Serie A - preview 3. kola

12.09.2015, 08:43, aktualizováno 14.09.2015, 08:16
Previews
Kromě jiných nabízí pondělní dohrávku také italská Serie A. Přítomní diváci budou svědky utkání mezi Sampdorií Janov a Bolognou, která by ráda smazala nulu na bodovém kontě...
UC Sampdoria - Bologna FC  (pondělí 20:45)
Dlouhých šest let již Bologna usiluje o to, aby si proti Sampdorii Janov připsala tři body. Stále jí to ale nevychází, navíc v novodobé hsitorii porazila svého soka jen jednou! Podaří se jí konečně vyhrát, nebo bude slavit úspěch Zengova parta?

Když se Bologna naposledy radovala ze tří bodů proti Sampdorii Janov, psalo se datum 8. března roku 2009. To je již více než šest let, kdy Bologna vyhrála. Celek z Janova opravdu nepatří mezi oblíbené týmy Felsinei, protože v novodobé historii, tzn. od roku 2000, Bologna uspěla jen jednou! Za tu dobu se hrálo již 14 vzájemných duelů, ale Bologna brala body jen jedinkrát. A tuto smutnou statistiku zoufale touží vylepšit.

Zatím se to ale ambicióznímu týmu příliš nedaří. Přesto, že do něj schopný činovník Pantaleo Corvino napumpoval miliony a dovedl hráče, kteří by měli Bolognu pozvednout výše, se výsledky zatím nedostavují. Posuďte sami. V polovině srpna a generálce na ligu Bologna prohrála s Pavií, navíc nevstřelila ani jednu branku. Hned na úvod nového ročníku se nováčkovi dostalo vřelého uvítání od římského Lazia a body z toho také nebyly. V minulém kole narazili hráči trenéra Delia Rossiho na rozjeté Sassuolo, které bylo šťastnějším týmem.

Skóre tří obdržených branek a jedné vstřelené stačí týmu z města špagetové omáčky na 16. místo, což nejsou vody, ve kterých se Corvino a spol. chtěli pohybovat. Další posilou do středu zálohy se stal Saphir Taider, který přichází na hostování z Interu Milán. Taider už v Bologně působil, konkrétně mezi lety 2011 a 2013. A svůj návrat si užívá. Dokáže však pomoci ke zlepšení výsledků?

V rozhovoru pro Gazzettu sdělil: "Když jsem poprvé přišel do Bologně, byl jsem ještě chlapec. Ale přesto jsem si to užil. V Interu jsem dospěl jako člověk i jako hráč a doufám, že tady budu co platný. Jsem tu, abych pomohl týmu a splatil vedení důvěru ve mě vloženou. Chci tady dokázat velké věci a nadále se zlepšovat. Cítím se tady skvěle - je to, jako bych se vrátil domů," dodal Taider. Společně s novými spoluhráči otestují Sampdorii, která se po výpadku z předkola Evropské ligy neuvěřitelně zvedla.

Nejprve nasázela pět branek Carpi, poté dvě branky vstřelila také ambiciózní Neapoli. Remízu 2:2 si dokázala vybojovat i přesto, že o dva góly prohrávala. Ani utkání s Bolognou nebude pro Blucerchiati zrovna snadné. Uvědomuje si to i útočník Luis Muriel, který v rozhovoru pro oficiální klubové stránky poznamenal: "Náš soupeř dvakrát prohrál, takže teď udělá všechno pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Motivovaný soupeř je ten nejhorší, s jakým můžete hrát. Bude to hrozně náročné utkání, protože Bologna oproti minulému roku hodně posílila a to se prostě někde musí projevit. My se ale nebojíme a chceme doma vyhrát," dodává Muriel.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cassani, Silvestre, Moisander, Regini - Barreto, Soriano, Fernando - Correa - Muriel, Eder
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Ferrari, Rossettini, Maietta, Masina - Taider, Donsah, Mounier - Brienza - Giaccherini, Destro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Turín FC  (neděle 12:30)
Na první vítězství stále čeká veronský Hellas, který ze dvou kol zatím získal jediný bod. Soupeřem mu bude FC Turín, jenž je v dobré formě, což naposledy pocítila Fiorentina. Granata zatím neztratila ani bod.

Hellas přivítal v prvním kole favorizovaný AS Řím a doma před vlastními diváky ho dokázal obrat o dva body. Druhé kolo se ale domácím nepovedlo, v Janově podlehli Grifům 0:2 a po dvou kolech tak mají jen jeden bod. V dalším kole se Veronští představí opět doma a kouč Andrea Mandorlini hodlá zápas proti Býkům utaktizovat. "Připravujeme se dobře, trenér nás připravuje speciálně na Turín, tvrdě piluje taktiku. Jsem si jistý, že v neděli předvedeme skvělý výkon. Trenér a tým pracují na tom, abychom dostávali co nejméně gólů, jak jen je to možné. Cílem je vyhrát 1:0,” naznačil taktiku ve stylu cattenaccia Romulo, jenž by se měl objevit v základní jedenáctce Hellasu.

Skvělý start do sezony prožívá FC Turín, který se může plně koncentrovat jen na domácí soutěž, neboť oproti minulému roku chybí v evropských pohárech. Granata si v prvním kole poradila s nováčkem z Frosinone a ve druhém dokázala porazit ambiciózní Fiorentinu.

Hellas má s Turínem vyrovnanou bilanci a je zajímavé, že se spíše daří hostujícímu celku. Už v minulé sezoně zvítězil vždy hostující tým - Hellas v Turíně 1:0 a Turín ve Veroně 3:1. Domácí tým se naposledy radoval z vítězství před téměř deseti lety!

Domácím bude scházet duo Fares, Hallfredsson, jinak má trenér Mandorlini k dispozici kompletní kádr. Zato jeho trenérský protějšek Ventua má o poznání více starostí, na marodce mu zůstávají Farnerud, Maksimovič, Gazzi, Moretti i Gaston Silva.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisano, Marques, Moras, Souprayen - Sala, Viviani, Greco - Jankovič, Toni, Gomez
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Jansson - Peres, Acquah, Vives, Baselli, Avelar - Quagliarella, M.Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
US Sassuolo - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Fotbalisté Sassuola se v úvodu Serie A překvapivě ocitají na pohárových pozicích a ty by rádi udrželi i po třetím kole. Na domácím stánku Cittá del Tricolore přivítají Atalantu Bergamo.

Sassuolo v závěru loňské sezony předvedlo neuvěřitelný finiš, když vyhrálo všechna čtyři poslední kola. A právě na tuto fazónu dokázali svěřenci trenéra Eusébia Di Francesca navázat. Porazili jak Neapol, tak i Boloňu a aby toho nebylo málo, tak ještě zvítězili ve třetím kole poháru nad Modenou. Sassuolo má zkrátka formu jako hrom a prožívá fantastické období. Navíc se podařilo nahradit Simoneho Zazu a další odchozí hráče. "Nepřemýšlíme o tom, kde je Juventus nebo AS Řím, máme totiž jiné cíle. Je nám jasné, že vidět se v horní polovině tabulky je potěšující. Nebyli jsme tam od té doby, co jsme vyhráli Serii B, takže na to opravdu nejsme zvyklí,” krotí eufórii Eusébio Di Francesco.

Atalanta má na svém kontě zatím tři body, ale mohlo to být klidně lepší. V prvním kole se totiž představila v Miláně proti Interu a slavnému celku podlehla až brankou v nastaveném čase. Bergamaschi si následné kolo spravili chuť a nováčka z Frosinone porazili pohodlně 2:0. Azzurri už dokázali v minulé sezoně Sassuolo porazit, stalo se tak na domácím Atleti Azzurri D'Italia, na půdě Sassuola byla situace jiná, s Neroverdi remizovali 0:0.

Domácí se musejí obejít bez svého nejlepšího střelce Domenica Berardiho, jehož trápí zranění. K dispozici nebude ani Antei. Dramatické to není ani v táboře hostí, kde bude scházet jen Estigarribia.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Floro Flores, Defrel, Sansone
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Bellini, Stendardo, Paletta, Dramé - Carmona, De Roon, Kurtič - Moralez, Pinilla, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Carpi FC  (neděle 15:00)
Palermo čeká na první pohled možná snadná práce, ale nováček z Carpi chce na Sicílii bodovat. Zatímco domácí jsou po dvou kolech stoprocentní, hosté na první body čekají. V minulém kole výrazně trápili Inter Milán, ale zatím je to stále s nulou.

Plný počet bodů na kontě Palerma se však nerodil lehce. Sicilané v prvním kole udolali Janov až brankou v první minutě nastavení a ve druhém kole zvítězili rovněž jedinou brankou nad Udinese. Palermo je tak ve velké pohodě a proti Carpi nebere nic jiného než tři body. Spokojený je navíc i kontroverzní prezident Maurizio Zamparini, jak jinak totiž vysvětlit, že je kouč Giuseppe Iachini pod Zamparinim nejdéle sloužícím trenérem.

Carpi se v nejvyšší italské soutěži zatím oťukává. Po zpackaném prvním kole se Sampdorií přišlo herní zlepšení, ale ani proti Interu se body získat nepodařilo. Nováček soutěže favorita trápil a byl blízko bodovému zisku, ale Inter spasil v závěru Jovetič a tři body zůstali u Nerazzurri. Každopádně Carpi se přesvědčilo, že i proti mnohem zvučnějšímu soupeři se hrát dá a na půdě Palerma hodlá získat historicky první body.

Ačkoliv je Carpi v Serii A úplným nováčkem, proti Palermu už si zahrálo. Stalo se tak v sezoně 2013/2014, kdy Palermo sestoupilo z nejvyšší soutěže. A Sicilané na tento dvojzápas nevzpomínají v dobrém, Carpi totiž dvakrát zvítězilo!

Oba týmy budou postrádat několik svých hráčů. Na straně domácích to budou zranění Rigoni, Bolzoni a Morganella. Karetní trest si pak odpykává Struna. Nováček zase nemůže počítat s Pasciutim, Marronem, Iniguezem a Spollim.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Vitiello, Gonzalez, El Kaoutari - Rispoli, Hiljemark, Jajalo, Čočev, Lazaar - Vazquez, Gilardino
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Brkič - Zaccardo, Bubnjič, Gagliolo - Letizia, Lollo, Bianco, Fedele, Gabriel Silva - Matos - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
V neděli se trenér Neapole vrátí na místo činu. Angažmá pod Vesuvem mu vynesla skvělá práce právě v Empoli a navíc si s sebou trenér Sarri přivedl několik oblíbených hráčů. Najde Sarri recept na své někdejší svěřence, nebo se fanoušci dočkají odplaty?

Neapol zažívá poměrně pomalý start do sezony. Po dvou zápasech má na kontě jen jeden bod. Přesto její hra prochází velkou změnou po minulém ročníku. S novým trenérem přichází nové nápady a noví hráči potřebují čas na změnu a aklimatizaci. Neapol rozhodně hraje pohledný fotbal, ale chybí jí štěstí. V prvním kole odehrála minimálně první poločas proti Sassuolu velmi dobře. A rovněž první půle v minulém kole stála za to. Proti Sampdorii Janov se dvakrát trefil Gonzalo Higuaín a zdálo se, že tentokrát už si Partenopei poradí. Chyba lávky, protože dvakrát skóroval rovněž Éder, takže se body opět dělily.

Teď narazí Sarriho Neapol na tým, který v létě plnil roli obchodu s výprodejem. Právě z Empoli Neapol získala trenéra Sarriho, záložníka Mirka Vladifioriho a obránce Elseida Hysaje. K tomu se pokoušel získat ještě trequartistu Riccarda Saponaru a stopera Lorenza Tonelliho. Z Empoli se do Neapole vrátil rovněž brankář Luigi Sepe, který se však na Stadio San Paolo příliš dlouho neohřál. Zvláštní neděli teď tedy prožije hned několik hráčů.

Právě Valdifiori, kterého si Sarri hodně přál, v rozhovoru pro oficiální klubové stránky poznamenal: "Chceme proti Empoli začít tak, jako bychom právě hráli 55. minutu utkání proti Sampdorii. Do té doby jsme hráli skvěle a vše nám vycházelo. Když se dostaneme do vedení, nesmíme panikařit, ale musíme věci dělat lépe. Teď musíme těch 55 minut vzít a protáhnout naši hru z té doby na 90 minut. Čeká mne hodně emotivní neděle, stejně tak trenéra Sarriho a Elseida Hysaje. Každý z nás napsal s Empoli výraznou kapitolu svého života i klubu. Přesto jim nenecháme nic zadarmo a jedeme tam pro tři body," říká odhodlaně zkušený záložník.

Empoli si pod trenérem Giampaolem jen těžko zvyká na nový ročník. Opory odešly a výsledky s nimi. Přitom hra Empoli skýtá mnoho povzbuzení. Tým hraje velmi aktivně a obětavě s dobrou defenzívou. dosvěddčit to může například AC Milán, které rozhodně nebylo lepším týmem. V prvním kole se Empoli zase stalo "obětí" mimořádné formy Chieva Verona a prohrálo 3:1.

Pozadí v toskánském klubu před náročným duelem osvětluje prezident Fabrizio Corsi, který v rozhovoru pro Gazzettu sdělil: "Trenér Sarri odvádí v Neapoli skvělou práci a my jsme rádi, že se jemu i našim bývalým hráčům daří. Jsme poměrně malý klub, takže čas od času některá velká opora prostě odejde. To se týká i Saponary a Tonelliho, kteří zřejmě příští léto opustí náš klub. Teď se ale chceme soustředit jen na nejbližší zápas a vyhrát jej," dodal zkušený obchodník.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mario Rui, Barba, Tonelli, Zambelli - Diousse, Zielinski, Pucciarelli, Saponara, Croce - Maccarone
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Ghoulam, Koulibaly, Albiol, Maggio - Hamsik, Valdifiori, Allan - Insigne, Gabbiadini, Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.50 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Udinese Calcio  (neděle 18:00)
Římské Lazio si v minulém kole připsalo šokující výsledek, kterým jen navázalo na zklamání z neúspěchu v pohárech. Pokud se chce tým trenéra Stefana Pioliho znovu zvednout, má k tomu ideální šanci teď. Čeká jej nevyzpytatelné Udinese, které minule rovněž zaváhalo.

Lazio v minulém kole navštívilo Chievo Verona a ve městě milenců Romea a Julie se mu příliš dobře nedařilo. Trenér Pioli se zřejmě nestačil divit, co že třo jeho svěřenci předvádějí. Do šaten šli o přestávce s mankem ne jednoho, ale rovnou tří gólů! Po změně stran navíc přidal ještě jeden zásah Alberto Paloschi a dílo zkázy bylo dokonáno. Lazio nevěřilo svým očím, ale především kvůli hrubým chybám v obranné činnosti si body nezasloužilo. Dříve pevná obrana vedená de Vrijem kolabovala.

Defenzíva ale není jedinou řadou, ve které se musí Lazio zlepšit. Trenér Pioli dlouhodobě sází na dvojici útočníků v podání Miroslava Kloseho a Filipa Djordjeviće. Oba jsou ale zranění a ješět nějakou dobu Laziu nepomohou. Vedení se rozhodlo jednat, když vidělo, že absence střelce týmu nesvědčí a stává se evidentní. Hrotový útočník zoufale chyběl i v odvetě proti Bayer Leverkusen, kterou Biancocelesti rovněž nezvládli. V posledních dnech calciomercata tak přišel na hostování zkušený zakončovatel Alessandro Matri.

Hráč, který toho v Itálii už hodně procestoval, by měl plnit úlohu "spasitele", než se dají první dva jmenovaní hráči dohromady. V bráně Lazia by se znovu mohl objevit veterán Federico Marchetti, protože Etrit Berisha nepředváděl zrovna přesvědčivé výkony. Do první formace by se měl vměstnat také brazilský talent Felipe Anderson, nastoupit by mohl také mladík Patric.

Udinese by mohlo rovněž obměnit kádr oproti minulému utkání. Po výhře nad Juventusem Turín, která se urodila nečekaně a hned v prvním kole, Zebry prohrály s Palermem. Už v osmé minutě se prosadil Luca Rigoni a domácím nestačilo ani to, že Palermo dohrávalo utkání v početním oslabení. Trenér Colantuono nebyl po zápase právě spokojený a dá se očekávat, že sáhne do sestavy. Guilherme není zdravotně zcela v pořádku, naskočit by naopak mohl chilský záložník Manuel Iturra. Místo mladíka Duvána Zapaty by mohl nastoupit veterán Antonio Di Natale.

Na tento zápas se hodně těší například Ferdinando Sforzini. Vysoký útočník hrající Serii B začínal právě v Udinese, Lazio pak má jako oblíbený klub. V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport uvedl: "Tohle bude krásné utkání mezi týmem, který mi toho hodně dal a týmem, který mám opravdu velmi rád. Pokud se chtějí Biancocelesti znovu dostat do formy, pak mají skvělou příležitost. Oba trenéři dávají do svého řemesla kus srdce a hráči na obou stranách jsou více než kvalitní, takže očekávám vyrovnané utkání. Lazio se ale teď už nesmí vymlouvat na absenci Kloseho," míní Sforzini.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Mauricio, Gentiletti, Radu - Parolo, Cataldi - Lulić, Candreva, Mauri - Matri
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Danilo, Heurtaux, Piris - Adnan, Fernandes, Iturra, Kone, Edenilson - Di Natale, Théreau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - AC Milán  (neděle 20:45)
To nejlepší ze třetího kola italské ligy si na Apeninském poloostrově schovali na nedělní večer. Ve 20:45 SEČ se totiž na stadionu Giuseppe Meazzy utkají v prestižním "Derby della Madoninna” Inter Milán s AC Milán. Nerazzurri jsou po dvou kolech stoprocentní, Rossoneri už jednou zaváhali, ale oba týmy zatím herně nepřesvědčují.

Slavné milánské derby má pochopitelně hned několik lákadel a pikantností, tou největší je asi Siniša Mihajlovič. Lodivod milánského AC totiž působil jako hráč v Interu, ale svoje první derby na trenérské lavici stráví v barvách Rossoneri. Temperamentní Srb už stihl odtrénovat milánské derby v přípravě, v Číně i na domácím Trofeo TIM byl dokonce úspěšnější, ale ligová soutěž je přeci jenom něco jiného. AC Milán nevstoupil do Serie A zrovna optimálně, na Fiorentině prohrál 0:2 a kritiku schytal i po vítězném zápase s Empoli (2:1). Podle slov Siniši Mihajloviče byl výkon jeho svěřenců strašný a tři body byly nezasloužené. Během reprezentační přestávky tak bylo na čem pracovat. "Proti Interu jsem optimistou, protože nemůžeme už hrát hůř, než tomu bylo v prvních dvou zápasech," nechal se slyšet Siniša Mihajlovič.

Úplně spokojený s výkonem svých svěřenců nemohl být ani kouč Interu Roberto Mancini. Inter má sice po dvou kolech plný počet bodů, ale výhry nad Atalantou a Carpi se rodily až v závěrečných minutách. Pokaždé se stal hrdinou Stevan Jovetič, který by měl nastoupit od první minuty i proti Milánu. "Nikdo ještě není ve hře dokonalý. Inter i Milan se změnili a je přirozené, že to bude ještě nějakou dobu trvat. Chceme ale vidět plný stadion a je naší povinností zajistit, aby bylo milánské derby zpět globální událostí," prohlásil Roberto Mancini.

Inter bude moct zapojit své další dvě posily - Felipe Mela a z Wolfsburgu příchozího Perišiče. Do tábora Nerazzurri také přišla skvělá zpráva: "Icardi dělal na včerejším tréninku všechno, co potřeboval. Je v pořádku a bude hrát." potěšil fanoušky Roberto Mancini. Icardi tak vytvoří obávané útočné duo s Jovetićem. K dispozici ale nebudou Dodo, Biabiany a s největší pravděpodobností i Miranda.

Slušně zaplněnou marodku má i AC Milán. O derby příjdou Antonelli, Ménez, Niang, Mexés a Bertolacci. Siniša Mihajlovič byl hodně tázan na Maria Balotelliho, podle jeho slov ale není "Supermario” ještě připraven a to především po fyzické stránce.

Historie milánských derby je pochopitelně hodně bohatá. Připomeňme si proto jen ty nedávná. V loňské sezoně se ve dvou zápasech zrodil nerozhodný výsledek (1:1, 0:0). Poslední, kdo berby ovládl byl v květnu 2014 AC Milán (1:0). Bohužel poslední zápasy se také nesly ve znamení menšího počtu branek.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Santon, Medel, Murillo, Juan Jesus - Guarín, Felipe Melo, Kondogbia - Perišić - Jovetić, Icardi
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego López - Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio - Poli, Montolivo, Kucka - Bonavetura - Luiz Adriano, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Frosinone Calcio - AS Řím  (sobota 18:00)
AS Řím v minulém kole konečně zvítězil nad Juventusem Turín a dál chce stoupat vzhůru tabulkou. Již v sobotu večer může na pár hodin poskočit na první místo. Stačí k tomu jediné - porazit Frosinone. Nováček soutěže sice ještě nevyhrál, ale především díky brankáři Lealimu je náročným soupeřem pro každého.

Římané po dlouhé době porazili Juventus a díky třem bodům se jejich sebevědomí posilnilo. Především se ale domácí prezentovali skvělou hrou a s výjimkou posledních dvaceti minut na hřišti dominovali. První klíčový duel sezony tak dopadl lépe pro Giallorossi. Ve druhé půli se totiž trefil z volného přímého kopu bosenský záložník Miralem Pjanić a krátce před koncem utkání přidal druhou trefu i jeho spolubojovník z reprezentace Edin Džeko. Fanoušci AS tak našli nového hrdinu, na kterého dlouho čekali.

Přesto je pozice Edina Džeka velmi dvousečná. Znamená totiž, že s největší pravděpodobností bude na lavičce sedět kapitán a ikona týmu, Francesco Totti. V posledních dnech se však hovoří o tom, že by trenér Rudi Garcia - známý svým sveřepým lpěním na jednom systému a nevelikou rotací hráčů - mohl udělat výjimku. Přivedly ho k tomu okolnosti. V jeho hře totiž bude nějakou dobu chybět klíčový element v podobě Miralema Pjaniće.

Tvořivý záložník si totiž do Říma ze srazu přivezl zraněné lýtko a podle původních prognóz měl chybět až čtyři týdny. Nakonec by měl scházet jen dva. To je nemilá zpráva především proto, že Vlky čeká již v tomto týdnu ostře sledovaný duel Ligy mistrů s mistrovskou Barcelonou. Jednou z alternativ, jak dodat silově založené střední formaci kreativitu a zároveň uspokojit touhy fanoušků, je postavit kapitána Tottiho za Edina Džeka. V útoku by se pak mohl pohybovat rovněž novic Salah či někdejší hráč CFC Janov, Iago Falqué.

Právě ten byl před utkáním zpovídán a vzpomněl si mimo jiné právě na utkání s Juventusem. V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport uvedl: "Toto vítězství nám může dodat hodně optimismu a sebevědomí. Viděli jsme, že už mezi nám a Juventusem není zas taková mezera a že můžeme nad Juve vyhrávat. Není to sice čas na nějaké soudy nebo dohady, ale vyslali jsem jasný signál. V týdnu nás čeká Barcelona, což bude ohromující zápas. Ale ještě předtím nesmíme vypadnout z kondice, protože nás čeká Frosinone. To bude velmi náročný soupeř, protože proti nováčkům se AS moc nedaří," uvědomuje si španělské křídlo.

Frosinone sice nezažívá úplně povedený start do sezony, ale kdo viděl jeho zápasy, může potvrdit, že najít recept na brankáře Lealiho, to dá hodně práce. Mladý brankář, který patří Juventusu Turín, si několik klíčových zákroků připsal už v prvním kole proti turínskému FC. V minulém kole ale doslova čaroval a přiváděl soupeře k šílenství. V souboji s Atalantou sice dostal dvě branky, jenže chytil penaltu a mnohokrát svůj tým držel nad vodou.

A mladý brankář si uvědomuje, že bude muset předvést maximum také proti AS Řím. V rozhovoru pro Roma Talk Radio zmínil: "Tohle je náš první zápas proti týmu z čela tabulky. Toužíme odehrát dobré utkání a získat nějaké body. Už kvůli našim fanouškům se musíme maximálně snažit, protože si to zaslouží a na zápas se hodně těší. Řím je tým složený ze samých hvězd a šampiónů. Když byste vyměnili první jedenáctku za druhou, úroveň týmu tím nesnížíte nijak výrazně. A hráči, které vedení přivedlo během léta, ještě posílili útočnou kvalitu," uvědomuje si mladík.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Diakite, Blanchard, Crivello - Paganini, Gori, Gucher, Soddimo - Longo, Dionisi
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, De Rossi, Digne - Keita, Nainggolan - Salah, Totti, Falque - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Janov CFC  (sobota 18:00)
Fotbalisté Fiorentiny přivítají ve třetím kole italské nejvyšší soutěže Janov. Oba celky si zatím připsaly po jedné výhře a jedné porážce. Mírnějším favoritem bude domácí Viola, která s Janovem téměř šest let neprohrála. Domácí vystoupení na Artemio Franchi je zároveň generálkou na Evropskou ligu proti Basileji.

Na druhou stranu poslední tři vzájemná klání skončila dělbou bodů, takže Grifové rozhodně nebudou na Artemio Franchi bez šance. Jestli ale někdo v přestupovém období oslabil, byli to Janovští. Trenér Gian Piero Gasperini přišel o několik tahounů z loňské sezony - Iaga Falquého, Mbaye Nianga nebo naposledy Juraje Kucku, který odešel do AC Milán.

Fiorentina sice tak výrazně neoslabila, ale také přišla o zajímavá jména. Tím nejzajímavějším je určitě odchod trenéra Vincenza Montelly, kterého nahradil Paulo Sousa. Ligová premiéra na lavičce Fialek pro něj skončila výborně. Fiorentina totiž dokázala porazit AC Milán 2:0. Ve druhém kole se ale Viole nedařilo. Zápas v Turíně proti místnímu FC vůbec nezvládla a po porážce 1:3 má po dvou kolech jen tři body.

Svěřence Paula Sousy čeká krom Janova také evropská scéna. Už ve čtvrtek se rozjíždí kolotoč zápasů Evropské ligy a Fiorentina bude ve skupině s Basilejí, Poznaní a s portugalským Belenenses favoritem na postup. Poslední semifinalista se na úvod utká s Basilejí, která nezvládla play-off Ligy mistrů.

Evropskou ligu si mohli zahrát i Janovští, ale od UEFA nedostali licenci, a tak je zastoupila konkurenční Sampdoria, která však nepřešla přes předkolo. Start Grifů do sezony nebyl špatný. V prvním kole sice těsně nestačili na Palermo, ale ve druhém doma přehráli veronský Hellas 2:0.

Fiorentině bude chybět pouze Bakič, kdežto situace na opačné straně barikády je o poznání složitější. Zranění do hry nepustí brankářskou jedničku Matiiu Perina, jehož mezi tyčemi nahradí Lamanna. Dále si nezahrají Ansaldi, Gakpé, Muňoz a Pavoletti.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomović, Rodríguez, Astori - Gilverto, Valero, Suárez, Alonso - Iličić - Rossi, Kalinić.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lemanna - De Maio, Burdisso, Izzo - Cissokho, Rincon, Costa, Laxalt - Capel, Panděv, Ntcham.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Chievo Verona  (sobota 20:45)
Na první pohled to vypadá, jako by se svět zbláznil. Jindy odstrkované a neatraktivní Chievo Verona je na prvním místě a střílí jednu branku za druhou. Naproti tomu Juventus, poslední král Itálie, se po historických dvou porážkách krčí na chvostu tabulky. Probudí se gigant proti Chievu?

Nejeden fanoušek Juventusu se asi ptá: Co se to děje s mým milovaným klubem? Samozřejmě, jsme v samém začátku dlouhé a vyčerpávající sezony, takže není důvod panikařit. Ale přeci jen situace v klubu ukazuje, že všechno v pořádku rozhodně není. Juventusu se v rámci první ligy ještě nikdy nestalo, že by prohrál obě první utkání! Až do dnšní sezony. Obhájce titulu, vládce Itálie posledních čtyř sezon a klub, který dokráčel v minulém vydání prestižní Ligy mistrů až do finále, začal kolísat.

Nejprve prohrál se Zebrami z Udine, následně nestačil na AS Řím. Vlci přehráli Juventus 2:1 a Stará dáma začala hrát až 20 minut před koncem, kdy se na hrací ploše objevil Roberto Pereyra. Do té doby hra Bianconeri postrádala jistotu, drive a rozhodnost. Pryč jsou hráči, kteří dokázali v podobných utkáních strhnout ostatní nebo stříleli důležité branky. Ke všemu se zranila dvojice Asamoah-Marchisio, která by mohla být motorem zálohy. Druhý jmenovaný je však již v pořádku, takže trenérovi Allegrimu ubylo vrásek na čele.

Do základní sestavy by se měl podívat také Alex Sandro, který přišel z Porta za velké peníze a má co dokazovat. Nahradí Patrice Evru, který dostal v zápase s AS dvě žluté karty a putoval pod sprchy. Debut by si měl v dresu Bianconeri připsat také brazilský trequartista Hernanes, který by měl být kýženou posilou. Na ostrý zápas si stále ještě bude muset počkat Sami Khedira, který je ve stavu zraněných. Červenou kartu v minulém kole pak dostal také rezervní brankář Rubinho.

Chievo takové starosti trápit nemusí. Jedinou opravdu vážnou absencí je Ivan Radovanović, který léčí svá zranění. Vlastně je jen málo věcí, které teď veronský celek trápí. Všichni víme, jakou mělo Chievo dlouhá léta pověst. Tým, který spoléhá výhradně na tuhou defenzivu a útočí jen tehdy, když opravdu není zbytí. V jeho zápasech zpravidla nepadalo mnoho branek, zato karetní tresty byly pravidelnou součástí za množství faulů.

Současné Chievo působí dojmem motýlka, který se právě vylíhl z nevzhledné housenky. Po dvou zápasech Chievo marně čeká na vyzyvatele, má šest bodů a jeho tradiční neschopnost střílet více branek v zápase je minulostí. Hráči Verony nastříleli už sedm branek, což je mimochodem spolu se Sampdorií Janov nejvíc v celé soutěži. Naposledy doslova potupili účastníka pohárů, Lazio Řím. Jednou se trefil Meggiorini, dvakrát Paloschi a jednou Birsa. Lazio nedokázalo vyprodukovat nic zajímavého a skončilo bez bodů.

Jedním z tahounů je právě Alberto Paloschi. Mladý útočník, který nedostal moc prostoru v AC Milán, se snaží ukázat trenéru Contemu, že při hledání střelce do reprezentace by mohl zavítat třeba do Verony. A rozhodně se nebojí ani velkých výzev. V rozhovoru pro Gazzetta dello Sport uvedl: "Je dost zvláštní utkat se s Juventusem, když tabulka vypadá takto. Naše předsezónní cíle se ale nemění, stále se chceme primárně zachránit. A těch šest bodů je naprosto jedinečných. Juventus je teď týmem, který se dá porazit, i když to bude obtížné. Hodně vděčíme trenéru Maranovi, který nás dokáže připravit na cokoli," chválí Paloschi nadřízeného.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Sturaro, Marchisio, Pogba - Hernanes - Mandžukić, Dybala
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Gobbi, Dainelli, Cesar, Frey - Hetemaj, Rigoni, Birsa, Castro - Paloschi, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chievo Verona22007:16
2.Turín FC22005:26
3.Inter Milán22003:16
 US Sassuolo22003:16
5.Città di Palermo22002:06
6.UC Sampdoria21107:44
7.AS Řím21103:24
8.Atalanta Bergamo21012:13
 Janov CFC21012:13
10.ACF Fiorentina21013:33
11.Udinese Calcio21011:13
12.AC Milán21012:33
13.SS Lazio21012:53
14.SSC Neapol20113:41
15.Hellas Verona20111:31
16.Juventus FC20021:30
 Bologna FC20021:30
18.Empoli FC20022:50
19.Frosinone Calcio20021:40
20.Carpi FC20023:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (524)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je na čase vyhrať, takže 4:0 Pogba, Dybala 2 a Mandžu

Reagovat
andycek1

Tesim sa na ten zapas. Skusil bych do zakladu Moratu s Dybalu to by mohka byt zabijacka dvojka

Reagovat
Airus

Morata je po nemoci. Takže asi bude na lávce

Reagovat
andycek1

Mozno zacne aj v zaklade sa pise.

Reagovat
Airus

Osobně by mi to nevadilo. Protože Manžukič zatím hraje jako totální flákač. Klidně bych dal šanci Zazovi

Reagovat
andycek1

Uz proti AS ked nastupil Morata ukazal za 20 min viac ako Mandzu za 2 zapase.

Reagovat
Airus

jop, klasickej žoldák Mandžukič... určitě pro nás pár gólů vstřelí. Ale na dlouho bych s ním nepočítal

Reagovat
olis

na Sport 1/2 uz 6 zapasov live

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc Juventus nedal ani jediný gól

Pane redaktore, poslední zápas skončil 2:1, co to tam hulíte

Reagovat
Pipo123

SS Lazio - pravděpodobná sestava:

Marchetti - Basta, De Vrij, Patric, Radu - Parolo, Cataldi, Lulić - Candreva, Anderson, Kishna

Si robíte fakt už piču ? Patric na stopéra ? Kishna v útoku ? De Vrij čo je na mesiac mimo kvôli zraneniu v základe ?

Reagovat
lucius6

Myslis, ze bude hrat Matri?

Reagovat
Pipo123

Jo mal by hrať, podla všetkoho sa prejde na to naše minuloročné 4-2-3-1 alebo sa skúsi 4-3-1-2, snad Pioli už pochopil že to 4-2-3-1 je pre Lazio najlepšie a tak sme hrali vždy dobre. Predpokladaná zostava je Marchetti - Basta, Mauricio, Hoedt, Radu - Parolo, Cataldi - Candreva, Mauri, Lulič - Matri

Reagovat
Alberto Aquilani

už to píšem asi 10. krát a nie som jediný, prečo vždy dávaš predpokladané a nepočkáš na ofiko? Pravidelne sa tu nad tým nervuješ a potom príde ofiko a dávaš palce hore, že je to lepšie jak v probabili

Reagovat
Pipo123

Já sa vždy orientujem podla gazzety, tá má tie predpokladané docela presné a často to trafia dokonale, ale skôr ide o to že na tréningu Pioli konečne sa vrátil k 4-2-3-1 a prestal hrať to hnusné 4-3-3 či nejaké 3-10-12

Reagovat
Alberto Aquilani

Mne príde skoro vždy, že ofiko zosava vôbec nekorešponduje stým, čo sem dávaš pár hodín pred zápasom... spravidla tie nezmysly zmiznú...

Reagovat
smazaný uživatel

Je na čase si vyhrnout rukávy a začít kosit jednoho soupeře za druhým.Ať těm pisálkům co říkají že je Juve slabší jak loni spadne brada.Pojďme na to.Dnes je roztrháme tak 3:0.

Reagovat
Lech

Tak to, že je Juve slabší jde vidět dost, možná by chtělo otevřít oči no a to, že jsou i tak největší favoriti, je věc druhá snad už něco večer předvedou.

Reagovat
Airus

nemyslím si že slabší, je to jiný, rychlejší Juve. Musí se to jen sehrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně přikládám dvě prohry faktoru zálohy Padoin,Sturaro, to věřím že s uzdravením Marchisia, koupě Hernanese a Leminy a brzkého uzdravení Khediry už nebude hrozit.Protože teď už by se měl Padoin dostat na hřiště minimálně.Věřím že teď uděláme šňůru neproher.Jednoznačně tomu věřím a jsem klidný.

Reagovat
Lech

Tak ok.........

Reagovat
Alberto Aquilani

Sobota o 6 je premňa úplne khuul čas, čiže zas to neuvidím, každopádne dúfam, že dá hrať Ucana, Iturbeho a aspoň jedného z Castan - Rudiger, nechal by som na lávke pripraveného Džeka, netreba to podceniť, je to vpodstate Derby, ale treba myslieť, že v stredu hráme s Barcou a o týždeň so Sassuolom...

Reagovat
wiggum

Rudiger už je fit? Jsem myslel, že tu marodku má na dyl...

Reagovat
Alberto Aquilani

trénuje už asi týždeň s tímom

Reagovat
Melchior

Doufám, že očekávaná sestava bude ofenzivnější, klidně Pereyru místo Struhadla... sice hrajem proti "lídrovi", ale na tohle se nesmí koukat a doma je musíme zabít..

Reagovat
Zark

Reagovat
kopajda

juventus nedal ani jeden gol??? a jak hráli minule? 2:1 prohráli

Reagovat
Largo

Kde to Prosimte pisu? Nikde to tam nevidím

Reagovat
Lubinterista

První veta

Reagovat
snuff24

Rekt

Reagovat
Largo

Reknu adminovi at to tam opravi....

Reagovat
Milan.B

derby sa blizi

Reagovat
Inter Eterno Amore

odratávam sekundy

Reagovat
Milan.B

si pis!

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Artaxerxes

Tak snad se Mourinho vrátí k nám, až ho zejtra vyhoděj

Reagovat
wiggum

Jenom at debilek zustane, tak kde je...

Reagovat
el Principito

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Inter Eterno Amore

čakám len na to

Reagovat
smazaný uživatel

A budeme platit 3 trenéry naráz

Reagovat
celestial-

A asistenti Mancini s Mazzarim?

Reagovat
Artaxerxes

Tak Mancini bude dělat přestupy třeba

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

máš pekné obľúbené kluby

Reagovat
celestial-

Len škoda, že sú momentálne na tom tak ako sú vďaka administratíve

Reagovat
Largo

A Vlci jdeme na to!!! Forza Roma! Konečně jiný rozestavení

Reagovat
Lech

Sport 2

Už se hraje, a oni mají reklamy. Fakt kokoti. Seru na to, sopcast nezklame.

Odpad televize

Reagovat
smazaný uživatel

pošli pls sopcast

Reagovat
Lech

sop://broker.sopcast.com:3912/258927

Reagovat
Largo

Zatím teda dost bída

Reagovat
10

dal jsem si pro jistotu budíka, abych případně nezaspal Juve

Reagovat
Largo

Tak mě pak vzbuď prosím

Reagovat
Slejdy

hruza

Reagovat
10

obrana AS vůbec nezmatkuje

Reagovat
Slejdy

golazoooooo

Reagovat
Largo

Konečněěěěě!

Reagovat
10

docela často během toho poločasu jsem si říkal, jestli se mi zase nepřepnul sopcast a nekoukám na nějakou maďarskou pralesní ligu ten gól to korunoval

Reagovat
Largo

Jo.... Souhlasím, dneska to je děs. Trápení bez nápadu, Totti spíš nervózní a Gervinho tam prostě jen "je"... Líbí se mi Manolas a Digne, jako vždy. Iago bojuje, Keita kazí, De Rossi stoicky rozvážný... Takhle nás Barca přejede o pět branek.

Reagovat
10

hlavně ne další sedmičku

Reagovat
GEGE

Sport tv

Reagovat
Largo

A ten Gerv dolů prostě nepůjdě

Reagovat
Alberto Aquilani

no som tu... Rosi ty čuráku vydrbaný

Reagovat
Zark

romanista voe

Reagovat
Alberto Aquilani

ved práve...

Reagovat
10

plácnul sebou jak debil, ale kontakt tam byl

Reagovat
Zark

Reagovat
Alberto Aquilani

31 miliooooooooooooonov

Reagovat
Slejdy

ten ma stesti ze to dal...

Reagovat
Alberto Aquilani

ňáke hodnotenie ňekdo

Reagovat
Zark

porazili ste tým ze serie B 0:2.

Reagovat
10

Frosinone sympatickej bojovnej výkon, v druhým poločase bylo celkem blízko vyrovnání, ale ta kvalita tam bohužel chybí. Tu ruka Digneho, po který se tam držel hodinu za obličej, si rád prohlídnu znovu, tam se imho dala pískat penalta...Roma podle mě takhle špatně nehrála ani v minulý sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si potom vela ich zapasov nevidel

Reagovat
10

FORMAZIONE UFFICIALE JUVENTUS

JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon, Caceres, Barzagli, Bonucci, Alex Sandro, Pereyra, Marchisio, Sturaro, Hernanes, Dybala, Morata

FORZA JUVE!

Reagovat
Furia Ceca

Dobře to Max zamíchal, fakt se těším...

Reagovat
brenk

veľmi sa dnes teším, zdá sa, že pár hráčov šetrených, ale pri forme Pogbu a nahraditeľnosti Chiella to bude v pohode, som zvedavý na Caceresa na kraji obrany

Reagovat
Pettirosso

Dobre, ze posadil Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč takový paskvil?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

My máme zavřenou jednu tribunu?!

Reagovat
Furia Ceca

Za to derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Ide vam Sopcast nornalne?

Reagovat
smazaný uživatel

147760 som rozchodil. 3500kb/s, resp. 4500vka mi nacitalo a potom seklo...

Reagovat
Zark

CHIEVO

Reagovat
Zark

prej Pelle nejlepši tal. útočník, ale co Paloschi ?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

krása lídři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Reagovat
andycek1

Trefil to pekne do prdele

Reagovat
andycek1

Trefil to pekne do prdele

Reagovat
Francesco Totti AS

CHIEEEVOOOOOOOOOOOOOO VEROOOOOOOOOOOOOOOOOOONA

Reagovat
Furia Ceca

Sandro a Hernanes se ale jeví zatím dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje se, že korupčníci z Juventusu měli v minulé sezoně ještě více štěstí než když Chelsea vyhrála se svým autobusem Ligu mistrů. Nyní je jasně vidět, že Juventus je naprosto průměrný tým, který bude letos v LM za pořádného otloukánka.

Reagovat
sinter

prečo maš potrebu sa vyjadrovať k niečomu čomu nerozumieš?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Airus

No hele! Další Jouda, těch je vždycky málo

Reagovat
Melchior

Bonucci v ofsajdu

Reagovat
Melchior

Hernanes zatím výborný, škoda toho gólu, od té doby jasná převaha na naší straně, tak snad ještě do poločasu vyrovnáme

Reagovat
Pipo123

Darmo tu pičujeme na to Chievo, ale káder majú super, získali dobré posily a hrajú spolu pokope už zopár sezón. Pinzi, Bizzari, Pepe, Rigoni atd

Reagovat
Zark

ste zmrdi no

Reagovat
Votas

Ať si spolu hrají jak dlouho...loni jako tým měli někdy v zimě, když sme s něma hráli, stejně vstřelenejch gólů jako Icardi...proto na ně pičuju.

Reagovat
Pipo123

Ta ofenzíva vyzerá už lepšie, vhodne ju doplnili, napr ten Castro sa mi páčil v minulých zápas, alebo Birsa, svoje si odohrajú, škoda len že nemajú viac fanúšikov

Reagovat
Votas

tak oni se tam dycky našli zajímaví hráči, ale ty jejich zápasy prostě končily 0:0 s tím, že se Chevo ani o ten gól nesnažilo, protože jim přišlo, že jsou outsider s každým jiným týmem. Maran to z nich nějak vydupal...ale letos je to haluz no...dali ve třetím kole už 8 gólů...Loni dali desátej gól v 16. kole...

Reagovat
10

Claudio se zatím nechytá, podobně jako Sturaro, kterej ale nehraje první zápas po zranění takhle sebevědomý Chievo jsem naposledy viděl pod Delnerim, první místo dělá hodně

Reagovat
Zark

spíš dlouhodobá kvalita, a nepouštění klíčových hráčů

Reagovat
Melchior

i Morata zatím nic moc

Reagovat
Zark

ted chievo šikanuje všechny

Reagovat
andycek1

Sandor parada zatim 1. polčas taký obranca nam chybal. 1v1 vacsinu vyhrava kdezto Martin sa do toho boji. Zatial stred dost mimo az na Pereyru ale Claudio sa do toho dostane, Sturaro nevim nevim snad tiez. Dybala zbieha pre lopty to je novy Carlitos, odpojeny vela krat je Morata bohuzial.... Ten gol proste naramne dobre trefeny... Toto zatazi nasu psychiku musime to dat verim im naladit sa na tych zasranych ropakov... Pome Ragazzi Verim vam.

Reagovat
andycek1

Sandro samozrejme.

Reagovat
10

k čemu je u Alexe dobrá předfinální fáze, když pak vždycky strašně hloupě zajebe tu finální?

Reagovat
smazaný uživatel

ten juventus je tragický

Reagovat
Melchior

S takovou Sandro za chvíli posadí Evru.

Reagovat
10

Za 26 mega by se to celkem mělo očekávat

Reagovat
Melchior

Reagovat
M11

Kdy jsme měli naposledy tak tragický trávník

Reagovat
Zark

notak Juve aspon gol dejte

Reagovat
10

Zatím se nás doma drží štěstí, co střela, to gól

Reagovat
Alberto Aquilani

čo je to za mentalitu? prehrajú 2 zápasy a poloprázdny štadion

Reagovat
smazaný uživatel

proč je ta tribuna prázdná, nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

5-1 golove sance, samozrejme ze 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
Furia Ceca

Mně se to líbí... Všechny posily vypadaj dobře, na každým postu velká indiviudální kvalita - teda až na Sturara, z kterýho jsem rozpačitej, nějak nemůže navázat na dobrou jarní výkonnost... Ale až se to sehraje a sedne, tak tohle bude krutě silnej Juventus.

Bohužel, i když moje srdce doufá, tak moje hlava v body dneska nevěří... Chievo když to zavře, tak gól prostě nedostane. Možná tam poslat Mandžukiće a pokusit se tam něco trefit ze vzduchu, protože po zemi to dneska moc nepůjde. Tohle je přesně ten zápas, kdy nám strašně chybí Tévez, kterej proti takovým betonářům dokázal kdykoliv udeřit.

Reagovat
10

Líbí? Vždyť je to jedna velká tragédie, ani nevím kde začit většina hráčů s Hernanesem v čele hraje na sebe, zakládání útoku je tragický, díry mezi jednotlivýma řadama obrovský...

Reagovat
brenk

som z toho tak sklamaný, že radšej ani nič nepíšem

Reagovat
Furia Ceca

To si sedne. Musíme být trpěliví, nic jinýho nám ani nezbývá... Vždyť máme prakticky novou zálohu i útok.

Reagovat
10

Já strach nemám, ale pokud hodnotíme dnešní zápas, tak tam nic pozitivního není

Reagovat
Furia Ceca

Já v tý dnešní hře vidím velký potenicál... Jinak pokud tu dnešní hru bych měl hodnotit jako hotový produkt, tak se mi to taky nelíbí!

Reagovat
Mr.Jindros

"Chievo když to zavře, tak gól prostě nedostane."

Co je to za kravinu? Juventus z minulých sezón by to nezastavilo ani omylem. Lol.

Reagovat
M11

logicke stridani.. Claudio po zraneni opravdu spatnost..

Reagovat
10

"Výchovná" lavička pro Paula bude mít díky tomuhle střídáni nakonec opačnej efekt...

Reagovat
M11

doufam ze se zaradi po bok pulky tymu ve snaze proklickovat nemozne

Reagovat
M11

hrajem strasne hovno ale takove Chievo neznam

Reagovat
Zark

přitom dnes hrají to samé co loni

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný paul pogba, který je o parník lepší jak de bruyne sedí... korupčníci si nalhávali, že už patří mezi velkokluby, ale já už jsem říkal, že po super sezóně se chovají stále jako provinční klub, když jim odejdou top hráči, tak to bude okamžitě znát... ale až takovou mizérii snad nikdo nečekal.. uvidíme, zda je spasí dva hráči s rokem do konce smlouvy za 70M

Reagovat
Furia Ceca

Juventus vždycky patřil mezi velkokluby a jestli tvrdíš opak, tak se akorát ztrapňuješ, jakej jseš idiot.

Reagovat
10

Na tyhle dementy nemá smysl reagovat, akorát to chce začít vyhrávat, oni zase zalezou zpátky do kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

odkdy z velkoklubu odejdou tři nejlepší hráči v jednom přestupáku?

Reagovat
andycek1

Kríza...

Reagovat
10

Hernanes regista, Pereyra trequartista

Reagovat
M11

Gigi je kral

Reagovat
brenk

Gigi neskutočný

Reagovat
10

Gigi zákrok roku

Reagovat
Zark

na chievo byl exper Pirlo. Juve se vrací do let minulých ,dky mělo s Chievem problémy.

Reagovat
Zark

ale Pirlo byl celkově expert na všechny a na všechno když to tak vezmu. sice neměl na papíře cenovku 100 mil. ale na to se v calciu nehraje

Reagovat
bayern987

Juve Chievo si jede na titul.

Reagovat
Zark

třetí porážka v řadě by byl celkem mazec pro Juventus když si vezmu ,že byla i sezona bez porážky

Reagovat
M11

tohle nedat

Reagovat
10

Reagovat
Melchior

já se z toho poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Sila... Proste az rozum zostava stat ake mame nestastie Detto bol zapas proti Udine, kde sme najskor 8 goloviek zahodili aby nakoniec z jedneho centru na nahodu brali vsetky tri body

Reagovat
Zark

no problém juve je momentálně větší než jen pár promarněných tutovek

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si. Mame proste smolu. Ako v prvom kole tak aj dnes jasne dominujeme

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ty si asi pozeral iný zápas udine vs juve

Reagovat
M11

penalta jasna

Reagovat
Melchior

Tohle asi měla bejt penalta..

Reagovat
Zark

rozhodč íted nezvládá snad vše

Reagovat
10

Minutu ho drží za dres, v prvním poločase Gamberini úplně stejně...pak italský týmy přijedou do Evropy a čumí, že se to píská

Reagovat
brenk

jasná penalta pre Juventus, úplne zle odpískaný faul Barzu a z tej štandartky úplne zle neuznaný gól

Reagovat
Furia Ceca

A výkon rozhodčího se mi taky dneska vůbec nelíbí... Asi to nějakej neúplatnej blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Predtym jasna pena, teraz cisty gol Chieva... Sudi prudko nezvlada

Reagovat
Melchior

Mno mně zase přijde, že Bonucciho držel poměrně dost.. do takovýhle pozice se nedostaneš sám od sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Drzali sa navzajom

Reagovat
10

Gól Chieva regulérní

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
M11

Sandro je priserny

Reagovat
10

Armand Traore II.

Reagovat
M11

akorat ted uz se ho tak levne nezbavime

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

V 1.poločase se mi líbil, ale teď kurví na co šáhne

Reagovat
brenk

a Caceres je strašne drevený, oproti nemu vyzerá Lichty jak Messi

Reagovat
10

Xi Xao trhej

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Zark

pinzi

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, takže rozhodčí zase tahá ty korupčníky... jasný gól Chieva

Reagovat
smazaný uživatel

jasný gol chieva, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Predtym ale zase mala byt penalta po jasnom faule na Pogbu takze sa to navzajom neguje

Reagovat
Zark

Pepe si jde pro další titul

Reagovat
brenk

Pepe

Reagovat
10

Simone ještě k tomu všemu

Reagovat
smazaný uživatel

Strely... 20-3

Reagovat
Melchior

Dva góly, chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

simulant

Reagovat
Melchior

hlavně ať to nekope Bonucci

Reagovat
10

Chudák Hernanes, třetí super střela, třetí super zákrok dědka Bizzariho

Reagovat
Melchior

Dneska je to nějaká karma

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika korupční mrdky

Reagovat
Zark

no...

Reagovat
brenk

pome ešte jeden

Reagovat
Zark

ani howno, víc už nic

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Melchior

32 mega

Reagovat
olis

Smrad simulant rozhodca

Reagovat
10

Hoši, vypadá to parádně, ve třetím kole možná získáme první bod doma s Chievem

Reagovat
Zark

prý chievo hraje letos jako barca, take úspěch

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ten obránce chieva je dement, proč tam tak šel, debil.

Reagovat
Francesco Totti AS

hovada

Reagovat
andycek1

Posledný fans klubu který by mnel pisat hovada.

Reagovat
M11

staci se podivat na fotku od pipa

Reagovat
Alberto Aquilani

ja som teda čakal, ako som tu stále čítal o tej ruke, že ju snád mal na bránkovej čiare a tým zabránil gólu, kedze už vyšetrovacia jednotka moviola útočí sľúbila, že sa na to pozrie bližšie... a ona to je takáto blbosť...

Reagovat
DelPiero137

Ty si expert, piskat ruka by sa mala len ak priamo zabranila golu? Center do 16-ky sa nepocita, to je polahcujuca okolnost.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som to nevidel a podľa toho obrázku je ťažko súdiť. Ale hovorím to stále, že tieto veci škodia futbalu. Príde mi, že si všetci myslia, že futbalisti sú roboti alebo čo, že by si tie ruky možno mohli odseknúť. Pripadá mi to ako ruka, kde si Digne nešikovne kryje tvár, niečo ako Maicon pred rokom na Juventuse, ktorý ju mal priamo pred tvárou a fúkli penclu. Sú to blbosti, ako ked dáš hráčovi po faule v 16ke priamo červenú kartu za ľahký faul. Pri takomto nastavenom merítku sa mala pískať v 33. sekunde penalta na Florenziho minulé kolo, ale dajak si nepamätám, že by sa tu niekto od vás nad tým vzrušoval a dávali sa sem fotky...

Reagovat
10

přesně, volejbalisti nejsou roboti jinak tím Florenzim budeš "argumentovat" ještě v 36. kole?

Reagovat
Alberto Aquilani

"Tu ruka Digneho, po který se tam držel hodinu za obličej, si rád prohlídnu znovu, tam se imho dala pískat penalta" a od teba je toto už taká klasika, no...

Reagovat
10

a co jako? kdyby takovýhle divadlo udělal někdo z Juventusu, tak tady uděláš show jak Donald Trump a budeš to vytahovat ještě za 2 roky

Reagovat
Alberto Aquilani

nemám dojem, že by som niečo písal na ten včerajší regulárny a neuznaný gól Chieva, ani na penclu Kvadráda, ktorá sa dosť ľuďom zdala čudná. Tebe sa vkuse niečo zdá alebo čo, všetci sú samozrejme spiknutý proti Juventusu no, ale pritom ty si tu ten najväčší psychouš, najmä čo sa týka smerom ku AS či Interu...

Reagovat
10

Ty si demagog jako prase, já tady ani nenaznačuju, že by někdo byl spiknutej proti Juve, co to zase plácáš za sračky? Digne se nechal !ošetřovat a hodinu se držel za obličej za to, že ho trefili do ruky, kterýma mával metr nad hlavou. Ale to je samozřejmě v pořádku a je psycho to vůbec vytahovat do diskuse k tomu zápasu.

"ani na penclu Kvadráda, ktorá sa dosť ľuďom zdala čudná" ...tohle je přesně tvoje úroveň argumentace

Reagovat
Pinturicchio

"ktorá sa dosť ľuďom zdala čudná"

Dolarovi, no

Reagovat
Alberto Aquilani

a čo mám na tú Kvadradovu penclu povedať? Včera mi prišla vporiadku, teraz akurát dávali záznam a bolo vidieť, že Kvadrát padal už pred dotykom, ale pískať sa mala, obranca spravil blbosť a aj ho zasiahol... "a co jako? kdyby takovýhle divadlo udělal někdo z Juventusu, tak tady uděláš show jak Donald Trump a budeš to vytahovat ještě za 2 roky"... musel by som to robiť kolo čo kolo, ale nerobím no...

Reagovat
Pipo123

No si spomen na derby a pravidelné ruky Lichtiho

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=GztL21aSBpo po 53. sekunda, konkrétne ktorú z tých 2 rúk podľa teba nemal pískať?

Reagovat
Pipo123

Já nevravím že nemal pískať, len ma to tak napadlo keď sa tu rieši Digne, že na toto bol špecialista Lichty

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Lech

1-1

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

lazionews.eu

Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Zark

ale tak jo.. pozitiva: cuadrato to celkem dokázal rozhýbat, ikdyž někdy dost zamteým stylem a v hernanesovi aspon Juve získalo nového lídra na standartky. PS, buffon se bude smát snad i v den své smrti

Reagovat
Melchior

Z posledních deseti minut se hrajou tak tři

Reagovat
Mr.Jindros

Aspoň ten Hernanes mi nepřijde úplně vytaženej z prdele.

Reagovat
10

Ještě horší, vytaženej z Interu

Reagovat
Mr.Jindros

Mám takovej dojem, že letos má základ jistej.

Reagovat
10

Už jen ta změna s Pereyrou v poločase značí, že nic jistýho nemá...Khediru před obranu, Pereyru pod útok a bude to dobrý

Reagovat
M11

hlavne dobry travnik a ne takove pole

Reagovat
10

To jsem nechápal, co to bylo za sračku

Reagovat
Artaxerxes

Mě předběhne

Reagovat
Artaxerxes

Tak taky je přeci vytaženej z Interu

Reagovat
Melchior

3 minuty

Reagovat
Zark

už je konec, ted zbývá dořešit jediné.. jakou dostane sudí známku?

Reagovat
smazaný uživatel

no aspon, že to ti vezni neotocili

Reagovat
alcantara

Co to Juve? Je to tak strasne, ako ukazuje tabulka?

Reagovat
10

myslíš na sestup?

Reagovat
alcantara

Myslim, ci je to herne rovnaka tragedia ako vysledky

Reagovat
10

Jednomu bodu za 3 zápasy ta hra neodpovídá. Dva podobný domácí zápasy se většinou podobně nesešly za celou sezonu, natož takhle po sobě. 45 střel doma a z toho 1 gól, to mluví za vše. S AS to bylo asi nejhorší Juve za poslední 4 roky, přesto to nakonec mohlo i v deseti Juve vyrovnat.

V týmu je hodně změn, určitě to sehrávání poznamenala i ta nestandardní příprava přizpůsobená superpoháru na začátku srpna. Chce to čas, nemám strach, že by se to nemělo otočit už v úterý se City.

Reagovat
alcantara

Dik. Snad sa date dokopy a uz cez tyzden City porazite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze za vsetko hovori... Strely 25-6. Golove sance 11-2... A proti Udine to bolo 21-5 na strely

Reagovat
Artaxerxes

Jako nejsou tam kde jsou tim, že by zbytek týmů hrál tak skvěle, no

Reagovat
Francesco Totti AS

Chievo Verona

Reagovat
Furia Ceca

Ale jo... Na to že šlo o trhák kola jsem spokojen, upřímně, o poločase jsem nevěřil ani v ten bod.

Reagovat
smazaný uživatel

MERDE SIETE E MERDE RESTERETE!!!! FORZA MILAN, NOI VOGLIAMO UNDICI LEONI!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_zuV3FHyIDg

Reagovat
Milan.B

Reagovat
snuff24

"Proti Interu jsem optimistou, protože nemůžeme už hrát hůř, než tomu bylo v prvních dvou zápasech," nechal se slyšet Siniša Mihajlovič. to je aspoň trenér,žádný mazaní medu kolem huby

Reagovat
Lech

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Hurrikane

AC

Reagovat
Artaxerxes

Naopak, Inter

Reagovat
andycek1

Enea Bastianini je novy Vale. Uz od debutu v min sezone mu fandim. Zasluzil byvsi titul uz tento rok ale Kent je daleko. No Enea je dravejsi oproti nemu.

Reagovat
GEGE

Belotti poprvé základ.

Reagovat
lucius6

až na ten znak je super

Reagovat
GEGE

Albertazzi to bude mit přes Souprayena do základu těžké...

Reagovat
PISTOLERO

To snad ne ta penalta Ta italska liga je fakt komicka

Reagovat
Lech

A co Lafata?

Reagovat
Emmett Brown

A co Bayern vcera?

Reagovat
Furia Ceca

Basseli! Jinak ve Veroně dobrej chcanec...

Reagovat
10

3/3, slušná forma

Reagovat
smazaný uživatel

V říjnu pojede na další sraz místo Bertolacciho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapol som si druhy polcas a fantazia zatial

Reagovat
Milan.B

ktory zapas?

Reagovat
Lech

Podle čsu odeslání píspěvku Hellas - Turín

Reagovat
Milan.B

dpc, ani som si nevsimol cas

Reagovat
GEGE

Rafael to zase dosral

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, další volejbalista!

Reagovat
GEGE

Zaccardo capitano Carpi

Reagovat
Zark

Reagovat
GEGE

Co s tim Mertensem furt?vsak Lorenzo zahrál minule trequartistu jak pán...

Reagovat
mastakillah

Mertens je prostě kvalitnější jak Lorenzo a to ve všem. Toť vše

Reagovat
GEGE

Aha...

Reagovat
FuckT

Ale zase hra Gabby, aj ked namiesto Insigneho by som si vedel predstavit Mertensa... Uvidime, co dnes ukaze.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Zark

V Basellim mají turinští dalšího 20 mil. hráče na prodej

Reagovat
mastakillah

Olis kde koukáš? Máš nějakej funkční odkaz prosím

Reagovat
10

Empoli je radost sledovat

Reagovat
mastakillah

Tohle je ještě větší bída jak pod Rafou

Reagovat
FuckT

ani kokot, ziadna taktika, hura futbal...

Reagovat
10

říkej si, že Neapol hraje v tradiční modrý a všechno bude fajn

Reagovat
FCSL

Over na Neapol je radost, díky

Reagovat
Pipo123

Sarri pôjde tak po 7-8 kole

Reagovat
FuckT

Chiriches moze na out a on si radsej vyberie roh Krasa...

Reagovat
Pipo123

Diousse sa toho nebojí, už proti AC hral pekne, na to že má 17 hraje fakt dobre

Reagovat
10

zrovna jsem si říkal, kdo to je...ročník 1997, to je masakr

Reagovat
Yanek

Kdo ví, jestli fakt 17

Reagovat
Largo

Taky ho chtělo AC i AS....

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapol pod Rafom bola apsoň zábavná, toto je ale úplná nuda s dajakým prapodivným systémom...

Reagovat
FuckT

2:1 a pokusy z nasej polovice :D

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak sa mi znova hrozne páči Tonelli a nechápem, prečo tam šiel hosťovať Paredes, ked tam maju Saponaru...

Reagovat
Pipo123

Neapol sa absolútne v ničom nezlepšil, ono to je snad ešte horšie než pod Rafom

Reagovat
10

potřebujou do sebe dostat nový rozestavení a způsob hry Sarriho, ono si to sedne...naštěstí pro Neapol si to ADL uvědomuje, jak říkal, je to jako přechod z iPhone na Samsung

Reagovat
mastakillah

to srovnání iphonu se semsungem no nevím nevím

Reagovat
10

použil to v souvislosti právě s tím automatizmem, což asi dává smysl

Reagovat
mastakillah

aha já to asi pochopil jinak

Reagovat
Pipo123

Takže vymeníš super telefon za totálnu televíznu sračku

Reagovat
el Principito

aby neskončili u Alcatelu

Reagovat
FuckT

Hnus, idem sa radsej nazrat do pice...

Reagovat
Ángel di María 22

To uplně nevypadá na spásu Neapole po odchodu Benítéze.

Reagovat
GEGE

Napoli s touhle stoperskou dvojci nemá šanci hrat na špici...

Reagovat
mastakillah

Allan

Reagovat
GEGE

Pinilla

Reagovat
10

dovršil hattrick

Reagovat
GEGE

Hmm Borriello jiný nástup...

Reagovat
Zark

Borriello

Reagovat
The Krupy

Vybrakujú Empoli a ani tak ich neporazia

Reagovat
10

4x 2:2...jdu to naložit na derby

Reagovat
Pipo123

Tam bude klasických 0:0, ale nejakú prestrelku tuším v zápase Lazio - Udine

Reagovat
10

0:0 Madonnina skončila jednou za posledních 10 let, ty klasiku, zrovna dneska bych se 2:2 ani nedivil

Reagovat
Pipo123

Nemyslím klasiku zrovna na derby, ale tak že v momente kedy naložíš over po gólovych hodoch tak to skončí 0:0

Reagovat
10

jo takhle, to máš pravdu, no oba gól mě ale celkem láká

Reagovat
Milan.B

0 3

Reagovat
lucius6

LAZIO (4-2-3-1): Marchetti; Basta, Mauricio, Hoedt, Radu; Cataldi, Parolo; Lulic; Candreva, Mauri; Keita.

Horší sestava by už nebyla??

Reagovat
10

s tím Maurim to byl geniální tah...škoda, že Ledesma už podepsal Santosu

Reagovat
Pipo123

Ledesma už na to nemal, Mauri ešte občas dá nejaké ten gol

Reagovat
Pipo123

Čo sa ti nepáči ? konečne hrajeme 4-2-3-1 a vyzerá to docela fajn, až na toho Luliča teším sa na Hoedta ako zahraje, inak Matri nie je v základe po Pioli povedal že je na tom zle kondične, tak ešte musí zamakať

Reagovat
lucius6

Ten Lulič mě vyloženě vytáčí a jinak Mauricio se mi nelíbí a proč taky třeba nedostane šanci Milinkovič ?

Reagovat
Pipo123

Neboj dostane ju, Cataldiho teraz pri absencii Bigliu potrebujeme viacej a Mauricio ? já mu stále verím že sa vyhraje a bude fajn Lulič sere aj mna, tam som chcel Kishnu alebo Andersona, možno ich šetrí na EL, tažko povedať.

Reagovat
lucius6

Hedt je jediné pozitivum, jinak prostě jsem se těšil na hezké akce v podání Felipeho nebo Kishny a teď místo toho sledovat dřevo Luliče jak bude z míčem sprintovat za čáru nebo jak mu bude uskakovat zpracování, to je mi celkem líto, snad to rychle vystřídá a snad aspoň Keita dneska naváže na zápas s Bayerem

Reagovat
Zark

Mauri finalmenteeeeee

Reagovat
panca

Dnes vyhraje fedex, AC a budu spokojenej

Reagovat
el Principito

Roger, derby ať skončí klidně 6:6

Reagovat
el Principito

reakce na kolegu o řádek výš

Reagovat
panca

To bych i bral

Reagovat
Zark

Adnan je top levý bek, možná lepší než Alex Sandro

Reagovat
Largo

Neřekl bych lepší, ale Itálie mu sedla a hraje výtečně.

Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Lulič

Reagovat
Pipo123

Mauricio hraje dnes výborne, neprehral snad ani jeden súboj a pekne rozohráva.

Reagovat
Pipo123

Zatiaľ hrôza na oboch stranách, môže za to asi aj počasie a ten trávník, páči sa mi stopérska dvojica, hlavne Mauricio, keď hraje na pravej strane obrany a nemá to cez nohu tak vyzerá ako futbalista, dnes asi zatiaľ najlepší na trávniku, najhorší zasa Parolo a Lulič

Reagovat
lucius6

To se nedá dneska sledovat, Lulič je mimo, což se dalo čekat, snad tam dá pak aspoň Matriho....

Reagovat
Pipo123

Už tam ide Felipe

Reagovat
lucius6

Reagovat
lucius6

Parolo dobrá střela, konečně to aspoň zkusil

Reagovat
Pipo123

Matri a Anderson na trávnik

Reagovat
lucius6

Matri a Felipe

Reagovat
Pipo123

Keita-Mauri-Anderson - Matri

Reagovat
lucius6

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

FA10

MATRIIIIII

Reagovat
Pipo123

Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a krása od Andersona

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson parádně

Reagovat
Pipo123

Anderson aj bez nôh je náš najlepší futbalista

Reagovat
lucius6

Doufám, že Lulič už nikdy nenastoupí na kraji zálohy

Reagovat
Pipo123

To dúfa každý, len Piolimu občas prepne

Reagovat
lucius6

Ona je to skoro až urážka, když má super technicky vybavené hráče jako Andersona a Kishnu a on tam šoupne krále dřeváků

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Matri dává fakt góly všude jen ne v AC

Reagovat
Pipo123

Tak v AC mu to takto nikto neprihral

Reagovat
Milan.B

porazi ho

Reagovat
Pipo123

Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2:0

Reagovat
10

moc bych se neradoval, koukni se, jak skončily všechny dnešní zápasy

Reagovat
lucius6

MÁME novou jedničku v útoku

MAtriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď Matri parádně Jinak ten Marchetti jak přisprintoval až k nim

Reagovat
Pipo123

Já ho milujem, on mal u nás hrať už hodne dávno

Reagovat
GEGE

Matri

Reagovat
lucius6

Pojď na HATTRICK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

on to robi naschval dopice

Reagovat
Votas

INTER: 1 Handanovic; 21 Santon, 17 Medel, 24 Murillo, 5 Juan Jesus; 13 Guarin, 83 Felipe Melo, 7 Kondogbia; 44 Perisic, 9 Icardi, 10 Jovetic.

A disposizione: 30 Carrizo, 8 Palacio, 11 Biabiany, 12 Telles, 14 Montoya, 22 Ljajic, 23 Ranocchia, 27 Gnoukouri, 33 D'Ambrosio, 55 Nagatomo, 77 Brozovic, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

MILAN: 1 Diego Lopez; 20 Abate, 17 Zapata, 13 Romagnoli, 2 De Sciglio; 27 Kucka, 18 Montolivo, 28 Bonaventura; 10 Honda; 9 Luiz Adriano, 70 Bacca.

A disposizione: 32 Abbiati, 99 Donnarumma, 5 Mexes, 8 Suso, 11 Cerci, 15 Ely, 16 Poli, 23 Nocerino, 33 Alex, 34 De Jong, 45 Balotelli, 96 Calabria.

Allenatore: Sinisa Mihajlovic

Arbitro: Rocchi

Milán je modročerný

FORZA INTER

Reagovat
Votas

jinak na Medela su kurevsky zvědavej. Vidím to tak, že to bude spíš trojka vzadu a že se Ježíš nebude moc vytahovat, aby hrál Medel toho RCD.

A hlavně FORZA CAPITANO (rok to nešlo napsat...)

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka hattrick

Reagovat
Yanek

Ta záloha nevím, no.

Reagovat
smazaný uživatel

madoninna za chvilku, už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Italskou moc nesleduji, ale na tenhle zápas se rád podívám když už to teda běží na SportTV.

Tip 2:2 a nějaká ta redka

Reagovat
lnterista

je to na Sport TV? Je tam box

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
lnterista

nevim co mam za sport 1 a sport 2 ale je tam box a nic nenasvedcuje ze by to melo skoncit

Reagovat
smazaný uživatel

už to skončilo však ne?

Reagovat
lnterista

porad se mlatej ale mam sopcast

Reagovat
Nuno čomes

To más asi jiný sport...

Reagovat
Milan.B

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██

█──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──█

██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────█

Reagovat
Furia Ceca

Tos vyrobil v DOSu na 386, ne?

Reagovat
Milan.B

486

Reagovat
Furia Ceca

Jdeš s dobou!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to zvládneme, tipuju 1:3 a dvě redky pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

na jedné straně sledovat perisice, na sdtraně druhé kucku, super

Reagovat
snuff24

Máte někdo funční sopcast ?

Reagovat
lnterista

sop://broker.sopcast.com:3912/140333

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
Deki

Pojďme!!!!

FORZA INTER!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Murillo ty vole Batman

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být gol

Reagovat
stiflerovamama

stream ?

Reagovat
Il Architetto

Stopeři Interu si dnes hodně zaběhají takhle na večer.

Reagovat
10

Murillo slušně hoří

Reagovat
Yanek

Co to je zase za stupidní rozehrávku od brankáře? Toho jsme se snad zbavili s posazením Abbiatiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

zatím super match

Reagovat
Yanek

Jack zatím nejlepší na hřišti

Reagovat
FORZAMILAN

Uff Adriano už druhá šance

Reagovat
panca

Tak ale to je šulin. Třetí šance uz

Reagovat
smazaný uživatel

Bonaventura zatim supr, dneska si misto l. adriana zahraje balo :) Btw za ten slapak by proti Barce byla redka :D

Reagovat
Yanek

Balův presink je oproti Adrianovi tak třetinový.

Reagovat
smazaný uživatel

adriano už mohl dát dva

Reagovat
10

Smůla, že se do těch šancí Adriana nedostal Bacca...

Reagovat
10

Ale na překonání defenzivy Interu teda stačí hodně málo, potřetí za 15 minut šel protihráč víceméně sám

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, to by bylo 2:0, ale jinak se mi ta souhra docela líbí

Reagovat
snuff24

ty naše centry to je luxus

Reagovat
Yanek

Abate žlutá ve 22. minutě, to nevěští nic dobrého.

Reagovat
panca

Abate úplně zbytečné. Kdesi na půlce u cary

Reagovat
Zark

Adrian ocelkem sobec, mohl někdy nahrát lepšímu Baccovi do šance.

Reagovat
GEGE

Ach jo Adri co chceš víc...

Reagovat
DelPiero137

Dal som googlu derby dela madonina a prvy obrazk http://i.ytimg.com/vi/fYB0fUeIA0E/maxresdefault.jpg

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jove :D

Reagovat
DelPiero137

Skoda ze Sulley prestupil, suboje Melo-Muntari by boli viac nez zaujimave

Reagovat
snuff24

Melo prostě musí

Reagovat
panca

Kdo je ten druhéj ve studiu na sport1?

Reagovat
Nuno čomes

Guarin je hrozný ještě nedal centr. Juan raději dolů.

Reagovat
Yanek

Kucka musí ty míče dávat dřív od nohy, jako Monty s Jackem.

Reagovat
mastakillah

Kuco docela dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

honda karta za čistý zákrok

Reagovat
10

S Hondou hraje AC v deseti lidech

Reagovat
panca

Zrovna jsem si říkal, že o poločase napíši, že Honda hraje úplnou pí..

Reagovat
10

Cílíte na asijskej trh přece

Reagovat
Zark

je úplně slabý

Reagovat
Zark

a Saponaru dali Empoli

Reagovat
Shevchenko

Saponara na to neměl

Reagovat
Zark

to ani takový Atonelli

Reagovat
lnterista

s Jovem hraje Inter s jednim hracem

Reagovat
10

chtěl jsem napsat, že AC hraje s Jovem 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Shevchenko

Nic nového

Reagovat
maras93

Jovetič už skáče automaticky každou chvíli

Reagovat
celeb

alergia na gravitaciu

Reagovat
Yanek

Lopez

Reagovat
Deki

Mauro ještě se směj ty vole

Reagovat
Nuno čomes

Mauroo škoda.

Reagovat
FORZAMILAN

Lopez nás zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

icardi

Reagovat
lnterista

tak mam dva uplne stejne sport 1 ale jeden je v HD a tam je box a na druhem je derby nechapu

Reagovat
Nuno čomes

Já to mám taky tak..

Reagovat
snuff24

Jove,Melo Murillo na zabití ...ani jsem nezaznamenal co má Perisic na dresu za číslo

Reagovat
Zark

ac by mělo naklonovat bonaventuru aspon 2x, nebo rovnou 5x, když vidim ty jeho spoluhráče

Reagovat
Shevchenko

Adriano má výborný pohyb, ale to řešení situací... Bacca je top class.

Reagovat
GEGE

Priste uz musi na trequartistu Jack...

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca jak messi

Reagovat
smazaný uživatel

Guaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

On prostě hraje v zápase hovno a pak toto

Reagovat
lnterista

Fredy je buuuuh

Reagovat
Nuno čomes

Já to jebu guariiiiin

Reagovat
snuff24

GUARIIIN

Reagovat
Votas

FREDYYYYYYY

Reagovat
10

Po tý kombinaci Handa-Kondo jsem čekal gól spíš na druhý straně

Reagovat
Alberto Aquilani

Viem, že to bude znieť zaujate, ale všimol si niekto pri góle pohyb Romagnoliho? Miesto toho, aby Guarína zdvojil a odzbrojil (bol v dobrom postavení), zrazu sa rozbehol úplne nezmyselne preč... niečo podobné spravil aj u nás v lete v príprave...

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašnej průchoďák. Oni získaj míč u svojí brány a v pohodě s nim dycky doběhnou až k našemu vápnu a tam je teprve začínáme atakovat. To nejde!

Reagovat
Yanek

Byla tam díra po tom presinku až u golmana a Guarin to perfektně trefil, to nejde na nikoho házet.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to na nikoho nehážu, jen říkám co vidim a nejde mi o tu gólovou situaci, ale prochází tam v klidu dlouhodobě. My sice někdy taky, ale oni to roztáhnou do strany, daj přesnej centr a je z toho nebezpečí, nemáme kdovíjaký hlavičkáře, my to taháme po zemi klasicky až do brány a když vystřelíme tak šmudlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Honda ani Melo ty karty dostat neměli

Reagovat
Nuno čomes

Jn Melo pichl do balónu.

Reagovat
Yanek

Melo měl mít kartu už z prvního poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju o Sinišovi. AC hraje solidní part i v deseti lidech, konečně může přijít jedenáctý a on tam Hondu nechá. A sundá dobrého Baccu. Něco je tam špatně.

Reagovat
Nuno čomes

Kucka hovado ten ho projel.

Reagovat
Nuno čomes

Další zákrok hm. Ten ještě půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kucka hraje čím dál hůř

Reagovat
GEGE

Tak hlavne,ze stahnul Baccu aby tam poslal toho picuse a udelal z toho jeste vetsi sracku...

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

to je poléhaváná

Reagovat
Nuno čomes

Mauritoo příště uz

Reagovat
smazaný uživatel

místo , aby hrál, tak začne signalizovat ruku, ocas

Reagovat
Yanek

Po inkasování branky je ten tým znovu psychicky i fyzicky dole. Tohle se opakuje už tak tři roky...

Reagovat
Zark

celkem hrůza derby

Reagovat
smazaný uživatel

krása Balo

Reagovat
10

Pěkně Balo

Reagovat
snuff24

K-dog

Reagovat
smazaný uživatel

panebože ten perisic je tak špatný jak je to možné? ve wolfu hraál famozně!

Reagovat
smazaný uživatel

Prechod do úplne inej ligy....to chce asi čas kým si zvykne, ak si zvykne.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, protože to je dobrý hráč

Reagovat
Zark

oni utratí za léto 100 milionů, mluví furt o nějakým feelingu, ItaMilanu a kdo ví co, aby je pak stejně zachranoval jednou vykopnutý čurák, ten milán je prohnilý ..

Reagovat
smazaný uživatel

Balo je snad jediný hráč v Calciu, který z každého přímáku trefí bránu

Reagovat
Furia Ceca

Balotelli má pořád svý kouzlo koukám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vocas Balo je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Balo patri do Talianska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Žabáka prosím neee

Reagovat
Nuno čomes

Ojeeeej

Reagovat
snuff24

Za co Pane Bože za co

Reagovat
Nuno čomes

Kondogbia se mi líbí. Až se vyhraje tak snad bude ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát Balo od začátku tak ti šmatláci ukopou aspoň 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

AC i po nákupech slaboučké... smutné, že za takový klub hraje Balo Inter + Mancini snad tento rok titul

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Inter dnes nič nepredviedol....

Reagovat
smazaný uživatel

Megaaa

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
celestial-

Takto by mohla vyzerať tabuľka až do konca ligy

Reagovat
snuff24

SUPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Votas

Je to tam. A teď pískej konec ligy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, nezaslouženě, ale vypadalo to dobře v našem podání. FORZA MILAN

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale hrozná uroven. takové zápasy v premier league by se vypískávaly. spousta spousta spousta nepřesností, taktických chyb

Reagovat
smazaný uživatel

ešteže v PL nevypískavajú tie rugby, čo sa tam hrajú. Vlastne nie, tam diváci len bučia, čiže ani ten piskot neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólman ok, obrana se mi líbila - ani jedna slabina, v útoku 3 zvířata. Ale ta záloha, to je zoufale nekreativní. AC se neposune, dokud neposílí zálohu.

Reagovat
Yanek

Je mi smutno, když si pomyslím, že tam dnes mohl běhat Witsel.

Reagovat
smazaný uživatel

A co by změnil? My potřebujeme Ruie Costu, Kaká, Iniestu..Witsel by té záloze problém nevyřešil.

Reagovat
Antijuve

V suchém triko... Forza Inter!!

Reagovat
Antijuve

u

Reagovat
Zark

uff, takový zápas v neděli večer.. za co mě trestáš bože

Reagovat
Lubinterista

yes

Reagovat
Artaxerxes

Balo na Hrad ale

Reagovat
Recoba Inter

Artaxarta...ne

Reagovat
celeb

zaloha AC ... ono zeby Inter nejak dominoval v streda sa tiez neda povedat, Kondogbia cim dalej tym lepsi, ale do nejakej dominancie to malo daleko.

Za AC mi dost rezal oci Honda, aj sa snazil, ale vobec mu to neslo, strasne kazil.

Ked uz chcel poslat Gorilu na plac, mal radsej stiahnut Adriana, ktory sa v 2. polcase vyparil a nechat Baccu, ktory je rozdielovym hracom. Pre AC je neprijemne, ze Hondu, a hlavne Kucku nahradili kvalitativne horsi hraci.

Kucka dobre az do tej zltej, 2x nechytil tazku/rychlu prihravku, ale dozadu isto a prekvapivo dobre aj smerom dopredu (na neho), 2x kolmica za obranu, nabiehal si, par krat centroval a raz? vystrelil. Celkovo jeho strana bola menej vyuzita, lotpy dostahaval hlavne od Abateho a Montoliva.

Pravdu povediac, cakal som ovela viac od oboch timov, ktore minuli kopec penazi v Mercate, dotiahli zaujimave posily, ale na hre to moc nevidiet. Strasne vela nepresnosti na moj vkus.

Bonaventura, Bacca, Balo, Kondogbia, Jovetic, Lopez

Reagovat
Artaxerxes

Takhle to ale s těma mercatama bejvá

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme se zavěsit za Inter!

Sampdoria (4-3-1-2): Viviano; Cassani, Silvestre, Moisander, Regini; Ivan, Fernando, Barreto; Soriano; Muriel, Eder.

A disposizione: Puggioni, Brignoli, Rodriguez, Correa, Bonazzoli, Pereira, Palombo, Lazaros, Krsticic, Rocca, Carbonero.

All: Walter Zenga

Bologna (4-2-3-1): Mirante; Ferrari, Rossettini, Maietta, Masina; Taider, Donsah; Mounier, Brienza, Giaccherini; Destro

A disposizione: Da Costa, Oikonomou, Morleo, Pulgar, Crisetig, Falco, Mancosu, Acquafresca, Diawara, Mbaye, Rizzo, Gastaldello.

Allenatore: Delio Rossi

Forza Samp!

Reagovat
Zark

co je s Tondou?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším,taky mě překvapilo,že není ani na lávce.Asi zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera měl intenzivní osobní trénink a dneska dostal volno.

Reagovat
Zark

škoda, těšil jsem se na něj :/

Reagovat
M11

Giaccheriniho je radost videt zpet v SA.. skoda ze se nevratil nam

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,dlouho si nezahrál...Asi tříslo

Reagovat
M11

ze ja neco psal

Reagovat
Pipo123

Doria vyzerá dobre, Eder má fantastickú formu, toto bude jeho posledná sezóna v Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

Boah,Sorianoo!

Reagovat
GEGE

Soriano Ale Rizzo to dojebal totalne dementni vylouceni...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.Dvakrát si už chtěl měnit dres a šel

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie ragazzi! Nebyl to jednoduchý zápas,Bologna byla tvrdší oříšek,než se čekalo. Pomohlo vyloučení Rizza,ale tohle vítězství má svou cenu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele