Serie A - souhrn 1. kola

18.08.2018, 20:02, aktualizováno 20.08.2018, 22:26
Komentáře a souhrny
Atalanta na závěr prvního kola jednoznačně rozstřílela Frosinone. AS Řím zásluhou gólu Džeka veze body ze hřiště Turína. Obhájce titulu a neomezený vládce italského fotbalu posledních let Juventus vykročil do nového ročníku nakonec vítězně, ale na půdě Chieva Verona se hodně nadřel. Vítěznou branku vstřelil až v nastaveném čase Bernardeschi. Venku uspěla i Neapol, Inter naopak padl v Sassuolu...

Atalanta Bergamo - Frosinone Calcio 4:0

20.08.2018 20:30

Góly: 14. Alejandro Gómez, 48. Hans Hateboer, 61. Mario Pašalić, 90+1. Alejandro Gómez

Atalanta Bergamo doma bez problémů roztrhala Frosinone a připsala si jednoznačné tři body. Velký podíl na nich střelec Alejandro Gómez, který dvě branky dal a dvě pro spoluhráče vymyslel.

Nováček první ligy z Frosinone měl hodně náročný start, který mu jen málokdo záviděl. Atalanta se totiž pod vedením starého lišáka Gasperiniho pomalu změnila. Z týmu, který uměl občas favorita překvapit, je účastník evropských pohárů s vlastní tváří, zkušenostmi a jeden z nejpozoruhodnějších italských mančaftů. Karty byly jasně rozdány a Frosinone doufalo v nečekaný zázrak.

Nehrálo vůbec špatně a zejména v úvodu zápasu ukazovalo, že nehodlá jen bránit. První větší šance zápasu ostatně patřila jemu a Atalantu zachránila jen branková konstrukce. Camillo Ciano se ve dvanácté minutě dostal do úniku, kličkou na levou stranu se zbavil i posledního obránce, ale pálil jen do dobře postavené tyče za brankářem Gollinim.

Atalanta si mohla oddechnout a okamžitě se hnala do útoku. Její protiútoky jsou pověstné a jeden z nich proměnil domácí střelec Alejandro "Papu" Gómez. Po parádním pasu od Rafaela Tolóie si naběhl do vápna, jeho pohyb protihráči vůbec nezachytili a zkušený hráč v pohodě zakončil - 1:0 pro hráče La Dea.

Domácí hráči nadále dominovali a Frosinone poznávalo, jak těžká je první liga. Trochu kuriózní utkání dnes prožíval hostující brankář Marco Sportiello, který má velké zkušenosti právě z Atalanty a většinu jejích hráčů velmi dobře zná. Dnes mu ale nebylo přáno čisté konto, o což se aktivnější Atalanta neustále snažila.

Deset minut před koncem první půle se po parádním sprintu Hateboera snesl centr až před malé vápno, kam si nabíhal domácí talent Musa Barrow. Ten však těsně minul! Se zajímavou ránou později přišel Mario Pašalić, kterému hostování v Bergamu už teď hodně sedí. Atalanta pokračovala v atraktivním projevu také po změně stran.

A velmi úspěšně, neboť Alejandro Gómez našel brilantním pasem na zadní tyči Hanse Hateboera, kterému obránci Frosinone nevěnovali příliš pozornosti. Mladý obránce z první pálil přesně a brankář Sportiello se jen ohlédl!

Barrow o sobě dával hodně vědět a dvojice Salamon - Krajnc s ním měla velké potíže. Právě Salamon musel rychle na zem, aby před Barrowem ukopl míč do zámezí. Pak si mohl na chvíli oddechnout, protože Barrow šel střídat. Jeho náhrada ale rovněž ukazovala, že obránce Frosinone nečeká zdaleka nic snadného. Do hry nakráčel zkušený Duván Zapata.

Dalším, kdo se zapsal na listinu střelců, byl ale někdo jiný. Mario Pašalić si naběhl do středu vápna a nikdo se s ním pořádně nevracel, takže se mladý záložník mohl radovat po skvělé práci a nahrávce veterána Gómeze - 3:0!

Tohle skóre samozřejmě Atalantě bohatě stačilo, ale konec nebyl. V nastaveném čase druhé půle se ještě s míčem u nohy rozeběhl Alejandro Gómez a protože se mu nikdo moc nevěnoval, poslal s lehkou tečí balon mimo dosah brankáře Sportiella. Frosinone po právu odjíždí bez bodů.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SPAL 2013 0:1

19.08.2018 20:30

Góly: 71. Jasmin Kurtić

Filippo Inzaghi nezačal na lavičce Boloni vůbec optimálně. Jeho tým doma překvapivě nestačil na SPAL, když utkání rozhodla jediná trefa Jasmina Kurtiče. Domácí celek krom bodů ztratil do dalšího zápasu i Ádáma Nagyho, maďarský fotbalista viděl červenou kartu.

Někdejší vynikající útočník Juventusu a především AC Milán se coby trenér vrátil do nejvyšší soutěže po angažmá v Benátkách. Už dříve vedl neúspěšně Rossoneri a dobře nezačal ani v Boloni. Popravdě řečeno SPAL byl v zápase lepším týmem a nakonec i zaslouženě vyhrál.

Na Renato Dall'Ara se nehrál vůbec záživný fotbal. První poločas nenabídl jedinou vážnější příležitost. Oba celky kupily jednu chybu za druhou, ovšem bez jakéhokoliv gólového vyústění. Pokud přeci jen došlo na střelecký pokus, byl většinou velmi nepřesný a neznamenal ohrožení branky.

Druhý poločas byl v tomto ohledu o trochu lepší. V 54. minutě vyrobila obrana Boloni obrovskou chybu, kterou SPAL málem potrestal. Petagnova tvrdá rána skončila na zákroku Skorupskiho. Rozhodující moment nakonec přišel čtvrthodinu před koncem a šlo o výstavní trefu Jasmina Kurtiče. Slovinský záložník z dálky napřáhl a nádhernou ranou o tyč překonal polského brankáře.

Boloňa se následně hnala za vyrovnáním marně. V těsném závěru navíc přišla o Ádáma Nagyho, který po druhé žluté kartě musel do sprch. Osudným se mu stal faul na Cioneka. Ve třetí minutě nastavení mohl pojistit výsledek kapitán Antenucci, ale ve vyložené šanci selhal, což hosty stejně mrzet nemuselo.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Cagliari Calcio 2:0

19.08.2018 20:30

Góly: 14. Rade Krunić, 52. Francesco Caputo

Výhrou 2:0 začal své působení v nejvyšší soutěži nováček z Empoli. Vítěz druhé ligy nebyl lepším týmem, ovšem tři body vytěžil ze své efektivity. Azzurri poslal už v prvním poločase do vedení Krunić a po změně stran dal finální podobu výsledku Caputo.

Utkání přineslo krom dvou branek a výhry domácího celku několik brankových příležitostí na obou stranách. Začátek zápasu patřil domácímu celku, Empoli hrozilo po standardních situacích z rohového kopu, ale Silvestreho hlavička zamířila přesně do náruče Cragna. Hlavička Zajce pak pro změnu skončila vedle.

Každopádně sardinský celek si koledoval a ve 14. minutě byl potrestán. Pohlednou akci zakončil Rade Krunić už z velkého úhlu, avšak Cragna dokázal překonat, takže Empoli vedlo 1:0. Cagliari bylo dál pod tlakem a Zajc měl další gólovky, které však nevyužil. Hosté museli už po čtyřiadvaceti minutách sáhnout ke střídání a zraněného Ceppitelliho nahradil Pisacane. Hosté potřebovali zareagovat na nepříznivý výsledek a zvýšili aktivitu. Po centru Lykogiannise hlavičkoval Pavoletti a i když se Terracciano prolétl vzduchem, zasahovat nemusel.

Ofenzivní výpady Empoli byly hodně nebezpečné a ne nadarmo se říká, že hrálo nejlepší fotbal z celé Serie B. V 51. minutě si navíc Simone Caputo vyměnil balón s aktivně hrajícím Zajcem a nekompromisně prostřelil Cragna podruhé.

Sardinský celek už byl v těžké pozici, navíc mohl znovu inkasovat. Popravdě řečeno měl ale i dost smůly, když Pavoletti opřel svojí ránu o tyč. Zajímavé tempo zápasu vydrželo až do závěrečného hvizdu a i když už žádná branka nepadla, o zajímavé momenty nebyla nouze. Například Sau se pokoušel o akrobatické zakončení nůžkami, leč neúspěšně. Empoli vedení nepustilo a hned v prvním zápase v Serii A dosáhlo na tři body.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Udinese Calcio 2:2

19.08.2018 20:30

Góly: 43. Roberto Inglese, 59. Antonino Barilla - 65. Rodrigo De Paul (pen.), 69. Seko Fofana

Fotbalisté Parmy se mohli vrátit do Serie A vítězně, proti Udinese už vedli po hodině hry o dvě branky, ale výsledek neudrželi a nakonec berou jen bod za konečnou remízu 2:2. Za domácí pálili Inglese s Barillou, zatímco branky Zeber obstarali z pokutového kopu de Paul a Fofana.

Slavný návrat po několika letech strádání v nižších soutěžích má za sebou Parma. Crociati přivítali na Ennio Tardini Udinese a o něco aktivněji začal soupeř, i když brankové příležitosti neměl. V 16. minutě byl velmi blízko vedoucí brance domácí Siligardi, z malého vápna se opřel do balónu a svatyni přestřelil. Následně byla k vidění vyrovnaná partie a užuž to vypadalo, že oba celky zamíří do šaten za bezbrankového stavu, když v tom fotbalisté Parmy rozjásali stadion Ennia Tardiniho. Roberto Inglese si z obránců Zeber udělal doslova tréninkové kužely a přesnou střelou na zadní tyč zařídil vedení Parmy.

Udinese muselo proti nováčkovi dohánět manko, ovšem místo vyrovnání se po hodině hry dočkalo druhé inkasované branky. Velkou měrou se pod to podepsal brankář Scuffet, který neudržel balón, pouze ho vyrazil přesně na nohu Antonia Barilly a bylo vymalováno.

Zebry se však rychle oklepaly a hned za pět minut vstřelily důležitou kontaktní branku. Sudí odpískal po konzultaci s videem pokutový kop za hraní rukou a Rodrígo De Paul z penalty snížil. To nalilo hráčům Udinese do žil novou krev a v 71. minutě už bylo vyrovnáno. Rychlou akci a přihrávku pod sebe využil v náběhu Seko Fofana, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Dvacet minut před koncem byl stav utkání opět nerozhodný. Oba celky nechtěly riskovat a ve zbytku zápasu se spokojily s dělbou bodů.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Inter Milán 1:0

19.08.2018 20:30

Góly: 27. Domenico Berardi (pen.)

Prokletí jménem Sassuolo nadále trvá. Inter na Stadio Cittá del Tricolore opět prohrál a hned v prvním kole nového ročníku se podepsal pod velké překvapení. Neroverdi stačila na tři body jediná branka, na kterou Inter nedokázal odpovědět. Z pokutového kopu se prosadil Domenico Berardi.

Za tři roky porazilo Sassuolo slavný milánský celek šestkrát a nyní přidalo sedmou výhru. Svěřenci Luciana Spallettiho byli i přes tuto bilanci velkým favoritem, splnit očekávání ale nedokázali. Sassuolo ukázalo svoje možnosti už na začátku prvního poločasu, kdy Kevin-Prince Boateng šikovně vysunul Bourabiu a zasahovat musel vždy spolehlivý Samir Handanovič. Inter přispěchal s první vážnější šancí až ve 22. minutě, kdy Icardi zkoušel neúspěšně Consigliho překonat z úhlu. O chvíli později pak přišel rozhodující okamžik celého zápasu. Miranda podle sudího fauloval unikajícího Di Francesca a Sassuolo mělo možnost pokutového kopu. Ofenzivní opora Domenico Berardi nabídnutou možností nepohrdl, i když Handanovič směr střely vystihl. Srovnat mohl do šaten nejlepší střelec uplynulého ročníku Icardi, ale Consigli byl na místě.

Inter musel ve druhém poločase dohánět manko, kdo ale čekal jeho drtivý nápor, byl zklamán. Po hodině hry rozezvonil tyč Boateng a milánský celek měl velké štěstí, že neprohrával už o dva zásahy. Na druhé straně zazdil velkou příležitost Icardi. To už byl na hrací ploše chorvatský vicemistr světa Ivan Perišič. Inter se sice v závěru tlačil do vápna domácích, ale Sassuolo dobře bránilo.

V nastaveném čase ještě zblízka vystrašil domácí příznivce De Vrij, jeho hlavičku ale Consigli kryl a pak už Sassuolu nic nestálo v cestě za senzačními třemi body. Po vypršení pětiminutového nastavení mohla vypuknout zelenočerná radost.

Více informací k zápasu

Turín FC - AS Řím 0:1

19.08.2018 18:00

Góly: 89. Edin Džeko

Naposledy v Turíně spasil AS srbský veterán Kolarov, dnes jej zastoupil jeho kamarád Edin Džeko. Jediným gólem v závěru rozhodl utkání s Turínem, kterému nebyla uznána jedna branka.

Turín měl hned na začátek výhodu domácího prostředí a fanoušci se na Stadio Olimpico v Turíně hodně těšili. Vedení jim udělalo v posledním dni přestupového okna velkou radost dvojicí zajímavých jmen. Zaza ani Soriano ale dnes nebyli v základní sestavě. Do ní se vešli Belotti, Izzo, Rincón, Meïte, De Silvestri, Sirigu nebo Falqué.

Proti obvyklému rozestavení Waltera Mazarriho postavil mladší taktik na lavičce AS zase svoji prakticky neměnnou sestavu. V rozestavení 4-3-3 začaly obvyklé opory jako Manolas, Kolarov, De Rossi, Ünder nebo Džeko. Místo se našlo i pro dvě nové tváře Olsena s Pastorem. Římané už šest posledních let neprohráli první duel sezony a věřili, že dnes se s Turínem poperou obdobně.

V odvážnějším módu začali domácí Býci a častěji pobývali kolem brány vysokého brankáře Robina Olsena. Hosté postupně začali lépe kombinovat a jejich výpady se stávaly nebezpečnějšími. Několik zajímavých centrů vypustil ze svých kopaček Alessandro Florenzi, který skvěle napadal vlažnou rozehrávku Býků.

Leč ani jeho pasy nikam nevedly a výškou obdaření stopeři Turína si poradili. Dobrou nahrávku do náběhu dostal od Džeka Kolarov, ale jeho ránu zastavila vnější strana břevna! Z druhé strany ji nastřelil zase Džeko, který překonal padajícího stopera N‘Kouloua. Dvě tyče stály Římanům v cestě k první brance.

Trenér Mazzarri musel už poměrně brzy sáhnout ke změně v sestavě, neboť měl zdravotní potíže obránce De Silvestri. Svého debutu za Granatu se dočkal mladík Ola Aina, který zamířil do Piemontu na hostování z Chelsea. Pár minut před koncem první půle hlavičkoval Iago Falqué, tomu však míč nesedl. Za ním byl přitom připravený zakončovat také Andrea Belotti.

Poté, co De Rossi ve středu hřiště ztratil míč, hnal se s ním vpřed Tomás Rincón. Po sprintu Iaga Falquého mohl právě "El General" Rincón pálit, jenže míč otřel jen o břevno Olsenovy brány! Po chybě obránců Turína se Džeko snažil o lob, ale asi doteď přesně neví, koho vlastně za obranou hledal.

Tvrdá dělovka Floreziho skončila na skvělém zákroku brankáře Sirigua a v první půli se nic dalšího nestalo. Druhá už byla mnohem zajímavější. Minimálně pro Turín, který ihned od začátku ukazoval daleko větší chuť a organizovanost.

Za tu byl odměněn, třebaže jen na chvíli, ve třetí minutě po změně stran, neboť Ola Aina našel po skvělé souhře Falquého a někdejší hráč AS vstřelil první branku! Radost ale domácím nevydržela dlouho, protože sudí Di Bello po poradě s videem zrušil branku pro ofsajd Ainy. Každopádně to byl pro AS nepříjemný signál.

Změnu v záloze provedl Di Francesco nasazením Cristanteho a odpočinek dopřál El Shaarawymu. Střídající Justin Kluivert vymyslel po chybě domácí obrany skvělý pas na nabíhajícího Pastoreho, jenže jeho ránu z první zablokoval vracející se Baselli. Na opačné straně musel své schopnosti ukázat brankář Olsen, jehož vyzkoušela ranou z dálky posila jménem Meïté.

Dvacet minut dostal od trenéra Di Francesca také Patrik Schick, kterému se velmi povedla příprava před sezonou. Po další standardní situaci měl šanci hlavičkovat Edin Džeko, ale vyhlášený kanonýr nastřelil jen tyč, od níž se balon odrazil mimo nebezpečí. Ránu Belottiho Olsen vyrazil a švédský obr se musel činit také o chvíli později po ráně Falquého.

Přesto jsme se branky dočkali. Obří zásluhu na ní měl Justin Kluivert, který oběhal tři protihráče a ještě stačil vymyslet parádní centr. Na něj na zadní tyči reagoval Edin Džeko způsobem, který umí jen málo střelců. Ranou z voleje na zadní tyč nedal Siriguovi žádnou šanci a Římané urvali tři body.

Více informací k zápasu

SS Lazio - SSC Neapol 1:2

18.08.2018 20:30

Góly: 25. Ciro Immobile - 45+2. Arkadiusz Milik, 59. Lorenzo Insigne

Carlo Ancelotti zvládl svůj první úkol a z Říma se vrací se třemi body. Ačkoli Lazio vedlo po brance kanonýra Cira Immobileho, hosté ještě do konce první půle srovnali Arekem Milikem. V 59. minutě navíc přesně zamířil Lorenzo Insigne, který zajistil tři body.

Neapol čekal velmi silný soupeř, který měl na své straně pořádně zaplněné Olimpico. Lazio navíc doma jen tak neprohrává a velmi dobře se mu daří eliminovat každou světlou stránku soupeře. Dnes se o to pokoušeli Acerbi, Marušić, Parolo, Badelj, Milinković-Savić, Immobile či Alberto.

Premiéru mezi třemi tyčemi Neapole si odbyl zkušený brankář Orestis Karnezis, který zaskočil za dlouhodobě zraněného Mereta. Před ním se pohybovali hráči jako Hysaj, Albiol, Koulibaly, Allan, Hamšík, Milik a Lorenzo Insigne. A hned od úvodu Neapol svému sokovi nepříjemně zatápěla. Lorenzo Insigne v deváté minutě patičkou vrátil Hamšíkovi míč na levé straně, načež následoval dlouhý centr slovenského reprezentanta, který pokryl až pozorný Strakosha.

Na opačné straně Immobile číhal na dlouhou přihrávku z poloviny Lazia, jenže si nepohlídal svůj ofsajd. Neapol hrála velmi jednoduše a často se pokoušela také o střelbu. Zajímavý projektil vypustil ze své kopačky Lorenzo Insigne, který na sebe dnes poutal poměrně velké množství pozornosti obránců Lazia. Jeho rána ale postrádala větší přesnost.

Kombinace mezi sprintujícím Immobilem a Luisem Albertem se sice slibně vyvíjela, ale dokončit akci druhý jmenovaný nedokázal. Ačkoli byl v hodně povedené pozici, pálil mimo. Po pětadvaceti minutách našel Acerbi nádherným pasem Immobileho, který rozehrál novou sezonu ve velkém stylu. Sám si poradil hned se třemi soupeřovými obránci, před nimiž zasekl míč. Pak mu zbývalo "jen" zakončit na zadní tyč přes brankáře Karnezise - 1:0.

Hostující hvězda Insigne se na levé straně se štěstím dostal přes Radua a následně z úhlu mířil do pokutového území. Místo přihrávky na volnějšího spoluhráče ale volil střelu a ta se s přesností opravdu nepotkala. O chvíli později si brankář Strakosha musel pořádně oddechnout poté, co Piotr Zieliński orazítkoval krásnou ranou břevno za jeho zády!

Tlak Neapole nabíral na síle a s koncem první půle se domácí hodně rádi viděli v šatnách. Jenže to neměli dělat, neboť za jejich menší nepozornost v obraně platili. Krásný pas od Insigneho na zadní tyč našel nabíhajícího Josého Callejóna, který posunul míč před bránu volnému Milikovi - 1:1.

Polský kanonýr Arkadiusz Milik dnes měl povedený večer a mohl přidat další branky. Táhl totiž zajímavou akci Neapole středem a nakonec se rozhodl vypálit, třebaže nepřesně. Lazio si chtělo vzít své vedení zpátky a velkou šanci měl opět Immobile. Prodloužený centr se snesl na zadní tyč právě k volnému Immobilemu, který ale v těžké pozici mířil těsně vedle!

V minutě 59. už se Neapol ujala vedení a potrestala přílišnou pasivitu Lazia. Krásnou akci sehrál Zieliński s Hysajem, načež balon tečoval ještě vedle sebe do druhého sledu Allan. Viděl nabíhajícího Lorenza Insigneho, který si poradil bravurně. Jeho krásná rána zaplula přesně pod břevno a Neapol vedla!

Neapol nadále nepouštěla svého soka k míči příliš často a pomohlo jí také několikeré střídání. A když už se jednou hnal za míčem Luis Alberto, brankář Karnezis ho jistil. Přesto mohlo Lazio srovnat. Luis Alberto odcentroval na přední tyč, kde hlavičkoval Acerbi. Mířil ale jen do tyče!

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Juventus FC 2:3

18.08.2018 18:00

Góly: 38. Mariusz Stępiński, 56. Emanuele Giaccherini (pen.) - 3. Sami Khedira, 75. Mattia Bani (vl.), 90+3. Federico Bernardeschi

Juventus slaví první tři body v sezoně, ale podle očekávání se na ně ve Veroně pořádně nadřel. Ačkoli nastoupil se všemi hvězdami v základní sestavě, ještě dvacet minut před koncem prohrával.

Velká očekávání spojená s formou a účastí Portugalce Cristiana Ronalda se dnes plnila v Chievu. Stadion Bentegodi byl naprosto vyprodán, tuhle slávu si nikdo nemohl nechat ujít. Ronaldo samozřejmě nastoupil v základní sestavě, i když na místě, které pro něj není zcela typické. Hrotového útočníka doplňovali hráči jako Cancelo, Bonucci, Sandro, Pjanić, Dybala či Costa.

Chievo se doma snažilo hrát otevřený fotbal s turínským gigantem a sloužili mu k tomu Sorrentino, Tomović, Rossettini, Rigoni, Radovanović, Stępiński, Giaccherini. Obránci Chieva ale příliš nestíhali. Nezachytili ideálně začátek utkání a už ve třetí minutě se jako první prosadil Juventus. Pjanićův nákop do pokutového území sklepl Giorgio Chiellini v pádu k Samimu Khedirovi, který jej nekompromisně poslal do sítě - 1:0!

Tenhle vývoj situace samozřejmě Chievo trochu zaskočil a chvíli domácím trvalo, než se dokázali vzpamatovat. O chvíli později musel zasahovat brankář Sorrentino proti ráně Leonarda Bonucciho, vše vak zvládl. V 18. minutě Cuadrado přihrával na volnějšího Cristiana Ronalda, který o sobě poprvé dával výrazně vědět. Později se Ronaldo přeměnil v nahrávače, jenže jeho snahu o vysunutí Costu vystihli obránci.

Když se z další akce dostal k Ronaldovi centr od Cancela, Portugalec jej ještě nevyužil. Krásná rána se ale povedla Sandrovi, jehož projektil proletěl těsně nad břevnem. Pár chvil poté Chievo zasáhlo. Na centr Emanueleho Giaccheriniho z levé strany si v pokutovém území naskočil Mariusz Stepiński a hlavou předčil polského brankáře Juventusu - 1:1.

Po změně stran musel Juventus přidat a měl k tomu blízko Cristiano Ronaldo. Jeho tvrdá rána pořádně vystrašila brankáře Sorrentina. Deset minut po změně stran João Cancelo ve vlastním pokutovém území zastavil šlapákem průnik Giaccheriniho a sudí pískal penaltu! K ní se postavil maličký štírek Emanuele Giaccherini a bez váhání proměnil!

To už začalo jasnému favoritovi téct do bot. I proto na plac dorazil Mario Mandžukić. Tou dobou ale zaujal nejvíc Cristiano Ronaldo, který se elegantně obtočil kolem dvou svých strážců a vypálil. Sorrentino musel předvést parádní skok, aby měl na jeho ránu nárok. Ronaldo byl stále aktivnější a dvacet minut před koncem měl jen velkou smůlu, když se mu do rány na poslední chvíli vrhl Cacciatore.

Ronaldo se tak dostal spíše k nahrávkám a další jeho projektil oslovil hlavu Maria Mandžukiće. Chorvatskému útočníkovi se ale nepovedlo ani s vypětím všech sil dostat míč do brány a jen smutně shledal, že Sorrentino je opět ve formě. V 75. minutě Juventus konečně srovnal, i když mu k tomu notně pomohlo samo Chievo. Bernardeschiho centr z pravé strany našel u bližší tyče hlavu Leonarda Bonucciho a míč si ještě po něm vstřelil do vlastní brány obránce Mattia Bani!

Stará dáma i nadále tlačila. Pjanićův centr na Bernardeschiho nebyl dostatečně přesný a Mandžukićovu hlavu vyrazil obránce Cacciatore z brankové čáry! V posledních minutách muselo Chievo řešit hodně nepříjemnou situaci, neboť právě nyní se zranil brankář Sorrentino. Po faulu na něj sice Mandžukićova hlavička přešla brankovou čáru, ale sudí kvůli faulu gól neuznal.

To Juventus zase tak moc mrzet nemuselo, neboť po Sorrentinově střídání se na hřiště dostal brankář Seculin. A jeho nerozchytanost byla vidět. Obránce Alex Sandro poslal míč z levé strany před bránu, kde číhal Federico Bernardeschi - 3:2!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atalanta Bergamo11004:03
2.Empoli FC11002:03
3.Juventus FC11003:23
4.SSC Neapol11002:13
5.US Sassuolo11001:03
 SPAL 201311001:03
 AS Řím11001:03
8.Udinese Calcio10102:21
 Parma Calcio10102:21
10.ACF Fiorentina00000:00
 Janov CFC00000:00
 AC Milán00000:00
 UC Sampdoria00000:00
14.Chievo Verona10012:30
15.SS Lazio10011:20
16.Turín FC10010:10
 Inter Milán10010:10
 Bologna FC10010:10
19.Cagliari Calcio10010:20
20.Frosinone Calcio10010:40
Zbývající zápasy
19.08. 20:30AC Milán - Janov CFC
19.08. 20:30UC Sampdoria - ACF Fiorentina

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (220)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Dr. Admess

Jak hrál Cristiano?

Reagovat
Pinturicchio

Výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo mi to a musel jsem se podívat. Byla to od něj taková klasika v lize. Střela sem, střela tam, ale gól z toho prostě nepadl. Asi dvakrát sebou praštil o zem trochu snadněji než by se od jeho zjevu dalo čekat. Zkrátka výkon jako minulou sezónu v lize za Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som stale cakal, kedy mu konecne vyskoci votrelec von z krku lebo ten jeho ohryzok je nechutne obrovsky..

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

*ripley

Reagovat
Pinturicchio

Si můžeš dokonce vybírat - ridley scott / Ripley.

Reagovat
Free_player

celej je nechutnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak nám to pekne začalo

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo překvapilo.. Škoda, že se netrefil Cris.. Ale zápas slušný

Reagovat
Pinturicchio

Krásný zápas na rozjezd. Sorre je bůh, snad bude OK. Cristiano už teď ukazuje extratřídu.

! ! ! Fino Alla Fine ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

To teraz Napoli ako bude vynechávať Mertensa zo základu po tom čo u nich zostal?

Reagovat
smazaný uživatel

De Laurentiis a Ancelotti, dvaja ko..ti si našli k sebe cestu.

Reagovat
The Krupy

Očakával som pohodovú výhru, v druhom polčase som mal nervy ako počas vyraďovačiek v LM. Mnoho napínavých momentov, emócie, ako som písal pod preview, pre toto milujem Calcio. Teším sa na novú sezónu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Vtáky cez tepláky

však ešte nezačala ani táto už chceš novú?

Reagovat
The Krupy

Ha, Pomajbo má účet na EF.

Reagovat
Yanek

Tohle uz neprekvapi, ale stejne porad nasere

Reagovat
SpartaOvenka

Snad se dá Strinič do kupy

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi priste do zakladu prosim.Ronaldo zahral dobry zapas, priste uz to promeni.Herne dost dobre, z kridla mu to slo lepe.Mandzukic to taky ozivil.Opet rozhodla lavka.Berna a Mandzukic, takto se bojuje o zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dosť dobrý zápas herne, škoda že to nepadlo. Inak klasika trolling od Juventusu, ja už neverím, že je to náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Neapol

Reagovat
Alberto Aquilani

Videl som len druhý polčas, ale na prvý ligový zápas Naples hodne slušný výkon. Carlo je pre nich ideálny tréner. Dokázali udržať až na Jorginha takmer celý team, napriek tomu malo byť ich mercato úplne iné, ale s Ancelottim tie body zbierať budú. Allan výborný výkon, ten zrušil od Lazia takmer všetko. Na Laziu je úžasné, že aj keď prehrávajú, stále si hrajú s tým blokom a čakajú na protiútoky Okrem tých silových vecí po štandardkách si neboli schopní vypracovať nič. Som zvedavý, ako veľmi budú strácať vzhľadom na minulú sezónu, dnes mal Inzaghiho podľa mňa Ancelotti vynikajúco prečítaného, a Lazio by mohlo začať mať dlhodobejší problém.

Reagovat
Pipo123

To musel byt zámer hrat na priame prihrávky, uplne sme sa vyhýbali kombinacii ktora nas tak zdobila minulu sezonu, dost som to nechápal, sice po dlhej lopte padol gol, no insk to bola tragedia. Moc som to nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Většina to vidí tak, že jste loni hráli nad možnosti kádru, teď se uvidí, nakolik to tak je.

Reagovat
Pipo123

To si nemyslim, ten pokrok bol vidiet uz v prvej sezone pod Inzaghin. Vcera sme hrali hovno, no stale to bol nsjlepsi vykon proti Neapolu za posledne roky

Reagovat
smazaný uživatel

Berme taky, že Neapol nehrála nic extra. A ještě si to bude nějakou dobu sedat.

Pokrok je nepopíratelný, pořád ten kádr byl loni i plný hrozných hráčů jako Parolo, Lulič. Výsledek byl nad očekávání. Potvrdit formu je dvakrát těžší než v prvním roce.

Reagovat
Pipo123

Prehra pekne na picu, 30 minut sme hrali dobre, no potom nas Neapol prehrával, obrana hrozna,

Ak budeme takto pasívne hrat proti Juve tak nas roznesú.

Reagovat
M11

Proti nam to bude klasicky trosku jiny vykon

Reagovat
olis

som milo prekvapeny, sice treba priznat ze na konci zapasu sme mali stastie ale nedaval som tomu moc velku sancu ze ziskame tri body a herne to bolo tiez lepsie ako som cakal, samozrejme nebolo to ani zdaleka idealne a bude potrebnych asi niekolko tyzdnov kym zacne hrat nasu idealnu hru. Najlepsi za mna Milik, bojoval, nestrelil len gol ale kvalitne sa podielal aj na hre, taktiez Allan bol skvely a dobre hrali aj Callejon a Insigne. Od Mareka som cakal nieco naviac ale nebolo to zle. Obrana ako celok nefungovala najlepsie, hlavne na zaciatku zapasu ale aspon Koulibaly a Hysaj zacali vyhravat osobne suboje, v priprave sa im nedarilo ani to.

Forza Napoli!

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo...

Reagovat
Pipo123

Inzaghi ten Neapol nikdy neporazí, vsetci vedia ze ich sila je na krídlach kde maju rýchlych hracov a on da na Španiela dvojicu Radu, Caceres, obaja mu vobec nestíhali, vrchol bolo striedanie v zavere, Naco tam poslal Cataldiho to ani ob sam nevie

Reagovat
svkmd

Roberto Insigne?

Reagovat
Elliasson

Krásný začátek pro Napoli. Škoda, že letos nebudou na Juventus stíhat. Teda... Pokud se neinspirují Leicestrem.

Reagovat
Mr.Jindros

Leicestrem? Myslíš jako že by uhráli 81 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda to Lazio. Stale jim naivne verim, ale je treba uznat, ze s hracema jako Caceres to pujde horko tezko.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Som zvedavý či bude mať Cristiano taký dopad na ligu ako mal svojho času Maradona. Držím mu palce!

Reagovat
MaraCe_Napolitan

Po tej priprave som mal musim priznat malu dusciku a po uvodnej polhodine som si vravel, ze nejakym zazrakom aspon bod, ale nakoniec som bol milo prekvapeny , snad zvladneme aj doma Milano a pojde to

AVANTI NAPOLI

Reagovat
olis

uz zmente fotku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
svkmd

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Furia Ceca

Jako sorry, ale ten navoskovanej Bernardeschi byl 100× lepší než tenhle křečovitej Džeko

Reagovat
torcida

až teraz som zistil, že ronaldo má za sebou premiéru. holt to už nebol zápas proti dorastencom...

Reagovat
svkmd

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo španielskym dedinam

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ty týpky neznám,ale pěkný report ze včerejška z pohledu sektoru hostů na Olympico

https://www.youtube.com/watch?v=GCDvIoM7CE0

Reagovat
olis

paradny su pozrem si ich skoro po kazdom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl,tohle byl nejlepší "sestřih",co jsem našel

Reagovat
Recoba Inter

AS v suchým triku

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, zas sme to urvali gulami a bohvie čím. Nijaký systém sa v tom ale nájsť nedá. Proti Džekovi môže mať každý (aj ja často) kto chce čo chce, ale je to TOP striker, dal za nás už veľa golov a spravil veľa bodov. Už teraz je jeden z najlepších útočníkov v histórii klubu.

Jediné pozitívum vidím v Kluivertovi. Chalan ukázal, že sa toho nebojí, je drzý a kopať vie. Pastore bohužiaľ tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta to zerie, tak si tu chcel nalozit Di Francescovi a zase nevyslo .

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole

Reagovat
Pedro10

Choď už niekam, nemáš vlastný názor a všetko ti vadí čo napíše Alberto, pritom Alberto má častokrát pravdu. Už ma to absolútne nebaví to tu stále čítať ako tu šaškuješ a na všetko mu dávaš negatívny komentár.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ja nemam vlastny nazor, tak si slepy a hluchy. Tak to necitaj, nikto ti to nekaze. Podla teba ano, podla mna nie

Reagovat
Alberto Aquilani

A vyjadril si sa dnes už k zápasu? Vyjadril si sa k tomu sterilnému futbalu, čo sme dnes predvádzali a zachránili len individuálnou kvalitou Kluiverta a Džeka? Vyjadril si sa v čom je hlavný problém aj po roku pod Di Francescom toho tímu? NIE. Jediné čo vieš je napísať, že Pastore je ko.kot a má účes ako ko.kot.

Mne je tá tvoja obsesia voči mne úplne ukradnutá, dokonca mi lichotí, že sa taký duševný chudák ako ty na mňa zameral. Keď budem chcieť, tak si ťa proste prestanem všímať, zatiaľ mi len vypĺňaš voľné chvíľky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem sa vyjadrovat k zapasu, ked som videl poslednych 20 minut ty magor. , vyplnam ti volne chvilky, lebo tvojim jedinym zmyslom zivota je od rana od vecera sediet na EF a do nemoty tu pustat svoje "odborne" nazory. Vsetkemu sa rozumies, do vsetkeho vidis. A pri tom su to bludy na entu a hovno o tom vies. Vid tu o Cechovi. A to presne robi dusevny chudak.

Furt do nemoty, aky je Di Francesco napicu trener. Ale ked nas dostal do semifinale LM, tak si drzal chrapu. Vzdy, ked tu vypustis nejaku blbost, tak sa ozvem. Lebo to hlava neberie, co tu dokazes casto vypustit

A to aky ma Pastore uces napisal DotohoInter a ja s tym plne suhlasim

Si obycajny zakomplexovany psychopat, ktory si tu musi neustale nieco dokazovat. A dufam, ze sterilny

Reagovat
Alberto Aquilani

K tým „odborným“ názorom asi len toľkoto:

K prestupu Kolarova:

Rimskyvlk23.07.2017 11:24#

Kokot priviedol kokota. A to som myslel, ze Sabatiniho sa prekonat neda. Dufam, ze tento bastard dopadne ako Cole a Monchi si to vyzere az do dna. Co to je za "charakter", ked najskor vyhlasi, ze sa chce vratit do Lazia a potom ide k najväcsiemu rivalovi. Nie lazialom v Rome! Predajna defka [reagovat]

K Cengizovi v januári:

Rimskyvlk28.01.2018 20:41#

Under zase v zaklade . Antonucci urobil za 15 minut viac ako henten jebo za vsetky zapasy dokopy. Jebat taketo "talenty"

[reagovat]

Takže si to zhrňme, keď na mňa útočíš kvôli „odborným“ názorom. Nášho hráča si počasoval kok.tom, to že sa stal potom jedným z najlepších hráčov sere pes. Okrem toho si mu želal všetko najhoršie... no krása  Mladého nového hráča si zavrhol po pár zápasoch, samozrejme sa to nezaobišlo bez invektív. Čerešnička na torte je, ako po tomto chytil Cengiz formu a aklimatizoval sa, snád si sa aspoň trošku zahanbil, ak to dokážeš.

K tomu Di Francescovi.

Môj názor je naňho stále taký istý, aký bol pri príchode (môžeš si prečítať pod článkom o jeho ofiko angažovaní). Nemal som rád jeho futbal a nemám ho rád stále, to ale neznamená, že ho stále hejtujem, práve naopak, Vždy keď bola možnosť, tak som ho pochválil. Či už to bolo za jeho využívanie mladých hráčov, dokonca som dlho písal, že má naozaj prepracovanú obrannú fázu a dokáže sa na súpera pripraviť a súpera trénera prečítať. To ale neznamená, že budem hluchý a slepý voči tomu, čo sa deje smerom dopredu. Toto je proste sterilita najhrubšieho zrna.

K tej LM. Keď už tak pozorne čítaš moje príspevky a s obľubou na ne reaguješ, tak si si mohol všimnúť, že od začiatku minulej sezóny som písal, že ten káder je presne stavaný na LM. Vsadím sa o čo chceš, že aj vtedy si ma za ten názor vysmial. Takže nie, ja som naozaj chrapu držať nemusel.

K tým tvojím ďalším invektívam na moju osobu sa nebudem vyjadrovať, nemám za potrebné sa tu s niekym takto cez internet doťahovať a robiť tu ramená. Mne je len z teba smutno, že máš 40 a takto sa správaš.

Reagovat
smazaný uživatel

, ty si tak strasne frustrovany zo mna. Ty by si sa mal najskor pozriet na svoje chovanie a potom sudit inych.

V pohode by som tu nasiel tvojich x prispvekov, v ktorych si sa absolutne mylil a je ich drviva vacsina

Do nemoty vysvetlovat malemu decku nieco. Ale dnes mam cas. Kolarov lazial, jednoduche. Presadil sa, som ticho na jeho adresu. Dokonca som ho aj niekolkokrat pochvalil. Vsetko najhorsie, aby sa nepresadil. Nieco strasne som mu zelal, mali by ma upalit

Cengiz dovtedy nic nehral, potom sa presadil. Ok, beriem, ze som mu mal dat viac casu.

Vždy keď bola možnosť, tak som ho pochválil. Najdi vo svojom zapisniku

Sterilita nahrubsieho zrna je desat zapasov po sebe nevystrelit na branu a nie vyhrat vonku 0:1

Cize LM uhrali hraci bez trenera. Naco my mame vobec trenera, je to zbytocne, ked oni sami sa tak dokazali namotivovat na Barcelonu

Reagovat
Alberto Aquilani

"Rimskyvlk19.08.2018 22:17#

, ty si tak strasne frustrovany zo mna. Ty by si sa mal najskor pozriet na svoje chovanie a potom sudit inych. "

Ty na mňa vkuse reaguješ, ale ja som z teba frustrovaný, OK Tuto to teraz ukončime

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, lebo ja vyhladavam tvoje starsie prispevky len aby som si nieco dokazal . Ved to je chore. Ja len reagujem na tvoje picoviny, ktore ma vytacaju. Nepis blbosti, nebudem reagovat, proste. A to max tvojich stupidnych prispevkov vypustam a nie ze v kuse. Inak by som tu musel byt od rana do vecera jak ty.

Aspon niekto ti musi oponovat a nenechat ta v tvojej neomylnosti a dolezitosti. Ja ti vlastne pomaham, aby si sa uvedomil. Lebo potom ta bude mat kazdy za kokotka. Jak pri prispevku o Cechovi

Reagovat
smazaný uživatel

Rimskyvlk19.08.2018 20:48#

Tak to necitaj, nikto ti to nekaze

Vážně by ses na to měl vysrat, děláš ze sebe akorát čímdál většího idiota

Reagovat
smazaný uživatel

Zase psychosi sa tu budu o mna obtierat

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

A něco k tomu tvýmu pokrytectví by nebylo?

Reagovat
Largo

Je to kampan!

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty by si mal najmä pomôcť sebe samému. Máš 40 a správaš sa na 13. Z tvojich príspevkov je jasné, že si psychicky nevyrovnaná osoba. Vážne mi tu inak ideš písať, či ma tu majú ľudia za ko.ota? A keby aj? Ale že to napíšeš zrovna ty? Trafená hus zagágala.

Píšeš mi tu, aké píšem blbosti, pritom keď sem dám len zlomok tvojich somarín čo si napísal, tak to uhrávaš že ty moje staré príspevky nevyhľadávaš :-) Bože, decko...

Reagovat
smazaný uživatel

Neukoncil si to nahodou psychosko? . Ako vies kolko mam rokov, sledujes ma na kazdom kroku uchylko? Stbakov synacik? Sak ta to serie, lebo ty chces, aby ta kazdy obdivoval.

Ano ja som psychicky nevyrovnany, preto si tu potrebujem nieco neustale dokazovat . Zlomok, sak horuckovito hladas dalsie. Uz len na to by som minal cas, aby som tu hladal tvoje prispevky. Ja viem, ze mam pravdu a nepotrebujem ti ju dokazovat.

Stare prispevky tu moze vyhladavat len psychopat. Jedine, v com sa vidis, je byt expertom na EF. A to nefunguje. Inak tvoj biedny zivot nestoji ani za hovno

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak na to, aby som zistil, koľko máš rokov, musím byť štbákov syn ... totižto nestačí len zadať do googla "rimskyvlk", kde ti vôôôôôôbec nevyskočí tvoj pokec profil

Ty budeš hodne inteligentný

Reagovat
smazaný uživatel

Presne takto sa chovaju stbakove deticky, vsetko sleduju. Ten uz som aj zabudol, ze je aktivny. Komplexiky evidentne funguju, ked si vyhladas o mne info jak potkan. Len aby som s tym nezacal aj ja, to by boli potom prekvapive informacie

Reagovat
Alberto Aquilani

brutálne... prišiel by si na to, koľko mám rokov, kde bývam, kde študujem, akému tímu fandím... máš ma v pasci A asi som v riti, lebo to vie pár ľudí aj odtialto.... och, pohroma...

Reagovat
Alberto Aquilani

inak, samozrejme že sa mýlim, dokonca pravidelne, asi ako kazdý, kto si vpredstihu svoj názor vyjadrí. Ale nemám za potrebné tu hráčov urážať ešte pred tým, ako prvýkrát kopnú u nás do lopty, alebo 20 ročného hráča odsúdiť po pár zlých výkonoch, kedy sa nedarilo celému tímu.

Sterilita najhrubšieho zrna síce môže byť 10 zápasov posebe nevystreliť na bránu, ale u Topoľčian, nie u Ríma. Toto nie je dedinský futbal.

"Cize LM uhrali hraci bez trenera. Naco my mame vobec trenera, je to zbytocne, ked oni sami sa tak dokazali namotivovat na Barcelonu"

-LM uhrali s trénerom, ktorý dokáže tím pripraviť na zápas po taktickej stránke. Uhrali ju predovšetkým skúsení a psychicki silní hráči ako Džeko (na ktorého vkuse nadávaš a ktorý bol mimochodoom najlepší hroťák LM),, či už spomínaný Kolarov. Tu sa ukázala najmä silná mentalita, na ktorej má uričte aj Di Fra svoj podiel. V lige sa zas ukázalo, čo ich sám dokázal naučiť, a toho smerom dopredu veľa nebolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš tady z něj dál dělat idiota, on to zvládne sám

Reagovat
smazaný uživatel

A ja mam, hlavne lazialov.

Sterilita najhrubšieho zrna síce môže byť 10 zápasov posebe nevystreliť na bránu, ale u Topoľčian, nie u Ríma. Toto nie je dedinský futbal. , tvoje vnimanie pojmov je obdivuhodne. Cize Roma bude nesterilna len vtedy, ak kazdy zapas vyhrame 5:0?

Hlavne Dzeko je psychicky silny, preto nedokaze trafit velakrat prazdnu branu. A rozhodol Manolas, ktoreho by si najradsej predal

V ige sa ukazalo hlavne to, ze hracom sa nechce v kazdom zapase makat na 100 percent. Ked sa dokazu vyhecovat na Barcelonu, mozu sa na kazdeho

Reagovat
Alberto Aquilani

to s tým makaním je také strašné klišé a blbosť, že tomu ani sám neveríš. Čo má spoločné to, že sa im "nechce" na 100% makať, s tým, že nevedia kam si nabehnúť, kam dať loptu a že v tom nie je nijaký systém? Vysvetli mi to, prosím, nech môžem ísť pokojne spať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tvojom pripade sa niet comu cudovat. Tebe neico vysvetlovat je ako prijebanemu smerakovi, cista strata casu. A ja si ho radsej uzijem inak, na dnes stacilo . A ty este vyhladavaj nejake info o mne a maj pripravene dalsie stare komenty na dalsie stretnutie tu

Reagovat
Alberto Aquilani

no, čiže argumentácia znova žiadna... dobrú noc

Reagovat
danko10

Počuj, nechceš to už nechať tak? Je to tu hrozne zaspamované a kolega je očividne chorý a nie moc obľúbený. On vie, že má pravdu, aj keď ho vyfakuje v jednom vlákne sedem ľudí. Tam cesta neni...

Reagovat
Alberto Aquilani

asi jo, včera som sa nechal uniesť, prvý zápas sezóny tak si znova v tom :D teraz nasadím ignore mode...

Reagovat
smazaný uživatel

Jebte na to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nej. hroťák byl Ronaldo

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Houfi

Kluivert tam měl pěkný momenty, do tý doby nuda..Pastore mi vytáčel od první minuty až jeho střídání, průměr 1 povedená přihrávka na 4 námazy, snad to takhle nebude vypadat celou sezónu, Cristante podle mě taky lepší než Strootman

Reagovat
Houfi

*až do jeho střídání

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože Schick nedal góla? Však v přípravě sázel jeden za druhým...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ho vopchal na kridlo a tam nema sancu

Reagovat
C-M@ster

Hrál 14 minut a mimo svoji pozici

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji všem, chudák patrik, takhle ho přehlíží... na hrotu by dal víc gólu jak Džeko, určitě, to vím

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš leda tak velký hovno pastaku

Reagovat
Neutron

a ja som myslel, ze ty permanentne picujes iba na United a Jozefa

Reagovat
smazaný uživatel

uefadrid, korupčníci, chodící liga, tragédi... prostě dlouhodobé problémy fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebude mezzalla dostávat míče, a uvolňovat se, aby je dostal, ten systém nebude fungovat. Naše hra se jim vyhýbá, tam musí chodit prostrčen míče, uličky, vertikální příhry do pohybu. Všechny nebezpečné momenty vznikly, když se to podařilo. Dokud budou Dani, stopeři a beci hrát na jistotu a do boku nebo po lajně, místo aby využili střeďáky, nebude tam fungovat nikdo. A ten systém bude furt závislý na tom co Kolarov nebo jedna z hvězdiček předvede v záblescích geniality.

Míč musí chodit skrz liniemi. DI Fra mluví o vertikálním fotbalu. V teorii jsou jeho ideje blízko genialitě, ale v praxi to plníme tak z 5%. Ať už tím, že se hráči přihrávající bojí, nebo tím, že adresáti se dostatečně nepohybují.

Jinak, Pastore viditelně není fyzicky připravený a Under taky není tak výbušny jako loni. Brzy uvidíme Čoriče, pokud bude dál všechny kuřit na tréninku.

Kluivert bomba. Chci ho vidět v základu. Od první vteřiny, kdy sejmul beka, začal hecovat tifosi a tým, a jel nevypustil, navíc si věří, jsem se do něho zamiloval. Pitbul.

Edin ukázal třídu, ale m+li jsme štěstí a ne proti všem slabším to bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo jak je na tom Graiciar??

Reagovat
snuff24

bilance se sassuolem od roku 2015 ...1 výhra 8 proher

Reagovat
Furia Ceca

To i AC se Sassuolem má lepší, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti out.nevydrzi dlho s touto komediou

vsetko coho som sa bal pred prvym zapasom sa naplnilo. toto bude velmi hanebna sezona. som o tom presvedceny

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie srandujem. zopakujeme treble. hrali sme jak draci a Spall velmi dobre namixoval zostavu

Reagovat
olis

klud je to len prve kolo aj ked musim povedat ze som cakal ze z tej trojice Neapol, AS, Inter budeme mat na uvod najvacsie problemy my

Reagovat
smazaný uživatel

nuz. opat sme prekvapili

Reagovat
snuff24

příště poprosim analyzu sezony již po prvnich 10 minutách prvního poločase né až po 1.kole. Klid bože sehrává se hromada hráčů, 1 zápas sezóny s poměrně kvalitním týmem, kterej jsme porazili 1x za posledních 9 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

pracuju emocie. jasne ze sa to neda hodnotit, ale pisal som to vo velkom rozcarovani :) takato zostava sa uz nikdy nemoze opakovat

Reagovat
Inter Eterno Amore

Presne.. nechápem tie unahlené závery.. a ešte sme nevideli Radju ani Vrsaljka

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte proč nehrál Milan?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Se psalo že až na radju jsou všichni v pohodě tak doufám že zase brzo bude ok podle mě tam chyběl

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Nuno čomes

Miranda je ufon nejen vzhledově. Ten už na to nemá. Čím dál víc hroznější a pomalý.

Reagovat
El-Pistolero-68

Co blbneš, s přehledem nejlepší stoper v Serii A.

Reagovat
Neutron

po jednom zapase sa takto vylievas?

Reagovat
wiggum

Inter v suchým triku

Reagovat
olis

De Zerbi sa ukazoval v dobrom svetle uz aj predtym ale teraz sa dostal ku kvalitnejsim hracom, som zvedavy ako sa mu bude darit dlhodobo, myslienky ma dobre a zda sa ze hraci za nim idu, napriklad Benevento sice skoncilo posledne ale ti hraci zo seba davali maximum, aspon teda mne tak prislo, ma len 39 rokov, s trochou stastia by mohol ist hore

Reagovat
FuckT

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Aquilani teď v rozhovoru říkal, že z ligových klubů by ho kromě Říma samozřejmě nejvíce lákalo Sassuolo kvůli De Zerbimu, něco na něm je.

Reagovat
Jajinek

Jediné pozitivum oproti loňsku je to, že s touhle impotenci nemusíme nastupovat celou sezónu a Miranda, DAmbrosio, Dalbert, Vecino a Brpzovic mohou klidně zůstat příště na lavičce...jinak klasicky hnus.

Reagovat
Jajinek

Jinak tomuhle výkonu k dokonalosti chybel je Candreva

Reagovat
cresposuper

A koho das potom do zalohy? Gagliardini nie je o nic lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoah, Brozovic si myslim, ze moze byt dobre duo.

Reagovat
cresposuper

No ale Brozo tym padom nebude na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

jo. ja verim, ze sa dostane spat do toho tempa. hral zly zapas po velmi dlhej dobe. to sa stat moze, navyse ked nefunguje takmer cely tim

Reagovat
Jajinek

Horší než Vecino být nemůže...

Reagovat
cresposuper

Myslel som oproti Brozovicovi, Vecino je uplne nepouzitelny hrac, ktoreho sme sa mali zbavit.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Panděvova ofina

Čekal jsem přesně takový zápas, jaký jsme dnes odehráli. Asamoah skvělý na obou pozicích, naopak Dalbert, Vecino a Brozovič dnes byli příšerní. Jediní dva hráči, kteří si zaslouží mírnější známkování jsou Politano a již zmiňovaný Kwadwo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako je to s tym Spallettim, ked vacsina tunajsich rimanov za nim place

Reagovat
smazaný uživatel

A pak kdo tady má komplex

Reagovat
smazaný uživatel

No ty, ked reagujes odveci

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl sem ti původně napsat, že ti vlastně pomáhám, aby sis uvědomil, jinak tě všichni budou mít za kokota....ale u tebe už je stejně pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

, tak ty si iny kokot, opicka

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
FuckT

Aj ja chcem byt za kokota, ale nechce sa mi nic pre to urobit, lebo keby som bol tak aktivny ako som lenivy tak stvorim novy, uplne originalny vesmir. Budes mi musiet pomoct.

Reagovat
Panděvova ofina

Jinak italský tisk oznámkoval výkon Dalberta 4 z 10 a přidal k tomu neuvěřitelně trefný komentář: "Ztracené dítě v nákupním centru", které je vyděšené z každého držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
FuckT

bjutifl.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

André Silva se skvěle chytnul v Seville..

Reagovat
cresposuper

To iste, co polku minulej sezony- organizovany tim sa zatiahne a hra na rychle brejky a my nemame nikoho, kto by ho nejakym sposobom prekvapil. Dvojka Brozovic-Vecino je pri takychto vykonoch nepouzitelna, Lautaro na AM a Kwadwo na LW su nahovno a to posledne striedanie este viac.

Reagovat
Nuno čomes

Cely stred nefungoval, i ten Lautaro nic. Můžeme jen doufat, ze Perisic, Asamoah, Skriniar, Vrsaljki, Radja a Keita nebudou celou sezónu zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Za celý druhý polčas, počas ktorého sme mali otáčať zápas, sme na bránu vystrelili "až" 1krát. Gratulácia, lepšie to už nemohlo byť 1 strela na bránu za celý polčas, kedy musíme vyvinúť čo najväčšiu aktivitu je skutočne "excelentné" Však preto to dopadlo tak ako dopadlo - neskórovali sme ani jeden gól

Reagovat
mato Kreator

Juve B dikes

Reagovat
Furia Ceca

"Claudio Marchisio se chystá podepsat smlouvu s AS Monaco. Italský záložník je aktuálně volným hráčem, před několika dny se dohodl na ukončení kontraktu v Juventusu, za který hrával prakticky celou kariéru."

Boha jeho, to po Claudiovi vážně sáhne Monaco? Podle mě by byl přínosem pro každý velkoklub, na SA, BL či PL je to hráč jako stvořený...

Reagovat
smazaný uživatel

Do Interu Asamoah bol včera našim najlepším hráčom, pričom dvojica Brozovič-Vecino mala jedny z najväčších medzier, takže Marchisio by sa tam akurát hodil

Reagovat
Euphael

To je jasne...ja bych ho bral hned do Ars

Reagovat
PePiG7

Nahrada za Moutinha

Reagovat
DelPiero137

Kua, co sa tam vazne stalo ze to takto skoncilo?

Povazujem sa za cloveka ktory dokaze zmenit nazor po rozumnej argumentacii. Stale nedokazem pochopit v akom vesmire je uzitocnejsi Matuidi a Khedira po tom co predvietli minulu sezonu?

Co som videl zapasy, Claudio nikdy nepatril k najhorsim, podla mna dodaval tymu istotu.

Uz len to je neskutocne diletantstvo ze Khedira hral celu sezonu v zaklade a Claudio nedostal ani sancu!!!

Reagovat
10

logická a dobrá volba, mimo Itálii nejbližší top klub jeho domovu, dojede tam pod 3 hodiny, psalo se o tom celý léto...a ten tým má kvalitu, bude hrát LM

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

Reagovat
M11

jinak uz se na neho v Monacu tesim.. u nas by jsme celou sezonu nadavali ze nehraje.. Monaco si ted rad s chuti pustim

Reagovat
10

je to takhle asi lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli super fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Loni, co je převzal Aurelio, neprohráli 25 kol v řadě a fotbal prý silně převyšoval B.

Jak jsem říkal před sezonou, Empoli nejhůře 7.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak AA zpátky k nám

Reagovat
mojmira

Silva první zápas hattrick .... klasika

Reagovat
Forza_Inter

Bohajeho, po prvom kole vyhlásenia ako "bude napiču sezona" a "AC nás predjede"?

Máme ešte Radju, Vrsaljka, Milana.... S trochou šťastia sme včera mohli brať 3 body. bude to ok

Reagovat
10

jj, s trochou štěstí

Reagovat
cresposuper

A nie? Vsak sam Mauro mohol dat hetrik, plus ta neodpiskana penalta. Sice sme hrali hovno, ale Sassuolo nebolo lepsie ani nahodou.

Reagovat
10

z čeho hattrick? jediná velká šance Icardiho byla ta z malýho vápna...

Sassuolo tam imho mělo minimálně stejně nebezpečný šance (třeba tyčka Boatenga, Bourabia šel sám na bránu...)

Reagovat
cresposuper

Okrem tej z maleho vapna mal este v prvom polcase strelu vedla lavej tyce a strelu z uhla do brankara (plus som mal na mysli hlavicku na zaciatku zapasu, ale to bol Lautaro, moja chyba). Tych sanci sme mali viac my, okrem tychto este Perisic, Politanova strela tesne vedla pravej tyce, De Vrij na konci a ten penaltovy zakrok na Asamoaha. Sassuolo s nami pravidelne vyhrava tieto zapasy, v ktorych sice hrame zle, ale mame viac sanci a zahadzujeme ich (vid minuly rok 1-2 a 0-1).

Reagovat
FuckT

Tak ja chapem, co chces povedat, tie sance tam boli, ale zas na druhej strane tie Sassuola mi prisli nebezpecnejsie a jednoznacnejsie, aj ked ich bolo menej.

Reagovat
Nuno čomes

Tak co čekat, Dyt v tomhle zápase byla obrana a středová dvojice total bez upgradu. Až tam bude Sime a Milan, bude to jiný, doufám

Reagovat
snuff24

s trochou štěstí jsme mohli včera hrát dobře ale nehráli ja viděl až druhou půlku a nezasloužili jsme si ani půl bodu za mě.

Reagovat
Eldarion

Ale Saasuolo nemá po Juve druhý najdrahší káder v Sérii A.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i s Juve "A" máme lepší bilanci než s Juve "B", včera bylo zklamání obrovské, dneska už to nějak beru.

Reagovat
Jajinek

On jako někdo reálně čekal, že vyhrajeme? Vždyť jsme do zápasu nastoupili se všemi těmi nejhoršími neduhy, které se právě snažíme odstranit. Krajní beci naprosto mimo, střed zálohy naprosto mimo...nejlepší stoper zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl přiveden De Vrij proto, abyste měli náhraud za ty dva?

Problém byl, je a bude dopředu. I Zaniolo by pro Vás teď byl užitečný.

Přijde mi divné, že si Spal nevyžádal žádného kreativního hráče. Jako by si dělal dopředu alibi, v tom on je mistr, Jeho pozápasový rozhovor mne upřímně rozesmál. V Rusku se z něho vážně stal kokot.

Reagovat
Pipo123

Pripomina to jeho AS kedy ta hra nebola nic moc, ake Radja mal neskutočnú formu a zachraňoval mu zadok, mozno sa Spall az prilis spolieha na Radju, no ten uz nemusi byt taky zabijak. Inter moze mrzieť ten Rafinha

Reagovat
smazaný uživatel

Radja ale taky musel hrát hodně vepředu a jak už jsem tu řekl stokrát, ten důvod je Džeko, který umí podržet míč a pomoct záloze v mezihře, což od Icardiho čekat nelze.

Neudělat rafinhu za každou cenu byla fatální chyba a Spal na to dojede.

Přijde mi, že Radja trochu usnul na vavřínech, narostl mu hřebínek a už ani víc vzadu nechce hrát, přitom třeba asi ve třech zápasech na dvojpivotu s Kevin nepustili střelu na kasu a byli excelentní. I to je důvod, proč byl odejit. Nebyl schopen plnit pokyny ppro mezzalu, přitom na to v oohodě měl podle mě.

Reagovat
stuff

ano, plno ludi, ktori sa vyjadrovali pred zapasom a nie po zapase. Dnes ale uz vacsina ocakava Vasu prehru v tom zapase.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
PISTOLERO

Co to jako vcera melo byt?

Kdyz nepocitam Asamoha tak jedna velka tragedie. Trosku to ozivil Perisic a Balde. To co predvadel Dalbert tak to byla cista tragedie. Brozovic kazda druha prihravka na kopacky soupere. Miranda drevak, nechapu co takovy hrac dela v Interu. De Vrij taky hodne pod svy moznosti. Martinez snad neustal jedinej souboj a za me velky zklamani. Vecino vcera taky strasnej. Politano se snazil, tam verim ze to bude lepsi. Icardi klasickej ten zapas ze kdyz se nedari celemu tymu, tak o nem clovek ani nevi.

Za me tedy velky zklamani, ale verim ze to odcini. Hlavne prosim uz nikdy Dalberta

FORZA INTER!!!

Reagovat
mastakillah

Co ten Papu včera? 2+2 parádní výkon na úvod ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Largo

Cela Atalanta hrala skvele, radost koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát Tummigol bude mít těžké si zahrát.

Reagovat
Forza_Inter

Tak na strede zas nemá až takú neprekonatelnú konkurenciu - Barrow, Cornelius, Duvan

Reagovat
smazaný uživatel

Barrow jim patří a dokud s ním v sestavě budou vyhrávat, roste mu hodnota. Cornelius, ok, to je kopyto, ale Duvan má své odkopané a je takový spolehlivý náhradník.

Zase bude muset dávat góly po třech minutách na hříšti jako v Crotone

Reagovat
lnterista

Hosi tak jsem to vyresil tak ze jsem poridil i DIGITV ale s tim ze se podelim o pripojeni. Mam jeste jedno volne takze kdyby nekdo mel zajem. Je to na dva roky mesicne asi 125Kc a jeste dva mesice zdarma. Kdyby mel nekdo zajem tak piste.

Reagovat
pepinho2

Můžeš mi napsat do zprávy, jaké všechny programy tam jsou?

Reagovat
DelPiero137

Len pre info, ako sa zdielaju taketo TV cez internet? Zdiela sa login?

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
PISTOLERO

U Digi muzes byt v jednu dobu jen na jednom zarizeni pripojeny.

Reagovat
lnterista

Jde to...vyzkouseno

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty 1.kola budou samozřejmě až po dohrávkách Janova a Sampdorie

Reagovat
ED91

To je ale hriešnik! On sa išiel zabaviť, keď nemôže hrávať...

Reagovat
Alberto Aquilani

... a tie oči má proste len od únavy také, bo práve došiel zo šichty v milánskej fabrike.

Reagovat
ED91

Budz rád, že už hrá za konkurenčný tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam musí být navátý

Reagovat
Alberto Aquilani

uznávam ho, je to srdciar On si ten interácky dres proste nechce obliecť

Reagovat
10

klasickej zaostalec z vesnický diskotéky

Reagovat
stuff

Reagovat
Yanek

Reagovat
Recoba Inter

Sakra, ta Atalanta letos vypadá silně.

Reagovat
ED91

Vyzerajú fajn, čo sa aj od nich čakalo. Na druhú stranu sú už rozohratí z EL a toto bolo "len" Frosinone. Uvidíme, čo bude ďalej, možno keby nehrajú/vypadnú z EL uhrajú aj ten 4. flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez sance

Reagovat
ED91

Juventus, Neapol/AS zrejme nepredbehnú, ale ostatok...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele