Serie A - preview 31. kola

29.03.2014, 09:44, aktualizováno 31.03.2014, 08:57
Previews
Inter ještě čekají tvrdé boje o pohárové příčky, nerazzurri potřebují uspět na hřišti Livorna. Stejný cíl ale mají i domácí, kteří řeší sestupové starosti. Ve druhém pondělním utkání změří síly Udinese s poslední Catanií. Hosté nyní na záchranu ztrácejí šest bodů.
Udinese Calcio - Calcio Catania  (pondělí 19:00)
Catania nutně musí začít vyhrávat, pokud se chce dostat do bezpečí mimo pásmo sestupu. Důležitý krok směrem ke splnění tohoto cíle by svěřenci Rolanda Marana mohli udělat proti Udinese, kterému se jistota záchrany také ještě vyhýbá.

Osm zápasů má Catania na to, aby se zachránila. Nečeká ji však snadná práce, protože zatím sídlí na poslední příčce. Situace na konci tabulky je však vzácně vyrovnaná a Slonům stále ještě nějaká naděje zbývá. Výrazný impuls by mohla představovat případná výhra na Stadio Friuli. Domácí Zebry jsou daleko za tím týmem, který ještě nedávno bojoval o účast v evropských soutěžích a nyní musí hrát alespoň o klidnější závěr sezony.

V posledním utkání na milánské půdě na sebe narazily týmy Udinese a Interu, ale ani jednomu z nich se nepovedlo dostat míč za záda brankáře regulérní cestou. Napínavý duel tedy skončil bezbrankovou remízou a zejména pro Zebry se jedná o důležitý a pozitivní výsledek. Nevím, jak by věci dopadly, kdyby mezi třemi tyčemi Udinese nestál mladík Simone Scuffet, který několikrát vytáhl perfektní zákroky a tím soupeře připravil o výhru. Talentovaný brankář podává na svůj věk skvělé výkony a právem uvízl v hledáčku několika předních italských klubů. Mimo jiné se o něj budou přetahovat Juventus s AS Řím, neboť oba celky čeká v budoucnosti přemýšlení o novém brankáři.

Ve věku pouhých sedmnácti let se Scuffetovi dostává chvály ze všech stran a nešetří jí ani trenér Francesco Gudolín. Ten po utkání s Nerazzurri vyzdvihl výkon mladého strážce brány a řekl: "Doufáme, že se mu podaří dál se vyvíjet v klidu, protože zatím předvádí velmi dobré výkony. Má všechno, co potřebuje, aby se stal skvělým brankářem i pro národní tým. Teď jsme původně chtěli mít asi o pět bodů víc, což by nám umožnilo přiblížit se k pohárům, ale prostě nám to nevyšlo," uvědomuje si trenér Guidolín.

Udinese dělá největší problém střílení branek, protože Antonio Di Natale, který si v této pozici obvykle vždy věděl rady, již není nejmladší a také ho provází zranění. V týmu není nikdo Di Nataleho formátu, který by byl schopen pravidelně střílet góly. Na těsnou výhru nad nováčkem ze Sassuola, kterou mimochodem zařídil právě "Toto", navázal Guidolinův tým jen remízou s Interem a dál pokračuje ve ztrácení důležitých bodů. Chytí se proti posledním Slonům?

Catania zřejmě dopadne jako poslední tým, protože ani souboje s přímými rivaly o záchranu se jí nepovedly. Prohrála svůj boj s Chievem Verona i podobně ohroženým Sassuolem. Minulé utkání sice z hlediska herního obrazu patřilo k těm lepším, ale přesto si všechny tři body Neapol v klidu pohlídala. Dobrou zprávou pro trenéra Rolanda Marana by mohl být návrat uzdravených Nicolase Spolliho, Sergia Almirona a Alberta Frisona.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Widmer, Badu, Pinzi, Pereyra, Gabriel Silva - Fernandes - Di Natale
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Bellusci, Gyömber, Legrottaglie - Peruzzi, Izco, Lodi, Rinaudo, Monzón - Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - Inter Milán  (pondělí 21:00)
Občas se může zdát, jako by Inter Milán po kvalifikaci do evropských pohárů ani netoužil. Marní jednu příležitost za druhou a úchvatné momenty střídá s chvílemi zcela nevýraznými. O šok se bude nyní pokoušet nováček ligy, který se v Livornu s Interem Milán utká.

Proti Atalantě toho Inter spálil hrozně moc. Do šancí se sice svěřenci trenéra Waltera Mazzarriho dostávali, ale proměnit je - to už bylo horší. S Orobici je na domácím trávníku čekal velmi náročný duel, který nakonec milánský tým nezvládl a všechny body odevzdal soupeři. Na gól Giacoma Bonaventury sice ještě Mauro Icardi odpověděl, ale druhý zásah Bonaventury již zůstal bez odezvy.

A lepší to nebylo ani v minulém kole proti Udinese. Druhé představení Nerazzurri před vlastními fanoušky tentokrát nepřineslo ani jednu branku, což někteří z nich špatně nesou. Ambiciózní tým tím riskuje, že se mu pátá pozice vzdálí a třeba taková Parma si na ni dělá zálusk. Změna mezi pátým a šestým celkem by nemusela být vůbec nereálná, protože Ducali mají zápas k dobru a ztrácí jen jediný bod! I proto musí Inter znovu nalézt cestu k vítězství, chce-li tuto sezonu transformace považovat za alespoň trochu úspěšnou.

Do čela tradičního klubu zasedl indonéský obchodník Erick Thohir, který se z Interu bude snažit v průběhu následujících let udělat vlajkovou loď italského calcia, finančně zajištěnou a vyhrávající mašinu. Možná se nyní tifosi zaměřují spíše na budoucnost, ale ani přítomnost není radno podceňovat. A ta, které byl Thohir při posledním utkání svědkem, jej asi příliš nepotěšila. Vize Interu, který opět dobývá Evropu, nenechává žádného jeho fanouška chladným a prohlášení nového vlastníka naznačuje, že můžeme návrat mezi elitu očekávat v průběhu léta.

"Potřebujeme velká jména. Přivedli jsme Nemanju Vidiće, ale to je jen začátek. Samozřejmě mě napadají konkrétní jména dalších hráčů, které obdivuji, mimo jiné to jsou Fernando Torres nebo Edin Džeko. Pracujeme na posilách již nyní a věřím, že přivedeme skvělé hráče," naznačil prezident před poslední návštěvou Milána.

Livorno se strachuje o záchranu. Klesli totiž až za Bolognu na osmnáctou, tedy sestupovou příčku. Prohra za prohrou snesla Amaranto až do pásma sestupu, ze kterého se teď bude špatně dostávat. Tím spíše, že poslední výhra Livorna se datuje právě k zápasu s Bolognou. Ani ten jim totiž nezaručil vyšší příčky. A kromě toho v posledních deseti utkáních Livorno zvítězilo jen třikrát. Především se trenérovi Di Carlovi nezamlouvá útočná složka. I přes rotaci jeho hráčů se nedaří najít správného střelce, který by byl schopen vystřílet Livornu záchranu. Před sezonou se hodně očekávalo od Paulinha, postupně se k němu přidal také talentovaný Innocent Emeghara. Ani jednomu z nich se příliš nedaří. Napraví si reputaci proti slavnému Interu Milán?
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Ceccherini, Emerson, Castellini - Mbaye, Benassi, Biagianti, Greco, Mesbah - Siligardi, Paulinho
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Rolando, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Guarín, Cambiasso, Hernanes, Nagatomo - Palacio, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.50 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - AS Řím  (neděle 12:30)
Po dvanácté hodině odpolední se na Cittá del Tricolore představí druhý AS Řím s jasným cílem zvítězit a upevnit si druhé místo. Sassuolo by nemělo představovat vážnější problém, ale jeho nedávný zápas s AC Milán přeci jenom varuje, navíc domácí US bojují o záchranu a každý bod má pro ně cenu zlata.

Nedaří se a nedaří. Sassuolo stále nemůže najít vítěznou formu a i nadále zůstává na sestupových příčkách. Nedávno si sice Neroverdi přivezli bod z Boloni a následně porazili Catanii, ale pak přišli opět jen porážky - od Udinese a naposledy doma se Sampdorií Janov. Zvláště v domácím prostředí porážka hodně mrzela, ale nutno podotknout, že Sampdoria byla lepším týmem a tři body si zasloužila.

Sassuolo by v tomto kole rádo zopakovalo něco, co se jim povedlo počátkem listopadu loňského roku. Tehda na Stadio Olimpico bylo jasným outsiderem, přesto velmi překvapivě vyválčilo bod za remízu 1:1. Ve čtvrté minutě nastavení ho pro Neroverdi vystřílel Domenico Berardi.

AS Řím dal okamžitě zapomenout na porážku od Neapole a v následujících třech kolech vyhrál. Doma přestřílel Udinese, pohodlně vyhrál na Chievu a v posledním kole udolal FC Turín 2:1. Středeční vítězství se ale nerodilo vůbec lehce, o zisku třech bodů pro Vlky rozhodl až v nastaveném čase Alessandro Florenzi. Římanům patří v lize stále druhé místo s velkou ztrátou na vedoucí Juventus. Hlavní úkol Garcíových svěřenců je ale druhý flek udržet a kvalifikovat se přímo do základních skupin Ligy mistrů.

Velkým problémem nováčka je početná marodka. Kouč Di Francesco i jeho předchůdce Malesani nemohli vždy nasadit to nejsilnější, spíše naopak. A situace není jiná ani pro toto kolo. Zraněno je celkem deset hráčů! Jmenovitě Cannavaro, Alexe, Acerbi, Brighi, Antei, Manfredini, Marrone, Pucino, Sansone a Floro Flores. Oproti dvěma zraněným hráčům Říma (Balzaretti, Strootman) to vypadá skoro apokalypticky.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Gazzola, Mendes, Ariaudo, Longhi - Biondini, Magnanelli, Missiroli - Zaza, Floccari, Berardi
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castan, Romagnoli - De Rossi, Nainggolan - Destro, Pjanič, Gervinho - Totti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 4.00 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Parma FC  (neděle 15:00)
Fotbalisté Parmy přišli o dlouhou neporazitelnost a klubový rekord už tak nevylepší. Na porážku od Juventusu však chtějí co nejrychleji zapomenout, v tomto kole je totiž čeká přímá konfrontace o evropské poháry na půdě Lazia Řím.

Lazio trápí herní nevyrovnanost a důsledkem toho okupuje až osmé místo tabulky. Biancocelesti po remíze s Milánem prohráli na půdě Janova a nyní mají co napravovat. Každopádně ztráta na EL činí stále jen pět bodů, proto je utkání s Parmou nesmírně důležité. Římský celek má v této sezoně s Parmou dobrou bilanci. Po remíze 1:1 na Ennio Tardini jí dokázal vyřadit z italského poháru po výsledku 2:1. Tehdy ale nebyli Ducali v takové formě, v jaké se nacházejí nyní.

Každý příběh jednou končí a ani neporazitelnost Parmy nemohla trvat věčně, zvláště když se Ducali v minulém kole představili na hřišti vedoucího Juventusu. Porážka 2:1 ale pro Donadoniho svěřence zas tak moc neznamená. Parma je stále na šestém místě, které znamená kvalifikaci o Evropskou ligu a navíc má utkání k dobru.

Edy Reja musí oželet starty Edersona, Biglii, Diase, Cianiho a Ledesmy. Absence zkušeného argentinského záložníka je rozhodně největší ztrátou, která se bude jen těžko nahrazovat. Na druhou stranu se ale vrací kanonýr Miroslav Klose, který v útoku hodně citelně chyběl. Parma je na tom obdobně. Zdravotní problémy mají Gargano, Vergara, Pozzi, Munari a Rossini. Za faul loktem v minulém kole byl potrestán Amauri.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Novaretti, Radu - Gonzalez, Onazi, Lulič- Candreva, Klose, Keita
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli - Molinaro, Acquah, Marchionni, Parolo - Biabiany, Cassano, Schelotto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hellas Verona - Janov CFC  (neděle 15:00)
Trápící se Hellas se pokusí zlomit výsledkové prokletí doma s Janovem. Mandorliniho svěřenci se propadají tabulkou, doma už nedokázali vyhrát přes tři měsíce, skórovat se jim pak nepovedlo 495 minut!

Jaký to rozdíl mezi první polovinou sezony, ve kterých si Hellas "nahrabal" velkou část svých bodů. Cílem Hellasu bylo vždy získat 40 bodů, což se s předstihem podařilo, ale od té doby jako by na Bentegodi panovalo přílišné uspokojení. Přitom to není tak dávno, co nováček soutěže okupoval místa zaručující Evropskou ligu. Hellas má samozřejmě stále šanci na pohárovou Evropu, ale vzhledem k aktuální formě a starostem to nevypadá příliš reálně. Navíc ze zadních pozice se před Hellas tlačí Turín, Milán nebo právě FC Janov.

Špatné výsledky přicházejí ruku v ruce s mizernou koncovkou hráčů. Hellas nevstřelil branku už 495 minut, což je na tým, ještě nedávno se pohybující v popředí ligové tabulky, velký problém. V kádru je sice obávaný kanonýr Luca Toni, ale i jemu jak se zdá zvlhnul střelný prach. Mandorliniho svěřenci ale nemají problém s vytvářením šancí. Například v onom památném zápase na Sampdorii Janov si jich vypracovali spousty a jenom sám Toni mohl hned několikrát skórovat. Každopdáně zápasy se Sampdorií a Cagliari jsou již minulostí. Nováček soutěže se musí dívat dopředu a pokud možno co nejdříve vstřelit branku a získat pozitivní výsledek, nejlépe hned proti Janovu.

Grifové mají v této sezoně nepředvídatelnou formu a současné třinácté místo je i pro ně velkým zklamáním. Janovští přitom dokáží sehrát vyrovnanou partii naprosto s kýmkoliv, ale podobně jako u Milána chybí výsledková konstantnost. Jak jinak si vysvětlit porážku na Chievu a jen o čtrnáct dní později remízu na Parmě a výhru nad Laziem.

Domácí se musejí obejít bez Gomeze a vykartovaného Romula. Zbytek je Mandorlinimu připraven pomoci. Na druhé straně si trenér Gasperini musí lámat hlavu, koho že to nasadí místo zraněných Matuzalema, Donnarummy, Vršaljka, Antoniniho a Kucky. Aby toho nebylo málo, tak karetní trest do hry nepustí Portanovu.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Moras, Maietta, Agostini - Sala, Donadel, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Marquinho
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - De Maio, Burdisso, Marchese - Motta, Sturaro, Bertolacci, Cofie, Antonelli - Sculli, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Doria již dlouhou dobu Fialky neporazila, naposledy se ze tří bodů radovala před čtyřmi lety. Teď by ráda tuto statistiku napravila a má k tomu ideální příležitost. Opětovné zranění kanonýra Gómeze napomohlo neschopnosti Violy skórovat a naposledy prohrála.

Bylo dost těžké tipovat výsledek minulého klání, protože AC Milán rozhodně neoplývá jistotou. V podstatě se jeho letošní sezona zdá být podprůměrná, což zatím příliš nevylepšilo ani jmenování trenéra Clarence Seedorfa. Každopádně, v duelu proti Viole se týmu holandské legendy dařilo a díky brankám Philippeho Mexése a Maria Balotelliho si Rossoneri připsali tři body. Viola naopak smutní, protože tento výsledek představuje další šrám na její pověsti i snaze dostat se do pohárů.

Milánský Inter se totiž přibližuje a současné čtvrté místo bude Violu stát ještě hodně úsilí. Přesto v něj trenér Vincenzo Montella bezmezně věří a doufá, že svůj celek do evropských pohárů opět dostane. V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport někdejší střelec AS Řím řekl: "Bude to ještě dlouhá bitva a čeká nás mnoho zápasů, ale já jsem si jistý, že tento tým má dostatek kvality na uhájení svého cíle. Chceme do konce sezony držet čtvrté místo a uděláme pro to vše."

Trenér Montella zároveň reaguje na vynucené absence dvojice útočníků Maria Gómeze a Pepita Rossiho. Oba bojují s časem kvůli světovému šampionátu, ale ani jednomu z nich se zatím vše nedaří. Když se na začátku sezony zranil německý reprezentant Gómez, věděl Montella, že se musí spolehnout na síly Rossiho. Po zranění italského útočníka se sice Gómez na hrací plochu vrátil, ale po dalším zranění je opět mimo hru. Opětovné zranění kolene si vynutí minimálně týdenní klid a poté další vyšetření. Aby toho nebylo málo, marodku zaplnili také Marvin Compper a především kapitán Manuel Pasqual, který si na tréninku natrhl stehenní sval.

"Nechci se vymlouvat, ale sami vidíte, jak náročné je to hrát bez dvou elitních útočníků. S absencí alespoň jednoho z nich se potýkáme prakticky celou sezonu a bez nich v útoku jsme prostě daleko slabší. Vidíte, že se nám zranění nevyhýbají ani v ostatních místech základní jedenáctky. Jsme v obtížné situaci, ale doufám, že se předvedou hráči, kteří dostanou možnost zaujmout místo zraněných. Máme Matriho, který je také velmi dobrý střelec. Musíme být klidní, koncentrovat se na své výkony," dodává Montella.

Proti Dorii jej však nečeká snadná práce, protože tým trenéra Siniši Mihajloviće si již tuto sezonu poradil s většími celky. Příkladem mu může být zápas s Hellasem Verona, který má rovněž pohárové ambice. Ty ale janovský celek smetl pozoruhodným skóre 5:0! I poslední kolo se Dorii povedlo, protože Stefano Okaka rozhodl o třech bodech proti Sassuolu. Sampdoria je nyní devátá a na osmé Lazio Řím ztrácí jen dva body. Mimo hru bude vážně zraněný obránce Costa.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Berardi - Soriano, Palombo, Renán - Gabbiadini, Okaka, Sansone
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Savić, Diakité, Roncaglia - Fernández, Aquilani, Borja Valero - Cuadrado, Matri, Joaquín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
V kádru turínského FC se skrývá nejedna hvězda. Mezi nimi zatím září útočník Ciro Immobile, který svádí pomyslný souboj s Carlosem Tévezem o roli známou jako capocannoniere. Proti Cagliari ale tento mladík nenastoupí - jak si jeho spoluhráči poradí bez jeho instinktů?

Velkým problémem by pro domácí tým mohlo být složení útoku. Kromě výše zmíněného Cira Immobileho, který dotváří zajímavou střeleckou dvojici s Alessiem Cercim, je mimo hru také Barreto a Larrondo. Do základu by se tedy mohl postavit zkušený Riccardo Meggiorini. Jak absence klíčového hráče zapůsobí na Turín? Přeci jen je jasné, že jsou hráči Granaty na schopnosti mladého útočníka příliš fixováni. Turín po sérii špatných výsledků spadl až na jedenácté místo, i když chvíli koketoval s pohárovými příčkami.

Z posledních deseti zápasů Granata třikrát vyhrála, k tomu si připsala jen jednu remízu. Hlavní roli má v jejím tažení právě Ciro Immobile, autor osmnácti gólů ve všech soutěžích již figuruje na nákupních seznamech mnoha velkoklubů, ale on sám zatím odcházet nehodlá. Turín naopak považuje za ideální místo pro svůj fotbalový i osobní vzrůst. V rozhovoru pro deník La Stampa Immobile nastínil své další plány, které však nejsou daleko od centra Piemontu.

"Nehledě na zvěsti o mé budoucnosti, myslím, že Turín je pro mě ideálním místem. Granata mi vyhovuje, cítím se spokojený a nevidím jediný důvod proč říct, že bych chtěl odcházet. Naopak jsem velmi vděčný všem lidem kolem klubu, kteří mi věří a podporují mě. Potřebuji jen klid a důvěru, abych mohl růst a cítil se důležitou součástí týmu. Tady v Turíně jsem našel všechno, co je k tomu potřeba. Zůstávám klidný, což je pro mě výsledek tvrdé práce. Co se stane v budoucnosti, to opravdu nevím, ale chci zůstat pokorný a soustředěný na klubové cíle," dodává skromně Immobile.

Turín se zřejmě opravdu stane ideálním místem pro Immobileho kariéru, protože v Itálii běžná forma spoluvlastnictví jednoho hráče dvěma kluby je i Immobileho případ. Jednu část jeho práv vlastní turínské FC, tu druhou o trochu slavnější městský rival. Stará dáma údajně již plánuje, že by svého chlapce přivedla zpět, ale vše zůstává k vyřešení až po světovém šampionátu. I ten je samozřejmě cílem mladého střelce, který bojuje o přízeň trenéra Cesareho Prandelliho.

Cagliari se nachází v obdobné situaci, protože ani v případě Isoliani se nejedná o vyrovnanou sezonu. Dobrý výkon střídá katastrofa, která zavání sestupem. A navíc je zde všudypřítomná nejasná situace ohledně kontroverzního majitele, jeho úmyslů prodat klub a přesídlit do Anglie, či nedostavěného stadionu. V současné chvíli patnácté Cagliari se může těšit alespoň z minulého kola, ve kterém si poradilo s nebezpečným Hellasem Verona. Nováček soutěže také usiloval o evropské poháry, ale poslední dobou se mu přestalo dařit a pomalu se přesunul do klidného středu tabulky.

Ve zmíněném utkání proti Veroně zářil Sebastian Eriksson, který byl po utkání zpovídán klubovým serverem. Švédský záložník vyjádřil radost z výhry i posunu v tabulce: "Pro nás je to velký krok kupředu, protože k dobrému výkonu jsme konečně přidali i dobrý výsledek. Vytvořili jsme si dostatek šancí, i když jsme proměnili jen jedinou. Záchrana se blíží, což je skvělá zpráva," dodal Eriksson.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Rodriguez - Maksimović, Kurtić, Vives, El Kaddouri, Darmian - Cerci, Meggiorini
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Dessena, Ekdal, Vecino - Cossu - Ibarbo, Nené
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.20 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Juventus FC  (neděle 20:45)
Velký šlágr kola se uskuteční na stadionu San Paolo v Neapoli. Domácí Parthenopei vyzvou už dvaadvacet kol neporaženého lídra a obhájce prvenství Juventus Turín. Stará dáma šlape jako hodinky a od zisku třetího Scudetta jí neschází mnoho. Pokud ale existuje někdo, kdo může sérii Juventusu přerušit a cestu za titulem přibrzdit, pak je to Neapol.

Neapolští totiž stále pomýšlejí na zisk druhého místa a tedy přímou kvalifikaci do základních skupin Ligy mistrů. Druhou pozici má momentáně v moci AS Řím, který má k dobru šest bodů a jedno odložené utkání s Parmou navíc. Do konce sezony ještě zbývá osm kol a stát se může cokoliv.

Parthenopei naposledy zdolali poslední Catanii 4:2 a využili tak zaváhání Fiorentiny, která ze zadních pozic stále představuje určité nebezpečí. Na třetím místě ale mají už celkem pohodlný desetibodový náskok. Neapol by se po tomto kole nejenže ráda přiblížila druhému místa, ale Juventusu taky oplatila listopadovou porážku 3:0.

Juventus neohroženě kráčí za další obhajobou titulu a těžko už mu někdo zkříží cestu. Dominance Staré dámy je v italském fotbale úctyhodná, na čele tabulky má zcela výsostný čtrnáctibodový náskok. Přesto nejsou poslední výsledky nikterak přesvědčivé. Po výhře nad AC 2:0 výhrála Stará dáma vždy jen o jediný gól, většinou 1:0 naposledy však 2:1 nad Parmou. Pochopitelně historie se už na výsledky ptát nebude. Conteho svěřenci zkrátka hrají to, co potřebují a těžko jim něco vyčítat. Je také si uvědomit, že Juve stále bojuje na dvou frontách a je nutné občas šetřit síly.

Už ve čtvrtek se Bianconeri představí na půdě Lyonu, kde si budou chtít připsat co nejlepší výsledek do odvety. Conteho svěřenci už jsou jediným zástupcem italské kopané v evropských pohárech, navíc mají o motivaci postaráno. Finále EL se totiž uskuteční na jejich stadionu.

Trenér Benítez nemůže počítat s tradičními oporami Zuňigou, Maggiem, Mertensem a Behramim. Mimoje rovněž Rafael. Kompletní nebudou ani hosté. Těm bude na San Paolo scházet osmnáctigólový Carlos Tévez, jenž si z utkání s Parmou odnesl karetní trest. Do hry nezasáhnou ani Ogbonna, Peluso, Pepe a Barzagli.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam - Inler, Jorginho - Callejon, Hamšík, Insigne - Higuaín
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caseres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Llorente, Osvaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.10 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
V Bologně již delší čas uvažují nad způsobilostí trenéra Davideho Ballardiniho, kterému se nedaří splnit úkol, se kterým přicházel na lavičku Felsinei. Není divu, neboť Bologna se potácí na samém prahu sestupové zóny a teď ji navíc čeká velmi kvalitní soupeř v podobě Atalanty Bergamo.

Nad Bolognou se stahují mračna sestupu a pokud jim Rossoblu chtějí zabránit, musí porazit Atalantu. Na šestnáctý tým tabulky se totiž nepříjemně dotahuje Livorno, Chievo Verona má náskok jednoho bodu. A vzhledem k tomu, že Bolognu čekají v příštím měsíci zápasy proti týmům jakou jsou Inter Milán nebo Juventus, Atalanta je stále ještě jedním z těch hratelnějších celků.

Bologna stále nenašla svého lídra, protože odchod tvůrce hry Alessandra Diamantiho na ni dopadl možná víc, než si tehdy zainteresované strany hodlaly připustit. Absence střelce a rozeného tahouna Bologně schází stále více a někdo jako Germán Denis na opačné straně by se jí jistě hodil. Bolognu může těšit alespoň fakt, že proti Atalantě na své půdě již poslední tři utkání neprohrála.

Proti Chievu Verona ale již takové štěstí neměla a inkasovala třikrát. Po dvou gólech Alberta Paloschiho a jedné trefě Rigoniho se Chievo odpoutalo od pásma sestupu a opět se může trochu nadechnout. Souboj o vše tedy Bologna nezvládla a připsala si další porážku. K ní se vyjádřil trenér Ballardini dost skepticky. V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport uvedl: "Vrací se mi na mysl pocity z porážky s Livornem. To byl také klíčový zápas a ani ten jsme nedokázali vyhrát. Další utkání se nám povedlo a výhra nad Cagliari celé mužstvo zocelila, ale teď jsme zpátky tam, kde jsme nechtěli. Stále tvrdě trénujeme a snažíme se nebrat věci příliš pesimisticky, ale je pravda, že se nám hrubě nedaří po výsledkové ani herní stránce," dodal Ballardini.

Pozitivem pro Ballardiniho je alespoň návrat uzdraveného Kokeho, který však zřejmě začne utkání pouze na lavičce. Tou negativní zprávou je jméno soupeře a jeho forma. Orobici se pod vedením trenéra Stefana Colantuona daří a nyní jim patří dokonce sedmá příčka. Případný boj o poháry tedy ještě není úplně ze hry, což by po sérii porážek čekal málokdo. Posledních pět zápasů si ale Atalanta vede výtečně a všechny vyhrála. Svůj podíl na tom má i nalezení střeleckého štěstí Germána Denise, který zaznamenal již jedenáct branek v devětadvaceti zápasech.

Orobici stanovili nový klubový rekord, když v minulém utkání zvítězili popáté v řadě, což trenéra Colantuona samozřejmě těší. V krátkém postřehu pro oficiální klubové stránky jasně sdělil: "Je to hezký pocit a jsem moc rád, že se nám povedlo stanovit nový rekord. Především mě ale těší to, jak jsme si pro body došli - daří se nám kombinace a hra je uspořádaná. Doufám, že se fanoušci baví. Teď nechceme přemýšlet nad poháry, myslíme jen na další zápas s Bolognou."
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Cherubin - Garics, Krhin, Pérez, Christodoulopoulos, Morleo - Bianchi, Cristaldo
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Yepes, Del Grosso - Estigarribia, Cigarini, Carmona, Bonaventura - De Luca - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Chievo Verona  (sobota 20:45)
Po dvou venkovních představení sehrají milánští další kolo doma a soupeřem jim bude Chievo Verona. AC vydolovalo z posledních dvou kol čtyři body a zdá se, že je vše na nejlepší cestě vyhrávat. V letošní sezoně jsme toho ale byli svědky tolikrát...

A nejspíše ani samotní fanoušci si nedělají iluze, že by odteď mělo všechno zase fungovat. AC Milán byl v této situaci letos několikrát. Například po výhře nad Hellasem ve 20. kole následovalo vítězství na Cagliari ale ihned po té domácí ztráta s FC Turínem a porážka na Neapoli. Milánští musejí dát svým výsledkům určitou konstantnost, což doposud postrádají. Nedá se ale upřít, že zápasy na Laziu a Fiorentině se povedly. Rossoneri v nich sice nedominovali, ale koncentrovaným výkonem zaslouženě bodovali. Seedorf a spol. nyní cítí velkou šanci na další zisk tř bodů. Veronské Chievo patří určitě mezi velmi oblíbené soupeře. AC s nim prohrálo naposledy v roce 2005, od té doby vše vyhrálo nebo remizovalo. Dělba bodů byla k vidění i při poslední msetkání. Tehda figurovali Fly Donkeys na posledním místě a pro AC to bylo velkou ostudou, byť sportovní ředitel Adriano Galliani byl s výsledkem překvapivě spokojen.

Chievo má podobně jako Milán zasebou úspěšné vložené kolo. Veronští totiž doma dokázali porazit Boloňu poměrně hladce 3:0 a tím se vzdálit sestupovým pozicím na tři body. Je jasné, že Coriniho svěřenci ještě nejsou z nejhoršího venku. Naopak, do konce soutěže je ještě čeká pořádná dřina. Na San Siru bude favorit zápasu jasný. Chievo nemá absolutně co ztratit, navíc venku se mu letos nedaří.

Kvůli karetnímu trestu se na hřišti neobjeví strůjce vítězství proti Fiorentině Phillipe Méxes, stejně jako Kevin Constant. Na marodce pak nadále zůstávají El Shaarawy, De Sciglio, Petanga, Abate i kapitán Montolivo. V táboře hostí je sitauce mnohem příznivější, vedle zraněného Guany si nezahraje vykartovaný Rigoni.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zaccardo, Rami, Bonera, Emanuelson - De Jong, Muntari - Honda, Kaká, Taarabt - Balotelli
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Sardo, Dainelli, Cesar, Rubin - Bentivoglio, Guarante, Radovanovič - Hetemaj, Obinna, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.33 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC30263167:2081
2.AS Řím29207256:1567
3.SSC Neapol30187557:3261
4.ACF Fiorentina30156949:3351
5.Inter Milán301212647:3148
6.Parma FC291211647:3447
7.Atalanta Bergamo301341335:3943
8.SS Lazio301191037:3842
9.UC Sampdoria301171240:4340
10.Hellas Verona301241443:5240
11.Turín FC301091143:3939
12.AC Milán301091144:4339
13.Janov CFC301091134:3639
14.Udinese Calcio301051533:4235
15.Cagliari Calcio307111228:3932
16.Chievo Verona30761726:4327
17.Bologna FC305111424:4626
18.AS Livorno30661832:5624
19.US Sassuolo30561929:5921
20.Calcio Catania30481823:5420

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (576)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hm AC ak vyhra, tak sa vyhupne na 9tu priecku.. kto by to bol povedal zo zaciatku sezony, ked mi tu jeden nemenovany fajnsmeker tvrdil, ze maju druhy najlepsi kader

Kazdopadne zajtra ma lakaju Fialky, Inter a Rim.. slusne kurzy

Reagovat
smazaný uživatel

jako co ma spolocte druhy najlepsi kader s umiestnenim tabulke????

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
The Krupy

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

mna ta hlaska stale bavi, ked si raz za cas pozriem ich vykon.. o druhom tam nemoze byt ani rec

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ma v ramci Italie top mancaft + systém do ktoreho hraci zapadaju ,koncepcia a trenéra ale AC co sa do ceny jednotlivých hracov moze rovnat s druhym ,alebo tretim klubom, to ze je tam vsetko v srackach a hraci su bud za zenitom alebo nesedia do toho systemu je ine od toho su tie výsledky ale stále suhlasim s tym ,,fajnšmekře" jako si ho nazval lebo jeho názory a obhajoby maju hlavu a petu........

Reagovat
Pinturicchio

Jde o kvalitu, ne o jména, renomé a zásluhy, což jde vidět nejlíp na Kaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne si to napisal Pinto a dajme si dole ruzove okuliare, bo keby tam ta kvalita je, AC neni tam kde je..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sme sa nepochopili alebo ja o voze a ty o koze co ma AC do kvality alebo renomé slabsie muzstvo jako napr. Turin ktory je nad nim???Každý hrac ma neaku odhadovanu cenu( nie za ktoru prestupi ) a ta ma urcity sucet a ten sucet je daka celkova hodnota a ta je rovna cca 2.3 miestu v Serii A nkto nevravi ze to renomé a zásluhy ieco hraju......A Kaka hraje na hranici svojich moznosti jako jeden s mala....

Reagovat
Pinturicchio

Začátek tohodle vlákna je o tom, že má AC druhý nejlepší kádr v Itálii, no a podle mě nemá. Jinak máš samozřejmě pravdu, tržní hodnota týmu AC neodpovídá jeho umístění a určitě je vyšší než u některých týmů, které jsou nad AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak som to myslel aj ja Pinto, nema druhy naj kader v serii A, max. tak cenou ale kvalitou isto nie.. Keby mali tu kvalitu, tak vidime uplne ine AC ako to, ktore doteraz krivka..

Reagovat
Milan.B

jak druhy?? vsak najlepsi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu netřeba moc dodávat. Jednoduchý člověk se pozná podle jednoduchých myšlenek.

Reagovat
FORZAMILAN

,,Potácíme se,, bych řekl já v klidném středu tabulky Doufám, že navážeme na ten dobrý výkon z minulého zápasu a vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tri body su dnes povinnostou.. som zvedavy, ci potrvdia prebudenie, kazdopadne Seedorfa by bola skoda, sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo obvykle umíme doma dost snadno porazit, dneska bych chtěl vidět super výkon a jasnou výhru

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/47084/moratti-refs-afraid-inter-penalty

Že by ten starý lišák zase něco chystal?

Reagovat
KillSwitch

včera som na bet365 vyhral jackpot cez 400€ a tie kurvy mi ho nepripísali

Reagovat
KillSwitch

nie že by to malo niečo spoločné z touto konverzáciou ale len aby ste vedeli že sú to špiny

Reagovat
FORZAMILAN

To je jasný, že všechny tyhle firmy jsou zkurvený, jenom hrabou prachy. Pokud ti je nepřipsali, tak potom už nemáš šanci. Je hrozný, že těhle různých sázkovek je čím dál tím víc a mají všude stále víc a víc reklam.

Reagovat
KillSwitch

treba spraviť screenshot vždy keď vám niečo takéto vyskočí

Reagovat
smazaný uživatel

zbiera niekto z vas albumy Serie A od Panini?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ho seženu?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak prave to

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně bych zkusil ebay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Tavano, Maccarone

Reagovat
GEGE

Štírek De Luca

Reagovat
10

Atalanta jde na 6. výhru v řadě, jsou aktuálně 2 body od 5. místa...tomu říkám kvalitní práce

Reagovat
GEGE

jj dlouhobě jsou super hlavně doma v tom jejich pekle...mě to nepřekvapuje ta jejich pozice

Reagovat
10

doma jsou super, teď poslední zápasy zvládají i venku, na Laziu i Interu se výhry hodně cení...jsou mi hodně sympatický, nejen díky práci Colantuona a Marina

Reagovat
GEGE

Esti krásná trefa...tomu se říká efektivita

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, super, Soton, Stoke vyšlo, Atalanta vychází, se asi poseru, jestli mi to vyjde.

Reagovat
10

?

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl jsem vsadit Soton, City, Stoke, Monaco a Atalantu, ale mám kotník, jak bramboru, tak jsem nešel.

Reagovat
10

aha já dneska vsadil Dortmund za stavu 0:2, pak jsem to srabácky stáhnul za stavu 2:2 s celkem dobrým ziskem...ale za pár minut dal Reus na 3:2, takže taky nahovno

Reagovat
Pinturicchio

Škoda ... dneska se dalo krásně zarobit na tom Bayernu, tam musel být šílený kurz při tom vedení 3:1.

Reagovat
10

sázet proti Bayernu už je moc hardcore, zvlášť s obranou Hoffenheimu

Reagovat
Pinturicchio

Každopádně, na to bych koule neměl.

Reagovat
10

já trefil minulej víkend kurz 16 na Tottenham, kterej taky prohrával 2:0, nakonec v 90. minutě dal na 3:2...dneska už jsem to nechtěl pokoušet, ale teď bych se nejradši kopnul do hlavy, když už se riskne takovej kurz, musí se to vydržet do konce

Reagovat
Pinturicchio

Je to škoda, no ... třeba to vyjde zítra, v Calciu jsou tam pěkné zápasy.

Reagovat
10

právě že hrozný, tam není co hrát

Reagovat
Pinturicchio

Mně se líbí Parma, Sampa a Toro, ... Udine by taky mělo vyjít a možná poruším tradici a vsadím na Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze do dalsiho kola pujde Bologna zase s Piolim po dnesku. Tesil jsem se ze hraje Mosca a takovej zacatek.

Reagovat
GEGE

De Luca dnes 1+1 jeho nejlepší zápas sezony zatím...Jinak pro mě mírné zklamaní čekal sem,že se letos prosadí víc...

Reagovat
GEGE

Consigli pán

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia Juve sledujete niekto vyvoj Richmonda Boakye-ho? Mna uputal v priprave a zaujimal by ma jeho vyvoj v sucastnosti..

Reagovat
Pinturicchio

Forza Bologna, udělejte Pintovi radost

Reagovat
smazaný uživatel

za kolko si to osadil?

Reagovat
Pinturicchio

Právě, že nevsadil a teda fandím Bologni, abych nebyl nasraný, kdyby to náhodou vyšlo.

Reagovat
Pinturicchio

teda = ted

Reagovat
smazaný uživatel

to mas zvlastne myslenie potom myslim si ze kazdy vyherny tiket posilni sebavedomie ktore ta skor navedie k dalsim dobrym tipom. ked nevyhravas si rozladeny a pomaly nevies co podat.

ja som dnes osadil:

Bologna X2

Milan 1

Avellino 1

Empoli 1

Latina 1x

Cesena 1x

kurz 8,5 za 100 EUR

Reagovat
Pinturicchio

Tak když to nemám vsazené, tak bych se akorát nasral, protože mohl být keš, kurna. ... tak snad ti to vyjde, good luck.

Reagovat
smazaný uživatel

v tyzdni mi usiel jeden zapas na 1000 euro. moja milovana Violicka a to som mal 1x

Reagovat
Pinturicchio

Ses měl poradit, bych ti pošoupl tip na čistou dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by som si nedal lebo ja som bol presvedceny ze po vyhre v Napoli sa ragazzi nakopnu a este pojdu za tretim miestom. bohuzial dostavila sa zrejme unava z narocneho programu a Milan uz po tolkych nevydarenych zapasoch jednoducho musel zabrat.

to je fakt smola ze pred sezonou sme mali na papieri TOP utok Rossi-Gomez a nakoniec z celej sezony odohrali spolu hadam 5 zapasov

Reagovat
Pinturicchio

Na ty zranění máte smůlu, ale dalo se to čekat, třeba Pepito byl risk jak svina.

Reagovat
smazaný uživatel

cital som ze v lete pustite Pogbu do PSG za 80 melkov aby ste mohli zase vo velkom nakupovat. myslis ze je to dobra strategia, kupit 5 top hracov za jedneho?

Reagovat
Pinturicchio

Jednoznačně. Konkrétně v tomhle případě je super, že náhrada za Paula by se ani kupovat nemusela a mohlo by se investovat jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

nj mne len nejde do hlavy preco ste si postavili tak maly stadion. podla mna ste pod 50 000 ani nemali ist.

Reagovat
Pinturicchio

Psalo se tuším něco o rozšíření, myslím, že časem trochu povyroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Moscardelli to je iny Prometeus

Reagovat
olis

De Laurentiis: “I will ask the Federation to try out my experiment on using video replays in a match situation to see if it’s applicable or can be limited to certain situations."

predpokladam ze ho poslu do riti ale aspon za snahu

Reagovat
smazaný uživatel

njn filmovi producenti musia mat k videu blizky vztah

Reagovat
CubONE

Abbiati- Bonera, Zaccardo, Rami, Emanuelson- De Jong, Muntari- Honda, Kaká, Taarabt- Balotelli.

Zasa raz Honda napravo, z tej obrany ide hroza. Snad naviazeme na vykon z Florencie.

FORZA MILAN!

Reagovat
mojmira

proti fialkám to nebylo tak špatný a alespoň podle mě Emanuelson hraje lépe než Constant ...

Reagovat
Pinturicchio

Juventus squad for Napoli: Buffon, Chiellini, Caceres, Pogba, Marchisio, Vucinic, Giovinco, Llorente, Osvaldo, Bonucci, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Lichtsteiner, Storari, Isla, Rubinho, Mattiello, Penna

Reagovat
mojmira

Do dnešního dne odehrál v milánském dresu 299 zápasů, ale již večer proti Chievu nastoupí Ricardo Kaká ke svému 300. zápasu v drese Rossoneri!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN

Reagovat
CubONE

Mate nejaky kvalitny sop?

Reagovat
CubONE

Channel - 143156 tak tento je super, ak niekto chce.

Reagovat
mojmira

143156 - 3500kbps rusáci

Reagovat
CubONE

Balooooooooooooooooo

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
rossoneri89

Balotelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
10

to centroval Bonera?

Reagovat
CubONE

Tusim Rami.

Reagovat
10

aha, já právě myslel, že Rami hrál s Kaká ten roh nakrátko

Reagovat
mojmira

Rami

Reagovat
rossoneri89

Rami

Reagovat
smazaný uživatel

tvl co je, nic mi nejede

Reagovat
CubONE

Channel - 151492 toto neseka, ten vyssie je lepsi, ale mne vypadaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem něco chytil na Lemonu

Reagovat
Pinturicchio

Ty sopcasty stojí tenhle víkend za totální vyližprdel.

Reagovat
10

Honda první pozitivní dotek v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla paráda

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
CubONE

Kakaaaaaaaa, Hondicka krasne

Reagovat
CubONE

Inac dnes Kagawa strasne podobna asistencia na gol Rooneymu. Samuraji dnes super

Reagovat
10

si to zakřiknul

Reagovat
CubONE

Reagovat
rossoneri89

Kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Honda za krasnu asistenciu

Reagovat
Pinturicchio

Ten Constant

Reagovat
mojmira

má swag

Reagovat
Pinturicchio

To jo, zvlášt ta kšiltovka je epesní

Reagovat
smazaný uživatel

Honda

Reagovat
mojmira

Honda

Reagovat
smazaný uživatel

Hondo Hondo

Reagovat
CubONE

Uch, Keisuke, ty palic

Reagovat
rossoneri89

pre krista boha svateho mozambickeho ukrutneho ..... Hooonda to by som dal aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

to mi teď připomnělo Beckhama u nás

Reagovat
CubONE

Co sa stalo Muntarimu? Odisiel som skor.

Reagovat
rossoneri89

sadol si na travnik, vyzliekol si stucne aj kopacky a hlasil ze musi striedat .... takze este neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Rickyyyyyyyyyyyyyyy To jeho trademark strela.

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooooool Rickyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
rossoneri89

ooooooooooooouuuuuuuuu Kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Milan.B

kakáč ide

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Honda směrem dozadu fakt umí

Reagovat
CubONE

Reagovat
CubONE

Ono by mohlo byt naozaj zaujimave skusit to 4312 s nim ako registou. Tusim 10ka to este kedysi navrhoval.

Reagovat
10

já ne, Ital

Reagovat
rossoneri89

Traabant a jeho ojebavacky pekne sa na to pozera

Reagovat
mojmira

je to paráda, kéž by sme takhle vedli častěji aby si to mohl víc dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt se mi hrozně líbí, konečně si někdo věří 1v1.

Reagovat
CubONE

Za toto penalta?

Reagovat
mojmira

Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo břevno

Reagovat
mojmira

však jo, správně postavený tyče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

preview na pondelok tu je ale zajtra na obed nič

Reagovat
Pettirosso

Na RAI jsou jini frajeri, 4 hodiny po sobe bezi pomeriggio da campioni, kde rozebiraji pomalu kde byl jakej hrac vcera na veceri a kdo snedl vetsiho humra, rano davaji sestrihy, dopoledne davaji sestrihy, odpoledne daji zaznam z minulyho kola a vecer pro zmenu sestrih, fotbal u nich na sportu jede 15 hodin denne, ale aby si kreteni zajistili prava na prenos zapasu to ne. Pak je clovek v Italii, ma na mistnim satelitu 850 programu a nikde nechytne zadnej primej prenos ze 2 kol.

Ale aspon davali kazdy odpoledne historickou cestu Juventusu za nejakym titulem, vsechny sestrihy zapasu a kontroverzni momenty. Tak jsem konecne videl Platiniho, Rossiho, Cabriniho, Bonieka, Zoffa a vubec celej tehdejsi fotbal

Reagovat
10

si byl v Itálii a koukal 15 hodin denně na tv?

tohle jsem na začátku zažíval taky, všude calcio, ale nikdo nemohl ukázat žádný záběry...když jsem poprvé viděl "Qui studio a voi stadio", což je vlastně radio v tv, kde ukazujou góly na magnetický tabuly s kolečkama a pak to hodinu rozebíraj (http://thumbnails111.imagebam.com/29952/964671299510418.jpg), myslel jsem si, že si ze mě někdo dělá prdel, přišlo mi to naprosto šílený ...až časem jsem to kouzlo pochopil

Reagovat
Pettirosso

To ne, nekoukal, ale rano pri odchodu a odpoledne pri navratu, porad jelo fotbalovy studio, navic sem to videl v programu, kde fakt byly 4 hodinovy bloky po sobe hlavne sem nechapal o cem tam mluvi a co rozebiraji, jednak italsky umim jen calcio di rigore, takze kdyz tam chvili asi 5x opakovali gol Callejona a pak ukazali gol Teveze proti Catanii a vratili se k Neapoli, tak jsem mov nevedel, co se deje .. a to bylo furt, pak treba stovnavali Hamsika Pirlem, ukazovali head to head jejich primaky (heh) a pak i osobni souboje, do toho strihli nepovedenou akci Kaka

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
snuff24

Sakra začíná to vypadat, že AC to zase nějak uhaluzí a skončí ještě nakonec před náma

Reagovat
Milan.B

co plačes, pred vami skonci aj parma a atalanta

Reagovat
snuff24

To už si snad pohlídáme ne, ale sám musíš uznat,že letošní AC nemá v pohárech co dělat.Neříkám,že teď hrajeme nějakej extra fotbal,ale co jsem letos viděl pár zápasů AC tak u nás je tam aspoň snaha,ale prostě to tam nepadá a rozhodčí nám taky hrozně pomáhají. Sice na to se nejde vymlouvat,ale určitě to taky na sebevědomí nepřidá,když víš,že na něj není spolehnutí.

Reagovat
Milan.B

jn hraju houby tie milanske kluby

Reagovat
olis

uvidime co dnes rozhodcovia, to bude velmi dolezite, ak zahrame ako proti Portu a Fiorentine s tym ze zlomime smolu v zakoncovani sanca na tri body je dost velka

pravdepodobna zostava: Reina - Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam - Inler, Jorginho - Callejon, Hamsik, Insigne - Higuain

podporit mozno pride aj bozsky Diego Maradona

Juve merda

Forza Napoli!!!

Reagovat
Milan.B

ooo pride aj bozsky diego, no nieee aj tak dostanete kotol

Reagovat
olis

pokial viem tak Juventus v Neapole nevyhral uz 14. rokov takze ten kotol je velmi nepravdepodobny, samozrejme ked rozhodca zariadi tak my sa mozme aj dosrat, nechapem velmi tuto provokaciu ale ok

taktiez neviem co je natom smiesne ze pride podporit Neapol najlepsi futbalista vsetkych cias, efekt to mat moze a taktiez to ani nie je iste

Reagovat
10

kolik z těch 13-ti let jste se plácali někde v Serii C?

Reagovat
olis

to je take tazke si pozriet? predstav si ze az 2

Reagovat
smazaný uživatel

ááno, rozhodcovia, to bude dolezité, ty jsi komik! Hele a když získáte tři body, co z toho? Vy budete tam kde jste a my taky, my získáme titul. A že vás přijde podpořit ten božský, no, fotbal hrál super, dnes je to tlustý přitroublý feťák, co má na jedné noze vytetovaného Castra a na druhé Che Guevaru, to je společnost. Pomalu by mohl kamarádit s Lapem Elkannem.

Reagovat
CubONE

Dochadza ti plyn, kedysi boli tvoje prispevky aspon troska vtipne.

Reagovat
olis

radsej keby si uz konecne skapal alebo sa aspon naucil reagovat

Reagovat
Il Architetto

Že ty máš něco proti olisovi?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Olisovi zase kape na karbid, brečí už dopředu, ... cítím, že to bude dneska velké.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
M11

tesim se

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

Reagovat
olis

potom ma nezabudni do minuty vyhodit z fanty ked prehrate, alebo mozes aj rovno teraz vlastne, ved som napisal merda juve, to predsa nemozes tolerovat....

Reagovat
Pinturicchio

OK

Reagovat
The Krupy

Zahraj sa s ním tak ako Luciano Gaucci s Hwanom

Reagovat
SqueeZy

Jak se jmenoval ten "Interista", jak tu řval cosi o spravedlnosti ve světě, o kráse a svobodě a bůhví čem? Byl to zápas, co nám přerušili šňůru... Na něj a na Olise budu vzpomínat snad ještě na starý kolena

Reagovat
Pinturicchio

Já ten zápas tenkrát neviděl, nevím.

Reagovat
SqueeZy
Reagovat
Il Architetto

Bennes

Reagovat
M11

Berardi to je hruza.. jak od zdi

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som to zapol, asi 5 sekund som pozeral a gol

Reagovat
M11

Destrogol

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

Sudi si robí pitchu ? Kvoli nemu má Sassuolo brejk, lebo stojí v strede nahrávok a ešte toto fukne po pol hodine ?

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebol faul ani vo sne, nastastie dostal sudi rozum

Reagovat
10

jj, Maicon s De Sanctisem mu pomohli k rozumu

Reagovat
10

°Benatia

Reagovat
Alberto Aquilani

jo nedal ju

Reagovat
10

Rizzoli volal papeže, jestli může písknout penaltu, nebo co tam kurva dělá hodinu??

Reagovat
Alberto Aquilani

olisovi

Reagovat
M11

trosku komedie

Reagovat
CubONE

Destrovi to pali Fanticka sa tesi.

Reagovat
CubONE

Este aj assist Radju

Reagovat
Alberto Aquilani

IMO sme odohrali super poločas, hru sme väčšinou kontrolovali a super kombinovali, Radja je vlk, síce posere pár akcií, ale hned získa loptu spať, behá maká a narozdiel od takeho Bradleyho si dokáže hned uvedomiť kam má behať a na koho ísť. Dobre hrá aj Florenzi. Inak toto kombinovanie si síce ale pár krát daň vypytať mohlo, oni dokým im 2 krát De Rossi nedal loptu a potom De Sanctis nemali loptu, ale smrdelo to. "Penalta" sporná, najprv ich do tej akcie hlavne dostal sudí, od ktoreho sa lopta odrazila a šli do brejku, Mehdi ho tam trochu chytil, lenže ten blb bol už v páde pri svojej zasekávačke ....

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta sporná? Za tohle bych kromě žluté dával pořádným klackem přes záda, ať si to dlouho pamatuje.

Reagovat
M11

hlavne bych ho jeste jako trener poradne zmrdal protoze kdyby nebyl debil a pokracoval tak dava jasny gol

Reagovat
Alberto Aquilani

ja neviem, snažím sa byť objektívny, kontakt tam bol no, ja by som to tiež ale nepísal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi ja rychle vylétnul, tak teď je špatnej. Příjde mi, že mu to trošku šlo do hlavy.

Reagovat
M11

je hrozny

Reagovat
Alberto Aquilani

Immobile sa mi pred týždňom páčil ovela viac, ale tiež má o pár rokov viac myslím ...

Reagovat
10

je v útlumu, což je v jeho věku normální, navíc ten tým nefunguje celkově...

Reagovat
Il Architetto

Protože je Malesani kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som videl gol Rimu a uzasna praca Nianggolana Asi v Rime s nim vladne celkom spokojnost aj napriek tym pravidelnym kartam

Reagovat
Alberto Aquilani

čo sa stalo v 2.poločase že sa nastabuje 6 minut ? nejak si neviem spomenut

Reagovat
Alberto Aquilani

kto je to stým číslo 17 za šašuolo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sansone

Reagovat
Alberto Aquilani

BASTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOš

Reagovat
M11

no tak Sasci oba goly AS darovali.. ti jsou jasni sestupujici

Reagovat
Maritazzi

Hroznej mančaft to Sassuolo, naprosto nechápu ty kroky, co v zimě udělali, vždyť to je teď parodie na tým, tam nejde najít skoro nic pozitivního. Celkově zvláštní nastavení díky těm hostováním, příští rok zase budou skládat novej tým. Viděl jsem to až od 50. minuty, není tam moc, co najít. Defenziva relativně spolehlivá, na konci zas potěšilo, že jsme schopní to už uhrát relativně ve větším klidu (až na Sansoneho sólo). Morgan každým zápasem větší oblíbenec, na konci byl zas super vidět týmovej duch, to je až neskutečná změna oproti rokům minulým.

Reagovat
rossoneri89

dnesny program:

juventusaci vs. olis

to si nenecham ujst

Reagovat
KillSwitch

:D Lazio

Reagovat
DieFohlenBMG

tvl genoa ty jsou marní

Reagovat
Pipo123

Candreva !!!!!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vargasova o umělci eu přímého kopu by byla gólem minimálně kola! Jinak se mi hrozne líbil Gabbiadini, celý zápas makal jak blázen, skoda akorát, že mu chybělo víc štěstí v zakončení.

Reagovat
10

Gabbiadini toho oběhá neuvěřitelně

Reagovat
Pettirosso

zdá se mi, že dělá za útočníky tu černou práci, kdyby ho postavil víc dopředu, byl by víc na očích

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se tam letos nasrali ti Římani. Mohli jsme dnes u "největšího konkurenta" slavit titul...

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Římem jsi nepočítal viď (ikdyž s ním nepočítal teda asi nikdo)

Reagovat
10

"bál" jsem se toho...ještě by ho tam ukradli

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že je to jediná možnost, jak se k němu dostat...

Reagovat
olis

to mas jedno, aj tak vam ho do par rokov znova zoberu

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomeňme si ako meastro zavesil ponad Hamšíkov pluh na hlave tento krásny gól... https://www.youtube.com/watch?v=uVpmXcIxoDw

Reagovat
olis

NAPOLI (4-2-3-1): Reina; Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Inler, Jorginho; Insigne, Hamsik, Callejòn; Higuain

A disposizione: Doblas, Colombo, Britos, Mesto, Reveillere, Behrami, Dzemaili, Bariti, Radosevic, Mertens, Duvan, Pandev. All. Benitez

nebojme sa rozhodcov, nebojma sa luckerov, vsetko prekonajme, kazdu nepravost, do nich, ziadny zajatci, znicme tych diablov korupcnickych, poslime ich s5 do pekla kam patria

Forza Napoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
The Krupy

Si chorý.

Reagovat
olis

*som

skore uzdravenie ti zelam

Reagovat
KillSwitch

ROMUSUS 2 :D

Reagovat
KillSwitch

ROMULUS

Reagovat
Slejdy

s Romulusem to nema nic spolecneho

Reagovat
olis

este ze ta ma

Reagovat
Milan.B

romulus je pán nahodou, ten nikoho neuraza a ma styl

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Melchior

jdi se léčit..

Reagovat
M11

Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Llorente, Osvaldo

Reagovat
Pettirosso

Mirko je pořád nerozehranej? Dneska by se hodil, ten útok se mi moc nelíbí

Reagovat
M11

taky bych rad videl Mirka pro Osvalda to muze dnes byt hodne dulezity zapas co se tyce otazky jestli u nas zustane.. jsem zvedav jak zabojuje

Reagovat
Pettirosso

nemám strach o jeho motivaci, ale spíš se bojím jejich spolupráce, raději bych tam viděl místo jednoho z nich někoho, kdo umí uklidnit hru a podržet míč

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli: 4-2-3-1 ... Reina; Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Inler, Jorginho; Insigne, Hamsik, Callejòn; Higuain

Sestava dobrá i když bych radši tam dal Zapatu místo Hamšíka, kvůli většímu tlaku do pokutového území. Hlavně musí obrana dobře pracovat a ne jako v minulém zápase na Juve, kde dostala 3 góly a záloha musí se poctivě vracet. Nezapomenout na dobrou mušku.

Avanti NAPOLI!!!!

Reagovat
olis

rovno dajme Colombo namiesto Hamsika, mozno tam nieco pochyta, len aby tam nebol

Reagovat
smazaný uživatel

To není o tom, aby tam nebyl. Ale je to můj názor. Marek je dobrý hráč. Je tam a věřím mu. Ale kdyby bylo na mne tak radši dám dva klasické útočníky.

Reagovat
olis

no mozno to tak naozaj nemyslis to uz neviem ale z viacerych tvojich prispevkov mi to tak pride, ak to tak naozaj nie je tak sorry

myslim ze by nebolo spravne tam davat Zapata hlavne z toho dovodu ze mu prakticky dobre vysiel jeden zapas a ma takmer nulove skusenosti, davat ho do takehoto tazkeho zapasu by podla mna nebolo vobec vhodne navyse ak Marek je kapitan, jeho forma sa zlepsuje kazdym zapasom, celkovo ma uz kopu skusenosti a je to hrac na uplne inom levely ako momentalne Duvan, ked uz tak tak skor Pandeva ak by som tam chcel davat dvoch utocnikov

Reagovat
KillSwitch

Juve bude ešte hrať s: Livorno, Udinese, Bologna, Sassuolo, Atalanta, Roma a Cagliari. Ľahší záber sezóny si ani nemôžu želať

Reagovat
KillSwitch

záver...nejaké skraty mám dnes

Reagovat
olis
Reagovat
KillSwitch

vymletí neapolčania...

Reagovat
Pinturicchio

Popeláři, no

Reagovat
olis

som rad ze si sa nam zveril s tym ake zamestnanie mas

Reagovat
Pinturicchio

Olísku, ... no, radši nic.

Reagovat
olis

tak naco reagujes ked nic

Reagovat
Pinturicchio

Nechej to tak, netrap hlavu, soustřed se na fotbal a fandi.

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Snad uvidíme zajímavé utkání plné gólů.Hlavně pěkný fotbal

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá hudba Neapole na začátku, taková motivační..

Reagovat
mastakillah

Bufon

Reagovat
Pinturicchio

GIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Il Architetto

GIGIIIIII

Reagovat
Pettirosso

To je zase začátek..

GIGIII

Reagovat
10

podle plánu

Reagovat
Pinturicchio

Jasný, rozhodca

Reagovat
olis

teraz si offside samozrejme vsimne

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
10

karma

Reagovat
smazaný uživatel

dneska čaruje

Reagovat
mastakillah

Ty vole Gigi

Reagovat
M11

Gigi buh

Reagovat
olis

omg

Reagovat
FuckT

Henrique sa mi celkom zacal pacit.

Reagovat
Pettirosso

začne hrát taky někdo jinej kromě Buffona?

Reagovat
Il Architetto

GIGIII opět. Kurva začnite hrát.

Reagovat
Pinturicchio

KURVA, všichni víme, že je to nejlepší golman na světě, není potřeba ho nechat to dokazovat

Reagovat
Melchior

dobrý vycházkový tempo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sopcast sa nemohol pozerať na to vychádzkové tempo bianconeri a padol

Viva Buffon!

Reagovat
brenk

čo má toto znamenať?

Reagovat
10

útok se ani nehne kurva, Osvaldo začni jezdit

Reagovat
Il Architetto

To je tak nepřesný.

Reagovat
DelPiero137

Jedna z "najlepsich" stoperskych dvojic SA Leo-Girgio je bez Barzu a mega podpory stredu pola menej nez polovicna. Je velka chyba stavat plany v LM na tychto obrancoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jasná žlutá

Reagovat
DelPiero137

Ty vole tie dlhocizne centre stoperov ma neskutocne seru...

Reagovat
Melchior

Llorente, Osvaldo "překvapivě" nefunguje

Reagovat
FuckT

Toto nebol dive nahodou? :D

Reagovat
10

Pogba? vždyť ho vzal přes nohy...spíš to měla bejt karta

Reagovat
M11

ale je pravda ze Pogba padal jeste pred kontaktem

Reagovat
FuckT

Tak dobre som videl potom, som myslel, ze sa mi nejak skurvil stream, ked 10 to videl ako faul na zltu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pome Vesuvio, máš jedinečnú šancu ....

Reagovat
10

doufám, že to nemyslíš tak, jak tuším...

Reagovat
Alberto Aquilani

chcel som skúsiť čierny humor...

Reagovat
Milan.B

ale myslí

Reagovat
Votas

dvě mouchy?

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
FuckT

Higuain a Insigne zase tragedia...

Reagovat
brenk

aj vám blbne Sopcast?

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
brenk

už som si zvykol na tú kvalitu

Reagovat
10

tradičně skvělý italský obrany na obou stranách

Reagovat
mastakillah

To byla výhoda jak sviňa

Reagovat
mastakillah

Bonnuci máchá rukama, kam si mají spoluhráči naběhnout a pak kopne míč do autu

Reagovat
brenk

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

To maval jelikoz tam byla ruka ;)

Reagovat
Il Architetto

Jemu bych balon snad nikdy nepřihrál.

Reagovat
DelPiero137

Lebo sa mu minulu sezonu podarili 3x acka.

Reagovat
M11

a pak je jeste zjebe

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
mastakillah

Reagovat
M11

ten dres Chielliniho nas prisel hodne draho

Reagovat
brenk

Reagovat
Milan.B

aaa smetiari dali gola

Reagovat
FuckT

Callejon, Insigne!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Klasika, nedokazeme v presile udrzat 1-2 hracov v nasom vapne. Bohuzial SSC zasluzene.

Reagovat
olis

Calejoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Calejoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Insigne

Reagovat
Pinturicchio

Nechápu, proč hraje Pablo, tohle je zápas jako stvořený pro Sebu.

Reagovat
smazaný uživatel

dvě věže je na hovno řešení

Reagovat
smazaný uživatel

návrat krále v podání Mirka by byl stylový

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko nebo Gio tj jedno ale tohle řešení bylo už předem zralý na prohru

Reagovat
smazaný uživatel

ja u toho čumím na Cinemu, tak proto.. Ale nevím teda. Osvaldo hraje hoven. Giovinco by byl lepší...

Reagovat
Pettirosso

máme to dobře v pi*i

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl dost lacinej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi slizoun..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

ofsajd

Reagovat
mastakillah

Joséééé Josééééé Joséééééé Nás nejlepší hráč téhle sezóny

Reagovat
Melchior

Tak snad konečně dnes soupeřem Neapole přestane být Catania

Reagovat
brenk

Leo nech už sere na to fakt

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Neapol úplně zaslouženě, hrajou takovou piču, až z toho bolí nejen oči.

Reagovat
Pinturicchio

hrajem

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes pride asi prehra, ak budu hrat takto a nepreberu sa zle, nedobre..

Reagovat
olis

to co tam ten Chielini saskuje?

Reagovat
10

taktika ze zápasu s AC dostala první trhlinky

Reagovat
Pinturicchio

A místo Pirla měl hrát Marchisio.

Reagovat
Melchior

Pogba ani Vidal nejsou o nic lepší..

Reagovat
mastakillah

Jorginho dneska super

Reagovat
FuckT

Higuainov vykon za polcas sa da zhrnut jednym slovom - ''Dive''.

Reagovat
mastakillah

Už si pomalu zvykám. To je jako by tam nebyl

Reagovat
10

a FAT

Reagovat
Il Architetto

Taky se mi zdá, že je nějakej vyžranej.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty vousy mu na kráse taky 2x nepřidaj

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=6ELfOwyWP0U

Ofsajd, úplně to samé, co Llorente v domácím zápase. Co na to olis?

Reagovat
10

vždyť to píšu

Reagovat
Pinturicchio

Však tě doplnuju, ne?

Reagovat
olis

ze ti dakujem ze si ukazal ze niesi o nic lepsi ako ja ba naopak

Reagovat
Il Architetto

Že?

Reagovat
Pinturicchio

Já se na nic nevymlouvám, i kdybych skrz ten gol prohráli. Já se tě ptám na tvůj názor.

Reagovat
Pinturicchio

kdybychom

Reagovat
olis

jasne nevymlouvas sa, tak naco to spominas :D odpoved je jednoducha, beriem to ako kompenzaciu za ten minuly offside ale kedze vas proti nam v nedavnej historii potlacil ovela viac tak nam toho bude musiet este vela odpiskat aby sa to vyrovnalo

Reagovat
Pinturicchio

OK, to mi stačí, jsi ubohá, křivácká sračka.

Reagovat
olis

to si mi mohol napisat aj bez toho aby som ti tu pisal moje nazory, nemusis sa hrat na doleziteho, niesi nim ty popelar

Reagovat
10

myslím že právě naopak, protože tady narozdíl od tebe nikdo nebrečí

Reagovat
DelPiero137

to nema cenu, nie ze by bol zly chlapec ale oli ma svoj svet ako Prod a to je tazke sa na niecom zhodnut....

Reagovat
Pinturicchio

Definitivně, nemá to cenu, je to ubohý sráč.

Reagovat
Pettirosso

že ti to trvalo..

Reagovat
Pinturicchio

Travlo, no, ... já myslel, že ho to přejde, ale takový podvraták, jako je tohle, nebyl snad ani Bojda.

Reagovat
olis

bavim sa, aka som ja sracka a stale mate potrebu reagovat a reagovat, obcas sa sice hrate na inteligentov a chvilu ste ticho, akoze my sa s takym uboziakom zaoberat nebudeme, nakoniec vam to aj tak neda a zaoberate sa somnou, ubohe sracky co vodu kazu a vino piju a nevedia si stat ani za svojim slovom

Reagovat
mastakillah

Ta situace je dá se říct prakticky stejná. I ten offside, tak max 20 cm. Takže souhlas

Reagovat
FuckT

Toto by sa podla mna piskat jednoznacne nemalo, podla mna ziadny offside. 2 anglicki komentatori sa na mojom streame tiez na tom zhodli. Keby sa toto piskalo, ten futbal by bol uz fakt uplne o nicom... Aj ked dost casto sa to piska. :D

Reagovat
Pinturicchio

Ofsajd to byl, pokud ho rozhodčí vidí, musí to pískat.

Reagovat
FuckT

Kde tam presne bol offside? Nohy mali zarovno a mozno trochu vystrcena hlava s ramenami. A na tej stanici na ktorej to pozeram ja to bolo stopnute v trosku inom case, tak tam ani tie ramena nevytrcali.

Reagovat
Pinturicchio

Jak kde přesně? Ofsajd to byl a tečka.

Reagovat
10

Callejon byl o krok napřed, stejně jako Llorente v Turíně..akorát v jiným směru běhu

Reagovat
10

což pak dělá samozřejmě rozdíl

Reagovat
FuckT

V tom pripade ani ten Llorenteho offside sa podla mna nema piskat. Je to tesne ako kkt a vysoko diskutabilne, mna nikdy neurazi, ak sa to pusti, uz len pre ten futbal. A nezalezi na tom, ci je to rozhodnutie pre alebo proti mojmu timu.

Reagovat
Pinturicchio

Nemá to pouštět, pokud to vidí, jestli to neviděl, pak je to ok, rozhodčí jsou taky jen lidi.

Reagovat
mastakillah

Tohle by nemohl vidět, ani kdyby sebe víc chtěl. Jediné řešení v těchto situacích je video

Reagovat
smazaný uživatel

Chielo ty kkt :D::DD

Reagovat
DelPiero137

No nie je ten Leo kacco?!!!! Jednuducha lopta ktoru mal cas spracovat kludne aj nohami. Nie on ju z prvej hlavou odvrati rovno superovi na nohu ktory vysunie nebezpecne Higuaina a smrdi to 11-kou.

Fakt mam pivko na neho a velmi nas ten chlapec zraza. Zasluhy bokom, berie sa aktualna forma. Chapem ze nehradu nemame za neho v strede sezony ale po sa to musi riesit!!!

Reagovat
M11

skoda ze jsme dostali ten gol zrovna v casti kdy byla Neapol nejslabsi.. ale jinak samozrejme domaci plne zaslouzene.. takhle nemuzem pristoupit k utkani.. ono nam to mozna vyjde proti Catanii.. ale urcite ne proti Neapoli.. doufam ze v druhem polocasu budeme mit konecne koule.. tahle unavena nechtena bramboracka je na mistra z poslednich dvou sezon nedustojna

Reagovat
Pettirosso

ještě, že nehrajeme tu LM, s tímhle výkonem nechci vědět, co by s náma udělal Bayern nebo Barca

Reagovat
DelPiero137

Druhy polcas moze ukazat ako sme natom fyzicky/psychicky v tejto casti sezony. Ci ostali sily na EL.. Neapol je v obrane velmi neista, len ich treba pritlacit a vytvorit si nejake sance.

Reagovat
10

kéž by byl Mirko schopnej naskočit do druhýho poločasu...

Reagovat
Il Architetto

Klidně v pantoflích.

Reagovat
olis

uplne zasluzene vedenie, velmi si prajem aby sme taketo vykony vedeli podavat takmer vzdy, teraz sa nam dari hrat v podobnom tempe treti zapas v rade, potom by ta hra o scudetto dalsiu sezonu mohla byt ovela realnejsia

ta obrana aj ked stale dostava lacne goly sa mi predsalen zda trochu lepsiu ako na zaciatku, hlavne sa mi zda ze Fernandez je istejsi, Ghoulamove vykony sa mi velmi pacia aj ked to moze byt este ovela lepsie a mna osobne Henrique na RB velmi milo prekvapil, len skoda ze mu chyba trosku rychlost, inak okrem Higuaina zatial hraju podla mna vsetci ok, skoda ze to tam Marekovy nespadlo

Reagovat
Alberto Aquilani

jak hrá Osvald ?

Reagovat
10

0...klasicky až na jednu nůžky, kdy se málem vykoupil

Reagovat
Alberto Aquilani

je to makač

Reagovat
M11

nutno podotknout ze i ty nuzky umi daleko lepe nez ty ktere dnes vystrihl..

Reagovat
mastakillah

kdyby se to pokusil zpracovat místo těch nůžek, tak by udělal líp

Reagovat
Pinturicchio

45 minut, nic není ztraceno, zkusme to otočit!

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy v priebehu februára sme totálnestratili formu a stále to trvá. Lichtsteiner a Vidal sú totálne vyhorení. Zvyšok zálohy na tom nie je o nič lepšie. Obrana a útok detto. Barzagli je zranený a jediný hráč, ktorý má formu - Tevéz, nehrá. Druhý polčas určite Marchisio, Vučinič prípadne Qčko/Hovínko in. Osvaldič, Vidal a asi aj Llorente out.

Reagovat
10

Q není v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pokračuje trend z minulých zápasů, sme šíleně ale šíleně až z toho bolí oči nekreativní.Neapol to zase pojala jako válku, a hraje utkání sezony.Jsme jasně horší a je dobře že sem tam takhle dostanem popiči.Aspoň Conte a všichni uvidí že to není zas tak růžové.A z Llorenteho mám nervy úplně v hajzlu, on je poslední měsíc dva úplně šíleně špatnej.

Reagovat
Hans82

Conte je proste nepoucitelnej a tu jeho taktickou sracku v podani 3-5-2 at si strci za klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez pohybu...nieje proste komu prihrat, nikto sa neponuka, nepobehne Ale je to tazko. Domaci nehraju nic extra no aj tak si maju stale kde nahrat, v strede zalohy jasne prepadavame. A ani sa nieje comu cudovat ked 80% casu hrame system 5-3-2 zatiahnuti na vlastnej polovici. Nehovoriac o tom ze uz aj ked mame loptu a nejakym zazrakom ju neodovzdame do 15 sekund tak aj to slavne 3-5-2 je uplne bezzube. Wake up Conte Snad vie aj nieco ine vymysliet Vsak toto je uz taka ubohost co mi herne predvadzame posledne zapasy ze by som sa vobec nebal tam udriet klasicke 4-4-2. Aspon by bolo konecne komu nahrat a nasa patka by neznamenala automaticku stratu lopty...

Reagovat
Il Architetto

Martín dnes super.

Reagovat
olis

uz uraduje

Reagovat
olis

Insigne

Reagovat
mastakillah

Offside ani omylem

Reagovat
Pettirosso

nebyl no, ale Martín už Callejonovi stejně padal pod nohy, z toho by byl max. roh

Reagovat
Il Architetto

Mauro nalevo.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

wtf????

Reagovat
smazaný uživatel

Ma ten Toni este na MS?

Reagovat
10

za co karta? panebože s těma brankářema se taky furt zachází jak s panenkama tyvole

Reagovat
10

do každýho zakončení se dostane Stephan...bohužel pro nás

Reagovat
DelPiero137

Giorgio sa pekne, bez pohybu prizzera ako leti lopta cez neho na osamoteneho Callejona ktory si nerusene moze vystrelit na Gigiho alebo prihrat....

Reagovat
DelPiero137

Ach jaj... Leo....

Reagovat
mastakillah

Gigi co ještě všechno chytí

Reagovat
10

ještě všechno

Reagovat
mastakillah

vypadá to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Skurveny Juventus a chudatka Neapol. Keby aspon ten rozhodca piskal rovinu. Vkuse len nadrziava Juventusu. Vkuse im tlaci karu. Je to urcite pravda, ved to tu citam uz od konca posledneho kola v SErii A. Same vymyslene penalty a goly z ofsajdov. Dneska zase dal Juventus gol z ofsajdu. Dal ho Callej......hmmm moment....nieco tu nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

MIROOOOOOO

Reagovat
10

ten tah se Stephanem jsem moc nepochopil...stáhnul bych ho za Mirka nebo Sebu, stejně hraje křídlo...a úplně nahovno

Reagovat
DelPiero137

Pripomina to 1-2 sezonu pod Antoniom ked to cele stalo na Andreovi a Mirkovi. Vsetko sa nakopavalo, ziadne individualne vykony. Poriadnu sancu sme si ani nevypracovali.

Pritom tato Neapol ma najslabsiu obranu za posledne roky.

Reagovat
Pettirosso

Mirkooo. pojď

Reagovat
Hans82

bože ne Vučihnič

Reagovat
smazaný uživatel

Vučo jak já se na něj těšil

Reagovat
brenk

ty vole Lichty

Reagovat
smazaný uživatel

mě poslední dobou tak neskutečně sere 1 klička stále ta samá a žádnej centr nikdy neudělá

Reagovat
brenk

človek by si už myslel, že na to dojde aj on...

Reagovat
brenk

Neapol sa evidentne stiahol, čo je asi jediná šanca Juve na gól...

Reagovat
mastakillah

Rozhodně bych raději viděl Duvána jak Gorana

Reagovat
DelPiero137

Isla sa zlakol v akej sanci sa to ocitol toto bola cista golovka.

Reagovat
Il Architetto

Už to má tempo, tohle mě baví.

Reagovat
10

Mirko geniálně, bohužel Isla...měl to zaseknout na penaltu

Reagovat
Pettirosso

offside

Reagovat
mastakillah

Ghoulam

Reagovat
olis

Marek to s tym zakoncenim nemohol mysliet vazne

Reagovat
FuckT

MERTENS!!!

Reagovat
brenk

nové smetisko si zakladajú

Reagovat
olis

Drieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
M11

Mertens je super hrac.. ten ma hrat v zakladu

Reagovat
mastakillah

byl zraněnej

Reagovat
Hans82

skurvena cikanska Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

proč ho do prdele nesundal

Reagovat
10

tyvole Claudio to jdi doprdele, že tě takhle udělá trpaslík tyvole...

Reagovat
Pettirosso

Stephan taky stojí a čumí až si vystřelí..místo toho, co by mu šel pod nohy

Reagovat
DelPiero137

vsetci pasivny, alibisticky. btw kde boli stoperi? Litchy a Isla nemozu byt posledna instancia pred Gigim.

Reagovat
Pettirosso

není Barza, není obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ti boli este asi pred branou Neapola Ked aj Pirlo zahral ten roh asi najhorsie ako mohol. Easy lopta vysokym padacikom do maleho vapna...jasny brankar. Mal to kopat hned a nie sa jebat s nejakymi plastovymi flaskami

Reagovat
Pettirosso

naprosto zaslouženě

Reagovat
mastakillah

Mertens Mertens Mertens

Reagovat
Pinturicchio

Když šel Mertens na hřiště, tak jsem si v duchu říkal, že tohle střídání Benitezovi vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

většina hráčů juventusu z formy a unavená :-/

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ je to tak

Reagovat
DelPiero137

1, jeden!!!! hrac dokaze rozhodit celu nasu obranu. WTF?! Takyto mega prepadak prave proti Neapoli zaboli. Obrana jeden kix za druhym ale hrde sa placajme aky statistiky mame...

Reagovat
Melchior

nenapadá mě zápas, kde bysme se letos nechali na tolika místech přehrávat

Reagovat
10

Milan?

Reagovat
M11

tam jsme je prehravali aspon na goly

Reagovat
Melchior

máš pravdu, ten je k tomu asi nejblíž..

Reagovat
Il Architetto

Au.

Reagovat
Melchior

Flawless Victory

Reagovat
DelPiero137

Ja sa z toho Islu poserem...

Reagovat
DelPiero137

Nepobera druhy plat z Neapolu?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak

Reagovat
Pettirosso

Isla má zpracování jak borec z okresu

Reagovat
M11

hrozne kopyta mame ted na krajich.. Lichtak + Isla to proste nejde

Reagovat
10

fakt geniální tah ponechat 3-5-2 s Islou a Liststeinerem nalevo...tohle se ti Tondo nepovedlo

Mirko za pár minut ukázal víc, než Osvaldo za posledních x zápasů, tak se Beppe kurva prober

Reagovat
M11

to bude jeste prdel kdyz pustime Mirka v lete za desitku a podepisem Osvalda za 20

Reagovat
10

desítku nám za něj ani nikdo nedá...

Reagovat
Pettirosso

Conte brečí, že bez Pepka nemůže hrát 4-3-3, ale že by postavil na to druhý křídlo Mirka nebo Sebu, to ne, radši je nechá sedět a bude dál hrát 3-5-2 za každou cenu.

Ve finále Mirka prodá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej mi, že na tréninku neviděj, že by strčil Mirko do kapsy všechny krom Tevéze. To si buď dávaj lajnu nebo Mirko na tréninky nechodí.

Reagovat
10

ta druhá varianta je docela možná

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou xichti, ještě že jsou slavný, jinak by si nikoho nenašli :D

Reagovat
M11

nahodou Storari je tam jak Belmondo

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
DelPiero137

wtf? to mal byt co za video?

To je novy model co im Tonda rozdava? To by som chapal tu nasu hru

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Koukám na to tak po 15 a ujebávám se pořád stejně.

https://www.youtube.com/watch?v=fCM16MXq2-0

Stejně borec jak svina.

Reagovat
Hans82

mirko osvaldo stejne kopyta

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Melchior

obávám se, že letos už docházej baterky, Lyon a dál bude ještě oříšek s tím, že ligu už asi ukopem, ale bude to místy obdobná mizérie jako dnes dnes hodně chyběl Carlos, útok byl fakt na facku, do dalšího zápasu bych se nebál hrát Tevez + Vučinić..

Reagovat
M11

dnes je to snad prvni zapas pod Contem co jsme si nevytrvorili ani jednu poradnou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzene, aj ked 2p je lepsi z nasej strany...no zase to len preto ze sa domaci viac stiahli CONTE WAKE UP One trick pony ! Treba tam proste variantu, nemoze sa predsa hrat stale dookola toiste Nutne potrebujeme krajnych zaloznikov. Lichstainer je smerom dopredu, teda vlastne nieje

Btw. Nas, teda uz aj rekord ligy v pocte zapasov v rade s aspon jednym strelenym golom sa dnes zastavil na cisle 44

Reagovat
smazaný uživatel

achjo Vidal di do prdele nesnášim simulanty

Reagovat
Pinturicchio

Úplně stejný zákrok, jako na Hamšíka, po kterém měl Giorgio žlutou.

Reagovat
10

stejná simulace jako Hamšík s Bonuccim, ten za to ale dostal žlutou kartu a Neapol měla trestňák

Reagovat
mastakillah

viděls opakovačku? nadskočil úplně sám

Reagovat
Pinturicchio

Stejně, jako Hamšík, který tam prostě skočil bez jakéhokoliv kontaktu.

Reagovat
10

co nechápeš na "stejná SIMULACE jako Hamšík s Bonuccim.."?

Reagovat
mastakillah

To, že Bonucci hamšíka přez tu nohu vzal

Reagovat
10

nevzal, resp. skočil mu přes ní dávno před nějakým možným kontaktem...stejně jako Vidal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Vidal

Reagovat
M11

Mirko jak utekal za Insignem

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Juventus, když ho potřebuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ma nahrane a skor ci neskor ta facka musela prist..

Reagovat
Pettirosso

hnus..

gratulace Neapoli, zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi Juve znechutila Neděli a jdu chrápat čest all

Reagovat
M11

koukam ze Lyon je taky ve ''forme''

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sportovní ředitel Brém Thomas Eichin se údajně chystá jednat s vedením Juventusu o hostování Cira Immobileho. 24letému útočníkovi se letos střelecky daří v dresu Turína, oba městští rivalové jej vlastní napůl.

Doufám, že ne! To by pro něj nebyla dobrá volba. ADL by měl poslat 20 mega( každému týmu 10) a šupky dupky s ním pod Vesuv

Reagovat
Pinturicchio

Jo, zato Neapol, kde má Higuain neotřesitelný základ, by bylo to pravé ořechové.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda Pipita má bohužel základ neotřesitelný. Ale právě příchod Immobileho by byl pro něj vzpruhou navíc by mohli hrát spolu.

Reagovat
Pinturicchio

Jakou vzpruhou, když má ten základ jistý? ... a spolu by hrát nemohli, protože Benitez 4-2-3-1 prakticky jistě měnit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel by více začít makat a hlavně nepálit šance No to je druhá věc. V některých zápasech by se hodilo (hlavně těch, kdy doma držíme míč a tlačíme a tlačíme a nic z toho) přejít z 4-2-3-1 na 4-4-2 (4-1-3-2) .

Jinak se k vám Juve zeptám, proč pořád hrajete dokola 3-5-2, vždyť to prostě pořád dokola hrát nejde? Trenér to nevidí nebo se bojí změny, že si už všichni za dob jeho působění tak moc na tento systém zvykli?

Reagovat
Pinturicchio

Když má ten základ jistý, tak nemusel ... a myslím, že Ciro by u Beniteze nic v tomhle ohledu nezměnil, prostě by z Immobileho byl kvalitní Higuainův náhradník.

Evidentně jde a získáme s tím rozestavením velmi pravděpodobně třetí titul v řadě ... ale osobně bych byl radši, kdyby Conte přešel na 4-3-3.

Reagovat
opretis

tak sem se začal zajímat o Fialky - jo, protože sem za ně začal gembit FM - a kdyžsem se tady díval na jejich soupisku... 80% všech hráčů má průměrně přes 80 minut. Což mě dost zarazilo. To se ta sestava tak masivně točí?

Reagovat
olis

- ADL slubil hracom premie ak ziskaju druhe miesto

- letna pripava bude znova v Trentine ako kazdy rok a predbezne by to mal byt 17 - 30. jul

- dnes o 17:00 by sa mal ADL stretnut so starostom Neapolu a znova riesit otazku stadiona

Reagovat
Dejwa

http://www.inter.it/en/news/45300

za chvilku už tam nebude nikdo z tripletty

Reagovat
Votas

přád ještě máme Marigu

Reagovat
snuff24

Reagovat
10

Inter je stejně kádr, že nechá všechny ty svoje hráče v Livornu hrát proti sobě, ty by se jinak ani nesešli...pokud teda nebudou hrát za Inter, jako Bardi minule

Reagovat
GEGE

Snad Galliani sleduje v Udine vyrostl pro ACM ideálni centrocampo...

Reagovat
10

Allan?

Reagovat
GEGE

j

Reagovat
10

roste jak svině

Reagovat
GEGE

neskutečně navíc nejlepší léta ještě před sebou

Reagovat
GEGE

tragedie co předvádí Catania vzadu pokaždé,když je vidím nějaký ultra kix....Andujar

Reagovat
10

bože to bolí sledovat Catanii vzadu...Pescara hadr

Reagovat
SqueeZy

Budou muset pořídit čaroděje místo Andújara, jestli v tomhle budou pokračovat

Reagovat
snuff24

Tak snad dneska Bardi zase ukáže, že má černo-modré srdíčko

Reagovat
snuff24

LIVORNO: 1 Bardi; 33 Valentini, 23 Emerson. 7 Castellini; 15 Mbaye, 24 Benassi, 27 Biagianti, 19 Greco, 11 Mesbah; 9 Paulinho, 21 Belfodil

A disposizione: 22 Anania, 37 Aldegani, 2 Piccini, 3 Gemiti, 14 Mosquera, 17 Ceccherini, 20 Emeghara, 26 Siligardi, 29‎ Borja, 41 Duncan, 85 Coda

Allenatore: Domenico Di Carlo

INTER: 1 Handanovic; 35 Rolando, 25 Samuel, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 88 Hernanes, 17 Kuzmanovic, 11 Alvarez, 33 D'Ambrosio; 9 Icardi, 8 Palacio

A disposizione: 12 Castellazzi, 30 Carrizo, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 10 Kovacic, 13 Guarin, 19 Cambiasso, 20 Botta, 21 Taider, 22 Milito, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo

Allenatore: Walter Mazzarri

Reagovat
10

LIVORNO: 1 Bardi; 33 Valentini, 23 Emerson. 7 Castellini; 15 Mbaye, 24 Benassi, 27 Biagianti, 19 Greco, 11 Mesbah; 9 Paulinho, 21 Belfodil

INTER: 1 Handanovic; 35 Rolando, 25 Samuel, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 88 Hernanes, 17 Kuzmanovic, 11 Alvarez, 33 D'Ambrosio; 9 Icardi, 8 Palacio

Reagovat
Votas

Livorno: 1 Bardi; 33 Valentini, 23 Emerson. 7 Castellini; 15 Mbaye, 24 Benassi, 27 Biagianti, 19 Greco, 11 Mesbah; 9 Paulinho, 21 Belfodil.

Subs: 22 Anania, 37 Aldegani, 2 Piccini, 3 Gemiti, 14 Mosquera, 17 Ceccherini, 20 Emeghara, 26 Siligardi, 29‎ Borja, 41 Duncan, 85 Coda.

Coach: Domenico Di Carlo.

Inter: 1 Handanovic; 35 Rolando, 25 Samuel, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 88 Hernanes, 17 Kuzmanovic, 11 Alvarez, 33 D'Ambrosio; 9 Icardi, 8 Palacio.

Subs: 12 Castellazzi, 30 Carrizo, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 10 Kovacic, 13 Guarin, 19 Cambiasso, 20 Botta, 21 Taider, 22 Milito, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo.

Coach: Walter Mazzarri.

Referee: Calvarese

Kuzmanovic? Really? Taider mu musí šukat dceru nebo nevim...#freekovacic

Reagovat
10

hodinu čekám až to sem někdo dá, pak si to jdu najít sám a je to tady 3x

Reagovat
Votas

já mám ozkoušený, že to na inter.it bývá 45 minut před zápasem, tak tam dřív ani nelezu...sorry

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

To je sestava...

Reagovat
10

3 obránci na Tota, stejně hlavičkuje sám

Reagovat
SqueeZy

Ty voléééééééééééééééééééééééééé hoši!!! Takhle se hraje o záchranu kurva?! To je snad horší než Toniho gól ty vole

Reagovat
SqueeZy

3 borci tam na něj čumí!!!! a 36 letej borec je předběhne a narve to tam... To si musí dělat srandu...

Reagovat
GEGE

No hura Toto...5 sance konecne promenena...

Reagovat
SqueeZy

Jarda to je ranař...

Reagovat
10

Scuffet chytá výborně, ale zároveň teda umí ty celkem lehký zákroky dost nafouknout a prodat...ideální hráč pro Gazzettu

Reagovat
M11

Scuffet opravdu talent

Reagovat
Pinturicchio

Máme nástupce Gigiho nebo jak?

Reagovat
M11

Gigi vcera ukazal ze muze chytat jeste klidne 5 let do te doby bude x dalsich Scuffetu

Reagovat
Pinturicchio

Já s tou Gigiho "čtyřicítkou" napevno počítám. ... ale at už pak přijde kdokoliv, tak bude strašný nezvyk vidět stabilně v bráně někoho jiného.

Reagovat
M11

snad to bude stejny sympatak jako Gigi.. ale nebudeme se zbytecne trapit vzdalenou budoucnosti.. uzivejme si skvelou pritomnost s Gigim po boku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Jestli to nebude čtyřicítka, tak budu vážně nas*aný jen doufám, že pak nenastane legendární dlouhodobá hledačka stabilního článku. Nerad bych si tenhle post zDegeoval

Reagovat
Pinturicchio

(Snad) je to ještě daleko, no, takže ten potenciální nástupce se vybírá / tipuje těžko.

Reagovat
Pinturicchio

500. pro Calcio, s naprosto vším, co k němu patří

Reagovat
FORZAMILAN

si signore

Reagovat
SqueeZy

Tipáč nevypsal kurzy na střelce na Inter jo? Chtěl jsem vidět, jaký číslo by dali Belfodilovi

Reagovat
smazaný uživatel

Na ziveprenosy.cz mi to hodí zápas Levante-Granada, když kliknu na link na zápas Interu...máte někdo nějaký jiný??

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 150600 na sopcastu

Reagovat
Nuno čomes
Reagovat
SqueeZy

Tak to bylo stylový od Mbayeho

Reagovat
10

Alvarez za 29 minut teprve 89 ztrát

Reagovat
Votas

musí nahradit Guarína

Reagovat
smazaný uživatel

Inter snad vůbec netrénuje střely z dálky. vždycky to letí úplně mimo - v lepším případě na tribunu. přitom tam jsou dobří střelci. Kuzmanovic, Hernanes, Alvarez a snad i Guarín - ti všichni uměli střílet zpoza vápna, než přišli do Interu. zvlášť Hernanes střílel šibenice jedna báseň. nechápu proč stagnují.

Reagovat
10

teď Kuz pěkně...předtím Hernanes taky kousek od tyče

Reagovat
smazaný uživatel

ale pořád vedle.

no nebudu si stěžovat za stavu 2-0, by se mohlo vymstít

Reagovat
Votas

PROFETAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Inter Eterno Amore

HERNIIIIII CAPOEEEEIRA

Reagovat
lnterista

Hernaneeees

Reagovat
snuff24

Hernaaaaaaaaaaaaaaaa konečně

Reagovat
Nuno čomes

HERNANEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Koubinhor

Icardi ho pěkně našel ale saltíčko bylo megastylový

Reagovat
10

snad podruhý za poločas se míč dostal na útočníka/Palacia...trošku nechápu střed Hernanes-Kuz, vždyť se naprosto zdvojují

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Inter Eterno Amore

nádhera

Reagovat
Nuno čomes

PADAWAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Inter Eterno Amore

podobný gól jak dal Roberto Carlos v LM proti Marseille

Reagovat
lnterista

nadhera

Reagovat
Jajinek

1) Měli bychom hrát opravdu jen venku...

2) To, že je Belfodil bačkora opravdu nebylo tím, že by nedostal šanci, nebo tím, že by ho Inter neuměl využít

3) Mbaye po taktické stránce má na Inter asi jako Belfodil po té technické

4) DAmbrosio je naprostý vtip na úrovni Pereiry

5) Opravdu nechápu, jak se z Johnyho stal a ano, nebojím se to říci, asi nejplatnější pravý bek v lize

6) Icardimu se omlouvám, protože se během posledních zápasů stal velice platným hráčem!

7) Tohle už snad udržíme bez nervů.

Reagovat
smazaný uživatel

podle dnešního zápasu bych naše hostující hráče neposuzoval. beztak chtějí udělat dobrej dojem tím, že nám to nechají

Reagovat
Jajinek

já to nesoudím podle dneška

Reagovat
Pettirosso

on ten Moggi asi přece jen něco ví

Reagovat
10

jinak Samuel dneska znovu naprosto s přehledem, tam žádná větší degradace vidět není...sice ho často kosí zranění, ale to Vidiće taky, takhle by aspoň byla šance, že se vždycky na marodce vystřídaj

Reagovat
Pinturicchio

Voe, už ani s tím Interem není sranda, Hernanes navíc ani na lavičce.

Reagovat
Inter Eterno Amore

uf tak to bol banán

Reagovat
Votas

Palacio pro chudý...

Reagovat
lnterista

taky luxus

Reagovat
lnterista

Hernanes to taky zacina pomalu chytat od tech dvou blbcu

Reagovat
Jajinek

pomalu?...už 3 zápasy a řekl bych, že těch ztrát má daleko více než Ricky

Reagovat
lnterista

jj ale ted zacina jeste solovat

Reagovat
Votas

taktický povely Fredymu: "Mají jenom 3 balóny a za tribunou za bránou je řeka...víš, co máš dělat."

Reagovat
smazaný uživatel

No ten střed teď máme krásný.

Reagovat
10

ne řeka, ale moře, to by trefit mohl

Reagovat
lnterista

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jak v Okresním přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Teď fakt přemýšlím co mu tak říkal...

Reagovat
10

docela ofenzivní střed na Uoltera, ne?

Reagovat
Inter Eterno Amore

pri presilovke

Reagovat
10

pak že Fredy není kreativní, takovej pas

Reagovat
Inter Eterno Amore

Alvarez neviditeľný celý druhý polčas a striedaný až teraz

Reagovat
lnterista

umi

Reagovat
Pinturicchio

Tak jo, je s Interem sranda.

Reagovat
snuff24

zase nevyspanej.. a zase zbytečně

Reagovat
Pettirosso

co mám říkat já, když vstávám k zápasům Vancouveru?

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja San Jose

Reagovat
Pettirosso

ty mě snad chceš nasrat

Reagovat
Inter Eterno Amore

vlastné "Béčko" nevieme poraziť

Reagovat
Inter Eterno Amore

čo tam kričia na Mazzariho ?

Reagovat
Votas

solidně odfláknutej výkon...už by zase pro změnu mohl začít hrát někdo, kdo to nemá u zádele.

Reagovat
smazaný uživatel

Inocenc uteče Samuelovi jak nic. ač mám Wallyho moc rád, rozdíl mezi ním z roku 2010 a 2014 je už bohužel poznat. je krásný, že pořád hraje za Inter, ale bohužel byl dneska rozdílový hráč Livorna. :)

navíc to není prvně co jsme díky jeho rychlosti přišli o body.

Reagovat
Jajinek

Po dnešním naprosto dominantním výkonu Samuela, který na obdrženém gólu neměl sebemenší podíl vinny, může něco takového napsat jen dement.

Reagovat
Mihal

Nedávam mu ten gól vobec za vinu ale myslím, že ho mohol radšej stiahnuť na kartu...

Reagovat
lnterista

7 kol do konce...chce si jeste zahrat a ja si ho uzit takze udelal dobre.

Reagovat
Jajinek

už měl žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi špatně vidím. je pravdou, že jsem viděl jenom jeden záběr a až od té fáze, kdy Inocenc utíká Wallymu. chceš říci, že to nebyl Wally? a jestli byl, tak za to nemohl? mě přišlo, že prohrál v rychlostním souboji a padl kvůli tomu gol. kdyby na jeho místě byl např. Cordóba v nejlepších letech, dopadlo by to stejně?

ano Samuel zahrál celý zápas s přehledem, ale jestli byl ten gol na 2-2 jeho, tak to maže jeho předchozí výkon.

ale opakuji znovu - viděl jsem to až od toho souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

mysíim že i u toho 1golu Paulinha byl Wally, mu tam Paulinho utekl...ten druhý gol jasná chyba Guarina tam to měl Wally těžké....ale bohužel byl u obou..

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Uexh4zHOcFM

https://www.youtube.com/watch?v=eFQOoCPjmi8

tohle je prostě i Wallyho chyba. v obraně má být jistota a když už to guaro pojebal, měl to zachránit. mysli si co chceš.

Reagovat
CubONE

A co ma spravit? Emeghara bol tak rozbehnuty, ze by ani smykacku netrafil.

Reagovat
10

A kdo by ho asi v týhle situaci chytil? Možná tak Biabiany...problém byl jinde, tohle nebyla jediná riskantní nahrávka domů

Reagovat
smazaný uživatel

wally z roku 2010 by ho v klidu skosil.

nevím, ať si Mazzari dělá co chce. já jsem jenom dement, ale jestliže by Wally na své rychlosti nezapracoval, tak bych mu řekl s klidem ahoj.

i ten první gol byla chyba obrany. Rano nehraje a je to škoda.

Reagovat
Jajinek

Já to prcám, vážně, to už ani nemá cenu hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Emeghara je jedním z nejrychlejších hráčů v Calciu, s tím Samuel mohl těžko něco udělat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele