8. kolo
15.10.2011 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Villarreal CF 0:0

První bezgólová remíza sobotního programu se zrodila na předměstí Madridu, kde se výsledkem 0:0 rozešly celky Getafe a Villarrealu. Oba tak zároveň zůstávají v dolní polovině tabulky, domácí jsou sedmnáctí, hosté se po rozpačitém úvodu přecijen trochu zvedli a jsou jedenáctí.

Žlutá ponorka začala lépe a v první půlhodině si vypracovala hned tři dobré gólové příležitosti. Tu první měl na kopačce Valero, jeho technický pokus ale skončila nad břevnem domácí brány. A následně se dvakrát ve slušné střelecké pozici ocitl Giuseppe Rossi, napoprvé však pálil mimo, při druhé situaci mu zase dobře mířenou ránu tečoval stoper Diaz.

V poslední minutě úvodního dějství mohlo z ničeho nic udeřit na druhé straně, obrovskou šanci ale spálil Pedro Rios. I druhý poločas patřil jasně hostujícímu celku, který si chtěl připsat teprve druhé vítězství v sezoně.

Jenže jediný hráč hostů, který se snažil něco vymyslet a pravidelně zaměstnával obranu Getafe, byl Giuseppe Rossi, zbytek týmu byl naprosto neškodný. A tak se Rossi často musel vypořádat s přesilou obránců, jako třeba v šedesáté třetí minutě, kdy se mu podařilo obejít tři protihráče, ten poslední, čtvrtý ho však zastavil.

A když Rossi v devadesáté minutě přihrál do šancí Wakasovi a Perezovi, zaskvěl se gólman Getafe Codina. Domácí tak získali cenný bod, naopak účastník Ligy mistrů z Villarrealu se i nadále trápí - prozatímní jedenácté místo je rozhodně zklamáním.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mam danej villareal tak nevím no asi to nevíjde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele