Serie A - preview 16. kola

10.12.2016, 09:09, aktualizováno 12.12.2016, 09:09
Previews
Pořádný bonbónek připadl v Itálii až na pondělí: AS Řím má akutálně na druhé příčce stejně bodů jako AC Milán, takže na Stadiu Olimpico půjde věru o hodně. Také v druhém utkání vystoupí pohároví účastníci, když Fiorentina narazí na Sassuolo...
ACF Fiorentina - US Sassuolo  (pondělí 19:00)
Sassuolo odehrálo svůj zápas Evropské ligy teprve v pátek, a tak logicky nastoupí k dohrávce kola na půdě Fiorentiny netradičně v pondělí. V souboji dvou pohárových účastníků budou favoritem domácí fotbalisté.

Fiorentina v minulém kole na poslední chvíli urvala důležité vítězství nad Palermem, a byť až z osmého místa si udržuje minimální odstup od evropských pohárů. Viola také odčinila pohárový nezdar v domácím souboji s PAOKem a na závěr základních skupin zvítězila v dalekém Karabachu. Škoda jen, že hozenou rukavici nezdvihl Liberec.

Sassuolo se vypořádává s krutou realitou dvou náročných soutěží, tedy Serie A a Evropské ligy. Nedaří se na ani jedné frontě, tedy nyní už můžeme hovořit jen o jedné soutěži, protože po pátku se Sassuolo s premiérovou účastí v Evropské lize definitivně rozloučilo. Neroverdi nastoupili proti Genku v hodně pozměněné sestavě a na hře to bylo znát, Belgičané zvítězili 2:0 a narozdíl od Italů postoupili dále.

Sassuolo se ve zbytku sezonu může plně koncentrovat už jen na domácí soutěž, kde to tedy také není žádná sláva, byť poslední dvě kola se výsledkově i bodově vyvedla. Neroverdi nejprve plichtili v Neapoli, aby následující kolo smetli Empoli 3:0 a v tabulce si přilepšili postupem na patnácté místo. Od osmnáctého Crotone je dělí osm bodů.

Lepší vzájemnou bilancí oplývá Fiorentina, která na Artemio Franchi ovládla poslední vzájemné měření sil výsledkem 3:1. Sassuolu naposledy podlehla v květnu 2014 po úchvatné přestřelce 3:4.

Paulo Sousa hlásí jen dvě absence, vedle zraněného Toleda nenastoupí karetní hříšník Tomovič. Jeho protějšek Eusébio Di Francesco má mnohem více starostí, neboť marodka Sassuola se ne a ne vyprázdnit. A tak na ní můžeme stále nalézt Berardiho, Letscherta, Duncana, Politana a Biondiniho.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - De Maio, Rodríguez, Astori, Milič - Vecino, Borja Valero - Tello, Iličič, Bernardeschi - Kalinić
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Pellegrini, Magnanelli, Missiroli - Ricci, Defrel, Ragusa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - AC Milán  (pondělí 21:00)
Pondělní večer bude patřit atraktivnímu utkání dvou italských velikánů, kteří jsou ve velmi dobré formě a hodlají vyzvat Juventus Turín. Domácí a trochu oslabené AS Řím se utká o body s milánským výběrem trenéra Vincenza Montelly.

Asi je zbytečné rozepisovat se o spojitosti Vincenza Montelly s římským týmem. Pro rodáka z městečka Castello di Cisterna je Řím srdeční záležitostí, neboť v dresu AS sehrál necelé dvě stovky zápasů a nastřílel v nich přes 80 gólů! Jeho trenérské působení na lavičce Vlků bylo hodně krátké a někteří fanoušci možná doteď vedení vyčítají, že jejich miláčkovi nedalo více šancí. Montella totiž ukazuje, že je výborným trenérem s velkým potenciálem. Před sezonou si dal za cíl znovu vybudovat značku AC Milán a dostat tento tradiční celek zpět do pohárů. A zatím si ví rady.

AC Milán se často staví do čela novinových článků především kvůli neustále se protahujícímu prodeji a přechodu do čínských rukou, který můžeme čekat (nejdříve) začátkem příštího roku. V nejisté době má ale jednu nespornou výhodu, protože nehraje evropské poháry a nemusí svou pozornost či síly dělit na více front. V klidu se soustředí na práci trenéra Montelly s co nejlepším umístěním v lize a zatím se mu to vyplácí.

AC prohrálo za posledních deset utkání jen jediné, když dostalo trochu nečekaně tři branky od janovského CFC. Po remízovém derby s Interem se opět vrátilo na vítěznou vlnu a vzalo si tři body v zápasech proti Empoli i Crotone, ačkoli nemělo k dispozici renomovaného střelce Carlose Baccu. Jeho místo k radosti fandů zaplnil Gianluca Lapadula, kterému se vedle mladíka Susa daří a sedí mu i styl, kterým se AC prezentuje. I díky němu jsou Rossoneri na aktuální třetí příčce.

Jen horší skóre jim brání v druhém místě, ale to se dá napravit právě v pondělní dohrávce. AC totiž jede do Věčného města, aby se utkalo s druhým AS. V tomto utkání mu k dispozici nebudou Montolivo a Calabria, kvůli kartám nenastoupí ani slovenský záložník Juraj Kucka. Absence domácích jsou ale snad ještě závažnější. Kvůli zranění se před domácím publikem neukáže Mohamed Salah s Alessandrem Florenzim a Leandrem Paredesem.

Dlouho se spekulovalo také o Kevinu Strootmanovi, který si ve vítězném derby pokazil reputaci a za nesportovní chování mu byl vyměřen distanc na dva klíčové duely s AC a Juventusem. V pátek se ale odvolací řízení shodlo na zrušení trestu, takže Strootman bude coby klíčový záložník AS k dispozici. A trenér Spalletti dobře ví, že jeho služby budou třeba, protože AC je ve formě.

"V pondělí to bude opravdu krásný a hodně důležitý duel. AC Milán hraje pod trenérem Montellou opravdu pohledný fotbal a ještě za to získává výsledky. My máme několik absencí, ale to není omluvou. Snažíme se naučit, že výhra je nutností a naší povinností, ať hrajeme proti komukoli. Máme za sebou utkání Evropské ligy, ale také dost času na získání sil. Doufám, že uvidíme krásný zápas plný akcí, že nás naši fanoušci přijdou podpořit," přeje si holohlavý trenér.

Římanům se povedlo zvítězit v hodně emotivním duelu nad Laziem a připsalo si kromě morálního vítězství další tři cenné body. Následujícím soupeřem pro Giallorossi byla Astra Giurgiu v posledním skupinovém utkání Evropské ligy. AS se kvalifikovalo už s předstihem, takže trenér Spalletti nechal doma několik hráčů základní sestavy. I proto jeho celek jen remizoval, s myslí soustředěnou na šlágr kola s AC.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Peres, Manolas, Rüdiger, Emerson - Strootman, De Rossi - Perotti, Nainggolan, El Shaarawy - Džeko
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Pašalić, Locatelli, Bonaventura - Suso, Lapadula, Niang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.20 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Po postupu do jarní fáze Ligy mistrů potřebuje Neapol zmobilizovat síly a do konce roku se plně koncentrovat na domácí soutěž, kde je až čtvrtá. Parthenopei si sice ani po tomto kole v tabulce nepolepší, nicméně v případě vítězství stáhnou manko na třetí místo. Domácí Cagliari je až dvanácté, s bezpečným odstupem od sestupového pásma.

Sardiňané si svůj návrat do Serie A patřičně užívají a prozatím se pohybují v klidném středu tabulky. Naposledy sice ztratili body v zápase s předposlední Pescarou, ale o týden dříve si poradili s Udinese. Zejména doma na stadionu Sant'Elia se svěřencům trenéra Rastelliho mimořádně daří, zvítězili tu už pětkrát a jen jednou prohráli (s Fiorentinou 3:5). I přes vynikající domácí bilanci nebudou v souboji s Neapolí v pozici favorita, spíše naopak.

Neapol moc dobře ví, že jí na Sardinii nečeká nic snadného, vždyť tu neuspěly třeba AS Řím nebo Atalanta Bergamo. Je však odhodlána zvítězit a využít tak vzájemného zápasu Říma s Milánem. Na třetí místo totiž v tuto chvíli ztrácí čtyři body, na vedoucí Juventus už bodů osm. Parthenopei jsou ale v dobré formě. Přesvědčil se o tom v minulém kole Inter Milán (3:0 pro Neapol) a přesvědčila se o tom i Benfica (2:1 pro Neapol). Právě na úkor portugalského celku Neapol celou skupinu vyhrála.

Není to zas tak dávno, co se Cagliari utkalo s Neapolí naposledy. Před rokem a půl zvítězili Azzurri na tomto stadionu jasně 3:0 a tři branky vsítili i v dalších dvou předchozích zápasech. Právě vysoký počet branek je pro vzájemná střetnutí poměrně charakteristický. V listopadu 2014 se zrodila remíza 3:3 a o dva roky dříve dokonce Neapol zvítězila hokejovým výsledkem 6:3. Nezbývá než doufat, že podobné brankové hody nám oba aktéři přichystají i tentokrát.

Domácím bude scházet potrestaný Di Gennaro, ale není to jediná citelná ztráta. Na marodce totiž zůstávají zranění Bittante, Murru, Joao Pedro a Ionita. Neapol se stejně jako v předchozích zápasech musí obejít bez polského střelce Milika.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Storari - Isla, Ceppitelli, Bruno Alves, Pisacane - Dessena, Padoin, Barella - Farías - Sau, Borriello
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Zielinski, Diawara, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.50 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Juventus FC  (neděle 15:00)
Pokud hledáte v neděli odpoledne zápas, který by měl obsahovat hvězdné hráče, napětí i strhující atmosféru, jeden z nejvážnějších adeptů by měl být střet v rámci proslulého Turína. Hostující Juventus je samozřejmě zavedenou značkou, ale také jeho rival v poslední době o sobě dává hodně hlasitě vědět.

Derby della Mole je v Itálii zase o něco významnější událostí. Juventus Turín bojuje v Evropě o slávu i trofeje a čerpá bohatou fanouškovskou základnu právě z celosvětového měřítka, zatímco v Turíně samém fandí mnozí právě jeho městskému sokovi. Ten navíc v poslední době ukazuje, že by se také rád zapojil do bojů o poháry. Ekonomicky dlouhodobě roste a tvrdá práce všech činovníků postupně vykazuje pozitivní výsledky.

Když noviny přinesly zprávu o tom, že anglický reprezentační brankář Joe Hart bude rok působit v Turíně, kdekdo v žertu ukazoval jako jeho cílovou stanici Juventus. Je to pochopitelné, protože právě Juventus je známou značkou, vlajkovou lodí italské kopané a jako movitý celek láká jednu hvězdu za druhou. Jenže Joe Hart měl namířeno jinam. Konkurenční FC totiž využilo možností trhu a přivedením anglického brankáře ukázalo, že má rozhodně zajímavý potenciál.

Velice rádo by se totiž přiblížilo slavné éře týmu, kterému se přezdívalo Grande Torino. A zatím k tomu úspěšně spěje. Trenér Siniša Mihajlović odvádí velmi dobrou práci, tým má pověst klubu sázejícího na mladé Italy a výsledky se dostavují. Aktuálně je Turín sedmý a občasné zaváhání se mu nevyhýbá, ale čelo italské ligy je obecně hodně našlapané, takže na čtvrtou Neapol a předkolo Ligy mistrů ztrácí Granata jen tři body.

Na účinkování v dresu Býků vzpomíná někdejší útočník Franco Selvaggi, který za Turín nastupoval v letech 1982-1984. "Zažil jsem celkem čtyři derby, dva z nich jsem vyhrál a stejný počet prohrál. Ta atmosféra, která pohltí celé město, je nepopsatelná. Byly doby, kdy se turínské FC nebralo moc vážně a Juventus měl jasnou převahu. Teď se ale zdá, že se z Býků opět stává silný tým, který umí hrát výborný fotbal. Podle mého názoru to bude skvělý zápas a Býci vyhrají 2:1," dodal Selvaggi.

Granata v minulém kole nestačila na Sampdorii Janov, zatímco Juventus si s přehledem poradil s Atalantou Bergamo. Navíc se Staré dámě povedla i poslední bitva základních skupin Ligy mistrů proti Dinamu Záhřeb. A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, konečně se na hřišti objevil také dlouho zraněný miláček davů, Argentinec Paulo Dybala. K těm zraněním, víc jich má stále Juventus, který nemůže využít hráče jako Mandragora, Barzagli, Pjaca, Bonucci nebo Dani Alves. Domácí trenér Siniša Mihajlović pak postrádá trojici Vives, Molinaro a Obi.

Stará dáma dokazuje svoji sílu dlouhodobě a i proto bude podle Roberta Jarniho favoritem. Jarni ví, o čem mluví, protože nastupoval za obě strany. "Turín je sice v dobré kondici a jedná se o hodně silného soupeře se skvělými hráči, ale Juventus je na jiné úrovni. Je mnohem zkušenější, lepší a má v sobě především vítěznou mentalitu. Trenér Allegri dobře ví, jak připravit své hráče na tak důležitý duel, takže je podle mého FC nijak nepřekvapí. Doufám ale, že to bude hodně atraktivní utkání," přeje si někdejší hráč před klíčovým střetem.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Rossettini, Castán, Barreca - Benassi, Valdifiori, Baselli - Iago Falque, Belotti, Ljajić
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Marchisio, Sturaro - Pjanić - Higuaín, Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.60 - 3.40 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Eugenio Corini při své premiéře jen tak tak na body nedosáhl, ale tentokrát by si to nechtěl nechat ujít, zvláště když se poprvé představí na stadionu Renza Barbery. V ostré domácí premiéře bude soupeřem Chievo.

Eugenio Corini byl jmenován hlavním trenérem místo odvolaného Roberta De Zerbiho a premiéru si odbyl na Artemio Franchi v souboji s favorizovanou Fiorentinou. Fialky sice byly lepším týmem, ale Palermo dobře bránilo a celkově hrálo hodně zodpovědně. Dlouho trvající stav 1:1 však neudrželo a po brance Babacara ze třetí minuty nastavení padlo.

Situace sicilského klubu je nadále špatná. S pouhými šesti body na kontě mu patří poslední místo. Na druhou stranu ztráta na nesestupové pozice není tak výrazná, činí čtyři body. Tak jako tak, Palermo prostě potřebuje sbírat body a nejlépe doma, kde je to zatím velká bída. Společně s Pescarou doma ještě nevyhrálo, ba co je horší, nezískalo ani bod!

Na Renzo Barbera zavítá Chievo, které představuje určitě hratelného soupeře. Palermo má s veronským klubem vyrovnanou bilanci a šance na vítězství to rozhodně jsou, vždyť Fly Donkeys dokázali naposledy v Palermu zvítězit před pěti lety.

Dá se předpokládat, že svěřenci trenéra Marana budou opět vycházet ze zabezpečené defenzívy. Koneckonců to předvedli v minulém kole proti Janovu (0:0) a předvádějí to pořád. Však méně branek v sezoně obdržely jen Juventus, Neapol a Janov.

Domácím bude chybět zraněné kvarteto Marson, Rajkovič, Giuliano a Gonzalez, zatímco hosté nastoupí pouze bez suspendovaného Cacciattoreho.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Cionek, Goldaniga, Andělkovič - Rispoli, Hiljemark, Jajalo, Čočev, Aleesami - Quaison, Néstorovski
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Dainelli, Gamberini, Gobbi - Izco, Radovanovič, Castro - Birsa - Meggiorini, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.00 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Novou sérii zápasů bez porážky hodlá odstartovat Atalanta Bergamo, která doma přivítá Udinese. V posledních letech jde o neoblíbeného soupeře, protože Atalanta nad ním nedokázala zvítězit už pětkrát v řadě.

Neuvěřitelná série bez porážky v podání Atalanty skončila na kopačkách obhájce prvenství Juventusu a i díky tomu se domácí propadli na šesté místo. Nejde však o žádný velký pád, páté Lazio i čtvrtá Neapol má stejný počet bodů, jen o něco lepší skóre. Pro svěřence trenéra Giana Piera Gasperiniho to byla lekce, ze které se ale mohou hodně poučit.

Udinese naposledy udolalo Boloňu 1:0 a výhry se dočkalo po čtyřech zápasech. Výsledky hostů zatím postrádají jakoukoliv kontinuitu a průběžné čtrnácté místo tomu odpovídá. Trenér Luigi Delneri mohl být spokojen především s defenzivní prací, vždyť Zebry udržely čisté konto po dlouhých jedenácti zápasech.

Bylo už zmíněno, že Atalanta na Udinese v posledních letech neumí. Nevyhrála celkem pět zápasů v řadě, přičteme-li k tomu ještě jednu porážku v Coppa Italia, dostaneme se už na šest utkání! Výhra Atalanty je stará více jak tři roky, na druhou stranu je ideální čas tuto nelichotivou statistiku vylepšit. Bergamaschi mají výtečnou formu a bojují o evropské poháry.

Atalanta nemůže počítat s útočníkem Paloschim, brankářem Berishou a dalšími jako jsou zranění Konko či Saugher. V tomto ohledu jsou na tom Zebry lépe. Trenéru Delnerimu bude scházet pouze Ewandro a Penaranda.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Toloi, Caldara, Masiello - Conti, Kessié, Gagliardini, Spinazzola - Kurtič - Petanga, Gomez
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Felipe, Samir - Fofana, Hallfredsson, Kums - Matos, Zapata, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Empoli FC  (neděle 15:00)
Empoli opět prožívá hodně smutnou sérii, kdy se týmu nedaří a prohrává jedno utkání za druhým. Prodloužit jeho trápení bude chtít Bologna, které se ale také zrovna nedaří a sama je namočena do sestupových starostí.

Po sobotním souboji dvou účastníků sestupové zóny je na pořadu dne také další duel týmů, které jsou ohroženy sestupem. Bologna je aktuálně 16. a chlácholit ji může snad jen fakt, že má dostatečně velký bodový náskok oproti dalšímu týmu. Pocit zatracení je pak zvláště silný u jeho sobotního soupeře, Empoli. Toskánský celek má na poslední tři příčky náskok jen dva body a poslední dobou se mu vůbec nedaří.

Pokud počítáme i ten pohárový, pak Empoli prohrálo už čtyři zápasy po sobě, což na psychické stránce týmu vždycky zanechá stopu. Naposledy vkládalo Empoli naděje do špatné formy Sassuola a doufalo, že se z jeho půdy bude vracet alespoň s bodem. Domácí se ale vzdor Evropské lize probrali a nasázeli nepevné obraně Empoli tři branky! Dva góly navíc padly z penaltové značky, s čímž se opravdu něco dělá jen velmi špatně.

V týmu Empoli je přesto hráč, který se na duel s Bolognou už hodně těší. Jmenuje se Andrea Costa, hraje většinou na pozici obránce a hrál právě v Boloni. "Pro mě to bude hodně zajímavé a emotivní utkání. Mám specifický vztah k tomuto městu i týmu, ale nejvíc se těším, až opět uvidím trenéra Roberta Donadoniho. K němu chovám respekt a moc si ho vážím po profesní i osobní stránce. Doufám, že konečně prolomíme smůlu a povede se nám získat tři body. Je ale jasné, že to nepůjde snadno," uvědomuje si Costa.

Ani Bologna nemůže být v žádném případě se svými výkony spokojena. Má sice 16 bodů a na jedenáctý Janov ztrácí jen čtyři, ale herně tápe. Je to s ní jako na houpačce - po výhře nad Palermem nestačila na Atalantu, na pohárovou výhru navázala v minulém kole smolnou porážkou z rukou Udinese. Je ale pravda, že tady jí k bodu chybělo málo, protože domácí Danilo se trefil až ve třetí minutě nastavení. Podaří se Felsinei uhrát body doma?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, Gastaldello, Maietta, Masina - Dzemaili, Viviani, Taider - Mounier, Destro, Krejčí
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Costa, Pasqual - Krunić, Diousse, Croce - Saponara - Maccarone, Pucciarelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Janov CFC  (neděle 20:45)
Desátý s jedenáctým, to bude večerní souboj nedělního programu italské Serie A. Inter Milán ani pod Piolim nepřesvědčuje a po vyřazení z Evropské ligy se může koncentrovat jen na domácí soutěž. Na San Siro, tentokráte z větší části zaplněné, zavítá FC Janov.

Stefano Pioli stihl odtrénovat už tři ligové zápasy, ve kterých nasbíral čtyři body a dvě pohárová utkání, z nichž pouze jedno vyhrál. Bohužel pro českého fanouška to bylo právě proti Spartě, byť Letenští mohli klidně vyhrát. Kdyby Bořek Dočkal proměnil penaltu...

Ale to je kdyby. Sparta na San Siru prohrála pozdním gólem Édera, což jí sice může mrzet, ale o pondělní los další fáze jí to na rozdíl od slavného soupeře neochudí. Inter vyrukoval v posledním zápase skupiny, ve kterém mu již o nic nešlo, s velmi pozměněnou sestavou, takže to nejlepší by mělo být na Janov v plné síle.

Grifové se v minulém kole vrátili z Verony pořádně znuděni, zato však s jedním bodem na kontě. Zápas na Bentegodi proti Chievu branku nepřinesl, a tak se ani Janov v tabulce příliš neposunul. Hosté jsou pod chorvatským trenérem Ivanem Juričem hodně nevyzpytatelní, což potvrzují čísla odehraných zápasů - 5 výher, 5 remíz a 4 nerozhodné výsledky. A mohli bychom pokračovat, 17 vstřelených branek a jen 15 inkasovaných. Doma navíc dokáží porazit AC Milán, Juventus nebo naopak ztratit s Pescarou či Empoli.

"Inter je teď trochu jiný, prohráli jen na San Paolo, ale to protože Neapol má fantastický tým. Stefano Pioli je skvělý trenér, mohu říct, že v jejich hře je více italského stylu. Musíme hrát odvážně, i když čelíme velkému klubu," nechal se slyšet před utkáním kouč Grifů Ivan Jurič.

Na trávníku se určitě neobjeví potrestaný obránce Ansaldi a také defenzivní záložník Gary Medel. Zdravotní potíže má po zápase se Spartou i Andrea Ranocchia. Také Janov se beze ztrát neobejde. Karetní trest do hry nepustí Orbána a útočník Pavoletti nadále laboruje se zraněním.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Miranda, Murillo - Biabiany, Brožovič, Joao Mario, Nagatomo - Candreva, Icardi, Perišič
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Muňoz - Lazovič, Rincón, Veloso, Laxalt - Rigoni, Ninkovič - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Crotone - Delfino Pescara  (sobota 18:00)
Sobotní program nejvyšší italské soutěže odstartuje souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky bojujících o záchranu. Domácí Crotone se konečně poprvé popere s Pescarou, na kterou častokrát naráželo v nižších soutěžích.

Když byste si měli v sobotu odpoledne vybrat, na jaký zápas se budete dívat, utkání mezi domácím Crotone a hosty z Pescary by určitě nebylo na vrcholu vašeho žebříčku. Ačkoli se nejedná o atraktivní či známé týmy, tento duel by měl stát za to. Důvod je prostý - záchrana. Crotone má jedinečnou šanci předskočit svého soka v tabulce, protože sídlí až na předposledním místě. Ani Pescara se ale nemůže s klidem zabrat do práce, protože má jen o dva body víc.

Crotone stále ještě žije převážně z duelu proti Chievu, v němž si připsalo tři body. Občas se mu sice povede nějaký ten body přidat (jako proti Sampdorii Janov či Fiorentině), ale většinou se vrací do vod porážek (ostatní zápasy). V minulém kole to vypadalo slibně, když Crotone vedlo nad AC Milán, jenže nakonec domácí díky brankám Pašaliće s Lapadulou otočili skóre.

Což mrzelo i obránce Ferrariho. "Minule se nám nevedlo a mrzí nás, že jsme nedokázali získat alespoň bod. Proti tak zkušenému soupeři se vůbec nehrálo snadno, ale my jsme se stejně nevzdali. Teď potřebujeme něco podobného, protože nás čeká boj o záchranu. Každý bod se proti Pescaře bude počítat dvakrát. Já osobně se cítím velmi dobře a jsem rád, že nás vede trenér Nicola. Dodává nám stimulaci a rosteme pod jeho vedením."

Pescara ještě před minulým kolem musela hodně pracovat především na své obraně. Ve čtyřech předchozích duelech totiž vždy inkasovala minimálně tři branky! Minule to ale bylo o mnoho lepší, když si rozdělila body s Cagliari. Ani sympaticky fotbalový projev trenéra Odda ale Delfínům moc nepomáhá a směrem do druhé ligy je táhne nekvalitní i úzký kádr. Dočká se Crotone dalšího cenného vítězství?
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Ferrari, Ceccherini, Martella - Rohdén, Capezzi, Barberis, Palladino - Trotta, Falcinelli
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Gyömber, Fornasier, Biraghi - Verre, Memushaj, Brugman - Pepe, Benali - Caprari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.25 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - SS Lazio  (sobota 20:45)
Římské Lazio se chce co možná nejdříve oklepat z porážky v derby a ideální šanci k tomu má v sobotu večer. Cestuje do Janova, kde na něj již netrpělivě čeká tamní Sampdoria. Ta však nebude pro Biancocelesti vůbec snadným sokem.

Prohra patří k životu fotbalisty a podle její četnosti se dá posoudit úspěšnost. Prohra v derby ale bolí. A o to víc, že se jedná o Derby della Capitale, jedno z nejslavnějších a nejdramatičtějších střetnutí v dějinách fotbalu. Lazio vstupovalo do derby i díky mnoha absencím svého soupeře jako mírný favorit, ale po vypjatém průběhu nakonec prohrálo 2:0. Teď se tým trenéra Inzaghiho snaží dát co možná nejrychleji do pořádku.

Lazio tak kleslo na průběžnou pátou příčku v Serii A a doufá, že jeho pád se zastaví hned v dalším kole. V to věří i Paolo Tramezzani, velký fanoušek Lazia a součást trenérského ansámblu reprezentace Albánie. "Ani prohra v derby Lazio nijak výrazně nerozhází. Je to psychicky velmi odolný a zkušený tým. Myslím, že ty emoce tam byly hodně silné zvlášť bezprostředně po zápase, ale teď už se celý tým zase soustředí jen na další utkání. Na Sampdorii si musí Lazio dát dobrý pozor, protože je v dobré formě a hraje hodně zajímavý fotbal."

Před duelem s Námořníky se trenéru Inzaghimu musí spát zase o něco lépe, protože se mu po lehčím zranění zpátky k tréninku vrátil útočník Keita Balde Diao, který je po boku Immobileho hybnou silou útoku Lazia. Kvůli vyloučení v derby nebude hrát Danilo Cataldi, připraven není ani Luis Alberto. V táboře domácích barev se absence víceméně stále opakují: Sala, Viviano a Carbonero jsou nadále mimo hru.

Sampdoria Janov přečkala náročné týdny a měsíce od doby, kdy byl do funkce trenéra jmenován Marco Giampaolo a s nově doplněným týmem se teprve seznamoval. V poslední době už můžeme ovoce jeho práce konečně vidět v celé kráse. Slabší defenzivu Doria vynahrazuje výtečnou záložní řadou, která doplňuje útočníky Muriela s Quagliarellou, popřípadě se o slovo hlásí také dvojice Schick - Budimir.

V minulém kole asi jen málokdo čekal úspěch proti turínskému FC, které má skvělé fotbalisty a prohrává málokdy, ale přesto se to stalo. Doria vyhrála díky zásahům Barreta se Schickem 2:0 a navázala na pohárovou výhru nad Cagliari. I díky tomu má nyní 22 bodů a na Lazio Řím ztrácí jen šest bodů. Útěchou pro ni může být také fakt, že v minulém střetu dokázala nad Římany vyhrát a po brankách Fernanda s Diakitém je poslala do Věčného města bez bodů.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Pereira, Silvestre, Škriniar, Regini - Barreto, Torreira, Linetty - B. Fernandes - Muriel, Quagliarella
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Radu, Lulić - Parolo, Biglia, Milinković - Felipe Anderson, Immobile, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC15120332:1336
2.AS Řím15102335:1632
3.AC Milán15102327:1932
4.SSC Neapol1584327:1528
5.SS Lazio1584327:1628
6.Atalanta Bergamo1591524:1728
7.Turín FC1574431:1925
8.ACF Fiorentina1465322:1623
9.UC Sampdoria1564519:2022
10.Inter Milán1563622:2121
11.Janov CFC1455417:1520
12.Cagliari Calcio1562723:3220
13.Chievo Verona1554614:1619
14.Udinese Calcio1553719:2318
15.US Sassuolo1552820:2617
16.Bologna FC1544714:2216
17.Empoli FC152497:2410
18.Delfino Pescara1515912:278
19.FC Crotone15131112:296
20.Città di Palermo15131111:296

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (630)

Přidat komentář
Pinturicchio

Dvojka na Lazio? Lazio je sice třetí, ale od 10. kola mají příznivý los, měli dva těžší zápasy s Neapolí a AS a remizovali, respektive prohráli. Sampa hrála s Juve, Inerem, Violou a prohráli jen jednou, posledně doma porazili Toro 2:0. Doma jim to navíc jde, prohráli jen jednou. Lazio bude zdrblé prohrou z derby, Sampa po té výhře na koni. Mi vychází nepohra Sampy.

Reagovat
10

Lazio je venku jeden z nejlepších týmů v lize, ty brejky tria Keita-Immobile-Anderson mají velkou kvalitu a ten odvážnej styl bránění Dorie jim bude sedět, zvlášť na beky Pereira-Regini...těžkej zápas, asi bych se mu vyhnul, nebo hrál góly, kterých čekám hodně

Reagovat
Pinturicchio

Jj, bilance dobrá, stejně jako ta domácí u Sampy, kteří neprohráli pětkrát v řadě. Já se navíc nemůžu zbavit pocitu, že z Lazia se dělá něco, co nejsou. Ty góly taky nevypadají špatně. Asi tam jebnu tu neprohru, buď 2:2 nebo to tam na konci šoupne Schick na 3:2.

Reagovat
10

jo, taky tak nějak tuším 2:2 každopádně good luck

Reagovat
Pinturicchio

Tobě též.

Reagovat
10

skoro...ale včera nevycházelo nic, to byl brutální masakr

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně německá, já měl Lipsko a Herthu, první zápasy, co jsem si tam dal, říkám si, to nemůže nevyjít a bum.

Z těch vyšších kurzů jsem trefil Monaco, San Sebastian a Freiburg.

Reagovat
10

to jsme hráli dost podobný věci, ještě jsem to samozřejmě měl na 2 tiketech...ale bylo toho víc, Frosinone, Bournemouth...krvácel jsem zle

Reagovat
Pinturicchio

PL by mi včera vyšla, ale nakonec jsem 10 na Burnley a Hull vypustil, klasik. Dneska něco hraješ? Na první pohled je tam pár dobrých zápasů, takže čekám vejmrd jako včera.

Reagovat
10

přesně tak to funguje, nejlepší jsou víkendy, kdy na první pohled není co hrát, jako ten minulej...včera jsem nevěděl co dřív vsadit a jak to dopadlo

dneska se mi docela líbí Espanyol, neprohra Tottenhamu, Eibar oba gól...ale zatím nevím, moc tam toho není

Reagovat
Pinturicchio

Tottenham asi zkusím taky, to vypadá dobře. A líbí se mi i neprohra Nice. PSG je sice doma brutální, ale mám pocit, že Nice by tu remízu mohlo ukopat.

Reagovat
Pipo123

Espanyol hrajem aj já, Man U dnes vyhraje, Spurs sa vonku nedarí, Alaves nehraj nikdy v živote, to je zabijak tiketov. Inak ešte premýšlam nad Sevilla obaja gól, + výhra Bilbaa

Reagovat
Pinturicchio

Sevilla oba mám taky.

Reagovat
10

nakonec jsem to dal úplně jinak, vyhnul jsem se gólům a United...mám Schalke 1X, Braunschweig DNB, Grasshopers DNB, Young Boys X2, Anderlecht DNB, Celta 1X...rozdělený na 2 tiketech

Reagovat
Pipo123

Já som to tiež pozmenil, ale mám Sevillu na jednom tiekte obaja gol a na druhom výhru Sevilly, mám takého tušáka že dnes vyhrajú

Reagovat
10

je to možný, já dal Celtu na ten menší tiket...Sevillu nesnáším, ty dokážou vyhrávat s největším hovnem na světě

Reagovat
Pipo123

No práve, Celta bude hrať ten svoj hurá futbal, na ten sa skvele pozerá a Sevilla dá nejaký hovno gól v 93 minute

Reagovat
10

jako teď v Lyonu, kde to bylo asi 25:1 na střely, taky málem z toho jednoho brejku vyhráli...

Reagovat
Pipo123

No dnes hrajú výborne

Reagovat
10

protože mám Celtu voe, to je jasný

Reagovat
Pipo123

Čakám že Betis vyhraje tak 4:0

Reagovat
10

http://bit.ly/2bdHFek

zrovna když se mi nejvíc daří, tak zruší sázení všechno co nevyšlo jsem hrál na Betfairu, Expekt je moje šťastná sázkovka kua

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem zvědavý jak to bude s ostatními sázkovkami, zatím mi od nich nepřišlo nic.

Reagovat
10

taky ne (Unibet, Betfair, Bet365, Pinnacle...), Expekt s tím příšel ještě s předstihem, za 2 dny to končí...snad aspoň někdo z těch velkých tu licenci udělá, sázet u Tipsportu nebo Fortuny by byl konec

Reagovat
smazaný uživatel

Jj... na K2 se o tom trochu diskutuje taky: http://kolemdvou.cz/chat/chat.php

Reagovat
10

Jasně, ono obejít to blokování problém nebude...horší je, že oni mají v plánu postihovat i ty sázející, takže je lepší to neriskovat. Pro FÚ není absolutně problém najít si ty příchozí platby z Gibraltaru atd., už teď se jim hlásí všechny zahraniční platby v ekvivalentu nad 1000 EUR.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Odborná analýza, jako vždy.

Reagovat
Pettirosso

Juventus have a deal with Atalanta for Franck Kessie & Mattia Caldara €25m + €5m in bonuses - Both will arrive next summer.

[LaStampa]

Reagovat
10

já včera četl 45...25+5 za oba by byl super deal

Reagovat
Airus

to jo, ale to bude nějakej nesmysl

Reagovat
Pettirosso

to dává větší smysl. Asi špatně napsaný

Reagovat
Pinturicchio

Asamoah, Marchisio, Lemina, Khedira, Hernanes, Sturaro, Pjanic, Mandragora, Sensi, Witsel, Bentancur, Kessie, Caldara ... a to pokud nepřijde Witsel v zimě, tak se poohlédneme jinde a v létě chceme nahánět Verrattiho.

To by při počtu zranění u nás mohlo být tak akorát.

Reagovat
Dominator

Verratti a nie Witsel, to by bola pre vas parada

Reagovat
Pinturicchio

My si kůpíme všecky.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pinturicchio

... aha, Caldara je obránce.

Reagovat
Pipo123

Dnes čakám 3 body, konečne to vyzerá tak že Radu pôjde na ľavú stranu obrany a Lulič zasa do zálohy, ten hurá futbal Dorie by nám mohol sedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

ten hurá futbal dostal v posledných 5 zápasoch 4 goly (menej ako juve, či ac)

Reagovat
Pipo123

Já viem, sledujem Doriu pravidelne, často nechávajú veľa priestoru pre súpera, toho by mohol Keita či Anderson využiť

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie často, len sem tam zapas, zostrihy všetky a mam pocit, že idú hore, zlepšujú sa a podľa mňa dnes neprehra

Reagovat
Pipo123

Hrajú dobre, já dnes čakám vyrovnanú partiu, tak nejak verím že tie skúsenosti sú viac na našej strane, sám som zvedavý ako zareagujeme po zlom výkone v derby

Reagovat
Milan.B

preco az pondelok???

Reagovat
smazaný uživatel

aby sa stihli uzdraviť jack a bacca

Reagovat
Milan.B

takto som sa na to nepozrel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Largo

Protoze AS v Evropsky lize

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.football-italia.net/95469/gabigol-only-inter-level-club

Takže oba Janovské kluby nebo Chievo?

Ne vážně, nechápu proč nedostává více šancí (respektive alespon nějaké, když Candreva je kolikrát na facku).

Reagovat
10

očividně má dost velký problémy s pokorou, jestli si myslí, že napochoduje do Evropy a hned se z něj všichni automaticky poserou

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, posledne tu nečítam nič iné, len dissy na ligu, aká je vo všetkých smeroch strašná, od tempa, techniky, nasadenia až po fanúšikov. Schválne si zapnite Arsenal - Stoke, úroveň jak Fortuna liga a teraz 40 miliónový Xhaka spravil úplne neuveriteľnú penaltu pre Stoke

Reagovat
10

tady někdo chválil PL na úkor calcia? PL mi přijde jako úplně jinej svět, tolik fotbalový hlouposti v každým zápase se nevidí jinde v součtu za celý kolo, spíš 2...ale padají díky tomu góly, dneska zatím průměr 4,6/z, to asi ty lidi baví

Reagovat
Alberto Aquilani

často to je od užívateľov tu: "keď si to porovnám zápasy z iných TOP líg"

Reagovat
10

z TOP, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lester teď

Reagovat
10

to ještě skončí 4:6

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně ti fanoušci... Atmosféru, jaká je v Janově, Bologni nebo Bergamu, nezažily anglický stadiony za posledních 10 let ani jednou. A očekávám, že to tam z tohohle hlediska půjde doprdele ještě víc.

Reagovat
Furia Ceca

...jinak tady nikdo nezmínil, že Rugani byl v sestavě 6. kola LM!

Reagovat
Airus

Protože s tím každý počítal Horší zprávy jsou možnost Fernandinha v Juve

Reagovat
wiggum

No, zajimave jmena se objevuji jako posily pro AS. Snad aspon nekdo dojde...

Reagovat
Alberto Aquilani

Fabregas, Depay a som nadšený... Giaccherini by mohol tiež vymeniť lavicu Neapola za tú v AS

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregase nechci, on ma přijít jako tvůrce hry? Nemá presink, nehodí se do systému.

Depay.. vedle Keva by mohl ožít, ale furt si nejsem jist

Reagovat
Maritazzi

Oba pro nás k ničemu, rozmazlenej Depay není nic pro naší kabinu, Fabre to samý, ještě by to při našem vnímání přestupů znamenalo nějakej deal s Rüdim, Kosťou nebo Radjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád věřím, že Gerson nám ke konci sezony ukáže fantastické zápasy a příští rok bude výborný. Přál bych si to.

Reagovat
Largo

Tak. Navic posledni dobou ukazuje zlepseni prakticky dycky, kdyz nastoupi.

Reagovat
10

Reagovat
Largo

My pritom vubec nepotrebujem predevsim tvurce hry. Sem pro pulrocni hostovani Obianga. Moc nehraje, Italii zna a splnuje kriteria, plus nema vysokej plat.

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3) – Marchetti; Basta, De Vrij, Wallace, Radu; Parolo, Biglia, Milinkovic; Felipe Anderson, Immobile, Lulic.

Konečne tá obrana vyzerá dobre

Reagovat
lucius6

Ciro hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Doriánská pobřežní děla k potopení nepřátelských nájezdníků z Říma připravena!

FORZA SAMPDORIA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Savičččččččččččččččččč

Reagovat
lucius6

Felipe dneska úžasnej

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi že vie prihrať aj v plnej rýchlosti, alebo ako pri druhom góle kde len stál a aj tak to presne poslal na Parola. Dnes tam mal 4 dobré centre a každý mohol skončiť gólom. U neho je len škoda že nezvláda až tak tie veľké zápasy, proti AS, AC aj Juve hral zle, na tom ešte musí zamakať

Reagovat
doNny

tu pravou stranu neskutečně ovládá

Reagovat
smazaný uživatel

pocemkamdes

Reagovat
doNny

Zasloužené vedení díky neskutečné pětiminutovky na konci a to ještě skvěle brankář vytáhl Cira... Lazio Felipe zatím jednoznačně nejlepší

Reagovat
Pipo123

Hnus, ten zápas stojí za hovno, do 40 minúty samé nepresnosti, potom sme tam mali dobré situácie ktoré sme dobre vyriešili.

K našej hre, páči sa mi hra zálohy a obrany, dobre dostupujeme k hráčom Dorie a nenechávame im priestor, čo ma trošku štve je tá prehnaná snaha nakopávať lopty dopredu, viem že Ciro aj Felipe na to majú rýchlosť, ale často sú tie prihrávky nepresné. Inak Felipe si ide svoje, v derby hral zle, dnes to je znova on

Reagovat
Alberto Aquilani

som to v 39. vypol

Reagovat
Pipo123

Strakosha

Reagovat
doNny

už by to mohlo takhle zůstat na pořád...

Reagovat
Pipo123

Dúfam, Marchetti chytá zle, navyše nepoznám brankára čo by mal toľko zdravotných problémov

Reagovat
mojmira

Pokud počítáš i amatéry tak ho hravě trumfnu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak dneska už to nezachrání ani Schick...

Reagovat
Pipo123

Immobile sa hraje na Pipa, 7x v ofsajde a to je 50 minúta

Reagovat
Pipo123

Biglia tiež neustále problémy, on Marchetti a De Vrij to je dlhodobo jedno zranenie za druhým

Reagovat
Furia Ceca

Immobile má za jeden ze svých zápasů, kdy je na zabití.

Reagovat
Pipo123

Dnes hraje zle, stále v ofsajde a už zahodil 3 obrovské šance

Reagovat
Furia Ceca

Pokud by náhodou Sampdoria vyrovnala nebo dokonce otočila, tak to půjde na jeho triko.

Reagovat
Pipo123

No práve, keby sa Immobile nehral na Salaha tak to mohlo byť 4:0 pre nás a v pohode by sa dohrávalo

Reagovat
Pipo123

Ešte to prejebeme

Reagovat
Furia Ceca

Ty kráso, Schick, takovej gól!

Reagovat
smazaný uživatel

podaří se ten má našlápnuto..

Reagovat
Kluivert9

Za odměnu bude příští zápas opět na lavičce... a v základu zabiják Quagliarella

Reagovat
jany kozak

Reagovat
olis

ja hram zajtra toto: http://prnt.sc/dhuywb

co myslite?

Reagovat
10

ty 3 první zápasy vidím jako remízu, Udine se pod Delnerim zvedlo a navíc nějak nevěřím, že bude Atalanta pořád vyhrávat...ale good luck, přinejhorším si prohrál happy meal

Reagovat
Pinturicchio

Což je při zdravosti těch jídel vlastně plus.

Reagovat
olis

jn, ja davam tieto veci len za male sumy zo zabavy, ono Atalanta prehrala minule kolo s vami a doma su silny zas na druhej strane mozno budu mat problem sa tak snazit aj proti Udinese ako proti klubom z cela tabulky, Bolognu som tiez volil kvoli domacemu prostrediu a ako to uz byva vzdy nejaky zapas skonci aj remizou a to mi sedi prave na to Palermo, Janov ak zahra ako proti vam, nam ci AC verim im aj na win, otazne je ci tak dokazu zahrat aj vonku, ale bol na to dobry kurz tak som skusil

Reagovat
10

good luck

Reagovat
olis

diky, tebe tiez ak dnes nieco hras?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska myslím že vyhrajeme...

Zbytek si tipovat netroufám. Ale tak za 5 €, možná se chytí, i když vhledem k INTERu nepřeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo by mohlo urvat výhru po tom výkonu s Fialkami. Já zkusím spíš remízu na Cagliari s Neapolí :-)

Reagovat
olis

tak to je tiez dobry vyber, Cagliari doma mozno aj vyhra ale tak ja to samozrejme davat nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Tak na remízu to zatím nevypadá

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
olis

CAGLIARI (4-3-1-2): Storari; Isla, Ceppitelli, Bruno Alves, Pisacane; Dessena, Tachtsidis, Padoin; Barella; Sau, Borriello. All. Rastelli

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Strinic; Zielinski, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. All. Sarri

ARBITRO: Calvarese

ten Chiriches tam zas

Forza Napoli!

Reagovat
mastakillah

Chiriches vždy když letos hrál, tak podal dobrej výkon. Spíš bych se bál Striniče... JInak sestava dobrá :) snad Mertnes s Insignem potvrdí formu

Reagovat
olis

no ja si teda na par jeho blbosti pamatam, Strinic je samozrejme tiez riziko ale tam nikoho lepsieho do rotacie nemame

Reagovat
GEGE

Insigne ma formu?od kdy

Reagovat
mastakillah

co zápas to gól. Poslední zápasy teda rozhodně lepší, než na začátku sezóny

Reagovat
GEGE

ale herně je to pořád dost slabota,,,

Reagovat
mastakillah

no já vím, už si vystačím i s menším zlepšením bohužel

Reagovat
FuckT

Skor ten Jorginho...

Reagovat
smazaný uživatel

Sardínia

Reagovat
GEGE

Takže Bonaventura out i proti ASR...

Reagovat
mastakillah

Dries

Reagovat
Alberto Aquilani

Mertens >>> Gabbiadini na hrote

Reagovat
mastakillah

O tom snad někdo pochyboval

Reagovat
10

to bylo vidět na Benfice, kde Mertens změnil zápas během asi 2 minut...

Reagovat
Pipo123

Gabbi by sa mal vrátiť niekde do Dorie

Reagovat
10

U těhlech italských chlapců je to jen o sebevědomí, to je vidět na Belottim, Immobilem, Zazovi...jsou jak přes kopírák. Belotti hrál v Palermu i Toru 2 roky úplný hovno, přišla zimní pauza, dal 2 góly Frosinone a od tý doby jede na Maradonově vlně

Reagovat
Pipo123

To jo, lenže Gabbimu nemôže prísť na chuť, Ciro, Belotti vedia dávať góly, Gabbi sa mi nepáči ani herne a ani mu to nepadá do brány, už má 25 takže ho netreba brať za nejaký extra talent čo má kopec času. Navyše čo som tak čítal tak on chce od Neapolu ešte viac penazí, ten sa zakope za prachy na lavičke Napoli alebo pôjde do PL.

Reagovat
10

jsou od sebe s Belottim o 2 roky...

už jsem to tady psal, jemu prostě nesedí hrot v tom Sarriho systému, nehodí se tam...podle mě je primárně pravý křídlo (viz Doria před přestupem), nebo second striker (jako to hrál v Bologni s Gilou)...

Reagovat
olis

a s tym sebavedomim si to uplne vystihol, staci si spomenut co predvadzal pod Benitezom ked si veril...

Reagovat
GEGE

Neřekl bych,že hrál Belotti v Palermu úplné hovno...přeci byl ještě dost mladý,často chodil do zápasů s lavičky a i tak stihl nasázet několik golů...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Furia Ceca

S lavičky Jinak ale je fakt, že to měl v Palermu težký, prosadit se přes Dybalu s Vasquézem...

Reagovat
FuckT

Hamsik jak sa tam vyjebal si tusim ani nevsimol, ze Mertens dal gol. :D

Reagovat
FuckT

Hamsik jak sa tam vyjebal si tusim ani nevsimol, ze Mertens dal gol. :D

Reagovat
Pinturicchio

Láda Krejčí dá gól, kurz 4, ... lákavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hraje proti Empoli, ne Juventusu.

Reagovat
Pinturicchio

Já na to jdu jinak. Včera jsem trefil gól Schicka, dneska hraje Láďa, který je taky Čech. Bum, výhra je na světě.

Reagovat
Furia Ceca

Láďa Krejčí dá svůj první gól v SA 8.1.2017, kdy hraje Bologna na J Stadiu... Stejně jako Jankto se Schickem!

Reagovat
Pinturicchio

Nn, dneska.

Reagovat
mastakillah

Hamšík

Reagovat
Pipo123

Som zvedavý čo spraví Gabbi, má 25 rokov a namiesto toho aby využil zranenie Milika tak zase leští lavičku a keď hraje tak hraje hovno.

Reagovat
olis

v zime ide prec, chce do zahranicia, zakope sa este viac

Reagovat
smazaný uživatel

no ak skonci v tom evertone tak to bude pruser pre neho aj pre everton

Reagovat
olis

herne celkom ok ale od Cagliari som ocakaval aktivnejsi futbal

ked som videl toho Zielinskeho jak dopadol uz ma zamrazilo ze si to urval

Koulibaly zbytocny vylet dopredu a zbytocne zranenie, dufajme ze nic vazne

skoda Marekovej zahodenej sance ale na konci polcasu to napravil

teraz to hlavne neposrat pls

Reagovat
FuckT

Ono podla mna ani nemal moc co napravat, Hamsik ak si si vsimol na kamere ani raz nezabludil pohladom smerom k brane ale sledoval obranu a loptu, preto sa aj tak chytal za hlavu lebo tam toho obrancu vobec nevidel a hlavne teda asi necakal. I ked mohol sa tam stihnut pozriet...

Reagovat
Shevchenko

Proč vůbec nehraje Tonelli s Maksimovičem?

Reagovat
olis

to vie len Sarri, ked sa ho pytali preco nehra Maksimovic ale Chiriches povedal ze Koulibaly potrebuje pri sebe niekoho skusenejsieho kto lepsie pozna system, k Tonellimu sa nevyjadroval a Tonelli hral minuly tyzden zapas za primaveru

Reagovat
mastakillah

To si ted děla José prdel ne

Reagovat
mastakillah

Piotr

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi tá reakcia Simoneho a slová po včerajšku keď povedal že mali sme mať viac bodov, hlavne spomenul zápasy proti AC, Juve a AS kde podľa svojich slov dobre pripravil hráčov, ale vždy sme dostali gól po chybe hráčov, proti AC strata lopty Parola, proti Juve kungfu kop Bigliu do prázdna a proti AS chyba Wallaca. Zakončil to vetou 'Proud of my Lazio'

Reagovat
GEGE

Storarri už nechytí ani rýmu...

Reagovat
Pipo123

Proti nám tam tiež lietal do prázdna

Reagovat
Pipo123

Raz za sto rokov podám na Chelsea, ešte aj v hcp, všade počúvam chválu na Conteho a teraz 0:0 polčas a totálne hovno od Chelsea

Reagovat
mastakillah

Dries <3

Reagovat
olis

Dries

Reagovat
mastakillah

Dries král

Reagovat
olis

Drieeeeees

Reagovat
Pinturicchio

Mertens . Konečně jsem trefil kapitána ve Fantě.

Reagovat
Furia Ceca

A já vůl mám Bernardeschiho! Ale tak tomu to taky aktuálně pálí...

Reagovat
Pipo123

Hamšík gól a 3 asistencie, to je magor

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

no dneska parada, este aj striedania ake som si zelal

Reagovat
Pinturicchio

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio, Sturaro; Cuadrado, Higuain, Mandzukic

Pomeeee, Higuaín dva góly.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanic má karty/zranenie?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, lavička.

Reagovat
Alberto Aquilani

to som po minulom dobrom výkone proti Atalante nečakal....

Reagovat
Pinturicchio

Já taky ne, i v LM zahrál dobře. Ale to by pro toho našeho čaroděje nebyla výzva, aby dal stejný systém 3x po sobě.

Reagovat
Pettirosso

před zápasem si stěžoval na bolest zad, tak začíná na lavičce pro jistotu.

Reagovat
FuckT

Kolko ma teraz Hamsik zatial golov v tejto sezone?

Reagovat
mastakillah

7

Reagovat
olis

google je tvoj kamarat, v lige 5 a v LM 2

Reagovat
FuckT

ale olis, ved vsetci predsa vieme, ze ty si rychlejsi ako google

Reagovat
olis

ja som si to vyhladal cez transfermarket kvoli tebe

Reagovat
FuckT

Heh, tak to si vazim Ja som si nebol isty tym, ze ako rychlo tie udaje updatuju a nemal som silu to riesit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou odpůrci Sarriho?

5:0 ke dobrej výsledek,5:0 je dobrej výsledek

Reagovat
Pipo123

Cagliari dostáva výprask od každého

Reagovat
Pinturicchio

Tak hlavně, že se shodnou. Na FB Juve 4-3-3, na TuttoJuve 3-5-2 s Lichtym na beku. To bude patvar jak prase zase.

Reagovat
Furia Ceca

Na FB Juve je 4-3-3

Reagovat
Furia Ceca

Jo...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Jinak jsem fakt nikdy nečekal, že zažiju souboj Buffon-Hart v rámci SA...

Reagovat
Furia Ceca

Sturaro dobrej kriminálník

Reagovat
Airus

snad to nebudu moc velkej souboj, ale snadný vítězství pro nás

Reagovat
Airus

GLHF

Kdyby někdo potřeboval anglickej stream: http://www.sportingvideo.org/20161208/vv58495644136cc4.02119780-1515803.html (ale kvalita je nic moc)

Reagovat
Airus

Sturooooo

Reagovat
Pipo123

Rugani ven

Reagovat
Maritazzi

Pískal to? Já viděl jen opakovačku.

Reagovat
Pipo123

Neodpískal ani faul

Reagovat
Airus

Wow další zamrdaná tutovka

Reagovat
DelPiero137

Stary dobry Cuadrado. Kazda lopta munodskakuje.

Reagovat
Furia Ceca

Mandžukić mi připomíná včerejšího Immobileho... Místo hattricku má na kontě nulu!

Reagovat
Airus

Nedáš dostaneš a je to fér za to zatažení od Ruganiho. Krásnej gól

Reagovat
olis

Beloti top hráč

Reagovat
DelPiero137

Litchy

Reagovat
Pettirosso

zrovna takovej průměrák

Reagovat
Melchior

V jednoduchosti je krása

Reagovat
Furia Ceca

Ten vyvolávač vykouří podle hlasu tak tři krabky denně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cuadrado pokazi vsetko, odskakuje od neho lopta. Inak bol by som prekvapeny keby Turin udrzal 0. Zatiaľ dosť chybujú v rozohrávke a aj vzadu už urobili viac chýb...

Reagovat
smazaný uživatel

No myslel som si, aj terza velka chyba vzadu, v podstate 2 ich utocnikov obsadzoval 1 obranca len...

Reagovat
Pettirosso

Mihajlovič je v tomto typickej

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda mno..

Reagovat
Airus

Pipitoooooooooooo

Reagovat
DelPiero137

Gonzal!!!o

Reagovat
M11

PIPITA !!!

Reagovat
Pettirosso

konečně dal taky gol. 90m

Reagovat
Pinturicchio

Jj, na rozdíl od Mandzukice z první šance.

Reagovat
Furia Ceca

Už jsem se chystal na polozápasový píčování toho našeho trojzubce, ale teď to vyřešili Juan-Mario-Gonzalo skvěle!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zatiaľ teda Mario robí najnebezpečnejšie a najchytrejšie ťahy z toho trojzubca si myslím..

Reagovat
Airus

když nepočítáme tu hlavičku do země

Reagovat
Furia Ceca

Akorát dneska dost spaluje, no. Každopádně má poslední týdny formu jako hrom!

Reagovat
smazaný uživatel

Spaluje ale dostáva sa do šancí a aj pri tom góle on uvoľnil Higuaina , ktorý potom už mal voľnú cestu až k bráne...Teraz dostal žltú neprávom

Reagovat
Gimme

Psychopat chorvatskej

Reagovat
Pettirosso

to bylo čistý ty demente

Reagovat
DelPiero137

Tvl za toto zltu a faul?

Reagovat
Airus

žlutá byla za fňukání

Reagovat
Pettirosso

sahal po ni od začátku. Úplně nesmyslně

Reagovat
Airus

to jsem si nevšimnul, ale rozběhl se k němu až když začal řvát a mávat pěstí.

Reagovat
Furia Ceca

Vztekal se naprosto oprávněně, Ajrí.

Reagovat
Airus

jako kdyby se tohle někdy bralo v potaz. Rozhodčí tyhle gesta prostě odměňujou

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby to nebyl Mandžukić, ale Dybala, určitě bys to bral jinak.

Reagovat
Airus

ale hovno

Reagovat
M11

ciste a on mu da kartu

Reagovat
Furia Ceca

Chiellini nám právě vyřadil ze hry Sandra!

Reagovat
Pipo123

V Serii A by mali zakázať zahrávanie štandartných situácii, vôbec tie rohy, volné kopy nemajú zmysel keď vždy rozhodca odpíska faul útočiaceho hráča

Reagovat
Pipo123

U Juve mi chýba trošku dynamika u hráčov, Mandzukič, Gonzalo, Khedira pôsobia tak ťažkopádne, strašne tam chýba Dybala a Pogba, obaja svojim pohybom robili priestor pre zvyšok spoluhráčov.

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventus to dá, niečo tam šupnú cez Castana. Ten je úplne príšerný ty vole.

Reagovat
Pinturicchio

Ufff, jak jsem psal, patvar. Manzdukic mi pije krev, sere se do míst, kde nemá co dělat a zahazuje šance, které by Higuaín proměnil se zavřenýma očima. Cuadrado je tragikomický. Marchisio dneska na fetu? Proč se všichni tři střední záložníci pohybují kolem levého křídla?

Nikdy nepochopím Allegriho, proč pořád upouští od 4-3-1-2 a proč se přizpůsobuje jiným týmům - s tím ať jde zpátky do provinčního Cagliari.

Reagovat
Airus

Je to šílený. V obranym pasmě hrajeme 352 ve středu 442 a ve finále utočí z leva Sturaro a Gonzálo vybíhá z 16ky

Reagovat
Pinturicchio

"Tak hlavně, že se shodnou. Na FB Juve 4-3-3, na TuttoJuve 3-5-2 s Lichtym na beku. To bude patvar jak prase zase."

Oni sami asi neví, co hrajou.

Reagovat
Airus

jak "Totaalvoetbal" bez hráčů který by byli schopní to převést do reálu. A všechno to začalo s příchodem Alvése

Reagovat
Furia Ceca

Je fakt, že třeba Khedira opakovaně na hrotu mě opakovaně vytáčí... Ať už se uzdraví Pjaca a my začneme hrát to 4-3-3 s Pajcou a Dybalou na křídlech.

Reagovat
M11

Cuadrado je dnes strasidelny

Reagovat
Airus

Bych se vysral nějaký Witseli apod a koupil Baselliho.

Reagovat
M11

tak tohle je jasna kompenzace

Reagovat
Furia Ceca

Rocchi asi koukal na záznam o pauze...

Reagovat
M11

ty vole jak se na to Cuadrado ted vysral..

Reagovat
Furia Ceca

Tak teď se Belotti nasral do Sandra ramenem, neustál to, upad a je to faul? Rocchi to zase kurví na všechny strany...

Reagovat
Airus

chtělo by to změnu

Reagovat
Furia Ceca

Dybalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti zatím výborně. Ljajič tomu dává celkem myšlenku. Nebo se o to aspoň snaží.

Reagovat
Airus

Ale mohl by je alespoň pokárat za ty fauly ze zadu

Reagovat
Airus

Ty vole Claudio Lichsteiner a dokonce i Higuaín nasadili zpátečku jak hovado. Sami nic

Reagovat
Pipo123

Chielliniho rozohrávka a odkopy do neba sú aj tak najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že Ljajič se nezměnil

Reagovat
Furia Ceca

Ruskej komentátor právě Cuadrada zaměnil za Candrevu!

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, a tady se furt nadává na český komentátory.. zrovna na Sportu mi přijdou kluci úplně v klidu, zvlášť ve srovnání s českou..

Reagovat
Furia Ceca

Ten Rus se tomu ale sám zasmál a pak to opravil!

Reagovat
M11

PIPITAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Airus

higuaíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííín

Reagovat
mato Kreator

Gonzalooooooo

Reagovat
Airus

90MasterClass

Reagovat
Pipo123

Pre Torino kruté, posledných 10 min boli jasne lepší, Juve sa nevedelo dostať ani za polovicu

Reagovat
Benesse

To len za to že Ruganimu ošetrovali nos

Reagovat
smazaný uživatel

tahle ale vyhrávaj pravý majstři

Reagovat
Furia Ceca

Až na ty střely je Lemina ve středu famózní... Nechápu, proč nehraje častěji.

Reagovat
Pipo123

Atalanta sa začala hrať na Barcu, 70% drťanie lopty, 10:0 na rohy, 30 000 striel oproti dvom strelám Udine a aj tak prehrávajú 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

spíš na City

Reagovat
M11

PJANIIIIC !!! ty kraso DYBALA ale

Reagovat
DelPiero137

Dybala!!!

Reagovat
mato Kreator

wow hart ale aj tak 3-1

Reagovat
Airus

Dybalalalalalala Pjanič slušně

Reagovat
Pipo123

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Hart Bravo Pepek

Reagovat
10

Paulito je úplně jinde

Reagovat
Airus

z ničeho to takhle vytančit. Tomu gólu na kráse ubrali jenom zakončení Pipita a Pjaniče

Reagovat
10

tančit umí hodně hráčů, ale on z toho dělá gólovky...to dělá top hráče

Reagovat
Pipo123

No práve preto sa podobá na Messiho, je kopec hráčov čo si vykúpe protihráčov, ale následne pošlú prihrávku na nohu súpera, Dybala myslím krok dopredu a je to krásne vidieť, pritom to vyzerá strašne jednoducho

Reagovat
10

Reagovat
Airus

Reagovat
Pinturicchio

Zjevení.

Reagovat
Furia Ceca

Messi je Dybala chudých

Reagovat
Fridgiee

Dybalaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nevyhrál žádný domácí tým, doufám, že to tak zůstane i po večeru

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Votas

1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 24 Murillo, 55 Nagatomo;87 Candreva, 77 Brozovic, 6 Joao Mario, 23 Eder; 8 Palacio, 9 Icardi.

A disposizione: 30 Carrizo, 2 Andreolli, 5 Melo, 7 Kondogbia, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 13 Ranocchia, 19 Banega, 44 Perisic, 94 Yao, 95 Miangue, 96 Barbosa.

<strong>Allenatore</strong>: Stefano Pioli</p>

GENOA: 1 Perin; 5 Izzo, 8 Burdisso, 24 Munoz; 22 Lazovic, 88 Rincon, 44 Veloso, 93 Laxalt; 30 Rigoni, 9 Simeone, 11 Ocampos.

A disposizione: 23 Lamanna, 38 Zima, 2 Edenilson, 3 Gentiletti,4 Cofie, 10 Nctham, 13 Gakpe, 14 Biraschi, 27 Pandev, 28 Brivio, 29 Fiamozzi, 99 Ninkovic.

Allenatore: Ivan Jurič

Jako dobrý, že tam bude někdo, kdo bude hrát u Icardiho, ale zrovna Rodrigo už proti Spartě vypadal celkem dýchavičně. Zase ale s Icardim jsou nejsehranější. Jinak teda levá strana obrany bude zase budit infarkty, ale to už by sme nebyli Inter. Snad už konečně dostane Barbosa šanci a nebude jenom Vánoční ozdobou

https://twitter.com/Dunia_Interisti/status/807673408464961540

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

Eder, Palacio to proste zaklad ne...hodne mne mrzi Banega ach jo

Reagovat
cizinec

...také si myslím, i když u Edera mi to dnes až tak nevadí...spíš ten Nagatomo...

Reagovat
lnterista

Yuta uz neresim

Reagovat
cizinec

ten Miangue se mi jeví docela v pohodě, když hrál tak rozhodně nezklamal...

Reagovat
Furia Ceca

Ten mladej kluk, co zahrál suprově proti Spartě, není ani na lavičce?

Reagovat
cizinec

Pinamonti...no právě, klidně místo toho Palacia...

Reagovat
Pipo123

Ježiši to vyzerá hnusne

Reagovat
Pipo123

Dnes čakám výhru Interu, tak 3:0

Reagovat
Votas

Kua nekaž nám to ještě před výkopem!!

Reagovat
Pipo123

Podal som to ešte aj v hcp, Janov hraje vonku strašne, nič sa neboj dnes

Reagovat
lnterista

to tvoje sazeni nas stoji LM

Reagovat
Pipo123

Už som sa zlakol že Scudetto

Reagovat
lnterista

rozhodoval jsem se

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Dejwa

To nedavaj na sport 1?

Reagovat
Dejwa

Tak obrana očividně nefunguje ani s tímto pseudo systémem..navíc jsem vymazání i dopředu, to tak boli

Reagovat
Pipo123

Cez Nagatoma tie centre lietajú

Reagovat
Inter Eterno Amore

prosím Yuto smer Sibír

Reagovat
blaugrana

Janov uz mal viest 2:0 kua.

Reagovat
10

Inter je čím dál horší

Reagovat
Pipo123

Čakal som že na nich Inter vyletí, ale vôbec nestíhajú, hráči Janova získavajú každú jednu loptu

Reagovat
Pipo123

Brozooo

Reagovat
Furia Ceca

Co to palcuješ?!

Reagovat
Pipo123

Padol gol

Reagovat
Furia Ceca

Jo, ale na blbou stranu!

Reagovat
Furia Ceca

Ehm, jsem si nevšiml, to mi nějak uniklo... Co ten Inter mezi tvejma oblíbenýma?!

Reagovat
Pipo123

Bolo na čase si ho tam pridať, prajem im dlhodobo, možno si tam pridám ešte Sampu

Reagovat
Furia Ceca

Sampu ok, ale ten Inter... I když mě vždycky přišlo, že Lazio s Interem mají v některých ohledech něco společnýho, třeba že v obou týmych se obvykle daří Argentincům.

Reagovat
Pipo123

Lazio a Inter majú hlavne fans družbu, takže tam vždy budú dobre vzťahy

Reagovat
Inter Eterno Amore

však sa máme radi to vie každý

http://vool.cz/72YC4

Reagovat
Pipo123

To bolo niečo neskutočné, pískať na vlastných hráčov nech nehrajú dopredu

Reagovat
Inter Eterno Amore

to by som bol zvedavý či by tak pískali ak by Laziu šlo o dôležité body o záchranu a Rome o scudetto ako vtedy

Reagovat
Pipo123

To nie, tam by sa fandilo, vtedy ale nešlo o nič, takže sa to dalo čakať, ono sa to avizovalo už pár dní dopredu

Reagovat
Inter Eterno Amore

jo pamätám si ako by to bolo včera .. no také sa nezabúda

Reagovat
Pipo123

Vtedy si spomínam na kurz na zápas, bol nejakých 1,9 na Inter, v deň zápasu klesol na cca 1,2, vtedy stávkové dokázali včas zareagovať

Reagovat
Votas

BROZOOOOOOOOOOO

Reagovat
olis

kurva dnes vsetko co som podal sa dojebalo

Reagovat
blaugrana

Pane Boze.

Reagovat
lnterista

Brozooo

Reagovat
Dejwa

Dobrá střela, ale sme haluzari

Reagovat
Pipo123

Táto taktika Interu nemôže moc fungovať, nechápem čo skúša Pioli. Byť tam dnes súper čo má trošku schopnejších hráčov vpredu tak to je 0:3. Pioli by nemal skúšať hlúhposti a hrať klasické 4-3-3

Reagovat
Inter Eterno Amore

dnes som dostal 2 rany .. Colorado dostalo 10:1, Zemplín schytal 7:1 .. snáď to Inter udrží inak si to asi hodím

Reagovat
lnterista

ted na to Colorado koukam...to je taky neco

Reagovat
Inter Eterno Amore

dnes hrajú zase, ale mám strach to vôbec začať pozerať

Reagovat
lnterista

ja to zase tak nesleduji...co je tam tak spatne?

Reagovat
Inter Eterno Amore

obrana na nič aj celkovo prejav hry je často veľmi pasívny tak sa väčšinu času Colorado len trápi a bráni, prakticky záleží väčšinou len na tom ako zachytá brankár a či súper premieňa šance inak Colorado nemá moc šancí na výhru

Reagovat
Pipo123

Roy vedel prečo odchádza, je mi ľúto Colorada, tam nie je ani náznak zlepšenia

Reagovat
Inter Eterno Amore

minulé roky to aspoň Varly podržal občas, ale ten túto sezónu celkom mimo .. celkovo obrana Colorada je už dlhé roky na 2 veci

Reagovat
Pipo123

Já by som sa zbavil Varlamova, Pickard sa mi začína viac páčiť, odísť by mali aj hráči ako Iginla, Tyutin atd, to nikam nevedie. Samozrejme by to chcelo aj schopného trénera, Sakic by mal ísť za Royom a slúbiť mu čo sa len dá

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pickard nie je zlý mne sa páčil odkedy sa zjavil väčšinou nesklamal .. Iginla je skúsený takých hráčov tam je treba lebo Landeskog podľa mňa nič moc kapitán, ale už asi bude aj tak končiť resp. ho trejdnú .. hlavne tú obranu treba riešiť ako prvú

Reagovat
Pipo123

No veď preto píšem poslať preč Varlamova a Iginlu, to spraví poriadne miesto pod rozpočtom, tá obrana je potrebná, alebo teda dúfať že sa vyhraje Zadorov, ale ten je pre mňa obrovské sklamanie

Reagovat
Inter Eterno Amore

kks skoro som si myslel, že Barbosa ide hrať a to bol Melo v zábere

Reagovat
Inter Eterno Amore

toto striedanie nechápem

Reagovat
Inter Eterno Amore

Brozovič mi pripomína Pirla...ten sa skoro nikdy neusmieva .. ale dnes som videl fotku z tréningu kde sa smial

Reagovat
Furia Ceca

To je asi tak jediný, co tyhle dva spojuje...

Reagovat
Inter Eterno Amore

ešte aj to, že obaja hrali za Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

teda ešte Handanovič tiež taký poker face

Reagovat
Inter Eterno Amore

aj tak je to blbosť, že Palacio hrá a Jojo sedí .. sere ma tento Inter fest

Reagovat
Inter Eterno Amore

konečne Perisix

Reagovat
Inter Eterno Amore

ten môj Rus stále povie Matej Perín

Reagovat
Votas

Bohužel, Pioli vidí Barbosu na tréninzích a jestli radši místo něj postaví do útoku levý křídlo, tak to asi vypovídá o všem.

Reagovat
Pipo123

Nedávno vravel že potrebuje ešte čas, prirovnával situáciu v časoch keď v Serii A začínal Anderson, že taký hráč sa musí ešte veľa učiť a zlepšovať. Takže asi vie čo robí

Reagovat
Votas

Tak už je půl sezóny pryč, ostatní hrajou hovno, tak si člověk říká, o co horší musí být Barbosa, ale asi to tak prostě musí být.

Reagovat
cizinec

Reagovat
Inter Eterno Amore

možno len nevie dobre po taliansky ešte

Reagovat
Inter Eterno Amore

mám strach, že ak nedáme 2. gól budeme pykať .. dlho sme neudržali shutout

Reagovat
Inter Eterno Amore

Matej Nojer

Reagovat
Inter Eterno Amore

ten ruský komentátor niečo o japonských malinkých nohách hovoril šovinista jeden

Reagovat
Pipo123

Brozo

Reagovat
Votas

BROZOOOOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

prej 15mil. euro

Reagovat
Inter Eterno Amore

predĺžil zmluvu a už je gólostroj .. pome ejč tý Brozo !

Reagovat
Inter Eterno Amore

Marselo Bombarderovič

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gabigol

Reagovat
Inter Eterno Amore

začínam veriť, že 20 sekúnd si zahrá

Reagovat
Inter Eterno Amore

to mal pískať ofsajd neva

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gogo naša legenda

Reagovat
Dejwa

po té bídě v první půli se mi druhej poločas celkem líbí, 3-5-2 sedlo, konečně ten tým má nějakou rovnovahu mezi obranou, zalohou a utokem, na tomto bysme to mohli zkusit stavět

a Joao Mario super před tim golem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Ten Banega na posledni minuty musi byt nejaka provokace...to nepochopim

Reagovat
Pipo123

Veď sedí zaslúžene, keď hral tak to bolo zlé, Pioli ho musí nejak motivovať

Reagovat
lnterista

zas tak zly to nebylo...tim ze ho necha sedet a da ho na poslednich 5 minut ho nemotivuje spis naopak. Ja osobne bych ho stavel i kdyby se mu nedarilo...takovy hrac proste potrebuje hrat ale Pioli ho nechce

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Neboj Pioli sa časom vráti k 4-3-3 a Banega bude zase hrať, Pioli má takých hráčov rád a určite sním počíta.

Reagovat
Pettirosso

snad toho v zimě využije Marotta a pošle vám za něj zpátky Hernanese

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude bez Jacka strašně těžký, tipuju výhru Romy, ale remízu bych bral. Mohli by se prosadit římští odchovanci Berto a Romagnoli

Reagovat
smazaný uživatel

klíč teda vidím hlavně v tom využít jejich obrany (Rudiger,Manolas,Fazio,Emerson), která na mě nějakým jistým dojmem moc nepůsobí

Reagovat
Mr.Jindros

Dneska plichtička pls.

Reagovat
olis

Reagovat
Furia Ceca

Klidně ať vyhraje AC...

Reagovat
Votas

ideálně prohra AS i AC

Reagovat
Largo

To si moc neumím představit, že by AS i AC prohrálo v jednom zápase

Reagovat
Mr.Jindros

Já si to dokážu představit docela živě.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dúfam, že nastúpi El Sharaawy. Tá zostava z derby bola až moc defenzívna a Džeko s Perottim potrebujú k sebe niekoho dynamickejšieho. Vyzerá to, že len na lavici začne Peres, na pravom beku by mal teda hrať Rudiger. Inak všetko po starom.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, ak AC predá Romagnoliho za 25+ mega, 30% z tej ceny nad tých 25 pôjde AS. Čiže, pri 40 miliónoch by AS zinkasovalo 4,5 mega. Pri 55 až 9. Dúfam, že predbehne Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

A čo más z toho ty osobne? aj ták kúpite Fazia alebo Jesusa, takže žiadna výhra.

Reagovat
Largo

S Faziem by to výhra docela byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho kúpte už v zime, aby sa náhodou nezranil. Vy určite dokážete pokryť celý jeho plat a u nás nezostane po ňom nič.

Reagovat
Alberto Aquilani

možnosť napísať na eurofotbal, že to bol dobrý deal. Aby som bol v živote vyrovnaný sám zo sebou.

Reagovat
Votas

http://www.football-italia.net/95570/inter-raise-funds-through-brozovic

toto je strašná žumpa. Podepíše novej dlouhodobej kontrakt, už 8 zápasů je zpátky v základu, rozhoduje zápasy, na lavici hnijou Rano, Mělo, Kondo, Naga, D Ambrosio, Santon, Jovetic a Biabiany, ale prodávat se bude Brozovič za 25 mega, aby se ozdravilo FFP, na který číňani z vysoka serou.

Independent media my ass

Reagovat
Pinturicchio

Porto.

Reagovat
Pipo123

Čo ? Veď sú na tom zle, toto je najslabšie Porto za posledné roky, musíte ísť ďalej

Reagovat
Airus

o to bude horší když nás vřadí.

Reagovat
Furia Ceca

My dostenem Porto a ty se šklebíš? Já jsem rád, že jsme nedostali Real s Bayernem...

Reagovat
Pinturicchio

Pipo, Fur

Na papíře dobrý, ale Porto je docela nevyzpytatelné, hraje se za dlouho, můžou chytit formu. Ale jako jo, moc lepších soupeřů tam nebylo, začínáme venku, asi dobrý.

Reagovat
Furia Ceca

Lepší podle mě byla už jenom Benfica s Leverkusenem, kterej jsem taky chtěl nejvíc!

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že by nám sedělo i City.

Reagovat
Furia Ceca

To když je vytáhli jako první, tak jsem si taky říkal: "Klidně... " Pep by zase pochválil Bonucciho a ten by pak rozhodoval ze svých oblíbených standardek, jak to má rád

Reagovat
olis

od zaciatku mi nic ine nebehalo v hlave len ze dostaneme Real, su hratelny, len sa z nich hraci nesmu posrat, musime sa o to pobit, mame na postup

Forza Napoli!

Reagovat
Lech

Reagovat
mastakillah

Podle mě to je nejtěžší možnej soupeř. Bohužel

Reagovat
olis

ale prd, mozno tak menom inak nie

Reagovat
mastakillah

Zidaneho taktika je hodne zranitelná, na druhou stranu má ten tým obrovskou vítěznou mentalitu. Nebudou jen tak prohrávat bohužel

Reagovat
olis

to je mi jasne, bude to velmi tazky zapas ale som presvedceny ze ked hraci vydrzia hrat 180 minut na 100% a neposeru sa z toho ze hraju proti Realu tak mame sancu to zvladnut

Reagovat
FuckT

Nuz bude to tazke, ja osobne som si zelal PSG - SSC, alebo Man. C, RM je podla mna skutocne asi ten najhorsi mozny super, ale je to vcelku vyrovnane uz teraz. Mohlo by nam pomoct, ze my sme si prakticky hlavny ciel splnili uz teraz (co sa tyka LM), zatial co fans Realu ocakavaju rok co rok same tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že ich vyradíte.

Reagovat
olis

Patnáct dní si nakonec pobude na marodce Neapole Kalidou Koulibaly, obránce italského klubu má zraněné koleno.

uplne zbytocne zranenie ale aspon ze su to neurval uplne

Reagovat
mastakillah

Snad konečně dostane šanci i Tonelli

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Reagovat
Francesco Totti AS

on ještě vůbec nehrál?

Reagovat
olis

Koulibaly vlastne odchadza na coppa africa uz 1.1. a v tomto roku uz posledne dva zapasy na 99% nestihne, cize si budeme musiet bez neho poradit v 9 - 10 zapasoch ak by bol na coppa africa az do konca, u Ghoulama a El Kaddouriho je to o dva zapasy menej

Reagovat
Pipo123

Lazio, Tare-Ferrero: incontro per Torreira.

Žeby náhrada za Bigliu ?

Reagovat
Largo

Toho jsem chtěl do AS Torreiru, ne Bigliu

Reagovat
Alberto Aquilani

bud vpohode, je asi 0,000000001% šanca, že naozaj do toho Lázia pôjde. Ak sa Paredes nezlepší, dokonca očakávam, že si ich budeme chcieť po sezóne zameniť.

Reagovat
Pipo123

Proti nám hral strašne, všetko mu dlho trvalo, milión prihrávok na 5 metrov, neviem či by som ho chcel do Lazia, je tam Cataldi a ten musí začať viac hrávať

Reagovat
Pipo123

Paredes je lepší, navyše silovejší o niečo, Torreira v tej zálohe vyzerá ako škriatok čo prišiel pre darčeky

Reagovat
Alberto Aquilani

ale je pohyblivejší... no uvidíme po ezóne

Reagovat
Pipo123

Já čítam že ide po ňom Sevilla, takže je jasné kam pôjde

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

To je los

Reagovat
Lech

Roma - Viallarreal

Reagovat
Emmett Brown

Klasicky najhorší možný súper

Reagovat
Alberto Aquilani

Villareal team snov, ne asi, najlepšie by bolo chytiť nejakú Lužnú FC. Bože. Ak to chceme vyhrať, čo dúfam, že naozaj, musíme poraziť každého. Los mi bol úplne putna.

Reagovat
Emmett Brown

Nehnevaj sa, ale toto sú len frázy, rovnako ako keď sa povie, že v dnešnom futbale niet ľahkého súpera alebo že sa každý zápas začína od 0:0. V Barcelone by sa tiež určite viac potešili keby dostali Porto, nie PSG. Každý sa snaží vyhnúť ťažkému súperovi a praje si, aby sa favoriti vymlátili medzi sebou, aby to mal ľahšie, takže mňa osobne tento los dosť rozladil. Áno, je to svojim spôsobom výzva, ale ťažko sme mohli dostať nechutnejšieho súpera hneď na úvod a druhá vec je to, že Villarreal mám tiež rád...

Reagovat
10

těžko říct, kde budou v únoru, aktuálně jsou zralý možná tak na výměnu trenéra

blbý je, že hrajou podobnej fotbal jako vy...

Reagovat
Pipo123

Hrajú stále to isté hovno čo pod Marcelinom, len prestali dávať góly, každopádne to ich nechutné 4-4-2 kde Soriano hraje krídlo je zábavné

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý los, přizpůsobujeme se soupeři, tak třeba zahrajeme pěkně.

Reagovat
10

to oni právě taky, proto jsem na to dost zvědav...ale bez Marcelina už to snad nebude jako minulou sezonu proti Napoli

Reagovat
Airus

To dáte

Reagovat
10

a to se psalo, jestli by nebylo lepší skončit ve skupině 2. Porto jde nahoru, ale postoupit přes ně je povinnost, ten kádr zatím nemá takovou kvalitu jako dřív

Reagovat
Pipo123

Biglia si zase urval členok, pre neho už 5 zranenie v tejto sezóne, podľa posledných správ sa stopli aj jednania o novej zmluve, Lotito a Tare pri jeho zraneniach začali asi docela váhať či si ho ponechať. Momentálne by ho mohol Inter vyslobodiť za takých 15 mega

Reagovat
Milan.B

dame im na nos dnes

Reagovat
Pipo123

10 čo dnes hrajeme ? Obaja gol v zápasoch AS aj Fiore ? Výhra VFB + neprohra Villarealu ?

Reagovat
10

mám Bolton+VfB+Roma+Milan+Atlético DNB za kurz 4

Reagovat
Pipo123

Já mám tiež taký tiket, samé DNB, Bolton, AS, Fiore, Fener, Atletico. To je stávka na "istotu" potom som podal tie tipy za drobné na góly a neprehru ponorky, tak snad sa zazelená dnes, pretože včera som prejebal na Bilbau

Reagovat
10

já nakonec za víkend docela v plusu, ale v sobotu to byly jatka

Villarreal mi tuhle sezonu prohrál asi nejvíc peněz ze všech týmů, tak to snad dneska splatí prohrou

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k aktuálnímu stavu a jejich nejlepší obraně v lize... GL

Reagovat
10

dost smolnej zápas zatím

Reagovat
Pipo123

Ponorka už 2:0

Reagovat
10

no shit vole, koukám na to

Reagovat
Pipo123

Hrajú jak kokoti, Oblak drevo a Tiago kokot

Reagovat
10

taky už jsou oba venku ale mám tušení, že to ještě srovnaj

Reagovat
Pipo123

Dal som live na ďalší gól AC a Atletico, tak uvidím

Reagovat
10

Atleti srovnaj a posere to Stuttgart, kterej je zatím o dost horší

Reagovat
Pipo123

Je to možné, ale Atletico hraje túto sezónu strašné hovno, proti TOP klubom im to ide, ale keď majú tvoriť do plných tak to je tragédia, Simeone na ten svoj futbal doplatí raz

Reagovat
10

Villarreal samozřejmě nejlepší zápas v sezoně...brání neuvěřitelně dobře

Reagovat
10

Stuttgart 1-2 Hannover

2. poločas - 87:59

Reagovat
Pipo123

3,5 kurz na ďalší gól AC a on ten Niang to nedá

Reagovat
Pinturicchio

Kdybyste jste se zeptali, tak jsem chtěl dával 1, 10.

Reagovat
Alberto Aquilani

dúfam, že si podal na AC

Reagovat
10

místo AC má být Viola

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=WiSXZodxR9o naladme sa na večer. Ludva Giuly na začiatku luxusný gól

Reagovat
wiggum

1,66 kurz na AS a 5 na AC? To se trochu posrali..

Reagovat
smazaný uživatel

Premyslim dat na ac..co vy na to?

Reagovat
GEGE

Tak ASR je bohuzel jasny favorit...vzhledem k tomu ze je out Jack a Kuco a v zakladu zrejme bude zluťák...

Reagovat
smazaný uživatel

Monty s AS neboduje.

Reagovat
Alberto Aquilani

UFFICIALE: CRISTIANO RONALDO PALLONE D'ORO

Secondo classificato Gerson!

Reagovat
10

Kalinić to trefil parádně ...imho jeden z dost podceňovaných hráčů, zvlášť tady na fóru, podobně jako třeba Badelj

Reagovat
M11

Gol krasny ale ten mel tolik casu ze by byl hrich to netrefit

Reagovat
10

většina útočníků by podle mě to otočení a kop nezvládla...to bránění jsem taky nepochopil, ale to je prostě Sassuolo posledních týdnů

Reagovat
GEGE

Nvm ten Badejl jestli ho chtit...meli jsme o neho zajem uz v lete a podle me po nem zas pujdem...me prijde jako prumer...

Reagovat
10

na první pohled jako průměr možná působí, asi je to tím stylem hry, taky jsem si to dřív myslel...on se ale díky skvělý předvídavosti a schopnosti rozhodování málokdy dostává do problémů, řeší to jako stroj, připomíná mi v tom trošku Kroose

Reagovat
Votas

já bych ho za Jovetiče měnil zfleku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mám ze zápasu docela špatnej pocit, myslím, že budeme rádi za plichtu. Ta záloha vypadá špatně

Reagovat
10

Co předvádí Tatarusanu každý kolo se nevidí ani v Lega Pro...za tím musí bejt rumunská mafie, jiný vysvětlení neexistuje, protože horší brankář v lize není

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja odkedy som ho prvýkrát videl som nechápal čo robí v Serie A

Reagovat
10

jemu v každým zápase 5x vypadne míč, rohy pravidelně přebíhá naprosto komickým způsobem...fakt to nechápu

Reagovat
10

teď zase jeho gól po rohu, kdy tam vletěl jak idiot bez šance hrát míč

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně teď! Kokot...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
olis

Reagovat
Largo

Forza ROMA!!!!

Reagovat
Lech

Reagovat
mojmira

Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Pasalic, Locatelli, Bertolacci; Suso, Lapadula, Niang

Z té zálohy jde strach, Niang snad nebude hrát takovou bídu jako minule, pojďme si pro body. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

tak bertovi sa začína (hádam) posledný pokus presvedčiť o kvalitách. nemyslím len v tomto zápase, ale od tohto zápsu. držim mu palce . zatial nestál ani za desatinu z cenu za kt prišiel (20M)

dneska šípim body. forza milan

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA (3-4-1-2): 1 Szczesny; 2 Rudiger, 20 Fazio, 44 Manolas; 13 Peres, 16 De Rossi, 6 Strootman, 33 Emerson; 4 Nainggolan; 8 Perotti, 9 Dzeko.

All.: Spalletti

A disp.: 19 Alisson, Greco, 13 Peres, 15 Vermaelen, 17 Seck, 3 Jesus, 22 Mario Rui, Spinozzi, 30 Gerson, 7 Iturbe, 92 El Shaarawy.

Škoda, možno až zbytočne moc defenzívne (hlavne ked vidím tú zálohu AC), každopádne, hodne bude záležať na tom, kde sa budE pohybovať Radja a ako sa budú vysúvať Peres s Emersonom. Luciano Faraonovi po posledných výkonoch nejak neverí, a asi sa mu niet čo čudovať.

FORZA ROMA

Reagovat
panca

AC Milan (4-3-3)

Gianluigi Donnarumma; Ignazio Abate, Gabriel Paletta, Alessio Romagnoli, Mattia De Sciglio; Mario Pasalic, Manuel Locatelli, Andrea Bertolacci; Suso, Gianluca Lapadula, M’Baye Niang.

tohle nedopadne dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

mlada krv sa mi paci

Reagovat
Furia Ceca

Nebudu lhát... Fandím AC

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
10

slušnej coming out, chlapci...já to u vás tušil

Reagovat
Furia Ceca

Hele... Věnuj se tomu svýmu sázení a nech mě v klidu, jó...

Reagovat
Alberto Aquilani

sme z toho šokovaní

Reagovat
Furia Ceca

A ty jseš tiskovej mluvčí místních AS fanoušků, nebo jseš schizofrenní, že užíváš množný číslo?

Reagovat
Alberto Aquilani

prepáč... som z toho šokovaný.... zajtra na plátkoch nového času

Reagovat
Furia Ceca

Ty jseš vždycky šokovanej jako silničáři, když přijde zima...

Reagovat
Alberto Aquilani

a inak, samozrejme som ich tiskový mluvčí

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem teda spíš dával víc šancí tý schizofrenii... Nechceš mi snad tvrdit, že ty a olis nejste jedna osoba, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je nas mluvci.

Reagovat
Pipo123

Fiorentina nič moc, kolo čo kolo hrajú tak zvláštne, príde mi že Valero je už mimo formy, obrana nie je tak dobrá ako po minulé sezóny.

Reagovat
Furia Ceca

Mně je spíš líto Sassoula... Oni bez Berardiho jsou prostě poloviční.

Reagovat
Pipo123

Já ich moc nemusím, mám radšej tie tradičné kluby

Reagovat
Largo

Přesně, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

je to špatný...i Francek se z toho zápasu posral

Reagovat
smazaný uživatel

dajte branku tým šupákom

Reagovat
Largo

Juve už branku dostalo včera....

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel som AS Roma Prečo ste takí vzťahovační

Reagovat
Largo

Máme to v DNA

Reagovat
smazaný uživatel

vidím vidím, čakal som Aquilaniho že sa chytí, ale sklamal

Reagovat
Pinturicchio

Čím dál větší křeč, Ondro.

Reagovat
Yanek

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Hlavne že proti Laziu to kopol skvele, proti Crotone a AS jak kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jebne ma

Reagovat
smazaný uživatel

Ten šašo sa k tomu znovu postavil?

Reagovat
GEGE

negro di merda

Reagovat
10

Reagovat
panca

Tenhle mládej usolovanej machyrek si už 3 roky nezaslouží hrát a pořád je v zakladu

Reagovat
GEGE

si pamatuju ty začátky,když hrál ještě s Balotellim a i s ním se kolikrát hádal o přímák a penatlu...přitom to nikdy neuměl kopat...

Reagovat
Furia Ceca

Panebože, to mu to po tom příšerným kopu minule ty penalty nikdo nezatrhl?!

Reagovat
Eldarion

Niang odpad

Reagovat
Yanek

Ať ještě zkouší na instagramu psát něco o tom, že fanoušci fandí jen, když se daří. Tragéd.

Reagovat
Largo

Reagovat
panca

Btw líbí se vám naše dresy? Ten limecek je desnej

Reagovat
lnterista

AC ma peknej akorat stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Niang je v prdeli psychicky, uz ako sa k tomu rozbehol som vedel ze je zle. Nemal ale dostať sceszny kartu??

Reagovat
panca

Mel

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím. Myslel som ze pri penalte je karta automatická

Reagovat
Counter

Podle nových pravidel ne.

Reagovat
mojmira

ať už jde fakt do prdele, tuhle sezonu naprosto zbytečnej hráč, nemá vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

ale no, par bodov uhral. len nemá formu a neni koho namiesto neho no

Reagovat
mojmira

ale vždyť jemu se povede 1 zápas z 10, umí jen běhat, nedokáže přesně nahrát, sóluje, když vystřelí jde to na rohový praporek

Reagovat
Zark

nepochopis... tu mrdku cernou

Reagovat
Lech

De Rossi tak akorát do počtu, všude pozdě.

Reagovat
10

a se Strootmanem si můžou podat ruce

Reagovat
Largo

Jenže De Rossiho v sezoně střídaj, Strootmana vůbec, ten je utavenej už několik zápasů.

Reagovat
10

taktika 4-dej-to-Salahovi bez Salaha trošku skřípe

Reagovat
GEGE

vyštípat ty černé záškodníky co nejdřív oba dva...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

Kdo je ten druhéj? Vím o jednom, ale ten je zlutej

Reagovat
GEGE

Kolumbijská skála na lavičce...

Reagovat
panca

Jo tenhle... Ten se vybarvil

Reagovat
smazaný uživatel

On asi skôr myslel Zapatu

Reagovat
GEGE

Zapata ne Bacca...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

obaja by mohli ísť.

Reagovat
10

oni oba

Reagovat
panca

aha. Prostě všichni barevni z ac pryc

Reagovat
cervo

aj ti cerveno-cierni?

Reagovat
Lech

chudak bruno

Reagovat
maras93

To musím taky napsat, protože už mě fakt sere. Takže : Niangu, jsi fakt idiot, idiooot !!! Hned je mi líp.

Reagovat
maras93

Přišel Faraon, takže už víme, kdo nám dá kdyžtak gol.

Reagovat
Largo

Esli hrajete na góly někdejších hráčů, tak je na tom Řím asi milionkrát hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Niang je katastrofa, Mario daval aspon penalty.

Reagovat
panca

Trošku mě u rimu zaráží, že to tahaj pořád přes dzeka... Vždyť je na balónu horší než já. Téma má stát jen ve vapne

Reagovat
Alberto Aquilani

Stalo sa presne to, čo som očakával.. Tá formácia bola od začiatku zlá. To môže platiť na taký hurá futbal ako hrá Lázio, ale dnes to bola úplná zbytočnosť, AC hrá inak. Ono, za tých 5 minút ako tam bol Faraon sme toho ukázali viac jak za 40. Perotti nie je útočník, nenabieha si do voľných pozícií a pak tam vždy niekto chýbal Džekovi. Chcelo by sa to rýchlo prebrať, AC sme dostali na koňa len vlastnou hrou. BTW, stále nechápem, čo hrá Strootman, mal 3 krát loptu. Naopak, De Rossi ju má stále, je tam, kde je ťažisko hry, ale to jeho režírovanie je často nepochopiteľné.

Reagovat
Pipo123

My hráme hurá futbal ? To mi je novinka, celú sezónu pičujem že hráme moc defenzívne

Reagovat
Alberto Aquilani

podla mna hráte dosť ofenzívne a rýchlo, úplne inak jak AC

Reagovat
Pipo123

Jaj rýchlo to hej, ale stále mi príde že útočíme v malom počte hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Nasa kombinacna hra je nulova, nema to ziadnu myslienku. Chaos, na nahodu

Reagovat
Largo

Respektive na Džeka, kterej ale dnes není v pohodě a nikdo jej nedoplňuje, takže je tam obrovská mezera mezi zálohou a Edinem.

Reagovat
smazaný uživatel

niang nesmie nastupiť do druheho polčasu. mohol by dať hore matiho a hrať na dvoch utočnikov.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Po x letech jsem si zapnul AC a muze mi nekdo rict, co je to za naprosto neschopnyho negra jmenem Niang? Vzdyt ten by se nechytal ani v okrese u nas..

Reagovat
smazaný uživatel

Niang to posral to áno. Ale to ze kope penalty on je Montellova voľba. Vyznačil ho asi preto lebo si mysli ze ho gól nakopne. Bohužiaľ to ma zatiaľ opačný efekt a stále viac sa zakopáva psychicky. Inak Niang aj Bertolacci hrajú v podstate aj z núdze. Nikto lepší tam dnes na lavičke moc nie je . Honda ci Adriano miesto Nianga alebo Sosa a Poli miesto Bertolacciho . Mati asi este nebude 100% fit

Reagovat
Emmett Brown

Zatiaľ hrozný zápas, Dzekovi nemožno uprieť snahu ale je tam úplne stratený, záloha akoby neexistovala, najmä DDR so Strootmanom sú mimo. Wojta ešte že napravil ten stupídny faul inak si neviem predstaviť ako by sme otáčali...

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko odohral vyborny zapas vzhladom na postavenu taktiku, hlavne v zavere velmi pomahal timu

Reagovat
10

ten střed Strootman-De Rossi bych vochcal i já...stačil by mi rohlík

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nemá někdo nějaký nesekající se stream prosím?

Reagovat
Marv

Děsivej fotbal

Reagovat
Largo

Ňák mě to nebaví.......

Reagovat
Furia Ceca

Teda na šlágr kola bych čekal lepší fotbal...

Reagovat
Pipo123

Tie šlágre kola v Serii A sú každým rokom horšie a horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Uroven Serie A dlhodobo klesa. Dnesny zapas nepozeratelny

Reagovat
smazaný uživatel

ste čakali, že to skončí 5:4? priebeh bol presne taký ako som čakal

Reagovat
Marv

Radja jedinej trochu nadprůměrnej v tý bídě.. gól si zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Radja do Juve

Reagovat
Largo

...nikdy nepůjde.

Reagovat
Furia Ceca

Ten by byl jako náhrada za Vidala ideální, ale ten by nás těžce poslal doprdele...

Reagovat
Largo

Radjáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
GEGE

špatné postavení Gigio...

Reagovat
Bily

jj, taky jsem si rikal... stat vice uprostred v pohode tu strelu vyrazi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz to posral Locatelli zle si ho pokryl , ale aj Paletta mu mal ist náproti a mien cúvať

Reagovat
smazaný uživatel

Radjaaaaa, jeden z mala, ktory vie potesit

Reagovat
Furia Ceca

Ani nevím, kdo je horší, jestli Niang nebo Džeko na druhý straně...

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pipo123

AS túto sezónu zvláda výborne tie zápasy, aj v derby si počkali na chybu súpera, dnes to isté. Taký Juve style

Reagovat
Alberto Aquilani

mentalita vincente

Reagovat
Pipo123

Trošku vám to závidím, vy dokážete poraziť silného súpera, ale často dokážete stratiť proti slabším, my sme zase totálny opak, silnejší nás stále mrdá a my mrdáme slabších.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je žiadna novinka - tento štýl máme už veľmi dlho

Reagovat
smazaný uživatel

To nemysli vážne Montella. Nechá Nianga ktorý nemal jeden jediný dobrý kontakt s loptou a stiahne bojovníka Lapadulu. Asi mu šibe

Reagovat
Largo

Klobouk dolů před Montellou, udělal z AC hodně zajímavej tým s vlastnítváří, se kterým se hraje hodně hodně těžko. Jen tak dál! Už mi AC chybí v Lize mistrů

Reagovat
Yanek

Montella těží z toho týmu víc než maximum. I dnes to jde vidět.

Reagovat
Pipo123

Hrajú dobre, pritom tá mladá záloha, človek by čakal že tam budú splašene behať.

Reagovat
Pettirosso

vlastní tvář právě nemá. Dobře drží krok s velkými týmy, bohužel stejně pak drží i s těmi provinčními

Reagovat
Yanek

Obrana funguje poprvé asi tak po čtyřech letech. Že nemá hráče, hlavně v záloze, není jeho chyba,

Reagovat
Largo

Přesně tak, vzhledem k okolnostem dělá víc než maximum. Snad se ta blbá sága co nejdřív dokončí a Montella si bude moct koupit i živýho Járu Cimrmana.

Reagovat
Pettirosso

Co je mi po hráčích v záloze? Znovu, já reagoval na vlastní tvář a tu prostě ještě nemá tečka. To přece ale nevylučuje, že AC pozvedl a na tu bídu co v kádru má tak hraje dobrý fotbal.

Reagovat
Largo

Ona se těžko buduje za krátkej čas, navíc bez financí na posily, který by trenér chtěl. To Juventus v těchto dobách nezná. Snad ty finance potečou co nejdřív. S Gómezem, Musacchiem a Badeljem by to bylo zas o něčem jiným.

Reagovat
Pettirosso

co to je za řeči? Jak to Juventus v těchto dobách nezná? Ještě loni trenér vůbec nedostal co chtěl. Juventus moc dobře zná jaké to je budovat tým bez financí. Lidi už tady asi zapomněli na Pazienzy, Pelusy, Bendtnery, Anelky, Borrielly atd. Toto jsou jen ukřivděný řeči fanoušků jiných týmů s krátkou pamětí.

Já nikde netvrdím, že na to měl dost času, nebo, že s posilama by to nebylo lepší. Já pouze reaguju na tvůj příspěvek. Podle mě prostě svoji tvář ještě nemá a ještě to bude trvat minimálně rok, než si ji vybuduje. Že jsou na dobré cestě a budují to sympaticky nikde neshazuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelků nebyla nikdy většina kádru.

A ty kaufy zadarmo nebo za hubičku se vám nemusí podařit dalších dvacet let, nicméně teď už to ani nepotřebujete.

Reagovat
Pettirosso

jenže podstata je, že tehdy ty peníze taky nebyly a nejdražší hráči byli Vučinič, Vidal, Giovinco, Isla a Asamoah. Zbytek týmu byl pokládanej za suchý z nosu (skvělý kaufy), nicméně proto mi přijde mimo psát fandovi Juve, že on to nezná. Není to tak dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že ste ich x-krát preplatili na platoch

Reagovat
Pinturicchio

Začni brát něco na paměť, potřebuješ to.

http://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/juventus-fc/soupiska/2008-2009/

Třeba tohle. Až na pár výjimek sestavička jak lusk, viď?

Reagovat
Pettirosso

až se mi zaježily chlupy na těle..brr

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry hoši

To je takový klasik AS styl:) Beru zpět:)

Reagovat
Pinturicchio

Období temna bylo tak temné, že ho nelze brát s nadhledem.

Reagovat
Airus

koukám že Ciro byl tou dobou obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

statistikama tam sedí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Ten Immobile v obráncích!

Reagovat
Alberto Aquilani

zlaté časy

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
10

jo? v týhle sezoně bylo Juve druhý, Roma šestá

Reagovat
Alberto Aquilani

ale nevyhrali ste, takže boli všetci spokojní... v ďalšej sezóne už bol Rím druhý a Juventus siedmy :-)

Reagovat
10

tak pro fanouška AS je asi lepší 6. místo a nežít celou dobu v naivní naději, že by mohli vyhrát Scudetto, no

Reagovat
Alberto Aquilani

exactly... a ani po kanáloch sme vtedy ešte nemuseli chodiť

Reagovat
Pinturicchio

Takže teď už musíš(te)? Proč? Kvůli LM a tvým řečem tady?

Reagovat
Pinturicchio

A v té další Juve sedmé, AS šesté a zase jste nás v lize neporazili.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Montella odjebal Baccu?

Reagovat
Largo

špatná fyzička, bulvární obraz ne moc dobrej, plus dobrá forma Lapaduly.

Reagovat
maras93

Mati je fakt špatnej

Reagovat
Furia Ceca

Paletta mi připomíná Cácerese

Reagovat
Pipo123

Komentátor nepovie že Radja ale Radim

Reagovat
Yanek

Luiz Adriano, Honda, Fernandez jsou všechno vyhořelí hráči, kteří nemají na top fotbal a už vůbec ne na otočení zápasu. Smutné...

Reagovat
maras93

Adriano a Honda byli dohromady u míče jednou. Fernandez na co šáhnul, to zkazil. Hlavně teď tu poslední šanci mohl taky zkusit řešit jinak. Děs.

Reagovat
Largo

Souhlasím. Honda, Adriano, Mati Fernandetz, ale i Zapata, Ely nebo Montolivo nemají v AC co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízový nulový zápas onicom. Obe strany nemastne neslane. So šťastnejším koncom pre AS. Útok treba pozmeniť / doplniť v zime, zálohu tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

ach, škoda. prehra s týmto rímom a v tomto zápase mrzí. čo už. gratulacia

niang fakt dohral zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Juventusu budeme potřebovat tahového hráče na křídlo, ale Steohan je z formy. A taky bychom sakra potřebovali Kevina ve formě - to znamená hrajícího vertikálně, s míčem i pohybem.

Jinak to dnes bylo k ničemu.

Reagovat
Maritazzi

Snad to zvládne Momo, příští týden by měl začít trénovat, šel bych proti Juve do risku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu smutné, že ústřední postavou týmu není trequartista, ale křídelník, ale už to tak je, tež bych ho hrál, aspoň nepojede na AFCON ::biggrin:

Tam bude potřeba více faktorů, žádné chyby v obraně, nepřemotivovaní Dani s Kevem, pomohlo by nám, kdyby nehrál Dybala, ale asi bude. Je třeba být realista, bod bude dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Franta bude mimo.

Dal by gól i za dva minuty na hřišti:)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa ukazala najvacsia slabina AC a to je slabucka lavicka,proste chyba kvalita ak chce AC hrat LM tak musi posilnit .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Pipo, hraješ něco, nebo už ti došly prachy?

Reagovat
Pipo123

Po včerajšku uvažujem že zruším všetky účty čo mám Asi skúsim DNB na Norwich, výhru Fulhamu, obaja gól Everton - Arsenal

Reagovat
10

já měl předvybranou neprohru Aston Villy...

nakonec asi Bournemouth oba gól, Sheffield W. DNB, Alloa DNB...nebo místo gólů neprohru Leicesteru, ale ten Bournemouth je nevyzpytatelnej

Reagovat
Pipo123

Leicester hraje vonku strašne, to by som vynechal, skôr tie góly. Aston Villa môže niečo uhrať, majú slušnú formu, to Norwich má menšiu krízu, ale myslím že sú kvalitnejší a doma zaberú na plno. Ono celkovo tam je dneska dosť tažkých zápasov, ale po včerajších výsledkoch kde mi to hned odpálil Fener, VFB a Atletico je to možno aj dobre

Reagovat
10

Leicester snad bude po víkendu na koni, ustálí teď bez LM sestavu a postupně imho půjdou nahoru...ještě uvidím, každopádně to budu hrát za málo a počkám radši na víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Že se přidám nemůžu si dneska odpustit ten Lester over 2,5... ale čistě for fun

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá na čistý ústřel...

Reagovat
10

ale je to prdel sledovat ten Leicester, tam si říkáš tak u 8 hráčů, jak vůbec můžou hrát první ligu a oni to jsou mistři PL

Reagovat
Pipo123

Tak dnes to konečne vyšlo, u Fulhamu mi lepilo

Reagovat
smazaný uživatel

No díval jsem se první poločas a to je fakt síla... Pořád nakopávané balóny do výšky.

Tak zase o víkendu, prosinec je až na první víkend nic moc zatím (ale celkově v měsíci v plusu), tak uvidíme.

Reagovat
10

easy, otočí na 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele