Serie A - preview 1. kola

21.08.2016, 08:47
Aktuality
Zahajovací kolo italské Serie A dnes pokračuje mimo jiné pod taktovkou obou milánských klubů. AC celý program vykopne duelem s Turínem i svým někdejším koučem Mihajlovićem, v čele Interu si pak Frank De Boer odbude ligovou premiéru na hřišti Chieva. Dále například Lazio zavítá do Bergama, vicemistři z Neapole zkusí vyrabovat Pescaru a ambiciózní Bologna pohostí Crotone...
AC Milán - Turín FC  (neděle 18:00)
Na milánském San Siru se v prvním kole představí FC Turín se Sinišou Mihajlovićem na trenérské lavičce. Někdejší kouč Rossoneri nahrazuje na lavičce Granaty úspěšného Giampiera Venturu a proti svému bývalému zaměstnavateli není bez šance. Turín dobře posílil a z Milána si hodlá odvézt všechny body.

S velkou neznámou vstupuje do sezony AC Milán. Slavný klub změnil přes léto majitele, avšak potřebná finanční injekce příjde až v zimě, takže si musejí Rossoneri vystačit s víceméně stejnou sestavou jako v loňské sezoně, doplněnou o nově příchozího Sosu a stopera Gomeze. Milán už tři sezony v řadě skončil mimo pohárová umístění a tuto katastrofální bilanci by rád změnil.

Nový kouč Vincenzo Montella nebude mít jednoduchou pozici, na druhé straně se podařilo udržet hlavní opory, zejména Carlose Baccu a stopera Alessia Romagnoliho, a ať je to, jak je to, AC by mělo mít ty nejvyšší ambice. V přípravě si Milán vedl střídavě, na americkém turné porazil na pokutové kopy Bayern Mnichov, ale s Liverpoolem a Chelsea prohrál. Rozpaky také přineslo přípravné utkání s německým Freiburgem, které sice milánští výsledkově zvládli, ale herně vůbec nepřesvědčili.

Hodně vzruchu zažil v létě i FC Turín. Granata se rozloučila s úspěšným trenérem Giampierem Venturou, který odešel k italské reprezentaci, a nahradila ho Sinišou Mihajlovićem, který naposledy vedl AC Milán. Mimo to přivedl hned několik zajímavých jmen jako Iago Falqué, Adem Ljajić, Arlind Ajeti, Lorenzo De Silvestri.

Lepší vzájemnou bilancí disponuje AC Milán, nicméně v posledních letech bývají zápasy těchto soupeřů hodně vyrovnané. A vzhledem k milánským výsledkům v minulých sezonách a dobrému posílení Granaty jsou šance obou týmů na vítězství vyrovnané.

Milán se bude muset v úvodním kole obejít bez Elyho, Zapaty, nově příchozího Vangioniho, Vergary i další posily, útočníka Lapaduly. Podobně je na tom rovněž Turín. Kouč Mihajlović nemůže počítat s Benassim, Zappacostou, Avelarem či Iagem Falqué.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Bertolacci, Montolivo, Bonaventura - Suso, Bacca, Niang
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Silvestri, Rossettini, Moretti, Molinaro - Acquah, Vives, Obi - Martínez, Belotti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - US Sassuolo  (neděle 20:45)
Kdysi se Palermo pokoušelo dostat do evropských pohárů a poměrně se mu to dařilo. Teď je sicilský klub v opačné pozici a strádá. Roli překvapení ligy v poslední době plní jiný celek - nenápadné Sassuolo.

Není to tak dávno, co se Sassuolo objevovalo ve druhé lize a po postupu mezi italskou elitu bylo pasováno do role jasného outsidera. O pár let později se situace změnila natolik, že se hráči malého klubu vracejí z úspěšného tažení pohárovou Evropou. Před startem ligového ročníku už za sebou mají nejeden složitý boj v rámci předkol Evropské ligy. Nejprve se sympatickému klubu povedlo vyřadit zkušenější Luzern a ve čtvrtek si v rámci čtvrtého předkola EL s chutí zastřílel proti srbské Crvené zvezdě. Za poslední dva duely v pohárech se Sassuolo pyšní skvělým skóre 6:0!

Mnozí se shodují na tom, že klíčem k úspěchu je kombinace poctivé a tvrdé práce spolu s osobností trenéra Eusebia Di Francesca. Ten v Sassuolu zažíval i těžké chvíle a jednou mu dokonce hrozil vyhazov, ale nyní platí za talentovaného kouče, schopného motivátora a taktika. Sassuolo prakticky postrádá velké hvězdy, ale jedná se o značně hladový tým, který sází především na mladé hráče s velkým potenciálem. Teď se musí vyrovnávat se ztrátou mladého útočníka Sansoneho, který dal přednost Villarrealu, ale do týmu přišli Letschert s Matrim.

Neroverdi navazují na skvělý loňský ročník, ve kterém skončili na parádním šestém místě. A to by trenér Di Francesco rád alespoň zopakoval. "Máme výhodu v tom, že od nás nikdo moc nečeká, jsme malý klub. Ale máme zde skvělé lidi, pracujeme s dobrou koncepcí a máme také trochu štěstí. Možná budeme trochu unavení po náročných zápasech, ale má to i své výhody. Budeme více rozehraní, hráči budou mít zažité své úkoly. Chtěli bychom se usadit poblíž pohárových příček také tento rok," plánuje rodák z Pescary.

Sassuolo je čtyřiceti tisícové městečko, které se stalo industriálním centrem provincie Modena a rádo by předvedlo svůj vliv také do fotbalového prostředí. První krok v novém ročníku udělá na Sicílii, kde panuje domácí Palermo. To na časy evropských pohárů spíše jen vzpomíná. Stránky novin teď zaplňují vyjádření a kroky excentrického prezidenta Zampariniho, jehož koníčkem se stalo překotné najímání dříve vyhozených trenérů.

Palermo skončilo v minulé sezoně na 16. místě a eskapády kolem klubu pomalu přestávaly bavit i samotné fanoušky. Navíc se z Palerma v létě vydal do Sevilly oblíbenec Franco Vázquez, který bude citelně scházet. Skončili rovněž Sorrentino s Gilardinem, které mají nahradit sázky typu Nestorovskiho, Sallaie nebo Aleesamiho. Pryč jsou časy Marescy, Brienzy, Toniho, Cavaniho nebo Pastoreho. Dokáže Palermo zastavit pozvolný pád a vykročí pod dohledem arbitra Pairetta správným směrem?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Fotbalisté Janova přivítají na Marassi staronového účastníka Serie A Cagliari. Cílem domácího výběru bude vylepšit loňské jedenácté místo a v nejlepším případě promluvit do bojů o evropské poháry. V nich Grifové naposledy startovali v sezoně 2009/2010.

Klubový prezident Enrico Preciozi by samozřejmě rád viděl svůj tým v širší špičce Serie A, ale doby, kdy se Janov rval o poháry, jsou zkrátka ty tam. Loni skončil na jedenáctém místě a nakonec se po sezoně rozloučil i s trenérem Gianem Pierem Gasperinim, který se za ta léta stal jakýmsi symbolem klubu. Jeho nástupcem je možná trochu překvapivě chorvatský trenér Ivan Jurić, jenž dokázal do Serie A přivést druholigové Crotone.

Janov se činil i na přestupovém poli a lovil zejména v jihoamerických vodách. Hned tři nové tváře mají argentinskou příslušnost - Gentiletti, Ocampos a Simeone. V trvalý přestup změnil hostování urugvajce Diega Laxalta. Ten v janovském dresu podával dobré výkony a Inter Milán neměl problém s transferem souhlasit.

Domácí začnou nový ročník zápasem s nováčkem z Cagliari. Hosté ze Sardinie se vracejí do nejvyšší soutěže po roční pauze. A aby se neopakovala situace ze sezony 2014/2015, přivedlo vedení hned několik zvučných posil. Simona Padoina a Mauricia Islu z Juventusu, z Fenerbahce jako volný hráč přichází Bruno Alvés a zadarmo přichází i Marco Borriello. Záložní řady pak doplnil z druholigového Hellasu Artur Ionita.

Massimo Rastelli má tedy k dispozici hráčský kádr, který by se kvalitou měl rozhodně zachránit. Na úvod mise čeká hosty FC Janov, se kterým v minulosti sehrál několik vyrovnaných utkání. Bilance Sardiňanů není vůbec špatná, na Marassi dokonce před dvěma lety zvítězil.

Grifům bude v prvním zápase scházet zraněný Ninkovič, je to však jediná absence, kterou kouč Jurić eviduje. Mnohem více starostí má Rastelli. Barella je vykartován a Joao Pedro, Dessena, Melchiori a Farías mají zdravotní potíže.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Izzo, Burdisso, Gentiletti, Lazović - Rincón, Veloso, Laxalt, Panděv - Pavoletti, Ocampos
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Storari - Alves, Salamon, Ceppitelli - Isla, Padoin, Di Gennaro, Ionita, Murru - Borriello, Sau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Delfino Pescara - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Juventus přišel o Paula Pogbu. Nebylo to ale jediné loučení, protože svou oporu ztratila také Neapol. Opustil ji, k zlosti fanoušků celku z Kampánie, střelec Gonzalo Higuaín. Jak se Neapol vypořádá se stínem argentinské hvězdy proti nováčkovi z druhé ligy?

Giorgio Repetto. Tak se jmenuje hráč, který vstřelil historicky první gól Pescary v nejvyšší italské soutěži. Konkrétně to bylo v roce 1977 a jednalo se o první utkání Pescary v nové sezoně. A hádejte, do čí sítě se tehdy Repetto trefil? Správně, hned na úvod ligového ročníku se Delfíni utkali s Neapolí. O 39 let později se historie opakuje.

Patnáct minut před devátou hodinou večerní se dočkají výkopu sezony také fanoušci Neapole a Pescary. Na stadionu Adriatico by mělo být hodně veselo, protože Pescara se v první lize naposledy objevila v sezoně 2012/2013. Tohle utkání bude hodně speciální pro několik lidí a jedním z nich je bezpochyby Lorenzo Insigne. Malý neapolský princ totiž na sebe výrazněji upozornil právě v Pescaře, kde vytvořil nebezpečnou ofenzivní dvojku s Cirem Immobilem. Od té doby ušel velký kus cesty a teď se o něj přetahují další elitní týmy, neboť v Neapoli zatím neprodloužil stávající kontakt.

Abruzzesi, jak se hráčům Pescary přezdívá, mají o jednu další motivaci navíc. Porazit Neapol se Pescaře tradičně nedaří. Zvládla to jen třikrát ze dvanácti pokusů. Největší pozor si musí dávat zvláště obrana Pescary, protože Neapol se v přímých duelech trefila už osmačtyřicetkrát. Přeci jen mají hráči nováčka malý záblesk naděje. Neapoli se totiž nikdy příliš nevedlo v otevíracích duelech ligového kalendáře mimo svůj domov.

Pokud Neapol začínala ligu dál od svého stánku San Paolo, připsala si jen sedm výher, 11 remíz a dokonce 16 porážek, což je bilance, se kterou bude chtít trenér Maurizio Sarri něco rychle udělat. A to tím spíš, že se na jeho celek bude upírat velká pozornost. Jak už jsem zmínil v úvodu, hlavní postava minulého ročníku je pryč. V mnoha zápasech se hráči Partenopei prezentovali herní filozofií "Dejte to Higuaínovi a on něco vymyslí". Tentokrát to nepůjde.

Neapol a zvláště její charismatický prezident Aurelio De Laurentiis vždy dokázali nahradit odcházejícího střelce adekvátní náhradou. Stalo se to u Ezequiela Lavezziho nebo Edinsona Cavaniho. Teď přišel na řadu argentinský šutér Gonzalo Higuaín, který vyslyšel volání Juventusu a po boku Dybaly se bude bít o slávu i trofeje. Mužem, který má Higuaína nahradit, se stal polský mladík Arkadiusz Milik. Ten na sebe upozornil během angažmá v Ajaxu Amsterdam a čísla, kterých v Eredivisie dosáhl, mluví za vše. Nyní jej však čekají náročnější překážky.

Neapol by si hodně přála ukázat Juventusu, že Partneopei nebyli jen Higuaínem. A především Aurelio De Laurentiis by rád vyhrál malý osobní spor s argentinským střelcem. Hned v prvním kole ale celý tým čeká náročný a především odhodlaný soupeř. Tým z Kampánie varuje i zkušený brankář Albano Bizzarri.

"Bude to hodně ostrý start do nového ročníku. Neapol v minulém roce skončila druhá jen za suverénním Juventusem, takže to bude hodně náročné utkání. Ale bereme to krok za krokem. V naší hře je vidět jasný rukopis, kterého se nesmíme vzdát ani proti těm nejlepším týmům. Víme, že Neapol má dobrého trenéra a skvělé hráče, ale nevzdáváme se předem," dodává zkušený brankář.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Coda, Gyömber, Biraghi - Memushaj, Brugman, Verre - Benali, Caprari - Manaj
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Valdifiori, Hamšík - Callejón, Gabbiadini, Mertens
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.50 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Inter Milán  (neděle 20:45)
Chievo Verona patří k týmům, které tradičně velmi dobře začínají, ale postupně jim ubývá sil. Již poněkolikáté se veronský celek musel spokojit se středem tabulky a nyní by to rád změnil. Hned na úvod jej ale čeká nevyzpytatelný Inter Milán.

Slovo nevyzpytatelný dobře vystihuje současný Inter. Milánský celek chtěl vždycky překvapovat a za éru Ericka Thohira sliboval neustále zlepšení vstříc lepším zítřkům. Toužebně očekávaný návrat do Ligy mistrů se ale stále odkládal a zkušený trenér Roberto Mancini si s vedením seděl stále méně. Pakliže chtělo vedení Nerazzurri překvapit, povedlo se. Nejednoho odborníka či fanouška klubu totiž přímo šokovalo načasování tak závratné změny, jakou je vyhození trenéra.

Ano, čas Roberta Manciniho na lavičce Interu dospěl ke konci zhruba dva týdny před začátkem ligy! Jako nástupce byl vybrán mladý trenér Frank de Boer, který si udělal jméno v Ajaxu Amsterdam. Bude to správná volba, nebo ani sympatický Holanďan nedostane Inter mezi evropskou smetánku? Nerazzurri stále řeší příliv zahraničního kapitálu, který trochu pozastavuje jejich obchodování, takže se ještě do konce přestupního období jistě dočkáme nějaké té změny.

Už teď se ale událo několik zajímavých přesunů, které by Interu mohly pomoci. Především zatím zůstal Mauro Icardi, který s kapitánskou páskou na ruce střílel gól za gólem. Problém Interu často spočíval v tom, že střelci chyběl dvorní nahrávač. Toho Inter získal ze Sevilly v podobě Evera Banegy zadarmo! Pilířem zadních řad je pak stoper Miranda, který poskytl novinářům první mínění na nového trenéra, nečekanou změnu na tomto postu i na cíle v sezoně.

"Teď chceme hlavně dobře zahájit sezonu. Čeká nás Chievo, které výborně brání, takže se musíme dobře připravit. Na nového trenéra si stále zvykáme, ale snažíme se na maximum plnit jeho přání a neustále s ním mluvíme. Není snadné podřídit se plánům a změnám tak rychle, ale jsme profesionálové a věříme, že to zvládneme. Chceme rovněž hrát co nejpohlednější fotbal, který bude bavit diváky," dodal zkušený obránce.

Chievo nikdy nepůsobilo na přestupovém poli výrazný rozruch a to samé platilo pro jeho vystoupení v první lize. Veronský celek se drží v plusu a téměř vždy si můžete vsadit na to, že se bude na konci sezony pohybovat kolem klidného středu tabulky a jeho devizou že bude tvrdá obrana. To platí i v duelech s Interem, neboť málokdy padnou více než dvě branky.

Dohromady dva góly jsme viděli za poslední tři utkání těchto týmů. A na stadionu Marc'Antonio Bentegodi je defenzíva k útočníkům Nerazzurri ještě méně shovívavá. Dodržování fotbalových regulí bude mít na starosti sudí Irrati. Dokáže nový trenér vštípit svým hráčům nové metody včas, nebo se dočkáme další nevábné podívané?
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Gamberini, Cesar, Gobbi - Castro, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Inglese, Meggiorini
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Miranda, Ranocchia, Nagatomo - Medel, Banega, Kondogbia - Candreva, Icardi, Perisić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - FC Crotone  (neděle 20:45)
První ostrý start v Serii A čeká českého reprezentanta Ladislava Krejčího. Boloňa v domácím prostředí přivítá nováčka z Crotone a právě exsparťanský křídelník by u toho neměl chybět. Primárním cílem obou celků je pochopitelně záchrana.

Ladislav Krejčí už jedno soutěžní utkání na stadionu Renato Dall'Ara stihl a hned se gólově prosadil. Ve 3. kole italského poháru Boloňa zdolala Trapani 2:0. Každopádně těžší soupeři teprve příjdou, na úvod ligy se domácí poměří s nováčkem Crotone, který je považován za jednoho z hlavních aspirantů na sestup.

Boloňa si v uplynulé sezoně nevedla špatně, takřka celou sezonu to vypadalo, že by mohla skončit i v první polovině tabulky, ale pak domácím jaksi došel dech a nakonec to znovu byly záchranářské starosti. Svěřenci Roberta Donadoniho ve finále skončili na čtrnáctém místě.

Crotone dostal historicky poprvé do nejvyšší soutěže chorvatský kouč Ivan Jurić, nicméně po sezoně vyslyšel vábení janovského FC, takže vedení muselo pro Serii A najít jiného kouče. Po snahách získat Zemana nebo Grossa se nakonec kormidla ujal Davide Nicola, někdejší kouč Bari či Livorna. Pitagorici, jak se celku přezdívá, skončili uplynulý ročník Serie B na druhém postupovém místě s celkem jasným náskokem.

Také Crotone posilovalo, ale žádná zvučná jména v týmu nehledejme. Spolehát se bude zejména na týmovou soudržnost, a jak už bylo avizováno výše, primárním a hlavním cílem je záchrana.

Boloňa nemůže počítat s Donsahem, Floccarim ani Ferrarim. Kouč Roberto Donadoni má ale široký kádr a zacelit mezery by neměl být problém. Na druhé straně barikády Crotone žádnou absenci nehlásí, takže kouč Nicola může počítat s nejsilnějším složením.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Krafth, Gastaldello, Maietta, Masina - Taider, Pulgar, Nagy - Verdi, Destro, Krejčí
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Ceccherini, Dos Santos, Ferrari - Sampirisi, Capezzi, Salzano, Martella - Tonev, Simy, Palladino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.10 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - SS Lazio  (neděle 20:45)
Atalanta Bergamo se v prvním zápase nového ročníku Serie A představí ve svém svatostánku Atleti Azzurri D'Italia, kde poměří síly s Laziem. Římský klub by rád zopakoval předloňskou sezonu, kdy skončil na třetím místě, nicméně činit tak už bude bez tradičních opor Antonia Candrevy a Miroslava Kloseho.

V letní přestávce se v kádru Atalanty udála hlavní změna na trenérském postup. Zkušený Edy Reja odmítl pokračovat, a tak bylo vedení nuceno sehnat náhradu. Tu nakonec přivedlo z nedalekého Janova, odkud přichází jiný zkušený lodivod Gian Pier Gasperini. Jeho primárním cílem bude co nejdříve zajistit záchranu, optimálně pak zopakovat nejhůře loňské třinácté místo.

Rušné přestupní léto mají za sebou v Římě. Lazio se rozloučilo s ostříleným veteránem Miroslavem Klosem a také Antoniem Candrevou. Právě o italského reprezentanta byl velký zájem a z věčného města ho nakonec vykoupil konkurenční Inter Milán. Biancocelesti ale dobře posílili a přivedli hráče jako Jordan Lukaku, Ciro Immobile, Moritz Leitner nebo z ruského Rostova obránce Bastose.

Dlouho se také spekulovalo o novém kouči. Simone Inzaghi byl původně jen dočasnou náhradou, nicméně jeho výsledky ze závěru minulé sezony vedení přesvědčily a bývalý útočník Lazia bude mít možnost vést celek od úvodního kola. Biancocelesti by se rádi vrátili do pohárové Evropy, nejlépe pak zopakovali umístění z předminulé sezony, kdy skončili na třetím místě a kvalifikovali se tak do předkola Ligy mistrů.

Zatímco trenér Gasperini může využít všechny své hráče, Simone Inzaghi tuto možnost nemá. V prvním zápase bude postrádat Felipe Andersona, Mauricia a Luliće. Bergamaschi mají s Laziem vyrovnanou bilanci, naposledy tu se stejným soupeřem vyhráli 2:1.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Masiello, Toloi, Zukanović - Conti, Kurtić, Kessié, Dramé - D'Alessandro, Paloschi, Goméz
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Hoedt, Lukaku - Parolo, Bíglia, Milinković-Savić - Kishna, Immobile, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Hned v prvním ligovém zápase čeká trenéra Marca Giampaola návrat do Empoli. Nový kouč Sampdorie přišel do Janova právě z Empoli, které v minulé sezoně dovedl k úspěšnému desátému místu.

Empoli má před sebou těžký úkol a sice zopakovat loňské výborné umístění. Azzurri skončili na desátém místě a ještě tak vylepšili předchozí úspěch Maurizia Sarriho. Bohužel kouč Marco Giampaolo se rozhodl nepokračovat a nakonec odešel za novou výzvou do Janova.Vedení tak bylo nuceno podívat se po náhradě a tou se nakonec stal Giovanni Martusciello.

Také v kádru Empoli došlo k několika změnám. Těmi nejhlavnějšími jsou odchod Tonelliho do Neapole a naopak příchod zkušeného útočníka Alberta Gilardina nebo Manuela Pasuala. Vedení také udrželo Riccarda Saponaru a v týmu nadále pokračuje veterán Massimo Maccarone.

Změny proběhly i v kádru Sampdorie a rovnou s českou stopou. Ze Sparty přišel talentovaný Patrik Schick, ale prozatím se s jeho zařažením do základní sestavy nepočítá. Na druhou stranu jeden vážný konkurent už stihl odpadnout, problémový útočník Antonio Cassano se nepohodl s vedením. Konkurence je ale i tak velká a od úvodní minuty by měli dostávat šanci Muriel s Quagliarellou. Nejcitelnější ztrátou je pro Dorii odchod Roberta Soriana, který posílil španělský Villarreal.

Sampdoria bude obhajovat loňské patnácté místo a rozhodně by ráda skončila výše. Zdali se zapojí do bojů o poháry, se teprve uvidí, každopádně vždy, když v posledních letech poháry hrála, znamenalo to pořádné ligové problémy.

Empoli bude scházet pouze Mčedlidze a podobně je na tom i Sampdoria, která nemůže využít služeb Škriniara. S velkou pravděpodobností je vyloučen i start čerstvé akvizice z Anderlechtu Dennise Praeta, jenž se českým fanouškům představil v zápase 4. předkola EL proti Slavii.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Pelagotti - Laurini, Cosić, Costa, Pasqual - Tello, Maiello, Croce - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Sala, Silvestre, Regini, Pavlović - Barreto, Torreira, Linetty - Álvarez - Muriel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
Italská elitní liga startuje v sobotu večer, kdy si pro své fanoušky a sledující přichystala dvě zajímavá utkání. A jako první se představí domácí AS Řím, které chce opět bavit fotbalem, jenž přináší výsledky. V cestě mu stojí Udinese, které vzal pod křídla trenér Beppe Iachini.

Po dlouhé době jsme zpátky! Italská nejvyšší soutěž naplno rozjede svůj kolotoč, na kterém se budeme vozit každý víkend. A začínáme poměrně zostra, protože první na řadu přichází obnovené AS Řím v čele s oblíbeným trenérem Spallettim. To už jsme v jednom soutěžním utkání mohli vidět, protože římský celek se ve středu večer vydal do Portugalska. Na základě třetího místa z loňské sezony jej čeká dvojutkání s Portem coby vstupenka do základních skupin Ligy mistrů.

A Italové si nevedli vůbec špatně. Na hřišti dominovali až do chvíle, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen obránce Thomas Vermaelen. Zkušenému stoperovi, který má tvořit parťáka Kostasu Manolasovi, se jeho soutěžní debut za Giallorossi moc nepovedl, třebaže konečná remíza 1:1 ze hřiště soupeře se v pohárové matematice počítá. Teď se ale musí zraky a síly Vlků obrátit na ligu, v níž chtějí letos působit lepším dojmem.

Minulý ročník poznamenal konec éry Rudiho Garcii, který byl kvůli špatným výsledkům a dlouhodobě stereotypní hře odvolán. Na jeho místo naskočil osvědčený italský taktik Luciano Spalletti, pro něhož jde o druhé angažmá na římské lavičce. Jeho nástup byl na mužstvu i jeho herním projevu hodně znát a Vlci se začali rázem šplhat tabulkou. Vylepšená hra jim nakonec vynesla třetí místo o fous za Neapolí.

Kádr AS se hodně pozměnil. Jedničkou mezi třemi tyčemi je aktuálně brazilský talent Alisson, do obrany přišli Vermaelen, Fazio, Juan Jesus nebo Mario Rui. Ten se ale v přípravě zranil a na marodce se přidal k obránci Rüdigerovi. Z hostování se vrací Leandro Paredes, do kterého fanoušci vkládají velké naděje. A sympatie postupně více vyjadřují také směrem k Edinu Džekovi, který tradičně mívá lepší druhé sezony. Soutěžního debutu by se mohl dočkat také krajní bek Bruno Peres, který k Vlkům přišel teprve ve středu.

Řím se s Udinese hned v prvním kole ligy už jednou setkal a na zápas z roku 2003 vzpomíná poměrně dobře. V hodně temperamentním utkání nakonec i díky brance Vincenza Montelly zvítězil 2:1 a tři body před odvetou s Portem by se mu určitě hodily. V duelu se Zebrami bude jasným favoritem i vzhledem k minulosti. Zebry naposledy AS oloupily v listopadu 2011 a od té doby se jim vyzrát na AS nedaří. Rovněž Zebry mají velkou chuť zapomenout na nepodařenou sezonu a načít nový list. Vloni se málem nedokázaly zachránit a skončily jen bod nad sestupem.

Zlepšení jim má zajistit právě trenér Giuseppe Iachini, který na konci května vystřídal Luigihio De Cania. Iachini má za úkol pracovat s mladými talenty, čemuž odpovídají také dosavadní kroky Udinese na přestupovém poli. Do týmu přišly ročníky 1995 nebo 1996 s nadějí na základní sestavu. Velké naděje vkládají fanoušci do Rodriga De Paula, který v sobě skrývá velký potenciál. Mnoho kreativity ale Udinese také ztratilo odchodem Piotra Zielińskiho nebo Bruna Fernandese.

A dá se očekávat, že pohyby v kádru budou pokračovat. Fanoušci i po posledním nezdaru a vypadnutí z Coppa Italia volají po posilách, s čímž souhlasí sportovní ředitel Nereo Bonato. V rozhovoru pro Messaggero Veneto sdělil: "Je jasné, že na trhu jsme ještě neskončili. Náš kádr je úzký a hledáme ještě kvalitní hráče. Někdo z kádru samozřejmě ještě odejde, ale snažíme se zkvalitnit naše řady," dodal Bonato.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, Vermaelen, Juan Jesus - Nainggolan, De Rossi, Strootman - El Shaarawy, Džeko, Salah
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Angella, Danilo, Felipe - Widmer, Badu, Fofana, De Paul, Armero - Penaranda, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - ACF Fiorentina  (sobota 20:45)
Sobotní večer je v rámci Serie A vyhrazen ambiciózním týmům, takže musí zákonitě dojít i na obhájce titulu. První z mnoha kroků vedoucích k možné obhajobě udělá Stará dáma doma a svou přítomností ji potěší Fiorentina.

Juventus Turín v létě ukázal, když se mu chce nebo to situace žádá, umí nastřádané mince pořádně roztáčet. Nemá smysl tu rozebírat, zda byl přestup Gonzala Higuaína z Neapole za takovou sumu vhodný, nebo jestli Juventusu naopak paradoxně ublíží. Jisté ale je, že Juventus ukázal své ambice i ochotu udělat další krok. V dnešním světě fotbalu vám sice peníze stále ještě titul nekoupí, ale mohou vám k němu hodně pomoci. A Juventus se rozhodl útočit na všech frontách.

Fanoušci se tak mohou těšit na další hvězdy, které ještě doplní již tak skvělý soubor. Jistě, oželet musí odchod miláčka a teď již nejdražšího fotbalisty historie, avšak kvalita týmu vzhledem k příchodům určitě neklesla. Do záložní řady přišel bosenský mozek Miralem Pjanić, obranu vyztužil zkušený Mehdi Benatia. Slavným jménem se pyšní také Dani Alves, který přišel z katalánské Barcelony. A k Dybalovi se v útočení přidá také chorvatský supertalent Pjaca.

Juventus zkrátka dělá všechno, co se dá, aby ještě zvýšil své cíle a ambice. Otázkou bude, zda se pod tíhou očekávání dokáže udržet a nepodlehne přílišnému optimismu. Občasný přispěvatel sportovních příloh Lorenzo Amoruso vidí šance Juve na úspěch poměrně vysoko. "Juventus možná mnoho peněz utratil, ale mnoho z nich se mu vrátilo nákladnými odchody. Teď je podle mého názoru mnohem silnější než v minulé sezoně. V Itálii bude vládnout, v Evropě je to složitější. Určitě postoupí ze skupiny, ale pak je třeba hodně vůle, sebeobětování a trocha štěstí, aby dokázal vyhrát Ligu mistrů."

Juventus i díky hvězdným jménům dokazuje, že se z italské ligy stále více stává liga o jednom týmu, který nemá konkurenci. Hned napoprvé se jej pokusí zaskočit celek, který sice nemá takový vliv nebo ekonomickou sílu, ale nelze mu upřít bojovnost a hrdost. Je jím toskánská Fiorentina. Klub, který se pod záštitou jména Della Valle pravidelně bije o poháry, zpravidla dobře ročník rozjede na všech frontách. Ale v rozhodující chvíli doplácí na nezkušenost, výpadky formy či úzký kádr.

V nové sezoně se jeho ambice pokouší podepřít jedna známá tvář. Pantaleo Corvino už pracoval v mnoha klubech a do Fiorentiny se rád vrátil z Bologne. Má za sebou pověst zdatného obchodníka a schopného ředitele, který dokázal do klubu přivést nejednoho skvělého hráče. Fiorentině se ale proti Juventusu příliš nedaří a zejména do Turína se jí příliš chtít nebude. Když se v rámci první ligy vracela z Turína se třemi body naposledy, psal se rok 2008 a hodně temperamentní utkání rozhodl v 90. minutě Pablo Osvaldo.

Poslední čtyři vzájemné duely vyhrál opět turínský gigant. Hrát proti hvězdnému Juventusu navíc nebude nic snadného. Někdejší hráč Fialek a nynější agent Daniele Amerini to ale považuje za výhodu. "Sice proti Juventusu moc hrát neumíme, ale faktem je, že trenér Allegri se vždy rozjíždí trochu opatrně. To dokázal už několikrát, takže v tom vidím jistou výhodu. Navíc se proti jeho týmu bude chtít každý ukázat. Je to zápas, ve kterém se může stát úplně cokoli a doufám, že padne hodně branek," dodal se zaujetím Amerini.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Lemina, Khedira, Asamoah, Alex Sandro - Mandzukić, Dybala
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomović, Rodriguez, Astori - Bernardeschi, Badelj, Vecino, Alonso - Mati Fernandez, Kalinić, Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Città di Palermo00000:00
 Atalanta Bergamo00000:00
 UC Sampdoria00000:00
 AC Milán00000:00
 SS Lazio00000:00
 Cagliari Calcio00000:00
 Chievo Verona00000:00
 Empoli FC00000:00
 Turín FC00000:00
 ACF Fiorentina00000:00
 Juventus FC00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 SSC Neapol00000:00
 Janov CFC00000:00
 US Sassuolo00000:00
 FC Crotone00000:00
 Inter Milán00000:00
 AS Řím00000:00
 Delfino Pescara00000:00
 Bologna FC00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (604)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
andycek1

1. Pro 6 Scudetto v rade !!!

Reagovat
andycek1

Teda 2

Reagovat
Furia Ceca

No tak teď si to ale zkurvil...! Jestli to 6. Scudetto nedáme, tak ti to v květnu připomenu a omlátím ti tohle tvoje selhání o hlavu!

Reagovat
andycek1

musime verit, o to bude napínavejši ze sem sa zmýlil keby sa nezmýlim tak vyhrajeme ligu o 20 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám začíná nejzkorumpovanejsi soutěž na svět kde vládne klub který byl za korupci přeřaze o soutěž níž, neuveritelne.

Titul bych přál nějakému tradičnímu klubu, ale to v Itálii možné není.

Fandím fialkam, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze Juve nie je tradicny klub hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys čekal, vždyť on fandí tradičnímu PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus - rok založenia 1897, PSG - rok založenia 1970, to myslím hovorí za všetko. Ja proti Juve nemám nič, síce niesom nadšený že tam vládne taká dominancia a doprial by som scudetto niekomu inému (hlavne asi Interu ale to asi momentálne nehrozí). Podobné jeto v BL s Bayernom. Ale furt lepšie priať Juve a Bayernu, tá tradícia tam je obrovská narozdiel od takého PSG kde sú na tom tak dobre len vďaka jednému mohamedánovi...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mrvinho

Nefandíš, nemáš je v oblíbených

Reagovat
Shevchenko

Tak si tu tradičně jako každý rok napsal neuvěřitelnou sračku a můžeš zase jít.

Reagovat
Furia Ceca

Ale zas tak strašný to na jeho poměry nebylo... Asi není po létu ve formě.

Reagovat
olis
Reagovat
10

Juve o 100 obdržených gólů méně než konkurence

Reagovat
olis

no ved to, jediny rozdiel medzi nami a vami ak nepozerame na financie , so Sarrim ten rozdiel uz ale taky velky nebude

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě ten, že váš top útočník přešel do Juve, ale třeba ho Milik nahradí

Reagovat
FuckT

Skor Gabbi...

Reagovat
olis

+ obrat klubov poslednu sezonu: Juventus 350 milioni, Milan 220, Roma 220, Inter 185, Napoli 140

poslednych 5 sezon: Juventus arrivano a quota 1432 milioni di euro: +214 milioni sul Milan (1218), +516 sull’Inter (916), +651 sulla Roma (781), +722 sul Napoli (710)

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas na zmenu, scudetto pre AS

Reagovat
olis

Diawara podla Di Marzia aj Pedullu pondelok zdravotna prehliadka, hostovanie s pravom na odkup 13 mega + 1 bonus, zmluva na 5 rokov, plat 800K

v nedelu ma Neapol rokovat s Turinom ohladom Maksimovica, ponukneme 25 + bonusy + % z buduceho predaja alebo + Valdifiori, Di Marzio pisal ze zatial sa nevie ci Cairo povoli, Pedulla je vacsi optimista a sance vidi celkom dobre

Podla Pedullu nakoniec Koulibaly predlzi do 2021, plat 2 mega

Reagovat
Melchior

Pereyra oficiálně přestoupil.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pinturicchio

Konečněěěěěěěěěě startuje nejlepší liga na světě. Dva super zápasy dneska.

! ! ! FORZA JUVE e FORZA CALCIO ! ! !

Reagovat
brenk

už som sa nemohol dočkať

Reagovat
Pinturicchio

Jinak do té Fanty jdu, jsem zaregistrovaný, ale pořád se nemůžu rozhodnout, koho vzít do týmu.

Reagovat
brenk

ja som to prerábal asi trikrát a už som si povedal, že to nechávam tak ako to mám, na každé kolo máš aj tak voľný prestup

Reagovat
Pinturicchio

I Wildcard, vlastně. Něco naklikám a hotovo.

Reagovat
brenk

wildcard ale myslím stojí tie coiny, takže s tým moc nerátaj

Reagovat
Pinturicchio

A kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Věnuj se taky naší fantě. Jsme už jediní dva, kdo si ještě nezapsali týmy. Já to snad odpoledne dotáhnu, zase si tvořím obrázky jak vloni a hrozně mi to trvá.

Reagovat
Pinturicchio

Stíhám všechno, dneska mám gaučing, notebook před sebou, na pohodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Do tý vaší bych si taky někdy přihlásil, ale slovo "draft" mě každý léto dost děsí... Jste na mě asi moc nároční.

Reagovat
CubONE

V ktorom clanku je ten link na nu?

Reagovat
brenk

Pod preview sezóny to nájdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Tomanatura

Viola dostane na uvitanou hrozny klepec, uz to vidim. Priprava byla hrozna

Reagovat
Emmett Brown

Uz tu viacero ludi davalo svoje odhady, tak skusim aj ja...

1. Juve

2. Roma

3. Napoli

4. Inter

5. AC

6. Torino

7. Viola

8. Sassuolo

Vypadnu: Pescara, Crotone, Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Roman je super kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Znas ho, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně ne, bohužel.

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně to má v hlavě fakt srovnaný. A je to Čech a blonďák... Jo, bral bych druhýho Nedvěda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd mi neprišiel zrovna, že by to mal v hlave "srovnaný"

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš?

Reagovat
exse

Škoda, hostovačka by mu bodla. Tak snad se do základu prosadí alespoň Jankto.

Reagovat
Airus

To je vono, nasadit dosažitelnej cíl - dřít na něm - splnit - nastavit větší cíl - repeat

Reagovat
Alberto Aquilani

Mylsím, že som sa to pýtal presne pred rokom ale je nejaká šanca čo najkratšie po zápase vidieť niekde dnešný zápas AS zo záznamu?

Reagovat
CubONE

fullmatchesandshows.com, ale neviem ako rychlo po zapase to maju

Reagovat
smazaný uživatel

Skús aj footballorgin.com

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si to Viola vyžere hned na začátek ..i když na druhou stranu je tu možnost využít ještě jakžtakž nerozehranosti Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Treba je to nahrabne hned na zacatku.

Reagovat
Airus
Reagovat
Virtuos

dúfam v pekné zápolenia medzi týmami v tomto ročníku, pretože Seria A si ma v posledných rokoch získala a nemôžem povedať vyslovene komu fandím lebo v tejto súťaži pôsobia veľmi zaujímavé kluby, ktoré vedia zaujať svojím prevedením hry, snáď len dúfam v záchranu Delfina; pre nestranného diváka zaujímavé výkony Neapolu a v zostup klubov z Milána

Reagovat
Airus
Reagovat
Mrvinho

FORZA MILAN letos LM

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Alberto Aquilani

Na Sport 1 a 2 dajú radšej francúzsku ligu a ligu majstorv v hokeji Som si to apsoň mohol kuknúť zo záznamu niekde o 3 ráno ako to radi vysielajú

Reagovat
brenk

minulý rok bol počas prvých kôl rovnaký problém, potom keď sa prešlo na klasický režim zápasov, vysielali o dosť viac, tak snáď to tak bude aj tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

To je teď všude,např. program italské Rai je celý zprasený olympiádou

Reagovat
cervo

Talosi moji mili, prosim vas o pomoc, vie niekto z vas poradit dobru online ucebnicu talianciny? neviem, co mi najviac pomoze, dakujem za rady

Reagovat
Deki

FORZA INTER PER SEMPRE!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Spal Vainquera nenominoval ani an dnešný zápas rovnako ako v stredu proti Portu. Hovorí sa, že záujemcov má. Zároveň sa stále snažíme o Borju Valera. To mi príde až moc veľké fantasy, že by sme miesto Vainquera priviedli Borju, keby to vyšlo bolo by to perfektné, ale nejak tomu neverím a ked už, Saba ako to má rád pošle preč niekoho nádejného, čiže Paredesa.

Každopádne, pivoti pred obranou DDR/Paredes - Strootman/Valero by bolo fantastické

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA Totti Poslední sezóna titul na rozloučenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší liga na světě !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

To není zápas Roma s Udama v telce?

Reagovat
M11

ne

Reagovat
didosh

Piczo to nechápu...podle mě je to atraktivní zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Forza Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter pojede na titul a to jeste o vikendu potvrdi joaa maria.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter pojede na titul a to jeste o vikendu. Takhle staci,ne?

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pipo123

Simone na otázku ohľadom Bigliu

Biglia resta?

“Ero stato chiaro anche l’anno scorso, è il capitano e il punto fermo, il leader, iltrascinatore, il primo ad arrivare e l’ultimo ad andare via. Non si discute.”

Reagovat
Shevchenko

Se skoro ani netěším. Ten kádr je pořád hrozný, lepší průměr ligy.

Reagovat
Mrvinho

První věta

Reagovat
Furia Ceca

KO-NE-ČNĚ! Nemohl jsem se dočkat, konečně budou mít víkendy ty pravý grády (zrušte reprezentační přestávky).

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pipo123

Keita si chce vytrucovať prestup, vravel že ho bolí koleno, lekársky personál nezistil žiadne problémy. Tak Keita dnes ráno prišiel že ho bolí brucho a nemôže hrať zajtra proti Atalante. Inzaghi na tlačovej konferencii potvrdil že hráč je hlavou inde a tak ho ani nenominoval na zajtrajší zápas. Radšej zobral mladíka Lombardiho. Takže zajtra máme len jedno krídlo a to Kishnu

Reagovat
Zark

šance pro Jima Morrisona

Reagovat
Pipo123

Ten sa zranil a nie je v nominácii, kvôli zraneniam nebude hrať ani Radu, Berisha, Mauricio a Lulič. Keďže je Anderson na OH a Keita nie je v nominácii tak tam máme len Kishnu, aj napriek tomu Simone potvrdil že budeme hrať 4-3-3. Bez krídelných hráčov ako Keita, Anderson či Lulič sme bez šance, lepší začiatok som si ani nemohol predstaviť

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou vymluvy, jak ve skole

Reagovat
Furia Ceca

Dneska to bude buď utrápená výhra 1:0, nebo kanonáda 4:0. Těším se na nás, i na Řím v 6.

Reagovat
Alberto Aquilani

Szcz - B. Peres, Manolas, Verma, Emerson - Nainggolan, Paredes, Strootman - Faraon Džeko, Salah

Reagovat
smazaný uživatel

SERIE A OLA OLA OLAAAAAAAAAA JE TO TU ANO JE TO TUUUUUUUU NAJLEPSIA LIGA NA SVETE ZACINA !!!!!!!!!!!!! zacina sa nova vojna a strategicke bitky o rimsku risu !!!!!!!!!!!! treba zrvhnut vladu severu z turina !......!......................Gladiatori bozskeho Rima bojujte do poslednej kvapky krvy na horucom piesku vecnej rise !!! FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA R........O.......M.......A......... AS S.P.Q.R.

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne posledna Tottiho sezona,hrat hlavne za neho !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Nainggola ty vlasy.

Reagovat
10

Vlasy prej...potetovanej jorkšír

Reagovat
Pinturicchio

... s palmovým sadem na hlavě.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
M11

to byl jasny roh

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
FuckT

AS nehra este s plnou zostavou, ze?

Reagovat
M11

ne.. Totti je na lavicce

Reagovat
FuckT

Takze im chyba iba Totti, ktory uz zaklad nema ani zdaleka isty? Hmm, tak ptm to bud chce cas alebo podaktori na EF maju naozaj mizerny odhad.

Reagovat
Zark

Reagovat
FuckT

Cakal som to, alebo ty si naozaj cakal, ze Udinese vydrzi aj 2 polcas? Udinese kazdorocne predavaju to najlepsie, co maju... Prvy polcas bol haluz a v tom druhom Rim rozbehla penalta, nejak extremne ma to nepresvedcilo. Ja osobne sa smejem s tebou, lebo to iba podporuje moju teoriu, ze divinacia do futbalu nepatri, ci uz odhadujem ja alebo hocikto iny. A ak si si nevsimol, reagoval som iba na ich vykon v 1.polcase, ktory bol aj poda fans Rimu dost slaby. Vlastne sa ale s tebou nesmejem, po Monty Python ma uz hocijaky amater nerozosmeje.

Reagovat
Pinturicchio

Džeko pořád stejné dřevo, tři dobré šance a nic. Poslala bych tam za něj Tottiho nebo Perottiho..

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, tak to je hodne slabé. Prvých 25 minút brutálne oničom, pak to postupne začalo naberať aké také parametre. Spal musí už teraz vyriešiť "Nainggolana" Proti Portu na tom pdohrote pasoval výborne, ale toto sú zápasy, kde tam je úplne oničom. Bud to pretransformovať na klasiku 4-3-3 alebo tam hodiť Perottiho, prípadne Gersona. Slabo hrá aj Strootman, celkovo je tá hra divná, ale ku konču polčasu to už začínalo byť OK.

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, sú na Džeka už obecne len vysoké nároky alebo mal proste ten center od Peresana konci premeniť?

Reagovat
M11

Karnezis

Reagovat
Dominator

Udinese toho Bruna Fernandesa pustilo do Sampdorie? Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca stojí meter za ním a nevidí, že tam nebol kontakt?

Reagovat
smazaný uživatel

golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Furia Ceca

Pro AS klika, že jim přišla penalta, protože Džeko dneska gól prostě nedá. Ta Peresova přihrávka ale byla luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

nedal,čo.

Reagovat
Pinturicchio

Nezakopl si náhodou Džeko o nohy sám? I kdyby ne, tak to byl ofsajd. Perotti samozřejmě ani na lavičce

Reagovat
Furia Ceca

Škoda, že se mi teď netrefil Manolas!

Reagovat
olis

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ofsajd

Reagovat
olis

Reagovat
mato Kreator

a na penaltu co povies?

Reagovat
smazaný uživatel

perroti ide na 30 golov

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam franceho

Reagovat
10

Udine vypadá stejně vohovně jako předchozí sezony

Reagovat
Furia Ceca

Jj, kde jsou ty časy kdy hráli (o) LM... Dneska to je farma nějakýho trapáckýho Watfordu.

Reagovat
10

a víceméně i Granady

Reagovat
Furia Ceca

Skoro je až škoda, že zrovna takový tým má tak suprovej stadion, na kterej se s výjimkou J Stadia žádnej italskej nechytá.

Reagovat
Pipo123

Pozzo si hraje na piesočku v PL, Udine je len okrajová farma pre Watford, čo je smutné

Reagovat
Furia Ceca

Nekopíruj mě, jsou to moje názory.

Reagovat
Zark

to určitě ...

Reagovat
Emmett Brown

To bola akcia

Reagovat
smazaný uživatel

edinnnnn radja super acko

Reagovat
smazaný uživatel

goallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Milan.B

roma drticka

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec pre udine kruty vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

AS hraje skvěle.

Reagovat
Furia Ceca

Mně teda přijde, že výsledek je o dost lepší než předvedená hra, ale jestli takhle zahrajou i proti Portu, zlobit se nebudu.

Reagovat
FuckT

Reagovat
Furia Ceca

Juventus XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Dani Alves, Khedira, Lemina, Asamoah, Alex Sandro, Mandzukic, Dybala

Tak ta je super!!!

Reagovat
wiggum

Ty nasi drevaci jsou kde?

Reagovat
Pinturicchio

Sandro základ, když byl všude psaný Evra, to jebu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. A proto mám Evru v základu.

Reagovat
Pinturicchio

A já Sandra a Perottiho ani na lavičce, like a boss hned první kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

hodena rukavica pre juventus hned na uvod...1 polcas trapenie,2 polcas total futbal ,spalletti spravil velky pokrok ,teraz vyradit portskych drakov a serie a bude mat 3 zastupcov.GRAZIE ROMA !

Reagovat
FuckT

Aj ked ten vykon nebol podla mna tak uplne presvedcivy, ten fakt, ze AS to nakoniec dotiaholi na 4:0 je pre fans podla mna neskutocne potesujuci. Take nieco by som chcel aj u nas, ked nam tak uplne nevychadza zapas.

Reagovat
mato Kreator

HD stream na Juve?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Furia Ceca

Nedostupný... Tahle stránka občas bouchne - a já jsem pak v řiti.

Reagovat
Airus
Reagovat
Furia Ceca

Díky, jseš kámoš!

Reagovat
Airus

není zač. Enjoy

Reagovat
Pinturicchio

Jede to normálně.

Reagovat
Furia Ceca

Ani teď ne...

Reagovat
Airus

ready

Reagovat
Airus

komentátorovi netrvalo dlouho než řekl hovadinu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím epesní komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl?

Reagovat
Yzemi

kapitáni Gigi Buffon a Gonzalo Higuain si podavají ruce

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho očekával v základu.. ale jinak je tenhle celkem fajn, maj větší specialisty..

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tam větší prznitelé, což ale není zrovna dobrá vizitka

Reagovat
smazaný uživatel

njn, Míra Dušek toho snesu jen krátce ale Micka a Voršilka jsou ok

Reagovat
smazaný uživatel

Míra Dušek je diletant. Nechápu, že člověk, co neumí mluvit a ještě si není schopný udělat přípravu k utkání vůbec, může komentovat v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, působí hrozně amatérsky.. dělá jedne zápas za tejden a nepřipraví se.. ostatní slýchám třeba třikrát týdně a jsou na tom mnohem líp..

Reagovat
mato Kreator

Asa!!

Reagovat
M11

Sami vole

Reagovat
mato Kreator

Sami

Reagovat
svkmd

prosím vás kedy sa losuje liga majstrov?

Reagovat
wiggum

Jako ktera?

Reagovat
svkmd

samozrejme že som myslel už skupinovú fázu :)

Reagovat
Furia Ceca

Myslím, že v pátek.

Reagovat
10

25.9.

Reagovat
10

Srpna samozřejmě

Reagovat
svkmd

diki

Reagovat
mato Kreator

25-26.8 ale na 100% to neviem

Reagovat
10

Mariovi hoří Pipita u prdele, tak lítá jak drak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

akorát si skoro vymknul kotník při tý simulaci

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Airus

prosím prosím ať Asovi vydrží zdraví

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pinturicchio

Žádného Matuidiho nepotřebujeme. Kwadwo

Reagovat
svkmd

Žiadneho Pogbu nepotrebujeme. Kwadwo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Zrovna hráčů typologicky podobných Matuidiho tam máme spíš nadbytek, to by byla hrozná píčovina ho přivést

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dominator

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Furia Ceca

Asamoah zdravej a ve formě - to je hrozný dělo.

Reagovat
10

V dresu Violy debutuje Federico Chiesa, syn Enrica, což byl top hráč a můj oblíbenec, tak schválně jak se potatil

Reagovat
smazaný uživatel

Enrico

Reagovat
Pinturicchio

Lemina je strašlivě silný, toho pomalu nejde odstavit.

Reagovat
Airus

solidní jump boost dal Kačence

Reagovat
10

Silově by tenhle tým drtil i Ligue 1 teď by to chtělo ještě nějakýho fotbalovýho záložníka...

Reagovat
Airus

Co to Allegri vymyslel za blbost s Dybalou takhle zataženym. Jestli nevěří kreativitě zálohy, tak ji neměl takhle skládat

Reagovat
10

Neměl jinou možnost

Reagovat
Airus

v čem?

Reagovat
10

V záloze, její kreativitě a tím pádem i rolí Dybaly

Reagovat
Airus

On by podle mě stačil Pjanič. Mandžukič je tam teď sám a neví co se sebou. Jinak si pro míč musí k lajně nebo hluboko do hřiště a v útoku pak není nikdo

Reagovat
10

Pjanič by hrál, kdyby nebyl zraněnej

Reagovat
Airus

aha, to jsem nevěděl. Díky

Reagovat
Airus

Samiiiiiiiiiiii

Reagovat
M11

SAMIIIIIIIIIIII VOLEEEEEEE !!!

Reagovat
Pinturicchio

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pinturicchio

CHIELLOOOOOOOOOOO jak pán

Reagovat
smazaný uživatel

Čí že to jsou hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Melchior

SAMIIIIIIIII

Reagovat
mato Kreator

Sami goooooool

Reagovat
10

Chiello playmaker, to jsme dopadli

Reagovat
Pinturicchio

Už ten první míč do ulice měl dobrý potenciál.

Reagovat
Yzemi

Samiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yessssssssssssss

Reagovat
Pinturicchio

Bernadeschi si odskočil z nějakého devadesátkového boy bandu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Zark
Reagovat
Furia Ceca

To je mladej Beckham ne?

Reagovat
Zark

90. léta

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Kombinace Daniho a Paulita začínají mít hodně velkou kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se, jak to bude vypadat, až se spolu sžijí a Dani si zvykne na Serii A. Mohli by to slušně trhat.

Reagovat
mato Kreator

boha Alex

Reagovat
olis

juventus este vacsia dominancia ako som cakal, fialky su dnes bez sancemn

Reagovat
10

Viola to dost zkresluje, první poločas od nich byl tragickej

Reagovat
Pinturicchio

Suverénní výkon a to do ideálu chybí ještě Mira s Gonzalem, poslat tam může i Pjacu. Pochválit zaslouží všichni. Chce to větší klid a chladnokrevnost v zakončení.

Reagovat
Furia Ceca

Tenhle Juventus je snad nejsilnější, co pamatuju, ten až se sehraje, to bude hroznej válec... Jsem zvědavej, kdo na hřiště ještě přijde a jak to změní ráz hry... V 60. minutě očekávám Tlusťocha.

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha to byl docela dobrý poločas.Tam je každý hráč do jednoho neskutečně našláplej, všichni pevní v soubojích jako skála.Lemina a Asamoah, to jsou bejci.Alves a Dybala to je něco

Reagovat
Airus

Alonso by mohl být super hráč, kdyby to nebyl takovej píčus

Reagovat
snuff24

De Boer: "Ranocchia è un ottimo giocatore e sono fiducioso sul fatto che possa essere molto importante per noi. Parliamo di uno dei migliori difensori italiani fino a due anni fa, e sono convinto che possa tornare ad alti livelli. Lui deve avere fiducia nei suoi mezzi, io lo aiuterò". Ajééje

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to cetl neco ve smyslu ze z nej chce udelat top obrance ale aby ho to nestalo misto.

Mimochodem mauro plat 5 cisteho a klauzule 100 mega

Reagovat
Furia Ceca

Jestli mi Lemina v něčem nepřipomíná Pogbu, tak ve střele z dálky.

Reagovat
Furia Ceca

Jo, tak beru zpět, měl tam dvě pěkný střely.

Reagovat
Yzemi

Tlustoprd je na place

Reagovat
Airus

dobře si kameraman vybral fanouška co Pipita fuckuje

Reagovat
mato Kreator

pipta na place

Reagovat
10

Tak pojď, ty prdeláči

Reagovat
cresposuper

Ten Tello je hrozny, ja neviem, kde tychto tragedov Viola berie

Reagovat
Airus

kuuurvaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

pici

Reagovat
Pinturicchio

Dobře nám tak, zaslouženě.

Reagovat
Yzemi

klasika, ach jo

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, přesně tohle jsem čekal!

Reagovat
smazaný uživatel

podme fiore jeste jeden

Reagovat
M11

proc "hlida" Kalinice Sandro ?

Reagovat
10

Si mysleli, že ten druhej poločas jen tak odchodí a vyhrajou 1:0?

Reagovat
Yzemi

koho to zase ukazují, to byl snad vtip

Reagovat
M11

HIGUAIIIIIIIIIIIIN !!!

Reagovat
Airus

Faty Gonzáloooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Yzemi

tlustoprdddddddddddddddddd

Reagovat
Dominator

gonzalo parada

Reagovat
Melchior

HIGUAIIIIIIIIN !

Reagovat
Pinturicchio

GONZALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
mato Kreator

gonzalooooo

Reagovat
10

Tlustoooooooooooprd

Reagovat
10

Jak běžel k tomu praporku z toho můžou rovnou udělat reklamu na McDonalds

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pinturicchio

Už to trochu přeháníte.

Reagovat
10

Ještě zdaleka ne

Reagovat
Yzemi

i jak dobíhal k tomu balónu

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Dobře to tam prdl! Jestli udrží průměr počet gólů na minuty, tak za chvíli bude mít na kontě víc gólů než kil!

Reagovat
Yzemi

"prdl"

Reagovat
Airus

snookrovej šťouch

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Furia Ceca

Když se Higuaín ve vápně dostane k míči, jak to na stadionu zahučí!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako když se maminka zeptá dětí: "Kdo si dá happy meal?"

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Furia Ceca

Bych si dal ten s hračkou McPipita.

Reagovat
Melchior

nevím, jak dlouho mě tu tyhle hloupý vtipy budou bavit

Reagovat
wiggum

Neboj, prijde Cuadrado, pak to bude jina prdel.

Reagovat
10

Ještě by tam mohl dát Pjacu za Paulita

Reagovat
Airus

booom Evra

Reagovat
10

Tak ne, no

Reagovat
M11

skoro

Reagovat
Pinturicchio

5-4-1?

Reagovat
Airus

jop

Reagovat
Pinturicchio

Já vím, co je to za rozestavení, divím se, že Max jde bránit 2-1 s dnes trapnou Violou. Asi má koule ještě na dovolené.

Reagovat
Airus

jop, a zalepí to Hernanesem. Jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie, Anderson Hernanes de Carvalho Viana Lima na hřišti.

Reagovat
Airus

odměna za přípravu

Reagovat
Airus

popřípadě trest za moje kecy na sociálních mediích

Reagovat
10

A už čaruje

Reagovat
smazaný uživatel

Virtuóz, čaroděj, mág,... těžko se jeho genialita vystihuje.

Reagovat
10

To bychom tady byli hoooodně dlouho

Reagovat
Airus

Hyperwizárd?

Reagovat
Yzemi

Tak to snad ne, oni ho chtějí ještě ukáza aby ho někdo koupil, jinak tomu nerozumím.

Reagovat
Furia Ceca

Radši bych teda viděl Pjacu než Hernanese...

Reagovat
Melchior

Dneska Khedira výborný, stejně jako většina hráčů, pod svoje možnosti hráli snad jenom Barza a Dybala

Reagovat
10

kraje obrany taky nic moc...nejlepší Asa a Sami

Reagovat
Melchior

Sandro toho oběhal hrozně moc, neměl nejlepší zápas, ale rozhodně nezahrál špatně .. Alves měl dobrý hlavně první poločas, pak se moc nedostával do hry

Reagovat
10

Nehráli špatně, ale pod jejich možnosti to bylo hodně hluboko doufám teda...

Reagovat
smazaný uživatel

No kluci nezlobte se na mě, ale Sandro byl přímo strašnej. Doufám, že příště se jede od začátku s Evrou. Nedal ani jeden míč krom toho u druhýho gólu. A když se kopal ten roh a já ho viděl u Kalinice, tak mi to bylo jasný. I když nechápu proč ho měl na starost zrovna on. Jinak super výkon, furt je co zlepšovat, ale na první zápas dobrý. Příště se neposrat a nebránil dvakrát jednobrankový vedení.

Reagovat
Airus

Leminovi bych dal taky kredit

Reagovat
Yzemi

je to tam

Reagovat
Airus

3 bodíky, spokojenost. #ASAMAZING

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme si zatipovat, pořádně

1) Kdo vyhraje letos Scudetto?

2) Kdo si zajistí LM?

3) Které týmy se kvalifikují do EL?

4) Které týmy letos sestoupí?

5) Kdo vyhraje Coppu?

6) Kdo ukořistí SuperCoppu?

7) Kdo bude Capocannoniere?

8) Tipy na nejlepší přestup sezony?

9) Tipy na nejhorší přestup sezony?

10) Kdo bude prvním odvolaným trenérem?

Reagovat
Pipo123

1,Juventus

2.Neapol, AS

3.Lazio, Inter, Torino

4.Palermo, Pescara, Empoli

5.Fiorentina

6.Juventus

7.Icardi

8. Banega

9. Candreva

10. De boer

Reagovat
Pipo123

4 namiesto Torina mala byť Fiore

Reagovat
smazaný uživatel

1) Juventus

2) AS, Neapol

3) Inter, Torino, Sassuolo

4) Pescara, Crotone, Palermo

5) Juventus

6) Juventus

7) Gabbiadini

8) Candreva

9) Pjanić.

10) Kdože to teď trénuje Palermo? Davide Nicola z Crotone.

Reagovat
cresposuper

1)Juventus

2)Napoli, Roma

3)Milan,Inter, Fiorentina

4)Palermo, Pescara, Cagliari

5)Napoli

6)Juventus

7)Dybala

8)Banega

9)Juan Jesus

10)Rastelli z Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

1.Juventus

2.AS Řím, Inter

3.Neapol, AC Milán, Fiorentina

4.Crotone, Palermo, Chievo

5.Juventus

6.Juventus

7.Higuaín

8.Candreva

9.Milik

10.Iachini

Reagovat
olis

podla mna blbost tipovat kym neskoncilo mercato...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky názor.

Reagovat
Deki

Juventus

Neapol, AS Řím

Fiorentina, Inter, Turín

Crotone, Pescara a nevím

Inter

Juventus

Dybala (Icardi)

Banega

Milik

Ballardini z Palerma

Reagovat
10

1) Juventus

2) Neapol, AS

3) Inter, AC, Sassuolo

4) Pescara, Crotone, Palermo

5) Juventus

6) Juventus

7) někdo z Neapole

8) Pjaca, Banega, Lapadula

9) v poměru cena/výkon Higuain a Milik

10) Paulo Sousa

Reagovat
Forza_Inter

1 Juve

2 Napoli, Inter

3 AS, Sassuolo, Viola

4 Crotone, Palermo, Udine

5 Juve

6 Juve

7 Dybala

8 Banega, Pjaca, Rui

9 Juan, Erkin, Dodo

10 tréner Palerma, nech to je tentoraz hocikto

Reagovat
Furia Ceca

1. Juventus

2. AS, Inter

3. Neapol, Torino, Sassuolo

4. Crotone, Pescara, Janov

5. Juventus

6. Juventus

7. Higuaín

8. Banega

9. Milik

10. Davide Nicola

Reagovat
KingMaster13

1) Juventus

2) Inter a AS Roma

3) Neapol, Sassuolo a Fiorentina

4) Crotone, Pescara a Palermo

5) AS Roma

6) Juventus

7) Higuain

8) Candreva

9) Milik

10) Ballardini

Reagovat
smazaný uživatel

1, Juventus

2, AS, Inter

3, Neapol, AC, Fiorentina

4, Crotone, Pescara, Palermo

5, Juventus

6, Juventus

7, Dybala

8, Pjanic

9, Milik

10, Ballardini z Palerma

Reagovat
smazaný uživatel

1.Juve

2.AS,Neapol

3.Inter,Fiorentina,Sassuolo

4.Palermo,Pescara,Crotone.

5.AS

6.Juve

7.Higuain

8.Banega

9.Milik,Erkin

10.Trenér Palerma...

Reagovat
eLJay.91

1) Juventus

2) AS, Neapol

3) Inter, AC, Turín

4) Palermo, Pescara, Crotone

5) Juve

6) Juve

7) Higuain, nebo Bacca

8) Banega

9) Sosa a Lapadula, páč z peněz za ně mohlo AC přivést Vazquéze

10) kdokoliv, kdo momentálně trénuje Palermo

Reagovat
Yzemi

1) Juve

2) AS, Napoli

3) Sassuolo, Milano, Intere

4) Palermo, Crotone, Pescara, (Udinese, ale doufám v Chievo)

5) Juve

6) Juve

7) Higuaín/Icardi (Gabbiadini by byl fajn)

8) Banega

9) Vázquez (ostuda pro celé calcio, hlavně pro Juve, teď se budeme honit za kašpárkama jakov Witsel, Matuidi atd.) Milik

10) Palermo ???

Reagovat
Emmett Brown

1. Juve

2. Roma, Neapol

3. Inter, Torino, AC

4. Pescara, Crotone, Palermo

5. Roma

6. Juve

7. Bacca

8. Peres, Pjanic

9. Candreva

10. Trener Palerma

Reagovat
olis

300. pre Scudetto pre Neapol

Reagovat
FuckT

Reagovat
Votas

Jako fakt se mi nechce v pondělí do práce, ale když vidím, Miranda musí hrát chudák s Nagatomem, Ranem a Danilem, tak držím zobák a budu si pískat. Jak je ale doprdele možný, že tohle je naše obrana, nechápu.

FORZA INTER

Reagovat
snuff24

je to fakt směšný ten nepoměr mezi útokem a obranou.Útok potažmo záloha je druhá nejlepší v lize kdežto obrana dobrá pro klub ze středu tabulky.

Reagovat
cresposuper

Nemyslim si, ze by nas utok a zaloha boli hned za Juve. Trebars Napoli ma neskutocne silnu lavicku do zalohy, s tym sa nemozme porovnavat. Ale kazdopadne suhlas, obrana je nepomerne slaba.

Reagovat
snuff24

Neapol je dost našlapaná tojo a taky už dávno funguje... ale my tu kvalitu tam máme prostě velkou. Icardi,Jove,Eder,Candreva,Perisic,Brozovic,Kondo,Banega,Medel a pořád platnej Palacio. Tahle mašina jestli se rozjede naplno, tak to bude super podívaná

Reagovat
cresposuper

Urcite je to kvalita Zvlast ked tam bude konecne kreativny zaloznik.

Reagovat
Deki

možná je čas zvykat si místo výher 1:0 na 4:3, protože pokud budeme hrát s touto obranou, je povinnost dát alespoň dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete kedy sa žrebuje skupinová fáza europskej ligy

Reagovat
wiggum

vime

Reagovat
andycek1

V piatok

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik

Reagovat
Thorrin

Dneska snad úspěšný start do lepších zítřků. AC - Torino 2:1

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
FuckT

Massimo Oddo: “Am I nervous? We’re not going to war!” smiled the Coach in his Press conference. Takto nejak sa ja dostavam zo zlych stavov ked som roznymi sposobmi porobeny, poviem si: ''A tam vo vojnach nejaky 18 rocny tipek neveriacky pozeral na to, ako mu creva pomaly utekaju z oblasti jeho rostrielaneho brucha, a on sa ich chudak snazi este z poslednych sil si ich tam poukladat naspat.'' Potom si uvedomim, ze nech uz mi je akokolvek zle, tak mne je vlastne celkom dobre.

Reagovat
FuckT

Zatial to vyzera tak, ze hned v prvom kole SA dojde na suboj medzi 2 slovakmi

Reagovat
Pipo123

http://www.sslazio.it/it/news/press-release-2/32771-comunicato-21-08-2016

To je niečo neskutočné, nech ide do prdele Keita, kokotko si myslí že má na Barcelonu, toto mohla byť jeho sezóna a mohol sa konečne presadiť. Fakt to čo si dovolia hráči je už niečo neskutočné

Reagovat
olis

jake male deti ked sa im nechce ist do skoly

Reagovat
lucius6

Odporné

Reagovat
Yzemi

Rozmazlený spratek, zbytek smlouvy nechat hnít na tribuně. Neskutečné co si smradi co nic nedokázali dovolí.

Reagovat
Kincl

Dotaz byl někdo třeba v nějakým větším městě v Itálii na dovolené v době kdy tam přijel třeba Juventus, Řím nebo Neapol? Bývá hodně fanoušků v ulicích? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to zacina! Priprava byla vcelku vydarena a ja osobne cekam lepsi sezonu nez tu predeslou. Montella je mi svou herni filozofii bliz a jsem moc rad, ze sazi na hrace jako Niang a Suso, od kterych si dost slibuji. Vidim, ze nas vetsina zdejsich netipuje ani do top 6, tak snad se pletou.

Dnes 3 body!!!

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ctu ze FdB uz ted odepsal erkina a chce stavet na santonovi a ze chce udelat z ranocchii top obrance no asi hraje na obtiznost extreme.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby po dnešku s Ranocchiou v sestavě nevystřízlivěl co se týče Erkina já si nemyslím že by byl nějak extra lepší jak Santon...spíš bych řekl stejná uroven....

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
smazaný uživatel

No prave s tim vystrizlivenim si to taky myslim.No a co se tyce erkina a santona jsou podle me stejni jak pises ale uvidime treba se nejak vyburcujou k lepsim vykonum ale nemyslim si.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jeste nevim jak to dopadne s joaem marie udajne jeho agent rika ze se zapoji do treninku sportingu tak to mozna padlo ,to by vysvetlovalo ze udajne nabibizi inter 35 mega za mousu sissoka z newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

co ma chudak FdB o tom mamlasovi ranocchiovi povedat? :D ze uz 3 roky ani sam andrea nevie co robi v milane? a ze mu zostal len koli tomu ze ho iny team koli platu nechce. Keby toto povie tak ma u mna hend plus :D ansaldi je zraneni? Som zvedavy na 433 v prevedeni naostro, Sissoko za to stoji?

Forza Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime jak bude zabka dnes uradovat

Reagovat
smazaný uživatel

Milan XI (4-3-3):

Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang.

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Antonelli místo De Sciglia

Reagovat
Pipo123

Milan Bisevač už nie je hráčom Lazia,

Reagovat
nani92

seriu A nedavaju nikde v TV?

Reagovat
olis

Sport 1/2

Reagovat
nani92

na oboch maju teraz hokej

Reagovat
olis

no to hej ale vecer uz pojde Neapol, dalsie kola sa to pravdepodobne upravi a budu toho davat viac, minulu sezonu to tak bolo

Reagovat
CubONE

Dalsie kola uz davaju pravidelne. Zapasy o 12:30, 15:00 aj vecerny v nedelu, casto aj sobotne dva.

Reagovat
CubONE

Baccaaaaaaaaaa

Reagovat
FORZAMILAN

Carloooooooooooooooooooos

Reagovat
Inter Eterno Amore

FOOOOOOOOOOOOOORZA INTEEEEEEEEEEEEEEEEER !

Reagovat
10

Pěkná akce Tora

Reagovat
CubONE

Carlitos

Reagovat
olis

to su obrany

Reagovat
10

Hlavně teda Toro, dva hloupý góly jak přes kopírák

Reagovat
FORZAMILAN

Carlossss....zabiják opět udeřil

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Člověk přijde trošku později na druhý poločas...

Reagovat
Milan.B

Carlos jasny capocanonier

Reagovat
CubONE

Carlitos ide na Higuainov rekord

Reagovat
Pinturicchio

Bacca nechán nekompromisně na lavičce. Bože, já jsem píča.

Reagovat
Lech

Buď rád, že ho máš aspoň na té lavičce

Reagovat
Pinturicchio

Šance pořád žije, třeba Gabbi nenastoupí.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pinturicchio

A už je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho uz mal v zostave ale nakoniec som ho vymenil

Reagovat
Pinturicchio

Taky dobrý,

Reagovat
Furia Ceca

U mě vicekapitán.

Reagovat
FORZAMILAN

HATTRICK

Reagovat
mojmira

Po 17 dnech konečně doma a koukám Bacca ďábel

Reagovat
Yanek

Bacca chce hodne odejit

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jich da dnes asi Icardi

Reagovat
CubONE

Bertolacciho druha sanca zacala vyborne

Reagovat
10

AC herně docela dost bídný

Reagovat
olis

Reagovat
brenk

Reagovat
CubONE

wtf, ved obaja sa rovnako drzali

Reagovat
maras93

Ne, že by mě to překvapilo..

Reagovat
olis

to je zapas

Reagovat
CubONE

Gigio!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Frajer, mám ho rád

Reagovat
mojmira

Reagovat
cervo

borec na konec

Reagovat
Milan.B

Reagovat
KillSwitch

debilný tím to AC :D...skoro mi kvôli nim odišiel tiket

Reagovat
Pinturicchio

Belotti, ty tragéde.

Reagovat
10
Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Pošli mu to k proplacení, šulínovi.

Reagovat
10

kokot nevděčnej, mě může děkovat, že mu to tam tak padalo na jaře...a teď se mi takhle odměni

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Kde to podávaš ? Docela dobré kurzy, na obaja gól bol na bete "len" 1,9

Reagovat
10

expekt, mají dobrý kurzy, bonusy, rychlý výběry

Reagovat
Thorrin

Neskutečné.

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3) - Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Valdifiori, Hamsik; Callejon, Gabbiadini, Insigne.

Insigne

Forza Napoli!

Reagovat
mastakillah

až na Insigneho super. Měl hrát Mertens

Reagovat
Pipo123

Marchetti; Basta, De Vrij, Hoedt, Lukaku; Parolo, Biglia, Milinkovic; Lombardi, Immobile, Kishna. Lombardi základ. Simone sa toho nebojí

Reagovat
lucius6

Reagovat
lucius6

Podle mě je to asi z nouze ctnost, protože vypadl kokot Keita, ale i tak je to dobrej znak, že se nebojí dát šanci mladým talentům.

Reagovat
doNny

snad se to Lombardimu povede . Dneska hubená výhra 0-1 (Immobile)

Reagovat
smazaný uživatel

Co v tom AC vlastne vymenili nic akurat Silvio skoncil,hraci ostali ,rovnake chyby ako minulu sezonu takze znova 7 miesto a zase vymena trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
Nuno čomes

Tak nám to začíná. Ranocchia, který je tak zmatený, že ani neví jak se jmenuje, Nagatomo, další zmatenec. A Perišič na lavičce. Asi čekám jen překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo: Sorrentino; Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi; Hetemaj, Radovanovic, Castro; Birsa; Inglese, Meggiorini

Inter: Handanovic; D'Ambrosio, Miranda, Ranocchia, Nagatomo; Medel, Kondogbia, Banega; Candreva, Icardi, Eder

Tak to jsem zvědavý, Žabák tam být nemusel (Medel), kde je Ivan?

Forza INTER

Reagovat
Rarášek

Co to vymejšlí v tý obraně ?

Reagovat
Votas

vše nahrává tomu, že to dneska bude blamáž. no potěš koště.

In Banega I trust!

FORZA INTER

Reagovat
Votas

a teda that moment, kdy má Inter 3x víc taliánu v základu, než celej zápas AS-Udine...

Reagovat
Votas

myšleno základní sestavy AS a Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia a Nagatomo -symboly upadku Interu v zakladní sestavě ...uplně v klidu mohl Medel stopera a Santon nalevo Perišič na lavičce hmm......tak uvidíme Forza Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše jestli je ten Erkin tak marný tak akutně potřebujeme krajního obránce, ideálně s kvalitou (alespoň dopředu, to by mohl De Boer znát z Holandska).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě osobně se Erkin nelíbí ale tak šanci dostat mohl když ne proti Chievu tak proti komu jinému....naštěstí přišel zadarmo....

Reagovat
Nuno čomes

Já bych řekl, že Manciniho Telles neohromil, tak zkusil dalšího týpka z Turecka, jelikož tam trénoval. A ten bohužel na Euru taky ukázal, že je celkem marný. Tak je zatím danilo první bek, jelikož Ansaldi zatím taky neukázal nic.. a nechci být skeptik, ale nečekám, že mu to u nás sedne. Každopádně alarmující je hlavně Andrea jako třetí stoper......

Reagovat
cresposuper

Mate , prosim, sopcast na Inter?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/262000

Reagovat
cresposuper

Diky

Reagovat
Pipo123

Dnes to môže byť prúser jak svina, Lukaku, Hoedt a na krídlach mladíci Lombardi a Kishna. Znova kopec absencií, ale to už je u Lazia taká klasika, dúfam že aspoň bod uhráme.

Reagovat
lucius6

Já ti řikám, že dneska to dáme, Ciro 2 góly, výsledek 1:3 nebo podobně, ale bude to jasně v náš prospěch, opravdu nám dneska věřim. Forza Lazio!!

Reagovat
Lech

Správně, nenech se pipem zdeptat

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Posavec; 15 Cionek, 2 Vitiello (cap.), 5 Rajkovic; 3 Rispoli, 10 Hiljemark, 14 Gazzi, 19 Aleesami; 27 Bentivegna, 21 Quaison, 22 Balogh.

A disposizione: 55 Marson, 68 Fulignati, 4 Andelkovic, 6 Goldaniga, 11 Embalo, 12 Gonzalez, 18 Chochev, 20 Sallai, 28 Jajalo, 30 Nestorovski, 97 Pezzella, 98 Lo Faso.

Allenatore: Davide Ballardini.

SASSUOLO: 47 Consigli; 23 Gazzola, 15 Acerbi, 5 Antei, 13 Peluso; 4 Magnanelli (cap.), 12 Sensi, 22 Mazzitelli; 25 Berardi, 11 Defrel, 16 Politano.

A disposizione: 1 Pomini, 79 Pegolo, 8 Biondini, 9 Falcinelli, 10 Matri, 20 Lirola, 28 Cannavaro, 29 Trotta, 33 Sbrissa, 55 Letschert, 98 Adjapong.

Allenatore: Eusebio Di Francesco.

Sassuolo sice EL ale za ten kurs jak zadarmo...tato sezona zostup, Zampa to asi zabalil...FORZA PALERMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina posila Gazzi, jeho som chcel tak 3-4 roky dozadu teraz uz je to nic moc...

Reagovat
GEGE

Pokud neudelaji nejaky zavereny bargain na konci mercata tak jasny sestup no...tohle je nejhorsi Palermo co pamatuju...

Reagovat
Zark

miccoli se vrátil, jupí

Reagovat
smazaný uživatel

Je tohle mozny ten ranokija je uplne v prdeli

Reagovat
10

Jasná penalta a klidně červená karta

Reagovat
smazaný uživatel

mohl dat ale asi nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva clovek sa 3 mesiace tesi jak chudak a potom nejde ziadny stream a v tv davaju Pescaru. ma moze jebnut

Reagovat
sinter

skor by som to napisal,...clovek sa 3 mesiace tesi jak chudak, nahradza to v poslednej dobe synchronizovanym plavanim, golfom, skokmi do vody a ked pusti Inter vidi Ranocchiu v obvyklej forme, ma moze jebnut

Reagovat
Forza_Inter

myslíte, že to bol faul Rana?

Reagovat
smazaný uživatel

100pro

Reagovat
Pinturicchio

On mu nedal ani žlutou?

Reagovat
10

Ranocchiovi? Vždyť nepískal ani faul

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jemu, pak jsem si to uvědomil, dobrá komedie hned od začátku, červený faul a on to ani nepískne.

Reagovat
10

Hlavně to bylo ještě k tomu ve vápně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Pinturicchio

To jsem nepostřehl, viděl jsem jen jeden záběr, z úrovně trávníku.

Reagovat
sinter

Reagovat
david_villa7

Krejčí trefil tyčku v tutovce jako kráva

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, Chievu nepískne nic, Interu všechno

Reagovat
doNny

ještě, že tam byl Biglia..Hoedt byl úplně mimo

Reagovat
Pipo123

To bola chyba De Vrija

Reagovat
doNny

aha, jsem vůči němu zaslepený

Reagovat
Forza_Inter

nj

Reagovat
Forza_Inter

* @Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim velmi slabe proti celtiku to vypadalo jinak

Reagovat
Pipo123

Immobileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
doNny

zrovna jsem odešel, jak to probíhalo?

Reagovat
Pipo123

Atalanta stratila loptu, Savič pohotovo vysunul Cira a ten k tyčke umiestnil.

Reagovat
doNny

Reagovat
lucius6

Jsem to řikal, už by nám v podstatě mohli dát titul, letos jdem bez prohry jako Arsenal před 13 lety.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím toho Žabáka už fakt ne to je totální pačurák

Reagovat
10

Ranocchia je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

ranokija mohl byt slavny

Reagovat
smazaný uživatel

Rano opat sefuje

Reagovat
Pipo123

Hoedtttttttttttt 2:0 to je paráda

Reagovat
doNny

Reagovat
mato Kreator

lazio pekne zatial

Reagovat
lucius6

Tady měl někdo pravdu ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zatím hraje nějak takhle... http://bit.ly/2bVXScd

Reagovat
Pipo123

Jak mal Ciro na hovno prípravu tak dnes za 20 minút fakt super výkon, dal gól, vybojoval štandartku, bojuje, nevypustil ešte súboj. Veľké prekvapenie, páči sa mi prechod do útoku, je to rýchle, žiadne dlhé držanie lopty, snažíme sa hrať priamočiaro. Zatiaľ príjemné prekvapenie

Reagovat
Nuno čomes

Zatím marnost, stejně jako hrací plocha..

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zatim ceka az dostane gol

Reagovat
Zark

neapooooool lol, olis jak to hecuješ, pescaru tu tipují všichni na sestup, tak honem honem

Reagovat
Pipo123

Lombardiiiiiiiiii to je debut v Serii A

Reagovat
doNny

Směrem dopředu famózní výkon. To je přesně to, jak hrát...využít rychlosti našich křídel, bez zbytečného kombinování . Ciro nezakončil taky vůbec špatně. Dejte nám ten titul

Reagovat
lucius6

Destrukce, ale čekal jsem to a 1. zápas a 1. gól, to je super vizitka

Reagovat
Pipo123

Kishna zatiaľ super, teraz to spravil strašne pekne, Keita nech si ide do piče kludne, Lombardi tiež bojuje, na to že nemá moc skúseností tak zatiaľ docela skúsene.

Reagovat
mato Kreator

pescara

Reagovat
10

Pescara docela zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zatim jak za manciniho

Reagovat
smazaný uživatel

inter uz interuje

Reagovat
Hokaido

Hele kolik by Neapol přijmula za Koulibalyho?

Reagovat
mato Kreator

40?

Reagovat
Hokaido

Eur? To asi ne, to už jsme snad nebízeli.

Reagovat
mato Kreator

hej to mi zaplo ked som to uz poslal no asi pod 50mega odmietnu kazdu ponuku

Reagovat
10

Po dnešním zápase i 10

Reagovat
FuckT

Asi tak. Ale tak co uz, taky je zivot.

Reagovat
10

Bohužel...

Reagovat
Hokaido

No koukám na něj teda jako blázen... Typově je skoro stejnej jako Stones. Ta rozehrávka je tragická, jakmile se pokusí dát balon delší než 20 metrů, tak je z toho ztráta. Pozičně je hodně často úplně mimo + ta chyba při nesmyslným vystoupení, ze který padnul druhej gol.

Ale samozřejmě ho neodsuzuju podle jednoho poločasu. První zápas, navíc po psychicky náročným létu...

Reagovat
CubONE

Pocul som, ze Paletta je celkom dobry a Chelsea by sa hodil.

Reagovat
Hokaido

Asi né, my si kdyžtak stlučem vlastní z Mikela a Cuadrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi opět za poločas bez doteku s balónem, Candreva úplně mimo a Rano se nehodí ani jako tyčka na rajčata ( lepší přirovnání opravdu neexistuje)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Perisic prosím na plac. A mauro pět Mega

Reagovat
olis

cele zle, Pescara uplne zasluzene, hraju to jak nejaky priatelsky zapas

Reagovat
FuckT

Mozno sa prejavuje to, ze za nas 3 hraci vlastne nechcu hrat.

Reagovat
10

Koulibaly, Insigne a?

Reagovat
olis

Albiol

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela mozne.Podivej na inter tam chce vetsina jen kasirovat a nejak to odchodit.

Reagovat
olis

no hej, paradoxne Koulibaly jeden z tych lepsich, za mna dvaja najhorsi hraci na ihrisku insigne a valdifiori + cela obrana

a este dodam ze nechcem to zlachcovat ale prvy zapas minulej sezony vypadal podobne ako tento

Reagovat
Zark

tak to bylo i loni zazačátku, valdifiori + hamšik prostě nemohou hrát spolu, to je pak vždy sračka na hristi

Reagovat
FuckT

Sarri asi potrebuje vidiet, ze sa zle rozhoduje na to, aby tieto rozhodnutia napravil. Vcera to od neho bolo jedno zle rozhodnutie za drukym, a aj ked ceski komentatori velebili to, ze poslal na ihrisko Mertensa, my naopak vieme, ze by si skor zasluzil pokarhanie, ze az tak neskoro. Mertens nepicuje, nechce velke prachy, nema iste miesto v zakladnej jedenastke, hra ako drak a beha po celom ihrisku a ukazuje, ze chce hrat a chce Neapolu pomoct. Ako moze namiesto neho hrat rozmaznany potkan ako Insigne? FUJ.

To iste zo zosadenim Hamsika v 70 minute. Uznam, Marek nehral najlepsi zapas, ale toto uz mi pride taka rutina u trenerov, ze ked Merek nezahra na 1000%, tak hned ho stiahnu dole, ako keby mu chcel trener povedat, ze ked to nebude lepsie tak ho proste stiahne, ale pritom Hamsik je hrac jednej prihravky a moze z toho byt sanca ako hrom. Z mojho uhla pohladu hned ako Hamsik odisiel, bolo mi jasne, ze to skonci 2:2, lebo nastupila zbrklost a odisla rozvaznost.

Za to, ze Ghoulam a Gabbi hrali naozaj odporne uz Sarri nemohol. Kazdopadne ak nabuce hra zaklad Insigne, tak chcem aby Mertens odisiel z SSC. Nemam rad nevdacnost a Mertens Sarrimu stiera sracky z pred oci uz 2 sezonu a proste sa mi to nepaci. Naozaj jeho pristup a jeho radost z hry ho u mna vyniesla do vysin, bol by som ochotny ho aj nevidiet hrat za nas, ale nech hra a nech si tu hru uziva.

Reagovat
olis

Marek sa pytal dole sam....

Reagovat
FuckT

Tak to som potom ticho. Nevies preco? Lebo ja si fakt myslim, ze s nim ta sanca na uspech v tom zapsase odisla z ihriska. Hned ako odisiel kazdy zacal hrat hura futbal, rychlo dopredu ale ziadne prenesenie hry, ziadna taktika, nula bodov.

Reagovat
olis

nevladal a mozno mal aj bolesti po tom pade z prveho polcasu, ja si myslim ze Zielinski ho nahradil dobre, nehrali sme o nic lepsie pred jeho striedanim, co cakas ked cely zapas sme hrali hovno tak je mala pravdepodobnost ze poslednych 20 minut sa to nejako extra zmeni, proste sme to nezvladli v hlavach, nebolo to len o hracoch ktory maju nejaky problem so zmluvou, hovno hrali vsetci do jedneho okrem Mertensa

treba teraz zvladnut zapas proti AC a na toto zabudnut, podobne zle sme hrali aj prvy zapas minulej sezony, takze treba tomu dat cas

Reagovat
FuckT

Tak uznavam, ze sme hrali hovno, ale suhlasim takisto s ceskym komentatorom, v 2. polcase sme napriek nepriaznivemu vysledku mali nejakych tych par minut, kde sme zacali hrat s kludom a s rozvahou, z coho nasledne pramenili 2 goly, samozrejme najma vdaka Mertensovi, ale aj on potrebuje dostat loptu na to spravne miesto. Mne sa asi zrovna 20 minut v tom zapase celkom pacilo, ten tim fungoval po nastupe Mertensa o nieco lepsie a podla mna to uz potom mal Sarri nechat tak, ze ako sa to vyvinie. Zielisnski podla mna hral zbrklo, ale to neriesim, ma cas.

Reagovat
mato Kreator

ale dresy mate pekne celkom aspon

Reagovat
nani92

Neaopol má prachy, Juve má body

Reagovat
Pinturicchio

Tady se nadává na Icardiho, ale on není Dybala, aby si tu akci rozjel sám od středového kruhu nebo z křídla. Bez pořádné podpory od zálohy bude prostě vždycky poloviční, neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vdyt nemel snad ani jeden dotek s micem dens stejna sracka jak za manciniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jenom střelec, víc neumí. Nadávat na něho kvůli něčemu, co nikdy neuměl a neumí, nemá smysl.

Reagovat
Tomanatura

To co ma byt? Prechod do utoku neexistuje, jedina moznost je kopnou balon dopredu. Fitbal jak z 60. let ze Skotska

Reagovat
smazaný uživatel

Perisíč,Jovetič na plac......Icardi dole.....vždyt ten borec snad ani nehraje.... za 50 bych ho hned střelil....Ranocchia netřeba se vyjadřovat

Reagovat
smazaný uživatel

banega dolu jove in perisic in candreva dolu icardi zustat

Reagovat
Alberto Aquilani

obrana Neapola

No, ale vážne. Pescara super ty vole. Ďembéra predáme po sezóne LIveproolu za 15

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrá ďumbier? po dlhej dlhej dobe hrá zápas na svojej pozícií.

Reagovat
smazaný uživatel

15? Za 25.

Reagovat
Lech

Reagovat
lnterista

Caprari

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je hrozne celkom. Perisic nech tam ide okamzite namiesto Tribbianiho, ktory mal jednu strelu. alebo kludne za Candrevu, ten je tiez onicom

Reagovat
Zark

Tribbiani = Eder?

Reagovat
smazaný uživatel

jj )

Reagovat
Zark

aji mě to dřív napadlo, trochu i kaká

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý joke ten joey

Reagovat
lucius6

Super výkon. Dneska jsem nám maximálně věřil a zatím se moje vize plně naplňuje. V 2. poločase se ještě prosadí Ciro a možná by mohl fát gól i Kishna, jen tak dál.

Reagovat
lnterista

nechapu co si stezujete pravy Inter bude az v lednu

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

1)Co to je za sudiho, wtf? Kazdy druhy suboj posudi zle, Rano jasna redka.

2)Preco hrame 352? Je to absolutne bez pohybu, vobec nikto nevie, kam si ma nabehnut a tak radsej vsetci stoja.

3)Perisic na plac.

Reagovat
Pipo123

Wau 3:0 o polčase tak to by som nečakal nikdy v živote, ak si zoberieme do úvahy absencie a hlavne tie v ofenzíve. Obrana občas má problémy, ale nič hrozné to nie je, drží sa aj Lukaku a Hoedt.

Záloha tak zase kraluje BIglia, ten nemôže odísť, neprehráva súboje, nahral na gól, skvelá hra od neho. Parolo a Savič dobre podporujú ofenzívu a dopľnajú na hrote Immobileho. Aj keď chýba Candreva, Keita a Anderson tak Kishna si tam robí čo chce a poriadne vetrá obranu domácich. Lombardi sa po góle osmelil, ide do súbojov na 100%, zatiaľ príjemné prekvapenie a Ciro ? Tak ako som ho kritizoval za prípravu tak dnes milé prekvapenie, gól a asistencia, bojuje, zapája sa do kombinácie. v tomto mi pripomína Kloseho.

Tá hra má parametre toho čo sme hrali v prvej sezóne pod Piolim, rýchle akcie, zbytočne nedržíme loptu, hned ju pošleme na krídla a utekáme dopredu, run run run, taktika Inzaghiho

Reagovat
lucius6

Podle mě jsi byl zbytečně skeptický. Ciro je prostě hroťák, technika příšerná, ale on ty góly prostě dávat bude, protože je výběr místa a agresivita v soubojích je fenomenální. Když si vezmu, že nám ještě chybí Anderson, který podle mě třeba včera hrál lépe než Neymar, tak se opravdu těším, jak to letos půjde. Jen musíme doufat, že se nezraní nikdo z klíčových hráčů, ale snad máme určitou kvalitu i na lávce, takže já jsem opravdu zcela upřímně hodně natěšenej na tuhle sezonu.

Reagovat
Pipo123

Já sa tiež teším, ale dnes som sa bál absencie Raduho a krídiel. Zatiaľ Kisha ale predčil očakávania, to isté aj Lombardi a Lukaku. Dúfam že Kishna bude v poriadku a vyhnú sa mu zranenia, nech hraje namiesto Keitu a ten si ide niekde do PL či Barcy Dnes naozaj radosť pozerať, ale takto sme hrali aj v závere minulej sezóny, je vidieť že Simone sa snaží stále hrať rovnaký futbal, dosť to tam hecuje a kričí po hráčoch. Uvidíme ako to bude proti Juve, dúfam že sa vráti Radu aj Lulič + bude tam už Felipe. Ak budeme takto hrať tak môžeme Juve potrápiť, netvrdím že poraziť, ale potrápiť.

Reagovat
Inter Eterno Amore

A jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Dom B. pokračuje ve své střelecké sérii z penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Birsa

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze drzeni mice70 procent ale efektivita zadna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Forza_Inter

co sa stalo? akurat mi to vypadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali jsme gól a hrajeme totální hovno.

Reagovat
Nuno čomes

Už tak pět let ne?

Reagovat
Forza_Inter

jo dík, gól som ešte videl

Reagovat
smazaný uživatel

je to hrozne spatny inter to se stalo

Reagovat
mastakillah

Mertens

Reagovat
olis

Insigne who?

Reagovat
mastakillah

Dries<3

Reagovat
FuckT

Insigne 4 miliony plat. Kokot mu do huby a Mertensovi 5!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

Uz chce 5

Reagovat
Zark

ho střelte někam do pyče

Reagovat
10

Mertens za 3 minuty prodal Insigneho

Reagovat
FuckT

Presne tuto myslienku som mal aj ja.

Reagovat
Nuno čomes

I Neapol dokáže zabrat když teče.

Reagovat
Pinturicchio

A příště bude beztak zase hrát Insigne.

Reagovat
olis

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Jedeeeeeeeem napoli, hecujem to

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Rano je tak v pici ze ho ani lopta nedokaze trafit

Reagovat
Pipo123

Marchetti

Reagovat
Pipo123

Tvl Marchetti čo robí ? Dva jeho góly

Reagovat
doNny

To snad ne , sice šel druhý gól úplně na jeho bedra, ale naše obrana se taky nepředvedla. Tam stáli jak jeden dopravní kužel vedle druhého...

Reagovat
Milan.B

merda

Reagovat
Pipo123

Neskutočné čo predvádza Marchetti, takéto góly dva góly, doslova vlastné

Reagovat
Milan.B

cakam otocku

Reagovat
Pipo123

Federico ju možno má podanú

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Nuno čomes

Thohir těm trenérům musí něco sypat ne? Perisic lavice, medel základ,ranoxxhia základ, jove porad na lavici. Místo aby medel základ na stoperu, brozovic základ, perisic zaklad a ještě banega dolů. No ty pico to chceme tak moc?

Reagovat
Pipo123

Špecialita talianských klubov, vedieš tak prestaneš hrať

Reagovat
olis

Wtf

Reagovat
Lech

Neapol jasná jedenáctka, rozhodčí

Reagovat
lucius6

tvle, jsem šel do sprchy a vrátim se za stavu 2:3, co to jako má být??

Reagovat
Pipo123

Marchetti pustil dve lacné strely za svoj chrbát

Reagovat
lucius6

Snad to udržíme, opravdu mě to vylekalo, tohle by byl hroznej fail.

Reagovat
10

Pochopil někdo za těch 80 minut, co hraje Inter za rozestavení a proč je Miranda na levým beku?

Reagovat
Dejwa

Nějaký pseudo 3-5-2 kde ani jeden záložník neví kde má být

Reagovat
nani92

rozhodca

Reagovat
mato Kreator

dpc inter foasol 2 banan

Reagovat
Milan.B

Birsa dobre zrobil

Reagovat
10

Birsa Inter nejtrapnější za poslední roky, což chce velký skillz

Reagovat
smazaný uživatel

Zachráni sa Inter?

Reagovat
Pinturicchio

Snad ne.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pinturicchio

Další dva epesní Fanta faily - Laxalt na lavičce, Birsu jsem nevzal i když jsem chtěl. Pyčo, za co mě ten bůh trestá?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter katastrofální, dokonce i ten Miranda, na kterýho bylo vždy spoleh už se svezl s tou bídou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je uplne jedno ze hrame prvy zapas sezony, ziadne ospravedlnenie, lebo toto je mrvocisny vykon.

na tych hracoch vobec nevidno chcenie, je to peklo. rozostavenie neviem ake je. jediny hrac co vie prihrat tak ho trener strieda. jebem ja na to, zacala sezona tak asi si treba zvyknut ze budem mavat dojebane nedele.

absolutne nezvladnuty zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ranokija uz i dela prdel zabte ho

Reagovat
snuff24

Beru to tak, že Inter posledních pár let hrál dobře vždy jen první polovinu sezóny a pak to šlo do kopru... teď to prostě bude naopak i De Boerovi něco takovýho naznačoval

Reagovat
Furia Ceca

Ten tam tímhle tempem už v tu dobu nebude...

Reagovat
Inter Eterno Amore

v pohode výsledok ... zajtra kúpime Balotelliho on nás zachráni

Reagovat
smazaný uživatel

De bour tak to je chaoz co udělal se sestavou interu :D A Rano už je v útoku, jako bavím se.Co to má inter za rozestavení?

Reagovat
Pipo123

Cataldiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Inter Eterno Amore

žltomodrí žltomodrí hej hej !

Reagovat
Pipo123

Šialené, Seria A bez obrán

Reagovat
lucius6

Tak aspoň je prdel

Reagovat
Deki

Tak to bychom měli, úvodní zápas ukázal, že zahrát mrd*u dokážeme na lavičce s kýmkoli. Nepochopil jsme absolutně herní styl, tohle bylo jako rozestavení 4-2-3-1? K obráncům se nemá cenu vyjadřovat. Sorentino asi bude golmanem kola, ale to není omluva. Stejně tak jako není omluva, že šlo o první zápas.

De Boer má hodně práce, to bylo jasný. Že ale naváže na Manciniho a bude to pořád takovýhle nic, jsem nečekal. Uvidíme, co přinesou další zápasy. Docela škoda, že nehrajem kvaldu o EL, myslím, že by nám to trochu pomohlo.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Zanneti tohle viděl z tribuny a pokud je aspoň trošku soudnej tak mu musí domluvit tomu De Bourovi, protože složit takovouhle sestavu to je mě až fanoušků Interu líto.Tam bylo tolik chyb v taktice a rozestavení, že jestli tohle bude ten Holanďan předvádět, tak mu dávám 5 kol.To byl nejhůř odkaučovanej zápas v Serii A co sem viděl.Nagatomo,Rannochia, stažení Banegy, ke konci už sem ani nevěděl co Inter hraje za rozestavení, pak tam lítal Rano v útoku, no já bych nespal být Interistou.

Reagovat
Deki

Upřímně nevím moc, co kdo čekal. Pár dobrých odpovědí v rozhovorech mě sice potěšilo, ale potvrdit se to musí na hřišti. Tam jsme dneska byli tým bez tváře a celkově se na to nedalo koukat. Je to pořád dokola: Icardiho chce každý trenér zapojit do hry, ale nejde jim to. Pak přijde na 20 minut Palacio a udělá 3x tolik doteků s míčem než Maurito. Pak každý trenér rozhlásí, že potřebuje čas, ale to je právě to, co fanoušci a celkově klub si nemůže moc dovolit. Jestli hodlá De Boer učit svůj fotbal hráče 4 měsíce, jak říkal, tak se tak nemusí dočkat řijna.

Zkurvená neděle večer, zkurvenej zápas, zkurvený všechno! Nic se nemění...

Reagovat
lucius6

3 body jsou doma a to je hlavní. Je jasně vidět, na čem se musí zapracovat, ale zas se to dneska alespoň hezky sledovalo, lepší, než to hrát na 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu dodat??od začátku sem říkal že De Boer není trenér do Italie.... nechci odsuzovat někoho po prvním zapase,ale mám opět pocit že ted budeme několik tydnu poslouchat jak je potřeba aby si tym sedl s novým systemem s novým trenerem a tyhle sračky pořad dokola než dojdou v lednu na to,že ztrácíme 15 bodu na poháry a že je sezona opět v hajzlu nechápu proč hrál Ranocchia ten kluk je 6 roku marný a De Boer z něj chce udělat top obrance a proč tam neposlal Jovetiče a střídal Banegu a zápas dohrával s trojici Kdog,Medel,Brožo za stavu kdy musíme dat gol nechápu prostě

Reagovat
celestial-

Rano má asi ako ten Amík čo založil FBI na každého v Interi niečo, lebo inak by hral 3. ligu max :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Juve treba dat titul uz po prvom kole konkurovat mu bude asi len AS Rim ostatok nic moc,Neapol oslabil,Inter a AC nic poriadne nekupili ,Lazio a Fiorentina mozu prekvapit ale na LM to asi nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele