Serie A - preview 21. kola

23.01.2016, 08:52, aktualizováno 24.01.2016, 08:28
Previews
Juventus už dal zapomenout na mizerný start do sezony a pokud dnes porazí AS Řím a Neapol podlehne Sampdorii, posune se do čela tabulky. Fiorentina nezvládla poslední duely a náladu si hodlá spravit proti Turínu, Inter Milán zase změří síly s Carpi...
ACF Fiorentina - Turín FC  (neděle 12:30)
Velmi zajímavý duel se odehraje na stadionu Artemio Franchi ve Florencii. Domácí Fiorentina vyzve FC Turín a bude usilovat o návrat na vítěznou vlnu. Fialky dvakrát v řadě vyšly bodově naprázdno, zatímco Granata ze dvou kol získala solidní čtyři body.

Fiorentině se nepovedly zápasy s Laziem a AC Milán a na vedoucí Neapol rázem ztrácí šest bodů. Kouč Paulo Sousa však nabádá ke klidu. Fiorentina má soutěž stále dobře rozehranou a v tomto kole bude proti Turínu favoritem. Navíc může počítat s nově příchozími posilami - Maurem Záratem a Tinem Costou. V Itálii dobře známý Zárate přichází z West Hamu United, Tino Costa zase ze Spartaku Moskva. Naopak do Španělska zamířil Giuseppe Rossi, který toho ale ve fialovém dresu mnoho nenahrál a jeho kariéru brzdí neustálá zranění.

Není to tak dávno, co se Turín výsledkově trápil, ale nyní, zdá se, opět našel ztracenou cestu. Býci si doma dle předpokladů poradili s Frosinone a v dohrávce odloženého kola si přivezli cenný bod ze hřiště Sassuola. Býci by se rádi umístili v první polovině tabulky, nejlépe na dostřel evropským pohárům. Aktuálně jsou ale až jedenáctí, na pátý AS Řím ztrácejí devět bodů.

Fiorentina nedokázala Turín porazit už pět zápasů a ani tentokrát to nebude mít jednoduché. V první zápase v Turíně dokonce prohrála, ale od té doby Viola stoupala tabulkou, kdežto Toro se propadalo a propadalo.

Fiorentině nepomůže Badelj ani Vecino. O něco více starostí má Granata, zdravotně se jí nestihli dát do pořádku Obi, Jansson, Pryima a Peres.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodríguez, Astori - Blaszczykowski, Borja Valero, Suárez, Pasqual - Iličič, Bernardeschi - Kalinić
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Ichazo - Maksimović, Glik, Moretti - Zappacosta, Benassi, Gazzi, Baselli, Gaston Silva - Belotti, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.40 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Palermo se vzpamatovává z debaklu, který mu v minulém kole uštědřil Janov. Grifové vyhráli 4:0 a sicilský celek se znovu o něco více přiblížil sestupu. Aktuálně je Palermo až sedmnácté, tedy na posledním nesestupovém místě.

A s tím spokojenost panovat nemůže. Náročný prezident Maurizio Zamparini, jak je jeho "dobrým" zvykem, střídá trenéry jako na běžícím páse a výjimkou není ani tato sezona. Momentálně vede sicilský celek kouč Schelotto, ale jeho první zápas v novém angažmá mu hrubě nevyšel. Palermo prohrálo na Marassi v Janově vysoko 0:4 a následujícím kole bude mít co napravovat.

Čtyřgólový debakl schytalo i Udinese, navíc před vlastním publikem. Zebry nestačily na Juventus a s konečným skóre vlastně mohly být ještě spokojeny. Stará dáma vstřelila všechny branky v prvním poločase, navíc už ve 25. minutě přišlo Udine o vyloučeného Danila. Byla to už druhá porážka v řadě, kolo předtím hosté nestačili na nováčka Carpi. V tomto kole se utkají s neoblíbeným Palermem. První vzájemný zápas v této sezoně ovládlo Palermo díky jediné brance Luky Rigoniho.

Udine je momentálně třinácté, k dobru před sestupovými pozicemi má luxusní sedmibodový náskok, ovšem pokud bude v podobných výsledcích pokračovat, se záchranou může mít velké problémy.

Palermu bude scházet Bolzoni a potrestaný Andělković. Ještě o něco hůře je na tom Udine, Merkel, Domizzi a Pasquale mají zdravotní potíže. Zmiňovaný Danilo si bude odpykávat trest za vyloučení proti Juventusu.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Morganella, Gonzalez, Goldaniga, Lazaar - Hiljemark, Maresca, Jajalo - Vazquez, Gilardino, Quaison
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Felipe, Piris - Widmer, Badu, Lodi, Fernandes, Edenílson - Perica, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na Chievo Verona nemá římské Lazio moc dobré vzpomínky. Na začátku sezony, ještě když byla forma Lazia pod bodem mrazu, veronský celek rozstřílel Lazio čtyřmi góly. A teď se domácí chtějí pomstít za nevydařený zápas.

Na druhé kolo stávajícího ligového kalendáře nebude Lazio vzpomínat právě v nejlepším. Utkalo se s Chievem Verona a podle papírových předpokladů měl být římský celek jasným favoritem. Jenže na konci utkání svítilo na tabuli skóre 4:0 pro domácí Chievo Verona! Tím jen pokračovaly problémy Lazia, které prožilo opravdu špatný začátek sezony. Dokonce se nějakou dobu mluvilo hodně nahlas o odvolání trenéra Pioliho.

Stratég Stefano Pioli nakonec zůstal a i díky němu je Lazio na vzestupu. Občas sice Biancocelesti nepodají ideální výkon, ale v zásadě neprohrávají. Poslední ztráta tří bodů se udála na začátku prosince minulého roku. Pomineme-li tedy poslední utkání Coppa Italia, ve kterém římský celek nestačil na Juventus Turín. Ve čtvrtfinále rozhodl jedinou brankou Stephan Lichtsteiner a dál postupuje právě Juventus.

O to více sil může mít Lazio právě na Serii A. V ní mu patří až 9. příčka, kterou bude jistě chtít vylepšit právě díky utkání se svým blízkým sousedem. Hned na desátém místě totiž spočívá právě Chievo Verona, což celému souboji dodává ještě dramatičtější a napínavější tón. Lazio stále trápí početná marodka a platí to i nyní. Mimo hru jsou nadále hráči jako De Vrij, Kishna, Marchetti, Gentiletti, Biglia nebo také Morrison.

Chievo nebude snadným soupeřem, což si uvědomuje Christian Brocchi. Aktuální trenér milánské mládeže prožil dlouhá léta v dresu Lazia a nyní předpovídá: "Je to tým, který hraje hodně náročný fotbal. Na pohled efektivní, ale velmi často namáhavý po fyzické stránce. Okamžitě po ztrátě míče napadají, mají hodně pevnou obranu a není snadné překonat jejich defenzivní práci. Brání celý tým, stejně jako celý tým útočí."

Ani Chievo nemá rozhodně mnoho možností na výběr, protože zraněni jsou Izco, Gamberini, Meggiorini, Hetemaj a Mattiello. Chievo už tři zápasy neprohrálo. Nejprve remizovalo s římským AS, pak vyhrálo nad Bolognou a v minulém kole uhrálo bod s Empoli. Přitom už v sedmé minutě vedlo díky brance Alberta Paloschiho. Právě ten je jedním z objektů jiných týmů a spekuluje se o jeho odchodu například do Atalanty.

O tom ale vedení Mussi Volanti nechce ani slyšet. Sportovní ředitel Luca Nember totiž uvádí: "Naším cílem je záchrana. A pokud se máme zachránit, potřebujeme co nejlepší hráče. To znamená, že nechceme prodávat naše hvězdy, minimálně ne v zimě. Toto je specifické období, kdy se hráči nenahrazují snadno. A nejde o peníze - prostě chceme spíše posilovat, ne oslabovat," dodává Nember na adresu střelce Paloschiho.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Konko, Hoedt, Biševac, Radu - Cataldi - Candreva, Parolo, Milinkovic-Savić, Keita - Klose
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi - Castro, Radovanović, Rigoni, Birsa - Inglese, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Bologna FC  (neděle 15:00)
Sassuolo doma přivítá Boloňu a i když bude favoritem, musí si dávat velký pozor. Letos už si na jeho soupeři vylámaly zuby celky jako AS Řím, AC Milán, Neapol nebo naposledy Lazio. Sassuolo se v případě vítězství posune na průběžné šesté místo.

Před sezonou by leckdo očekával, že půjde o souboj dvou týmů bojujících o záchranu, ovšem všechno je jinak. Sassuolo ztrácí na evropské poháry jen pár bodíků a Boloňa se nadechla k takové formě, že z posledního místa vystřelila až do pozice šestibodového náskoku na osmnácté Frosinone.

Neroverdi mají za sebou dohrávku odloženého utkání s Turínem. V zápase, ve kterém poměrně brzy prohrávali, dokázali vyrovnat a získat jeden bod. Zda je to hodně nebo málo ukáže až čas, neboť Granata určitě patří mezi týmy, které mohou zamíchat pohárovými kartami.

Bolognu převzal jako zachraňující se celek Roberto Donadoni a velmi brzy z ní dokázal vytvořit konkurenceschopný tým. Jak už bylo výše zmíněno, Boloňa dokázala porazit Neapol, vyhrát v Janově nebo na San Siru v Miláně. Naposledy remizovala s Laziem 2:2 a na sestupové pozice má šestibodový náskok.

Domácí od svého postupu do Serie A s Boloňou nikdy neprohráli. Od roku 2013 se utkaly týmy celkem čtyřikrát a dvakrát slavili vítězství svěřenci trenéra Eusébia Di Francesca.

Každopádně Sassuolo vstoupí do zápasu s Boloňou oslabeno o několik opor. Zdravotní potíže či karetní tresty do hry nepustí Terranovu (zranění), Missirolliho (zranění), Magnanelliho (trest) a Vršaljka (trest), tedy za normálních okolností členy základní jedenáctky. Ale lepit mezery v sestavě bude i Boloňa, které budou scházet Krafth, Brienza, Maietta a suspendovaný Masina.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Laribi, Pellegrini, Duncan - Berardi, Falcinelli, Sansone
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Rossettini, Oikonomou, Gastaldello, Zuniga - Taider, Diawara, Brighi - Mounier, Destro, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Janov CFC  (neděle 15:00)
Hellas se opět představí doma a nebude usilovat o nic jiného, než přerušení 22 zápasů dlouhé série bez ligového vítězství. Na Stadio Bentegodi zavítá FC Janov, pořádně nabuzený čtyřgólovým debaklem do sítě Palerma.

V souvislosti s veronským Hellasem se snad nic jiného, než nekonečné čekání na první vítězství, zmínit nedá. Verona je v krizi, hluboké výsledkový krizi, ze které doposud nenašel cestu ani Luigi Delneri.

17. květen 2015. To je to magické datum, které už si snad hráči Hellasu ani nepamatují. Ve Veroně se totiž zrodilo poslední ligové vítězství Hellasu. Následovalo dlouhé čekání, celých dvaadvacet kol, které se ještě nezastavilo. Domácí se sice výsledkově zlepšili, ale tři body se stále nedaří získat. V minulém kole si žlutomodří vyšlápli na favorizovaný AS Řím a z Olympijského stadionu si odvezli velmi ceněný bod. Hellas se navíc přesvědčil, že hrát se dá s každým a konečně doufá, že se před zraky vlastních diváků podaří zvítězit.

Soupeřem totiž bude Janov a ten je v letošní sezoně zatím pro každého soupeře velice hratelným. Ne že by byl v souboji s Hellasem jasným outsiderem, to spíše naopak, ale současná šestnáctá pozice určitě nebudí respekt, jaký by si Grifové přáli. Jestli ale něco budí respekt, tak to jsou výsledky z posledních dvou kol. Grifové nejprve vyhráli na Atalantě 2:0 a posléze rozcupovali Palermo vysoko 4:0.

Mimochodem problémy Hellasu nekončí jenom u výsledků. Jedním ze základních důvodů je i početná marodka. Na ní znovu ulehl kanonýr Luca Toni a zůstávají tam i další - Romulo, Albertazzi, Viviani nebo Souprayen. Vrásek na čele má tedy Delneri až až. To hosté se budou muset obejít bez Cissokha, Figueirase a Tachtsidise. Spoléhat ale budou na nové akvizice z Milána, Španěla Susa a Alessia Cerciho.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Sala, Moras, Helander, Pisano - Wszolek, Ionita, Hallfredsson, Rebić - Gomez, Pazzini
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Muňoz, De Maio, Izzo - Ansaldi, Rincón, Rigoni, Laxalt - Suso, Pavoletti, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Inter Milán - Carpi FC  (neděle 15:00)
Milánský Inter zvládl náročné utkání Coppa Italia a nyní se může opět soustředit na Serii A. V ní jej čeká soupeř mnohem snazší, protože do města módy přijede Carpi. Nováčkovi soutěže se vůbec nedaří, ale bude chtít překvapit.

V Interu to teď hodně vře. Klub neoficiálně vyhlásil nepřítele číslo jedna. Je jím trenér Neapole Maurizio Sarri. Proč tenhle sympatický taktik? Jde o to, že podle trenéra Roberta Manciniho muže na lavičce Interu slovně napadl a vulgárně útočil na jeho sexuální orientaci. Manciniho nazval gayem, což samozřejmě uznávaného stratéga vyvedlo z míry. Každopádně, byl to právě Mancini, kdo měl na konci utkání víc důvodů se smát.

Inter totiž Neapol porazil, ačkoli favoritem rozhodně nebyl. První branku měl na svědomí Stevan Jovetić, kterému se touto brankou určitě hodně ulevilo. O druhou se postaral Manciniho oblíbenec Adem Ljajić, který korunoval výhru Nerazzurri v nastaveném čase utkání. Inter se tak může těšit na postup, naopak Neapol má více prostoru pro ligu.

Ve spojitosti s kalendářem se v kádru Interu očekávají velké změny. Do Číny má namířeno záložník Fredy Guarín, který je ostatně na spekulace o jeho odchodu poslední dobou zvyklý. V Sampdorii Janov je obránce Dodo, Andrea Ranocchia pak ještě nerozhodl o tom, kde bude dál nastupovat. Sám přiznává, že ve fotbale se věci mění hodně rychle.

V rozhovoru pro média zmínil: "Nedávno jsem teprve prodloužil, ale chápu, že ve fotbale nikdy nevíte, co se může stát. Je logické, že chci víc hrát, zvláště, když se hraje mistrovství. Volba je vždycky na trenérovi, jsem tu od toho, abych dobře dělal svou práci. Teď se soustředím hlavně na trénink a příští zápas s Carpi," uvedl někdejší kapitán.

Inter si díky výsledku z poháru napravil chuť po utrápené remíze s Atalantou Bergamo a dokázal, že chce ještě promluvit do bojů o mistrovský titul, i když ho možná mnozí odepisovali. To Carpi minulé kolo zvládlo perfektně a mnohé překvapilo. Poradilo si totiž s motivovanou Sampdorií Janov, kterou porazilo 2:1. Rozhodující trefu zaznamenal penaltový střelec Jerry Mbakogu. I přesto je Carpi na 18., tedy sestupující příčce.

Hodně speciální utkání čeká na zkušeného brankáře Vida Belece. Ten totiž nějaký čas chytal právě za Inter a rozhodně na toto angažmá rád vzpomíná. "Inter je skvělý tým plný šampionů s dobrým trenérem. My ale rozhodně chceme získat nějaké body. Nebudeme se vzdávat předem. I když jsem někdejší hráč Interu, tak jsem především profesionál, takže to budu brát jako další utkání."

"Inter má velké štěstí, že má Samira Handanoviće. Chvíli jsem s ním trénoval a bral jsem to jako poctu, protože je neskutečný. Je to velký vítěz a já se od něj hodně naučil. Pořád se musím hodně zlepšovat a pracovat na sobě. To je jediná cesta pro každého sportovce. Doufám, že se nám podaří znovu sehrát dobrý zápas, třeba jako proti Sampdorii," přeje si zkušený brankář.

Když se tyto dva týmy utkaly naposledy, radoval se Inter. Byly to ale pro něj velké nervy, protože ačkoli vedl, ještě minutu před koncem utkání svítilo na tabuli skóre 1:1. Vítěznou branku měl na svědomí Stevan Jovetić až v 89. minutě. Nerazzurri jsou aktuálně třetí a na první Neapol ztrácejí jen čtyři body.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles - Medel, Brozović - Biabiany, Ljajić, Perišić - Icardi
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Suagher, Letizia - Pasciuti, Marrone, Bianco, Di Gaudio - Lollo, Mbakogu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapol se chvíli koncentrovala na boj s trenérem Mancinim a obranu svého vlastního stratéga, ale nyní už je čas naplno se pustit do boje o mistrovské Scudetto. Partenopei v dalším kole jedou na půdu Sampdorie Janov, které se zatím moc nedaří.

Sampdoria se pokouší zvednout pod novým trenérem, ale její snaha zatím vychází naprázdno. Neapol je na druhou stranu celkem suverénní, alespoň co se týče první italské ligy. V poslední době ale musela řešit skandál, který dlouho živil italská média a bulvární plátky obzvláště. Trenér Maurizio Sarri totiž pod tíhou emocí vulgárně napadl Roberta Manciniho, když si Inter poradil v poháru Coppa Italia právě s Neapolí.

Nakonec se klub oficiálně omluvil, Roberto Mancini omluvu přijal a trenér Maurizio Sarri kromě pokuty nesmí dva zápasy na lavičku. Protože se ale celý incident stal v rámci pohárového utkání, pak trest dvou zápasů platí právě na Coppa Italia. Čili proti Blucerchiati zkušeného Sarriho normálně uvidíme. A kromě něj také to nejlepší, co může tým Neapol nabídnout. Sarrimu totiž nechybí žádný klíčový hráč.

V Serii A se Partenopei daří nad míru, patří jim první místo o dva body před turínským Juventusem a také tento zápas jim hraje do karet. Zatímco Juventus se popere s nevyzpytatelným AS Řím, soupeři Neapole se vůbec nedaří. Přesto se Neapol musí koncentrovat a pokusit se neopakovat chyby, kterých se dopustila v utkání proti Interu Milán, se kterým nakonec prohrála. A dobře si to uvědomují i hráči samotní.

Mladý defenzivní záložník Jorginho v rozhovoru pro Radio Kiss Kiss poznamenal: "Proti Sampdorii to bude těžké, stejně jako v našem prvním zápase proti nim. Dali nám hodně zabrat a myslím, že teď to nebude jiné. My se musíme především plně koncentrovat na hřiště a na naši hru. Ostatní věci, které se dějí mimo hřiště nebo v novinách, nás nesmí zajímat. Když bychom se nesoustředili jen na naše cíle, ztratili bychom je ze zřetelu."

Neapoli se povedlo minulé kolo Serie A poměrně dobře, když zvládla porazit Sassuolo poměrem 3:1. Opět za to vděčila především obávanému útočnému triu, z nehož se trefil José Callejón a dvakrát Gonzalo Higuaín. Argentinský šutér je se dvaceti zásahy nejlepším střelcem ligy. To Sampdoria se moc nepředvedla a prohrála s Carpi. To bylo velké a nemilé překvapení, protože Carpi je většinou bojovníkem o záchranu. Přesto góly Lolla a Mbakogua stačily.

Sampdoria se snaží alespoň posilovat kádr, se kterým není trenér Vincenzo Montella příliš spokojený. Skvělou práci v tom odvádí především majitel a prezident Sampdorie, Massimo Ferrero. "Rozhodně chceme podporovat našeho trenéra a snažíme se mu přivést takové hráče, které chce. Takže můžu říct, že Éder a Soriano nikam odcházet nebudou. Naopak mu přivedeme ještě alespoň dva hráče," zmínil emotivní prezident.

Roberto Soriano svá kouzla předvádět nebude, protože nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu. Bude proto zajímavé sledovat, jak si hráči poradí bez svého kapitána. Kromě něj ale budou chybět ještě De Silvestri a Mesbah, oba z důvodu zranění. Když se spolu oba týmy utkaly naposledy, byla z toho remíza 2.2. Oba týmy našly své dvougólové střelce, pročež za domácí se dvakrát trefil Higuaín, za hosty srovnával Éder. Jinak se ale v poslední době daří spíše Neapoli; poslední výhra Blucerchiati je téměř šest let stará.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cassani, Silvestre, Zukanović, Regini - Carbonero, Fernando, Barreto - Correa, Cassano, Éder
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Higuaín, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - AS Řím  (neděle 20:45)
Šlágr dalšího kola nejvyšší italské soutěže přitáhne davy diváků do Turína. Pro body tam totiž přijede AS Řím pod vedením staronového kouče, Luciana Spallettiho. A ten nemá na domácí Juve příliš dobré vzpomínky.

Proti Juventusu se Spallettimu nedaří a dokonce proti němu vyhrál jen jednou! Teď se pokusí pokračovat ve své práci a dostat do hlav hráčů svou herní filozofii. To je totiž hlavním faktorem, na kterém stojí nejbližší budoucnost AS a jeho snaha o poháry. Římský celek se totiž mohutně potácí a aktuálně je na poslední příčce pro Evropskou ligu.

Jeho ambice jsou ale mnohem vyšší, takže Evropská liga bude brána jako selhání. V současné době je hlavní vina na neúspěšných posledních týdnech připisována psychické stránce hráčů, kteří se snad již od debaklu v Lize mistrů proti Barceloně nedokázali naplno dostat do tempa. S tím je samozřejmě svázána také neschopnost individualit táhnout tým kupředu.

Mnozí fanoušci očekávali, že trenér Spalletti s okamžitým progresem zvedne hru AS a Vlci že si naprosto jasně poradí s minulým soupeřem. Tím byl Hellas Verona, poslední celek tabulky. Vlci sice dobře začali, když se trefil Radja Nainggolan. Jenže po změně stran opět na chvíli zaspali, z čehož rezultovala penalta Giampaola Pazziniho. AS tak potřetí za sebou remizovalo.

Jedním z hráčů, kteří se na duel s Juventusem Turín opravdu těší, je francouzský bek Lucas Digne. Ten v římském celku hostuje z Paříže a jeho budoucnost je zvláště po odchodu trenéra Rudiho Garcii hodně nejistá. Přesto Digne neztrácí chuť do práce a doufá, že se jeho týmu bude opět brzy dařit.

V rozhovoru pro Roma Radio Digne poznamenal: "Tady v Itálii je fotbal více náročnější a svázanější taktikou, než jsem byl zvyklý ve Francii. Ale zvykl jsem si brzo. Teď je před námi nová kapitola s novým trenérem a všichni zažívají optimismus. Metody mezi Spallettim a Garciou jsou samozřejmě jiné, i když jsme nového trenéra ještě tak moc nepoznali."

"V neděli nás čeká hodně náročné a důležité utkání. Juventus je největším favoritem na zisk mistrovského titulu, takže to bude hodně těžké. Ale pracujeme tvrdě, učíme se a zlepšujeme. Pokusíme se udělat maximum pro to, abychom vyhráli a znovu se zapojili do boje o Ligu mistrů," dodává mladý Francouz.

Římský celek se opět nemůže spoléhat na Kevina Strootmana, k němuž přibyl také Maicon. Obránce Leandro Castán není ve formě, Francesco Totti postrádá zápasovou praxi. Gervinho je na odchodu, takže AS bude opět oslabené. Juventusu chybí jen záložníci Roberto Pereyra a Mario Lemina, jinak jsou všichni hráči k dispozici.

Juventusu se na rozdíl od AS poměrně daří a již nyní útočí opět na první místo. Po špatném začátku sezony se Bianconeri opět drápou nahoru a chtějí před Neapol. Posledních deset utkání v Serii A zvládli perfektně minimálně po výsledkové stránce a daří se jim i proti AS. Vyjma posledního střetu, který AS i díky hlavičce Edina Džeka vyhrálo 2:1.

Bianconeri se mohou soustředit na Serii A s mnohem větším klidem, než jak je tomu u jejich nedělního soka. Žádné velké změny nejsou očekávány, tým hraje v pohodě a bylo to vidět i v minulém kole. Juventus uštědřil debakl Udinese a stačil mu na to jeden poločas. Už při odchodu do šaten totiž Stará dáma vedla o čtyři branky a nakonec toto skóre udržela až do závěru zápasu.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra - Mandzukić, Dybala
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Manolas, De Rossi, Rüdiger - Torosidis, Pjanić, Nainggolan, Digne - Florenzi, Džeko, Salah
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
Atalanta má před sebou další možnost, jak dokázat, že její sezona ještě není ztracena. Přesouvá se totiž k utkání s jasným outsiderem z Frosinone.

Velké změny se dají čekat v Atalantě. Tým, který dokáže překvapit nejednoho favorita, poslední dobou moc radosti svým fanouškům nenabídl. Celek z Bergama se pokouší udržet své největší hvězdy, ale ani to se mu nedaří. Postupem času si vybudoval pověst týmu, který vychovává mladé talenty, aby je pak prodával do větších týmů.

S tím ale ruku v ruce jde i odsun kvality. Odešl Maxi Moralez, zájem je o Germána Denise a dres Neapole bude oblékat také mladý záložník Alberto Grassi. Podobné starosti řeší také trenér Frosinone, protože pryč z kádru chce obránce Diakité.

Jedním z hráčů, o které je velký zájem, je záložník Marten De Roon. O něho má zájem dvojice milánských celků nebo Janov s Fiorentinou, ale sám hráč se nikam nechystá. V rozhovoru pro média zmínil: "Nechystám se odtud. Jsem tu spokojený. Vážím si toho, když mě noviny spojují s velkými kluby. Ukazuje to, že dělám dobře svoji práci, což je skvělé," dodává De Roon.

Atalanta naposledy ukončila negativní sérii porážek a remizovala s Interem Milán. Byl to hodně zvláštní zápas, protože jsme viděli pouze vlastní góly. Nejprve se do vlastní brány trefil Jeison Murillo, následně jej napodobil obránce Orobici Rafael Tóloi. La Dea je tak nyní na 12. místě a má na kontě 25 bodů.

Frosinone na výhru čeká od poloviny listopadu minulého roku, kdy zvládlo utkání s Hellasem Verona. V minulém kole se ale opět dostalo na starý známý trend a prohrálo. V atraktivním a gólově bohatém utkání jej přemohlo turínské FC, které vyhrálo vysoko 4:2. I trenér Stellone uznává, že jeho celek inkasuje až příliš často.

Před utkáním s Atalantou si všiml: "Dostáváme až moc branek. Musíme to napravit, chyba totiž není jen v obraně. Pracovat má celé mužstvo. Ohledně přestupového období máme jasné představy. Pokud někdo odejde, ihned jej nahradíme. Máme pár jmen v záloze, ale jinak od klubu nic neočekávám," doplnil Roberto Stellone.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Ajeti, Blanchard, Pavlović - Tonev, Sammarco, Chibsah, Kragl - Dionisi, Ciofani
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Conti, Toloi, Cherubin, Dramé - Kurtić, De Roon, Migliaccio - Gomez, Monachello, D'Alessandro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - AC Milán  (sobota 20:45)
Empoli se překvapivě pohybuje v první polovině tabulky a jen s jednobodovým odstupem na AC Milán. Vzájemný souboj tak může jednoho z nich přiblížit evropským pohárům. Papírovým favoritem bude Milán a to navzdory faktu, že lepší formu má domácí tým.

Na Empoli je totiž potřeba si dávat velký pozor. Za deset kol prohrálo pouze dvakrát a ze zadních pozic hodně nenápadně pokukuje po evropských pohárech. V minulém kole si domácí připsali bod za remízu s Chievem a pojistili si průběžné osmé místo. Trenér Giampaolo tak navázal na předchozí úspěšné působení Maurizia Sarriho, který před sezonou odešel do Neapole.

Také Milánu se v minulém kole dařilo. Na San Siru porazil Fiorentinu 2:0 a navázal na výsledek z Říma, kde proti tamnímu AS získal bod za remízu 1:1. Vypadá to tedy, že se parta Siniši Mihajloviče zvedá, na druhou stranu podobný vývoj tady už byl několikrát. Rossoneri potřebují na dobré výsledky navázat a nedopustit něco podobného, jako se jim nedávno přihodilo doma s Boloňou. Stabilizace výsledků je přitom jeden z hlavních předpokladů, aby se AC vrátilo zpátky do pohárové Evropy.

AC krom domácí soutěže stále bojuje i v italském poháru, kde se o postup do finále poháru utká s Alessandrií. Druhou semifinálovou dvojici vytvořili Inter Milán s Juventusem.

Dle jmen bude favoritem AC Milán, ale na stadionu Carla Castellaniho ho rozhodně nečeká snadná práce. Empoli si i po odchodu Maurizia Sarriho vede dobře a v současnosti má dokonce lepší formu než právě Milán. Vzájemná bilance hovoří ve prospěch Rossoneri, ale Empoli dokázali od jejich návratu do Serie A porazit jen jednou. Shodou okolností v prvním letošním střetnutí na San Siru.

Empoli se bude muset vypořádat s Mčedlidzem, Costou a Paredesem. Na druhé straně tábora je sitauace podobná, Diego López, Ely i Mexés jsou zranění a úplně fit ještě není Ménez.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Tonelli, Barba, Mario Rui - Zielinski, Diousse, Buchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura - Bacca, Niang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol20135241:1644
2.Juventus FC20133437:1542
3.Inter Milán20124425:1340
4.ACF Fiorentina20122637:2138
5.AS Řím2098337:2335
6.AC Milán2095627:2332
7.US Sassuolo2088425:2132
8.Empoli FC2094725:2431
9.SS Lazio2084825:2928
10.Chievo Verona2076726:2227
11.Turín FC2075827:2626
12.Atalanta Bergamo2074921:2425
13.Udinese Calcio20731018:3124
14.UC Sampdoria2065929:3223
15.Bologna FC20721122:2723
16.Janov CFC20641023:2622
17.Città di Palermo20631119:3321
18.Carpi FC20451119:3517
19.Frosinone Calcio20431322:4515
20.Hellas Verona20091113:329

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (765)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes to bude mít AC strašně těžké, Empoli je doma super.Ale snad to AC zvládne chci ať jdou nahoru.Jinak jakvto vypadá ta výměna De Sciglio x Caceres.Já jsem velký kritik De Sciglia, připadne mě jak leklá ryba, málo důraznej, nevidím v něm nic moc.Ale jestli Martín nechce u nás zůstat tak ať jde a tu výměnu bych zkusil..Ale doufám že tomu tak nebude Martín prodlouží, protože sem si tak nějak na něho zvykl a dle mě je to špičkovej hráč a daleko lepší než De Sciglio.U toho mě těší jen to že je to ital a celkem mladý.

Reagovat
andycek1

Podla mna cez leto Caceresa strelime cez ty problemy. Protoze namisto neho je tu Dani a pojdeme sa obzriet po nejakom pravom obrancovi (Widmer, Vrsaljko)

Reagovat
smazaný uživatel

Cáceresovi v červnu končí smlouva.

Reagovat
CubONE

Ved ste to dementovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri chce udržet Cácerese, Marotta vymýšlí co by, kde by, jak by...

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád, že takto vidíš Mattiu, ktorý je naopak oveľa dôraznejší, ako sa zdá, on len tak flegmaticky pôsobí, ale pre tvrdý zákrok nejde nikdy ďaleko. Posledné zápasy sa mi páčil oveľa viac ako Abate a dúfam, že neodíde. Stále má obrovský potenciál sa zlepšovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky dnes zpět v sestavě s Big Macem by mohli AC porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v jedničku dnes.

Reagovat
Furia Ceca

OT: Podle The Sun je Allegri pro Chelsea letní No.1 volbou!

Se sedmnáctkou Juventusu začal trénovat Lautaro Dybala, šestnáctiletej bratránek našeho Pualita.

Reagovat
smazaný uživatel

The Sun je anglicka obdoba naseho Blesku, ne?

Reagovat
Furia Ceca

Jestli se ptáš na zaměření, tak ano, je to bulvár.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea neuspělo s nabídkou za Gabbiadiniho

Manolo Gabbiadini se nestane posilou Swansea. Ta neuspěla ani s navýšenou nabídkou za italského útočníka, Neapol odmítla i 22 milionů eur a požaduje o poznání vyšší sumu alespoň 35 milionů.

Swansea ať jdou do ....!

Reagovat
olis

Wolfsburg teraz podla Di Marzia ponukol 25 a potom 28 a tiez to nastastie ADL odmietol

Reagovat
smazaný uživatel

Co Fede Barba? Uděláte ho?

Reagovat
olis

tazko povedat, teraz to vyzera ze sa skor snazime o Tonelliho a Barba by mal byt alternativa, ja si myslim ze jeden z nich sa podari a prichod hociktoreho z nich by ma celkom potesil

vraj sme uz ponukli za Tonelliho 7 ale Empoli odmietlo, som zvedavy ci ADL ponuku navysy s Tonellim sme vraj uz dohodnuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tonelli je pro Empoli klíčový hráč, pod 10 si myslím nepůjdou. Barba bude určitě levnější alternativou. Tak či tak, Sarriho fotbal umí oba, přece jen si je v Empoli zformoval. Pro vás dobrý kterýkoliv z nich.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Za Tonelliho už odmítli i naši nabídku, ale neznám výši.

Každopádně jestli se začně o něj soupeřit, je váš, Sab je v tomhle slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MERCATO:

Ranocchiův přesun z Interu do Sampdorie je takřka hotovou záležitostí. Půlroční hostování bez jakékoliv opce.

Stejně tak má být hotový El Shaarawy z Milána do Říma. Římani pošlou do Milána 2 miliony za půlroční hostování. Součástí je 13milionová opce, která se stane povinnou poté, co Stephan nastoupí do 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle posledních informací ta smlouva bude bez povinného odkupu. Pouze opce po sezoně. Proto trvala jednání tak dlouho. V pondělí má přijet na zdravotní prohlídku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Já ráno četl, že má být povinná.

Reagovat
Ragazzo d'oro

On každy tvrdí neco jineho. La republica že povinná, CDS zas to co píšeš. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Pdf or die:)

Reagovat
snuff24

To fakt ? To nám je jako k čemu max. mu to zvedne cenu pokud mu to v Janově půjde.

Reagovat
Emmett Brown

Ja príchod Faraona beriem pozitívne, on to v sebe má, po dlhej dobe talianska posila a Spalletti je pravý tréner na prebudenie jeho schopností. Ale nekupoval by som Perottiho už tam jedného takého priemeráka máme - Falqué. Ak by odišiel Gervinho, tak stav krídiel El Shaarawy, Salah, Florenzi, Falqué je dostatočný a akurát. Záloha je OK, budúcu sezónu by už mohol byť naspäť Strootman a vráti sa Paredes. Takže Sabatini má čo robiť v obrane, nie naháňať tínedžerov, stopér a krajný obranca musia bezpodmienečne prísť už teraz.

Reagovat
Largo

Jenze on si to asi porad neuvedomuje. Podle me mel nejdriv prijit stoper a pravej bek, az potom se mel resit utok....

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsie by bolo, ak by uz Sabatini nerobil nic a skoncil

Reagovat
Largo

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
danko10

Jop, pri obrane jak z Premier League a bez záložníka, schopného dať kolmú prihrávku je ďalšie večne zranené krídlo presne to, čo Rím akútne potrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

2 mln za polrocne hostovanie, cize 4 mesiace. Rozjebe ma nacisto. Vyhodte uz konecne tu lazialsku krysu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zarážející částka.

Reagovat
CubONE

Dnes to musi byt povinne za 3 body, AS strati a dotiahneme sa. Len presne takyto posledny krok nam v poslednych dvoch sezonach velakrat nevysiel...

Reagovat
smazaný uživatel

Povinně? Nebuď naivní, Empoli je herně mnohem lepší. Budete rádi za remízu. Jejich fotbal je jeden z nejlepších v lize a když si představím, že kdyby místo Maca (ve vší úctě) měli nějakého klasického šutéra.. :)

Reagovat
CubONE

Z pohladu boja o Europu musime povinne vyhrat, nikde netvrdim, ze to je jasny zapas proti outsiderom.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bude to strašlivě těžké, nicméně nic jineho nez vítězství chtít nemůžeme

V souvislosti s posledními výkony tomu i věřím, Carlos je ďábel

Reagovat
CubONE

Tu 1-2 sance mu snad pripravime, viac mu netreba.

Reagovat
Ragazzo d'oro

při nejhorším si tu šanci vytvoří sám

Reagovat
smazaný uživatel

povinné? S Empoli u nich doma pri ich forme tipujem remízu 1:1 a budeme radi....

Reagovat
CubONE

Ale ved rozmyslaj trochu, nepisem o povinnych, lahkych bodoch.

Reagovat
Milan.B

dal by boh

Reagovat
smazaný uživatel

@OfficialAllegri: "Transfer market? #Caceres will stay at Juventus." #JuveRoma

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER ! ! !

Reagovat
Pipo123

Vraj jednáme o príchode Tissoneho zadarmo + Drameho, Radu by sa tak dočasne mohol posunúť do stredu obrany

Reagovat
smazaný uživatel

nemali sme hrat dnes??

Reagovat
Inter Eterno Amore

nie .. aj keď asi by to bolo lepšie keďže budúci týždeň máme 2krát derby

Reagovat
2miguel1

Škriniar do Sampdorie?

Mak do Fiorentiny?

Reagovat
GEGE

Petagna na zdravotni prohlidce v Bergamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

De Sciglio do Juve? Beru hned, kór za Cácerése. Sehnat nějakou záplatu na pozici 5. stopera a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu proč se ty spekulace vyrojily..., píše se i kolik by Juve doplácelo, když Cácerésovi končí smlouva ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek je tam spíše for fun, kdo ví jak to je, každopádně ta představa se mi líbí.

Reagovat
snuff24

Roberto Mancini zítra dosáhne velké mety. Připíše si 200. start v Serii A jako hlavní kouč Interu. Více má pouze legendární Helenio Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Salah pred zapasom: Vyhrame 2:1. Opat napinanie svalov, ziadna pokora. Budu sa motat po ihrisku ako matohy a prehraju 5:0. Jak ja toto neznasam . Ako prve by som zakazal taketo vyjadrenia. Drzte papule a vsetko dokazte na ihrisku. Nie slova, ale ciny. Majstri sveta vo vyhrach recami

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa este som zabudol dodat, ze tento vyrok povazujte za doveryhodny az po schaleni Albertom. On jediny ma pravdive zdroje informacii

Reagovat
danko10

Luciano mal dobrý zvyk zakázať tímu komunikovať s médiami, keď bolo treba pracovať. Predpokladám, že v pondelok, po nášupe a po tom, čo Momo vyfasuje redku za to, že sa z frustrácie prešiel Chiellinimu po chrbte, to príde. Buď v kľude.

Reagovat
smazaný uživatel

0:5*

Reagovat
wiggum

A co ma rict? Hlavne nestresuj, Juve uz pro nektere vyhralo dopredu a ma ted dobrou serii, my zase na hovno, jednou to ale musi skoncit a proc ne treba zitra? Juve uspet musi, coz od nas se neceka...

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Napr: chceme vyhrat, ale vsetko musime dokazat na ihrisku

Reagovat
Ragazzo d'oro

Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura; Niang, Bacca

Očekávaná

Reagovat
mojmira

snad vítězná

Empoli (4-3-1-2): Skorupski; Laurini, Tonelli, Barba, Mario Rui; Zielinski, Maiello, Buchel; Saponara; Pucciarelli, Maccarone

Reagovat
CubONE

Alebo nas popravi Ricky

Reagovat
mojmira

to bych přál těm dvěma senilním dědkům

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
panca

sice bych par jedincu vyhodil, ale aspon je pozitivni, ze se trochu ustalila sestava

Reagovat
Ragazzo d'oro

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Tie tribúnky za bránou ako v Dunajskej Strede hehe. Akurát, že tu asi išlo o provizórne riešenie.

Reagovat
Mrvinho

Mrvinho17.01.2016 20:11

Minimálně bod uhrát můžeme? My máme ničit každého

Já to dneska vidím na 3 body, taková naše klasika, porazíme někoho silnějšího, každej si to datum píše do deníčku jako ten čas, kdy se AC začalo vracet na vrchol no a následující týden zas všechny ty 3 pracně urvané body odevzdáme neskutečně našlapanému Empoli..

Půlka vyšla.. snad dnes ale za 3 body opět FORZA AC !

Reagovat
Yanek

Bacca

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca je kráľ

Reagovat
Ragazzo d'oro

Král CARLOS!!

Reagovat
mojmira

Bacccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mrvinho

Yess Bacaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
CubONE

Kurva, nemal som prepinat streamy

Reagovat
FORZAMILAN

Bacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby to AC udrželo a příští kolo porazilo v derby Inter... To by zase mohlo trochu zamíchat tabulkou!

Reagovat
FORZAMILAN

Jo, to by bylo dobrý, rádi by jsme míchali

Reagovat
Furia Ceca

To je mi jasný! Navíc se to zamíchá na víc způsobů, určitě přijdou nějaký překvapení (doufám že ne na náš úkor! )... No jako čuměl bych, už jsem vás odepsal.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nemá někdo nejaky poradny stream? Mne se vsechno straně seká

Reagovat
Ragazzo d'oro

diky

Reagovat
CubONE

Ja som skusal sopcasty od 4300kbps do 1600kbps a vsetky boli uplne rovnako akokeby spomalene s miernym sekanim

Reagovat
Yanek

Čekal jsem, než to napíšu, ale Alex je prostě solidní. Nechápu, proč minulou sezonu seděl.

Reagovat
CubONE

Tak ale to aj kvoli zraneniam, nie? Kazdopadne, Alex je super, ideal vedla Romagnoliho. Sice to nie je Maldini, ani Baresi, ale Alessiovi da do buducnosti dost.

Reagovat
Yanek

Jo, zapomněl jsem na to, že je IP. Jsou dobrá dvojka, za tohle jde kredit Sinišovi

Reagovat
mojmira

loni to bylo těžký, když všichni ostatní stopeři jsou k ničemu ... prostě odsral to hledání kvalitnější dvojky a kdyby nepřišel Romagnoli určitě by se točil dál

Reagovat
CubONE

To bolo tesne. Kazdopadne BigMaca nemoze branit pri standartkach Bacca.

Reagovat
Yanek

První gól Gigiho.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To si nemyslím. Tohle je vždycky hrozná loterie. Hlavní chybu tady vidím ve stredu pole, kde nikdo nezastoupil za vystoupivšího Romagnoliho

Reagovat
Yanek

Defenziva propadla, ale nemůže mu to projít mezi nohama za žádných okolností.

Reagovat
ED91

Tie nohy roztiahol krásne

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
CubONE

Ajaaaj, Gigi stale prilis siroko. Ricky predtym super no.

Reagovat
mojmira

To samé jako proti Fiore, dáme gól a pak začneme hrát vzadu a pasivně jak čůráci a čekáme co se bude dít

Reagovat
Ragazzo d'oro

Když už chce Niang sobčit, tak ať střílí jako chlap a ne jako baba..

Reagovat
Furia Ceca

Ten Cáceres + 20 mega za Saponaru platí pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by Cáceres dělal v Empoli?

Reagovat
Furia Ceca

Tak kdo tam měl jít s dvackou za Saponaru? Jinak to si říkal nedávno tuším ty, ne? Žes to někde četl...

Reagovat
smazaný uživatel

O Cáceresovi jsem určitě nepsal. Psal jsem o Büchelovi a milionech navrch.

Reagovat
Furia Ceca

Jo. Büchel! Máš pravdu. A platí to pořád...?

Reagovat
smazaný uživatel

V červnu prý chceme po Saponarovi opět jít. Jestli to dopadne a jak, to je ve hvězdách

Reagovat
Furia Ceca

To zní dobře. Jenom teda zase jestli Marotta nezačně vymýšlet další "geniální" rošády, už mě s nima někdy sere!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se vám ho podařilo získat, ostatní týmy můžou zapomenout na ambice na dalších pět let.

Reagovat
CubONE

Ten mal by stale u nas a nemuselo by sa to riesit

Reagovat
mojmira

řešilo by se Saponara + 20 mega za Cácerese

Reagovat
Yanek
Reagovat
CubONE

Reagovat
mojmira

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
brvno

otazka: kto tu z vas momentalne pritomnych je pritomny a aktivny aj na fb fanpage AC Milan CZ/SK (https://www.facebook.com/ACMilanCZSK/) ?

Reagovat
mojmira

no aktivní ... sem tam tam něco napíši

Reagovat
Thorrin

Taky tak, sem tam nějaký komentář, nebo lajk.

Reagovat
CubONE

Ja obcas. A vacsinou mam ine nazory nez vacsina tam

Reagovat
mojmira

tak to jsi ty!

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní fotbálek, Empoli se mě hodně moc líbí.A AC taky nehraje zle. těším se na druhou půlku.

Reagovat
mojmira

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaack

Reagovat
CubONE

Jack

Reagovat
Mrvinho

Giacomoooo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jaaack!!

Reagovat
CubONE

A Niang paradna asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Niang super asistence

Reagovat
Thorrin

Výborný vstup do poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, teď by to mohl být ještě lepší fotbal!AC dobrý nástup.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Yanek

Je to bitva o střed pole, dal bych do hry Kucku.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mu to lepí letos

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem chtěl napsat, abychom to urvali a pak se jít dívat na Gomorru

Reagovat
Furia Ceca

Už je druhá sérka??

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, teď to začali dávat na čt2 od začátku

Reagovat
panca

tam byl ofsajd ne? Uz pred tou prvni strelou

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl nee určitě ne.

Reagovat
mojmira

byl, ale hráče co se nezapojil, takže v pohodě

Reagovat
panca

ja tu opakovacku prave poradne nevidel, jen jsem tam zahlidl, ze stal nekdo v ofajdove pasti

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ne, zapomněl se tam Jack (?)..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co to bylo za bránění?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Saponara je boží a Zielinski neskutečný progres tenhle rok.V Udine hral s ruční brzdou v Empoli parádní přehled.

Reagovat
Mrvinho

Idioti přestaňte se hádat a zkuste místo toho trénovat hraní po celý zápas, ne se posrat po každém golu co dáme

Reagovat
Furia Ceca

Byste potřebovali pořádnýho kapitána, co by ty hráče ve správný čas srovnal do latě. Montolivo je k hovnu jak jako hráč, tak jako kapitán...

Reagovat
mojmira

nechápu, že tenkrát dostal pásku a nechápu, že jí má doteď

Reagovat
Furia Ceca

To já taky, ale obávám se, že v ideálním případě byste to měli udělat znova, přivýst někoho novýho, ideálně zkušenýho italskýho reprezentanta a udělat kapitána z něj (Abate při vší úctě mi pasuje jenom jako vice-kapitán a jinak tam nikoho nevidím...).

Reagovat
Mrvinho

Alex, když už nic tak by aspoň někomu rozkopal držku v kabině po zápase

Reagovat
Furia Ceca

Třeba Bacca je co se týče hry hodnej následování, ale dojem vůdce na mě nedělá... Kdyby se u vás zrehabilitoval, co Boateng? AC zná, je to bojovník, respekt má taky, navíc je celosvětově známej...

Reagovat
mojmira

Baccu mám jako kapitána v FM Boateng těžko říct, po tom co předvedl ve Schalke si nemyslím, že by měl v týmu zůstat víc jak toho půl roku. Já bych si přál jako kapitána někoho jako Gattuso, Seedorf, Maldini ... a nikdo takový tam ani zdaleka není

Reagovat
Furia Ceca

Kdybych vycházel ze spekulací médií, tak pro vás by byl ideální kapitán Barzagli, ale toho vám nedáme.

Reagovat
mojmira

Jo s tím se nedá než souhlasit. V týmu není nikdo, kdo by se povahově na kapitána hodil a nějakou osobnost by to zcela určitě chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ji nosit Luca Antonelli.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo jde nahoru poslední zápasy, dnes je jeden z nejlepších v AC.

Reagovat
CubONE

Ale nie je to vodca.

Reagovat
Mrvinho

Pojď Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem minulé kolo snad 33 gólů v 10 zápasech, tohle taky spousta gólů... to je nějaký trend, že v Itálii padá víc a víc branek?

Reagovat
CubONE

Obrany sa zhorsili.

Reagovat
smazaný uživatel

catenaccio na ústupu

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží v jakém horizontu to posuzuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

No dejme tomu v posledních deseti Nebo to o pověstné defenzivě italských týmů je jenom fáma?

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš dva výrazné protipóly, najdi si prostřední hodnotu a dojdeš nejblíže k pravdě.

Reagovat
smazaný uživatel

A druhý protipól je co? Já italskou ligu nikdy nesledoval, to o defenzivním pojetí se obecně traduje (nemusí to být pravda) a o to víc mě zaujalo, že mělo minulé kolo takový gólový průměr. Tak by mě zajímalo, jestli je to běžná záležitost, nebo to kolo bylo opravdu výjimečné, a kolik branek teda tak normálně padá. Moh bych samozřejmě kouknout do starých statistik a spočítat si to sám, ale tak věřil jsem, že se to tu dozvím

Reagovat
smazaný uživatel

Ukážu ti to na srovnání pěti nejlepších evropských lig. Průměr gólů na zápas v aktuální sezóně:

PL - 2.65

PD - 2.67

BL - 2.8

SA - 2.58

L1 - 2.41

Statistiky odtud: http://www.soccervista.com/soccer_leagues_ordered_by_number_of_goals.php

A pro srovnání z let minulých koukni třeba sem:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/european-big-four-leagues-goals-3513388

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních deset let se můžeš podívat níže, padá jich méně než v jiných letech (zde posuzováno k celku ligy ne v aktuálním kole k dané sezóně, to stahovat nebudu promiň),

2006/2007 2,550

2007/2008 2,553

2008/2009 2,600

2009/2010 2,611

2010/2011 2,513

2011/2012 2,558

2012/2013 2,632

2013/2014 2,724

2014/2015 2,695

2015/2016 2,584

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji obêma

Reagovat
smazaný uživatel

neposlouchej česká media a Pavla Čapka s Karochem kteří slovo catenaccio vypouští z úst když hraje v Evropě tým Serie A a pusť si někdy zápasy Sassuola,Empoli a o dalších týmech jako Fiorentina,Neapol,Juve ani nemluvím.

Reagovat
Robbie

vetšinou když sem koukal na Italskou ligu tak sem si připadal že koukám na divizi v Česku

Reagovat
Mrvinho

Masakr

Reagovat
Emmett Brown

To si asi nevidel včerajší zápas Norwich - Liverpool, pri tých obranách by bol za hviezdu aj Jarda Kužel ale vraj najzábavnejšia liga pre divákov

Reagovat
ED91

Možno preto, že majú najzábavnejšie obrany

Reagovat
Furia Ceca

Honda: "Nechci vypadat jako Chiellini!"

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ten asijský mrkos vztekal?

Reagovat
Mrvinho

V AC se z něj stala lopata. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

MERCATO: Ranocchia do Sampdorie ve čtvrtek, až po středečním semifinále v Coppě Inter vs Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

AC nema ziadnu osobnost a ani asi nebude mat ked je tam Galiani ktory len preziva a dnes to AC malo vyhrat ked chce pomyslat na pohare ale bohuzial kde neni kvalita tak tazko....

Reagovat
One-Real

Juve dneska v hcp? Kurz kolem 2,5 hodně láká.

Reagovat
Tomanatura

co Real v hcp 2:0? Betis je posledni zapasy slabucky...

Reagovat
One-Real

Za jaky vklad? Ja to do nejakeho kombiku dam. Bude to hodne o tom, kdy dame prvni gol a kdo ho da. Jak da prvni sanci Ronaldo, tak se chytne a muze to byt kanonada. Hodne taky bude zalezet jestli budeme hrat 4-4-2 s Jamesem a nebo 4-3-3 s Jesem.

Reagovat
Tomanatura

Jeste nevim, mam to v kombiu, ale premyslim nad necim vyssim.

Reagovat
Pettirosso

jak je na tom Isco pod Zizem? Dostává víc prostoru?

Reagovat
Pipo123

Skôr by som hral obaja gol

Reagovat
Tomanatura

Proc? Betis nedal gol uz 8 zapasu v lize za sebou

Reagovat
Pipo123

Majú nového trénera + zápas doma proti Realu, dôvod poriadne sa hecnúť do zápasu, navyše ich fanúšikovia ich budú hnať dopredu, nečakám že prehrajú o viac než jeden gól

Reagovat
Tomanatura

Videls jejich soupisku? To je jeden vycpely traged vedle druheho, ze zacatku meli stesti, ted jim doslo. To neni nahoda, tem nepomuze nic.

Reagovat
Pipo123

Videl som ich v derby proti Seville a tam to odjazdili až na krv, ale teraz pozerá že kurz na obaja gól je len 1,66 tak to sa neoplatí podať, čakal som že tam bude aspoň cez 2

Reagovat
10

určitě ne

Reagovat
One-Real

Proč myslíš? Všechny posily ve formě, Pogba snad konečně zabral, Dybala fenomenální. Za 2,5 to má celkem value.

Reagovat
10

zápasy s AS jsou poslední dobou většinou vyrovnaný, navíc mají novýho (a kvalitnějšího) trenéra, což je naboostuje ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se podívej na Spaletiho výsledky proti Juve :) dlouhodobě špatné

Reagovat
10

a jakou to má vypovídající hodnotu, když hrál s Juve naposledy asi před 7 lety?

Reagovat
smazaný uživatel

"komplex" ménem juve bude mít stále, keď mu to novináří předhazují dnes to vidim na 4:0

Reagovat
Pettirosso

Ani proti současnýmu AS ne. Byly sice doby pod Enruqiem, Zemanem apod, kdy dostávali čtyřku, ale za poslední roky, ať už byl kdokoliv jakkoliv z formy to byl vždycky vyrovnaný zápas.

I kdyby prohráli po sobě s Frosinone, Hellasem a Carpi a měli pořád na lavičce Garciu, tak se na nás hecnou jak nikdy. Hlavně Nainggolan je v tomhle mistr.

Reagovat
Alberto Aquilani

totižto Naingollan je vo väčšine zápasov úplne ležérny a unudený, taký Pjanic 2 ked má "svoj" deň, no...

Reagovat
Pettirosso

Nic takovyho jsem nenapsal. Ale jeho "cosi" k Juve je evidentni. Viz ty komentare atd

Reagovat
Alberto Aquilani

Vraj by sme mohli vybehnúť v 3-5-2 s De Rossim v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Po jeho skvělém posledním zápase chyba podle mého. Bude v záloze chybět. Ale Spal má určitě plán hry pro tuto variantu, nebude to jako když Rudi napsal hráče do jiného tvaru a myslel si, že jsme změnili rozestavení.

Reagovat
Pettirosso

Jj, Spalek mluvil hodně o inspiraci Juve. No alespoň konečně vzhlížíte k těm nejlepším

Reagovat
Tomanatura

Fiorentina (3-4-1-2): Tatarusanu; Roncaglia, Rodriguez, Astori; Pasqual; Borja Valero, Verdù, Bernardeschi; Ilicic; Kalinic, Babacar. A disposizione: Sepe, Lezzerini, Gilberto, Tomovic, Tino Costa, Mati Fernandez, Blaszczykowski, Zarate. All. Sousa.

Torino (3-5-2): Ichazo; Maksimovic, Glik, Moretti; Zappacosta, Acquah, Vives, Baselli, Molinaro; Belotti, Immobile. A disposizine: Padelli, Castellazzi, Bovo, Gazzi, Benassi, Martinez, Jannson, Silva, Prcic, Quagliarella. All. Ventura.

Suarez ani na lavicce, cili ten uz je jasny? Verdu je ovsem snad vtip

Reagovat
Pipo123

Hlavne Babacar bude fajn, ten do tej hry donesie trochu pohybu

Reagovat
Tomanatura

Uvidime, jak dlouho vydrzi.

Reagovat
Pipo123

Nepozeral si v noci derby ? Neskutočná vec, atmosféra absolútne dokonalá, brutálne súboje, 4 červené karty, penalta, kopec žltých, taký futbal som nevidel dlho

Reagovat
GEGE

Ichazo posadil Padelliho? vidím,že už chytá druhý zápas po sobě...

Reagovat
Zark

dnes třetí

Reagovat
Pettirosso

Verdu?

Reagovat
Tomanatura

Po odchodu Ilicice hraje Trequ, me snad pojde

Reagovat
Tomanatura

Zrovna se divam na sestrih

Reagovat
Tomanatura

*reakce na Pipa

Reagovat
Pipo123

Rozhodca docela zarezal Bocu že ? Penalta jasná, to bola Tevezova pičovina, ale tie červené hodne prísne, po tej DIazovej som mal pocit že mu tam Osvaldo jednu upeče

Reagovat
Tomanatura

Jo, ale dal bych je asi taky, mozna az na tu posledni. Silvova a hlavne Peruzziho jsou jasne. Gino tam sel jak kokot a Silva vubec nevedel, co delat a pak do toho souboje vletel jak nadrogovany, vypadalo to hrozne. Jako nechtel bych to piskat.

Reagovat
Pipo123

Silva určite, ale Peruzzi mi prišiel v pohode, neprišlo mi že tam šiel tak tvrdo, skôr by som dal žltú ako hned červenú

Reagovat
Tomanatura

Sel nohama napred, za to se cervena dava uz z principu. Spis me mrzi, ze to nedela kazdy rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo, jaký byl Balanta?

Moc bych ho chtěl k nám, končí mu smlouva, ale Saba nedělá nic.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Tomanatura

Boze Josip

Reagovat
Tomanatura

Boze Josip

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pěkný přímák.

Reagovat
Furia Ceca

OT: Bayernu se zranil Boateng, mimo bude asi tři měsíce...

Reagovat
danko10

Viola je nenormálne statická a ľahkovážna, Toro im dáva hlavu na penku a oni si proste chodia.

Reagovat
Tomanatura

Neumi menit styl hry, ale spatne nehraje

Reagovat
Tomanatura

Roncaglia je hrozna slabina ten ma snad 30% uspesnych prihravek. Trkvas

Reagovat
Mihal

INTER: 1 Handanovic; 14 Montoya, 24 Murillo, 5 Jesus, 12 Telles; 44 Perisic, 77 Brozovic, 83 Melo, 22 Ljajic; 8 Palacio, 9 Icardi.

A disposizione: 30 Carrizo, 7 Kondogbia, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 17 Medel, 21 Santon, 23 Ranocchia, 25 Miranda, 27 Gnoukouri, 33 D'Ambrosio, 55 Nagatomo, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

CARPI: 27 Belec; 5 Zaccardo, 21 Romagnoli, 23 Suagher, 19 Pasciuti; 29 Martinho, 17 Crimi, 8 Bianco, 3 Letizia; 25 Mancosu, 99 Mbakogu.

A disposizione: 1 Brkic, 2 Sabelli, 7 Matos, 11 Di Gaudio, 15 Lasagna, 20 Lollo, 36 Daprelà.

Allenatore: Fabrizio Castori

Tak na tú obranu budem dnes veľmi zvedavý...ak chceme LM musím takéto zápasy vyhrávať, tak verím, že dnes to nebude také trápenie...FORZA INTER!!!

Reagovat
Deki

Nevím, proč posadil zrovna Mirandu, pokud chtěl nechat zahrát Juana, tak ok, ale sedět měl spíš Murillo. K bekům už se nemá cenu vyjadřovat, to je prostě 100% točenice každej zápas, aspoň můžeme být zvědaví na Montoyu. Je to celkově hodně ofenzivní, snad to bude v suchym triku. Dneska jasně za 3 body!''

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

neni v karetnim ohrozeni a setri se na derby?

Reagovat
Deki

aha, to je možné. v tom případě to je v pořádku...

Reagovat
cresposuper

Jj, rovnako ako Medel, Melo a Kondogbia.

Reagovat
Mihal

podľa mňa ho chce asi trochu pošetriť na Juve , prípadne AC

Reagovat
Deki

jinak sledujete někdo aspoň po očku Carpi? to je opravdu Belec jejich nejlepší golman?

Reagovat
Tomanatura

Inter vyhraje, Carpi bez Boriella nebude problem

Reagovat
Zark

mancosu jim uteče všem

Reagovat
Inter Eterno Amore

vždy môže byť problém

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 v 86.

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja len dúfam,že si Yuto nešetrí na derby

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3): Berisha; Konko, Bisevac, Radu, Lulic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Parolo; Candreva, Djordjevic, Keita.

Radu

Reagovat
Tomanatura

Kurva jo, diky hosi

Reagovat
Tomanatura

Ale jo, pekne to Verdu odmakal, sice dost posral, ale nechal.tam vse. Cenim

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne. All. Sarri

SAMPDORIA (4-3-3): Viviano; Cassani, Moisander, Zukanovic, Regini; Carbonero, Fernando, Barreto; Correa, Cassano, Eder. All. Montella

Forza Napoli!

Reagovat
Zark

Torino furt ve srabu, s immobilem nebo bez

Reagovat
Inter Eterno Amore

PAZZA INTER AMALA

Reagovat
Zark

wtf, tam zakopl sám ne?

Reagovat
Zark

z toho záběru to nešlo moc poznat, ale jestli fakt zakopl sám tak slušný zářez pro carpi teda

Reagovat
10

spíš asi mával ofsajd...kterej taky o půl metru nebyl

Reagovat
Zark

to nebyl, mancosu si to pohlídal dobře právě, mrdky tvle

Reagovat
snuff24

a měli jsme prohrávat

Reagovat
10

wtf? co teď pískal na Interu? regulérní gól tyvole

Reagovat
snuff24

offside co nebyl

Reagovat
olis

Higuaiiiin

Reagovat
Zark

to je jiná liga no, zavřel mi celkem hubu

Reagovat
mastakillah

Už měl mít dva. První šance byla snad jeste vetsi

Reagovat
mastakillah

Gonzalooooo

Reagovat
Pettirosso

Co cekaji s takovou sestavou pice?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj skoro černý mušketýr

Reagovat
smazaný uživatel

*JJ

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd Baretto,ten snad bude hrát,i kdyby měl zlámaný obě hnáty...Kua co ho tam ten Montella furt se.e

Reagovat
Pettirosso

Ja tohle vedel uz loni kdy bylo jasny, ze po sezone prijde. S touhle sestavou ala banda prumeraku bez utocnika nemuzeme nic jinyho cekat. Montellovi jsem hodne veril, ale zatim to teda rozesira jeste vic, nez Zenga

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel... Takhle to Neapoli usnadnit...Posraný už před zápasem...

Reagovat
Zark

zlatej zenga, ten měl aspoň swag hh

Reagovat
Ragazzo d'oro

Rozhodčí na San Siru je ozralý? Nebo proc to neuznal?!?

Reagovat
Deki

ofsajd by byla blbost. spíš asi faul na obránce

Reagovat
10

což by byla blbost ještě větší

Reagovat
Deki

nevím. pořádně jsem opakovačku neviděl

Reagovat
Tomanatura

Xzibit v utoku Carpi

Reagovat
Zark

Drogba hadra

Reagovat
olis

Insigneeeeee

Reagovat
Furia Ceca

Ten Barreto, to je takovej kokot!

Reagovat
smazaný uživatel

A konec,zabalit a poslat zpátky do Palerma,kokota...

Reagovat
Furia Ceca

Zápas v Janově vypínám, tady je asi rozhodnuto...

Reagovat
lnterista

kua ten ma brisaky

Reagovat
Pettirosso

Ten Barretto je fakt dement co svet nevidel. Uplne napicu celou sezonu. Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

A Ivan pořád sedí na lavici...

Reagovat
Pettirosso

stejně jak Pereira místo Cassaniho, Muriel místo Cassana apod..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase za sračku ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo rozehrávka přímáku od Carpi pobavila

Reagovat
10

hlavně teda rozhodčí, kterýmu ani nevadilo, že byl Interista u míče ještě před rozehráním

Reagovat
smazaný uživatel

No mně se zdálo že ten hráč se toho dokl a potom náš vyběhl, jestli už byl i předtím před zdí tak to se přiznám nevím

Reagovat
10

Xzibite kua

Reagovat
Zark

hlavněže po odchodu statického Borriela nemaj utočnika

Reagovat
vladis271

Môže to tento rok Neapol dotiahnuť do úspešného konca?

Reagovat
Pinturicchio

Díky formě Juve to budou mít těžké, ale jo, můžou.

Reagovat
Deki

doufejme

Reagovat
Zark

Cassano sul Napoli: "Higuain-Insigne ti fanno partire dal 2-0"

měl pravdu

Reagovat
Pinturicchio

Carpi lepší, pome góla.

Reagovat
GEGE

Pipita nechal pencli Insignemu?

Reagovat
GEGE

Suso

Reagovat
Zark

Reagovat
vladis271

ako sa mu u vás darí?

Reagovat
Zark

u nich na howno, v janově dobrý

Reagovat
Zark

kéžby raději sestoupilo palermo než sympatické carpi

Reagovat
Furia Ceca

Co není, může bejt. Kol do konce je pořád hodně, Palermo určitě ještě hodně zápasů posere.

Reagovat
Zark

moc tomu neveřim, to nějak uklepou výsledkově nakonec

Reagovat
10

Serie A bez Sicílie

Reagovat
Zark

to je snad jediné pozitivum, jinak mě strašně serou

Reagovat
10

to mě taky bohužel

Reagovat
Furia Ceca

Ale zase o celek víc z Emilia-Romagna, to je neskutečný, kolik tam je sympatických týmů.

Reagovat
10

ani mi aktuálně nepřijde

Reagovat
Furia Ceca

A historicky?

Reagovat
10

Parma, Bologna, Piacenza...ale tyhle "nový" kluby jako Carpi nebo Sassuolo mě zase tak neberou

Reagovat
Furia Ceca

Sassuolo mám rád. .Dále třeba Modena, Cesena... Ale ta mě nikdy nebrala, i když stadion maj na italský poměry super, možná po Juventus Stadium a Friulli třetí nejhezčí/nejlepší.

Reagovat
10

Manuzzi je ok, ale asi bych ho nedal ani do top 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Aby nespadla doria

Reagovat
Pettirosso

ty vole co to je za koncovku?

Reagovat
danko10

Ale ten Correa je šikovný chlapec.

Reagovat
lnterista

Juan to je taky konec...jediny v cem je dost dobrej tak to kopnout na brankare

Reagovat
Pettirosso

Correa je šikovnej.. měli by mu dát základ, nechápu ten příchod Rickyho

Reagovat
Zark

Mbakogu taky furt presuje, dotírá na brankáře, obránce, strašně nepříjemný utočník jako Zaza, ti kluci z nižších lig do toho jdou po hlavě, vítězná mentalita tam je a to je to co je žene nahoru

Reagovat
Furia Ceca

Mbakogu, to je občanské jméno Xzibita?

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

PADAWAAAAAAAAAAAAN

Zatiaľ máme dosť šťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Roooooooooodriiiiiiiiiiiiiiigoooooooooooooooollll

Reagovat
snuff24

PALACIOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pettirosso

CORREAAAAAAAA

Reagovat
Pipo123

Neuveritelné čo dokážeme zahodiť

Reagovat
Zark

pazzoš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Trochu penalta, ne?

Reagovat
GEGE

CORREA!!

Reagovat
Zark

tak do píče kurwa děla jsi prdel, takové šance

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej šatňák,pojdˇme to druhou půli zkusit! A bez Baretta,prosím

Reagovat
Zark

bez Baretta, ale s berettou v cassanových slipech

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně bez hrubek v obraně,stačí,že jsme jim nahráli na oba góly...

Reagovat
mastakillah

Zbytečná Hamšíkova ztráta. A koulibaly, kdyz uz do takovyho souboje jde, tak ho sakra ale musí vyhrát

Reagovat
Furia Ceca

Neodpískaná pencle pro Carpi!

Reagovat
Forza_Inter

jj... ale aj tak hraju hovno

Reagovat
10

což by na Inter s normálním rozhodčím bohatě stačilo

Reagovat
Pinturicchio

To se těžko hraje, když jim neuznají regulérní gól a pak neodpískají penaltu.

Reagovat
Forza_Inter

ten neuznaný gól bol faul nie? nevidel som replay

Reagovat
10

Gervasoni, ty mrdko

Reagovat
GEGE

ještě,že se na to nedívam...neskutečný hnus jak ty mrdky tlačí sudí...to se pak zbírají body lehce i s takovou sračkou co předvádí...

Reagovat
snuff24

Reagovat
Panděvova ofina

No krasnej kanál stebe teče...

Reagovat
Pettirosso

stebe

Reagovat
Panděvova ofina

Na tohle reagovat nemusíš , doporučuju spíš něco ohledně Interu , to ti jde lépe a dokonce i bavíš lidi

Reagovat
Furia Ceca

Jako sorry, ale myslím si, že člověk, co chce přispívat do diskuzí, by měl umět aspoň trochu česky... Tohle se nedá ani počítat za překlep. A kdyby mě Pettirosso nepředběhl, tak bych ti to taky připomněl.

Reagovat
Panděvova ofina

Vynech "sorry" a z českého jazyka budeš mít o jedničku s razítkem navíc

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže on je rozdíl mluvit záměrně hovorově a dělat základní chyby nevědomě.

Reagovat
Panděvova ofina

Tak ,či onak jsi mi svojí reakcí Český jazyk rozhodně neosvojil

Reagovat
Zark

Reagovat
Pettirosso

já? ohledně Interu bavím lidi? Nepovídej..

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak si tě plete s Pinturicchiem

Reagovat
Panděvova ofina

Vidíš ! Jses prostě vtipálek .. Neuvěřitelný , jaký dar mají někteří lidé , mně to nikdy nešlo..štastlivče.. Ve třídě jsi musel být takový ten " třídní šáša" ne? Fakt tě obdivuju a budu tvé příspěvky hltat plnými doušky. Jsem tvůj fanda

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, když už tečkuješ, tak udělej jenom jednu nebo tři, a ne čtyři, pět nebo v tvým případě dvě...

Reagovat
Panděvova ofina

Musím pochválit za příkladnou větu, která je vyjímkou, co se týče psaní čárky před spojkou "a" .. Jinak nemůžu ani slovy vyjádřit, jak mě tvé problémy s mojí interpunkcí nezajímají...

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže čárka se za "a" psát může, víš. K tomu že tě to nezajímá: 1) myslím si, že tomu tak není, protože pořád v tomhle vlákně reaguješ 2) jestli tě nezajímá, tak je to špatně, protože si neuvědomuješ, že i sebelepší myšlenku napsanou s do očí bijící chybou degraduješ na nulu. Takže pokud ti o tvůj vlastní zájem, tak by tě mělo zajímat, jak píšeš

Reagovat
Panděvova ofina

1) Na čárku před "a" jsem nereagoval ironicky

2) Reakce neskrýva vždy zájem

3) Nepatřím k uživatelům , kteří lpí natom, aby byl jejich příspěvek komentován, nebo lajkován a tak můj zájem o nějakou "myšlenku" , která bude v očích ostatních líbivá, rapidně klesá..

Každopádně jsem původně( sice negramotně) reagoval jen na vulgarismus, ale i tak se docela divim , že všechny profesory tady zaujala zrovna moje reakce...

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

taky tě milujeme!

Reagovat
olis

toto moze dopadnut este zle nedobre, nemozeme prestat tak skoro hrat

Reagovat
Zark

obvykle mě naserou zápasy až v neděli večer, dnes to stihli s předstihem

Reagovat
One-Real

Vsázet na Inter je vážně sranda.

Reagovat
10

nazval bych to jinak

Reagovat
Panděvova ofina

klasik vedlejší kluby: Inter Milan

Reagovat
10

co to zase meleš prosimtě?

Reagovat
Panděvova ofina

Jen poukazuju nato, že tvoje extrémně časté narážky na Inter už dávno nejsou v kurzu . Viděl jsi někde interistu , který by timto způsobem " spamoval" pod každy koment ohledně Juventusu? Nechci bejt nějak zaujatý , ale tvoje kritika se mi zdá často dost přehnaná.. Na jednu stranu je mi to docela volný, spíš se chci zeptat , proč pořád negativa?

Reagovat
10

Napsal, že sázet na Inter je sranda, já bych to nazval spíš demencí...že ty zase vidíš duchy, podobně jako spousta jiných Interistů, to není můj problém. Ale chápu, že je potřeba odvrátit pozornost od tý sračky, co předvádíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Já jen reagoval na jeden z mnoha tvých příspěvků .Tvůj problém to samozřejmě není a ani bych to tak nenazýval , jen se mi to zdá docela přehnaný.. Duchy nevidim, jen příspěvky..

Reagovat
10

a tady je zakázano se vyjadřovat k výkonu ostatních týmů, nebo o co ti jde? tobě to je všechno strašně jedno, ale polovina tvých příspěvků se věnuje tomu, jak si dovoluju napsat něco proti Interu

Reagovat
Panděvova ofina

Moc dobře víš o co jde. Jak jsem psal , je mi docela jedno ,co si mysliš , ale občas by neuškodila zdravější rivalita..

Reagovat
10

ne, nevím...ale očividně ti to jedno není, když mi to píšeš už asi podesátý

Reagovat
Panděvova ofina

Dobráá , v tom případě to vzdávám a ihned dávám vědět tvůrcům slovníků , že číslovka 2 má slovní synonymum "deset" ... Tak zase někdy

Reagovat
Inter Eterno Amore

pekný delobuch

Reagovat
Pettirosso

Barretto dole Pojď Ricky

Reagovat
Furia Ceca

Barreto dolů, tak teď už to může jít jenom nahoru. Jinak strašnej hráč, od ex-kapitána Palerma bych čekal, že bude v Sampě tahounem...

Reagovat
Melchior

Pojďme Doria

Reagovat
Melchior

Cassani

Reagovat
olis

Mareeeeek

Reagovat
Pettirosso

to je simulant ten Insigne

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Hamšík

Reagovat
Pettirosso

větší dálnici bytse mu nechtěli dát vy pice? Na tohle fakt mrdám..

Reagovat
Pettirosso

není vůbec překvapení, že u toho bránění byl Alvaréz. Mimochodem jak hráči typu Barretto nebo Moisander můžou hrát v Sampě fakt nepochopím.

Reagovat
Furia Ceca

Marek Gamšyk! Rock´n´Roll Slovaka!

Super gól, ale já chtěl vyrovnání...

Reagovat
Melchior

Začnu koukat a Doria se sesype

Reagovat
mastakillah

Palermo

Reagovat
Pipo123

Candrevaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Inter Eterno Amore

Jedno nechápem. Prečo keď má Carpi roh tak žiaden náš hráč nie je pri stredovom kruhu. To sa ich tak bojíme ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme na 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by bod byl za mimořádný výkon,s tímhle bude úspěch nedostat bůra

Reagovat
Pipo123

Cataldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
mastakillah

Dej tam Gabbiho

Reagovat
lucius6

Reagovat
lucius6

Už 2. zápas po sobě jsme dokázali vyrovnat a teď dokonce i otočit, což se nám dříve moc nedařilo, takže i tohle je hodně dobrá věc

Reagovat
Pipo123

Čo hovoríš na dvojicu Radu - Bisevač ? dneska docela dobre hrajú, takto by mohli hrať pravidelne, Lulič nech je na kraji a Radu v strede

Reagovat
Melchior

Eder

Reagovat
lnterista

Icardi jenom rozhazuje rukama kdyz mu spatne prihraji..nikdy nic pro druhyho neudelal jen ostatni vyuziva. Ten mi tak pije krev

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

predať ho čím skôr .. a mne sa zdá aj čím ďalej pomalší

Reagovat
I am Mancunian

marekarioooo, tento rok to dame

Reagovat
Zark

Giaccherini jede

Reagovat
Pipo123

Anderson hraje pravého obrancu

Reagovat
Tomanatura

Boze ten Karnezis to co je za brankare

Reagovat
Pipo123

Já toho Andersona milujem, krásne nahral na Candrevu

Reagovat
Sali5

Gonzalo

Reagovat
olis

No nech idu niekam Hamsik aj Higuain Dries

Reagovat
lucius6

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Tak to byla paráda

Reagovat
mastakillah

Driesss

Reagovat
Pettirosso

Look who is back!

Reagovat
lucius6

Antonio

Felipe

Reagovat
Pipo123

Radu redka

Reagovat
Pettirosso

Viviano ty bysh nechytl ani chřipku

Reagovat
Sali5

Mertens moc pěkně

Reagovat
lucius6

Nemůže být zápas aniž by se něco zkomplikovalo, vážně tohle je komedie

Reagovat
Pipo123

Horšie je že Radu aj Lulič sú out na Udine, podobne aj Hoedt a Maurico

Reagovat
10

3 góly teď v 79 minutě

Reagovat
Tomanatura

Paradni vysledky

Reagovat
Zark

úplně na howno

Reagovat
Pipo123

Berisha krásaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jove na lavce a Adem Palič aka kopnutodoprvnihohracesoupere to je taky sranda.

A teď vole co chcete více?

Reagovat
10

se divím, že Palacio ve svým aktuálním rozpoložení vůbec trefil tu prázdnou bránu v prvním poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda no, ještě že alespoň to

Reagovat
lucius6

BERISHA

Reagovat
Nuno čomes

Belec si z nás dělá prdel. A mancio tím nevyuzivanim Joveho ještě větší.

Reagovat
Pipo123

Mám Marchettiho rád, ale Berisha má skvelú formu čo ukázal už proti Juve, teraz chytená penalta, musí byť jednotka až do konca sezóny

Reagovat
lucius6

Jako já bych pořád nechal hrát Marchetiho, ale Berisha se opravdu hodně zlepšil a určitě teď dokazuje, že by si jedničku klidně zasloužil.

Reagovat
Zark

Belec neuvěřitelný progres

Reagovat
Nuno čomes

Mauro

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je totálně na průplesk bohužel

Reagovat
Nuno čomes

Víc zápasů letos je na facku.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nemohol Melo trafiť Yuta do hlavy aby nehral do konca sezóny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Další čekání až bublina jménem Inter splaskne. Věčně to trvat nemůže.

Reagovat
10

plask

Reagovat
smazaný uživatel

Ah, je to tady, krásně Carpi

Reagovat
Inter Eterno Amore

Carpi zaslúžene 1:1

Reagovat
Nuno čomes

Zaslouženě.

Reagovat
Nuno čomes

Vlak ujíždí. Asi už to ti dneska nebudu raději číst.

Reagovat
mojmira

Lasagna

Reagovat
mastakillah

Carpii

Reagovat
Inter Eterno Amore

áno takto sa hrá presilovka tlieskam Mancini

Reagovat
Zark

Reagovat
Tomanatura

Idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele! Ale patří nám to!

Reagovat
Slejdy

carpi ole

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě, vy bando kokotů byste neměli měsíc dostat plat a konečně se vzpamatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna hezky pěkně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ohromený Donadoniho nástupem. Dělají to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Donadoni je skvělý. Podobně nastartoval před tím i Parmu. Řadím ho mezi své trenérské oblíbence. A Bologna má sama o sobě i zajímavý kádr, je tam na čem stavět

Reagovat
smazaný uživatel

A super DS.

Reagovat
Zark

Před 2 roky hrával v Serii D tento Lasagna

Reagovat
Zark

+ rychlý Mancosu, silový Mbakogu.. carpi v útoku problém nemá ani po odchodu statického Borriella

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaj, lasagne bych si dal

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

Nádhernáááááááááááá akcia ´, Keitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
lucius6

Takhle má vypadat protiútok. Trošku jsme přál Antoniovu hattrick, ale tohle bylo super a keita si to zaslouží

Reagovat
Nuno čomes

Tak si to tady vy ostatní užijte

Reagovat
snuff24

jdeš si skočit ?

Reagovat
Nuno čomes

Kura nejdu, ale nechci ať tu ti ostatní mají takovou radost

Reagovat
lnterista

ale jsme porad v kurzu

Reagovat
Nuno čomes

Jo to jo

Reagovat
Robbie

svině pochcaný Italský aby zdechli, dostat gól s takovýma mrtkama v desíti

Reagovat
10

tak, kdopak ještě vsadil na Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

Hihi

Reagovat
lnterista

kamos taky cekal na posledni zapas

jak mi to dopoledne rekl tak to bylo jasny

Reagovat
Tomanatura

Na ne uz snad normalni clovek vsazet nemuze, ne?

Reagovat
One-Real

Já dal poločas 1 na "hlavní tiket", takže jsem docela v suchu. Čistou jedničku jsem měl možná na jednom z těch vedlejších.

Reagovat
maras93

Já přece

Reagovat
10

ok, tak pošli to číslo účtu...byl si to minule ty, ne?

Reagovat
maras93

Byl. Klidně ukážu tikety. Normálně přísaham, že jsem na ně nedával celou sezonu a dal jsem na ně proti Laziu, proti Sassuolu a teď proti Carpi a ani jednou nevyhráli. (Teď proti Carpi jsem si řikal, že už musí vyhrát a nakonec zase nic).

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi tam měl? Jestli spekulativní tiket na 1:0 tak chápu, že to může nasrat, jestli v nějakém kombíku výhru INTERu, tak

Reagovat
Emmett Brown

vyrovnaná liga

Reagovat
Furia Ceca

Mrtkama! Ani ty vulgarismy neumíš psát...

Reagovat
el Principito

mrtka je co?

Reagovat
el Principito

reakce na Robbieho

Reagovat
snuff24
Reagovat
10

Carpi to parádně odjezdilo, ten bod si zasloužilo

Reagovat
Mihal

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Budem rádi jestli vubec ukopem Evropskou ligu

Reagovat
Robbie

hovno, doufám že budete ztrácet jeden bod na EL ze srdce jim to přeju

Reagovat
maras93

Zase jsem dal Inter a zase dostali v nastavení jako se Sassuolem.. už na ně nedam, takže začnou vyhrávat

Reagovat
mojmira

to ani nezkoušej radši jsem dej číslo účtu

Reagovat
maras93

Koho to baví mít furt 1 chybu a furt Inter Jednou jsem na ně nedal a zrovna vyhráli v Coppě na Neapolí, mam na ně fakt štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo ser na to ušetříš peníze a nám nervy

Reagovat
smazaný uživatel

SuperNeapol! SuperPipita Teď doma Empoli,postupnými kroky za titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Na Juventus Stadium je vše připraveno na bitvu: https://www.instagram.com/p/BA7i6UqQNBy/

Reagovat
Furia Ceca

Konečně po x zápasech hrajeme doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to spíše opatrné nebo se do nich pořádně pustí?

Reagovat
10

zkus se zeptat po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem na předzápasové poradě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, vy jste vtipní. Něco pro to děláte nebo vám to tak jde samo?

Reagovat
Pettirosso

Na Maxe číslo nemám, ale tohle by mohl vzít Spalletti - 0039 06 3609 571. Zeptej se jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra, Mandzukic, Dybala. #JuveRoma

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nedáš obě?

A.S. ROMA Starting XI: Szczesny; Manolas, De Rossi, Rudiger; Florenzi, Vainqueur, Pjanic, Digne; Nainggolan; Salah, Dzeko

Jsem zvědav, jak bude naše hra vypadat v tomto rozestavení.

Reagovat
10

ty víš, jaký tohle bude rozestavení?

Reagovat
smazaný uživatel

3-4-1-2

Reagovat
10

taky to může být 4-3-1-2

Reagovat
Pettirosso

Spal řekl, že se chce inspirovat Juve a zkusí hru na tři vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Tweetuje se o tříčlenné obraně. Uvidíme. Každopádně pro tebe mám obrázek s tématikou s Italem v kuchyni: https://pbs.twimg.com/media/CZf0GocWYAAutPd.jpg:large

Reagovat
10

nic moc, takový americký lasagne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proto jsou tam středníky, aby oddělily jednotlivé řady.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco kurva nehra Radja na mieste DDR. Je najlepsi v odoberani lopty a def. zaloznik post sity priamo pre neho. Jak v repre. Pjanic ma zastavovat utoky merd????

Reagovat
smazaný uživatel

Radja Perotta bude do obrany vypomáhat, ale Spal asi chce, aby vypresoval Juve na ultimum. Bude získávat hafo míčů výše než až před vlastní obranou.

William bude na štítu v pohodě, nevymýšlí, hraje jednoduše a agresivity má dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim efektivneho Radju na tomto poste

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že je.

Reagovat
Furia Ceca

Sestava super, dali jsme dohromady to nejlepší, co do 3-5-2 (Asa s Alexem prominou) máme. Doufám nejen ve výhru, který jsou pro nás stále povinný, ale i v super výsledek, moje přání je 4:0.

Reagovat
brenk

ja by som povedal, že Sandro sa do 352 hodí asi o niečo viac, ale hral 2 zápasy po sebe tak je logické, že nastúpi Evra, tak či tak je tam kvalita

Reagovat
Furia Ceca

Ten post levýho obránce/krajního záložníka máme luxusně vyřešenej.

Reagovat
Pettirosso

tak na ně pojďme vlítnout, ať může Lichty zase jednou nasrat Tottiho. FORZA JUVE

Reagovat
Airus

tak snad se Edin dneska nerozstřílí a bude to snadná výhra. Hlavně se krotit a nedávat šance Pjaničovi z přímáků

Reagovat
Emmett Brown

Zostava zaujímavá, toto môže dopadnúť len zázračným ziskom nejakého bodu, alebo veľkým prúserom, teším sa...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nie debakel

Reagovat
Furia Ceca

A kde jsou vůbec Alberto Aquilani a S.O.B., dva vášniví milovníci vzájemných zápasů Juve x AS?

Reagovat
Alberto Aquilani

Alberto je psychicky na dne zo školy. A sob je dement od narodenia

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Daje!!

Reagovat
Largo

Daje ROMA!!!

Reagovat
danko10

Teším sa jak k zubárovi.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Melchior

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS

Reagovat
DelPiero137

Patrice miesto Sandra? Preco nie, ide sa na istotu.

Tento zapas musime dat, 90+min absolutneho nasadenia a koncetracie!!!

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Slejdy

podme na to

Reagovat
smazaný uživatel

tak takto presne o tyzden budem na SAN SIRE cakat na choral ,ma niekto typ kde sa ist pozriet,nieco zajest ?...nebojim sa povedat,ze toto je zlomovy zapas celej sezony,bratia a obyvatelia Rima vyzyvam vas zoberte mec a stit a bojute na piesku rimskeho imperia do posledneho dychu......po dlhych mesiacoch ozivaju chorale Romulusa FORZA !!!!! ROMA!!!!! ...........BOJOVAT ZA RIM ZA VECNEHO MESTO BOHOV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROMA ROMAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ---AS--- S.P.Q.R.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
el Principito

Khedira má trvalou?

Reagovat
smazaný uživatel

Komu dneska "fandit"?

Reagovat
mojmira

hezkému fotbalu, výsledek je tady asi celkem jedno

Reagovat
DelPiero137

Leo

Reagovat
Pettirosso

Manždu

Reagovat
DelPiero137

Co ta vyvadzal? Bol to vobec faul? Take nemozne opakovacky pustali ze to nebolo poznat.

Reagovat
Il Architetto

Na Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Di Caprio v jeho konkurenci opět bez sošky.

Reagovat
mojmira

a Leo zase nic

Reagovat
Pipo123

Prišlapol mu nohu a Mandzu tomu dodal hereckú vložku

Reagovat
DelPiero137

Dik, nemam rad prifilmovavania...

Reagovat
10

Mu šlápnul na nohu, ne?

Reagovat
Slejdy

myslim jo, ale neslo to moc videt

Reagovat
Furia Ceca

Mandžu De Rossimu mi asi něco řekl, on je fakt hroznej zmrd, ale pro tým, pro kterej hraje, je fakt cennej!

Reagovat
Pettirosso

jo, ale Mandžu mu dal předtím loket lehce

Reagovat
10

Tyhle dva si můžou podat ruce

Reagovat
10

Ten magor bude somrovat u každý standardky, ten se mi zdá

Reagovat
Airus

Už to ani není vtipný, Allegri by mu to měl zatrhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Rudigere jdi do píči

Reagovat
Pettirosso

hezká prdel

Reagovat
Pettirosso

Rudiger je dobrá kundička

Reagovat
smazaný uživatel

režú nás jak svine Nič iné sa ani nečakalo

Reagovat
10

Tady je někdo klasicky přemotivovanej

Reagovat
Pettirosso

Skvělej úvod. Krásně se na ten nástup kouká. Marchisio tomu středu vyloženě dominuje

Reagovat
Largo

Vy to zas moc prožíváte

Reagovat
Airus

Po 17 minutách. Marchisio

Reagovat
smazaný uživatel

pome pome nech bielo-ciernym kosti praskaju

Reagovat
wiggum

az tak?

Reagovat
smazaný uživatel

dzeko nechas sa chielinim odzbrojit

Reagovat
Airus

no Evro?!

Reagovat
Furia Ceca

Mari De Rossimu dobře brnká na nervy.

Reagovat
Furia Ceca

* Mario

Reagovat
Airus

Přesně tohle na Mandžukičovi nesnášim, úmyslně hraje rukou a pak ze sebe dělá neviňátko. Píčus jeden

Reagovat
DelPiero137

Neviem ci to neslo od lakta DDR.

Reagovat
Airus

Já tam viděl tu Mandžukičovu černou rukavici, ale další opakovačka by prospěla

Reagovat
Furia Ceca

Je to tak, Mandžukić strčil ruku pod ruku DDR a kloubama ten míč vyrazil... Ale vzhledem k tomu, že Mario hraje za nás, tak mě ty jeho sviňárny baví - kór když vidím v jednom kuse nasranýho De Rossiho.

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Ale suhlas ze Mario je velky vychcanek a vadi to aj mne.

Reagovat
smazaný uživatel

Typický zmrd, takové jsem nesnášel. V přeboru by nedohrál jediný zápas.

Tvrád hra? OK. Ale musí umět rozdat i snést.

Reagovat
Melchior

De Rossi zahraje rukou a píská se proti Mandžukićovi

Reagovat
wiggum

Taky se mi zdalo.

Reagovat
smazaný uživatel

chod k ocnemu,cista ruka mandzukica

Reagovat
Melchior

můj zrak je naprosto v pořádku, ale tvoje výroky výše o tom, jak přeješ "bílo-černým" "Strootmana" úplně ne

Reagovat
10

Oba stejně bych řekl, hlavně ale tohle rozhodčí neměl šanci vidět, takže to bral asi jen podle reakce De Rossiho

Reagovat
Largo

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

florenziiiiiiii otrasny zapas z jeho strany

Reagovat
Airus

ale ta jeho střela z dálky nebyla špatná

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, kto by mal ist k ocnemu

Reagovat
wiggum

Reagovat
brenk

po dobrom úvode dosť nepresností, zbytočne sme pustili AS do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka víc než evidentní.

Reagovat
smazaný uživatel

ruka bola teraz

Reagovat
Pettirosso

penalta

Reagovat
DelPiero137

No to by padlo Dybalovi na nohu keby tam Miralen nedal ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

pjanic ty si dement

Reagovat
Furia Ceca

Tak tahle byla jasná...

Reagovat
10

Pokud by Dybala nefauloval první

Reagovat
Pipo123

On pískal faul na De Rossiho ne ?

Reagovat
Largo

Jo

Reagovat
10

Aha, je to možný

Reagovat
10

Aha, tak ne...mi přišlo, že ho strčil, ale z opakovačky nic

Reagovat
Furia Ceca

Beru zpět, toho Mandžukićova strčení do De Rossiho těsně před tím jsem si všiml až v opakovčce.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
GEGE

Dobře sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, co je to za hazenkare?

Reagovat
Largo

Pískal nejdřív faul

Reagovat
Airus

Evra dneska nic moc, asi nový kopačky

Reagovat
Melchior

Zatím je to dost pomalý z naší strany

Reagovat
brenk

Reagovat
Pipo123

Nepáči sa mi Evra, mal tam kopec času na center a vždy to kopol na hovno, Sandro na plac

Reagovat
Tomanatura

Pekna trefa s tym Betisem

Reagovat
Pipo123

Já som uvažoval že to podám, ale ten kurz 1,66 mi prišiel málo

Reagovat
10

Bych v takovým zápase chtěl konečně vidět Sandra, poslední dobou hrál vždycky parádně, přijde těžší zápas a hraje Patrice...Florenziho by si zrovna povodil

Reagovat
DelPiero137

Tiez ma toto napadlo ked som videl zostavu. Max ide na istotu u Evru ze nespravi chybu dozadu. Ale zatial jeho centre mizerne.

Reagovat
10

Přitom Sandro nemá defenzivně problém, to jsem od něj nečekal. Oba kraje se zatím vůbec nedostávají do hry, přestože Patrice tam aspoň pár možností měl. Chce to trošku roztáhnout hru, rozhodit obranu AS. Ono to půjde.

Reagovat
DelPiero137

Slusne sme na nich vleteli ale skoda ze bez golu, vyraznej sance. Chcelo by to zobrat na seba a byt priamociarejsi, nie zakazdym davat do strany a cakat center spat.

Po 16-ku sa dostaneme celkom v pohode ale rimania dobre prehustuju.

Reagovat
wiggum

A jo, polocas "dobry". Zatim zadna vylozena sance a remizu bych bral. Jenom na to, jakou ma Juve serii a v jake hraji pohode by nemusel cely polocas brecet.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanic je makové lízatko... na konci polčasu už normálne začal radšej "tvoriť" Vainqueer a bolo to lepšie...

Reagovat
Emmett Brown

S defenzivou som celkom spokojny, dopredu chyba obom muzstvam priamociarost, v podstate Dzeko nedostava ziadnu podporu zalohy a tak doslova vynika jeho drevenost

Skoda Florenziho zakoncenia po tom zavare, to mohla byt tutovka, ale mali sme aj dost stastia. Penalta sa urcite piskat nemala, bol tam faul na DDR hoci komentatori na Sport1 si to nevsimli ani po niekolkych opakovackach.

Reagovat
10

Džeko je hrozná brzda, všechno stáhne a pak drží zbytečně dlouho, díky němu se vlastně Juve nemusí bát brejku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vainquer sa ako ukazuje doteraz? AS zatiaľ slušný zápas čo sa týka defenzívy. Držia sa.

Reagovat
Emmett Brown

Za mna Vainqueur v pohode, dlhodobo na zaklad asi nie, ale urcite prva volba pri absencii v zalohe, lepsie ako Keita.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko 90% subojov prehra, strasne ma irituje. Pjanic ten nech radsej nic nerozohrava, lebo to je 12-ty hrac supera. Strasne vela lopt naspat brankarovi. Radja vymena s Pjanicom, inak to nemoze byt

Reagovat
wiggum

Koho by jsi jeste vyhodil nebo spis kdo by mel zustat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanica s Dzekom okamzite

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Salah nehra ani hovno

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Čo s ním je? To bolo torpédo nie tak dávno.

Reagovat
Largo

Hodně toho nakecá, "motivuje" výrokama jako "vyhrajem 2:1" a pak neběhá....

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho zranění je neviditelný.

Reagovat
Airus

Mandžukič

Reagovat
Pettirosso

Mandžu je hroznej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

mandzukic taliansky Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Si asi ešte nevidel Costu Toto je v pohode úplne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale beriem že Mandžukič je provokáter samozrejme

Reagovat
Emmett Brown

Mandzukic dobry hajzel

Reagovat
wiggum

To je buzík.

Reagovat
10

Klička loktem

Reagovat
Furia Ceca

Mandžu je v tom zmrdství až geniální, pokaždý ví, kde je rozhodčí a podle toho volí strany protihráčů, na který útočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Má taktiku

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Salah hlavne recicky pred zapasom ty jebo z lesa, jaku nahravku dal retard

Reagovat
Slejdy

Reagovat
wiggum

Ty jsi blb opravdu. Ty jsi kecy nemel, jak to bude 5-0?

Reagovat
smazaný uživatel

tebe to dobre zadrbava, nauc sa porozumiet pisany text po slovensky

Reagovat
wiggum

Budu sa motat po ihrisku ako matohy a prehraju 5:0. Docela srozumitelne. Nemas to kamo jednoduche na tom svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedna z moznosti, ze to tak bude vole. Nenapisal som prehrame

Reagovat
brenk

trošku pridajte, je to celé ospalé

Reagovat
Alberto Aquilani

fandíš nám?

Reagovat
10

Jj, nám

Reagovat
brenk

veď je to na obe strany rovnaké, akurát, že jedni sa tam tackajú s loptou a druhí bez lopty

Reagovat
DelPiero137

Chce togolco najskor lebo o chvilu tam posle Cuadrada....

Reagovat
Furia Ceca

Symbolika. Sandro na plac, prosím!

Reagovat
DelPiero137

Ten rozhodca teraz tri jasne fauly neodpisakl, co ho vymenili v satni?

Reagovat
Largo

Na Dybalu se tak krásně kouká

Reagovat
Melchior

Bílá dáma. Stojící, spící.

Reagovat
Melchior

Stará

Reagovat
Pettirosso

Kurvadrát, to snad ne

Reagovat
10

Dneska mu věřím, poprvé u nás

Reagovat
Pettirosso

uvidíme

Reagovat
10

Beru zpět, už to zase vyprchalo

Reagovat
Furia Ceca

Ale až po třech minutách!

Reagovat
DelPiero137

ale bol si jedne z mala za poslednu dobu co mal aspon chvilku doveroval

Reagovat
Largo

Budete ho vykupovat nebo jak?

Reagovat
brenk

Bože chráň!

Reagovat
Pettirosso

myslím si, že ne

Reagovat
10

Stephan slabota dneska...to je taky důsledek toho, že má Juve na tuhle pozici jednoho hráče

Reagovat
Largo

Přesně jako my s Dignem. Ten hráč se utaví a klesá jeho výkonnost.

Reagovat
wiggum

Parada, bude sranda.

Reagovat
DelPiero137

Chce to budicek, AS sa zdviha, Pogba sa vytratil v druhom polcase.

Reagovat
Furia Ceca

No a je to v píči... Allegri, ty jeden kreténe!

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mozes nadavat na takeho dobreho trenera?

Reagovat
Furia Ceca

Poslal tam Kurvadráta.

Reagovat
Airus

Všichni hlavičkáři jsou v šestnáctce a Cuadrado radši vystřelí

Reagovat
Airus

Evra nemá den. Lobo na plac, pls

Reagovat
Largo

Přesně

Reagovat
DelPiero137

Problem je ze nemam nikoho na lavicke kto by to dokazal rozhybat. To najlepsie uz mam na place. Este Alex Sandro mozna.

Reagovat
brenk

Zaza by to aspoň rozbehal

Reagovat
10

*rozjebal

Reagovat
brenk

lepšie ako nič

Reagovat
DelPiero137

Dnes Mario odvadza cca to co Zaza, pricom Mariovi verim viac v koncouke.

Reagovat
Melchior

Cuadrado se uvedl celkem dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Keita za Vana?????? No toto Spall dojebal

Reagovat
Furia Ceca

20 minut do konce i s nastavením a je to furt to samý... Už tam pošli toho Sandra.

Reagovat
Pettirosso

kdo to psal o Pogbové formě? Dneska špatný. Viděl bych tam Asu místo něj

Reagovat
Airus

Reagovat
Il Architetto

Klasika

Reagovat
Furia Ceca

Co si říkal?

Reagovat
DelPiero137

Kolko nepresnych prihravok dnes od kazdeho hraca...

Reagovat
DelPiero137

Pauloooooooooooooooo

Reagovat
Airus

Paulítové válej

Reagovat
Il Architetto

Miluju těěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě

Reagovat
stuff

Dyyybaaaa

Reagovat
brenk

DYBALAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Paulitoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pettirosso

DYBALAAAAAAA LAAAAA LAAAA LAAAAAAAAAA

Reagovat
Furia Ceca

PAULOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool

Reagovat
10

Paulitooooooo

Reagovat
Slejdy

pekne.... to nase braneni

Reagovat
Alberto Aquilani

idem sa učiť

Reagovat
Il Architetto

Odvolá AS golmana?

Reagovat
Pipo123

AS mohlo trošku hrať aktívnejšie..

Reagovat
wiggum

Beton jak proti Barce a verili v podareny brejk.

Reagovat
10

A začalo to u Patrice, taky klasika

Reagovat
Melchior

Btw výborně Evra založil útok

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger zas nevie, co je to vystavit hraca do ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger zas nevie, co je to vystavit hraca do ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaj, Sadiq na plac. Na co caka?

Reagovat
wiggum

az sa splachnes do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

pojeb sa ty kokotko

Reagovat
Pettirosso

a tuhle ruku pískneš..

Reagovat
Airus

Rozhodčí ze sebe dělá vola

Reagovat
DelPiero137

Si del prdel? Ten sudi nejak piska hostom v druhom polcase.

Reagovat
Pipo123

Ved to ani ruka nebola

Reagovat
Il Architetto

Tam se jich vleze....

Reagovat
10

Zase idiot píská jen podle reakcí hráčů

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic a vsetko jasne ...

Reagovat
wiggum

debile

Reagovat
smazaný uživatel

Hej sedlak, dalsi co si potrebuje riesit svoje komplexy? Na to su ambulancie

Reagovat
wiggum

Ty blbe, ja ziju spokojeny a vyrovnany zivot. Na rozdil od tebe. Jit fo zapasu s tim, ze vsechno bude spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

, paci sa mi, ze vidis, co si ja myslim pred zapasom. To z nejakej gule?

Reagovat
smazaný uživatel

velká škoda chyby, která předcházela golu a Juventus jí tak využil...

Reagovat
smazaný uživatel

Yes ďalšia výhra Roma bola zakríknutá

Reagovat
Furia Ceca

Co dělá Digne, čůrák!

Reagovat
10

Co dělal?

Reagovat
Furia Ceca

Po zápase přišel za Dybalou a strčil do něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý přišel a strčil do něj

Reagovat
Lech

Stejně nesympatický kok0t jako Pjanič debil

Reagovat
Alberto Aquilani

jj!! provokácia od Dybalu sa takticky zamlčí

Reagovat
Alberto Aquilani

snad to Paulitko zvládne

Reagovat
Furia Ceca

Nemáš se náhodou učit? BTW neříkal si náhodou před týdnem, že dneska naše vítězná série skonči?

Reagovat
Alberto Aquilani

mám pre teba veľkú novinu... zvyknem sa mýliť, bohužiaľ

Reagovat
Lech

Prdel číst, jak si vás Alberto vzdycky namaze na chleba a to jste na něj 3

Reagovat
Furia Ceca

Jj, strašně nám dává.

Reagovat
10

No jo no., někdo prohru dokáže přijmout, někdo ne...jako třeba Digne nebo Bertík

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Alberto Aquilani

som z toho na prášky, čo ti poviem

Reagovat
Airus

Dotahování pokračuje. Graci Mandžukič dneska fakt nepěknej zápas, v druhý půli neviditelnej. Šance pro Zazu nevyužita

Reagovat
Furia Ceca

Mandžukić hrál dobře.

Reagovat
ED91

Tiež si myslím, že ho tam mohol šupnúť aspoň na 10-15 min

Reagovat
Melchior

Veledůležité tři body. Grazie ragazzi.

Reagovat
Maritazzi

Gratulace Juve, pro Luciana těžkej začátek. Potřebuje posily, nutně. Za Pjaniče snad někdo něco v létě nabídne, Digneho nevykupovat. Organizace nějak vypadala, ale bylo to bezkrevný ze zálohy. Kraje naprosto tragický, přejetý ze strany Juve.

Reagovat
Largo

Přesně no

Reagovat
Pipo123

Pre mna je sklamanie Dzeko, ako je skvelé že vyhraje súboj a podrží loptu, ale absolútne zabije nejaký moment prekvapenia a len dával čas obrane Juve sa zorganizovať, navyše mám pocit že on stratil rýchlosť, Chielo ho tam v súbojoch viac x predbehol.

Reagovat
Maritazzi

Já bych ho určitě nehodnotil podle dneška, protože ta záloha za nim byla strašně daleko, Nainggolan i Salah mu vůbec nepomohli, proti třem nic uhrát nemohl, kvalitní centr nedostal.

Reagovat
Pipo123

Od budúcej sezóny Sanabria, kludne vedľa Dzeka

Reagovat
Maritazzi

Já četl, že to herně není žádná sláva, ale proč ho nezkusit.

Reagovat
Pipo123

Já som ho videl asi jeden x a vtedy dal dva góly, na svoj vek dáva dosť gólov, alebo spravíte okolo neho hype jak svina a predáte ho do PL

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si akože už tak obecne aj vyslovil nejaký názor, ktorý si nepobral od "10"?

Reagovat
Pipo123

Čo som prebral od 10 ? já reagujem na Maritazziho

Reagovat
10

Já to psal nahoře taky

Reagovat
Pipo123

Prepáč že som si požičal tvoju myšlienku

Reagovat
10

já to přežiju, zvlášť u věci, kterou viděl asi každej...ale Bertík asi ne

Reagovat
Alberto Aquilani

no práve

Reagovat
wiggum

Na Dzeka jsem se tesil, ale je to bida. Nekteri ho obhajuji tim, ze ziskal hodne micu, ale co z toho? Je tam hlavne k vstrileni branek a tech ma strasne malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas u obou, v současné chvíli jsem plně pro Mirův prodej, i kdyby dával přímák za zápas. Leo Paredes by byl už teď platnější. Chyběl Daniho tlak na balon ze zálohy, hráči Juve měli moc času s míčem, kdežto naši okamžitě ztrojeni. Tři stopery už ne. Byli jsem strašně hluboko.

Reagovat
Maritazzi

Byli, mně se vůbec nelíbila práce Radji a Salaha, který byli utopený někdy až pod úrovní Pjaniče a Vainqueura. Stejně za nimi bylo strašně místa na kolmý nahrávky. Bohužel no, ale aspoň se Leo vyhrál. Kevin - Dani nebo Kevin - Ninja by mohl být fajn dvojblok na zbytek sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin odehraje max 10 zápasů.

Radja to musí hrát odzadu, klidně s Danim. Salah je úplně mimo od zranění, navíc to stejně není typ Spalkova křídla. Pro mě 4-2-3-1 ztrácí význam tím pádem. Ať nechá tu záložní trojku jak to hrál Rudi, před ně Francek a dopředu Džeko-Sadiq, nazdar. Křídla rovnou poslat na dovolenou, protože jediný použitelný by z nich byl Adem, který ani křídlo není. V tréninku do zálohy nabouchat pohb bez míče, který včera zase nebyl, vypadalo to jako proti Neapoli.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole, statická záloha, pred ňu poslať 39 ročného Tottiho a na vrch 2 vešiaky... dobréé

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám na tvou variantu. Teď se musí zkoušet, co bude fungovat nejlépe na zbytek ligy. Sadiq je sice hajzl pavouk, ale za obranu i do prostoru si nabíhá, je dost pohyblivý. Dej si tam třeba El-Sharaawyho, protože už je v Římě a zítra už bude asi trénovat.

39-ročný Totti je stejně dobrý jako 38-ročný Totti, na kterého se loni spoléhalo. Mezi zálohou a útokem je to jen o jeho jednom, maximálně dvěma dotecích.

Statická záloha byla dost pohyblivá po 16 měsíců. Většinu zápasů budeme hrát v převaze a tlaku, takto by bylo více hráčů ve finální fázi. Dani bude tlačit hru výše jako proti Hellas, Radja nebude utopený u lajny, a Mira bude tam, kde jedině může hrát, navíc po boku Tottiho. Bez Tottiho nebo keva je poloviční.

Reagovat
Maritazzi

Jinak Florenzi je od toho golu proti Janovu strašně na facku, by mohl spadnout zpátky na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale se na přelomu roku vytrácí už čtvrtým rokem.

Nepotřebuje spadnout na zem, potřebuje lávku. Radši tam, než na bekovi.

Reagovat
smazaný uživatel

za 14 dnů by Neapol nemusela vyhrát na Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzena prehra,definitivne budeme hrat o 5 miesto,ziadne tretie...cakali sme iba nato kedy dostaneme gol a tim ako Juventus dostane potrestat jedinu chybu.Spalettiho striedania na konci boli na velke hovno,co tam preboha Umar spravi za par minut ,v Rime je nieco zhnite od hracov ,trenerov az vedenia,tato kriza tak lahko neskonci...chcem naspet Rim co bojuje a hra futbal ,nie tuto trapnu komediu....Forza Roma.

Reagovat
smazaný uživatel

Florenziho naivní ztráta. Krom toho, že je celý zápas neviditelný, v obraně pasivní, ještě toto.. to jeho hluché období v půlce sezony se opakuje každý rok, už měl dávno zahřívat lávku.

Reagovat
Maritazzi

Mně se nelíbí ani jeho přístup.. Jsem rád, že mu to Luciano hned řekne a nedělá pokryteckýho Garciu. Horší je, že to zatím nevypadá na nějakou posilu na kraj

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, chyba Florka. Takych za zapas je viac. Ale kde? Pri 16-tke supera. Mohli im zobrat 10-krat loptu. Manolas ide na ofsajd a Rudo zostane

Reagovat
Maritazzi

Jde spíš o to, že hrál celej zápas konstatní hovno, stejně jako zápasy před tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehra dobre, ale na nom aspon vidiet, ze sa snazi a maka naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ten gol házet na něj, ale on si přestal věřit a volí otřesná řešení. V říjnu by si to hodil devětkrát z deseto kolem Evry a měl třicet metrů místa. Jedinkrát nezkusil jít po lajně do tahu, což mimochodem neudělal ani Salah. Nechápu. Lucas to aspoň zkoušel, ale prasečí pysk ho většinou stíhal.

S offsidem souhlas. Byla to jediná varianta příhry a dala se čekat. A když už nehraju offside, drtím do útočníka aby neměl ani milimetr.

Reagovat
smazaný uživatel

florenzi a dzeko dneska najvacsi tragedi,salah absolutne neviditelny...jedine de rossiho a manolasa to este bavi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele