Serie A - preview 2. kola

29.08.2015, 09:44, aktualizováno 30.08.2015, 08:53
Previews
Jako už tradičně, největší porci zápasů italské nejvyšší soutěže nacházíme na nedělním menu. Vše vykopne šlágr kola: v Římě vystoupí proti domácímu AS turínský Juventus. Později se například nováček z Carpi bude bránit Interu, Turín FC vyzve Fiorentinu, Neapol změří síly se Sampdorií, Udinese se utká s Palermem a Chievo pohostí Lazio...
AS Řím - Juventus FC  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer otevře své brány slavné Stadio Olimpico, aby uvítalo emocemi nabitý duel. Duel dvou favoritů na mistrovské Scudetto, kteří pomalu tradičně svádějí souboj o čelo. Ani jeden z týmů v prvním kole Serie A vyloženě nepřesvědčil, takže motivace vyhrát tento duel bude o to větší.

V posledních letech se jen jeden tým v myslích fanoušků zaškatulkoval jako "anti-Juve", tedy nejvýraznější oponent a vyzyvatel mistra Itálie. Každoroční ceremoniál spočívající v prohlášeních o ambicích Vlků letos ustal, protože zkušenosti z posledních let nebyly příliš přesvědčivé. Přestože se z úst autorit Giallorossi ničeho podobného nedočkáme, mnoho fotbalových expertů stále považuje právě římské AS za výrazného kandidáta na boj o první příčku. Minulý víkend však nebyl tak optimistický.

AS přijelo na půdu Hellasu Verona a prezentovalo se ospalým dojmem bez nápaditých kombinací. Fyzický fond po letní přestávce ještě není zcela naplněn a hra se odvíjela v pomalém tempu. Jako první udeřili domácí, když se po krásném pasu Emila Hallfredssona prosadil dobíhající Boško Janković. Naštěstí pro trenéra Rudiho Garciu na hřišti pobíhal také Alessandro Florenzi, který krásnou ranou srovnal. Přestože se AS vrhlo do útoku, se stavem již nic neudělalo.

Tvář římského týmu se přes léto hodně změnila a není vyloučeno, že se ještě do konce přestupového období dočkáme nějakých změn. K současnému stavu týmu se vyjádřila jedna z jeho někdejších legend, Paulo Roberto Falcao. Ten v rozhovoru pro Il Messaggero sdělil: "Řím má konečně útočníka. Toho Vlci dlouho postrádali a Edin Džeko je tou správnou osobou. Když máte v týmu zkušeného prvního útočníka, je pak všechno mnohem snazší. Totti bude muset hrát méně zápasů, i vzhledem k věku, ale je to normální. Jeho talent je nekonečný a to by mohlo rozhodnout."

"Nechci nic hodnotit předem, jsme teprve na začátku. Ale tohle bude zápas s velkým Z. Řím by měl využít formy Juventusu. Viděl jsem jeho zápas proti Udinese a prohrát v prvním kole na domácí půdě o něčem vypovídá. Navíc klub opustili tři výrazní hráči, takže bude AS ve výhodě. Mělo by jí využít, podle mého názoru bude mít AS skvělou sezonu," předpovídá Falcao.

Juventus v prvním kole nepřesvědčil, protože nestačil na Udinese. Stará dáma sice byla mnohem lepším týmem, ale v jejím útoku byla patrná nerozehranost. Absence hráčů, kteří dokázali podobné zápasy strhnout na sebe, byla znát. Týmu nemohl pomoci zraněný Claudio Marchisio, pryč jsou léta Pirlova a Tévezova. Nově v týmu chybí také vytáhlý Bask Fernando Llorente, který již působí v Seville. Vedení však neustále pracuje a nyní se hovoří o dvojici záložníků Axel Witsel - Julian Draxler. Debut by si mohl odbýt obránce Alex Sandro.

AS stále počítá zraněné a jedna špatná zpráva se týká také Kevina Strootmana. Nizozemský záložník má trvalé problémy s kolenem a vynechal takřka celou minulou sezonu. Podle původních prognóz měl být po operaci zpět již na přípravu, ale nyní je jasné, že bude muset podstoupit další operaci. Ta jej ze hry vyřadí možná na dalších několik měsíců. Novicem, který by mohl nastoupit v základní jedenáctce, je mladý francouzský bek Lucas Digne.

Juventus prochází generační obměnou a soudě dle prvního utkání bude rekonstrukce trvat ještě nějaký čas. V čem je problém? Někdejší opora Juventusu, Alessio Tacchinardi, vidí hlavní mínus v neadekvátních posilách. Pro Mediaset uvedl: "Nehledě na to, kolik peněz už Juve dalo za posily, stále nezacelilo ránu po odchodu Carlose Téveze. To byl až příliš dobrý fotbalista, aby mohl být nahrazen. Allegri udělá dobře, pokud přivede trequartistu. V útoku Juventusu něco stále chybí," říká mimo jiné italský elegán. Přesvědčí ho Juve o opaku?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Maicon, Manolas, Castán, Digne - Pjanić, Keita, Nainggolan - Salah, Džeko, Iaqo Falqué
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Sturaro, Pogba, Pereyra, Evra - Morata, Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Hellas Verona  (neděle 20:45)
CFC Janov v prvním kole naprosto propadlo, když nestačilo na Palermo. Teď bude chtít odčinit své zaváhání, když uvítá na své půdě Hellas Verona. Veronský tým příjemně překvapil proti římskému AS, se kterým si rozdělil body. Dokáže dobrý výkon zopakovat?

Na minulé kolo janovský tým nevzpomíná vůbec dobře. Na premiéru v novém ročníku by svěřenci trenéra Gian Piera Gasperiniho nejraději úplně zapomněli, protože i když se snažili, k ničemu to nebylo. Porážku o jeden gól by nejspíš ještě unesli, ale nejvíc je musel mrzet způsob, jakým o body přišli. Jedinou branku totiž Abdelhamid El Kaoutari vstřelil až v nastaveném čase druhé poloviny, takže Grifům už nezbyl žádný čas na odpověď.

Vzhledem k tomu, jak je na tom janovský tým se zraněními a mnoha odchody, jistě by se na první domácí utkání raději připravoval s pocitem, že první kolo zvládl. Gasperini nyní musí řešit několik problémů. Zdravotní potíže má stále Diego Perotti, jeden z tahounů ofenzívy v posledním ligovém ročníku. Zároveň mu čerstvě odchází Juraj Kucka, který si vybral AC Milán. A to je trhlina, kterou musí nyní vedení zacelit.

Když se tyto týmy utkaly naposledy v Janově, byla z toho výhra domácích a pěkný fotbal k tomu. Grifové si s Veronou poradili poměrem 5:2 a to si ještě vstřelili jednu branku vlastní. Problémem ale je fakt, že ani jeden ze tří střelců tohoto utkání nebude moci nastoupit. Diego Perotti je tedy zraněný, Mbaye Niang se vrátil do AC Milán a Andrea Bertolacci k Rossoneri natrvalo přestoupil. Alespoň, že se premiéra povedla nové posile Goranu Panděvovi. Makedonský veterán působil svěžím dojmem a Palermu několikrát dělal potíže.

Hellas si v prvním utkání před vlastními fanoušky vedl mnohem lépe. Proti favoritovi z Věčného města se prezentoval skvělým a odhodlaným výkonem, který navíc podpořil brankou Boška Jankoviće. Na ni sice Vlci dokázali odpovědět, když se prosadil jen o pár minut později střílející Alessandro Florenzi, ale bod proti AS se vždy počítá. Trenér Andrea Mandorlini si jednoho bodu proti AS velmi vážil a doufá, že na něj jeho svěřenci dokáží navázat minimálně stejně dobře i proti Janovu.

"Jsme moc rádi za ten bod, protože proti nám stál vynikající soupeř. Nevím, jak daleko můžeme v tomto ročníku dojít, ale doufám, že daleko. V zápase proti AS bylo v základní jedenáctce devět hráčů, kteří v ní byli i minulý ročník, takže se velmi dobře znali. To nám pomáhá, protože jsme kompaktní a nemusíme si na sebe zvykat. Naším cílem zůstává záchrana," dodává lodivod Hellasu. Jeho tým čeká náročný los, protože v dalších čtyřech kolech má před sebou Fiorentinu, Juventus, Lazio a AC Milán. Připraví se na ně už v zápase s Janovem?
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - De Maio, Burdisso, Marchese, Cissokho - T. Costa, Tachtsidis, Laxalt, Lazović - Pandev, Ntcham
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisano, Marquez, Moras, Souprayen - Sala, Greco, Hallfredsson, Janković - Toni, J. Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Fiorentina v prvním kole překvapila způsobem, s jakým si poradila s milánským AC. Nyní hodlá dobrou formu pod novým trenérem potvrdit také na hřišti soupeře. Turínu se sice podařilo první kolo podobně dobře, ale na Fiorentinu nemá právě nejlepší vzpomínky.

Menšímu z obou turínských prvoligových celků se proti Viole nikdy moc nedařilo. A stejné je to i v poslední době. Za sedmnáct posledních utkání totiž Granata vyhrála nad Violou jen dvakrát! Naposledy se pak jednalo o osmifinále Coppa Italia, v němž Turín vyhrál těsně o gól díky zakončení Rolanda Bianchiho. Jenže to se psalo datum 17. prosince roku 2008 a od té doby nemá Turín štěstí. Zato Fialky se mohou těšit, protože ze zmíněných sedmnácti zápasů osmkrát vyhrály a jsou tedy historicky jasným favoritem.

Nutno ale dodat, že současný Turín má mnohem větší ambice a jeho tvář se notně změnila. Už to není nováček z druhé ligy nebo tým, který se tak tak drží v klidném středu tabulky. Z turínského FC se stal velmi silný tým, který je schopen nejen vychovávat velké hvězdy, ale zároveň se je snaží udržet. Prezident Urbano Cairo je velice dobře znám jako zdatný obchodník, se kterým je velmi obtížné uzavřít nějakou dohodu. A pokud přeci jen někdo uspěje a odloudí hráče Turína do svých řad, jako se to stalo například u Mattea Darmiana, pak za něj vedení rychle najde vhodnou náhradu.

Trenér Ventura tak mohl do svých řad přivítat například hráče jako Joel Obi, Daniele Baselli, Davide Zappacosta, Afriyie Acquah nebo Danilo Avelar. A protože chtěl zkušený kormidelník omladit také stárnoucí útočnou vozbu, přišel mladík Andrea Belotti, který doslova hýří centimetry i chutí ukázat svůj potenciál. Z Býků se tak stává nebezpečný tým, který navíc spoléhá na řízné obránce jako Kamil Glik a Nikola Maksimović.

Tvrdou prací a přesně nastíněnou koncepcí se tým dostává do role zajímavého hráče, který chce usilovat o evropské poháry. Chválí to i zkušený obránce Emiliano Moretti, jenž v rozhovoru pro Sky Sport uvedl: "Myslím, že Turín je klub, který roste rok od roku. Neustále na sobě pracujeme a zlepšujeme se a postupnými kroky směřujeme stále výš. Naše ambice jsou větší, náš rozpočet je větší a touha hrát krásný fotbal rovněž. Zlepšuje se vedení, struktura v klubu a na nás jako hráčích je to, abychom podobný progres projevili i na hřišti. V neděli nás čeká velmi silný soupeř, ale my se nebojíme," varuje Moretti.

V minulém utkání se Turínu podařil obrat v utkání proti Frosinone. Danilo Soddimo sice šokoval domácí tribuny už po sedmi minutách, ale Granata si poradila a po mnoha šancích skórovali Quagliarella a Baselli. Fiorentina je aktuálně na třetím místě v Serii A, za což může vděčit povedenému výkonu v utkání s AC Milán. Viola využila vyloučení Rodriga Elyho a díky dvěma standardním situacím zvítězila nad ambiciózním AC Milán poměrem 2:0.

Jednou z nových tváří v dresu toskánského klubu je italský obránce Davide Astori, který nepřesvědčil v římském AS. Viola mu ale dala šanci a zkušený stopr jí hodlá využít. "Málem jsem přestoupil do Neapole, ale ta o mě ztratila zájem. Fiorentina, na druhou stranu, byla odhodlaná vše dokončit a já jsem moc rád, že jsem tady. Sportovní ředitel Daniele Pradé mě přesvědčil během minuty. Panuje tu obrovská chuť dokázat velké věci a pod novým trenérem Paulem Sousou je radost hrát. Chceme odevzdat maximum i proti Turínu," dodal Astori pro Tuttosport.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimović, Glik, Moretti - Peres, Benassi, Gazzi, Baselli, Avelar - Quagliarella, Maxi Lopez
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomović, G. Rodriguez, Roncaglia - Gilberto, M. Suarez, Valero, M. Alonso - Bernardeschi, Iličić - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - SS Lazio  (neděle 20:45)
Římské Lazio mělo na dosah postup do základních skupin milionářské Ligy mistrů, ale nakonec selhalo. Nyní se může soustředit jen na první italskou ligu a doufat, že na špatný výkon brzy zapomene. Ideální možností, jak si spravit náladu, je zápas ve Veroně.

Klub z hlavního města se radoval na konci minulé sezony, že dosáhl na předkolo Ligy mistrů. V nejprestižnější evropské klubové soutěži chyběl již velmi dlouho a hořel nedočkavostí postoupit mezi nejlepší. Los mu do cesty postavil německý Bayer Leverkusen, klub plný mladých a talentovaných hráčů se zkušenostmi z pohárových zápasů. A právě zkušenosti spolu s množstvím zranění kvalitních útočníků byly faktory stojící za pohromou. Mimo hru byli Klose i Djordjević.

První duel ještě Lazio zvládlo, když jedinou brankou Baldeho Keity rozhodlo. Výlet do Německa ale už tolik radosti nepřinesl. Tým trenéra Stefana Pioliho prohrál vysoko 0:3 a ani zdánlivě nepřipomínal ten bojovný a flexibilní tým z prvního klání. Na Ligu mistrů tak bude muset Lazio čekat dál. Biancocelesti mají nyní ideální příležitost odčinit své zaváhání a připomenout fanouškům i sami sobě vlastní sílu. Čeká je totiž Chievo Verona, které sice zvládlo první duel, ale dlouhodobě týmům z předních příček nekonkuruje.

Christian Manfredini, někdejší hráč Lazia, před zápasem s Chievem prohlásil: "Doufám, že hráči brzy zapomenou na nezdar proti Bayeru. Podle mého to není problém s psychikou, protože jsme stále na začátku sezony a hráči se do tempa teprve dostávají. To vyřazení pochopitelně hodně bolí, to je jasné. Ale jako profesionálové musíme umět hodit takové věci za hlavu a pokračovat. Zvláště tehdy, když máme před sebou další důležitý duel. Lazio v prvním kole ukázalo, že hraje skvělý fotbal. Bayer měl jen něco navíc."

"Lazio samozřejmě hodně zasáhlo to, že nemohlo postavit ani Kloseho, ale ani Djordjeviće. A když vám z plánů tak rychle vypadnou dva skvělí útočníci, jen těžko se dá adekvátně reagovat. Stavěl bych tým kolem Keity, který je skvělým hráčem s obrovským potenciálem. Posily Lazia jsou vhodně vybrané podle požadavků trenéra, i když je moc neznám. Ale velmi se mi líbil Kishna, který v prvním zápase předváděl skvělé kousky," vyjmenovává Manfredini.

A má pravdu, protože právě Ricardo Kishna, nová posila z Ajaxu, se nejvíce zapojoval do akcí v zápase proti Boloně a navíc dal druhou branku svého celku. Svůj první duel v sezoně však zvládlo také Chievo, kterému se podařil obrat v utkání s Empoli. Toskánský celek zaskočil svého soka díky brzké brance Rickyho Saponary, ale to Chievo neodradilo. Veronský celek vrhl své síly do útoku a postupně se v jeho dresu trefili Riccardo Meggiorini, Valter Birsa a Alberto Paloschi.

Výkon svého celku si pochvaloval také mladý střelec Alberto Paloschi. V rozhovoru pro Sky Sport uvedl: "Jsem velmi spokojený s tím, jak jsme zvládli utkání proti Empoli. Sice jsme nezačali příliš dobře, ale nevzdali jsme se a sklidili zasloužené ovoce. Tvrdě pracujeme, abychom se dostali do ideální formy a konečně vidíme, že se nám daří. Celý tým pracoval, každý dal do zápasu maximum. Naším cílem zůstává záchrana a pokud možno snaha hrát dobrý a líbivý fotbal. Doufám, že ho předvedeme také proti Laziu," přeje si mladý útočník Alberto Paloschi. Rozvlní síť Lazia?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Frosinone Calcio  (neděle 20:45)
V souboji o první body do tabulky si to rozdají Atalanta Bergamo a Frosinone. Zatímco Atalanta v prvním kole padla na hřišti Interu, nováček Serie A doma nestačil na FC Turín. Papírovým favoritem budou domácí Bergamaschi.

Atalanta měla na Giuseppe Meazza bodový zisk nadosah, ale nakonec jí sestřelil ve třetí minutě nastavení Stevan Jovetič a zajistil Interu nejtěsnější vítězství. Atalanta nepředvedla v Miláně vůbec špatný výkon, ale pravdou je, že měla i velký kus štěstí. Kdo ví jak by ale utkání dopadlo, kdyby čtvrthodinu před koncem neuviděl červenou kartu Carmona. Každopádně zápas s Interem už je minulostí a Rejovi svěřenci se musejí koncentrovat na další vystoupení, tentokráte doma proti Frosinone, což by měl být o poznání hratelnější soupeř.

Frosinone si určitě představovalo první zápas Serie A jinak. Před vlastními diváky se sice dostalo do vedení, ale FC Turín výsledek otočil a nakonec 2:1 zvítězil. Připočteme-li k tomu i vypadnutí z domácího poháru na kopačkách Spezie, je to dost nepovedený začátek.

Atalanta se s Frosinone naposledy utkala v sezoně 2010-2011, kdy hrála jen Serii B. Ve vzájemném dvojzápase viděli diváci jen jednu branku a to při vítězství Bergamaschi na půdě Frosinone 1:0. Zápas na stadionu Atleti Azzurri skončil bezgólovou remízou. Od té doby ale uplynulo už více než pět let a oba celky se výrazně proměnily.

Výhodou hostů bude kompletní kádr. Trenér Stellona může nasadit to nejsilnější co má k dispozici, což se nedá říci o jeho protějšku Rejovi. Zkušený lodivod nemůže počítat s Cigarinim, Suagherem, Denisem a potrestaným Carmonou.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Massiello, Toloi, Paletta, Dramé - De Roon, Migliaccio, Kurtič - Moralez, Pinilla, Gomez
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello - Paganini, Gori, Gucher, Soddimo - Longo, Dionisi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Fotbalisté Udinese se po vítězství nad Juventusem představí na domácí půdě proti Palermu a rádi by nečekaný tříbodový zisk z Turína potvrdili. Palermo ale bude těžkým oříškem, neboť také ono v prvním zápase naplno bodovalo.

Udinese v úvodním kole připravilo šok úřadujícímu italskému šampionu a finalistovi Ligy mistrů Juventusu, když ho přemohlo na jeho vlastním stadionu nejtěsnějším rozdílem. Jedinou branku zápasu vstřelil v 78. minutě Cyril Théréau. Tři body pochopitelně potěší, ale trenér Stefano Colantuono moc dobře ví, že je potřeba vítězství doma potvrdit. V minulé sezoně se Zebrám doma vůbec nedařilo, na Stadio Friuli vyhrály jen šestkrát z devatenácti pokusů!

Výhodou Udine v této sezoně je fakt, že kádr zůstal víceméně pohromadě, což u tohoto severoitalského celku nebývalo zvykem. V čerstvé paměti jsou ještě úspěšné sezony pod Francescem Guidolinem, kdy tento trenér musel rok co rok pracovat s novým hráčským kádrem. Udržet se podařilo také Antonia Di Nataleho, tolik důležitého pro hru Zeber. Nicméně obávaný kanonýr už není nejmladší a čím dál více prostoru by měl dostávat i nově příchozí Duván Zapata.

To Palermo se muselo vypořádat s odchodem Paula Dybaly, což byla velká ztráta. I bez tohtoto argentinského supertalenta však první kolo zvládlo, FC Janov doma porazilo 1:0, byť brankou z první minuty nastavení v podání El Kaoutariho. Domácí bouřlivé prostředí stadionu Renza Barbery by opět mělo být pro Palermo velkou oporou.

Udine se s Palermem utkalo nesčetněkrát a zejména za posledních pět let má mnohem lepší bilanci Udinese. Neplatilo to ale při posledním setkání, které Palermo na Stadio Friuli ovládlo výsledkem 3:1.

Zebry budou v zápase proti Palermu oslabeni o Badua, Guilhermeho a Koného. Zato Sicilané budou téměř v kompletním složení, jedinou vadou na kráse je absence Bolzoniho.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Heurtaux, Danilo, Piris - Edenílson, Merkel, Iturra, Fernandes, Pasquale - Théréau, Zapata
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Vitiello, Gonzalez, El Kaoutari - Rispoli, Rigoni, Jajalo, Čočev, Lazaar - Vazquez, Quaison
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Carpi FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Velký svátek čeká FC Carpi, do jehož azylu v Modeně přicestuje slavný Inter Milán. Nerazzurri v prvním kole vydřeli výhru nad Atalantou a dobrý start budou chtít potvrdit i na půdě nováčka.

Fotbalisté Carpi, kteří v této sezoně hrají poprvé v Serii A, se musí obejít bez svého domovského prostředí stadionu Sandra Cabassiho. Stadion s kapacitou 4000 diváků totiž nevyhovuje požadavkům nejvyšší soutěže a tak se domácí museli uchýlit do azylu v Modeně, konkrétně na Stadio Alberto Braglia, jenž pojme na 21 000 diváků.

Nováček soutěže nevstoupil do sezony zrovna ideálně, na půdě Sampdorie Janov prohrál po divokém výsledku 2:5 a po prvním kole je vinou pěti gólů na posledním místě. Biancorossi prožili přímo hrůzostrašný první poločas. Už po 37 minutách totiž prohrávali na půdě Námořníků 0:5!

Carpi se určitě bude řadit mezi nejžhavější kandidáty na sestup, ale svěřenci trenéra Castoriho v žádném případě nehodlají házet flintu do žita. Nyní přivítají Inter Milán a proti mnohem slavnějšímu týmu mohou jen získat.

Zato od Interu se na Stadio Alberto Braglia nečeká nic jiného než výhra. Už v minulém kole proti Atalantě Bergamo byl zisk tří bodů povinností, ale nakonec se na ně Inter pořádně nadřel - až v nastaveném čase vstřelil jedinou branku utkání černohorský útočník Stevan Jovetič.

Tři body nakonec Inter získal, ale ztratil přitom svého nejlepšího střelce z loňské sezony Maura Icardiho, který proti Atalantě odehrál jen úvodních patnáct minut. O to více pak vedení usiluje o příchod útočníka Wolfsburgu Ivana Perišiće, samotný přestup už je na spadnutí. Trenér Roberto Mancini tak může už od první minuty nasadit hrdinu loňského kola Jovetiče. Vedle Icardiho se ještě do hry nepodívají Dodo, Vidić a Biabiany. Týmu Carpi bude zase scházet Lollo a Mbakogu.
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Brkič - Bubnjić, Spolli, Gagliolo - Wallace, Fedele, Marrone, Bianco - Silva - Matos - Wilczek
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Santon, Miranda, Murillo, Juan Jesus - Brožović, Medel, Kondogbia - Guarín - Jovetič, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.75 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
SSC Neapol přivítá na svém stadionu San Paolo fotbalisty Sampdorie Janov, kteří si v minulém kole s chutí zastříleli na branku nováčka Carpi. Parthenopei budou proti Námořníkům pod obrovským tlakem, povede se trenéru Mauriziu Sarrimu domácí premiéra nebo si Sampdoria znovu otevře střelnici?

Favoritem pochopitelně bude Neapol. Ta se ale po posledním kole dostala pod obrovský tlak, když překvapivě nestačila na Sassuolo, se kterým prohrála 1:2. Kouč Maurizio Sarri tak začal sezonu na lavičce porážkou. Parthenopei naposledy vstoupili do ligy porážkou v sezoně 2009/2010, kdy nestačili venku na Palermo.

Maurizio Sarri však nabádá ke klidu. Jeden prohraný zápas, k tomu navíc na půdě soupeře, nedělá celou sezonu. Napravit výsledek budou moci domácí v zápase se Sampdorií Janov, se kterou mají skvostnou vzájemnou bilanci. Z deseti posledních vzájemných zápasech prohrála Neapol se Sampdorií jen v jednom případě, navíc to bylo až v posledním kole sezony 2009/2010.

V týdnu si neapolští užili losování základních skupin Evropské ligy a nakonec byli nalosování do společnosti belgických Brugg, polské Legie Varšava a dánského Midtjyllandu.

Dobře sezonu neodstartovala ani Sampdoria Janov. Námořníci šokovali vypadnutím v předkole Evropské ligy proti Vojvodině Novi Sad. V prvním kole Serie A si ale spravili chuť, do sítě Carpi se trefili hned pětkrát a zvítězili celkově 5:2. Těžší soupeři však na Blucerchiatti teprve čekají a jedním z nich bude určitě i Neapol, která má ambice dostat se do TOP3.

Maurizio Sarri bude mít k dispozici kompletní kádr, což se rozhodně nedá říci o Walteru Zengovi. Na marodce Sampdorie zůstávají De Silvestri a Krstičić, problémy má i navrátilec Antonio Cassano a karetní trest do hry nepustí Ivana.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Valdifiori, Hamšík - Insigne - Higuaín, Callejón
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cassani, Coda, Silvestre, Regini - Fernando, Palombo, Barreto - Soriano - Muriel, Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - US Sassuolo  (sobota 18:00)
Sassuolo v prvním kole narazilo na velmi zkušeného soupeře, ale vyjma prvních několika minut na hřišti dominovalo. Boloňa se v prvním duelu mezi elitou utkala s favoritem z Říma a Lazio bylo nad její síly. Vykoupit se chce na druhý pokus a před vlastními fanoušky.

Domácí Boloňa se jistě chtěla mezi nejlepší italské týmy vrátit v jiném stylu, ale nakonec mohla být ráda i jen za porážku 1:2. Římské Lazio bylo rozehranější, snad ve všech aspektech hry lepší a Boloňa nestačila. Nevysvobodil ji ani střídající útočník Mattia Destro, který přišel z AS Řím. Felsinei do něj vkládají velké naděje, protože se jedná o talentovaného hráče s pověstí výtečného střelce. Čísla za něj hovoří jasně a velmi produktivně. Nyní by konečně měl nastoupit od začátku, snad společně s Mancosuem.

Boloňa je velmi čilá na přestupovém trhu a neustále se hovoří o nových posilách. Podle posledních zpráv se navíc zkušený kormidelník Delio Rossi rozhodl pro změnu rozestavení na hru se třemi záložníky a třemi útočníky. Anthony Mounier z Lyonu je na cestě, dalším velkým úlovkem by měl být Emanuele Giaccherini, který jedná o návratu z Anglie. Boloňa a především Pantaleo Corvino dělají vše pro to, aby se vyhnuli bojům o záchranu a místo toho se pokusili o boje na druhé straně ligové tabulky.

Když naposledy Boloňa na Stadio Renato Dall’Ara v Serii A prohrála, psalo se 37. kolo ročníku 2013/2014 a Felsinei nestačili na již sestupující Catanii. V ten samý den Sassuolo porazilo Janov a v první lize zůstalo. Sassuolo i Boloňa mají rozdílnou historii a také díky ní se tyto dva týmy utkaly jen dvakrát. V roce 2013 se radovalo Sassuolo z těsné výhry, o půl roku později se konala bezbranková remíza.

Sassuolu možná věřil málokdo, zvláště poté, co klub přišel o střelce Simoneho Zazu. Na jeho místo dorazil poměrně neznámý, ale velmi talentovaný Francouz Gregoire Defrel, který zaujal svým působením v Ceseně. A také on měl velký podíl na velmi pohledné hře proti Neapoli. Partenopei byli v prvním kole jasným favoritem a také od začátku vedli. Na Hamšíkovu ránu ale odpověděl o 30 minut později Antonio Floro Flores a šest minut před koncem stanovil definitivní obrat střídající Nicola Sansone.

Velkým problémem pro Sassuolo by mohla být absence útočníka Domenica Berardiho. Ten si poranil stehenní sval a jeho absence se bude pohybovat v řádu několika týdnů. Trenér Eusebio Di Francesco dobře ví, o co přišel. Sassuolo totiž v první lize zatím vyhrálo 22 zápasů a Berardi v nich chyběl jen jednou. Za Neroverdi nenastoupí ani Luca Antei. Boloňa může počítat také s talentovaným záložníkem Godfredem Donsahem, o něhož měly zájem mnohem větší kluby. Defenzivně laděný středopolař si však vybral tým trenéra Delia Rossiho. Pomůže mu k výhře nad Sassuolem?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Oikonomou, Rossetini, Masina - Donsah, Crisetig, Brighi - Brienza - Destro, Mancosu
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Floro Flores, Defrel, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.25 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Empoli FC  (sobota 20:45)
Poprvé se v letošní sezoně představí na domácí půdě AC Milán a po prvním nepovedeném duelu s Fiorentinou nebude chtít nic jiného než zvítězit. Soupeřem Rossoneri bude Empoli, které rovněž první zápas nezvládlo.

Velmi hořkou pilulku museli v prvním zápase spolknout nejen Siniša Mihajlovič, ale také těžce zkoušení fanoušci červenočerných. Po prvním kole samozřejmě nelze dělat závěry, ale předsezonní očekávání přeci jenom ostře kontrastují se zápasem, které AC zpackalo už po 36 minutách.

Sázka na dravé mládí v podobě stoperské dvojice Romagnoli - Ely se srbskému kouči úplně nepovedla. Zatímco druhý jmenovaný byl brzy vyloučen, ten první zavinil penaltu a tím pádem druhý gól Fialek. AC na Stadio Artemio Franchi nic nevymyslelo a zaslouženě prohrálo. Šanci napravit zaváhání budou mít hráči AC Milán ve druhém kole doma proti Empoli.

Mezitím vedení stále usilovně hledá posily a rozhodlo se pro překvapivé tahy: z Liverpoolu si na hostování zpět vypůjčilo Maria Balotelliho a z Janova přivedlo slovenského pracanta Juraje Kucku. Oba už budou na zápas s Empoli připraveni, ale jejich start od úvodní minuty je nepravděpodobný. Zároveň se hovoří i o odchodech; kapitán Riccardo Montolivo je spojován s Juventusem, Alex se Santosem a Alessandro Matri s West Hamem. Na hostování do Atalanty Bergamo už přestoupil obránce Gabriele Paletta.

Empoli vstoupilo do sezony stejně jako Milán porážkou. Narozdíl od AC však svůj zápas sehrálo doma a po prvním poločase dokonce vedlo 1:0 - prosadil se exmilánský Riccardo Saponara. Chievo ale ve druhém dějství předvedlo parádní obrat a během osmi minut nastřílelo tři branky. Domácí premiéra se tak novému kouči Giampaolovi příliš nevydařila.

Hosté se na San Siru rozhodně nemají čeho obávat. Milán už dávno nebudí takový respekt jako před několika lety, navíc Azzurri v minulé sezoně s AC ani jednou neprohráli (2:2, 1:1). Domácí ale budou favoritem, a to i navzdory absencím Nianga, Méneze, Mexése a potrestaného Elyho. Empoli bude scházet pouze Laurini.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego López - De Sciglio, Zapata, Romagnoli, Antonelli - Bertolacci, De Jong, Bonaventura - Honda - Bacca, Luiz Adriano
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Zambelli, Tonelli, Barba, Mario Rui - Zielinski, Dioussé - Croce, Saponara, Pucciarelli - Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.UC Sampdoria11005:23
2.Chievo Verona11003:13
3.ACF Fiorentina11002:03
4.SS Lazio11002:13
 Turín FC11002:13
 US Sassuolo11002:13
7.Udinese Calcio11001:03
 Inter Milán11001:03
 Città di Palermo11001:03
10.Hellas Verona10101:11
 AS Řím10101:11
12.Bologna FC10011:20
 SSC Neapol10011:20
 Frosinone Calcio10011:20
15.Janov CFC10010:10
 Juventus FC10010:10
 Atalanta Bergamo10010:10
18.Empoli FC10011:30
19.AC Milán10010:20
20.Carpi FC10012:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (938)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sassuolo a AC dnes budou bodovat. Jsem zvědavý, zda se do hry dostane Mario a jaké budou reakce v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

já mu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli AC nezvládne zápas s Empoli, tak už s nikým. Doufám, že Mario ukáže svůj standartní výkon . Druhej zápas bych si tipl X

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas čekám kdy se rozjede Bacca, mám ho na tiketu tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado baví od prvního dne.

"I chose number because it was the only one available and out of respect for my team-mates because that's the way it is. is also - hang on let me think - my little sister's birthday." #CuadradoDay

Reagovat
Pettirosso

Co ma?

Reagovat
smazaný uživatel

Camoranesiho 16

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Sám Camoranesi to posvětil slovy chvály.

Reagovat
Pettirosso

Jaho porad nemusim navic Cama zboznuju..ale je pravda, he mi prijdou docela podobni

Reagovat
Error

Je to šprýmař, kupte ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preco vlastne Juve pusta Comana?

Reagovat
smazaný uživatel

momentálne by aj tak nehrával. Coman môže byť delo, ale môže byť aj hráč akých tu už bolo,veľa. Zatiaľ aspoň z mojho pohľadu veľa neukázal. Rýchlosť a kľučky žiaľ nestačia, keď ide do šance je celý doplašený. Tým však nechcem tvrdiť, že z neho nevyrastie TOP hráč. Na druhej strane ak sa v Bayerne presadí dostaneme 30 mega, čo je slušný peniaz. Aj tak si ale myslím, že cez Costu, Robbena atď to bude mať ešte ťažšie a o rok je spať. Dobrá práca od Marotu myslím.

Reagovat
Ferguson6

To si hovorili aj United o Pogbovi

Reagovat
Pinturicchio

Protože měl asi Marotta mrtvici nebo něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že jsme naštvaní, že Coman odchází, ale když se na to podívám střízlivě, tak by stejně moc nehrál.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, že by nehrál každý zápas v základu a tak dále, ale zahrál by si dost, případně mohl jít hostovat někde v Itálii, ale ne ho prodávat, ne prodávat jeden z největších talentů v evropském fotbale ... a ještě ke všemu do vymrdaného Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem už říkal, pokud by neodehrál víc minut než vloni, pak by to bylo zbytečné držet ho v týmu. Na druhou stranu, nikdo mu ty minuty nezaručí ani v Bayernu. Každopádně on hostovat po Itálii nechtěl.

Reagovat
Pinturicchio

Ne, nebylo by to zbytečné. A já to neberu z Comanova pohledu, ale z pohledu Juve, jsme za dementy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru z pohledu hráče a jeho přínosu pro tým. Pro jeho vývoj není dobré, aby opět jen vysedával. A pro tým není dobré, aby hráč stagnoval. Ty dvě nádoby jsou spojené, koukat na to pouze z pohledu jednoho je úzkoprsé.

Reagovat
Pinturicchio

Marťo, někdy se to prostě musí trochu zlomit přes koleno, zvlášť když jde o takový talent jako je KingComan - za nějaký rok si budeme rvát vlasy, protože to bude hráč na úrovni Riberyho a mohli bychom ho prodat za 80+.

Reagovat
smazaný uživatel

Coman přes koleno lámat nejde. U něho je vidět, že na to má, ale pokud nezíská dostatečnou herní praxi, tak skončí jako hráči, kteří měli potenciál, ale nenaplnili ho. U něho jde o tisíce nahraných minut v ostrých zápasech, to je to, co potřebuje. A u nás ty tisíce v dohledné době neposbírá. Letos by opět posbíral maximálně tolik, co vloni, což je zkrátka málo. A příští rok by se řešila opět ta samá situace, protože chceme vykoupit Berardiho. To je pořád dokola. Nemůžeme mít všechny. Je to o určení těch priorit. Zaza už se taky seká a chce pryč, což je jen jeho hloupost, před ním jsou zkrátka další 3 útočníci. A když si vezmu Comana, tak on má lepší podmínky právě v Bayernu, který hraje na křídla, což je pro něho podstatně lepší. Bude střídat ty ofenzivní hvězdy a může jít nahoru. U nás se nemá od koho "učit".

Reagovat
Pinturicchio

Tak se měl poslat někam jen na hostování, nemůžeme se prostě zbavovat takových hráčů. Berardi Comana nijak neovlivňuje. Navíc to vypadá, že na křídla budeme hrát i my.

Já chápu, co chceš říct, Bianco, ale tohle je pro mě neomluvitelné, nesmyslné.

Reagovat
smazaný uživatel

Coman na hostování nechtěl, chtěl zůstat v Juventusu a dostat víc minut. Z racionálního hlediska to pro mě omluvitelné je.

Reagovat
Pinturicchio

Racionálně ...

1) Z pohledu Juve : prodáváme jeden z největších evropských talentů

2) Z pohledu Comana : v Bayernu si velmi pravděpodobně zahraje ještě míň než v Juve

A navíc, půlku mercata naháníme Götzeho, kterého nám Bayern neprodá a my jim pustíme Vidala a Comana? To ať jdou opravdu do prdele.

Reagovat
andycek1

Coman si vic jak dost zahra v Bayerne. Costa bude s nim v rotacii.

Ale tez mna to neskutecne sere ze prodavame jeden z najvacsich talentu.

Reagovat
Pipo123

Možno pri zraneniach Riberyho a Robbena si zahraje ešte viac, navyše Pep vie na takýchto hráčoch zapracovať

Reagovat
smazaný uživatel

O Götzem psala pouze média. Pokud vím, oficiální nabídku jsme za něho nikdy neposlali.

1) k čemuž jsi zapomněl připsat, že bez herní praxe je i ten největší talent na světě pořád jen talent, což nic neznamená

2) věřím, že Coman v Bayernu za tu sezónu posbírá víc než 637 minut

Reagovat
Pinturicchio

O Götzem se vyjadřoval i Marotta.

A víra nemá s racionalitou co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta: "Götze e Draxler alla Juve? Solo sondaggi, nessuna trattativa"

U tebe to je stejně jen o Vidalovi a nenávisti vůči Bayernu. S racionalitou to nemá co dělat. Moje věřím je stejně relevantní jako tvé pravděpodobně.

Reagovat
Pinturicchio

O Götzem Marotta řekl, že je to typ hráče, kterého hledají.

Druhý odstavec je nesmysl, pokud si to myslíš, zůstan si v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Cituju ti Marottu, ale ty si stejně povedeš svoji pravdu. Ano, řekl, že je to typ hráče, kterého hledají, ale taky řekl, že na Götzeho nikdy nabídku nepodali. A že hledáme hráče podobného Götzemu neznamená, že jdeme po Götze. Dvě rozdílné skutečnosti. Což je to, o čem tu mluvím. Na Götzeho jsme nikdy nabídku nepodali, to je rozhodující.

"A navíc, půlku mercata naháníme Götzeho, kterého nám Bayern neprodá a my jim pustíme Vidala a Comana? To ať jdou opravdu do prdele." .. "... a ještě ke všemu do vymrdaného Bayernu."

Reagovat
Pinturicchio

OK, s prvním odstavcem souhlasím.

S druhým ne, Bayern nesnáším dlouhodobě, to nemá s Vidalem vůbec co dělat.

Reagovat
Largo

Jestli ta nej privedete Draxlera, tak je to podle me vyhra

Reagovat
Largo

"Nejvetsich evropskych talentu?" Toje trochu prehnany....

Reagovat
M11

v jeho vekove kategorii urcite ne..

Reagovat
Pinturicchio

Neřekl bych. Kolik takových hráčů je, v jeho věku?

Reagovat
Largo

Hodne. Vychazim z toho, kolik toho predvedl. Coz podle me moc nebylo.

Reagovat
Pinturicchio

Tak mi některé z toho hodně uved.

Reagovat
Largo

Chapu ze je to otazka osobniho vkusu, ale namatkou me napadaji jmena jako Tielemans, Goretzka, Odegaard, Meyer, Berardi, Martial, El Haddadi, Kishna nebo Mitrovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Odegaard v tom výčtu nemá absolutně co dělat, rozhodně nepředvedl víc než Coman.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pettirosso

absolutni souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze v Bayerne hrat tiez vela nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem zmínil, věřím, že tam dostane víc prostoru než v Juve, už jen z toho pohledu, že využijí jeho herní kvality a přednosti.

Reagovat
Pettirosso

Tys to privolal, to je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč jako Coman nemůže odehrát třetinu toho, co odehraje Padoin. To zkrátka nejde. Musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale mali ste ho bud poslat na hostovanie bez opcie do mensieho celku, kde by hraval alebo ako to robi Real ci Barca: prestup s moznostou spatnej kupy...

Reagovat
smazaný uživatel

Možnosti na klasické hostování po Itálii by byli, ale hráč by musel chtít jít.

Reagovat
M11

jsme nejaci moc hodni

Reagovat
ED91

toto! ..sem tam to vyzerá, že čo si hráči naordinujú tak aj je.. do prdele sak má 19 rokov, čo čaká, že bude hneď stabilným hráčom základnej zostavy. Pekne na rok na hosťovanie a nech sa ukáže čo v ňom je ...

Reagovat
stuff

som asi jeden z mala, ale ja to v Comanovi nevidim

Reagovat
ED91

Má ešte len 19, potenciál má. Može z neho vyrásť ešte hocičo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

moze, ale ak odide za 20, tak je dost mala sanca, ze na tom nejak sialene prerobime

Reagovat
Largo

Nejsi sam, taky mi tak extra, jak ho tady Pintu vychvaluje, neprisel.

Reagovat
Milan.B

dnes to musime dat bez milosti! FORZA MILAN!!!

Reagovat
Ferguson6

Bude už dnes hrať Kucka? Alebo bude aspoň na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičce.

Reagovat
Ferguson6

Tak snáď sa dostane aj do hry. Išlo mi o to či nebude len na tribúne ak prišiel len včera. A ešte bude ten zápas niekto vysielať?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho by ho měl vysílat Sport 2. Jinak to jistí internet.

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/72231/juve-draxler-deal-imminent

A ještě si místo Comana přivedeme tohodle napůl zkripleného ss-áka.

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Kdyby se to opravdu stalo a on se prosadil, tak ti tohle někdo jednou připomene

Reagovat
icka

Reagovat
Deki

Perišič na 99% hotový, ještě dneska prohlídka. Domluvení jsme údajně i ohledně Edera, Doria chce jen sehnat náhradu. Mancio chce pořád Mela ( ), poslední dny budou zajímavý...

Naproti tomu jistý je odchod Nagatoma a možná i D'Ambrosia. Snad v týmu nezůstane ani Schelotto

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme AM ne Mela...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně s tím Perišičem a Ederem budeme hrát předpokládám 4-2-3-1, které jsme zatím nehráli ani jednou.

Reagovat
Deki

je to divný, hráči na to nejsou, takže jsme to hrát ani nemohli. ted zase čtu, že když to bude jeden z dvojice Eder-Borini. v Lavezziho už moc nevěřím. no necháme se překvapit, ruku do ohně za to, že to Ivanem ale nekončí

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? To přijdou Perišič i Eder? Takže Icardi a pod ním Perišič, Jovetić a Eder, s Palaciem a Hernanesem jako backupem?

Reagovat
Pettirosso

Eder snad prijde aspon ten Ljajo

Reagovat
Artaxerxes

Snad ten Melo nepřijde, akorát by nehrál Medel

Reagovat
smazaný uživatel

uz ho aj na FB vita K- Dog :)

Reagovat
cresposuper

Melo by našu zálohu posunul vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Konečně někdo, Melo je top a přesně takového hráče ta záloha Interu potřebuje.

Reagovat
Largo

Ten by si to srovnal. Nebo idealne Motta, ale ten prodlouzil.

Reagovat
smazaný uživatel

Isla today met with his agent to evaluate the situation surrounding his future: Fiorentina interested. #SkyItalia

Pěkně prosím!!!!!!!

Reagovat
Airus

NADĚJE!!! Padej Islo, klidně zadarmo!!!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera byt stale high :)

Reagovat
Pinturicchio

Jj, zkouřený Jamajčan

Reagovat
Pipo123

Ledesma odmietol Atalantu aj Veronu a podpíše Santosu, inak Lazio opustil už aj Gonzalez a prestúpil do Atlasu + Cana má namierené do Nantes.

Reagovat
lucius6

Co myslíš, odejde ten Anderson, já bych ho možná i prodal kdyby fakt někdo nabídl 40 mega, máme Kishnu a mohl by přijít nějaký útočník

Reagovat
Pipo123

Nemyslím že niekto odíde, to čo sa píše o záujme Man U a údajných 40 mil e + 10 v bonusoch je podla mna strašná hlúposť. Skôr sa teraz rieši odchod Keitu, ten sa ukázal v LM proti Bayeru v slušnom svetle, veď Bayer prejavil o neho záujem namiesto Sona, ale Lotito ho nechce predať, + záujem má Rennes na hostovanie a Watford na prestup, máme obrovské štastie že sa zranili Klose aj Djordjevič, lebo vďaka tomu asi Lotito nepredá Keitu

Reagovat
M11

Draxler uz je asi tutovka co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně se čeká na odpověď Schalke, zda přijmou 26+6.

Reagovat
Pinturicchio

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1, Bacca 2, Honda...

Reagovat
stuff

a bude to aj witsel, ci tam uz nejdeme?

Reagovat
Pettirosso

Bude

Reagovat
Pinturicchio

Je to dost možné, zvlášť po tom prodeji Comana.

http://football-italia.net/71659/witsel-‘i-want-serie-a’

Reagovat
andycek1

Nedojde Wtisel. Draxler a konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri: "Marchisio will be back after the international break, Khedira will take a while longer."

Allegri: "Coman will be leaving the club, he wanted to go."

Allegri: "Isla will also miss out on #RomaJuve."

Allegri: "Asamoah still has to work with the ball, while Morata is available for tomorrow's game."

Allegri: "Padoin is the best solution to operate in front of the defence. He played well against Udinese."

Allegri: "Dybala will start tomorrow night's game."

Allegri: "Sandro and Cuadrado will need time to settle in. Juan will be on the bench tomorrow."

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri: "Zaza will not be leaving the club. He's an important player, an international one at that, and needs to develop."

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri on Llorente "Economic evaluations made by the club."

Reagovat
M11

takze Coman asi na to tlacil.. at se chytne s Vidalem za ruku a jdou do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Chce hrát. Viděl, že nebude hrát tolik, kolik chce, tak adios. V Bayernu toho sice pořád neodehraje tolik, kolik si představuje, ale patrně to bude víc než v Juve. Sbohem a šáteček.

Reagovat
M11

ja mel pocit ze s nim Allegri pocita daleko vic.. on to asi taky necitil.. nicmene hraci kteri za nas hrat nechteji tak at jdou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jestli je to takhle, tak ať jdou do prdele, jak říkáš.

Reagovat
Pettirosso

Nebylo to tak davno, co prohlasoval jeho agent jak je v Juve nadseny a chce zustat dlouho. Navic v priprave hral docela dost, fakt asi picusek, at si jde, 30 mega za hrace co jeste nic neukazal je dobra.

Reagovat
Pinturicchio

Sami se uzdravuje rychlej než se čekalo, prej už by mohl být na Violu ready.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by... každopádně důležitější vidím uzdravení Asamoaha, to je pro mě zásadní hráč

Reagovat
Pinturicchio

Na Kwadwa se strašně těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Já víc než na Vánoce, chybí už opravdu dlouho.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, top player a šílený sympaták, snad si ty zranění už vybral nadobro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

snad se vratí ten samej 27M Kwadwo. A ne nějakej hráč co má cenu 4M

Reagovat
smazaný uživatel

Proč do toho taháš miliony?

Reagovat
Airus

protože symbolizujou to že když byl zdravej tak byl jeden z nejcenějších hráčů juve. A po takhle dlouhym a komplikovanym zranění.... se nám může vrátit Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu souvislosti.

Reagovat
Airus

Není to nic komplikovanýho. dobrej zdravej fotbalista stojí hodně peněz (Kwadwowa cena dosáhla 27M liber na marektu.co.uk), fotbalista co je z formy a je konstantně na marodce má nizkou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je úplně jedno, jakou bude mít cenu, hlavně aby zdravil 100% zdravý a pomalu se, během pár měsíců, vrátil do dobré formy.

Reagovat
Airus

cena právě vyjadřuje zdraví a formu. Ale chápu jak to myslíš, samozřejmě taky doufám že už se mu tyhle zranění vyhnou širokym obloukem

Reagovat
M11

presne.. ja to rikam porad.. tohle bude ta nejvetsi posila

Reagovat
Airus

Lobo kterej hrál pravidelně potřebuje čas. Cuadrado kterej odehrál hovno a má za sebou jeden trénink bude na lavičce?! WTF?! Max to začíná sabotovat nebo co? Teď po tom nehoráznim overhaulu už je to "jeho" juve. Nemůže už čerpat z toho co mu nechal Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro nikdy nehrál 3-5-2, zatímco Cuadrado je v tom systému etablovaný z Fiorentiny a stejně tak má řadu zkušeností ze Serie A. Hovoří plynule italsky. Těch faktorů, které hrají v Cudradův prospěch je hned několik.

Reagovat
Airus

To zase budeme hrát 352?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, čemu se divíš. Už jen to "Allegri: "Padoin is the best solution to operate in front of the defence. He played well against Udinese." " dost silně značí, že půjde opět o 3-5-2.

Reagovat
Airus

spíš to značí to, že beztak nemáme na výběr a Pado hrát musí ať chce nebo ne Ta pozice před obranou se nijak neměnila v 4-3-1-2. A divím se proto že AS mý rychlý křídla, s kterejma se Evra nebude stíhat vracet, když bude vysunutej v 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

jak dnes AC nevyhraje a nebude o tridu lepsi tak uz nevim

Reagovat
Pipo123

Dnes sa docela rieši kritika na Lotita a jeho mercatto, vyčíta sa mu fakt že nepriviedol nikoho skúseného kvôli LM, zostava čo hrala proti Bayeru mala dokopy len 15 štartov v europskych pohároch čo je kurevsky málo

Reagovat
Zark

Reagovat
Largo

Tak Iturbe nakonec mozna zustane, za coz jsem extremne rad. Odepisovat hrace jeho talentu po jedne nepovedene sezone je hloupost. To radsi at odejde Gerv nebo Ibarbo s Ljajicem.

Reagovat
M11

docela bych mu i v druhe sezone veril.. nesmysl se ho zbavovat

Reagovat
Largo

Presne. A kdyby vysel Bruno Peres, tak by Florenzi mohl zpatky do utoku, kam patri. K nemu Salah, Falque a Iturbe a mame vystarano

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno bude drahý. Cairo ho jen tak nepustí.

Reagovat
Largo

Chtel za neho patnact, coz mi prijde adekvatni. Spis je problem v tom sibenicnim terminu. I kdyz Granata uz pry ma nahradu - Davida Faraoniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Granata má hlavně náhradu v Zappacostovi.

Reagovat
Largo

Ten prisel misto Darmiana ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na levý kraj přišel Avelar, Zappacosta přišel na pravý.

Reagovat
Largo

Jo vlastne, pravdu dis

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho i s Ibarbem ven.

Reagovat
Gimme

Reagovat
wiggum

tak tak

Reagovat
Pipo123

Lenže problém je v Garciovi, dajme tomu že Itturbe dostane šancu, dva zápasy zahraje zle a zasa ho Garcia pošle na lavičku, já si myslím že hostovanie v mega ofenzívnom Janove by mu mohlo pomôcť, ale samozrejme hostovanie bez opcie

Reagovat
Largo

Problem byl, ze Iturbe se pak nechtel vracet, coz se mu nedivim. Ja v nem vidim skvelyho hrace, ktery se navic snazi a je to na nem videt. Ale hlavni slovo ma trener, bohuzel

Reagovat
Pettirosso

Ljaja do Sampy

Reagovat
Largo

Tam by se mi hodil

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujimalo, v com vidis jeho talent. Gervinho nech je aky chce, stale je daleko pred Iturbem. 25 mln vyhodenych do vzduchu. Aj tak by som sa najskôr zbavil Ibarba, ktory nikdy nemal prist a Ljajica. Iturbe si pri Salahovi, Gervazym a Faulqem nezahra, jedine ze by Garcia po par zapasoch skoncil

Reagovat
Largo

Obdivuju jeho rychlost, techniku a predevsim je na nem videt, jak moc chce hrat, jak moc to proziva. Na Gervovi tohle postradam. Plus nezapominej, ze Gerv ma mnohem vic zkusenosti. Iturbe by ho v jeho letech - pokud bude hrat - hrave strcil do kapsy. Vidim ho jako takovou motorou mys, ktera ale zatim nezvladla obrovsky tlak. To, ze jsme za nej "vyhodili" 25 mega, prece neni jeho problem...,

Reagovat
smazaný uživatel

"To, ze jsme za nej "vyhodili" 25 mega, prece neni jeho problem...,"

Reagovat
smazaný uživatel

v com je daleko pred nim? obaja su tragicky, jedine co Gervinho vie je rychlo bezat - ale minimalne posledny polrok som od neho nevidel ziaden zaujem o hru, nepyta si loptu, pohyb nulovy - to ze sa par krat za zapas rozbehne je pramalo

Reagovat
smazaný uživatel

a technicky je gervinho poleno

Reagovat
smazaný uživatel

stacila expreska, mene vyznamne ligy stejne nikdo nesleduje

Reagovat
Largo

.... a presto z ni plno lidi leze do Serie A

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
The Krupy

Reagovat
snuff24

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

Reagovat
FORZAMILAN

si nasral sám na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, tak nashle

Reagovat
Pipo123

Ansaldi a Jonas Gutierrez do Janova

Reagovat
Pipo123

Di Marzio píše o tom že Lazio odmietlo ponuku Bayeru, 12 miliónov za Keitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Latest from #Sky says Coman to Bayern for 8m loan & option to buy for another 22m. West Ham asked for Zaza but Juve rejected. Today a meeting between Isla's agent & Marseille in Milan.

Reagovat
Largo

30 mega? Paradni cena!

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
stuff

Reagovat
brenk

Comana je škoda, ale keď sa na to pozriem logicky, tak máme v útoku Moratu s Dybalom, ktorí sú tiež obaja veľmi mladí, v Sassuole čaká na šancu Berardi, kktorý v podobnom veku ako je Coman má už 2 kvalitné sezóny v Serii A za sebou, jednoducho by tam do budúcna aj tak vznikol pretlak

jasné, určite by som bol radšej, keby išiel Zaza, ale dokopy 30 miliónov zaplatených čisto za talent... keby išiel Coman z nejakého Porta, tak by ich tu fanúšikovia Juve vysmiali, že preplácajú hráča, čo nič nedokázal...

možno o pár rokov budeme ľutovať, uvidíme

Reagovat
Ragazzo d'oro

I kdyby nakonec neprestoupil, tak 8 mega dobrých

Reagovat
Airus

má to být 2-3 teď a 5 příští rok

Reagovat
Pasha

Za hosťovanie 8 mega? Fajn, to sa blíži k Falcaovi, pričom ten predtým niečo dokázal narozdiel od Comana

Reagovat
Pipo123

Odchod Canu a Gonzaleza má spraviť priestor pre príchod Adebayora, Tottenham ho pustí zadarmo

Reagovat
Largo

Fakt? Tak to neni moc hrac, co by vas mohl nekam posunout.

Reagovat
Pipo123

Veď klasika, Lotito namiesto toho aby zaplatiť niečo za Matriho či Boriniho, tak radšej zoberie zadarmo Adebayora, my sme snad 20 rokov nekúpili útočníka, všetko zadarmo hráči či už Klose alebo Djordjevič

Reagovat
Largo

A je to pak videt. To bych radsi dal vic penez za nekoho mladsiho, proste budoval ten kadr s nejakou koncepci. (i kdyz chapu, ze ja jako romanista o koncepci moc mluvit nemuzu )

Libil by se mi tam Borini, tomu Italie proste sedi.

Reagovat
Pipo123

Dali 15 mil do zálohy za Kishnu a Milinkoviča, je to asi smiešne, ale tých 15 mega bol asi celý rozpočet na prestupy Lazia

Reagovat
Pipo123

Inak já by som Adebayora bral tak 3 roky dozadu kedy sa mi jeho hra páčila, ale teraz keď rok či koľko poriadne nehral ?! To radšej nech hraje v útoku Keita

Reagovat
lucius6

Je to lepší hráč než Džeko, uvidíš

Reagovat
Alberto Aquilani

posledných 5 sezón ... Adebayor(gólový- cit.) 55 gólov, Džeko 82 ....

Reagovat
lucius6

Džeko lepší tým, pořád stejnej tým taky, jasně, že je to trochu s nadsázkou, ale jsou to srovnatelní hráči.

Reagovat
lucius6

Adebayor je gólovej, mně se to líbí

Reagovat
Pipo123

Uvidíme, mali sme mu dať ponuku, ale záujem má aj West Ham

Reagovat
CubONE

Skvely utocnik, ale neuveritelny magor.

Reagovat
Largo

Do Serie A zapadne

Reagovat
smazaný uživatel

a najma do lazia

Reagovat
Pipo123

Pioli dnes potvrdil že zajtra bude hrať Cataldi a pravdepodobne dostane šancu aj Hoedt vedľa De Vrija

Reagovat
smazaný uživatel

super, Dani nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Interisiti..nevie sa kedy Biabiany bude moct hrat?

Reagovat
Rip

Za Inter snad nikdy. Jinak mě by zajímalo jak to vypadá s tím Rickym Alvarezem, kde je mu konec.

Reagovat
Artaxerxes

To už spíš bude hrát ten Biabiany než Ricky

Reagovat
Votas

ty mrdky anglický nechcou zaplatit, protože byl hodně zraněnej, ikdyž ve smlouvě bylo, že když nesestoupí, tak zaplatit musí. V reálu ho tak nechce ani jeden klub, on trénuje někde na pláži sám a čeká se, až to fifa rozsekne (můj předpoklad byl, že to stihnou do konce přestupáku, teď už si tak jistej nejsem). Objevila se zpráva, že by o něj měl zájem někdo v portugalsku a tak by Inter dostal aspoň něco, ale asi to padlo, pač chceme plnou částku, která byla domluvená ve smlouvě. Hlavně pro něj je to úplně nezaviněně strašně nakokot situace.

Reagovat
Artaxerxes

Nejni beztak pořád ještě zraněnej?

Reagovat
Votas

těžko říct, ale viděl jsem něco na twitteru, že trénuje sólově

Reagovat
smazaný uživatel

s rickym tak ze by to mala fifa, lebo sunderland nechcel platit zanho..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mercato AC:

-Agazzi odchází do Middlesborough na hostování s opci (v případě postupu do PL)

-Sampa chce za Soriana 10mega+2mega bonusy

-Mauri pravděpodobně půjde hostovat, zájem ma Atalanta a Chievo

Reagovat
Malresi

Ja neviem, Soriano mal vynikajúci ročník a tá cena nie je bohvieaká veľká, ale predsa len, keď sa chceme posunúť, tak by to chcelo niekoho world class.

Reagovat
CubONE

Nikoho worldclass nedotiahnes.

Reagovat
Largo

Ne bez poharu....

Reagovat
CubONE

Ak chceme pustit Mauriho, tak Soriana musime dotiahnut

Reagovat
FuckT

Mudro povedane. Kritickejsie.

Reagovat
stuff

Reagovat
Ragazzo d'oro
Reagovat
Malresi

Reagovat
Airus

noice

Reagovat
mojmira

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím problém o kousek výš, než v Gallianim.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Souhlasim

Reagovat
cervo

predsezonne listy od Curva sud za odstupenie Gallianiho su uz pomaly tradiciou

Reagovat
Malresi

Tak dnes povinné tri body, všetko iné bude sklamanie. Snáď sa na to bude dať pozerať.

Som zvedavý, či nastúpi aj Kuco, šancu by som mu dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo za 3 body

Reagovat
CubONE

OFFICIAL XI vs Empoli (4-3-1-2): Diego Lopez; De Sciglio, Zapata, Romagnoli, Antonelli; Bertolacci, De Jong, Nocerino; Suso; Adriano, Bacca.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Nocerino

Reagovat
smazaný uživatel

Suso

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerino? To uz rovno kucka mohol hrat forza milan

Reagovat
panca

ja si nemuzu pomoc, ale ta sestava je strasne slaba...

Reagovat
panca

ale zase mame hezky mikiny

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Reagovat
mojmira

o derby nejspíš přijdu, protože budu zrovna v Itálii (škoda že od Milána daleko), tak doufám, že mi dneska udělaj klucí konečně po dlouhé době radost

FORZA MILAN

Reagovat
Frantszek

Stará Bába dostane zítra od AS na řiť a potáhne i s propocenýma bombarďákama s brekem zpátky do Turína. AS - Juve 2-0 (Radja, Edin)

Reagovat
smazaný uživatel

Nesekající se stream na AC pls?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/258928

Reagovat
smazaný uživatel

díky, ale ja sopcast nejedu

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jsem našel tohle, kdyby někdo hledal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tie mikiny čo majú na sebe sú nadherne.

Reagovat
olis

http://gianlucadimarzio.com/news-cat/napoli-tentativo-per-rugani-no-della-juventus-e-isla/

nechapem naco s tym stracaju cas, v Juventuse by museli byt padnuty na hlavu aby zobrali hocijaku ponuku aku Neapol moze realne podat

Reagovat
FuckT

Nechapem, naco sa vyjadril DL, ze este pride nova posila, ked nakoniec asi nepride, ako aj Sarri povedal, ze uz nic necaka a bude sa prad z Primavery...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bacca je zabiják

Reagovat
Largo

Baccaaaaaaaaaaa !!!!

Reagovat
mojmira

Baccaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera adriano-bacca

Reagovat
Thorrin

Pěkná rychlost. Bacca.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný od Baccy

Reagovat
panca

teda smekam, ze to ustal a balon mu neletel od nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Saponara

Reagovat
Nuno čomes

Saponara Maccarone

Reagovat
smazaný uživatel

Maccarone s Rickym paráda Zapata s De Jongem nevěděli

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky sa ukazal. Krasna akcia. De jong aka statista

Reagovat
panca

a de jong zase u toho

Reagovat
Pipo123

Na toho Saponaru sa dobre pozerá, Lotito o rok ho kupuj ako náhradu za Mauriho, kludne aj za 30+

Reagovat
mojmira

nechápu, že takovýho hráče v klidu pustíme a pak taháme Kucky a podobný

Reagovat
Nuno čomes

Empoli po gólu hraje výborně.

Reagovat
Largo

Na Empoli je v útočný fázi vidět obrovská chuť a navíc to, že každý hráč přesně ví, co má dělat. U AC ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bertollaci bude taky slušnej provar za ty prachy..

Reagovat
Thorrin

Zatím je hrozný.

Reagovat
Pipo123

Záloha Empoli sa mi hodne páči, podstatne viac než záloha AC, navyše mi príde futbalovejšia

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

tie priame kopy sú riadne zúfale dnes

Reagovat
ED91

No jak pozerám na tú zálohu AC tak Kucka sa tam nestratí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany AC De Jong s Bertolaccim nejhorší na hřišti. Nejvíce se mi líbí, tradičně, Antonelli.

Reagovat
panca

jeste jsem nevidel vubec susa.

Reagovat
Alberto Aquilani

ANKETA: V ktorom kole Siniša posadí Bertolacciho na lavicu?

Reagovat
Pipo123

V 5 a v 7 posadí Romagnoliho

Reagovat
panca

kdo sel dolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Suso

Reagovat
panca

ja ho nevidel ani vystridat

Reagovat
smazaný uživatel

"invisible man"

Reagovat
Largo

Empoli dnes naprosto skvele!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si zatial vedie Kuco ?

Reagovat
Coutinho10

az na 1 faul, kdy nestihal...tak svoje si tam odehraje...vic sem zvedavej na Super Maria, kterej kazdou chvili prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Aj Mariovi drzim palce.

Reagovat
Coutinho10

jj....ale na Maria se dnes uz bohuzel nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha a obrana AC žádný posun o proti minulému roku.Pořád hruzostrašný, AC má jednu kvalitu která vyniká a to je Bacca.Mezi těma dalšíma je to diamant.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata tam je dneska taky úplně na hovno.

Reagovat
Darren Fletcher

nejaky dobry flash na AC? antivirus mi blokuje tie streamy, co su na fromsport..

Reagovat
brenk

ty vole on má Kuco na drese aj v AC

Reagovat
Ferguson6

Už to mal aj v Janove?

Reagovat
brenk

bohužiaľ áno

Reagovat
Ferguson6

Ale to asi len v poslednej sezóne, možno dvoch, ne? Lebo si pamätám aj normálne meno na jeho drese v Janove Tak snáď to má len preto, že Kucka Taliani nevyslovia

Reagovat
brenk

viem, že minulú sezónu to mal na 100%, už len čakám, kedy to bude mať aj v repre

Reagovat
Ferguson6

Ale tak keď to môžu mať Brazílčania, prečo nie Slovák?

Reagovat
brenk

lebo ten Brazilec má meno z 20 slov a nie z dvoch

Reagovat
Ferguson6

Tak niektorí hráči sú jednoduchší a majú problém aj s 2 slovami

Reagovat
smazaný uživatel

Vyslovit Kucka jim nedělá žádný problém. Komentátoři naprosto v pohodě. Spíš jde jen o jeho rozmar.

Reagovat
Ferguson6

To čo má Kucka na drese za meno?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuco

Reagovat
mojmira

luiiiiiz

Reagovat
Pipo123

Borci dresy a iné blbosti kupujete cez officialne stránky alebo niekde inde ?

Reagovat
olis

ja som kupoval iba raz ale nebol tam dres, kupoval som to z neoficialneho neapol eshopu lebo tam mali ovela vyhodnejsie postovne, urcite ma nieco take aj lazio, na oficialnom to bolo az 70 euro sa mi zda a to im mozem osrat

Reagovat
Ferguson6

Ja som nikdy nekupoval cez oficiálny obchod a som spokojný. Nikdy nebol problém.

Reagovat
lucius6

dresy Lazia jsou děsně předražený na oficiálních stránkách, jestli najdeš něco dobrýho, tak mi dej prosim vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho, od Macronu ve stejné cenové kategorii jako Adidas Juve/AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak na to koukám, ony budou všechny +/- cenově stejné.

Adidas Juve/AC 80

Macron Lazio 82

Nike Inter 86

Kappa Torino 85

Reagovat
smazaný uživatel

To je authentic jersey hracích dresů. Já vypsal ceny stadium dresů.

Reagovat
Alberto Aquilani

a ja som sa čudoval, prečo je 40 eur rozdiel, som ale myslel, že v kráse

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dražší authentic má lepší odvětrávání

Reagovat
cervo

AC ma authentic dresy tiez za 120, inak co sa krasy tyka, tam je ASR u mna na prvom mieste uz niekolko rokov

Reagovat
olis

nakoniec budem mozno lutovat ze sme toho Saponaru neziskali

Reagovat
brenk

on je ale podobný typ ako Hamšík nie?

Reagovat
smazaný uživatel

On by tam i toho Balotelliho chtěl poslat, jenže ono není místo koho, třetího útočníka už tam nenacpe a Bacca ani Adriano si jít asi jako jediný nezaslouží jít dolů

Reagovat
Coutinho10

uskodil ten gol na 2:1...jinak uz by tam asi byl

Reagovat
smazaný uživatel

ten Antonelli je super, akurat v tej hre AC chyba nejaka myslienka, to tam dava trosku len Bonaventura...Bacca sa mi nepaci vobec, akurat tam bude problem asi s tym, ze AC je v ofenzive velmi slabe

Reagovat
Coutinho10

a Mario si nezahraje

Reagovat
olis

I convocati: Reina, Rafael, Gabriel, Maggio, Ghoulam, Hysaj, Henrique, Albiol, Luperto, Koulibaly, Strinic, Valdifiori, Jorginho, Dezi, Allan, David Lopez, Hamsik, El Kaddorui, Mertens, Insigne, Callejon, Gabbiadini, Higuain.

Chiriches chyba, nejake zdravotne problemy

tiez chybaju Andujar, De Guzman a Zuniga ktorych sa chcu do konca mercata zbavit

do obrany nepride uz asi nikto, mozno pride jeden zaloznik ale ani to nie je iste, z prekvapenia ktore ADL sluboval mozno nic nebude a nebolo to by to nic prekvapive

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nastoupí s panem nedotknutelným? Opravdu Gazzettou predikovaný Callejon?

Reagovat
olis

netusim, ale tipol by som ze Gabbi

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufám, ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;

Defenders: 5 Juan Jesus, 14 Montoya, 21 Santon, 23 Ranocchia, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D'Ambrosio, 55 Nagatomo, 93 Dimarco;

Midfielders: 7 Kondogbia, 13 Guarin, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 88 Hernanes;

Forwards: 8 Palacio, 10 Jovetic, 97 Manaj.

Chybí Icardi, Andreolli, Vidic, Dodo, Taider (Bologna), Schelotto, Biabiany

No zítra povinně 3 body, čeká se sestava: Handa - JJ, Murillo, Miranda, Santon - Kondogbia, Medel, Brozovic - Guaro - Jove, Palacio

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je tam alternativa za Guara Hernanes (55-45%).

Jinak Dodo out ještě 2 měsíce, Mauro týden, Vidic už jenom měsíc a Biabiany se neví.

Neví někdo prosím co je s Andreollim?

Reagovat
smazaný uživatel

ma prestupit

Reagovat
smazaný uživatel

Buon compleanno ragazzi!!!!

La Furia Ceca!! PAVEL NEDVED!!! e Pepinho!! SIMONE PEPE!!!

Tantissimi Auguri!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že zvýšime náskok pred rubentusom na 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

kľudne možte aj 4 body, Rím sa tradične doserie už v polke sezóny... Keď im dôjde, že hrajú o titul tak sa zosypú ako už niekoľkokrát v minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To co rekl Tacchinardi podepisuju

Reagovat
Hans82

presne tak proste jsme meli vylozit vic penez na stul a koupit super sutera nevim jestli manzu,dyba,zaza dokazou nahradit teveze zqtim to tak nevypada

Reagovat
Pettirosso

Co rekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nečteš zdejší preview, co?

Reagovat
Pettirosso

Preview ne no, ani souhrny jen clanky

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
brenk

tak Draxler stiahnutý z trhu, Witsel vraj viac naklonený k AC

ako hotová vec vyzerá byť Lemina z Marseille (1,5 hostovačka 10,5 výkupka), vie o ňom niekto niečo viac ako to, že vyzerá ako klon Pogbu?

Reagovat
smazaný uživatel

Další krok vedle. Proč nejdeme po Sorianovi? Kdybychom koupili za 15 Soriana, poslali 5 milionu do Anglie za Giaccheriniho, tak máme za 20 milionů dva skvělé hráče a ještě levněji než jednoho z dvojice Draxler - Witsel.

Reagovat
brenk

Som zvedavý, ako z toho Marotta vyklučkuje. Moc času už nemá a musí rozbiehať nejaké jednania od nuly. Lemina je vraj čistý box-to-box záložník, takže Maxov trequarista stále neprišiel, tak nejak sa bojím, aby sme nehrávali primárne 3-5-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxův trequarista čeká v Sampdorii. Draxler skončí ve Wolfsburgu, který dá na dřevo 35 a my ostrouháme. Witsel půjde do Milána, kde ho potřebují, protože je to regista a ne žádný trequarista. Lemina bude oplátka od OM za to, že jim dost možná pošleme De Ceglieho s Islou, navíc tam je stále zájem o Zazu, byť Allegri řekl, že ten nikam nejde.

Reagovat
brenk

Soriana by som bral, ale bohvie aké požiadavky Sampdoria má, to možno odradilo aj AC. Schalke Draxlera do Wolfsburgu pustiť práve nechce, tak ho radšej stiahlo z trhu úplne, neviem prečo to pokazilo jeho prestup do Juve... De Ceglie s Islom sú opäť len hosťovačky? Lebo takto sa ich nezbavíme nikdy.

Zaza určite ostane, jedine, že by sa podaril na ďalšiu sezónu urvať Matri. Bez Comana sú tam 4 útočníci, to je úplné minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

GATTUSO psal, že už to bylo na spadnutí, ale stopl to Silvio. A to ho měli přivést za výkupku 10 milionů, která už prý padla. Pořád to ale bude kolem 15 milionů. Za ty peníze je hřích ho nevzít.

DC a Ičko na hostování, no, bohužel. Jinak Matriho bych bral hned!

Reagovat
brenk

No 15 by nebola stále zlá suma, navye Talian...(pomaly sa tá talianska stopa v Juve začína vytrácať okrem stopérov, čo je trochu znepokojujúce) Situáciu okolo Zazu celkom nechápem, Maxa vraj nepresvedčil, ale vraj sám chce zostať, sezónu by som mu asi dal, aj keď by som bol asi radšej za Matriho.

btw dnes opäť 352... je to asi logické pri zraneniach v zálohe, takisto opäť bez Ruganiho, dúfam, že si chlapec zahrá a nebude len v pozícii Ogbonnu z minulej sezóny (viem, je len začiatok sezóny, netreba asi panikáriť)

Reagovat
stuff

to je strasny saso ten marotta. Blaznive, co predvadza

Reagovat
Pettirosso

Hlavne, ze se zbavujeme Comana ....jdete doprdele fakt

Reagovat
Alberto Aquilani

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Příliš průhledné

Reagovat
M11

jednou mu to vyjit musi

Reagovat
Emmett Brown

Prilis nam neverim, neviem si predstaviť že by Juventus dvakrát za sebou na úvod prehral

Reagovat
GEGE

Sport tv večer jako nic nedává jo? tak hlavně,že davaji megamatch Klagenfurt vs Kosice...

Reagovat
M11

co na to rict

Reagovat
Pipo123

Berisha - Basta, De Vrij, Hoedt, Radu - Parolo, Cataldi, Lulič - Candreva, Kishna - Keita

Reagovat
maras93

Witsel je opravdu víc nakloněn AC (i jeho manželka). Zenit je prý ochoten přijmout platbu rozdělenou do 5 let.

Soriano furt čeká na AC, Sampa prý požaduje 10+2 bonusy a nechce žádnout protihodnotu.

Berte je oba !!

To by byl asi až moc velkej sen.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze ma uflusanec nabitej mobil (aby mohl selfickovat)

Reagovat
Emmett Brown

Ja zas dufam ze dnes bude mat aspon dvakrat dovod robit selficko

Reagovat
Gimme

Máš to zapotřebí?

Reagovat
Largo

Reagovat
Pettirosso

Tak uz je po Draxlerovi i Witselovi a chceme Lamelu...ktery vic preferuje AS...tak co, bude to nakonec opet Mitra?

Reagovat
M11

docela nezvladnuta druha cast Mercata

Reagovat
Pettirosso

Totalni fail letos..pustime 3 nej hrace, abychom neprivedli adekvatni nahrady. Prodame vsechny zadarmo (i kdyz maji smlouvy) nebo za pakatel oproti jejich prinosu. Cely leto se honime za trequartistou a misto toho, co teda zatnout zuby a dat o tech 5 mega navic hned, tak klasicky otalime az prijde nekdo, kdo nam to posere, mezitim se poserou samozrejme i jinaci dealy, protoze nikdo nebude milostive cekat na pana Marottu do posledni chvile. A to nemluvim o tom zasranym failu, ze prodame uplne nesmyslne potencialniho top AM do Bayernu abychom privedli nakonec nekoho (prinejlepsim) uplne stejnyho (Lamela)

Reagovat
smazaný uživatel

Coman není a nebude AM. Coman není tvůrce hry, nemá na to. Stejně tak ani Draxler. Pořád se točíme kolem stupidních jmen.

Reagovat
stuff

a navyse ich ani nevieme ziskat

Reagovat
smazaný uživatel

Což mě v konečném výsledku i těší

Reagovat
Emmett Brown

Roma sa zbavi Iturbeho a priviedla by Lamelu? Fail

Reagovat
Pettirosso

Iturbe do Sampy

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamela je jediný hráč, kvôli ktorému by som Iturbeho po 1 sezóne poslal preč...

Reagovat
Pasha

Reagovat
Emmett Brown

Neblázni, Iturbe je o triedu lepsi hrac

Reagovat
stas87

Draxler ma namierene k vlkom..to ja len pre istotu.Pod Kuckom som cital ze ho Schalke nepreda v ramci BL inemu timu.

Reagovat
Pettirosso

Nema...Hoeldt to vyloucil

Reagovat
stas87

Uz to citam,okamzite to Heldt poprel.Wofsburg ale dost mozno ponuku poslal a Schalke premysla.Sam Heldt povedal ze moznost jeho odchod existuje a ze to bude dost mozno v posledny den prestupaku.

Reagovat
Pettirosso

Pochybuju ze by ho pustil do Wolfsburgu, kdyz muze do Juve..leda by mu slo o prachy

Reagovat
stas87

Wolfsburg nebude mat problem vysolit na drevo to co chce S04.Nebudu sa dohadovat ako Juventus na kokotinach a to moze rozhodnut v prospech vlkov.Ak ho Juventus chce,mal by popremyslat nad pristupomk rokovaniu.

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi mercatto Janovu, Ansaldi, Munoz, Figueiras a blízko k prestupu je aj Džemaili a Jonas Guttierez

Reagovat
Alberto Aquilani

Okolo zostavy sa toho píše veľa, stále nové info, najprv mal hrať Totti na trequartistovi, potom klasicky na krídla s Iagom, teraz Florenzi na krídle a posledne De Rossi vedľa Castana na stopérovi

Reagovat
Alberto Aquilani

*vedľa Manolas, miesto Castana

Reagovat
Pipo123

Prečo De Rossi na stopérovi ? Manolas sa zranil ?

Reagovat
Gimme

Ten DDR by smi tam dnes pasoval víc jak Leandro...ta roční přestávka je na něm znát a místo něj tam prozatím nikdo není, když nepočítám Gyombera který by patrně dostal šanci proti slabším týmům

Reagovat
Alberto Aquilani

už čítam aj o 3-4-1-2 musím ale priznať, že niečo také by sa mi páčilo:

3-4-1-2.

Manolas - De Rossi - Castan

Florenzi Keita Nainggolan Digne/Torosidis

Pjanic

Salah Dzeko.

Probabile formazione.

Reagovat
Gimme

Na papíře to vypadá dobře, ale nevim...přijde mi risk to zkoušet zrovna dneska To je právě jedna z věcí co mě sere na Rudim, máme zažitý jeden systém, který stejně nefunguje

Reagovat
Pinturicchio

Opravdu, jděte s touhle posranou komedií do hajzlu a ty Maxi s tím posraným 3-5-2 taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neocakavam a zelam si len jedno, aby neurobili hanbu. Uz davno som nebol tak bez emocii pred zapasom s hajzlami ako dnes

Reagovat
wiggum

Nechceš si zajít s O.S.L.E.M na pivo? Mohli by jste si rozumět...

Reagovat
M11

co ten Lemina ? vi o nem nekdo neco ?

Reagovat
smazaný uživatel

Další "čentrokampista", defenzivně laděný, použitelný asi jako Padoin. Pochopitelně potenciál větší, ale co do použitelnosti ve hře je to samé. Žádný tvůrce, zkrátka hráč co to oběhá. Nepotřebujeme ho.

Reagovat
M11

takze uplna zbytecnost

Reagovat
smazaný uživatel

Je to můj názor. Pokud má někdo jiný pohled, sem s ním. Ať máš srovnání.

Reagovat
M11

vzdyt si kluk ani nekopne az se uzdravi vetsina marodu.. me uz to mercato vubec nebavi.. ani ho resit nebudu.. at dojde uz opravdu kdo chce.. verim v uzdraveni Kwadwa ktery si to tam posefuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Za celé mercato nepadlo příliš mnoho jmen, která jsou dobrá pro onoho trequaristu do 4-3-1-2: Götze, Isco, Vazquez, Soriano. Nikdo jiný! Pořád se točíme kolem dokola a nejdeme po správných hráčích. Místo toho kroužíme kolem středopolařů, kteří nemají předpoklady hrát trequaristu nebo kolem křídel, která jsou stejně nepoužitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Miky z BVB k těm čtyřem

Reagovat
M11

zvlastni ze nahanime mesic Draxlera.. pritom kdyby se hned na zacatku resil Mchitarjan ktery nemel dobrou sezonu a BvB by mohli slyset na prijatelnou nabidku.. nehlede na to ze by se nam hodil daleko vic.. samozrejme ted uz je to pase.. ale zbytecne jsme se dostali do situace jako je tahle dva dny pred koncem..

Reagovat
Pettirosso

Ostatne jako kazdy rok

Reagovat
ED91

Keď nikoho nedotiahneme tak by som vklude na trequartistu postavil Pereyru poprípade Dybalu a bolo by po probléme..

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
sankakofi

Mne príde Lemina kvalitou a pevne verím že aj potenciálom ako Vidal v drese Leverkusenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně, jsem pro. Ale opět, není to hráč na trequaristu, stejně jako jím nebyl Vidal.

Reagovat
sankakofi

Samozrejme, s tým súhlasím.

Reagovat
mastakillah

Nevíte jakej je důvod, že se hrává 20:45 všechno a ne 15:00, jak vždycky?

Reagovat
M11

prvni dve kola jsou tak vzdy.. dalsi uz se to vrati zpet do starych dobrych koleji

Reagovat
mastakillah

aha. Už si ani nepamatuju jak to bylo loni. Tak hlavní, že se to vrátí do starých kolejí. Takto to je na nic, bez těch odpoledních zápasů rozhodně dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vždy. Vloni to tak nebylo, druhé kolo se hrálo klasicky, ale to bylo také dané reprezentační přestávkou. Řekl bych, že je to dané "prázdninami" + reprezentační pauzou.

Reagovat
M11

mas pravdu.. vloni se zacalo posledni prazdninovy vikend.. letos se tam veslo jeste druhe kolo stejne jako predloni

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Juan Quintero z Porta do Stade Rennes za 0,5m na hostování s opcí na 19m. Achjo.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Witsel se údajně vyjádřil, že chce jen k nám a požádal vedeni Zenitu o přestup, což vypadá jako ten správný ice breaker. Zenit podle posledních zpráv požaduje 3mega+ obligatorni opci 23 mega, která se aktivuje po odehrání 20 zápasů.

Kurva jdete po něm!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Neskutecnej deal. Jsem zvedav, jakyho supaka donese Marotta.

Wolfsburg nabizi za Draxlera 36 mega a 5 mega rocne. "Addio Juve"

Reagovat
Pettirosso

The Schalke midfielder had been in negotiations with the Bianconeri for months, but last night Wolfsburg emerged as contenders and quickly struck a deal.

Italian and German sources are adamant Draxler has already agreed terms with Wolfsburg and will undergo a medical today.

Reagovat
Gimme

Tak to je slušná palice za smrada, co je ke všemu injury-prone Takovou nabídku bych čekal od Liverpoolu a ne od německýho týmu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pokud se to opravdu podaří, tak by to byla paráda. Především si hodně cením přístupu Witsela

Vaše počínání v druhé půli mercata vůbec nechápu a byt fanouškem Juve, tak bych se i docela obával nové sezóny, protože ten tým mi nepřipadá ani zdaleka tak silný jako minulou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Náš tým je při zdravých hráčích stále nejlepší v Itálii. Se zraněními už je to "kapánek" narušené. I tak můžeme hrát 3-5-2, 4-3-3 nebo 4-3-2-1. Ale Maxovo 4-3-1-2 to zkrátka stále nebude, což by nebylo ani s Draxlerem nebo Witselem, takže to je fuk.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To nepopírám, každopádně nevěřím tomu, že ti věční marodí typu Khedira či Kwadwo budou schopni odehrát větší část sezóny. Pak se do toho nedej Bože zraní Pogba nebo Marchisio a uz je to opravdu velký problém i s ohledem na to, že v útoku uz není "blázen" Tevez, ale "jen" Dybala,Mario a Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on už teď je to dost černý scénář, ale tak šílený jako to říkáš snad nebude. Hodně napoví, jak dnes zvládneme zápas s papírově nejsilnějším konkurentem.

Reagovat
Ragazzo d'oro

napoví to hodně jak o vás, tak o AS.

Reagovat
stuff

ono, ako sme pisali uz pred nejakym casom viaceri, ten tim kvalitativne siel objektivne dolu. Sam som zvedavy o kolko.

Vdaka sandrovi mame kwadwa v strede a ak Marchisio zahra svoj aspon jemny nastandard, nasej zalohe verim. O obrane pre mne neexistuje rec, tam musime ukazat najvacsi odstup od zvysku Talianska.

Coho sa obavam je utok. Tam nam bude chybat Carlos a kto to vezme na seba, netusim. Mariovi verim, ale neviem, kto prepoji utok a zalohu. Ci by to riesil Draxler alebo Witsel? Netusim, asi skor nie. Goetze asi ano. Nechat si ujst Gabbiho, predat Berardiho a ukoncit mercato opat takto(ak sa nic nezmeni) je na povazenie. So mnou by za podobny vykon v praci rozviazali zmluvu.

Pre mna vysnivana posila by bol Monty. Potesil by aj Witsel. Nocna mora je ktokolvek s Marottovskym stitkom: "nikoho som nezohnal, ta doniesol som aspon toto" ako kazde leto. Hracov z OM by som sa bal kvoli faktoru Bielsa.

Sam som zvedavy, ale na priamy postup do LM by to byt malo a minimalne na pobitie sa o postup zo skupiny tento rok tiez.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jinak když uz jsme u toho mercata, muže mi někdo vysvětlit k čemu nam bude Perotti? Vždyť je to snad křídlo, ne?

Reagovat
maras93

Třeba, že by šel na místo Bona a Bona na trequ ? (jen mě to tak napadlo)

Reagovat
Ragazzo d'oro

No na je to asi jediná varianta

Reagovat
El-Pistolero-68

Nebo rovnou Perotti na trequartistu.

Reagovat
sankakofi

Stále nerozumiem prečo sme pustili Comana do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chtěl jít on sám a navíc tam má lepší výchozí pozici do sestavy. Ribery stále zraněný a on se dostane na pozici 3./4. křídla, tedy jednoho z prvních střídajících hráčů. Robben, Ribery, Costa, Coman. Ta hierarchie tam je jednoduchá.

Reagovat
sankakofi

Vidal, Pirlo, Tevez, Pepe, Coman, Storari, Llorente, Ogbonna ... Po tak úspešnej sezóne rozpustiť tak zohraté mužstvo je veľká škoda.Príliš veľa zmien za jedno leto. Mám trochu obavy ako to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Coman stejně nehrál. To samé Ogbonna, za kterého přišel lepší Rugani. Storari s Pepem budou chybět možná v kabině, ale na hřišti určitě ne. Z těchto změn nemám absolutní strach, naopak je vítám, protože ty změny přijít musely. Jediný průšvih je, že se v jednu chvíli sešly odchody Vidala, Pirla a Teveze.

Reagovat
Pettirosso

Coman oficialne v Bayernu. 7 mega za 2 lety hostovani + 21 opce. Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Když pominu náš šlágr kola Roma - Juve, tak jsou večer na pozadu hodně dobré duely.

Neapol - Doria, Toro - Viola, Udine - Palermo, teď jen co si vybrat. Asi zvolím Toro - Viola, to by mohl být hodně dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

*na pořadu

Reagovat
Pipo123

Chievo - Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální sestavy #RomaJuve

Roma (4-3-3): Szczesny - Florenzi, Manolas, De Rossi, Digne - Nainggolan, Keita, Pjanic - Iago Falque, Dzeko, Salah

Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Sturaro, Padoin, Pogba, Evra - Dybala, Mandzukic

Reagovat
Pettirosso

Pereyra na lavičce, to snad nemyslí Max vážně?!

Reagovat
sankakofi

Stále nerozumiem ako môžme v klube ako Juventus nastupovať v základe hráč Padoinových kvalít (áno, je to makač a drží hubu, to je všetko).

Reagovat
sankakofi

A to isté - prečo sedí Pereyra?

Reagovat
Emmett Brown

DDR na stoperovi? v repre to volakedy fungovalo, ale neviem neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Barzagliho Cáceres, pardon

Reagovat
brenk

je pre mňa hrozivým zistením, že Max považuje Pada ako jedinú náhradu Marchisia

Reagovat
Pettirosso

na sampanews píší, že jednání s Neapolí, ohledně Soriana, jsou na bodu mrazu a očekává se nový kontakt ze strany Juve.

Jedině, že má tohle Marotta v rukávu, jinak mu pojedu do Turína osobně nafackovat

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale najednou mi to Juve na papíře přijde slaboucky

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

Při zdravém kádru mi opravdu slaboučké nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

@PremiumSportHD l'ad Juventus #Marotta: "Mai trattato concretamente #Draxler. È stata montatura mediatica".

Beppe, je fajn, že o každém řekneš, že po nejdeme, ale o to víc je to znepokojující

Reagovat
smazaný uživatel

"The negotiations for Draxler were exaggerated by the media, we never talked to Schalke."

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Iturbe by měl zůstat v Římě.

Sabatini: "Chiedo scusa al Genoa, Iturbe resta alla Roma"

Reagovat
Alberto Aquilani

parádička, ešte poslať doprdele Gevinha a Ljajiča a doniesť Lamelu

Reagovat
Hans82

naky sopcast dik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Juve aspon o 2 goly vyhrát

Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Toto bude zaujímavé, De Rossi ako stopér a Digne hned v obrane

Reagovat
Alberto Aquilani

bol by Torosidis, ale ten posledné 3 dni netrénoval ani...

Reagovat
Pipo123

Nemáš nejaký odkaz na zápas ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak krásne by bolo, keby dnes rozhodol Iturbe

Reagovat
Pettirosso

Nekdo nejaky flash link prosim?

Reagovat
Ángel di María 22

Nemuzu si pomoct, ale bez Teveze, Vidala, potazmo Pirla vypada Juventus fakt bezradne. AS musi vyhrat.

Reagovat
10

Tvoje argumentace je trošku bezradná, zvlášť v 10. minutě 2. kola a s aktuálníma absencema Juve

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem neviděl ani minutu, hodnotim jen tak na první pohled, co za osobnosti odešlo a jak se nahradily Samozřejmě to může být jinak, uvidíme.

Reagovat
danko10

Nemáte niekto nejaký normálny link, prosím?

Reagovat
Pipo123

Záloha Juve vôbec neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Už se probuď, Paule

Reagovat
Melchior

bez loňské zálohy je zatím poloviční, spíš třetinovej...

Reagovat
Zark

klíd, má přece cenu 100 milionů a číslo 10

Reagovat
Melchior

tak přispělo k tomu zranění Marchisia.. záloha Padoin - Pogba - Sturaro je opravdu zajímavá na to, co má být jeden z rozhodujících zápasů sezony

Reagovat
10

Vedle Pada se Stefanem to na sebe bere ještě víc, což je v jeho případě často kontraproduktivní...bude to dobrý, až tam bude Claudio, Asa nebo Khedira

Reagovat
Melchior

mám stejný názor.. i když si říkám, že by klidně z Pereyry mohli udělat Vidala 2.. oběhal by to ještě líp a nemusel bych trnout při každém jeho dotyku s míčem, jako to dělám u Padoina

Reagovat
Airus

Na Padovi je vidět že ani balón nechce

Reagovat
Airus

Mandžukič

Reagovat
10

Nevím kolik chce času, v prvním kole stejná situace

Reagovat
Airus

právě. S takovou se mi po Nandovi bude stýskat ještě víc

Reagovat
10

S takovou bude brzo útok Morata-Dybala...a to je dobře podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

v to pevně doufám

Reagovat
Airus

S tím se ale nějak počítalo od začátku, ne? Já měl za to že Mandžukič přijde jenom "co kdyby byl dobrej a dál pár gólů" za 17M

Reagovat
Zark

Dybyla neuvěřitelný pohyb, jinak podpora zálohy juve očekávaně slabota..

Reagovat
Airus

Digne zatím na pohodu

Reagovat
M11

Mandzukic jako prvni zapas slusne mimo.. Morata na plac

Reagovat
10

Navíc teda ani nebojuje, spíš to ještě vypouští, což mě nemile překvapuje

Reagovat
Melchior

Roma zatim ve všem lepší.

Reagovat
Pipo123

AS zatiaľ super, ale ten stred Juve nefunguje, čo sa ale vyrieši návratom Marchisia a Kwada

Reagovat
Melchior

to sice jo, ale je tu vidět, že to absolutně nemám zdvojený.. kdo bude letos těch 60 zápasů hrát?

Reagovat
Melchior

nemáme*

Reagovat
wiggum

zatim docela tlak.

Reagovat
stuff

na to sa fakt neda pozerat. pereyra, morata uz cez polcas

Reagovat
smazaný uživatel

budíček nejsou přeci lepší

Reagovat
Largo

Momentálně jsou....

Reagovat
smazaný uživatel

boháá, veď hrajte dačo. Stojíte len vzdadu jak šašovia

Reagovat
10

Takhle nás za ty dva roky Roma nikdy nepřehrávala, Pado a Sturaro zatím tragický i v těch relativně málo činnostech, kde by měly být jejich přednosti

Reagovat
Pipo123

AS je hladovejšie zatial, oproti prvému zápasu vo Verone hrajú tak 100x lepšie, vy mi prídete ako keby máte u prdele všetko

Reagovat
M11

oni dva spolu hrat nemuzou.. maximalne jeden z nich.. tohle nejde.. takhle tragicka zaloha u nas nebyla spoustu let

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

6. a 7. varianta do středu zálohy... To se snad zase dlouho opakovat nebude

Reagovat
M11

ja vim ale tohle Max nemuze nevidet.. okamzite stridat o polocase

Reagovat
DelPiero137

Koho mam na lavicke k dispozicii? Asi len Pereyru nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Pereyra, Vitale, Cuadrado

Reagovat
Largo

Reagovat
Melchior

Ono je vidět, že naši chcou, Dybala je vynikající, když se dostane k balonu, Evra taky super.. bohužel chybí klid na míči a nějaká ta konstruktivita... nicméně Roma to má postavený dobře, tady se Rudi vyznamenal

Reagovat
Zark

juventus si to dává jako AC, neni nad souboj špílmachrů na dálku De Jong - Pado

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Melchior

Pokud může bejt něco slabina, tak je to Roma dozadu. Tu jsme ještě neodzkoušeli. Třeba Morata, Pereyra v druhý půli..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je těžký si vytvořit nějakou šanci když hráči Juve více méně stojej na místě

Reagovat
Airus

Pado už nechce hrát vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Naša záchrana, Pado sa snaď zranil

Reagovat
stuff

Reagovat
Lech

Sračky

Reagovat
Zark

toto bylo čisté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Sturaro kopiruje Islu z prvniho kola.. vse spatne

Reagovat
stuff

sturaro dobre so vsetkymi vy*ebal

Reagovat
10

Málokdo dokáže pri vlastním driblingu zlomit protihráči nohu jako Chiello

Reagovat
M11

z toho bys sestavil krasny sestrih na Youtube

Reagovat
10

Jo, mělo by to jen 156 minut...ve třech částech

Reagovat
Airus

času tři prdele a pak tam pošle takhle debilní centr

Reagovat
10

Další velkou nevýhodu Mandžukiče zatím vidím i v tom, že ho protihráči alibisticky hledaj na hlavu i z nesmyslných pozic, resp. za každou cenu...po zemi máme větší sílu

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně stupidní míče vzduchem, zbytečnost

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byli protihráči tak by to zase tak nevadilo ne?

Reagovat
10

Kua, vedro

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé když dostane Pogba míč, tak mám strach, co se zase podělá.

Reagovat
10

Tyvole to jsou komici ten De Rossi s Manolasem, 2x během 10 minut herecký přdstavení

Reagovat
Melchior

Hroznej poločas.. nutně potřebujem vyřešit zálohu o pauze, jinak to bude -7

Reagovat
Melchior

-4* uklep jsem se

Reagovat
Airus

S pirlem byla střední trojka hezky roztažená dopředu i dozadu... teď tam stojí v jedný řadě jak bukvice a díví se proč je ten přechod do útoku tak složitej

Reagovat
Pipo123

Posledných 20 minút docela nuda, AS prestalo hrať

Reagovat
Alberto Aquilani

Sme lepší, ale mám blbý pocit, že prehráme...

Reagovat
GEGE

Dzeko out Totti in

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ja som hodne sklamaný týmto zápasom zatiaľ, Roma aspoň dačo (tyčka) a naši vôbec nič. Ale keďže hrá Pado v základe na jednej z najdôležitejších pozícií moje očakávanie boli zrejme privysoké. Mandžu dostal asi 1 dobrý balón. Dybala zatiaľ z tej biedy naj

Reagovat
DelPiero137

Stred pola je priserne nekreativny, tam chyba niekto kto by presne nasiel utocnikov alebo potiahol loptu bez straty. Pogba zatial ziadne terno, on hraje dost hura futbal.

Dybala je super, len keby mal s kym.

Utesujem sa ze toto nie je ani z daleka plna zostava. Smerom dopredu by sme uz mali nieco ukazat.

Reagovat
Hans82

proc nehraje Tottti?

Reagovat
Largo

Protože Džeko.

Reagovat
sankakofi

Nedá sa nato pozerať. Jeden z najhorších výkonov za dosť dlhú dobu. Padoin tam nemá čo robiť a Sturaro na to ešte nemá.

Reagovat
Furia Ceca

Pošli tam Pereyru s Moratou!

Reagovat
Diego2

To zase smeruje k 0:0 a muj tiket oba daji gol je fuc

Reagovat
brenk

v podstate očakávaný priebeh, to 352 je dobré akurát tak na kazenie súperovej hry, navyše keď v trojčlennej zálohe hrá Pado a Sturaro naraz...

keby tam prihodil štvrtého záložníka a ubral stopéra, tak by sa tá nekreativita týchto hráčov čiastočne zakryla a dozadu je to solídne zložené, takto sa útočníci vôbec nedostávajú do hry a prinajlepšom príde center z krídla s minimálnou šancou uspieť

Reagovat
ED91

presne

Reagovat
Lech

Stejně jako si hráči AS nikdy nevěděli rady s váma, faoulovali, zdržovali, tak přesně takhle vidím dnešní Juve. Gigi zdržuje jak se dá, Mandžu labil as usuall, Chiello vymatlanej, Lichty už je poloviční jak býval, záloha 0, Dybala hraje perfektně, 40 míčů za něj jsou regulérní. Kadopádně by za herní projev AS zasloužil 3+

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva já sem nasranej, to kurva vidí jen uživatelé na eurofotbalu že v klubu jako Juventus hraje v tak důležitým zápasem chudák Padoin a nemehlo Sturaro.To je dvojka tak pro Cagliari Calcio a ne pro Juventus.Tohle prostě ať si strčí Allegri doprdele.Neříkám že tam je vyloženě koho dát když není Khedira a Marchisio.Ale proč nehraje Pereyra proč vůbec došlo k tomu že Padoin a Stura jsou na hřišti!!!Tohle vůbec nechápu ti hráči na Juve nemají!

Reagovat
Hans82

Reagovat
Largo

Iturbe místo Iaga!

Reagovat
smazaný uživatel

OLE OLE OLEEEEEEEEE ROMA ROMA ROMAAAAAAAAA,CIAO CIAO STADIO OLIMPICOOOOOOOOOO..........PAUZA UTIEKLA AKO VODA A NAJLEPSIA LIGA NA SVETE SA ZACALA,PODME RIMANIA DO UTOKU,ZACINA SA NOVA BITKA O NOVE MAJETKY V BITKE O RIMSKU RISU !!!!!! ---------FORZA--------- .....-----R .....----O .....-----M .....-----A ------------------- ROMA ROMAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ,PODME VLCI BRANTE RIMSKE HRADBY PRED NEPRIATELOM ZO SEVERU.....GRANDE ROMA !!!!!!!!!!!! ------------ AS ------------------ ROMA!!!

Reagovat
Airus

Reagovat
Largo

Welcome Back

Reagovat
Mrvinho

Toto mě pokaždé dostane

Reagovat
Airus

Martín to měl spíš poslat zpátky do 16ky, ale zatím to vypadá lépe a radostněji

Reagovat
10

Při všech dvou útocích Juve v tomhle zápase se ukázala křehkost obrany AS...teď už by to chtělo jen trošku víc pokoušet

Reagovat
smazaný uživatel

Jen neposílat Mandžukiće do sprinterských soubojů

Reagovat
Airus

to určitě ne

Reagovat
10

Čekal jsem, že to De Rossiho s Manolasem aspoň bude bolet...ale zatím s nima ani do souboje nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to jen hrají, ale opravdová bolest nikde.

Reagovat
Largo

Víc jsem čekal od Salaha, který to nebere sám na sebe. A zase mě štve Florenzi-obránce. Pozičně nestačí a dělá chyby.

Reagovat
Airus

Dyba, za snahu a kontrolu míče

Reagovat
10

Cuadrado spasitel... Karma je hrozná svině

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba by se měl uklidnit.

Reagovat
Melchior

Dneska padne redka..

Reagovat
Melchior

A pokud by ji dostal Pogba, jsem zvědavej na zálohu v příštím zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je po reprezentační pauze a bude zpátky Claudio.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Coman do bayernu za 5 mil. liber

Reagovat
Furia Ceca

Pogbičovi hráblo

Reagovat
Airus

mnoooo, to nebylo na žlutou... prstě blbej reflex.

Reagovat
smazaný uživatel

dzeko skodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám Pogbovi 10 minut...

Reagovat
M11

rozhodci dnes stavi zed pravidelne 11 metru daleko

Reagovat
M11

no a prekvapive toho vyuzil

Reagovat
Melchior

zeď 11 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, toto nemôže skončiť pre Juventus dobre

Reagovat
Slejdy

pekne pjaniiiiiic

Reagovat
kxpxc

MIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
Pipo123

Zaslúžene

Reagovat
Airus

super střela, nějak jsem tu tušil

Reagovat
Lech

Pjáníííííííííč

Reagovat
smazaný uživatel

miralem golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

čo hovorím

Reagovat
olis

tak ten bol krasny

Reagovat
Alberto Aquilani

MIRALEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
Ángel di María 22

Nádherně

Reagovat
Emmett Brown

Gooooool, dve minúty to pozerám, počkali na mňa

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Choď častěj, když se nebude dařit hlavně

Reagovat
Lech

Pogbův gol

Reagovat
10

Podle mě to faul vůbec nebyl

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně že tu zeď Padoin osobně koučoval!

Reagovat
Alberto Aquilani

Manolasovi tam prišiel káámoš

Reagovat
Zark

Reagovat
Airus

no ty vole... tak pojď Dybo

Reagovat
lucius6

Oni vážně na sport TV dávaj nějakej vyjebanej hokej místo AS-Juve, tak to je vrchol..

Reagovat
smazaný uživatel

hanba celej SPORT 1

Reagovat
DelPiero137

toto bol vrchol, posielam im velmi velmi skaredy email.

Inak SA ked predava prava, nemoze podat staznost ze stanica ktora kupila ich prava vobec nevysiela ich zapasy? Co toto do pecka ma byt? Kupia licenciu a 2 live zapasy za vikend. Byt sponzorom SA stazujem sa.

Reagovat
10

Ještě že teď nepísknul penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...

Reagovat
brenk

oh no...rubinho červená

Reagovat
Pipo123

Rubinho

Reagovat
Airus

Rubi ty jsi ale vůl

Reagovat
smazaný uživatel

IMHO desítka

Reagovat
smazaný uživatel

Rubinho to chtěl hecnout

Reagovat
Melchior

De Rossi do toho šel jak idiot a zranil se u toho sám

Reagovat
10

Za menší zákrok s míčem dostal Chiellini žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

A za ten samej zezadu nedostal nic

Reagovat
Largo

Pogba dneska dost nervózní a fotbalově nevýraznej.....

Reagovat
M11

je toho na nej moc.. chce to cas

Reagovat
ED91

Sám v zálohe to nedokáže utiahnuť

Reagovat
Furia Ceca

Pogba se od tý doby co nosí 10 se chová jak idiot

Reagovat
Melchior

Jakmile se začne zas koncentrovat na fotbal, bude rozdílovej. Ale trochu se bojim, aby u něj nezačal působit faktor Balotelli.

Reagovat
Lech

Reagovat
ED91

Podľa mna mu len chýba niekto schopný v tej zálohe s kým by si mohol vymeniť loptu a dostať ju ďalej na útočníkov, momentálne je na to sám...

Reagovat
smazaný uživatel

ale dal by ho Chiello :D:D

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo Pogbu pri rohu stráži Florenzi?

Reagovat
Airus

sport jedna až teď dává řím vs juve... dobrá práce

Reagovat
Inter Eterno Amore

Salahova rýchlosť sa mi strašne páči

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Boze, at se drzi Pogba dal od Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

4312

Reagovat
Hans82

konecne vypadl ten vyjebanec padoin

Reagovat
Pipo123

Je dobré že Juve prehraje prvé dva zápasy, teraz začne veľa klubov veriť v Scudetto a potom Juve pôjde do trháku

Reagovat
10

další nesmyslná karta

Reagovat
Airus

Pado klidnej a spokojenej že už nemusí pokračovat. On prostě musí mít jednu stranu krytou čárou. Uprostřed je vystrašenej a popravdě, k ničemu

Reagovat
10

Juan Xi Xao to otočí

Reagovat
Airus

Pereyra zatím nejlepší z Juve

Reagovat
smazaný uživatel

EVRA RED CARD

Reagovat
Emmett Brown

Dobre Evra

Reagovat
Largo

Iturbe!!!!!

Reagovat
Melchior

dva fauly Evry, dvě karty, mkay

Reagovat
smazaný uživatel

Konečná ...

Reagovat
Lech

Juve fraška

Reagovat
M11

pekny jump Iturbic

Reagovat
Lech

co chceš, 30 milioni

Reagovat
Alberto Aquilani

ITURBEEEEEE a bum červenáááá

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
smazaný uživatel

EDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Emmett Brown

DZE...KO!!!

Reagovat
Slejdy

EDIIIIIIIIIIIIIIIN !!!!

Reagovat
Il Architetto

Zaslouženě.

Reagovat
Melchior

Všechno špatně. A já to říkal, už o poločase se měla řešit záloha

Reagovat
Airus

samozřejmě

Reagovat
10

Rizzoli byl, je a bude čur...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť minimálně Pogba měl být už venku, Chiellini snad taky

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako De Rossi...

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
10

Co? Druhá karta v pořádku, ta první blbost...a s ohledem na ten metr, co nastavil, je to prostě naprosto dementní ho takhle vyhodit během 5 minut, to se na mě nezlob

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, nenechal se koupit?

Reagovat
Hans82

chcipni ty plzenska kurvo

Reagovat
Largo

BAN

Reagovat
icka

neunasi

Reagovat
Alberto Aquilani

EDIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
brenk

no jo, 15.septembra City, máme sa na čo tešiť

Reagovat
Pettirosso

Na tohle nemam. #Allegriout

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, Robine, ale jsi debil

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Largo

Nemůžeš všdchno házet na Allegriho

Reagovat
smazaný uživatel

EDIN!

Reagovat
Pasha

Džekino pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Je predcasny malovat certa na zed, porad to muze dopadnout podobne jako loni - to jest titul v lize a super vysledek v LM. Ale ja to letos vidim na velkej propad jak po vysledkovy tak herni strance

Reagovat
lucius6

Jsme zvědavej na Juve v LM, zatim to vypadá jako lehkej soupeř pro City, ale v Evropě bude všechno úplně jinak.

Reagovat
Melchior

A nedat ve dvou ligovejch zápasech gól, to je taky na tým, kterej byl ještě tři měsíce zpátky ve finále Ligy Mistrů, kurva na pováženou

Reagovat
Airus

Conte bude asi dobře nasranej. Přišel na Juve a sleduje bandu mrtvejch zeber. Ale musí se nechat že AS hrajou skvěle. Jen vystužit tu obranu

Reagovat
Ángel di María 22

Krásnej start sezóny

Reagovat
Airus

Digne hraje házenou?

Reagovat
Melchior

Roma má nahráno Náš tlak stojí za houby, takže vypínám.

Reagovat
10

Paulitooo

Reagovat
smazaný uživatel

Iago teď předvedl, proč to nikdy nebude navíc než na Janov. Mohlo to být 3:0.

Reagovat
M11

DYBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Airus

a především Pereyra

Reagovat
Emmett Brown

Bože

Reagovat
Melchior

Hmm, a my zrovna dáme gól

Reagovat
Airus

wtf was that Awesome, alespoň něco

Reagovat
brenk

prečo nehral Pereyra od začiatku

Reagovat
smazaný uživatel

Keito kurňa....nejzkušenější hráč

Reagovat
Furia Ceca

Peryra s Dybalo. Jediní naši hráči, na který se dá dneška dívat...

Reagovat
Airus

Gigi je taky dobrej

Reagovat
Furia Ceca

Jj.

Reagovat
Emmett Brown

Toto je typicka Roma, namiesto pohodicky to este bude dráma

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Milan.B

kua dobre su

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Dobrá kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Takové old school

Reagovat
Mrvinho

Zatím to vypadá že jste věděli proč

Reagovat
maras93

Pereyra měl hrát od začátku, suprovej hráč. O Dybalovi ani nemusím psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už nám došlo, že Pereyra je tím trequaristou. Pokud to po dnešku Allegrimu s Marottou nedošlo, tak už asi ani nedojde.

Reagovat
Melchior

Pereyra nemusí ani hrát na TQ, hlavně ať hraje.. ať už prostě nevidím zálohu z Empoli

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Largo

Iturbeeeeeee! Skvělej!

Reagovat
Yzemi

Tak když dostal Evra tu redku, snad aspoň dostane příště prostor Sandro.

Reagovat
Airus

doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta fantasticky

Reagovat
Airus

Scezny

Reagovat
smazaný uživatel

Rizzo se zase předvedl, ten konec absolutně nezvládl

Reagovat
Melchior

Nemá smysl se vymlouvat na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na něj nevymlouvám. 3/4 zápasu jsem hráli hrozně. Ale když už nastavil nějaký metr, tak ho měl držet. Římanům těch karet v posledních 10 minutách odpustil dost.

Reagovat
10

Reagovat
Melchior

a nezačít hrát před deseti minutama, byly by i body..

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný zákrok

Reagovat
Pipo123

Scudetto

Reagovat
Emmett Brown

Ta drama na konci absolútne zbytocna, zapas sme mali pod kontrolou, taketo daco by nas napriklad v LM mohlo velmi boliet, staci si spomenut na vlastenca Neapola proti Dortmundu predvlani, ten gol ich stal postup zo skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

DAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE olee oleeeeeeeeeeee

Reagovat
Airus

Gratulace AS... Juve, konec srandy! Forza Juve

Reagovat
Melchior

Roma naprosto zaslouženě. Gratulace.

Reagovat
danko10

Vedieš o dva nad najslabším Juventusom za posledné dva roky, navyše poslaným do desiatich a čo spravíš? No predsa vyserieš sa na to, nech je to napínavé.

Reagovat
smazaný uživatel

neusnout na vavřínech, pořád vás čeká obrovský kus práce, jinak gratulace

Reagovat
Slejdy

toto clovek nepochopi

Reagovat
Emmett Brown

mozeme dakovat Wojtovi, ze to este nebola remiza

Reagovat
smazaný uživatel

tak špatně hrající Juventus jsem dlouho v takovém zápase nevidel

Reagovat
DelPiero137

Roma zasluzene, nas priserny vykon sa nezlepsuje od zapasu s Udine.

Tito treneri co stavaju stoj co stoj svoje kone, mi zacinaju vadit. Pereyra jasny zaklad, Pogba trocha menej horlivosti.

Inak preco nehral Barza alebo Rugani? Ked uz sme hrali na 3 stoperov?

Reagovat
Melchior

Jsem zvědavý, kdy začneme sbírat body... aby nás nepotkalo to, co Dortmund..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, prečo sa Max vrátil pre túto sezónu k tomu, čo dlhodobo nefungovalo, statické 352...

Reagovat
ED91

dúfam, že týmto systémom už nebudeme hrať.. nedá sa na to pozerať... prvá vec čo mi na Maxovi prišla sympatická bola, keď začal hrávať 4312, najkrajši futbal predvádzalo juve v tomto systéme

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechápem 2 veci:

1. Prečo Keita, aka najskúsenejší hráč, spraví takú stupídnu chybu a skoro tým dosral celé víťazstvo?

2. Prečo Florenzi pri rohoch bráni najlepších hlavičkárov?

Reagovat
10

gratulace AS, vyhráli zaslouženě...Juve kromě závěru 0 bodů, Allegri to imho moc nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Chce po té improvizované záložní trojici něco, čeho není schopná. Škoda, že ho to 4-3-1-2 netrklo už před zápasem. Mohlo to dopadnou jinak.

Reagovat
Pipo123

Tento zápas nič neznamená, po príchode Cuadrada a Pereyru ste aj v 10 ludoch dokázali hrať dobre a zatlačiť AS. Po návrata zranených hráčov to bude zasa dobré staré Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

já nemám strach, uvědomuju si ty absence a pomalejší rozjezd se při tolika změnách musel čekat...hlavně to chce klid

Reagovat
smazaný uživatel

Calma nechápu tu hysterie... i když, chápu... někteří si zvykli jen vyhrávat, a pak nezvládají porážky

Reagovat
DelPiero137

Trocha hysaku treba zato mna skor serie ze aj tak by to mohlo byt lepsie keby tam poslal spravnych hracov. Nasierama toto mrhanie, to je cele.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak teda ale, Iturbe defacto rozhodol zápas 30 milionov sa začína vyplácať

Reagovat
M11

dobre ze si ho nechavate

Reagovat
olis

FORMAZIONE UFFICIALE NAPOLI: Reina, Maggio, Albiol, Koulibaly, Hysaj, Hamsik, Allan. Valdifiori, Insigne, Callejon, Higuain

nech ide dopice s tym Maggiom napravo a Hysajom nalavo, takmer urcite dostaneme zase gol cez Maggia

Forza Napoli!

Reagovat
olis

a na stadione ma byt 25 tisic ludi, tiez nech idu niekam, nejak sfajnoveli fanusikovia

Reagovat
FuckT

Skor to, ze Gabbi sedi zas... On ked od nas odide, tak ma jebne...

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdlele už kurva drát

Reagovat
smazaný uživatel

miesto 3-0 mohlo byt 2-2 a dalsia "blamaz"...mat presilovku a takto to vypustit uz nchcem v zivote vidiet!,sczseny je hrdina !,treba popracovat na psychike

Reagovat
smazaný uživatel

Iago přemýšlel jako hráč z provinčního celku, což je jeho maximum, horší hráč snad na hřišti v řadách AS nebyl, tak jste to mohli rozhodnout chvíli před tím Dybalovým gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně? Až na jeden zkrat hrál výborně!

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Allegri za prohranej zápas díky.Dál tam ser Padoina a Pereyru nechej na lavce.Samozřejmě vyhrávat se nedá věčně, musí přijít útlum, tak to prostě je, ale ten tým svoji kvalitu má, škoda těch zranění Khediry a Marchisia ale to k fotbalu patří, tady měl Allegri zasáhnout postavit Pereyru a ne toho ňoumu Padoina.Říkejte si co chcete Allegri prohrál zápas.Ale jdeme dál, od příště už začít vyhrávat prosím.

Reagovat
maras93

Přijde mi, že Allegri vždy reaguje pozdě. Pereyru jsem čekal už po poločase. Tohle ale dělal i v AC..

Reagovat
Dejwa

CARPI: 1 Brkic; 3 Letizia, 18 Bubnjic, 6 Gagliolo; 2 Wallace, 20 Lollo, 39 Marrone, 58 Fedele, 34 Gabriel Silva; 7 Matos, 9 Wilczek.

A disposizione: 22 Benussi, 8 Bianco, 10 Lazzari, 11 Gaudio, 15 Lasagna, 19 Pasciuti, 29 Martinho, 33 Spolli, 94 Iniguez.

Allenatore: Fabrizio Castori

INTER: 1 Handanovic; 21 Santon, 25 Miranda, 24 Murillo, 5 Juan Jesus; 13 Guarin, 17 Medel, 7 Kondogbia; 77 Brozovic; 8 Palacio, 10 Jovetic.

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 14 Montoya, 23 Ranocchia, 27 Gnoukouri, 33 D'Ambrosio, 55 Nagatomo, 88 Hernanes, 93 Dimarco, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ten Brozovic na AM no to jsem zvědavý snad to bude na to Carpi stačit.

Reagovat
Dejwa

je to těžký no, když je Hernanes mimo formu.. musíme

Reagovat
smazaný uživatel

minule hral predsa Hernanes uplne na poriadku

Reagovat
Dejwa

no moc toho nepředvedl a celkem dost kazil za tu dobu co hrál..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no.. podla mna to tam celkom ozivil.. kazdopadne Brozovic na AM neviem.. som zvedavy kto bude nejak tvorit hru... asi to bude na guarovi

Reagovat
Dejwa

hledat kreativitu v naší záloze je zhruba to stejný jak jehlu v kupce sena.. spolíhám na Stevana

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v prdeli no... kromě Perišiče, Mela a Edera se skloňuje ještě někdo nebo na kreativitu v záloze sereme?

Reagovat
Dejwa

čistě o hráči do středu nevim.. srat na Perišiče a přivést za ty love Lamelu a Lavezziho

Reagovat
Votas

Na Carpi to snad musí stačit i s Nicky Minaj. Každopádně ten pocit, že nutně neprohrajeme, pokud nedáme gól je takový... neobvyklý...

FORZA INTER

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3): Berisha; Basta, De Vrij, Gentiletti, Radu; Parolo, Cataldi, Lulic; Candreva, Keita, Kishna.

Reagovat
lucius6

Felipe žolík

Reagovat
smazaný uživatel

TORINO: Padelli, Maksimovic, Glik, Moretti, Bruno Peres, Benassi, Vives, Baselli, Avelar, Martinez, Quagliarella

FIORENTINA: Tatarusanu, Tomovic, Rodríguez, Roncaglia, Gilberto, Suárez, Borja Valero, Alonso, Ilicic, Fernández, Kalinic

vítězná

Reagovat
lucius6

Maxi ?

Reagovat
danko10

Edin 1+1.

Lemmy mozog.

Suma sumárum, bosniaci stole the show tonight.

Falqué je totálny priemerák, ale aspoň nehral Gervais, no.

Neviem, či nemal Daniho Rizzo za ten volejbal vysypať, každopádne podľa mňa Evrova redka v poriadku.

Wojtova rozohrávka je niečo, čo nás raz bude stáť body, ale dnes ne a to jak vyčapal Bonucciho... Slint.

V Dignem máme na beku konečne fotbalistu.

Keita je asi dement, alebo neviem.

Florenzi pri defenzívných štandardkách na malom vápne je vtip.

Iturbe musí zostať.

Bonus: Páni zo Sport TV môžu ísť do píče. Ja som na kockaté streamy v rozlíšení 200 x 300 už starý.

DAJE!!!

Reagovat
Emmett Brown

Nevidel som cely zapas, aky bol Digne celkovo? Zrejme lepsi ako Toro a pod. Falque sa podla mna postupne zo zostavy vytrati a Iturbe dufam napokon ostane, jedna sezona, navyse v tej zumpe co sme hrali vlani, nestaci na prejavenie kvality.

Reagovat
Lech

Digne je super, rychlej, technickej, ale řekl bych, že v 1. půli bxl maličko lepší. Jinak fakt za něj

Reagovat
DelPiero137

Ten Sport ma strasne serie. Zabetonovat celu stanicu!

Reagovat
wiggum

tak hlavne, ze podle rimskehovlka jsou Dzeko a Lemmy nejvetsi chcipaci... Digne hral jak? Sledoval jsem to jenom tak chvilkama a po prvnim golu vypnul uplne.

Reagovat
danko10

Digne bol na celej lajne. Hlava hore, pokojný. Pozične super. Nabehal asi sto kilometrov. Akurát lopty do vápna sypal dosť bez rozmyslu. Bude super. Po Ca$hleym s Kolbasom to v jeho podaní vyzeralo ako iny šport.

Reagovat
wiggum

Parada

Reagovat
GEGE

To jako Sepe bude delat ve viole dvojku?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci kdy prosím končí mercato? Nejsem to schopný najít.

Reagovat
olis

pokial viem tak zajtra 23:00 v taliansku, v anglicku a asi aj inych krajinach o den neskor

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevíš proč tak klesl kurz na Neapol? Ta neprohra Dorie za 3,4 je dost drsná.

Reagovat
Pipo123

Chievo 0:4 Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Cataldi 3 asistence

Reagovat
Inter Eterno Amore

tesne

Reagovat
Dominator

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Lech

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pipo123

Jebať Calcio, na Prima Cool je Barbar Conan

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Max to dnes nepostavil dobre. Za takuto tvrdohlavú zostavu by sa nemusel hanbiť ani Conte v sezóne 2013/14. Postaviť 352 a dať k sebe Padoina a Sturara, keď na lavičke je Pereyra. Dnes sme pokojne mohli hrať 433 alebo 4312 bez Sturara aj Padoina. Obrancov máme až-až. Stavať to na roztiahnutej zálohe jednoducho nie je pre Juve už dobré. Snáď nebudeme čakať do novembra ako minulý rok, kým si to Max uvedomí.

Reagovat
Pipo123

Draxler do Wolfsburgu

Reagovat
lucius6

když jsem to pár dní zpátky řikal, tak, že to je prej nesmysl

Reagovat
lucius6

FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooool

Reagovat
lucius6

Reagovat
Furia Ceca

Co udělal ten Marcos? Jako že na Turíňany chčije jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to idiot. Spoluhráči mu to taky i pravděpodobně řekli. A Sousa pěkně kroutil hlavou, čemuž se nedivím.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, taky jsem si všiml Souzy, jak kroutí hlavou...

Reagovat
olis

gooooooooooooooooooooooooooool

takto si predstavujem nasu hru cely zapas, parada zatial, len neprestat hrat

Reagovat
FuckT

Insigne a Higuain

Reagovat
snuff24

Zdravím.. máte někdo něco kloudnýho na Inter ?

Reagovat
Votas

Je to na tipsportu, ale bez komentáře a se slabým zvukem...

Reagovat
smazaný uživatel

Leali chycená penalta

Reagovat
lucius6

Takovej šourák a on to nechytne ??

Reagovat
Pipo123

On to tečoval Gentiletti, ale jo nech sa už vráti Marchetti

Reagovat
lucius6

To je pravda, ale stejně to letělo hrozně pomalu, podle mě to šlo chytit

Reagovat
lucius6

Berisha

Reagovat
lucius6

Zatim teda hrozná bída

Reagovat
smazaný uživatel

Leali si to dává s prstem v nose, opět vynikající výkon

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaj, škoda, Stendardo na 1:0

Reagovat
olis

prve koleno v tejto sezone v riti

Reagovat
10

Coda?

Reagovat
olis

jj

Reagovat
10

hroznej smolař...ten mohl být úplně jinde, nebýt zranění

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto že to byl offside to je fakt Batman

Reagovat
lnterista

demon

Reagovat
lucius6

Hrajem ultra špatně

Reagovat
Votas

JOVEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
snuff24

JOJOJOJOJOOOOO

Reagovat
stuff

je neskutocne, odkial vyskusa Insigne vystrelit

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeeeeeee

Reagovat
GEGE

Lorenzino treaquartista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetiiiiiiiiiiiiččččččččččččččč

Reagovat
lucius6

To je síla, nejhorší výkon v Serii A za poslední rok zatim

Reagovat
Deki

do prdele přihrajte mi někdo funční link na Inter bez sekání!!! jinak ten monitor vyhodim z okna

Reagovat
lnterista

ja koukam na bet365 taky nic poradne nejde

Reagovat
Rip

Já to sleduju přes acestream a musím říct, že luxus,žádné sekání a kvalitka taky dobrá

Reagovat
Deki

díky vám

Reagovat
Dejwa

http://livetv.sx/en/eventinfo/333224_carpi_inter_milan/#_ dej si ten ace stream, dobrá kvalita a poločas bez seknutí

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Lazia neexistuje.

Reagovat
Pipo123

Strašné, takto zle sme nehrali už strašne dlho, všetci sú uplne v prdeli

Reagovat
lucius6

Jako by je to ani nezajímalo...

Reagovat
10

ale pořád máte o 3 body víc, než Juve

Reagovat
stuff

neviem, ci to moze byt uz "sarriho praca", ale dnes na Neapol sa velmi dobre pozera

Reagovat
Largo

Na jeho týmy se dlouhodobě dobře dívá

Reagovat
stuff

spominalo sa tu, ze mu to dlhsie trva

Reagovat
lucius6

Candreva dobře zaběhne do lajny a nacentruje a on nikdo neni ve vápně, to je síla docela, to jsem ještě neviděl aby po centru nebyl jedinej hráč ve vápně

Reagovat
Pipo123

Lebo Keita nie je útočník a drží sa viac na krídle, bez útočníka nemôžeme nijako prekvapiť súpera, Klose chýba a strašne moc

Reagovat
lucius6

Neměl by Rocchi ještě zájem to rok zkusit, úplně bez váhání bych mu nabídl smlouvu.

Reagovat
Largo

V podstatě jako AS v minulý sezoně. Totti se držel u středu, rozehrával, ale nikdo ve vápně. Prakticky zápasy bez útočníka.

Reagovat
Pipo123

Asi tak a to potom hra na krídla stráca význam... po repre snad bude aspoň Djordjevič ok

Reagovat
Largo

Aspoň něco. Znám dobře ten pocit - hra na křídla, ale bez útočníka. To je martýrium....

Reagovat
Gimme

Koupíte Adebayora a bude fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nezakřiknu ale naprosto nemůžu z Murilla, hraje parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mastakillah

Gonzááááloooo

Reagovat
Votas

HANDAAA

Reagovat
stuff

gonzalo

Reagovat
FuckT

Kto to nahraval? Higuain

Reagovat
olis

Allan

Reagovat
FuckT

Pekna

Reagovat
smazaný uživatel

Allan?

Reagovat
olis

Insigne ma sere neskutocne, sice dal dobru prihravku Higuainovi ale co toho chlapca dokaze napadnut odkial vypalit to je neskutocne

Reagovat
olis

dobre, nemusel si si zase odpalit koleno

Reagovat
Pipo123

Piolimu jeblo v hlave, to jeho neustále skúšanie taktiky ako keby hral FM, nechápem prečo zavrhol 4-2-3-1, minulý rok sme tak hrali výborne, toto 4-3-3 je strašné

Reagovat
lucius6

musíme doufat, že to bude jako minulý rok, nejdřív bída a pak se zvednem

Reagovat
Largo

Vedení mu na to moc hráčů nedovedlo. Myslím hlavně ta omýlaná absence útočníka a vlastně kvality na lavici.

Reagovat
stuff

lorenzo

Reagovat
olis

boze, oni ho poslali s5 na ihrisko

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to nebylo koleno ale bricho ne? jinak strili furt, ale uz dal tycku a kousicek vedle, bejvalo to horsi

Reagovat
stuff

ale ta strela od outovej ciary

Reagovat
olis

jj, neskutocne, takto z neho nikdy nebude tahun muzstva a kapitan ale vzdy len talent ktory nenaplni potencial

Reagovat
stuff

ja by som to zas nedramatizoval, dnes hraje vynikajuco

Reagovat
olis

no mozno som dobre nevidel ale bezal a zrazu padol ked divne dostupil, ci?

Reagovat
Antijuve

Guarin nezklame snad nikdy... bezletová zona nad stadionem jistota.

Reagovat
lucius6

To je vražda v živém přenosu, ale gól úžasnej...

Reagovat
Pipo123

To je katastrofa, žiadna snaha, prechod do útoku nula bodov, obrana neexistuje, brankár chytá hovno, hrajeme bez útočníka... katastrofa

Reagovat
lucius6

Na tenhle zápas to chce rychle zapomenout a rychle řešit další kola, takhle to dál nepůjde

Reagovat
Pipo123

Repre prestávka nám pomôže, ten výprask od Bayeru nás dostal na úplne dno a Pioli to tiež moc nezvláda. Hlavne nech príde útočník, pretože takto nemôžeme hrať, máme 6 záložníkov a žiadneho útočníka, veď hráme 4-6-0

Reagovat
lucius6

Ať v nejhoršim fakt prodaj Andersona a koupěj někoho, za 10-15 mega jde sehnat strašně moc super útočníků, takhle to dál nejde musí se najít rychlé řešení, dneska je to tak hrozně odevzdanej výkon až je mi z toho špatně.

Reagovat
lnterista

jak bude ve forma Jovetic a Handa tak to pujde...K-Dog to zatim moc nedava a mam pocit ze si moc neveri

Reagovat
M11

chce to cas

Reagovat
lnterista

jj ale v Interu nema nikdo trpelivost...ikdyz s kopytama velkou

Reagovat
M11

jak to bude Jove sazet tak bude mit casu dost

Reagovat
smazaný uživatel

strašne tam chyba tvorca hry, nechapem preco neskocime po Sorianim :)

Reagovat
lnterista

pokud ano tak to bude fajn on je opravdu jinde

Reagovat
M11

u nej je to jen o zdravicku.. snad vydrzi

Reagovat
snuff24

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
snuff24

žádná hitparáda to teda není obrana je na tom teda o něco líp a to hlavně díky Murillovi.Ale letos to vypadá spíš na trápení vepředu, takže to bude buď haluz nebo Jovetič.

Reagovat
Largo

Přijde Perišić a Borini, nevěšel bych hlavu

Reagovat
olis

tak toto je nieco uplne ine ako proti Sassuolu, som viac nez spokojny, vsetci makaju, napadaju, herne to nie je este dokonale ale ot nevadi, vyzera to sto krat lepsie ako proti Sassuolu, obrana funguje ovela lepsie, vidim velke zlepsenie u Hysaja, Koulibaly dnes zatial super a ked neurobi dnes blbost dufam ze si povie o zaklad, s takouto snahou musime odohrat kazdy zapas, kazdy polcas a bude to super, dufam ze Insigneho vystriedaju a nebudu riskovat s tym kolenom

Sarri mal pravdu s tym Allanom, este je to daleko od Allana z Udinese a hlada sa, ale aj momentlane je to ovela lepsie jak Lopez

teraz hlavne nepolavit v druhom polcase

Forza Napoli!

Reagovat
mastakillah

Allan je s Gonzalem nejlepší na hřišti

Reagovat
olis

nemozem s tym suhlasit, on ma na ovela viac ako momentalne predvadza

Reagovat
mastakillah

já neříkám, že nemá. Ale i tak jsou oba momentálně nejlepší za ten poločas

Reagovat
FuckT

Hysaj je uplne mega a Koulibaly tiez ide skvelo.

Reagovat
GEGE

Tahle záloha Neapole vypadá a hlavně funguje dost dobře...Hamšík v té jeho nové staženější roli vynikajicí...Allan je očekávaně pecka a zatím nejlepší nákup letošního mercata mezi záložníky...

Reagovat
Dejwa

ještě že nepískl pecku ze začátku, podle mě byla jasná ten skluz Murilla.. doufám že to nějakým kiksem nepoděláme

Reagovat
smazaný uživatel

to vazne? mne sa to zdalo uplne okay

Reagovat
smazaný uživatel

První hrál balón ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio pipo, hod tam rucnik...

Reagovat
Largo

Spíš bombu.....

Reagovat
olis

ja som dal do fanty Higuaina ako druheho nahradnika

Reagovat
smazaný uživatel

prosim Vas tie nase "signaly" pri rohoch to co su za komedialne skece

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Nagatomo co to do prdele je?

Reagovat
Deki

pište mi sem všechno, já prostě dneska link bez sekání nenajdu

Reagovat
Rip
Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasny po tom co nepisknul Koulibalimu, ze ted ve vapne piskne cokoli

Reagovat
olis

podla mna velmi velmi prisna

Reagovat
lucius6

Co přišel Morison, tak je to o kapku lepší, ale pořád bída, aspoň gól by to chtělo a proč tam nedá Andersona dřív

Reagovat
Milan.B

Edeeeeeerrr

Reagovat
olis

Reagovat
olis

s Lopezom na ihirsku neviem ci este dame gol

Reagovat
GEGE

Albiol neskutecne co predvadi

Reagovat
mastakillah

komediant to je

Reagovat
mastakillah

nechápu, jak někdo takovej mohl hrát za Real

Reagovat
Inter Eterno Amore

Perišić na tribúne

Reagovat
Pipo123

Pískaj koniec

Reagovat
lucius6

Neuznal Chievu další regulerní gól, dneska naprostá destrukce našeho týmu...

Reagovat
Tomanatura

Zrovna jsem chtel napsat, ze Viola hraje z obrany fakt dobre a pak to behem dvou minut tak dojebou

Reagovat
M11

Turin taky slusny obrat Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic na tribune sleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Turín jako fakt?

Reagovat
lucius6

Tak nic, pohár hořkosti si musíme prostě vypít až do dna....

Reagovat
FuckT

Ten Hamsik tusim pod tlakom zdvihne vykon o 100%.... Doteraz bol uplne slaby.

Reagovat
Deki

Lazio to se jak počítá do fanty, když mám De Vrije? kéž by radši nenastoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

Wallace dobré gesto trenérovi

Reagovat
Tomanatura

Baselli gol sezony. Nejdriv si vycvachta 4 protihrace u lajny a deset sekund na to zavesi z triceti metru. Trosku jiny vykon.

Reagovat
Inter Eterno Amore

koledovali sme si

Reagovat
smazaný uživatel

Moc moc moc moc moc moc prosím Nagatomo vypadni co nejdříve to půjde moc moc moc prosím to bylo přesně jako stará obrana INTERu prosím padej

Reagovat
GEGE

CARPIIIIIIII|!!|!!

Reagovat
GEGE

Reagovat
Dominator

Hmm, Juventus zatial bez bodu a v dalsom kole Chievo

Reagovat
Nuno čomes

Vole nagatoma jen přijde na pláč a hned to zadrbe, proč ho tam staví vubec

Reagovat
smazaný uživatel

nevím doufám že je to rozlučkový zápas a ten dement potáhne co nejdříve pryč

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nie.. cize pokracujeme v tradicii

Reagovat
smazaný uživatel

LACIO

Reagovat
lucius6

Stává se

Reagovat
Alberto Aquilani

Fuuha, keby to takto skončilo všetko, tak ideállne kolo

Reagovat
Emmett Brown

uz zase? nestacilo ti minuly tyzden? inter ma vdaka tebe 6 bodov

Reagovat
Alberto Aquilani

to som bol minulý týždeň tiež ja? :D budem za to brať prachy asi

Reagovat
Emmett Brown

Alberto Aquilani

23.08.2015 22:41

Keď ale vidím výsledky ostatných tímov, po sobote už ani nie som nasratý

[reagovat]

Alberto Aquilani

23.08.2015 22:41

hh, dopiče, zakríkol som to

Reagovat
Alberto Aquilani

a do pííííči

Reagovat
Emmett Brown

mal si si radsej honit nad Wojtovym zakrokom nie tu vypsiovat

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo škodaa

Reagovat
Inter Eterno Amore

Rigore

Reagovat
Inter Eterno Amore

Guaro asistencia na gól Jojovi a teraz vybojoval penaltu

Reagovat
FuckT

Insigne zase ocividne nezvlada svoje ego a jeho najdolezitejsim cielom je dat gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojooooooooooooooooooooooooo hlavně nepustit toho Japonce k balónu už více a musíme to ukopat

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Votas

JOVEEEEEEEEEE

Reagovat
Nuno čomes

JOJOJOJOJOJO JOVETIIIIC!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

JOJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý exot na plac ty vole prosím žabáku neposer nic

Reagovat
Inter Eterno Amore

Došiel Žabiak by to zas prišiel pokaziť ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

*aby

Reagovat
mastakillah

Aspoň, že Cavanimu to tam padá, když my stojíme za houno

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Džej Džej jasná tutovka toto mal premeniť

Reagovat
Deki

Reagovat
Jajinek

Nezlobte se na mne, ale v aktuálním rozpoložení všech týmů by Sérii A aktuálně vyhrála i parta vozíčkářů...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Votas

takže nám začínáš věřit?

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Rip

To bude zajímavý ročník

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
10

to jsou takový zbytečný plky

Reagovat
Inter Eterno Amore

Vďaka bohu .. FORZA INTER !

Reagovat
maras93

Když napíšu, že Lazio nehrálo nic, tak to je ještě slabý slovo - odchozený, bez zájmu, bez energie. Čekal jsem od nich teda víc.

Reagovat
smazaný uživatel

tento inter za posledne roky ma najvacsiu silu

Forza INTERNAZIONALE !

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy 2 haluzové výhry...snad tu Evropskou ligu nějak ukopem Jovetič

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele