Serie A - preview 16. kola

12.12.2015, 08:46, aktualizováno 14.12.2015, 08:58
Previews
Italská dohrávka nám přinese utkání mezi Laziem a janovskou Sampdorií. Rozdíl mezi oběma celky je pouze tříbodový, přesto zabrat potřebují obě strany...
SS Lazio - UC Sampdoria  (pondělí 20:45)
Dohrávku 16.kola italské Serie A obstarají trápící se celky Lazia a Sampdorie Janov. Oba týmy získaly za posledních pět kol pouze jeden bod. Římský celek může alespoň částečně těšit postup do dalšího kola Evropské ligy.

Lazio naposledy zvítězilo koncem října, kdy porazilo FC Turín 3:0. Jenže od té doby šla forma rapidně dolů a již neuvěřitelných šest kol Lazio nedokázalo zvítězit. A co více, jen v jednom případě dokázalo bodovat a to doma s Palermem 1:1. Zkrátka svěřencům trenéra Pioliho se nedaří a nedaří. Sám kouč však věří, že vše zlé se zase obrátí v dobré a Lazio se co nejdříve vrátí do bojů o pohárovou Evropu.

Mnohem lepší je to samozřejmě na evropské scéně. Biancocelesti ovládli svojí skupinu před francouzským Saint-Étienne, ukrajinským Dněpropetrovskem a norským Rosenborgem Trondheim. Už před posledním kolem se Saint-Étienne mělo Lazio jisté první místo a tak si mohlo ve Francii dovolit remizovat 1:1.

Sampdoria také startovala v Evropské lize, ovšem jen v její kvalifikační části. Ostudné vyřazení od srbské Vovodiny Novi Sad se nepodařilo napravit ani v lize. Sampdoria stejně jako Lazio šest kol nedokázalo zvítězit, naposledy prohrálo se Sassuolem 1:3, ještě předtím pak utrpělo čtyřbrankový debakl s AC Milán.

Favoritem zápasu je Lazio. Výhodu bude mít nejen v domácím prostředí Olympijského stadionu, ale také ve vzájemné bilanci. Sampdoria totiž dokázala naposledy Lazio porazit před pěti lety.

Trenér Stefano Pioli stále nemůže počítat s nizozemským stoperem De Vrijem, chybějí ale i další hráči základní jedenáctky jako Onazi, Lulić, Kishna nebo potrestaný Mauricio. Sampdoria je v tomto ohledu v mnohem lepší pozici, neboť jí bude scházet jen Krstičič.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Hoedt, Gentiletti, Radu - Bíglia, Parolo - Candreva, Milinković-Savić, Keita - Klose
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Silvestre, Zukanovič, Regini - Carbonero, Palombo, Barreto - Soriano - Éder, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Další pokus získat první vítězství v sezoně uskuteční veronský Hellas, ovšem nebude to mít vůbec snadné. Svěřenci kouče Luigiho Delneriho zavítají na San Siro, kde je přivítá AC Milán. Rossoneri mají po minulém kole co napravovat, špatný herní dojem a ztrátu bodů za remízu 0:0 odčiní jen tříbodovým ziskem.

AC Milán nezačal svojí zápasovou pouť s celky bojujícími o záchranu dobře a s Carpi ostudně remizoval 0:0. Dobrý nebyl ani herní projev a tak se má kouč Siniša Mihajlovič opět nad čím zamýšlet. Zápas na Carpi rozhodně nebyla náhoda, mnohé o milánské bezzubosti napověděl zápas italského poháru s Crotone, který Rossoneri sice získali ve svůj propěch, ovšem až v prodloužení.

Přitom už to vypadalo, že se AC zvedne. Zvláště vysoká výhra nad Sampdorií mnohé slibovala. Pozitivem tak alespoň zůstává zlepšená defenzivní činnost. Brankář Gianluigi Donnarumma udržel z šesti případů už třikrát čisté konto.

Pokud se ale někomu vůbec nedaří, pak je to Hellas. Jako jediný z celé dvacítky týmů ještě v lize nevyhrál a jeho čekání na tři body se týden co týden prodlužuje. Prozatím nepomohla ani výměna kouče. Luigi Delneri sice začal vítězně postupem v italském poháru, ale v lize vesměs navázal na Mandorliniho práci a ve své ligové premiéře doma prohrál s Empoli 0:1.

Hellas už dokázal AC několikrát zaskočit. V sezoně 2013/2014 při svém dlouholetém návratu do Serie A zvítězil v úvodním kole senzačně 2:1 a body si od té doby dokázal odvézt i ze San Sira. Bylo tomu tak v posledním vzájemném střetnutí v loňské sezoně, kdy se oba týmy rozešly smírně 2:2.

Milán i Hellas trápí rozsáhlá marodka. Ze strany domácích dlouhodobě absentuje Ménez, jehož ještě doplňují Diego López, De Jong a Antonelli. Před posledním kolem se marodka Hellasu úspěšně redukovala, ale nyní je zase všechno jinak. Navíc zraněné Farese, Romula, Albertazziho, Matuzalema, Gomeze a Pazziniho ještě doplňují vykartovaní Rafael a Hallfredsson.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, De Sciglio - Cerci, Kucka, Montolivo - Bonaventura, Bacca, Niang
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Pisano, Bianchetti, Moras, Souprayen - Jankovič, Ionita, Viviani, Hallfredsson - Tupta, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Na Stadio Marc'Antonio Bentegodi nás čeká další zajímavý souboj dvou týmů, které se snaží vystoupit ze škatulky a posunout se vzhůru tabulkou. Jedná se o domácí Chievo Verona a především Atalantu Bergamo, která umí sehrát napínavé klání i s lecjakým favoritem.

Pár kol v říjnu a listopadu se Chievu vůbec nepovedlo. Až od třináctého kola se zdá, že tým našel správný rytmus a dokáže i vyhrávat. Za poslední tři kola vyhrál dvakrát, když si poradil postupně s Carpi a naposledy s Frosinone. Hrát proti nováčkům evidentně veronskému celku sedí a je v tom dobrý. Minulé kolo znamenalo výhru především díky závěru. V něm se trefil Alberto Paloschi a v nastaveném čase také Riccardo Meggiorini.

O cílech a přednostech svého celku mluvil zkušený obránce Dario Dainelli hned po utkání s nováčkem. V rozhovoru pro oficiální klubové stránky zmínil: "Začínáme vždycky od toho, že nechceme dostat gól. Když se nám tohle podaří, pak je jistota výhry hned větší. Ať už jsme úspěšní nebo ne, vždycky je to zásluha celého týmu, od útočníka až po brankáře. Jsme moc rádi, že jsme minule nedostali ani jeden gól. Máme potřebné odhodlání a bojovného ducha, abychom to zvládali i dál."

V týmu Chieva se vždy počítá především se záchranou. Teď máme na programu 16. kolo a cíl je téměř splněn, protože Chievo má v tuto chvíli na kontě už 19 bodů. To ukazuje, že trenér Rolando Maran odvádí dobrou práci. Do utkání s Atalantou nezasáhne zkušený křídelník Simone Pepe, který stojí kvůli kartám. Stále ještě není jasné, zda se dá dohromady také Castro.

V týmu Atalanty zřejmě nebude připraven útočník Mauricio Pinilla. Hrát nebude ani Migliaccio, jenž stále není fit. Naopak je ale dobrou zprávou Rafael Tóloi a fakt, že absolvoval už čtvrteční trénink se zbytkem týmu. Hráčem, který Atalantě hodně pomáhá zapomenout na odchod mladíka Baselliho do Turína, je nizozemský záložník Marten de Roon.

Někdejší záložník Vitesse se během krátké chvíle vypracoval v klíčovou postavu celého týmu a vydatně pomáhá podporovat jak obranu, tak především útok. Není divu, že si jeho výkonů všimly i ostatní týmy. Mezi ně patří například Palermo, Carpi, Fiorentina nebo AC Milán. Sám hráč ale nikam nespěchá a užívá si život v Bergamu, především pak po výhře nad AS a Palermem.

V rozhovoru pro L'Eco di Bergamo poznamenal: "Vím o zájmu Milána, ale nikam se nechystám. Jsem tu spokojený, dobře jsem zapadl a líbí se mi tady. Někdo mě přirovnává třeba ke Strombergovi, ale na to musím ještě hodně ukázat. Mám několik cílů a jeden z nich je, abych dal alespoň pět branek za tento ročník. Doufám, že se nám povede i to další utkání," přeje si mladý hráč.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Cesar, Frey, Gamberini, Gobbi - Castro, Rigoni, Hetemaj - Birsa - Paloschi, Meggiorini
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Raimondi, Paletta, Cherubin, Brivio - De Roon, Cigarini, Kurtić - Moralez, Denis, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - Carpi FC  (neděle 15:00)
Na stadionu Carla Castellaniho vyzve domácí Empoli předposlední tým soutěže FC Carpi. Azzurri se pyšní výtečnou formou, tři zápasy v řadě neprohráli a poskočili až do středu tabulky na desáté místo. Hosté ale přicestují s jistou dávkou sebevědomí, v minulém kole totiž oloupili o body AC Milán.

Jen dva celky dokázaly od začátku října Empoli porazit a sice Juventus a AS Řím, naopak neuspěly celky jako Janov, Lazio nebo Fiorentina. Naposledy s Empoli padl i poslední Hellas Verona, kterému nepomohlo ani domácí prostředí. Začátek sezony přitom Azzurri nevyšel a panovaly pochybnosti, zdali se dokáže tým po odchodu kouče Maurizia Sarriho dát do kupy. Kouč Giampaolo to v tuto chvíli zvládá dobře a s aktuální desátou pozicí musí panovat spokojenost.

Do zajímavé formy se dostává i předposlední tým soutěže FC Carpi. Nováček si po senzační výhře v Janově vyšlápl i na mnohem slavnější AC Milán, který obral o body výsledkem 0:0. Carpi nehrálo s Rossoneri vůbec špatně a bod si z tohoto pohledu zasloužilo. Trenér Castori věří, že jeho tým je schopen uspět i v Empoli.

Oba týmy se naposledy střetly v sezoně 2013/2014 pochopitelně na půdě druholigové Serie B a úspěšnější bylo Empoli. Zatímco ale na hřišti Carpi 2:0 vyhrálo, doma jen remizovalo 1:1. Sestavy obou celků se už od té doby poměrně proměnily.

Domácí kouč Giampaolo se musí vypořádat s absencemi Cosiče, Mčedlidzeho a Krunjiče. O něco lépe je na tom Carpi, jemuž bude scházet jen duo Fedele - Bubnjić.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Tonelli, Costa, Mario Rui - Buchel, Paredes, Zielinski - Saponara - Livaja, Maccarone
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Letizia - Pasciuti, Cofie, Lollo, Martinho - Lasagna - Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - AS Řím  (neděle 18:00)
Nedělní program zahrnuje také ostře sledovaný duel mezi domácí Neapolí a Římem. Zatímco domácí jsou ve formě a potvrzují to i v pohárech, hosté z Věčného města tápou, kde se dá.

Stadio San Paolo v neděli uvádí napínavý duel, který by mohl mnohé napovědět o tom, kdo se stane vládcem Itálie. Třetí Neapol ztrácí na první Inter Milán jen dva body a získat by je chtěla právě proti svému rivalovi. Římské AS si zase potřebuje napravit reputaci a trenér Rudi Garcia chce dokázat, že s týmem umí hrát také fotbal. Na atraktivní pojetí fotbalu si nemohl vybrat lepšího soupeře, protože právě tohle je part pro trenéra Sarriho a jeho Partenopei.

Neapol se pod vedením zkušeného a ještě nedávno neznámého stratéga proměnila ve stroj na góly i epické zápasy. Zároveň to ale není zemanovský "hurá fotbal", protože v Neapoli se hodně dbá na defenzívu a organizovanou součinnost všech řad. Z Neapole je proto vyrovnaný a vyvážený tým, který má v kádru mnohé individuality.

Největší hrozbou pro Vlky a jejich chabou defenzívu bude zřejmě argentinský šutér Gonzalo Higuaín, který se nachází v oslnivé formě a pod Sarrim herně vyzrál. Nyní se společně s brankářem Reinou a Lorenzem Insignem stal hybnou silou a rozhodujícím hráčem. Vidět to bylo i z posledního ligového klání, v němž Neapol změřila síly s Bolognou. Utkání jí nevyšlo, prohrála 3:2, ale právě Higuaín vstřelil ony dva góly.

O tom, že Neapol není jen Higuaín, se mohl přesvědčit také další tým. Konkrétně to byla polská Legia Varšava, která zavítala na San Paolo v rámci posledního klání skupinové fáze Evropské ligy. A cesta zpátky musela být hodně náročná, neboť polský celek dostal 5 branek! Svůj koncert předvedl například podceňovaný Belgičan Dries Mertens, trefili se také Nathaniel Chalobah, Lorenzo Insigne a José Callejón.

Utkání muselo stát hráče domácích hodně sil, ale Dries Mertens nepochybuje, že se celý tým dá dohromady. V rozhovoru pro Sky Sport prohlásil: "Jsem moc rád za to, že jsem dal dva góly. Chtěli jsme v tomto utkání ukázat, že i naše lavička má svou úroveň a je pro tým cenná. S Bolognou nám to moc nešlo, takže teď dáme všechno do utkání s Římem. To bude skvělý zápas a my chceme tři body."

Do utkání nenaskočí snad jen Manolo Gabbiadini, v ohrožení pro další zápas by v případě žlutého trestu byl záložník Allan. To Římané mají situaci mnohem náročnější. Nejenže na ně pískají vlastní fanoušci a prezident James Pallotta se dohaduje s nimi i zástupci města, ale AS trápí i marodka. Na ní jsou Torosidis, Strootman a Ponce, zcela fit není ani kapitán Totti. Kvůli kartám stojí obránce Maicon, Gervinho také není připraven na 90 minut.

Řím vyhrál naposledy před více než měsícem a zažívá krizi. Trenér Rudi Garcia se ocitá pod neustálým tlakem, ale vedení stojí při něm. Zatím. AS totiž nemá dobré výsledky a především se trápí herně. Naposledy se protrápilo k remíze s BATE Borisov a ještě mělo štěstí, že svůj skvělý den prožil brankář Wojciech Szczesny, který několikrát zachránil domácí od potupy.

Ani v Serii A to není moc dobré a za posledních pět zápasů AS vyhrálo jen jedno - římské derby s podobně raněným Laziem. Od Atalanty dostalo dvě branky, vyšlo střelecky naprázdno a vedení neudrželo ani v minulém kole. Utkalo se s Turínem a v nastaveném čase mu darovalo pokutový kop! Čtvrté AS má zatím 28 bodů a nepříjemně se na něj dotahují blízcí soupeři. Proti Neapoli bude mírným outsiderem, což je ale možná ideální scénář.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Insigne, Higuaín, Callejón
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, Rüdiger, Digne - Pjanić, De Rossi, Nainggolan - Falqué, Džeko, Salah
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Největším tahákem šestnáctého kola je bezesporu duel Juventusu a Fiorentiny. Stará dáma se v Serii A rozehrála k dobrým výsledkům a atakuje první trojici.

Juventus si už s předstihem zajistil postup do osmifinále Ligy mistrů, v úterý však mohl rozhodnout o tom, z jaké to bude pozice. Na půdě vítěze Evropské ligy Sevilly mu stačila remíza, aby celou skupinu vyhrál, ovšem zápas nezvládl a po porážce 0:1 ho čeká nevýhodná pozice pro další los. V osmifinále tak může dojít na reprízu finále s Barcelonou, nebo střetnutí s Bayernem či Realem Madrid.

Dobrou zprávou je ale domácí forma. Po špatném začátku se Stará dáma rozehrála a před tímto kolem ztrácela na vedoucí Inter Milan "jen" šest bodů. Svěřenci trenéra Allegriho pětkrát v řadě zvítězili, třikrát v řadě dokonce udrželi čistý štít. Naposledy formu Juventusu okusilo Lazio, které v Římě padlo 0:2.

Z druhého místa postoupila do jarních bojů evropských pohárů i Fiorentina. Situaci ve skupině Evropské ligy si dvěma domácími porážkami sama zkomplikovala, ale nakonec díky venkovním výkonům a výhře 1:0 nad Belenenses postoupila. Daří se jí i v domácí soutěži. Šest kol po sobě neokusila hořkost porážky a na vedoucí Inter Milán ztrácí čtyři body. V posledním kole si bez problémů poradila s Udinese, když vyhrála 3:0.

Fiorentině se proti obhájci prvenství příliš nedaří. Za posledních pět let ho dokázala v lize porazit jen v jednom případě. Jednou zvítězila i v Turíně, v prvním zápase poháru, ale jelikož odvetu zvládl výrazně lépe Juventus, stejně to na postup nestačilo.

Juventusu se postupně vyprazdňuje marodka, stále však na ní najdeme jména, která by usilovala o základní sestavu. Zdravotní potíže mají Pereyra a Hernanes. Fiorentina je na tom lépe, scházet jí bude jen Blaszczykowski.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, Asamoah, Alex Sandro - Mandžukič, Dybala
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodríguez, Astori - Bernardeschi, Badelj, Vecino, Alonso - Iličič, Borja Valero - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (sobota 15:00)
Na stadion Marassi zavítá v sobotu odpoledne Bologna, aby se tam utkala s domácími Grify. Hodně speciální bude utkání především pro Mattiu Destra, který za Janov kdysi hrával. Nyní střelecky táhne právě Bolognu.

Mattia Destro se vrací na místo činu, protože právě v Janově jeho kariéra nabírala na obrátkách. Po několika letech v římském AS vyslyšel volání Bologně a odteď střílí branky právě v dresu Felsinei. Po úvodních kolech se Bologna hodně trápila a vše vyústilo až ve změnu trenéra. Delia Rossiho nahradil Roberto Donadoni a jeho svěřenci zabrali. A to dokonce tak, že si v minulém kole poradili i s Neapolí!

Jeden z hlavních uchazečů o mistrovský titul zvaný Scudetto dokonce odcházel do kabiny po poločasové přestávce za nepříjemného stavu 2:0 ve prospěch soupeře. Tento zápas byl zatím nejpovedenějším utkáním pro Destra, protože v něm dal dvě branky. A ta druhá se nakonec ukázala jako rozhodující, neboť Neapol díky Gonzalu Higuaínovi nakonec vstřelila dvě branky.

Svého svěřence, který se za své výkony opět dostal do hledáčku Antonia Conteho coby reprezentačního trenéra, chválí i jeho nadřízený. Trenér Roberto Donadoni o Destrovi prohlásil: "Od té doby, co jsem do Bologně přišel, Destro neustále ukazuje kvality, kvůli kterým byl koupen. Vyzrál, je klidnější a mnohem více soustředěný. Prospívá mu zdejší atmosféra i to, že nemusí hrát pod tlakem. Stává se z něj klíčový element mého mužstva," dodal Donadoni.

Teď je Bologna na 15. místě, na jejím kontě je aktuálně 16 bodů. Když se spolu oba kluby střetly naposledy, zrodila se nijak zajímavá remíza 0:0. Předtím ale vyhrála právě Bologna, když se jako jediný prosadil veterán Alessandro Diamanti. K dispozici pro utkání s Janovem nebudou Adam Masina a Emanuele Giaccherini.

Janov prožívá hodně nestabilní a výsledkově chabé období. Vyhrál sice nad Sassuolem, ale následně dvakrát prohrál. Bez bodů odcházel také v minulém kole, kdy nestačil na milánský Inter. Grifové jsou nyní na 16. místě o skóre za Bolognou, což z jejich vzájemného střetu dělá ještě emotivnější záležitost. Trenér Gian Piero Gasperini stále nemůže počítat s útočníkem Leonardem Pavolettim, jinak má k dispozici takřka kompletní kádr.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Ansaldi - Figueiras, Rincon, Tino Costa, Laxalt - Lazovic, Perotti, Gakpé
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Rossettini, Oikonomou, Gastaldello, Morleo - Donsah, Diawara, Brienza - Rizzo, Destro, Mounier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Turín FC  (sobota 18:00)
Sassuolo hostí v sobotu večer turínské FC v souboji dvou týmů, které ještě před nedávnem působily ve druhé nejvyšší lize. Postupem času ale získávají reputaci jako nebezpeční soupeři, kteří nyní bojují pospolu o šanci na evropské poháry.

Není to tak dávno, co se oba soupeři potkávali ve druhé nejvyšší italské soutěži. Poslední jejich vzájemné dostavení v Serii B se odehrálo v květnu 2012 a tehdy se radoval domácí Turín. A soudě podle aktuální formy, mohl by se radovat i v sobotu. Sassuolo totiž nepodává stabilní výkony. Stačí, aby mu delší dobu chyběl například Domenico Berardi, a Sassuolo není schopné na své výkony navazovat.

Zejména přelom listopadu a prosince Neroverdi nezvládli. Tým trenéra Eusebia Di Francesca prohrál s Janovem a také v rámci Coppa Italia s Cagliari. K tomu ještě remizoval s Fiorentinou, kde však podal dobrý výkon. A to samé zopakoval také v minulém kole, když narazil na Sampdorii Janov. Té se pod vedením nového trenéra Vincenza Montelly nedaří a Sassuolo si vychutnalo tři body za výhru 3:1.

Zvláště první půle vyzněla jasně pro Sassuolo a po 40 minutách už vedlo 3:0. Třetí branku vstřelil mladík Lorenzo Pellegrini. Záložník, který s fotbalem začínal v juniorských týmech AS Řím, po utkání a premiérovém gólu zmínil: "Jsem šťastný a moc spokojený nejen proto, že jsem dal gól, ale především za výhru celého týmu. Původně jsem byl zvyklý dávat hodně branek, protože jsem až do 14 let hrál útočníka. V záloze mi to ale jde a baví mne to," dodal mladý záložník.

Sassuolo se opět bude muset obejít bez pomoci mladé hvězdy Domenica Berardiho, který má ještě na jeden zápas stopku kvůli kartám. Kromě něj nebudou hrát ani zranění Magnanelli a Terranova. To Turín má situaci ještě těžší, protože na jeho marodce můžeme nalézt jména jako Farnerud, Maksimovic, Avelar, Obi nebo Gaston Silva. Kvůli kartám pak nebude moct nastoupit ani obránce Bruno Peres.

Turín by chtěl navázat na dobré výkony z posledních týdnů a dní. Postupně vyhrál nad Atalantou Bergamo, Bolognou a v pohárovém klání také nad Cesenou. Minulé kolo tolik štěstí neměl, ale nakonec mohl být spokojen. V duelu s římským AS totiž sice prohrával, ale v nastaveném čase druhé půle se z penalty trefil Maxi López a srovnal na konečných 1:1.

Ani teď to Granata nebude mít snadné. A dobře to ví i zkušený obránce Emiliano Moretti. "Je před námi velmi náročný duel proti skvělému soupeři. Sassuolo hraje skvěle a dokáže uhrát dobré výsledky. Přesto si tam jedeme pro tři body. Nebojíme se, protože věříme našemu trenérovi a celému týmu," dodal Moretti na adresu Sassuola.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Longhi - Missiroli, Duncan, Laribi - Defrel, Floccari, Sansone
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Zappacosta, Acquah, Vives, Baselli, Molinaro - Quagliarella, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Frosinone Calcio  (sobota 18:00)
Palermo už dělí od sestupové propasti pouhý bod a pokud nezvládne domácí souboj s Frosinone, bude po šestnácti kolech mezi třemi nejhoršími týmy. Sicilané v posledních dvou kolech nejenže vyšli bodově naprázdno, ale ještě u toho stihli šestkrát inkasovat.

Hra se totiž ani pod Davidem Ballardinim nelepší. Porážka s Juventusem by se ještě dala pochopit, ale tříbrankový příděl v Bergamu už nikoliv. Mezitím ještě Palermo vypadlo z domácího poháru, když nestačilo na třetiligovou Alessandrii a pokud nechce mít na konci sezony existenční problémy, musí pořádně zabrat.

Záchranářské prace má i Frosinone, ale s tím se od začátku sezony počítalo. Zatím si nevede úplně špatně, byť se aktuálně nachází na osmnácté pozici. Svěřenci trenéra Stelloneho nasbírali čtrnáct bodů a teprve v minulém kole přišli o pětizápasovou domácí neporazitelnost. V zápase s Chievem ale měli pořádnou kopu smůly. Nejenže neproměnili své šance, ale rozhodující branku inkasovali až dvě minuty před koncem z pokutového kopu.

Palermo se doma představí bez Djurdeviće a Vitiella. Hosté jsou na tom podobně, k dispozici

Půjde o první vzájemný souboj těchto soupeřů. Není to sice dávno, co i Palermo hrálo nižší soutěž, v ročníku 2013/2014 si postupem znovu zajistilo účast v Serii A, ale Frosinone si pro změnu ve stejnou dobu zajišťovalo postup do Serie B.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Rispoli, Goldaniga, Gonzalez, Lazaar - Hiljemark, Jajalo, Čočev - Brugman - Vazquez, Gilardino
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello - Paganini, Gori, Sammarco, Soddimo - Ciofani, Dionisi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Inter Milán  (sobota 20:45)
Zápas, který se odehraje na Stadio Friuli v sobotu večer, by mohl vypadat jako jednostranná záležitost ve prospěch Interu. Udinese ale rozhodně má šanci a navíc je to tým, se kterým se Interu dlouhodobě nehraje úplně snadno.

Inter Milán možná nehraje pokaždé úplně pohledný fotbal, ale přesto je na čele nejvyšší profesionální ligy v Itálii. Čelo Serie A je velmi vyrovnané a mezi prvním Interem a třetí Neapolí je mezera jen pouhých dvou bodů. Nerazzurri nestačili v poslední době jen na Neapol, která má v kádru jednoho rozdílového hráče, Gonzala Higuaína. A zatímco jednomu argentinskému šutérovi se daří, druhému (polo-argentinskému) nikoliv.

Mauro Icardi zatím spíše herně i výsledkově tápe a zatím se trefil jen čtyřikrát. Vydatně jej ale zastupují jiní. Zejména srbský talent Adem Ljajić, který nečekaně zapadl do kolektivu a daří se mu střílet ty správné branky v tu správnou chvíli. V devíti zápasech, do nichž zatím za Inter nastoupil, dal dvě branky. Obě ale znamenaly tři body. Trefil se i v minulém utkání s Janovem, v němž získal pro Inter tři body gólem z 59. minuty.

Inter si zoufale chtěl udržet první místo, o které po Neapoli přišel. Utkání s Janovem pro něj bylo další zkouškou a navíc jej musel dohrávat bez vyloučeného Danila D'Ambrosia. Vše se nakonec povedlo a Inter se vrátil na první příčku Serie A. A mladého útočníka chválí i redaktor Gazzetty Luca Calamai: "Říkám to už od dob, kdy válel za Fiorentinu. Má v sobě neuvěřitelný talent a potenciál, jen se mu musí chtít. Pro mne je ještě zásadnějším hráčem než třeba Mohamed Salah."

Ačkoli se to může zdát těžko uvěřitelné, Inter s Udinese moc hrát neumí. Za posledních deset zápasů dokázal Zebry z Udine porazit jen třikrát! Naposledy mu to ale vyšlo, když Friuli vyloupil díky zásahům od Maura Icardiho a Lukase Podolskiho. Je pravda, že Udinese tou dobou hrálo dokonce o devíti lidech. A podobné pocity zřejmě bude trenér Stefano Colantuono mít také nyní při pohledu na rozsáhlou marodku.

Chybět mu bude mnoho hráčů, kteří by asi jinak nastoupili v základní sestavě. Týká se to jmen jako Kone, Heurtaux, Zapata, Merkel nebo Badu. To ale není všechno, protože kvůli kartám nebudou moci nastoupit ani Felipe a Danilo. Inter na tom tak špatně není. Kvůli kartám nenastoupí posledně vyloučený Danilo D'Ambrosio, dále pak Nemanja Vidić a Davide Santon.

Udinese zažilo povedený přelom listopadu a prosince, když si poradilo se Sampdorií Janov, Chievem Verona a v poháru také s Atalantou Bergamo. Minulé kolo ale znamenalo pro Bianconeri tvrdý návrat do reality a konec dobré série. Utkali se totiž s Fiorentinou a inkasovali od ní tři branky. Trefili se Kalinić, Iličič a kapitán Gonzalo Rodríguez. Teď se Udinese pokusí v náročném programu zastavit dalšího giganta.

O tom, jak těžké utkání bude, mluví ikona Udinese, Antonio Di Natale. Hráč, který musí odrážet spekulace médií o konci vlastní kariéry, v rozhovoru pro Udinese TV zmínil: "Bude to hodně náročné, protože Inter je velmi silný protivník. Dostávají málo branek a ke skórování jim stačí jen chvilka. My jsme ale také dobrý tým, který dlouho vydrží takticky i fyzicky. Doufám, že se nám povede získat tři body a sehrát dobrý duel," přeje si Toto Di Natale.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Domizzi, Piris - Widmer, Badu, Lodi, Iturra, Edenilson - Di Natale, Thereau
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Nagatomo, Murillo, Miranda, Telles - Brozović, Medel - Biaiany, Ljajić, Perišić - Jovetić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán15103218:933
2.ACF Fiorentina15102330:1232
3.SSC Neapol1594228:1231
4.AS Řím1584330:1828
5.Juventus FC1583422:1127
6.US Sassuolo1575319:1426
7.Atalanta Bergamo1573518:1524
8.AC Milán1573519:1824
9.Turín FC1564521:1922
10.Empoli FC1563617:2021
11.Chievo Verona1554620:1619
12.SS Lazio1561817:2419
13.Udinese Calcio1553714:2018
14.UC Sampdoria1544721:2516
15.Bologna FC1551916:2116
16.Janov CFC1544715:2016
17.Città di Palermo1543813:2315
18.Frosinone Calcio1542914:2614
19.Carpi FC1524913:2710
20.Hellas Verona1506910:256

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (509)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Juventus - Fiorentina 2:0

Reagovat
Votas

Vzhledem k zitrejsim vecernim zapasum bude obrovsky dulezite dneska neztratit. Udine je celkem oslabene, verim, ze gola dame.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

" Zejména srbský talent Adem Ljajić, který nečekaně zapadl do kolektivu a daří se mu střílet ty správné branky v tu správnou chvíli. V devíti zápasech, do nichž zatím za Inter nastoupil, dal dvě branky. Obě ale znamenaly tři body"

to mi nejak nevychadza

Reagovat
Zark

no to je úplný polobůh

Reagovat
olis
Reagovat
10

eins zwei polizei

Reagovat
smazaný uživatel

presne na toho som mieril :) kral

Reagovat
Largo

A co Ti nevychazi?

Reagovat
Votas

že brankou Neapoli nám tři body tak nějak úplně nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Ajó, sorry

Reagovat
ED91

Raz pre Inter, raz pre Neapol

Reagovat
andycek1

Ked vcil dame Violu tak sme sa definotovne vratili do boja o Scudetto

Reagovat
Lech

Vy byste byli v boji o Scudetto i kdybyste meli 6 bodů jak Hellas

Reagovat
ED91

Tak tak až v tomto zápase sa ukáže ako moc a či sme sa dostali z krízy

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát v Udine a věřit v remízu Fialek

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA NERAZZURRI !

Tie kurzy dosť podceňujú Udine no som zvedavý ako to bude vyzerať na ihrisku, či sme až tak veľký favorit. MERDA SPORT 2 !

Reagovat
Zark

Mirante

Reagovat
Zark

brankář sestavy kola už je jasný

Reagovat
Pinturicchio

Sakra, že já na tu Bolognu nevsadil, jsem to chtěl dát na lupen s Bournemouthem proti MU.

Reagovat
smazaný uživatel

že by tě Bourneovci poslechli...?

Reagovat
Pinturicchio

Já si říkal, MU budou v prdeli po vypadnutní z LM, budou mít ten zápas v nohách, Bour budou zboostovaní po výhře nad CFC, ... bych se vsadil, že to urvou.

Reagovat
Pipo123

Já ich hrajem tiež, ale pre istotu stávka bez remízy, ono Man U tam má úplné becko, Varela, Mcnair a mnoho dalších

Reagovat
Pinturicchio

A to jsem před tím zápasem netušil, chodím do kamené.

Reagovat
Zark

no chudáci genoa, celý zápas lepší.. mohlo to být 3: po poločase a haluzácká bologna ještě vyhrála

Reagovat
Zark

3:0

Reagovat
Zark

teď snad rupne Palermo

Reagovat
Furia Ceca

"Odložen byl dnešní zápas italské ligy mezi Sassuolem a Turínem, důvodem je hustá mlha." Jsem si toho všiml už dřív, že v Reggiu je někdy strašná mlha...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je mlha, že by se dala krájet Not bed tůdej https://pbs.twimg.com/media/CWChieKWIAExpIl.jpg:large

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem nedávno koukal na Coppu Sasso vs. Cagliari, no a moc jsem toho teda neviděl! Ovšem nevšiml jsem si na mapě, že by se Reggio nacházelo v bažinách nebo tam tekla nějaká větší řeka...

Reagovat
Zark

http://www.vocidisport.it/wp-content/uploads/2015/10/Novara-Pescara-820x410.jpg

a nedávno byl odložen i zápas Novara - pescara, to už není náhoda

Reagovat
Furia Ceca

Taky se mi zdá, že je to sabotáž, za kterou může někdo konkrétní... Můj tip jsou Angličani.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak vodník Kebule Rooney něco namíchal

http://dubajss.chytrak.cz/kebule.png

Reagovat
Furia Ceca

A ještě si na to drze vzal klobouk v klubových i reprezentačních barvách, hajzl!

Reagovat
Zark

jak typické, itálie pošle ranieriho, aby je naučil hrát fotbal a oni na oplátku mlhu

Reagovat
Furia Ceca

Mlha je anglická specialita! No učil hrát fotbal... Spíš to tam Ranieri sabotoval!

Reagovat
Furia Ceca

BTW když už jsem u tý mapy... \koukal jsem, že Sassuolo se nachází asi jenom 30 km od Carpi. To už by se dalo počítat za derby, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačné provinční derby Ještě tyhle dva týmy mají do party Modenu

Reagovat
Furia Ceca

V tom Reggio-Emilia je obecně hrozně moc fotbalových měst... Sassuolo, Carpi, Modena, Reggio-Emilia, Bologna, Cesena, Parma, Piacenza...

Reagovat
didosh

Když vidím tu fotku tak vzpomínám že Palermo mívalo větší kotel než má teď.

Reagovat
Votas

UDINESE: 31 Karnezis; 2 Wague, 11 Domizzi, 89 Piris; 27 Widmer, 16 Iturra, 20 Lodi, 8 Fernandes, 21 Edenilson; 77 Thereau, 10 Di Natale.

A disposizione: 97 Meret, 13 Insua, 18 Perica, 19 Guilherme, 23 Marquinho, 26 Pasquale, 32 Camigliano, 33 Kone, 42 Coppolaro, 53 Adnan, 74 Aguirre, 95 Evangelista.

Allenatore: Stefano Colantuono

INTER: 1 Handanovic; 14 Montoya, 25 Miranda, 24 Murillo, 12 Telles; 13 Guarin, 83 Melo; 22 Ljajic, 10 Jovetic, 44 Perisic; 9 Icardi.

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 5 Jesus, 6 Dodò, 7 Kondogbia, 8 Palacio, 11 Biabiany, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 55 Nagatomo, 77 Brozovic, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

Arbitro: Massa

Montoya ale jinak celkem ofenzivní

FORZA INTER

Reagovat
Zark

Manaj

Reagovat
Votas
Reagovat
Zark

aha, já že nicky minaj

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Pettirosso

myslím si, že po dnešku budou United hledat novýho manažera... tak jsem zvědavej teď na Mazzarriho

Reagovat
CubONE

To este urcite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

sestava paráda jsem zvědavý na montoyu...dneska je udinese dost oslabený tak věřím v tři body opět se těším na duo LJAJIC JOVETIC FORZA INTER !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za Montoyu že konečně dostal šanci tak uvidíme...místo Perišiče Biabiany a bylo by to ok Forza Inter

Reagovat
Mihal

Ja chcem veriť že Icardi dnes dá góla...FORZA INTER!!!

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mihal

Miranda je silno v pohode

Reagovat
Inter Eterno Amore

to malo byť 1:0 !

Reagovat
Hachim Mastour

Jove škoda.

Reagovat
mojmira

dobrej zájezd, takové skluzy mi chybí, všichni padaj jak baletky po každým kontaktu

Reagovat
Furia Ceca

Udinese ukázkově zajebaná standardka.

Reagovat
Inter Eterno Amore

sakra také nešťastné ŽK

Reagovat
Mihal

Dnes to vyzerá na ďalší zápas v desiatich

Reagovat
Inter Eterno Amore

nevadí vtedy hráme najlepšie

Reagovat
Inter Eterno Amore

RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Maaaaaurrriiiiiitooooooooooooo

Reagovat
Nuno čomes

Mauritooooooooo

Reagovat
10

takovej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Provinční útočník no

Reagovat
10

ne voe, Maradona

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritooooooooo Uno zeroooooooo

Reagovat
Zark

a je konec... 1:0 stači

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Inter Eterno Amore

JOJOOOOOOOOOO RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Votas

JOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETYC

Reagovat
Inter Eterno Amore

už chápem ten kurz na UDINE

Reagovat
Lubinterista

joovee

Reagovat
10

to není možný, to jsou tragédi

Reagovat
Nuno čomes

Jove jove jove joveeeeeee

Reagovat
snuff24

JOJOJOJOJOJOJJOJOJJOJO

Reagovat
smazaný uživatel

Joveeeee Tak to je jako přes kopírák akorát to zakončení každý jíné

Reagovat
lnterista

Kua a ja jsem v divadle

Reagovat
mojmira

ta obrana Udinese je k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Pištaaaaaaaaaaaaaaaa due zerooooo

Reagovat
Zark

udinese už není co bývalo

Reagovat
10

kvality tam je strašně málo, spíš jen hráči za zenitem a průměráci...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Zark

smutný příběh

Reagovat
10

docela jo, sledovat takovýhle výkony Domizziho, Lodiho...a vlastně i Tota

Reagovat
mojmira

něco mi to připomíná ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Wow Samir dnes chytá všetko aj keď nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Montoya dobrej dopředu, ale obrana je dneska nějaká nejistá

Reagovat
smazaný uživatel

výsledek 0-2 jsem opravdu nečekal..čekal jsem utrápený zápas..ale komická obrana udinese nám to usnadnuje zatím montoya dobrý ale spíš hraje dopředu až moc,pak dozadu nestíhá..doufám že dáme aspon ještě jeden a vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

ta 11 z Udine Domizzi to je ini podkurovač

Reagovat
Inter Eterno Amore

Jove lepší výkon ako minule

Reagovat
Inter Eterno Amore

Udine už má vianoce tak si spievajú rolničky

Reagovat
10

proti Interu ty týmy prostě netrefí ani prázdnou bránu

Reagovat
Votas

Handa by to stejně chytil...

Reagovat
Inter Eterno Amore

to je ten psychický tlak, ktorý Inter vytvára, že hráči sú tak v strese, že sa nedokážu koncentrovať a tú bránu proste netrafia

Reagovat
Inter Eterno Amore

Cheison

Reagovat
snuff24

Guarín je hroznej ostrostřelec

Reagovat
Inter Eterno Amore

tmavší Dejan

Reagovat
Inter Eterno Amore

Teraz už to môže pokaziť snáď iba nasadenie Nagatiela

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOO

Reagovat
Inter Eterno Amore

RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Inter Eterno Amore

OLE OLE OLE OLE INTEEER INTEEEER !

Reagovat
Nuno čomes

Mauritooooooooo

Reagovat
10

3 asistence hráčů Udine na 3 góly Interu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Musím uznať, že takto jalové Udine som dlho nevidel

Reagovat
Inter Eterno Amore

SALUTATE LA CAPOLISTA !

Reagovat
Inter Eterno Amore

Epic BROZOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Votas

EpicBrozooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Brozovic

Reagovat
Pipo123

Ako chodte do piči, over ? realy ?

Reagovat
Koubinhor

Příští kolo už se na vás s tou vaší formou těšíme

Reagovat
Inter Eterno Amore

toto už bola ozaj DRAGOVINA ! krásne

Reagovat
Koubinhor

Handa výhra v suchým triku a zítra dvě remízy a spokojenost

Reagovat
Nuno čomes

Marceloooooo EpicBRozo

Reagovat
smazaný uživatel

To Udine bylo v zadu tak děravé i když měli hráče mimo, jasný ale tohle si doma nemužou dovolit.To sem dlouho neviděl takovej průchoďák a to nebylo určitě zapříčiněno nějakou kvalitou Interu.To bylo k smíchu jak to měli otevřený.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny vykon. Handa 100%-tny opat. Tam sa uz ine konstatovat neda. Obrana super, Montoya podal dobry vykon ofenzivne ladeny. Zaloha super Guarin nestracal lopty ani ked dostal tazke nahravky. Brozo zlaty klinec vecera. Utok splnil ulohu na 300%. Je super je Maurito dal 2 kusky, ci uz zostane alebo odide cez zimu. Jove super .

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska v pohodě výhra moc se mi to líbilo... vsichni co hrali tak splnili co měli..udinese hodně špatný forza inter

Reagovat
eLJay.91

Juventus má znovu k dispozici pětici hráčů

Hned pětice navrátilců se objevila v nominaci Juventusu na zápas s Fiorentinou. Po zdravotních problémech jsou fit Mario Mandžukić, Sami Khedira, Patrice Evra, Simone Zaza a Martin Cáceres. (football-italia.net)

Martín!!!

Jsem zvědav, na jak dlouho se vrací. To samý Khedira. Hlavně nic neuspěchat. Jen mě mrzí Kwadwo. Nevím, jestli už je prostě zdravotně odepsanej, nebo za to může Allegri a jeho lékařskej tým, ale když byl v Juve Conte a jeho tým, odehrál Kwadwo na levým kraji celou sezónu...

Reagovat
M11

V roce 2015 ziskala Juve 75 bodu.. Fiore 72.. zajimave..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

Tare už pokukuje po posile do obrany http://giphy.com/gifs/26tPos6JZ08lPfjQ4/html5

Reagovat
10
Reagovat
Pipo123

10 hraješ dnes neco v SA ? napr Empoli či AC v hcp ?

Reagovat
10

Neapol a Empoli...možná i Juve

Reagovat
Pipo123

Neni risk ten kurz na Napoli ?

Reagovat
10

možná máš pravdu, když o tom tak přemýšlím ty poslední dva zápasy v lize se Neapol možná trošku nahlodala, ta jistota a sebevědomí muselo utrpět...

Reagovat
Pipo123

Já dneska idem za 50 euro výhru Raya, Empoli, AC o dva góly + Lech Poznan, bud alebo

Reagovat
10

na to AC si přišel jak? to nedává smysl

Reagovat
Pipo123

Verona je v piči, navyše dnes bez Hallfredssona, očakávam že AC jasne vyhraje, respektívne kurz 2,1 ma docela láka

Reagovat
CubONE

No ja by som na nas v hcp nesiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Udine to včera bylo moc okatý, s takovou Inter spadne do 2. ligy pokud to nepošéfují více

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Tuttosport - La Juventus ci riproverà per Oscar

Zatím je nasnadě poslat do prdele Tuttosport. Až se do toho Marotta opravdu opře, tak jeho bude radno do té prdele rovnou nakopat.

Reagovat
10

ať si ho radši koupí Di Caprio

Reagovat
smazaný uživatel

dneska fialky zkusit X, nereálné přání asi

Reagovat
Pipo123

Vyzerá to tak že v zime príde buď Heurtaux alebo Zapata, to mi nepríde ako nejaké zlepšenie

Reagovat
smazaný uživatel

Co vubec rikaji fanousci italske repre na los ME?

Reagovat
Milan.B

podla mna je to dobre

Reagovat
Zark

snad jen.. aby to zase nepodcenili

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický los Eura Nechtěl jsem do skupiny se Španěly, Turky a Čechy, místo toho jsem dostal Belgičany, Švédy a Iry Takže je to prašť jako uhoď. Přáním bylo F, uteklo o to kousek

Jak říkají všichni napříč všemi skupinami, staré dobré klišé, rozhodne aktuální forma. Belgie favoritem. Švédy potáhne Zlatan a Irové nastolí svůj beton s nepříjemnou hrou na brejky, aneb jedna akce může rozhodnout zápas v samotném závěru. Takřka stejná skupina co na Euru 2000. Bohužel co do kvalit kádrů je to na naprosto rozdílných úrovních. Kdyby se šlo do skupiny se Španěly, bylo by to obdobné jako na posledním Euru.

Pokud se podívám zpětně na skupiny Eura za posledních 20 let, tak jde o takový standard.

Euro 96: Itálie, Německo, Rusko, Česko

Euro 00: Itálie, Belgie, Švédsko, Turecko

Euro 04: Itálie, Švédsko, Dánsko, Bulharsko

Euro 08: Itálie, Nizozemsko, Francie, Rumunsko

Euro 12: Itálie, Španělsko, Chorvatsko, Irsko

S ohledem na to, že z této skupiny mohou klidně postoupit tři týmy, nejsem nespokojený, ale na druhou stranu ani spokojený. Záleží, co Conte umíchá za nominaci, i když ta už je takřka jasná.

Reagovat
Yanek

Podle mě Belgie není favorit, jsou nekonzistentní a nezkušení. Navíc si myslím, že Itálie má pořád lepší tým. Mám trochu obavu z toho, jakým stylem se bude Conte prezentovat a koho postaví, ale věřím, že Italové půjdou z prvního. Koneckonců, kvalifikaci zvládli s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Belgie papírově pochopitelně favoritem je, to jim neodpářeš, ať už se na to díváš z jakéhokoliv úhlu pohledu. Nikde jsem ale neřekl, že nejsou hratelní a neporazitelní, čemuž nahrává tebou zmíněná nekonzistentnost a nezkušenost. Těží zejména z chyb soupeřů. Takticky vyspělý tým je může sundat ze dvou brejků ani nebudou vědět jak. Ale stejně tak je to u Španělů, Němců nebo Francouzů. Dominance se vytratila. Věřím, že je klidně mohou udělat i Irové, když vystaví svou obrannou hráz. Je to jednoduché. Belgie nemá konzistenci a zkušenosti. Itálie nemá varianty do obrany a v negativním slova smyslu nečitelnou ofenzivu. Švédi sází všechny žetony na Zlatana. Irové budou betonovat, dohrávat souboje na krev a jednou šancí mohou vyhrát zápas. Každý může porazit každého.

A Conte je čitelný. Tým připravuje na 442 (424) s variantou 433. Obě variace mají svá úskalí. Sestava je z 60 % jasně daná, dalších 30 % je více méně odvoditelných a zbytek je možností pro překvapení. Třeba před osmi lety to bylo po stránce soupeřů horší. Věřím ve vítězství ve skupině, přesto stavím do role favorita skupiny Belgii. Na vítězství ve skupině by mohlo stačit klidně 5 bodů. Vtipný je, že to klidně může dopadnout jako na Euru 2004, jen s tím rozdílem, že nyní by postupovali dost pravděpodobně všichni tři

Reagovat
DelPiero137

Velmi som zvedavy na tuto skupinu a silu Squadry. Nie je to az take tragicke ako som si myslel ale ani ziadna slava. Hodne bude zalezat od trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to klasická dřina protože italům nebude vyhovovat styl kterým hraje Švedsko a Irsko.Italové vždy s takhle bojovnýma týmama, které nejsou vyloženě na Top urovni mají prroblémy.A jsou schopni je podeňovat.Velkou výhodu vidím v losu, že pokud neuspějem první zápas s Belgii potom odpadá veškeré podcenění švedska a irska.

Reagovat
Sasha

klasika, lehká skupina to není, ale byly i horší, pokud to nevyjde první zápas proti Belgii, tak pak to bude hlavně o koncentraci a dobývání proti brejkům

Reagovat
Alberto Aquilani

Vraj možno s Vainquerom - Pjanič na trequartistu a útok Salah - Džeko

Reagovat
mojmira

AC MILAN: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, De Sciglio; Niang, De Jong, Montolivo, Bonaventura; Luiz Adriano, Bacca.

HELLAS VERONA: Gollini; Sala, Marquez, Moras, Piasano; Viviani, Greco; Wszolek, Ionita, Siligardi; Toni.

Konečně bez Cerciho.

Reagovat
Zark

hellas pěkně sračkoidní jedenáctka

Reagovat
Mrvinho

Mohla by být nějaká kanonáda dneska hlavně ať to není sračka jak minulej týden.

4:0 (2× Bacca, Luiz, Niang) FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

spadni už tam

Reagovat
mojmira

Monty omg, doufám, že v zimě půjde pryč

Reagovat
Mrvinho

Do piče Monty

Reagovat
smazaný uživatel

To je komické sledovat toho Lucu Toniho jak se pohybuje, ten je tak dřevěnej už.A nejlepší je jak vždy rozhazuje rukama že mu někdo nenahrál, přitom je vždy schovaný za hráčem.Nechápu, pije mě krev.

Reagovat
Pipo123

Tak, ale on bol také drevo vždy, ale vždy dokáže streliť gól, taká stará drevená škola

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Býval dřevo to vím, ale s věkem ze z něho stalo ještě tvrdší dřevo :D to není pohyb fotbalisty co předvádí.

Reagovat
Zark

takové komentáře bych čekal od nějaké anglické mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Tak, ale takých hráčov bolo viacej a boli to strelci jak svina, dnes je trocha iná doba a útočník sa musí viac zapájať do kombinácii, behať hore dolu atd. Kopec klubov nehraje ani na typického útočníka, ale majú tam nejakú motorovú myš. Toni je proste pán, ale spoluhráči na neho musia jednoducho hrať, on im nijak extra nepomôže, navyše stále vie skvele podržať loptu

Reagovat
10

Reagovat
Zark

Reagovat
mojmira

ty voe střídej toho tragéda v poločase

Reagovat
Mrvinho

Bonaventura

Reagovat
Yanek

Bez Cerciho je to ocekavane lepší.

Reagovat
mojmira

kraje zálohy dobrý, ale ten střed ... 2 (pod)průměráci

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní už mávl 2 neofsajdy z nichž padl gol

Reagovat
Milan.B

tragicka koncovka.. a co stvara montolivo...

Reagovat
Pipo123

Saponara, to je hráčik píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Od ACM to je strašná bída.

Reagovat
smazaný uživatel

AC je hrozný, Hellas s něma hraje úplně vyrovnanou partii.

Reagovat
mojmira

Pořád ta stejná písnička, ta záloha je prostě tragická. Dokud nepřijde alespoň jeden TOP záložník, místo Montoliva, tak to lepší nebude. Místo De Jonga se snad dá dopohody Bertolacci

Reagovat
Pipo123

Zielinski, Paredes, Buchel, Saponara, to je parádna súhra

Reagovat
mojmira

Baccaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca najsympatickejsi hrac AC

Reagovat
Mrvinho

Jo kurva, Baccaaaaa Ještě ty 3

Reagovat
Pipo123

Už vidím jak Juve kúpi Saponaru

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

looooooollll

Reagovat
smazaný uživatel

cervena karta za toto?

Reagovat
Pipo123

Rozhodca, De Jong

Reagovat
mojmira

červená Alex se nechá přehlavičkovat zrovna od toho tragéda

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
CubONE

Bravo, de Jong. Zasluzena cervena, ked tam ide ako kokot. Dufam, ze posledny zapas za AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni

Reagovat
panca

tak jsem si zapnul druhej polocas a vidim, ze porad stejna klasika. De jong

Reagovat
Mrvinho

Gigi chytí

Reagovat
maras93

Bylo to na redku ? Seknul se mi zrovna stream. Díky.

Reagovat
mojmira

nebylo

Reagovat
Yanek

Nebylo, ale nemusel tam tak jít.

Reagovat
CubONE

Bolo, zozadu zhodil hraca v cistej sanci asi na jedenastke.

Reagovat
maras93

Ok, díky všem. Myslim, že si to v případě NdJ dokážu představit.

Reagovat
Sasha

bylo

Reagovat
Mrvinho

Do piči, buzeranti

Reagovat
cervo

iba pridem z prace, zapnem zapas a prve, co vidim v zabere De Jong, "no do pici", pozeram desat sekund a De Jong penalta s cervenou kartou, "no do pici"

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj

Reagovat
Mrvinho

Pěkně

Reagovat
Pipo123

Maccarone dva góly a asistencia, pán

Reagovat
Yanek

Adriano, který udělal gol a byl na hřišti jeden z nejlepších jde dolů kvůli Kuckovi, když potřebujem dát gol? To mi připomíná Allegriho. Sice je tým v 10ti, ale Hellas je poslední proboha.

Reagovat
Mrvinho

Držíme remizu

Reagovat
maras93

Taky jsem nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem nasadenie De Jonga,Mihajlovic prekvapuje ze by to nebol jeho posledny zapas na lavicke AC.

Reagovat
mojmira

dolů mě jít montolivo, ten co předvádí není ani na serii B

Reagovat
Mrvinho

Toni pls

Reagovat
mojmira

tak tak, vypískejte toho šaška

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam slov prase DeJong musi dostat okamzite padaka a ten vul co ho postavil a po penalte vystridal Adriana za Kucku ho bude nasledovat. A Montolivo at tahne taky. FORZA MILAN!

Reagovat
mojmira

v první řadě by měl dostat padáka ten plešatej kkt co sedí na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite, ale na to jsme kratky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuco je vpoho, nerobi skoro ziadne chyby len sa moc nehodi do formacie s 3 zaloznikmi. Nieje to rozdielovy hrac, ale kebyze AC hra na 4 zaloznikov tak na DM/CM ako box-to-box by bol dobry. Kebyze ma ostat 4-3-3 tak by som ho asi aj ja nahradil. Priorita by pre vas mal byt top CM miesto Montoliva, najlepsie dvaja a lavy kraj obrany.

Reagovat
CubONE

Lavy kraj obrany je zastupeny slusne, mozno aj najlepsie z celeho timu.

Reagovat
smazaný uživatel

hm mne de Sciglio pripada ako uplny priemerak co poriadne nezahra do predu ani v d zadu, ale videl som len 5 zapasov AC z tejto sezony takze je to len subjektivny nazor z toho co som videl

Reagovat
Pipo123

Bonaventura je vemeno, všetko musí strielať na bránu, aj keby bol pri rohovej zástavke

Reagovat
smazaný uživatel

alespon Bertolacci něco předvádí

Reagovat
Robbie

může mi říct co to je za vemeno který píská ACM-Verona, koukám od 60.minuty a rozhodčí nejhorší na place

Reagovat
smazaný uživatel

Totální idiot, hráči Hellasu hrají jak totální prasata a on ani jednoho nevyloučí, sebrali AC gold v prvním poločase a červená pro de Jonga taky ne...

Reagovat
Robbie

a hlavně ted nevím kolikátá minuta, nějak v 85.minutě nepísknul penaltu pro ACM přitom to měl na zlatým podnose a ted v posledních vteřinách se mi zdálo že tam ho taky zfouloval

Reagovat
CubONE

cervena jasna

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě měli hráči Hellasu dostat aspoň 2 za některé své zákroky v druhém poločase, zvláště to obejmutí Bonaventury, kdy se po něm ještě ohnal následně.

Reagovat
CubONE

Neviem, ktore teraz myslis. Ale na spravnosti cervenej to nic nemeni.

Reagovat
smazaný uživatel

místo 6 ti bodů s posledními týmy máme 2

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas nam prisli vyhrat Kucka s Cercim Prekvapive to nedopadlo. Je potreba vymenit celou zalohu, krom Bóni a konecne privest TRENERA. Na moje slova, ze prestupak byl provar taky dochazi.

Reagovat
olis

NAPOLI: Reina; Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne. In panchina: Gabriel, Rafael, Strinic, Henrique, Valdifiori, Maggio, Mertens, David López, Chiriches, Dezi, El Kaddouri, Chalobah. Allenatore: Sarri.

ROMA: Szczesny, Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne, Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Salah, Dzeko. Falque. In panchina: De Sanctis, Castan, Iturbe, Maicon, Keita, Vainqueur, Gyomber, Emerson, Ucan, Di Livio, D'Urso, Sadiq. Allenatore: Garcia.

Forza Napoli!

Reagovat
Slejdy

hodte sem prosim link nekdo diky

Reagovat
wiggum

Remiza dobra.

Reagovat
olis

Insigne dnes zatial vsetko zle riesenia, bud nech to zmeni, ukazal uz ze to vie alebo nech tam ide Mertens, uz sme mohli dat kludne 1-2 goly

Reagovat
Alberto Aquilani

bez strely na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

výborný zápas zatiaľ, jeden lepší jak druhý

Reagovat
olis

Reagovat
10

Z čeho?

Reagovat
olis

vsak asi kebyze to inak poriesi tak by boli aj tie sance

Reagovat
10

Teď vidím ty dvě Insigneho střely...tam by asi nahrávka stejně neprošla, Roma to má překvapivě docela zavřený

Reagovat
Alberto Aquilani

dve hrozienka... DDR musí ísť dole!!!

Reagovat
Maritazzi

Džeko vyhraje neskutečně hlaviček, ale balon nedostane jinden než na půlce, žádnej centr, připravená kombinace, nic. Šílenej Florenzi, Nainggolan, Falque, Pjanič taky vidět není. Hnus se na nás dívat. Remíza asi nejhorší výsledek.

Reagovat
10

Reagovat
10

Na druhou stranu si u Džeka všímám toho, že zbytečně chodí do křídla a jiných prostorů, kde jeho přínos takovej není...těžko říct, jestli je to pokyn trenéra, v City mu to fanoušci občas taky vytýkali

Reagovat
Maritazzi

Jo, to se mi taky nezdá, jenže oni mu jinak balon schopní dát nejsou.. Dneska nepřišel ze strany ani jeden centr. Kždopádně první poločas hrál deset minut prohozenej se Salahem, to už vypadá jak kdyby to měl od Garcii.

Reagovat
Pipo123

Dzeko by bol určite rád keby sa hraje na dvoch útočníkov, tak ako mu to sedelo v nemecku

Reagovat
DelPiero137

Dzeko bolo terno, toho vam zavidim. Mali sme ho kupit miesto Maria.

Reagovat
Largo

Florenzi dneska hrozný, stejně jako DDR nebo Falque.

Reagovat
Slejdy

buzeranti

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne mu to odkopol v jasnej šanci Vyzerá to tak, že Napoli tiež dochádza dych

Reagovat
Furia Ceca

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra, Mandzukic, Dybala

Reagovat
Melchior

doufám, že Cuadrado nebude (opět) hrát za domácí. Ale Khedira

Reagovat
10

Snad teda dneska výjimečně bude

Reagovat
Furia Ceca

Spíš nevýjimečně bude

Reagovat
Melchior

ježiš, já jsem dement si celou dobu myslim, že se hraje ve Florencii

Reagovat
10

Jj, Allegri o Cuadrada vyloženě "nestojí"

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

když jsem čel tu expresku, tak jsem si pomyslel že nás allegri konečně začal poslouchat. a pak přijde sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dneska je pojištěno, že nevyhrajeme, fajn.

Reagovat
Furia Ceca

Věřím, že Dybala něco vykouzlí a nebo že se Mandžukić ve správnej čas nasere na správný místo.

Reagovat
Pinturicchio

Cuadrado

Posazení Stefana hrajícího v top formě na úkok nerozehraného Samiho.

Lenochod Mario proti mega presující, agilní Viole. - do tandemu s Paulitem by dneska byl ideální Simone.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

Hmm a Patrice místo Alexe, koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Airus

Když vidím Cuadrada a Evru tak si říkám že dává některým hráčům čas si oddychnout, ale to by tam byl i Rugani.

Reagovat
eLJay.91

Khedira se vrací po zranění, hned základ a už vidím, jak hned odehraje zápas celej a pak zase na 5 vypadne... A vzhledem ke Cuadradovi napravo bych radši viděl nalevo Alexe Sandra. Evra s Paulem to tam zas budou hrát na pětníku, Cuadrado si pak na druhý straně vystačí sám. K tomu línej Mandžu. Ještěže hraje Paulito.

Reagovat
Pettirosso

Blbej eurofotbal..takhle fanouska namlsat zas ten kvetak, seru na to

Reagovat
Pipo123

Koulibaly hraje parádne

Reagovat
M11

dneska kloboucek

Reagovat
10

Prase mongolský

Reagovat
Melchior

Remíza v Neapoli Dneska to chce přeskočit v tabulce Romu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Tak zase nic.. Člověk tomu fotbalu vždycky upraví plán na víkend, aby pak sledoval tohle a po zápase si přečetl Garciu, jak jsou všichni proti němu.

Reagovat
Pettirosso

Remizka se soucasnou Neapoli je vic nez slusna pro vas v soucasnym rozpolozeni. (Zapas sem nevidel)

Reagovat
Mr.Jindros

Dneska tuším spíš plichtu, ale jednička by byla epická... to už bychom byli zpátky ve hře naprosto regulérně.

Reagovat
Pettirosso

Ta sestava je cela spatne

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej stream?

Reagovat
DelPiero137

To je zase zostava...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalda pre Fiorentinu v 2 minúte

Reagovat
Mihal

Dežavuuuu

Reagovat
DelPiero137

Simulant hnusny, ale Giorgio klasika

Reagovat
brenk

Reagovat
Furia Ceca

Doprdele!

Reagovat
Melchior

Co se stalo? Nestihl jsem najít stream

Reagovat
brenk

Reagovat
DelPiero137

Jebem nato, banano zrut zavesil a ako....

Reagovat
Pipo123

A vy nechcete takého genialneho hráča

Reagovat
M11

CUADRADOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tu máte Cuadráda, že o neho nestojíme. To je hráčik ja vínko

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

starej dobrej krabicák, co

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Melchior

Květááááááááák

Reagovat
10

Kondooooooooooooooooooooooooom

Reagovat
Pinturicchio

Ani nevěděl jak

JUAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Pipo123

Já myslím že to tak chcel

Reagovat
Furia Ceca

Jako v pase s Tunem!

Reagovat
Furia Ceca

zápase s Turínem kurva!

Reagovat
eLJay.91

Přesně to jsem chtěl napsat.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

jop, shitty goals win games

Reagovat
10

Ještě že je ten Rumun taková díra

Reagovat
Inter Eterno Amore

takto nech to skončí

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrá komedie. Bernardeschiho chytrý pád a Cuadradova hlavička na náhodu Ein Kessel Buntes

Reagovat
Hokaido

Ten Cuadrado si pěkně maže SA na chleba!

Reagovat
10

Neboj, v létě ho máte zpátky

Reagovat
Furia Ceca

Se ukop, v létě ho tam máte zpátky.

Reagovat
Hokaido

Pošlem vám k tomu 5 mega, když si ho necháte.

Reagovat
Pettirosso

my vám pošlem 10 mega, když si ho vezmete zpátky teď v zimě

Reagovat
Hokaido

Já ted Juve sleduju snad poprvé letos, to je opravdu tak špatnej? Koukám jen na výsledky a tak, a zdálo se mi, že hraje docela často, snad i nějakej gol občas dá...

Reagovat
Furia Ceca

Ale chápej, pro nás je ho škoda... Vy jste přece světovej velkoklub!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

Nestihl jsem začátek a už jsem sem chtěl psát otázku, kdo tu penaltu zavinil. Přesně v tý samý milisekundě, kdy mě ta otázka napadla, mi došla i správná odpověď. Giorgio klasik!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Mandžukic ide dnes do všetkého

Reagovat
Furia Ceca

Takhle hraje pořád posledních 5,6 zápasů... A stejně na něj někteří furt pičujete.

Reagovat
Airus

to že takhle hraje dvacet minut prd znamená, když se pak zase začne ploužit

Reagovat
Airus

asi si přečetl všechny ty výčitky na jeho účet v komentářích, když dostal teď MVP. Tak se snaží

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala

Reagovat
10

Teď mu ukazuje, ať vstává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Není to nic o menší zmrd, než Berardi.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím? To pak by pak byl stejným zmrd i Pogba, Tevez, Del Piero, Dybala, Cuadrado, a můžu jmenovat dál. Vidíš nohu, tak spadneš. A Berardi není je zmrd za to, jak se bez respektu chová ke všem na hřišti, k protihráčům, rozhodčím. Chová se jak nevychovaný spratek. Potřeboval by dostat přes držku, aby se vzpamatoval.

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem myslel spíš celkovým dojmem. Za "zmrdy" u nás považuju třeba Lichtsteinera s Mandžukicem.

Reagovat
Melchior

Dybala je prostě fantastickej hráč.

Reagovat
Pettirosso

někdo sop, co se načítá, nebo aspoň stream prosím?

Reagovat
Melchior

mně jde sop://broker.sopcast.com:3912/137154

Reagovat
Pettirosso

dík

Reagovat
Pinturicchio

259381

SKY CALCIO

Reagovat
Airus

cuadrado?!

Reagovat
smazaný uživatel

Do kosmíru

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado

Reagovat
DelPiero137

Ty vole, tak toto bol signal a zakoncenie.....

Reagovat
Zark

Cuadrado, ten se prodá

Reagovat
10

Ten míč ještě letí

Reagovat
eLJay.91

Jak o tomhle křovákovi mohl říct Camoranesi, že je lepší fotbalista, než byl on?! Zas mi pije krev!

Reagovat
smazaný uživatel

O co že mu dá Mandžukič loket

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrdo dole gol dal tak nech uz ide do pice

Reagovat
Pettirosso

ten Alonso je dobrej zmrdeček

Reagovat
Airus

taky si říkám, jen ať v tom pokračuje a tenhle zápas nedohraje

Reagovat
DelPiero137

Evra dokaze aj lepsie centrovat?

Reagovat
10

Chiello zašlápne míč a je z toho nejlepší klička v jeho životě

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se jít tomu štěstíčku naproti

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne hovedo ten Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Letos snad nebyl zápas, kdy by z úst komentátorů nezaznělo: "Přítomen je samozřejmě i Pavel Nedvěd."

Reagovat
Airus

však to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

28.10. nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Vím. Byl v Praze, tys tam byl taky a tleskal mu

Reagovat
Airus

rozhodčí to píská jak hokej, to se bude přiostřovat a přiostřovat až to blbě skončí

Reagovat
Airus

Zatím se to naše MVP nachalo kopnout do ksichtu, nebylo schopný sklepnout, nebo zpracovat balón a padalo kdy mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dal gól, takže zítra dostane při nejhorší 6,5.. aneb "Il migliore Juan Cuadrado"

Reagovat
Furia Ceca

Tys nepoznal, že myslel Mandžukice?

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona ta charakteristika je univerzální a MVP dnes obecnou optikou sedí jedině na Cuadrada.

Reagovat
Airus

Mandžukič dostal za minulý měsíc MVP od fanoušků Juve, je to pár dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vztahoval jen k dnešnímu zápasu, moje chyba

Reagovat
Airus

já ani nevim jestli ten Cuadradův gól byl umyslnej nebo totální náhoda, s tím hárem těžko říct. Takže MVP bych mu ještě nedával

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemusíš, novináři z GdS a Tuttosport to udělají za tebe, jen v Corsportu budou "přísnější" "Chytrá, inteligentní hlavička", ale koukal na to, jako by nevěděl, co právě udělal

Reagovat
Airus

Reagovat
Airus

ale asi se to dalo částečně použít i na Cuadrada

Reagovat
Furia Ceca

A kdybys nenapsal "padalo kdy mohlo," tak by to sedělo i na Chielliniho s Bonuccim!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne napisal ze dostal kopanec do ksichtu...takze nesedelo.

Reagovat
Furia Ceca

Tak ne no.

Reagovat
Airus

až na ten kiks ze začátkou jsem s naší obranou nadmíru spokojen, ale Leo by to neměl přehánět s tou agresivitou, než někoho nebo sebe zraní

Reagovat
DelPiero137

Po dlhom case pozeram zive Juve zapas a nic sa nezmenilo. Leo nedokaze prihrat na 2m, Chiello ide do vsetkeho ako magor, Cuadrado rovnaka pesnicka. Akurat Mandzukit zacal bojovat co je pozitivne. Sami je zatial neviditelny, mohol by vymysliet nejaku kolmicu.

Fiore poriadnu sancu ani nemala. Tento zapas sa musi vyhrat.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Airus

Tak hra je především na naší levý straně, ale Sami se snaží dostávat do pozice pro přihrávku a měl pár hezkých náběhů za obranu - i když zbytečných - Myslím že máme na to vyhrát, až na ten startovní kiks, nehrajeme nejhůř. Jen to chce zapojit claudia a samiho když jsme před šestnáctkou. Ale to by ten aktivní mandžukič musel sklepnout nějak balón ze vzduchu když mu ho naše zadní trojka předhodí

Reagovat
Pettirosso

Viola v 10 za míčem. Do toho se hraje blbě

Reagovat
DelPiero137

Evra si tam dobre nabehol pri tej spolupracis Pogbom ale center uz nebol dobry. Velmi su zatiahnuty ale aj tak sa tam priestor otvara.

Reagovat
Airus

Evra se snaží co to jde, cejtí že mu Lobo bere (vzal) místo v základu

Reagovat
Pinturicchio

Tahle Viola se dá v pohodě porazit, kromě simulací Bernadeschiho a Alonsa nepředvedli nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší od nás Bony, Viola krom držení míče nic.Naše obrana hraje výborně, ještě trošku víc přidat v útoku, možná bych tam poslal Moratu, citím že je to zápas pro něj, Fiorentině tam hrozí nějakej rychlej brejk, jak takhle často drží míč.Trpělivost, šance příjde je třeba ji proměnit.

Reagovat
Airus

nechám Cuadradovi že se dobře vrací a snaží se pomáhat obraně, i když v tom není dobrej

Reagovat
Furia Ceca

Wilfried Bony? Já bych tam poslal Lichtsteinera, Sandra a Zazu. Přesně v tomhle pořadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byla ta pentle? Robenžoval jse to až v 16.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Mě totálně výtačí hra Kaliniče, absolutně se na Bonyho nechytá, jen rozhazuje rukama a chce faul.

Reagovat
brenk

Pogba už neskutočné somariny vymýšľa

Reagovat
Airus

Zaza by si podle mě zasloužil šanci v tomhle zápasu, ten si s Dybalou dokáže i přihrát

Reagovat
Pettirosso

Ta záloha vůbec nefuguje. To musí být v zimě priorita č.1

Reagovat
mojmira

jo vám nefunguje záloha

Reagovat
smazaný uživatel

Rouháme se, co?

Reagovat
mojmira

ale jen trošku

Reagovat
Airus

bylo to už i horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Orsato, ty debile.

Reagovat
Pettirosso

za toto žlutou?

Reagovat
Airus

Braza to je pán

Reagovat
M11

strasna sracka

Reagovat
Airus

Ještě že to Mandžukič napravil, ta jeho přihrávka Pogbovi byla úplně retardovaná, takhle mu to nakopnout a "poraď si"

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se ten květák pořád rozčiluje?

Reagovat
10

Protože je to magor, on sbírá simulace jak pokémony, jinak si to nedokážu vysvětlil, co tam furt zkouší

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

dement

Reagovat
Airus

Tak pojď Sturo, čekám od tebe teď dva góly a tři asistence

Reagovat
Furia Ceca

To je strašnej debil ten Cuadrado! Tomu vůbec, ale vůbec nic nevychází!

Reagovat
10

A to ho ještě z většiny píčovin vyseká Orsato

Reagovat
Airus

To byl Rugani kdo se rozcvičoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece nebude mrznout na lavičce.

Reagovat
Airus

Já jen že by se mohl podívat i na trávník?!

Reagovat
smazaný uživatel

Musí mu stačit ten kousek u postranní čáry

Reagovat
Airus

to je nýmand

Reagovat
Airus

a ještě k tomu vůl, klasika

Reagovat
Pettirosso

přímo na hlavu na malý vápno..co víc chce

Reagovat
10

Mu teď Mandžu ukázal fuckáče, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba tragický dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný pozitivum tý akce bylo, že ten slaboduchej(rozuměj Cuadrado) přihrál dobře a neztroskotal na prvním hráči jako obvykle :D

Reagovat
Airus

DO PÍČE UŽ! Přestaň utíkat před balónem a naraž někomu ty hovado chorvatský

Reagovat
Airus

Pogba pak vypadá za debila, když ztratí míč protože Mandžukič k němu stojí zády a nezopojí se do build-upu, fakt k hovnu

Reagovat
Pipo123

Podme Juve, dal som live na vás

Reagovat
smazaný uživatel

A pak proč nemůžeme jít do vedení

Reagovat
Pipo123

Podal som to pred minutou, to že hráte 70 minut zle ide mimo mna

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě horší, teď dostaneme gól

Reagovat
Pettirosso

protože si nevytvoříme pořádnou šanci

Reagovat
Melchior

Pogba, Mandzukic i Kurvadrát jsou zralý na ručník

Reagovat
brenk

mne hlavne Pogba dnes bije do očí, akoby stratil akúkoľvek dynamiku, ťah s loptou... katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

iba 2. polcas. V prvom bol ok.

Reagovat
brenk

MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

Pogba som rád, že mi zavrel hubu

Reagovat
DelPiero137

Jooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jelito chorvátske jeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOLOLOLOOOOOOOL

Reagovat
Yzemi

joooooooooooooooooooooo kur.aaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
M11

MANDZUKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je den

Reagovat
Pipo123

Ajajajaj

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu přerazil pracky :D

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak se ho ani netekl....my bad

Reagovat
Airus

Samozřejmě, ty demente neschopnej Další úžasnej kreativní gól Forza Juve

Reagovat
Pettirosso

ten tvůj hate na Maria je skvělej

Reagovat
Airus

tenhle trapnej ufňukánek nemá co dělat v Juve, ale ať si dává góly, snad se pak líp prodá

Reagovat
10

Vybojoval si ho hned dvakrát

Reagovat
Airus

kdyby ten lofas hrál takhle celej zápas a ne jenom když má bejt střídanej tak s ním (takovej) problém nemám. Ale ona je línej jak hovado, tvaří se jak píčus a vychování se mu taky nedostalo... takhle jsem už dlouho nikoho nenáviděl

Reagovat
brenk

veď makal celý zápas

Reagovat
Airus

já ho sleduju hodně pečlivě. A kdyby byl, tak to přiznám. Vučinič mě taky nakonec přesvědči a neměl jsem problém přiznat že jsem se v něm mílil (S Borriellem jsem měl ale pravdu ). ale tenhle píčus se může jít vysrat

Reagovat
Pettirosso

YEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Melchior

Viola má fakt brankáře, co by nechytal ani u nás v Blšanech

Reagovat
10

Skvěle Mario, Pogba i Paulito

Reagovat
Airus

trapák Mandžukič

Reagovat
Melchior

Tohle měla bejt penalta.

Reagovat
Melchior

mohla*

Reagovat
10

Jasná penalta a červená pro Valera

Reagovat
smazaný uživatel

Orsato je sráč

Reagovat
Melchior

dneska slušně nezvládá

Reagovat
10

Pískat bych to nechtěl, šíleně těžkej zápas...

Reagovat
Melchior

Dobře, ale už zpočátku zápasu nastavil špatnou laťku a dalo se předpokládat, že toho hráči začnou zneužívat.

Reagovat
10

S Violou je to ale vždycky takhle, pro ně je to prostě zápas roku, ta nenávist Juve tam je extrémní.

Reagovat
Airus

muže si za to sám, dál jim moc volnosti na začátku a pak se to prostě utrhne

Reagovat
smazaný uživatel

trpělivost chvalim

Reagovat
brenk

DYBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Yzemi

Dybaličkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
DelPiero137

Paulitooooooooo

Reagovat
Airus

Dybala!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dybalaaaaaaa

Reagovat
M11

DYBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

PAUUUUULIIIIIITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Goool Dybala

Reagovat
Melchior

DDDDDDDDDDYYYYYYYYYYBBBBBBBAAAAAAAAAAALLLLLAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pettirosso

PAULITOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pipo123

Easy

Reagovat
10

Bůh

Reagovat
Melchior

Kurvadrát dneska 1+1, já se jdu zahrabat

Reagovat
10

Teď se toho ani nedotknul, ne?

Reagovat
Melchior

jojo, šlo to k Dybalovi od něj... jak gól, tak asistence naprosto neúmyslně

Reagovat
smazaný uživatel

Odrazilo se to od něho. Ty vole. Zítra ty noviny číst ani nebudu. Dybala s Mandžukičem dostanou 6,5, Cuadrado 7 a v expreskách na EF bude "Allegri si to rozmyslel, Cuadrado ho v utkání s Fiorentinou přesvědčil o svých kvalitách. Zůstává. Marotta letí do Londýna uzavřít obchod."

Reagovat
10

Tomuhle už se dlouho smát nebudeme se obávám

Reagovat
Airus

nestraš

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Airus

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mu nálepku s cenovkou 150 milionů eur

Reagovat
Airus

Jsem nadšenej z výsledku, ale pořád je to dost nepohledný. Ale, Graci Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz Carpi tam by mohol pomiešať mančaft: Buffon - Rugani, Bony, Cáceres - Lichty, Khedira, Marchisio, Asamoah, Sandro - Morata, Zaza

Reagovat
10

ve středu je Coppa s Torem, tam snad poprvé uvidíme Rugu a další

Reagovat
Largo

OT! Mám dotaz. Jdu na nový Star Wars, ale neviděl jsem ani jeden film. Nemám čas koukat na všechny, takže co musím vědět/vidět, abych to pochopil? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko, bez debaty.. je to pokracovanie predsa.. alebo si to precitaj na wikipedii o tom.. ale star wars jednoducho treba vidiet vsetky :)

Reagovat
mojmira

maximálně můžeš dělat, že ten nový díl je první a ten zbytek brát jako prequel, ale rozhodně nejde nějaký díl vynechat

Reagovat
Airus

hlavní je že všechny ty lasery, Síla, mechy jsou hovno proti pár kládám a kamenům když je použivají nevyvinuté rasy

http://41.media.tumblr.com/fe868570ce4b45b0c305e348c06518c5/tumblr_nrww711AUt1u2gscjo1_500.jpg

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Mr.Jindros

Jak být nejšťastnější:

Podívej se na původní trilogii.

Nové trilogii se za každou cenu vyhni.

Reagovat
Airus

ale to by přišel o to nejlepší! Yar-Yar a midichloriani

Reagovat
Pipo123

Gala - Lazio, paráda

Reagovat
lucius6

ok skončili jsme....

Reagovat
Pipo123

Proc ? Gala sa da porazit

Reagovat
lucius6

Pokud budem hrát, tak jako v poslední době, tak těžko, ale ještě je čas, třeba najdem ztracenou formu, možná stačí míň než by se mohlo na první pohled zdát.

Reagovat
lucius6

LAZIO (4-3-1-2): Marchetti; Konko, Hoedt, Gentiletti, Radu; Cataldi, Biglia, Parolo; Candreva, Djordjevic; Klose.

Zajímavé rozestavení, ale proč to nezkusit a Cataldi konečně základ

Reagovat
Pipo123

A Konko zaklad, parada, v EL hral skvele, snad dlhodobo posadi Bastu

Reagovat
lucius6

Radu

Reagovat
smazaný uživatel

Prepol som zo zápasu Bielefeld - St.Pauli na Lazio....ten viac ako poloprázdny štadión u mňa strašne degraduje hodnotu toho zápasu. V Bielefelde menší stánok, ale slušne zaplnený a hneď to pôsobí inak. Ale asi Lazio nepremýšľa o novom stánku čo? Keď ešte má AS plány Olympijský štadión opustiť a presťhovať sa na nový stánok (opravte ma ak sa mýlim) tak by bol štadión nevyužitý....škoda fakt. Seria A išla posledné 2 roky hore, Rím je obrovské mesto, kluby patria k najslávnejším v Taliansku a vypredané tam nebolo ani na Barcelonu myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je problém hloubější proč ti lidi na Lazio nechodí, tuším že to zde někdo psal že to fanoušci bojkotují, ale proč netuším.

Reagovat
lucius6

Dlouhodobé spory s Lotitem a pak další různé protesty, ale tak co si budem povídat, on samotný stadion je problém, tam neni žádná atmosféra, ikdyž je plno.....

Reagovat
Pipo123

Chýba tvrdé jadro, bojkotujú zápasy, tak isto aj fanúšikovia AS. Stavajú ploty a kamery do sektoru fanúšikov a to sa ultras nepáči, tak radšej nechodia na zápasy

Reagovat
lucius6

Neni to z naší strany vůbec špatné, ale pořád tomu chybí nějaká pořádná koncovka, ale na druhou stranu se Sampdoria kromě jednoho protiútoku do ničeho nedostala. Věřím, že tento zápas vyhrajem.

Reagovat
Pettirosso

to je šílenost, prostě šílenost ta současná Sampa

Reagovat
lucius6

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Mrvinho

Matri

Reagovat
Pipo123

Marchetti sa zranil

Reagovat
Pipo123

Konko

Reagovat
lucius6

Konko ??

Reagovat
Pipo123

Paráda, Konkova pičovina nám dojebe zápas

Reagovat
Pettirosso

spíš Berishova

Reagovat
lucius6

Berisha to jen zachraňoval, kdyby Konko nenahrával jak debil, tak by se to nestalo.

Reagovat
Pipo123

Berisha hasil, ale Konko poslal Doriu do protiútoku, úplne zbytočne

Reagovat
Pettirosso

Konko to posral no, ale Berisha fauloval úplně zbytečně. Hned po tom faulu jsem věděl, že padne nějakej smolnej gól

Reagovat
lucius6

Jebat na to, to neni možný tohleto. Tohle jsme si nezasloužili....

Reagovat
Pettirosso

to bylo jasný...klasický Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadl mi stream, co Konko provedl ?

Reagovat
lucius6

Fakt tohle už je na mě moc, hrajem výborně a pak to poserem v poslední minutě kvůli takový píčovině....

Reagovat
Pipo123

Toto je neskutočné, dnes sa na to pekne pozeralo, dobrá hra, snaha vyhrať, Doria bola neškodná, hráči makali a potom dostaneme takýto gól, pre tých hráčov to musí byť hrozné. Dnes im nemôžem ani nič vyčítať, to už je obrovská smola.

Reagovat
Pettirosso

Tohle si teda Sampa vůbec nezasloužila, měli dostat spíš trojku, ale Lazio je prostě Lazio a obere o body samo sebe.

Snad tohle nějak kluky nakopne, aby se probrali, na konci bylo vidět, že je to hodně povzbudilo

Reagovat
Koubinhor

inter vs cagliari - vysílá to někdo? (tv)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele