Serie A - preview 19. kola

09.01.2016, 08:38, aktualizováno 10.01.2016, 08:36
Previews
Inter Milán zůstal po sobotním programu na prvním místě a to si nyní bude chtít pojistit v souboji se Sassuolem. Juventus sbírá jedná výhru za druhou a další hodlá přidat na půdě Sampdorie, Neapol se představí ve Frosinone...
Inter Milán - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Vedoucí Inter Milán bude hájit první příčku na domácím stadionu Giuseppe Meazzy proti nevyzpytatelnému Sassuolu. Nerazzurri mají na prvním místě jen jednobodový náskok a chtějí-li setrvat na čele, musejí zvítězit. Sassuolo tuto sezonu hraje o poháry, ale na Inter nemá zrovna dobré vzpomínky.

Po svém postupu do Serie A se Sassuolo utkalo s Interem celkem čtyřikrát a dvakrát z toho byl sedmigólový debakl! Na druhou stranu svěřenci trenéra Di Francesca se z těchto zápasů poučili a nakonec to jsou oni, kdo ve vzájemném souboji naposledy zvítězil. V loňské sezoně doma vyhráli 3:1, ovšem nyní je čeká cesta na milánské San Siro.

Inter po osmnácti kolech vede ligu a pokud vyhraje i nad Sassuolem, první příčku uhájí a stane se "půlmistrem". Svěřenci trenéra Manciniho herně rozhodně neoslňují, ale daří se jim urvat výsledky, a tak mohou být s průběhem sezony spokojeni. Sám kouč Nerazzurri je zatím ohledně Scudetta hodně opatrný a jako hlavní cíl Interu vyhlásil návrat do Ligy mistrů. Milánští naposledy porazili 1:0 Empoli a odčinili tak předvánoční domácí zaváhání s Laziem.

Sassuolu patří v tabulce šesté místo a na pátý AS Řím ztrácí pět bodů, přičemž má jeden odložený zápas k dobru. Nicméně poslední vítězství je staré už více než jeden měsíc. Po výhře na Sampdorii si totiž Neroverdi dvakrát dělili body - s Hellasem a Frosinone, což není vzhledem k zachranářským pracím obou týmů nijak skvělý výsledek.

Inter se může znovu spolehnout na Freddyho Guarína, který opustil marodku. K dispozici nebude jen Felipe Melo, jehož zkrat proti Laziu mu vynesl stopku na tři utkání. Dva hráče mimo hlásí i Sassuolo. Terranovu do hry nepustí zranění a Pellegrini je v trestu.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo - Biabiany, Brožović, Medel, Perišič - Icardi, Ljajič
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Defrel, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Empoli FC  (neděle 15:00)
Dalším nedělním střetem se stane duel mezi domácím FC Turín a hosty z Toskánska. Pokud jde o historii, tak nás nečeká moc atraktivní a gólově bohaté klání, ale oba celky musí po minulém kole konečně uspět.

Turín se s Empoli do této doby utkal celkem dvanáctkrát. Nikdy to ale nebylo atraktivní utkání plné branek. V rámci Serie A většinou vítěze určila jen jedna branka. Až na jednu výjimku, když se v roce 1987 Empoli radovalo z výhry 2:0. Turín pak Empoli v Serii A porazil ze dvanácti pokusů pouze dvakrát, takže má co napravovat. Čtyřikrát se radovalo Empoli a zbytek byly remízy.

Turín na Empoli moc neumí, což dokazují jeho čtyři branky v Serii A proti toskánskému soupeři ve všech dvanácti utkáních. Ani poslední forma Turína nedává jeho fanouškům moc nadějí na zlepšení. Za posledních deset utkání v Serii A se turínský celek ze tří bodů radoval jen dvakrát. Minulá dvě kola prohrál a nejinak tomu bylo i naposledy, když se utkal s dalším náročným soupeřem.

Na San Paolu se jako první trefil Lorenzo Insigne, na něj navíc navázal Marek Hamšík. Turínskému týmu nepomohla ani branka Fabia Quagliarelly. Výsledek znamená, že se mizérie Turína ještě prohloubila a nyní jsou Býci až na 14. místě! Jistě, mají k dobru jedno utkání z prosince, ale hrají proti Sassuolu. Takže se dá očekávat cokoli, jen ne snadné tři body. Velkým problémem Turína je útok a i velikán jako Quagliarella ví, že je něco nutné změnit.

Zkušený veterán po minulém utkání řekl: "Je to zvláštní pocit, když se trefíte proti týmu, který máte takl rád. Ale jsem moc rád, že jsem konečně nějakou branku dal. Teď máme vpředu problémy, které nás stojí zbytečné body. Měli bychom bojovat o poháry a ne být kousek nad sestupem. Věřím ale, že se z této situace společně dostanem a vrátíme se na přední příčky," nepochybuje Quagliarella.

Empoli patří mezi celky, které hrají v první řadě fotbal příjemný na pohled, a to celkem bez hvězd. Koncepční práce a jednotný systém se spolu se sázkou na mladé vyplácí a Empoli je aktuálně už na osmém místě. Mohlo by být i výš, nebýt minulého kola. Po sérii dobrých výsledků přišla prohra, když Empoli nedokázalo vstřelit branku vedoucímu Interu Milán. A protože v jeho dresu se radoval Mauro Icardi, muselo se Empoli obejít bez bodů.

Mezi hráče, kteří táhnou Empoli vzhůru, patří dvojice Riccardo Saponara a Lorenzo Tonelli. O oba hráče má zájem mnoho klubů, ale vedení je odmítá prodat. Jak ostatně sám říká prezident Fabrizio Corsi: "Saponara i Tonelli jsou důležitými osobnostmi v týmu. Samozřejmě je jasné, že je dlouho neudržíme, ale teď chceme kádr spíše posílit, než abychom ho v zimě oslabili jejich prodejem," uzavřel Corsi.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Peres, Benassi, Vives, Baselli, Molinaro - Quagliarella, M. Lopez
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Barba, Costa, Mario Rui - Zielinski, Paredes, Büchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Janov CFC  (neděle 15:00)
Domácí Atalanta Bergamo vyzve Grify z Janova, aby se s nimi střetla o tři body. Ty zoufale potřebují oba týmy, ale statisticky mají menší výhody hosté. Atalanta totiž proti janovskému celku vůbec vyhrávat neumí.

Za posledních dvanáct vzájemných duelů v Serii A se Atalanta z výhry nad Grify radovala jen jednou. Čtyřikrát pak vyhrál janovský tým, zatímco v ostatních případech se zrodily remízové výsledky. Pokud jste sázkaři, můžete si vsadit například na to, že oba soupeři dají branku. To se jim totiž povedlo v posledních pěti utkáních mezi sebou. Atalanta touží vrátit Janovu poslední výsledek, který se pro Orobici vůbec nevyvíjel dobře. La Dea prohráli vysokým rozdílem 4:1!

Z posledních týdnů a dní je jasné, že se jedná o souboj dvou týmů v krizi. Atalanta prohrála tři poslední duely, Janov je na tom ještě mnohem hůře. Nevyhrál totiž už šest soutěžních utkání a sbírá jednu porážku za druhou. V minulém kole dokonce prohrál derby, když nestačil na Sampdorii. Ta se dostala dokonce až do tříbrankového vedení a naději domácím dával akorát útočník Leonardo Pavoletti. Jeho dvě branky ale přišly v hodně pozdní dobu.

Janovské CFC je i kvůli tomu až na 17. místě, na kontě má jen 16 bodů a řeší sestupové starosti. Vedení se samozřejmě chystá zasáhnout, ale je otázka, zda dojde až k razantní změně trenéra. Současná situace se nelíbí ani fanouškům. Někdejší hráč Janova, útočník Marco Nappi, tisku řekl: "Když jsem viděl, s jakým přístupem nastoupili někteří hráči CFC do derby, nevěřil jsem vlastním očím."

"Například Leonardo Pavoletti se na hrotu bil celou dobu sám a dostal celkem tři povedené centry do vápna. Někteří hráči si asi neuvědomují, co to znamená derby. Týmu chybí sebevědomí a vášeň pro hru. Očekávám, že bude proti Atalantě na hřišti znovu Pavoletti, který tvoří rozdíl. A také Tachtsidis, který se pere za ostatní. Janov musí dostat nový impuls třeba i v podobě nových akvizic," dodal Nappi.

Ani Atalanta ale není v dobré formě a prohrála už třetí zápas po sobě. I proto nařídil trenér Edy Reja výjimečné soustředění až do začátku zápasu. V něm mu nepomůže například oblíbený Holanďan De Roon, který stojí kvůli kartám. Raimondi, Carmona a Pinilla jsou zraněni. Janov má zraněného Tina Costu a Tambého, Diego Perotti si odpykává trest za karty.

Atalantě se moc nepovedlo ani minulé kolo, protože v souboji s Udinese byla rozhodně favoritem. Už v prvním poločase se trefili domácí Théréau a Perica, hosté pouze korigovali brankou mladíka Marca D'Alessandra. Nyní se musí pokusit zvládnout utkání s dalším ohroženým celkem mnohem lépe, pokud se chtějí dostat výš v tabulce.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Toloi, Stendardo, Paletta, Brivio - Kurtić, Cigarini, Grassi - D'Alessandro, Denis, Gomez
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, De Maio, Ansaldi - Rincon, Rigoni, Laxalt - Suso, Pavoletti, Gakpé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hellas Verona - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Po osmnácti odehraných kolech čeká Hellas stále na první vítězství. Smutnou sérii se konečně pokusí zlomit doma s Palermem, což by mohla být více než solidní příležitost. Sicilanům se totiž také příliš nedaří.

Když Luigi Delneri přebíral tým po odvolaném Mandorlinim, určitě očekával, že touhle dobou bude mít Hellas na kontě ono kýžené první vítězství. Nestalo se tak a další šanci bude mít doma proti Palermu. Hellas sice dokázal obrat o body AC Milán, nebo remizovat se Sassuolem, ale to je pořád málo.

Palermo také nemá na růžích ustláno a ani kouč Davide Ballardini zatím nemůže být spokojen. Sicilané dvakrát po sobě prohráli a rozhodně nejsou mimo sestupové nebezpečí, spíše naopak. S osmnácti body jim patří až šestnácté místo a náskok před osmnáctým Frosinone je jen tříbodový. V minulém kole Palermo nestačilo na favorizovanou Fiorentinu a doma podlehlo 1:3.

Hellas stále nemůže počítat s některými hráči, na marodce zůstávají Romulo, Albertazzi, Siligardi a mimo je i potrestaný Greco. Hosté jsou na tom o poznání lépe, schází pouze Vitiello.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Sala, Bianchetti, Moras, Souprayen - Wszolek, Viviani - Hallfredsson, Emanuelson, Pazzini - Toni
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Morganella, Goldaniga, Gonzalez, Lazaar - Hiljemark, Jajalo, Čočev - Vázquez - Trajkovski, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Domácí Frosinone se v neděli odpoledne utká s Neapolí a bude mít extra motivaci, aby vyhrálo. Tři body totiž proti Partenopei ještě nikdy v oficiálních zápasech nebralo! Zároveň je to pro oba celky vzájemná premiéra mezi italskou elitou.

Oba celky ušly hodně velký kus od doby, kdy se poprvé utkaly. Psalo se datum 18. prosince roku 2005 a Frosinone hostilo Neapol v rámci třetí ligy! Partenopei tehdy potvrdili úlohu favorita a vyhráli 3:1. Od té doby se mnoho věcí změnilo a z Neapole je jeden z největších favoritů na mistrovské Scudetto. Navíc hraje tým pod Vesuvem opět evropské poháry a je jedním z hlavních uchazečů o finále Evropské ligy.

Oba kluby se utkaly také v Serii B, kde panoval stejný scénář. Tedy jedna výhra Neapole a jedna remíza. Teď je z Frosinone bojující nováček mezi italskými velkokluby, který umí nepříjemně překvapit. Neapol ještě neporazil, takže to bude chtít co nejdříve změnit. A to i proto, že případné tři body by jej mohly posunout z pásma sestupu. Aktuálně je Frosinone na 18. místě a na kontě má 15 bodů.

Zajímavé je, že i přes výkony mladého brankáře Lealiho je to právě Frosinone, které má nejvyšší počet inkasovaných branek. Což s ohledem na pověst neapolského útoku není zrovna ideální zpráva. Frosinone dostalo už 36 branek, tedy o deset víc, než třeba 17. Janov. Méně než dvě branky v zápase dostalo Frosinone naposledy na konci října, když se utkalo s Carpi. to byla shodou okolností jeho předposlední výhra.

V minulém kole Frosinone opět dostalo dvě branky, ale alespoň neprohrálo. S domácím Sassuolem si nováček soutěže body jen rozdělil, navíc o výhru přišel až patnáct minut před koncem utkání. Jedním z hráčů, kterým se toto utkání povedlo, byl univerzál Paolo Sammarco. Zkušený hráč byl médii zpovídán po zápase a došlo i na příštího soupeře.

Sammarco mimo jiné sdělil: "Nejsme na tom v tabulce úplně ideálně, ale naším cílem je zůstat co nejblíže k týmům nad námi. Chceme se neustále zlepšovat a učit, abychom smazali manko na ostatní týmy a vymanili se z pásma sestupu. Teď nás čeká Neapol, což je skvělý tým. Mají mnoho výtečných hráčů a pro nás bude velký test, jak utkání zvládneme. Doufám, že na našem stadionu ukážeme vůli a odhodlání," přeje si hráč.

Proti Neapoli to ale bude mít on i jeho kolegové hodně těžké. Tím spíš, že hostům nebude chybět žádné velké jméno. Naopak domácí se budou muset obejít bez několika hráčů, z nichž některé bychom normálně vídali v základní sestavě. Hrát nebude Carlini a Rosi z důvodu zranění, kvůli kartám pak nenastoupí ani Pavlović. Obávat se budou také faktu, že Neapol ze všech týmů Serie A vstřelila nejvíce branek ze hry.

To Neapol se opět veze na vítězné vlně a hodlá pronásledovat své nejbližší soupeře. Na třetím místě ztrácí na první Inter jen jeden jediný bod a chce na něj vyvinout další tlak. Po remíze s AS Řím se Partenopei dostali opět do skvělé formy, když v minulém kole dokázali porazit turínské FC. Na branku Lorenza Insigneho sice ještě někdejší hráč Neapole Fabio Quagliarella odpověděl, ale rozhodnutí přinesl kapitán Marek Hamšík. Podaří se jemu a jeho kolegům porazit Frosinone i v první lize?
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - M. Ciofani, Diakité, Ajeti, Blanchard - Paganini, Sammarco, Gori, Soddimo - D. Ciofani, Dionisi
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Higuaín, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Boloňa se pod vedením Roberta Donadoniho odmítá účastnit bojů o záchranu a díky vítězstvím stoupá tabulkou. Na stadion Renato Dall'Ara teď zavítá Chievo, které si rovněž nevede špatně.

Šest vítězství za posledních deset kol, to je vizitka Boloni, která v minulém kole slavila vítězství na milánském San Siru. Tři body zařídil v Miláně jedinou brankou Emanuele Giaccherini. Kouč Roberto Donadoni tak může být navýsost spokojen. Jeho tým si už na sestupové pozice vytvořil sedmibodový náskok a navíc má parádní fazónu.

Špatně si nevede ani Chievo, které rovněž pravidelně sbírá body a aktuálně mu patří dvanácté místo. Fly Donkeys sice neuspěli na půdě Fiorentiny, ale v následujícím kole si vše vynahradili remízou s AS Řím. Přitom Chievo tahalo za kratší konec a v zápase celkem třikrát prohrávalo, nakonec však vždy dokázalo najít odpověď.

Vzájemná bilance je vzácně vyrovnaná. Oba týmy se spolu naposledy utkaly v sezoně 2013/2014, tedy ještě před sestupem Boloni do nižší soutěže. Také letos, po návratu Boloni, zůstává tento duel bez favorita.

Oba celky hlásí několik absencí. Domácím budou scházet Rizzo, Brienza, Maietta a potrestané duo Mounier, Diawara. Podobně je na tom i Chievo, zraněného Mattiella, Meggioriniho a Gamberiniho doplňuje potrestaný Castro.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Rossettini, Oikonomou, Gastaldello, Masina - Taider, Pulgar, Brighi - Falco, Destro, Giaccherini
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi - Rigoni, Radovanovič, Hetemaj - Birsa - Paloschi, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Juventus FC  (neděle 20:45)
Juventus je zpátky ve hře o Scudetto a další krok k návratu na první místo místo učinit na půdě Sampdorie. Námořníci zatím předvádějí hodně nevyrovnané výkony, ale proti Staré dámě se jim občas zadaří. V sezoně 2012/2013 byli jediným týmem, který Juventus dokázal v obou zápasech porazit.

Ale to už je tři roky stará historie. Oba týmy od té doby ušly další kus cesty a poměrně se změnily. Juventus po špatném začátku začal zase šlapat a aktuálně ztrácí na první místo jen tři body. V týdnu Juve zvítězilo nad Hellasem jasně 3:0 a připsalo si už osmé ligové vítězství v řadě.

Minulé kolo zvládla výborně i Sampdoria, ta zvítězila v prestižním janovském derby 3:2. Pro svěřence kouče Montelly to bylo důležité vítězství, neboť navázali na domácí výhru s Palermem a do dalších kol mohou jít s velkou dávkou sebevědomí.

O sezoně 2012/2013 už šla řeč. Sampdoria tehdy byla jediným týmem, který dokázal pozdějšího mistra v obou zápasech porazit. Historicky vzato je Juventus stále nejúspěšnějším týmem Itálie a platí to i o vzájemných zápasech se Sampdorií. I vloni ale dokázali Námořnící Juve pořádně potrápit. Na Juventus Stadium si připsali cennou remízu 1:1, doma pak po jediné brance Vidala podlehli.

Sampdoria hlásí jen jednu ztrátu v podobě De Silvestriho, kdežto Stará dáma hned několik. Pro karetní trest bude chybět klíčová postava záložní řady Marchisio a pro zranění zase Pereyra, Lemina, Barzagli a nově také Mandžukič.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cassani, Moisander, Zukanovič, Regini - Soriano, Fernando, Barreto - Carbonero, Cassano, Éder
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Rugani, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pogba, Alex Sandro - Morata, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.00 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Carpi FC - Udinese Calcio  (sobota 15:00)
O důležité domácí body bude bojovat FC Carpi, jenž je na předposledním místě v nezáviděníhodné pozici. Svého soupeře se však nezalekne, bezbranková remíza proti Laziu ho nabudila a proti Udine si věří. Zebry ale dvakrát naplno bodovaly a představa, že ztratí proti nováčkovi se jim pranic nelíbí.

Carpi se stále nachází v sestupových vodách a aby se jim alespoň na konci sezony vyhlo, musí výsledkově zabrat. Zápas s Laziem by mohl být příslibem. Bezbranková remíza se přeci jenom nečekala, zvláště když Lazio v předchozím kole vyhrálo na půdě vedoucího Interu Milán. Získaný bod ale není náhodný, už v minulých kolech ukázal nováček soutěže, že umí sehrát vyrovnanou partii i s mnohem zvučnějšími týmy. Remíza s AC Milán, výhra na půdě Fiorentiny v rámci italského poháru a nyní zmiňovaná plichta s Laziem. Ani zápas s Juventusem nebyl špatný, byť ho Carpi těsně prohrálo.

I přes všechny tyto aspekty bude v souboji s Udine outsiderem. Zebry patří mezi tradiční účastníky Serie A a toto utkání by měly zvládnout. Jak se totiž zdá, chytly na přelomu roku formu. Už před Vánocemi tým přerušil třízápasovou sérii porážek, když vyhrál na horké půdě turínského FC a po novém roce doma zdolal nevyzpitatelnou Atalantu Bergamo. Udine bylo v zápase s Bergamaschi lepším týmem a mohlo vyhrát i větším rozdílem.

Oba aktéři hlásí několik absencí. Carpi nemúže počítat hned se čtveřicí hráčů, jmenovitě Fedelem, Bubnjićem, Biancem a Matosem. V táboře hostí to pak jsou Merkel, Koné a dlouhodobě Domizzi.
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Letizia - Pasciuti, Cofie, Lollo, Di Gaudio - Mbakogu, Lasagna
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Danilo, Felipe - Widmer, Badu, Lodi, Fernandes, Edenílson - Perica, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (sobota 18:00)
Lazio Řím se pokusí ukončit trápení pod trenérem Piolim, které římský celek dovedlo až do středu tabulky. Načasování si ale nevybrali úplně nejlepší, protože je čeká Fiorentina. Toskánský celek je doma velmi silný a chce dál pronásledovat první Inter.

Fiorentina pod vedením trenéra Paula Sousy stíhá vedoucí Inter Milán a v tuto chvíli na něj ztrácí jen jeden bod. Po porážce od Juventusu se totiž Viola dala znovu do pohybu a začala opět vyhrávat. Nejprve se jí na konci minulého roku podvolilo Chievo Verona, které dostalo dvě branky. A Fiorentině vyšlo také minulé kolo. Ve vloženém programu si totiž poradila s dalším nebezpečným soupeřem.

Na stadionu Renza Barbery obrala o všechny tři body Palermo, za což může vděčit především Josipu Iličićovi. Slovinský záložník se stává panem Nepostradatelným, což ve středu podtrhl dvěma góly. A protože další přidal ještě jeho nástupce na trávníku Jakub Błaszczykowski, poradily si Fialky s nepříjemným Palermem poměrem 3:1 a připsaly si tři body.

Fiorentina pracuje také na přestupovém trhu. Kromě zájmu o hráče pro dva posty (stoper a křídelní útočník) prodloužila také kontrakty se dvěma hráči. Prvním z nich byl obránce Marcos Alonso a druhým pak zkušený záložník Matias Fernández. V Toskánsku by měl tento hráč působit podle nové smlouvy až do roku 2018. A soudě dle vyjádření jeho agenta je velmi rád, že k tomu došlo.

Agent Alejandro Santisteban v rozhovoru pro webový portál Firenzeviola.it zmínil: "Jsme moc rádi, že Fiorentina prodloužila smlouvu. Obě strany to chtěly, takže dohoda byla docela snadná. Matias se tu cítí jako doma, miluje to tady a ví, že může být ještě hodně platným hráčem. Mati chce udělat všechno proto, aby přesvědčil trenéra Sousu o svých kvalitách a nastupoval častěji," udává agent.

Příležitost by k tomu mohl mít už proti Laziu. Jediným hráčem, který do utkání nebude moci zasáhnout, je Federico Bernardeschi, jenž stojí kvůli kartám. V karetním ohrožení je pak trojice Marcos Alonso, Vecino a Gonzalo Rodriguez. Jak to už u fanoušků Lazia Řím pro tento rok bývá typické, situace v jejich týmu je mnohem složitější. K dlouhodobým zraněným se přidávají noví, takže tu máme výčet jmen jako de Vrij, Lulić, Kishna, Marchetti, Gentiletti, Basta.

Lazio by opravdu hodně potřebovalo vyztužit obrannou linii, takže proto angažovalo obránce Milana Biševace. Ten by však měl plnit především roli náhradníka za zraněnou holandskou hvězdu Stefana de Vrije. Rozhodně se tedy nejedná o nějakou dlouhodobou investici do budoucna. To by ale přeci jen přijít mohlo, protože sportovní ředitel Igli Tare slibuje další jména.

V rozhovoru pro Mediaset Premium Tare uvedl: "Rozhodně můžete čekat další jména a přestupy. O některých už média informovala, jiná jsou tajemstvím. Víme, že nás postihuje řada zranění a absencí, takže potřebujeme posílit. A pokud jde o nabídky za naše hráče, nechceme v lednu nikoho z velkých jmen pouštět. Ale ve fotbale se vše může rychle měnit," přiznává Tare.

Laziu poslední týdny moc nevycházejí a trenér Stefano Pioli se ocitá pod palbou. Za posledních deset zápasů v Serii A dokázal účastník evropských pohárů vybojovat tři body jen dvakrát. Na dobrý výkon proti Inter Milán ale nenavázal a v minulém kole nevstřelil branku ani Carpi. S nováčkem soutěže se tak rozešel s bodem na kontě. Lazio ale má Fiorentinu v oblíbených týmech a umí s ní hrát. Naposledy ji deklasovalo poměrem 4:0!
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodriguez, Astori - Blazczykowski, Vecino, Badelj, Marcos Alonso - Iličić, Borja Valero - Kalinić
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Konko, Hoedt, Mauricio, Radu - Cataldi, Biglia, Parolo - Candreva, Matri, Felipe Anderson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - AC Milán  (sobota 20:45)
Na Olimpijském stadionu v Římě se v sobotu večer představí AC Milán, aby se pokusilo zachránit vlastního trenéra. Ale podobný scénář se týká obou jedenáctek, protože oba kluby se utápí ve výsledkové i herní krizi.

Oba fanouškovské tábory se mohou v legraci sázet, který z týmů je v horší situaci. Ale popravdě, ono to moc k smíchu není. Na jedné straně AC Milán, který se v létě na své poměry horentními sumami pokoušel probudit z letargie a dostat se do pohárů. A na straně druhé celek z hlavního města, který každoročně vyhlašuje boj o titul s útokem na Evropu, aby se na konci sezony utápěl ve stínu vládnoucího Juventusu.

Ani letošní situace není jiná. Projekt pod Sinišou Mihajlovićem vedení AC Milán moc nevychází, i když mnoho fanoušků asi tuší, že za současné a nedávno minulé problémy AC nemůže jen postava kormidelníka. Na vině jsou také faktické chyby v přestupech hráčů, nejasná koncepce a nenaplněné ambice fanoušků. Kdysi slavný klub, který zvládal kralovat Itálii a Evropě a rodil jednu velkou osobnost za druhou, žije z vlastní minulosti.

Pro tuto chvíli vedení AC svého trenéra podrželo, když prohlásilo, že minimálně na dvě další utkání bude srbský trenér nadále mít důvěru, ale asi cítíte, že ani toto vyjádření nebudí moc optimismu. Vztahy mezi Silviem Berlusconim a Sinišou Mihajlovićem jsou napjaté, zimní přestupové mercato v čele se šedou eminencí Adrianem Gallianim zatím existuje jen na papíře. A mnoho důvodů k radosti nevidí v klubu ani novinář Massimo Marianella.

Marianella pracuje pro stanici Sky Sport a před utkáním uvedl: "Milán nemá moc štěstí. Jsem skeptický ohledně vztahu mezi Berlusconim a Mihajlovićem a podle mého názoru už nebude mít dlouhého trvání. Tyto dvě osobnosti jsou velmi vzdálené a nespolupracují. Mihajlović je skvělý trenér, ale nemá podporu svého mužstva. Milán podle mě promarnil velkou šanci začít od mladíků. To se často říkalo, ale byla to jen slova. Pořád se opakují stejné chyby," uvědomuje si Marianella.

Minulé utkání mu nejspíš dalo za pravdu. Po slibné výhře nad Frosinone přišla další rána, když si Rossoneri neporadili s Bolognou. Osm minut před koncem utkání rozhodl hostující Emanuele Giaccherini o třech bodech pro Felsinei a AC se muselo opět sklonit. Aktuálně je na sedmém místě a na AS ztrácí pět bodů.

Není to jediná rána, protože milánský klub nadále trápí množství absencí. Mimo hru budou pánové jako Menez, Balotelli nebo Diego Lopez. V pořádku by ale měl být Kevin Prince Boateng. Také AS bude mít několik absentujících hráčů. Jsou jimi Strootman, Ucan, Keita nebo Totti, i když kapitán AS se návratu notně přiblížil. Mohamed Salah by měl být rovněž připraven.

Římský celek je v podobné situaci, protože i jeho ambice jsou mnohem vyšší. Trenér Rudi Garcia má sice dále podporu vedení, ale fanoušci už se od Říma s jeho vedením pomalu odvracejí. Může za to mimo jiné i postavení v tabulce, neochota cokoli měnit nebo neatraktivní fotbalové pojetí. Konec roku a výhra nad Janovem, to vše mělo být stimulem do nového roku. Jenže se moc věcí nezměnilo.

Proti Chievu Verona se sice AS prosadilo jako první a nová naděje v podobě Umara Sadiqa skórovala, ale AS promrhalo díky chabé obranné činnosti dvoubrankový náskok. Iago Falqué sice vstřelil branku na 3:2, ale střídající Simone Pepe nakonec určil dělbu bodů. Kdo z trenérů bude mít v noci klidnější spaní po sobotním utkání?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, Rüdiger, Digne - De Rossi, Nainggolan, Pjanić - Salah, Gervinho, Iago Falqué
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Romagnoli, Alex, De Sciglio - Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura - Bacca, Niang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán18123324:1139
2.ACF Fiorentina18122436:1638
3.SSC Neapol18115233:1438
4.Juventus FC18113431:1436
5.AS Řím1896335:2133
6.US Sassuolo1777322:1728
7.AC Milán1884624:2228
8.Empoli FC1883723:2327
9.Atalanta Bergamo1873820:2124
10.SS Lazio1873820:2624
11.Udinese Calcio1873817:2524
12.Chievo Verona1865724:2123
13.UC Sampdoria1865727:2823
14.Turín FC1764722:2222
15.Bologna FC18711020:2422
16.Città di Palermo18531018:2918
17.Janov CFC18441017:2616
18.Frosinone Calcio18431119:3615
19.Carpi FC18251115:3311
20.Hellas Verona18081012:308

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (914)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Crystal Palace hodlá i nadále lovit ve vodách Serie A. Po zamítnutí Violy o Babackarovi a Juve o Zazovi nyní cílí na Defrela ze Sassuola. Podle Sky i SportItalia bude zítra na utkání proti Interu skaut. Údajně chtějí nabídnout 15 milionů euro.

Pro Sassuolo zajímavá nabídka, kterou by neměli odmítnout. Defrela v létě přivedli za 7 milionů a kdyby z něho za půl roku takto vyvařili dvojnásobek, tak velká paráda.

Reagovat
10

pro ně je to přímá náhrada za Berardiho, kterýho už v létě neudrží...udělají líp, když ho ještě udrží, protože potenciál má rozhodně výš, než těch 15m

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pořád přemýšlím ve "starých" cenách, protože mi nepřijde, že by měl mít potenciál vyšší než 15m.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon 0:5, aj ked ani to nie je zaruka zmeny. To je frustracia

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna, ze je dobre, ze hrajeme s trapicim se Milanem pod vedenim laziale Mihy. Prohrat s nimi musi byt poslednim hrebickem do rakve croissanta.

Silnejsi souper by mu jen poskytl duvod k dalsim vymluvam.

Je mi smutno z toho, ze mi nevadi progra a mozna naopak, ac se tomu porad branim, ji chci.

Reagovat
Lech

No jo, ale AC je velkoklub s ambicemi, které popřípadě Garcia po naší prohře vyzdvihne.. A Jim mu to zase sežere, protože beztak ani neví co se se současným AC děje.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim. Podle me uz James angazoval nejake poradce, viz videa Spalettiho. Rudi musi jit, Saba jestli kvuli tomu odejde v puli sezony, je pro me navzdy srac, a tu dva sasci dojedou sezonu bez pravomoci a v lete musi prijit novy managment.

Vymluvy si najde vzdycky, bude-li chtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Priat si prehru je v tomto pripade snaha pomoct klubu, na ktorom ti velmi zalezi. Horsie byt nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi opet plna huba sracek na predzapasovce, kecy o tvrde praci a viteznxch snurach.

Uz ani nevim, jestli chci vyhru.

Spaletti je udajne s vedenim domluveny tak, ze ceka do konce tydne, tedy na vysledek zapasu, a az pak bude pripadne jednat s nekym jinym.

Reagovat
Lech

Chci ho, takže dneska jedině

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

To z huby nevypustim, ten maly Lupo vypaleny v srdecni tkani by posel zalem.

Chci jen Rudiho vyhazov, nic jineho.

Daje!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A ja aj vyhadzov druheho kokota, co rovnako skodi klubu, Sabatiniho. Dozivotny zakaz prestupov v AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Pujdou spolu.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Pettirosso

Ja zase cetl, ze jestli se prohraje, tak je pripraveny Mazzarri

Reagovat
smazaný uživatel

Neco jsem zahledl.

Nevadi, on je aspon dost velky magor aby ty slecinky donutil makat a jeho 3-4-3

, krom toho, ze na nej mame hrace, byla zatracena zabava sledovat, v Sampe i Napoli.

Krom toho on uz byl na kandidatce. Spolu s Blancem a Allegrim. Rudi byl v poradi az za nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mna by strasne zaujimalo, ako by si viedol Allegri, ale so Sabatinim to nevyhra ani sebelepsi trener.

Reagovat
Pettirosso

Vsak ja si myslim, ze Mazzarri by mohl byt trefa jen jeste vyhodit Sabu

Reagovat
smazaný uživatel

Saba pujde sam. Pevne verim, ze chytne laso od nektereho z mensich klu u, z toho by tezila cela liga, na vic nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Obdivujem novinarom, ze chodia na jeho tlacovky, ja by som mu tam jednu hned uvalil

Reagovat
smazaný uživatel

Hraji to divadlo s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri on Hernanes "His role is to play in front of the defense."

Reagovat
10

takže zítra jasno, to bychom měli

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanesova role je před obranou, přičemž je to nejhorší pozice, kde může hrát a je tam zabitý.

Cáceres hraje, protože je jedním z nejlepších obránců v Itálii a klub s ním chce obnovit smlouvu.

Rugani je mladý a v klubu s ním počítají, a proto zůstane. Takže bude sedět na lavičce jako idiot a bude koukat, jak průšvihář, pardon skvělý obránce, Cáceres přese všechno hraje.

Já už na to fakt kácím, tohle nemá smysl. Ať Allegri pustí Ruganiho pryč. Jestli ho bude jako vůl dusit dalšího půl roku na lavičce a dá mu jen dalších 100-200 minut, tak pro mě skončil a je mi jedno, jestli vyhraje ligu, pohár nebo ligu mistrů, nebo všechno dohromady. Nechat fotbalistu po jeho životní sezóně, v tak důležitém věku, následující celý rok sedět může udělat jen největší největší zabedněnec.

Reagovat
rossoneri89

ani u nas nedaval vela sanci mladym talentovaným odchovancom a ak predsa tak preto lebo nemal na vyber .... inak vzdy staval na svoje vlastne jednonohe kone (Muntari, Zapata, ... )

Reagovat
10

Na druhou u toho Martína to trošku chápu, on je pořád jediná náhradní varianta do čtyřčlenný obrany za Stephana, takže ho chce dostat do hry, navíc mu asi chtějí ukázat důvěru s ohledem na to potenciální prodloužení smlouvy, jinak by odešel zadarmo a to by byl docela velkej provar. V létě ho pak můžou prodat, až přijde třeba Sime.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, bezevšeho. Psal jsem to Pintovi. Ale ať si na zahřívání lavičky vezmou nějakého podržtažku a ne Ruganiho. S tímhle bych být Di Bagiem Ruganiho okamžitě vyřadil ze základu U21. Hráč co nehraje, nemá v základní sestavě co dělat. Takže v celkovém kontextu je to další vlastní gól do brány italského fotbalu. V březnu další dvě důležitá kvalifikační utkání v boji o malé Euro a Rugani bude mít nahráno za 3/4 sezóny kolik? 300 minut když budu velkým optimistou? To je k smíchu, nebo spíš k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

*Di Biagem

Reagovat
10

Je to situace nahovno, ale ve stejný už byli třeba i Paulito, nebo Alváro...a nakonec to s nima dopadlo docela dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Radost z Mandragory se Sensim mě přešla. Snad lepší, kdyby se do jejich získání zapojil kdokoliv jiný než my. Paulito to ale taky musel ukázat na hřišti. A hlavně, ti naši dva mladí forvardi hlavě nějaký ten čas na trávníku dostali. O Ruganim se to říct nedá. Méně než on má odehráno snad už jen Rubinho (0)

Reagovat
Il Architetto

Ještě Kwadwo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to, i permanentně zraněný hráč má víc minut

Reagovat
smazaný uživatel

*pomalu víc minut (co jsem koukal, jsou na tom jen pár minut rozdílně)

Reagovat
Il Architetto

To je dost smutný, když chudák tráví víc času na operačním sále než na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

U Kwadwa mě hodně mrzí, že je mimo. Z mého pohledu srovnatelná ztráta jako Tevéz nebo Pirlo. Vždycky nechal na hřišti duši, ať se mu zrovna dařilo nebo ne.

Reagovat
Il Architetto

Mám to stejně. Neviděl jsem sice všechny zápasy, ale v drtivé většině byl jeden z nejlepších na hřišti.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

Reagovat
10

Allegri se tímhle podle mě zbytečně dostává pod tlak, ale on si v tom očividně dost libuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázkové sebemrskačství

Reagovat
Airus

Jako za mlada

Reagovat
DelPiero137

Pravladaju emocie ale Allegri je diletant. Zacinam verit tomu ze ani on sa nevie ako dosiahol tuto snuru vitaztiev co mame teraz. Kolko zapasov potreboval na pochopenie Cuadradovej role? Kolko casu bude treba aby pochopil ze Rugani je buducnost a je potreba s nim tak zachadzat? Navyse obetovat Ruganiho aby Caceres nesiel zdarma, to mi pride ako fail.

Reagovat
Airus

Álvara už taky víceméne odepsal, když chce just stavět ne-stoprocentního Mandžukiče.

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, nech už toho... Mario je dobrej útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro si za to ale může sám. Na hřišti je absolutně neviditelný. Ten si ze všech útočníků zaslouží v současnosti největší díl kritiky. Mandžukić se rozehrál a dostává se do toho. A jinak zítra hrají Dybala s Moratou. Mario je mimo hru.

Reagovat
Airus

tohle není útok na Mandžukiče, ale na Allegriho po tom co tvrdil na tiskovce. A netýká se to jenom Mandžukiče. Allegri staví hráče hned jak jsou schopný hrát a riskuje další horší zranění. Kritika na Mandžukiče by byla jenom to že on si sám neřekne že není pně schopen hrát (podle toho co říkal v rozhovoru pro... už nevim s kým to bylo, musel bych to hledat. Naštěstí to Allegrimu někdo zarazil

Tak v klidu Mandžukič je dobrej útočník, to jsem říkal už když přicházel. Ale na světě jsou desítky lepších než je on a stovky sympatičtějších

Reagovat
smazaný uživatel

“There's no point, and it's unfair, in blaming it all on one player. Besides, Hernanes played a great game in Manchester when Juventus won in the Champions League, it was a delicate match and he proved he's got personality.

“He played quite well in the derby, especially when he shielded the defence after the injury of [Sami] Khedira. And I'm sure that's his role for as long as he still plays football.”

Tady je jasno na zbytek Hernanesova působení v Juve pod taktovkou Allegriho.

Reagovat
Airus

Tohle citoval nějakýho hospodskýho fanouška ce všechny Hernanesovi zápasy prospal ne?

Není nutný ho úplně vyřadit, ale přivedl se jako záskok za Pereyru, pod útočníky. CAM je pozice kde může využít svoje vlohy (poměrně dobrá střela a krátká přihrávka), který jsou před obráncema úplně k hovnu. Tímhle mě Allegri sere, jak furt staví hráče mimo pozici.

Reagovat
Airus

protože tam je dominantní v mrvení hry

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohlo Lazio dostat řádné školení. Kolik dneska Viola dá? 3, 4 góly? AS s AC plichta a žabožrout i nadále zůstane u kormidla

Reagovat
Furia Ceca

No nám by se spíš hodilo, kdyby to školení bylo naopak. Lazio je sice v krizi, ale oni jsou přesně ten tým, který je i v krizi schopen porážet silný soupeře.

Reagovat
Furia Ceca

Ehm... Já to říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, karma Jsem spokojený, že Lazio s mou "předpovědí" vyjebalo

Reagovat
Furia Ceca

I mě potěšili. Tak snad to zítra v Janově nezvoráme a po zápase budeme nejhůř třetí...

Reagovat
Pipo123

Kludne môžme Fiorentinu poraziť, proti Fiore máme dobré výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Prej nam tez trochu.

Neverim uz nicemu, ale posledni zpravy jsou takove, ze musi vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť píšu, že Lazio dostane nařezáno Rozumím ti, ale nevěřím, že na žabožrouta konečně dojde. Ale pokud musí vyhrát, tak na něho třeba přece dojde. Jsem na to zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bud dnes nebo schovam svuj Kevinuv dres hluboko naspod hromadky a letos to prdim.

To jsem neudelal ani kdyz jsme byli v uplnych srackach.

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha, to je hodně velká frustrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Se divis? :)

Novy trener, zdravy Kevin a Francek na hristi, nic jibeho me nedotahne se divat.

Reagovat
Furia Ceca

AS-AC mizernej fotbal, remíza 0:0 a následně v Římě a Miláně vypuknou ostré nepokoje!

Reagovat
10

4:0 a padne možná tak Mihajlović

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Verim tomu ze AC zahraje presne tak ako AS potrebuje. Vysunuta obrana a Gervas to tam bude vetrat to protiutokov.

Reagovat
Maritazzi

Taky se bojim.

Reagovat
10

tyhle zápasy většinou končí totálním vytrollením, už jsem to párkrát zažil...to pak vlastně jenom čumíš a nemůžeš říct ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi troll bude mit po zapase predstaveni na tiskovce. At uz to dopadne jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už si to taky viděl?

Reagovat
Furia Ceca

Co jestli jsem viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. To byl pokus o zert. Jako ze to tak fakt bude

Reagovat
Furia Ceca

Aha, tak to jsem nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by rozkopali hlavy tym nasim dvom debilom, teda viacerym

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked som fanusik AC,tak dnes to vidim na cistu vyhru AS, Milano hraje uplne zle bez napadu,chyba tam osobnost tvorca hry,zaloha a obrana potrebuje skutocnu posilu a nie hracov zadarmo a po zenite ale to je uz na Berlusconim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved je jednoduchsie vyhodit Mihajlovica jako zacat pracovat a predat hracov jako Noce,Zapata,Nigel,Honda tak sa nic nezmeni a Galliani nato kasle alebo uz nemá ale je to krc kde cely mesiac budu hrat mrtvého brouka a potom vyhlasia ze Boateng je to co muzstvo potrebovalo.Nieje tam ziaden systém a koncepcia,

Reagovat
Emmett Brown

FORZA MILAN

Reagovat
Lech

Zvláštní to psát, že?

Reagovat
Emmett Brown

to hej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nejde, kluci..

Co treba ,,Garcia VATTENE!!'' ?:)

Reagovat
Slejdy

neprehanite to ?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je už moc... chápu, že člověk chce, aby kouč opustil loď, ale aby to zašlo do pozice, kdy budu fandit proti svému týmu, to už je moc... to je lepší se na to nedívat a vypustit

Reagovat
Furia Ceca

To bych ještě pochopil... Co ale nechápu je, že tady x lidí píše "Forza (jméno soupeře)." Slovo "Forza" chápu jako věčnou slávu a napsat tohle slovo v souvislosti s konkurenčním klubem, kvůli jednomu zápasu, mi přijde jako zrada...

Reagovat
Zark

Forza můžou, ale Daje nikdy

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Lech

Vám se to mluví....

Reagovat
Emmett Brown

A naše vedenie to nepreháňa, keď vidí, že na dvoch najdôležitejších športových funkciách sú dvaja nekompetentní debili a nič s tým nerobí? Už stačilo.

Reagovat
Francesco Totti AS

nebuď sráč!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je len vysledok totalne deprimovaneho fanusika. Pre dobro klubu

Reagovat
Yanek

The Hateful Eight 10/10. Bába za mnou v kině při krvavých scénách nezapomněla vždy dodat, jak je to strašný a Tarantino je pošuk. I tací se mezi námi najdou...

Reagovat
Pipo123

Absolútne dokonalé video k 116 https://www.youtube.com/watch?v=cwc4D2gipr4

Reagovat
Furia Ceca

To byl Nedvěd, jak tam vystupoval z auta, ne?

Reagovat
Pipo123

Jj

Reagovat
Furia Ceca

Borec! Tenkrát na přelomu tisíciletí jste byli hrozně našláplí: již zmíněnej Nedvěd, Vieri, Crespo, Verón, Nesta, Simeone, Mancini, Mihajlović... Vy vlastně ještě držíte ten primát, kdy jste přivedli nejdražšího hráče do italský ligy, ne? Mendieta z Atlética...

Reagovat
10

z Valencie

Reagovat
Pipo123

Vôbec netuším, veď vtedy sa tu robili také prestupy ako na bežiacom páse, sume 30+ sa nikto nečudoval já viem že Mendietu či Stama splácal ešte Lotito zopár rokov, bo celá suma sa Vale a Man U vôbec nevyplatila

Reagovat
olis

pekne

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaccardo by na stará kolena mohl trošku potrénovat to zakončení. Jak proti Laziu sám z pravého křídla a stejně to zadrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

*z pozice pravého beka ve vápně soupeře zakončoval skoro sám

Reagovat
bartlu

Proc si udine ani neprihrava a jen nakopava mice?

Reagovat
Milan.B

to bude zapas dnes.... jednooky zo slepym

Reagovat
Furia Ceca

A kdo je kterej?

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadneho jednookého tam nevidím. Sú tam dvaja slepci.

Reagovat
Milan.B

jasne ze my sme ten jednooky

Reagovat
olis

Sarri naznacil ze by zajtra mohli hrat Gabbi, Mertens a Chiriches

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes slaví své 38. narozeniny buldok a obrovský srdcař AC, Gennaro Gattuso, Všecko nejelšpí Rino, snad to dneska urveme pro Tebe

Reagovat
Lech

Reagovat
wiggum

nejelšpí to je dobré.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Milan.B

Rino

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pipo123

Sergio Cragnotti dnes oslavuje 76 rokov, takže Santiago Gentiletti 31 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec to vyzera,ze El Shaarawy nas posilni :-) Uvidime ci to bude dobra kupa

Reagovat
spider_8

Přestup nebo hostovačka?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno spatne. Saba musi udelat vsechno proto, aby podepsal Adriana, aspon na hostovacku, bek je pak vyresen na par mesicu. Kokot Rudi si rekl ze chce posilit zalohu a jedte vetsi kokot Saba podepsal H'Maidat z Brescii, 20 let, trequartista

Reagovat
smazaný uživatel

H'Maidat odohral v Brescii 3 zapasy. Nas Mazzitelli 18 a chcu ho kluby Serie A. Prefetovany kokot berie toho, co je horsi a ze vraj za 2 mln. Jemu tecu peniaze za prestupy do vrecka, nikto ma nepresvedci o opaku. Proste ryzuje na Rome a kokot Pallotta sa ba to pozera. Sabatinimu gulku do stredu cela

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Luca je byvaly kapitan primaverry Di Fra ho stavi dost casto na to, aby byl hoden navratu za rok nebo dva.

Beze smyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cena je 12, Perotti 10, to je jeden Bruno Perez.

A.C.plastic Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl za El Shaarawyho dokonce 14. S tím Perezem naprostá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Mam dost, to uz nezvladam. Divim se, ze investor jako James neresi takovy prutok penez bez vysledku.

Reagovat
smazaný uživatel

Plne suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Akykolvek kridelny hrac je kupa na hovno. Mohol zostat Verde, je Florenzi. Len kokot berie utocnikov, ked nema obrancov

Reagovat
Pipo123

FIORENTINA (3-4-2-1) – Tatarusanu; Roncaglia, G.Rodriguez, Astori; Blaszczykowski, Vecino, Badelj, Marcos Alonso; Mati Fernandes, Borja Valero; Kalinic. A disp: Sepe, Bagadur, Pasqual, Tomovic, Gilberto, Ilicic, Suarez, Verdù, Babacar, Baez, Rebic, Rossi. All.P.Sousa

Indisponibili: –

Squalificati: Bernardeschi

LAZIO (4-3-3) – Berisha; Konko, Mauricio, Hoedt, Radu; Milinkovic-Savic, Biglia, Parolo; Candreva, Djordjevic, Keita. A disp: Guerrieri, Patric, Bisevac, Braafheid, Mauri, Cataldi, Felipe Anderson, Matri, Klose All.Pioli

Reagovat
I am Mancunian

anderson nema ani na zklad ?

Reagovat
Pipo123

Proti Capri nehral dobre tak dnes má šancu Keita, on Keita má v sebe ešte viac potenciálu než Anderson, len potrebuje hrať. Ale ďalší zápas tam bude zasa Felipe

Reagovat
I am Mancunian

len je to zvlastne, ze vas najepsi hrac sedi, ale to len dokumentuje to, ze je strasne vyhypovany a vobec by sme sa o neho nemali momentalne pokusat

Reagovat
Pipo123

Anderson neni náš najlepší hráč, to je Biglia, De Vrij. Na tú pozíciu máme Keitu či Kishnu, obaja majú kopec talentu, možno viac než Felipe. Ale Anderson má jednu vlastnosť, keď má den a chce sa mu tak rozhodne sám zápas, úplne že sám

Reagovat
I am Mancunian

Lazio director Tare:"Last August we turned down a bid of €50 million for Anderson from United, if he plays like he can, he's worth more"

tare si vymysla, nie ?

Reagovat
Pipo123

Tak vy ste Man U, vám nerobí problém dať za Martiala či Depaya také pálky. Anderson mal minulý rok dokonalú formu, takže by som sa tomu nečudoval. Lazio ho moc nechce predávať, má 22 rokov a za sebou parádnu sezónu, môže ešte rásť viac a viac

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo, prý Andersona možná střelíte účkám za 45 a Římanům vyfouknete El Shaarawyho. To by byla hodně libová parádička za vaší strany. Jen si říkám, jestli to není na Lazio až moc krásná pohádka

Reagovat
Pipo123

Myslím že El Shaarawy je zbytočnosť, ten nezahral dobre dva roky, videl som ho v Monacu pár x a moc toho nepredviedol. To radšej nech hraje Keita a Kishna

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukáš na něho v reprezentaci, že? Tam hraje dobře. Rozhodně jsem s ním podstatně víc spokojený než s Candrevou, ten mi už fakt pije krev. Ale pro El Shaarawyho by bylo lepší směrem k rozehrání se a dostání do formy jít právě do Lazia. Prospělo by mu to. AS jen umocní jeho postupné fotbalové umírání.

Reagovat
Pipo123

Já ti neviem, nechce ho Monaco, nechce ho AC a tá cena o ktorej sa píše 12+ mi príde hodne. Limitujú ho zranenia, na ligovej scene nezahral dobre už hodne, ale hodne dlho. Ako jo je to talián a stále veĺa ľudí mu chce veriť a dúfať že znova nadviaže na tú svoju starú formu, mohlo by to byť v Laziu, lenže nechcem aby to bolo na úkor Keitu, možno keby sa mu našlo idé miesto v zostave, ale to neviem kde

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu pořád věřím. A rád bych, aby hrál v Itálii. A hlavně mimo AS nebo AC. To jsou kluby, které mu nijak nepomůžou zpět nahoru. Kdyby chtěl Allegri hrát na křídla, tak bych ho hned z fleku chtěl do Juve. Klidně výměnou do AC za Hernanese/Cuadrada

Reagovat
Pipo123

Pekné situácie Keitu a Saviča

Reagovat
Pipo123

Juj škoda Savič to mal byť gol

Reagovat
Pipo123

Keitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Keita

Reagovat
Pipo123

Zatiaľ sa na to pekne pozerá, Fiorentina bola lepšia do nejakej 20 minuty, ale nemali žiadnu veľkú šancu, potom sme začali hrať my, najskôr pekná šanca Keitu, potom Milinkovič hlavičkoval, ale Astori to zachranil na brankovej čiarie. Myslím že zaslúžené vedenie. Prekvapuje Hoedt, dnes dokonca krásne našiel Candrevu či Keitu, snaží sa pri tej hre aj rozmýšlať, presne opak Mauricia. Od nás najlepší Hoedt, Keita a Milinkovič

Reagovat
lucius6

Dneska to musíme zvládnout, zatim máme výborně nakročeno, ale je potřeba vytrvat.

Reagovat
olis

pekne Lazio snad udrzia aspon remizu aj ked dnes maju sancu na tri body, Fiore dost onicom zatial

Reagovat
Pipo123

Inak ak v niečom naozaj Fiorentina vyniká v Serii A, tak sú to ich fanúšikovia, vždy keď ich vidím tak strašne moc plačú a nariekajú.

Reagovat
Pipo123

Igli Tare, "V lete sme odmietli 50 miliónov eur za Felipeho Andesona"

Reagovat
Furia Ceca

Ten to nezvládá!

Reagovat
Furia Ceca

Ten záběr na jeptišku na fotbale!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze to Lazio udrzi

Reagovat
Pipo123

To už neni možné, aj Radu sa zranil

Reagovat
Tomanatura

Romanisti jsou uplne trapni, to neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Čo sa stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Patrne mysli Forza M...

#GarciaVattene!

Reagovat
Pettirosso

Znas Lo Celsa?

Reagovat
Tomanatura

Vubec, nikdy jsem nemel moznost ho videt.

Reagovat
spider_8

Přát si debakl (a nakonec i prohru) je fakt už trochu moc

Reagovat
Emmett Brown

Ja si neprajem prehru Rima, to nikdy v zivote nespravim. Prajem si taky vysledok a hlavne herny prejav, ktory pomoze duu Pat a Mat prec z Rima.

Reagovat
Francesco Totti AS

to snad jde i bez toho ne?

Reagovat
Tomanatura

A ja si zase preju, aby se Roma vratila tam, kde byla pred tim Patem a Matem. Jen kvuli vam. Histerie, co tu predvadite, je snad horsi nez u Realu s Benitezem. Jak kdybyste byli na sestup.

Reagovat
Francesco Totti AS

hruza to číst

Reagovat
smazaný uživatel

Moc je to, ked kokot robi hanbu v celej Europe 1:7, 6:1.

Reagovat
Francesco Totti AS

to je až k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Trapny je Pallotta aj s tou svojou bandou

Reagovat
lucius6

Začínaj docela mčkat. Snad obrana Lazia odolá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, anketní otázka - Co vás přivedlo k tomu, fandit týmu ze Serie A (barva dresů, úspěch týmu, konkrétní hráč) a ke sledování ligy jako takové (jenom to, že tam hraje váš oblíbený tým, nebo i neco jiného) ? díky

Reagovat
Pipo123

Fanúšikovská scéna Lazia, IRR a ich pravicová oritentácia

Reagovat
Emmett Brown

Do Talianska som chodil ako decko kazdy rok a vzdy sme sa zastavili v Rime Celkovo som vzdy citil k Taliansku zvlastny pozitivny vztah a k Rimu obzvlast. Tie cervene dresy sa mi od zaciatku lubili viac ako bledomodre, prislo to nejak samo, okolo roku 98-99.

Reagovat
olis

hrac(Hamsik), dovtedy som sa o futbal takmer nezaujimal a sledoval som hlavne NHL, ligu som predtym nesledoval ale ako som zacal fandit Neapolu tak som zacal pozerat aj zapasy konkurencie a velmi rychlo sa mi zapacil styl futbalu aj atmosfera na stadionoch aj ked len z TV

Reagovat
smazaný uživatel

dovolenky v Taliansku, prestup Ronalda do Interu Miláno.

Reagovat
sinter

Na stene som mal plagat s futbalistami z ME88, van Basten, Gullit, Rijkaard, Altobelli, Vialli, Voller, Klinsmann, Matthaus, nie som si isty ci tam bol aj Brehme a Koeman.. druheho a tretieho som sa bal, boli skaredi tak som sa vybral nemeckou cestou

Reagovat
Tomanatura

Mutu a Figo

Reagovat
The Krupy

Na EURE 2000 som si zamiloval taliansku repre a začal som fandiť Del Pierovi. Zistil som, že hrá za Juve a bolo vymaľované

Reagovat
ED91

Prvotne keď som zistil, že Edgar Davids hrá za Juve. Potom sa to začalo nabalovať keď som zistil, že za nich chytá najlepší brankár(Buffon), ďalej Del Piero ... A už to išlo

Reagovat
The Krupy

Edgara musel mať rád každý Juventino škoda že potom skončil v Interi.

Reagovat
ED91

iróniou bolo, že môj prvý dres bol Vieri(Inter)

Reagovat
CubONE

Clanok o Inzaghim v magazine Futbal asi v 2001. Dodnes ho mam doma vystrihnuty.

Reagovat
didosh

Jezdili jsme v zakovskych letech hrávat fotbal do Agropoli,hrali jsme tusim i v Salernu,tak jsem ziskal obrovsky vztah k Itálií,no a když můj nejoblíbenější hráč A.Shevchenko šel do AC tak jsem si na AC zamiloval všechno,majitele,stadion,historii,hrace,lehendy,fanousky i mesto Milan.

Reagovat
Furia Ceca

Sakra, Fiore utahuje šrouby, to bude ještě docela nervák...

Reagovat
Kowe

To válení od Lazie je šílenost

Reagovat
Pipo123

Ved sa zranil Radu, museli ho striedať, Hoedt dostal do nosu

Reagovat
Kowe

no Hoedt tam ležel dlouho daleko víc než musel, teď ten další (nvm kdo to byl) taky ležel jen tak..

Reagovat
Pipo123

Neviem či som zažil aby sa zranila kompletne celá obranná štvorica + brankár, to som snad nevidel ešte u žiadneho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržet Lazio!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Bože Matri

Reagovat
lucius6

Matri to si děláš prdel?

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, Matri ale... Tohle se dává.

Reagovat
smazaný uživatel

M-M-M-M-Matri

Reagovat
Pipo123

Toto musíme udržať, 60 minut sme boli lepší, potom to Fiorentina utiahla, snad to ubojujeme, bol by to zázrak

Reagovat
Pipo123

Saviččččččččččččččččččččččččččččččč

Reagovat
lucius6

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jen vyhrát v Janově

Reagovat
Pipo123

Berisha

Reagovat
lucius6

Ach

Reagovat
smazaný uživatel

Já odešel na tři minuty, kurva co se stalo??

Reagovat
smazaný uživatel

Super

A ta jeptiška

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Furia Ceca

Tak to byla akce ten Savić! Jeptiška to zabalila a Fiore snížila... další důkaz, že Bůh neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si říkal, že se pomodlila a najednou lup ho :D

Reagovat
Furia Ceca

Nutno podotknout, že o takový parazity, kteří přinášej svýmu týmu jenom smůlu, nestojí žádnej klub!

Reagovat
lucius6

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Emmett Brown

paradny nadstaveny cas

Reagovat
Pipo123

felipeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
lucius6

Nakonecdocela akční závěr, ale super, když opomenu hrubku berishy, tak paráda a navíc i on toho dneska dost chytil, tak se mu podle mě může odpustit

Reagovat
Pipo123

Podržal nás dnes, zatiaľ chytá výborne

Reagovat
10

wtf? 3 góly během 4 minut v nastavení?

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si že seš fanda defenzivního fotbalu na dovolené ve Florencii, romantika, chcete se si s přítelkyní udělat hezkej večer a tohle.. hovada

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo kdybys měl čistě teoreticky vsazený under 3,5

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se snad ani v Itálii nevypisujou kurzy ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo 1,25, přičemž co někteří lidi sází za hovadiny, tak bych se nedivil, kdyby to fakt někdo v nějakém super AKO tiketu měl. Ideálně jako poslední zápas z osmi,který si samozřejmě nejistil.

Reagovat
Pipo123

Under 3,5 by som dal maximálne na zápas Interu to je fakt blbosť podávať

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, v Itálii to nemá vůbec cenu při těch kurzech ani zkoušet. Každopádně O/U bych v Serii A nedal asi nikdy, mi přijde, že to vždycky skončí naopak, to fakt tipovat neumím.

Reagovat
Pipo123

Najviac hrajem obaja gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jo loni to některá kola chodilo úplně neskutečně i vzhledem k těm kurzům, letos je to už obecně horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na ty ze spodu tabulky, když hrajou mezi sebou, dávám poločas 0:0

Reagovat
Furia Ceca

Další super mač! Letos je ta Serie A fakt podařená...

Reagovat
Pipo123

Paráda, hráči ten zápas odmakali, dnes sa mi hrozne páčil Hoedt, založil akciu pri góle Keitu, hral výborne, od toho zápasu proti Neapolu sa zlepšuje. Skvele hral aj Keita a Savič, paráda Škoda len zranenia Raduho, to už je kompletne v piči celá obrana aj brankár FORZA SS

Reagovat
lucius6

Je škoda, že dokážem po výborném výkonu porazit Fiorentinu, ale nedokážem dát gól Carpi. Na druhou stranu je viět, že od začátku sezony je ta kvalita úplně někde jinde a výhry na Interu a Fiorentině prostě nejsou náhoda a navíc ja řikáš je zraněná celá obrana a stejně to jde. Chce to jen pokračovat v dobré práci, proměňovat co nejvíce šancí a ono to půjde.

Reagovat
Pipo123

Trošku sa to zlepšuje, už aj tá absencia De Vrija nie je až tak moc cítiť na našej hre. Mauricio a Hoedt hrajú už trošku lepšie, to isté aj Konko. Chvílku trvalo kým si to sadlo, ale to sa dalo čakať pri toľkých zraneniach v obrane. Navyše už sa pekne ukazuje aj Hoedt či Savič, majú občas pekné situácie a snažia sa, podobne dnes Keita. Pioli si zaslúži maximálnu podporu, pracuje stým čo má a zlepšujeme sa

Reagovat
lucius6

Jinak podle mě nám docela hodně chybí někdo na pozici CAM. Nějaký ofenzivní tvůrce hry, který to hraje ze středu hriště, někdo jako dříve Hernanes. Doufal jsem, že tu pozici zastane Ravel, ale to se asi nestane, takže bych eventuelně hledal posilu právě na tenhle post.

Reagovat
Pipo123

Tiež si to myslím, možno by sme mohli skúsiť Hernanesa získať, ako už to nie je to čo v minulosti, ale myslím že by nám pomohol. Ono hlavne sklamanie je Parolo, ten ak sa zlepší tak pôjde celá záloha hore, momentálne to tam hrozne drží Biglia, najdôležitejší hráč momentálne pre Lazio.

Reagovat
Tomanatura

Gratulace.

Reagovat
Pipo123

Diky

Reagovat
mojmira

OFFICIAL LINEUPS

Milan:(4-4-2) Donnarumma; Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura; Luiz Adriano, Bacca

Milan Bench: Abbiati, Calabria, Antonelli, Mexes, Montolivo, De Jong, Boateng, Mauri, Poli, Nocerino, Niang

Roma: Szczesny; Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne; Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Gervinho, Sadiq, Iago Falque

Roma Bench: De Sanctis, Lobont, Gyomber, Castan, Maicon, Torosidis, Emerson, Vainqueur, Machin, Di Livio, Tumminello, Totti, Salah

Těžko říct co od zápasu očekávat, AS nepředvádí žádnou hitparádu, ale to proti nám nic neznamená. Ze Záplaty na stoperu mam dost nahnáno a nechápu proč hraje na kraji Honda místo Nianga. Už moc nevěřím, že by ty dva senilní dědci přivedli kvalitní posily, kdyby zápas zase nevyšel, ale snad bude štěstí na naší straně ať alespoň zůstane Siniša. FORZA MILAN

P.S.: https://pbs.twimg.com/media/CYTNhfFU0AAkiMx.jpg

Reagovat
panca

Do píči už, proč pořád hraje honda?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože zrovna nemůže Cerci. Dokud to bude 442, tak tam nikdo jiný než Cerci/Honda nebude. Nechápu, proč to hraje Mihajlović takto, když má úplně jiné a lepší varianty.

Reagovat
panca

Tvl vidím 2 minuty po dlouhe dobe a je to dobrý holomajzna

Reagovat
Largo

Reagovat
Emmett Brown

GARCIA VATTENE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Sadiq ho bude zachraňovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Diky hosi!! Let's stay classy!

Reagovat
Lech

ok

Reagovat
mojmira

20 sekunda a už vzadu tečem

Reagovat
Slejdy

pekne Rudigeeeeer

Reagovat
panca

To skončí tam 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

TONYYYYYYY

Reagovat
Alberto Aquilani

Rudigeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
mojmira

super tak zase příště, mějte se tu

Reagovat
mojmira

samozřejmě že ten černej čůrák, na tohle fakt nemam

Reagovat
Slejdy

klídek

Reagovat
Maritazzi

Myslí Zapatu ne?

Reagovat
mojmira

samozřejmě

Reagovat
Largo

Reagovat
Yanek

...

Reagovat
Alberto Aquilani

Na chudáka Nestu pískajú, teraz si ho povodil Sadiq a pár chvíľ pred tým dal gola ten hrozný čierny otrok, čo prišiel miesto neho, no :-)

Reagovat
Pipo123

Prosím, neporovnávaj Romagnoliho a Nestu, to je hrozivé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi idiot.

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

ja stým súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa z neho poser, stoper jak hovado

Reagovat
Maritazzi

Tohle je blbej soupeř na prohru.

Reagovat
10

To je tragédie to AC, v 7. minutě to mohlo klidně být 3:0

Reagovat
Pipo123

Premýšlal som či AS hraje tak dobre, alebo AC tak zle, asi oboje

Reagovat
10

Řekl bych, že je to z 90% o AC...furt stejný problémy, už ani nevím kolik let to trvá

Reagovat
Yanek

ohledně AC už tady nikdo nic nového konstruktivního nemůže napsat. Všechno už bylo řečeno.

Reagovat
10

Přesně tak, psali bysme to samé, co 2 roky dozadu, kdy tady ještě byla snaha to nějak konstruktivně řešit...je to smutný, Kucka mluví za vše

Reagovat
maras93

Od sezony 2012/2013 - před začátkem sezony odešel Silva a Ibra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wiggum

To je aspon bombardak. Odehranych par minut,golu jak Edin a za min. cenu.

Reagovat
Largo

Kolik, přišel za nějakejch 300 tisíc eur ze Spezie?

Reagovat
Maritazzi

To hostování myslim ještě neni přeměněný v přestup ale a nevím, jestli tm je pevná opce.

Reagovat
Largo

Já sem někde čet že už je, spolu s Nurou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je koupeny i s Nurou myslim za 1,5 mice.

Reagovat
wiggum

asi 400.

Reagovat
Pipo123

To je niečo jak Lukaku, má 17 či koľko ale vyzerá naviac, stavba tela tiež iná ako jeho spoluhráči v Primavere

Reagovat
Largo

Něco na ten způsob...

Reagovat
smazaný uživatel

On je strasny pavuk:) Ale libi se mi jeho obratnost a instinkt v pomeru k postave.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata,Abate ? Kedy uz konecne ty starci Berlusconi,Galliani dostanu rozum a predaju AC?uz na to nemaju dokazali vela ale treba vediet aj skoncit a Mihajlovic za to nemoze.

Reagovat
maras93

Miha dal na výhru Říma v hcp asi, protože jinak nechápu, proč hraje Zapata..

Reagovat
CubONE

Dnes nie je piatok a uz hrame? Zly sen.

Reagovat
Alberto Aquilani

Rudo skoro zase, dnes ide na hattrick :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj bože můj hoď tam tu sůl na někoho, tam z okna!

Reagovat
smazaný uživatel

No AC v tej obrane ani nema koho nahradit,Zapata,Mexess,Abate,De Siglio len priemer na hracov ako Maldini,Nesta,Baresi ,proste nemaju je to len priemer.

Reagovat
DelPiero137

Sport TV ma ozaj cit pre vyber zapasu. Na Sport 1 ktory chytam super zapas Angers-Caen a na Sport 2 super zapas SA...

Reagovat
spider_8

Obránci AC jsou fakt kužele

Reagovat
10

Romagnoli hraje hrůzostrašnou pětadvacetiminutovku...nutno dodat, že ta janovská záloha AC nezachytí ani hovno

Reagovat
Pipo123

Nedávno som čítal o záujme o Bigliu, ten by im mohol hodne pomôcť, alebo ten Witsel

Reagovat
Largo

Já bych tam rád viděl i třeba Imbulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo toto je klasický Orsato

Reagovat
Alberto Aquilani

Iago to mal dať.. AC sa osmeluje, aj ked majú zálohú plnú babrákov, ešte to môžu kludne otočiť...

Reagovat
smazaný uživatel

AC nepomoze ani papez, ked bude fungovat takto tak skonci ako priemerny klub,uz aj je,Berlusconi uz mu nema co dat ,skoda asi kym nepride zubata tak AC sa nevzda.

Reagovat
smazaný uživatel

Piskot tifosich po polcase hovori za vsetko. Tragicke Ac nas dokaze tlacit

Reagovat
GEGE

to byl beztak piskot nasich...:)

Reagovat
smazaný uživatel

tolko ich tam nie je, teraz pocuvaj

Reagovat
GEGE

na počtu nezáleží stejně jdou slyšet...hlavně ty nadávky na Gallianiho....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam pocitac, jen livesport.. Hrajeme doma s tragedem a mame 36 % balon??

Reagovat
Maritazzi

Klasika uplná. Chce se mi zvracet, jeden člověk běží s balonem a 4 idioti stojí na vápně, krajní obránci stojí a hraje se se stoperama nebo golmanem, šílená tragédie. Zvlášť když ten Milán je ve formě v jaký je.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik.

Sono disgustato- slova nestaci,Jime.

Reagovat
GEGE

grande centrocampista Kuco

Reagovat
10

Zrovna jsem měl rozepsáno, že až se tady budete zase divt tomu, jak může Chiellini se svojí technikou hrát na týhle úrovni, vzpomeňte si na Kucku

Reagovat
Maritazzi

No my hrajem na úrovni průměru běloruský ligy...

Reagovat
10

no, vypadá to, že se vám splní přání...

Reagovat
stas87

To je uplne bez tempa. Len ten cierny tank sa ako tak hybe.Zlaty Neapol.

Reagovat
Pipo123

Bratm nesleduješ Bundesligu, v taliánsku keď je klud v kríze tak hráči nebehajú pre istotu

Reagovat
stas87

No Rüdiger zahral na nervy teraz pekne. To potom dost ludi odradi.Ja som ani velke ocakavanie pred tymto zapasom nemal.Real by aj s nahradnikmi vyhral.

Reagovat
10

Návrat krále...moonwalku

Reagovat
10

Teď klidně mohl Pjaniče vyndat, resp. měl...za ten faul na Boatenga

Reagovat
10

Kuco ty hovado

Reagovat
Pipo123

Toto nedať

Reagovat
Emmett Brown

Ani ten gol nezachrani Rudigera od oznacenia komediant

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Kuco! Jinak tak ten Boateng za těch pár minut vypadá překvapivě dobře...

Reagovat
Largo

Reagovat
maras93

Boateng asi teď zkoušel střelu jako dával dřív, ale neuvědomil si, že je u půlky.. nebo co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako oba góloví hráči to co teď při té akci předvedli

Reagovat
Maritazzi

Zmrdi, to je taková degradace, ostuda, tam to nikoho nezajímá.

Reagovat
Pipo123

Toto je tuším váš problém neustále, už dlhodobo, bude sa nedarí a hráči odstrelia trénera, alebo na to úplne serú, zaujímalo by ma či v tom má často prsty Totti a De Rossi

Reagovat
10

Podle mě jednoznačně, navíc De Rossi na to nemá už ani herně

Reagovat
Largo

To bych zas brzdil. On je hodně náladovej, ale když má den, je nskutečnej,...

Reagovat
10

A poslední dobou ho pravidelně nemá v době, kdy je potřeba, aby ho měl

Reagovat
Maritazzi

Tahle krize není o tom, že by ho někdo odstřeloval, ale že on týmu už dávno nemá co dát. De Rossi by se podle mě měl přesunout na stopera. Totti v tomhle těžko může mít prsty, ten ho naopak ještě dlouho zachraňoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to nebylo tak hrozný, kdyby nebylo rozbitý to, co pod ním sezonu a půl fungovalo na jedničku...nechápu, jak se může ten tým takhle položit a úplně zapomenout základy svojí hry

Reagovat
Maritazzi

Jednoduchý, ty základy mu každej přečetl. Jasně to ukazuje neschopnost založit útok už rok a půl. Jediný co nás zachraňuje jsou individuality a standardky, celou tu dobu.

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

do písmene

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
10

V krizi se pravidelně projeví v negativním světle, to už není náhoda...

Reagovat
Maritazzi

Tak on je nejvíc postiženej tou mentalitou, nemá to stát na něm, ale na lidech typu Strootmana.

Reagovat
10

Jo, to asi sedí...

Reagovat
Largo

Utkání proti Bayeru? To byla krize a tahal nás. Neříkám, že by nebylo dobrý najít jeho dlouholetou náhradu, ale neházel bych krizi na jednotlivce....

Reagovat
Pipo123

Tak nikto nevieme ako sú na tom hráči, v minulosti sa o tom hovorilo že Totti a De Rossi škodia kabíne v momente kedy sa nedarí, ako môže to byť pravda, musia mať rešpekt v kabíne ako nikto, ale či dokáže odstreliť trénera, alebo preniesť nejaké negatívne emócie na spoluhráčov to neviem. Môj názor síce ako fanúšika Lazia, myslím že je na čase zmeniť trénera, ale možno aj zmeniť generáciu okolo Tottiho a De Rossiho, je čas pre Florenziho a jeho AS

Reagovat
Largo

Jo, Floreho... ale ne na beku

Reagovat
smazaný uživatel

to už tady říkám od začátku, co ho žabožrout začal stavět na beku

Reagovat
10

Reagovat
Maritazzi

Ale já bych takovýho kripla taky odstřelil.. Všichni se mu smějete za sračky, co předvádí když promluví, jak nedokáže zapojit kohokoliv mimo základní jedenáctku, jak neumí pracovat s hráči.. Tak je hezký, že hráči hrajou blbě, ale zodpovědnost za všechno má on.

Reagovat
smazaný uživatel

koho by to bavilo pod tym dementom

Reagovat
10

Já bych vyházel tak polovinu týmu v čele s De Rossim a Pjaničem, to je furt dokola s nima

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia ty stastlivy kokot

Reagovat
Furia Ceca

To AC si posledních 10 minut vepředu dělá co chce - tak to jsem před zápasem fakt nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Římani sú fakt neuveriteľní tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Roma nějak teče

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

85 ofsajdov, prijebany Garcia im nevie povedat, ze si maju sledovat liniu, zakladne stupidne veci

Reagovat
Largo

Je to zvláštní, ale na hře AC vidím záblesky snahy a kreativity. Mihajlović doplácí na nekvalitní hráče. Těch má AS plno, ale na naší hře je vidět alibismus, nechuť a neschopnost..... Hrůza, přeju Mihajlovićovi setrvání, zatímco Rudi by měl táhnout...

Reagovat
Pipo123

To nie je o Garciovi

Reagovat
Largo

Je to hlavně o Garciovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A o kom kurva? On je zodpovedny za to, aby hraci makali. Lenze je to makka stetka

Reagovat
Pipo123

oprava, nie je to len o nom

Reagovat
Largo

Tak to uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia vzdy vyhlasoval, ze je spokojny s hracmi akych ma. Takze zodpovednost za to ako hraju, je len na nom. Nic nerobi preto, aby sa to zlepsilo. Ani zmeny hracov, ani zmena systemu. Raz by mi nejaky hrac odjebal zapas, dalsi by sedel na tribune.

Reagovat
I am Mancunian

kucka najlepsi hrac zapasu, skoda, ze tu jednu tutovku nedal

Reagovat
smazaný uživatel

slabsi Bertolacci musi sediet

Reagovat
stas87

Ten Nainggolan ma tiez asi len na to AS,nie?Od kedy sa o nom pisalo v suvislosti s Manchesterom o nom nie je teraz velmi pocut.

Reagovat
Maritazzi

Tak veze se se zbytkem, to není rozdílovej hráč. Kvality má obrovský, ale není to hráč, co v krizi něco změní.

Reagovat
Largo

Je to jeden z nejlepších záložníků v lize, stále mladý a v odebírání míčů je fantastický.

Reagovat
Maritazzi

ANi náhodou letos, odebírání je k ničemu, když je šíleně neefektivní dopředu.

Reagovat
Largo

Jeho úkolem ale není být efektivní vepředu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ztratit osm z desíti vybojovanejch balonů

Reagovat
10

To jste mohli koupit Biondiniho

Reagovat
Maritazzi

A k čemu je box to box, kterej není schopnej zrychlit hru, doplnit spoluhráče ve vápně, prolomit další linii soupeře? Nemá nic navíc kromě bojovnosti. V lize běhá spousta lepších záložníků.

Reagovat
Largo

problém je, že v tom Garciově systému je právě kvůli bojovnosti a běhání. A to mu jde skvěle. Ještě nedávno ho tu všichni vynášej do nebes, teď se veze s týmem.

Reagovat
Maritazzi

Jak všichni? Letos odehrál dobře dva zápasy. To že někomu na oko přijde, že je dobrej, právě kvůli odebírání balonů, neznamená, že dobrej je. On ani moc víc nepřinese, v dobrym systému bude platnější než teď, ale říkám, to není hráč, co hne se zápasem.

Reagovat
Largo

No vždyť na tom se shodnem, že to není rozdílovej hráč. Od toho by tam měli být jiný. Jen mi přijde, že se tu až moc hejtuje, i když svoji práci dělá dobře. Za to, že k ní už nic navíc nepřidá, bych mu nohy netrhal....

Reagovat
Maritazzi

Určitě není jeden z nejlepších záložníků v lize. Od hráče v základu AS bych očekával, že přinese něco navíc, pokud mu to zrovna nejde, tak má sedět. Takhle ho máme chválit za průměrnost? Ne, díky.

Reagovat
Largo

Takže kterej z hráčů AS v základu v poslední době dává do hry něco navíc? Florenzi, Sadiq?

Reagovat
Maritazzi

Já by som tiež od hráča čo stál koľko dokopy ? 30+? čakal podstatne viac

Reagovat
Largo

Ale takhle argumentovat je přece blbost V době, kdy jsme ho kupovali, patřil k nejlepším. A navíc, to, že za něj AS bylo ochotný něco takovýho dát, protože s CAgliari mělo blbý vztahy, není chyba hráče.

Reagovat
Maritazzi

Já ti akorát říkám, že nehraje jako hráč za 30+, hraje těžkou bídu, podprůměr a k lepším záložníkům nepatří ani u nás, tam je tak pátej s Pjaničem, De Rossim. Je škoda, že na těch prvních místech není nikdo.

Reagovat
Largo

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Napisat na Nainggolana, ze je podpriemerny ... to asi pozerame kazdy iny zapas. Nebyt jeho, sme este vo vacsich srackach

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Já by som tiež od hráča čo stál koľko dokopy ? 30+? čakal podstatne viac

Reagovat
Largo

Ale takhle argumentovat je přece blbost V době, kdy jsme ho kupovali, patřil k nejlepším. A navíc, to, že za něj AS bylo ochotný něco takovýho dát, protože s CAgliari mělo blbý vztahy, není chyba hráče.

Reagovat
Pipo123

Mne sa on páči, by som si ho vedel predstaviť vedla Bigliu v Laziu, len píšem že tá cena robí aj očakávania ktoré on asi nenaplní nikdy

Reagovat
Largo

Jasně no, souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Do pice, jeho cena mohla byt nejakych 15 mln, za to ze ho kokot lazialsky Sabatini nekupil vtedy ked mal a preplatil, nemoze on. Jeden z najlepsich hracov AS

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
Emmett Brown

Zviezol sa s muzstvom, vsak sa pozri co "hraju" a takto je to uz dobry rok, ale posledne dva mesiace to uz dosahuje vrchol, ziadny system, ziadna snaha, nic. Nechapem, akym zazrakom sme postupili zo skupiny v LM, ale ked sa nieco neudeje, tak to bude s Realom velky trapas.

Reagovat
Largo

Ten Real nás rozemele.....

Reagovat
smazaný uživatel

Radja aj ked sa mu nedari, hra o triedu lepsie ako napr: Pjanic

Reagovat
Furia Ceca

Docela by mě zajímalo, co bylo v tom lístečku, co dával Totti Naingollanovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi mu posielal časy zajtrajších leteniek do Francúzska

Reagovat
ED91

Začni konečne hrať!

Reagovat
Emmett Brown

Zapas dvoch momentalne najtragickejsich muzstiev v SA a este aj v nom sme slabsi Toto je vylozene ubohost co predvadzame v druhom polcase, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Janov je tragičtější.

Reagovat
Largo

Super, jsme na úrovni Bologně, Frosinone, Dorie atd

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulkově je Bologna za posledních 10 zápasů výše

http://www.livesport.cz/tabulka/xQgW7bOL/tU4tmZrf/#form;overall;10

Reagovat
Pettirosso

Tak to pozor, Dorie se zveda

Reagovat
maras93

U nás snad nikdo neumí centrovat..

Reagovat
Maritazzi

Jinak Castan znovu ukazuje, že na to fyzicky pořád nemá.. Tolik k tomu, proč nehraje. Jenom inženýr a Saba stopera nepotřebujou..

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne nech nezačnú revať

Reagovat
Pipo123

Je to prejav slabosti ?

Reagovat
Alberto Aquilani

je to prejav, že ma vytáča už len ich fuňenie po konci zápasu, a aký sú z toho šokovaný... pritom tak hrajú týždeň čo týždeň

Reagovat
Furia Ceca

AC se snažilo a bojovalo, většina hráčů odevzdala dneska víc než 100%. AS na mě, až na pár hráčů, dělalo naopak dojem, že dělá všechno proto, aby prohrálo...

Reagovat
10

Kromě první tragický půlhodiny nakonec AC pozitivní výkon, stejně jako zápas s Laziem...jenže oni pak zase prohrajou doma s Bolognou. AS v druhý půlce naprostý dno.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Niekto, kto posledne podorbnejšie sleduje Empoli? Sleodval som ich na začiatku sezony, vtedy hral Paredes ešte mezz´alu aäebo jak sa to označuje) a prišiel mi taký nič moc, raz dobr,e raz zle. Posledne hrá ale registu, videl som toho málo, ale ten jeho pohyb, agresivita a to som čumel- najmä defenzívna práca mi prišla skvelá. Dokonca drží zatiaľ rekord v tejto sezone v počte získaných lôpt v jednom zápase. Tak reku, či hrá naozaj tak dobre?? Bo De Rossi...

Reagovat
Maritazzi

To máš i bo Pjanič, bo Nainggolan..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by hral kazdy ako Nainggolan, vyzeralo by to inak

Reagovat
smazaný uživatel

z poobednej utekam hned domov aby som od 60 minuty videl TENTO HNUS ??????????ZIADNA BOJOVNOST,SAMA NEPRESNA PRIHRAVKA,OTRASNY NEKUKATELNY FUTBAL KUCKA DAKUJEM,AK SA BUDE DAT OSOBNE TI 31 JANUARA ZAGRATULUJEM,GARCIA AK PO DNESKU OSTANE, TAK RIM JE NAJDEMENTNEJSI KLUB NA SVETE

Reagovat
smazaný uživatel

Co este treba aby uz konecne vyhodili Garciu? Neda sa na to absolutne pozerat.

Reagovat
Largo

Aby melo vedeni koule. Koncepci. A nastupce

Reagovat
smazaný uživatel

Treba zase 6 kousku v LM

Reagovat
Votas
Reagovat
didosh

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná stránky kde bych mohl sledovat ultras aktivity na tribunách Serie A,B...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

@Sport_Mediaset report that Stephan El Shaarawy sign for #ASRoma on Monday. €2m loan, further €12m when he's played 10 games #Milan

Reagovat
smazaný uživatel

#Genoa's Diego Perotti will be in the capital to sign with #ASRoma within 48 hours.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co dneska zase 7:0 (nebo 1:0)?

Reagovat
10

0:7

Reagovat
10

resp. 00:7

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi čtyřikrát zasune a do března bude mít splněno.

Reagovat
Furia Ceca

Dneska bych chtěl 3D útok Dybala-Dza-Dza a Ruganiho. No podle toho, co jsem četl, se večer obávám opravdovýho pekla, 4-3-1-2 s Cuadradem i Hernanesem v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

352, Hernanes bude hrát Marchisiovu pozici.

Reagovat
Furia Ceca

Taky prima.

Reagovat
smazaný uživatel

Přičemž má na lávce JJe, Tellese i Santona.

Reagovat
Deki

nerozumim tomu, s takovou teda čekám Japončíkovo prodloužení a neuplatnění opce na Tellese

Reagovat
cresposuper

Tiez to tak vidim, navyse vsetky opcie aj tak nevyuzijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze to tak nedopadne je cas na Alexa a Davideho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten Japonec toto fakt nechápu,jestli ho stavíme jen kvuli sponzorum z Asie

Reagovat
smazaný uživatel

Thorir ho chce zpeněžit nebo fakt nevím, jako on vždycky bojuje na 100%, to mu nemůžu upřít, ale to je vše, fotbalista to fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

ako som uz minule pisal, tam musi drzat gule vo zveraku Mancinimu jakuza.. tam ine vysvetlenie nie je...

Reagovat
cresposuper

Btw, som rad, ze Mancio upustil od tej hauze na 4-2-4, ono to moze fungovat tak na Frosinone a Cagliari, ale inac je to uchylne.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
olis
Reagovat
Slejdy

Ten druhy polocas to byla sila, a Rudi nadale zustava . . . . . .

Reagovat
olis

Neapol 2014/2015 vol. 2

Reagovat
Mihal

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že Sassu dnes zabije, kvalitu na to má.Tak pojďme.

Reagovat
Deki

Maurooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mauroo

Reagovat
Deki

to nás bude mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Adem vole To není možné

Reagovat
snuff24

co eště chcou sakra

Reagovat
Lubinterista

proc uz to neni 2?

Reagovat
Furia Ceca

To je debil ten Berardi, on ho ještě po zpracování plácne rukou do hlavy... Ten je fakt nepoučitelnej.

Reagovat
Nuno čomes

Jsem zvědav jak dlouho to bude pokračovat bez Joveho, jestli mancini bude hrát vepředu na tři s tím, že na hrot počítá s Icardim, tak Jove vedle něj tak proti carpi. Ale kdo ví..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chyby v rozehrávce před vlastním vápnem budou Inter mrzet...Stejně jako v Empoli Medel dost ochotně odevzdává míče...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sansone má tu pravaňu skvělou, Juve může vyprávět a Berardi zase levou.Mají ohromnou sílu ve standartkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je?

Reagovat
10

Adem Palić

Reagovat
Nuno čomes

Adeeeem to je skody

Reagovat
Mihal

Ljajic kurva uz

Reagovat
smazaný uživatel

tak 3 tutovky nedat :/, dokonca ani branku netrafit :/ tolko sanci ani po cely zapas nemavame no dufajme ze nebudeme plakat po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to jsou vrazi...už to mohlo být tak 3:2

Reagovat
Furia Ceca

Trochu jízda, i moje polední nedělní ochrápanost je pryč!

Reagovat
m@te

v 20 min mohlo byt uz 3:1 a alebo po 21. 3:2 a ze nudna liga :)

Reagovat
Zark

co chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát Handa si drží svůj standard...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak po slibným začátku Inter naprosto opadl a podle mě je jen otázkou času, kdy inkasujou... Tři přesný přihrávky v řadě asi Inter ještě nedal ne..?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to Sassu ohromně líbí, ta jejich hra má hlavu a patu.

Reagovat
smazaný uživatel

dva a pol nasich nepremenenych sanci co sa maju premienat, dva skvele handove zakroky, strasne zla rozohravka. toto bude zapas...

Reagovat
Furia Ceca

Ten Missiroli zadrbal už dvě hodně slibný akce. I když Ljajić na druhý straně to samý.

Reagovat
10

ještě že AS nenapadlo vzít Sansoneho, ten mě hodně baví

Reagovat
10

teď ta standardka, jak Alex

Reagovat
Furia Ceca

To je fakt řízek.

Reagovat
Maritazzi

Psalo se o tom na začátku přestupáku, to by se mi mega líbilo.. Grande Saba

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbia mimo úplně... 30 milionů eur...

Reagovat
smazaný uživatel

hotovej, nejistota na míči z něj čiší na sto honů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohromně se mě líbí práce která se v Sassuolo odvádí, stavění na italech + nádherná aktivní hra směrem dopředu.Tomu týmu pokud nehrajete zrovna proti němu nejde nepřát.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Budem rádi za bod

Reagovat
10

dopadne to jak s Empoli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti holubi tam

Reagovat
M11

Reagovat
Furia Ceca

Včera jeptiška v Florencii, dneska holubí invaze na San Siru - to je snad k vidění jenom v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Tak jeptisku nebo faráře nevidím prvně.

Reagovat
Maritazzi

Jinak naše současná serie je nejhorší od ročníku 2004/2005, kdy jsme se o tři body zachránili v lize.. Zkurvený vedení, hráči a především trenér.

Reagovat
olis

Tie holuby tam vkuse

Reagovat
Furia Ceca

To bude prdel, až tam budou i při finále LM!

Reagovat
10

náhradníci Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Murillo žlutou dostane a Peluso předtím ne

Reagovat
Deki

Reagovat
m@te

tento rozhodca rad dava Murillovi karty, tak ako miule cervenu, ked sa hraca ani nedotkol

Reagovat
smazaný uživatel

Japonec napravo, Danilo nalavo, tie cahre machre v obrane su neskutocne, mozno by stabilita vniesla tochu presnosti.

Reagovat
Deki

těch faulů z naší strany je moc, aby to tam Šášum nespadlo už....

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se ohromně 0:0 ale parádní zápas!

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

sade same holuby

Reagovat
didosh

Klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se i líbí ten Peluso

Reagovat
10

superzákrok

Reagovat
smazaný uživatel

oba dva super

Reagovat
smazaný uživatel

toto hadam nie :/ musi nam tam nieco padnut!!!

Reagovat
M11

ty kraso Consigli

Reagovat
didosh

Parádní střela ale ten zákrok wouuu

Reagovat
smazaný uživatel

Mama mia

Reagovat
10

prdel bude, až po změně stran půjde Icardi sám, překoná Consigliho...a zastaví to holub na brankový čáře

Reagovat
M11

dnes je zatim pravdepodobnejsi ze gol da spis ten holub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to je druhá možnost...a asi opravdu pravděpodobnější, Inter vyhraje klasicky gólem holuba 1:0

Reagovat
didosh

Holuba z nosu.

Reagovat
snuff24

Reagovat
didosh

Reagovat
Furia Ceca

Tak jsem nad tím přemejšlel... Je holub součástí hry?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ale vyhlad maju nalepsi

Reagovat
10

jak vidíš, tak ano

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Duncan hraje taky spíše s námi jak se tak divám

A Brozo tomu dodal tečku

Reagovat
smazaný uživatel

hypno808

Reagovat
Zark

už někoho zesral holub?

Reagovat
Furia Ceca

Druhej poločas jak přes kopírák. Drtivý nástup Interu, aby po 10 minutách přebralo iniciativu Sassuolo.

Reagovat
smazaný uživatel

poslal jsem tam za kilo na 1:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zark

Sansone si to dobře povodil

Reagovat
smazaný uživatel

To teda! S balónem výbornej, hraje fakt dobře

Reagovat
Zark

tak to není tajemství, že jo, to se nějaký ten pátek už ví

Reagovat
Furia Ceca

A pak že Itálie nemá dobrý útočníky... Sansone

Reagovat
didosh

Teď jsem myslel ze nacentruje holuba...

Reagovat
didosh

Ten dneska lape...

Reagovat
smazaný uživatel

Dondogbia dolů, Guaro na plac, jinak to nevidím

Reagovat
Zark

jako obranný zákrok pěkný no

Reagovat
ernyyyy

Jovetič je po zranění?

Reagovat
m@te

nie, mal by byt fit

Reagovat
ernyyyy

díks

Reagovat
m@te

Ljajic z priameho 1:0 - a je po zapase :)

Reagovat
smazaný uživatel

teď?

Reagovat
didosh

Kéž by Inter rupl...

Reagovat
Votas

to vypadalo na čistou simulaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla úplná fuj

Reagovat
10

dive jako prase

Reagovat
Zark

nagatomo konečně obešel dva(holuby) najednou

Reagovat
10

konečně Defrel

Reagovat
Deki

Jove a Guarín IN!

Reagovat
Forza_Inter

úžasné sledovať Mirandu ako ide skúsene do tých súbojov

Reagovat
Deki

tvle já už nevim ty krávo

Reagovat
Zark

Palić uffff

Reagovat
10

Ljajić dneska mohl dát asi tak 8 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Adem, Adem...kolko, 6 sanci mal?

Reagovat
Mihal

Ljajic dnes nedá gól ani do polnoci

Reagovat
snuff24

ven už kurva .. ten dneska pálí po těch holubech nebo já nevím

Reagovat
Votas

dneska to je moc

Reagovat
Deki

Reagovat
10

tyvoe

Reagovat
10

mával to?

Reagovat
Deki

jj

Reagovat
Mihal

To je pica zápas

Reagovat
Lubinterista

dopici

Reagovat
Zark

PELUSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

ok.. nemam dalsie otazky..

Reagovat
Nuno čomes

To už je šílenost.

Reagovat
snuff24

to nene toto

Reagovat
Furia Ceca

Uffffff...

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam chcem joveho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Palacinka

Reagovat
Zark

breaking news: liverpoolští skauti nabízejí za duo holubů 30 milionů liber

Reagovat
Nuno čomes

Na co mancini čeká.

Reagovat
10

jak tohle může být 0:0?

Reagovat
smazaný uživatel

to prostě nepochopíš

Reagovat
10

tam bylo klidně 10 gólovek, to jsem dlouho neviděl

Reagovat
Zark

neboj, kluci z PL budou mít podle výsledku jasno

Reagovat
10

úplně čekám, až sem někdo z nich naběhne a bude se smát defenzivní lize

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám a čekám na to. Se tady u kompu vždycky pěkně zasměju

Reagovat
Deki

to je zápas!!

Reagovat
Zark

1:0 z toho stejně bude

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, dneska oba brankáři vychytali minimálně pět gólů...

Reagovat
10

každej ale

Reagovat
Furia Ceca

A s Pelusem šest.

Reagovat
Zark

Reagovat
10

už předtím se mával ofsajd Icardiho, ale stejně

Reagovat
Furia Ceca

Tak to jsem ani nepostřeh.

Reagovat
10

další

Reagovat
smazaný uživatel

místo 5:2 5:3 je to 0:0

Reagovat
Zark

ale to zakončení Flora bylo lahůdkové

Reagovat
snuff24

velmi brzo jde Jovetic

Reagovat
Deki

Reagovat
Nuno čomes

Kurva

Reagovat
Votas

to umí jenom Nagatomu, aby na půl metru trefil rozhodčího

Reagovat
Nuno čomes

Jove celých 5 minut wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto už není normální

Reagovat
Furia Ceca

Mancini nevěří vlastním očím.

Reagovat
didosh

Brozovič,Jovetič,Pjanic....míč...ty vole samí Jugos...

Reagovat
didosh

* Ljajič...

Reagovat
smazaný uživatel

ked to nejde tak to nejde...

Reagovat
Deki

yuto kurva mysli

Reagovat
10

19:14 na střely

Reagovat
Deki

Reagovat
maras93

Nagatomo profík

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Mihal

Zjedli mi kokot dnes

Reagovat
didosh

Reagovat
Deki

na tohle potřebuješ pořádný koule teda, rozhodčí

Reagovat
didosh

Jooooooooooo

Reagovat
Pettirosso

pojď Dome

Reagovat
Deki

handa chytí pojd!!!

Reagovat
mojmira

Výbornej závěr

Reagovat
didosh

Reagovat
snuff24

to si dělaš piču nééé

Reagovat
10

Reagovat
Yzemi

YEEEESSSSSSSSSSSSSSS Domenicoooooooooooooo !

Reagovat
GEGE

Reagovat
Zark

hmmm, ale Handa tam zase skákal, ten má rigori v merku

Reagovat
smazaný uživatel

nechybělo moc, škoda

Reagovat
olis

Berardiiiiiiiiii

Reagovat
Mihal

Ešte ten najnesympatickejsi zmrd berardi

Reagovat
Pettirosso

podle té reakce to nevypadá, že by byl interista tělem a duší

Reagovat
Gimme

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Lubinterista

presne tak, podle te reakce to spis vypadalo jakoby dal rozhodujícího gola v nastaveni na pude favorita

Reagovat
Pettirosso

Neber to tak vazne

Reagovat
Lubinterista

Neboj

Reagovat
10

kua, to byl hodně unikátní zápas

Reagovat
Furia Ceca

Luxusní - ještě snad s tím úplně nejlepším možným zakončením...

Reagovat
10

0:7 by bylo lepší, ale i tak

Reagovat
snuff24

a ještě ten žebrák zasranej to musel kopat kurva

Reagovat
Furia Ceca

Tak fanoušci Interu konečně ví, jak se letos po zápasech museli cítit fanoušci jiných klubů.

Reagovat
m@te

tak ako superi Juve posledne sezony

Reagovat
Fridgiee

Jenom teda bez těch gólů

Reagovat
Furia Ceca

Ale prosím tě... Naopak, poslední sezóny spíš dominujeme. Ale chápu, že seš dneska frustrovanej.

Reagovat
maras93

Dal jsem na Inter proti Laziu - prohráli. Dal jsem na ně dnes proti Sass - prohráli. Tak kolik bodů jim mám ještě nechat ?

Reagovat
10

dávej dál, klidně se na tebe pak složíme

Reagovat
mojmira

Reagovat
maras93

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Zark

Reagovat
didosh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Inter a Liverpool se na tikety nedávaji!

Reagovat
Deki

takovej zápas jsem ještě neviděl... i takovej je fotbal, aspon se tu pak od Juventinů dočtu, že se to Interu sečetlo za minulé zápasy...

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Prehra manciniho takto tlacit do zakladu hracov co tam neaju byt a striedna nechat na poslednych 5 minut. Zapas dobry hraci sa snazili ale mancio to dosral...

Reagovat
ED91

presne tak! Určite to je jeho chyba aj tých 5 nepremenených šancí Ljajica

Reagovat
Furia Ceca

Tak ten jich měl tak 10... Neskutečný, co dneska nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je může nahlodat

Reagovat
Furia Ceca

No uvidíme... Tohle kolo je dobře rozjetý, ale teď je na Nepoli a večer na nás, jestli tu rukavici zvednem.

Reagovat
ED91

Reagovat
panca

ale musim uznat, ze na inter se dobre divalo. Ljajic se mi libi

Reagovat
M11

takovy zapas nevymyslis

Reagovat
GEGE

Za ten zářez v Empoli nemohl být lepší konec

Reagovat
olis

toto ale penalta byt mala

Reagovat
smazaný uživatel

však byla

Reagovat
olis

vsak dobre

Reagovat
Gimme

Inter dostal ochutnat vlastní medicínu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je přesně řečený!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole! Nedáme 5 jasných gólovek a prohrajeme po penaltě z poslední minuty. To bych blil

Škoda no. Akorát jsme udělali radost těm všem nepřejícím ***** tady!

Reagovat
Votas

Sice prohra, ale neuvěřitelná. Sassuolo bylo důstojnej soupeř a to už holt byl náš klasickej pech, že místo nás dali gól oni. Consigli démonickej výkon a Ljajič by dneska spálil i celou Sibiř. Věřím, že to do budoucna půjde a aspoň na nás nebude tlak půlsezónního mistra.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

"Ljajič by dneska spálil i celou Sibiř" top :D:D:D

Reagovat
didosh

Skvělý zážitek tenhle zapas,teda pro Inter zapas blbec.Consigli hrac zapasu ::thumb sup::

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co se musí uznat, pro mě by bylo velké překvapení kdyby Inter neuhrál LM, určitě mají na to sílu.Sem zvědavej co to s něma udělá prohrát třeba 2x v řadě.

Reagovat
olis

dnes to nemozeme posrat!

Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinic, Allan, Jorginho, Hamsik, Callejon, Higuain, Mertens

Forza Napoli!

Reagovat
Mihal

Zápas piča od začiatku s vyvrcholením na konci...aspoň si si tu juventini môžu honit péra od radosti teraz...

Jebat, ide sa ďalej FORZA INTER !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nejsi rád když Juventus prohraje, to je snad logické.Nevím proč si nás bereš do huby, každý soupeř je rád když zaváhá jejich rival.

Reagovat
Mihal

jasné že som, logické...ale nenapísal som nič zlé, iba pravdu..to nie je žiadne nadávanie vám ani nič

Reagovat
ED91

Ale je to rýpanie

Reagovat
Mihal

skôr moja frustrácia

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

my si honime pera nad Dybalou.. nad vama urcite ne

Reagovat
Mihal

asi len tí opačne orientovaní, či všetci?

Reagovat
Lubinterista

straceny body,

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo a Empoli nejhezci fotbal v Italii. Ti kluci zaslouzi pohary.

Reagovat
Zark

a v pohárech by vyškolili nějaký angličany, to by bylo nej

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Maritazzi

Pallotta se pustil do Garcii, že tým nemá žádnou vítěznou mentalitu a fyzicky je připravenej dobře (Garcia si stěžoval na fyzičku ve druhym poločase).. Ještě se píše, že kdyby bylo po něm, vyhodil ho už po Bate venku, Sabatini s dalšíma idiotama se ho tam snaží držet celou dobu.. tak doufám, že teď už si od nich radit nenechá.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez cinu jsou to jen prazdne reci, ale aspon vine, odkud vitr vane ajsem rad, ze Jim konecne vystoupil proti klaunum. Nicmebe odpovednost stale nese on.

Co se tyce fyzicke pripravenosti, nemyslim, ze jsme v tom aspektu mezi top tymy v lize, ale melo by to stacit,kdyby dostavali hraci vice odpocinku v rotaci. Nakupena zraneni jsou podle me zpusobena hriiisti v Trigorii, uz dlouho se mluvi o tom, ze jsou na spatnem podkladu.

Reagovat
Slejdy

S A S S U O L O ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že s tým Hernanesom, to je len vtip. Som myslel, že ho predajú, veď je úplne zbytočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo proč nehrajou Maxi s Fabiem?

Reagovat
smazaný uživatel

protože je nepostavil trenér?

Reagovat
olis

Albioooooool

Reagovat
I am Mancunian

ALBIOL

Reagovat
mastakillah

Albiol

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiin

Reagovat
mastakillah

Gonzalooooo ale faul byl před vápnem

Reagovat
FuckT

Ale treba uznat, ze tu to bolo aspon fakt tesne... Odpiskali sa uz aj penalty dalej od ciary...

Reagovat
FuckT

Dnes zatial vyborny vykon, len tak dalej!

Reagovat
I am Mancunian

neapol tuto sezonu musi

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Tagliavento za toto musí už dostať trest, podobnú penaltu pískol v zápase AS - Lazio, aby 2x posunul faul do pokutového územia

Reagovat
olis

teraz tam da snad Sarri Gabbiho uz od 60tej minuty

Reagovat
olis

Mareeeeeek

Reagovat
mastakillah

Marekiaroooo

Reagovat
olis

Higuaiiiiin

Reagovat
mastakillah

Gonzalooooo to je king

Reagovat
olis

Gabbi pod

Reagovat
olis

Gabiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Letos má Neapol velkou šanci Ligu vyhrát, určitě to můžou dokázat.

Reagovat
FuckT

Mozme mat takuto kvality na lavicke? Higuain proste tuto sezonu ale ide, ideee

Reagovat
mastakillah

Manolo

Reagovat
Pipo123

Torino je úplne v piči, im odišlo všetko čo v úvode sezóny fungovalo, Baselli hraje hrozne, po tej skvelej forme išiel riadne dolu. Ventura na odstrel ?

Reagovat
Pettirosso

Takze zimnim sampionem Neapol zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

A v roce 2007 jsme s nima soupeřili v Serii B. Teď si to rozdáme o scudetto

Reagovat
mastakillah

Peknej gol

Reagovat
maras93

Dle dnešních výsledků (pokud se to nezmění) to je jasná výhra Juve večer

Reagovat
mastakillah

Jorginho ty standartky nekope vubec dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol Válec jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

samé dvojky dnes, to sou kurzy když se to pronásobí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě nikdo nic takového nevsadil, ani z dvackařů

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako 1050 kurz jen dnešní zápasy bez Juve za kilo to mohla byt velka parada

Reagovat
smazaný uživatel

NFL OT: Začíná playoff. Narozdíl od NHL, MLB a NBA se hraje jen na 1 vítěznej zápas a účastní se jen 12 týmů ze 32, takže nejlepší s nejlepšíma, žádní průměráci a každej zápas o všechno. Přidává to na dramatičnosti, na všechno budou HD streamy a vysílá i Sport 2, navíc jsou ty zápasy časově celkem příjemný pro Evropany. Celkem fajn šance ten sport vyzkoušet, v diskuzi se všechno vysvětlí.

Dneska v 19:05 a 22:40.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/w1ld-c4rd-r0und-2016-315982/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli večer vyhrajem, jdeme hned za Neapol

Reagovat
Furia Ceca

Buffon, Rugani, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pogba, Evra, Morata, Dybala

Morata Hernanes Rugani!!!

Reagovat
10

Alvaro to dneska protrhne Dani vs. Eder, to bude zkouška

Reagovat
Furia Ceca

Přál bych mu to, ale tak trochu jsem doufal v 3D útok Dybala-Dza-Dza - no nic, Simone asi bude plnit roli žolíka, tak snad ho to nepřestane bavit.

Zkouška to bude, stejně jako souboj dvou geniálních argentinských útočníků Dybala-Eder.

Reagovat
10

Eder je brazilskej Ital

Reagovat
Furia Ceca

Moje chyba, já myslel, že je to argentinskej Ital

Reagovat
DelPiero137

Zobudil som sa tesne pred nastupom muzstiev. Ked som videl ze Edera hovorim si, na neho by mozno platil mladik ako Rugani, nie starici ktori "nepoznaju" novu krv a ich navyki.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho interáka a Moraty moc nadšenej nejsem. Proč nehraje Alex Sandro a Zaza?!

Reagovat
Furia Ceca

Sandro odehrál ve středu celej zápas, takže se dalo čekat, že Evra bude dneska v základu. S tím útokem nevím, faktem je, až ať vybereš z tý čtyřky kohokoliv, tak stejně nemůžeš vybrat špatně.

Reagovat
Furia Ceca

* že ať vybereš

Reagovat
Largo

Protoze je trener nepostavil?

Reagovat
smazaný uživatel

Moratu musíme podržet, jsem rád že to tak Max udělal a dává mu ty šance i když je jasný že někomu to může připadnout divné.Zaza má sebevědomí až až, jen ať se dál rve.Rugani super, určitě ho tam vidím radši jak Cacerese.Opět klasická výměna Sandro x Evra nevadí mi to jen at se točí.Jen mě tam vadí ten Hernanes ale on je fakt typologicky Marchisiovi nejblíž a proto hraje.

Reagovat
Furia Ceca

Hernanes jenom a pouze ve 4-3-1-2, jinak je nepoužitelnej a troufám se tvrdit, že na SZ se dneska bude trápit. Měl tam být Sturaro.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, na Struhadla (jak ho moc nemusím) jsem úplně zapomenul

Reagovat
Airus

jj, to bude porod

Reagovat
Pinturicchio

Hernanes mě sere, měl tam dát Samiho.

Reagovat
Furia Ceca

Ten tam ale je.

Reagovat
Pinturicchio

Před obranu, místo Hernanese.

Reagovat
Furia Ceca

Aha. No Allegri říkal, že je to Hernanesova pozice - tak ať se teda ukáže!

Reagovat
smazaný uživatel

mě sere taky! To už snad radši futsalista

Reagovat
Furia Ceca

Tak to teda ne... Radši nevidětelnej Hernanes, než Kurvadrát, kterej stahuje hru celýho týmu k sobě.

Reagovat
Pigeon

kurvadrat je cuardado?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to je úúúúplně někdo jinej

Reagovat
Furia Ceca

Jo!

Reagovat
Pigeon

dobré

Reagovat
Pinturicchio

Nevím jestli radši, ale Hernanes je na CM strašný, to bude průchoďák jak prase.

Reagovat
Furia Ceca

I přes drobný výhrady ale Maxe chválím, že Xi-Xaovi dává míň a míň příležitostí.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy se bude vracet do Chelsea, už teď v lednu?

Reagovat
Furia Ceca

Pochybuju...

Reagovat
Airus

hostovačka je na celou sezónu, ale když už hrajeme to 352 tak se hodí jako záskokz za Lichtiho. Pořád jsem se nerozhodl kdo je menší zlo, Isla nebo Cuadrado

Reagovat
Il Architetto

Dnes všechny hostující týmy vyhrály, tak je třeba netrhat partu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Tiez som si to vsimol

Reagovat
DelPiero137

Toto je ake rozostavenie a kde a co presne bude hrat Hernanes a Khedira? Akoze Hernanes bude Pirlo, pred stopermi zachytavat a dirigovat hru?

Za Daniho

Reagovat
DelPiero137

Doleziti a tazky zapas voku. Bol by som viac kludny keby Sturato miesto Hernanesa a Zaza miesto Moraty.

Reagovat
Melchior

Co je vůbec s Kwadwem?

Reagovat
Airus

je na lavičce

Reagovat
Melchior

to sice jo, ale už si zase ani nepamatuju, kdy nastoupil naposledy i když to bude možná způsobeno tím, že byla dlouhá vánoční pauza

Reagovat
Airus

jednou už nastoupil, ale ty jeho zranění asi nikdy už nezmizí. Další Pepe

Reagovat
M11

POGBAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
brenk

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Airus

Pogba s grácií

Reagovat
DelPiero137

Pogbaaaaaa

Reagovat
Melchior

POGBAAAAA

Reagovat
10

Polpo

Reagovat
Pettirosso

tak to byla haluz jak svina POGBAAA

Reagovat
Airus

taky si myslím že to chtěl spíš nadřít pod levý víko, ale nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba už má zase to období kdy si dělá se soupeřema co chce.

Reagovat
Furia Ceca

Dyť to ani pořádně netrefil, ne?

Reagovat
Airus

na to se historikové ptát nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando je skvely hrac,

Reagovat
smazaný uživatel

vedel by mi niekto napisat, ako sa mu dari? Tak globalne celu sezonu.

Reagovat
Pettirosso

rozjezd měl sbaší, ale od října se vypracovává v nejlepšího registu ligy. Navíc umí přitom i skvěle bránit. Hodně dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Brankar dobrej traged. Uz strela interaka pred tim

Reagovat
panca

mandzukic je zranenej? Ze nehraje. Moratta je slabej

Reagovat
brenk

má nejaké zdravotné problémy, to isté Barzagli

Reagovat
Pettirosso

má někdo link prosím? nějak mi nechce jít žádnej sop

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ruskej jak tam ma 67procent vali od zacatku

Reagovat
10

Ha, Ivan! Hamšík a Kuco už tenhle víkend góla dali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Může jenom korigovat, protože dneska vyhrávaj jenom hosté.

Reagovat
Airus

Ten Hernanes je hroznej

Reagovat
Pettirosso

regulérně bych dal od druhýho poločasu místo Moraty Zazu. ten kluk je myšlenkama úplně mimo galaxii

Reagovat
M11

Hernanes dobre zacal a ted to zacina tak nesmyslne jebat

Reagovat
Airus

Tak Sampa vůbec nenapadala takže měl spoustu prostoru aby nevypadal jako úplnej šmatlák. Ale stačí zvednou pressing a jde to do kytek.

Reagovat
Pettirosso

Hernanes je hroznej tojskej kůň od Interu. Tohle si jim vážně povedlo

Reagovat
Pettirosso

*trojskej

Reagovat
Furia Ceca

** toi-toiskej

Reagovat
smazaný uživatel

To taky!

Reagovat
Airus

To byl taky nápad, tahat vyhořelýho interistu, ještě k tomu za 12M

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta style

Reagovat
DelPiero137

Potom aj Allegri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pritom technicky je to fakt spicka ligy.

Reagovat
10

Možná tak v přešlapovačkách na místě, který má většina soupeřů přečtený tak 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim hlavne kopaciu techniku a tak isto prvy dotyk, ovladanie lopty. V driblingu to terno nie je

Reagovat
DelPiero137

Chce to poistku v druhom polcase.

Reagovat
Furia Ceca

Líbí se mi to. Hrajeme tak, jak potřebujeme (k tomu nám sice pomohl první gól, ale to se počítá) a Sampdorii jsme až na jeden přímák a pár rohů k ničemu nepustili. Nejvíc se mi líbí Pogba, Khedira a Dybala.

Reagovat
Pinturicchio

Strašná nuda, profesorský výkon. Nebaví mě to dneska. Tak aspon, že vedeme. Co nejdřív by to chtělo pojistku.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda, profesorismus, hra na jistotu.Sampa slabá jak čaj což sem lehce očekával, oni nehrali dobře na míči ani proti Janovu a Cassano už na tyhle obrany nestačí.Soriano střídal takže jestli by se vlastně nevyhrál tento zápas, bral bych to jako ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio akné je tam jenom do počtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Antonio akné...ty tvoje přezdívky jsou sotisfikovaný až do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

A nez jsem tu picovinu napsal, tak jsem nevidel gol

Jdu si pro pivo, nez Zaza vystrida Moratu

Reagovat
Pettirosso

to je kdo nebo co?

Reagovat
10

Cassano

Reagovat
Pettirosso

Ajo

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
M11

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samiiiii

Reagovat
Airus

Dobře Khedira Líp než by zvládla většina našich hrotů

Reagovat
10

krása, Paulito i Sami

Reagovat
Furia Ceca

SAMIIIIIIIIIIIIIII! Chtěl jsem říct, že i Paulo luxusně, ale pak když jsem v opakovačce viděl tu díru Sampy...

Reagovat
Airus

Khedira se nějak pustil do útočení

Reagovat
Airus

Nevim co mě na Hernanesovi sere nejvíc, jeho neschopnost rozehrát, trefit bránu jinam než do středu, či jeho otřesnej výběr místa.... Nebo to že nosí jedenáctku

Reagovat
brenk

gól som nestihol ale tak nehnevám sa

Reagovat
Airus

krásnej profesorskej

Reagovat
Airus

Pogbo, no co to mělo být? Vim že je mokro, ale to-to

Reagovat
smazaný uživatel

Morata at táhne zpátky do Atlecia nebo někam na hostovačku, co se snim za půl roku stalo to nechápu

Reagovat
Airus

On je dobře vybavenej poacher, takže by měl hrát to co Mandžukič, ale Allegri po něm chce kdo-ví-co

Reagovat
Pinturicchio

Ted ten zákrok Daniho klidně mohl pískat.

Reagovat
stas87

Co Khedira?Zapadol hned alebo potreboval trosku dlhsi cas kym sa zohral s timom?

Reagovat
Airus

teď hraje solidně, jako za němce. Jen aby to zdraví vydrželo, to je jeho největší slabina

Reagovat
stas87

Som sa trosku bal kvoli Nationalelf,ze strati vykonnost a nebude vo forme.Vdaka Juventus.

Reagovat
M11

uz v letadle do Italie zapadl

Reagovat
10

Hned...ale fyzicky je stoprocentní až možná teď

Reagovat
stas87

Ked sa nedarilo na zaciatku celemu timu,aj on bol slaby?Horsie to bude asi s Bastianom.

Reagovat
10

To byl právě zraněnej, Juve s ním v snad ještě neprohrálo

Reagovat
Airus

on nehrál, měli jsme plnou marodku a on jí kraloval

Reagovat
andycek1

Kamo jediny hrac ktery hral vyborne aj ked muzstvo hovno hralo. Aj ked sa vratil po 2 mesicoch hned tahal cely stred ja som mu opravnene veril

Reagovat
Airus

Myslím že Sami neměl žádný odpůrce, jen se taky varovalo ta jeho náchylnost ke zraněním. Na to že neměl být vlastně vůbec v základu, tak chytnul příležitost za pačesy a vede si skvěle. Dneska má (podle mě) nejlepší zápas za Juve. A měl by i bez toho gólu

Reagovat
M11

Alvaro fakt uz gola asi neda

Reagovat
ED91

Real nám ešte priplatí aby sme si ho nehali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

To bylo jasny vod zacatku ze Alvarto to neda...Je mi ho luto.

Reagovat
brenk

chudák Morata

Reagovat
Ungalabunga

Tohle nedat

Reagovat
Melchior

Alváro já nevim, na co víc ti mají nahrát

Reagovat
Airus

Nedáš-dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

To by dal i slepej blbej na vozicku

Reagovat
Ungalabunga

Nedáš dostaneš?

Reagovat
Furia Ceca

Khediru s Dybalou to dneska baví

Reagovat
brenk

namiesto 3-0 je 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

trapas, však jo

Reagovat
Zark

Antonio

Reagovat
10

zrovna akné...

Reagovat
Furia Ceca

* Antonio akné

Reagovat
smazaný uživatel

preco akne ?

Reagovat
smazaný uživatel

uz asi viem

Reagovat
Furia Ceca

No pokud ne, tak S.O.B. ti to vysvětlí, on je autorem týhle přezdívky.

Reagovat
smazaný uživatel

tie jazvy co ma na tvari tie su z akne ?

Reagovat
Furia Ceca

No vypadá to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sampa prvni strela na branu... A jeste bude drama

Reagovat
Furia Ceca

Tak teď jsme udělali pro Cassana úplně stejně díru v obraně, jak Sampa pro Samiho!

Reagovat
10

Dostanem góla a ještě tam dá Juana? To snad ne

Reagovat
DelPiero137

A potom ze si nas tu Allegri vodi. Sam nevie ako sa dostal na takuto vitaznu snuru. Zaza za Moratu malo byt prve striedanie.

Reagovat
Airus

Reagovat
DelPiero137

miesto 0-3 gol z prvej poriadnej sance a Doria chyta druhy dych.

Reagovat
Airus

Kurva ale to jsou prostory kde má Hernanes napadat, blokovat a on je někde úplně v prdeli. Stejně jako u toho gólu. Bonnuci je mimo, ale Hernanes se někde rejpe v zadku

Reagovat
Pettirosso

A Zaza porad hnije na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je že Sampa tam pošle Muriela který je schopen to vyrovnat.

Reagovat
Furia Ceca

Jsme to mohli dohrát úplně v pohodě a místo toho drama!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
DelPiero137

A karta nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano pomeee este jeden - dva korupcnikom daj

Reagovat
10

Asu nebo Sturu hned, Hernanes úplně k hovnu

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Airus

Proč? Je tam spousta jinejch hráčů co makaj na plno a odváděj svoji práci, jako byl Lichti. Přece nechceme vyhrát

Reagovat
Melchior

No doufám, že hlavně nehodláme 20 minut bránit jednogólový vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Debila pls

Reagovat
DelPiero137

To je zebrak ten Cassano, zmrdecek aby si ta nezobral do parady Chielo, aspon budes mat dovod padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Zalez prosim ta, nikto ta nevolal a nie je zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Strašně otravný čuramedán.

Reagovat
smazaný uživatel

Muriel ten keby schudol a zacal makat mohol byt vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste dneska nedaval Dybala a snad (stridajici!!!!) Zaza

Reagovat
smazaný uživatel

No ty voe, Muriel je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne

Reagovat
smazaný uživatel

20-25 minut Zazovi na gol staci, ne?

Reagovat
Airus

Představte si znělku z Čelistí a zakomponujte Za-Za

Reagovat
Pettirosso

Snad po prve v sezone vidim, ze si Eder ani neskrtl. Jestli tam bude priste Caceres, tak Maxe fakt priletim umlatit telefonim seznamem.

Reagovat
10

To jsou ale karty

Reagovat
Pettirosso

Dybala je uz takova hvezda, ze ma svuj doprovod i ze hriste pri stridani

Reagovat
10

Legenda calcia na hřišti

Reagovat
Zark

toto Khedria slušně posral

Reagovat
smazaný uživatel

korupcnici by si za tu udrzbu zasluzili dostat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis v ty 92 z penalty, dneska po obede?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, at uz je konec

Reagovat
Pettirosso

Cervena. Hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to na cervenu nebolo.

Reagovat
Melchior

Co víc by mělo bejt na redku?

Reagovat
Pigeon

já bych ji dal. Úplně zbytečný zákrok, šel do toho s tím, že ho sejme

Reagovat
smazaný uživatel

Ved klasicke prerusenie hry. Sam na branu nesiel, lekvidacny zakrok to nebol ani nahodou, nohy mal nizko. Nakoniec sa na tom zhodli aj komentatori.

Reagovat
10

Surová hra bez míče, nebylo o čem

Reagovat
10

Ne, vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo na Evru? ten vzdy lietal jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Na Zazu.

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, ty nevidíš, tak to už chápu

Reagovat
M11

tesne vedle o odstin

Reagovat
Pettirosso

(ale to je Pereyra)

Reagovat
DelPiero137

Zaza isiel takmer sam na branu, brejk jak svina a on isiel jednoznacne zastavit hraca nie loptu. A nebol to moc setrny zakrok.

Reagovat
smazaný uživatel

To co popisujes, je exemplarny priklad zltej karty,

Reagovat
Melchior

Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

uff skoda

Reagovat
Pettirosso

Tak s takovou nam da Bayern kotel jak AS. Priserny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Každý je zápas je jiný, kdyby to bylo vše tak růžové tak potom by to bylo v prdeli.Aspoň vědí na čem pracovat a neuspokojí se.

Reagovat
Furia Ceca

To se takhle nedá říct. S Bayernem by si po vedoucím gólu nedovolili přepnout do polovičního tempa.

Reagovat
Airus

Dobrá práce, a teď zpátky k MGS:Phantom Pain

Reagovat
Melchior

Hearthstone

Reagovat
brenk

hrávaš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Reagovat
10

Kdyby nepršelo, tak v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ale ked isla lopta do brany, tak trencle suche neboli urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgio to bol čo nás na konci zachránil ?

Reagovat
Airus

jj, jen škoda že to nebyl Rugani, ale i tak měl hodně dobrej zápas

Reagovat
DelPiero137

Fuuuu s odrenymi usami vdaka Allegrimu a Moratovi. Domaci toho moc neukazali ani si vela nevytvorili. Spolupraca Hernanes-Boucci pri gole bola ukazkova

Reagovat
DelPiero137

Zaco sa tam Gigi tak rozculoval na Chiela tusim pri tom posledom rohu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, tým co má čísla dresů jak v hokeji, 65 minut nevystřelí na bránu, s brankařem co má jméno jak model od Mercedesu a málem obrali Juve o body...

Reagovat
Zark

Reagovat
ED91

včera ti išla

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že za oboma bránami fanúšikovia Sampdorie. Tak som hneď hľadal kde tam je sektor hostí. No, dosť zaujímavo to majú vyriešené: http://www.fotbalovestadiony.cz/uploads/data/other/2313_Sampdoria%20%289%29.JPG

Reagovat
stas87

V Janove je nadherny stadion,z mojho pohldu najlepsi v Taliansku.

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

3 body Jinak hrůza, z toho profesorskýho zpátky do bojovýho jsme vůbec nebyli schopni přepnout...

Reagovat
blaugrana

Heroické výkony domácich tímov Seria A.

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly, 7 prehier

Reagovat
blaugrana

Ani som nekrátil celkový kurz na samé dvojky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele