Serie A - preview 28. kola

10.03.2017, 08:41, aktualizováno 13.03.2017, 08:36
Previews
Pondělní dohrávka italské ligy nás zavede na hřiště římského Lazia, které poměří síly s Turínem. Biancocelesti se mohou případnými třemi body posunout na průběžnou čtvrtou pozici, zatímco hostující ekipa zůstane tak jako tak uprostřed pelotonu...
SS Lazio - Turín FC  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávka Serie A má na proghramu hodně zajímavý duel dvou velkých aspirantů na boj o pohárové příčky. Do Věčného města přijede Turín, aby zde vyzval domácí Lazio a doufá, že vydrží forma jeho hlavní zbrani v podobě Belottiho.

Lazio srdnatě bojuje o vyšší příčky a návrat do evropských pohárů. Trenér Simone Inzaghi si získává příznivce s každou výhrou, kterých není zrovna málo. Biancocelesti jsou nyní na čtvrtém místě a jejich dobrá forma musí trochu strašit i Neapol a AS Řím, protože jim Lazio dýchá na záda. Za posledních deset soutěžních duelů Lazio prohrálo jen dvakrát a v současné době drží sérii čtyř výher v řadě.

Ve třech minulých duelech jeho zlepšující se obrana nedostala ani jeden gól, Po náročném klání s měststkým rivalem v rámci Coppa Italia Lazio zvládlo také minulé kolo, ačkoli jeho soupeř nebyl zrovna snadný. Domácí Bologna však padla za oběť Ciru Immobilemu, který se trefil dvakrát a získal pro Lazio tři body. Právě Immobile je hlavní ofenzivní zbraní Lazia a sám doufá, že mu střelecká forma vydrží i proti Turínu.

To je pro Immobileho citlivé téma, protože doposud největší slávu zažil právě v dresu Granaty. V rozhovoru pro Tuttosport Immobile uvedl: "Samozřejmě se na ten duel moc těším, protože mám k Býkům hodně blízko. Rád vzpomínám na mé časy v Turíně a věřím, že se klubu bude dál dobře dařit. Teď ale nemůžu dát na nějaké přátelství či sympatie, protože nám jde o body a chceme vyhrát. Osobně jsem moc vděčný trenéru Inzaghimu, který ve mě věřil. Kdyby nebyl jeho, v Laziu bych pravděpodobně nebyl,” odhaluje Immobile.

Jediný zásah do základní sestavy, který musí trenér Inzaghi řešit, je spojen s absencí vykartovaného kapitána Biglii. Turín je na tom obdobně, protože mu chybí jen Joel Obi. Turín touží prolomit prokletí Věčného města, odkud si tři body od roku 2001 neodvezl ani jednou! A bude při tom spoléhat na dalšího italského snajpra.

Tím není nikdo jiný než Andrea Belotti. Kanonýr Býků má v této sezoně ohromující formu a na čel tabulky střelců je i proto, že nastřádal už 22 branek! Naposledy si dokonce připsal hattrick, díky němuž jeho Turín porazil hostující Palermo a bral tři body, ačkoli právě Palermo v utkání vedlo. A Belottiho schopnosti velebí i patron Granaty, Urbano Cairo.

"Jsem moc šťastný za to, že se Belottimu tak daří. Věděli jsme o jeho kvalitách, ale teprve tady pořádně dozrává a roste. Doufám, že u nás zůstane dlouho. Mám slabost i pro Cira Immobileho, se kterým nás pojí osobitý vztah a který se rovněž rozehrál tady v Turíně. Doufám ale, že tentokrát proti Laziu budeme šťastnější my,” přál by si zkušený obchodník.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Hoedt, Radu - Parolo, Murgia, Milinković-Savić - Felipe Anderson, Immobile, Lulić
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Rossettini, Castán, Barreca - Benassi, Lukić, Baselli - Iago Falqué, Belotti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.25 - 6.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Bologna FC  (neděle 12:30)
Stadio Cittá del Tricolore se naposledy radovalo z vítězství v polovině ledna a od té doby si body odvezl kdokoliv, kdo sem zavítal. Sassuolo to teď hodlá změnit, protože hostem bude absolutně bez formy hrající Boloňa.

Sassuolo sice oproti podzimu začalo sbírat body, ale překvapivě výlučně na hřištích soupeřů. Doma si naposledy připsalo body 15.ledna v souboji se slaboučkým Palermem. Následovaly čtyři soutěžní domácí porážky v řadě, naposledy proti AC Milán 0:1. Neroverdi vyšli střelecky naprázdno i v minulém kole, ve kterém se představili na půdě sestupem ohroženého Crotone.

Boloňa má sice k dispozici solidní náskok a vzhledem k počínání sestupem ohrožené trojice se příliš nezkracuje, přesto se série bez výhry neustále natahuje. Svěřenci Roberta Donadoniho nevyhráli od konce ledna a samotný kouč je pod stále větší palbou kritiky. V minulém kole Boloňa zase prohrála, když doma nestačila na Lazio. Samotný výsledek by možná nebyl takovým zklamáním jako především herní projev. Boloni se nedaří ani vytváření brankových příležitosti a hra jednoduše řečeno vázne.

Domácí mají s Boloňou mírně pozitivní vzájemnou bilanci, ovšem při posledním měření sil se oba celky rozešly smírně 1:1. Prosadili se Verdi a Matri. Sassuolo letos neustále zápasí s rozsáhlou marodkou a nejinak tomu bude i v tomto kole. Lirola, Sensi, Defrel, Magnanelli, Biondini a Antei mají zdravotní potíže. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, kde do zápasu nezasáhnou Rizzo, Gastaldello a Mbaye.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Acerbi, Cannavaro, Peluso - Pellegrini, Aquilani, Duncan - Berardi, Matri, Ragusa
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, Oikonomou, Maietta, Masina - Donsah, Pulgar, Džemaili - Verdi, Destro, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.37 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - FC Crotone  (neděle 15:00)
Neapol má za sebou vypadnutí z Ligy mistrů a nyní se její pozornost bude zase plně věnovat domácí soutěži. V ní čeká Partenopei snaha o nápravu reputace a riziko podcenění. Soupeřem jim totiž bude Crotone.

Už je to hodně dávno, ale jednou se Crotone podařilo porazit Neapol. Konkrétně to bylo v roce 2007 a oba celky tehdy hrály druhou ligu. Téměř na den přesně před deseti lety se domácí Crotone prosadilo dvakrát a radovalo se ze tří bodů. Po jeho postupu do první ligy mu Neapol jeho pohostinnost oplatila se vší parádou a skóre se opakovalo ve prospěch Partenopei. A to přesto, že Neapol hrála více než hodinu bez vyloučeného Manola Gabbiadiniho.

Teď se oba celky utkají znovu a každý z nich řeší diametrálně odlišné starosti. Zatímco Neapol nahání druhé AS Řím a vstřebává nedávné vyřazení z Ligy mistrů od Realu Madrid, Crotone bije na poplach. Hrozí mu totiž hodně rychlý návrat do Serie B. Neapol za posledních deset soutěžních duelů prohrála čtyřikrát, ale ve všech případech to byly dost důležité zápasy.

Nejprve nestačila na Real Madrid ve Španělsku, pak padla v rámci ligy s Atalantou. Nevyšlo jí ani první semifinále Coppa Italia s Juventusem. A nakonec v minulém soutěžním duelu opět prohrála s Realem Madrid, přestože nástup do utkání zvládla perfektně. Minulé kolo Serie A jí ale vyšlo náramně, protože v přímém souboji s AS Řím o druhé místo nad svým rivalem ve Věčném městě vyhrála.

Dá se očekávat, že trenér Sarri sáhne k protočení sestavy, k čemuž mu nahrává kompletní kádr. Chybí jen obránce Tonelli, do formy se dostává mladíček Rog a o místo v sestavě se hlásí útočníci Milik s Pavolettim. Hostující Crotone má v tomto ohledu mnohem větší starosti, protože kvůli kartám budou utkání jen pasivně sledovat Rosi a Ceccherini, zatímco špatné zdraví nedovolí nastoupit Claitonovi s Tonevem.

Crotone v minulém kole zarazilo sérii pěti nešťastných porážek v řadě, když alespoň remizovalo se Sassuolem. Jeho situace ale není dobrá, Crotone je předposlední a má jen 14 bodů. Starosti mu pak dělá především útok, který je s 21 trefami po Empoli druhým nejhorším v celé soutěži. Za posledních deset utkání pak Crotone zažilo vítěznou radost jen jedinkrát. Přesto klub věří v záchranu.

Prezident Raffaele Vrenna v rozhovoru pro Radio CRC zmínil: "Víme, že naše situace není moc optimistická. Ale vše se učíme za pochodu a je pravda, že rozdíl mezi první a druhou ligou je opravdu propastný. Do konce ale ještě zbývá dostatek utkání a za tu dobu, co jsem v čele Crotone, jsem se naučil jednu věc: nesmíte se vzdát. Musíte věřit ve splnění vašich snů až do konce,” nabádá Vrenna.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Koulibaly, Maksimović, Ghoulam - Zieliński, Jorginho, Rog - Mertens, Milik, Insigne
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Dussenne, Ferrari, Martella - Rohden, Crisetig, Capezzi, Stoian - Falcinelli, Trotta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.10 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Empoli FC  (neděle 15:00)
Chievo se snaží probojovat do první poloviny tabulky a blíž k cíli může být i po zápase s Empoli, kterému se vůbec nedaří. První vzájemný duel přinesl bezbrankovou remízou, dočkají se fanoušci branek na Stadio Bentegodi?

Domácí sice v minulém kole prohráli, ale jinak si vedou obstojně a zatím se jim daří naplňovat předsezonní cíl a sice brzkou záchranu a umístění ve středu ligové tabulky. Fly Donkeys se mohou opírat o zkušený kádr, jeden z nejstarších v celé soutěži, což ale mnohými bývalo kritizováno. Kouč Rolando Maran však zatím kritiky umlčel a dokázal, že i se starším týmem je schopen dobrých výsledků.

Fly Donkeys se mohou přiblížit desátému místu, když porazí Empoli. Historická bilance obou soupeřů je velmi vyrovnaná a svědčí o tom i první odehrané utkání na stadionu Carla Castellaniho, které skončilo 0:0.

Empoli je sice po šesti zápasech bez vítězství v herní i výsledkové krizi, na druhou stranu na osmnácté Palermo má stále pohodlný sedmibodový náskok. Pro Martusciellův tým to rozhodně není žádná omluva, naopak. Konec sezony je ještě daleko a o sedmibodový náskok se dá velice rychle přijít. A navíc pokud by k tomuto scénáři skutečně došlo, tak například s Crotone má i horší vzájemnou bilanci.

Výhodou domácího týmu bude jeho kompletní stav. Empoli v takové pozici není, chybějí zranění Mčedlidze, José Mauri a Tello.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi - Castro, Radovanovič, Hetemaj - Birsa - Pellissier, Inglese
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Costa, Pasqual - Krunič, Dioussé, Croce - El Kaddouri, Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.20 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Na Stadio Artemio Franchi přivítají fotbalisté Fiorentiny sardinské Cagliari. Hosté obdrželi v minulém kole pětigólový debakl, přesto jsou s probíhající sezonou spokojeni. Totéž se ale o Fiorentině řici nedá, v lize paběrkuje a Evropskou ligu opustila po zpackané odvetě s německým Mönchengladbachem.

Fiorentina předvádí na jaře hodně nevyrovnané výkony, což má za následek nejen nelichotivé postavení v tabulce, ale už i také vypadnutí z Evropské ligy. O zpackané odvetě s Mönchengladbachem už toho bylo napsáno dost, jenom se sluší připomenout, že se z tohoto šoku domácí zatím nevzpamatovali. V ligovém duelu s Turínem div, že celý průšvih nezopakovali a na půdě Atalanty Bergamo jen remizovali 0:0. Pohárová Evropa se tak Fialkám výrazně vzdaluje a kouč Paulo Sousa se ocitá pod stále větším tlakem.

Naopak bez větších starostí si vede Cagliari. To sice naposledy utrpělo ošklivý debakl od Interu Milán, ale co se postavení v tabulce týče, je vše v pořádku. Se třináctým místem a už šestnáctibodovým náskokem panuje spokojenost. Samozřejmě ve Florencii budou hosté outsiderem a to bez ohledu na aktuální formu Fialek.

Jednou z mála dobrých zpráv pro Fiorentinu je zdravotní stav všech hráčů. Paulo Sousa má k dispozici kompletní kádr. Totéž se rozhodně nedá říci o hostech. Trenér Rastelli nebude mít k dispozici Melchiorriho, Colomba a Ceppitelliho.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Sánchez, Rodríguez, Astori - Chiesa, Vecino, Borja Valero, Maxi Oliveira - Bernardeschi, Saponara - Kalinič
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Padoin, Pisacane, Bruno Alvés, Murru - Isla, Dessena, Barella, Ionita - Joao Pedro, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.95 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Delfino Pescara - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Pescara se od památného vítězství nad Janovem 5:0 poprvé představí doma a soupeřem jí bude Udinese. Situace Delfínů zůstává kritická, na sedmnácté Empoli ztrácí deset bodů.

Delfini mají zasebou dva venkovní výjezdy, ovšem s nulovým počtem získaných bodů. Padli o dva zásahy jak ve Veroně, tak i v Janově s místní Sampdorií. Pro Zemanův tým je to očekávaný návrat do reality. Po vítězství nad Janovem 5:0 se totiž mnozí příznivci viděli již zachráněni, ale ke splnění této mise je ještě hodně daleká cesta. Je jasné, že Pescara potřebuje doma bezpodmínečně vítězit. Ztráta na nesestupové pozice sice činí deset bodů, ale ve fotbale není nic nemožné.

Na Stadio Adriatico zavítá Udinese, které zrovna neoplývá dobrou formou. Na druhou stranu Zebry se po celou sezonu prezentují dost nevyzpytatelnými výkony. Vypovídající je tato statistika: Udinese získalo od nového roku pět bodů, čtyři z nich proti AC Milán a Juventusu.

Mírnějším favoritem budou hosté a to nejen díky lepšímu postavení v tabulce, ale i lepší vzájemné bilanci. Zebry s Delfíny ani jednou neztratili. V celé historii se ale utkali jen třikrát. Delfínům komplikuje situaci i rozsáhlá marodka. K dispozici trenéru Zemanovi nebudou Zampano, Campagnaro, Bahebeck, Gilardino a potrestaný Coda. Ani hosté nebudou v žádném případě kompletní, zranění jsou Fofana, Evangelista, Faraoni a Gnoukouri.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Crescenzi, Stendardo, Fornasier, Biraghi - Verre, Bruno, Memushaj - Benali, Cerri, Caprari
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Felipe, Samir - De Paul, Badu, Hallfredsson, Jankto - Zapata, Perica
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.60 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Inter Milán doma hostí hodně nebezpečnou návštěvu, která už několikrát překvapila. Nerazzurri mají za sebou hodně povedené utkání s Cagliari, ale Atalanta pro ně bude složitým sokem. Také má pohárové ambice a oba soupeře navíc dělí bod.

Inter Milán zahajuje velký boj o evropské poháry a stále se nevzdává naděje na návrat do milionářské Ligy mistrů. Ta mu zatím uniká a Nerazzurri ještě nejsou ani na příčkách, které by jim mohly zaručit Evropskou ligu. To by se ale ihned mohlo změnit, protože již v neděli se Inter na San Siru utká s týmem, který pohárovou příčku obsadil. Atalanta Bergamo sídlí na 5. místě a má jen bod k dobru.

Nerazzurri se podle slov několika hráčů i svých představitelů nevzdávají Ligy mistrů. Třetí místo, které slouží jako vstupenka do předkola Ligy mistrů, nyní hájí Neapol. Inter ale podle odborníků není rozhodně z tohoto boje odepsán. Žurnalista Francesco Colonnese prohlásil: "Neapol hraje perfektní fotbal, ale nesmí zapomínat na celky pod sebou. Na její místo se budou ještě dlouho tlačit zejména Inter s Laziem, kterým jejich aktuální postavení nestačí. Hodně očekávám od Inter a jeho duelu s Atalantou, který by mohl mnohé rozluštit.”

Soudě dle minulého kola, Atalanta si bude muset dát pozor především na obranu. Inter totiž střílí branku za brankou a naposledy to odneslo Cagliari. Sardinskému týmu ten milánský nadělil pět branek a dal zapomenout na nepodařené utkání s AS Řím. Svou premiérovou branku v dresu Interu si připsal mladík Roberto Gagliardini, který završil skóre. Pro něho to bude hodně speciální utkání, protože do Milána přišel právě z Bergama.

Atalanta ale dokázala, že si umí poradit i bez jeho služeb a bryskně zaplnila uvolněné místo jinými hráči, například Bryanem Cristantem. Orobici si nedávno poradili například s Neapolí, ale v minulém kole už jim trocha štěstí došla. Remizovali totiž s Fiorentinou a k tomu bez branek. Přesto se tento výsledek dá v dlouhodobém kontextu označit za úspěch.

Tím spíše, že se Atalanta opět prezentovala nebojácným a jednoduchým herním stylem. Už ve dvou posledních střetech se radovala Atalanta, která se vždy s Interem poradila. Minule vstřelil rozhodující branku Mauricio Pinilla dvě minuty před koncem. Teď bude Orobici scházet jen obránce Masiello.

Kvality soupeře si uvědomuje i generální ředitel Atalanty Umberto Marino, který prozradil: "Inter je pojem a stále v Itálii hodně znamená. Teď se navíc dostává do fáze, kdy má kupní sílu a velké plány. Pod trenérem Piolim hraje velmi dobrý fotbal a je konstruován pro výhry. Má několik výjimečných hráčů, kteří jsou schopni rozhodnout v podstatě sami,” upozorňuje Marino.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, Miranda, Medel, Ansaldi - Gagliardini, Kondogbia - Candreva, Banega, Perišić - Icardi
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Zukanović - Conti, Freuler, Kessié, Kurtić, Spinazzola - Gomez, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.50 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - AS Řím  (neděle 20:45)
Římské AS se výsledkově i herně trápí a prohrává jedno důležité utkání za druhým. Po náročném pohárovém programu ale nemá čas odpočívat, protože jej čeká další náročný soupeř. Palermo, které bojuje o holý život.

Trenér Luciano Spalletti se ocitá v nezáviděníhodné situaci. Jeho tým ztratil formu, síly i odhodlání. Výsledkově Římané tápou a zdá se, že se jejich sezona láme v tu nejnevhodnější chvíli. Jedno důležité utkání za druhým jde jejich forma dolů. Giallorossi už prohráli tři duely v řadě, což se od roku 2014 ještě nestalo. A jsou to zápasy velmi důležité. Nejprve padli s Laziem v rámci Coppa Italia a odveta bude pro ně velmi složitá.

Už v tomto utkání bylo vidět, že týmu dochází síly. Téměř nulová rotace a pozdní střídání trenéra Spallettiho situaci moc neulehčují, takže Římané prohráli i klíčový duel s Neapolí v Serii A. A aby toho nebylo málo, naposled si z Lyonu odvezli ještě mírnou porážku 4:2, která je prvním osmifinále Evropské ligy před domácí odvetou staví do hodně nepříjemné pozice. Z posledních pěti soutěžních duelů AS prohrálo už čtyři.

Přesto Římané hájí druhé místo o dva body před třetí Neapolí. Proti Palermu nenastoupí jen vykartovaný stoper Manolas a dlouhodobě zraněný Florenzi. Do utkání v jejich dresu zřejmě zasáhne také hráč, který to v Palermu velmi dobře zná. Je jím Brazilec Emerson Palmieri, který v Palermu krátce hostoval ze Santosu. A poté, co se v Římě trochu hledal, udělal obrovský pokrok, takže se usadil v základní sestavě.

Před utkáním prozradil: "Máme za sebou hodně náročný program a mnozí z nás jsou na pokraji sil. Ale jsme profesionálové a dáváme do utkání všechno. Minulé výsledky jsou pro nás samotné velkým zklamáním, protože jsme přišli o několik cenných bodů. Musíme to všechno hodit za hlavu a soustředit se jen na to, co je před námi. Čeká nás Palermo, které sice bojuje o záchranu a je outsiderem, ale z vlastní zkušenosti vím, že je doma hodně nebezpečné, na což se musíme připravit,” upozorňuje mladý Brazilec.

Rovněž Palermo má několik absencí, které dělají trenéru Lópezovi vrásky na čele. Mimo hru jsou zranění Rajković s Pezzellou, kvůli kartám pak nebude moci hrát Rispoli a Balogh. Proti Římu má Palermo dobré statistiky, neboť právě AS je týmem, proti kterému se Palermo trefilo nejvíckrát (67 branek za 55 duelů). Za posledních 13 let se ještě ani jednou nestalo, že by se oba celky loučily bez branek.

Současnému Palermu se ale hrubě nedaří. Sicilský celek vyhrál za posledních deset duelů jen jednou a patří mu až 18. místo v první lize. Na kontě má jen 15 bodů a záchrana je daleko. Tým (nečekaně) změnil trenéra a trpělivost došla také prezidentu Zamparinimu. Ten svůj klub po dlouhých letech prodal a svěřil jej do rukou nového vedení. To ztělesňuje nový prezident, Američan Paul Baccaglini.

V rozhovoru s médii zmínil: "Ohromně se těším na tuto novou výzvu a udělám všechno, abych dostal Palermo zase nahoru. Žádám jen o trpělivost, podporu a čas. Každý větší projekt musí dostat čas, abyste viděli jeho výsledky. S Palermem mám velké plány, chceme z něj udělat opět silný tým. Celá Sicílie si zaslouží pohárovou Evropu a silného zástupce, stejně jako italský fotbal,” nastínil Baccaglini.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Pošavec - Morganella, Goldaniga, Gonzalez, Aleesami - Čočev, Gazzi - Sallai, Henrique, Embalo - Nestorovski
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Fazio, Juan Jesus - Bruno Peres, Paredes, De Rossi, Emerson - Salah, Nainggolan - Perotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.70 - 5.05 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
V sobotu se trochu netradičně hraje v Itálii jen jediný zápas, ale pokud si jej pustíte, určitě nebudete litovat. Na programu je totiž hodně vypjaté derby města Janov mezi dvěma nesmiřitelnými rivaly, kteří si nic nedarují.

Janovské derby možná nepatří mezi nejznámější městské střety na světě, ale své kouzlo i obrovský náboj mu upřít nelze. Atmosféra v přístavním městě bývá napjatá už dlouho před utkáním a s postupem času stále houstne. Především zde platí, že vůbec nezáleží na tom, v jaké formě do zápasu vstupujete. Oba kluby už nás mnohokrát přesvědčily o tom, že i když se nalézáte v krizi, derby můžete s přehledem vyhrát.

Vidět to bylo naposledy na příkladu Sampdorie, která vcházela do minulého derby jako absolutní outsider. Měla za sebou sérii nepodařených výsledků, nedařilo se jí vůbec nic a trenér Marco Giampaolo stál před vyhazovem. Jenže díky gólu Luise Muriela a vlastní brance obránce Izza zvítězil. A sebevědomí Blucerchiati rázem stouplo, stejně jako jejich forma na hřišti. Aktuálně sídlí Doria na 10. místě a střed tabulky jí nestačí.

Jedním z hlavních faktorů je také sportovní ředitel Daniele Pradé, který před důležitým utkáním poznamenal: ”Tady se cítím skvěle, mám klid na práci a máme před sebou jasný koncept. Není tu tolik tlaku jako ve větších klubech, ale zároveň cítíme obrovskou podporu a vášeň ze strany fanoušků. A když se cítíte dobře, výsledky na hřišti se dostaví. Čeká nás derby a každý v klubu se už nemůže dočkat. Chceme tři body,” dodal zkušený činovník.

Domácí Janov na stadioni Marassi nebude ničím snadným, třebaže se mu v poslední době moc nedaří. Zatímco Blucerchiati mají za sebou sérii šesti duelů bez porážky, CFC se trápí a trenér Ivan Jurić, do kterého fanoušci vkládali velké naděje, je pryč. Místo něj se kormidla janovského celku ujal veterán Mandorlini, který má Janov vynést do první poloviny tabulky. Což nebude snadné, protože Janov je 15. a za posledních deset duelů vyhrál jediný.

Dobrou zprávou je alespoň fakt, že vyhrál právě minulé kolo, takže se zdá, že by se Mandorliniho léčba mohla ještě v dobré obrátit. Přeci jen nemá lehkou úlohu, protože kromě nepříliš kvalitního a úzkého kádru jej trápí ještě absence. Z důvodu zranění bude proti Dorii chybět čtveřice Perin, Veloso, Orban a Ninković.

Právě portugalský záložník Miguel Veloso chce podporovat své spoluhráče, i když jim sám pomoci nemůže: ”Derby je samostatný a dost specifický duel, před kterým může být favoritem kdokoli, ale ještě to neznamená, že vyhraje. Už mnohokrát se stal opak. My možná procházíme mnoha změnami, ale paradoxně právě to nám může pomoct. Chceme se ukázat, máme nový impuls a nebude tak snadné nás přečíst.”
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Izzo, Burdisso, Muňoz - Lazović, Hiljemark, Cataldi, Rigoni, Laxalt - Simeone, Pinilla
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Sala, Škriniar, Silvestre, Regini - Barreto, Torreira, Linetty - Fernandes - Muriel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.17 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - AC Milán  (pátek 20:45)
Netradičně už v pátek odstartuje další kolo italské Serie A, a hned velkým šlágrem. Juventus se letos počtvrté utká s AC Milán a bude si chtít upevnit vedení v tabulce. Milánským sice průběžně patří až sedmé místo, nicméně Starou dámu už v tomto probíhajícím ročníku dokázali dvakrát zdolat.

Poprvé se tak stalo v tom prvním ligovém zápase na San Siru, který rozhodl jedinou trefou mladičký Manuel Locatelli, a podruhé v katarském Dauhá v rámci italského Superpoháru. AC Milán slavil zisk trofeje po penaltovém rozstřelu. Naposledy se ale radoval Juventus, který pro změnu v Coppa Italia zvítězil 2:1 a zajistil si postup do dalších bojů.

Juventus dál neohroženě kraluje Apeninskému poloostrovu a i tentokrát to vypadá, že mu zisk titulu neunikne. Stará dáma má na svém kontě osmibodový náskok na druhý AS Řím. Velkou prioritou se tak stává bojiště jménem Liga mistrů. Už v úterý přivítají Allegriho svěřenci v odvetném utkání FC Porto a nic nesmějí podcenit.

I proto přivítají AC Milán právě v páteční večer. "Milán je tým, který nikdy neumírá. Jsou velice mazaní, mohou se zdát být mimo hru, ale mají velkou rychlost a techniku. A mimoto, pořád je to souboj Juventus-AC Milán," upozorňoval Massimilliano Allegri.

Juve sice v minulém kole uťalo svojí sérii výher, když pouze remizovalo v Dacia aréně 1:1 s Udinese, ale celkově je jeho forma parádní. Sedm výher a jedna remíza za posledních osm zápasů.

Zatímco tedy Juventus si případnou ztrátu dovolit může, Milán nikoliv. Rossoneri jsou v tabulce až sedmí, což samozřejmě nekoresponduje s jejich cílem návratu do pohárové Evropy. Na třetí místo a kvalifikaci Ligy mistrů ztrácejí propastných sedm bodů, takže pokud nevyhrají na Juventusu a Neapol si zároveň připíše povinnou domácí výhru nad Crotone, bude ztráta už desetibodová!

"Nebude to finále, ale postoj musí být takový, jako by to finále bylo. Je to obtížný úkol hrát u nich doma, ale chceme vyhrát. Jde o velice silný tým, který se ve hře umí dobře vypořádat s různými situacemi. Jedná se o Juve, které ví jak hrát, ale mohou být poražení," nechal se slyšet milánský kouč Vincenzo Montella.

Recept jak Juventus porazit už zná, v Turíně to ale bude zase o něco těžší level. AC tam v rámci ligy šest let nevyhrálo. "Je důležité hrát bez obav, protože jinak nebudeme mít žádnou naději," dodal Montella.

Domácí budou postrádat obranného válečníka Giorgia Chielliniho, na druhou stranu kádr Staré dámy je natolik široký, že si s tím Allegri poradí. K dispozici mu nebudou ani Sturaro a potrestaný Cuadrado. Italští reprezentantí chybějí i na hostující straně, Abate, Montolivo, Locatelli i Bonaventura jsou zranění. Naopak fit by měl být křídelník Suso.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Dani Alvés, Bonucci, Benatia, Alex Sandro - Khedira, Pjanič - Pjaca, Dybala, Mandžukič - Higuaín
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - De Sciglio, Romagnoli, Paletta, Vangioni - Pašalič, Sosa, Kucka - Suso, Bacca, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.65 - 8.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC27221456:1867
2.AS Řím27192658:2559
3.SSC Neapol27176462:3057
4.SS Lazio27165647:2953
5.Atalanta Bergamo27164742:2652
6.Inter Milán27163846:2851
7.AC Milán27155740:3050
8.ACF Fiorentina27119744:3742
9.Turín FC27109851:4339
10.UC Sampdoria27108934:3338
11.Chievo Verona271051229:3735
12.US Sassuolo27941435:4231
13.Cagliari Calcio27941436:5731
14.Udinese Calcio27861329:3630
15.Janov CFC27781230:4129
16.Bologna FC27771324:4128
17.Empoli FC27571515:3922
18.Città di Palermo27361823:5315
19.FC Crotone27351921:4514
20.Delfino Pescara27261928:6012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (524)

Přidat komentář
Airus

2:0 Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jan-Sam 1

Sass-Bol 0

Int-Berg 1

Pesc-Udi 2

Fio-Cag 0

SSC-Cro 1

Chi-Emp 0

Pal-AS 0

SS-Tur 1

1

Reagovat
Forza_Inter

Juv-AC 1

Jan-Sam X

Sass-Bol X

Int-Berg 1

Pesc-Udi 2

Fio-Cag 1

SSC-Cro 1

Chi-Emp 1

Pal-AS 2

SS-Tur X

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zase zostava

Reagovat
cink

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Vy hráte až v nedeľu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Eldarion

Forza Milan per sempre

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

a proč se držíš za palici?

Reagovat
olis

lebo doma je to slabota

Reagovat
olis

Fiorentina dnes predstavila projekt noveho stadionu http://premiumsporthd.it/serie-a/news/fiorentina-ecco-il-nuovo-stadio-rinascimento-viola--2017_5018.shtml

podla mna to vypada vyborne, uz len zacat stavat

Reagovat
10

Reagovat
Eldarion

AC, Rim a neviem kto všetko už predstavili štadíony a furt nič Strašne by to prospelo Calciu nové štadióny hlavne v tejto dobe kvôli Financial Fair Play

Reagovat
andycek1

AC ani stavať nebude dohodlo sa že ostane na San Siru

Reagovat
Eldarion

Ževraj číňania (ak vôbec nejaký budú okrem turistov ) chcú nový ktorý bude patriť AC, kedže San Siro vlastní mesto.

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/99459/fiorentina-unveil-purple-renaissance takze este nemaju vyriesene financovanie a ktovie ci im na to dalo mesto zelenu, takze este tak 10 rokov a mozno to bude realita

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
DelPiero137

Aj ked pri tychto novych stadionoch mi chybaju klasicke kotle pre skalnych.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad tam udělají taky pořádný záchody v sektoru hostů.Ty turecký hajzly na evropský poháry to je fakt ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se

Reagovat
Thorrin

Jen aby se skutečně postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123
Reagovat
mato Kreator

Dokedy bude Max takto nasadzovat hracov Khedira, Pjanic - Dybala, Mandzukic - Higuain to nemoze dat Marchisia do zakladu a aj Pjacu a posadit Pjanica a aj Khediru dole?Sami uz by potreboval trocha si aj posediet na lavicke

Reagovat
mato Kreator

Ruguaniho ani nekomentujem

Reagovat
Airus

Udine byla vhodná chvilka na rotaci týmu, ale Allegri je natvrdlej

Reagovat
smazaný uživatel

#forzaJuve

Reagovat
Pettirosso

Latest from Sky Italia: 4-2-3-1: Buffon / Barzagli Bonucci Benatia Asamoah / Pjanic Khedira / D.Alves Dybala Mandzukic / Higuain.

Allegrimu definitivne preskocilo.

Misto Ruganiho-Benatia, Marchisio zase sedi, na ukor lenochoda a utavenyho Khediry a kdyz uz nema jinou alternativu na kridlo nez Pjacu, tak tam da radsi beka

Reagovat
Furia Ceca

Už mě zase začíná srát...

Reagovat
mato Kreator

ja som to cakal ze Pjacu neda (to je riziko) pre Maxa

Reagovat
smazaný uživatel

Pjaca je hrac tak pro Empoli, na Juventus nema

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je Cuadrado hráčem pro Palermo.

Reagovat
mato Kreator

wtf?

Reagovat
10

lenochod Sami?

Reagovat
smazaný uživatel

ten lenochod bude spíš na Pjanice

Reagovat
Pettirosso

lenochod je ten vedle něj

Reagovat
10

Khedira a Pjanić běhají nejvíc z týmu, ač se to možná z TV nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal volá.

Reagovat
Pettirosso

doufám. Odpustil bych mu všechno, ale sedícího Claudia ne.

Reagovat
brenk

Reagovat
Airus

yep, prolítlo mi asi 20 sprostejch slov hlavou jenom jsem to dočetl

Reagovat
Furia Ceca

Tak nakonec fakt ta sračka...!

Reagovat
cresposuper

Juve bude hrat vzadu na 3 alebo na 4?

Reagovat
M11

komentar k sestave si ponecham radsi az po zapase

Reagovat
Furia Ceca

Alibismus nejhrubšího zrna!

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
GEGE

proti tomuhle by jste vyhráli i s vozíčkářema...

Reagovat
Eldarion

Donnarumma - Romagnoli, Paletta, Zapata, De Sciglio - Bertolacci, Sosa, Pašalič - Ocampos, Bacca, Deulofeu

Suso

Reagovat
Pettirosso

Ultim'ora: cambio nella formazione della Juve, dal 1' @marko_pjaca20 al posto di @MarioMandzukic9. #JuveMilan #FinoAllaFine

Reagovat
Airus

aspoň něco

Reagovat
Furia Ceca

Co tak najednou?

Reagovat
Furia Ceca

...ale byla by sranda, kdyby třeba Marko rozhodl hattrickem!

Reagovat
Airus

klidně, zlobit se nikdo nebude

Reagovat
Furia Ceca

fandové AC ano

Reagovat
Airus

určitě ne

Reagovat
mato Kreator

som rad

Reagovat
panca

juve jasne vyhraje

Reagovat
mato Kreator

Pjaca skoro gol

Reagovat
GEGE

Ten Zapata napravo...to zas bude komedie...

Reagovat
CubONE

Na Mandzukica by to bolo fajn, takto hruza.

Reagovat
Pipo123

Táto bola jasná

Reagovat
M11

Sice penalta ale Pjaca to musi davat

Reagovat
Airus

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby měl větší zápasovou zátěž, tak věřím, že by měl už teď na kontě dva fíky... Alke tak hlavně že mu to vyšlo v Portu, to bylo hodně důležitý.

Reagovat
Eldarion

Prvý krát v historíi našej slnečnej sústavy rozhodca neodpískal Juve jasnú penaltu. Ale čakám jednu odpískanú za napríklad fúknutie do ucha alebo imaginárny súboj

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado odeslan z lavicky

Reagovat
Airus

ho kontrolujou jestli si koupil lístek

Reagovat
Furia Ceca

Jestli ne, tak okamžitě odvýzt na policejní stanici... Že je hráč Juve ho neomlouvá.

Reagovat
jiriczeQ

Dybala se svalil jak pytel hoven..opravdu vám to přišlo jako jasná penalta?

Reagovat
Yanek

Byl tam jasný kontakt.

Reagovat
jiriczeQ

to byl i ve středu asi ve 22:30..

Reagovat
jiriczeQ

jenom tím chci říct, že na Suáreze byl taky jasný kontakt a byla to směšnost..

Reagovat
Yanek
Reagovat
10

To bych nezískal

Reagovat
10

Nepískal*

Reagovat
Yanek

Já ano. Je zjevné, že Dybalův pád je přirozený.

Reagovat
10

Z toho druhého záběru mi to právě přišlo dost přihraný

Reagovat
Airus

když ti někdo podkopne nohu na který stojíš, tak je pád víc než přirozený

Reagovat
Mr.Jindros

Striktně podle pravidel penalta, v reálném fotbale přísná no.

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
10

Ten komentář "Barca took them all"

Reagovat
Yanek

Taky jsem se tomu smál

Reagovat
10

Těch 8000 komentářů k Suarezovi už skoro stačilo...

Reagovat
jiriczeQ

nemohl jsem si pomoci

Reagovat
panca

Pasalic zatim

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nemá tu někdo prosím nějaký dobry stream?

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
M11

MEDHIIIII !!!

Reagovat
Pettirosso

Medhi dneska ale fantastickej

Reagovat
Airus

když tam zatrhnul ten brake, to jsem mu i zatleskal

Reagovat
mato Kreator

Benatia gool

Reagovat
Airus

Hezkej dárek od AC

Reagovat
Eldarion

Čakal som trošku vyrovnanejší zápas zatiaľ to je na jednu bránu, pekný tímový gól

Reagovat
olis

mavali jak na prveho maja

Reagovat
Furia Ceca

Dybala konečně hraje "svůj" zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hento na zltu?!

Reagovat
10

Nejlepší v defenzivě jsou v tomhle systému ty 4 útočníci, jinak je to docela bida

Reagovat
Airus

Co to bylo s tím padajícím pytlem hoven?

Reagovat
Eldarion

Opýtaj sa doma dostaneš odpoveď

Reagovat
Airus

To bylo hlavně pro jiriczeqa. Nic proti AC

Reagovat
Eldarion

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
jiriczeQ

pro tohoto hňupa bohužel ani nemám přirovnání

Reagovat
panca

Ty pyco

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz mám napísať, že Deulofeu Barca škola?

Reagovat
Eldarion

Tam majú hodinu denne tréning venovaný simulovaniu

Reagovat
smazaný uživatel

To určite áno

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

takovej lomeňák

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze Barcelona ho nieco naucila...

Reagovat
M11

To snad nemyslel vazne

Reagovat
Mr.Jindros

Teď poslouchám ty anglický komentátory...

Je podpořeno nějakými daty, že se v Serii A simuluje víc než v ostatních velkých ligách? Ví někdo o něčem takovém?

Reagovat
10

Říkali to Čapek, Vlášek a Zelenka.

Reagovat
Mr.Jindros

Aha, tak to mlčím.

Reagovat
10

Dneska mi to zrovna přijde dost, ale nějaký globální data o tom nejspíš existovat nebudou. Spíš klasický stoletý stereotypy, na který narážím...

Reagovat
Pipo123

Tak ono je to zložité povedať, ale dal by som ruku do ohňa za to že PD a Seria A je v tomto najhoršia

Reagovat
10

Ale třeba proti PL, o který všichni její fanoušci říkají, jak se tam narozdíl od Itálie a La Ligy nesimuluje, to není zase takovej rozdíl

Reagovat
Pipo123

Ale stále to nemá na PD a Seriu, jasne už aj v PL sú simulácie, ale tá hra je plynulá bez toľkých simulácii, skôr čo mi vadí na Serii A je to neustále utekanie za rozhodcom, to ma v každom zápase vytáča, já byť rozhodca tak normálne dám tomu klbku hráčov čo tam do mňa hučia žlté karty a hotovo.

Reagovat
Spalovač šancí

Ono to nemusí být přímo simulování, ale v PD i Seria spousta hráčů, když odehraje balon před dorážejícím soupeřem, tak pro jistotu lehne. Kdyby se náhodou nepovedla přihrávka, aby rozhodčí písknul faul. U nás v lize to má dobře zmáknuté Plzeň

Reagovat
Spalovač šancí

Jedna taková starší rádobystudie, ale zaměřená jenom na hráče:

http://bleacherreport.com/articles/793031-world-football-floppers-the-15-biggest-divers-in-soccer

Reagovat
M11

ja vidim problem v sudich.. v Italii az moc casto ty simulace piskaji.. pak jdou taky vic videt

Reagovat
Eldarion

Carlitooo je naspäť !!!

Reagovat
Pipo123

AC je geniálne, im stačí na gól naozaj málo

Reagovat
Eldarion

to je ešte menej než málo, doslova jedna dobrá prihrávka za jeden polčas vpredu

Reagovat
M11

Misto 3:0 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool... krása Deulofeu aj Bacca...

Reagovat
mato Kreator

toto dodrbali

Reagovat
smazaný uživatel

Baccaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
Mr.Jindros

Jedna noha trochu v ofsajdu.

Reagovat
Furia Ceca

Ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol offside...

Reagovat
Furia Ceca

Ale ano Sice asi jen 20 cm - ale byl.

Reagovat
10

Tragédie ta defenziva, stačí nahrávka za obranu a jsou v prdeli...Leo geniální vystoupení

Reagovat
Pipo123

Nebola to skôr chyba Barzagliho ?

Reagovat
Airus

Lea tam doplňoval Kwadwo. Takže byl někde, kde být neměl

Reagovat
Pettirosso

obou. Braza RB hrát nemůže. Strašný paskvil ta obrana.

Reagovat
CubONE

Pasalic paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Mozu si za to sami :-) a neviem ci len mne to tak pride ale ten Khedira je parodia na rychlost... ten je neskutocne spomaleny

Reagovat
Deki

body do fanty a jinak by to takhle mohlo skončit

Reagovat
Pipo123

Neviem ako vám, ale Pjaca mi príde najhorší v tej ofenzíve Juve, všetko mu dlho trvá, zatiaľ sklamanie

Reagovat
10

Dneska hraje dobře, potřebuje jen čas

Reagovat
Furia Ceca

Potřebuje jen větší zápasovou zátěž. Jinak bude super. Třeba Gonzalo mě dneska sere víc...

Reagovat
Pipo123

No ten dnes snad ešte nikomu neprihral,

Reagovat
mato Kreator

neni najhorsi ma nervoznejsi prejav hra malo nechce chybovat podla mna ale potrebuje dostavat priestor mal 2 dobre sance zatial

Reagovat
Airus

Pjaca na levo a Pjaca na pravo je jak den a noc. Ale ani tak to není ideální. ... zase když nehraje

Reagovat
brenk

netreba ho za všetko ospravedlňovať, očividne mu prechod do Talianska trochu trvá a to aj napriek tomu, že by mohol hrať viac

Reagovat
Furia Ceca

Jako na to, že jsme po 10 minutách mohli výst 2:0 a AC je úplně impotentní... Ne že by mě ten poločas 1:1 nesral!

Reagovat
smazaný uživatel

Fungujúci stream? Ďakujem.

Reagovat
10

Stephan jde do hry

Reagovat
M11

neslo jinak.. tam to horelo pri kazdem brejku

Reagovat
brenk

Maxovi došlo, že storočný Barza na kraji obrany asi nie to pravé orechové

Reagovat
M11

jeste bych tam poslal Claudia

Reagovat
10

Reagovat
Eldarion

Bacca nezastaviteľný ešte vlastné si chce dávat

Reagovat
mato Kreator

to neni pravda co zajebavaju

Reagovat
mato Kreator

Bacca <> Kuco wtf?

Reagovat
brenk

Pasalic asi moc rozumu nepobral

Reagovat
10

dohrává to bodyčkama jak v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

dej už toho Pasalice dolů

Reagovat
smazaný uživatel

dej už toho Pasalice dolů

Reagovat
Airus

Měl střídat Pašaliče, ty jeho kokotiny se nedaj trpět

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci v nervoch tam oplaca ten kontakt a pritom sa sam porani a Ocampos dostane zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Du na ruma chyta jak bůh

Reagovat
brenk

Reagovat
mato Kreator

skodaaaa

Reagovat
Airus

Ale kurva už Pjaco... to je nějaký běžný pro ty corvaty nebo co?

Reagovat
M11

ty vole Pjaca to je palic

Reagovat
Pettirosso

Pjaco ty seš kopyto

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, už jsem ho tam viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ta mrdka jugoslavska nenahrala?!

Reagovat
Pettirosso

80 šancí a 1-1... Conteho éra je zpátky?

Reagovat
Pipo123

To je tlak tak na 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

joooj

AC hraje strašný nic.

Reagovat
Airus

Hraje ještě Alvés

Reagovat
10

ještě? zatím nezačal spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Prece si nezpoti Jeepa

Reagovat
mato Kreator

kokot Kucka karta nic

Reagovat
10

to si dělá prdel???

Reagovat
smazaný uživatel

Romagnolli mal pravdu a dostal žltú No čo už

Reagovat
Pipo123

Pjaca

Reagovat
brenk

Pjaca to je už moc

Reagovat
Airus

Je hezký že se do těch šancí furt dostává, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopat ho do prdele

Reagovat
mato Kreator

co ten chce este zahodit

Reagovat
Furia Ceca

Pjaca do čtveřice!

Reagovat
10

chudák Marko

Reagovat
smazaný uživatel

Pica je to

Reagovat
Pettirosso

*Pjaca

Reagovat
Pipo123

Pjaca má dobrú koncovku, že zavrem oči a dám do toho všetku silu čo mám

Reagovat
Furia Ceca

My hrajeme strašnej zápas! Vpředu spálíme úplně všechno co můžeme a vzadu tečeme!

Reagovat
mato Kreator

nemame zalohu a hlavne Marchisio chyba to je jasne vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Z tech Picovejch sanci by dal Higuain 8 golů!

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím fungujúci stream, čo som doteraz našiel, vždy sekne. Vopred ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, Juve 17 strel, 9 rohu

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne Pasalic dole... uz som si myslel, ze ma pomer s Montellou, ze ho ani nestrieda.

Reagovat
10

a on má přitom poměr s Massou

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte, že máma Donnarummu...

Reagovat
smazaný uživatel

máme, sakra píšem bludy...

Reagovat
10

Donna se baví

Reagovat
Airus

Ať se Bonucci a Benatia do útoku moc nepouštěj, jeden gól z braku stačil

Reagovat
10

střídej toho Pjaniće kua

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovouhle prevahu Juventusu jsem pekne dlouho nevidel

Reagovat
mato Kreator

Benatia dpc

Reagovat
Yanek

Dnešek je další ze zápasů, který potvrzuje, že Donnarumma je naprosto výjimečný talent. Jakákoliv snaha bagatelizovat to, co dokazuje vyznívá fakt vtipně. Ne, tohle opravdu není brankář na úrovni Perina...

Reagovat
Pipo123

Keby zapracuje na rozohrávke nohami tak nemá žiadnu chybu

Reagovat
CubONE

to pride casom, v tomto veku podla mna vacsina brankarov rozohravku velmi netrenuje

Reagovat
Furia Ceca

Ta holka jak se málem při tý Benatiově "malý domů" málem rozbrečala! Tak se tady tvářím i já teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budem rad ak pojde Allegri po sezone kade lahsie

Reagovat
M11

jako nemuzu uz nemlcet.. do prdele to Max nevidi toho Pjanice ??

Reagovat
GEGE

čeká na přímák...

Reagovat
CubONE

to si pockal

Reagovat
10

vyplatilo se

Reagovat
Furia Ceca

Ten 2. poločas je z naší strany naprosto šílenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ony i ty goly po těch chybách, na který se tu upozorňovalo byly parádní střely, který by se i kdyby stál na 100% správně chytaly docela obtížně.

Reagovat
smazaný uživatel

* reakce na Yanka

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot spomaleny Khedira

Reagovat
Airus

No fucking way Moise!

Reagovat
mato Kreator

dalsia kukurica na hlave na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

No ak zostane remíza, tak si myslím, že my môžme byť spokojnejší....

Reagovat
Furia Ceca

Ať už jde Max s tím tandemem Khedira-Pjanić doprdele!!!

Reagovat
smazaný uživatel

načo toto bolo dobré Sosa

Reagovat
CubONE

Praveze to zacinalo horiet, potom co dvaja netrafili, sklz fajn, ak to dokopeme.

Reagovat
Furia Ceca

Tím, že rozhodčí kvůli němu nastavil k prodloužení ještě jednu minutu navíc, ve který byla ruka ve vápně a penalta... Sosa docela ovlivnil zápas!

Reagovat
GEGE

Montella je posraný až za ušíma...(né,že bych se mu divil)ale Lapadulu místo Ocampose tam zkusit aspon na 10 min mohl...

Reagovat
GEGE

Tohle je hodně dobrá redka...ideální čas navíc bude out na další zápasy a Locatelli ho snad už do základu nepustí

Reagovat
CubONE

Mne sa praveze na registovi pacil. A hlavne by som chcel vidiet viac Manuho na mezzalle,

Reagovat
mato Kreator

penaltaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ti jebe

Reagovat
Pipo123

Najlepší brankársky výkon čo som za posledné sezóny videl

Reagovat
brenk

čo zas ten chlapec chytil

Reagovat
Airus

no ty vole to je debilní závěr

Reagovat
mato Kreator

ale gonzalo tiez pozahadzoval toho dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OMG... nastrelená ruka z pol metra... úžasný záver...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne v 5. minúte nadstavenia keď rozhodca nastavoval 4...

Reagovat
Pipo123

To bolo to zdržovanie Sosu pri odchode, jak sa tam 3x otočil za rozhodcom a ešte mu niečo vravel

Reagovat
smazaný uživatel

práveže Sosa odišiel celkom rýchlo nato ako zvyknú zdržovať niektorý pri červenej... Aj tak celkovo je to blbé takto skončiť.... to už ten faul na Dybalu z prvého polčasu bolo skôr penalta než nastrelená ruka z pol metra... hlavne ked bol De Sciglio tiez v pohybe, nulový úmysel...

Reagovat
CubONE

4 nastavene znamena 4+ ale. Pokial rozhodca neukonci.

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
Airus

Díky Paulito... ruka se pisknout dala. Když k tomu přičteme tu odepřenou, tak se asi nejde moc hádat.

Reagovat
Pipo123

Donna musí byť na prášky, držal AC v hre a nakoniec to tak pojebú v závere, každopádne super výkon od neho

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je pičovina.

Reagovat
Yanek

Sorry, ale hrat bez utocnika od 50. minuty volalo po takovem zaveru. Tahle sezona je stejne v haji od prosince a Juve bylo lepsi. I kdyz ta penalta... no uz me nic neprekvapi.

Reagovat
Pettirosso

rozhodčí to nezvládli no. Kdyby radši pískli tu na Dybalu, nikdo by neřekl ani popel. Nemám rád takovéto sporné závěry.

Reagovat
brenk

no jo...písknuť sa dala a AC si pri všetkej úcte bod nezaslúžilo, ale Max by sa mal nad niektorými vecami fakt zamyslieť

Reagovat
smazaný uživatel

Ma tohle Juventus zapotrebi s tim jejich naskokem? Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

HRAJE SE FOTBAL RUKAMA???????

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já viděl hruď, ale stream nebyl úplně valnej

Reagovat
10

Juventus si jí písknul sám?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

Tak takato jedenastka sa moze odpiskat len Juventusu v lige a Barce v LM..... skoda reci

Reagovat
Pipo123

Ale veď to bola ruka či ?

Reagovat
Kaka14

Pozri si to este raz.....De Scilio sa uhynal, nesiel proti lopte rukou, takze podla pravidiel sa nemala piskat

Reagovat
Airus

Ruka se nepíská kvůli nějakému úmyslu ale protože ovlivní hru, třeba jako zablokovanej centr.

Jedinej úmysl kterej se bere v potaz je, když se hráč snaží ruku schovat k tělu nebo si krýt obličej. Brankovej rozhodčí na to viděl moc dobře

Reagovat
Yzemi

konečně někdo kdo to vidí stejně jako já. nejsem rád,že jsme vyhráli díky pentli, ale dle mého tahle byla naprosto jasná a co všechny tak žere je nejspíš to , že byla písknutá v takovém čase. Kdyba ji písknul v 80 min. tak nikdo ani necekne, ale to je jen má doměnka.

Reagovat
Airus

To nevim, prskalo by se stejně ale asi ne tolik. Teď všichni nadávaj aby se vytvořil tlak na rozhodčí, proto taky neodpískal jasnej faul na Dybalu v prvnim poločase (moje teorie)

Reagovat
Yzemi

asi jsem to měl dát do uvozovek, je jasné, že by někdo frflal, ale určitě by to nemělo takovou kadenci ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Som zvedavy, ci Bacca dostane ban tak, ako ho dostal Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Juve sice jasne lepšie ale Donnarumma je boh zamrzí penalta v 95 minúte ale povedzme si úprimne odpustili nám dve (Bacca, Dybala)

Reagovat
smazaný uživatel

Určite malo Juve viac šancí, aj viac tlačili, ale práve po tom čo sme toľko odolali a bojovali, po tom čo Donna toľko aj vychytal príde takáto p*covina v 95 minute a všetko je v prdeli... Proste v rohu 16ky nastrelená ruka z pol metra, bez úmyslu, nemusel to vôbec pískať...

Reagovat
Eldarion

Nemusel to je pravda ale viac by ma to sralo keby je to vyrovnaný zápas čo nebol, nevadí štastie nám dopraje nabudúce ale sere ma že sme im neprerušili tú sériu

Reagovat
Furia Ceca

Ta série by mě srala úplně ze všeho nejvíc... Ani nevíš, jak jsem si oddechl, když Paulito zavěsil!

Reagovat
Footballer

Já nechápu, proč si bránící hráči nedají ty ruce za tělo, aby se předešlo takovým zbytečným penaltám

Reagovat
ED91

Presne tak! Či je tam úmysel hrať rukou alebo nie, stále je to ruka. Majú si na to dávať pozor a nie potom vyplakávat u rozhodcu, prečo odpískal jasnú ruku ktorá nebola u tela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..... a takto, milé deti, a takto určite nebude vyzerať rozhodcov bankový účet po dnešku

Marotta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto mozu len juvehnusu v 96 minute odpiskat nastrelenu ruku pri tele barcelona 2

Reagovat
smazaný uživatel

Spiny vyjebane skurvene luckerske, dufam, ze rozhodca umrie na rakovinu za to, hajzel, 4 minuty nastavi, tak 4 minuty. Nechapem ako moze niekto takym sracom fandit a je jedno ci si zasluzili vyhrat alebo nie, toto sa jednoducho nerobi.

Reagovat
Pettirosso

22!-6 na střely.

Místo 5-1 jsme vyhráli penaltou v 95 minutě..klasicky na Barcelonu I přes to vítězství, jasný Allegriho prokauč. Od začátku.

Gigio fantastickej. Dneska se tím bavil. Ten bude fakt top.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký prokauč ?? On môže za to, že sú to šoláci a z tolkých šancí nedajú gól ?

Čo by si ešte chcel ? šance mali, nedali ich.. je to chyba hráčov nie trénera...

Reagovat
Alberto Aquilani

tu by tvoji kolegovia totižto asi chceli, aby ste každý zápas vyhrávali 5:0 alebo čo. Allegri rýchlo vymyslel nový systém v čase, kedy sa "zdalo", že vám dochádza dych. Dnes ste mali proti výborne organizovanému a "charakternému" AC mrte šancí, a len vďaka výbornému Donnarumovi to neskončilo rozdielom triedy. Ale samozrejme, "hrozný prekauč" Allegriho, pretože podľa miestnych to nespravil tak, akoby to oni chceli, a vôbec, miesto IL Principeho hral ten kretén Pjanic, ktorý mimochodom až na možno 1 blbú prihrávku hral znova dobre. Nechápem teda, jak je možné, že stále vyhrávate, a to aj s tým pomalým stredom - s Khedirom aka Vidalom pre chudých a Pjanicom. Roboti zasraní...

Reagovat
smazaný uživatel

perfektne napísane.

Reagovat
smazaný uživatel

Napriklad to ze zataveny Khedira hra vkuse a je to strasna brzda... Mohol tam dat Marchisia kludne s Rinconom namiesto Khediru Pjanica ... Lichsteinera od zaciatku a a pravo Dybala na lavo Pjaca a pod Higuaina posunut Pjanica...

Reagovat
10

co tady furt píšete se zataveným Khedirou? vždyť běhá nejvíc z týmu! nikdo jinej ze záložníků nemá takovej cit pro ty náběhy mezi obranu, nikdo z nich by tam takhle pravidelně nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

přesně si to napísal tak to vidím stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozri sa ako beha ako niekto po mrtvici spomaleny akoby mal rucnu zatiahnutu vsetko mu dlho trva...

Reagovat
Airus

Podle tebe nepotřebuje oddechnout? Mě přišel už i při nástupu do druhého poločasu dost unavanej

Reagovat
Eldarion

vieš oni sa vidia ako väčší odborníci ako Allegri a celý tím profesionálov okolo neho čo žijú a živia sa futbalom desiatky rokov, každý deň vidia tých hráčov hrať ale na EF stále budú písať svoje zostavy a pičovať na trénerov atď aj keď sa piču vyznajú a to je tak všade

Reagovat
andycek1

asi začnem kvôli tebe fandiť AS ale fakt konečne to normálne niekto napísal o co da ja tu snažím minimálne rok.

Reagovat
10

...až na toho Pjaniće, od 70. minuty tam měl ztráty 3 přímo na naší bránu (spolu s tím druhým Římanem v obraně), v defenzivě odcházel a chtělo to Claudia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Mě tam včera nejvíc vadil teda Alvés, až na tu povedenou přihrávku na Benatiu (mimochodem hezkej pokus o offside trap ) byl úplně mimo hru.

Pjanič hrál dobře, ale posledních pár desítek minut už mlel z posledního. Hezky to bylo vidět u toho jeho posledního přímáku. Těžko oddechoval, opíral se o kolena a pak to poslal na horní tribunu.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, přesně tak, protože přesně tohle fanoušci jiných týmů nedělají... Konkrétně u fanoušků AS to je většinou "víc Tottiho, míň De Rossiho, víc Paredese, pak zase míň Paredese, Spaletti to prokaučoval" apod. Takže nevím, v čem je rozdíl - zameť si nejdřív před vlastním prahem.

A ty seš taky dobrej alibista... Když AS ostudně posere výborně rozehranej zápas, tak se tady celý den neukážeš, ale jakmile hraje Juventus, tak jseš tady hned a rozumuješ a moralizuješ.

Reagovat
Alberto Aquilani

o čom to vkuse meleš? Prehrať v Lyone 4:2 nie je ostuda. Sorry, že tu poväčšinou cez týždeň nepíšem, som v škole, štvrtkový futbal som kukal v bare, takže prepáč mi, že som si tam neťukal do mobilu, a po zápase som šiel radšej spať, lebo som ráno hneď začínal seminárom. Ale jo, chodil som po kanáloch, a teraz som využil situáciu, ak ti to uľaví na srdiečku.

Reagovat
Furia Ceca

O čem melu? Si to přečti ještě jednou, ne? Způsob, jakým jste v Lyonu prohráli, ostudný teda je, hlavně to nasazení ve druhým poločase bylo z vaší strany dost vlažný...

To je sice všechno moc hezký, ale když se tady ani zpětně nevyjádříš k vašemu zápasu, ale po zápase Juve tady zase komentuješ mezi prvníma, působíš jako... Alibista.

A navíc: nic nemění na tom, že si sereš do huby. Komentáře typu "Ať hraje tenhle na úkor onoho" tady píše úplně každý - včetně tebe.

Reagovat
Alberto Aquilani

LOL

Mňa už ani nebaví na teba reagovať, ale v skratke:

Nasadenie v 2. polčase bolo také, lebo je ten team utavený, čo tu ja, ale aj ostatní píšeme už dlhú dobu, rovnako ako si si tu mohol prečítať aj v tom nedávnom dobrom období že nastolenú laťku nemôžno do konca vydržať. Vôbec ma to neprekvapuje, a na rozdiel od znova fanúšikov, ktorý by najradšej vyhodili aj upratovačku, som kľudný. Spalletti za súčasnú situáciu rozhodne nemôže.

Nepíšem len sem, ale aj na naše fórum, zvyčajne to kopírujem, ale nejak som tu ani nenašiel diskusiu k zápasu, navyše som napísal príspevok, kde som predovšetkým reagoval na prispievateľov nášho fóra, tak mi neprišlo dôležité to sem cpať.

Samozrejme, že každý píše "ať hrá tento ...", ale úsmevné je, že tu píšete o prekoučovaní zo strany Allegriho, po veľmi dobrom a víťaznom zápase. Stačilo by pred tým, ako ti stúpne tlak ak niekto iný spomenie Juventus, to rozdýchať a prečítať si to pár krát, radšej nahlad. Že sem prvý vypisujem po zápase Juventusu? Za celý zápas som nič nenapísal, po zápase som dal ironickú poznámku o Radjovi, na ktorú si sa chytil tiež len ty, nič o penalte som ani nenapísal. Naopak, som ešte písal o skvelom výkone Juventusu. Ale to všetko len vypovedá o tvojom psychickom stave. Naozaj, bež si pustiť Forza la Juve ale, povedz si, že fandíš tomu najlepšiemu tímu, daj si o tom statusík na facebook a aby sa nepovedalo, na ostatných povedz, akí sú šupáci. Maj krásny život.

Reagovat
Furia Ceca

Mě taky nebaví na tebe reagovat, ale čas od času napíšeš nějakou rádoby nad věcí kravinu, která mě k tomu donutí...

No nevím - většinou komentuješ každý zápas AS a když hrajete důležitý zápas v EL s atraktivním soupeřem, tak se k němu nevyjádříš ani zpětně? Ok, tak byl si v baru. A třeba si ani neměl potřebu se k zápasu vyjadřovat. To bych i chápal. Ale pak přijdeš druhej den a zase s tím svým nadhledem - který má úplně každej člověk, když komentuje věci, kterýho se ho vůbec netýkaj (řečeno jinak: tohle umí každej blbec...) - tady poučuješ a moralizuješ na základě chování, který dělá každý fanda včetně tebe, což si i sám uznal. Tohle je prostě pózerství, alibismus a arogance. Ty tvý neškodný rejpance buď ignoruju nebo na ně reaguju stejně ironicky - to ostatně k tomu patří a beru to. Ale ty tvý polohy, kdy se stavíš na nějaký pomyslný piedestal a povýšeně kážeš nějaký moudra a poučky si strč s prominutím doprdele...

Ok. Sice nechápu, jak je možný, že si nenašel diskuzi, kterou jsme tady ostatní našli, ale ok.

Opět zase vytrháváš věci z kontextu... O prokaučovaným zápase tady všichni psali během zápasu, ne po něm. A ono teda taky moc nechybělo. Zachránila nás penalta v nastavení. Jinak by to prokaučovanej zápas byl, protože gól jsme inkasovali po akci Milána po křídle, kde hrál úplně nesmyslně Barzagli´, tudíž ztráta bodů by se dala přisoudit k do systému nevhodně zvoleným hráčům. Ale tak aspoň že to Max pochopil a o poločase střídal. A i když jsme měli kopec šancí, tak zároveň jsme dozadu tekli způsobem, jakým jsem u nás dlouho neviděl... Zkrátka: nebylo daleko k prokoučovanýmu zápasu. Ale to jseš zase celej ty - po skončeným zápase zase s tím svým nadhledem zase všemu rozumíš nejvíc a nejlíp a peskuješ ostatní. Zase generál po zápase. Tak jako vždycky... A ty mi nedoporučuj, co mám dělat. I když to tvý neustálý nutkání pořád někomu něco doporučovat k tomu tvýmu charakteru dost sedí... Jestli spíš tohle náhodou něco nevypovídá o tvým psychickým stavu.

Reagovat
Alberto Aquilani

daj mi na toto tak 3 mesiace

Reagovat
Furia Ceca

Oukej

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo,ta usraná hra co předvádíme ja k zblití.A ta penalta taky

Reagovat
smazaný uživatel

palec nahoru pro Susa kokot Khedira si nic jinyho nezaslouzil, nechapu co to zkousel tim priteplenym doprovodem

Reagovat
Airus

chtěl aby se mohlo hrát dál. Susa chtěl zdržovat

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, to chapu, ale nemusel ho tak priteplene drzet kolem pasu

Reagovat
10

tak on Sosa nejdřív po kartě odchází pryč, pak mu asi z lavičky řekli, ať nespěchá a on se otočí a jde to řešit k rozhodčímu, úplně normální reakce Khediry

Reagovat
M11

diky tomu se hralo jeste ta chvilka pres cas.. trosku karma

Reagovat
10

ano, penalta byla 20 vteřin po nastavení, většinou se za kartu/střídání přidává tak půl minuty

Reagovat
smazaný uživatel

za kartu se nepridava nic a za stridani by se MELO pridavat pul minuty.. ale vetsinou to tak neni

Reagovat
10

jasně, to jsem napsal blbě...myslel jsem červenou a to následný dohadování kolem ní

Reagovat
LesyJePan

Juventus si koleduje o Seriu B.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Donnarumma fantasticky, na 18 rokov to je absolutne uchvatne co predvadza

Reagovat
Eldarion

De Laurentiis: "The next time we play against Juventus, we play with the Primavera. It does not make our first team tired when we go in the lead, the referee will help again"

Reagovat
vanGomm

U některých týmů není ani tak důležité kolik se bude nastavovat.Většinou se hraje do té doby až padne gól.Pochopitelně tam kam má .Pokud se to nepodaří,tak poslední možností bývá pokutový kop,který si rozhodčí většinou hravě obhájí.Barcelona a ted i Juventus toho důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Hans82

U nekterych lidi jde videt ze debil zustane debilem vanGomm a ted i [ACS]eRw!n toho dukazem.

Reagovat
vanGomm

No jistě,jak má někdo jiný nazor tak je ihned nazván debilem,že ano.Je vidět,že Hans82 patříš do sorty lidí,kteří místo argumentů už pouze nadávají.

Reagovat
ED91

A ty si dal aký argument, že sa penalta proti AC nemala pískať? A podla tvojej logiky nám prečo nepískli penaltu kolo dozadu proti Udinese? Tam to bolo tiež 1-1... Juve vyhráva lebo konkurencia v lige je poslabšia nie preto, že majú kúpených rozhodcov, ale to si slabé povahy jak ty a tebe podobný nevedia priznať

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na ně Páťo, po sezoně jdi pryč...

Reagovat
Greny

Přesně tak, vylepsenou smlouvu bych nepodepsal a odesel, stejnou minutaz bude mit kdekoli jinde

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Furia Ceca

Siniša včera v Turíně, dneska v Janově, kde bude jako divák zítra! (já vím že zítra večer koučuje Turín)

Reagovat
Pipo123

Hrame az pondelok

Reagovat
Furia Ceca

Aha... Takže otázka platí stále!

Reagovat
Coutinho10

Schick konecne na plac

Reagovat
Pipo123

Skriniar super vykon, on snad nestratilani raz loptu, to ako hraje pod tlakom je fakt super, ak predame De Vrija tak ho chcem do Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si veľmi nepolepší.

Reagovat
Pipo123

Vtipne naozaj

Reagovat
olis

podobne to vidim s Koulibalym ale moze byt aj De Vrij

Reagovat
Coutinho10

hezky Schick probehnul do toho vapna ..skoda, ze nezakoncil

Reagovat
San Iker

Dokáže víc než Koller nebo Baroš, věřím tomu

Reagovat
Coutinho10

j taky doufam...predpoklady ma velky

Reagovat
dave30

Vsichni v to doufame, ale zatim bojuje o misto v prumerne Sampdorii. Podobne se mluvilo o Necidovi, Kozakovi, Pekhartovi, Kadlecovi, Vydrovi atd. Hlavne at jeho dalsi prestup je peclive zvazeny. Potrebuje hrat a ne sedet ve velkoklubu( byt za velke prachy) na lavicce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre hrá ten Schick. Nehypujete ho tu nadarmo.

Reagovat
Furia Ceca

Jak my tady?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože není Krejčí v předpokládané sestavě? To se tak zhoršil?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu stoupla sláva do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna je ve sračkách, tak furt zkoušej něco změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to nějak vím, ale já měl za to, že Donadonni ho zbožňuje. Ale tak třeba mu to prospěje i když vzhledem k dnešnímu výsledku si tam nejspíš minimálně další kolo opět sedne

Reagovat
olis

Mertens nakoniec asi nepredlzi, v zime uz bolo vraj vsetko dohodnute, potom dal kopu golov a zacal pytat vacsi plat, medzi tym mali prist ponuky z PL a ciny, takze to bude zlozite, Ghoulam takisto nechce predlzit, vraj ho chce PSG a Bayern, zmluva mu konci 2018 takze pojde, to sa zas bude menit polovica hracov

naopak s Insignem to zacina vypadat pozitivne, trosku zmensil svoje poziadavky a Neapol zase navysil ponuku, vypada to tak ze sa dohodnu

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 20. minut zapasu Sassuolo v Bologna konstatuju, ze to je zapas na urovni Pribram v Jihlava. Hrozny fotbal plny nepresnosti, rozehra zadna. Sas se trochu o rozehru snazi, ale Bologna jen balony nakopava. Hrozna hra od nich. Sas tam min jednoho da, vyhraje a Donadoni po dnesku konci!

Reagovat
Alberto Aquilani

Vôbec by ma z pohľadu fanúšika SA nesralo, že sa strieľa viac gólov ako v minulosti. Najväčší problém sú presne takéto zápasy ako teraz Sassuolo - Bologna. Ja tam nevidím rozdiel medzi včerajším zápasom DAC - Žilina. Tu si nedá nikto 2 súvislé prihrávky za sebou, samé nepresnosti, všetko hneď zadrbú. Väčšina hráčov robí úplne nepochopiteľné rozhodnutia. Ani sa tomu komentátorovi nedivím, aký je z toho zápasu rozladený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi neskutočne niečo, som to po 20 minúte vypol, a dal si Bilbao radšej.

Reagovat
Pipo123

Dúfam že Šašoulo tak do dvoch rokov zostúpi

Reagovat
Alberto Aquilani

mohli by zostúpiť hneď, kreténi.

Reagovat
Pipo123

Já ich nemám rád, je to len posratá farma iných klubov bez nejakej histórie, do Serie C ich jebnúť

Reagovat
M11

jeste Berardi cervena a je to dnes komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal nedávno Paska, že Krejčího sledují velké kluby? Předvádí na té tribuně nebo lávce, kde teď furt sedí, nějaké dobré výkony? Kvalitní šťourání v nose nebo drbání na koulích je velmi sledované a může ho to vynést vysoko. Následné čuchání k rukám by ho už s jistotou posunulo do velkého klubu a pokud sní to, co vyšťoural z nosu, tak ho za půl roku máme v Barceloně

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA NERAZZURRI !

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Strinic; Rog, Jorginho, Hamsik; Callejon, Pavoletti, Insigne.

CROTONE (4-3-1-2): Cordaz; Sampirisi, Dussenne, Ferrari, Martella; Rohden, Crisetig, Capezzi; Stoian, Falcinelli, Trotta.

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
snuff24

INTER (4-2-3-1): 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 17 Medel, 25 Miranda, 15 Ansaldi; 5 Gagliardini, 7 Kondogbia; 87 Candreva, 19 Banega, 44 Perisic; 9 Icardi. A disposizione: 30 Carrizo, 2 Andreolli, 6 Joao Mario, 8 Palacio, 11 Biabiany, 20 Sainsbury, 21 Santon, 23 Eder, 24 Murillo, 55 Nagatomo, 77 Brozovic, 96 Barbosa. Allenatore: Stefano Pioli

ATALANTA (3-4-2-1): 1 Berisha; 3 Toloi, 13 Caldara, 6 Zukanovic; 24 Conti, 19 Kessie, 11 Freuler, 37 Spinazzola; 27 Kurtic; 29 Petagna, 10 Gomez. A disposizione: 91 Gollini, 31 Rossi, 4 Cristante, 7 D'Alessandro, 25 Konko, 33 Hateboer, 43 Paloschi, 52 Cabezas, 77 Raimondi, 87 Mounier, 88 Grassi, 95 Bastoni. Allenatore: Gian Piero Gasperini

FORZA INTER

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ever od ziačiatku takto som to chcel vidieť

Reagovat
lnterista

Kde to davaji...Neapol live Inter ze zaznamu...

Reagovat
Inter Eterno Amore

musíme ladiť stream

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
snuff24

super hledám jak blázen a tohle je asi nejlepší ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

MAU RI T O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
cizinec

Mauritooo

Reagovat
snuff24

MAUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rip

Krása Mauro

Reagovat
cizinec

Mauritoooooooo

Reagovat
snuff24

maurooooo na pána

Reagovat
Inter Eterno Amore

Krása ! Toto už musíme vyhrať !

Reagovat
snuff24

pstttt

Reagovat
Inter Eterno Amore

som v kľude .. sa bojíš ešte aj po 4. góle ? Nie sme PSG

Reagovat
snuff24

haha ted už ne no

Reagovat
sinter

vazne som znechuteny tento tyzden z futbalu... ,icardi

Reagovat
snuff24

jebe ?

Reagovat
sinter

chces povedat ze to bol faul?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Icardi? Nazdar

Reagovat
cizinec

Mauritooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Rip

Mauro pojď ještě jeden

Reagovat
snuff24

MAUROOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Inter Eterno Amore

Bublina menom Atalanta spľaskla

Reagovat
cizinec

Jedéééééééééém

Reagovat
Inter Eterno Amore

gól Zemplín krása ...

Reagovat
M11

4 strely 4 goly

Reagovat
Il Architetto

5

Reagovat
M11

5 z 5

Reagovat
M11

7 z 7

Reagovat
Pipo123

Inter valec

Reagovat
cizinec

Jedéééééééééééééééééééééééééééééééééééééém

Reagovat
mato Kreator

ataslanta ale "fasuje"

Reagovat
mato Kreator

*atalanta

Reagovat
Inter Eterno Amore

Atalanta nenastúpila .. bude kanár ?

Reagovat
db18

Inter Kdo začne střílet góly, až zkompletuje hattrick i Banega?

Reagovat
snuff24

WHAAAT

Reagovat
Rip

Tpč to kolik golů ještě padne :-D

Reagovat
Dejwa

Dobrej koncert

Reagovat
GEGE

Pioli

Reagovat
Mrvinho

Atalanta

Reagovat
snuff24

kdyby tam nebyl Gasp tak je mi jich i líto

Reagovat
Furia Ceca

O výsledku je rozhodnuto. Vypusťte srandistu, ať je šou!

Reagovat
smazaný uživatel

To se cení že dokázal Pioli takhle namotivovat hráče po zpackaném utkání s AS.Je jen škoda že takové výkony přichází relativně pozdě.

Reagovat
Furia Ceca

Takovej lacinej gól! Kdybych byl fanoušek Interu, to by mě hodně sralo...

Reagovat
Inter Eterno Amore

škoda čistého konta, ale čo už

Reagovat
smazaný uživatel

Medel?

Reagovat
snuff24

kurva chtěl jsem čistý konto vy šašci

Reagovat
Rip

Škoda takového golu, ale náskok je zatím luxusní, tak nemůžu nadávat

Reagovat
olis

Inter

Reagovat
Mihal

sopcast na Inter asi nikto co?

Reagovat
Furia Ceca

Tenhle AceStream je ale dobrej:

http://livetv.sx/eventinfo/497126_inter_milan_atalanta/#webplayer_acestream|33e824547e99310a7ea582a5184d453532958e99|497126|626987|11|1|ru

Reagovat
Furia Ceca

Nebo jinak: tenhle odkaz a vyber ten druhej:

http://livetv.sx/eventinfo/497126_inter_milan_atalanta/#_

Reagovat
Mihal

díky

Reagovat
Furia Ceca

Važ si toho! Pěkně to tady schytám, že jako Juventino jsem pomohl Interistovi!

Reagovat
Mihal

Reagovat
cizinec

Reagovat
smazaný uživatel

ako toto necakal asi nikto. ale kurva aj tak ma najviac serie ten inkasovany gol. na facku uplne.

gaspiereni spomina na svoje casy v interi zatial. dufam ze to zvladnu

Reagovat
Furia Ceca

Nemá někdo kontakt na tu fanynku Interu, jak tam tleskala po tom pátým gólu?

Reagovat
snuff24

GAGLIIIIAAAAA

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gaglia ! ♥ TI AMO !

Reagovat
Inter Eterno Amore

Kessie si nás tam pekne povodil

Reagovat
DieFohlenBMG

Jankto

Reagovat
Inter Eterno Amore

Candreva ty kokot

Reagovat
snuff24

kdyby to nebylo 6-1 tak si pro Candrevu jedu to fakt šášo on má nějakou úchylku s tím nastřelováním soupeře

Reagovat
Inter Eterno Amore

to nepochopím nikdy jak môže "futbalista" na takej úrovni také veci robiť

Reagovat
Inter Eterno Amore

už dávno tam mal byť Barbosa

Reagovat
vilp

Icardi

Reagovat
Inter Eterno Amore

EVERITO TIRPLETTA !

A teraz už dúfam začne pravidelne podávať špičkové výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ten pravý Banega

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

poďme prekonať Sassuolo

Reagovat
Rip

Ever

Reagovat
snuff24

BANEEEGAAAA

Reagovat
Inter Eterno Amore

Prečo Stefano neprišiel skôr

Reagovat
smazaný uživatel

Jen těží ze skvělé práce F.de Búra.

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale tak za výhru nad Juve som mu vďačný .. aj som mu fandil .. len proste Serie A nebola pre neho

Reagovat
Furia Ceca

Neapol dva góly z Neapole!

Na zápas nekoukám, zákroky jsem neviděl a i přesto vím, že je to ze strany ADL podmázlý. Nechutná tlačenka, jak rozhodčí tlačí Neapol do LM!

Reagovat
Furia Ceca

* z penalty samozřejmě

Reagovat
Inter Eterno Amore

To ste chceli niektorí Bergamo v LM

Reagovat
Pipo123

Veď hrajú výborne, vonku patria k najlepším týmom

Reagovat
Inter Eterno Amore

jj, ale liga je liga .. Európa je niečo iné

Reagovat
Inter Eterno Amore

aj keď EL im prajem to si zaslúžia

Reagovat
Furia Ceca

Jo a kdo? Pokud vím, tak tady spíš všichni psali, že oni raději do EL ne, protože rozprodaj půlku kádru a bude to průser. Takže netřep...

Reagovat
Inter Eterno Amore

neviem presne kto, ale videli som tu taký príspevok to som si istý

Reagovat
snuff24

já bejt Barbosa tak Inter zažaluju

Reagovat
pepinho2

Dobrovolně si ho vybral, prachy asi bere, a je to dement, tak co

Reagovat
Mrvinho

Hroznej klub

Reagovat
Inter Eterno Amore

jj je dosť možné, že po tomto zápase už to vzdá .. škoda

Reagovat
Forza_Inter

načo by ho tam dával za stavu 7:1?

Reagovat
Furia Ceca

Jankto gól + dvě asistence - a já ho mám ve Fantě na lávce!

Reagovat
10

To je nějaká součást dealu Gagliardiniho, nebo co?

Reagovat
Pipo123

Na Bernardeschi píska celý štadión, ten pôjde po sezóne preč,

Reagovat
Furia Ceca

Proč?

Ale tím líp pro nás!

Reagovat
Pipo123

Lebo hraje jak keby bol mega hviezda, žiadna snaha, len odchodil zápas a keď ho striedal tréner tak išiel asi dve minuty dolu a provokoval fanúšikov

Reagovat
Furia Ceca

Ježíš, tomu snad hráblo jako Berardimu... U něj ještě horší, že za Violu hraje od dětství.

Reagovat
Mrvinho

Zdenda zavelel k obratu

Reagovat
Nuno čomes

To.je v prdeli a já to nevidim co se to tam děje?

Reagovat
Inter Eterno Amore

všetko nám padá dnu .. teda aspoň v 1. polčase to tak bolo

Reagovat
F.Torres

Icardi, Jankto

Reagovat
Inter Eterno Amore

Eder mi svojou postavou začína pripomínať legendárneho Ailtona

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, na toho jsem úplně zapomněl... Si vzpomínám, jak nějakých 14 let dozadu jsem na chatě v Krušných horách chytal na komoušskou přenosnou televizi Der Erste a každou sobotu jsem koukal na sestřih BL. Tenkrát Ailton ve Werderu řádil!

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja na DSF vždy nedeľu ráno som kukal zostrihy

Reagovat
Furia Ceca

Já v sobotu, v 6 to začalo. Vždycky předtím běželo tolik reklam, to bylo šílený...

Reagovat
Pipo123

Kaliničččččččččččččččččččččččč

Reagovat
snuff24

komu všemu ty fandíš ?

Reagovat
Pipo123

Prachom

Reagovat
M11

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Mal si ich na tikete ?

Reagovat
10

ne, Viola je na blacklistu neříkej mi, že si tenhle víkend v plusu..?

Reagovat
Pipo123

Včera ma ojebala Sevilla ako posledné na tikete, v noci ma zachránila NHL kedy som hral Pens a LA v handicape, dnes som to otočil na Lyone, Fiorentine, Schalke, Neapol a Feyenorde, teraz mám PSG v hcp, obaja gól Real - Betis kde je win a obaja gól Palermo - AS

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Atalanta To je zas víkend...

Reagovat
Alberto Aquilani

FORMAZIONE UFFICIALE... TANTISSIME NOVITA'

ROMA (3-4-2-1): Szczesny; Ruediger, Fazio, Juan Jesus; Bruno Peres, Paredes, Grenier, Mario Rui; Nainggolan, Salah, El Shaarawy.

wow, Spalletti sa odviazal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wiggum

Jestli vbehne na hriste a da nam gol uz i LoFas, tak to letos zabalme.

Reagovat
Largo

Faraón

A Grenierova nahrávka, lahůdková!!!!!

Reagovat
Largo

Na to, kolik novejch hráčů v tý sestavě je, tak to nekopou úplně blbě.

Reagovat
Alberto Aquilani

Grenier sa mi za ten polčas hodne pozdáva. Veľa toho nabehá, stále je v pohybe, pýta si lopty a predovšetkým ich dáva takmer všetky výhradne dopredu, čo je oproti našim ďalším záložníkom príjemná zmena. Snaží sa hrať hodne kolmo, z čoho plynie, že aj nejaké lopty stratil, ale to by ma vôbec nesralo. Super áčko, a keby to Radja (mimochodom, opäť slabý) nezajebal, má už 0+2.

Dobre hrá Faraon, on je špeciálne najlepší vo vápne, čo znova potvrdil, ale dobre hrá už aj ďalej od brány, každopádne 1na1 je stále hrozný.

Poliak má Godži. Za posledné obdobie 2. hrubka, ale rovnako ako pred tým (myslím že v Crotone) gól neplatil.

Reagovat
Alberto Aquilani

Boha, Diamanti, idem staviť na Palermo

Reagovat
Pipo123

Ten gól Palerma mal platiť alebo nie ? KOmentátor na Sport 1 stále opakuje že mal

Reagovat
Pipo123

Ten gól Palerma mal platiť alebo nie ? KOmentátor na Sport 1 stále opakuje že mal

Reagovat
Alberto Aquilani

asi mal, sprav nejakú tabuľku

Reagovat
Pipo123

Neprovokuj, mám v piči tabuľku, ale mám podané že Palermo dá gól

Reagovat
Largo

Tam byl ofsajd ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Aleesami se míče nedotknul a ten centr vlastně jen propadnul.. takže nebyl..

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Aha

Reagovat
Largo

Aha

Reagovat
Alberto Aquilani

Grenier - Shaarawy opäť... škoda... mohli sme už byť v klude

Reagovat
Largo

Wot? Špalek střídá už po hodině hry????

Jenže zase ne Nainggolana...

Reagovat
10

co to je za gólmana?

Reagovat
Largo

Hroznej, ale Pošavec teda není o moc lepší. Ročník 94, tohle je teprve druhej jeho zápas.

Reagovat
Pipo123

Práveže Posevač chytá výborne, koľko krát už Palermo zachránil

Reagovat
Largo

Edin! RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Largo

A opět, Clement dolů, žádnej Totti, naopak Nainggolan tam zůstane do konce. Komedie.

Reagovat
Alberto Aquilani

Paráda, Bruno hrá som si všimol

Reagovat
Largo

Já zas dneska neviděl Salaha.

Reagovat
Pipo123

Nemohol si ten gól uznať ty piča jedna skurvená

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Eldarion

Ani jedna remíza toto kolo, takže Lazio - Turín čistá X jak X-meni

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Basta, De Vrij, Hoedt, Radu - Parolo, Biglia, Milinkovič - Anderson, Lulič, Immobile

Reagovat
lucius6

Reagovat
olis

prasce Turin

Reagovat
lucius6

Tak tohle byla paráda, velká škoda.

Reagovat
lucius6

Jsme jasně lepší, měli jsme vést, ale ten výkon se mi líbí. Pokud budem takhle pokračovat, tak gól musí dříce nebo později přijít, naopak Turín si snad nevytvořil ani jednu větší šanci.

Reagovat
Pipo123

Hrajeme dobre, len strašne tie akcie dojebáva Lulič a Immobile, ten nevie kedy prihrať

Reagovat
Alberto Aquilani

nekukam, čo Iturbe? už som čakal hattrick od neho

Reagovat
lucius6

Mám pocit, že se nedotknul míče v 1. poločase.

Reagovat
Pipo123

Ak má loptu stratí ju, myslím že najhorší hráč Torina, v tom prechode do útoku strácal každú loptu

Reagovat
doNny

Milinkovič každým zápasem roste a roste, dneska neskutečně odebírá ty míče ... a Ciro kromě toho začátku, kdy dal pomalu gól měsíce, tak děs

Reagovat
lucius6

Lukaku

Reagovat
Pipo123

Ciroooooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Strašne sa mi páči ako hráme pod tlakom, držíme loptu, zbytočne sa jej nezbavujeme, Hoedt na lopte je obrovská istota, tie jeho prihrávky cez polovicu ihriska sú neskutočné, oproti minulosti kedy nám tam hrávali bubáci ako Ciani to je kurva upgrade

Reagovat
lucius6

Bylo jasný, že dá gól, hlavně teď pokračovat v tom výborném výkonu.

Reagovat
Pipo123

Už nikdy nechcem vidieť v bráne Marchettiho, Strakosha je momentálne vo všetkom lepší, hlavne hra nohami je jeho silná stránka.

Reagovat
Pipo123

Keitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni strela

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Jo kurva

Reagovat
lucius6

Paráda

Celkově dobrej zápas

Reagovat
Koubinhor

http://www.football-italia.net/99647/milan-derby-easter-saturday

na tom svazu jsou asi úplný kosočtverce nebo je to tam samý juventuság

v sobotu o pul 1 odpoledne, at jdou do hajzlu zmrdi horsi termin vybrat nemohli kokoti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele