33. kolo
10.04.2012 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Espanyol Barcelona 2:0

Osasuna zvládla domácí duel s Espanyolem a stále drží pohárovou pozici. Vše podstatné se odehrálo ve druhém poločase, kdy se dvakrát trefil Rudi García. Espanyolu se zápas nepovedl i po disciplinární stránce, červenou kartu totiž uviděli Coutinho i Forlin.

Stačilo přitom málo a Espanyol se mohl ujmout vedení. Už v 5. minutě měl totiž na kopačce zcela jasnou šanci Uche, ale ze dvou metrů nedokázal trefit prázdnou branku. Takto zahozená šance se nepromíjí a Espanyol na to nakonec doplatil! Bohužel v prvním poločase se diváci ničeho dalšího nedočkali, zápas se místami hodně kouskoval a poločasový hvizd sudího byl pro fanoušky na stadionu Reyno de Navarra vysvobozením.

Jak bylo v úvodu řečeno, vše podstatné se událo až ve druhém poločase. Vše odstartovala úvodní branka Rudiho Garcii z 54. minuty. Garcia překonal golmana Cassila a Espanyol už se z toho nevzpamatoval. Zvláště když za šest minut uviděl druhou žlutou kartu hostující Coutinho! Espanyol se v oslabení dlouho neubránil, v 69. minutě vstřelil svojí druhou branku v zápase Rudi García ale opět k tomu hosté výrazně dopomohli svojí hrubkou v defenzívě - 2:0 pro Osasunu.

Osasuna nakonec mohla vyhrát mnohem vyšším rozdílem. Cejudo ale pálil mimo a to samé platilo i o pokusu Nina. Osm minut před koncem zápasu hosté jen potvrdili svůj zmar, druhou žlutou kartu uviděl Forlin a stal se druhým vyloučeným hráčem hostí. Pamplona další branku nepřidala alemůže slavit důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Sotuen

+1,5g

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele