Serie A - preview 24. kola

06.02.2016, 09:00, aktualizováno 07.02.2016, 08:35
Previews
Rozjetý Juventus jede do Frosinone a znovu bude atakovat první příčku tabulky, vedle vlastního úspěchu ovšem potřebuje senzaci v podobě výhry Carpi na půdě Neapole. AC Milán chce dobrou formu potvrdit proti Udinese, Inter Milán cestuje do Verony...
Hellas Verona - Inter Milán  (neděle 12:30)
Inter v týdnu jedinou brankou udolal Chievo a nyní se poměří s dalším veronským celkem Hellasem. Ačkoliv jsou domácí na posledním místě, nečeká Nerazzurri nic snadného. Hellas v posledním kole konečně vyhrál a jak se říká, s jídlem roste chuť.

Hellas se dočkal až ve 23. kole doma s Atalantou Bergamo, po brankách Siligardiho a Pazziniho zvítězil 2:1 a konečně zlomil to dlouhé prokletí bez tříbodového zisku. Svěřenci trenéra Delneriho navíc čtyři kola neprohráli a ještě se chtějí poprat o záchranu.

Situace je ale nadále kritická. Se čtrnácti body patří Hellasu pochopitelně poslední místo, navíc na nesestupovou Sampdorii ztrácí propastných deset bodů. Šance je tedy malá, nicméně dokud existuje, budou Veronští bojovat.

Inter po zpackaném derby potřeboval nutně zabrat a povedlo se. Chievo před vlastními diváky přetlačil jedinou brankou a udržel si čtvrté místo před dotírajícím AS Řím. Herně to ale ze strany svěřenců Roberta Manciniho stále není ono. Zejména ofenzíva Ljajič, Jovetić, Icardi by si měla počínat lépe, přeci jenom 27 vstřelených branek je na tým takového formátu hodně málo.

Inter bude na Stadio Bentegodi velkým favoritem. S Hellasem od jeho návratu do nejvyšší soutěže ještě neprohrál. Vyhrál také první letošní vzájemný zápas na San Siru, jak jinak než 1:0, branku tehdy vsítil Felipe Melo.

Domácí v této sezoně trápí marodka a nejinak tomu bude i v zápase s Interem. Kouč Delneri nemůže počítat s Vivianim, Souprayenem, Rebićem a Siligardim. Méně starostí má Mancini, tomu bude scházet jediný hráč, za to ale té nejvyšší důležitosti. Stoper Miranda má od příchodu do Interu hlavní podíl na zlepšené defenzivní činnosti, ale tentokrát ho do hry nepustí karetní trest.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Gilberto, Moras, Helander, Pisano - Wszolek, Marrone, Ionita, Emanuelson - Pazzini, Toni
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Nagatomo, Murillo, Juan Jesus, Telles - Brožović, Felipe Melo, Kondogbia - Éder, Icardi, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Boj o první polovinu tabulky svedou týmy Turína a Chieva. Hostům se výsledkově přestalo dařit, navíc po přestupu Alberta Paloschiho i střelecky, takže to v Turíně nebudou mít vůbec jednoduché. Granata má s Fly Donkeys lepší vzájemnou bilanci a bude mírnějším favoritem.

Turín sice v posledních kolech sbírá body, stále to však není z jeho strany úplně optimální. Za posledních pět kol sice prohrál jen jednou, ale hned třikrát remizoval, mimo jiné 0:0 doma s posledním Hellasem. Venturovi hoši by se rádi posunuli už do první poloviny tabulky a mají k tomu ideální příležitost. Doma nejenže hostí trápící se Chievo, ale desátá Boloňa ve svém utkání jen remizovala.

Chievo nemůže nalézt ztracenou formu a neustále se propadá tabulkou. Úspěšný začátek sezony je dávno pryč a nyní Fly Donkeys figurují až na dvanáctém místě. Samozřejmě, pro celek, který víceméně vždy bojuje v dolních patrech tabulky, je to pořád dobrý úspěch, ale Chievo má na to být alespoň v první polovině tabulky. Nyní je ale realita taková, že hosté tři kola v řadě prohráli a inkasovali dohromady devět branek! Dvě kola pak vyšli střelecky naprázdno, navíc v přestupovém období pustli do Anglie svého nejlepšího střelce Alberta Paloschiho.

Lepší vzájemnou bilanci má Granata, ale bylo to Chievo, kdo se naposledy radoval. V 5. kole doma udolalo svého soka jedinou brankou, trefil se Lucas Castro.

Býci nebudou kompletní, scházejí zranění Bovo, Acquah a Martínez a k dispozici nebude ani potrestaný Baselli. Jenomže Chievo je na tom, co do počtu absentéů, ještě hůře. Izco, Meggiorini, Gamberini, Hetemaj, Pepe a Cacciatore, ti všichni mají nejrůznější zranění. Mimo bude také Rigoni, kterého do hry nepustí karetní trest.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimović, Glik, Moretti - Zappacosta, Benassi, Gazzi, Vives, Bruno Peres - Belotti, Immobile
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Dainelli, Cesar, Gobbi - Pinzi, Radovanovič, Castro - Birsa, Mpoku, Iglese
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Sassuolu, zdá se, dochází dech. Už pět kol v řadě nedokázalo zvítězit a báječná forma z úvodu sezony je ta tam. Neroverdi by se však mohli znovu chytit, na jejich půdu totiž zavítá Palermo, které zrovna také nezáří.

Sassuolo pět kol v řadě nedokázalo zvítězit a vyklidilo šestou pozici ve prospěch AC Milán. Na slavný klub momentálně ztrácí šest bodů a to je určitě nepříjemná záležitost. Šesté místo totiž může být klíčem do Evropy. Pokud by ho totiž na konci sezony obsadilo právě Sassuolo a Italský pohár by získal někdo z týmů na prvních pěti příčkách, tedy Juventus, AC či Inter Milán, zahráli by si Evropskou ligu právě zelenočerní.

Nicméně stále není nic ztraceno. Navíc předsezonní cíle Sassuola se o evropských pohárech určitě nezmiňovaly, a tak jde stále o velmi úspěšný průběh sezony. Neroverdi v minulém kole sahali po bodu, ale nakonec s Římem prohráli 0:2. Za stavu 0:1 totiž neproměnil Domenico Berardi pokutový kop, navíc hosté už hráli bez vyloučeného hráče.

V minulém kole se nedařilo ani Palermu, které doma nestačilo na AC Milán. Od Palerma je to zatím zvláštní sezona. Sem tam se Sicialnům zadaří, ale v celkovém výsledku a umístění na šestnáctém místě, to nevypadá dobře. Tým, který pod kontroverzním prezidentem Zamparinim mění trenéry jako na běžícím páse, si brousil zuby na pohárovou Evropu, takhle ale musí zapnout a bojovat spíše o záchranu. Od osmnáctého Carpi ho dělí jen šest bodů.

Domácí se budou muset obejít bez Terranovy a Laribiho. Mnohem více starostí má Palermo. Na marodce zůstávají Struna, Pošaveč, Maresca, Balogh a také Jajalo, který sice nemá zdravotní potíže, ale do hry ho nepustí karetní trest.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Sansone
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Morganella, Goldaniga, Gonzalez, Lazaar - Hiljemark, Brugaman, Čočev - Vázquez, Gilardino, Quaison
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Carpi FC  (neděle 15:00)
Stadion San Paolo uvítá nováčka z Carpi, který sice bojuje a občas umí překvapit, jenže současná Neapol má oslnivou formu. Navíc touží po dalším rekordu, ke kterému jí schází jen jedna výhra v lize.

Znáte takový ten pocit, kdy je všechno proti vám a nikdo vám nevěří? Podobné pocity zřejmě mají hráči maličkého Carpi, protože i v jejich případě by si na ně zřejmě jen málokdo vsadil. Carpi je nováčkem bez hvězd, s minimálním rozpočtem a nezkušenými hráči. Větší kluby do tohoto celku posílají své mladé talenty na rozehrání, protože vědí, že Carpi jimi nepohrdne a uvítá je s otevřenou náručí.

Aktuálně je Carpi jedním z hlavních kandidátů na sestup do Serie B, čemuž odpovídá jednak předváděná hra s výsledky, ale především pak postavení v tabulce. Carpi je 18. a má stejný počet bodů jako předposlední Frosinone. Zároveň je smutným majitelem titulu "3. nejhorší defenzíva v lize", protože inkasovalo už 39 branek. A tak je jasné, že při pohledu na číslo branek, které nastřílela Neapol, se hráčům Carpi nedělá zrovna dobře.

Partenopei se pyšní prvním místem v pomyslné tabulce nastřílených branek, protože ofenzivně laděné mužstvo už má na kontě 52 gólů! Zároveň Neapol dostala o tři branky méně, než kolik jich Carpi za celou dosavadní sezonu vstřelilo. Velký podíl má na ofenzivní produkci Gonzalo Higuaín, nejlepší střelec ligy. Dalšími hráči, kteří se podílejí na vynikající sezoně Neapole a prvním místě, jsou mimo jiné obránce Albiol a útočník Callejón.

Neapol stojí o to, aby tito dva hráči zůstali ještě mnoho let, ale žádná jednání zatím nejsou na pořadu dne. To dodává i jejich společný agent, v Neapoli dobře známý Manuel Garcia Quilón. V rozhovoru pro Tuttomercatoweb prozradil: "Zatím nemáme v plánu jednat o prodloužení smluv, protože jejich smlouvy mají ještě nějakou dobu platnost. Možná si k tomu sedneme na jaře. Teď se oba hráči plně soustředí na probíhající sezonu, která je v podání Neapole fantastická."

A když známý agent používá slovo "fantastická", rozhodně nepřehání. Mnozí experti se shodují na tom, že souboj o mistrovské Scudetto se odehraje právě mezi Neapolí a Juventusem Turín. Neapol vyhrála už sedm zápasů v lize po sobě, čímž vyrovnala vlastní klubový rekord z let 1987/1988. Teď jí tedy chybí jen jedna výhra k tomu, aby svou sérii ještě překonala. Má k tomu ideální podmínky.

Partenopei zvládli také minulé kolo, když si hladce poradili s domácím Laziem Řím. O branky se postaralo duo Gonzalo Higuaín a José Callejón. Neapol však nesmí zaváhat, protože za ní už je jen náskok dvou bodů na Juventus Turín. Teď má Neapol skvělé podmínky pro to, aby se pokusila navýšit svůj náskok. Chybí jí pouze dvojice záložníků Grassi a Jorginho. Carpi nemůže povolat vykartované hráče Gagliolu a Lolla. Zraněni jsou Fedele, Bubnjic, De Guzman a Romagnoli.

Carpi však v prvním zápase s Neapolí dokázalo neinkasovat a remizovalo 0:0. V poslední době se mu ale příliš nedaří a spíše platí nováčkovskou daň. Za deset posledních utkání ve všech soutěžích dohromady vyhrálo jen třikrát a ani naposledy to nebylo moc slavné. Carpi prohrálo ve Florencii, i když předvedlo bojovný výkon a o bod přišlo až v nastavení parádní trefou Zárateho. Teď se pokusí o mnohem lepší výkon proti dalšímu favoritovi.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Valdifiori, Hamšík - Callejon, Higuaín, Insigne
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Suagher, Romagnoli - Sabelli, Crimi, Porcari, Cofie, Letizia - Di Gaudio, Mbakogu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 8.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Na milánském San Siru bude chtít potvrdit vzrůstající formu domácí AC, které přivítá Udinese. Milán v lize už pět kol v řadě neprohrál a drží se v bojích o evropské poháry. To Udine pro změnu pět kol nevyhrálo a v tabulce je až čtrnácté.

AC Milán se zlepšuje a trenér Siniša Mihajlovič má důvody ke spokojenosti. Po vyhraném derby se povedlo vítězně zvládnout i zápas v Palermu a na pátý AS Řím ztrácí Rossoneri jen dva body. Velké zlepšení oproti minulým sezonám vykazuje zejména defenzíva. Čtveřice Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli v čele s brankářem Donnarummou udržela za posledních pět kol hned třikrát čisté konto. Vůbec by se pak nezlobila, kdyby se jí to povedlo i proti Udinese.

Udinese se v této sezoně nedaří podle představ a v tuto chvíli už opět drží pětizápasovou šňůru bez vítězství. V posledních dvou kolech sice získalo dva body za remízy s Laziem a Empoli, ale to je v celkovém účtování málo. Zebry dosud nasbíraly 26 bodů, což je jen o sedm více, než má na osmnácté sestupové pozici Carpi. Jistotu záchrany tak severoitalský celek rozhodně nemá a pokud se chce vyhnout nepříjemnostem, měl by začít vyhrávat.

Zebry nebudou na San Siru určitě bez šance. V nedávné historii se jim podařilo AC Milán několikrát překvapit, ale pravda, v Miláně se jim za posledních pět let podařilo zvítězit dvakrát jen v rámci Italského poháru. Celkově vzato, AC má pochopitelně mnohem lepší vzájemnou bilanci.

Rossoneri se budou muset obejít bez Giacoma Bonaventury, ale také Mexése, Elyho, Lópeze a Luize Adriana, který nakonec dle nejčerstvějších zpráv z Milána neodejde. Kompletní nebude ani Udine, kterému pro změnu schází trio Domizzi, Pasquale a Merkel.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Kucka, Montolivo, Bertolacci, Honda - Bacca, Niang
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Heurtaux, Danilo, Felipe - Widmer, Badu, Lodi, Fernandes, Edenílson - Zapata, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - Juventus FC  (neděle 15:00)
Frosinone by po úspěchu z minulého kola rádo překvapilo také mistrovský Juventus. Turínskému gigantu se zatím daří, ale nyní by mohl být trochu oslaben. Jeho marodka se totiž neustále rozšiřuje.

Posledním hráčem, který se dlouho na hrací plochu nepodívá, je defenzivní univerzál Martin Cáceres. Uruguayský obránce si ve druhém poločase utkání proti Janovu poranil achillovku a první prognózy hovořily o vážném zranění. To se nakonec také potvrdilo, Cáceres má po fotbale na dlouhou dobu. Oficiální verdikt: přetržení pravé Achillovy šlachy a operace. Juventus tak za náročnou výhru o jednu branku zaplatil dalším zraněním.

Kromě tohoto zranění a možného smutného loučení s Cáceresem coby hráčem Juventusu Turín, se ale Staré dámě daří prakticky vše, na co sáhne. Aktuálně je na druhém místě, což se vzhledem k odchodu tolika opor a velmi špatnému vstupu do sezony dá označit za malý zázrak. Na první Neapol ztrácí jen dva body a má nyní poměrně lehký los. Jako první přichází na řadu maličké Frosinone s jednou známou tváří.

Jedničkou ve Frosinone je totiž mladík Leali. Talentovaný brankář patří právě Juventusu a tak pro něj bude hodně emotivní utkat se s Bianoneri. Určitě jim bude chtít dokázat, že se zlepšil, zmoudřel a že je připraven v budoucnu zaujmout Buffonovo postavení dlouholeté opory Juventusu. Třebaže obrana Frosinone je zdaleka tou vůbec nehorší v celé Serii A, mladý Leali patří mezi její světlé body.

Sám ale tvrdí, že pro něj utkání s Juventusem znamená jen další boj o tři body. "Hodně se na ten duel těším, přeci jen patřím Juventusu a vím, že mne sleduje. Pro mě to bude emotivní zápas, ale beru ho jako každý jiný. Máme totiž jeden cíl a tím je záchrana. Teď nás zajímá jen jedna věc - co nejvíc výher a jistota záchrany. Bude to těžké, zvláště proti Juventusu, ale nesmíme jít do utkání s negativními pocity."

Frosinone se v minulém kole poměrně nad očekávání dařilo, protože výhra nad ambiciózní Bolognou je dobré znamení. Utkání s Felsinei dlouho spělo k bezbrankové remíze, jenže po vyloučení obránce Oikonomoua Frosinone vycítilo šanci. A dobře udělalo, protože penalta proměněná Dionisim znamenala radost z výhry. Frosinone to ale zatím moc nepomáhá, protože je stále předposlední a na kontě má jen 19 bodů. K záchraně mu jich schází pět.

Frosinone ještě nikdy Juventus neporazilo, i když v minulém utkání alespoň získalo body. Juventus sice doma vedl díky brance Simoneho Zazy, jenže v nastaveném čase druhé půle se utrhl Blanchard a vstřelil gól celku, kterému sám fandí. K dispozici Blanchard bude, takže by se mohl trefit opět. Určitě ale neuvidíme duo Ajeti, Kragl. Za Juventus je ten seznam absencí trochu delší. Scházet budou Asamoah, Chiellini, Evra, Mandzukic, Khedira a zmiňovaný Caceres. Kvůli kartám nebude hrát Simone Zaza.

Právě obránce Chiellini si dobře uvědomuje, že Frosinone bude pro jeho spoluhráče velkým testem. Není radno nic podcenit. "Už se osobně cítím lépe, i když na celých 90 minut bych si ještě netroufl. Frosinone je zajímavý tým, protože umí překvapit. Hrají hodně odhodlaně, bojovně a s myšlenkou na body. Líbí se mi, že u fotbalu uvažují. V Janově se nám moc nedařilo produkovat takový fotbal, jaký bychom chtěli. Teď se zaměřujeme jen na Frosinone," dodal stoper.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - M. Ciofani, Russo, Blanchard, Pavlović - Chibsah, Sammarco, Gori - Soddimo - Dionisi, Tonev
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Rugani - Alex Sandro, Pogba, Marchisio, Sturaro, Cuadrado - Dybala, Morata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Empoli FC  (neděle 18:00)
Atalanta Bergamo se topí v krizi a s každým dalším utkáním se její stav zhoršuje. Tabulkou klesá, hráči ji opouštějí a fanoušci mluví o odvolání trenéra. Využije toho toskánské Empoli, které umí překvapit příjemným fotbalem?

Pokud v Serii A existuje momentálně nějaký celek, který zůstává daleko za očekáváním a jeho úpadek je naprosto evidentní, pak je to nejspíš právě Atalanta. Tým trenéra Edyho Rejy se potápí v krizi herní i výsledkové, klesá tabulkou prakticky každé kolo a opouštějí jej hráči. Do své domoviny již zamířilo několik mužů, kteří ještě nedávno oblékali dres La Dea a snad všem je jasné, že tady končí jedna velká éra.

Éra Germána Denise, Moraleze nebo Estigarribii. Ani jeden z nich už není v týmu a fanoušci dostávají jednu špatnou zprávu za druhou. Jako by těch špatných zpráv nebylo málo, stačí se podívat na tabulku. V ní se Orobici nacházejí až na 13. místě a jejich propad byl vidět nejlépe v utkání minulého kola. To fanouškům mělo udělat radost, protože La Dea jeli do Verony. Hellas je poslední, ztráta se nepředpokládala.

O to větší šok zažívali fanoušci Atalanty po celé utkání. Po sérii tří remíz totiž Atalanta předváděla mizerný výkon a nakonec s posledním týmem tabulky žalostně prohrála. Vedla, jenže pak musela dohrávat v oslabení a ke konci podruhé inkasovala brankou Pazziniho. Přesto trenér Reja věří ve zlepšení. "Už jsme hodně nervózní, dopředu se strachujeme a postrádáme sebevědomí. Je to moje odpovědnost, ale jsem přesvědčen, že se z toho dostaneme a začneme zase vyhrávat."

Atalanta nebude mít k dispozici kompletní kádr. Schází jí vyloučený Dramé, kromě něj pak zranění Carmona, Paletta a Bellini. Grassi odešel do Neapole, což je také velká ztráta. Empoli má tu výhodu, že v zimě udrželo všechny své hráče, vyjma Barby. A do utkání s Atalantou může kromě Costy nominovat kohokoli. S Atalantou toho nahrálo poměrně hodně a jejich vzájemné statistiky jsou vyrovnané.

V momentální lepší formě je určitě Empoli, které produkuje zajímavý fotbal. Jen to trochu vypadá, že se Empoli ještě nepřeneslo do nového roku, protože od prvního ledna si připsalo jen jednu výhru. Aktuálně už 4 zápasy nevyhrálo a v minulém kole si jen dělilo body s Udinese. Empoli navíc muselo dotahovat nepříjemný výsledek, když se jako první trefil Duván Zapata. V nastavení alespoň srovnal Manuel Pucciarelli.

Jinak je ale Empoli spokojené. A to i s přestupovým obdobím, jak ostatně udává sportovní ředitel Marcello Carli. Muž, který je často zachycován s mobilem u ucha a doutníkem v ústech, prozradil: "Dopředu jsme si naplánovali jednu nutnou oběť, abychom zůstali v plusu. To se nám podařilo, získali jsme dalšího mladého obránce a doufám, že se zachráníme co nejdříve. Teď chceme zvládnout duel s Atalantou."
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Conti, Masiello, Cherubin, Brivio - De Roon, Kurtić, Migliaccio - Gomez, Pinilla, Diamanti
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Tonelli, Camporese, Mario Rui - Zieliński, Paredes, Buchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Dlouhotrvající vztah mezi Lucianem Spallettim a Vincenzem Montellou napíše další řádky. V neděli večer se totiž na Stadio Olimpico oba aktéři představí coby trenéři týmů soupeřících o body a postup tabulkou.

Když se v roce 1993 loučil Luciano Spalletti s hráčskou kariérou v dresu Empoli, v jeho kádru byl mladý útočník Vincenzo Montella. Poté, co Spalletti pověsil kopačky na hřebík, zůstal v Empoli coby trenér. Jedním z jeho oblíbených hráčů, na kterých stavěl, byl právě Vincenzo Montella. Il Aeroplanino, jak se Montellovi coby útočníkovi přezdívalo, se pak dostal do Sampdorie Janov. A hádejte, kdo jej v sezoně 1998/1999 trénoval?

Správně, byl to právě Luciano Spalletti. Ten se pak stal slavným především díky úspěšnému angažmá v AS Řím, kam se nyní vrátil. Zde se pokouší o renezanci římského celku, což by mohl mít s trochou nadsázky v genech. Z malého Certalda totiž pochází mimo jiné také rodina renezančního básníka a umělce Giovanniho Boccaccia. A stejně jako Boccaccio se i Spalletti pokouší o znovuzrození.

Jeho AS totiž má daleko větší ambice, než jaké se dají plnit ze současné páté příčky. Celek z Věčného města by se rád opět dostal do Ligy mistrů, například i kvůli štědrému finančnímu bonusu za kvalifikaci. Od utkání s Juventusem Turín se římskému týmu poměrně daří získávat sebevědomí a pevnou půdu pod nohama, takže se první týdny léčebného procesu trenéra Spallettiho konečně začínají vyplácet.

Vlci vyhráli o dvě branky nad Frosinone a dařilo se jim i v minulém kole. S trochou štěstí totiž porazili silné Sassuolo. Ovšem, stačilo, aby Domenico Berardi v závěru proměnil penaltu po faulu Nainggolana, a vše mohlo být jinak. Gól padl na druhé straně, když se v závěru prosadil ještě Stephan El Shaarawy. Ten bude k utkání se Sampdorií připraven, ale přesto se trenér Spalletti při skládání sestavy řádně zapotí.

Chybět mu totiž budou četní zranění. Mimo hru jsou Digne, Torosidis, Ponce nebo Strootman. Holandský záložník už alespoň hraje a trénuje s mládežnickým týmem. Za karty pyká Nainggolan, fit není ani Totti s De Rossim. Ani Doria nebude v plném počtu, neboť trenér Montella postrádá zraněné Mesbaha, De Silvestriho, Salu a Diakitèho. Posledně jmenovaný by ale ani jako zdravý nemohl nastoupit, protože je v karetním trestu.

Sampdoria si rovněž prošla velkou změnou a odvolaného Waltera Zengu nahradil mladý trenér Vincenzo Montella. Tomu se angažmá ve Fiorentině povedlo, takže se od něj v menším klubu mnohé čekalo. Ale Montella se zatím nedostal do správného tempa. Sampdoria, které už zbyla jen Serie A, za posledních pět zápasů čtyřikrát prohrála a jednou remizovala!

V minulém kole zavítal do Janova Turín a domácí byli lepším týmem. Ještě v 90. minutě vedli o jednu branku, jenže pak se do šance dostal již jednou skórující Andrea Belotti a stanovil konečnou remízu 2:2. To byl pro Blucerchiati hodně hořký okamžik, na který by nejraději zapomněli. Už se ale dívají dopředu, protože proti AS Řím jim to docela jde. Poraženi odcházeli naposledy před téměř přesně dvěma lety.

A sami hráči se na duel s Vlky hodně těší. Záložník Soriano v rozhovoru pro oficiální klubové stránky poznamenal: "Víme, že nás čeká hodně náročné utkání. Bude to opravdu těžké, protože AS má skvělé hráče a nový impuls. My na rozdíl od nich neprocházíme dobrým obdobím a po minulém kole převládá vztek. Doufám, že ho přeneseme na hřiště a dosáhneme díky tomu dobré motivace. Chceme uspět," dodal tvořivý záložník.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Manolas, Zukanović - Florenzi, Pjanić, Keita, El Shaarawy - Salah, Perotti - Džeko
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Ranocchia, Silvestre, Moisander - Cassani, Fernando, Barreto, Dodò - Soriano, Correa - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Bologna se po delším rozjímání o svém místě v tabulce usadila v jejím středu a její forma je jako na houpačce. S trochou nadsázky však lze to samé říci i o Fiorentině, která schopností navazovat na dobré výkony rozhodně neoslňuje.

Tým trenéra Paula Sousy byl vnímám jako takový černý kůň soutěže. A i když bych se rád vyhnul předčasným nebo snad ukvapeným soudům, ani letos to na vážnější boj o mistrovský titul nevypadá. Po sympatickém a téměř suverénním začátku sezony Serie A došlo na občasné výpadky, ztráty formy s týmy ze spodních pater tabulky nebo prohry s přímými rivaly o Scudetto. Vše se mělo zlepšit v průběhu lednového mercata.

Jenže nezlepšilo. Posily, o kterých se dlouho mluvilo, které sám trenér chtěl, nedorazily. Z různých důvodů se do Toskánska nepřesunul ani vytoužený obránce Lisandro Lopez a na soupisce nebude ani záložník Alberto Grassi, který dal přednost Neapoli. V poslední den mercata se nedostavil ani téměř jistě podepsaný stoper Mammana z River Plate, který měl představovat velký vklad do budoucnosti.

Dokonce se nedávno objevily spekulace o tom, že trenér Paulo Sousa už není právě kvůli přestupové politice ve Fiorentině spokojen a v létě chce odejít. Tak si někteří fanoušci logicky říkají, co jim chce společnost naznačit. V tom má ale vedení jasno a generální ředitel Andrea Rogg to jen potvrdil. Médiím prozradil: "Naše přestupové tahy byly dopředu dlouho naplánované, nemáme s tím žádný problém a všichni táhnou za jeden provaz."

"Jsme ambiciózní celek, takže vždycky míříme na ty nejvyšší příčky a cíle. Zároveň se ale chceme vyvarovat zběsilému obchodování, které italský fotbal dlouho poškozovalo. Prioritou je ekonomická stabilita a neustále zlepšování prostřednictvím talentu a tvrdé práce. Náš trenér je spokojený, spolupracuje a má skvělé výsledky. Proto myslíme, že s námi zůstane ještě hodně dlouho," předpovídá Rogg.

Je pravda, že poslední kolo Violu zachránila právě jedna z posil. Mauro Zárate, který se do Itálie po delší odmlce vrátil, má zaujmout místo Pepita Rossiho, jenže byl krátkodobě odvelen do španělského Levante. A právě Mauro Zárate v nastaveném čase druhé půle krásnou brankou rozhodl o třech bodech pro Sousův výběr v utkání proti Carpi. Pro další kolo nebude trenér Sousa moci počítat s dvojicí Badelj, Marcos Alonso.

Nejenže Fiorentina tři poslední vzájemné zápasy s Bolognou vyhrála, ale ještě k tomu jako bonus nedostala ani v jednom z nich branku. Bologna už ale není tím vystrašeným nováčkem, který má velké plány, ale málo síly a zkušeností. Felsinei umí překvapit i silnější favority, když mají den. Naneštěstí pro ně, v minulém kole jej neměli. Na půdě nováčka ve Frosinone podlehli o jednu branku, kterou měl na svědomí penaltový střelec Dionisi. Teď ale chtějí body.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Rossettini, Maietta, Masina - Brighi, Diawara, Taider - Mounier, Destro, Giaccherini
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodriguez, Astori - Bernardeschi, Vecino, Tino Costa, Tello - Iličić, Borja Valero - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - SS Lazio  (sobota 20:45)
Janov i Lazio v týdnu přerušili svoje série neporazitelnosti a nyní se budou chtít vrátit zpátky. V tabulce je na tom výrazně hůře domácí celek, který je jen pět bodů od sestupu, ale proti Laziu se mu v posledních letech mimořádně daří.

Janov se v týdnu porážkou od Juventusu zase o něco více přiblížil sestupovým pozicím, na druhou stranu na půdě mistra nepředvedl marný výkon. Už před utkáním na Juventus Stadium držel čtyřzápasovou neporazitelnost a jeho výkony měly vzestupnou tendenci. Janovu se v minulých kolech podařilo zapracovat novou ofenzívu, ta se přeci jenom od loňské sezony výrazně proměnila a nyní utrpěla ještě více odchodem Diega Perottiho do AS Řím. O branky by se teď měly starat trio Suso, Cerci a Pavoletti.

Každopádně Grifové nadále nutně potřebují sbírat body. Na svém kontě jich mají čtyřiadvacet a zaujímají až šestnácté místo, paradoně společně s městským rivalem Sampdorií. Od sestupového pásma je pak dělí pouhých pět bodů, což není tak hodně, jak by se na první pohled mohlo zdát, zvláště když osmnácté Carpi pravidelně sbírá bodíky.

Lazio je na tom podobně jako Janov. V tabulce sice figuruje mnohem výšše, ale také ono vybředlo z výsledkové krize a drželo až do minulého kola sérii neporazitelnosti. Biancocelesti ale doplácejí na častá zranění a i proti vedoucí Neapoli nemohli nasadit to nejlepší. Lazio doma prohrálo 0:2 a zůstalo na devátém místě. Kouč Stefano Pioli se chce v následujícím zápase vrátit na vítěznou vlnu a nejlépe co nejrychleji atakovat pohárové pozice. Na ty ztrácejí devět bodů.

Zdolat Janov nebude pro Římany nic jednoduchého. Grifům se v posledních letech proti tomuto celku mimořádně daří. Za deset vzájemných zápasů uspělo Lazio jen dvakrát a hned osmkrát prohrálo!

Gian Pier Gasperini má k dispozici kompletní kádr, což se rozhodně nedá říci o jeho protějšku Stefanu Piolim. Lazio kosí jedno zranění za druhým. V zápase s Neapolí se zraníl Antonio Candreva a doplnil tak výčet dalších zranění (De Vrij, Bíglia, Radu, Kishna, Biševać). Laziu navíc nepomůže ani vykartovaný Alessandro Matri.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Muňoz, Burdisso, Izzo - Ansaldi, Rincón, Džemaili, Laxalt - Suso, Pavoletti, Cerci
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Hoedt, Mauricio, Konko - Parolo, Milinkovič-Savić, Lulić - Keita, Djordević, Felipe Anderson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol23165252:1953
2.Juventus FC23163443:1551
3.ACF Fiorentina23143641:2245
4.Inter Milán23135527:1744
5.AS Řím23118442:2541
6.AC Milán23116634:2539
7.US Sassuolo2389626:2633
8.Empoli FC2396829:3233
9.SS Lazio2395929:3232
10.Bologna FC23921227:3029
11.Turín FC2377929:3028
12.Chievo Verona23761027:3127
13.Atalanta Bergamo23761023:2727
14.Udinese Calcio23751120:3626
15.Città di Palermo23741224:3725
16.Janov CFC23661124:2824
17.UC Sampdoria23661135:4124
18.Carpi FC23471222:3919
19.Frosinone Calcio23541424:4819
20.Hellas Verona231111116:3414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (836)

Přidat komentář
Zark

konečně je to tady zase.. Pazzo se do toho opřel, 3 goly za poslední 4 zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavoletti a Mattia dnes udrží body domácím!!

Reagovat
Tomanatura

Nenavidim zapasy v Bologni

Reagovat
GEGE

Co ten Mammana?Mas ho nasledovaneho?vypada to,ze po nem v lete pujdem a ma s neho byt novy partak pro Romagnoliho...

Reagovat
Tomanatura

Bych chtel videt, jak po nem pujdete, Viola ho zkousela asi dva tydny, uz byli domluveni a pak River kazdy den zvysoval cenu. Nemam, co bych k nemu rekl, casto jsem ho nevidel.

Reagovat
Pipo123

Já som ho v zápasoch Riveru moc nesledoval, kto sa mi ale páčil bol ten Balanta, dosť odvážne hrajúci obranca

Reagovat
Tomanatura

Presne

Reagovat
Tomanatura

i kdyz mozna to bude tim, ze je cerny a vsimnes si ho vic. #stopracism

Reagovat
smazaný uživatel

Balanta je výborný. Dobrý, fyzický stoper s parádní technikou.

Reagovat
Pinturicchio

Dnes se v Itálii i Španělsku píše o tom, že Real Álvara koupí zpátky. V Madridu by ale zůstat neměl, chtějí ho ještě v létě střelit do Anglie, protože tam za něj MU nebo LFC nabízí až 50 milionů. Náhradu si Juve vyhlédlo ve Francii, má jít být Cavani.

Ten Raiola měl pravdu, Real se k těm hráčům chová jak k ručníkům - použít, vyhodit.

Reagovat
Milan.B

to su cocoti.... ale tak cavani by nebol zly ne? aj ked ho velmi nemusim

Reagovat
Pinturicchio

Pokud to takhle dopadne, tak je to vůči Moratovi čurákismus nejhrubšího zrna.

Cavani je boží, o tom žádná, jen škoda, že mu není tak o dva roky míň. On ke své hře potřebuje mít fyzičku na 110% a ta s věkem lepší nebude.

Reagovat
Milan.B

jn chudak alvaro...

Reagovat
Pipo123

Mal som pár x príležitosť ho vidieť v PSG a hral dobre, lietal hore dolu ako v Napoli, len často zakončoval na parkovisko za štadiónom. Morata mi príde lepší, teda aspoň v zakončení

Reagovat
Pinturicchio

Což je co říct, vzhledem k tomu, že Morata je občas taky dost solidní palič.

Reagovat
smazaný uživatel

V Juve nebude muset zaskakovat za pravého beka, když se bude koncentrovat na presink vpředu a útočný pohyb, bude ještě čtyři roky sestřelovat stejně jako v Neapoli.

Dybala-Cavani je světový útok. Nedejbože s Pogbou na trequartistovi.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, asi zbytečně plaším, 29 ještě není žádný věk a jak píšeš, Dybala - Cavani je demoliční četa.

Reagovat
Pettirosso

Pogbu si asi vyplatí Barcelona. A na trequ, jestli odejde Max do Chelsea asi taky nebude systém. Fakt tohle léto bude (nepříjemně) zajímavý.

Reagovat
Pinturicchio

Zatím to vypadá tak, že Barcelona si Pogbu nebude moct dovolit. A taky jsem četl, že informovali Juve, že už nemají zájem.

Reagovat
Furia Ceca

Já si taky myslím, že nakonec nikam nepůjde. Raiolla pod 100 mega nepůjde a na tom ten jeho přestup kamkoliv ztroskotá. Ta částka je šílenost.

Reagovat
Pettirosso

sakra chtěl jsem napsal Guardiola..ne Barcelona Pogbu čekám v Pepovým CIty, to bude jeho velký target

Reagovat
Airus

Real to teda vede, ale s takovou jim na to Morata nekývne. Maj dohodu jenom s náma. Moratovi by museli nabídnout novou smlouvu, kterou on může odmítnout, ovzlášťě když si sním chtěj jenom nahrabat Ale přivést Cavaniho by mohl být problém. V PSG má šílenou výplatu, kterou mu dát nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Real jsou v tomhle hrozní bezmozci... Morata je naprosto perfektní hráč, pokud cítí jen trošku podporu klubu...

Reagovat
Pinturicchio

Vytrhnou ho z klubu, kde to má rád a pošlou ho jinam, parádní chování k hráči. Pořád doufám, že v tomhle může mít poslední slovo sám Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Má poslední slovo. Pokud nebude chtít odejít, pak zůstane.

Reagovat
Pinturicchio

To se právě neví, někde píšou ano, někde ne. Ale to by bylo na palici, kdyby to poslední slovo neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty opce by neměly absolutně žádný význam, kdyby to nebylo na hráči. Kdyby to bylo čistě na Realu, tak by na to Marotta nepřistoupil, protože by šlo de facto o pouhé hostování a s ohledem na převádění peněz na finanční machinace. Naše vedení na ty opce Realu přistoupilo, řekl bych, právě kvůli tomu, že Morata bude mít poslední slovo a sám se rozhodne. Jde to ruku v ruce s tím, co naše vedení prosazuje - pokud hráč chce jít, nikdo mu bránit nebude. Ale stále je to v rukou hráče a sám se musí rozhodnout.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, snad budeš mít pravdu.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Airus

tak tak

Reagovat
Zark

tak jestli ho real koupí od juve za 35 a pak jim ho prodají zpátky za 50, rozdíl 15 mega, tak to za hráče jako Moratu jde ne? proč ho teda juve zase nekoupí zpátky?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti to normální?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jenže v PL nabídnou víc, u Liverpoolu se psalo dokonce o nějakých 60 mega.

Reagovat
Emmett Brown

Ta suma co by bol schopny dat Liverpool (ak je to pravda) je este viac pritiahnuta za vlasy ako jednanie Realu

Reagovat
Pinturicchio

On to bude asi kec, nedali 40 mega za Teixeiru a dají 60 za Álvara? To si nemyslím.

Reagovat
Pettirosso

na tohle přece Alváro se zdravým rozumem nemůže kývnout.. kdyby si ho stáhli aby hrál doma, tak neřeknu, ale takový blb, aby nechal se sebou takhle zamést, snad nebude.

Ale když odejde a přijde Cavson, tak se zlobit nebudu

Reagovat
Pinturicchio

Jako upřímně, Álvaro je strašný sympaťák, výborný hráč, ale Cavani jako střelec je prostě jinde. Kdyby v Juve našel formu jakou měl v Neapoli, tak je to záruka 25+ ligových gólů.

Reagovat
Pettirosso

Budu rád, když Alváro zůstane, je jiný hráč, než Cavani, není to taky zabiják, ale do Juve má správný DNA. Ale pokud by měl odejít, tak chci právě Cavaniho.

Reagovat
Mateo16

Cavani vobec neni inde ako Morata . Co sledujem Cavaniho tak spaluje neskutocne veci . Kedy naposledy vobec Cavanimu vysiel velky zapas ??

Morata tiez toho spali mraky ale ako mu vychadzaju velke zapasy tak to je neskutocne . A to je velka vlasnost velkeho hraca .

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda, ve velkém zápase by Morata zahrál i se zlomenou nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Syndrom Ibra:)

Reagovat
mastakillah

Edi v Juve, tak to bych nedal

Reagovat
GEGE

Letos konci Ibra...Cavaniho nepusti o tom jsem presvedceny...

Reagovat
Mateo16

Preco by to Real robil ? pre tych 15 mega ? Co by boli v zisku ? Pls to je strasny bullshit .

Reagovat
Pipo123

Lazio po sezóne opustí Klose aj Matri na ktorého nevyužijeme opciu. Nahradiť by ich mohol Leonardo Pavoletti.

Juj aby to nedopadlo ako u Floccariho

Reagovat
Dejwa

kde se ten Pavoletti vůbec vzal? nemám ho nasledovanýho, ale očividně mu to celkem padá

Reagovat
Zark

nesmíš sledovat jen dybaly a spol, o kterých se píše. to je pouze konečný produkt, hráčů dobrých a méně známých je více než si mysliš

Reagovat
Dejwa

nemám už bohužel moc čas sledovat i menší týmy jak dřív o kvalitě nepochybuju..

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Pavoletti je good, takovej lepší Pellé

Reagovat
Pipo123

Ako mne sa herne páči, ale aby Lotito neprestrelil ako u Floccariho a dal za neho 9 mega či koľko. Mám rád takých útočníkov čo tam vyplujú dušu, ale neviem či im to strielanie gólov vydrží...

Reagovat
lucius6

Prosimtě, stejně na 99% nepřijde jako každej další útočník i kterého jsme kdy usilovali. Už tyhle spekulace ani nečtu, protože pak mám akorát falešné naděje....

Reagovat
Pipo123

Ale vieš Lotito vie prekvapiť a vieš ako si udobrí fanúšikov ? Kúpim im Floccariho či Hernanesa a bude klud, raz za čas sa odhodlal aj k nejakému riskantnejšiemu nákupu

Reagovat
lucius6

Ona se nabízí otázka, jestli si vůbec chce fanoušky udobřit. mně občas přijde, že se v té jejich nenávisti vyžívá.

Reagovat
Zark

hlavně taky prošel Sassuolem, v sezoně 2013/2014 ale měli Zazu a v útoku plno, tak šel do serie B a ve Varese dal 20 golů, loni dal za Janov 6 gólů za 518 minut, letos už 10g. z 16 zápasů, to jsou čísla velkého střelce. Spolu s právě výše zmin. Zazou slibní hrotáci do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Klose moc nehraje, Mitra dává góly když hraje.

Nepochopitelné.

Jestli ještě pustíte Bigliu, rozlučte se s bojem o poháry příští rok..

Reagovat
Pipo123

Ak sa neuhraje EL tak sa určite obetuje jeden hráč, vidím to na Candrevu a aj keby odíde Biglia, tak je tam stále Cataldi a mohla by to byť šanca pre neho, svoje kvality snad už dostatočne dokázal. Útočníka potrebujeme, Matri sa mi herne páči, ale tam sa píše o 6 mega za opciu, čo je na 32 ? ročného hráča dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Candrevy budou peníze a máte mladé, aspoň budou hrát. O LM vám stejně nejde tak aspoň vyrostou.

Vždycky jsem myslel, že Biglia dělá tak 50% vaší hry. Cataldi potřebuje čas, i když je super.

Jo, 6 je za Mitru dost, určitě má i vyšší plat.

Reagovat
Pipo123

Veď práve, AC za neho chce dosť a má tuším cez 3 mega ročne, čo u nás nemá nikto, myslím že sa vráti do AC a bude robiť náhradu za Baccu

Reagovat
Milan.B

nestras

Reagovat
GEGE

Myslim,ze uz je predem jasne kde Pavoletti skonci...A Lazio to nebude

Reagovat
Zark

hlavně ne mimo itálii a v interu

Reagovat
GEGE

To by stryc Enrico Gallianimu neudelal...

Reagovat
Pinturicchio

Jen aby si to Galliani neposral sám jako s Dybalou.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pipo123

Tak mne by to až tak nevadilo, mám strach žeby dopadol ako Floccari a za také prachy, brr. To u vás máte radi také prestupy ala Matri

Reagovat
Pipo123

Corriere dello Sport tvrdí že Lotito a Preziosi už začali jednať o jeho prestupe, vy chcete za Matriho dosť penazí,takže sa to celé komplikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Candrevu predať za dobru cenu a kupiť hort na úrovni ! a mali by sme zapracovať na skautingu, niesme klub, ktorý može kupovať hráčov ako AS...musíme isť touto cestou a hladať mladých,talentovaných hráčov typu FA a vyhýbať sa hráčom ako Alfaro...

Reagovat
10

četl jsem to ráno, je to masakr

Reagovat
Pettirosso

že si takový profesionální velkoklub nechá "provinčním" týmem takhle natrhnout prdel

A to není jen o srování s Neapolí, nebo o ní, je to o Juve. Přece mají za svoji existenci vědět kurva, že špičkový lékařský tým a nejlepší fyzioterapeuti jsou základ úspěchu. I v Neapoli to ví, proč ne v Juve?! To si opravdu vybírá tyhle týmy trenér? To by přeci mělo být zázemí klubu a ne balíček k trenérovi.

Reagovat
olis

To by trener naozaj vyberat nemal. V Neapole je ten isty tim uz od Mazzariho

Reagovat
Pettirosso

s Contem právě odešel i lékařský tým (nebo alespoň ta zásadní většina) a Max si přivedl svoje z Milána.

Reagovat
olis

Aha. Tak to vela vysvetluje...

Reagovat
Pinturicchio

https://www.instagram.com/p/BBazpp0C0ES/?taken-by=sami_khedira6

Sami trénuje i v noci, aby stihl Bayern. Profík na 110%.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Airus

bafm, ale zase ať se nezmrví. Doporučením našeho lekařskéo týmu přestávám věřit

Reagovat
maras93

Měli jsme si stáhnout Torrese z hostovačky v Atletiku a prodat ho do Číny aspoň za 20 mil. €

Reagovat
wiggum

Sak je porad vas, ne? Na nem by se mohlo jeste nakonec dobre vydelat.

Reagovat
maras93

Já jsem myslel, že jsme si nějak vyměnili práva ohledně Cerciho a Ferdy. Ale máš pravdu, on je vlastně furt náš, takže by se na tom něco vydělat dalo. Pochybuju, že to ale naše high-class vedení napadne.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
CubONE

Zmluva mu konci v lete, takze uz sa nevrati.

Reagovat
maras93

Nevim, do kdy je přestupák v Číně, ale pokud by za něj přišla nabídka a Atletiko ho uvolnilo z hostování, tak by to šlo, ne ? Prachy bychom dostali my.

Reagovat
CubONE

Asi teoreticky hej, ale pochybujem, ze sa to stane.

Reagovat
Pipo123

Mercato Lazio, assalto del Liverpool per Candreva: pronta un’offerta da 32 milioni!

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky liverpool :)

Reagovat
smazaný uživatel

Neváhal bych ani vteřinu:)

Reagovat
Pettirosso

Inter boss Roberto Mancini hit back at criticism by claiming Napoli and Juventus don’t play “really good football” either.

“There are four or five sides in the world who play really good football, the ones with the best players: Bayern Munich, Barcelona, Manchester City, Real Madrid, Paris Saint-Germain….” said Mancini in his Press conference.

to je fakt blblec

Reagovat
Pinturicchio

Ubulený sráč, který vlastní neschopnost a nedostatky kryje poukazováním na druhé.

Reagovat
olis

finocchio no

Reagovat
Panděvova ofina

Je to vůl, ale i přes to si myslim, že Juve ani Neapol nedosahuje kvality fotbalu, jako zmíněné kluby... Nebo se pletu?

Reagovat
olis

Iba Barca je niekde inde

Reagovat
brenk

hlavne to City teda, tí sú z inej galaxie

Reagovat
10

aktuálně v 60. minutě doma s Leicesterem 0:3

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť o to ale vůbec nejde. Inter nehraje dobrý fotbal, což si myslím uznáváte i vy Interisti, momentálně i výsledky nic moc, a on argumentuje tím, že Juve a Neapol nehrajou fotbal jako ty zmíněné týmy? Wtf? I kdyby to byla stokrát pravda, jakože minimálně v případě Neapole není (Juve má občas zápasy, kdy vyhraje i když předvede blitku - viz teď Janov), protože ti hrajou letos jeden z nejlepších fotbalů v Evropě, tak je to argumentace jak od malého, ukřivděného děcka.

Reagovat
Pipo123

Mancini by mal hovoriť o futbale Interu, ten sa moc nedá pozerať a nič atraktívne to nie je. Naopak on rieši len ostatné kluby

Reagovat
Pinturicchio

Je to pokrytec. Nejdřív ječí jak hysterka, že mu Sarri (ne)řekne buzíku, pak vyplave na povrch, že stejně nadával nějakému novináři, zaklincuje to prostředníkem fanouškům a teď tohle.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pettirosso

Myslíš, že nedosahují kvalit toho City, co dostává doma od Ranieriho 0:3, nebo to City, co dostalo na prdel od Juve na začátku sezóny, kdy byli ve srabu? Nebo ten Real, co vyhodil po necelým půl roce trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem prilievat do ohna benzin, ale mne to z toho clanku nejak nevyplynulo, ze by nieco take povedal.. len ze povedal kto hra podla neho najlepsi futbal momentalne..

nie je niekde cely prepis tlacovky?

Reagovat
Pinturicchio

To je druhá věc, no.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu, abys řekl, které týmy hrají v současnosti nejlepší fotbal, nepotřebuješ přece další kontext. Buď hrají, nebo nehrají. Nic víc, nic míň. A když jmenuje Real s MC, pak by měl i Juve s Neapolí.

Reagovat
Largo

To promin, ale to se prece neda srovnavat.... Kluby jako Barcelona, PSG nebo Bayern jsou nekde jinde nez vsichni ostatni....

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu snad něco o Barce, PSG nebo Bayernu? Zopakuju to znova, třeba ta pětikoruna do automatu spadne. Když jmenuje Real s MC, pak by měl i Juve s Neapolí.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne mohol, suhlasim, ale ani nepovedal to, ze nie su dobri, ako to vyplyva z nadpisu clanku.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Mně osobně nevadí, že Juve s Neapolí nejmenoval ve společnosti Barcy, Bayernu a PSG, ti zkrátka hrají nejlepší fotbal, tam není o čem. Ale když jmenuje i Real s MC, tak to je na facku.

Reagovat
Pipo123

Ten Leicester to je válec, normálne krásny futbal hrajú

Reagovat
Pinturicchio

Výsledek

Reagovat
Pipo123

Ale hrajú dobre, ten Vardy som si myslel že je nejaké drevo, ale skvelý útočník, páči sa mi aj ten Mahrez a Okazaki, tu asi nie je dôvod sa smiať že to je drevené mužstvo

Reagovat
Pinturicchio

Neviděl jsem je ještě. . Ale tak co chceš, když je vede Ital.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.. Ranierimu to nejvíc přeju, nikdy ničeho velkého nedosáhl

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Mahrez je úplně jinde, to je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptal bych se Mancia, jak je možné, že City tak tečou, když hrají jeden z nejlepších fotbalů, jaké se v současnosti v Evropě hrají

Reagovat
10

na ty tragédy jim stačí celkem základ, zase bych se nenechával unášet...každopádně ty základy jako jedni z mála v PL mají skvěle naučený

Reagovat
10

a hlavně teda jezdí, narozdíl od těch zkažených primadon

Reagovat
Pipo123

Mne sa páči hlavne tá trojica Mahrez, Okazaki, Vardy, u nich je vidieť aj nejaké futbalové myslenie

Reagovat
10

jo, taky se mi líbí...ale říkám si, jak by to asi vypadalo, kdyby hrálo PL třeba letošní Sassuolo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti su uplne klucovi.. ale skvele Leicester, prajem Ranierimu titul

Reagovat
Pinturicchio

Vardy Lichty style.

Reagovat
10

https://www.instagram.com/p/BBTKpdVNb0h/

Ibra by se do Gomorry taky hodil

Reagovat
olis

uz nech ide druha seria, uz sa neviem dockat

Reagovat
Arne

Pro mě ten seriál byl docela zklamání... Ale kvůli návratu Dona Pietra do hry si asi dvojku taky pustím.

Reagovat
10

koukal si na to v originále?

Reagovat
Arne

Nekoukal... Věřím, že by to tomu přidalo na kouzlu, ale nezbavilo by to ten seriál takové té sterility nebo jak to říct. Prakticky jsem neměl komu tam přát, skoro žádná z postav mě nijak nezaujala, a ta jediná (Pietro) tam ve většině dílů nebyla.

Reagovat
10

to je škoda, podle mě to hraje obrovskou roli, viděl jsem to chvíli na ČT a musel jsem to vypnout...na první pokus by mě to s dabinkem asi taky nenadchlo

Reagovat
olis

v originale je to milion krat lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

před pár dny jsem si to pouštěl asi 10x krát po sobě, skvělé

Reagovat
Airus

http://www.transfermarkt.com/andrea-favilli/profil/spieler/340151

Na Frosi s náma jede i Favilli. Teda musím říct že by jsem ho chtěl vidět hrát. V mládeži se mu daří a bylo by to okénko do toho co nás čeká v budoucnu

Reagovat
Pinturicchio

Max : "Asamoah will be back in a week, as will Khedira."

Pokud se něco neposere, tak oba Bayern v suchém triku.

Reagovat
10

snad

Reagovat
Pinturicchio

Plus by teda Bayern měl stihnout i Mario, Max říkal, že si není jistý startem proti Neapoli.

Reagovat
M11

no snad nebudou v suchem triku na tribune

Reagovat
Pinturicchio

Úplně nejlepší by bylo na hřišti v suchém triku po výsledku 3:0, no.

Reagovat
brenk

to sa ešte stíhajú znova zraniť a uzdraviť

Reagovat
Pinturicchio

Napadlo mě to samé.

Reagovat
Furia Ceca

Khedira má ty zranění "prima" - zraňuje se sice často, ale aspoň krátkodobě!

Jinak těch chroniků nemáme málo...

Reagovat
Furia Ceca

Evra nebude k dispozici Juventusu

Juventus čeká zítřejší ligový duel na hřišti Frosinone Calcio, ve kterém nebude turínskému velkoklubu k dispozici Patrice Evra. Zkušeného obránce skolila chřipka.

Když jsem viděl ten titulek, tak jenom "Kurva, co zas?!" Tak naštěstí jenom chřipka.

Reagovat
Furia Ceca

Vědomostní test na téma čínských tradic s Paulitem, Paulem a Alvárem!

https://www.youtube.com/watch?v=eJa0vUY8L5U&feature=youtu.be

Reagovat
Tomanatura

BOLOGNA (4-3-3): Da Costa; Mbaye, Gastaldello, Maietta, Masina; Donsah, Diawara, Taider; Mounier, Destro, Giaccherini

All.: Roberto Donadoni

FIORENTINA (3-4-2-1): Tatarusanu; Roncaglia, G.Rodriguez, Astori; Bernardeschi, Borja Valero, Vecino, Pasqual; Mati Fernandez, Tello, Babacar

All.: Sanchez Victor

Reagovat
Zark

vyjebaný sport 2

Reagovat
smazaný uživatel

? proč

Reagovat
Zark

mám jen sport 1 a i ten jede často šuldovsky, měli to nechat digi

Reagovat
wiggum

Doumbia si za ty 2 zapasy ale zahral...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý Torres do Číny.. to bychom na něm mohli alespoň něco vydělat, když se koukám kolik dávají za ostatní hvězdy

Reagovat
10

Bayern s 175 cm vysokým Kimmichem na stoperu, Kiessling ho tam slušně drtí...snad nastoupí v tomhle složení i za 14 dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Doma je musíte porazit, to vám fandím, už protože Němce nesnáším.. ale u nich to budete mít strašně složité, něco jako s Realem.. doma uhrát výhru, nejlépe s čistým kontem a venku to bránit

Reagovat
Pipo123

Janove vraj hodne prší a je možné že sa zápas odloží

Reagovat
GEGE

To střídání Babacara moc nechápu...tohle ho akorát tak ještě víc psychycky dorazí...

Reagovat
GEGE

Nice červená Tohle Sousa nezvládl....První střídání měl byt dneska Mati a ne Babacar...Otázkou ale je jaký na to měl vliv,když není na lavičce.

Reagovat
GEGE

Donsah luxusně

Reagovat
andycek1

Sere mna ze sme Comana prodali. Inak Bayern pekne hori v obrane. Proste doma musime vyhrat; dobre by bylo aspon 2:0

Reagovat
10

mě to teda sere paradoxně čím dál méně, když ho vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andycek1

Proc?? mne pride ze odvtedy co zacal hravat rychlost ma neskutocnu ked este zlepsi dribbling bude nekde inde.

Reagovat
Furia Ceca

A Vidal mě nesere už vůbec...

Reagovat
Furia Ceca

* Místo toho druhýho palce mělo být:

Reagovat
Pinturicchio

Mně už je Coman maximálně u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Donsah na 19 let hráč fakt parádní, hodil by se k nám..

Reagovat
Pipo123

GENOA (3-4-3): Perin; Munoz, Burdisso Ansaldi; Izzo, Rincon, Dzemaili, Laxalt; Suso, Pavoletti, Cerci.

All. Gian Piero Gasperini A disp. Lamanna, De Maio, Marchese, Capel, Ntcham, Pandev, Lazovic, Fiamozzi, Rigoni, Gabriel Silva, Matavz, Tachtsidis.

Squalificati: –

Diffidati: Izzo, Rincon, Dzemaili, Gabriel Silva

Indisponibili: –

LAZIO (4-3-3): Marchetti; Basta, Mauricio, Hoedt, Konko; Milinkovic, Cataldi, Parolo; Felipe Anderson, Djordjevic, Mauri.

All. Pioli A disp. Berisha, Guerrieri, Braafheid, Gentiletti, Patric, Lulic, Keita, Klose.

Za Mauriho v základe, to nám chýbalo, hráč čo spraví pre útočníka viac priestoru

Reagovat
Zark

Cerci a Suso, pat a mat z AC na křídlech v janově hh

Reagovat
smazaný uživatel

a budou tam hrát jak bohové

Reagovat
Zark

suso celkem ožil, cercimu by gaspeho styl taky měl vyhovovat, ale uvidíme... paradoxně ac se ted začalo dařit. v janově musí zastoupit perottiho, a na to musí ukázat nějaký styl.

Reagovat
Zark

skill*

Reagovat
Pipo123

Dnes musíme vyhrať, ak chceme ešte zabojať o EL, budúci týžden sa vracia Biglia, Matri, Radu, Candreva aj Bisevač, takže by mohlo byť už len lepšie a lepšie. FORZA SS

Reagovat
lucius6

Ne, že bych věřil, že EL dokážem uhrát, ale nikd neřikej nikdy

Reagovat
Pipo123

Brvno, joj škoda

Reagovat
lucius6

Mauri zatim skvělej

Reagovat
Pipo123

Absolútne najpomalší hráč v taliánsku, ale vždy sa do tej šance vie dostať a skvele podržať loptu, mohli by sme skúsiť 4-2-3-1 a jeho pod útočníkom, tak ako v minulej sezóne

Reagovat
GEGE

Ansaldi hraje dost doře.

Reagovat
Pipo123

Úvod zápasu sme boli lepší, škoda že tá Parolova strela či Mauriho tyčka neskončila gólom, potom to Janov herne vyrovnal, dosť sa bojuje o stred ihriska, hodne tvrdých súbojov. Zatiaľ sa mi páči Mauri a Konko

Reagovat
lucius6

Těžko říct, někdy to vypadá fakt dobře a pak se to hrozně zbytečně pokazí. Přijde mi, že prostě neumíme ty akce dohrát. Anderson si zřejmě vsugeroval, že je Ronaldinho, protože to s těma parádičkama hrozně přehání a proto ztratí tak 90% míčů...

Reagovat
Pipo123

Andersona berem, ten sa aspoň stihne vrátiť a zabojovať, ale kto mi pije krv je Parolo, má žltú a aj tak fauluje, absolútne nemá rýchlosť a lopty sa od neho odrážajú. Snad tam pôjde Lulič

Reagovat
lucius6

Parolo je hroznej už dlouhodobě, ale dneska to je od něj opravdu špatné. Přijde mi, jako by všechno dělal o 90% pomaleji než minulý rok a k tomu mu absolutně odešla ta jeho ofenzivní síla, kterou nám minulou sezonu tolikrát pomohl. Opravdu netušim, co se s nim stalo a kdy se to zase vrátí zpět.

Reagovat
Pipo123

Je to Pioliho miláčik a myslím že Pioli ho fyzicky ničí, hraje každý zápas a tá únava je u neho vidieť. V nohe to stále má, dnes pekne vystrelil na bránu a takmer to bol gól, ale fyzicky je v prdeli

Reagovat
Pipo123

Cavanda to má v turecku zložíte, jak nechápem vôbec https://www.facebook.com/KoksalBabaOFP/videos/791567734298689/

Reagovat
lucius6

Kdo je sakra ten skřítek?? Tohle už je asi desátý video, kde ho vidim. To je nějakej tureckej národní maskot nebo co ?

Reagovat
Pipo123

Patric vystriedal Bastu, palec pre Pioliho

Reagovat
lucius6

Reagovat
stas87

Spatny futbal. Sledoval som Frankfurt-VfB,Bayer-Bayern,TSV-Der Club a teraz Janov-Lazio a suverenne najslabsi zapas.

Reagovat
Pipo123

V Janove sa vždy hraje zle a od nás toho moc nemôžeš čakať, veľa dôležitých hráčov je out, hlavne absencia Bigliu a Candrevu je cítiť

Reagovat
stas87

To chapem,ani Bayer nebola bohvieaka hitparada.Tu je ale ukrutne moc nepresnosti,prpadne sa hraci nezmyselne skusaju presadit na vlastnu päst.

Reagovat
GEGE

to se dalo čekat,že tohle bude nejhorší zápas kola...

Reagovat
stas87

Ja som len prilezitostny divak Serie A. Skoda ze sa tie zapasy prednych lig tak kryju,potreboval by som ten den mat aspon 32 hodin aby som si nasiel cas na viac lig ako na BL a jeden zapas tyzdenne z PD a Serie A.

Reagovat
Zark

je to tak, zbytek týdne relativně nuda a pak příjde víkend a člověk se musí rozkrájet

Reagovat
Zark

to záleží co jsi očekával

Reagovat
10

já měl třeba od zápasu Bayer vs. Bayern taky úplně jiný očekávání, někdy se to prostě nesejde, no

Reagovat
smazaný uživatel

prečo ešte nedal dole Parola? Pioli

Reagovat
smazaný uživatel

takze dnes sa stretnu dva timy na vitaznej vlne.. ale nie dost srandy, dnes urcite povinna vyhra, kedze mame ambicie ake mame.

zostavu by som citil asi takto:

Handanovic - Nagatomo, Murillo, JJ, Telles - Kondo, Melo, Brozo - Eder, Icardi, Perisic (Ljajic)

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja som precítil remízu dnes

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by ste ano :)

Reagovat
eLJay.91

10 z 11 si trefil.

Reagovat
Mihal

Ja mam z tychto na obed hranych zapasov vzdy hrôzu...keď chceme ale kurva do LM tak musime vyhrat...kvalitu na nich mame istotne, chce to iba aby makali na plno a bojovali FORZA INTER !!!

Reagovat
Mihal

HELLAS VERONA: 95 Gollini; 6 Albertazzi, 18 Moras, 5 Helander, 3 Pisano; 13 Wszolek, 8 Marrone, 23 Ionita, 93 Fares; 11 Pazzini, 9 Toni.

A disposizione: 37 Coppola, 88 Marcone, 2 Romulo, 4 Samir, 7 Jankovic, 12 Gilberto, 14 Furman, 19 Greco, 21 Gomez, 22 Bianchetti, 28 Emanuelson.

Allenatore: Luigi Delneri

INTER: 1 Handanovic; 55 Nagatomo, 24 Murillo, 5 Jesus, 12 Telles; 77 Brozovic, 83 Melo, 7 Kondogbia; 23 Eder, 9 Icardi, 8 Palacio.

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 11 Biabiany, 17 Medel, 21 Santon, 22 Ljajic, 27 Gnoukouri, 33 D'Ambrosio, 44 Perisic, 56 Popa, 97 Manaj, 99 Correia.

Allenatore: Roberto Mancini

Reagovat
Nuno čomes

Abych pravdu řekl, ani nevím jakou sestavu si přát. Mancini to porad mění, s takovou se nikdo ani do formy dostat nemůže.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
lnterista

tech utocniku mame proste hrozne moc a bohuzel vseci na stejne urovni...z te obrany mam hodne strach. Dneska to smrdi

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

To mě dělá větší starosti ta naše trojka uprostřed. Mohl by se do toho dostat aspoň Brožo a něco občas vymyslet. A hlavně musíme proměňovat gólovky!

Reagovat
lnterista

se zalohou vubec nepocitam...hrajem akorat na obranu a utok

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chcem LM tak hellas znicit... snad takto Handa-D'Ambrosio,Murillo,Juan,Telles-Brozović,Kondogbia,Melo-Ljajić,Icardi,Éder

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

Verona - Inter tutovka obaja gól

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo

Hellas neprohraje.

Reagovat
Zark

mu tam bude zavázet Toni

Reagovat
Malresi

jasný under

Reagovat
Pipo123

Bude over, tie obrany sú dosť na hovno, navyše na jednej strane Toni, Pazzo na druhej Icardi, Palacio

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bude vzadu s nulou

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

štěstí amatéra voe

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Malresi

klobúk dole

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

A už to začíná...

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí rychlá reakce a Murillooooooooooooooo!!!!

Reagovat
lnterista

ten uz snad nezasune

Reagovat
10

hlavně že se pak vzteká na Brožoviće

Reagovat
lnterista

jsem si nevsiml

Reagovat
Pettirosso

já myslel, že byl nasranej, že to nedal..což by dávalo smysl, ale na Brozoviče?

Reagovat
10

tifosi gialloblù

Reagovat
smazaný uživatel

Jedniz nejleších v Itálii, a pokud vím, jsou bez družby, jdou proti všem!!!

Reagovat
Arne

S Violou mají, nebo to už je minulost?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že s nikým, nevím:)

Reagovat
Nuno čomes

Bozee Rodrigo

Reagovat
Nuno čomes

Murilloooooo

Reagovat
lnterista

Murillo

Reagovat
Pettirosso

hezky Rodrigol

Reagovat
GEGE

Gollini to je aspon golman...ne jak ta lemra Rafael

Reagovat
Pettirosso

teď se teda taky neukázal moc. To bylo chytatelný

Reagovat
Nuno čomes

Těžká hlava a ještě to před ním skočilo Takových gólů jsem viděl mraky, jen zajímavé ze u interu to je náhoda nebo se to dá chytat každopádně mas tady vyrovnání

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

Reagovat
Zark

právěže nic moc, to už ten coppola na lávce se mi zdá z těch tří nejkvalitnější

Reagovat
Tomanatura

Hezky

Reagovat
Mihal

Joooooo

Reagovat
smazaný uživatel

jeisooon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Ten Hellas je úplně příšernej.. ti hráči ani neumí odkopnout balón a pořád jen zakládají brejky Interu sebevědomí tak na bodu mrazu.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

teď už jsou zlatý, bylo to tak 10x horší

Reagovat
Zark

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aby jim to nacentrovali na hlavu a je hotovo. Tam sebevědomí nepotřebuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooollllll

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši

Reagovat
10

HELANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Ze standartek jsem měl trochu strach. Tak od zase od začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

a sme doma...

Reagovat
Nuno čomes

Kdo prohrál tu hlavu? Nedivil bych se kdyby Juan.

Reagovat
Tomanatura

poprve Murillo, pak K-Dog

Reagovat
Pipo123

Easy money

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

idol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

boze

Reagovat
Pipo123

Over easy money

Reagovat
Mihal

Reagovat
Zark

Helander, Pisano.. takoví béčkaři to tam valí

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

ty pico dalsi goool dajte tym kurvam

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
10

Jejson

Reagovat
Forza_Inter

Juan je snáď pri všetkých inkasovaných góloch hlavou...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze nas dnes rozjebu na hovna.. staci im dat standartku... bez Mirandu su v pici...

ked nevyhrame proti podpriemernemu timu mozme ist dopice

Reagovat
Furia Ceca

Pazzini s těma kotletama vypadá jak Mark Iuliano.

Reagovat
10

a to se ještě netrefil Luca

Reagovat
10

btw. druhej Luca dvě áčka

Reagovat
Tomanatura

Pokud chce hrat Inter o LM tak to musi otocit. Jinak at se sbali a odejdou ze hriste, vzdyt toto neni normalni

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Malresi

Hellas udržať !

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - Tragikomix

Reagovat
olis

finocchio sa uz asi netesi jak po prvom gole

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver, lebo kazdy iny trener by sa tesil keby jeho tim prehraval...

Reagovat
snuff24

běžte do piče hoši

Reagovat
10

22 kol bez výhry a nakonec záchrana, to by byla frajeřina...snad to Verona dá

Reagovat
Malresi

Reagovat
Pettirosso

Delneri

Reagovat
10

škoda, že drželi Mandorliniho tak dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to byly časy...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

neaký fajný stream by sa našiel?

Reagovat
smazaný uživatel

jeb na to radsej :)

Reagovat
smazaný uživatel

praveže cítim, že sa týmto zápasom tak správne naladím na ac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

80-ti letej Toni tam "ronaldinhovsky" vymíchá Kondogbiu a Mela

Reagovat
smazaný uživatel

Melo dnes cervena v klude

Reagovat
10

Melo dostává některý karty jen za to, že se jmenuje Melo

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
smazaný uživatel

no a preto dostane cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

taky tomu věřím

Reagovat
10

je to možný...on vždycky začne jako beránek, strašně se každýmu omlouvá, podává si ruku s rozhodčím...ale postupem času se vždycky dostane do delíria, má rudo před očima a začne to kosit

Reagovat
smazaný uživatel

tak pri takomto vykone spoluhracov sa mu necudujem :) asi by som podobne bol na tom

Reagovat
smazaný uživatel

Půl pravdy.

Polovinu karet mu odpustí, protože se jim nechce vytahovat hned v 6. minutě.

Reagovat
10

to je druhá věc, ale na to jsou v lize určitě jiný experti, kde je tohle častější, taky v Římě tak 2 máte

Reagovat
smazaný uživatel

Nepopírám, ale bavíme se o Melovi.

Reagovat
Pipo123

Keď vidím Inter tak ma mrzí že máme toľko zranených a sme tak ďaleko od nich, inak verím žeby sme v kľude hrali o EL

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co dohraje dnes Melo ?nebo se Mancini s lituje a o polocase ho vystrida at nehrajem opet v 10

Reagovat
Nuno čomes

Nedohraje a nevystrida. Navic Ljajic z lavičky stojí za prd. Teď Budem celý zápas busit do 11 lidi a Gola nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Eder teda nic extra.

Reagovat
lnterista

vystridejte toho teroristu

Reagovat
smazaný uživatel

Melo

Reagovat
snuff24

musím zpětně uznat,že ten úspěšný začátek byl asi jen opravdu štěstí a shoda náhod,protože herní posun je nulovej,hrajem pořád stejnej bezradnej fekál jako posledních x let.

Reagovat
Nuno čomes

Pico sundej ho dolů nebo táhni sám. Exot

Reagovat
smazaný uživatel

Nagatomo

Reagovat
Milan.B

sledujes calcio?

Reagovat
Forza_Inter

Melo moze hrat ako drevorubač v Turecku a nie v Serii A dufam že v lete sa vrati odkial prišiel...

Reagovat
Nuno čomes

Japonec kde to kope? Co to byl za centr

Reagovat
Panděvova ofina

Nagatomo to kroutí jak Becks, skvělý centr..

Reagovat
10

brankovej idiot metr od toho a nevidí nic

Reagovat
smazaný uživatel

Yuto ty si dnes na piku

Reagovat
10

jako jeden z mála z Interu hraje docela dobře

Reagovat
Nuno čomes

Já nevídim žádný důvod ho obhajovat, je stejně tragicky jako ostatní. Umí možná tak behat.

Reagovat
10

Už jen kvůli tomu, že umí běhat, rozhodně není na stejný úrovni, jako ty ostatní.

Reagovat
Nuno čomes

Ten výsledek je nulový i přesto že umí behat. Mne pije krev už strašně dlouho. To že ostatní beci jsou ještě horší než on na tom nic nemění..

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je az take tazke...

ale ten posledny center a ten faul predtym boli trosku mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych rekl jako jeden z mála z Interu hraje. On je snad nejcasteji u mice, je aktivni, ale ty centry tam to konci.

Reagovat
10

ale měli díky němu rohy, Icardi tam měl šanci...a to jsou víceméně jediný nebezpečný akce Interu v tom poločase

Reagovat
Nuno čomes

Ve středu jsme měli rohu snad 11 a ani jednou!! nic, ani žádný zavar z toho..

Reagovat
smazaný uživatel

Za impotenta Palacia nech tam da Biabianiho alebo Periho

Reagovat
Pipo123

Neviem či som videl za tak krátku dobu taký herný úpadok ako u Palacia, možno u Hernanesa ešte

Reagovat
smazaný uživatel

neda gol ani z brankovej ciary

Reagovat
Nuno čomes

Juan je na facku jen za ten jeho xicht. A ze si spletl sport který dělá, to už je druhá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja stejne nikdy nepochopim jak nekdo muze dobrovolne fandit necemu jako je inter. Vetsina hracu vypada jako trestanci a i se tak chovaji.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

to iste ma trapi u AC, ale respektujem to, lebo je to kazdeho vec

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Melo palacio dolů, perisic a já nevím kdo, asi medel (to je úplně fuk v té záloze kdo), nahoru.

Reagovat
Tomanatura

Boze to je takovy hnus od Interu.

Reagovat
Pipo123

Manicni by mal ísť do prdele, má tam takých hráčov a hraje také hovno, celú sezónu

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt uz je to pet sezon furt to stejne. Ted se jim nahodou povedl jeden podzim, jinak furt stejna pisnicka. Kolik uz tam bylo treneru a kolik se vymenilo hracu. A furt to stejne. Dokud nebudou mit jasnou koncepci a jasnou kostru tymu, tak budou furt na smich.

Reagovat
Pipo123

Ale je tam nejaká hráčska kvalita, aby aspoň jednu peknú a rýchlu akciu vymysleli, herne sa na to nedá vôbec pozerať bolia ma oči. Myslím že to je chyba Manciniho

Reagovat
lnterista

je to tak...treba "vymena" Kovacic - K-Dog byla blbost. Tihle mladi hraci potrebuji cas a treba by se Mateo dalsi sezonu chytil. Navic chyby jeho kolmice ze kterych tezil Maurito

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nezačnem hrát a neotočíme to,taki sorry mancio ale táhni do prdele,hráče máš super ale předvedená hra je ubohá

Reagovat
Pinturicchio

Hellaaaaaaaaaas, pyčo, udržet!

Reagovat
10

Melo dole

Reagovat
Panděvova ofina

Proč to proboha tí dementi rvou do stran ??!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reteeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to celkom spravodlive, ale za tu defenzivu si Inter nic ani nezasluzi.

Reagovat
Pipo123

Už len kvôli skvelým fanúšikom musia zostať v SA

Reagovat
Nuno čomes

3 standartky a servus. mancini out

Reagovat
Tomanatura

Nedostal nahodou pred vanocama novou smlouvu? na tm.de je ale furt jen do 2017, to by inter tolik nestalo

Reagovat
Nuno čomes

Tak teď si mě zaskočil.. To netuším...

Reagovat
10

Marrone 3. asistence

Reagovat
Pipo123

Pekne to kope

Reagovat
Furia Ceca

Kéž by se potom zranění v Sassuolu už definitivně vrátil...

Reagovat
10

je na čase kua, aktuálně by se nám za Claudia při těch zraněních hodil

Reagovat
Furia Ceca

Mohl by se podílet na záchraně Hellasu, příští sezónu tam ještě na pořádný rozehrání se zůstat a napřesrok k nám. Ale přiznám se, že jsem už o něm dost pochyboval, pomalu jsem přestával věřit, že se dá ještě dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

vypinam

Reagovat
Mihal

Ďalšia dojebana nedeľa ....bezte už do pice

Reagovat
10

takový bránění, Jesus a Kondogbia jen čuměli...

Reagovat
Panděvova ofina

Vyrazit Manciniho po zápase...Jsem zvědavej, jestli by například Stramaccioni předváděl takový blití s kádrem , jakej má tenhle ŠAŠEK !?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pipo123

Kondogbia je tiež na hovno, 30 mega

Reagovat
smazaný uživatel

buducu sezonu uvidime

Reagovat
Pipo123

No jo má času dosť, ale on a Imbula zatiaľ veĺké sklamania a to o nich stála celá europa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

normalne som stastny ze sa nepodaril nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Skor ci neskor sa do toho urcite dostane, zjavne nefunguje cely Inter, navyse jeho prva sezona.

Reagovat
Milan.B

akoze prva sezona v ITA?? hrac za 30 papierov by mal hrat okamzite

Reagovat
smazaný uživatel

No, preto by si nemal posudzovat podla ceny, zjavne si potrebuje zvyknut na Taliansko a Inter na tom tiez nie je najlepsie, stale je velmi mlady, takze nemozes hned cakat zazraky.

Reagovat
Milan.B

vsak jasne, ale zatial je velke sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

vo februari si nepozriem uz ani jeden zapas tychto debilov debilnych na cele s tym eleganom bez rozmyslania... mam len jedno zdravie..

je to klasika rok co rok...

Reagovat
I*M

To je hnus...spoň tyčku hoši

Reagovat
Nuno čomes

Icardi potřebuje přesně takové balóny, kdy může zakončit z jedničky nebo dvojky. Mimo vápno nepoužitelný.

Reagovat
Pipo123

Mal by na tom zapracovať, viac sa ponúkať hráčov, nabiehať si a nie čakať na to čo vymyslia spoluhráči

Reagovat
10

ofsajd

Reagovat
Nuno čomes

Co?

Reagovat
10

malá domů...rozhodčí se s tím nesere teď

Reagovat
Furia Ceca

Tj, ale asi jenom deseticentimetrovej, to se nedalo rozpoznat.

Reagovat
Nuno čomes

Perisic je super, ten musí hrát furt

Reagovat
Pipo123

Palacia nech sa Inter zbaví, to je tragéd

Reagovat
Nuno čomes

Dvě golovky dnes, minule taky. Nevím jestli se mám radovat, ze se do nich aspoň dostane. Ale asi ne, když efekt je nula.

Reagovat
Panděvova ofina

Myslim si, že Jovetič by byl na hřišti potřebnější..

Reagovat
Nuno čomes

Jove taky žádný zázrak..

Reagovat
smazaný uživatel

ono je pravda ze vpredu uz je impotent.. ale maka, beha, vypracuje sance... len ten pusny prach uz nema

Reagovat
Furia Ceca

Juventus Starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Sturaro, Marchisio, Pogba, Alex Sandro, Morata, Dybala

Reagovat
10

"Rugani a čtyřčlenná obrana" jsou tutovka

Reagovat
brenk

neskutočné...radšej tam dá Chielliniho, ktorý je dosť možno napoly zranený alebo Lea, čo hrá úplne všetko

Reagovat
10

a navíc je v karetním ohrožení...to nepochopím

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je debilita ale... S nerozehraným Ruganim by se mi na Neapol moc nechtělo, přitom zápas ve Frosinone by určitě zvládl. Maxi!

Reagovat
10

i Sandro je v ohrožení, ale tam při zranění Evry není jiná možnost...Leo je pí°°vina

Reagovat
Furia Ceca

Tak to jsem ani nevěděl. Kéž by to dopadlo jako v Udine, kde jsme v poločase 4:0 vedli a druhou půlku jsme už jenom dohráli na pohodu...

Reagovat
Furia Ceca

Juventus Starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Sturaro, Marchisio, Pogba, Alex Sandro, Morata, Dybala

Reagovat
Furia Ceca

Juventus Starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Sturaro, Marchisio, Pogba, Alex Sandro, Morata, Dybala

Reagovat
Furia Ceca

Co to kurva?!

Reagovat
smazaný uživatel

pane boze juanito ty picus co robis

Reagovat
lnterista

Ivaaaaaaaaaaan

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Mihal

Ešte jeden lebo bod je stále malo

Reagovat
Furia Ceca

Souhlasím, jestli se chce Hellas zachránit, tak ať dneska bere body tři.

Reagovat
Nuno čomes

Perisiiiic kurva otočte to

Reagovat
10

omg

Reagovat
smazaný uživatel

ivaaaaaan

Reagovat
Zark

calm down, ještě si hudačko bude myslet že gola dal ivan ze samp a budeme tu mít článek..

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden tim neukazuje nejaku velku kvalitu, ale za to je zabavny zapas

Reagovat
10

to je fakt, takovýhle jsem poslední dobou často viděl v PL...třeba Liverpool s Norwichem, nebo Everton s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Moze byt, ale ja som to nemyslel v zlom, v tvojom prispevku ale citim trosku rypanie, pritom je to fakt.

Reagovat
10

ne, tentokrát jsem v tom nic takovýho naznačit nechtěl

Reagovat
Milan.B

vcera co hral liverpool som videl prvu polhodinu, hnus to bol

Reagovat
Zark

krásně to kontrastuje s předešlým vzájemným utkáním z pátého kola, kdy byl inter suverén a vyhrával furt 1:0, ted se hellas zvedá a inter zase naopak hraje howna.

Reagovat
smazaný uživatel

piskaj konec

Reagovat
Malresi

Tak namiesto Jacka Berto, Alex späť v základe, inak stejná zostava ako minule.

Reagovat
10

tyč kua

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Maurooo to musíš dávat.

Reagovat
Nuno čomes

Klasika, dojebem to a pak zase budeme litovat.

Reagovat
Pipo123

Jedna obrana horšia než druhá

Reagovat
smazaný uživatel

aka obrana?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
mojmira

Donnarumma, Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli, Kucka, Montolivo, Bertolacci, Honda, Niang, Bacca

bench: Abbiati, Livieri, De Sciglio, Calabria, Simic, Zapata, Nocerino, Locatelli, Poli, Balotelli, Boateng, Menez

Jestli opravdu chceme tuhle sezonu hrát o ligu mistrů, tak musíme oba domácí zápasy vyhrát. Toho Mauriho se v základu v lize asi nedočkám . FORZA MILAN

Reagovat
10

Albertazzi je hroznej tragéd, všechno jde přes něj, on nezachytí nic...

Reagovat
Pipo123

Inter má ďalšie kola brutál rozpis, musia sa hodne zlepšiť ak nechcú klesať tabuľkou

Reagovat
mojmira

snad jim forma vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas pekny zapas

Reagovat
Furia Ceca

Jenom škoda, že to nedotáhli na tři body...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Biabiany odkedy nastupil, tak strasne nieco

Reagovat
Hans82

Mancini sasek

Reagovat
olis

Formazione ufficiale azzurra: Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Valdifiori, Allan, Hamsik, Callejon, Insigne, Higuain.

Formazione ufficiale Carpi: Belec; Letizia, Romagnoli, Poli; Pasciuti, Crimi, Bianco, Martinho, Sabelli; Mancosu, Lasagna.

Forza Napoli!

Reagovat
Hans82

jak dneska rozjet fotbal Juve na sport to nedavaji a sopcast my bezi bez obrazu dik za pomoc

Reagovat
10

acestream, bet, flash přenos..?

Reagovat
brenk

mne aj sopcast normálne beží

Reagovat
Hans82

dik za pomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas jediný tým v evropě co v probíhající sezoně ješt nevyhrál :)

Reagovat
Furia Ceca

Minulý kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se omlouvám

Reagovat
mojmira

Reagovat
Furia Ceca

Zas ty hnusný trenky!

Reagovat
Pettirosso

Maxi kurvapicovole to ani ted nenasadis Ruganiho? Ani ted pred nejtezsi serii v sezone? To radsi postavis po zraneni Chelliniho? Na Frosinone?

Reagovat
panca

sopcast na ac pls?

Reagovat
mojmira

nemá někdo italský, ruský, anglický - acestream, sopcast, flash, na AC? chorvatsky mě to vůbec nebaví

Reagovat
brenk

sop://broker.sopcast.com:3912/139688

tento mi ako tak ide, ale nie je to dnes žiadna sláva

Reagovat
brenk

sorry, na AC, moja chyba, som si ťa pomýlil s Hansom hore

Reagovat
mojmira

super, díky, nejlepší zatím dneska co mi tu hraje

Reagovat
mojmira

tak moment, koukám na to dvě minuty a pak mi došlo že to je juventus

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Lech

Reagovat
M11

Sturaro davej to

Reagovat
Il Architetto

Škoda, pěkný centr.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nema nekdo slusny stream na AC?

Reagovat
mojmira

acestream://037943cf5049c5f534385ea9e720dbbf6df11fdd

celkem bída, ale lepší jsem zatím nenašel

Reagovat
GEGE
Reagovat
Ragazzo d'oro

Diky

Reagovat
Airus

fakt nechápu proč jdeme na Frosi v plný polní, Allegri sám na tiskovce tvrdí že někteří hráči by mělo odpočívat a pak tohle. Ale kdyby byl Cáceres zdravej tak určitě hraje, co?! Rugani se měl radši poslat i na půlroční hostování, takhle s ním vyjebávat

Reagovat
Airus

Je těžký chtít válec od Juve, když fandíte i Lealimu

Reagovat
Milan.B

vydrbane udine

Reagovat
Malresi

Kurva, to tam nemohol nikto odkopnúť ? Gigi sa môže aj roztrhnúť potom....

Reagovat
mojmira

Ten Bertolacci je hroznej

Reagovat
Pettirosso

Pogba začíná Guarínovatět. Ty střely jsou příšený letos. Nějak mu to stouplo do hlavy asi

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadradova hra mi leze krkem.

Reagovat
Furia Ceca

Všechno jenom zdržuje a nakonec i zajebe... Taky ho nemůžu vystát.

Ale celkově všichni působí dost unaveným dojmem.

Reagovat
Pettirosso

tak ne asi. To Maxovo přetěžování se v téhle fázi projeví

Reagovat
Furia Ceca

Na Neapol bude mít konečně klid celej týden. Otázkou ale jde, kolik bodů si z Frosinone odvezeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to nebudou 3 body, tak půjde o ostudu.

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně o průser, protože po tom podělaným začátku potřebujeme úplně každý bod...

Reagovat
olis

Rozhodca

Reagovat
M11

no tvl nevim teda jestli tohle byl ofsajd

Reagovat
Pettirosso

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně, hodně, hodně těsnej.

Reagovat
panca

Donnaruma je poslední zápasy vybornej!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Niang dole to je jedna velka tragedia...

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Morata s Rosim si dneska budou vést osobní románek, nebo co do hajzlu. Ať se na to oba vyserou.

Reagovat
brenk

katastrofa dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Už táhni do hajzlu, Cuadrado, d-o-h-a-j-z-l-u-!!!

Reagovat
M11

Morata si hraje dnes na Zazu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Od té chvíle, co mu Rosi šlápl na stehno, do sebe jdou jako debilové, oba. Ať jim dá rozhodčí oběma rudou a bude klid.

Reagovat
Mr.Jindros

Jakže je ta statistika s Khedirou a bez něj? Dneska beru ušmudlané 1:0 pro Juve.

Reagovat
Hans82

Zatim pekny hnus

Reagovat
Yzemi

Ti rozhodčí v Serii A to je fakt bída a děs! Ach jo

Reagovat
Furia Ceca

Alváro, do píče...

Reagovat
Airus

Leali

Reagovat
Pettirosso

skvěle Morata, ale to zakončení Leali

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nedat.......

Reagovat
Mr.Jindros

Kurva pouštěj.

Reagovat
M11

Alvaro tohle je potreba v takovych zapasech promenovat

Reagovat
Malresi

Je to bieda, pochvalu si zaslúži len Antonelli a Gigi. Finálna fáza je strašná....

Reagovat
panca

Udinese slaboucky... my jsme snažíme, ale nase zaloha nic nevymysli. Všichni 4 jsou marni

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hrozně chybí Jack, Kucka vůbec nevi co ma hrát. Navíc na křídlo nema ani rychlost, ani techniku. Do druhé půle by mel přijít Prince.

U gólu v tom všichni Gigiho nechali, ale i tak předvedl dva neskutečné zákroky

Reagovat
olis

mali sme mat penaltu ale inak nic moc, sme lepsi ale nejak nevedia hraci tu branu trafit snad tam nejak jeden gol pretlacime, tiez treba davat vzadu lebo tie pokusy Carpi o protiutok su dost nebezpecne

Reagovat
10

Bohužel jsme navázali na minulý jtkání s Janov, je to unavená křeč až to bolí. Cuadrado klasicky všechno stahuje na sebe, buď totálně zpomalí hru a vrátí dozadu, nebo spadne a tím kouskuje hru, což samozřejmě napomáhá jenom Frosinone nemluvě o tom, že pořád leze do prostorů Dybalovi, kterýho tím strašně limituje...

Reagovat
smazaný uživatel

je to idiot

Reagovat
Airus

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
olis

Armero zase v Udinese to mi nejak uniklo

Reagovat
M11

taky hledim

Reagovat
mojmira

Příšernej fotbal zatím, Berto a Niang by měli jít oba co nejdřív dolů. Teď musí někdo 2x nahrát Bacccovi, aby jsme mohli zápas otočit.

Reagovat
M11

sudi je taky dobry kreten.. kazdou piovinu piskne ale tady tohle klicove zatahnuti ne

Reagovat
Malresi

Mal ísť Bertolacci dole...

Reagovat
smazaný uživatel

Morata tam je dneska naprosto k ničemu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

NIANG!!! A opět neuvěřitelný GIGI!!

Reagovat
mojmira

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Malresi

Nedáš dostaneš !!! Gigi, Bacca, Niang

Reagovat
smazaný uživatel

Do 5-10 minut čekám střídání. Ideálně Litchtsteiner za Cuadrada a Pereyra za Moratu.

Reagovat
Airus

ty vole to mu s tou střeliu mohl poslat i poštovního holuba S takovou hrou nikoho nepřekvapíš. A jak psal 10, Cuadrado tou svoji poziční hrou ještě víc brzdí hru, než kdyby byl na svim místě. Takhle ještě trvá než Sturaro doběhne na jeho pozici aby naše běžná hra mohla fungovat. Jestli s tímhle přišel Allegri tak potěš prdel

Reagovat
brenk

toto bývali Pirlove zápasy, keď sa tam súper rozostavil pred šestnástkou a stačila jedna štandartka alebo lopta za obranu

Reagovat
olis

Kokot jebnuty rozhodca skurveny kokottttttt

Reagovat
10

?

Reagovat
olis

Callejon dal regurelny gol a odpiskal mu offside. Predtym na neho neodpiskali jasnu penaltu

Reagovat
10

Kdo to píská?

Reagovat
Pettirosso

Doveri

Reagovat
olis

Reagovat
10

Njn, to je megakkt

Reagovat
Lech

+ obdaroval Bianca žlutou (pak redkou) za faul, který měl na svědomí Zaccardo. Humus. Italští rozhodčí

Reagovat
FuckT

Cisty gol, a dost pekny, skoda, ze to neuznal.

Reagovat
mastakillah

Regulérní gól

Reagovat
Hans82

rozhodci kokot

Reagovat
M11

umi nekdo vystrelit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
brenk

Leo ale zabíjajú ho na stopérovi

Reagovat
Malresi

Dnes treba Montiho, slušný výkon zatiaľ.

Reagovat
Pettirosso

hrajou jak prasata a mají jen jednu kartu! Co faul, to prasárna, kurva pískej to!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hans82

Rugani neni ani mezi nahradnikama?

Reagovat
Thorrin

Niang kope ty standartky hrozně.

Reagovat
mojmira

tak on i hrozně hraje, u toho gólu to byla z prdele klika, že to prošlo do brány, ta střela byla hrozná

Reagovat
brenk

Dybala každý roh kopol ako cez kopirák nahovno

Reagovat
Pinturicchio

To je ještě větší ubohost a nemohoucnost než doma s Janovem. Takhle se hraje o titul, kurva?

Reagovat
Pettirosso

te'd by to chtělo Alexe nebo Pirla

Reagovat
Airus

Neapoli jde hl. rozhodčí hodně na ruku, jakmile si mávnou tak jim dá přímák a když potřebujou tak vykartuje hráče

Reagovat
FuckT

K comu nam je hra proti 10, kde sa Carpi este viac stiahne a 40 minut to uhraju fyzicky v pohode? Radsej nam mal zapiskat tu penaltu alebo uznat cisty gol, cervena nam je akurat tak na dve pice...

Reagovat
Airus

kombinačně máte na to prolomit ten deadlock

Reagovat
Airus

náš rozhodčí je taky vemeno

Reagovat
FuckT

Vidiac tu uroven, nepochybujem o tom... Clovek tu este ani filtre nema ani papieriky, sa tu pozeram na tabak ako kokot pri takomto zapase a v nedelu vsetko zatvorene, asi ho zozeriem....

Reagovat
FuckT

Co to je kurva za uroven? Neodpiska penaltu, dost jasnu, krasny regulerni gol odpiska ako offside a teraz da Biancovi druhu zltu za ''faul'' Zaccarda? Tento rozhodca je dobry kokot.

Reagovat
Pettirosso

někteří rozhodčí jsou na úrovni okresu, bohužel.

Reagovat
FuckT

Tohto by som nepustil piskat ani sedlakom co hraju na smetisku.

Reagovat
Lech

Picu5

Reagovat
M11

Pereyra.. konecne.. jak rad te vidim kluku

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

Pogba bezmoc

Reagovat
10

Stejně to mával...ale takhle to "trefit"

Reagovat
smazaný uživatel

Co, chceš, víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpracovitější člověk na hřišti jde dolů... nemám slov.

Reagovat
Airus

Tak Pereyra by se neměl nechat vytlačit z pozice Cuadradem. Pojď, ukaž nám co v tobě je

Reagovat
olis

Kkt jebnuty ma vytaca neskutocne

Reagovat
Hans82

Cuadro ty kokote tahni uz

Reagovat
mastakillah

callejon jeden z lepších hráčů jde dolů. Takovej Insigne je hroznej

Reagovat
Hans82

a ta ruka se mohla taky pisknout

Reagovat
M11

byla hlava

Reagovat
Pinturicchio

Nebyla, jasná ruka.

Reagovat
M11

aha tak to jsem spatne videl

Reagovat
Pinturicchio

Ukazovali pak po chvíli pár opakovaček, tam tou rukou mával jak na prvního máje, to smečoval na roh.

Reagovat
10

to sice mával, ale M11 má pravdu, míč ho trefil do hlavy

Reagovat
Pinturicchio

Fakt? Mně to z těch opakovaček přišlo jako jasná ruka. Tak nic, no.

Reagovat
M11

tyc

Reagovat
Pettirosso

teď z opakovačky to byla jasná ruka... tudíž penalta, ale co čekat od těch rozhodčích

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Airus

"what a horrible night to have a curse"

Reagovat
M11

CUADRADOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!

Reagovat
M11

CUADRADOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!

Reagovat
panca

Reagovat
panca

Tvl tam měl abate spadnout a byla jasná penalta...

Reagovat
Hans82

Nejvetsi pica dal gol

Reagovat
Il Architetto

Zrovna on.

Reagovat
brenk

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pettirosso

goooooooooooooool klukuuuuuuuuu

Reagovat
Yzemi

Chuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Airus

LOOOOOBOOOOOOO .... jo a Cuadrado

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Cuadrado nejhorší hráč na hřišti zase rozhodne zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

ty ma vzdy pobavis

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bavíš každou svou poznámkou, takže slunce v duši, chlapče

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

JUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

asi ulapim infarkt....

Reagovat
Pettirosso

Cuadrado se právě vykoupil.

Alex je bůh, ty jeho centry po zemi miluju

Reagovat
smazaný uživatel

70 minut hraje totální hovno a pak stojí ve správnou chvíli na správném místě.

Reagovat
Pettirosso

i to je umění

Reagovat
smazaný uživatel

To není umění. Ten kluk je po taktické stránce blbej, že to svět neviděl, ale štěstí má na rozdávání.

Reagovat
M11

Alex Sandro to je fakt borec

Reagovat
10

škoda, že se všechno tahá po druhý straně hřiště, protože on má narozdíl od Cuadrada velkou kvalitu

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

lava strana s Evrom je super vyriesena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
olis

Higuaiiiiinnnnn

Reagovat
.13

Ten hlasatel je neuveritelny

Reagovat
mastakillah

Gonzaloooo

Reagovat
Pinturicchio

Jinak pánové, ale jako fakt už? To si budeme ještě vybírat, kdo má dát góly a chytat se za hlavu, protože ho dal Cua?

Reagovat
Pettirosso

Taky ho nemám rád a ano hraje hovno, ale co tady někteří předvádíte, ještě když dá takovej důležitej gól fakt nechápu. Jednou je juvetino a pravděpodobně rozhodne zápas a nadávat do pičí apod si fakt nezaslouží.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nikdo v týmu neřeší, jak je kontraproduktivní. Ztratí za zápas 10 míčů, brzdí hru, naopak vybojuje 2 standartky, a gólem všechno smaže? To pardon, ale u mě rozhodně ne.

Reagovat
Pettirosso

já nic nemažu. Jen psát, že musela dát gól zrovna ta pi*a apod je fakt moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na to koukám, to jsem neviděl. Ale že hraje hovno je fakt. Gólem svůj tragický výkon u 99 % lidí stejně vyžehlí. Raději dál bez komentáře.

Reagovat
Airus

možný argument je že je jenom na hostování, takže juventino není. Ale chápu, vytáhl nám trn z prdele společně s Alexem

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Hans82

76 minuta Alegri se vyznamenal

Reagovat
Hans82

*Allegri

Reagovat
brenk

no jo, treba postaviť nedoliečeného Chiella...majstrovský ťah

Reagovat
Yzemi

Tak doufám, že je Max spokojený

Reagovat
I am Mancunian

G O N Z A L O

Reagovat
10

Geniální, pokud si Chiello obnovil zranění

Reagovat
One-Real

Černý Bale znovu úřaduje.

Reagovat
Mr.Jindros

Zas neblbni, tak špatnej Cuadrado není.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Maxi, jsi pi*a, nemám slov. Dobře ti tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to .....

Reagovat
10

napsat tohle jako druhej příspěvek po tom Cuadradovi o pár řádků výš je super trolling

Reagovat
mojmira

Reagovat
Zark

někteří jsou tady jako ženy, asi taky neví co chtěj

Reagovat
Lech

Reagovat
Airus

Reagovat
Pettirosso

máš pravdu, to bylo moc.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Il Architetto

nadávat do pičí apod si fakt nezaslouží.

Reagovat
Pettirosso

jo jsem kokot. jen mám fakt vztek za toho Ruganiho

Reagovat
smazaný uživatel

Max má, co chtěl. Už mu zbyli jen tři stopeři. Nehledě na to, že Bonucci toho má plný kecky. Kdo seje vítr, sklíží bouři.

Reagovat
Pettirosso

právě proto jsem na něj neskutečně nasranej... a to vše před sérií plnou Bayernů, Neapolí, Interů a snad všech silných soupeřů.

Reagovat
Airus

Snad je Giorgo ok. Jinak tohle zranění jde především na Allegriho účet

Reagovat
Shevchenko

Ty vole to je děs, neumí normálně zakončit.

Reagovat
mojmira

80 minut a Bertolacci furt na hřišti ...

Reagovat
Hans82

hmmm technik

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gol ne???

Reagovat
panca

Nebyl, ale tohle měl trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Aha nebyl, ale konecne to tam nekdo napral na branu, tak jeste jednou.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Malresi

Kurvaaaa škoda..

Reagovat
brenk

presvedčivý úád v 16-tke

Reagovat
Airus

Jasná žlutá, za simulaci

Reagovat
brenk

*pád

Reagovat
brenk

Reagovat
10

křovák mě baví, co to zkoušel za tanec teď?

Reagovat
mojmira

tak už to tam někdo práskněte sakra ... vždyť to udinese je neskutečně marný

Reagovat
M11

DYBALAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
M11

DYBALAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík je skvelý. Úplný top

Reagovat
Il Architetto

DYBALAAAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

krása chlapci

Reagovat
Hans82

Dybala

Reagovat
Airus

MORYBALA!!!!

Reagovat
10

Paráda

Reagovat
Il Architetto

Božská levačka.

Reagovat
smazaný uživatel

PAULITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Yzemi

Dybaličkáááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Pettirosso

nádhera Alváro, skvěle Paulito

Reagovat
maras93

Dybalu nejde nemít rád, to je prostě sympatickej a fantastickej hráč.

Reagovat
Airus

Favilliho jsem čekal dřív, ale když nebyl jistej výsledek.... ale jít na 30 sekund

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea na hřišti

Reagovat
Airus

Leali hrál dobře Za mě od nás nejlepší Sandro a Marchisio

Reagovat
smazaný uživatel

Nicola chytal skvěle

Reagovat
Pettirosso

od nás nejlepší Leali a pak Sandro s Marchisiem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

i tak

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa malo vyhrať. velka škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado poslal najlepsiu odpoved uzivatelovi Bianconeri dal treti gol a nebojim sa povedat, ze suma sumarom vsetky tri maju hodnotu 9-tich bodov.. je to rozdielovy hrac ako ziadny iny v Juve, neboji sa 1-1 ani 1-2.. ja pevne dufam, ze zostane v Juve, bo ano vela pokazi ale kto tvori musi aj pokazit! Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou odpověď? Spolu s Moratou nejhorší na hřišti. Ten gól na tom opravdu nic nemění.

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

tohle je trolling desítko..

Reagovat
10

ale špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Poněkolikáte nám vytrhl trn z paty začalo to vítězným golem proti Turínu v nastavení kde nás odpíchl k téhle serii výher.A poslední zápasy cca 5 je k neudržení.Dnes otřesnej výkon Dybala, nejhorší výkon v Juve a Pogba to samé.Naopak Marchisio,Cuadrado,Alex Sandro top. Hlavní jsou ale tři body.paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak ide o tie tri body a mame ich 3x po sebe vdaka nemu. Cuadrado je diametralne odlisny hrac ako zvysok zaloznikov.. pre mna za mna si tu trollujte kolko chcete ale treba byt aspon raz za cas objektivny a kto tvrdi, ze Cuadrado bol zase cajovy a marny, hm wake up please

Reagovat
Furia Ceca

"je to rozdielovy hrac ako ziadny iny v Juve"

Ano, dal důležitej gól, ale celkově je prostě nemožnej... Hlavně mě sere, že kdykoliv je na hřišti, tak Dybala není ani poloviční. A to je rozdílovej hráč, jako žádnej v Juve. Dybala, ne Cuadrado.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento trend ako pises o Dybalovi som si veru nevsimol, ze vzdy ked bol Cuadrado na ihrisku je polovicny.. musim pozriet aj spatne zapasy znova aby sa mi to potvrdilo.. kazdopadne ale zapas ako aj ten dnesny bol taky, ze Dybalovi neslo az tak ako sme zvyknuty a dlho bol "strateny" aj ked mal zablesky.. Ci to bolo zrovna Cuadradom, hm to je otazka na mieste, hold ale nemyslim si to

Reagovat
Furia Ceca

Ale nejen Dybala, ale všichni mi přijdou poloviční... Když hrajeme bez Cuadrada, tak podáme kvalitní týmovej výkon. Když hraje Cuadrado, tak stahuje hru strašně na sebe, furt se pokouší o nějaký přečíslení, kličky... Ano, občas mu něco konečně i vyjde, ale kolik v průměru nepodařených akcí připadá na jednu povedenou? Vždyť si vezmi, kolikrátrát za zápas vykličkuje sám sebe ze hřišti, kolikrát napálí prvního obránce, kolikrát spadne... Ty jeho pády, to je taky kapitola pro sebe. Já se divím, že mu to rozhodčí pískaj.

Reagovat
Furia Ceca

kolikrátrát

Reagovat
smazaný uživatel

Este raz k tomu rozdielovemu hracovi, myslene v zmysle, KED SA TRAPIME A HRA JE MARNA, on je jediny rozdielovy v tom, ze dokaze ist 1-2,1-1 a tvori tu hru, brnka na lajne.. zvysnych zapasoch ho nie je az tak citit, zapada do sedeho priemeru ale akonahle su zapasy ako dnes, ked sa to neda a nejde on je ten rozdielovy hrac ako ziadny iny v tomto smere..kto nechape o com kecam hold smola

Reagovat
10

je zajímavý, že tyhle zápasy "KED SA TRAPIME A HRA JE MARNA", většinou hraje v základu, to je velká "náhoda"

Reagovat
smazaný uživatel

Ked je hra marna som si vsimol iny fakt a to, ze hral v zaklade Sturaro, tak ako aj na zaciatku sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt gólu, měl by Cuadrado horší hodnocení než Sturaro, který dnes hrál lépe než on.

Reagovat
smazaný uživatel

ja o voze a ty o koze si pozri aj spatne ako hrame vzdy, ked hra Sturaro v zaklade..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotíš výkon Sturara za špatný, s ohledem na marnou hru, dávám ti srovnání s Cuadradem, že Sturaro dnes špatný nebyl, ty kozo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim ta, prestan tu urazat a pouzi hlavu aj na inteligentu debatu a nie osocovanie a urazky, ci na viac nemas? Ano dnes s porovnanim hrou, ktoru sme mali proti Interu v pohari to bolo marne a trapili sme sa smerom dopredu, ak si si nevsimol.. a tvoje domyslacky, ze som napisal, ze vykon Sturara bol trapny.. sry s tebou nadobro koncim, marny pripad..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani slůvkem jsem nezmínil, že bys napsal, že byl Sturarův výkon špatný. Začínáš si vymýšlet, asi jsi na tenkém ledě. Napsal jsi, že když hrál Sturaro v základě, naše hra byla marná. Tím pádem jsem ti napsal, že hodnotíš Sturarův výkon za špatný, právě na základě té marné hry a domýšlíš si právě ty. Až se začneš orientovat v psaném textu, dej vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

7.02.2016 17:23

Hodnotíš výkon Sturara za špatný...

Hovorim a opakujem to iste, smerom dopredu to je marne a vobec to nejde tak zlahka, ci uz hra Cuadrado abo nie, ked je na ihrisku Sturaro a ak naozaj nevies o com hovorim.. Daj si repete a pusti vsetky zapasy zo zaciatku sezony, ked hral Sturaro v zaklade. Hawk

Reagovat
smazaný uživatel

On tam ale není od toho, aby hrál směrem dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ani Sturarem ani Cuadradem, prostě někdy se daří někdy ne.Sturaro se určitě hodně zlepšil a dnes zahrál taky dobrý zápas.Tohle jsou takové řeči.Oba dva hráči mají v Juve svoje pevné místo.Juan je prostě rozdílovej borec, co to veme na sebe a Stura zase bojovník.Jako říká se sto lidí sto chutí, ale Cuadrada bych prostě letos zařadil mezi naše klíčové hráče a to bez debat s Lichtym sou rovnocená dvojka.Za což semm rád, zaní se jeden je tam druhý, to samé panuje na druhé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja pevne verim, ze Sturaro sa este zlepsi a bude tahunom ale tuto sezonu mu neviem prist na chut a vzdy, ked hra tak to nejde... Ano ako pises, mozno to je len zhoda nahod, ved lopta je gulata a vo futbale su aj take zapasy..K tomu zvysku plny suhlas

Reagovat
Furia Ceca

Je fakt, že s výjimkou prvního zápasu na City, jsme hráli nejlíp pokaždý když byl na lavičce. To taky o něčem vypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

S tym sa da suhlasit ale vsimol si si, ze prestal odvtedy pravidelne v zaklade hravat aj Sturaro?

Reagovat
Furia Ceca

Ale Sturaro se po tom prvním zranění Khediry v přípravě hodně vypracoval... Vedle Marchisia a Pogby jasnej základ. Že ho pak posadil uzdravený Sami a bylo to ještě lepší Sturarovy kvality nijak nesnižuje.

Reagovat
10

S ním na hřišti je to úplně jinej tým, to je evidentní. A stejně jako může kdokoliv argumentovat rozhodujícíma gólama, já můžu argumentovat výsledkama 4:0, 4:0 a 3:0 v posledních 3 zápasech, kdy byl na lavičce. Herně nesrovnatelný zápasy. Kromě Coppy s Interem se mi nelíbil asi v žádným zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Tak taky můžeme spekulovat, jestli v tom není faktor Khedira a Cuadradovi se tak zbytečně nekřivdí... Každý si udělá názor sám.

Já si to ale nemyslím. Mně se kromě prvního zápasu na City a v Coppě proti Interu taky v žádným zápase nelíbil. Navíc si myslím, že kdybychom hráli bez něj, tak bychom nějaký góly nasázeli už do poločasu a ty jeho rozhodující góly bychom ve skutečnosti vůbec nepotřebovali...

Reagovat
10

navíc nikdo nemluví o tom, že by tyhle jeho doklepávačky nedal třeba Stephan...ale to už jsou zbytečný spekulace

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluví, protože si tu asi někteří myslí, že Cuadrado je na úrovni Lichtsteinera.

Reagovat
Furia Ceca

Nejlepší by bylo, kdyby v létě odtáhl směr Londýn a my si mohli tyhle spekulace ušetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

faktor Khedira bude urcite velky, predsa len porovnavat jeho a Sturara hm nie je podla mna stastna volba, Khedira je aj smerom dopredu uplne ina liga.. ono su to vsetko spekulacie.. ja len vychadzam z toho co som videl, mozno mas pravdu a hrali by sme iny futbal ale bolo to tak ako to bolo a Cuadrado ma co ponuknut, tod moj nazor k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

ma co ponuknut vtedy, ked sa trapime a on to zoberie cele na seba na lajne a odbremeni zalohu, ktora sa nevie pohnut smerom dopredu...

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže v tom je vtip. Když nehraje, tak se netrápíme...

Reagovat
Furia Ceca

* v tom je ten vtip

Reagovat
smazaný uživatel

to sa trapime aj ked on nehra a hra Sturaro

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím meleš naprázdno. Aspoň to zrnko kávy by to chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano pan mudrlant jaaaj rad by som videl, co by bolo keby nedal ani tento treti gol Cuadrado, bo pak by tvoje mudrosti mali logiku.. futbal sa ale hra na goly a body synak, potrzeno, secteno, dal tri goly v hodnote 9 golov, ak ti anoito nestaci a radsej by si bol za remizu a jednoznacny ulet Neaoplu , sry ale nemame sa o com bavit synu, mel si to svoje..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, puso, třeba ta pětikoruna jednou do automatu spadne

Reagovat
smazaný uživatel

synu ale toto bolo trapne a ze juventusak, hold mal som kazdeho za inteligenta, zial u teba to neplati, cau

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi fajn bavič, neodcházej, potřebujeme tě tu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja takeho synceka co nema logicke argumenty a len trapne recicky

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď, hošánku, nandej mi to Pojď mě utlouct svými argumenty, těším se na to. Do toho, máš příležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Bianco sory mě někdy připadne že ty si chytrý až si blbí..Jako neber to špatně, ale si ten člověk, co všude byl, všechno zná všechno viděl, Byl si někdy na zápase Juve nebo jen sedíš u sopcastu?zajímalo by mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry Juventusi, ale tvoje a Formicovy názory neberu vážně. Jste jediní dva, které ze zdejšího osazenstva vysměju na počkání. Vaše názory a argumenty neuznávám. To vám říkám zcela otevřeně a na rovinu. Nebyl jsem na Juventusu, psal jsem to tady už SOBovi. Mám i spoustu jiných zájmů a věcí, do kterých investuju dost peněz a času. Časově a finančně nejsem sto Juventus v tuhle chvíli utáhnout, bohužel. Juventus není v mém životě na předních příčkách.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš 3500 a jeden volný víkend na to si zajet do itálie na fotbal?Přitom tady přispíváš den co den, a píšeš že si zaneprázdněný.sory..vysměješ se nám.Ano tomu bych i věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry že se vám do toho pletu a vaši hádku na téma důležitost či nedíležitost Cuadrada nehodnotím, ale nejsou ty řeči trochu pokrytecké? Jakože nepochybuju o tom, že máš i jiné zájmy, ale přece jen máš u každého článku ze Serie A x komentářů a to nejen na téma Juventusu, ale celé italské ligy, z čehož vyplývá, že máš přehled. Tak mi přijde takový trochu divný říct, že u tebe neni Juventus na předních příčkách (jakože nemyslím hodnotově, ale minimálně coby zálibě tomu dost času věnuješ) Možná jsem to blbě pochopil, v tom případě sorry. A neber to jako nějakej hejt, jenom mě zaujalo když jeden z nejaktivnějších diskutérů na téma Juventus a italská liga rekne, že ho to zas tak nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou pokrytecké. Navíc, nikde jsem neřekl, že mě Juventus "zas tak nebere", to jsou tvá slova. Říkám, že není na předních příčkách. Vedle Juventusu mám i celou řadu jiných zájmů a zástojů. Například NHL sleduju v ještě daleko větší míře než Juventus a Serii A. Evidentně pro některé je nutností mít zásek v podobě návštěvy Juventusu. Určitě se k tomu časem dostanu, ale v tuhle chvíli si radši každý měsíc pořídím nějaké knížky a vinyl, dám část peněz za koncerty, za registrace na běžecké závody apod., než abych vyrazil na Juve v autobuse nacpaném lidmi za 3500,-. Každý má své priority a věnuje čas a finance tak, jak sám uzná za vhodné. Když budu chtít jet na Juve, tak pojedu po vlastní ose a s lidmi, s nimiž budu chtít. Teď upřednostňuju spoustu jiných věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, v pohodě, nevěděl jsem že to vztahuješ k té živé návštevě. A pro zajímavost, utrácíš tedy třeba peníze za merchandise?

Reagovat
smazaný uživatel

S novou sezónou jsem si kupoval J1897 Membership.

Reagovat
Pettirosso

"Bianco sory mě někdy připadne že ty si chytrý až si blbí"

Jak někdo může v jedné větě udělat 6 základních chyb, co se učí tak ve 3.třídě

Reagovat
smazaný uživatel

nechceš mu ho tam rovnou strčit?

Reagovat
Furia Ceca

Jako sorry, ale on má pravdu... Tvůj pravopis má strašnou úroveň a ani tvoje homosexuální narážky výslednýmu dojmu moc nepřidaj - spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vím i bez tebe ale dík

Reagovat
Pinturicchio

"je to rozdielovy hrac ako ziadny iny v Juve"

Všiml sis ale, že Juve v létě podepsalo Dybalu, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Este raz Pintu.. pisem o tom, ked sa nam nedari smerom dopredu, je remiza a nevieme to pretrhnut, vtedy on je ten jediny, co tam tu lajnu trha a berie vsetko na seba, ked zvysok neviem nic vymysliet

Reagovat
Largo

Reagovat
DelPiero137

To je z casti pravda ale problem je ze on to berie na seba aj ked sa dari a prave vtedy to spomaluje, kazi. Ked sa cele muztvo 60min snazi a on to takmer vsetko zajebe. Tych zapasov ked sa nam nedari nie je vela. Bral by som ho ako striedajuceho hraca, do istych pasazi sa hodi. Ale urcite by to nemal byt stavebny kamen muzstva. Potrebujeme hraca ktory dokaze za kazdeho stavu, v kazdej faze, prodi kazemu superovi posunut hru dopredu.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

uplny suhlas, ja len som aj hore uviedol, ze ak to nejde smerom dopredu a trapime sa, on jediny to tam trha a snazi sa nieco vymysliet.. preto by som si takeho hraca nechal, bo je uplne iny ako zvysok v tomto smere

Reagovat
Largo

Myslím, že Juve má hned několik rozdílovějších hráčů, než je Cuadrado. Možná nesouhlasím s tím hejtem na něj, ale není to rozdílový hráč ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho nazval rozdielovym hracom v tom zmysle, ze ked sa nedari nam smerom dopredu, on to berie vzdy na seba a snazi sa nieco vymysliet a tahat to po lajne.. ak ide vsetko ako ma ist, jasne, ze rozdielovych je viacero hracov

Reagovat
DelPiero137

Sorry ale premienat taketo futovky je povinnost. Ak by tam nebol on, tak by tam bol niekto iny. Ten gol ide hlavne z Alexovej prihravky. Jeho centre su prepotrebne.

Btw, kedy presiel uspesne cez jedneho hraca a nebodaj presne nahral?

Reagovat
Malresi

Ak chceme hrať o poháry, tak takéto zápasy musíme vyhrávať... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

AC to zas posralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo mi a musel som sa sem zaregistrovat Citam tu komentare dlhe roky ale nezapajal som sa do diskusii ale dnes mi to neda . Som fanusik Juventusu a musim povedat ze vacsieho dementa ako uzivatela Bianconero som nevidel. Ten je neskutocne zaujaty a tie jeho vyplody co pise normalne je cloveku zle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Patricius je dost teple meno, zmen si to.

Reagovat
Lech

Reagovat
olis

nechaj ho, mozno je finocchio

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

zato ty budeš určitě úplně v pořádku, když se po letech stalkování zaregistruješ jen kvůli takovýmu výblitku

Reagovat
Zark

big mac a pinlla v objetí jako kámoši kua, borec k borcu sedá

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by som si to mal menit ? To ze sa ti to zda teple je mi jedno. Vyblitku ? Na teba som zabudol 10ka :) Vy dvaja by ste si zasluzili koruny na hlavy jeden tupelo vacsi ako ten druhy ... Sa necudujem ze niektori uzivatelia si myslia ze fans Juve su primitivni ked sa tu prezentujete vy dvaja Pat a Mat Tolko arogancie ako pri vas dvoch som dlho nevidel .

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už jsem tady psal dávno.Mají tady takovej svůj klan arogantů a mají tady takovou grupu, která se tu podporuje, když někdo něco řekni proti, slítnou se jak vosy.Jsou to bossové sekce Serie A na eurofotbalu.Nepiš nic hlavně proti nim, buď budeš mentálně silný a zvládneš to..nebo tě tak naserou a už nebudeš přispívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved vidim ze maju klan :) Kde sa jeden druheho zastava a su ako tepli bratia. Jeden napise totalnu blbost a druhy ho v tom utvrdi. Skor su to najvacsi zaselepenci sekcie Serie A :) A preco by som nemal nic na nich pisat ? Vsak ked im to pisu fanusikovia stejneho klubu tak nieco na tom musi byt . A mna nerozhodia nech si pisu co chcu

Reagovat
Lech

doslova..

Reagovat
Alberto Aquilani

dotoho chaloši, fandím vás treba s nimi raz a navždy skoncovať!!!

Reagovat
DelPiero137

Zalozil si si novy nick?

Reagovat
Alberto Aquilani

doprdele, rýchlo som bol odhalený

Reagovat
10

příště si neber římskou přezdívku, amatére

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hluboko by Berto snad neklesl a hlavně, nevěřím, že by měl žaludek na to, aby napsal "Som fanusik Juventusu"

Reagovat
Largo

žabomyší války.....

Reagovat
10

ale hovno, vždyť je to prdel...nebo ne?

Reagovat
Lech

Ale né

Reagovat
Maritazzi

AS Roma‬ (3-4-2-1): Szczesny; Rudiger, Manolas, Zukanovic; Maicon, Pjanic, Keita, El Shaarawy; Salah, Florenzi; Perotti

Sampdoria (3-4-2-1): Viviano; Ranocchia, Silvestre, Moisander; Cassani, Fernando, Ivan, Dodo; Correa, Soriano; Muriel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s páskou dá dnes gól!

Reagovat
wiggum

Wow, Dzeko na stridacce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko sedi, super, este Pjanica mu mohol pribalit. Vainqueur namiesto Keitu

Reagovat
Largo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Forza David Ivan !

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze hrame bez klasickej 9, dal by som Sadiqa. A pod hrot Tottiho, ak je fit

Reagovat
Largo

Sadiq! Na závěr, i s Tottim třeba.

Reagovat
Largo

Perotti zatím nic moc. Nevím proč, ale dneska se mi to na výhru nějak nezdá.... snad se budu mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani El Shaarawy a Salah. Herny prejav lepsi, ale stale nic moc

Reagovat
rezba

Celá ta ofenzivní čtverka je hrozně statická.

Reagovat
Alberto Aquilani

Diego to má ťažké. Pomáha s rozohrávkou Pjanicovi, ale od neho s Keitom tých lôpt dostáva hrozne málo. Keď už sa to zrýchli, je to vĎaka nemu, ale tá dvojica Keita - Pjanic hrá strašne pomaly a Sampa sa potom vždy skonsoliduje a postaví do poctivého 10 členného bloku.

Reagovat
Largo

Florenzimu by taky prospěla lavice. Ale líbí se mi Rüdiger, čím dál lepší pozičně i takticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva nehan Florka. FLORENZIIIIIIIIIIIII Riman celym srdcom

Reagovat
Largo

Za ty poslední výkony si to zasloužil...říman neříman

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on aj ked sa mu nedari, dava do toho vsetko. Ukaz mi takeho druheho v muzstve

Reagovat
Largo

To já vím a je to super vlastnost. Nic proti jeho charakteru nebo vášni, ale mám pocit, že poslední zápasy to není ono. Jako kdyby si říkal, že už makat nepotřebuje. Prostě lavička na jedno utkání a pak by to mohlo být zase lepší. Můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ja ti ho neberiem, len mam opacny

Reagovat
Largo

oukej

Reagovat
Lech

Souhlas

Reagovat
Largo

Ten mi zavřel ústa Po takovým sprintu ještě celou akci zakončí

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, dosť oničom. Hlavne veľmi pomalé, na tých hráčov akoby sa tie prázdne tribúny a čínska polievka na dresoch prejavili. Napriek tomu v prvej polovici polčasu tam tie šance boli, posledná 20 minutovka ale už oničom. Dal by som tam Digneho s Džekom, Perottiho by som nechal prípadne kľudne aj ako krídlo. Nepáči sa mi Faraon, ale ten sa mi herne nepáčil ani v miinulých zápasoch. Minule to bol super 1. polčas a hrôza v druhom, tak teraz snáď naopak. pome Roma

Reagovat
smazaný uživatel

co to máme za nového sponzora?

Reagovat
Largo

Jen slavíme čínskej novej rok

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Palotta asi nikdy nepochopi ako sa robi marketing

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, on má miliardu, ale vysvetľovať mu to bude nejaký 30 ročný pánko z Topolčian :D

Reagovat
rezba

Poděkování za přestup Gervinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
Alberto Aquilani

DIEGOOOOOOOO

Reagovat
Largo

Krásná akce!

Reagovat
Emmett Brown

Diego pekny gol, Elsha pekne acko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som videl Florka asistovat

Reagovat
Largo

nn, El Shaarawy

Reagovat
smazaný uživatel

co som slepy

Reagovat
danko10

Takýto gól. Bože, prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic furt musi hrat so superom

Reagovat
Maritazzi

Nemáme vůbec střed hřiště, dneska zachránit Vanqem, příště už musí hrát Dani.

Reagovat
Largo

Keita vůbec nefunguje, Nevím, proč vlastně hraje.

Reagovat
danko10

Aspoň, že Ninju slušne zastupuje Flore.

Reagovat
Largo

Keita vůbec nestíhá, sundat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva hrame doma, zas sa posrali?

Reagovat
Tomanatura

Jak hraje Ranocchia?

Reagovat
smazaný uživatel

No do puce, utrpenie zacina, balkansky stlp

Reagovat
Largo

Džekovi bych ten gól dneska hodně přál

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Florko, zase pravy obranca

Reagovat
Lech

Pochválíš Salaha?

Reagovat
smazaný uživatel

Za co???

Reagovat
Largo

vracel se, napadal, hrál pořád, běhal.... fakt ne? Asi koukáš na jiný AS.

Reagovat
smazaný uživatel

To robil aj Iturbe a co z toho????? Ale ak staci len behat tak ho chvalim, bolo to super

Reagovat
Maritazzi

Nebyl přesnej ve finální a předfinální fázi, dneska to byl průměrnej výkon, není za co chválit. Kolikrát to měl ideálně do běhu, stačilo obejít hráče nebo přesně přihrát a to se mu nedařilo.

Reagovat
Lech

Sotva jsem to napsal, zajebal 2 prihravky (na ElS a pak jak zkoušel dát jesle Ranovi) říkám si, zakřikl jsem to.. Ale ne, i tak se mi líbil,přesně jak píše Largo ty jeho dnešní atributy navíc, když už chválíš Florka za tu bojovnost, Salah byl dnes bojovností před ním ať chceš nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, za bojovnost si zasluzi pochvalu, ale ocakavam od neho ovela viac. On nie je ten, co ma odoberat loptu protihracom. Jeho hlavnou ulohou je vytvaranie sanci spoluhracom z kridelnych priestorov a po rychlych protiutokoch. Zatial nema ani na Gervinha

Reagovat
Lech

Mám prostě jiný názor...

Reagovat
Largo

To ten Spalletti nevií, jak je Keita špatnej nebo co???

Reagovat
danko10

Ty vole, Edin je úplne brejkový hráč. Luciano to tiež kaučuje pomerne zvláštne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebni toho kokota na tribunu, to neni mozne, co je to za lamu

Reagovat
smazaný uživatel

Toto snad nie je mozne, jak noz maslom

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moze niekto normalny postavit Dzeka

Reagovat
Zark

O jéj Cassani, co chýbalo

Reagovat
smazaný uživatel

Postav vyjebaneho Dzeka a jeb na obranu, pice doma nas jebe nejaka Sampa

Reagovat
smazaný uživatel

Jake kapky, to je ono

Reagovat
Zark

Reagovat
rezba

Naprosto takticky nezvládnutý závěr. Šťastné tři body

Reagovat
Maritazzi

Tak takticky.. spíš fyzicky zas odešel naprosto střed hřiště, ElSha, Perotti a pak se to valilo jedna báseň..

Reagovat
Largo

Hlavně Keita tam neměl už co dělat, měl tam dávno být čerstvý rozbíječ Vainqueur.

Reagovat
Maritazzi

Nebylo to jen o Keitovi, Pjanič na tom byl úplně stejně, navíc se ani do souboje nedostal, ve druhym poločase úplně zmizel, stejně špatnej jak Keita, do defenzivy ještě horší.

Reagovat
rezba

Keita měl být dole od nějaké 50' min, nejpozději po kartě. Naprosto jsme propadali ve středu hřiště. Edin nepodržel balon, nevybojoval faul. Jen se rozčiloval. A když už nás v posledních dvou minutách zatlačili měl stát až pomalu u stoperů a hlavičkovat to na tribunu. Dodo celej mač jalovej a pak se nám málem pomstí gólovým centrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita mal sediet na lavicke, este aj kapitan

Reagovat
danko10

Po tomto kole je, myslím, všetkým jasné, že do predkola CL nechce nikto.

Druhýkrát po sebe sme mali Interácke šťastie, máme 9 bodov z posledných troch zápasov. Cez to všetko si nemyslím, že by sa niečo moc zatiaľ zlepšilo.

Reagovat
Largo

dej tomu čas. zlepšení tam je a to evidentní. vem si, co má Spall na lavičce....

Reagovat
Lech

S tím Edinem se ale fakt přehmátl

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial je to tak. Dnes sme si vyhrat nezasluzili, poslednych 20 minut bolo strasnych

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE ROMAAAAAAAAAAAAAAAAA DAKUJEM ZA PEKNY DARCEK K NARODENINAM,TO BRVNO BOLO PRETO LEBO MAM NARODKY A MAM VYPITY,DAKUJEM BOHOVIA DAKUJEMMMMMMMMM

Reagovat
rezba

Závidím Já to viděl střízlivý a tak nadšen nejsem

Reagovat
Lech

Reagovat
Alberto Aquilani

Dobrá inšpirácia, kukať na AS najebaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ve světě je to solidní standard.

Reagovat
smazaný uživatel

Rimania co ten Spalletti priniesol? Vcera prvy polcas celkom slusny ale od 60 minuty som cakal, kedy to Sampdoria otoci a tu remizku si urcite zasluzili..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele