Serie A - preview 20. kola

14.01.2017, 09:37, aktualizováno 16.01.2017, 08:02
Previews
Už podruhé během krátké doby na sebe narazí celky Turína FC a AC Milán. Ve čtvrtek se z postupu do dalšího kola Coppa Italia radoval milánský celek, když proti Býkům otočil nepříznivý stav. Ligová "odveta" však bude jiná - už jen proto, že dějištěm bude tentokrát Turín...
Turín FC - AC Milán  (pondělí 20:45)
Už podruhé během krátké doby na sebe narazí celky Turína a AC Milán. Ve čtvrtek se z postupu do dalšího kola Coppa Italia radoval milánský celek, který otočil proti Býkům nepříznivý výsledek. Ligová "odveta" však bude jiná, už i proto, že hostitelem bude tentokrát Turín.

Turín se po nepříjemné třízápasové sérii bez zisku jediného bodu pomalu navrací do optimální formy, což ukázal při vítězném zápase s Janovem a koneckonců i remíze na půdě Sassuola. Turín je tak v tabulce na osmém místě, ovšem na evropské poháry poměrně ztrácí. Všechny týmy před ním totiž v posledních kolech vítězí, pokud by však porazil Milán, stáhl by náskok sedmé Atalanty na rozdíl tří bodů.

Souboj s Milánem bude pikantní nejen proto, že se skrze něj může Granata přiblížit evropským pohárům, ale také proto, že oba týmy spolu sehrály zajímavou partii ve čtvrtek v rámci Coppa Italia, kde bylo úspěšnější AC. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak srbský trenér Siniša Mihajlovič, jenž ještě minulou sezonu AC vedl a který v podstatě Montellovi postavil základní stavební kameny v podobě talentovaných fotbalistů jako např. Donnarummy či Romagnoliho.

V Turíně nečeká Rossoneri vůbec snadná práce, ba naopak. Už čtvrteční duel ukázal, že Granata má svojí sílu. V neprospěch Milána hraje i fakt, že všechny konkurenční týmy v boji o Ligu mistrů vyhrály a díky tomu spadl na šesté místo. Stále však nesmíme zapomínat, že je tu jednak zápas s Turínem a pak navíc odložené utkání s Boloňou. Rossoneri jinak mají poměrně dobrou formu, i když v lize se střelecky trápí. Ze tří naposledy odehraných duelů vsítili jen jeden gól proti Cagliari.

Granata se musí obejít bez zkušeného Molinara i dvojice někdejších Římanů Castana a Iaga Falqué. Ztráty má i Milán, i když o něco menší, protože jak Mati Fernandéz, tak i Luca Antonelli nepatří do základní jedenáctky. Dlouhodobě je zraněný Montolivo.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Rossettini, Moretti, Barreca - Benassi, Valdifiori, Obi - Itturbe, Belotti, Ljajič
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Locatelli, Bertolacci - Suso, Bacca, Bonaventura
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.34 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Janov CFC  (neděle 12:30)
Fotbalisté Cagliari se sice pohybují ve druhé polovině tabulky, ale s dostatečným odstupem na sestupové pozice. Neznamená to však, že by pro ně zápas s Janovem neměl žádnou váhu, naopak. Pokud totiž svého soka porazí, přeskočí ho v tabulce.

Cagliari bylo blízko tomu, aby získalo na slavném San Siru s AC Milán alespoň bod, ale zásah Carlose Baccy čtyři minuty před koncem všechno změnil. Cagliari se zpátky na Sardinii vracelo nejenže bez bodu, ale také s vědomím, že si příští zápas nezahraje zkušený stoper Bruno Alvés, jenž uviděl v nastavení červenou kartu. I přes porážku má Cagliari stále více než dobrý náskok na sestupové pozice a proto může hrát uvolněně. Janov sice v posledních letech nepatří mezi oblíbené soupeře, ale Cagliari s ním má celkově vyrovnanou bilanci.

Patnáctého prosince Grifové doma udolali silnou Fiorentinu 1:0 a od té doby jako by se po dobrých výsledcích slehla zem. Následovala šokující porážka s Palermem a těsné prohry s Turínem i Římem. V důsledku toho spadl Janov až na dvanácté místo, mimochodem do míst, kde se pohybuje městský konkurent Sampdoria a také Cagliari.

Pro tým chorvatského kormidelníka Juriče je to jistě velké vystřízlivění, vždyť na Luigi Ferraris nezdolal jen Fiorentinu, ale také slavné velkokluby AC Milán a koncem listopadu i Juventus! Grifové se tak budou chtít co nejrychleji vrátit na vítěznou vlnu a začít mohou na Sardinii.

Vyloučení Bruna Alvése v minulém zápase není jedinou absencí, kterou musí kouč Rastelli řešit. Chybí i další zkušený fotbalista Padoin či Ionita s Melchiorrim. Oslabený bude i Janov. Útočník Pavoletti odešel do Neapole, brankář Perin je zraněný stejně jako Veloso a Birarschi.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Isla, Ceppitelli, Capuano, Pisacane - Dessena, Di Gennaro, Barella - Farías, Sau, Borriello
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Izzo, Burdisso, Muňoz - Lazovič, Rigoni, Cofie, Laxalt - Ninkovič, Ocampos - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.30 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Empoli FC  (neděle 15:00)
Sampdoria má další šanci na spásu a zlepšení reputace i svého postavení. Proti bude toskánské Empoli, na jehož návštěvu se hodně těší trenér domácích Marco Giampaolo.

Sampdorii se hodně daří hrát s Empoli takový fotbal, který přináší výsledky. Už sedm utkání proti němu neprohrála a nyní má další zbraň - trenéra Giampaola. Zkušený taktik zdělil Empoli po odcházejícím Mauriciu Sarrim a následně si s toskánským klubem udělal solidní jméno. Měl k němu vždy dobrý vztah a teď jej čeká střet. Utkání o mnoho, protože Sampdoria se nutně potřebuje nastartovat.

Aktuálně se jí příliš nedaří a opět padá do průměru. Nebo spíše podprůměru, protože jí nyní patří až 13. místo, což ambicím majitele Ferrera zkrátka stačit nemůže. V minulém kole Doria těsně nestačila na Neapol, čímž jen protáhla svou sérii utkání bez výhry na číslo 4. Pro utkání s Empoli navíc nebude moci nastoupit karetní hříšník Silvestre a zranění jsou Viviano, Sala či Carbonero.

Pokud je v Janově něco pozitivního, pak je to forma zlepšujícího se útočníka Luise Muriela. Ten pomáhá týmu svou technikou, asistencemi či šesti góly. Sám navíc myslí jen na Dorii, třebaže o něj stojí věhlasnější týmy: "Mám rád prostředí Sampdoria, město i klub. Je tu cítit nadšení, klid na práci i prostor pro zlepšení. Vím, že se zde můžu zlepšovat stranou tlaku, což mi pomáhá. Někdy možná Dorii opustím a půjdu jinam, ale nyní to rozhodně neplánuji."

Ani Empoli nebude kompletní. Jeho celek už opustil zkušený útočník Alberto Gilardino, který bude hledat štěstí v Pescaře. Zraněni pak jsou obránci Zambelli a Barba. Přestože je Empoli až 17. a sestupovou propast cítí na zádech, jeho forma se zlepšuje. Dokázalo již porazit Cagliari a naposledy i Palermo, jemuž dal jediný gól "Big Mac" Maccarone. Dobrou práci vedle něj odvádí i Levan Mčedlidze.

V rozhovoru pro Radio Lady zkušený univerzál pronesl: "Fyzicky i psychicky se cítím velmi dobře a můj stav se zlepšuje neustále. Jsem ale hlavně rád, že se daří celému týmu. To je pro mě vždycky to nejdůležitější. Doufám, že se nám podaří sehrát v Janově dobré utkání a povezeme si domů další body."
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Pereira, Škriniar, Regini, Pavlović - Barreto, Torreira, Linetty - B. Fernandes - Quagliarella, Muriel
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Cosić, Pasqual - Krunić, Dioussé, Croce - Saponara - Pucciarelli, Mčedlidze
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.64 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (neděle 15:00)
Vztahy mezi AS Řím a Udinese mají dlouhého trvání. Zvláště pro trenéra Luciana Spallettiho se jedná o srdeční záležitost, která získá na důležitosti již v neděli odpoledne. Vlci totiž cestují na stadion Friuli, aby čelili Delneriho partě.

Římskému týmu se proti Udinese tradičně daří a je to jeden z jeho opravdu oblíbených soků. Posledních sedm vzájemných střetů v rámci Serie A se Zebrami AS vyhrálo a jeho fanoušci se při tom ještě královsky bavili - Vlci udržují průměr 2,3 gólů na zápas, samozřejmě vstřelených. Hned v prvním kole této sezony se jednalo o ničivý debakl v podání skóre 4:0 pro AS, když se dvěma penaltami blýskl Argentinec Diego Perotti.

Teď by však AS mohlo klopýtnout, protože trenér Luciano Spalletti musí řešit několik potíží. Především má problémy s množstvím zraněných hráčů. Kromě dlouhodobých marodů jako Alessandro Florenzi nemá k dispozici ani Diega Perottiho, který se rovněž zranil. K tomu připočítejme odchod Juana Iturbeho na hostování do Turína a především reprezentační povinnosti Egypťana Mohameda Salaha.

Je tedy jasné, že hlavní problém ofenzivně laděného mužstva bude ležet v útoku. Ke všemu se ještě v minulém kole vykartovali hráči jako Antonio Rüdiger a Daniele De Rossi. Toho by měl zastoupit již uzdravený Leandro Paredes, zatímco do hry se vehementně chystá také Stephan El Shaarawy nebo kapitán Francesco Totti. Minulé kolo Serie A alespoň přineslo Vlkům radost, protože se jim povedlo vyhrát nad domácím Janovem po vlastní brance obránce Izza.

Před duelem v Udine má AS další cíl. Ten sdělil uzdravený obránce Kostas Manolas, který prohlásil: "Naším hlavním cílem je vyhrávat proti menším týmům, což se nám v minulosti nedařilo. Často jsme se dopustili nějakých chyb, zaváhali jsme nebo nějak podcenili soupeře. Poslední dobou jsme sebevědomější a daří se nám mnohem lépe. Bude to proti Udinese hodně náročné kvůli našim absencím, ale nemůžeme se na to vymlouvat."

Z Udinese už do Říma putovalo několik osobností, z nichž ta nejaktuálnější je trenér Spalletti. Tou druhou je jeho oblíbený záložník David Pizarro, který za AS nastupoval velmi dlouho a připsal si řadu úspěchů. Před pár dny navštívil někdejšího trenéra a prohodil pár slov i na adresu Zeber. "Udinese pořád sleduji, protože ho mám v srdci. Je to skvělý klub, který vychovává výborné hráče. Musím uznat, že trenér Delneri s ním teď udělal kus práce a je radost se na něj dívat. Bude to pro AS hodně nebezpečné, protože Udinese je odhodlaným týmem," dodal.

Ani Udinese nebude kompletní. Zpátky k tréninku se mu sice vrátil obránce Felipe nebo zraněný bek Widmer, ale nezahrají si záložníci Badu, Wague nebo Matos. Do hry by měl hned od začátku naskočit český talent Jakub Jankto. Domácí Udinese je nyní na desátém místě, na kontě má 25 bodů a reálně pomýšlí na to, že bude prohánět mnohem věhlasnější celky v boji o případné poháry. Vždyť na osmý Turín ztrácí jen čtyři body, Fiorentina je pak vzdálena jen dva body!

Mohlo být mnohem lépe, jenže minulé kolo se Zebrám moc nepovedlo. Po sérii čtyř dobrých zápasů bez porážky ukončily neslavně s milánským Interem, který díky dvěma gólům Chorvata Ivana Perišiće nakonec otočil slibně se vyvíjející utkání ke svému prospěchu. Povede se Zebrám poskočit ze středu tabulky díky výhře nad starým známým?
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Faraoni, Danilo, Felipe, Samir - Fofana, Hallfredsson, Jankto - De Paul - Zapata, Théréau
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Fazio, Manolas, J. Jesus - B. Peres, Strootman, Paredes, Emerson - Nainggolan, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.35 - 3.70 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Přímý souboj o evropské poháry uvidí Stadio Olimpico v Římě. Lazio se totiž poměří s překvapením letošní sezony Atalantou Bergamo. Odstup těchto týmů je jen dvoubodový, přičemž lépe je na tom Lazio, které přeci jenom bude v roli favorita a to i proto, že v Atalantě na přelomu roku zažívají menší přestupové zemětřesení.

Atalanta svůj první zápas v novém roce vyhrála, Chievo doslova přejela na jeho hřišti 4:1 a stále zůstává v těsném kontaktu s evropskými poháry. Je však otázkou, jakým směrem se bude vývoj Bergamaschi ubírat. O mladé hráče je velký zájem a vedení klubu už dalo najevo, že mu nedělá problém některé své akvizice prodat. Koneckonců již odešli do Fiorentiny golman Sportiello či do Interu Milán Roberto Gagliardini. Caldara se zase od roku 2018 upsal Juventusu, Pinilla se vrátil do Janova a odešel i zkušený obránce Stendardo. Navíc velký zájem je o středopolaře Francka Kessiého, jenž momentálně reprezentuje svojí vlast na africkém šampionátu. Vedení se však porozhlédlo i po posilách a alespoň za Sportiella přivedlo náhradu, z Aston Villy podepsalo na dvouroční hostování s opcí brankáře Golliniho.

Trenéra Giana Piera Gasperiniho tak čekají složitější chvíle a je nutno si přiznat, že Atalanta bude vinou těchto faktorů určitě oslabena. Proti Laziu tak bude v pozici outsidera, i když na něj ztrácí jen dva body a má jinak velice povedenou formu.

Vítězně do nového roku vstoupilo i Lazio. Proti Crotone se tedy pořádně nadřelo, ale nakonec povinné tři body získalo. Jedinou trefu obstaral až v devadesáté minutě Ciro Immobile. Také Biancocelesti patří do okruhu týmů, které vážně bojují nejen o Evropskou ligu, ale také o Ligu mistrů. Vždyť na třetí Neapol ztrácejí jen jeden bod a na druhý AS Řím body čtyři. Atalanta dokázala v minulosti Lazio několikrát nepříjemně zaskočit a celkově vzato s ním nemá vůbec špatnou vzájemnou bilanci. Naposledy však Laziu podlehla, v prvním kole prohrávala před vlastními diváky už 0:3 a i když se nakonec ještě vzchopila, na více než porážku 3:4 se nezmohla.

Laziu nepomůže Baldé Keita, který je na šampionátu v Africe, stejně jako hostující Kessié. Zatímco u Lazia tím výčet absentéru končí, u Atalanty začíná. Dalšími, kdo na trávník Olympijského stadionu nevyběhnou budou Carmona, Cabezas a Dramé.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Bastos, De Vrij, Radu - Felipe Anderson, Parolo, Bíglia, Lulič - Milinkovič, Alberto - Immobile
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Conti, Grassi, Freuler, Spinazzola - Kurtič - Petanga, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Marodkou decimované Sassuolo přivítá na Cittá del Tricolore celek bojující o záchranu, a sice Palermo. Před sezonou se očekávalo, že se bude Sassuolo pohybovat v tabulce výše, jenže realita je v polovině soutěže jiná - Sassuolo je konkurentem Palerma v boji o záchranu. Dobrou zprávou pro Sassuolo je uzdravení Domenica Berardiho.

Neroverdi loni skončili v tabulce šestí a mohli se těšit z postupu do Evropské ligy. Zde však díru do světa neudělali, vypadli už v základní skupině a mimo to se jim začaly bortit plány i v domácí soutěži. Sassuolo v podzimní části vyhrálo pouze pět zápasů a hned jedenáct jich prohrálo. Není tedy divu, že místo útoku na evropské poháry se bude bojovat o záchranu.

Sassuolu se opravdu vůbec nedaří a právě s Palermem má vůbec nejhorší formu z celé Serie A. Už čtyři zápasy nedokázalo vyhrát, naposledy si jen rozdělilo body za bezbrankovou remízu s Turínem.

Formou neoplývá ani Palermo, ale zde se věci přeci jenom hnuly k lepšímu. Především výhra v Janově je hodně ceněná, v následujícím kole pak Sicilané remizovali 1:1 s Pescarou, což už tak slavné není a o porážce v Empoli ani nemůže být řeč. Palermo je s deseti body osmnácté, ale na o stupínek vyšší příčku ztrácí poměrně dost - sedm bodů!

Bylo to už zmíněno a trvá to prakticky celou probíhající sezonu. Sassuolo zkrátka trápí jedno zranění za druhým a to natolik, že je ze hry prakticky celá jedenáctka loňské úspěšné sestavy. Od stopera Cannavara přes jiné zkušené borce jako Biondiniho, Magnanelliho, Gazzolu, Missiroliho nebo Pellegriniho. Na odchodu je navíc stoper Francesco Acerbi, jehož oslovil Leicester City. Vedení pochopitelně muselo reagovat a přivedlo záložníka Alberta Aquilaniho, dobrou zprávou je i uzdravení Domenica Berardiho. Jeho start od začátku však není pravděpodobný.

Také Palermo na tom není bůhví jak dobře. Pro karty si nezahraje Cionek a ze hry je čtveřice Rajkovič, Giuliano, Sallai a Andělkovič.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Letschert, Acerbi, Peluso - Aquilani, Sensi, Mazzitelli - Politano, Defrel, Ragusa
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Goldaniga, Gonzalez, Pezzella, Rispoli - Jajalo, Gazzi, Aleesami - Henrique, Quaison - Néstorovski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.60 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Delfino Pescara  (neděle 15:00)
Pescara cestuje pod Vesuv, aby se pokusila o zázrak. Je totiž jediným týmem v celé soutěži, který vyhrál jen jednou. A vzhledem k formě jeho oponenta není moc pravděpodobné, že by se celek trenéra Odda dočkal druhé výhry právě proti Sarriho partě.

Neapol sice před několika měsíci přišla o svého střelce číslo jedna a mnozí jí predikovali rychlý pád. Pravdou ale je, že Neapol má i bez služeb mladého útočníka Arkadiusze Milika nejlepší útok v celé soutěži. A ten teď otestuje obrannou práci Pescary. Což pro ni není moc dobrá zpráva, protože Pescara tápe a opírá se o hodně matné výkony především v obraně.

Neapol je na třetím místě a stíhá vedoucí duo v podání Juventusu s římským AS. V minulém kole si Partenopei poradili se Sampdorií Janov, třebaže po půlhodině prohrávali po vlastní brance Hysaje. Trochu jim pomohla i červená karta pro Matíase Silvestreho, po níž hráli hosté v oslabení. Neapol pak zužitkovala fyzické síly i zkušenosti, aby díky zásahům Italů Gabbiadiniho s Tonellim vyhrála.

Mezi tímto utkáním a duelem s Pescarou si ještě střihla pohárové utkání se Spezií, které rovněž vyhrála. Trenér Sarri nemusí řešit příliš mnoho starostí, rozhodně ne tolik jako jeho soupeř. Chybět mu budou Koulibaly, Ghoulam, El Kaddouri a zřejmě ještě Milik, třebaže už se připojil k týmového tréninku. Dobrou zprávou je kromě něj také alternativa v podání nově příchozího Leonarda Pavolettiho, který by měl začít alespoń na lavičce.

Bez něj se trenér Sarri opíral hodně o formu tria Mertens, Insigne a Callejón, které si především zásluhou prostředního jména často dělalo s obranami soupeřů, co se mu zachtělo. Dries Mertens se ostatně trefil také při posledním vzájemném střetu, který Neapoli přinesl jeden bod za remízu 2:2. Belgický útočník v pozici falešné devítky vstřelil oba góly svého celku.

Celku, který podle mnoha stále hraje ten nejlepší fotbal v Itálii. Myslí si to například někdejší trenér Edy Reja, který pro Corriere dello Sport prohlásil: "Neapol má skvělý kádr, prakticky bez chyb. Navíc má po delší době také solidní a velmi kvalitní lavičku, takže se při střídání kvalita příliš nesnižuje. S Neapolí jsem stále velmi spojen a podporuji ji. Podle mého názoru trenér Sarri hraje se svým týmem nejpohlednější fotbal v Itálii."

I proto to Pescara bude mít hodně složité. Na San Paolo ji čeká téměř nesplnitelná mise, se kterou by měl potíže i známý agent Ethan Hunt. Delfíni jsou z formy, postrádají celou řadu hráčů a jak již bylo řečeno, vyhrávání jim dělá obří problémy. Aktuálně sídlí až na 19. místě a nezdá se, že by se z něj měli hnout jiným směrem než dolů. Chybí jim Bovo, Mitrita, Campagnaro, Vitturini, Gyömber, Zampano, Pepe, Brugman nebo Bahebeck.

Dva góly dostali od Crotone, ještě o jednu branku víc jim nadělila Bologna a v minulém kole to také nebylo ono. Záchranářský souboj se všemi emocemi, které k tomu patří, svedla Pescara s Palermem. Utkání se jí ale nepodařilo, prohrávala prakticky hodinu a srovnání přišlo až v nastavení druhé půle. Stále tak má jen devět bodů a stahují se nad ní mračna.

Přesto je trenér Massimo Oddo rozhodnut zanechat na San Paolu dojem. "Máme velké problémy s absencemi, v obraně máme jen tři dostupné hráče. Nabízí se samozřejmě varianta s trojčlennou obranou, ale není to jisté. Každopádně se nechceme na absence vymlouvat a jedeme do Neapole proto, abychom sehráli výborné utkání. Dáme do toho všechno a pokusíme se domácím život hodně znepřijemnit."
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Tonelli, Albiol, Strinić - Zieliński, Diawara, Hamšík - Callejón, Mertens, L. Insigne
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Maloku, Stendardo, Coda - Benali, Verre, Cristante, Memushaj, Crescenzi - Caprari - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.20 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Juventus FC  (neděle 20:45)
Juventus se pokusí získat větší náskok na čele italské první ligy, ale nebude to mít vůbec snadné. Jede totiž do Florencie, aby se zde utkal s nevyzpytatelnou a silnou Fiorentinou. Fialky se zase nutně potřebují zvednout.

Další ze soubojů s dlouhou tradicí a velkým nábojem nás čeká ve Florencii. Na stadionu Artemia Franchiho se představí velikán z Turína, aby zde potvrdil pověst kata Fialek. Dlouhodobě vychází ze vzájemných střetů lépe a vítězně. V neděli večer má Fiorentina další velkou šanci ukázat, že se s ní musí počítat a že boj o evropské poháry ještě nevzdává.

Její aktuální pozice jí totiž moc nefandí a ukazuje něco jiného. Celek z města renesance je až na devátém místě a nálada v jeho táboře není moc přívětivá. Trenér Paulo Sousa je přirozeně ambiciózním mužem, který ale přes dobrou práci neustále naráží na nedostatek financí a z toho pramenící neschopnost dostat Fialky mezi elitu na trvalo. Navíc musí odrážet útoky movitějších klubů, které se zajímají o jeho klenoty.

Jedním z takových je chorvatský šutér Nikola Kalinić. Zkušený útočník si udělal ve Florencii solidní renomé, takže na sebe volání ze stále častěji lačnící Číny nenechalo dlouho čekat. Dokonce se zdálo, že Kalinić už se utkání s Juventusem nedočká a obránci Staré dámy si budou moci vydechnout. Tak to ale není, Kalinić do utkání nastoupí a dost možná ve Florencii zůstane.

Prohlásil to alespoň trenér Sousa, který na tiskové konferenci sdělil: "Nový rok sice Nikola nezačal úplně dobře a musel odrážet mnoho spekulací. To samozřejmě váš klid nijak neposílí a naopak hrozí, že se přestanete soustředit. Nikola je však profesionál, takže trénuje na 100 procent, pracuje na sobě a já jsem s ním spokojen. Je nominován, cítí se dobře a já mu nadále věřím," zmínil portugalský stratég.

Jeho Fiorentina poslední dobou tápe a pokud nepočítáme pohárové utkání s Chievem, pak moc radosti svým fandům nedělá. V dohrávce 3. kola prohrála s Janovem, pak padla i proti Laziu. Nakonec si rozdělila body s Neapolí po divokém závěru. Do utkání s Juventusem nebude trenér Sousa moci povolat brankáře Dragowskiho, nová akvizice v podobě Sportiella připravena bude.

Juventus na opačné straně několik absencí má. Chybět mu budou hráči jako Dani Alves, Mattiello, Benatia nebo Lemina, kteří nejsou zdravotně v pořádku. Ani to ale Juventus nezastavilo a v poslední době opět navazuje na stálé výkony hodné jeho formátu. Za deset minulých soutěžních duelů prohrála Stará dáma všehovšudy dvě utkání, z nichž jen jedno se vztahovalo na první ligu.

I proto jsou Bianconeri stále na prvním místě, pronásledováni římským AS a třetí Neapolí. Naposledy jednoznačně přejeli Boloňu, které nasázeli tři góly. O dva z nich se postaral Gonzalo Higuaín, jednu trefu měl na svědomí mladý talent Paulo Dybala. Teď bude chtít Juventus navázat na dobré výkony proti Fialkám, protože s nimi za posledních 17 vzájemných duelů prohrál jen jednou!

Trenér Massimiliano Allegri ale ví, že jeho celek musí ještě mnohé uhrát. "Je před námi hodně náročná sada zápasů, mezi nimi máme několik přímých konkurentů v boji o první místa. Tohle utkání bude jedno z klíčových v celé sezoně, protože máme za sebou prohru v Superpoháru a chceme se našim divákům odvděčit za jejich podporu výhrami. Celkově mám z naší hry dobrý pocit, ale je potřeba ukázat naše schopnosti i proti Viole."
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomović, Rodriguez, Astori, Oliveira - Vecino, Badelj - Chiesa, Iličić, Bernardeschi - Kalinić
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Khedira, Marchisio, Sturaro, Alex Sandro - Higuaín, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.25 - 3.46 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - Bologna FC  (sobota 18:00)
Poslední Crotone ještě zdaleka nic nevzdává a další možnost, jak se odrazit ode dna, bude mít v domácím prostředí proti Boloni. Ani hosté se v tabulce nepohybují vysoko, jsou až patnáctí, byť s poměrně bezpečným odstupem od sestupových pozic.

Crotone dosud nasbíralo pouze devět bodů a společně s Pescarou je v tomto ohledu nejhorším týmem Serie A. Soutěž pro nováčka utíká rychle a v zápase s Bolognou dosáhne přesně poloviny. Nicolův výběr však jakoby se stále nemohl aklimatizovat a týden co týden ztrácí body, kde se dá. Prohrál jak v 17. kole na hřišti Udinese, tak i v 19. na půdě římského Lazia. Domácí zápas s Juventusem byl přeložen na 8. února.

Špatné výsledky Crotone jdou pochopitelně ruku v ruce s předváděnou hrou. Pitagorici jsou velmi málo produktivní, dohromady nastříleli jen čtrnáct branek (v tomto ohledu je horší pouze Empoli s jedenácti vstřelenými brankami).

Každopádně i navzdory těmto faktům už se domácí nemohou dočkat dalšího startu před vlastním publikem. Na stadionu Ezio Scida se naposledy hrálo 10. prosince minulého roku a bylo z toho vítězství domácích 2:1 nad Pescarou. Dobrou vizitkou je i statistika posledních čtyř domácích zápasů, během nich si totiž Crotone připsalo sedm bodů!

Ačkoliv jeho soupeř zaujímá až patnácté místo, bude papírovým favoritem. Bologna minulý týden padla v Turíně s Juventusem jasně 0:3, ale kolo předtím stejným výsledkem triumfovala ona na půdě Pescary. Také Bologna své 18. kolo musela odkládat, což zároveň znamená, že se venku představí potřetí za sebou.

Oba týmy už se potkaly v 1. kole a z hubeného vítězství se radovala Bologna. Tři body jí zařídil až pár minut před koncem útočník Mattia Destro.

Domácím bude chybět pouze Tonev, jinak má kouč Nicola kádr pohromadě. To se však nedá říci o hostech, ti se musejí vypořádat s absencemi Sadiqa, Verdiho, Helandera a Alžířana Taidera.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella - Rohden, Capezzi, Crisetig, Palladino - Trotta, Falcinelli
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, Maietta, Gastaldello, Masina - Nagy, Viviani, Džemaili - Di Francesco, Destro, Krejčí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.06 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Chievo Verona  (sobota 20:45)
Inter stoupá tabulkou vzhůru a jeho hra se zlepšuje stejně jako výsledky. Tým trenéra Pioliho vyhrává zápas za zápasem a potvrdit to bude chtít také před vlastními fandy. Ti se už těší na houževnatě bránící Chievo.

Fanoušci Interu mají zase o něco veselejší život. Jednak vedení klubu podporované čínskými majiteli přivedlo mladého Itala s velkým potenciálem, což italští fanoušci již delší dobu neviděli. Kromě toho demonstrovali nákupem mladého záložníka Gagliardiniho dispozice pro nákupy za vysoké ceny. Především je ale všudypřítomný optimismus podporován výsledky na hřišti, které mají stoupající tendenci.

Čtyři duely v rámci ligy a všechny přinesly tři body. Naposledy si Inter poradil s Udinese, třebaže ani na stadionu Friuli se výhra nerodila vůbec snadno. Po brance Jakuba Jankta dokonce hostující mužstvo prohrávalo, ale nakonec jej spasily zásahy Ivana Perišiće, který rozhodl na konci obou poločasů. Aktuálně je Inter na sedmém místě, přičemž na Evropskou ligu a AC Milán ztrácí jen tři body.

Jedinou větší nepříjemností pro trenéra Pioliho je absence diskvalifikovaného Marcela Brozoviće, místo něhož se ale našla rychlá náhrada. Tou by mohl být právě mladý Roberto Gagliardini, o němž kolují zvěsti v podobě základní jedenáctky už proti Chievu. Velký talent, který se během posledního půlroku vypracoval z neznámého mladíka v oporu Atalanty, by měl nastoupit od prvních minut.

A sám se nemůže dočkat: "Tohle angažmá je pro mě splněným snem, hrozně se těším. Ta představa, že obléknu tak slavný a tradiční dres, je pro mě fascinující. Přicházím s velkými očekáváními, ale nebojím se tlaku. Naopak si myslím, že pro mě bude dobrou motivací. Přeji si zapůsobit a strávit tady hodně času. Především chci ale pomoci mým novým spoluhráčům v cestě za úspěchy," míní Gagliardini.

Hosté přijedou mnohem více oslabeni. Chybět mu totiž budou zranění hráči jako Hetemaj, Rigoni, Sardo, Cacciatore nebo Bressan. Ke všemu ještě Chievo bojuje s hodně nepříjemným prostředím, ve kterém se mu dlouhodobě nedaří. Když vyhrál v Miláně naposledy, psalo se datum 15. prosince 2001, což už je hodně zaprášený úspěch. A ani ty trochu novější nejsou nijak pozitivní. Chievo už tři soutěžní utkání prohrálo a ani jeho jindy pověstná obrana není tou nejpevnější řadou. Ve třech minulých duelech dostala už osm branek!

I toho si je trenér Maran vědom: "Čeká nás výlet na San Siro, kde se nám moc nedaří. Navíc stojíme proti velmi silnému soupeři. Znám velmi dobře trenéra Stefana Pioliho a bude to hodně těžké, protože je to výborný stratég a skvělý motivátor. Inter hraje hodně ofenzivní fotbal. My se ale přesto nevzdáváme předem a chceme tam uhrát co možná nejlepší výsledek," plánuje trenér Chieva.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi - Gagliardini, Kondogbia - Candreva, Joao Mario, Perišić - Icardi
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Gamberini, Dainelli, Gobbi - Castro, Radovanović, De Guzman - Birsa - Pellissier, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.25 - 7.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC18150339:1445
2.AS Řím19132440:1841
3.SSC Neapol19115342:2238
4.SS Lazio19114433:2137
5.AC Milán18113428:2036
6.Atalanta Bergamo19112631:2235
7.Inter Milán19103630:2233
8.Turín FC1985636:2729
9.ACF Fiorentina1876528:2427
10.Udinese Calcio1974825:2625
11.Chievo Verona1974820:2425
12.Janov CFC1965821:2323
13.UC Sampdoria1965822:2623
14.Cagliari Calcio19721027:4323
15.Bologna FC1855817:2520
16.US Sassuolo19531124:3318
17.Empoli FC19451011:2617
18.Città di Palermo19241316:3610
19.Delfino Pescara18161114:339
 FC Crotone18231314:339

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (422)

Přidat komentář
Koubinhor

Dneska jasný 3 body

Reagovat
Frantszek

Si tolik nefandi. Chievo na vas posledni dobou dovela umi

Reagovat
andycek1

Inak nechodíte sem niekto článok kde ludia tipovali ako skončí sezóna. Keď sme teraz v polovici by ma to zaujímalo

Reagovat
andycek1

Nehodite*

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic a aj Carizzo su chori. v strede by mohli nastupit Mario, Gagliardini a Kondogbia. dufam, ze vyhrame.

FORZA INTER!

Reagovat
db18

btw. Perišić se uklidnil a už nechce odejít? Nebo jak to s ním je?

Reagovat
smazaný uživatel

cital som uz aj nieco o predlzeni :)))

Reagovat
celestial-

Poslednou dobou som o ňom síce nič nečítal, ale ako prišiel Pioli sa poriadne rozbehol, najmä gólovo takže pochybujem, žeby chcel teraz silou mocou ísť sám preč

Radšej by som bol, pokiaľ by sa prečistila obrana, tam máme samých Highlanderov

Reagovat
db18

Díky oboum...

Reagovat
Deki

kde jsi vzal, že je Handa nemocný? Carrizo asi ano, není ani nominovaný. ale to jako znamená, že bude chytat Berni, nebo co...?

Reagovat
smazaný uživatel

Today we will find out if Carizzo (down with a cold) is back in the squad, for now Di Gregorio (class of ’97) has his place. Handanovic also has a cold (without any fever though) that, should it get worse, could leave him out of the starting eleven.

Reagovat
smazaný uživatel

kokos berni. to by bol trosku hell

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom smiešne?

Reagovat
Frantszek

Vtipne vylozene ne, ale je to pro Khediru asi nostalgie, kdyz proti sobe hrali v Bundeslize a ted jak dopadli, uz vsichni vime.

Reagovat
db18

Jo, jeden se slávou odešel do Realu Madrid a ve starm klubu všem chyběl a odchod druhého byl pomalu bouřlivě oslavován - a teď se oba sejdou v jiném velkoklubu.

Reagovat
Frantszek

No, velkoklubu. Proste hraji spolu. Stari kluci ve stare dame

Reagovat
Furia Ceca

Nic na tom není směšnýho... Frantszek s db18 pode mnou to docela vystihli, co je na tom úsměvnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic nie je chorí nič take som nečítal ale zaujmala by ma akoby chytal berni

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo vlastne Berni nechytá žiadne zápasy??

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je slaby

Reagovat
Pipo123

Berisha: 'Atalanta better than Lazio'

Reagovat
Pipo123

Chudák Romagnoli hodí na istragram fotky k 22 narodeninám a hned tu je internetová vojna medzi fans AS a Lazia https://www.instagram.com/p/BPNEwxaDG_x/

Reagovat
Alberto Aquilani

hlavne, že daktorí tvrdili, že tá fotka Romagnoliho v drese Lázia deň po prestupe je photoshop ... guma

Reagovat
Pipo123

Tak on sa k tomu nikdy nevyjadril, po prestupe sa spomínalo že vždy fandil Laziu, ale nikdy to verejne nepriznal, potom tá fotka kolovala po nete, ale tiež sa k nej nejak nehlásil. Teraz mám nádej že ho uvidíme v 35 rokoch v drese Lazia

Reagovat
Alberto Aquilani

niekto tú fotku na net deň po prestupe musel zavesiť, a teraz to len potvrdil, že to bol on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk je debo. Ale snad z něho vyroste stoper pro repre

Reagovat
cresposuper

Gonzalovi Rodriguezovi konci v lete zmluva a Ausilio sa udajne stretol s jeho agentom. Co by ste nanho povedali?

Reagovat
Pipo123

Bude mať 33 rokov, vo Fiorentine žiada dosť peňazí, takže by to asi lacná posila nebola a asi zbytočná

Reagovat
cresposuper

Co ja viem, Miranda hra celkom hovno, Murillo je zvacsa uplne mimo, Rano je Rano.. a bol by zadarmo. Plat ma podla Gazzetty 1,2 (Rano 2,4 ; Murillo 1,3 ; Andreolli 1,1).

Reagovat
Dejwa

Do základu bych ho nebral..Přijde mi že už šel taky dolů, jako back-up jo, ale s tím by asi zase nesouhlasil on

Reagovat
cresposuper

Tak ja v lete cakam odchod Rana aj Murilla (mozno skoda, ze nevysla vymena za Garaya) .

Reagovat
Dejwa

Rano snad už teď.. Garaye moc nasledovanyho nemám těžko rict, Murillovi věřím že se zvedne,je to jen o sebevědomí

Reagovat
Pipo123

Murillo musí zostať, skôr y som hľadal náhradu za Mirandu, nejakého mladého a perspektívne obrancu. Konštruktívne obrancu potrebuje Inter ako soľ, ale moc ma nenapadá koho, takých hráčov je stále menej a menej.

Reagovat
cresposuper

Murillo je strasne nevyrovnany a casto nekoncentrovany, mne skor pride, ze nanho bol zbytocny hype a teraz sa vsetci divia, preco mu to nejde..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Škriniar

Reagovat
Pipo123

OT: V poslednej dobe sledujem zápasy Tureckej ligy a tam fanúšikom strašne jebe ( v dobrom ). Na štadióne nejakých 10-15 tisíc fanúšikov, ale neskutočná atmosféra, celý zápas pískajú na rozhodcu, na protihráčov, takú atmosféru by som bol rád keby dokážu vytvoriť aj v fans v Serii A, fakt niečo neskutočné

Reagovat
CubONE

Ako som bol teraz na cope, v tej zime vo stvrtok vecer doslo asi 15tisic na San Siro, ale atmosfera bola fakt super, fanusikovia Torina cely zapas nezmlkli, rovnako aj Curva Sud a prekvapivo sa to na prazdnom stadione az tak nestracalo.

Reagovat
Furia Ceca

Projev Bologny je totálně nekoukatelný a ani na poslední Crotone se vůbec nechytaj. Pro mě jednoznačně největší zklamání sezóny, v létě jsem je tipoval na boj o EL...

Reagovat
Pipo123

Tá záloha je strašná, Nagy na to ešte nemá, Krejčí raz hraje dobre raz hrôza, Dzemaili už tiež má to najlepšie za sebou a Viviani je taký hráčik pre Seriu B

Reagovat
Pipo123

Stačilo dojebať Dzemailiho a Krejčiho a už to ide

Reagovat
Furia Ceca

Klasika

Reagovat
Pipo123

Pred dvomi týždňami vravel Tare že potrebujeme získať krídlo za Keitu pretože ide na APN, doteraz nikoho nepriviedol a on teraz poskytne rozhovor kde povie že do koncu prestupáku je ešte dosť času, je kokot ? Veď keď prinesie niekoho na konci mesiaca tak to nemá zmysel, to už bude končiť celé APN.

Reagovat
Dejwa

Gagliardini fakt základ, to jsem na něj zvedavej, viděl jsem ho hrát snad jednou..

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic; D'Ambrosio, Murillo, Miranda, Ansaldi; Gagliardini, Kondogbia; Candreva, Joao Mario, Perisic; Icardi

Forza INTER

Reagovat
Deki

Pioliho standard. Jsem zvědavej, jakou zvolí sestavu v týdnu v poháru.

Jinak jasné 3 body! FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ansaldi hrozne ztraci balony a vubec se nevraci je spatne kazdy zapas.

Reagovat
snuff24

nástup pěknej

Reagovat
lnterista

Zatim dobry ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát Kondogbia na to že je velký a černý nepředvádí zase nic

Reagovat
smazaný uživatel

*velký a silný

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Deki

Reagovat
Lech

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to jako by nemel chut hrat , vubec se nehybe a vydrz taky nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna od té doby co jsem to napsal tak se mi líbí, vyhrává dost soubojů a maká

Reagovat
Pipo123

Inter zatiaľ dosť dobre, toto je zápas kde by mal byť Banega, možno namiesto Konda

Reagovat
snuff24

Chudák Sorentino tímhle tempem dostane mrtvičku

Reagovat
snuff24

Kondogbia vždycky zakouzlí a pak to pojebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prihravky ma fakt otresne.

Reagovat
Pipo123

Klasika

Reagovat
Furia Ceca

Mám na jazyku jedno hodně otřepané klišé...

Reagovat
snuff24

Chievo do Serie B

Reagovat
Eldarion

tak jak dal Inter gól Udine tak dalo Chievo teraz, druhý polčas bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do piče zas

Reagovat
Dejwa

Škoda jedna z nejlepších pulhodinovek co si za poslední dobu pamatuju a nečekaně dostaneme takovej gól..Snad to zvladnem

Reagovat
snuff24

Reagovat
Furia Ceca

Gagliardini mohl mít snový debut, už mohl dát dva góly - takhle hraje "jenom" dobrý první zápas. Vypadá, že se v Interu zabydlí hodně rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ansaldi regulerene na to nema stejne tak k dog inter by se jich mel zbavit.

Reagovat
cresposuper

Omg Kondogbia dnes najlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nej hrac dneska jasne a opet perisic musi behat i za toho hnupa ansaldiho.

Reagovat
Deki

Sorentino odchytal skvělej poločas! Nesmíme polevit, ono to tam spadne

FORZA INTER

Reagovat
GEGE

mage Sorrentino

Reagovat
cresposuper

Skoda, dnes je to pekny vykon, Kondogbia az na tu jednu chybu vynikajuci.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

sortentino ty kokot stary vyjebany.

Reagovat
smazaný uživatel

preacte emocie prudia a nedal som si lieky

Reagovat
Largo

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Inter tragedia a hnus.

Reagovat
Furia Ceca

Jsem zvědav, jestli se dneska objeví srandista...

Reagovat
Dejwa

Co nedáme

Reagovat
snuff24

už běž do prdele Sore

Reagovat
Furia Ceca

K-Dog do dnešní 60. minuty předvedl víc kvalitních okamžiků, než jsem u něj viděl ve všech zápasech v calciu dohromady. On snad fakt bude fotbalista...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne si toho pioli vsiml ze ten ansaldi je debil.a candreva to same.

Reagovat
Deki

už mě ten sorentino ale fakt mrdá

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci interu to zase vzali na lehkou vahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva hraje tuzku a on toho gabigola tam neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

JOOOOOOOOOOOOOOOOO KURRRVAAAAAAAAAAAAA ICARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

MAaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuurrrrrrrriiiiiiiiiiiitttttttoooooooooooooooooo

Reagovat
snuff24

to je v prdeli on tam radši pošle Palacia kterej už je 2 roky za zenitem než Gabigola

Reagovat
Deki

tam musí být fakt něco interního, to neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem cetl ze se piolimu nelibi jak gabigol pracuje na treninku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze pioli nema gabigola rad nebo co.

Reagovat
Deki

IVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN

Reagovat
snuff24

PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ja tě miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Proste nejlepsi hrac interu momentalne PERISIC.

Reagovat
Deki

A Sorentino pustí zrovna takovou chabou střelu

Reagovat
snuff24

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral si stesti tech deset chycenych strel pred tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Perišiča je pro Inter škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezony beztak Cina.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ked ma cinanov vo vedeni co od leta sa mozu zacat blaznit :) verim, ze bude mat ambicie nieco dokazat v interi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky doufam ze zustane ale vis jak to je kdyz cinani nabidnou nekomu astronomicky plat tak se kazdy malem zblazni a chce sam odejit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiný

Reagovat
snuff24

EDEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super stridani ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Edeeeeeer

Ale byl to boj

Forza INTER

Reagovat
Deki

Skvělý výkon! FORZA INTER

Reagovat
snuff24

střely 31 ku 5

Reagovat
Inter Eterno Amore

som nechápal

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo <3

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes bez vykartovaného Rudigera s De Rossim a zraneného Perottiho. Odkedy sa vrátil Rudiger, v 9 zápasoch sme inkasovali len 6 gólov. Vyzerá to na šancu pre Paredesa a Shaarawyho. Na lavicu sa vracia Verminátor

Szcz - Manolas, Fazio, Jesus - Peres, Paredes, Strootman, Emerson - Nainggolan - Shaarawy, Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Posledně to nebylo tak hrozné s jesusem, Kevin bude muset pomoct dozadu hodně, doufám, že se budou na DM točit s Leem a nebudou statičtí, Kevin začíná jít nahoru. Útok bude o Stephanovi dnes, pokud dostane balony, bude se to hýbat.

Vůbec mi ta sestava nevadí, je třeba vyhrát!

Reagovat
Alberto Aquilani

už to tu píšem dlho, ale s Jesusa sa robí zbytočne veľký chudák. Musel hrať na kraji, kde mu to nešlo, sám bol z toho nervozny, fanúsikovia nanho nadávali. V strede, a ešte v 3člennej obrane je niekde úplne inde. Za trojičkou Manolas, Fazio, Rudiger samozrejme zaostáva, ale ako s náhradníkom s ním nemám problém.

Som zvedavý na tento systém s Faraonom miesto Perottiho, príde mi, že sa tam hodí viac jak Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nemáme nikoho, kdo by uměl poslat z křídla deset dobrý centrů. aby z toho Edin aspoň dva zavěsil. Všichni křídelníci i laterale to valí po zemi nebo driblinkem až do vápna.

Potřebuju dneska vidět Frantu, mám čas se podívat po dlouhé době.

Reagovat
Maritazzi

Tak to doufej, že nepovedeme zas 1:0 ve druhym poločase..

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas určitě nepovedeme. Nicméně to Frantu nezaručuje, Spal navíc střídá až v 75. minutě.

Reagovat
Maritazzi

Jak kdy.. pokud to nepůjde, dá ho tam dřív. Já bych dal zrovna na Udine níž Radju a Franceho pod Edina s Faraonem, ale toho se nedočkám no.

Co říkáš na mercato?

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal bych to samé, kdo jiný otevře těsnou obranu.

Neřeším, to nemá smysl:) Říkám si, radši, ať nekupují nikoho, max hostovačka bez povinného výkupu, lepší než kdyby se opakoval Doumbia s Ibarbem:) Sidi Keba Coly nebo Tuminello pár minut zvládnou, áme i další hráče.

Dneska mě napadlo, že jsem rád za obchody v rámci Serie jako Gagliardini. Kluby si snad potom uvědomí, jakou cenu pro ně budou mít odchovanci. Tím narážím hlavně na Pellegriniho, ale už prý jsou nabídky ze Serie na naše primaverrce.

Reagovat
Maritazzi

Spal už taky dost rezignoval na mercato, to mi všichni. Ta hláška o Musondovi je vše říkající nebo vlastně i o Rinconovi. Říkám si to samý, protože Florko bude za chvilku zpátky a ten los teď není nehratelnej. Tuminello už si šanci zaslouží.

Určitě jo, i Spal teď mluvil dost o lidech z Primavery a zároveň už jsme prej Sassuolu oznámili, že v létě berem Pelleho zpět, to je super krok. Každopádně to jak neschopný máme vedení mě ničí, mám strach, že nedotáhnout přes město ani ten stadion a budou začínat od začátku. Snad se povede aspoň ten Monchi.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že to, co říkal v posledním rozhovoru, je právě trochu výstřel do vlastních řad, skrytý za loajalitu.

Na Florka se moc těším. jeho energii a zázračné momenty potřebujeme. Te´d se musí chytnout Leo a Gerson musí v každé minutě, kterou dostane, ukazovat svou jinakost.

Monchi by nemusel nic vyřešit, mám strach, že po něm vedení bude chtít víc finanční zisk než výsledky. On je mistr v otáčení peněz za levné nákupy.

Reagovat
Maritazzi

To bylo určitě do vlastních a nedivím se mu. Po tom rozhovoru je prakticky jasný, že v létě půjde pryč Kostas, tak snad se to chytře zainvestuje. Monchi by zatím dělal práci jak v Seville a doufám, že pokud se podaří stadion, tak nás to posune výš.

Leo má teď šanci něco ukázat, jinak bych se nedivil kdyby v létě šel za Badelje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas mě bude hodně mrzet. Dnes je pro mě v podstatě na levelu Benatia, když přišel, a jestli z něho nevytřískají aspoň 50 mega, bude to provar.

Pokud zůstane Spal, věřím, že ten tým dostane aspoň jednou na vrchol. Věřím. S Monchim nebo bez.

Reagovat
Maritazzi

Tak tak, Kostas si mě hrozně získal, je to správnej blázen. Teď jsem četl něco, že se v kabině hádá občas se spoluhráčema (pamatuju jak se jednou chytli s Morganem a jednou snad s Pjaničem), ale u něj mi za tím přijde jen touha vyhrávat. Pokud půjde za 50+, tak si myslím, že bychom to měli zvládnout nahradit, když ho za rok nebude následovat Rüdi, musíme tu obranu trochu stabilizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak jdou určitě spolu na večeři, on je magor, body chce žrát. Potřebujeme takového. miluji tento rys v Římě, stejně jako u Radji a Keva. To jsou vítězné typy.

pro naši škodu skoro je, že umíme vždy koupit mladého stopera, který nahradí odchody. Vedení si pak myslí, že můžou stopery prodávat rok co rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, věřím, že Souza dnes proti ,,svým" vyburcuje Violu. Nějak si myslím, že Juve ztratí body dnes.

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Pipo123

Cataldi v základe

Reagovat
Pipo123

Ak je pravda že vďaka Cataldimu si Lotito vyprosil predkupné právo na Simeoneho tak po ňom musíme v lete skočiť, hraje výborne, to isté aj Ocampos, ten by sa mi zase páčil ako náhrada za Keitu, ale viem že to je pre Tareho asi až moc ľahká úloha, radšej kúpi niekoho v Eredivišéé

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji si jak Ocampos a Erik byli spolu jako hvězdičky v River, top J. Ameriky s Ricky Alvarezem ještě, a osudy jsou tak rozdílné.

Reagovat
Frantszek

Borriello...to neni mozny. V AS nevedel, co je brana a co mic a najednou nejvetsi suter

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Frantszek

Neco jsem rekl spatne? Borriello je proste zebrak

Reagovat
cervo

sudim podla toho, co ste mu v Rime platili, to asi zebrak nebude

Reagovat
Maritazzi

Jasně, že to neni žebrák, ukázal to prakticky všude, kde byl. Do větších klubů je to super volba na lavici, i teď by se nám hodil za Džeka občas. Góly dávat umí, je to sympaťák.. u nás ho dost tlačil dolu ten šílenej plat a to, že ho pak odstřelili magoři typu LE, ale je to dobrej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zebrak. Od Montellu najlepsi utocnik akeho sme mali. Dzeko mu moze lestit kopacky.

Reagovat
Frantszek

Dzeka taky dvakrat nemusim, ale produktivitu ma vetsi. Na to ze mu muze lestit kopacky. Za cca stejnou porci zapasu ma 26 golu a Marco nejakejch 17. A prinos do hry nevim, ze by Marco mel kdovijakej raky (kombinace, pracovitost). Mozna je to tim, ze si na jeho hru uz moc nevzpominam. Jestli to nebude tim, ze proste neni na co vzpominat. Ale jen muj nazor. Za zebraka se omlouvam

Reagovat
smazaný uživatel

To je hloupost SexyMarco je ten typ, který bude dávat góly ještě pár let. On je ten oldschoolový útočník starého střihu, s odchodem Lucy asi poslední s Maccem..

Reagovat
Frantszek

Ok, nebudu se hadat. Asi je to muj subjektivni pohled. Nevidel jsem, ze by v nem melo AS nejaky prinos. A s Lucou, kterej dal dvakrat vice golu co on, bych ho "zatim" nesrovnaval. Kazdy ma nejake oblibence a nekoho koho nemusi. Pro me ten druhy pripad byl Marco.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovořím o typu útočníka, nesrovnávám jejich čísla.

Reagovat
Frantszek

Missunderstanding. Sorry. V tom oldschoolu mas samossebou recht.

Reagovat
Pipo123

LAZIO (3-4-2-1): Marchetti; Bastos, de Vrij, Radu; Felipe Anderson, Biglia, Parolo, Lulic; Milinkovic, Luis Alberto; Immobile.

Nevyzerá to zle, Alberto má znova šancu sa ukázať, v minulom zápase mal pár dobrých situácii. FORZA SS

Reagovat
olis

Napoli (4-3-3): Reina; Hysaj, Tonelli, Albiol, Strinic; Zielinski, Jorginho, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens.

Pescara (3-4-3): Bizzarri; Crescenzi, Coda, Zuparic; Verre, Bruno, Cristante, Memushaj; Caprari, Gilardino, Benali.

Forza Napoli!

Reagovat
FCSL

Muriel - Schick

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Furia Ceca

Chudáci hráči Udinese! Minulý víkend je otrávili Spritem a dneska Mirindou!

Reagovat
Maritazzi

Yes, konečně si Kevin vzpomněl na tyhle skvělý nahrávky za obranu.

Reagovat
Largo

Nádhera, oba dva. To Radjovo zakončení, lahůdka.

Reagovat
Frantszek

A Radja slusne zakoncene. To nebylo easy

Reagovat
smazaný uživatel

Vrací se.

Reagovat
Furia Ceca

Sassuolo!

Reagovat
Maritazzi

Dneska hraje Edin jak minulej rok, ta penalta to dost podtrhla

Reagovat
smazaný uživatel

Už je takový pár kol, zase pálí všechno.

Reagovat
Maritazzi

No ještě minule byl ale skvělej herně, dneska to byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí dávat, i když bez nich vyhráváme.

Reagovat
Largo

A Džeko je zas zpátky ve svý starý "dobrý" formě

Reagovat
Furia Ceca

Nevím proč, ale nějak jsem vycítil, že Džeko nedá... Ale teda že to kopne TAKOVÝM způsobem! Dobrej pozdrav vrabcům na střeše

Reagovat
smazaný uživatel

Já to samé. Ta ruka se mi nelíbila.

Reagovat
Pipo123

Alberto tyčka škoda

Reagovat
Frantszek

Dpc, hlavne aby se Edin nesesypal

Reagovat
CubONE

https://streamable.com/qmg9w

Dzeko to dal na Ramosa.

Reagovat
Largo

Szczesny v současný formě jeden z nejlepších brankářů, co jsem kdy viděl!

Reagovat
Emmett Brown

Momentálne je vynikajúci

Reagovat
smazaný uživatel

Neomylný.

Nevěřil jsem, že se zlepší, ale je skvělý.

Reagovat
Pipo123

Milinkoviččččččččččč

Reagovat
Maritazzi

Klasika, chvíli to vypadalo dobře, bylo to aktivní a pak se zatáhnem do tak děravýho bloku. Pozičně mimo je ElSha, Peres svojí klasiku, Džeko nejhorší výkon letos, jedinej dobrej dotyk s balonem neměl. Je zázrak, že vedeme, ale musíme se hodně zvednout, neudržíme balon, máme strašně roztažený hřiště, často to jsou jen zbytečný nákopy.

Reagovat
FuckT

Insigne nepotrebuje ziadnu pomoc, on dokaze vsetko dojebat uplne sam.

Reagovat
Alberto Aquilani

Do penalty super, pak zle, Udine dokonca lepšie. Uvedomuje si ale Paredes, že hrá vlastne o svoje ďalšie pôsobenie v Ríme, aby neskončil, čojaviem, vo Florencii? Ten jeho slabý pohyb bez záujmu mi ťažko pripomína to "najlepšie" z Pjanica. Pár krát síce super, ale pak to vystrieda totálnou šialenosťou - čím nehovorím, že to nerobí aj Strootman, ten ale aspon pekné áčko.

Džeko je zralý na uterák, hodil by som k nemu Tottiho. Nejaký rozladený mi príde Manolas.

Reagovat
Maritazzi

Strootman je chudák, protože Paredes je vždycky kus za nim, proto je ten střed tak hroznej. Pohyb fakt naprosto tragickej a s balonem taky dneska nic moc.

Reagovat
Frantszek

Kucii z Atalanty delaji radost

Reagovat
olis

Tonelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kraaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Tonelliiii

Reagovat
olis

Mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosto strašnej zápas mezi Dorií a Empoli. Dát ten zápas na prázdnou Julisku, nenajdu žádnej rozdíl mezi Duklou proti Příbrami a tímhle..

Reagovat
Pipo123

Cirooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Frantszek

To je hrozne trapeni. Bude se nekdo nabizet pohybem? A Edinova hlavicka...mnam teda

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol ve druhé půli festival zahozených šancí, škoda, slušný kolotoč

Reagovat
olis

Drieees Allan

Reagovat
Frantszek

Mertens vam dobre radi

Reagovat
Frantszek

Kolik uz Radja udelal bodu?

Reagovat
smazaný uživatel

nedávno jsem viděl nějakou statistiku, teď tak 18-20, myslím.

Reagovat
Maritazzi

Druhej poločas, když to France uklidnil, tak už to vypadalo líp, Faraon vůbec nebyl ve hře. Každopádně Paredes totálně příšernej výkon, na balonu hrozný, veškerou zodpovědnost za rozehrávku nechával na Faziovi, nechodil si pro balony, nepřečíslil jejich zálohu, pozičně mimo... Tragédie, Dani je sice taky brzdič, ale nedá se to porovnávat, protože aspoň chodí pro balony. France zas za tu půlhodinu ukázal, že je jedno kolik mu je, neskutečný věci tam měl. Džeko starej dobrej z minulý sezony, snad se to nebude opakovat. Důležitý tři body, jsem rád, že je tam vidět bojovnost. Jinak Radja jak se mi na začátku sezony nelíbil, tak poslední 2 měsíce skoro každej zápas nejlepší na hřišti.

Reagovat
Frantszek

Jeste bych vypichl Keva. Nahravky do golovek a jisty vykon, na to ze hral za dva (ehm ehm...Leandro)

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Leo musí být odvážný a aktivní. Schovává se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb, pohyb, pohyb..

Začíná hrát ,,fino alla fine". Příště už to neubráníme. Ale zase jsem rád, že neprohráváme jako dřív v každém zápase.

Tři body skvělé, a teď věřit Viole.

Reagovat
Maritazzi

Ta obrana je skvělá, jištěná Wojtou, to je na nás strašnej nezvyk. Ten pohyb byl dneska strašně moc o Paredesovi a utopenym Faraonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. I Dani má lepší pohyb než dnes Leo.

Obrana je zatracený nezvyk, ale propouští i tak, Udinese mohlo taky skorovat.

Reagovat
Maritazzi

Zase ta největší dvojšance přišla po standardce (to Jankto kopl skvěle) a jedna tam byla spíš o špatnym postavení Emersona a SES myslim... jinak tam nic velkýho nebylo podle mě, i Juan byl dneska dobrej. Fazio si to umí zorganizovat fakt skvěle.

Nevím, co s tím Leem, by mu ta Florencie mohla prospět, stejně jako Badelj nám.

Reagovat
Lech

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Rip

Sokové Interu ne a ne zaváhat.

Reagovat
mato Kreator

Btw; chalani co sledujete pozornejsie Juve co je pravdy natom ze mozno budeme mat noveho prezidenta lebo su urcite nezhody medzi Elkmanom a Agnellim?

Reagovat
Airus

Až to nějaký noviny přeloží do angličtiny tak to budu řešit. Zdroje z italštiny nebudu luštit

Reagovat
Airus

Teda hlavně se mi to nechce luštit. Navíc to už tady jednou bylo, jsou to oba trochu horkokrevný taliáni, takže se není čemu divit. Podle mě to bude v pohodě

Reagovat
mato Kreator

OK

Reagovat
Airus

Trochu jsem nervózní z (ne)produktivity naší 352. Snad to budou snadný 3 body. GLHF Forza Juve!

Reagovat
brenk

snadný 3 body na Viole... tak určite

Reagovat
Airus

To bylo takový doufání že nebudou soustředění a budou zalezlí na svoji půlce. Ale ono to spíš platí pro nás

Reagovat
brenk

na druhú stranu je možné, že to Fiorentina prepálila, časom to bude lepšie

Reagovat
Airus

ani ne, my nedáme dohromady ani dvě přihrávky. Takže se ani nemusí moc ztrhat aby dostali balón

Reagovat
brenk

nj je to zatiaľ slabé

Reagovat
mato Kreator

Buffon

Reagovat
Pettirosso

Viola nás mele jak mlýn vodu

Reagovat
10

kdo nás z těch trochu lepších týmů nemlel..?

Reagovat
Pettirosso

takhle brutálně to bylo naposledy s Interem. To je fakt k neuvěření, že se to ještě Max nenaučil zvládat.

Reagovat
10

spíš je to čím dál horší...přehrávali nás úplně všichni

Reagovat
Pettirosso

za toto žlutou to snad nemyslíš vážně..

Reagovat
Furia Ceca

Já bych to ani nepískl a on hned napálí žlutou!

Reagovat
Airus

za tu prasárnu na Sturara ze začátku zápasu kartu nedal

Reagovat
Furia Ceca

Stura se žlutou je docela problém

Reagovat
Airus

k tomu to už spělo od prvního hvizdu

Reagovat
brenk

treba reklamovať u rozhodcu, načo brániť súpera

Reagovat
Furia Ceca

Zaslouženě... Doufám, že na to ve 2. poločase trochu šlápneme

Reagovat
Furia Ceca

I když šatňák ještě stihnout můžeme

Reagovat
Pettirosso

2 nesmyslný karty, gól po šlapáku na Sandra.. k tomu hrajem piču. skvěle no.

Reagovat
Pipo123

Juve je strašne podráždené, x krát tam prestali hrať a hneď pičovali na rozhodcu a čakali odpískanie faulu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kalinic je podla mna hroták s najlepším pohybom na svete.

V lete by som skúsil vymeniť Sharaawyho za Bernardeschiho

Reagovat
10

on je s Badeljem snad nejvíc podceňovanej hráč tady na tom fóru...přitom má všechno

Reagovat
Lech

Reagovat
Airus

O Bernardeschiho se bude bojovat. Po celý evropě, ne jenom v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Chinese knows

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi

Není vůbec horší než vyzdvihovaný Berardi.

Reagovat
Airus

Zatim až neuvěřitelně hoříme.

Rozhodčí jde Fio hezky na ruku, přitom to ani nepotřebujou.

Reagovat
smazaný uživatel

komické keď fanúšik rube narieka nad rozhodcami

Reagovat
M11

horsi uz to byt nemuze

Reagovat
10

hrát hůř už skoro nejde, možná kdybychom se náhodou dostali do vedení, tak by to bylo ještě horší...z tohodle pohledu je 0:1 vlastně pozitivní

Reagovat
Airus

ale jde, mohl by to oživit Hernanesem

Reagovat
Pipo123

Fiorentina to tempo neudrží, v 88 minúte dá nožničky Džórdžo a v 95 zasunie Sturaro

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné Dźordžóne to zachráni, dá nožničky a zlomí si chrbticu Pravdepodobnejšie je, že do 88 minúty ani nevydrží a dostane redku

Reagovat
10

vtipný je, že tohle je vlastně naše nejsilnější záloha v 3-5-2...to se moc povedlo, Beppe

Reagovat
brenk

momentálne to jednoznačne musíme v strede nahrádzať kvantitou, lenže čo narobíš, keď nemáš pravého obrancu k dispozícii

Reagovat
M11

Beppe ti na to rekne ze vedene vsechny souteze takze je to v poradku

Reagovat
M11

*vedeme

Reagovat
10

uvidíme, co bude říkat v květnu...protože v týhle lize se Scudetto prohrát dá, přestože si to většina fanoušků vůbec nepřipouští

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně se to vyrovnává letos.

Zvítězí hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono až na Xi Xaa je to to nejlepší co máte nebo ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa musím učiť, nič nestíham, ale mám vpiči, hrozne ma to baví. Schválne, či sa kuká aj ten zablúdilec z PL, ktorý dnes kukal na Sampu (ktovie prečo) a nevidel vtom rozdiel oproti nejakej PŘíbramy či komu...

Reagovat
Pipo123

nenávidím tie skurvené dlhé prestávky v Serii A, Sevilla - Real polčas končil rovnako a tam už hrajú 7 minútu druhého, v taliánsku sa snad hráči a tréner chodia striedať na jeden hajzel

Reagovat
Furia Ceca

Aspoň jsem stihl sprchu a vyčistit si zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

to je tragédia

Reagovat
olis

vzdy ma pobavi ako Juventini pisu ako je to cele na hovno, ake hovno hraju a potom sa pozrem na tabulku....

Reagovat
10

Barza je strašidelnej...nejen dneska bohužel

Reagovat
Pettirosso

Chiello jakbysmet

Reagovat
DelPiero137

Ruga

Reagovat
Airus

Sami je dneska v tý záloze zase marnej

Reagovat
10

s takovouhle Fiorentinou

Reagovat
M11

calma calma

Reagovat
brenk

Reagovat
Furia Ceca

Tak to už je ale průser!

Reagovat
Pipo123

No jasne kurva, pekne naserte to Juve nech nám o týždeň naloží 10

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

To by bolo mozna za Conteho, toto je slaby odvar zastrasenych nechcem povedat ani co...

Reagovat
smazaný uživatel

ja dúfam, že ich o dáke body oberiete

Reagovat
smazaný uživatel

Ostré brejky by na ně měly fungovat.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, ofsajd systém jak ve školce.

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalooo

Reagovat
brenk

a ideme

Reagovat
M11

PIPITA !!!

Reagovat
Airus

Hezky ušmudlanej gól. Ale ještě že příšel. Hezky Khedira a Higuain

Reagovat
10

uncle FAT

Reagovat
Furia Ceca

GONZALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

To ještě můžeme votočit!!!

Reagovat
brenk

to čo ideme hrať?

Reagovat
Airus

343? Mno uvidíme co to nakonec bude

Reagovat
mato Kreator

No konecne Pjaca na travniku myslel som ze sa toho uz nedozijem

Reagovat
Pettirosso

Barza, Chiellini, Khedira, Dybala nula, Cuadrado mínus 5

Reagovat
10

Paulito hraje snad nejhorší zápas v Juve...posral zatím úplně všechno

Reagovat
Airus

Kolikrát musí Olivera použít ruce aby dostal žltou?

Reagovat
Pipo123

Chiellini a jeho rozohrávka, normálne sa musia ľudia báť o život a on to stihne za zápas tak 10x

Reagovat
Furia Ceca

Bonucci s Chiellinim to vzadu pěkně bouraj!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to zas tak hrozný nebylo, když už hraje.

Reagovat
M11

umira na nositkach 2 metry od cary a za 20 sekund je na hristi

Reagovat
10

simulant jak jeho fotr

Reagovat
M11

Reagovat
Airus

co tom maj ve Fiore za kouzelný čary? Jenom ho za ni přenesli a už byl zdravej

Reagovat
10

jasná penalta

Reagovat
10

no, asi ne...beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pencle

Reagovat
10

se poseru

Reagovat
Furia Ceca

Kurvaaaa!

Reagovat
M11

achjo.. to byla groteska

Reagovat
Pettirosso

doprdele vole, zrovna dneska bude chytat zázraky

Reagovat
Furia Ceca

Nejhorší gólman v lize, co zkurví na co šáhne, musí chytnout svůj den zrovna proti nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hraje pořád dokola Khedira nechápu

Reagovat
Airus

Jasně, Lobo tam byl první s kolíkama na zemi a a odměnu dostane žlutou

Reagovat
Maritazzi

Jovetič vítěznej gol proti Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za něho rád nemůžu si pomoct, ale vždy jsem ho chtěl u nás, k Franckovi jako Nuovo Cassana

Reagovat
10

Jove 92. minuta vítěznej gól s Realem...druhej za poslední 3 dny a 60 minut na hřišti

Reagovat
Mr.Jindros

Génius.

Reagovat
Airus

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

takto začal i v Interu

Reagovat
lnterista

V Interu nedostal poradnou sanci

Reagovat
Pettirosso

V prvnich zapasech taky rozhodl ne?

Reagovat
lnterista

Jj doma tam.neco rozhodl

Reagovat
lnterista

To ani nerikej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za nás dal v prvních dvou zápasech 3 góly (za více minut), i když u těch výsledků 1:0 se ani moc nedivím Tak snad se mu bude dál dařit a Sevilla ho vykoupí.

http://www.transfermarkt.co.uk/stevan-jovetic/leistungsdatendetails/spieler/46104/plus/0/saison/2015/wettbewerb/IT1/verein/46

Reagovat
brenk

to je tiež rozum natlačiť tam 4 útočníkom a nevedieť vyjsť z vlastnej polky

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nejak a nechat tam Khediru s nulovou úspěšností přihrávek.

Reagovat
Airus

Proto tam poslal Rincona aby vyhrával míče. Jenom to chybí hráč co by dokázal dobře přihrát

Reagovat
Mr.Jindros

Tak tohle snad bude budíček.

Reagovat
M11

ty vole Paulito ty jsi mimo

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
10

Paulito jdi doprdele dneska

Reagovat
olis

to je za to ze ho mam vo fante

Reagovat
Pettirosso

Dybala ty důležitý momenty vůbec nezvládá psychicky

Reagovat
10

teď to vygradoval červeným zákrokem, ho Banti zachránil...Pogba dneska úplně stejně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Prasentus

Reagovat
Furia Ceca

To je v prdeli... Holt jsme do toho zápasu vlažně naskočili a už se to s náma vezlo. Já se budu opakovat, ale já bych v létě změnu trenéra. Chce to nový implus.

Reagovat
Airus

To by nemusel být ten správnej impuls. Chce to hráče do zálohy, ať se tam o místo trochu perou

Reagovat
Eldarion

Seria A tento rok Viola zaslúžene

Reagovat
Airus

Nj, tady jsme si body nezasloužili. Díky zraněním, donucený do formace s kterou už si v SA umí každej poradit, zvlášť s dnešní mentalitou. Gratulace Fiore.

Sami potřebuje zase 4 zápasovou dovolenou, ale nejsou hráči

Reagovat
Pettirosso

Khedira by potřeboval MLS. Letos hraje jen za zásluhy nebo nevím

Reagovat
Furia Ceca

Lemina byl letos na jeho pozici o dost jistější.

Reagovat
Airus

tak doufám že s Gabonem vyhraje pohár, možná tím Maxe přesvědčí, že není hráč do počtu

Reagovat
Furia Ceca

Ať raději Gabon vypadne ve skupině a je rychle zpátky!

Reagovat
KillSwitch

nedá sa niekde podpísať petícia za odchod Džeka?

Reagovat
Milan.B

dame ich 2x po sebe FORZA MILAN!!!!

Reagovat
olis

juventini zbytocne stresujete v dohravke vyhrate nad Crotone, Lazio doma porazite tiez na 99% a zas budete mat pekny 8 - 11 bodovy naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ide proste o ten výkon, že sa na to nedá pozerať. Nevidím tam nič, čo by ma nadchlo, alebo nejaká zmena.

Reagovat
ED91

Reagovat
CubONE

Dnes urcite potrebujeme tri body. Dostavame sa pod tlak, kedze nikto nestraca a my sme toho odohrali menej. Snad podobny priebeh ako vo stvrtok.

Reagovat
olis

pre vas mozno aj dva najdolezitejsie zapasy v tejto sezone co teraz budu, ak ich zvladnete tak nas mozete kludne odstavit od tretieho miesta, ak nie tak uz to moze byt problem ale na druhej strane stale to bude pre vas hratelne

Reagovat
FuckT

Tomu ver, ja som sa vcera pozrel na tabulku po dlhej dobe s tym, ze ako na tom sme, a bol som vcelku prekvapeny z tych pozicii. Naozaj je to zaujimave, napriek tomu, ze sme sa vzchopili a posledne zapasy zvladli viac-menej na vybornu, tak stale nemame nic ani zdaleka iste a je to boj. Je to na dobrej ceste, keby sa vsetkym tym klubom, co teraz tak upenlivo bojuju a drzia si nit podarilo v blizkej buducnosti dostat na uroven Juve, SA pojde hore. Konecne sa mi to paci, ak by Juve este jednu prehru dali a tie ostatne kluby za nimi to opat zvladli, tak by to vyzeralo super.

Reagovat
mojmira

Hart; Zappacosta, Moretti, Rossettini, Barreca; Benassi, Valdifiori, Obi; Iago Falque, Belotti, Ljajic.

A disposizione: Padelli, Cucchietti, Carlao, Baselli, Maxi Lopez, Gustafson, Iturbe, Lukic, De Silvestri, Boyè, Ajeti.

Allenatore: Mihajlovic

Donnarumma, Abate, Paletta, Romagnoli, Calabria, Pasalic, Locatelli, Bertolacci, Suso, Bacca, Bonaventura

A disposizione: Plizzari, Storari, Ely, Gomez, Vangioni, Zapata, Honda, Kucka, Sosa, Cutrone, Lapadula, Niang

Allenatore: Montella

Tak snad to dopadne stejně jako v poháru, vzhledem k ostatním výsledkům ty 3 body potřebujeme

FORZA MILAN

Reagovat
mojmira

dobrý sotva 5 minuta a já už měl 2 infarkty

Reagovat
CubONE

Gigio by tieto vylety fakt mohol obmedzit

Reagovat
olis

ADL pripravuj 100 mega na leto

Reagovat
cresposuper

Romagnoli

Reagovat
mojmira

Belottiho bych tak strašně chtěl k nám

Reagovat
CubONE

Toho Belottiho musime stiahnut. Tuto sezonu nam dal uz styri goly.

A Romagnoli este v cervenociernom takto strapneny nebol.

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
FuckT

Krasna poloha, sam som ju uz nejdenkrat aplikoval.

Reagovat
CubONE

Na to som fakt zabudol. Ale toto bolo horsie podla mna.

Reagovat
madridcan

2,5 kurz na Belottiho doma

Reagovat
olis

Reagovat
Inter Eterno Amore

Marco Nerazzurro !

Reagovat
mojmira

takovej umrdanej gól

Reagovat
mojmira

a ještě od dalšího na B co bych chtěl k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nemyslíte vážne dpc a k tomu locateli zlta a najbl by mal sediet

Reagovat
cresposuper

Benassi sa inak vypracoval

Reagovat
CubONE

Wtf to co su za pingpongy

Reagovat
smazaný uživatel

kurva co to je

Reagovat
didosh

Haluzaci zkurveni!

Reagovat
Pipo123

Pasalič tam vypustil tak 4-5 súbojov, ten má ten zápas úplne v piči

Reagovat
olis

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

to jsou matláci

Reagovat
CubONE

Dobre Gigio

Reagovat
Pipo123

To čo bolo za penaltu, horšiu som snaď ešte nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som povedal skor ze vyborny zakrok

Reagovat
Eldarion

Týmto tempom dostaneme ešte 2 radšej to asi vypnem

Reagovat
smazaný uživatel

Gigimu jsem věřil, ale bál jsem se, že z dorážky to tam zas Toru spadne, ty jejich nahrávky v 16 jsou proti fyzikálním zákonům

Reagovat
smazaný uživatel

Piskaj polcas kulva. katastrofa zatim

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Donna v půlce sezóny už druhá chycená penalta, kdo to v Calciu má ?

Reagovat
CubONE

A obe Torinu.

Reagovat
Maritazzi

Proč hraje Ljajič furt v základu? To je fakt příšerný, chodec, všechno zpomalí. Mihajlovič ho nedávno kritizoval, ale koukám, že hraje pořád.

Reagovat
cresposuper

Zrovna v tomto zapase je pritom absolutne nepouzitelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby místo něj hrál Manu?

Reagovat
mojmira

Tak tragický první poločas máme za sebou. Tak potmě rychle na ten druhý, snad bude lepší. Navíc je to 2:0 v poločase

Reagovat
CubONE

Teraz ku konci to bolo fajn. Ale ta pingpongova pasaz pocas golov bola neuveritelna.

Reagovat
mojmira

Jo těch 10 minut už celkem šlo, ale hlavně ta trma vrma před druhým gólem byla hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne se to zamotava

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne se to zamotava

Reagovat
brenk

videli ste to nové logo?

Reagovat
db18

tomu se nedá ani smát

Reagovat
Furia Ceca

To nebudeme mít jako oficiální znak na dresech a v grafikách k zápasům, že ne?

Reagovat
brenk

to bude úplne všade

Reagovat
Furia Ceca

Snad ne!

Reagovat
pistacik11

Mne to príde ako logo s PES keď som to hrával pred 10 rokmi keď mali vymyslené loga a mena kvôli lincenciam , neviem ako to majú teraz

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Eldarion

Wtf to čo je, to je jak ku nejakej RPG hre, to vam nemôžu spravit

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

To co su dnes za goly

Reagovat
GEGE

vymrdanec Obi jasná červená...přesně sem čekal,že od toho špinavce něco takového přijde interista pezzo di merda

Reagovat
CubONE

To bolo dost skarede od Obiho

Reagovat
Pipo123

Neskutočné

Reagovat
CubONE

druhe polcasy

Reagovat
Yanek

YES!!! Jedem!!!

Reagovat
10

klasický Toro a Mihajlović, ty to poserou vždycky

Reagovat
CubONE

Co sa dnes deje

Reagovat
CubONE

Baccaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

Toro hraje hodně vysoko, buď dají gól nebo otočíme. Každopádně Calabriu Iago solidně točí.

Reagovat
mojmira

Půl hodina tak makat!

Reagovat
Pipo123

Existuje vôbec liga kde by sa každé kolo toľko penalt kopalo ?

Reagovat
mojmira

Všichni střelci dneska zatím na B tak pojď Bonaventuro

Reagovat
CubONE

Alebo Bsuso

Reagovat
mojmira

taky možnost

Reagovat
Alberto Aquilani

Iturbe takuto dobrú 10 minutovku v AS nemal od toho zápasu v Moskve

Reagovat
CubONE

Romagnoli aj s loptou dnes hrozostrasny.

Reagovat
Pipo123

Iturbe rieši tie situácie naozaj skvele, všetko odovzdá na kopačky AC

Reagovat
CubONE

Vangioni existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim vangioni dostal šancu

Reagovat
CubONE

No ideal, na Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj locatelli by mal chybat

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečná Pasalicova ztráta před tou kartou pro Romagnoliho

Reagovat
Alberto Aquilani

Iturbe teda tých prvých 5-10 minút slušne pak ale znova úplne hrozostrasny

Reagovat
Pipo123

On si prestal veriť, pokazil jednu vec a už to sním išlo dolu kopcom

Reagovat
Pipo123

Keby Iturbe nebol vemeno a riešil tie situácie aj inak než prihrávkou na kopačky AC tak to Torino ešte mohlo vyhrať

Reagovat
GEGE

Vyjebanec Tagliavento...co od toho magora čekat,no...Jinak s Torina dobrý bod vzhledem k průběhu...Škoda,že to Monetalla zase zabil Niagem..to jak si tam těch 10 minut vyklusával...Co nejdřív se té špíny zbavit...FORZA MILAN!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Eldarion

Romagnoli inokedy stena dnes najhorší suverénne na ihrisku aj keď ku koncu ho velmi chcel dohnať Iturbe. Škoda toho zasepčenia Susa na konci, to vyzeralo dobre. V Turíne aj bod dobrý hlavne po prvom polčase. O týždeň La vendetta contro il Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

aj calabria sa riadne vytrápil

Reagovat
Eldarion

Nehral na svojej strane a po zranení je, bolo úplne vidno ako si neverí dopredu. Proti Naples snád MdS alebo Antonelli

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jeden zápas nalavo katastrofálne hral. Nie každý hrqc dokqze zahrat obe strany ako mds. Od zaciatku mal hrat vangioni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele