Serie A - preview 18. kola

05.01.2016, 08:40, aktualizováno 06.01.2016, 08:56
Previews
Po včerejší předehrávce nabízí Serie A dneska zbytek zápasů 18. kola. Udinese se střetne s Atalantou, AC Milán přivítá Bolognu, Sassuolo si to rozdá s Frosinone, Lazio hostí Carpi, Palermo čeká Fiorentina a odpolední program uzavře duel Chieva s AS Řím. Inter zajíždí na hřiště Empoli a Neapol večer přivítá Turín...
Udinese Calcio - Atalanta Bergamo  (středa 12:30)
Ve středu po poledni zahájí své utkání celky Udinese a Atalanty Bergamo. Ty vyběhnou na trávník stadionu Friuli, aby vylepšily svá dosavadní postavení v tabulce. Udinese je třinácté, Atalanta devátá.

Zatímco Udinese se před přestávkou nabudilo překvapivým vítězstvím 1:0 na hřišti Turína, Atalanta podruhé v řadě padla, když nestačila na silnou Neapol. V tabulce je na tom ale stále lépe klub z Bergama.

Domácí v této sezoně podávají hodně nevyrovnané výkony. Na konci listopadu sice zahájili třízápasovou soutěžní neporazitelnost, ale následně utržili stejný počet porážek. S jednadvaceti body jim patří třinácté místo a přeci jenom už se jim dýchá volněji, náskok sedmi bodů na sestupové pozice se v tuto chvíli zdá být dostatečný.

Atalanta si vede ještě lépe, v tabulce je devátá a pod Edym Rejou se jí daří hrát i atraktivní fotbal. Závěr roku se jí ale nevydařil podle představ, porážku na Chievu a doma s Neapolí teď bude chtít odčinit proti neoblíbenému soupeři.

Zebry totiž na Atalantu v posledních letech umí. Nedávno dokonce ve vzájemném souboji postoupily do dalšího kola Italského poháru (3:1), dvakrát se trefil nestárnoucí Antonio Di Natale.

Udine se musí vypořádat s absencemi Merkela, Koného, Domizziho a Wagueho. A podobně jsou na tom i Bergamaschi, kde vedle potrestaného Paletty do hry nezasáhnou Carmona, Pinilla a Raimondi.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Piris, Danilo, Felipe - Widmer, Badu, Lodi, Fernandes, Edenílson - Théréau, Perica
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Conti, Toloi, Cherubin, Dramé - Grassi, De Roon, Cigarini - D'Alessandro, Denis, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Bologna FC  (středa 15:00)
S velkým očekáváním vstupuje do nového roku 2016 AC Milán. Slavný klub i v této sezoně spíše paběrkuje, nicméně od pohárových pozic ho zas tolik nedělí. Milán v zápase s Boloňou završí papírově snadnější los s celky bojujícími o záchranu.

Milán před svátky sehrál tři důležité duely s Carpi, Hellasem a Frosinone a získat dokázal jen pět bodů. To je na svěřence trenéra Mihajloviče poměrně špatný počin, přeci jen se očekával plný bodový zisk ve všech případech. Posledním z týmů, které jsou namočeny do bojů o záchranu a které se střetnou s Milánem je Boloňa, pyšnící se paradoxně vynikající formou. Domácím patří v tabulce až šesté místo, navíc sedmé Sassuolo má pořád zápas k dobru. Ztráta na evropské poháry činí čtyři body, na Ligu mistrů pak bodů sedm.

Boloňa vstoupila do sezony nejhorším možným způsobem a dlouho byla úplně poslední. Nicméně vedení neotálelo a přivedlo zkušeného kouče Roberta Donadoniho, který začal s úspěšným tažením za záchranou. Poslední kolo před Vánocemi sice Boloňa s Empoli nezvládla, ale před tím dokázala získat za osm kol šestnáct bodů! A osmnáctému Frosinone odskočila už na pět bodů.

Milán odehrál s Boloňou řadu bitev a i když je samozřejmě úspěšnější, ne vždy zvládl roli favorita dle představ. Boloňa naposledy šokovala San Siro v prvním kole sezony 2008/2009, při debutu hvězdného Ronaldinha. Ten sice svými kouzly a čáry oslňoval publikum, ale porážce 1:2 nezabránil. A bůhvíjaké to nebylo ani při posledním setkání, které Milán ovládl jedinou brankou Maria Balotelliho čtyři minuty před koncem.

Ani po přestávce se nedali do kupy marodi Ménez, López a Balotelli. Trenéru Mihajlovičovi bude scházet i talentovaný stoper Romagnoli, jehož do hry nepustí počet nasbíraných žlutých karet. Posilou by ale měl být Kevin Prince Boateng, který už po svém návratu do města módy může začít hrát. Beze ztrát se to neobejde ani v táboře hostí. Na San Siru se s velkou pravděpodobností neobjeví zranění Krafth, Rizzo, Crisetig a Brienza.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Méxes, Alex, De Sciglio - Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura - Bacca, Niang
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Rossettini, Oikonomou, Gastaldello, Masina - Taider, Diawara, Donsah - Mounier, Destro, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Hellas Verona  (středa 15:00)
Do Turína přijede tým, pro něhož při poslední formě platí slovo outsider se vším všudy. Hellas Verona za posledních deset utkání Serie A nevyhrál a nyní to bude mít také extrémně těžké. Juventusu se vrací forma i body po pomalejším začátku poztrácené.

Stará dáma už je na čtvrté pozici a její forma i nadále přetrvává. Pryč jsou rozpačité začátky, zpátky je optimismus většiny fanoušků, z nichž někteří dokonce na začátku sezony odepisovali svůj celek z boje o titul. Jedno je ale jisté - Juventus není radno odepisovat. V duchu sloganu Rockyho Balboy: dokud není poslední kolo, pak Juventus stále hraje o titul.

Teď mu kalendář Serie A nadělil ještě jeden opožděný dárek, protože alespoň podle papírových předpokladů by tohle měla být jednoznačná záležitost. Juventus má zpět své sebevědomí a hrdost, protože už sedm zápasů po sobě vyhrál, dokázal navíc postoupit i ze skupiny Ligy mistrů, která vypadala na počátku hodě náročná. A zatímco mnozí žehrali odchodu Carlose Téveze, před očima jim roste nový hráč podobného rozměru.

I díky skvělé formě mladíka Paula Dybaly a zlepšených výkonů Maria Mandžukiće se Juventus opět dostává kupředu. V zadních řadách ční jistota jménem Giorgio Chiellini, kterému se pokusí sekundovat také stále častěji nasazovaný stoper Daniele Rugani. Do sestavy by se ostatně mohl podívat také nyní. Staré dámě se povedlo také minulé kolo, i když ne tak suverénně, jak by si možná představovala.

Po skvěle sehraném derby v rámci Coppa Italia měl Juventus v pohodě navázat na předchozí výkon, když se utkal s nováčkem z Carpi. Začátek ale turínskému gigantu nevyšel podle představ a nakonec mohl být trenér Allegri rád i za těsnou výhru. V nastaveném čase si totiž Leonardo Bonucci vstřelil vlastní branku a utkání tak ještě zdramatizoval. Teď by se o něco podobného rád pokusil také další hodně podceňovaný celek.

Fakt, že proti Veroně se nebude hrát úplně snadno, si uvědomuje například Juan Cuadrado. Ten v rozhovoru pro Mediaset zmínil: "Bude to trochu náročnější utkání, protože přichází po zimní přestávce. Byli jsme na dovolené, možná jsme mohli vypadnout z tempa. Takže si nesmíme myslet, že výhra přijde sama. Vždycky se ale snažíme vyhrávat a je jedno, jestli proti nám stojí slavný celek nebo ne."

"O Scudetto bojuje několik týmů, ale my jsme Juventus a naše cíle musí být vždycky ty nejvyšší. Proto chceme uspět nejen na poli Serie A, ale také v Lize mistrů. Samozřejmě nás čeká velmi náročný soupeř, ale pokud chcete být nejlepší, musíte se měřit s těmi nejlepšími. Jsme skvělá parta lidí, spíš rodina než sportovní tým. A to nám dodává sílu procházet těžkými obdobími."

Hellas je posledním týmem Serie A, za posledních deset utkání ve všech soutěžích vyhrál jen jednou. Což není moc pozitivní zpráva. Naposledy si rozdělil body se Sassuolem, když se do správné sítě opět trefil veterán Luca Toni. Na něj se trenér Delneri bude moci spoléhat také nyní, ale nebude mít k dispozici Jacopa Salu. Kromě toho je zraněná dvojice hráčů Romulo a Albertazzi.

Juventus Turín má také několik absencí, i když nejsou tak citelné jako u soupeře. Zraněné je duo mladých záložníků Pereyra a Lemina. Leonardo Bonucci jako pilíř zadních řad překonal chřipku a na zápas bude připraven. V utkáních mezi Hellasem Verona a Juventusem Turín tradičně padá mnoho branek. Za poslední tři utkání ve všech soutěžích dohromady jsme viděli už 15 branek!
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Rugani, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Alex Sandro - Morata, Dybala
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Pisano, Bianchetti, Moras, Souprayen - Hallfredsson, Viviani - Wszolek, Ionita, Siligardi - Toni
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Frosinone Calcio  (středa 15:00)
Mezi největší překvapení letošního ročníku Serie A patří bezesporu výkony Sassuola. Neroverdi se překapivě zapojili do bojů o evropské poháry a s jedním zápasem k dobru ztrácejí na pátý AS Řím jen pět bodů. V tomto kole vyzvou o záchranu bojující Frosinone a o favoritovi utkání není pochyb.

Sassuolo je se sedmadvaceti body na sedmém místě, ovšem jeden zápas mají stále k dobru za neodehrané utkání s Turínem. Pravda, výkony už nejsou tak přesvědčivé jako na začátku sezony, stále však Di Francescova družina pravidelně sbírá body. Za deset kol prohrála třikrát, čtyřikrát zvítězila a třikrát si rozdělila body, jako v minulém kole s Hellasem.

Jestliže se Sassuola letos záchranářské práce netýkají, pak to samé neplatí o Frosinone. To mělo pod Stellonovým vedením několik světlých chvilek, díky kterým se na chvíli dostalo z pásma sestupu, ale tři porážky v řadě před sváteční pauzou vrátily nováčka zpátky do reality. Hosté postupně nestačili na Chievo, Palermo a AC Milán a společně s Carpi a Hellasem patří mezi největší adepty na sestup.

Sassuolo se s Frosinone nikdy neutkalo na půdě Serie A, ovšem bohatý je jejich výčet zápasu z nižší soutěže. Vzájemná bilance pak jasně hovoří ve prospěch Sassuola, které vyhrálo za posledních pět let všechna střetnutí. Na druhou stranu, poslední vzájemný souboj je už čtyři roky starý.

Domácí určitě nastoupí bez zraněného Terranovy a chybět bude i potrestaný Missiroli. Ani v táboře Frosinone není situace nikterak dramatická, suspendovaný je Soddimo a dvojici Rosi, Carlini do hry nepustí zranění.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Pellegrini, Magnanelli, Laribi - Berardi, Falcinelli, Sansone
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Ajeti, Diakité, Blanchard - Ciofani, Chibsah, Gucher, Gori, Pavlović - Ciofani, Dionisi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Carpi FC  (středa 15:00)
Lazio Řím začne nový rok zápasem proti papírovému outsiderovi, týmu FC Carpi. Před přestávkou se Biancocelesti nabudili vítězstvím na půdě Interu Milán a ve stejném trendu chtějí pokračovat i na Stadio Olimpico.

Vítězný zápas s Interem by mohl představovat zlom ve vývoji této sezony, tedy alespoň v to všichni příznivci Biancocelesti doufají. Do té doby byly totiž výkony Lazia hodně bídné. Sedm zápasů bez vítězství znamenaly výrazný propad tabulkou a v současnosti činí ztráta na evropské poháry už devět bodů. To se od loni třetího celku nečekalo, zvláště když kádr zůstal pohromadě a ještě posílil.

Na druhou stranu domácím se daří na evropské scéně a ve hře jsou i v italském poháru, kde přes Udinese postoupili do další fáze.

Bohužel velkým problémem v této sezoně je početná marodka a nejinak tomu bude i v utkání s Carpi. Stefano Pioli nebude moci počítat s celou plejádou hráčů, na marodce stále zůstávají De Vrij, Lulić, Kishna, Marchetti, Gentiletti a Basta. K dispozici nebudou ani vykartovaní Biglia a Milinković-Savić.

Kompletní nebude ani Carpi. Fedele, Bubnjic, Bianco i Matos mají zdravotní potíže. Kouč Castori ale má z čeho vybírat a věří, že i s Laziem jeho tým může sehrát vyrovnanou partii. V posledním kole Carpi nestačilo na Juventus, kterému podlehlo se vztyčenou hlavou 2:3. Každopádně deset bodů za sedmnáct kol je málo a nováček soutěže bude mít co dělat, aby nejvyšší italskou soutěž zachránil.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Konko, Hoedt, Mauricio, Radu - Onazi - Candreva, Cataldi, Parolo, Felipe Anderson - Matri
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Letizia, Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Gabriel Silva - Cofie, Marrone, Lollo - Lasagna, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - AS Řím  (středa 15:00)
Celek z hlavního italského města je pod neustálým tlakem. Další zápas na lavičce Giallorossi má před sebou trenér Rudi Garcia a opět musí uspět, pokud se nechce obávat o svoji budoucnost. Bez mnoha zraněných hráčů přijede do Verony.

Římský celek má před sebou náročné utkání ve venkovním prostředí. Proti Chievu Verona se mu příliš nedaří a ve vzájemných duelech těchto dvou celků moc branek nepadá. Nyní se navíc zdá, že minimálně ze strany hostí bude utkání ještě méně záživné. AS prochází starou známou krizí, která každoročně začíná debaklem od evropského velkoklubu na poli Ligy mistrů. Tentokrát to byla Barcelona. A sezona AS se dá rozdělit na dobu Před utkáním s Barcou a Po něm.

Od hrozivě vypadajícího utkání na Camp Nou se římská kabina opět složila, hvězdy přestaly zářit a projev týmu neustále upadal. Celé situaci moc nepřidalo ani napětí, které vládne v táborech oficiálních příznivců a jejich častá absence na zápasech domácích i venkovních. Mužstvu docházely síly a trenér Rudi Garcia byl velmi blízko od vyhazovu. Svou sesli si zachránil až v minulém kole, i když možná ne nastálo.

V rámci 17. kola se AS utkalo s Janovem a dokázalo odpovědět na tragický výkon proti Spezii, která Vlky vyřadila z Coppa Italia. Proti Janovu se AS dostalo do vedení po menším tlaku a brance Alessandra Florenziho. Ačkoli byl v utkání dvacet minut před koncem vyloučen kritizovaný Edin Džeko, přesto AS vyhrálo. Dokonce se mu povedlo skóre ještě navýšit, když se na konci prosadila vycházející hvězdička Sadiq Umar.

I přes špatnou sérii výsledků, která se promítá i do nálady kabiny a projevu hráčů na hřišti, brankář Wojciech Szczesny stále věří v mistrovský titul. V rozhovoru pro média zmínil: "Teď je před námi druhá část sezony, která pro nás bude klíčová. Každý tady chce nechat špatné věci z minulého roku za námi a posunout se vpřed. Samozřejmě je naším cílem pořád mistrovské Scudetto, na tom se nic nemění."

Edin Džeko tedy kvůli červené kartě rozhodně hrát nebude. Nebude ale jedinou absencí v týmu hostujícího celku. Postižen bude především střed záložní řady, protože diskvalifikováni jsou také bojovník Radja Nainggolan a Džekův krajan Miralem Pjanić. To ale není všechno. Právě ve chvíli, kdy se mladému záložníkovi Salihu Ucanovi blýskalo na lepší časy, se turecký talent zranil. K tomu připočítejme zranění Kevina Strootmana.

Ani domácí nebudou kompletní, i když jejich ztráty jsou oproti AS minimální. Trenér Rolando Maran nemůže počítat jen s dvojicí Izco, Mattiello. Do hry by se měl zapojit útočník Alberto Paloschi, i když toho by mohly rozrušovat neustálé zvěsti o jeho přestupu do Atalanty Bergamo. Chievo je nyní na příjemné 11. pozici, což je vzhledem k jeho obvyklým sestupovým starostem vlastně pozitivum.

A stejně se na to dívá i trenér Maran. "Jakou známku bych si dal za první část? Asi sedmičku. Osmička by ukazovala, že už nemáme moc co zlepšovat. A šestka zase, že si nevěříme. Ale hrajeme dobře, všichni tu bojují a společně chceme vytvořit lepší Chievo. Naším cílem je stále nejprve záchrana, pak uvidíme, co se bude dít dál," zůstává Maran nohama na zemi. Při posledním měření sil se body dělily za bezbrankovou remízu. Jinak je ale Chievo v malinko lepší formě než Vlci.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizarri - Cacciatore, Gamberini, Dainelli, Gobbi - Castro, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Paloschi, Meggiorini
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Maicon, Manolas, Rüdiger, Digne - Florenzi, De Rossi, Vainqueur - Salah, Gervinho, Iago Falqué
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - ACF Fiorentina  (středa 15:00)
Palermo stále nemůže najít optimální rytmus a těžce ho bude hledat i po novém roce ve vzájemném souboji s Fiorentinu. Hosté jsou velkým favoritem, na vedoucí příčku ztrácejí jen bod a za posledních osm kol prohráli jen jednou.

Nedaří se a nedaří. Palermo už zkusilo všechno, změnu trenéra i herního stylu, ale stále to není ono. Navíc to teď vypadá, že se na Sicílii odehraje spíše boj o záchranu, než útok na pohárovou Evropu. Palermo před svátky rozstřílelo Frosinone 4:1 a už se zdálo, že se výsledkově zvedne. Jenomže následně přišel zápas na Sampdorii Janov a další porážka, která uvrhla Sicílany na průběžné šestnácté místo, jen čtyři body nad hranicí sestupu.

To Fiorentina je jiné káva. Sice s jistými potížemi prošla do další fáze Evropské ligy, ale v Serii A jsou zatím výkony Violy vynikajicí a byli by dokonce ještě lepší, nebýt občasných výpadků. Fiorentině se s výjimkou zápasu na Interu zatím nedaří zvládat zápasy s přímými konkurenty o Scudetto. S Juventusem, Neapolí i Římem prohrála a zbytečně ztratila například doma s Empoli. Svěřenci trenéra Paula Sousy naposledy zdolali houževnaté Chievo 2:0 a využili tak zaváhání vedoucího Interu, na který aktuáně ztrácejí jen jeden bod.

Na stadionu Renza Barbery se mají diváci na co těšit. V posledních letech totiž ve vzájemných soubojích padá poměrně hodně branek. Při posledních dvou výhrách Violy v minulé sezoně padlo dohromady celkem dvanáct branek!

Palermu bude scházet vykartovaný Gonzalez a také nedoléčený Vitiello. Na druhé straně má trenér Paulo Sousa výtečnou pozici, k dispozici totiž bude mít kompletní kádr.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Struna, Goldaniga, Andělkovič, Lazaar - Hiljemark, Jajalo, Čočev - Brugman - Vazquez, Trajkovski
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodríguez, Astori - Bernardeschi, Vecino, Badelj, Alonso - Iličič, Borja Valero - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - Inter Milán  (středa 18:00)
Do toskánské metropole jede lídr z Milána, aby si pojistil první příčku. Nebezpečně se na něj dotírají další uchazeči o postavení prvního celku tabulky a Inter navíc v minulém kole nestačil na římské Lazio. Jak si poradí s nažhaveným domácím celkem?

Empoli pokračuje ve skvělé krasojízdě, která byla k vidění už v minulé sezoně. Po jejím skončení a odchodu trenéra Maurizia Sarriho možná kdekdo očekával, že se Empoli opět promění v jednosezónní překvapení, které se následně bude pohybovat kolem sestupových vod. Ambiciózní tým ale dokazuje, že ne veškerý kredit musí jít jen na účet současného stratéga z Neapole.

Empoli totiž také v letošní sezoně pod novým vedením ukazuje koncepční práci, schopnost sázet na mladé a potenciální hráče a především chuť hrát pohledný fotbal. A to je něco, na co spoléhá také trenér Giampaolo. Ostatně, právě pohledná a kombinační hra by podle jeho názoru měla dělat Interu Milán velké problémy.

V rozhovoru pro média Marco Giampaolo před utkáním sdělil: "Bude to hodně náročné a vyčerpávající utkání proti týmu, který umí vyhrávat za všech okolností. Inter sice nehraje příliš na krásu, ale velmi účelně. Vyhrává i tehdy, když v zápase nedominuje. Jsou na tom dobře fyzicky a mají skvělé individuality. Zároveň ale hrají skvěle jako celý tým, takže nás čeká náročný duel."

"Analyzovali jsme zápasy Interu a musím přiznat jednu věc: Inter prohrál pokaždé jen s týmy, které hrají krásný fotbal. Prohrál s Fiorentinou, Laziem a Neapolí. Jsme tým, který je stavěn tak, aby hrál pohledný a rychlý fotbal, ale uznávám, že to na Inter vůbec nemusí stačit. Nalézáme se na skvělé pozici v tabulce, ale to nám nesmí stoupnout do hlavy. Stále musíme být pokorní a ochotní se zlepšovat," dodal trenér Giampaolo.

Jeho hráči mu dělají radost a nejinak tomu bylo v minulém kole ještě před svátky. Empoli protáhlo šňůru čtyř utkání, ze kterých si pokaždé odneslo tři body. Naposledy to bylo hodně těsné a za výhry musí Empoli děkovat především skvěle hrajícímu veteránovi Massimu Maccaronemu. Právě jeho dvě branky notně přispěly ke konečné výhře 3:2 nad domácí Bolognou.

Empoli může počítat s prakticky kompletním kádrem, který nezahrnuje jen dvojici hráčů Mchedlidze, Tonelli. Právě absence druhého jmenovaného by ale pro obranu Empoli mohla být klíčovou ztrátou. Také Inter se bude muset obejít bez dvou absentující hráčů. Do utkání nezasáhne zkušený veterán Vidić a také záložník Felipe Melo, který stojí kvůli kartám.

Lídr tabulky z města módy má na své pronásledovatele k dobru jen jeden bod, hned za ním je Fiorentina. Pak se o první místo uchází také Neapol a samozřejmě znovu nastoupivší Juventus Turín. Interu se ale nepovedlo minulé kolo, i když první příčku kvůli tomu neztratil. Narazil na římské Lazio, které se vzepjalo k dobrému výkonu a po dvou brankách hrdiny Antonia Candrevy vyhrálo 2:1.

Trenér Roberto Mancini proto doufá, že tentokrát bude mít jeho celek více štěstí. V rozhovoru pro Inter Channel před utkáním prozradil: "Doufám, že nastoupíme v dobré formě. Pro nás jsou začátky a konce vždycky trochu ošemetné, jinak ale hrajeme dobře. Trošku nám trvá, než se dostaneme do tempa. A pokud jde o tak často zmiňované přestupy, tak leden je měsíc skvělý pro noviny, ale my se staráme jen o další zápas," dodal zkušený stratég Mancini.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Barba, Costa, Mario Rui - Zielinski, Paredes, Büchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles - Brozović, Medel, Kondogbia - Perišić, Icardi, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Turín FC  (středa 20:45)
Na stadion San Paolo do Neapole zavítá Turín, který rozhodně není v dobré náladě. Optimální pohodu ztrácí s každým bodem, rozloučil se s pohárem a nyní bude muset najít sílu na dalšího schopného protivníka. Domácí si totiž brousí zuby na první místo.

Turín by se rád konečně zvedl z mizérie, kterou završil minulý rok. Neapol zase bude doufat, že se jí podaří navázat na předsevzetí před začátkem sezony a podaří se jí získat mistrovské Scudetto. Měsíc leden bude v tomto směru hodně zajímavý a mohl být mnohé napovědět. Domácí by rádi využili také toho, že soupeř nebude v plné síle. Neapol produkuje líbivý a rychlý fotbal, i když občas nepříjemně zaváhá.

Jako například proti Bologně nebo naposledy při remíze s mátožným AS. Vzhledem k tomu, v jaké formě se ale ocitají mnozí další účastníci boje o titul, se nejedná o nepřekonatelné ztráty. Pokud se něco Neapoli stále vyčítá, pak je to její přílišná závislost na jedincích. Především na argentinském šutérovi Gonzalu Higuaínovi. A vidět to bylo také v minulém kole elitní italské soutěže.

V něm se Partenopei utkali s Atalantou Bergamo a nebýt Gonzala Higuaína, kdo ví, jak by to s nimi dopadlo. Na první branku Marka Hamšíka totiž domácí ještě odpověděli. Pak se ale dvakrát dostal ke slovu někdejší kanonýr Realu Madrid a bylo po utkání. Neapol znovu potvrdila, že s Higuaínem na hrotu se jedná o velmi nebezpečného soupeře schopného potrestat sebemenší chybu.

Aktuálně je tým trenéra Maurizia Sarriho na třetím místě a na první Inter ztrácí jen jeden jediný bod. Bude se spoléhat také na domácí prostředí, kde to neapolským jde. Paradoxně ale více čistých kont udržela Neapol mimo své území. Zatímco pod Vesuvem zvládla neinkasovat čtyřikrát, venku přidala ještě jedno čisté konto. Proti Turínu se jí doma dařilo také dobře, když si minule poradila poměrem 2:1. Naposledy s ním ale venku v Turíně prohrála.

Vysoká očekávání ohledně výkonu Neapole mají také diváci a fanoušci. Novinářka Mikaela Calcagno, která pracuje pro Mediaset v rozhovoru pro Radio Kiss Kiss Napoli zmínila: "Zítra očekávám skvělý výkon a krásnou hru ze strany Neapole. V této fázi sezony je klíčové neztrácet body a pokud se Partenopei chtějí poprat o první místo, pak musí neustále potvrzovat dobré výsledky. Bude to náročné, ale Neapol má všechny trumfy v rukou."

Jediným absentujícím hráčem, který bude trenéru Mauriziu Sarrimu hodně chybět, je záložník Jorginho. To soupeř je na tom mnohem hůř a ze základní jedenáctky mu chybí několik zvučných jmen. Mimo hru jsou Obi, Avelar, Maksimović, Amauri nebo Farnerud. A právě pro Maksimoviće to mohl být zajímavý duel, protože se neustále spekuluje o jeho přesunu do Neapole. Ta dokonce již učinila nabídku na mladého stopera v hodně 20 milionů eur.

Turínu závěr fotbalového roku moc nevyšel. Poté, co v derby v rámci poháru Coppa Italia dostal čtyři branky od Juventusu Turín, nestačil k překvapení mnohých ani v minulém kole Serie A na Udinese. Jedinou branku utkání měl na svědomí Stipe Perica, který se prosadil pár minut před koncem první půle. Turín je proto až na dvanácté příčce a bude mít co dělat, pokud se chce dostat zpět do kontaktu s evropskými poháry. První krok k tomu může udělat, pokud porazí Neapol.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Valdifiori, Hamšík - Callejon, Higuaín, Insigne
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Bruno Peres, Benassi, Vives, Baselli, Molinaro - Quagliarella, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - UC Sampdoria  (úterý 20:45)
Další kolo nejvyšší italské ligy je po pár týdnech zpět a abstinence mnohých fanoušků končí. A aby toho nebylo málo, nové kolo v úterý večer otevře lahůdkový souboj plný emocí - janovské derby.

Přístavní a rušné město se v týdnu znovu rozproudí. Cílovou destinací stovek a tisíců nadšenců bude stadion Luigi Ferraris, který se otevře jako mohutná aréna pro dva nesmiřitelné rivaly. Domácí Grifové si plánují vyřídit neuzavřené účty s městským sokem - Sampdorií. Blucerchiati v poslední době totiž Grify jasně převyšují. Za pět posledních vzájemných duelů vyhrálo CFC jen jednou.

Oba janovské celky jsou zatím pro jejich fanoušky zklamáním. Především fanoušci Blucerchiati pak dlouho toužebně očekávali, že se věci pod trenérem Vincenzem Montellou změní. Ale žádná rapidní změna nebo náhlá série výher nepřichází a ani s novým trenérem jejich tým nevyhrává. Respektive se mu to nedařilo až do minulého kola. V něm se ale Sampdoria konečně probrala.

Její stadion navštívilo sicilské Palermo, které ale nakonec odjíždělo bez bodů. Kýžené a dlouhoočekávané vítězství totiž domácímu celku zařídily branky Roberta Soriana a slovenského talentu Davida Ivana. I díky těmto třem bodům se Doria zvedla na současnou 14. příčku a na jejím kontě je aktuálně 20 bodů. To je samozřejmě ještě dost vzdálená pozice od míst, kde by chtěl prezident Ferrero být, ale ukazuje krok správným směrem.

V něj doufá i záložník Fernando. Brazilský talent se loni v létě stal nejdražší posilou tohoto období a zatím patří mezi svetlější momenty Dorie. V rozhovoru pro oficiální stránky klubu někdejší záložník Šachtaru Doněck prozradil: "Už se nemůžu dočkat, až vyběhnu na trávník. Derby je pro mě osobně vždycky něco extra. Jsem hodně motivován, protože se nám zase daří a já se po osobní stránce cítím stále lépe. Emoce budou jiskřit, což mám na fotbale hodně rád."

Trenér Montella navíc nemá žádnou větší absenci. Obránce Silvestre s kapitánem Sorianem jsou pouze v karetním ohrožení. To domácí CFC je na tom trochu hůře. Do utkání určitě nenastoupí Diego Perotti. Zkušený Argentinec je jednak zapojen do přestupových spekulací s římským AS, ale především má stopku na dvě utkání. Menší zranění pak postihlo Tina Costu a Cissokha.

Grifové se jen těsně vznášejí nad sestupovými příčkami, od kterých je dělí jen dva body. Janovský celek vyhrál z deseti posledních utkání jen jedno, posledních pět soutěžních klání pak prohrál. Ani minulé kolo mu mnoho radosti nepřineslo, protože na Stadio Olimpico se ze tří bodů radovalo AS. Před koncem poločasu poprvé obranu CFC pokořil Alessandro Florenzi, na kterého pak i přes vyloučení Edina Džeka navázal Sadiq Umar. Dokáže se CFC vzpamatovat, nebo Montellova družina potvrdí zlepšenou formu?
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, De Maio, Burdisso - Ansaldi, Rincon, Dzemaili, Rigoni - Gakpé, Pavoletti, Laxalt
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Silvestre, Zukanović, Regini - Ivan, Fernando, Soriano - Carbonero, Cassano, Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.35 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán17113323:1136
2.ACF Fiorentina17112433:1535
3.SSC Neapol17105231:1335
4.Juventus FC17103428:1433
5.AS Řím1795332:1832
6.AC Milán1784524:2128
7.US Sassuolo1676320:1527
8.Empoli FC1783623:2227
9.Atalanta Bergamo1773719:1924
10.SS Lazio1772820:2623
11.Chievo Verona1764721:1822
12.Turín FC1664621:2022
13.Udinese Calcio1763815:2421
14.UC Sampdoria1755724:2620
15.Bologna FC17611019:2419
16.Città di Palermo1753917:2618
17.Janov CFC1744915:2316
18.Frosinone Calcio17421117:3414
19.Carpi FC17241115:3310
20.Hellas Verona1708912:278

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (558)

Přidat komentář
10

Konečně! A začínáme nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

to se teprve uvidí večer, dvě bačkory proti sobě ale jo, v derby se všechno maže

Reagovat
10

už jen díky tifosi to nádhera bude

Reagovat
Pettirosso

v reflexi posledních výkonů obou celků, pro dobro diváka, upřímně doufám, že kamery budou podstatnou část zápasu zabírat pouze bouřlivé ochozy a tifosy obou týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme,jestli bude jednooký král anebo zase plichta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN !!

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
mojmira

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Fellaini by byl pro AC pecka...přímo mezi oči.

Reagovat
GEGE

naštěstí s tím přišel zatím jen tuttosport a takových jmen je každé mecato mraky...na takových drogách snad zatím Galliani nejede...

Reagovat
Milan.B

dufajme

Reagovat
Shevchenko

Kdyby mu končila smlouva, tak už je u nás.

Reagovat
Thorrin

Co ten Mayer ze Schalke, je to reálné?

Reagovat
GEGE

pičovina jen další vymyšlené jméno novináři...

Reagovat
mojmira

no nikdy nevíš, přečte si ráno noviny, zapne PC, otevře google.it, najde si co je to za hráče, zavolá do MU kolik za něj budou chtít, zjistí že málo a pohroma je na světě

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
Dominator

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Deki
Reagovat
Alberto Aquilani

paráda, aj Thorir tam je

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
netopier

X

Reagovat
Pettirosso

Mandragora bude co nevidět ofiko a Paratici se otáčí na židli na Sensiho. Ceseně nabízí 4 mega a 2 juniory, Cesena chce 8. Stejnou nabídku nabízí i Palermo.

Juvetnus se zajímá o Pereiru ze Sampy (18 let).

Tahle cesta se mi sakra líbí. Koupit Mandragoru, Sensiho a vysrat se na Gundogany, Sandokany a podobný

Reagovat
smazaný uživatel

8 juniorů?

Reagovat
Votas

Reagovat
10

s naší Primaverou je to skoro jedno

Reagovat
Furia Ceca

Dáme jim Comana, Bayern ať si hledá nový křídlo jinde.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pettirosso

a každýmu nacpat milion do kapsy.

sorry, blbě jsem to napsal, 8 milionů samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné v pohodě, jsem si dělal srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha na Zampu, měl tam zaječí úmysly jít právě po Sensim.

Reagovat
Pettirosso

Maurizio Zamparini, presidente del Palermo, ha parlato di Stefano Sensi del Cesena e di una possibile collaborazione con la Juventus: "Se me lo chiedono sì, perché no. Marotta con me ha già fatto un affare con Dybala, la Juventus ha un appeal superiore al nostro. Ma per Sensi non l'ho sentito.

Mohli bychom se domluvit se Zampou, koupit ho a poslat do Palerma.

Reagovat
smazaný uživatel

Zampa radši teď zaplatí 8-10 milionů na dřevo, vychová si ho, a pak ho střelí za 40

Reagovat
Dominator

K tomu Pereirovi by si vedel povedat nieco blizsie? Nevidel som ho hrat, pozeram, ze do Sampy prisiel nedavno. Ak uz dokazal podavat solidne vykony, tak by to mohol byt celkom nadejny pravy bek.

Reagovat
Pettirosso

Moc ti k němu neřeknu, znám ho půl roku, ale...

Pedro Pereira, Portugalec, dokonce je mu 17 let.. Přišel před sezónou z juniorky Benficy, má to být talent (i když s těma portugalcema je to hop nebo trop).

Dostal pár příležitostí při zranění De Silvestriho za Zengy, ale stejně byl spíš náhradník Cassaniho, i tak jsem ho viděl 2x a nepůsobil špatně, potřebuje ale dostat víc příležitostí a rozehrát se, aby ukázal, jestli na to má.

...Ale asi má, když ho chce Juve. Před pár dny, podle Sky Sports, za něj nabídl Leicestr prý nějakých 10 milionů euro (stál Sampu 300 tisíc v létě), ale to se mi nějak nezdá, zase se tak neukázal, každopádně Ranieri o něj hodně stojí. Ať jejich nabídka byla jakákoliv, měla být odmítnuta, protože je předběhl Paratici, spolu s Marottou si ho "zamluvili", čeká se však, až se dotáhne Mandragora, má být do toho zapletený (pokud ho pošle Juve hostovat, teď nebo v létě, má jít právě do Sampy jako protihodnota). Tady je k tomu zdroj: http://www.calciomercato.com/news/juve-bloccato-pedro-pereira-della-samp-424663

Ale uvidíme v nejbližších dnech jak to dopadne, každopádně pokud by to klaplo a on by se rozehrál v dobrýho hráče, mohl byt to být další mistrovský tah od Marotty s Paraticim.

Reagovat
Pettirosso

portugalský mládežnický reprezentant.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandragora zůstane do konce sezóny v Pescaře. Byla by hloupost ho vytrhávat uprostřed sezóny. Pak klidně na rok do Sampdorie

Reagovat
Pettirosso

jo, asi tak

Reagovat
Dominator

Diky Skusil som sa ta nanho totiz spytat akurat prave kvoli tomu jeho pol roku v Sampdorii, ktoru viem, ze zvyknes sledovat. Kedze ma odohratych niekolko zapasov, tak som bol zvedavy, co to bolo zac alebo akym dojmom na teba posobil.

Na tu pravu stranu by sa vam v Juventuse zislo mysliet, tak uvidime, no.

Reagovat
Pettirosso

je agilní, rychlý a umí načasovat obraný zákrok, dopředu si umí narazit a zakombinovat, ale zatím mu chybí přímočarost..nemusel by se tak bát vzít míč a běžet s ním po lajně k vápnu, zatím má na to malý sebevědomí, protože prvně hned hledá spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri prý zablokoval možnost Zazova odchodu. Zůstane.

A v týmu panuje dobrá nálada: https://www.instagram.com/p/BAKNizAC0IT/

Reagovat
Pettirosso

Jojo... a na Veronu je out Barza, takže Dani by měl být v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Andreovi nepřeju nic špatného, ale takhle má Dani aspoň šanci posbírat pár minut, než se Ačko vrátí a Dani si zase na zbytek sezóny sedne na lavičku.

Reagovat
Furia Ceca

Dza-dza zůstane, Danillo dostává konečně šance... Začíná se mi to zase fakt líbit. A říkejte si co chcete: já věřím, že i ten Bayern z LM vyklepneme...

Reagovat
10

https://www.instagram.com/p/BAH4ePoC0Na/?taken-by=sami_khedira6

tahle fotka a text k ní vystihuje hodně

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem, Sami je fantastický

Reagovat
Pinturicchio

Opravdu inteligentní hráč a nejen na hřišti, 100% profík a k tomu, minimálně mně, ohromně sympatický. Pokud už mu bude sloužit zdraví, tak absolutní top posila.

Reagovat
Furia Ceca

BTW koukám, že má nick "sami_khedira6." Tak to asi on nepřímo inicializoval tu Paulovu desítku.

Reagovat
CubONE

Ved mal 6tku aj v Reale a repre.

Reagovat
Furia Ceca

Jo, ale v Juve jí měl Pogba a on si sám původně vzal číslo 28, s kterou i pózoval na představovací tiskovce.

Reagovat
Largo

Mohli bychom se od vás učit no

Reagovat
Maritazzi

Sabatini prej v létě do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sedne krásně

Reagovat
10

tam bude mít pro koncepční práci s mladíkama mnohem víc prostoru, no

Reagovat
Lech

Pojď, přejeme ti to

Reagovat
spider_8

Nemyslím, že by se Abra zbavil Emenala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdem na to! Do 14.2. serie slabochu

At jsme na konci ledna nejvys

FORZA JUVE !!!!

Reagovat
wiggum

Takový vrah. http://www.transfermarkt.co.uk/moussa-dembele/profil/spieler/229004 A jinak další útočník nám bude k čemu? To budeme hrát na 5 v útoku asi.

Reagovat
Maritazzi

Garcia řekl, že posily do obrany nepotřebuje, že chce jen někoho za Iturbeho

Reagovat
olis

ved ma Nora

Reagovat
smazaný uživatel

Je kruté romanistou býti v těchto dobách.

Reagovat
smazaný uživatel

brutalne krute

Reagovat
Lech

Čísla má ale pěkné, na to, kolik mu je, no ne?

Reagovat
wiggum

A Sanabriu pošleme zase pryč? Přesně netuším, jak to s tím kontraktem Dembeleho myslí, že může podepsat podepsat s kterýkoliv klubem (to snad každý hráč).

Reagovat
smazaný uživatel

Mam takovy pocit, ze Tony zustane ve Spanelsku. Jednak mu to tam pujde lepe a jednak se mu asi zpatky nebude chtit. Pokud nespadnou.

Za me at se klidne vrati a ukaze, co se naucil. Na co jsme za nej davali 9 micu nbo kolik, kdyz ho pak nechame Gijonu za 10 a on tam bude palit fiky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je, ale ty prestupy celkove.. sbirame bud vyhasle talenty nebo odpadliky. Nebo mladochy, kteri stejne nedostanou minuty.

Reagovat
Lech

Sám si ale někde psal něco takovýho, že do léta už bude jiný trenér... Takže se třeba něco změní a minuty budou dostávat všichni. Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpravam uz se neda verit. Verim ja. Ty spekulace o Sabatinim do Chelsea jsou smesne.

Rudi je neudrzitelny. Jestli letos podruhe uhaluzi ligu mistru, kterou si zatim nezaslouzime a meli jsme ji ztratit i loni, vrati se nam to v blizke budoucnosti. Totez ye tyka prestupove politiky a tvare klubu a tymu.

Chci noveho trenera, alebojim se Conteho. To by byla kruta rana.

Reagovat
olis

Forza Genoa!

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tu nikto nerieši derby? Ale OK. Chcel som sa opýtať, či pretrváva pre Juventus veľka rivalita ku klubom z Turína? Sledoval som pred pár dňami seriál Hooligans a časť z Talianska a tam jeden vodcov skupiny Drughi z Juve hovoril, že s najväčším nepriateľstvom sa stretávajú v Neapole a v Janove. Ten Janov ma dosť prekvapil.

Reagovat
Furia Ceca

To myslím není jenom Juve vs Janov, ale turínský kluby vs. janovský kluby jako celek... Na mě to dělá dojem, že tam bude asi rivalita mezi těmito městy, kteří "bojují" o status druhýho nejdůležitějšího města severní Itálie... Ale třeba se pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka za postreh, som chcel vedieť či to vnímajú ako rivalitu aj bežní fanúšikovia.

Reagovat
Pipo123

Soriano

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Eder je najlepší útočník v Calciu, nádhera sledovať

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Gonzalo je až za Ederom

Reagovat
olis

dobre, nebudem zly...

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátil se v pravý čas!

Reagovat
Pipo123

Mne sa páči ako odmaká zápasy, dnes ho vidíš na kraji obrany o chvílu neskôr ako zase presuje, hraje do tela. Mna momentálne najviac baví v tom útoku, teda on a Dybala, radosť pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl trochu obavy,jak na tom bude po tom,co nehrál,ale naštěstí mu forma drží. A Cassano je s ním taky hned lepší

Reagovat
Deki

Eder, Soriano - pojď, mi, fantičko

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera,2:0 poločas je sen!

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo! 3:0!!!!

Reagovat
olis

Janov je uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole toto nedat to chce taky umění

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio dnes výborný.

Reagovat
Furia Ceca

Kurňa, to je derby.

Reagovat
Pettirosso

To bude jeste zajimavy, typicka Doria

Reagovat
smazaný uživatel

Zákonitý trest za pasivitu. Teď to budou ještě nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, Ricky Alvarez by nakonec údajně mohl zakotvit v Juventusu.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se nejdřív smál, než mi vzápětí došlo, že se to fakt může stát. To mě smích hodně rychle přešel.

Reagovat
10

a GDS píše o Fellainim...to mám za to, že jsem se včera smál, když to psal Votas

Reagovat
Pettirosso

klid, nikdo takovej nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, teď jsi to zakřikl

Reagovat
Pettirosso

zítra se fotí s dresem Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Uff,potřebuju něco na srdce

Reagovat
Pettirosso

Ufff..

Reagovat
Lech

Forza Chievo

Reagovat
smazaný uživatel

Budme dobri, stejne ho nevyhodi. Tentokrat se vymluvi na absence a zraneni.

Reagovat
10

Di Marzio: rifiutati 27 milioni per Zaza

snad je to hoax, jinak bych musel na Marottu volat Chocholouška...

Reagovat
Pettirosso

prý je to real. Max si nepřeje jeho prodej za žádnou cenu.

Btw dnes jsem četl, že Max může za půl roku ponusout Zazu na Moratovo místo a Alvára s díky prodáme zpátky Realu za 35 mega.

Reagovat
10

no, tyhle případný gesta by vypadaly hodně směšně Alvaro bohužel na 90% odejde i bez nich...

Reagovat
Pettirosso

docela se přikláním k myšlence, že ano Reale, vychovali jsme ti Moratu, vem si ho zpátky, ale pusť k nám Isca

Reagovat
10

obávám se, že Zizou je trošku čára přes rozpočet...on bude v obou případech "proti" Juve, tj. Isco bude stabilně hrát a Moratu bude chtít zpátky...

Reagovat
Pinturicchio

Všechny ty "nespokojence" ale do základu stejně nedostane ... a kdyby místo Isca vyšel Kroos, tak bych se věšet asi nešel.

Reagovat
10

njn, jenže to je taky hráč, co dostane v Anglii 250 tisíc liber týdně...to by mu Beppe mohl nabídnout za měsíc a ještě v eurech

Reagovat
Pinturicchio

Navrch stravenky do pizzerie a je náš.

Reagovat
10

Beppe by mu nabídnul možná tak stravenky do klubový kantýny

Reagovat
Pinturicchio

Tak jestli tam nevaří Láďa Hruška, tak to bude ok.

Reagovat
Pettirosso

je mi to jasný. Isco je vlhkej sen, ale nereálnej. Pokud odejde, tak do Anglie, na finanční války hvězd nemáme síly, totéž platí o Kroosovi, totéž Gundogan, totéž kdokoliv.

Bude to jen čistě Moratova volba, Real ho bude chtít zpátky, Juve ho bude chtít udržet. Teď bude záležet, jak se mu bude dařit, jakou důvěru u Maxe bude mít a nakonec, jestli bude chtít splácet důvěru do něj vloženou Juve nebo půjde do klubu svého srdce. Pokud bude chtít jít, tak mě to bude mrzet, ale věřím, že za ty peníze se dá pořídit podobně kvalitní hráč.

Třeba se za ty prachy v létě pořídí Pastore jeho to tam do nekonečna taky nebude bavit a do Itálie se bude chtít vrátit.

Mimo to, vůbec bych se nezlobil, kdyby jsme šli italskou cestou a vzali Saponaru s Matrim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že by Marotta byl tak prozíravý a vyplatil Saponaru. Jinak bych chtěl někdy vidět pohromadě zálohu Sensi (LCM), Mandragora (CDM), Baselli (RCM) a před nimi pod útokem Saponaru na trequaovi. Už jsem dlouho nehrál Fifu A když už fantazíruju, tak komplet... Leali - Calabria, Rugani, Romagnolli, Zappacosta - Baselli, Mandragora, Sensi - Saponara - Bernardeschi, Gabbiadini

Reagovat
Pettirosso

vůbec by mně nevadilo, kdyby takhle vypadala 11 Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až budeš mít volnou chvíli, zapni Fifu Až koupím nový ovladač, tak si asi taky zahraju, abych zahnal chmury

Reagovat
Pettirosso

já mám naposledy PS3 a tam mám jen NHL 15 :( fifu bych si zahrál hned jen kvůli těm sestavám

Reagovat
10

Já doufám, že se Juventus nebude účastnit těch honů o "provařený" hráče a půjde dál tou chytrou cestou využívání příležitostí, třeba teoreticky ten Pastore, protože toho imho pořád adekvátně oceňují jen v Itálii.

Ty velký a bohatý týmy naštěstí pořád trpí takovou slepotou a zaměřují se vlastně všichni na pár hráčů, o který se pak nesmyslně předhání a šponují ceny do extrémů. Třeba ten Andre Gomes z Valencie, o kterýho má údajně zájem Neapol, je naprosto top hráč, co bude mít brzo cenovku úplně jinde, než těch 20-25 mega, o kterých se aktuálně píše. Toho bych bral hned, protože s ním by nás případný odchod Paula nemusel tolik bolet...

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore mi pořád nejde do hlavy, že přese vše chce v Paříži zůstat. Při tom jinde by byl za klíčového hráče a prodal by své kvality na 100 %. Takhle je se v PSG jen "dusí". Navíc je tam super kontrast s Rabiotem. Pastore má větší konkurenci, ale mlčí a pracuje. A Rabiot má plnou hubu keců jako první střídající záložník za "svatou trojicí". Úsměvné

Reagovat
Pettirosso

Pastore by byl boží. Přesně jak píše Bianco, PSG ho dusí, všude jinde by teď už byl top top hráč s cenovkou x desítek milionů. Hlavně nechápu, že si to neuvědomil on. Nicméně jak píšeš, tohle je přesně ta příležitost, kterou by mělo Juve využít. Podobně jako Isco, vlhký sen, s rozdílem, že tenhle je reálný

Reagovat
Pinturicchio

Akorát pro mě osobně to má jednu nevýhodu, o těch (zatím) míň známých hráčích vím ještě větší hovno než o hvězdách, takže to nebudu moct komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Za takú cenu by som ho predal isto....

Reagovat
wiggum

A Pavoletti by se nám nehodil? Doufám, že nejpozději v létě jde po něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky cerny humor z Rima

Reagovat
Pettirosso

tipl bych si, že na konci zimy Saba na poslední chvíli vezme na hostování s opcí Ansaldiho

Reagovat
Largo

A Perottiho a El Shaarawyho a Debuchyho a tři mladý talenty z Ameriky

Reagovat
skteel

co ten kotek?

Reagovat
smazaný uživatel

přes tu dýmovnici není vidět

Reagovat
Mr.Jindros

"také stále častěji nasazovaný stoper Daniele Rugani"

Tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

125 minut je zkrátka fantastické číslo

Reagovat
10

Barza může být mimo hru až na měsíc, takže si teď Dani zahraje...pokud to Max nestáhne na 4 obránce, což by bylo docela symbolický

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tam nebude srát Cácerese.

Reagovat
Furia Ceca

Tak s tím už je asi ámen, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych neříkal hop.

Reagovat
Furia Ceca

Tak mě by to teda jako mrzelo - měl jsem Martína rád... Jenomže co s ním, když je furt zraněnej + aférky se řízením?

Osobně si ale myslím, že dneska bude v základu Rugani.

Reagovat
Furia Ceca

Hmm, tak ne.

Reagovat
Mr.Jindros

Imho nestáhne, pokud bude 3-5-2 šlapat.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/77926/roma-inter-juve-join-fellaini-race

Ty vole, jeslti těch 20 někdo dá, tak to je nákup na úrovni PL týmu (Borini, Balotteli, atd.)

Reagovat
Pospovič

myslím, ze by ani jeden tým nijak neposilil. Za ty prachy ale určitě múzou sehnat někoho koho ano

Reagovat
Pinturicchio

Tak on působí dřevěně, nedostatečně nebo jak to napsat i v PL, neumím si ho představit v Itálii.

Reagovat
Pospovič

proste dřevo no hodí se do tvrdé ligy, průměrného týmu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

United se ho chtějí zbavit, tak nabízí... věřím, že nikdo tak dementní není, aby ho vzal. Je to jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

jelito není, ale těžko se pro měj hledá využití. V podstatě jediné co umí je hlavičkování, ale většinou u toho mává rukama jak na 1. máje. Na to aby hrál střed zálohy nemá přihrávku a už vůbec ne kreativitu. Útočník to také není, i když občas se hlavou trefí. Takový hráč se hodí do průměrného klubu, který hledá hlavičkáře dlouhým nákopem na soupeřovu polovinu. Ve velkém klubu pak působí jak píšeš - jako jelito..

Reagovat
Pettirosso

Everton mu seděl, jak píšeš, hráč pro průměrný klub. Zbytečný hráč do Itálie, nic z jeho předností tady nevyužije.

Reagovat
10

jedině z něj udělat Lucu Toniho

Reagovat
Pettirosso

..to je aspoň sympaťák

Reagovat
olis

neurazaj Toniho pls....

Reagovat
10

neříkám, že by to nebylo hodně práce...ale možná zase ne tolik, jak by si většina lidí mohla myslet

Reagovat
Pettirosso

jak píše tomy49, nemá výběr místa, ten má Toni bezkonkurenční a to se učí těžko..s tím se člověk rodí.

Reagovat
10

ve vápně na tom není špatně, přestože samozřejmě nikdy nebude dosahovat úrovně Toniho...ale radši bych to přestal řešit, nebo jeho příchod akorát přivoláme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Panděvova ofina

Největší práci by dal výběr kvalitního křovinořezu na ten jeho květák

Reagovat
smazaný uživatel

Možná. Ale na to mu zas chybí výběr místa. Většinu své kariéry hrál CM, ve 28 se už jen těžko naučí hrát hroťáka.. ale kdo ví

Reagovat
olis

Turin bude neprijemny super ale dnes to chce 3 body

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Soriano nech len pekne zostane v SA, niekto ho dufam kupi z vacsich klubov, ked bude chciet ist do lepsieho. A ten Gabbi, no, myslim si, ze nasa zostava na dnesny zapas sa da celkom lahko predpovedat a nebude trvat dlho, kym si to vsimne aj Manolo a jeho agent, ked sa teda tak nestalo. Neverim, ze hrac jeho kvalit vydrzi sediet na lavicke a hrat iba zapasy, ktore nezaujimaju snad nikoho, popravde, uz teraz si myslim, ze je trosku hlupucky, ze nejde uz teraz prec, ale ak nezacne hrat, som si isty, ze v lete odide.

Reagovat
Pettirosso

The newspaper says that if the Lupi sign a defender from abroad, such as Arsenal’s Mathieu Debuchy, they will opt for El Shaarawy.

However, if their defensive reinforcement is Italian, then Genoa’s Argentine attacking midfielder Perotti will be preferred.

To by ten italský bek musel být fakt terno aby alespoň tahle varianta byla pro AS zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak maximalne zpetny odkup Crescenziho.Saba utrati 50 za kridla ale 15-20 za beka neda. Za koho taky? Nenapada me zadny dostupny Ital. Uz tak se kvuli Debuchymu bude skrtat ze sestavy Bogdan, doufam, ze po sezone dostane nabidku pracovat v klubu. Treba u mladeze.

Debuchy by mel bud hostovat za 2, ale pise se, ze Saba je ripraven dat 6 a koupit.

Reagovat
M11

konecne

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Votas

Doufám, že Giampaolo ví, co se sluší a patří, aby mohl být v předposledním kole přímo na hřišti, když vypuknou oslavy Scudetta v rukou jeho milovaného klubu.

FORZA INTER

Reagovat
Furia Ceca

Není to trochu předčasný? Serie A není ani v polovině a vy máte jenom tříbodovej náskok...

Reagovat
Votas

tak samozřejmě se musí vyhrát i dnešní zápas, aby na to pak mohla být vůbec šance v tom předposledním kole. A vedeme jenom o bod.

Reagovat
Furia Ceca

No tak o to hůř.

Reagovat
Pettirosso

je to předčasný, ještě 1.dubna není

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pettirosso

Giampaolo: 'Inter win ugly'

Reagovat
Votas

"I was an Inter fan among a lot of Juventini. I admired Salvatore Bagni's passion and sacrifice. I would wear my socks like him and on Sunday I would play and pretend I was him."

Reagovat
Inter Eterno Amore

Teraz som si pozrel highlights z derby ... krásny zápas .. škoda, že som ho nevidel celý .. tie delobuchy a som rád, že blucerchiati to vyhrali

Reagovat
Pettirosso

A sorpresa Massimiliano Allegri sceglie Martin Caceres al posto di Daniele Rugani. L'uruguaiano torna dopo 4 mesi. Novità anche a sinistra, dove gioca Alex Sandro al posto di Evra.

Tak to fakt bylo nečekaný to je kokot fakt

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

hned zítra do Sampy, okamžitě!

Reagovat
Pinturicchio

Pak prodat Cácerése a 3-5-2 budeme hrát s Chiellinim a Bonuccim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych to pořád dokola neříkal. Allegri je v některých ohledech totální idiot, bohužel.

Reagovat
olis

pustite nam ho za 40 a mozte kupit Isca

Reagovat
Airus

Ruga Allegrimu nejspíš jednoho dne nepopřál hezké ráno a teď za to piká. Tak posaď i Giorga a můžou hrát oba, Rugani je beztak LCB.... dumbass

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že to děláme jenom proto, že chceme Martína prodat ještě v lednu za prachy.

Reagovat
brenk

to ani nemôže myslieť vážne

Reagovat
Maritazzi

Roma (4-3-3): Szczesny; Maicon, Manolas, Rüdiger, Digne; Florenzi, Vainqueur, Iago Falque; Salah, Sadiq, Gervinho. Dneska pro naše dobro fandím Chievu.

Reagovat
Largo

Jsem hodně zvědavej na Sadiqa a na to, jak se s tím ta slepovaná záloha popere....

Forza

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jsem odevzdal firemni pocitac, dnes neuvidim asi po trech letech zapas.

Flo da gol, ale ve vyhru neverim, na Chievu je to vzdycky krec. Sestava je v pohode, je misto Falqueho bych dal klidne Di Livia, vyborny kreativni zaloznik, co posila z jednicky do sanci, sedel by. Dulezite bude, jestli ma dnes Dougie den a klid e mohl chytat Morgan, pomohl by aspon obrane.

I kdyz se prohraje, Rudi se vymluvi na absence, zraneni a prumerny vek kadru a jako vzdy doda, ze jsme na spravne ceste.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na vysledek chci, at si ti kluci zahraji dobry fotbal, daje!!!

Reagovat
Pinturicchio

Juventus (3-5-2): Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Alex Sandro, Dybala, Morata

A disposizione: Neto, Rubinho, Rugani, Evra, Padoin, Sturaro, Hernanes, Vitale, Asamoah, Cuadrado, Zaza

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Furia Ceca

Sestava, až na jeden post, super. Ale tak vlastně, Martína taky rád uvidím... Tak snad ten home office, co jsem si dneska kvůli zápasu vzal, bude stát za to!

Reagovat
Airus

Taky jsem si vzal volno

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

Je super že máme na lávce dva bránkaře, to jasně ukazuje že nikoho dalšího kupovat nepotřebujeme

Reagovat
mojmira

Nic moc čas na zápas, snad šéf bude končit dřív

Donnarumma; Abate, Mexes, Alex, De Sciglio; Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura; Niang, Bacca.

lavička: Abbiati, Livieri, Antonelli, Calabria, Zapata, Ely, De Jong, Poli, Kucka, J.Mauri, Cerci, Luiz Adriano

Reagovat
mojmira

ještě soupeř:

BOLOGNA: Mirante; Rossettini, Maietta, Gastaldello, Masina; Taider, Diawara, Brighi; Mounier, Destro, Giaccherini.

A disposizione: Da Costa, Stojanovic, Ferrari, Krafth, Oikonomou, Morleo, Mbaye, Donsah, Pulgar, Zuculini, Acquafresca, Falco, Mancosu. Allenatore: Roberto

Reagovat
Mrvinho

Snad ne, pokaždé když to ty nevidíš tak vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

CM8 dnes 250. start v Serii A ♥

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze tam neni ten Rugani

Reagovat
smazaný uživatel

Pauloooooo? Dybalaaaa!!!

Reagovat
stuff

Reagovat
brenk

DYBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pinturicchio

PAULITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Alex style

Reagovat
smazaný uživatel

Paulitóóóóóóóo

Reagovat
M11

INCREDYBALA !!!

Reagovat
Hans82

Joooooooo Paulito

Reagovat
Furia Ceca

PAULOOOOOOOOOOO!!! Jde vidět, že jsme poslední měsíc na těch přímácích konečně zapracovali.

Reagovat
Pinturicchio

On je kopal dobře od začátku, jen mu to tam nepadalo. Každopádně střelu má neuvěřitelnou, prakticky každý střela kolem 16-ky je gólová.

Reagovat
Furia Ceca

Tj, ale Paul proti Turínu taky zavěsil jak Pirlo! Přitom jsme snad první tři měsíce nedali ze standardky gól. Mám pocit, že se na tom zapracovalo.

Reagovat
Furia Ceca

Gigi!

Reagovat
Largo

Sadiq!!!!

Reagovat
Pipo123

To bude niečo ako Lukaku

Reagovat
Largo

To doufám! Hlavně se konečně někdo z juniorky pod Garciou dostává do hry!

Reagovat
lucius6

Dneska to musíme vyhrát a ideálně aspoň o 3 fíky

Reagovat
Benesse

Chiellove nahrávky vzduchom respektíve Chiellove nahrávky celkovo

Reagovat
Pettirosso

nechápu jak profesionální fotbalista jeho úrovně může mít tak příšernou kopací techniku

Reagovat
Yanek

To je vlažné a Bologna navíc celkem schopně brání, takže tipuju, že se výsledek bude honit opět v posledních minutách se stoperem ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Má bejt roh a místo toho se na půlce hraje míč rozhodčího..co to je???

Reagovat
10

Další z mnoha přehlídek totální nefotbalovosti Chiella...z toho bolí nejen oči

Reagovat
smazaný uživatel

On a míč to nejde dohromady.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hráme dobre...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle statistik jen cekame na brejky a rychle vypady, je to tak? Chievo 62 % drzeni

Reagovat
smazaný uživatel

Morata tam je dneska mimo jiné opět k ničemu. Zaza na plac.

Reagovat
Largo

Nakonec byste na něm mohli ještě vydělat. I když nechápu, o co mu jde, že šel za poslední půlrok tak dolů...

Reagovat
Furia Ceca

A to na to ani nejebe, fakt se snaží... Ale prostě mu to nejde! Ze všech hráčů Juve on potřebuje gól nejvíc.

Reagovat
lucius6

Chce to gól, máme tlak, ale šancí jsme si moc nevypracovali...

Reagovat
Yzemi

Leooooooooooooooooooooo

Reagovat
M11

LEO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooo Bonucciiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PAULITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (áčko do Fanty )

Reagovat
lnterista

To je debilni kolo

Reagovat
10

A to ještě počkej, jak vás vyškolí Empoli

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Ricky s Big Macem něco vymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

seš nějak chytrej, ne?

Reagovat
Furia Ceca

No já nevím, kdo to tady cca před hodinou říkal něco o slavení Scudetta pro Inter v předposledním kole!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím...

Reagovat
Furia Ceca

Ehm... No přece ty, ne?

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
10

Jsem, no

Reagovat
lnterista

Tak jsem to nejak myslel....ale verim

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, tesim se na dnesni prohru Interu, Empoli ma super pohyblivou zalohu.

Reagovat
10

baví mě moc

Reagovat
10

Parádní gól

Reagovat
Furia Ceca

Jinak u Lea je úplně jedno, jestli to dává hlavou nebo nohou, tak či onak je to vždycky hrozná mrda!

Reagovat
smazaný uživatel

On umí jenom mrdy, nehledě na to, kde skončí míč

Reagovat
Furia Ceca

Tak vzhledem k tomu, kolik je možností kam to trefit můžeme vlastně říct, že je vyloženě gólový

Reagovat
Alberto Aquilani

škoda, celé to vyustilo už malý okamih pred golom pri zlej komunikácii Digne- Rudiger, kedy si mal Anton vymeeniť pozíciu a vybehnúť na centrujúceho hráča...

Reagovat
Alberto Aquilani

*celé to začalo

Reagovat
smazaný uživatel

Komunikace v obrane stala a padala na Morganovi. Leo v tomto taky hodne chybi.

Reagovat
M11

hmm Ilicic + Kalinic

Reagovat
M11

hmm Ilicic + Kalinic

Reagovat
Largo

Škoda. Zas neumíme hrát na čistý konta

Reagovat
.13

Dybala je poklad

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší útočník ligy.

Reagovat
.13

S prehladom

Velmi sympaticke muzstvo mate/ ste mali aj minulu sezonu( s Carlitom, Pirlom a Vidalom). Nastastie ste ich dobre nahradili mladymi (Sturaro, Dybala, Alex a aj Zazovi dost verim, skoda, ze mu teraz berie miesto Alvaro, ktory je teraz ako vymeneny).

Reagovat
Pinturicchio

Álvarovi nejde upřít snahu, ale jde na něm vidět, že myšlenkama je úplně jinde (nejspíš už v Madridu)

Reagovat
.13

Mne on prave prisiel tak dobry, lebo mal tu doveru a pri Tevezovi vo velkych zapasoch rastol. Teraz tam je Zaza, ovela lepsi Paulo a aj Mario mi prijde platnejsi. Skratka ma to len vo svojich rukach a druha vec, ze teraz vam to slape. Ak sa nechyti v takychto zapasoch, tak v tych vacsich asi dostane prednost Mario

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, momentálně je z těch útočníků nejslabší. Mario jde nahoru zápas od zápasu, teď mluvil o tom, že měl nějaké zranění, které ho dost limitovalo ze začátku, ... ale nechtěl to zmiňovat dřív, aby to fans nebrali jako výmluvy.

Reagovat
.13

On je dost bojovnik a malo kedy sa stazuje, ked nehra. Skratka fantasticky utocnik, len hrozne nedoceneny

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

No, možná spolu s Higuaínem

Reagovat
Pinturicchio

Jo, Pipita letos určitě taky. Ale když si vemeš, že Dybala přišel do Juventusu z Palerma (nové prostředí, velkoklub), za takové peníze a teď Juve táhne a je jasně nejlepší hráč? Právě kvůli tomuhle dávám Paulita ještě výš ... a taky hraje za Juve, že jo.

Reagovat
Largo

Já ti rozumím a souhlasím. Jenom se mi zdá, že Gonzalo je aktuálně nejlepším útočníkem v calciu (nehledě jen na počet vstřelenejch branek). Osobně si ale myslím, že ho Dybala může klidně jednou překonat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

A Éder? Nic?

Reagovat
Furia Ceca

Taky má ve Španělštině přezdívku "La Joya," což v překladu znamená "klenot."

Reagovat
.13

Po minulej sezone som mu veril, ale necakal som takyto kolotoc, snad u vas ostane co najdlhsie

Moj oblubeny FIFA hracik, toho som mal snad vsade

Reagovat
Furia Ceca

Můj taky oblíbenej hráč. Celý jaro jsem jenom kvůli němu koukal na všechny zápasy Palerma. Jeho příchod do Juve byl splněný sen a velká náplast po odchodu Carlita.

Reagovat
Pinturicchio

Dobrý, bál jsem se, že by ty nepromněněné šance mohly na konci mrzet, takhle už se to snad dotáhne. Do druhého poločasu udržet, nikdo se nezranit, případně ještě přidat a spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulito je dneska na půlce Verony absolutně všude. Vpravo, vlevo, přes střed. Je ho plné hřiště

Reagovat
.13

Toho vam snad nejde nezavidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam předvádí Sassuolo?! Asi se rozhodli, zkurvit mi tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Baskeťák Consigli dneska hraje s Frosinone

https://vine.co/v/ihAMAHuBYQr

Reagovat
smazaný uživatel

* i když to spíš bylo volejbalové prodloužení na smečaře (prázdnou bránu) za sebou

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, pěkný

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Me uz ho vcera zkurvili Columbusovci

Reagovat
Furia Ceca

Prvních 10 minut super, ale celkově mi to přijde po těch Vánocích trochu ztuhlý... Ještě že máme do druhýho poločasu dvoubrankový vedení, Hellas bojujou jak lvi, rozhodně bych je podle předvedený hry netipoval na poslední místo...

Dybala. Ten to na hřišti režíruje jako kdysi Del Piero s Pirlem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

Paulo se na to Paulovi ale hodně rychle vysral!

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníci!

Reagovat
M11

to je hovado

Reagovat
10

Tohle je ale červená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

bez debat

Reagovat
Furia Ceca

První zápas v novým roce a Chellini zase s krvavou hlavou!

Reagovat
pajka-juve

Jak dlouho mu to vydrželo bez zranění hlavy 1-2 zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obvaz je jeho image

Reagovat
Mr.Jindros

Ten si to vyloženě užívá.

Reagovat
M11

Chiellini zase

Reagovat
smazaný uživatel

Grass is green, sky is blue & Chiellini is bleeding.

Reagovat
brenk

jak si môže každý druhý zápas rozdrbať hlavu?

Reagovat
Pettirosso

je snad zápas aby Chiellini neměl omotanou hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

dufam v dobry vstup do 2016, aj ked v Empoli to nebude easy.

FORZA INTER!!!

Reagovat
Pettirosso

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

a za tohle žlutou rozhodčí silně nezvládá

Reagovat
10

Rozhodčí zase za každou cenu středem pozornosti

Reagovat
Pinturicchio

Martín je hrozný, jak namalovaný na tom hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata to psychicky nedává. Hodně silně frustrovaný z toho, že se mu nic nedaří. Jestli ho to nebaví, ať si řekne o střídání a jde dolů.

Reagovat
Pettirosso

Morata je úplně v prdeli. Takovýho ho snad ani nemůžou v Madridu chtít zpátky

Reagovat
Pinturicchio

Morata úplně ztratil tah na branku, on dostane slušný míč do běhu, zatáhne ho do rohu 16-ky, tam ho obsadí 4 hráči Hellasu a v nouzi to rozehrává někomu do druhé vlny.

Reagovat
Panděvova ofina
Reagovat
Inter Eterno Amore

Bacca pekný nájazd

Reagovat
M11

ZAZA !!!

Reagovat
Yzemi

ZAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

POGBAAAAAA EEEEEEEE ZAZAAAAAAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci neee, vemte si ho už někdo

Reagovat
Pinturicchio

SIMONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

PAULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
.13

To som vedel uz ked nastupoval, ze tam jeden prida. Snad bude mat viac sanci

Reagovat
Pinturicchio

Já si jen říkal, jak dlouho mu to bude trvat.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kopněte někdo to debilni vemeno Cerciho do hajzlu!!!

Reagovat
brenk

nj, Zaza je momentálne úplne inde ako Morata

Reagovat
10

Zaza má tak 7 minut na gól, ne?

Reagovat
M11

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ZAZA: 4 gol negli ultimi 73 minuti!

Reagovat
10

To je síla...ale těch 10 minut na zápas je pro něj ideální, stejně by tam nevydržel takhle lítat celej zápas a hlavně se snad nestihne vykartovat

Reagovat
Zark

Morata se může jit vycpat

Reagovat
Furia Ceca

A v neděli v Janově 2D útok Dybala-Dza-Dza prosím!

Reagovat
Yzemi

takže 3D

Reagovat
Furia Ceca

A jo!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to abych si sehnal specialni brejle

Reagovat
maras93

Niang dneska hraje za Bolognu..? Nebo co to jako bylo..

Reagovat
maras93

Jo, aha, to byl Cerci.. tak to pak jo

Reagovat
10

Taky si ty dva pletu

Reagovat
maras93

Seká se mi stream na Chance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
M11

Reagovat
Zark

Zaza a pavoletti top hrotáci

Reagovat
Shevchenko

Ty vole když Hondu střídá Cerci tak se mi chce brečet. Ani nevím kdo z nich je větší kokot.

Reagovat
10

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že kdyby sis hodil mincí, že ti spadne na hranu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Panděvova ofina

Honda se při střídání směje , to je prostě v prdeli ...

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

Simone prostě momentálně jasný boj o základ s Mariem a pokud bude Álvaro takhle pokračovat, tak nás ten jeho případný návrat do Madridu ani nemusí mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsme odehráli skvělé utkání, po Atalantě a Milanu třetí nejlepší v aktuálním ročníku Serie A. Víte proč? Ani v jednom z těch zápasů nehrál Cuadrado #LetsPartyToday

Reagovat
Furia Ceca

Anj, Kurvadrát! Já jsem přes Vánoce úplně zapomněl, že za nás hraje...

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ragazzo d'oro

Gratulace fenomenální dvojce Cerci&Abate

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Panděvova ofina

Cerci je strašná troska :D .. Po dlouhý době se dívam na AC a jakožto fanda Interu musim říst , že mi je jich fakt líto.. V takový krizi nebyl snad ani Inter v njhorším období...Vždyť ti hráči vůbec nechtějí hrát , ale vůbec !

Reagovat
smazaný uživatel

AS 3:3

Reagovat
Dominator

Pepeee

Reagovat
smazaný uživatel

pepe

Reagovat
Pinturicchio

Pepitoooooo

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Il Architetto

CHIEVOOO

Reagovat
smazaný uživatel

jeste Gilardinho by mohl vyrovnat

Reagovat
olis

Chievo Pepe brankova technologia

Reagovat
Dominator

Reagovat
lucius6

To je bída....

Reagovat
Zark

hellas se porazí vždy sám, ještě že letos spadne ten správný tým z verony

Reagovat
Dominator

Mne v tom Taliansku pije krv Chievo...a to uz dlho ale musim uznat, ze v tejto sezone sa musim kritiky zdrzat

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Furia Ceca

Navzdory jednoznačnýmu výsledku dost bojovali, nedali nám teda nic zadarmo... Vlastně mě dost srali!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mexes už magoří

Reagovat
Zark

giacchwrini a pepe

Reagovat
Slejdy

Reagovat
10

Stura měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže se tak nestalo. Stačí, že příští zápas nehraje kvůli žlutým kartám Claudio. Kdyby chyběl i Stura, tak by to nebylo dobré.

Reagovat
Pinturicchio

Tu první podle mě dostat neměl.

Reagovat
10

to je pravda, to byl jeden z mnoha dnešních nesmyslů toho tragickýho rozhodčího

Reagovat
lucius6

Tohle je zase ztráta... ach jo....

Reagovat
Pipo123

Hrali totálne hovno, ani jedna strela na bránu za 95 minút, wau

Reagovat
smazaný uživatel

garcia odid uz prosim sam v ruskej rulete ostal naboja menom garcia a van gaal

Reagovat
Maritazzi

Garcia musí okamžitě do píči, tohle už je naprosto nechutný, dehonestující. Vedeme 3:2, on se zase posere a za útočníka tam dá nejzbytečnějšího idiota Gyombera, do středu zálohu. Ve středu nechá do konce Iaga a na křídle se trápí Di Livio, kterej za minutu ve středu ukázal, že to je jeho místo. Organizace obrany 0, bojovnost 0. Mrdat.

Reagovat
Gimme

Reagovat
spider_8

A koho tam měl poslat, když na lavičce byli samý mladíci? Za stavu 3:2 vyztužil zálohu fyzicky silným hráče místo útočníka, který byl v tu chvíli na hřišti úplně zbytečný. To mi přijde docela logický a málem to taky vyšlo.

Odvolat Garciu po takovým zápase by bylo zbytečný, zvlášť když není pořádná náhrada. Chyběla mu půlka sestavy, hrálo se na hřišti nepříjemnýho soupeře a stejně z toho málem byly tři body. Dal bych mu ještě minimálně ty dva domácí zápasy, co teď budou. Přijde mi, že se dost zapomíná, kam dokázal Řím vytáhnout.

Reagovat
Maritazzi

Mně už to nezajímá. Byli tam mladící, který šli využít daleko líp - viz ten Di Livio a Iago ve středu. Na co vystužit zálohu proti neškodný záloze soupeře, kopytem, který zkurvilo na co sáhlo. Za takovýho stavu potřebuješ na hrotu někoho, kdo udrží balon - on tam dal Gervinha. Někoho v záloze, kdo udrží balon - Di Livio, co to měl, hrál na křídle a do středu dal nekopu Gyombera. Na tohle tam stačil Vainqueur.

To kam nás vytáhl nemůže bejt teď jeho záchrana, když to šlapalo první půl rok, dokud ho nepřečetl každej trenér v lize a dokud mu hrál Kevin. Nedokáže z těch hráčů dostat nic, organizaci nemáme a k tomu je to ani nebaví.

Už po Bate bylo pozdě.

Reagovat
Gimme

Mě je hlavně záhadou, proč toho sráče kabina podržela...

Reagovat
spider_8

A kdo by ten míč podržel? Sadiq tam byl úplně k ničemu, Gerv alespoň mohl chodit do brejků. Gyomber taky určitě nezkurvil všechno, co mohl, navíc to je vysoký hráč, který měl pomoci při standartkách. Fakt jako nevím, co měl Rudi s takovou lavičkou udělat víc, teď už se fakt kritizuje za všechno.

Sorry, ale dvě druhý místa v lize by nezvládl každej, stačí se podívat, jak to vypadalo než přišel. Beru, že kádr zhruba na tyhle umístění odpovídá, ale v lize je dost týmů, které mají podobnou sílu a plácají se bůhví kde. Pravidelná LM není samozřejmostí, letos postoupil i z dost těžký skupiny a navíc přinesl stabilitu. Minimálně to stojí za to, aby dostal ještě šanci a nevzal se první trenér jen proto, aby se udělala nějaká změna. Pak by se taky příští zimu mohly řešit ty samý problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Potíž je v tom, že Garcia to už výš nedostane. Dosáhl svého vrcholu. Nemá na to, aby tým dovedl k titulu. Řím potřebuje hrdého kouče, který mu přišije zpět koule. Na druhou stranu, pokud vydrží v managementu stejní šašci, tak je úplně jedno, kdo tam přijde. Chce to člověka s jasnou koncepční prací jak na poli trenérském, tak i manažerském. To Římu chybí.

Reagovat
spider_8

Já myslím, že k titulu spíš chybí doladit pár míst v kádru. Koupit pořádnýho stopera k Manolasovi, pravýho beka + nemít půlku kádru na hostování, který se pořád střídají. Např. místo Sczcesnyho, který už se vidí zpátky v Arsenalu, koupit Siriga atd.

Souhlasím, že by si měl Garcia počínat líp, ale vzhledem k výše uvedenému by měl dostat ještě trochu času. Dotáhnout Řím opět do LM a pak by se v létě vidělo, jestli je k dispozici někdo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, to je věcí managementu, který na to měl spoustu času i prostředků. Namísto toho nesmyslně posiloval ofenzivu. Podle mě si Garcia už další šanci nezaslouží a souhlasím s Maritazzim a dalšími Římany, kteří volají po jeho odvolání. Ale beru, že mu chceš dát ještě šanci.

Reagovat
spider_8

Já bych byl možná taky pro změnu, kdyby byl k dispozici někdo prokazatelně lepší. Ale nikoho takovýho aktuálně nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Luciano Spalletti.

Reagovat
Maritazzi

Spalletti.

Reagovat
spider_8

Nevím, Spallettiho vidím zhruba na stejný úrovni jako Rudiho. Jako je to sympaťák, navíc by asi víc preferoval italský hráče, ale bral bych ho až v případě, kdy by se to začalo vyloženě sypat.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď se to nesype?

Reagovat
spider_8

5 bodů na první místo, teď málem výhra venku s Chievem, přestože chyběla půlka základu. Určitě to může být horší, podívej se na Chelsea

Reagovat
Pinturicchio

Tady se ale bavíme o boji o titul, ne o záchranu.

Reagovat
spider_8

No i to jsou zajímavý zápasy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Francesco Totti AS

5 bodů v konkurenci, jaká je letos, je opravdu dost

Reagovat
Maritazzi

Se koukni co dokázal Spalletti s týmem bez jakýchkoliv prostředků, jakou s ním předváděl hru, jak ho brali fanoušci.. A sype se to už rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
spider_8

Sice bez prostředků, ale kádr byl tenkrát hodně slušný, navíc chodily do LM 4 týmy. A já bych třeba nebyl proti, aby přišel, ale nejdřív bych dal ještě pořádnou šanci Rudimi, podle mě může letos v klidu skončit v první trojce.

Reagovat
Maritazzi

V tomhle se neshodneme, šancí dostal strašně moc, projev jde pořád dolů, teď už ho tam drží jen Sabatiniho ego.

Reagovat
Gimme

Jsi bláhovej když si myslíš, že můžeme skončit do třetího místa...ve hře není vidět žádný progress a bojím se, že se bude opakovat to co minulý rok

Reagovat
Francesco Totti AS

jenže k té LM se nepřiblížíme, pokud budem hrát tohle

Reagovat
Francesco Totti AS

přesně tak, Garcia už tomu týmu nedá co dát. Se zbytkem taky souhlas

Reagovat
Maritazzi

Zrovna třeba Sadiq, Gerv mohl do těch brejků chodit z křídla, to je jedinej způsob jakym mu to vycházelo. Gyomber měl přesně jeden dobrej dotyk s balonem. Na lavičce je celou dobu Morgan a Castan - tj. třeba lidi, který uměj organizovat defenzivu, místo toho celou sezonu zkouší hrát se stoperama, který sou fyzicky silný, ale poziční hru maj nulovou a Polákem, co se bojí otevřít hubu. Di Livio - Iago už jsme řešili. To, že je lavička jaká je, je i jeho zásluha. Pak ještě řekne, že nepotřebuje posily do obrany.

Sorry, ale druhý místo v minuloroční konkurenci by měl odehrát každej dement, my se naopak strachovali o umístnění do konce sezony - v ní jsme hráli tragicky zhruba od Bayernu až do konce. Letos to na začátku mohlo vypadat dobře bodově, ale všechny goly ze standardek nebo individuální akce. Nic svýho. Neschopnost bojovat s nepříznivým vývojem zápasu.Ostuda v LM, zase - ten postup jinak nazvat nejde. Už přes rok hrajem stabilní hovno, to je fakt. LM s tím, co dostal k dispozici a s tím, že by měl mít na čem stavět by neměla být takovým otazníkem.

Změna může bejt blbá, ale aspoň se v Římě třeba nebudou lidi bouřit proti vlastnímu týmu a budou zas hrdí na svůj tým.

Reagovat
spider_8

Tak na půl roku, potom se budou bouřit proti někomu jinýmu

Podle mě jste si moc zvykli na tyhle výsledky, ale stačí se podívat na AC, Lazio nebo loni Inter a Neapol a jde vidět, že ani výborný kádr nezaručuje LM. Loni byl třeba dost tragický zimní přestupák a přesto se podařilo uhrát druhý místo. Vím, že na tom má Garcia svůj podíl, ale přijde mi, že dost přestupů se odflákne, aby se mohl koupit nějaký wonderkid z Brazílie, který stejně nebude hrát. On to nemá zas tak jednoduchý a proto si myslím, že by se ty výsledky měly mnohem víc ocenit. To samý s LM, postoupí z těžký skupiny a stejně se řeší jen debakl s Barcelonou...

Reagovat
Maritazzi

Ale já právě nechci Řím vidět na hovno vedenej, jako AC, Neapol pod Benitezem, Inter byl v přestavbě, Lazio, který má asi milion eur na přestupy.. My ty peníze máme a mrhaj se jak vedením, tak trenérem. V létě skončí stejně jak Sabatini, tak Garcia, tak ať máme aspoň šanci teď něco uhrát. S Garciou skončíme tak pátí, je naprosto bezradnej. Jak říkám - řekl, že do obrany nikoho nechce, teď tam má Castana a Morgana.. Už se ho nebudu zastávat ani minutu.

A v LM vyhrál jeden zápas, mimochodem v posledním nás doma drtilo Bate a zasloužilo si postoupit. Já chci hrdej Řím, prohry nevadí, jako tým bez duše. A to teď jsme.

Reagovat
Pinturicchio

Navíc letos tu LM potřebujete udělat stůj co stůj, jednak kvůli penězům a taky aby se podařilo nalákat pořádné jméno na lavičku, pokud Garcia odejde ... což s Garciou není díky jemu samotnému a letošní konkurenci žádná jistota.

Reagovat
Maritazzi

Spalletti by přišel asi bez ohledu na LM, ale jestli chce Jimbo Conteho, tak jinou možnost nemá..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
spider_8

Peníze jsou, ale taky za cenu každoročních prodejů. Lamela, Marquinhos, Benatia, až letos v létě se to obešlo bez odchodů ze základu, ale stejně se prodali 2 hráči za 20 mega.

Reagovat
DelPiero137

Prvy pol rok pod Rudim to bola ina kava, to uznavam. Ale vyse roka hraje AS strasny futbal, psychika uplne nulova. Staci nahodna sanca supera a zosypu sa. Druhe miesto je tiez fajn ale nebola to jeho zasluha ale superov. Tento rok sa AS o 2-3 miesto bude bat. V LM najvacsie trapasy. Problem je v tom ze nedokaze nic nove vymysliet, namotivovat hracov a stabilizovat vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni sezona OK,ale to fungovalo, protoze Garciu nikdo neznal a Kevin padal v sedmdesate minute na hubu. Loni to bylo uhaluzene a karma to letos vraci. Jestli si vedeni mysli, ze s timhle preskoci Juventus, Neapol a Inter...

Spalek je schopny behem mesice zjednodusit hru a vytvorit primocary system s pohybem. Bez ohledu na dostupny kadr. Po nkolika letech jsem nevidel zapas, protoze nemam pocitac, a poprve v zivote me to nemrzi. Di Livio je kreativec jak vino a kokot ho posle na kridlo. Leo Castan je podle neho asi jeste vystraseny z hlavicek ci co a psonka protwzuje uz nevim proc.

Rudi Garcia nerozumi fotbalu.

Reagovat
Francesco Totti AS

Garcia už dostal šancí dost!!! Já souhlasím s tím, že v tomto zápase s tím moc dělat nemohl, tu sestavu vzhledem k dostupným možnostem využit dle mého maximálně, ale ten celý tým je bez energie, bez chuti. Chce to změnu, dokud je ještě o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč j Inter před náma v tabulce, máme stejně bodů, víc vstřelených golů, lepší rozdíl skore stejnej vzajemnej zapas tak nechapu jake kriterium se počítá http://www.livesport.cz/zapas/SvnXZwJm/#tabulka;table;overall

Reagovat
Panděvova ofina

Protože jsme hezčí

Reagovat
maras93

Pěknej výkon, díky kluci

Reagovat
Panděvova ofina

Jsem zvědavej ,jestli do toho AC opravdu někdo investuje a odkoupí... Nejen že bude muset vyrovnat tu nechutnou ztrátu , ale taky nakoupit celou "jedenáctku" hráčů , kteří budou konkurence schopní v evropě , protože tahle banda nekopů je až na pár vyjímek naprosto tragická v čele s (naštěstí je na hostováni) Cercim a Japoncem.. Fuj , ještě že je ta krize jakš takš za námi..

Reagovat
smazaný uživatel

AC je doslova v prdeli a jestli neprijde bohaty investor, tak takhle se muzou trapit jeste roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Houby. Stačilo by udělat obrodu v managementu. Tam je zakopaný pes. Až ho vykopou, bude klid. Za poslední roky prohospodařili úplně zbytečně dost peněz, zejména v tom posledním letním přestupovém období.

Reagovat
Mihal

EMPOLI: 28 Skorupski; 2 Laurini, 15 Costa, 19 Barba, 21 Mario Rui; 17 Zielinski, 32 Paredes, 77 Buchel; 5 Saponara; 20 Pucciarelli, 7 Maccarone.

A disposizione: 1 Pugliesi, 23 Pelagotti, 3 Zambelli, 6 Bittante, 11 Croce, 13 Maiello, 14 Diousse, 22 Piu, 24 Cosic, 31 Camporese, 33 Krunic, 39 Livaja.

Allenatore: Marco Giampaolo

INTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 24 Murillo, 55 Nagatomo; 77 Brozovic, 17 Medel, 7 Kondogbia, 44 Perisic, 9 Icardi, 22 Ljajic.

A disposizione: 30 Carrizo, 5 Jesus, 8 Palacio, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 12 Telles, 13 Guarin, 14 Montoya, 21 Santon, 23 Ranocchia, 27 Gnoukouri, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

ťažký zápas pred nami...FORZA INTER!!!

Reagovat
Panděvova ofina

Maccarone BigMac ?!?! On ještě žije?

Reagovat
smazaný uživatel

Nám dá dneska gola...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mihal

žije žije a v posledných zápasoch má aj slušnú gólovú formu čo som zaregistroval

Reagovat
smazaný uživatel

a celkom slusne hra

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Japonec No bod bude zlatý...

Reagovat
smazaný uživatel

zas hraje ten japonec to snad není možné vždyt ten tam nemá co dělat fakt bod zlatý raděj Santon,Telles toto neee ani z toho Perišiče nejsem nadšený,prostě JOJO mě tam chybi

Reagovat
Votas

Jak může hrát samuraj, když má být až někde 6. v řadě.

FORZA INTER

Reagovat
Maritazzi

Samozřejmě, že se zas vymlouvá na absence a na to, že třeba před druhym golem byl faul na Digneho

Reagovat
smazaný uživatel

Ze mu to uz neni trapne, celem Rimu je pro smich.

Jedine, ceho croissant dosahne, bude, ze budu nakonec rad i za Conteho, coz bude muj osobni krach.

Reagovat
smazaný uživatel

sestava opet v klidu až na yuta v empoli to bylo vždy velmi obtížný..ten maccarone a saponara budou zlobit,doufám že je ubráníme no..bojím se že ztratíme ale snad se mýlím..snad to ukopeme třeba i na 0:1 FORZAA INTER

Reagovat
10

7 hráčů Empoli ve vápně Interu, to je prostě masakr

Reagovat
smazaný uživatel

#nofear

Reagovat
10

akorát škoda, že Inter tam má pravidelně ještě o 3 hráče víc

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší obrana v lize

Reagovat
smazaný uživatel

To byl roh alá přihrajme to na Brozoviče a doufejme že mu to tam zase spadne?

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli malo kopať penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

uz by sa mohli vratit z dovoleniek aj psychicky

Reagovat
smazaný uživatel

Brozovi dnes zas jebe

Reagovat
10

měl bejt venku

Reagovat
smazaný uživatel

zas keby dostal za ten prvy zltu, verim, ze do toho druheho nepojde takto

Reagovat
Inter Eterno Amore

aj keď hrá dosť na hrane tak mne sa páči, že proste jazdí po prdeli .. Janko Kozák by ho pochválil

Reagovat
Coutinho10

no lehky to nebude...Empoli hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Handu chtějí dneska zabít?

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaal Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

ja to jebem

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
snuff24

MAUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, prostě ne

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritoooooooooooooo

Reagovat
Jajinek

jak padl gól? teď jsem přijel z práce...

Reagovat
10

uvolnění Perišiće, centr na malý vápno, kde byl Icardi...celkem klasická akce těch dvou

Reagovat
Jajinek

Perisič je důležitější hráč, než si mnozí myslí a Icardimu to tam i letos přes to minimum šancí začalo solidně padat (což je ve vztahu ke krtitice, které se i tady na něj snesla celkem bingo)

Reagovat
10

já to celkem tušil, ta jeho pracovitost a fyzička byly předpokladem pro to, aby se mu v Itálii dařilo i na týhle pozici, která je v calciu docela náročná...

Reagovat
Panděvova ofina

Konečně i pozitivní komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mihal

Hráme piču a vedieme..."forma" zo začiatku sezóny je naspäť ?

Reagovat
10

výsledek i hra naprosto podle očekávání...jen víc podobných Empoli v calciu

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli je uz druhým rokem jasně nejsympatictejsi provinční klub v SériiA. Jsem rad, ze těch prvních par kol ligy napravili

Reagovat
10

s ohledem na ten kádr hrajou s přehledem nejlepší fotbal v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi

Reagovat
Maritazzi

Jinak Di Marzio říká, že tím zraněním Salaha chce Sabatini udělal Perottiho i Sharaawyho.. Fakt už neví kudy kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jedeme zapalit ta posrana piskovita hriste v Trigorii? Saba bude na strese.

Aby mohl podepsat Perottiho, musime ze soupisky po Bogdanovii vyskrtnout dalsiho neitala.

Reagovat
Maritazzi

Já jsem letos počítal, že ještě na jeden fotbal zajedu, ale v současnym rozpoložení bych byl blázen, kdybych o tom přemýšlel.. Snad jim v sobotu těch pár lidí, co přijde, ukáže, co si o nich myslí..

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas kaslu, jedine ze by bylo jiste ze Francek bude hrat.

Celou strukturu vedeni bych nabodal na kuly.

Reagovat
Maritazzi

Pořád věřím v odvolání Garcii, pak bych jel na Neapol nebo Milán ven. Francka taky ještě potřebuju vidět, ale věřím, že na to budu mít i další sezonu. Snad už bez idiota Sabatiniho, kterej podle mě zapomněl, že je France v týmu.

Jinak o Spala už se zajímá Milán, tohle Jimbo nesmí prosrat. Bydlim s kamarádem milanistou a dostali jsme se do situace, kdy v sobotu fandíme tomu druhýmu

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Francek bude hrat, i bez smlouvy:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak verim tomu, ze Spal ceka na nas.

Myslim, ze nebudete sami:)

Reagovat
smazaný uživatel

ono mam pocit ze Mancinimu sa vyhraza jakuza ze musi davat Yuta hravat.. inak jeho nasadzovanie do zapasov nedava zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč stabilně nehraje Telles a jako dvojka Dodo

Reagovat
smazaný uživatel

no sak jakuza :)

Reagovat
smazaný uživatel

Brozo

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je to bohuzial epic fail brozo

Reagovat
smazaný uživatel

A Kondogbia dneska dobře marný

Reagovat
lnterista

On je vetsinou marny ale sem tam ukaze potencial

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi to přijde úplně ultimátní

Reagovat
Jajinek

Guaro je na té pozici o parník lepší...to je potřeba si přiznat

Reagovat
lnterista

jak ma kdo den ale dokaze rozhodnout zapas z niceho a to se pocita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Neřekl bych , že je dnes nějak extra špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Přesně, zrovna včera se mi líbil...

Reagovat
olis

Nech uz prestanu palit z dialky lebo ten gol nedaju ani do rana

Reagovat
Pinturicchio

Přišlápl ho, klidně mohl pískat.

Reagovat
Panděvova ofina

Ač nerad, musím souhlasit..

Reagovat
10

penalta + vyloučení

Reagovat
smazaný uživatel

a dozivotny distanc nie?

ale ano, penalta mala byt

Reagovat
10

co zase rozjíždíš? Murillo se žlutou měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som ze si chcel za ten zakror cervenu hned davat

Reagovat
10

trošku okatý, ne?

Reagovat
lnterista

nevite proc nehraje Jove?

Reagovat
Hachim Mastour

Pretože Inter hrá 4-3-3.

Reagovat
lnterista

to je hezky ale takovy hrac musi hrat vzdycky kdyz je zdravy

Reagovat
Hachim Mastour

Ale je treba, aby hrali aj hráči ako Brožovič a Ljajič.

Reagovat
olis

Penalta. Kkt rozhodca

Reagovat
10

a pak nechá opakovat standardku když už byl Pucci sám před brankářem

Reagovat
smazaný uživatel

v čase rozohrávky bol zohnuty a sprejoval čiaru, žiadny pokyn na zahratie nedal takže toto bolo v poriadku

Reagovat
Furia Ceca

První poločas jsem až na gól podpantofláka do šatny neviděl, každopádně druhej poločas koukám už celej a Empoli jasně lepší. Aspoň plichtu snad uhrajou!

Reagovat
GEGE

Dobry curak ten sudi...

Reagovat
Panděvova ofina

Empoli hraje líp a zaslouží si vyrovnat..Hrajeme příšerně

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, kde hrajete fantu serie A, pls?

Reagovat
Il Architetto

Zase 1:0 ???

Reagovat
Il Architetto

Po deváté v sezóně. Pěkně.

Reagovat
10

Mario Rui je naprosto top, ten už v Empoli dlouho nevydrží...pro většinu týmů na špičce v Itálii by to byla výhra

Reagovat
Yanek

Má zvláštní look.

Reagovat
Pinturicchio

Mně je díky němu docela nesympatický, Hitler trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

Acerbi vypadá jako daleko větší čurák

Reagovat
Pinturicchio

Acer taky, ale Rui na mě od pohledu působí jako záporák, takový badass look.

Reagovat
10

on to taky docela řeže na svojí postavu, takže to sedí

Reagovat
Pinturicchio

Co jsem viděl, tak jo, nepříjemný "prcek".

Reagovat
maras93

Inter po vzoru bývalé Chelsea ? gol a pak beton.. kéžby Empoli vyrovnalo, hrajou pěkně

Reagovat
snuff24

a nebo prostě po vzoru Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
Hachim Mastour

Po vzoru Manciniho.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale nemyslím si, že Mancini chcel brániť.Empoli ich proste prehrali.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; David Lopez, Valdifiori, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne. In panchina: Gabriel, Rafael, Strinic, Allan, Maggio, Mertens, Dezi, Chiriches, Gabbiadini, El Kaddouri, Chalobah, Luperto. Allenatore: Sarri.

TORINO (3-5-2): Padelli; Bovo, Glik, Moretti; Peres, Acquah, Vives, Baselli, Molinaro; Quagliarella, Belotti. In panchina: Castellazzi, Ichazo, Zappacosta, Lopez, Gazzi, Benassi, Martinez, Jansson, Silva, Prcic, Pryyma. Allenatore: Ventura.

po dlhom case prekvapenie v zostave, len skoda ze nie v ofenzive

Foraza Napoli!

Reagovat
olis

a Marekiaro dnes 300. zapas v lige za Neapol, tak snad to oslavi golom

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já bych se hře Interu nějak neposmíval, je to humus jako prase ale i lajk musí vidět jak jsou skvěle organizovaní.Nepouští se do větší akcí, hrají si na tu svoji jistotu a zatím jim to vychází.Bpjovnost, organizace v defenzivě je jedna z nejlepších co jde momentálně v Evropě vidět, lepší nebo stejnou má momentálně jen Atletico nebo Juve.Žastavím se u jednoho hráče který je absolutně někde jinde a ovlivňuje hru Interu a je nim Miranda.Většinou to bývá tak že tým k úspěchu táhne nějaký útočník, ale inter tahne Miranda, moc bch byl zvědav jak by se jim vedlo kdyby se zranil.Viděl sem cca 8 zápas Interu letos a na Mirandu se zaměřuji pozorně a musím říct že je to nejlepší obránce ligy.I když Interu na ten titul nevěřím, myslím že ho urveme mi, ale Inter si LM nenechá ujít.

Reagovat
Pigeon

Neni Higuain nejaky vyzraty hodne?

Reagovat
olis

Insigneeeee

Reagovat
mastakillah

Lorenzoooo

Reagovat
10

uff, pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pán

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bol aj Padelli krátky, ale drží to tam zatiaľ... hlavne tie Callejónove palec hore ale samozrejme ešte väčší Lorenzovi

Reagovat
Furia Ceca

Sakra, k Giaccherinimu a Pepemu se teď ještě mohl trefit Quagliarella.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

JOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
Furia Ceca

Ale penalta jako sračkoidní, to byl maximálně roh...

Reagovat
olis

Reina

Reagovat
mastakillah

Jako za tohle penalta

Reagovat
DelPiero137

A Fabio to za Juventus zavrsi

Ale mrzel ho ten gol.

Reagovat
olis

Mareeeeeeeeeeek

Reagovat
olis

A rozhodca nech sa pojebe

Reagovat
mastakillah

Hamšík

Reagovat
olis

Koulibaly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele