

Reagovat
10

"se vší úctou"

Reagovat
lucius6

Anderson hezké sólo, jen by to možná šlo zakončit i dřív, ale i tak

Reagovat
Pipo123

Kde to pozeráš ? hod odkaz bo mne to všade seká

Reagovat
lucius6

hele já to sleduju na bet365,právě taky jsem nic nenašel a proto mám tohle jako nouzovku, ale jinak zkus http://stopstream.tv/ tam by mohlo něco být

Reagovat
10

Začíná to smrdět velkou bezradností

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Je to tak. Nezbývá než doufat, že uhaluzíme nějakej gól. kterej nás nakopne...

Reagovat
smazaný uživatel

A to je na hřišti ta samá sestava jako proti Seville.

Reagovat
Pettirosso

to je příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

Morata ať se chytne s Cuadradem za rukou a můžou jít do prdele. Padají tam jak hrušky, při tom jim nikdo nic nedělá. Simulanti.

Reagovat
M11

MORATA !!!

Reagovat
brenk

a pome ďalší

Reagovat
10

Sami a Paulito

Reagovat
Furia Ceca

Ten Cuadrado mě tak sere! JEDINEJ balon není schopnej poslat do vápna dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby tam nebyl, tak se ta hra ani snad nehýbe..

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, já jsem tak rád, že už je na hřišti Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je na jak dlouho ..

Reagovat
brenk

on pískne Dybalovi faul

Reagovat
M11

to si delas prdel sudi

Reagovat
Pettirosso

Napsal bych něco o slepým a houslích...ale ta akce byla kombinačně konečně zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

Celi, děláš si srandu?

Reagovat
10

Jak by asi teď kurva mohl faulovat, ty magore

Reagovat
lucius6

Marchetti

Reagovat
Pipo123

Všimol si si čo je na piču ? že hrajeme 4-3-3 Piolimu zasa drbe

Reagovat
lucius6

Je to takové nemastné neslané, snad to Pioli o poločase změní, protože takhle ten gól nedáme

Reagovat
Dominator

Reagovat
eLJay.91

Vím, že proti takhle zataženýmu týmu to není jednoduchý, ale chce to zrychlit hru. Balon rychlejc od nohy, ne se s ním dvakrát otočit na každou stranu a pořád hledat, kam to nejlíp poslat.

Reagovat
M11

Hernanes Cuadrado Pogba Morata.. vsichni ten mic predrzuji

Reagovat
eLJay.91

Přesně. U Moraty mně to tolik nepřekvapuje, není to extra technik, potřebuje trochu času, ale ti tři to přeháněj.

Reagovat
M11

druhy neofsajd.. opet sel sam na golmana

Reagovat
Pettirosso

nezvládají absolutně

Reagovat
10

O metr nebyl ofsajd podruhý v zápase

Reagovat
Pettirosso

Pogba je tam taky úplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Toho kluka ve škole nenaučili písmeno T nebo co?

Reagovat
Hokaido

Juventini, jak hrajete? Mám na vás naloženo v handicapu, tak snad ....

Reagovat
10

Juve s handicapem, to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

divím se, že nehrajeme s míčem se zvonečkem

Reagovat
10

Reagovat
Hokaido

to je to tak strašný? Ted skončí PL, tak si druhou půlku zapnu

Reagovat
Mr.Jindros

lol, další sázkař

Reagovat
M11

Dybala je neskutecny s micem u nohy

Reagovat
smazaný uživatel

výjimečný, dneska by to mohl rozhodnout

Reagovat
10

Hernanesův přínos pro hru je 0.00

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce zápasu bude v záporných číslech.

Reagovat
lnterista

jak hraje vubec?

Reagovat
10

Podle mě hrozně, nehodí se do toho týmu ani na tu pozici. Noviny ho ale hodnotí relativně dobře, to moc nechápu. To byl pěknej dárek Interu ho vykoupit...

Reagovat
Pipo123

On hraje hrozne už cca 3 roky, nechápem kde je ten Hernanes čo prvé dva roky v Laziu hral parádne a patril medzi najlepších, už u nás išiel ku koncu do sračiek

Reagovat
10

Právě, nechápu co Marottu napadlo, když ho kupoval...před pěti lety možná

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta má rád odpadlíky, vzpomeň si na Osvalda, Anelku, Bentnera, Vučiniče, Toniho, Borriella...

Reagovat
lnterista

takze klasika a porad stejny...nehraje spatne a ani nejak nevycniva(na velkoklub malo)

Reagovat
smazaný uživatel

jak u vás, hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna dneska nemůže dohrát v plném počtu.

Reagovat
Furia Ceca

O toho Dybalu mám někdy strach, protihráči ho často hrozně řežou...

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby takovej rozhodčí pískal někde na okrese, tak dostane přes držku od místních už o poločase...

Reagovat
Pipo123

4-2-3-1 hrajeme dobre, začalo sa nám dariť dávame góly, ale Pioli zasa jebne svoje 4-3-3 kde zadrbe vedla seba Cataldiho, Parola a Bigliu, jem fakt jebe niekedy na hlavu asi. Máme tam troch stredákov čo si prekážajú

Reagovat
DelPiero137

Toto je definicia priebehu zapasu co predvadzame...

Hernanes neviditelny, Cuadrado skoda slov, cez pravu stranu to nemozeme hrat lebo to je dopredu stratene.

Rugani na plac, vhodnejsi zapas nebude, Chielovi jasny signal ze tieto jeho sracky uz nebudu tolerovane. Ak dokaze Chiellinimu dlhodobo prechadzat vsetky jeho kixy a minely tak to Rugani bez problemov ustoji.

Co ma rozhodca proti Dybalovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba úplně neviditelnej ten je snad dneska horší než ten Hernanes. Všechno to chodí přes pravou stranu přes Cuadrada

Reagovat
M11

clovek slusne dozrany uz tak a hned prvni dve reklamy jsou na erekci a na vlozky.. SportTV

Reagovat
M11

Sandro na plac.. Evra spatny v obou smerech..

Reagovat
10

Ta levá strana se musí oživit, dlouhodobě máme těžiště hry napravo, to je nepochopitelný...nebo je na lavičce Asa

Reagovat
M11

Asa by byl nejlepsi.. ale ja uz mam takovy strach ho posilat na hriste

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo na tribuně Nedvěd

Reagovat
Pipo123

Pioli Pioli, už sa preber konečne a prejdi znova na 4-2-3-1

Reagovat
Hans82

Nechapu jeden z nejlepsich obrancu serie A za minuly rok zahriva lavicka a dve kopyta Bonucci + Chiellini hrajou pravidelne braneni uplne tragicke rozehravka jeste horsi to stejne jejich zpetne prihravky co smrdi golem a o strelach ani nemluvim rozhodci dalsi vymastena pica a carovy at si na ten praporek radsi sedne kdyz nepozna co je ofsajd a co ne jinak Alvaro si ty 4,5 mega rocne zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Chielliniho tam drží asi na hecovanie. Inak Bonucci máva svetlejšie chvíľky, ale je ich väčšinou pomenej. Slabé preberanie hráčov, slabé dostupovanie a neschopnosť vyhrať súboj bez faulu. Nie som spokojný s ich výkonmi.

Reagovat
smazaný uživatel

irituje mě vždy dostat z každé střely soupeře gol, je to znak o tom že to štěstí a ta aura nad Turínem letos neníí.NEmůžu říct ani popel na hru a na bojovnost a snahu.Ale nám tam prostě nespadne nic navíc a soupeřům vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je celkem síla ten Morata

Reagovat
M11

boze Alvaro.. to snad ne.. Cuadrado

Reagovat
smazaný uživatel

Correa má silného konkurenta... Morato, Morato....

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

Morato?!

Reagovat
Mr.Jindros

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado nahra sam pred GK, to je prve ,ale to zakoncenie Moraty Horsie sa uz snad ani nedalo trafit tu loptu Taka tutovka

Reagovat
DelPiero137

Alvaroooo to si robis prdel?

Reagovat
DelPiero137

Nemusel sebou sklbnut ako ryba na suchu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

to sou penalty jako prase

Reagovat
DelPiero137

Pauloooooo Dybalaaaaaaa

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
10

To snad ne

Reagovat
10

Simulace za žlutou, ne penalta tyvoe

Reagovat
brenk

no diskutabilné...

Reagovat
Maritazzi

Oni to prostě neumí.. ještě větší prdel je, že probíhá šampionát v rugby, kde nám v praxi ukazujou, jak skvěle videorozhodčí může fungovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Banda simulantů jsme, nic jiného

Reagovat
lnterista

to tak nehrot...proste fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado, Morata, Chiellini... tohle mě fakt nebaví sledovat. Ještě penalta, která být neměla. Úžasný zápas.

Reagovat
Maritazzi

Bych to těm hráčům nevyčítal, když vidí, že jim to beztrestně může procházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata s Cuadradem to dělají zápas co zápas. To je zkrátka neomluvitelné.

Reagovat
lnterista

tvrde trestat a kazdyho ale to je vesmir...clovek to musi brat jako soucast hry. K fotbalu proste patri podvadet

Reagovat
DelPiero137

11-kta to mala byt ale Alaro to spravil teatralne. Inak suhlas, dost nasich hracov sa pokusa simulovat a to este nehraje Struraro.

Dnes je to este znesitelne, hlavne Alvaro sa musi naucit ustat to .

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ji nepískl. Takových soubojů v šestnáctce bylo v utkání Doria - Inter několik a rozhodí to taky nechal být. Kdyby tohle měl pískat pokaždé, tak vidím zápas co zápas dobré 3-4 penalty. Všichni jebali do Giovinca, že nic neustojí, ale Alvaro to dělá podstatně teatrálněji a úplně zbytečně. Dá gól, přidá asistenci, a hned ho omlouváme? To se mi nelíbí.

Reagovat
DelPiero137

Nepaci sa mi to rovnako, minulu sezonu to na zaciatku robil a potom prestal.

Nezastavam sa ho ale toto bol suboj v ktorom ho super drzal rukami za ramena a tlacil k zemi. Aj ked podla zaberov sa Alvaro nechystal na vysoky vyskok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli Bolo dorhaje v 11 tak to bude malej zázrak

Reagovat
DelPiero137

Samiiiiiiiiiii

Reagovat
M11

KHEDIRAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
brenk

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Samiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

příští týden výhra na San Siru a sme zpět

Reagovat
Hans82

hlavne ze furt nadavate na Moratu kokoti :-)

Reagovat
10

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Morata si kritiku zaslouží. Že dal gól a asistoval nemaže jeho teatrální polehávání a sólování.

Reagovat
Hans82

dal gol zaridil penaltu nahral na gol co by si vic chtel

Reagovat
smazaný uživatel

Zařídil penaltu simulací! Nehledě na další 2-3 další případy jeho komického polehávání v první půli a korunovaní minutím odkryté brány ze vzdálenosti pěti metrů. Tohle se zkrátka přehlížet nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

aby se neválel jak čubka a choval se jak příklad pro ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Samiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Sami

Reagovat
Furia Ceca

Padoinův výraz: "Hmm, tak teďko si asi už moc nezahraju... "

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som tam veru radsej nechal podpriemeraku Hernanesa a dole dal - setril Khediru... Vsak to je len jeho druhy zapas, tak dufam ze Allegri ho nenecha tam behat full match

Reagovat
Pipo123

Zranil sa už Basta a Marchetti, nemôžeme už striedať, Lulič tiež ledvaj chodí, preto hraje teraz v zálohe kde len postáva a ani nebehá, na lavom kraji obrany hraje Parolo

Reagovat
lucius6

Djordjevič je taky mrtvej, tohle bude hodně těžké

Reagovat
10

Polpo vystřel kua, ten se zase utápí v nesmyslech

Reagovat
lucius6

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

spoiler

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. SS

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ma uz riadne jebe Spravi dvoch, no namiesto vysunutia spoluhraca, pripadne strely ide do dalsich dvoch... Potom sa cez krasnu kombinaciu s Cuad. ocitne v slubnej streleckej pozicii na hranici 16ky...ale nevystreli, dava paticku A aj teraz detto...

Reagovat
Largo

Asi tu desítku na dresu vzal až moc vážně....

Reagovat
Pipo123

Keitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
lucius6

KeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiTAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Furia Ceca

Cuadrado je přesně to, co něm jednou řekl Bianco: že je to kondom.

Reagovat
10

Leo jak se přišel nenápadně zeptat na tu standardku

Reagovat
M11

jjjj hosi co ?? ne ?? fakt ne ?? tak ne

Reagovat
10

Ok, dobře, zkusil jsem to...tak já zase jdu

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Yzemi

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

"co kluci, nemám se toho chopit?" ... ve výsledku by bylo jedno, jestli Leo nebo Pogba

Reagovat
M11

tam se jednalo jen o radu na tribune..

Reagovat
brenk

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem si všiml!

Reagovat
Pipo123

Djordjevič vyzerá jak Rocky

Reagovat
smazaný uživatel

Naháníme procenta držení míče nebo jak?

Reagovat
M11

Reagovat
10

A úspěšnost přihrávek...při pohledu na statistiky stoperů by kluci z PL měli orgáč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

ASAAAAAAA

Reagovat
M11

Reagovat
10

Asa

Reagovat
smazaný uživatel

Asaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej zpátky, brácho Kwadwooooo Asamoaaaah

Reagovat
brenk

Kwadwo

Reagovat
Furia Ceca

Lemina je jasnej, ten bude velkej sběrač karet!

Reagovat
Pettirosso

Asaaaaaaa

Reagovat
Il Architetto

Aso půl minuty, hlavně se nezran.

Reagovat
lucius6

Reagovat
Liquid

zase vymyšlená penalta pro Juventus, která rozhodla zápas

Reagovat
Pipo123

Ubojovaná výhra, 4 hráči sa zranili, ale stejne sme to dali, FORZA SS

Reagovat
lucius6

Vydřená výhra. 3 místo je doma, zdá se, že se začíná blýskat na lepší časy po tom horším začátku, teď to ještě potvrdit po repre pauze.

Forza Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

to už tu dlouho nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, na San Siru vyhrajem a já budu při tom, už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

já byl dvakrát na San Siru, jednou v Udinese a třikrát na Delle Alpi

Reagovat
smazaný uživatel

ja som bol len pred San Sirom a aj z takej maličkosti mám úžasný zážitok

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen na Juve stadium, teď podruhé výlet na Serii A,chtěl sem to San Siro vidět, ještě chci vidět Olympico a do Neapole a pak můžu umřít. Věřím že to bude krásný večer v Miláně a opravdu věřím že je sundáme.Každá tahle výhra nás vrací zpět na koně a to bude příště Marchisio a myslím že přes naši zalohu si Inter neprdne.Věřím nám tam hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš zas se sprortsen?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo s kamošem

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem na to koukal, za trojku, to je v pohodě.

Ale budete muset sedět mezi interákama, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo ale tak to neva to překousnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně ať nedáte branku nebo to je vždycky na ránu.

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Tak pod Rodrigo...druhá šance tak se jí chop...FORZA MILAN!

Reagovat
mojmira

AC MILAN: Diego Lopez; De Sciglio, Zapata, Ely, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bertolacci; Bonaventura; Luiz Adriano, Bacca.

SSC NAPOLI: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne.

Doufám, že předvedeme lepší výkon než minule a i tak to bude hrozně těžké, ale je třeba věřit. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

zakladna zostava fajn, ale lavicka je hrozivo slabucka. Forza milan!

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
olis

Forza Napoli!

Reagovat
mastakillah

AVANTI Napoli

Reagovat
FuckT

Kucka aj Hamsik v zaklade, interesting.

Reagovat
Zark

hmm, ac - neapol ...komu to jen přát.. asi AC, mají tady na ef větší sympaťáky mezi fans

Reagovat
FuckT

Tomu ver, ale my mame vacsie ciciny.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
FuckT

Nejaky sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN ! ! !

Dlouho jsem tu nebyl prihlasenej, ale AC fandim kazdy vikend..

Minulou sezonu jsem tu casto psal, ze Pippo musi odejit..Nevim jestli Mihjalovic vyhra, ale budiz jeste brzo hodnotit..

Mrzi me odchod Faraona, ale v Monacu se mu strelecky vubec nedari takze asi zadna skoda..

Jsem rad, ze prisel zpatky Balo a snad pobral konecne trochu rozumu - myslim ze AC mu muze do budoucna hodne sednout..

Chybi nam ale 2-3 TOP hraci, ale nevim kdo by k nam ted chtel jit..

Rozhodne to chce urvat min. tu Ligu Mistrů tuhle sezonu

ROSSONERI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Alaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Yanek

Znovu po rozehrávce Zapaty, to je směšný

Reagovat
Zark

Alle Neapol je pod sarrim kvalitka

Reagovat
stas87

Nadherna akcia.

Reagovat
M11

hmm Insigne + Allan

Reagovat
panca

A ten pícus zapata se ještě rozčiluje na někoho jiného. Traged

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata ic dpci

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky když slyším Zapata, dostanu chuť na rum...

Reagovat
mojmira

mohla by to být dobrá picí hra

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata další total fail v dalším zápase, příště radši na lávce

Reagovat
mojmira

dopíči zase Zapata ...

Reagovat
olis

Kua skoda tej zltej

Reagovat
lnterista

pekny...Allana zavidim

Reagovat
Zark

není to takový majstrštyk jako Melo

Reagovat
M11

Reagovat
10

Reagovat
10

Nemůžu si pomoct, ale tyhle situace vznikají nejčastěji z rozehrávky Lopeze, která je tragická a dostává spoluhráče pod tlak. To není poprvé, navíc už situaci předtím rozehrával špatně.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
panca

To je možný, ale zapata to mel na noze a soupeři namazat. Zas pod takovým tlakem nebyl

Reagovat
Yanek

ohraná písnička. Až se vrátí Romagnoli, měl by si sednout.

Reagovat
lnterista

dival ses na Pestu?

Reagovat
panca

Nee, vyhrál?

Reagovat
lnterista

jeste 1 minutu pred koncem 2.kola ano a pak destrukce...skoda

Reagovat
10

Jasně, ale Lopez mu to dal mezi dva hráče Neapole, tak to hrál z první...tohle musí brankář vyřešit líp, když to vidí dobře, narozdíl od hráče otočenýho zády

Reagovat
Melchior

chlapi máte někdo link na záznam s Bolognou? předem díky

Reagovat
Zark

ti komentátoři udělají z Kucky ronaldinha

Reagovat
Tomanatura

I love Borja

Reagovat
stas87

Velmi dobry futbal zatial. Na to ze je to ludmi stale velmi kritizovana sutaz to ma tempo,rychlost,presne kombinacie a celkovo to divaka vie vtahnut do hry.Ja celkom pravidelne pozeravam nedelne vecerne zapasy a tie slubu väcsinou kvalitu.Len minimalne sa sklamem vo vybere zapasu.Jeden poznatok-to ma AC vzdy tak tragicke zakladanie utokov?Na polovicu supera sa dostanu len ked hrac individualne prejde cez supera a potiahne loptu..to je sklamanie.

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Kritizujou to lidi z PL, který vidí 1 zápas za rok

Reagovat
Zark

takže drtivá většina

Reagovat
stas87

Ak by som si zapol Bologna-Atalanta,co by som od toho mal cakat?V nedelu davaju timov co hraju ofenzivne a da sa to pozerat,tak chcem vediet co ten spodok alebo priemer.

Reagovat
Tomanatura

Atalanta ma dobrej utok, hraje docela rychle, na ty se momentalne diva dost dobre.

Reagovat
stas87

A novacikovia?V BL ma ani jeden nebavi,mam ku nim vylozene odpor.Kto je v sucasnosti najviac defenzivny tim v Taliansku?

Reagovat
Tomanatura

Tak na dost tymu se neda divat. Ani jednoho z novacku bych si zrejme nepustil, videl jsem teda kousek Carpi s Torinem a ti dost prekvapili, ale spis to byla nahoda. Dale treba Janovu bych se vyhnul obloukem, maji celkem zajimavy tym, ale hraji cisty shit a hodne me zklamal Hellas tuto sezonu. Dneska Sampdoria podala vyborny vykon.

Reagovat
stas87

Ten Janov ma prekvapuje,stadion maju nadherny a ja si ich pamätam ako ofenzivny tim,naopak nuda=Chievo.Torino som videl len raz ale pacili sa mi.

Reagovat
Tomanatura

Tak Chievo je porad nuda, takova rarita mezi vsema, vekovy prumer 31 let mluvi za vse, ne? Ty jsem mel rad snad 4 roky zpet, kdyz tam jeste Pellisier radil v nejvetsi forme, tehdy byl i Gaspeho Janov dost ofenzivni, pravda, casy se ale meni.

Reagovat
10

Janov půjde nahoru a bude zase hrát pěknej fotbal, v tom je Gasperini celkem záruka...ale aktuálně jsou v calciu zajímavější týmy

Reagovat
Pipo123

Reja musí dať dokopy ešte hru obrany, čo vlastne hrajú ? hraje 3-5-2 alebo 4-členná obrana ?

Reagovat
Tomanatura

na tri obrance, Drame byl taky vysunutejsi. Ta obrana prave neni spatna, dneska jim to rozbila ta cervena, ale jinak pohoda, me ten tym prijde jako dost kompaktni, neco jako tri roky zpatky jeste s Schelottem.

Reagovat
Pipo123

Tak každý tak hraje pod Edym, viem si tú hru predstaviť, dobrá hra v bloku a následné protiútoky ktoré sú smrtelné. Inak videl si tento rok Lazio, ak áno tak čo na nás vravíš ?

Reagovat
Tomanatura

jeste nevidel, jenom sestrihy.

Reagovat
Tomanatura

Ta forma je neskutecna, takto silnou Violu s tak sirokym kadrem jsem uz dlouho nezazil.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Vystřelili jsme vůbec na bránu?

Reagovat
Yanek

Těžko se hraje, když ten tým sezonu co sezonu srážejí individuální chyby. Zapata je šílený tragéd, Bertolacci mu sekunduje. Montolivo nejlepší na hřišti za Milán, jinak šedý výkon, vzadu propadáme.

Reagovat
panca

Nějak nechápu tu přestupní částku za bertolacciho. Já ho teda pořádne neznal, tak mi ta cena 25 Mega se zdá slusnej ulet

Reagovat
olis

nepaci sa mi ze sme zatiahnuty, nejak neviem preco ale zase na druhej strane vidiet ako to ma v obrannej faze vsetko system a hraci to zatial viacmenej v pohode zvladaju, to je skvele, len dufam ze im to vydrzi do konca a s protiutoku tam este nieco daju, hlavne tri body

Forza Napoli!

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muj last zapas

Reagovat
stas87

Tak,ani ma neprekvapilo ze gol na 1:1 bol vlastny.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
olis

ked to sem daval Pipo ten vlastny tam este nebol, o to lepsie

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
stas87

Je to doma,dvojbrankovy naskok snad nepustia uz. Pippo,uz mi chyba len Midtjylland,co tebe?

Reagovat
FuckT

Insinge

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
olis

Insigneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
mastakillah

Higuain, Insigne

Reagovat
10

Tipoval jsem před zápasem 0:4, tak schválně...

Reagovat
olis

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

Tento Neapol nahána strach, tento rok to bude brutál boj o LM

Reagovat
Tomanatura

Aby to nebylo tak, ze bude hrat 5 tymu o titul az do konce. Letos bude i Juve ztracet, tak proc by ne?

Reagovat
Pipo123

Už som to viac x písal, nikto nemá dostatočne širokú a kvalitnú lavičku aby hral o titul, teda okrem Juve a osobne si myslím že práve Juve sa rozohraje a znova bude valec. Skôr očakávam súboj týmov ako Inter, AC, Neapol, Lazio, AS o druhé, respektívne tretie miesto

Reagovat
DelPiero137

SSC je najlepsie zohrane muzstvo v lige asi. Takticky TOP, spickovy hraci. Uz len udrzat co najdlhsie formu.

Reagovat
Tomanatura

ehm hmm hmm

Reagovat
Yanek

Jsou zranitelní, když vysunou presink, ale musí proti nim nastoupit technicky zdatné mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne vidno ze Neapol ma kvalitu,AC chyba kreativita a obrana nic moc.tie nakupy ako Bertolacci,Luis Adriano vyhodene peniaze .len dufam ze zas nebudu odvolavat trenera lebo tam chyba neni.

Reagovat
olis

Higuain sa zase rozculuje

Reagovat
olis

uf, Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Antonelli je pán, ten mi hodně chyběl

Reagovat
FuckT

Callejon

Reagovat
olis

Callejon

Reagovat
panca

Je tohle krize nebo smutná realita?

Reagovat
Pipo123

Odfláknuté mercato

Reagovat
Yanek

Toto není krize ani náhodou vždyť se to cyklicky opakuje

Reagovat
panca

myslel jsem to jako recnickou otázku. To je jasným kazdymu

Reagovat
10

Klid, v lednu podepíšete Boatenga a doženete to

Reagovat
panca

Reagovat
Yanek

Callejon už zkazil moc akcí, bez něj to mohlo být víc.

Reagovat
FuckT

Sak toto, vobec mu to vpredu nejde, ale uz je zbytocne tam davat Gabbyho teraz, skor bude defenzivu boostovat teraz Sarri.

Reagovat
FuckT

Ako ju este trhol dozadu nech to vyzera nejako :D

Reagovat
10

zastřelen v letu

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

letos zase cca 8. flek...

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne A ten Conteho výraz

Reagovat
Pipo123

Insigne hral vždy tak tragicky, ale túto sezónu paráda

Reagovat
olis

vzdy nie len vacsinou

Reagovat
Pipo123

On to v sebe mal vždy, ale já som mu osobne už neveril, 24 rokov, vždy všetko zadrbal, mal som pocit že v Neapole je už len kvôli tomu že sa tam narodil či co ale jo teraz má repre formu

Reagovat
olis

presne ako si napisal, vzdy to v sebe mal, je to velky talent, ale prilis vzdy chcel, proste jediny Neapolcan s takym talentom, kazdy od neho cakal a caka velke veci a hovori sa o nom ako buducom kapitanovy cize urcite to malo na tie jeho vykony negativny vplyv, ja len dufam ze takto mu to uz vydrzi a nevrati sa hlavne to zranenie

Reagovat
DelPiero137

Teraz to musi potvrdit v dlhodobom horizonte.

Reagovat
Zark

nepřátel neapolských fanoušků.. Lore Insigne

Reagovat
olis

Lorenzo forma

Reagovat
FuckT

Insigne, moze to byt ? D:D

Reagovat
10

Prcek má formu

Reagovat
mastakillah

Bianco, tenhle Insigne v te repre proste chybet nemuze

Reagovat
Tomanatura

500. pro SA

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych zvědavý na José Mauriho, není co ztratit

Reagovat
Pipo123

AC žiadna bojovnosť, čakal by som že pod Sinišom budú hrať až na krv, zatiaľ sklamanie, to som im veril viac než Interu

Reagovat
10

já taky...progres tam moc nevidím

Reagovat
Pipo123

Ako vlastne hodnotíš úvod sezóny ? myslím celkovo kto prekvapil, kto sklamal a hlavne čo vravíš na Lazio ?

Reagovat
10

To bych na ipadu psal dlouho, kdyžtak zítra

Reagovat
olis

ja tam praveze tu bojovonost, vidim ale to je asi tak vsetko

Reagovat
olis

teraz uz ani nie, ale v prvom polcase sa snazili

Reagovat
olis

inak s tym Koulibalym ako s jednym s najlepsich obrancov v lige pdo Sarrim som mozno neprehanal ale chce to este viac zapasov

Reagovat
FuckT

Hra vyborne.

Reagovat
stas87

A ja to istim na X2 len.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

10 si trafil 0:4

Reagovat
Zark

strašný fotbal takhle na večer, hraje jen jeden tým, druhý totálně marný

Reagovat
10

Kua, měl jsem to vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není konec Ale jinak dobrý tip

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz 61 by šel už pěkně jistit

Reagovat
mojmira

za jedno pivo 61 piv, to už se vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulace super tip

Reagovat
Zark

co není vsazené, to se nepočítá

Reagovat
mojmira

třešnička na dortu

Reagovat
Yanek

10

Reagovat
smazaný uživatel

AC je vyslečeno donaha, působí na hřišti jak banda nekopů co si vůbec nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ani jeden hráč co je na hřišti v dresu AC by nikdy nehrál v Miláně před 5-10 lety.Ani jeden hráč tam na to nemá.Hnus je mi jich líto, být fanouškem ani ty zápasy nesleduju, iritují mě tam všichni a to nejsem jejich fanoušek.

Reagovat
lnterista

3. vyprask domaciho na Meazze snad uz nehrozi

Reagovat
10

Reagovat
stas87
Reagovat
Pipo123

pekne a to som ti vravel že tomu Neapolu dnes neverím a že AC sa hecne

Reagovat
stas87

Nakoniec RB len 3:2 a to nakonci mohli byt radi ze asistent dvihol praporek,inak by stratili po tom ako viedli 3:0.

Reagovat
Pipo123

https://tipkurz.etipos.sk/CouponDetail.aspx?Identifier=38a1fb93e9003e0677727b3aceabcca5

Mna dnes asi zachranil Ibra, dve penalty do polčasu, už som neveril, tak snad udržia

Reagovat
stas87

Midjtylland si dal ked si si spomenul na mna? To uz PSG udrzi,skor z brejku pridaju treti.

Reagovat
Pipo123

Jojo, ale nechcel som na nich moc dávať, minulé kolo čo hrali doma tak mi posrali tiket, to prehrali tuším 0:1, dnes tiež hrali hovno a hostia boli lepší podla štatistík.

Reagovat
stas87

Ja som ich dal prvykrat v zivote.Na tom severe su ale zaujimave timy a kurzy.Po dlhsom case som vyhral dnes a polovicu som si pre istotu uz teraz poslal na ucet lebo viem ze by som ich prejebal.

Reagovat
Alberto Aquilani

s Romagnolim by šli vzadu na 0

Reagovat
lnterista

Reagovat
sansiro

S Romagnolim bychom dokonce vyhráli 1:0, gól by dal Bertolacci.

Reagovat
smazaný uživatel

No dost velka hanba pre AC.kedy uz konecne Galliany pochopi ze uz na to nema,a kupovat priemernych hracov nikam nevedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Bona pod

Reagovat
10

Se asi až moc Milanistů smálo Interu...a karma s nima klasicky zle vymr...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pipo123

Nakoniec tých 5:0 v Neapole nevyzerá až tak tragicky, predsa len lepšie vonku dostať 5:0 ako doma 0:4

Reagovat
olis

no este pockaj co bude u vas doma

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Dnes hralo za AC len Monty a Bonaventura- ktorý bol asi jediný čo sa snažil niečo vypotiť dopredu. Obrana úplne tragická, tak ako dobre hral Ely so Zapatom na začiatku sezóny v príprave, tak teraz hrali tak zle. Už tomu nasvedčovalo 1. alebo 2. kolo, kde hrali spolu, že to asi fungovať nebude. Do útoku sme sa dnes dostali iba individuálne, väčšinou zásluhou Jacka, alebo nakopávačkou.. Bertolacci? To tam chcem vidieť nabudúce už Poliho, ktorý to tam aspoň odmaká! Prvý gól síce pramenil zo zlej rozohrávky Lopeza, ale ten útok sa dal úplne jednoducho pozične vyriešiť.. ale to čo spravili, už neviem konkrétne ktorý to bol (asi Ely), čo stál úplne mimo pozíciu a nezmiselne išiel zdvojovať.. to je ako v prípravke chyba.. no som iba rozčúlený, tak ako mi bolo ľúto minulý rok pipa, začína mi byť ľúto aj mihajloviča, ale uňho mám pocit, že ich aspoň poriadne zjebe, .. ani neviem či zaspím.. ešte šťastie že som nešiel na ten zápas priamo na SS..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

kurva, pod tými nervami človek nevie ani gramatiku kurva admini, dajte sem edit!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele