Serie A - preview 27. kola

04.03.2017, 08:50, aktualizováno 05.03.2017, 08:29
Previews
Nedělní program aktuálního kola Serie A jako obvykle nabídne první chod už při obědě, když Atalanta vyzve Fiorentinu. Největší porce zápasů je v plánu na třetí hodinu, kdy se například Inter Milán představí v Cagliari, Juventus navštíví Udinese nebo turínské FC pohostí Palermo. Večer pak Bologna změří síly s Laziem...
Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Atalanta Bergamo má s Fiorentinou už bohatou historii, ale v posledních letech vládne právě toskánský celek. Teď však Bergamo cítí, že by mohl nastat zvrat k lepšímu.

Atalanta je velmi příjemným překvapením sezony a chvála na trenéra Gian Piera Gasperiniho nijak neustává. Naopak, Bergamo každým zápasem víc a víc dokazuje, že jeho postavení není náhoda a že si své místo na slunci opravdu zaslouží. Už to není jen překvapení či snad shluk několika podařených náhoda, že se Atalantě daří. Orobici jsou právoplatným účastníkem boje o Ligu mistrů!

První polovina sezony Atalantě vyšla parádně, ale mnoho lidí jí stále předpovídalo hořký pád. Zvláště poté, kdy byl prodán Andrea Gagliardini a kvalita v záložní řadě se snížila. Jenže starý lišák Gasperini dokázal chybějícího hráče nahradit a výkony Atalanty dál udivují. Po těsném vítězství nad Crotone následovalo utkání s Neapolí, ve kterém už Atalanta měla podle papírových předpokladů konečně zažít hořkost porážky.

Jenže nestalo se tak. Atalantě v minulém kole nehrálo do karet vlastně nic, od prostředí San Paola po vyloučení Francka Kessiého. Přesto dokázala vyloupit Neapol a udržet čisté konto i proti tak ofenzivnímu soupeři. Hrdinou utkání se stal obránce Mattia Caldara, kterému se povedlo vstřelit obě branky Orobici. Na třetí Neapol nyní Atalanta ztrácí jen tři body!

O poháry chce bojovat i obránce Andrea Masiello, který před utkáním sdělil: "Máme velmi dobrou sezonu a užíváme si každé utkání. Soupeři už nás začali respektovat, protože ví, že naše postavení je zasloužené. Díky odhodlání, týmovému duchu a odvaze trenéra Gasperiniho se nebojíme měřit i s těmi nejlepšími. Evropské poháry jsou pro nás cílem, ne jen snem,” myslí si obránce.

Proti Atalantě nyní hraje fakt, že se nebude moci spolehnout na služby karetního hříšníka Kessiého, který dostal minule červenou kartu. Zraněn je rovněž mladík Melegoni a to je pro hru Orobici velký problém. Ani Fiorentina není kompletní, protože z důvodu zranění utkání nejspíš vynechají Dragowski, Milić a zřejmě i Sanchez. Fialky se mohou utěšovat alespoň historickými statistikami, protože za posledních 10 utkání porazily Atalantu již devětkrát!

Jinak ale Fiorentina tápe a její sezona není z úspěšných. I proto média stále častěji hovoří o další revoluci a v létě novém trenérovi. Současný stratég Paulo Sousa s Fiorentinou naposledy vypadl z Evropské ligy a ani Serie A není jeho setrvání moc nakloněna. Fialky jsou až na osmém místě, od Atalanty je dělí celých 10 bodů a minulé kolo pro ně bylo zklamáním. Viola sice rychle vedla už 2:0, jenže díky dvěma brankám Belottiho Turín srovnal. Dokáže se probrat proti Atalantě?
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Caldara, Toloi - Conti, Kurtić, Freuler, Cristante, Spinazzola - Petagna, Gomez
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomović, Rodriguez, Astori - Tello, Vecino, Badelj, Olivera - Valero, Chiesa - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.45 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Inter Milán  (neděle 15:00)
Inter v honbě za Ligou mistrů čeká další překážka, sardinské Cagliari. Domácí zatím bez problému dosahují svého předsezonního cíle a v tabulce okupují klidný střed. Navíc Inter už letos porazili, na stadionu Giuseppe Meazzy zvítězili 2:1.

Cagliari se zatím pohybuje v dostatečně bezpečné vzdálenosti od sestupových pozic a toto postavení si bude chtít v domácím zápase s Interem pojistit. Tým trenéra Rastelliho se zdá být v herní pohodě. Po cenné remíze na Sampdorii získal body i v dalším zápase na půdě soupeře, přesněji v Crotone, čímž se ještě více přiblížil vytoužené záchraně.

Inter se ani po domácí porážce s AS Řím nevzdává vidiny návratu do Ligy mistrů, tedy soutěže, kterou v roce 2010 opanoval. Nerazzurri sice klesli na šesté místo a na třetí Neapol ztrácí šest bodů, pořád však zbývá do konce soutěže dvanáct kol.

Hosté za posledních deset kol vyhráli osmkrát a jen dvakrát odešli poraženi, pokaždé to bylo s týmem z první trojice, respektive Juventusem a právě Římem. Svěřenci Stefana Pioli se teď pokusí vrátit zpět na vítěznou vlnu a budou favoritem, přestože první vzájemný zápas na San Siru nečekaně prohráli.

Ostrované se musejí obejít bez Melchiorriho, Colomba, Ceppitelliho i Faragá, kdežto hosté budou v kompletním složení.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Isla, Psacane, Bruno Alves, Murru - Dessena, Barella, Ionita - Joao Pedro, Sau - Borriello
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Murillo, Medel, Miranda - Candreva, Gagliardini, Kondogbia, D'Ambrosio, Banega - Perišič, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.95 - 4.10 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Juventus FC  (neděle 15:00)
Juventus Turín má před sebou cestu dlouhou více než 500 kilometrů a jede si pro tři body. O favoritovi je rozhodnuto, ale domácí Udinese chce ukázat, že výsledek vlastními silami ovlivnit může.

Na stadionu Friuli se odehraje utkání dvou týmů se stejnou přezdívkou a rozdílnými poměry i ambicemi. Zatímco domácí Zebry marně hledají nástupce úspěšné generace Di Nataleho a spol., Juventus nepopiratelně kráčí k dalšímu titulu a odklízí z cesty jednu překážku za druhou. Ke splnění svých cílů oba kluby postupují podobným krokem. Udinese se blíží prvotnímu plánu - záchraně; Juventus chce alespoň jednu trofej.

A rozehráto to má turínský gigant vskutku velmi dobře. V Lize mistrů zvládl první utkání s Portem a před domácí odvetou má solidní náskok. V Serii A se mu rovněž daří a i vinou slabší konkurence kráčí k titulu. V minulém kole si jednoduše poradil s toskánským Empoli a opět udržel nulu v kolonce inkasovaných branek. A pak přišlo na řadu semifinále Coppa Italia, v němž se s Juventusem utkala Neapol.

Bylo to hodně vypjaté utkání, ve kterém se do světla reflektorů několikrát postavil sudí Valeri. Ještě nějaký čas se zřejmě bude diskutovat o jeho rozhodnutích, ale podstatné je, že Juventus díky zkušenosti a většímu klidu otočil utkání na 3:1. Teď přichází na řadu Udinese a před tímto utkáním noviny hledaly například Luigiho De Agostiniho.

Ten hrál v obou dresech vcelku úspěšně a k oběma týmům má vřelé vztahy, což sám potvrdil: "Rád vzpomínám na chvíle v Juventusu i Udinese, protože jsem v nich zažil mnoho krásného. Vyhrával jsem trofeje, střílel branky a dosahoval úspěchů. Juventus trochu ubírá z tempa, když hraje proti menším týmům, což by se mu mohlo vymstít. Vždy hraje to, co potřebuje. Udinese naopak nemá co ztratit, od sezony toho moc neočekává a je blízko záchraně,” míní De Agostino.

Udinese za posledních 10 soutěžních duelů vyhrálo jen dvakrát, přičemž tři minulá kola Serie A pro něj vždy znamenala jen hořkou porážku. Naposledy Udinese sice nsehrálo s Laziem Řím špatné utkání, ale rozhodlo střídání Aliho Adnana. Ten jen pár minut po svém nástupu zařídil soupeři penaltu, kterou proměnil Ciro Immobile. Udinese naopak skórovat nedokázalo ani jednou. Další nevýhodou Udinese je fakt, že trenér Delneri nemá k dispozici Gnoukouriho s Faraonim, zatímco Stará dáma je komplet.

O stavu současného kádru Bianconeri hovoří někdejší hráč a trenér Massimo Giacomini následovně: "V minulém kole museli být fanoušci zklamaní, protože se nám nepovedlo uhrát dobrý výsledek. Vše rozhodla jediná penalta, která byla nanejvýš sporná. Nemyslím, že by sudí byl nečestný, spíš mluvím o neschopnosti. Ale to je minulost, naše budoucnost je s Juventusem. A my si chceme hlavně užít takové utkání, odehrát ho se ctí k barvám a fanouškům klubu.”
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Samir, Felipe - Fofana, Hallfredsson, Jankto - De Paul, Zapata, Thereau
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Dani Alves, Barzagli, Bonucci, Alex Sandro - Marchisio, Khedira - Cuadrado, Dybala, Pjaca - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.70 - 4.25 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Zatím ani Andrea Mandorlini nezastavil výsledkovou krizi Janova, která po domácí remíze 1:1 nadále trvá. Grifové budou mít další možnost ukončit čekání na vítězství na půdě Empoli, kterému se rovněž nedaří.

Empoli totiž čeká na výhru pět kol a v lecčems si je s Janovem podobné. Oba celky samozřejmě nemohou být na šestnácté, respektive sedmnácté pozici v klidu. Na druhou stranu trio Palermo, Crotone a Pescara nadále ztrácí a ztrácí. Empoli má na nesestupové pozici sedmibodový náskok, Janov dokonce jedenácti bodový!

Domácí i přes nedobrou formu tedy zatím naplňují předsezonní cíl a nebýt nevyrovnané výkonnosti, mohli by na tom být Azzurri ještě lépe. Vždyť v lednu se jim mimořádně dařilo, získali sedm bodů, v únoru ale získali jen bod jeden.

Janov si od odvolání trenéra Juriče a příchodu Mandorliniho slibovali ukončení černé série a především odčinění ostudného debaklu na půdě Pescary. Nedostavilo se ani jedno. Grifové byli vůbec rádi, že utkání s Boloňou dovedli ve čtvrté minutě nastavení k remízovému konci.

První vzájemný zápas na Luigi Ferraris divákům branku nenabídl. Podaří se tentokrát jednomu z týmů rozvlnit síť a zejména ukončit dlouhotrvající čekání na tři body? Empoli se musí obejít bez zraněného Mčedlidzeho, zatímco Janovu bude scházet celá řada hráčů základní jedenáctky. Vedle brankáře Perina zůstávají na marodce Veloso, Orbán a Ninkovič.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Costa, Pasqual - Krunic, Dioussé, Croce - El Kaddouri - Pucciarelli, Maccarone
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Muňoz, Burdisso, Gentiletti - Lazovič, Hiljemark, Cataldi, Rigoni, Laxalt - Simeone, Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Palermo se pod vedením nového trenéra pokouší nastartovat sérii výsledků, které by mu mohly pomoci k záchraně. Sicilský celek se ocitl v chaosu, který by chtěl přehlušit dobrým výsledkem v Turíně. Tamní Býci ale nebudou snadnou kořistí.

Sicilský klub se zmítá v problémech. Druhý nejstarší klub na jihu Itálie před pár dny zakončil éru Maurizia Zampariniho, která se začala psát v roce 2002. Ačkoli Palermo zažilo mnoho chvil slávy a radosti, poslední výsledky nejsou uspokojivé. Nároční fanoušci specifické oblasti už zažili hodně pádů, ale přesto nemohou být spokojeni. Čeká je nejistá budoucnost, která by se navíc nemusela odehrávat v první lize.

Palermu totiž patří až 18. příčka, která je příčkou sestupovou. Na sedmnácté Empoli ztrácí sicilský klub sedm bodů a nefunguje mu především obrana. Tým trenéra Diega Lópeze inkasoval už 50 branek, což je třetí nejhorší výsledek ze všech týmů aktuální sezony. V minulém kole to pro Palermo vypadalo dobře, když Nestorovski proměnil penaltu proti Sampdorii, jenže ta se nevzdala a v 90. minutě srovnal na konečných 1:1 Fabio Quagliarella.

Spokojen není ani samotný Maurizio Zamparini, který si dlouhodobě stěžuje na chvoání a postoje fanoušků. Před utkáním s Turínem Zamparini vzpomínal: "Fotbal se hodně změnil, ale v Itálii je to katastrofa. Stále se neumíme pohnout směrem kupředu, takže v zahraničí je obrovský náskok. V určitou chvíli jsem měl v týmu Pastoreho, Hernandeze a Cavaniho. Ale fanoušci na tyhle chvíle už zapomněli a neustále mě jen kritizují. Už mi došly síly a chuť, protože všude vidíte jen nevděk a absolutně žádný respekt.”

A v téhle situaci Palermo jede do Turína. Navíc mu chybí Pezzella, Rajković a Silva. Nezápasí sice s Juventusem, jenže ani FC není snadným sokem. Zvláště, když je ve formě Andrea Belotti. Trenér Siniša Mihajlović jej nedávno označil za nejlepšího současného italského útočníka a mladý střelec dlouhodobě ukazuje, že má opravdu obrovský potenciál.

V minulém kole se to projevilo naplno, když Belotti dvěma góly spasil Turín proti Fiorentině. Ani sezona Turína se ale nevyvíjí tak, aby mohli být fanoušci spokojeni. Býci sídlí až na 9. místě s 36 body na kontě a na první Juventus ztrácí propastných 30 bodů. Teď musí hrát bez vykartovaného Benassiho.

Antonino Asta coby někdejší hráč Turína i Palerma ale Býkům věří: "Tohle je pro Turín ideální utkání, ve kterém se mohou zlepšit a odrazit se k sérii výher. Pokud se Turínu povede vyhrát, jeho sebevědomí bude mnohem výš. Trenér Mihajlović je vítězným typem trenéra a nemám strach, že by se Turín propadal tabulkou. Naopak z něj bude ještě hodně nebezpečný soupeř,” dodal Asta.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Moretti, Rossettini, Barreca - Gustafson, Lukić, Baselli - Iago Falque, Belotti, Ljajić
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Pošavec - Rispoli, Goldaniga, Gonzalez, Aleesami - Bruno Henrique, Jajalo, Čočev - Sallai, Nestorovski, Embalo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.50 - 6.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Crotone - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Předposlední Crotone přivítá Sassuolo a už potřebuje začít vyhrávat. Domácím jde o bytí a nebytí v nejvyšší soutěži. Proti Sassuolu určitě má šanci, vzpomeňme na první vzájemný zápas, který Neroverdi sice ovládli, ale až dvěma brankami v samotném závěru utkání.

Crotone už musí začít vyhrávat. Pokud chce nováček soutěže udržet prvoligovou příslušnost, je na čase začít sbírat body, protože čas se přeci jenom povážlivé krátí. Nic zatím nenasvědčuje tomu, že by se mělo něco změnit. Crotone se stále nedaří, už pět zápasů v řadě nezískal ani bod a na nesestupové Empoli ztrácí propastných devt bodů!

Sassuolu se přestalo doma dařit a naopak vše si bohatě vynahrazuje zápasy na hřištích soupeře. Zatímco doma postupně podlehlo Juventusu, Chievu i Milánu, zvítězilo na hřištích Pescary, Janova i Udine. Neroverdi v minulém kole nedokázali prodloužit skvělou sérii zápasů proti AC Milán a tentokrát doma prohráli. Vše ale mohlo být jinak, kdyby tradiční milánský kat Domenico Berardi proměnil pokutový kop. Vedení Sassuola zásluhou tohoto útočníka by mělo pro Milán určitě psychický dopad, ale kdyby je kdyby. Takto se prosadil Carlos Bacca a tři body zůstaly u Rossoneri.

Svěřencům trenéra Eusébia Di Francesca tak patří až třinácté místo. Na druhou stranu s bezpečným odstupem od sestupových pozic a s prakticky už nedostižnou ztrátou na evropské poháry.

Na straně Crotone bude chybět pouze Tonev, kdežto hostům se zase začíná plnit marodka. Přitom už se zdálo, že se tyto potíže podaří překlenout, ale opak je pravdou. Na marodce tak zůstávají Lirola, Magnanelli, Biondini, Antei a aby toho nebylo málo, karetní trest si odpykává Pellegrini.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rosi, Ferrari, Ceccherini, Martella - Rhoden, Capezzi, Crisetig - Acosty, Stoian - Falcinelli
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Acerbi, Cannavaro, Dell'Orco - Mazzitelli, Missiroli, Duncan - Berardi, Matri, Ragusa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.40 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - SS Lazio  (neděle 20:45)
Hráči Boloni budou ve 27.kole usilovat o přerušení šestizápasové série bez vítězství, ovšem proti velice silnému soupeři. Lazio příliš bodů neztrácí a navíc bojuje o Ligu mistrů, proto jakékoliv zaváhání nepřipadá v úvahu.

Boloňa se stále nemůže vyhrabat z výsledkové krize a i nadále se propadá tabulkou. Domácí zatím mohou být rádi za vydařenější první polovinu tabulky a také neschopnosti tří posledních týmů zabrat a vytvořit na tyto týmy větší tlak. Ačkoliv má tedy Boloňa na nesestupových pozicích velký náskok, spokojena být nemůže. Šest kol v řadě už nedokázala zvítězit, naposledy si sice připsala bod z Janova, ale to je v konečném zúčtování pořád málo.

Dalším hráčem v boji o Ligu mistrů je bezesporu Lazio. Pod Simonem Inzaghim zažívá úspěšné období a to nejen v Serii A, ale také v italském poháru. Biancocelesti ovládli první zápas semifinále proti městskému rivalovi AS Řím 2:0 a mají k postupu do finále výrazně blíže.

Daří se i v Serii A, což už bylo naznačeno. Od konce ledna, po porážkách s Juventusem a Chievem, zase začalo vyhrávat. Za poslední čtyři kola nasbíralo deset bodů a nadále pronásleduje Atalantu či Neapol. Situace je kolem evropských pohárů pořádně dramatická, Lazio se totiž musí ohlížet i zasebe, kde jsou ambiciózní milánské velkokluby. Z hlediska evropských pohárů vstupuje Serie A do klíčové závěrečné třetiny a každá ztráta může být osudová. Lazio si je toho dobře vědomo a proto z Boloni nic jiného, než tři body nebere.

Boloňu krom špatných výsledků trápí i rozsáhlá marodka. Trenér Roberto Donadoni nemůže počítat s Maiettou, Gastaldellem, Okwonkwem, Krafthem nebo potrestaným stoperem Torosidisem. Lazio má v tomto ohledu výhodu, i když mu schází brankařská jednička Federico Marchetti.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Oikonomou, Helander, Masina - Taider, Viviani, Džemaili - Verdi, Destro, Krejčí
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Basta, Parolo, Bíglia, Lulič - Felipe Anderson, Milinkovič - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.10 - 3.75 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (sobota 15:00)
Olympijský stadion v Římě se již v sobotu odpoledne zaplní fanoušky, kteří budou očekávat šlágr kola. Domácí Vlky totiž vyzkouší hladová Neapol, která je jejich nejbližším soupeřem v boji o Ligu mistrů.

Oba týmy mají dvě věci společné: soutěží o Ligu mistrů, jejíž dosažení je pro ně zásadním cílem sezony. A v minulém soutěžním utkání prohrály, takže se oběma vzdálila šance na finále Coppa italia. Zatímco Neapol potrápil sudí společně s Juventusem Turín, AS Řím po matném výkonu prohrálo v městském derby s Laziem. A teď nadchází další klíčový souboj. Speciální bude pro trenéra Spallettiho, pro něhož to bude 200. utkání na lavičce Vlků v Serii A.

Neapol by moc ráda odčinila minulou porážku ze vzájemného duelu s AS, kdy mu podlehla na vlastní půdě poměrem 3:1. A nedařilo se jí ani v pohárovém utkání na půdě Juventusu Turín, protože s ním prohrála po dvou penaltách Paula Dybaly a zásahu "veřejného nepřítele číslo 1”, Gonzala Higuaína. Partenopei sice šli do vedení po brance Callejóna, jenže ani to proti Juve nestačilo. Finále Coppa Italia se Neapoli vzdaluje.

Ani v Serii A se Neapol poslední dobou necítí příliš jistě, protože minule prohrála s Atalantou Bergamo. A to přesto, že hrála doma nebo že byl po hodině hry vyloučen Franck Kessié. V čem vidí problém někdejší obránce Angelo Gregucci? "Neapol ještě není zralý tým, pod psychickým tlakem se sesype. Hlavní rozdíl jsme viděli proti Juventusu Turín, pro kterého je to naopak charakteristická zbraň. Mentální síla celku i jednotlivců. Pokud na tom trenér Sarri zapracuje, může Neapol z hlediska kvality uspět proti komukoli.”

Neapol je aktuálně na 3. místě Serie A s 54 body na kontě. Musí se ale ohlížet přes záda, kde se usídlila Atalanta Bergamo a po třetím místě pokukuje rovněž milánský Inter. Na druhé AS Řím ztrácí Neapol 5 bodů, z nichž teď bude chtít ukrojit velkou část. Pokud jde o taktiku, inspirovat by se mohla například u jeho městského rivala Lazia.

Biancocelesti se v rámci poháru pečlivě připravili a místo přílišného mluvení do médií se soustředili na eliminaci zbraní svého soka. To jim vyšlo dokonale, neboť AS hrálo a Lazio střílelo branky. Díky trefám Cira Immobileho s Keitou Baldém se Lazio přiblížilo finále Coppa Italia a zcela zastínilo zbraně jako Fazio, Džeko nebo Nainggolan. Jednalo se o druhou porážku AS ze tří posledních soutěžních duelů.

V minulém kole Serie A se však AS Řím podařilo porazit domácí Inter Milán a především díky dvěma zásahům Belgičana Nainggolana se odpoutalo právě od třetí Neapole. V duelu s Neapolí se diváci sice nemohou těšit na zraněného Allana v dresu hostí nebo domácího Alessandra Florenziho, který je dlouhodobě mimo hru, ale mohou se těšit na souboj nejlépe střílející Neapole s druhou nejlepší obranou ligy.

V rozhovoru pro Radio Radio to shrnul někdejší útočník AS Roberto Pruzzo, který poznamenal: "Příliš bych nedramatizoval porážku od Lazia. Nemůžete vyhrát vždycky, hráči byli hodně unavení. Teď AS musí zabrat a jít dál, poučit se z chyb a porazit Neapol. Pokud Neapol nechce ztratit druhé místo definitivně z dohledu, měla by bodovat. Má na to dostatečně kvalitní kádr se skvělým trenérem, takže ani Římany doma nečeká snadná práce,” uvědomuje si Pruzzo.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Fazio, Manolas - Bruno Peres, Strootman, De Rossi, Emerson - Nainggolan, Salah - Džeko
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam - Zieliński, Diawara, Hamšík - Insigne, Mertens, Callejon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.50 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Delfino Pescara  (sobota 18:00)
Pescaru čeká ještě hodně práce, pokud se chce zachránit. Tým trenéra Zdeňka Zemana má před sebou další náročné utkání v Janově, kde jej bude hostit tamní Sampdoria.

Po třech výhrách v řadě se stroj zvaný Sampdoria zasekl a trenér Marco Giampaolo musí rychle přijít na to, co s tím. Remíza s Cagliari hodně bolela a nejinak tomu bylo v minulém kole. Po výletu na Sicílii chtěli fanoušci jen jedno: vítězství nad tamním Palermem. Jenže tento potápějící se celek se dostal do vedení a až branka veterána Fabia Quagliarelly z konce utkání stanovila konečnou remízu. I proto je Doria stále na 10. místě.

Malou náplastí je alespoň fakt, že v první lize Pescara ještě Dorii nikdy neporazila. Ve druhé ano, hned dvakrát, ale to už je hodně dávno. V dresu Delfínů se v sezoně 2011/2012 ještě pohybovali například Insigne, Verratti nebo Immobile s Caprarim. Kromě toho posledního jsou všichni mnohem výš a rovněž na Caprarim je znát jeho kvalita. Sampdoria si s Pescarou poradila v první lize suverénním stylem, což ukazoval například Maurem Icardim řízený výsledek 6:0, kdy nynější hvězda Interu vsítila čtyři góly.

Pescara si nyní žije vlastním životem a doufá, že změna na trenérském postu zachrání její prvoligovou příslušnost. Ke kormidlu u Delfínů byl povolán populární vyznavač ofenzivního stylu, Zdeněk Zeman. Český trenér ve svém prvním utkání hned ukázal, čeho je Pescara v dobré konstelaci schopna - pět branek nasázela Janovu. Minulé kolo už k ní tak vlídné nebylo a Pescara si odnesla porážku 2:0 z Chieva Verona.

Zatímco Dorii se po vypršení karetního trestu vrací záložník Torreira, hostům zřejmě budou scházet Mitrita s Bovem a kromě nich také Gilardino s Bahebeckem. Ani Sampdoria ale nebude zcela kompletní, protože do hry nezasáhne chorvatský útočník Ante Budimir.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszynski, Silvestre, Škriniar, Regini - Barreto, Torreira, Linetty - Fernandes - Quagliarella, Muriel
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Stendardo, Coda, Biraghi - Verre, Bruno, Memushaj - Benali, Cerri, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.25 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Chievo Verona  (sobota 20:45)
AC Milán potřebuje pokračovat na vítězné vlně a dnes na San Siru přivítá oblíbené Chievo. Fly Donkeys se mohou pyšnit vynikající formou, z pěti posledních kol na ně vyzrála jen Neapol.

Oba celky si v minulém kole připsaly důležitá vítězství. Zatímco Chievo dle očekávání přehrálo Pescaru 2:0, AC Milán konečně zlomil prokletí stadionu Cittá del Tricolore a na půdě Sassuola zvítězil nejtěsnějším výsledkem. Svěřenci Vinceza Montelly se vrací do staré formy, kterou měli před koncem loňského roku. Rossoneri si nemohou dovolit zaváhat, na evropské poháry, kam by se po třech letech vrátili stále ztrácejí. Na páté Lazio tři body, na třetí Neapol dokonce sedm.

Hosté pocestují na neoblíbenou milánskou půdu, kde se jim tradičně vůbec nedaří. Veronští na San Siru od nového tisíciletí nikdy nevyhráli. "Vždycky věříme v dobrý výsledek. Jsme v dobré kondici a chceme si vést dobře i proti Milánu," veří trenér Rolando Maran.

"Skutečnost, že Chievo nikdy Milán na San Siru neporazilo, nám dodává motivaci," dodal Maran.

Alespoň z bodu se radovali v roce 2004, tehdy dokonce vedli 2:0, ale Rossoneri v závěrečné desetiminutovce výsledek vyrovnali. Nejprve se trefil Andrej Ševčenko a po něm v 90.minutě Andrea Pirlo. I to už je ale kus zašlé historie.

Kdy jindy ale uspět, než právě nyní. Chievo má dobrou formu, vyhrálo na Laziu i Sassuolu a v tabulce poskočilo na jedenácté místo.

Milánu se už uzdravil stoper Alessio Romagnoli, ovšem celá řada jeho italských reprezentačních kolegů schází. Abate, Antonelli, Montolivo i Bonaventura jsou zranění. Chievo má starostí o poznání méně, chybět bude pouze potrestaný Hetemaj.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - De Sciglio, Romagnoli, Paletta, Vangioni - Sosa, Locatelli, Betolacci - Suso, Bacca, Deulofeu
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Gamberini, Gobbi - De Guzman, Radovanovič, Rigoni - Castro - Birsa, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.10 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC26220455:1766
2.AS Řím26192557:2359
3.SSC Neapol26166460:2954
4.Atalanta Bergamo26163742:2651
5.SS Lazio26155645:2950
6.Inter Milán26153841:2748
7.AC Milán26145737:2947
8.ACF Fiorentina26118744:3741
9.Turín FC2699848:4236
10.UC Sampdoria2698931:3235
11.Chievo Verona261051128:3435
12.Cagliari Calcio26941335:5231
13.US Sassuolo26931435:4230
14.Udinese Calcio26851328:3529
15.Bologna FC26771224:3928
16.Janov CFC26681228:4126
17.Empoli FC26571415:3722
18.Città di Palermo26361722:5015
19.FC Crotone26341921:4513
20.Delfino Pescara26261827:5712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (346)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
olis

zatial najdolezitejsi zapas tejto sezony, dnes by to uz konecne chcelo poriadny vykon po dlhsej dobe

Forza Napoli!

Reagovat
wiggum

Pokud by někdo nevěděl kde sledovat, tak na Skylinku je tento měsíc jako "Skylink ochutnávka" zdarma Sport2, kde by měli vysílat AS-Neapol.

Reagovat
Airus

http://sportwitness.co.uk/club-renew-players-contract-guardiola-goes-summer/

Ať už to má být ochrana, nebo ne. Tak dostat přidáno si zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Neapol odjede nejmín s Bůrem z Říma

Reagovat
Airus

vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic no, ale aspon, když vyhrajem bude náskok již 10 bodů, což nám dá klid i na další boje v LM a poháru v lize můžem občas pošetřit síly/opory jak to umíme

Reagovat
Airus

šetřit by sme sice mohli, ale na to Max nehraje. Ten točí jenom Gigiho. Jinak je to do krve nebo do vykartování

Reagovat
KillSwitch

už aby to začalo...ak dneska vyhráme tak nepochybujem, že získame 2. miesto

Reagovat
madridcan

Ako pozeram na tvoje oblubene kluby, tak ta cakaju zaujimave dni teraz

Reagovat
KillSwitch

ja vlastne sledujem iba AS...tie ostatné si pozriem iba v LM, keď na to vyjde čas

Reagovat
madridcan

Ved nato narazam

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3) - Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Rog, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne.

Rog znova zaklad, pod

Forza Napoli!

Reagovat
10

Diawara hrál teď super zápasy, ale s Jorginhem mi přijdete lepší, resp. mi s ním přijdou lepší všichni v záloze, ten fotbal funguje líp...snad po dnešku nedá Sarrimu jinou možnost na Real, Allana je škoda

Reagovat
olis

suhlas, Jorginho tomu dava myslienku, Diawara je zas silnejsi v subojoch, kedze ale Jorginho tuto sezonu nie je uplne v pohode tak logicky dostava viac priestoru Diawara, Jorginho dnes slusny vykon ale stale to nebolo na urovni z minulej sezony

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA (4-2-3-1): Szczesny; Rudiger, Manolas, Fazio, J. Jesus; De Rossi, Strootman; Perotti, Nainggolan, El Shaarawy; Dzeko.

ty vole

Reagovat
pepinho2

To hraje Jesus wingbacka, nebo vzadu na 4?

Reagovat
Alberto Aquilani

vzadu na 4

Reagovat
pepinho2

Díky

Reagovat
Pipo123

Troška prekvapujúce, zrovna na tú rýchlu trojku Neapolu som čakal že budete hrať na 4 obrancov

Reagovat
Eldarion

Ako určite sa Spaletti vyzná viac ako my internetový odborníci ale ta zostava je fakt čudná na to aký je to dôležitý match. Možno sa zlutoval nad Neapolom

Reagovat
Furia Ceca

Přiznám se, že moc nevím, komu fandit... Tak asi AS, ať maj to druhý místo jistý a o to třetí ať je drama. AS by mohlo vyhrát díky nějaký(m) sporný(m) penaltě(penaltám) a olis by mohl předvýst svoji tradiční hysterickou šou, ať je sranda!

Reagovat
Pinturicchio

Všichni víme, komu na tajnačku, v duchu dneska fandíme.

Reagovat
10

proč na tajnačku?

Reagovat
Pinturicchio

Páč už je to pro mě pomalu stejné, jako napsat, že přeju výhru Interu.

Reagovat
10

Neapol? To né

Reagovat
Pinturicchio

Po té komedii v Coppě se blíží. Ale Inter je pořád Inter, to je jasné.

Reagovat
10

Mertens

Reagovat
10

a Hamšík s Faziem

Reagovat
Pinturicchio

Merteeeeens (kvůli Fantě )

Reagovat
Furia Ceca

Mám to stejný!

Reagovat
Pipo123

Vraj sme v lete dohodli výmenu Perin - Marchetti + finančná kompenzácia pre Janov, aj keby to bola pravda, tak kupovať brankára čo si 3x odjebal koleno by bola mega pičovina

Reagovat
Pipo123

Na leto

Reagovat
Pipo123

Tak ne priniesol to TMW takže to bude pičovina

Reagovat
GEGE

u golmana by to koleno snad nemělo hrát nějakou vážnější roli do budoucna...

Reagovat
Pipo123

Já by som bol najradšej keby je jednotka Strakosha, veď chytá dobre, nechápem prečo treba nezmyselne hladať nového brankára

Reagovat
Pipo123

Tá návštevnosť je tiež srandovná, pritom super zápas a šláger kola, to že nechodí celá Curva je jedna vec, ale hlavné tribúny sú poloprázdne a vyzerá to hnusne.

Reagovat
KillSwitch

Vsak na vase zapasy chodi polovica toho co na AS

Reagovat
Pipo123

No a neviem čo je viac smutné, keď zoberiem do úvahy že AS má asi tak 80% fanúšikov v Ríme. Je hanba celého mesta, tu nejede o Curvu, ale o normálnych fanúšikov, na derby tiež bola nudná atmosféra.

Reagovat
KillSwitch

Tak atmosferu vacsinov robia prave tie kotle...a nie rodinne sekcie

Reagovat
Pipo123

Ale nejde o atmosféru, ale o návštevnosť, veď na vás chodí túto sezónu 30 000 na nás 20 000, to pred 15 rokmi to bolo 55 000 a 50 000, to je prepad jak hovado u oboch klubov v Ríme, vôbec si neviem vybaviť či takúto klesajúcu tendenciu má nejaký klub na svete.

Reagovat
Inter Eterno Amore

však aj na slovenskú ligu dakedy chodili plné štadióny

Reagovat
Furia Ceca

Protože ty stadiony jsou zbytečně velký. Lidí tam je hodně a stejně vidíš hromady prázdnýho místa. Navíc lidi jsou daleko od trávníku... Prostě to chce to stadiony bez běžeckých drah a s adekvátní kapacitou. Já jsem rád, že náš stadion má kapaciu "jen" 42.000.

Reagovat
KillSwitch

ja Juve chodi len o 3000 viac ako na AS, ale vyzera to ako keby ich tam chodilo 2x viac...prave kvoli tej kapacite..a mate 4tl5666 nie 42000

Reagovat
KillSwitch

Ostavaju mu mi len oci pre plac..ked vidim tych 2 stoperov na kridlach

Reagovat
Pipo123

To je taktika ala Pulis - Stoke a WBA

Reagovat
10

a Bournemouth a dalších asi 15 týmů

Reagovat
Pipo123

To jo, ale Pulis je v tomto najlepší, ten tam má štyroch obrancov čo majú 2 metre

Reagovat
10

to je ještě dobrý, jenže on má takový i záložníky a útočníky

Reagovat
Furia Ceca

Tak to byl zářez jak svině ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Neapoli, ale tohle mi přišlo jako správně posouzený. Šel do něj úplně zbytečně, když byl míč pět metrů od něj a jak ukázala opakovačka, tak vědomě..

Reagovat
Lech

mělo být 2-0

Reagovat
GEGE

vůbec mě nepřekvapuje,že tohle ten sráč písknul...klasika od těch alibistů...

Reagovat
KillSwitch

Nevidel som to, co sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík dával mezi obránce Mertensovi a ten v náběhu trefil kolenem Fazia, ještě než se dostal k míči a zakončil..

Reagovat
GEGE

Fazio zakopl o Mertense,který se mu evidentně vyhýbal a pak šel sám na kasu...

Reagovat
Alberto Aquilani

buhahahaha

Reagovat
Alberto Aquilani

evidentne sa mu vyhýbal, tak pre istotu mu dal ešte nohu do cesty... vážne nežer tie hubičky...

Reagovat
FuckT

Ovela mudrejsi ludia ich zrali ako ty, ty moj maly hlupacik. Skusil si to uz niekedy? Ak nie, tak sa nevyjadruj, a ak ano, tak sa vyjadri ako clovek, a nie ako opica. Osobne sledujem iba futbal a tieto veci, ktore tu vy riesite nechavam na rozhodcov, kedze aj tak s tym nikto z nas nic neurobi, tak preco zbytocne mrhat nasou drahocennou energiou, ktora aj tak coskoro pominie a jej zbytok bude pastvou pre cervy? Keby ste ale aspon nepredstierali, ze vas zaujima pravda, jakozto kazdy jeden z vas je tu skor na to, aby si vjadril svoj nazor, ktory nie je zalozeny na nicom inom ako primitivnych emociach.

Reagovat
smazaný uživatel

najvtipnejší sú ľudia ako ty, tvária sa strašne intelektuálne a pri tom povysávané v hlavičke, niečo ako Havran

Reagovat
FuckT

Praveze ja sa ani netvarim intelektualne, mozem ti povedat hned tu a teraz otvorene, ze sa nenavidim kvoli vela veciam. Som pozadu co sa tyka vela inych ludi, co sa tyka ostatnych zase popredu. Ja beriem tvoj prispevok, bol som nahnevany a vyjadril som sa ako hlupak, ale myslim si, ze je to pravda. Kazdy dnes a svoj nazor, ale ako sme sa dostali k takymto nazorom, ktore nie su nicim podlozene? Preco stale pisat hanlive veci tykajuce sa niecoho, s cim autor vlastne ani nema skusenosti? A ako vies, ze mam povysavane v hlavicke?

Ale paci sa mi tvoja reakcia, je k veci a pravdiva, som rad, ze to niekto tak vidi.

Reagovat
smazaný uživatel

ok beriem späť a ospravedlňujem sa, bola to čisto reakcia na obsah toho príspevku, nie na teba ako osobu

Reagovat
10

Fazio běžel rovně, Mertens ho překřížil a fauloval

Reagovat
GEGE

nevim no přišlo mi to,že se mu vyhýbal...

Reagovat
10

mě na první pohled taky, pak to ale na Premium ukazovali líp, on mu tam nechal nohu...

Reagovat
snuff24

Proč se to hraje v tak debilní čas?

Reagovat
Alberto Aquilani

Fazio strašná blbosť pri góle, inak ten faul Mertensa úplne jasný, z opakovačky bolo jasne vidieť, že ho vidí, a podkopol ho naschvál. Som si akurát hovoril, že hráme dobre, a bum gól. De Rossi posledné minúty strašné, pritom začal opäť super. Spal by mal hneď reagovať. Bud dať dole DDRho a Nainggolana nižšie, alebo sa nejak vrátiť k 3-5-2, možnosti na lavici na to má

Pome to otočiť kurva!

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak Faraona sa treba v lete zbaviť, starý dobrý El Sha z AC Milána.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

hráč s najkolísavejšou formou

Reagovat
Alberto Aquilani

Zas ty vole, otvorím internet a prvé čo čítam je hate na Jesusa panebože. Pritom defenzívne znova úplne vporiadku. Fazio dnes sklamanie. Páči sa mi asi len Kevin.

Reagovat
Pipo123

Fazio už v derby hral zle, on mal docela problém stíhať nábehom Andersona a Immobileho.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pinturicchio

Mertens

Reagovat
10

pěkná akce Fazio hraje životní zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dobrý link?

Reagovat
smazaný uživatel

super, díky

Reagovat
10

tohle by Mertensovi před Realem mohlo hodně pomoct, poslední zápasy byl dole

Reagovat
smazaný uživatel

Oficialne jestli to to anepol vyhraje inter uz nebude mit sanci na LM.

Reagovat
KillSwitch

Stary dobry Dzeko je s5

Reagovat
M11

DDR

Reagovat
10

De Rossi měl jít ven...sledovat jeho pohyb od 30. minuty je docela smutnej pohled

Reagovat
KillSwitch

Salah 3ti zapas po sebe tyc

Reagovat
M11

jasna ruka.. pomezni to ma jak na taliri a nic

Reagovat
10

Neapol vede 2:0 a nechá tam Salaha 10x jít do brejku...kvůli tomuhle nikdy nic nevyhrajou, oni prostě nedokážou změnit svojí hru

Reagovat
Pipo123

Presne, tam to je posledných 20 minút že 5 hráčov AS v útoku na 4 obrancov Neapolu

Reagovat
10

6 hráčů Neapole pravidelně za míčem, oni tam chodí 10 minut před koncem do náběhů jak kdyby prohrávali o 3

Reagovat
Pipo123

Jj Sarri Neapol nikam neposunie, keby majú kvalitnejšieho trénera tak hrajú určite lepšie, tá hráčska kvalita je obrovská a takú našlapanú lavičku nemá okrem Juve nikto

Reagovat
olis

tak to by som netvrdil ze by som problem s trenerovi, skor by som si tipol ze toto je taka prechodna sezona ked sa az tak nedari, minulu sezonu sa taketo veci vobec nediali, tuto sa nejak nechyta Jorginho a to je problem ale myslim ze buducu sezonu to bude zas lepsie, ten tim je sice kvaltiny ale velmi mlady a neskuseny.... ved sme dostali uz skoro tolko golov co za celu minulu sezonu

Reagovat
Pipo123

Lenže hráte stále to isté, 4-3-3, za každého stavu je to ten istý futbal, maximálne prestrieda hráčov na rovnakých pozíciach.

Reagovat
olis

vsak dobre ale jedno rozostavenie sa da hrat na 10 sposobov, a priklanam sa k tomu nazoru ze to nie je ani tak o rozostaveni ale skor o nasadeni a psychickej pohode, proste tuto sezonu to nie je ono z viacerych dovodov a dalsiu by to podla mna mohlo byt lepsie, Sarri ma urcite svoje chyby, urcite su aj lepsi trenery ako on, ale neviem ci je realne zohnat do Neapolu niekoho lepsieho, urcite patri k sirsej spicke

inak rozostavenie sa zvykne menit ku koncu zapasu na 4231/4312 ak prehravame ale zatial som nevidel ze by to prinieslo nejaky pozitivny efekt

Reagovat
FuckT

Podla mna ma pipo celkom pointu, aj ked neviem, ci je pricinou trener. Teda neviem, ci by tu kopu nadsencov co mame v SSC vobec niekto dokazal skrotit. Kazdopadne jedna velka kritika, o co by sa mal postarat Sarri, je to, ze nikdy som nevidel Neapol takto hrat ked sme prehravali 2:0, jednoducho u nas sa taketo nieco nevidi. Ako fanusik AS by som po takom odovzdanom zavere snad ani nemohol byt nespokojny, zatial co my by sme to odchodili so sklonenymi hlavami.

Reagovat
olis

tak to mas asi slabu pamat alebo si zopar zapasov nevidel....

Reagovat
FuckT

Pozri sa mi do oci a ved so mnou konverzaciu a potom mi prosim ta povedz, ze mam slabu pamat. Ak by sme sa do takej situacie spolu dostali, tak ver tomu, ze by si odchadzal so sklonenou hlavou ty. Nechcem sa na nic hrat, ale naco vsetci tie urazky? Dal by som 5 tisic eur na to, ze 90% sem prispievajucich ludi nevie ani to, ze preco je obloha modra, ale pochybovat o mojej pamati, to by dokazal kazdy jeden z nich. Pamatam si vela zapasov, v ktorych sme prehravali a nasa snaha bola priam uboha, urcite to nebolo nic take, co by sa dalo porovnavat s tym, co vcera predviedli chlapci z AS, a za to sa im klaniam. Ak si myslis, ze sa mylim, tak to beriem, ale nechaj moju zatazenu pamat na pokoji, a hlavne mi ju nepripominaj.

Reagovat
olis

Mas iba kramy alebo sa takto bezdovodne urazas bezne? Jedna z moznosti stale plati kedze ja si na zapasy kde sme pri nepriaznivom vysledku predviedli velku snahu a dobry vykon pamatam velmi jasne

Reagovat
FuckT

Urazil si moju pamat, keby si mi napisal, ze som stary tlsty hnusny rapavy kokot, tak mi je to uplne jedno. Mozno aj som, hh. Ale neurazaj moj intelekt, nie preto, ze by som to nezvladal, ale najma kvoli tomu, ze na to s tym tvojim malym mozockom nemas pravo, a tym padom je to urazka vesmiru. Preto som ti povedal, ze komunikacia z oci do oci je nieco uplne ine, ako komunikacia na internete. A to mi vadi, pretoze ten clovek, ktory sa moze tu povysovat by v konverzacii z oci do oci nedokazal zo seba vypotit ani dve plnohodnotne vety. Nehovorim, ze je to tvoj pripad, ale zatial je to moj nazor, vzhladom k tomu, akym sposobom sa vyjadrujes. A kramy by som chcel, bol by som jednou z Borisovych byvalych manzeliek.

A za svojim nazorom si stojim, bez ohladu na to o kolko su tvoje spomienky lepsie a presnejsie ako moje, ak vobec...

Reagovat
olis

Reagovat
M11

ty kraso Reina

Reagovat
10

teď neuvěřitelně

Reagovat
KillSwitch

Tomuto sa hovori smola

Reagovat
Pipo123

piče remíza by bola super

Reagovat
Alberto Aquilani

Porazili sme sa úplne sami, Naples nie sú lepší, škoda.

Reagovat
KillSwitch

Spalletti to posral v prvom rade s tým že poslal na krídla Rudigera a Jesusa...takúto pičovinu nespravím ani len vo football managerovi a nie to ešte v reálnom svete :D...1. polčas s nimi na krídlach 4 strely, druhý 17

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co to zas byla za penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozeram zapas žiaľ ale toto..wtf

Reagovat
panca

komedie

Reagovat
mastakillah

poslední dobou je to v Calciu dost bída s těma rozhodčíma

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuji si, kdy nás rozhodčí naposledy zařezávali v lednu, únoru i začátkem března

Reagovat
Eldarion

Nechutnosť a horšie je, že sa to už začína až moc často opakovať

Reagovat
M11

jeste to mel tak krasne pred ocima

Reagovat
Thorrin

Reagovat
10

a ještě k tomu double ofsajd, ne?

Reagovat
Koubinhor

Tož sudí největší fail v SA

Reagovat
Airus

Ty komentáře jsou dobrý. Jako že za to nějak mohl Juventus, protože s ACčkem asi bojuje o čtvrtý místo

Reagovat
M11

my prece muzem za vse

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE! a podme odskocit na 10

Reagovat
Airus

Dneska z toho Udine mám blbej pocit. Tak snad alespoň jeden bod

Reagovat
Hans82

Nestras dnes povina 4 golova vyhra

Reagovat
Airus

Já jen že Udine je dost slušný ze standartek (In their last 20 home games, 61% of the 28 goals scored by Udinese have come in open play, whilst 39% have come from set-pieces.) A Juve je téměř legendarní na debilní góly ze standartek + Delneri efekt

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Nového chlebodárce by mohl mít brzy Sergej Milinković-Savić. Srbský záložník římského Lazia, se kterým by měl co nevidět jednat o prodloužení kontraktu, se dostal do hledáčku Chelsea.

Už to začína, chlapec má skvelú formu a už idú špekulácie, snad predĺži kontrakt a zostane, keby pokračuje vo svojich výkonoch tak za naho časom niekto zaplatí v PL poriadku pálku.

Reagovat
Eldarion

dosť na hodí do PL aj fyzicky, ževraj bude o neho záujem v lete z PL dosť veľký

Reagovat
Pipo123

O neho sa zaujímal už Arsenal v minulosti, od Tareho to bol super prestup, po minulej sezóne kedy sa mu každý smial aké to je kopyto sa vyhral nakoniec výborne, momentálne náš najlepší hráč. Práve ako píšeš, takých hráčov v PL milujú a keď bude v týchto výkonoch pokračovať tak niekto za neho dá poriadnu sumu.

Reagovat
lucius6

On je náš nejlepší prospekt, pokud má jít někdo za rekordně hodně, tak on. Myslim si, že je to teď náš největší klenot, větší než Anderosn i keita.

Reagovat
Pipo123

Súhlas, neskutočne sa vyhral, to čo zahral proti AS v Coppe bola paráda, on tam strhol team

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Rip

Inter: Handanovic; D’Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi; Gagliardini, Kondogbia; Candreva, Banega, Perisic; Icardi

Reagovat
cresposuper

Radsej by som tam videl Edera s Murillom.

Reagovat
Rip

Edera bych taky viděl raději než Candrevu.

Reagovat
Tomanatura

By me zajimalo, proc nekdy nezkusi Banegu s Mariem vedle sebe. On se toho strasne boji.

Reagovat
cresposuper

Teraz ma, myslim, Mario nejake lahke zranenie.

Reagovat
Rip

Konečně zase hrajem 4-2-3-1 to nám sedne lépe než 3-4-2-1.

Reagovat
Benesse

Juventus StartingXI: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

bez prekvapení

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu už nemám slov...

Reagovat
Pinturicchio

Ten ČURÁK opravdu míní upřednostnovat Pjanice na úkor Marchisia?

Reagovat
brenk

a ešte k tomu klasika Chiellini na stopérovi a Ruga dosť možno ako piata voľba

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanica mohol posunúť na Dybalové miesto, a Dybalu do prava miesta Cuadrada. Marchisio DM spolu s Khedirom.

Reagovat
smazaný uživatel

Posouvači na tři metry jsou zkrátka v kurzu.

Reagovat
Pipo123

Práve na Sport 1 vraveli že našich 50 bodov po 26 kolách by nám v minulých sezónach stačilo na druhé miesto. Sarri tam vravel že si nespomína na takýto ročník kedy by mali všetci toľko bodov a že tu je tlak na výsledky.

Reagovat
10

minulá sezona po 26 kolech:

Juventus 58

Napoli 57

Fiorentina 52

Roma 50

Inter 48

Reagovat
Pipo123

Tak potom to nechápem

Reagovat
Dejwa

nějakej pořádnej stream na Inter?

Reagovat
Rip

Já nemůžu najít vůbec nic tvl.

Reagovat
Dejwa

Já mám nějakej jak před 10 rokama

Reagovat
sinter

som na tom podobne, ani neviem či tie biele dresy alebo tie tmavé sú naši

Reagovat
Rip

Já to vždycky sleduju přes Acestream, ale zrovna na tenhle zápas nikde nic. Tak sleduju tady http://cdn.livetvcdn.net/webplayer2.php?t=ifr&c=623617&lang=ru&eid=497117&lid=623617&ci=11&si=1

Reagovat
cresposuper

Nejaky dobry stream na Inter, prosim?

Reagovat
Airus

Jankto rozehrává standartky v Udine nějak pravidelně?

Reagovat
cresposuper

Banega

Reagovat
Airus

ten zpomalenej záběr na blahoskloného Gigiho byl parádní

Reagovat
brenk

Udine nás celkom s ľahkosťou prehráva

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát byl posouvač u míče? Náš střed hřiště neexistuje.

Reagovat
brenk

hlavne je to aj s Khedirom strašne pomalé, dážď tomu tiež moc nepomáha

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira je dlouhodobě pomalý a nestíhá zrovna ideálně.

Reagovat
Benesse

Jemu tá hra na dvoch v strede vôbec nesedí, navyše keď vedľa neho hrá ešte niekto pomalší ako on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

jemu nesedí túto sezónu nič

Reagovat
Furia Ceca

Ani ty zranění letos nemá

Reagovat
Benesse

prvé kolá boli ešte fajn odvtedy vyzerá, že je každý zápas od začiatku už unavený. Darmo posledné sezony si zvykol oddýchnuť na marodke

Reagovat
Airus

vyslal tam dobře Alvése a hraje to na Cuadrada, měl tam jednu chybu, ale to zatim polovina našich hráčů Přes ten střed ani moc nehrajeme. Dybala dostává míč až u lajn

Reagovat
M11

Ale stihl zalozit 3 brejky domacich

Reagovat
smazaný uživatel

V osobních soubojích totálně propadá. Ale když stojí na místě, tak je to pochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ten klasicky vyrovnany zapas Juventusu v lize, ktery prece jen uhaluzi na vyhru 1:0.

Reagovat
snuff24

to je dobrej porod zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka, měla být jasná desítka.

Reagovat
smazaný uživatel

brankovej rozhodčí od toho stál dva metry, ale zase by tu bylo nablito kvůli penaltě pro juve

Reagovat
Furia Ceca

Klidně ať je tu nablito... Měl to písknout, to byla jasná ruka.

Reagovat
brenk

nebolo to najprv od nohy a potom do ruky? viem, že sa tu riešilo, že by sa to nemalo pískať

Reagovat
smazaný uživatel

Ted v opakovacce to bylo jadne videt, ze mu to trefil do nohy a od nohy do ruky. Penalta v zadnem pripade.

Reagovat
Airus

Za to určitě může to zkorumpované Palermo

Reagovat
el Principito

Reagovat
Votas

IVAAAAAAAAAAANNNN

Reagovat
Tomanatura

Ever super asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle přesně potřebujeme. Ač to od něj ještě není v mezihře úplně to pravé, tak ty finálky prostě má

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme nastúpili, lebo zatiaľ je to ako pre slepých futbal

Reagovat
brenk

zaslúžene

Reagovat
Rip

Ever pěkně na Ivana

Reagovat
Nuno čomes

Perisiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

Bonuciho branka

Reagovat
Pettirosso

Bonucci žáček

Reagovat
Airus

ten Zapata se asi silově nezdá, ale Lea odstrčil jak pírko

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
M11

V 10 lidech

Reagovat
Votas

EVEEEEEEEEEEEEERRRRRR

Reagovat
snuff24

BANEEEGA

Reagovat
Rip

Ever krááása

Reagovat
Nuno čomes

Baneeeeega se probouzí

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za něj rád jak sviň. Snad mu to pomůže

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Nuno čomes

Jako trvá mu to docela dlouho se přizpůsobit.. Ale nechal bych si ho..kdogovi to taky trvalo rok

Reagovat
cresposuper

Kdogovi co trvalo rok? Ved hra v poslednej dobe rovnako zle ako predtym..

Reagovat
Tomanatura

Tomu uz neni pomoci, ten potencial v Interu nikdy nenaplni

Reagovat
Nuno čomes

Tak snažím se obhájit tech 40 Mega

Reagovat
cresposuper

Neviem, ci zas ma ten potencial taky velky ...ked on robi v kazdom zapase take iste chyby a nikdy sa z toho nepouci.

Reagovat
Airus

nechtěli jste ještě nedávno jeho hlavu na kopí?

Reagovat
Nuno čomes

Nevím jak kdo, já ne.

Reagovat
Tomanatura

Ever vytecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Banega rozjel bomby

Reagovat
smazaný uživatel

1 strela na bránu

Reagovat
snuff24

nutno dodat, že Calgiari je jasně lepší ...

Reagovat
Tomanatura

?

Reagovat
snuff24

kromě těch dvou branek jsme neměli žadnou pořádnou šanci co by stála za řeč, Cagliari u nás ve vápně plno slušnejch závarů a klidně mohli o 2 branky vést...

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, ako mali sance, ale tak isto aj my, teraz si vybavim hned dve Icardiho a dve Kondove.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
snuff24

mě se to moc nelíbí už třetí zápas nestojí za moc ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
brenk

tu nejde pochváliť absolútne nič a nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

3 veci z prvni pule:

1. Udine jasne lepsi

2. Penalta to nebyla, pac to slo od vlastni nohy do ruky, takze penalta vubec

3. Jankto hraje velmi dobre, sebevedome

Reagovat
Airus

Mi přijde že všichni stojej a čekaj co se s míčem vymyslí. Pak to končí přihrávkou do zadu

Reagovat
Rip

Škoda toho golu takhle do šatny snad se to nevymstí. Jinak pěkně Banega

Reagovat
Nuno čomes

Nicméně s ambrosiem a ansaldim máme max na 4. Flek. Plus to chce poradne křídlo za candrevu..

Reagovat
cresposuper

Banega hra 45 minut uplne hovno, s vynimkou dvoch momentov

Reagovat
Forza_Inter

bohužial o Ansaldim sa nedá povedať ani to

Reagovat
cresposuper

Ansaldi v kazdom zapase vytiahne loptu z obrany az po superovu 16ku a potom to strati.

Reagovat
Nuno čomes

Momentálně ho nesnáším víc než Japonce. Ale to je jen proto, že Japonec není na očích. V létě to chce vyměnit pět beku z osmi aspon

Reagovat
Rip

Tak doufám, že Banega bude hrát hovno i v druhém poločase s dvěma třemi momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ansaldi je podla mna momentalne najhorsi hrac planety.

caka nas boj este, Cagliari je nebezpecne velmi.

Reagovat
cresposuper

Len tak mimochodom, v lige ma Banega 3+5 (1213 minut), Joao Mario 3+4 (1673), Candreva 4+6 (1942) a Eder 4+2 (946).

Reagovat
10

Leo je v čtyřčlenný obraně poloviční, že ho takhle udělá v rychlostním souboji Zapata je strašnej trapas. Přístup se dá pochvalit snad jen u Maria, jinak k tomu hráči Juve přistoupili jak k přáteláku. Docela mě sere, že se s tím kromě obvyklých podezřelých veze čím dál častěji i Dybala...

Reagovat
Rip

Ivan ty kokot!

Reagovat
cresposuper

Tolko sanci a iba 1-3

Reagovat
Nuno čomes

Jak padl gól kluci?

Reagovat
Rip

Ivan do šestnácky na Maura ten mu to vrátil a střelou gol. 7 hráčů Cagliari jenom přihlíželo. Takže Mauro další asistence.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Airus

zvláštní střídání. A Giorgo tam měl možná nějaký připomínky

Reagovat
Pettirosso

On tam dá raději Benatiu

Reagovat
Pettirosso

On tam dá raději Benatiu

Reagovat
10

náš nejlepší stoper v sezoně je pro Allegriho stoper č. 5...a to ještě může být Ruga rád, že víc stoperů nemáme

Reagovat
Pettirosso

však právě..ještě, že už u nás nehraje Olof Mellberg, i ten by byl před ním

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už vypadne do toho Arsenalu.

Reagovat
vilp

A je nějaká šance, že by v případě slušné nabídky šel?

Reagovat
vilp

Nebo je neprodejný?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím o Allegrim, ne o Ruganim. O Ruganim si mohou Kanonýři nechat zdát. Ten je neprodejný.

Reagovat
vilp

Ok, bylo mi to divný.

Reagovat
M11

dnes jestli nevytahne Pjanic nejakeho kralika z primaku tak fakt nevim

Reagovat
Furia Ceca

Toho bych neraději stáhl ze hříště a kopl už teď v březnu doprdele... To byl tak zbytečnej nákup!

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím, pár zápasů se mu povedlo a zásadně ten nákup oslabil konkurenci

Reagovat
Furia Ceca

Proti Portu zahrál dobře, ale Claudio je pořád lepší a standardky může kopat Dybala.

Reagovat
smazaný uživatel

a zdá se mi že čim těžší zápas tak se dokáže víc vyhecovat

Reagovat
Pettirosso

nějaký králíky by za něj mohl vytáhnout v létě Arsenal.

Reagovat
Furia Ceca

Teda to jsem hodně dlouho neviděl, že bychom v obraně takhle hořeli...

Reagovat
M11

LEO !!!

Reagovat
Airus

Krásně Paulito a Leo

Reagovat
brenk

poďme kurva

Reagovat
10

Leo napravil

Reagovat
smazaný uživatel

Bonuci si svůj fail odčinil

Reagovat
M11

krasny centr Dybala

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Leo si koupil odpustek To votočíme!

Reagovat
brenk

fú to bol nechutný dopad

Reagovat
Rip

Za 10 minut Candreva out, Gabigol in

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Furia Ceca

Hallfredson dobře prasí!

Reagovat
cresposuper

Cagliari super obrana

Reagovat
Rip

Mauro daj ještě jeden.

Reagovat
M11

ti uz dnes prolezeli tak 10 minut

Reagovat
Airus

To je fakt hrozný, když už jde na Higuaina přihrávka tak je ve předu sám proti třem čtyřem hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to nasadit Lichtáka a Pjacu za Juana a Samiho

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mě max poslouchá, tak ještě švýcarský expres prosím

Reagovat
Nuno čomes

MAURO!!

Reagovat
Nuno čomes

Gabi a Eder na plac

Reagovat
cresposuper

Gagliardini super, taky vykon potreboval po Rome

Reagovat
sinter

Reagovat
Rip

To je hrůza jak ty rohové kopy zahráváme. Tam není nikdo schopný kvalitně kopnout.

Reagovat
Inter Eterno Amore

chýba Joao

Reagovat
Airus

Sakra Pjaco

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro na pána

Reagovat
Pettirosso

nejlepší LB na světě (a není v repre)

Reagovat
Pipo123

Marcelo pyčo

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo, ale neumí bránit, ten je jak splašená srna

Reagovat
Pipo123

Ale tú podporu útoku má neskutočnú, navyše občas dá aj nejaký super.

Reagovat
smazaný uživatel

nehádám se že není nejlepší, nebo mezi nejlepší nepatří, ale v jiné lize, kde se i občas brání by měl velké problémy

Reagovat
Pipo123

Nechcem sa ani já hádať, ale myslím že Marcelo hraje v lige kde sa bráni kvalitnejšie než v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Crotone lepšie než Šašoulo, dúfam že začnú stagnovať a vrátia sa niekde do riti šaškovia

Reagovat
olis

Palermo

Belotti

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti v létě odejde. Ty výkony jsou z jeho strany fantastický.

Reagovat
Pipo123

Torino ho nepredá, tam budú chcieť nejakú astronomickú sumu

Reagovat
smazaný uživatel

Na ostrovech je peněz dost.

Reagovat
Pipo123

To jo, ale do úvahy pripadá jedine Chelsea, zvyšok po ňom nepôjde, já myslím že ešte zostane v Torine

Reagovat
10

může po něm jít Chelsea, Arsenal, United...a za 60 ho podle mě Cairo prodá, z jeho pohledu by byla chyba čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč, "teď nebo nikdy". Arsenal se mi jeví jako nejpříhodnější varianta.

Reagovat
Pettirosso

zvlášť s Allegrim

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám půjde. A jako náhradu si přeju Cesareho.

Reagovat
Pettirosso

já Carreru

Reagovat
Pipo123

Ako Chelsea v prípade odchodu Costu by mohla byť fajn, United pochybujem, tam asi zostane Zlatan a majú tam toho Rašforda čo je super hráčik, Arsenal klasicky bude nakupovať za 20 mega Ideálne keby ešte zostane v Torine

Reagovat
10

ty seš taky super hráčik

Reagovat
Pipo123

Mne sa ten Rašford páči, na svoj vek hraje výborne, v ňom má Man U obrovskú budúcnosť

Reagovat
10

u Angličanů imho věk nehraje moc roli, oni se málokdy dokážou zlepšit, viz všechny ty podobný "talenti" posledních let...Rashford je podle mě typickej příklad

Reagovat
brenk

takýmto tempom ju aj dostanú

Reagovat
olis

len otazka je ze kam, myslis ze za neho da niekto 100 mega v zahranici alebo im da Cairo klasicky zlavu? v ramci ligy prestup neocakavam, jedine ze by zacal Belotti trucovat podobne ako Maksimovic

Reagovat
Pipo123

Nikto za neho nedá 100 mega preboha, on ani takú cenu reálne nemá a ani nikdy mať nebude, v Torine mu to páli neskutočne, hraje výborne, ale 100 mega je niečo nereálne a absolútne šialenie, max 40

Reagovat
olis

po tom co sa tu skoro kazdy smial z toho ze nikto neda za Cavaniho 60 a po tom co sa tu skoro kazdy smial ze za Higuaina neda nikto 90 je pisat v tretom pripade ze za neho nikto neda 100 mega dost odvazne, viem ze ty v nom nevidis nic extra, otazne je ci to tak vnimaju aj ludia co sa za neho tych 100 mega dat mozu, keby to bolo na mne, ja by som za neho mozno tie peniaze aj dal, podla mna bude top

Reagovat
Pipo123

Tak já si hlavne myslím že je iné keď predáva Neapol Cavaniho čo hral v LM a iné keď Torino Belottiho čo hraje o stred tabuľky, pochybujem žeby niekto zaplatil za neho tých 100 mega,

Reagovat
olis

tak to je jasne ze je to rozdiel, ale aj 60 dnes a 60 vtedy je rozdiel, samozrejme viem si predstavit ze Cairo da zahranicnym klubom zlavu, ale pod 50 podla mna nepojde

Reagovat
jany kozak

podla mna pojde za takych 35-40 max

Reagovat
mastakillah

Hattrick za 8 minut, klobouček

Reagovat
Airus

Pjaca zatim na všechno co sáhnul posral

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si všimneš, ale že Pjanic hraje celý zápas totální hovno, to radši zazdíš.

Reagovat
Airus

A jako kde má být a co má dělat, Cuadrada i Mandzukičel našel hodněkrát. Vrací se i běhá za Dybalou když mu přihraje. To se má s míčem teleportovat do šestnáctky a dát góla aby si byl spokojenej? Jako kdyby za tenhle týmovej výkon byl zodpovědnej Pjanič

Reagovat
smazaný uživatel

přesně Pjanič a Sami sou na černou práci, dnes dopředu bída Gonzalo snad bez jediného zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou černou práci? To si snad děláš srandu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co má dělat? Dostat do hry Higuaína. Ten byl díky té jeho práci s Khedirou absolutně mimo hru. Pjanić je v tom týmu úplně k ničemu, jeden z nejbytečnějších hráčů v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič běhá za Dybalu

Reagovat
brenk

on ani nebehá, nie to ešte za niekoho iného

Reagovat
Airus

Vždyť Gonzalo je tam úplně sám. Když nešla hrozba z křídel od Loba nebo Juana tak byl komplet v obležení, to by mohl na něj Pjanič kopat míče celej den a nic by z toho nebylo. Jak píšu byl volnej jenom když byl míč kolem šestnáctky, kam ho musel dostat právě Pjanič.

Nemluvě o tom že za jedniný dva centry, který měli nějaký parametry byl zodpovědnej Dybala a Pjanič v úplnym závěru.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se, jak do Pipitu do hry dosává obvykle Claudio a jak to hraje Pjanić.

Reagovat
Airus

Já netvrdim že by měl Pjanič hrát každej zápas. Docela jsem doufal že dneska bude hrát Claudio od začátku, klidně v tandemu s Rinconem, nebo Sturou.

Tam je spousta hráčů co potřebujou vydechnout a ještě víc co potřebujou něco odehrát. Protože jestli se někdo zraní (což už je jenom otázka času) tak budeme hrát s týmem úplně z formy

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

ten Perica je strašnej kkt

Reagovat
Pettirosso

Benatia tak hlavně, že Rugani sedí

Reagovat
Dejwa

Co my nedáváme

Reagovat
brenk

Max ide na istotu na remízku asi

Reagovat
Pettirosso

jdem bránit 1-1

#Marchisio

Reagovat
Votas

BOBBBBBBBBBBBYYYYYYYYYYY

Reagovat
M11

to je trapeni

Reagovat
Dejwa

Gaglia konečně protrhl smůlu v zakončení

Reagovat
Rip

Konečně mu to tam padlo klukovi ušatému

Reagovat
brenk

chalan sa ide z Jankta posrať aj keď pobehne 5 metrov

Reagovat
Nuno čomes

GAGLIARDINI!

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze budeme hravat toto rozostavenie stale. Stoperov mame poriesenych aj stred zalohy. Perisicovi to sedi velmi. Icardi je Icardi. D´Ambrosio hra napravo dobre, skoda ze nad sebou ma toho marnaka. Candreva je hrozny, a to sme boli vsetci interisti stastny ked isiel ku nam. On a ansaldi si nezasluzia hravat. Ansaldi lavickovy hrac kludne. Pre mna je Kondogbia 100x lepsi ako neviditelny Brozovic. Podla mna hra momentalne na urovni.

Reagovat
vilp

Jak dnes hrál Icardi?

Reagovat
smazaný uživatel

Prihral na gol, dal gol z peny ktora bola na neho (mohol ju nechat Perisicovan koli hattricku ale to sa asi nenosi :) ), trafil brvno z vnutra sestnasky bol sam to mohol dat. Islo na neho viacero dlhych prihravok vacsinu prikryl,spracoval podrzal a rozbehol akciu.

Reagovat
vilp

Reagovat
Inter Eterno Amore

17+9

Reagovat
smazaný uživatel

náskok na čele opět navýšen, ale mohl to být aj víc, škoda, ale sil nás to moc nestálo

Reagovat
10

Bez nasazení se v Itálii nevyhrává, když k tomu hráči přistoupí takhle, tak je to bez šance. Nevím, proč v takovým zápase, kdy to Udine s náma vždycky řeže jako kráva, hrajou totální softíci Pjanić s Alvesem na úkor Claudia a Stephana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lichták chyběl, minimálně by někomu cítil, že je na hrišti

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nahat odpocinut Khediru lebo ten je posledne zapasy ako na rucnej aspon z mojho pohladu

Reagovat
Airus

Klidně i s Pjaniče, na hovno je že s tím jak hrajeme teď nemáme žádný útočníky na střídačce. Takže jestli se mu někdo z útoku zraní, tak pravděpodobně uteče do Londýna. Cuadrado nemůže nastoupit proti AC, Pjaca je nerozehranej jak svině. Claudio na tom taky nebude ideálně. V tomhle je Max idiot

Přijde mi, že jedinej koho je Allegri schopnej pravidelně střídat je Lichty

Reagovat
Pipo123

Strakosha; Basta, De Vrij, Hoedt, Radu; Parolo, Biglia, Milinkovic; Felipe Anderson, Immobile, Lulic;

Reagovat
Pipo123

Ciroooo konecne mu to tam pada

Reagovat
Pipo123

Milinkovic skvela forma

Reagovat
lucius6

Ciro ještě jeden gól a bude mít víc gólů v lize než kdokoliv od nás za posledních 12 let?!

Reagovat
Pipo123

Je to mozne, nikto za posledne roky nemal tolko golov, teda nespominam si

Reagovat
lucius6

Málem gól z rohu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele