Serie A - preview 14. kola

28.11.2015, 09:06, aktualizováno 30.11.2015, 08:38
Previews
Čtrnácté kolo nejvyšší italské soutěže přináší hned dvě dohrávky. Sassuolo ve v podvečer střetne s Fiorentinou, zatímco Neapol posléze přivítá milánský Inter...
US Sassuolo - ACF Fiorentina  (pondělí 19:00)
Fiorentinu čeká náročná práce, pokud si chce vzít zpět první místo. Musí spoléhat na zaváhání dvou týmů před sebou, ale především po těžkém utkání Evropské ligy porazit nebezpečné Sassuolo. A to doma body nerozdává.

Teď by ale mohlo pár bodů ztratit, protože se bude muset obejít bez své největší hvězdy. Mladý útočník Domenico Berardi, který má před sebou skvělou budoucnost, je totiž diskvalifikován na tři zápasy. A je tak jasné, že do tohoto důležitého duelu nenastoupí. Jeho místo by měl zaujmout talentovaný Matteo Politano, kterému se sice daří, ale pořád se jedná o velkou absenci.

A nebude jedinou absencí, se kterou se tým trenéra Eusebia Di Francesca musí potýkat. Mimo hru budou také zranění Terranova a Antei. Přesto se Sassuolo nehodlá vzdát, jak to ostatně dělá vždycky. Sassuolo totiž patří mezi velmi příjemná překvapení letošního ročníku a bojovnými výkony si získává respekt i výhry do tabulky.

Aktuálně je Sassuolo na páté příčce a má na svém kontě už 22 bodů. Musí ale zabrat, protože šestý Juventus Turín se zlepšuje a ztrácí na Sassuolo jen jeden bod. Po porážce od AC Milán sice Sassuolo opět zapnulo, jenže v minulém kole hrubě podcenilo soupeře. CFC Janov je možná z formy, ale umí překvapit. Utkání to bylo hodně emotivní a padla jedna červená karta na každé straně. Nakonec se ale radoval právě domácí Janov, který vyhrál 2:1.

Výsledek a hlavně průběh utkání dosud hodně mrzí brankáře Andreu Consigliho. Italský brankář zároveň ale doufá, že si Sassuolo vzalo poučení a zlepší svůj projev už proti Viole. "Hodně nás mrzí, jak to utkání dopadlo. Nemyslím, že bychom měli špatný přístup. Jen se prostě vždycky nevyvíjí všechno tak, jak byste chtěli. Prohrát zápas v páté minutě nastavení sice bolí, ale je to součást fotbalu.

"Teď se soustředíme jen na další zápas. Porazit Fiorentinu bude nesmírně těžké, protože hraje skvělý fotbal a má ve svém týmu několik výborných individualit. Ale neříkám, že je to nemožné. Musíme se všichni maximálně snažit a uvidíme, kolik bodů budeme na konci utkání mít," zmiňuje opora mezi třemi tyčemi.

Fiorentina bude mít jednu výraznější absenci, kterou je polské křídlo Kuba Blaszczykowski. Jinak má trenér Paulo Sousa kompletní kádr. Opírat se může také o výkony mladíka Federica Bernardeschiho, který jej potěšil v minulém kole Evropské ligy. Dal totiž v duelu s Basilejí oba góly toskánského celku. Problémem ale byla ztráta pozornosti a chyby v obraně. Ty stály Violu výhru, takže body se nakonec jen dělily.

Právě Bernardeschi je ale optimisticky naladěn a ví, že je v silách jeho celku vyhrát poslední duel a postoupit. "Po individuální stránce to byl skvělý večer. Cítím se ve Florencii skvěle, mám tu domov a mnoho přátel. Navíc mě moji spoluhráči hodně pomáhají ke zlepšení. Mrzí nás ale, že jsme ve čtvrtek nevyhráli. Musíme vyhrát aspoň poslední zápas, i když nám stačí jen remíza. Teď je zase čas na ligu," uvědomuje si mladý talent.

Fiorentina už druhý zápas po sobě remizovala 2:2. Před Evropskou ligou si body rozdělila také v derby s Empoli. Tam navíc musela dotahovat, ale nakonec díky dvěma gólům Kaliniće srovnala a nebyla daleko od kompletního otočení. Oba týmy se zatím utkaly čtyřikrát. Jednou se radovalo Sassuolo, dvakrát pak Fiorentina.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Biondini, Missiroli, Magnanelli - Politano, Defrel, Floro Flores
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomović, Astori, Gonzalo - Bernardeschi, Vecino, Badelj, Alonso - Borja Valero, Rossi - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Inter Milán  (pondělí 21:00)
Až na pondělní večer je připraven velký šlágr o první místo v tabulce. Ve skvělé formě hrající Neapol přivítá lídra Inter Milán. Ačkoliv se oběma týmům daří, jejich herní projevy jsou zcela odlišné. Nerazzurri by na San Paulo rádi udrželi vedoucí postavení v tabulce a také utnuli nepříznivou vzájemnou bilanci z posledních let.

Budou to mít ale složité. Neapol je ve fantastické formě, od druhého kola si drží ligovou neporazitelnost a v tabulce už se vyšplhala na druhé místo. V minulém kole přehrála neškodný Hellas 2:0 a celkově neinkasovala už pětkrát v řadě! Mimořádně se ji daří i na evropské scéně. Ve čtvrtek porazila jedinou brankou Chirichese Bruggy a ve skupině D je po pěti zápasech stoprocentní, pochopitelně s již jistým postupem do další fáze z prvního místa.

Ani Inter nemá špatnou formu. Vzhledem k tomu, že po letech v pohárové Evropě chybí se může koncentrovat výhradě na domácí ligovou soutěž. Výsledky, ani herní projev sice přesvědčivé nejsou, ale svěřenci trenéra Manciniho pravidelně získávají tři body a to je v tuto chvíli to nejdůležitější. Až v minulém kole se hráčům Nerazzurri konečně podařilo zvítězit vyšším, než jednobrankovým rozdílem. Nováčka Frosinone ze San Sira vyprovodili debaklem 4:0.

Inter za poslední čtyři roky dokázal Neapol porazit jen jednou. Vzájemná bilance z posledních let tak hovoří jasně ve prospěch Parthenopei a i na San Paolo budou větším favoritem domácí.

Maurizio Sarri nemůže počítat s belgickým ofenzivním triumfem Driesem Mertensem a také Gabbiadinim. Dvě nemalé ztráty hlásí i Inter. Záložník Kondogbia se zranil a mimo hru bude i obránce Santon. Oba celky ale mají dostatečně široký kádr a zacelit mezery v sestavě nebude problém.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Khoulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Higuaín, Insigne
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles - Guarín, Medel, Felipe Melo - Ljajič, Jovetič, Perišić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Aby nějaký tým třináct kol nedokázal ani jednou vyhrát, to se jen tak nestává. V italské Serii A je doposud jediným týmem bez vítězství Hellas a nyní má ideální šanci špatnou sérii utnout. Cestuje sice na půdu soupeře, ovšem tím je sestupem ohrožený nováček Frosinone.

Frosinone si ještě donedávna vedlo ze všech nováčků nejlépe, ale až zlepšené výkony Boloni ho předčily. Frosinone zároveň spadlo do sestupových vod a na sedmnáctou Boloňu ztrácí dva body. Na druhou stranu situace není tolik kritická, jako například u Hellasu. Právě mezi těmito týmy je na osmnácté a sedmnácté pozici už pětibodový rozdíl a vzájemné utkání je ze záchranářského pohledu velmi důležité.

Svěřenci trenéra Stelloneho v minulém kole utrpěli debakl na Interu Milán 4:0 a již tři kola v řadě nevyhráli. Poslední výhru si připsali doma proti poslednímu Carpi.

Kdy si poslední ligovou výhru připsal Hellas? Odpověď zní 17.5.2015, tedy před více než půlrokem. Ještě v rámci minulé sezony Hellas porazil Empoli 2:1 a odté doby svěřenci trenéra Mandorliniho zapomněli vyhrávat.

Ale ačkoliv je situace kritická, Andrea Mandorlini má nadále důvěru vedení. Jeho tým sice v minulém kole opět prohrál, když nestačil doma na Neapol, ale alespoň už se po zranění vracejí důležití hráči. K utkání na Frosinone by měli nastoupit například Toni či Hallfredsson. Na marodce ale stále zůstávají Fares, Romulo, Viviani, Marquez, Sala a Matuzalem.

Ztráty počítá i Frosinone. Kouč Stellone musí oželet starty Pavloviće, Carliniho nebo Russa.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello - Paganini, Chibsah, Gucher, Soddimo - Ciofani, Dionisi
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisano, Bianchetti, Moras, Souprayen - Ionita, Greco, Hallfredsson - Jankovič, Toni, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Chievo Verona dokázalo v minulém kole vyhrát a o něco podobného se bude pokoušet také v dalším utkání. V něm na svém stadionu přivítá Zebry z Udine, kterým se příliš nedaří. V minulém kole ale rovněž vyhrály.

Stadio Marc'Antonio Bentegodi bude svědkem zajímavého duelu mezi domácím Chievem a hosty z Udine. Oba celky mají svých starostí dost a zatím se jim nedaří trvale vyhrávat. Oba soupeře dělí jen jeden jediný bod, ale prakticky jsou si velmi vzdáleni. Pokud by Chievo vyhrálo, dostalo by se za určitých podmínek do první desítky. Hosté mají opačný problém, protože v případě neúspěchu nebudou vzdáleni od sestupových starostí.

Chievo si naposledy poradilo s nováčkem z Carpi, se kterým vyhrálo 2:1. Hosté skvěle začali, když se během prvních patnácti minut trefili postupně Roberto Inglese a Riccardo Meggiorini. Také třetí branku vstřelilo Chievo, ale radost z ní nemělo žádnou. Do vlastní sitě totiž po hodině hry zamířil Alessandro Gamberini a způsobil malé drama.

Pro jednoho hráče bude nedělní utkání hodně emocionální. Jedná se o Simoneho Pepeho, který v dresu Udinese začínal kariéru, než se pak přesunul do Juventusu Turín. Častý marod nyní působí právě v Chievu Verona a sám uznává, že by se jednou do Udine rád vrátil.

V rozhovoru pro Gazzettu sdělil: "Už v létě bych se mohl do Udinese vrátit. V jeho dresu jsem zažil krásné chvíle a okamžiky plné emocí. Uznávám, že bych se moc rád vrátil a zakončil tam třeba kariéru. Udinese o mě mělo zájem už v minulém přestupovém období, ale nakonec jsem si vybral Chievo. Tady jsem momentálně šťastný a cítím se potřebný. Lidé jsou tu skvělí a my se moc těšíme na neděli. Bude to hodně vyrovnaný duel, ale my v něm chceme uspět," varuje Pepe.

Trenér Rolando Maran nemůže využít jen zraněnou dvojici Izco a Mattiello, pozor na karty si pak musí dávat Cesar, pokud chce nastoupit i v dalším kole. Udinese je v mnohem horší situaci. Chybět mu bude několik klíčových hráčů, mimo jiné Guilherme, Merkel, Zapata, Kone a Heurtaux. V karetním ohrožení pro příští kolo je jen Ali Adnan a Felipe.

Když se oba celky utkaly naposledy, zrodila se remíza 1:1. Oba góly vstřelilo Chievo, ale jen Sergio Pellissier se trefil do brány, do které měl. Boštjan Cesar už takové štěstí neměl. Udinese se poměrně rychle oklepalo z porážky od Neapole a v minulém kole vyzrálo na Montellovu Sampdorii Janov. Stačila mu k tomu jediná branka, kterou měl po 30 minutách hry na svědomí Emmanuel Badu. Dokáží Zebry podobný úspěch zopakovat?
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Gamberini, Cesar, Gobbi - Castro, N. Rigoni, Hetemaj - Birsa - Inglese, Meggiorini
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Piris, Danilo, Felipe - Widmer, Badu, Lodi, Iturra, Edenilson - Aguirre, Thereau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Carpi FC  (neděle 15:00)
Janov dokázal v minulém kole porazit nepříjemné Sassuolo a na tomto výsledku by rád stavěl i v tomto kole, kdy se opět představí doma proti poslednímu Carpi. Hosté jsou v těžké pozici, za šest kol si připsali pouhý bod.

Domácí dky zmiňovanému vítězství 2:1 nad Sassuolem prodloužili svojí sérii neporazitelnosti už na čtyři utkání. Nutno ale podotknout, že ze čtyř zápasu vyhráli jenom ten proti Sassuolu. Na druhou stranu remíza v Turíně či doma s Neapolí se také počítá. Grifové zaujímají před čtrnáctým kolem třinácté místo a rozhodně mají ambice dostat se ještě výš. Vždyť loni skončili na skvělé šesté pozici. V zápase s Carpi budou domácí velkým favoritem i proto, že se nováčkovi na venkovních stadionech vůbec nedaří. Se ziskem jednoho bodu je společně s Frosinone nejhorší.

Jediným cílem Carpi je samozřejmě záchrana, ale i ta bude nesmírně obtížná. S prvoligovým tempem a kvalitou se svěřenci trenéra Castoriho vypořádávají velmi těžce. Carpi nedokázalo šest kol vyhrát a ztratilo i zápasy, ve kterých se s velkou pravděpodobností bude rozhodovat o setrvání v Serii A. Doma padli s Boloňou 1:2, ve Frosinone stejným výsledkem a s Hellasem doma jen remizovali 0:0.

Janov hlásí jednu velkou ztrátu a sice absenci Diega Perottiho, jenž si odpykává karetní trest. K dispozici trenéru Gasperinimu nebude ani Marchese a Muňoz. Podobně jsou na tom i hosté, kteří se budou muset obejít bez Spolliho, Fedeleho, Bubnjiće a zkušeného útočníka Borriella.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Ansaldi - Figueiras, Ansaldi, Rincón, Tino Costa, Laxalt - Lazović, Pavoletti, Panděv
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Gabriel Silva - Letizia, Marrone, Lollo, Pasciuti - Matos - Mbakogu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
AS Řím čeká utkání proti Atalantě Bergamo a Vlci z hlavního města nejsou právě v dobrém rozmaru. Proti Orobici potřebují nutně zvládnout utkání, protože jinak bude tlak na trenéra Rudiho Garciu ještě silnější. Atalanta však pod trenérem Edym Rejou není žádný bojácný tým.

Z římského AS je zase jednou terč vtipů a žertů. A není divu, protože pokud jde o pohárovou Evropu, tak slovo Řím by mohlo být identické rovněž se slovem Debakl. Fanoušci AS každým rokem ochutnávají krásy Ligy mistrů, s níž se pojí zápolení s těmi nejlepšími. Ochutnávají jej ale velmi hořkým způsobem. Nadšení z kvalifikace do Ligy mistrů velmi často střídá útrpný pohled na předvedenou hru proti nejlepším.

Tento rok nebyl výjimkou a AS opět trpělo. Jeho návštěva katalánské multikulturní památky jménem Camp Nou se rychle stala návštěvou strašidelného zámku, ve kterém se za každým rohem skrývá smrtící nebezpečí. Že je to nadnesené? Možná. Pravdou ale zůstává, že AS utrpělo krutou porážku v podobě šesti branek ve vlastní síti a předvedlo fotbal nehodící se na tak vysokou úroveň.

To s sebou samozřejmě nese určité následky. S trenérem Rudim Garciou mluvil sportovní ředitel Walter Sabatini a jeden ne zrovna příjemný telefonát dorazil i od majitele AS, Američana Jamese Pallotty. Italská média už živě spekulují o možném konci trenéra Garcii a jeho nástupcích. Přesto se veškerá pozornost upíná právě do Serie A. V ní čeká AS poměrně zajímavý sok, se kterým nebude snadné bojovat o body.

Nad současnými limity a cestou z krize ven se zamýšlí Carmine Gautieri, který má coby hráč zkušenosti s oběma týmy. Médiím sdělil: "Pokud chce AS porazit Atalantu, musí co nejrychleji zapomenout na utkání s Barcelonou. Hráči to musí dostat z hlavy pryč a soustředit se. Pokud Řím hraje na maximum, nemá žádné problémy Atalantu porazit o hodně branek. Ale teď má několik vážných absencí. Velký problém vidím také v tom, že kraje útoku Edina Džeka moc nepodporují," myslí si Gautieri.

Forma Edina Džeka se zlepšuje a někdejší střelec Teplic nebo ManCity si pomalu zvyká na nový život. Stále mu však bude chybět zmíněná podpora ze strany, protože zraněni jsou Gervinho i Mohamed Salah. Do utkání by se ale měl zapojit opět Daniele De Rossi, který vydatně pomáhá své obranné linii. Atalantě budou scházet především Dramé a Bellini, což jsou citelné absence.

Atalanta porazila AS naposledy na začátku roku 2012, od té doby spíše prohrává. V poslední době se jí také moc nedaří, když poslední utkání vyhrála na konci října. V minulém kole prohrála s FC Turín poměrem 1:0 a měla štěstí, že se Býci nemohli dlouho trefit. Vlci jsou nyní čtvrtí a na čelo ztrácejí tři body. Bergamaschi jsou na místě desátém a mají na svém kontě 18 bodů. Klidný střed tabulky ale Orobici nestačí.

Jak vidí následující utkání Simone Tiribocchi? Někdejší útočník Atalanty a současný trenér mládeže ve Vicenze prohlásil: "Je jasné, že po technické i taktické stránce má AS lepší pozici. Ten tým je stavěn na úspěch a jednotliví hráči naprosto převyšují kvality Atalanty. Přesto si myslím, že to budou mít proti Atalantě hodně těžké. Hrají sice doma, ale Orobici jsou bojovníci a pokud jim vše půjde, mohou v Římě překvapit," dodává bývalý kanonýr Tiribocchi.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Rüdiger, Manolas, Digne - Nainggolan, De Rossi, Pjanić - Iturbe, Džeko, Iago
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Masiello, Paletta, Stendardo, Brivio - Grassi, De Roon, Kurtić - Gomez, Pinilla, Moralez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - SS Lazio  (neděle 18:00)
Římské Lazio zažívá rozporuplnou sezonu. V evropských pohárech se mu poměrně daří a hraje velmi dobře, ale v lize už to taková sláva není. Ideální období však neprožívá ani Empoli, které se stane dalším soupeřem Římanů.

Italská média opět hovoří o známém příběhu spisovatele Roberta Louise Stevensona "Podivný případ Dr. Jekylla a pana Hyda". Lazio brázdí vody Evropské ligy sebejistě a s výhrami, navíc k tomu vždy přidává i pohledný fotbal. To platilo také ve čtvrtek při utkání proti Dněpru Dněpropetrovsk. Domácí ochozy viděly celkem čtyři branky, z toho tři vstřelilo právě Lazio. Trefili se Parolo, Djordjević a Candreva.

Evropská liga Laziu svědčí a i díky jeho výhrám se italskému fotbalu zvedá koeficient. Ve skupině G je římský celek suverénně první, má 13 bodů a kolo před koncem jej už nikdo nedožene. Na druhý celek AS Saint-Étienne má totiž náskok pěti bodů. Zároveň pod trenérem Piolim produkuje pohledný fotbal s jednoduchým zakončením a svižným přechodem do útoku.

Jaký to rozdíl oproti Serii A! V ní totiž Lazio vyhrálo naposledy na konci října! Ani předvedená hra není oku lahodící. Od poslední výhry Lazio třikrát prohrálo a hodně jej musela mrzet zvláště prohra s AS, jeho nesmiřitelným rivalem. V minulém kole alespoň přerušilo smutnou sérii a remizovalo. Ani zápas s Palermem se pro něj ale nevyvíjel moc dobře, protože Goldaniga poslal do vedení právě hosty. Dvacet minut před koncem alespoň srovnal Antonio Candreva.

Lazio je aktuálně až osmé a má 19 bodů. V italském tisku jsme se mohli dočíst také jakéhosi ultimáta od vedení směrem k trenéru Piolimu, za kterého se prý již hledá nástupce. Poslední výhra v Evropské lize ale týmu hodně pomohla. A to dokládají i slova útočníka Filipa Djordjeviće. "Dnes jsme si vedli opravdu moc dobře. Myslím, že nám tahle výhra pomůže i v lize a dodá nám hodně sebevědomí. Vše vycházelo a já doufám, že si to přineseme i do utkání s Empoli."

Toskánský celek rozhodně nemá dobrou formu a kolíbá se poměrně blízko vod sestupu. Nyní je na 16. místě a má jen patnáct bodů. Po porážce od Juventusu ale zabral a v minulém kole si připsal hodně cenný bod. Sehrál totiž duel s Fiorentinou, od níž jej dělí jen pár desítek kilometrů. Empoli dokonce vedlo o dvě branky, ale horší druhý poločas jej o výhru připravil.

Mužem, který je v jeho dresu v těchto dnech hodně šťastný, je obránce Mario Rui. Obletovaný Portugalec totiž prodloužil smlouvu a plánuje v Empoli ještě nějakou dobu zůstat. Sám uvádí: "Jsem moc rád, že mi klub důvěřuje a že mne odměnil novou smlouvou. Cítím se tu skvěle a doufám, že týmu ještě hodně pomůžu. Jsem šťastný za to, že tu můžu hrát, jsem tu jako doma."
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Tonelli, Costa, Mario Rui - Zielinski, Dioussè, Paredes - Saponara - Livaja, Maccarone
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Hoedt, Mauricio, Lulić - Milinković-Savić, Biglia, Parolo - Felipe Anderson, Djordjević, Candreva
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - Juventus FC  (neděle 20:45)
Juventusu nabírá formu a stoupá tabulkou vzhůru. Po vítězství nad AC Milán a v Lize mistrů nad Manchesterem City se Stará dáma představí v Palermu, kde se jí daří. Speciální zápas prožije Paulo Dybala, mladý Argentinec přestoupil do Juventusu právě ze sicilského klubu.

Palermu se v této sezoně zatím nedaří úplně podle jeho představ, o čemž mimochodem svědčí nedávná změna kouče. Giuseppe Iachiniho nahradil Davide Ballardini. Nejde o žádnou novou tvář, Ballardini už v Palermu působil v sezoně 2008-2009. A cíl je jasný, vytáhnou Palermo do první poloviny tabulky a co nejblíže k evropským pohárům. Domácí si v posledních kolech nevedli špatně. Těsnou výhru nad Chievem potvrdili i v Římě a s Laziem remizovali 0:0.

Hosté si v týdnu zajistili postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů, když i ve druhém zápase dokázali porazit silný Manchester City. Utkání rozhodl jedinou brankou Mario Mandžukič. Dařilo se i o víkendu v Serii A. Šlágr s AC Milán taktéž rozhodla jediná branka, tentokráte v podání Paula Dybaly, pro kterého bude následující střetnutí s Palermem velmi pikantní. Dvaadvacetiletý útočník je považován za obrovský talent. V minulé sezoně právě v dresu Palerma nastřílel třináct gólů a stal se hlavním tahounem týmu. "Momentálně jsme vyhráli tři ligové zápasy po sobě a navíc jsme se kvalifikovali do vyřazovací fáze Ligy mistrů, čímž jsme splnili jeden z předsezónních cílů. Měli jsme problémy, ale zlepšujeme se a to je důležité," liboval si trenér Allegri.

Juventus má v posledních letech s Palermem skvostnou bilanci. Nejenže šest utkání v řadě vyhrál, ale dokonce při nich ani jednou neinkasoval. Není proto divu, že i v tomto zápase bude velkým favoritem.

Sicilský celek bude postrádat duo Djurdević - Vitiello. Jinak má trenér Ballardini kompletní kádr. Jeho trenérský protějšek Massimilliano Allegri má o poznání těžší situaci. Stále totiž nemůže počítat s Pereyrou, Asamoahem, Padoinem, Khedirou i Hernanesem.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Struna, Goldaniga, Gonzalez, Lazaar - Hiljemark, Jajalo, Čočev - Bruman - Vazquez, Gilardino
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Lemina, Marchisio, Pogba, Evra - Dybala, Morata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.00 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Bologna FC  (sobota 18:00)
Bologna si v minulém kole poradila s podmínkami charakteristickými pro vodní pólo a remizovala s favorizovaným AS Řím. V sobotu ji čeká další náročná bitva, protože přijede na stadion do Turína k utkání s Býky.

Bologna zvládla minulé kolo na výbornou, když si k překvapení mnohých připsala bod proti favoritovi z Říma. Podmínky byly téměř neslučitelné s fotbalem a dosud se rozhodnutí hlavního sudího zdá přinejmenším kontroverzní. Bologna ale nic nedbala na to, že místo trenek by si její hráči mohli vzít plavky, a obula se do soupeře. Ve druhé půli sice povolila a AS se dostalo do vedení, ale z penalty se v samém závěru prosadil Mattia Destro.

Někdejší hráč právě římského AS do zápasu s Turínem nenastoupí, neb je diskvalifikován. Nebude to jediná absence Rossoblu, protože kromě něj nebudou hrát ani zranění Zuculini a Krafth. Mladý obránce Adam Masina, který zaznamenal v minulém kole druhou ligovou branku, si musí dávat pozor na karty, pokud chce v dalším kole znovu nastoupit.

Právě Masina je jedním ze světlých bodů v letošní sestavě Felsinei a již přitahuje zájem větších klubů, které v něm vidí potenciál. Ten v něm ostatně vidí také odborná veřejnost. Filippo Fusco, který měl na starosti přestupy v Bologni a pracuje jako zkušený skaut, o něm říká: "Naším cílem je to, aby mladí hráči, kteří vyrostou v Bologni, pronikali do prvního týmu a stali se jeho budoucností."

"To samozřejmě není vůbec snadné. Ale občas se vynoří nějaký hráč, který má opravdový potenciál. Adam Masina je jedním z nich. Musíme děkovat i trenérům, kteří se starají o jeho vývoj, ale Masina je kluk, který opravdu ví, co chce. Tvrdě trénuje a nespoléhá jen na talent. V jeho věku hraje první italskou ligu a ten rozruch kolem dokáže ustát. Kromě talentu má také skvělý charakter," chválí Masinu Fusco.

Také Turín má ve svém kádru několik zajímavých hráčů a vydal se cestou nesmlouvavé obchodní ekonomiky, která udržuje klub finančně zdravý. Důkazem je také to, že navzdory nabídkám prodloužil smlouvu se šesti svými hráči jen za tento týden! Turínu se přestalo dařit a téměř měsíc a půl nedokázal vyhrát. V minulém kole ale opět našel sám sebe a připsal si tři body po výhře nad Atalantou Bergamo.

Za posledních pět vzájemných duelů vyhrála Bologna jen jednou a jako favorita vnímá Turín také sportovní komentátor Andrea Agostinelli. "Vidím jako favorita Turín, protože má jednu nespornou výhodu - hraje doma. Vím, jak moc dokáží fanoušci ovlivnit své hráče a atmosféra v Turíně je vždy úžasná. Nicméně, i Bologna umí překvapit. Pokud bude hrát se stejným nasazením jako minule, může uspět i na půdě Turína," předpovídá Agostinelli.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Bruno Peres, Vives, Baselli, Acquah, Molinaro - Quagliarella, Belotti
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Rossettini, Maietta, Gastaldello, Masina - Donsah, Brighi, Diawara - Mounier, Mancosu, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Fotbalisté AC Milán se představí doma proti Sampdorii a budou se chtít vrátit k výsledkům před nepovedeným utkáním na Juventusu. Týmu kouče Siniši Mihajloviče se podařilo zapracovat na defenzívě, ovšem přechod do útoku a závěrečná fáze stále pokulhávají. Dvanáctá Sampdoria pocestuje na San Siro v roli outsidera a pochopitelně, je to velký svátek pro srbského kouče Mihajloviče, jenž do Milána zamířil právě z Janova.

Siniša Mihajlovič vedl Sampdorii v letech 2013-2015, tým výsledkově stabilizoval a dokonce ho sedmým místem dostal do Evropské ligy. Před touto sezonou pak odešel do AC Mián a ve "městě módy" pak podepsal dvouletou smlouvu.

Milán v minulém zápase prohrál po pěti kolech a i když toho na Juventus Stadium příliš nepředvedl, ostudu neudělal. Obstál i šestnáctiletý brankář Gianluigi Donnarumma, který inkasoval jen z kopačky Paula Dybaly. Vedení Rossoneri má ale velké ambice a s aktuálním sedmým místem nemůže panovat spokojenost. AC ztrácí na vedoucí Inter deset bodů, o dva body méně pak na pozice zaručující Ligu mistrů, ale jen dva body na Evropskou ligu.

Sampdoria naposledy zvítězila 25. října, kdy čtyřmi brankami zneškodnila paběrkující Hellas a tedy více jak měsíc už čeká na další tříbodový zisk. Blucerchiati si v následujících kolech připsali bod s Empoli, respektive s Chievem, ale poslední dvě vystoupení vyšli bodově naprázdno. A nejen bodově, dokonce i střelecky. Námořníci jinak nemají se střílením branek problém, více jich vstřelilo jen trio Neapol, Fiorentina a AS Řím.

Lepší vzájemnou bilancí má AC Milán, byť loňskou sezonu ani jeden tým nedokázal vyhrát a oba zápasy skončily remízou.

Milánská marodka se nijak nevyprazdňuje. Jérémy Ménez stále není k dispozici, stejně jako Balotelli, Bertolacci, Diego López, De Jong a Luiz Adriano. Oproti tomu jsou Janovští takřka kompletní. Karetní trest nepustí do hry Zukanoviče a duo Coda - Correa má zdravotní potíže.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Cerci, Poli, Montolivo - Bonaventura, Bacca, Niang
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Silvestre, Moisander, Regini - Carbonero, Fernando, Barreto - Soriano - Muriel, Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán1393116:730
2.SSC Neapol1384124:828
3.ACF Fiorentina1391326:1128
4.AS Řím1383229:1527
5.US Sassuolo1364315:1222
6.Juventus FC1363417:1121
7.AC Milán1362515:1720
8.SS Lazio1361617:2119
9.Turín FC1353518:1818
10.Atalanta Bergamo1353513:1518
11.Chievo Verona1344516:1316
12.UC Sampdoria1344519:1816
13.Janov CFC1344514:1716
14.Città di Palermo1343613:1715
15.Udinese Calcio1343611:1515
16.Empoli FC1343615:2015
17.Bologna FC1341813:1713
18.Frosinone Calcio1332811:2211
19.Hellas Verona130678:216
20.Carpi FC1313911:266

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (557)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toro dnes musí. Je potřeba ten vršek tabulky ještě trochu víc vyrovnat! Quagliarella s Basellim by dnes mohli poslat každý minimálně po gólu, nejlépe aby si na ně vzájemně přihráli

Reagovat
Furia Ceca

Přál bych jim EL, ale to spíš vidím přes Coppu, ta liga bude letos nahoře pořádně nahuštěná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoře může pohořet kdokoliv.

Reagovat
Furia Ceca

Osobně si nemyslím, že by pětice Juventus, AS, Inter, Neapol, Fiore mezi sebe někoho pustila...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

to AC medzi seba pustí Juve, AS, Inter, Neapol a Fiore

Reagovat
Furia Ceca

Tak určitě. Vy, fanoušci AC, jste v tomhle děsní... Vám se vždycky podaří jeden zápas za 100 let a pak jste absolutně nesebekritičtí. Viz "Fantastickej výkon, takhle jsme měli hrát minulý týden a z Turína by jsme si vezli 3 body." Nikdo si tady nelže do kapsy tak, jako někteří fanoušci AC. Bylo to tak po prvních dvou kolech loni a je to mu i ted.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

haha.. tie reči píšu iný, ja som si plne vedomí, že každý hrá to čo mu súper dovolí výkon to bol dobrý, avšak ten komentár som písal s nadsázkou.. Ináč, by som sa ani nečudoval fanúšikom AC v tom čo píšeš, 4 sezóny sa čaká, kedy príde progres a stačí len malý náznak, tak sa hneď vzplaňuje nádej. Myslím, že to je celkom logické.

Reagovat
Furia Ceca

No já bych si teda aspon 5, 6 kol počkal, abych věděl, zda to není náhoda. Kor po tom minulým začátku... Po dvou kolech 6 bodů, spousta fandů AC už tady věřila ve Scudetto a pak PRASK! A už to jelo ve starých blbých kolejích. Já vám taky přeju vzestup, třeba letos EL a za rok LM...

Reagovat
mojmira

Viděl jsi ten zápas? jestli jo tak mi napiš důvod proč to nebyl výbornej výkon, jestli ne, no nechci nadávat, na to jsem klidnej člověk. Nesebekritičtí? Stěžoval jsem si na Baccu a Montyho, trochu na Cerciho, ostatní prostě hráli dobře. Střídající hráče jsem nehodnotil (Poli - tužka, Honda - tužka, Adriano hrál dobře). V tom zápase s vámi jsme se akorát předháněli, který tým hraje větší sračku a nebýt Pogby skončilo by to 0:0. Kdyby vy jste hráli stejně jak jste hráli a my tak jako proti Sampě, tak věřím, že ty 3 body by jsme měli, samozřejmě to je jen kdyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz expreska: Doufám, že Garcia v AS vydrží!

Jenom tak je o soupeře míň

Reagovat
wiggum

A presto to na vas stacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni dulezite jednou vyhrat, je dulezite vyhravat pravidelne.body se sectou na konci a uvidi se jestli to bude na juve stacit.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ty jsi čím dál lepší

Reagovat
GEGE

Toceni rozestaveni pokracuje.Cely tyden se jede 4-4-2 ve kterem se dneska nastoupi...

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že na pravém kraji s Cercim. To se s tím chlape nikdo ještě nepoučil nebo jak?

Reagovat
GEGE

Do toho systemu pasuje a neni tam moc jinych moznosti...Ze je to lamka a vubec nemel byt v ACM je jina vec...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte zdravého Abateho. Vysunout ho na pravý kraj zálohy a za něho Calabriu nebo De Sciglia. Však Abate v záloze začínal v Turíně kariéru. A odvedl by jistě víc práce než Cerci. Skomírající Rychlonožka to opět bude drbat.

Reagovat
GEGE

Tohle je utopie...Abate by si mohl na kridle s Cercim podat ruce...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrá připomínka. Pokud to bude více 424 než 442, tak je to jedno, kdo tam bude.

Reagovat
Zark

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus

Zítra na Palermo:

Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Cudrado, Marchisio, Lemina, Pogba, Evra - Dybala, Morata

- Khedira mimo hru ještě 3-4 dny

- Pereyra se vrátí po utkání s Laziem

Reagovat
Pettirosso

Rugani jde v zime do Sampy

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to klapne.

Reagovat
Pettirosso

já taky, přeju si to ze všeho nejvíc a ještě si přeju, aby se to Maxovi pak vymstilo

Reagovat
Airus

Nějak nevím proč se neposlal na hostování rovnou a půl roku seděl na prdeli

Reagovat
Furia Ceca

Není to předčasný? Podle mě si v prosinci konečně víc zahraje, čekám ho v základu minimálně v Coppě a v LM v Seville. A to snad na přesvědčení Maxe bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hodně naivní, pokud si myslíš, že ho Allegri pustí od začátku v Seville. A než aby odehrál 5 zápasů za sezónu u nás, to ať jde radši na 19 do Sampdorie.

Reagovat
Furia Ceca

Proč? K uhájení prvního místa nám stačí remíza a ti tři stopeři taky potřebujou odpočinout... BTW Ogbonna jako 4.stoper toho pod Allegrim odehrál docela dost, takže ten prostor tady je... Já doufám a věřím, že Rugani v prosinci tu šanci konečně dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpočinout potřebují už dobrý měsíc a nic se neděje..... V prosinci? To brzo. Už měl mít na kontě minimálně 4 zápasy, respektive dobrých 350-400 minut. A kolik že to má? (řečnická otázka)

Reagovat
Furia Ceca

No asi 10 (lakonická odpověd). Ok, ale kdyby to vyšlo... Lepší pozdě než-li později, lepší pozdě než nikdy. Hlavně at už se to ale někam hne, mám strach, že by nám ho mohl někdo přebrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,další Romagnoli...

Reagovat
smazaný uživatel

Úděl provinčního klubu, nenaděláš nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No,tak nějak

Reagovat
Pettirosso

Tohohle Romagnoliho preziju s radosti

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme,co předvede na hřišti,když půl roku nehraje

Reagovat
Pettirosso

rozhodně víc, než Regini s Moisanderem a Silvestrem dohromady...a to může hrát o berlích a se zavázanýma očima.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Zark

Mirante se naučil od Buffona, jak si to ošéfovat.

Reagovat
mojmira

MILAN: Donnarumma, Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Cerci, Kucka, Montolivo, Bonaventura; Bacca, Niang.

A disposizione: Abbiati, Calabria, De Sciglio, Rodrigo Ely, Mexes, Zapata, Nocerino, Poli, Suso, Josè Mauri, Honda, Luiz Adriano. Allenatore: Sinisa Mihajlovic

SAMPDORIA: Viviano; De Silvestri, Silvestre, Regini, Mesbah; Ivan, Fernando, Barreto; Soriano; Muriel, Eder.

A disposizione: Brignoli, Puggioni, Cassani, Pereira, Carbonero, Christodoulopoulos, Palombo, Rocca, Bonazzoli, Cassano, Rodriguez. Allenatore: Vincenzo Montella.

Minule to byla co do výkonu neskutečná hrůza, tak doufám, že nové rozestavení přinese alespoň nějaké zlepšení. Snad už by mohl Bacca dostat víc než jeden balon za zápas, jestli to takhle půjde dál, tak se na nás vysere už v zimě. Sestava jako taková se mi moc nelíbí, ale moc možností na vylepšení není.

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy je Danilo Cataldi obránce?

Danilo Cataldi vypadl ze sestavy Lazia a klubové vedení podle italských médií uvažuje o hostování mladého obránce. Vážným zájemcem má být Empoli. (transfermarketweb.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,obrana provizorní,to bude dnes velká prověrka na San Siru...

Reagovat
smazaný uživatel

Skurveny zebrak Garcia, chod do pice, nacisto retardovany

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim, máte někdo link na AC?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
smazaný uživatel

díky :)

Reagovat
Yanek

Niang

Reagovat
mojmira

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mojmira

fuuuuuuu dobrá

Reagovat
FORZAMILAN

ufff Niang ......

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ pohoda FORZA MILAN , taktiež zatiaľ KUCKA>IVAN

Reagovat
mojmira

goooooooooooooooool

Reagovat
Yanek

Aspoň, že doma proti slabým to má parametry. Bacca by měl dostávat víc míčů, Niang to v noze má, byla by škoda o něj přijít.

Reagovat
mojmira

Siniša ho snad pustit chtít nebude. Teď jen aby něco nevymýšlel ten plešoun

Reagovat
smazaný uživatel

A tak chýbajú skúsenosti. Hlavne v tej italskej lige po taktickej stránke, keď sa hrajú aj vyspelé ,,šachy,, ako s juve, tak to je cítiť... O rok to môže byť o triedu ešte lepšie.

Reagovat
FORZAMILAN

Niaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang ...........zatím hraje hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Miláno dnes skvelé. Hlavne Niang.

Reagovat
mojmira

Jeden z nejlepších poločasů co jsem u nás za dlouhou dobu viděl. Niang fantastický, obrana bez problémů, Giggi bez práce, Bacca dneska taky dostává sem tam nějakej balon a Cerci se dostal zase k tomu jednomu zápasu z pěti co se mu povede. Teď hlavně nepolevit ve druhém poločase a rychle přidat třetí gól, 2:0 naprosto nesnáším

Reagovat
Milan.B

dneska som prekvapeny hrame dost dobre. Niang, Jack, Bacca, aj Kucka dobre. Cerci neprekvapil opat...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Cerci hra dobre

Reagovat
Milan.B

tak urcite

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Alberto Aquilani

To sú tí super italoš gólmani no, sráči typu Viviana, ktorých by miestny odborníci posielali hneď do Ríma či kam boha...

Reagovat
Yanek

Sleduj Romagnoliho radši

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
mojmira

Niang se dneska hodně baví

Reagovat
smazaný uživatel

Darovaná penalta, darovaný ďalší gól od gólmana, tá Sampdoria to je sranda hehe, ešte by mohol nastúpiť Cassano a zaklincovať to niečím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oproti Zengovi bohužel žádná změna.Leda tak k horšímu.Hrozná hra

Reagovat
smazaný uživatel

L. Adriano je hrozný palič

Reagovat
smazaný uživatel

Veronika,Šarka,Petra & MILAN

Reagovat
mojmira

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

dejte nám rovnou ten titul

Reagovat
mojmira

Baccovi se dneska lepí smůla na čůr*ka

Reagovat
smazaný uživatel

penalta z milosti

Reagovat
mojmira

kurva práce Giggi mohl mít nulu

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

to by ted byl ukrutnej valec

Reagovat
Zark
Reagovat
10

Škoda, že teď Pozzo tříští sílu do 3 týmů, navíc když ani jeden z těch týmů nebude hrát víc než o záchranu. Přijde mi to trošku kontraproduktivní, z komerčního hlediska chápu PL, ale tu Granadu moc ne.

Reagovat
Pipo123

Granada je farma, je tam dosť mladých hráčov čo majú potenciál. Tam to je len čisto biznis

Reagovat
Zark

celkem zajímavé mít 3 týmy v top ligách, tv práva a podobné věci mu tam určitě hodí dost peněz. Asi sám Pozzo ví nejlíp, jestli se mu to vyplácí, ale asi jo. V udine už má pěkný stadion, PL si dává i s průměráky z itálie. Celkem průkopník.

Reagovat
smazaný uživatel

A aký tím ma v PL?

Reagovat
Fridgiee

Watford

Reagovat
Tomanatura

Pokud skonci Di Natale, preju jim sestup. Uz nezbylo vubec nic, co by se mi na nich libilo.

Reagovat
10

Reagovat
M11

stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

FORMAZIONI UFFICIALI

Roma (4-3-3): De Sanctis; Florenzi, Manolas, Castan, Digne; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Iturbe, Dzeko, Iago Falque.

A disp.: Szczesny, Torosidis, Gyomber, Maicon, Ruediger, Keita, Emerson Palmieri, Uçan, Vainqueur, Sadiq, Tumminello.

All.: Garcia.

Atalanta (4-3-3): Sportiello; Masiello, Paletta, Stendardo, Brivio; Grassi, De Roon, Kurtic; Moralez, Denis, Gomez.

A disp.: Bassi, Radunovic, Raimondi, Cherubin, Conti, Migliaccio, Estigarribia, Cigarini, D’Alessandro, Monachello.

All.: Reja.

Arbitro: Calvarese

Assistenti: De Pinto e Stallone

Quarto uomo: Marzaloni

Addizionale 1: Guida

Addizionale 2: Nasca

Reagovat
Largo

Link na AS někdo?

Reagovat
Emmett Brown

vynimocne sa mi lubi zostava, skoda, ze to neuvidim

Reagovat
Slejdy

link? nic mi nejede

Reagovat
Slejdy

diky

Reagovat
smazaný uživatel

RUDI GARCIA JE V GLADIATORSKEJ ARENE ,NA KRKU MA MEC A CAKA NA PALEC-HORE ALEBO DOLE.FORZA ROMA !!!

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
brenk

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

žádný pořádny sopcast na AS sakra.Všude to pořád přepínají mezi zápasema.

Reagovat
Hachim Mastour

Atalanta je poistka Interu, v prípade, že by to proti Neapolu nevyšlo.Takže Atalanta

Reagovat
Slejdy

Digne pekne

Reagovat
Largo

Digne Gómez

Reagovat
Zark

hellas letos na ručník

Reagovat
GEGE

Zase jim to cele domrdal Rafael...to je hrozny traged kvuli nemu uz ztratili tolik bodu...at tam fouknou do brany nejakeho dorostence radsi...

Reagovat
Zark

ten Golini je dorostenec snad jo viděl jsem to, koukam na to kvuli tonimu na pc a hnus.

Reagovat
Alberto Aquilani

Na hovno, ale tak že poriadne... Digne hrozná blbosť, ale kto mi dnes pije krv je Florenzi, začína robiť v tej obrane veľké blbosti.

Reagovat
Zark

Reja je bůh alalalaa

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Alberto Aquilani

Lucasovi Dignemu se to líbí....

Reagovat
smazaný uživatel

digne,florenzi dnes kiksuju jedna radost....garcia je momentalne jednou nohou z rima

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč?bodů máte dost v LM to vypadá na postup.Děláte jak kdyby jste to měli válcovat jak Barcelona nebo Bayern.

Reagovat
Pipo123

Celé AS chce titul, už minulý rok to bol ciel a teraz znova, ako je to zdravé sebavedomie a kvalitu majú veľkú, ale možno by to chcelo ísť krok za krokom a nie v úvode sezóny buchnúť do médii že idú na titul Garcia si v tomto tiež uplietol bič na seba

Reagovat
Tomanatura

Pod Roma, vyhodte Garciu, at si muze jit Montella hodit maslu

Reagovat
Largo

Já bych docela rád Di Francesca....

Reagovat
Pettirosso

Toho Sassuolo urcite v prubehu roku nepusti

Reagovat
Largo

No jasně že ne. To je totiž tým s projektem, ne instantní tým jako AS, Ale třeba v létě.....

Reagovat
Pettirosso

Proc by si mel hazet maslu?

Reagovat
Tomanatura

Protoze se unahlil a vzal Sampu. Od konce jara dela jen spatne rozhodnuti, dobre mu tak. Fakt bych chtel videt ten jeho vyraz, kdyby Garciu vyhodili.

Reagovat
Pettirosso

Mozna se prepocital v lete, kdyz se nabizelo AC, ale podle me je ted spokojeny, k Sampe ma vztah podobny jako k AS a urcite by nebrecel, kdyby ted vyhodili Garciu. Vzdyt ma celou karieru pred sebou.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

pravda

Reagovat
Pipo123

Ten Zarate dáva góly v PL a hraje docela dobre, bud nemal na Seriu A, alebo je PL odpad

Reagovat
smazaný uživatel

PL je odpad

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lucius6

Reagovat
lucius6

On na ní měl, když makal na 100%, možná, že zase zlepšil svůj přístup nebo má prostě štěstí, zas tak hodně gólů taky nedal a v minulých sezonách se mu v PL vůbec nedařilo.

Reagovat
Milan.B

to sa navzajom nevylucuje

Reagovat
Zark

Reagovat
Pinturicchio

Roma to otočí.

Reagovat
Zark

Reagovat
Pinturicchio

... zafungovalo

Reagovat
Largo

Dík. Kamarád

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pinturicchio

Maxi, ty káre.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Roma - Atalanta je po Spurs s Chelsea balzám na oči a duši.

Reagovat
Alberto Aquilani

to už čo muselo byť, ani si nechcem predstaviť

Reagovat
Pinturicchio

To fakt nechceš.

Reagovat
Sali5

Bohužel no, to co zdobilo PL a to skvělé zápasy těch nejlepších týmů, je v posledních letech pryč, až vždy na pár výjimek během sezóny

Reagovat
Pinturicchio

Nechci to vztahovat na celou PL, CFC navíc má na hovno sezonu a Spurs byli po té EL nejspíš unavení a tak, ale tohle byla fakt groteska - Spurs pomalu neuměli ani hodit aut, Fabregas tam odstřeluje spoluhráče, Costa háže rozlišovák po Mourinhovi. To se jinak než groteskou nazvat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

O Costovi je obecně známo, že je korunovaným králem kokotů

Reagovat
Pinturicchio

To je.

Reagovat
Largo

Hnus velebnosti......

Reagovat
smazaný uživatel

slabe slovo,otras bez zivota

Reagovat
Largo

Jo, dneska fakt jo....

Reagovat
smazaný uživatel

v maji budeme spominat presne na tento zapas,kedy sa Rim totalne psychicky zrutil.

Reagovat
smazaný uživatel

Roma tragédi, Rudino môže baliť kufre

Reagovat
Zark

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Alberto Aquilani

idem masturbovať, nejaká dobrá pornoherečka?

Reagovat
snuff24

doporučuju 2 Girls 1 Cup a celkem to i sedne k dnešnímu AS

Reagovat
Alberto Aquilani

to znám, a nič také a ani an štýl zootube nechcem :D

Reagovat
smazaný uživatel

GARCIA ARIVEDERCI,ANI HRACI TA NEPODRZALI...NAJHORSI VYKON RIMA ODKEDY IM FANDIM A SLEDUJEM OD ROKU 2007,BEZ NAPADU,BOJOVNOSTI,CHUTI,TOTALNY HNUS...PO SKURVENEJ REPRE PAUZE TOTO MUZSTVO PADLO NA DNO ANI FIFU 16 NEJDEM HRAT ................................

Reagovat
Alberto Aquilani

ja teda neviem, ale toto:"Najhorší výkon Ríma odkedy im fandím" čítam posledné roky celkom pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

TOTO JE NUMBER ONE

Reagovat
smazaný uživatel

V zivote uz nedam AS Rim na tiket. Vetsi curaky jsem snad jeste nevidel. Pokazdy kdyz je dam, tak se nedostanou ani do sance.

Reagovat
Alberto Aquilani

našli sme príčinu

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? V LM prohra o 5 je celkem tutovka

Reagovat
Slejdy

strasny vykon ty voe, Rudi sorry, ale mel by ses pakovat

Reagovat
Zark

ale ty pjaničovy statistiky..

Reagovat
smazaný uživatel

dobre AS snáď tú LM tento rok nedajú lebo tam len hanbu robia...

Reagovat
Slejdy

MAnolas

Reagovat
mojmira

dneska se s těmi červenými nějak roztrhl pytel

Reagovat
10

"Atalanta je neporazitelný stroj", řekl po debaklu kouč Říma

"Tentokrát jsem sice nebyl v římské brance, ale i tak se mi líbilo, co Bergamo předvádělo. Byli nesmyslně dobří. Přestože je těžké prohrát, tak se na to krásně dívalo," uvedl polský gólman Wojciech Szczesny

Reagovat
wiggum

Vam nejak otrnulo.

Reagovat
Alberto Aquilani

predčasné vianoce

Reagovat
10

Otrnulo z čeho? a nemusíš mi vykat

Reagovat
wiggum

Kdyz jste hrali jak vandraci, tak jste byli zalezeni a ted se zacalo trochu darit a jste zase nej.

Reagovat
Furia Ceca

Upřímně, nemám pocit, že bychom my, fanoušci Juve na EF, byli zalezlí... Pořád jsme tady diskutovali, nadávali, ale pořád nás sem chodilo a chodí hodně. Navíc myslím, že drtivá většina z nás ve Scudetto pořád věřila, i když se nedařilo.

Reagovat
Fridgiee

Výměna stráží

Reagovat
10

vyloženě, no

Reagovat
Yanek

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

neasi

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

presne takto sa ten kokot Garcia vyjadruje, najvacsi odpad, aky kedy trenoval Romu

Reagovat
FuckT

Takze po Barcelone opat AS narazili na neporazitelneho supera, maju na nich nestastie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

IMPERATOR TAK AKO CAKAME UZ 2 HODINY.......PALEC DOLE A POKRSTITE SVATY PIESOK RIMA CERVENOU KRVOU NA SLNECNYCH PAHORKOCH VECNEHO RIMA.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Zark

RimskyVlk nástup

Reagovat
FuckT

dnes konecne poriadny zapas, ta EL, teda najma skupinova faza, je tak neuveritelne uboha a zbytocna, ze radsej by som asi pozeral ako hroch oralne uspokojuje pava, alebo naopak...

Reagovat
10

Zejtra

Reagovat
FuckT

kurva I got all worked up for nothing! Neskutocne, ani ma nenapadlo ceknut datumy, dpc... Normalne mam teraz z toho depresiu, ale tak co narobim, musim si pockat... Naozaj ma tie zapasy v EL tak irituju, ze sa dokazem ptm na kazdy zapas SA tesit ako maly chlapec.. XD

Reagovat
Alberto Aquilani

dneska si daj toho hrocha s pávom

Reagovat
smazaný uživatel

Páva jsem nenašel tak alespoň výsledek když se zapojí s hrochem plaměňák a ryba klaun.

http://worth1000.s3.amazonaws.com/submissions/153500/153510_66f9_625x1000.jpg

Reagovat
Pipo123

No takže kto po tomto kole skončí ? Pioli alebo Garcia ? prípadne obaja ?!

Reagovat
lucius6

To se nedá sledovat, proč sakra hraje Lulič?

Reagovat
Pipo123

Anderson mal nejaké problémy

Reagovat
lucius6

Spíš proč tam nedá Kishnu nebo Keitu, Lulič je na kraji zálohy marnej

Reagovat
Pipo123

To už nemá zmysel, on robí neustále nejakú pičovinu, myslím Pioliho

Reagovat
Largo

Já bych preferoval Garciu. Ale určitě neskončí dřív než po BATE....

Reagovat
Pipo123

Obaja si za to môžu, prvú sezónu mali obaja super, ale v tých ďalších začali robiť pičoviny, Piolimu úplne preplo keďže stále strieda a točí hráčov, Luliča drbe do obrany, Anderson dá na pravý kraj zálohy, Candreva na lavo atd, MIlinkoviča ako DM na AM

Reagovat
Alberto Aquilani

Rudi neskončí... Palotta nie je v Ríme, nemá ho kto oficiálne vyjebať

Reagovat
Pipo123

Radu to mohol byť gól škoda

Reagovat
Pipo123

Lulič musí Pioliho jebať do riti, inak nechápem prečo stále hraje

Reagovat
Pipo123

On stiahne Raduho a Luliča zasa jebne do obrany,

Reagovat
Pipo123

Jasný goooooooool do piče

Reagovat
lucius6

Anderson snad něco vymyslí

Reagovat
Pinturicchio

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Sturaro, Marchisio, Pogba, Evra, Mandzukic, Dybala

Reagovat
Il Architetto

Štěpán se šetří?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, je na lavičce, takže zraněný není.

Reagovat
Il Architetto

Tak snad Juan hattrick.

Reagovat
Pinturicchio

Klidně, mám ho ve Fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím méně bude u míče, tím lépe pro tým. Ale daleko spíš zdejší Berto přizná, že je Juventus lepším týmem než jeho AS, než že si Cuadrado nebude držet míč u nohy a nebude dělat ty svoje kontraproduktivní futsalové kousky

Reagovat
lucius6

Reagovat
Furia Ceca

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Sturaro, Marchisio, Pogba, Evra, Mandzukic, Dybala

No ty vole! Leminy se nedočkáme, Sandra bych taky rád viděl, ale hlavně... Hádám, že dokud bude na hřišti ten kašpar, tak gol nedáme...

Reagovat
eLJay.91

Rugani, Lemina, Sandro, Morata. Někdo z nich si měl zahrát.

Reagovat
Il Architetto

6 Italů v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

běžnej jev, nejsme nějakej inter

Reagovat
Mr.Jindros

Fandíš Juve druhej den, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

už sem vymyslel jak to dopadne v Římě ----------Garcia a Pioli si jen prohodí šatnu

Reagovat
Pettirosso

Horsi sestavu ten sasek dat nemohl.

Forza Juve!

Reagovat
Pettirosso

link?

Reagovat
Melchior

Cuadrado dobře založil protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu jsem si na měsíc koupil za 249,- inflačních korun, O2 TV air. Ve středu s M.City mi to nefungovalo ani minutu, teď prvních 15 luxus, od tý doby to stojí

ROZHODNĚ NEDOPORUČUJU

Reagovat
Mr.Jindros

Je to sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mam uz mesic a spokojenost naprosta

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna teď ti to běží?

Reagovat
Melchior

Bonucci

Reagovat
10

Goldaniga roste v top obránce. Škoda, že už ho Juve nespoluvlastní...

Reagovat
Pettirosso

Zampa nás pěkně natáhnul

Reagovat
DelPiero137

Juan je des, vsetky lopty idu na neho a on kazdu skruvi...to je neuveritelne.

Reagovat
Mr.Jindros

Nevím no, kromě asi dvou situací ze začátku mi to dneska zase tak strašný nepřijde... hodně toho chodí zleva.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Jako vždy...on byl po tom příchodu na začátku sezony paradoxně ve formě, když na to zpětně koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Počítal jsem mu to

2 zkažené centry, 1 povedený

6 přihrávek dozadu (musel, nebo nevěděl)

7 doteků (rychlá narážečka, prodloužení hlavou, sklepnutí)

9 úspěšných přihrávek (dopředu, do strany)

4 ztracené míče

2 fauly na něho

1 střela

1 slušný centr odvrácený obráncem

Díky bohu dneska má míč méně než obvykle.

Reagovat
Pettirosso

dneska zase nuloví dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Sturaro umí jen na velký týmy, jinak je nulovej

Reagovat
10

Kdyby všichni plnili svojí roli jako on, tak bych byl spokojenej...podívej co předvádí Pogba, co předvádí Claudio atd.

Reagovat
Pettirosso

co proti němu všichni máte proboha... jednou se tady z něj udělá průměrák a už se toho chudák nezbaví i když hraje dobře.

Reagovat
10

Reagovat
Yzemi

dne jednoznačně nejlepší záložník v černobílém.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Sturaro hraje dobrý zápas, líbí se mě, má jiné vlastnosti, všeci nemužou mít eleganci Pogby.Sturaro je jediný který dokáže poslat pořádnej centr do vápna, všimni si toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje stejně zodpovědně jako proti City. Za mě nejlepší ze záložníků, včetně krajů.

Reagovat
10

Claudio se mi vůbec nelíbí na tom registovi dopředu nic, dozadu je to ještě horší, pozičně hoří neuvěřitelně...a bohužel to není jen dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Pan komentátor by s tebou nesouhlasil

Reagovat
brenk

minulý rok tam mal pár dobrých výkonov, ale sa ukazuje, že to dlhodobo nie je pozícia preňho

Reagovat
Pettirosso

jenže i kdyby to viděl i někdo kompetentní, tak koho? Na trhnu nikdo rozumný není

Reagovat
10

To je pravda, ta role skoro vymřela...

Reagovat
Pettirosso

je to smutný...přitom je to nejkrásnější role ve fotbale.

Myslíš, že by nestálo za to zkusit třeba vysvobodit Valdifioriho?

Reagovat
10

Chtěl jsem ho napsat za zkoušku by to stálo, ale to Neapol a hlavně Sarri nedopustí

Reagovat
Pettirosso

je to stejně zbytečný, dokud to nenapadne Marottu s Maxem. Jenže díky Pogbovi by Marchisio šel opět na lavičku, což se nestane. Ale rád bych ho zase viděl na LCM.

Reagovat
Airus

proč by nešel na RCM? Khedira stejně bude vyset na marodce

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako píšeš bída bída, dopredu nič. Jedine dozadu na stopérov alebo do strany dneska

Reagovat
Furia Ceca

Mně přijde paradoxně od nás nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to nejhorší, sme jasně lepší, trpělivě to příjde.

Reagovat
Furia Ceca

Líbí se mi Evra, Mandžukić a především Marchisio. Zbytek horší. Především Pogba hraje svojí podrážděnou klasiku a Bonucci... Ten do toho vápna na rohy nemusí ani chodit, když všechno zajebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně nejlepší Marchisio a Evra

Reagovat
Pinturicchio

Ze Stefana se stává můj oblíbenec, jde vidět že mu chybí jen pořádná herní praxe, výborný hráč.

Zajímala by mě jedna věc - proč Juan 95% akcí řeší zatáhnutím míče do středu - jednou to udělá obráceně a je z toho nebezpečná situace.

Paul je hrozně přemitovaný, nervní, stáhl bych ho, jinak budeme dohrávat v 10.

Reagovat
10

před 2 rokama ještě seděl na lavičce v Janově, progres jako svině

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

myslím si, že se bojí aby nebyl tou kličkou ven přečtený, tak to zkouší do středu, ale bohužel to má přes nohu a Vučiniče na tukec na vápně tam bohužel nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado je čitelný ať udělá cokoliv.

Reagovat
Pinturicchio

Možná se bojí, ale paradoxně mu to vychází víc.

On tak hrává i Stephan, možná pokyny od Maxe, každopádně u Juana je to škoda - je z toho větší nebezpečí a je to bezpečnější pro obranu Juve - při kličce do hřiště je větší pravděpodobnost nějakého přečíslení, při ztrátě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý poznatek. 11 - tolik doteků měl Mario Mandžukić během první půle s míčem. Nejméně ze všech hráčů na hřišti (včetně brankářů).

Reagovat
Furia Ceca

Pozičně ale hraje dobře. Já věřím, že mu to tam dneska zase padne.

Reagovat
10

Tak už jen ta statistika sama o sobě dává celkem jasně najevo, že moc dobře pozičně nehraje

Reagovat
Furia Ceca

Já vám to říkal.

Reagovat
Pettirosso

schválně jsem ho sledoval tenhle poločas. Všude, opravdu všude o krok později, někdy i o dva.. někdy to vypadalo, že tam doběhl jen aby se neřeklo, úplně v piči to má. Tak jak 10 napsal jaký za 2 roky udělal Stura progres, tak Mario ho udělal přesně opačný. Smutný, co se z takovýho zabijáka stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to za první minutu stihl už 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Už jich moc neposbírá, za chvíli půjde dolů

Reagovat
Pettirosso

a hele... stačí se do toho jednou pořádně obout, zabojovat a je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

"A je zpátky ve hře"

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. nevíte někdo proč Valeri píská Juventus už potřetí letos ze 7 zápasů co pískal? Ve druhé půli čekám karetní mariáš.

Reagovat
10

Protože je z Říma

Reagovat
smazaný uživatel

Mááário Mandžukič

Reagovat
M11

MANDZUKIC !!!

Reagovat
brenk

MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Mažňáka budu mít ještě nakoec ráááád

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil asi ještě nechce střídat Ale ještěže mu to tam spadlo

Reagovat
Airus

On prostě bude hrát jenom když mu jde o místo, vocas. Jsem to psal před chvilkou (do blbí sekce )Kdyby šel tomu míči na proti tak dává góly. A pak přijde centr udělá dva kroky a je to gól. kdyby to dělal takhle pořád a nemával furt rukama tak vede ligu s gólama

Reagovat
smazaný uživatel

A tady je přesně to proč hraje Mandzukič, jeho místo je šestnáctka a tam on jde přes mrtvoly.

Reagovat
Airus

jednou za čas, většinou je to jeho místo odpočinku

Reagovat
smazaný uživatel

jako, nacpat se tam umí, to všechna čest!

Reagovat
10

Skvělej balon od Paulita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Melchior

Mandzukic

Reagovat
Furia Ceca

Lemina za Pogbu. Kdo se má na ten jeho zpuzenej ksicht celej večer dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Pogba pořád klíčovej i když zazdí 10 věcí, stejně může udělat zápas.Dnes je tragickej ale ..on musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulo Dybala: Has been directly involved in 50% of Juventus 18 league goals this season (6 goals, 3 assists)

Reagovat
Airus

Reagovat
Pettirosso

bůh

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

tvl on je sám u prostřed hřiště a nedokáže si sklepnout míč

Reagovat
Airus

4. sudí si musel šáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý je, že ty 4 nad náma hrajou mezi sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Dědek Evra to je takovej pan Jistota

Reagovat
Pettirosso

to je nuda bože

Reagovat
brenk

Morata posral úplne všetko na čo siahol dnes...

Reagovat
10

to už asi 5 zápasů v řadě

Reagovat
brenk

tam si ale vybavujem aspoň nejaké svetlé momenty, dnes je to úplná katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

serte na to, jak říkal Ivan Horník: "Důležitý jsou body"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

Nehoráznej vopruz, bráníme si jeden gól. Sturaro měl dobrej akční zápas, ale ty jeho přihrávky jsou k pláči

Reagovat
M11

STURARO !!! korunovace paradniho vykonu

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Yzemi

Strrrrraaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je dobrej! Odkrokuje 9 metrů, pak se 2 vrátí a nasprejuje čáru

Reagovat
Airus

já si říkal kdo se plete, jestli grafika nebo rozhodčí

Reagovat
Airus

tak to Palermo fakt vzdalo. Gratulace Sturarovi

Reagovat
smazaný uživatel

Sturariiiiitooooooooooooo

Reagovat
brenk

STURAROOOOOOO

si zaslúžil chlapec za posledné zápasy

Reagovat
Pettirosso

STURAROOOOOO

Dneska si zasloužil

Reagovat
Melchior

Struhadlo

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Malý Štefko gól, hezky pěkně dobře kluk ušatá Hráč zápasu.

Reagovat
10

On nebo Chiello

Reagovat
Airus

Dobrá asisetence pro Pogbu Ale i když měl dneska Evra víc než lepší zápas, tak s Pogbou pořádně nefungujou

Reagovat
M11

ZAZA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Tipáči čeká nějakej týpek, na poslední zápas, potřebuje, aby Juve dal 3 goly a bral by sušnej ranec - říkal jsem mu, že mu to nevyjde...

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmmm, tak je o 600.000 bohatší, ale museli to bejt pro něho nervy...

Reagovat
Airus

Kolik pošle Zazovi?

Reagovat
Airus

YES ZAZAZAZAZAZAZAZAZA.... Zaza

Reagovat
smazaný uživatel

Simoneeeeeeeee

Reagovat
brenk

Reagovat
Yzemi

Ten rozhodčí je otřesný, to už je několikátý souboj rameno na rameno a on to píská

DzaDzaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Dza - dza

Reagovat
smazaný uživatel

a Morata asistencia

Reagovat
Pettirosso

ZAZAAAAAA

Reagovat
Airus

Takže Zaza má lepší čas na gól než Mandžukič ne?

Reagovat
Melchior

Z hlediska obrany (až na pár diskutabilních přihrávek), jsme bezzubý Palermo doma k ničemu nepustili... útok potřebuje trochu poladit. Třeba co se centrů od obránců týče, Cuadrado ani Evra nebyli schopný dát jedinej normální centr do vápna. V tomhle je třeba Lobo úplně jinde. Marchisio je na registovi dost nešťastná volba, to už tu bylo řečeno nespočetněkrát... ale nikdo jinej tam stejně nezahraje. MVP Sturaro.

Reagovat
Airus

+ Lobo a Pogba fachaj společně líp, a levá strana je pak o pět úrovní nebezpečnější

Reagovat
Furia Ceca

Morata Pěknej nesobeckej výkon...

Reagovat
Pettirosso

Zaza ukázal za 10 minut víc bojovnosti, než Mandžukič za 10 zápasů. Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

to byla spíš haluz, ne?

Reagovat
Pettirosso

co přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba takovej Zaza podle mě je to výborný hráč, hrát kdekoliv jinde určitě jde přes 10 golů za sezonu.Ta konkurence stejně kvalitních hráčů v utoku je v Juve velká.Musí to mít v Juve těžké ti útočníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zazu mám osobne rád, je to bojovník a keď nastúpi tak vždy maká pre mančaft. Nie je to žiadny super technik, ale góly dávať vie. A na ňom je vidieť veľká snaha

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně je to dříč největší z našich utočníku.Pokud i on bude spokojen s tím že v Juve bude asi vždy až tou třetí čtvrtou volbou do útoku tak to bude pro trenera a nás fanoušky skvělá zpráva, protože on vždy dokáž kvalitně zaskočit a neremcat.

Reagovat
Melchior

Zpočátku sezony byl úplně zbytečně přemotivovanej. Ztratil tu lehkost, kterou měl loni v Sassuolu. Ale má to složitý, přišel za velký peníze dělat 4. útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

hm ukazuje sa, ze je to bojovnik. vzdy ked nastupil, tak to odmakal a naviac dokaze aj za tych zopar minut skorovat! Podla mna jasna volba do utoku je Dybala, otazka znie kto k nemu? Je tam bombarder Mandzukic, ktory isto neprisiel sediet a vdaka bohu, ze sa posledne zapasy rozstrielal.. Morata sa potrebuje dostat do formy a prave tato dvojicka spolu so Zazom by mohla fungovat.. urcite mat Zazu aj na lavicke by bola velmi slusna zaloha v pripade potreby smerom dopredu..

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově moc branek nečekám, bod bude dneska zlatý.

Reagovat
Pinturicchio

Dneska snad dvě remízy, ať se tohle zatím super kolo přivede k úplné dokonalosti.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Jajinek

Beru jakýkoli bod... výhra by byla fantazie, ve kterou moc nevěřím. Ale nějak mě dokážou výsledkově celý půl rok překvapovat a rád se nechám překvapovat dál

Reagovat
olis

hocico ine ako tri body bude dnes sklamanie, dnes musime prerusit tu haluz Interu, udrzat na na vitaznej vlne a dostat sa na prve miesto

Forza Napoli!

Reagovat
mastakillah

Dnes prostě musíme.

AVANTI Napoli !!!

Reagovat
I*M

Věřím ve 3 body. Snad konečně budeme mít štěstí (celou sezonu je zatím proti nám) a Handa by mohl taky už něco chytit...FORZA INTER!!!

Reagovat
maras93

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

slušnej trolling

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
snuff24

Ty parchante jeden tys to zakřikl

Reagovat
I*M

Bohužel. Příště si rozmyslím, co napíšu Furt to štestí asi mít fakt nemůžem

Reagovat
Koubinhor

Hlavně dobrý fotbal nahoru dolu a žádnou uspávačku........

Forza Interič

Reagovat
Pettirosso

vy dneska perlíte

Reagovat
maras93

Ikdyž bych měl dnes fandit remíze, tak musím přiznat, že by mi nevadila ani výhra Neapole. Pod Sarrim hrajou fakt parádně.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ako odišiel Benitez, je mi neapol opäť sympatický tím ako pred rokmi.. Naopak Real je ešte nechutnejší ako kedykoľvek predtým.. SSC dnes rozjebte tie merdy netalianske..

Reagovat
Mihal

hlavne, že neapol je čisto o talianoch

Reagovat
10

ono je dost pravděpodobný, že bude na hřišti od začátku 1 Ital

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Neapol hrá aspoň futbal :-P

Reagovat
Furia Ceca

Doufám v remízu, ale osobně si myslím, že Inter dneska tvrdě narazí... 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, tipuju že dostanou trojku.

Reagovat
Antijuve

Čekám dardu jako od Fiore a nebo šťastnou výhru jako s AS. Všechno záleží na tom jak zahraje obrana a zachytá Handa.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď takový skeptik přece fanoušek musí vždycky věřit nebo ne?!?! I když ten fotbal co někdy předvádíme je fakt na pyču, tak většinou to na 3 body stačí.. Vem si to tak teď nehrajeme ještě moc pěkný fotbal ale vyhráváme ale až začnem hrát pěkný fotbal a vyhrávát to už bude dokonalost!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase se hoši uklidníme s vysledkama 4:0 a podobně Neapol není Barca!!! Ale očekávám dneska fakt peklo... Z formy Neapole jde respekt to zase jo ale my máme taky slušnou formu bod by byl dobrý a výhra fantazie... FORZA INTERNAZIONALE GRADE MANCINI

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mne Juve potěšil a 3 body putují tam kam kají tj. pod Alpy.

Ačkoliv bych si měl dnes přát remízu tak by mi vítězství Neapole tak nějak méně vadilo než Interu. Každopádně z fotbalové stránky podle mne má Neapol prostě navrch i díky formě, způsobu hry a pokud dá brzo první branku a bude hrát svoji hru tak si myslím, že Inter narazí.

Reagovat
Furia Ceca

Novej Juventino?

Reagovat
smazaný uživatel

Sí. No nový tady na euro-fotbale, ale ne v životě.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Valerooo

Reagovat
GEGE

Vrsajlko a jeho libove centriky no...kez by nasi beci umeli alespon s poloviny tak dobre centrovat jako on...

Reagovat
Furia Ceca

To bude super back-up za Lichtsteinera.

Reagovat
smazaný uživatel

Floccari dobře

Reagovat
smazaný uživatel

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne. Allenatore: Sarri.

Questa la probabile dell'Inter:

INTER (4-3-3): Handanovic; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles; Guarin, Medel, Brozovic; Perisic, Icardi, Ljajic. Allenatore: Mancini.

Reagovat
Mrvinho

3:0

Reagovat
Nuno čomes

Na webu ještě sestava neni.

Reagovat
Nuno čomes

Tak Nagatomo a bez Joveho.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj dpc... to boli pravdepodobne,,

Handanovic; D’Ambrosio-Miranda-Murillo-Nagatomo;Brozovic-Medel-Guarin;Perisic-Icardi-Jovetic

Reagovat
smazaný uživatel

ja to jebem.. zas zle

Reagovat
olis

INTER: Handanovic; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo; Guarin, Medel, Brozovic; Perisic, Icardi, Ljajic. Allenatore: Mancini.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

trosku som zazmatkoval no :) prepacte

Reagovat
olis

FORMAZIONE UFFICIALE:

NAPOLI: Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam. Allan, Jorginho, Hamsik, Callejon, Higuain, Insigne

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

hraje ljajic? na pravděpodobných sestavách byl,ale na mnoha taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Sasso zatím dobře!

Reagovat
Hachim Mastour

Veľká škoda, ž nehrá JoJo.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska čekám velké peklo..neapol má fazonu jak hovado..doufejme že maciniho efekt opět překvapí doufám alespon v bod...výhra by byla sen FORZA INTER!

Reagovat
Mihal

Ja napríklad chválim Mancia za to že dal Mela na lavičku lebo rychlostne na zalohu a utok SSC nema a ako ho poznam urcite by hrozila cervena...Nagatoma tiez schvalujem lebo je rychlostne aj postavou akurat k Insignemu a mohol by s nim vediet behat...ale zase sa bojim nejakej jeho blbosti...

Kazdopadne FORZA INTER !!! a zoberme aspoň bod aj za cenu hnusného betonu

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Perišiče JOJO a bylo by to super.....ten Nagatomo nevím mno ale je fakt že kraje proti AS zahraly super ...každopadně bod by byl super....

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana fain, Nagatomo to musi ubehat a jednoducho riesit. (Co je so Santonom?) Zaloha co je to sme tam dali asi tak to vidim kongdo je zradeny a jediny otaznik bol nad Melom. Ale Brozovic zatial nikdy nejak velmi nesklamal a Guarin by mohol byt cesta ku golu. Strela zpoza sestnastky moze rozhodnut zapas. No a k utoku len jedno zelanie, aby nebol Perisic strateny na ciare. Zero - Uno we trust. FORZA INTER !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda té zahozené tutovky Floccariho,Sassuolo mělo dneska na vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo link na Neapol?

Reagovat
smazaný uživatel

já si koupil o2 TV air a valí to dobře (249,- na měsíc)

Reagovat
smazaný uživatel

ani za nic!

Reagovat
10

Vždyť si tady asi 10x psal, že to nefunguje a vracíš to

Reagovat
smazaný uživatel

2x Ale dneska to zrovna valí, Fiore i te´d v poho. Sralo mě, že to nešlo na tu LM

Měsíc to už stejně musím mít

Reagovat
lnterista

zatim nejtezsi zapas sezony tak pojdme do nich....

Forza Inter

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, oba týmy v modrym?!

Reagovat
DelPiero137

A jeje....

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiiiiiin

Reagovat
lnterista

Murillo a jeho zacatky

Reagovat
mastakillah

Gonzálooooo

Reagovat
smazaný uživatel

kkti

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

krásny začiatok pre Interistov

Reagovat
FuckT

higuain to teraz krasne spravil, az neskutocne!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je vždycky ten hlasatel,co vypadá jak Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začínáme s handicapem, super

Reagovat
Hachim Mastour

No to snáď nie.Ale toto už snáď nebude ako proti Fiorentine.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavte už tomu Interu zrcadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro Juve nejlíp plichta nebo výhra Neapole. 31 bodů se líp dotahuje než 33

Reagovat
10

ani ne, když těch 31 bodů bude mít tahle Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Do Vánoc jsme 1.

Reagovat
Mrvinho

My

Reagovat
smazaný uživatel

jako AC?

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tento Neapol takto nemôže odohrať celú sezónu. Keď im dôjde že hrajú o titul zas sa poserú. Stačí 1.2 horšie zápasy a už bude na vina rozhodca, kvalita trávnia, hluční fanúšikovia, Juventus atď.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ať už ten Japonec táhne.

A Perišič je tam zase k čemu?

Reagovat
celeb

s tym Japoncom ti to vyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Super no

Reagovat
Pinturicchio

Ta obrana Interu teď

Reagovat
Hachim Mastour

Obrana újde, ale čo záloha?

Reagovat
Pinturicchio

Já myslel tu jednu situaci, 2 Napolitánci vs 4 nebo 5 Interistů a dělali si Napoli co chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne Ivan, kedze sa dostaneme do sance raz za rok to to vymrdaj na tribunu prosim ta

Reagovat
Furia Ceca

Perišič

Reagovat
Hachim Mastour

To mala byť strela či center?

Reagovat
mastakillah

Calletti bojuje neskutečně. Dopředu, dozadu lítá všude

Reagovat
Tomanatura

Murillo se zda byt ve forme dneska

Reagovat
Mrvinho

Ještě jeden do poločasu

Reagovat
Hachim Mastour

Teraz Guarín prekopol ale keď si to dá na pravačku to bude strela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Perisic je na trvalom ci na hostovani a mozeme sa rozhodnut nad uplatnenim opcie?

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

japonec a jeho fotbalové harakiri

Reagovat
Mihal

To je magor

Reagovat
Tomanatura

Ok, to mi staci.

Reagovat
Furia Ceca

Nagatomo!

Reagovat
Nuno čomes

Mancini to projebal

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Mancio, že si tam toho idiota zase pustil!

Reagovat
Hachim Mastour

To je kokot hrá hovno a ešte aj dostane redku.

Reagovat
Deki

TO máš za to, Mancio! DObře ti tak! Nasadit samuraje zrovna dneska, to je fakt majstrštyk, nevim, co jsi čekal.

Reagovat
Furia Ceca

Kamikadze

Reagovat
smazaný uživatel

yuto rozhodol

Reagovat
Nuno čomes

Vymrdanec japonsky. Jak mi někdo může pít tak nervy když ho ani neznám, borak.

Reagovat
Nuno čomes

Jojo jak se člověk těší na fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Juto, doufám, že tato komedie byla už opravdu poslední od Tebe, prosím táhni už do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad půjde dolů Perišič s ním jsme tam stejně tak jako tak hráli v 10ti

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic dosral 2 sance Interu. Ak da dolu niekoho ineho ako jeho dopocutia dovidenia.

Reagovat
olis

dnes hrame podpriemer ale aj tak to staci, toto uz nemozu posrat!

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Antijuve

No zápas je víceméně u konce. Neapol lepší, jak se dalo čekat a druhý poločas nás nejspíš dorazí.

Reagovat
Deki

de facto už prohraný zápas, tohle by si Neapol nechala utéct jen svou vlastní blbostí. napsal bych, že věřim v remízu, až přijde Jove, ale Yuto definitivně všechno zazdil...

Reagovat
Jajinek

Velká škoda toho gólu. Napoli nás tou vířivostí přehrává, ale v té finální fázi to nedokážou dotáhnout do konce a vlastně pořádnou šanci měli jen jednu. Mohli jsme to dlouho držet na plichtu a pak nějak zdrhnout a dát gól...Guaro a Perišič tam ty pozice zajímavé měli. Takto se to zbortilo moc brzo.

Jinak Yuto dostal rovnou červenou? To mi přijde přísné na to, že ho vlastně netrefil. Jinak je to celkem jedno, druhá žlutá byla jasná.

Pořád je to o gól. Ta šance je minimální, ale dokud je, tak doufám, že budou makat.

Jinak Icardi podle mě hulil, páč podskočil snad každej balón. Miranda se mi naopak velice líbí. Jediná šance nyní vede přes vykartování Koulibalyho

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

jj hned cervena, mozno tomu pomohlo aj divadlo od Allana ktory sa tvaril ako pred smrtou.

Reagovat
Deki

jak rovnou červená? ani ne 10 min předtim dostal žlutou za jasný podražení zezadu....

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale po tom faule rozhodca hned tasil cervenu a nie druhu zltu si myslim

Reagovat
Deki

aha, tak to nevim. já když viděl ten faul, tak sem si řekl, že je to v hajzlu a chvíli nevnímal

Reagovat
celeb

mal v ruke obe, na priamu cervenu to samozrejme nebolo.

Reagovat
celeb

aj v zapise zapasu su 2 zlte, livescore detto.

Reagovat
Furia Ceca

Já mám taky pocit, že dal rovnou redku... Druhá žlutá ok, ale červená hned, docela přísný podle mě...

Reagovat
lnterista

jj taky bych rekel ze rovnou redka

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly už mohl tu druhou klidně dostat za ten loket ve výskoku v našem vápně, i když samozřejmě by to bylo hodně přísný.

A u Maurita jsem si přesně říkal to samé...někdy tam ani pořádně neskáče, jen naznačí, aby se neřeklo.

Reagovat
alcantara

Tam isiel laktom skor Miranda.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Dejwa

Nagatomo je prostě idiot, kterej neměl v Interu nikdy co dělat a žádnej zápas s Římem ho z toho nevykoupí.. a Perisič těžkej omyl, třeba se nějakým zázakem vzpamatujem, FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzdával bych to předem, pokud táhne Perišič a nepůjdou ty balóny přes něho/na něj, tak by to na tu plichtu uhaluzit ještě mohlo jít, upřímně jsem Neapol čekal směrem dopředu více zabijáckou (snad mi to nepotvrdí ve druhé půli).

Reagovat
celeb

Arigato Nagatomo kamikadzeee!

Ako nic zakerne, ale strasne naivne, so zltou sa takto vrhnut pod hraca ...

Reagovat
lnterista

ty zapasy o prvni misto jsou nejaky zaklety...pritom to nebylo nejhorsi a neapol nas taky nejak nevalcovala(mozna diky tak rychlemu golu)...skoda ale zabojujem treba se usmeje stesti

Reagovat
smazaný uživatel

S Romou to taky bylo o první flek nebo už ne?

Reagovat
lnterista

ted jsi me dostal ale rekl bych ze ne...rozhodne se mi to nechce hledat

Reagovat
Dejwa

bylo

Reagovat
lnterista

Reagovat
Dejwa

co to je za střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zas??místo aby stahl toho trageda Perišiče a dal tam Jovetiče tak stahne Icardiho....

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi málo nažehlil límec,že šel dolů? Docela bavilo koukat,jak běhá bez balónu a nedostal ani čuchnout

Reagovat
Hachim Mastour

Perišičov pokus o center č.2.

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

A Guardiola už jede!

Reagovat
Yanek

Neapol dnes není tak suverénní jako vždycky, ale pořád působí jako jediny tým v lize, který hraje o titul. Pod Sarrim se jim dá i přát, budu na ně zvědavý za rok v LM. S Higuainem ve formě by to bylo lepší než debakly pro AS.

Reagovat
mastakillah

Gonzaloooooo

Reagovat
smazaný uživatel

to si asi robis picu uz naozaj..

Reagovat
Hachim Mastour

Murillo Higuain do Arsenalu !

Reagovat
Furia Ceca

Proč do Asenalu? Jen at si nechají Sanchéze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už je opravdu konec

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsme to ještě otočili no ale už tam není Rafa tak už asi nic

Reagovat
smazaný uživatel

určitě?

Reagovat
smazaný uživatel

Rád se budu plést Ale myslím že jo.

Reagovat
FuckT

HIGUAIIIN! kto nahraval?

Reagovat
10

Albiol obranným zákrokem hlavou

Reagovat
FuckT

krasna

Reagovat
10

Murillo tam furt mává rukama, jak to strašně diriguje, ale když je potřeba bránit, tak je pravidelně v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

říkal jsem si to samý..., i o pauze tam Mirandu poučoval jak největší mazák.

Reagovat
Nuno čomes

Ljajic!

Reagovat
smazaný uživatel

Jove je zraněný nebo proč vůbec nehraje? Že nebyl v základu a teď dostal za Guára přednost Forrest.

Reagovat
Hachim Mastour

Mancini rotuje.Dnes namiesto 2 útočníkov a 4-3-1-2 vsadil na 1 útočníka a hru na krídla.

Reagovat
olis

Reagovat
lnterista

mile prekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ademmmmmmmm jediný fotbalista na place

Reagovat
10

z Interu...by chtělo doplnit

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak jsem to myslel

Reagovat
Hachim Mastour

goooooooooooooooooool

Reagovat
Kluivert9

Perišič je fakt skvělej koncovej hráč

Reagovat
Nuno čomes

Jove, prosím.

Reagovat
snuff24

Z práce doma a akorát krásně na goooooool ....jak to vypadá máme jeste šanci nebo to byla haluz ?

Reagovat
Nuno čomes

Ať ma mancini jaké úmysly chce, ale nechat takového hráče jako je jove na lávce

Reagovat
10

Tady je vidět, jak Jorginho vymrdává s tou statistikou, co sem dával olis...50 narážeček s Albiolem na 2 metrech, to bych uměl taky

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Neapole zas tak jistá není

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to je škoda...

Reagovat
Hachim Mastour

To kam prihral???

Reagovat
Hachim Mastour

No konečne JoJo.

Reagovat
10

Neapol ukazuje svojí "římskou" tvář

Reagovat
Nuno čomes

Dvě zásadní chyby už před utkáním. Nagatomo v základu, jove na lavičce.

Reagovat
Nuno čomes

Kurvaaaaaa

Reagovat
Nuno čomes

To beeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

Inter už ví jak se cítí jeho soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

No vole...normálně jsme si zasloužili vyrovnat!

Reagovat
Pinturicchio

Neuvěřitelné štěstí.

Reagovat
10

Reagovat
Mihal

Forza Inter !!!

Reagovat
Furia Ceca

Ty ruský komentátoři měli málem infarkt.

Reagovat
Hachim Mastour

Stavaj, graj !

Reagovat
lnterista

kua to jsme si zaslouziil

Reagovat
Deki

tak tohle kurváááá!!!! to zamrzí...

ale palec nahoru pro nás. takhle bojovat do posledních chvil! nečekal bych, že to dokážeme. všechna čest, druhá půle paráda!

FORZA INTER!!!

Reagovat
10

Tak se předpoklady nenaplnily a jak někdo nahoře čekal, Inter měl zase smůlu jako kráva

Reagovat
10

Teda naplnily...

Reagovat
I*M

Reagovat
Hachim Mastour

l.Veľmi statočný výkon.Čakal som, že Inter bude brániť ale nie.

Reagovat
Jajinek

Jak psal správně olis, Neapol hrála, zejména druhý poločas, hodně špatně. Rozhodlo jediné, individuální kvalita Higuaina, který je jinde, než zbytek ligy. Taková Roma proti nám odehrála daleko lepší zápas a prohrála. Za druhý poločas zasloužíme absolutorium a doufám, že nás konečně někdo i pochválí. Tentokráte kus štěstí chyběl...tedy pořádný kusanec, co se dá dělat.

Tohle nám může jen pomoci. Ljajič, Brozovič, Medel, Miranda a Biabiany ABSOLUTORIUM!!!

Reagovat
I*M

Reagovat
FuckT

Jednoznacne, za 2. polcas si jednoznacne pochvalu zasluzite, ale na druhej strane si myslim, ze napriek vyhre Sarri dnes kludne bude mat zaco nadavat nasim hracom, a to z plnych pluc.

Reagovat
Furia Ceca

Absolutorium jo? A kde je ten bod, co jste nám před zápasem slíbili, když vám už v týhle sezoně o nic nejde, ha?!

Reagovat
Jajinek

cože?

Reagovat
alcantara

Inter som teda videl prvykrat v sezone, ale velmi sa mi pacila defenziva, je zorganizovana velmi dobre, vela lepsic hv calciu urcite nie je. Naopak, utok mi pride nesurody a nedostatocne kvalitny, pomohol odchod Icardiho, ktory bol najhorsi na ihrisku a fakt, ze Neapol sa po druhom gole pre mna nepochopitelne zosypala a zacala hrat dezorganizovane. Pacil sa mi celkom Brozovic, Perisic robi veci na nahodu, Ljalic dost zbrkly. Neviem, ci sa s tymto materialom da bojovat o LM, skor nie.

Reagovat
I*M

Škoda, ale druhou půlku jsem se i bavil. Jediné pozitivum, že příští zápas nehraje Japonec

Reagovat
Dejwa

ach jo tyvole.. každej den neni posvícení no

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý zápas

Reagovat
FuckT

Inter My sme dnes odohrali nas najhorsi zapas v sezone, ale Higuain proste nie je tym, cim bol v minulej sezone... Dnes nam jednoznacne vyhral zapas, na nasej strane bolo viac nepresnosti ako presnosti a celkovy vykon bol hlavne na konci proti 10 hracom az nepochopitelny, kludne sme este mohli prehrat 2:3... Ale o to viac chuti ta vyhra, dufam len, ze to bol iba zapas blbec a v dalsich zapasoch uz budeme schopny aj zautocit bez pomoci nahody...

Reagovat
Panděvova ofina

TY DVĚ TYČE BĚHEM 30 VTERIN?!?! To mě poser... Inter tlak a.k.a. Barcelona v nejlepších letech ..Dneska nám to prohrál Nagatomo, kterej jen potvrdil to ,že se může po zápase rozloučit s týmem tím jeho dementním ůklonem, sbalit solený švestky před zápasem a odejít někam daleko..

Reagovat
Panděvova ofina

Každopádně Higuaín potvrdil to , že když má formu , dokáže sám vyhrat zápas.. Jak ho nemam rád , ale utocník k pohledání..

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaínovi rověž sedí více ten Sarriho systém. Ale ukazuješ skutečně svoji extratřídu.

Reagovat
Koubinhor

Sice prutok, ale s výkonem a hrou spokojenost... Telles měl hrát od začátku...

Škoda obou inkasovaných golů - 1 zřejmě špatná koncentrovanost, 2 máme bekovku a za 4 sec lovíme balón ze sítě wtf

Ljajič , Perišič je celkem jalový, Icardiho prodat a tím zalepit všechny hostovačky těch, co hrají dobře....

v závěru to tam mělo padnout, 2:2 by bylo v rohlíku

Reagovat
Koubinhor

A je dobře, že to není o Juve, který mělo po 15 kolech náskok a dlouho dlouho nic. Aspoň ten boj o 1-3 místo bude mít šťávu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele