Primera División - souhrn 34. kola

28.04.2015, 21:51, aktualizováno 30.04.2015, 23:59
Komentáře a souhrny
Atlético veze tři body ze hřiště Villarrealu, Elche nadělilo Deportivu čtyři góly. Real Madrid porazil Almeríi a na Barcelonu, která rozstřílela Getafe, nadále ztrácí dva body. Sevilla uspěla v Eibaru a bodově se dotáhla na Valencii, ta uhrála na půdě Raya jen remízu...

Granada CF - Espanyol Barcelona 1:2

30.04.2015 22:00

Góly: 73. Diego Maínz - 45. Sergio García, 84. Paco Montañés

Boj o záchranu se ve Španělsku začíná čím dál více vyjasňovat. Zatímco týmy jako Elche či Levante úspěšně bodují a vzdalují se od pásma sestupu, jejich konkurenti na dně tabulky nabírají čím dál větší ztrátu. Jedním z takových potápějících se nešťastníků je Granada, která na domácím hřišti podlehla Espanyolu 1:2.

Katalánský celek se ujal vedení na samotném konci první půle, kdy se o gól do šatny postaral kapitán Sergio García. Granadští však sedmnáct minut před koncem vyrovnali díky Diegu Mainzovi, jenže Paco Montaňés jedenáct minut nato vrátil hostům vedení, které již udrželi až do konce. Espanyol touto výhrou přiživil své šance na možnou kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy, neboť od sedmé Malagy jej nyní dělí pouhé dva body. Zato Granada zůstává na předposledním místě s pětadvaceti body a šestibodovou ztrátou na záchranu. To vše čtyři kola před koncem sezony.

Domácí měli v první půli jasně více ze hry a působili ofenzivnějším dojmem, jenže i tak to byli oni, kdo v poločase odcházel do šatny s inkasovaným gólem. Ten zapříčinil hrubou individuální chybou Emanuel Insúa. Levý bek Granady se totiž při vyvážení míče z obrany nechal obrat Lucasem Vázquezem, jenž si proklestil cestu až do pokutového území, odkud vybídl ke skórování Garcíu. Nejlepší střelec Espanyolu zachoval chladnou hlavu a přesnou ranou do pravého koutu překonal brankáře Roberta.

Granadským tak nezbylo nic jiného, než pokračovat v herním tlaku i nadále. Espanyol se totiž pohodlně spokojil s ochranou vydobytého náskoku. Nepřesně pak mířili domácí Success i Piti a nakonec to byl stoper Mainz, jenž protrhl střelecké trápení Andalusanů, když po centru Bangoury trefil hlavou vyrovnání na 1:1. Ve zbytku zápasu tak domácí hledali navýsost důležitý druhý gól pro zisk tří bodů, jenže tím se zároveň i řádně odhalovali před vlastní brankou. Caicedo však jedné takové šance po chybě Juana Calá trestuhodně nevyužil.

A při dalším propadu stopera Granady pak míč vzal do své správy střídající Montaňés, jenž víceméně zničehonic pláchl po pravé straně hřiště a přesnou ranou se postaral o utichnutí publika na stadionu Nuevo Los Cármenes.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Valencia CF 1:1

30.04.2015 20:00

Góly: 19. Adrián Embarba - 66. Dani Parejo

Hodně atraktivní a emotivní utkání hostil stadion Teresa Rivero v Madridu, kde své domácí zápasy hraje Rayo Vallecano. Rayo dnes uvítalo ambiciózní Netopýry, ale ti nakonec odjíždějí z Madridu jen s jedním bodem v kapse. Domácí poslal do vedení Adrián Embarba, ale ve druhé půli srovnal na konečných 1:1 Daniel Parejo. V zápase jsme viděli ještě dvě červené karty.

Valencia přijížděla na stadion do Madridu jako jasný favorit a její boj o tři body měl být spíše formální záležitostí. Nutně potřebovala zazářit, aby si pojistila čtvrtou příčku před dotírající Sevillou. To se jí ale nakonec nepovedlo a Netopýři se tak musí o své místo nadále bát. Začali přitom poměrně ofenzivně. Do základu se vešla útočná trojice Rodrigo, Negredo, Piatti. Míče jim připravovala záložní řada v podání hráčů jako Parejo, Pérez, Gomes. Ani domácí se nebáli vyrukovat s ofenzivní sestavou a o útočení se měla starat čtveřice Embarba, Bueno, Kakuta a Manucho.

Po pěti minutách se ke střele z větší vzdálenosti odhodlal Rodrigo. Pálil ale z velkého úhlu a vysoko nad branku. Po osmi minutách se do velké šance dostal útočící Daniel Parejo, který se dostal k míči ve vápně a krásnou ranou pálil jen do kolene připraveného brankáře Toňa. Zatímco hosté se snažili spíše tvořit hru a kombinovat, domácí se k míči dostávali pozvolna. Střelou z otočky se ukázal talentovaný univerzál Gael Kakuta, jenže mířil hodně mimo.

Hodně aktivním hráčem byl Rodrigo, který si udělal místo za obránci Raya a tvrdou ranou prověřil brankáře Toňa. Ten byl ale včas připraven a jeho ránu zlikvidoval. Po osmnácti minutách měla Valencia obrovskou smůlu. Respektive ji nepodržel vlastní brankář. Po akci Raya se míč dostal k Adriánovi Embarbovi, který jen tak zkusmo vypálil. Ačkoli se nejednalo o moc dobrou střelu, chybu vyrobil brankář Diego Alves, který propustil balon za svá záda, neboť mu vypadl z rukavic!

Valencia musela dotahovat a to byl scénář, se kterým pravděpodobně moc nepočítala. André Gomes se vší silou opřel do míče, ale mířil přes celé vápno mimo. Pět minut před změnou stran se k míči za vápnem dostal Rodrigo, který ještě vybízel nabíhajícího útočníka Negreda. Jenže ten ve skluzu minul bránu zhruba o metr! Do druhého poločasu už nevyběhl Pablo Piatto, který byl nahrazen Sofianem Feghoulim.

Po hodině hry se na domácí Rayo usmálo štěstí, když Daniel Parejo vypálil ke vzdálenější tyči a po hříchu trefil přesně vzdálenější tyč. Od ní se míč odrazil zpět do pole na záda brankáře Toňa. Přesně poté si ale Rayo zkomplikovalo celou situaci vlastně samo, když Jorge Morcillo zatáhl za poslední možnou brzdu a zkosil pronikajícího protihráče těsně před vápnem. Penalta se sice nepískala, ale standardní situace ve prospěch Valencie ano. A Netopýři jí využili náramně, když se k míči postavil Daniel Parejo, opřel se do míče vší silou a Toño neměl nejmenší nárok - 1:1.

Dvacet minut před koncem utkání se do obrovské šance dostal Gael Kakuta, který pálil velmi dobře, ale ještě lépe zasáhl Diego Alves. André Gómes posléze jen těsně minul tyč Toňovy brány. A Trashorras jen těsně minul tyč brány hostujícího celku! Patnáct minut před koncem nervy tekly na obou stranách. Na té hostující to odnesl Rodrigo, kterého povalil ve snaze získat míč brankář Toňo a Rodrigo neunesl tíhu okamžiku. Svého konkurenta podkopl a sudí jej poslal ze hřiště! Pět minut před koncem utkání se k hlavičce na malém vápně dostal Feghouli, ale brankář Toňo spasil svůj celek.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 0:1

29.04.2015 22:00

Góly: 74. Fernando Torres

Atlético využilo poklesu formy Villarrealu a stejnou mincí mu oplatilo porážku z vlastního stadionu. Výhru 1:0 zajistil Rojiblancos svým druhým gólem v sezóně navrátilec Fernando Torres. Nešťastný zápas pro domácí korunovalo na konci zápasu zranění brankářské jedničky Sergia Asenja. Simeoneho tým si pohlídal třetí příčku, Žlutá ponorka okupuje nadále šesté místo.

Kromě Torrese měl obrovskou zásluhu na výhře Madridských gólman Oblak. Ten byl v permanenci již od prvních minut, když jeho schopnosti prověřil krátce po úvodním hvizdu Campbell. Dvaadvacetiletý Kostaričan však sám před slovinským brankářem selhal. V 18. minutě se znovu Campbell pokoušel překonat Oblaka z hranice velkého vápna, jeho pumelice ale jen prosvištěla kolem pravé tyče. Na druhé straně mohl odpovědět hlavou Turan, svůj lob ale rovněž mezi tři tyče nezamířil.

Největší šanci první půle měl v dresu Rojiblancos Koke. Ve 29. minutě se rozběhnutý třiadvacetiletý odchovanec madridského klubu dostal do skvělé pozice po Mandžukičově přihrávce, v rozhodující chvíli ale bránu tvrdou ranou trestuhodně minul. Hosté si na svou velkou příležitost počkali do 34. minuty, to se po přímém kopu dostal k nebezpečné hlavičce Ruiz, jehož však na čáře fantasticky vychytal oblak a následnou dorážku vykopl z branky Godín.

I v druhé půli pokračovala zajímavá podívaná. Nejprve to z velké dálky zkoušel domácí kapitán Mario Gaspar, ale jeho projektil letěl příliš vysoko. Zanedlouho se k dorážce v pokutovém území hostů dostal střídající Gómez, ale jeho střelu srazil na rohový kop všudypřítomný Godín. Dobře rozehraný mač si domácí zkazili vlastní hloupou chybou. Nepřesnou přihrávku dozadu v podání Triguerose si Bailly vůbec nezpracoval, k míči se dostal Fernando Torres a ten svůj bleskový samostatný únik učebnicově zakončil do odkryté branky - 0:1!

Hostům vzala úvodní branka úplně vítr z plachet a v 81. minutě to mohlo být o dva góly. Další chyby v rozehrávce Žluté ponorky mohl využít Griezmann, na rozdíl od svého parťáka z útoku ale ztroskotal na Asenjovi. Domácí gólman však už více ze svého umění předvést nemohl, jelikož se při následném rohovém kopu v souboji s Raúlem Garcíou při dopadu na zem zranil a nebyl schopen dál pokračovat.

Do branky tak musel narychlo Juan Carlos. I tak ještě domácí v samotném závěru dokázali zahrozit. Nejprve se do dobré pozice dostal Mario Gaspar, ale mířil hodně nad. V poslední akci zápasu pak pohotová střela Costy letěla o chloupek mimo branku, bezchybný Oblak však byl na místě a střelu mířící mezi tři tyče by chytil. Atlético tak urvalo ze hřiště Villarrealu důležité tři body a může se nadále těšit z bronzové příčky. Domácího kouče Marcelina bude kromě další porážky tížit i možná ztráta další opory v podobě zraněného Asenja.

Více informací k zápasu

Elche CF - Deportivo La Coruña 4:0

29.04.2015 22:00

Góly: 6. Jonathas, 20. David Lombán (pen.), 54. Mario Pašalić, 90+1. Garry Rodrigues

Tak takhle se kráčí za záchranou. Elche rozdílem třídy přehrálo Deportivo La Coruňa na domácí půdě 4:0 a jistotu udržení v nejvyšší španělské soutěži i pro další ročník má již na dosah. Vítězný gól nevstřelil nikdo jiný než Jonathas de Jesús, a to hned v páté minutě.

Brazilcova trefa pak odstartovala debakl, který doplnili David Lombán z pokutového kopu, Mario Pasalić krátce po změně stran a v samotném závěru dodal výsledku třešničku na dortu Garry Rodrigues. Pro klub z provincie Alicante šlo o vůbec nejvyšší prvoligové vítězství od roku 1970...

Svěřenci Frana Escriby se tak dostali od sestupových vod na vzdálenost pohodlných osmi bodů, což se čtyřmi zbývajícími zápasy do konce sezony vypadá již mimořádně slibně. Hned v příštím zápase v Malaze tak Elche může svůj status prvoligového týmu potvrdit i matematicky, ovšem stále se nad ním vznáší určitý otazník, co se týče možného nesplacení dluhu pěti milionů euro, které by propad o ligu níže přece jen ještě mohlo zapříčinit. Deportivo naopak aktuálně drží první sestupovou příčku a není se čemu divit, když nedokázalo vyhrát ani jednou z posledních dvanácti kol.

V posledních týdnech provázela Elche nepříjemná nejistota, kterou neutišil ani odchod klubového prezidenta Josého Seculpreho, jehož v nevděčné funkci pod tlakem nahradil den před zápasem s Deporem Juan Anguix. Ovšem i přesto se Escribův tým dokázal potřetí za posledních čtrnáct dnů vybičovat ke kvalitnímu výkonu, který mu přinesl kýžené vítězství.

Elche dominovalo od samotného úvodu a ještě před Jonathasovým krásným gólem mělo další dvě slušné šance. Gól pak z kopačky brazilského útočníka padl po perfektní práci Damiana Suáreze. Jonathas tak vstřelil svůj jedenáctý gól sezony a dovolil si dokonce neobvyklou oslavu, když vytáhl pro kamery sluneční brýle. Záhy se Elche mohlo pohodlně vyhřívat na výsluní ještě více, neboť Enzo Roco spadl po zákroku Oriola Riery a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Lombán - 2:0 po dvaceti minutách.

Depor se probudil k životu až po změně stran, jenže své tři příležitosti nahuštěné do pouhých pár minut trestuhodně zahodil, jmenovitě selhali Lucas Pérez a dvakrát Riera. Okamžitě tak přišel trest v podobě inkasovaného gólu číslo tři. Suárez využil vysunuté obranné linie Deportiva, aby vybídl do úniku Jonathase, a brazilský šutér napálil brankáře Fabricia tak, že míč pomaloučku směřoval do brány. Vše v tu chvíli pojistil dorážkou Pasalić, aby jej dorazil za čáru ještě před dobíhající obranou hostí.

La Coruňa se nakonec nedočkala ani čestného gólového úspěchu a místo toho naopak ještě jednou inkasovala. V první minutě nastavení totiž Elche odvrátilo rohový kop a střídající Garry Rodrigues využil oproti defenzivě Deporu své odpočaté čerstvé nohy, aby pláchnul až k zakončení, které úspěšně zafungovalo i na brankáře Fabricia.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Sevilla FC 1:3

29.04.2015 20:00

Góly: 51. Federico Piovaccari - 7. Carlos Bacca, 15. Carlos Bacca, 64. José Antonio Reyes

Sevilla nezklamala ani tentokrát a jasnou výhrou 3:1 nad propadajícím se Eibarem si uchovala šanci na umístění v nejlepší ligové čtyřce. Na úvod se hned dvakrát prosadil Carlos Bacca, jehož pak po změně stran doplnil José Antonio Reyes. Za hosty pouze průběžně korigoval Federico Piovacarri.

Andalusané se tak přinejmenším nakrátko posunuli na kýžené čtvrté místo v ligové tabulce, jediný bod před Valencii, která má zápas k dobru. Zato Eibar je prvním ligovým nováčkem, který prohrál deset domácích zápasů v řadě a nadále z šestnáctého místa zůstává nebezpečně blízko sestupovým příčkám s jednatřiceti body.

Svěřenci Unaie Emeryho si v minulém kole suverénně poradili s Rayem Vallecanem a i tentokrát si připsali pohádkový vstup do zápasu. Hned po sedmi minutách hry totiž Reyes vybídl do šance Baccu a kolumbijský forvard v poklidu obešel brankáře Iruretu, aby skóroval do odkryté brány. Několik minut nato si oba ofenzivní tahouni hostů celou spolupráci zopakovali, s týmž výsledkem. Reyesův přímý kop totiž Irureta vyboxoval pouze k Baccovi, jenž zblízka míč pohodlně posunul do sítě.

V první půli působil Eibar značně zakřiknutě, ovšem po změně stran se přece jen osmělil a zaslouženě alespoň utkání zdramatizoval. Piovacarri nejprve hlavou přestřelil, ovšem chvíli nato již ve své příležitosti nezaváhal, když využil zmatku v sevillské obraně po rohovém kopu. Dalších deset minut se pak Sevilla sotva dostala na útočnou polovinu, jenže ani to nepřineslo vyrovnání, ba naopak. Reyes s Baccou si tentokrát prohodili role, kdy kolumbijský útočník založil sevillský protiútok a předložil pak míč Reyesovi, jenž z prvního doteku bez váhání prostřelil Iruretu ranou na přední tyč.

Gól na 3:1 zabil veškeré šance Eibaru na závěrečný tlak v honbě za vyrovnáním, a tak již bylo jen otázkou, zda hosté nepřidají další trefu. Irureta si však s šancemi Vitola a Evera Banegy poradil, baskickému celku to však již nebylo nic platné.

Více informací k zápasu

Real Madrid - UD Almería 3:0

29.04.2015 20:00

Góly: 44. James Rodríguez, 49. Mauro dos Santos (vl.), 84. Álvaro Arbeloa

Real si bez potíží poradil se zachraňující se Almeríí a nadále ztrácí na vedoucí Barcelonu dva body. O vítězství Los Blancos se v prvním poločase přičinil Rodríguez a nedlouho po změně stran si dal nešťastně vlastí gól Dos Santos. Gólovou tečku udělal za zápasem v 84. minutě Arbeola.

Real v prvním poločase nepředváděl očekávanou smršť, ale i standardní výkon Ancelottiho týmu na osmnáctý celek tabulky stačil. V první dobré příležitosti se domácí ocitli už ve 4. minutě, když centroval z pravé strany Arbeola a hlavičkující James Rodríguez poslal balón těsně mimo. Poté však utkání upadlo spíše do průměru a míč se do nebezpečných prostorů dostával jen sporadicky. Fotbalovou nudu mohl ve 28. minutě protrhnout po přímém kopu Cristiano Ronaldo, balón se ale pouze otřel o horní část Rubénovy svatyně.

Kvalita Realu Madrid se projevila až na konci první půle. Ve 45. minutě se hostující Trujillo dopustil velké chyby před vlastním pokutovým územím, když hlavou namazal nabíhajícímu Rodríguezovi, jenž výstavní ranou z první poslal svůj tým do vedení - 1:0! Gól do šatny domácí nakopnul a krátce po přestávce přidali Los Blancos druhý gól. V probíhající 49. minutě se do vápna Almeríe prodral Jesé, který vyslal prudký přízemní centr na nabíhajícího Ronalda. Ještě před portugalským kanonýrem ale zasáhl míč ve skluzu hostující Dos Santos a balón k překvapení gólmana Rubéna doputoval až za jeho záda - 2:0!

Téměř sedmdesát tisíc fanoušků na stadionu nesledovalo nijak dramatický zbytek zápasu. Pokusy Almeríe na zvrat se nesetkávaly s úspěchem a Madridští v pohodě kráčeli za šestým vítězstvím v La Lize za sebou. Třetí branku zápasu přidali domácí až v poslední desetiminutovce. V 84. minutě si v pokutovém území Andalusanů šikovně převzal balón Chicharito, jenž následně přesně přihrál před bránu Arbeolovi. Dvaatřicetiletý obránce svým vůbec prvním gólem v sezóně pečetil vítězství Realu - 3:0!

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Málaga CF 1:0

29.04.2015 20:00

Góly: 89. Nolito

Málaga si nakonec nedokázala poradit s Celtou a ve Vigu prohrála! Jedinou branku utkání vstřelil Nolito minutu před koncem zápasu.

Málaga byla lehkým favoritem v duelu s domácí Celtou Vigo a chtěla další tři body. Do utkání vyslala hned od začátku útočníky Hortu se Samuelem. Za nimi měli hru tvořit záložníci Darder, Amrabat a Duda. Domácí vyrukovali na soupeře s hráči jako Fernandez, Orellana nebo Nolito s Charlesem.

Domácí se dostali jako první do větší šance už po minutě odehraného času, když z větší dálky vypálil Nolito. Mířil ale jen do náruče brankáře Kameniho. Po pěti minutách měl na kopačce první gól utkání Fontas, který se ocitl na malém vápnu zcela osamocen, ale pálil k tyči, kam brankář Kameni v klidu dosáhl. O dobrou přihrávku do vápna se zasloužil také Amrabat, který ale nakonec mířil jen do obrany Celty Vigo. Domácí byli jednoznačně aktivnější a brankář Kameni musel řešit další nepříjemnost v podobě Nolita číhajícího na zadní tyči. Toho nakonec zastavil Angeleri.

O chvíli později se Orellana snažil najít dobrou nahrávkou Hernandeze, ale zasáhla soupeřova obrana. Poté hned dvakrát pálil Nolito, ale Kameni byl vždy na místě a jeho zakončení s přehledem zlikvidoval. Po dvaceti minutách spálil obrovskou šanci Charles, ke kterému se před bránou dostal balon, ale Charles byl natolik zaskočen nenadálou šancí, že si neporadil a nedokázal včas vypálit. Následně pálil Fernandez, který ale mířil jen těsně vedle tyče brankáře Kameniho. Po dalším sólu Nordina Amrabata se ujali obrovské šance opět domácí. Krohn-Dehli našel skvělou nahrávkou Nolita, který pelášil na bránu a překonal obránce svého soupeře. Brankáře Kameniho ale neprostřelil, protože pálil těsně vedle tyče!

Deset minut před změnou stran se do obrovské šance dostala také Málaga. Samuel nahrával na malém vápně Darderovi, který snad ani nemohl netrefit. Protože je ale fotbal hra nedokonalých lidí, zazvonila tyč! Od ní se míč odrazil zpět do hřiště! K balonu se pak dostali domácí rychleji, takže míč odkopli do bezpečí. Pět minut před koncem zajímavé první půle Amrabat našel dlouhou přihrávkou Dardera, ale ten svoji šanci nezopakoval a pálil jen těsně vedle tyče!

Nolito dlouhým výkopem našel volného Orellanu, ale ten byl faulován. O chvíli později Charles stál u pokutového území, dostal pas od dobíhajícího spoluhráče a následně vystřelil, ale mířil mimo. Deset minut po změně stran se Horta dostal s míčem za obranu domácích, ale byl zastaven. K míči se následně dostal Amrabat, ale pálil jen do brankáře soupeře. Po hodině hry domácí spálili další obrovskou šanci, když se nejprve zastřeloval Charles a po něm také Hernandez, ale také ten poslal míč mimo tři tyče!

O chvíli později se dostal do šance také Nolito, ale ani on nepálil příliš dobře. Patnáct minut před koncem se do skvělé šance dostal Nordin Amrabat, dnes jeden z nejlepších hráčů. Ačkoli ale mířil sám na brankáře Alvareze, vypálil jen mimo tři tyče. Pět minut před koncem utkání ještě našel Orellana v pokutovém území Larriveye, ale včas zasáhla obrana jeho soupeře. Do konce druhého poločasu ale přeci jen jedna branka padla. Mina skvělou nahrávkou našel Nolita, který si za svůj výkon branku určitě zakončil. Krásnou ranou skóroval - 1:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - Córdoba CF 1:0

28.04.2015 22:00

Góly: 41. David Barral

Córdoba prohrála i v úterý na hřišti Levante a s prohrou 1:0 takřka dozajista zpečetila své krátké působení ve španělské nejvyšší soutěži pouze pro letošní ročník. To Valencijský klub díky brance svého dvorního kanonýra Davida Barrala míří úspěšně za záchranou.

Levante se tak po dvou totožných výherních výsledcích (ten první byl minulý víkend proti Getafe) oddálilo od osmnáctého Deportiva La Coruňa na první sestupové příčce na vzdálenost šesti bodů, byť má nyní odehrán o zápas navíc oproti většině svých blízkých tabulkových konkurentů. Zato córdobští zůstávají pevně přilepení na dně ligové tabulky s jedenáctibodovou ztrátou na záchranu. To je již čtyři kola před koncem hotový polibek smrti a je jen otázkou času, když už odpadne i samotná matematická šance na udržení prvoligového statusu i pro další rok.

Do sestupového pekla přivedla Córdobu především příšerná forma v novém kalendářním roce. Andalusané totiž naposledy zvítězili dvanáctého ledna a od té doby již zvládli vybojovat pouhé další tři body. Proti Levante na stadionu Ciutat de Valencia přesto srdnatě bojovali a postarali se o vesměs vyrovnané měření sil, které narušil těsně před koncem první půle David Barral. Ten po šancích Juanfrana s Robertem Camarasou na druhý pokus dokázal tři minuty před koncem přece jen protrhnout bezbrankový stav.

Nejlepší střelec Levante si zvládnul potáhnout míč na kraji pokutového území, načež jej následně poslal svému parťákovi z útoku Víctoru Casadesúsovi, jenž jej bez váhání hned vrátil na zadní tyč, kam si Barral naběhl a zkušeně zavěsil centr do brány. Víc branek než zásah aktivního Barrala již ani nepadlo, neboť zaskočená Córdoba již po změně stran neměla na svého slavnějšího soka šanci jak patřičně zareagovat. Zápas tak skončil nejtěsnějším možným rozdílem 0:1.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Sociedad 1:1

28.04.2015 22:00

Góly: 52. Aritz Aduriz (pen.) - 60. Alberto De La Bella

Baskické derby skončilo potřetí v řadě výsledkem 1:1. Favorizovaný Athletic šel do vedení krátce po změně stran po proměněné penaltě Aritze Adurize. Hosté hráli o deseti, ale i v oslabení dokázali vyrovnat díky povedené střele De la Belly. Nápor Athelticu v závěru už nic nepřinesl a oba baskické celky si tak body rozdělily.

Ani jedno mužstvo nezačalo zápas s přehnanou aktivitou. O něco lepším celkem se ale jevili domácí, kteří dokázali svého soupeře zatlačit před jeho pokutové území. První nebezpečnou akcí Athleticu byl rychlý brejk ve 13. minutě. Aduriz se ale při zakončení hlavou dostal do hodně ostrého úhlu a tísněn dvojicí obránců mířil nad. Hosté odpověděli ranou Bergary z dvaceti metrů, míč opět skončil nad brankou.

Real se čím dál více osměloval a ve 28. minutě se do míče parádně opřel Carlos Vela, jenž z osmadvaceti metrů nadělal gólmanu Iraizozovi pořádné starosti. První půle pokračovala nepříliš záživnou podívanou, mezi oběma celky byla znát regionální rivalita a časté fauly kouskovaly hru. V poločase tak panoval na San Mamés bezbrankový stav.

Velkou zápletku dostal zápas krátce po změně stran. V 50. minutě srazil ve vápně Realu dotírajícího Adurize Mikel González. Za svůj ostrý zákrok uviděl rovnou červenou kartu a sudí Munuera zároveň ukázal na značku pokutového kopu. Za protesty obdrželi následně ještě žlutou kartu I. Martínez a De La Bella. K pokutovému kopu se postavil Aritz Aduriz, který střelou do protipohybu brankáře Rulliho otevřel skóre - 1:0!

Střelec první branky se krátce na to ocitl v další gólové pozici, ale efektními nůžkami míč mezi tři tyče neposlal. Real ani v deseti nesložil zbraně a ve složité situaci dokonce dokázal gólově odpovědět. Psala se 60. minuta, když se Realu Sociedad ujala akce Parda. Dvaadvacetiletý záložník krásnou přihrávku vyslal do vápna domácích De La Bellu a ten skvěle zakončil na vzdálenější tyč - 1:1!

Real se snažil udržet lichotivý remízový stav, naopak Lvi se rvali o tři body a pomyslnou nadvládu nad Baskickem. Vrátit vedení mohl Athleticu Iraola, jeho pumelice z dvaadvaceti metrů skončila těsně mimo. Na ní se snažil odpovědět ostrostřelec v kádru Davoda Moyese Carlos Vela, avšak ani jeho projektil ze 75. minuty neskončil v síti.

Zápas rychle spěl ke svému konci a Athletic se v poslední desetiminutovce nadechl k poslednímu velkému náporu. V 80. minutě to technicky zpoza vápna zkoušel Williams, jeho pokus byl ale tečován a kopal se pouze rohový kop. Domácí před vypršením základní hrací doby mohutně utahovali šrouby kolem vápna Realu a v 89. minutě mohl rozhodnout znovu Williams, jenže mu rána po odrazu míče vůbec nesedla. Baskické derby tak i potřetí za sebou skončilo 1:1. Real Sociedad opět ukázal svoji sílu, když dokázal i v oslabení udržet remízový výsledek. Velverdeho svěřenci si budou vyčítat nevyužitou čtyřicetiminutovou přesilovku.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF 6:0

28.04.2015 20:00

Góly: 9. Lionel Messi (pen.), 25. Luis Suárez, 28. Neymar, 30. Xavi, 40. Luis Suárez, 47. Lionel Messi

Barcelona debaklem odeslala domů smutné Getafe, které na ni dnes absolutně nestačilo. Domácí zvládli utkání ve skvělém tempu a Getafe nastříleli šest branek! Po dvou brankách dali Luis Suárez a Lionel Messi. Jednu přidali Xavi a Brazilec Neymar.

Trenér Luis Enrique nasadil poměrně ofenzivní sestavu, když poslal na hřiště smrtící trojici Lionel Messi, Neymar a Luis Suárez. S kapitánskou páskou vyběhl na hřiště Xavi, kterého v záloze podporovali Rafinha a Busquets. Hosté z Madridu vsadili na Leona, Rodrigueze nebo Hinestrozu, kteří hráli na jediného vysunutého útočníka, tím byl Babá.

Barcelona sázela na rychlé kontry a jeden takový zakončil po třech minutách Dani Alves. O chvíli později Neymar založil akci na levé straně, Messi poté nahrával zpět do druhé vlny. Jenže Dani Alves pálil nepřesně. Po osmi minutách už se Barcelona dostala do kýženého vedení. Suárez dostal dobrou nahrávku do vápna a díky skvělému zpracování postupoval vstříc první brance, jenže byl k zemi sražen Arroyem. Sudí David Fernández Borbalán neváhal a pískl penaltu. K ní se postavil Lionel Messi a krásným dloubákem poslal Barcelonu do vedení - 1:0.

Po patnácti minutách se snesl krásný pas od Xaviho k Rafinhovi, který ale poslal míč jen těsně nad břevno! Z následující akce se málem zrodilo srovnání. Hinestroza si všiml, že je brankář Claudio Bravo venku z branky a pokusil se jej přelobovat. Míč se snášel do brány, ale Bravo se bleskurychle vrátil a míč na brankové čáře vyrazil! Po dvaceti minutách přes několik hráčů vypálil Lionel Messi, jeho přízemní rána Guaitovi moc potíží nenadělala.

Po pětadvaceti minutách Barcelona navýšila své vedení. Lionel Messi měl na straně čas na skvělý centr, posadil jej na kopačku nabíhajícího Luise Suáreze a ten si poradil náramně - z první umístil míč za brankáře Guaitu - 2:0 pro domácí Barcelonu.

Třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat. Lacen ztratil poblíž vápna míč, Luis Suárez posunul do volného prostoru na nabíhajícího Brazilce Neymara a ten si poradil. Ještě si počkal na vracejícího obránce, udělal mu kličku směrem k bráně a vypálil. Brankář Vicente Guaita byl bez šance a kapituloval znovu.

Po třiceti minutách už to bylo o čtyři branky. Neymar se propracoval do vápna, nesobecky nahrál do druhé vlny na Xaviho. Záložník Barcelony si poradil naprosto famózně a krásnou ranou poslal míč do sítě - 4:0. Pět minut před koncem první půle se agónie hostujícího celku dostala k vrcholu. Zprava se míč přes Messiho a patičku Xaviho dostal ke zcela volnému Luisi Suárezovi, ten krásnou ranou propálil brankáře Vicenteho Guaitu - 5:0 pro domácí.

Po změně stran se dostal na hřiště Sergi Roberto a hned poté Barcelona dala svůj poslední gól. Lionel Messi dostal ideální přihrávku na pravou stranu, zpracoval si jí a obrana Getafe mu dávala dostatek prostoru. Toho hvězdný Argentinec využil bezezbytku a krásnou ranou poslal míč do rohu brány - 6:0.

Po hodině hry Messi pronikal středem a nahrával Adrianovi, ale zastavila jej obrana soupeře. O chvíli později se Neymar dostal ke střele, ta byla sražena k Suárezovi. Jeho zakončení proletělo těsně nad břevnem. Dvacet minut před koncem utkání se málem prosadili hosté, Hinestroza zakončil jen do tyče! V poslední desetiminutovce se ještě o jednu akci postaral Neymar.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona34273497:1984
2.Real Madrid342716102:3082
3.Atlético Madrid34236565:2675
4.Valencia CF34209561:2669
5.Sevilla FC34216763:3869
6.Villarreal CF341411944:3153
7.Málaga CF341381336:4047
8.Athletic Bilbao341381334:3847
9.Celta Vigo341291340:3845
10.Espanyol Barcelona341291341:4345
11.Rayo Vallecano341331839:6242
12.Real Sociedad349131237:4440
13.Elche CF341071731:5737
14.Getafe CF341061828:5236
15.Levante UD34981732:6035
16.SD Eibar34871929:4931
17.Deportivo La Coruña346111729:5629
18.UD Almería34871929:5528
19.Granada CF344131722:6325
20.Córdoba CF343112021:5320
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (656)

Přidat komentář
smazaný uživatel

brekeke - Messi už je zase o gól za Ronaldem a to se mu prý gólově nedaří

Reagovat
Hokaido

to řiká kdo ? Cules,co obhaují jeho 2. místo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Messi nezraní, tak se v téhle seźoně přiblíží 5000 odehraným minutám.

Reagovat
smazaný uživatel

I Messi by měl občas střídat. Úplně vynechat zápas asi ne, s ním je to o něčem jiném ,ale na lavičce by někdy klidně mohl začít,samozřejmě s Luisem a Neyem v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Notak to at na nej mistni experti nadavaj, ze nektere zapasy odchodi. Takovou davku nezvladne nikdo na plny plyn.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo 19 gólů ve 33ti duelech, koeficient 0,58

Druhý nejlepší výkon za posledních 20 let. Nejlepší Vicky v sezoně 2010-11, kde měl 0,50

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 34 zápasech - 0,56.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. Na Marce to nemají aktualizovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je skôr obranou... Valdez toho musel hasiť viac (aj keď narobil aj viac hlúpych chýb).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vicky byl úžasnej gólman. To mi nemusíš říkat.

Nicméně Bravův nástup do Barcelony asi nikdo nečekal. Dává si to parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, kdybych si zpětně přečet, co jsem o něm v létě psal, připadal bych si jako úplný idiot. Teď jsem ale moc rád, že mi vytřel zrak takovým způsobem, i když to doteď moc dobře nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

mluví z tebe nostalegie, valdés byl strašný

https://www.youtube.com/watch?v=x3x_VxF1Za8

Reagovat
kubys

Tuhle kompilaci můžeš udělat i u Ikera...a neřekl bys, že by býval strašný gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikera? Chces rict zvlast u Ikera?

Reagovat
Hokaido

defenzivní dominance

Reagovat
valloire

Kdyby za Barcelonu chytal Kozáčik, má to taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za vyseknutou poklonu a prosím všechny culéš ,aby rovněž ocenili toto velké uznání naší hry.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš těžký. Když se hodnotí obrana, tak je ta barcelonská většinou prostupná a strašná ... Když se hodnotí gólman, tak je většinou průměrný. Když se hodnotí záloha, tak je nulová a vyřazená ze hry ...

... a přesto máme skoro nejmíň obdržených gólů ve všech velkých soutěžích.

Neumím si to vysvětlit.

Reagovat
kubys

Na hovno soupeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to ubrání útok ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to skouknul a v tomhle směru jsme v Evropě třetí za Juve (0,53) a Bayernem (0,43 - neuvěřitelný číslo).

Jen pro doplnění - vstřelené branky: My 2,85, Bayern 2,56, Juve 1,88

Reagovat
Diego2

co si neumis vysvetlit ja ti to vysvetlim. Valloire

Reagovat
smazaný uživatel

valloire je sice hlupák, ale to je tyhle názory tady prezentuje víc lidí. Většinou jsou to naši bílí kamarádi.

Reagovat
Diego2

Zbytecne to resit, jen pousmat a jit dal. Veci kolem Valdese, Guardiolu a podobne ma s nema stejny vyznam resit jako s fanouskama PL ktera liga je nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vidíš - trenér ... Tak toho máme taky špatnýho.

Reagovat
valloire

Kdyby v Barceloně trénoval Koubek, má to taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěch 0,41

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Robben nastúpil a po 5 minútach sa opäť zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Doktori stále škodia...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Bayernu bez Robbena sa príliš nebojím.

Reagovat
LAM

Porto zničili i bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

My nie sme Porto

Reagovat
Spalovač šancí

Neřekl bych. Vždyť si od nich kupuje hráče ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jeden hezčí gól než druhej https://www.youtube.com/watch?v=ebz1tEJsJI0

Reagovat
smazaný uživatel

Hotová nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
Hokaido

OT: Juud Trump

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Na to že jsme hráli opravdu na půl plynu a v druhym poločase už to byla jen procházka,tak skvělej zápas.Samej parádní fík a nejlepší asi ten poslední,i když gol na 2:0 taky bomba.

Snad nám forma vydrží a na konci budem brát tituly.NSM jsou fantastický

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Robben zas zraneny.

Reagovat
alcantara

Penal

Reagovat
kubys

Ten měl dát poslední gól, aby se kruh uzavřel.

Reagovat
Kluivert9

Na první gól nahrával Ronaldo?

Reagovat
loki5

no penalty většínou hahrává on to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěls napsat nahrává nebo zahrává. Dle mě je to obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Masi

Reagovat
Leo Rekordman

Dobre

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nejtýmovější tým na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
Free_player

trošku si to tam dávali no ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně milášek jen tak dál

Reagovat
X-bano-X

To sú masky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

fotka ze sprchy

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe přijelo na výlet Vždyt ty by snad porazil i Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

minimálně v hledišti :)

Reagovat
smazaný uživatel

Luis <3<3

Reagovat
sylarko

ten luis v barce sa mi tak zapacil. konecne mame TOP hrotaka, od cias etoa, messiho ako hrot neratam, a uz ne messiho goly si uzivam , ale prave luisove :D konecne daco nove, po tych 2-3 rokoch ked goly daval len messi je tu konecne dake ozivenie v utoku, samozrejme i neymar ked da gol som rad

Reagovat
loki5

No mě se letos hodně líbí Messi jako takový ten polozáložník. Navíc teď když je před ním Luis nebo Neymar je velká šance, že jeho příhrávky zužitkují.

Reagovat
sylarko

presne, chcel by som vidiet aspon jeden zapas , kde by messi zacal na poste praveho off zaloznika, tak by dostal sancu pedro ktory by bol na pravom kridle....ps pedro by bol mozno dobry aj ako RB namiesto alvesa

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je veľmi kreatívny ale na klasického CM by som ho nechcel. On dosť riskuje a stráca lopty na to aby hral na CM v Barcelonskom systéme.

Reagovat
LAM

Messi se opět fantasticky přizpůsobil.Hraje toho nejvíc staženýho útočníka a i tak tak dává mraky golů+askvělý áčka.Opravdu fenomén.

Jinak se i ukazuje že Suarez se daleko víc hodí k Messimu a Neymarovi než Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tento typ útočníka Barca potrebovala ako soľ, ale celá trojka ide ako nezastaviteĺná mašina

Reagovat
smazaný uživatel

MSN už 100. golů

jinak FCB povedený zápas i když mohli aleson 2/3 inkasovat v druhé půli

Reagovat
LAM

102

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Tondaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všetky góly s komentárom Raya Hudsona:

http://streamable.com/2ehf

Reagovat
smazaný uživatel

ked Hudson vecer sexuje so zenou musi zobudit cele sidlisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, to je hysterie kolem pár gólů

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv som si nemohol zvyknut na toto komentovanie a hovoril som si to co vsetci, ze americania proste nemaju fotbal v krvi a nevedia ho ani komentovat , ale potom som si na to tak zvykol, ze si ovela radsej pozrem zapas La ligy s prezitym komentarom Hudsona a jeho kolegu ako tych starych dedov s otrasnymi strareckym hlasom co komentuju La ligu na Canal + po spanielsky a aj highlighty na youtube kanaly La ligy

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
Infi

Reagovat
Counter

Hah, médii proběhla zpráva, že Real i Atleti dostanou stejný zákaz přestupů jako Barca, ze stejného důvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

barcu by hlavně už dávno měli za ty podvody zrušit a CN zbourat nebo dát Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám ,že ten nick ti k větší pokoře nepomohl,snad někdy jindy,naději neztrácej!

Reagovat
smazaný uživatel

o tobě jsem ztratil všechny iluze v poslední diskuzi, kam jsi přišel jenom rozesírat flejmy. Jsi pokrytec, nemáš nikoho co kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš ,že to jde ke tvému cíli být pokorný se blížíš mílovými kroky!

Jaká taky jiná debata se s vámi dá vést, To už jsem ti přece řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi míň vtipný a zajímavý než si asi myslíš

Reagovat
dextroza_m

ale pořád o parník před tebou...

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
smazaný uživatel

Asi víš víc než já co si myslím. Mluvím o tom ,že jsi mi důvod tvého nicku popisoval jako nástroj k větší pokoře a pak tady vykřikuješ takové hrůzy. Tak jak na ty vaše příspěvky reagovat , když váš zdejší přístup k Barce je podobný Hitlerovu přístupu k méněcenným rasám. Jak s vámi máme komunikovat rozumně? Nic mi nevychází ,jen sarkasmus a ironie.

Reagovat
madridcan

Ødegaard bol nominovany, Garetha by sme nepustili...Misinho si dava whiskey a cigaru na balkone.

Ziadne prestupy? I_love_RealMadridCF hlada najpevnejsie lano, pripadne velmi ucinny jed

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou furt kecy, ale nevidím, že by barca dávala šanci šestnáctiletýmu klukovi

Reagovat
smazaný uživatel

Real je prostě na zapojování vlastních odchovanců úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
misinho7

ale ne... som rad za Martina aj za Garetha ale keby bol prenho lepsi prestup spat do anglickej ligi a my by sme ziskali miesto neho Hazarda nebol by som nahnevany vyhovovalo by to obidvom hracom a aj nam

Reagovat
dextroza_m

Hazarda Vám nedají... tedy neprodají. To by jste museli vysázet přes 110m E.

Reagovat
Rssa

Dává to smysl, pokud se taky postupovalo podle svazových regulí...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

To právě nedává.

Reagovat
Rssa

Ve smyslu, že my také postupovali dle svazovych regulí, které ale byly zpětně označeny za špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Kým? Já do nich teď koukám (do těch z 2009) a vidím tam jasně napsáno, že povinností klubů je plnit veškeré regule (pravidla, stanovy, ustanovení...) FIFA i UEFA, a dokonce je to samé výslovně uvedeno i v samostatném článku týkajícího se přestupů ze zahraničí. Suma sumárum, porušením regulí FIFA došlo zároveň k porušení regulí svazu, takže říct, že jsme postupovali podle nich, je úplný nesmysl. Problém svazu pak není v jejich špatné formulaci, ale v jejich nedodržování.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaně.

Reagovat
Billy McClane

Nehrozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to istá vec priateľu. Na druhej strane sa toho trošku obávam. Perezovi rupne v bedni a vykúpi celú európu.

Reagovat
Billy McClane

Oficialne som to este nikdy nevidel. A s tym Perezom, neviem ci by to bola pre nas nejaka vyhoda

Reagovat
Counter

Hrozí to až až.

Reagovat
-Carles-

To bola otázka času. Teraz som zvedavý na Florentina.

Reagovat
MadMrJacky

Bylo by zajímavý sledovat Florentina, jak v létě utrácí dopředu. To by byla dobrá šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Nieeee vsetko na svete len nie ban . Real sa aj tak odvola dostaneme 1 prestupove okno kde Florentino ukaze ako vie dobre rozbit prasiatko .

A najhorsie na tom je ze sa tej rakoviny proste nezbavime . To aby clovek zacal dufat vo vymenu za Edena .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velmi rád ,že se nenaplnily mé pesimistické odhady, Getafe bylo po většinu zápasu dost neškodné a my jsme snad pošetřili i nějaké síly ,i když ten útok včele s Messim mi příjde šíleně přetížený. Pokud Real nezaváhá bude pro nás velmi těžké hrát o vše s odpočatými atlety,ale věřme,že Sevilla či Vale s Realem aspoň jednou remizují,když jej dokázala přehrát i Celta až na tu hroznou obrannou hru.

Reagovat
Free_player

tohle byla pastva pro oči na naše útočné trio je momentálně famozní pohled ... hezky si ty goly a asistence hoši vraceli ....

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doplním info Countera.

Atleti i Real jsou těsně před potrestáním za přestupy mladých. Pro oba by to znamenalo BAN na registrování nových hráčů v přestupových oknech 2015 a 2016. BAN by se zatím prý nemusel týkat hned letošního léta, ale měl by začít v zimě.

Marca dále spekuluje, že i proto Real nakupoval mladé hráče v míře u nich nevídané - Lucas Silva, Odegaard, Danilo a Marco Asensio a dále prý Real hodně tlačí na přestup De Gey.

A jen na doplnění - dalším vyšetřovaným klubem je Villarreal.

Holt ... dodržovat regule kašparoidního španělského svazu se nevyplácí.

A jen se teď těším na naše bílé kamarády, kteří si na Barce tak krásně zgustli, jestli podobně budou pranýřovat i svůj klub.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš ,že budou jejich soudnost a objektivita je předchází.

Reagovat
CHONG

Ty jsi fakt úsměvný, být to opačně, tak si vy si na nás určitě nezgustnente a gentlemantsky to přejdete a pak budete pranýřovat sami sebe.

Reagovat
X-bano-X

Nejde o nejaké pranierovanie ale vyhadzujete to barcelone na oči ako keby ste to sami nerobili. Pričom máte canteru plnú cudzincov.

Reagovat
CHONG

Vždyť to ale není smysl toho příspěvku, Jiří se tady zase snaží moralizovat, přitom, když něco vyvedete vy, tak si na vás smlsneme, když něco vyvedeme my, jak si na nás smlsnete a tak pořád dokola, tak proč zase ty Jiřího rádoby morální srance?

Reagovat
smazaný uživatel

Už v tu dobu, kdy byla potrestaná Barca, se vědělo, že jste vyšetřovaní i vy a Atleti. A ani to vám nevadilo, abyste o Barcu otírali svoje špinavé držtičky. Proto se teď těším, jak budete tu samou věc najednou obhajovat.

Reagovat
CHONG

Já to nijak obhajovat nehodlám, jestli jsme porušili daná pravidla, tak ať jsme potrestáni, klidně i tím banem, aspoň nebudeme vymýšlet nějaké přestupové pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ... pokud nadáváš jednomu klubu za něco do podvodníků a pak se ukáže, že podobnou věc dělal i tvůj klub, tak jak se zachováš?

Reagovat
CHONG

Mě spíš udivuje, že tady řešíš něco jako objektivitu, kolik nás je tady objektivních?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, když tak koukám na datum, tak mi to připomíná známou:

"Lomikare, Lomikare ..."

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, jen taková ochutnávka tvojí polívečky:

CHONG02.04.2014 19:18

Ty svině podvádějí fakt na všech frontách.

[reagovat]

Hele a teď to, co tě mělo trochu varovat:

4.2014 20:37

After Barcelona's transfer ban, triggred by a complaint of two clubs, FIFA also investigate youth transfers of Real Madrid and Atletico.

Uz to jede.

[reagovat]

jiri - fcb02.04.2014 15:03

Jestli by to byly jen blbě nastavený pravidla svazu, tak by těch španělskejch klubů bylo potrestaných víc, si myslím, ale počkám. Tak jako tak jsem nasranej.

[reagovat]

Reagovat
CHONG

To mě za ty čtyři roky, co jsem tady ještě neznáš nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

dík, tohohle si docela vážím

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc by měl být potrestán španělský fotbalový svaz....

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ale mě připadá, že ti už jsou potrestaní dost

Reagovat
smazaný uživatel

Kam na to s tím dodržováním regulí chodíte?

Jinak co se týče období, v případě, že by fakt ten ban dostali, můžou podle mého udělat stejný kolečko a odvolat se až k CAS.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím popravdě. Tak nějak je to taková obecná pravda, kterou se dozvíš, přijmeš ji a vlastně ani nevíš, kde jsi ji nabral.

Reagovat
smazaný uživatel

tak barca ale šmelí dlouhodobě, to není jenom ten ban, vždyť máte půlku vedení jednou nohou za katrem

Reagovat
dextroza_m

každý šmelí, co řešíš... nebo si snad myslíš, že je nějaký klub čistý jak slovo boží?? Já bych ani tomu slovu božímu tu čistotu nevěřil. Pravidlo 3N je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale u barcy je to asi o dost horší, když to řeší i úřady. A o nějaké dominanci madridu mně tu snad nikdo vykládat nebude, tomu soudný člověk věří max. ve fotbalové kvalitě

Reagovat
dextroza_m

o dost horší... jasně

Reagovat
misinho7

no ono to ma uz platit aj toto leto ! ..snad este stihneme kupit Verattiho...ale ked zacne ta platnost v lete asi nic z toho

Reagovat
smazaný uživatel

já čtu na Marce, že to nevypadá na tohle léto, ale až na zimu ... Ale kdyby to bylo od léta, tak o to líp.

Reagovat
dextroza_m

Veratti, Pogba, Aguero, Reus... +- 250mil E :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si dovolil říct, že je i víc ...

Reagovat
smazaný uživatel

PSG peniaze nepotrebuje a aj keby má iných hráčov na predaj - Cavani, Pastore, Lavezzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to ale nechodi . Nebude mat problem podat ziadost o prestup odmietat trenovat atd .

Reagovat
smazaný uživatel

My sme skúsili niečo podobné s Thiagom Silvom a nefungovalo to, pochybujem že Realu sa to podarí.

Reagovat
smazaný uživatel

S Thiagom je uplne ine pretoze jeho nahradit ani nejde . PSG bude potrebovat peniaze a z tych 3 vyssie co si vymenoval nedostanu take peniaze ako za Verrattiho .

Uz si ani nespominam kedy by bol pre Flore niaky hrac nedostupny .

Reagovat
X-bano-X

Prečo by malo PSG potrebovať peniaze?

Reagovat
smazaný uživatel

FFP

Reagovat
X-bano-X

To by platilo ak by sa chystali na nejaké veľké nákupy. Platy a réžiu majú poriešenú sponzorsky predsa. A majú celkom dosť hráčov, ktorých môžu predať. Neverím že by predali niekoho ako Verratti. Ak vážne pomýšľajú na úspech v LM tak nepredajú kľúčových hráčov. Podľa mňa strelia Cavaniho s Lavezzim a budú sa snažiť o Griezmanna.

Reagovat
smazaný uživatel

Di marzio pisal o vaznom zaujme PSG o Dybalu . A prezident Palerma ich odpisal ze chce 50 mega . Angel je tiez v hre . Ale hlavne PSG su 1 v love na Pogbu . To snad ani nemusim pisat . Za Cavaniho a Lavezziho tazko dostanu velke peniaze .

Reagovat
smazaný uživatel

Verrattiho v systéme PSG nahradiť takisto nejde. Okrem toho je mladý, môžu okolo neho postaviť tím v budúcnosti. Okrem toho ide aj o imidž. Predaním takéhoto hráča by vyslali všetkým signál, že to nemyslia vážne s útokom na európsky piedestál a začali by mať problém s príchodmi nových hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid zase běží hlavou proti zdi. Paříž svoje nejlepší hráče prodávat nebude. To bych spíš věřil Juventusu, že se dá zlákat na nějakou opravdu zajímavou nabídku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha naco potřebuje Verattiho? Modrić, Isco, Kross, James..

Reagovat
smazaný uživatel

Verrati je nepochopitelne precenovany hrac.

Reagovat
Diego2

Reagovat
misinho7

a ty si totalne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

spis naopak pokud trollujes, tak

Reagovat
misinho7

Khedira, illara out..lucas mozno hostovat...zrani sa luka ci tobi a znova budeme v kybli...takto budeme mat perfektnu zalohu na rotovanie

Reagovat
CHONG

Miláček bude doufám pravidelně nastupovat na křídle, tam je naprosto špičkový.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej milacek kurva? buzno

Reagovat
Ángel di María 22

Prosim, ať máme od zimy ban a v lete koupime Verattiho. To by byl nejlepsi moznej scenar

Reagovat
CHONG

To bylo ideální, v létě to pročistit a vhodně doplnit a pak ban klidně na dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nezbavime sa Garetha

Reagovat
smazaný uživatel

prodávat byste mohli šak

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Inac sice som Garethov zastanca ale ta mozno vymena co prebehla v mediach sa mi pozdava... gareth za Hazarda Bale by sa konecne vratil do svojej ligy ktoru si daval s prstom v nose a Hazard by isie ldo ligi ktora mu bude sediet a konecne bude moct zaziarit uplne naplno , a ne hrat v tom autobuse proti tejto vymene by som nic nemal

Reagovat
CHONG

Gareth návrat do PL potřebuje, hráč jeho kvalit si nezaslouží ten hnůj, který na něj teď kydá, asi je na čase mu poděkovat a rozloučit se s ním.

Reagovat
misinho7

tak tak , mne je az luto.. prsote strasne hejty je to rozdielovy hrac co dokazoval v LM ale spanielska liga nie je prenho cim skor nech ide spat do anglickej robit si kuzelky s tych hracov.. Murkov system by mu sedel uplne paradne, prsne to co sme hrali my na tie protiutoky to by bolo prenho idealne A my by sme mohli ziskat dalsieho virtuoza Hazarda to by potom bola parada

Reagovat
CHONG

Souhlas s Garethem, ale Hazarda zatím asi úplně nechci, já jsem pro křídla Cristiano a Miláček.

Reagovat
misinho7

no kebyze odide Gareth dakoho urcite kupime

Reagovat
CHONG

Bohužel asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je miláček?

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, kde kdy vidis Cristiana na kridle, kdyz hraje James s Iscem.

Reagovat
Mercury

Hazard by se do Španělska neuvěřitelně hodil, ale myslím, že ještě pár let potrvá než nevyhnutelně zakotví v Realu či Barce. Nedovedu si představit, že by odešel teď v létě. Nedává to smysl z žádného pohledu a myslím, že ani Eden z tama teď nebude chtít odcházet. Es kommt der Tag.. :)

Reagovat
misinho7

no podla mna a kda real nejaku dobru ponuku napr aj ta vymena s Garethom tak nevidim to nerealne.. a po dalsie Hazard urcite keca ze je tam rad atd, ale ked chce byt raz najlepsi na svete a vyniknut musi ist do Realu ( do barci nema zmysle je tam Neymar i Suarez) .. v chelsea len bude pozerat na Ronalda a Messiho ako sa biju o zlatu loptu popripadne neskor na Neymara...v tom systeme Chelsea nema sancu vyniknut.. ale ak pride ku nam , tak si myslim ze sa do toho boja zapoji hned aj on

Reagovat
Mercury

To si nejsem jistý. Nikdy z něho nebude takový střelec jako Leo a CR, navíc jeho přímý konkurent Neymar je momentálně hodně před ním (nemyslím teď čistě herně, ale celkovým statusem, který je pro GB určující). Nicméně představa, že by hrál Real ve složení Kroos,Modric,Isco - James,Ronaldo,Hazard. Wow. To by pak byly opravdu hvězdné války par excellence

Reagovat
Mercury

Tady samozřejmě kalkuluju s tím, že se časem Cristiano bude profilovat čistě do pozice hráče do vápna, jakkoliv mu to na devítce nikdy moc nešlo. Ale u něj není šance, že by se jako Messi stáhnul do pozice playmakera, takže buď z Realu odejde dřív než přijde Eden a ten ho plynule nahradí na obdobné pozici nebo si třicátník Ronaldo bude hledat v útoku jiné místo Další důvod, proč příchod Hazarda momentálně nedává smysl.

Reagovat
misinho7

Tak u Ronaldo moze hrat na takej urovni ako teraz este mozno aj 5 rokov.. je pravda ze na poz.9 mu to nikdy neslo ale urcite by sme to nejak vedeli vyriesit aby to cele fungovalo

Reagovat
Mercury

5 let určitě ne. Já jsem ovšem hrozně zvědavý, jestli bude Real opravdu jeho posledním velkoklubem, resp. kde ukončí aktivní kariéru.

Reagovat
misinho7

no to bude presne zalezat na tom ako dlho vydrzi byt na vrchole sam dakde povedal ze ked uvidi ze uz nie je najlepsi tak sa asi pobere niekde do MLS.. Cristiano ma prsote taku povahu a ked uvidi ze uz nieje ten Top hrac , najlepsi time, nejlepsi na svete( alebo druhy najlepsi) tak sa poberie prec... ale ja to vidim do tej 35ky u nas este minimalne 2 zlate lopty ziska

Reagovat
Mercury

az na ten poslední dovetek souhlasim :) i kdyz si nemyslim, ze je mozne, aby si podobne statistiky udrzel jeste pet let..herne uz je za svým zenitem docela dlouho, i kdyz to porad staci na to, aby byl stezejnim hracem Realu

Reagovat
misinho7

heren za svojim zenitom davno a hlavne ze poseldne dva roky vyhral zlatu loptu pred messim .. zaciatok roka to sice nebolo ono ale teraz je spat , dava goly nahrava a znova bavi ludi

Reagovat
Mercury

No, to jsi jeden z mála fandů Realu, kteří si myslí, že Cristiano je na svém herním vrcholu.

Reagovat
misinho7

no nemyslel som si to .. na zaciatku roka bol strasny.. ale teraz hraje znova vyborne napr aj minule proti celte bol vyborny, hlavne jeho vytvaranie sanci bolo minule paradne

Reagovat
RMCF

No on už ani ted Ronaldo tolik na křídle nehraje a cpe se víc do středu jako zakončovatel...

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre mna je zas uplne nerealne ze by Murko teraz vymenil najlepsieho hraca Chelsea a celej PL Hazarda za uplne tragickeho Balea. Hazard je pre nich klucovy hrac ako Messi pre Barcu, ci Ronaldo pre Real. Proste myslienka, Hazard v Reale, je uplne mimo.

Reagovat
misinho7

tragickeho Balea? nepehanaj.. zato ze mu to tuto sezonu nejde .. v anglicku bol najlepsi a on sa este do toho vrati

Reagovat
dextroza_m

byl a je -> trocha rozdíl... do formy co byl se nemusí už dostat, ale tam kde je, může klidně zůstat...

Reagovat
SIRBRANIKE

Ty by si do toho obchodu z pozicie Chelsea siel? Ved je to z ich pohladu totalna zhovadilost. Mou preda Boba do PSG za 50M a vam da Edena za Balea?

Reagovat
misinho7

rok dozadu by doplacali oni teraz by to bolo skor nevyhodnejsie pre nich ale , murkova hra je pre Garetha ako stvorena... tam by sa znova nasiel a nepochybujem o tom zeby dalsi rok zacal aspirovat na zlatu loptu... i v reale teoreticky nato ma ak sa spameta... no ale v chelsea by mu sedela hra , liga a Hazard by si tiez prisiel na svoje.. len treba nanho zatlacit

Reagovat
-Carles-

Bale a zlatá lopta?

Reagovat
10FKK

Zlatá tretra...

Reagovat
misinho7

no minuly rok skoncil tusim 10 alebo aj lepsie tento rok je to samozrejme katastrofa ale vsetko sa moze znova obratit

Reagovat
madridcan

V Reale nato nikdy nebude nikto mat, ked tam bude Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si, že Hazard hraje stejnou pozici jak Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci by to robilo Hazardovi problem kedze je pravak .

Reagovat
misinho7

U nas sa kridlia v kuse premiestnuju, Ronaldo uz nehraje typicke lave kridlo a mysli msi ze Hazard vie zahrat aj na pravo

Reagovat
-Carles-

Tak ono sa tu objaví možný ban na prestupy a zrazu tu lietajú mená hlava nehlava Proste Real a jeho fanúšikovia, večne nespokojní s kádrom aký aktuálne majú.

Reagovat
misinho7

Veratti sa spomina uz dlho, o Edenovi tiez teraz casto koluju spravy

Reagovat
misinho7

cize to si nevytahujeme len tak z prsta..

Reagovat
smazaný uživatel

ale rovnou z prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

Nevěřím, že to má Realný základ a nevím jak by se Hazard s Ronaldem porovnali, ale proGaretha by to byla skvělá volba, v Joseho hře by se dokonale uplatnil a brejky z jijich defenzivy by bylo hodně náročný chytat...

Reagovat
smazaný uživatel

Heh , tragéd Bale za Hazarda Osobne by som to nebral , ani keby ste priplatili čokoľvek pod 100 mega

Reagovat
misinho7

ten traged si vasu sranda ligu daval s prstom v nose a to este hral za slabsi tym

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RMCF

no to je právě ono, on je fotbalista, kterýmu svědčí když se hra přizpůsouje jemu a stojí na něm...

Reagovat
Leo Rekordman

tie reci ,ze sa vrati do PL a bude si tam zas robit kuzelky su viac ako smiesne

Reagovat
misinho7

co sa tu nestane dokym neskonci Cristiano

Reagovat
RMCF

Ja myslím, že ani potom... To tak může být v Tottenhamu, ale ne v klubech jako je Real nebo Barcelona...

Reagovat
smazaný uživatel

ale za tým, který hrál diametrálně odlišně

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Suarez v roku 2015 zatial 18 golov a 10 asistencii, hra perfektne timovo a jeho zohratost s Neymarom a Messim je az neuveritelna, navyse vyradil Man City a PSG v lige majstrov, rozhodol Clasico, trafil sa v tazkych ligovych zapasoch proti Atleticu a Valencii. Suarez jednym slovom fenomen

Reagovat
Mercury

Adaptoval se neskutečně rychle. Přesně ten typ hráče, který Barceloně chyběl, jeho presing a dravost je neocenitelná - nejen, že je produktivní, ale též hrozně platný v mezihře a tlaku na soupeře, jakkoliv to nikdy na pohled nebude takový balzám na duši jako Messi, Iniesta nebo Neymar. Už se nemůžu dočkat příští sezony, snad se ti tři na Copa America moc nezřídí..nicméně aspoň jeden by ji mohl vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez myslím na Copa America nemôže hrať, má ban...

Reagovat
Mercury

To fakt? Možné to je, už si ty podrobnosti banu nepamatuju. To by byla škoda.

Reagovat
-Carles-

Tuším že dostal zákaz na 9 repre zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super,aspoň jeden útočník bude zaslouženě odpočívat,potřebovali by to i oba zbylí.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát bude odpočívat ten, který odpočíval 4 měsíce ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda , nejvíc by to potřeboval Messi.....

Reagovat
smazaný uživatel

já budu hodně přát Chile

Reagovat
CHONG

Vyhraje Kolumbie

Reagovat
dextroza_m

ARgentina jak nic. Tevez je tuším zpátky v repre a útok Aguero-Higuain-Messi, pod něma trojka Lavezzi - Mascherano - Tevez, tak každého přestřílí

Reagovat
Mercury

Argentina má v útoku tři lepší hráče, takže?

Reagovat
CHONG

Uvidíš

Reagovat
misinho7

jedneho lepsieho ostatny su slabsi

Reagovat
misinho7

no este aguero je este asi kus lepsi.. ale to je uz len otazka casu tesim sa na suboj o zlatu loptu o par rokov.. Neymar,Hazard,James mozno aj Bale ked prestupi alebo sa spameta u nas

Reagovat
dextroza_m

borec, kterému vyšlo jedno mistrovství a dál?

Reagovat
misinho7

? pozri sa ako hraje teraz

Reagovat
CHONG

Takže Real nesleduješ, dobré vědět

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kily

jestli potkají Brazílii, Dunga vytáhne účelovou hru a Neymar bude ve formě, tak by Argentina mohla i s tímhle celkem snadno narazit

Reagovat
-Carles-

Lavezzi - Mascherano - Tevez má byť akože záloha?

To skôr potom Enzo - Mascherano - Di Maria a Aguero - Tevez - Messi.

Reagovat
Mercury

nejlepší možné složení. Argentina má útok a zálohu neskutečně našlapanou.

Reagovat
-Carles-

Škoda akurát Musacchia, ale tak k Otamendimu pôjde Garay. Na kraje Rojo a asi Zabaleta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta a ADM letos slabší, ale sestava je to neskutečně našlapaná.

Reagovat
valloire

a já jsem tady četl, že na MS nic moc a Leo to musel skoro sám zachraňovat...

Reagovat
smazaný uživatel

na MS katastrofa šak..... tam měli zas obranu a brankáře

Reagovat
ACSeRw!n

jj Argentina bez problemu

Reagovat
ďuriLFC

A to mu dosť ludí od vás neverilo. Je to absolútny top. Kdekolvek , kedykolvek,vždy skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ho dost lidí nechtělo....kvůli těm jeho "mimofotbalovým zájmům"

Reagovat
smazaný uživatel

According to Cadena Ser, the ban could be lifted if Joseph Blatter is re-elected for the FIFA presidency, as he could decide to grant amnesty to all teams involved in this issue.

Je divný, že si přeju radši ten BAN?

Reagovat
MadMrJacky

Navíc tohle by nebylo ani moc fér...

Reagovat
CHONG

Život není fér.

Reagovat
smazaný uživatel

život s váma fakt ne ...

Reagovat
CHONG

Ohánět se v dnešním světě slovem fér, to je naivita hraničící s pitomostí.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tím chceš říct? Máme teď sklopit uši a dělat, že se tady rok nic nedělo? Neblázni.

Svět může být nefér, ale je třeba o tom alespoň mluvit, aby bylo vidět, kdo z téhle neférovosti těží, a kdo těmhle rovnějším fandí k dalším nefér úspěchům.

Reagovat
CHONG

Říkat si můžete, co chcete, ale to je tak všechno, svět se točí jinak a slovo fér do něj už dneska bohužel nepatří.

Reagovat
drussbarb

Jinými slovy uznáváš, že je Barceloně systematicky ubližováno ...

Reagovat
CHONG

Ne, to je pouze tvá dezinterpretace, říkám, že je naivní myslet si, že ještě někoho zajímá, co je či není fér, prostě Blatter honí hlasy, kde se dá, tak přišel s amnestií, to, že to bude pro někoho výhodnější než pro někoho jiného, je prostě dáno časovými souvislostmi, kdyby byly volby o rok dříve, tak na tom zase nejvíc profitovala Barcelona. Prohlášení o systematickém ubližování Barceloně přejdu, je to sice dobrý vtípek, ale to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zapoměň na všechno ostatní a zkus se vyjádřit čistě jen k tomu kroku. Nějaký omáčky okolo nikoho nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Já reagoval na tvůj post ...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně a výstižně řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ta volba je v květnu a ten trest by samozřejmě prominul i Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně proto, že se Barceloně nasazovala rok psí hlava. A hlavně proto, že jsme tu jednu zimu už nemohli nakupovat, takže jsme si část trestu už odkroutili.

Precedent je jasnej - 2 roky ban a vláčení blátem.

Reagovat
Diego2

A jeste nas diky tomu kazdy natahnul pri nakupu hracu co nejvic....Odskodneni 300 milionu€ a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj, vy jste vlastně už nemohli nakupovat teď v zimě. Tak to jo, to by moc fér asi nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono Realu ani Atleticu zatím nic "dokázáno" nebylo ne?

A Barcelona byla blátem vláčena právem, vždyť to je jeden průser za druhým, jeden podvod za druhým. O odložení a posunutí trestu škoda mluvit, to byla největší komedie...takový výsměch všem.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle příspěvek bych si měl uložit, protože až budete v létě dělat to samé, tak se bude hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to bys měl ,v tu dobu ale tento člověk už bude vystupovat pod jiným nickem. Stejně jako jsi teď vyštval Fildu. Jen pisoár je ve svých lžích a urážkách pevný.

Reagovat
smazaný uživatel

já přece nikoho nevyštval. A už vůbec baviče fildu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se ještě ukáže, mám to pátračku zatím zrušit?

Reagovat
smazaný uživatel

Objeví se. Dává dohromady obhajobu toho, co minule odsuzoval. Docela bych čekal něco ve smyslu, že se Real omluví a pojede se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a sorry, to začal Roman1978.

Reagovat
valloire

říká někdo, kdo mi vtipně předělává nick

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se , není to zrovna pěkné ,ale když ke tvým komentům,které sem splachuješ to tak sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, ten odklad byl jasným výsledkem korupce

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně i ten BAN by se dal přežít.. posty, který jsou třeba posílit jsou jasný už teď, konkrétní jména taky. Jediný problém je, že by se to muselo vyřešit rychle přes léto, což dává ostatním klubům slušnou páku.

Reagovat
CHONG

Ať jde ten senila do prdele, v létě to pošéfujeme a od zimy klidně ban, pro nás to bude jenom plus, aspoň nebude Florentino vymýšlet žádné pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

To bys přežil? Zařadit se na úroveň Barcelony?

Reagovat
CHONG

Jsem v klidu, tak hluboko stejně nikdy neklesneme

Reagovat
valloire

to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, já bych za ban byl i rád, aspoň se zkonsolidují finance.

Reagovat
smazaný uživatel

To by teprv byla bramboračka.

Reagovat
Atlético de Madrid

Vysvětlí mi prosim někdo, jak je to s těmi zákazy přestupů? Chápu, že regule FIFA zakazují podepisovat hráče pod 18, přičemž hráči z EU/EEA mohou přestupovat, pokud jim je už 16 a rodiče se do té země přestěhovali z nefotbalových důvodů (+ nějaké další podmínky). Co nechápu je, proč si tohle ty velké španělské kluby nepohlídaly, když si ty pravidla můžu najít za deset sekund v googlu. Dále nechápu, jak to teda dělají ostatní velké kluby ze zahraničí. Docela by mě zajímalo, jestli má tyhle věci v pořádku třeba Chelsea...

Reagovat
X-bano-X

Tuším v zväzových reguliach to bolo ošetrené inak. Teda Barcelona, Real aj Atletiko postupovali v súlade s regulami zväzu. Bohužiaľ tie neboli v súlade s regulami FIFA.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to mi ale prijde bud jako blbost nebo blbost tech kluovych cinovniku. Kdyz vyssi predpis rika A a nizsi B tak se prece budu ridit tim vyssim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud umíš španělsky, tak mrkni na články 104.1b) a 177, regule FIFA byly v těch španělských víceméně zahrnuty.

http://web.archive.org/web/20091211221635/http://rfef.es/FCKeditor/UserFiles/File/normativas/Reglamento.pdf

Reagovat
smazaný uživatel

*94.1b)

Reagovat
X-bano-X

Tak mi nedalo a prešiel som aj tu 177 aj 94 a máš pravdu. Len tieto články sú venované pravidlám všeobecne. Určite je tam aj článok venovaný prestupom mlaďasov a tam bude ten rozpor. Keď bude čas tak to nájdem(teda ak to tam je a nebola to len kačica na ospravedlnenie nekompetentnosti)

Reagovat
X-bano-X

Večer na to mrknem. Regule som nečítal. Vychádzal som z jedného článku tuším na Munde, kde sa Barca obhajovala práve postupom v súlade so zväzovými regulami.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. prostě bordel ve šp. svazu

Reagovat
Spalovač šancí

Neznám fotbalové řády, ale předpokládám, že v Anglii by žádný zásadní problém vzniknout neměl. VB má totiž v porovnání s ostatními evropskými státy poměrně přísnou vízovou politiku, takže kluby dost těžko mohou nabrat každého hráče, kterého by chtěly, protože prostě nedostanou víza.

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně ty pravidla znali a vědomě je porušovali, ale prostě je úplně ignorovali, protože z nějakýho záhadnýho důvodu nabyli dojmu, že jsou (nejen v tomhle ohledu) mistři světa úplně ve všem a můžou si dělat co chtějí, dokonce jedním z prvních kroků, co po zvolení udělali, bylo zrušení projektu budování nových akademií ve světě, který by tohle pravidlo v klidu vyřešil. O situaci Realu toho moc nevím, ale určitě tam to provinění vzniklo jiným způsobem, Barcelona totiž registraci těch hráčů řešila prostřednictvím katalánského svazu (na který tlačila, aby regule porušil).

Reagovat
Atlético de Madrid

Oni ho zjevne porusovali vedome vsichni a spolehali, ze kdyz se to neresi, tak to vsem projde. Ze by ten predpis nekse neznali mi prijde nerealny

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych v případě Realu ještě nepředbíhal, u něj by mě překvapilo, kdyby to pohlídaný neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

100% barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

oni ty akademie fakt zrušili?? já že k tomu nakonec nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

1- No hay caso Real Madrid. El tema con el RM está igual que hace unos meses: la FIFA estudiando un expediente y sin ninguna conclusión aún.

2- Es inminente el comunicado oficial de FIFA sancionando al ATM, cuyo expediente SÍ está concluido, y denuncia el caso de menores chinos.

A už je to i na Marce. Zatím se to celý týká jen Atlética. RFEF o žádným postupu proti Realu neví nebo o něm zatím nebylo informováno.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Reagovat
sensei25

No ak to bude pravda co sa pise, tak vypliva z toho iba jedina vec- CHONG je dement.

Reagovat
smazaný uživatel

To je věc ,která vyplynula velmi dávno.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

to snad víme všichni

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna pro Atléty to takový problém nebude, mají kádr parádně sestavený a nachystaný na pár let dopředu

Reagovat
Atlético de Madrid

Spis nas to zasahne nejvic, vsak Barca i Real maji nakoupeno

Reagovat
smazaný uživatel

mně se právě zdá, že to máte v pohodě pokryté :) na hrotu Mandžu, Jiménez, Léo, Nando. Záloha Saúl, Koke, Óliver Torres, Tiago, Gabi. Obrana Miranda, Godín, Giménez, Vélazquez. Na krajích Gámez, Siq, Ansaldi (sice hostovačka ale ok), Juanfran, Sílivio.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě vlastně Javi Manquillo

Reagovat
smazaný uživatel

(ale to je myslím hostovačka na delší dobu)

Reagovat
smazaný uživatel

+ Angel Correa .

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ale to zas bude stačit max na 3. místo. kam bude chtít jít Valencie.... Atletico by rozhodně chtělo posilovat(pokud teda nejsou dementi)

Reagovat
smazaný uživatel

tak posilovat by asi chtěli, ale imho taky nejsou v žádné kritické situaci

Reagovat
smazaný uživatel

aby je nevytlačila i sevilla z těch pozic pro LM

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť tu kvalitu pořád mají, není potřeba jenom nakupovat. Saúl se bude třeba jenom zlepšovat.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, ale jak píše Phillipinho dole, tak náš kádr rozhodně není nějakej zázrak. Už teď jsou tam značný mezery. My bysme s tímhle kádrem pořád zůstali nejspíš v pohárech, ale potřebujeme nutně posílit, pokud se máme na třetím místě udržet před Valencií, Sevillou a kdo ví kym dalším.

Například levýho beka nám hraje pravej bek Gámez a jeden ze dvou levejch beků Ansaldi u nás jen hostuje, přičemž ten druhej je Siqueira. Insua podle mě odejde, Silvio byl dyl zraněnej než zdravej, Manquillo rozhodně neni aktuální řešení. Juanfranovi bude 30, to je na krajního beka dost. Čili potřebujeme hráče na tuhle pozici, minimálně jednoho do rotace.

Stopeři jsou v pohodě, pokud by teda jeden z nich neodešel. V takovym případě nám chybí třetí stoper, protože Giménez by šel do základu a Toby se nám na něco takovýho vysere.

Střed zálohy tvoří Mario (kterej hraje šíleně nevyrovnaně), Tiago (kterej byl už pryč v létě, dokud znovu nepodepsal, navíc je starej) a Gabi (kterej taky neni nejmladší). K tomu jenom mladý hráči Saúl a Oliver, kteří samozřejmě můžou hodně hrát, ale jednoho hotovýho střeďáka prostě potřebujem.

Kraje zálohy jsou popravdě katastrofa, protože na ty pozice máme dva hráče, Kokeho a Ardu. Po nich tam hraje nejčastěji Saúl, kterej tam nehraje dobře, protože je to střední záložník. Cani nebo Cebolla fakt nejsou řešení, oba tu nejspíš příští sezonu ani nebudou. Koke navíc dost možná taky brzo odejde, Arda u nás taky asi nebude hrát věčně. Ideálně bysme potřebovali alespoň jednoho opravdu kvalitního hráče, pokud kdokoliv z těch dvou odejde, tak samozřejmě dva.

Útok je super ve složení Mandžukič a Griezmann, ale to je tak celý. Nando to nedává, Jiménez asi půjde někam hostovat, Baptistao dost možná i odejde, Cerci podle mě určitě odejde. Correa je hráč budoucnosti. García je dobrej a užitečnej hráč, ale nepostavíme to na něm. Určitě potřebujeme alespoň jednoho útočníka.

My máme samozřejmě dost hráčů, kteří buď mají obrovský potenciál nebo někdy v minulosti hráli dost kvalitně, ale momentálně je úplně každá změna v naší ideální startovní jedenáctce citelný oslabení.

Reagovat
stas87

Simeone prehlad v Argentine nema?Ci ma v plane sa teraz zamerit na juznu ameriku?Kedze uz Vale ma De Paula a Villarreal Vietta,cakam ze aj Atletico by sa mohlo ubrat tymto smerom.Hlavne teda na kridla.

Reagovat
smazaný uživatel

Giovanni Simeone

Reagovat
Atlético de Madrid

Simeone ma urcite prehled velkej. Ono o ledascem vypocida, ze pod nim nastartovali karieru Falcao nebo Alexis, debutovat nechal i Vietta.. koneckoncu ted prisel ten Correa, coz je nepochybne velkej talent. Problem primejch nakupu z jizni ameriky je jejich delsi soba na adaptaci, ted si nevybavim jihoamerickyho utocnika, kterymu by to v poslednich letech sedlo hned.

Reagovat
stas87

Sucasny kader ma na to ,skoncit v prvej trojke aj buduci sezonu.Cize kupa trebars dvoch hracov z juznej ameriky toto leto,by to o rok mohlo ciastocne vynahradit.Potom ostava vykupit ten priemer a spodok.

Reagovat
smazaný uživatel

díky za přehled mně to právě připadalo pokryté docela v pohodě, ale asi jsem to viděl moc optimisticky.

Proč si myslíš, že by Koke měl odcházet?

Reagovat
smazaný uživatel

neboj sa aj vy nakupite .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že nemáme nakoupeno, ukazuje naše situace s Danim, kdy se modlíme, aby za každou cenu podepsal ...

Zálohu taky nemáme dořešenou. Tam bychom letos v létě potřebovali nějakou opravdovou bombu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, barca by nakupování celkem potřebovala. Koho bys vlastně chtěl na zálohu? Co třeba Pjanič?

Reagovat
ADM

Kovačič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Čo je on vlastne za hráča? Matne si ho pamätám z MS, ale moc sa teda neukázal.

Reagovat
ADM

Nesledujem ho ani ja v každom zápase, ako vraví real10 podomnou, vyzerá to byť svetový talent, kúpiť ho ako náhradu za Iniestu, dávať mi minúty a mohla by byť z neho fakt topka, dokáže prejsť cez viacerých hráčov a dať finálku..

Reagovat
stas87

Ak ho mozem posudit..tak za repre som ho videl a tam bol len posuvac lopt,myslitel bol jednoznacne Modric.On nestraca pod tlakom ale tolko kolmic neposle.Pohyb ma dobry,ani do koncovky sa netlaci.Za Inter som ho nikdy hrat nevidel,fakt len za repre,takze to ber s rezervou.

Reagovat
alcantara

Bol by vobec lepsi ako Sergi Roberto?

Reagovat
smazaný uživatel

hodne mlady prakticky jeho sezona zatial sklamanie . Talent je to svetovy ale hrac do zakladu to zatial neni . Neviem ako vy ale Pogba za 100 je riesenie pre vsetkych

Reagovat
ADM

Kovačičova cenovka o dva roky môže byť tiež 100, ja by som to riskol..

Reagovat
RMCF

jo ale tady ti talenti málokdy vyrostou v superstar v Barceloňe nebo Realu...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Klidně se vsadím, že nebude. A to z prostého duvodu, kterým je jeho marketingový potenciál. V tom se nikdy na Pogbu nebo třeba Jamese chytat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

to se říkalo i o Pogbovi v United, resp. odchodu z United

Reagovat
Leo Rekordman

Pogba za 100 je riesenie pre vsetkych

Reagovat
Atlético de Madrid

Jako jo ale porad budete vic nez bezpecne v ligovy top2, u nas by taky velmi snadno mohlo dojit k pouhymu boji o pohary..

Reagovat
Phillipinho

Mame dost prestarly stred hriste, ktery bude treba uz v lete omladit. Navic jsem ocekaval odchod Maria Suareze. Zustali by nam pouze 3 krajni beci. A na kridlo nam chybi jeden hrac. Takhle se tam musi cpat Saul nebo RG. Proste doufam, ze se odvolaji a ten trest se posune...

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš víc Barce nebo Atléticu?

Reagovat
Spalovač šancí

Víc fandí Realu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera dost dobré ,ale bylo to "jen" Getafe s obrovským oslabením v týmu. Stále si myslím ,že rezervy jsou velké. V záloze i v obranné hře. V útoku snad jen ta rotace . V sobotu bychom taky mohli bodovat naplno a pak už "jen" poslední tři finále,z nichž nejtěžší na VC bude docela peklo. Pokud Vale a Sevilla do té doby nepomůžou ,bude to moc těžké,ale věřme ,že to půjde , ta naše útočná trojka je fakt schopná to urvat.

Reagovat
X-bano-X

kecy

Reagovat
misinho7

Uplne o nicom zapas...illara jese asi odpisani...Ronaldo frustrovany a vedomi toho ze pichichi mu asi unikne( kvoli tym narocnym zapasom) ..a martin si posedel na lavke iesto toho tam zbytocne siel nacho...dneska peoste des..aspon ze james hraje paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajímavý zápas a povinné 3 body. Díky Ronaldově reakci je aspoň o čem mluvit do víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

je proste zavisly na goloch, tie su jeho droga a chce ho dat za kazdu cenu, co by za normalnych okolnosti bolo uplne v poriadku, niekedy je to uz ale trosku moc "disrespectful" voci jeho vlastnym spoluhracom...

Reagovat
LAM

Zajímal by mě názor jeho spoluhráčů.Asi to v nich taky musí pěkně bublat.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš že jo ,hrát s takovým sobcem je k nasrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidsky vyspěl.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Tak za posledných 5 zápasov dal len jeden ušmudlaný gól do prázdnej, musí byť hodne frustrovaný

Reagovat
misinho7

Aj tak ma stale viac golov ako Messi

Reagovat
-Carles-

Asi mu to ku šťastiu nestačí Za 2015 je ale hodne pozadu a myslím že to je to čo ho štve najviac.

Reagovat
misinho7

Tak to je pravda..tusim o 10 golov ma menej v tomto roku..ale zas naor na jesen moze znova zacat palit a ho predbehne

Reagovat
LAM

Tak jde hlavně i o výkon.V tom je ještě větší rozdíl.

Reagovat
-Carles-

8 gólov je rozdiel. Za 2015 je na rovnako s Luisom Ale herne je Leo lepší o parník.

Reagovat
LAM

v roce 2015 ale už ne.Měl obrovskej náskok z minulýho roku kterej je teď skoro smazanej.Otázka je jestli Messi půjde po pichichi,protože on je hlavní nahravač Neymara a Suareze.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by vyrovnat/překonat ten Xaviho rekord z 10/11 kdy měl 20 asistencí za sezónu. Mesi má aktuálně 17 a další 3 by mohl přidat.

Reagovat
-Carles-

17 má v Primere, celkovo 21.

Reagovat
LAM

má 25 -17 liga,4 LM,4 CDR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, myslel jsem jen La Ligu, tam měl Xavi těch 20. Jinak Messi měl nejvíc asistencí v lize taky v 2010/2011 a to 18 asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. celkově jich má 25 - 17 liga, 4 copa a 4 LM.

Reagovat
Aldeano

No jo. I tohle je Ronaldo, nic překvapivého. I proto je tam, kde je. Někdy by měl jednoznačně ubrat (rozzlobená reakce na spoluráče). Zase na druhou stranu on je často podobně naštvaný i sám na sebe. A to může být zase celkem motivující, že takový hráč nemá nikdy dost a nic nevypustí a to proti jakémukoliv soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Kristepane. Kdysi v dorostu jsem měl podobného spoluhráče a byl podobně na facku. Rozdíl byl teda v tom, že on na rozdíl Ronalda neměl ani bůhvíjakou kvalitu, ale nedejbože, když mu někdo "sebral" gól. Naštěstí ho pak prodali do Vizovic a tým byl zase zdravější. Možná tip pro Florentina..Bolek by ho z pozice valašského krále jistě uvítal

Reagovat
drussbarb

Je vtipné, že to někomu stále připadá normální a sympatické

Reagovat
Ed_Hazard

To je blbec

Reagovat
roman1978

uživatel ronaldo1771 čas 29.04.2015 21:42:25

to su ubožiavi ty z almerri hadzaju sa do rihravok na ronalda len aby nedal gol ..

i toto se dozvíme na real-madrid.cz

Reagovat
Grahf

Podľa mňa Ronaldovi ubližuje ten vyhypovany súboj s Messim. On chce byť stále najlepší, v anglicku ním bol, nemal priamu konkurenciu, v španielsku ale vie, že musí s messim stále držať krok a nesmie zaváhať. A to ho úplne zmenilo, už ho zaujíma len jeho výkon a goly, zvyšok je podružný.

Reagovat
LAM

A je to jen o golech?Je pravda že GB je poslední dobou hlavně o tom,ale to je právě ta chyba.

Reagovat
Grahf

bohužial je to v poslednych rokoch len o tom, vsade sa hovori len o jednom, ronaldo vs messi. Lepšie bude, až ten mikrosuboj skonci, uvolni sa atmosféra.

Reagovat
Aldeano

Nějací hráči se budou hodnotit podobně, jen to nebudou zdaleka takový fotbalisté jako jsou Leo a Cristiano....

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to prosím tě vysvětlit těm skalním fans Realu. Dobrý signál je , že jsem tu dnes četl tak 5-6 komentářů fanoušků tohoto týmu ve stejném duchu a dokonce jsem slyšel na Ronalda pískot na stadionu.

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je, jak tam okolo něj běhá Hrášek, a on ho úplně ignoruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasral ma jak hovado .

https://www.youtube.com/watch?v=E4CT9vMySsU

Uplne taka ista situacia .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Tohle je fakt hnus.Se nedivim že je Morata pryč.V Juve na něj nikdo takhle neřve.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata vsetki reci mieril na Ancelottiho ktory ho ignoroval . Nema to nic s CR7 .

Reagovat
CHONG

Hrál jsi někdy fotbal? Vždyť je úplně normální, že mazáci řvou na zobáky, tak jaký hnus

Reagovat
Generalní Gladiator

přesně tak, není nad to jej takhlepěkně povzbudit a zbavit nelehkého tlaku

Reagovat
Cizinkx

Cože? Když jsem nastoupil k zápasům. Byť pravda jen do "divize" tady v ČR, a dovolil si třeba vystřelit, i když na ukor lepé postaveného či nabíhajícího spoluhráče, tak si nikdo nikdy nedovolil mě seřvat, nebo tak něco..Ono je to pěkně kontraproduktivní nějaký seřvání, a o to víc mladého zobáka ve fotbale..

Reagovat
Diego2

Akorat mu zhodis sebedomi

Reagovat
10FKK

Měl bys přestoupit, protože tě šikanujou...

V normálním klubu s jasně nastavenou hierarchií nikdo na mladý neřve, ale snaží se jim usnadnit nejtěžší změnu v kariéře a to přechod z dorostu mezi dospělé, navíc nevím o nikom kdo by řvaním něco dokázal... Ti co si hrají na velké mazáky, většinou mají nějaký malý problém

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád,že si vás to uvědomuje čím dál víc.

Reagovat
hntlyl

Nj, ale naprosto oprávněně.

Reagovat
Ed_Hazard

Tento moment si pamatam, vtedy mi bolo Moratu kurevsky luto. A od tej chvile mam nav CR svoj nazor..

Reagovat
Generalní Gladiator

Brutální je ta reakce po golu arbeoly..to je na facku, potřeboval by něco z charakerů borců sportovců jako jsou chára, toews atd...to je k pláči

Ale pobavily mě reakce diváků po jeho střele do nebes...fšichni TO pochopili, I ta 60-letá paní, kterou to velmi pobavilo a ten mladek kluk absolutně nechápal

Reagovat
LAM

Jinak nechápu Ancellotiho.On si na lávku veme toho Odeegarda a kyž ho tam může dát tak tam dá Nacha.Aby si vůbec do konce sezony kopl a to jak v áčku tak v béčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem ze sa bude liga rozhodovat v poslednom kole . A ked bude rozhodnuta minuty dostane .

Reagovat
misinho7

V becku hraje stale..len bol zraneni..ale tiez nechapem tie carlove striedania...rozhosnuti zapas a on tam drbne nacha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vole ono je to logicky, Nacho je clen acka a ty minuty si zaslouzi, Odegaard ma cas.

Reagovat
misinho7

No tych 5 minut mohol nachovi ozeliet a dat martina...

Reagovat
LAM

Stejně Nacho odejde ne?Je tam jen do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

kam by chodil? veď ako štvorka na stopéra je super

Reagovat
LAM

Tak je mu 25.Třeba by chtěl hrát někde pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

žiadne špekulácie neboli, ani články o jeho nespokojnosti ... netrep

Reagovat
Billy McClane

Nacho si to zasluzi viac. Nechapem, co na tom nechapes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Proč by měl za áčko dostat přednost?

Reagovat
LAM

Tak vy jste ho tu tak vyhypovali.Zápas je rozhodnutej a on mám určitě větší budoucnost v Realu než Nacho ne?Nemusel ho ani na tu lávku brát.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Odmieta trénovať s Bčkom lebo je veľká star, poslal by som ho lúpať cibuľu do Afriky a ne hrať za Ačko za taký prístup

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Tak to má byť

Reagovat
misinho7

kurnik to trio vam zavidim .. BBC je vyborne ale chyba tam ta lahkost.. hlavne Bale je mimo... a kebyze ide tak lopta medzi neho a Ronalda tak sa tam pobiju o ten gol

Reagovat
LAM

Naprosto to odporuje prognozám,že nemůžou hrát takový střelci vedle sebe.Njelepší hráč Argentiny,Brazílie a Uruguaye v jednom útoku.Nečekal bych že to bude takhle vypadat.Ale i na tréningu je vidět že si hodně rozuměja pořád jsou vidět u sebe

(Suarez skvěle zapadl a je daleko platnější než byl Alexis.Ten dal loni sice 20 golů,ale 18 z nich bylo na CN,jen dva goly dal v lize ve venkovních zápasech a v LM ani jeden)

Skvěle se zatim doplňujou.Messi je ta hlavní myšlenka a hlavní nahravač(i tak si těch golů dá spoustu)Neymar má skvělýnáběhy a průniky a Suarez bojuje na hrotu.

Zatim kompenzujou tu slabší hru zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu záloha dost dobře pracuje směrem dozadu.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
blaugrana

Tak tú "neschopnosť" zálohy možno prehlbuje aj ten Messiho presun do zálohy. On to tam ošéfuje sám a záloha je tým pádom v ofenzíve zbytočná.

Reagovat
misinho7

tak ono to hlavne funguje tym ze Messi sa stiahol kebyze by chcel hrat stale na hrote tak to podla mna nejde.. ale teraz ked on hraje nizsie a vytvara neskutocne sance pre spoluhracov ktori niestu typu ala Pedro ale Suarez ci Neymar tak to cele funguje a je z toho golostroj...mat Ronaldo za sebou Messiho tak kazdy zapas hattrick ronaldo 100 golov messi 100 asistencii... .. utok mate teraz lepsi no , zas zalohu my mame namakanejsiu a obrana no neviem podla mna nasa je lepsie ..ale tu to je uz subjektivne

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak napíší taky dnes něco k Realu. Celkově výkon katastrofa. Jese je nulovej, i Malé tam s tou nynější formou hraje lépe. Ze zálohy jedinej přijatelnej James, Illara hrůza a děs. Obrana docela fajn, ale Marcelo je prostě víc než Coent... Ronaldo je dobrej fotbalista, ale začíná se chovat jak koko..t. ten druhý gól by dál, ale byl by to ofside. Třetí co dál Arbeloa by dál taky, ale ta reakce a opovržení ... to vážně OPĚT namenasral. Takto se týmový hráč prostě chovat nemá. Pro mě zápas nudný. Povinné tři body jsou. Ale rozhodnou víkendy se Sevilou a Valencií. Pokud to dáme tak uz mužem jen spolehat na Atlety a na nějaký jejich bodový zisk v posledním kole.

HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Malé = Bale

Namenasral = to me vážně nasral

Pardon, T9 a mobil...

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Boze Asenjo

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec to snad az take hrozne nebude, ale to ako tam krical a plakal, az mi srdce trhalo

Reagovat
aurelio

Tiež mi riadne zatrnulo. Neviem si predstaviť tú bolesť, čo vyvolá taký šok a zároveň o dve minúty úplne odznie. Snáď to nebude nič vážne.

Reagovat
Kily

uff, mi úplně běhal mráz po zádech a o chvíli později obrovská úleva, když odešel po svých

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kubys

Reagovat
ACSeRw!n

jako sorry, ale co mu je po nem ? dela jako kdyby ho znal

Reagovat
roberos

Opět jasný důkaz toho že Ronaldo je hlavně sólista - jak nedá on gól ( góly) tak ho branka spoluhráče nezajímá ( a v případě Arbeloa hodně štve že mu nenechal dát haluz do prázdný) Ronaldo chce dát víc gólů než záložník Messi a to je jeho hlavní cíl ! teprve pak ho bude zajímat jak dopadl Real . Jaký rozdíl když dá gól někdo v Barce tak se všichni upřímně radují . V Realu se Ronaldo tvaří při brance spoluhráče jako kdyby Real inkasoval!!! Už tady nechci slyšet slova že Ronaldo je týmový hráč a podobné kecy, když on dává svým chováním jasně najevo že pro něj jsou důležité hlavně jeho góly.

Reagovat
misinho7

ale netaraj.... hlavne ze ma vela asistencii tie mu asi len tak zrazu pripocital...jasne chce dat gol ale nie tak zeby mu bolo jedno ako dopadne tim... teraz bol stav 2:0 tak bolo jasne ze chcel dat on gol uz bolo rozhodnute..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved to je valloireho druhy nick, ktory vzdy pouziva ked chce kritizovat Real alebo Ronalda... Pod jednym nickom je hrdy Madridista, pod tymto zas akoze hejter Realu, proste diagnoza Pezinok

Reagovat
MadMrJacky

Bože to jsou zase konspirace. To dělají tak možná malý děcka

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To nie su konspirace ale rovnaká IPcka.

Reagovat
Leo Rekordman

konspiracia nekonspiracia,vacsinu komentov od roberosa vzdy jednym slovom,alebo smajlikom okomentuje valloire a naopak,len aby sa nepovedalo,nikdy tu nebolo dlhsie vlakno,alebo dlhsia diskuasia medzi nimi

Reagovat
valloire

Reagovat
Leo Rekordman

ja hohovorim,ze si to ty,len ,ze to tak niekedy vypada

Reagovat
roberos

Ronaldo má několik asistencí protože nemohl střílet ( to ho muselo srá.) a tak musel ( ne chtěl) přihrát.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

kurnik...atleti musia este zavahat... lebo ak budu mat naskok na 3 miesto tak sa na ten zapas s barcou vyseru

Reagovat
-Carles-

Už nemajú veľmi kde stratiť, navyše hráte aj s Valenciou aj so Sevillou, čiže v prípade výhier sa náskok Atlétov len zväčší

Ale oni ten zápas nevypustia, neverím tomu.

Reagovat
misinho7

... no tak isto ako getafe a espanyol prial titul nam oni ho budu priat vam.. ako urcite teraz nebudu stat ako kuzelky ale mozno do toho nedaju 100 ale iba 50% .. im to uz bude u prdele a radsej titul pre barcu ako pre nenavidenych rivalov

Reagovat
-Carles-

Podla mňa im to bude ukradnuté, kto získa titul. Ale je jasné že pokiaľ už budú mať istotu tretieho miesta, tak do toho zápasu nepôjdu ako v prípade že by tú istotu nemali.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si zase myslím, že jim to určitě není. Přecejenom - Real si z nich 10 let dělal děfky. Ta potupa tam musela být strašná.

Ale taky to nevidím tak, že by to úplně vypustili. To prostě není Cholův styl.

Reagovat
misinho7

tak tak.. urcite nam to nedopraju....tak vypustit to uplne nevypustia ale bude to slabota

Reagovat
smazaný uživatel

určitě se na to doma vyserou

Reagovat
-Carles-

Nando

Reagovat
misinho7

ale vidno hned neni Karim a hlavne Modric (a mozno Bale) a Ronaldo prestal davat goly ..ked sa vratil Luka znova palil jak divi a teraz nic z toho v poslednych zapasoch praveze on je ten nahravac a casto nahrava do sanci

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo prestal davat goly a tvoj zivot hned stratil zmysel

Reagovat
misinho7

neboj sa... zmysel mojho zivota nezavisi od Ronaldovich golov.... ale ty si si minuly rok musel viazat slucky ked sa Messimu nedarilo

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Bailly je strašný tragéd Moc kvalitní náhradu za Gabriela si teda nevybrali.

Reagovat
cristiano.K.

gif na Asenja? nevěřím,že odešel po svým a asi ani on sám po prvotním šoku. Atletico trapný výkon, do kiksu stopera horším týmem.

Reagovat
Kily
Reagovat
cristiano.K.

gif na Asenja? nevěřím,že odešel po svým a asi ani on sám po prvotním šoku. Atletico trapný výkon, do kiksu stopera horším týmem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bakary3

Reagovat
ACSeRw!n

on proste chce dat gol v kazdym zapase a pokud ho neda, tak je nasranej.. nic vic bych v tom nehledal

Reagovat
smazaný uživatel

Nasranej ,že jej nedá ano ,ale nasranej že ho dá spoluhráč??

Reagovat
ACSeRw!n

jakej v tom je rozdil?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím velký. Jestliže se šance nepromění,tak je naštvaný střelec i tým ,ale když gól padne(!!) , tak by měl mít celý tým radost a když je mezi nimi jeden naštvaný , tak tím dává najevo ,že nejen to nepřeje spoluhráči ,ale ani týmu.

Reagovat
ACSeRw!n

ze ti to za tu namahu stoji...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zeptal ses a slušnost mi velí odpovědět.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
drussbarb

To, že to tady musíš někomu vysvětlovat, je smutné. A je jedno, jestli se jedná o fandu Barcy nebo Realu ...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

fakt?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Střelec je to úžasnej, ale žádnej sympaťák. Celkově ti naši Portugalci mi přijdou krajně nesympatický.

Reagovat
ACSeRw!n

btw Arbeloa by mel jasne pochopit postaveni hracu v tymu a mel nechat Cristiana skorovat

Reagovat
Mercury

No fucking way

Reagovat
ACSeRw!n

uz bylo rozhodnuto a bylo by to pro dobro celyho tymu..

Reagovat
smazaný uživatel

nedělal bych z toho kovbojku.

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Leo Rekordman

nikho to tu uz neprekvapi

Reagovat
Manik...

Reagovat
-Kopy-

kurva zase všichni vyhráli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se letos postupuje z PD do EP? Pokud Sevilla vyhraje EL jde v LM do předkola nebo přímo a do EL pak jde tým ze sedmého fleku nebo vítěz CdR, pokud nejde do LM. A pak finalista nebo ten ze sedmého místa?

Reagovat
king23

Ani jedno. Pokud Sevilla vyhraje EL jde přímo do základní skupiny LM na úkor švýcarského mistra. Čili v takovém případě by postoupilo do LM ze španělska 5 týmů (za předpokladu, že Sevilla skončí v lize až pátá).

Reagovat
smazaný uživatel

Díky,do EL jsem to ale nepochopil, Bilbao by šlo do EL jen jako vítěz , jako poražený ne? Pak by šlo třetí mužstvo ze Španělska do EL ze 7. místa,ne?

Reagovat
king23

A finalista poháru od loňského roku už nikam nepostupuje, pro účast v EL je nutné domácí pohár vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha , dík ,takže ze sedmého místa ano? A v případě, že např. 5. Sevilla půjde do LM, do EL jde ještě osmý?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že jo.

Reagovat
king23

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou dík.

Reagovat
-Kopy-

hm v roce 2002 nám stačilo 75 bodů na titul a teď to nebude stačit ani na LM

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt mazec ...

Reagovat
Spalovač šancí

Holt za posledních 10 let vznikly v lize obrovské rozdíly kvůli totálně nerovnoměřnému rozdělování peněz z televizních práv. Real a Barca jsou úplně mimo, pak Atleti, Sevilla a Valle (a letos se vrátil Villareal). Zbytek už je jenom komparz, který hraje o záchranu.

...

Tenkrát bylo potřeba na záchranu 41 bodů, teď z toho je v podstatě souboj o první místo za poháry (příp. o EL, pokud by PD získala o jedno místo víc).

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavost: Raketa má nejvíc minut coby nově příchozí záložník v Barceloně. Překonává taková jména jako Sergio, Mash, Yaya, Bumla, Cesc, Hleb, Keitič ...

Je na něm vidět slabší technická vybavenost a práce s míčem (to je víceméně u každého nového hráče u nás), ale dokáže výborně obhospodařovat velký prostor za Messim a Danim. Je vidět, že hraje hodně na jistotu, ale už pár kolmic poslat dokázal. Já bych od něj čekal ještě zlepšení střelby ze střední vzdálenosti. To on umí, ale zatím mu to tak nelítá. Hlavně v zápasech, kdy to soupeř na vápně zavře, by mohly být jeho střely důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem i Songa, tak toho prý od nové sezony možná uvidíme hrát v ACM. Jako ... přál bych mu takový angažmá, ale jestli je to hráč, kterej Milán někam posune? To si nemyslím.

Další z té party, co po vyndání z inkubátoru úplně vyhořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Cesca nepřekonal, ten měl přes 3100 minut, Rakitić má něco přes 2800 aktuálně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

Este by mohol byt o nieco rychlejsi, ale neva, nahradzuje to skvelym pohybom a dvojimi plucami, dobre vykryva priestory a nabeha pi tom toho kvantum. Cakal som horsie, za tu sumu skvela kupa. S tou strelbou je to take zvlastne, vsadzat na to asi nikdy nebudeme, hoci sa po tom vola roky. A ked to super zavre a zhusti, tak ten beton neprepalis. Trojka vpredu dokaze s podporou druhej vlny pokorit prakticky kazdeho, takze nam to ani nechyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já právě nechápu. Pokud to nemůžem projít našim fotbalem (viz. Málaga), tak bych čekal, že začneme hrát něco jinýho, a to by mohly být právě střely z větší vzdálenosti. Ikdyž to třeba nepropálíš čistě, tak z toho může být nějaká teč, může z toho být roh a nebo se to může odrazit k nějakýmu našemu útočníkovi.

Neříkám, že bychom tuhle taktiku měli používat v každým mači, ale ve výjimkách. Hráče na to máme - Dani, Adriano, Raketa, Jeremy.

Reagovat
Spalovač šancí

A hlavně pokud se z dálky nestřílí, má to obrana jednodušší. Takhle je nutné proti střílícímu hráči vystoupit, čímž se otvírá prostor. Po dvou, třech střelách lze už jenom naznačit a zkusit prostrčit míč. Dává to prostě více možností. Ostatně třeba se střelou Xaviho teď vůbec hráči Getafe nepočítali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že spousta soudných fans Realu bude za ten trest rádo - aspoň si zase Peréz nebude plnit své mokré sny.

Reagovat
Phillipinho

Jesteze vcera udelal Bailly tu chybu a Torres to se stestim zakoncil. Jinak by se tam asi tezko vyhralo. Ponorka i s vyrazne oslabenou sestavou byla lepsi a ta chyba Baillyho byla darem z nebes. Strasne dulezite 3 bodyn

Reagovat
smazaný uživatel

Ty slabší výkony se vám nějak množí. Odchází fyzička? Nebo slabší forma? Motivace?

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejspíš forma a motivace. Už nemůžeme nic vyhrát a spousta hráčů, kteří byli loni nebo i na podzim oporami ztratilo formu.

Reagovat
Phillipinho

Confirmado: Asenjo tiene roto el ligamento cruzado de la rodilla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smolař

Reagovat
Kily

čtvrté vážné zranění kolena a to mu ještě není ani 26, pro něho dvojnásobná škoda kvůli tomu, že nedávno nakoukl do reprezentace a měl šanci se tam i udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Do včera jsem byl skalnym zastancem PL, ale kdyz jsem vcera videl zapas Atletica, tak obracim. Nadherny fotbal - rychly, technicky, na jeden dotek, proste krasa. Nenahodou EL e CL vyhravaji pravidelne Spanelske tymy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Billy McClane

Chapem, ze to musi byt pre teba sklamanie ze z toho zatial ziadnu kauzu nemame. Pritom vcera sa to zdalo uz tak blizko

Reagovat
smazaný uživatel

Nechval dne před večerem.

Reagovat
valloire

Už máme tenhleten ban?

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme šmelináři jak na Camp Fraud

Reagovat
smazaný uživatel

když můžete dál přispívat tak asi ne...

Reagovat
Kily

o ničem nevím

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Atlético de Madrid

Jen tak pro ilustraci. V sezoně 12-13 jsme získali 76 bodů a tehdy to byl nejvyšší počet bodů, který kdy v La Lize nějaký tým na třetím místě získal. Tedy od sezony 97-98, kdy se hraje na 20 týmů. Před tím se dvě sezony hrálo na 22 týmů, ve kterých sice třetí tým získal 80, respektive 77 bodů, ale procentuálně je to samozřejmě méně, když bylo o čtyři zápasy více. Před tím se dlouhá léta udílely za výhru jen 2 body, takže takových čísel dosáhnout pomalu ani nešlo a přepočítávat to nebudu.

Pointa ale je, že teď máme 75 bodů a do konce ligy chybí ještě 4 zápasy, takže to historicky nejlepší třetí místo pravděpodobně vytáhneme někam nad 80 bodů. A vzhledem k tomu, že Valencie může získat až 83 a Sevilla 81, tak se dá očekávat, že se i při nějakých očekávaných ztrátách k té cifře 76 bodů oba přiblíží (i když Sevilla má pěkně těžký los). Takže se tam spíš dostane jen Valencie. Ale i tak je strašně krutý, že na cifru, která mnohdy i v tomhle tisíciletí stačila na titul dosáhnou čtyři až pět týmů. Barca s Realem nechutně odskočili od roku 2008, ale teď se na ně pomalu začíná ten zbytek dotahovat. Snad to vydrží.

Reagovat
LAM

Atleti jsou blízko.Vale má teď bohatýho majitele a taky ještě asi půjdou nahoru.Jsem zvědavej jak bude příští rok hrát Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna Sevilla bude hrať aj budúci rok dobre, ked tam ostane *Emery. Ale ta bilancia co napisal atletico de medrid, je zaujimava aj v porovnani s inymi ligami, napr. v nemecku a taliansku ma 4 muzstvo pomer vyhry vs straty fifty fifty, tu ma Vale ten pomer uplny iny a aj rozdiel medzi 5. a 7. musztvom je cca 22 bodov a medzi prvym a piatym 15 bodov. to je uplne v rozpore s poslednymi 6 rokmi urcite

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ten problém. Milion nevyužitých šancí a potom poťagol.

Reagovat
X-bano-X

V čase keď väčšina fanúšikov La ligy zo zatajeným dychom sleduje súboje na špici tabuľky o majstrovský titul, súboje o miestenku do Ligy majstrov, súboje o miestenku do Európskej ligy, či len jednoducho sledujú Ronalda a jeho "radosť" po vstrelených góloch, rozhodol som sa priblížiť svoj pohľad na opačný koniec ligového pelotónu a predstaviť moju "víziu" záverečného usporiadania tabuľky čo sa týka záchranárskych práci, či smútku z vypadnutia.

Z môjho pohľadu sa v boji o záchranu nachádza celkovo 5 tímov, jeden z nich (Cordoba) si však už vykopal hrob, ľahol si doň a pár hrstí hliny už na ňom pristálo.

Jedná sa o tieto tímy: Eibar, Deportivo La Coruňa, UD Alméria, Granada a Cordoba.

Eibar:

Mužstvo, ktoré svojím postupom medzi elitu získalo mnoho priaznivcov. Tím, ktorý ešte dlho pred začiatkom ligy nemal jasno či vôbec v Primere nastúpi sa dlho držal v priaznivých vodách stredu tabuľky. Postupnými zbytočnými stratami sa však dostal až na terajšiu 16 pozíciu a od brány zostupu ho momentálne delia len 3 body. 3 body, ktoré boli odrátané Almérii za dlžoby.....Svoje najkrajšie chvílky si zažili fanúšikovia pri výhrach nad Celtou, Errealou, Malagou či bezgólovou remízou v baskickom derby s Athleticom. V nasledujúcich 4 kolách sa Eibar postupne stretne s Valenciou(V), Espanyolom(D), Getafe (V) a Cordobou (D). Môj odhad je 5 získaných bodov za výhru nad Cordobou a remízy s Espanyolom a Getafe. To by Eibaru vynieslo pekných 36 bodov záchranu v Primere. Je nutné povedať že Eibar má najľahší los z namočenej pätice. Slováci a Češi majúci svoje meno na stene Eibarského štadiónu sa isto potešia

Deportivo La Coruňa

Tím o ktorého osud leži viac v rukách súpera ako vo vlastných. Svoju chvíľku slávy si Depor vybral v 8 kole kedy rozdrvil na Riazore Valencii. Spolu s Almériou najťažší žreb do posledných kôl. Villareal(D), Ahletic(V), Levante (D) a Barcelona (V) nedávajú veľkú nádej na bodovú žatvu. Môj predpoklad zisku 2 bodov za remízy s ponorkou a Levante mu dávajú do rúk čierneho Petra s celkový počtom 31 získaných bodov.

UD Alméria

Tím s najťažším losom do posledných kôl. Celta Vigo, Malaga, Sevilla či Valencia bojujú o pohárovú Európu a dávajú pramalú šancu na zisk bodov. Môj tip 0 bodov z posledných 4 kôl a celkovo čierny Peter s 28 získanými bodmi.

Granada CF

Tím mnohými zatracovaný za otrasný herný prejav a potáca na chvoste ligového pelotónu hneď nad polomŕtvou Cordobou.25 získaných bodov a hlavne 61 inkasovaných gólov hovoria celkom jasne. Granada však z posledných 8 domácich zápasov dokázala bodovať v 7 a pred dnešnou dohrávkou má svoj osud vo vlastných rukách. Los jej prisúdil Espanyol(D), Getafe(V), Cordobu (D), Errealu (V) a Atletico (D). Pri šťastnej konštelácii hviezd z toho Granada dokáže vydolovať 6 bodov za výhru nad Cordobou a remízu s Espanyolom, Getafe a Errealou. 31 konečných bodov a lepšie vzájomné zápasy s Deportivom z Granady robia tím zachránený v poslednej chvíli. Svoju chvíľku slávy zažila Granada pri remíze s Valenciou, Sevillou a Athleticom, víťazstvami nad Malagou či Athleticom. Všetko však závisí od dnešnej dohrávky s Espanyolom. Jediné víťazstvo z posledných 10 zápasov nedáva veľa optimizmu, no ako hovorí tabuľka, víťazstvá nad súpermi nachádzajúcimi sa v tabuľke nad Granadou ani nie sú nutné

Reagovat
X-bano-X

Heh prvý tip a hneď prd. Jak z veľkej knihy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budou muset Errealu porazit Ale těžko tipovat, Granada je na tom dost zle a los Almerie a Deporu jsou kruté. Bude to ještě boj.

Reagovat
Phillipinho

Cordoba a Granada to je lozenka do Segundy. Treti do party bude podle me jeden z dvojice Depor a Almerie. Doufam, ze spadne Almerie. Jinak Elche se pekne zvedlo a asi se zachrani. Ackoliv se bojim, ze jestli se potvrdi to, ze nebudou moct nakupovat a odejde jim Jonathas, tak pujdou pristi sezonu dolu.

Reagovat
Kluivert9

Tak Vale skončí pátá a nějaký místo navíc, pro Sevillu v LM nemusíme řešit

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Myslím ,že je to zcela otevřené,Sevilla by musela vyhrát nad Realem aby se dostala do výhody.Pokud jen remizuje , Real už přesune aktivitu na LM a s Vale klidně může ztratit, pak jsou trumfy u Los Che.

Přál bych jim LM oběma, víc ale Vale , za letošní zápasy s náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota bude klíčová.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten zaver sezony medzi Vale a Sevillou moze byt este drsny:

Vale ma doma Eibar (3 body), vonku Real (0 bodov), doma Celta (3 body), vonku Almeria (3 body) tipujem 9/12 bodov

Sevilla ma doma Real (0 bodov), vonku Celta (1 bod), doma Almeria (3 body), vonku Malaga (3 body)tipujem 7/12

Celkovo ma Sevilla tazsi zreb a navyse ma s Vale horsie vzajomne zapasy, cize to aj tak tipujem na Valenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem na zaklade coho sudis, ze ma Sevilla tazsi zreb..

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla vonku tazke zapasy s Celtou a Malagou a navyse este tazky zapas s Realom doma.Teoreticky moze Sevilla vsetky zapasy prehrat ak beriem do uvahy ze este hraju aj EL. Jedine iste body ma doma s Almeriou

Vale ma sice vonku Real, kde sa body moc neocakavaju. Doma je vsak silna a Eibar a Celtu porazi. Almeria bude lahodka

Reagovat
Phillipinho

Vale ma urcite snadnejsi los. Sevilla pojede na Rosaledu a Balaidos, kde se berou body hodne tezko. Plus samozrejme zapas doma s Realem. Jak pise Nervion- sobota bude naprosto klicova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem jsem ti chtel rict ze Banega ma tady účet a cte diskuse, od ty doby co jsem ho tady před tebou vymrdal, si vzal moje slova k srdci a hraje jak buh

Reagovat
Phillipinho

Ja si ho posledni dobou vsimam. Fakt hraje v mimoradny forme. A ikdyz se mu treba nedari, tak on je proste schopen udelat neco, co je rozdilovy. Proto si myslim, ze by v sobotu proti Realu nemel chybet v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem mne to pripada troska smiesne taketo pocty, ked si len zoberem dnesok, ze sme stratili na Vallecane, ktore tiez povaszujem za outsidera.

lebo co tu pocuvam stale, ze aky ma Sevilla tazky zreb, ale okrem realu tam neni vyslovene tazky super. celta je nic malaga almeria tiez. z realom moze doma uhrat bod kludne.

sevilla ma jednu obrovsku vyhodu, dokaze dat 3 goly z 3 sanci a uplne mizerneho vykonu. to Valencia nedokaze

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Phillipinho

Celta a Malaga hrajou o EL a doma jsou oba velmi silni. Navic ma Vale vyhodu vzajemnych zapasu. Sevilla do toho bude mit EL. Taky bych proste mirne favorizová Vale. Uvidime, bude to zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla ma podstatne kvalitnější sirku kadru podle me, jak jsem psal toci se nejakych 17 hracu a znat to nijak vyrazne neni, i kdyz ted je ztrata naseho nejlepsiho stopera dost bolestiva..

Reagovat
Phillipinho

Jo samozrejme. To, ze hrajete EL a Vale ne, hrat velkou roli nebude diky vyborny Emeryho rotaci.

Reagovat
smazaný uživatel

7. Malaga a 9. Celta je nic ? Tak Vale dnes urcite bola favorit, ale zas Rayo je v tejto sezone snad najlepsie za posledne roky, problemy tu mal nedavno aj Real...

Reagovat
smazaný uživatel

no je to nic. malaga je nic aj celta je nic. sance su podla mna rovnake. vidim to 50 na 50

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

no je to nic. darmo si tu budeme nahovarat ze celta alebo malaga su nejake muzstva. proste je to nic.

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla ma skusenosti s velkymi zapasmi. ale pravda, nechajme sa prekvapit. tych faktorov co rozhodnu bude vela, neviem vobec , cakat sa da vsetko a nic,..

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho bejt, Rayito je skvelej tym kterej dokaze obrat snad kohokoliv, obzvlášť doma hraje v posledni dobe vyborne, lidi se zarazenou hlavou v prdeli proste nema cenu k necem presvedcovat..samozrejme ma pravdu Phillipinho a spol, a ne tenhle jouda pro kteryho je kazdej tym "nic"

Reagovat
smazaný uživatel

cele teto kalkulacie su o nicom. jdna sa o 4 kola. mame polovicu sezony a obe muzstva su na rovnakom pocte bodov . co mi tu mozme prepocitavat na 4 zapasy ? Nic. keby jeden mal real a druhy real a barcu , tak potom tu mozme spekulovat. ale toto nema cenu. videli ste ako vyhrala Sevilla naposledy v Petersburgu ? o tomto hovorim. oni to vedia

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale to nema nic spolecnyho s tim co jsi napsal, ze jsou ty tymy nic? A los ma samozrejme tezsi Sevilla, netopyr ma tri povinne tribodovy zapasy doslova, zatímco Sevilla bude horko těžko urvavat 3body dvakrat venku ve Vigu a Malaze, i kdyz verim ze urve.

Reagovat
smazaný uživatel

videl si sevillu doma s petrodolármi?

Reagovat
smazaný uživatel

práveže s netopierom sa nám celkom darí, za Choriho sme vyhrali aj u nich

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Vale minuly rok remizovala na SB 2-2 . Oni sa proti nam vyhecuju lahky zapas necakam .

Nehovoriac o tom ze proti Seville hra skutocnost aj to ze . Pokial Real v sobotu strati o titule je rozhodnute . A proti Valencii Real bude hrat s "Bckom".

Reagovat
Kluivert9

Sevilla remízu s Realem dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Atleti uz takmer iste 3 miesto.. kurva najhorsia vec co sa mohla stat.. tak teraz uz neverim ani na malu sancu ze tam Barca strati

Reagovat
Billy McClane

Toto je tak absolutne zbytocne riesit Pokym sa nevyhra v Seville a s Valenciou, co je povedzme si dost nepravdepodobne, tak je totalny nezmysel zamyslat sa nad tym, ci Atleti budu mat este v predposlednom kole o co hrat. Inak je zaujimave, ze tento nezmysel aby nam to v poslednych kolach uhrali Atleti sa tu riesi uz druhy rok za sebou

Sami sme si to posrali, tak teraz zostava uz len sustredit sa na vyhratie kazdeho zapasu a pripadne sa nechat milo prekvapit

Reagovat
Atlético de Madrid

Zase jako klidek..

1) nic jistyho nemame, hrajou se jeste dost tetky zapasy, jak pro nas, tak pro konkurenci

2) my hrajeme jeste doma s Athleticem a v Levante, tam to vubec neumime..

3) i kdybysme ty body urvali, tak si v zadnym pripade nemyslim ze doma dame Barce neco zadarmo - prohrat s velkym rivalem doma nechce nikdo

4) ja si myslim ze nakonec treti skoncime, my si to pohlidame a Valencia se Sevillou ztrati taky, ale rozhodne k tomu musime pristoupit zodpovesne az do konce a valcit o kazdy bod

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím , proč by jistota třetího místa měla mít vliv na výkon atletů v zápase s námi,oni jsou bojovníci a jistota jim může jen pomoct,porazit Barcu či Real je snad motivace ,která jde nad rámec umístění v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to znamena, aby ste pustili body seville a valencii, iba tak budu mat sancu na tretie miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Toño slušný herecký výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Gaya predlzi na 5 rokov vykupka 50 mega . Skoda no takto sa bude hladat dalsi zahranicny hrac .

Reagovat
misinho7

som zvedavy co je pravdy o tom Alabovi

Reagovat
smazaný uživatel

nic . Di marzio pisal o Babovi z FC Augsburg

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

Nervion viac ako remízku sme nedali, ale aspoň sme obrali netopiera

jednania s Pacom sa komplikujú, zbierka na Gaela asi nedosiahne stanovený cieľ... inak vyrojili sa špekulácie, že náš nový tréner môže byť Gus Poyet

naopak Paco je spájaný s Newcastlom...

inak pre plačúci ľud za novikami z kuchyne Raya sa ospravedlňujem, ale tento týždeň som bol pracovne a dovolenkovo zaneprázdnený

Reagovat
smazaný uživatel

Gracias

Jinsk z Manucha jsem posledních 20min malem vykvet, asi trikrat prihraval zpatky a pokazde jim do brejku. A doufejme ze slavný Paco zustane!

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem tě od té přeceňované Celty.

Reagovat
smazaný uživatel

á pán génius, ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,já nejsem génius,to ty jsi používal svého génia na osočování přeceňované Celty.

Reagovat
valloire

Podle mě jsi moc skromnej jako každej génius. Vždycky přesně víš, co si myslí Cristiano Ronaldo. To je známka geniality. Jen tak dál, my obyčejní ba i hloupí chceme i nadále vědět, co se odehrává v hlavě nejlepšího fotbalisty. Vyděržáj !!!

Reagovat
roberos

Chlapče nejlepší fotbalista je Messi . Ronaldo je strašně přeceńovaný hráč na kterého hraje celý Real a když na něj nehrajou tak je naprosto nulový a viděl jsi jak mu zase utekl míč ( jemu se to stává dost často) . Nejlepší hráč Realu je v současnosti James Rodríguez. Ronaldo dává góly jen díky obrovskému množství střel a to by se trefil každý!!! z tolika pokusů .

Reagovat
valloire

Messi je přeceňovanej jak sviň. Trochu mu jde jenom ten dribling, jinak nic. Hlavička, nůžky, fintičky, střela z dálky, rychlost....mizernej. Těží jenom ze hry Barcelony a nebejt Adidasu a jeho PR vzor pro mladý skromnost, žádnou cenu by nikdy nedostal. A Messiho vychvalovaný asistence? Velká bída. Nebejt kvality hráčů a jejich umění dát i z tý jeho ušmudlaný přihrávky gól, neměl by ani jednu.Viděl jsem už desítky lepších hráčů chlapče.

Reagovat
10FKK

Už zase? Tebe to poměřování vyloženě baví Jak se ti líbí Barca verze 2015?

Reagovat
valloire

Na to se zeptej 7.6.

Reagovat
10FKK

Zase budeš poměřovat? Už jsem ti to psal, ale ještě jednou ti to zopakuji.. Mám rád fotbal, dlouho jsem hrál a trénoval, tak vím jak je těžký pořád vyhrávat, proto je pro mě nejvíc hra jako taková a trofeje jsou pěkná věc, ale pro mě jsou podružný.. Když vidím trio MSN, jak si to strkaj, vymejšlej a radujou se jako malý kluci, tak mi to dělá obrovskou radost, vykouzlí mi úsměv na tváři a zlepší náladu... Moje holky se mi smějou, (když jim ukazuju záznam) že jsem blázen a nemám to tak prožívat (někdy se zapomenu a zařvu na celej barák.. ) ale už se asi měnit nebudu..

Reagovat
valloire

Je hezký, že drtíte Getafe a dáváte krásný góly...Ale sám víš, že o tom to není. Mně se taky líbí, když zdrtíme Granadu, ale daleko víc se mi bude líbít, když vyhrajem 6.6. v Berlíně. Ale jo, každej víkend více či méně pobaví a proto na to čumíme.

Reagovat
10FKK

Jj Getafe... S ostatníma to byla haluz, slabej soupeř nebo pomoc bůh ví odkud...

Nerad tipuju a ani to moc nemám rád, ale myslím si, že LM ''vihraje'' FCB

Reagovat
valloire

Kdo tu mluví o haluzi? Nic takovýho jsem nenapsal. Vihrajem mi, rozumíš? MI

Reagovat
10FKK

Seš napitej, nebo stárneš? Jak se ti líbí Barca verze 2015? - Je hezký, že drtíte Getafe a dáváte krásný góly...

Reagovat
valloire

Ty vole, asi píšu, že není konec sezony. Ta hezká krásná verze 2015 může shořet ako fakla, až půjde do tuhýho. Nebo taky ne. Ale jestli shoří, tak "Je hezký, že.....

Reagovat
10FKK

To je dost! Jsem rád, že se ti to líbí...

Moje očekávání před sezónou bylo skromnější než současný stav a pokud se budou snažit hrát do konce sezóny, tak je mi celkem fuck jak to dopadne. O Bayernu už jsem psal, je to asi nejtěžší soupeř, ať nastoupí kdokoliv Pepek je připraví s pečlivostí sobě vlastní a nahecuje, že budou žrát trávu.. Na ty zápasy se zároveň těším i jsem trošku podesrán

Reagovat
valloire

podesrán ano, to je to správné slovo

Reagovat
roman1978

a hlavně, bez xaviho a iniesty by nebyl nic, v anglii by se nechytl, stoke by ho zničilo, neumí kopat pravou, neplatí daně, kope balony do madristů, vyhodil ibru, seřval villu a ty góly a asistence jsou většinou jen souhra náhod. na ronalda se vůbec nechytá.

Reagovat
valloire

to ti to trvalo

Reagovat
-Carles-

Ty máš z neho normálnu traumu

Reagovat
smazaný uživatel

ono je docela k zamyšlení už jen to, že se dokáže val hádat takhle sám se sebou. Asi je to nějaký typ zábavy pro něj.

Reagovat
-Carles-

Ono je najvtipnejšie to, že to všetko myslí asi úplne vážne a nepreháňa. Ale ja ho chápem, toľko bolesti madridistom nespôsobil asi žiadny iný hráč. Tak ostáva len snaha znižovať jeho kvality v diskusii s nádejou, že mu to niekto opalcuje a on bude rád že v tej ilúzii nežije sám

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tos blbě pochopil. Já mu neberu názor na Messiho. Mě jen překvapuje, že ho z nějakýho mě naprosto neznámýho důvodu baví se hádat přes svůj primární účet se svým druhým účtem. TO je prostě už diagnóza.

Reagovat
valloire

jsi bystrej kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nudí.

Reagovat
roberos

MEssi pošle fantastické přesné přihrávky ( přímo na nohu) na rozběhnutého spoluhráče - to Ronaldo neumí a umět nebude. Messi nepotřebuje 300+ střel na 50 gólů jako Ronaldo ! podívej se jaké haluze dává Ronaldo - dorážky a penalty ani ten trestňák už neumí ( po roce co napaloval zeď a střílel nad dal 1 gól do prostředka po zaváhání brankáře) kdy jsi naposled viděl od Ronalda gól zdálky? na to asi nevzpomeneš. Musím se smát jak Ronaldo dělá přešlapovačky na místě a nikdy nikoho neobejde. Ty góly z dorážek do prázdný by dal každý hráč. Hernández mu zase radši přihrál a mohl sám střilet. Ronaldovo chování ( neoslavování gólů spoluhráčů atd.) je hnus a to dělá jenom ten namyšlený CR16 - měl by mu někdo nafackovat čumák aby se choval jak se má. Navíc kolikrát on nezpracuje míč to je častý jev a u LM10 to nevidíš. Ronaldo je výborný hlavičkář a je rychlý a to je všechno jinak v dalších činostech je parník za Messim. Váše legenda Raúl sám uznal že je Messi nade všema. Messi je srovnáván s legendami Pelém,Maradonou atd. ale Ronaldo ne .

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa Maradonovi odehráva v hlavě radšej nechce vedeť nikto...

Reagovat
smazaný uživatel

sranda je, že fanušik Celty to pochopil a génius tvojho formátu nie...

Reagovat
smazaný uživatel

a vyjadroval som sa k v EL k Seville

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na EL zase asi moc nechodím já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl: "Hrál jsem se Zidanem, Ronaldem, Figem, Cristianem ... ale Messi je jiný. On dělá všechno tak strašně jednoduše, jak kdyby hrál s přáteli na ulici. Neuvěřitelné."

Vždycky jsem věděl, že Raúl a Iker jsou jediní opravdu normální Madristi.

Reagovat
valloire

Reagovat
hntlyl

Proti Cristianovi hrál jeden zápas na ME 2004.

Reagovat
valloire

hráli spolu 09-10

Reagovat
hntlyl

Já vím, ale ptali se ho na nejlepšího hráče, proti kterému hrál.

https://www.youtube.com/watch?v=NZT_0CtBQJs

Reagovat
valloire

pan jiri to podal jinak ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/2015/04/30/futbol/equipos/real_madrid/1430430996.html

Pan Jiří to podal přesně. Když si neumíte sami zjistit info, tak alespoň věřte tomu, kdo to dokáže.

Reagovat
valloire

Je obdivuhodné, co dokážeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Co jsi ty kdy věděl o Raúlovi? Vždyť ty ani nevíš, že měl vyhrát Zlatej míč a skoro ho taky vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

vale, mezmi si na diskusi druhej nick a mě vynech.

Reagovat
valloire

Jak říkám, jsi bystrý kluk....Hádal jsi se se mnou, že Raúl ani náhodou nikdy neměl šanci vyhrát. Najednou jsi expert na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, já vůbec nevím, o čem hovoříš a s co s čím kombinuješ

Reagovat
valloire

to mě samozřejmě nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

to chápu, ale zajímá mě to - na co narážíš a s čím to kombinuješ?

Reagovat
valloire

"Messi a Cristiano jsou hráči, kteří dělají rozdíl víc, než kdokoliv jiný. Měl jsem to štěstí hrát v době s neuvěřitelnými hráči. V mém týmu i v ostatních, kteří byli možná lepší než Cristiano a Messi." Figo

Reagovat
smazaný uživatel

On byl vždycky čur**.

Reagovat
valloire

Nene, on je legenda. Vaše. I naše, ta ale jinak.

Reagovat
Atlético de Madrid

Griezmann je taky lepší než Messi, dal víc gólů nůžkama

Reagovat
blaugrana

A koľko ich dal hrud´ou?

Reagovat
MadMrJacky

A dal už nějaký rukou? Ne! Tak pšt

Reagovat
valloire

Messi nůžky neumí. To je známá věc.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
valloire

Hrozný. Je to dřevák.

Reagovat
valloire
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele