Serie A - preview 1. kola

18.08.2018, 08:53, aktualizováno 20.08.2018, 08:36
Previews
Frosinone se po dvouleté pauze vrací do italské nejvyšší soutěže a hned na úvod se bude muset popasovat s hodně těžkým soupeřem. Nováček jede do Bergama, domácí Atalanta myslí také letos hodně vysoko a ukázala to už v předkolech Evropské ligy...
Atalanta Bergamo - Frosinone Calcio  (pondělí 20:30)
Atalanta Bergamo má za sebou hodně náročných zápasů, v poslední době se jí navíc daří bourat překážky na cestě do základních skupin Evropské ligy. První utkání nového ročníku ji doma postaví proti nováčkovi z Frosinone.

Klub z Bergama se v posledních sezonách dychtivě snaží dostat do pohárů s mnohem větší pravidelností. A docela se mu to daří. Sympatický tým hraje nejen velmi pohledný a agresivní fotbal, který slaví výsledky, ale nebojí se vychovávat mladé hráče. Svým odchovancům dává množství prostoru a zdá se, že ani několik odchodů klíčových hráčů Atalantě nezlomí vaz. Vždy nahradí odcházejícího hráče adekvátně.

Nejinak tomu bylo také v letním přestupovém období, kdy musela Atalanta nahrazovat hráče jako Bryan Cristante, Mattia Caldara nebo Andrea Petagna. Posily ale dorazily a první zápasy ukazují, že by z toho opět časem mohl být jackpot. Mario Pašalić, Duván Zapata nebo naposledy také Emiliano Rigoni jsou všechno zajímavá jména.

Právě poslední přírůstek do řad trenéra Gasperiniho doufá, že v Bergamu zaujme. Posila ze Zenitu Petrohrad při svém představení zmínila: "Děkuji klubu za to, že ve mně věří a že mi dal šanci. Chci ji naplno využít a doufám, že nikoho v klubu nezklamu. Toužím naplnit očekávání, která jsou na mne kladena a uspět s tímto skvělým týmem."

Atalanta bude dál vychovávat mladé hráče, kterým bude dávat šance. To jsme mohli vidět i v ostrých zápasech začátku sezony, neboť Atalanta si postupně prošlapává cestu do skupiny Evropské ligy. Za poslední čtyři duely v rámci předkol nasázeli Orobici už úctyhodných 16 branek! A nyní budou chtít navázat na dobrou formu také v lize.

Trenér Gasperini se bude muset popasovat s několika absencemi, které mu ztěžují výběr. Mimo hru pro první domácí utkání jsou Iličić, Tumminello nebo D'Alessandro. Ani Frosinone nedorazí v plné polní. Jednak jsou posily jako Joel Campbell, Andrea Pinamonti nebo Francesco Zampano nesehrané a k týmu se dostaly teprve v pátek. A jednak jsou Paganini, Dionisi a Iori zraněni.

Frosinone bojuje proti historickým statistikám, neboť Atalantu ještě nikdy v historii soutěžních duelů neporazilo. Ani Atalanta to ale nemá s předpovědí úplně snadné, protože od roku 2008 ještě nevyhrála vstupní utkání nového ročníku. Atalanta bravurně zvládá rozjeté akce, protože v Serii A padlo jejích posledních deset branek právě při postupném útoku.

Poradce přes přestupy, Stefano Capozucca, Frosinone přesto věří. "Tentokrát se povedlo přivést opravdu kvalitní hráče, kteří jsou pro své specifické vlastnosti pro klub velkým přínosem. Věřím, že se Frosinone udrží, protože nadšení a ochota osobních obětí je po celé léto naprosto příkladná. Uvidíme až s časem, jak se hráči popasují s kvalitnějšími soupeři," míní zkušený obchodník.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Mancini, Masiello - Hateboer, Freuler, De Roon, Gosens - Pašalić - Barrow, Gomez
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Salamon, Ariaudo, Goldaniga - M.Ciofani, Halfredsson, Maiello, Crisetig, Molinaro - Ciano, Perica
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.14 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - AS Řím  (neděle 18:00)
Turín si ke svému prvnímu utkání v novém ročníku Serie A pozval na svůj stadion římské AS. Doufá, že tentokrát mu konečně vyjde boj o evropské poháry, kvůli kterým trenér Mazzarri prvotně přišel. Stejné plány ale má také celek z Věčného města, který navíc mohutně posílil.

Serie A v pátek dokončila hektické období přestupů a změn, takže se již může naplno soustředit na nadcházející první kolo. To svede dohromady turínské FC a římské AS. Býci se sice nemohou pochlubit tak oslnivými hvězdami jako jejich městský rival, ale také oni hodlají promluvit do bojů v těch vyšších patrech tabulky. A jejich kádr nevypadá vůbec špatně, o což se pánové Petrachi a Cairo starali celé léto.

Největší posilu si ale schovali na konec, neboť po dvou letech se do Itálie vrací záložník Roberto Soriano. A na své první minuty se už nemůže dočkat. "Moc jsem si přál vrátit se do Itálie a teď myslím, že nastal ten ideální čas. Turín o mě hodně stál, často jsme byli v kontaktu a dával mi jasně najevo, že tady budu opět důležitý. Jsem moc rád za to, že mi Turín dal šanci a věřím, že mu ji splatím několikanásobně. Už se nemůžu dočkat, až nastoupím v jeho barvách."

Turín delší dobu nebyl příliš aktivní a spíše čekal na možnosti, které se před ním otevřou. Jednou z nich je právě Soriano, který dodá záložní řadě Tora potřebnou eleganci, techniku i zkušenosti. Ty se budou trenéru Mazzarrimu hodně hodit, protože s AS nemá moc dobrou bilanci. Nad týmem z Věčného města vyzrál naposledy v roce 2013 a od té doby se mu moc nedařilo.

Když se oba týmy potkaly v Turíně naposledy, moc gólové představení jsme neviděli. Utkání rozhodla jediná povedená střela, jejímž autorem byl zkušený bek Aleksandar Kolarov. Ten se zařadil k oporám prakticky ihned a měl by jí být také nyní. A to přesto, jak moc se kádr AS změnil. Sportovní ředitel Monchi se opravdu činil a do prvního týmu přivedl hned 12 hráčů!

Zvláště velká pozornost bude upřena na Javiera Pastoreho, který se do první italské ligy vrací po působení v Paris Saint-Germain. Má v kádru nahradit prodaného Radju Nainggolana. Další velká ztráta postihla Giallorossi v bráně, neboť další hvězda, která se z Říma vydala do Liverpoolu, byl Alisson. Místo něj se o pozici jedničky poperou Olsen a veterán Mirante.

Právě vysoký švédský brankář v rozhovoru pro Roma TV zmínil: "Myslím, že mi účinkování na mistrovství světa hodně pomohlo. Trochu jsem se otrkal, utkal se s nejlepšími hráči a mohl na sobě pracovat. Umím teď mnohem líp zvládat tlak. Teď už se soustředím jen a jen na Řím. Mým cílem je pomoci týmu k co nejlepší pozici."
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N’Koulou, Moretti - De Silvestri, Baselli, Meitè, Rincon, Berenguer - Iago Falqué, Belotti
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov - Cristante, De Rossi, Pastore - Ünder, Džeko, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.58 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - SPAL 2013  (neděle 20:30)
Filippo Inzaghi znovu na scéně Serie A! Coby hlavní trenér Boloni bude mít za úkol skončit s týmem v první polovině tabulky a hned první zápas sezony bude velmi důležitý. Na stadion Renato Dall'Ara zavítá SPAL, který se loni jen tak tak udržel.

Boloňa bude v souboji se SPALem mírnějším favoritem, proti houževnatému soupeři ji ale nečeká lehká práce. Od Filippa Inzaghiho se očekávají velké věci, navzdory tomu, že jeho trenérské zkušenosti nejsou bohaté. Coby kouč mládežnického AC Milán si vedl velmi dobře, u A týmu dospělých to však dopadlo neslavně. Dobré jméno si pak Inzaghi oprášil ve Venezii, odkud se přestěhoval do Boloni.

Boloňa se pod vedením trenéra Roberta Donadoniho dlouho trápila a nikdy nenaplnila potenciál, který její kádr měl. Inzaghi to má změnit. K dispozici má zajímavý tým, mix mládí i zkušeností, jak to ale bude vypadat na hřišti, to ukáže teprve čas.

Boloni se na úvod postaví SPAL. Nováček loňské sezony se při svém návratu v lize udržel a stejný cíl bude mít i letos. Nejvýraznější posilou hostujícího celku je asi záložník Missiroli, který přichází ze Sassuola.

Trenér Semplici doufá, že si jeho tým uchoval formu ze závěru loňské sezony. První soutěžní zápas už odehrál před týdnem a ve Spezii v rámci Coppa Italia zvítězil 1:0. V Boloni ho však čeká o poznání těžší práce. Oba celky se spolu v historii utkaly jen dvakrát a vždy byl o jeden gól lepší domácí celek. I to naznačuje, že by to měla být vyrovnaná podívaná.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, González, Helander - Mattiello, Poli, Pulgar, Džemaili, Dijks - Palacio, Falcinelli
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Vicari, Felipe - Lazzari, Schiatterella, Everton Luiz, Kurtić, Fáres - Petagna, Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.16 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Cagliari Calcio  (neděle 20:30)
Znovu po roční odmlce se v nejvyšší italské soutěži představuje Empoli. Šampion minulého ročníku Serie B chce hrát mezi italskou elitou důstojnější roli a rád by se vyhnul záchranářským pracím. Toskánský celek přivítá v prvním kole sardinské Cagliari.

Empoli hrálo v Serii B pod vedením trenéra Andreazzoliho parádní fotbal a za celou sezonu si připsalo jen pět porážek, které navíc přišly během pouhých dvou měsíců od září do listopadu roku 2017. Od nového roku 2018 pak Andreazzoliho svěřenci neokusili hořkost porážky. Neprohráli osmadvacet utkání v řadě a suverénním způsobem si dokráčeli pro postup.

Příznivci toskánského celku věří, že s takovýmhle fotbalem mají v Serii A velkou šanci uspět. Empoli sice přišlo o Riccarda Saponaru, který odešel za lepším do Fiorentiny, ale zase přivedlo zajímavá jména jako Acquah, Ucan, Antonelli nebo Silvestre. Azzurri se v prvním kole střetnou s hratelným Cagliari a stadion Carla Castellaniho uvidí nejvyšší soutěž poprvé od 21. května 2017, kdy tu Empoli prohrálo nejtěsnějším rozdílem s Atalantou.

Stejné cíle jako toskánský tým bude mít i Cagliari. Sardinský klub nově vede trenér Rolando Maran a hlavním úkolem bude klidná záchrana. Na lavičce ostrovního celku nahradil neúspěšného Diega Lópeze. Cagliari loni obsadilo až šestnácté místo a od sestupu ho nakonec dělily jen čtyři body.

Také hosté se před sezonou snažili posílit a ze Šachtaru Doněck dokázali ulovit velmi zajímavé jméno, zkušeného chorvatského obránce Darija Srnu. Nyní už šestatřicetiletý fotbalista získal s ukrajinským klubem někdejší Pohár UEFA, tedy současnou trofej pro vítěze Evropské ligy.

Empoli se s Cagliari moc dobře znají z dřívějšího působení obou celků v Serii A. Naposledy se utkaly v sezoně 2016/2017 a vždy dokázal vyhrát domácí celek. Empoli na stadionu Carla Castellaniho zvítězilo 2:0, zatímco Cagliari v odvetě 3:2.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Provedel - Di Lorenzo, Silvestre, Veseli, Pasqual - Krunić, Capezzi, Bennacer - Zajc - Caputo, La Gumina
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Faragó, Ceppitelli, Romagna, Lykogiannis - Castro, Cigarini, Ionita - Barella - Farías, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.33 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - Udinese Calcio  (neděle 20:30)
Po třech letech se do Serie A vrací Parma a na Ennio Tardini přivítá v zahajovacím kole Udinese Calcio. Kdysi slavný celek bude mít jediný úkol, zachránit nejvyšší soutěž. Po nejrůznějších lapáliích nakonec začne sezonu bez bodového odečtu a s čistým bodovým štítem.

Před třemi lety Parma zbankrotovala a čekal jí nepříjemný pád do nižších soutěžích. Nyní je zpátky, ale okamžitě o sobě dala vědět v negativním slova smyslu. Za podezření z ovlivňování zápasu ve druhé nejvyšší soutěži ji nejprve mohl být odebrán postup do Serie A, což se nestalo, následně došlo k odečtu bodů, ale i to nakonec bylo změněno jen na finanční pokutu.

Pryč ale od korupčních záležitostí. Co od Parmy očekávat? Nejspíš nic moc velkého. Kádr je víceméně zkušený, ale velcí hráči jako například Gervinho, Bruno Alves nebo Gobbi už jsou za herním zenitem.

Příliš se nečeká ani od Udinese. To přitom ještě relativně nedávno bojovalo o evropské poháry, ale v posledních letech se krčí až ve druhé polovině tabulky. V kádru Zeber se stále můžeme těšit na českou stopu, protože i po odchodu Jakuba Jankta drží český prapor Antonín Barák.

Udinese by se rádo vyhnulo záchranářským starostem a už nikdy nechce opakovat černou sérii, kterou zažilo pod vedením Massima Odda. Udinese se v minulé sezoně zapsalo do historie Serie A nejdelší šňůrou porážek v její historii.

Parma samozřejmě nemůže počítat s Calaiém, což je ústřední postava celého korupčního skandálu. Sám fotbalista nakonec dostal trest a finanční pokutu. Dalšími absentéry, kterých nebude moci trenér D'Aversa využít, jsou Bastoni, Ciciretti a Gazzola. Tři hráči pak budou chybět Udinese. Musso, Badu i Ingelsson mají nejrůznější zdravotní potíže.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iapoconi, Bruno Alvés, Gagliolo, Gobbi - Stulać, Rigoni, Di Gaudio - Inglese, Galano
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Nícolas - Larsen, Opoku, Samir, Pezzella - Fofana, Mandragora - Machís, Barák, De Paul - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.22 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - Inter Milán  (neděle 20:30)
Na půdě Sassuola se představí celek, který by podle prognóz měl být nejvážnějším konkurentem Juventusu v boji o Scudetto. Inter Milán se na novou sezonu hodně vyzbrojil, ale dokáže naplnit vysoká očekávání? Příznivci Nerazzurri něco podobného slýchají každé léto a zatím nemohli mít mnoho důvodů k radosti.

Změnu k lepšímu by mohla naznačit loňská sezona. Po skvělé první polovině sice Inter začal ztrácet, přesto nakonec obsadil čtvrté místo a po dlouhých letech si opět zahraje Ligu mistrů. Výhodou budou nejen nové posily (Nainggolan, Laurato, Politano, De Vrij, Keita Baldé nebo Asamoah), ale také fakt, že zkušený lodivod Luciano Spalletti je u týmu už druhým rokem a ví, co od svého celku očekávat. Na druhou stranu Inter bude muset bojovat na více frontách, což loni nemusel.

Inter začne na půdě velmi neoblíbeného soupeře. Věřte nebo ne, za tři roky s ním prohrál v šesti případech. Ty tam jsou časy, kdy Inter Sassuolo válcoval sedmi brankami. Na milánský velkoklub je takto výrazně špatná vzájemná bilance poměrně velkou ostudou.

Sassuolo určitě tolik hrůzy nebudí, zvláště když před sezonou poměrně oslabilo. Nikdo vlastně pořádně neví, co od Neroverdi letos očekávat. Obecně se má za to, že se bude tým pohybovat ve druhé polovině tabulky, i když vedení má vyšší ambice. Možná i proto angažovalo Roberta De Zerbiho, který nahradil Giuseppeho Iachiniho. Během relativně krátké doby jde o čtvrtého trenéra. Po odchodu Di Francesca se kormidla ujal nejprve Bucchi, pak Iachini a nakonec De Zerbi.

Neroverdi v létě ztratili několik opor, především Politano odešel do týmu aktuálního soupeře Interu, Defrel zamířil do Říma. Stěhovali se i Falcinelli, Acerbi, Goldaniga, Missiroli nebo Letschert. Nejčerstvější akvizicí je milánský Manuel Locatelli.

Kádr Roberta De Zerbi bude kompletní a ani Luciano Spalletti nemusí řešit problémy se sestavou. Výjimkou je jen absence Radji Nainggolana, který není na úvod kola zatím připraven.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Ferrari, Lemos, Rogerio - Duncan, Magnanelli, Sensi - Berardi, Boateng, Di Francesco
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, De Vrij, Miranda, Dalbert - Vecino, Brožovič - Politano, Laurato, Asamoah - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.28 - 3.89 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Juventus FC  (sobota 18:00)
První italská liga se konečně znovu rozjíždí a hned na úvod představí svým divákům to největší lákadlo. Na půdě Chieva se totiž ukáže obhájce titulu z Turína, který s sebou samo sebou přiveze i nejnovější superstar.

V několika dalších odstavcích se ve spojitosti s Juventusem zřejmě bude vyskytovat i jméno portugalské ikony. Cristiano Ronaldo je zkrátka pojem, ať už Juventusu fandíte, nebo jej nemusíte. Nehledě na to, koho se povedlo koupit konkurenci, Ronaldo je lákadlo číslo jedna. Po tak dlouhé době ve Španělsku si zřejmě jen málokdo uměl představit, že by na "stará kolena" (což je samozřejmě v jeho případě stále ještě eufemismus) hodlal okusit jinou, takticky dost náročnou ligu.

Přesto se o to Ronaldo pokusí a jen málokdo mu nevěří. Známý fotbalový agent Beppe Bozzo na jeho adresu zmínil: "Z pohledu agenta je Ronaldův přestup tou nejvyšší metou. Celé jednání probíhalo skvěle, Juventus vše velmi dobře načasoval a využil obrovské příležitosti. Nepochybuji o tom, že v Itálii Ronaldo potvrdí formu ze Španělska, protože jeho zápal do hry a schopnost tvrdě na sobě pracovat prakticky nic jiného neumožňují."

Nehodlám ho tu chválit víc než je zapotřebí, ale jeho kvality jsou nepopiratelné. Jeho přínos pro obchodní stránku klubu rovněž a to byl také jeden z důvodů, proč jej Stará dáma kupovala. Ukázalo se to už při prodeji prvních dresů s Ronaldovým příjmením a Portugalcovo renomé samozřejmě hodně ovlivňuje také Chievo.

První zápas sezony je beznadějně vyprodaný, celková cena za vstupenky přesáhla milion eur. V pohotovosti je ale také zvláštní zásahová jednotka, která se snaží eliminovat teroristické akce. I v tomto ohledu totiž panuje jistá míra nebezpečí. To minimálně na hřišti samozřejmě Ronaldo navyšuje, ale byla by chyba upínat se jen na portugalské eso.

Juventus je jako již tradičně považován za největšího favorita na celkové vítězství a titul. To je už hodně známá písnička, která však obdivuhodně pokračuje. K dalšímu triumfu má Juventusu pomoci také navrátilec Bonucci, dále pak posily jako Can, Perin či Cancelo. Už sedmkrát v řadě Juventus opanoval ligu a začít další krasojízdu hodlá opět vítězně.

Ve Veroně se Staré dámě velmi daří a jen za poslední tři návštěvy stadionu Bentegodi se Juve pyšní pozitivním skóre 8:1. Chievo naopak naposledy na své půdě Juventus porazilo před dlouhými osmi lety a není moc pravděpodobné, že by právě teď dokázalo překvapit výhrou. Chievo má za sebou hodně náročné léto, neboť mu dlouhou dobu hrozil sestup a finanční postih, neboť bylo obviněno z falšování účetnictví.

To se nakonec vinou chyby vyšetřující komise nepotvrdilo, ale z hlediska letní přípravy a nákupu posil to byla čára přes rozpočet. Přesto se veronské Chievo pomalu vzpamatovává a snaží se do konce přestupového období maximálně zkvalitnit kádr, který má potvrzený trenér Lorenzo D’Anna k dispozici. Ten se sice musí obejít bez Castra, Gobbiho nebo Ingleseho s Tomovićem, ale pracovat může s Obim, Barbou, Šemperem, Giaccherinim či Djordjevićem.

Jako bývalý obránce Lorenzo D‘Anna velmi dobře ví, co by měl dělat, aby zastavil hvězdného Cristiana Ronalda. A jako trenér množná nepatří k nejzajímavějším jménům v lize, ale v Chievu už si dokázal získat respekt a přízeň. Portugalské eso čeká první konfrontace s italskými obranami a hned ta první by pro něj mohla představovat poměrně náročnou výzvu.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Rossettini, Bani, Jaroszyński - Obi, Radovanović, Hetemaj - Birsa, Stepiński, Giaccherini
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić - Cuadrado, Dybala, Douglas Costa - Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 16.70 - 6.47 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - SSC Neapol  (sobota 20:30)
Carlo Ancelotti se vrací do Itálie, aby minimálně navázal na práci Maurizia Sarriho. Hned jeho první soutěžní duel s Neapolí bude stát za to, protože Partenopei se vypraví do Říma. Ve Věčném městě je očekává Lazio, které musí řešit několik potíží.

V minulé sezoně byla Neapol právem považována za hlavního konkurenta Juventusu Turín, kterému taky pořádně zatopila. Nakonec se její snaha nesetkala s požadovaným koncem. Ani zcela evidentní upřednostnění italské ligy před evropskými poháry na zastavení válce z Turína nestačilo a Partenopei se museli spokojit s druhým místem. To navíc nebyla ta nejsmutnější zpráva.

Mnoho fanoušků bylo právem rozhořčeno, když se majitel Aurelio De Laurentiis rozhodl propustit trenéra Maurizia Sarriho, který dokázal vtisknout Neapoli určitou tvář a produkoval s ní oku lahodící fotbalový zážitek. De Laurentiis se ale krátce poté ukázal v lepším světle, neboť náhrada za ještě nedávno neznámého trenéra je opravdu luxusní. Kormidla se ujal samotný Carlo Ancelotti, který se po úspěších v zahraničí vrací na Apeninský poloostrov.

Navázat na práci nyní již manažera Chelsea rozhodně nebude nic snadného. To ostatně ukazují i předsezónní přátelská klání, která se Neapoli příliš nevedla. Pět branek dostala dříve jistá obrana od Liverpoolu a jen o dvě méně jí dal Wolfsburg. Zkrátka nic, na co by slavný trenér mohl být pyšný. Někteří fanoušci si rovněž myslí, že vedení nebylo schopné sehnat dostatek kvality na to, aby se tým udržel v závěsu za Juventusem.

Podobný názor má i žurnalista stanice RMC Sport Claudio Beneforti, který uvádí: "Podle mého mínění sice kádr neutržil žádnou závažnější újmu ani přes odchod Jorginha nebo zranění Mereta, ale na to, aby dokázal soupeřit s Juventusem, rovněž není stavěn. Pokud by se Neapol hodlala poprat o první místo, mělo přijít jedno velké jméno. Minimálně v útoku je tam málo variant a místo Milika žádný typický hrot."

Jednoho takového chtělo vedení přivést v podobě Cira Immobileho. Někdejší velký talent Pescary v Laziu předvádí vynikající výkony a táhne celé mužstvo. Navíc je velkým fanouškem Neapole a má zde své kořeny. Jenže Lazio se na svého elitního střelce až příliš spoléhá. Stejná věc platí u Sergeje Milinkoviće-Saviće nebo v případě Luise Alberta. Ani u nich možné náhrady nedosahují kvality hráčů ze základu.

Nejen to je problémem Lazia. V současné době se trenér Simone Inzaghi musí popasovat s trochu neobvyklou věcí - již na začátku sezony postrádá několik indisponovaných hráčů. Patric, Lukaku nebo Berisha jsou zranění a k tomu je nutné připočítat také absenci diskvalifikovaného dua Lucas Leiva a Senad Lulić. Přesto je trenér Inzaghi rozhodnut zastavit Neapol.

Někdejší hráč Lazia Dario Marcolin míní: "Simone je skvělý taktik a motivátor, navíc se učí reagovat lépe na průběh zápasu. Jsem přesvědčen, že velmi dobře ví, jak zastavit Neapol. Umí stvořit taktiku ušitou na každého soupeře zvlášť. I proto je podle mě favoritem tohoto střetnutí právě Lazio, u Neapole se spíše nechám překvapit."

Lazio se opět bude spoléhat na Cira Immobileho, který je ale možná "zasažen" poutem k Neapoli až příliš. Za posledních devět střetů se totiž střelecky prosadil jen jednou, a to před více než šesti lety. Jeho protějškem bude polský hrot Arkadiusz Milik, který chce prolomit smůlu a dostat se pod Ancelottim konečně do základu.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Marušić, Parolo, Badelj, Milinković-Savić, Durmisi - Luis Alberto, Immobile
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Hamšík, Fabian Ruiz - Callejon, Milik, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.51 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bologna FC00000:00
 AC Milán00000:00
 Parma Calcio00000:00
 Empoli FC00000:00
 Turín FC00000:00
 Cagliari Calcio00000:00
 SS Lazio00000:00
 Atalanta Bergamo00000:00
 UC Sampdoria00000:00
 ACF Fiorentina00000:00
 Frosinone Calcio00000:00
 Juventus FC00000:00
 Inter Milán00000:00
 AS Řím00000:00
 SPAL 201300000:00
 US Sassuolo00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 SSC Neapol00000:00
 Janov CFC00000:00
 Chievo Verona00000:00
Zbývající zápasy
19.08. 20:30AC Milán - Janov CFC (zápas odložen)
19.08. 20:30UC Sampdoria - ACF Fiorentina (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (603)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete niekto kto vysiela Serie A?

Reagovat
Kixi Syhimour

Digi

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Ronaltus Turin

Reagovat
Largo

Reagovat
celestial-

Ako to vidíte interisti, víťaz ligy je dopredu jasný, alebo sa ukáže Real Madrid efekt posledných rokov a napriek CR7 uvidíme viacero paradoxov?

Reagovat
cresposuper

Vitaz ligy mal byt dopredu jasny aj v sezone 11/12 a vieme, ako to dopadlo, takze nepredbiehajme.

Reagovat
snuff24

žadnej velkoklub nebude vládnout lize 50 let v kuse takže i Juventusu to jednou musí skončit.Můj tip je že letos to bude nejvyrovnanější za poslední roky a to zejména díky nám a díky tomu, že Juve se tak trochu na ligu vysere a pojede na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne calcio

Reagovat
olis

pripravu Lazia som nesledoval ale prilis velke zmeny u nich nenastali, nezmenili trenera takze ocakavam ze by mohli byt zohratejsi ako my. My sme predviedli takto pred tyzdnom katastrofalny vykon proti Wolfsburgu takze ak chceme nieco uhrat bude treba vyrazne zlepsenie.

Forza Napoli!

Reagovat
M11

konecne..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

Super zápas na úvod, som zvedavý na základnú zostavu, no podľa všetkoho to bude

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Marušič, Parolo, Badelj, Savič, Caceres - Alberto - Immobile.

Aj napriek absenciám Lukaka, Luliča a Leivu to nevyzerá zle, Caceres aj Badelj si svoje odohrajú

Reagovat
cresposuper

Nepisal si, ze Lukaku odide? Ci ako to je nakoniec?

Reagovat
Pipo123

Možno odíde, za dobu čo je u nás sa nikdy nestalo žeby absolvoval lentnú prípravu, každý rok mu riešia problém v kolene, no zatiaľ neúspešne, aj kvôli tomu neodohral toľko zápasov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč ty absence?

Reagovat
Pipo123

Lukaku zranenie, Lulič, Patric, Leiva stopka kvôli kartám

Reagovat
Kixi Syhimour

Ouu, to je nepříjemné, ale ten základ vypadá dost solidně, co máte za sezonní cíl?

Reagovat
Kixi Syhimour

jo ono to je v previewu, jsem to ale mašťák

Reagovat
madridcan

Regulerne sa tesim na dnesny zapas viac, ako na tu nasu holomajznu zajtra. Dufam, ze da rovno hned hattrick. Ocakavania su od neho velke a to ani nemusel mat sebavedome vyhlasenia. Drzim Juventusu palce a prajem ich fanusikom minimalne stvrtinu hrdosti, ktoru mali fanusikovia Realu za 9 rokov na ten neuveritelny stroj so sedmickou na chrbte(ok, prvy rok to bola devina Ktoru si vsak na chrbte mohol nechat, lebo rovnako tak strielal)

Si spominam, ako som este na strednej volal kamaratovi, ktory fandi Manchestru, ze prijali ponuku za Ronalda a uz chyba len to, nech sa Real dohodne s Ronaldom. Ked uz bol prestup upeceny, tak mi povedal: ,,Ked mal prestupit, tak som si povedal, ze nech si ide. Ale zrazu si uvedomujem, ze on fakt odisiel."

Rovnake pocity sa teraz vratili mne, ale ked si vezmem co je to za cloveka, ze on je uplne chory, najprisnejsi na seba, chce vsetko a cez krv sa k tomu aj dostane, tak v mojich ociach mu v Juventuse neide nepriat. Kaslem na vsetky kecy o Ronaldo vs. Messi, lebo jeho prestup je svojim sposobom odvaha a ked si niekto mohol dovolit si vziat taketo susto, tak to je prave Ronaldo. Vsetky oci na nom, lebo to tak chce a este si to aj obhaji.

Nerobim si iluzie o nejakom stvrtom titule za sebou pre Real, takze nech to Juventus dotiahne co najdalej aj ked po pravde si myslim, ze ,,ta" sezona pride az o rok pre Juventus. Uz mi ostava len povedat Ronaldo do toho a skus vyhrat aj v tretej lige uplne vsetko. Dokazes nieco, co hadam v historii nema obdobu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem fandil Realu, ale zároveň se dá říct, že i Juventus je srdcovka, kdy jsem mohl sledovat Nedvěda jak za dámu kouzlí. Štvalo mě, že Ronaldo odešel, ale když už k tomu došlo, tak jsem rád, že si vybral právě Juve. Jen je škoda, že odešel Buffon. Každopádně ve 4 výhru v řadě v LM už letos nevěřím. Tak snad se to povede 4x po sobě aspoň tomu Cristianovi.

Reagovat
anonym

Jeho tréninková morálka a odhodlání na sobě pracovat jsou skvělé, ale to, co se líbí někomu na jeho egomaniakállní povaze je mi záhadou, ale očividně to na dost lidí funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli vůbec De Vrij a Miranda spolu? To může být solidní průser...

Reagovat
KillSwitch

hip hip

Reagovat
Pinturicchio

Chievo - Juve 0:5 (3x Cris, 2x Paulito)

! ! ! Fino Alla Fine ! ! !

Reagovat
cink

Vajca

Reagovat
Pinturicchio

Tvoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Pět gólů ale bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
Pinturicchio

... a nadsázka, když už sem s tím tipem takhle ustřelil.

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
eLJay.91

0:1 (Dybala)

Reagovat
Furia Ceca

2:4 (2×Bonucci vlastní – 2× Ronaldo, Dybala, Bernardeschi)

Reagovat
Yzemi

to by bylo hodně stylové

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz - Cancelo, Bonu, Chiel, A.Sandro - Khedira, Pjanic - Cuadrado, Dybala, Costa - Legenda

velmi ofenzivne, som zvedavy na Legendu

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, on tam dal Cuadrada místo Berny a FAKT tam nechal Khediru... Simply Allegri.

Reagovat
Ross Geller

Cos to říkal o Khedirovi?

Reagovat
Airus

Prisral se ke golu a zase vypnul

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh z Madeiry tam vyšle hnedka hattrick

Reagovat
Ross Geller

Bůh je jenom jeden a je někdě v „nebi“. Je však možnost, že Ježíš měl s Máří Magdalénou dítě a to mělo pak také dítě, atd. Takže by teoreticky mohla pořád existovat Ježíšova pokrevní linie a třeba do ní fakt patří Ronaldo. Ale to jsou jenom teoretické spekulace.

Reagovat
Yanek

Těším se na Cancela a Ronalda. Škoda, že tam nedal i Cana s Bernardeschim.

Reagovat
eLJay.91

No, ofenzivní Cancelo a Sandro na becích a střed jen Khedira - Pjanić. Jsem zvědavej, jestli Khedira zvládne vykrývat ty mezery za nima. Ale moc tomu nevěřím. Ale Cancelo by snad mohl napravo alespoň trochu rozhýbat Cuadrada. Když už ho tam Allegri dal.

Reagovat
mato Kreator

Kua ja to stale neviem predychat ze CM8 je prec a dnes zapas

Reagovat
Furia Ceca

+ Já jsem zvědavej na moje pocity, až uvidím vedle Chielliniho Szcesznyho s krysou Bonuccim.

Reagovat
The Krupy

"Keď hrá Neapol s Laziom, Catenaccio je v plnom prúde. A to je hlavne o útočení"

Digi Sport sa uviedol ukážkovo

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
10

Omg, snad to můžeš zrušit ve zkušební době

Reagovat
The Krupy

Viac takých výrokov a urobím to

Reagovat
The Krupy

"Pohledný Portugalský hráč Cancelo"

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
Furia Ceca

Hecujícího Bonucciho v našem drese... To vidět nechceš

Reagovat
The Krupy

Ale solídne ho vypísali fanúšikovia

Reagovat
smazaný uživatel

To vyzera tak ako keby nanho piskali aj fanusikovia Chieva

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mato Kreator

Gool

Reagovat
M11

SAMIIII !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No a je tam dokonca sezony :D

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
KillSwitch

Skoda..chcel som aby dal prvy gol Ronaldo aby tu dementi zase vypla kavali

Reagovat
Andis

Až začne sázet zase začnou ...jako vyplakávali před pár lety že je za zenitem atd.

Reagovat
10

Jasná penalta

Reagovat
Ross Geller

Taky myslím. Jinak v Serii A je video né? Proč to neřekli hlavnímu, že je penalta?

Reagovat
M11

Zajimala by me jejich konverzace.. byla to penalta ale nepiskej to je brzo ?

Reagovat
10

Něco takovýho to určitě bylo, protože tohle mi přišlo jako jasná a na pískání jednoduchá situace

Reagovat
The Krupy

Cítite vo vzduchu to čakanie na prvý gól Ronalda? To musia byť pre neho neskutočné tlaky

Reagovat
Lech

Nekomu jako je Ronaldo to nedela nic jinyho nez dobre

Reagovat
The Krupy

Veď áno.

Reagovat
smazaný uživatel

No. Vypadal takovej přešlej. I on si bude muset zvyknout.

Reagovat
Furia Ceca

Cuadrado asi zrovna nebude Ronaldův oblíbenec!

Reagovat
10

Reagovat
10

Cuadrado bude Ronaldův oblíbenec, to je jasný už po 20 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

On je jak päsť na oko medzi tými zvyšnými 3 hráčmi v ofenzíve.

Reagovat
Mr.Jindros

No mně přijde, že se mu malinko vyhýbají všichni.

Reagovat
10

Jo, zatím mu nenahrál nikdo...asi mu závidí followers na instagramu

Reagovat
Mr.Jindros

Cuadrado mu nahrál na střelu předtím.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
eLJay.91

Cuadrado

Reagovat
Yanek

Cuadrado

Reagovat
10

To nový logo ligy vypadá jak signalizace dálnice

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
rossoneri89

zvyknes si

Reagovat
mato Kreator

mne to pripada ako by to bola dialnicna znamka

Reagovat
Furia Ceca

Ronaldo jak už natahoval!

Reagovat
mato Kreator

boha

Reagovat
10

Leoooooooo

Reagovat
CR7RONALDO

Myslím, že lepšia zostava by bola Ronaldo na ľavom krídle, Dybala podhrot, Costa pravé krídlo a Mandžukič hrot.

Reagovat
CR7RONALDO

Cuadrado lavička samozrejme.

Reagovat
Furia Ceca

Aspoň, že když jsme inkasovali, byla to Bonucciho chyba

Reagovat
Panděvova ofina

Cristiano Stepinski

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
The Krupy

Ten Poliak je v porovnaní s Gigim hrozný downgrade v bráne, nemôžem si pomôcť, ale chcem tam Taliana. Perin na scénu.

Reagovat
eLJay.91

Trojský kůň Bonucci už úřaduje...

Reagovat
DelPiero137

Cuadrado, Khedira, Bonucci v zaklade, Claudiou out. Skvele lakadlo si pozriet Juve aj keby sme vyhravali 0:6

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
rossoneri89

Stepinskiiiiii ..... Chielini aj luhar Bonucci krasne sledovali

Reagovat
Yzemi

Potkan je zpět

Reagovat
Yanek

Na Chievu se hraje vždycky špatně, ale přijde mi to ze strany Juve dost sterilní.

Reagovat
KillSwitch

Mozno je to tym teplom..dost pomale tempo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Dost sterilní to bylo i loňskou sezónu.

Reagovat
cink

Chievo 2 Juventus 2

Lazio 2 Napoli 1

Reagovat
maxton

Ronaldo sa pekne zašil na tom hrote.

Reagovat
CR7RONALDO

Jj, musí hrať proste Mandžukič a Ronaldo musí byť na krídle.

Reagovat
Furia Ceca

Gigiho bezpečný stín je pryč a na Ronaldův bezpečný stín jsme si ještě nezvykli

Reagovat
mato Kreator

kukurica nech ide cim skor dole aj ked Max zatrolli 100%

Reagovat
KillSwitch

Nepiskol to o asi 35 sekund skor?

Reagovat
Eldarion

Len aby Juve nakoniec nelutovalo že jediný klasický hrot im ostal Mandzukic, Ronaldo zatiaľ nevýrazný.

Reagovat
Yanek

To není o něm, vždyť z první střely dal skoro gól. Spíš pomalý přechod do útoku, čekal bych větší přímočarost nejen od Sandra.

Reagovat
10

Naopak, už teď je vidět ten radikální rozdíl v přínosu pro tým mezi ním a Higuainem...

Reagovat
Mr.Jindros

Ronalda je vidět i jinde než před a ve vápně.

Reagovat
10

hlavně je u každýho míče první, z těch jeho sklepnutí bylo nejvíc šancí...Higuain se k tomuhle nedostával, což bylo nejvíc vidět v Evropě

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Panděvova ofina

Joao, správně !

Reagovat
smazaný uživatel

Už chápu jak jsme to s ním měli vymyšlené

Reagovat
M11

Giak je borec

Reagovat
10

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Largo

Herne i sympatak. Mam rad, kdyz ty hraci neslavi.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
pepinho2

Reagovat
The Krupy

Vyhrávame nad súperom o desať tried slabším, môžeme mu dať prídel, ale nie, radšej zapneme Juve mód a alibisticky preserieme náskok. Niektoré veci sa nezmenia nikdy, môžeme mať aj dvadsať Ronaldov.

Reagovat
10

Fede jezdi a už v tom základu zůstaň, na Juana nemám

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
KillSwitch

no co aspon zacnete hrat

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

Hetemaj je strasna devka

Reagovat
Furia Ceca

Berna

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som prvých 30 minút a to Chievo snáď nemalo ani loptu, čo sa tam kurva stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to paráda

Reagovat
Melchior

otočit

Reagovat
Andis

Juventus otřesný, začnou bojovat až když prohrávají, ale absolutně tam chybí souhra je to na náhodu

Reagovat
10

Sorrentino klasika, v padesáti letech

Reagovat
10

Ronaldo poznává catenaccio a Sorrentina

Reagovat
Furia Ceca

Ten rozhodčí mě tak sere... Píská úplně každou píčovinu!

Reagovat
svkmd

spolu s ronaldom prišli asi aj rozhodcovia

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Marusic, Parolo, Badelj, Milinkovic, Caceres - Alberto - Immobile, za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

I když to Juve nakonec otočí (vyrovná), tak zajímavý průběh zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

chválim digi, že spolu so serie A sa vrátil aj Vlasto ku komentovaniu

Reagovat
Melchior

Zatím mně teda třeba Cancelo vůbec neoslnil. Nechápu, v čem byl Lichtsteiner horší.

Reagovat
Mr.Jindros

Zatím to vypadá, že v ničem.

Reagovat
Mr.Jindros

(kromě věku)

Reagovat
10

Sledoval si přípravu? V defenzivě bude předvádět asi podobný zkraty, dokud to z něj Allegri nedostane, ale směrem dopředu a technicky moc konkurenci nemá... K MdS je to dobrá alternativa

Reagovat
Melchior

To vím, že dopředu je dobrej, ale stejně to nejčastěji bude posouvač na PZ/Pjaniće. Dozadu zatím celkem trnu.

Reagovat
mato Kreator

konecne

Reagovat
10

Idol

Reagovat
svkmd

LEO

Reagovat
M11

RETE !!!

Reagovat
mato Kreator

aj tak ti neodpustim ty had daj aj 10X gol

Reagovat
The Krupy

Tento zápas je čistý trolling na fanúšikov Juve, mám pocit

Reagovat
snuff24

mě přijde,že s Chievem hrajete vždycky sračku nebo je to jen můj pocit ?

Reagovat
svkmd

vždy prvých 10 kôl minimálne hráme sračku :D

Reagovat
10

Prvních 38 kol

Reagovat
snuff24

a stejně to stačí na scudetto

Reagovat
ED91

Proti nim sa hrá vždy zle, minimálne u nich doma. Strašne nepríjemný súper. Pokaždé keď proti nim hráme sa modlím nech tam čím skôr padne gol.

Reagovat
svkmd

Reagovat
Melchior

redeemed

Reagovat
Mr.Jindros

Vítej zpět.

Reagovat
Panděvova ofina

Tohle je Sorrentino pičo, žádná Kappa, nebo Oblak

Reagovat
svkmd

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

To si říká o rozhodnutí Ronaldo v nastavení.

Reagovat
KillSwitch

Dneska sa mi Ronaldo paci...neskuruje ale jeho prinos pre tim...ako za cias ManU

Reagovat
Mr.Jindros

Berna dneska horší než Cuadrado, sorry.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to asi koukáme na jinej zápas...

Reagovat
Mr.Jindros

To asi jo.

Reagovat
The Krupy

vôbec nie, Cuadrado už nech hrá len z lavičky

Reagovat
ED91

Práveže to tam dosť rozhýbal a za dnešok by som ho pochválil. Samozrejme Cuadrado tiež nepodal zlý výkon, ale takým krídelníkom ako je Juan sa ťažko presadzuje proti štýlu bránenie aké má Chievo.

Reagovat
M11

MARIO !!!

Reagovat
Melchior

když nevíš, jak dát gól, knokautuj soupeři brankáře

Reagovat
mato Kreator

sorrentino

Reagovat
snuff24

achjo

Reagovat
stuff

Tam oslavujeme pri brankarovi v bezvedomi. To co je s nami?

Reagovat
The Krupy

Tiež ma to zarazilo. Ale tento zápas je celkovo solídny cirkus.

Reagovat
Ed_Hazard

Nechápem, trošku ostuda. Tam sa hlavne malo pískať hneď po tom knocoute..

Reagovat
Ed_Hazard

A inak, nebola ruka?

Reagovat
The Krupy

Zo záberu mi to prišlo že nie.

Reagovat
Ed_Hazard

No, z tých 4 opakovačiek čo som videl, ano. Toto sa úplne bežne píska ako ruka.

Reagovat
The Krupy

Ukázali potom jeden záber a z toho sa mi zdalo že to ruka nebola, ale ťažko povedať, bola tam poriadna skrumáž.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chiellini se tam choval jak smyslů zbavený

Reagovat
svkmd

pri toľkom simulovaní nikdy nevieš čo kto simuluje alebo je to naozaj

Reagovat
M11

Proc se nepodival na penaltu v prvním polocase.. to je komedie

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Andis

Skvele video, tohle nemohlo platit brankář KO a nejspíš od Ronalda

Reagovat
M11

BERNAAAAA !!!

Reagovat
The Krupy

FEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

rovno do základu nabudúce!

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic nového, Juve zase v posledních minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Otočka ako vždy, neuveriteľné

Reagovat
The Krupy

A Bonuccimu zobrali gól, všetko sa na dobré obracia

Reagovat
Jajinek

VAR perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

rychlo vyhrany titul

Reagovat
Melchior

Fuck yooooouuuu, Ronaldo dobré áčko

Reagovat
stuff

To je hnus bazmeg

Reagovat
The Krupy

A Ronaldo je borec, jeho pohyb je z inej planéty. Keď si sadne so spoluhráčmi, bude nezastaviteľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Spi dal

Reagovat
Melchior

vypadá nezastavitelně už teď

Reagovat
Furia Ceca

Ten druhý gól byl ve finále Baniho vlastenec, takže krysař se může jít vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rattus rattus

Reagovat
10

Tyhle vítězství mám stejně nejradši

Reagovat
Mihal

Asi preto, že ostatných najviac naserú...

Reagovat
Pinturicchio

Příjemný bonus k výhře.

Reagovat
Mihal

to áno...úplne chápem

Reagovat
Pinturicchio

S Interem, když vyhrávali, jsem to měl stejně.

Reagovat
The Krupy

Emócie, napätie, Calcio

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo vy ste naozaj take CHLIEV-O....mohli ste byt na titulke Corieri delo sport...

Reagovat
danko10

Šecko po starom. Trošku pohonkajú svojich hejterov a čau ahoj.

Reagovat
eLJay.91

Berna dnes super, "asistence" na vlastňák, gólik. Hrál dobře. Ale stejně bude zase příště sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Max je proste troll, na pána dnes

Reagovat
El-Pistolero-68

Max si to hrozně vodí.

Reagovat
valloire

Král neskoroval? Nevadí. To přijde. A pak to bude smršť.

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalský hype.

Reagovat
valloire

Jojo hype....s 6 Zlatejma balonama.

Reagovat
smazaný uživatel

Nauc se počítat. Bez Realu je Ronaldo nulový.

Reagovat
Anacron

No max obráceně to zatím je. Ale chápu, že mindrák je veliký.

Reagovat
valloire

Já umím počítat velice dobře.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Largo

Proc s temahle premrstenejma kecama nezustanete v diskuzi o LaLize?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo < Sorrentino

Reagovat
Mihal

Až teraz som si všimol, Lazio - Neapol začína už 20:30. Neviete či všetky zápasy čo sa hrávali 20:45 sa budú hrávať takto o štvrťhodinu skôr alebo je to len toto úvodné kolo ?

Reagovat
The Krupy

Immobile ich troch vyrobil ako malé deti

Reagovat
Pinturicchio

Jedním dotykem, jak přes žačky.

Reagovat
Pipo123

Badelj bude super posila, tie jeho prihrávky cez cele ihrisko su parádne a Ciro skvele zakoncenie

Reagovat
Pinturicchio

Ciroooooo

Reagovat
lajka30

Co to bylo za obranu.

Reagovat
10

Neapol zatím stejně mimo jako v přípravě, co jsem viděl...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Yanek

Tohle mi pripomnelo Chelsea v cele s Luizem uz nevim v jakem zapase.

Reagovat
lajka30

Nebylo to proti Watfordu minulou sezonu?

Reagovat
Yanek
Reagovat
lajka30

Reagovat
ED91

presne na toto som si pri tom góle spomenul.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Pinturicchio

taky si nevzpomenu

Reagovat
Furia Ceca

Neapoláci přišli na zápas přímo od holiče, ne?

Reagovat
Furia Ceca

Nuovo Lewandowski

Reagovat
cubazi

Argadiušč Miľik - strašny hrač, nenabehuje do volných priestorov, nepodrži loptu, nevyhra hlavičkovy suboj, nepokrije loptu a absolutne nema strelu... Prečo Neapol nepriviedol kvalitneho utočníka??

Reagovat
Furia Ceca

Protože ADL celý mercato de facto prožvanil.

Reagovat
Largo

ADL musel cely tydny zkoumat, jestli ma AS a Liverpool stejnyho majitele...Nemel cas kupovat.

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

Faul Koulibalyho

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžou uznat ne?

Reagovat
lajka30

Faul jasnej.

Reagovat
The Krupy

Treba pochváliť VAR a rozhodnutie rozhodcu, identická situácia ako v našom zápase, treba to rovnako aj posúdiť.

Reagovat
10

Parádní akce

Reagovat
10

Obrana Lazia navázala tam, kde skončila minulou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Super gól

Reagovat
Pipo123

Pice, poslednych 15 minut nas pekne točili,

Reagovat
Furia Ceca

Jako oba první SA zápasy dobrý!

Reagovat
olis

je to lepsie ako v priprave ale ani zdaleka nie dobre, hlavne ta chyba v obrane bola na obrovsky facepalm, zaver polcasu sme mali dobry, snad v tom dokazeme pokracovat aj v druhom

Reagovat
Pinturicchio

Ten balón za obranu nádhera.

Reagovat
El Matador

Oba góly stály za to

Reagovat
Pinturicchio

Ciro těžce pojebal.

Reagovat
Furia Ceca

Dneska už je to druhej potkan, co se trefil, akorát tenhle vydrží v zápise i po zápase.

Reagovat
Pipo123

Co to máva kokot, nebol ofsajd

Reagovat
cresposuper

Toto sa musi doriesit, takto to zvyhodnuje braniaci tim.

Reagovat
stuff

Neapol pekne. Najma Milik a Allan sa pacili. Lazio od 2-1 strasne malo

Reagovat
Pipo123

To je Skoda, ta tycka po rohu, no vykon Hroza, Caceres a Radu na facku, naopak Bastos sa mi pacil. Cely zapas mi pripomínal pripravu

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio odpadlo po prvnim golu co dali. Po te trapne priprave co mela neapol to vypadalo ze pujdou dole ale neni tomu tak.

Reagovat
Yanek

Priprava nikdy nic neznamena.

Reagovat
snuff24

US Sassuolo - Inter Milán 0:9 ( Laurato 2x - Icardi 4x - Brožovič 1x- Politano 1x Asamoah 1x ) FORZA INTER FORZA CALCIO

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Falque, Zaza - SES, Kolarov, Schick

Reagovat
Lech

Libi se mi jak veris ve Faraona, ja oproti tobe od nej (na zaklade jeho vykonu doted) neocekavam vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho výkony doteď jsou dány tím, kdo s ním hraje. On není křídlo jako Cengiz, a taky si sám nevytváří šance, jeho předností je pohyb bez míče a zakončení. Je to spíš second striker.

Věřím mu, protože:

1. vidím velký progres v jeho vyjádřeních, přijde mi, že hodně vyzrál po lidské stránce.

2. Pamatuji si jeho první půlrok u nás. 8 gólů v 16 zápasech - s Pjaničem, tedy kreativním záložníkem za sebou. A samozřejmě Frantou. Věřím, že zlepšený Pelle a především Pastore mu můžou dávat ty balóny, které potřebuje. Kevin snad začne znovu rozdávat kolmice a Radja to vidění prostoru prostě nemá.

Stephan má na to být 15+ gólovým hráčem. Je usazený, klidný, maká. Na podzim mu bude teprve 26. Má poslední rok na to, aby něco ukázal a zůstal, jinak skončí jako Cerci a další.

Reagovat
Lech

Reagovat
celestial-

Icardiho výkupka 160 mega ešte aby nám ho Real nezobral

Reagovat
snuff24

pokud by se prosadil Lautaro čemuž věřím a my pak střelili Icardiho za 160 a měli z toho 2-3 kvalitní hráče tak bych se ani nezlobil

Reagovat
celestial-

Ja som to skôr myslel ešte na toto leto. Už nemôžeme nakupovať, zatiaľ čo španieli stále môžu. Lautarovi tiež verím, no odchod Icardiho by nám teraz ublížil si myslím.

Reagovat
snuff24

tak tomu nevěřím vůbec,že by teď při začátku ligy odešel to by byl za mega krysu.Myslím, že trochu mu na tom interu fakt záleží, ale stát se může vše to je jasný.

Reagovat
snuff24

navíc Real už není atraktivní destinace, s odchodem Ronalda ztratili 50% šarmu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Včera tutovka CR bez gólu díky

Reagovat
mastakillah

Chlapi, vím že to tu několikrát padlo, ale ještě jednou. Kde se dá prosím zkouknout zpětně zápas? Díky dík

Reagovat
Furia Ceca

fullmatches.net

Můžeš tam koukat na zápasy i bez znalosti výsledku – což je třeba u mě v případě, že zmeškám zápas, dost klíčový.

Reagovat
mastakillah

Super moc děkuji

Reagovat
Furia Ceca

A pak ještě tady – pokud neznáš výsledek, ani tady ti ho nepropálí.

http://livetv.sx/enx/videorecords/?team=napoli

Reagovat
Pinturicchio

3:3 (3x Belotti + 3 áčka Baselli - 2+1 Pastore, Džeko)

Reagovat
Largo

Forzqa ROMA!

Reagovat
KillSwitch

Uspesnost prihravok 5%...neda sa na to pozerat

Reagovat
Gimme

Ty vole to je teda fotbal....

Reagovat
KillSwitch

Ten branka by sa mal naucit vybiehat

Reagovat
Largo

4-2-3-1!!! To k Římu sedí, hráči jsou na to ideální. V tomhle systému je Pastore/Nainggolan/kdokoli utopenej...

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, hráme napiču, pretože neprišlo pravé krídlo, nie pretože hipster nevie trénovať... v tomto jeho futbale vyzerá každý hráč jak totálny chudák privezení odniekiaľ z Lachšarskej novej Vsi. Fakt nechápem, čo ich za ten vyše rok "naučil," akurát tam rozhadzuje rukami ale smerom dopredu je to stále také isté nap.cu. Hodnotiť nejaké individuality nemá zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

, odbornik z kravinej pice

Reagovat
10

s tím pravým křídlem ti to vyšlo

Reagovat
Alberto Aquilani

No, veď práveže mi to vyšlo. "Rozhodol" hráč, ktorý tam môže vpohode alternovať, a tým mi len potvrdil názor, že neangažovanie Malcoma, Bailyeho či Neresa nie je nič, čo by sme mali ľutovať a čo by malo byť pre sezónu rozhodujúce.

Reagovat
Pinturicchio

Hrozná nuda a nekvalita.

Reagovat
Largo

Juve otočilo až ve třetí minutě nastavení, dej nám chvíli

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Jak rikam...

Reagovat
Pipo123

Pastore o hovne

Reagovat
smazaný uživatel

První polčas jsem neviděl, idu na dvojku, rozhodne Patrik !!

Reagovat
Largo

Já to vidím spíš na Dzadzu v 85. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic

Reagovat
KillSwitch

Ubohost

Reagovat
Furia Ceca

Ty woe, Olsen, to bude druhej Hart!

Reagovat
Alberto Aquilani

To už vieš po 1 strele

Reagovat
10

2. taky pustil...mohl se uvést stylově

Reagovat
Furia Ceca

Jj, protože mě už nadchl na MS. Trenér brankářů (nebo kdo si ho vybral) bude mít podle mě co dělat

Reagovat
Alberto Aquilani

Ešte niečo napíš. Pomáha mu to

Reagovat
Furia Ceca

Ani bych neřekl. To kdyby nevyrazil, tak to by neklesl na úroveň Harta, ale pod ní

Reagovat
smazaný uživatel

Falque, jako bych to neříkal.

Reagovat
Pinturicchio

S tou hrou to byla otázka času.

Reagovat
Pinturicchio

Hop

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, gól po začátku poločsu mohl ten zápas zachránit... Teď to bude dál stejná holomajzna.

Reagovat
10

Roma slušná klika během těch 5 minut

Reagovat
M11

Krasne opakovacky

Reagovat
M11

Hod tam Patrika

Reagovat
Nuno čomes

Nebyl gol?

Reagovat
Largo

Kluivert, Schick a Pellergini. A 4-2-3-1. Jinak to nepůjde.

Reagovat
Snatus

To vemeno ho tam nedá, hlavně, že tam nechává Džeka.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to Olsen vytáhl Jinak Pastore mladý Kluivert mu to hodil pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Patriku rozhodni

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore to je hviezda

Reagovat
Largo

Pojď Páťo

Reagovat
Recoba Inter

Tak co, kolikpak dá náš Maurito dneska fíků, co myslíte?

Reagovat
Pinturicchio

0

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Recoba Inter

Nejsi ty náhodou věštec?

Reagovat
Furia Ceca

Že se Icardi netrefí není zas tak těžký tipnout...

Reagovat
Recoba Inter

Maurito není Higuaín

Reagovat
Furia Ceca

A tím chceš nasrat koho?

Reagovat
Recoba Inter

Nikoho, to bylo jenom takový neškodný cosi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Kluivert toho za dvě minuty ukázal víc než zbytek Římanů za 80 minut.

Reagovat
Pinturicchio

Dohromady

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Mazzarri top

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo u té akce tak propadl z Římanů v záloze? To bylo strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper Fazio a nie v zalohe

Reagovat
Largo

Nezklamal. Chápu ty emoce, ale tohle penalta fakt nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutne dresy mame

Reagovat
wiggum

Reagovat
Pinturicchio

Nechtěl jsem to psát jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick na kridle je total picovina

Reagovat
10

Mazzarri klasik, už je na tribuně

Reagovat
KillSwitch

Ak to nevyhrame tak prechadzam k Juve

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Reagovat
10

uf

Reagovat
KillSwitch

Mal som slabsiu chvilku...no co kazdy chce mat Ronalda v time

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Docela divná, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že hrá Lautargol a nie Borja alebo aký kôň tam bol písaný v predpokládanej

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Radja, Skrniar zranení, Perisic vrsalko vynechali kus prípravy, Candreva na lavcke- tam kde patri takze OK

Reagovat
Pinturicchio

OK, jsem myslel, že zraněný je jen Nain, protože Skr je na lavičce, ... osobně bych ale na beky dal Asamoaha a Vrsu i přes to, že neměl pořádnou přípravu a na křídlo Perisice.

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoah asi na lavom kridle

Reagovat
Pinturicchio

Jj.

Reagovat
KillSwitch

Mate stastie

Reagovat
Pinturicchio

Ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Di Francescovi vyslo nestriedanie lamy. Kluivert super

Reagovat
Andis

Džeko s tím dobře vymrdal Kluivert skvěle rychlej a sebevědomí mu nechybí

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas, to je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Pastore, to je mi panecku posila za 24mega, skoda ze posiluje zatim kazdeho naseho soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Já mu dost věřím, ale je pravda, že ty jeho výkony v PSG leccos naznačovaly.

Reagovat
10

dneska víc než Pastore z Palerma nebo začátku působení v PSG vypadal jako Libor Kozák

Reagovat
Yanek

Furt si pamatuju na ten jeho loket Legrovi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Rimskyvlk to vedel, ja som tiež písal, že je už za zenitom (ďaleko za ním) + má ten trápny účes na koko*a

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

má ten trápny účes na koko*a , toto si vzdy hovorim, ked ho vidim. Uz len preto ho nemozem mat rad

Reagovat
Alberto Aquilani

pretože treba hráča odsúdiť po prvom zápase Bol hrozný, bolo vidieť pri striedaní, že si to sám uvedomoval a až bol z toho frustrovaný. Laťku nastavil tak, že ju už nemôže podliezť, takže sa bude len zlepšovať. Dobre on

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite si teraz bucha hlavu o stenu v kabine, tak si to uvedomil

Reagovat
Lech

V USA to je potreba nebrat tak vazne, coz vim, ale o to horsi to bylo ted na ostro. Jak rikas, horsi uz snad byt nemuze, no i tak nechci aby dostaval sanci do zakladu nekdo kdo absolutne neni na urovni zbytku tymu. To by mohl hrat i Gonalons jen proto, ze kdysi davno byl delo. Nechcu ho odsuzovat po prvnim ostrym matchi, on nemuze za to ze ho DiFra postavil

Reagovat
Largo

Hlavne ale Pastore hraje na postu, na kterym toho nikdy moc neodehral. na to se jaksi zapomina.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni odehrál v záloze 18 zápasů, 17 na jiných postech.

Reagovat
smazaný uživatel

manolas to je psycho,ak sa radoval hra na hovno,ale vydrete a zlate 3 body !...pekny gol,Kluivert troska hracik pastore,nech sa vrati s kade prisiel.......DE ROSSI hrac zapasu,klobuk dole v takom veku a bojuje tam ako mladik,nas vikng Rimsky Ragnar

Reagovat
KillSwitch

Nevidel som to co robil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodil psycho vyraz radosti . Ale to sa mi na nom paci

Reagovat
Pinturicchio

Mentalita vinčénte.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluivert si vypytal zaklad

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Lech

Mile prekvapil

Reagovat
Largo

Kluivert a Ünder, na to se budu těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tesim na pozapasove zhodnotenie mega super SPICKOVEHO "odbornika" Albertika

Reagovat
danko10

Ty si z neho sexuálne frustrovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, len ma neskutocne bavi

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

čo je tvoja jediná životná radosť... a ja som rád, že máš aspoň niečo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je vás tu 10 fanúšikov AS a aj tak sa stále hádate

Reagovat
Largo

Roma style

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
danko10

To zle vidíš. Je to skôr tak, že Kily fanúšikom AC ich vulgárneho degeša, ktorý sa sústavne do niekoho navážal, vzal k čertom a nám toho nášho nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne do teba sa furt navazam, ty ochranca slabsich. Co sa do toho miesas?

Reagovat
danko10

Slabší si tu ty.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, preto tu do nemoty davam ku vsetkemu drbnute prispevky, do vsetkeho sa miesam a snazim sa tu stoj co stoj mat pravdu. Milujem takych spravodlivych ako si ty

Reagovat
danko10

No vidíš, že to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Som vedel, ze pochopis, co je Alberto zac

Reagovat
smazaný uživatel

Ak AC dostane nejaký debaklík už to nebude ako predtým, mohol by vtedy online warriorovi prepustiť účet admin tak na 2 hodiny, s jeho obvyklou precíznosťou a rýchlosťou by to stačilo

Reagovat
Furia Ceca

Mohli by mu dávat BANový prázdniny – podle situace, jak by se to zrovna hodilo!

Reagovat
KillSwitch

Sassuolo - Inter poslednych 8 zapasov 7-1 pre Sass...to moze byt zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Nech už vypadnú čubky

Reagovat
ED91

Keď im pokaždé darujete body...

Reagovat
smazaný uživatel

Výhoda je že tentokrát nám nedá Politano 2 góly. (teda snad)

Inter: Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Miranda, Dalbert; Vecino, Brozovic; Politano, Lautaro Martinez, Asamoah; Icardi

Inter bench: Padelli, Berni, Skriniar, Ranocchia, Vrsaljko, Gagliardini, Borja Valero, Candreva, Karamoh, Keita Baldé, Perisic

Očekávám v průběhu Perišiče a Keitu do hry.

Jinak teď se dívám že jsme z posledních vzájemných 8 zápasů 7 (!!!) prohráli (včetně jednoho pohárového), loni 2 prohry. Kde jsou ty časy 7:0...

Tak snad do toho vstoupíme alespoň plichtou, Forza INTER

Reagovat
KillSwitch

Preco je Skriniar na lavickr?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
BílíAndelDrcKo

nie je na 100% zdravi

Reagovat
Pipo123

Obrana nic moc, samozrejme De vrij bude super

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe, Digi dava Parma Udinese. oni tam snad maju AIDS mozgu v tej televizii

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry, davaju aj inter.

nie je to inak ten komentator zo sport2 co trepe picoviny?

Reagovat
smazaný uživatel

Lučáno Špagety ja umriem

Potom už to hovoril normálne ale toto ma odpálilo

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa tak lubia tvoje prispevky, vdy sa pobavim . A myslim to v dobrom

Reagovat
ED91

#humorjedar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná...

Reagovat
cizinec

Pratele nejaky funkcni stream na Inter? Predem dekuji

Forza Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cizinec

Dekuji

Reagovat
10

Sassuolo začalo dobře, přesně tenhle nebojácnej fotbal od nich letos pod De Zerbim čekám, mají co napravovat

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nema kraje obrany. Nechapu proc kwando nehraje vlevo obranu a vrsajlko pravo a hraje tam dalbert ,ktery je v haji a danilo ktery je na tom podobne.

Reagovat
Pinturicchio

Ty jo, Juve B zatím dost pohledný, zábavný fotbal.

Reagovat
Largo

Tak, hraje proti Sassuolu, to neni zas tak narocny

Reagovat
Pinturicchio

Juve B proti Sassuolo nehraje, Juve B JE Sassuolo.

Reagovat
Largo

Pokus o vtip, nic vic.

Nekupujou jen od Juve, ale takova mensi turinska farma to je no.

Reagovat
Pinturicchio

Já už to píšu jen ze zvyku.

Reagovat
Alberto Aquilani

Zerbi hodne pozdvihol minule aj Benevento. Šašo bude pod ním opäť dobré

Reagovat
Pinturicchio

Tam nepískne faul na Prince za žlutou, tady ji lupne zrovna.

Reagovat
Furia Ceca

Berardi pořád v Sasuollu? Jak dobře tam rozjel kariéru, tak si ji tam úplně zkurví... Ale mně přijde, že on ho i v tý Itálii žádný větší klub už ani nechce.

Reagovat
ED91

Sak na viac ani nemá. Spravil by maximálne nejaké kolečko po kluboch ako Zaza a vrátil sa naspäť do Sassuola.

Reagovat
Furia Ceca

To mě teda docela mrzí... Považoval jsem ho za útočný italský talent no.1, ale nakonec mu Bernardeschi s Insignem nakopou prdel.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

sme v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Dalbert je strašidelný, ale tak beru že tam (snad) je až 3. varianta.

Reagovat
Furia Ceca

Po 20. minutách 1. kola

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase

Reagovat
smazaný uživatel

konec

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší obránce SA zatím valí slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa po tej lopte rozbehol hneď som vedel, že je to v...

Reagovat
Pinturicchio

Reteeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, krasa, poezia. najlepsi obranca na svete potvrdil svoju poziciu. dalbert ten je v pici uplne.

stred nic. to gol mozeme dat len so standardky nejakej. ale nedame.

Reagovat
Yanek

Reagovat
cresposuper

Spall to hrozne nedava, hovori o utoku na scudetto a potom hrame tuto grcku. Dalbert v zaklade a Asamoah na LW je vysmech.

Reagovat
Pinturicchio

Chumbawaba

Reagovat
Hyrax

song rudý názory

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel, stejně jako RATM napřklad nebo Audioslave.

Reagovat
Hyrax

Ty songy mam vlastně furt rád (hlavně RATM), ale když si na tohle vzpomenu, kazí mi to trošku usměv na tváři

Reagovat
Pinturicchio

Mám to úplně stejně, neumím ty názory a muziku úplně oddělit, kazí mi to poslech.

Reagovat
Hyrax

Přesně. Naposled mi tohle docela pokazilo koncert Massice Attack. Ale tam jsem to měl čekat

Reagovat
Pinturicchio

To jsou taky rudotrenkaři?

To působí jako čím lepší muzika, tím kokotštějí názory.

Reagovat
Hyrax

Celej koncert jela za nima na obrzovce grafika, kde se střídalo hrozně moc nápisů, buď výroky politiků jako Trump, Zeman, nebo něco k uprchlíkům (žádný člověk není ilegální,..), xenofobii, rasismu atd. Já chápu, že mají potřebu se vyjádřit, to je ok. Ale třeba v porovnání se super koncertem Davida Byrnea, kterej byl jen o hudbě, bylo tohle zklamání. Člověk si připadal spíš jako na přednášce.

Reagovat
Pinturicchio

Jasný, chápu, škoda.

Reagovat
Pinturicchio

... takoví zpovykaní, kavárenští neomarxisti, no, vědí o životě v totalitě hovno, znají to jen z papíru, kde to fungovat může.

Reagovat
Tomanatura

Spalettimu jeblo?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se nekdy stalo ze vyhodili trenera cerstve po podpisu nove smlouvy? Conte je volny i Zidane a za chvilu bude i Mou.

Reagovat
cresposuper

Lirola sa ani nedotkol lopty

Reagovat
Pinturicchio

Tak on je tam z Juve, tak je ti určitě jasné, odkud vane vítr.

Reagovat
GEGE

Loca nebude hrát základ ani v Sassuolu...

Reagovat
Pinturicchio

Bude, nehraje proto, že přišel pozdě.

Reagovat
Largo

Navic ted, kdyz jim odesel Missiroli.

Reagovat
cresposuper

Dalbert je sice mimo, ale omnoho dolezitejsi je vykon dvojky Vecino-Brozovic, my hrame uplne bez zalohy.

Reagovat
10

Brozo má zase totálně fpiči nutno dodat, že Chorvati jsou v přípravě tak týden..?

Reagovat
smazaný uživatel

hej. brozo prisiel o par dni skor ako ivan a sime, ale ano, su tam kratko

Reagovat
smazaný uživatel

brozo je v priprave uz 3 sezonu v kuse

Reagovat
cresposuper

Jj, dost kratko. V tomto to ale vedenie trosku dosralo, mame milion moznosti do utoku, ale na CM tam je Borja, Gaglia, Brozo a Vecino- ani jeden neodohral dobru sezonu. Za Modrica sme mali mat plan b.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalbert je hrozny :/ Brozovic ten hadam este neprihral. To je tak ked nadsenie z novej sezony vystrieda realita :/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

jasna penalta, Marianimu trosku jebe

Reagovat
10

dost podobnej zákrok jako na druhý straně, kterej pískal

Reagovat
Pipo123

Nic sa nezmenilo, Lazio stale na picu obrana, Juve si hraje stale zombie futbal, Inter vyzera stale nudné, AS hraje stale na picu futbal. Chybala mi Seria A

Reagovat
Pinturicchio

Zombie? Juve to po příchodu Berny a přesunu Crise na křídlo dost točilo.

Reagovat
Pipo123

Vy to točité vzdy ked musíte doháňať skore

Reagovat
Pinturicchio

Ukaž mi tým, který hraje na plné pecky celý zápas, kór včera v takovém vedru ... tohle je prostě nutnost, proč myslíš, že Neapol každý rok odpadla, to samé AS?

Reagovat
Pipo123

Lenze Juve hraje totálnu údržbu snad vzdy, Skoda ze nemáte trenera co by sa nebal hrat ofenzívne, AS aj Neapol odpadnú lebo nemaju kvalitu, Juve by si zaslúžilo hrat bomby smerom dopredu

Reagovat
Pinturicchio

Ten tým mi ukaž.

Ne, Neapol a AS odpadnou, protože nemají tak silnou lavičku, přepálí pozdim a odejdou fyzicky.

Reagovat
Largo

Spis tam neni ta kvalita ani dostatecne silna vule.

Reagovat
Pinturicchio

Kvalita není na lavičce, s tou slabší vůlí souhlasím.

Reagovat
Pipo123

AS nema na titul, rovnako ani Neapol, suhlasim ze nemaju kvalitu na lavicke, Juve je daleko lepsie, kopec fans Juve vola po krajšej hre, Alegri je v tomto panko, to jeho slávne Calma je uz legendárne. Len tvrdi ze je Skoda ze Juve nehraje ofenzívnejšie, verim zeby mohli ligu valcovať tak ako niekedy Barcelona kedy davala do polčasu kazdej 3 kúsky a hotovo. Len samotna myšlienka utoku Costa, Berna, Dybala, Ronaldo je lakava

Reagovat
Pipo123

Sry no pisem na mobile a opravuje mi to slova :D

Reagovat
Pinturicchio

Co není, může být, už teď šlo vidět, že to je jinde než loni. Já jen říkám, že nemůžeš hrát v plném tempu celých 90 minut, tři body jsou stejné za hnusnou hru a výhru 1:0, jako za výhru 5:0 a ofenzivní koncert.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jiný model přípravy, hráči po turné ještě dostali novou sodu, včera šlo vidět, jak jsou utavení, chyběla dynamika. DiFra chce asi předejít tomu hluchému zimnímu oknu.

Těžko říci, kdy je pustí do superkompenzace, doma na Atalantu by to ještě mohlo stačit, ale na Milán už musí být ready. To jsou tři týdny ,,přípravy" navíc, které můžou dát měsíce výkonnosti k dobru. Takže odpadneme až v březnu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tu první část ale myslím vážně. A byl bych vděčen, kdyby vydrželi až do konce sezony, i za cenu slabšího začátku.

Je to trochu skok od těch dvou amerických tělocvikářů, pod kterými všichni nabrali svaly, ale v 60. jsme tahali nohy. AS znamená extrém takže dneska ráno už možýná běhali schody s vestou do grcání, jak za Zdenka

Reagovat
Pinturicchio

Jasný, já se smál tomu konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně věřím, že odchod těch dvou bude k lepšímu.

Reagovat
ED91

Reagovat
stuff

Reagovat
ED91

to isté som sem išiel písať, väčšina tímov zaujímavé mercato ale sezóna začala tam kde skončila...

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, nevím, no, ale oba ty zákroky (Icardi, Asamoah) mi přišly penaltové.

Jako Juve B už nejspíš Sassuolo berou i rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes som kukal Man. United a hovorim si "waw, to ako moze hrat niekto tak zle". No a je to tu. Zatial je to hrozne. Zaloha je uplne mimo. Tam musi prist striedanie uz cez polcas.

Penalta mala byt to vyzeralo, neviem preco nepouzil VAR.

Reagovat
cink

Chorvatské hovado Brožovic co balón to ztráta a chůze, max vyklus

Reagovat
Alberto Aquilani

Na Špalkovi ma udivuje, ako totálne abdikoval na nejakú kreativitu. Keď si spomeniem na jeho prvý Rím, s Pizarrom ako špílmachrom a s Tottim na "9", tak akoby to bol úplne iný človek. Miesto toho v Interi ani nevyskúšal Banegu, J. Maria tiež nedokázal začleniť, z Gagliardiniho vpodstate spravil Montoliva a dnes ten jeho pokus s Lautarom na podhrote či kde to hrá tiež nevychádza. Čaká len na to, kedy tam bude môcť vypustiť Nainggolana, s ktorým nejaké tie body navyše pravdepodobne urve, ale nič dlhodobo pozerateľné a pravdepodobne ani úspešné.

Reagovat
cresposuper

Suhlas, az na Gagliardiniho, ten hra ako zombie od zranenia pod Piolim

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom Banega je v Seville skvely a Borja Valero by byl v takove Neapoli taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, asi prostě těm pravidlům fotbalu nerozumím. Nejprve mi přijde že spíš připískával pro nás (ty dvě žluté) a divný zákrok, teď zase ty zákroky ve vápně na nás... no je z toho pachuť.

Miranda do toho tak jít podle mě vůbec nemusel a dosral to, ale jestli viděl, že tam byl Dalbert, tak to bylo asi stejně jedno.

Chce se mi věřit, že tak strašně chybí Škriniar, Nainggolan a Perišič (a teda ten Vrsajlko) a s nimi to bude jiné.

Tak hlavně to ještě nevzdat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak o půli snad Perišič - Dalbert a Asamoah do obrany.

Reagovat
Dejwa

Kwadwo do středu za kohokoliv z těch dvou a třeba Keita na křídlo.. Brozo úplně na facku nedá přihrávku a Vecino to nikdy diktovat nebude.. maximálně ještě Borja na plac, ale žádnou další alternativu nemáme.. bez Nainggolana stejná záloha jak loni a opakují se podobný blackouty, je dobrý že to je 1:0 a dá se s tím ledacos udělat.. navíc faul Mirandy stupidní a Dalbert to prostě nezvládá hlavou.. snad to nějak urveme

Reagovat
danko10

Brozovič oslavoval reprezentačný úspech ešte do dneška, alebo čo to má byť? Horšie je už len to, ako Berardi šikanuje Dalberta prakticky bez toho, aby sa pri tom narobil.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

inak okrem toho, ze hrame na mindzu, tak ten komentator to komentuje v drese Juventus a v trenkach AC pravdepodobne.

tu jeho zaujatost proti interu uz neviem kolku sezonu sa uz neda pocuvat

Reagovat
Pipo123

Ako hraje De vrij?

Reagovat
Mihal

podla mna dnes dobre...asi preto, ze po priprave som od neho nemal velke ocakavania ...z tej biedy dnes bol urcite jeden z lepsich

Reagovat
smazaný uživatel

Mauro za polocas 12 doteku s micem a Handa 10 mazec.

Reagovat
olis

Inglese

Reagovat
smazaný uživatel

85

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha. Až se uzdraví šplímachr Radja a půjde díky tomu na lávku LAutaro, bude to ještě horší.

Všichni hrajou sračky. Aspoň v něčem je teď liga vyrovnaná, uvidíme, kdo se z toho vyhrabe.

Reagovat
Nuno čomes

Tak jo. Dalbert se určitě již plně adaptoval.

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho co predviedol, tak jedina sa moze adaptovat opat na lavicku

Reagovat
Nuno čomes

To byla ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

no sak ja som jej pochopil

Reagovat
Furia Ceca

Záběr na Radju a on zrovna zkoukne zadek procházející holky!

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to videl

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

noco

Reagovat
Pinturicchio

Měl jít ven.

Reagovat
Recoba Inter

Kdyby si Brozovic vzal příklad z Kovacice. Ten přípravu neměl taky bůhví jak dlouhou a dnes rozdával neskutečně.

Reagovat
snuff24

miluju Asamoaha doufám, že se nezraní pač to bude asi jedinej na koho se bude dát koukat

Reagovat
Nuno čomes

Z te středové dvojky nás bude bolet hlava cely rok, pokud tam nebude hrát Asamoah. Skoda ze v tom případě nemame levého beka.

Reagovat
GEGE

Duncan hraje skvěle.

Reagovat
10

asi poprvé v kariéře proti svýmu Interu...jinak jim vždycky daroval gól/penaltu

(snad jsem to právě neposral)

Reagovat
smazaný uživatel

akoze ,my sme hrali hovno s Turinom ,ale to co predvadza Inter je dva krat horsie spalleti do konca sezona vyhodeny,tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Mauro

Reagovat
Pipo123

Silva 3 Goly za Sevillu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc i herně vypadá výborně

Reagovat
Pipo123

On bude super, v Seville ma pod sebou futbslistou, nie ako v AC

Reagovat
Yanek

Spis hraje v lize, kde je obrana druhorada vec. Zrovna Sevilla si v lete nepocinala buhvijak, ted berou Gonalonse...

Reagovat
Pipo123

Ako Sry, ale nemam pocit zeby v Španielsku boli horsie obrany

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rayo klidně, to je opravdu bída, ale jinak bych to nenazval nějakým pravidlem. V minulosti to určitě platilo, teď už podle mě ne.

Reagovat
10

já vidím rozdíl v celkovým přístupu, ve Španělsku za stavu 0:1 ten prohrávající tým začne hrát ofenzivně se snahou vyrovnat (celkem logicky), otevírá mnohem víc prostoru...v Itálii je to pragmatismus až tak do 85. minuty, pak si uvědomí, že by se asi měli aspoň pokusit vyrovnat a začnou útočit až ve 4 lidech

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
10

dobře, dostal si mě

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Yanek

Se nekdy podivej na highlighty, hraci tam maji daleko vic prostoru a casu na vsechno. Coz nemusi byt vzdy nevyhoda, je to jeden z duvodu, proc je to nejtechnictejsi soutez.

Reagovat
Pipo123

Ja tu ligu sledujem, ako o voľnosti maz pravdu, no kvalitnejších obrancov tam za posledne roky vyrástlo kopec, Seria A mi pride ze sa vsetci snazia hrat defenzívne no uz ani tu povestnú kvalitu v obrane nemaju.

Reagovat
Yanek

Inidividuality jsou tam urcite lepsi, proto maji spanelske tymy stale vysledky. Ja jsem myslel prave styl hry. Podle me Silva klidne muze dat letos 20 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

To mozna muzu (neda), ale jestli se mu bude darit, bude to predevsim kvuli dlouhodobe fungujicimu schematu hry Sevilly a to se tam treneri po Emerym stridaji taky jako na bezicim pasu. Jenomze ten klub je proste ve svem zazemi daleko zdravejsi a navic maji konkretni predstavu o zpusobu hry provazanou se soucasnou spanelskou ideologii na celo-strukturalni klubove urovni. Zkratka sezonu co sezonu pracuji konkurenceschopne i vzhledem k tem trem spanelskym velkoklubum. Tohle cele se pak odrazi i na nominalni urovni a proto neni zas az takove prekvapeni, ze v takove atmosfere jsou realne schopnosti jedince uplne nekde jinde nez v nestabilnim prostredi. Pojimani fotbalu jako v zakladu defenzivni cinnosti jde naopak v La lize dlouhodobe dopredu, 4/5 klubu jsou schopny zahrat taktickou partii orientovanou na defenzivu. Ten stav, o kterem mluvis j stary tak 6 let. A Rayo mimochodem az na jednotlive vyjimky vzdy patrilo k te 1/5 tymu, kterym defenziva neni vlastni.

Reagovat
Yanek

Stabilita se lépe udržuje, když tlak na výsledky není tak velký. Samozřejmě, že Milán není momentálně nejlepším prostředím pro rozvoj talentů, ale definovat na základě toho hráčův potenciál by bylo velmi zavádějící (Cutrone, Calabria, Romagnoli, částečně určitě Kessie). S příchodem Gattusa se navíc mnohé změnilo a hráči začali plnit očekávání (Hakan).

Tvoje představa o Seville zase připadá stará mně, minulý rok tam experimentovali s Montellou a i když se drží svého tradičního španělského konceptu hry - což jsem uznal - po odchodu Monchiho už nejsou zdaleka tak suverénní jak na hřišti, tak zvnějšku. Výsledky s Betisem, Realem nebo Eibarem mi k tomu docela nahrávají. A vzhledem ke skóre bych si určitě netroufl mluvit o "taktické partii orientované na defenzivu". Takový systém hry je totiž přesně ten, ve kterém útočníci jako Silva budou ztrácet. Nestačí jen dravost a technická zdatnost.

Reagovat
smazaný uživatel

S prvni casti souhlas.

Tak samozrejme, ze z dosazeneho vrcholu sestoupili o schudek niz. Ten byl dlouhodobe neudrzitelny, protoze Sevilla je zkratka stale klub s realnym, nekdo by mohl rict s provincnim, myslenim. Meli obdobi, kdy se mohli tranformovat ve velkoklub, ale do toho rizika se rozhodli nejist. Zustali pri zemi jako klub druheho sledu. Jenomze oni tvar maji, Montella z ni vybocit nemohl. Takze to nebyl zas az takovy exeriment, spis uz po tech Berizzovych osobnich i profesnich pataliich nemeli tu sezonu co ztratit. Ted opet nplno nabehli na zajetou koncepci. Proste si jednu sezonu tak trochu uleteli, ale zas treba zazili vyrazeni Manchesteru United, klubu neporovnatelne slavnejsiho a bohatsiho. To byla docela hezka party.

No, dobra. Tak se prosimte podivej na skore Sevilly z minuleho rocniku.

Jenomze ty neposlouchas. Rikam ti, ze Rayo je dlouhodobe specificky - sileny klub, ktery si z jakekoliv konvence dela prdel a porad si jedou jakousi svou taktickou anarchii, i kdyz na to nemaji kvalitu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já už jsem ho měl pomalu zafixovanýho jako promarněnýho hypa, ale dneska vypadal úžasně. Samozřejmě v Seville vypadají hráči dlouhodobě mnohem líp, jelikož ten klub funguje (ačkoliv šel poslední roky o stupínek níž) a v Machínovi letos získali i velmi zajímavýho a kvalitního trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla v tej lollige bez obrany urobí strelca aj z dreva ako Bacca. Keď sa presadí proti top 5 môžme hovoriť o inom...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ignorant.

Reagovat
GEGE

Proti slabým týmům mu to tam padá ale uvidí se až přijdou lepší soupeři,proti nim byl vždy marný...

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho zásobuje Franco :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je mimochodem genialni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně mě sere, že se nevrátil do Itálie.

Ale synové se vracejí, letos třeba Soriano. Možná ho uvidíme třeba ve Viole příští rok.

Interu by taky hodně pomohl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč se všeobecně tak chválí ten přestupák Interu, když toho tolik potřebnýho kreativního střeďáka nepřivedli? Respektive v Rafinhovi o něj dokonce přišli. S jeho absencí budou podobný holomajzny asi pravidlem.

Reagovat
snuff24

tak hrajeme po dlouhý době Lm ....3 soutěže už toho máme taky plný kecky na rok dopředu

Reagovat
GEGE

Takový hráči jsou dnes nedostatkové zboží a těžko se shání...Celkově předvedl Inter velmi dobré mercato a s Naingolanem,Perisicem,Keitou v zakladu to bude vypadat o dost lip...

Reagovat
snuff24

keita a Peri hrajou

Reagovat
GEGE

říkám v základu...Perisic je po MS,Keita nově prichozi ale po case si to podle me bohuzel sedne...

Reagovat
snuff24

jo jasný ...ona ta kreativita tam přece jen chybět bude, nadruhou stranu miluju, jak vždycky půlka fóra dělá závěry po prvních kolech.

Reagovat
10

není tam hráč, co by dokázal uklidnit hru, měnit její tempo, podržet míč...jen buldoci běhající nahoru dolů, proto jim imho může víc sedět LM.

Tohle vidím jako problém Interu hodně dlouho a ani letos to nevyřešili.

Reagovat
cresposuper

Pritom to bol najvacsi problem nasej hry v minulej sezone. Akonahle sa aspon trochu organizovany tim zatiahol a vo velkom pocte nabiehal do brejkov, mali sme problem. Ten nakup Modrica by to perfektne vyriesil, ale nechapem, preco sme neuvazovali nad alternativou (a uz vobec nechapem, naco sme chceli Vidala).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jim teda nevěřím ani v LM, bez takovýho hráče se dneska stabilně hrát nedá. Možná to může hrát Klopp, který má hodně specifický styl a natrénovaný hráče, ale i ti v druhý půlce sezóny fyzicky odchází... Inter má zajímavá jména, ale nedokáže kontrolovat zápasy a pokud dostanou gól, okamžitě začínají panikařit, vynechávat mezihru a všechno tlačit jednoduše do vápna. To už je však dávno překonaný a dokáží tomu čelit i průměrný týmy.

Jak už jsem navrhoval loni, radši bych se zbavil Icardiho za balík a celý to přestavěl, než to hrnul před sebou formou hostování, povinných opcí a komedií s Číňanama. Na tom DM/CM bych si dokázal představit třeba Paredese, kterýho by podle mě z Ruska dokázali vykoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Paredes je za 30+ a v Zenitu se nikam neposunul, pořád je někde na úrovni svého angažmá Empoli - tzn. solidní regista s dobrou technikou, slabou defenzivou zaplacenou množstvím karet. A běhat po něm nikdo nemůže chtít.

Neměl být Gagliardini tím hráčem? Nevěřím tomu, že zapomněl fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

inter strasne tragicky vykon,plus este LM,aby ich AC tento rok nepredbehlo naozaj.

Reagovat
Yanek

Ancelotti si namaze Gattusa a bude vse pri starem - Napoli a Juve nahore, zbytek ve vlastnich problemech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu, že Neapol odskočí s Juventusem.

Min. 6 proher po LM zápasech už je dost vellá ztráta

Reagovat
Tomanatura

Kwandwo celkem rychle nejlepsi hrac Interu. Jinak hruza, jednoznacne chyba Spalettiho

Reagovat
Dejwa

krátce a jasně

Reagovat
Furia Ceca

Inter hned v 1. kole zase nezvládl derby se Sassoulem

Reagovat
danko10

Je super, ze aj Spalletti si osvojil premakanu strategiu “prehravam, napcham do hornej tretiny ihriska v patminutovych intervaloch postupne celu ofenzivnu lavicu. Di Francesco je vazne inovator.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Však to robil už Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Když mu to bude vycházet, tak je to jedno.

Nakonec je to vždycky jen o třech bodech, i když každý by chtěl hrát krásný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti out.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
cink

Asamoah- jediný kdo dnes zahrál jakž takž.

Keita perisic politano ok

Zbytek tragedie

Samostatba kapitolaHovado Brožovic a dalbert za 25 milionů plus neviditelný ambrosio

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine pozitivum je ze tam je moznost zlepsenia: Brozovic- Radja, Dalbert - Asamoah (danilo), Pevne dufam ze Sime bude hrat napravo a danilo nalavo a stredd zalohy radja vecino (galio) Asamoah

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nevidel ako hral Vecino? ved ten je tragicky odkedy je u nas. jeden gol proti laziu inak nic. tam bude hrat Brozovic a Asamoah v strede. pred nimi Radja

Reagovat
smazaný uživatel

A bude to stejně impotentní.

Instalujte Radja skyshot counter.

Reagovat
cink

Asamoah- jediný kdo dnes zahrál jakž takž.

Keita perisic politano ok

Zbytek tragedie

Samostatba kapitolaHovado Brožovic a dalbert za 25 milionů plus neviditelný ambrosio

Reagovat
smazaný uživatel

Brozovic bude dobry, jemu nevysiel zapas. ale tento stred s Vecinom nebude fungovat nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tušil, že po prvním kole bude v čele tabulky Empoli!!

Reagovat
cink

spaletti ven

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/v_HWI46Fa-0

Presne to povedal, neviem čo vás to tu prekvapuje, síce som dal Maura do fanty ( ) aleeee Sasuollo som vedel že aspoň remizuje lebo ako povedal Mário tie čubky proti Interu proste vedia, Magnanelli si ich maže, rozhodca bol uplatený predom od nemenovaného klubu a k tomu sa nebudem vyjadrovať, a ako črešnička na torte Berardi sa zase hral na Maradonu s nami Lepšie takto prehrať ako 10x remizovať, modlím sa, že od dnes sa to bude len zlepšovať. Forza Inter!

Reagovat
svkmd

Reagovat
LesyJePan

Šašek

Reagovat
Pinturicchio

Tzv. na Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Naznačuje Joseho návrat

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
FuckT

Nie som fanusik Interu a ani Spalletiho, ale podla mna by sa tieto veci mali kludne hovorit bez ohladu na to, ze sa to da oznacit za vyhovorky. Niekedy mozno nimi su, ale inokedy to zas mozno trener mysli uprimne a chce iba jasne vyjadrit fakty.

A logicky, ked je travnik v takom stave, ze lopta pri rychlych kombinaciach po zemi odskakuje, tak ten tim ktory musi tvorit a presne tymito prihravkami sa dostavat rychlymi kombinaciami dopredu je jednoznacne znevyhodneny voci tomu tymu, ktoremu staci po vyckavani raz dobre nacasovat nabeh a kopnut loptu do superovej sestnastky, pripadne pred nu.

Skor by som rozlisoval medzi tym, ako to bolo myslene. Ak by to chcel Spalleti podotknut iba ako analyzu podmienok oboch zucastnenych, tak to beriem. Ak sa ale chce iba stazovat len aby sa vyhovoril, tak nie. Avsak, kde najst tu hranicu.

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě si jen stěžuje, vymlouvat se na to, že Sassuolo hraje proti Interu(!) na brejky, což v prvním poločase ani nebyla úplně pravda, na stav hřiště, kdy Inter nijak zvlášť hru netvořil a spíš jen nakopaval míče, v situaci, kdy Inter za celý druhý poločas vystřelí jednou na bránu, není nic jiného než výmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto jeho alibistické tiskovky baví Itálii už od návratu do AS.

Arogantní byl už dříve, ale stárne, je to čí dál horší

Nezvládá. Klidně mohli podepsat Pastoreho oni a do 4-3-1-2 nebo 4-2-3-1, na což mají perfektní typy. by sedl a tvořil. Franco Vazquez.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby podpísal Pastoreho to by bol ešte len za debi*a

Reagovat
smazaný uživatel

Furt byste měli aspoň jednoho kreativno záložníka a s Radjou, Brozovičem a Borjou za ním by to dávalo smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

''kreativní''

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Atalanta frajeři, dobře se na ně kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžký mač, bojím se těch brejků, ale my musíme doma tlačit a dávat góly. 4:2 :)

Reagovat
Largo

Podle me to nedame, o ˇni uz ted hrajou uplne jinde nez my.

Reagovat
smazaný uživatel

Věř :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele