Serie A - preview 37. kola

12.05.2018, 08:40, aktualizováno 13.05.2018, 08:24
Previews
Šlágr předposledního kola bude k vidění v Římě, AS zde hostí Juventus a turínskému celku stačí bod k jistotě titulu. Spoléhat případně může i na ztrátu Neapole v duelu se Sampdorií. Lazio hraje v Crotone a hodlá stvrdit účast v Lize mistrů, pokračuje i dramatický boj o záchranu...
Bologna FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Boloňa se utká s Chievem v přímém záchranářském souboji a může si definitivně zajistit přežití. Stačit jí k tomu bude i bod a za jistých okolností i porážka. To Chievo v žádném případě zaváhat nesmí, protože od sestupu ho dělí jen jeden bod.

V sestupových bojích zbývá zodpovědět už jen jednu otázku a sice kdo doprovodí Benevento a Hellas do nižší soutěže. Jedním z adeptů je i druhý veronský celek Chievo, které má dvě kola před koncem k dobru jen jednobodový náskok. A to mohlo být ještě hůře, nebýt posledního ligového vítězství nad Crotone, které bylo velmi důležité.

Pro Chievo je zápas na stadionu Renato Dall'Ara životně důležitý a pokud chce mít v závěrečném kole situaci ve svých rukou, musí zvítězit. Do karet mu nahrává i následný los, protože na závěr sezony se doma utká s posledním Beneventem.

Boloňa ale nebude snadné sousto, protože i ona potřebuje bodovat. Sice ne tak nutně jako Chievo, ovšem pokud nechce riskovat, alespoň bod by měla získat. V opačném případě se ještě může stát, že se v posledním kole namočí do záchranářských bojů víc, než by bylo zdrávo. A los v posledním kole není zas tolik přívětivý, jak se na první pohled může zdát. Boloňu čeká cesta do Udine.

Boloňa už Chievu čtyři zápasy v řadě nepodlehla, ba co více, poslední dva zápasy zvládla s grácií. Doma zvítězila 4:1 a ve Veroně triumfovala těsně před Vánocemi 3:2. Navzdory této bilanci se ale očekává vyrovnaný zápas.

Roberto Donadoni nemůže počítat s Gonzálezem, Orsolinim ani Di Francescem. Tři hráče postrádají i Fly Donkeys, Cacciatoreho do hry nepustí zranění, zatímco dvojici Radovanovič, Bani karetní trest.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, De Maio, Helander, Masina - Poli, Pulgar, Džemaili - Verdi, Destro, Palacio
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Tomovič, Dainelli, Gobbi - Castro, Rigoni, Hetemaj - Birsa, Inglese, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.12 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Crotone - SS Lazio  (neděle 15:00)
Římské Lazio se přetahuje s městským rivalem o třetí příčku a zároveň se musí trochu obávat o to, co se děje za ním. Boj o Ligu mistrů totiž nevzdává ani Inter Milán a dá se očekávat, že to budou nervy až do posledních chvil. Crotone zase hraje o život.

Na první pohled by to Lazio mohlo mít mnohem těžší. V neděli odpoledne se totiž představí na půdě Crotone, které je jasným outsiderem. Lazio je naopak ve skvělé formě a hraje o nejvyšší příčky. Jenže to nebude tak snadné. Jednak proto, že přišlo o svého kanonýra číslo jedna, když se zranil italský šutér Ciro Immobile. Ten je se svými 29 nastřílenými góly stále ještě první v žebříčku střelců a táhne Lazio za vyššími příčkami.

Jenže je zraněn a stihne nejdřív poslední utkání tohoto ročníku. A bez něj to tak hladce Laziu nejde. Naposledy se Lazio v koncovce trápilo proti Atalantě Bergamo a muselo být hodně rádo za konečný bod po remíze 1:1. Atalanta byla pro Lazio hodně těžkým soupeřem a bylo vidět, že bez Immobileho se hraje hůř. Aktuálně ztrácí čtvrté Lazio na třetí AS jen dva body, což ale není v žádném případě tak hrozná vzdálenost.

Jinak má trenér Simone Inzaghi téměř kompletní kádr, do něhož můžeme započítat také trojici De Vrij, Lucas Leiva a Caicedo. Mimo hru ale zůstávají Luis Alberto a také Luiz Felipe, který nemůže nastoupit z důvodu karet. Crotone je na tom pokud jde o absence mnohem lépe, protože mu schází jen zraněná dvojice Budimir a Benali.

Co se týče tabulky, tak v tomto případě Crotone jásat nemůže. Aktuálně je totiž na 16. místě a chvost tabulky je naprosto plný. Stačí jediné zaváhání a může být konec, protože jedno místo v zóně sestupu stále ještě zbývá neobsazené. Aktuálně je na něm sardinské Cagliari, ale trojice Chievo Verona, Crotone a Udinese mají shodně jen o jeden bod víc. Crotone musí získat maximum bodů, do konce zbývají jen dvě kola.

A náročnou odpovědnost si uvědomují i hráči. Mladý záložník Rolando Mandragora v rozhovoru pro Gazzettu sdělil: "Musíme bojovat ze všech sil, protože i když nejsme na 18. místě, tak naše výhoda je jen jeden bod. Naše situace se může změnit během chvíle, takže naši soupeři teď musí být připraveni na Crotone, které bojuje o život a svou kůži nedá lacino. Lazio je perfektní tým, ale musíme využít každou chvíli. Necháme na trávníku duši, když to bude potřeba," dodává mladík.

Crotone v minulém kole nezvládlo důležitý souboj o záchranu, když podlehlo Chievu Verona. O výhře Mussi Volanti rozhodla druhá branka, kterou měl na svědomí Mariusz Stępiński.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Capuano, Martella - Stoian, Mandragora, Barberis - Trotta, Simy, Nalini
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Radu, De Vrij, Caceres - Marušić, Parolo, Lucas Leiva, Lulić - Milinković-Savíć, Felipe Anderson - Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.27 - 3.75 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Trápící se Cagliari ještě bojuje, ale moc nadějí na záchranu mu už nezbývá. Tým, který je aktuálně na 18. místě navíc jede na nepříjemnou půdu do Toskánska. Tam na něj čeká Fiorentina, která se pro změnu nevzdává šancí na evropské poháry.

Na stadionu Artemia Franchiho se v neděli odpoledne strhne boj dvou týmů, které nejsou zrovna v záviděníhodné situaci. Začněme domácími Fialkami. Fiorentina nevzdává boj o poháry a vnitřní motivace v podobě úmrtí kapitána Astoriho hráče viditelně nakopla směrem ke skvělým výkonům. Tři ztráty v řadě ale udělaly své a Fiorentina se aktuálně umístila až na 8. místě, přičemž na šestý AC Milán ztrácí ještě tři body.

V minulých kolech se jí ale opět začalo dařit. Ať už to byla trochu šokující výhra nad Neapolí (3:0) nebo zvládnutý výjezd do Janova. Proti tamnímu CFC to Viola neměla jednoduché, ale nakonec se jí povedlo vyválčit cenné tři body po výhře 3:2. V hodně emotivním a na karty bohatém utkání musela Viola otáčet výsledek, ale nakonec to díky dvěma pozdním brankám zvládla. A o to víc chce do evropských pohárů.

Někdejší hráč Fabio Liverani ostatně říká: "Fiorentinu mám samozřejmě moc rád a pořád jí fandím, protože jsem v ní strávil hodně let a patří k mému životu. Jsem rád, když vidím, že se jí daří. Doufám, že se trenérovi Piolimu povede dostat tým do Evropy, protože po letošní sezoně si to zaslouží. Konkurence je ale velká a bude to chtít vyhrát poslední dva duely a věřit," míní Fabio Liverani.

Fiorentina má výhodu jednak domácího prostředí, kde se jí daří, ale také kompletního kádru. V něm bude scházet jen nepříliš využívaný mladík Lo Faso. Cagliari je na tom trochu hůř, i když se mu do hry vrací dvojice Castán - Padoin. Mimo ale budou Ceter s Joaem Pedrem. A to nejsou jediné obavy, které musí v poslední době trenér Diego López řešit. Jeho tým sice bojuje, ale na zlepšené výsledky to nestačí.

V minulém kole rovněž Cagliari doma nepodalo špatný výkon a proti favorizovanému AS bylo místy lepším týmem, ale nedokázalo zakončit mnoho svých šancí. Mělo jich dost, ale v koncovce bylo tragické. Odešlo tedy bez bodů a už čtyři zápasy čeká na vítězství. Za posledních deset klání vyhrálo jen dvakrát a aktuálně sídlí až na 18. místě. Záchrana je s každým dalším kolem stále méně jistá.

Do konce ligového ročníku v Itálii zbývají dvě kola, Cagliari má poměrně složitý los a na 17. Chievo Verona ztrácí jeden bod. Tři poslední vzájemné duely s Fiorentinou navíc Cagliari prohrálo a od roku 2004 vyhrálo v Toskánsku jen jediný zápas, což mu příliš nepomáhá.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Gaspar, Vitor Hugo, Pezzella, Biraghi - Benassi, Badelj, Veretout - Saponara, Chiesa - Simeone
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Pisacane, Castán, Ceppitelli - Faragò, Barella, Padoin, Cigarini, Lykogiannis - Sau, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.62 - 6.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Hellas v podstatě už jen dohrává sezonu a připravuje se na tu příští, kterou však stráví v druhé nejvyšší lize. Tato představa je dost reálná také pro nedělního soupeře Hellasu, Udinese. To ale má ještě naději a hodlá ji na maximum využít.

Od příští sezony se musí Verona smířit s jediným zástupcem v Serii A, což navíc možná ještě ani není jisté. Chievo Verona má ještě šanci se zachránit, přestože na záchranu má k dobru jen jeden bod oproti 18. Cagliari. Hellas je na tom mnohem hůř a jeho sezonu můžeme klidně označit za katastrofální. Nedaří se mu ani na jednom konci hřiště, z čehož pramení hodně špatné výsledky a hra celkově.

Hellas už nemá šanci se zachránit, jeho manko je příliš velké. Přesto jsou hráči odhodlaní odevzdat maximum až do konce sezony. Alessio Cerci prohlásil: "Samozřejmě jsme hodně zklamaní, že se nám nepovedl náš cíl a nedokázali jsme se zachránit. Je to obrovská škoda a každý z nás má pocit velké křivdy. Kdo si ale myslí, že ve zbývajících zápasech nemáme o co hrát, ten je na omylu. Nejen jako profesionálové jsme povinni odevzdat maximum. Naši fanoušci si zaslouží vidět, že se bijeme za klubové barvy."

V minulém kole Serie A to ale moc vidět nebylo. Hellas navázal na hodně špatné výkony z posledních týdnů a od AC Milán dostal dokonce čtyři branky! Teď se navíc musí obejít bez dvojice zraněných hráčů, kterými jsou Valoti a Büchel. V táboře soupeře je na tom stejně Angella a do hry se nepodívá ani karetní hříšník Fofana.

Z deseti posledních zápasů vyhrál Hellas jen dvakrát, ale pořád je na tom lépe než Udinese. To si za posledních deset utkání připsalo jen jediný bod a jinak všechny zápasy "úspěšně" prohrává. Rovněž Udinese minule dostalo čtyři branky, které mu nadělil Inter Milán. Faktem ale je, že domácí hráli druhý poločas bez vyloučeného Fofany. Po tomto kole je sice Udinese na 15. místě, ale jeho náskok činí jen jeden bod.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Ferrari, Caracciolo, Vuković, Fares - Romulo, Danzi, Calvano - Cerci, Petković, Matos
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Stryger Larsen, Danilo, Samir - Widmer, Balić, Behrami, Jankto, Adnan - De Paul - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.50 - 4.84 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - SPAL 2013  (neděle 15:00)
Díky výborné formě se SPAL dostal nad hranici sestupu, kde si hýčká dvoubodový náskok, vyhráno ale ještě nemá, tím spíše, že ho teď čeká těžké utkání na půdě Turína. Granata už pět zápasů nevyhrála, což bude chtít rychle změnit. Fakticky už jí ale o nic nepůjde.

Nejprve k domácím. Pro Turín je sezona zklamáním, přeci jenom se očekával boj o evropské poháry, na které podle kádru určitě má. Býci ale svůj potenciál nenaplnili, nedokázali si udržet formu a nakonec obsadí pozici ve středu ligové tabulky. Turín si nedokázal udržet dobrou výkonnost ani pod Walterem Mazzarrim a jak už bylo řečeno, pět zápasů v řadě nedokázal naplno bodovat. V minulém kole si alespoň připsal remízu 2:2 v Neapoli, což je určitě dobrý výsledek.

Turínu už v zápase se SPAL o nic zásadního nepůjde. Pochopitelně by rád přerušil pětizápasovou sérii bez vítězství a v posledním domácím zápase zvítězil, čeká ho ale odhodlaný soupeř, který bojuje o všechno.

A SPAL už v minulých kolech ukázal, jak se o záchranu bojuje. Za deset kol prohrál jen jednou, což je na nováčka velmi dobrý počin. Na druhou stranu si připsal velký počet nerozhodných výsledků, byť proti týmům, které byly favoritem.

Forma SPALu je výborná, před týdnem porazil Benevento 2:0, čímž potvrdil předchozí výhru nad Hellasem, tedy zvládl dva naprosto klíčové záchranářské duely. Stále však nemá vyhráno, od sestupu je vzdálen jen dva body a teď ho čeká těžký turínský soupeř. Na závěr sezony se celek z Ferrary utká se Sampdorií.

Granata bude bez Lyanca, Obiho i Bonifaziho, jinak je ale základní jedenáctka pohromadě. Beze ztrát se neobejde ani SPAL, kde je situace o poznání horší. V boji o záchranu týmu nepomohou Meret, Borriello, Lazzari, Viviani, Mattiello, Marchegiani i potrestaný Vicari.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Nkoulou, Burdisso, Moretti - De Silvestri, Rincón, Baselli, Ansaldi - Ljajič, Falqué - Belotti
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, L.Simic, Felipe - Schiavon, Kurtič, Everton Luiz, Grassi, Costa - Paloschi, Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.58 - 3.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - AC Milán  (neděle 18:00)
Atalanta versus AC Milán, to bude pikantní souboj a to hned z několika důvodů. Předně půjde o přímou konfrontaci o Evropskou ligu a také proto, že velký počet hráčů oblékající dres Milána dříve působil u Bergamaschi.

Aktuální postavení je následující, AC Milán je šestý, zatímco Atalanta sedmá, oba celky by si zajistily Evropskou ligu, avšak musejí se mít na pozoru, protože z osmé pozice dotírá Fiorentina a to je tým, se kterým se musí počítat.

Bergamaschi prožívají další úspěšnou sezonu a to navzdory odlivu opor. Výtečnou práci nadále odvádí trenér Gian Pier Gasperini. Je paradoxem, že část hráčů z loňské úspěšné sezony zamířila právě do AC Milán, kde se jim nedaří úplně podle představ. Jedná se o Contiho a Kessiého, prvně jmenovaný dokonce zasáhl jen do malého počtu zápasů a většinu sezony laboruje se zraněním. Spojení s Atalantou má i Giacomo Bonaventura, ten ale přišel do města módy ještě dříve. Nerazzurri jsou v dobré formě, šest zápasů je už nikdo neporazil a v minulém kole si přivezli velmi cenný bod ze hřiště Lazia.

Na stadion Atleti Azzurri D'Italia zavítá AC Milán a na rovinu je nutné říci, že proti Atalantě se mu v posledních letech ani trochu nedaří. Poslední výhru si připsal před třemi lety. Atalanta také ovládla první letošní duel hraný na San Siru, kde zvítězila 2:0.

Pro Milán je tato sezona dalším zklamáním a do konce se na tom už nic nezmění. Rossoneri nedokázali opanovat Evropskou ligu, nedokázali postoupit do Ligy mistrů a ve finále Coppa Italia utržili od Juventusu čtyřgólový debakl. Jejich celková forma je hodně kolísavá a nevyzpytatelná. Gattusovi svěřenci dokáží hrát dobrý fotbal, uspět například v Římě, aby následně odevzdali body týmu, který bojuje o záchranu. Pro příští sezonu je na tomto potřeba výrazně zapracovat, jinak se AC jen tak nevrátí tam, kam podle jména patří.

Také Atalanta má ve svém kádru hráče spojené s Milánem, jedná se o útočníka Andreu Petangu, který však kvůli zranění nenastoupí podobně jako Spinazzola, Rizzo a Melegoni. Na lavičce Bergamaschi bude chybět i potrestaný trenér Gasperini, který neuspěl s odvoláním a po urážce videorozhodčího v zápase s Laziem si odpyká trest na jedno utkání. V milánském týmu bude absentovat jen zmiňovaný Andrea Conti.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Castagne, De Roon, Freuler, Gosens - Cristante - Barrow, Gómez
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Bonucci, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Bonaventura - Suso, Kalinič, Calhanoglu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.54 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Juventus FC  (neděle 20:45)
Juventus Turín už cítí chuť oslav a velice podobně je na tom také domácí AS Řím. Oba týmy totiž jdou do vzájemného duelu ve Věčném městě s vědomím, že pouhý bod jim zajistí matematickou jistotu jejich předsezónních cílů.

V případě Juventusu Turín je to samozřejmě mistrovské Scudetto. Ještě nedávno Neapol hrála o titul a reálně o něm mohla uvažovat. Stará dáma ale zkrátka udělala méně chyb a na rozdíl od Neapole jí v závěru sezony nedošel dech. Naopak, prezentuje se vytrvalým a jistým krokem, s nímž kráčí k prvnímu místu bez větších propadů formy. Po většinu šampionátu sice Juventus odrážel ataky Neapole, ale nyní má šanci nadobro její sen ukončit.

Má totiž na dosah historické sedmé Scudetto v řadě! Asi se nedá předpokládat, že by se v Římě jednalo o nějak strhující přestřelku plnou gólů. Rovněž AS totiž nechce především ztrácet body a zbytečně se hnát do útoku. K jistotě startu v příštím ročníku Ligy mistrů totiž domácím Vlkům stačí jen jeden bod. Navíc se oba týmy velmi dobře znají a jen těžko sami sebe překvapí něčím novým.

Přesto domácí nehodlají hrát na jistotu. Obránce Kostas Manolas ostatně před utkáním zmínil: "Chceme tři body a nebudeme jen bránit. Ať je situace jakákoli, ať je naším soupeřem kdokoli, budeme ctít naši herní filozofii. Juventus je zvyklý vyhrávat, je to jeho součástí a to je pro něj výhoda. Na rozdíl od ostatních týmů také prohrává jen minimum zápasů s menšími týmy, což jsou právě ty duely, které rozhodují o mistrovi," míní řecký stoper.

Ten by mohl v zadních řadách chybět kvůli menšímu zranění. Stejná věc platí také pro Diega Perottiho s Rickem Karsdorpem, ale do hry by měl být připraven Kevin Strootman. Římané mají za sebou dlouhou a náročnou kampaň v Lize mistrů, ale ani přes vyčerpání proti Liverpoolu v minulém kole body neztratili. Značně pozměněný kádr uhrál tři body s Cagliari, o což se jedinou trefou postaral mladík Cengiz Ünder.

Poslední utkání AS proti Juventusu zde na Olimpicu vyhráli domácí poměrem 3:1, ačkoli hosté z Turína po brance Leminy vedli. V tuto chvíli AS hodně stojí o třetí příčku a na čtvrté Lazio má náskok dvou bodů. Juventus už přesáhl hranici 90 bodů a chce si připsat další. Doufat bude v to, že domácí trenér Di Francesco s Juventusem moc dobré zkušenosti nemá. Počítáme-li jeho kariéru v Sassuolu, tak v devíti zápasech stál na straně vítězů jen jednou.

Porazit dnešní Juventus navíc umí málokdo. Nepovedlo se to v rámci ligy Interu nebo naposledy Bologně a na plné čáře selhal také AC Milán. V rámci finále Coppa Italia si s ním Bianconeri poradili jednoznačně 4:0. Pro brankáře Buffona rekordní tří stá vychytaná nula a pro Juve další trofej.

Trenér Massimiliano Allegri zatím odráží zvěsti o svém konci na lavičce Juventusu a pro toto utkání se snaží najít ideální základní jedenáctku. V ní určitě nebude rychlík Juan Cuadrado, který nasbíral příliš mnoho karet. Dlouhodobě je zraněn také stoper Giorgio Chiellini.

K aktuální síle Juventusu řekl jeho bývalý hráč Sergio Porrini následující: "Mezi Juventusem a ostatními týmy je příliš velká propast, kterou umí vedení a celý klub velmi dobře udržovat. Myslím, že ještě nějaký čas bude trvat, než někdo jeho mentální sílu a jedinečnost naruší. Tohle Scudetto bude rovněž naprosto zasloužené," míní muž, který za Juve odehrál 87 zápasů.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Fazio, Juan Jesus, Kolarov - Strootman, De Rossi, Nainggolan - Ünder, Džeko, El Shaarawy
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Rugani, Benatia, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Dybala, Douglas Costa - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.01 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Ve večerním duelu vyběhnou na trávník stadionu Luigi Ferraris Sampdoria a druhá Neapol. Šance na mistrovský titul na straně Parthenopei klesly na minimum, nicméně stále existují a dokud tomu tak bude, nehodlají hosté v závěru sezony nic vypouštět. Stejné je to i na straně Sampdorie, která ještě může za určitých okolností dosáhnout na Evropskou ligu.

Jak na domácí straně, tak na té hostující jde o šance malé, počítající se ztrátou Atalanty Bergamo respektive Juventusu a to hned ve dvou zbývajících případech. Sampdoria ale svou snahu zřejmě už vzdala, protože ze tří venkovních zápasů v řadě nezískala ani jeden bod. Naposledy prohrála těsně v Sassuolu. Doma na stadionu Luigi Ferraris je situace jiná, od poloviny března tu Námořníci neprohráli a proti Neapoli v tom chtějí pokračovat.

Hosté jsou ale velkým favoritem a nejen kvůli tomu, že jim patří druhá příčka za Juventusem. Vzájemná bilance je totiž na jejich straně. Zdá se to možná neuvěřitelné, ale Sampdoria nad Neapolí nevyhrála už osm let. Její fanoušky tak může těšit alespoň to, že ve vzájemných zápasech padá hodně branek. V Neapoli to bylo při posledním měření sil pět gólů a na Marassi dokonce šest.

Neapol už má pouze teoretickou šanci na titul a aby se tak stalo, musí zbylé dva zápasy vyhrát a ještě doufat, že Juventus v nich neposbírá ani bod. Letos byli Parthenopei prvnímu místu skutečně blízko a je velká škoda, že po vyhraném duelu s Juventusem nezvládli zápasy ve Florencii a doma s Turínem.

Sampdoria se bude muset obejít bez svého klíčového útočníka Fabia Quagliarelly, pro kterého to mohl být pikantní zápas, protože i on dres Neapole oblékal. Vedle něho bude kouč Giampaolo postrádat i Murrua. Jeho protějšek Maurizio Sarri má výhodu kompletního kádru, v tuto chvíli není na marodce vůbec nikdo.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszynski, Silvestre, Andersen, Regini - Linetty, Torreira, Praet - Ramírez - Kownacki, Caprari
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Milik, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.16 - 4.61 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Benevento Calcio - Janov CFC  (sobota 18:00)
Benevento se bude při své premiérové účasti v Serii A se soutěží minimálně na rok loučit. Poslední tým ligy na svém postavení už nic nezmění a své fanoušky by rád potěšil vítězstvím. Není to nic nemožného, zvláště když Janov už nemá o co hrát a sezonu zakončí nejlépe na jedenáctém místě.

Jako by z hráčů Beneventa veškerá tíha opadla. Nováček Serie A začal v závěru sezony celkem pravidelně bodovat a byť před týdnem neuspěl na hřišti SPALu, dokázal za sedm kol získat osm bodů. Samozřejmě pozdě, protože jeho sestup do Serie B je už nějaký pátek jistou záležitostí.

Benevento si letos zahrálo Serii A vůbec poprvé v historii a stadion Ciro Vigorito byl svědkem hned několika zajímavých zápasů. Za všechny jmenujme ten proti AC Milán, ve kterém zajišťoval premiérový bod v nejvyšší soutěži brankář Brignoli. Tuto sobotu se bude nováček s nejvyšší soutěží loučit, fanoušci mají poslední možnost navštívit svůj tým v Serii A na domácím stánku a kdo ví, na jak dlouho to bude.

Na Ciro Vigorito se představí jedenáctý tým soutěže FC Janov. Grifové už nemají možnost posunu a ve zbývajících dvou kolech budou stávající pozici hájit. Pokud by se nezadařilo, teoreticky může Janov ještě spadnout na čtrnácté místo.

Janov si před týdnem připsal domácí porážku od Fiorentiny a neodčinil tak prohru ze hřiště Atalanty Bergamo. V obou případech Grifové inkasovali tři branky a s podobnou efektivitou v obraně by stěží dosáhl na body proti odhodlanému soupeři.

Posledního domácího zápasu se nedočkají Antei, Iemmello, Guilherme, Billong, Djuričič, Lombardi a také stále ještě potrestaný kapitán Lucioni. Janov je v tomto ohledu ve stejné situaci, ne-li ještě horší. Trenéru Ballardinimu bude chybět obrovská porce zkušeností, protože zdravotní potíže mají Pereira, Laxalt, Rigoni, Migliore, Taarabt, Bessa nebo i gólmanská jednička Perin. Karetní tresty pak do hry nepustí Panděva a Zukanoviče.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sagna, Djimsiti, Tosca - Letizia, Sandro, Cataldi, Viola, Parigini - Diabaté, Brignola
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Biraschi, El Yamiq, Izzo - Lazovič, Hiljemark, Cofie, Bertolacci, Omeonga - Medeiros, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.66 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - US Sassuolo  (sobota 20:45)
Inter Milán naposledy po skvělém výkonu zdemoloval Udinese a teď v tom hodlá pokračovat. Na San Siro dorazí Sassuolo, které se už zachránilo a prakticky nemá co ztratit. Nerazzurri naopak musí zabrat, protože římské kluby se jim vzdalují.

Evropská liga Interu v žádném případě nestačí a hráči cítí, že si zaslouží víc. Liga mistrů byla předsezónním cílem obou mužstev, kterým aréna San Siro říká "pane". V Itálii letos postupují do Ligy mistrů čtyři týmy a dvě první příčky jsou již mimo dosah Interu. Zbývá tak boj o třetí a především pak o příčku čtvrtou. Na ni se Inter může alespoň dočasně přesunout, neboť svým soubojem se Sassuolem uzavírá už sobotní duely.

Proti Sassuolu se mu ale příliš nedaří. Za devět doposud odehraných duelů se Sassuolem se Inter radoval z pouhých čtyř výher, z čehož na vlastní půdě uspěl jen dvakrát. A to není zrovna ideální bilance. Letošní Inter je ale pevně odhodlán ještě zabojovat a získat vysněnou čtvrtou příčku spolu s přímým postupem do Ligy mistrů.

Pomoci by mu k tomu mohlo také vítězství v minulém kole, které se týmu trenéra Luciana Spallettiho povedlo na výbornou. Udinese nemělo nárok a Nerazzurri jej smetli hravě 4:0, čímž odčinili bolestivou porážku od Juventusu Turín. Dobrou zprávou pro trenéra Spallettiho je také fakt, že mezi nominované se mohou vrátit D'Ambrosio s Vecinem. Menší problémy má zkušený stoper Miranda, na jehož místě možná uvidíme Ranocchiu.

Zkušený útočník Éder Citadin Martins v rozhovoru pro Gazzettu zmínil: "Naším cílem a jedinou touhou, kterou máme, je Liga mistrů. Nic jiného nechceme, tohle je náš sen. Do konce zbývají dvě kola a my je musíme obě vyhrát, ať se děje cokoli. Pak uvidíme, jestli to bude stačit. Nechceme se otáčet na výsledky soupeřů, my sami musíme udělat maximum. S tím, jak nás podporují naši fanoušci a jak můžeme hrát s nimi v zádech, to určitě můžeme dokázat," je si jistý někdejší hráč Sampdorie.

Sassuolu dlouho hrozil nemilosrdný pád do míst, kam slunce první ligy nesvítí. Jen za posledních deset duelů se ale Neroverdi zvedli a prohráli jen jednou. Velmi často využívají k bodování remíz, ale pokud jsou vašimi soupeři AC Milán nebo Neapol, tak i remíza je výborná. V minulém kole Sassuolo těsně porazilo Sampdorii Janov, prosadil se křídelník Matteo Politano.

Naopak se hodně trápí Domenico Berardi, který měl být velkým tahounem. Trenér Iachini mu ale stále věří, když říká: "V minulém roce měl několik problémů, delší absence zdravotního rázu. Pak se nedařilo týmu a chvíli trvá, než se zase dostane do formy. Má ale výborné vyhlídky a když na sobě bude dál pracovat, vyroste z něj rozdílový hráč," míní muž s kšiltovkou.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cancelo, Škriniar, Ranocchia, D’Ambrosio - Vecino, Brozović - Candreva, Rafinha, Perišić - Icardi
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lemos, Acerbi, Letschert - Adjapong, Missiroli, Sensi, Duncan, Rogerio - Berardi, Politano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.84 - 13.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC36294384:2391
2.SSC Neapol36267373:2885
3.AS Řím36227760:2873
4.SS Lazio36218785:4471
5.Inter Milán361912562:2669
6.AC Milán361791050:4060
7.Atalanta Bergamo361611956:3759
8.ACF Fiorentina361691153:4057
9.UC Sampdoria361661455:5554
10.Turín FC3611151050:4448
11.Janov CFC361181732:4041
12.US Sassuolo3610101627:5740
13.Bologna FC361161939:4939
14.SPAL 2013367141535:5635
15.Udinese Calcio361042246:6334
16.FC Crotone36972037:6234
17.Chievo Verona368101833:5834
18.Cagliari Calcio36962131:6133
19.Hellas Verona36742529:7525
20.Benevento Calcio36532832:8318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (268)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podľa mňa sa rozhodne až v poslednom kole. Sen by bolo 0:3 (2xCandreva, 1x Mauro) aby Lazio mentálne nezvládlo ako v Salzburgu ale reálne to vidím na 0:0, Candreva netrafí prázdnu bránu a napáli 100 centrov do obrancu. V 80 minúte sa zápas preruší lebo fanúšikovia Lazia začnú zbesilo hajlovať. Ale modlime sa nech to zvládnu a nech vyhrajú nad Sasuollom. Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Oh dio mio

Reagovat
smazaný uživatel

At si Juve nechá oslavu scudetta až domu

Reagovat
Pipo123

Klasika, Inter nevyhraje a my ich zajtra podrzime a tiez nevyhrajeme :)

Reagovat
smazaný uživatel

neni daleko... v pripade ze by ste remizovali a my potom svami vyhrali rozhodne vzajomny ci skore?

Reagovat
ED91

Vzájomný

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
M11

Klasika.. na dres nas inter zase porazi

Reagovat
Pinturicchio

Naše jsou super, nebýt to pojebané nálepky Jeep.

Reagovat
Pettirosso

Nechapu, proc to nemuzeme hezky zakomponovat jako Inter Pirelli.

Reagovat
Pinturicchio

Hyzdí to dresy rok co rok, nechápu, že s tím někdo něco neudělá.

Reagovat
brenk

pretože bohužiaľ ťažko niečo zakomponuješ na bielu a čiernu zároveň

Reagovat
smazaný uživatel

Inter krásný dresy, to je zkrátka nádhera. Nike prostě umí. Adidas v našem podání potvrzuje totální hnus. Jejich kolekce oblečení stojí dlouhodobě za prd.

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Letošní naše dresy za mě super. Bhužel, tyhle srance navazují zase na ten loňský shit!

Reagovat
cresposuper

Parada

Reagovat
Nihilister

Ten "píčovskej" vzor u Interu docela kazí jinak krásný dresy

Reagovat
andycek1

Nech hráme aj v hovnach čo si sťažujete...

Domáci dres Juve bude pre mňa vždy najkrajší

Reagovat
ED91

Nejako moc bielej na moj vkus. Z tejto sezóny sa mi lúbi ovela viac než tento. Kiežby sme znova podpísali NIKE...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

A Bayern klasicky nejhezčí dres ze všech...

https://1.bp.blogspot.com/-RyrDrXc4uq0/WvIDHdGYyNI/AAAAAAABhE4/cgrEGI4N3y4rToIrCq2XwIuEsKtG97e9wCLcBGAs/s738/bayern-munich-18-19-home-kit-1.jpg

Nejde mi na rozum, proč si z vás adidas dělá vyloženě prdel.

Reagovat
lnterista

Pulka krasy toho dresu jsou ty barvy plus to Pirelli

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Forza_Inter

mne sa páči aj ten dres Juve

Reagovat
Artaxerxes

Byl bych radši, kdyby ramena nebyly oddělaný od zbytku a nebyly tam ty diamanty, ale jinak lepší jak ty letošní jistě

Reagovat
Furia Ceca

Ať jde s tímhle Adidas doprdele!

Reagovat
Lech

Lol

Reagovat
DelPiero137

Tvl tie nase su jak tricka Charlie Harpera. Malo pruhov a zo zadnej strany to co ma byt?

Reagovat
smazaný uživatel

My sme mali vzdy najkrajsie a tak to aj zostane dalsiu sezonu.

http://www.footballshirtculture.com/18/19-Kits/as-roma-2018-19-nike-home-kit.html

Reagovat
snuff24

Máte dobrý vždycky, ale toto mi přijde trochu slabší

Reagovat
smazaný uživatel

to su supiny?

Reagovat
Lech

Klasika

Reagovat
FORZAMILAN

Myslím si, že naše jsou lepší, a to hned všechny tři.....poprvé s pumou:

http://www.calcioefinanza.it/2018/03/28/anticipazioni-maglie-milan-2018-2019/

Reagovat
Inter Eterno Amore

červenočierna nemôže byť nikdy lepšia

Reagovat
Inzaghi

Ty jsou fanouškovský, oficiální budou nejspíš tyhle: https://www.footyheadlines.com/2018/05/milan-18-19-kit-release-dates.html

Puma s oznámením čeká na červenec, protože do konce června běží smlouva s adidasem.

Reagovat
FORZAMILAN

Já vím, ale jsou skoro stejný, akorát ten límeček je jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by nakonec žádný Marchetti, Mirante apod., ale rovnou jít po Perinovi? To by byla hodně zajímavá varianta. Pakliže by si to se Szczesnym rozdělili jako letos s Buffonem, bylo by to fajn. Jen by mu muselo vydržet zdraví, jinak je to vynikající brankář.

O Perina projevila zájem Neapol a Juve a podle sportovního ředitele Janova Perinettiho je ta hra o Perina jasná: "Půjde tam, kde mu dají nejlepší nabídku nejen finanční, ale i herní". Každopádně odejde.

Cena? 20 milionů euro. V souvislosti s Juve se spekuluje i o možnosti kompenzace Sturarem a penězi.

Reagovat
smazaný uživatel

+ i Řím... možná snad i Inter?...

Reagovat
10

bylo by fajn pokračovat v tradici s nejlepším italským brankářem

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem být tak drsný, ale máš pravdu.

Reagovat
Yanek

Takže Gigi definitivně končí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepředpokládám cokoliv jiného. Konec. Finito.

Reagovat
Pinturicchio

Perin s oběma kolenama v prdeli by měl být jednička oproti (velmi) dobře chytajícímu Wojtovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Polák by byl pomyslnou jedničkou. Měli by role rozdělené jako letos Buffon (33 zápasů) s Polákem. (20 zápasů). Ale Perina bych skutečně nejradši, po Buffonovi ten nejlepší.

Reagovat
Pinturicchio

Špatně jsem to asi přečetl, Polička dělá své.

Ale na dvojku stejně radši někoho, kdo neměl takové zdravotní problémy, kolena jsou svině (z vlastní zkušenosti).

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou Plzních ti stejně řeknu, že Perin je pro mě i po problémech s koleny nejlepší možná italská varianta.

Reagovat
Pinturicchio

Asi je, ne, že by tam byla nějaká extrémní konkurence, ale to zdraví je prostě otázka. Já bych na rok třeba klidně vzal Sorrentina, pořád super gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokude ne Perina, tak chci z italských brankářů jedině Miranteho.

Reagovat
Pinturicchio

Tož pustil nám to pěkně, o tom žádná.

Reagovat
10

to jako fakt na Sport 1 i 2 upřednostní fr. ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

vybavene

Reagovat
10

Politano a la Pirlo ale ten trestňák být neměl...

Reagovat
Mihal

sassuolo dostane s crotone vonku 4 kusy ale na Inter sa samozrejme vyhecuju ako keby hrali finale pohara...a ten priamy to nech si rozhodca necha

Reagovat
smazaný uživatel

nemal byt, ale ja som cakal ze dnes budu namotivovani hraci tak ze ich neporazi nikto, ale skor to vyzera, ze uz myslia na posledne kolo.

Reagovat
10

na takovej Inter se ani není potřeba moc hecovat...

Reagovat
Mihal

Reagovat
10

tak ty se v takovým zápase vymlouváš na to, že to Sassuolo nevypouští...přitom Inter hraje sám hovno

Reagovat
Mihal

ja sa na nic nevyhovaram...ty si to napisal ako keby hra Inter uplne bez nasadenia a Sassuolo si nas dava v suchom triku. Na "takovej" Inter....Juve by sa v takomto zapase ani nestresovalo...vsetko by bolo dopredu zariadene...vsakze

Reagovat
10

Reagovat
Panděvova ofina

Hodíte mi sem někdo stream, prosím? Na ziveprenosy.cz se nedá dívat.

Reagovat
cresposuper
Reagovat
smazaný uživatel

mna jebne z toho brankara a z celeho tohto zapasu

Reagovat
Nuno čomes

Zase se nepohl?

Reagovat
Mihal

asi mysli brankara hosti...chyta fakt skvele a cas natahuje este lepsie

Reagovat
Panděvova ofina

Jestli nás porazí Sassuolo, tak nemáme v LM co dělat.

Reagovat
Mihal

uz nas raz v tejto sezone porazilo....

Reagovat
snuff24

nás poráží převážně slabé týmy sis ještě nezvykl ?

Reagovat
Panděvova ofina

Dobře, tak mluvím zrovna o zápase, který nás posune blíž Lize Mistrů.

Reagovat
cresposuper

Kurva, toto myslime vazne? Uplne trapny vykon, nikto si nic nedovoli, kazime prihravky na 3 metre...Candreva prosim dole, ten je neuveritelne mimo.

Reagovat
10

Lazio zejtra stejně prohraje

Reagovat
Pipo123

Ved prave

Reagovat
smazaný uživatel

candreva tebe jebe uz definitivne

Reagovat
snuff24

to je zase ten zápas kdy nedáme gola ani kdyby jsme se posrali

Reagovat
Mihal

tie centre do vapna to je strata casu

Reagovat
Panděvova ofina

Konec. Tohle je prostě ubohost

Reagovat
10

Icardi nechce do LM, protože by musel zůstat

Reagovat
10

Berardi Interista klasickej

Reagovat
Mihal

tak čus

Reagovat
smazaný uživatel

co k tomu dodat vsak. caka nas rok nula buducu sezonu. velmi som nahnevany

Reagovat
Nuno čomes

Kurva a je po sezóně

Reagovat
Nuno čomes

To už asi bude i pro Maura finito. Skoda. Protože ač tak či onak, většího srdcare tam asi není.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles za me on je tam nejvetsi problem v kabine hraje si na neco co neni a jeste vykrikuje jak chce zustat ale proc protoze ma doma 5faganu a jednu p ktere se nechce jinam stehovat. Rad bych ho videl nekde jinde. + ti jugosi a predevsim italove v tymu to je konec vsecky vyhodit aj ausilia a spalleho to je konec a vecino no to je dobry JOKE

Reagovat
smazaný uživatel

aspon buduci tyzden bude uz klud a len zacnu spekulacie. odjebali sme si ale takto hracov. icardi, skriniar odidu, mozno aj brozo, candreva predlzi a de vrij ostane v laziu. cancelo a rafinha nic.

Reagovat
Panděvova ofina

Koho z toho vinit? Tohle předvedeš na hřišti, když nechceš do LM.

Reagovat
Nuno čomes

Hráče, koho jinyho. I když na to půlka mancaftu nema.

Reagovat
Mihal

ja myslim ze chyba sa stala hlavne niekde v tych 12 remizach...radsej tam malo byt 6 prehier a 6 vyhier a LM by bola davno v suchu

Reagovat
smazaný uživatel

mozna by ultras meli vtrhnout do kabiny a vsechyn propleskat po tlamach hlavne icardiho

Reagovat
Panděvova ofina

Ale tohle je spíš absolutní smůla v zakončení. Tenhle zápas prostě není jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

tech smul je nejak podezrele moc

Reagovat
mato Kreator

danke Sassuolo

Reagovat
10

Sassuolo je tak tragickej tým, že to ještě poserou

Reagovat
smazaný uživatel

bez sance

Reagovat
10

Icardi mohl dát 4 góly už

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze aj viac :) hra ako proti AC ked nedal dvakrat do prazdnej

Reagovat
smazaný uživatel

proto neni top utocnik

Reagovat
vilp

Kvůli proměňování šancí? Tak to bych fakt nečekal.

Reagovat
10

jo, to byl taky docela extrém...

Reagovat
smazaný uživatel

Crotone PLS Zenga uhaluz to alebo aspoň remizuj

Reagovat
10

Icardi je ale teda neuvěřitelnej dneska...s Amaurim by Inter vedl

Reagovat
Mihal

dneska to fakt pojebal...doslova

Reagovat
sinter

takto sa bojuje o LM

Reagovat
10

Consigli a Acerbi monumentální výkony

Reagovat
Mihal

takyto zapas kokot prave v tom najnevhodnejsom kole

Reagovat
smazaný uživatel

povedzme si uprimne. ked prehrame so sassuolom doma a pritom vieme o co hrame, tak si nezasluzime LM vobec.

Reagovat
REPLIKATOR

Inter

Reagovat
Panděvova ofina

Tenhle zápas jsem považoval za jasnou výhru už před týdnem. Už to tu párkrát zaznělo, ale takhle se prostě o LM nebojuje. Gratulace Laziu ke čtvtému místu, protože si to nejspíš zaslouží víc, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec sezóny ale aj tak by sme to asi s SS nezvládli. Mauro dnes Candreva Rafinha musí zostať aj s Cancelom a De Vrijom ideálne

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti ty plechavy kokot, tak ti treba

Reagovat
Forza_Inter

Sezónu nám bohužial pojebalo tragické zakončenie... obrana funguje dobre, záloha lepšie ako minulý rok, ale tak ako doma s AS (1:1), doma s Torom (0:1), alebo "vonku" s AC (0:0), sme boli jasne lepší ale nevieme premieňať tutovky a s Consigliho je hrdina.

Mohli sme byť v klude tretí, namiesto toho odídu rozdieloví hráči (Rafinha, Cancelo a aspoň jeden z dvojice Icardi, Škriniar) a peniaze sa pravdepodobne prejebú na Gabigolov.

Ako bude prebiehať EL nemusím pripomínať.

Teším sa na sezónu 2018/19.

Reagovat
Forza_Inter

*z Consigliho.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po tých všetkých kolách kedy Inter mohol predbehnúť rímske kluby a neurobil to by teraz Lazio mohlo dať payback a vykašlať sa na zápas v Crotone.

Reagovat
Mihal

Ja zas dufam, ze Lazio to uhra za 3 body nech je nase trapenie ukoncene...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...

Reagovat
olis

https://www.football-italia.net/121253/gasp-pairetto-threatened-me

tak hlavne ze ma taliansko najlepsich rozhodcov na svete a vsetko je v najlepsom poriadku

Reagovat
Pipo123

Dnes to bude zložité, Crotone je doma hodne silné, stále chýba Alberto, Ciro aj Parolo, no mal by hrať Radu, dnes sa musí ukázať Milinkovič a Anderson, je to na nich.

Reagovat
Deki

Crotone by bodovat určitě mohlo, Lazio má plno absencí a nemusí to zvládnout. Ale už jednou jsme byli skoro ze hry, spoléhat se opět na něčí pomoc, je smutný. Jenom to prostě podtrhuje tu naši bezmoc. Hodnotit sezonu ještě nebudeme, protože pořád se může stát, že to 4. místo uhrajeme. Šance je ale malá a za to si můžeme sami.

Jako v LM budeme stejně hrát druhý housle, ale jde o prestiž a prachy. A hlavně ty potřebujeme. 5. místo a kvalifikace do EL znamená, že na podzim hrajeme pro nás nezajímavou soutěž (takže opět riskujeme nějakou tu ostudu), a že pár hráčů odejde. Cancela a Rafu nevykoupíme, odejde Icardi nebo Škriniar a ze základu tipuju ještě Brozoviče. Upřímně, to ostatní je vlastně stejně neprodejný

Reagovat
Inter Eterno Amore

Candrevu bude ťažké predať

Reagovat
lnterista

Bohuzel

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak budeme mať béčko v SERIE C aj tam môže hrať

Reagovat
Deki

Třeba se v Juventusu opět zblázní a napodobí Hernanese

Reagovat
10

Reagovat
olis

pred par dnami to "vyzeralo" na Conteho, dnes je v kurze Ancelotti

Reagovat
Pipo123

Carlo by do Neapolu zapadol, tiež využíva tak 13 hráčov za sezónu

Reagovat
Pipo123

Strakosha; Wallace, de Vrij, Radu; Basta, Murgia, Leiva, Milinkovic, Lulic; Felipe Anderson, Caicedo

Reagovat
Pipo123

Senadddd

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio Poďmeee.

Reagovat
10

Lazio to zas koupilo, stejně jako tu (ne)červenou pro Pjaniće

Reagovat
Mihal

Ty mas komplex z vasho uplacania ?

Reagovat
10

ne, ty ho máš

Reagovat
Mihal

Akoze preco by som ho mal mat ja ? Co mam ja s juve spolocne ? Ja nefandim klubu ktoreho cast uspechov je zalozena na ovplyvnovani zapasov takze nechapem teraz...

Reagovat
10

Reagovat
Mihal

Rozumiem ze ako fanusik juve sa musis tomuto faktu iba zasmiat

Reagovat
10

°tomuto debilovi

Reagovat
Mihal

Od teba je to jedine kompliment

Reagovat
cresposuper

Dost trapne

Reagovat
10

tjn, ale za tu LM jim to asi stálo

Reagovat
cresposuper

Najde sa tu jediny fanusik Interu, ktory by nas (pravdepodobny) nepostup do LM zvaloval na rozhodcu?

Reagovat
10

nevím, to mě nezajímá...co to s tím má společnýho? já to píšu za sebe, ne za fanoušky Interu

Reagovat
cresposuper

ok

Reagovat
lnterista

Simiii

Reagovat
smazaný uživatel

haha aspon ze nas dlho nenapinali a vybavili to takto rychlo :) viac menej, tak sa hra o LM

Reagovat
10

De Vrij už jako hráč Interu radši odběhl od Simyho Radu taky tragéd, nechápu proč místo něj nehraje Caceres...

Reagovat
Pipo123

Lebo Caceres je na tom este horsie, pozri co robil proti Atalante kde bralami na drogach

Reagovat
10

vždyť si ho tady nedávno vychvaloval do nebes...Radu tam je jen za zásluhy mi přijde

Reagovat
Pipo123

Caceres hral Niektore zapasy dobre, ale aj na picu proti Atalante ci AC, navyse odohraje zapas a potom sa zase zraní, Proti Atalante to bolo nieco šialene, tam za neho zašil De vrij cely zapas.

Reagovat
doNny

Caicedo

Reagovat
10

to bylo těžší nedat, než trefit...

Reagovat
doNny

přišlo mi, že šel k brankáři zbytečně blízko a tím si to znesnadnil, ale času měl dost

Reagovat
Pipo123

Dobra reakcia po góle, len Skoda tych sanci, snad nam tam nieco padne

Reagovat
smazaný uživatel

To skurvene Lazio keby chcelo prehrat a doprial by som Interu za Skrinku to stvrte miesto. FORZA ROMA

Reagovat
Pipo123

Murgia je na tom hrozne, podobne ako Cataldi vyletel po jednej sezone a hotovo, musi ist na hosťovanie, nikdy by ma nenapadlo ako mi bude chybat Parolo... Tare nech kupi Sturara

Reagovat
10

Parolo je jeden z nejpodceňovanějších hráčů v lize, od tebe je to úplnej extrém

celkově je ta vaše lavička průser, je to vidět i třeba dneska u Caiceda, s postupem do LM bude mít Tare hodně práce

Reagovat
Pipo123

Praveze ta lavička je kvalitnejšia nez v minulosti, Wallace aj Bastos mali v uvode ročníka skvelu formu, potom odisli. Anderson hraje dost dobre, Nani ma tiez kvalitu a kraje obrany su vyborne zdvojené, problem je hlavne stred zalohy kde za Leivu a prave spárila jie je nahrada. Caicedo by som podrzal, v Španielsku hral dost dobre.

Reagovat
10

kdy tam hrál dost dobře? v obraně to početně obsazený máte, ale ty ostatní pozice mi přijdou úplně průměrný...Nani neodehrál víceméně nic, v čem je u něj problém?

Reagovat
Pipo123

Anderson ma 7+10 a to nehrava v zaklade, stale je na tom dobre, keby hral pravidelne tak ma tie cisla este lepsie, k tomu bol polovicu sezony out kvoli zraneniu. Nani by hral, to iste Anderson, no Nikto necakal ze sa tak chytí Alberto.

Reagovat
doNny

pořádný balík + Sturaro ... rozhodně lepší než jít do United

Reagovat
Pipo123

Klasika, zahadzujeme sance a drb gol

Reagovat
olis

Reagovat
10

zrovna jsem chtěl napsat, že má Crotone aktuálně nejblíž k sestupu...Inter má hodně velký štěstí, že jsou v Laziu ještě větší tragédi

Savić si dělá prdel?

Reagovat
Artaxerxes
Reagovat
10

to 3. sestupový místo se teď mění každých 5 minut

Reagovat
Pipo123

Caceres zapadol do zapasu super...

Reagovat
lnterista

De Vrij to se ale pousti

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
olis

Crotone to nejde nepriat

Reagovat
10

z těch 5 týmů si záchranu zaslouží asi nejvíc

Reagovat
Tomanatura

Inter a Lazio dva uplni dementi v boji o LM. 4. misto v LM pro Italii je uplne zbytecne, EL je pro oba tak akorat.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Mihal

Hlavne Utd v LM valcuje posledne sezony. Preco zbytocne ? Mozno prave tie peniaze a prestiz z LM pomozu talianskym klubom zlepsit sa.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Tomanatura

Proc do toho pletes dementy z United?

Reagovat
lnterista

Taky nechapu

Reagovat
Pipo123

Lazio na to nema, LM by im mohla pomoct po finančnej stranke, mozno by zacali pravidelne investovať do klubu a navyšovať rozpocet.

Reagovat
lnterista

Proc by nemeli? To jsou hrozny kecy...koukni na AS letos.Nebo co to je nemeli?

Reagovat
Pipo123

Lazio by tam toho vela asi neuhralo, skor ma zaujíma ci v pripade LM zacnu nejake velke nakupy, dlhe toky Lazio len šetrí, par hracov by muselo prist.

Reagovat
lnterista

Ja myslim ze tam Inter nebo Lazio neuhraje o nic vic nebo min co ostatni co tam jsou nebo budou...nemel bych z toho strach

Reagovat
snuff24

Co to je furt za kecy tohle ? tak za 1. nevypovídá to vůbec nic o tom, jak bude případně hrát Lazio či Inter v LM viz.AS které v lize taky nic moc a v LM skoro finále. A za 2. Itálie si to 4 místo pro LM zaslouží a logicky pokud by na něj někdo z Itálie měl větší nárok než Lazio,Inter tak má asi víc bodů než oni..

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Tomanatura

? Oba tymy meli asi 60 matchballu, aby si tu Lm zajistili a hovno z toho. Inter mel serii snad 10 zapasu bez vyhry, posledni klicove zapasy vubec nezvladl, naprosto jednosuchy zapas doma s o nic nehrajicim Sasuolem taky nedal a v poslednim zapase jim staci vyhrat na Laziu a sou v LM? Ano paralympiada se vsim vsudy. Italie nema 4 konkurenceschopne tymy do LM, to je zatim holy fakt. Samozrejme, ze ty penize z LM by byly dulezite a pomohly by rozjet Inter, to je jasne.

Reagovat
10

na druhou stranu to nemá třeba ani Německo, když tam může být Schalke s Hoffenheimem, tak proč by ne Inter/Lazio?

Reagovat
Tomanatura

To je taky pravda, mne jde hlavne o tu jejich nemohoucnost, dokaze to nasrat.

Reagovat
10

to každopádně, já na to mám taky pořád tendenci koukat podle nějakých standardů z minulosti, ale ta kvalita je teď asi až moc centralizovaná mezi pár klubů a ten zbytek je prostě slabší, no...

Reagovat
Pipo123

AS tam dostalo roky vyprask jak hrom, teraz im vysla jedna sezona, obcas sa niekomu zadari, ak by tam aj Lazio bolo tak asi nemaju ambiciu vyhrat LM. Tu niekto berie Lazio ako nejaky top team, pokial nebudu liat prachy do klubu tak toto je nas strop, tato sezona je super, v kazdej sutazi sme hrali takmer dokonca, od Lazia nemozno viac ocakavat

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to dá. Lazio bude taková LM Římská klasika. Jinak je to můj velký oblíbenec, ale mám takovýho tušáka, že Savić po přestupu, upadne za dvě sezóny do “zapomnění”. Začne to tím, že ho Krstajić nechá na MS na lavičce.

Reagovat
lucius6

To si nemyslím, on je ten typ hráče, co na hřišti nechá vždycky všechno, takže ikdyby nesbíral moc gólů, tak bude platný, to "zapomnění" podle mě spíš hrozí takovým těm útočníkům a ofenzivním jráčům, kteří mají jednu wonder sezonu, kde dají 30 gólů a tak podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně hodně připomíná Gomese ve Valencii. Ten byl neskutečný dělo, herně jsou si hodně podobný. A jak to dopadlo...

Reagovat
lucius6

Mně přijde, že Gomes je mnohem více ofenzivní hráč a nemá ani zdaleka takovou sílu jako Savič, který to v nejhorším může hrát jako defenzivní záložník typu Matiče a odvede dobrou práci, což je podle mě právě ta přidaná hodnota, ale smaozřejmě stát se může všechno.

Reagovat
Pipo123

Goool

Reagovat
10

Savić odčinil

Reagovat
lucius6

Tohle ještě snad dotáhneme do vítězství.

Reagovat
lnterista

Savic mel dostat cervenou

Reagovat
Pipo123

Boha Caicedo...

Reagovat
smazaný uživatel

teraz je to ako vlastne? Inter ak vyhra, ma sancu na LM? alebo musi vyhrat o 35 golov?

Reagovat
Pipo123

Staci vam vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak to moc nevidim realne. radsej uz necakam nic od nich geniusov

Reagovat
Pipo123

Tak v tom zapase je mozne vsetko, nasa vyhoda je ze hrame doma, inak to bude nervak...

Reagovat
10

já věřím víc Interu, vám tyhle zápasy sedí mnohem víc

Reagovat
Pipo123

Mas fandiť Laziu ...

Reagovat
10

určitě vám v tom zápase fandit budu, ale nevěřím vám

Reagovat
Pipo123

Preco? Nam tieto deštrukčne zapasy docela idu, ci uz proti vam, AS alebo AC, prakticky doma nas vyskolil len Neapol. Zaujíma ma tvoj nazor

Reagovat
ED91

Salzburg?

Reagovat
Pipo123

To bol vypadok na 5 monut

Reagovat
Coutinho10

staci vyhrat, protoze rozhodujou vzajemny zapasy a 1. byl 0:0...takze super, ze to maj ve vlastnich rukach

Reagovat
Artaxerxes

Jo to opravdu super?

Reagovat
Coutinho10

tak v ramci možností jo....mohlo to taky dopadnout tak, že už by to bylo jasný

Reagovat
F.Torres

Tak Tonda jim asi zachranil ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio si tu LM zasluzi daleko viac ako Inter, uz len preto, ako povrchne pristupili k zapasom proti slabsim timom. I ked Milanovi by som to doprial najviac postupit do LM, nech sa viac preda. Ale Lazio mi pride ako kompaktnejsie muzstvo, taky slovensky Trencin, ktory dava vela golov superom, a to nielen ked doma hraju. Porazili aj Juventus a za to im patri obdiv.

Reagovat
Artaxerxes

Uvidime za tejden kdo si víc zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že sa Crotone zachráni, za ich výkony si nezaslúžia koniec snáď porazia Napoli, FORZA CROTONE

Reagovat
10

v Bergamu fakt 1 střela v 30. minutě?

https://www.livesport.cz/zapas/Qg6xEv4d/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
rossoneri89

ten komentator na Sport 1 za toto dostava normalne vyplatu??

Reagovat
LesyJePan

Ty vole pri jeho komentovani si hovorim ze by to mohol robit snad kazdy.

Reagovat
rossoneri89

na "Tjalhanolu" sme uz zvyknuti ale ked loptu ma Jack a on povie Kalinic a pod. ...pride mi to ako komentovanie z krcmy

Reagovat
smazaný uživatel

Minule zajebal ze loptu ma Sassuolo namiesto Susa, som myslel ze sa zadusim.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tialhanolu"

Reagovat
FORZAMILAN

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
LesyJePan

Rozhodca to je trapas vykon

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
rossoneri89

to je v pici .... ukoncite to uz prosim

Reagovat
LesyJePan

Rozhodca skurvysyn si vymysli zltu pre Toloia po ktorej mu da za tlieskanie cervenu a potom cisty alibizmus da Montolivovi (chudak hral po dlhej dobe celkom dobre) cervenu kartu za faul ktory bol max na zltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta pekne, bojuje sa až do konca

Reagovat
Benesse

Roma: Alisson; Florenzi, Fazio, Juan Jesus, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Under, Dzeko, El Shaarawy

Juventus: Szczesny; De Sciglio, Barzagli, Rugani, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Bernardeschi, Dybala, Mandzukic; Higuain

teším sa na spoluprácu Dybala - Bernardeschi

Reagovat
smazaný uživatel

Viviano

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby šel Barza dolů, kdo si bere pásku? Dybala? Rugani? Mandžukić? Higuaín?

Reagovat
Benesse

Mandžukič

Reagovat
10

Pjanić dneska znovu za AS

Reagovat
Benesse

pár založených akcií súperovi blikanec a karta

Reagovat
10

Musí ho sundat, nebo to bude zase drahý jak s Interem...

Reagovat
Pettirosso

To jako vazne davaji na S1 Neapol-Sampa misto moznosti oslavy titulu?

Reagovat
10

Jde to na s2, oslavy jsou i tak v posledním kole

Reagovat
Pettirosso

nemám S2 :(

Reagovat
10

Ten zápas si můžeš úplně v pohodě přehrát v hlavě, už jsme takových v sezoně hráli asi 43

Reagovat
Pinturicchio

To Higuainovo zrychlení, rychlost je něco hrozného.

Reagovat
smazaný uživatel

A spracovanie tiez on je snad plechom obity

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby aspoň mědi, bysme za něj dostali aspoň něco.

Reagovat
Furia Ceca

A kdyby ne, tak by nám ho aspoň ukradli bezďáci.

Reagovat
Furia Ceca

Higuaín rozjíždí akci na polovině hřiště! Přemýšlím, že druhou polovinu vypustím, protože na tu naši holomajznu nemám fakt náladu.

Reagovat
Pinturicchio

Costa na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle pravidelné víkendové grotesky opravdu nemají chybu. Pjanic hraje za soupeře, Matuidi neví, čí je a točí se tam jak vítr v bedně a Higuaín opět nejdražší vstupenka na stadionu s tím, ženkdyz dostane míč, tak ho pošle do prdele. Bavím se. Reklama na tragikomedii jak vyšitá. Shakespeare by Allegrimu mohl závidět, jaké umění dokáže zkomponovat.

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
Pettirosso

*volá

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže trenéra a k tomu 4-5 hráčů od nás nevezmou. To je moc.

Reagovat
olis

mozu rovno zrusit VAR je to uplne zbytocne, rozhoduju si ako chcu, zbytocna vec

Reagovat
smazaný uživatel

Furt dokola, defenzivu si vseci splni perfektne a je tezke nam ten gol dat, ale do utoku zaloha nic nevymysli.Zase se budeme spolehat na Costu, nebo proste tu kvalitu v zakonceni tech utocniku.Herne uz od tehle sestavy nic necekam.

Reagovat
brenk

zapol som si to, že šak aspoň sa na dve hodinky odreagujem od učenia na štátnice, ale toto je snáď ešte horšie

Reagovat
Pettirosso

se běž radši zase učit

Reagovat
Pinturicchio

Tagliavento v hlavní roli, piska jak chce, karty zrovna tak, Berna měl mít žlutou teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho pískání už od začátku jen podtrhuje kvalitu celého dosavadního průběhu zápasu.

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, do te holomajzny zapadne, kokot.

Reagovat
Furia Ceca

Seru na to... Život je příliš krátkej na to, aby člověk zabíjel čas takovejma zápasama. Díky všem. Těšil jsem se, jak se odreaguju, místo toho jsem nasranej.

Reagovat
Lech

Zas nedelej, beztak koukas

Reagovat
Furia Ceca

Ne, vysral jsem se na to. A když jsem v 88. minutě viděl, že je to pořád 0:0, tak jsem ani nelitoval.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, cos čekal, když oběma týmům stačí plichta?

Reagovat
Lech

No od te cervene karty bud o to vic rad ze si nekoukal. Chapu ze slo jen o bod. Ale neco neskutecnyho koukat 20 minut na tu vasi udrzbu na svoji polovine.

Reagovat
Furia Ceca

Mně bohatě stačilo prvních 60 minut

Reagovat
Lech

Mphli jste nas skusit zatlacit, neco vymyslet, vystrelit. Tam nebylo proste nic

Reagovat
Benesse

Zbožné prianie Pipita dole Costa na ľavo a Mario do stredu...

Reagovat
Pinturicchio

Neviditelný Mandzu zůstane, Costa vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžukić, Higuaín, Pjanic, Matuidi... těch marných tam dneska je opět kupa.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Už bylo na čase. Rajda hrál od začátku jako dobytek.

Reagovat
Pinturicchio

Konečně, koledoval si o ní celou dobu.

Reagovat
Lech

Radja diky. Vykon hodny kokota.

Reagovat
Pinturicchio

Aleeeeeex na Barneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/groups/94985598137/ Skupina o Juventuse :-) pre fanusikov!

AKTUALITY:

-Juventus je pripravený predať jedného z dvojice Mandzukić-Higuaín. Zatiaľ čo o Chorváta je záujem len v Čine, o Argentinčana v Anglicku, alebo PSG. Z Anglicka je to aj Chelsea, v ktorej hrá Alvaro Morata, takže možná by bola aj výmena.

-Claudia Garcia, brazílska novinárka prezradila, že Alex Sandro zostane a podpíše zmluvu s Juve len vtedy, ak odíjde tréner Allegri, pretože ich vzťahy nie sú ideálne. Pre iný zdroj prezradil Allegriho blizky priateľ, že tréner sa po sezóne stratene s vedením Juve a mohlo by dôjsť aj k podpisu novej zmluvy.

-brankár FC Janov Mattia Perin je sledovaný Juve, potvrdilo to aj vedenie klubu, ale zároveň dodalo, že hráča chce aj Neapol. Ďalšou možnosťou je brankárska dvojka Lazia Marchetti.

-Juventus, Napoli, Milan, Inter a Fiorentina majú záújem o Matea Politana zo Sassuola.

-Tullio Tinti, agent obrancu Darmiana, sa podľa RAI dohodol s Juve na prestupe - 20mil.eur pre ManU a 4mil/rok pre hráča.

-Juve a ďalšie talianske kluby majú vážny záujem o Giacoma Bonaventuru z AC, no zástupcovia Juve už rokovali s Raiolom v Monaku.

-Kolumbijčan Santiago Arias z PSV sa stane po sezóne voľným hráčom a Juventus už prostredníctvom Paraticiho kontaktoval obrancu.

-Gigi Buffon pravdepodobne nebude môcť odohrať svoj rozlúčkový zápas za Taliansko, pretože 31.5 bude zasadať DK UEFA, ktorý mu udelí dištanc za jeho komentáre po zápase Real-Juve.

-Juve oznámi príchod Emreho Cana po finálne LM, naopak, Inter oznámi príchod Asamoaha o týždeň.

-----------------------------------------------------------------------------

-Marotta: ,,Allegri? Po sezóne si sadneme a preberieme veci ku spokojnosti oboch strán". Allegri: ,,Po poslednom zápase si sadneme s vedením a naplánujeme budúcnosť." Buffon: ,,Mám stretnutie s prezidentom Agnellim po skončení sezóny, a tam veci preberieme. Stále som na túto otázku neodpovedal ani sám sebe."

-Stephan Lichtsteiner by mal po sezóne podpísať s BVB.

-FC Liverpool by zvažuje, že by za Emreho Cana chceli náhradu v podobe Samiho Khediru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele