Serie A - preview 20. kola

16.01.2016, 08:43, aktualizováno 17.01.2016, 08:58
Previews
Porci sedmi utkání nabízí v neděli Serie A. Po obědě přijde na řadu střetnutí Janova s Palermem, AS Řím posléze přivítá Hellas, Bologna pro změnu římské Lazio, Carpi si to rozdá se Sampdorií, Chievo s Empoli a Udinese bude čelit Juventusu. Večer pak přijde na řadu duel AC Milán s Fiorentinou...
Janov CFC - Città di Palermo  (neděle 12:30)
Nebezpečně blízko sestupu se pohybují celky Janova a Palerma. Oba týmy v minulém kole zvítězily, ale jen jeden z nich může na vítězství navázat. Sicilský celek povede už nový kouč Guillermo Barros Schelotto.

42letý kouč přichází na Sicílii s cílem pozvednout tým do vyšších pater a uspokojit požadavky náročného prezidenta Maurizia Zampariniho. Palermu se v této sezoně příliš nedařilo a odvolání Davida Ballardiniho už dlouho viselo ve vzduchu. Koneckonců kdyby se tak nestalo, snad by to nebylo ani Palermo, které známe.

Palermo v minulém kole zvítězilo nad tragickým Hellasem 1:0 a alespoň částečně vylepšilo své postavení ve druhé polovině tabulky. Hosté jsou průběžně šestnáctí s šestibodovým náskokem na osmnácté Frosinone a rozhodně se nedá říci, že by měli v boji o záchranu vyhráno. Před koučem Schelottem je spousta práce, otázkou ale je, jestli pod Zamparinim dostane dostatečný prostor.

Náročného prezidenta má i FC Janov. Enrico Preciozi si se Zamparinim v lecčems nezadá, v této sezoně má ale s trenéry mnohem větší trpělivost. Gian Piero Gasperini je stále ve své funkci hlavního trenéra, přestože se Janovským moc nedaří. Grifové v minulém kole uťali pětizápasovou sérii porážek překvapivým vítězstvím na půdě Atalanty Bergamo a od sestupu je dělí čtyřbodová propast.

Domácímu celku bude scházet zraněné trio Tino Costa, Cissokho, Figueiras. To hosté jsou v mnohem luxusnějším postavení, chybět jim totiž bude pouze Vitiello.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Muňoz - Ansaldi, Rincón, Rigoni, Laxalt - Suso, Pavoletti, Perotti
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrerntino - Goldaniga, Gonzalez, Andělkovič - Morganella, Hiljemark, Jajalo, Lazaar - Vázquez - Gilardino, Trajkovski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Empoli FC  (neděle 15:00)
Před ambiciózním Empoli je dostaveníčko ve Veroně. Domácí Chievo hodlá navázat na dobrou formu z posledního týdne, ale mělo by se mít na pozoru. Toskánský celek našel správný rytmus a nechce se vzdát snové vidiny pohárů.

Pokud by vše šlo tak jako dosud, vyprávěli bychom si na konci sezony pohádku o tom, kterak se skromné Empoli díky vlastní píli během několika málo let vypracovalo ze Serie B až do pohárové Evropy. Žádné velké sumy na hvězdné hráče, žádné luxusní platy svým oporám, žádné pevné ukotvení v historii italské elity. Přesto se Empoli úspěšně snaží bojovat o své místo na slunci.

Samozřejmě nemůžeme soudit konec sezony v polovině ledna, ale minimálně dosavadní projev Empoli se oné pohádce málem blíží. Maličký toskánský celek, jehož roční rozpočet v roce 2014 převyšoval jen o pět milionů eur roční výdělek Daniela De Rossiho, zvládá produktovat líbivý a účinný fotbal. A je mu v podstatě jedno, proti komu ho má předvádět.

Za posledních sedm utkání v Serii A prohrál jen jednou, když nestačil na milánský Inter. V minulém kole jej ale opět štěstí našlo a Empoli si poradilo s domácím Turínem. Býci mu nedokázali vstřelit ani jednu branku, takže se z rozdílového zásahu nakonec radoval veterán Massimo Maccarone. I díky tomuto úspěchu je Empoli na skvělé sedmé příčce, přičemž na evropské poháry ztrácí jen čtyři body!

Logicky se tak o jeho hráče strhává každoroční bitva. Na prodej sice není ani jeden z nich, ale už teď se velké italské kluby zajímají o Zielińskiho, Barbu, Tonelliho nebo Saponaru. To však sportovní ředitel toskánského klubu, kterým je Marcello Carli, odmítá: "Rozhodně nemáme v plánu prodávat nikoho z našich hráčů. V lednu neodejde nikdo z hráčů, o které je zájem. Naším cílem je umístit se co nejvýše a je jasné, že k tomu náš trenér potřebuje co možná nejlepší tým."

Teď se hráči mohou ukázat i proti Chievu. Ne všichni, samozřejmě, protože Mčedlidze je zraněn. Jinak ale Empoli počítá s kompletní sestavou. Chievo je na tom o poznání hůře, protože mu budou chybět Izco, Gamberini a také Meggiorini. V karetním ohrožení v případě další karty pro příští kolo jsou Rigoni a Hetemaj. Chievo se pomalu probouzí z podzimní letargie a začíná opět sbírat body.

Po dramatické remíze 3:3 s římským AS se v minulém kole Mussi Volanti předvedli na hřišti Bologně. Dlouho zůstávalo skóre uzavřené pro oba celky, ale deset minut před koncem zápasu se konečně prosadil veterán Simone Pepe, čímž získal pro Chievo tři body. I díky této výhře se veronský celek posunul na průběžné desáté místo. Dokáže zopakovat svou výhru z prvního kola?
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Cacciatore, Dainelli, Cesar, Frey - Castro, Radovanović, Rigoni - Birsa - Inglese, Paloschi
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Tonelli, Barba, Mario Rui - Zieliński, Paredes, Büchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Hellas Verona  (neděle 15:00)
V Římě začíná nová éra. Od kormidla římského AS byl odvolán Francouz Rudi Garcia a do dobře známých vod se vrací kormidelník, pod nímž AS produkovalo velmi zajímavý fotbal. Jak dopadne Spallettiho obnovená premiéra proti poslednímu Hellasu?

Podle názoru mnohých má nyní AS ideálního trenéra. Navíc jej čeká ideální forma hráčů, ideální prostředí a ideální soupeř. Dostaví se také ideální výsledek? O favoritovi tohoto nedělního utkání nemůže být sporu. Jsou jím domácí Vlci, kteří na Olympijském stadionu uvítají beznadějně poslední Hellas Verona. Tomu se poslední dobou vůbec nic nedaří a čeká na ránu z milosti. Nebo na zázrak?

V duelu s římskými Vlky to ale vypadá spíše na první variantu, protože hráči Hellasu s nimi hrát neumí. Z historického hlediska je o favoritovi i výsledku jasno už před utkáním, protože za posledních devět vzájemných duelů Hellas ještě AS nikdy neporazil. Na druhou stranu, za poslední dvě klání s římským celkem uhrál alespoň dvě remízy, přičemž obě skončily výsledkem 1:1.

Hodně speciální utkání čeká na mladého záložníka Federica Viviana. Někdejší velký talent římské juniorky se přes působení v Latině dostal až do prvního mužstva Hellasu a nyní je nepostradatelnou součástí mužstva. Jak se dívá na své dřívější angažmá? V rozhovoru pro klubový web přiblížil soupeře následovně: "Pamatuji si na De Rossiho, který se hodně věnuje mladým klukům a je to skvělý motivátor. Jeho slova si budu pamatovat celý život."

"Kapitán Francesco Totti je trochu víc tichý, ale vyzařuje z něj obrovské charisma, které vás hypnotizuje. Hodně jsem se učil od Miralema Pjaniće, zejména při střelbě z přímých volných kopů. A ohledně našeho zápasu, vím, že se nacházíme v hodně špatné situaci. Ale věřím, že se z ní společně dostaneme. Chceme vyhrát i pro našeho trenéra, abychom ukázali, že odmítáme sestoupit a že se nevzdáme," burcuje mladík.

Jeho novým spoluhráčem je mladý útočník Ante Rebić, který přichází z Fiorentiny. Mohl by zaujmout místo Lucy Toniho, který stále není fit a jeho nasazení je ve hvězdách. Jinak se ale trenér Delneri může spolehnout na celý kádr. To situace v AS je trochu složitější. V pořádku sice je duo Manolas - Nainggolan, ale stále ještě není připraven Capradossi, Strootman, Maicon nebo Keita. Hrát už ale může Totti a Džeko.

Hellasu poslední duel moc nevyšel, protože veronský celek navázal na debakl od Juventusu další prohrou. Na Stadio Marc'Antonio Bentegodi ho porazilo Palermo, kterému k tomu stačila jediná branka Franca Vazquéze. Hellas je nyní až na posledním místě a na jeho kontě je jen osm bodů. Svého soupeře navíc nezná úplně dobře. V Římě totiž došlo k velké revoluci, po které fanoušci už dlouho volali.

Věčné město totiž po dlouhé době strádání a trápení opustil francouzsklý trenér Rudi Garcia, který se poslední dobou stával terčem časté kritiky za výsledky i předvedenou hru. V Římě možná fanoušci nejsou zvyklí na Scudetta, ale rádi pozorují alespoň svižný a nápaditý fotbal. Což se pod Garciou tak často nestávalo. I proto se do Říma vrací mister Spalletti, aby vrátil Vlkům zašlou slávu.

V minulém utkání, které bylo pro Garciu a spol. derniérou, AS po ztrápené druhé půli remizovalo 1:1 s AC Milán. Nyní nadchází druhá éra Spallettiho, který by měl vrátit Římu radost ze hry a přilákat na stadion fanoušky. V jakém stylu začne proti Hellasu?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Torosidis, Manolas, Rüdiger, Digne - De Rossi, Pjanić - Florenzi, Falqué, Salah - Džeko
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Sala, Bianchetti, Moras, Souprayen - Wszolek, Viviani, Hallfredsson, Ionita - Rebić, Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Carpi FC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Nováček bojující o záchranu se střetne se Sampdorií, která pod Montellovým vedením konečně dostává tvář. Námořníky nečeká vůbec snadná práce, vždyť Carpi předchozí dvě kola neprohrálo.

Carpi sice stále zůstává v sestupovém ohrožení, se čtrnácti body je předposlední, ale už málokdo si ho dovolí podcenit. S nováčkem soutěže letos ztratili týmy jako AC Milan, FC Janov nebo naposledy Lazio s Udinese, které dokonce prohrálo. Castoriho parta se nevzdává a stále věří, že se může zachránit. Na nesestupový Janov ztrácí v tuto chvíli pět bodů. Jak proti Laziu (0:0), tak i proti Udinese (2:1) vycházelo Carpi ze zabezpečené obrany a něco podobného se čeká i proti ofenzivně laděné Sampdorii.

Ta se zatím také pohybuje ve druhé polovině tabulky, ale na rozdíl od Carpi si samozřejmě vede o něco lépe.Svěřenci trenéra Vincenza Montelly zdá se přečkali výsledkovou krizi a nyní už opět bodují. V posledním kole proti Juventusu to sice nevyšlo, ale dvě kola předtím si Námořníci připsali plný bodový zisk, když porazili Palermo a v janovském derby konkurenční FC.

Sampdoria v prvním zápase prvního kola proti Carpi vyhrála divokým výsledkem 5:2 a diváci by se jistě nezlobili, kdyby se jim něco podobného podařilo napodobit. Carpi se na rozdíl od prvního kola už stihlo rozkoukat a dá se očekávat, že doma bude velmi nepříjemným soupeřem.

Kouči Castorimu bude scházet pouze jedno jméno a sice zraněný Fedele. Dramatické to není ani v táboře hostí. Moisandera do hry nepustí karetní trest a duo De Silvestri - Mesbah zůstává na marodce.
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Letizia - Pasciuti, Cofie, Bianco, Di Gaudio - Lollo - Mbakogu
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cassani, Silvestre, Zukanovič, Regini - Soriano, Fernandom Barreto - Carbonero, Cassano, Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Udinese Calcio - Juventus FC  (neděle 15:00)
Zebry z Udine vyzkouší na stadionu Friuli dalšího velkého giganta. Po minulém kole má kádr co dokazovat, ale nevybral si k tomu snadného soupeře. Pro tři body totiž přijede suverén italské ligy, Juventus Turín.

Stará dáma je opět na vzestupu a chce se dostat až na příčku nejvyšší. Za posledních deset utkání ve všech soutěžích dohromady ztratila všechny tři body jen jednou, když v Lize mistrů nestačila na Sevillu. Poslední prohra v Serii A pak byla k vidění v 10. kole, když si na velikána z Turína vyšláplo Sassuolo. Od té doby je to zase ten Juventus, jaký známe.

Sebevědomý, přesný jako hodinky, někdy možná moc profesorský, ale nakonec vítězný. Stejný scénář se projevil také v minulém kole, které pro Starou dámu dopadlo velmi dobře. Domácí Sampdoria sice byla hodně motivovaná, ale ani její chuť vyhrát nebo přítomnost trenéra Vincenza Montelly na lavičce neznamenaly pro Blucerchiati výhru. Těsně po změně stran navázal na Pogbovu branku Sami Khedira a ani gól Antonia Cassana nestačil na body.

Juventus tak pokračuje ve stíhací jízdě a nyní má na svém kontě již 39 bodů. Po hrůzostrašném začátku nové sezony a naopak skvělém rozjezdu konkurenčních rivalů je to skvělý výsledek, protože Bianconeri jsou druzí a na první Neapol ztrácí jen dva body. Přesto je hra se Zebrami ošidná. A ví to i trenér hostí Max Allegri.

Zebry při posledním vzájemném duelu Starou dámu porazily, když se hned v prvním kole z jediné branky radoval Cyril Théréau. A trenér Allegri si uvědomuje, že ani teď to jeho hráči nebudou míst snadné. V rozhovoru pro JTV zmínil: "Čeká nás hodně náročné utkání. Udinese sice nezvládlo poslední utkání, ale jinak je ten tým v dobré náladě a formě. Pamatujeme si na první utkání, ve kterém hráli skvěle. Musíme ukázat skvělý projev, jestli chceme vyhrát."

Vyhrát samozřejmě Juventus chce, protože tím vytvoří tlak na první Neapol. Juventus se nemusí strachovat z karetních hříšníků, ale má dva zraněné hráče. Jsou jimi mladý záložník Lemina a také Roberto Pereyra, pro kterého to mohl být hodně emotivní duel vzhledem k minulosti právě v dresu Udinese.

Zebrám se aktuálně poměrně daří a vyhrály dva zápasy z posledních tří. V minulém kole si ale pohoršily, když nedokázaly porazit Carpi. Nováček soutěže se vyznačuje hodně mátožnými výkony, ale přesto na Udinese stačil, protože se prosadili Pasciuti a Lollo. Také domácímu týmu budou chybět zranění hráči. Konkrétně půjde o trojici Merkel, Pasquale a Domizzi.

Hodně co říct má k utkání někdejší hráč obou nedělních soupeřů. Je to brankář Dino Zoff, velká legenda nejen italské kopané. A podle něj se může v utkání stát cokoli: "Rozhodně bych neřekl, že výsledek je předem daný. Viděl jsem v poslední době Udinese několikrát a je to tým v dobré náladě a herní pohodě. Hraje hodně odvážný fotbal a především proti favoritům je hodně natěšený. Juventus to bude mít hodně těžké," připouští Zoff.

"Sním o tom, že se v neděli prosadí Antonio Di Natale. Tomu bych to hodně přál a zřejmě nejsem jediný. Juventus bude muset zabrat a dávat si pozor neustále, protože Udinese je schopné celý zápas bránit a pak udeřit. Samozřejmě Juventus Udinese převyšuje kvalitativně, takže domácí musí podat stoprocentní výkon, aby uspěli."
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Danilo, Felipe, Piris - Badu, Lodi, Widmer, Fernandes, Adnan - Perica, Thereau
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli - Lichtsteiner, Marchisio, Pogba, Khedira, Sandro - Mandzukić, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 3.80 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio Řím nabírá formu a začíná vyhrávat i nad favority. Stále jej ale trápí široká marodka. Teď jej čeká další náročný soupeř, protože i když se boloňskému celku nedaří, umí zaskočit ofenzivní hrou a podat dobrý výkon.

Římský celek se potkává s dobrou formou a od začátku nového roku se mu daří. S Carpi to sice po delší vánoční pauze stále nebylo ono, ale v minulém utkání se Biancocelesti naplno ukázali. Potkala je Fiorentina, která do té doby byla pasována na jednoho z největších favoritů na titul. Nakonec se ale doma musela sklonit před Pioliho výběrem. Lazio Řím předvedlo skvělé utkání a v jeho dramatickém závěru vyhrálo 3:1!

I díky tomu se Lazio dostalo na 9. místo a na pohárovou Evropu ztrácí jen sedm bodů. Teď ale nastává ta horší část, protože trenér Pioli stále nemůže počítat s množstvím hráčů, kteří by jinak nastoupili v základu. Mimo hru jsou z důvodu zranění de Vrij, Lulic, Kishna, Marchetti, Gentiletti a Basta. To už je velká čára přes rozpočet. V karetním ohrožení pro příští kolo jsou pak Milinković-Savić a Lulić.

Před utkáním má tedy trenér Pioli o čem přemýšlet. Někdejší hráč obou celků, tedy Bologně i Lazia, mu ale věří. Je to Franco Janich, pro kterého bude vzhledem k historii toto utkání hodně zajímavé. Sám uznává: "Očekávám skvělou podívanou, která pro mě bude hodně emotivní. Miluji oba celky, strávil jsem v nich hodně času a doufám, že se jim bude dařit. Trenér Pioli umí dodat hráčům klid na práci, což jim hodně pomáhá."

"Když jsem se díval na Lazio proti Fiorentině, viděl jsem velký pokrok vzhledem k minulým utkáním. Ten tým má vůli, radost ze hry, je dobře organizován a vždycky ví, co má dělat. Za to může především vedení a trenér. Jsem hodně zvědav, koho teď přivedou, ale myslím, že se Lazio bude ještě zlepšovat a nakonec by mohlo dosáhnout až na Evropskou ligu," domnívá se Janich.

Bologna je v naprosto odlišné pozici. Felsinei se trápí v útoku i obraně, což jen dokresluje aktuální 15. místo. Poté, co si poradili s AC Milán, nestačili na Chievo Verona. Deset minut před koncem utkání se o jediný úspěch postaral hostující veterán Simone Pepe. Také Bologna má několik absentérů. Mimo hru budou Rizzo, Maietta a Brienza, v karetním ohrožení pak bude obránce Gastaldello.

Bologna za posledních pět utkání vyhrála třikrát a připsala si dvě prohry. Proti Laziu se jí ale moc nedaří, protože poslední 2 utkání vyhrál římský celek. Když se ze tří bodů naposledy radovala Bologna, psalo se datum 11. 3. 2012, což už je poměrně stará výhra.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Rossettini, Oikonomou, Gastaldello, Masina - Taider, Diawara, Brighi - Giaccherini, Destro, Mounier
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Radu, Hoedt, Mauricio, Konko - Biglia, Milinković-Savić, Parolo - Felipe Anderson, Djordjević, Candreva
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Fiorentina se bude dotahovat na čelo ligy zápasem na milánském San Siru. Šlágr kola je na programu v neděli večer a v postavení favorita budou hosté. S Milánem prohráli v deseti případech pouze dvakrát.

Bývaly časy, kdy byl Milán doma i proti Fiorentině neohroženým favoritem, jenomže to už neplatí. V posledních letech Viola slavné Rossoneri přerostla a úspěšnější je jak na domácí, tak i evropské scéně. Zvládla i první vzájemné utkání této sezony, když hned v první kole triumfovala 2:0.

AC Milán se chce v nejbližších letech co nejdříve dostat zpátky tam, kam patří. Tedy do boje o Scudetto a do milionářské Ligy mistrů. V této sezoně se mu to pod koučem Mihajlovičem opět nedaří a zdali se po dvou letech vrátí do Evropy není jisté. V tabulce je až na osmém místě, na druhou stranu v italském poháru se dostal už do semifinále. V týdnu si totiž poradil s Carpi, když vyhrál brankami Baccy a Nianga 2:1. V lize naposledy remizoval s AS Řím 1:1 a kolo předtím dokonce prohrál s Boloňou před vlastním publikem nejtěsnějším rozdílem. Výsledky Milána jsou tedy hodně kolísavé a v tomto má Siniša Mihajlovič na čem pracovat.

Fiorentina měla skvělý nástup do sezony a svůj standard si víceméně udržuje. Poslední kolo se ji ale vůbec nepovedlo. Viola doma padla s Laziem po výsledku 3:1 a nevyužila zaváhání Interu nebo Říma. V tabulce tak zůstává na čtvrtém místě s jednobodovou ztrátou na třetí Juventus a už s šestibodovou ztrátou na vedoucí Neapol, ta totiž ve včerejším utkání porazila Sassuolo.

Souboje milánského AC s Fiorentinou patří vždy k ozdobám kola a nejinak tomu bude i tentokrát. O vzájemných zápasech už byla řeč. Fiorentině se v posledních letech daří více. AC Milán doma dokázal naposledy Fiorentinu porazit koncem listopadu 2010, když jedinou branku vstřelil Zlatan Ibrahimović.

Milánu už se sice pomalu vyprazdňuje marodka, ale do hry stále ještě nezasáhnou Ménez, Diego López, Ely a Mexés. Jeho protějšek na lavičce Violy Paulo Sousa se musí obejít bez Badelja a potrestaného Rodrígueze.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Zapata, Romagnoli, Antonelli - Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura - Bacca, Niang
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Tomović, Astori - Bernardeschi, Vecino, Borja Valero, Alonso - Fernandez, Iličič - Kalinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Inter Milán  (sobota 15:00)
Atalanta Bergamo se trápí a postupně vyklízí nadějné pozice. S každým dalším utkáním poznávají její fanoušci nové úrovně zklamání a se jménem dalšího soupeře to opět nebudou mít snadné. Do Bergama totiž zavítá milánský Inter, který chce opět bojovat o první místo.

To se ale milánskému celku moc nedaří. V poslední době si připsal několik menších klopýtnutí, která jej o první příčku připravila. Za tři poslední duely se Interu povedlo dvakrát prohrát, načež za to většinou mohla neschopnost jeho střelců. Ve dvou utkáních, kde Inter ztratil všechny tři body, nastřílel dohromady jen jednu branku.

Nejprve se nad ním radovalo římské Lazio, které sice nezažívá ideální sezonu, ale za určitých okolností si dokáže vzpomenout na loňskou povedenou sérii. Pak se sice tým trenéra roberta Manciniho probral a těsně porazil Empoli, ale donekonečna vyhrávat o gól nemohl. Doplatil na to v minulém kole.

Na San Siro zavítalo Sassuolo, které je příjemným překvapením letošní sezony a díky skvělé práci trenéra Eusebia Di Francesca je schopné prohánět i movitější kluby. Katem Interu se stal mladík Domenico Berardi, který až v nastaveném čase druhé půle proměnil rozhodující pokutový kop a zařídil těsnou výhru nad Nerazzurri.

Inter tak vyšel střelecky na prázdno a má na čem pracovat. Ví to i obránce Danilo D'Ambrosio, který v rozhovoru pro média poznamenal: "Teď se nám poměrně daří, i když máme co zlepšovat. Mrzí nás ta poslední prohra, ale nezasloužili jsme si vyhrát. Nevytvořili jsme si dostatek šancí. Leden je zvláštní měsíc, protože kvůli přestupům vaše jméno často figuruje v novinách, ale snažíme se tím nezabývat. Zajímá nás jen Atalanta."

Ta to teď vůbec nemá snadné. Orobici se trápí a aktuálně jim po 19ti odehraných utkáních Serie A patří až 11. místo. Za jejich strmý pád může především série posledních výsledků, které rozhodně nejsou pozitivní. Za posledních pět kol Atalanta vyhrála jen jednou, ale minulá čtyři kola prohrála.

Nedařilo se jí ani v tom posledním. Proti Janovu byla mírným favoritem, protože Grifům se nedaří snad ještě víc a Atalanta hrála doma v Bergamu. Jenže ani to jí k bodům nepomohlo, neboť branky záložníka Blerima Džemailiho a útočníka Leonarda Pavolettiho poslaly se třemi body domů Janov. A tak se v kádru Atalanty Bergamo dají čekat velké změny.

Už z něj odešel křídelník Maxi Moralez, Germán Denis je prý rovněž na odchodu. Útok Orobici posílil velezkušený Alessandro Diamanti, který potřebuje nový impuls v kariéře. Místo Moraleze začal nastupovat mladík Marco D'Alessandro, ale sám odmítá, že by měl být nástupcem někdejšího tahouna.

Před utkáním s Interem D'Alessandro mimo jiné řekl: "Procházíme náročným ovbdobím, kdy se nám nedaří prakticky nic. Náš přístup se nezměnil k horšímu, naopak pracujeme ještě tvrději. Doufám, že se nám povede lépe. Někdo od nás odešel a jiní hráči musí vystoupit, aby převzali iniciativu. Chceme co nejdříve zase sbírat body, ale vede k tomu ještě dlouhá cesta," uvědomuje si mladý hráč.

Poslední dobou se ve vzájemných duelech daří spíše Nerazzurri, protože Inter dokázal v posledních třech utkáních vyhrát. Když z Bergama odjížděl naposledy, měl hodně dobrou náladu. Vyhrál tam vysoko 4:1 a rád by něco podobného okusil i nyní. Podaří se mu prohloubit krizi Orobici, nebo se domácí tým konečně probudí?
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Bellini, Paletta, Toloi, Brivio - Grassi, De Roon, Cigarini - D'Alessandro, Denis, Gómez
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles - Brozović, Medel, Kondogbia - Perišić, Icardi, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Frosinone Calcio  (sobota 18:00)
V sobotní podvečer na sebe narazí celky, kterým se příliš nedaří. FC Turín čtyři kola nevyhrál, Frosinone dokonce pět. Favoritem samozřejmě bude Granata, která ovládla už první vzájemný zápas těchto soupeřů. Do jejich řad se navíc vrací Ciro Immobile.

Přitom domácí byli na nejlepší cestě se zvednout. Po dvou výhrách a remíze na AS Řím doma nečekaně prohráli s Udine a tím odstartovali nové trápení. Následující zápas s Neapolí sice nebyl špatný, ale na body to nestačilo, stejně jako v posledním kole proti Empoli. Granata podruhé před vlastním publikem padla, aniž by vstřelila gól. S aktuálním čtrnáctým místem pak pochopitelně nemůže panovat spokojenost.

Hosté ze sestupových pozic ztrácejí na Turín sedm bodů a samozřejmě stále doufají, že se jim podaří nejvyšší soutěž udržet. Bude to ale velmi obtížné. Frosinone se otřepává z debaklu, který jí v minulém kole uštědřila Neapol. V této sezoně to není pro nováčka nic neobvyklého. Defenzíva Frosinone je totiž nejhorší z celé Serie A. Dohromady už inkasovala 41 branek!

Turínští se s Frosinone znají už z dřívějšího působení v Serii B a na svého soupeře nemají zrovna dobré vzpomínky. Po svém návratu do Serie A však učinili velké pokroky a tentokrát budou v pozici velkého favorita. Na jejich straně bude jednak domácí publikum a také fakt, že první vzájemný zápas této sezony dopadl jejich výhrou 2:1.

Giampiero Ventura bude postrádat pouze zraněného Obiho a naopak může počítat s navrátilcem Immobilem. Někdejší nejlepší střelec Serie A se neprosadil v Dortmundu ani v Seville, nicméně všichni doufají, že na své předchozí úspěšné působení naváže. To Frosinone má mnohem větší potíže se skladbou sestavy už proto, že nejsou zdravotně v pořádku Rosi, Carlini, Diakité a Gori.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Glik, Moretti - Peres, Acquah, Vives, Baselli, Molinaro - Belotti, Immobile
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - M.Ciofani, Ajeti, Blanchard, Pavlović - Chibsah, Sammarco, Kragl - Tonev, D.Ciofani, Dionisi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - US Sassuolo  (sobota 20:45)
Hodně zajíavou podívanou slibuje duel vedoucí Neapole s největším překvapením sezony Sassuolem. Neroverdi v minulém kole zvítězili na půdě Interu Milán a o podobný kousek se teď pokusí i na San Paolo. Parthenopei jsou ale ve skvělé formě, tři poslední kola vyhráli a dohromady nastříleli deset branek.

Minulý týden zajíždělo Sassuolo na půdu vedoucího Interu a svým vítězstvím dopustilo změnu v čele pelotonu. Nyní si chtějí Neroverdi vše zopáknout, tentokráte na půdě nového lídra - Neapole.

Svěřenci Maurizia Sarriho jsou ve skvělé formě. Šokující porážku od Boloně dokázali rychle vstřebat a nyní už zase vyhrávají jeden zápas za druhým. Řádění Parthenopei naposledy odneslo Frosinone, které obdrželo potupných pět branek. Parthenopei zároveň využili zaváhání vedoucího Interu a vyšvihli se do čela, kde mají dvoubodový náskok na Juventus.

Sassuolo patří mezi největší překvapení sezony a nečekaně vážně se zapojilo do bojů o evropské poháry. Aktuálně zaujímá šesté místo, pouze se tříbodovou ztrátou na pátý AS Řím, navíc má odložené utkání k dobru. Neroverdi už pět kol v řadě neprohráli a tuto sérii budou chtít natáhnout i pod Vesuvem.

Neapol měla se současným Sassuolem tu čest hned v úvodu sezony a bylo to pro ní nepříjemné setkání. Zelenočerní doma zvítězili 2:1 a až donedávna byli jediným týmem, který dokázal Parthenopei porazit.

Neapol může proti Sassuolu nasadit to nejsilnější, co má trenér Sarri k dispozici. Totéž se ale nedá říci o Sassuolu. Kouč Eusébio Di Francesco nemůže počítat s vykartovaným stoperem Cannavarem a také střelcem Domenicem Berardim, jenž je také v trestu. Dlouhodobě zůstává na marodce Terranova.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Insigne, Higuaín
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Ariaudo, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Politano, Falcinelli, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol19125238:1541
2.Juventus FC19123433:1539
3.Inter Milán19123424:1239
4.ACF Fiorentina19122537:1938
5.AS Řím1997336:2234
6.US Sassuolo1887323:1731
7.Empoli FC1993724:2330
8.AC Milán1985625:2329
9.SS Lazio1983823:2727
10.Chievo Verona1975725:2126
11.Atalanta Bergamo1973920:2324
12.Udinese Calcio1973918:2724
13.UC Sampdoria1965828:3023
14.Turín FC1864822:2322
15.Bologna FC19711120:2522
16.Città di Palermo19631019:2921
17.Janov CFC19541019:2619
18.Frosinone Calcio19431220:4115
19.Carpi FC19351117:3414
20.Hellas Verona19081112:318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (559)

Přidat komentář
10

http://abload.de/img/gio-premierncsp8.jpg

srovnání příjmů z TV práv od příští sezony, Anglie vs. Itálie

Reagovat
Lech

Chce se mi blejt

Reagovat
smazaný uživatel

I ta největší hovna z cirkus ligy mají víc než nejlepší tým v Itálii. Opravdu nádhera.

Reagovat
olis

pohoda, timom v PL to aj tak nepomoze - ved to mozeme vidiet kazdu sezonu...

bol by som zvedavy ako by vyzerala Seria A keby v nej boli take peniaze, ci by to bolo tiez kontraproduktivne alebo by im to velmi pomohlo

Reagovat
10

Co se týče mercata, tak by to možná částečně bylo podobně kontraproduktivní jako v Anglii, šly by nahoru platový nároky hráčů, prodávající týmy do Itálie by měly velký oči, přibyla by taková lehkovážnost, kdy si nováček může dovolit vyhodit za lednový mercato 45m za průměráky...

Na druhou stranu ty finance neřeší pouze nový hráče, ale taky třeba kvalitu zázemí, to by tím šlo určitě nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to zázemí. Opravy stadionů. Investice do mládeže. Tohle jsou pro mě zásadní body, které by mohly peníze pomoct vyřešit. Kdyby měl každý tým z druhé poloviny tabulky Serie A klidně i jen o 20-30 milionů víc než má teď, tak by to hodně pomohlo.

Reagovat
Airus

Reagovat
Furia Ceca

Myslím, že by to bylo u většiny týmů taky kontraproduktivní. Italský kluby nemají přestupovou politiku špatnou právě proto, že kvůli omezeným financím musí každý přestup rozmýšlet 3x. Kdyby měly prachy, tak rozmýšlí jednou, některý kluby by podle mě vyloženě blbli.

Reagovat
Furia Ceca

* blbly

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie potřebuje zoufale nové stadiony, jako ne všichni ale týmy jako Empoli,Chievo,Atalanta,Bologna o Cari a Frosinone psát nemá cenu protože ti můžou žuchnout za rok.Ale ti 4 klasici co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevím jestli je to jen stadiony. Kdyť se podívam na soupisku AC tak se mi chce blejt jakej shit tam hraje...

Reagovat
Pettirosso

zrovna AC si za to může samo. Místo těch přepálených platů za vyhořelý hvězdy nebo lehce nadprůměrný náladový žoldáky, ty prachy mohli investovat chytřeji - je to otřepaný už, ale Juventus prostě za pakatel postavil impérium, co málem dobyl Evropu. A nejen to.. proč tehdy místo platově cca 4 milionovýho De Jonga nekoupili za 15 Verrattiho z Pescary? Proč nešli po Berardim? Proč si nechali Turínem, TURÍNEM utéct Baselliho? Proč místo Interu nebyli oni co vzali Icardiho a místo toho podepsali další smlouvou Robinha? Proč teď nic nedělají a nechávají svýho rivala zkupovat všechny nadějný italský talenty jako Mandragora, Sensi atd..

Tam je hlavní problém jinde a rozhodně to nejsou finance. Jasně, Berlusconi na tom není nejlíp, Milán to v kase pociťuje, ale ten základní problém je v managementu. Ryba smrdí od hlavy.

Berlusconi by měl co nejrychleji prodat majoritní podíl, nový majitel by měl vzít koule, co papu Berlovi chybí a vykopat od Gallianiho po posledního skauta a začít to dělat minimálně tak chytře, jako Inter. A jde to i líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ten Inter bych taky nevidel zase až tak růžově, tohle je prvni sezóna, která je z jejich pohledu povedená.

Jinak problém AC se datuje jeste driv. Pred deseti lety jsme platili za postrach Evropy, jenže managment usnul na vavřínech. Absolutně nehleděl na do očí bijící problémy jako například šíleně přepálená plátová politika, která by uz tehdy bez většího úspěchu v LM znamenala exodus hvězd, který i následně přišel. Dalsi veci je například stadion. Proc hrajeme porad na městském stadionu? Čísla mluví jasně a šíleně na tom prodelavame. Debakl s výstavbou nového v minulých měsících je uz jen smutnou třešničkou na dortu.

Galliani musí zmizet, to on a jeho stupidity na prestupovem trhu nás teď táhnou dolů. Přes léto jsme investovali silene peníze do kádru a Silvio je po právu naštvaný, bohuzel právě jeho kunšaft nese hlavní díl viny.

Taškařice s trenéry po odchodu Carletta jsou dalsi průser. Nerozumím tomu, proc jsme od te doby nesahli po nějaké extratride a zkousime kraviny s wannabe Guardioly typu Pippa. Holt hoši asi nechtějí silnou osobnost, aby si mohli dat hrát a nikdo jim do toho nekecal.

Suma sumárum je naše situace k pláči. Nejvíc to na mě dolehlo, kdyz jsem seděl na San Siru a byla ohlasovana základní jedenáctka. Vzpomněl jsem si na ty velikány, jejichž jména jsem slýchal driv a porovnal to se současností

Reagovat
Yanek

Přitom se pořád všichni na oko tváří, že se nic nezměnilo. Je to taková hra na velkoklub.

Reagovat
One-Real

Ono je to samozřejmě dvojsečné. Na jednu stranu hrozivé, ale. S takovým balíkem peněz si nemusí dělat extra starost z výchovou svých hráčů a podle toho úroveň anglických hráčů vypadá. Největší show jsou ty přestupy z anglických druholigových celků do první ligy. Přestup podprůměrného anglického kopáče z druhé ligy v ceně letního budgetu Lazia. K nezaplacení.

Reagovat
Kongo

Když pomyslím,co si může dovolit třeba Bournemouth a takový Levante,tak je to hrozný porovnání.Zase na druhou stranu,ale herně tam žádný rozdíl nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglofilové už machrovali, že až jejich mančafty dostanou za TV práva, že si budou moct koupit kohokoliv

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Hej hej, že vraj navýšenie o 60 mega eur pre každý tým nákopy ligy, Norwich si bude môcť kúpiť Reusa a Watford Higuaina

Reagovat
Furia Ceca

To sem ani nedávej, akorát se naseru...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zle, ale usmevne je, ako sekta korupcnikov z Juventusu zavidi ...

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně bledneme závistí kvůli hráčům, které si za ty peníze kupuje Liverpool.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
10

usměvná je možná tak tvoje nekonečná debilita

Reagovat
Furia Ceca

To není závist, jenom mi to přijde nespravedlivý, to je všechno.

Jinak si myslím, že fanoušci anglických klubů spíš můžou závidět Juventusu - co se aktuálních kádrů týče. Možná Manchester City mají lepší kádr, ale těm zase chybí týmová chemie, takže jim je to vlastně k hovnu.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Psycho, neznasam ich Ale Liecester tak vysoko?

Reagovat
Pettirosso

#Sampdoria, in arrivo Salih #Uçan dalla #Roma

Uhuuuu.

Reagovat
wiggum

Hm. Taky mohli ještě půl roku vydržet a zkusit mu dát šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mě u nás líbí ta rotace Alexe Sandra a Evry, je to super pořád jde vidět že oba jsou čerství jak vítr.I na druhé straně Lichty už nehrnaje to penzum jako dřív a slušně ho dokáže Cuadrado zastoupit.Zas bych z Cuadrada nedělal vyloženě hráče který nám nepomohl.Líbí se mě jak to Max poslední dobou točí i sice díky zranění ale utok točí pravidelně a v obraně teď Rugani dostává taky konečně šance.I když jde na něm vidět že má ještě trošku respektu, ale to je samozřejmost když mu dal Max čuchnout až teď poslední měsíc.Absolutně si na práci kterou trenér odvádí nemůžem stěžovat.Udine si myslím že porazíme, podruhé nás snad nesundají.Moc se těším na stadion a atmosferu.

Reagovat
Airus

Cuadrado je hráč do počtu, pomohl leda tím že jsme měli koho poslat na trávník. A jestli za něj dáme těch 20M co Chelsea chce, nebo 15M co si představuje Marotta, tak jsme magoři

Reagovat
Furia Ceca

Taky se mi líbí, jak to teď Allegri točí. Čím dál míň minut pro Kurvadráta.

Reagovat
Airus

Určitě ta rotace Evra - Lobo. Evra nám dává jistotu dozadu a s Lobem explodujeme dopředu. Takže můžeme hrát co potřebujeme. Jen mě trochu mrzí že je už 16. a kromě budoucích nákupů se nic pořádnýho neudálo. Mercato je zatim nuda

Reagovat
Furia Ceca

Tak hlavně jsme kupovali mladý nadějný hráče, jako Di Livio, Sensi, Mandragora + možná udržíme Zazu. Za mě spokojenost, od lednovýho mercata nikdy moc nečekám. Nemá smysl fungující kádr nabourat zbytečnou posilou do počtu.

Reagovat
Airus

Jo ty nákupy pro budoucnost jsou super, ale když už je to okno otevřený tak vždycky čekám trochu pozdvižení. A pořád čekám že ukradneme to Bernarda Silvu

Reagovat
Furia Ceca

To moc reálně nevidím. Myslím, že nepřijde a v létě koupíme Vršajlka.

Reagovat
Furia Ceca

Vlastně... Ten Silva je MF, ne? To se nevylučuje!

Reagovat
Airus

Co jsem koukal na trasfermarketu, tak hraje cental mf nebo klidně i z křídla. Je dost univerzální, mohl by to být fajnovej upgrade za Padoina a mohl by hrát i na CAMu, což je další důvod proč vykopat Hernanese

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak jsme tu v týdnu mluvili o hráčích co byli Juve, AC, Inter...

Ještě se mi vybavil Pittbul! Edgar Davids

Reagovat
Zark

Zlatan, Davids, Vieri, Baggio, Pirlo, Aldo Serena, Giuseppe Meazza.. víc nedám

Reagovat
Inter Eterno Amore

Meazza bol v Juve ?

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick Vieira

Reagovat
Zark

to jsem ale čuměl no

Reagovat
smazaný uživatel

Jj s Ac šel do Arsenalu

Reagovat
Mrvinho

AC do Arsenalu nikdy nešlo

Reagovat
Furia Ceca

Za AC odehrál jenom dva ligový zápasy, proto si ho asi nikdo nepamatuje.

Reagovat
Pinturicchio

Toho jsem v tom výčtu měl.

Reagovat
Airus

Aby ne, super hráč a super chlap co jsem viděl. Líbí se mi jak cestuje po světě se svym Street teamem

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
smazaný uživatel

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Nevím jestli tu jsou nějaký tifosi Neapole, takže mířím svůj dotaz na tradiční juventini: Furiu, Juventuse, Pettirossa, 10, Melchiota, Krupyho, JIndrose, Hanse82, Airuse...

Neměli by jste někdo zájem vyrazit do Itálie na zápas jara Juventus-Neapol??

Mluvil jsem s chlapíkem ze sportsen.cz a kdyby nás bylo alespoň 6, vypravil by pro nás VW Transporter, byla by v tom 1 noc v hotelu Miramonte, kousek od staďáku, cesta, vstupenka, pojištění a neomezená konzumace alko i nealko během jízdy Cena zájezdu byla byla za každého 8999,- Vím, není to zrovna málo, ale byl jsem v Turíně autem a když vezmu kolik jsem dal za benzín a mýto, věřte, že to nevyjde o moc levněji a řídit 2000 km ve 2 dnech taky není žádný med. Pokud by to někoho z Vás zajímalo, ozvěte se do soukromého vzkazu. Myslím si, že ty to mohl být super výlet..

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Reagovat
Milan.B

to sa neoplati... ked mas velke auto zoberes 4-5 ludi a vyjde to dost lacnejsie...

Reagovat
M11

Tanti Auguri Stephan !!!

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Podle tý jeho fyzičky bych mu 32 fakt nehádal.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně sestava co se mě líbí bez yuta a s Jovem Forza Inter!!!

Reagovat
Deki

ale s Guarem ten už měl být teď na jednání na druhym konci světa...

Reagovat
snuff24

Kondo,ale hraje zatím celkem mordor za ty prachy zatím teda težkej shit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se ukáže, zahraje dobrý zápas a bude mít případně větší cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem i s Guarinem spokojený,věřím že dnes bude platnejsi jak Kondogbia ale samozřejmě ty peníze co nabízi ti činani bych ho prodal mám ale pocit,že Fredy zůstane

Reagovat
Pinturicchio

Jovetic dá fotku dveří na FB a "náhodou" je hned další kolo v základu.

Reagovat
ED91

Asi to boli dvere do základnej zostavy

Reagovat
Pinturicchio

Spíš ty od Manciniho prdele.

Reagovat
ED91

Jedny a ty isté

Reagovat
Lubinterista

jen fredyho bych tam vubec nedaval

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
jany kozak

dost slusne

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
Kongo

Tak se podívám na nějaký zápas S1 , asi mi přeskočilo,ale snad to vydrzim.

Reagovat
10

To je bomba, udělal si nám všem ohromnou radost!

Reagovat
wiggum

Co je S1?

Reagovat
Pinturicchio

Nikoho to tady nezajímá.

Reagovat
Kongo

ber to s nadsázkou

Reagovat
Pinturicchio

Nikdy!

Reagovat
Largo

Kez bys vydrzel sem nepsat podobny blbosti

Reagovat
snuff24

no vidíš a zrovna sis vybrál správně, rovnou můžeme volat Chocholouška.

Reagovat
Kongo

Ten Inter je hodně špatný.Atalanta je daleko lepší,ale dost mě překvapila návštěva,rozhodně jsem nečekal až takhle zaplněný stadion.

Reagovat
Kongo

Podává Dramé takové výkony pořád?

Reagovat
Kongo

Hraje výborně.

Reagovat
10

Inter hraje skoro doma, Bergamo je kousek, proto je plno

Reagovat
Kongo

Jinak to není pravidlem v Serii A ? Je to vyjímka?

Reagovat
Pipo123

Na Atalantu chodí veľa fanúšikov, tam to je vždy pestré

Reagovat
Kongo

To je zajímavé,přitom Bergamo není bůh ví jak velké město a navíc je poblíž Turín a Milán.

Reagovat
Pipo123

Majú skvelú ultras scenu, hodne tvrdých fanúšikov

Reagovat
10

obecně to v Serii A pravidlem bohužel rozhodně není, až na pár výjimek a zápasů...zrovna v Bergamu se to ale většinou plní slušně vždycky

Reagovat
Pinturicchio

Pro mě záhada, jak se Inter s touhle hrou může pohybovat tak vysoko v tabulce. Jestli udělají LM místo Violy, Neapole, případně Říma, tak budu docela nasranej.

Reagovat
Kongo

Tak tak.Nejvíce asi přeji LM Fiorentině.Když byl Juventus v tom útlumu na začátku sezony,tak jsem si říkal,že by to mohl být pro Fiorentinu titul,ale teď je na 80% (možná víc?) jisté,že to Juventus zase urve.

Reagovat
Pinturicchio

Taky si myslím. Violu moc nemusím (majitelé, fanoušci), ale za fotbal co předvádí si LM zaslouží.

Reagovat
Furia Ceca

Tak uhráli si to na podzim. Stejně jako AS loni, na podzim si udělali body, jaro prochrápali a stejně skončili v pohodě druzí.

Ale letos je to vrtkavější, ta pravděpodobnost, že vyhrají Scudetto je stejná, jako že skončí až čtvrtí.

Reagovat
Pinturicchio

Nevěřím jim ani na LM, neumím si představit, že by s tímhle měli vyhrát titul.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Atalana Inter je lombardské derby

Reagovat
smazaný uživatel

Pišta s Tellesom konecne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude pica zapas

Reagovat
Pipo123

Interu už ani tá obrana tak moc nefunguje,

Reagovat
Pinturicchio

Nefungovala nijak zvlášť ani předtím, vždyť ti jejich soupeři měli kolikrát šancí na tři prdele.

Reagovat
10

fungující obrana to byla možná tak v porovnání s minulou sezonou

Reagovat
Pinturicchio

Reteeeeeeeee

Reagovat
Mihal

Reagovat
smazaný uživatel

nevravim...

Reagovat
10

Inter se nedostavil zatím

Reagovat
snuff24

Komedianti

Reagovat
Furia Ceca

Golasoooooooooooooo

Reagovat
10

pressing jako kráva, Reja

Reagovat
smazaný uživatel

Murillo mi pripomina o malo lepsieho Juana z minulej sezony

Reagovat
10

to je kokot

Reagovat
Mihal

Atalanta si nás zatiaľ celkom v klude dáva ...

Reagovat
Il Architetto

Zápas jak víno opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

dpc Atalanta este aj ten vlastny gol dala krajsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Largo

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Pinturicchio

Toloi si vsadil?

Reagovat
Tomanatura

Boze to je zapas

Reagovat
Koubinhor

tak to byl slušný věšák Obránci forma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máme 1:1 to bylo pěkné od nich

Reagovat
Pipo123

To napádanie to je radosť pozerať, sa čudujem že Reja je "len" v Atalante

Reagovat
10

Gomeze baví snad jen zápasy proti Interu

Reagovat
GEGE

vždyt je vynikající skoro každý zápas

Reagovat
10

ok, tuhle sezonu jsem Atalantu viděl docela málo, vycházel jsem spíš z minulý sezony...každopádně mi přijde, že už z Catanie vždycky hraje nejlíp proti Interu

Reagovat
Furia Ceca

Až klucíí z PL uvidí dnešní výsledek včetně střelců, budou mít Vánoce.

Reagovat
Largo

Reagovat
Mihal

Hráme takú () ze mi ani nevadí že musím ísť do práce

Reagovat
10

spíš než o kvalitní defenzivě by se u Interu mělo mluvit o Handanovićovi, závislost Interu na něm je extrémní...

jinak moc nechápu, že zrova v Bergamu Mancini takhle zariskuje a dá dopředu ty 3 víceméně nebránící hráče...rozdíl mezi Perišićem a Jovetićem/Ljajićem na týhle pozici viděli všichni

Reagovat
Pipo123

Takto bude mať Inter ešte starosť aby vôbec uhral LM, v úvode im to šlapalo, teraz im to nefunguje moc a ani sa na to nepozerá dobre. Mancini by mal už stabilizovať zostavu

Reagovat
Pinturicchio

Psal jsem to už po zápase s Laziem, Inter neudělá LM ani letos. Místo koho, Neapole, Violy nebo AS, které si myslím půjde pod Spallettim nahoru?

Reagovat
Pipo123

Neodpisoval by som ani AC či Lazio, tá sezóna bude ešte dlhá a hore sa to môže poriadne zamotať. Každopádne táto sezóna je konečne zaujímavá a nie je to každoročná nuda

Reagovat
10

Sacchi říkal, že je to nejzajímavější sezona za posledních 50 let...což mi přijde trošku přehnaný, ale zamotaný je to každopádně pěkně

Reagovat
Pinturicchio

Laziu ani AC moc nevěřím.

Reagovat
Pipo123

Ani já moc, ale kludne môže niekto chytiť formu a šlapať ako hodinky, niečo čo v minulej sezóne priedvedlo práve Lazio. Taký Lippi by naštartoval AC

Reagovat
Pinturicchio

AC má problémy jinde než v trenérovi.

Reagovat
10

Ty základy byly křehký od začátku, pro mě to nic tak překvapivýho není. Individuální kvalita tam je, díky ní se můžou držet nahoře, ale na LM jim zatím nevěřím.

Reagovat
10

Taky je potřeba si uvědomit, že nehrajou Evropu, v tom mají velkou výhodu, která se zatím moc neprojevuje.

Reagovat
Pipo123

Túto sezónu sklamali snad v každom zápase proti lepšie organizovanému klubu, Lazio, Fiore, Šašoulo a aj dnes sa dosť trápia, Manciniho čaká ešte dlhá cesta

Reagovat
Furia Ceca

Tak nutno podotknout, že ty výhry 1:0 byly dost šibeniční a hodně lidí tady Interu předpovídalo, že jestli tu gólovou produkci nezvýší, že na to dojedou...

Reagovat
Pipo123

Cigarini absolútne nepremýšlal, len to napálil

Reagovat
GEGE

Hando běž do piče už...

Reagovat
snuff24

HANDA to není možný

Reagovat
Largo

Reagovat
Koubinhor

Handa opět

Reagovat
Pinturicchio

Inter nemít Handanovice, tak je na sestup.

Reagovat
10

Inter - Handanović = 10. místo

Reagovat
10

zajímala by mě statistika odebraných míčů, to se dneska Bergamu neuvěřitelně daří, Inter se hodně nadře aby vůbec přelezl půlku

Reagovat
10

D'Ambrosio dostal červenou v první půlce za tu vysokou nohu na Gomeze, ne? V grafice to bylo určitě...

Reagovat
10

žlutou teda

Reagovat
Hyrax

nemá jít D'Ambrosio ven?

Reagovat
Pipo123

Dostal žltú v prvom polčase, tiež tomu nechápem

Reagovat
maras93

Docela by mě zajímalo, kde by Inter byl, kdyby neměl Handu a chytal někdo jinej. Při těch výhrách Interu 1:0, při kterých je Handa několikrát podržel a drží je zápas co zápas (třeba zákrok proti Destrovi v nastavení ke konci zápasu za stavu 1:0 pro Inter).. škoda, že nejde udělat nějaký srovnání.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

si prvy clovek na svete co tu dal takuto myslienku

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
snuff24

Fakt jsem zvědavej, kdo by ho mohl nahradit, žadná adekvátní náhrada mě nenapadá ....nadruhou stranu na golmany máme dobrej čuch už nějakej ten pátek, tak snad se někdo najde.

Reagovat
10

zase kdo má v calciu vyloženě slabinu na brankářovi? třeba Sportiello na druhý straně by byl časem adekvátní náhrada

Reagovat
Tomanatura

Fiorentina

Reagovat
10

vždyť si mi minule říkal, že Rumun slabina není?

Reagovat
Tomanatura

Je to dilino, neni nejak extra spatny, ale rozhodne nejslabsi clanek tymu. Neto byl jinde.

Reagovat
olis

preco nehra Sepe? je este horsi? v Empoli bol skvely

Reagovat
Tomanatura

Taky nebyl zrovna jisty v EL. Jinak nevim, proc, asi vypada na treninku lip Rumun

Reagovat
Pipo123

a pritom Sepe na lavičke...

Reagovat
Furia Ceca

V létě se k vám třeba vrátí Neto. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby s ním Juventus po vzájemný domluvě rozvázal smlouvu jako s Llorentem.

Reagovat
10

Bergamo úplně odešlo (nejen) v napadání a na Interu je to hned znát...nakonec se ještě budou klepat o remízu

Reagovat
10

si dělá prdel takhle to zakončit?

Reagovat
Pipo123

Tam stačilo dať hlavu a ono by to bolo v bráne

Reagovat
10

nebo hrát pravou, ne to tam takhle debilně cpát levačkou...tyhle jednonohý hráči, z toho bych se posral

Reagovat
Pinturicchio

To je kokot, druhá taková šance.

Reagovat
Pipo123

Handa chytá naozaj parádne, TOP reflex, ale mám pochybnosť o tom či vie organizovať obranu, on vyzerá ako taký dobráčik čo len tak tak niečo povie, nieto aby ešte niekoho zdrbal. Úplne si ho viem predstaviť v nejakom filme, hral by seriového vraha čo by znasilnoval školačky

Reagovat
Zark

to by asi nebyl moc dobráčík ne?

Reagovat
Pipo123

Dobráčik na oko myslím

Reagovat
Koubinhor

kua kam si to pousti ten padawan

to je zase test nervové soustavy

Reagovat
10

ještě že je Palacio taková brzda...

Reagovat
Pipo123

za posledné dva roky sa herne hrozne zhoršil

Reagovat
10

od MS je docela mimo, no...tuhle sezonu je ta deka už celkem extrém

Reagovat
smazaný uživatel

nech idu do prdele s tymto..

Reagovat
smazaný uživatel

minule bod Inter ztratil dnes získal.

Reagovat
snuff24

sme druzííí jupííí

Reagovat
10

bomber je zpátky, symbolicky v 9. minutě

Reagovat
10

Belottiho Ciro docela nakopnul

Reagovat
Zark

tak Belotti to v sobě má, ale frosinone sou taky největší obranné díry v lize že

Reagovat
10

jasně, beru to s rezervou, na druhou stranu v minulých zápasech nedával ani vyloženější šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha kritiky na EF a kluk začíná střílet góly

Reagovat
10

klasika, 2+1...měli by nám za to platit

Reagovat
smazaný uživatel

Jít tohle dělat do PL sekce za prachy, tak jsi finančně za vodou a do konce života nemusíš hrábnout

Reagovat
10

můžou zkusit zavolat

Reagovat
Airus

Takže zítra s Mandžukičem od začátku a stím jak allegri kličkoval by to mohlo být bez Dybaly. Ale to se snaží být asi vtipnej. Barza je pořád mimo, takže Dani nebo Martin.

Reagovat
Furia Ceca

Teď si čtu preview k večernímu zápasu a Berardi je zase vykartovanej?! Do píči, ten kluk je v některejch ohledech fakt na hovno...

Reagovat
10

za tu oslavu gólu...on ukazuje snad v každým kole, že je úplně vymletej

Reagovat
Furia Ceca

Tak ale to je ale debilita rozhodčího. V poslední minutě nastavení, za toho stavu a ještě z penalty, ta radost byla pochopitelná a rozhodčí mohl přimhouřit oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je debilita Berardiho. Je jedno, jestli dres sundá v první minutě nebo sedmé v nastavení. Ať za své stupidní chování chlapec pyká. Stejný metr pro všechny.

Reagovat
Furia Ceca

On sundal dres? Toho jsem si nevšiml. V tom případě je sudí nevinně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem debil myslel jsem tu oslavu. Omluva

Reagovat
Furia Ceca

Nevadí, desítka to vysvětlil za tebe.

Reagovat
10

on tam asi něco ukazoval, protože po něm pak i někdo z Interu nakopnul míč

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik

Reagovat
Furia Ceca

Nj, fanda Interu, co po něm chceš.

Reagovat
Pettirosso

Za toto mu fandim

Reagovat
Airus

věřím že v TOP klubu to zněj vytřískaj, dokuď je mladej a ohebnej

Reagovat
Furia Ceca

Mladej? Možná. Ohebnej? To nebyl asi nikdy!

Reagovat
olis

FORMAZIONE UFFICIALE NAPOLI - Reina; Hysaj, Albiol, Chiriches, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne

FORMAZIONE UFFICIALE SASSUOLO: Consigli, Vrsaljko, Ariaudo, Acerbi, Peluso, Missorili, Magnanelli, Duncan, Politano, Sansone, Falcinelli

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Politano. Dufam, ze sa raz opat dockam, ze mlada rimska krv bude hravat doma

Reagovat
Maritazzi

Vždyť je Sassuolo ideální na to aby se otrkal a aby bylo vidět, jestli může hrát u nás. Z těch mladejch by teď byl dobrej třeba Antei jako čtvrtej stoper, jinak mě nikdo moc nenepadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Verde uplne v pohode, Barba mozno. Politano bol dobry uz v minulej sezone, neviem uz presne kde.

Reagovat
Maritazzi

Barba jo, to je jak Antei.. Verde se musí vyhrát, zas ideální Pescara pro něj, tam právě byl minulej rok Politano..

Reagovat
smazaný uživatel

Verde uz v minulej sezone ukazal, ze je lepsi ako Iturbe. Neviem preco by mal chodit po hostovaniach

Reagovat
smazaný uživatel

Barba, Antei už měli být zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku OT, neviem či sa tu už o tom nedebatovalo, ak by niekto mal záujem dnes od 22:00 začína RTVS vysielať seriál Gomora o Neapolskej mafii, o týždeň má začať vysielať aj ČT: http://www.rtvs.sk/televizia/clanky/97851/ceskoslovenska-tv-premiera-serialu-gomora-v-rtvs

Reagovat
Furia Ceca

Farmáří, jedéééém!

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Hysaj to je idiot

Reagovat
10

Albiol, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Hysaj hodne debilne ztratil, Albiol to pak uz jen trosku nesikovne hasil

Reagovat
smazaný uživatel

90% podiel na penalte Hysaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo

Reagovat
Furia Ceca

To teda Berardi slaví góly z penalty víc...

Reagovat
smazaný uživatel

zítra nás vidím na prvním místě

Reagovat
Furia Ceca

To trochu předbíháš, ne? Sassuolo moc dobře nehraje a jestli nepřidá druhý gól, tak podle mě neodjedou ani s bodem... Rád bych se mýlil.

Reagovat
Furia Ceca

Jako bych to neříkal.

Reagovat
10

Pipita je podrážděnej jak minulou sezonu

Reagovat
mastakillah

Udělal jednu věc a hned je jak minulou sezónu? To snad ne

Reagovat
10

zatím tam po každý akci mává buď na rozhodčího, nebo protihráče

Reagovat
mastakillah

Nepřijde mi. Spíš se snaží nějak řídit hru. Samozřejmě bylo to hození míčem zbytečné, o tom žádná

Reagovat
Furia Ceca

No hlavně měl za to dostat žlutou.

Reagovat
10

pak to strčení do Vrsaljka...trošku nepochopitelný s ohledem na okolnosti

Reagovat
mastakillah

Tak Vrsaljko na něj taky chytal, ale stejně jsme pořád u té jedné situace. Za to bych ho nepřirovnával k jeho minulé sezóně

Reagovat
Furia Ceca

A za to třísknutí míčem o zem Higuaín žlutou nedostane, jo?

Reagovat
olis

Caletiiiiiii

Reagovat
mastakillah

José

Reagovat
olis

Higuaiiiiin

Reagovat
olis

Marekiaro

Reagovat
Furia Ceca

No a je to v...

Reagovat
10

dva góly jak přes kopírák, stopeři Sassuola nic moc

Reagovat
10

Ariaudo, Juventino

Reagovat
GEGE

Ariaudo...u toho sem cekal,ze uz bude taky jinde...v Cagliari jednu dobu ukazoval slusny potencial...s Astorim to tam docela davali ale v Sassuolu se nejak zasekl...

Reagovat
Furia Ceca

Nedáme jim Cácerese?

Reagovat
10

Di Marzio: “Voci di un possibile scambio Ranocchia-Cáceres”

Reagovat
Furia Ceca

To bych si teda raději nechal toho Martína...

Reagovat
10

Ranocchia nedává smysl

Reagovat
Airus

jj, to bych chápal pod Contem, ten byl jeho fanda. Allegri má zase Matriho

Reagovat
smazaný uživatel

to sú takmer nebrániteľné veci čo sa týka stopérov, toto sa má riešiť pri hráčovi ktorý centruje...tam nastala chyba

Reagovat
10

neubráněná přední tyč v takový přesile chyba je, ale svojí vinu samozřejmě nese i bek

Reagovat
mastakillah

Hamšík Gonzaloooooo

Reagovat
Zark

fotbal je to krásnej ale

Reagovat
10

všechny tři dneska dobrý

Reagovat
Zark

první jsem neviděl, ten si stáhnu ještě

Reagovat
10

neměl si jako hlavní tým v oblíbených právě Bergamo?

Reagovat
Zark

měl, já to měním podle oblíbených hráčů. jinak mam ty týmy rád asi všechny krom vyjimek

Reagovat
10

calciolover prostě Atalantu si stáhni, hráli parádně...

Reagovat
Hyrax

Reagovat
olis

paradne otocenie, v druhom polcase sa treba vyhnut zbytocnym stratam lopt a pravdepodobne to dame, goly by si dnes este urcite zasluzili Hamsik a Insigne

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný pressing v závere 2.polčasu od Neapolu, Callejon je neuveriteľný drič, takých hráčov mať to je radosť proste.

Reagovat
10

bez míče je top...s míčem už je to o něco horší

Reagovat
mastakillah

Gonzalooooo

Reagovat
Pettirosso

Neapol vyhraje titul. Pipita jim ho prostě vystřílí, on je nereálnej.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá atmosféra v Janove

Reagovat
Yanek

Suso, Perotti pěkná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

španěláci v Janově velká paráda, Susovi tohle angažmá hodně pomůže, menší tlak na něj bude v Janově a může ho to posunout v kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko najlepšie k narodeninám Nicklas Nikdy nezabudneme na tvoje góly za Juventus

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Gimme

Palermo hraje pěkně prasácky

Reagovat
10

Buffon; Rugani, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Asamoah, Alex Sandro; Mandzukic, Dybala

Pogba nehraje kvůli chřipce...aspoň že ten Asa

Reagovat
brenk

Pogbu škoda, akurát sa rozbiehal, ale Asa v zostave vždy poteší

Reagovat
Furia Ceca

Super, SUPER sestava!!!

Reagovat
ED91

no som zvedavý na utočnú fázu

Reagovat
Pettirosso

super

Reagovat
Pipo123

Kloseho by po sezóne mohol nahradiť Pelle zaujímavé, pred pár rokmi som sa mu smial aké je to kopyto a teraz by som sa tešil ak by prišiel, v tom holandsku sa vyhral neskutočne

Reagovat
10

pokud ho nevezme někdo už teď v lednu...údajně nechtěl prodloužit smlouvu, Southampton teď navíc koupili náhradu v podobě Austina

Reagovat
Pipo123

Saints chcú za neho vraj 11 mil e, čo teraz nikto nedá, já som zvedavý ako to vyrieši Tare po sezóne, či vykúpi Matriho, alebo skúsi práve Pelleho či inú posilu.

Reagovat
lucius6

Už před 2 lety jsem řikal, že to je můj dream přestup, takže ANO, bylo by to super

Reagovat
Zark

Pavoletti top top top

Reagovat
Alberto Aquilani

Roma (4-2-3-1): 25 Szczesny; 35 Torosidis, 44 Manolas, 5 Castan, 3 Digne; 4 Nainggolan, 16 De Rossi; 24 Florenzi, 15 Pjanic, 11 Salah; 9 Dzeko

A disp. 26 De Sanctis, 1 Lobont, 2 Rudiger, 23 Gyomber, 33 Emerson Palmieri, 21 Vainqueur, 14 Iago Falque, 97 Sadiq, 10 Totti

All. Spalletti

Reagovat
Pipo123

Hned to vyzerá lepšie

Reagovat
Alberto Aquilani

vyzerá to tak isto na papieri zatial, uvidí sa čo na ihrisku

Reagovat
Pipo123

Tak ale je hned jasné že Florenzi bude hrať v zálohe a nie v obrane, proste klasické 4-2-3-1 ktoré vás zdobilo niekedy

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to vyzera normalne. Florko, kde ma byt a Castan nalavo stopera. Este namiesto Dzeka Sadiq a bolo by to super.

Reagovat
Maritazzi

Džeko by jako neměl hrát proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo doteraz bol hnile mantave nemehlo

Reagovat
Emmett Brown

zostava vyzera dobre

Reagovat
Pipo123

Berisha - Konko, Mauricio, Hoedt, Radu - Candreva, Biglia, Parolo, Keita - Djordjevič

Reagovat
Pipo123

+ Savič

Reagovat
Furia Ceca

To bude poprvé, co budeme hrát na Nuovo Friuli, ne? Jestli se nepletu, tak když jsme tam hráli naposledy, tak tam ještě na těch nových tribunách nebyly sedačky... Těším se ale.

Reagovat
10

myslíš Dacia Stadium

Reagovat
10

správně by se měl jmenovat Stadio Giuseppe Marotta, protože ten ho vlastně celej zaplatil

Reagovat
Zark

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

Juventus Stadium II, konec konců, my jsme jim ho hlavně financovali. Opravili to včas, akorát ve chvíli, kdy jsme svoje farmaření přeorientovali na Sassuolo.

Reagovat
10

náhoda, no...když už nás nepotřebovali

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se těším. Byl jsem u stadionu v září, když to měli ještě rozkopané, půlku uzavřenou a o půl roku později dokončeno. Je fajn mít v Itálii dva domácí stadiony

Reagovat
smazaný uživatel

Spall na tlacovke: Ak hraci zostali vybrani takym skvelym riaditelom ako je Sabatini, musia mat kvalitu.

Este ani poriadne nezacal a vypusti takuto picovinu

Reagovat
smazaný uživatel

SPRAVA DNA: ze vraj Pallotta chce predat klub. Magor

Reagovat
Mrvinho

Dneska jsi začal pičovat ještě před zápasem Nechci vidět co se dneska bude dít během něj a hlavně po něm, když jsi tak v ráži už teď

Reagovat
smazaný uživatel

Kde? Len som reagoval na Spallove debilne slova ohladne toho kokota

Reagovat
10

snad vás koupí Ferrero

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je otázkou, z koho si udělá farmu pro který tým Sampdoria farmou Říma, nebo Řím farmou Sampdorie? Zapeklitá to otázka

Reagovat
Maritazzi

On prej chtěl před Američanama a fandí nám, tak bych se ani nedivil

Reagovat
10

Právě

Reagovat
alias

z jakého důvodu bojkotují ultras AS Roma domácí zápasy?

Reagovat
Emmett Brown

nielen AS, ale aj Lazia, kvoli novym "bezpecnostnym pravidlam" na stadione

Reagovat
Pipo123

Parádna atmosféra na štadióne

Reagovat
Furia Ceca

V Praze pod mrakem, sněží a v Udine maj tak pěkně!

Reagovat
Il Architetto

Brno taky slunce.

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, ten Marottův stadion, když je zaplněnej, vypadá fakt dobře - skoro až neitalsky!

Reagovat
Pipo123

Giac to trafil nádherne

Reagovat
smazaný uživatel

Radja trequartista, balkansky maradona vedla DDR, nechapem

Reagovat
10

Radja - Perrotta, Pjanić - Pizarro

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic nikdy nebude Pizarro, na to netreba vysoku skolu, toto je zle

Reagovat
Pettirosso

ty vole co to hrajou? To je jak první kolo

Reagovat
Il Architetto

Ten kluk je božííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Paulitooooooooooo!

Reagovat
M11

INCREDYBALAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

PAULOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

Paulo

Reagovat
10

Paulito

Reagovat
Pinturicchio

PAULITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pettirosso

DYBALITOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Ale jinak zatím stejně bezkrevený výkon jako proti Sampě, nelíbí se mi to, nebaví mě to.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Do toho prvního gólu to tak bylo.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Ty si hrozně rozmazlenej vole

Reagovat
Pinturicchio

Hovno . Teď už to jede podle mých představ.

Reagovat
10

Ruga zatím dost nejistej

Reagovat
Pinturicchio

Proti Sampě mu tam mohl pískat penaltu, dneska tohle.

Reagovat
Il Architetto

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

SAMIIIII KHEDIRAAAAAAAAAAA

Reagovat
M11

SAMIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
brenk

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pinturicchio

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pettirosso

SAMIIIIIIIII

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, zrovna jsem si byl pro čaj. Kdo by to řekl, že blesk udeří do stejnýho místa dvakrát po sobě...

Reagovat
Pettirosso

Rugani má příšerný start. To je ta nerozehranost Maxi

Reagovat
Furia Ceca

Po 25. minutách v Udine 3:0, Udine navíc v deseti - to je hrozná jízda.

Reagovat
Furia Ceca

Neměla být reakce, mělo to být dole!

Reagovat
Mr.Jindros

A co když je prostě špatnej a Max to celou dobu ví?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Kravina... Tu minulou sezónu, co měl v Empoli, by špatnej fotbalista nedal. Chybí mu herní praxe, víc bych v tom nehledal.

Reagovat
Mr.Jindros

Ne každej hráč z klubu typu Empoli hraje dobře i v Juve.

Reagovat
Furia Ceca

Ok, ale tohle nebude jeho případ. Kdyby byl špatnej jak říkáš, tak:

1) Proč by ho Juve přivádělo?

2) Proč už po druhý v řadě dostává šanci před Cáceresem, který je, pokud je zdravý, platným obráncem?

3) Proč ho Juve neposlalo v lednu na hostování?

On prostě potřebuje odehrát pět, šest celých zápasů v řadě. Dneska snad bude mít druhej, ve středu v Coppě snad třetí a pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo!

Reagovat
Il Architetto

Dejte jim bůra, deeeeejte jiim bůůůůůůůůra.

Reagovat
brenk

no dnes to bude sranda

Reagovat
Pettirosso

taková kosa... jasná. hezky Lichty

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
Pinturicchio

PAULITOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Dominator

Mandzukic fajn robota

Reagovat
Pettirosso

DYBALITOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Paulitooo, suvenýýýýr

Reagovat
10

Starý dobrý Udine

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zápase:) gg!

Reagovat
One-Real

Khedira Stejne jak to preju Higuainovi a Calletimu, tak mam velkou raodst i z nej. Juventus by pro nej mohlo byt idealni misto, daleko vic doceni jeho prednosti a jsou ochotni prehlizet jeho nedostatky. Snad se mu bude dal darit a zatopi Bayernu.

Reagovat
Pinturicchio

Sami zatím vypadá, že nedostatky nemá, dokonalý.

Reagovat
db18

(až na náchylnost na zranění )

Reagovat
db18

ideální by byla po sezoně výměna za Vidala, ale to je pod Carlem ještě větší sci-fi než normálně

Reagovat
One-Real

To je moc velký nonsense. Rozhodně ho měl radši než Illaru nebo ten brazilský průser, ale nemyslím, že by to byl zrovna jeho hráč. Juventini s nim budou spokojeni a myslím, že se ho nebudou chtít vzdát za žádnou cenu, po Vidalovi se jim stýskat nebude.

Reagovat
db18

No, přišlo mi, že ke konci s ním už právě nepočítal a nedával mu prostor, i když hrál dobře.

Reagovat
Furia Ceca

Výstižně řečeno.

Reagovat
Pettirosso

Nechceme, diky

Reagovat
db18

...nech mi mé sny.

Reagovat
Pinturicchio

Vidala si strčte víš kam.

Reagovat
db18

Když tam už je Bernat a Xabi... No, snad ho budou chtít třeba v United...

Reagovat
Furia Ceca

Paulito dneska musí dát hattrick!

Reagovat
ED91

Toto iste ma napadlo po tom druhom góle . Už som dlho nevidel hattrick na strane Juve

Reagovat
Furia Ceca

Naposledy snad Carlito proti Sassuolu. A taky ať Paulo trochu stáhne Higuaína...

Reagovat
smazaný uživatel

"Už nám běží 27. minuta teprve," už táhni do hajzlu, ty hubo nevymáchaná. To je zápas co zápas

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, on je na hřišti Claudio? Já teď musel kouknout na sestavy, abych věděl, kdo v té trojce je.

Reagovat
smazaný uživatel

červená v 25. minutě to musí být strašný idiot

Reagovat
Pettirosso

Naprosto jasna. Misto krouceni oci se na ten zaktok radsi podivej

Reagovat
smazaný uživatel

však já myslím toho hráče

Reagovat
Pettirosso

Jo to dava smysl Moje chyba, sorry

Reagovat
Zark

Reagovat
Airus

A nejspíš kdyby ho nefauloval tak to Mandžukič nedá, golman si vyběhnul dobře a neměl žádný místo pro zakončení. Takže díky Danillo

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini, ani takovahle forma Juve a Neapole vas nepresvedci k tomu, byt 14.2. na stadionu?!

Reagovat
smazaný uživatel

já poletim na Inter, Neapol nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Tady asi ne, tady jsou jen klavesnicovy onanisti

Reagovat
Airus

nemůžeš nám vyčítat že nevyplácneme 10K , když některý z nás si to můžou zkuchtit sami za 3500 kč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pinturicchio

Tak to napíšu. V Paulitovi nemáme nového Téveze, Paulo je nový Alex.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

len aby Vám neodišiel za lepším...to už potom Alex nebude

Reagovat
smazaný uživatel

až v klubu stráví aspoň 10 let, tak hovořme o nějakém srovnání s Alexem

Reagovat
Pinturicchio

Na to nepotřebuješ 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex je víc než jen hezká hra na hřišti. Takže srovnávat s ním Dybalu je zcestné, pokud Dybala nestráví v klubu značnou část kariéry.

Reagovat
Pinturicchio

Srovnávám to, jak působí na hřišti, ne klubovou věrnost a tak dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to musíš zcela explicitně vyjádřit. Napsat že v Dybalovi máme nového Alexe je dost zavádějící.

Reagovat
Pinturicchio

Nemusím, protože nejste hloupí.

Reagovat
Airus

nejsme, ale je to hodně velká nadsázka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lucius6

Zatim hrůza. Snad se stane zázrak, ale bohužel to tak nevypadá...

Reagovat
brenk

SANDROOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Sandroooooooooooooooooooo

Reagovat
Il Architetto

Dejte jim bůra. Dejtee jiiiiim bůůůůůůůůůůůůůůůůůůra.

Reagovat
M11

SANDROOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Pinturicchio

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
10

Geniálně Alex

Reagovat
Pettirosso

SANDROOOOOOO

Reagovat
Emmett Brown

RADJA

Reagovat
Pettirosso

Dybala 2+2. Fenomen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bude výprask páni moji.

Reagovat
Yzemi

Lobooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

to bylo speciálně pro tebe a chytil jsi se

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem slíbil. Za tyhle sračky tu budu jebat kohokoliv.

Reagovat
Yzemi

V pohodě, já tě jenom zkoušel, jinak mu říkám Alex Sandro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Hezky Rimani, hezky

Reagovat
Mihal

Kurva ten Juventus je fakt valec... s takou formou môžete vyjebať aj ten namyslený bayern

Reagovat
Pettirosso

To urcite ne, Udine se zatim porazi samo.

Reagovat
Mihal

ale to nie je len o Udine...sám vidíš ten obrovský rozdiel medzi Juventusom zo začiatku sezóny a terajším...ja som čakal, že dnes bez Pogbu to bude veru vyrovnanejšie ale tí chlapci do toho idú jak magori (v dobrom) ...v tom je ohromná sila...bayern je favorit jasné ale práve to im môže ublížiť...a nepridá im ani odchod trénera...môj názor

Reagovat
Pettirosso

netvrdím, že se Juve nezvedla, ale imo na Bayern to pořád není

Reagovat
smazaný uživatel

příští týden s AS to bude srovnání jak na tom jsme po všech stránkách

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

začátek špatnej Udine hrálo dobře, pak chyba golmána 0:1 druhá šance 0:2 a už se to vezlo.Nějak bych to nepřeceňoval i když já nám věřím i proti Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

na bayern také musí přijít menší krize, proč by to nemohlo být snáma

Reagovat
spider_8

Ten Edinho ty vole, takový šance dával v City s přehledem

Reagovat
Alberto Aquilani

Od nás zatiaľ jasne najlepší DDR, vidieť na ňom, že ten systém ako jediný pozná. Hrá presne to, čo by mal hrať, navyše dáva super prihrávky. Naopak, Radja aj napriek gólu zatiaľ vôbec nevie, čo na novom poste má robiť. Ten tím ešte trpý post Garciovským traumatizovaný syndrómom, to jesť málo to tlačí stredom, ale väčšinou po strán (aj keď tam dneska to zlepšenie vidieť) a po 5 slabších minútach sa tak nejak sami začnú dostávať pod tlak. Ale zmena k lepšiemu tam určite je vidieť, ale Spal mal asi tak 2 tréningy, takže netreba chcieť hned veľa, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech vymeni Nainggolana s Pjanicom, panenka nemoze hrat vzadu. Aj tak vacsinu lopt rozohrava De Rossi

Reagovat
Largo

On ale nehraje vzadu. Jen je tam zvyklej, oficiálně hraje na trequartistovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co nevidis, kde hra???? Na klubovom twitteri, kde davaju oficialnu zostavu je

Szczęsny - Torosidis, Manolas, Castan, Digne - Pjanic, De Rossi - Florenzi, Nainggolan, Salah - Dzeko

Presne tak hraju. To len novinari vymenili ich dvoch, evidentne tomu sami neverili.

Reagovat
smazaný uživatel

To Lazio je jak noc a den.Jim vždy věřím spíš když hrají proti silným soupeřům když od nich nikdo nic nečeká.

Reagovat
Pipo123

Nie je to od nás zlé, v úvode sme boli lepší, Giac trafil nádherne priamy kop, začali sme tlačiť a potom prišiel gól Destra po niekoľkých odrazoch v šestnástke. My trpíme na absencie v obrane, bez toho to dlhodobo nepôjde, on Hoedt, Mauricio či Konko sa hecnú na niektoré zápasy, ale tú kvalitu De Vrija či Bastu nedosahujú, nie dlhodobo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám moc přeju at se zvednete, po sassuolu jste můj třetí nejoblíbenější tým.Ano do útoku to máte dobré, ale ta obrana vaše to je moc špatné.Jedinej Radu a De Vrij je špička, zatím..

Reagovat
smazaný uživatel

Castan je total mimo, v tomto sme zabiakovi krivdili

Reagovat
Largo

Jo no, to je fakt....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby odehrál poločas sem poločas tam, a my jsme v těch zápasech vedli jak jsme měli, ne prohrávali nebo remizovali, byl by dnes leo jinde.

Reagovat
brenk

Ale zaplnený štadión Udine vyzerá super

Reagovat
Pettirosso

já jsem tak rád, že přišel Alex. Když si vzpomenu, že místo něj byl na spadnutí Siqieira

Reagovat
brenk

si ich teraz s Kwadwom vkuse mýlim

Reagovat
Airus

Jo, prachů ránec, ale všechny stojej za to

Reagovat
Airus

Loba a Asa po tý levý straně válej Doufám že už je Kwadwo blízko 100%

Reagovat
10

"Bianconeri alé" se dneska hodí

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, tak teď jsem se lekl, že Allegri stáhne Ruganiho...

Reagovat
Airus

Já nechápu proč si Cáceres a Rugani neprohoděj pozice aby hráli každej na svim. Co je tohle za zhovadilost?!

Reagovat
olis

Carpi

Reagovat
Alberto Aquilani

Castan je absolútne príšerný.. nutne dolu a nutne nový stopér

Reagovat
Maritazzi

Tady vidíte, proč nemohl hrát Castan.. Musí v týdnu přijít někdo na stopera.

Reagovat
Largo

Já bych moc rád Tonelliho!

Reagovat
smazaný uživatel

Castan okamzite dole

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Odkial som ho mal hodnotit, ked nehral. Za to Dzeko slape jak hodinky

Reagovat
Maritazzi

Podle jeho pohybu kdykoliv hrál, fyzicky je na tom příšerně, to píšu od začátku. Džeko spaloval no, herně se mi líbil. Ale vzhledem k tomu co předvedl, tak nemám důvod nevěřit, že se do toho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som videl, ze Castan na to jednoznacne nema. Herne sa ti lubil Dzeko, sak si ani nevie spracovat loptu. Ano, to urcite, uz sa dostava pol roka. Dzekov prejav na ihrisku je strasny a to co dokaze zahodit je zalostne

Reagovat
Airus

Pošli tam Moratu ať to trochu rozhejbe

Reagovat
Airus

teda, myslel jsem místo Mandžukiče

Reagovat
Furia Ceca

Mandžukić by potřeboval gól, aby se nakopl do svý předvánoční formy. Paulitovi bych přál taky hattrick, ale jak říká níž brenk, ten kluk hraje úplně všechno...

Reagovat
Airus

Jasný, potřebuje oddechnout. Ale když je Mandžukič i Morata na hřišti, tak musí Morata hrát toho kreativního útočníka, co se mu allegri snaží vecpat. Ale na to on nemá, má hrát finishera a nic jinýho. Proto taky na něm leží ta "deka"

Reagovat
brenk

dobré striedanie...Paulo hrá úplne všetko, nech si odpočinie keď môže

Reagovat
Pipo123

Penalta + Ferrari červená, podme otočiť

Reagovat
smazaný uživatel

muže být

Reagovat
Pipo123

Candrevaaaaaa podme obrat

Reagovat
Airus

ještě 20 minut, ale Juve i Udine na to dlabou. ::zív::

Reagovat
smazaný uživatel

dá se tomu říkat respekt k soupeří, bůr netřeba

Reagovat
Airus

chyby se musí trestat, takovej fotbal neprospěje nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo se nezraní, nikdo se neunaví, sezona je dlouhá

Reagovat
lucius6

Lulič se ukopl a byl z toho naprosto dokonalý centr

Reagovat
smazaný uživatel

máme nejlepší stoperskou dvojici v taliánsku možná na světě a teď do mě, ale vážně to jak ty dva spolu dokážou hrát vyhovět si + zvládaj velkej tlak na sebe + maj za sebou Gigiho, kterej je skvěle řídí a občas i podrží + se jim vyhábaj zranění (krom obvazů na hlavě) z toho mi vychází že momentálně není v součtu lepší dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

Florenzi dnes strasne simuluje, jebe mu?

Reagovat
Pipo123

Luliččččččččččččččččččččččččččččč gol a asistencia toto nám chybala !!!!!!!! SENADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
lucius6

GOOOOOl

Reagovat
lucius6

Tak tohle bych teda opravdu nečekal, Miro super a Lulič dneska zaitm životní výkon

Reagovat
Largo

Edine

Reagovat
Airus

Zaza nemá nárok

Reagovat
Furia Ceca

Allegri moc dobře ví, že na Laziu pak bude o to hladovější.

Reagovat
smazaný uživatel

pravá star a držil čtyř titulů a legenda naší lavičky

Reagovat
Airus

tvl, to ať to radši kope Padoin

Reagovat
smazaný uživatel

Co by to bylo za zápas bez mrdy Lea Bonucciho do diváků

Reagovat
brenk

Leo sa konečne opäť dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci nech uz ide dpc s tymi priamymi kopmi

Reagovat
Pettirosso

Leo je fakt klasik

Reagovat
Melchior

Zajímalo by mě, jestli by to Bonucci kopal i za stavu 0:0

Reagovat
Airus

to by byl na hřiěti pořád Dybala a v průběhu zápasu by přišel Pogba, takže určitě ne

Reagovat
brenk

bez Pogub a Dybalu na ihrisku som si tým docela istý

Reagovat
Il Architetto

"Máte štěstí, že jdu kolem."

Reagovat
Furia Ceca

Spíš on má štěstí, naopak diváci s kelímkama piva v 17. řadě maj kurevskou smůlu...

Reagovat
Pettirosso

Sampdoria

Reagovat
Pipo123

Toto mohli byť nakoniec 3 body, ale tak nakoniec remíza docela dobrá, Miro a Senad

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko chod do pice

Reagovat
smazaný uživatel

no nic psychika je v riti stale to bude chciet dlhy cas ...castan je strasne pomaly,naozaj nato este nema...dzeko je velke sklamanie,dalsie a dalsie nepremenene sance ,destro dnes zase gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

přiští týden u nás tam můžete hrát bez nervů, nebude mít co ztratit buď to bude rychta a nebo se na nás chytnete

Reagovat
smazaný uživatel

Panove jak hral Asamoah??

Reagovat
10

pro mě nejlepší na hřišti, pokud se udrží zdravej, tak je to největší posila, co může v lednu přijít

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, to jsem si potřeboval přečíst

Reagovat
M11

pro me nejlepsi spolu s Mandzukicem.. ti dva neudelali snad nic spatne

Reagovat
10

Mario hrál skvěle, možná jeho nejlepší zápas v Juve...snad příští týden navážeme, protože Udine bylo slaboučký

Reagovat
M11

jako vzdy skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná špatná věc která mě trápí je forma, neforma Moraty.

Reagovat
smazaný uživatel

je uplne mimo ach ale stale dufam, ze sa nakopne nejakym zlepenym golom a pak to bude stary, dobry alvaro

Reagovat
ED91

To áno, sem tam to bolí na neho pozerať..

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžem si pomôcť ale strašne mi vadí zostava a takisto striedania Lazia. samozrejme je dôležitá zohratosť ale myslím že aj moment prekvapenia je dôležitý a my stále to isté. málo minút dostáva Cataldi-hrá len vtedy keď je zranený Biglia, prečo ho napr. nevymení za Parola a neskúsi sním niečo iné?totálne nevyužívaný Morrison, pritom oňom hovorili že je super. Kishna to isté, teraz je zranený ale predtým hral tiež minimum a pritom trener dristal že ho bude skušať aj v strede. jednoducho mi chýba taká pestrosť, potenciál máme obrovský ale akoby sme nič nechceli zmeniť,vyskušať niečo nové,experimentovať....

Reagovat
Pipo123

Parolo je Pioliho miláčik, já som dnes neveril že ho striedal, veď on ho vždy obhajoval pritom celú sezónu hraje totálne hovno. Radšej nech tam hraje Onazi či Cataldi, uvidíme ako to postaví Pioli na Juve

Reagovat
mojmira

MILAN - Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura; Niang, Bacca

FIORENTINA - Tatarusanu, Tomovic, Vecino, Kalinic, Bernardeschi, Astori, Suarez, Borja Valero, Marcos Alonso, Roncaglia, Ilicic.

Bude to hodně těžký zápas, ale věřím, že minimálně bod uhrát můžeme. FORZA MILAN

Reagovat
Mrvinho

Minimálně bod uhrát můžeme? My máme ničit každého

Já to dneska vidím na 3 body, taková naše klasika, porazíme někoho silnějšího, každej si to datum píše do deníčku jako ten čas, kdy se AC začalo vracet na vrchol no a následující týden zas všechny ty 3 pracně urvané body odevzdáme neskutečně našlapanému Empoli..

Takže FORZA AC povinně 3 body dnes

Reagovat
Mrvinho

+ tip: 3:0 (Alex, Bacca, Bonaventura)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hraje pořád Honda a nehrajete třeba 4-3-1-2?

Reagovat
CubONE

Lebo 442 tak super funguje.

Reagovat
GEGE

4-3-1-2 neprinaselo vysledky,nemame dostatek kvalitnich strednich zalozniku na tohle rozestaveni a ani poradneho trequartistu(solidne tam zahraje jen Bonaventura)...

Reagovat
mojmira

ono s touhle zálohou je to víceméně jedno ... já bych třeba 4-3-1-2 viděl rád (tohle rozestavení hraju za AC v FMku), nebo 4-1-2-1-2

Reagovat
smazaný uživatel

díky všem

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Ta návštěva to je zklamání!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
mojmira

to už delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca je zviera

Reagovat
mojmira

Baccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mrvinho

Jooooooooooooooooo

Reagovat
Pospovič

Bacca

Reagovat
Furia Ceca

Bacca je super, pro AC stejně důležitej hráč, jako Dybla pro Juve nebo Higuaín pro Neapol. Už jenom kvůli němu by mělo AC tabulkou postoupit nahoru...

Reagovat
CubONE

Mate nejaky sop na nas?

Reagovat
Mrvinho
Reagovat
Mihal

fiore je rovnako v () ako my, teda podla vysledkov a momentalnej hry...

Reagovat
Tomanatura

Neni pravda

Reagovat
Inter Eterno Amore

oni sa šetria na EL .. my sa šetríme na Coppu

Reagovat
Milan.B

na coppu zabudnite

Reagovat
Inter Eterno Amore

finále milánske derby to by bolo niečo

Reagovat
Milan.B

to hej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman co tam ted predvedl :D

Reagovat
CubONE

Honda sa dobre vracia

Reagovat
Mrvinho

Krátké rohy tvl.. odevzdaný míč..

Reagovat
mojmira

jsme hrozně zatažení a pasivní

Reagovat
Milan.B

akurat som to chcel napisat

Reagovat
Mrvinho

My fakt musíme dávat góly v 90 minutě.. dáme ve 3. a pak hrajem 87 minut jak posraní..

Reagovat
Furia Ceca

To držení míče!

Reagovat
stas87

To co ma Fiore na dresoch je nejaka reklama specialne na tento mac?

Reagovat
Tomanatura

?

Reagovat
stas87

Zachrante deti ci co to tam maju napisane.

Reagovat
Tomanatura

Nadace, kterou sponzoruji majitele Violy

Reagovat
stas87

Nevedel som,vdaka.

Reagovat
mojmira

jestli budeme hrát druhý poločas stejně jako 3/4 prvního tak nebudeme brát ani bod

Reagovat
Tomanatura

Pepito je to, co tam dneska chybi. Dneska nastouoi a otoci to

Reagovat
Pospovič

Jestli to skončí 1:0 s jednou střelou tak to bude majstrštyk ale nedivil bych se kdyby Fester to bral úplně jinak a pak se kvuli tomu posralo všechno ještě více, odchod toho dědka je jediná možnost pro AC jak se dostat zpět mezi elitu

Reagovat
Yanek

Bertolacci konečně hraje, co má.

Reagovat
Furia Ceca

AC zase příšernej výkon...

Reagovat
mojmira

Montolivo dneska o třídu nejhorší od nás

Reagovat
mojmira

Sice offside, ale Giggimu teda sebevědomí nechybí

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Mrvinho

Valero

Reagovat
mojmira

montolivo dneska naprosto nulovej

Reagovat
GEGE

Dneska?vždyt je tragicky celou sezonu...kromě poločasu v Udine...

Reagovat
mojmira

no napsal jsem to špatně, nadávám na něj každý týden, ale většinou zapadne mezi ostatní co hrají špatně, ale dneska nemá konkurenci

Reagovat
CubONE

Boa

Reagovat
Yanek

ta Boatengova oslava bez ohledu na gól krásně ukazuje, co z něj zbylo.

Reagovat
DelPiero137

Ta radost Milancanov na 2-0 je pekna a uprimna

Reagovat
Ragazzo d'oro

PRINCE!!

Reagovat
smazaný uživatel

To byl pas BING BANG BOATENG

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooool, Kucka fantastická nahrávka

Reagovat
Pospovič

AC pěkné

Reagovat
lnterista

uplnej gymnasta

Reagovat
GEGE

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Mrvinho

Boaaa

Reagovat
Milan.B

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele