Serie A - preview 32. kola

15.04.2017, 09:04
Previews
Italská liga má na programu 32. kolo a všechny jeho zápasy se netradičně odehrají již v sobotu. Začne se přitom šlágrem, po obědě se totiž koná další milánské derby. Juventus si jede pro body do Pescary, od AS Řím se čeká triumf nad Atalantou, stejně jako od Neapole v souboji s Udinese...
Inter Milán - AC Milán  (sobota 12:30)
V sobotu a v netradiční čas. Na San Siru dojde k další velké bitvě mezi milánskými velkokluby a to krátce po poledni. Ve hře bude samozřejmě prestiž a také Evropská liga. Jak Inter, tak i AC letos znovu nebojují o titul a dokonce ani o milionářskou Ligu mistrů. Derby della Madonina bude zároveň premiérovým zápasem nových čínských majitelů milánského AC.

Derby della Madoninna se tak znovu musí obejít bez onoho náboje, že oba celky hrají o špičku Serie A. Ani letos tomu tak není a slavné kluby si znovu zahrávají s absencí v evropských pohárech pro příští rok. Mimochodem AC Milán je nehraje už třetím rokem a Inter se z Evropské ligy pakoval už po základních skupinách, když se o to svojí měrou zapříčinila i pražská Sparta.

Každým rokem přitom příznivci ať už Nerazzurri, nebo Rossoneri doufají v lepší zítřky. Inter do současného kádru hodně investoval, ale začátek sezony mu pod nizozemským trenérem Frankem De Boerem vůbec nevyšel a to natolik, že byl charismatický kouč vyhozen. Nástupce Stefano Pioli si vedl o poznání lépe a Inter se pod jeho vedením nebývale zlepšil. V posledních týdnech se ale vše vrátilo do starých kolejí a porážky se Sampdorií a naposledy ostudně s Crotone znamenaly pád na sedmé místo. Inter tedy jakoby o Evropskou ligu ani nestál.

Ani spojení Evropské ligy s druhým milánským klubem příliš neladí. Už loňská sezona ukázala, že to není pro hráče Rossoneri žádná motivace a klub raději upřednostnil letní turné. Milánští sice v minulém kole vyhráli, když rozdrtili Palermo 4:0, ale předtím senzačně ztratili s Pescarou a "pro jistotu" i oni vypadli z pohárových pozic.

Od 14. dubna se ale vše v AC mění. Silvio Berlusconi klub prodal do čínských rukou a Rossoneri tak nastávají vskutku nové časy. Nové vedení v čele s prezidentem Yonghongem Limem se okamžitě nechalo slyšet, že od sezony 2018/2019 chtějí vidět AC Milán opět v Lize mistrů.

AC Milán se bude moci novým majitelům ihned předvést v souboji s velkým rivalem. Historie vzájemných zápasů je pochopitelně nesmírně bohatá a nemá valný význam ji zde zmiňovat. Jenom si připomeňme, že první vzájemný zápas této sezony skončil remízou 2:2, kterou Inter zachraňoval na poslední chvíli v nastaveném čase.

Modročerná část Milána by měla vidět nejsilnější možné složení, protože kouče Pioliho žádná marodka netrápí. Totéž se nedá říci o AC. Zraněné reprezentační kvarteto Bertolacci, Montolivo, Abate a Bonaventura ještě doplňuje vykartovaný záložník Mario Pašalič.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi - Gagliardini, Kondogbia - Candreva, Banega, Perišič - Icardi
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Sosa, Mati Fernández - Suso, Bacca, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.50 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
ACF Fiorentina - Empoli FC  (sobota 15:00)
Toskánský region čeká hodně zajímavá bitva. Domácí Fiorentina hostí na stadionu Artemio Franchi Empoli, které je na mapě jejím blízkým sousedem. Bude favoritem, protože pokud jde o tabulku, v ní jsou oba celky hodně vzdáleny.

Ve světě fotbalu existuje mnoho městských derby a mnoho utkání v rámci jednoho regionu. Patří k nim také toskánské derby, které sice nemá takový zvuk nebo tradici, ale nabízí velmi otevřenou a hrdou atmosféru. Oběma soupeřům jde o dosažení cíle, především hosté se pak bijí o samotnou existenci. I díky tomu bude mít utkání ve Florencii velký náboj.

Empoli se kdysi pyšnilo pověstí týmu, který má velké štěstí na zajímavé a progresivní trenéry. Díky blízkým vztahům s velkokluby a obratnému hostování jejich talentů se nejen zachraňovalo, ale dlouhodobě se mu dařilo také ukazovat atraktivní fotbal. To byl případ zejména Empoli pod Mauriziem Sarrim, kterého pak o trochu méně úspěšně následoval Marco Giampaolo. Letošní Empoli je ale o něčem jiném.

Ubylo hvězd, pilíře v základní sestavě nevydržely a trenér Giovanni Martusciello se zatím neukazuje jako rozdílový trenér. Aktuálně je jeho celek až na 17. místě a jeho náskok na pásmo sestupu činí pouhé tři body. Po prohře od AS Řím byl i bod málo, protože jeho soupeřem byla poslední Pescara. Omar El Kaddouri sice už v 9. minutě poslal domácí do vedení, ale za hosty pak srovnal Gianluca Caprari.

Tuto šestibodovou bitvu tak Empoli prohrálo a sportovní ředitel Marcello Carli musí své hráče motivovat alespoň před utkáním s Fiorentinou. "Jsme na tom tak, že v dalších utkáních nemůžeme chybovat. Nesmíme si dovolit zaváhat, protože pásmo sestupu je příliš blízko. Naším cílem je jasná záchrana a nehodláme naše místo nikomu pustit. Počínaje utkáním s Fiorentinou chceme od každého hráče vidět maximum,” míní Carli.

Fiorentina se poslední dobou začala zvedat a opět usilovat o vyšší příčky. Pomáhala jí především defenzíva, která třikrát po sobě nepustila ani jednu branku. Když ale Fialky gól dostanou, velmi často se jim nepodaří vyhrát. Jako tomu bylo minule, kdy dostaly gól od Sampdorie Janov. Utkání v přístavním městě nakonec skončilo dělbou bodů po remíze 2:2.

Jedním ze světlých bodů letošní Violy je mladý rychlík Cristian Tello. A jeho agent José Maria Orobitg jasně zdůrazňuje, že by hráč ve Florencii rád zůstal. "Cristian si zatím vede dobře a už několikrát vyhlásil, že má Fiorentinu moc rád a cítí se zde šťastný. Uvidíme, kam jeho kroky povedou, ale rozhodně by se nebránil setrvání. Doufám, že se Fiorentině podaří probojovat si cestu do pohárů,” dodal agent klienta osmého celku.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Sánchez, Gonzalo Rodriguez, Astori - Tello, Valero, Badelj, Milić - Bernardeschi, Saponara - Kalinić
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Barba, Pasqual - Krunić, Dioussè, Croce - El Kaddouri - Mčedlidze, Thiam
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.00 - 8.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Chievo Verona  (sobota 15:00)
O střed ligové tabulky ještě zabojují Cagliari a Chievo, v tuto chvíli sousedé v tabulce. O něco lepší formou se mohou pochlubit domácí, byť před vlastními fandy naposledy padli.

Na první pohled nezáživné utkání, ve kterém o nic moc už nejde. Jak Cagliari, tak i Chievo mají před sestupovými pozicemi dostatečný náskok a naopak lákavé evropské poháry jsou na míle vzdáleny. Na stadionu Sant'Elia se bude bojovat především o střed ligové tabulky.

Domácí si po celou sezonu udržují svůj standard, to znamená, že celkem pravidelně bodují. Poslední kolo před vlastním publikem se jim ale nevydařilo. Cagliari podlehlo Turínu 2:3 a nenavázalo tak na dobré výsledky s Laziem (0:0), respektive Palermem (3:1).

Nedařilo se ani Chievu, které dokonce prohrálo třetí zápas v řadě. Po Boloni a překvapivě Crotone prohrálo dle očekávání s Juventusem 0:2 a opustilo první polovinu tabulky.

Bohužel ani statistika vzájemných utkání diváky na tento zápas nenaláká. Obecně totiž padá velmi málo branek a například to, že se střelecky prosadily oba celky, se stalo před necelými šesti lety. Nezbývá než doufat, že tato smutná série co nejdříve skončí, koneckonců oba celky mohou hrát uvolněně, protože nic významnějšího v sázce není.

Jak Sardiňané, tak i Chievo budou postrádat několik svých opor. Kouč Rastelli nemůže počítat s Melchiorrim, Colombem, Dessenou a potrestaným Pisacanem. Chievo je na tom dokonce ještě hůře a do zápasu nezasáhnou Inglese, Gobbi, Sardo, Rigoni, Gamberini, Sorrentino a Frey.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Isla, Salamon, Bruno Alvés, Murru - Padoin, Tachtsidis, Ionita - Joao Pedro, Sau - Borriello
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Seculin - Izco, Dainelli, Cesar, Cacciatore - Castro, Radovanovič, Hetemaj - De Guzman - Pellissiér, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.46 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - FC Crotone  (sobota 15:00)
Crotone je zpátky ve hře. Nováček tohoto ročníku Serie A získal v posledních dvou kolech plný počet šesti bodů a na nesestupovou pozici rázem ztrácí jen tři body. A už po tomto kole může být ztráta smazána, je však potřeba splnit těžký úkol - zvítězit v Turíně nad Býky.

A to se povedlo jen Juventusu, jinak doma Granata výhradně neprohrává. Domácích ztrát má ale hodně, naposledy tu získalo bod za remízu 2:2 Udinese. Turín se spoléhá zejména na skvělou ofenzívu, takřka každý zápas, ve kterém Toro hraje, slibuje gólové hody.

Cíl dostat se do evropských pohárů už Siniša Mihajlovič asi nesplní, neboť z desátého místa ztrácí už příliš mnoho bodů. V tabulce ale hodlá skončit jak nejvýše to půjde, takže proti Crotone žádné podcenění nehrozí. Koneckonců už poslední výsledky Crotone to ani nedovolují.

Slavný Inter Milán by mohl vyprávět. Do Crotone přijížděl jako velký favorit a odjížděl s velkou ostudou. Nováček soutěže letos moc výher neposbíral a pro Inter to měla být jasná záležitost. Jenomže nebyla. Crotone senzačně zvítězilo 2:1 a poprvé v sezoně si připsalo dvě výhry v řadě. A byly to důležité výhry, protože rázem se ztráta na nesestupové pozice smrskla jen na tři body. Jinými slovy Crotone je právoplatně zpět v boji o záchranu.

Oba týmy se samozřejmě znají z prvního zápasu, který Toro ovládlo 2:0, a také z předchozího vzájemného působení v Serii B. Zde mělo mírněji navrch Crotone, jenž vyhrálo třikrát oproti dvěma vítězstvím soupeře.

Turín se musí obejít bez Iturbeho, Molinara, Castana, Obiho i vykartovaného Acquaha. Oproti tomu má Crotone velkou výhodu, protože jeho tým je kompletní.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Carlao, Moretti, Barreca - Benassi, Baselli - Falqué, Ljajič, Boyé - Belotti
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella - Rhoden, Crisetig, Barberis, Stoian - Trotta, Falcinelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.35 - 5.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
Atalanta jede do Říma sice trochu oslabena, ale ve Věčném městě se jí poměrně daří. Nyní navíc La Dea myslí na poháry. AS Řím by rádo upevnilo své postavení na druhém místě, jenže proti Atalantě už delší dobu body nesbíralo.

Už dohromady čtyři soutěžní zápasy a více než dva a půl roku AS trvá, než najde recept na obranu Atalanty v takovém měřítku, aby si odneslo tři body. Římané proti Atalantě vyhráli na své půdě naposled v polovině dubna 2014 a od té doby se krom dvou remíz dočkala dvou výher právě Atalanta. Která je navíc v letošní sezoně hodně příjemným překvapením ligové tabulky a velmi nepříjemným soupeřem.

Atalantě patří pátá příčka a trenér Gasperini s ní odvádí perfektní práci. Pokud by liga skončila nyní, šla by Atalanta do Evropské ligy, o čemž se jí před startem ligy ani nezdálo. Jenže ligy ještě nekončí a jen dva body za Atalantou je AC Milán, nyní již pod novým vedením. A jen o dva víc ztrácí na celek z Bergama rovněž druhý milánský tým, Inter. Atalanta si tak nemůže dovolit moc váhat.

Asi by jí to šlo mnohem lépe, kdyby jí nechyběla hlavní osobnost. Alejandro Papu Gómez táhne i přes vyšší věk v mladém kolektivu Atalantu vstříc zářivé budoucnosti a konečně z něj stal rozdílový fotbalista. Gómez vstřelil v této sezoně už 14 branek a přidává k nim také asistence pro další hráče Gasperiniho výběru. V minulém kole ale dostal další žlutou kartu v remízovém utkání se Sassuolem, takže proti AS nenastoupí.

A hodně ho to mrzí: "Cítím se hodně špatně, protože vím, že jsem oslabil svůj tým. Měl jsem si dávat větší pozor, navíc takhle těsně před koncem. Mrzí mě to, protože se nám teď docela dařilo a byli jsme sehraní. Navíc se mi na Stadio Olimpico vždycky dařilo. Věřím ale, že mě spoluhráči zastoupí, nakonec jsme jeden tým táhnoucí za jeden provaz a nikdo není nenahraditelný,” uvažuje někdejší hráč Catanie.

Je pravda, že Gómez ve Věčném městě bude Atalantě chybět vůbec poprvé. Jeho místo by nyní měl zaujmout zřejmě Mounier, který příliš šancí nedostával. AS Řím je v trochu lepší situaci, protože mu schází jen dlouhodobě zraněný Alessandro Florenzi. Menší potíže pak trápí Brazilce Emersona s De Rossim, naopak dohromady se dal Stephan El Shaarawy.

A právě ten bude velkou motivaci nastoupit. "Zažil jsem zatím kariéru plnou pádů a vzletů. Mám toho na svůj věk po stránce profesonálního fotbalisty už hodně za sebou. Teď se cítím dobře, třebaže nehraji pravidelně. Ale nechci to vzdát a naopak chci naplno využít každou šanci, kterou od trenéra Spallettiho dostanu. Chci udělat radost našim fanouškům, pomoct týmu ke zlepšení a ve zbytku sezony také hraji o pozvání do reprezentace,” uvědomuje si El Shaarawy.

Tomu se zatím nepodařilo v Římě naplno rozvinout svůj talent a stát se rozdílovým hráčem. Celé AS zatím v této sezoně naráží na různé limity, ať už zdravotní nebo psychologické. Už je venku z Coppa Italia na úkor Lazia, Lyon jej zase vyřadil z Evropské ligy. Zbývá tak již jen Serie A, což ale vzhledem k formě Juve a jeho náskoku nebude snadné. V minulém kole k tomu AS udělalo alespoň krok, když zvítězilo 3:0 nad Boloňou.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Fazio, Manolas, Mario Rui - Paredes, Strootman - Perotti, Nainggolan, Salah - Džeko
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Caldara, Toloi - Conti, Kessiè, Freuler, Zukanović - Kurtić - D’Alessandro, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.40 - 6.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Delfino Pescara - Juventus FC  (sobota 15:00)
Juventus Turín je v ohromné pohodě a kolem jeho hráčů vládne po nedávném překonání Barcelony zvláštní nálada. Možné únavy či podcenění se bude snažit využít Pescara, která však na posledním místě tabulky nemá mnoho trumfů v ruce.

Nemůže to být jednoznačnější duel. První Juventus Turín, čerstvý přemožitel Barcelony, jede na půdu Pescary. Ta je pro změnu posledním týmem tabulky, na svém kontě má jen 14 bodů a od pozic znamenajících záchranu jej dělí 9 bodů. Využít by Pescara kromě domácího prostředí mohla jedině možné únavy Juventusu, který má za sebou hodně náročné utkání.

V rámci čtvrtfinále Ligy mistrů totiž sehrál očekávané utkání s Barcelonou. A nevedl si vůbec špatně, protože blaugranas odjížděli z Turína zahanbení a především se třemi góly ve vlastní síti! Dvakrát se trefil mladý fenomén Paulo Dybala, přičemž v emotivním utkání Barcelona neprostřelila brankáře Buffona ani jednou! Juventus je na dobré cestě do další fáze, i když ho ještě čeká odveta na Camp Nou. Teď je však nutné naplno se ponořit do boje proti Pescaře.

V Serii A Juventus opět spolehlivě vládne, ale jeho náskok na pronásledovatele není příliš velký. Navíc Starou dámu ještě čeká utkání právě s druhým AS Řím, což by aktuálních šest bodů mohlo učinit ještě zajímavějším rozdílem. Klíčem k udržení prvního místa by mohlo být právě to, jak se Juventus bude stavět k menším soupeřům typu Pescary a jak zvládne šetřit síly.

Hodně optimismu má někdejší hráč Bianconeri Davide Baiocco, který v rozhovoru pro TuttoJuve zmínil: "Podle mého názoru Juventus nic nepodcení. Má vítěznou mentalitu, která odlišuje velké týmy od těch menších. K Pescaře se postaví stejně jako k Barceloně. Chci vyzdvihnout práci trenéra Allegriho, který navazuje na to, co zde vybudoval Antonio Conte a v některých ohledech přidal kus sebe, svou nadstavbu. Už není žádný rozdíl mezi nejlepšími kluby Evropy a současným Juventusem,” raduje se někdejší hráč.

Juventus má zraněného Pjacu a diskvalifikovaného Bonucciho, ale další větší komplikace jej zřejmě nečekají. Oddych bude nejspíš dopřán chorvatskému útočníkovi Mandžukićovi, do hry by se měl podívat bojovník Claudio Marchisio. V kádru domácí Pescary nenajdeme karetního hříšníka Bova, jinak by měl mít trenér Zdeněk Zeman volné pole působnosti.

Pescara se neustále snaží vybojovat si své místo na slunci a nespadnout. Moc se jí to ale zatím nedaří, navzdory úvodní výhře trenéra Zemana nad Janovem. Příval porážek ustal alespoň v poslední době a omezil se na dvě remízy s milánským AC a naposled s Empoli. V něm už Delfíni museli ukázat odolnost, protože od 9. minuty prohrávali. Naštěstí mají mladíka Caprariho, který v nouzi nejvyšší zasáhl a získal pro tým alespoň bod.

Pescara má v kádru hráče, který v Juventusu dlouho působil. Častého maroda a hvězdu Udinese, Simoneho Pepeho. A zkušený veterán před utkáním vzpomínal: "V Juventusu jsem zažil ty nejkrásnější chvíle. Především vzpomínám na trenéra Conteho, který pro mě byl opravdu skvělým učitelem a zároveň přítelem. Hodně mi toho dal a na stavu současného Juventusu má velký podíl. Pro mě to proto bude hodně emotivní utkání. Teď se nacházíme ve špatné situaci, ale nesmíme přestat věřit, že se zvládneme zachránit,” přemýšlí Pepe.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Fiorillo - Zampano, Campagnaro, Bovo, Biraghi - Coulibaly, Muntari, Memushaj - Benali, Bahebeck, Caprari
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Rugani, Asamoah - Marchisio, Pjanić - Cuadrado, Dybala, Sturaro - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.90 - 6.20 - 1.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - Bologna FC  (sobota 15:00)
Po debaklu v Miláně Palermo znovu vyměnilo trenéra a opět bude doufat, že se něco zlepší. Vrátit Sicilany zpět do hry o záchranu se pokusí nový kouč Diego Bortoluzzi. Při své premiéře přivítá Boloňu, která je sice mimo dosah sestupovým příčkám, ale její forma rovněž není dobrá.

Palermo pod Davidem Lópezem opravdu nemělo výsledky, ale to pod žádným dalším trenérem před ním, takže kolotoč započatý prezidentem Zamparinim opět pokračuje a to i pod novým prezidentem Paulem Baccaglinim. A aby toho nebylo málo, rezignoval i sportovní ředitel Nicola Salerno. Zdali tento krok přinese výsledky ukáže nejbližší čas, je ale jasné, že Palermo se tak jako tak řítí do Serie B.

Šance na záchranu ještě sice existuje, ale není velká. Zvláště pokud Sicilané budou pokračovat v tristních výsledcích jako doposud. Domácí nevyhráli osm zápasů v řadě, z toho sedmkrát prohráli, přičemž vždy inkasovali minimálně tři branky. Domácí zápas s Boloňou je možná úplně poslední šance, jak nepříznivý vývoj ještě zvrátit.

Boloňa je týmem, který je určitě k poražení. V březnu sice zaznamenala dvě výhry v řadě, ale následně dvě kola prohrála a nadále se plácá ve druhé polovině tabulky, s bezpečným odstupem před sestupovými pozicemi.

Domácím budou chybět Rajkovič, Embalo i karetní hříšník ze San Sira González. Boloňa je na tom v podstatě stejně, zranění do hry nepustí Helandera, Nagyho, Valenciu a Rizza.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Pošavec - Rispoli, Goldaniga, Sunjič, Pezzella - Henrique, Gazzi, Čočev - Salai, Néstorovski, Balogh
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Krafth, Maietta, Gastaldello, Masina - Taider, Pulgar, Džemaili - Verdi, Destro, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.24 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - SS Lazio  (sobota 15:00)
Římské Lazio čeká velmi obtížný výlet. Pro tři body se podle rozpisu musí v sobotu odpoledne vydat do Janova, což není jeho nejmilejší trasa. Svěřencům trenéra Inzaghiho se proti domácímu CFC delší dobu nedaří.

Mezi léty 2008 až 2011 Lazio Řím v Janově neprohrávalo a celkem se mu dařilo produkovat v náročném prostředí zajímavý fotbal. Od té doby ale kouzlo zmizelo a od roku 2010 na stadionu Marassi Lazio až dosud ještě nevyhrálo. Teď má příhodnou formu na to, aby se mu konečně zadařilo. Zatímco celek z hlavního města bojuje o poháry, Janov dlouhodobě strádá a bojí se o záchranu.

Pokud někdo kritizuje nějaký italský celek za téměř cirkusové jednání nebo frašku s trenéry, většinou musí skloňovat jméno Palerma či Maurizia Zampariniho. Ten je známý svým vyhazováním čerstvě najatých trenérů a opětovným najímaním stratégů, kterým třeba před pár dny ukončil smlouvu. K podobnému kroku však nyní sáhl také janovský celek.

Ten totiž jmenoval do funkce trenéra Ivana Juriće, který začal na lavičce CFC v letošní sezoně, ale v únoru jej po sérii devíti špatných výsledků v řadě vystřídal zkušenější Andrea Mandorlini. Ani někdejší lodivod Hellasu však na lavičce dlouho nevydržel a po čtyřech porážkách za sebou byl odvolán. Můžete jednou hádat, kdo že se vrací na jeho místo.

Ivan Jurić přebírá staronový tým na 16. místě Serie A a poté, co dostal ve dvou minulých duelech 8 branek. V tomto kalendářním roce se už s Laziem jednou utkal, ale pro Janov to nedopadlo moc dobře. V rámci osmifinále Coppa Italia prohrál 4:2 i přes dobrý první poločas. Pro Juriće to teď nebude moc jednoduché, neb postrádá hráče jako Cofie, Pinilla, Perin a Taarabt.

Lazio naopak v této sezoně zabralo a drží se na průběžném 4. místě hned za Neapolí, což znamená Evropskou ligu. Mohlo by být i výš, jenže v minulém kole a hodně atraktivnímn souboji nestačilo právě na Neapol, od níž dostalo tři branky. Lazio však slaví v těchto týdnech postup do finále Coppa Italia, kde narazí na Juventus. To je trofej, která by v případě jejího zisku mohla sezonu označit za úspěšnou.

Ve tři body proti Grifům doufá jedna z opor, Brazilec Felipe Anderson. "Minulé kolo se nám moc nepovedlo a víme, že ani v Janově jsme dlouho nezískali moc bodů. Ale i přes prohru s Neapolí jsme v dobrém rozpoložení a chceme v dalším kole vyhrát. Naším cílem zůstávají evropské poháry. Bude to náročné, protože na hráče vždycky změna trenéra hodně působí, ale věřím ve tři body,” dodal Anderson.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Munoz, Burdisso, Gentiletti - Lazović, Hiljemark, Veloso, Laxalt - Rigoni, Simeone, Palladino
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Basta, Hoedt, De Vrij, Radu - Parolo, Biglia, Milinković - Felipe Anderson, Immobile, Keita
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.85 - 4.20 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Sassuolo hostí v sobotu odpoledne Sampdorii v souboji dvou týmů, kterým minulé kolo přineslo jen bod. Teď by Sassuolo možná preferovalo janovskou půdu, protože na svém stadionu Sampdorii ještě nikdy v soutěžním klání neporazilo.

Od roku 2011 se oba týmy pravidelně potkávají. Nejprve v druhé nejvyšší lize a o dva roky později se setkaly poprvé také v Serii A. Ani jednou ale Sampdoria nejela ze Stadio Citta del Tricolore jako poražený tým. V minulém měření sil byla o trochu šťastnějším týmem, protože v Janově svého soka porazila těsně 3:2.

Nic tomu ale dlouho nenasvědčovalo a ještě 10 minut před koncem Sassuolo vedlo 2:0. Jenže pak zaúřadovala dvojice Fabio Quagliarella a Luis Muriel, což znamenalo mimo jiné penaltu v nastaveném čase a tři body pro domácí. Teď je v roli domácího týmu právě Sassuolo a tomu se moc nedaří. V minulém kole sice dokázalo zadržet Atalantu a remizovat s ní, ale dlouhodobě to s nedávno pohárovým účastníkem moc dobře nevypadá.

Sassuolo za posledních deset soutěžních duelů vyhrálo jen dvakrát a jeho forma nenalézá kontinuitu. To si uvědomuje i obránce Francesco Acerbi, který zmiňuje: "Jsme na 15. místě a to jsme si na začátku sezony úplně nepředstavovali. Ale jsme o zkušenost v pohárech bohatší a doufám, že si z toho vezmeme něco pro budoucnost. Teď je naším cílem dohrát v poklidu sezonu a skončit na co možná nejvyšší příčce. Pak se uvidí, kam zamíří moje kroky.”

Domácí trenér Eusebio Di Francesco nemá jednoduchou roli, protože se musí obejít bez hráčů jako Berardi, Gazzola, Magnanelli, Biondini a Defrel. Kompletní nebudou ani hosté, kteří přijedou bez dvojice zraněných pilířů Jacopa Saly a Luise Muriela. Alespoň forma může janovský celek těšit. V současné chvíli jsou Námořníci na solidním devátém místě a chtějí zamířit ještě výš.

Nedělá jim problém překvapit, jako se jim to povedlo například proti Interu Milán. Ze San Sira si minule odvezli všechny tři body přesto, že jako první se prosadil domácí bek Danilo D'Ambrosio. V minulém kole už tolik radosti Sampdoria neměla, protože ji o tři body připravil pouhou minutu před koncem mladý střelec Khouma Babacar z hostující Fiorentiny. Body se tak nakonec jen dělily.

K současné Sampdorii se minule vyjádřil někdejší brankář Fiorentiny Davide Balli, který v rozhovoru pro Radio Blu řekl: "Sampdoria je v dobrém slova smyslu agresivním týmem, který vás kdykoli překvapí. Zatím je to mladý tým, který sbírá zkušenosti stejně jako jeho trenér, ale při troše štěstí se bude neustále zlepšovat. Vyzdvihl bych brankáře Viviana, který je pro současnou Sampdorii nepostradatelným hráčem,” dodal veterán Balli.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Acerbi, Cannavaro, Peluso - Pellegrini, Aquilani, Duncan - Politano, Matri, Ragusa
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, Škriniar, Dodò - Barreto, Torreira, Linetty - Bruno Fernandes - Schick, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.60 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Velikonoční kolo Serie A zakončí večerní duel Neapole s Udinese a půjde o bitvu dvou týmů s vynikající formou. Zatímco u Parthenopei se to očekává, u Udine jde o milé překvapení. Dokáží svěřenci trenéra Luigiho Delneriho natáhnout sérii zápasů bez porážky na číslo šest, nebo pod Vesuvem favoritovi podlehnou?

Domácí v minulém kole demonstrovali svojí sílu, když zvítězili na horké půdě Lazia vysoko 3:0 a upevnili si třetí místo. Na druhou stranu jejich ztráta na druhý AS Řím zůstává nadále stejná, činí čtyři body, a tak musejí Parthenopei nadále vyhrávat a vyhrávat. Zatím to domácím nečiní vůbec žádné potíže a to ani v případě, kdy na San Paolo zavítá mistrovský Juventus. Neapol se Starou dámou sehrála dvě utkání a ani jednou neprohrála, ke vší smůle ale v lize remízou ztratila a v poháru vítězství 3:2 na konečný postup nestačilo.

Tak jako tak má Neapol úžasnou formu a i přes všechna fakta a okolnosti zůstává velkým favoritem. Jakákoliv bodová ztráta by byla považována za velkou senzaci. Také vzájemná bilance hovoří ve prospěch Neapole, která s Udine doma málokdy ztratila, naposledy před necelými sedmi lety, ale to Azzurri rozhodně nebyli tam, kde jsou nyní. Zebry už ale letos dokázaly zaskočit kdejaký tým, včetně Juventusu nebo AC Milán.

Sílu Zeber poznal v minulém kole i Janov, který prohrál 0:3. Udinese za posledních pět kol nasbíralo úctyhodných jedenáct bodů a přibližuje se horní polovině tabulky.

Trenér Maurizio Sarri může víceméně počítat s kompletním kádrem, tedy až na jedinou výjimku, kterou je Giaccherini. Oproti soupeři to ale nic neznamená. Do sestavy Zeber se sice vrací Jakub Jankto, ale Fofana, Faraoni, Gnoukouri i Samir zůstávají na marodce.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinič - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Angella, Felipe - Badu, Hallfredsson, Jankto - De Paul, Zapata, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.70 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC31252462:2077
2.AS Řím31232669:2671
3.SSC Neapol31207472:3367
4.SS Lazio31186752:3460
5.Atalanta Bergamo31185852:3459
6.AC Milán31176847:3357
7.Inter Milán311741057:3555
8.ACF Fiorentina311410749:3952
9.UC Sampdoria311291039:3745
10.Turín FC311111959:5244
11.Udinese Calcio311171341:4040
12.Chievo Verona311151535:4538
13.Cagliari Calcio311051641:6235
14.Bologna FC31971529:4634
15.US Sassuolo31951738:4932
16.Janov CFC31781630:5129
17.Empoli FC31581818:4923
18.FC Crotone31552125:5120
19.Città di Palermo31362225:6715
20.Delfino Pescara31282131:6814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (259)

Přidat komentář
andycek1

1. pro Treble!!!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Preco sa milanske derby hraje tak skoro? Vole, musim si do dat do archivu

Reagovat
jtbs

lebo o 15tej by ho nikto nepozeral

Reagovat
andycek1

Kvôli čínskym majiteľom

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez mi to napadlo...tvole taky slager sa ma hrat za tmy vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Preto, aby aziati mohli pozerať v normálnom čase O dva roky sa bude hrať "Derby della China" ráno o 8:30

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že ten důvod může být náboženský. Dneska se večer slaví největší křesťanský svátek a umím si představit, že po fotbale půjde většina Italů do kostela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Největší křesťanský svátek určitě není v sobotu, nýbrž je to Velikonoční neděle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako biela sobota je najvacsi krestansky sviatok ano?

Reagovat
Fabregas@ole

ano, zmrtvýchvstání

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem no,ja mam za najvacsi krestansky sviatok Velkonocnu nedelu...a to nie som veriaci, len to za najvacsi krestansky sviatok povazujem

Reagovat
Yzemi

správně a to bylo v neděli.

Reagovat
Eldarion

Donnarumma : Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio : Kucka, Sosa, Mati Fernandez : Suso, Bacca, Deulofeu

FORZA MILAN

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Inter Eterno Amore

Dúfam, že nastúpi Gaglia. Od toho podľa mňa bude závisieť náš dobrý výsledok.

Reagovat
Furia Ceca

Jsem zvědav, co dneska předevedeme. Jet do Pescary po tom, co jsme dali Barce trojku, to bude asi těžký se namotivovat. To nezachrání ani Zdenda Zeman!

Reagovat
Inter Eterno Amore

ako to písal Roberto Carlos ? ORA E PER SEMPRE FORZA INTERNAZIONALE ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda celý kolo v jednom dni,to tady už dlouho nebylo! Akorát to derby bych dal na večer, takový zápas patří pod světla!

Reagovat
Inter Eterno Amore

nebýva to tak náhodou na Veľkú noc stále ?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,jenom mě v novinách zmátlo,že Sport1 dává zítra živě AS-Atalanta...

Reagovat
Inter Eterno Amore

rozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kvůli tomu, že dnes v noci je vyvrcholení Velikonoc. Pro křesťany - katolíky, největší slavnost v roce, proto to dali na 15. Půjdou po fotbale domů a pak hurá do kostela.

Reagovat
Inter Eterno Amore

samozrejme, že je to preto .. Taliani sú silne kresťanskí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle všechno vim Mám italskou tv a od středy tam jede Papa a Velikonoce od rána do večera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Jak jsi dostal italskou tv? Taky bych o to stal, idealne internetovou. Poradis?

Reagovat
smazaný uživatel

No já to chytám jako volné stanice přes satelit,družice Hotbird. Je to celostátní Rai.

Přes internet ti bohužel moc neporadím,nějaké kanály jsou zde jako stream:

https://www.firstonetv.eu/Live/Italy

Na italský Sky tady chlapy nějaký rady dávali,ale už je to trošku dýl...

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Milánko nejako si fandíš

Reagovat
Largo

To je prece vyznam slova FANOUSEK, ne?

Reagovat
Coutinho10

sestava Interu.....dneska musej

https://pbs.twimg.com/media/C9cZLDwXgAAGq9b.jpg

Reagovat
CubONE

Nagatomo vs. Suso. Harakiri.

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast nema niekto pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Link ja zapas prosim...

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Montella má koule s Calabriou

Reagovat
panca

Už tam sedí cinkni:)

Reagovat
panca

Cinani:)

Reagovat
FORZAMILAN

My ti rozumíme, zkrátka špíny na obou stranách

Reagovat
smazaný uživatel

Kuco wtf. By sa mohol zobudit

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, šiltovku som ešte nevidel popravde

Reagovat
Panděvova ofina

Pokrývka hlavy 20. století, docela dost lidí jí nosí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Alberto Aquilani

Komu fandí Fognini ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fognini Interu, jeho zena AC.

Reagovat
Alberto Aquilani

ajaj, dnes asi nebude píchání Jeho som videl na tribune, Flaviu nie, asi ju nevzal, lyšiak jeden

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nosí na krku vždy prívesok MM ako Marco Materazzi

Reagovat
mato Kreator

Kucka

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože, ten Deulofeu (boha, jak sa píše) fakt neni špatný. Rýchly, vedenie lopty, aj sa vracia dozadu, ale on vôbec nevie, čo chce s tou loptou spraviť. Už mohol mať 2 góly.

Reagovat
mato Kreator

gool

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta. Orsato hral rukou ve vapne.

Reagovat
Panděvova ofina

Gaglia přehled

Reagovat
panca

Obránce málo důrazně a gólman taky asi mohl chytat

Reagovat
smazaný uživatel

From Kaká to Kuco

Reagovat
smazaný uživatel

From Kaká to Kuco

Reagovat
smazaný uživatel

Mds

Reagovat
PISTOLERO

Gooooool

AC je lepsi ale nejslabsi clanek maji dnes v brane

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi

Reagovat
GEGE

Klasika misto 0-2 tecem po takovem zebraku a jeste k tomu od takove gumy jako Candreva...gg

Reagovat
CubONE

Gigio bol hrozne postaveny. A Deu by obcas mohol aj nahrat.

Reagovat
GEGE

Nekolikrat nam zachranil prdel letos ale tech chyb nasekal taky hodne

Reagovat
CubONE

Jo jo, bohuzial.

Reagovat
CubONE

Kuco dnes od nas najhorsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se žlutou což je u něj dost problém.

Reagovat
Spalovač šancí

plus první gol jasně brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Do druheho polcasu musi ist dole. Uz aj zltu ma. Jak keby sa mu nechce dnes

Reagovat
Spalovač šancí

Kapitán

Reagovat
mato Kreator

gooool 2-0

Reagovat
Nuno čomes

MAURO MAURO MAURO ICARDIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďte dál kluci ,dejte si góla ze všeho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alberto Aquilani

Tá mladá obrana AC si to vôbec nedáva... Zapata je z nich ešte ten najlepší

Reagovat
Hachim Mastour

Maoio najlepší útočník kurva !

Reagovat
smazaný uživatel

Musime pridat. Braneni tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

: inter-ac twl i league one ma větši kvalitu než tohle taliansky davno prodany derby

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

prodané derby Oba týmy bojují o učast v pohárech a prodané derby ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

v ty italsky žumpě je vsechno mozny i prodany derby

Reagovat
CubONE

Taketo prispevky nikdy nepochopim, preco mas potrebu nam to tu pisat?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to malé děcko

Reagovat
smazaný uživatel

Jen další nýmand, kterej má ve všem jasno

Reagovat
Furia Ceca

Protože má blbou práci, málo peněz a fandí Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přepni si to hraje ti Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa divaj na LO

Reagovat
smazaný uživatel

očividne, ked si radšej sledoval derby než svoje slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Od nas o dost horsi vykon nez v prvom derby a paradoxne vyhravame 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

ze by to bylo zaplaceny?

Reagovat
Dejwa

Hrajem jaksi divně, ale účelně..Tak nějak si to asi Pioli představoval i s Římem, ale ti jsou vzadu trošku jinde no, než aby jim tam 3-4 hráči dělali cirkus..jen to neposrat.. FORZA INTER!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Neposrať to !

Reagovat
Alberto Aquilani

Dosť som sa bál, keď už na to kuká toľko ľudí, že to bude prúser, ale veľmi dobrý polčas. AC paradoxne lepšie, ale ako som písal, Deulofeu vôbec nevie, čo chce s tou loptou urobiť. Navyše, v predu je do hry úplne nemožný Bacca. Ten človek sa prvý a posledný krát dotkol lopty v 3. minúte, ked prestrelil bránu.

Prvý gól by som na Donnarummu vôbec nezhadzoval, toto su pre brankára možno najťažšie situácie. De Sciglio bránil opäť veľmi zle a pri druhom góle koho bránil Romagnoli nevie ani on sám. AC sa podla mna nevzdá a pôjdu do toho hodne ostro aj v 2. polčase. Candreva dal svoj najlepší polčas v Interi, nie?

Reagovat
Dejwa

Taky bych to tak viděl s Candrevou

Reagovat
10

dobrej poločas? a já si celou dobu říkal, že jsou Číňani naštěstí šikmovoký...

Reagovat
Alberto Aquilani

čo sa tvojmu profesionálnemu oku nezdá?

Reagovat
10

nic kvalitního jsem v tom fotbale neviděl, spíš hodně chyb a špatných řešení

Reagovat
Eldarion

Nebol tam čierno biely dres a Dybala na zemi

Reagovat
Eldarion

Inter v prvom derby prvý polčas lepší a paradoxne sme vyhrávali dnes to isté ale naopak

Reagovat
Coutinho10

parada...je do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý 0:2 o poločase nejlepší možný výsledek

Reagovat
Inter Eterno Amore

Candreva má žltú stiahol by som ho a dal tam Barbosu .. aj keď podľa mňa pôjde Eder, potom Rodrigo a možno Bañega

Reagovat
smazaný uživatel

Gagliardini je skvělej.

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Furia Ceca

To byl pro Inter kauf desetiletí.

Reagovat
Panděvova ofina

Smutný, že to bylo docela na blind

Reagovat
Yanek

Inter dá z brejku brzo třetí. Deulofeu měl dát minimálně jeden gól z toho tlaku na začátku, teď už to půjde těžko.

Reagovat
Dejwa

Deulofeu hlavně jak se furt tváří a rozhazuje rukama je na facku..

Reagovat
Panděvova ofina

Paličič

Reagovat
Coutinho10

twl Perisic skodaaa...

Reagovat
Alberto Aquilani

Romagnoli to teraz spravil super... Bacca stále nemožný

Reagovat
Dejwa

Nějak nám odchází střed, měl by to někým vyztužit..

Reagovat
10

Deulofeau nemůže hrát nalevo, tam má vždycky několik možností řešení. Napravo hraje jednoduše, uvolní se a centruje, což je pro jeho herní inteligenci naprostý maximum. Nechápu, proč má AC pro tyhle typy hráčů poslední dobou takovou slabost...

Reagovat
Panděvova ofina

maximum

Reagovat
Yanek

To není o slabosti, ale o možnostech. Suso může hrát v tomhle systému jedině nalevo, momentálně se to celkem pochopitelně staví okolo něj.

Reagovat
10

Suso se s ním nedostává tolik do hry, těžiště hry se stahuje na druhou stranu, když není Bonaventura, tak by se mi tam asi víc líbil Mati, kterej to hrál ve Villarrealu

Reagovat
GEGE

Ted po tom presunu napravo zajebal uplne kazdy balon...u neho je to tezko to je proste bily Niang...

Reagovat
10

tak byl tam minimálně efektivnější, což zase tak těžký není...bílej Niang sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu je skvely. Dobry tah od Ac ze mu dali sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso je moc lenivy a frustrovany. Keby viac pracoval pozitivnejsie myslel bol by svetova hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus: 4-2-3-1... Neto; Lichtsteiner, Barzagli, Rugani, Asamoah; Pjanic, Marchisio; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain. Rugani, Asamoach

Reagovat
10

dost nahovno, že musíme dohrát sezonu se stejnou ofenzivou, protože tam nemáme jedinou alternativu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s ofenzívou souhlasím. Mohl zkusit někoho z primavery, ale na to bohužel Allegri nemá.

Reagovat
Dejwa

Bych blil z toho jak zase "kontrolujeme" vedení a závěr zápasu.. tohle jestli nezmění tak nikdy nebudeme hrát o špici

Reagovat
smazaný uživatel

AC zaslouženě...to je na facku co hrajem

Reagovat
CubONE

No vyrovnat v nastaveni pls.

Reagovat
CubONE

Tak az po nastaveni.

Reagovat
Panděvova ofina

Klasika

Reagovat
M11

Claudio 250.zapas v SA za Juve

Reagovat
CubONE

Joooooo

Reagovat
Pipo123

Reagovat
GEGE

RETEEEEEEEEEEEEEEEE

ZAPAGOOOOOOOL

Reagovat
Dejwa

Zaslouženě, druhej poločas humus..

Reagovat
Inter Eterno Amore

štípali ma oči ..ešte prvých 5 min aspoň nejaké brejky sme mali a potom už strašné hovno

Reagovat
Dejwa

Od 60. minuty jsme přestali hrát a Pioli to pak bohužel úplně zajebal střídáním Murilla místo toho aby tam poslal dalšího záložníka..Škoda že se Medel nepresunul na DM a stal mezi Mirandou a Murillem aby se pomocí něj odrazili výš nebo co já vím..

Reagovat
smazaný uživatel

Wooooo

Reagovat
Ragazzo d'oro

JOOOOOOO

Reagovat
10

Reagovat
M11

Peklo

Reagovat
Yanek

YES! INTER MERDA

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Ctjbeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzene vyrovnanie pre AC

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře rozhodčí. Ukázal jim na hodinkách, že to byl nejen gol, ale že byl i po nastaveném času

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas nekonci uplynutim nadstaveneho casu, ale hvizdom rozhodcu. Nadstsvenie je iba orientacne

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Milan.B

ved 2 minuty len striedali.... dobre ze nechal hrat

Reagovat
Spalovač šancí

ale vždyť já to vůbec nekritizuji ...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Panděvova ofina

Čurá.i debilní, prosrali si to sami , idioti

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
cresposuper

Pioli to posral striedanim Murilla za Maria..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Mrvinho

FORZA MILAN

Jinak ten čas

Reagovat
smazaný uživatel

co k tomu říct??jen že v Evropských pohárech nemáme co dělat ...takže snad to Lazio a Bergamo udrží AC zaslouženě za druhý poločas....

Reagovat
Coutinho10

twl...takhle to zesrat

Reagovat
sansiro

FORZA MILAN!!!

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie! Inter z predeslych let je zpet nasazeni neexistuje obrana nefunguje. Prvni polocas byla jen nahoda ac nehralo nijak zle ale druhy polocas tak v tom se inter ukazal v pravem svetle.Sorry ale marie kolik ze stal ten je v haji nema ani na palermo.Pokud bude icardi dale kapitan pujde to do kytek at uz ho nekdo koupi nemuzu ho vystat takyvy necharakterni clovek nemuze byt kapitan. Musi odejit hodne hracu vcetne trenera nema na to je to vul.

Reagovat
sinter

s tym trenerom suhlas, uz to zacina byt ako v laziu , posledne zapasy total prekauč

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naprosto zasloužený vyrovnání, Inter druhý poločas šílený výkon. Vyrovnání v takovém čase ideální facka za to polehávání při každý sebemenší možnosti.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Airus

Captain Claudio A Ruga samozřejmě

Reagovat
Airus

Pescara okamžitě lepší než Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uff. Skvely start Esteze to islo do stredu brany, lebo prehravat v Pescare po 8 sekundach by bola sila

Reagovat
Furia Ceca

Co se stalo? Nemohl jsem najít stream a zmeškal jsem úvod.

Reagovat
Airus

Reagovat
M11

uz asi jenom tak 6. zakrok po odehrani

Reagovat
mato Kreator

ooo Juan a gonzalo pekne

Reagovat
M11

HIGUAIN !!! pekne Cuadrado

Reagovat
Airus

Hezky Superstar Juan

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado krásne

Reagovat
10

Juan

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadraro + Higuaín

Reagovat
10

Kurtić

Reagovat
Pettirosso

Conti v lete je spolu se Spinazzolou musime privest

Reagovat
Furia Ceca

GONZALOOOOOOOOOOOOOOOO

Ale Cuadrado dobře!

Reagovat
mato Kreator

rugaaani

Reagovat
Mr.Jindros

Atalanta udržet!

Reagovat
M11

HIGUAIN !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Cuadrado hraje nějak dobře poslední zápasy.

Reagovat
10

poslední měsíce hraje super, to musím uznat i já jako jeho velký kritik maká dozadu, nevymýšlí kktiny, hraje přímočaře...jen tak dál

Reagovat
M11

Reagovat
Furia Ceca

Tak myslím, že nikdo nepochyboval, že by na to fotbalově neměl. U něj je to otázka přístupu. Kdyby nebyl tak často v tom svým Reggae módu, tak by se klidně mohl měřit s nejlepšíma hráčema na světě.

Ale jinak nás poslední dobou táhne těma svýma chytrýma klíčovýma přihrávkama. Navíc je fajn, že on umí i těžký zápasy LM - viz loni proti Bayernu nebo letos proti Lyonu.

Reagovat
10

možná by si spíš měl něco šetřit na Nou Camp

Reagovat
Furia Ceca

Nedělám si moc iluze, že tam něco trefí... Holt Dybala to jistí.

Reagovat
Pettirosso

Spis naopak proti Barce si to setril na Pescaru

Reagovat
Furia Ceca

Chtělo by to zpátky Moratu, aby to bylo pojištěný ze všech stran a úhlů.

Reagovat
smazaný uživatel

GONZALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Reagovat
Furia Ceca

PIPITA!

Reagovat
mato Kreator

ten pohlad na rozhodcu ze odpiskal polcas

Reagovat
Alberto Aquilani

Úplne brilantný výkon ty vole :zed: Hráme úplne rovnakú sračku, ako v Bologni, s tým rozdielom, že Atalanta nie je Bologna, nedá si dať hlúpe góly, a naopak, ešte nejaký dajú.

Tento náš futbal je v tejto fázy sezóny jedna veľká, nepresná, nekvalitná nuda. Spalletti musí spraviť niečo s tou zálohou, ale ako ho poznáme, jeho zmena bude, že tam dá Peresa, a budeme to zas silou mocou pchať cez krídla, ktoré má Atalanta dobre poriešené.

Vôbec, vôbec ale vôbec ma nebaví Džeko. IMO by mal nastupovať teraz až z lavičky, ako som už písal. A Kev je zas po repre zraze ako dedinský futbalista, to je príšerné čo hrá. Čoho sa Spalletti bojí s Grenierom?

Reagovat
Pipo123

AS a Fiore otočka kurva

Reagovat
Alberto Aquilani

díky bratku Forza Lazio

Reagovat
10

ty kur°a prodejná

Reagovat
Pipo123

Prachy nepustia kurva

Reagovat
mato Kreator

nemas podavas kkotiny

Reagovat
Pipo123

Najhorší polčas za celú sezónu, hráči sa vôbec nesnažia, ako keby ich tá prehra proti Neapolu zbavila nejakých ambícii, len sa tam všetci prechádzajú, fakt katastrofa, snad ich Simone preberie o prestávke

Reagovat
mato Kreator

Rincon

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
M11

Muntari redka

Reagovat
10

Muntari pořád stejná mr°ka...

Reagovat
Alberto Aquilani

Lol, Peres, mohol by som robiť Spalovi asistenta

Reagovat
10

nebo to po něm rovnou převzít

Reagovat
Mr.Jindros

Dybala měl jít o půli dolů sakra.

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, doufám, že nám Muntari toho Dybalu zranil před Barcelonou, kokot zkurvenej!

Reagovat
M11

dela si prdel dalsi humus bez druhe zlute

Reagovat
Furia Ceca

Uff... Ještě že tak. Maximálně do 60. minuty a pak ho dej raději dolů, Maxi!

Reagovat
Furia Ceca

A doprdele...

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, keby Džeko prišiel v 2. polčase, o nič by sme neprišli

Reagovat
Pipo123

Ako to vyzerá, dáte na 2:1 ?

Reagovat
Alberto Aquilani

pohodáááá

Reagovat
10

11 hráčů na lavičce...do ofenzivy 0, ani ten Kean tam není dneska

Reagovat
Airus

yep... to byla jenom otázka času

Reagovat
10

pak tady zase někdo bude psát, jak Dybala simuluje a furt padá...když na něj je 30 faulů za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze nic vazne a bude z toho iba modrina Sudi Muntari a aj ten druhy tmavy mali byt uz von

Reagovat
Hans82

Kurva kolik ta Barca tem pojebanym delfinum dali penez aby nam co nejvic hracu zranili

Reagovat
Pipo123

Hart ty jeblá pičovina, najhorší brankár v histórii Serie A, ďalší jeho gól skurvný kokot

Reagovat
10

já věděl, že toho Juana nemám chválit

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam asi od 60. minuty a jeho uspesnost byla presne 0%

Reagovat
10

jo, přesně v tý době jsem ho asi poprvé v životě pochválil

Reagovat
M11

Reagovat
mato Kreator

Bergamo

Reagovat
Pospovič

AS jim to dost ulehčilo, katastrofální výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes otrasný výkon a Spall ešte väčší umelec na lavičke keď nepotrebuje celý zápas striedať. Po prvom polčase by som troch hráčov stiahol. Totti za pár minút dal viac nebezpečnejších prihrávok ako Perroti so Strootmanom za celý zápas. Strootman patrí momentálne na lavičku, záloha stagnuje, nebehavý hráči okrem Naingolana. Nuda a veľká nuda bez nápadu. Od novej sezóny to chce posilniť hlavne zálohu inak to zase skončí ako každý rok bez hocijakej trofeje.

Reagovat
olis

Hamsik: "It's the best season of my career, I owe so much to a Sarri and the team. We have played the most beautiful football in Europe. In certain performances the quality of our football has been unquestionable. This is a team where we can play fantastically, for a club that De Laurentiis keeps among the best. And that's where we want to stay. The Neapolitans? One of a kind, they're the best".

pri takychto rozhovoroch sa ukaze ako je na tom hrac co sa tyka ludskych kvalit, Marek ktory je tam uz dlhe roky dakuje Sarrimu a timu a vsetko bere s pokorou, taky Insigne by to otocil presne naopak a zacal by vyskakovat ze mu maju byt vsetci vdacny ze tam este je...

Grande Marekiaro

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Shick dá gol už aj ked nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Schick

Reagovat
Furia Ceca

Schick dal gól rukou ne?

Reagovat
Venny

Byl to obličej bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten obličej si chránil rukama, takže ano, dal gól rukou.

Reagovat
Venny

Koukal jsem teď ze záznamu a fakt to byla ruka

Reagovat
smazaný uživatel

*Boží ruka

Reagovat
Furia Ceca

Tak nakonec gól připsán Silvestremu.

Reagovat
Furia Ceca

...ale ve Fantě ho Schickovi připsali, tak to je docela paradox.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohol byť, nakoniec to určite daju Shickovi však to jasne tečoval.

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
REPLIKATOR

Schick geniálně

Reagovat
Pinturicchio

Páťa

Reagovat
One-Real

Ještě jeden bych potřeboval.

Reagovat
Pinturicchio

Škoda.

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinic; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. A disp.: Rafael, Sepe, Giaccherini, Maggio, Maksimovic, Zielinski, Chiriches, Rog, Ghoulam, Pavoletti, Diawara, Milik. All. Sarri

UDINESE (4-3-3): Karnezis; Widmer, Danilo, Hertaux, Adnan; Badu, Hallfredsson, Jankto; De Paul, Zapata, Thereau. All. Delneri

Forza Napoli!

Reagovat
olis

Gli avvocati di Mertens sono al San Paolo.

Incontro positivo col Napoli. Dries ribadisce che vuole restare.

pls

Reagovat
olis

Drieeeeeeeeeeeeees, Jorginho sa tiez vracia do formy

Reagovat
olis

Allan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele