8. kolo
16.10.2011 18:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Levante UD - Málaga CF 3:0

Fotbalisté Levante doma nasázeli Malaze tři góly a zvítězili 3:0. Vše podstatné se událo už v prvním poločase, kdy padly všechny tři branky. V prvním dějství došlo rovněž k vyloučení brankáře Caballera, díky kterému tak hráli hosté po většinu zápasu v oslabení.

Diváci nemuseli na první branku čekat příliš dlouho, ve 13. minutě předvedl průnik do vápna Juanfran, následně přihrával pod sebe a nikým nehlídaný Barkero s pomocí teče překonal hostujícího brankáře - 1:0 pro Levante. Malaga se snažila o rychlou odpověď, Joaquin si ale vylámal zuby na Munuovi.

Další klíčový okamžik se udál po půlhodině hry. Brankář Caballero vyběhl ale míč zasáhl už za hranicí svého vymezeného území, rozhodčí mu udělil červenou kartu a Malaga tak hrála o deseti mužích. K přímému kopu se postavil Barkero, jeho rána se od zdi dostala k Juanlovi, který překonal Rubéna - 2:0 pro Levante.

Malaga byla v šoku a to ještě nebyl konec. Pět minut před koncem prvního poločasu už to bylo 3:0 pro Levante. Brankář Rubén hrubě chyboval, když důrazně neodkopl míč do bezpečí, dobíhající Koné mu míč vypíchl a zakončil do prázdné branky - 3:0 pro Levante. Ve druhém poločase už toho k vidění moc nebylo. Domácí kontrolovali zápas a také ho dovedli do vítězného konce.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 (Eliseu)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Levante !!!

Reagovat
randi

Tak tak :)

Reagovat
clinger

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele