Serie A - preview 25. kola

11.02.2016, 10:09, aktualizováno 14.02.2016, 08:52
Previews
AC Milán vyzve Janov, Udinese si to rozdá s Bolognou, Sampdoria pro změnu s Atalantou a Turín zajíždí do Palerma. Fiorentina ve večerních hodinách poměří síly s Interem...
AC Milán - Janov CFC  (neděle 12:30)
V rámci 25.kole zavítá do Milána tradiční soupeř a v poslední době pro AC velmi neoblíbený FC Janov. Grifové dokázali Milán třikrát v řadě porazit a pro body si nehledě na umístění v tabulce pojedou i tentokrát. AC Milán sice šest kol v řadě neprohrál, ale před týdnem doma zbytečně ztratil dva body s Udinese.

Není tajemstvím, že Milán i Janov mají mezi sebou nadstardadní vztahy. Oba týmy spolu aktivně spolupracují na přestupovém trhu a velká část současných hráču Milána i Janova oblékala ten i ten dres. Jenom namátkou Antonelli, Kucka, Bertolacci, Niang, Cerci a Suso, ti všichni jsou spojeni s oběma celkami. Na San Siru tak dojde k pikantnímu střetnutí.

AC Milán se podle výsledků, ale i slov trenéra Siniši Mihajloviče zlepšuje. Šest kol v řadě sice neprohrál, ale v posledním kole přeci jenom ztratil. Po výhře nad Interem a Palermem se doma očekávaly tři body, jenomže na branku Armera stihl na začátku druhého dějství odpovědět pouze Niang a Milán s Udine jen remizoval 1:1.

Janov v poslední době zaznamenal herní zlepšení, ale trápí se v koncovce. Tři zápasy v řadě nedokázal vstřelit gól a bral jen dva body za výsledky 0:0 s Fiorentinou a Laziem. Šancí měl přitom jako máku a kdyby alespoň jednu z nich proměnil, mohl si vést lépe a být na jiném, než šestnáctém místě. Grifové mají na sestupové pozice šestibodový náskok a rozhodně nemohou být v klidu. Na milánském San Siru by potřebovali bodovat a to by nemusel být nereálný cíl.

Vzájemná bilance sice hovoří lépe pro AC, ale to platí pro starší období. Aktuálně Rossoneri třikrát v řadě s Janovem prohráli a nebudou to mít jednoduché ani tentokrát. Milánu budou chybět Mexés, Diego López, Ely a Kucka. Janovu zase Pavoletti, Ansaldi a suspendovaný Rincón.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura - Bacca, Balotelli
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, De Maio - Fiamozzi, Rigoni, Džemaili, Gabriel Silva - Suso, Matavž, Laxalt
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Udinese naposledy v Boloni vyhrálo, ale tehdy ještě hosty nevedl Roberto Donadoni. Od doby, kdy někdejší kouč italské reprezentace převzal Rossoblu se hodně změnilo. Boloňa díky skvělým výsledkům poskočila do středu ligové tabulky, Udine se zase "plácá" kolem čtrnáctého místa, navíc už šest kol nevyhrálo.

Zebry naposledy remizovaly v Miláně, což lze považovat za úspěch. Celkem si připsali třetí remízu v řadě, ale spokojeni být nemohou. Čekání na tři body se tím pádem prodloužilo už na šest kol a ani umístění v tabulce není lichotivé. Udinese se nedaří zejména na domácí půdě. Na Stadio Friuli nasbíralo jen tři výhry a tři remízy a hůře už je na tom jen beznadějně poslední Hellas.

Také Boloňa si v posledním kole dělila body. Doma remizovala s Fiorentinou, ovšem přes půlhodiny hrála v početní výhodě. Fialky totiž přišli o vyloučeného Matíase Fernandéze. Jenom částečně se tak podařilo odčinit zaváhání ze hřiště Frosinone. To byl zápas, který Donadoniho hoši ztratili překvapivě a klíčovým faktorem bylo opět vyloučení, tentokráte Mariose Oikonouma. Zisk jednoho bodu ze dvou utkání ale nemusí Rossoblu příliš mrzet. Tým se stále drží na skvělém jedenáctém místě a od začátku sezony udělal pořádný pokrok.

Jak už bylo řečeno, Udine první zápas v Boloni vyhrálo, ale od té doby se leccos v táboře hostí změnilo. I tak ale hovoří vzájemná bilance jasně ve prospěch Zeber. Ti s Boloňou neprohráli už více než pět let.

Krom vykartovaného Badua budou domácím chybět také zranění Merkel, Pasquale a Domizzi. Absence hlásí i druhá strana, kouč Donadoni nemůže počítat s Krafthem a Rossettinim.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Danilo, Felipe - Edenílson, Kuzmanovič, Lodi, Hallfredsson, Armero - Zapata, Théréau
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Ferrari, Oikonomou, Gastaldello, Masina - Donsah, Diawara, Taider - Mounier, Destro, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
UC Sampdoria - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Sampdoria čeká na vítězství už šest kol, Atalanta dokonce dlouhých devět a ukončit tyto série bude přáním obou celků. Janovští se díky neustálým ztrátám propadli už na poslední nesestupovou pozici a bijí na poplach.

Námořníci přitom nesehráli vůbec špatná utkání. V Boloni sice smazali dvoubrankový náskok soupeře, ale nakonec stejně prohráli. Doma s Turínem ztratili výhru až ve čtvrté minutě nastavení a v Římě sahali po vyrovnání, jenomže Cassani v poslední šanci orazítkoval břevno. Suma sumárum - za posledních šest kol získala Sampdoria jediný bod.

Vincenzo Montella je bezpochyby pod velkým tlakem. Po příchodu z Fiorentiny se od něho čekaly lepší výsledky, místo toho aby Doria bojovala o evropské poháry, výsledkově strádá a spíše bojuje o záchranu, byť má na Carpi stále dobrý, pětibodový náskok.

Záchranářské práce se zatím netýkají Atalanty, ovšem co není, může brzy být. Bergamu se žalostně nedaří, série bez vítězství je dokonce ještě delší než ta Sampdorie a z bezpečného umístění v první polovině tabulky nastal pád až na třinácté místo. Trenér Edy Reja se zatím nemůže spolehnout na nové tvůrce ofenzívy Alessandra Diamantiho a Marca Borriela. Oba zkušení hráči se ještě neprosadili a právě střílení branek je pro Bergamaschi velkým problémem. Ukázalo to i minulé kolo s Empoli. Na Stadio Atleti Azzurri D'Italia se hrálo nejen bez branek, ale v podstatě i bez výraznějších gólových příležitostí.

Duel Sampdorie s Atalantou slibuje vyrovnanou podívanou a to nejen kvůli mizerným formám obou celků, ale také díky vzájemné bilanci, které spolu mají. První zápas v Bergamu ovládla Atalanta výsledkem 2:1.

Sampdoria se bude muset vypořádat s De Silvestrim, Salou, Carbonerem, Diakitém a Moisanderem. V kompletním složení nebudou ani hosté z Bergama, těm budou scházet Carmona a Paletta.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Silvestre, Ranocchia, Cassani - Ivan, Soriano, Fernando, Dodó - Correa - Quagliarella, Cassano
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Conti, Toloi Masiello, Dramé - Freuler, De Roon, Kurtič - Diamanti, Borriello, Goméz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Turín FC  (neděle 15:00)
Turínské FC jede na půdu Palerma, které se nalézá uprostřed zmatků. Po změnách na trenérském postu se musí koncentrovat na důležité klání s Býky, kterým se sice nedaří, ale každá dobrá série musí jednou začít. Bude to v Palermu?

Základní jedenáctka Turína dostává další reálné kontury a je na papíře hodně silná. Mnozí hráči už se stihli vyléčit, jiní se dostávají do formy a zimní přestupové období pomohlo Granatě zrealizovat velký sen fanoušků - přivést zpět útočníka Cira Immobileho. Navíc se rozstřílel Andrea Belotti, kterému by partnerství se zkušenějším Immobilem mohlo hodně pomoci. Granata to potřebuje jako sůl.

K nastartování má ideální podmínky, protože jede do Palerma. A kromě toho, že se Palermu nedaří herně a výsledkově, se opět klub ze Sicílie stal oblíbeným terčem vtipů a narážek. Důvodem je jednání majitele a prezidenta Maurizia Zampariniho, jehož obliba ve střídání trenérů nabírá opět na obrátkách. Nemá smysl se k celé situaci vyjadřovat nebo zkoumat důvody či viny. Ale celá situace ukazuje na chaos, který v Palermu panuje.

Palermo za deset posledních utkání vyhrálo jen třikrát a to stačí jen na průběžné 15. místo v tabulce Serie A. Před duelem s Býky jsou navíc zraněni Struna a Posavec. Kvůli kartám nemůže nastoupit mladý obránce Lazaar. Turín má mnohem snadnější pozici, neb mu chybí jen Bovo a Acquah. Ani Turín ale nezáří a za posledních deset utkání vyhrál pouze jednou! Na mabiciózní celek dost špatná bilance.

Minulé kolo vyšlo lépe Palermu, které dokázalo remizovat se silným Sassuolem. Turín opět prohrál, i když za zvláštních způsobů. Hrál doma a vedl díky brance Benassiho, jenže pak si vlastní branku dal Peres a Turín se sesypal. K tomu přispěla i penalta Valtera Birsy dvacet minut před koncem. Ozývají se hlasy, které tvrdí, že cyklus trenér Ventury je u konce. Podle někdejšího brankáře Turína to ale není pravda.

Alberto Maria Fontana před utkáním prohlásil: "Problémy, které má Turín, řeší občas každý tým. Je to taková přechodová fáze, kdy se prostě něco nepovede. Rozhodně je to zdravý klub s obrovským hráčským potenciálem. Jen musí překonat společně náročné období. Trenér Ventura určitě ještě má co nabídnout a jsem si jistý, že se celý tým probere," dodal Fontana.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Morganella, Gonzalez, Goldaniga, Rispoli - Hiljemark, Jajalo, Čočev - Vazquez, Djurdjevic, Trajkovski
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimović, Glik, Moretti - Bruno Peres, Benassi, Gazzi, Baselli, Avelar - Belotti, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Inter Milán  (neděle 20:45)
Veledůležité utkání nabídne rovněž Stadio Artemio Franchi. Fiorentina přivítá v ostře sledovaném utkání Inter Milán, který jí má z úvodu sezony co vracet. Půjde o hodně - o milionářskou Ligu mistrů.

Třetí místo v tuto chvíli drží AS Řím, ale pokud někdo z dvojice Fiorentina - Inter zvítězí, posune se na bronzovou pozici právě před Řím. Dostihy o Ligu mistrů tím pochopitelně neskončí, ale každá ztráta bodů je nesmírně zkomplikuje. Fiorentina i Inter měli skvostný začátek. Inter vedl soutěž bez porážky do doby, než na San Siro zavítala právě Fiorentina. Viola zvítězila vysoko 4:1 a potvrdila, že na Nerazzurri v posledních letech umí. Jenomže formy obou týmů zažily otřes a pro tuto chvíli opustili první trojici.

Fiorentina v minulém kole remizovala 1:1 v Boloni a byla to už třetí bodová ztráta na půdě soupeře v řadě. Doma je samozřejmě situace zcela odlišná, na Artemio Franchi se letos získávají body velmi špatně a s bilancí devíti výher, jedné remízy a dvěma porážky je na tom Viola velmi dobře. Lepší už je doma pouze Neapol, která ještě před vlastním publikem nepadla.

To Inter už doma rozdal bodů požehnaně. Prohrál třikrát a dvakrát remizoval. Navíc se stále nedostal z menší výsledkové krize a stále častěji se ozývají hlasy, žádající si Manciniho odvolání. Po posledním kole tomu bylo zrovnatak. Inter nedokázal zvítězit na půdě posledního Hellasu, kde jen remizoval 3:3 a v utkání dokonce o dvě branky prohrával! Nerazzurri tak spadli už na páté místo a koneckonců kouč Mancini už boj o titul odpískal. Cílem Interu ale zůstává zisk třetího místa a kvalifikace do Ligy mistrů.

Fiorentina se v generálce na Tottenham musí obejít bez Badelja, Benalouaneho a vykartovaného Matiho Fernandeze. To Inter má vyprázdněnou marodku, ale pro karty jí bude chybět záložník Felipe Melo, pro kterého mohl být zápas se svým bývalým zaměstnavatelem pikatní.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodríguez, Astori, Alonso - Vecino, Borja Valero - Bernardeschi, Iličič, Tello - Kalinić
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Nagatomo, Murillo, Miranda, D'Ambrosio - Biabiany, Medel, Kondogbia, Peričić - Éder, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - Frosinone Calcio  (sobota 15:00)
Empoli přivítá na stadionu Carla Castellaniho předposlední Frosinone a nebude chtít nic jiného než zvítězit. Domácí mají za sebou několik nevydařených utkání, nicméně stále se drží v první polovině tabulky.

Azzurri sice v posledních pěti kolech prohráli jenom jednou, ale ve zbytku vše zremizovali a připsali si jen čtyři body. Není ale vůbec žádný důvod k panice, Empoli se stále drží na výborném osmém místě a záchranářské práce jsou mu na míle vzdáleny.

Frosinone sice naposledy prohrálo s favorizovaným Juventusem, ale kolo předtím udolalo Boloňu a s devatenácti body stále může pomýšlet na konečnou záchranu. Chtělo by to ovšem vozit body zvenčí, a to se nováčkovi soutěže vůbec nedaří. Společně s Hellasem je jediným týmem, který venku ještě nevyhrál a se dvěma nerozhodnými výsledky je vůbec nejhorší v celé soutěži. Hostům pak patří ještě jedno smutné prvenství, inkasovali totiž už celkem padesát branek, což je nejvíce a dělá to více než dvě inkasované branky na utkání. I v tomto směru se potřebují Stelloneho svěřenci výrazně zlepšit.

Oba celky se dobře znají ještě z působení v Serii B a o něco lépe si vedlo Empoli. Poslední vzájemný zápas na půdě Frosinone však prohrálo a nevstřelilo dokonce ani gól.

Zatímco Frosinone bude v kompletním složení, domácí budou postrádat Costu a Croceho, navíc do hry nezasáhne ani vykartovaný Laurini.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Zambelli, Tonelli, Ariaudo, Mario Rui - Zielinski, Paredes, Buchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Blanchard, Russo, Pavlović - Gori, Gucher, Sammarco - Paganini, Ciofani, Dionisi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - US Sassuolo  (sobota 18:00)
Chievo Verona hostí Sassuolo a oba týmy se nacházejí v náročné situaci. Chievo to nemá daleko k příčkám, které jsou nebezpečně blízko sestupu. A hosté přijíždějí s pocitem, že už dlouho nevyhráli.

Honba za třemi body začne pro tým trenéra Eusebia Di Francesca ve Veroně. Do města, kde své domácí zápasy hraje mimo jiné tamní Chievo, přijede Sassuolo, jež za posledních deset klání ve všech soutěžích dohromady vyhrálo jen dvakrát! Za posledních pět utkání pak Sassuolo dokonce dvakrát ztratilo všechny tři body. A to je na tým, který chtěl prohánět slavnější konkurenty, málo.

Po prohře od AS Řím se Sassuolo trápilo také v minulém kole, i když tam už nevyšlo úplně na prázdno. Alespoň bod brali domácí za souboj s Palermem, i když z něj určitě šlo získat více bodů. Ani to, že Palermo dohrávalo dvacet minut bez vyloučeného Lazaara, Sassuolu nepomohlo k bodům. Musel jim tak stačit jeden za poměrně divokou remízu 2:2. To staví Sassuolo do pozice týmu na sedmém místě, přičemž na páté AS ztrácí už 10 bodů!

Výhodou pro tým trenéra Eusebia Di Francesca je to, že nemá moc zraněných. Mimo hru bude jen nemocný Laribi. To Chievo je na tom mnohem hůře, chybí mu hned několik hráčů základní sestavy. A stále se ještě Chievo nevzpamatovalo ze ztráty ofenzivního tahouna Alberta Paloschiho. Kromě něj mu tedy, alespoň krátkodobě, budou chybět Gamberini, Izco, Hetemaj, Meggiorini a Pepe.

Sassuolo se opírá o dobré výkony stopera Francesca Acerbiho, který i díky tomu přilákal řadu potenciálních zájemců. Sám ale uvádí, že se nikam nechystá. "Chci Sassuolu splatit důvěru, kterou do mne vložilo. Rád bych mu svými výkony pomohl ke splnění jeho cílů. Fotbal mě tady zase baví a cítím se být součástí kolektivu. Lhal bych, kdybych řekl, že nepomýšlím na reprezentaci," dodal zkušený obránce.

Chievo je v ještě horší pozici, ačkoli mu vyšel začátek sezony. Desátý tým tabulky ztrácí na svého nejbližšího protivníka čtyři body a bude doufat, že na Stadio Marc'Antonio Bentegodi dokáže nad Sassuolem vyhrát. Třeba tak, jako se mu to podařilo v posledním kole. Chievo jelo do Turína a rozhodně ho nečekala snadná práce. Sice prohrávalo, jenže nakonec s velkým štěstím domácí přehrálo a i díky penaltě zvítězilo 2:1.

Vedení je zatím spokojené, ale jak uvádí sportovní ředitel Luca Nember, jeho primárním cílem je záchrana. "Už před sezonou jsme to nastavili tak, že naším cílem je záchrana. Museli jsme prodat Paloschiho, což je prostě fakt. Ale peníze nám pomohou na delší dobu. Hrajeme poměrně dobře a chceme mít jistotu záchrany co nejdříve. Zároveň si uvědomujeme, že je naší povinností dodávat fanouškům dobrý fotbal i výsledky," dodal Nember.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Seculin - Cacciatore, Spolli, Cesar, Frey - Rigoni, Radovanovic, Castro - Birsa - Inglese, Floro Flores
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vrsaljko, Acerbi, Cannavaro, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.00 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Fanoušci italské kopané se těší především na souboj, který podle mnohých napoví o tom, kdo vyhraje letošní Scudetto. Bude to rozjetá Neapol? Nebo se vše vrátí do starých kolejí a trofej ukořistí Juventus? Dámy a pánové, vítejte na duelu dvou velikánů.

Den D nastává. Ultimátní souboj dvou vyzyvatelů o mistrovský titul, který mnohé napoví. Souboj tradičního obra a hegemona posledních let s hladovou Neapolí, jež pod novými trendy trenéra Sarriho drtí jednoho soupeře za druhým. Najde Neapol po dlouhé době přemožitele, nebo si vytvoří na čele pelotonu záviděníhodný náskok právě na Juventus? Před ostře sledovaným duelem se nabízí mnoho otázek a málo odpovědí.

Turín brzy zachvátí "horečka sobotní noci", protože domácí Juventus ve snaze o zisk prvního místa přivítá svého nejnovějšího a nejvážnějšího vyzyvatele. Aktuálně lepší formu má Juventus, jenže ten zase musel dohánět katastrofální začátek ligového ročníku. Právě v něm jej Neapol naposledy porazila. Lorenzo Insigne skóre zápasu otevřel a k němu se přidal ještě Gonzalo Higuaín. Branka Maria Leminy znamenala jen výsledkovou korekci.

Souboj mezi Neapolí a Juventusem bude mít také poněkud osobnější rozměr. Gól, to je pod Vesuvem synonymum pro argentinského hrotového útočníka Gonzala Higuaína. Nejlepší střelec Partenopei i celé ligy má na čele žebříčku střelců náskok neuvěřitelných jedenácti branek. Higauín dal už 24 gólů jen v lize. Právě Juventus je domovským klubem jeho pronásledovatele, argentinského zázračného chlapce Paula Dybaly. Mladík se začátky v Palermu má na kontě 13 gólů.

Higuaín je zkrátka postrachem všech obran (nejen) v calciu. A ví to i někdejší hráč Neapole, Giuseppe Volpecina. Ten v rozhovoru pro Radio CRC zmínil: "Fanoušci Neapole by měli doufat, že Juventus půjde dál v Lize mistrů, takže bude mít méně sil. Hraje sice s Bayernem, což je jeden z nejlepších týmů na světě, ale ve fotbale nikdy nevíte. Je pravda, že Gonzalo Higuaín není Diego Maradona, ale útok Neapole je tak neuvěřitelný, že Buffon nemůže mít klidné spaní."

"Neuvěřitelný útok" Neapole zdobí kromě Higuaína i Lorenzo Insigne. A ten bude mít také motivaci se ukázat, protože mimo jiné i kvůli němu zavítá na stadion samotný boss italské reprezentace, Antonio Conte. Když už jsme u těch slavných trenérských osobností, dalším mužem, který se chtěl vyjádřit ke šlágru 24. kola, je Marcello Lippi. Lippi trénoval Juventus i Neapol a prostředí obou je mu důvěrně známé.

Jak vidí šance obou týmů? "V tomto duelu nevidím žádného favorita. Nicméně, kádr Juventusu je určitě zkušenější a má vítěznou mentalitu. Ta se nedá vytvořit rychle, ale zkušenostmi ve vypjatých situacích. Musím uznat, že trenér Sarri je skvělý stratég a dokázal za krátkou dobu obrovské penzum práce. Zkvalitnil a přeorganizoval všechny řady, začal od obrany a jeho tým se naprosto změnil."

"Skvělou práci však odvádí i trenér Allegri. Jeho kádr v létě opustilo několik klíčových osobností a i když začátky Juventusu v této sezoně nebyly dobré, teď je situace nesrovnatelná. Allegri si poradil i bez velkých hvězd a přizpůsobil se. Dnes je Juventus velmi silný tým, který má výsledky a dokáže navazovat na své výkony bez výraznějších výkyvů. Neapol zase má rozdílového hráče v podobě Higuaína."

Právě ten rozhodl poslední duel v lize, když se Neapol utkala s Carpi. Asi se čekaly větší gólové hody, ale povinností byly tři body. Juventus dal dvě branky Frosinone a udržel už sedmé čisté konto v řadě. Do zápasu v jeho barvách nenastoupí zranění hráči jako Mandzukic, Asamoah, Khedira, Caceres a Chiellini. Neapoli chybí jen Grassi.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra - Cuadrado, Marchisio, Pogba, Sturaro - Morata, Dybala
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Higuaín, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Carpi FC - AS Řím  (pátek 20:45)
Páteční duel svede dohromady účastníka evropských pohárů s ligovým nováčkem. Poslední měření sil mezi AS Řím a Carpi podle toho také vypadalo a teď má nováček šanci oplatit svému soupeři krutý debakl.

Carpi na AS Řím nevzpomíná právě v nejlepším. První utkání mezi nimi jasně ovládlo AS, když na jeho lavičce ještě seděl francouzský elegán Rudi Garcia. Toho vyměnil dobře známý stratég Luciano Spalletti a jeho celek se pomalu škrábe vzhůru tabulkou. Aktuálně sice římský tým stále okupuje až pátou příčku, ale na vysněnou třetí pozici ztrácí jen dva body! Fiorentina navíc bude bojovat o body právě s Interem Milán, což se AS hodí do karet.

Vlci nabírají formu před důležitým duelem s Realem Madrid, který zavítá na Stadio Olimpico již příští středu večer v rámci Ligy mistrů a mají ideální šanci na "rozcvičku". Proti Carpi by se Giallorossi měli dostat do zápasového tempa a tři body by pro ně měly být prioritou. Postup tabulkou je velmi blízko a hráči za něj vděčí především třem posledním utkáním. Všechna měla podobný scénář.

AS velmi brzy vedlo, ale v závěru utkání z mnoha důvodů fyzicky odpadlo, načež se muselo obávat o výhru. Podobné to bylo i v minulém kole, když AS vyzvalo Sampdorii Janov. Tým vedený někdejším Vlkem Vincenzem Montellou sice prohrával o dvě branky, ale do konce utkání ještě AS pořádně zatopil. Šanci na srovnání promarnil Antonio Cassano a Mattia Cassani trefil jen břevno!

Jedním z hráčů, kteří pod Spallettim chtějí fotbalově růst a zatím se jim daří, je Stephan El Shaarawy. Někdejší hráč AC Milán má na kontě tři starty za AS, v nichž dal dvě branky a má k nim jednu asistenci. Sám říká, že by nemohl být spokojenější. "Všechno, co tady zažívám, je skvělé. Jsem nabitý krásnými emocemi, hraju a celému týmu se daří. Mám tu své místo a chci se tu pořád zlepšovat. Doufám, že se nám povedou všechny nejbližší duely," přeje si hráč s přezdívkou "Faraon".

Na souboj s Carpi AS rádo vzpomíná, protože patřil k těm povedenějším z úvodu sezony. Brankáři Brkićovi dali branky Manolas, Pjanić, Gervinho, Salah a Digne, za hosty se trefil jen Borriello. Někteří z těchto hráčů už ve svých klubech nepůsobí, takže je prostor pro nové "hrdiny" na obou stranách barikády. Oba celky ale mají starosti ohledně základní sestavy, protože jim chybí několik opor.

Když začneme domácím Carpi, tak trenér Castori nemůže počítat s vykartovaným Biancem. Zraněni pak jsou Pasciuti, Fedele, Bubnjc, Saugher a De Guzman. Ani hosté z Věčného města nemají kompletní kádr, třebaže nizozemský záložník Kevin Strootman už odehrál první poločas s junirským týmem. Mimo hru jsou i nadále Ponce, Torosidis a Gyömber, nejistý je start uzdravujícího se záložníka De Rossiho a veterána Maicona.

Carpi z posledních pěti utkání vyhrálo jediné, naposledy pak dostalo jednu branku od Neapole. V kádru Carpi je hráč, který ostatně Neapoli hodně fandí. Hraje na pozici obránce a jmenuje se Gaetano Letizia. "Čeká mě víkend se šampióny. Nejprve se utkáme s AS Řím, což je skvělý tým a na souboj s ním se moc těšíme. A pak se moc těším na duel mezi Neapolí a Juventusem, kde budu samozřejmě fandit Neapoli," těší se mladý obránce. Přispěje i on ke ztrátě Vlků?
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo - Letizia, Porcari, Cofie, Crimi, Di Gaudio - Lollo, M’bakogu
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Manolas, Rüdiger, Zukanović - Florenzi, Pjanić, Nainggolan, El Shaarawy - Perotti, Salah - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Hellas Verona  (čtvrtek 20:45)
Římské Lazio přivítá v předehrávce 25. kola nejvyšší italské soutěže poslední celek tabulky a bude prahnout po další výhře. Oba dva celky totiž prožívají mizérii odrážející se v tabulce. Hellas je poslední, ale chuť bojovat ještě neztratil.

Biancocelesti sehrají trochu netradičně svůj duel už ve čtvrtek večer. A atmosféra na Olympijském stadionu zřejmě bude dost lhostejná, protože uzavřen bude známý sektor Curva Nord. Důvodem je chování přívrženců Lazia v duelu s Neapolí a rasistické výkřiky na adresu obránce Koulibalyho, po nichž dostalo Lazio příkaz tribunu na dvě utkání zavřít veřejnosti. Projeví se taková absence?

Lazio neprožívá dobré období a trenér Stefano Pioli dokonce uvažuje o odchodu po skončení této sezony. V ní patří Laziu až deváté místo, dost daleko od pohárů. Římský celek zvyklý na Evropskou ligu a boje o ni se potýká s množstvím zranění, výpadky formy a nedostatkem kvalitních posil. Alespoň ta první část se však postupně začíná zlepšovat a trenér Pioli může opět počítat s několika hráči.

Do hry se vrací především mozek záložní řady, Argentinec Lucas Biglia. Diskvalifikován je pouze Parolo, mimo hru z důvodu zranění jsou jen de Vrij, Biševac a Radu. Do hry bude opět připraven i útočník Felipe Anderson, kterému se skvěle podařila minulá sezona. V té letošní už takovým tahounem není a sám si dobře uvědomuje, že ho čeká ještě hodně velký kus práce.

V rozhovoru pro webové stránky klubu mladý Brazilec poznamenal: "Musím se ještě hodně zlepšovat. Nedaří se mi navazovat na dobré výkony a to je něco, co se musí zlepšit. Chci se stát lepším fotbalistou, ale ne díky přestupu. Rád bych se zlepšoval tady, protože Lazio pro mne hodně znamená a já mu to dlužím. I když se nám nedaří, tak nechceme být pesimisty, ale naopak se dívat dopředu. Vše je v našich rukách," dodává přestupový cíl mnoha klubů.

Laziu se již dlouhou dobu stýská po výhře. Když bral tým trenéra Pioliho naposledy tři body, psal se 24. leden a čtyři branky od něj dostalo Chievo Verona. Teď by se Biancocelesti rádi ukázali podobným stylem také proti druhému veronskému celku. Což možná nebude tak náročné, vzhledem k postavení v tabulce. Nesuďme ale pouze podle postavení, třebaže je Hellas kandidátem na sestup.

I Hellas umí překvapit a rozhodně umí bojovat. Takový Inter Milán by mohl povídat. Právě s ním se totiž Hellas naposledy utkal a třebaže nebyl favoritem, dokázal odehrát vynikající utkání, které ještě mohl vyhrát. Po výhře nad Atalantou hostil Hellas Manciniho squadru a ještě 30 minut před koncem nad ní vedl o dvě branky! Jenže pak promluvili Icardi s Perišićem a body se dělily. Dokáže Hellas překvapit dalšího favorita?
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Mauricio, Hoedt, Lulić - Milinković-Savić, Biglia, Cataldi - Candreva, Matri, Felipe Anderson
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Gilberto, Moras, Helander, Pisano - Wszolek, Greco, Ionita, Emanuelson - Pazzini, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol24175253:1956
2.Juventus FC24173445:1554
3.ACF Fiorentina24144642:2346
4.Inter Milán24136530:2045
5.AS Řím24128444:2644
6.AC Milán24117635:2640
7.US Sassuolo24810628:2834
8.Empoli FC2497829:3234
9.SS Lazio2496929:3233
10.Chievo Verona24861029:3230
11.Bologna FC24931228:3130
12.Turín FC24771030:3228
13.Atalanta Bergamo24771023:2728
14.Udinese Calcio24761121:3727
15.Città di Palermo24751226:3926
16.Janov CFC24671124:2825
17.UC Sampdoria24661236:4324
18.Carpi FC24471322:4019
19.Frosinone Calcio24541524:5019
20.Hellas Verona241121119:3715

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (786)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pre Rím je už každý zápas existenčný, verím v 3. miesto, ale letné prestupy budú tak, či tak veľmi zaujímavé.

Reagovat
Largo

Nějaký tipy? Především by je už neměl řídit Sabatini, který potvrdil svůj odchod.... Corvino na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím médiím, počkám si na pdf:)

Corvino podepsal na podzim čtyřletou smlouvu s Bolognou a nemá jediný důvod jít k nám.

Reagovat
Largo

Vetsi ambice, dobrej vztah se Spallettim,.... duvod pro zmenu k lepsimu se najde vzdycky myslim. Spis me desi to, o jakych jmenech se pise coby Sabovi nastupci.

Reagovat
smazaný uživatel

To by klapalo jedině pokud bude Bologna chtít Sabu.

Branca, Leonardo, to by mě pojebalo.

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem četl, že to prý řekl fanouškům v Trigorii.

Reagovat
smazaný uživatel

každý deň je iná verzia, túto ságu už ani nejdem sledovať

Reagovat
smazaný uživatel

Waiting for pdf

Reagovat
Emmett Brown

Snad nie Branca, to uz nech radsej ostane Sabatini.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko lepsie jak Sabatini. Neverim, ze sa najde este vacsi picus od neho

Reagovat
Emmett Brown

Myslim, ze toto je porovnatelny picus, v niektorych veciach hadam aj horsi. Namiesto tinedzerov by sme kupovali tridsiatnikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je i v Palottovi - hlavně co se týče prodejů.

Jinak bychom měli tým jak víno.

Mimochodem, v Itálii není mnoho variant, kterými bychom si polepšili..

Reagovat
smazaný uživatel

Teda kdo tohle vymýšlí...Hrát jedno kolo od čtvrtka do neděle

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem rozpis tohohle kola nějak nepochopil...

Reagovat
Tomanatura

Mne se to docela libi, uvidis vic zapasu. Dost nahovno je, kdyz se hraje vsechno v jeden cas, ktery jeste nevyhovuje.

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice výhoda,což uznávám,ale kdo má druhej den vstávat do práce,když se hraje od 20:45? Druhej poločas stejně zaručeně prospim

Reagovat
Tomanatura

Tak to uz je dost osobni, mne to treba vyhovuje naprosto, jelikoz sobotu vecer nebo nedelu odpoledne nikdy nemuzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy vstávaš?

Reagovat
smazaný uživatel

Deset minut před pátou

Reagovat
smazaný uživatel

hnus

Reagovat
smazaný uživatel

ale o tretej je doma

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,no

Reagovat
Yzemi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou poháry, ale nevím, proč hraje Lazio dneska, když mají EL až ve čtvrtek.

Reagovat
Pipo123

Myslím že liga im chce vyhovieť aby mali viac síl na EL, čo sa dá chápať, navyše bude to bez fanúšikov, takže to môže byť aj samotnému Laziu jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepresunú sa fans do iného sektora?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou dva zápasy na Olimpicu, proto..

Ale mohli jste hrát klidně v sobotu v šest.

My pátek středa, vy sobota čtvrtek. Předpokládám, že Lotito si to osobně domluvil na FIGC. Ale ve výsledku je to jedno, o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem chuj, hrajeme venku.

Pak to nedává už vůbec žádný smysl.

Reagovat
lucius6

Dneska musíme vyhrát, neexistuje snad ideálnější příležitost pro vybudování konfidence než právě zápas doma s trápícím se Hellasem. Byl bych moc rád, kdyby se dnes vyhrálo o více než 1 gól, ale samozřejmě budu brát každý výsledek zaručující 3 body.

Reagovat
Pipo123

Dnes to vyzerá fajn, vracia sa Biglia aj Candreva a budúce kolo už aj Radu, takže teraz je čas aby zabrali, konečne sa vyprazdnuje marodka a je možnosť ukázať "kvalitu" Lazia, boj o EL by ešte nemusel byť nutne v sračkách.

Reagovat
db18

Zdravím, jak to vypadá v Juve s A. Sandrem? Bude dál hrát základ, nebo se do sestavy spíš zase vrátí Evra? (příp. budou hrát spolu?) (Ptám se, protože mám poslední volný přestup ve fantě )

Reagovat
M11

rotace.. samozrejme pokud bude Evra na marodce tak bude hrat Alex Sandro vic ale jinak to bude urcite jako doposud..

Reagovat
db18

Ok, díky

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3): Marchetti; Konko, Mauricio, Hoedt, Lulic; Cataldi, Biglia, Milinkovic-Savic; Felipe Anderson, Matri, Mauri. All. Stefano Pioli A disp. Berisha, Guerrieri, Braafheid, Patric, Morrison, Onazi, Candreva, Kishna, Keita, Djordjevic, Klose.

Reagovat
lucius6

Kishna

Reagovat
smazaný uživatel

Matri sa netrápil v poslednej dobe? Niekedy som ho mal moc rád, ale on tiež hral všade...takže to o mnohom svedčí

Reagovat
Pipo123

Svoje si odohral, proti Udine dostal červenú bo pičoval na rozhodcu, momentálne je zložité povedať kto je lepší. Klose stále odmaká zápasy, ale netrafí prázdnu bránu, Djordjevič sa tam zase prechádza, nepadá to nikomu poriadne, ale problém je že ich nedostaneme za 90 minut do čistej šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem a to máte v kádri dostatok kreatívnych hráčov, kt. by tie šance vytvárať mali.

Reagovat
Pipo123

Ono tie náznaky tam boli, proti Fiore, Interu či Chievu to bolo výborné smerom dopredu a padalo nám to tam krásne, bohužiaľ následne sa zranil Biglia a Candreva a boli sme v prdeli, hlavne Biglia je pre našu hru klúčová osobnosť. Biglia v tej zálohe hraje geniálne, organizuje to tam a na ihrisku to je poznať, bez neho je Lazio o 50% horšie v obrane aj útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by sa dnes ten Biglia v zostave mal prejaviť, nechýbal až tak dlho myslím tak snáď sa hneď chytí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá lavička je ale neskutočne nabitá, aspoň to tak vyzerá podľa mien. Samí reprezentanti, talenty a nejaká tá legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

V našich médiach často čítam, že Verona....v Taliansku pod Veronou sa asi vždy myslí Chievo však? Ale u nás mám pocit, že novinári skôr zabúdajú, že sú v lige 2 kluby z Verony. Neviem si predstaviť, že niekde čítam napríklad iba Londýn alebo iba Praha v spojitosti s nejakým klubom. Som rád, že v tomto preview sa krásne píše Chievo a Hellas

Reagovat
Emmett Brown

Verona = Hellas

Chievo = Chievo

Reagovat
smazaný uživatel

zostava vyzerá dobre, len to potvrdiť aj na ihrisku a dať čo najviac gólov. bol by som rád keby si dnes zahral Kishna aj Ravel

Reagovat
Pipo123

Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pipo123

Polčas katastrofa, tá zostava vyzerá dobre, ale PIoli to úplne dojebe, Andersona hodí na pravé krídlo, MIlinkoviča na ľavé krídlo a Cataldi hraje ofenzívne záložníka, katastrofa, aspoň že Danilo nahral na gól Matrimu

Reagovat
lucius6

Hellas je slabouckej dozadu. Je ootreba zlepsit presnost a finalni cast hry, protoze pokud nedame vic nez gol dnesnimu Hellasu, tak je nedame snad nikomu

Reagovat
Pipo123

Ale takto to nepôjde, ta hra je strašne pomalá, okrem Andersona tam nikto poriadne nebehá. Mauri a Matri svojou rýchlosťou spravili snad 10 ofsajdov, fakt nechápem prečo Milinkovič hraje na krídle, do druhého polčasu tam chcem Keitu či Candrevu.

Reagovat
lucius6

Jako ten Milinkovic me taky sokoval. Obcas fakt netusim, co Pioli dela. Jak pises, tak snad tam prijde Candreva nebo Kishna. Tohle neni uplne zapas pro Mauriho, takze jeho bych stahl.

Reagovat
lucius6

Matrinho

Reagovat
Pipo123

Mauriiiiiiiiiiiiiii Cataldi druhá asistencia, na neho je radosť pozerať

Reagovat
lucius6

Mauriiiiiii

Reagovat
Tomanatura

Z toho Andersona se stala slusna atrapa. Kde nechal tu rychlost?

Reagovat
Pipo123

Pár momentov tam mal slušných, skôr je problém že nedostane poriadnu loptu, keď už tak ide sám do plných a to končí nezdarom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl právě slalom proti více hráčům jeho silnou stránkou loni? Z hovna vymotat a vystřelit?

Reagovat
Pipo123

Veď bol, ale nedá sa čakať že bude hrať neustále tak, inak by asi nehral v Laziu túto sezónu sa hľadá herne, aspoň sa snaží odmakať zápasy smerom dozadu, čo je plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se čekat? Však Gervinho na tom postavil svoji kariéru a to není zdalek tak elegantní jako Anderson:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tak snad se do toho zase dostane

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pipo123

Felipeeeeeee konečne, tento gól mu musí pomôcť

Reagovat
lucius6

FA10

Reagovat
Tomanatura

Hellas neskutecny vykon. Lazio hraje bago a stejne jim tam lupne jeste aspon dva.

Reagovat
Pipo123

Cataldiho prihrávky dnes majú oči, radosť pozerať, neviem neviem, ale na tej pozícii ofenzívneho záložníka by mohol hrávať častejšie

Reagovat
Tomanatura

Jeho strelba je jak z divize ale dobrj vykon

Reagovat
Pipo123

Ešte to poserú, neskutočná komedia

Reagovat
lucius6

Omg...

Reagovat
Pipo123

Toto neznášam na taliánskych kluboch a Laziu, proste prestanú hrať, radšej si tam nezmyselne prihrávajú tisíc x a hrajú bago namiesto toho aby to poriadne bránili a dali 4 gol

Reagovat
Pipo123

keitaaaaaaaaaa

Reagovat
lucius6

Nakonec dobrej match

Reagovat
Tomanatura

Klose

Reagovat
lucius6

Jako nestezuju si

Reagovat
lucius6

Kvalita hrozna, ale dobre se to sledovalo

Reagovat
Pipo123

Zápas totálne o hovne, ani sme sa nenadreli na výhru, ale odchodiť záver zápasu to bolo moc už aj na mňa, kludne sme mohli dať aj ďalšie 2-3 góly. Konečne sa nikto nezranil, od tohoto výsledku sa musíme odraziť.

Reagovat
brenk

Allegri sa vraj chce vrátiť k tomu nášmu tragickému 433

Reagovat
Furia Ceca

To bylo jasný, že dá přednost 4-3-3 nebo 4-3-1-2 než hrát 3-5-2 s Ruganim.

Reagovat
brenk

4312 by som prežil, toto je už horšie

Reagovat
Airus

Tohohle jsem se bál. až tak že jsem to ani nechtěl vyslovit. Určitě je unešenej Cuadradouvou formou a musí ho tam zase nějak nacpat. Velký plus je že na levo nemůže hrát Morata, kterej mě na LW straší v nočních můrách do dnes. Takže hrot Álvaro, ale Dybala by byl nejlepší na RW, kde hraje i Cuadrado Mohl se přivést Faraon a 433 by nebyla taková machinace, takhle zase nemáme hráče na správný pozice a bude se to mrdat

Reagovat
Pinturicchio

Pokud se to "jakože 4-3-3" bude hrát, tak Álvaro nalevo bude. Bude to 3-5-2 / 4-3-3 s Lichtym na stoperu / beku pokud to tak Max postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kvůli Cuadradovi nebo se chce přizpůsobit Sarrimu?

Vždyť hrajete doma..

Reagovat
Pinturicchio

Základní problém je ta nedůvěra v Ruganiho. Být zdravý Chiello nebo Cácerés, tak vsadím boty, že budeme hrát letošní klasiku 3-5-2 s Lichtym napravo.

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kar. Neverim, ze byRuga pod Allegrim nemakal nebo ne o.

Samozrejme nikdo nevidi do treninku, ale i tak.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle fakt těžko posuzovat zvenku, no. Dybala teď třeba říkal, že je rád, že mu Max ten čas na aklimatizaci dal, že mu to při přechodu z Palerma do Juve pomohlo, ... s Danim těžko říct, možná tam nějaký problém je a třeba zápas v Sampě mu zrovna nevyšel, tam se po jeho zákroku klidně mohla foukat penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to bylo pár zápasů pro Dybalu jen. Od té doby na něm v podstatě leží vaše produktivita.

Nedivím se, že mu nevyšel, je úplně z herního rytmu. Když ho bude stavět jednou za deset mačů, vždycky bude haprovat. Romagnoli bude na konci sezony lepší - jen proti, že furt hraje.

Reagovat
Airus

A na hrotu bude hrát Hernanes? Když je Mandžukič mimo tak tam musí být Morata. Zvlášť když Álvaro ukázal že na LW je naprosto neschopnej

Reagovat
Pinturicchio

Ne, zleva bude sbíhat Álvaro a na hrot se bude tlačit i Paulo.

Reagovat
smazaný uživatel

V 4312 jsme silnější. 433 bude průšvih. Morata si bude sbíhat Dybalovi do středu a budou se tam motat. Do toho pošuk Cuadrado, který jim to tam zahustí přešlapovačkama a nechá formovat Sarriho obranu do pohodlného stojáka, aby pak vzali Kolumbijcem odevzdaný míč. To zase bude holomajzna, těším se. Na zápasy s Cuadradem v sestavě se už odmítám dívat střízlivý

Reagovat
FuckT

Nic si z toho nerob, ja uz nejaku dobu odmietam triezvy vykonavat akukolvek cinnost v akomkolvek case.

Reagovat
brenk

som schopný zniesť Cuadrada v 352, ale prispôsobiť mu formáciu je na mňa moc

Reagovat
smazaný uživatel

To znam, v Rime se lilo dva roky

Reagovat
Largo

Reagovat
FuckT

My sme zase zapijali Beniteza liehom, aj ta najlepsia domovina bola na nho prikratka.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly to těžké večery.. jednu dobu už jsem padal do pětapadesátiprocentní pelyňkovky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Tak Max Ruganimu asi věří, ale pořád dokola opakuje, že musí dostat čas a že on potřebuje zapracovat do týmu pomalu a citlivě...

“[Daniele] Rugani? He's a kid, he's good, he's young. He came here from Empoli with only one Serie A campaign under his belt.

“At Juventus he met four players among the strongest in Europe ahead of him and had to adapt to a completely different playing system.

“He must not be pressured. The same people who want him on the pitch now will crucify him as soon as he makes a mistake.

“Managing Rugani and the other youngsters is down to me, so I have to do this to my best. Rugani is and will be the future of Juventus and Italian football. Best not to hurry.

“He developed a lot in the last two months and his increased playing time is evidence of that, but this is not a reason to heighten the pressure on him. He's young and he must do what he can right now.”

Reagovat
smazaný uživatel

Dani a Totti netrénovali a lehkým zraněním, snad budou na Real v pohodě. Máme 5 dní mezi zápasy, hrát musí plná palba. Spal potvrdil, že Edin bude hrát, dnes bude bez mít ohledu na strávené minuty na hřišti dost času dokázát, že ve vápno je jeho prostor.

Nebál bych se to hrát na riziko, zahltit hrot a vápno, Manolas s Rudigerem si musí rychlostně poradit s protiútoky. Dnes je třeba sázet fíky, tak radši 5-2 než 1-0!!

Reagovat
Lech

Četl jsem cosi o zájmu ManC o Peredese, myslíš, že ho v létě udržíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa mi, že mu končí zmluva a neviem o tom, žeby jednal o novej. Dúfam, že ostane. v ManC určite nebude mať toľko príležitostí hrať ako (snáď) u nás.

Reagovat
Largo

Doufám, že jo. Roste z něj vynikající hráč. Navíc i Spalletti ho docela sleduje. Těším se na naěši zálohu, když se do ní vrátí Strootman s Paredesem! Prodat Keitu do Čínym Ucan na hostování třeba do Empoli a po prodeji Pjaniće koupit Zielińskiho. Na toho kluka se víc zaměřuju a musím říct, že se na něj výborně kouká

Reagovat
Lech

Reagovat
Lech

Zielinski by byl fajn, jen co pak teda se Sanabriou, Verdem..

Reagovat
Largo

Sanabria je hrot a moc za nás navíc hrát nechce. Ale rád bych ho tam měl, do budoucna k Sadiquovi. A Verde je krajní útočník. Zieliński takový to šikovný AMF, kvůli kterýmu bych byl ochotnej prodat i Pjaniće.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Keitovu konci smlouva.

Dani, Radja, Kevin, Mira, Leo, Flo, Vai quer jako delnik. Sest az sedm hracu na tri ctyri pozice, Zieli ski nedava smysl. Tim spis jestli Empoli vezme Ucana, ktery tam muze zopakovat co Paredes.

Reagovat
Largo

Zielińskiho bych kupoval jen v případě, že někdo dá balík za Miralema. Do tříčlenný zálohy s křídlama by byl s Perottim výbornej podle mýho.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu ještě Gerson, přes ty současné trampoty, příští rok bude v kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keita pojde zadarmo a za Ucana treba dat najskor 11 mln, co je asi blbost, ked za 2 roky nic nenahral a aj Spall ho ignoruje

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spala počkám, on měl nastudováno hráče, ale Ucan nehrál, tak ho zná až z tréninku, a chválí ho.

Myslím, že ho koupíme a pak šup do Empoli, ať je tak nemrzí ztráta Lea a pomůžou i v budoucnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouva mu nekonci, Spaletti s nim pocita a hlavne donuti Mirubojovat o misto v sestave.

Hraje vyborne a prodat ho nesmime. Ofenzivni hraci se shaneji tezko, my mame dva vyborne za 16 mega a pustit je by byl debakl.

Reagovat
rezba

Já byl taky přesvědčený, že má smlouvu tak do 2018, ale podle transfermarketu mu končí už letos. Snad to má Saba nějak pořešené.

Reagovat
Largo

Ta smlouva v Transfermarket se týká jen Empoli ne?

Reagovat
rezba

KdyATo jsem si původně taky myslel, jenže když se podíváš třeba na Wojcka tak tam má ještě další kolonku, že smlouva s Arsenalem vyprší až za dva roky. Tak nevím

Reagovat
Pipo123

Zielinski patrí Udine, navyše ide po nom Neapol a píše sa o 12 mil e. Bude zložité ho získať

Reagovat
Pipo123

Sorry já že riešite Zielinského a nie Sanabriu

Reagovat
Lech

Peredesa

Reagovat
Pipo123

Jo teda Paredesa, už som stých mien v prdeli, Sanabria je v španielsku nie v Empoli

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, dobrá informace

Osobně si myslím, že nepotřebujeme ofenzivní záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen smlouva v Empoli. Nemůžu najít detaily smlouvy s námi, ale pochybuji, že když byl klubem registrován v roce 2014 jako talent, že podepsali jen na dva roky.

Reagovat
rezba

Já v to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Na webu je v corporate složce jen pdfko o transakci s Chievem..

Třeba Eze Ponce je podepsaný do 2020.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne súhlasím, pokiaľ sa Džeko ani v tomto zápase neukáže, je pre mňa horúcim kandidátom na prestup v lete už lepšieho súpera na to snáď mať ani nebude - jedine, žeby rozstrielal real

Reagovat
smazaný uživatel

Kedze ma hrat lama Dzeko, radsej si pojdem zahrat futbal, ako sa pozerat na to skurvene nemehlo. S tymto ma Spall sere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Daje!

Sestavu bych asi viděl takhle: Szczesny - Manolas, Rüdiger, Zukanović - Florenzi, Pjanić, Nainggolan, El Sha - Salah, Perotti - Džeko

Ale chtělo by to střídat, když nás v týdnu čeká ten Real... Každopádně, tohle by mohlo být utkání, kde by se Edin mohl chytit. A celý tým by si mohl ujasnit styl, jakým chce hrát. Myslím, že s touhle sestavou bychom proti Realu nemuseli vyhořet....

Reagovat
smazaný uživatel

Máme dosť dní voľna pred realom, navyše potrebujeme každý bod, takže nečakám, že by Spal nechal viacero hráčov oddychovať, už teraz je jasné, že šetrí DDR

Reagovat
Largo

V průběhu hry bych tam poslal Digneho, Sadiqa a Vainquera, ale jinak plná polní, jak psal kolega Washing Manchine nade mnou

Reagovat
Lech

Rád bych viděl taky už i Ucana.

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta - Rudo, Manolas, Zukanovic, Digne - Florko, Radja - El Shar, Ucan, Perotti - Sadiq a rozbijeme ich

Reagovat
Tomanatura

CARPI

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

- Nagatomo odmietol Man United, lebo chce ostat v Interi.

- Mourinho chce Icardiho do United

- Guardiola Handanovica do City

- My by sme chceli zo City Yayu a Zabaletu.

Reagovat
Deki

1) Asi se nám chce zavděčit...

2) za 35+ ano

3) snad blbost

4) Yaya radši do čína, Zabaletu bych bral...

Reagovat
smazaný uživatel

2) pisalo sa o 45

Yaya je moj dlhodobo oblubeny hrac, ale asi ta Cina by bolo lepsie riesenie

Reagovat
Deki

já zatím četl, že to psal jen Daily Mail. ted se Maurito vyjádřil, že chce zůstat. pokud bychom dali LM, tak jsem si jeho setrvánim na 100% jistý. myslím, že na odchod má ještě čas, i když by to peníze byly lákavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Z tých 4 tímov, ktoré hrajú o tretie miesto vidím inter momentálne najslabšie, som ale zvedavý ako zahrajú s Violou, ktorá tiež v poslednom čase nemá oslnivé výsledky. Najviac verím Rímu. AC má už dosť stratu a herne tiež ako na vážkach ale kôl je ešte veľa, takže uvidíme ako to celé nakoniec dopadne.

Reagovat
Deki

taky nejvíc věřim Římu (50%), nám dávám tak 20, AC s Violou po 15...

Reagovat
Kaka14

ja verim ze v poslednom kole bude hrat AC-AS o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpadá se Thohirovi Inter přímo pod rukama?.......Četli jste to někdo na strankách???váš názor???...snd blbost...i když??

Reagovat
Antijuve

Hledá investory pro zviditelnění Interu v Číně a na dalších trzích... nevidím v tom nic špatného či ukázku toho, že by se měl Inter Thohirovi rozpadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné to je v pořadku že hledá další investory ...ale nepostoupime li do LM plus ty dluhy co tam píšou...prostě mě osobně ten článek trošku zaskočil ale jako věřím že to bude ok.....Hlavně at něco uhrajem na Viole.Forza Inter

Reagovat
Antijuve

Určitě by to byl problém a řešilo by se to prodejem hráčů (Handa, Icardi a td.. ) o které je ještě zájem, takže další oslabení. Teď se psalo, že nakonec Pirelli zůstane i další roky... za to jsem rád už jenom kvůli tomu, že si nikoho jiného na dresu neumím představit. Pokud jde o Violu, tak to vidím na průser, ale doufám, že se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě z toho mám strach,že ty ztráty budem řešit prodejem hráču...i když zrovna Handovi bych tu LM moc přál...Tak Pirelli Inter to už ani snad jinak nejde a k Viole když vemu v uvahu jak jsme poslední zápasy hrali v obraně a jak je Viola silná v utoku tak to bude zajímavé...a tento zápas je pro nás nesmírně duležitý,Viola nám nesmí utect v tabulce...

Reagovat
Antijuve

To nesmí. On je dost problém, že Mancio vůbec neví co stavět... točí to jak šílenec a jediný post a jistota je v bráně. To se potom musí taky projevit. Už tam taky nemá starou gardu co to držela pohromadě, Ibru a ruku na srdce trenér to zase tak dobrý není a titul vyhrál většinou s o parník lepším týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu kdysi psal Mancio je dobrý manažer tím že hráče dokaže přivést,ale jako trenér je pruměrný neví jak sněma pracovat vytvořil zbytečnou konkurenci osmi utočníku ,žadný z nich není schopný se pořadně dostat do formy...to samé krajní obránci.... a pak to točí jak blázen...jako mě mužou ted na Viole jen překvapit.....

Reagovat
Antijuve

Bohužel... kdyby Mancio byl stejně dobrý trenér jako hráč, tak by to vypadalo jinak... takhle budeme čekat na zázrak. Mě překvapí i remíza s tím co předvádí ta naše parta.

Reagovat
FuckT

Je to celkom zaujimave sledovat, ako sa zvysila frekvencia pridatych sprav na vsetkych portaloch o futbale (najme SA) pred zapasom Napoli - Juve. Takto zaujimavy zapas SA podla mna dlhsiu dobu nezazila.

Reagovat
10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pipo123

Dneska Carpi - AS obaja gól tutovka, dajte na to všetko, dom, auto, manželku, rodinu.

Reagovat
10

ok, rodinu na to dám

Reagovat
Pipo123

Dúfam že si vyhral lepšiu rodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl totéž včera na vás:)

Dnes AS 2+ gólů za 2,1:)

Reagovat
Pipo123

Včera som to na Lazio nechcel hrať, bo poslednej dobe nám obrana držala, tak som váhal medzi hcp alebo polčas, zápas 1. Nakoniec to padlo na druhú voľbu a bolo to len tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlastní a domácí kluby bys neměl hrát nikdy, to je základní sázkařské pravidlo:)

Baník mi pojebal milion tiketů,a AS vždy skončilo naopak, než jsem vsadil, takže jsem patrně vinen za některé špatné sezony:) Dnes jsem dal ze srandy, jinak je to tabu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole

Reagovat
Largo

Chlapi, musim se o to podelit i s vama :D

Deska sem nemel v planu koukat, protoze mame s zenou rocni vyroci zasnub. Neco pro me naplanovala a bylo to hrozne tajny. Abych nebyl moc semtimentalni, tak to zkratim. Sedim v Giallorosse a prede mnou marinovany zebra s karafou vina

Takze, Forza ROMA

Reagovat
Largo

Spatnej smajlik, samozrejme misto tam ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Žena s velkým Ž

Daje!!!!

Reagovat
M11

tak to je fantazie taky mame o vikendu vyroci 10 let spolu a oslavime to zitra u tv Juve-Napoli

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

10

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
M11

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Milan.B

urcite si to uzije

Reagovat
DelPiero137

Btw kde sa haladaju zeny ktore oslavuju vyrocie pri zapase Juve?

Reagovat
Slejdy

najs

Reagovat
GEGE

Reagovat
Lech

Reagovat
Melchior

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
panca

sledujete nekdo ted ten porad o serii A na sportu2? Moc pekna redaktorka

Reagovat
M11

pravidelne

Reagovat
panca

asi zacnu taky

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
panca

tvl dzeko je slusne marnej

Reagovat
Largo

Zatim hrozna nuda

Reagovat
rezba

Hlavně dostal jeden centr do vápna za poločas

Reagovat
panca

to jo, ale v mezihre zajebe vse, co se k nemu dostane

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

Mne príde že stratil rýchlosť, je síce pekné že podrží veľa lôpt, ale chrbtom k bráne gól nedá, občas čakám že sa rozbehne a skúsi sa prebojovať do šestnástky, chýba mu taká dravosť ako keď kopal za Wolfsburg

Reagovat
rezba

Stal se z něj hroznej stoják

Reagovat
Pipo123

Florenzi zatiaľ všetko poslal na tribúnu

Reagovat
Emmett Brown

na toto pozor, s Realom by to bola penalta

Reagovat
Lech

Jsem jediný, komu vadí Flore jako kapitán? Podle mě na to zatím nemá..

Reagovat
Emmett Brown

hlavne by potreboval trochu schladit, uplne sa z neho vytratila ta pokora a vykonostne isiel dole

Reagovat
Largo

Reagovat
rezba

Měl mít pásku Rjada

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Florenzi nema hrat praveho obrancu, je to blbost na n-tu

Reagovat
Lech

Píšu kapitán, ne obránce

Reagovat
Pipo123

Salah to mohol kopnúť kam len chcel a takto to napáli

Reagovat
Emmett Brown

pekne

Reagovat
Largo

Dýně!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tomanatura

Dobra strela, Digne

Reagovat
Pipo123

Rudiger

Reagovat
Emmett Brown

Stary dobry Rudiger

Reagovat
Largo

Kazite mi vyroci debilove!

Reagovat
smazaný uživatel

Pridem domov, zapnem notebook, este si ani nestihnem sadnut a dostaneme gol . Rudiger sa zlepsil, je to vidiet

Reagovat
Pipo123

Obaja gol easy

Reagovat
smazaný uživatel

A ta bosnianska perla v utoku robi to co vzdy, cize hovno?

Reagovat
Emmett Brown

Nahral Salahovi do sance z ktorej napalil brvno, inak klasicke hovno

Reagovat
Lech

Teď Radjovi

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaj kurva, na co caka. Sadiq na plac

Reagovat
Emmett Brown

Ediiiiiin

Reagovat
Lech

Salahu akbar! Niceeeeeeeeee

Reagovat
spider_8

Krásně Sala

Reagovat
Emmett Brown

ANOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko trafil do prazdnej, postavme mu pomnik

Reagovat
Lech

Nebreč že Řím vede

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ti to jebe

Reagovat
Emmett Brown

Salah za tu robotu pri druhom gole tiez dostal darcek od domacej obrany

Reagovat
rezba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva uragan

Reagovat
Pipo123

Zaslúžene, to bolo čakanie na gól, Carpi celý zápas odkopávalo lopty, tam snad nikto nechcel hrať futbal, okrem toho černoška v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať táhnou taky. Kdyby chtěli hrát, udělají za sezonu minimálně stejně bodů jako s touhle sračkou.

Reagovat
rezba

Reagovat
Lech

Pod Garciou by se po tom golu Carpi sesypali..

Reagovat
smazaný uživatel

jak ty ked zbadas holu picu

Reagovat
Lech

ty máš dost hej.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Largo

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Salah, toto od neho ocakavam, myslim tu nahravku na gol

Reagovat
smazaný uživatel

salah konecne zahral

Reagovat
rezba

Snad jen křeč...

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas zraneny, no super . Lech tesim sa z toho ty jebnuta hlava sprosta, mozes komentovat

Reagovat
Lech

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkně provedená, tématická obálka dnešního vydání Gazzetta dello Sport.

https://pbs.twimg.com/media/CbDNwC9WIAAE_qe.jpg

A uvnitř taky paráda. Potenciál Sanrema se zkrátka musel využít

http://uloz.to/xdHe8sbq/gds20160213-pdf

Reagovat
Yanek

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz velmi dlho som sa netesil na nejaky zapas mimo PL, tak ako na tento.Neapol

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tomanatura

Cely svet bude fandit Napoli, takze 3:0 pro Juve

Reagovat
Pipo123

V tomto zápase sa asi nedá nikomu fandiť

Reagovat
smazaný uživatel

Akože sa nedá, FORZA JUVE Napolitánci si konečne zahrajú na krásnom štadióne, nie na tom ich špinavom San Paole.

Reagovat
smazaný uživatel

RUBE

Reagovat
Alberto Aquilani

najlepšia by bol Xka, nech sa tam dokopú a pár hráčov nech skončí na JISke

Reagovat
vladis271

Reagovat
DelPiero137

Na tom zasranom sport kanale sa zblaznili?! Tak dnesny zapas budu vysielat z dvojky ktoru samozrejme nechytam. Na jednotke pojdu reprizy NFL, fakt skvele. Retardi zasrani!!!

Reagovat
ED91

To bude asi tým, že S2 vysliela v HD

Reagovat
olis

taketo zapasy mam rad, som nervozny uz tri dni dopredu a v hraci den cely den nic neurobim lebo uz len cakam kym zacne zapas, potom samozrejme cakam vitazstvo tak ako aj dnes

bolo by idealne zapas zvladnut vo velkom style, a ja verim ze ak pojdu hraci na 110% tak by to aj bolo realne, ale viem ze skvela bude aj remiza, hlavne neprehrat...

ludia z juhu maju zakazany vstup na stadion kvoli bezpecnosti a tak prisli podporit aspon takto:

https://www.facebook.com/TuttoNapoli.net/videos/10153683376184230/

https://www.facebook.com/TuttoNapoli.net/videos/10153683268614230/

https://www.facebook.com/NapoliFanpage.it/videos/1680666215537885/

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12715630_1102354783128500_8898334087173395855_n.jpg?oh=1303732b9258211cb5b1a1775fcc7d13&oe=57266700

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-0/p235x350/12669646_1102362446461067_6118367286051668966_n.jpg?oh=af18cc4066da0aa03ccb7b97a2ad77ef&oe=576C59A6

fandi aj starota New Yorku https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/t31.0-8/12719659_1003635369704080_8561375078791498278_o.jpg

a samozrejme aj bozsky Diego

https://www.youtube.com/watch?v=kq0qxavCkQA&feature=youtu.be

tak a nech uz je vecer

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Ako to inak je, mozu nasi fans aspon prist pred stadion v Juve a tam si spravit niekde blizko svoje miesto a pokusit sa zapojit do fandenia a pridat trochu hluku? Ta prva fotka je odkial?

Reagovat
olis

ta prva fotka je pravdepodobne z letika v Neapole a neviem o tom ze by mali zakazane ist pred stadion, ale urcite to tam bude riadit policia

Reagovat
smazaný uživatel

snad Buffon udrží sedmi zápasovou neprůstřelnost a zároveň by sme mohli natýhnout vítěznou šnůru, největší oslabení vidím, že nebude hrát Gergo

Reagovat
ED91

Dnes by mohol znova zauradovat Pogboom proti Neapolu mu to ide.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Darren Fletcher

Sampdoria - Atalanta na Sport 1

Reagovat
FuckT

https://www.youtube.com/watch?v=i0SmY6RNLN0

Tam na zaciatku ta ciga vyzerala trochu ako brko. :) Tam by sa dalo podla mna aj v pohode odpalit pri vsetkom tom hluku a dyme...

Reagovat
smazaný uživatel

Tutový knot:)

Reagovat
smazaný uživatel

v neapoli se huli aj na stadione

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
10

čím dál víc se objevují zprávy, že Sami bude v základu...snad bude ok

Reagovat
olis

Allegri poriadne riskuje, neprakvapilo by ma keby zapas nedohral

Reagovat
10

už to takhle risknul se Sevillou a vyšlo to...u Samiho se člověk stejně bojí každej zápas

Reagovat
FuckT

Pri vsetkej tej publicite by skor riskoval keby ho tam nedal, kazdopadne risk je to tak ci tak. Keby Juve prehra bez Khediru, tak si to zlizne Allegri tak isto ako keby sa mu zranil vo vitaznom zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio Zuliani má jasno: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra - Khedira, Marchisio, Pogba, Cuadrado - Morata, Dybala... Takže to beru jako hotovou věc.

Reagovat
10

snad místo Cuadrada bude Bobby...ale to je asi hodně naivní přání

Reagovat
Furia Ceca

Nemám z toho moc dobrej pocit... Jestli fakt budeme hrát s Cuadradem, tak to Neapoli dost ulehčíme, protože s ním je naše gólová produkce poloviční.

Reagovat
Pettirosso

Naivni no

Reagovat
DelPiero137

Cuadrado nemoze byt v zaklade

Reagovat
FuckT

Chlapi kde vsade sa dnes bude vysielat ten vecerny slager? Som v praci a je tu nejaky satelit biedny, mozno tam nieco z toho najdem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len dufam ze Pogbic nebude hrat tak ako proti Frosinone lebo tam to dost kurvil ...

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne A disp: Gabriel, Rafael, Strinic, Valdifiori, Maggio, Mertens, Regini, D.Lopez, Chiriches, Gabbiadini, El Kaddouri, Chalobah. All. Maurizio Sarri

Forza Napoli!!!

Reagovat
olis

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Dybala, Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Mertensa skoda, aj ked chapem, ze nieco co funguje sa nemeni

Reagovat
smazaný uživatel

to iste Gabbiadini

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám Maggio vůbec nehraje,kéž by se tak chtěl vrátit...

Reagovat
Pettirosso

to je snad jedinej post, který je vyřešený. Teda do té doby, než prodají ti kreténi Pereiru.

Reagovat
smazaný uživatel

olis sme s tebou !

Reagovat
Furia Ceca

Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Dybala, Morata

Reagovat
Furia Ceca

To jsem na nás zvědavej, na šlágr kola vyrukovat s formací, kterou jsme x let nehráli... Tak aspoň ten Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš?

Reagovat
Furia Ceca

Buď to bude super nebo průser... Nic mezi. Vzhledem k tomu, že hraje Xi-Xao hádám spíš to druhý... Doufám že se pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to "4-4-2"? Ta hra se nebude nijak výrazně lišit od toho, co hrajeme pořád. Jen se budou důsledněji bránit kraje kvůli Insignemu s Callejonem. Pogba bude nechávat čáru Evrovi a a bude chodit do středu. Ale vzhledem k tomu, že Callejon zvládne zářit jen proti slabým soupeřům a jinak je slabý, tak bude záležet, jak se vyspal Insigne a jestli si to bude s Pipitou dávat stejně, jako když jsme hráli na podzim u nich. Každopádně Stephan musí mít oči otevřené, on bude ten, kdo bude hasit Cuadradovy případné průsery.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to zní docela dobře... Teď jenom doufat, že Cuadrado toho dneska tolik nezajebe a půl je hotovo.

Reagovat
Mr.Jindros

Hrajem 3-5-2 s Lichtym na stoperu, ne?

Reagovat
10

v úplně stejným rozestavení i sestavě (kromě Maria) jsme hráli v Empoli asi 2 měsíce dozadu

Reagovat
Furia Ceca

Tak to byl zrovna zápas, kterej jsem neviděl. Nemohl jsem nějak najít záznam a než jsem ho našel, tak mi jeden web propálil výsledek.

Reagovat
10

vždyť takhle to bude i dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Furia narážel na to 442, že jsme ho nikdy nehráli, které je uvedeno v zápise jako výchozí, což s Empoli nebylo. Že to bude vypadat tak, jako jsme už hráli, jsem mu psal výše. 442 je na papíře, ale na hřišti to bude vypadat jinak.

Reagovat
10

ok, bylo mi divný, že by ses nechal zblbnout něčím, co Allegri namaluje novinářům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsme tak hráli například i v Janově. Jenomže Neapol není Empoli, natož pak Janov. Cuadrada čeká maturita.

Reagovat
10

nejen jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Khedirův návrat mi do žil vlévá trochu optimismu, když pominu půl lahvinky Merlotu.

Reagovat
Furia Ceca

V Itálii není aktuálně silnějšího soupeře, bude to prověrka... Dobře načasovaná ale, před Bayernem.

Reagovat
Mr.Jindros

Lichtoň na stoperu teda? Z toho mám vítr, snad to dá.

Reagovat
Furia Ceca

Ale on není na stoperu... Je to fakt 4-4-2. I na klubovým FB je napsaný tohle rozestavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mix. S ohledem na hráče v sestavě můžeš okamžitě přecházet mezi 442, 433 i 433. Jedním střídáním Peryury za Cuadrada přejdeš do 4312. Svůj smysl to jistě má. Jak to bude doopravdy fungovat uvidíme za chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

* i 352

Reagovat
Mr.Jindros

Teď na to čučim... no... ty vole... po tolika výhrách změnit vítězné rozestavení... Allegri to snad má spočítaný, jinak to bude mít spočítaný.

Reagovat
Dejwa

dost se těším, snad to nezkurví rozhodčí

Reagovat
Ángel di María 22

Po dlouhý době si zas najdu čas na Sérii A, doufám, že ten zápas bude kvalitní aspoň.

Jinak v LM jsem byl vsadit na Juventus, Bayern podle mě momentálně neni favorit, mají totálně rozpadlou obranu a ten jejich fotbal neni nic extra, kurz neuvěřitelnej, podle mě se bude moct Pepek soustředit na City už předtim, než stačí narazit na Španěly..

Ale dneska snad 02, Forza Napoli.

Reagovat
Mr.Jindros

Dals postup nebo ten domácí zápas? Jakej kurz?

Reagovat
Ángel di María 22

Postup, 3.9

Reagovat
Mr.Jindros

To je dobrý. Kdybych sázel, dám to taky.

Reagovat
db18

...jako že ho Bayern vyhodí?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak v BL neni o co hrat pak uz.

Reagovat
db18

...pohár a jestli se objeví podezření, že už nedává na Bayernu 100% tak věřím, že by letěl.

Reagovat
Ángel di María 22

Ja to nemyslel doslova, ale proste ligu a pohar tam vyhral celkem bez problemu a LM by bylo zahodno s Bayernem za ty 3 roky jednou vyhrát pro trenéra jeho renomé. Vypadnuti v osmifinale vy znamenalo velky zklamani a pouze "dohravani" sezony z toho pohledu

Reagovat
Milan.B

porazi cele digi... nemam sport 2

Reagovat
Dejwa

ty dvě zranění Říma v nastaveným čase

Reagovat
brenk

akurát doma na zápas, poďme na to

Reagovat
Melchior

Týden netrpělivě čekám na tuto chvíli, konečně jsem se dočkal.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS

Reagovat
eden_h

zdravim, mate niekto slusny stream?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
eden_h

Reagovat
smazaný uživatel

U Marca doma se fandí taky. Tommy s Pacciem

FORZA STORARI, FORZA MARCO E VERONICA

https://www.instagram.com/p/BBvQKbPihP4/

Reagovat
10

Reagovat
Melchior

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Furia Ceca

Zasraní Rusáci řvou do hymny, kokoti!

Reagovat
I am Mancunian

AVANT NAPOLI !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

dle toho vřelého obětí před zápasem hádám, že Sarri Allegrimu nebude nadávat do finocchiů

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
DelPiero137

Uz to zacinaaaaa! JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze vyhra sympaticky SSC (az na Higuaina, ale co uz)...korupcnici su falosni psi

Reagovat
Melchior

říká fanoušek týmu, jehož fanoušci jsou schopný zabít desítky lídí kvůli píčovině

Reagovat
smazaný uživatel

magori sa najdu vsade, mrzi ma to, amicizia

Reagovat
Melchior

globalizuješ, tak jsem oplácel stejnou mincí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

ježiš vypadni demente

Reagovat
smazaný uživatel

sekta pls

Reagovat
vladis271

Reagovat
DelPiero137

Fakt ste tu chybali...

Reagovat
Airus

Tak směle do toho. Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

kurvadrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Juanita Cuadradová hezky vysprintovala.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Airus

podle mě ho lichty nenechá brzdit klasicky hru a bude muset fofrovat jak hovado. Rychlostně je teď ta pravá strana nabitá

Reagovat
Airus

marnej pokus, centr by byl chytřejší

Reagovat
vladis271

Ale tie awy dresy Napoli sú fakt

Reagovat
I am Mancunian

rozhodca zacina tlacit juventusu karicku

Reagovat
Largo

Co to plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Za těch 18 minut úplný minimum nepřesností, na to, jak oba týmy hrajou rychle...to se moc nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

zatím skvělá hra, nejlepší týmy v lize

Reagovat
Largo

Herním projevem určitě

Reagovat
10

Ani v Evropě jich moc lepších aktuálně není

Reagovat
Largo

Asi záleží, co si představuješ pod pojmem "moc"

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě nejužší špičky víceméně nikdo.

Reagovat
10

Tak 3-4 týmy

Reagovat
Largo

Tak na tom se asi neshodnem. Podle mě jich je trochu víc, kdo hrají na oko lepší fotbal než Juve.

Reagovat
10

Já se taky nebavím o tom, kdo hraje "na oko lepší fotbal"

Reagovat
Largo

Počkej, tak to jsme se asi nepochopili Tak to pak ok.

Reagovat
Airus

Jsi to na nás nějak přivolal

Reagovat
10

Jj, trošku jsem to zakřiknul, od tý doby úspěšnost přihrávek 9%

Reagovat
Airus

No tak honem, hodit sůl za záda, odplivnout si a zlomit vaz leprikónovi. Ať to můžeš odkřiknout

Reagovat
Pettirosso

bože, co se tady sešlo za elitu z PL zavírám, nebudu si kazit fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to čo za kokotiny píska

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Líbí se mi ten pressing Juventusu. Naopak Neapol zatím trochu za očekáváním, ale to je možná Sarriho taktika.

Reagovat
Largo

Líbí se mi ten pressing Juventusu. Naopak Neapol zatím trochu za očekáváním, ale to je možná Sarriho taktika.

Reagovat
Mr.Jindros

Pipita dostává sadu, škoda že nehraje Giorgione, to je cíl pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

ked nepiska nanho jasne fauly

Reagovat
Largo

Asi koukáš na jinej zápas kamarádě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
vladis271

Pogba mi fyzickou stavbou pripomína Yayu. Vypadá tam ako golem medzi 21 trpaslíkmi. Ešteže robíme rap. pardon, ešteže sa ho MU zbavili.

Reagovat
I am Mancunian

u nas by hral ajtak picu, dobre mu je v juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wiggum

co to blabolis?

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně hráč přes 190 cm s takovouhle technikou je tak jeden další na světě (Zlaťák).

Reagovat
smazaný uživatel

hodi sa tam, dobry, ale zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

LEO

Reagovat
andycek1

fuuu LEO a GIGI kraliii neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ku*va reflex

Reagovat
Airus

GIGI!!! What a beast!

Reagovat
Melchior

Dejte Neapoli minimum prostoru a potrestá vás. Výborný centr. Bonucci

Reagovat
smazaný uživatel

Re Gigi

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, budíček...

Reagovat
vladis271

...taký interception som u našich stopérov nevidel hádam 5 rokov.

Reagovat
10

Sami Hyypia naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co? nepozeral som sa

Reagovat
vladis271

Už som videl Hugaina oslavovať gól hlavičkou, taká jasná pozícia to bola, ale stopér zachytil tú loptu vo vzduchu nohou a od nej to šlo na roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

co tam piskal pri tom rohu?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nerozumím všeobecné kritice Cuadrada...Zatím hraje výborný zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dal už i několik vítězných gólů,ne? Aspoň co si vybavuju,derby,...

Reagovat
Largo

Rozhodně není můj oblíbenej hráč, ale někdy se tu z něj dělá až příliš obětní beránek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale k pozitivní kritice mi to s ohledem na další segmenty hry nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já na to koukám jako obyčejný fanoušek a mě to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, každý má svůj pohled a svá očekávání

Reagovat
wiggum

Hlavne ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes má na svém kontě 2 chyby. Což je na jeho průměr 4-5 na poločas skvělý počin. Dneska hraje nejlepší zápas v Juve.

Reagovat
Mr.Jindros

Ta kritika je trochu tvrdší než realita, ale stejně ho snad vrátíme... do Juve nepasuje.

Reagovat
Airus

výborný zápas je když dobře přihráváš a střílíš. Zatím jenom běhá a nekazí. To by měl každej profík, ale nedělá to z něj superstar

Reagovat
Largo

Je rozhodně jedním z nejvýraznějších na hřišti. A ne barvou nebo vlasama.

Reagovat
Airus

žádnou vyloženou šanci neměl ani nevytvořil. Zatímco Leo zhasil tutovku, Gigi super zákrok, Claudio přenáší těžiště hry jak divej, navíc dominuje středu pole... Má hodně balónů a rychle mu to běhá no

Reagovat
10

Dneska ho někdo kritizuje? (Asi začnu ale, protože to začíná zase všechno zamrdávat)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se ale překonává. Není to vůbec zlé, i když ne ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu všeobecně,před každým zápasem tu lamentujete,že určitě bude hrát.Dneska to taky někdo psal,ale nebudu to hledat..

Reagovat
Furia Ceca

První půlhodinu hrál famózně, ale poslední čtvrthodinu mě zase začínal srát... Snad mu poločasová přestávka pomůže.

Reagovat
andycek1

do piči to co bylo za chyby. Pipita nas hned moze potrestat pozor na to chalani

Reagovat
Melchior

Bez Chielliniho jsme ale v zadu o dost fotbalovější...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve by si s kýmkoli z PL vytřelo zádel a Neapol by hrála minimálně vyrovnanou partii. Smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Marchisio sa mi vobec nepaci...

Reagovat
Minister

zatial tusim najhorsi na ihrisku

Reagovat
Melchior

a to mě zase ano.. za ten poločas toho ubojoval neskutečně.. není to holt Pirlo, aby rozehrával dlouhé balony a vymýšlel překvapivé přihrávky

Reagovat
Airus

dominuje středu pole, jen ty jeho střely moc nesedly. Ale střílí jen když už není zbytí. Podle mě tam válí

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Roh roku

Reagovat
Mr.Jindros

Snad Neapol ve druhé půli trochu odpadne a rozhodne Pogba s Dybalou... tak jako vždycky.

Reagovat
Largo

Pipita dnes opět výbornej. Líbí se mi, že to není jen klasická devítka, ale dokáže i skvěle rozbíhat útoky. A některý z nich pak ještě sám zakončuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sám to neutáhne. Marekaria jsem na hřišti takřka vůbec nezaznamenal. Jemu nesvědčí, když je na to úplně sám. Proti slabším soupeřům jo, to utáhne zápas klidně sám. Ale dneska to sám nezvládne.

Reagovat
Largo

Callejon s Insignem mu moc nepomáhaj dneska.

Reagovat
DelPiero137

My sme tak bambavi smerom dopredu ze to az boli. Nikto sa neodvazi spravit ten finalny kork.

Neapol to zrejeme bude skusat len prihravkou za obranu na Higuaina, snad sme to pochopili a postrazime si to.

Dybala sa este dnes neblisol, tak snad coskoro

Reagovat
Ángel di María 22

Já myslim, že to chápou od začátku, ale když má ten útočník dobrej náběh a dosatne kvalitní míč, tak je obránce druhej prostě. A může o něm vědět jak chce, že je největší nebezpečí vepředu.

Reagovat
Melchior

Poločas ve vysokém tempu. Pokud chceme vyhrát, bude to o rozložení sil v zápase a o kvalitních střídáních Allegriho. Očekávám, že si zahrají Sandro a Sturaro.

Reagovat
Furia Ceca

A Pereyra!

Reagovat
olis

50/50, velka bitka, nikto nechce nechat ani meter volneho priestoru, sme ale viac nervozny vdaka comu je juventus castejsie na nasej polke, podla mna by sa toho tak hraci pri niektorych situaciach nemuseli bat

rozhodca troska viac pusta juventusu a napriklad hento ani nemal byt roh ked reina chytil tu loptu, este ze z toho nebol gol, ked dal Albiol skoro gol tak tiez neviem co piskal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
10

Vyjmenoval si "všechny" dvě spornější situaci, no u Albiola pískal faul ve vápně, Reina to stihnul, ale pro rozhodčího těžký, 2/3 míče byly za čárou, to bych přešel...

Reagovat
Ángel di María 22

Docela vyrovnaný, 15 minut se hrál faotbal, pak už jen překopávaná, hlavičkovaná, soubojovaná. Nic moc, škoda.

Neapol je na tom technicky líp než Juventus, ti hráči jsou lepší na míči, dynamičtější, pohyblivější. Ale fanoušci to docela ženou a Juventus maká a bojuje. Dvě nebezpečný příležitosti dá se říct, obě na straně Neapole, kdyby Kvadrátovi stačilo vymotat 1, nebo 2 hráče a vystřelit, možná z toho taky něco mohlo bejt, ale on potřebuje na licenci ke střelbě vytrolit minimálně 3.

Tip do druhý půle: Mertens 0:1.

Reagovat
One-Real

Neapol hraje zajímavě počínaje rozehrávkou od Reiny. Ty balony do středu hřiště automaticky prodlužované na další linii s dalším zapojením do akce a rychlým otočením se kupředu jsou pro soupeře hodně nečitelné, ale jakmile je hráč z první netrefí, tak je vyklizený skoro celý střed a Juve by toho později mohlo využít. Juve funguje jako celek, zejména ve střední pasáži poločasu se kompaktně pohybovali, nalezli na Neapol a ta měla najednou problém, později trošku vyklidili silnější pravou stranu a začalo se hrát na té slabší Evrově. Hrozně se mi líbí ten pressink, který Neapol spouští kousek před svojí polovinou, má to špičkové parametry a i hráči Juve s tím mají celkem problémy. Jorginho se správně stahuje skoro až mezi stopery, Juve umí být individuálně hodně nebezpečné a jakmile přejdou první vlnu, tak může jede z té stoperské "trojice" (Albi, Koulibaly, Jorginho) dopředu a pořád nejdou do takového risku.

Za první poločas bych pochválil dva muže. Hysaje vidím poněkolikáté a dneska i proti top soupeři skvělý výkon. Agresivní, pohyblivý, silný v soubojích, nechodí do soubojů jak blázen, moderní bek. A druhý muž je rozhodčí, nekouskuje zbytečně hru kvůli každému menšímu faulu a ten zápas má skvělé parametry.

Reagovat
10

Hysaj je top, progres jako blázen...Orsato to zvládá skvěle, díky němu se to tempo docela dařilo udržet

Reagovat
Furia Ceca

Hrajeme dobře. K úplný spokojenosti mi jenom chybí nějaká trochu větší šance - to jediný nám v 1.poločase chybělo.

Reagovat
Mr.Jindros

Hrajeme dobře a zároveň nemáme šance? Co to je za trolling?

Reagovat
Furia Ceca

A to se vylučuje? Říkám, že to je jediný, co nám chybí.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
10

Chybí málo, no

Reagovat
Mr.Jindros

Ano, vylučuje.

Reagovat
andycek1

finálna faza chyba co je na tem nepochopitelne

Reagovat
10

Klasicky s Cuadradem až moc koncentrovaný doprava, dneska asi i s ohledem na Insigneho, ale ta druhá strana má problémy, do ofenzivy nic moc, Pogba je utopenej a Hysaj tam měl několikrát dálnici, ještě že tam je Evra. Útok moc nefunguje, jeden z dvojice Morata-Dybala by se měl snažit víc roztáhnout hru.

Reagovat
Airus

Pěknej signálek

Reagovat
brenk

no tá maródka na stopéroch sa nám pekne rozrastá

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm.......

Reagovat
smazaný uživatel

Dani, maturitka, to zvládneš

Reagovat
Mr.Jindros

A kurva, Rugani... začínám mít strach.

Reagovat
Melchior

Chce Rugani dokázat, že patří k nejlepším v Itálii? Tady má možnost.

Reagovat
Mr.Jindros

No nevím, případné selhání ho může dost pohřbít.

Reagovat
10

Dpč

Reagovat
10

Máme 2 stopery a za týden Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern na tom není o nic lépe. Osmifinále s podtitulem "bez stoperů"

Reagovat
Mr.Jindros

Giorgiova absence je jistá?

Reagovat
10

Jo, 20 dnů out

Reagovat
10

Nevýhoda je jen v tom, že mi to máme postavený na defenzivě, oni na totálni ofenzivě

Reagovat
Furia Ceca

mi

Reagovat
10

Kua

Reagovat
smazaný uživatel

Poněkud podstatný detail, no Vidal hraje píču, přes něho to půjde

Reagovat
Dominator

v Bayerne hral v obrane uz "kdekto"

Ale tak ta dvojica Rugani - Barzagli nemusi byt pre Juventus problem. Ze k tomu vsak dojde takto bez pripravy, to uz problemom je, to chapem.

Reagovat
Melchior

z lavičky do hry proti Neapoli a Bayernu... slušný Ruganiho progress

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem, že to přetěžování Bonucciho s Chiellinim a takřka žádná příležitost pro Ruganiho můžou mít fatální důsledky a přijdou v nejnevhodnější chvíli v sezóně a je to tu

Reagovat
Melchior

Všichni jsme to věděli. Jen jsme doufali v opak.

Reagovat
Mr.Jindros

Tak tohle může bejt právě ten lístek do pravidelného základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší možnost.

Reagovat
Mr.Jindros

Pravda.

Na druhou stranu, pokud dneska nic neposere a proti Bayernu bude zářit, můžeme mít evropskou superstar přes noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tyhle rychlé vzestupy moc nemusím. Ale přál bych si, abys měl pravdu.

Reagovat
Dominator

Moze byt, kazdopadne vsak koncepcia nula bodov.

Reagovat
andycek1

U nich bude hrat na stoperu Tasci a Kimmich tak furt sme na tom lepšie

Reagovat
Airus

Zazo, zkus to dneska bez červený

Reagovat
smazaný uživatel

zas to hovado simulantske Zaza

Reagovat
pajka-juve

Viděl si někdy Zazu hrát? On teda není simulant ani náhodou.

Reagovat
Largo

To jsou zas chytrý kecy

Reagovat
One-Real

Ty dnešní Hamšíkovy ztráty stojí Neapol šíleně energie.

Reagovat
Airus

aghhhhhhhhhhhhhhhh

Reagovat
Ángel di María 22

Pogba si tak myslí, že mu nelze vzít míč, že mu ho za těch 60 minut vzali už asi 5x..

Reagovat
Mr.Jindros

Přehnaný sebevědomí je u něj klasika letos - ztrácí, střílí na tribunu...

...a pak rozhodne.

Reagovat
Heisenberg

Konečně se Dybala dostal do kapsy mezi zálohu a obranu, škoda zakončení.

Reagovat
Melchior

Dybalo

Reagovat
Furia Ceca

Konečně taky něco předvádíme vepředu, no ale škoda tý šance!

Reagovat
Lech

Pogba je geniální...

Reagovat
10

Tohle musíš Paulito

Reagovat
Airus

Ty vole,se snad na Barzu dohodli?!

Reagovat
smazaný uživatel

Callejone, ty píčo, jdi do prdele, zkurvenče! Nesnáším ho, zkurvysyna, místo něho má hrát Gabbiadini.

Reagovat
One-Real

Reagovat
Largo

Co blbneš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším ho, simulanta. Těžce průměrný frajírek, co se vytahuje proti slabším celkům, ale jinak je naprosto nepoužitelný. Na druhou stranu, Morata mi začíná připadat úplně stejný.

Reagovat
Largo

Jo tak to chápu, ale takovýho hejtu v jedný větě

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě vytáčí dlouho, nakumulovalo se to Hlavně zabírá místo Manolovi, takže je pro mě mrtvej muž.

Reagovat
One-Real

Tohle je směšné. Callejón je přesně ten typ pracovitého hráče, které jste u sebe zvyklí neuvěřitelně glorifikovat a přehlížet jeho nedostatky. Ale za soupeře je to zkurvenec, píča a simulant. Přitom dneska hrají na hřišti nejlepšího týmu v Itálii a hraje parádně, nevypustí jediný souboj, vybojoval spousty míčů, vrací se k vápnu, otravuje Pogbu a náběhy vytváří prostor pro ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Glorifikovat? Aha. Tak určitě. Nesnáším ho. Tečka.

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

pises o Zazovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool? Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Sekta pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha na koňskou hlavu v posteli, chlapečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sekta pls 2.0.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda nevim. Na Higuaína nepískne nic,Barzagli si jen lehne na zem a hned je faul.....

Reagovat
10

Vždyť ho podrazil

Reagovat
smazaný uživatel

A možná i zhmoždil a urazil

Reagovat
smazaný uživatel

a dalšího zesměšnil

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Jo to bude Adidasem, ty kopačky vydrží 30 minut a pak se v nich nedá kopat

Reagovat
DelPiero137

Pereyra, Sandro = in

Reagovat
smazaný uživatel

Zbývá jediné střídání.

Reagovat
Airus

jeden nebo duhej, už přišel Dani a Zaza

Reagovat
brenk

Pogba sa mi dnes vôbec nepáči

Reagovat
Melchior

mně zas Dybala

Reagovat
Mr.Jindros

Dybala mele z posledního to vypadá.

Reagovat
Largo

No, asi to vypnu a pustím si Divokou bandu

Reagovat
DelPiero137

To sme sa akoze zmierili s bodom alebo nam dosli sily?

Reagovat
Airus

ne rychle se na nás vysouvaj a nemáme jak to rozbít

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri uz tam vyhuluje :D

Reagovat
eden_h

núdá

Reagovat
Hans82

curvadrat zas marny curak

Reagovat
Largo

Já si tak řikám, jaký lidi můžou mít podobný komentáře zapotřebí.....

Reagovat
Hans82

jo boze by ses neposral

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba má na hlavě hroznou šaškárnu

Reagovat
DelPiero137

Regularne chodte do pice!!!

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Bayern nebude mať problem s obranou aj keby tam bol len Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer je šašek

Reagovat
Largo

Ha Ha

Reagovat
DelPiero137

Kua max, 15min hrajeme hovno, bez stavy. Striedaj uz!!! Zaza je na sedativach?

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro za Dybalu, nějak jsem to nepochopil.

Reagovat
Airus

4-5-1? Mno proč ne, ale mělo se střídat dřív

Reagovat
brenk

ZAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
andycek1

ZAZAAAA !!!!!!!!!!!

Reagovat
M11

ZAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Airus

ZAAAAAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kURVA JO

Reagovat
Mr.Jindros

PÍČO JO ZAZA

Reagovat
smazaný uživatel

ZAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza nejlepší hráč zápasu.

Reagovat
eden_h

ale kurvááááááá

Reagovat
Pettirosso

ZAZAAAAAA

Reagovat
I am Mancunian

stastny gol

Reagovat
Dominator

Fiha, pekne

Reagovat
Melchior

ZAAAAAAAAAAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAA PYČO

Reagovat
DelPiero137

Aspon ze mam lavonoheho strelca ZAZAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho minutaz verzus pocetnost golov je zaujimava.. dufam, ze si ho podrzime aj do dalsej sezony. Ma co ponuknut

Reagovat
smazaný uživatel

aby zrovna šlágr rozhodla tahle haluz

Reagovat
Largo

To je škoda, mohla být Serie A zas o něco dramatičtější.

Reagovat
Minister

Reagovat
DelPiero137

Cuadrado si maze ligu na chleba

Reagovat
10

Simoooo se vykoupil ze svých hříchů

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
eliskafan

Neapol zo sračiek, do sraček

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie, ragazzi! FORZA JUVE, FINO ALLA FINE!

Reagovat
Airus

asi to byla teč, beztak.... LÍDŘI!

Reagovat
eliskafan

Juve klobouček

Reagovat
Melchior

Zazovi můžem líbat nohy. On je labilní, ale pokud je ochotnej se spokojit s touhle rolí, je to pro nás nejlepší volba v lize. Ale hlavně.... JDEM SI PRO PÁTEJ TITUL V ŘADĚ Teď už si to můžem pokazit jedině sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

A liga ztrácí náboj. Smutný. Remíza by tomu slušela víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco straca? Nic sa nestraca, prave naopak teraz Neapol bude dychat na Juve a moze ukazat, ze dokazu to co Juve a tlacit na nich.. do konca daleko, este to moze byt zaujimave..

Reagovat
Largo

Ztrácí. Vše je při starém, Juve to nepustí, konec, nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by nepustil ale nic sa nestraca, prave naopak Neaoplu moze potvrdit svoju kvalitu a ponahant nas

Reagovat
Largo

Nahánět vás bude, o tom žádná. Ale tady to podle mě skončilo, Juve už to uhaluzí.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budeme hrát bez s Bayernem bez Bonucciho, tak potěš koště. Dneska Bayernu vypadl Badstuber. To je neskutečné pro oba celky.

Reagovat
Pettirosso

snad to byl jen koňar a Leo bude v pohodě. Dyť hrál ještě chvíli. To rozchodí.

Reagovat
Furia Ceca

Bonucci hrál zrovna dneska super zápas, škoda, že odešel ze hřiště takovým způsobem...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

Barzagli o 5 parníků

Reagovat
smazaný uživatel

nechci dávat víc palců, aby to nebylo tak okaté, ale ten chlap je o těch 5 parníků nejlepší obránce v lize (na světě) v takřka 35 letech!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Olíku, táhni do ke kolotočářům do Premier League, už tu děláš přesčas, puso

Reagovat
10

tam ho mají taky za debila, on si v tom očividně libuje

Reagovat
10

ta jeho dominance mě vždycky rozesměje...takhle mě naposledy bavil Fabio v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio byl před těmi 10 lety fenomenální, to byl jeho turnaj

Reagovat
Furia Ceca

Jeden z nejlepších obránců na světě vůbec! Škoda, že je tak nedoceněný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si říkám, škoda že jsem nezažil Gaetana Scireu Tak trochu ale přemýšlím, že Andra je jeho prodlouženou rukou.

Reagovat
Furia Ceca

To mi povídej, já jsem rád, že pamatuju Thurama s Ferrerou!

Reagovat
smazaný uživatel

joooo, tak nějak... ale... i tak bych rád zažil velikány jako Scirea, Gentile, Brio, Cabrini...

Reagovat
Furia Ceca

Jak se to veme... To by ti zase bylo 60!

Reagovat
Pettirosso

Ty beztak zazil desitka, se ho zeptej. Mozna je jeste bude mit natoceny na filmovym pasmu

Reagovat
10

ne, vole

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne

Reagovat
Pettirosso

nejlepší na světě

Reagovat
Largo

Takže Juve teď vypadne s Bayernem a může se soustředit na "svoji" ligu. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že to bude tak jasné. Máme na to je vyřadit.

Reagovat
Largo

Samozřejmě vám budu pro dobro calcia fandit, ale objektivně.....jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vážně. 60 na 40 pro Bayern. Přesto věřím, že jsme schopní je vyřadit. Real byl vloni v semifinále favoritem tak 70 na 30 a neprošli. V současné chvíli si myslím, že by nás Bayern neporazil tak jasně, s ohledem na marodky obou celků. Jsou favoritem, to bezesporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají defenzivu v dezolátním stavu, na DM to bude prznit Xabi.. když bude Juve svědomitě bránit a zahrajou Sámer s Dybalou, tak to vůbec není nereálné.

Reagovat
Melchior

Je hloupost přistupovat k dvojzápasu jako automaticky poražený... naopak si myslím, že za posledních cca pět let jsou zrovna v tomhle období oba týmy, co se šancí na postup týče, nejvyrovnanější. Před takovými třemi roky bychom si samozřejmě s Bayernem, který vypráskal Barcelonu v dvojzápase v semi 7:0, neškrtli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez stabilnej obrany to bude takmer nemožné ich vyradiť.

Reagovat
Melchior

Co se postupových ambicí týče, tak spíš bude horší se proti Bayernu prosadit ofenzivně.

Reagovat
Furia Ceca

Nemyslím si. Spíš nějak ubránit Levanduli a Dybala tam něco šoupne... Dneska to sice nebyl jeho zápas, ale nejsem si schopen představit, že by nám dal Bayern tak strašně málo prostoru, jako dnešní Neapol.

Reagovat
Melchior

Řekl bych, že výkonostně je na tom letos Lewandowski např. s Higuainem dost podobně. Asi je "kliničtější", ale zase není zvyklý hrát na italskou obranu, kde před ní budou ještě výborní Khedira s Marchisiem. Možná hráče Juve přeceňuji, ale je tam vidět obrovská kvalita směrem dozadu (a statistiky to potvrzují). Uvidíme, vidím to otevřené na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne Lewa bude mať ďaleko lepšiu podporu a distribúciu od krídel a zálohy Bayernu, ktorá je trochu inde ako tá Neapolská zo všetkou úctou k Neapolu ale tam má aké také kreatívne myslenie len Hamšík a Insigne. Zbytok je takmer neschopný niečo dopredu vymyslieť. V Bayerne hráči ako Coman, Thiago, Robben alebo Muller, to je trošku iná ofenzívna sila. Ja si myslím, že proste Juve nez Chielliniho a Bonnuciho nemá šancu to ubrániť.

Reagovat
Visca el barca

Samozřejmě, že nemá. Mistní Juventini jsou sice na hrušce v itálii, ale v Evropě se z nich jako tam niko neposere.

Reagovat
Visca el barca

nemáte

Reagovat
Visca el barca

Evripa je furt něco jinýho než průměrná serie a Jasnej postup bavorů i bez obrany, tu nepořebujou stejně budou furt útočit

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, choďfandiť gayce radšej

Reagovat
smazaný uživatel

v Serii A by sa Barcelona triasla o LM.

Reagovat
Slejdy

ja verim Juve, asi to i nalozim ...

Reagovat
smazaný uživatel

Potom striedaniach dybaly a moraty sa už Sarri spoliehal na remízu a Neapol trocha poľavil, možno aj to čo Allegri chcel keď už to inak nešlo.

Reagovat
Mr.Jindros

Allegri hrál taky na plichtu, ten Zazův gól byl luck.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve gratulácia. Proste ten tím je vyspelý. Klobúk dole pred Allegrim, ten proste ten tím vedie svojim spôsobom a ukazuje, že vie čo robí. Predpokladám, že Juve dokáže Scudetto obhájiť, v Európe z Bayernom to bude zaujímavé ale myslím že Pepek to uhrá. Každopádne musím pochváliť Barzagliho a Buffona To je neskutočné aké výkony podaávajú a ešte vzhľadom na ich vek. Sen každého fanúšika mať takýchto hrýčov v tíme. A ešte by som sa chcel vyjadriť k Pogbovy. Ten chalan má nulovú schopnosť viesť mančaft, veľmi zlé riešenie finálnych situácií a taký ten šovinistický spôsob hry, ktorý tímu viac škodí ako pomáha. Pre mňa to zatiaľ nieje ani zďaleka world-class ako sa tu pár ľudí snaží z neho urobiť.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě to chce překonat Inter v počtu výher v řadě a Gigi rekord v neprůstřelnosti a bude to fajnovka

Reagovat
Pipo123

Dnes dúfam že si Inter a Fiore rozdelia body + zaváha AC

Reagovat
smazaný uživatel

ideální scénář

Reagovat
10

co dneska hraješ, Pipone?

Reagovat
Pipo123

Včera som vyhral 400 kila, hral som výhru Bayeru a Valencie, uff to bolo len tak tak + mal som tam Bournmouth - Stoke obaja gól a výhru Sportingu Lisabon. Takže dnes asi vynechám, po výhre si nechávam den odpočinok

Ak ale niečo podám tak asi Palermo - Torino obaja gól, výhru AC keďže Janov má viacero absencií a možno stávku bez remízy na Bolognu. Mimo taliánska uvažujem nad Aston Villa - LFC obaja gól, výhru Sociedadu. V druhej Bundeslige výhru Freiburgu o dva a viac golov a potom v Turecku asi Sivaspor - Rizespor obaja gól, alebo Basaksehir - Besiktas obaja gól

To len predbežne čo mi ide hlavou, maximálne s toho vyberiem 3-4 zápasy, ale ktoré si rozmyslím až poobede

Reagovat
10

já právě včera taky vyhrál, tak přemýšlím na čem jim to zase vrátit

Palermo a Liverpool oba gól bych viděl taky, k tomu možná neprohra Interu nebo Tottenhamu...AC určitě ne, ty budou mít imho problémy

Reagovat
Pipo123

AC asi vynechám, ten kurz klesá dolu, ale Genoa bez Ansaldiho, Rincona či Pavoletiho to bude mať zložité. Ešte premýšlam nad Doria - Atalanta obaja gól

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci, chlapci ved dajte aj sem nejake tutovky, nech sa aj zvysok nabali

Reagovat
Pipo123

To nie sú tutovky, práveže zložité zápasy, já som nakoniec dnes podal Sociedad ten už vyhráva 1:0 + Sivaspor - Rizespor obaja gól, Palermo - Torino obaja gól a LFC - Aston Villa obaja gól. Tak uvidíme čo to dá, kludne môže utiecť všetko

Reagovat
Pipo123

Chýba už len gól Aston Villy a výhra je doma

Reagovat
smazaný uživatel

tak už ti chybí jen Aston Villa , já tam fláknul Palermo-Torino oba gól...to byla rychlovka a k tomu mám ještě výhru Bologni a výhru Sevilly v hdc...tak uvidim

Reagovat
Pipo123

Sevillu mám na druhom tikete tiež v hcp, + výhru City a Lechu Poznan

Reagovat
smazaný uživatel

a to bylo..."dnes asi vynechám, po výhře si nechávám den odpočinku"

Reagovat
Pipo123

To tak býva, človek aj nechce podať, ale podá, koľko x som takto prejebal výhru behom ďalšieho dna

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ty Villy...Sevilla mi zatím jen plichtí, nevim nevim, jestli vyhraje minimálně o dva fíky

Reagovat
Pipo123

Banega gol, tak podme ešte jeden, Lech vyhral v pohode 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak koukám, že to nakonec došlo

Reagovat
Pipo123

Conte studia Cataldi azzurro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, ze Juve to uz pusti.

no a dnes samozrejme FORZA INTER!, velmi dolezity zapas, tak dufam, ze to nedojebeme.

Reagovat
mojmira

MILAN: Donnarumma; De Sciglio, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura; Bacca, Niang.

A disposizione: Abbiati, Livieri, Calabria, Simic, Zapata, Locatelli (73), Poli, Balotelli, Boateng, Luiz Adriano, Ménez.

Allenatore: Sinisa Mihajlovic

GENOA: Perin; Izzo, Burdisso, De Maio; Fiamozzi, Rigoni, Dzemaili, Gabriel Silva; Suso, Matavz, Laxalt.

A disposizione: Lamanna, Donnarumma, Munoz, Marchese, Tachtsidis, Ntcham, Lazovic, Capel, Cerci, Pandev.

Allenatore: Gian Piero Gasperini.

Minule jsme zbytečně ztratili 2 body, dneska musíme brát plný počet. Janov bez Pavolettiho v této sezóně ještě nebral ani bod. FORZA MILAN

Reagovat
panca

Ta naše lavička je tragicka snad jedinej menez, ale tě půl roku nehral

Reagovat
Ragazzo d'oro

CARLOSSS!!

Reagovat
mojmira

Honda dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Honda

Reagovat
mojmira

Baccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
panca

Mit juve Baccu, tak jsou masina

Reagovat
maras93

Mají Paulita, takže je to moc mrzet nemusí.

Reagovat
panca

Ten by hrál za ním. To by byla zajímavá dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, máte někdo kvalitní link na AC?

Reagovat
maras93

Díky bohu, že v létě nepřišel Jackson a přišel Bacca. Samozřejmě se může naskytnout otázka, jak by hrál Jackson a blabla. Bacca je už ale od pohledu neskutečnej sympaťák, fakt ho zbožňuju.

Reagovat
mojmira

měla být reakce na Rickyho

Reagovat
smazaný uživatel

díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial Montolivo,Honda,Bertolaci nic moc.

Reagovat
mojmira

a na lávce akorát Poli a Prince

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Ten Niang je hroznej

Reagovat
panca

Niang je šíleně neefektivní! Kazdou slušnou akci zajebe

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hondaaa!!

Reagovat
Milan.B

HONDAAAA

Reagovat
CubONE

Hondaaaaa

Reagovat
mojmira

Hondaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Honda dneska zatím MOTM

Reagovat
Ragazzo d'oro

Krásný signal!

Reagovat
mojmira

Dobrá to je škody

Reagovat
mojmira

Těch 5 minut klidně mohl dostat Calabria, Simič, nebo Locatelli

Reagovat
Pipo123

Borci 6. miesto znamená ešte EL, alebo nie ?

Reagovat
Milan.B

podla mna ne

Reagovat
smazaný uživatel

Když vítěz Coppy bude na pohárových příčkách, pak je místenka do EL týmu na 6. příčce ligy.

Reagovat
Pipo123

Tož finále je jasné AC vs Juve a o vašej výhre nepochybujem.

Reagovat
brenk

porazený finalista v tom prípade nemá nárok na miestenku v EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Pipo123

Takže pre nás je jediná šanca dúfať v 6. miesto a vašu výhru v EL že ?

Reagovat
Pipo123

teda výhru v Coppe

Reagovat
Furia Ceca

Áno.

Reagovat
mojmira

už jsem chtěl psát, že má Giggi další nulu

Reagovat
Milan.B

a zrovna ten niktoš nam da gola

Reagovat
mojmira

to bylo úplně jasný, že jestli někdo od nich gól dá, že to bude zrovna tenhle šašek

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Furia Ceca

Teď koukám na výsledek a vidím v 90. minutě čérčy gól, no co to je?

Reagovat
Zark

čérčy pasuje do janovského stylu, navíc není úplně marný, už něco v calciu dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria (3-4-1-2): Viviano, Cassani Silvestre, Ranocchia, Ivan, Soriano, Fernando, Dodo, Correa, Quagliarella, Cassano.

Atalanta (4-3-3): Sportiello, Conti, Toloi Masiello, Drame, Kurtic, de Roon, Freuler, Diamanti Pinilla, Gomez

Zase na Sport1,tak snad to nebude opět ostuda

FORZA SAMP!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes najlepší na ihrisku neskutočný bojovník Luca a super zahral Honda, dobre hral aj Monti, tiež sa mi páčil Mattia, obrana veľký prehľad, až na jedno nedorozumenie ku koncu a samozrejme ten zbytočný gól. Jack bol dnes trošku mimo, Niang je ešte taký nevycválaný chlapec, ale nech sa len vyhrá. Hlavné je, že sa nevykartoval Monto a ďalší a nikto sa nezranil (snáď pri tom našom šťastí na zranenia sa nám to vyhne aj na tréningu), v Neapoli nás čaká peklo, ale bez šancí snáď nie sme, FORZA MILAN!!!

Reagovat
Milan.B

Alex bol dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Romagnoli tiež kráľovsky, len škoda tej zbytočnej karty v závere. Ináč nesleduješ trošku viac toho mladého Lazoviča z Janova? Ten sa mi zdá veľmi šikovný, mohol by Fester nejaký kaufík spraviť.... a čo De Roon z Bergama, namiesto Nigela? Nemám ich vôbec nasledovaných.

Reagovat
Milan.B

ani ja ich nemam napozeraních

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dobré počasí v Itálii,takové anglické

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bída

Ale bohužel jsem to i očekával...

Reagovat
Pipo123

Jebal som celú Aston Villu

Reagovat
10

uff, Banega to je hráč kua

Reagovat
Pipo123

Strašne na veľkom priestore hraje, raz je pred obranou, raz pod útočníkom, raz na krídle a všade hraje skvele.

Reagovat
10

snad si ještě uvědomí, že by ho v Interu byla škoda

Reagovat
Pipo123

Já myslím že zostane v Seville, má tam mať to automatické prelženie o rok.

Reagovat
10

nebo si ho Pep vezme do City

Reagovat
Pipo123

Vyhral si dnes ? mne zasa nevyšla tá skurvená PL

Reagovat
10

měl jsem Toro oba gól, teď mám ještě Sevillu v HCP a Atletico...ale hrál jsem to za málo, včera jsem si byl jistější, dneska tam toho tolik zajímavýho nebylo

Reagovat
Pipo123

Já som premýšlal nad Atleticom, ale v Getafe sa hraje každému zle, navyše ten kurz... radšej som hodil za 2,25 na City

Reagovat
10

Tottenham neprohraje, jsem chtěl hrát X2

Reagovat
Pipo123

Jo je to možné, ale nejak sa mi nechce veriť že City po tom výprasku od Leicestru nevyhrajú, už je v obrane Kompany, tak to bude lepšie (dúfam)

Reagovat
Pipo123

Pravdu si mal kamoško

Reagovat
10

ale je mi to hovno platný

Reagovat
Pipo123

Já sa vyhnem PL oblúkom, dnes nebyť Aston Villa a City mohlo byť doma cez 1000e, škoda takto som prejebal dnes 150

Reagovat
Pipo123

Gamierooooooooooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Yaya Toure hraje strašne, hlavne rýchlostne je to hrôza, to aj Mauri je rýchlejší

Reagovat
Votas

FIORENTINA: 12 Tatarusanu; 32 Roncaglia, 2 Rodriguez, 13 Astori, 28 Alonso; 8 Vecino, 20 Valero; 10 Bernardeschi, 72 Ilicic, 27 Tello; 9 Kalinic.

A disposizione: 24 Lezzerini, 33 Sepe, 4 Tomovic, 6 Costa, 7 Zarate, 16 Blaszczykowski, 23 Pasqual, 26 Kone, 30 Babacar.

Allenatore: Paulo Sousa

INTER: 1 Handanovic; 55 Nagatomo, 25 Miranda, 24 Murillo, 12 Telles; 77 Brozovic, 17 Medel, 7 Kondogbia; 23 Eder, 9 Icardi, 8 Palacio.

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 5 Jesus, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 21 Santon, 22 Ljajic, 27 Gnoukouri, 31 Zonta, 33 D'Ambrosio, 44 Perisic, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

Arbitro: Mazzoleni

nutně potřebujem vyhrát... pome...

FORZA INTER

Reagovat
Mihal

FIORENTINA: 12 Tatarusanu; 32 Roncaglia, 2 Rodriguez, 13 Astori, 28 Alonso; 8 Vecino, 20 Valero; 10 Bernardeschi, 72 Ilicic, 27 Tello; 9 Kalinic.

A disposizione: 24 Lezzerini, 33 Sepe, 4 Tomovic, 6 Costa, 7 Zarate, 16 Blaszczykowski, 23 Pasqual, 26 Kone, 30 Babacar.

Allenatore: Paulo Sousa

INTER: 1 Handanovic; 55 Nagatomo, 25 Miranda, 24 Murillo, 12 Telles; 77 Brozovic, 17 Medel, 7 Kondogbia; 23 Eder, 9 Icardi, 8 Palacio.

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 5 Jesus, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 21 Santon, 22 Ljajic, 27 Gnoukouri, 31 Zonta, 33 D'Ambrosio, 44 Perisic, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

FORZA INTER!!!

Reagovat
lnterista

remiza taky dobra ale uz by to chtelo nejakou vyhru a radost z nejakeho vysledku. nepamatuji si kdy naposledy. Asi doma s AS

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si debil Mancini..

Reagovat
Nuno čomes

Nevím na co šetří perisice snad se palacio dostane do šance a promění..

Reagovat
Nuno čomes

Nevím na co šetří perisice snad se palacio dostane do šance a promění..

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetic, Ljajic, Perisic na lavicke a Palacio zaklad WTF aspoň Sousa ma viac rozumu a konečne tam poslal Tella za Zarateho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu že mě mužou jenom překvapit,tak raděj nic ani nepíšu.Forza Inter.....

Reagovat
smazaný uživatel

komedia ako lahko presiel

Reagovat
lnterista

Garyho miluji

Reagovat
Pipo123

Medel v každom zápase pičuje do rozhodcu

Reagovat
10

Akorát jsem nepochopil, co má za význam, že si při tom dá vždycky ruce za záda

Reagovat
lnterista

On asi vi

Reagovat
Deki

Medele, jdi do hajzlu! Odpoledne nadávám na Arsenal, jak furt lezli za rozhodčím a on udělá tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream?

Reagovat
Deki

Telleeeeeeeees

Reagovat
Pipo123

Inter vôbec nevie

Reagovat
Deki

to už od Novýho roku ale

Reagovat
GEGE

Klasika...proti nim se muze souper porazit jen sam...

Reagovat
smazaný uživatel

trosku trepes ale mam pre teba pochopenie

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude zas utrpenie

Reagovat
lnterista

Brozoviiiiiiiiiiiiic

Reagovat
Deki

BROZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Nevěřim, že jsme udělali takovou akci!!! Palacio

Reagovat
Votas

BROZOOOOOOOOO

Reagovat
Nuno čomes

Brozoviiiiiic krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

toto bola velmi pekna akcia, hned od jej zaciatku.

Reagovat
Mihal

Palacio zatiaľ nás najlepší hráč

Reagovat
Antijuve

Nagatomo je prostě bůh.... když hraje, tak se aspoň máš čemu smát.

Reagovat
10

Kombinace Iličiće s Bernardeschim jsou parádní, akorát jim to dneska ten zbytek dost kazí

Reagovat
Pipo123

Tello katastrofa, Valero smerom dopredu tiež nič moc a Vecino sa bojí lopty

Reagovat
Pipo123

Klasická Fiorentina, držia loptu a stejne nič nevymyslia. Krídelná hra nula bodov, páči sa mi maximálne Iličič

Reagovat
Tomanatura

Tak je tam Tello, u nej vsechno konci.

Reagovat
DelPiero137

Ale zase hrubka v obrane. Ako mohol mat Brozovic tolko miesta? Najblizsie k nemu bol brankar. A to nebolo jediny krat za polcas.

Reagovat
Tomanatura

Tak Roncaglia asi cekal, ze to za nej bude hasit Bernadeschi, ktery se vzdycky vratil a pomahal mu, ale zappmnel, ze hraje na druhe strane. Hrozne braneni

Reagovat
10

Nesmyslný rozebrání, tohle jde ale i za Vecinem

Reagovat
Tomanatura

Jojo

Reagovat
Pipo123

Po troch rokoch môžem povedať že Palacio hraje skvelá zápas

Reagovat
smazaný uživatel

neprehanaj ze po 3 rokoch ;)

Reagovat
Pipo123

Tak po dvoch, fakt dlho som ho nevidel takto dobre hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

ono aj minule proti Verone nakoniec dal klucovu prihravku na 3:3..

ale tak dnes hra zatial fakt skvelo

Reagovat
lnterista

uz vi ze neprijde o snurku tak maka

Reagovat
Panděvova ofina

Kondogbia neumí zpracovat balon, to je špatné... Jak se mi ze začátku líbil, tak teď se na nej nedá dívat. Eder je zatím dost neviditelnej, buďme rádi, že i za tu simulaci. Každopádně ten Bernadeschi je výbornej. Vždy jsem jen slyšel, jakej je to talent a teď se mi to potvrzuje.

Je mi dost líto Ljajiče a trochu i Jovetiče, protože bych si aspoň prvního jmenovaného přál vidět na hřišti.

Reagovat
Nuno čomes

Mysl ze nejdřív přijde perisic, pak bych čekal i nejakeho beka a posledních pět minut Ljajic nebo Jovetic..

Reagovat
Tomanatura

Tello super zapas.

Reagovat
lnterista

Eder uplne k nicemu...prodame Guarina a mohl se koupit Banega

Reagovat
10

Tello dneska nejlepší hráč Interu

Reagovat
Nuno čomes

Manciniho priposranost nás prohrává zápasy bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

hahaa to su kokoti, clovek sa uz len smiat musi

Reagovat
Nuno čomes

Perisic in

Reagovat
10

Stačilo sundat Tella

Reagovat
Pipo123

Borci Messi práve rozohral penaltu len trošku dopredu a nabehol na nu Suarez a dal gól, to je povolené nahrávať penaltu ?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
Pipo123

Já to vidím asi 1x v živote, čudujem sa že to tam nerobia častejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

videl som to uz viackrat a ano je

Reagovat
smazaný uživatel

Čistá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Telles

Reagovat
Pipo123

Jasná penalta, štastie pre Inter

Reagovat
Furia Ceca

Výraz finocchia při tom gólu.

Reagovat
Nuno čomes

Mancini já z tebe budu mit nocni můry.

Reagovat
Pipo123

Zarate to oživil trošku

Reagovat
10

Měl Icardi vůbec během toho zápasu míč?

Reagovat
smazaný uživatel

my mame normalne patent na to ako dostavat debilne karty

Reagovat
Deki

to je věc, která mě neskutečně vytáčí každej zápas...

Reagovat
Deki

a tady to pak máme no... kolikátá redka už v sezoně?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Mihal

Reagovat
smazaný uživatel

velmi prisna zlta

Reagovat
Koubinhor

ti sudí jsou nejslabší stránka serie A to kurví na všechny strany kolo co kolo

Reagovat
Nuno čomes

Fakt mě začíná sraz ze s tím kadrem co má hraje mancini sracku

Reagovat
Mihal

No jo no

Reagovat
smazaný uživatel

a sezona je na konci.. mozu ist dopice.. sami si za to mozu..

Reagovat
Pipo123

Ako sorry, ale tahni do piče Mancini, takú sračku hrať počas celého roka a pritom mať takú kvalitnú zostavu

Reagovat
Nuno čomes

Seru na to nebudu nic psát.

Reagovat
Pipo123

10 ? chápeš a takáto pičovina za drobne mi tam spadne http://postimg.org/image/3v70ebs8t/

Reagovat
10

Congrats

Reagovat
DelPiero137

Ake okruhle tvary krasnych slecien tam nebehli

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
10

Baba a Zarate

Reagovat
Pipo123

7 bodov na AC, 9 na Inter, to musíme dať ešte

Reagovat
lnterista

rozhodci si to vychutnava

Reagovat
10

Kkt

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, co to je za konec?

Reagovat
10

Kondogbiovi můžou dát popelnici už teď

Reagovat
lnterista

Kondogbia jeste cervenou ne?

Reagovat
Pipo123

Tiež sa mi zdá že mu ju dal

Reagovat
lnterista

stejne je uplne mimo

Reagovat
Dejwa

sice dost krutá prohra, ale za tu bídu si bohužel asi nic jinýho nezasloužíme

Reagovat
mojmira

Nedostal ještě K-Dog po odpískání rudou?

Reagovat
Furia Ceca

Jo!

Reagovat
GEGE

K-Dog dobre ti tak ty kryso

Reagovat
Pipo123

Teraz neviem čo je lepšie či K-Dog, alebo Bertolacci

Reagovat
GEGE

Oba si muzou vykonostne podat ruce...akorat,ze Bertolacci byl o dvacet mega levnejsi a ma tak polovicni plat

Reagovat
DelPiero137

Mazzoleni je riadny vaffa.... Asi sa uci od Tagliaventa ako si spestrit zapas. Obe vylucenia v hracej dobe zbytocne, jedenaskta mu unika.

Inak vyborny zapas s vinikajucimi tifosi.

Inter/Mancio si pre tieto prehry idu otvorenou narucou. Spoliehanie sa na slepeny gol a nasledne pasivne branit je sebevrazda.

Reagovat
olis

Mazzoleni je asi najjebnutejsi trener akeho poznam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele