Serie A - preview 22. kola

30.01.2016, 08:48, aktualizováno 31.01.2016, 08:39
Previews
Juventus hraje na půdě Chieva a pokus natáhne svou vítěznou sérii, posune se minimálně na dvě a půl hodiny do čela tabulky před Neapol, na kterou v tomto kole čeká Empoli. Fiorentina cestuje do Janova, celé kolo zakončí večerní milánské derby mezi AC a Interem...
Chievo Verona - Juventus FC  (neděle 12:30)
Juventus ve 22. kole cestuje do Verony a pokud zvítězí, minimálně na pár hodin se posune do čela tabulky před Neapol. Stará dáma drží jedenáctizápasovou sérii bez jediné ztráty bodu a proti Chievu bude velkým favoritem. Dokáží domácí překvapit a obrat favorita o body?

V minulých sezonách se jim to několikrát podařilo. Historicky vzato má Juventus samozřejmě mnohem lepší vzájemnou bilanci, ale Chievo svojí defenzívou dokáže potrápit kterýkoliv celek. A konečně, v prvním zápase v Turíně si připsalo velmi cennou remízu 1:1.

Oba týmy od tohoto zápasu ušly kus cesty a zejména forma Juventusu rostla zápas od zápasu. Stará dáma jedenáctkrát v řadě zvítězila a na vedoucí Neapol ztrácí jen dva body. Po špatném začátku, kdy jí mnozí už odepisovali ze hry o titul, je zpátky a podle bookmakerů je znovu největším favoritem na zisk Scudetta. Naposledy parta Massimiliana Allegriho porazila AS Řím 1:0, v poháru dokonce Inter jasně 3:0 a bude útočit nejen na obhajobu Scudetta, ale i populárního "doublu", tedy výhru v lize i poháru.

Fly Donkeys sice takovou fazónu nemají, ale na své poměry si nevedou vůbec špatně. Pod trenérem Maranem pravidelně bodují a aktuálně se nacházejí na solidní desáté pozici. Minulé kolo se ale Veronským příliš nevyvedlo. Chievo prohrálo na Stadio Olimpico s Laziem vysoko 1:4.

Chievo se musí vypořádat s absencemi Izca, Meggioriniho, Gamberiniho, Hetemaje a potrestaného Cesara. Ani Juventus na tom není nejlépe a pokud ho v současné době něco trápí, je to zranění několika hráčů. Trenér Allegri se bude muset vypořádat se ztrátou Mandžukiče, který by údajně neměl nastoupit ani proti Bayernu v osmifinále Ligy mistrů. K dispozici nebudou ani Asamoah, Lemina, Rubinho a suspendovaný Evra.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Cacciatore, Dainelli, Spolli, Gobbi - Castro, Radovanovič, Pepe - Birsa - Mpoku, Inglese
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Cácerés - Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Alex Sandro - Dybala, Morata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.50 - 4.00 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Janov má další šanci, aby se postavil svému nepříteli. S Fiorentinou totiž hraje velmi nerad, protože není úspěšný. Viola potřebuje bodovat, pokud nechce ztratit kontakt s čelem ligy a touží ještě promluvit do bojů o první příčku.

V Janově se toho hodně mění. Hráči, kteří bývají oporami týmu, odcházejí za lepším. Letošní zima není jiná a s klubem se rozloučilo několik zajímavých ztváří. Podaří se je vedení nahradit adekvátně? Do hry je například připraven i Alessio Cerci, který v AC Milán spíše zklamal a pokouší se nastartovat svoji kariéru. První start by si někdejší hráč Turína mohl připsat právě proti Fiorentině.

A sám se velmi těší na jarní část Serie A. Má co dokazovat a dobře to ví. V rozhovoru pro média prozradil: "I v minulosti se o mne prezident Preziosi hodně zajímal a proběhly nějaké kontakty mezi mým agentem a vedením Janova. Jsem moc vděčný za to, že se vše podařilo a já se můžu zapojit do hry. Od prvních chvil cítím lásku fanoušků a podporu od spoluhráčů. Už se těším, co dokážeme na hřišti."

"Mám za sebou hodně náročné období, ale cítím, že v tomto prostředí můžu dokázat naplnit svůj potenciál. V létě je před námi mistrovství Evropy a já bych se na něj samozřejmě rád podíval. Ale je mi jasné, že na sobě budu muset hodně pracovat, navíc je velká konkurence a chce to i trochu štěstí. Ale já se nevzdávám. Chci na sobě pracovat a především pomoci tomuto skvělému klubu, aby dosáhl svých cílů," dodal Cerci.

Janov se pomalu zvedá a už tři zápasy po sobě neprohrál. V minulém kole si připsal alespoň remízu s Hellasem Verona na jeho půdě, takže je nyní na 16. místě. Do hry se nedostane zraněná dvojice Figueiras a Tachtsidis. Fiorentina bude postrádat snad jen Badelje, který je taktéž zraněn. Poslední výhra Janova nad Fiorentinou se odehrála dokonce až v říjnu roku 2009! Od té doby vládnou Fialky.

Ani Fiorentina není zrovna ve formě a za polední tři zápasy prohrála hned dvakrát! Poté, co nestačila na Lazio a milánské AC, si vše vynahradila v minulém kole proti turínskému FC. Nejprve se mezi střelce zapsal Josip Iličić, po něm pálil přesně také Gonzalo Rodríguez. Hráčem, který by rovněž chtěl přidat nějakou branku, je bezpochyby mladý útočník Khouma Babacar, jenž příliš šancí nedostává.

Ten je podle některých médií již na odchodu, protože považuje Nikolu Kaliniće za příliš těžkou konkurenci. Jeho agent ale něco podobného odmítá a sám prohlašuje: "Fiorentibna odmítla velmi lukrativní nabídky, některé kolem patnácti milionů. Byly především z Premier League, kde je o hráče zájem. Ale Babacar nikam nepůjde, protože Fiorentina chce stavět tým i na něm," osvětlil agent Partick Bastianelli.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Munoz, Burdisso, Izzo - Ansaldi, Rincon, Dzemaili, Laxalt - Cerci, Pavoletti, Suso
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, G. Rodriguez, Astori - Bernardeschi, Borja Valero, Vecino, Pasqual - Iličić, Kalinić, Babacar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Boloňa se na svém stadionu Renato Dall'Ara představí proti Sampdorii. A zatímco se domácím daří, hosté se nacházejí ve výsledkové bídě a pod čím dál větším tlakem se ocitá trenér Vincenzo Montella.

Před začátkem sezony byla Sampdoria pasována do bojů, jestli ne o evropské poháry, tak o první polovinu tabulky určitě. Místo toho Boloňa byla po svém návratu do Serie A považována za outsidera a jednoho z kandidátů na sestup. Po jednadvaceti kolech je ale všechno jinak. Sampdoria je se čtyřbodovým náskokem na sestupové pozice na sedmnáctém místě, Boloňa s šestadvaceti body míří do první poloviny tabulky.

Domácí mají výbornou formu a pod trenérem Donadonim se jim nezvykle daří. Platilo to i v minulém kole, kdy Boloňa vyhrála na půdě Sassuola naprosto zaslouženě 2:0. Z posledního místa se tak stále škrábe nahoru, momentálně už je třináctá a na sestupové pozice má náskok sedmi bodů.

Sampdoria je na tom opačně. Začala dobře, ale momentálně se trápí. Tři kola v řadě nebodovala a je nebezpečně blízko sestupu. Na druhou stranu, Námořníci se v posledních týdnech utkali s Juventusem i Neapolí, nicméně pro porážku s Carpi omluva neexistuje.

Roberto Donadoni nemůže počítat pouze s Krafthem, jinak má k dispozici kompletní kádr. Sampdoria je na tom hůře, zranění jsou Mesbah a De Silvestri, Cassani je pro změnu vykartovaný a v kádru už není Éder, který odešel do Interu Milán. Na druhou stranu Vincenzo Montella získal posilu do defenzívy Andreu Ranocchiu.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Rossettini, Oikonomou, Gastalldello, Masina - Donsah, Diawara, Taider - Mounier, Destro, Giaccherini
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pereira, Ranocchia, Moisander, Dodó - Soriano, Fernando, Barreto - Alvarez, Cassano, Correa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - SS Lazio  (neděle 15:00)
Domácí Udinese neprožívá zrovna klidný start do nového roku a prohrává jedno utkání za druhým. A aby nebylo špatných zpráv málo, teď jej čeká ambiciózní a nevyzpytatelné Lazio Řím.

Udinese má před sebou velmi náročný úkol. Musí sebrat veškeré síly a porazit silnějšího favorita, který jej převyšuje kvalitou, zkušenostmi i aktuální formou. Přesto se Zebry z Udine nevzdávají a doufají, že jim kouzlo domácího prostředí či věčná sláva kapitána Di Nataleho pomohou k výhře. Tři body totiž akutně potřebují získat. Jinak by jim totiž hrozil pád do sestupové propasti, kterou rozhodně nechtějí zažít.

A co Udinese dostalo do tak nezáviděníhodné situace? Především nepovedený start do nového roku, který jen ukázal, že stárnoucí hráče nemá kdo nahradit. A velký problém pak nastává zejména v obraně, která pravidelně místo stavu pohotovosti vyhlašuje nonstop. Za poslední tři nepovedená utkání dostalo Udinese dohromady deset branek, což ukazuje na velké potíže a nedostatečnou kvalitu.

V minulém kole Zebry jen potvrdili debakl proti Juventusu Turín a prohráli s Palermem. Na Sicílii se trefili domácí hráči Quaison, Hiljemark, Lazaar a Trajkovski, zatímco čest Udinese bránil jediným gólem Théréau. Aktuálně je tedy Udinese až na 15. místě a má jen 24 bodů. A to je umístění, které si Udinese nezaslouží.

Alespoň si to myslí Claudio Onofri. Někdejší hráč Janova, který pro Sky Sport velmi často komentuje utkání první ligy, říká: "Postavení, jaké má Udinese, rozhodně neodpovídá jeho snahám, práci, zkušenostem a kvalitě. Je jasné, že tohle je jednak o trenérově odpovědnosti, ale stejně tak za to mohou i hráči samotní. Proti Laziu čeká Udinese velmi náročné utkání, protože Lazio je kvalitní a zkušený celek. Zejména v útoku je Lazio velmi nebezpečné," myslí si Onofri.

Udinese nebude mít plnou sílu, protože mu schází několik opěrných bodů. Mimo hru jsou Merkel, Pasquale, Domizzi a také Di Natale. Situace v Laziu je ale mnohem horší. Jak již bývá zvykem, zraněni jsou de Vrij, Biglia, Gentiletti, Marchetti a Mauricio. Kvůli kartám pak nebudou hrát Radu a Lulić.

Tím je samozřejmě náročný úkol postaven také před trenéra Stefana Pioliho, který nemá moc na výběr. Ani postavení Lazia mu příliš radosti dělat nemůže. Římský celek je nyní až na devátém místě, třebaže na evropské poháry ztrácí jen čtyři body. Lazio sice často neprohrává, ale jeho nejčastějším společníkem poslední doby je remíza.

V minulém kole si ale Biancocelesti přeci jen napravili sebevědomí, když nasázeli čtyři góly Chievu Verona! Mezi úspěšné střelce se zapsali dvakrát Antonio Candreva a po jedné brance přidali ještě Danilo Cataldi a Keita Balde. Poslední tři vzájemné střety vždy vyhrálo Lazio a bude doufat, že se mu to povede i v Udine.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Danilo, Felipe - Widmer, Badu, Lodi, Fernandes, Edenilson - Zapata, Thereau
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Basta, Hoedt, Biševac, Braafheid - Milinković-Savić, Cataldi, Parolo - Candreva, Djordjević, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Empoli FC  (neděle 15:00)
Duel pod Vesuvem, konkrétně na stadionu San Paolo, bude velmi sledovaný a napínavý. Domácí trenér Maurizio Sarri totiž do Neapole přišel právě z Empoli a Partenopei dosud s Empoli velmi čile obchodují.

Empoli se stává jakousi farmou Neapole. V minulosti už Neapol v Toskánsku nakupovala a dá se očekávat, že tomu tak bude i v dalších měsících. Kromě trenéra Maurizia Sarriho přišel do Neapole také Elseid Hysaj. A příchod obou si fanoušci mohou jen chválit. Především Sarri totiž stojí za znovuzrozením Neapole, líbivým herním projevem a probuzením několika hvězd do jejich nejlepší formy.

Celou Neapol samozřejmě gólově táhne argentinský šutér Gonzalo Higuaín, který vládne střeleckým statistikám nejen v Serii A. Pokud jde o nejvyšší italskou ligu, tak jen v ní už Argentinec nasázel úctyhodných 21 branek! A to máme prosím pěkně odehraných teprve 21 kol. Na nedávném tréninku a v přípravném utkání se sice někdejší hráč Realu Madrid zranil, ale podle všeho se nejedná o nic vážného.

Neapol chtěla s Empoli obchodovat také v lednovém přestupním termínu, ale moc se jí nedařilo. Nejprve to dlouhou dobu vypadalo, že se na Stadio San Paolo hned po vzájemném utkání přesune mladý obránce Federico Barba, ale římský odchovanec zřejmě zůstane v Toskánsku. To samé lze říci i o jeho kolegovi z obrany, zkušenějším Lorenzu Tonellim. Ani jeho nechce Empoli uprostřed sezony nikam pouštět, a to za žádnou cenu.

Pak nalezneme v kádru Empoli ještě jiné mladé hráče. Někdejší kapitán Neapole Francesco Montervino v rozhovoru pro Radio Punto Zero poznamenal: "Z Empoli bych nebral Barbu nebo Tonelliho, ale někoho úplně jiného. Byl by to záložník Piotr Zieliński, který se mi hodně líbí a je hoden velkého klubu jako Neapol. Domácí mají oproti nedělnímu soupeři výhodu, že mají Higuaína a Hamšíka. První hraje nadpozemsky, Hamšík pak táhne celou Neapol. On je duší týmu," dodal Montervino.

Neapol je aktuálně první v tabulce a úspěšně odráží ataky Juventusu Turín. Po pohárové prohře s Interem Milán se ukázala ve skvělém světle, když v atraktivním utkání smetla Sampdorii Janov. Neapol byla po celé utkání o krok napřed před svým sokem a nakonec vyhrála proti oslabenému domácímu týmu 4:2. I díky tomu má na Juventus náskok dvou bodů. A ten by samozřejmě chtěla navýšit.

Pod dohledem sudího Davida Massy vyběhne na trávník zřejmě nejsilnější možná sestava Partenopei. Diskvalifikován není nikdo, chybět bude jen nová posila. Mladý záložník Alberto Grassi se totiž hned na prvním tréninku s novými spoluhráči zranil a mimo hru bude asi tři týdny. Také Empoli má zraněné, konkrétně Costu a Mčedlidzeho. Jinak je ale v plné síle a dá se očekávat, že Neapol solidně potrápí.

Třeba stejně jako v minulém kole AC Milán. S milánským celkem si Empoli rozdělilo body za remízu 2:2, i když už po osmi minutách prohrávalo. Empoli je známé především tím, že sází na mladé hráče, atraktivní herní projev a rychlé kombinace. Někdy tomu však obětuje i výsledky. Podobný motiv můžeme najít i u Neapole, i když ta zvládá fanouškům dodávat i výsledky. Proč? Společný jmenovatel je Maurizio Sarri.

Právě tento taktik se zasadil o systém a herní styl Empoli, který teď přenáší i do Neapole. Empoli po něm před sezonou převzal trenér Giampaolo a navázal na dobré základy. Přidává k nim však i své vize a proto o tom mohl Daniele Croce poznamenat: "Už se všichni těšíme na duel s Neapolí i na setkání s naším bývalým trenérem. Jeho práce si tu všichni váží, ale osobně si myslím, že už na něm nejsme závislí. Trenér Giampaolo odvádí skvělou práci a vnáší do ní své metody," dodal mladý záložník.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Higuaín, Insigne
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Tonelli, Barba, Mario Rui - Zieliński, Paredes, Buchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Zápas Chieva s Juventusem nebude jediným turínsko-veronským měřením sil. Dvaadvacáté kolo italské nejvyšší soutěže nabídne také duel FC Turín s posledním Hellasem. Favoritem bude Granata, Hellas v lize stále nevyhrál.

Turín se stále nemůže dostat do optimálního tempa. Po výhře nad Frosinone a slibné remíze ze Sassuola prohrál ve Florencii 0:2 a nadále zůstává ve druhé polovině tabulky. Cílem Turína samozřejmě zůstává první polovina tabulky, nejlépe umístění okolo evropských pohárů. V tomto kole se Granata představí doma na Stadio Olimpico proti Hellasu a vzhledem k postavení obou týmů bude jasným favoritem.

Herně už je to lepší, výsledkově však nikoliv. Hellas v posledních dvou kolech remizoval s AS Řím a Janovem shodně 1:1, ale stále čeká na první letošní vítězství. Veronský celek je na tom hodně špatně, na nesestupovou sedmnáctou pozici ztrácí už propastných třináct bodů! Po odvolání trenéra Mandorliniho a nástupu Delneriho se toho zas tolik nezměnilo.

Zápasy Hellasu s Turínem bývají poměrně bohaté na branky. Od roku 2013, tedy po návratu Hellasu do Serie A, padly s výjimkou jednoho zápasu vždy alespoň čtyři branky. Stejný počet branek padl i v prvním vzájemném zápase této sezony. Ve Veroně se oba aktéři rozešli smírně 2:2.

Býci se musejí obejít bez Obiho, Pryjmy, Perese a potrestané dvojice Vives - Glik. Zejména absence polského stopera Kamila Glika je pro svěřence Gianpiera Ventury zásadní. Ale ani hosté nebudou kompletní. Jejich marodka je oproti předchozích kolech již takřka vyprázdněná, stále však budou scházet Viviani, Souprayen a Rebić.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Jansson, Moretti - Zappacosta, Benassi, Gazzi, Baselli, Bruno Peres - Belotti, Immobile
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Pisano, Moras, Helander, Albertazzi - Wszolek, Marrone, Ionita, Emanuelson - Pazzini, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Inter Milán  (neděle 20:45)
Město módy opět na nohou! AC Milán vyzve v tradičním Derby della Madonnina Inter a půjde o velmi důležité body. Oba celky usilují o návrat do pohárové Evropy a o něco lépe se v naplňování tohoto cíle daří Interu. Nerazzurri jsou čtvrtí, Rossoneri s osmibodovým odstupem až šestí. Uvidí vyprodané San Siro ofenzivní podívanou, nebo taktickou bitvu?

A pochopitelně velká událost je to pro Sinišu Mihajloviče, srbského trenéra AC, který za konkurenční Inter jako hráč hrával. A nejen pro něj, v kádru AC například nastupuje Andrea Poli, nebo Mario Balotelli rovněž s modročernou historií. Nicméně pojďme k samotnému utkání.

AC Milán v minulém kole remizoval s Empoli 2:2 a v týdnu zvítězil nad Alessandrií 1:0 a má zaděláno na postup do finále Italského poháru. Inter si v lize vedl stejně, remizoval 1:1 s Carpi, ale ještě větší ostudu pak předvedl na hřišti Juventusu, kde prohrál 0:3 a je jednou nohou z poháru venku. Coppa Italia je přitom jedna z cest, jak se dostat do pohárové Evropy a zejména AC si je toho dobře vědomo. Po jednadvaceti kolech totiž nefiguruje na pohárových příčkách, což je zejména pro fanoušky opět velké zklamání.

Inter je na tom lépe. Do ligy vstoupil parádně a nějakou dobu pobyl na první příčce. Bohužel vedoucí pozici neudržel a nyní se trochu výsledkově trápí. Za pět kol zvítězil jen jednou, třikrát dokonce ztratil doma, jako v posledním zápase s Carpi, kde neudržel v nastaveném čase nejtěsnější vedení. Nerazzurri tak zažili sešup z prvního místa až na čtvrté a jejich ztráta na vedoucí Neapol narostla na šest bodů. Ale jak už bylo řečeno, oproti minulým sezonám jde o pokrok a investice do kádru se přeci jenom vyplatily. Kouč Roberto Mancini si navíc může libovat v dalších posilách, ze Sampdorie přivedl reprezentanta Édera, který by měl zkvalitnit ofenzívu.

Poslední milánské derby ovládl Inter. Jedinou brankou ho rozhodl Fredy Guarín. Bohužel v posledních letech bývá pravidlem, že v derby nepadá příliš mnoho branek. Od roku 2013 padla vždy maximálně jedna branka na každé straně. V podstatě to vypovídá i o kvalitě týmů, které od roku 2013 zažily prudký ústup ze slávy.

Velkým rozdílem AC a Interu bude v tomto zápase marodka. Zatímco Rossoneri zatím neúspěšně vyprazdňují svůj lazaret (Mexes, Ely, Diego López, Luiz Adriano, De Jong), Interu bude chybět pouze chorvatský křídelník Perišič. A jak už bylo zmíněno, Inter může spoléhat na nově příchozího Édera, Milánu se zase uzdravil Jérémy Ménez, kolik dostane v zápase prostoru je ale nejisté.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Honda, Montolivo, Kucka, Bonaventura - Bacca, Niang
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles - Brožovič, Medel, Kondogbia - Ljajič - Icardi, Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Carpi FC - Città di Palermo  (sobota 15:00)
Nováček z Carpi se drápe nahoru a i když mu patří stále sestupová příčka, v poslední době ukazuje, že se ještě nevzdal. I Palermu ale poslední týdny svědčí, takže nás v sobotu odpoledne čeká zajímavá podívaná.

Carpi bude zřejmě až do konce sezony prožívat bolesti související se sestupovými starostmi. V poslední době se ale zdá, že Carpi pochopilo náročnost i rytmus Serie A a hodlá se v ní udržet co možná nejdelší dobu. Za poslední čtyři zápasy totiž vždycky dokázalo bodovat.

Poslední ligová prohra se udála před čtyřmi zápasy, když se Carpi střetlo s Juventusem Turín. Pokud ale Bianconeri čekali odevzdaného soupeře, mýlili se. Nutno podotknout, že Carpi sice prohrálo, ale rozhodně zanechalo sympatický a bojovný výkon. Od té doby neprohrálo. A přitom nemělo snadné soupeře.

S Laziem si body rozdělilo, pak doma porazilo Udinese a Sampdorii. V minulém kole také předvedlo hodně odvážný výkon a ačkoli hrálo proti milánskému Interu deset minut v oslabení, přeci jen dokázalo vyrovnat! Remíza s aspirantem na titul se rozhodně počítá. A znamenala přísun nové vlny optimismu.

Záložník Lorenzo Pasciuti v rozhovoru pro oficiální web klubu zmínil: "Už jsme pochopili, co je ta správná cesta. Chvíli nám to trvalo, než jsme se přizpůsobili, ale teď je to mnohem jasnější. Odehráli jsme několik dobrých utkání a všichni tady doufají, že i to další proti Palermu se nám doma povede. Jsme na správné cestě a chceme v ní pokračovat," dodal Pasciuti.

I Palermo se ale zlepšuje, takže nebude snadným sokem. Pravda, sicilský celek se často stává terčem vtipů ohledně častých změn na lavičce, ale hlavní je, že se mu v poslední době daří. Aktuálně bude chlapce z Palerma trénovat Giovanni Tedesco až do chvíle, než si Guillermo Barros Schelotto dodělá potřebnou licenci.

Za tři poslední duely v rámci nejvyšší italské soutěže Palermo dvakrát vyhrálo a překonalo i svůj ostych z vyšších výher. V minulém kole to odneslo Udinese, které dostalo čtyři branky! Palermo není závislé na jednom střelci, což bylo vidět i v utkání se Zebrami, kde se trefili hned čtyři hráči domácích. Čtyři branky dohromady padly také v minulém střetu Carpi s Palermem, třebaže znamenaly jen remízu.
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Saugher, Gagliolo - Di Gaudio, Cofie, Bianco, Martinho - Lollo - Mbakogu
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Struna, Gonzalez, Goldaniga, Lazaar - Hiljemark, Jajalo, Čočev - Quaison, Gilardino, Vazquez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.00 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - US Sassuolo  (sobota 18:00)
Už šest zápasů nedokázala Atalanta vyhrát a aby ukončila tuto nelichotivou sérii, bude potřebovat porazit Sassuolo. Hosté sice pokukují po evropských pohárech, ale ani oni nejsou zrovna v oslnivé formě. Za poslední tři kola bodovali jen jednou.

S aktuálním postavením ale musí být spokojenější Sassuolo, které se po skvělém začátku v minulých kolech trochu zaseklo. Porážka v Neapoli by se přeci jenom dala ještě skousnout, ale domácí remíza s Turínem nebo dokonce porážka s Boloňou už nikoliv. Di Francescovi svěřenci byli horším týmem, Boloňa je přehrávala a nakonec získala všechny body zaslouženě. V důsledku toho spadli Neroverdi na sedmé místo, o bod za AC Milán.

To Atalanta, jak už bylo zmíněno, čeká na vítězství šest kol. Svěřenci trenéra Rejy sice vykázali zlepšení, když remizovali s Interem Milán 1:1, ale následující kolo tento výsledek nepotvrdili a ve Frosinone jen remizovali 0:0. Bergamaschi se stali teprve třetím týmem, který Frosinone nedokázal vstřelit gól. Předtím se to "povedlo" jen Sampdorii a Empoli.

Zhruba rok a půl je staré vítězství Sassuola právě na stadionu Atleti Azzurri D'Italia v Bergamu. Sassuolo vyhrálo 2:0, když dvě branky vstřelil Nicola Sansone. Poslední vzájemný zápas hraný v Bergamu ovládli domácí výsledkem 2:1, když se dvakrát prosadil German Denis a jednou skóroval Domenico Berardi.

Oba tábory hlásí několik ztrát. Za domácí nenastoupí Carmona, Paletta, Pinilla a Bellini. Naopak připraven bude Marco Borriello, nová ofenzivní akvizice modročerných. Za hosty zase nenastoupí Terranova, Missirolli, Floro Flores a Laribi.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Masiello, Toloi, Cherubin, Dramé - Cigarini, De Roon, Kurtič - Raimondi, Denis, Gomez
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Pellegrini, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Frosinone Calcio  (sobota 20:45)
Římská obroda pod dohledem trenéra Luciana Spallettiho pokračuje v sobotu večer, kdy se jeho Vlci utkají s Frosinone. Hosté jsou až na předposledním místě a Řím je jasným favoritem, i když ani to mu nic nezaručuje.

Vlci se pokusí zapomenout na týden starou porážku od Juventusu Turín a dál pokračovat v léčebné kůře. Tu nařídil doktor Spalletti, jenž hodlá léčit nezdravý kádr, který zdělil po svém předchůdci. A že je toho na práci hodně, o tom není sporu. Stačí se podívat na poslední výsledky římského celku a je jasné, že někdejší aspirant na titul má před sebou náročné týdny a měsíce.

AS vyhrálo za posledních deset utkání ve všech soutěžích jen jednou, ale i přesto je stále ve hře o Ligu mistrů a v ní samotné pokračuje i po skupinovém boji. Trenér Spalletti má plnou důvěru vedení a již začal úřadovat. Například zrušil hráčům až do utkání s Frosinone volné dny a zdvojnásobil tréninky. Sportovnímu řediteli Walteru Sabatinimu zadal ideální posily a jako první z nich se dostavil Stephan El Shaarawy.

Teď již někdejší hráč AC Milán nebo Monaka by měl být k souboji s Frosinone připraven. Ostatně, sám se tak cítí a chce hrát. V rozhovoru pro klubovou televizi El Shaarawy řekl: "Jsem odhodlaný a motivovaný, protože Řím je pro mě nový začátek. Přicházím, abych na sobě s pokorou pracoval a posunul se v kariéře. Jsem tu, abych týmu pomohl a splatil mnoha lidem důvěru," dodal italský reprezentant.

Moc radosti fanoušci AS na hřišti nezažívají. Římané vyhráli ligové klání naposledy na konci minulého roku a od té doby nepřesvědčují. Pod Spallettiho vedením zatím Vlci jen remizovali s Hellasem Verona a v minulém kole prohráli s turínským Juventusem. Dlouho se sice statečně bránili, ale nakonec byli pokořeni úderem mladého talentu, Argentince Paula Dybaly. Aktuálně je proto AS až na pátém místě a na Ligu mistrů ztrácí celých šest bodů.

K dispozici stále nebude uzdravující se záložník Kevin Strootman, dále jsou mimo hru obránce Maicon a záložník Iago Falqué. V týmu už nenajdeme rychlíka Gervinha, jehož kariéra pokračuje v Číně. Do tréninků Frosinone se naopak vrátil obránce Diakité, který byl dlouho na odchodu a k tomu zraněn. A právě obrana trápí maličké Frosinone ze všeho nejvíc. Stačí se podívat do statistik.

Nováček soutěže je týmem, který inkasoval zatím největší počet branek, celých 45! Prudké záplavy branek po Neapoli a Turínu zastavilo až minulé kolo, které bylo k Frosinone mnohem milosrdnější. V duelu se strádající Atalantou Bergamo totiž žádná branka nepadla a Frosinone bralo bod. Přesto je až předposlední. Teď čeká na Frosinone další náročný soupeř. A ví to i záložník Robert Gucher.

Hráč, který se Stephanem El Shaarawym nastupoval v Janově, prohlásil: "Nevím, jestli El Shaarawy nastoupí, ale pokud ano, musíme si dát pozor. Je to hráč s obrovským talentem a pokud je zdráv, pak je rozdílovým hráčem. Celý kádr AS je nesmírně kvalitní a my se musíme pečlivě připravit. Chce to soustředěný výkon po celé utkání. Bude to hodně těžké, ale věříme, že zanecháme dobrý dojem," přeje si mladý Gucher. Poslední střet mezi těmito dvěma týmy znamenal pohodlnou výhru pro AS, které díky brankám Iaga Falquého a Juana Iturbeho vyhrálo 2:0.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Manolas, De Rossi, Rüdiger - Florenzi, Vainqueur, Pjanić, Digne - Nainggolan - Salah, Džeko
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Blanchard, Ajeti, Pavlović - Sammarco, Tonev, Frara - Soddimo, Ciofani, Dionisi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol21145245:1847
2.Juventus FC21143438:1545
3.ACF Fiorentina21132639:2141
4.Inter Milán21125426:1441
5.AS Řím2198437:2435
6.AC Milán2196629:2533
7.US Sassuolo2188525:2332
8.Empoli FC2195727:2632
9.SS Lazio2194829:3031
10.Chievo Verona2176827:2627
11.Turín FC2175927:2826
12.Bologna FC21821124:2726
13.Atalanta Bergamo2175921:2426
14.Città di Palermo21731123:3424
15.Udinese Calcio21731119:3524
16.Janov CFC21651024:2723
17.UC Sampdoria21651031:3623
18.Carpi FC21461120:3618
19.Frosinone Calcio21441322:4516
20.Hellas Verona210101114:3310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (716)

Přidat komentář
Dejwa

myslíte, že je nějaká reálná šance aby přišel Banega nebo Soriano ještě ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko. Banegu budete mít v létě zadarmo a Soriana nyní Sampdoria nepustí, bylo to buď Eder, nebo Soriano.

Reagovat
Dejwa

tam kde nás tlačí bota nejvíc neposílíme když Eder nešel za hotový, tak by toho Banegu mohli pořešit třeba za 5 mega..

Reagovat
Votas

asi by musela Sevilla najít náhradu. Ale v tom režimu, že by dostali mrzkejch pár mega a přišli o důležitou součást týmu bez záskoku si myslím, že se jim ho vyplatí víc nechat ho odejít po skončení smlouvy. Ale chtěl bych ho moc už teď.

Reagovat
10

oni se ho podle mě jen tak nevzdají ani v létě, teď v zimě je to s jejich ambicema utopie...jsem četl, že budou jednat o prodloužení smlouvy a že by měl mít opci na automatický prodloužení po 30 zápasech, takže to asi ještě bude zajímavý

Reagovat
Panděvova ofina

Teď jsem četl, ze se o Banegovi jedná... Každopádně mi nejde do hlavy ten fakt, ze se primárně nezaměřujeme na ten bolavej střed pole už teď v lednu, když je očividný, ze tam tlačí bota nejvíc. Opustil nás Guarin a nechci nic říkat, ale proti Juve nám ve středu chyběl prave on, ikdyz by ten zápas s největší pravděpodobnosti dopadl úplně stejně

Reagovat
Forza_Inter

podla Zanettiho je veľmi malá šanca, že Banega príde teraz

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS

Vicenza are willing to sell their 22-yr old striker Raicevic to Juventus in exchange for 2.5m euros. #GdS

Juventus are ready to offer Barzagli a 2 year contract extension & the player plans to retire at the club. #GdS

Juventus have had a total of 38 injuries this season, 27 of which were muscle related. #GdS

Marotta & Paratici have no intention to sign a ST after Mandzukic's injury. #GdS

Reagovat
smazaný uživatel

Kit deals:

Real Madrid = 140m per year #Adidas

Juventus = 140m across SIX years #Adidas

Reagovat
M11

jiny svet

Reagovat
smazaný uživatel

To se pak nakupuje za 100+ milionů za přestupové okno jedna báseň

Reagovat
10

to už jsou nezdravý extrémy...ještě před cca 10 lety byly tyhle dva týmy finančně na stejný úrovni

Reagovat
The Krupy

Sleduje niekto Seriu A na Sport 1 a 2? Dvojku nemám, takže ma nezaujíma, ale chcem sa opýtať, či vysielajú zápasy aj na jednotke. Dnes vidím v programe len AS-Frosinone, aj to na dvojke.

Tie špiny z Telecomu vzali z ponuky všetky Digi Sporty a Sport 2, ako pozerám.

Reagovat
M11

ano vysilaji i na Sport 1

Reagovat
The Krupy

Dík. Väčšinou asi len v nedeľu, že?

Reagovat
M11

zitra treba Chievo - Juve + vecerni derby

Reagovat
The Krupy

Reagovat
brenk

trochu mimo tvojej otázky, ale pred sezónou som sa veľmi tešil na Seriu A v telke a aj keď je to pohodlné, tak som si uvedomil, že Sopcast sa už dostal na úroveň televíznych prenosov a komentáru je často lepšie nerozumieť

Reagovat
Furia Ceca

Ta Ruština na mě už působí relaxačně! Teda až na jednoho starýho dědka, co komentuje zápasy AC, ten je strašněj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano i na 1.Já si třeba nemužu vynachvalit komentátory co komentují serii A, připadne mě že mají celkem dost velký přehled a rozumí tomu.Někdo říká že nic moc, ale osobně sem spokojen, no o proti čt4 když ukazují juventus v LM je to jak nebe a dudy.na čt neví vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynachválit? Mluvený projev tristní, faktické znalosti pochybné, přehled o hráčích minimální. Čekal bych lepší přípravu po všech stránkách. S ČT4 to neporovnávej, ona samotná Česka televize upadá na samé dno. Slavná veřejnoprávní televize je v současnosti absolutní odpad, stejně jako Nova, Prima a zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že nejsem takový hnidopich jako ty mě stačí v životě málo a sem šťastný..to musí být šílené tebe s něčím uspokojit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ti ráno vyjde slunce, viď? Například od komentátorů v televizi očekávám mluvený projev na úrovni. To je naprostý základ pro práci za mikrofonem. Pokud ho dotyčný nezvládá, nemá tam co dělat. Že klesají nároky je bohužel chyba. Když už komentování v televizi dojde na úroveň zdejších sopcastů z MS, pak je opravdu něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizovať futbalových komentátorov práve zo Sport TV je fakt dosť mimo, je to česko-slovenská špička. A treba myslieť na to, že Seriu A nemali niekoľko rokov a venovali sa hlavne La Lige.

Reagovat
brenk

ale trebárs LM minulé roky na Prime som si pochvaloval, štúdio bývalo často špecifické ale bavilo ma to a komentátori boli taktiež v pohode

Reagovat
mojmira

Bouček si tam sice tahal občas dost zvláštní hosty a řešili se tam celkem blbosti, ale bylo to zábavné, hlavně oproti ČT kde "experti" mluvili zápas co zápas víceméně o tom samém

Reagovat
smazaný uživatel

Bouček je vynikající moderátor

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Vážne to urobil Telekom? To mi nejak nesedí. Veď Digi ako také odkúpil práve Telekom nie?

Reagovat
Emmett Brown

Dnes sa už na nič nemôžeme vyhovárať a jednoducho musíme vyhrať, FORZA ROMA

Reagovat
Ragazzo d'oro

http://www.football-italia.net/79138/bacca-i-know-ill-score

Carlos je prostě neuvěřitelný sympaťák a hráč

Reagovat
olis

Barba nakoniec do Stuttgartu

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
10

wtf?

Reagovat
stas87

Kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže agent..???? Co bude hrát o záchranu v cizí zemi?? Chuji všichni, mohl aspoň zůstat v lize. Doufejme, že to padne.

Reagovat
Slejdy

Shaarawy golazo

Reagovat
Pipo123

Strašne dôležité kolo pre nás, ak vyhráme tak môžeme povedať že znova žije šanca aspoň na EL. Posledné zápasy tam je vidieť progres, znova dávame dosť gólov a defenzívna hra sa zlepšila, organizácia hry je podstatne lepšia čo si chválil aj sám Pioli. Inak pozitívna správa, Radu a Biglia by mali chýbať cca 2-3 týždne, vracia sa Basta aj Marchetti + je nádej že De Vrij stihne záver sezóny

A inak Lucas Biglia dnes oslavuje 30. rokov

Reagovat
Tomanatura

Gila Palermo to musi ukopat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Melchior

https://www.youtube.com/watch?v=VHRLvFyT44U

Allegriho tiskovky mě poslední dobou baví. Jako trenér u nás neskutečně vyzrál a vypadá to, že přestal dělat chyby, kterých se dopouštěl třeba loni (hlavně v oblasti střídání a volby jedenáctky). Trochu se začínám obávat, aby se nám ho nějaký klub z Anglie/Španělska nesnažil přetáhnout k nim

Reagovat
GEGE

Berardi

Reagovat
10

co udělal?

Reagovat
GEGE

Nic jen zas dalsi zluta

Reagovat
10

pohoda, teprve 41. v kariéře

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pettirosso

Za 4 sezony

Reagovat
Airus

jenom žlutá? kluk se začíná krotit

Reagovat
smazaný uživatel

Sassu tlačí snad gol příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pro Berardiho ohromnou slabost, i když vím že on se jako hráč do Juve nehodí a asi za nás nikdy hrát nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme schopní přivést ani Hallfredssona za JEDNO mega

Reagovat
10

do Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Milána

Toho hráče jsem si oblíbil, v podstatě to byl dvorní nahrávač Toniho lepší než Noce s Nigelem v téhle formě

Reagovat
Largo

Rozhodne

Reagovat
mojmira

no to zase nemusí být špatně, to už je možná lepší netahat fakt nikoho

Reagovat
10

Denis se loučí

Reagovat
smazaný uživatel

další ikona tradičního klubu Serie A končí.

Reagovat
10

56 gólů za Bergamo, historicky 4. místo (o góla mu uteklo třetí)

Reagovat
Milan.B

frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Synci, jaký byl Luca Antei? Byl to jeho první základ od urvaného kolena, pokud vím.

Reagovat
GEGE

Ciao Denis

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny; Manolas, De Rossi, Zukanovic; Rudiger, Pjanic, Keita, El Shaarawy; Nainggolan; Dzeko, Salah.

Zklamání od Spalettiho. Potřebujeme útočit a on nechá Daniho po skvělém výkonu v záloze zase vzadu a napravo Rudiger.. Maicon 60 zvládne, a Dani mohl hrát místo Keity, který je mimo po zranění, to samé pro Salaha, tím spíš proti uzavřenému obrannému bloku.. A je to napsané špatně, mělo by to být 4-3-3.

Zase se bude spoléhat na Francka, že zachrání body.

Reagovat
GEGE

Hodne divna sestava od Spalka...cekal sem teda neco jineho...

Reagovat
smazaný uživatel

Spall mi pripomina Garciu, nevie co s tym. De Rossi nie je stoper. Stale tych istych hracov, ktori nehraju ani hovno. Dzeko, Pjanic, Salah. Keita???? To uz je co

Reagovat
Alberto Aquilani

ach boze, a koho tam má dať? Chyba mu Toro, Digne, Florko, Maicon nie je uplne fit, Iago je zranený, Radja hrá zo sračkou... ale vy dvaja máte už po 2 a pol zápase jasno...

Reagovat
smazaný uživatel

napr: Vainqueur, Totti, Sadiq

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouší, co se dá, Garcia neudělal nic. Obrana má hafo absencí.

Sere mě Salah, ten má sedět, Džeko se musí chytnout v zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Cakal som, ze ked dostal Zukanovica, zahra na 3 obrancov. Dzeko sa uz chyta 20 zapasov, kolko este potrebuje??? Nech hraju najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Však se hrálo na tři prvních šedesát nebo kolik minut.

Reagovat
10

Leali tyvole...ležící spící ti dá góla

Reagovat
Slejdy

Radja !!

Reagovat
Slejdy

hm pekne

Reagovat
Alberto Aquilani

Rudiger si to na tej lajne dáva

Reagovat
10

derby nemá favorita, no

Reagovat
10

trošku gól El Sha zrovna jsem chtěl napsat, že otáčí dozadu i míče na malým vápně

Reagovat
Alberto Aquilani

ja sa akurát chystal napísať, že ho nechcem predčasne súdiť, ale že hrá také nič, čo od neho očakávam

Reagovat
10

sebevědomí měl očividně na bodu mrazu, tohle by mu mohlo pomoct

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole, Faraon... a Zukanovic áčko

Reagovat
Slejdy

SHAARAWYYYYYYY !!!

Reagovat
Emmett Brown

Stephan

Reagovat
Airus

teda přišlo mi že tam ten Džeko nacpal loket dost statečně

Reagovat
Airus

tam zájem může být skutečnej, Khedira hraje famózně na to že v Realu jenom vysedával. Ale v Juve je potřebnej a za 15M nepovažuju za seriózní nabídku

Reagovat
db18

Jo, ta nabídka mi přišla taky dost směšná, ale asi to budeme zkoušet dál, jestli to je pravda... (já to zatím jinde nečetl) Pokud to teda není jen snaha o rozhození Samiho před vzájemným zápasem v LM (i když na to je Sami dost velký profesionál, aby to s ním nehnulo)

Reagovat
Airus

viděl jsem to na třech stránkách, a možná už jich je víc. Ale na 98% z toho nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

všude ale ten jeden zdroj, Tuttosport

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern měl o Khediru velký zájem už z Realu

Reagovat
db18

Ale před Pepem...

Reagovat
Slejdy

Miralem !

Reagovat
stuff

Zakoncenie

Reagovat
Alberto Aquilani

Lemmymu nahrával Totti?

Reagovat
Slejdy

ano

Reagovat
Alberto Aquilani

hezky, už som to videl z opakovačky... s prstom vzadku

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie od Rudigera, kluk asi na tréninku kouzlí, sebevědomí, technika, o level preciznější provedení než na stoperu. Ať se tam točí s Dougem, super výkon.

Skvělý Radja a Totti, který za dvacet minut probudil po půlroce k životu Miru a ukázal nám více fotbalovosti než za celou sezonu tým dokupy.

Salah nesmí hrát. EL Sha výborný presink zpět, bude platný do obou stran.

Dani je vzadu pozičně špatný, ale třeba si to sedne, to dinvé rozestavení nakonec fungovalo.

Francek pod hroty, jak to má být, zase šla celá hra podle něj. Je mi jedno, jestli mu je stopadesát roků, je nejlepší.

Příště na Sassuolu, tam se ukáže, jak se kluci učí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, Rudiger bol dnes skvely.

Reagovat
db18

To mne docela překvapuje, když hrával ve VfB na RB, tak to bylo nic moc, takže se divím, že mu to šlo líp, když měl ofenzivnější pokyny.

Reagovat
smazaný uživatel

On byl na CB vyloženě nejistý, Spal mu dodal sebevědomí a určitě s ním hodně mluvil i Maicon před zápasem, ať se nebojí, co tam pak zkoušel za finty chvílemi

Paráda.

Reagovat
db18

Hmm, tak aspoň další alternativa na RB pro euro I když by bylo lepší, kdyby tam hrál Weiser (ale to je taky docela nereálné)

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Emmett Brown

Rudiger na RB ma spočiatku prekvapil, ale nakoniec som s nim bol spokojný, zahral to dobre. So Salahom súhlasím, že zrovna on tak hrozne upadne som nečakal, navyše sa mi vôbec nehodí do tohto systému.

Radja včera dominoval na ihrisku, páčil sa mi ešte Manolas, El Shaarawy, Totti možno najlepší výkon túto sezónu. S Danim na stopérovi nemám problém, on to hrať vie, problém vidím skôr v adaptácii na trojčlennú obranu.

Reagovat
Emmett Brown

Ak vezmeme toho Perrottiho, tak by si mal Salah definitívne sadnúť, na krídilach sa to už trošku vyčistilo, ale aj tak sa treba v lete zbaviť Iturbeho, Ibarba a aj toho Salaha a pripájam sa k prianiu ktoré viackrát vyslovil Rimskyvlk, aby dostal šancu aspoň z lavičky Verde, vo Frosinone si moc nekopol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som dal sancu Verdemu uz teraz a Perrottiho nebral. Jedneho Iaga uz mame. Vzdy, ked dostal Verde sancu, hral velmi dobre a Iturbeho strcil do vacku. Teraz sa mohol vratit Barba, cez leto Politana stiahnut

Reagovat
smazaný uživatel

Rudo hral konecne na pravu nohu, mozno preto to bolo dobre. Radja na svojom poste, hned sa to prejavilo. Opat mozu pisat, ze nic nehra . Chcel by som vidiet DDR - Radja, Tottiho v strede pod hrotom a na hrote Sadiqa

Reagovat
smazaný uživatel

Radja byl neskutečný, furt mezi dvěma třemi protihráčy, udržel míče, neztrácel a ještě posouval, vyveze, vybojuje a ještě docvakne a doplní z druhé vlny.

Zdá se mi, že šel technicky nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

vyveze, vybojuje a ještě docvakne a doplní z druhé vlny ... v tomto je najlepsi a preto by som chcel, aby ho staval vedla DDR a nie pod hrot, co je podla mna totalna blbost. Tam ma byt Totti

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!,ko ne cne ! FARAON vyborne ,setri si goly aj na Real... tak a za 3 hodinky autobusom do MILANA na derby,idem si to uzit a fandit budem AC,snad bude pekny a bojovny futbal...

Reagovat
CubONE

uzi si

Reagovat
smazaný uživatel

tak a za 3 hodinky autobusom do MILANA na derby,idem si to uzit a fandit budem AC ... Fanusik AS Roma

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

"TV rights $$$ for each club in Europe's top 5 leagues for 14/15. Compare EPL's relegated teams to Serie A's best."

Nechutné: https://pbs.twimg.com/media/CaB-uiZWAAAXhec.png:large

Reagovat
Ragazzo d'oro

La Liga je taky suprová

Reagovat
olis

uz by som to tolko neriesil, niekto to sem da, vratane mna, snad kazdy mesiac, ja nesuhlasim s Contem ze v Serie A je malo penazi, ved sa pozrime na PL ze ich vobec nevedia vyuzit, ved postavme proti sebe Empoli a QPR(ak mam porovnat kto dostal najmenej) a asi ani nemusim pisat ako by to asi dopadlo

ok, jasne, nie je v poriadku napriklad ze Parma skrachuje, lenze to nie je ani tak o tom ze je tam malo penazi ako skor o tom ze nevedia hospodarit, podla mna by dopadli rovnako aj kebyze maju vyssie prijmy, ano vyssie prijmy toto riziko znizuju ale zase zvysuju to co sa deje najviac v PL, priemerny hraci stoja velke peniaze a beru pomaly take platy jak hviezdy v Serie A.

jedine v com je toto nevyhodne pre Serie A je, ze moze mat problem zaplatit najlepsich hracov ale to je skor problem v tom ze ten hrac vidi iba peniaze lebo ani v Serie A nedostane almuznu a takyc hraci nech si idu kludne prec, to mi nevadi, mozeme stale vidiet ze sa najdu hraci ktory uprednostnia klub pred peniazmi - stale sa taky najdu

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý komentář. A k podnícení diskuse přidám další důležitý fakt.

Kolik týmů v Serii A vlastní stadion? 3. Juventus, Udinese, Sassuolo.

Reagovat
Pettirosso

*oprava...jen Juventus a hned tři

Reagovat
olis

to je pravda, tu by som videl ale viacero dovodov preco je situacia tak zla

samozrejme jedna z veci je ze na to kluby nemaju penazi kolko by potrebovali

ale potom su tu dalsie veci, vraj sa v taliansku uz dlhe roky vola po zakone ktory by mal klubom ulahcit vsetky veci okolo stadionov a niesu schopny ho urobit, potom priklad z Neapolu, namiesto toho aby s tym mesto pomohlo tak robi len velke problemy, tretia vec, ja som vtedy futbal nesledoval ale viem ze v Serie A okolo roku 2000 rozhadzovali velke peniaze, vtedy si to mali kluby poriesit ale nemysleli na to, toto je zial problem ktory je nevyrieseny uz dlhe roky, samozrejme keby mali kluby raz tolko penazi ako teraz tak by si mozno mnohe mohli dovolit postavit stadion aj kebyze je okolo toho kopa problemov ale dalo by sa to vyriesit aj pod financiami ake su teraz, len by bolo treba vyvinut viac snahy a pomoci od miest alebo statu ale aj od samotnych klubov

pokial viem aj Empoli teraz ide stavat, no neviem ci stavat ale minimalne predstavili projekt, ako presne je na tom AS momentalne neviem ale pokial viem aj oni mali byt novemu stadionu pomerne blizko, cize nieco sa deje v tomto smere aj ked nie takou rychlostou a nie takym poctom ako by sme radi videli

Reagovat
smazaný uživatel

AC predstavovalo projekt minulý rok tiež. A aké sú tie problémy, ktorý by mal vyriešiť ten nový zákon?

Reagovat
db18

Reagovat
Airus

To je tak když si klub udělá vlastní televizy (MANU tv, Barca Tv, Chelsea TV,...) a pak berou všechny prachy z prodejů bez poplatků. Ale musely do toho nejdřív investovat hrozný prachy aby se jim to nakonec vracelo. Ale vypadá to že je v anglii snažší mít vlastní kamery, najímat si vlastní komentátory, plus ekonomická síla anglie... hezky se to nasčítá

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že ligové alebo pohárové zápasy natáčajú vlastnými kamerami. Preberú len oficiálny prenos a tie zápasy vysielajú zo záznamov.

Reagovat
DelPiero137

Vidim dobre Bayern Monaco?

Reagovat
10

Monaco je italsky Mnichov

Reagovat
el Principito

to jsem věděl, ale jak teda řikají italové Monacu?

Reagovat
Emmett Brown

Monaco je Monaco, Mnichov je Monaco di Baviera, skratene Monaco, tiez som sa uz davnejsie nad tym pozastavoval

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze derby nebude nuda, obidve muzstva posledne zapasy nic moc, v AC chyba kvalita tak ze Inter to by mal uhrat.

Reagovat
CubONE

Neprehravaj este pred zaciatkom zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

serie a, eredivise, bundesliga, ligue 1, primera division.....preview a na uvodnim obrazku negr....

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je posledny den na prestupy? Ak ano,do kolkej hodiny?

Reagovat
Tomanatura

V nedelu tezko. Rekl bych, ze zitra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kxpxc

aha to je letní tak to promiň

Reagovat
olis

pokial viem tak az zajtra vecer ale presnu hodinu neviem, v lete koncilo 11:00 vecer naseho casu

Reagovat
smazaný uživatel

MBÁJE

Reagovat
smazaný uživatel

už ted je jasny kdo vyhraje...

Reagovat
brenk

vo Verone vraj silná hmla a zápas možno bude odvolaný

Reagovat
smazaný uživatel

Mlha se zvedla, hrát by se mělo.

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reports #ACMilan won't sign Mario Balotelli permanently, so he’ll return to #LFC. (football-italia.net)

Reagovat
CubONE

Reagovat
FORZAMILAN

Je to tak, super

Reagovat
mojmira

Reagovat
vladis271

Džízs Benteke Balloteli, najlenivejší útok v histórii futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus have struck a deal for Corinthians' 17-yr old talent Matheus Pereira (CM), he'll arrive in the summer. #Sky

Reagovat
10

Itálii už Beppe vykoupil, teď je na řadě Brazílie a zbytek světa bude následovat

Reagovat
smazaný uživatel

mám strach otevřít náš celkový seznam mladých hráčů, lepší nevědět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mate v nem poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

a vy máte poklad celý tým

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
mojmira

Reagovat
brenk

Juventus Starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Alex Sandro, Dybala, Morata

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V AC vedia ze koncia prestupy?to fakt z tou zalohou chcu nieco uhrat a obrana to iste,myslel som ze aspon jednu normalnu posilu prinesu asi niet nikoho zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

v kontexte rokovaní o predaji podielov v klube to zas až tak akútne nebude....

Reagovat
Pettirosso

Rugani zas na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Classy

Reagovat
Airus

Tohle už je ale na pěst

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
Pipo123

Leandro Damião je volným hráčom, kua prečo sme po nom neskočili

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Brazilec, co měl být světovou hvězdou, ne?

Reagovat
Pipo123

Jj, za Internacional mal parádne čísla a dával dosť gólov, potom to už bolo v Santose trošku slabšie, ale má stále len 26 rokov, vedel by som si ho predsaviť ako možnú nahradu za Mira, navyše zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, dlouho jsem o něm právě neslyšel, nečetl. 26 je super věk, pořád dost mladý, a zadarmo? To by byla velká paráda. Zavolej Lotitovi

Reagovat
db18

Nepřišlo k vám letos už moc hráčů mimo EU?

Reagovat
Pipo123

Ešte jedno miesto máme voľné

Reagovat
Tomanatura

Nebude nahoda, ze mu tu smlouvu neprodlouzili a v Evrope jedna s tragickym Betisem

Reagovat
Pipo123

Asi jo, ale stejne, tie čísla čo mal v Internacionale sú skvelé. Nečudoval by som sa keby mu to v Betise začne znova padať

Reagovat
Tomanatura

Udajne do nej fusuje aj atalanta, tak nevim

Reagovat
Vtáky cez tepláky
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase diletant Dušek...

Reagovat
brenk

dnes sme konečne vytiahli tie štýlové kraťase

Reagovat
smazaný uživatel

Odporné.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvarooooooooooooooo

Reagovat
M11

MORATA !!!

Reagovat
One-Real

Moratiič

Reagovat
brenk

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

a už to ide

Reagovat
brenk

Lichty perfektne

Reagovat
Pinturicchio

MORATAAAAAAAAAA

Reagovat
10

Paráda Stephan skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Lichty asist, Morata golaso, tak ještě něco Khedira s Claudiem, ať mám ve fantě vůbec nějaké body

Reagovat
Pettirosso

mám převrácenej obraz, nebo proč je Barza LCB, Pogba RCM a Khedira LCM?

Reagovat
brenk

hlavne toho Barzu vôbec nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

Martínek přece musí hrát na své pozici.

Reagovat
Pettirosso

Martín je přece univerzál a v minulosti místo Chiella nastoupil na LCB i dokonce na LB, tak proč teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se mu dali co nejlepší podmínky před podpisem nové smlouvy?

Reagovat
Pettirosso

strašně nenápadný

Reagovat
smazaný uživatel

*jsem kokot! daly

Reagovat
brenk

veď si ho pamätám ako zaskakoval aj na ľavom bekovi tak nechápem prečo sa má prispôsobiť Barza

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, v reprezentaci taky hrával levého ve třech i ve čtyřech. Nechápu, pro je s Barzaglim pro dnešek prohodil.

Reagovat
brenk

Každopádne Barza je stena, jemu je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Barzu můžeš postavit kamkoliv, klidně i do středu zálohy, na hrot útoku nebo do brány. Všude zahraje vynikajícně

Reagovat
One-Real

Kromě Cacérese je tohle nejsilnější, co může Juve postavit ne? Ještě Mandžukič vs Morata teda.

Reagovat
brenk

áno

Reagovat
Mr.Jindros

Jj... někdo by se možná hádal ještě o Evru, ale já myslím, že Sandro je mnohem lepší.

Reagovat
Pettirosso

Paulito...to je ale tutovka

Reagovat
Benesse

Sami mal dnes viacej strát lopty ako za celú sezonu.

Reagovat
M11

MORATA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

DYBALAA - KHEDIRAAA - MORATAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

krása

Reagovat
Il Architetto

Pěkně si je volópali.

Reagovat
Pinturicchio

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JE ZPÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTKY

Reagovat
Pettirosso

NESKUTEČNÝÝÝÝÝ

skvěle Dybala, Sami a Alvaro

Reagovat
smazaný uživatel

To trio Pogba - Dybala - Morata si to dává skvěle. Alvaro k nim skvěle zapadl.

Reagovat
Pettirosso

hlavně se probudil v hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Čože ? Veď Morata nevie nahrať na 1 meter. To je extrém tie jeho pokazené narážačky. Takmer vždy keď to dáva s prvej tak posere celú akciu. Na lopte je úplne drevený, asi ako Cáceres. Pogba, Dybala a Sami hrajú fakt skvele. To je radosť pozerať ale vychvalovať šmatláka Moratu ako si to dáva

Reagovat
Mr.Jindros

Morata snad zpět. I když to měl dvakrát až do kuchyně.

Reagovat
smazaný uživatel

extrémně dobrý výkon, skoro jako pokaždé za poslední dobu.Bonucci jako pán, Marchisio chytá moresy Pirla, takový klid při rozehrávce neksutečný, Pogba to je prostě špica a Morata s Dybalou si v útoku prostě rozumí, jde vidět že Pogba - Morata - Dybala jsou i mimo hřiště velcí kamarádi a to se přenáší na hřiště.Je to fakt lehkost co hrajem.Nerad bych na někoho zapoměl Alex Sandro paráda, je škoda všechny jmmenovat.

Reagovat
brenk

ten tím získal neskutočnú vnútornú pohodu, len sa v tom udržať čo najdlhšie

Reagovat
Benesse

Rossi gol za Levante

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
lnterista

takova haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Inak po dlhšom čase som si zapol Juve a hrajú naozaj vynikajúco. Som milo prekvapený ako kontrolujú zápas a ako im funguje ten prechod z obrany dopredu. Akcie z prvej medzi Dybalom a Pogbom, to je fakt extratrieda. Taktiež sa mi páči Sami, ktorý je všade a takmer nekazí. Dobrý pohyb krídelných bekov a dôraz stopérov. Proste takmer bezchybný výkon aj keď treba priznať že Chievo je odovzdaným súperom. Pokarhal by som len Marchisia, ktorý je totálne zbytočný a Moratu, ktorý pokazil tak 60% kombinácií do ktorých sa zapojil. Ale Juve za prvý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio tomu dává klid,Zaměř se najeho pohyb co si dovolí když má míč, jak úplně změní rytmus hry.Je na te pozici vynikající.Jasně že v zaloze jde víc vidět Pogba a další když to hrjaí víc do útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa od neho slabší výkon. V obrannej fáze len tieňuje a vypĺňa priestor a pri zakladaní útoku posúvač. Poprípade to ešte zbrzdí a vráti na stopérov. Neni nejak tragický, len mi príde proste taký nijaký.

Reagovat
Hans82

Hrajem hodne pekne hlavne ze se Morata trefuje to potrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je fantastický ako vypustí pumelicu a stále trafí bránu. Myslím, že dnes vypustil asi 4 a len raz to išlo tesne mimo.

Reagovat
Milan.B

moratovi tie goly pomozu

Reagovat
smazaný uživatel

Stefano na plac za Samiho.

Reagovat
brenk

snáď nemá znova nejaký problém

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Jen ho za celkem jednoznačného stavu a herního projevu stahuje, aby pošetřil síly.

Reagovat
brenk

to nie je zrovna Maxov štýl, ale bodaj by si mal pravdu

Reagovat
M11

Reagovat
The Krupy

Ale dobre sa na nich díva treba si ešte užiť Buffona v bráne, kým je čas

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že Khedira není zraněnej.

Reagovat
Pipo123

Juve hraje parádne, Sandro hraje na kraji veľmi dobre, si spomínam že sa tu riešil Digne vs Sandro a po polovičke sezóny je aj pre mna prekvapujúce jasne lepší Sandro

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď sem kam jdeš Sandroooo

Reagovat
Furia Ceca

Lobo!

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele

Reagovat
Furia Ceca

To bylo jenom pro tebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Airus

Lobo je prostě frajer

Reagovat
M11

SANDRO !!!

Reagovat
Hans82

Allllllleeeeeeexxxxxxx

Reagovat
brenk

náááádhera

Reagovat
Pettirosso

SANDROOOOO

Reagovat
Pinturicchio

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Dybala dotek génia.

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta s blaženým úsměvem

Reagovat
10

A zítra sem stejně zase naběhne ten zmatený chlapec a bude tady psát, jak Stephan určitě není lepší volbou a že určitě nemá lepší čísla, než Cuadrado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je jasný, protože jemu osobně se hrozně líbí a pak ti bude vysvětleno, že Cuadrada nekritizuješ na základě špatných výkonů, ale jenom proto, že hráč kterej se neprosadil v Chelsea je nejlepší hráč Juventusu, s čímž se tvoje ego, sužovaný žabomyší válkou mezi Itálií a Anglií, nemůže srovnat!

Reagovat
10

Rozebral nás do morku kosti

Reagovat
Furia Ceca

Rozebral nás jako lego

Reagovat
Pettirosso

ale v každým gólu má prsty buď Paul nebo Paulito. Neskuteční

Reagovat
10

Nebo Steph

Reagovat
Pettirosso

já myslel globálně letošní sezónu. Ale Lichty je taky borec.

Reagovat
10

Jo takhle, to máš pravdu. Jejich souhra je navíc každým zápasem lepší, moc si to užívám

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by Cuadrado zakončoval daleko za bránu

Reagovat
Il Architetto

PO PO PO PO PO POGBAAAAA

Reagovat
M11

POGBA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paaaaaaaaaul Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
10

Král

Reagovat
Hans82

Pogbic

Reagovat
Pinturicchio

PAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

Reagovat
brenk

čo dodať

Reagovat
Furia Ceca

DEMOLICEEEEE

Reagovat
Pettirosso

Pogba je na tréninku a trénuje na kuželech?

Reagovat
smazaný uživatel

Bizzarriho reakce víc než výmluvná: "Chlapi, tak chcete ještě hrát nebo to zabalíme?"

Reagovat
Pipo123

Bizzariho mi je lúto, 4 od Lazio, teraz 4 od Juve a to za tie góly nemohol

Reagovat
Il Architetto

Paulito si z každýho dělá kužely.

Reagovat
smazaný uživatel

To je slast

Reagovat
Il Architetto

Škodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Břevno Stura ale parádní přihrávka

Reagovat
Pettirosso

škoda. Paráda, hezky Stura

Reagovat
10

K takovýhle exhibici to v calciu málokdy dospěje, zvlášť na Chievu

Reagovat
Il Architetto

Chievo je nehorázně děravý.

Reagovat
smazaný uživatel

To bránenie Chieva

Reagovat
Pipo123

Zarate v záklde Fiore

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo je úplně v prdeli, ti budou 3 dny seklepávat únavu :D

Reagovat
Pipo123

Už proti nám herne vybuchli, im hodne chýba v obrane Cesar a v zálohe Hetemaj, pri ich absencii je aj Chievo v obrane hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Odložte noviny, přichází král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

valec !!!!!

Reagovat
Yzemi

On tam pošle Pada, boha proč tam nedá toho Daniho!

To mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takový vděk za to, že je v Juve, drží hubu i když nehraje a maká.Nikdy jindy nemůže jít hrát než v takových situacích.Rozumím Maxovi.

Reagovat
Yzemi

Já teda ne!!! Je hezké, že drží hubu a maká, ale to samé dělá i Ruga a navíc je to nejlepší mladý stoper v SA(možná i na světě). Kdo by tedy měl dostávat šance? Mladý talentovaný kluk s velkou nadějí, že jednou bude tahounem naší obrany, nebo 31 letý Pado, který při vší uctě už před sebou asi moc velký progres nemá?!

Reagovat
smazaný uživatel

Pado už si za Juve moc nekopne, kdo ví jestli to není jeho poslední sezona v Juve.Chapu to, taky bych tam raději viděl Ruganiho, ale nevadí mě že tam padoina dal.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Hošiiiii.....

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci má tu kopací techniku a hlavně ty dlouhé pasy skvělé.

Reagovat
10

To byla nádhera

Reagovat
Furia Ceca

To mě poser!

Reagovat
Pettirosso

nevadí kluci..šetřete si to na Bayern

Reagovat
Furia Ceca

Už se to blíží! Jenom škoda toho Mandžukiće... Tak snad aspoň na odvetu bude.

Reagovat
db18

My budem stejně bez stoperů, dneska to odsral Javi, a to ještě ani nezačal zápas...

Jinak Sami střídal o poločase z jakého důvodu?

Reagovat
Furia Ceca

Tak to jsem zvědavej, určitě to bude vyrovnanější než čtvrtfinále před třema rokama.

Allegri ho asi nechal odpočinout - teda doufám...Přece jenom, Sami na ty zranění dost trpí...

Reagovat
db18

Právě.

Reagovat
Pipo123

Berisha - Basta, Bisevač, Hoedt, Konko - Savič, Cataldi, Parolo - Candreva, Djordjevič, Keita

Reagovat
I am Mancunian

anderson opat v zaklade

Reagovat
Pipo123

Keita má dobrú formu, ale Anderson hral dobre vminulom zápase proti CHievu, za 20 min nahral na gól a trafil brvno.

Reagovat
Pipo123

https://www.youtube.com/watch?v=ZOvwOs3P6uU

Začínam ho žrať viac a viac, proti Chievu zahral parádne, ale stále neviem čo si o nom myslieť, mne sa herne podobá na Montoliva ešte keď hral vo Fiorentine.

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem ho viděl na Euru 21 u nás, byl uplně někde jinde než zbytek záložníku.Hrál jak pánko.

Reagovat
Airus

Mrzí mě že jsem ten zápas nestíhal když to byl takovej válec. +2 Morata, jsem za něj rád

Reagovat
olis

Ecco la formazione ufficiale del Napoli: Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Jorginho, Allan, Hamsik, Callejon, Higuain, Insigne. A disposizione: Rafael, Gabriel, Strinic, Valdifiori, Maggio, Mertens, David Lopez, Chiriches, Gabbiadini, El Kaddouri, Luperto, Chalobah.

Ecco la formazione ufficiale dell'Empoli: Skorupski; Laurini, Tonelli, Camporese, Mario Rui; Zielisnki, Paredes, Croce; Saponara; Pucciarelli, Maccarone. A disposizione: Pugliesi, Pelagotti; Zambelli, Bittante, Mchedlidze, Maiello, Diousse, Piu, Cosic, Krunic, Livaja, Buchel.

Forza Napoli!

Reagovat
I am Mancunian

dneska musime vyhrat

Reagovat
Pinturicchio

Bylo by hezké, kdyby Juve k prvnímu místu pomohl Sarriho bývalý klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Ricky ošéfuje

Reagovat
Recoba Inter

To jsou ódy na černobílou radost

Reagovat
FuckT

Kurva, aby vsetky dobre streamy boli od starych komunistov, to je krasne.

Reagovat
Zark

zajebaní západníci ještě asi spí, nebo neví co je dobrý fotbal... at žijí staří komouši

Reagovat
Pipo123

7 minuta a Bisevač sa zranil, ďalšie svalové zranenie, to už je neskutočné toto už sa musí riešiť, nie je možné aby počas celej sezóny sme mali toľko zranených a stále dokola sa im vracajú rovnaké zranenia

Reagovat
db18

To bude taky trenérem, ne?

Reagovat
Pipo123

Nedávno sa to riešilo, niekto si myslí že im Pioli dáva dosť zabrať, niekto zasa že za všetko môže zlá letná príprava a SuperCoppa. Cez leto by to mali riešiť, bo takto sa dlhodobo hrať nedá,

Reagovat
db18

Já myslel, jestli náhodou neuspěchává návraty hráčů - tak jako Guardiola, který teda dává hráčům zabrat...

Reagovat
db18

*taky dává zabrat

Reagovat
Pipo123

Tak to aj je, ale my nemáme na výber, zranil sa De Vrij a Gentiletti, dvaja hráči čo mali tvoriť stopérsku dvojicu, nedávno bol zranený Basta a hned musí dnes hrať, podobne zranenia mali Mauricio a Hoed, obaja dnes musia hrať pritom ešte predvčerom ani netrénovali. Iné riešenie nie je, hráči vôbec nemajú čas sa doliečiť bo hned musia nahradiť niekoho ďalšieho

Reagovat
lucius6

To už vážně nemůže být náhoda.

Reagovat
Zark

http://www.livesport.cz/zapas/QoW6Dp79/#sestavy;1

konečně to pochopili, a dali do brány legendu, kde se hrabe nějaký rumun

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne v ofsajdu, ale Skorupski proti Pipitovi skvěle

Reagovat
lucius6

Už jsem se bál, že to uznaj

Reagovat
lucius6

Proč je jako Konko kapitán?? To opravdu Pioli chce, aby Candreva odešel??

Reagovat
I am Mancunian

takyto smolny gol

Reagovat
Alberto Aquilani

Leoooooooooooo

Reagovat
Furia Ceca

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Reteeeeeeeeee

Reagovat
olis

Higuaiiiiin

Reagovat
I am Mancunian

gonzaloooo

Reagovat
I am Mancunian

insigne krasna prihravka

Reagovat
Furia Ceca

Hmm...

Reagovat
lucius6

Reagovat
olis

Insigneeeeeee

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

lahodka

Reagovat
mastakillah

Lorenzooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Lorenzoooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol otočka ve velké stylu jako páni.

Reagovat
lucius6

fock yesh červená pro Udinese

Reagovat
Pipo123

Danilo červená

Reagovat
lucius6

Snad neni Djordjevič zraněnej?!

Reagovat
Pigeon

Na Neapol se dívá krásně

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

snad ten titul urvou

Reagovat
Pigeon

no, mají na to užší kádr jak Juve, ale bude to zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Konko tohle se ale dává

Reagovat
Pipo123

Djordjevič ďalšie zranenie Neapol nás pri toľkých absencia rozseká

Reagovat
lucius6

Aspoň máme výmluvu

Reagovat
Pipo123

Nejak to bude musieť Pioli polepiť, Lulič asi na kraj obrany a v strede Hoedt a Mauricio, iná možnosť ani nie je, dôležité bude aby sa dnes nevykartoval Cataldi a Savič

Reagovat
olis

no nam sa uz vykartoval Allan aj Hysaj

Reagovat
olis

Tomu rozhodcovi zase dobre jebe

Reagovat
olis

dneska skvely vykon, treba tak pokracovat do konca a 3 body ostavaju doma, len aby rozhodcovi nepreplo a nedal este aj cervenu

Reagovat
One-Real

Pipita naskok 10 branek na dalsiho strelce v poradi.

Reagovat
smazaný uživatel

tady dlouho nebylo a dlouho nebude, co zápas to alespon 1 vstřelená branka

Reagovat
Pipo123

Taremu sa určite sníva ako v poslednú sekundu prestupového termínu privedie poriadnu posilu do obrany http://postimg.org/image/48nj7tckj/

Reagovat
M11

Reagovat
lucius6

Škoda, že to byl ofsajd, protože to kopl dokonale

Reagovat
olis

Diky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne si tuto sezonu užívá, asistence, goly i díky němu je Neapol, tam kde je..

Reagovat
Pigeon

Skvělý hráč. Výborně se na něj dívá Ještě bych na hřišti uvítal Mertense

Reagovat
lnterista

Bologna klasika

Reagovat
GEGE

Correa konecne zacina naplnovat potencial

Reagovat
mojmira

Matri z fleku? co provedl

Reagovat
lucius6

To bych taky rád věděl....

Reagovat
smazaný uživatel

Celi je debil, za simulaci se červená nedává.

Reagovat
Pipo123

Matri do neho celý zápas hučal, absolútne sa nezachoval profesionálne, ale ako malé decko. Navyše tam zjebal asistenta rozhodcu a dosť nahlas. Ta červená možno bola prísna, ale za celý polčas mu to Celi zrátal a zaslúžene ho poslal do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Pak mu měl dát Celi před tím výstražnou za kecy a Sandro by zavřel hubu a ne dělat mrtvého brouka, čekat, čekat, a pak mu to spočítat. Takoví rozhodčí jsou s prominutím kokoti.

Reagovat
Pipo123

Súhlas, ale Matri sa musí tiež správať normálne, prvá situácia Matri kilometer v ofsajde, dal gól a čuduje sa prečo sa píska ofsajd, protestuje pritom bol v jasnom ofsajde. Druhá situácia, center do šestnásky, súboj Matri vs Heurtaux, Matri jasne fauluje, ihned uteká za rozhodcom a háda sa sním a potom situácie v závere zápasu už poznáme. Celi je kokot, ale Matri si musí dávať pozor, navyše v situáciach kedy musel vedieť a uvedomovať si že bol v jasnom ofsajde, že jasne fauloval hráča tak je absolútne zbytočné protestovať. Toto mi príde trošku choroba taliánskych hráčov, namiesto toho aby sa chlapsky postavili a hrali ďalej tak plačú po každom zákroku, dnes mi takto pil krv aj Parolo a Candreva. Ale samozrejme máš pravdu, Celi mal Matriho uzemniť skôr a dať mu žltú, možno by sa potom uvedomil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro byl vždycky blbě ukecanej, všemu se diví a hodně povídá. Ale jakmile mu rozhodčí dá žlutou, tak se trochu uklidní. Nad ofsajdy vždycky kroutí hlavou, že mu může upadnout a v soubojích tradičně dělá, že za všechno může soupeř. V tomhle ohledu je spousta útočníků stejných, kór v Itálii, jak říkáš. Jak dnes hrál Dani Cataldi?

Reagovat
Pipo123

Cataldi bol v tej zálohe najlepší, nechýbal mu prehlad a mal tam dobré situácie, rastie zápas od zápasu a dokáže pomerne dobre nahradiť Bigliu, bohužiaľ dnes sa ale vykartoval, čo je jediná škvrna na jeho výkone.

Reagovat
smazaný uživatel

Je super, že teď mohl hrát víc, roste s každým zápasem a přesně to potřebuje

Reagovat
db18

Reagovat
lucius6

Nevim, opravdu nevim, dneska mě to vyloženě vytáčí. Vůbec nemám chuť sledovat další zápasy po tomhle, je to strašný v každym ohledu, výkon strašnej, zranění, hráči vypadaj jako kdyby nebyli schopni udělat jednu kličku a nepřijít o míč. Zmar....

Reagovat
Pipo123

Matri kokot, celý zápas len simuluje a pičuje na rozhodcu

Reagovat
Panděvova ofina

Škoda Sampa...Pěkně otáčela mač a najednou příjde penalta z ho.na. Škoda

Reagovat
lucius6

Rvačka v tunelu?!

Reagovat
didosh

Reagovat
I am Mancunian

callejon krasny gol ten druhy

Reagovat
olis

Calleti

Reagovat
Ángel di María 22

Pipita, Calleti, parada Celkove ma Neapol ten tym fakt sympatickej, snad tam tu ligu vyhrajou, pral bych jim to jedinejm

Reagovat
lucius6

Utrpení. Tenhle zápasy by mohli pouštět vězňům jako součást mučení a určitě by z nich dostali úplně všechno. Děs

Reagovat
Pipo123

Ten gól sme tam mali dotlačiť, hlavne Konko čo zahodil to je nemožné. Inak stratené 3 body, ale vykartoval sa Matri, Cataldi aj Savič, zranil sa Bisevač a Djordjevič. Proti Neapolu to bude strašne zložité bez toľkých hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

aspon budete za týden více nažhavení

Reagovat
Panděvova ofina

Banega není ani na lavičce, žeby jsme to nakonec zvládli už teď v lednu?

Reagovat
Panděvova ofina

tak nic, zranění

Reagovat
didosh

Je tady někdo kdo sleduje Bolognu?Chtěl bych jen vědět proč má tak nevyrovnané výsledky,jednou porazí aspiranty na pohary a jindy zase huknou..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Na tiketu mi chybí jen Inter. No, je to ,,smrtitiket" Vybrat to, nebo věřit? Vyhrajou?

Reagovat
CubONE

Nevyhraju.

Reagovat
Tomanatura

Ses sebevrah?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý týden se najde blázen, co vsadí na Inter. Chlapi, kam na takové nápady chodíte?

Reagovat
Furia Ceca

Nepamatuju si jeho nick, ale pravidelně sem hodí týpek, co na Inter sází pravidelně a pokaždý to projede.

Reagovat
Furia Ceca

* chodí

Reagovat
Deki

vyber to, nevěř, nevyhrajeme...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vybral jsem, udělal jsem dobře!

Reagovat
CubONE

Inac dufam, ze maras uz vsadil na Inter

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
maras93

Takže dnešní derby závisí na mě asi

Reagovat
maras93

mně*

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
snuff24

Kolik chceš ?

Reagovat
maras93

Reagovat
mojmira

už to tam nakládej

Reagovat
maras93

Zas je blbý dávat proti svýmu týmu

Reagovat
mojmira

když mu to pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, buď jsou peníze nebo máš radost

Reagovat
maras93

Aby nebyla remíza

Reagovat
Zark

peněženka vs ac těžká těžká..

Reagovat
Mihal

MILAN: 99 Donnarumma; 20 Abate, 33 Alex, 13 Romagnoli, 31 Antonelli; 10 Honda, 27 Kucka, 18 Montolivo, 28 Bonaventura; 19 Niang, 70 Bacca.

A disposizione: 32 Abbiati, 97 Liveri, 2 De Sciglio, 4 Mauri, 7 Menez, 16 Poli, 17 Zapata, 25 Simic, 45 Balotelli, 72 Boateng, 91 Bertolacci, 96 Calabria.

Allenatore: Sinisa Mihajlovic

INTER: 1 Handanovic; 21 Santon, 25 Miranda, 24 Murillo, 5 Jesus; 17 Medel, 77 Brozovic; 44 Perisic, 23 Eder, 22 Ljajic; 10 Jovetic.

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 7 Kondogbia, 8 Palacio, 9 Icardi, 12 Telles, 27 Gnoukouri, 33 D'Ambrosio, 55 Nagatomo, 83 Melo, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

FORZA INTER!!!

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

*

Reagovat
lnterista

vitezna

Forza Inter

Reagovat
CubONE

Icardi sedi?

Reagovat
Deki

poslední dobou netrefí ani stodolu, je na pěst. jinak sestava vypadá dobře

Reagovat
CubONE

Preto som ho chcel v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kraje jsou opět zajímavé Santon hrál naposled přípravák s PSG od té doby ani minuta a Juan poslední zapasy co hrál tak na stoperu a dnes kraj...jinak sestava super

Reagovat
Dejwa

parádní sestava, líp bych to asi nedal.. jen možná Icardi na hrot, ale takto nějak bych si to představoval na jaro FORZA INTER!!

Reagovat
Mihal

tiež mi to takto pasuje...Perišič musí hrávať, je tu vela ľudí čo ho kritizujú ale moj názor je, že je to pre nás doležitý hráč..Jove toho vymyslí ovela viac ako Icardi takže ja som spokojný...Icardi može íst kľudne na druhý polčas

Reagovat
mojmira

Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Kucka, Montolivo, Bonaventura; Bacca, Niang.

Handanovic; Santon,Miranda,Murillo,Jesus; Medel,Brozovic; Perisic,Eder,Ljajic;Jovetic

Vítězná Pojďme do nich! FORZA MILAN

Reagovat
CubONE

Ocakavana a vitazna!

Derby ma pred bakalarkou prednost, tak nech ma nesklamu. FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

Sice mě asi vyhodí ze školy, ale derby si nikdy ujít nenechám.

Reagovat
mojmira

prodloužit se dá pokaždé

Reagovat
Furia Ceca

Když jsem dorážel diplomku, tak jsme večer dali v prvním derby na Juve Stadiu Interu dvojku - pak se ta práce psala sama. Tak třeba vám to taky zafunguje.

Reagovat
CubONE

No jo, ale styri strany asi do polnoci nestihnem napisat.

Reagovat
Furia Ceca

Áha, no tak to je horší.

Reagovat
mojmira

no vidíš, už je jasný, že to nestihneš, tak proč se tím stresovat já ještě nemám ani stránku, i když teda mám na to ještě 3 měsíce

Reagovat
Furia Ceca

To se ti to radí, když (zatím) nehoří pod tvým zadkem, co?!

Reagovat
mojmira

Tak samozřejmě je to jednodušší

Reagovat
CubONE

Ale dostal som prikaz do zajtra 15 stran no

Reagovat
mojmira

jestli to máš mít vytištěný tak zkus přidat prázdný stránky, jestli má vyučující smysl pro humor mohlo by to projít

Reagovat
maras93

Jsem na tom stejně. FORZA!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se to někde (pro mě dostupně) vysílat?

Reagovat
mojmira

sport1, případně stream sportu1

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
Ragazzo d'oro
Reagovat
mojmira

Jednu dobu v té největší bídě patřil k nejlepším na hřišti, ať se mu daří.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli bychom už někoho přivést do té zálohy, jestli Boateng je naše jediná posila do zálohy, tak to vidím bledě.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava se mi dnes moc líbí, tak pojďme do nich!

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Parádne zostavy! Som rád, že hraje Kucka od začiatku. Derby della Madonnina Teším sa na atmosféru moc. Kamoš išiel s otcom cez zájazd, závidim. V lete som bol v Miláne aj pri San Sire a celkom si predstavujem ako by to tam mohlo teraz vyzerať hmmm.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To si nevieš ani predstaviť. Ver mi..

Reagovat
10

Silvio vypadá hůř, než jeho figurína ve voskovým muzeu, to je docela unikát

Reagovat
FORZAMILAN

Kurva to choreo

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus kapitán...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo ty lopaty

Reagovat
10

Sponzor derby Mountfield, nějak tu Anglii v příjmech musí dohnat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt moc

Reagovat
10

Si dělám prdel...ale vlastně bych se nedivil, to jsou přesně ty křečovitý blbý nápady italskýho svazu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha jsem myslel že fakt

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som nad tym rozmyslal, ze kto iny by mohol..kludne by som to dal Mirandovi

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, to je snad za poslední 4 roky už 10. kapitán Interu!

Reagovat
10

Hlavně čím dál lepší, Rano, Nagatomo, Jesus...příště čekám Mela

Reagovat
Furia Ceca

+ Guarín nebo ještě jeden Ital, jehož přijmení si ani nepamatuju...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Intery ital?? to bude chyba

Reagovat
10

Jesus kapitán?

Reagovat
smazaný uživatel

haha...zahradnici

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo slušnej link?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
smazaný uživatel

děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Eder se musi davat....

Reagovat
Furia Ceca

Uplynulo jenom šest minut a už je jasný, že ten Éder bude pro Inter trefa.

Reagovat
smazaný uživatel

Cestujem a nemozem pozerat, hra zle ci dobre? Tak strasne by som to chcel vidieť.

Reagovat
Furia Ceca

Prvních 10 minut super, ale pak se nějak vytratil... Faktem je, že dostal hrozně málo míčů.

Reagovat
Tomanatura

Rozhodci tezce nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
10

Jasná žlutá Mirandovi a on nefoukne ani faul?

Reagovat
Harakan

10 minut a rozhodčí 2 šílený hrubice.

Reagovat
I am Mancunian

rozhodca uplne mimo zatial

Reagovat
mojmira

ten pocit když oba týmy šoupnou sudímu obálku a on pak má v piči na obě strany

Reagovat
maras93

Kucka teď pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka zatím skvělý

Reagovat
Mrvinho

Úúúúúú škoda

Reagovat
10

Kucka jezdí jak pila

Reagovat
I am Mancunian

kuco najlepsi hrac na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

To si mal prihrat do kridla, Juro.

Reagovat
eden_h

Kuka stroj

Reagovat
panca

Já jsem jsem toho hondu už alergickej

Reagovat
panca

Má malý plus. Centr krasnej!

Reagovat
cubazi

Honda je lacný priemer... strašne ako taky hrač klesne vykonostne...smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Honda a Niang mě zatim štvou....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí prej výhoda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
rossoneri89

Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex

Reagovat
I am Mancunian

inter lepsi a ac gol

Reagovat
Shevchenko

Cože?

Reagovat
Ragazzo d'oro

ALEX!!!

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEES! Zrovna komentátor říkal, že Inter nedostal letos gól hlavou

Reagovat
10

Typická Hondova akce v CSKA...v AC se mu povedla možná poprvé

Reagovat
Sali5

Alex

Reagovat
Tomanatura

Santon dobra derniera.

Reagovat
GEGE

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX!!!!!!!!!!!Dneska hraje jak pán

Reagovat
10

chtěl jsem nahoru napsat, že nejlepší na hřišti je zatím on

Reagovat
FORZAMILAN

Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
jiriczeQ

je to jeho věc samozřejmě, ale s tím Kuco na drese mě Kucka hrozně sere..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Proč? Asi to sám tak chtěl

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
rossoneri89

ak odohra kvalitny zapas tak nech tam ma aj smajlika ....

Reagovat
jiriczeQ

což se mu dneska daří

Reagovat
CubONE

Reagovat
cubazi

Kučo či Kučka maš jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež sa mi to moc nepáči, ale ako píšeš, jeho vec no. Ale možno by mal brať v úvahu názor fanúšikov

Reagovat
Tomanatura

Žuraj Kuka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je skala Juro

Reagovat
Largo

Jóóó

Reagovat
Pipo123

Kucka hraje výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasticky naozaj, hraje síce dosť na hranici, žltá bude určite, ale táto hra tvorí jeho štýl aktuálne, takže nemôže od toho upustiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Alex nejlepsi na hřišti! Defenzivní skála a k tomu jeste přidal gól! Celkově obrana hraje velmi slušně, ale vlastně celý tým. Kucka oproti Bertolaccimu velky upgrade.

Damato by ale mel začít pískat ty fauly, protoze s tímhle stylem nekdo někomu brzo neco udělá.

FORZA MILAN!

Reagovat
mojmira

Netřeba nic dodávat, Kucka s Alexem dneska fantastičtí. Sundal bych Nianga, dneska zatím bída.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Raději tam mit Nianga, než chodce Maria

Reagovat
mojmira

to každopádně, myslel jsem spíš Adriana, nebo Boatenga s změnit formaci

Reagovat
Furia Ceca

Rozhodčí mě točí...

Reagovat
CubONE

Alex uplne kraluje, zatial sa na to super pozera. Kucka s Montym tiez dobri, paci sa mi Hondova praca dozadu, aj ta jeho radost pri gole bola nefalsovana

Udrzime!

Reagovat
Tomanatura

Jak meli ten uvod sezony dobry, tak ted uz uplne nevi, co hrat. To stridani krajnich obrancu je na tom to nejtrapnejsi. Takto nebude rozehrany nikdo.

Reagovat
Coutinho10

zluta karta za nastrelenou ruku ani ne z metru a pak za zdrzovani na druhy strane nic

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, tu žlutou jsem taky nechápal

Reagovat
Pipo123

Vždy som viac fandil Interu, ale momentálne AC mi príde sympatickejšie, tá ich prestupová politika možno nie je ideálna, ale hráči ako Donnarumma, Montolivo, Bonaventura, Antonelli či Romagnoli sa mi na tom trávniku hodne páčia.

Reagovat
mojmira

bez toho Montoliva teda ... nechal bych hrát Mauriho, nepřijde mi oproti Montymu horší a rozhodně má na rozdíl od něj ještě kam růst, štve mě, že hraje tak málo

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že Mauri měl dostat šanci, ale současně na ten plac a do takového zápasu je Montolivo nejlepší volba. Já ho mám i rád, dnes hraje také slušně

Reagovat
mojmira

tak samozřejmě s tím co zatím letos odehrál, bych ho dneska do derby taky místo Montyho neposílal, spíš je to taková všeobecná stížnost

Reagovat
smazaný uživatel

no ono i během té sezony, kdy jen tak tak bodujeme, neni moc místo na experimenty, ale aspoň jednu šanci dostat mohl

Reagovat
Ragazzo d'oro

Monty se rozehrál k velmi dobrým výkonům.

Reagovat
The Krupy

AC bolo sympatickejšie vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem, aby dostal příležitost, ale dnes Santon fakt bída. Eder se nám taky nějak vytratil a Ljajič snad neměl balón. Chtělo by to víc vytěžit z těch průniků po pravé straně. Zatím jsme to vždycky jen odevzdali stoperům.

Reagovat
smazaný uživatel

Famózny zápas, fantastický. Úžasná atmosféra. Neni priestor pre nudu, furt sa niečo deje buď na ihrisku alebo na tribúnach. Po fauloch okamžitá rozohrávka, na nič sa nečaká, chce sa hrať futbal. Fakt paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré derbíčko, jiskří se krásně.AC se hrozně zlepšilo v obraně poslední dobou.Snad to dokopou a zdramatizují boj o třetí flek.

Reagovat
Shevchenko

Dneska Honda úplně jiný výkon, než je zvykem. Jako já jsem na něho strašně alergický, ale dneska hraje hodně slušně. Kucka je fakt bijec, v té naší záloze dokáže vyčnívat (Je to dobře nebo ne?) Levá strana trochu skřípe, ale výkon dneska zatím hodný vítěznému derby. Alex!

FORZA MILAN!!! Dneska se to musí ukopat

Reagovat
Pipo123

Kucka je dobrým hráčom, vždy tie zápasy odmaká a navyše vie predviesť aj niečo dopredu, mne príde Kucka prospešnejším hráčom než taký Medel na druhej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic sa mi paci ako hra, maka aj smerom dozazu, vie ist 1 na 1...

Eder slusny uvod, teraz uz ale nejak ho nevidno.. Santon na zaklad nema, dnes to len potvrdil.

Myslim, ze minimalne remizu si zatial zasluzime...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší derby za poslední dobu, super tempo

Reagovat
mojmira

Reagovat
FORZAMILAN

Určitě

Reagovat
Inter Eterno Amore

emócie na plný plyn

Reagovat
mojmira

pyčo Uf, ale faul to nebyl

Reagovat
rossoneri89

co sa Manicini rozkrikuje ... ved to nebolo vobec na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu, teď mi zatrnulo

Reagovat
10

Finocchio

Reagovat
mojmira

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je hrozný ukřivděnec. To je něco. Bral jsem ho tak už dříve, ale je ještě horší.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pipo123

Mancini tak vystresuje hráčov Interu že neuhrajú ani EL

Reagovat
Recoba Inter

Snad se nevrátí do Lazia

Reagovat
Nuno čomes

Strašně moc faulujem dneska.

Reagovat
Yanek

No offense, ale fakt jen dneska?

Reagovat
10

Tak dokud to rozhodčí nepíská, tak je to jedno ne? Třeba teď před žlutou Alexe zase jasnej faul Medela bez odpískání...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ty vole, zapíská někdy faul pred pokutovém územím Interu?

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, útok založenej dvěma faulama Interu

Reagovat
smazaný uživatel

To byl přímák ty vole

Reagovat
Ragazzo d'oro

Na Nianga nebyl faul??

Reagovat
Yanek

To bylo na kartu.

Reagovat
10

Murillo má imunitu

Reagovat
mojmira

tak ty prasata aspoň taky pořádně zajíždějte když už s tím sudí nechce nic dělat

Reagovat
Tomanatura

Perisic beha a je dobry v defenzive a bla bla, ale jeho finalni faze je neuveritelne spatna, uplne smesna. Se tam mota jak Nagatomo

Reagovat
smazaný uživatel

Né vážně, co dělá ten rozhodčí?

Reagovat
panca

Kurna ale i i přece faul na nianga!! Na Baccu to stejny

Reagovat
Yanek

Niang hraje obětavě i když se mu ne vždy daří. Není divu, že je to Sinišův favorit.

Reagovat
10

Zároveň ale úplně o hovně

Reagovat
Yanek

Jsem na vážkách. Za 15 bych ho určitě nepustil, často ukazuje svůj potenciál, ale je nekonzistentní. Těžko odhadnout, kde je jeho limit.

Reagovat
10

Právě, by to dopadlo jak s Aubou

Reagovat
Furia Ceca

Inter je už od 20. minuty úplně bezzubej...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Brozovič

Reagovat
Pipo123

Icardi simulant roku

Reagovat
rossoneri89

Icardi ty zasrany herec

Reagovat
rossoneri89

tam mas ty sraaac

Reagovat
stuff

Reagovat
Ragazzo d'oro

Icardi úžasnej šulinek

Reagovat
Yanek

JOOO!!!

Reagovat
Pipo123

Karma je krásna vec

Reagovat
mojmira

Reagovat
Nuno čomes

Mauro to vrátil

Reagovat
mojmira

cože kurva s tímhle ať jde ten čůrák fakt do píči

Reagovat
stuff

a este raz

Reagovat
Mihal

Ani nemala byť

Reagovat
Ragazzo d'oro

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Damato k tomu směřoval celej zápas

Reagovat
panca

Ale donnarumma skvelej zákrok před penaltou!

Reagovat
Yanek

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Zavidim. Je neuveritelne, ze je mu teprve 16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

skurvená píča Damato chcípni ty zmrde

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že to za tak zkurvenou simulaci nedal

Kurva začněte už něco hrát

Reagovat
Mrvinho

Zkurv dobře ti tak

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca

Reagovat
FORZAMILAN

Merda Icardi

Reagovat
Recoba Inter

Icardi je mrdka

Reagovat
GEGE

yeeeeeeeeeees vaffaculo

Reagovat
Pipo123

Reagovat
stuff

Reagovat
rossoneri89

Baccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ragazzo d'oro

CARLOS!!!! Niang pěkná prihravka

Reagovat
Yanek

Už jsem chtěl psát, proč nejde Niang dolů. Perfektní souhra!

Reagovat
10

klasika

Reagovat
mojmira

Baaaccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti sprosti nech vypadnu

Reagovat
Nuno čomes

Kurva porad bude měnit ty beky

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera nadhera!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snovej průběh zápasu CARLOOOOOS

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák je z toho mimo

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Baaaaaaaaaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Melchior

Koukám zatím deset minut a výborně se bavím

Reagovat
Mrvinho

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kurvááááá

Reagovat
stuff

dobry zapas

Reagovat
Sali5

Bacca

Reagovat
Panděvova ofina

Skvělý... Manciniho křídelní hra je naprosto k hovnu. Jeho taktická nedokonalost z něj dělá průměrnýho trenéra, kterej vyhravá jen s předraženým týmem... Připojuju se k jeho odpůrcům

Reagovat
Pipo123

To je tragédia, Brozovič, Medel absolútne nula bodov smerom dopredu, fakt Mancini nech stou taktikou nech ide do riti, totálne zajebaná nefutbalová záloha Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Mario na hřiště tak hned i Melo za stavu 2:0 jo?

Reagovat
10

Melo jde někoho zabít

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Furia Ceca

Banega až v létě, trojka v Turíně a teď tohle... Inter maj blbej tejden!

Reagovat
smazaný uživatel

To není jenom týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Brozovic je v druhom polcase na facku

Reagovat
rossoneri89

Niaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang

Reagovat
Ragazzo d'oro

NIANG!! Dejte jim bůra!!

Reagovat
I am Mancunian

toto je ale krute pre inter

Reagovat
stuff

este

Reagovat
smazaný uživatel

Santon

Reagovat
Recoba Inter

Do teď hrál dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hraje hovno celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

přesně!

Reagovat
Yanek

Bonaventura

Reagovat
mojmira

Niaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný fotbal

Reagovat
Mihal

Tak toto je veľká mizeria

Reagovat
Sali5

Hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

hanba ale uplna hanba.. uz aj psychicky su v pici

Reagovat
Furia Ceca

Tak dvě trojky od tradičních rivalů během jednoho tejdne, to asi moc nenakopne...

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAM

Reagovat
Panděvova ofina

Chyba není na hřišti... Má jeden z nejlepších kádrů v SA a svojí taktikou ho úplně ničí..

Reagovat
Pipo123

Inter postráda nejakú futbalovost a hernú kvalitu, ako sorry, prajem im LM a strašne moc ich tam chcem vidieť, ale na ten ich futbal sa nedá pozerať a je to zásluha hlavne Manciniho, posledné kolá im dochádza štastie a hráči vôbec nevedia čo hrať.

Reagovat
FORZAMILAN

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
celeb

co sa deje s tym Interom?

Reagovat
Inter Eterno Amore

krásny kanár tento týždeň

Reagovat
Mrvinho

Kanár bude dneska

Reagovat
smazaný uživatel

BUUUUURAAAAAAA

Reagovat
10

Geniální tam dát Santona před odchodem, jeho cena se dneska dostala do minusu

Reagovat
Panděvova ofina

Na druhy straně obrany je v podstatě to samé

Reagovat
Recoba Inter

Mě se v prvním poločase líbil.

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt zadrbal, co mohl a navic ho Alex prehlavickoval pri golu. Je uplne marny, nema rychlost, je mekkej, neohebnej a bez jakekoliv motivace

Reagovat
Recoba Inter

Na gol sem si zrovna odskočil to sem neviděl, ale směrem dopředu byl u lajny jednoznačně lepší než Juan.

Reagovat
smazaný uživatel

na to se není třeba moc snažit

Reagovat
Recoba Inter

no to asi ne

Reagovat
Recoba Inter

a právě z toho co sem viděl tak bych určitě neřekl, že je měkký, neohebný a bez rychlosti. Tyhle ty aspekty snad asi jako jeidné splňuje. S tou motivací bych možná souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

jako fakt?

Reagovat
Recoba Inter

Nevím co proti němu takhle všichni mají, ale vždyť se to snažil hezky tahat dopředu. Centrovat se mu sice moc nedařilo, ale jeden centr se mi z jeho strany líbil, škoda, že ho spoluhráči nedokázali nijak zužitkovat. Jinak valil po lajně, neflákal to, vracel se. Do soubojů chodil na 100%. To, že to nebylo úplně ono je dané jeho herním vytížením a problémy se zraněními, které za poslední půl rok měl, ale jinak se mi vážně líbil. Lepší než Juan jesus nalevo byl rozhodně. Směrem dopředu mylsím. Směrem dozadu bych si to netroufnul tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu ho hodnotit. V podstatě byl tragickej (stejně jako polovina týmu)!

Reagovat
Mrvinho

Niááááááááng Yes! FORZA MILAN!!

Reagovat
Antijuve

No tak jsme si trochu ochutnali boj o LM a zase můžeme v klidu spát v prostředku tabulky.

Reagovat
Recoba Inter

V klidu Evropskou ligu ještě urvem!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem chtěl napsat, že Bonaventura dnes hraje pod svoje možnosti, ale tohle udělal moc pěkně

Reagovat
stuff

melo balotelli spolu do hry

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
DelPiero137

To su tie typy ludi ktori sa na seba pozru a vedia ze sa chcu zabit staci pohlad a uz su vytoceny.

Reagovat
maras93

Jsem rád, že jsem na ten Inter nakonec nedal. Takhle mam radost i peníze.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

a o co, že jsi měl strach to do teď napsat

Reagovat
maras93

Neboj, měl jsem zapnutý LIVE, kdyby vyrovnali.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Recoba Inter

Vypínám nazdar.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
GEGE

ještě tam posílají toho vylízaného dementa Mela aby někoho zmrzačil

Reagovat
stuff

tak zareagovali ste na to striedanie celkom promptne

Reagovat
Visca el barca

Ten inter je neskutečně v prdeli, oni ani tu evropskou nedaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.....v LM nemáme co dělat kdejací sráči nás porazí Mancini jako trenér tam taky nemá co dělat řikám to od začátku sezony... ...Evropská liga je max strop toho na co momentalně máme

Reagovat
Recoba Inter

Sem zvědavý, jestli bychom EL vůbec hráli i kdybychom ji ukopali, dkyž tak strašně moc chtějí vždy vložit veškeré své síly do boje o LM. KDyž už si tenhle cíl ale vytyčíme, tak už bychom ho mohli po tolikati letech už alepsoň jendou konečně splnit. Jsme opravdu pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Mancini neukope LM s takovým kádrem co má ted,tak tam absolutně nemá co dělat....co by za to předchozí trenéři u nas dali ..doufám že Thohir už volá Mourinhovi....Mancini nikdy nebyl dobry trenér....on je pouze dobrý manažer.

Reagovat
mojmira

teda Inter fakt nemám rád, ale Mourinha bych vám snad ani nepřál ...

Reagovat
FORZAMILAN

Mário nástup za žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

AC hrozně jim přeju tuhle výhru, všichni fanoušci AC si ji zaslouží.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

grazie

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

to je ten velky klidas co brani homosexualov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
10

Kalousek je na derby asi

Reagovat
Recoba Inter

pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Malokdy si užiju zápas když nehraje můj tým, ale tohle byla paráda.AC jako za stara.

Reagovat
Melchior

Gratulace AC Výborný výkon

Reagovat
maras93

Nevim, co říct. Prostě to je super, super výkon, super den, super všichni, super Icardi (díky!!)

3 goly

čistý konto

nedal jsem Inter, tak vyšel tiket

= paráda!!

FORZA MILAN!!

Reagovat
Shevchenko

700 pro AC!

Reagovat
mojmira

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Parádní výsledek a snad i vzhledem k naší situaci předvedená hra. Mám z toho strašnou radost, po tak dlouhý době............Grazie ragazzi

Reagovat
snuff24

Mancini ven dokud to ještě není ztracený jako vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vie mozno s takotou vyhrou nepocitalo ani samotne ACko, kazdopadne tento vysledok by ich mohol nakopnut a nasmerovat na boj o 3tiu priecku.. vcera to bola parada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele