Serie A - preview 6. kola

26.09.2015, 08:56, aktualizováno 28.09.2015, 08:58
Previews
Dvěma zápasy pokračuje dnešní program Serie A. Frosinone přivítá Empoli, zatímco Atalanta Bergamo poměří síly s janovskou Sampdorií...
Frosinone Calcio - Empoli FC  (pondělí 19:00)
Nováček z Frosinone zatím nijak neoslňuje a patří mu až poslední místo v tabulce nejvyšší soutěže. Dokázal ale překvapit, když si odnesl bod z utkání s mistrovským Juventusem. Empoli rovněž nesplňuje očekávání po Sarriho loňské sezoně a nutně potřebuje vyhrát.

Frosinone ještě ani jednou nedokázalo vyhrát. V minulém kole si nováček alespoň připsal první bod, když obelstil Juventus Turín. Stará dáma byla jasným favoritem a po celou dobu utkání to jasně potvrzovala. Počet střel i držení míče o tom jasně vypovídají. Juventus však doplatil na neproměňování šancí, za což zaplatil v nastaveném čase druhé půle. To se totiž prosadil mladý obránce Leonardo Blanchard, který skóroval po rohovém kopu hlavou. Následně se sice omlouval, protože právě Juventusu fandí, ale z bodu měl přesto obrovskou radost.

Po zápase zmínil: "Omlouvám se Juventusu, že jsem jej připravil o dva body. Jsem jeho fanouškem a v minulé sezoně jsem byl na finále Ligy mistrů přítomen na Olympiastadion oblečen do jeho dresu. Vrátil jsem se bez hlasu, protože jsem si vykřičel hlasivky po gólu Álvara Moraty. Snil jsem o tom, že proti Juventusu nastoupím a to se mi teď splnilo. Takže mě mrzí, že jsem Juventus obral o body, ale naše záchrana je přednější. Proč jsem v první lize až v sedmadvaceti? Udělal jsem v životě pár chyb a zaplatil za ně. Teď vedu jiný život a snažím se pomoci svému týmu k zachování prvoligové příslušnosti."

Teď by Blanchard rád pomohl Frosinone k bodům proti dalšímu náročnému soupeři. Od Empoli se po minulé vydařené sezoně čekalo mnohem víc. Trenér Giampaolo ale zatím nenašel způsob, jak se vrátit vítěznou vlnu a následovat stopy Maurizia Sarriho. Empoli sice hraje líbivý fotbal, jenže tentokrát to nepřináší kýžené výsledky. Tým je po pěti odehraných kolech na 14. místě se čtyřmi body a mnoho radosti svým fanouškům neudělal ani v minulém kole. Čvrteční dohrávka znamenala prohru s Atalantou Bergamo o jednu branku.

Podaří se Empoli vzpamatovat se proti nováčkovi ligy? Za Frosinone nenastoupí zraněná dvojice Longo s Gucherem, zatímco Empoli bude postrádat duo Mchedlidze a Cosić.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Blanchard, Diakitè, Crivello - Gori, Chibsah, Frara, Soddimo - Ciofani, Tonev
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Zambelli, Barba, Tonelli, Mario Rui - Croce, Diousse, Zielinski - Saponara - Maccarone, Livaja
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - UC Sampdoria  (pondělí 21:00)
Hráči Atalanty Bergamo přivítají v dohrávce šestého kola Sampdorii Janov. Oba týmy spojuje dosud jediná porážka, oba týmy také svá poslední vystoupení zvládly.

Atalanta dosud prohrála jen v prvním kole na půdě Interu Milán, kde padla nejtěsnějším rozdílem. Od té doby ale svěřenci trenéra Rejy neprohráli a v tabulce jim patří jedenácté místo. Naposledy si Bergamaschi vyšlápli na Empoli, ja jejich půdě zvítězili 1:0.

V úvodu se daří i Sampdorii a to zvláště na domácím stadionu Lugi Ferarris. Ze tří představení získali plný počet bodů. Venkovní bilance už je pochopitelně horší, remíza 2:2 v Neapoli je dobrý výsledek, jinak je tomu v případě zápasu s Turínem (porážka 0:2). Naposledy hosté přehráli silný AS Řím, pět minut před koncem si za stavu 1:1 vstřelil vlastní gól Konstantinos Manolas.

Každopádně hostům se zatím podařilo nahradit Sinišu Mihajloviče i se vyrovnat s brzkým koncem v evropských pohárech. Jenom pro připomenutí, Námořníci vypadli už v předkole Evropské ligy na kopačkách srbské Vojvodiny Novi Sad.

Loňskou sezonu ovládla všechny vzájemná utkání Sampdoria, ale pokud dál nahlédneme do historie vzájemných zápasů, zjistíme, že i Atalanta slavila úspěchy. Utkání i k vzhledem formám nebude mít favorita, na Atleti Azzurri D'Italia se očekává vyrovnaná partie.

Na domácí straně bude chybět pouze Estigarribia, kdežto v táboře hostí je situace poněkud komplikovanější. Walter Zenga nemůže počítat s Codou, De Silvestrim, Cassanim, Palombem, a Silvestrem.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Masiello, Paletta, Cherubin, Dramé - Carmona, Migliaccio, Kurtič - D'Alessandro, Pinilla, Gomez
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pereira, Moisander, Zukanović, Mesbah - Ivan, Fernando, Barreto - Soriano - Muriel, Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - AC Milán  (neděle 12:30)
AC Milán nabírá na síle, což se rozhodně nedá říci o Janovu. Grifové se po letní pauze trápí a nastartovat se pokusí proti Milánu, jenž má ve svém kádru několik hráčů Janova z loňské sezony. Do důvěrného prostředí stadionu Luigi Ferraris se vrací Siniša Mihajlovič.

Janov v minulém kole prohrál s Laziem 0:2 a v tabulce už klesl na sedmnácté místo. Grifům se v úvodu vůbec nedaří a po letním výprodeji se tak trochu není čemu divit. Opory z loňské sezony jako Bertolacci, Kucka, Niang jsou v Miláně, jiní jako třeba Iago Falqué pak v Římě. Nové akvizice se zatím nepodařilo zapracovat a nejspíš to ještě nějakou dobu potrvá. Kouč Gian Piero Gasperini však nemá mnoho času. Tři body z pěti zápasů jsou málo a zatím to vypadá na boj ve spodních patrech tabulky, než pohárové dobrodružství.

Milán se začíná pomalu zvedat, potvrdila to i výhra na půdě Udinese 3:2, i když druhý poločas byl ze strany Rossoneri příšerný. Každopádně AC má devět bodů a na sedmém místě ztrácí na evropské poháry jen minimum. Nyní pocestuje do Janova, kde to velmi dobře zná Siniša Mihajlovič, jenž vedl konkurenční Sampdorii. AC nemá na Grify zrovna ty nejlepší vzpomínky, v minulé sezoně prohrál obě utkání. Ten na Luigi Ferrairs rozhodl jedinou branku už milánský Luka Antonelli a na San Siru pro změnu skóroval Andrea Bertolacci.

Domácí nejenže mají problémy herní a výsledkové, ale ještě je k tomu trápí marodka. K dispozici stále nebude jeden z nejlepších brankářů v Itálii Mattia Perin, ani jeho spoluhráči Gakpé, Muňoz, Costa a Pavoletti.

Také Milán má početnou armádu marodů a paradoxně jsou na ní někdejší hráči Janova. Antonelli, Kucka i Niang mají zdravotní potíže a týmu nepomohou ani Abate, Ménez či Mexés.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - De Maio, Burdisso, Marchese - Izzo, Rincón, Džemaili, Laxalt - Perotti, Lazovič, Ntcham
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego López - Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio - De Jong, Montolivo, Bertolacci - Bonaventura - Luiz Adriano, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hellas Verona - SS Lazio  (neděle 15:00)
Hellas Verona se bude muset tento víkend postavit nejen proti silnému Laziu, ale především proti množství zranění. Trenér Mandorlini má hodně těžkou hlavu z toho, kolik hráčů základní sestavy mu chybí. Lazio naopak minule zažilo radost ze tří bodů a bude si ji chtít zopakovat.

Zdravotnický tým, který pracuje pro Hellas Verona, má plné ruce práce. S každým dalším zápasem se počet zraněných hráčů rozrůstá a trenér Andrea Mandorlini je stále více limitován při výběru hráčů do základní sestavy. Před sezonou se diváci těšili na útočné duo dvou veteránů v podání Lucy Toniho a Giampaola Pazziniho. Jejich osud ale trochu připomíná groteskní situaci z Fiorentiny s pány Rossim a Gómezem. Toni se zranil hned na úvod a Pazzini, který se v tu dobu teprve dostával do formy, nedohrál poslední utkání.

To sehrála Verona proti Interu Milán a Mandrolini oprávněně čekal velké věci právě od nejzkušenějšího útočníka Pazziniho. Ten však mnoho času nedostal, neb kvůli zranění odehrál jen 20 minut. Poté musel být střídán a nahradil jej Siligardi. Toto utkání se Hellasu vlastně vůbec nepovedlo, protože platilo za neproměněné šance. Jacopo Sala se dostal do úniku, ze kterého po krásné ráně trefil břevno. Z následného protiútoku Inter vybojoval rohový kop a díky přesně hlavičce Felipeho Mela se prosadil.

Výsledek posunul Hellas až na 15. pozici s pouhými třemi body na kontě. Ještě jednou se podívejme na množství zraněných, se kterým se trenérský tým Verony musí potýkat. Mimo hru jsou Luca Toni, Giampaolo Pazzini, Romulo a Artur Ionita. Naštěstí se trenéru Mandorlinimu uzdravil klíčový záložník Alfred Hallfredsson, který by měl být připraven do utkání zasáhnout. K současným změnám v kádru se vyjádřil někdejší trenér Pierluigi Busatta, který v 80. letech trénoval Chievo Verona.

"Bez těchto dvou hráčů to bude mít Hellas hodně složité. Pazzini a Toni jsou hlavními oporami týmu a když chybí obě, pak se jen těžko hledá cesta ke vstřelení branky. Trenér Mandorlini je ale velmi zkušený a určitě vymyslí dobrou taktiku na Lazio. Bude to velmi náročné utkání, ale ve fotbale se může stát cokoli. Stačí jedna povedená akce a můžete vyhrát utkání i proti favoritovi. Bude to ale chtít hodně práce," uvědomuje si Busatta.

Lazio bylo poměrně často kritizováno za špatné výsledky a dokonce se mluvilo o konci trenéra Stefana Pioliho. Vše ale zvrátil minulý zápas, protože ve vloženém kole se Lazio vzepjalo k dobrému výkonu. Pomohl mu především návrat uzdraveného střelce Filipa Djordjeviće, který se ihned prosadil. Druhou branku dal po hodině hry krásnou ranou Felipe Anderson a Janov odcházel poražen. Také Lazio trpí několika klíčovými absencemi. Zraněni jsou Alessandro Matri, Miroslav Klose, Lucas Biglia nebo Antonio Candreva. Hrát nemůže ani obránce Stefan de Vrij.

Lazio v minulém utkání dominovalo a jeho forma se zvedá. Podle mínění Angela Gregucciho by dokonce Lazio mohlo vyhrát Evropskou ligu! V rozhovoru pro Radiosei Gregucci zmínil: "Lazio by mělo změnit své smýšlení a dát Evropskou ligu na první místo. Kádr je dostatečně kvalitní na to, aby došel až do finále. V Serii A by Biancocelesti měli bojovat o postup do Ligy mistrů, Evropská liga pak je zcela v jejich silách. Ten tým je vyvážený a pokud by se mu vyhýbala zranění, pak je jeden z nejsilnějších v Itálii," domnívá se Gregucci.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisano, Moras, Bianchetti, Souprayen - Greco, Viviani, Sala - Gomez, Janković, Siligardi
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Gentiletti, Mauricio, Lulić - Cataldi, Parolo - Anderson, Milinkovic-Savić, Kishna - Djorjević
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Bologna se po roční absenci v Serii A jen těžko aklimatizuje mezi elitou a v neděli tak potřebuje těžit z výsledkového strádání Udinese, které je o pouhé dvě příčky před svým hostitelem, a to díky lepšímu skóre.

Loni měl celek z Udine po pěti kolech čtyři vítězství, mimo jiné nad Neapolí a Laziem, tedy nad týmy, jež si v celkovém pořadí zajistili letošní Evropu. Od té doby se Stramaccioni radoval jen ze šesti ligových úspěchů a po ročním působení klub opustil. Franco Colantuono pak začal podobným stylem, když s týmem, který málem sestoupil, hned na úvod vybrakoval stadion mistrovského Juventusu. Následující čtyři kola, z nichž hned tři hrály Zebry doma, však nepřinesly jediný bod a spekulace už hovoří o náhradě v podobě Roberta Donadoniho. Už oficiálně potvrzený je ale příchod zkušeného záložníka Francesca Lodiho, bývalý mládežnický reprezentant by se tak v neděli měl objevit na lavičce hostů.

Bologna po návratu do první ligy doplácí špatnými výsledky především na tragickou koncovku, méně gólů v italské nejvyšší soutěži nikdo nedal. Po překvapivém konci v Coppa Italia se po třech prohrách v Serii A alespoň mohli radovat z pokoření dalšího nováčka z Frosinone, které jako otloukánek leží na posledním místě s jediným bodem za remízu na hřišti tápajícího Juventusu. Dnes je tak skvělá příležitost k utnutí série sedmi soutěžních zápasů s Udinese bez vítězství, to poslední přišlo téměř přesně před pěti lety, přičemž žádný z tehdejších čtrnácti aktérů už dres domácího celku neobléká.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Ferrari, Oikonomou, Rossettini, Masina - Taider, Diawara, Brighi - Brienza, Destro, Mounier.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Piris, Wague, Danilo, Pasquale - Badu, Iturra, Kone - Marquinho - Thereau, Zapata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.10 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Až na druhé místo tabulky se dnes může posunout Turín, vedle potřebných výsledků z jiných zápasů k tomu potřebuje uspět v domácím zápase s Palermem. To naopak hodlá ukončit třízápasovou sérii bez tříbodového zisku...

Turín začal sezonu pohárovou výhrou nad Pescarou a na vítězné vlně se vezl i v úvodních ligových zápasech. V prvních čtyřech zápasech získal deset bodů, poprvé prohrál až v týdnu, nad jeho síly bylo veronské Chievo.

Turínský trenér Ventura se v neděli odpoledne bude muset vypořádat s četnými absencemi. Kvůli zranění stehenního svalu je čerstvě mimo hru Bruno Peres, k dispozici pak nejsou ani Alessandro Gazzi, Alexander Farnerud, Nikola Maksimović a Danilo Avelar.

Rovněž Palermo letos odstartovalo skvěle a pohybovalo se v popředí tabulky, poslední dva týdny ovšem v jeho podání už tak povedené nebyly. Vše začalo bezbrankovou remízou s Carpi, po níž následovaly prohry s AC Milán a Sassuolem.

"Jestli riskuji propuštění? Ne, to ne, nevidím žádné poplašné zvonky. Musíme zůstat jednotní a pokračovat v práci. Serie A je velmi náročnou soutěží a několik proher v úvodu sezony může přijít. S prezidentem Mauriziem Zamparinim mluvím každý den a neshody jsme měli jenom krátce po mém příchodu. Je běžné, že prezident žádá větší koncentraci a je na nás, abychom se zlepšili," ví trenér Beppe Iachini.

Souboje Turína s Palermem jsou v posledních letech hodně vyrovnané a v posledních čtyřech případech braly oba celky po bodu.

Kompletní dnes nebude ani Palermo, tomu scházejí Djurdjević, Morganella a Bolzoni.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Zappacosta, Benassi, Vives, Obi, Molinaro - Quagliarella, López.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Struna, González, El Kaoutari - Rispoli, Hiljemark, Jajalo, Daprela - Vázquez, Trajkovski - Quaison.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.70 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Dvě příjemná překvapení letošního ročníku se konečně utkají tváří v tvář. Sassuolo na stadionu Città del Tricolore vyzve hosty z Verony, kterým se rovněž skvěle daří. Zatímco Sassuolo neprohrálo ještě ani jednou, Chievo už ví, jak porážka chutná.

Další velmi zajímavý duel bude k vidění v neděli odpoledne, když hosté z Verony vyzvou domácí Sassuolo. Že je Inter Milán první, to zas takové překvapení není. Pak by ale kdekdo možná čekal týmy jako Juventus, AS Řím či Neapol. Faktem ale je, že dosavadní průběh sezony je hodně překvapivý. Druhé místo hájí Fiorentina, třetí je Sassuolo. A jen bod pak schází Chievu Verona! Týmy, které ještě nedávno patřily do škatulky celků bojujících o záchranu s pověstí neatraktivních soupeřů, jsou nyní v popředí ligy.

Dost možná největším překvapením jsou výsledky a herní projev provinčního Sassuola. Postupem času z nováčka soutěže udělal schopný trenér Eusebio Di Francesco skvěle šlapající tým s vyváženou kostrou a několika talentovanými hráči. První dvě kola Sassuolo vyhrálo, pak přišly dvě remízy s Atalantou a AS Řím. V minulém kole se ale Di Francescův celek dostal zpět na vítěznou vlnu a vyhrál. Za oběť mu padlo Palermo, které nevyhrálo ani na domácí půdě. O jedinou branku se postaral zkušený mazák Sergio Floccari, obrana Sassuola tlak Palerma bez problémů zvládla.

Po pěti kolech tak Sassuolo stále čeká na soupeře, který by jej dokázal porazit. A je to sice nejspíš nadnesené, ale přesto se objevují názory spojující provinční celek dokonce s mistrovským Scudettem! Jeden takový vyslovil někdejší hráč Riccardo Zampagna. Ten za svou bohatou hráčskou kariéru oblékal mnoho dresů, na závěr pak právě ten Sassuola. V rozhovoru pro web Tuttomercatoweb.com mimo jiné řekl: "Vůbec mne nepřekvapuje, že je Sassuolo třetí. Už minulý rok mi udělalo radost a hrálo skvěle."

"Rok od roku se zlepšuje, hráči jsou vybíráni tak, aby se hodili do systému trenéra Eusebia Di Francesca a vedení umí dobře zacházet s financemi. Roste z něj ekonomicky zdravý klub, což je dnes vzácnost. Zároveň je kádr doplňován tak, aby byl vidět určitý pokrok. Teď může mířit nejvýš. Třeba až na Scudetto. Pro mě je tento rok rokem, kdy Sassuolo může vyhrát titul. A to myslím vážně, není to ironie. Mají skvělý klub, podporu fanoušků, hrají jako sehraný tým a mají trenéra, co opravdu rozumí fotbalu," dodává Zampagna.

Sassuolo může navíc počítat s téměř kompletním kádrem. Chybět budou pouze Antei a Longhi. Protivník z Verony je na tom obdobně, schází mu trojice Radovanović, Izco a Mpoku. Chievo je dalším týmem, který překvapil hodně lidí. Zvláště tím, že z jindy ryze obranného systému přešlo na ofenzivnější notu, která se dá nejen sledovat, ale také užívat. První dva duely Chievo vyhrálo a zdemolovalo u toho například Lazio. Pak remizovalo s Juventusem a prohrálo s Interem, ale v minulém kole se vzepjalo k dalšímu dobrému výkonu. Poradilo si totiž s velkým favoritem - turínskými Býky. Patnáct minut před koncem rozjásal veronský stadion Lucas Castro.

A právě střelec jediného gólu si pochvaluje celý tým: "Máme zde vynikající partu, fotbal nás baví a zároveň vidíme výsledky. Já osobně se po fyzické i duševní stránce cítím velmi dobře. Hrajeme pěkný fotbal a zvládáme zápasy i proti těm nejlepším týmům v Serii A. Doufám, že dojdeme hodně daleko," přeje si Castro.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Gazzola - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Defrel, Floro Flores
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Gamberini, Cesar, Gobbi - Castro, Pinzi, Hetemaj - Birsa - Meggiorini, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.10 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Letošní sezona má zatím jediného suveréna a tím jsou fotbalisté Interu Milán. Nerazzurri získali z pěti kol plný počet bodů a vyrovnali klubový rekord. Vedoucí celek se teď představí doma, kde přivítá druhou Fiorentinu.

Inter vyhrál všechna utkání vždy o jednu branku, čtyřikrát výsledkem 1:0, na půdě Carpi pak v samotném závěru 2:1. Roberto Mancini totiž zapracoval na tom, v čem byla v minulých sezonách dost možná největší slabina - obraně. Nebál se posadit kapitána Andreu Ranocchiu a nové obranné složení mu zatím dělá radost. Jedna inkasovaná branka za pět kol je skvělou vizitkou. Daří se i letním posilám a vůbec to vypadá, že by se v černomodré části Milána opět mohlo blýskat na lepší časy. Roberto Mancini zatím krotí euforii a má pro to pádné důvody, dalším soupeřem totiž bude Fiorentina a ta na Inter umí.

Viola v minulé sezoně zvládla oba duely s Interem, aniž by inkasovala a v tabulce se umístila lépe. Návštěva Fialek tak bude pro Manciniho družinu velkou zkouškou. Hostům se navíc v této sezoně také daří, až na zápas v Turíně všechno vyhráli a na Inter ztrácí jen tři body. Naposledy si hosté poradili s Boloňou 2:0. Svěřence Paula Sousy čeká pohárová Evropa. První zápas proti Basileji jim nevyšel a na půdě portugalského Belenenses by si rádi vedli lépe.

Dobrou zprávou pro všechny fanoušky jsou minimální absence na obou stranách. Interu bude chybět pouze Dodó, Fiorentině zase Bakić. Jak Roberto Mancini, tak i Paulo Sousa mohou nasadit to nejsilnější, co mají k dispozici.

Utkání začne na stadionu Giuseppe Meazza ve večerních hodinách a papírovým favoritem bude i přes minulé obtíže Inter. Fiorentina ale rozhodně nebude bez šancí.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Santon, Miranda, Medel, Telles - Brožović, Felipe Melo, Kondogbia - Perišić - Jovetič, Icardi
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodriguez, Astori - Blaszczykowski, Badelj, Vecino, Alonso - Bernardeschi, Borja Valero - Kalinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - Carpi FC  (sobota 18:00)
AS Řím by rádo napravilo špatné dojmy, které u svých fanoušků vyvolalo po utkání s janovskou Sampdorií. Nyní k tomu má ideální možnost, protože na svém stadionu přivítá nováčka z Carpi. To je však posíleno z minulého kola, v němž zastavilo Neapol.

Ještě před pár dny mluvili v Římě o senzační remíze s Barcelonou. Nyní se otevřeně hovoří o krizové situaci a dokonce o odvolání trenéra Rudiho Garcii a jeho možných nástupcích. Co vedlo k takové změně? Především výsledky a výkony ve dvou posledních zápasech. Z obou totiž AS chtělo vytěžit mnohem víc. Nejprve se proti Vlkům postavilo nebezpečné Sassuolo a nic domácím nedarovalo. Branky Defrela a Politana stačily na konečnou remízu 2:2. Tehdy ještě většinu pochyb zastínily oslavy třísté branky kapitána Francesca Tottiho, ale minulé kolo už naplno odhalilo stav v římském táboře.

Do utkání s janovskou Sampdorií vstupovalo AS jako lehký favorit i proto, že se do sestavy vrátila osvědčená jména. Našli jsme v ní Edina Džeka, Iaga Falquého nebo Alessandra Florenziho. Daniele De Rossi se vrátil na pozici stopera, kde odehrál velmi dobré utkání proti Juventusu Turín. Přesto se hra AS nijak nelišila od zápasu se Sassuolem. Především slabá obrana v čele s brankářem Morganem De Sanctisem inkasovala ze standardní situace od nejlepšího střelce ligy Édera. AS sice srovnalo díky Salahovi, jenže v samotném závěru si pitoreskně vyhlížející branku vstřelil Manolas.

Výsledek znamená, že AS je až na deváté příčce, daleko za očekáváním i za milánským Interem. Na lídra soutěže ztrácí v tuto chvíli celých sedm bodů! A to je propastný rozdíl. Všímá si toho i sportovní ředitel Vlků Walter Sabatini, který od utkání rozhodně očekával víc. V rozhovoru pro Roma Channel vypověděl: "Určitě jsme čekali mnohem víc bodů, jak od utkání se Sampdorií, tak celkově v tabulce. Máme jeden bod za poslední dva zápasy, což je málo. Začíná a končí to ale u hráčů na hřišti. Jsme skvělý tým, máme dostatek kvality, ale výsledky nejsou dobré."

"Každý tým platí za to, že udělá změny oproti zavedenému systému. Trvá chvíli, než si hráči zase zvyknou, než se dostanou do tempa. Teď musíme být hlavně psychicky silní, abychom ten tlak ustáli. Hráli jsme proti Sampdorii lépe a kontrolovali utkání, ale vyhrál náš soupeř. V Itálii už není slabých týmů, nemůžete jet na nějaký zápas s tím, že utkání v pohodě zvládnete, protože jste favority. To samé platí o Carpi, které rozhodně umí překvapit. My se musíme zvednout a začít hrát fotbal, který si naši fanoušci zaslouží," přeje si Sabatini.

AS se bude nadále muset spolehnout na brankáře De Sanctise, protože Wojciech Szczesny je zraněný. Mimo hru je také Elio Capradossi a Kevin Strootman. V pořádku není ani Antonio Rüdiger. Carpi opravdu není snadným soupeřem. V minulém kole se utkalo s rozjetou Neapolí, které nedělalo problém nasázet pět branek za utkání belgickým Bruggám i římskému Laziu. Carpi ale nevstřelilo ani jednu branku. Nováček soutěže měl sice štěstí, ale rozhodně utkání odpracoval a stálo jej to mnoho sil. Dokáže se vybičovat k podobnému výkonu i proti AS?

Doufá v to Gabriel Silva, který prozradil: "S Neapolí jsme hráli beze strachu, nebojácně. Bojovali jsme a každý z nás dal do utkání celou duši. Pokud tak budeme pokračovat i dále, můžeme překvapit i další velké týmy. Jsme sice nováčkem soutěže, ale umí se poprat o body. AS je skvělým týmem a my musíme být připravení," dodal Silva.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Florenzi, Manolas, De Rossi, Digne - Vainqueur, Keita, Pjanić - Gervinho, Džeko, Salah
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Brkić - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo - Letizia, Lollo, Cofie, Fedele, Silva - Matos - Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Juventus FC  (sobota 20:45)
Hodně napínavé utkání je před námi v sobotu večer, když Neapol na domácí půdě uvítá favorita na mistrovské Scudetto. Juventus se sice po utkání s Manchesterem City odrazil ode dna, ale minulé kolo znamenalo opět odklon od kurzu. Neapoli se rovněž poslední zápas nevydařil úplně podle představ.

Stadio San Paolo čeká svátek. Jeho trávník otestuje poslední mistr ligy, Juventus. A také tým, který zůstává hodně za očekáváními fanoušků. Staré dámě se příliš nepodařil vstup, časté absence klíčových hráčů se projevují stále častěji a týmu nepomohly ani odchody hráčů, kteří patřili k tahounům v loňské úspěšné sezoně. Mnoho nových tváří potřebuje čas a klid na práci, která ale v náročném prostředí italského fotbalu není právě zvykem.

Po testu v Lize mistrů zvládl Juventus přenést svou formu do Serie A jen tak napůl. Utkání proti CFC Janov zvládl poměrně bez problémů, zvítězil o dvě branky a ještě udržel čisté konto. V minulém klání ale tolik štěstí neměl. Celý zápas byl proti nováčkovi z Frosinone jednoznačně lepší, ale vstřelil jen jednu branku. Přes množství šancí a střel na bránu mladíka Lealiho však nedokázal své vedení pojistit a to se mu stalo osudným. V nastaveném čase druhé půli, kdy už Bianconeri skoro slavili, se totiž trefil obránce Blanchard, který je známým fanouškem Staré dámy!

To byl šok, ze kterého se hráči pod vedení trenéra Massimiliana Allegriho musí co nejdříve dostat. Dalším nepříjemným faktorem je to, že Juventus má stále množství zraněných hráčů, kteří by jinak patřili do základní sestavy. To se týká především Maria Mandžukiće v útoku. V záložní řadě pak stále schází srdce zálohy Claudio Marchisio a nově se k němu přidal také obránce Stephan Lichtsteiner. Zkušený švýcarský rychlík nedohrál středeční utkání kvůli problémům s dýcháním.

Zbytečné ztráty mnoha bodů si je vědom také talentovaný záložník Mario Lemina, který přišel do Juventusu teprve v létě jako náhrada za Vidala s Pirlem. Mladý hráč musel téměř okamžitě naskočit do rozjetého systému, ale podle vlastních slov mu to nevadí. V rozhovoru pro JTV sdělil: "Víme, že ztrácíme hodně bodů. Mnohem víc, než bychom si přáli. Je pravda, že je mezi námi mnoho mladých hráčů, hodně nováčků a musíme se sehrávat. Ale každý z nás je profesionál a musí umět přijmout odpovědnost."

"Trenér po mně chtěl, abych se co nejdřív seznámil se systémem a okolím, protože mám hrát důležitou součást v jeho plánech. Jsem tu jen krátce, ale neustále si říkám, jestli to není jen sen. Hrál jsem proti Juventusu v přátelském utkání, ale to by mne nikdy nenapadlo, že budu tak brzo oblékat jeho dres. Tohle je největší klub v Itálii a já chci pro jeho barvy udělat všechno," dodává mladík.

Ani Neapol zatím nesídlí na takové příčce, na jaké si ji představují její fanoušci. V posledních dnech a týdnech však dostává herní projev Partenopei jasnější kontury. V Evropské lize i na domácí scéně má Neapol za sebou zápas, ve kterém nastřílela pět branek dobrému soupeři a nedostala ani jednu. Minulé kolo však bylo trochu jiné. Dalším soupeřem, který ji potrápil, se stalo Carpi. Nováček Serie A dokázal klub, za který nastupoval i Diego Maradona, udržet na uzdě a remizoval s ním 0:0.

Jedním z hráčů, kteří zatím nenaplňují očekávání, je defenzivní záložník Mirko Valdifiori. Chráněnec trenéra Sarriho, který si jej přivedl ze společného působení v Empoli, byl dokonce kritizován právě svým trenérem. Přesto si jeho agent myslí, že jediné, co Valdifiorimu schází, je čas. Mario Giuffredi v rozhovoru pro Radio Kiss Kiss poznamenal: "Mirko zatím nepodává výkony, jaké podával v Empoli. Neapol je něco úplně odlišného. Velký fotbal, skvělé město, velká očekávání. Pokud bude Mirko hrát dobře, fanoušci jej budou milovat. Pokud ne, hned jej budou nenávidět. Potřebuje jen čas a trpělivost."
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Chiriches, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Insigne, Higuaín, Gabbiadini
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Chiellini, Bonucci, Evra - Hernanes, Sturaro, Pogba - Cuadrado, Morata, Pereyra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán55006:115
2.ACF Fiorentina54017:312
3.US Sassuolo53208:511
4.Chievo Verona53119:310
5.UC Sampdoria531111:710
6.Turín FC53119:510
7.AC Milán53028:89
8.SS Lazio53026:109
9.AS Řím52218:68
10.Atalanta Bergamo52216:48
11.Città di Palermo52126:67
12.SSC Neapol513110:66
13.Juventus FC51225:55
14.Empoli FC51136:94
15.Hellas Verona50324:73
16.Udinese Calcio51044:83
17.Janov CFC51042:63
18.Bologna FC51042:73
19.Carpi FC50235:102
20.Frosinone Calcio50142:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (739)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

jj, sílu by potřeboval

Reagovat
Slejdy

4-0

Reagovat
Zark
Reagovat
Alberto Aquilani

Choďte už s tou sobotou o 18:00 do pííče!!!

Reagovat
olis

pravdepodobne zostavy: http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/0ea5e022c912853c923d5968e94fdb36-15090-1443251149.jpeg

dnes chcem vidiet vykon ako proti Laziu, potom je uspech takmer zaruceny

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Juve by mohl dva body ztratit. AS dneska bohužel jasná jedna

Reagovat
10

bod z Neapole je ztráta?

Reagovat
smazaný uživatel

v současné situaci je to asi i očekávaný výsledek

Reagovat
FuckT

No neviem, Juve v plnej sile by nas teraz rozdupali aj s touto formou, netreba zabudat, ze nasa forma tiez nie je ziadna slava + my sme porazili zdecimovane Lazio a nejake Brugge, ktore sa ani nesnazilo hrat moc po 2 gole, zatial co Juve porazili MANCHESTER CITY... Tak nejak o 8 000 levelov vyssie ako nasi superi. Kazdopadne, ak to nedame dnes ked Juve maju problemy so zraneniami tak potom je jasne uz len jedno: t.j. budeme mat zase raz na Juve sancu max tak v pohari...

Reagovat
olis

prosim ta netrep, jasne ze mozme prehrat tak ako aj juventus ale to s tym rozdupanim je blbost, doma to na nich vieme, porazili nas len minulu sezonu doma ale to bolo pod Benitezom a hrali sme v 10... inak sa im to uz velmi velmi dlho nepodarilo, naposledy v roku 2000

Reagovat
smazaný uživatel

je to vyrovnaný zápas.ABsolutně vidím šance 50-50.

Reagovat
FuckT

Ja nie, nestaci mi 2 zapasy 0 inkasovanych golov, ked dobre viem, ze to sa podarilo aj Benitezovi aj 3,4 zapasy po sebe, a nasledne nasa obrana odohrala zapas, kde by cez nich presiel moj 3 rocny bratranec... Kouli sa chyta, ale teraz ho caka Juve, aj ked v oslabenom stave, som zvedavy, co sa tam bude dnes diat. Tipujem Insigne 14 striel, roztahane od polovice ihriska az po hranicu 40 metrov, blizsie on nepotrebuje chodit k brane, toto su pre nho idealne vzdialenosti. :D

Reagovat
FuckT

Pamatam si kazdy zapas s Juve za posledne roky a ja som tam videl ich dominanciu vzdy, najma takticku dominanciu a dominanciu timovej vyspelosti. To, ze Juve ma teraz problemy kvoli obmene kadru nic neznamena, lebo to iste sa deje aj nam. Najvacsou vyhodou pre nas je, ze to najlepsie mame k dispozicii a Juve chybaju hraci, najma Khedira je podla mna citelna strata, takisto Mandzukic, ale je tam stale Dybala.

Reagovat
olis

to ze by nedominovali predsa nikde nepisem, ale nikdy nas nerozdupali v minulosti, keby ano tak by tie vysledky vyzerali inak, na San Paole s nimi dokazeme uhrat dobre vysledky dlhodobo a dufam ze tomu nebude inak ani dnes

Reagovat
FuckT

Ja mam pochybnosti, vsetci tu pisu, ze Juve ma krizu a ignoruju to, ze Neapol TAKTIEZ. Fascinuje ma to najma preto, ze my sme proti betonu Carpi boli bezmocni, jedine na co sme sa zmohli je drzanie lopty, NIC VIAC. A co remiza Juve s betonarmi cislo 2 Fronisone? Pamatam si nejake tie 2 brvna, 30 striel na branu, so on and so forth... Keby toto vidim proti Carpi od nas, tak nepoviem nic, ale my sme si tam akurat tak nahravali loptu v strede pola a tie sance boli skutocne slabe... Ale pritom Juve ma krizu. Juve ma krizu a z toho 85% je bad luck, zatial co my sa hladame uz 3 rok a stale sme nekupili nic poriadne do obrany okrem Hysaja, snad sa aj ten negr ukaze, cicinu ma urcite jak hromozvod tak nech ukaze vykon hodny africkej anakondy.

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Teraz neviem ci by sa tento prispevok dal povazovat za produktivny alebo kontra-pruduktivny. Ak si chcel ukazat schopnost diskutovat a argumentovat, tak prave si bol vcelku kontra-produktivny, teda ak citatelia nie su co sa tyka inteligencie na rovnakej urovni ako Justin Bieber a Hannah Montana. Avsak ak si nahodou chcel poukazat na to, ze velke cierne anakondy, aka Big Black Cocks, neexistuju, tak v tom pripade mozes mat pravdu a tvoj prispevok vo mne vyprodukoval silne pochybnosti. Idem to hned checknut na xhamster.

Reagovat
olis

ako inak sa da reagovat ked sa ti snazim nieco vysvetlit a ty si stale ides svoje, nijako alebo takto...

Reagovat
FuckT

Tak prepac, nevsimol som si, kde si sa mi snazil nieco vysvetlit, az na tu cast, kde vehementne tvrdis, ze Juve nas nikdy nerozdupali. Ja to beriem, urcite to nebolo az take vyrazne, ale ja som to myslel viac-menej tak, ze Juve nikdy nemali s nami za posledne sezony problem, profesorsky si nas vybavili a isli domov, alebo poslali domov nas. A netreba byt zas taky vazny, za chvilu sa mozno zacnu veci, ktore budu este horsie ako tie, co sa deju teraz, nechajme si tu vaznost na potom, okey? Why so serious? Ked chces vaznost precitaj si Utopiu od Morea, alebo Newtonovu legendarnu principica matemapica, ja si myslim, ze reprezentujem a obhajujem svoj nazor, zatial co na tvoj prispevok som odpovedal podla mna vcelku dobre, aj ked mozno nie az tak uplne k teme... Nie je to pravda, ze Juve mohli dat proti Fronisone aj 4 goly? Podla mna je, videl som to na vlastne oci. My sme mohli dat mozno 1, aj to keby sa vratil Cavani a jebol by ho tam v 93 minute len tak, lebo uz to bude koncit a on by ho tam dal. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zase klídek. To vítězné se City bych nijak nepřeceňoval, zvlášť s ohledem na trapnou přípravu a neschopnost v lize. Jedno dobré utkání nemaže 9 špatných.

Reagovat
FuckT

Ja viem, to City az tak vazne neberiem, aj my sme ich dali 2:1 , ale stale je to dobry znak pre tim. Viac by som sa pozeral na vas vykon proti Fronisone v porovnani s nasim proti Carpi. Hru sme sice kontrolovali, ale u vas som videl viac kreativity smerom dopredu, mali ste jednoducho lepsie sance a bolo vidiet, ze ten tim dokaze nieco aj v takych zapasoch vymysliet, podla mojho nazoru o dost viac ako my. Ale to je jedna z veci, ktora nas uz dusi dlho a Sarri ma dost casu na to, aby na tom popracoval. Dnes to bude uplne iny zapas, jakozto som si vcelku isty, ze ani jeden tim nebude vyslovene branit, i ked oba urcite budu hrat velmi zodpovedne. Aj ked mozno to preberu emocie a bude to futbal zo strany na stranu, sanca za sancou... To by bolo nice.

Reagovat
Pipo123

No sme v Serii A, tie jasné jedna už koľko x nevyšli

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska může klidně na na posranýho hajzl spadnout.

Reagovat
M11

tesim se moc

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Melchior

Jsme ve stejný situaci, jako před City. Klidně bych bral i stejný výsledek

Reagovat
Zark

jn, pořád celkem v pr....

Reagovat
FuckT

“To tell you the truth, I do not care about the league table,” said Sarri in his pre-match conference.

Chapem, ze vzdy je to povedane v nejakom kontexte, ale uz sa tolko krat takto nas trener vyjadril, ze zacinam pochybovat o tom, ci on vlastne chce vyhravat. Results don't matter, we do not need to win, if we lose it will not be crucial to our season, or perhaps we should just fuck it, soak our hands in kerosene, light them and fist-fuck a goat...

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujete v první řadě opět získat tvář po tom Benitezově vraždění neviňátek. Sarri buduje od základů, což je v tuhle chvíli skutečně důležitější než krátkodobý úspěch. Pokud dostane čas, tak u vás může vydržet klidně i 5 let a vytvořit skvělý tým, který vyhraje i ligu.

Reagovat
FuckT

Ja to beriem, len je to trochu vtipne, ze to dokola opakuje. Mne sa Sarriho praca paci, jedine pochybnosti mam zatial v tom ohlade, ci Sarri zvladne prechod z trenovania klubu ako Empli na klub nasej urovne, klub, ktory ma ambicie na LM, a podaktori fans dokonca aj na Scudetto (a niekde v zakutiach mysle a srdiecka snad aj vsetci). Zatial sa mi zda, ze aplikuje podobny pristup, co samozrejme podla mna je urcite dobre, lebo hracov nauci makat, otazkou ale je, ci sa mu podari to posunut dalej. Zatial avsak pracuje velmi uspokojivo, ja v nasom time vidim skor viacero chyb co sa tyka prestupov, ale chapem, ze posilnit obranu nebolo az take jednoduche vzhladom na dostupne posily, ale aj tak si myslim, ze sme mali viac zamakat a Sarri nakoniec sam uzna, ze jednoducho potrebujeme stopera, ktory dokaze obranu viest stalymi a vyrovnanymi vykonmi na dobrej urovni.

Sarri je skutocne pan profesor a verim, ze vsetko urobi tak ako ma, ale profesorov je v SA viac a pride mi to trochu, ako keby vsetci z nejakeho dovodu, mozno podvedome, povysovali Sarriho nad ostatnych. Pravdou ale je, ze co sa tyka osobnosti, stylu a jeho tvrdej prace, dufam, ze Sarri uspeje a zostane s nami vela rokov, ja osobne by som mu dal aj 2 sezony, aj ked sa mu nepodari uhrat LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Je těžké změnit filosofii týmu během jednoho přestupního období, snad až nemožné. Sarri si to musí osahat. Opakuje se z jediného prostého důvodu, protože mu pořád pokládají tu samou otázku. Byl hloupý, kdyby na tu otázku pokaždé odpovídal jinak. Je dobře, že se drží své filosofie a je rovněž dobře, že ADL mu věří. Rozhodně bych mu hlavu netrhal, pokud by letos neuhrál LM.

Reagovat
KingMaster13

Forza AC V Janově to dáme, směrem dopředu se mi ten tým hodně líbí, zlepšit obranu a klidně i o to Scudetto můžeme bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini...Alberto Masi, co s nim je? Ma na to?

Reagovat
10

2-3 roky zpátky měl super přípravu s Juve, dokonce se čekalo, že zůstane v prvním týmu, pak se pustil na hostování a aktuálně už ho Juve nevlastní. Bohužel se obávám, že to je jeden z hráčů, co to úplně neunesl. Něco je špatně, pokud ve 23 letech neodkopal ani minutu v Serii A.

Reagovat
M11

opravdu skoda.. vypada hodne solidne

Reagovat
M11

*vypadal

Reagovat
smazaný uživatel

Sesypal se jak domeček z karet. Za tu dobu, co je v Ternaně, tak je jak na horské dráze. Když za 4 roky v v Serii B posbírá sotva 60 zápasů, tak je něco špatně. Smůla, jevil se fakt dobře. Ale takových už bylo...

Reagovat
Pipo123

Na druhú stranu má ešte čas, já som ho videl hrať v Ternane a docela sa mi pozdával, na svoj vek už nabral nejaké skúsenosti a raz môže hrať kludne v Serii A za nejaký lepší klub, takých hráčov už tiež bolo kopec kludne do Lazia namiesto Hoedta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tým ve středu tabulky, jako je Lazio , by klidně hrát mohl, co by ne. Ve 30 třeba dozraje, tak si ještě kopne v Serii A

Reagovat
Pipo123

8 - 13

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si po 38. kole, kamaráde

Reagovat
Pipo123

aspoň na chvílu si mohol uznať že je Lazio lepšie než Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Po 5. kole Serie A 2015-16 si v ligové tabulce vedete lépe než my

Reagovat
Antijuve

My se žabáka se snad opravdu zbavíme. Kdyby tak nezmatkoval a nedělal školácké chyby, tak by z něj mohl být solidní obránce. Dobré fyzické parametry a hraní hlavou bohužel nestačí. Někdy měl zápasy kdy zahrál dobře a potom jako vždy výbuch... díky kterému se přišlo o body.

Reagovat
Il Architetto

Coman další gól za Bayern.

Reagovat
M11

+ acko

Reagovat
ED91

+ penalta

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Sú tam dáke predkupné práva pre juve alebo niečo podobné??

Reagovat
Il Architetto

Hostování na 2 roky za 7 mega + opce na 21.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tak to je fail celkom

Reagovat
ED91

Až tak tragicky by som to nevidel presunúť hráča z PSG do Bayernu za 28 mega, nazval by som to drahou kuriérskou službou. Jediné čo vidím ako fail je, že Juve začalo hrať na krídla až po tom čo ho predali

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme ..a Vidal přišel na plac a asistence taky

Reagovat
10

radši bych to ukončil a nepsal sem k němu už nic...už teď je to provar

Reagovat
Largo

Ten Garcia me stve! Dneska mohl par hracu vystridat. Ale on tam zase napere Nainggolana a Keitu, zalohu co se neumi hybat.... To zas bude :(

Reagovat
M11

no cekal jsem ze posetrite i skrz LM

Reagovat
smazaný uživatel

Mame takeho skveleho nakupcu, ze stopera musi hrat De Rossi. K tomu pseudotrener a tak to aj vyzera

Reagovat
Largo

Presne....

Reagovat
10

snad se trefí Romagnoli

Reagovat
Yanek

Reagovat
GEGE

Torinu se ti beci začínají sypat jak nám...Nejdřív Avelar těd Bruno...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si zahraje Zappa.

Reagovat
10

kurva Marco, mohl si bejt zase slavnej

Reagovat
Pinturicchio

Manolas

Po tomhle kole návrat na první místo v tabulce ve Fantě.

Reagovat
Emmett Brown

Ako to zhodnotit...24 minut totalne hovno, potom gol a Carpi sa zosypalo ale zial opat musim skonstatovat, ze Garcia uz Rimu nema co dat, ta hra je onicom

Reagovat
10

furt stejný, progres nula...jen tam je Džeko

Reagovat
Emmett Brown

Suhlas.

Jeho zasluhou sme sa dostali opat na spicu SA, hlavne prvu sezonu sme hrali super futbal, ale je to cim dalej sterilnejsie a nepozeratelnejsie, s tymto kadrom by ta hra mala vyzerat inak.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas

Reagovat
Pipo123

Carpi a Frosinone proste na to nemajú, Lotito mal pravdu že budú na smiech

Reagovat
Zark

já se smál u zápasu Neapol - Lazio

Reagovat
Pipo123

To si nebol sám, já som aj plakal

Reagovat
FuckT

Reagovat
10

oboje najednou? to se mi s Frosinone taky stalo

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

takto nejak

Reagovat
M11

spis takto

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Carpi nech hra radsej bez brankara . Marco

Reagovat
smazaný uživatel

morgan nebude mat ciste konto v lige uz v zivote .....na 2 polcas tam chcem tottiho!

Reagovat
Slejdy

SALAH !! skoda franto

Reagovat
Slejdy

DIGNEEEE !! buur

Reagovat
Zark

gervinho strašně nególový hráč, měl by jen nahrávat

Reagovat
Emmett Brown

keby sa naucil bud nahravat, alebo davat goly, tak by bol top hrac

Reagovat
Zark

jenže je to debil, nenaučí se ani jedno

Reagovat
Zark

matos

Reagovat
Emmett Brown

Morgan

Reagovat
smazaný uživatel

morgan chytil penaltu a radost ako keby vychytal penaltu vo finale MS ,dnes zlikvidoval borielovu velku sancu a chytil penaltu,

Reagovat
10

JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon, Padoin, Bonucci, Chiellini, Evra, Pereyra, Lemina, Pogba, Hernanes, Zaza, Dybala.

A disposizione: Neto, Audero, Barzagli, Rugani, Alex Sandro, Sturaro, Asamoah, Cuadrado, Morata.

docela odvážná ofenzivní sestava, snad se nebude opakovat zápas v Římě...FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!

Reagovat
Pinturicchio

Pome, kuaa

Paulito hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zaloha... ja nevim no

Reagovat
10

Aktuálně nejlepší, co jde postavit. Jen jsem zvědavej, jestli bude před obranou Lemina, nebo Hernanes, tím pádem Pereyra pod útokem.

Reagovat
Pinturicchio

Pevně doufám, že Lemina.

Reagovat
10

Je to pravděpodobnější, protože hrál zatím jen uprostřed...ale pokud by s Paulem dokázali Hernanese chránit defenzivně, byla by to taky dobrá volba, Roberto má skvělý napadání, to by na obranu Napoli platilo.

Reagovat
Pinturicchio

Na to CM bych dal Leminu, no. O presing bych strach neměl, to zvládnou Paulo a Simone.

Reagovat
10

a možná by Lemina na RCM byl dobrej nápad i s ohledem na Insigneho/Mertense, když už tam hraje Pado...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde takova netechnicka, nebo jak to říct... něco vymyslet dopředu. Uvidíme.

Reagovat
Pinturicchio

Wut? Vždyť je tam Paul a Bobby, ti jsou kreativní dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Té záloze naopak technika a kreativita nechybí. Jim chybí zkušenost, klid a přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by boli Khedira a Marchisio fit, tak by to bola momentálna top zostava! Aj tak, FORZA

Reagovat
10

a Stephan v obraně, Alvaro v útoku...

Reagovat
olis

FORMAZIONE UFFICIALE

NAPOLI: Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Allan, Jorginho, Hamsi(k), Insigne, Callejon, Higuaín

JUVENTUS: Buffon, Padoin, Bonucci, Chiellini, Evra, Pereyra, Lemina, Pogba, Hernanes, Zaza, Dybala

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zalohy SSC mam teda lepší pocit, než z té turínské.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Cuadrado, takže spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

nevite o nejaky HD streamu kde bude juve?

Reagovat
Pinturicchio

100. pro dnešní výhru Juve

Reagovat
Pipo123

Podané na Juve, tak podme

Reagovat
snuff24

FORZA Na poli

Reagovat
smazaný uživatel

dueúno

Reagovat
smazaný uživatel

3-1 Neapol

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo stream na Juve??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Yanek

Chiellini s kvalitní rozehrávkou již od začátku.

Reagovat
Pinturicchio

A ty kopačky k tomu ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Chielliniho kopacia technika ho predurčuje po ukončení kariéry začať nejaký šport neorientovaný na nohy, napríklad tenis alebo basketbal

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem chtěl Pereyru chválit, že nepadá jak trotl při každém kontaktu a on tam pak předvede trapnou "cuadradovinu"

Reagovat
Pinturicchio

To si tou rozehrávkou dělají prdel všichni kolik jich je, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

Dejte si raději rugby

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi má něco s nohama? Že to pořád rozehráváme nakrátko?

Reagovat
Mr.Jindros

Dyť je to mám dojem dlouhodobý standard, že většina jde nakrátko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pakliže Bonucci s Chiellinim kazí každý druhý míč, pak bych čekal, že to radši pošle dopředu. Koledujeme si.

Reagovat
Mr.Jindros

No nevím, dlouhý míče jsou v týhle sezóně snad ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol hraje hodně vysoko, při každém dotyku Chielliniho s míčem ve vápně, kde má pár metrů od sebe kohokoliv z Neapolu, trnu.

Reagovat
10

Škoda Simone

Reagovat
smazaný uživatel

Příjemné vidět v naší ofenzivní hře přímočarost.

Reagovat
10

A souhru, čím to asi bude..?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl si nekdy na Juventusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

*bohužel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak

Reagovat
10

Orsato tyvoe...nejdřív byl faul na Pogbu

Reagovat
Pinturicchio

Orsato

Reagovat
smazaný uživatel

ti napoletanci padaj jak hrusky

Reagovat
Mr.Jindros

Banda padajících sviní.

Nic nového.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho je naprostej borec, kličovej hráč zalohy SSC.

Jinak to vypada, ze Hernanes hraje toho posledniho zaloznika.

Reagovat
10

Jo, Pereyra pod útokem, Hernanes regista, Lemina RCM

Reagovat
mastakillah

Reagovat
FuckT

Nedved

Reagovat
smazaný uživatel

Retéčko.

Reagovat
olis

Insigneeeeeeeee

Reagovat
10

Strašnej nesympaťák ten Pipita

Reagovat
Pinturicchio

Ale Simone se mi dneska líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza? jo, i mně.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool

Reagovat
GEGE

Lorenzino

Reagovat
10

klasika tuhle sezonu

Reagovat
mastakillah

Insigne

Reagovat
10

Kde byl kurva Padoin?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Chiellini s Bonuccim si špatně přebrali hráče. Bonucci nevěděl, čí je.

Reagovat
10

Tohle začalo tím, že byl na pravým beku Lemina a Pado někde v prdeli, pak chyběl i v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, ale nemění to nic na skutečnosti, že jsme tam měli proti nim převahu a stejně inkasovali.

Reagovat
10

Udělali to dobře, no

Reagovat
Pinturicchio

5 nebo dokonce 6 hráčů Juve, dva Napolitánci. To běžte do piče s takovou obranou.

Reagovat
Zark

to chce Del Neriho

Reagovat
Airus

never more!

Reagovat
Zark

tak Ferrara no

Reagovat
smazaný uživatel

už to fakt mrdám z každé šance dostáváme gol.

Reagovat
Pinturicchio

A zas to ted Pado špatně odhadl.

Reagovat
10

Martín musí odít, je to mega sympaťák a bojovník, ale je úplně k hovnu, když je zraněnej pravidelně v moementech, kdy je potřeba aby hrál...a pak se to musí takhle lepit

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel, no.

V lednu Vrsaljko.

Reagovat
10

snad

Reagovat
Airus

Přitom Lobo umí i na pravo, tak nevim proč ta jde lepidílko Pado kterej umí jenom na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ten Jorginho z Verony.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Zark

a tohle Juventus z let 2009 a 2010

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ti to.

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Chielliniho nos, to tady dlouho nebylo

Reagovat
olis

Dufam ze nie zase to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Lorenzo, snad to bude ok.

Reagovat
GEGE

Jestli to je zas to koleno tak to je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gonzalo odstartoval podzim v skvěle formě

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec jsem to z jeho strany nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak teď Neapol na hřišti ještě posílí.

Reagovat
10

Poločas Insigne v top formě, druhej Mertens...to je fakt smůla už

Reagovat
M11

Pogba je v pasti

Reagovat
10

Zkazil jen 106% míčů zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho herní projev v <->...

Reagovat
Airus

Chudák Pogboom nemá naprosto žádnej prostor, hnedka zdvojenej a Evra mu na sehru prostě nepůjde

Reagovat
Zark

Pirlo dělal obrovský kus práce, posouval své spoluhráče o level výš, ted se vrací jejich nedostatky, a tato hra se nenápadně připomíná juve v období temna, památné dvě nezapomenutelné sedmá místa po sobě. Ovšem po tak úspěšné serii 4 scudett by bylo sedmé místo trošku silnou kávou, zvlášt v takové konkurenci

Reagovat
Pinturicchio

Do druhého poločasu Morata za Hernanese a 4-3-3.

Reagovat
Airus

myslíš že to pomůže? Už takhle záloha nemá žádnej prostor a hnedka jsou napadaný

Reagovat
Pinturicchio

Ano.

Reagovat
Airus

Padoin těch hoven nenechá

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Padoin ani nebrani.. ani neutoci.. tak kde do prdele je ?

Reagovat
DelPiero137

Ako sme natom chlapi? Pozeram ze jedna strela na branu za polcas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoru dolů s tím, že většinou jste spíše dole. Toliko odborný posudek.

Reagovat
10

Víte, na co si Allegriho maže Sarri?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ciabattu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na cely hříště.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Juventusu přesvědčovali celé léto všechny a především sami sebe, že odchody klíčových hráčů se na týmu až tolik nepodepíšou. Nyní si musejí přiznat, že ten tým je v pr...ůšvihu.

Reagovat
10

Hlavně nekecej prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

Těch optimistů tady bylo dost. A teď nemůžete po měsíci ani pomyslet na hru o titul.

Reagovat
M11

ja pomyslim uplne v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste blázni...

Reagovat
10

Aby ses nedivil v květnu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas skvělej, spousta zajimavejch sitauci ve vapnech, Oproti zapasu, ktery jsem viděl minulej tyden Inter na Chievu, tak tohle je naprostej top zapas. Fakt se mi to libi, nasazeni, bojovnost, všecko. Škoda, že Neapol odehraje takovych zapasu jen tak 8 zapasu z roku. Zbytek vyhraje jen tak, nebo dokonce prohraje, či remizuje. Kežby takto hrali pořád.

Jinak podle mych očekavani, zaloha SSC naprosto přehrava tu Juventusu. Je to naprosto evidentni.

No a ta kombinace dresu Juve neni tak hrozna. Libi se mi, teměř bile dresy a černe kratase s stulpnama I ty neapolske, pěkné.

Jinak se mi líbí, že po každým souboji si protihráči placnou. Pamatuji si dřívější nevraživost a spoustu zakeřností.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov, z každé první střely nám všeci zabijí gol.A Padoina ať si Max omlouvá jak chce, 99% fanoušků Juve z něho má prdel, ale on ho tam bude pchát dost pravidelně i tak.Nemůžu už Padoina ani citit.

Reagovat
10

ta varianta, který jsem věřil, úplně vybouchla...gól po nezachycení Insigneho přes "vyztuženou" pravou stranu, Hernanes nemá šanci proti presingu Napoli, stejně tak se nechytá Pereyra, Lemina dopředu mnohem slabší

Reagovat
mastakillah

Allan, Jorginho, Hamšík je parádní složení zálohy. Naší hře to dáva jinej rozměr oproti lonsku. Hlavně Jorginho je geniální. Snad přidáme na začátke druhej gól. Tohle nebude zápas o jednom golu

Reagovat
smazaný uživatel

No, teď na konci poločasu to tam mohl Mertens vyřešit lepe, takhle si jen zahrál na Lorenza.

Reagovat
olis

je to skvele poskladane, kazdy hrac tam prinasa nieco svoje specialne a dokopy to tvori skvely celok

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ještě sem zapoměl, ten Dybala je kde? Absolutně neviditelnej. Z Juve nejlepší Zaza, trošku překvapivě.

Reagovat
10

V čem je Zaza nejlepší??? Kromě ofsajdů a zpracování míču na tribunu nepředvedl vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

No, přijde mi nejaktivnější a měl dvě solidni akce.

Reagovat
10

No, když to tak projedu, tak možná tohle opravdu stačilo na to, aby se hodnotil jako nejlepší...což svědčí o všem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Dybala je odříznutý, navíc tu Zazovu šanci, pokud se nepletu, vymyslel on a stejně tak tam výborně presoval toho obránce při té druhé Simoneho šanci.

Reagovat
M11

to neni jeho chyba.. vzdyt si musi dojit pro balon na pulku aby ho vubec dostal..

Reagovat
olis

vyrovnany zapas zatial, super sa na to pozera, najviac si zelam aby to nebolo u Insigneho to iste zranenie a hlavne to iste koleno co minulu sezonu lebo to bude velmi zle

okrem tej blbosti od Koulibaliho na konci polcasu sa mi to pacilo, nechcem to zakryknut ale ta obrana mi pride uz lepsia, nie len 4 hraci vzadu ale celkovo ako vsetci brania, ten pohyb stoperov ale aj krajnych obrancov sa mi zda uz iny ako pod Benitezom a ako aj na zaciatku sezony

najviac ma prekvapuje a potesil Jorginho, v podstate okamzite ako dostal sancu zacal hrat skvele a okamzite sa vyhrabal z tych sraciek ktore zazil pod Benitezom, toto je uplne iny hrac a Valdifiori momentalne nema narok na zaklad

teraz hlavne neporobit hluposti v druhom poclase a dotiahnut to do uspesneho konca

Forza Napoli!

Reagovat
olis

+ Hysaj tam celkom dobre zvlada Pogbu zatial a to aj vdaka Callejonovej podpore, v tomto vidim plus Calletiho oproti Gabbimu, Gabbi je skvely hrac ale pride mi ze cely zapas ako Callejon neodmaka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme na ně otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Možna to nebude tak hrozny, to zraněni Insigneho. To gesto před střídaním mi přišlo, jakoby ani nechtěl jít dolů. Těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tak trochu obavu, že pokud bude Allegrimu téct hodně do bot, tak tam pošle Asamoaha, což by byl průser jako Brno.

Reagovat
10

To ne snad... Ale Alvaro může být stejně riskantní

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna varianta lepší než druhá

Reagovat
brenk

to si nemyslím, keď rok poriadne nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře to udělal. Před 3 týdny to zopakoval s Marchisiem.

Reagovat
smazaný uživatel

To on rád, no, viz Pato u nás nebo třeba Thiago před zápasem s Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

Chielini to je největší kašpar z calciomafie

Reagovat
Zark

ve hře někdy vypadá komicky, ale přál bych si, aby bylo víc hráčů, co to "žerou" tak jako on

Reagovat
FuckT

Callejon naco???

Reagovat
10

Orsato je magor, v první půlce nechává všechno běžet, v druhý naopak dává za všechno žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to chtěl zrovna říct, že rozehrál slušný mariáš.

Reagovat
Il Architetto

Chce někoho vylít.

Reagovat
Pinturicchio

Hernanes i Dybala to kopou líp, ne samozřejmě se k tomu nasere Pogba.

Reagovat
Pinturicchio

Lemina na to RCM nemá pohyb, rychlost, proč ho tam kurva nechává trápit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Retéčko2

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiiuin

Reagovat
brenk

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Neapol... neskutečna bojovnost, fakt skvěle oddřenej zapas

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
DelPiero137

A je to v pecku....

Reagovat
Alberto Aquilani

To je kráásne, že dal gól Juventusu zrovna "FATSO"

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzaloooooo

Reagovat
mastakillah

Gonzaloooo

Reagovat
Airus

Lemina je v druhý půlce neviditelnej a Hernanes dost kazí

Reagovat
Airus

Tak se objevil když bylo potřeba

Reagovat
10

Hernanesův gól, popadesátý stejně posranej míč

Reagovat
brenk

každých 5 minút primitívna pokazená rozohrávka

Reagovat
FuckT

Higuain a v dolezitom zapase

Reagovat
Zark

nato že jsi tu celé léto dělal one man show proti němu

Reagovat
Pinturicchio

Vysloveně komedie z naší strany, ať se na to vyserou zrovna, když se jim nechce, kurva.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

a jejjeej to mohli deset minut udržet

Reagovat
10

Paulito jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

Se nikdo nedotk toho miče ne, mezi Paulem a Leminou?

Reagovat
10

Pereyra netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

jj, uz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, a je Juve zpatky.

Reagovat
Hans82

sice jsme dali gol ale Allegri tahni do riti

Reagovat
Pinturicchio

Nečekaně Dybala, jediný, který na to nemrdá.

Reagovat
Airus

Ale v lednu musíme nakupovat, potřebujem zkušenýo harcovníka na CM

Reagovat
Pinturicchio

Nic takového nepotřebujeme.

Reagovat
Airus

S Khedirou nemůžu počítat, ten je horší na zranění než Cáceres

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio, Lemina, Khedira. Nic takového nepotřebujeme.

Reagovat
Airus

Lemina dal sice góla, ale jinak nic nepředvedl. S Claudiem počítám. Ale jestli Hernanes bude takhle pokračovat tak na hřiště nemůže

Reagovat
Pinturicchio

Třeba proto, že dneska na CM nehraje.

Reagovat
Airus

jo a kde teda hraje? Tohle CDM není. Navíc sem to myslel do středu zálahy, je úplne jedno jestli LCM CM nebo RCM

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně jedno není

Reagovat
Airus

Já vim že byl psanej pro dnešek na CAMu, ale ani jednou na tý pozici nebyl a před ním byl vždycky Pereyra

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo... Lemina dneska na žádném "CAMu" psaný nebyl. Důležité je, že LCM/RCM není to samé, co CM.

Reagovat
Airus

Já psal o Hernanesovi. Není to úplně to samý, ale zase to není jako den a noc, nebo jak se to snažíš prezentovat. Vem si Claudia, ten zvládne rozehrávat ze všech středovejch pozic... pak je to hodně o taktice a formaci. Ale vždycky jde o to aby srřední obránci podporovali útok i obranu. To že chceš aby ti víc vystrčení do boku zabíhali k lajně a čas od času centrovali je - jak jsem už psal- daný taktice

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle promiň, myslel jsem, že je řeč o Leminovi Jinak Hernanes pochopitelně není hráč na ten střed, aby boural útoky a pomáhal obraně. Stopeři jsou zvyklí to posouvat na registu, který tam není. Hernanes to hrát neumí a nezapadá tam. Proto tam zeje díra. Nevíme, co hrát.

Reagovat
Airus

moje chyba, měl jsem to upřesnit A proto jsem psal že potřebujeme starýho mazáka kterej by to díru po Pirlovi zaplácnul.... Moje představa do středu je Pogba - "Někdo" - Claudio

Khedirovi jsem něvěř že se prosadí už když jsme ho podepsali, pak odešel Pirlo a Vidal... a najednou ho všichni brali jako jasnou náhradu. Třeba mě překvapí bude dobrej a zdravej. Ale dost o tom pochybuju.

Reagovat
Pinturicchio

Ježíši.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 14 dní bude tým kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado

Reagovat
10

Zatím celkem podobnost se zápasem v Římě, bohužel...snad to tentokrát zvládneme aspoň vyrovnat

Reagovat
Alberto Aquilani

ten gol padol kvôli Zazovi, ale aj tak sa tu bude ospevovať nahrávka Dybalu, ktorú obrana Neapolu primitívne niekam neupratala...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceš být takto důsledný, tak gól padl kvůli stupiditě obránců Neapole, kteří zdvojili Zazu.

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť se snaží akorát o to, aby Paulito vypadal jako flop, jako Iturbe.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, že by Juana povolali do reprezentačního áčka nabitého útoku Argentiny

Reagovat
Alberto Aquilani

ja som niečo písal na Dybalu? Akurát mi príde úsmevné, ako tu nadávate na Zazu celé leto, pritom je to dnes váš jasne najlepší hráč a gólová akcia začala práve kvôli jeho práci, ale oceníte len Dybalu, ktorý to len poslal do ohňa a Leminu ani nehľadal... BTW v repre Argentíny bol aj Ricky Alvarez

Reagovat
smazaný uživatel

Já na Zazu nenadávám, to si vyřiď s někým jiným. Má ucta

Reagovat
Alberto Aquilani

vychytal si to správne, koment bol napísaný na "10"

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Šel do souboje a stopeři Neapole se srazili, dobrá práce, ale tyhle epizody z něj hráče pro Juve nedělaj, Berto

Reagovat
10

Zaza fauloval Cuadrada, přímák pro Napoli

Reagovat
GEGE

Tady vidíme jak moc je lepší Mertens nez Insigne

Reagovat
Alberto Aquilani

už som to písal, toto je jeden z najväčších kecov miestnej komunity, Mertens je samozrejme dobrý, ale niektorí sú ho schopní pomaly opísať ako Messiho

Reagovat
GEGE

Jj by ho neprodali ani za 30 mega

Reagovat
GEGE

Dybala out

Reagovat
Pinturicchio

Dybala ven

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentáře...

Reagovat
Pinturicchio

Bez karty.

Reagovat
10

Albiolovi za tohle kartu nedá?

Reagovat
Pipo123

Tiež som sa čudoval, jasná žltá

Reagovat
Pinturicchio

Pogbic je na totální přes držku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kulantně řečeno.

Reagovat
brenk

tomu tímu nedáva absolútne nič...

Reagovat
Alberto Aquilani

Hamšík > Pogba

Reagovat
Zark

to i Diousse z Empoli letos

Reagovat
Antijuve

Bambilion tenhle zápas ukazuje svojí kvalitu.

Reagovat
10

Nevybavuju si horší zápas od Paula

Reagovat
Pipo123

Prekvapuje ma hra Juventusu v obrane, beriem že im ofenzíva nejak extra neklape, tam to chce čas, ale tá obrana proste nevyzerá dobre a je strašne neistá, pritom nejaké absencie sú tam neni.

Reagovat
Milan.B

zaloha tomu tiez nedava dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jim tam Pirlo/Marchisio, kterým by to předali a oni to za ně vyvezli nebo rozdali dál. Bonucci s Chiellinim toho nejsou sami schopní.

Reagovat
brenk

ono to ide ruka v ruke, bráni celý tím, nie len obrana

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť je to kvůli záloze, ti nezachytávají vůbec nic.

Reagovat
10

Fatso MOM

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain MOTM jednoznacne.

Reagovat
Zark

bezprdele.. Maran by byl pro Juve dobrou volbou

Reagovat
Airus

Trochu pozdě na stáhnutí Padoina

Reagovat
Pinturicchio

Kurva at už jde do té Barcelony, stejně v hlavě evidentně nemá nic jiného.

Reagovat
GEGE

Caletti famózní ten neskutečně dře

Reagovat
mastakillah

Reagovat
brenk

toľko stratených lôpt som ešte snáď nevidel ani v Corgoň lige či jak sa tá súťaž volá

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba hra ale teda mega nepodareny zapas.

Reagovat
10

Slušná tragikomedie poslední minuty, střídání to úplně rozhodily... hlavně Cuadrado na trequartistu, to ho napadlo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna penalta, fakt neviem, preco by mal rozhodca pustat taketo ruky v sestnastke..

Reagovat
Pinturicchio

Úplně jasná.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Pinturicchio

Chceš něco?

Reagovat
el Principito

ani ne

Reagovat
Pinturicchio

Tak šup zpátky pod PD se dohadovat s klukama, jestli má většího pindíka Messi nebo Ronaldo.

Reagovat
el Principito

klídek Pintu, malinko to nedáváš, já vim, že je to těžký, Juve někde v prdeli, ale to přejde

Reagovat
Pinturicchio

OK, ... a už jdi.

Reagovat
el Principito

jj, je čas oběda, jdu se najíst

Reagovat
Pinturicchio

Dobrou chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona fans na EF

Reagovat
10

Vždyť se to odrazilo od jeho nohy, to se nepíská

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

podle mě se to písknout dalo, ale takto v poslední minutě na to očividně neměl koule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
M11

odrazena od vlastniho tela se nepiska

Reagovat
smazaný uživatel

žiadna penalta.

Reagovat
Emmett Brown

Podobna situacia ako v zapase Trencin - Zilina v stredu, podla mna spravne rozhodnutie, vid. prispevok od 10.

Reagovat
Slejdy

ty voe jasna ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka jasna no, ale nevim jestli se piska nebo ne.

Jinak hlavně že se Allegri usmiva od ucha k uchu skooro celej zapas, i po zapase....

Reagovat
Zark

myslíš ten jeho křečovitý výraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co to ma znamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

Výraz "Do hajzlu, do hajzlu, co mám dělat, nevím, co mám dělat. Trapas." To je prosím výraz Asiatů, když jsou v nouzi. Allegri má patrně stejné reakce.

Reagovat
I am Mancunian

neapol uplne zasluzena vyhra, fakt hrali pekny futbal 70minut

Reagovat
Airus

To to vypadá. Napoli hráli ale dobře, to se jim musí nechat. Nedali nám ani kousek prostoru a trestali Rozhodčí hroznej komik, asi má rozpolcenou osobnost, nebo dvojče...

Reagovat
smazaný uživatel

lol... vážně se budeš po takovym fekalnim hnusu, co předvedl Allegriho Juve, vymlouvat na sudího?

Reagovat
Airus

co to meleš Přečti si první větu, rozhodčí byl komik v tom že první půli je nechal ať do sebe jdou hlava nehlava a v druhý všechno pískal a dával jednu žlutou za druhou. Neapoli žádný zásluhy neupírám.

Reagovat
Yzemi

Nemyslím, že se vymlouvá na rozhodčího, ale jen upozorňuje, že jednu půlku píská (skoro nepíská) rozumě a druhou přijde jiný člověk, rozdává karty jak u pokrového stolu. Určitě nepřipískává nikomu, jen to píská příšerně.

Reagovat
Airus

Reagovat
Zark

Reagovat
FuckT

Vcera to bolo fakt ako keby sa vymenil s nejakym lookalikom... :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad za me postrehy :)

Reagovat
smazaný uživatel

sudí s tim nema nic společneho ,juve je momentalně slaboučky jak čaj ,v bundeslize by byli na sestup

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť to jsme i v Itálii, ty génie.

Reagovat
smazaný uživatel

nejste starouši neboj ,hřejete se na klidnem 13 fleku

Reagovat
Dominator

Reagovat
Zark

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Zark

vše nejlepší Francesco

Reagovat
smazaný uživatel

Čekají nás teď těžký zápasy, dneska musíme urvat 3body a utéct Juve na 13bodů. Pořád beru Juventus na největšího konkurenta na titul

Reagovat
sinter

a ty myslis na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak doufám, že nastoupí Palacio na úkor Perišiče. Loni jsme Fiorentině darovali body lacino, dneska věřím v první výraznější vítězství. Bylo by hezký, kdyby se trefil jak Icardi, tak Jovetič. Tip: 3:0 - odvážný, ale něco mi říká, že dneska se bude slavit. AMALA

Reagovat
smazaný uživatel

jinak doposud je pro mě největším překvapením dvojice Telles-Melo, nečekal jsem ani od jednoho takový výkony. Zklamáním zatím jednoznačně Perišič.

Reagovat
Pinturicchio

To byla tutovka, že se Melo chytne . Mě překvapovalo, kolik z vás Interistů ho nechtělo (ok, byl v Juve, ale šel přes Gala), přitom je to hráč, který vaší záloze vyloženě chyběl - inteligentní bořič s velmi dobrou rozehrávkou, hecíř, který strhne hráče kolem sebe.

Reagovat
sinter

u mňa negativne pôbosobí/la hlavne jeho prchká povaha, rad zbiera červenú farbu

Reagovat
Pinturicchio

Jo, to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho viděl v několika zápasech za Galatasarai a tam měl vyloženě problémy s chováním. Překvapil mě. Já si ho za Juve moc nepamatuju, spíš mi utkvěl v paměti za Fiorentinu a tam byl jedním z nejlepších na svým postu v lize

Reagovat
Pinturicchio

No jo, tak to dopadne, když takového blázna dáš mezi Turky

Ve Viole byl výborný, v Juve první rok nic moc, pak byl možná nejlepší CM v lize.

Reagovat
Yanek

Cristante v Benfice nehraje? Stáhnout zpět!! To, že se tam prosadil něco znamená, ale stejně bych mu dal šanci a klidně ho poslal na hostování, pořád je to ročník 95.

Jinak dnes Bertolaccim a Bonaventurou na podhrotu. Bacca dostane volno, Calabria znovu v základu. De Jong bohužel znovu na RCM, ale tohle složení zálohy by mohlo být ofenzivnější, tak uvidíme jestli to bude konečně v rovnováze.

Reagovat
Milan.B

verim dobry futbal a vysledok dnes, FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Janov si dneska minimálně bod uhraje

Reagovat
Milan.B

viola 3

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Allegri : “Tomorrow Sami Khedira should be back training with the squad.”

Konečně. Kwadwo už je zpátky, Sami taky, Claudio po repre pauze. Ted to neuspěchat a nenaložit jim hned ze začátku. LM je rozehraná dobře, Bolognu, i když budou hodně nepříjemní, snad porazíme i bez nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak je zase repre, to zas bude.

Reagovat
smazaný uživatel

dnešná zostava: Marcheti-Basta,Genti,Mauricio,Lulič-Cataldi,Parolo-Kishna,Sergei(Keita)Felipe-Djordevič

hlavne neunáhliť Bigliu

Forza S.S.

Reagovat
Zark

a nepostavit Hoedta

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak. sním by som počkal kým sa nevráti de Vrij a postavil ho vedľa neho. ten mu bude oporou a prinom získa späť sebavedomie

Reagovat
mojmira

AC MILAN: Diego Lopez; Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; De Jong, Montolivo, Bertolacci; Bonaventura; Luiz Adriano, Balotelli.

GENOA CFC: Lamanna; De Maio, Burdisso, Marchese; Figueiras, Rincon, Dzemaili, Laxalt; Capel, Pavoletti, Perotti.

Tak dneska opravdu bez Hondy , Calabria , Mario na úkor Baccy tak snad bude dřít. Bertolacciho bych asi viděl radši na podhrotu a Jacka v záloze. Dneska si musíme odvést 3 body. FORZA MILAN

Reagovat
Zark

jinak Antonini, Antonelli, Darmian, Abate, De Sciglio a nově taky Calabria.. Milan má na krajní beky dobrý odchov

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini dieru do sveta teda nespravil

Reagovat
Zark

to ani ty ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jen čistě hypoteticky nešlo by to hrát Balotelli - Bacca, Luiz Adriano?

Reagovat
smazaný uživatel

balotelli namiesto baccu

de jong opäť v zostave..

ja mam normalne pocit, že ac tuto sezonu nebude hrať dva zapasy za sebou v rovnakej zostave, ale bude to také večné hladanie správnej zostavy.

forza milan!

Reagovat
Yanek

Ty změny jsou vynucené.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, niektore su. A niektore mi pridu ako zvlastne experimenty. Napr nechat sediet najlepsieho utocnika. Tlacit de jonga do zostavy. Ale zas jack za utocnikmi by mohlo byt fajn

Reagovat
Yanek

úplně zbytečná standartka

Reagovat
panca

Škoda slov. De jong to zase řešil jak magor

Reagovat
Pipo123

Jak ten Janov nemám rád, tak proste musím uznať že majú najlepších fanúšikov v taliánsku, určite by som tam raz chcel ísť na zápas

Reagovat
mojmira

nevadí, ještě jeden dostaneme, 3 dáme a uhrajeme svojí klasiku

Reagovat
Zark

Jack

Reagovat
Yanek

Co to Tagliavento zase roztáčí? Neskutečný.

Reagovat
panca

To je dobrá holomajzna z naší strany nejvíc na balonu de jong. To svědčí o vsem

Reagovat
M11

ostuda pro temer cele Calcio jsou travniky.. zacatek sezony a u vetsiny stadionu stoji za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Marassi je to bohužel běžná věc

Reagovat
blaugrana

To je na zaplakanie, keď si porovnám AC - Dida, Cafú, Nesta, Stam, Maldini, Gatusso, Pirlo, Seedorf, Kaká, Crespo a Sheva s tým, čo dnes oblieka jeho dres.

Reagovat
olis

Blerim

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Dopredu to je dnes extremne sterilne

Reagovat
Yanek

Tagliavento je fakt magor.

Reagovat
Yanek

btw Zapata výborná rozehrávka podruhé

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
mojmira

co to zase píská za posranýho čůráka ... za tohle kurva druhá žlutá?

Reagovat
Yanek

Hlavně ta první, úplně k smíchu. Tohle tam převádí jejich útok od začátku zápasu, který tímhle vyloučením právě skončil.

Reagovat
mojmira

kdyby aspoň někoho pořádně přejel, tohle je fakt sračka

Reagovat
Ragazzo d'oro

To si děla prdel??

Reagovat
Ragazzo d'oro

Aspon jde Nigel do hajzlu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Genoa-Milan, espulso Nest.... ehm, Romagnoli!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pipo123

30 miliónov, fakt super kauf od vás

Reagovat
Alberto Aquilani

super kauf je to pre mňa z toho pohľadu, že za nás ani hrať nechcel a momentálne by nás ani on z biedy nevytrhol... ale ACčku sa to môže o pár rokov vrátiť, ale dovtedy nájde Sabatini ešte tak 3 Marquinhosov...

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

čau, čo si mal na obed?

Reagovat
10

kachnu, bro...ale tobě by máma mohla přestat dělat tu vtipnou kaši

Reagovat
Alberto Aquilani

s tou vtipnou kašou, som vedel, že to napíšeš, ale tak nahral som ti...

Reagovat
10

tjn, to byl vlastňák jak od Manolase

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne zasluzene vedenie Janova,AC ani strela na branu nechapem preco nehra Bacca,Kucka ,Calabria za chvilu tiez cervena.

Reagovat
mojmira

neserte tam furt toho Kucku proboha, vždyť byl zraněnej, to má odehrát celou sezonu i když bude mít přelámaný obě nohy?

Reagovat
Yanek

Záloha se vůbec nehýbe. U De Jonga nic překvapivého (gól jde na jeho triko), ale Bertolacci bez kondice určitě neměl hrát od začátku. Adriana jsem za poločas neviděl u míče. Zatím nejhorší výkon sezony.

Reagovat
panca

Bonaventura taky snad nebyl u balonu

Reagovat
Alberto Aquilani

ten je od vás jednoznačne najlepší by som povedal...

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu adrianovi - nebude to tym, že s kým hra v utoku?

priznavam som zaujaty voči balovi, ale ten hrač neni do kombinacie. s ním je ten utok predvidatelny a sterilny. s balom je to ako keby čakanie na priamy kop, alebo 11ku.

Reagovat
Yanek

Jo, navíc Balo hraje úplně mimo pozici. Do jaké míry je to slabou zálohou ať posoudí Miha. Ale ten problém podle mě začíná tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Roma,měl jsi zůstat v Dorii.To byl tým pro tebe.Ale kdo chce kam,...

Reagovat
Yanek

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Toho DeJonga by som poslal do riti už z tej stredovej zálohy.. však on tam je úplne pozične mimo. Ani dopredu ani dozadu nič. Nepochopím na čo ho tam ten Mihajlovič nasilu trepe, keď on vie hrať iba jednu jedinú pozíciu.. A zapata keď nemá deň, tak to až rozum zastáva čo dokáže ten chlap porobiť

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrďte mi, že fotbal v Itálii je nevyzpytatelný, aneb moje hlášky během zápasu:

Výkop: "Hmm, Tagliavento..., takže dnes minimálně jedna redka."

10.minuta: "4 rohy a 3 přímáky proti nám v prvních 10ti minutách..., začíná být statisticky jistý, že jim tam něco spadne."

30.minuta: "Zapata dnes opět na granát, ten to tam ještě někomu namaže..."

Zamrdaný zápas s nejslabším Janovem za poslední 3 roky..., a jak jsem si včera počítal tabulku a naivně si maloval, že by tohle kolo FAKT chtělo udělat 3 body

Smutný je, že Zapata po lobotomii nebyl nejhorší na hřišti a strčil ho do kapsy ještě De Jong.

FORZA MILAN !

Reagovat
10

počítal tabulku, to znám...aktuálně i s prohrou v Janově máte pořád o 4 body víc

Reagovat
M11

ja ji pocital ted.. radsi jsem toho nechal

Reagovat
10

já už na to taky seru...konečně jsem pochopil Garciu, proč vždycky říkal, že se na tabulku nedívá

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Zark

feeling, itamilan, tuttobene

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Bacca?

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano je držený na půlce pár metrů vedle sudího a ten nic

Reagovat
10

on se nejdřív po písknutí zastaví, pak dokončí akci a dělá, že nic neslyšel

Reagovat
M11

komik

Reagovat
smazaný uživatel

takové slabé střely

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dá úplně v klidu, alespoň srovnati v deseti, ale musí do tohoněkdo říznout.

Reagovat
smazaný uživatel

to je střelba, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano tam je úplně zbytečnej. Na co Siniša čeká, ať tam dá Baccu

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety střídání dáme tam útočníky a rezignujem na střed pole nesnášim. Měl jít místo Adriana, teď tam neni nikdo kdo dá dopředu přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme mohli vyhrávat, Janov hraje úplný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli byli prostě Kucka s Baccou v pořádku tak měli hrát místo De Jonga a Luize odzačátku, to je obří chyba trenéra. A Bertolacci slabota to at hraje radši Honda a Bóňa je na svým, než bude fit Menéz.

Reagovat
smazaný uživatel

Bertolacci hrál dobře imho

Reagovat
smazaný uživatel

Honda nemá v základu dlouhodobě co dělat

Reagovat
Ragazzo d'oro

Burdisso je porad stejna kurvicka..

Reagovat
10

Janov ani proti deseti vůbec nevěděl, to je ostuda...

Reagovat
Pipo123

Tak zápas čo zápas lepia zostavu, tiež majú nemálo zranených, skôr je ostuta čo zahralo AC

Reagovat
10

kdo jim dneska chyběl z těch důležitých hráčů? Perin a možná Tino Costa

Reagovat
Pipo123

Já nevravím o dôležitých hráčoch, ale že to lepia a vždy tá zostava vyzerá inak, Gasp to hodne mení a strieda, tak chce to čas kým si to sadne.

Reagovat
Zark

Reagovat
Il Architetto

3 body

Reagovat
M11

typicky italsky pristup

Reagovat
Slejdy

to byl zase fotbalek

Reagovat
Pipo123

Marchetti - Basta, Mauricio, Gentiletti, Lulič - Parolo, Biglia - Kishna, Milinkovič-Savič - Anderson - Djodjevič

Reagovat
Zark

ujde

Reagovat
Il Architetto

Pome pome TORINO

Reagovat
Il Architetto

MAXIIIIII

Reagovat
Pipo123

Hra na jednu bránu, ale stejne prehrávame, Verona jedna štandartka a gol

Reagovat
lucius6

Verona to nevydrzi, hlavne, ze se vratil Biglia. Jinak to snad v 2. polocase urvem a vyhrajem

Reagovat
Pipo123

Tiež v to dúfam, ten tlak ku koncu mal skončiť gólom, hlavne Basta tá hlavička

Reagovat
cresposuper

Benassi

Reagovat
Pipo123

To je tlak tvl, už to tam musí padnúť

Reagovat
Zark

Marco Van Benassi.

Reagovat
lucius6

Hroznej pech dneska, ale aspon vykon je super kdyz uz nic

Reagovat
Pipo123

Neskutočné čo zahadzujeme

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Keita prvá akcia a hned penalta

Reagovat
lucius6

Bigliááaaaaaaaaa

Reagovat
Pipo123

Bigliaaaaa

Reagovat
Pipo123

Jak hraje Biglia tak naša záloha je snad 1000x lepšia, to je najdôležitejší hráč Lazia, či už pre hru smerom dopredu ale aj dozadu

Reagovat
lucius6

je to tak, az me ten rozdil prekvapil, ale dneska to je jasne videt a hlavne bez Lucase je i Parolo polovicni

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Mauricio červená ale kde je kurva Basta ? ten hraje čo do piče ? vôbec sa nevracia

Reagovat
lucius6

Góoooooooooooooooool PAROLOOOOOOOO

Reagovat
Pipo123

Parolooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
lucius6

Miluju jak to Marchetti proziva, opravdivej vorec

Reagovat
lucius6

*borec

Reagovat
maras93

Tomu Toru nejde nepřát

Reagovat
Pipo123

Biglia Biglia Biglia, gol asistencia, parádna hra, tá zaloha vyzerá skvele keď tam je Lucas, fakt paráda, toto je minuloročné Lazio, skvelá hra

Reagovat
lucius6

Dneska super

Reagovat
GEGE

Obi interista pezzo di merda

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma Inter společného s vyloučením Obiho v dresu Turína???

Reagovat
Zark

Turín 3/4 beků v prdeli. Dnes ten fotbal v turině celkem maso

Reagovat
cresposuper

3?

Reagovat
Zark

bruno peres, avelar, a dnes i molinaro...

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz na Inter-Fiore?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme až za skoro 3 hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned odkaz sem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám vychodoevropskej cas, jsem si to nedockavosti neuvědomil kurva

Reagovat
Tomanatura

!!Forza Viola!!

Reagovat
10

konečně ses vybarvil

Reagovat
Tomanatura

Letos titul

Reagovat
10

já vím, pátej v řadě

Reagovat
Furia Ceca

...a výstižný!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
M11

.. proc tam neni zaber na cil ale vime vsichni

Reagovat
snuff24

jelikož byla kamera zaměřená na toho co padá, tak asi nikdy nedoběhl

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Votas

INTER: 1 Handanovic; 21 Santon, 25 Miranda, 17 Medel, 12 Telles; 13 Guarin, 83 Melo, 7 Kondogbia; 44 Perisic; 10 Jovetic, 9 Icardi.

A disposizione: 30 Carrizo, 5 Jesus, 8 Palacio, 11 Biabiany, 14 Montoya, 22 Ljajic, 23 Ranocchia, 27 Gnoukouri, 55 Nagatomo, 77 Brozovic, 93 Dimarco, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

FIORENTINA: 12 Tatarusanu; 32 Roncaglia, 2 Rodriguez, 13 Astori; 16 Blaszczykowski, 8 Vecino, 5 Badelj, 28 Alonso; 72 Ilicic, 20 Borja Valero; 8 Kalinic.

A disposizione: 33 Sepe, 24 Lezzerini, 3 Gilberto, 4 Tomovic, 10 Bernardeschi, 11 Rebic, 14 Mati Fernandez, 18 Suarez, 21 Verdù, 22 Rossi, 30 Babacar.

Allenatore: Paulo Sousa

Arbitro: Damato

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ten Perišič Kdyby nás netrénoval Mancini tak bych i napsal snad trenér ví co dělá.

Reagovat
snuff24

nemůže přece hned sedět po dvou nebo třech nepovedenejch zápasech navíc když stál 20 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak na když jsou na lavičce Palacio a Ljajič

Reagovat
Zark

pome viola

Reagovat
Furia Ceca

Pojďme Inter! Poserme to!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

3-2 Inter vyhraje.

Reagovat
Artaxerxes

Late change to our line-up for #InterFiorentina. Palacio comes in for @sjovetic, who picked up a left thigh problem in the warm-up #FCIM

Reagovat
Votas

Fiorentina by nás prý zažalovala, kdyby nastoupil. U Mela prý není jejich právní pozice natolik silná.

Reagovat
snuff24

Reagovat
M11

souboj o prvni flek.. tak at to stoji za to

Reagovat
Forza_Inter

Dnes už pojde do tuhého, proti Viole už nebude stačiť to ukopať o jeden gól... snáď šťastie zostane pri nás ako doteraz... Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Jove zraněni? všude psali, že bude hrat zaklad....

Reagovat
Artaxerxes

Prej při rozcvičce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole si děláš prdel tak zbytečná penalta

Reagovat
snuff24

WTF

Reagovat
olis

dobry zaciatok

Reagovat
GEGE

Handa

Reagovat
Pipo123

No a teraz sa ukáže ofenzíva Interu

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi debil Samir

Reagovat
Lubinterista

takova picovina

Reagovat
snuff24

kdyby ju ovšem chytl tak by to by super fór a ojeb..

Reagovat
Artaxerxes

Na to to určitě hrál

Reagovat
Artaxerxes

A už tam ten Jovetić chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Я хуею

Reagovat
Furia Ceca

Co to znamená "já chueju"?? Já umřu?

Reagovat
smazaný uživatel

Melo to už bylo podruhé...

Reagovat
Tomanatura

ma kurva nekdo nejaky stream, ktery se neseka a neni to sopcast?

Reagovat
Dejwa

co bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ale toto už si děláš prdel Samir vole

Reagovat
Pipo123

Bublina ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano když Samir posere zápas tak je z něj rázem horší gólman.

Reagovat
10

Něco bych napsal, ale skončilo by to 3:2

Reagovat
10

Josiiiiiip

Reagovat
Milan.B

aby vam nebolo luto nahodou

Reagovat
snuff24

Handa dneska super den

Reagovat
Tomanatura

Ilicic troslu forma

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna bomba llicic

Reagovat
Forza_Inter

tak nás to šťastie fakt opustilo

Reagovat
smazaný uživatel

beznadejne.. aspon sa budu fans ostatnych timov tesit

Reagovat
smazaný uživatel

mozu poriadat vzajomne orgie

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool

Reagovat
GEGE

Stary dobry Ilicic z Palerma

Reagovat
Zark

letos hraje dobře

Reagovat
10

Kondogbia ho pěkně vypustil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už je ale fakt trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu jak teď hrajeme na ty tři vzadu zleva Santon-Miranda-Medel.

Reagovat
Pipo123

Bublina vol.2

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

ty si picus, uz davno som ti to chcel povedat.. dnes je ten den

Reagovat
Nuno čomes

Bacha na to lazio dneska prý vyhralo.

Reagovat
Pipo123

Vole ved easy, zasa to tak neprežívaj, veď sa tu non stop všetci podpichujeme, pozri na mna a Alberta, hádame sa, ale aj tak sa lúbime

Reagovat
Lech

Reagovat
The Krupy

Otvor Huberta a maj v piči

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

nie bublinky nie :)

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

VALEC

Reagovat
Tomanatura

To je vyprask

Reagovat
smazaný uživatel

no a ostatni sa aspon vratia spat na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Demlice

Reagovat
Nuno čomes

No co k tomu dodat.. Posrany zápas od druhého gólu

Reagovat
snuff24

back on earth

Reagovat
Pipo123

Alonso sa skvele vyhral vo Fiorentine

Reagovat
Tomanatura

Fakt uplne super hra uz druhou sezonu. Pasqual who?

Reagovat
10

Kdo by to řekl

Reagovat
Tomanatura

Hlavme, ze rok a pul.zpet neodesel jen proto, ze ho nikdo nechtel ani zadarmo

Reagovat
10

Právě, měl jsem ho za dřeváka, naopak Pasqual byl nejlepší levej bek v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Inter neví

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kraje horej jako kráva

Reagovat
Slejdy

Dejte jiiim buuuuraaaaa

Reagovat
10

10

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pettirosso

Prask....

Reagovat
smazaný uživatel

bit tebou tak sa ani nepisem nestrapnuj sa tu ako keby prisiel cigan na dmeonstraciu utecencoch a vizdvihoval sa nad nich netrapos

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Artaxerxes

No co.

Reagovat
olis

dalsie dva goly a to som si bol urobit len veceru

Reagovat
sinter

ok, tak pozriem posledne km, a pustim ted2, na toto nemam nervy

Reagovat
Pipo123

Juventus

Reagovat
Zark

Tak jovetic zranění, šance na scudetto interu klesá jen o 90%

Reagovat
Zark

co na to Scrappi_Coco

Reagovat
10

Kua Josipe kdybys to vzal na pravou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

červená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

jasna , pome fiore pridame

Reagovat
olis

Reagovat
Tomanatura

Viola de na titul.

Reagovat
10

To je debil

Reagovat
smazaný uživatel

30 minut hruuuuzy

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ně.

Reagovat
Pipo123

Souza si namazal Manciniho na chleba a po kúskoch si odkusuje

Reagovat
smazaný uživatel

no co ti na toto povedat

Reagovat
Recoba Inter

vypadá to, jako by si Manciniho neměl vůbec rád...přitom Vám pomohl získat taky ěnjakou tu trofej ne? příjde mi to vcelku nevděčné zas tolik těch trofejí přece nemáte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

po dlouhé době sympatický kouč u fialek

Reagovat
Furia Ceca

Juventino

Reagovat
Zark

proč nehraje vůbec Murillo?

Reagovat
Recoba Inter

zranění

Reagovat
Antijuve

Tak můžu schovat brambůrky..

Reagovat
Milan.B

len tak dalej, dajte im bura

Reagovat
Infernoqt

Mancini

Reagovat
Nuno čomes

Já bych třeba řekl, že teď najednou vylézají fans ostatních týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Krátkozrakost.

Reagovat
Nuno čomes

Ani zase ne, každý si rád kopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopne? Hrajete od začátku ligy pořád stejně špatně. Akorát teď toho konečně někdo využil.

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Jj. Rozhodne bych nedělal nějaké závěry při tomto průběhu ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Ze a pritom staci, aby Juve prohralo 3 zapasy..

Reagovat
sinter

SAGAAAAAAN

Reagovat
Zark

tatar

Reagovat
smazaný uživatel

ok srat na tento zapas, to stastie co sme mali doteraz sa nam vratilo.. skor mam obavy aby ich to uplne nepolozilo do dalsich zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Romagnoli

Reagovat
Pipo123

Who ?

Reagovat
snuff24

nutno,ale říct,že s Violou se nám v posledních letech kurevsky nedaří

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Ti gólmani mají dneska den

Reagovat
10

Z toho Rumuna v bráně Violy nemám delší dobu dobrej pocit

Reagovat
Pipo123

Jojo, hlavne že Sepe je na lavičke

Reagovat
10

Kdyby jim patřil, tak podle mě musí chytat

Reagovat
Tomanatura

Neto z jara to neni, ale je dobrej.

Reagovat
Sasha

zvláště proti Seville se Neto vytáhl:o)

Reagovat
GEGE

Sepe se v EL taky zrovna nepredvedl...

Reagovat
Sasha

jj, viola by zasloužila někoho lepšího, bohužel Sepe v EL taky hrozný. Ale určitě dostane ještě šanci asi zase v EL, tak se možná chytí a koupí ho

Reagovat
Tomanatura

Kuba zatim nic moc

Reagovat
GEGE

Zacatek derby mel vypadat vysledkove stejne...to je v pici proste to me bude srat jeste dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin je fakt nejzkurvenějši čurak v Serii A.

Reagovat
Slejdy

je to zmrdecek, mel mu dat redku

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
DelPiero137

Este sa tam bude rozculovat ze zasiahol loptu (ak myslite tuto sietuaciu )

Reagovat
10

Horký hlavy se předvádí v plný parádě, snad někoho nezabijou

Reagovat
Pipo123

Kto ? koniec som už nesledoval

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin na Valera, Dog tam taky naložil solidně Josipovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co ať jim polámou nohy mr.kám!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele, ubožáku.

Reagovat
Slejdy

zklidni sasku

Reagovat
FuckT

To by este vela rambo rozkov tie vase LGBTs museli pozrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Viola hraje stejně jako včera Neapol, fakt skvele. Rychly jednoduchy fotbal

Reagovat
10

Hrajou týmově, nemusí spoléhat primárně na individuality. V tom jim odchod Salaha a Cuadrada pomohl, to jsou hráči pro tým, co neví jak hrát...

Reagovat
Tomanatura

Spis bych rekl, ze Sousa je neco jineho nez Montella.

Reagovat
Tomanatura

A nebo spis ze uz tam nezavazi Gomez a nikdo mu nemusi posilat centr.

Reagovat
Zark

montella mě už nudil, Sousa tomu dal svižnější nádech

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Handa si snad dělá pyču...!! A ten ilicič to je takovánesympatická mrdka

Reagovat
Zark

Iličič je dobrej, už o něm nebylo ani vidu ani slechu a najednou zase čeří vody

Reagovat
Zark

ten dlouhán pod útočníky

Reagovat
Tomanatura

Loni byl dost mozna nejlepsi hrac Violy. Kolem hracu z Florencie nebyva moc hype, proto o nich neslysis. O Valerovi se taky nepise a pritom je uz 4 roky jeden z nejlepsich hracu ligy.

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Reagovat
10

Dá tam Pepita?

Reagovat
Tomanatura

Netroufnu si rict, zbytecny risk

Reagovat
M11

ta zaloha proste musela nekdy bouchnout

Reagovat
DelPiero137

A stoji to viac menej na Melovi, staci par blikancov...

Reagovat
Zark

a to se tu snad včera vedla o Melovi debata, jaký je to super kauf

Reagovat
smazaný uživatel

a stale je

Reagovat
Zark

byl bych opatrný

Reagovat
smazaný uživatel

ale zatial je naozaj dobry :) uvidime ako mu to pojde dalej

Reagovat
DelPiero137

Zatial je super, pride mi ze to tam drzi pohromade a dokaze ustat tlak. Moze sa vykartovat na 2-3 zapasy a potom sa uvidi kto ho dokaze nahradit.

Reagovat
10

Mě teda super nepřijde. Řekl bych, že v Turecku ztratil dost dynamiky, rychlostně celkem propadá, což bylo vidět včera, s tím přichází jeho typický fauly. A klid v rozehrávce jsem včera, kdy na něj poprvé v sezoně někdo trošku zadupal, taky neviděl.

Reagovat
Lubinterista

Rano nám jde vytrhnout trn z paty. Vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Valero luxuus Taky forma. Lonska sezona mi přišla od něj slabší ale letos je zpatky.

Reagovat
andycek1

Paráda Viola!! Inter konečne pocítil o trošku lepšího súpera lebo už pomýšlali na Scudetto.

Osobne som tipoval ze bude hrat dobre Turín ale Viola klobuk dole! Hraju akot tím. Cuadrado, Salah. Who?? Montella Who??

Reagovat
smazaný uživatel

okrem premotivovanych fans nikto o scudette nevravel

Reagovat
andycek1

čítam to na vašej FB stránke ako už sa smiali Juve po 5 rokoch a už písali že Scudetto je realne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to tam je prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Interu sa stalo to co nam v podstate. Z prvej(prvych) sanci rovno gol za prispenia brankara. My sme dostavali goly az v dhruhom polcase ale po hrubke obrancu.

Aj tak vidno ze Inter je silny a ma vnutornu silu. Napriek vysledku skoro kazda akcia smrdela pruserom. Nebyt vylucenia po znizeni na 1-3 to mohlo nabrat iny smer...

Reagovat
10

Škoda, že musel Sousa píglovat Lippimu dceru a ten s ním pak zametl...mohl bejt ještě větší legenda v Juve

Reagovat
Zark

tak charisma má no, dobré info hehe

Reagovat
Furia Ceca

Cože?! To jako fakt? BTW se nám pak pěkně pomstil, když v 97 obhájil s Dortmundem LM na náš úkor.

Reagovat
10

Byl to super hráč, měl jsem ho rád...pak ho zničili zranění

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bez Doga je ještě zoufalejší. Vzdyt to je jejich jedinej založník, kterej dokaze neco vymyslet, kterej umi neco s micem. Minule ho kritizovali v novinach, tedka stridal v pulce... Snad nnei Mancini takovej dement

Reagovat
Zark

Reagovat
Nuno čomes

Mauroo

Reagovat
smazaný uživatel

Mauroo tak a teď ještě 3

Reagovat
Lubinterista

VVZROVNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Reagovat
Zark

je to možné

Reagovat
10

Teď se posere pro změnu Viola

Reagovat
Zark

Mancini o poločase poprosil fotbalového boha o trochu štěstěny, klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělal ten golman

Reagovat
10

Kde byl brankář u toho gólu?

Reagovat
Tomanatura

U Icardiho zeny

Reagovat
Zark

podme se všichni pomodlit, aby už nepadl ani jeden gol a my mohli klidně spát

Reagovat
Tomanatura

Ale Interisti pekne makaji, asi je Mancio dobre zrmdal. Viola si hraje na Barcelonu, alw nesmime zapominat, ze si Inter dal dva goly sam. Tento zapas nix neznamena.

Reagovat
Mihal

Komentátor na sport1: Rannochia prinesl klid do obrany Interu

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulka k hattricku.

Reagovat
Mihal

Jak slepé kura k zrnu sa k nemu dostal ...snáď bude dobre spať

Reagovat
smazaný uživatel

No mě tam taky strašně sral ale hattrick dal

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna akce Kalinic trosku ze stestim pri tom prvnim zpracovani, ale pekne

Reagovat
Pipo123

Tie gestá čo ukazujú hráči počas zápasu, to je paráda niekedy, jeden tam ukazuje že letí lietadelko nad San Sirom, potom ďalší zasa že ide auto okolo...

Reagovat
Furia Ceca

Ti dva fialoví Jugoši trošku forma.

Reagovat
Mihal

Piskaj koniec kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma ta Fiorentina na dresech? Charitu? A proč? Mazda už skončila?

Reagovat
Tomanatura

https://en.wikipedia.org/wiki/Save_the_Children

Ma to tak skoro vzdycky na zacatku ligy jako hlavni logo na dres, v prubehu pak vetsinou podepise sponzora do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, diky, vubec nevim.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
M11

na Empoli jsem dnes hodne zvedav.. nebudou to mit jednoduche.. Frosi urcite ten bod od nas hodne nahecoval..

Reagovat
Slejdy

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ma cenu koukat na to Frosinone s Empoli?

Reagovat
Dejwa

spíš co tam vsadit..

Reagovat
smazaný uživatel

Když nevíš co, tak nevsazej. Ja si taky dnes davam pauzu.

Reagovat
Dejwa

zkusil sem 0:0 výsledek, nevadí druhá hokejová to napravila

Reagovat
Pipo123

X

Reagovat
GEGE

Strelce...Saponara & Gomez

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole, to vo Frosinone nemajú nosítka, keď berú Croceho z ihriska na chrbte?

Reagovat
Zark

Croce znamená kříž ne? tak je to jasný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Saponara

Reagovat
GEGE

Fernando hraje dost dobře...pro me zatim nejlepší regista v lize...

Reagovat
GEGE

Papu Gomez se zase nastartoval a je radost ho sledovat forza z Catanie definitivně zpět

Reagovat
GEGE

forma*

Reagovat
10

letos je zpátky, nejlepší dribling v lize

Reagovat
maras93

Dnešní výkon Sampy je na úrovni týmu z 3. český ligy, zklamání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele