Primera División - souhrn 33. kola

10.04.2012, 22:15, aktualizováno 12.04.2012, 23:52
Komentáře a souhrny
Villarreal otočil duel s Málagou a znemožnil jí návrat na třetí místo před Valencii, která zvítězila nad Rayem. Real Madrid zvládl derby a udržel čtyřbodový náskok na Barcelonu. Athletic remizoval v Granadě, Levante prohrálo v Gijónu, Santander nestačil na Mallorcu a Sevilla smetla Zaragozu...

Sevilla FC - Real Zaragoza 3:0

12.04.2012 22:00

Góly: 11. Federico Fazio, 29. Álvaro Negredo, 43. Álvaro Negredo

Už na sedmém místě a pouhý bod za Evropskou ligou už je Sevilla, Andalusané totiž v závěrečném klání třiatřicátého kola španělské ligy porazili doma Zaragozu 3:0. Všechny branky padly ještě před přestávkou, ráz zápasu dal už v jedenácté minutě přesnou hlavičkou Fazio, dvakrát se pak dokázal prosadit kanonýr Negredo.

Už ve čtvrté minutě předvedli domácí zajímavý nacvičený signál ze standardní situace, Trochowski překvapivě nerozehrál míč směrem na své dobré hlavičkáře, nýbrž na hranici šestnáctky na Luna, ten ale z vojele branku netrefil. Desátá minuta již přinesla radost domácích, Luna pěkně odcentroval od rohového praporku a na zadní tyči zdaleka nejvýše vyskočil Federico Fazio - 1:0.

Další možnost měl na kopačce Jesus Navas, ten ale z pravé strany vysoko přestřelil. Druhý gól přišel po půlhodině hry, Manu del Moral našel ideální kolmici rozběhnutého Negreda, ten si jedním dotykem posunul balón mezi oba stopery Zaragozy a druhým ho jednoduše poslal do sítě. Hosté poprvé zahrozili až za stavu 2:0, Apoňo ale netrefil míč ideálně a minul, Postigovu šanci skvěle zneškodnil Palop.

Krátce před přestávkou měl Negredo další dvě solidní příležitosti, využil však až svou třetí v krátkém časovém sledu. Nejprve ještě po centru Luny krásným volejem Roberta nepřekonal, po následném pasu Navase už se však dokázal hlavou prosadit, hostující gólman rozhodně neměl čisté svědomí. V tu chvíli bylo rozhodnuto, do kabin se šlo za stavu 3:0 pro favorita dnešního duelu.

Sevilla se ve druhé půli uvolnila a předváděla krásný fotbal plný zajímavých akcí a brankových možností, Fazio ale hlavičkoval do tyče, Navas svou čistou gólovku zahodil. Nejkrásnější akci předvedli domácí v sedmdesáté minutě, kdy se míč po ose Trochowski - Luna - Negredo dostal až k úplně volnému Navasovi, ten ale pouze potvrdil své problémy v zakončení, když trefil Roberta.

Aktivní Navas zahrozil i deset minut před koncem, ale gólové radosti se dnes nedočkal. Sevillu to ovšem mrzet vůbec nemusí, porazila Zaragozu v klidu 3:0 a ukázala,, že je potřeba s ní pro boj o poháry počítat. Zaragoza po sérii dobrých výsledků podruh v řadě prohrála a zůstává předposlední.

Více informací k zápasu

Racing Santander - RCD Mallorca 0:3

12.04.2012 21:00

Góly: 1. Emilio Nsue, 47. Chori Castro, 54. Alejandro Alfaro

Ve 33. kole La Ligy nestačil poslední tým tabulky Racing Santander na Mallorcu, které podlehl 0:3, kvůli čemuž se dále potácí až na samotném dnu a na záchranu ztrácí propastných deset bodů. Za hosty se postupně trefil Nsue, Castro a Álfaro.

Racing potřebuje nutně získávat body, ale vůbec se mu to nedaří. Od té doby, co je u týmu trenér Álvaro Cervera, tým prohrál pět ze šesti posledních zápasů a dobře rozhodně nevstoupil ani do tohoto zápasu. Už v první minutě totiž domácí obrana naprosto zaspala a těžil z toho útočník španělské reprezentace do 21 let Emilio Nsue, který zaznamenal svůj třetí gól v sezóně.

Svěřenci Cervery se však z rychle inkasovaného gólu nepoložili a snažili se vyrovnat. Velice blízko tomu byl ve 25. minutě Stuani, který z ostrého úhlu dokázal obstřelit brankáře Duduho Aouata, ale míč zastavil tyčka.

Brankovou konstrukci trefil o dvě minuty později na druhé straně hřiště i Fernando Tissone, který tak neproměnil svoji šanci na navýšení vedení.

Odskočit na dvoubrankový rozdíl se ale Ostrovanům podařilo ve 47. minutě. Pau Cendros a Víctor Casadesús rozehráli rychlou kombinační akci a následným centrem zprava našli hlavu Gonzala Castra, který se nemýlil a poslal míč o vzdálenější tyč do brány.

Racingu se tak opět nepovedl zachytit začátek a musel se snažit o vstřelení minimálně dvou gólů. Blízko k tomu měl Edu Bedia, který po přihrávce Stuaniho trefil potřetí v zápase brankovou konstrukci tak, že se míč odrazil mimo.

A netrvalo dlouho a na druhé straně se rozeznělo břevno, do kterého se po centru na vzdálenější tyč trefil hlavičkou Nsue. Míč se však odrazil zpátky před bránu a tam byl již dobře postavený Álfaro, který jej napálil nemilosrdně do sítě a dostal svůj tým do tříbrankového vedení.

Santander se se zápasem ještě snažil něco udělat, ale střídající Khouma Babacar střílel po chytré nahrávce Pedra Munitise vysoko nad, a aby těch tyček a břeven nebylo málo, v nastaveném čase Stuani hlavičkoval do spojnice.

Jelikož Villarreal dokázal zvítězit nad Málagou, ztrácí nyní Racing na záchranu 10 bodů, což už se mu bude dohánět opravdu jen velice těžko. Naopak Mallorca díky výhře dosáhla na 40 bodů a posunula se na 12. příčku.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Málaga CF 2:1

12.04.2012 20:00

Góly: 83. Marcos Senna (pen.), 90+4. Hernán Pérez - 65. Santi Cazorla

Úžasnou závěrečnou desetiminutovku zápasu dnes zvládl Villarreal, jenž právě v tomto časovém rozmezí otočil nepříznivě se vyvíjející duel s Málagou a nakonec tak slaví vítězství 2:1. Skóre otevřel v pětašedesáté minutě hostující Cazorla, Žlutá ponorka ale sedm minut před koncem vyrovnala zásluhou penalty Senny a ve třetí minutě nastavení vystřelil tři body Pérez.

Návrat Santiho Cazorly a kouče Manuela Pellegriniho na El Madrigal tak nedopadl dobře, přestože první jmenovaný vstřelil gól a ještě chvíli před koncem to vypadalo, že právě tato branka bude zároveň znamenat výhru. Jenže nestalo se, a tak se oba zmínění vraceli domů s dobrým pocitem z vřelého přijetí fanoušků, ovšem zklamaní z výsledku.

Domácí začali dobře a už v páté minutě mohli jít do vedení, když z velké dálky vypálil Marcos Senna a Kameni se v brance Málagy pouze otočil za míčem, který trefil břevno. Andalusané s postupem času stupňovali svou aktivitu a odměnou jim mohla být branka, když po centru Dudy hlavičkoval Rondón, s jeho pokusem i dorážkou Isca si však Diego López dokázal poradit. Eliseu vystřelil mimo, Iscovu ránu zase na poslední chvíli srazil Gonzalo na roh.

Málaga byla lepší i po přestávce a vypracovala si i další velkou příležitost, Rondón ovšem nedokázal zamířit přesně. V šedesáté páté minutě už se ale hosté dokázali střelecky prosadit, to Isco posunul balón Cazorlovi a jeho umístěná střela levačkou zapadla přesně k tyči. Po inkasované brance Villarreal přidal a srovnat mohl hned v zápětí, Gonzalo ale hlavou přestřelil.

Ještě v osmdesáté třetí minutě tak platil stav 0:1, střídající Hernan Pérez ale přinesl kýžený úspěch. Nejprve byl v pokutovém území faulován brankářem Kamenim, který následně uviděl červenou kartu a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Marcos Senna. A Pérez hrál pak hlavní roli ve třetí nastavené minutě, to si našel odražený míč po rohovém kopu, napálil ho zpoza šestnáctky nechytatelně k tyči a rozhodl o vítězství Žluté ponorky.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Madrid 1:4

11.04.2012 22:00

Góly: 55. Falcao - 25. Cristiano Ronaldo, 68. Cristiano Ronaldo, 83. Cristiano Ronaldo (pen.), 88. José Callejón

Real odolal mohutnému náporu Barcelony a zůstává o čtyři body v čele, dnes totiž zvládl madridské derby, když zvítězil na stadionu Vicente Calderóna nad Atlétikem 4:1. Dalším hattrickem se blýskl Cristiano Ronaldo, portugalský kouzelník tak už šest kol před koncem soutěže vyrovnal svůj vlastní rekord v počtu branek.

Pro Bílý balet to přitom nebyl tak jednoduchý zápas, jak napovídá konečné skóre, Ronaldo a spol. se pořádně zapotili. Byli sice lepším týmem a dostali se právě zásluhou Portugalce do vedení, ovšem po přestávce srovnal za domácí Falcao. Remíza trvala jen třináct minut, pak podruhé v utkání udeřil Ronaldo, poté se ale hosté strachovali o výsledek až do osmdesáté třetí minuty. V závěru se však prosadili ještě Ronaldo a střídající Callejón, a tak Real slaví.

Úvodní šanci zápasu měl na noze Falcao, střela mu ale nesedla úplně podle představ a Casillas tak mohl celkem v klidu zasáhnout. Na druhé straně se gólovou hlavičkou prezentoval Ramos, jenže jeden z bránících hráčů jí dokázal tečovat na roh. Ve dvacáté pátí minutě šli hosté do vedení, když si míč na vzdálenosti nějakých třiceti metrů od branky postavil k rozehrávce standardní situace Ronaldo, napálil ho k tyči a Courtois už se po něm stačil pouze ohlédnout.

Po Benzemově hlavičce mladý belgický brankář nemusel zasahovat, proti pokusu Ronalda na bližší tyč už však musel být ve střehu. V samotném závěru prvního poločasu ještě mohli změnit skóre Benzema a Filipe Luis, do kabin se ale díky dvěma pohotovým zákrokům brankářů šlo a stavu 0:1.

Atléti po pauze přidali a odměnou jim bylo vyrovnání, šest minut po návratu ze šaten sice ještě Falcao nezacílil přesně, v pětapadesáté minutě už si ale naskočil mezi Ramose a Coentraa na přesný Adriánův centr a prudkou hlavičkou nedal Casillasovi šanci. Po této brance se obraz hry znovu změnil, hosté opět určovali tempo a díky Coentraovi mohli i podruhé v zápase vést, jenže jeho dorážku zblízka dokázat fantasticky zastavit Perea.

Rozhodující situace celého dnešního duelu přišla v osmdesáté šesté minutě, kdy Ronaldo vypálil z levé strany a nádherně zavěsil. Nedávná historie se málem opakovala, když si Falcao naskočil na Adriánův pas ze strany a mohl srovnat, tentokrát byl ovšem Casillas proti. Sedm minut před koncem fauloval Godín v šestnáctce Higuaína, balón si na penaltový puntík postavil Ronaldo a přesnou ranou k tyči dovršil hattrick a rovněž zlomil odpor Atlétika.

Real pak dal ještě jednu branku a opět u toho byl Ronaldo, jenž vysunul do samostatného úniku střídajícího Callejóna, který následně nezaváhal. Real porazil v madridském derby Atlético 4:1 a udržel si čtyřbodový odstup od Barcelony, za dva týdny je na programu El Clásico. Ronaldo má na svém letošním kontě už 40 gólů, čímž o jednu trefu přeskočil Messiho a vyrovnal svůj loňský rekord.

Více informací k zápasu

Granada CF - Athletic Bilbao 2:2

11.04.2012 20:00

Góly: 2. Jaime Romero, 74. Alexandre Geijo - 81. Fernando Llorente, 87. Markel Susaeta

Ve středečním zápase 33. kola La Ligy došlo k menšímu překvapení, když Athletic nedokázal porazit domácí Granadu a pouze s ní remizoval 2:2. Baskický tým si tak komplikuje cestu do Evropské ligy, neboť je až devátý a na šesté místo ztrácí 4 body. Granada je na 16. příčce a na sestupovou zónu má náskok osmi bodů.

Zápas začal velice zostra, když se domácí dostali do vedení už v druhé minutě. V pokutovém území se k míči dostal Jaime Romero Gómez a dobře mířenou střelou překonal brankáře Gorku Iraizoze.

Hrdina zápasu se ale ve 38. minutě nechal vyloučit přímou červenou kartou, když v pokutovém území poslal k zemi Andoniho Iraolu.

Byla odpískáná penalta a k té se postavil kdo jiný, než nejlepší střelec týmu Fernando Llorente. Ten ale tentokrát své střelecké umění nepotvrdil, míč poslal vysoko nad břevno, a zahodil tak velkou šanci na vyrovnání.

Athletic se snažil o vyrovnání ještě před koncem prvního poločasu, ale Susaetův roh dokázal brankář Júlio César chytit a následující záložníkova střela letěla nad břevno.

Granadský brankář si poradil i s Muniainovou střelou ze začátku druhé půle a místo vyrovnání se domácí dostali v 74. minutě do dvoubrankového vedení. Carlos Martins v bleskové akci přihrával na Alexandra Geija, který poslal míč do spodního růžku brány.

Hosté se ale nevzdali a v závěru zápasu ještě dokázali srovnat. V 81. minutě nejprve Llorente napravil své penaltové zaváhání, když hlavičkou zblízka snížil na jednogólový rozdíl, a Susaeta poté přesnou střelou rozradostnil hrstku baskických příznivců, kteří nakonec oslavovali alespoň bod.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Levante UD 3:2

11.04.2012 20:00

Góly: 22. Óscar Trejo, 74. Alberto Lora, 84. Gastón Sangoy - 16. Valdo, 63. Arouna Koné

Ve středečním zápase 33. kola La Ligy dokázal Sporting Gijón vybojovat důležité tři body, když porazil Levante 3:2. Za předposlední tým tabulky se trefili postupně Óscar Trejo, Alberto Lora a Gastón Sangoy. Z valencijského týmu se dokázali prosadit pouze Valdo a Arouna Koné.

Zatímco Gijón se ještě snaží zachránit v La Lize i pro příští rok, Levante má zcela jiné cíle. Stále ještě bojuje o Ligu mistrů, což by byl velký úspěch, ale v konkurenci s Valencií a Málagou to bude mít hodně těžké.

Nicméně nevykročilo špatnou nohou. Přečkalo úvodní tlak domácích a v 16. minutě zápasu se dostalo do vedení po své první vážnější akci. Centr Javiho Venty našel Valdovu hlavu a míč zapadl za záda bezmocného brankáře Juana Pabla Colinase.

Sporting ale zabral a stačilo mu pouhých šest minut k tomu, aby srovnal stav utkání. Na přihrávku Barrala si dobře naběhl Trejo a prostřelil brankáře Gustava Munuu.

Zápas měl dobré tempo a na obou stranách bylo k vidění hned několik šancí. První úspěšný zákrok v zápase si mohl připsat Pablo po střele, kterou vyslal Nabil El Zhar. Bylo vidět, že ještě před poločasem chtějí oba týmy vést a blízko k tomu měli domácí, jmenovitě David Barral, který hlavičkoval těsně nad břevno. Na druhé straně se ve 45. minutě snažil prosadit z přímého kopu Rubén Suarez, ale Pablo jeho pokus zlikvidoval, a týmy tak šly do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

V 63. minutě se skóre opět měnilo. Tentokrát se stal z Valda asistent, když předložil skvělý míč Konému, který jej levou nohou poslal do brány. Hosté tak opět vedli.

Domácí si ale nepřipouštěli prohru a hned za 11 minut našli odpověď, když se z dálky opřel do míče Lora a nedal šanci Munuovi.

A celý stadión postavil na nohy střídající Sangoy, který se šest minut před koncem chopil míče a poslal jej bezchybně k pravé tyčce, kam Munua nemohl doskočit.

Sporting tak má 28 bodů a na záchranu ztrácí 4 body, které ho dělí od Villarrealu. Ten má ale ještě zápas k dobru. Levante je momentálně páté a na třetí Valencii ztrácí 4 body.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Rayo Vallecano 4:1

11.04.2012 20:00

Góly: 41. Jonas, 70. Jordi Alba, 77. Jonas (pen.), 88. Pablo Hernández - 72. Diego Costa

V zápase mezi Valencií a Rayem dokázali domácí potvrdit roli favorita a zvítězili 4:1. Hosté z Vallecana však dlouhou dobu trápili domácí fotbalisty a rozhodně utkání nebylo tak jednoznačné, jak napovídá výsledek. V tabulce tak Valencia stále bojuje o třetí pozici a bude čekat na výsledek Málagy. Rayo je na dvanáctém místě a pravděpodobně se v nejvyšší soutěži zachrání.

První poločas utkání nabídl velmi nepřesnou hru s množstvím osobních soubojů ve středu hřiště a také s množstvím nepřesných výroků rozhodčích. Mírně navrch měla domácí Valencia, což naznačoval také počet střel na branku a statistika držení míče. V prvním náznaku šance Jeremy Mathieu našel nabíhajícího Pabla, ten však nedokázal míč tečovat tak, aby mohl ohrozit hostujícího gólmana joela.

Ve 24. minutě měl blízko ke gólu Brazilec Jonas, který si už naskakoval na centr Feghouliho a chystal se zakončit do prázdné branky, ale obránce Pulido mu balón na poslední chvíli ukořistil. O pár minutě později to byl znovu Jonas, který z rohového kopu hlavičkoval jen těsně mimo levou tyč branky Vallecana.

Jediná vážnější šance hostí v prvním poločase přišla po půlhodině hry. Po dobré kolmici se do úniku dostal Lass, ale při svém zakončení se dostal do nevýhodného úhlu a nedokázal vystřelit včas. Domácí se v prvním dějství nakonec přeci jen úvodní branky dočkali. Ve 42. minutě Joel nejprve vyrazil hlavičkou Feghouliho, ale na dorážku Jonase už nedosáhl - 1:0. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Druhý poločas přeci jen nabídl atraktivnější podívanou a také v něm padly hned čtyři branky, z toho tři do sítě hostujících fotbalistů. Hosté měli blízko vyrovnání v 69. minutě. Costa se řítil z úhlu sám na Guaitu, ale Mathieu ho na poslední chvíli dokázal zkřížit a zabránil tak zakončení. Valencia dokázala hned z následného útoku vstřelit druhý gól. Feghouli našel před brankou Jordiho Albu a ten umístěnou střelou zvýšil na 2:0.

Když už to vypadalo, že Valencia utkání bez problémů dohraje, tak přišel snižující gól. Hned o minutu později udělal hrubku Pablo, Michu rychle narazil míč Diegu Costovi a ten nezaváhal. Valencia však neponechala nic náhodě a v 77. minutě už byl stav znovu o dvě branky. V pokutovém území kličkoval Feghouli, který následně neustál atak jednoho z protihráčů a padl na zem, Jonas pak s přehledem proměnil pokutový kop a zvýšil tak na 3:1 pro domácí.

Ani po tomto zásahu hosté nesložili zbraně a dokázali si vytvořit další šance. Nejprve hlavičkoval z dobré pozice Tamudo a jeho pokus se štěstím vyrazil na roh Guaita a po něm se ještě probíjel do šance Diego Costa, ale jeho střela skončila pouze střelou do boční sítě.

Další gól tak hosté nepřidali a otevírali v obraně nová okénka, kterých dokázala Valencia ještě jednou využít. V 88. minutě našel střídající Canales parádní přihrávkou za obranu Pabla Hernándeze a ten ve skluzu upravil na konečných 4:1 pro Valencii.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF 4:0

10.04.2012 21:00

Góly: 13. Alexis Sánchez, 44. Lionel Messi, 73. Alexis Sánchez, 74. Pedro

S lehkostí a elegancí rozstříleli svěřenci trenéra Guardioly Getafe, které za záda Victora Valdése nezamířilo ani jednou. Real Madrid svůj zápas odehraje zítra s vědomím, že nesmí ztratit.

Barcelona se dnes ukázala v tom nejlepším světle a díky výhře 4:0 se dotáhla Realu na rozdíl jediného bodu. Finálová utkání La Ligy tak budou ještě velmi zajímavá. Domácí byli jasnými favority, ale i díky únavě a nevyzpytatelnosti hostí nesměli soupeře podcenit. A k tomu nakonec nedošlo, přesně zamířili Messi s Pedrem, dvakrát se trefil Alexis Sanchéz.

Zaplněný Nou Camp byl svědkem nátlakové hry svých miláčků, Pep Guardiola postavil ofenzivní sestavu s Cuencou, Sanchézem, Messim i Pedrem. Obraně opět velel neúnavný Carles Puyol, na kraji se proháněl Adriano.

Už po dvanácti minutách bylo před Moyovou bránou pořádně rušno, Iniestův balón ale v síti ještě neskončil. To za něj dokončil o minutu později chilský rychlík Alexis Sanchéz, který využil spolupráce s Messim a poslal Barcu do vedení - 1:0.

Blaugranas tlačili svého soupeře, jak už to tak bývá zvykem, ale jejich hra dlouho neměla dalšího gólového vyústění. Za zmínku ale určitě stojí šance Messiho a Pedra, obě neproměněné. Buď zasáhl brankář Moya, v jiném případě za něj zaskočil obránce Cata Diaz a gólu zabránil.

Deset minut před změnou stran se mohla Barcelona opět radovat, svůj druhý gól mohl vstřelit Alexis Sanchéz, ale po Cuencově centru v zakončení selhal a napálil jen boční síť. Ještě před odchodem do šaten se ale přece jen mohli domácí hráči radovat. Geniální Leo Messi si narazil míč s Andrésem Iniestou, tím zrychlil hru a zmátl protihráče a sám pak napálil míč za Moyova záda - 2:0.

Do druhého poločasu nastoupila Barcelona se stejnou vervou. Blaugranas drželi míč na kopačkách a hráčům Getafe jej téměř nepůjčili. Výjimkou byla snad jen situace po hodině hry, když po chybě Sergia Busquetse střílel Diaz. Valdés ale nakonec mohl zůstat v klidu.

Deset minut poté Barcelona udeřila znovu. A opět to byl aktivní Sanchéz, který si připsal již svůj druhý přesný zásah v zápase. Skvělým centrem jej našel Isaac Cuenca a chilský ofenzivní hračička neměl se zakončením větší problémy.

Hosté se nestačili ani pořádně nadechnout, když jejich šance na bodový zisk definitivně udusil Pedro Rodriguéz. Ten se prosadil po spolupráci s Messim přesně k tyči a vstřelil svůj teprve třetí ligový gól. Tím uzavřel působivou kapitolu dnešního zápasu, ve kterém Barcelona jasně dominovala a bodově dýchá Realu Madrid na záda stále více. Getafe zůstává desáté.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Espanyol Barcelona 2:0

10.04.2012 20:00

Góly: 53. Raúl García, 69. Raúl García

Osasuna zvládla domácí duel s Espanyolem a stále drží pohárovou pozici. Vše podstatné se odehrálo ve druhém poločase, kdy se dvakrát trefil Rudi García. Espanyolu se zápas nepovedl i po disciplinární stránce, červenou kartu totiž uviděli Coutinho i Forlin.

Stačilo přitom málo a Espanyol se mohl ujmout vedení. Už v 5. minutě měl totiž na kopačce zcela jasnou šanci Uche, ale ze dvou metrů nedokázal trefit prázdnou branku. Takto zahozená šance se nepromíjí a Espanyol na to nakonec doplatil! Bohužel v prvním poločase se diváci ničeho dalšího nedočkali, zápas se místami hodně kouskoval a poločasový hvizd sudího byl pro fanoušky na stadionu Reyno de Navarra vysvobozením.

Jak bylo v úvodu řečeno, vše podstatné se událo až ve druhém poločase. Vše odstartovala úvodní branka Rudiho Garcii z 54. minuty. Garcia překonal golmana Cassila a Espanyol už se z toho nevzpamatoval. Zvláště když za šest minut uviděl druhou žlutou kartu hostující Coutinho! Espanyol se v oslabení dlouho neubránil, v 69. minutě vstřelil svojí druhou branku v zápase Rudi García ale opět k tomu hosté výrazně dopomohli svojí hrubkou v defenzívě - 2:0 pro Osasunu.

Osasuna nakonec mohla vyhrát mnohem vyšším rozdílem. Cejudo ale pálil mimo a to samé platilo i o pokusu Nina. Osm minut před koncem zápasu hosté jen potvrdili svůj zmar, druhou žlutou kartu uviděl Forlin a stal se druhým vyloučeným hráčem hostí. Pamplona další branku nepřidala alemůže slavit důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Betis 1:1

10.04.2012 20:00

Góly: 56. Carlos Vela - 70. Rubén Castro

V jednom z prvních úterních duelů přivítal Real Sociedad na domácí půdě Betis a utkání dvou sousedů v tabulce skončilo zaslouženou remízou 1:1. Oba góly padly až ve druhém poločase. V tabulce si tak celky polepšily o bod a lépe je na tom nyní třináctý Betis, čtrnáctý je San Sebastian. Ten má na záchranu stále slušných deset bodů náskok.

V prvním poločase neviděli diváci na stadionu v San Sebastianu příliš atraktivní podívanou a spíše se jednalo o tvrdé souboje ve středu hřiště a k vidění bylo plno nepřesných rozehrávek. Za celý poločas byly k vidění pouze tři střely, přičemž dvě vyprodukovali domácí a jednu hosté.

Dvě z těch tří však ani nemířily mezi tři tyče a z těch pozic prakticky ani nestály za zmínku. Jedinou vážnější šanci v prvním dějství tak měl domácí útočník Agirretxe těsně před přestávkou, ale i s jeho pokusem z dobré pozice si dokázal gólman Fabricio bez problémů poradit. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase přišlo herní zlepšení na obou stranách a to vyústilo v první gól zápasu, který dali domácí v 56. minutě. Kombinacie na levé straně hřiště vyústila v přihrávku na nabíhajícího Carlose Velu, který se ocitl osamocený ve středu pokutového území Betisu a povedenou ranou k tyči poslal svůj tým do vedení 1:0.

Poté domácí začali bránit jednobrankový náskok a to se jim nevyplatilo. Betis zvyšoval svou aktivitu a začal si vypracovávat také nějaké příležitosti. V 70. minutě se také dočkal vyrovnání a postaral se o něj Castro, který využil kolmice od spoluhráče a poslal balón podél gólmana Zubikaraie - 1:1.

V závěru zápasu nechtěl ani jeden celek inkasovat a k vidění tak byla hlavně taktická bitva. I přesto mohl zápas jeden z celků rozhodnout a byli to překvapivě hosté. V nastaveném čase se v pokutovém území Sociedadu skvěle uvolnil Roque Santa Cruz, ale domácí gólman Zubikarai tentokrát svůj tým podržel a zachránil tak remízu 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid322642104:2882
2.FC Barcelona32246294:2378
3.Valencia CF321410850:3852
4.Málaga CF321551248:4550
5.Levante UD321461246:4448
6.CA Osasuna321113837:5246
7.Sevilla FC321291139:3345
8.Athletic Bilbao3210121047:4442
9.Atlético Madrid321191243:4142
10.Espanyol Barcelona321191239:4342
11.Getafe CF321191233:4342
12.RCD Mallorca3210101235:4040
13.Rayo Vallecano321241649:5740
14.Real Betis321161539:4539
15.Real Sociedad321081439:4838
16.Granada CF321061630:4836
17.Villarreal CF328111333:4635
18.Sporting Gijón32771832:6028
19.Real Zaragoza32771828:5928
20.Racing Santander324131523:5125

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (762)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady Real je pod tlakem...

Reagovat
smazaný uživatel

A barca naaadherny ale naaaaadherny výkon

Reagovat
celeb

"Barcekina nezaváhala"

Reagovat
celeb

ok, pochopil som, mozte to zmazat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

r0zhodne jen El Klassiko!musime vyhrat , aspon remiza ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

TY vole.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ten Garcia sa dostava do formy...

Reagovat
mickey mouse

má vynikající sezónu, doufám že nakonec v Osasuně zůstane

Reagovat
Kily

+42, parádní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bolo v suchom tričku, škoda pár zahodených tutoviek a škoda že Leo tam toho nenahádzal viac, nevadí. Už len jeden bod

Zajtrajšok môže byť kľúčový v boji o titul, Real proste musí stratiť, aj remíza môže mať pre nás cenu zlata. Snáď budú mať Atléti káder pokope a konečne zlomia to prekliatie, Real bude pod veľkým psychickým tlakom, herne im to tiež miestami dosť škrípe.

Visca el Barcaaaaa

Reagovat
blaugrana

Keď remizujú, tak to máme vo vlastných rukách.

Reagovat
Infi

Teoreticky to bude mít ve vlastních rukách i Real

Reagovat
blaugrana

To áno. Ale my viac, keďže El Klassiko sa hrá na CN.

Reagovat
sensei25

v poslednom clasiccu bol real lepsim muzstvom,takze vyhlasenia typu titul je nas, v clasicu im dame nakladacku nie su asi namieste....bude to zapas v ktorom maju obe muzstva rovnaku sancu na uspech....fandim barce,ale ak vyhra real,tak a nic nedeje....hlavne az sa tam nebiju a nech nas bavia tym co im ide najlepsie...futbalom

Reagovat
blaugrana

Ja to nikde nevyhlasujem. A to, že bol real v poslednom Clásicu lepší je úplne bezpredmetné.

Reagovat
sensei25

mozno to je bezpredmetne,no netreba mat zatvorene oci pred tym,ze real sa vo vzajomnych zapasoch dotahuje na barcu....

Reagovat
blaugrana

Barca to vtedy vypustila. Začala hrať za stavu 2:0 údržbu a bolo to. Vtedy to bolo hlavne o tom. Len tak tu iniciatívu madrid neprebral. Ale nejdem sa tu dohadovať. A ďalšia vec je, koľko čas ma Barca na prípravu. Teraz to budú tri dni, takže nič moc.

Reagovat
sensei25

uvidime,nechajme sa prekvapit ako to dopadne....

Reagovat
DreamTeam

a prvni polocas jste do 35 minuty taky vypousteli vid

Reagovat
valloire

1.poločas na gólovky 5-1 a nebejt toho závěru,tak jste si ani neškrtli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo málo nás rozhodčí tlačili... musíme se spoléhat na to že zaříznou Real :-D

Reagovat
sensei25

barca dnes vyborny zapas,uvidime ako zajtra zahra real....dufam,ze bude dobry futbal....nech to dopadne akokolvek barca je u mna number one....

Reagovat
LAM

Jinak MESSI zatim 61golů a 27assistencí což je 88bodů a to ještě není vůbec konec sezony.Pochybuju že já ještě uvidim někdy hráče kterej todle překoná.Lionel Messi=Best football Legend

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nema většina hokejstů za 2 sezóny :-D

Reagovat
smazaný uživatel

V NHL by prý byl v kanadském bodování 4.

Reagovat
smazaný uživatel

V Clasiku předběhne Clauda

Reagovat
valloire

Jo,to je dost dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska překonal Stamkose,ale ten ma zas o 10 vic přihrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko puntikov nemaju ani dokopy vsetci slovensky hokejisti okrem Gaborika a Hossika

Reagovat
Hristo Stoichkov

22. pro Abiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Mam pocit,ze pedro sa nam zastreluje a to je len dobre.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sú nejaké informácie o operácii?

Reagovat
alcantara

Stale ho operuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzský obránce Barcelony Eric Abidal se podrobuje transplantaci jater, která byla v posledních týdnech několikrát odložena. Zákrok začal dnes dopoledne v deset hodin, trvat má minimálně osm hodin.

Takže už trvá 13 hodín?

Reagovat
blaugrana

Najskôr operovali darcu, terza operujú Erica.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
alcantara

Luis Garcia (coach Getafe): "Barcelona are so good, you can't even get close enough to kick them."

Reagovat
stas87

hm,tak ocakavam bezchybny vykon realu a 3 body,mourinho im to do palic nazenie ze musi vyhrat a taky vyhraju,pride mi to ako falesna nadej od barcy

Reagovat
blaugrana

Reagovat
stas87

mozes to nejak rozviest?mourinho je v tomto vyborny trener,jeho kluby sa neposeru a ten posledny krok urobi ::smile:

Reagovat
blaugrana

Stratili už 6 bodov, hrajú ešte na CN, tak ja neviem, o akej falošnej nádeji píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsie stratit 6 bodov ako stale stracat o 4/1 viac.Ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to byla strategie? Tak proč potom ty excesy v každém nevyhraném zápase,když pan Velkomožný ordinuje ztrácet,aby se soupeř navnadil?

Reagovat
stas87

ak vyhraju teraz v derby stale to bude o 4,stacit im na CN bude aj remiza a ta je v silach realu cize stale je to len falosna nadej v tuto chvilu tak sa nerozculuj snad jediny problematicky zapas ich caka v baskicku

Reagovat
blaugrana

Ok no.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to sa naozaj neviete radovať aspoň jeden deň z pekného zápasu Barcy, ale musíte už zase riešiť ten Real a polemizovať, čo ak...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vieme, chce se mi řvát Visca el Barca na celý svět

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko puntikov nemaju ani dokopy vsetci slovenskí hokejisti okrem Gaborika a Hossika

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mě stejně dostává, jak mu tam přišel nadávat PEPE

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie jak nanho Messi : " čo je ? čo sa stalo ? " ako keby

Reagovat
smazaný uživatel

To si ty robil to trápne video?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ja neviem kto, našiel som to na stránke o bezhriešnych bytostiach

Reagovat
smazaný uživatel

Svaty Messi :D dokonca aj ruky ma svate :)

Reagovat
alcantara

Ja som spokojny, ked sa po osmich rokoch kariery, extremnej sledovanosti kazdeho jedneho kroku a neskutocnom polovani protihracmi najde taketo video, ktore musi byt popretkavane hlupostami, aby dosiahlo aku-taku minutaz, tak je na tom Leo dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

za to ťa cením

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sebevražedný atentátník tvůj příspěvek evidentně nepochopil,možná až tu uvidí víc palců culés nahoře,tak si to ještě jednou přečte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Šok, není to stroj, ale člověk s emocemi...pokud to mělo sloužit k jeho diskreditaci, tak za mě musím říct, že ho mám ještě radši

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je tohle všechna špína za jeho kariéru, tak stavým skoro je.

K odsouzení je ten flusanec a ten gól rukou. Zbytek jsou strkanice, kde je vidět, že se nebojí vyšších hráčů (tedy všech).

A zakončeno je to gestem, kdy ukazuje Fňukýnhovi na lavku, že může po zápase na tiskovce zase hloupě plácat, což bylo trefné.

Reagovat
Xavi

Reagovat
valloire

Nemám ho rád,ale musím říct,že na to jak je provokovanej a okopávanej,tak se ještě docela dobře drží. Já už bych na jeho místě někoho těžce sejmul. Ovšem ta boží ruka.....

Reagovat
smazaný uživatel

pro Abiho Ten tým je prostě rodina,to na nich zbožnuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V týchto chvíľach pokračuje transplantácia pečene Érica Abidala. Darcom sa stal jeho bratranec Gerard a práve z tohto dôvodu sa mohla celá operácia uskutočniť takto rýchlo.

Operáciu vedie doktor Juan Juan García Valdecasas a začala presne o 10. hodine ráno. Spomínaný doktor je pritom predsedom Liver Transplat Society. Podľa plánu sa mala zakončiť okolo 18. až 19. hodiny večer, no hovorca FC Barcelona , Xavier Faus informoval, že transplantácia stále trvá.

Nech to dobre dopadne

Reagovat
madridcan

ty si to tu cim dalej tym viac pleties s facebookom

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný balíček, ale tolik nemám

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

jdu si pro půjčku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mě zve?

Reagovat
Mercury

Co bych za tohle dal

Reagovat
smazaný uživatel

něco k šedesáti tisícům ...

Reagovat
Kily

ono by to pro většinu bylo ještě nějaký ten tisíc přes šedesát, k té ceně je třeba jídlo a pití na pět dní, k tomu nákup suvenýrů, dostatek času na prohlídku dvou stadionů v Barceloně, to znamená i nějaké drobné na metro

Reagovat
j_mrazik

Ty hotely teda nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

o to jde na tomhle výletě asi nejmíň, že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

"zavazadlo o rozměrech 55x40x20 cm a hmotnosti 10 kg"

příručák?

Reagovat
Mr.Jindros

Co víc potřebuješ?

Reagovat
Kily

zabalíš tam nějaké oblečení, hygienu, obuv a letíš, další věci případně naláduješ do batohu, pokud to nebude stačit, tak si vezmeš větší zavazadlo a při odbavení si něco doplatíš (i když to by se mělo vztahovat jenom na hmotnost a víc jak deset kilygramů krámů s sebou na pět dní stejně nepotřebuješ )

Reagovat
One-Real

no jdu si vsadit

Reagovat
Jerichoo

aj ja

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Infi

Asi si dám poprvé v životě sportku a jestli vyhraju jackpot tak beru pár lidí odsud s sebou

Reagovat
Filipow

Z té stránky se mi zamlouvá snad jen:

http://www.eshop-rychle.cz/cksportevents/eshop/23-1-AUTOBUSOVE-ZAJEZDY/0/5/1018-INTER-MILAN-AC-MILAN

Sic vyloženě nefandím ani jednomu týmu, ale za 4 tisíce vidět na vlastní oči skvělý stadion, snad skvělou atmosféru a skvělé hráče? Bral bych všemi deseti.

PS: Na tohle bych taktéž jel všemi deseti, jen ta cena.

Reagovat
Kily

tam jsem chtěl jet, ale nakonec to nechám a počkám si na příští sezonu, až budu mít jistotu, že budou o něco hodně velkého hrát oba

Reagovat
Filipow

Také jeden z důvodů, proč bych nejel letos, no.

Pro mě však hlavní důvod je, že tou dobou budu v Anglii.

Tak snad za rok, no.

Reagovat
Mikesh

Špatně spočítané 60 000 zhruba za cestu, vstupenky, ubytování ale dalších 20 000 na chlast

Reagovat
Rssa

Kuraaaaaaaaa....Barca!

2 gólové hlavičky od hráčů velikosti malíčku Shaquilla O´Neilla, Messi 1+2, Alexis krásná střela. Super výkon, jsme v neskutečné formě, tak to snad dotáhneme do úspěšného konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to stále nemáme ve vlastních rukou.

Reagovat
RealC.F.

Wow, takže Barca nezaváhala....1 bod , to už je situace nadmíru infarktová Věřím tomu, že Mou je dostatečně namotivuje aby smetlo atletico jak se patří - 1:3 tipuju

Reagovat
j_mrazik

Hele, už jenom 1 bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to do večera

Reagovat
Krausio_Real_M

Proč je na fotce zase ten cikán?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na jiné je zase chovanec di Mariá,herr sturmbanfuhrer Kraus!!

Reagovat
valloire

Sakra,slavnému Bílému baletu dýchá na záda nějakej podivnej tým z Katalánska. Jak je to možný?

Reagovat
DreamTeam

tak zase se to ale aspon trochu zdramatizovala..

jsem se bal ze pristi sezonu uz se na spanelsko nebude koukat nikdo , protoze bude mit povest ligy jednoho tymu

Reagovat
valloire

Taky čumím,že jsou tam dva. Za mýho mládí to byl pouze jeden skvělej tým na čele s Hugem Sanchezem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne,je to stále jen o jednom týmu z hlavního města a sídla fotbalového svazu,navíc máte stále slušný náskok,hrajete bez chybně,jen rozhodčí jsou proti vám.Včera bylo vidět,že zase zařezali Madrid(i když jen předměstí),protože 4:0 , to mohlo být ,vzhledem k tomu jak je Barca poslední roky špatná, jen díky rozhodčím.

A kdyby to náhodou letos zase vinou těch rozhodčích nevyšlo,jste přece historicky nejúspěšnější !

Reagovat
valloire

To samozřejmě jsme.

Reagovat
madridcan

100

Reagovat
smazaný uživatel

Včera i antibarcelonáci mohli vidět proč je Barca tam kde je.Naprostej profesionalismus od 1. do 90. minuty.Za stavu 4:0 napadali a získávali míče jako by to bylo 0:0,Puyol za toho stavu do přihrávky soupeře skočí rybičku...Oni neustále ukazují že mají pokoru a chovají respekt ke každému soupeři i za vysokého vedení.Real když si zbytečně prosere zápas,svede to na rozhodčí.

Reagovat
Mercury

To je sice z velké části pravda, ale věř mi, že takřka žádný Madridista (až na pár statečných, kterých Mourinhův portugalský gang už leze krkem) tohle nepřizná a možná, že to ani takhle nevidí. Nicméně umění nejen vyhrávat, ale i prohrát se vztyčenou hlavou a se ctí, neplivat kolem sebe, nesvalovat vinu na rozhodčí, apod. jsou jednou z věcí proč je Guardiola a jeho přístup tak oceňovaný, nejde vždy jen o sportovní úspěchy, ale i o pokoru a nadhled.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to klidne priznam, ze chovani hracu po Mourinhove prichodu se mi rozhodne nelibi a asi jsem jeden z mala, kdo by uvital jeho odchod (a trotla Pepeho, at si vezme s sebou) a prichod takoveho Joachima Lowa. Brecet nad rozhodcima nema smysl, ztracime body vlastni blbosti a hlavne spatnou koncovkou, sudi za nas goly nedaji.. Je pravda, ze rozhodci nas nekdy poskodi, ale nadruhou stranu zase jiny pomuzou, takze je to asi jako u vsech ostatnich tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno souhlas, ale kazí nám to ta reakce na trávník. To prostě zbytečný bylo. A hodně. Doufám, že už se takovýhle excesy nebudou opakovat.

Reagovat
Mercury

Tak zase nejde čekat, že si nechají líbit vše a neozvou se a priori proti ničemu, aby si nepošramotili pověst. Já jsem naopak rád, že Pep sem tam vrátí míček na Mourinhovu stranu (přestože jemněji) a že jsou schopni upozornit na tak prokazatelné věci, jako jsou kytičky na trávníků, nebo jeho zbytečná výška. Zbytečné to možná v konečném důsledku je, ale držet hubu a krok za každé situace jen z přesvědčení, taky není úplně správná cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tam Pep říkal na tiskovce, že si stěžovat nebudeme ... A za chvíli jsme podali protest.

Já bych schvaloval prostest jen, kdyby se jednoznačně prokázalo, že to někdo udělal schválně, což se nejspíš nestalo.

Reagovat
Mercury

A kdo rozhoduje o podání oficiálních protestů? Pouze trenér to určitě nebude, možná to v době tiskovky nevěděl, těžko soudit. Stejně jako je těžké prokazovat úmysl - tam bych ale otočil příčinu a následek - protože zjišťovat případnou vinu se začne zřejmě právě až po podání protestu. Ale je fakt, že o těchto procesních věcech toho moc nevím a ani mě nějak moc nezajímají :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, že o tom nerozhoduje jen trenér, ale prostě v tu chvíli byl na tiskovce jako zástupce klubu on. Měli ho zasvětit, aby si alespoň nemusel protiřečit.

Jo, to máš pravdu. Prvně se musí vyšetřovat a až pak určit, kdo (jestli někdo) udělal chybu. Nicméně mě je proti srsti i tenhle projekt. Vypadá to jako brečení po zápase. Podle mě to měla udělat Barca tak, že by už PŘED zápasem měla prohlásit, že je trávník mizerný a že se jí nelíbí. A jestli by s tím nešlo něco dělat - nekropit. Až pokud by pak nebyly udělány možný kroky pro zlepšení, tak by byl čas na protest. V tomhle případě bych byl pro. Všema deseti. TO by bylo jasné, že se někdo na něco vybodnul a pak by se mělo vyšetřit, jestli úmyslně nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

projekt - protest

Reagovat
Hristo Stoichkov

Možná zbytečný, ale na druhou stranu vezmi v potaz, že jediný Athletic byl schopen (lépe řečeno ochoten) připravit proti Barce kvalitní trávník jako proti každému jinému soupeři. Myslím, že ta nespokojenost se hromadila a v Miláně to asi prasklo. Zvláště v situaci, kdy nesplnili předzápasovou dohodu o kropení.

Reagovat
RMCF

Když seš nejlepší musíš čekat, že po tobě všichni pudou všemy možnými prostředky... není to zrovna moc sportovní, ale Barcelona má na to aby se s tím vyrovnala...

Reagovat
Infi

Tiket Infi: Tak pojďme Vale, Real, Bilbao, Levante

Normal Infi: ATLÉÉÉÉTIKOOOOOO

Reagovat
Rssa

Tiket Infi by měl dostat od Normal Infi po papuli

Reagovat
Infi

Ono je to složité jak v Dračím srdci, kdybych dal Tiket Infimu po papuli, tak bych ho musel zabít a tím by zemřel i Normal Infi. Jestli si neviděl Dračí srdce tak 1) Hřešils 2) Měl bys to vidět 3) Nevíš o čem mluvím.

Reagovat
Mercury

Tw Mauro Zarate (Inter Milan): "Pele, please shut up. Even Neymar himself is ashamed when you say he's better than Messi."

Reagovat
JacoBee

Reagovat
gonzalesl_is_back

Už to začíná, prasení Ronalda a kravinky s posouváním zdi Pojďme Real Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu,Guardiola to zas určitě uplatil!

Reagovat
smazaný uživatel

trolling?

Reagovat
smazaný uživatel

Diego se mi zatím líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti nevypadají nemocně. Hlavně ten střed Gabi - Diego se mi moc líbí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jsou dneska hodně silní na míči, to Realu dělá problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico zatiaľ

Reagovat
ADM

Ako to vyzerá v Madride zatiaľ? Aké sú šance na stratu bodov Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně trefený.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, neměla být reakce

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jasná penalta

Reagovat
blaugrana

Buahaha. Zas spadne, a rozhodí rukami.

Reagovat
madridcan

vsak hned stal Ty kokos toto uz je krc

Reagovat
madridcan

vstal

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako že vstal? Prostě čistě sebou dajvnul k zemi.

Reagovat
madridcan

lebo malicki hejterici cakaju len nato. Ved normalne vstal a pokracoval dalej a ziadne rozhadzovanie rukami tam nebolo, tak neviem co sa tu zase riesi. To ako di Mariu drzali za dres a predtym neodpiskali jasny faul na Ronalda to nevidite. Len sa chytit takejto zbytocnosti a riesit ju.

Reagovat
smazaný uživatel

CO je to za argument, že normálně vstal? Prostě skočil. Za to je karta. Co dělal potom, už je úplně zbytečný řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se za to dávaly karty tak jste do poločasu v zápase s AC bez Alexise...(a tam to byly větší herecké výkony)

Reagovat
blaugrana

Áno. Hneď po tom, ako sa jebol o zem, kľakol si a rozhodil rukami.

Reagovat
valloire

Vám pískli v poslední době už i jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je furt: "Barcelona může všechno a my nic" Směšné.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělal?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jasný no, bylo to chytatelný

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda chytatelný bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic

Reagovat
Godwinson

Pěkné.

Reagovat
Infi

Atleti zatím super, pojďme pojďme

Reagovat
Infi

bože

Reagovat
cubinho

Hm, dobře Krystýna.

Reagovat
valloire

gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

brankár spal?

Reagovat
smazaný uživatel

No, jeste neni konec, tak hlavne hrat utocne! Pamatujeme Malagu a Villareal ze.. Chce to vedeni pojistit!

Reagovat
blaugrana

Pepe in action again.

Reagovat
Infi

Dík Courtoisi, že mi chceš pomoct k astronomické výhře, ale už mi uteklo Bilbao s Levante

Reagovat
One-Real

Proc ma ten Pepe v te hlave tak nasrano? Bez teh zatmeni mozku a v posledni dobe i nekolika prifilmovanych padu by byl naprosta spicka.

Reagovat
Infi

Reagovat
blaugrana

Mária bacha až sa pri tých skokoch nedolámeš.

Reagovat
smazaný uživatel

výsměch sám sobě ó svatá barcelono

Reagovat
smazaný uživatel

Herní projev realu je od začátku roku opravdovým pohlazením duše pro fanušky barcy. Nenápaditý, často hráči málo doplňovaný útok, který když už se do šance dostane, tak pálí, střídá obrana, která vyniká zejména při bránění stantardek, kdy každý rozumný fanoušek trne, co příjde...bída a utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě jednoho přidržení Di Maríi a neudělené karty Krystýně za simulování je dneska sudí vynikající.

Reagovat
gonzalesl_is_back

to by za ten nechutnej šlapák musel dát žlutou aby byl na jedničku .

Reagovat
smazaný uživatel

Si uplne smiesny :D davat karty za simulovanie tak barcelona kontumacne prehrava kazdy zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

směšné je to, jak se oháníš barcelonou, aniž bys si uvědomil, jakým "sportovním" způsobem se prezentují hráči realu na hřišti... čímž se rozhodně nezastávám uplakánků ať už v barce nebo kdekoliv jinde...jen bych si zametl před svým prahem

Reagovat
smazaný uživatel

Nezastavam.Mne sa tiez nepaci co Angel robi a Cristiana som preto tiez nemal rad ale teraz uz je celkom v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

a hned za tím chování Ramose s Pepem, za které se každý rozumný člověk stydí a pokračuje to zápas co zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Kepler je chuj o to pokoj ale Ramos mi nepride zas az taky hrozny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrozný jak ten vypatlanec snad ani být nejde...takže to je tak jako srovnávat jídlo s hovnem...

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky jediný subjekt na hřišti, který to utkání zvládá dobře...

Reagovat
One-Real

Jsem zvedavy, jestli si Ronaldo tu zlutou dneska necha dat, nebo si da proti Gijonu obzvlast pozor.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Požádal o ní tím skokem ve vápně, ale musí to asi nahlásit rozhodčímu, že ji opravdu chce.

Reagovat
One-Real

Gijon by jsme teoreticky meli v klidu dat i s 4kou Higuain - Benzema - Di Maria - Ozil, ale tezko rict jestli cokoliv riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně.

Reagovat
madridcan

Treba druhy gol co najskor!

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku chápu rozcvičování Ozila. Kaká je mizerný dopředu a dozadu je to určitě nejhůř bránící Baletka na place.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Dva fauly, nic, a teď píská, výbornej no

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí a jeho udělování karet je pozoruhodné

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian to zkusil po Cuencovsku

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo také ronaldovské

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real

Adriano

Reagovat
madridcan

Jasne a pri Adrianovi sa mlci

Reagovat
smazaný uživatel

čekal si něco jiného?

Reagovat
madridcan

nie. Ja som este povodne chcel napisat, ze kontakt tam bol medzi dvoma, takze penalta sa mohla pisknut ked sa piskaju inde pred rozohratim rohu, ale nakoniec som sa nato vysral Treba si prsknut po tom priamom kope

Reagovat
smazaný uživatel

to si udělal dobře, zase by tu na tebe naletěli jak havrani

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mlčí? U preview se jiri-fcb Adriánovi jasně vysmál...

Reagovat
smazaný uživatel

krása, když něco podobného udělal Ronaldo, psal o tom týden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Tak hlavne som narazal na uplne niekoho ineho, nie nanho. Skus sa pozriet trosku vyssie...neni ho tazke najst

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by zaujimalo ako by vyzeral zapas Real vs Barca keby nehral Messi a Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe by neměl po kom šlapat a Pep by se neměl s kým žduchat.

Reagovat
One-Real

tohle by podle me uskodilo spis Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Jednodušše, žádná branka na straně realu a čekání, jestli a kolik gólu dá barcelona

Reagovat
valloire

Adriano. TOHLE je simulace.

Reagovat
madridcan

bez ,,o"

Reagovat
valloire

no jo

Reagovat
madridcan

200

Reagovat
smazaný uživatel

pre Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

pro dnešní výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico adept na vítězství v Evropské lize, Bilbao taky hraje dobře ale jejich obrana je víc prostupná a jsou schopni zahodit velké šance.

Reagovat
DelPiero137

Ten Ronaldo dal zase aky gol? Z pohladu divaka vyzeral brankar ako zaciatocnik ale ono to bolo asi genialne kopnute.

Reagovat
valloire

Bylo to prej chytitelný.

Reagovat
Kily

trefil to pěkně, Courtois určitě mohl udělat víc, minimálně jít po míči a nesázet na univerzální hokejový rozklek

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
madridcan

cakal som to

Reagovat
smazaný uživatel

Falcaoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pojďte další Atletico!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak kreténům.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudinečko

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLAAAAAAAASSSSSSSSSOOOOOOOOOOO

Radamil Falcaoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel

Reagovat
madridcan

Teraz len nesmieme byt nervozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz len potečú nervy

Reagovat
madridcan

z toho travniku asi najviac

Reagovat
smazaný uživatel

si koledovali až vykoledovali

Reagovat
smazaný uživatel

Falcaoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
madridcan

Xabi mimo na Gijon

Reagovat
JacoBee

FALCAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

(sorry byl jsem na záchodě )

Reagovat
smazaný uživatel

Xabiho třetí nažloutlej faul. Konečně mu ji seknul.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ten gol jsme potřebovali za tu laxnost, Ozil něco vykouzlí a vyhrajeme

Reagovat
blaugrana

Alonso.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš tež grc

Reagovat
smazaný uživatel

real skorujte, nebo je titul v prachu

Reagovat
smazaný uživatel

real pojdme

Reagovat
smazaný uživatel

Filipe už mohl být taky v pohodě pod sprchou...

Reagovat
madridcan

Zlta karta za toto hej?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak ta byla hodně oranžová

Reagovat
smazaný uživatel

Tak táto sa mohla červenať.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Godwinson

Atlético hraje moc pěkně.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Trošku tlak, musí tam spadnout a spadne!

Reagovat
blaugrana

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ťa uznávám

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

umí

Reagovat
madridcan

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOO KURVAAAAAAAAAAAA MILUJEM TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

CRRISTIANOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldoooooooooooooo

Reagovat
One-Real

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký gol kurde

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné, jak ten míč padal...

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvá ho jedině to, že má 19let.

Reagovat
smazaný uživatel

a už nekoledovat

Reagovat
blaugrana

To je brankár toto.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt neho tak s nimi nevyhrate

Reagovat
gonzalesl_is_back

Strčte si Messiho někam, tohle jsou střely Ronaldoooooooooooooooo, neuvěřitelnej 10min tlak zakončenej luxusní střelou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sak to by messi ani nedokopol :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On to nemá zapotřebí, protože umí zesměšnit celou obranu i s brankářem.

Reagovat
smazaný uživatel

Este trosku nam tu pofnukaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fňukání? Aha

Reagovat
asskicker

Co by si chcel od bieleho dementa, ktory pred nedavnom tvrdil, ze Cronaldo uz rok a pol nesimuloval

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze pruzkovany dement nepozna rozdiel v tom padnut v 16tke a predvadzat divadelne kusky ako barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když golman nechytá a hráči nehrají...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, vloni v LM obrana Realu sama pocítila, jaké to je být cvičným kuželem

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana ktora mala zlte karty a keby messi "nahodou" spadol tak automaticky zlta a von?Ved sam si videl ako rozhodca piskal.

Reagovat
Kily

Este trosku nam tu pofnukaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy fnuka tak ako mu to pasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Kdo je Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to jsou granáty,respekt.

Reagovat
valloire

Tak takhle střílí sniper sniperů!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Atlétom dochádzajú sily, toto už bude veľmi ťažké vyrovnať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak už to nedáváj chlapci

Reagovat
Infi

Bože, však to šlo doprostřed Holt se musí Falcao ukopnout ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Schopnejší brankár by mal asi oba chytené, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi komediant

Reagovat
smazaný uživatel

běž jim ukázat co umíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se podívat na trajektorii té střely

Reagovat
smazaný uživatel

on by chytil obě střely

Reagovat
Infi

Co se všichni smějete, první byla těžká, ale s trochou štěstí by ji nějaký vážně zkušený brankář mít možná mohl, ale ta druhá? Šlo to doprostřed, ať to bylo z jakekoliv dalky a jakkoliv silné, tak se to prostě chytat dalo.

Reagovat
kubys

Šílená bomba...

Reagovat
valloire

Cristiano boží stehno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

real udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo Nejlepší hráč světa, není pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Už tři roky po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že toto je klinec do rakvy všetkým nádejám barcy na titul ...sadlo mu to tam ale kvalitne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic Club by nám mohl pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě někdy řekne někdo z Realu, že v Barce simulujou

Reagovat
Jerichoo

nj krv nasimuluje len profík

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho vlastní chyba. Naskočí do protihráče a očekává faul. Dement

Reagovat
blaugrana

Oni obohatili svoje prášenie aj simuláciami, ale uznať to nikdy neuznajú.

Reagovat
Jerichoo

tak toto bola simulácia podla teba?

Reagovat
One-Real

Loktem do ksichtu, to neni prijemny.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Už jsou zavařený, pojďme dát třetí gól!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No je potřeba tam dát ještě jeden

Reagovat
blaugrana

Kosa ako sviňa a on ešte rozpažuje.

Reagovat
Jerichoo

S falcaom nejde vyhrať hlava?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

pičovina tohle pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Mercury

Panebože Godíne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbec ten Godin, za tohle by ho profackoval i trenér žáčků...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 40 a už je první.

Reagovat
One-Real

40 !

Reagovat
blaugrana

Tak to je moc.

Reagovat
Jerichoo

nj keby tak prevalcoval Iniestu, tak by si tu písal jasná

Reagovat
madridcan

40

Reagovat
smazaný uživatel

HATTRICK! CRISTTANOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

40

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiaaaaaaanooooooooooo Ronaldoooooooooooooooo

Škoda, že se ten kluk nedokáže prosadit v zápase, kdy to Real potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dneska to nepotřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to nebylo potřeba?

Reagovat
smazaný uživatel

ironie, moje blbost

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se tu fanoušci Realu koukám killují navzájem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

40

Reagovat
smazaný uživatel

Jožko Muríň by jí chytil i bez rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by ji chytl jen hlavou i tu střelu i ten přímak

Reagovat
smazaný uživatel

Až tu někdo bude brečet, ne někdo, zaslepenej fanoušek Madridu, jak se Barceloně pískaj penalty, tak ať si dá rovnou přes držku.

Reagovat
vacin

Kňour kňour fňuky fňuk.......

Reagovat
smazaný uživatel

Já určitě kvůli španělskému fotbalu fňukat nebudu.

Reagovat
vacin

je pravda, ře tady si nemá nikdo nic vyčítat

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

prašti hlavou do zdi a běž

Reagovat
Mercury

Ty jsi fakt hrozný ocas, nepamatuju si, že bych tu od tebe někdy četl nějáký rozumný příspěvek k věci.

Reagovat
smazaný uživatel

neunesls pravdu???

Reagovat
smazaný uživatel

ujujuj.. toto potesi

Reagovat
frankiefcb

souhlasím ale je pravda, že obě skupiny si nemohou v tomto nic vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllll..

Reagovat
One-Real

Godin tam sel jak vul, Pipita s tim nemohl nic udelat a on tam vbehne takhle blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhloupější penalty...útočník je v pozici, odkud nemůže nic udělat a míří s míčem někde k praporku...obránce ho narempluje, to je na pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Sporna penalta,kazdopadne kontakt tam byl...

Reagovat
valloire

Sporná jo? Můj ty bože...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta to byla,ovsem kdyby ji nepiskl,tak bych se az tak nedivil.

Reagovat
F.Torres

Král

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hattrick, je to tam, oléééééééééééééééééééé!!! Neuvěřitelně důležitý body!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dva goly, které chytit mohl a když už má ten třetí, on před ním skočí to nepotěší.

Reagovat
Mercury

Proč vždycky Cristiano po golu dělá ty trapné gesta? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pózer

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Cristián už vede Píčičí...

Reagovat
valloire

Hattrick!!!!!!!!!!!!!!! Kšiltovky na pažit!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CO to zas má CR za retardovanej výraz a grimasy při oslavách ?

Reagovat
One-Real

teda ze tohle Ronaldo neda

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidím, Realistom tu rastie celkom slušná odroda fanúšikov

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc příspěvků tu máš k zápasu Real ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby to bola pravda (čo samozrejme nie je) tak to na mojom príspevku nič nemení

Reagovat
F.Torres

škoda, mohla bejt 4..

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokašlal si to sám, věřím, že kdyby se to nekopalo, tak by to byly pořádné nervy

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

CAAAAALEEEEEEJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

To si Atletico nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

pravdaze hej

Reagovat
smazaný uživatel

A dalšííííí

Reagovat
smazaný uživatel

golazooooooooo.. a je to 4

Reagovat
One-Real

CALLEJOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 3+1

Reagovat
smazaný uživatel

3 + 1 Ronaldooooooooo

Reagovat
madridcan

MILUJEM ako sa vazne tvari ked ukazuje na znak

Reagovat
smazaný uživatel

presne, srdcar jak blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Jose...mas najkrajsi dres a najkrajsi znak na nom :))) vidime

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Čech se konkurence v podobě Courtoise nemusí bát.

Reagovat
smazaný uživatel

ten se může bát jen Ikera

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu, tak Courtois je v Atleticu na hostování Chelsea, tedy myšleno, že se Čech nemusí bát, že by ho Courtois vytlačil z brány.

Reagovat
smazaný uživatel

to sme si hovorili my po Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo Fenomén II

Reagovat
F.Torres

to je střelec:-D ronaldo 3+1

Reagovat
valloire

Cristiano 3 plus 1 ,takhle hraje král !!!

Reagovat
Infi

A já těm chujům tak věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reálek Madrídek ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Konečně.

Reagovat
F.Torres

uf ta zaduněla

Reagovat
valloire

FC Barcelona - vicemistr Španělska 2011-12.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
F.Torres

navíc finalista Ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

mě stačí,že zase dostanete na Nou Campu

Reagovat
F.Torres

tak lepší tam než v allianz areně

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam je mi to celkem jedno,nefandím ani Bayernu,ale tak postoupit byste mohli,ať vidím ještě o jedno El Clasico víc

Reagovat
F.Torres

no ale hádej kde se hraje finále...

Reagovat
smazaný uživatel

jo táák,ty už počítáš s postupem,a já že píšeš teď o Bayernu,špatně sem to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ma k golu hrozne daleko(dneska 35m, 22m) + neschopne spoluhraci, ktere nejsou schopne vymyslet neco kloudneho.

Messi ma k golu temer vzdy ve vapne + tucet skvele spoluhraci, ktere jsou schopni rozebrat cele obranu a jeste mu krasne nahrat do nabehu.

I presto Ronaldo dokaze dustojne stihat Messi. Tenhle hrac dominoval(dominuje) v trech spickovy lig v Evrope(ne-li na svete). Neuveritelne...

Skoda, stejne oba dva nevyhrajou MS

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi na češtine nevynikal

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem presne cekal a zrovna od tebe. Ja fakt nejsem Cech ani evropan. Cestina mi dela problemy, neni v tom cit. Ale podle reakci, tak mi par lidi rozumelo. Skoda, ze ty jsi aspon obsah nepochopil. Treba je to dobre, ze jsi nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to nejak v zlom, iba ma to skloňovanie pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sklonovani je pro me srovnatelne sousto jako "kdyz Ind vlozi do pusty hovezi. Nebo muslim holdujici na veprove pecene" Proste strilim slepou, nekdy se trefim nekdy ne. Ja vas "Slovane" nechapu, proc komplikovat uz tak tezky zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho si nic nedělej Jožko Muríň taky není Čech a Evropan

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Cristiano má horší spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Cristiano má horší spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

je tak dokud messi nedokáže v jiné lize to, co v Barce, tak nemůže být řeč o tom, že to je nejlepší hráč světa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se směješ, tihle lidé tady nedávno přirovnávali Ronalda (toho pravého) s Messim a argumentovali tím, že Ronaldo měl úspěchy v Nizozemsku. Takže dokud se Messi nevydá trasou Jirky Jarošíka a místo Sparty neukončí v Nizozemsku titulem, nikdy nebude brán jako nejlepší!

Reagovat
alcantara

Messi vraj skolil deti na ihrisku v klube, v ktorom zacinal, to sa nemoze ratat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ten jeden rok ale stejně byl lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja zase nechci, aby Messi musel dokazovat v jine lize. Staci, kdyz vyhraje MS. Uplne to staci.

Messi jinde, nez Barcelona si nedokazu predstavit. Barcelona mu dala prilezitost byt jeden z nejlepsi a on bude clovek, ktery radeji skonci s fotbalem, nez by musel odejit z Barcelonu. Je to ciste muj nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

až Ronaldo dokáže něco zahrát proti NEJLEPŠÍMU TÝMU SVĚTA (třeba už za 10 dní) tak ti dám palec hore,ale teď

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba. Mel jsi napsat "Az Real Madrid dokaze zahrat,pak....."

Reagovat
smazaný uživatel

za posledních 5 el classic dal ronaldo 4 goly takže

Reagovat
Mercury

Messi lepší být nejen já tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čemu nerozumíš?

Reagovat
Infi

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

No a to ešte musí prekonať Neymara ten Messi, čo som dnes čítal

Reagovat
smazaný uživatel

A sakra, když už i mistr Yoda sympatizuje spíše s ritíři temné strany, tak je to špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Patetico sa snazilo..

Reagovat
One-Real

Mega dulezite 3 body !! Ted zadne kraviny proti Gijonu :)

Reagovat
Kily

myslíš, že Ronaldo začne na lávce, bude stažen okamžitě ve chvíli, kdy to bude vypadat rozhodnutě nebo se bude riskovat na plné riziko?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by hra proti Barce bez CR7 byla lepší než s ním..

Reagovat
Kily

to by se taky mohlo stát, i když jeho výkony proti Barceloně až na jednu prosincovou výjimku jdou nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím do puntíku.

Reagovat
smazaný uživatel

2 sezony po sobě 40 ligových branek? neskutečné

Reagovat
asskicker

uuuafafafa, a potom kto tu neustale onanuje, najlepsie bude ked mu budu ako minule k hovnu...teda vlastne CdR.

rekord nahodou netrhol, 11 penalt v lige nedal pred nim nikto, to by malo byt aspon na expresku, ked nie rovno na cely clanok

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň tady "onanuju" nad fotbalovýma statistikami a nepíšu tady nějaké kanadské body

co se týče penalt, když je proměňuješ, není co řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

*fotbalovými samozřejmě

Reagovat
Infi

jo protože asistence nejsou fotbalovou statistikou

Reagovat
smazaný uživatel

len sa vyplac no..

Reagovat
smazaný uživatel

a Ronaldo dalsi dolezity zapas nic..

Reagovat
CHONG

Velmi důležitá výhra, Cris dneska pěkný gólový balíček (z přímáku, ze hry, z penalty), jen tak dál kluci moji zlatí, HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Atletico nakonec celkem nemilej výsledek, za tu snahu si určitě 4 góly nezasloužili. Nicméně Real splnil to, co jsem očekával a zvítězil s vysokým počtem vstřelených gólů. Titul je furt stejně hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, Cristiano vede střeleckou tabulku tak to bude klidné spaní

HALA MADRID!

Reagovat
hrundy

dneska Ronaldo ukázal proč je nejlepší na světě !

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože nezkušený golman pustil dva goly, které mohl mít? Nebo proto, že při penaltě odskočil míč před rukou brankáře, který by ji jinak měl?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Když se mému příspěvku směješ ty, aspoň vím, že mám pravdu

Reagovat
F.Torres

koukám, že se chceš vyrovnat místním celebritám jako vocasisko a jožko...

Reagovat
hrundy

ne protože dal dva góly který se nedaly chytat, za celej zápas sem ho neviděl zkazit přihrávku a s obranou si opět dělal co chtěl.

Reagovat
Infi

Nedaly chytat? Ale prosímtě, vždyť 2. šel doprostřed. S prvním bych se zavřeným okem souhlasil

Reagovat
hrundy

ne nedal se chytat a nechytil by to nikdo... technika toho kopu byla neskutečná

Reagovat
Infi

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Protože má možná nejlepší střelu z dálky? Aha.

Reagovat
Infi

a ještě narozdíl od messiho umí kopat penalty omg

Reagovat
hrundy

viděl si ten zápas vůbec? tady nejde jen o střelu z dálky, jde celkově o jeho výkon a přínos týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

I když to pravděpodobně tak nemyslíš, tak alespoň částečně souhlasit musím. Venkovní zápasy vyhrávají ligu a on už v nich letos vstřelil 20 gólů, rekord ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A JirkaFCB sel radsi spat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa aj bojim ze si nieco vyviedol

Reagovat
valloire

Asi je znechucen.

Reagovat
alcantara

Stale verime Visca el Barça!!!

Reagovat
Infi

Není důvod věřit, zavítal k nám věštec

valloire

11.04.2012 23:46

FC Barcelona - vicemistr Španělska 2011-12.

Reagovat
valloire

To už jsem psal někdy v lednu. Prostě jsme na řadě,pochop to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď, bude to ťažké. Real už nemá veľmi kde stratiť, Athletic nevyzerá príliš bojaschopne ale kým príde ten zápas, môže sa to zmeniť.

Zato my si musíme dávať veľký pozor v Levante a Rayu a potom tu ešte máme Clasico.

Reagovat
smazaný uživatel

však máte těžší los no

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez už niekam

Reagovat
Infi

proč se neraduješ z výhry a místo toho se staráš o nás uplakané a zaujaté fanoušky?

Reagovat
smazaný uživatel

Když nad tim, tak přemejšlim, tak si řikam, že 93 mega za toho kluka bylo snad i málo

Reagovat
valloire

To si piš.

Reagovat
One-Real

Proti Gijonu snad udelame rekord v golech uz.

Reagovat
smazaný uživatel

108?

Reagovat
One-Real

7 je rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šampioni !!

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybujte! Messi je lepší než Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

a muj tata ma delsi vousy nez ten tvuj..

Reagovat
smazaný uživatel

a můj tráta by toho tvojeho zmlátil

Reagovat
herbage

Reagovat
Mercury

a jak řekl Ibra - 'Messi is all talent, while Ronaldo is a product of much training' ...genialitě, za níž se krásné střely z dálky ani přešlapovačka považovat podle mě nedají, se člověk nenaučí.

Reagovat
RMCF

zrovna včera u toho zápasu sem si to říkal taky(jako už několikrát před tím), Messi je genius, Ronaldo neuvěřitelně cílevědomej dříč...

Reagovat
smazaný uživatel

Velký, velký krok za titulem. Po letech namlsání nejsem zvyklý pouze čekat na zaváhání, ale nezbývá než věřit.

Reagovat
valloire

Dobře dneska!!! A ani jsme nepotřebovali mávat neofsajdy a podivnej rozhodující gól jako jeden nejmenovaný tým. Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Podivný zápas, smolný pro Atletico. Makali jak prasata a snad měli i víc šancí, ronaldo měl bohužel dneska ostré náboje a brankář byl u obou střel postavený jak kkt. No nevadí, 4 body jsou pořád lepší než 10, už jsem moc namlsaný

Reagovat
smazaný uživatel

ta strela bola nechytatelna. Krasna trajektoria ked to vyzeralo, ze pojde nad ale rychlo klesala dole. Toto vie len CR

Reagovat
One-Real
Reagovat
Arbiter

Courois udělal všechno správně, Ronaldo to kopl skvěle

Reagovat
Arbiter

Courtois*

Reagovat
hrundy

prosil bych někoho, aby mi napsal jméno brankáře kterej by tohle chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Valdes

Reagovat
CHONG
Reagovat
Arbiter

ten, který by byl celý zápas pouze na brankové čáře?

Reagovat
herbage

vidíš, Čech by to měl

Reagovat
Arbiter

Petr rozhodně netráví celý zápas na brankové čáře. Každopádně to byla skvělá rána...

Reagovat
herbage

to ne, ale měl by to. Courtois zkrátka prokázal nezkušenost a C.Ronaldo toho skvěle využil. Nicméně to byla chytatelná střela

Reagovat
Arbiter

No to nebyla, jak píšu níže, to postavení bylo dobré, ta střela absolutně perfektní. Kritizovat za to Courtoise je podle mě nesmysl...

Reagovat
herbage

absolutně perfektní těžko, když šla do středu branky. Řikám, zkušenější gólman by to měl

Reagovat
Arbiter

A já ti říkám, že neměl, to, že střela jde doprostřed brány ještě absolutně nic neznamená navíc aby to Courtois chytil, tak by musel pořád zůstat na čáře, což je prostě špatně...

Reagovat
herbage

jen ti jen řikám, že těžko mohla být absolutně perfektní, leda že bys neznal význam slova absolutně a perfektní. Kdyžtak se podívej do slovníku Navíc meleš celou dobu z cesty, protože žádný střelecký úhel nezmenšoval, to je kardinální hloupost. Šel na centr a v ten moment nebyl ani na střelu připravenej, naopak byl zcela zaskočen. Kdyby čekal střelu, tak právě zůstal stát na místě a vyrazil by to nad branku

Reagovat
Arbiter

použil jsem hyperbolu, to snad můžu...A co se týče toho postavení, tak s tím prostě nesouhlasím, udělal správné rozhodnutí (správné ve většině případů), takže toliko k tomu...

Reagovat
herbage

těžko mohlo být správné, když z toho byl gól. Mohl přijít i z centru, na který se chystal, nicméně to by byla chyba obránců před ním, kteří by měli míč odvrátit

Reagovat
Arbiter

hehe, posuzuješ rozhodnutí jen podle toho, co z toho pramení To je trochu krátkozraké, nemyslíš?

Reagovat
herbage

právě že ne. Kdybys četl co píši, tak jasně řikám, že měl zůstat a případný gól z centru by byla chyba obrany. Když se podíváš na postavení nabíhajících hráčů, obránců a C.Ronalda, tak měl jednoznačně zůstat na místě a čekat, jak se situace dále vyvine. Špatně to vyhodnoti a i když obrana neměla v první řadě C.Ronalda vůbec pustit do takového prostoru, tak jde ten gól hlavně na jeho vrub

Reagovat
Arbiter

já tam nevidím jediný okamžik, kdy jde na nějaký centr

Reagovat
Arbiter

resp. kdy na nějaký centr vybíhá, jen si poposkočí kousek dopředu, nikám nevybíhá

Reagovat
herbage

čímž nikterak nechci snižovat úmysl ani provedení C.Ronaldo, který to dobře přečetl a i dobře vystřelil. Nicméně do absolutní dokonalosti a nechytalenosti tomu chyběly tak dva-tři metry doprava

Reagovat
Arbiter

V postavení Courtoise ten míč nechytatelný byl, co je na tom tak těžkého k pochopení? A co se týče postavení samotného, tak na tom se neshodnem...

Reagovat
smazaný uživatel

což asi ten Valdes (zmíněný o reakci výše) nebude, ten nejvíc času stráví v blízkosti hlavního sudího někde na půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hrundy

Reagovat
smazaný uživatel

jožko murin

Reagovat
Infi

Při tomhle postavení každý o 20 cm vyšší. Při udělání kroku zpátky Courtois a další, kteří umí aspoň zvednout ruce.

Reagovat
Arbiter

To by ale museli měřit dva metry dvacet

Reagovat
Infi

No vidíš

Reagovat
Arbiter

Ne, opravdu mu nelze nic zazlívat, ani to postavení. Tím, že vyběhl tam, kam vyběhl, o dost zmenšil střelecký úhel. Ronaldo to prostě perfektně trefil, nic víc bych za tím nehledal...

Reagovat
herbage

on nezmenšoval střelecký úhel, on šel proti případnému centru, který nepřišel, protože si toho povyběhnutí C.Ronaldo všimnul a zkusil vystřelit. Kdyby zůstal stát, tak to chytil, ale možná by střela nepřišla a inkasoval by gól z centru, kdo ví

Reagovat
Infi

Střelecký úhel když byl Ronaldo tak daleko? Z vlastní zkušenosti vím, že z takové dálky mi ten krok brankáře dopředu prakticky žádný rozdíl neudělá. Jde o to, že tady někteří tvrdí, že to bylo nechytatelné, což je prostě blbost, nesmysl, hovadina.

Reagovat
Arbiter

chytatelné to samozřejmě bylo, ale ne v tom postavení, ve kterém byl Thibault. A on to postavení špatné neměl a opravdu by musel být buď o těch 20 cenťáků vyšší nebo mít o dvacet cenťáků delší ruce, aby to chytil. Z mého pohledu to špatně neudělal, zpětně kdyby Courtois věděl, že poletí taková střela, tak z té čáry nejde, jenže to je kdyby a tohle herní rozhodnutí se dá považovat za pouze nešťastné a to navíc zpětně...

Reagovat
Infi

řekl bych, že když brankář dostane z takové dálky gola prakticky doprostřed, tak něco asi špatně být musí

Reagovat
Arbiter

když dostane gól kvůli takové střele, tak na tom fakt nic špatného nevidím, doprostřed nedoprostřed. Navíc se mi zdá, že lehce ten míč zaplaval ve vzduchu...

Reagovat
herbage

však jo, z té pozice kde stál už to bylo těžké chytat, ale špatně přečetl hru a měl zůstat stát. Nejde mu to tolik vyčítat, je to gólman nové školy, kdy se po hráčích chce, aby četli hru a chodili i z vápna ven. Jen dokud je mladší, tak semtam udělá podobnou chybku, z kterých se pak časem poučí

Reagovat
Arbiter

já to vidím jinak- řešil situaci správně, ale dostal neočekávaný dárek v podobě nechytatelné střely. Whatever, už to řešit nehodlám...

Reagovat
herbage

viz výše, on střelu nečekal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mercury

Rene Higuita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo dnes ukazal preco je Kralom europskych strelcov. Krasna bomba a je to hrac, ktory na rozdiel od takeho Messiho dokaze davat goly aj bez toho aby mu spoluhraci rozobrali obranu supera anahravali do 16-tky. Velmi povzbudivy zapas

Avsak dnes som sa utvrdil v tom, ze Arbeloa nepatri do zakladu a Ozil aj ked je majster asistencii, nema rychlost, malo dribluje, podla mna na jeho miesto potrebujeme agilneho, rychleho, technickeho hraca, ktory je schopny obist dvoch protihracov, davat finalne prihravky a rozhodovat a to je Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nebít Iniesty a Xaviho, má max 5golu za sezonu haha

Reagovat
smazaný uživatel

no lebo Ronaldo nepotrebuje Di Mariu a Xabiho a Ronaldo dáva viac golov do prazdnej ako Messi tak sa zamysli čo píšeš

Reagovat
RMCF

Ty vole ještě Vás to furt baví ty kecy, že Messimu všechno chystají do prázdné branky? Ono je blíž pravdě spíš opak, Messi je nejduležitěší hráč Barci a na jeho individuálních schopnostech její hra hodně stojí...(samozřejmě netvrdím že bez něj by byli průměrní, ale dělá hodně...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Na to jak se na Real nadava s penaltama, tak 12:11 neni tak silene zvyhodnene pro nas.

Reagovat
madridcan

500 pre REAL MADRID

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

501

Reagovat
madridcan

dokonca 502

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

a pro Cristiana Ronalda!

Reagovat
madridcan

Dneska som sa viac bal travniku a aby sme neznervozneli. Dolezite vitazstvo! Este stale nemame nic iste a trosku sa aj spolieham na pomoc Levante a Raya.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Mourinho do konce sezony na tiskovku?

Reagovat
madridcan

spytaj sa typka, ktory tu pise, ze je Barcelona vicemajster On vie veci z buducnosti

Reagovat
valloire

Přijde po vítězství na Camp Nou.

Reagovat
alcantara

Tak, ako mnohokrat predtym?

Reagovat
valloire

Jednou se to stane. Proč ne teď,když všichni počítají s vaším vítězstvím?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne je zajimavy, ze kdyz Barca vyhraje a Leo da nejakej gol, je z toho hned hlavni novinka na seznamu a pomalu samostatna priloha v deniku Sport, kdyz Ronaldo sam vyhraje zapas realu, najde to clovek jen v malem ramecku "vysledky"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím že to ideálne vysvetluje tento obrázok:

http://i39.tinypic.com/33k6bk7.jpg

Reagovat
F.Torres

a ty snad nevíš, že david zdolal goliáše?

Reagovat
smazaný uživatel

me to prijde proste zajimavy no, ze se kolem Barcy a Messiho v ceskych mediich tvori aura a vykony CR7, ktere urcite stoji za pripomenuti jsou vyzdvyhnuty jen pred El Clasicem, kdy je specialni priloha Messi vs. Ronaldo snad ve vsech novinach..

Reagovat
alcantara

Vplyv Uefy presahuje az do Ciech...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nemyslim, uznam, ze Messi je uzasnej a to co on umi, se proste neda naucit.. O to vice si vazim Ronalda, ktery takovy talent nema a presto mu slape diky ohromny drine na paty. A myslim, ze by si za to zaslouzil uznani vzhledem k tomu, ze se o Leovi mluvi jako o nejlepsim fotbalistovi vsech dob

Reagovat
alcantara

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvit se může, nejlepší je a byl Pelé

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Inak Falcao ma na viac ako na Atletico. Ma instinkt zabijaka a asi trikrat sa dostal k nebezpecnej hlavicke. Moze byt rozhodujuci v EL

Reagovat
One-Real

EL semifinale bude souboj Falcao vs Soldado (kdyz bude ok)

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, ten da gola vazne snad ze vseho :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Kily, 4:1 je tiež dosť solídny náklad

Reagovat
Kily

heuréka, můžeme založit inteligentní a neblbečkovský kroužek ale je to neodpovídající, já jsem tedy část první i druhé půle prošvihl, ale ten zápas se mi vůbec nelíbil, dokonalý z naší strany byl jenom co se týče proměňování šancí

Reagovat
smazaný uživatel

a to zas nie, keď ste potrebovali, tak naša obrana nechápala, čo sa deje... mojim netriezvym pohľadom som videl, že ste proste hrali, čo ste potrebovali...

u nás sa pár jednotlivcov snažilo, ale zbytok to mal dosť na saláme, zjavne si už vybavujú dovolenky

Reagovat
Kily

no právě že první poločas jsme to, co jsme potřebovali, nehráli, tam to bylo hodně slabé

Reagovat
smazaný uživatel

prvý polčas naši dokázali plniť pokyny a bránili na prekvapenie fakt dosť dobre, ale čo vybehlo po polčase, tak to radšej nechám tak...

ale som rád, že ste vyhrali, radšej na 3. mieste netopier, ako malaga

Reagovat
frankiefcb

Asi sleduješ Rayo často že? Já viděl některé domácí zápasy, ale úplně nejsem schopen říct, kdo kromě Michua je tam dalším tahounem. docela by mě to zajímalo, bo Rayo je docela produktivní tým. Jinak vám chytá Joel že? On je tam na hostování? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Joel je na hosťovaní, rovnako ako stopér Pulido a útočník Diego Costa, všetci sú z Atlética

tak ťahúni mužstva sú aj keď to tak nevyzerá, ale stopér Arribas (rok výroby 1989), krajný bek Tito, v zálohe určite veterán Movilla, a Javi Fuego (chlapík má najviac odobraných lôpt v Primere)

v zálohe sem-tam zažiaria Armenteros alebo Trashorras, a na hrote je to Diego Costa...

celkom slušne sa javia (na pomery Raya) mladíci Lass a Damianka

Reagovat
frankiefcb

Příští rok se asi zaměřím více na španělskou ligu a právě kromě Atletica a Basků mě láká se zaměřit na Rayo. Protože, jak je sleduji má vždy štěstí na brankostroj. Jinak to je dobře, že Joel je na hostování. Protože pokud odejde Courtais, tak bych toho odchovance bral z5, bo se jeví hodně dobře. Měl jsem strach, že to není hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stane po sezóne je obrovská záhada, veľmi sa toho bojím, s kým vybehnú do novej sezóny

Joel myslím že ostane, neverím tomu, že by ho v Atléticu nechali robiť jednotku a na dvojku je ho škoda...

Reagovat
One-Real

Mimochodem hosi, davaji dneska Tucnaky vs Flyers v telce?

Reagovat
Kily

ESPN

Reagovat
Kily

tak i NS

Reagovat
One-Real

tech je vic ne? nejaky v obyvaku urcite mame, zitra vstavam do skoly az v 9, to by slo

Reagovat
smazaný uživatel

zlata skolni leta

Reagovat
Kily

Reagovat
alcantara

Reagovat
One-Real

pondeli volno, utery normalka, streda vystava, ctvrtek divadlo a patek jdu nekam soutezit na jinou skolu..stredoskolsky zivot

Reagovat
alcantara

stredoskolsky... Bez komentara

Reagovat
smazaný uživatel

Nova Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid! Cristiano eres una leyenda! Gracias!

Reagovat
frankiefcb

Ach jo pořád ty samé sračky. jednoznačně nejhorší diskuze na eurofotbalu a přitom člověk by si rád pokecal o Atleticu a o jiných týmech a hráčích a furt je to tu zasrané nekončící pří Messi vs. Ronaldo. Jsem rád, že nefandím ani barce a Realu a tím pádem si genialitu obou hráčů užívám plnými doušky. Jediné, co mi docela pokazí požitek z jejich hry jsou ty vaše sračky na diskuzi

Reagovat
Kily

nj, po pár dnech si zase vyměnili pozice a stejně jsou pořád přesvědčeni o tom, že oni jsou ti správní a blbci jsou ti druzí.

Jak to vidíš na zbytek ligové sezony? LM už je asi v trapu, takže priorita EL, nebo nějaká maximální kombinace?

Reagovat
frankiefcb

jednoznačně priorita vyhrát EL a případně si pojistit místo v EL, kdyby nevyšlo vítězství. I když te´d nevím jestli vítězství v EL znamená okamžitou kvalifikaci. Ale semifinále proti Vám bude tuhý oříšek, takže by se na ligu neměli vykašlat a konečně už přivést nějaké body z venku. A příští rok pokud Diego zůstane, tak snad atak i té LM. P.S: Co je Soladaovi, bude proti nám hrát nebo ne v EL?

Reagovat
Kily

jj, vítěz má účast na další ročník. Letos to stejně jako dva roky zpátky bude 50:50, rozhodovat by mohly maličkosti. Já vůbec nevím, co je se Soldadem, nikde jsem se nic nedočetl (je pravda, že jsem nehledal poctivě), kvůli nějakým problémům naskočil až jako náhradník už v neděli, za karty nestál, v neděli dostal už jedenáctou

Reagovat
frankiefcb

Souhlasím 50:50. Hlavně doufám, že to bude dobrý fotbal v obou zápasech a ne 0:0. I když v případě Atletica v EL tomu nevěřím. Hmmm Soldadovi nic zlého nepřeji, ale nemusel by hrát

Reagovat
Infi

ale vždyť to být musí, tady jedno kolo nebýt nějaké klasické dohadování, tak ef spadne

Reagovat
kubys

EF zemřelo jen v den, kdy QPR otočilo zápas proti Poolu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kily

EF pořád žije, ale často odumírá ve chvílích, kdy si nějakou sebemenší verzi ostudy utrhne nějaký anglický nebo španělský superklub, to se do diskuzí rychle nažene hromada náctiletých dětí, co si musí rychle kopnout a pak to nezvládá přetížený server

Reagovat
frankiefcb

Tak Anglie je taky extrém. Pool vs. United, poté debata o tom jestli jsou tradiční kluby City a Chelsea. No taky tam jsou někdy solidní srance, ale tady to je fakt solidní extrém.

Reagovat
kubys

No já si jen pamatuju, že ten zápas se snad ještě ani nedohrál a všechno tu totálně spadlo. Holt scouserští Anonymous.

Reagovat
Kily

jj, při nečekaných výsledcích z Anglie to padá pravidelně, ale až jednou prohraje Barcelona s Realem, nezíská titul nebo vypadne z LM, tak se v klidu sbalím, půjdu na pivo a vrátím se za tři hodiny, protože dříve to nenaskočí a já tady budu zbytečný

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
valloire

Tak to ti přeju,aby se ti to co nejdřív splnilo. Pivo osvěží.

Reagovat
Kily

já už si nějaký ten pátek chci dát od piva dlouhou přestávku a pořád nemůžu, jelikož je neustále na co chodit do hospody, abych se na nějaký zápas podíval v klidu tam. A to ještě přijde SC, ME a pak se bude blížit nová sezona, hnus

Reagovat
valloire

Do nějakejch 5 piv a normální konverzaci mně pivo neva. Ale jakmile mám období,kdy se utrhnu,tak mám pak výčitky a začnu zase sport a na pivu nejdu. Je to boj.

Reagovat
Kily

Reagovat
Kily

já to teď mám na vyližprdel, hrajeme finále Extraligy, takže na pivo nějaký ten pátek chodím už v pět nebo v šest, potom je často nějaký fotbal, tak ještě chvíli koukám, začaly mě zase trochu bavit šipky, tak si jdu ze srandy hodit a najednou jsou dvě v noci a to se zase bude hrát Stanley Cup

Reagovat
valloire

A to asi ještě nemíváš kocovinu. Okolo 33 let začíná bejt dost hustá. Ještě že je teda k něčemu dobrý,že Plzeň to finále nehraje. To bych chodil taky pořád.

Reagovat
Kily

občas mi trvá celkem dlouho, než se mi druhý den rozeběhnou alespoň dva závity

Reagovat
valloire

To ještě jde. Já nejdu mezi lidi. Ale naštěstí se to tak často nestává. Většinou je mi líto proflákat další den.

Reagovat
Kily

tak to já se pak druhý den před prací, během ní nebo po ní přinutím znovu sednout na trenažer a minimálně hodinu si dát

Reagovat
valloire

Donutit se,o to jde,ale není to potom o výkonu. Jen ten blbej alkohol ze sebe dostat.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z prvních inteligentních komentářů. Naprostá pravda a souhlas. Oba jsou úžasní a jen se směju když tady čtu jak je ronaldo vlastně ubožák, že dal 11 golů z penalt a má jich vlastně POUZE 30 ze hry a podobné jiné věci!!!!!! To je k smíchu!!! Aspon Valencia dneska sice nic moc předvedená hra, ale šance konečně proměněny ...

Reagovat
Kily

ten výkon byl strašný, mám radost z návratu Canalese, vlastně celý dnešní zápas ukázal, že potřebujeme novou kreativní krev

Reagovat
smazaný uživatel

To byly jeho prvni minuty na hristi po tom zraneni?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

asi na neho neni opcia či?

Reagovat
Kily

je, máme ho na hostování ba dvě sezony s opcí za dvanáct mega, Real pak ale bude mít možnost zpětného odkoupení za 16

Reagovat
smazaný uživatel

+ 4 milióny, Real si to zariadil fakt dobre...

Reagovat
Kily

jj, přistoupili jsme na to, jak to potřeboval Real, ne my, ale tak hráče vlastní on a je na něm, aby si určil podmínky

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý, čo sa stane s Joelom a Pulidom, či ich Atlético nechá hosťovať aj naďalej, alebo si ich zobere k sebe...

DC19 je asi jasný, ten sa vracia späť na to, ako sa na neho pindalo, sa rozohral k parádnym výkonom

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ona výkon byl fakt takový nemastný neslaný ... chybí Banega a strašně moc, není tam hráč, co by ty šance vytvořil a do toho ještě Soldado nehrál a to je pak uplně někde v jiné dimenzi...Obrana dneska ale hrála dobře. Přesně tak Canales konečně zdravej, a prý přihrál na ten poslední gol, přenos se mi nějak zadrhl a poslední gol sem neviděl. Novou krev ??? Na jakých postech myslíš ?? Já sem pro pravého obránce, utočníka, středového záložníka a dávat šanci tomu mladému Pacovi ...

Reagovat
Kily

vyloženě kreativní novou krev, Ever je zraněný, Tino neudrží delší dobu formu (i když s tímhle má problémy hromada hráčů), Jonas je spíš nejlepší vhodná záplata na podhrot, s Canalesem přijde zase něco nového a bude to potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně s tebou souhlasím s tím Costou, to je hrozný blázen ohledně formy, jednou zahraje a pak vyhoří, a spíše častěji hoří. Nová krev jasně, ale moc peněz nemáme. Což je náš největší problém a chce se to zbavit pár hráčů. Moc nechápu při naší situaci koupi Pareja .. stál docela hodně. Viděl si zápas Chelsea vs. Benfica ?? Tak když sem viděl s jakým přehledem vodil celý zápas Aimar tak prostě nikdy nepochopím jeho prodej sice vím proč odešel, ale myslím, že takového hráče bychom přesně ted potřebovali ... Soldado to sám nevystřílí .. uvidíme v létě, co vedení připraví za překvapení.... a jaký máš názor na Emeryho a jeho další setrvání ??

Reagovat
Kily

já jsem tu novou krev v tuhle chvíli myslel jenom na Canalese pokud bude fit a zůstanou i Tino a Ever + případně přijde ještě někdo kvalitní za Pareja (napadl mě Michu), tak to nebude zlé, pochopitelně musí sloužit zdraví a v případě jednoho Argentince se nesmí odehrávat další díl Nezvratného osudu. Co se Unaie týče, tak už hodně dlouho stejný - on má samozřejmě strašně složitou úlohu a plní ji dlouhodobě celkem dobře, ale za poslední roky pod ním nevidím žádný posun směrem dopředu, i když možnosti a rezervy máme a to poměrně velké. Pokud by se naskytla šance zaměstnat kvalitnějšího trenéra, tak bych neváhal a zkusil to. V takovém případě by se pak otevřela i možnost setrvání Pareja, pokud Emery zůstane, Dani odejde

Reagovat
smazaný uživatel

No Canales je super, začátek sezony mu moc šel, tak jsem zvědavý jak dál, jenže ten real nám ho může za pár let vyfouknout za docela pro ně bezproblémové peníze. Tak že trochu strach ohledně jeho budoucnosti. Já nevím, chce to dát šanci Madurovi na defenzivním štítovi nebo ho pustit a koupit nový, Albelda už nestíhá, ale nechal bych ho v týmu zaslouží si to a svoje si ještě odvede. Topal a Parejo toť otázka to samé Costa ... nevím samozřejmě musíme mít široký kádr. Asi máš pravdu, že Parejo odejde pokud Emery zůstane. Těžké taky si myslím, že má kádr na víc, než co předvádí, ten posun je minimální nebo skoro žádný. Jenže každý rok mu prodají toho nejlepšího hráče, on nebo management hledá levnější ne tak kvalitní alternativu, kterou on musí zapracovat do svého systému. Určitě by se našel nějaký kvalitní trenér, jenže kdo přijme smlouvu pouze na rok, bez finačních možností plus ještě možnost každý rok měnit svoji koncepci. Riskovat s nějakým trenérem viz. Mallorca či Levante po jedné dobré sezoně, to nevím .. to by mohl nastat ještě větší průser. Já bych mu dal ještě šanci do další sezony, ale pak asi pryč.

Reagovat
Kily

jasný, tak udělat z nás další Sevillu a mít dva trenéry za rok taky nechci. Ona pak je tady jedna důležitá otázka - koho za Emeryho? Těch vhodných kandidátů, co by dokázali nějak stavět na jeho práci, není moc, vlastně skoro nikdo, mě tedy v současné době nikdo nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

No jako asi tak, kdo za něj?? Napadá mě někdo, ale je to risk, ale já ho mám za jednoho z nej manažerů světa, nevím možná by mu fans Live dali přes hubu :) .. ale sorry nejlepší a nejhezčí fotbal hráli za něj...ano myslím Beníteze...jenže on si řekne víceletou smlouvu a hlavně velmi vysoký plat podle mě!!! Jinak asi nikdo....

Reagovat
Kily

uvidíme, Rafa u nás kdysi strašně vydělal na tom, co mu po sobě zanechali Ranieri a Cúper, ale jeho bych si představit dokázal. Hlavně ne žádnou vyřízenou veličinu jako třeba Manzana, kterému Valencia chybí ve sbírce klubů druhého sledu, co ho poměrně rychle vykoply

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak uvidíme!! Ale můj názor je, když vidím obličej Llorenteho při každém zápase, že Emery po sézoně končí. Jedině pokud snad vyhraje EL tak zůstane. Ano měl to Benítez jednodušší, ale přesně, představit bych si ho dokázal. Ježíš todle jméno, radši ani nezmiňuj, už ted se z Manzana klepu strachy, kdyby k nám přišel!

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to mas tezky, kdyz jsou vsichni zaslepeny :-) Ja fandim Realu, uznavam Messiho, tlacim CR7 k pichichi a tesim se na zapas s Bayernem :)))

Reagovat
frankiefcb

Já je tlačím oba, aby překonávali rekordy. Když hraje messi, tak ho tlačím očima a když hraje Ronaldo, tak ho taky tlačím očima. Samozřejmě nemusí se zrovna trefovat proti Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

o pár príspevkov vyššie máš debatu o zápase Raya

a keď chceš môžeš sa pridať do neveľkého krúžku obdivovateľov MICHU-a

Reagovat
frankiefcb

bezpochyby Rayo jsem sledoval proti Osasuně a Michu je delší dobu solidní kladivo.

Reagovat
smazaný uživatel

ťažko nájsť hráča s takým výberom miesta a s takým zakončením aké má Michu, navyše chlapík je rodený záložník, až Sandoval ho dal na podhrot...

klasická akcia Raya - prihrávka proti nohe na šestnástku a Michu v pohode zakončuje

90% akcí a gólov je prihrávka pod seba proti nohe... jednoduché a účinné

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

Jinak ta debata se mi bohužel ztratila mezi těma srancema od messiofilů a cristianofilů.

Reagovat
Kily

no ona má jenom čtyři příspěvky

Reagovat
madridcan

Kily uraduje

Reagovat
smazaný uživatel

vsimol som si aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nedokaze nedava goly oboma nohami, hlavou a uz vobec nie z 30 metrov ako Cristiano Ronaldo. Messimu spoluhraci rozoberu obranu a potom mu poslu kolmicu v 16-tke z coho dava goly, CR dava goly aj bez toho. Jasne sa ukazuje, ze CR je individualne kompletnejsi a lepsi ako Messi. V Messiho prospech rozhoduje vacsia kvalita a suhra so spoluhracmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Ty pozera futbal s vypnutym televizorom?

Reagovat
smazaný uživatel

presne som vedel, ze fandovia Barcy zareaguju negativne pravda sa tazko stravi, hlavne ked sa to pise aj na inych serveroch

Reagovat
alcantara

Co je to pravda?

Reagovat
asskicker

takze neprispievas len tu?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, treba sirit reklamu novemu kralovi popu

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim Realu a pravdu rozhodne nemas

Reagovat
smazaný uživatel

a v com presne?

Reagovat
Kily

podle mě především v neuvěřitelném zobecňování založeném na potřebě co nejvíce vyzdvihnout jednoho a snížit druhého

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne neni individualne lepsi, musis se na to podivat ze siroka, Messi klidne obejde 5 hracu a jde az do gola, CR7 si radsi srovna balon a napali ho ze 20ti metru do sibenice.. Kazdy hrajou uplne jinym stylem, ale v 1 vs. 1 je urcite lepsi Messi

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze ich obide 5 uz mu akosi nejde. Messi je vylozene golovo 16-tkovy hrac. Vykony sa neporovnavaju na zaklade suboja 1 proti 1 ale celkovo. CR mal Zlatu kopacku poslednu sezonu, kde bol individualne lepsi, lenze futbal je kolektivna hra. Messi ma lepsich spoluhracov

Reagovat
Infi

:-D

Reagovat
Mercury

Kristepane. Takže Messi je takový novodobý RvN nebo ještě lépe Pippo Inzaghi, ne?

Reagovat
alcantara

Zapni radsej ten televizor.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzes porovnavat hrace, kteri hrajou uplne jinym stylem.. Ber to tak, ze kazdy z nich vyuziva svych prednosti a my se muzeme kochat tim, co umi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radím ti,aby sis prohlédnul aspoň nejaký videa s Messim,on totiž nestojí v 16-ce a nečeká na balón,tvoří hru a když je potřeba,tak si to projede až k bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dava goly v 16-tke alebo 2 metre v jej okoli. CR ma viac moznosti ako strelit gol, v tom je rozhodne lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle uz je vazne na ban

Reagovat
smazaný uživatel

Svoboda projevu a nikoho neurazi,cili zadny ban

Reagovat
smazaný uživatel

jenze to se mohl svobodne vyjadrit k nekolika dalsim prispevkum zde na tohle tema a nepsat to specialne zvlast, aby znovu strhnul dalsi trolling

Reagovat
smazaný uživatel

keďže je futbal kolektívna hra, tak je súhra so spoluhráčmi dosť dôležitá vec

Reagovat
Infi

přesně tak, nebýt xaviho a iniesty, tak je nula

Reagovat
smazaný uživatel

málem sem spadl ze židle,když jsem to četl,Messi si to dokáže projet do pokutovýho území sám,k tomu spoéluhráče ani nepotřebuje .....jo a hlavou nedává góly,protože jestli sis nevšiml,tak není nějak moc vysokej (i když i hlavou už nějakej dal) a skoro vůbec necentrujou,to by si musel lehnout na zem a doklepnout to tam hlavou

Reagovat
valloire

A to umí jenom Kweuke.

Reagovat
smazaný uživatel

???kdybys našel video tak ho sem hoď,to jsem neviděl

Reagovat
frankiefcb

Sparta-Plzeň letos

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

díky,hned se podívám

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vzhledem k tomu,že Plzni fandím,tak jsem to už musel vidět,jen si to nepamatuju

Reagovat
Kily
Reagovat
smazaný uživatel

bohužel no,takovej haluzák Messi není

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi nepozerávaš futbal , že Ronaldo je lepší v individuálnych akciach šak Messi si prejde cez troch hráčov a prihrá Iniestovi alebo niekomu inému a ten dá potom gol a Ronaldo si prešprintuje krajného obrancu a stroskotá na druhom hráčovi a Ronaldo sa spolieha iba na šprint zatial čo Messi má fantastické vedenie lopty ale mám rád oboch hráčov ale to čo si napísal je podla mňa blbosť

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa nema na zaklad a Ozil mi tam tiez akosi nepasuje. Nema taku rychlost, agilnost, nedribluje. Chce to Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

VAAAAAMOOOOOS REAAAAAAL To je tak vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ještě přecejenom něco: Cristiano Ronaldo. Tohle PRO MĚ bude vždycky nejlepší hráč, jakýho jsem mohl sledovat. Mě ten kluk zkrátka baví

Reagovat
smazaný uživatel

me bavil Zizou

Reagovat
smazaný uživatel

to me taky ale CR jeste vic

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem rád, že tu tolik nejsem, když vidím, co jsou někteří (v reálu poměrně rozumní jedinci) schopni vyplodit...

Messi je nudnej, Cristiano ne Abych taky přispěl na téma.

Reagovat
alcantara

Messi je genialny, Cristiano strojovy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím v rychlém slalomu nic geníálního

Reagovat
alcantara

Ako myslis, ale nie je to iba o slalomoch, vsak

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
m.sali

vsvětlete mi, proč Athletic je takhle "dole". Podle výkonů, který letos předvádí v Evropě mi z toho vychází souboj s Valencií o 3. místo. Realita je ale taková, že bojujou, aby v těch pohárech vůbec byli...

Reagovat
frankiefcb

nejen Athletic, ale i Atletico je podobný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

La liga je hodně vyrovnaná a není tam slabý soupeř. Myslím samozřejmě La ligu od Realu a Barcelonu dolů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Složité, špatný trenér na začátku sezony. Moc jim to nešlo a pak přišel nový, kterýmu to nějaký čas bude trvat, ale přesto se aklimatizoval docela rychle. Ale ten začátek prostě byl bídný, obrana jim nehrála a kromě falcaa tam vepředu dříve nikdo nic nevymyslel. Falcaaovi to taky trvalo ze začátku sezony si zvyknout na nové mužstvo. Ale je to velké zklamání, protože mají hodně kvalitní kádr. Určitě by měli mít 4. místo v lize.

Reagovat
Kily

ajaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív sem si myslel, že je to narážka na Manzana, ale ted chápu na co ta narážka ajaj byla :)

Reagovat
m.sali

o Atleticu ani nemluvim.... Ten má dlouhodobě hodně silný mužstvo, co se jmen týče. Ale tam to zkrátka nedokážou převést ve výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu není řeč o Madridu, ale o Bilbau. Už je pozdě :) ... no Bilbao to je těžký, prostě vyrovnaná španělská liga, protože ten styl co předvádí Bilbao produkuje hodně španělských mužstev, hru po zemi apod. Jenže některé evropské týmy s tím mají problémy a pokud ještě kvalitní trenér jako M. Bielsa u kormidla. Tak prostě se v evropských pohárech výsledky dostaví, ale liga je prostě vyrovnanější a to díky tomu stylu hry aspon podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Athletic má jistou EL díky finále v CdR, takže už do té ligy nemusí dávat tolik, čímž neříkám, že na to se*ou. Ale prioritou bude letošní EL a třeba i vítězství v CdR.

Reagovat
JacoBee

Tohle je pravda...primárně se soustředí na EL kde se jim sakra daří a další rok v EL mají jistý díky CdR,ale tak LM by jim slušela více

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, who?

Reagovat
exse

Neznat nejlepšího fotbalistu planety a zároveň psát na fotbalový web, to je hodně zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

facepalm

Reagovat
kiwwi

vraj chytatelne goly

ked sa bavime vasou logikou, tak ktory gol nie je chytatelny? sak staci aby brankar stal tam kde ide strela a musi chytit vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Atleti zase nepřekročili vlastní stín. Nicméně - nedalo se to ani moc čekat. Tam už bude komplex jako má Real z Barci. A přitom bych řekl, že včera hráli dost dobře a na Real to platilo. Výsledek určitě neodpovídá dění na hřišti. Blbý je, že se zrovna na derby špatně vyspí gólman a chrupe si to vesele přímo v bráně na place. První gól se chytat dal jednoznačně. Ze 40ti metrů nemůže na střelu jen koukat. Druhý gól měl výbornou trajektorii, ale zase - šlo to doprostřed. Stojím si za tím, že se tohle chytat dá. A pak přišla pentle, jaké se pískají asi jen Realu. Je to velká kaňka na jinak velmi dobrým výkonu sudího. Ta to zlomila a ta vzala Atletům nějakou naději, že by tam mohl Falcao ještě jeden náhoďák šoupnout.

Jsem zvědav, jestli bude Krystýna proti Sportingu hrát. Dneska tu kartu nedostal, ač ji chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že už ji nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

..trapko

Reagovat
smazaný uživatel

"A pak přišla pentle, jaké se pískají asi jen Realu." byla to daleko jasnější penalta, než ty co se pískají vám...

ale co, od tebe trapný příspěvek nepřekvapí a víceméně se už počítá s tím, že napíšeš nějakou hovadinu

Reagovat
F.Torres

no jo, uplakánek přišel....

Reagovat
johan14

ty si len zaslepenec, že teba do tej brány nepostavili.......

Reagovat
smazaný uživatel

.. tak ty klesas stale nizsie a nizsie... po tych penaltach co vam v poslednom case odpiskali by si mal mlcat a tesit sa.. vcera to bola jasna, Godinova blbost ze v takej pozicie vrazi rukou zozadu do Higuaina... som ale rad ze si potvrdil svoju "uroven"

Reagovat
smazaný uživatel

btw, uz len to ze proti penalte neprotestoval ani ten komicky "Sport" o niecom svedci..

Reagovat
Jerichoo

Jiri len cisto pre upresnenie, podla teba sa piskat nemala? Bol to.od Higuina dive? Nic ine to by nemohlo kedze mal loptu.prvy. hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha a měla snad? Souboj tělem, kterej prostě Higuaín neustál.

Reagovat
RMCF

no tělem to až tak nebylo...použil tam hodně a zbytečně ruku... pískat se rozhodně dala

Reagovat
Kokesh

Psát o sudím po vašem výkonu s Madračkama mi nepřijde moc vhodný. Penalta to je pískatelná, asi tak jako ta na Busquetse s Nestou, která měla taky řadu pochybností, ale sudí si svoje obhájí. Takovej souboj dělat ve vápně je vždy riziko, klidně si říkej co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

vy(fandové realu) ne abyste tady slavili vítězství svého klubu a udržení solidního náskoku. akorát tu blvete zas na barcu a na messiho

Reagovat
Rssa

Škoda, snad příště

Reagovat
DelPiero137

Pozeram ze Diego sa nezmenil, stale je ako Tacoma Bridge, ked sa raz rozkyve uz sa nezastavi

Ako sa mu dari v Atleticu? Vcera to nebolo zle z jeho strany (videl som kusok zapasu).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Penalta odpiskana po prave a podla pravidiel, ak by ho odtlacil telom tak je to sporna penalta ale tam ho sotil laktom viditelne podotykam a to je jasny faul aj v sestnastke, odpiskali nam haluzne penaty rozhodcovia ale tato haluzna nebola, godin ho v zapalu hry a na vcelku bezpecnom mieste takto hlupo a okato odstrci. jirikfcb nemas v tomto pravdu ze taka penalta sa piska len nam.

Reagovat
sensei25

tie ronaldove strely podla mna chytatelne......prva letela hodinu a druha namiesto nezmyselneho hadzania do vetra stacilo podskocit a vytlacit to nad brvno,ved ten brankar ma dva metre.....vysledok to uz nezmeni a preto blahozelam madridu k vitazstvu....a ehadajte sa,pretoze potom vyzera diskusia ako keby tu pisali nevychovane deti.....

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak vyzera to ako debata pre jednoduchych ludi

Reagovat
kiwwi

skoda ze si nebol v brane, poskocil by si a bolo by...Ronaldo by si ani neskrtol

Reagovat
sensei25

pre teba nechytatelne,pre mna chytatelne.....je to tvoj nazor a ja ho respektujem.....

Reagovat
kiwwi

vsak pisem, ja by som to nechytil, ale ty by si to chytil...stacilo podskocit no

Reagovat
johan14

Reagovat
Arbiter

Měli by mu nechat narůst ruce, tohle by chytil i brankář v žáčcích, taková chyba

Reagovat
-Kopy-

Povinné tři body jsou doma Výkon to sice nebyl ohromující ale vzhledem k tomu, že chyběl Soldado (a nesmíme zapomínat na Evera) a že jsme po náročném programu unaveni to šlo a hráli jsme tak jak jsme potřebovali a snad ušetřili nějaké ty síly...Feghu, Jonasss, Canalesss

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám že se u vás Canales dostane do super formy my vám ho prodáme a za sezónu vítej zpět a snad dopadne v tomhle ohledu lépe než Granero

Reagovat
johan14

Len pre porovnanie 2 citáty z hodnotenia zápasov.1. Geniální Leo Messi si narazil míč s Andrésem Iniestou, tím zrychlil hru a zmátl protihráče a sám pak napálil míč za Moyova záda - 2:0. 2. Rozhodující situace celého dnešního duelu přišla v osmdesáté šesté minutě, kdy Ronaldo vypálil z levé strany a nádherně zavěsil. Kto videl oba góly tak musí uznať úžasnú pohotovosť Messiho, ale geniálny gól bol Ronaldov.

Reagovat
alcantara

Cristiano sa uci triafat loptu do jej taziska, vdaka comu ziskava neskutocnu trajektoriu, je to vysledok poctivej prace, drilu na treningu, nic genialneho co by sa nedalo naucit resp. by malo byt ojedinele. Akcia Messiho s Iniestom, ked si v rychlosti vymienaju loptu s dokonalou presnostou a urobia z vacsiny hracov supera panacikov, vratane pohotoveho a presneho zakoncenia, genialna je, to nevidis asi v ziadnom inom time na svete.

Reagovat
valloire

A za ty roky to nacvičený vůbec nemaj,že jo? Geniální je,když Messi přejde přes několik hráčů nebo když dá gól Ronaldo patičkou. A nejgeniálnější je Pelého pokus dát gól na MS Viktorovi z půlky.

Reagovat
alcantara

Vyhodnotit na ihrisku situaciu a realizovat akciu sposobom, ze vysachujem vacsinu protihracov vo dvojici a strelim gol, za genialne povazujem. Nacvicuju to sice roky, ale aby si dosiahol podobnej urovne, musis mat k tomu hracov urcitej kvality, to neprijde same od seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Také strely nie je vidno každý mesiac a 2 odrazu v jednom zápase od jedného hráča som ešte nevidel, a to sledujem futbal vyše 40 rokov. Ak je to len výsledok tréningu, tak potom nechápem, prečo to netrénujú aj ostatní. Je netvrdím, že je CR geniálny v každom zápase, ale včera bol

Reagovat
smazaný uživatel

Thibaut Courtois je komik.

Reagovat
alcantara

Mozno preto, ze vidia efektivitu tych priamych kopov

Reagovat
kiwwi

takze Ronaldove strely nie su ojedinele hej?

Reagovat
alcantara

Prvotne mi ide o tu genialitu, ktoru v tom vobec nevidim, asi bude pravda, ze hracov s podobnou technikou strelby vela nie je, pri tej efektivnosti sa ale nie je velmi comu cudovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je už taková klasika Messi může dát jakoukoli dorážku, penaltu nebo třeba i pěkný gól a vždycky to bude geniální gól nejlepšího hráče všech dob a podobné přívlastky. Včera dal Cristiano 3 góly, z toho dva fantastické a úžasné a nic takového se o něm nenapíše

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý brankář by je měl. rozhodně ten první. může to mít trajektorii jakou chce a u toho druhého udělá hokejový rozklek na tyči u které stojí. borec

Reagovat
smazaný uživatel

Cronaldo, nejlepsi hrac soucasnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Messi Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Cronaldo , to je hrozné

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komicka je tato nekonciaca debata kto je lepsi, clovek si sem chce prist precitat nazory uzivatelov na zapas, hracov, ich hodnotenia a nazory a miesto toho dostane tento nekonecny grc prazdnych reci ked nikto nikoho nepresvedci o opaku jedny maju radi jedneho druhy druheho, tak si uzivajte ich hru a nerieste kktiny typu kto je lepsi, lebo 80% prispevkov su zvratky zakomplexovanych ludi. Je smutne ze ako fanusik realu si nemozem vymenit nazor s nejakymi clovekom co hodnoti zapas a nie rozhodcu, travnik a co urobil iny klub inak, a ze uroven diskusie pod suhrnmi a previewmi spanielskej ligy drzia fans valencie, raya a atletica pre tychto pre vas ostatnych a najma tych co riesia R vs M resp. 7 vs 10

Reagovat
madridcan

So mnou sa mozes kludne prozpravat-ja sa od tejto sebaty distancujem Co hovoris na vcerajsi zapas? A ako vidis dalsie zapasy?

Ja som spokojny a som aj spokojny, ze dostal Xabi zltu. Oddychuje cez vikend a bude nazhaveny na Bayern, kde bude potrebny. Dufam, ze si zo vcera Mourinho zobral priklad a poriadne videl ako hral Dortmund, lebo podla vsetkeho ich obrana Riberyho s Robbenom uplne vygumovala(aj ked Robben sa samozrejme do sanci dostal), takze nejak rovnaku taktiku snad hodime aj my. V lige nam ostava 6 zapasov a domace vitazstva(Gijon, Sevilla a Mallorca) su povinne. Na kazdy zapas vonku sa treba pripravit ako na finale. Ja mam trosku obavy aj z Granady dokonca, lebo ked si vsimens, tak Barcelonu potrapili v dvoch zapasoch vo velkom style. A sice my sme s nimi doma zamietli, ale vonku to moze byt peklo. Ale samozrejme to musi byt najlahsi zapas co sa tyka zapasov vonku. Ja sa trosku spolieham aj na vikendove Levate a potom na Rayo, ze trosku zneprijemne Barcelone zivot. Ked Barcelona este raz strati, tak uz si titul nenechame vziat. Teraz mrzi Villareal, Valencia a hlavne Malaga...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa na nastavajuce dva tyzdne velmi tesim, a k tomu vcerajsiemu zapasu, tak ronaldo potesil potiahol cely madrid ked bolo treba, alonso sa mi vcera nepozdaval bol celkom tarbavy nez som zvyknuty, ale zapas bol fajn aj ked zapasu s valenciou sa nevyrovna to bola cista parada ten match, ani ma nemrzelo ze sme remizovali pretoze 90 minut som bol pricapeny pred monitorom cakal som co sa stane. Arbeola ma nepotesil nezahral ani polovicu z toho co proti vale tam som ho pasoval za najlepsieho hraca realu v tom zapase. no a Bayern tak to bude masaker to moze skoncit hociako dufam ze to bude oslava ofenzivneho futbalu. Co mi vsak robi vrasky na cele su karimove podpriemerne zapasy, vo vale si to svoje uhral ale vcera bol vcelku marny a dufam ze sa chyti golovo proti gijonu pretoze bez neho a jeho formy ktoru tento rok ma tak to bude proti Barce tazsie nez obvykle, lebo ak si si vsimol ked ma loptu tak sa mu ju neda zobrat naviaze na seba 2 protihracov a uvolni priestor pre ineho nasho hraca, sklamany som vsak bol s ricarda tomu vcerajsok vobec nevysiel a stale neviem co od neho cakat. inak este by som vyzdvihol popri ronaldovi Khediru, ktory nahradil alonsa v odoberani lopt a odohral podla mna skvely zapas tazko mu nieco mozem vytknut. Vyzera to tak ze ronaldovi to tam zacina padat pri strelach a priamakoch co je dobre znamenie do nastavajucich zapasov. inak spokojenost po vcerajsku prijemne som si oddychol pri tom zapase, bolo napatie, krasne momenty a vitazny koniec pri druhom nasom gole som si dokonca z chuti zakrical gol

Reagovat
Al Capone

A jiri opět nezklamal, opět brečí jak malé děcko. Penalta byla jasná a druhý gol se prostě nedal chytit...

Reagovat
smazaný uživatel

stejný žvásty tu píšou madridisti po utkání Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

jasná ...

Reagovat
smazaný uživatel

... madridská

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

not sure if stupid or just trolling

Reagovat
JacoBee

Jasná bych přímo neříkal ,

byl to typ ''faulu-nefaulu'' který rozhodčí může i nemusí písknout,já osobně bych ji za daného stavu i pískl(něco jiného by to bylo za stavu 1:1 to bych asi nechal)

A co se týče ostatních gólů,u prvního to byla jasný chyba gólmana vím jak se Cristianovi střely motají ale tahle stoupala vesměs jen nahoru,dolů...u něj opravdu nevím co curtoa dělal.(na druhou stranu curtoa asi počítal s tím jak se zatočí a tentokrát nic...proto se tam jen zavrávoral a nic neudělal)

A ten druhý to byla skvělá střela ale zkušenější gólman by si pohlídal vzdálenost od branky,

tím nechci snižovat kvality toho gólu za 1.Cristiano to trefil skvěle a za 2. všiml si postavení gólmana,bylo to krásně vidět když si předkopl míč zvedl hlavu...a napalil to.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím s těma fíkama(se vším vlastně)

Reagovat
smazaný uživatel

jen si uvědom, že kdyby se taková pískla barce, tak tu blvete o stošest. v čele s tebou, beztak. nemáte si co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

Náááááááááááááádhernej gól Villarealu

Reagovat
smazaný uživatel

Hustej závěr ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón sa už asi nezachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Sice 90+4 ale co Ponorka

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý body pro Ponorku. Už jsem klidnější - nijak je nežeru, ale nechtěl bych, aby o ně Primera přišla.

Reagovat
-Kopy-

navíc nám pomohli, skvěle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele