Primera División - souhrn 8. kola

04.10.2013, 21:55, aktualizováno 06.10.2013, 22:51
Komentáře a souhrny
Barcelona otočila duel s Valladolidem a pojistila si vedení, krok s ní stále drží stoprocentní Atlético. Levante mělo na dosah výhru nad Realem Madrid, v závěru ovšem zkolabovalo a nakonec favoritovi podlehlo 2:3. Villarreal splnil očekávání a poradil si s Granadou, Athletic se rozešel smírně s Valencií.

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:1

06.10.2013 21:00

Góly: 76. Mikel Rico - 43. Éver Banega (pen.)

Valencie pokračuje ve své sérii neporazitelnosti, která nyní činí již pět zápasů, ovšem na půdě Athleticu poprvé v této šňůře nebere plný počet bodů. Branka Mikela Rica ze 76. minuty znamenala vyrovnání na konečných 1:1 a dělbu bodů mezi dvěma vyrovnanými soupeři.

Kvůli drobnému zranění Aritze Adurize a absenci Kikeho Soly musel neobvyklou úlohu středního útočníka zastat v první půli Oscar De Marcos. Po šesti týdnech se dále do sestavy Athleticu vrátil levý bek Enric Saborit, jenž umožnil Aymericu Laportemu zastat svou preferovanou pozici ve středu obrany. Mikel San Jose tak zůstal pouze na lavičce. Na druhé straně došlo rovněž ke změně na hrotu - zkušenou stálici Heldera Postigu nahradil dvacetiletý odchovanec Paco Alcácer, pro nějž šlo o první ligový start v této sezoně.

Jako první zahrozili domácí prostřednictvím De Marcose, ovšem první ránu poslal vedle a druhou přímo do náruče brankáři Guaitovi. Valencie se do hry dostávala až postupem času, o to údernější však její nástup byl. Při individuální akci Jonase ještě dokázal na poslední chvíli zasáhnout brankář Iraizoz, ovšem ještě do poločasu byl přece jen překonán. Feghouliho v pokutovém území nedovoleně zastavil Laporte a Banega nařízený pokutový kop s přehledem ranou do pravého horního růžku proměnil.

Krátce po změně stran již bylo vedení Valencie málem dvojnásobné, stačilo jen, aby Jonas zamířil svou střelu z třiadvaceti metrů více do strany mimo dosah Iraizoze. O deset minut se situace opakovala znovu se stejnými aktéry i stejným vyústěním - Iraizoz držel svůj celek na dostřel. To se nakonec ukázalo jako klíčové, byť nejprve po hodině hry nastřelil Muniaín pouze tyčku. Nedlouho poté se ovšem domácí přece jen dočkali.

Susaeta poslal vysoký míč do vápna z levé strany, De Marcos jej usměrnil na zadní tyč, kde číhal nehlídaný Rico a suše zblízka zavěsil. Stadion San Mamés se mohl konečně otřásat v základech a ve zbytku utkání hnal své hráče dopředu s cílem otočit skóre úplně. Největší šancí však pohrdl sám kapitán Gurpegi, jenž svou hlavičku poslal pouze přímo na Guaitu. Rozhodnout tak mohl v závěru Helder Postiga, jenže i on v šanci zaváhal a poslal svou hlavičku pouze nad. Athletic tak drží šesté místo a drží si natěsno Valencii za sebou díky vyššímu počtu vstřelených branek.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Betis 3:1

06.10.2013 19:00

Góly: 16. Pedro León, 23. Pedro León, 27. Adrián Colunga - 51. Rafa (vl.)

V podvečerním utkání na stadionu Coliseum Alfonso Pérez stříleli všechny branky vlastně jen a pouze domácí hráč. Třikrát se trefili do té správné sítě (Betisu) a jednou do vlastní. Černého Petra si vytáhl Rafa. Jinak se ale naštěstí pro domácí dvěma trefami zaskvěl záložník Pedro León.

Getafe pokračuje v honbě za poháry. Betis je sice hraje již tento rok, ale jeho rozdvojená pozornost nestíhá náročné tempo dvou elitních soutěží a výkony na domácí scéně jsou stále horší. Dnes to potvrdil madridský celek, který se trefil do jeho sítě hned třikrát.

Betis byl ale na počátku zápas jasně lepším týmem a jeho touha skórovat a ovládnout zápas byla více než zřetelná. Domácí hráči však výtečně pokrývali aktivnější útočníky Betisu. Sami odpověděli po deseti minutách hry, když se do dobré šance dostal Borja Fernández. Jeho rána však mířila těsně vedle tyče. Z hranice velkého vápna zkoušel štěstí také pozdější hrdina Pedro León, nyní se ale jen zastřeloval. Guillermo Sara tedy zasahovat nemusel. Po další akci Borjy se míč zastavil o tyč!

Hosté si varování aktivních domácích nevzali k srdci, muselo tedy přijít důraznější připomenutí. Postaral se o něj Pedro León, muž s vynikající kopací technikou. León je sice náchylný na zranění, ale dnešní večer patřil jen jemu - brankář Sara asi po standardní situaci čekal centr, místo něj však Pedro León zakroutil míč k tyči!

O sedm minut později Getafe zmařilo jakýkoli náznak vzdoru či pokusu o zdramatizování zápasu. Chybu obrany zaznamenal Adrian Colunga, po zpracování našel centrem hlavu Pedra Leóna a oslavenec vstřelil svůj dnešní druhý gól - 2:0.

Úvodní půlhodina bude bezesporu pro hráče Realu Betis nést označení "horor" - nelze lépe vyjádřit stav, do které se celý tým dostal. Na hrozivých 3:0 ve prospěch domácích totiž krásným obloučkem po přesném pasu za obranu zvyšoval Adrian Colunga.

Hosté si krizovou situaci uvědomili až po návratu ze šaten, když Cedric tvrdě vypálil. Ani domácím toto varování nestačilo, Realu Betis musel ale ke skórování pomoci hráč Getafe. Po centru z levé strany si totiž míč do vlastní brány srazil obránce Rafa.

Hosté pochopili, že při troše štěstí a o něco větší dávce aktivity by si mohli odvést nějaké body a začali se snažit. Na hlavičku nabíhajícího obránce Antonia Amayy si ale brankář Miguel Moyá počkal a chytil ji. Se svou troškou do mlýna dorazil také zkušený Jaime Gavilán, ale jeho dělovka mířila těsně vedle tyče. Přísnější kritéria by za svůj výkon v dresu hostí snesl snad jen mladíček Cedric, který se ale gólem nerozloučil - na zadní tyči mu k zakončení chyběl sotva krok.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - UD Almería 2:1

06.10.2013 17:00

Góly: 6. Kévin Gameiro, 90+3. Ivan Rakitić - 24. Rodri Ríos

Ivan Rakitić spasil Sevillu! Domácí hráči se sice v Andalusii ujali vedení, ale Almería díky gólu Rodriho Ríose srovnala. Po čas druhé půle se tempo hry uklidnilo, závěrečný tlak Sevilly ale přeci jen hosté nevydrželi a ve třetí nastavené minutě nakonec inkasovali rozhodující branku.

Sevilla se mohla hned v úvodu spolehnout na kanonýra Kevina Gameira, který se v PSG stal nepotřebným, a tak se rozhodl pro změnu prostředí. Zdá se, že dobře udělal. Fanoušci Sevilly si to mysleli hned po šesti minutách, když Gameiro využil chyby brankáře Estebana a pohotově zakončil - 1:0 pro domácí tým.

Úvodní dvacetiminutovku ale jinak rámovalo mnoho nepřesných přihrávek a faulů, které musel sudí Ignacio Villanueva řešit. Hostující tým rozhodně neskládal zbraně a brzy se dočkal odměny. Almería sice dnes večer nepatřila k týmu, který by držel míč na kopačkách a na ofenzivně laděný výlet k brankáři Betovi se dostávala spíše nahodile. I to jí ale stačilo k vyrovnání - mladý záložník Suso našel volnějšího Rodriho, který lobem přehodil vybíhajícího brankáře Beta!

Sevilla si chtěla vedení vzít okamžitě zpátky, což mohla dokázat po zmatcích v pokutovém území a střele mladíčka Bryana Rabella. Posila z chilského týmu Colo Colo ale nastřelila pouze břevno. Jairo mohl strhnout vedení na stranu domácího týmu, ale jeho tvrdá rána postrádala přesnosti. Přelobovat brankáře Beta se podařilo také Aleixovi, ale portugalský reprezentant se díky skvělým reflexům stihl včas vrátit a míč v cestě do sítě zastavil.

První poločas ukončil muž, který jej také začal - Kevin Gameiro ale přihrávku od Jaira napálil vysoko nad. Takže drama pokračovalo i v druhých pětačtyřiceti minutách. Prvních patnáct minut se ani jeden z týmů dopředu příliš nehrnul, což změnil až Ivan Rakitić. Jeho táhlá střela však zamířila mimo tři tyče. V hostujícím dresu dohrál Aleix Vidal, který byl nahrazen Hélderem Barbosou. Jeho první dotyk s míčem znamenal střelu portugalského záložníka, se kterou si Beto málem nedokázal poradit. Hosté mohli zvítězit krásným gólem Rodriho, který se položil do centru a "nůžkami" málem skóroval. Beto ale předvedl skvělou poziční hru i reflexy a míč zkrotil na brankové čáře!

Přesto se body nakonec nedělily - tříminutové nastavení se kvapně blížilo ke konci, Ivan Rakitić ale zavelel k útoku a naběhl si do vápna. Tam chorvatskou hvězdu a kapitána Sevilly zastihl centr, který už zkušený záložník za záda Estebana dostal. Tím si získal potlesk domácích fanoušků a pro svůj tým tři body.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Celta Vigo 2:1

06.10.2013 12:00

Góly: 42. Diego Costa, 62. Diego Costa - 71. Nolito

Atlético Madrid může znovu děkovat Brazilci Diegovi Costovi za jeho dvougólový příspěvek. Útočník madridského týmu střelecky táhne Simeoneho svěřenci ti se tak nadále s Barcelonou perou o první příčku. Oba dva týmy zůstávají i po osmém kole stoprocentní.

Útočná dvojice v podání Diega Costy a Davida Villy se pokoušela napadat obranu Celty Vigo hned od úvodu, vše však v rámci pravidel, takže zkušený sudí Undiano Mallenco nemusel sahat do kapsy s kartami příliš často. Po pár minutách se obránce Juanfran protáhl mezi třemi protihráči a posadil přesný centr na hlavu nabíhajícího Diega Costy. S jeho zakončením si však poradil brankář Yoel Rodríguez. Dvě minuty na to se mohl prosadit David Villa, ale po skvělém náběhu před Yoela napálil míč jen do něj. S následnou střelou Ardy Turana si obrana Celty poradila.

Na čtvrthodinu tempo hry zcela opadlo, Celta ale několikrát zmatkovala v obranné fázi a po dvaceti minutách málem dovolila soupeři jít do vedení. Filipe Luis prostrkával míč do pokutového území a při narážečce byl sražen. Mallenco neměl na výběr a Diego Costa se mohl postavit k exekuci přímého volného kopu. Ten ale kopl velice špatně, Rodríguez jej dokázal vyrazit. Napravit chybu Costy se dorážkou snažil David Villa, ani on ale vstřelenou branku slavit nemohl.

Diego Costa, o němž se v posledních dnech mluví v souvislosti s případným reprezentováním Španělska, se hodně snažil napravit svou chybu. Málem se mu to povedlo po půlhodině hry, když skvěle předskočil protihráče Toniho a hlavičkou poslal míč jen těsně vedle tyče. Tlak Simeoneho svěřenců se stupňoval a Costa z voleje opět nechal vyniknout brankáře Yoela. Soustavný tlak domácího výběru notně podporovaného burcujícími fanoušky nedokázala obrana Celty zvládat celou první půli - krátce před odchodem do šaten se po centru Filipeho dostal k míči střelec Diego Costa a poslal Atlético do vedení!

To bylo naprosto zasloužené, neboť Celta Vigo nevymyslela za první půli téměř nic, čím by mohla ohrozit brankáře Courtoise. Úkol prvního poločasu byl tedy splněn, na začátku toho druhého se Simeoneho svěřenci snažili spíše neinkasovat a bavit hrou sebe i diváky. Rychlé kombinace ale zpravidla nebývaly zakončeny dobrou finální fází. Po hodině hry si na nahrávku skvěle hrajícího Costy naběhl zkušený kanonýr David Villa, v čisté gólové šanci ale zklamal a brankáře Yoela nepřekonal!

Costa se tedy přeměnil z nahrávače na střelce a pojistil vedení Colchoneros. Ani rychlé nohy Costasovy nestačily k tomu, aby ustrážil rozběhnutého kanonýra a ten si po přesné ráně připsal svou dnešní druhou branku.

Zahozené šance ještě mohly domácí mrzet, protože po patnácti minutách pobytu na hřišti se k míči dostal střídající Nolito, využil menší chyby v rozehrávce Atlétika, obešel i Juanfrana a poslal míč do sítě! Courtois s tím mnoho nesvedl, takže na stadionu Vicente Calderóna jsme se mohli dočkat dramatických minut. Zkušenost Atlétika se ale projevila a domácí hráči si - i přes skvěle kopnutý volný přímý kop od Nolita - vedení pohlídali.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Valladolid 4:1

05.10.2013 22:00

Góly: 14. Alexis Sánchez, 52. Xavi, 64. Alexis Sánchez, 70. Neymar - 10. Javi Guerra

Barcelona ani poosmé nezaváhala navzdory těžkému utkání Ligy mistrů v Glasgow a přesvědčivě porazila doma Real Valladolid 4:1. Hosté se sice překvapivě ujali vedení, poté však smršť branek z kopaček Alexise, Xaviho a Neymara vývoj skóre otočila ve prospěch katalánského giganta.

Nelichotivá série Valladolidu na hřištích soupeře bez jediné výhry tak pokračuje ve svém růstu, jeho poslední zisk tří bodů mimo domácí stadion se datuje dokonce k únoru letošního roku. Na Barceloně sice byla šance k prolomení jen mizivá, přesto absence Lionela Messiho či obránců Puyola s Mascheranem skýtala alespoň jiskřičku naděje, že po náročném zápase Ligy mistrů ve Skotsku nebude Barcelona v nejlepším rozpoložení.

Krátce se zdálo, že snad hosté budou mít štěstí a opravdu favorita potrápí. Javi Guerra přetlačil v hlavičkovém souboji Adriana a z Ebertova rohu se tak v 10. minutě zrodil první gól zápasu. Barcelona doposud ani jednou nemusela ve svých zápasech dotahovat, ovšem s nově nastalou situací si poradila na jedničku. Uplynuly sotva čtyři minuty a Alexis utěšenou pumelicí zpoza šestnáctky srovnal na 1:1.

Poté již s trochou nadsázky byl na hřišti jen jeden tým. Barcelona dominovala ve všech oblastech hry a jediným překvapením bylo, že se neujala vedení dříve než v 52. minutě. Střelcem vítězného gólu se stal Xavi, jenž placírkou usměrnil do brány Tellův přesný centr do hloubi pokutového území. Asistent druhé branky se poté málem dočkal své vlastní, naneštěstí pro Tella jeho rána skončila pouze na brankové konstrukci.

Přesto na sebe třetí gól nenechal dlouho čekat. Tři minuty po hodině hry Xavi obral soupeře na polovině hřiště o míč a poslal jej Neymarovi, jenž vybídl k dalšímu zápisu do listiny střelců Alexise. Bývalý útočník Udinese šancí nepohrdl a přízemním zakončením z prvního dotyku pokořil Marina i napodruhé. Alexis poté mohl slavit dokonce hattrick, to by však musel v 70. minutě sám v úniku na Marina zakončit, a ne ještě nesobecky přihrávat Neymarovi. Ne že by se snad někdo mohl zlobit, brazilský útočník totiž Sánchezovu přihrávku beze zbytku využil a stanovil tak konečné skóre na 4:1.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 2:3

05.10.2013 20:00

Góly: 57. Babá, 86. Nabil El Zhar - 61. Sergio Ramos, 90. Álvaro Morata, 90+4. Cristiano Ronaldo

Levante dokázalo na svém hřišti potrápit favorizovaný Real Madrid, když prohrálo s favority z hlavního města jen těsně 3:2. Přestože bílý balet dvakrát prohrával, dokázal nakonec napínavé utkání otočit díky gólům Moraty a Cristiana Ronalda v závěru utkání.

První minuty zápasu patřily spíše domácímu celku, který velkým nasazením kompenzoval své slabší individuální dovednosti. Z tlaku však Lavante nevytěžilo téměř nic, naopak iniciativu po 25. minutě převzali Los Blancos. Zajímavou standardní situaci pro Cristiana Ronalda vybojoval Benzema, portugalský kanonýr mířil z pětadvaceti metrů do zdi, od které se balón nebezpečně odrazil do brány domácích. Gólman Navas však dobrým zákrokem míč vyrazil na rohový kop. Dalším zajímavým počinem na trávníku byla až střela Diawary ze 45. minuty. López však předvedl svou extratřídu a konečky prstů vyrazil povedenou ránu mimo tři tyče.

V úvodu druhého poločasu sice dokázalo Levante svého soupeře opět zatlačit, ale první vážnou příležitost zaznamenal Real. V 53. minutě se ke střele dostal Ronaldo, jeho přízemní střela však pouze olízla levou tyč Navasovy brány. Hned o tři minuty později se ale již skóre měnilo. Povedený protiútok rozjel na pravé straně Xumetra, který krásnou přihrávkou našel na ofsajdové linii Diawaru. Senegalský útočník šancí nepohrdnul a placírkou překonal Lópeze - 1:0!

Real přispěchal s odpovědí hned v 61. minutě. Na rohový kop di Maríi si skvěle naskočil Sergio Ramos a bylo srovnáno - 1:1! Za nerozhodného stavu se hra opět o něco více otevřela a šance si vypracovávaly oba týmy. V 70. minutě se v obrovské příležitosti ocitl střídající Marcelo, když se k němu odrazil míč po ráně Benzemy. Brazilský obránce však svou střelu nedokázal stlačit pod břevno a mířil nad bránu Levante. V těchto chvílích se domácí dostali pod obrovský tlak Realu, ze kterého rezultovaly však jen nepřesné střely bílého baletu.

Houževnatá hra Levante přinesla ovoce v 85. minutě. Nakopnutý míč z levé strany zachytil těsně před Lópezem Nabil El-Zhar, jenž poté předvedl neuvěřitelně dlouhé obtočení kolem Sergia Ramose zakončené přesnou střelou za záda Lópeze - 2:1! Obránci Realu si při bránění El-Zhara počínali opravdu velmi naivně.

Radost domácích fanoušků ze skvělého výsledku trvala však jen krátce. V 90. minutě prošel skvělým způsobem do defenzivní linie domácích střídající útočník Jesé, přihrál Varanemu, jenž z první posunul na volného Álavro Moratu. Střídající Morata dostal dostatek volného prostoru na zpracování i následnou střelu - 2:2! Katastrofální konec zápasu domácích dokonal v samém závěru nastavení Cristiano Ronaldo. Po přihrávce Modriće napřáhla portugalská hvězda z hranice velkého vápna, Ronaldova utažená technická střela se po odrazu od tyče skutečně dostala za Navasova záda a obrat byl dokonán - 2:3!

Přestože Ancelottiho mužstvo opět nepodalo očekávaný výkon, Ronaldo nakonec zachránil čest bílého baletu a zařídil svému celku plný počet bodů ze hřiště Levante. Domácí tak dostali lekci ze hry do poslední minuty.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Sociedad 1:0

05.10.2013 18:00

Góly: 89. Jonathan Viera (pen.)

Vyrovnanou podívanou nabídlo utkání Raya Vallecana s Realem Sociedad. Šťastnější nakonec mohou být domácí, kteří díky penaltě Viery v závěru zápasu zvítězili 1:0 a minimálně dočasně se odlepili ze samotného dna ligové tabulky.

Přestože bylo Rayo v první půli jasně lepší, do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu. Sociedad tak dostal možnost zvrátit průběh hry na svou stranu, jenže své šance neproměnil a v 88. minutě za to pykal tou nejvyšší možnou měrou. Claudio Bravo fauloval v šestnátce Vieru a sám postižený nařízený pokutový kop s přehledem proměnil. Druhá ligová výhra a posun na šest ligových bodů znamenají, že Rayo má znovu na dosah příčky mimo sestupovou zónu.

Zato Sociedad je na tom jen o bod lépe než jeho nedávný soupeř a pokračuje ve velmi nepovedeném startu do nové sezony. Příliš tomu tentokrát nepomohly ani absence Xabiho Prieta s Mikelem Gonzálezem, jenž dostal omluvenku kvůli narození syna. Na druhé straně si odbyl debut v dresu Raya mexický reprezentant Nery Castillo a znovu do základní sestavy se po pětitýdenní pauze vrátil i Iago Falque, který v Madridu hostuje z londýnského Tottenhamu.

Jako první zahrozili hosté, když v 17. minutě pálil Carlos Vela, ovšem Rubén Martínez si s jeho střelou zdálky poradil. Na druhé straně musel na poslední chvíli zasahovat Iňigo Martínez při šanci Castilla v hloubi pokutového území. Jen centimetry pak dělily domácího Adriána od úvodní branky, jeho střela totiž skončila na břevně Bravovy branky. Ještě do poločasu navíc domácí trefili brankovou konstrukci podruhé, když Lass centrem z pravé strany nabil Larriveyovi, jenž hlavou z deseti metrů napálil míč do tyče.

Brzy po změně stran málem nešťastní domácí inkasovali po individuální akci Agirretxeho, ovšem Rubén byl pozorný a sebral mu míč zpod nohou ještě dříve, než útočník Sociedadu stihnul zakončit. Tentýž hráč navíc zahodil i zdaleka největší příležitost svého týmu v celém zápase, když placírkou trestuhodně jen z několika metrů netrefil branku po skvělé zasekávačce aktivního Vely. Sociedad však v druhé půli převzal otěže zápasu a i nadále měl více ze hry i více šancí.

V 80. minutě přinutil Rubéna k dalšímu zákroku střídající Seferović po přihrávce Griezmanna a zdálo se, že již skóre zůstane bez branek, vše však narušil svým průnikem Viera. Toho srazil brankář Bravo a sám 23letý hráč se k penaltě postavil, neboť naposledy jeho kolega Trashorras v totožné situaci selhal. Přesná rána do dolního rohu branky znamenala vedení a zisk cenných tří bodů pro domácí celek, na čemž nic nezměnil ani Seferović se svou ranou zpoza šestnáctky.

Více informací k zápasu

Elche CF - Espanyol Barcelona 2:1

05.10.2013 16:00

Góly: 40. Coro, 74. Coro - 66. Thievy Bifouma

Elche si připisuje již druhý tříbodový zisk v řadě poté, co na svém hřišti přehrálo favorizovaný Espanyol Barcelona 2:1. Hrdinou utkání se za domácí stal hbitý útočník Coro, jenž se blýskl dvěma přesnými trefami. Za hosty skóroval Thievy Bifouma.

Úvod utkání patřil hostujícímu celku. V 6. minutě zahrozil po rohovém kopu hlavičkou Stuani, jeho střela však bránu stráženou Manu Herrerou minula. Další slibnou příležitost si vypracovali hosté ve 22. minutě, kdy se ke tvrdé střele dostal Sergio García, trefil však jen dobře postaveného gólmana domácích. Tato akce jakoby probudila Elche, které od této chvíle začalo hrát mnohem aktivněji.

Ve 28. minutě byl velmi blízko gólu Coro, jenž se prodral do pokutového území, jenomže jeho ránu výborným zákrokem zastavil brankář hostí Casilla. Za aktivnější hru byli domácí odměněni v 38. minutě. Po autovém vhazování domácích na levé straně hřiště vysunul Manu hlavičkou rychlonohého Cora. Ten bez potíží unikl obráncům Espanyolu a s přehledem prostřelil Casillu - 1:0!

Po změně stran začali opět o něco aktivněji domácí. V 56. minutě se do další akce vřítil nezastavitelný Coro, Casilla ale vytáhl perfektní zákrok. Hned z protiútoku se mohli prosadit hosté, proti byl ale domácí gólman Herrera. Vydařená akce nakopla hostující tým a Espanyol začal obraně Elche výrazně zatápět. V 66. minutě se hosté gólu konečně dočkali. Útočníci Espanyolu bojovali s obranou Elche na hranici velkého pokutového území, ke kolmé přihrávce do vápna se dostal Sergio García, který předložil míč Thievy Bifoumovi, na jehož pohotovou střelu už nemohl Herrera reagovat - 1:1!

Utkání se v těchto chvílích hrálo nahoru dolů. Ve stoprocentní šanci se ocitl v 70. minutě domácí Carles Gil, proti Casillovi ale neuspěl. Na to odpověděl o dvě minuty později povedenou střelou na bližší tyč Sergio García, Herrera však opět Elche podržel. Přetahovaná o druhý gól skončila v 74. minutě. Nikým neatakovaný Carles Gil pronikl až do šestnáctky hostí a přízemním centrem našel nabíhajícího Cora. Ten si ideálně zpracoval těžký balón a střelou k tyči poslal domácí do vedení - 2:1!

Espanyol si před koncem druhého poločasu vynutil obrovský tlak, avšak ani povedená střela Lanzaroteho, ani vyložená šance Colotta gólem v síti Elche neskončila. Domácí doslova ubojovali posledních deset minut. K uhájení jednobrankového náskoku jim ještě pomohla druhá žlutá karta Victora Sancheze z 87. minuty.

Domácí tak slaví druhé vítězství v řadě a přesun do klidnějších vod tabulky. Espanyol naopak vyšel již potřetí v řadě naprázdno a s lichotivou sedmou pozicí se bude muset po osmém kole nejspíše rozloučit.

Více informací k zápasu

Málaga CF - CA Osasuna 0:1

04.10.2013 22:00

Góly: 23. Oriol Riera

Páteční předehrávka osmého kola se neobešla bez překvapení, neboť v Malaze dokázala zvítězit podceňovaná Osasuna 1:0. Pro celek z Pamplony šlo teprve o druhé ligové vítězství a důležitý krok k odpoutání se ze dna tabulky.

Hlavně první poločas byl ze strany hostů nadmíru vydařený, vůbec na nich nebylo poznat, že z prvních sedmi ligových zápasů prohráli hned šest. Série bez výhry na venkovních hřištích se v případě Osasuny táhla dokonce až do března tohoto roku. O jedinou branku se postaral právě v úvodní pětačtyřicetiminutovce Oriol Riera. Samotná výhra sice Osasunu nevystřelila až úplně mimo sestupové pásmo, ale se ziskem šesti bodů se alespoň vyrovnali hned čtveřici dalších konkurentů. Koneckonců na svého posledního soupeře nyní ztrácí pouze tři body, a to je Malaga desátá.

Po nevyvedeném úvodu sezony se zdálo, že Malaga pod vedením Bernda Schustera začíná nacházat půdu pod nohama a dokáže znovu úspěšně bodovat i po odchodech trenéra Pellegriniho a hráčů jako Joaquín, Isco či Demichelis. Šňůra pěti zápasů bez prohry naladila všechny fanoušky k očekávání další výhry proti doposud mizerné Osasuně. Hned od počátků však bylo viditelné, že domácí navrch nijak nemají. Ve druhé minutě poprvé vážně zahrozil Riera a brankář Caballero se hned musel ohánět.

De las Cuevas pak ještě se svou ranou neuspěl, ovšem v šestadvacáté minutě se přece jen prosadil aktivní Riera, jenž dorazil vlastní ránu za Caballerova záda. Hned tři minuty poté se již skóre málem měnilo znovu, když krátce po sobě pálili Armenteros a Sisi, domácí gólman se však v obou případech vytáhl a udržel naděje Malagy na vyrovnání. Další perfektní zákrok předvedl Caballero v třiatřicáté minutě po dalším pokusu Armenterose.

Bernd Schuster byl očividně nespokojen s hrou svého mužstva v první půli a hned o poločase provedl dvě hráčské změny. Přesto si domácí museli na první zajímavější šanci počkat až do šestašedesáté minuty, kdy pálil Santa Cruz, ovšem Fernández s přehledem zasáhl. V závěru již zoufalá Malaga zkoušela své štěstí při ráně Tissoneho, ale andaluskému klubu v pátečním zápase nic pořádně nefungovalo. Osasuna tak odjíždí domů s cennou výhrou 1:0.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Granada CF 3:0

04.10.2013 20:00

Góly: 30. Bruno Soriano, 49. Giovani dos Santos, 83. Tomás Pina

Villarreal pokračuje navzdory porážce z minulého kola ve skvostné formě a po domácí výhře 3:0 nad Granadou se posunul na průběžné třetí místo v tabulce jen za stoprocentní Barcelonu s Atléticem Madrid.

Žlutá ponorka po svém návratu do první ligy rozjela skvělou sérii bez porážky, kterou až v předchozím týdnu utnul Real Betis. Lepší způsob, jak na nedávný neúspěch zapomenout, domácí snad ani nemohli. Díky brankám Bruna Soriana, Giovaniho Dos Santose a Tomáse Piny neměla s hostujícím celkem z Andalusie žádné větší potíže. Granadští tak prožili naprostý opak co Villarreal - zatímco v minulém kole po skvělém výkonu doma předčili Athletic, tentokrát nenašli na hru soupeře žádnou odpověď.

První šanci měli domácí hned v první minutě, to ale však ještě Pina přestřelil. Další nebezpečný závar se urodil při Giovaniho ráně a poté svou šanci nevyužil ani Pereira. Villarreal to však dlouho mrzet nemuselo, neboť ještě do poločasu se stihli ujmout vedení. Caniho přihrávku převzal Bruno Soriano a vyvedenou střelou z hranice pokutového území poslal svůj celek do zaslouženého vedení. Roberto Fernández se pak musel vytáhnout při pokusu Pereiry, aby alespoň udržel Granadu pouze v jednogólové ztrátě.

Tři minuty po startu druhé půle však ani španělský gólman hostů nezabránil Giovanimu, aby zblízka doklepl Pereirův centr do odkryté brány. Na druhé straně mohl ještě utkání zdramatizovat Riki, ovšem ani krátká vzdálenost od branky mu nezabránila v poslání své střely mimo tři tyče. Když pak osm minut před koncem přidal třetí gól Villarrealu Pina po dalším Caniho centru, bylo již o vítězi definitivně jasno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona880028:624
2.Atlético Madrid880021:624
3.Real Madrid861117:919
4.Villarreal CF852115:717
5.Getafe CF841312:1113
6.Athletic Bilbao841313:1313
7.Valencia CF841311:1113
8.Espanyol Barcelona832311:1111
9.Levante UD82428:1410
10.Málaga CF823311:79
11.Sevilla FC823313:149
12.Elche CF82338:119
13.Real Betis82248:108
14.Granada CF82245:88
15.Real Sociedad81436:97
16.Celta Vigo81348:126
17.Real Valladolid81347:136
18.CA Osasuna82066:136
19.Rayo Vallecano82066:216
20.UD Almería803511:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (276)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ponorka je valec

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně jim prospěl ten pád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giovani se konečně našel a Villareal taky, konečně !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s tim bych ještě počkal, ale Španělsko je jeho no....i když věřím, že by se prosadil téměř všude, mít tu důvěru, kterou má v ponorce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za toto doufám, že Malaga prohraje všechno co jde, lemplove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Ach ten tiket...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Osasuna i Villarreal výhra, lépe to kolo začít nemohlo.

Reagovat
Pasha

Malaga

Reagovat
One-Real

To hraje Levante dobře, nebo jsme se zbavili brejků za cenu toho, že budeme soupeře přehrávat a zatim jsme přehrávaný my?

Reagovat
smazaný uživatel

A o titulu je rozhodnuto

Reagovat
Gianni27

Ronaldo húúúúúúúúúúú

Reagovat
madridcan

Neheeeeeeeheeeeeeeeheeeeee tesim sa na diskusi pod previews na tie dohady

Reagovat
smazaný uživatel

Co to doprdele je zase 2 góly v 90 minutě ???

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, totální klikaři, až je štěstí opustí budou hrát střed tabulky

Reagovat
alcantara

Ukludni sa, 5bodovy naskok je pomerne slusny

Reagovat
smazaný uživatel

hráči Realu na každém tréninku žerou kila čtyřlístků, jinak to nechápu

Reagovat
alcantara

Zrovna u Levante mi to velmi nevadi. Ne a ne padnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni padnout nesmí. Realu pravidelně berou body. Jsou to takoví naši bratři ve zbrani.

Reagovat
Krausio_Real_M

Bratři To si věříš...

Reagovat
alcantara

Mna prave nastvali, ze mi uz druhykrat davali dlhu dobu nadej na stratu Madridu a potom to domrvia, ako minuly rok. Ale zrovna im to prajem, nezaujimavy klub.

Reagovat
Spasitel

Lopez zas ukázal svoje kvality Sa nebudem čudovať ked Iker alebo Ronaldo po sezóne už nebudú v Reale.

Reagovat
teenz

Co to meleš ?

Reagovat
CHONG

Už to nehul.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid

Reagovat
Krausio_Real_M

MORATA! Příští zápas v základu na úkor Benzemy!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm díval sem se na Real !!! Teda ti je ZABILI !!! Neskutečné,ale klobouk dolů....

Reagovat
Ángel di María 22

A co se týče Karima, měl jsem tedenci se ho pořád zastávat, ale už mě více nepřesvědčil. Komická situace, kdy zabránil gólu Ramose byla už je vyvrcholení tý marnosti. Morata základ a nedá se nic dělat, bude to chtít přivést ještě nějakýho hrota.

Reagovat
One-Real

vystřílí nám LM

Reagovat
Ángel di María 22

A teď trochu OT a vážně Ty věříš Ancelottimu, ze nám timhle fotbalem může vyhrát LM?

Reagovat
One-Real

Já věřim mnohem víc v LM, než v ligu.

Reagovat
Ángel di María 22

Tenhle tvůj postoj znám. Spíš mě zajímalo nějaký konkrétnější vysvětlení

Reagovat
One-Real

Přijde mi, že Carlo je spíš pohárový. Vim, že vyhrál Itálii?, Anglii, Francii a možná ještě něco, ale nikdy nebyl tak dominantní. Ve Francii loni 12 ztrát, rok předtím 15, s Chelsea 17, rok předtím 11...Real měl za tu dobu 12, 6, 9, 7. On je bezpochyby kvalitní, ale nevim jestli je to kouč pro nás, kór pro ligu, kde je každá ztráta 2x bolestivější, než v jiný lize. V ostatních ligách se holt víc ztrácí a stále máš dost šancí to napravit, viz loňský PSG atd, ale ve Španělsku za současný hegemonie to holt nejde. Co jsem slyšel, tak v PSG hrál stejně jako u nás na individuality. Jenže tady se ukazuje, že když soupeř vydrží běhat, tak bude každej zápas vyrovnanej a s každym budeme hrát na kordy. V LM bude větší motivace hráčů, vyřazovací boje budeme hrát za pár měsíců, každej zápas bude rozhodující a myslim, že Carlo proti silným umí, což se často vyčítalo Mourinhovi. Ten kádr si musí sednout, ideální to asi nebude, protože mít 11 hráčů z nich je (když to přeženu) půlka na jeden typ fotbalu a půla na druhej, tak to bude trvat kurva času ,než se s tím něco udělá. Každopádně ta individuální kvalita v týmu je obrovská, takhle špatně hrát nemůžeme. Hodně bude záležet taky na losu. Barca a Bayern budou tradičně daleko, Atletico vypadá úžasně, ale kdo ví jak s nima zatočí náročnej program. Ale jinak to ničim moc podložený, spíš tomu věřim. Stejně jako Karimovi.

Reagovat
Ángel di María 22

Jasný, chápu to S těma ligama souhlasim a taky jsem si právě řikal, že na to, jakej měl s PSG třeba kádr, hrál v lize docela "bídu". Jako v čem se shoduju, je, že vyřazovací část LM bude za dlouho a do tý doby se toho ještě může změnit, takže výhoda je v tom, že nějaká ztráta nás nemusí ve skupině vůbec zajímat. Liga je ale zdá se opět ztracená, no co, kdybychom udělali décimu tak prosim, ale to je zatim dost daleko. Uvidíme, no. Hlvně chci vidět postupem času to herní zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam, ze Karima poslu na mesiac cistit Paseo de la Castellana od listov s metlou v ruke. Tam sa moze prechadzat. Alvaro si zaklad zasluzi, el Canario si tiez pyta viac sanci do zakladu. Momentalne som rad, ze Bale nehra, tie jeho sola konciace na Filipem este pred 16-tkou proti Atletom boli trapne. Angelito hra super.

A ku Carlovi. cele sa mu to posralo prichodom Balea v takmer posledny moment smrtelny. Absolutne nezohrany s timom, zraneny....bude to tak isto ako s Lukom, ktory sa polrok iba hladal. A prave toto robi to, ze Ancelotti nevie, co s timom hrat. Bale a CR7 na rychle prechody do utoku, kolmy a priamociary futbal a na druhej strane Isco vhodny skor do barcelonskej hadzanej....Snad sa to cim skor napravi a opat zacnene valcovat ligu a na jar si opat zoberieme to, co nam patri, vyhra v madridskom derby, ktoreho atmosfera na Vicente Calderon je neskutocna...hlavne, ked sa ocitnem v sektore atleti a vrieskam gol realu

Reagovat
smazaný uživatel

bože to snad není pravda. Rok co rok trapnější.

Reagovat
teenz

On je nejmarnější z celýho Realu aktuálně. Okamžitě prodat dokud má cenu. Morata je lepší i s prstem v nose.

Reagovat
risk je zisk

prijde Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, ale měl přijít už v létě, tak nás to může stát titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem šťastný, že Real ukázal charakter a nevzdal se ani v kritickou chvíli, protože po druhém gólu Levante už jsem věřil maximálně v remízu.

Doufám ale, že to nikomu nenasadí růžové brýle, protože pod Ancelottim předvádíme zatím nejen výsledkově bídu. Naše hra nemá systém a většinu zápasů vyhráváme spíše silou vůle a individuální kvalitou. Nikdo pořádně neví, jaké Carlo vyznává rozestavení, spousta hráčů působí, jako kdyby vůbec nevěděla, co má na hřišti za úkol. Největším problémem je, že nemáme vyváženou obranu s útokem a přechody mezi nimi, což nás pod Mourinhem zdobilo. No, je před námi ještě dlouhá cesta, pokud chceme být v této sezóně úspěšní. Hala Madrid!

Reagovat
zidane78

Tiez tomu nerozumiem ze sa stale len pozeraju na hraca s loptou a vobec sa nehybu.Absolutne ziadna aktivita bez lopti.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
risk je zisk

realek

Reagovat
smazaný uživatel

Tello je ultrablb

Reagovat
smazaný uživatel

takhle zkazit nejlepší akci sezony

Reagovat
Manik...

Já to vypnul za 1:0 protože mi nešel žádnej stream stejně se na tu holomajznu nedalo dívat a ono to dopadlo 2:3 a ještě k tomu 2 fíky v 90 min.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tipsportu to šlo celé

Reagovat
Jerichoo

Jesé a Morata dnes potešili, Ronaldo je vrah a prepály aj betonovú stenu a ešte palec pre Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

jasnější penalta snad byla jenom dnes na Gladbachu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hravé, rýchle, nepredvídateľné a viac riskujeme, áno páči sa mi to veľmi.

Dneska skvelý reparát po tej nude proti Almerii

Škoda, že Alexis nedal tretieho, dnes by si to zaslúžil pre mňa MOTM naopak Song dnes veľmi slabý.

Teraz dúfať, že sa hráči vrátia zdravý s repre.

Visca Barca

Reagovat
I am Mancunian

*z

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sa pozera na hru barcelony, len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď se nemůžu dočkat dalšího barcelonského zápasu. Neymar mě uchvátil.

Reagovat
alcantara

V kanadskom bodovani by mal 2+2.

Reagovat
blaugrana

Neviem čím to je, ale Batra začal prekypovať sebavedomím a je to neskutočne vedieť. Dneska spoločne s Alvesom a Alexisom odohrali perfektný zápas, i keď Dani mal v prvom polčase slabšie chvíle. Páči sa mi ta aktuálna Batrova dravosť a dostupvoanie a atakovanei útočníka už pred prebratím lopty. Snáď sa vo veľkých zápasoch jeho sebavedomie nestratí a bude napredovať.

Reagovat
madridcan

Veril som, lebo tlak sme nato mali. Ale po gole na 2:1 uz len v remizu, ale opat raz zakraloval Cristiano, na ktoreho raz budu Merengues so slzami v ociach spominat. V Reale sa tusim len druhykrat zbavil po gole dresu(prvykrat s Almeriou) a fanusicky v Levante mozu byt radi, lebo ho druhykrat po sebe videli bez dresu(minuly rok kvoli tomu, ze prezliekal dres krvavy od oka) Dokonca aj tu jeden uzivatel prezliekol Barcanick na nick, ktory k nemu ide viac, aby riesil, ze aku ma Ronaldo postavu(pardon Penaldo v aktualnej sezone dva goly z dvanastich z penalt- Penaldo priratajme repre a uvidime kto potrebuje viac penalt )

No, ale kazdopadne Benzema. Som ochotny cakat uz len par mesiacov. Ukaz mi, ze si Real Madrid zasluzis. Permanetne som ho obhajoval, lebo som mu veril. Mal sice najlepsi start do sezony v Reale, ale co z toho, ked je absolutne zufaly. Morata ukazuje prinosom a defenzivou, ze si zaklad zasluzi viac. Vrchol bol, ako zabranil golu. To ma skoro jeblo.

Ale vitazstvo potesil, tancoval som na cely bar a dufam, ze sa nam zdravi vratite z reprezentacie.

No a pozeram, ze Barcelona nam ma nastavit zrkadlo. Nato cakame uz rok. A taketo a podobne reci si pamatam v rekordnej sezone Realu pred rokom a pol. Ako si fanusikovia Barcelony odratavali z naskoku Realu tri body, lebo na Nou Campe mali predsa nad Realom vyhrat. Az prisiel Cristiano, aby ukazal calm down Takze by som este na mieste niektorych Cules nevravel hop. Barca je na tom ovela lepsie, ale El Clasico je El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi sebevedomy koment po velmi slabem vykonu proti velmi slabemu souperi. Jedine stesti drzi Real Madrid jeste ve hre. A sudi Muniz.

Reagovat
madridcan

V com je sebavedomy? Kritizujem Benzemu, tesim sa z vitazstva a vysmievam sa niektorym Cules, ktori to znasaju tazko a robia z Barcelony posla spravodlivosti. Ved nech Barcelona potom vo vzajomnom zapase ukaze ako je pred nami. Taketo reci sa velmi nevyplacaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguju pouze na tve poteseni z toho posledniho zapasu. Uz predposledne byl vysledek, ale jinak velky humus. Body jsou body, ale... (viz Ancellotiho vyraz v zapase)

Reagovat
madridcan

Ine to vonku, mam pocit, ze nebude. Trofej v tejto sezone bude asi zazrak, ale cim dlhsie budeme drzat nadeje, tym viac budem spokojnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Velmi slabý soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano kraloval samozrejme velka pochvala za gol v poslednej minute a rozhodnutie zapasu ale to ze kraloval je nezmysel. Dokonca aj ten gol ktory dal by bez tecu neskoncil v sieti. Skor by som vyzdvihol skvelu tuzbu zvratit vysledok od celeho muzstva. To ze sli stastiu oproti a nie mlel len o Cristianovi co mi pride zaujate. Cristiano rozhodne neodohral tak uzasny zapas aby kredit za vitazstvo zobral len on

Reagovat
madridcan

Ja som napisal, ze Cristiano zakraloval a nie kraloval. Chap to ako zauradovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší argument je to, že Ronaldo má vypracované tělo tak je gay

Reagovat
smazaný uživatel

+ že je vychrtlej a má tělo jak cyklista

Reagovat
Gianni27

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/05/article-0-188BF7AC00000578-23_634x423.jpg všetci akí nasratí až na podávača lôpt(teda podávačku )

Reagovat
C0br

Ta vychrtlost zavolejte někdo sociálku na jeho mámu

Reagovat
Gianni27

ako z koncentráku

Reagovat
madridcan

No...nechcem sa velmi pustat do tej debaty, ale neviem ci to je podavacka

Reagovat
Gianni27

tak to je jedno čo to je, ide o ten blažený výraz, hlavne medzi tými ostatnými to vyzerá fakt bombovo

Reagovat
smazaný uživatel

Už šetři kamaráde bo to byla tragédie celých 85.minut. Pak sice válec,ale celkově . Budete rádi za 2. flek.

Reagovat
madridcan

Nebola to az taka tragedia. V Levante to je permanentny boj. Pred zapasom som to aj v bare kamaratom hovoril, ze za vitazstvo budem rad a len aby som nebol rad aj za remizu. A skoro sa to aj vyplnilo. Mam v sebe doteraz euforiu len ma mrzi, ze Real nemoze hrat cely zapas, ako hral ku koncu polcasov. A ty si tiez tie kecy nechaj po sezone, lebo pocuvat ich celu sezonu sa mi chciet nebude

Reagovat
smazaný uživatel

o.k. nebudu rýpat.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si rýpni, tuto sezónu každý normální vidí, že trofej bude zázrak. Hra je špatná, hráči neví co mají vlastně hrát. Real vlastně vyhrává, protože má lepší hráče v týmu a ne, že by byl lepší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

njn.

Reagovat
smazaný uživatel

A nedělej, že tě to netěší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ak to takto pojde dalej, tak to bude len o tom, aby sme sa udrzali co najviac v hre do januara. Ligu Majstrov a pohar si velmi neohrozime, kedze vdaka zavahaniam Juve sme na tom velmi dobre aj na prvenstvo a pohar bude tento rok len tretoligista. Ak by sme sa udrzali v hre aj v lige, cize maximalne stracali tolko co teraz(pripadne menej), tak si mozme gratulovat. Potom proste treba priviest utocnika. Velmi by ma v paralernom vesmire zaujimalo, ako by to teraz vyzeralo so Suarezom miesto Garetha...Prave on bude asi hlavny ciel. Pripadne Falcao(ktoreho si podla spanielskeho bulvaru zela Cristiano )

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem si spojoval s vyhlášením hráčů po přestupáku, tak se mi zdá, že to s Balem vážně drhlo a asi to fakt bylo několikrát u toho, že to ztroskotá, protože byly podány nabídky za Faraona a Reuse, což jsou +- stejný post, z čehož vyplývá, že hrot priorita nebyl a teď je nejlepší útočník Morata a Benzema tam je tlačený na sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

S ligou jestli se udržíme na dostřel Barce do ledna, tak to budu brát jako úspěch. Co se týče skupiny v LM, tak je odehrána dobře a nejenom zásluhou zaváhání Juve, ale i zásluhou Realu, že hrál o dost lépe než normálně, měl jsem celkem strach se zápasů proti Juve, už jen kvůli historii, ale při "nenutnosti" 6 bodů ze 2 zápasů a podobné formě Juve to zas tak snad strašné nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v LM z 1.fleku a pak záleží na koho pujdete. Já tipuju,že končíte v čtvrtfinále s Dortmundem. Symbolicky.

Reagovat
madridcan

Uvidime ako zvladnu teraz dvojzapas s Arsenalom.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno záleží na losu

Reagovat
LAM

Neymar skvělý už se moc těšim až bude zase hrát vedle Lea.Sanchez letos taky daleko lepší než loni ale myslim že kdyby tam byl i Leo tak je to dneska tak 6 minimálně..Zatim to dle mě vypadá že na El clasico nastoupíme se sestavou.

Valdes-Alves,Pique,Bartra,Ariano-Busquets,Xavi,Iniesta-Neymar,Messi,Alexis což by mohl bejt pěknej tanec.

Škoda jen že Reál to na poslední chvíli zase urval protože za tu hru co předváděj měli mít minimálně tak o 4-6 bodů méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra do El Clasica, to by bolo teda riadne prekvapenie. Naopak si myslím, že sa vráti Carles, alebo tam nastúpi Masch. Vľavo bude už zdravý Alba.

Reagovat
LAM

No pokuď se zas budou po repre pauze točit Adriano a Alba tak bych do EC nasadil Adriana.Připadá mi totiž že je v defenzívě lepší jak Alba.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně je

Reagovat
smazaný uživatel

a já u toho budu

Reagovat
monty25

Zatímco Liverpool jsem dneska zapnul prakticky ve chvíli, kdy dával gól, tak zápas Barcelony jsem pustil přesně v momentě, kdy gól dostala. Po rohu se hlavou trefil Javi Guerra a bylo to pro mě nepříjemné překvapení. Naštěstí si Barca připravila rychlou odpověď. Nejprve dobře střílel Bartra, ale Mariňo skvěle zasáhl. Co se nepovedlo Bartrovi, to zařídil o minutu později Alexis. Jeho nádherný gól znamenal vyrovnání na 1:1 a Valladolid se tak radoval z vedení pouhé čtyři minuty. Do konce poločasu ale Barcu nic jednoduchého nečekalo. O to víc, když tam zase byla nějaká okénka v obraně. Přesto měla Barca územní převahu, jenže do přestávky další gól nepadl.

Druhý poločas už byl pro Barcu mnohem lepší. Zlomilo se to v 52. minutě, kdy po akci Neymara a přihrávce Tella skóroval Xavi. Barca se tak poprvé v zápase dostala do vedení, což ji očividně uklidnilo. Asi za dalších pět minut to zkoušel Tello, ale jeho hezká střela skončila na břevně. V 64. minutě ovšem Barca už zvyšovala vedení, když Neymar výborně našel Alexise, který vstřelil svůj druhý gól v zápase. V 70. minutě si pak Alexis a Neymar prohodili role a trefil se druhý jmenovaný. V nastavení měl ještě Alexis šanci na hattrick, ale jeho hlavičku chytil Mariňo.

Takže první poločas byl kvůli tomu inkasovanému gólu trochu horší, ale druhý už byl v pohodě. Alexis a Neymar byli prakticky u všeho a při absenci Messiho byla jejich skvělá spolupráce jednoznačným klíčem k vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

síce nezaslúžené ale body sú doma, dali sme brvno a a a to bolo všetko, potom "penaltička" pre ktorú sme si viac menej došli, a Viera s prehľadom...

nič viac, nič menej...

Socky omnoho lepšie...

Aupa Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se to jenom mně nebo si Ancelotti protiřečí a to hned v několika bodech?

Zápas: „Bylo pro nás klíčové získat tady tři body. Nehráli jsme nikterak fantastický fotbal, ale vyhrát jsme si zasloužili.“

Morata a Jesé: „Nemusejí mne přesvědčovat, protože já už jim věřím teď. Morata dal gól a Jesé byl s míčem hodně nebezpečný. Oba prokázali velké nadšení, když nastoupili. Mám v ně teď stejnou důvěru, jako jsem měl před tímto zápasem.“

Morata a základní sestava: „I když nemá Benzemovy zkušenosti, mohlo by se to stát. Je pro nás důležitým hráčem a vede si opravdu skvěle.“

Předváděná hra: „Nemyslím si, že působíme hůře. První poločas nepatřil mezi nejlepší, ale ve druhém se to změnilo. Musíme se do toho dostat, protože jsme dnes opět inkasovali dva góly. Hráči se obětovali a ani na chvíli nevzdali. Když hraje Real Madrid dobře, můžeme zápas vyhrát během pěti minut.“

Přístup týmu k zápasům: „Z taktického hlediska to nebyl dobrý výkon, ale výsledek byl i proto fantastický. Byl jsem hodně potěšen tím, jak hráči v závěru zápasu na nastalou situaci zareagovali. A když máte hráče, kteří bojují a nikdy se nevzdají, vždycky je tu šance na zlepšení situace.“

Mele páté přes deváté asi jen proto, aby něco mlel. Nebo nevím.

Reagovat
Jerichoo

asi ako 90% trenerov na tlacovke, takže o co ide tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

No to není zas tak pravda. Přijde mi, že Carlo ví, že to je sračka, a že asi ani neví, jak to zlepšit, ale neřekne nic narovinu. Naopak mele odstavec od odstavce blbosti. Tohle jsem u nikoho jinýho zatím nečetl. Ať prostě řekne narovinu "nehrajeme dobře, ale získáváme body". Za to mu přece nikdo hlavu neutrhne - o body jde ve fotbale jde. A né takovýhle "nehrajeme dobře, ale vyhrát jsme si zasloužili". To jsou prostě kydy.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo mele sračky a je si toho dobře vědom. to u něho není žádná novinka...

každopádně to co se s Realem stalo po odchodu Moua je hnus .

Reagovat
Jerichoo

podľa mňa bežné tlačovkové somariny, Martino naposledy perlil viac a nad tým si sa nepozastavil

Reagovat
X-bano-X

Kedy konkrétne? Vtedy keď povedal že sme hrali najkomplexnejšie a tu to bolo prebrané ako najlepšie?

Reagovat
madridcan

Ja mam z teba pocit, ze sa tu chodis len nervovat, davat facepalmy a prevracat oci. S viacerymi uzivatelmi to skusas znova a znova, normalnu odpoved nedostanes a aj tak citis potrebu na nich vzdy reagovat. Na tvojom mieste sa vyseram nato, debatujem k futbalu, lebo riesenie susedovej kozy tu je pomerne caste a nespravis s tym nic. Ked dostanes odpoved, tak aj tak ta neuspokoji a vratis sa spat k facepalmom.

Reagovat
Jerichoo

Lebo to je extrémne rozdielne tvrdenie, úplné opozitum. Mali ste za sebou už minimálne 2 ak nie viac lepších výkonov. Ale áno tie boli lepšie ale tento bol komplexnejší, další bude najdokonalejší ale tiež nie najlepší, lebo to je predsa gigantický rozdiel

Reagovat
asskicker

To mas velmi biednu slovencinu, ked nerozoznas rodziel medzi najkomplexnejsi a najlepsi, takze sa skus venovat vzdelavaniu a nie komentovaniu co je velky alebo giganticky rozdiel ty mumak

Reagovat
X-bano-X

Bolo to vytrhnuté z kontextu. Predtým bola reč o prelínaní formácií a o vypomáhaní si navzájom. Označil to vzhľadom na túto skutočnosť. Bohužiaľ tuná bola celá ta pasáž vypustená a ostal len ten sek s najlepším výkonom, ktorý bol naviac chybne preložený.

Reagovat
smazaný uživatel

To odpovida tomu vyrazu z lavky. Netusim, kde jsem, co se deje a co mam delat. Ducha nepritomny prezvykavec.

Reagovat
Bakary3

Asi se to zdá zase jenom tobě... Nehledej chybu za každou cenu tam, kde není, ušetříš si tím spoust u energie...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo vidět jak Barce zase trochu chyběl Messi, ještě aby když je to nejlepší hráč světa, ale Neymar už začíná vystrkovat růžky, slušně ho zastoupil. Sanchez neskutečnej gól. Jestli proti nám nastoupěj s Leošem vepředu v Clásicu, budu pořád trnout.. My jsme včera vyhráli se štěstím, díky Carlo za tu sundání Benzemy za Moratu, snad ti to otevře už oči.

Reagovat
madridcan

100 pre treble Realu Madrid

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real si vybral štestí na celej rok dopředu:) to jakým zpusobem vyhrávají..ješte ted se mi z toho motá hlava:D v El Classicu ale dostanou řádnej příděl Messi-Neymar-Alexis..to je pste utok snů ..Bale jsem zatím videl jenom ve 2 zápasech,ale myslím,že Neymar je o dost lepší posila. Konečne zavírá hubu všem,co mleli,jak je hrozne přecenovanej

Reagovat
madridcan

Tesime sa

Reagovat
smazaný uživatel

Pýcha předchází pád. Clasico je prostě "jiný" zápas a já věřím tomu, že Carlo tyhle velký zápasy umí a Real připraví tak, aby všem těmto velkohubým fandům zavřel huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Josifek

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím Barca přináší hodně radosti. Odchod Thiaga se jeví jako skvělý a potřebný, Bartra se pěkně rozehrává a získává sebevědomí. Alexis konečně naplňuje potenciál a více prostoru svědčí i Cescovi. Zklamáním je Montoya, očekával bych, že bude na Alvese víc tlačit. O Neymarovi škoda mluvit, je fenomenální. Nejlepší tým na světě už nemáme (Bayern je o level jinde), ale můžeme být naprosto spokojení.

Překvapuje mě sebevědomí Realu na Décimu, ale ono to k nim tak nějak sedí. Vždycky když poztráceli body v lize, najednou mluvili o vítězství v LM a CdR. Pokud budou takto bránit (už od útočníků), nemají šanci.

Reagovat
madridcan

No ako dost bude zalezat od zrebu a ako na tom budeme na jar. Ja cakam iba obligatny postup zo skupiny. Ale zastavil by som sa pri tom, ako hovoris o obrane a pripomenul ti Chelsea Ale je mi jasne, ze taketo stastie sa vidi tak raz za polstorocie

Reagovat
smazaný uživatel

Narážíš na naše LM?

Reagovat
madridcan

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem si nemyslel,že budeš patřit do skupiny zoufalých haterů. Zase ty nesmyslné žvásty o nezaslouženém vítězství LM. V době kdy FCB nikdo neporazil...JEN my v nejdůležitějším zápase sezóny,ale prostě jen haluz 21.století atd atd.... Bože to jsou plky..... a ty s nimi ve skupině?

Reagovat
madridcan

Vybral si si z toho co si chcel. Ja hovorim o obrane. To nebol beton alebo autobus. Proti Barcelone aj proti Bayernu ste mali proste a jednoducho stastie. TO nebola zabezpecena obrana aku mal naprikald pri svojom vitazstve v LM Inter. Ved AC hralo tento rok v odvete v Barcelone uplne rovnako ako Chelsea a ligli styri goly. Rec bola hlavne o obrane. K tomu, ci to bolo zasluzene alebo nezasluzene vitazstvo som sa nevyjadril, ale kludne si mozes pozriet diskusie rok a pol dozadu a uvidis, ze mi po vypadnuti Realu bolo uplne jedno, kto vyhra Ligu Majstrov. Ja som riesil HLAVNE tu obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. beru. A co se ti konkrétně nelíbilo na obraně CFC v tom ročníku LM co sme vyhráli? Narážel si teda na zápas s FCB nebo na celý turnaj? Bo si myslím,že obrana ve finále byla o.k. ( Bayern byl herně lepší,takže to obrana zvládla slušně),ale s FCB to byl autobus to ano,ale kdo neudělal to co my tak jednoznačnmě prohrál viz VY nebo Arsenal,takže co? Postavit autobus a vyhrát nebo hrát s tehdejší Barcou fotbal a odejít jako smutný hrdina s výsledky na SB 1:2 a na NC 3:0 ? No co ty na to?

Reagovat
madridcan

Bola uplne derava. Si zober, ze postup bol hlavne kvoli tomu, ze Barca odfajcila sance(respektive vdaka uzasnemu Čechovi) a plus tie penalty atd. Tak my sme s nimi hrali par dni predtym a vyhrali sme. Jedna vec je zabezpecena obrana, druha je taka obrana aku mame aktualne teraz my. To znamena, ze sa na nu vali vela utokov a bud to musi hasit brankar alebo to utociaci tim dosere ako vtedy Barcelona. Ale tak je pravda, ze Chelsea nato nemala, aby hrala s Barcelonou vyrovnanu partiu, ale stali pri nej vsetci svati, ze presla cez Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano stáli všichni svatí,ale svalovat štěstí na vítězství v LM na to,že sme přešli po drsné haluzi přes FCB je scestné a ubohé. Zápasy předtím a finále v drsném domácím prostředí nemůže zastínit jedno šťastné vítězství. A ber to tak,že štěstěna se vrátila potom co nás OJEBAL v 08´ Ovrebo a jakou smůlu sme měli v LM předtím celkově. Třeba krom FCB 08´ i s LFC v semif. nebo Terryho tyč s MU. Já to beru,že nám "ten nahoře" za to předešlé trápení trochu "nadělil".

Reagovat
madridcan

Opat raz....ja sa k vasmu vitazstvu v Lige Majstrov nevyjadrujem...to riesis ty

Reagovat
smazaný uživatel

Už mám na tebe "jiný" pohled.

Reagovat
teenz

Tak to ho bude určitě velice trápit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím,ale bohužel.

Reagovat
blaugrana

O tom, že je Bayern niekde inde by som sa hádal. Individuálne máme stále lepších hráčov a tak ako cítiť, keď nehrá Leo, tak isto v Bayerne cítiť, keď nehrá Ribery. Bez Francka sú poloviční a možno ani to nie.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fyzicky a rychlostně jsou někde jinde, technicky a fotbalově nezaostávají. Navíc Pep moc dobře zná naše slabiny.

Reagovat
blaugrana

Tak hra Barcy nikdy nebola zameraná na fyzičku a rýchlosť, ale na maznanie sa s loptou a dokonalú kontrolu lopty. Sú to dva rôzne štýly.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. A už jsou tím stylem dost nudní....i dle reakcí tady u uživatelů. Nemyslím Vás fans FCB,že?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jenže oni jsou schopní každou naši ztrátu tvrdě potrestat, v návratu do defenzívy máme velké rezervy.

Reagovat
blaugrana

No veď práve defenzíva je to, na čom musíme zapracovať. Pri tomto novom štýle ta defenzíva trpí ešte ďaleko viac. Ale ak by sa vrátil Carles vo forme + by sa pri ňom znovuzrodil Pique, či by si udržal formu Marc, prípadne Masch. Všetci sú to buldoci, až na Gerarda. Potom by to možno šlo. Každopádne bude musieť brániť celý tým a zápasoch proti takýmto tímom to bude chcieť prehustiť zálohu a nebál by som sa ani dvoch DM...Sergio + niekto, lebo Alex sa mi nezdá.

Reagovat
alcantara

Minimalne nas vytrestaju zo standardiek, kde nas fyzicky prevalcuju, nemame sa ako branit...Kondicne su skutocne vyssie, su schopni drzat vrazedne tempo prakticky pocas celeho zapasu. My uz zrejme mame vykonostny vrchol za sebou, ale odvetu by som si s nimi prial, predsa len bola minulorocna konfrontacia nestastna, ked sme sa nemohli postavit v plnej sile.

Reagovat
LAM

Dle mě to tak vůbec nemusí bejt.Martino je známej tim že dokáže z hráčů vymáčknout hodně když má čas.Přesně tak o tom mluvily i hráči Paraguaye ale bude to chvíli trvat.Už teď je ale vidět posun do předu proti naší hře na jaře minulý sezony ale obraná práce bude trvat daleko déle což je pochopitelný.

Jestli si ještě pamatujete tak když přišel Guardiola tak jsme se rozjížděly ještě daleko hůř a jak to nakonec vypadalo takže bych teď vůbec nesoudil.Hlavně útok Neymar,Messi,Alexis vypadá po delší době opravdu parádně tak uvidíme.

Já si osobně myslim že na bayernu se letos projeví minulá sezona a nebudou v takový fazoně což si myslim i o Reálu.Ti už teď nehrajou nic extra a třeba trojice Ronaldo,Isco,Benzema hraje každej zápas což nemůže nakonec udělat vůbec dobře a projeví se dle mě zraněním nebo špatnou formou.

Reagovat
Ángel di María 22

Lepší hráče, to by mě teda zajímalo, na jakejch postech? Bayern loni byl jasnej. Letos by se dalo spekulovat, protoze Guardiola s nima tak suverenne nevypada, ale srovnej si ty posty..

Reagovat
alcantara

Nevypada suverenne? Videl som ich dvakrat, City skaredo ponizili a Leverkusen vcera len odkopaval lopty, pricom najma Muller zahadzoval ciste sance, vdaka comu su radi za remizu. Herna dominancia bola neskutocna a to hrali u tretieho timu ligy... Jasny vitaz bundesligy.

Reagovat
Dominator

Ono sa to este vyladi, a potom by mohli hrat paradne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

Song is the first player this Liga to complete all his passes (100+ attempted)

Na to by som v zivote nevsadil nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Niet sa čo čudovať, keď len odovzdával loptu Xavimu a väčšina tých prihrávok bola dlhá asi 3 metre.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by měl dostat zlatý míč, fotbal je přece o přihrávkách.

Reagovat
madridcan

No aspon raz spokojnost so Sport TV, ze dali zapas na obed. Tak snad golovy zapas

Reagovat
Dominator

Reagovat
madridcan

Villa

Reagovat
madridcan

Costa odfajcil penaltu...parada

Reagovat
smazaný uživatel

haha madrid, visca barca...to čo včera predviedol real bolo hrozné, naopak Levante si zaslúžilo 3 body

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaď se tyhle lidi berou?

Reagovat
CHONG

Z Barcelonských kanálů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužilo za těch posledních cca 7 min. NE !

Reagovat
Dominator

Reagovat
Free_player

Real si nikdy nezaslouží body

Reagovat
valloire

Zato ty bys zasloužil...

Reagovat
Trand

Atletico mělo dost namále.

Reagovat
Free_player

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak stejne nechapu, proc chce hrat Costa za Spanelsko a ne Brazilii a proc mu v tom Brazilci nebudou branit, kdyz je to jejich nejlepsi utocnik, pred domacim MS, pricemz ukazali, ze Spanelsko muzou porazit uplne v klidu. Bych ho tam do zakladu misto Freda narval okamzite.

Reagovat
teenz

A chce ho Brazílie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ne, tak jsou to kreteni.

Reagovat
teenz

Jestli to právě neni ten důvod, že chce do Španělska.

Reagovat
Dominator

Presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa is BEAST!

Reagovat
smazaný uživatel

Je fantastickej. Stejne jako Neymar a stejne jako Lucas, kteryho jsem po dlouhe dobe videl za PSG proti Bordeaux a byl neuveritelnej, tam za zapas vytvoril asi 10 sanci. Na MS by ti tri meli hrat jasnej zaklad.

Reagovat
teenz

A on tam určitě místo Lucase bude ten moták Hulk.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukej na expresku, prej chce hrát za Španělsko :)) to si myslim, že by měl fakt lepší v Brazilský repre, tam se buduje novej kádr a typickej hroťák jim tam "chybí".

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že takový střelec jako Costa ma v hlavě nasrano.

Reagovat
Kluivert9

Takovejch je... Tevez, Ibrahimovič, Balotelli...

Reagovat
blaugrana

Noe je v tom sám.

Reagovat
teenz

Mimochodem koukám na záznam Barcy a zakončení Tella bylo vážně vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se díváš na internetu pošli odkaz prosimtě

Reagovat
teenz

Nene, na Sport 2. Akorát si dělám oběd tak aspoň se zasměju občas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

To je tak, keď ti hra madridu moc úsmevu neprivodí.

Reagovat
teenz

Tak určitě.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

A ted se podivej na tabulku uz te to preslo co??dalsi neuspesna sezéona...

Reagovat
teenz

Auuuuu, to mi nedělej.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Jesé tam

Reagovat
Dominator

Reagovat
Kokesh

Užívá si to .)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Ancelotti ven, nechápu jak mohl mít někdy výsledky

Reagovat
Al Capone

No sice ta hra je humus, ale takto otočit zápas je krása. Věřím tomu, že se nám začne dařit a i nějakou tu trofej ještě letos urveme

!HALA MADRID! !HALA CRISTIANO!

Reagovat
Robbie

enže tohle nebude trvat večně, Real má neskutečné štěstí a co jsem slyšel tak v PSG vyhrával jen díky inviduálním kvalitám

Reagovat
Al Capone

Stejně jako ta naše hra nebude vypadat věčně tak hrozně

Reagovat
teenz

Fabio něco provedl, že nemá řidičák ? Nebo ?

Reagovat
Ángel di María 22

Jojo, jel moc rychle a myslim dokonce, že to bylo nějak opakovaně, tak o něj přišel.

Reagovat
teenz

Aha. Ze kazdej trejn jezdi s Crisem.

Reagovat
-Kopy-

Guaita, Barragán, R. Costa, Mathieu, Guardado, Javi Fuego, Éver, Feghouli, Jonas, Pabón, Alcácer.

Paco

Reagovat
-Kopy-

Ten Feghouli je tak hloupej, už měl bejt venku

Reagovat
A Seleção

200. pro PL!

Reagovat
A Seleção

*Pedro Leon

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Docela svižnej fotbal to Bilbaou s Valencií:)

Reagovat
-Kopy-

olééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužene:)

Reagovat
-Kopy-

no, začátek bída ale pak už to šlo...feghouli hroznej ale aspoň že vybojoval tu penaltu, Ever dopředu docela dobrý ale zase si neodpustil dvě hrozný ztráty, Paco moc utopenej, Jonas dobrý, má formu..

Reagovat
smazaný uživatel

já to videl asi tak od 20 minuty a to hrála Valencie hodne slušne už:)

Reagovat
-Kopy-

jo jo, to odpovídá...okolo dvacáté se to otočilo

Reagovat
smazaný uživatel

No koneckonců, proč ne. Aspoň by se tady na fóru jednou provždy ujasnilo, kdo je nejlepším španělským brankářem současnosti

Reagovat
madridcan

Valdes bohuzial...ale ja som spokojny s nasou brankarskou dvojicou. Velka skoda, ze Diego Lopez ma pat cistych kont od prestupu do Realu. Neskutocne kolko toho vychyta, ale ten gol proste dostat musi. Toto je velmi zla statistika.

Reagovat
valloire

Valdes jo? Děláš si srandu? Ani náhodou. Zavání mi to lezením cules do ritě a hraním si na objektivního. Lopez. Je to Lopez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Že ani náhodou Videl si vôbec ako chytá v tejto sezóne? Lopez vám síce už neraz zachránil riť, podobne ako rozhodcovia, ale Vicky je momentálne na špici

Reagovat
valloire

Je říjen. Suď až tak v únoru,březnu a hlavně po sezoně. Když vám pomůže výrazně k LM,tak se o tom můžeme bavit. Dřív ne.

Reagovat
-Carles-

Po sezóne? Tak môžem zhodnotiť minulé sezóny. Vicky - Zamora 5x, Lopez 0

Reagovat
madridcan

Ja to sudim od zaciatku tych hadok, kto je najlepsi. Valdes vie vykuzlit riadnu minelu, ale teraz, ked je obrana Barcelony na urovni podobnej tej nasej z pred rokov(povedal by som, ze aj sucasnej, ale tak zle na to hadam nie je ziadna obrana) sa ukazuje jeho kvalita. Plus dost dlho si udrzuje svoj standard. Da sa povedat, ze im aktualne vychytal superpohar proti Atletom a hadam kazdy zapas predviedol dolezity zakrok. Porovnavat ho aktualne s Casillasom nema cenu, lebo Iker sedi. Ikera milujem, ale nahanat sa slepo za tym, ze ho budem obhajovat aj ked tristvrte roka sedi. Lopez je tiez topka, ale ja to beriem z dlhodobejsieho hladiska a v spojitosti k repre. A pri tradiciach v reprezentacii nema aj tak sancu ist do Brazilie aj keby predvadzal kazdy zapas to, co vo Villareale.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někdo si všiml toho, jak chytá za tou naší momentální obranou. Teď se ukazují jeho kvality, ne když byl za bezchybnou obranou, která na něj jednou dvakrát za zápas něco pustila ze 30 metrů.

Reagovat
valloire

Ok. Když to bereš dlouhodobě...Pro mě je Lopez lepší i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy neškodí upustit od toho, jakému celku fandíš.

Reagovat
valloire

Momentálně jsem od toho upustil. Lopez je lepší. Je jedno,že chytá za Real.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
X-bano-X

no najmä po tej chybe v Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to teda o rivalovi neřekl, ani kdyby to byla stokrát pravda. Ale proti gustu

Reagovat
valloire

ve slabší chvilce možná

Reagovat
smazaný uživatel

Ses zblaznil?

Reagovat
Billy McClane

Podla mna momentalne ziaden brankar na svete vyrazne nevicnieva, tak ako to bolo u Ikera posledne roky. Brankari ako Neuer, Valdes, Lopez, Buffon, Cech, ci Courtois su dnes na rovnakej urovni a neda sa objektivne povedat, ktory z nich je najlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes je suverenne nejhorsi brankar, kterej kdy chytal ve velkoklubu, ja zasnu co to tady nekteri zkousi

Reagovat
smazaný uživatel

V 31 letech 3x LM a 7x 1.místo v lize v konkurenci s nejdražším kádrem a největší fotbalovou značkou.

To by mě zajímalo, co by se dělo, kdyby byl v Barce nějaký pro tebe kvalitní brankář.

Všichni si už všimli, že nerozumíš fotbalu, Plzeň sleduješ jen přes teletext, fanoušku, ale svým suverénně nejhorším brankářem velkoklubu klesáš ještě níže než průměrný dement eurofotbalu, který má Valdése jen za díru.

Schmeichel sekal ještě větší chyby a více chyb, přesto je jedním z nejlepších brankářů v historii. Dolar a jemu podobní hlupáci 33 kol mlčí, ale jakmile udělá Valdés v 34. kole chybu, vyskočí jak čertík z krabičky.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
frankiefcb

No myslím, že nejhorším brankářem byl Cudicini, ale s tím Valdesem souhlasím, že je to průměrný golman. Na druhou stranu letos mě překvpauje, že chytne i něco navíc.

Reagovat
X-bano-X

I neco navíc? Veď v tejto sezóne zatiaľ chytá bravúrne. Snáď najlepšie ako kedy chytal. Prakticky vychytal Superpohár, za žiadny gól nemohol a pochytal toho už teda dosť.

Reagovat
Kenneth

Konečně vám něco vychytal, po těch letech kdy na něj v každém mači letěli v průměru 2 střely.

Reagovat
X-bano-X

Tak pre brankára je oveľa ťažšie keď je celý zápas bez práce a potom zrazu sólo na neho, ako keď sa rozchytá

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak on si nejvíce potvrdil své postavení mezi culés v době velké barcelonské krize, to už tady ale moc zdejších uživatelů nepamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

On toho do letošní sezony vychytal více než dost. U Ikera to nebylo jiné, stejně jako u všech brankářů ve velkoklubu - dvě tři střely na bránu za zápas.

Reagovat
Kenneth

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, on Iker předváděl pět world class zákroků za zápas

Nejlepší bylo, jak jste po ME volali u něj po zlatém míči, když měl za celý turnaj šest zákroků.

Reagovat
Kenneth

A proč by nevolali? Měl fantastickou sezonu a přidal výhru na Euru. Takže se o něm spekulovalo. Nechápu na co si to opět hraješ.. Oh wait, to je vlastně Bola.

Reagovat
Kenneth

A penalty proti Portugalcům vychytal Valdés že?

Reagovat
teenz

Reagovat
frankiefcb

ak zravna Real mi v posledních letech přišel v obraně dost průchozí a nebýt Ikera či Diega, tak by na to byl Real hodně bledě.

Reagovat
Dominator

Reagovat
frankiefcb

však říkám, že mě letos překvapuje, kde se to v něm vzalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tohle je posun. Co Culés říkali roky, uznávají už i Madristi. Super.

Vicky má letos neskutečnou formu. Nebýt jeho, máme nejspíš o pár bodíků míň. Kromě toho posledního, nebyl zápas, ve kterém byl nepředvedl alespoň jednu parádu.

Reagovat
patas92

no zatím to tady uznává jen madridcan a dost pochybuju, že se k němu ostatní místní exoti (valloire, CHONG atd.) někdy připojí

Reagovat
Kluivert9

Ti dva ať si říkaj co chtěj...

Reagovat
CHONG

O mě se laskavě nestarej.

Reagovat
patas92

však ty taky nikoho nezajímáš

Reagovat
CHONG

Tak proč si mě vůbeš bereš do huby?

Reagovat
patas92

jako příklad, promiň

Reagovat
CHONG

Omluva přijata, ale příště mě vynech.

Reagovat
Rssa

Je to tak, v současnosti má formu jak prase a možná mu dost pomáhá to, že na konci sezóna bude odcházet. Proto žádné stresy.

Na druhou stranu za ním je díra, v tom to máte lepší tu vyváženost a zastupnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten skidrow to už začina nebezpečne preháňať ..

Reagovat
madridcan

V Kosiciach budu davat v kine El Clasico Sa cudujem, ze sa tento trend zo spanielska rozsiril az teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to k nám do Ostravy taky dojde, tady je občas problém i s televizí v hospodě...

Reagovat
madridcan

Tu nie je problem, ale prekvapilo ma to

Reagovat
patas92

pokud to promítaji ve dvou kinosálech a v každé jsou příznivci jen jednoho týmu, jinak si to v praxi moc nedokážu představit

Reagovat
madridcan

Ja budem zatknuty podla mna

Reagovat
Robbie

s Karlem to bue o ničem El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ládujete jeden nezmysel za druhym Barca má z 12 zápasov 7x čisté konto vďaka komu? Valdesovi.Ale prosim vas všetko to boli zakroky aké má mať brankár na takejtu úrovni v malíčku.Vid.zápas s Celtikom lopta ide 1m o neho a čarovny zakrok jediny kto tam čaroval bol Forster.Minulí rok nám hráči stále utekali a bolo to brankar vs hráč ento rok Valdes kryje len strely obrana tento rok

Reagovat
blaugrana

Tak Costa dal košom BRA repre a bdue hrať za SPA. Už ho od toho delia len papierovačky. Tak to som zvedavý na vzťahy v repre SPA. Aby to nenarobilo viac škody ako osohu.

Reagovat
Darren Fletcher

El Clásico v kine, hollywood tam, kde patrí asi sa pôjdem pozrieť

Reagovat
blaugrana

O trápnu Pl bohužiaľ záujem nie je no.

Reagovat
Darren Fletcher

au

Reagovat
blaugrana

Aktuálne "výkony" united bolia, chápem to.

Reagovat
Darren Fletcher

a k tomu pridaj desiate miesto mfk ke, slovensko odpadnute v kvalde... tragedia ten moj futbalovy zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Takze mere se tady na to nakonec fakt vysral?

Reagovat
Jerichoo

hovoril niečo také?

Reagovat
blaugrana

Bayern Mnichov zahájil jednání o prodloužení smlouvy s Davidem Alabou. Podle deníku Bild ale mají obě strany výrazně odlišné představy o platu, mladý obránce údajně žádá šest milionů eur ročně?

Mali by sme ho stiahnuť. Alves(Adriano), Alaba(Alba), to by bol aký luxus.

Reagovat
X-bano-X

Zbytočnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

uplna kravina , nieco ako Coentrao a Marcelo , hlavne ked 1 sa zacne stazovat ze nehra a ked dostane sancu tak aj tak nema na toho druheho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele