Primera División - souhrn 34. kola

14.04.2012, 22:00, aktualizováno 16.04.2012, 22:56
Komentáře a souhrny
Real Madrid zvítězil nad Gijónem, Barcelona ale odpověděla výhrou na půdě Levante. Espanyol si pohrál s Valencií, Malaga remizovala s Realem Sociedad 1:1, stejným výsledkem skončil i duel Villarrealu se Santanderem. Výhry 1:0 zaznamenaly Athletic Club, Zaragoza, Betis a Atlético Madrid. Getafe v pondělí rozsřílelo Sevillu...

Getafe CF - Sevilla FC 5:1

16.04.2012 21:00

Góly: 35. Miguel Torres, 49. Mehdi Lacen, 63. Miku, 69. Pedro Rios, 71. Miku - 19. Álvaro Negredo

V tradiční pondělní dohrávce přivítalo Getafe na domácí půdě Sevillu a v případě vítězství se mohlo na svého soupeře v tabulce dotáhnout. To se domácím povedlo a po dobrém výkonu a vysoké výhře 5:1 má nyní Getafe na kontě podobně jako Sevilla pětačtyřicet bodů. Na pohárovou šestou příčku ztrácejí oba celky nyní pouze bod.

Domácí Getafe bylo lepším týmem od samého začátku a hosté se nemohli po celé utkání dostat do tempa a přistoupili plně na hru domácích. Nakonec z toho byl debakl v podobě výsledku 5:1. První šanci ke vstřelení gólu mělo Getafe už po deseti minutách hry, ale v této situaci ještě Miku pálil nad branku Sevilly.

I přes úvodní tlak domácích skórovali první hosté, ale bohužel pro ně to byl jediný gól v celém zápase. V 19. minutě nacentroval před branku Trochowski a Álvaro Negredo povedenou střelou přes hlavu otevřel skóre. Domácím se podařilo vyrovnat ve 35. minutě. Po rohovém kopu se k balónu dostal Miguel Torres a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Za stavu 1:1 se také odcházelo do kabin.

Druhý poločas byl o poznání zajímavější a s jedním podstatným rozdílem. Hráli v něm pouze domácí fotbalisté a hosté jakoby nastoupili do druhého dějství v polospánku. Už ve 49. minutě přišel vedoucí gól Getafe. Po skvělé individuální akci a povedené ráně se prosadil Mehdi Lacen, který poslal domácí do vedení 2:1.

Gólovou smršť domácí spustili mezi přibližně v polovině druhého poločasu. V 63. minutě zvyšoval na 3:1 Miku, který dostal dobrý pas od Pedra Ríose a neměl problém poslat svůj tým do dvoubrankového vedení. Obrana hostí se totálně rozpadla a o dalších pár minut později přišel čtvrtý gól v jejich síti. Mane našel svým centrem před brankou Ríose a ten se tentokrát z role asistenta dostal do role zakončovatele - 4:1.

O další dvě minuty později přidalo Getafe další gól a zadělalo tak na pořádný debakl. V akci byl znovu Pedro Ríos, který už podruhé sám obehrál dva protihráče a skvělou přihrávkou našel znovu Mikua, který tentokrát umístěnou střelou k tyči zvýšil už na 5:1.

V závěru utkání už domácí pouze kontrolovali hru a kromě několika střídání nic zajímavějšího k vidění nebylo. Poslední šanci mělo Getafe v nastaveném čase, ale střídající Guiza nedokázal zakončit včas. Utkání tak po tragickém výkonu hostujících fotbalistů skončilo vysokým vítězstvím Getafe v poměru 5:1.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Atlético Madrid 0:1

15.04.2012 21:30

Góly: 65. Falcao

V nedělním zápase 34. kola La Ligy mezi Rayem Vallecano a Atléticem Madrid padl pouze jediný gól, který v 64. minutě vstřelil Falcao. Hosté tak vyhráli tím nejtěsnějším rozdílem a bodově se dotáhli na Espanyol, Athletic Bilbao a Sevillu. Domácí zůstávají na 14. místě.

Atlético Madrid v posledních dvou zápasech nezískalo ani jeden bod, a pokud si chtělo uchovat naděje na evropské soutěže, mělo si poradit s nováčkem soutěže, který prochází složitým obdobím, neboť z posledních pěti zápasu hned čtyři prohrál a propadl se tak na 14. místo. A hostujícímu týmu se tři body nakonec podařilo ukořistit.

Do první šance zápasu se ale dostal domácí José Movilla, který z dálky atakoval bránu Atlética, jenže brankář Thibaut Courtois byl pozorný a střelu zpacifikoval. Na druhé straně si centr Adriána našel útočník Falcao, ale brankář Cobeňo předvedl skvělý zákrok nohou.

A další zákrok musel vytáhnout proti střele Filipeho Luise, když konečky prstů vyrazil míč kolem své tyče.

Činil se i Courtois, který v 30. minutě skvělým reflexivním zákrokem zlikvidoval hlavičku Raúla Tamuda z bezprostřední blízkosti.

Zatímco v první půli Cobeňo zachraňoval svůj tým, po devatenácti minutách druhé půle vyrobil velkou chybou, po které padl jediný gól zápasu. Rozhodl se totiž vyběhnout ze svého pokutového území, aby sebral míč před dobíhajícím Falcaam, ale kolumbijský útočník byl u míče dříve a poslal ho do odkryté brány.

Rayo se ještě snažilo o vyrovnání, ale prosadit se nedokázal ani Michu, jehož střelu i přes teč dokázal Courtois vychytat.

Do poslední šance zápasu se dostal hostující Diego, který mohl pojistit vítězství svého týmu, ale Cobeňo tentokrát nezaváhal a jeho střelu chytil.

Zápas tak skončil vítězstvím Atlética, které se posunulo na 9. příčku, ale ztrácí pouhý bod na 5. Osasunu Pamplona. Jeho šance hrát evropské soutěže tak jsou stále poměrně vysoké.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - RCD Mallorca 1:0

15.04.2012 18:00

Góly: 13. Fernando Llorente

A zase ten Llorente! Sedmadvacetiletý kanonýr táhne Athletic za úspěchy, dnes sám jedinou brankou zápasu zařídil vítězství domácích nad Mallorcou. Baskové se díky tomu ještě zapojí do boje o Ligu mistrů, pro hosty se naopak nic nezměnilo, jsou třináctí a mohou sezonu dohrát v klidu.

Na San Mamés se tentokrát nehrál nikterak zajímavý zápas, vše podstatné se tak dá shrnout do jedné situace, která se udála ve třinácté minutě. To odcentroval ze standardní situace Ibaí Gómez, jenž mimochodem nahradil v sestavě zraněného Muniaína, posadil míč přesně na hlavu vynikajícího střelce Llorenteho a ten hlavou otevřel skóre zápasu. Zajímavé je, že hlavička španělského reprezentanta mířila v podstatě doprostřed a i přesto, že nebyla z nijak bezprostřední blízkosti, prošla Aouatemu mezi nohama.

Už o chvilku později se domácí dožadovali odpískání penalty za ruku Cácerese a opakované záběry ukázaly, že opravdu nejspíše mělo pískat, píšťalka sudího Fernándeze ale mlčela. Aktivní Ibaí Gómez nebezpečně pálil v šestadvacáté minutě, jenže rána mu nesedla a talentovaný Španěl minul. O chvilku později mohli domácí postupovat do přečíslení dvou hráčů na jednoho, Gómez ale nepřihrál přesně Llorentemu a akci zkazil.

Mallorca mohla vyrovnat z ojedinělé příležitosti, Casadeusovi ovšem chybělo štěstí, utaženou střelou z dálky trefil jen tyč. Po hodině hry měl Athletic dvě velké možnosti v rozmezí jedné minuty, jak Llorenteho, tak De Marcose ovšem skvěle vychytal Aouate. Domácí ještě mohli v závěru pojistit své vedení a definitivně zlomit odpor Mallorky, Susaeta ale namířil svůj volej vysoko nad branku, další střídající hráč Toquero zase chytře přehodil hostujícího brankáře, jenže balón zastavilo břevno.

Athletic je na osmém místě a na Evropskou ligu, kterou už však má zajištěnou účastí ve finále poháru Copa del Rey, ztrácí jediný bod, na Ligu mistrů pak bodů šest. Mallorca se propadla o příčku dozadu a je třináctá, náskok se však i nadále zdá být dostatečným.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Granada CF 1:0

15.04.2012 16:00

Góly: 6. Tomislav Dujmović

Klíčové tři body získala Zaragoza, ta udolala doma Granadu 1:0 a přiblížila se jí na rozdíl pěti bodů. Zároveň se posunula z předposledního místa na osmnácté, přiživila tak naděje na záchranu. O jedinou branku zápasu se už v šesté minutě postaral Dujmovič.

Jinak vyrovnané utkání vlastně Zaragoza neměla šanci zdramatizovat, jelikož za celých devadesát minut vyslala přímo na Robertovu bránu pouze dvě střelu. Ani domácí nebyli nikterak přehnaně aktivní, dali ale rychlý první gól a svůj náskok si už ohlídali. Uběhlo ovšem jen dvanáct vteřin a Roberto už se musel mít na pozoru, Martins ale o pořádný kus netrefil. V páté minutě přišla jedna z oněch dvou zmíněných střel na branku v podání Granady, hned z toho přitom byla obrovská možnost. Po krásně sehraném rychlém útoku se sám před Roberta dostal Benítez, prudkou střelou ale trefil jen břevno.

A Zaragoza trestala prakticky okamžitě. Už z protiútoku utekl po pravé straně Aranda, zpětnou přihrávkou našel na hranici šestnáctky nabíhajícího Dujmoviče a ten nádhernou ranou do šibenice otevřel skóre utkání. Do první půle už se pak vešel jen pokus Zuculiniho, který sice zajímavě protáhl Césara, překonat ho ale nedokázal. A také šance Oriola, jež ovšem gólem neskončila.

Domácí byli lepší a po obrovské chybě Gómeze se v čisté gólovce ocitl střelec gólu Dujmovič, který si ještě položil na zem dvojici bránících hráčů, v zakončení ale selhal a zblízka minul. Druhý poločas se celkově nesl spíše ve znamení tuhého boje ve středu pole, z poměrně dlouhého časového úseku stojí za zmínku snad jen nepřesný pokus Jary. Hosté dělali velké individuální chyby v obraně, čehož mohl v jednom případě využít střídající Postiga, jenže minul.

Druhá a zároveň poslední příležitost Andalusanů přišla devět minut před koncem, i v tomto případě musela Zaragozu zachránit branková konstrukce. A tentokrát šlo o pravou tyč, která zastavila krásnou ránu Beníteze. V nastaveném čase byl ještě vyloučen domácí Ruben Micael, na důležitém tříbodovém zisku pro domácí to ale nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Real Betis - CA Osasuna 1:0

15.04.2012 16:00

Góly: 34. Rubén Castro

Ve španělské nejvyšší soutěži dnes góly příliš nepadají, jen jednu viděli také diváci při utkání Betis - Osasuna, ti domácí ale mohli být spokojeni, trefil se totiž sevillský Ruben Castro. Díky této výhře se Betis možná definitivně zachránil, už je jedenáctý se solidním náskokem. Hosté naopak ztratili další důležité body v boji o poháry.

Domácí o sobě dali poprvé výrazně vědět v deváté minutě, kdy se do samostatného nájezdu hnal Santa Cruz, v poslední možné vteřině však byl ubráněn. Po následném rohovém kopu zůstal v šestnáctce úplně osamocen Rubén Castro, sám tím ale byl tak překvapen, že se nakonec k zakončení vůbec nedostal. Betisu nechybělo moc ani po čtvrthodině hry, Castro se skvěle uvolnil kolem Nina, ovšem jeho technický pokus byl tečován mimo tři tyče.

Osasuna poprvé zahrozila až v polovině úvodního dějství zásluhou tvrdé rány Lamaha, při té se však Fabricio nakonec nemusel vzrušovat, míč totiž skončil dobré tři metry vedle pravé části konstrukce branky. Hosté pomalu přebírali iniciativu, přesně v době své největší převahy ale inkasovali. O gól se postaral Rubén Castro, jenž dostal přihrávku do brejku, navedl si balón na střed a přesnou střelou zavěsil.

Castro se pak ocitl v ještě jedné výhodné pozici, z důvodu špatné orientace ale zřejmě nevěděl přesně, kde je kdo a nenahrál přesně. Rozhodnuto mohlo být krátce po přestávce, to znovu pláchl hostující obranné čtveřici Castro a předložil míč do vápna Pereirovi, ten ovšem nedal. Důležitý moment přišel v jednašedesáté minutě, vyloučen byl totiž hostující Raul García. A jen o dvě minuty později mohlo být rozhodnuto, to by však musel Montero mířit přesněji.

Hosté v závěru šli za vyrovnáním a vysunuli se vpřed, tím ale podstupovali vysoké riziko protiútoků. Po jednom takovém běžel sám na Fernándeze Molina, jenže ho nepřekonal. I domácí nakonec dohrávali v deseti, nikoliv ovšem kvůli disciplinárnímu prohřešku, nýbrž z důvodu zranění Juanmy při plném počtu vypotřebovaných střídání. A minutu před koncem málem Osasuna vyrovnala, jenže Baldé hlavou minul.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Sociedad 1:1

15.04.2012 16:00

Góly: 19. Isco - 49. Xabi Prieto

Překvapivý výsledek se zrodil v Andalusii, domácí Málaga nečekaně zaváhala, pouze remizovala s Realem Sociedad 1:1 a nedokázala tak využít porážky Valencie. Vedla sice po brzké trefě Isca, krátce po pauze ale vyrovnal Prieto a další branka už do konce nepadla. Málaga zůstává čtvrtá, Sociedad se také ze své patnácté příčky nikam neposunul a i nadále bude muset bojovat o setrvání v Primera División.

Začalo se oboustranně opatrně, v deváté minutě ale přece jenom byla k vidění veliká příležitost. Překvapivě ji měl na kopačce hostující Griezmann, jenž se ocitl úplně sám na hranici velkého čtverce a mohl nikým neatakován zakončovat, tuto úlohu ovšem nezvládl ideálně a branku minul. Domácí ohrozila Brava hlavičkou Rondóna, ten se ale nedostal do potřebné výšky, atak balón jen nadzdvihl mimo dosah svých spoluhráčů.

V devatenácté minutě Málaga podle očekávání vedla, balón si totiž našel Isco, chvilku ho potáhl a v nejlepší možnou chvíli vystřelil tak přesně, že kulatina zapadla za bezmocného Brava až do sítě. Z podobné pozice zkoušel poté štěstí Monreal, tak úspěšný ale nebyl. Vyrovnat mohl po půlhodině hry Elustondo, jenže hlavičkoval nepřesně. Nepříjemnou situaci musel řešit domácí gólman Fernández po ráně Prieta, která byla tečována Mathijsenem, domácí brankář ale pohotově zareagoval na změnu směru a míč lapil.

Hosté ze Sociedadu museli odehrát celý druhý poločas o jednoho muže v poli oslabeni, na samotném konci první půle totiž dojel González Sebu Fernándeze a po druhé žluté kartě šel předčasně do sprch. Přesto hosté velice rychle vyrovnali, ve čtyřicáté deváté minutě si odražený balón po standardní situaci našel Xabi Prieto a přesnou a zároveň tvrdou ranou překonal Rubéna.

Isco mohl opět strhnout vedení na stranu Málagy, tentokrát si ale na Brava v přímém souboji nepřišel. Oslabený Sociedad také sahal po výhře, o niž by se postaral sám Prieto, tváří v tvář strážci domácí svatyně ale selhal. Dvanáct minut před koncem mohl po vzoru Kweukeho nádhernými nůžkami rozhodnout Rondón, ten ale narozdíl od kamerunského kanonýra ve službách pražské Sparty trefil jen tyč. Rondón pak selhal ještě v jedné konfrontaci s Bravem. A když už byl chilský gólman překonán, neplatila Demíchelisova trefa pro ofsajd.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Racing Santander 1:1

15.04.2012 16:00

Góly: 46. Hernán Pérez - 90+3. Lautaro Acosta

Situaci ve spodní části ligové tabulky si poměrně významně zkomplikoval Villarreal, jenž nedokázal na stadionu El Madrigal udolat poslední Racing, když o vítězství přišel až ve čtvrté minutě nastavení. Dlouho to přitom pro domácí vypadalo dobře, Žlutou ponorku totiž poslal do vedení Hernán Perez, jenže v závěru zůstal úplně osamocen v šestnáctce Acosta a srovnal.

Villarreal šel do utkání podpořen senzačním necelý týden starým obratem proti Málaze, dnes navíc nastoupil proti jednoznačně nejhoršímu celku španělské ligy, a tak byl právem považován za horkého favorita. Tuto roli v podstatě po celých devadesát minut naplňoval, na vedoucí branku se ale nadřel a v úvodním dějství se jí vůbec nedočkal. Šance přitom měl, jako příklad mohu uvést akci Pereze, se kterou si Fernández bez problémů poradil.

Navrátilec do sestavy Nilmar pak cpal před bránu velice zajímavou střílenou přihrávku, tu ale nikdo nedokázal tečovat a míč tak prošel až do zámezí. Hosté mohli udeřit zásluhou Cismy, ten však hlavičkoval z dobré pozice těsně mimo. Žlutá ponorka skórovala ve dvacáté minutě, Marchena skvělou kolmicí vysunul vpřed Nilmara, jenž překonal Fernándeze, už předtím byl ale máván a pískán hraniční ofsajd.

Spolupráce ofenzivních fotbalistů Villarrealu fungovala dobře, Martinuccio si dvakrát vyměnil přihrávku s Nilmarem, avšak jeho pokus tečoval na roh Torrejón. Dvě obrovské možnosti na obou stranách přišly až v nastavení prvního poločasu, Hernán Perez ale ve vyložené pozici minul, Stuaniho na druhé straně skvěle vychytal Diego López.

Ze druhého dějství uběhlo jen několik sekund, hráči Racingu snad ještě zůstali myšlenkami v šatnách, když domácí skórovali. Významný podíl na vstřelené brance má Borja Valero, jenž geniálním dlouhým pasem našel za obranou Hernána Pereze, který už sám před Fernándezem nezaváhal. Perez byl nejaktivnějším hráčem na zeleném pažitu a v padesáté druhé minutě mohl zvýšit, opět ale ukázal, že si se zakončením tak úplně netyká a v samostatném nájezdu minul.

Možnosti měli ještě Perez, Camuňas a Bruno, žádná z nich se ale neujala a Racing tak mohl v devadesáté čtvrté minutě zasadit smrtící úder. Domácí obrana trestuhodně zaváhala, když nechala volného Acostu hlavičkovat z malého vápna, Diego López byl bezmocný. Pro Racing jde o cenný bod z El Madrigalu, sestup Santanderu ale zřejmě neodvrátí. Pro Villarreal je pouhá remíza ztrátou, setrvání v nejvyšší soutěži ještě nemá jisté.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Valencia CF 4:0

15.04.2012 12:00

Góly: 26. Cristian Gomez, 30. Joan Verdú, 58. Álvaro Vázquez, 80. Kalu Uche

Fantastický zápas dnes v poledne sehrál Espanyol, který roznesl na vlastním hřišti Valencii 4:0 a vrátil se tak do boje o evropské poháry. Už do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí, po přestávce pak přidal Espanyol ještě stejný počet branek a mohl tak slavit jednoznačné vítězství.

V bráně Espanyolu se po dlouhých čtyřech měsících objevil uzdravený Christian Álvarez, který musel poprvé zasahovat v sedmé minutě proti ráně Tina Costy, s ní ale neměl výraznější potíže. Espanyol byl lepší, ovládal střed hřiště, ovšem do první šance se dostal až po šestadvaceti minutách. Hned z toho však byl vedoucí gól, to když na pravé straně hezky zakombinovali Sergio García a Javi López, první jmenovaný pak prošel hladce až do šestnáctky a předložil ideální přihrávku Cristianu Gómezovi, který zblízka nemohl minout.

A už o čtyři minuty později to bylo 2:0, nádherný gól dal totiž Joan Verdú. Ten s míčem přilepeným na kopačce prošel až před šestnáctku, odkud ho levačkou napálil do šibenice a nedal tak Guaitovi žádnou šanci. Hosté se snažili přidat, jediným resultátem jejich zvýšené aktivity však byl větší počet nebezpečných situací před Guaitovou brankou, protože domácí hráli chytře a podnikali rychlé protiútoky. Po jednom z nich utekl Weiss, přihrál před branku Garcíovi, jenže ten nedal.

Podobný scénář pokračoval i ve druhém dějství, a tak mohl Espanyol například už v padesáté osmé minutě zvýšit na rozdíl tří branek. Střídající Álvaro Vázquez byl na hřišti pouhé dvě minuty, když García využil obrovské hrubky Guaity s Ramim, předložil mu balón před prázdnou branku, kde se už nedalo zaváhat. Verdú, García, Álvaro - ti všichni zkoušeli přidat čtvrtý zásah, ovšem neuspěli. Espanyolu pak byla odepřena penalta za faul na Álvara, Verdú zase pálil z velké dálky nad břevno.

Stejné obsazení měla také další akce domácích, v tu chvíli se Guaita připsal svůj jediný zákrok zápasu. Na konečných 4:0 upravil deset minut před koncem další střídající hráč Uche, jenž dostal ideální pas do běhu od Víctora Sáncheze a levačkou překonal valencijského brankáře. Tím byl dokonán debakl, na term už nic nezměnila ani hezká rána Canalese.

Více informací k zápasu

Levante UD - FC Barcelona 1:2

14.04.2012 22:00

Góly: 23. José Javier Barkero (pen.) - 64. Lionel Messi, 72. Lionel Messi (pen.)

V sobotním utkání 24. kola La Ligy nestačilo domácí Levante na Barcelonu a prohrálo 1:2, když se hostům podařilo dvěma góly Messiho otočit průběh zápasu a získat důležité tři body v souboji o titul s Realem Madrid. Za domácí se z penalty trefil José Barkero.

Boj o ligový titul pomalu vrcholí a Barcelona tiše doufala, že Real Madrid v sobotním zápase klopýtne, aby Katalánci o své obhajobě mohli zpola rozhodnout výhrou na Nou Campu ve slavném El Clásicu. Jenže to se nestalo. Bílý balet si doma poradil se Sportingem Gijón 3:1, a tak hrála Barcelona v pozdně večerním zápase pouze o udržení čtyřbodové ztráty a prodloužení nadějí na další titul.

A vstoupila do něj velice dobře. Hned z úvodu se do první šance dostal Pedro, jehož střelu musel brankář Gustavo Munúa vyboxovat. O chvíli později se v ještě lepší pozici octil Thiago Alcantara, ale jeho hlavička po Alexisově střele mířila vedle.

Mladý španělský záložník se brzy dostal do další šance, ovšem jeho střelu tečoval pryč Pedro López. Vzápětí vykryl Munúa dobrý pokus Adriana.

Velice aktivní Thiago prováhal další velkou šanci na úvodní gól, když hlavičkoval přímo doprostřed brány, kde byl připravený domácí brankář.

Barceloně se nepodařilo vstřelit z několika šancí gól, zatímco Levante k tomu příliš příležitostí nepotřebovalo. Hostující hráči nezvládli odvrátit rohopý kop, a tak se k míči dostal v pokutovém území Pedro López, který trefil ruku Busquetse. Rozhodčí neváhal a zapískal proti Barceloně penaltu. K té se postavil Barkero a bez nervů otevřel skóre na 1:0.

Ve 38. minutě mohli jít domácí dokonce do dvougólového vedení. Adriano se srazil s křídlem Valdem, čehož využil Pedro López. Prosmýkl se do pokutového území, ale jeho následná střela mířila hodně vedle.

I začátek druhého poločasu se vyvedl více Levante. v 52. minutě se totiž do úniku dostal Arouna Koné, který ještě přihrávkou do strany hledal nabíhajícího Barkera. Ten se k míči sice dostal, ale jeho zpětnou přihrávku zachytil Carles Puyol.

Munúa poté podržel své mužstvo, když byl pozorný při Adrianově nečekané střele zdálky. Na druhé straně se musel blýsknout Javier Mascherano, který zamezil Botelhovi vyslat do brejku Koného.

Tím ale valencijský klub skončil a Barcelona začala pořádně tlačit, což přineslo ovoce v 64. minutě, když si na pomezí brankového území bleskově narazil míč Alexis s Messim a argentinský klenot zatočil míč kolem brankáře k tyči. Vyrovnal tak na 1:1.

Pár minut nato ho Vicente Iborra fauloval a byl z toho přímý kop. K tomu se postavil sám faulovaný, ale balón poslal nad břevno. Nemusel toho ale až tak litovat, neboť vzápětí si mohl zopakovat celou standardní situaci, pouze s tím rozdílem, že z penaltové značky.

Ve velkém vápně totiž Botelho poslal k zemi pronikajícího Cuencu a po konzultaci se čtvrtým rozhodčím odpískal penaltu. Domácím se to vůbec nelíbilo a ještě horší chvíle prožívali, když Messi svým druhým gólem v zápase poslal svůj tým do vedení.

Levante ještě chtělo dát gól, ale příliš se mu nedařilo. Místo toho mohla být odpískána již třetí penalta v zápase, když vystřídavšího Andrése Iniestu poslal k zemi Sergio Ballesteros. Rozhodčí ale tentokrát nechal hru plynout dále.

V nastavém čase ještě hlavičkoval Ghezzal a z dálky střílel bývalý hráč Barcelony Xavi Torrés, ale Valdés byl pozorný. Barcelona tak nadále zůstává v těsném závěsu za Realem Madrid a ještě se pokusí vyhrát titul, ačkoli to zatím nemá ve svých rukou.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sporting Gijón 3:1

14.04.2012 20:00

Góly: 37. Gonzalo Higuaín, 74. Cristiano Ronaldo, 82. Karim Benzema - 30. Miguel de la Cuevas (pen.)

Real si poradil ve 34. kole La Ligy se Sportingem Gijón v poměru 3:1. Hosté se ujali vedení a Bílý balet otočil utkání až po přestávce, když vítězný gól vstřelil Cristiano Ronaldo, kterého doplnili Higuaín a Benzema. Real vyrovnal vlastní střelecký rekord 107 gólů.

Real Madrid si udržel náskok nejméně čtyř bodů před Barcelonou, ač měl se svým soupeřem nečekané potíže. Nakonec se mu ale podařilo zvítězit, čímž Sporting nechal i nadále na sestupových příčkách. Asturský celek hrál ze zajištěné obrany a domácím vůbec nic neulehčil.

Bilý balet nastoupil s třemi změnami, Coentrãa nahradil Marcelo, Granera Sahin a Di Maríu Callejón. Trenér hostí Clemente základní jedenáctku obměnil daleko víc - v útoku se objevil Sangoy za Colungu, Lora se posunul do zálohy a místo něj nastoupil Damián a v obraně ho doplnil ještě Moisés. K De las Cuevasovi a Trejovi se přidal ještě Gálvez za Casese.

Real začal držením míče a tlakem, hosté se drželi vzadu, přesto měli ve 13. minutě první šanci, ale Casillas zneškodnil pokus po chybě Arbeloy. Domácí se tlačili dopředu, ale jejich úvodní příležitost měl střelou zpoza vápna Marcelo, ale Juan Pablo zachránil. Ve 28. minutě nebyl uznán Higuaínovi gól pro osfajd.

Skóre však překvapivě otevřel Sporting. Ramos zahrál ve vápně rukou a nařízenou penaltu proměnil ve 29. minutě De las Cuevas, nebo-li Miguel. Bílý balet odpověděl a vyrovnal ve 36. minutě, kdy napravil svou chybu Ramos, jehož přesný centr proměnil hlavičkou Higuaín. O čtyři minuty další centr Ramose uzmul Callejonovi před nosem Canella. Poslední šanci první půle měl ve 43. minutě Sahin, který napálil z přímého kopu břevno.

Do druhého poločasu naskočili za domácí Benzema a Di María a po přihrávce Argentince hlavičkoval mimo Francouz. K dalším příležitostem se dostal Real až po čtvrthodině, nejprve v 60. minutě minul Ronaldo z trestného kopu a pak nezužitkoval Benzema pěknou přihrávku Arbeloy. Šanci po přihrávce Ronalda v 70. minutě zahodil i Higuaín.

V 73. minutě se Bílý balet ujal vedení, poté co Di María vybojoval míč, nacentroval do vápna a Cristiano Ronaldo hlavou zavěsil svůj letošní 41. gól v La Lize. O pět minut nato byl vyloučen kapitán Canella po druhé žluté kartě. Přesilovku zužitkoval Real v 81. minutě, míč získal Khedira, přihrál Özilovi, na jehož milimetrový pas si naběhl Benzema a skóroval potřetí.

Do konce zápasu stříleli ještě Di María, Marcelo a Benzema, ale bez gólového využití. Real dosáhl kýženého vítězství a na el Clásico bude cestovat s náskokem nejméně čtyř bodů, Sporting ze sestupových vod zatím nevyvázl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid332742107:2985
2.FC Barcelona33256296:2481
3.Valencia CF331410950:4252
4.Málaga CF331561249:4651
5.Levante UD331461347:4648
6.CA Osasuna331113937:5346
7.Athletic Bilbao3311121048:4445
8.Atlético Madrid331291244:4145
9.Sevilla FC331291240:3845
10.Espanyol Barcelona331291243:4345
11.Getafe CF331291238:4445
12.Real Betis331261540:4542
13.RCD Mallorca3310101335:4140
14.Rayo Vallecano331241749:5840
15.Real Sociedad331091440:4939
16.Villarreal CF338121334:4736
17.Granada CF331061730:4936
18.Real Zaragoza33871829:5931
19.Sporting Gijón33771933:6328
20.Racing Santander334141524:5226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (994)

Přidat komentář
madridcan

1 pre Real Madrid

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Krausio_Real_M

Benzemaaaa!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Titul se blizi

Reagovat
madridcan

este je daleko. Ja uz mam pocit, ze aj Granada nam moze spravit sarapatu

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Real

Reagovat
smazaný uživatel

klasika venkovní zápasy, prostě musíme dopouštět co nejvíc zbytečných standartek a jak tomu bývá, každá standartka smrdí průserem

Reagovat
smazaný uživatel

tolik zbytečných gólů co letos dostáváme, tolik jsme snad nedostali za předchozí 3 roky pod Pepkem

Reagovat
smazaný uživatel

to si povídáš sám se sebou ?

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho srdce bije pro Real.

Reagovat
penepi

Zbohom City.

Reagovat
madridcan

Reagovat
madridcan

Aka je sanca, ze Levante udrzi??? Nepozeram zapas, ako hra Barca? Penalta zasluzena?

Reagovat
smazaný uživatel

na střeli to je asi 10:1 pro Barcu, penalta asi byla, podle mě to Levante nemá šanci udržet

Reagovat
madridcan

10:1 A na branu?

Reagovat
smazaný uživatel

7:1 celkem, 5:1 na branu

Reagovat
Arbiter

Ty střely šly víceméně doprostřed brány a nebyly moc nebezpečné...

Reagovat
penepi

jj, stačí remízka

Reagovat
smazaný uživatel

na můj vkus hrajou až moc pasivně...autobus

Reagovat
RMCF

nevydrží, jedině že by uhaluzili druhej gol, jinak je to dobývání vápna...

Reagovat
smazaný uživatel

Štatistiky:Levante je na svojom ihrisku túto sezónu neporazené pokiaľ sa ujme vedenia 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Každá série jednou skončí... proč ne zrovna dnes

Reagovat
smazaný uživatel

A proc si ji jeste o jeden zapas neprodlouzit.

Reagovat
madridcan

Tak podla Vašich reakcii to vidim nato, ze ich prvy uspech bude to udrzat do polcasu a druhy vydrzat aspon do nejakej 65-70 minuty.

Reagovat
penepi

Neviem čo tí barcaonanisti pozerajú, ale podľa mňa je to zatiaľ vyrovnaný zápas.

Reagovat
indy

strely a drzanie lopty o tom tiez svedcia ze.... levante striela ohnostroje ked sa dostane za polovicu inak ako zufalym odkopom

Reagovat
penepi

Platonicky je určite lepšia Barcelona, ale čo z toho... A Levante má veľmi solídne brejky, vôbec tam nevidím nejakú drvivú prevahu Barcelony.

Reagovat
Infi

Hm vyrovnaný zápas si představuju trochu jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Levante hraje dobre,nepousti Barcu naprosto k nicemu. Ta jak se dostane 5 metru pred vapno,tak je naprosto jalova...

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Tak tohle zasloužilo rozhodně žlutou

Reagovat
Arbiter

ha, jako kdyby mě slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

nedal ji Adrianovi ale, ne?

Reagovat
Arbiter

nevím, komu ji dál, ale pochybuju, že by ji dával špatnému hráči

Reagovat
smazaný uživatel

no řekl bych že jí ukázal Thiagovi, spíš za nějaké kecy....ale neviděl sem grafiku

Reagovat
Arbiter

Nevím, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Na livesportu je Thiago, těžko říct. Každopádně zákrok Adriana byl celkem jasně žlutý a těžko přehlédnutelný. Nechtěl bych vidět reakce, pokud by se tohle stalo za týden v souboji Ramose třeba

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste na Nou Campu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně ale. To jsou zákroky, ke kterým místní culés dokážou přiřadit slovíčka jako: likvidační, brutální, na vězení apod...Dle mého jasná žlutá, tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne,rozumim ti. Ja to sam nechapu,vzdyt ten hrac uz je potrestan zlutou,na co to jeste vic pitvat apod? A oni by po kazdem zakroku na hrace Barcy nejradeji vieli cervenou.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jasná bych řekl, naběhl do něho celkem razantně...

Reagovat
Arbiter

a pak, jak ji dostával, tak se divil Jak já tohle chování nesnáším

Reagovat
madridcan

V meritku fanusika Barcelony je odpiskany neofsajd pri autovej ciare vylozena tutovka, takze....Levante prave oklamali o cistu golovku

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že to byl gol...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Arbiter

no a Barca je docela bezzubá....

Reagovat
blaugrana

Neboj sa. V stredu to bude iné kafé.

Reagovat
Arbiter

uvidíme. Středa bude zlo, ale já se docela těším

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zralej na vystřídání, hrozný co tam dneska (ne)dělá.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho Guardiola šetří a Messi nehraje, ne?

Reagovat
patas92

s takovou dneska nevyhrajem ani hovno za prvni polocas neni koho chvalit

Reagovat
blaugrana

Tak ak llevante postúpi do Európy, tak sa asi pogrcám. To je doslova hnoj, čo predvádzajú.

Reagovat
Krausio_Real_M

Stejně by tam moc dlouho nevydrželi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo mali to proti vám otvoriť aj po stave 1:0 a hrať na troch bekov ..

Reagovat
Arbiter

a co předvádíte vy?

Reagovat
madridcan

po tomto polcase sa pytam-Co v Europe robite vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

nechci být zlej, ale ten váš dnešní první poločas nebyl o moc lepší

Reagovat
madridcan

Musel som Ale hlavne ja som tu nikoho neosocoval, ze co budu robit v Europe. Ved nech si tam idu, nech to okusia. Mozno nas prekvapia

Reagovat
blaugrana

Bavím sa tu samozrejme o dlhodobo predvádzanej hre, ale samozrejme som očakával podobnú reakciu.

Reagovat
Infi

Pojďme kurva, nemůžeme si dovolit ztratit, začněme konečně střílet a né vysílat bezvýznamné prskavky Za 45 minut se toho dá stihnout, go go go!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavé střídání teda

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi dolu tvl

Reagovat
Arbiter

odpočívá kvůli středě..,

Reagovat
smazaný uživatel

To jim nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

každej fanda by si měl přát aby Barca plně bodovala, i madriďáci...Ať má za tejden Cláso šťávu, tyjo :( jenže ten autobus co tam Levante postavilo....to je HNUS ! Nepopírám že to je i dobrou obranou, ale když brání 10 hráčů na 10m ctverecnich, pak to hold branit snadno i jde...Doufam ze ted neco Pep vymyslel - treba Messiho bych dal na kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak to co předváděl Di Maria ???? Mě se chtělo blejt ! A Ozil a i Ronaldo taky...pak at mi nekdo rika ze Barca je banda simulantu tyve...Ale Di Maria je nejvetsi simulantskej cur_acek snad vubec...

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas teda starosti..

Reagovat
Krausio_Real_M

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho by měl dát na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

no když je ta sobota

Reagovat
penepi

Čo je na tom hnus? Aj Gijón tak hral a nikto sa nesťažoval. Je predsa normálne, že proti tímom ako Barca či Real nebudú hrať otvorenú partiu a budú sa snažiť získať aspoň bod akýmkoľvek spôsobom. A tento je najlogickejší.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, chápu to, a možná bych i sám bejt trenér levante todle naordinoval, ale prostě je to hnus protože bych se styděl vůči všem fanouškům fotbalu....to už rovnou mohl postavit do brány dva golmany....jdu koukat

Reagovat
smazaný uživatel

to je škody...

Reagovat
smazaný uživatel

Bránit v devíti lidech? Však proč ne, my stejně máme plno bombardérů, kteří tu bránu ohrozí klidně i z 35ti metrů

Reagovat
Darren Fletcher

dnes som si pozrek schalke - bvb, ale to len tak na polovicu, potom vion - presov, to ma potesilo, no a real aj barcu... program na ostrovoch ma prilis nezaujal a povedal som si, ze si vychutnam aspon megaofenzivu oboch gigantov..ale skoda, zatial nic moc, real si to nejak uhral a barca, ktoru inak nemam rad, ale aspon by som messimu poprial roztrhanie rekordov..tak barca nula bodov. co uz

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Levante na 1:0 udržet nemůže...ten bus zaparkovali až moc u vlastního zařízení...

Reagovat
Arbiter

hmm, ve středu to bude chtít nasadit na hrot Torrese, Studge a Ramirese, prostě je přeběhat...

Reagovat
aither

jestli dneska Barca nevyhraje , tak si myslim že je s titulem nadobro konec

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
One-Real

Tak a Levante dojelo.

Reagovat
Arbiter

25 minut, to asi vydrží

Reagovat
One-Real

ja si spis myslim ze se sesypou, ale tak uvidime

Reagovat
Arbiter

mají to ve zvyku?

Reagovat
Infi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolk

Reagovat
Infi

Každopádně pochvalu zaslouží především Masch, ten chlapík tu obranu dnes táhne, při golu skvělé zachráněný balon, dostal přihru od Vickyho, vyvezl, nahrál parádně a zbytek tež fajn

Reagovat
Arbiter

Tak ten Messi je k smíchu...padavka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

OT:

Toto jsem dostal od přítelkyně na zítřejší narozeniny...

http://imageshack.us/photo/my-images/534/imgp0178.jpg/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

ked chutila tak, ako vyzera, tak za vela nestala

Reagovat
Rssa

Chutila přesně tak, jak vypadal - nejlépe, co jsem kdy měl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Pěkné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

zase penalta za úplnej bobek

Reagovat
penepi

Teixeira oleeeee, výsmech

Reagovat
Darren Fletcher

a sme doma. fucking disgrace

Reagovat
smazaný uživatel

To je výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Barcelona nemůže tak rozhodčí pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komedie

Reagovat
Arbiter

pencle ala Young

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca fauluje a je to penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca fauluje a je to penalta

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to tady, když si obránce pomáhá v souboji rukama tak se tam bere v potaz jestli to je přísný nebo ne? nejsem si jistej

Reagovat
smazaný uživatel

má tohle ten nadklub zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je komedie. Vidim jenom par zapasu z PD za sezonu,ale to je hnus,co se tam piska. Naprosto obrati tu situaci. Z faulu na hrace Levante udela rozhodci penaltu pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je snád najvacsi vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

tvl děláte si ze mě prdel? co to je kua za penaltu tvl?

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná, kompenzuje tu první vymyšlenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Infi

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllll

Reagovat
patas92

mene prisna penalta, nez ta proti Barce

Reagovat
madridcan

Prosííííííííííím prosíííííííííííííím este mi tu napiste ako je Real tlacený k titul, prosíííííííííííím napiste to tu este

Reagovat
blaugrana

real je tlačený k titulu

Reagovat
Jerichoo

bola to penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

not sure if trolling or just stupid

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Rssa

Real je tlačený k titulu, to je nepopiratelné . Ale stejnou měrou je k titulu tlačená Barca...a je to způsobeno příšernou úrovní španělských arbitrů, iluze si nedělám...

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí si ji s přehledem obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto by si neobhájil ani Hitler ..

Reagovat
smazaný uživatel

když jde o Barcelonu tak obhájí všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

MES QUE UN CLUB!!!!!

Reagovat
Rssa

Tak tohle byla ale trapná penalta, to musím uznat i já.

Reagovat
Infi

Ta první byla taky divná

Reagovat
smazaný uživatel

To samé ale i penalta Levante...

Reagovat
blaugrana

Pri prvej to nahlavičkoval Busovi na ruky..to nie je trápna penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka to byla a nejdriv byla od tela. Mohl to pisknout a nemusel. Tohle mel bejt primak pro Levante,o tom zadna...

Reagovat
Jerichoo

je to trápna penalta, len rozdiel je v tom, že to penalta skutočne je, narozdiel od tohoto

Reagovat
Arbiter

jenže to vypadalo, že ty ruce šly proti balónu, jako kdyby ho chtěl odhodit...

Reagovat
Infi

to tak možná vypadalo, ale on je dával zpátky nakonec je měl na hrudi, pěkně divná penalta, ale nedivím se, že se nikdo neozval

Reagovat
blaugrana

Vypadalo, ale nešli...

Reagovat
Kily

nevím, na první půlku jsem ještě koukal v hospodě a nepřišlo mi, že by ta penalty byla nějak nesmyslná

Reagovat
Rssa

To nevíám, první půlku jsem neviděl, byl jsem na oslavě . Aletato penalta byla hodně přísná, až skoro žádná, takových soubojů je stovky...

Reagovat
smazaný uživatel

V LM a aj PD je o titule rozhodnute pri zelenom stole

Reagovat
Jerichoo

Cuenca zakopne o obrancu a čiarový odmáva penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně koplá

Reagovat
smazaný uživatel

Messiii je bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole já nechápu ty fanoušky, že se udrží a nevběhnou na hřiště rozkopat sudího

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Španělsku asi nepískají profesionálové co?

Reagovat
valloire

Typicky barcelonská penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, Cuenca byl dřív u balónu a obránce evidentně víc zajímalo aby ho odstrčil rukama, než balón, ale těžký posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Real ale tlačej k titulu, co? Dneska písknou proti němu úplně nesmyslnou penaltu, zato Barcelonu k vítězství dotlačej po hodinovym trápení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj ten Messi je tak nesympatický jak chodí v tom drese XXLku, jak rozhadzuje rukami, ale je skvelý

Reagovat
Infi

Nejlepší hráč světa opět 2 goly, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pleteš se, Ronaldo dneska nedal 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ani nevis, ze dal CR jenom jeden dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Směšná penalta. Zase sudí tlačí barcleonu. Je to odporný hnus! hnus!! barcelona je korupce! bez sudích jsou úplně marní!

Reagovat
teenz

Reagovat
REPLIKATOR

Messi 10. zápas za sebou v lize skóroval

Reagovat
smazaný uživatel

odeti penalty a uvidíš

Reagovat
REPLIKATOR

Uvidím, že Messi by měl 35 a Ronaldo jenom 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo může pomůže

Reagovat
Infi

Pojďme Leo, hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI JE KING a inak jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ve spanelsku nadurzuju rozhodci katalanskej barcelone

Reagovat
Infi

Už se těším až zas bude sporná u Realu, např. Blaugrana se proti tomu ohradí a přečte si něco o katalánských plačkách

Reagovat
blaugrana

Na EF sa už nedá ohradiť. Tunajšie tajfúny zničia všetko.

Reagovat
Arbiter

dyť ova dva tábory jsou stejné. Jen nevím asi o žádném fandovi Barcy, který si dokáže udržet objektivní odstup...

Reagovat
teenz

Hlavně oboum táborům ke kontroverzi pomáhají rozhodčí kdy pískají úplné nesmysly a je vidět, že PL je prostě o úroveň výš.

Reagovat
smazaný uživatel

no v PL se taky některým týmům pískají pěkný nesmysly

Reagovat
teenz

Určitě, ale v PD je toho mnohém víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jo v PD se do toho přidavají ještě herecké výkony některých hráčů a máchání rukama kolem sudího.

Reagovat
Arbiter

noooo...ono taková pencle, kterou odpískal rozhodčí po "faulu" Derryho na Younga se tomu dnešnímu výkonu víc než vyrovná...

Reagovat
Infi

jde o to, že hate na barcelonu je daleko větší než na real posledně se tomu divilo i dost lidí z PL sekce proti AC se mi zdá

Reagovat
smazaný uživatel

není divu?

Reagovat
teenz

A ty se upřímně divíš, že hate na barcu je větší ? (chci vědět upřímný názor, už jen kvuli dnešní penaltě)

Reagovat
Infi

Nedivím se, že je větší. Divím se, že je tak extrémně velký. Jde to vidět např. na simulacích, kdy třeba Busq spadne po x zápasech a už se tady hážou jeho videa, je tu hned o 50 příspěvků víc atd. Nebo Valdés jednu chybu po půl sezoně a už nemá pomalu co dělat v repre, v ojedinělých případech čtu i že je Messi simulant. Nejhorší ovšem je, jak se kolikrát pískne divná žlutá nebo penalta proti Barceloně, která třeba nemusela být a je ticho po pěšině. Ale když je to naopak, tak je tu hned extrémně nablito.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

není čemu se divit, Barcelona za poslední roky vyhrála skoro všechno a takový tým je pro spoustu lidí vždycky trnem v oku, tím spíše, když je strašně vidět jakékoli špatné rozhodnutí rozhodčího v její prospěch, což bohužel vede i k tomu, že se v některých případech velkoryse přehlíží momenty, kdy rozhodčí Barcelonu poškodil. Často hráči končí na zemi, i když takové praktiky mají v repertoáru všechny kluby světa + spoustě lidí se začíná hnusit ten barcelonismus a messionalismus, kterého se každý z nás brzy dočká snad i ve chvíli, kdy budou na Nově zprávy o tragické dopravní nehodě

Reagovat
Infi

Reagovat
Arbiter

fandové Chelsea na to mají nárok A divím se, že se tomu lidi z PL divili

Reagovat
Infi

Na ten zápas s Chelsea mám taky vlastní názor, ale rozebírat to nebudu, jinak by se to řešilo ještě v pondělí

Reagovat
Rssa

Možná mají, ale na ten zápas nelze pohlížet jen z jedné strany. Velkou měru na tom má třeba aboslutně vymyšlené vyloučení Abidala, které nemá obdoby. Postup to byl od nás zasloužený.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

snad vám to Chelsea "stejně zaslouženě" oplatí letos, to by byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc je dnes hrozný...

Reagovat
Infi

nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 2 z penalty: Zasraná buzna ! Jinak než z penalty goly nedává !

Messi 2 z penalty: LEOOOOOOOOO !!! Je to pánbůh !!!!!!

Reagovat
Infi

pravda, je to bůh

Reagovat
REPLIKATOR

True story

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

normálka, kdy infi, jožko, jiřik, blagurana neumí uznat kvality jiných

Reagovat
Infi

už ani nepamatuju kdy jsem šel nějak nadávat na Ronalda, posledně max že ten jeho 2. gol byl chytatelný

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel jsem přímo nadávky ale tak celkově, to neřeš.

Reagovat
Arbiter

no a to nebyl

Reagovat
Infi

please, not again

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jedna z mála čestných vyjímek, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

A pak se mi někdo bude divit, že tu barcelonu a messiho nemám vůbec rád

Reagovat
valloire

Já se nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca to dnes pěkně rozhýbal

Reagovat
teenz

Rozhodčího možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Infi

a jak to pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to Levante to je nejhorší fotbal co sem kdy viděl

Reagovat
teenz

Ty si vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses tu zjevil jak blesk a prvních 5 příspěvků jen samé blití

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real
Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca ho kopne a penalta To je fakt krasny.

Reagovat
Krausio_Real_M

Směju se tomu jak vždycky vylítne celá lavička barcelony a mužou se posr*t z toho že upadl jeden jejich hráč

Reagovat
One-Real

Tak zrovna to s tou lavickou se deje skoro vsude, o tom si nedelam iluze, ze by treba nase lavicka nevylitla taky. Ale jestli ta penalta bejt mela, no vyjadrovat se k tomu nebudu.

Reagovat
Krausio_Real_M

Pravda, ale stejně

Reagovat
smazaný uživatel

já se nikdy nezvedal z podtepla deky

Reagovat
Kily

notyvole

Reagovat
smazaný uživatel

komedie,uznávám Cuencu mírně odtlačil,ale on tomu hodně přidal a ještě kopl obránce přes nohy.Rozhodně to nebyla penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, coze? oni vyhrali takovouhle penaltou? no to je moc. sice jsem si myslel, ze to ukopou, ale prijit a videt tohle, to je moc.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To musel byt ovsem neuveritelny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám, že někdo krom trapných posměšků a nadávek přidá taky rozumný argument, proč si myslí, že to penalta být neměla.

Reagovat
Gazza.8

protože fauloval hráč Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, podle mě je důležitý první kontakt a první kontakt byl ten, že obránce naletěl rukama napřed do Cuency, kterej byl u balónu dřív, ale možná to nebylo tak hrozný, nevím, záleží na úhlu pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch souboju je za zapas spousta a vetsinou se nepiskaji. Penalta to byla vymyslena...

Reagovat
smazaný uživatel

tento argument slyším u každé penalty pro Barcu, že je těch soubojů za zápas plno, já bych ty souboje do kterých jde obránce rukama vyloženě po hráči a nezajímá ho míč a přitom se nepíská rád viděl

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

barcelona ma v prepoctu 1,3 penalty na zápas :D

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi naprosto ukradeny,jestli vyhraje titul Real nebo Barca. Ale jestli to bude Barca o par bodu a ja bejt fanouskem Realu,tak je to mozna tak na kulku mezi oci. To je desnej hnus,jak dneska tej Barce pomohli s tou penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

Co by odpovedel Barca Fans: "To ti muze byt jedno ne? Kdyz je ti to ukradeny"

Je to marny boj a kazi to suverenitu a image hlavne Barcelone. Stejne si myslim, ze Levante by to neudrzel do konce.

Gaizka Mendieta:"To nemel byt penalta. Mela byt freekick pro Levante. Faul od Cuenca. Zitra zase bude radit Mourinho o teto penalte"

Reagovat
smazaný uživatel

To sem zvědavej co bude na tu penaltu říkat jiří

Reagovat
smazaný uživatel

ten napíše "jasná"

Reagovat
teenz

Zřejmě něco velice inteligentního.

Reagovat
smazaný uživatel

technickej gól

Reagovat
Jerichoo

napíše, že im sudí fúkol nespravodlivo offside, alebo im nefúkol nejakú dalsiu pentlu

Reagovat
ADM

Nech si púšťam ten penaltový zákrok aj po 30. raz, stále tam vidím obrancov jasný záujem odstrčiť Cuencu

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme sa pobavili

Reagovat
blaugrana

Lioooooooooooooooooš.

Reagovat
smazaný uživatel

lionoš

Reagovat
smazaný uživatel

Nejkomictejsi penalta, jakou jsem letos videl. Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to hodně žere, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla víc žlutá pro Cuencu než penalta pro ty Barcelonu. Ale co, já můžu být rád, že Real dneska zažil taky takovou, jako Levante a nakonec vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

já bych asi nemohl dělat sudího ve španělsku,

Reagovat
Krausio_Real_M

Všechno je lepší než to co tam maj teď

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ne? Bych si brzo nasetril na duchod

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, oba týmy jsou tlačeny dopředu to je nepopiratelný fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Levante tlačí dopředu?

Reagovat
Shevchenko

To už je nemoc ne? Penalta sice sporná, ale pískatelná, hráč ho evidentně odstrčil rukama. Že ho Cuenca následně podkopl, už nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Já to vidím úplně stejně, ale nerad to píšu protože to zní divně od fanouška Uefalo... ne to je stará přezdívka, teď jsem četl jednu epickou.. hmm... jo Klauncelona

Reagovat
valloire

tak nemoc máš asi ty. Tohle je penalta? This is never a penalty in any league in any place on our planet earth. (Facebook)

Reagovat
Kily

na španělské poměry tohle penalta je, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, ale tady se bude vždycky jen blít.

Reagovat
Pinturicchio

Milanisti a Culés asi trpí vlčí mlhou, co se některých penalt týče.

Reagovat
božský John

jenom jedna?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Dneska mizerný výkon,hnusně hrající Levante,po dnešku jen potvrdilo mé nesympatie k nim Ale 3 body se vezou olé

Reagovat
blaugrana

Proti takto hrajúcemu sa ani nedá podať iný, než hnusný výkon.

Reagovat
Infi

Dá se podat dobrý výkon, my proměnit jednu z prvních 3-4 šancí, tak mohlo být vše lehčí, místo toho penalta a 1:0.

Reagovat
blaugrana

Tak to poupravím. Za určitých okolností(to je že sa hnoj ako llevante dostane do vedenia) sa proti takému mužstvu nedá podať iný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Tak házená se hraje pořád stejně, to ten náš přenádherný ůžasný fotbal se nedá proti takovým týmům moc dobře hrát.

Reagovat
indy

tak im treba, za ten antifutbal co predvadzali ich takato prehra bude stvat viac ako keby dostali "normalny" gol

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Tak pěkně černoprdelníci dneska ty ochotníky dotlačili k vítězství, takhle vyhrát Real, tak bych neslavil, ale styděl se a nejvíc mě baví, jak si pak nějaký klaun, fanoušek ochotnického divadelního souboru, klidně dovolí říct, že Real tlačí rozhodčí, to by člověk blil Milane.

Reagovat
smazaný uživatel

Sporné penalty 1:1 ... hraj 1:0 pro Barcelonu, ale máš pravdu, Levante si za svou překrásnou hru zasloužilo minimálně bod, jenže klasika, rozhodčí

Reagovat
CHONG

Co na té první penaltě bylo prosím tě sporného, ten simulantský šašek ten balon nabral rukama, jak když ve volejbale hraješ bagrem.

Reagovat
Cizinkx

Tak spornýho asi to, že podle videa nešli ruce proti míči, ikdyž tu někdo říkal, že šli tak mám dojem že nešli + když ho míč zasáhl měl ruce na hrudi, to by si ty ruce musel uřezat aby je netrefil míč..

Reagovat
CHONG

Ta ruka byla naprosto bez debat, jestli se dneska kopala penalta za ruku, která nebyla tak ta proti Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

už ta vidím ako by si sa stidel

Reagovat
CHONG

Tak věřit mi nemusíš, to je tvoje věc, ale garantuji ti, že za takový blábol bych se styděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty to můžeš posoudit, ten rozhodčí tím žije a rozhodně o tom ví víc jak ty, penalta se zdála na první pohled za nepískatelnou, ale to je prostě sport...

Reagovat
CHONG

Posoudit to můžu, protože jsem viděl opakované záběry a ty mi stačily k tomu abych věděl, že to byl totální blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

troška objektivity pánove,som zvedavý keby sa toto pýskalo napr na chelsea či by stoho bolo také halooo ale však jasné toto je barca

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna Barcelona by o Chelsea měla držet hubu

Reagovat
Kily

tak to Chelsea o Barceloně vlastně taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že by měli držet hubu všichni, abys měl míň práce

Reagovat
smazaný uživatel

ja som uviedol iba príklad

Reagovat
Al Capone

Když se prý penalta proti Altéticu neměla pískat tak co tohle? Aspoň si přiznejte, že to nebyla, ale co bych taky chtěl od rádobyfanoušků, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla divná o tom žádná a nikdy jsem si o Cuencovi a jeho stabilitě nedělal žádné iluze, jenže rozhodčí si to obhájí. Ale sporná byla, o tom žádná, stejně tak i ta proti Barceloně, ale co bych chtěl zrovna od tebe. Vidí se jen to, co se vidět chce

Reagovat
Al Capone

Tak já sem dojdu, vidím, že Messsi překvapivě penaltu proměnil, podívám se na ni a vidím, že nemá být. Nic víc v tom není

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla.... mohla.... byla. Mohla se prostě písknout a pískla se. Vyjádřit se čistě k ní, byla zvláštní, ale vyjádřit se k celému zápasu, oba dostali jednu spornou penaltu, takže nikdo, ani fanda Levante nebo Realu nemůžou říct ani ň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase pozor, penalta Levante byla podle mě úplně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mali Barca i Real fakt namale, velka skoda, ze nestratila. Barca mala po dlhom case objektivne pisknutu penaltu, ten amater zrejme zabudol, ze je v pok. uzemi. Teraz treba hrat presne to co v poslednom Classicu kde sme ich tlacili cely polcas a obavali sa ze stratia remizu. Real musi opat hrat otvorenu partiu

Reagovat
smazaný uživatel

no aspon ze nebyla nasimulovana

Reagovat
madridcan

Teixeira Vitienes....aha

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu tam 90% lidí nevidí úmysl odstrčit Cuencu? Neříkám, že to není sporné, ale podle mě situace 50/50

Reagovat
Infi

50/50 zas ne, hodně sporná, ale ne nepískatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Gaizka Mendieta:"To nemel byt penalta. Mela byt freekick pro Levante. Faul od Cuenca. Zitra zase bude radit Mourinho o teto penalte" Takze komu mam vic verit? Profesional nebo tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Věř si komu chceš, ale i profesionálové můžou být zaujatí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?..A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak s někým kdo umí reagovat jenom smajlíkama ztrácet čas nebudu. Nazdar

Reagovat
Kily

Gaizka byl vždycky profesionál a sympaťák každým coulem a tyhle vlastnosti si naštěstí udržel do dneška

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto jsem si to dovolil napsat jeho komentar. U jineho hrace bych dvakrat rozmyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rád bych tomu věřil, ale iluze si nedělám

Reagovat
smazaný uživatel

To že někdo hrál fotbal několik let neznamená, že tomu fotbalu rozumí, i když jsem Mendietu zbožňoval. Málokterý hráč pravidla zná a ví, jak co v určité situaci posoudit. Proto jsem si v hokeji udělal i rozhodčího, abych lépe věděl co a jak. Hned jsem ten sport viděl jinak a věci, u kterých bych dříve kroutil očima řešil je, teď neřeším, jelikož jsou posouzeny správně. Pravidla mám nastudované na jedničku, vím moc dobře, co se píská a co ne, jenže se stejně vždy objeví nějaký strejda s pivem v ruce, který to ví lépe než já a aby mi to co nejlépe vysvětlil, používá slova jako pi*o, kur*a, ču*ak a buze*ant. To stejné ''experti'' jako např. Milan Antoš, kteří hokej hráli hrozně dlouho a stejně pravidla neznají.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, ještě je tam evidentní odtlačení rukama, ve Španělsku se pískají pecky i za agresivní odstrčení tělem, tak zase proč toto ne?

Reagovat
Al Capone

a ještě navíc pro Barcelonu...

Reagovat
blaugrana

Barcelona. To im stačí, aby posúdili.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze si fanusikovia Realu este vela naplacu kvoli tej penalte, a ze budu minimalne do buducej soboty posraty viac nez kedykolvek. El Clasico rozhodne o titule. Vidime sa o tyzden.

pre faul na Cuencu a pre 40. a 41. gol BOŽSKÉHO Lionela.

Reagovat
smazaný uživatel

* posrati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

El clasico o titulu nerozhodne

ale zapas to byl v duchu tech poslednich.... skoda ze to hlavni sudi piskat nechtel.. ale co uz.no

Reagovat
smazaný uživatel

Hovořit o El Clasicu jako o zápasu, který rozhodne o titulu bysme mohli jen pokud vyhraje Real, pokud vyhraje Barcelona, tak nic rozhodnuté není.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu. Real musi mit z toho hodne nahnano. Taktika jak ubranit hracum Barcelona jim nikdy nevysla. Ale dneska museji jeste vymyslet, jak ubranit ten cerny pruhovany hovada s pistalkou na hriste.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, já si nemyslím, protože Mouřenín vymyslí takovou taktiku, že se Barcelona z toho celá sesype a dokonce si myslím, že nevstřelí branku .... ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kdo tu plakal u penalty Realu s Atleticem.

Reagovat
smazaný uživatel

tommy99: to neviem ani ja, nebol som doma..

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím zrovna tebe ,ale fans Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

tak na co to jako pises mne? ..ty si vol..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je bez Messiho priemerna. Ved ten hrac dava 70% golov a o cosi mensie cislo asistencii. To je nuda hrat len na jedneho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

zopakuj si procenta :-)

Reagovat
Infi

Tak registruju nové fans u Barcelony, které jsem tady předtím neviděl Pojďme, potřebujeme nějaké kteří se do Madristů pořádně obují, ať si my můžem hrát na ty rozumné

Reagovat
Al Capone

Jo to se mi taky hodilo když došel ehmm a Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy si na ně fakt můžete maximálně hrát nic víc.

Reagovat
Infi

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta času

Reagovat
Mercury

Visca el Barca!

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nějak se zase potvrdilo, že rozhodčí ve Španělsku jsou opravdu špatní. Nechci házet špínu na to, že to má Barcelona nebo Real lehčí, ale ta penalta ve prospěch Barcy no pánové to už je moc. Mě nejvíce vadí ta simulace hráčů Barcelony a nejhorší je to, že to dělají ti samí jedinci. Neříkám, že Real nesimuluje, ale u Barcy je to větší množství.

Reagovat
Cizinkx

CO je na ní moc prosimtě...Rozhodčí si jí obhají, normálně Cuenca tam byl první, obrance na něj hrabal rukama, odrstrčil Cuencu, ten padnul rozhodčí písknul penaltu nic víc, nic mín..Nemusel jí pískat tak jako mohl, ale jen protože je to na Barcelonu tak místní haters + Fandove Madridu budou blít a blít.......Rozhodčí sou ve Španělsku tragický na všechny stranu to je všeobecně známo...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí si ji uhájí ??? Vždyt to nechtěl pískat, až pomezní mu zamával. Přešel by ji. Jestli todle byla podle tebe penalta, tak je to tvůj názor a dál s tebou o tom asi polemizovat nemůžu. Protože to byla penalta naprosto nesmyslná a lehce nafilmovaná. Na protější straně by se podle mě nepískla. Tělo na tělo. Tečka, ale já nechci narážet, že jde o Barcelonu tak hned rozhodčí pro ni, to ne. Já to napsal, hned na začátku, že jsou rozhodčí ve španělsku špatní. Ale co si budeme povídat pískají pro tyhle kluby více a řekl bych, že díky tomu že hráči Barcelony simulují tak více pro Barcu a jestli mi napíšeš, že hráči Barcelony nesimulují tak prosím ne ... ve Valencii by mohly povídat.

Reagovat
sensei25

zobud sa aj ty...vcera som videl oba zapasy a taky di maria sa tam hadzal ako sprosty,tak netrep...a penalta?pozri si zapas realu s atleticom a faul na higuaina...a potom si pozri faul na cuencu...presne ten isty zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mi někdo OBJEKTIVNĚ, NEZAUJATĚ popsat tu penaltu prosím?? Díky

Reagovat
Al Capone
Reagovat
Infi

nahoře je video

Reagovat
Infi

Reagovat
F.Torres

jedním slovem, podplacená

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca bezal za loptou, hrac levante ho odsotil rukami, Cuenca ho v pade zasiahol do noh a obaja spadli.

Reagovat
smazaný uživatel

nejdriv rukou ten barcelonskej chtel drzet od sebe toho druhyho, ten si to nenechal libit a odstrcil ho, no a kdyz barcelonskej padal tak pokopal toho z levante aby si nemyslel ze si necha vsechno libit

Reagovat
valloire

Barcelonská....

Reagovat
smazaný uživatel

taková která měla pomoct barceloně ke 3 bodům stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem že nějakej jiří je tady na to expert

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Vale tak je mi to jedno, a myslím, že nebyla souboj tělo na tělo. Hráč spadl a hlavní to přešel, jenže pomezní měl jiný názor. Mně přišlo, že i sami hráči Barcy se divili, že to písknul. Simulace tam byla taky ... je to škoda, ale podobných penalt se už písklo ve fotbale více a hlavně ve španělsku. Ani bych se nedivil, že Mourinho aspol hodili kladivem do televize, když to viděli :)

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim. Ten uz musi vedet jak to chodi. Spis byl prekvapeny z prvniho penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

No zdá se mi, že už v tom španělsku více zešedivěl, tak asi už vím čím to je.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, ten hráč Levante do něj strčil, o tom žádná, ale že by Cuenca musel spadnout... S tím podstrčením noh, tam se mi zdá, že když viděl, že už padá tak tam chtěl hrát míč nebo ho zprasit, aby si ten balón přebrali spoluhráči... já bych to nepískl, ale tak Španělé, to jsou kokoti

Reagovat
Infi

Barcaaaaa Messsiiiiiiiiiiiiiii 3 bodyyyyyy domaaaaaa

Reagovat
Israha

Na příští kolo navrhuji zablokovat přidávání komentů v celé španělské sekci, jinak to tu bude sodoma gomora

Reagovat
Al Capone

Trochu OT: Nevíte proč už nekomentuje zápasy Realu Největšíborec Sle.pička?

Reagovat
smazaný uživatel

ta tečka to pěkně zvíraznuje

Reagovat
smazaný uživatel

*zvýraznuje

Reagovat
Al Capone

ale i když je vůl tak já jenom doufám, že bude komentovat

Reagovat
Kily

zjistil, že ve svých letech má na víc a šel komentovat na ESPN

Reagovat
smazaný uživatel

By se ukuckal k smrti nad tím, jak se nespravedlivě nadržuje Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Lukis000 nový fanda, ajaj to zas bude

Reagovat
smazaný uživatel

Obě penalty byly ohromný klukoviny, při penaltě Levante šel Sergio zcela nesmyslně rukama napřed proti balónu a při penaltě Barcy šel zase obránce Levante nesmyslně rukama napřed proti Cuencovi. Kdyby ten obránce nechal ruce při těle a naletěl do něj tělem, tak je to naprosto bez problému a Cuenca by z té situace stejně pravděpodobně nic nevytěžil, ale aspoň je co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=QW507YKu2XU

Cuenca by vytěžil penaltu i z takovéhle situace

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil to no:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl a rozhodci to bude zrat i s navijakem

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost. Nemyslím si, že jsme podali lepší výkon než proti Malaze nebo Valencii, ale na Gijón to stačilo. Povinné 3 body jsou doma, Cristiano na sebe vzal zodpovědnost v pravou chvíli a nedostal žlutou kartou, prosadili se všichni 3 naši důležití střelci a nikdo se nezranil. Pokud ale chceme titul, musíme se v domácích zápasech zlepšit, protože pravděpodobně bude nutné porazit Sevillu a Mallorcu a to by se při takovýchto výkonech nemuselo povést. Teď se nachystat na zápas v Mnichově a neprohrát tam. HALA MADRID! Škoda, že se Levante nepodařilo alespoň remizovat doma s Barcou. Ale pokud si titul máme zasloužit, musíme pro to něco udělat i my. Ne jen spoléhat na pomoc týmů, které jsou v tabulce o téměř 40 bodů za námi a nadávat na rozhodčí. Ti jsou samozřejmě ostudou španělského fotbalu. Ale Barceloně ne jen pomáhají, ale i škodí. Stejně jako je tomu v případě Realu a ostatních. P.S. Cením si soudných fanoušků Barcelony, kteří objektivně uzNají, že penalta proti Levante byla směšná. Na druhou stranu chápu, že mají radost z ní, potažmo tří bodů. Já bych měl taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz ma Cuenca 30 kilo aji s posteli, tak se nemuzete divit, ze ve vzajemnym souboji odleti jak papir, kdyby to byla takovej Puyol, tak to "odstrceni" s nim ani nehne..

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Na paddypower by mohl byt zajimava sazka, jestli na Chelsea a Bracenola mohl kopat nejake pencle. Ze bych si vsadil na jistotu

Reagovat
F.Torres

Jinak dneska ztáta Sparty, Barcelona předvedla divadlo, Hradec vyhrál, Real vyhrál, Pardubice vyhráli, Dortmund si zajistil titul, takže celkem spokojenost

Reagovat
Kily

Pardubice vyhrály

Reagovat
F.Torres

ou sorry

Reagovat
papos182

Ja jsem sledoval ten zapas jen tak jednim okem a pri opakovacce toho penaltoveho zakroku jsem si celou dobu myslel, ze barcelonak je ten v modro-cervenem a ze on je faulovany. Ze by to mohlo byt naopak me ani nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super comment

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Jsem docela zvědavý, jak se o té penaltě vyjádří jiri - fcb, který se tady minulý týden rozčiloval ohledně penalty Realu proti Atléticu a teď cituji "A pak přišla pentle, jaké se pískají asi jen Realu".

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám ta byla jasná a bla bla bla,prostě je zaujatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné, jak jste všichni závislí na Jiřím. V diskuzi se od fan Barci objeví 15x Mourinho, ale od fans Realu 30x Jiří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeho objektivní kecy vždycky pobavěj

Reagovat
smazaný uživatel

Za to tvé příspěvky nepobaví nikdy.

Reagovat
Infi

jiri je tu superstar

Reagovat
F.Torres

no na kyslíka zdaleka nemá... jiří je takovej padavan a Kyslík je Jedi knight

Reagovat
Kily

ty jsi zažil Kyslíka? On měl strašné problémy s chováním a dokázal vyletět při každé příležitosti, ale měl taky jednu výhodu - věděl toho o španělském fotbale strašně moc a pokud se mu chtělo bavit se normálně, mohla z jeho příspěvků spousta lidí načerpat slušné znalosti. Bagoun tyhle návyky má občas taky, ale zatlouká je hluboko pod zem tunami zbytečných příspěvků

Reagovat
One-Real

tak za Kyslika, tu stacilo prohlasit...Vsetin - Korupce nebo treba spatny Baros a uz bylo na vecer o zabavu postarano

Reagovat
F.Torres

no nejlepší bylo když se u článku o Čechovi objevil Zahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo "Tvoje inteligence je těsně u země" a už jsme se hádali do rána Mě nutil posílat do přílohy IQ test

Reagovat
F.Torres

tak já už tady minimálně 4roky existuju, takže pamatuju. Psal vždycky souhrny a preview u Primera division jestli se nepletu. Vždy bylo poznat, když to psal zrovna on a ty hádky ty měly grády kolikrát

Reagovat
blaugrana

Je to fenomén.

Reagovat
CHONG

To není o tom, že bychom na něm byli závislý, ale on se prezentuje jako člověk, který všechno ví, všechno zná, všude byl, od všeho má klíče a navíc se tváří rádoby objektivně...

Reagovat
CHONG

závislí

Reagovat
smazaný uživatel

Brouk Pytlík z Barcelony

Reagovat
Liquid

Reagovat
blaugrana

Túto bundu mal dnes Don pri rozcvičke!

http://www.fan-shop.cz/produkt/Bunda-BARCELONA-FC-12-N98-grey

Must have.

Reagovat
valloire

Ta je dost hrozná,ale tahle vypadá líp!

http://www.fan-shop.cz/produkt/Top-REAL-MADRID-11-Core

Reagovat
Al Capone

druhá válka se blíží...

Reagovat
Kily

jedno lepší než druhé, to už si fakt radši koupím tenhle cirkusácký dres - http://www.uksoccershop.com/images/valencia-yellow-football-shirt-2011-12.jpg

Reagovat
blaugrana

Nemáš vkus.

Reagovat
valloire

peklo.....

Reagovat
Kily

to letos to vypadá ještě dobře, dříve bylo hůř

http://imageshack.us/photo/my-images/3/valenciaawayshirt200420.jpg/

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kily

tak to první bych nedal ani psovi, aby na tom spal

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
Rssa

Krásný

Reagovat
smazaný uživatel

teplakovy bundy za 1500

Reagovat
smazaný uživatel

Bože bože bože

Reagovat
blaugrana

Jasne je vidno, že už bol v páde po odstrčení obráncu, ale o5 riešiš niečo, čo už nehralo žiadnu rolu.

Reagovat
madridcan

aha opat Kedy naposledy?

Reagovat
Infi

i to se stává

Reagovat
madridcan

O tyzden o takomto case som zvedavy Kez tam vybehnut s niecim takym ako naposledy a pekne poprosit Higuaina, nech premiena sance...

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych viděl v základu Benzemu.

Reagovat
madridcan

on aj bude v zaklade len som chcel zdoraznit, ze potrebujeme vyuzivat prve sance

Reagovat
Kily

brankář, čtyři obránci, dva hráči ve středu, Ronaldo, Özil, Di Maria, Benzema, mně se tam Pipita do základu nevejde

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Kdoví, jestli půjde Di Maria od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

cisty cirkus..teraz som si pozrel zostrih ale taku penaltu odpiskat hanbil by som sa..a ze najlepsi klub na svete..take penalty sa nepiskaju uz ani na dedine

Reagovat
blaugrana

Na dedine nie sp kvalitní rozhodcovia.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že v PD je to hitparáda.

Reagovat
alcantara

Visca el Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas. Zasloužený tři body. Dva góly Lea Messiho. Co víc si přát ...?

Díky, šampioni!!!

PS: Rozhodčí je debil. První penlte směšná. Druhá vymyšlená úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

PSS: Ale radosval jsem se po její exekuci jak malej jarin.

Reagovat
smazaný uživatel

No, když koukám na záznam, tak úplně vymyšlená nebyla. Obránce používal v tom souboji ruce. Ale přísná teda byla. To jako zase jo. Tak nějak chtěl vrátit, co v první půlce Barce vzal. A tak je to správné. Svět je v rovnováze.

Reagovat
smazaný uživatel

PSSS: Koukám, že jsem svýmu fanclubu včera chyběl. Kurňa, kluci, nemůžu bejt pořád s váma. Klidně vám rozdám fotku, abyste se v mé nepřítomnosti cítili líp, ale toje tak všechno. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak koukám, že Madristi si zase nakakali do huby. Ti samí, co včera bučí na penaltu pro Barcu, drželi v první půlce hubu. A ti samí mě po souboji Higuaína s Godínem přesvědčovali, že je to jasná penalta. Nepřekročili vlastní stín, kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

V cestě za titulem nás muže zachránit jedině Bilbao nebo Sevilla nejlépe 2x plichta... A doma je porazime. Už jen pro ty debilní oslavy CR Gólů... je mi z něj zle :-D

Reagovat
sensei25

zobudte sa realisti...aka bola penalta na higuaina proti atleticu...presne ten isty zakrok,odsotil ho rukami a idete tu pisat,ze ked barca nemoze,tak rozhodca pomoze.....hanba cely real aj s fanklubom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jste jak cvičené opice...

Reagovat
F.Torres

jestli nevidíš v zákrocích rozdíl, tak s tebou nemá cenu dál něco řešit..

Reagovat
Infi

Reagovat
valloire

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
raduinho

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

je to magoooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

co tu riesite? ako Madridista objektivne uznavam, ze mala Barca po dlhom case regulernu penaltu. Hrac Levante sa nemoze v 16-tke takto spravat. Ked sa v Spanielsku piska "pohladenie" po nohe a nasledna simulacia tak odstrcenie je brane ako brutalny zakrok. Barca ma za sebou Uefacelonu ale teraz treba byt objektivny a to hlavne fans Madridu

Reagovat
rossoneri89

ta penalta .......

Reagovat
smazaný uživatel

a dodam, ze nam by takuto penaltu neodpiskali, hlavne keby bol v tej situacii CR

Reagovat
blaugrana

Pintu! Nebude kamaráti! Forza Cessena!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dava v Barce 70% golov, o cosi mensie cislo asistencii. Keby sa tento hrac zrani tak je z vas priemerny celok. Je to ubohe aby vas tahal jeden hrac

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se sice směješ, ale závislost na Messim je letos na neuvěřitelným levelu. Takhle závislí jsme nebyli svýho času ani na Padlým andělovi.

Reagovat
blaugrana

Ako som už tristo krát písal. Keď je na ihrisku Lionel, tak ostatní hráči nejdu na maximum. Proste majú obrovské nevyužité rezervy, ktoré využijú, keď zrovna nie je prítomný Messi. Navyše sa nám zranil dlhodobo Villa, takže o to viac to je na Leovi.

Reagovat
smazaný uživatel

nejdu na maximum ide o to, ze oni sa prisposobuju jemu a vytvaraju mu priestor a musia hrat na takych poziciach odkial vela golov nedaju, vid Pedro, Villa, Cuenca a vsetci ti krajni hraci. My sa bez CR ako tak zaobideme lenze vy ste bez Messiho strateni.

Reagovat
blaugrana

Jasné. Vďaka bez tvoje objektívne zhodnotenie. Dovi.

Reagovat
smazaný uživatel

neni zac este zajdi podakovat tym 1000 ludom na domace a zahranicne futbalove fora

Reagovat
Woods

niektori Barceloncania su fakt k smiechu ... penalta proti nim je vzdy prisna, a ta pre nich je vzdy ok lebo vzdy tam nieco najdete..... k tomu niet co dodat .... som zvedavy co predvedie pan rozhodca na Stamford Bridge ocakavam obdobne divadlo ako predvadzaju katalanci posledne roky...

Reagovat
blaugrana

To si píš. Na SB to rozbalíme v plnej paráde.

Reagovat
smazaný uživatel

az vtedy ked vam rozhodca daruje stav 2:0

Reagovat
blaugrana

Platini taký skromný nebude. Určite s nim máme dohodnutých aspoň 3:0, aby už bola odveta len formalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudni, ze Platini sa skamaratil s Florentinom no skoda, ze ten zreb si dohodli takto, to AC vam mohli dat radsej do semifinale

Reagovat
blaugrana

My sme u neho a UEFY stále na prvom mieste, takže nemám najmenší dôvod na obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ono je to aj vidiet aspon mate za Uefacelonu negativnu reklamu po celom svete /staci citat prispevky/ Nudny styl hry, simulovanie a pomoc rozhodcov = cesta k uspechu a nenavisti

Reagovat
blaugrana

To je mor EF. A ak by mal človek brať mor EF ako hodnotiace kritérium, tak to pán Boh zaplať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ho tam jasne postrcil.

Reagovat
Woods

odhad :

Cervena pre Terryho (30 minuta)

penalta 36 minuta - Messi gol

zlta Lampard - vraj za simulovanie

penalta 83 minuta - Messi

a bude sa poskakovat od radosti, ze UEFALONA postupila do finale

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

snad máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Táto nezmyselná penalta mi pripomenula jednu spred dvoch rokov.

http://www.youtube.com/watch?v=isW79JxB9nY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

daj este nejaku s pred 20 rokov nech zakryjete ten hnus co sa vam piska....

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez do diery.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ho tam jasne postrcil.

Reagovat
smazaný uživatel

Postrčil, nepostrčil, toto by sa proste pískať nemalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vcerajsi suboj sa piskat jednoznacne mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol, rozhodca si to obháji. Ja by som to ale nepískol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to po Higuainovych padoch piskal uplne bez problemov a svedomie by som mal ciste.

Reagovat
penepi

Tak to si potom bezcharakterný človek bez štipky súdnosti, bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jozko, tato penalta bola objektivna, treba uznat, ze ho strcil, ibaze je to prva regulerna penalta po rokoch

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

To si uz fakt robite srandu nie? Chapem ze je to cirkus liga, ale taketo penalty sa nepiskaju nikde na svete. Bol to uplne normalny suboj, obaja v nom pouzivali ruky uplne rovnako akurat Cuenca sa zvalil ako klaun (Di Maria style). Navyse potom obrancu Levante este aj fauloval. Suma sumarum skor to bol utocny faul alebo zlta za simulovanie ako penalta o tej sa vobec ani nedalo bavit.

A porovnavat to s tou na Higuaina kde mu obranca jasne nestihal, bol za nim a vrazil donho v podstate zozadu bez lopty je uz vrchol ubohosti. Obom klubom sa pripiskava, UEFAlone viac hlavne v LM ale toto co tu predvadzate je smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

jo, zato včera chtěl ten obránce hrát balón a vůbec ho nezajímalo jen odtlačení Cuency

Reagovat
smazaný uživatel

pochop uz ze obaja tam mali ruky, hraci boli za rovno bol to v podstaet klasicky suboj telo na telo s tym ze obaja sa odtlacali Cuenca sa chcel dostat pred neho obranca ho nechcel pustit. Cuenca videl ze sa cez neho asi nedostane tak sa zvalil a fauloval ho. Ak by sa toto malo posudzovat ako nejaky faul braniaceho hraca tak by sa z futbalu uz stala fakt totalna baletkaren...

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/SS_gUE2p6R4

The don't like us bec. we win.

Reagovat
Infi

Vždycky jak se pískne něco sporného pro Barcu, tak se to najednou nepíská nikde na světě a nikdo to nikdy neviděl Buďte rádi, jste svědky historické událost

Reagovat
smazaný uživatel

Ano mohol som to inak formulovat... taketo penalty by sa "NEMALI" piskat nikde na svete. spokojny?

Ale faktom zostava ze odpiskat penaltu este pred zahratim rohoveho kopu za faul obrancu som este nikdy nevidel. A toto tiez nie. PD sledujem malokedy tak mozno preto, ale v PL sa za toto vacsinou dava zlta za filmovanie alebo odpiska utocny faul, co by sa podla pravidiel v tejto situacii aj malo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcovia kompenzovali nepiskane dve penalty v prvom zapase s AC.

Reagovat
F.Torres

2?, na toho puyola se nechala písknou(i když po rohu se málo kdy pískaj penalty a to se tam občas hráčí drží jak klíštata).. ale druhá tam opravdu nebyla..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano na Puyola bola jasna. Ta prva tam to bolo sporne, ale tiez sa to dalo piskat uznavam. Ale kompenzovat to v druhom zapase? To potom v utorok ci kedy to hrate ocakavam odpiskane minimalne 3 penalty v prospech Chelsea ako kompenzaciu za Ovreba

Reagovat
smazaný uživatel

Az potom, co sa bude kompenzovat faul Terryho na Henryho a Ballackova ruka.

Reagovat
DreamTeam

vzdyt hlavni to ani piskat nechtel

a vubec se mu nedivim.. ze se do toho montuje vedlejsi rozhodci co mel na BArcu asi vsazeno je vec druha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tieto jednostranne orientovane videa od zakomplexovanych zufalcov su k smiechu.

Reagovat
smazaný uživatel

preco zakomplexovanych? ved su to jasne fakty

Reagovat
smazaný uživatel

Ktory normalny clovek tam moze dat hned tu prvu cast s treningom ? To urcite robil nejaky fanda Chelsea alebo Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

normalny clovek si vyhodnoti o co hned na zaciatku ide, tie dalsie casti vypovedaju o tom preco ste tak nenavideni na zahranicnych forach a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze je Barca uspesna a ludia jej zavidia.

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/SS_gUE2p6R4

The don't like us bec. we win.

Reagovat
smazaný uživatel

zavist skor urcite nebude... uspechom ano, ale ide hlavne o to akym sposobom je barca prezentovana v mediach, po celom svete sa o nej stale hovori ako tom naj naj klube (nadklube) a je jasne ze ludom to po case zacne liezt krkom. Prirataj k tomu mnoho kontroverznych situacii v jej zapasoch a vytvori sa ti hate. Thats all

Reagovat
smazaný uživatel

to je len docasne, Real mal tiez svoje obdobie ale ako fanda Realu nemusim pisat preco nezavidim niekomu sa nepaci fakty: semifinale LM 2009 - poskodena Chelsea, 2011 stvrtfinale Arsenal, semi 2011 Real, stvrtfinale 2012 AC. Cista Uefacelona, to je skor zavist od rozhodcovskej pomoci a krivda

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jej zavidis zo vsetkych najviac. Priznaj sa.

Reagovat
smazaný uživatel

a co tie 4 trofeje? ale ne..keby sme mali zratat niekolkorocny beh na 1 000 000 km tak pred 6 rokmi sme boli za vami 500 000 km, dneska vam dychame na chrbat asi tak. Ja ratam vsetko od zalozenia klubu, nie 3-4 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

už to tu za posledních 14. dní vidím po druhé a stále mi nikdo neodpověděl čím byl poškozenej Arsenál a Real v těch zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie vyluceny zato, ze nepocul co rozhodcovi ukazoval okamzite a rozhodca k nemu pribehoval 10 sekund a mal mu dat napomienku lebo predtym ani nefauloval ani nemal zly zakrok ale nie hned cervenu.

Real hral do vylucenia Pepeho rovnocennu partiu, Messi bol vygumovany, az po jeho vyluceni sa rozhodlo. A za toto bol Real poskodeny http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=DhYU_znLSRk 0:50

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu ale v prvom zapase neuznali regulerny gol, takze suma sumarum je to 1:1. Ty chces stale, aby to bolo 1:0, preto posobis ako maly infantil.

Reagovat
smazaný uživatel

ziaden regulerny gol nedal a Arsenal alebo Real hrali do toho stavu rovnocennu partiu, to iste AC. Zaujimave, ze vsetko sa zomlelo az po oslabeniach. Potom nas podla teba "infantilov" beha po svete na futbalovych forach miliony nebud nervozny a hlupy, ja som barce vcera objektivne priznal penaltu takze nepatrim medzi tych madridistas co na kazdu penaltu Barcy frflu

Reagovat
Kily

ziaden regulerny gol nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenál hrál rovnocennou partii.

Reagovat
smazaný uživatel

tím bych to tak nějak ukončil, díky za debatu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

v case ked isla prihravka bol Messi v tesnom ofsajde, na tom nic zle nevidim. Z toho zaberu navyse vyzera, ze prihraval rukou

Reagovat
smazaný uživatel

aneb, klidně si to jedno oko vypíchneme, když nám to pak pomůže vidět nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Messi v ziadnom ofside nebol.

Reagovat
Kily

ve chvíli, kdy zakončoval spoluhráč, byl Messi za míčem, regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Proč obhajuješ jasnou červenou Pepeho? a proč nezmíníš neuznanej regulerní gól Messiho v Londýně na 2:0 a fakt, že kdyby byl rozhodčí kurva, tak je Persie venku už v první půli.

Reagovat
smazaný uživatel

ESTE RAZ: pozri video od 0:50

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=DhYU_znLSRk

ked toto povazujes za jasnu cervenu tak fair play a objektivita ti nic nehovoria. A preto je zbytocne s tebou stracat cas

Reagovat
Kily

tohle jsem tady před několika měsíci řešil s několika rozumnými fanoušky Realu a nakonec jsme se dostali k tmou, že oni s červenou souhlasí, jenom jim vadí to Alvesovo divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

objektivne treba zhodnotit, ze Pepe siel do toho jak psychopat s vystretou nohou, rozhodca stal daleko co bola chyba a ked Alves padal, este mal nohu hore. Stacilo aby bol rozhodca blizsie a videl by to teatro, samozrejme za toho priebehu hry to Pepeho neospravedlnuje. ale kontakt tam nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže tam vůbec nerozhoduje fakt, jestli tam kontakt byl nebo ne, je to nebezpečná hra a za tu se červený karty dávají. Ideální řešení rozhodčího by bylo:

Pepe - červená za nebezpečnou hru

Alves - žlutá za simulování

Reagovat
Infi

Ale je to prostě nebezpečná hra jak hovado, to máš jak když uděláš sáňky a taky tam nemusí být pořádný kontakt a prostě jdeš ven

Reagovat
smazaný uživatel

vid prispevok nizsie

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe nesiel do toho celym objemom chodidla, navyse alves daval nohu prec, ku kontaktu nedoslo. Keby ho aj zasiahol, tak len z casti cim by ho vazne nezranil. a dik za video

Reagovat
smazaný uživatel

Vid prispevok Ronaldinha.

Reagovat
smazaný uživatel

obaja sli slapakom na loptu, lopta nasledne sla od Ppeho nohy a mal ju stale vystretu. z dialky a este ked to alves prihral to pre rozhodcu mohlo vyzerat na cervenu. Nevidel vsetko. siel do toho moc agresivne ale v najhorsom pripade slapak. A to myslim nemal ani zltu a za slapaky sa cervena nedava. Opakujem, nezasahoval ho celym objemom chodidla, vid staci pozriet http://www.youtube.com/watch?v=p_st29mlQwU toto je brutalny faul celym chodidlom, s jasnym umyslom kde hraca zasiahne. Keby to chcel Pepe, mohol mu to namierit este blizsie. ale to ho neospravedlnuje, rozbehol sa jak psychous

Reagovat
smazaný uživatel

video od 0:21

Reagovat
Kily

obaja sli slapakom na loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=DhYU_znLSRk 0:52 a zastav si to tam, bola medzi nimi lopta. pre rozhodcu to z dialky vyzeralo brutalne a na cervenu. Pepe mal nasledne nohu vystretu ale celym objemom ju nemal nasmerovanu na alvesovu nohu, nie celym chodidlom tak aby ho vazne zranil. v najhorsom pripade slapak alebo by mal nejake sramy. z prvoti to vyzeralo, ze ho zotne ale na nieco strasne nebezpecne a na cervenu to nebolo. to sa neda porovnavat s tym co spravil kedysi Roy Keane Haalandovi

Reagovat
smazaný uživatel

dik za clanok aj na tom videu jasne vidno, ze nesiel celym objemom nohy a zasiahla ho len objem paty co je na tom videu vidno. t.j. maximalne slapak aj to nie celym objemom, za slapaky sa hned cervene nedavaju. len ten nabeh a filmovanie alvesa vyzeralo z dialky hrozivo, rozhodcovi sa preto necudujem. a pokial by nebol ovplyvneny uefacelonou a bol blizsie, tak cervenu neda dik da diskusiu

Reagovat
blaugrana

celým objemom nohy

Reagovat
smazaný uživatel

dolnej casti chodidla aby som to vysvetloval ako malemu decku no urcite by ho nezotal kolenom. bye

Reagovat
blaugrana

Ja sa smejem na to, že už by sa to snáď malo posudzovať na základe toho, či ho trafil len špičkou, alebo celým chodidlom.

Reagovat
Kily

Alves šel do míče tak, jak je to běžné, žádný šlapák tam od něho prostě nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady už se rozlišuje i to jestli šel proti jeho noze celým chodidlem nebo jen půlkou

Reagovat
smazaný uživatel

no za slapaky sa hned cervene nedavaju, ako pisem, keby chcel tak ho zotne tak, ze skrci nohu a nasledne ju nasmerovanim na Alvesovu nohu prudko zasiahne. presne tak ako na tomto videu na 0:21 http://www.youtube.com/watch?v=p_st29mlQwU.....toto su likvidacne zakroky a nie slapaky. treba rozlisovat. tesilo ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

kdyby alvés ten balon prudce odkopl jak zamýšlel, tak jeho nohu by hledali mezi diváky - a to že šli oba šlapákem snad nemyslíš vážně

Reagovat
Infi

Kašli na to, je to horší jak boj s větrnými mlýny.

Reagovat
messi80

nechapem....proste moze byt akakolvek penalta pre barcelonu,vzdy je to problem....podla mna obidve penalty vcera m,ali byt....a pokial nieco hovoria madridisti tak co potom ta penalta v stredu?to bol väcsi faul??neviem ci to nevidite ale uplne jasne ho odstrcil rukami za co sa kludne moze piskat penalta a nemusi v tom byt ziadne sprisahanie.....podla mna ani mourinho neberie reci o sprisahani proti realu vazne je to len taktika ....vsimnite si ze s tym zacal tak mesiac pred clasicom...a chce vytvorit na rozhodcov obrovsky tlak a dari sa mu to....rozhodcovia o tyzden to budu mat neuveritelne tayke...ale ja ako fanusik sa nenormalne tesim....visca el barca....verim v titul.

Reagovat
smazaný uživatel

to co bolo proti AC nemala byt penalta, takych situacii byva pri standartkach niekolko, to keby sa malo vsetko piskat tak vysledky koncia 11:4 a 11 golov padne z penalty. Navyse simulant Busquets ani nebol podstrceny tak aby sa zvalil jak keby dostal kopanec do guli Vcera to ale penalta bola, samozrejme hrac Barcy to trosku prisladil ale tak spanielska liga

Reagovat
smazaný uživatel

Leo 88 kanadských bodov

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=DhYU_znLSRk 1:09 ten Villa je ale komediant Made in Barca

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rosberg

Schumi

VC Číny

Reagovat
Kily

až do toho závěru celkem nuda, letos je to vyrovnanější, ale zase ubylo předjíždění a nebýt drs, je to hrůza, i když v Maďarsku se díky tomu systému zase ze závodu stane blamáž

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa bavil, aj keď som od toho odbiehal. No a ten záver bol parádny. Je to vyrovnanejšie a hlavne sa stratila tá nadvláda RB, kvôli ktorej som minulú sezónu F1 takmer vôbec nepozeral.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Maďarsko sa tento rok chystám, aj keď ma odrádza jeden z najnudnejších okruhov, ešte nad tým dosť pouvažujem.

Reagovat
Kily

jj, Hungaroring je nudný, loni z něho pak drs udělalo naprostou frašku, tam stačilo sledovat jenom jednu zatáčku, v níž jezdec vepředu neměl vůbec žádnou šanci a byl tam za statistu a žáčka

Reagovat
Kily

já jedu na Hockenheim, máš nějak spočítané, na kolik tě to vyjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Spočítané nemám, keďže nemám vybranú tribúnu ale viac ako 300E by som dal len nerád. Cesta by vyšla na pár šupov, Hungaroring mám od domu 111km a isto by som nešiel sám. Chcel by som len na nedelný závod. Ako tak pozerám ceny vstupeniek, Gold 4 by sa ešte dala, tj 306E. S cestou a nejakým suvenírom cca 350E.

Reagovat
Kily

http://www.eshop-rychle.cz/cksportevents/eshop/7-1-FORMULE-1/0/5/1101-FORMULE-1-MADARSKO

se suvenýry to bude sranda, když jenom kšiltovka stojí u nás asi 800

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ale treba rátať s tým, kde tá vstupenka vlastne platí. Najnižšiu cenu na nedelu máš za 115E, len mám strach že by ma strčili niekam do lesa

Kamarát bol asi pred cca 7 rokmi, vtedy boli niektoré suveníry za pár šupov, ale už sa to určite zmenilo. Aspon taká kľúčenka dúfam že nebude stáť majetok.

Reagovat
Kily

jj, počítám s tím, že místa nebudou exkluzivní, ale chci to prostě vidět (nebo alespoň slyšet), prostě si ty formule zažít

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež Len neviem či Hungaroring bude to pravé orechové.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl až na začátek hodně zajímavej závod...

Reagovat
Kily

byl vzhledem k tomu, že ti jezdci jeli pospolu, ale předjížděcí manévry chyběly

Reagovat
smazaný uživatel

Já jich viděl teda hodně, když např. Ham WEB But se dostali před Vettela, nebo souboj Alonsa, Maldonada, pereze, Grosjeana a atd...

Reagovat
Kily

"až do toho závěru celkem nuda" tohle právě byly manévry z konce, ten byl dobrý a pro mě ještě sladší o to, že se oba McLareny dostaly před Vettela a skončily na stupních

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

McLaren 2. a 3. miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Kimi

Reagovat
Rssa

Formule je nuda, chlapi koukají Rallye WRC

Reagovat
raduinho

Jj ta je hrozně zábavná

Reagovat
vodka

proti formulám? 10x lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ten pocit jenom já, nebo hrajeme letos líp venku?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zapas co zapas porad to same Messi sazi jeden gol za druhym , pominul bych ty goly z penalt , ale celkove kolik toho on da ze hry je neuveritelny. To fakt nejde ho poradne eliminovat? Nasadit na nej osobku ktera se od nej nehne na 2m po celych 90min a pokazde co na nej pujde mic k nemu mic tak ho okamzite dostoupit ? Vzdyt to prece musi jit , asi z toho bude pramenit dost faulu a casem treba i zluta karta , ale tak se na nej nasadi jiny hrac a ten muze jit s cistym stitem.

Ja vzdy kdyz vidim zapas Barcelony tak se tam Messi prochazi bez dozoru a teprve az dostane mic tak si ho zacnou obranci vsimat , tohle je obrovska chyba on musi byt neustale pod dozorem a musi se na nej hrat poradne tvrde a to mu hru znechuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to bolo také jednoduché

Reagovat
F.Torres

tak Cambiasso ho vymazal totálně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim je to asi blbost , ale na klubove urovni jsem prakticky nevidela zapas kdyby na nej nejakou takovou osobku hrali tak proto mi to hloda hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

jedini hraci co ho vygumovali z hry boli Zanetti z Interu a Pepe z Realu dokym nebol vyluceny. Jeden hrac ho musi mat cely zapas a nepohnut sa od neho. Inak vcera pri 1. gole bolo uplne vidiet ze mu staci polmetrovy priestor medzi tolkymi obrancami

Reagovat
blaugrana

Keby som toto povedal už predtým, ako sa začal hrať futbal, tak by sme dnes nepoznali žiadne útočné legendy. Ty si hotový preborník.

Reagovat
Kily

tak třeba některým týmům v kvalifikaci na MS to celkem i šlo, jeden protihráč u něho stál, další k němu mířil ve chvíli, kdy to vypadalo na přihrávku a třetí se přiblížil, když Messi míč měl, tady je ale pak rozdíl, Argentina nedokázala využít následného volného prostoru, Barceloně by se to pravděpodobně povedlo, jelikož další hráči by měli víc času i prostoru

Reagovat
Mercury

To je právě ono. Messi sice kvalitou vyčnívá, nicméně pokud se obránci soupeře zaměří na něj, otevřou se volné prostory pro další hráče, kteří jsou dostatečně dobří na to, aby jej zúročili. A to je asi hlavní důvod, proč se v reálu příliš osobka a zdvojování/ztrojování Messiho už v zárodku akce nedá praktikovat. Rozhodně ne na Messiho v Barceloně. Druhá věc je, že jakmile by ten pes hlídač dostal žlutou, začne spíše stínovat a efekt těsné obrany se vypaří. Jediná cesta je součinnost celého týmu a kompaktní defenziva od útočníků až po obrannou linii. 1 na 1 se Leo brání těžko a jak bylo řečeno, zvládlo to jen pár hráčů v pár utkáních.

Reagovat
smazaný uživatel

Me jde jen o to jak si hraje Messi tu svoji volnou roli a opravdu strasne casto vidim jak ma okolo sebe 5m prostoru na vsechny strany pak dostane mic rozebehne se a uz je problem na svete. Mate asi vsichni pravdu ze kdyz by se souper prilis zameril na Messiho tak by meli vic prostoru jini hraci , ale jsem toho nazoru ze porad se to proste vyplati.

Samozrejme treba takovy player jako Iniesta dokaze taky naprosto neuveritelne veci , ale porad to podle me vyjde pro ten lip branici tym lepe kdyz vymazou Messiho a pujdou do toho rizika ze jim jini hraci muzou zatopit....a zdvojovani/ztrojovani neni az tak potreba jde jen o to ze kdyz ten hrac u nej bude stat na tesno tak Messi dostane mnohem mene micu nez dostava kdyz je stale volny.

Reagovat
Infi

Tam jde hlavně o to, že Messi působí dojmem že ho to vůbec nebaví a že to celé odchodí. Barca si nahrává a on chodí 5 metrů od vápna, max posune balon a prostě vyvolává pocit, že se do akce nezapojí. Takže obránce od něj ustoupí a to je pak problém. (Pro obranu )

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu , me je divny jenom to ze ho vsichni musej mit nasledovanyho dost dobre na to aby vedeli ze 70% zapasu si tam jentak chodi , ale stejne v tech zbyvajicich 30% ten zapas rozhodne aby si ho vsimali celych 90 mintu , ale evidentne to tak neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedním hráčem uhlídat nejde, to by musel mít vážně špatný den. Minimálně dva u něj musí být, jenže to potom mají více místa ostatní a Leo hodí nějakou svou geniální přihrávku a při výhře 3:0 bude mít místo tří gólů tři nahrávky

Reagovat
Losinho

V repre se to soupeřům daří, ale jak píše Kily, tam se nemusí věnovat tolik pozornosti spoluhráčům. A k plejerům, kteří Messiho dokázali vymazat, bych přidal i Nestu, byť to v posledním zápase trochu znehodnotil.

Reagovat
smazaný uživatel

No napriklad na Copa America ho Uruguayci docela slusne vymazali a to hrali 2/3 zapasu v 10 lidech. Ale proste soucasna Barcelona a Argentina se neda srovnavat hlavne co se sehranosti tyce.

Reagovat
Losinho

Ale to souvisí s tím bráněním ostatních hráčů. Proti Barce si prostě nemůžeš dovolit obětovat 2 hráče jenom kvůli Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobku umi hrat snad jenom Italove. Takze posledni dobu nejvetsi hrozu pro Barcelona bylo vzdy od italskeho tymu. Proste branit osobku Messi na 90minut a ciste jenom s drobnymi fauly se da, ale jenom nektere hraci a tymu tohle umi.(Cambiasso,Zanetti,Ambrosini)

Chtit to po anglickem, francouzskem nebo spanelskem tymu je zbytecne. Ti to nemaji v krvi.

Reagovat
smazaný uživatel

"BREAKING NEWS: Chelsea confirm that they will lodge an appeal to UEFA about the red card they will receive in Wednesday's match against Barcelona"

Reagovat
blaugrana

Dúfam, že táto veštecká predtucha sa vyplní a redka pre terryho sa rušiť nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Fnuuuuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takove riskantni podnik proti Ibrahimovic si Platini uz nemuze dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

*Abrahimovic Jo ti dva se mi pletou

Reagovat
blaugrana

Je to Abramovič pre Krista Boha.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas diskuze, po roce si to přečtu a zas rok nepřečtu...Ale celkem frčí nějaky forky na tema Barcelona, například.

Bin Ladin byl zastřelený v drese Barcelony. Nikdo teda nemůže s přesností tvrdit, jestli zemřel nebo jen simuloval.

prijde chlapecek do obchodu a pta se: mate dres barcelony? prodavac: jasne ze mame. chces brankare, hrace v poli nebo rozhodciho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

staré

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodciho

Reagovat
Pipo123

Hrozné ta penalta, a tie protesty to sa nenájde jeden hráč čo tam pridrbe rozhodcovi, Messimu a Puyolovi ? Dúfam že Pep povie že zlý trávnik mohol za nechcenú simuláciu

Reagovat
Infi

Reagovat
Infi

Jinak ten trávník byl opravdu celkem špatný, oba týmy celkem často klouzali jak na ledě

Reagovat
blaugrana

Kily. V stredu tu budeš? Či sa ideš tiež radšej opiť, aby si unikol tomu hnoju?

Reagovat
smazaný uživatel

ve středu tu bude nuda

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím, potkají se snad dva nejnenáviděnější týmy Evropy (s tím, že Chelsea bude mít ten den nejvíc fanoušků v historii klubu), takže se bude komentovat naprosto každej kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

V stredu padne EF

Reagovat
smazaný uživatel

To bych viděl až na sobotu

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kily

nějak se mi nechce se na tohle téma bavit, jinak se zase dozvím, že když odsoudím odsouzeníhodné chování jiných, tak jsem ještě horší, i když někdo bez mých příspěvků evidentně neumí žít a potřebuje podobné debaty rozpoutávat pod každým souhrnem

Reagovat
blaugrana

Tak že si hovado už vieme, ale že nemáš ani vajcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ban!!! A všem, co fandí stejnému klubu, taky A budeš mít pokoj, ty bezvejcový

Reagovat
smazaný uživatel

To tu je zase raz paradna zumpa .. neviem ci uz aj nepreteka

Reagovat
smazaný uživatel

599.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pro Krásné El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo španielsky rozhodcovia robia chyby , "pomáhajú" Barce či Realu chtiac či nechtiac, pre toto nemôže byť La Liga najlepšou na svete

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Kily

Anderson style

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kokesh

Písknout podobnou penaltu teď v Clásicu, to by byla teprve diskuze. Jinak na Messiho bych klidně obětoval Lasse. Letos je na něm Barca enormně závislá a běhavý, dotěrný Lass by mu mohl tu roli celkem znepříjemnit, tak jako Ashley Cole, kdy ho v jednom zápase totálně vymazal. Je ho ale strašně těžký bránit, protože většinu času nemá jakoby vůbec zájem o hru, toulá se po hřišti a pak najednou udeří..Granero, Xabi, Khedira i Sahin rychlostně i pohybově na něj nemají, někdo tu díru v prostředku prostě musí zacelit.

Reagovat
Masi

Lass nemá šanci, je už defacto ze hry a kdo ví jestli si ještě zahraje, navíc Lass je tele, dopadlo by to jako když se kdysi na něj nasadil Ramos s Gagem a za dvacet minut měli oba žlutou.

Reagovat
Kokesh

Vypadalo to, že ze hry je i Sahin a Albiol, jenže svoje si nakonec uhráli. I jeden povedený zápas je v cestě za titulem potřebný, i kdyby pak měl celou dobu opět jen sedět. Žlutá je u něho problém, to jo.

Reagovat
DreamTeam

taky jsem si rikal ze Jose dost mozna s Lassikem prekvapi.. a ten polocas a jednu zlutou kartu by obetovat klidne moh.. uvidime no... ale s Khedirou to zase bude na pytel

Reagovat
smazaný uživatel

Ibaže Lass by sa na ňom už v 5 minúte vykartoval...

Reagovat
Kokesh

Jenže to každý, to je ten problém. U Lasse je ale chyba v tom, že většina hráčů po obdržení žluté zmírní svou hru, jenže on i potom chodí do všech soubojů jako alois a červená visí ve vzduchu.

Reagovat
DreamTeam

tak hlavne casto se mu piskaji uplne nesmyslne fauly.. prvni zlutou z posledniho zapasu radeji ani nekomentovat... Lass byl faulovany..ztratil rovnovahu a nekoho diky tomu prislapl..a dostane zlutou demence rozhodcich

Reagovat
smazaný uživatel

Každý nie, lebo Lass je v tom fachu extrém..

Reagovat
RMCF

Takový Pepe na něho platil, ale pak ho vyloučili za souboj s Alvesem...

Reagovat
RMCF

ale jinak samozřejmě zhuštovat jeho prostor případně zdvojovat průniky, ale nějakou přísnou osobku jedním hráčem bych asi neřešil a zkusil hrát svou hru...

Reagovat
Kily

Pepeho vysunutí do středu hřiště asi není moc pravděpodobné, co?

Reagovat
blaugrana

Ten by sa červenal v 30. minúte.

Reagovat
Kily

no ono by to mohlo nabrat jisté value ve chvíli, kdy by se Realu povedlo dát první gól. Messi má s chováním proti Realu taky jisté problémy a mohl by vypěnit, s Pepem kamarád není, ale je samozřejmě fakt, že podobným problémem by to zavánělo spíše na straně Pepeho

Reagovat
blaugrana

No ja neviem. Pravidelne inkasujeme prvý gól a má to len a len priaznivý efekt. Nie negatívy.

Reagovat
DreamTeam

kdyby byl Varane odzkouseny proti lepsim tymum tak proc ne zejo, ale nemyslim si ze to takhle riskne...

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych tam pravdepodobneji viděl spíš toho Coentraa. Kdyby on hrál osobku na Messiho, tak by se mohl vykartovat i Messi , z posledních soubojů se nebudou mít ti dva zrovna v lásce.

Reagovat
Kokesh

A Varane nebo Albiol vzadu? To by bylo mooooc o hubu, já tomu nevěřím. To, že budeme hrát na tři střední záložníky je podle mě jasný, ale Pepe musí s Ramosem hrát stopery. Ještě mě vlastně napadl Coentrao. Suma sumárum Iker - Arabela, Pepe, Ramos, Marcelo - Khedira, Xabi, Lass (Coentrao) - Di Mária, Cristiano - Benzema

Reagovat
Kily

jj, mně jenom napadlo, jestli se Albiol nedostal nějak do formy, když byl nedávno po zápase v Pamploně chválen

Reagovat
Kokesh

To né, cestu zpět do Valencie má pořád otevřenou.

Reagovat
Kily

vyměníme za Ruize

Reagovat
Masi

Rami by se stěhovat nechtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na 3 DM nehrál. Josemu to v Realu ještě nevyšlo a vždy to bylo svinstvo. Je hodně pravdebodobné, že když nastoupí se 3DM, tak Real prohraje. Měl by si to uvedomit a poslat tam klasiku 4-2-3-1 popř. 4-2-2-2. Nemůže tim nic ztratit, bud prohraje skoro jiste se 3DM a jeste ke všemu s hnusem, za který se mu každý vysměje, nebo tam pošle klasikua je to 50/50.

Reagovat
Kokesh

Jenže tady jde o titul. Remíza by byla fantastická a pro Real dá se říct výhrou. Alexis, Pedro, Cuenca jsou dá se říct v útlumu, góly ala Villa tedy podle mě nehrozí. Proto je jasný, že střed musíme posílit. Teď to bude hodně o taktice.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že jde o titul, jenže u mě to je prostě na 90% prohra, když nastoupí se 3DM. Když s klasikou tak je ta šance na remízu, popř výhru vetší. Poslední zápas venku (4-2-3-1)->2:2, další (4-2-3-1)->3:2(do 88.minuty 2:2), další (4-2-3-1)->1:1. Z posledních 3 zápasů venku, dve remízy. To jde.

Reagovat
Kokesh

Nevím o tom, že se prohrává ještě před zápasem. Každý špíl je jiný. Bude rozhodovat každá maličkost. Jde o psychiku, navíc po zápase v LM, ke konci sezóny už i vyčerpání...proto bych ze začátku určitě volil 3 DM na trochu více odpočinku (tak to mimochodem Mou dělá snad pokaždé, když je náročnější program a po něm další důležitý špíl). Jasný, bude se hrát na tři střední záložníky, ale pokud se vybere pro každýho z nich vhodná pozice a instrukce, klape to.

Reagovat
smazaný uživatel

minulý vzájemný zápas ukázal jak na Barcelonu.

Reagovat
teenz

Postavit pomalého, kvalitou hrajícího možná na secunda divison Arbelou ? Vždy se snaží útočit nebo hrát 1vs1 a prohraje, je pomalý takže se nestíhá vracet a tohle velice rychlostní hráč jako Sánchez/Pedro/Cuenca prostě potrestají. Já doufám, že budeme hrát něco jako Coentrao - Pepe - Ramos - Marcelo.

Bude to podle mě stejné, budeme aktivně napadat prvních 40 minut, dáme gol. Jenže pak se vytratíme, budeme ztrácet zbytečně míče (protože neudržíme balon, hlavně ve středu hřiště) a budou nás přehrávat. Uvidíme co vymslíš Mou, snad něco co bude ok.

Reagovat
Kokesh

Pokud mu bude opět pomáhat dozadu výborně se vracející Di Mária, proč ne. Není nejrychlejší, ale hraje důrazně a na RB je to naše první varianta. Vše samozřejmě taky není jen o rychlosti, i když takovej Tello by si s ním asi ke konci zápasu dělal co chtěl. Coentrao napravo jednoznačně za mě NE.

Reagovat
teenz

Ale ty chyby co vytváří ? Kdy máme aut a on to hodí soupeři. Kdy má balon před Casillasem a místo aby přihrál to řeší sám a byl z toho málem gol (tuším proti Atl. Madrid). Snaží se útočit stejně jako Marcelo, ale narozdíl od něj nemá rychlost ani tempo se vrátit dozadu a bránit. Prostě ho nevidim rád a vždy mě připravuje o nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Howard Webb bude pískat úterní zápas Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Realem Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Kily, co řikáš prozatim na pruběh Stanley cup?

Reagovat
Kily

zatím celkem pohoda, jen v jedné oblasti bych asi zrušil druhé a třetí třetiny

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju že máš na mysli tučňáky

Reagovat
Kily

chytrej já moc nemusím ani Pens, jelikož se mi hnusí svým chováním Malkin, ale pořád je to menší zlo. Z těch zápasů jsem zatím viděl jen první třetinu prvního a tam nebylo moc co řešit, překvapení je hlavně to, že Bryzgoalov > Fleury

Reagovat
smazaný uživatel

Bryzgalov má takovy nevyrovnany vykony, že nevíš co od něj čekat. Chvili chytá jako bůh a pak má serii, kdy se hodí na rybnikářskou. Dneska v 21-00 je třetí zápas. Bylo by to asi moc velký štěstí, kdyby to bylo 4-0 na zapasy

Reagovat
Kily

on je Bryzgalov po téhle stránce skoro stejný jako všichni ti, co za Flyers chytali poslední dva roky, jenom má oproti nim víc světlých momentů. 4:0 to skončit klidně může, uvidíme, dneska, co s Pens udělá i ten druhý ztracený zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Biron nebyl špatnej, s tim finem, Nyttimakki se jmenoval? to byla celkem dobra dvojice, ale taky to je už nějakej patek zpatky. Taky je celkem udivujíci, kolik chybí Flyers obránců, tak to neni zas až tak strašný. Jako ten počet obdrženych golu za dva zapasy je velkej, ale mohl byt i větší, ještě že tam je ten Bryzgalov. Navíc když vidíš jakou silu mají Pens v utoku

Reagovat
Kily

jj, pak nastoupila dvojka Boucher - Leighton a bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl sem si zpomenout na toho na B no Ale vybavil sem si Seana Burkeho, Vanbiesbroucka

Reagovat
Kily

kouká někdo na parodii v Barceloně a mohl by poskytnout nějaké info, jak ten zápas vypadá?

Reagovat
blaugrana

Ten tretí flek si ale stále budete môcť ukopať. Malága hrá ešte na CN, kde prehrá, v osasune to tiež nebude med lízať a navyše ešte zavíta na Vicente Calderon. Vy s nimi hráte s nimi doma. Máte to stále vo svojich rukách.

Reagovat
Kily

ee, venku

Reagovat
blaugrana

Nj, sekol som sa.

Reagovat
alcantara

Pozrel som su zaznam, precital cast diskusie a usudill som, ze nemala cast ludi na portali EF ma naozaj velky problem menom Barcelona. Piskatelna jedenastka a robi sa z toho neskutocne halo, ta neobjektivita je zarazajuca, ked to porovnam s reakciami pri podobnej jedenastke na Higuaina nedavnom, tak sa naozaj bavim. Ono ten Yido to naozaj vystihol asi najlepsie.

Reagovat
Infi

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vystihl?

Reagovat
alcantara

Cista zavist a on byt cules, tak na prispevkami komplexakov onanuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Taková romantika mi je celkem blízká

Reagovat
smazaný uživatel

Z penalty

Reagovat
domingo

Co to ta Valencia vymysli za hovadiny?

Jinak koukam ze hvezdy ze severu jsou pomalu nejvytizenejsi hraci kadru, maji v tehle paforme prsty, nebo se drzi? (Euro)

Reagovat
CHONG

Penalta pro ochotnický divadelní soubor byl naprostý blábol, tam snad muselo připlavat pár kaprů nebo musel někdo poslat pár kilo jablek, protože to už snad jinak není ani možné, kam ten fotbal jde, to je v prdeli, to by člověk blil Milane.

Reagovat
smazaný uživatel

666 pro Mourinha.

Reagovat
domingo

Myslis, ze vyvolal demony, kteri ho chrani?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.. Ale podle mě se o to pokouší.

Reagovat
domingo

Mohli bysme se o to pokusit taky.

Reagovat
smazaný uživatel

To nee.. To až budu hodně zoufalej a na něco, co moc chci, mi nebudou stačit vlastní síly..

Reagovat
domingo

Jako treba titul v PD?

Reagovat
smazaný uživatel

To třeba, na rozdíl od jiných, zase tolik nechci..

Reagovat
CHONG

Reagovat
blaugrana
Reagovat
blaugrana
Reagovat
domingo

6.44

Reagovat
blaugrana

Je to tiger.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jsem včera, "Numero Uno"

Reagovat
blaugrana

Reagovat
madridcan

Jedna chyba, to je nic

Reagovat
smazaný uživatel

komentare v PD sekci jsou vazne k zbliti hlavne od fanousku z Madridu... ty se staraji vic o Barcelonu jak o svuj Real

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Je to naprosto oboustranné a rovnocené

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě si nemají co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

no ja nevim... uz docela dost dlouho ctu diskuze u spanelsky ligy a moc se mi nezda... na Real se tu nadava jen pri situacich, ktere bijou do oci... na Barcelonu se tu nadava kvuli vsemu...

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 Tak tohle je hodně smutný výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia si vážně už dělá humor, taková nestabilní výkony...

Reagovat
madridcan

Pockat, pockat, pockat-to uz ste tu niektori taki zufali, ze sa znizite k tomu porovnavat penaltu na Higuaina s tou vcerajsou? Higuian bol k nemu chrbtom a Godin tam isiel ako buldozer, zato vcera to bol normalny suboj rameno na rameno

Mna viac dojima ina vec-ze tí, ktorí plakali, ze ake neferove bolo odpiskat penaltu na Kaka tvrdili, ze Ramosov gol na Nou Camp v pohari bol neuznany spravne.--Toto je pokrytectvo a nie toto vase dnesne fnukanie. Niektorí sa nikdy nezmenia a budu si trepat svoje s klapkami na ociach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak bys očekával změnu

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím, jak Vale a Málaga "bojují" o ten třetí flek, tak by mě třetí Levante ani nepřekvapilo.

Uvidíme, jak to Andalůzanům půjde dneska.

Reagovat
madridcan

700 pre El Clasico-duel dvoch najlepsich timov na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Isco ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byli a co dělali scouti Barci, když Málaga kradla Isca?

Reagovat
blaugrana

Vale urobila peknú kravinu, že ho predala. Alebo mu skončil kontrakt?

Reagovat
Kily

měl nízkou výkupní klauzuli, kterou Malaga zaplatila a jeho přesvědčila, že tam se bude mít líp

Reagovat
smazaný uživatel

čti, co píšu - Málaga ho ukradla.

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis v záloze je brzda. Posouvač balonů. Nic víc. Mezi ostatníma je jak pěst na oko.

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis je brzda i jako stoper, natož aby snad hrál v záloze..

Reagovat
smazaný uživatel

smutnější je, že v tý záloze fakt hraje. Oproti Toulalanovi je to sešup.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim no.. Tohle nebyl od Pelleho zrovna dvakrát taktický tah

Reagovat
CHONG

"Chování Pepého občas nerozumím. Ale tohoto chlápka miluju. Potřebujete mít v týmu hráče, který se občas chová jako násilný šílenec."

Dlouholetá opora Realu Madrid Roberto Carlos v rozhovoru pro deník AS

Reagovat
blaugrana

To je fakt na palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Na Pepeho nedám dopustit, parádní blázen.

Reagovat
blaugrana

No veď ty si tiež dobrý vyplesk, tak sa ani nečudujem.

Reagovat
CHONG
Reagovat
blaugrana

No veď presne o tomto hovorím.

Reagovat
smazaný uživatel

Realistu v sobě nezapře.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mercury

To by mě teda zajímalo k čemu je takového typu hráče třeba.

Reagovat
blaugrana

Na škandály.

Reagovat
CHONG

Aby to trošku srovnal do latě.

Reagovat
smazaný uživatel

a daří se mu to?

Reagovat
CHONG

Tak respekt si sjednat umí, to mu neupřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt? Kdo ho může respektovat? Kromě teda fandů Madridu ...

Reagovat
CHONG

Já myslím, že na tom mu záleží asi nejvíc, jestli ho respektují fanoušci Realu, na tom jestli ho respektují fanoušci třeba zrovna Barcelony mu podle mě moc nezáleží.

Reagovat
blaugrana

Normálny fanúšikovia realu ho tiež nerešpektujú.

Reagovat
CHONG

Tak to je mi celkem jedno, mě zajímá jenom můj názor a ten je takový, že já Pepeho respektuji, jediné co mi na něm vadí jsou některé jeho simulace a následné herecké výkony, protože to ve fotbale fakt nesnáším.

Reagovat
blaugrana

Neznášaš silmulácie a akceptuješ prášenie? Si skoro taký istý magor ako on. A to že ťa zaujíma len tvoj názor o niečom svedčí.

Reagovat
CHONG

Přesně tak simulace mi vadí neporovnatelně víc než prasení, co se týče toho, že mě zajímá jen můj názor tak máš pravdu, o něčem to svědčí a to o tom, že jsem arogantní, sobec a egoista, ale na druhou stranu jsem těžko ovlivnitelná osobnost a nepotřebuji aby mi někdo lezl do řiti nebo mi pochleboval.

Reagovat
blaugrana

Ty osobnosť nemáš.

Reagovat
CHONG

Nějakou osobnost má každý člověk, to jsou základy psychologie, ale to bych po tobě chtěl asi moc, abys prokázal nějakou znalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže o to jde - hlásáte o sobě, že jste největší na světě, a je vám jedno, co si o vás kdo myslí. Nemělo by to být právě naopak? Neměli by ostatní respektovat Real a uznávat Real?

Přijde mi to, že si strkáte hlavu do prdele.

Reagovat
CHONG

Já samozřejmě nemůžu mluvit za ostatní, ale třeba mně osobně je úplně jedno, co si kdo myslí o mně nebo o něčem co mám rád, což je v tomto konkrétním případě Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je to, o čem píšu

Reagovat
CHONG

Ale jak říkám, mluvím pouze sám za sebe, nikoliv za ostatní fanoušky Realu, toto je pouze můj osobní názor.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, respektuju to

Reagovat
blaugrana

Jediný kto by potreboval zrovnať je on. Ale nie do laty, ale latou po tej jeho vypatlanej hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jen udivuje, jak v tom Pepeho ještě podporují. Kdyby mu řekli, ať se uklidní, nebo půjde, tak by to bylo OK, ale oni ho za to ještě chválí. Naopak pak ještě zkritizují sudího, že si dovolil ho za ty prasečiny žlutit nebo dokonce vyhodit.

Ale tak ... je to Real Madrid ...

Reagovat
Losinho

A o to je to překvapivější.

Reagovat
CHONG

To je správné, že ho v tom podporují, aspoň je tam jeden hráč, který je blázen, dělá průsery, všichni ho nesnášejí a na ostatní hráče není potom kladen tak velký negativní tlak, když udělají něco špatného, vždycky se řekne, jo ale Pepe je horší, tohle proti němu není nic atd.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Jj. Kopírovanie odkazov ti ide. Ešte keby si zapracoval na tých tvojich teóriách. To by tiež nebolo na škodu.

Reagovat
CHONG

Já si za svou teorií stojím, to co si o ní myslíš ty mám hodně v piči na lehátku.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá teorie. Na tohle se nedá moc, co napsat.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

že ti portugalci tak ochotně přebírají tlak na sebe, jsou to zlatí lidi

Reagovat
CHONG

Nejde o to, že ho na sebe Pepe ochotně přebírá, on je samozřejmě tak trochu blázen a má problémy se sebeovládáním, ale tak proč toho nevyužít tak jak jsem psal výše.

Reagovat
smazaný uživatel

"Portugalci"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fňukýno a Krystýna jsou čistí. Jen Pepe je náplava.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je sice čistej, ale je taky odněkud támhle z nějaký Madeiry..

Reagovat
smazaný uživatel

A Mourinha nám seslalo samo peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je ze Setúbalu pod Lisabonem a peklo jak známo z klasiky je pod Vesuvem. A zrovna Barcelona se svým "čistoskvoucím" Portugalcem Decem může mlčet

Reagovat
smazaný uživatel

tak je z daleka, to je pravda. Ale je to prostě Portugalec. Stejně jako lidi z Baleárů a Kanárů jsou Španělé.

Reagovat
madridcan

Ze prave fanusik francuzskej ligy sa tu bude hadat kto z kadial je

Reagovat
Losinho

Taky se k Madeiře dost hlásí, v případech nouze jí i finančně pomáhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Budu chválit dál - Santi taky výborný. Má hroznou smůlu, že hraje v současné době. Jeho by využilo v základu 95 % ostatních reprezentací.

Reagovat
RMCF

A taky nechápu že dávno není v Realu nebo Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Webb fouká Bayern - Real. O to to bude zábavnější špíl.

Reagovat
Mercury

Kdo píska druhé semifinále se už ví taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej neznámej Turek prý.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás na akej stránke si môžem pozrieť sport na živo na i pade dakujem

Reagovat
Rssa

Ten Isco, je fakt tak dobrý, jak to tady začíná kolovat?

Reagovat
blaugrana

Vraj ej to rýchlejší Don Andrés, ale to je trochu pritiahnuté za vlasy si myslím, keďže Don je tretí najlepší hráč sveta a Isco mladé ucho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus na něj kouknout. Podobně kvalitní a drzej hráč jako třeba Muniaín. Isco má k tomu ještě výbornou střelu. A je mu 19 ...

Reagovat
Rssa

Kouknu, vypadá slibně.

Reagovat
madridcan

El Clasico na Sport 1 mimochodom

Chcu si niektorych asi udobrit ked sem poslali dilina s rovnakym nickom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Po gólu šla hra Málagy o level dolů. Nepřekvapilo by mě, kdyby Socky vyrovnaly.

Reagovat
smazaný uživatel

A je hotovo.

Každopádně redka naproto jasná.

Reagovat
madridcan

Pride sem fanusik City a uz je fanusik Realu. No a najviac je, ked si tu precitam ako o sebe hlasame, ze sme najlepsi a je nam jedno co si kto mysli To normalne niektori ludia tu asi nespia celu noc len aby vymyseli lepsiu kravinu na nedelne popoludnie po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

CHONG je fanúšik City?

Reagovat
madridcan

Ked som s nim kecal pod PL hovoril len o City...

Reagovat
CHONG

Tak ne že by ti do toho asi něco bylo, ale já fandím třem klubům: Spartě (odmalička, protože otec je Sparťan), Realu (odhadem asi tak 10 let) a City (asi 3 roky - ano až po příchodu šejků, nebojím se to přiznat a nestydím se za to).

Reagovat
smazaný uživatel

CHONG je fanúšik City?

Reagovat
smazaný uživatel

nech madridcana žít v jeho světě. Nahoře se CHONG jasně vyjádřil, že JE to Madrista.

Reagovat
madridcan

ten pravy vravi o vlastnom svete co tu zaviedol, ze vcerajsia penalta bola rovna ten Higuainovej co je taka velka sprostost ako ty sám

Reagovat
smazaný uživatel

nervy?

Ber to v klidu. Prostě jsi se pletl. Jako téměř vždy a ve všem. Myslel jsem, že jsi si už zvyknul.

Reagovat
madridcan

Ja som uplne kludny. Najvacsi pokrytec tuna ma nemoze bohuzial rozhodit-nato si si mohol zvyknut zase ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak sám se nerozhodíš, to je nereálný.

Reagovat
madridcan

Co ine od teba cakat ako taky trapny vyplod? Ale co cakat od pokrytca trapneho, ktory okolo seba vzdy kope?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Nech ho být, nakonec ještě chytne nervíka, popřípadě začne mlít cosi o fanklubu.

Reagovat
CHONG

Tak ne že by ti do toho asi něco bylo, ale já fandím třem klubům: Spartě (odmalička, protože otec je Sparťan), Realu (odhadem asi tak 10 let) a City (asi 3 roky - ano až po příchodu šejků, nebojím se to přiznat a nestydím se za to).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ještě zajímavý bude.

A zase - zasloužený vyrovnání. Málaga přestala hrát.

Reagovat
blaugrana

V United sa zasa čaruje. Young ide.

Reagovat
madridcan

co sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant to je.

Reagovat
madridcan

konkretnejsie?

Reagovat
madridcan

aha penalta...tak to idem si zaplavat do zvratok pod PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley Young hodil v 16ke sipku a kopala sa penalta, po ktorej vedu United 1:0 nad Aston Villou.

Reagovat
smazaný uživatel

zase nějakej skok do vody?

Reagovat
blaugrana

Vraj to bola jasné penatla, ale o5 k tomu pridal akrobatický prelet.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už to tam čtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho asi rozhodčí dostal pod moc velkej tlak. Jiří a Paciente, co píše španělskej tisk? Jsou rozhodčí pořád pod tlakem Mourinha? A tak celkově, jaká je ve Španělsku fotbalová nálada?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho uz pripravuje sadu kapesnickov.

Reagovat
blaugrana

Bacha naňho. Je to nebezpečný maník. Ťa zničí v dvoch komentoch.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že tenhle zničí jedním komentem sám sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Jiří, ty mě tu pomlouváš, asi se mě snažíš dostat pod tlak...ale když se ptám, co píše španělskej tisk, protože jsi mi tu tvrdil, jak španělskej tisk čteš, tak ani neodpovíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba. Tu minulou spotřeboval po zápase s Netopýrama.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej kolik jich budeš potřebovat ty na konci sezony

Reagovat
madridcan

Ironia osudu bude, ked nebude potrebovat ziadny a my ich budeme potrebovat vela. Ked toto pustime, tak uz neviem kedy budeme chciet vyhrat ligu...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, má vymakaný metody, jak dostat rozhodčí pod tlak...

Reagovat
Kokesh

Pochybuju, že to sbíhání hráčů Barcy po každém sporném momentu k rozhodčímu je jejich volba. Holt, není v tom sám, ale každý to dělá jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu ti dělat prostředníka, zjisti si to sám. V minulé diskuzi jsi dokázal, že je potřebné ti všechno asi důkladně nakreslit a na to nemám čas a ani náladu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když nemáš čas ani náladu, tak nediskutuj o věcech, na který nemáš...to, že čteš španělskej tisk a znáš náladu a situaci ve Španělsku, byl tvůj argument, tak bys ho teda měl taky něčím podepřít, což evidentně nezvládáš...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neskutečnej, třkrát jsi se na něco zeptal, třikrát ti bylo odpovězeno a stejně jsi nebyl schopný to vstřebat. Znovu to absolvovat nehodlám, to je stejný, jako se bavit s ožralým..

Reagovat
smazaný uživatel

aproto na něj nereaguj a máš klid

Reagovat
smazaný uživatel

když mě tohle arogantní chování blbců hrozně rozčiluje

Reagovat
smazaný uživatel

si zvykneš

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zase přijdou směšní zaujatí idioti, jako jste vy dva, kteří se navíc snaží vypadat strašně chytře a světaznale, ale když máte nějaký znalosti ukázat, tak raději utečete a napíšete, že druhý je namyšlený blbec...já jsem vám dal zcela jasnou otázku a odpověď jsem na ni nedostal, z čehož mi plyne, že víte zcela objektivně velkej prd...

Reagovat
smazaný uživatel

já vážně netuším, jaká odpověď by tě mohla uspokojit, minule jsem to zkoušel, nezabralo to. Ty si sem teď vítězoslavně nakráčíš poté, co bylo Barce připísknuto a myslíš si snad, že vše, co se dělo předtím, je zapomenuto. Takoví vysmívační chytráci jsou nejlepší. Jestli si myslíš, že neustála (a často neoprávněná) kritika rozhodčích je nedostává pod tlak a ,že nynější stav, kdy je Clásico ne nepodobné bitevní vřavě a obě strany do sebe šijí (pod Mourinhem je to prostě intenzivnější) není vyhrocená, tak se nemáme o čem bavit. Ale to jsem ti psal už dávno, s tebou je to jak do dubu...

A zeptám se, ty jsi sem přišel proto, aby jsi se něco dozvěděl, o něčem diskutoval? Nebo se chceš jen vysmát tomu, že připísknutá pentle Barce odporuje tomu, že Mourinho na rozhodčí vyvíjí tlak? Protože jsi ničím nepřispěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je omyl, protože jsem se na to ptal už po minulým kole, nějaká penalta pro Barcelonu na to nemá vůbec žádnej vliv...já nejsem z těch, co by tu psal, že nějaká penalta byla nebo nebyla, na rozdíl od jiných si totiž nemyslím, že by rozhdočí některýmu z těch dvou týmů nějak stranili, nevidím k tomu žádnej objektivní důvod ani žádnej důkaz...přišel jsem se zcela vážně zeptat, myslím, že ty dotazy jsou celkem srozumitelné, já španělsky neumím a španělskej tisk si přečíst nemůžu...bohužel mi tu cpeš do pusy věci, který jsem nikdy neřekl, co jsi psal o vřavě je jistě pravda, ale to ví obecně asi každý, kdo fotbal trochu sleduje, já jen nevím, na základě čeho jste usoudili, že je situace jiná oproti jiným rokům a proč z toho děláte jadernou válku...fotbal je společenský fenomén nejen ve Španělsku, ale i v Itálli nebo v Anglii a rozhodčí tam byli, jsou a budou pod tlakem neustále, ale pořád nevidím ten důvod, proč by to mělo být v současným Španělsku nějak intenzivnější...a už vůbec ne, proč by slova nějakýho Mourinha měla rozhodčí ovlivňovat, to je podle mě taková oblíbená hláška, kterou spousta lidí tvrdí, ale vůbec nad ní nepřemýšlejí...já se Mourinha nezastávám, má svůj styl, který se mi vůbec nelíbí, ale tohle je moc...myslím, že rozhodčí mají daleko větší starosti, než Mourinhovu kritiku, a o opaku mě zatím nikdo nepřesvědčil...

Reagovat
blaugrana

Ty si neskutočný magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi to říkáš? Můj život to nijak neobohatilo, a měl by ses zamyslet, jestli nemáš na práci nic lepšího, než anonymně urážet lidi na internetu...

Reagovat
blaugrana

Ty hovoríš niekomu niečo o zamýšľaní Mr Ego?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, umíš dobře číst, bezdůvodně mě tady napadáš a píšeš, že jsem magor, to ti připadá v pořádku? Já nevím, co je to tu za zvyk, dělat tu psychoanalýzy a psát o někom, že je arogantní, koho tu jako moralizuješ? jednak si myslím, že arogantní nejsem, a i kdybych byl, obecně to neznamená, že moje příspěvky musejí být automatický hloupý...ale aspoň nejsem tak primitivní, abych tu jen tak někomu napsal, že je magor...

Reagovat
blaugrana

Prezentoval si sa tu dostatočne na to tak, aby som ťa klasifikoval ako magora.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to užívej. Mně jsi poměrně ukradenej.

Reagovat
blaugrana

To nie. A mne na tebe tak záleží.

Reagovat
madridcan

Dajte to tretie miesto Levante...nech je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

To v ziadnom pripade.

Reagovat
madridcan

Tak ked ho nikto nechce?

Ale nie, tak ako nechapem to, ako im neni dopriate. Mozno nas vsetkych prekvapia. Aj ked je pravda, ze pre La ligu by bol okrem dvoch klasik najvacsi reprezent Valencia, Malaga, Atletico, Athletic, ale tak pozri co sa tam deje na tom tretom mieste. Uz celkovo je na pozastavenie rozumu, ze ako to mohla takto Valencia pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

V Málaze mě hrozně sejří ten blb s amplionem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho je taky výborný. Dneska přes něj jednou přešli a jinak tu svou stranu pěkně opanoval. Další výbornej Pelleho kauf.

Reagovat
madridcan

Inak tu sa banovalo? Vocas, Kenneth?

Reagovat
blaugrana

voac sa tu dnes mihol.

Reagovat
blaugrana

A nie, to nebol on.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zvláštní, že tihle dva zmizli naráz.

Reagovat
madridcan

uz sa to tu vcera riesilo(asi v tom co Kily vymazal), ze IP rovnaka nebola. Ale co je zaujimave, tak nemam pocit, ze by sa niekedy oni dvaja spolu dostali do konfrontacii....neviem si to teraz vybavit normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Proxy

Reagovat
smazaný uživatel

A přiznám se - chybí mi oba.

Reagovat
smazaný uživatel

neměl kenneth dřív nick madridista1? že jsem to tu nedávno viděl...on dostal ban, kily?

Reagovat
smazaný uživatel

Strčil bych ruku do rozžhavený pece za to, že Madrista1 je Kenneth.

Reagovat
madridcan

Ved pod tym nickom vymenil Pedra za Busquetsa nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

právě. Jsem si skoro jist, že jsou je to jedna a tatáž osoba.

Reagovat
madridcan

Ved bol to on to tu tusim aj Kily napisal. Rovnako ako je Wilkins ci Wilkiens ci ako Masopust a je nasraty, ked mu niekto tak povie. Si niekto mysli, ze ked zmeni nick, tak vsetka jeho cinnost predtym ostane zabudnuta...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne vždycky. Ve filipovi mě nikdo neobjevil.

Reagovat
smazaný uživatel

kecáš

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Rssa

Přesně tak. Až ty budeš mít změněný nick, tak taky na to nezapomeneme

Reagovat
madridcan

Ja ked skoncim pod nickom madridcan na EF, tak sa uz nevratim nijak alebo pod tymto nickom

Reagovat
Rssa

Můžeš si vzít za vzor jednoho nejmenovaného slibotechnu a vrátit se jako "madridcanek"

Reagovat
madridcan

Nevratim sa nijak inak. Aj celkovo mi pride smiesne lucenie sa, kedze ta vzdy nieco donuti do diskusie reagovat este raz. Vela ludi sa uz lucilo a ticho ostal uz len Kyslik(aj to niekedy pochybujem). Zbytocne koncit a lucit sa kedze sa vzdy nejak vratis...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já mám pocit, že jsem se o tom jeho původním nicku s ním kdysi bavil a on si ho pak změnil na kenneth...ale nejsem si jistý, jeslti to bylo madridista1 nebo madridista-

Reagovat
Rssa

ten druhý madridista- to byl

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak moje chyba, já si je zaměnil..

Reagovat
smazaný uživatel

tss lidi pomlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarjá pano, Pelle, vyhoď už toho Demichelise. Při jeho práci s balonem a kreativitu by člověk zabrečel.

A když má být na pozici, kde má rozjíždět akce ...

Reagovat
madridcan

Tak si aspon zaspominajme na Kennetha

Ronaldo vcera krasny gol, je to nepostradatelny hrac. Co by sme bez neho robili? Najlepsi hrac sveta jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Za 24 hodin po tom.

Ronaldo, ty zrde, táhni do Anglie.

Reagovat
madridcan

Preco Ronaldo na polke nenahral Casillasovi? Nechapem co en hrac robi v zaklade. Mal by lestit lavicku-tam patri

Reagovat
smazaný uživatel

Hohoho

Reagovat
smazaný uživatel

Hihihi

Reagovat
blaugrana

Zmeň si nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

víš o tom, že má stejnou ip jako rominho a rijkaard?

Reagovat
Kily

víš o tom, že má stejnou ip jako rominho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo to na Sportu 1 komentuje, ale má hrozně nepříjemnej hlas. Nicméně komentuje věcně. Má dobrý postřehy. Jména vyslovuje tak, že je vidět, že je neříká poprvé. Dobrej komentátorskej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou klauni ti sudí. Demichelis v ofsajdu nebyl.

Každopádně ten Demichelisův fén na sudího ...

Reagovat
smazaný uživatel

TO musel byt puch, fuj.

Reagovat
teenz

Klauni viď ? Ale tak co, aspoň jste si přivezli včera 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty to evidentně nemůžeš překousnout. A tak je to správné.

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám pořád že je to chlapácká liga. Ne jak ty baletky tady

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Neuvěřitelný. Jak já ty simulace nesnáším, achjo. Za tohle bych trestal jak sudího, tak i hráče, jinak se toho nikdy nezbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

to trestání simulací by mělo být po zápase běžné, navalit hráči stopku klidně na dva zápasy a nazdar

Reagovat
Losinho

Div že si nezlomil ruku.

Reagovat
Kily

uff, tady snad ani nejde přehlédnout to, jak se skoro vší silou odrazil a přihrál to, angličtí rozhodčí mají druhý povedený víkend za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to že na dialku začali súperiť s tými španielskymi.

Reagovat
-Kopy-

Malága okradena ale nebudu zastírat, že se nám to nehodí do krámu..

Reagovat
smazaný uživatel

Do LM se nikomu fakt nechce.

Málaga začátek výbornej. Dali gól a ... přestali úplně hrát. Druhou půlku je Socky zaslouženě potrestaly a v deseti pak vcelku dobře bránily. Na to, jak má Málaga našláplej tým, se v přesilovce moc nprosazovala. Santimu a Iscovi se přestalo dařit. Jesus Gámez taky přestal útočit, a tak to většinou odtáhnul Nacho Monreal. Do toho se přidal praporkář, když Málaze sebral horko těžko dosaženej gól ...

Tak jako tak bych se odvážil tvrdit, že zasloužená dělba bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že jestli Sevilla večer vyloupí Madrid, tak by se mohla do toho huntu o 3. flek přidat i ona. A to mají Andalůzani letos hodně slabou sezonu ...

Reagovat
madridcan

nesmie, mam 1 v tipovacke

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvůj boj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dost velký hit se z toho stal

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ji tak, ted uz kazdej vi, jaka to je kurva

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Inak kiwwi hodil pod PL celkom zaujimavu myslienku-odpiskanie penalty, plus zlta pre hraca To by bolo zaujimave, ale rovnako aj vy sa muselo stanovit kedy tu zltu dat a kedy nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom žádné universální pravidlo na vymyslíš. Bylo by to na citu rozhodčího.

Reagovat
madridcan

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je dvousečný.

Zaprvé by to bylo spravedlivé, protože by to trestalo vlastně oba přestupky.

Ale zadruhé by to hráčům trošičku schvalovalo simulace, protože by si řekli: "faul tam byl, ale přibarvím to, aby to sudí viděl. Za tu žlutou to stojí".

Krásným příkladem bych dal Alexise proti AC - Abbiati ho zasáhnul, ale Alexis tak primitivně zalachtanil, že jsem jen rád, že sudí pentli nefouknul a ožlutil ho. Po zavedení tohohle pravidla by Barca kopala pentli.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc trest penalty je neporovnatelný s trestem žluté karty. Tady by vznikala situace, kde by se legitimizovala penalta po simulaci, která byla potvrzená žlutou kartou. A takový hráč, který je očividně podvodník a snaží si simulací vymodlit obrovskou výhodu pro svůj tým obdrží "jenom" žlutou kartu, kterou mu posvětí rozhodčí. Pak by tady (nemyslím tady na EF ale všeobecně) byly nekonečné diskuze nakolik to byl jenom faul, faul + simulace nebo jenom simulace (která by musela být posuzována samozřejmě bez penalty). Rozhodčímu se tak počty možností řešení už z tak obtížných dvou zvýšili na tři. No prostě je to asi nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jsi rozepsal, co jsem myslel.

Dneska hráč přibarví a je z něj svině. Kdyby bylo pravidlo, že za tohle je pentle a žlutá, tak by ten hráč prostě byl potrestaný žlutou, čili by vše proběhlo podle regulí. Nikdo by na něj nemohl ani pípnout.

Reagovat
smazaný uživatel

prisiel som po vikende domov ze si precitam co sa pise po zapasoch a neostava mi nic ine nez ani som to nedocital, vikendove zapasy mi odisli tak som si kukol highlighty som rad ze za real sa trafil karim a spravne sa nastartoval na LM a mam 2 postrehy:

1. Ak by sergiovi bukvici nepiskli ruku, kludne by mu mohli pisknut slapak takze penalta opravnena

2. faul na cuencu bol ale takych subojov je hafo a nebolo to ani tak okate, pricom cuenca v pade pichol nohu medzi obrancove hnaty a to je tiez faul tak ze toto bola haluzna pentla jiriku.

kazdopadne si myslim ze barcelonaci by mali drzat pipiny co sa tyka ronaldovych penaltovych golov messi ich ma pomaly tolko isto. tot vse Hala madrid! tesme sa na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Zara hezky

Naopak Ponroky si nechají vyrovnat v poslední minutě.

Reagovat
fabec1222

OT:https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFEVW16bjZNbjJfQWdXdUYzVnN2TGc6MQ#gid=0 prosim vyplnit :(, je to duležité pro mojí ročníkovou práci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Hotovo

Reagovat
Kokesh

Hmm, tak Drenthe úřaduje i v Evertonu. Nepoučitelný.

Reagovat
madridcan

na rapera je to vsak stale celkom dobry futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

To teda, kdo se tím může taky chlubit

Reagovat
madridcan

Babel

Reagovat
smazaný uživatel

No ten aspoň nastupuje na zápas

Reagovat
Kokesh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Real

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či to tu ešte nebolo, ale táto časť je perfektná

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zg3INidhhf0#!

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem se nenatlemil hodně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl Ramos, jak mlčel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic

Snáď vyhrajú všetky zvyšné zápasy a ešte sa pobijú o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ha tak se nám krásně rýsuje středa, my dali gól ze směšné penalty, Chelsea právě uznali gól, kterej nebyl, bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak uz sem si rikal, ze liga zacina bejt zbytecna, ale nakonec tam jeste nadeje na LM bude, Malaga ma dost tezkej los a mi naopak nic extra narocnyho (krom Madridu), i kdyz do toho se jeste hraje EL...

skoda ze jsme letos uplne zbytecne ztraceli, hrat se fotbal na 89 minut, tak ted mame 56 bodu

Reagovat
blaugrana

S madridom isté 3 bodíky.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme

Reagovat
Kenneth

Kdyby se smazali goly Cristiana a Messiho tak by Valencie vedla ligu, Real by byl 2. a Barcelona 5. Fenoméni,

Reagovat
blaugrana

O tri spomalený Kenneth sa vrátil.

Reagovat
blaugrana

dni*

Reagovat
smazaný uživatel

Totální kravina. Místo nich by tam samozřejmě byli jiní hráči, kteří by sice nezařili tolik, ale stejně by dali spoustu gólů a měli určitě i několik asistencí, takže ono by to vypadalo stejně i bez nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice pravda, že by na jejich místě byli jiní hráči, kteří by nějaký góly dali, ale na 99 % by to nebyly takovýhle počty. Real bez Krystýny by ještě jakž takž obstál, ale děsím se, kdyby Barca nějakou dobu musela hrát bez Messiho. Na hru jako takovou by to nemělo zase nějakej extra dopad, ale finální fáze by byla nejspíš úděsná. Jsem si jist, že bysme měli o 20 - 30 gólů v lize míň.

Reagovat
blaugrana

A preto príde van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

To už radšej toho Neymara.

Reagovat
blaugrana

Samozrejme som to myslel ako žart, ale nepochybujem o tom, že Robin by u nás strieľal kopu gólov.

Reagovat
Kluivert9

blbost...

Reagovat
Kenneth

To nikdo nepopírá. Jen je to taková zajímavost.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl si nám

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze si valencijsti porad stezujou na Emeryho

Reagovat
blaugrana

Není pravda. Kily oslavuje tretie miesto ako titul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by jsme na tom byli celkem dobře, kdyby jsme celou sezónu hráli v deseti hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

Flyers

Reagovat
blaugrana

Crosby. Neznášam Flyersm ale Crosby je v skutku kokot.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam dost vyhrocené

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Crosby a i Malkin mi vadí už od pohledu

Reagovat
blaugrana

A ten hokej teda pekný hnoj. Pens namiesto toho aby zabojovali radšej vytvárajú šarvátky v čele s kapitánom.

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle bylo pěkné

Reagovat
Kily

já se u toho hokeje náramně bavím

Reagovat
smazaný uživatel

ten strom na malkina paradní

Reagovat
Kily

Malkin zatím mlčí, jak bodově, tak i zbabělými zákroky, čekám jeho probuzení ve třetí třetině

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo a já usnul. To mě dokáže nasrat když vidím výsledek 8:4

Reagovat
Kily

po první třetině (hrála se hodinu) se to už hodně zklidnilo, druhá byla hodně rychlá a bezproblémová, až ve třetí to pak zase odstartoval jouda Neal a všechno pěkně opepřil svatoušek Crosby a na konci se to zase začalo řezat. Byl pak dobrý pohled na obě střídačky, kde bylo tak deset hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

http://www.youtube.com/watch?v=yoaktQ0xQSM&feature=player_embedded

Sympataci z Pens proti sympatakom z flyers sa predvadzaju. Najhorsie timy na svete, ale snad uboziaci s uplakanym Sidneym vypadnu.

Reagovat
Kily

Asham si už může začít balit a přemýšlet, kdy poletí na dovolenou

Reagovat
blaugrana

Nehral v minulosti práve za Flyers?

Reagovat
Kily

jj, dva roky, poměrně nedávno

Reagovat
blaugrana

Nj. Tým jeho herným štýlom tam sedel parádne. Ale najväčší debil tam bol aj tak Carcillo. Každopádne PHI už nehrá štýl nahoď puk na mantinel a rozdrť súperových orbáncov o mantinel.

Reagovat
Kokesh

Njn když se prohrává, tak se teprve ukazuje ta pravá Kanadská nátura. Nikdy jsem je nemusel, komedianty. Crosbymu se musím ale hodně, hodně smát.

Reagovat
blaugrana

To, že ho pravidelne zostreľujú asi nebude náhoda. Ľutoval som ho, ale očividne si to zaslúži, za to, ako sa chová.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dost hráčů, kdo na to má přiležitost tak ho rád sundá, teda i ho i Malkina. Oba to jsou kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický zápas dnes v poledne sehrál Espanyol, který roznesl na vlastním hřišti Valencii 4:0 a vrátil se tak do boje o evropské poháry. Už do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí, po přestávce pak přidal Espanyol ještě stejný počet branek a mohl tak slavit jednoznačné vítězství.

Podrobnosti připravujeme..

uz to tam svieti pol dna. hlavne ked som sa nedavno hneval ked bolo pri muambovi ze pripravujeme a bola k tomu jedna veta, admin mi napise ved asi ked je tam pripravujeme podrobnosti nebude to viac ako 2 hodiny

a teraz sa ukazalo ze mam pravdu ja

Reagovat
ryzskej

Tak si to napiš na facebook, že máš pravu, ať to každej vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

správně správně, hlavně že já to musel mít do pěti minut po utkání jinak bylo zle

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard s prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

keď sa objaví v zostave Raúl Bravo, Rayo Vallecano ešte nebodovalo...

je to proste umelec

Reagovat
Kily

je tam patrné zlepšení, v posledních dvou zápasech s ním v základu jste vždycky dostali bůra, včera jenom jeden gól, potenciál tam je

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že po sezóne balí kufre (teda ak som všetko správne pochopil)

Reagovat
madridcan

budte nanho slusny

Reagovat
smazaný uživatel

berte si ho

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak spatny? Vzdyt pred par lety hraval za Real, to sel vykonostne tak dolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Najaktuálnejšie informácie zo španielskej PRIMERA DIVISÓN na FACEBOOKU. -----------------------------------------------------------------------------------------------------> https://www.facebook.com/LaLigaCzsk

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Getafe evropské poháry na dosah

Reagovat
smazaný uživatel

do LM půjde Osasuna a Levante, do EL Getafe a Betis, skvělé vyhlídky

Reagovat
smazaný uživatel

a? keď si to uhrajú, tak nech tam idú...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já zase proti tomu nic nemám, klidně ať si ty týmy ty poháry zkusí, koneckonců by jim to hodně (minimálně co se finanční stránky) pomůže a možná by to pozvedlo i celou Španělskou ligu, nicméně bych byl raději, kdyby do pohárů šli jiné týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby...Do Ligy Mistrů půjdou přímo Barcelona,Real Madrid a Valencia. Předkolo si zahraje Málaga A na 5. a 6. místě může skončit Levante,Osasuna,Espanyol,Athletic,Atletico Madrid a Getafe...Je to neskutečně našlapaný a vyrovnaný ta tabulka, neznám rozlosování jednotlivých mančaftů, ale myslím, že Levante na poháry nedosáhne, naopak Atletico Madrid to do EL dotáhne. I když oni ji mohou letos celou vyhrát, takže v tom případě by bylo jedno, na které pozici v PL se umístí. Druhou příčku zaručující poháry a EL bych přál právě Getafe nebo Bilbau, ale pro to platí to samé jako u Atletica. Z tohoto pohledu má právě Getafe mírnou výhodu a může se soustředit jen na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodov náskoku, Sandoval je najlepší!

Reagovat
smazaný uživatel

Prej hlavou se trefil Negredo . Mistní redaktoři zlepšují tento web asi jako současní politici dobrou náladu. Podívej se aspoň na highligths ty ještěre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele