Serie A - preview 11. kola

03.11.2012, 08:45, aktualizováno 04.11.2012, 08:54
Previews
Do tradičně mimořádně nabité fotbalové neděle se probudili v Itálii. Poté, co výkop provedou fotbalisté Pescary a Parmy, odehraje se hned šestice utkání od tří hodin. Z výčtu vynikají duely Fiorentina-Cagliari, Neapol-Turín a Siena-Janov, kde Cosmi bojuje o důvěru vedení. Vrcholem dne ale pochopitelně bude až večerní bitva AS Řím s Palermem...
Delfino Pescara - Parma FC  (neděle 12:30)
Na Stadio Adriatico přijíždí Parma, která v minulém kole úspěšně otáčela zápas s AS Řím. Přesto, že by podobných nervů své fanoušky ráda uchránila, Pescara se nevzdá bez boje.

Ještě před nedávnem byla Parma blíže k sestupovým příčkám. Roberto Donadoni žádal - stejně jako před rokem - čas na zahojení. Stačil jeden zápas, v němž Parma na podmáčeném terénu porazila AS a vše se obrací k dobrému. Nyní se Parma na šestém místě uchází o pohárovou šanci.

"Chce to zůstat v klidu. Sdílím klubovou politiku o mnoha menších krůčcích, které vedou k úspěchu. Před třemi týdny jsme se nacházeli ve zcela jiné pozici a byli jsme za to kritizováni," připomíná Donadoni.

To je zcela pochopitelná reakce. Donadoni postupuje zcela pomalu, za to však určitě. Stejně jako minulou sezonu, ve které se Parma také mohla stát jedním z aktérů na evropské scéně. Vždyť jí k pohárovým příčkám scházely dva body! Neočekávaný finiš se ale dostavil pozdě a tak zbyly Parmě pouze naděje. Dokáže je tuto sezonu přetvořit v něco konkrétnějšího?

Trenér Giovanni Stroppa se sice snaží podporovat své hráče a odporovat negativním hlasům, ale faktem je, že Pescara se stále nachází v sestupových vodách. Nicméně, k mnohem pozitivnějším příčkám jí schází velmi malý počet bodů. Stačí vyhrát tento zápas.

V minulém kole narazil nováček Serie A na Chievo a po výsledku 2:0 pro veronský celek mu zbyly oči pro pláč. Přesto se Stroppa zastal svých svěřenců s tím, že "hra týmu se stále zlepšuje." Nezbývá tedy, než počkat na odpovídající výsledky. K tomu se ale musí probrat ofenzivní část týmu, které se jednoduše nedaří. Pescara je týmem s nejmenším počtem přesných zásahů, což je pro fanoušky po minulé sezoně - ačkoli hrané v Serii B - trochu nečekané.

K bodům Pescaře nepomohou zranění Christian Terlizzi a Alessandro Crescenzi, kvůli kartám bude utkání pouze z televize sledovat obránce Simone Romagnoli. Jinak ale může trenér Stroppa nasadit kompletní jedenáctku. parma bude postrádat Fabia Santacroceho, Daniela Galloppu a po červené kartě také Ishaka Belfodila.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Perin - Balzano, Capuano, Bocchetti, Modesto - Nielsen, Blasi, Cascione - Weiss, Quintero - Abbruscato
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Rosi, Ninis, Valdés, Parolo, Gobbi - Biabiany, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.10 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Domácí Bologna by určitě ráda posbírala tři body, které by jí mohly dostat mimo sestupové příčky, Udinese ale právě zakouší slast pohárové Evropy a rádo by si to zopakovalo také v příštím ročníku.

Na konci září naposledy hráči Bologně získali tři body, od té doby ale nezískali ani jeden. Prohraný zápas s mistrem z Turína v minulém kole protáhl smutnou sérii už na čtyři zápasy v řadě. A z takové série se špatně vystupuje. Tím pádem prohrála Bologna nejvíc zápasů ze všech týmů Serie A.

Trenér Stefano Pioli bude hodně spoléhat na silnou tříčlennou útočnou linii. Alessandro Diamanti by v roli ofenzivního záložníka měl podporovat dvojici Manolo Gabbiadini - Alberto Gilardino. S tímto hráčem jakoby padala veškerá síla Bologně. Alberto Gilardino naposledy skóroval ve zmíněném vyhraném utkání s Catanií, od té doby ale prožívá střelecký půst. Řekněme to jinak . když dá Gilardino gól, Bologna nikdy neprohrála.

Základní osa týmu je v případě Bologně dost otřesená, protože kvůli zranění nemohou nastoupit třeba Robert Acquafresca, Henry Gimenéz, Cesare Natali a Roger Carvalho. Karetní trest Piolimu nepovolí pro tento duel nominovat kapitána Danieleho Portanovu.

Udinese v devátém kole otočilo zápas s AS Řím, ale ve vloženém kole pouze remizovalo s Catanií. Výsledek určil celku trenéra Guidolina devátou příčku, která je vzdálena přesně pět bodů od posledního místa v evropských pohárech. Pátou příčku zatím ovládá Fiorentina.

Úspěch Udinese má dlouhodobě přízvisko Antonio Di Natale. Kapitán Zeber je ikonou ambiciózního celku a zároveň se na něj může trenér Guidolin spolehnout i gólově. Proto bude zajímavé sledovat, jak si s jeho absencí zbytek týmu poradí. Kromě nej nezasáhne do duelu ani dvojice Giampiero Pinzi a obránce Danilo. Hlavní útočné snahy bude mít na starosti Maicosuel a Paulo Barreto.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Antonsson, Sørensen, Cherubin - Garics, Peréz, Taider, Morleo - Diamanti - Gabbiadini, Gilardino
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Angella, Coda, Domizzi - Basta, Badu, Allan, Pereyra, Armero - Maicosuel - Barreto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Siena - Janov CFC  (neděle 15:00)
Existenční zápas čeká Serseho Cosmiho zrovna v tu nejhorší možnou chvíli, chtělo by se říct. Sieně schází několik důležitých hráčů, navíc s Janovem, který na Stadiu Artemia Franchiho pravidelně boduje. Posledně tu vyhrál 2:0, dnes však na výhru čeká dokonce ještě déle než Bianconeri.

Známý stratég Cosmi zpočátku vypadal jako ten pravý muž pro Sienu, když v pátém a šestém kole urval parádní výhry nad Interem a Bolognou. Jenže od té doby z pěti zápasů hned čtyřikrát prohrál a vedení s ním podle všeho ztrácí trpělivost. "Můžu akorát říct, že my jsme souzeni podle výsledků a výsledky často činí rozhodnutí," nepodpořil příliš Cosmiho sportovní ředitel Stefano Antonelli po poslední "absurdní" prohře 2:4 s Cagliari.

Cosmi tak v případě další porážky dost možná končí a velkým paradoxem by mohla být skutečnost, že by jej popravil zrovna Luigi Di Neri, teprve dvě kola lodivod Janova a kdysi významný konkurent Cosmiho v boji o černobílé křeslo. Jenže ten má teď sám starostí až nad hlavu - své funkční období načal dvěma porážkami 0:1 s Milánem a Fiorentinou, přičemž jeho mužstvo sotva vykázalo prvoligové kvality. Momentálně je také 16. a po ucházejícím startu si sérií šesti zápasů bez výhry opět připomíná loňskou tragédii.

Del Neri to z největší části přičítá zraněním. "Jsem bez několika důležitých hráčů jako Marco Borriello, Boško Janković a Marco Rossi. Jakmile tyto hráče dostanu z marodky, pak si jsem jistý, že budeme mnohem stabilnějším týmem," nechal se slyšet muž, který ještě ve výčtu opomněl jména Vargase a Ferronettiho; ani tito dva borci mu dnes nejsou k dispozici.

Na druhé straně tvoří list nedostupných dva suspendovaní obránci Neto s Dal Belem a trojice zraněných Martinez-Rodriguez-Rosina.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SSC Neapol - Turín FC  (neděle 15:00)
SSC Neapol bude doma proti Turínu napravovat poslední zaváhání na hřišti Atalanty. Azzurri díky porážce přišli o druhé místo, kam se posunul po dalším vítězství Inter Milán. A jelikož Nerazzurri hrají s Juventusem, může se Neapol v případě vítězství přiblížit prvnímu, či druhému místu.

Bylo to nečekané zaváhání. Neapol hrála v desátém kole na hřišti průměrné Atalanty a všichni očekávali vítězství, nebo alespoň zisk jednoho bodu. Nestalo se ani jedno. Neapol na Atleti Azzurri D’Italia prohrála, jedinou brankou jí skolil po dvaceti minutách Carlos Carmona. Nicméně byla to teprve druhá porážka v sezoně. Celek trenéra Waltera Mazzarriho tím přišel o druhou příčku, kam se posunul Inter Milán, navíc ztráta na první místo díky další výhře Juventusu vzrostla.

Zatím poněkud zajímavě si vede v Serii A letošní nováček FC Turín. Hosté mají na svém kontě jen o jednu porážku více, přesto je jejich umístění diametrálně odlišné. Turín je na třináctém místě s pouze dvoubodovým náskokem před sestupovými vodami a to samozřejmě díky velkému počtu zremizovaných zápasů.

Ve vzájemných zápasech je na tom lépe FC Turín. V sezoně 2008/2009 vyhrál oba zápasy a naposledy Neapoli podlehl v roce 2004 ještě v rámci Serie B.

Domácí celek si možná bude muset poradit bez svého nejlepšího střelce, uruguayského kanonýra Edinsona Cavaniho, mimo bude další člen základní sestavy Zuňiga. Nováček Serie A se na San Paolo představí v takřka kompletním rozpoložení, scházet bude pouze Suciu.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
DE SANCTIS - CAMPAGNARO, CANNAVARO, ARONICA - MAGGIO, INLER, DŽEMAILI, DOSSENA - HAMŠÍK - PANDĚV, INSIGNE
Turín FC - pravděpodobná sestava:
GILLET - DARMIAN, GLIK, RODRIGUEZ, D'AMBROSIO - BRIGHI, GAZZI - CERCI, BIANCHI, MEGGIORINI, STEVANOVIČ
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - SS Lazio  (neděle 15:00)
Souboj dvou týmů s ne úplně aktuální dobrou formou uvidí stadion Angelo Massimino na Sicílii. Domácí Catania tři kola nevyhrála, Lazio zase dvě kola, díky čemuž přišlo o třetí místo v tabulce.

Catania se stále drží ve středu tabulky, ale její současná forma není příliš dobrá. Sedmého října si Elefantini poradili s Parmou, od té doby uplynula tři kola a další tříbodový import se nekonal. Maranovi svěřenci totiž nezvládli těžký los a s výjimkou zisku bodu na Udinese prohráli s Interem i Juventusem.

Lazio v posledních letech vždy bojuje o Ligu mistrů, ale pokaždé skončilo těsně za hranicí. Letos mají Biancocelesti soutěž znovu dobře rozehranou, třetí pozici zaručující milionářskou soutěž však v držení nemají. Na vině je porážka ve Florencii a jen remíza z domácího zápasu proti Turínu.

Hosté z Říma to budou mít na horké sicilské půdě nesmírně složité. Catania na Lazio umí, o čemž svědčí i vzájemná ligová bilance. Právě poslední vzájemné střetnutí na Angelo Massimino dopadlo lépe pro domácí Catanii, ta vyhrála nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Jedním z důvodů, proč se Catanii tolik nedaří, je absence několika hráčů. I v tomto domácím klání proti Laziu budou scházet Keko, Terracciano, Augustyn a Sciacca. Na druhé straně mají obdobné problémy, vedle vykartovaných Sculliho a Kloseho budou chybět zranění Ederson a Marchetti. Naopak do hry už se vracejí klíčový záložníci Ledesma s Hernanesem.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
ANDUJAR - SPOLLI, LEGROTTAGLIE, ROLIN - IZCO, LODI, ALMIRON, CASTRO, MARCHESE - BERGESSIO, GOMEZ
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
BIZZARRI - KONKO, BIAVA, DIAS, LULIČ - CANDREVA, HERNANES, LEDESMA, GONZALEZ, MAURI - FLOCCARI
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Florentský celek v minulém kole vyhrál bitvu s Janovem a výhra jej posunula na slušné páté místo. V blízkosti pohárů by chtěli Montellovi svěřenci zůstat co nejdéle, k tomu potřebují porazit Cagliari.

A to je v posledních týdnech čím dál tím víc složitější operace, protože Cagliari má místo jednoho dva trenéry a oba odvádějí výbornou práci. Před jejich příchodem to vypadalo na hru mezi posledními nesestupovými příčkami, dvojice Pulga - Lopéz ale nasměrovala sardinský klub mezi první desítku. Jak dlouho tam Cagliari vydrží?

Fiorentina uprostřed týdne zlomila své janovské prokletí, když porazila místní CFC poprvé po třiceti letech! Jedinou branku utkání vstřelil krásným lobem Manuel Pasqual a cenné tři body skončily ve Florencii. Fialky prohrály naposledy na konci září, od té doby se jim daří a na to by rády navázaly také na domácí půdě.

Vincenzo Montella odvádí ve městě renesance dobrou práci, na třetí Neapol ztrácí jeho tým jen čtyři body. Montella, za své kariér skvělý útočník, ale nespoléhá pouze na Stevana Jovetiče. Jeho tým se prezentuje kolektivní hrou, mezi střelce se zapsali také Ljajič, Pasqual, Romulo, Toni a mnozí další.

A Fiorentině se daří také dobře bránit. Její obrana obdržela o pouhé dvě branky více, než třeba turínský Juventus. Když už porovnáváme Violu s Bianconeri, Fiorentina také vstřelila o celých deset branek méně. Nicméně jí to neubírá na pověsti stále se zlepšujícího týmu aspirujícího na boj o poháry.

Hostující Rossoblu se užívají zlepšující se formu, protože po třech prohrách a změně na trenérském postu Cagliari vyhrálo už čtyři zápasy v řadě. Naposledy přestřílelo Sienu v poměru 4:2. V tomto zápase hráči Cagliari dokonce vedli o tři góly a výhra jim zajistila průběžné osmé místo.

Poslední vzájemný zápas jsme se gólu nedočkali, doufejme, že nyní nám to hráči vynahradí. Na hřišti ale v domácím dresu nebudou Lorenzo Ariado, Vlada Avramov, Daniele Conti a Radja Nainggolan.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Roncaglia, Rodriguez, Tomovič - Cassani, Romulo, Pizarro, Aquilani, Pasqual - Toni, Jovetič
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Dessena, Casarini, Ekdal - Cossu - Nenè, Sau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.60 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Sampdoria se pokusí v domácím prostředí zastavit pád ligovou tabulkou, který odstartoval koncem září. Po skvělém startu se Sampdoria trápí, už pět kol nedokázala bodovat. Na Luigi Ferraris teď zavítá Atalanta, posilněná o vítězství nad Neapolí.

Je to zvláštní série. V prvním kole Sampdoria vyloupila San Siro, domácí AC Milán porazila, vyhrála i se Sienou a v Pescaře, jenže následně dvakrát remizovala - s Turínem a v Římě s tamním AS. Tím se nastartovala dlouhá série bez výhry, která zapříčinila pád až na čtrnácté místo tabulky. Blucerchiati se v dalším kole představí doma proti Atalantně, která je ve formě.

I hosté měli menší herní výpadek. Po třech porážkách se ale tým vzchopil, porazil Sienu, remizoval v Pescaře a naposledy udolal jedinou brankou Carmony Neapol. Výsledek proti Neapoli se rozhodně nečekal, Atalanta je nyní desátá a v tuto chvíli to vypadá, že se jí boje o záchranu opět vyhnou.

Sampdoria má s Atalantou poměrně vyrovnanou bilanci, v posledních měřeních sil ale vyhrála. Stalo se tak třikrát po sobě! Blucerchiati počítají jednu absenci za druhou. Ciro Ferrara se nemůže spolehnout na služby Berardiho, Pozziho, Krstičiče, Marescy a Obianga. Aby toho nebylo málo, má Ferrara potíže i s kázní svých svěřenců, vykartovaní jsou totiž Costa, Munari, Berni a Da Costa. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, kde nebudou k dispozici Ferri, Radovanovič, Ferreira Pinto, Capelli a Cazzola.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
ROMERO - DE SILVESTRI, ROSSINI, GASTALDELLO, POULSEN - SORIANO, TISSONE, POLI - ESTIGARRIBIA, MAXI LOPEZ, EDER
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
CONSIGLI - RAIMONDI, STENDARDO, MANFREDINI, PELUSO - SCHELOTTO, CARMONA, CIGARINI, BONAVENTURA - MORALEZ - DENIS
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Od roku 2004 sehrály tyto celky již mnoho zápasů, ani jediný z nich ale neskončil bezbrankovou remízou. A se Zdeňkem Zemanem nelze očekávat, že by se tato statistika měla přepisovat. Umíte si představit lepší pozvánku na zápas?

Palermu se vstup do sezony nijak zvlášť nepodařil, ale poslední čtyři zápasy má lepší formu. Ani jeden z nich neprohrál, což se o AS rozhodně říct nedá. Hráči Rosanero sice nad AC Milán v posledním kole vedlo už o dvě branky, ale utkání nakonec nechalo AC srovnat krok. Díky konečné remíze 2:2 je Palermo až sedmnácté.

Hlavní ofenzivní hvězda Palerma po zápase přiznala: "Je dobře, že tento zápas skončil tak, jak skončil. Svým přístupem jsme riskovali i prohru," prozradil Fabrizio Miccoli. Trenér Gian Piero Gasperini šel v hodnocení ještě dál, když mimo jiné řekl, že jeho tým "promarnil obrovskou příležitost."

AS Řím sehrál kvůli špatnému počasí na Stadio Ennio Tardini spíše zápas vodního póla, přesto se tým trenéra Zemana nemá na co vymlouvat. Římští Giallorossi nijak oslnivou formou neoplývají, neboť toto byla již jejich druhá porážka 2:3 za poslední čtyři dny! Celkově prohrálo AS již čtyřikrát. Z toho ve třech zápasech od začátku vedli, ale nedokázali svůj náskok pohlídat.

Zdeněk Zeman viděl problém jednoznačně na straně počasí, když řekl, že "dnes počasí výrazně ovlivnilo výsledek. Záplava vody způsobila, že Parma vstřelila branku snad při všech jejích střelách."

O tom, že se obrana AS častokrát sama podobá prostupné vodní hladině netřeba spekulovat. Taktika Zdeňka Zemana se tedy odráží na výkonech týmu - kombinuje nejlepší útok v lize s nejhorší ligovou obranou. Možná je to způsobeno i faktem, že je defenzivní část AS tvořena čtyřmi fotbalisty z Jižní Ameriky, kteří předtím nikdy v Itálii nehráli. Výjimku tvoří uzdravený Federico Balzaretti.

Kromě něj ale nemají Giallorossi k dispozici samé dobré zprávy, do hry nezasáhne Daniele De Rossi kvůli potížím s kotníkem, mimo hru bude také Bogdan Lobont, Maarten Stekelenburg a možná dvojice Leandro Castán - Pablo Osvaldo.

Palermo nastoupí pravděpodobně ve formaci se třemi obránci a jedním útočníkem. Tím by měl být opět nestárnoucí Fabrizio Miccoli. Palermu ale budou stále chybět zranění Abel Hernandéz, Massimo Donati a Milan Milanovič. Poslední zápas mezi těmito celky skončil jednobrankovým vítězstvím AS.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Goicoechea - Piris, Marquinhos, Castán, Balzaretti - De Rossi, Bradley, Florenzi - Lamela, Osvaldo, Totti
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Munoz, Von Bergen, Garcia - Morganella, Barreto, Kurtič, Mantovani - Iličič, Brienza - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Další zápas před domácím publikem za poslední týden sehrají fotbalisté AC Milán. Na San Siru přivítají až patnáctý tým soutěže Chievo. Hosté z posledních čtyř kol odešli pouze jedinkrát poraženi, naposledy zdolali Pescaru 2:0.

Stále to není úplně ono. V úterý AC nastoupilo do utkání na půdě Palerma a po dvou inkasovaných brankách mělo co dělat, aby alespoň zachránilo remízu 2:2. Rossoneri se na Renzo Barbera tradičně nedaří a konečná dělba bodů je vzhledem k velké fazóně Juventusu a formě Interu a Neapole další ztrátou. Samotné vedení pak přiznalo, že letos o Ligu mistrů víceméně bojovat nebude. "Tento rok se liší od posledních dvou. Musíme dát dohromady tým, který může soupeřit o první tři místa v několika příštích letech. Klub položil základy pro dlouhodobou budoucnost. Je to tým, který je určen ke zlepšení. Příští rok bude tým opět bojovat o první tři místa," rozhovořil se trenér Massimiliano Allegri.

V dalším kole se AC představí doma, soupeřem mu bude patnácté Chievo, nic jiného než výhru Rossoneri brát nechtějí. "Utkání proti Chievu bude stejně důležité, jako to proti Janovu, protože výhra by nás v tabulce přiblížila čtvrtému místu. Proti dobře organizovanému Chievu to bude velmi, velmi těžký zápas," dodal před zápasem Allegri.

Chievo je sice až patnácté, ale v posledních čtyřech kolech si nevedlo vůbec špatně. Svěřenci trenéra Coriniho doma přehráli Sampdorii i Pescaru, remizovali s Fiorentinou a s nepořízenou odjeli pouze z Neapole. Co se týče domácích zápasů, tam to ještě jde, venku se ale Fly Donkeys vůbec nedaří. Ze čtyř venkovních zápasů si hosté nepřipsali ani bod.

Základní sestava AC už dostává lepší rozměry, trenér Allegri však stále nemůže využít potenciál celého kádru. Na marodce zůstávají Mesbah, Robinho, Strasser, Didac Vila, Muntari a Antonini a mimo bude rovněž suspendovaný Bonera. Také Chievo nebude kompletní, Squizzi, Paloschi, Sardo a Cesar mají zdravotní problémy.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
ABBIATI - ABATE, MEXES, YEPES, CONSTANT - MONTOLIVO, NOCERINO - BOJAN, EL SHAARAWY, EMANUELSON - PATO
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
SORRENTINO - FREY, DAINELLI, ANDREOLLI, DRAMÉ - GUANA, L. RIGONI, M. RIGONI - LUCIANO , THÉRÉAU, PELLISSIER
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (sobota 20:45)
V sobotu večer uzavře jedenácté kolo Serie A očekávaný duel mezi domácím Juventusem a hosty z Milána. Souboj bude o to zajímavější, že Inter je v současnosti hned za Starou dámou.

V minulém kole hostil Juventus Bolognu a výhru mu zajistila až branka z nastaveného času. Hrdinou se stal ve skvělé formě hrající Paul Pogba, jehož střela zajistila Juventusu cenné tři body. Přesto cítí italský gigant tlak ze strany médií a možná i z toho důvodu zrušil dnešní tiskovou konferenci. Postoj vedení je tedy jasný - nechte zkrátka hovořit naše výsledky, jakoby znělo z Turína.

A výsledky Juventusu jsou zatím skvělé. Vždyť Bianconeri neprohráli již úctyhodných 49 zápasů v řadě! V zápase vstřelil první gól Fabio Quagliarella, který se prosadil poprvé od drtivé výhry nad AS Řím. Přesto asistent trenéra v osobě Angela Alessia ve své útočníky věří.

"Samozřejmě doufáme, že naši útočníci se budou prosazovat častěji. Ale máme v útoku více variant a navíc je nám k dispozici skvělá záložní řada, v níž se mnoho hráčů neustále tlačí před bránu soupeře a tím vytváří tlak," vidí klíč k úspěchu asistent Alessio.

I přes současnou formu je pravděpodobné, že Paul Pogba uvidí první minuty pouze z lavičky, protože se do plné kondice a připravenosti vrací Arturo Vidal. Jeho by měl podporovat Claudio Marchisio a veterán Andrea Pirlo. Do zápasu se nejspíš nezapojí záložník Simone Pepe, jehož vyřadilo menší zranění.

Milánská družina pod vedení trenéra Stramaccioniho po několika úvodních přehmatech zažívá mnohem lepší časy. Naposledy prohrála překvapivě se Sienou a to 23. září. Od té doby je patrná změna k lepšímu nejen v zápasech Serie A, ale Nerazzurri se daří také v evropských pohárech. Naposledy se Stramaccioniho výběr střetl se Sampdorií a nebyl to vůbec lehký zápas.

Po gólu Munariho dokonce domácí celek prohrával, ale nakonec výsledek otočil a o gól vyhrál. Výsledek 3:2 přinesl Interu nejen tři body, ale také ukázal sílu současného týmu. Někteří trenéři před tak těžkým a prestižním zápasem řeší své názory přes média, ne tak duo Stramaccioni - Moratti. Tito dva pánové jsou si vědomi kvalit svého soupeře a tak se snaží soustředit pouze na předvedenou hru.

Do ní se v dresu hostí nezapojí třeba Philippe Coutinho, Joel Obi, McDonald Mariga, Wesley Sneijder, Christian Chivu a Dejan Stankovič. Statistiky hovoří jasně ve prospěch domácích Bianconeri, kteří vyhráli šestapadesátkrát. Inter si nechal tři body pouze desetkrát.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Vučinič, Giovinco
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Juan Jesus, Samuel, Ranocchia - Zanetti, Guarin, Gargano, Cambiasso, Nagatomo - Cassano, Milito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC1091022:528
2.Inter Milán1080219:924
3.SSC Neapol1071215:622
4.SS Lazio1061316:1119
5.ACF Fiorentina1053212:718
6.Parma FC1043314:1415
7.AS Řím1042422:1914
8.Cagliari Calcio1042410:1314
9.Udinese Calcio1034313:1513
10.Atalanta Bergamo104248:1212
11.Calcio Catania1033411:1612
12.AC Milán1032512:1211
13.Turín FC1025311:910
14.UC Sampdoria1032512:1410
15.Chievo Verona103169:1610
16.Janov CFC1023510:149
17.Città di Palermo101548:138
18.Delfino Pescara102266:178
19.Bologna FC1021711:167
20.AC Siena1023511:143
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1177)

Přidat komentář
Votas

FORZA INTER

Reagovat
celestial-

FORZAAA INTER!

Skúsme dnes obrať Juve o všetky body, nech je dnešný deň krásny

Reagovat
madridcan

Hmmm pre kazdy pripad by si si mal najst este nieco ine co ti spravi den krasnym, lebo Inter to dneska nebude

Reagovat
celestial-

Máš zaručený tip? Spravím stávku a aj tak bude deň krásny

Reagovat
Pinturicchio

By byla spíš krásná noc, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Věřím ve tři body.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

pojdme do trhaku !

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Benesse

s najväčšou pravdepodobnosťou zmeškám derby... každopádne FORZA JUVE!! verím našim

Reagovat
The Krupy

Chceš live coverage ?

Reagovat
Recoba Inter

Už je na čase tu šňůru neporazitelnosti Juventusu utnout.Takže...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak Alvaro, dnes jim to utneme, cítím to v kostech (zdraví ForzaMike)

Reagovat
Recoba Inter

Taky tě zdravím co, že sem tě tak dlouho nevdiěl na fotbalportalu? i když já tam poslední odbou už taky skoro vůbec nechodím.

Reagovat
smazaný uživatel

No stojí to tam za tři tečky Jinak tady se moc do těch diskuzí nezapojuju, spíš si vždy vše přečtu a často se bavím Tak FORZA INTER a ať jim dnes tu šňůru utneme!!!

PS: Alvaro Recoba je můj největší oblíbenec - a nej hráč všech dob, jeho levačka nemá obdoby! Jak jsem Tě tu viděl, musel jsem aspoň ze slušnosti pozdravit - už jen pro ten NICK

Reagovat
Recoba Inter

Jojo to se cení jinak o Alvarovi bych tady mohl napsat slušnej román protože zrovna jeho karieru mám v paměti jak karieru nikoho jinýho,ale protože teď spěchám tak si o něm moc nezadiskutujem.Každopádně můj hrdina a favorit Nejoblíbenější hráč nejoblíbenějšího klubu

Reagovat
smazaný uživatel

no nie vždy ta jeho genialna lavačka posluchala ... pamätam si ako par krat nedal čo sa nedalo nedať s tou jeho lavačkou

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já si spíš pamatuju co se dát vůbec nedalo a on to dal...

Reagovat
Recoba Inter

No u něj byla spíš problém jeho psychika...když prostě nejsi psychicky v pohodě tak nemusíš dát i uplnou tutovku,taky vím svý....

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz 6 na Inter? To by bol hriech nevyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes doufám, že se trhneme a bude to krásné derby d'italia

Forza Juve

Reagovat
eLJay.91

Panove, damy, mila ditka, ja se tesim jako prase! Verim, ze by to mohl byt dneska krasny fotbal, Inter ma formu, my sice uplne ne, ale tohle je Derby d'Italia, tady nemuzeme hrat 90 minut profesorsky na 1:0. Podle kurzu to vypada jasne, ale rekl bych, ze to bude hodne vyrovnane. Moc si preju vyhru, takovych 3:0, ale spise to vidim na remizu. Kazdopadne si to dnes hodlam uzit, a doufam ze vy take! P.S. Doufam, ze Claudio potvrdi svou povest kata milanskych!!!

Reagovat
smazaný uživatel

* * *

Reagovat
The Krupy

OT : Tešíte sa na novú trilógiu Star Wars ? Ja som obrovským fanúšikom tejto série, a dám tomu šancu. Hoci ma trochu straší že to bude od Disney, ale čert to ber. Dej by sa mal odohrávať niekedy po návrate jediho, tak dúfam že dostane priestor aj moja najobľúbenejšia ne-filmová postava Kyle Katarn (ak ste hrali Jedi Outcast/Academy tak iste viete o koho ide).

Reagovat
smazaný uživatel

4,5,6 zůstanou navždy nepřekonány. Nevím, proč se chtějí rýpat ve starém, akorát tomu mohou pošramotit pověst. U dnešní generace pak může být původní sága nedoceněnou. Ale už jsem si zvykl, že starší filmy sousta lidí není schopna docenit, protože nepochopí rozměr jejich výjimečnosti, oproti dnešní filmů s nejlepšími ultra-moderními efekty apod.

Reagovat
The Krupy

Asi tak, najlepšie boli staré časti a ohromne ma bavila ešte jednotka (Phantom Menace), tie posledné dva filmy už boli na môj vkus strašne pretechnizované, toto ja nemusím. Obávam sa že nové diely budú ešte "napráskanejšie" rôznymi technológiami...

Reagovat
brenk

Vždy keď sa spomenie jednotka, vybaví sa mi toto video:

https://www.youtube.com/watch?v=FxKtZmQgxrI

Podobné videá sú spravené aj na dvojku a trojku. Inak musím súhlasiť, že pôvodná trilógia je absolútne nedotknuteľná. Keď som bol malý, páčili sa mi aj ďalšie 3 časti, ale vekom som pochopil, akú sračku Lucas vyplodil. Jediná ako tak pozerateľná mi príde trojka. Inak som ale veľkým fanúšikom Star Wars, ale z novej trilógie mám trochu obavy.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebudou předělávky starejch dílů, tak se těšim.

Reagovat
The Krupy

Nie nie, budú to absolútne nové diely s dobrodružstvami Luka Skywalkera po udalostiach v Návrate Jediho. Neviem čo si od toho sľubovať, George Lucas navyše ostáva v úlohe kreatívneho poradcu pre ľudí s Disney.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se mi splnit můj sen, SW film komplet počítačem

http://www.youtube.com/watch?v=bVyJP92TiVg dokážu si představit na něco takovýho koukat hodiinu a půl

Reagovat
The Krupy

Hrávaš SW hry ? Ja sa teraz už nehrávam vôbec, ale v mladosti som zbožňoval sériu Jedi Outcast/Academy, to sú neskutočné pecky. Vlastne ako tak píšem dostal som strašnú chuť opäť si to po rokoch zahrať

Ešte som hral aj nejaké novšie, ale tie ma až tak nebavili. Ani Phantom Menace na PSX za veľa nestálo, hlavne kvôli kamere.

Reagovat
smazaný uživatel

U Jedi Academy sem strávil hrozně moc času ale třeba i Knights of the old republic bylo perfektní. Na začátku roku sem ujížděl dost i na SW:TOR, jenže změna zaměstnání, 3 měsíce takzvané základní odborné přípravy a teď sem prakticky pořád v práci takže se mi ani nevyplatí za 6 stovek koupit si 3 měsíce hraní, kdžy si zahraju tak maximálně pár hodin v měsíci..

Reagovat
The Krupy

Veď toto, ja som rozmýšľal že si aj kúpim PS3 či X-Box ale vôbec na to nie je čas takže by som vyhodil peniaze oknom. A Knights bola tiež skvelá hra, na tú som zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem koupil PS-3 napůl s tátou a seděl sem u toho možná 5 krát (Mortal Kombat ) ale táta s rodinym známym stráví u NHL prakticky každý odpoledne

Reagovat
Maritazzi

Já teď dva roky vydržel nehrát, ale koupil jsem novou FIFU, rozjel znova U2 a je hotovo. Věděl jsem, že neni moc dobrej nápad brát PS3 na kolej.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bych nevydržel koukat ani 5 minut

Reagovat
The Krupy

My sme old-school no

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to moc neříká Já ani nebyl nijak vyplesknutý například z Avatara, kterého všude velebili, tuším ho dávají dneska, těch upoutávek bylo přes týden tolik, že mi to utkvělo v paměti. Ač nejvýdělečnější film všech dob, tak mě osobně nenadchl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Avatara to byla revoluce ve 3-D, ale jinak film jako takovej byla stokrát omletá Pocahontas, u SW by ta počítačová grafika přinesla nový možnosti, viděl sem takhle už pár filmů (jmenovitě třeba Resident Evil, nebo Final Fantasy) a když to tvůrci nepřeženou, tak je to užasná podívaná

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

všem fandům JUVE: Vaše úctyhodná série 49 vyhraných zápasů v řadě dnes skončí!!!

FORZA INTER!

Reagovat
Maritazzi

To jako vážně Juve vyhrálo 56x a Inter jen 10x? To by byl obrovskej rozdíl na takhle špičkové týmy.

Reagovat
10

218 zápasů

86 x Juve

67x Inter

53x remíza

Reagovat
Maritazzi

Díky, nezdálo se mi to.

Reagovat
10

http://i48.tinypic.com/dgqet4.jpg

http://i47.tinypic.com/2wp5khs.jpg

http://i50.tinypic.com/2rwuo8x.jpg

Sestavy se neliší nikde, nejvíc jsem teď zvědavej na Samuela, ale předpokládám že hrát bude. To naše složení útoku bez útočníka by dneska mohlo platit, pomůže to záloze, od který dneska čekám rozhodující góly, jako vlastně skoro vždycky. Seba by rychlostí na Samuela s Žabákem platit mohl, otázka je, jestli by nebyl přínosnější v průběhu hry. Mirko a Stephan se snad proberou zrovna dneska.

Reagovat
Pinturicchio

Snad zahraje po delší době i Arturo.

Reagovat
10

V Catanii už se trošku probudil, ale tohle by měl být zápas pro něj, stejně jako pro Stephana, Mirka, Claudia...oni v těhlech zápasech rostou.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Prense, ten oddych mu zjavne pomohol. Teraz tyzden nehral, bude nabudeny plny sil.

Reagovat
Pettirosso

díky. Se sestavou nesouhlasím, myslím, že by měl od začátku nastoupit Bendtner, budeme potřebovat v útoku sílu, navíc Giovi vážně sedí líp pozice kata. Dál mě mrzí, že i přes famózní výkony, je Conte posranej Pogbu nasadit, naopak tady jde o hodně, takže se to dá chápat, snad se Arturo probere.

Reagovat
M11

Seba je dnes pro me docela otaznik.. muze to tam pomotat ale stejne tak mu nemusi dat cichnout a budem volat o polocase po vystridani.. kazdopadne nejvic si slibuju od trojice Marchisio Vidal Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci přehnaně rýpat, ale...: "V sobotu večer uzavře jedenácté kolo Serie A očekávaný duel...." Jak může tento duel uzavřít jedenácté kolo Serie A, když bude jeho druhým zápasem?

Reagovat
Pettirosso

Jsou tři týmy, od kterých bych to utnutí naší výborné série nesnesl. Zemanova AS, uplakánků z Neapole a Interu, snad to tedy vyjde i na potřetí. Hrajeme doma, musíme jednoznačně zvítězit. Ovšem z Interu jde po dlouhé době strach. těch 8 zápasů v řadě nevyhráli náhodou. Budou kousat v útoku, naopak si myslím, že v obraně zase až tak zkušení nejsou a letos občas hoří. Myslím si, že pokud budeme hrát to svoje a budeme chtít hrát fotbal, můžeme Inter porazit, jenomže v posledních zápasech se nám vůbec nechce. Nicméně na zápas se už těším a nenechám si ho nikým posrat, takže tímhle se zároveň i loučím. Forza Juve!!!

Reagovat
The Krupy

Sám by som to lepšie nenapísal, hlavne tú prvú vetu.

Reagovat
10

Conteho absence se imo často projevuje v tý pasivitě, jenže dneska to je derby, vůbec to nehrozí, čekám velký tempo a válec ze strany Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak mám pocit, že Inter odjede podobně spráskanej jako my

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Ja by som hlavne eliminoval Cassana aby nemohol vymyslat a poslat nejaku prihravku za nasu obranu.

Reagovat
The Krupy

Inak dnes je to zápas ako stvorený pre Mirka Vučiniča a, dúfajme že nám opäť ukáže niečo to svojej geniality. Veľké zápasy idú aj Caceresovi, bol by hriech neposlať ho na ihrisko.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman by mi udělal radost kdyby zejtra postavil zálohu Florenzi-Taxík-Marquinho, v tomhle složení to má šanci fungovat (samozřejmě beru v potaz absenci DDR, jinak bych tam místo Taxe radši viděl jeho)

Reagovat
Maritazzi

Takovou s DDR chci od začátku roku, ale Zdeno řekl, že na registu má jediného hráče - Taxe. Ale Daniele je v nominaci, tak uvidíme.

Reagovat
10

přitom DDR na svojí pozici by Zemanovi tolik ulehčoval život, stejně jako Totti v ofenzivě...

Reagovat
Maritazzi

No, Zeman řekl, že DDR na týhle pozici nehrál nikdy v kariéře, že vždycky byl zkraje té tříčlenné záložní formace a že tam chce někoho jako je právě Tax...

Reagovat
Maritazzi

Navíc zas na tiskovce řekl, že Tax je vždycky jedním ze dvou nejlepších a zejtra zas bude hrát.

Reagovat
10

neřekl jeden ze dvou nejlepších hráčů soupeře?

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak dycky, každej trenér má nějakýho svýho oblíbence a jak na trénincích Taxík maká my nevidíme.....není to tak dávno co sme nadávli na Taddeie, kterej u nás už dobrý 4 sezony nemá co dělat, bohužel asi každýmu trenérovi pod stolem .... jinak is nedovedu vysvětlit jakto,že u nás takovou dobu zůstal a ještě toho tolik odehrál

Reagovat
Maritazzi

Na tréninky nevidíš, ale při zápase to pravidelně dělá těžký celýmu zbytku týmu, hlavně ostatním záložníkům a obraně teda. Výkony teda od registy čekám úplně jiné, ne že bude mít skoro nejvíc ztrát.

Reagovat
olis

Forza Remíza

Reagovat
Jajinek

Na dnešek se snad těšíme všichni. Už jsem tu psal několikrát, je to po sakra dluhé době Derby d Italia, které je už i tak vždy největším zápasem v Itálii, které je nyní soubojem prvního a druhého týmu v tabulce. To prostě láká.

Láká to i z mnoha dalších důvodů. To, že bychom ukončili sérii Juve bez porážky zrovny my je lákadlem velkým.

Ale fakt nepředbíhejme. Stále opakuji jednu věc, Juve je favorit, o čemž není pochyb. Jsou obhájci titulu, oni drží tu sérii, mají hráčskou kvalitu a neuvěřitelnou vnitřní sílu. Bude to skara těžké. My sice nehrajeme jako Barcelona ale už jsme letos potvrdili, že se s námi musí počítat. Narovinu říkám, že bych s nějakou bitvou o titul byl opatrný, ale prostě po tomto startu musí být povinností uhrát to třetí místo a LM! A Cambiasso to řekl nejlépe jak mohl, Inter se vrátil tam kam patří!

Co se týče naší sestavy dnes, ve všech médiích ji mají stejnou, ale nebyl by to Strama, aby nepřekvapil, což se může stát. I když dnes podle mě může uvažovat maximálně nad jedním jménem. Rozestavení by mělo být jasné, musí hrát 5 záložníků a bude zajímavé sledovat konfrontaci dvou dosti podobných pozičních stylů. Obraná trojka je jasná, tam se Silvestre opravdu nemůže k hřišti ani přiblíži a fakt jsem zvědavej jak to zvládne Samuel a Rano rychlostně a Juan chybově, jestli ustojí ten tlak. Tohle bude asi klíčové. Co se týče levého křídla, tam asi opravdu Nagatomo. U něj sice hrozí zkrat, což je další věc které se bojím, ale Pereira je zatím opravdu spíše zklamáním. Ve středu si pak na úkor Gabyho vybojuje místo Guarín, proti Dorii hrál fakt dobře a proti Vidalovi musí být někdo s velkým tlakem na míč, aby se poměr sil vyvážil. Klíčovým hráčem bude Cuchum který bude opět hodně předsunutý a věřím, že to může rozhodnout.

Zajmavé je, že Strama asi postaví Palacia na úkor Cassana. Herně není zcela o čem, Palacio má formu, dává góly a je přínosem. Cassano je ve většině zápasů jen tulák a jedním z nejhorších na place. Co ale naplat, když pak vytáhne něco ze své mošničky geniality a dává branky a asistence. A ten jeden záblesk bude dnes asi důležitější než celoplošná hra. Pohrávám si s myšlenkou, jestli opravdu raději Cassana a Palacia jako střídajícího do unavenější obrany.

Co se týče soupeře, tam jsem hodně zvědavej na Giovinca. Asi nemusím připomínat, jaký názor jsem měl na jeho návrat do Juve. Nechci dělat nějaké soudy, přeci jen je začítek sezóny, jen musím říct, že víra v tom, že dá 15 gólů za sezónu byla opravdu velice lichá a on zatím jen potvrzuje má slova. Ale uvídíme a já doufám, že neuvidíme zrovna dnes. Spíše se bojím Mirka, kterému tyhle zápasy jdou...a pak Marchisia, který utkání proti velkoklubům prostě umí. Na Asamoaha bude hrát Zanetti, což je vzhledem k tomu, jak Asa byl v mnoha zápasech Juve v koncové fázi pro ně důležitý a spasitel, je pro nás výhoda. Pokud to pak Milito bude hrát hodně přes Bonucciho, mohlo by to jít.

Juve nás bude v zápase tlačit, ale já stále věřím, že bychom mohli z nějakých brejků udeřit, ale jak říkám, bude to sakra těžké, nejtěžší zápas letos a fakt vážná prověrka pro náš tříobráncový systém a obranu vůbec. Snad nám to nespadne jak domeček z karet.

Na rovinu říkám, že beru bod a chci vyhrát!

FORZA INTER!!!

Reagovat
brenk

Kwadwo - Zanetti to bude zaujímavý súboj

Reagovat
Recoba Inter

No já mám obavy z obrany.Co sem to četl v těch expreskách?Walter a Andrea mají zdravotní problémy?No to snad ne... takovou kliku Juventus zkrátka nemůže mít, já tomu nevěřím.

Reagovat
Jajinek

jsem přesvědčen o tom, že budou hrát oba...

Reagovat
smazaný uživatel

slušnej rozbor Zajímal by mě tvůj názor na Mudingayiho - osobně se mi moc líbí...

Reagovat
Jajinek

Gaby je výborný letní nákup, což už jsem psal v létě. Jeho cena byla minimální, jeho plat je minimální, přitom v lize patří k lepším záložníkům, umí rozehrát, hrát v klidu a je zkušený. K Nagatomovi, Garganovi, Guarínovi a Pereirovi ideální protipól. Samo, není to Xavi...ale globálně spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem chtěl slyšet

Reagovat
suldik

sorry za OT ale už som zufaly, snad niekto pomôže....dostal sa mi do ruk wifi adapter RaLink RT2770 a ani za boha sa cez to nemôžem pripojiť....asi som kus vola ale nemôže niekto poradiť

Reagovat
rossoneri89

ja som pred rokom kupoval wifi USB adapter TP-LINK a tiez som mal s tym nervy ...

Reagovat
suldik

na prd je že ja som to nekupoval takže žiadny manual k tomu nie je a na nete som nič nenašiel

Reagovat
GEGE

Dneska to bude těžké dobývání...Podle mě to bude o jednom golu.

FORZA MILAN!

Reagovat
Slejdy

bude hrat Zapata ?

Reagovat
GEGE

Je v základu.

Reagovat
Maritazzi

Kdo píše expresky? Daniele je v nominaci na zítřejší zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono už to preview k zápasu Juve - Inter pozbývá na důvěryhodnosti.

Reagovat
Maritazzi

Já je nikdy nečetl, ale teď za dva týdny, co na to koukám se tam najdou nepřesnosti no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky obvykle nečtu, ale pozastavil jsem se nad první větou a už to mě praštilo do očí. Navíc ten konec, na který ses sám ptal ohledně vzájemných zápasů taky nepřesný, což potvrdil 10.

Reagovat
10

njn, bohužel je vidět, že calcio nikdo z redaktorů nesleduje, snad kromě Larga

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda no, stačí se podívat na L1, BL i premier league, kde redaktoři píší i komentují... tam je to o něčem jiném. navíc letos chybělo i preview sezóny třeba.

Reagovat
Maritazzi

Já když začal psát pro náš web, tak jsem myslel, že se občas inspiruju, ale moc to nejde. Zvlášť ta L1 a Bl se mi v tomhle líbí hodně, třeba se dočkáme i tady ale.

Reagovat
Slejdy

je psany v zakladu, dokonce i GOICOECHEA coz cucim

Reagovat
Maritazzi

Goicoechea bude chytat, Maarten je zraněnej. O DDR se rozhodne zítra co říkal Zeman na tiskovce.

Reagovat
Slejdy

Jsem na neho zvedavy, snad mu obrana pomuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus před Derby d'Italia vyhlásil bobříka mlčení. Zrušena byla i oficiální tisková konference, hráči se s novináři bavit nesmí. Klub tak chce zabránit vyhrocenosti zápasu. Kluby se po skandálu Calciopoli nesnáší.

Reagovat
10

hm, akorát že tenhle "bobřík mlčení" není vůbec kvůli Interu...platí to od zápasu s Catanii a po derby to končí

Reagovat
Jajinek

MSgoo rozjel novou vlnu kopírovacího trollingu, ale ruku na srdce, ve vztahu k tomu, jak psal, že sem nepoleze, je tohle už velice chabé

Reagovat
smazaný uživatel

Co budem delat s Pipem a fantou?

Reagovat
Jajinek

jak to myslíš...nemám přehled, co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

skoncil pry

Reagovat
Maritazzi

Má Tottiho, jdu za něj!

Reagovat
M11

ho kazdopadne povesit za kule do pruvanu

Reagovat
The Krupy

Pričom každý vie že je to on

Reagovat
smazaný uživatel

Derby d´Italia je tu! Forza Juve

Reagovat
The Krupy

To sme sa naozaj nezbavili tej snahy o privedenie Osvalda ? Ako útočník je fajn, dosť som na neho zmenil názor ale my potrebujeme dopredu niekoho absolútne, ale absolútne iného.

Reagovat
smazaný uživatel

"Romulus03.11.2012 16:50

anglicka liga z 5 zapasov 3 remizy ...podvodnici,mafia" CALCIO im vracia uder

Reagovat
panca

zase bude hrat pazzini. Ach jo

Reagovat
Yanek

no comment.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
panca

nejakej odkaz na ac?

Reagovat
GEGE

mam jen sekající se sopcast...poslední dobou se to cosi začína jebat...

Reagovat
panca

posli. Ja nemuzu nic najit

Reagovat
GEGE

sop://broker.sopcast.com:3912/136136

Reagovat
panca

mne to jede. Diky

Reagovat
GEGE

me se to seka doprdele nevim čim to je děla mi to jen u AC...posledně Genoa-Viola jelo krasne

Reagovat
panca

mne pravidelne jde vse, ale jak hledam ac. tak to stoji za starou belu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Yanek

Urby je fakt kokot.. já se nezvládám na něj dívat.

Reagovat
FCSL

Reagovat
stuff

Reagovat
Yanek

...

Reagovat
smazaný uživatel

URBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!

Reagovat
panca

dvakrat srazeny a pak jeste z teci. Krasna gol

Reagovat
panca

boze S

Reagovat
smazaný uživatel

jebat to, jebat to uz cele.

Reagovat
lnterista

je tam

Reagovat
panca

hajzle

Reagovat
lnterista

tak ja to zrovna pustil...a koukat na AC jak vede je nuda...aspon to bude lepsi fotbal a dresy fakt pekny

Reagovat
panca

jinak chievo ma moc hezky dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Podme ukoncit tu nezmyselne dlhu seriu juve!! Mame na to.

Forza nerazzurri

Reagovat
lnterista

Yanku a Stephan se ti zda sympatickej?

Reagovat
Yanek

V porovnání s Palaciem je to Daniel Craig.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vidiet palacia s tym jeho mini copom ci co to tam ma, stale by som ho zato tahal

(kym by mi nepriiebal asi)

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro je hrozny.

Reagovat
smazaný uživatel

MONNTOLIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!delovicaaaaa

Reagovat
Yanek

Monty

Reagovat
panca

druha tec

Reagovat
smazaný uživatel

BOJAN Pekne goly.

Reagovat
smazaný uživatel

a sice, zasa tec

Reagovat
Yanek

Bojan má nejlepší kontrolu míče ze všech útočníků v kádru.

Reagovat
GEGE

tak je to o jednom golu jak sem očekával

Reagovat
panca

tak treti tec

Reagovat
GEGE

jinak Chievo mělo kopat pencli...Mexes je fakt mamrd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Hra sice dneska vypadá oproti tomu co se letos předvádí dobře ale je to s kupou štěstí...Naštěstí sudí přehlédl jasnou ruku Mexese a vzápětí Bojan dal na 3-1...Tak snad se to dohraje v klidu.

Reagovat
Yanek

Nebyla úmyslná a takovou jasnou ruku měl i hráč ve zdi při přímáku Pazziniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra bola mimo golov slaba a nudna, ale goly su, sice stastne, ale momentalne osrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo je neskutečný. Nejlepší záložník v Itálii společně s Pirlem.

Reagovat
GEGE

Konečně chytil formu.Nicméně bych zatím brzdil s tim nej založníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ještě jsem pozapomněl na De Rossiho. Ale záloha ve složení Monty,De Rossi,Pirlo.

Reagovat
Alberto Aquilani

tu sa človek nasmeje .....

Reagovat
Yanek

No zase tak směšné to nebylo.

Reagovat
panca

zatim to vypadalo pohledne, ale nevim, jestli to neni tim, ze je chievo tak slaby. Nebyt tece, tak nebyl asi ani jeden. Ale nejaky stesti potrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuha, to vyzera zle.

Reagovat
olis

takto pekne sa podarilo dat gol z priameho kopu El Kaddourimu za primaveru

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=60ExJ_I4FP0

Reagovat
GEGE

Nezvyk,že se Urbymu při střídání místo pískání tleska...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to bude tym naskokom, ale dobre hraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Faraon , Abate sa tusim naucil centrovat.

Reagovat
GEGE

Abateho první přesný centr v sezoně...Faraone

Reagovat
panca

abate takhle to tam musi davat kazdej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Lev vs Slovan 1-2

Where is Jajinek? Where? Slovan is 6th and Lev 9th

Reagovat
10

podle Mediasetu by měl hrát Cassano místo Palacia, Samuel i Ranocchia ok

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS (3-5-2): Buffon; Bonucci, Barzagli, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco, Vucinic. All. Alessio.

INTER (3-5-2): Handanovic; Ranocchia, Samuel, Juan; Zanetti, Guarin, Gargano, Cambiasso, Nagatomo; Palacio, Milito. All. Stramaccioni.

Reagovat
smazaný uživatel

cize prekvapeni 0, absolutne podla predpokladov a predikcii ako tu hadzal 3 linky od tal.medii aj 10.

http://i50.tinypic.com/2rwuo8x.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Skusim si tipnut priebeh nasej hry s juventusom, budeme hrat stiahnuti vzadu, cakat na kontry, utocit v malo hracoch a teda dost kazit, kazdy tu bude pisat ako hrame hrozne.

A potom su 2 moznosti, bud prehrame a kazdy bude nadavat na system, na Stramu a hovorit ako sa mame zlepsit, ako jednotlivi hraci hrozne zahrali.

Alebo dame pocas nasej "zlej" hry jeden usmudlany gol po genialnej akcii Cassana, vyhrame, a kazdy bude ospevovat nasu excelentnu taktiku a skvelu pripravenost

Reagovat
Jajinek

mě by zajímalo, proč ten fotbal tak komentuješ, když mu naprosto nerozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

futbal ma bavi

no ale pockaj si na zaciatok zapasu a uvidis ze to presne takto v zapase aj na EF bude

Reagovat
smazaný uživatel

Constant je vyborny, konecne mame laveho beka.

Reagovat
smazaný uživatel

už v Janově tam zaskakoval, a ne špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Interisti jsou posraní až za ušima že dostanou na prdel a Juventini v očekávání spíš z toho kdy ta serie zkončí a aby nebyla zrovna s Interem.

Reagovat
The Krupy

Nemyslím si že sú posraní, práveže si veria.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen keci.Co mají dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo, je to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bojan luxusne naserviroval.

Reagovat
Yanek

Bojan MOTM.

Reagovat
panca

bojan si rika o zaklad

Reagovat
olis

Faraon pravidelny pridel bodov do fanty

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !!!

Milánske derby nám vyšlo. Nech vyjde aj najväčšie derby Talianska. Veľmi prajem Militovi nech konečne dá gól Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne sme potrebovali taketo vysoke vitazstvo,verim ze nas to nakopne a zacneme vyhravat!velmi sa mi pacil Constant dufam ze bude nastupovat ako LB pravidelne dalej vyborne Monty,Bojan tradicne Faraon a este Abate pokracovat v takych vykonoch!! FORZA MILAN!!!

Reagovat
snuff24

INTER (3-4-3): Handanovic, Ranocchia, Samuel, Juan, Zanetti, Gargano, Cambiasso, Nagatomo, Cassano, Palacio, Milito. ... Strama jako vždy překvapil ovšem nevím jestli v tomhle případě k dobrému, měli jsme hrát na 5 záložníků a hrát měli Guarin a Pereira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus: 1 Buffon; 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini; 26 Lichtsteiner, 23 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 22 Asamoah; 12 Giovinco, 9 Vucinic

A disposizione: 30 Storari, 2 Lucio, 4 Caceres, 6 Pogba, 11 De Ceglie, 17 Bendtner, 20 Padoin, 24 Giaccherini, 27 Quagliarella, 32 Matri, 33 Isla, 39 Marrone

Allenatore: Antonio Conte

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 99 Cassano; 22 Milito

A disposizione: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 11 Alvarez, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 31 Pereira, 33 Mbaye, 41 Duncan, 88 Livaja

Allenatore: Andrea Stramaccioni

Arbitro: Paolo Tagliavento (sez. arb. Terni)

Reagovat
M11

Bony jede

Reagovat
snuff24

Reagovat
Slejdy

najs

Reagovat
Dejwa

už jenom půlhodinka, FORZA INTER!

Reagovat
Inter Eterno Amore

bet365 nadobro zrušil SERIE A hej ?

Reagovat
Slejdy

nejspis to tak vypada, zajimal by me duvod...

Reagovat
Inter Eterno Amore

všade sa tlačí len anglický futbal

Reagovat
lnterista

sestava se mi moc nelibi ale uvidime...myslim ze Cassano si ani neskrtne...hlavne jsem zvedavej jak bude chtit reagovat kdyz se nebude darit. Pomaly Alvarez to tam asi neozivi....snad dame prvni gol....uz se nemuz dockat

Forza Inter

Reagovat
Dejwa

taky su překvapenej že hrají všichni tři, snad Strama ví co dělá, ten střed to zahustit chtělo..

Reagovat
panca

hod sem nejakej sopcast. Dik

Reagovat
panca

to mam, ale sopcasty nejedeou. Tobe jo

Reagovat
panca

?

Reagovat
lnterista

Channel - 132348

Reagovat
smazaný uživatel

rumuni idu, ale je to bieda

Reagovat
Inter Eterno Amore

dnes by sa zišiel Maicon na jeden zápas na hosťovanie

Reagovat
snuff24

přesně

Reagovat
Jajinek

Reagovat
The Krupy

Nám zase niekto ako Treza

Reagovat
smazaný uživatel

Alex

Reagovat
The Krupy

Oboch !

Reagovat
smazaný uživatel

Maic is injured.

Reagovat
Inter Eterno Amore

dnes by hral aj so zlomenou nohou ako v NHL počas playoff

Reagovat
lnterista

jakej mate nejkvalitnejsi sopcast? Ja mam 1400 Kbps

Reagovat
smazaný uživatel

detto, i ked o kvalite sotva hovorit

Reagovat
lnterista

ja chci rusaky

Reagovat
Dejwa
Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 134513

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o 4 minuty zapas, a tam furt reklamy... neznasam to

Reagovat
lnterista

to nejde...mas odkaz na stranku? diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

sop://broker.sopcast.com:3912/134513

Reagovat
smazaný uživatel

hod tu pls ak ide

Reagovat
10

Strama docela překvapil, nebojí se. Řekl bych díky bohu, tohle by nám imo mělo vyhovovat.

Reagovat
M11

choreo by slo tak snad pujde i hra

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí hráče nakopnout, já hrát za Juve jezdil bych do roztrhání těla.

Reagovat
panca

kurva nic nejede

Reagovat
Slejdy

nejaky odkaz prosim krome sopcastu ?

Reagovat
Il Architetto

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
cresposuper

Vaffanculo

Reagovat
10

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
snuff24

CO to kurva je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arturooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
The Krupy

Kurvaaa a ja som nevidel, kto dával ?

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
cresposuper

2 metrový offside

Reagovat
Nuno čomes

do pičeeee takový ofsajd to si dělají prdel neee?

Reagovat
olis

no omg, to bolo rychljeise jak s rimom

Reagovat
olis

a ten offside, som vedel ze rozhodci pomozu

Reagovat
10

18 vteřin

Reagovat
Jajinek

3x 18 cm

Reagovat
Nuno čomes

10x18 cm.

Reagovat
smazaný uživatel

to je úvod

Reagovat
Jajinek

ehm....

Reagovat
smazaný uživatel

jasne z ofsajdu

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA L !!!!!

Reagovat
Il Architetto

Offside, ale akce prostě nádherná.

Reagovat
The Krupy

Ale tak GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

OFFSIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
SqueeZy

ARTUROOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

to bol ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Podplatené ....

Reagovat
brenk

Škoda toho ofsajdu, teraz by som to radšej vrátil späť a hral 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd jak prasa.

Reagovat
smazaný uživatel

ZAS TO MA JUVE KUPENE, NEMAJU HANBU PRED NICIM, SKANDAL ZA SKANDALOM A ZASE GOL Z 2 METROVEHO OFSAJDU

Reagovat
olis

musime si zvyknut

Reagovat
smazaný uživatel

neplač furt

Reagovat
olis

ak si is nevsimol neplacem

Reagovat
smazaný uživatel

PLACEM JA A PLAKAT BUDEM, AK BY TVOJ OBLUBENY KLUB TAKTO ZAREZAVALI ROZHODCOVIA PROTI TIMU CO MA TAKETO SKANDALY STALE A VDAKA TOMU VYHRAVA, TIEZ BY SI NEBOL POKOJNY, TAK SA UVEDOM!

TOOT JE SPRAVODLIVY PLAC!

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaplakanie je skôr to, že sa ešte nájde niekto taký, kto verí, že Inter je čistý. A vypni si caps lock, lebo to vyzerá, ako keby to písal dement.

Reagovat
smazaný uživatel

CO FETUJES?

Reagovat
smazaný uživatel

Čierne korenie a škoricu. Prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

rozhodčí se s tlakem medií vyrovnali parádně

Reagovat
smazaný uživatel

jupíííííííí

Reagovat
DelPiero137

Pls, pls niekto normalny link co neseka?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/134513

Reagovat
Slejdy

normalni link a ne sop mg

Reagovat
smazaný uživatel

tak poviem flash, co je na sope nenormalne?

Reagovat
The Krupy

http://88.80.11.29/ - ten druhý link

Reagovat
Slejdy

Reagovat
brenk

Strama asi svoje slová oľutoval...

Reagovat
10

pomezní si ještě zavazoval kopačky asi

Reagovat
smazaný uživatel

Škandalózne.

Reagovat
smazaný uživatel

VRAVIM DAJME TO TRAPACKEMU JUVENTUSU, ICH HRACO NECH LEZIA DOMA POD PODPLATENOU PALMOU A MY OSTATNI CO MAME HRDOST BUDEME HRAT O 2. MIESTO, TOTO NEMA ZMYSEL

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas pravdu, nepodplacaju uz, rozhodcovia to uz robia z akejsi mnohorocnej zotrvacnosti Hlavne ked sa Juve vratilo znovu na Olymp , sa ozvali ako stari dementori co cakalai roky na prichod pana .

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, 21 sekunda...nie je to najrychlejsi gol v historii Serie A ?

Reagovat
cresposuper

Grazie, arbitri

Reagovat
Nuno čomes

člověk se na to těší od středy a hned v 1. minutě takový zářez Se Juventni nedivte, že vás nikdo nesnáší emoce hrajou!

Reagovat
snuff24

Juve ze sebe nikdy nestrhne nálepku zkorupovaných zkurvysynů je to ještě horší snad než United

Reagovat
smazaný uživatel

Určite to podplatili. Juventus treba znova poslať minimálne o ligu nižšie.

Reagovat
lnterista

vsechno spatne

Reagovat
snuff24

snad nás to nakopne a ty kurvy zkorupované smažeme ... FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

To je start

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je jedna veľká banda podvodníkov a korupčníkov.

Reagovat
brenk

tvoj piaty príspevok o tom ofsajde

Reagovat
The Krupy

Tak MsGoo, čo čakáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoviem, keby ten ofsajd bol pár cm, ale tento bol mega veľký

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, a co s tym teraz spraviš....radsej čum na futbal

Reagovat
The Krupy

Haters gonna hate

Reagovat
smazaný uživatel

Človek má hneď lepšiu náladu, keď si prečíta príspevky tunajších Juve-haterov

Reagovat
brenk

čo nedal

Reagovat
Il Architetto

Ty vole dovře Pirlo.

Reagovat
The Krupy

Pirlo je génius !

Reagovat
M11

CLAUDIO

Reagovat
10

kua Claudio

Reagovat
Votas

doufám, že se teďka probudím a bud teprve ráno

Reagovat
The Krupy

Hráme vynikajúco zatiaľ

Reagovat
brenk

koľko góloviek sme už mali? 3?

Reagovat
smazaný uživatel

40

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

CLOVEK SA NA TO TESI TYZDEN A HNED ZAREZ A TRADICNA KLASIKA HRA PROTI 14 HRACOM JUVEHNUSU UKAZANA UZ V 20.SEKUNDE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Ranocchia neví kde je

Reagovat
The Krupy

Komentátor : Inter zatiaľ dostáva od Juve veľkú lekciu.

Reagovat
smazaný uživatel

MOJ JE OBJEKTIVNEJSI, POUZIL UZ ASI 30X SLOVO SKANDAL, O INOM NEHOVORI.

Reagovat
The Krupy

Neškriekaj mi tu.

Reagovat
smazaný uživatel

BUDEM, NECH CELY SVET VIDI AKY STE PREHNITI DO SPIKU KOSTI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Cuchu

Reagovat
lnterista

proc si s Juve vetsinou pripadam jak skolak?

Reagovat
Yanek

hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia

Reagovat
smazaný uživatel

Mám toho dosť. Proste celý zápas je podplatený, Juventus by inak nevyhrával. Juventus proste musí ísť pred súdny tribunál Toto futbalového fanúšika ako som ja, ktorý miluje čestný a férový futbal, nemôže baviť. Vypínam to.

Ale musím sa priznať, že som bol trochu naivný, keďže bolo už vidieť aj v zápase Catania vs Juventus, že je to podplatené.

Reagovat
SqueeZy

Tak vypni i EF, díky.. Uděláš všem velkou službu.

Reagovat
The Krupy

A tie tri či štyri gólovky čo ? Veď se zatiaľ absolútne neškodní.

Reagovat
snuff24

Juventrusáci vy to nechápete ??? proč asi máte tolik šanci protože jste dali někdy v 18 vteřině gol tak to je jasny že budete psychicky nahoře

Reagovat
10

můžete tem dvou dementům dát někdo ban?

Reagovat
lnterista

Reagovat
The Krupy

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Nuno čomes

A hraničná mávne

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec ma nezaujímavé, že Juventus má neviem koľko veľa ďalších šancí, gól dal proste z offsidu a futbal sa hrá na góly a nie na šance a strely, či už na bránu alebo mimo nej.

Reagovat
panca

mne nic nejede. Jdu na avatara. Na to nemam nervy

Reagovat
The Krupy

to bude hate

Reagovat
Jajinek

Bohužel byl...

Reagovat
10

snad to měl radši nechat, aby byl klid...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som zvedavý čo bude teraz

Reagovat
M11

mel to nechat aspon by to bylo fer

Reagovat
10

ten Vidalův teď?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tesny ale bol, skoda ze tie ocividne na druhej strane nechcu vidiet ti pajaci

Reagovat
smazaný uživatel

Minule, keď hral Juventus s Cataniou, tak to Gazzetta slušne rozoberala. Dúfam, že tomuto zápasu sa bude venovať minimálne 10 vydaní Gazzetty.

Reagovat
lnterista

tak vidite nejsou tak spatni

Reagovat
smazaný uživatel

mal to nechat tak, a bol by kľud , hrame od začiatku

Reagovat
olis

Interu uz samozrejme offside odpiskaju

Reagovat
The Krupy

To čo visí Palaciovi z hlavy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ale visí mu zo vždy

Reagovat
smazaný uživatel

*to

Reagovat
The Krupy

Asi sú to vlasy, lebo najskôr som si myslel že je to tráva

Reagovat
smazaný uživatel

Hej sú to vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej fotbal, začátek supr, skoda ze hraje jeste Real no, tak snad si schovali i něco na druhej poločas.

Reagovat
snuff24

no ten fotbal je fakt super no

Reagovat
The Krupy

Gio by dnes nejaký ten gól mohol streliť, špeciálne pre Jajinka

Reagovat
The Krupy

nemala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Ževraj dobrý futbal. Áno, kto má rád podplatené zápasy, tak pre toho to môže byť dobrý futbal a dobrý výkon. Žiaľ, v tomto zápase vyhrali peniaze a korupcia. Teda vyhralo zlo a temnota nad láskou a pravdou

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

TAK TAK

Reagovat
The Krupy

Na jojke dávajú americký X-Factor, choď pozerať radšej to.

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha

Reagovat
smazaný uživatel

teraz bol ofsajd juve len 4 metre, to este mohol pustit. Sranda ze sa uz hraci juve uz ani nesnazia dodrziavat ofsajdovu pascu, vdaka zakulisnym praktikam to nepotrebuju.

Reagovat
lnterista

ale super fotbal

Reagovat
The Krupy

z oboch strán to začína byť zaujímavé

Reagovat
M11

s Gia se opet stava Hulk

Reagovat
smazaný uživatel

Je vtipné sledovať, ako sa hráči Juvetrusu rozčulujú. Však môžu byť radi a byť vďační rozhodcom, že vyhrávajú, keďže gól nemal na 1 0000000000000000000% platiť!!!!!

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ ten zápas alebo len vymýšľaš akú ďalšiu chujovinu napíšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate rozhodca už hneď v prvej!!!!! minúte pokazil celýýýýýýýýýýý záááápaasss

Reagovat
10

a co řekneš k minulýmu derby u vás?

Reagovat
smazaný uživatel

A je dosť zaujímavé, že koľko ľudí sa dokáže tešiť a radovať sa z gólu, ktorý padol nelegulérne a bolo to zrejmé.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve

Reagovat
celestial-

Cassano, čo tomu chýbaloooooo

Reagovat
The Krupy

Inak beží mi tu aj Avatar, a tak rozmýšľam....že ako tí šmolkovia vyrástli.

Reagovat
smazaný uživatel

SME JEDNOZNACNE LEPSI, JEDINE CO NAS BRZDI JE ZAKULISNA SILA ZASTRASOVANIA A MAFIANSKYCH TAKTIK A PRAKTIK JUVE, VDAKA TOMU PREHRAVAME

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca je proste predajná defka!!!!

Reagovat
SqueeZy

to máte společné

Reagovat
cresposuper

Juventus je mimo, to musíme využiť, Forza Inter!

Reagovat
Mr.Jindros

Strama před zápasem: "Juventusu se nepřipískává".

Je mi ho až líto.

Reagovat
snuff24

taky jsem si na to vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

MORATTI, POVERUJEM TA, ZAHAJ ODPOCUVANIE, TA ZBERBA ZASE POTREBUJE UZEMNIT A ZISTIT AKO SA HRA FAIR, POTREBUJU DALSIE TRESTY AKO SOL

Reagovat
The Krupy

Miro teraz dobre zadrbal akciu

Reagovat
smazaný uživatel

Bennes a ♥Javier Zanetti♥ - ďakujem chlapci, že sa staráte o moju dobrú náladu. Bavím sa neskutočne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak náhodou vyrovnávame, tak tento zápas itak prehráme, pretože rozhodca si vymyslí a odpíska penaltu aj za faul v stredovom kruhu. Toto je realita tohto zápasu

Reagovat
GjøvikFF

Už se na to vyser, ty vole, taky dneska přeju Interu, ale už to snad stačilo, né?

Reagovat
snuff24

sice máš pravdu,ale už na to ser

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď si Strama pozrie cez prestávku opakovačku "1.gólu" a na druhý zápas ani nenastúpime. Proti Juventusu sa proste vyhrať nedá, keďže rozhodca nás tak či onak zareže.

Reagovat
snuff24

Reagovat
M11

kurva banujte to uz !

Reagovat
smazaný uživatel

volanie admina zahajene slovom k...a je dost netradicne

Za taku drzost by som ti naparil 2 tyzdne bez EF

Reagovat
smazaný uživatel

FC KORUPCIA & GOL Z OFSAJDU AJ TAK NIKDY NIC NEDOSIAHNE, V EUROPE ICH VYBIJU AJ ESKIMACI CO SA AKURAT DOSANKOVALI NA SEVERNOM POLE, LEBO TAM NEMA ICH DOSAH VPLYV.

A TAKETO SCUDETTA SA MORALNE ABSOLUTNE NEPOCITAJU, REALNYM VITAZOM JE INTER

Reagovat
snuff24

už jsem myslel že beží dát červenou Cassanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorí ľudia chcú pre mňa a pre Benessa ban To nemôžeme povedať ani pravdu?! Zabanovať by sa mal Juventus!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NECHCU VIDIET PRAVDU

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neprehráva Inter, ale prehráva futbal a vyhráva korupcia

Reagovat
celestial-

Serte na to ľudia už, aj tak s tým nič nikomu a ničomu nepomôžete

Reagovat
smazaný uživatel

a co mame robit, tvarit sa ze sa nic nestalo?

Reagovat
smazaný uživatel

napíš Patrikovi Hermanovi do Lampárne.

Reagovat
celestial-

To netvrdím, ale svoje ste si povedali.. omielať to stále dookola nemá zmysel, aspoň nie tu

Reagovat
snuff24

kdyby to byl hráč interu už má červenou

Reagovat
cresposuper

Bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Redka

Reagovat
smazaný uživatel

Lichtimu začína zajebávať

Reagovat
Nuno čomes

Juan výýýborně!!

Reagovat
Jajinek

jestli tohle nebyla druhá žlutá tak už co??????? !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Nuno čomes

Já tomu nerozumím asi.

Reagovat
10

bylo pískáno

Reagovat
10

tak nebylo, sorry...vůl

Reagovat
10

resp. vůl je to každopádně takhle do toho jít s kartou...

Reagovat
Nuno čomes

Lichťák je fakt magor.

Reagovat
The Krupy

AAAAAA prečo nestrieľajú

Reagovat
snuff24

ještě mě bude někdo tvrdit, že Juve nepodplácí ??

Reagovat
SqueeZy

Lichty by měl jít radši střídat. Dokud může

Reagovat
smazaný uživatel

Odpoveď pre Jajinka: Pretože je to podplatené a preto za to nedostal druhú žltú, i keď to bola jasná žltá.

Reagovat
brenk

ty si to ani nevidel, si práve písal ďalší hodnotný komentár

Reagovat
Jajinek

nedal bych ti ban...ale rozkopal bych ti držku na tisíc kousků, pochcal bych ti to sako, které nosíš na brigádu a pak bych to vyfotil poslal tvojí mamince, aby ti jako správnému puberťákovi přikázala vrátit se z bezpečnostních důvodů zpět někam východní slovensko k ovcím, kde nemají elekřinu, a kam patříš

Reagovat
M11

Reagovat
10

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti vychodnemu slovensku?

Predsudky, predsudky everywhere

Reagovat
10

heh, druhej

Reagovat
smazaný uživatel

TAK NIE SOM ODTIAL, ALE BOLA TO PEKNE DEBILNA POZNAMKA

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
olis

za to vychodne slovensko

Reagovat
M11

vse souhlasi koukam

Reagovat
smazaný uživatel

ja som z vychodu, ovce nechovame a elektrinu mam

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si si teda vyfarbil s tým Slovenskom...

Reagovat
Jajinek

jj, už asi 5 let zpátky, žaluj mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo by sa? :)

Reagovat
Jajinek

žalovat můžeš kdykoli za cokoli, otázka je, jestli by si to vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

To by sa dlho ťahalo, kedže si občan ČR...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
lnterista

konecne

Reagovat
cresposuper

Gargano a Cuchu Neskutočný výkon

Reagovat
snuff24

Snad jim aspoň zlámat hnáty když už nic

Reagovat
brenk

Lichty dole

Reagovat
smazaný uživatel

Správny ťah trénerov

Reagovat
M11

Lichtak by se mel krotit.. muze byt rad ze nesel ven.. sice ta jeho zluta byt nemela..a tady Palacio zahral 9 saltama divadylko aby udelal natlak na sudi ale nemohl by se divit

Reagovat
smazaný uživatel

Páni, teraz sme sledovali akurát druhú obroskú chybu rozhodcu, ktorá bola tiež mierená proti Interu. Lichsteiner mal ísť dole a stále hrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď išiel dole

Reagovat
brenk

ale veď už išiel dole

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Interu sa fakt krvidí....

Reagovat
smazaný uživatel

ROZHODCA POZRI SI CEZ POLCAS CO SI SPOSOBIL V 1.MINUTE,POZADUJEME KOMPENZACIU, A TO MENOVITE 1 PENALTA, 1 CERVENA PRE HRACA JUVE A 3 PRIAME KOPY Z OKOLIA SESTNASTKY V NAS PROSPECH, TO BY BOLO ADEKVATNE, SPRAVODLIVE A FAIR

Reagovat
Melchior

a lízátko každému hráči Interu!

Reagovat
The Krupy

Výborný ťah, nemôžme riskovať Lichtyho vylúčenie. Navyše Martinovi takéto veľké zápasy idú.

Reagovat
Nuno čomes

Dyť už měl být dávno venku...

Reagovat
SqueeZy

Správné rozhodnutí. Cáca ještě jeden přidá!'

Reagovat
M11

no a nebo tak

Reagovat
Nuno čomes

Tak to mi ho vyndej..

Reagovat
smazaný uživatel

Tatínek vám vyhlásí válku !

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas by sa mal dodatočne kontumovať v prospech Interu. Iné východisko z tejto situácie nevidím

Reagovat
SqueeZy

a dát vám všechny tituly, které Juventus získal za celou dobu svého působení!

Reagovat
The Krupy

A pripísať im všetky naše strelené góly do štatistiky.

Reagovat
10

to už tady bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

NAVRHUJEM OPTICKY NATIAHNUT SERIU BEZ PREHRY JUVE NA 382 ZAPASOV, AJ TAK ICH NIKTO NEPORAZI, ABYTOCNE SA TIE ZAPASY BUDU HRAT A BUDE SA NICIT PEKNY TRAVNIK NA STADIONOCH ODOHRANIM ZAPASOV

Reagovat
smazaný uživatel

To už stačí, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

SNAD MAME SLOBODU SLOVA A MOZEM VYJADRIT SVOJ OBJEKTIVNY NAZOR, NIE?

Reagovat
SqueeZy

není nic objektivnějšího než tvrdit, že tvoje názory jsou objektivní

Reagovat
Slejdy

uklidni se prosim te

Reagovat
The Krupy

Vďaka tým dvom imbecilom už viem, aký otravný som musel byť pre ostatných užívateľov zo svojimi neustálymi poznámkami na adresu Zemana (hoci mám pravdu ale to je teraz jedno). Takže sa všetkým ospravedlňujem a sľubujem, že sa už k nemu pre istotu vôbec nebudem vyjadrovať.

Reagovat
GjøvikFF

Reagovat
celeb

priznaj sa, ze si vytriezvel.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme zvýšit aktivitu ale věřím že to dotáhnem.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia v SERIA A su za opicami...to je bohuzial smutna pravda

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt

Reagovat
The Krupy

Ejha Asa ! Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

tu to dnes citat je vacsia sranda ako futbal

Reagovat
The Krupy

Inak dnes by som chcel vidieť v akcií Pogbu, ako sa mu bude dariť proti veľkému tímu.

Reagovat
The Krupy

To bola šancaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal riadne zapaleny.

Reagovat
10

Nagatomo-Jesus, to je dvojka

Reagovat
snuff24

Juventus - rozhodčí to je dvojka

Reagovat
cresposuper

Na Lichtsteinera nemajú

Reagovat
10

nemaj no...a hlavně nikdy mít nebudou, ale proč mi to říkáš?

Reagovat
cresposuper

Len potvrdzujem , čo si povedal. Lichtsteiner dnes ukázal špičkový výkon, však

Reagovat
smazaný uživatel

juventus - korupcia, to je nieco podobne

Reagovat
Nuno čomes

Náhodou Juan se mi líbí... ale Tamagoči, ten mi pije krev každou sekundu..

Reagovat
Maritazzi

Zajímá mě, jak to chtějí ve vedení ligy řešit, týden co týden ovlivněné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

nic, ututla sa to, ovecky z titulu sa budu teit z kupeneho titulu a ide sa dalej.

Reagovat
Mr.Jindros

Vidalova šance.

Reagovat
M11

to je v prdeli.. zase jsem zhnusen jak s Catanii.. misto toho abych si ten fotbal uzil tak to zase posere sudi a hned v 1'minute.. lituju interisty.. teda jen ty normalni..

Reagovat
DelPiero137

Potom piska blbosti aj v poli na obe strany (asi kompenzacia)

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Nuno čomes

Juve je k poražení, chce to co nejrychleji vyrovnat!

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj Ronaldo (ten pravý), keď prestupoval z Interu do Real Madrid, tak povedal, že v SA nie proti Juventusu nemožné vyhrávať, keďže tie zápasy sú ovplyvnené a preto z Interu žiaľ odišiel.

Reagovat
SqueeZy

Psali v bravíčku jo?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

No není to hitparáda Inter hraje dobře, ale věřím že postupem času je budem víc a víc přehrávat a nějaké goly ještě přidáme.

Reagovat
snuff24

z offsidu samozřejmě

Reagovat
DelPiero137

Bol ten prvy gol z offside? ani som to nestihol zapnut a uz bolo 1-0. Ako citam asi to bol offside. Jedine co ma na nom tesi ze 2 nemanovany(vlastne rozdvojena osobnost) sa mozu aj roztrah spamovanim a nikto ich nebere vazne.

Reagovat
SqueeZy

Byl to ofsajd

Reagovat
10

...nebyl

Reagovat
M11

bohuzel byl.. a jasny

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli byl ofsajd kamera nebyla v rovině, bylo to hraniční.pochválil bych tu akci

Reagovat
DelPiero137

Taketo goly nechcem, kua! Preco nemozem Marchisio, Vidal, Mirko alebo Kwadwo premenit niektoru zo 100% sanci aby bol klud

Reagovat
olis

klasika, rozhodca pomoze vzdy ked to ide

Reagovat
SqueeZy

ještě ty! Pojď přidej se a obohať nás svojí genialitou

Reagovat
Jajinek

1) hoďte mi prosím někdo odkaz ně fungující sopcast, ale prosím ne číslo kanálu, ale přímo odkaz. díky.

2) Sledujeme jeden z nejlepších zápasů v lize letos. Neskutečný fotbal v tempu z obou stran. Obdivuhodně jsme se zvedli po tom knockoutovém začátku, kdy jsem myslel, že dostaneme 4 jako AS a hrajeme s Juve vyrovnanou partii. Škodě těch šancí, zejména ta Cambiassova a Cassanova byly o centimetry, na druhé straně nás drží Handa. To co udělal Nagatomo na konci, že se nekouká po míči a odběhne na rozehrávku, to je na kulku. Gargano předvádí snad životní výkon a za jeho nohy by se nemusel stydět ani Bolt.

3) Nemá cenu tady nadávat na sudí, to už to někdo obstaral. Naštěstí jsou to od nich na hodně dlouhou dobu poslední příspěvky. Nicméně všem je jasné, že to mělo být 0:0 a Lichti neměl být na hřišti. To nikdo neokecá.

4) Tenhle zápas uspěje ten, komu nedojdou síly, mám o naše trochu strach v tomhle směru, ale věřím, pokud budeme mít štěstí, máme na to vyrovnat.

Věřím!!!

FORZA INTER!

Reagovat
M11

sop://broker.sopcast.com:3912/134513

Reagovat
smazaný uživatel

3, co jajinku, zacal si tradicne vybavovat u admina ban?

jak typicke

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek je komunista. Iný názor ako svoj neakceptuje.

Reagovat
Jajinek

nezacal, ale věřím jeho úsudku. Za nějaké vybavování mi někdo jako ty opravdu nemůže stát

Reagovat
smazaný uživatel

hm a co somakoze porusil, aky clanok?

btw tiez si sa podivilnad golom z ofsajdu a nad tym ze to nebola 2.zlta pre lichtiho.

Tak neviem preco sa akoze tvaris nejaky intelektual a odclenujes sa od nas s Mirim, pritom nazormi patris k nam.

(len ty sa silou mocou ovladas a my sme trosku temperamentnejsi a dame prechod nasim pocitom)

Reagovat
Jajinek

nejste temperamentní, jeste buď neuvěřitelně hloupí a nebo to děláte neschvál a jste kokoti.

Reagovat
10

anebo všechny ty tři poslední varianty dohromady, což je správná odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Určite aj v Česku volí komunistov, pretože absolutne nedokáže akceptovať názor iných ľudí.

Reagovat
Il Architetto

Konečně rozumnej Interista.

Reagovat
Pettirosso

v tempu obou stran ...hráči Juve si nechali nohy doma, Inter nás na plný čáře přehrává. Vedeme a hrajeme pořád v 11 jen díky sudímu, kterej dosral opět další zápas, jak jsem se obával, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, šance Marchisia, Giovinca nebo Vidala mluví za vše. Hrají oba týmy.

Reagovat
Pettirosso

Začátek byl povedený, dali jsme rychlý gól, ač z jasnýho offsidu, akce to byla pěkná, pak šance Marchisia byly produktem Pirlovi geniality, od té doby hrajeme antifotbal, Inter je pořád v náběhu, mají chuť hrát, my se jen profesorsky bráníme a když vybojujeme míč, zastavíme se, hodíme to na Pirla a jdem na párek, že máme splněno (viď Vidal). Šance Vidala nakonci byla po chybě obrany Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy hrají. Ted třeba Inter mohl dá gól do poločasu místo toho hrálo Juve a Inter nedovolili skoro nic, naopak mohli navýšit absolutně vyrovnané po celý čas hry.

Reagovat
DelPiero137

ja som to nevidel cele a videl som 5 "tutoviek" a zopar sanci ktore sa dali riest lepsie=golovejsie.

Co ma viac stve je ze Interu tolko dovolujeme pokazenymi prihravkami.

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

jestli se ti tenhle zápas líbí, prosím, já jsem nasranej, hrajeme doma a hrajeme jak připosraní, my prostě vést dřív jak v 90 minutě nemůžeme, pak se na hru vysereme a jen profesorsky držíme blok. Přitom máme kvalitu na to, Inter za tohoto stavu rozsekat, jenže to by se jim muselo chtít.

Reagovat
The Krupy

Preháňaš

Reagovat
Nuno čomes
Reagovat
smazaný uživatel

channel 133811

Reagovat
DelPiero137

Prekvapili ste ma tempom a kombinaciou. Riadne nam davate zabrat v obrane. Inak Litchy to vobec nemusel takto riesit. Uz ten suboj so Samuelom posral a mohol nechat balon ist za ciaru, Walter by to nestihol. Mozno ho vyhecovalo to ze ho Samuel do-kopol ako bol na zemi. Kazdopadne si to mal odpustit. Co je pravda natom ze ta prva zlta nemala byt?

Inak chvilu nato Gargano sundal Chiela obdobnym sposobom na zltu a nic. Piska blbosti na obe strany ale Vas poskodil viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Musi to byt s nimi tazke. Skoda, ze Inter tu ma malo premyslajucich diskuterov.

Reagovat
Dominator

No Lichtsteiner uz na ihrisku nie je

Reagovat
Dejwa

je fakt smutný co se děje, ale je to kurva pořád hratelný!

Reagovat
DelPiero137

Tento krat ma ani tolko nesere ze nepreminame ale ze mame obrovske mnozstvo stratenych a odovzdanych lopt. Inter nas tlaci, je nebezpecny, nevieme zastavit ich akcie uz v zarodku a hned nakopavame lopty dobry ktore stracame. Trochu by to chcelo ukludnit a podrzat loptu v bezpecnej vzdialenosti!

Inak Inter je velmi neprijemny, aj vdaka tomu ze nasi su zbrkli.

Reagovat
smazaný uživatel

odporucam doniest teraz na vrtulniku pohar pre vitaza ligy...a zvysok si to rozda o 2 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň by sme se mohli soustředit na Poháry, to není špatný nápad

Reagovat
eLJay.91

No zrovna vy nemáte ani na to si to rozdat o toho druhýho fleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon som pysny za vyhru bez pomoci rozhodcu ...taka prehra s kamaratom rozhodcom by ma ani netesila ,

Reagovat
SqueeZy

Tak hlavně, že tě těšila ta kontumace...

Reagovat
smazaný uživatel

za to nemohol rozhodca ale "chytry" prezident cagliari

Reagovat
Slejdy

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovič ale zase skvělý.

Reagovat
cresposuper

Možno je to prehnané, ale pre mňa náš najlepší hráč v sezóne.

Reagovat
eLJay.91

Bída, hnus. Nejlepší zápas podzimu zase zkazí rozhodčí. Gól neměl platit, Lichťák měl jít ven. Navíc hrajeme tužku. Gio zazdí každou slibnější akci už na začátku, Mirko se jen tak loudá. Je to bída. A pak když už to vypadá fakt nadějně, tak Asa, když je ve vápně a má prostor, tak místo aby střílel, přihrává na Vidala, kolem kterýho jsou tři hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

jj začínáme hrát profesorsky, jako za starých dob Juve.Loňský rok byl lepší.

Reagovat
eLJay.91

Je to nebetyčná nuda. Bez nápadu a kreativity.

Reagovat
SqueeZy

O dost lepší... Proto mě pořád překvapují ty statistiky. Hrajeme hůř, ale čísla jsou lepší...

Reagovat
10

necháváme Inter hrát, ale do ničeho se zatím nedostávají, naopak ty brejky jsou z naší strany nebezpečný...

Reagovat
SqueeZy

Tak až zase někdo udělá chybu jako Paolo, tak si můžeme říct, že jsme je celý poločas do ničeho nepustili no... Ale nevím k čemu nám to bude

Reagovat
10

Těšil jsem se na to měsíc a pak si to člověk ani nemůže vychutnat. Pokud tam nebude zářez (resp. dva) i na druhou stranu, tak si případný vítězství fanoušci Juve nemůžou užít ani kdyby to nakonec skončilo 5:0 a Inter nevystřelil ani v druhým poločase na bránu. Fotbal zatím parádní, tempo, technika a taktika v nejvyšší kvalitě, jeden z nejlepších fotbalů tuhle sezonu. Ale...prostě zkurvenost od těch debilů

Reagovat
SqueeZy

Chce to razantní změny, je to týden co týden. Nechápu proč se s tím něco už nedělá... Tohle akorát kazí hru a láká blbečky jakou jsou ti dva...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve se vrací do zlatých Calciopolli času nj starého psa novým kouskum nenaučíš bohužel....každopadně super zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu nadávat na sudí to obstarají noviny v Itálii. Hrajeme dobře až mě kluci překvapili.Jediný hráč, kterého už dlouho nemůžu vystát a možná jsem vůči němu zaujatý je Nagatomo... co ten plašan předvadí je neuvěřitelné.Snad aspoň vyrovnáme za první poločas si to zasloužíme.Forza Inter!!!

Reagovat
snuff24

za koho Bendtner ?

Reagovat
10

Mirko

Reagovat
The Krupy

OMG !

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi nie je taký hlúpy ako by sa mohol zdať. Ešte stále dosť šikovne ovláda rozhodcov aj z väzenia

Reagovat
smazaný uživatel

lincoln burovz a scofield plnia jeho prikazi

Reagovat
DelPiero137

Inak ako to takto bude dalej pokracovat bude musiet ist hore Nicklas, lebo ti 2 hraci moc nepomahaju v defenzive a to nam chyba. Nicky bol minuly zapas platny, to by sa nam teraz zislo.

Reagovat
DelPiero137

A vida, Nicky je tam

Reagovat
cresposuper

Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

FAJN, VIDIM ZE JUVE FANS SI UVEDOMUJU CHYBU ROZHODCOV A MRZI ICH TO TROSKU TIEZ, TAKZE SA OVLADNEM A O JUVE, KORUPCII, A OVPLYVNENYCH ROZHODCOCH TU UZ DNES ODOMNA NEBUDE ANI JEDEN PRISPEVOK.

SUSTREDME SA NA HRU, 0:1 A DRUHY POLCAS

Reagovat
The Krupy

Máte niekto stream okrem sopcastu ? Pozeral som cez adthe ale padol

Reagovat
M11

tohle ovsem faul nebyl

Reagovat
10

hm, pěkně Cuchu...Vidal čistej zákrok

Reagovat
M11

zacina kompenzacni obdobi

Reagovat
Maritazzi

To je neuvěřitelně trapný pro ty rozhodčí. Alibismus.

Reagovat
DelPiero137

To bol cisty zakrok na Zanttiho...

Reagovat
Il Architetto

Leo

Reagovat
The Krupy

Výborne Gigi

Reagovat
smazaný uživatel

presne to je ten inter kôli ktorému som mu začal fandit ... to ze rozhodzovia pískajú ako pískajú na to som si uz zvykol za tých "par" rokov u interu, ale nič na tom nemenia ani tí šašovia v pruhovanom. Z hry fantasticky pocit, hra interu konečne baví ako za starých čias

forza INTER

Reagovat
M11

to jsou karty teda

Reagovat
10

njn, musíme držet hubu a šoupat nohama...to ať to ale radši zruší

Reagovat
DelPiero137

Ani toto sa mi nezdalo na zltu pre Giorgia...

Reagovat
smazaný uživatel

TREBA TAM POSLAT FREDERIKA

Reagovat
The Krupy

To už je čo za debilné rozhodnutie dať dole Mirka ! Mal tam ísť aspoň Fabio, a nie zbytočný dán.

Reagovat
smazaný uživatel

Vučinić je dnes čajový. Dobré striedanie.

Reagovat
The Krupy

Zápas by rozhodo svojim zábleskom geniality, dovolím si povedať.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to pripadá, akoby hral bez chuti. Nedá sa spoliehať na to, že príde jediný moment keď zažiari.

Reagovat
cresposuper

3 na 2 , to musi byť gol, merda!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nee rodrigo 3 na 2 a ty to takto znicis

Reagovat
Jajinek

Nahrávka měla jít na Cassana....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca inzultovaný Tak mu treba

Reagovat
DelPiero137

Toto neznasam ked sa stoper takto rozbehne do 16-ky, ma prihravat. Potom takto prepadame

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon!

Reagovat
cresposuper

Nagatomo

Reagovat
snuff24

penalta !

Reagovat
Nuno čomes

Tak co byla?

Reagovat
The Krupy

Za čo ju odpískal ?

Reagovat
smazaný uživatel

pentla

Reagovat
snuff24

jak se vám to líbí ?

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
The Krupy

Kurva !

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul a jasná penalta

Reagovat
SqueeZy

Neměl jsi to náhodou vypínat?

Reagovat
SqueeZy

Neměl jsi to náhodou vypínat?

Reagovat
SqueeZy

Tak co? Pořád podplácíme? Pořád máme zajištěný rozhodčí?

Reagovat
cresposuper

jasný faul, čo zas máš, ty vole...

Reagovat
SqueeZy

Já nic nemam. Ale logicky, kdyby jsme měli podplaceného rozhodčího, tak nepískne penaltu ne? Přemýšlej... A jaký "zas"? Já tu jsem snad ten, kdo tu pořád brečí?

Reagovat
cresposuper

Klídek, o podplacani tu hovoria len ti dvaja chuji

Reagovat
GjøvikFF

Jasné pentle, co řešíš - to bys chtěl po gólu z ofsajdu, odpuštěné červené ještě odpuštěnou pentli?

Reagovat
SqueeZy

další

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OPRAVNENA

Reagovat
Votas

DIEGOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

sudi si kukol v satni zaznam

Reagovat
cresposuper

Principeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

KOMENTATOR- TRILION PERCENTNA PENALTA

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor povedal, že penalta bola na 3 bilióny percent

Reagovat
smazaný uživatel

POZERAM MAME ROVNAKY STREAM

Reagovat
smazaný uživatel

Bennes a Zanetti, teraz si už nebudete tie vaše špinavé papule otvrárať

Reagovat
smazaný uživatel

AZ NA TO ZE PENALTA TO BOLA, STIAHOL MILITA K ZEMI V SESTNASTKE

Reagovat
SqueeZy

Teď konečně přestaňte brečet, kopat kolem sebe a užívat si fotbal...

Reagovat
olis

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
celestial-

Bohača, čo sa stalo, za čo pencla?... mne zrovna spadol sop kuaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOOOL

PODME ESTE, SME NA KONI

Reagovat
brenk

jasná kompenzačná penalta, tento zápas je celý pohnojený a v kombinácii so sekaajúcimi streamami mám chuť to vypnúť

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Jajinek

tak...neregulerní góly 1:1 a ať nyní vyhraje ten lepší!

FORZA DERBY D ITALIA!!!!

MILITOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

aky neregulerny ? to tahanie za dres si nevidel? či chceš utešovať juventinov ....

Reagovat
Jajinek

zatahání tam bylo, ale podle mě přísná, za normálních okolností by to nepískl

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

no zatiahnutie tam bolo a ta penalta to zaleží na typ súdiho či to odpíska alebo nie, verím tomu keby bola 90min resp finale lm tak to neodpíska. Hlavne že je vyrovnane

Reagovat
smazaný uživatel

jajinek len chce byt silou mocou so vsetkymi zadobre, a juventinov je tu vela tak ich hladi a utesuje

(a obetuje nas 2 s mirim, aj ked fandime rovnakemu timu, stavia sa na ich stranuv zaujme lepsieho dojmu v ociach prevahy)

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb, kdo nepíše sračky s námi píše proti nám ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

vždyť by to nepísknul ani na půlce Milito se skácel jak domeček z karet

Reagovat
DelPiero137

Nie som si isty ci ten priamy kop vobec mal byt a Milito to od zaciatku hral na pad. Ale radsej si pozriem este zopar opakovaciek..

Reagovat
GjøvikFF

Ustát to určitě mohl, ale Marchisio ten dres napínal jak plachtu snad 3 vteřiny.

Reagovat
lnterista

Militooooooooooooooooooooooo

Reagovat
snuff24

on je to tak krásnej zápas , kdyby to nekazil rozhodčí

Reagovat
Il Architetto

Rozhodčí to kurví kurví kurví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tagliavento

Reagovat
stuff

na toto bolo treba hadzanarskeho brankara

Reagovat
Nuno čomes

Jako to držení za dres bylo evidentní...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta vždyť ho tahal za drez žádná kompenzace...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tak muzem hrat

Reagovat
SqueeZy

Teď může zápas konečně začít..

Reagovat
smazaný uživatel

furt neviem za čo pencla, ale diky Broňa

Reagovat
smazaný uživatel

PO PRIAMOM KOPE ROZOHRANE PO ZEMI K MILITOVI, TOHO V SESTNASTKE STIAHLI K ZEMI HRACI JUVE, CISTA PENALTA

Reagovat
brenk

vypni už ten capslock

Reagovat
smazaný uživatel

tak velmi jasne to nebolo, bol som prekvapeny tymto rozhodnutim. Rozhodca videl cez polcas svoju hrubku na videu a len napravoval chybu. Tak mi to pride.

Reagovat
smazaný uživatel

inter hra dobre

Reagovat
lnterista

kua hrajem dobre

Reagovat
M11

ty karty ale to uz je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tlacme na ne

Reagovat
M11

a Rano nedostane za stejny zakrok ?

Reagovat
The Krupy

Začnime hrať už !!!!

Reagovat
The Krupy

Hmmmm no toto písknuť mohol

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyšlený trestňák, vymyšlená penalta. Je fajn, že to stačil vrátit do 60. minuty...

Reagovat
GjøvikFF

Že se tahá za dres a spolíhá se na to, že se to pískne jednou z 10i případů, neznamená, že to není faul.

Reagovat
M11

Inter hraje hodne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Guarina by to tam chcelo a yuta dole, len mi to potom nesedi postovo

Reagovat
The Krupy

Pogba na pľac !

Reagovat
smazaný uživatel

BONUCCI, CHIELLINI AJ BARZAGLI UZ MAJU PO ZLUTEJ KARTICKE, TO TREBA VYUZIT

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagli nema

Reagovat
cresposuper

Dobré striedanie

Reagovat
snuff24

skvele stridani

Reagovat
10

nám dává žlutý za hovno a tohle ani nepískne?

Reagovat
M11

Reagovat
snuff24

rikam dival se na prvni polocas

Reagovat
Nuno čomes

Chielinni ty si hovado!

Reagovat
DelPiero137

Fakt piska zle! Ale sere ma ze prepadame v strede pola a nestihame na Inter. Vsade sme neskor a nie je to rychlostou nasadenim ale zlou pozicnou hrou,

Reagovat
lnterista

dalsi nohy to by mohlo jit

Reagovat
stuff

nespievali teraz nieco s cassanom?

Reagovat
smazaný uživatel

Cassana dole skoda,ale frederik vie pritvrdit muziku, uvidime

Reagovat
10

Bendtner byl na ty silový obránce fakt super tah...

Reagovat
10

to asi byla od Alessia kompenzace za toho Stephana

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek nie je fanúšik Interu, lebo fanúšik Interu sa nemôžeme pchať do zadku Juventusu.

Reagovat
10

drž už hubu ty debile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Kua ale Nicky by sa mal presunut do 16-ky...

Reagovat
snuff24

kdyz si odmyslím derby tak je to překrásné derby

Reagovat
The Krupy

Nerád to hovorím ale ten Zanetti hrá ako kráľ, Asa má čo robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si rikal

Reagovat
smazaný uživatel

jedine co uznam juventusu je ich stadion, ten je pekny a fakt sa poved

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor: Asamoah - stávaj a hraj futbal

Reagovat
smazaný uživatel

jj, rusi su super, poskytuju vela pixelov, da sa rozmuiet a clovek sa aj nieco nauci rusky, napr. kak je ako

Reagovat
DelPiero137

Asamoha je opat! otrasny 1na1 ak nie je rozbehnuty a ide zo stoja. Nemal by sa uz o to pokusat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou uplakánci, když se nedaří Zase někdy to můžou říkat ostatním

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Votas

MILITOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
The Krupy

PANE bože !

Reagovat
smazaný uživatel

inter golllll

Reagovat
DelPiero137

To nie je mozne co nepiska!!!!

Reagovat
stuff

martin

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Jajinek

ORGASMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
celestial-

GGGGGOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

IM LOVING IT!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Nuno čomes

diegooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

guariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
snuff24

a ted breci fandove Juve ,

Reagovat
cresposuper

To je boh

Reagovat
SqueeZy

Tak teď mluvte o kráse a lásce a korupci vy dementi

Reagovat
olis

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

uz ti to bliklo na lajvsportu jo?

Reagovat
stuff

ach

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL DIEGOOOOO PRAVDA SA UKAZUJEEEEEEEEE

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Militooooo

Reagovat
10

takový ticho....

Reagovat
SqueeZy

O tomhle jsem mluvil vejš...

Reagovat
Maritazzi

Obrovskej klobouk dolů Stramovi, hodně jsem se v něm mýlil.

Reagovat
DelPiero137

To su die debilne straty a nepresne prihravky!!!!

Reagovat
The Krupy

Nie našu sériu nemôže ukončiť Inter, to by bola nočná mora. Poďme vyrovnať !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FREDERIK A DIEGOOOOO, TOTO JE INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin ma riadne pecky

Reagovat
smazaný uživatel

silovo je to riadne delo

Reagovat
smazaný uživatel

tak spravedlnost existuje...

Reagovat
lnterista

tenhle Inter bavi

Reagovat
smazaný uživatel

radost pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

15 min dokonca, treba upokojit, Esteban a javier su skuseni a postaraju sa o to

Reagovat
smazaný uživatel

ze by spravedlnost nebyla tak slepa?

Reagovat
The Krupy

Na čo je tam ten Bendter ? Ako fakt, trápnejšieho útočíka som už dlho nevidel...vôbec nerobí to čo má robiť, nestojí tam kde má stáť a podobne...lezie mi na nervy.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

inter hra strasne sympaticky,vobec sa z nich neposralii

Reagovat
Pospovič

Pěkně Inter

udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Inter si ten gól zaslúžil. My sa musíme konečne prehrať a prestať hrať profesorsky.

Reagovat
smazaný uživatel

*prebrať

Reagovat
snuff24

dalsi dobre stridani ... celkove myslim ze ten Stramaccioni ma velkou budoucnost

Reagovat
celestial-

Pokiaľ by to bol náš Fergusson bol by som veľmi spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ma uprimne prekvapil, hra vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zaslouženě za druhej poločas, ale ten Chiellini, to je děs, takhle hraje pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

GABY IN, SKVELE STRIEDANIE, AJ KED ZA DOKONALEHO HRDINU DIEGA, ALE TREBA BRANIT VYHRU

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitný zápas, kde sa na toto hrabe PL resp PD a ešte ta slaba bundesliga

Reagovat
Pospovič

jedna vlaštovka jaro nedělá. By mě zajímalo kolik jsi viděl BL zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

moc nie lebo je to nudne a nebaví ma to, jediny kto tam teraz nieco hra to je dortmund a bayern inac je to slaby odvar. A ty si kolko videl zapasov calcia ked jedna vlaštovka ?

Reagovat
Pospovič

každé kolo aspoň jeden zápas SA. Ale 100 lidí = 100 chutí...

Reagovat
smazaný uživatel

njn ... aspon že dnes fandíš interu, zato maš palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

no neprehanaj zas ... ale PL ide urcite dole, napr. dnesne zapasy oboch Manchestrov vyslovene nudili..

Reagovat
smazaný uživatel

ono treba trochu vyvyšovať ked vidim ako calcio klesa v rankingu na úkor slabších, ale tak je jasne ze PL je trošku niekde inde po viacerých strankach

Reagovat
smazaný uživatel

strela - ...aut

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud netrefíš branu, tak to byva vždy aut

Reagovat
smazaný uživatel

no podla mna bud odkop od brany alebo roh, aut je dost nezvycajny

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to aut.

Roh nepočítám samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

mam dotaz na Jajinka - proc porad lezes do prdele Juventinum?

Reagovat
The Krupy

To ten DEBIL nemohol nahrať ? Do prdele tam

Reagovat
smazaný uživatel

a komu, DEBILE?

Reagovat
The Krupy

Choď do p..e

Reagovat
snuff24

malem jsem se posral , kdyby nam takove kopyto dalo gol to by bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner dneska koukal na Müllera.

Reagovat
smazaný uživatel

uff troska to vzadu hori , este ze je bendtner take drevo

Reagovat
SqueeZy

Bendtner to většinou netrefí ani z malýho vápna, natož takhle z úhlu...

Reagovat
The Krupy

Bojujte sakra !!!!!

Reagovat
DelPiero137

Ty vole, odpiskal faul v nas prospech

Reagovat
smazaný uživatel

neprehanaj zase, teraz piska normalne, aj zanettimu ukazal zltu a uznam ze opravnene

Reagovat
10

protože už ani neví, komu má zrovna co kompenzovat...

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

sme 5 minut od grandioznej vyhry nad 50 krat neporazenym juve, sme blizko

Reagovat
SqueeZy

už to není caps lockem a není to korupce?

Reagovat
smazaný uživatel

respektujem prosbu niekoho od vas nech vypnem caps lock. JE na tom nieco zle?

Reagovat
SqueeZy

nehraj si na inteligenta, když jsi tu hodinu projevoval svojí naprostou demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

to boli emocie a boli opravnene, ak ciitm bezmocnost prejavim to

Reagovat
SqueeZy

Caps lockem a pořád dokola? Takhle se projevuje 12letý, to se na mě nezlob...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, nebolo to prilis"dospele" ani zrele. Ale nehanbim sa za to, nie som az tak stary zeby som sa nemohol sem-tam uvolnit

Reagovat
smazaný uživatel

gollllllllllllll

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovka.

Reagovat
cresposuper

Palacio Hotovo

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TOOOOOOOOOOOOOOOO DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKAZASAAAAAAAAAAAAALL

Reagovat
The Krupy

Až mi je do plaču. 49 zápasov a my prehráme s Interom....to bolí najviac.

Reagovat
Nuno čomes

PALACIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
celestial-

BOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
SqueeZy

Tak a teď se můžeme konečně probrat z tý diskotéky...

Reagovat
The Krupy

Conte save us

Reagovat
SqueeZy

Musí!!! Tohle už se nedá... Hrůza, hrůza, hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
lnterista

vykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

Reagovat
smazaný uživatel

RODRIGOOOO DOKONALOOOOST

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Intéééééééééééééééééééééééééééér

Reagovat
stuff

snad nas to preberie. skoda, ze sprcha prisla prave s interom

Reagovat
smazaný uživatel

tak co jsem četl, tak jste už poslední mače hráli spíš na sílu. Ucho se prostě jen utrhlo.

Reagovat
brenk

raz to skončiť muselo, snáď sa chlapci trochu zamyslia a spamätajú

Reagovat
smazaný uživatel

Strama za Řím!

Reagovat
Maritazzi

Abych pravdu řekl, mám velkou radost. A Militovi s Palaciem to nejde nepřát.

Reagovat
Melchior

nevadí, dalších padesát bez prohry to spraví

Reagovat
smazaný uživatel

Milito a jeho wengerovka.

Reagovat
smazaný uživatel

6 minut nastaveni

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak komentator mi kecal

Reagovat
smazaný uživatel

pre juventus dvojity uder.......prehra,koniec serie bez prehry

Reagovat
smazaný uživatel

konecne ti saskovia prehraju

Reagovat
smazaný uživatel

yuto a ako som ta nenavidel, momentalne si len lepšiš u mňa

Reagovat
SqueeZy

Tohle zabolí...

Reagovat
snuff24

JJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAA MMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM OOOOOOOOORGAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Reagovat
10

Ukončit tu sérii doma, s nima, po takovým zápase..? Silný kafe. Gratulace Interu.

Reagovat
SqueeZy

Tady máte tu korupci, nemožnost nás porazit a bůhví co ještě. Jsem za to i trošku rád. Alespoň vám to ukázalo jak to bylo dětinské, dementní - přesně takové jací jste...

Reagovat
smazaný uživatel

Skor sme vas porazili aj napriek vasej zakulisnej silea manipulacii.

Reagovat
SqueeZy

Ty jsi vážně dement. Nashle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao

Reagovat
cresposuper

Grazie ragazzi, úžasný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!

Reagovat
stuff

gratulujem!!! zasluzene vitazstvo... no urcite nerad vidim inter s tolkymi bodmi v tabulke

Reagovat
olis

velka gratulacia Inter konecne to niekto dokazal, klobuk dolu, paradny zapas az na ten gol juventustu ktory nemal platit a nevylucenie Lichsteinera, uz sa tesim na vzajomny duel kde sa stretnu dva najsilnejsie kluby v taliansku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujeme

Reagovat
Melchior

týmy Juve a Fiorentiny už hrály..

Reagovat
olis

ved ja ani o nich nepisem

Reagovat
Melchior

schýza?

Reagovat
olis

mozno u teba

Reagovat
Melchior

možná si někde vyhledej, co to znamená, protože o kousek výše je to plně aplikovatelné na tebe

Reagovat
olis

mozno tak v tvojej hlavicke je to aplikovane na mna ty "myslitel"

Reagovat
Melchior

promiň, ale tohle už spíše působí tragicky, nežli komicky

Reagovat
olis

to ma polozilo teraz, asi to neprezijem

Reagovat
Melchior

k tobě a tvému rádobyfanouškovství už opravdu musí všichni vyjadřovat sympatie už jen ze setrvačnosti (pokud vůbec)

to nemělo z úkol tě položit, ale v případě, že se tak stalo, nanejvýš smutné, půjdu to oplakat

Reagovat
olis

nemusis, taku radost ti neurobim, nakoniec som to predychal

Reagovat
Melchior

nevím, zdali se radovat, nebo ne..

Reagovat
olis

tak v tom ti nepomoze, v tvojom pripade mi je to absolutne ukradnute takze rozmylaj nad tym, snad sa spravne rozhodnes

Reagovat
Melchior

ještě jsem neobrečel první várku superkomentářů a už se na mě valí druhá

Reagovat
olis

pffffffff mozno bude aj tretie len sa neboj

Reagovat
Melchior

už se těším, pal to do mně

Reagovat
DelPiero137

Doteraz som sa ta zastaval ze si este mlady, prhky a nerozvazny ale s tebou to fakt nema cenu. Gol na 1-1 bol viac nez sporny + ostatne zakroky co sa piskali. Uznavam aj ja ze Inter vyhral zasluzene, mozeme si to sami ale neplet do toho KUA!!! rozhodcov. Neviem ci by Inter vysiel vitazne v suboji koho viac rozhodca poskodil

Reagovat
olis

s Juventincami nediskutujem, nikam to totiz nevedie a je to zbytocna strata casu, tym padom to nema vyznam...

Reagovat
DelPiero137

Skoda ze prave s Interom ale asi zasluzene.

Mali sme to rozhodnut v prvom polcase, neskor naco sme sihali nam nevyslo, naopak Inter bol velmi efektivny. Boli velmi nebezpecny a nevedeli sme nato reagovat. Toto Antonio takticky velmi nezvladol. Aj takato facka je dobra, ide sa dalej.

Vyhovorka to nie je ale velmi tazko sa hralo v poli aj proti Taglliaventovi.

Gratulacia Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter byl prostě lepší, to se nedá nic dělat.Serie zkončila.Gratuluji Interu, Juve na to dneska nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitný zápas z oboch strán, presne takto ma vyzerať zápas dvoch najlepších v lige, nie ako v iných ligách čo sa do kvality týka

Reagovat
Inter Eterno Amore

WHAT A GAME ! Peniažky sú doma

špeciálna vďaka patrí Principemu ♥

FORZA GRANDE INTER !

Reagovat
lnterista

neskutecny zazitek

Reagovat
Nuno čomes

Ta radost... to se nedá popsat

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda nakoniec zvíťazila

Reagovat
smazaný uživatel

raz to muselo prísť....FORZA JUVE!!♥♥

_________________________

I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Reagovat
Melchior

matně si vzpomínam, že tak dva týdny zpátky jsem tu postoval, že prý "počkejte, jak tu bude nablito, až Juve poprvé po té sérii prohraje" .. a ejhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zaslouženě, ale nejsem si jistý, jestli by Inter nebo Juventus měla těšit výhra z tohohodle znehodnoceného zápasu. První branka neměla platit -> Juve na koni, druhá branka neměla platit-> Inter na koni. . . sorry, ale takový penalty se nepískají :o)

Jsem rád, že Juve prohrál. Potřeboval facku jako sůl, už ta profesořina byla neúnosná a dost by jim tato lekce mohla pomoci proti Chelsea. Taky jsem rád, že ten přecitlivělý čurák <3J.Z.<3 nebude muset brečet do polštáře.

FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

A čo by si povedal k druhej žltej karte, ktorá mala byť udelená ešte v 1. polčase !!! Lichsteinerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ten zápas nezvládl. Mělo se jít do kabin za stavu 0:0 a Juve mělo hrát o 10ti. To, že druhý poločas rozehrál proti Juve mariáš a rozhodil celý tým, neni kompenzace. Věřim tomu, že by se Juve v 10ti lidech po poločase semklo a byl by to vyrovnaný zápas dokonce.

Mě to taky sere, člověk se po týdnu v práci těší na tenhle fotbalový svátek a pak dostane toto.

Reagovat
DelPiero137

Cital som ze prva zlta Litchymu nemala platit, bola to skor vymyslena. Co je natom pravdy?

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Reagovat
Melchior

Co k tomu říct no, Conte to zpucuje, jako nikdy a v případě, že u toho nedostane infarkt, tak teprv všechny pseudotýmy jako je Neapol, Inter, nebo AS uvidí válec.

Reagovat
Melchior

a teď jsem si naběh

Reagovat
Nuno čomes

To docela ano.. už jenom tím slovem pseudotým..

Reagovat
Maritazzi

Pseudotýmy, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Olis si na tom bude honiť celú noc ....a že Neapol najlepší ???ved u nás ani na bránu nevystrelil

Reagovat
olis

dalsi klamar, co Juventinec to klamar, ale ved korupcnici musia vediet aj klamat no....

Reagovat
The Krupy

olis 03.11.2012 22:50

s Juventincami nediskutujem

Reagovat
10

máš pravdu, vystřelili jste jednou no

Reagovat
olis

dalsi klamar

Reagovat
10

Najdi mi důvěryhodnej web, kde u vás v kolonce "tiri in porta" bude číslo větší než 1

Reagovat
olis
Reagovat
olis

to bolo urcite zaplatene

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol bych vůbec neřešil, řešme souboj o titul Juve a Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

preco vy nenandrtalci stale nazivate Juventus korupcnikmi??? to zvas hovori skurvena zavist alebo co???

Reagovat
smazaný uživatel

a este jedna vec, Milito to pekne prifilmoval... Marchisio sa ho sotva dotkol a ten srac sa skacal k zemi jak postrelena zver...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to se dalo čekat, nemyslíš? O přestávce se rozhodčím vypíchly chyby z 1. poločasu a udělej něco :o)

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se mi tu nerozbreč

Reagovat
smazaný uživatel

coze ja, mne je to jedno, ja som bol v podstate nestranny, ja len konstatujem co som videl... ale bojim sa ze Bennes sa zajtra zobudi z opuchom penisu a svalovicou na ruke

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, to sa rychlo zregeneruje

Reagovat
smazaný uživatel

ale ani náš gól nemal platiť ,tak to je jedno...možno ,že nám tá prehra pomože a začneme konečne vyhrávať aj v LM ....

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu ze ani vas gol nemal platit, ale zas na druhej strane, kolko takychto golov sa pustilo pretoze postranny si proste nie vzdy vsimnu offside na hrane... kdezto teatralny kusok Milita odpiskat mal, ale na Milita za filmovanie...

Reagovat
snuff24

takže nakonec my budeme za ty co podplácí ? no to je směšné

Reagovat
smazaný uživatel

preco rozpravas o podplacani? ja som ho niekde spomenul?

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže to nebol malý offside, ktorý by sa zle posudzoval. To bol jasný veľký offside a takýto offside musí rozhodca vidieť a pískať. To bola obrovská chyba zo strany rozhodcu.

Reagovat
smazaný uživatel

gol palacia je potom čo? druha žlta pre lichtsteinera? a teatralny pad milita? neviem aky zapas si pozeral ty ale juventus vs inter asi nie. Tým nechcem obhajovat rozhodcu, ale chyby sa robia a juventus isto nebol poškodený.

Reagovat
smazaný uživatel

na Lichsteinera som zabudol, mala byt druha zlta, presne ako hovoris, ale mi nehovor ze Milito si nepomohol na zem sam...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to hraničné, ako to odpískal tak aj nemusel, kedže tam bolo evidentne tahanie za dres, ale keby to neodpískal tak to už by bolo trošku privela ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, aj Zanetti si zaslúži obrovskú pochvalu. Kapitán La Grande Interu 3

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda kluci jedni!!!Ono to nakonec půjde a o ten titul se rvát budeme.Škoda, že rozhodčí to těžce nezvládli na obě strany.Jinak parádní zápas.Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ty šuliny někdo usadil na prdel

Reagovat
Alberto Aquilani

dobrá foto

Reagovat
blaugrana

Cavani nebude hrať ani dnes?

Reagovat
olis

bude

Reagovat
blaugrana

Moc si tomu tiketu neveril teda.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nie štve ma, ze som to nedal za viac, ale tak aj to potesi

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Alberto Aquilani

ZEMAN: «MEGLIO DELLA ROMA GIOCA SOLO LA JUVE»

Reagovat
Jajinek

Dnes nás podle mě taky čekají zajímavé zápasy. Parma se mi sice celý rok tak nějak nelíbí, ale bodově jí to šlape a je hodně nahoře, takže v Pescaře si myslím, že by to mohlo být i za 3 body. Nováček se zatím sakra snaží, ale to daň za nezkušenost a taktické haraki vždy přijde. Parma hodně těží z Biabianyho rychlosti ale má dnes rozpadlej útok. Ale 02 podle mě určitě. Jinak bych se zaměřil na Palettu v obraně. Hraje neuvěřitelně jistě.

Udinese půjde v Boloni už v normální sestavě. Vrací se Basta, k dispozici bude Badu a dopořádku se stihl dát i Toto. Problém bude v obraně, kde při zněnění Benatii a kartám Danila je oprvdu díra. Snad už dostane šanci Herteaux.Věřím ve výhru.

Stejně tak Catania doma nad Laziem, které má menší krizi a bez Kloseho to bude lopota. Uvidíme, jak se Catania vypořádá s tou psychickou dekou z posledního víkendu. Také nehraje nějak oslnivě, ale má těžkej los. Fakt se na tenhle zápas těším.

Fiorentina x Cagliaria je zdánlivě jasný zápas, ale já bych Cagliari nepodceňoval. Bude sice chybět Nainggolan, ale poslední dobou jim to jde v útoku poměrně hodně. Na druhé straně se strašně těším na Toniho v základě!

Neapol zatím bez Cavaniho tápe a každou ztrátu bych velice kvitoval, ale myslím, že Torino už tak nějak ušmudlají. Pro mě zatím tedy zklamáním Insigne. Čekal jsem, že ten rozdíl mezi ním a Cavanim nebude tak propastný.

Siena je podle mě další jednička. Co jsem viděl Genou, tak více rozložený tým těžko pohledat. Fyzickej fotbal Sieny na ně bude platit.

No a na Romu jsem zvědavej taky. Protože pokud neporazí Palermo, už to bude fakt vážné. Pokud opravdu chtějí hrát bez Castána a Osvalda, tak jsem zvědavej tuplem.

Reagovat
Maritazzi

Místo Castana by mohl hrát Burdisso (asi i bude) v normálním systému, takhle je to docela otazník. Osvaldo teď není moc v pohodě, já bych chtěl aby dneska dostal šanci Destro. Jinak zas Palermo 5 zápasů neprohrálo, můžou nám zle zatápět.

Reagovat
Jajinek

Palermo se zvedlo, ale pořád je to hodně slabé a hrají to na křeč bez až na Miccoliho výrazných individualit. Tohle jsou pro vás povinné tři body.

Reagovat
Maritazzi

Jasně, psal jsem to i do svého preview. Jenže v naší situaci snad neexistuje pojem jasné tři body. Na druhou stranu je fakt, že u nich nemá hrát ani Iličič a ta obrana je komická. Což je vtipný psát z pozice fanouška AS.

Reagovat
olis

rozmyslam ze dam Rim na tiket 1, aj vam celkom verim ale zase Micolli je rychli a cez tu vasu obranu by mohol nieco vymislet

Reagovat
Maritazzi

Nemá moc podporu z tý zadní linie no. Nás ale dost kosí ta zranění a pokud bude v záloze Pjanič a Tax, jakože asi jo, tak bych možná neriskoval.

Reagovat
olis

ani nebudem radsej, ale tu Fiorentinu som dal, verim im, este rozmyslam nad Udinese lebo je tam skvely kurz ale maju vela zranenych takze to by bol asi ties risk

Reagovat
Maritazzi

Udine bych neriskoval, to už bych radši zkusil Catanii.

Reagovat
olis

chcem dat Fiorentinu na tiket snad to vide

no a pokial viem Cavani dnes hrat uz bude, s Insignem uplne s tebou suhlasim zatial totalne sklamanie ovela viac sa mi paci dokonca Vargas a jeho sa chcu zbavit...

Reagovat
Maritazzi

Sice OT jak debil, ale musim dát palec Jágrovi. Udělal na FB anketu a podle výsledků teď napsal, že proti nám nechá hrát Frolíka.

Reagovat
Pipo123

Hernanes by nemal mať stopku na viac zápasov ?

Reagovat
olis

Pravdepodobné zostavy na dnesny zápas Neapol - Torino: http://img39.imageshack.us/img39/9537/tuttosport04112012.jpg

Do hry sa vracia Cavani no a snad sa vrati vo velko štýle, za hattrick by som sa nehneval , jeho navrat ale urcite bude aj pre ostatnych hracov velka psychicka vzpruha + domace prostredie takisto. Trochu sa ale obavam co predvedie obrana, Dzemaili je sice dobry hrac ale nie kazdy zapas sa mu podari, a Dossenovi uz neverim vobec v poslednom zapase zase nula bodov, uz sa mu ani nechce behat za loptou ked mu to nedaju presne na nohu

Teraz ked Inter porazil Juventus sa boj o titul trocha viac otvoril a 3 body dnes by nam strasne pomohli takze ocakavam prevahu ale hlavne 3 body.

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

Sgrigna

Reagovat
Pipo123

CATANIA (4-3-3): Andujar; Alvarez, Spolli, Legrottaglie, Marchese; Izco, Lodi, Almiron; Barrientos, Bergessio, Gomez. A disp.: (Frison, Messina, Bellusci, Potenza, Rolin, Capuano, Biagianti, Salifu, Castro, Ricchiuti, Morimoto, Doukara) All. Maran

LAZIO (4-1-4-1): Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Cavanda; Ledesma; Candreva, Hernanes, Mauri, Lulic; Rocchi. A disp.: (Carrizo, Guerrieri, Scaloni, Ciani, Radu, Brocchi, Onazi, Cana, Gonzalez, Kozak, Zarate, Floccari) All. Petkovic

Cavanda na ľavo, Lulič v zálohe hráme bez defenzívneho záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už hrajete delší dobu ne? Lulič v záloze už hrál taky a dobrý a záloha celkem rarita, samý hračička, ale funguje to.

Reagovat
Pipo123

Nj, ale čakal som že na ľavo bude Radu ale asi ešte nie je 100% ok. do zálohy som chcel od úvodu Brocchiho namiesto Gonzaleza. Nakoniec sa tam teda posunul Lulič, ale má to jedno plus, keďže na kraji bude Lulič a Candrava, tak to znamená že Mauri bude hrať pod útočníkom a už nie na krídle ako v posledných zápasoch

Reagovat
olis

Formazioni ufficiali

Napoli (3-5-2): De Sanctis; Cannavaro, Campgnaro, Gamberini; Maggio, Dzemaili, Hamsik, Behrami, Dossena; Pandev, Cavani. A disposizione: Rosati, Grava, Donadel, Britos, Aronica, Vargas, Colombo, Mesto, Fernandez, Insigne, Inler. Allenatore: Mazzarri.

Torino (4-2-4): Gillet; Darmian, Glik, Rodriguez, D'Ambrosio; Basha, Gazzi; Cerci, Bianchi, Sgrigna, Vives. A disposizione: Gomis, Di Cesare, Ogbonna, Santana, Caceres, Stevanovic, Sansone, Agostini, Brighi, Meggiorini, Verdi, Birsa. Allenatore: Ventura.

Forza Napoli !

Reagovat
10

nemáte někdo sopcast na Fiorentinu? ten bet s náma pěkně vyjebal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska som dal u nich poslednú stávku a potom vyberám od nich všetky peniaze

Reagovat
Pinturicchio

Hrozně bolí, že nás o neporazitelnost připravil právě Inter.

Reagovat
10

všechno nejlepší opožděně!

Reagovat
Pinturicchio

Děkuju. . Jinak mám narozky dnes, jsem myslel, že s Interem hrajeme až v neděli

Reagovat
10

vidíš, tak jsem to vlastně trefil správně

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

Reagovat
Pipo123

Bože Rocchi toto nedať

Reagovat
olis

Matadooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor skvely navrat

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Zatiaľ posledná stávka na bet365.com vychádza na 100% za kurz 1,5.

Reagovat
FuckT

kto nahraval ? jaky gol to bol ?

Reagovat
10

out za obranu na Hamšíka, střela z úhlu, Gillet vyrazil přímo před sebe na nohu Cavaniho, ten už to měl snadný

Reagovat
FuckT

thx

Reagovat
Pipo123

Gomez pekne zajebal Bizzarri

Reagovat
10

Žilé nic moc teda při gólu Neapole...Cavani to měl snadný, ale třeba Bentner by tam vůbec nebyl

Reagovat
10

Gonzalo, fialky 1:0

Reagovat
Pipo123

Penalta za ruku nám by to nepískol určite, ako vo Fiore

Reagovat
smazaný uživatel

Čistá jedenástka, nebolo o čom.

Reagovat
Pipo123

Pravda, ale ešte viac čistá bola tá vo Fiore a nepískala sa ale hráme hrozne, nech ide do piče celý Konko aj Cavanda, úplne mimo sú...

Reagovat
Maritazzi

Aspoň něco mi dělá radost.

Reagovat
lnterista

doufam ze tento zapas ti tu energii do fotbalu zase nevezme

Reagovat
Pipo123

mám nervy ako nikdy, neprovokuj

Reagovat
10

Catania docela válec

Reagovat
Maritazzi

Čekal jsem, že už teď budou muset zabrat.

Reagovat
10

jsou mi strašně sympatický, po Juve teď nejvíc v calciu za ty zářezy v minulých zápasech jim to moc přeju

Reagovat
10

si pamatuju jak 2-3 roky dozadu hráli nejhorší fotbal v Itálii a všichni jsme tady na ně nadávali, teď je to ozdoba calcia

Reagovat
M11

Reagovat
Maritazzi

Já o nich poprvé četl, když jsem ještě Itálii vůbec nesledoval, jak se skoro bez peněz dostali z třetí ligy do první, takže od té doby je mám zafixované jako sympaťáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě byli sympatičtí i tak. Ale to bylo asi jen tím Mascarou.

Reagovat
Tomanatura

Kecas, sympaticti byli jen pro me

Reagovat
smazaný uživatel

Né fakt, ještě když tam hráli Spinelli, Vargas, Tedesco a ták... ale pak tam bylo na můj vkus moc argentinců, tak to opadlo. Ale ještě před argentincema byl ten fotbal fakt na "úrovni"

Reagovat
Maritazzi

Mně spíš pár individualit, třeba Gomeze bych hodně chtěl. Nebo Lodiho, když ten magor chce hrát na jasného registu.

Reagovat
10

jo, Lodi a Gomez jsou vynikající, u vás si je dokážu představit...líbí se mi i Bergessio, takovej tank, připomíná mi Marcela Salase

Reagovat
Pipo123

3:0 a znova Cavanda nemal hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Catania už 3 góly?

Reagovat
Pipo123

jj predstav si že máš na krajoch obrany 3x horšieho Nagatoma

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám Japonca celkom rád, tie oslavy Zanetti/Cassano - Nagatomo sú celkom epické

Reagovat
smazaný uživatel

Inak teda toho Vašeho hráča by som prirovnal k Jonathanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa Lazio Mužstvo, ktoré bojuje o Ligu majstrov nemôže takto pristúpiť k zápasu. Myslím, že Petkovićova pozícia nie je ani zďaleka tak pevná ako sa hovorí.

Reagovat
Pipo123

Ale prd Petkovič za to nemôže, len sa prejavuje to o čom sa dlho hovorilo pred sezónou, slabá obrana chceš viac ? Lotito sluboval posily, namiesto Konka aj náhradu za Raduho, nakoniec prišiel stopér čo hraje strašné honov a je mi ľúto Biavu a Diasa že musia hrať s takými drevákmi ako Cavanda a Konko

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, ja netvrdím a ani si nemyslím, že tento výkon je trénerova chyba. Len reagujem na tie správy, čo sa objavujú na nete o tom, že pre Petkovića je pripravená dlhodobá zmluva a že má naštartovať novú éru, "projekt". Ešte dva-tri takéto zápasy a poletíme. Vieme, ako to v Taliansku chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

*poletí...píšem jak Maďar

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, ja netvrdím a ani si nemyslím, že tento výkon je trénerova chyba. Len reagujem na tie správy, čo sa objavujú na nete o tom, že pre Petkovića je pripravená dlhodobá zmluva a že má naštartovať novú éru, "projekt". Ešte dva-tri takéto zápasy a poletíme. Vieme, ako to v Taliansku chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

*reakcia na Pipa

Reagovat
Pipo123

Nj, já sa len modlím kedy vypadne Lotito a Tare, už 3 rok ignorujeme potrebu posilniť obranu, 3 rok a stále nič ale neboj za pol roka príde Breno z basy a hrajeme ďalej

Reagovat
Pipo123

A najviac ma teší jedna vec, Edy Reja ten dobrovoľne skončil lebo mu nechceli priviesť posily do obrany a útoku. A mal pravdu, ten sa musí teraz doma usmievať.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokiaľ ide o obranu, tá je otrasná, komplet. Dias a Biava zďaleka nemajú takú formu ako dva roky dozadu. A k tomu ich vek. Čo sa mi páči je, že Petković prišiel s vlastnými názormi a dokázal zmeniť hru mužstva. Je to atraktívnejší, lepší prejav ako v posledných rokoch a doteraz boli aj výsledky. Takáto kríza príde, je jasné, že hráči môžu stratiť formu. Problém je v tom, že chýba zdvojenie postov, jednoducho absentuje väčšina kvalita.

A Edy sa dúfam nesmeje, on je charakter. Dúfam. Ale áno, tá "aktivita" na prestupovom trhu je na zaplakanie.

Reagovat
Pipo123

To jo, ale stále si Dias a Biava odohrajú svoje, Petkovič prišiel z niečim novým, ale je to dobré ? zo začiatku sezóny sa mi ten futbal páčil ale teraz to je hnus. V zálohe chýba defenzívne záložník, nechápem prečo nehraje Cana či Brocchi. Hernanes, Ledesma, Candreva, Lulič, Mauri vedla seba veď to je na smiech, písal som vyššie pred zápasom o tom. Ledesma je jediný kto vie ako tak z nich brániť, Mauri sa nerad vracia, Candreva brániť nevie a Hernanes je prípad sám o sebe. A Luličove zákroky končia faulom... Tento zápas posral tak trocha Petkovič, ale viac ma zaráža hra Konka a Cavandu, to som dlho nevidel taký výkon. Katastrofa proste, všetky góly išli po krajoch a oni dvaja pobehovali pri góloch ani neviem kde...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ani jeden z tých hráčov nie je "nosič vody". Ale to je hlavne ich chyba, pretože im to uberá na kvalite a hodnote.Z môjho pohľadu to nie je ani tak o tom, že nevedia brániť, ale že nechcú brániť. Nie je rozhodujúce či nastúpi tím s dvomi DM alebo s ani jedným. Dôležité je, aby sa všetci hráči zapájali ako do obrany, tak do útoku.

Reagovat
The Krupy

Trénuje vôbec niekde ? Veľmi kvalitný tréner a rád by som ho videl v Calciu. Ak vyletí Allegri tak by po ňom malo siahnuť AC

Reagovat
Pipo123

Netrénuje

Reagovat
smazaný uživatel

užíva si dôchodok

Reagovat
Slejdy

Catania skvele

Reagovat
Pipo123

Bože nech sa už vráti Radu, bo sledovať Cavandu to je za trest

Reagovat
The Krupy

OT : Ktoré kluby zo Serie B by ste chceli videť v ďalšom ročníku Serie A ? Ja Empoli, Hellas Veronu a Regginu (hoci budú mať čo robiť aby nespadli), resp. ešte Bresciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja určite Veronu potom Padovu, Livorno, poprípade tradičné kluby ako Bari, Empoli, Brescia, Vicenza, aj keď reálne im postup nehrozí.

Reagovat
The Krupy

Ja hlavne dúfam že sa konečne dočkám derby medzi Hellasom a Chievom v Serii A, a nie v B-čku

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne by bola na Bentegodiho štadióne poriadna atmosféra.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas, Livorno a Sassuolo(ti všichni 3 hrají fakt dobře)... jinak ale přeju Ascoli a Reggině ,tam to ale na postup není

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne Brescia musi, dalsie sassuolo a verona resp spezia

Reagovat
olis

prvy polcas dost nuda mali sme sice viac dobrych sanci alebo polosanci ale Torino takisto, treba hru zlepsit, hlavne si neprihravat obranca-obranca asi 5 minut v kuse , este dobre ze sa vratil Cavani lebo inak by to bolo urcite 0:0, ale zatial to vyzera na 3 body

Forza Napoli !

Reagovat
10

"šancí alebo pološancí"? vždyť je Neapol tragická, vede díky šťastnýmu gólu a jinak se brání a čeká na brejk, doma s Torinem...

Reagovat
olis

ano predstav si mali sme tam este nejake sance a polosance, a malo ich aj Torino ako som uz pisal ale vsak zase som nieco napisal tak s tym musi juventinec s principu nesuhlasit

Reagovat
M11

jeho souhrnum se da verit jako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak hoši včera se nám smál s Interem tak mu to nemusíte hned vracet :-D

Reagovat
olis

prisiel si pomoct kamaratovi, ake sracske

Reagovat
smazaný uživatel

Že se necháš hned vytáčet

Reagovat
olis

to sa nevytacam, to len konstatujem

Reagovat
Pipo123

No nič cez prestávku som si pustil Sepulturu a ktorím svoj hnev MERDA LOTITO

Reagovat
Pipo123

*krotím

Reagovat
The Krupy

Lepšií než Cragnotti nie ?

Reagovat
The Krupy

Lepší

Reagovat
Pipo123

Jak ak by sa Cragnotti vrátil tak by som mu dycka od radosti vyfajčil

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Alberto Aquilani

začo zas moze chudák Lotito ? Však Vám spravil celkom tím nie ?

Reagovat
Pipo123

Nj já si teraz seriem do úst a poriadne, to viem... ale za to že zasa nám odchádza obrana, mám nervy na neho kvôli tým jeho slúbením posilám do obrany ktoré nakoniec neprišli. Skús si zapnúť ten zápas a pozrieť výkon Cavandu a Konka.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak kupil Vám napríklad toho negra:D do obrany a pokial viem , s Konkom bola celkovo spokonosť , nie ? Navyše na lavo moze hrať Lulic , Radu , zaloha aj utok su dosť široké ....

Reagovat
Pipo123

To áno ale ten černoch hral dva krát a dva krát katastrofálne Konko mal dobrý úvod sezóny, teraz je ale úplne mimo, ani do útoku mu to už nejde ako pred tým. A Radu ten je stále zranený

Reagovat
Pipo123

Inak do druhého polčasu dolu Cavanda a Lulič, namiesto nich Floccari a Brocchi a to hneď

Reagovat
Pipo123

Kurva on ma asi počul, Brocchi za Cavandu a Flocca za Hernanesa skoro mi to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už spomínaš Floccariho, tak ma napadla ďalšia vec. Hráči, ktorý boli na odpis (Foggia, Floccari, Matuzalem, Sculli) sú stále v klube. A takéto problémy sú každú sezónu. Makinwa či Manfredini sú toho najlepším dôkazom. V tomto zlyháva Lotito na plnej čiare.

Reagovat
smazaný uživatel

*ktorí

Reagovat
Pipo123

To je normálne, bo on chce za nich 10 mil e zober si len taký Carrizo u nás trčí 4 roky a nehraje.

Reagovat
10

Fiore znovu z rohu....STEVAN

Reagovat
M11

ROBUR !!!

Reagovat
10

LUCA TOOONI

Reagovat
The Krupy

Reagovat
M11

Reagovat
M11

pojdme jeste Turin.. vzdyt Neapol je marna

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

hrozně línej antifotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

nastupuje Insigne, Pandev ide dole, dufam ze to ozivi

Reagovat
Pipo123

Jebem na to, to už neotočíme

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Ti napolitanci hraju tuto sezonu strasnu holomajznu, ze by ich ten odchod Lavezziho tak herne polozil? No blby biznis asi pre obe strany.

Reagovat
olis

kolko zapasov si videl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetky nie, ale dost na to aby som vyvratil ten mytus o ofenzivnej Neapoli. Cavani je celkom na facku, i ked dal gol.

Reagovat
olis

tak to si ich vela ais nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

To si ich tak slepo zastavas ako neobjektivny fanusik, takze to chapem.

Reagovat
olis

nebudem sa s tebou hadat aj tak to nema vyznam

Reagovat
Pettirosso

máě pravdu, s tebou se bavit nemá význam

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
10

pak komu pomáhá rozhodčí, Neapoli dokonce brání při standardkách

Reagovat
olis

Hamsik toto nas mozno este bude stat dva body

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha Tak vam treba napolitanci

Reagovat
olis

kokot Aronica kolko si dostal zaplatene ? som v soku

Reagovat
lnterista

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
M11

Sansoneeee !!!

zaslouzene

Reagovat
GEGE

Aronica

Reagovat
smazaný uživatel

turin

Reagovat
Jajinek

Ta tabulka se mi začíná čím dál více líbit...

Reagovat
Mr.Jindros

Mně kromě Interu taky.

Reagovat
blaugrana

Obyčajný chudák ten Aronica. Ale tak predávať sa v Taliansku trend...

Reagovat
10

šašci neapolský, naprosto zaslouženě Mazzarri to korunoval, jak může odejít na tribunu přes celý hřiště??

Reagovat
smazaný uživatel

To škoda že som nevidel

Reagovat
olis

šašo si ty, a Mazzari tak isiel preto aby si vychutnal standing ovation

Reagovat
smazaný uživatel

nooo si asi vychutnal potom aj infarkt v satni :D

Reagovat
olis

bohuzial aj ten

Reagovat
M11

zase se potvrdilo ze jsou to nejvetsi komici v lize

Reagovat
olis

lepsie to (aj ked to neni pravda) ako korupcnici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

de Luca akorát Sampa zase prohrála

Reagovat
smazaný uživatel

aronica to bola poriadna hrubka

Reagovat
smazaný uživatel

Viola na 4.mieste. A to sa tu Jajinek na min desať vlákien s Juvemanom hádal, že oni na Európu šancu nebudú mať

Reagovat
lnterista

ty uz tady budes prispivat jenom pod tim to nickem?

Reagovat
smazaný uživatel

Juveman - "Jajinku, pořád nemají na poháry?"

A Jajinek ho samozrejme vysmial:

"

jasně že ne...začni tu ligu trochu sledovat, když už o ní tolik píšeš "

Reagovat
Pettirosso

přestaň mě laskavě do svých komplexů tahat

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek začal kopírovať moje príspevky, tak mu len vraciam úder A zároveň nech sa zamyslí nad sebou pred napísaním takýchto príspevkov, že kto by mal začať ligu sledovať

Reagovat
Pettirosso

tak jo, pokusím se s tebou normálně pobavit. Ano ukazuje se, že bych mohl mít pravdu, ale na Jajinkovu obranu, ač ji nepotřebuje, já jsem v té době věděl velký kulový, tyhle předpovědi vyplývali z mé radosti z nákupů Violy, které se mi moc líbili. Navíc jsem to psal v době, kdy byla půlka přestupního termínu a Viola ještě nebyla ani z půlky kompletní, tudíž v té době jsem si výsměch zasloužil. Abych předešel tvému možnému osočení, že lezu někomu někam, tak ne nelezu, nemám to za potřebí.

A znovu, jestli si chceš vést studenou válku s Jajinkem, je to tvoje volba, do toho mi nic není, ale laskavě do toho netahej mě

Reagovat
Jajinek

kašli na to

Reagovat
smazaný uživatel

Však ten príspevok nebol mierený proti tebe. Ten príspevok je adresovaný na Jajinka, ktorý je dosť zákerný

Reagovat
blaugrana

A Aronicu vyšetriť. Aj človek so šedým zákalom by videl toho hráča. Skurvenec.

Reagovat
10

vsazeno, viď?

Reagovat
blaugrana

Áno. Ale to nič nemení na tom, čo ten chudák spravil. Toto nebola hrubka, toto bol zárez.

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre výhru v derby

Reagovat
smazaný uživatel

tyto výsledky musí AS večer využít

Reagovat
M11

Goicoechea; Piris, Marquinhos, Burdisso, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti

Ujkani; Munoz, Von Bergen, Garcia; Morganella, Rios, Barreto, Kurtic, Pisano; Brienza, Miccoli

Reagovat
Dejwa

co to je zač ten golman?

Reagovat
Alberto Aquilani

Sledujte ten hattrick Osvalda , lebo som ho nedal do fanty , som myslel že je zranený

Reagovat
10

takže to skončí 3:4?

Reagovat
Alberto Aquilani

3:5 , v 90 bude hrať Zdeny vabang a vystrieda Giocheceu a pošle tam Destra

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že hraji nyni tymy, co oba potřebuji vyhrát a oboum tu vyhru přeju

Reagovat
Alberto Aquilani

budem kukať asi z minutovym meškaním prenosom , takže to tu nebudem sledovať , tak sa snad bezomna zaobidete :D

Reagovat
Slejdy

podme na to...dnes bezpodminecne musime

Reagovat
Slejdy
Reagovat
smazaný uživatel

OLEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ROMA ROMA ROMA ROMA ROMA ROMA ROMA ROMA ROMA

fandi sa aj ked sa nedari a to treba urobit....dnes surne potrebujeme 3 body a treba v gladiatorskej arene nechat aj srdce.......... VSETKY CESTY VEDU DO RIMA ,DO AS RIMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ................F................O.................R....................Z.......................A............................... .........................R.........................O........................M........................A...................................................... ROMAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS ROMA ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Benesse

bez týchto vsuviek by to ani nebolo poriadne preview

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PALERMO !!!

Konečne to aj uvidím, 1:5.

Reagovat
GEGE

Co fanta nestíháš?už ani sestavy nedáváš...

Reagovat
GEGE

Co fanta nestíháš?už ani sestavy nedáváš...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám vôbec čas na futbal a ani na fantu nó. A keď si akurát tak pozriem iba výsledky tak ma ani tá fanta tak neberie.

Pokúsim sa niekedy v priebehu týždna všetko dopočítať.

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

tottiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Slejdy

T o t t i i i

Reagovat
Alberto Aquilani

FRANCESCOOOOOO ...... SUPER LAMELA

Reagovat
Minister

Totti boreeec

Reagovat
smazaný uživatel

Totti Goaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Nos Boží

Reagovat
M11

TOTTI !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamela ma absolutne fantasticke krytie lopty

Reagovat
Benesse

Miccoli lišiak

Reagovat
Alberto Aquilani

hrozny futbal , snad nezaspím

Reagovat
smazaný uživatel

OSVALDOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Slejdy

najs on

Reagovat
Alberto Aquilani

hovoril som že Osvaldo dá

Reagovat
Alberto Aquilani

hovoril som že Osvaldo dá

Reagovat
herbage

AS doma vede po půlhodině hry 2:0, to je mi trochu povědomé. Až se bojím, jak to zase skončí

Reagovat
smazaný uživatel

kolko je kurz na dvojku?

Reagovat
10

46...to bylo i na Udine

Reagovat
Slejdy

jj taky sem to kdesi videl uz tenhle vyvoj

Reagovat
10

2:0...jdu to naložit

Reagovat
Slejdy

Reagovat
herbage

dneska to udrží

Reagovat
10

asi jo, dneska hrajou úplně jinak

Reagovat
herbage

spíš Palermo vypadá dost odevzdaně. Ale jeden kontaktní gól a čekám že se složí

Reagovat
10

teď tam propadli snad poprvé v zápase, jinak mají pořád včas dostatek hráčů za míčem, dobře zahuštěný

Reagovat
herbage

no teď jak byl ten centr do vápna, tak 5 hráčů Palerma na 4 AS, takže uvidíme

Reagovat
herbage

btw. proč hrál Bendtner včera trequartistu? Sledoval jsem to jen jedním okem, ale tohle mě bilo do očí

Reagovat
10

to dělá pořád, asi věří ve svojí techniku, cítí se jako Zlatan...má techniku jako Chiellini a pořád se stahuje pro míč na trequartistu, nebo na křídlo

Reagovat
10

jinak ani v tom vápně to není přínosnější, ale aspoň se nemotá hráčům v poli, který k vymýšlení mají aspoň nějaký vlohy...výběr místa a zakončení tragický

Reagovat
herbage

no něco podobného bylo i v Arsenalu, ale tam zase "exceloval" na křídle. Jsem si myslel, že to byla chyba Wengera, ale asi se ukazuje, že chyba bude spíš v Nickově hlavě

Reagovat
10

taky bych řekl...jeho zabijí to ego

Reagovat
Slejdy

ouuuu skoda France

Reagovat
smazaný uživatel

totti fuha to keby padlo

Reagovat
herbage

De Rossi nasral Zemana nebo proč nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

zraneni

Reagovat
herbage

díky

Reagovat
Alberto Aquilani

Dosť oničom zápas , zmiešalo sa že Palermo drží loptu na vlastnej polke a Rím je nepresný , absolutne neviditelný je Florenzi , ten je stej stredovej 3ky najhorší , ešte aj grék je lepší , zato Lex Luthor hrá dnes svoj najlepší zápas ..... hrozne sa mi páči jak si dokáže Lamela kryť loptu a prejsť v tesnom suboji cez 1-2 hráčov ....Pjanič za Florenziho do druhého poločasu

Reagovat
Dejwa

Lex Luthor

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Piris neni zas takovej traged, jak sem tady četl o něm. Možna to je jen nahoda dnes. 2-0 v poloičase jako vždycky, uvidime esi bude nějaka změna ve druhym. A ta utočna trojka AS je supr A odkdy se muže hrát s kondomem na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se zlepšil Jinak viděl jsem útržky, ale Lamela je hodně velikej frajer

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamela je super , stratil asi 1-2 lopty za poločas aj z toho bola práve tá jedna jak vysuval prihravkou Osvalda a hráč Palerma to len tesne v sklze zastavil

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude Erik zas dneska golovej

Reagovat
smazaný uživatel

hrac palerma zabudol ze roselka sensi uz nie je prezidentka

Reagovat
Alberto Aquilani

spravil individualne chyby s Bolognou no , ale inak herne sa mi páči , pri porovnani s Rosim to je nebe a dudy alebo ako sa to hovorí

Reagovat
10

a co v porovnání s Mottou?

Reagovat
herbage

no, spíš levá strana Palerma neexistuje, dneska by zářil i Rosi. Hlavně jak Lamela na půlce půlky přešel přes hráče a měl dálnici až před bránu, to jsem se musel smát. Takhle komické bránění se nevidí ani v Bundeslize

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas BL sem neviděl tak pět let. Včera mi tam problikl asi na 20 sekund ten Stuttgart, ale jinak nic no.

Reagovat
smazaný uživatel

lamela uzasny ,posledne zapasy hra v TOP FORME. ... verim ze gol este pridame,palermo je v utoku bezradne,ziadnom pripade sa nesmie zopakovat bologna .....FORZA ROMA !

Reagovat
Maritazzi

Přijel sem ze zasranýho Kladna, fakt jeden z nejhorších výjezdů, tak mě prosím potěšte aspoň zprávou o dobrém výkonu AS, nebo už nevím.

Reagovat
10

co Jarda?

Reagovat
Maritazzi

Jako jeho beru no. Ale město plný primitivů v obrovskym komplexu, to se jen tak nevidí. Frajeři vedou 6:0, góly dává jedna lajna a přesto lidi místo aby oslavovali výhru, tak na nás plivou přes mříže a podobný srandy. No nic, bez Džegra se jim vysmějem.

Reagovat
Maritazzi

Navíc je do zápasu hrozně dostaly přesilovky, který dostávaj za to, jací hráči tam hrajou. Jágr je bůh, ale Plekance jsem se naučil nesnášet, výborně dostává svému jménu.

Reagovat
10

Aha. To je asi všude stejný, já už na hokej chodím minimálně, dřív jsem chodil celkem často na Spartu, teď jdu jednou za čas, protože mě ty lidi serou, naposledy jsem byl v Budějovicích právě s Kladnem a ty debilové za mnou a vedle mě mi to úplně znechutili, se radši podívám v tv.

Reagovat
Maritazzi

Já to mám celkem rád, když se udělá dobrá atmosféra na výjezdu nebo tak, navíc naše první sezona v extralize. Tyhle věci mi to kazí, s Kladnem to neni rivalita jako s Litvínovem, takže ty lidi nechápu prostě. Jako my si to i tak užili, ty lidi nás nechápali, že křičíme v poslední minutě vyrovnat nebo tak, ale čekal jsem to jiný, na to jak se o Kladnu básní.

Reagovat
Largo

Potěšenej?

Reagovat
Largo

Eriku, za dnešek si gól zasloužíš

Reagovat
Largo

Reagovat
10

konečně Josip

Reagovat
cresposuper

Ako hrá prosím ťa Arevalo?

Reagovat
10

tohle je asi třetí zápas, co vidím...ale v těch zatím dost za očekáváníma, který jsem do něj po těch výkonech za Uruguay dával...ta defenzivní práce a čtení hry rozhodně není tak precizní

Reagovat
cresposuper

Hm, škoda, to 343 by zrovna jemu mohlo sadnúť. Grazie.

Reagovat
10

myslím, že půjde určitě nahoru, spolu s celým Palermem

Reagovat
Slejdy

mohlo byt hotovo

Reagovat
Largo

Marquinhos si za dnešek vydobyl pozici nejlepšího stopera AS v současný sezoně!

Reagovat
herbage

na svůj věk hraje parádně

Reagovat
Largo

Přesně. Ve smlouvě má doložku, že ho AS může koupit v případě, že odehraje 8 a víc zápasů tuším. Myslím, že při současný formě s postupem času z něj může být jeden z nejlepších stoperů na světě (no, možná spíš v Serii A)

Reagovat
Alberto Aquilani

s Cast anom

Reagovat
smazaný uživatel

rocnik 94, nemam slov...

Reagovat
Largo

Reagovat
herbage

a ten gólman taky chytá zkušeně, kolik mu je?

Reagovat
Largo

24

Reagovat
Largo

Přišel teprve před sezonou....jako trojka za Lobontem.

Reagovat
herbage

jestli dneska AS tohle nedotáhne do tříbodového konce, tak už nevím

Reagovat
Slejdy

Eriiiiic .. za dnesek si zaslouzil

Reagovat
smazaný uživatel

ono to snad bude aj na nulu...

Reagovat
Largo

Ještě bych nechválil obranu před večerem...

Reagovat
Alberto Aquilani

LAMELAAAAA ..... KONECNE TAXI

Reagovat
herbage

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Pangasius, Erik

Reagovat
smazaný uživatel

3 body uz snad ostanu doma ,destro by mohol dat gol

Reagovat
Largo

Mohl by. Ale myslím, že to takhle skončí. Možná si dá obrana AS vlastňák, aby nebyla nuda....

Reagovat
Largo

Hups.....

Reagovat
Slejdy

Huráááááá

Reagovat
Slejdy

jejda toto ale pojebal

Reagovat
Alberto Aquilani

Jaaa som vedel ze ho dááá

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ten je blbej.....

Reagovat
smazaný uživatel

konecne Destro, ale ten dres si mohol odpustit

Reagovat
Alberto Aquilani

ho hoooooooooo

Reagovat
cresposuper

Destro toho stihol dosť za 6 minút

Reagovat
10

stihnul všechno a ani se nezpotil

Reagovat
herbage

rekordman je Muntari, ne?

Reagovat
10
Reagovat
herbage

Reagovat
cresposuper

Proste Muntari.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Destro už tam možná neměl být dávno, ten zákrok na Riose byl dost oranžovej...a že si se žlutou sundá dres, to je totální demence

Reagovat
herbage

Kalivoda hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Demence? Ten rozhodčí je velezmrd. Mladej kluk dá gól za AS, je v euforii, chce to oslavit s fanouškama a navíc bylo vidět, že než si ten dres uplně sundal, tak mu došlo že má žlutou. Rozhodčí jak si tam s vážnou tváří nakráčel - "tak a mám tě mladej RUDÁ!"

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidla jsou pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice pravdla napalici, ale dobře. V tomhle mohl udělat rozhodčí vyjímku, bylo jasný, že mu to došlo. Ale pozdě jak vidno..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidla jsou jasně dany a je jedno esi to je Osvaldo, Destro nebo Messi. Prostě přetahl dres přes hlavu a za to je ŽK, hotovo bez diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš, tak u mě to diskutabilní pocity vyvolalo. Ale třeba jsem jenom neznalej, stejně jako Destro

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je vaše blbost, že neznate pravidla. Proč by měla byt vyjimka jen proto, že dal prvni gol za AS a ze ma 22 let? Provinil se proti pravidlum za žlutou? ano, takže servus.

Reagovat
Alberto Aquilani

Osvaldo zato karty nedostava , i ked on si to dá len tak aby mu bolo vidieť napis na tielku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to da jen nahoru ne, Destro přetahl zezadu dres přes hlavu, to se nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nemusíš vykat, jsem mladší jak Destro .. Tenhle názor je přesně ze soudu "ovčích" .. "je to pravidlo, tak to tak prostě je" .. Vždycky to tak být nemusí a jestli to byl jeho první gól za AS, o čemž sem nevěděl, tak tuplem..

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost tvoje a Destra, že neumí počítat. Ja Destra chapu. Ale prostě proč by měl dělat sudí vyjimku? to je jak kdyby sudí nepískl každej třetí faul s tim, že uděla vyjimku a tohle teda nepiskne.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
herbage

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Destro už od pohladu vyzerá na hlupaka , jeho prvé interview v Ríme ma už vtom usvedčilo

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Alberto Aquilani

si videl jak došiel do Ríma ? Všetci pri príchode , ked pred nimi hrstka novinárov kričí Forza Roma tak aspon dá Forza Roma , aj taký Pjanič , ktorý ani po taliansky nevedel ceknúť , dojde si Destro , hučia tam nanho že nech dá niečo ako Daje Roma , tak po pol hodine sa ho spýtaju ako sa tu cíti a on že "Sono Felice" a niečo viac "Molto Felice" a odíde dosť s nudeným ksichtom

Reagovat
smazaný uživatel

To je vul

Reagovat
smazaný uživatel

ale treba povedat, ze Destro toho stihol za 7 minut viac nez dost...

Reagovat
10

ta pozice Palerma i tohle skóre mi příjde dost krutý, ten kádr je pořád dostatečně kvalitní na klidnej střed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

matia ...chlapec asi nedokoncil zakladnu

Reagovat
Pinturicchio

Destro, Destro.

Reagovat
smazaný uživatel

naskok mame, jeden im nechame

Reagovat
Largo

Za chvíli: Náskok máme, dva im necháme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože Piris a tak som ho chválil

Reagovat
smazaný uživatel

Eště aby AS mělo doma čisty konto

Reagovat
10

fanoušci AS máte strach?

Reagovat
Largo

jo

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Slejdy

v klidu

Reagovat
M11

Reagovat
Largo

Destro Destro, já sem občas taky padlej na hlavu, ale kam se na tebe hrabu!

Reagovat
M11

dat gol na 4-0 a nechat se vyloucit za dres to je sila

Reagovat
M11

az na nas dobre kolo

Reagovat
Alberto Aquilani

super , tusim je Burdisso out na derby kvoli kartám , takže ak sa neuzdraví Castan máme stopersku dvojicu ročníky 94 a 95

Reagovat
herbage

spíš by se tam přesunul DDR, ne?

Reagovat
Largo

To zas bude sranda

Reagovat
10

Castan a Tachtsidis byli v ohrožení

Reagovat
Alberto Aquilani

uff , moj slovanský komentátor niečo splietal ....

Reagovat
herbage

že AS hraje takřka každé kolo v neděli od 20:45 je náhoda nebo kvůli fanouškům?

Reagovat
Alberto Aquilani

pochybujem, chodí ich stále menej ....

Reagovat
smazaný uživatel

to nejlepší nakonec no...

Reagovat
Maritazzi

Náhoda, klubu se to právě dost nelíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

to tak vychadza a derby bude urcite tiez

Reagovat
smazaný uživatel

derby už bylo kolikrát od 15:00 kůli bezpečnosti, ale nevím, jak to bude teď

Reagovat
smazaný uživatel

na goal.com je to od 2:00 PM

Reagovat
smazaný uživatel

k lepsim zajtrajskom ,ten tim ma velku kvalitu len ju treba aj potvrdit.... GRAZIE ROMA !!!

Reagovat
Maritazzi

Já Destra chápu. Mlaďas, kritizovanej v posledních týdnech a konečně dal gól, euforie tam je, navíc si to rychle uvědomil. Tohle pravidlo je navíc neuvěřitelně debilní. Jinak tedy vzpruha před derby no, mohli bychom se pak dostat před Lazio. Jinak mohl by mi třeba Largo v krátkosti hodit na email první poločas nějak (maritazzi na gmailu)? Musím ráno napsat souhrn a nemám moc z čeho. Dík

Reagovat
Largo

Ten mail sem moc nepochopil, napiš mi sem prosím celej

Reagovat
Maritazzi

Aha. maritazzi@gmail.com

Reagovat
Largo

Done

Reagovat
smazaný uživatel

Destro, Destro. Ale pravidla jsou jasná SuperMario má konkurenci pomalu

Reagovat
Largo

SuperMattia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele