33. kolo
12.04.2012 20:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Villarreal v závěru otočil duel s Málagou!

Úžasnou závěrečnou desetiminutovku zápasu dnes zvládl Villarreal, jenž právě v tomto časovém rozmezí otočil nepříznivě se vyvíjející duel s Málagou a nakonec tak slaví vítězství 2:1. Skóre otevřel v pětašedesáté minutě hostující Cazorla, Žlutá ponorka ale sedm minut před koncem vyrovnala zásluhou penalty Senny a ve třetí minutě nastavení vystřelil tři body Pérez.

Návrat Santiho Cazorly a kouče Manuela Pellegriniho na El Madrigal tak nedopadl dobře, přestože první jmenovaný vstřelil gól a ještě chvíli před koncem to vypadalo, že právě tato branka bude zároveň znamenat výhru. Jenže nestalo se, a tak se oba zmínění vraceli domů s dobrým pocitem z vřelého přijetí fanoušků, ovšem zklamaní z výsledku.

Domácí začali dobře a už v páté minutě mohli jít do vedení, když z velké dálky vypálil Marcos Senna a Kameni se v brance Málagy pouze otočil za míčem, který trefil břevno. Andalusané s postupem času stupňovali svou aktivitu a odměnou jim mohla být branka, když po centru Dudy hlavičkoval Rondón, s jeho pokusem i dorážkou Isca si však Diego López dokázal poradit. Eliseu vystřelil mimo, Iscovu ránu zase na poslední chvíli srazil Gonzalo na roh.

Málaga byla lepší i po přestávce a vypracovala si i další velkou příležitost, Rondón ovšem nedokázal zamířit přesně. V šedesáté páté minutě už se ale hosté dokázali střelecky prosadit, to Isco posunul balón Cazorlovi a jeho umístěná střela levačkou zapadla přesně k tyči. Po inkasované brance Villarreal přidal a srovnat mohl hned v zápětí, Gonzalo ale hlavou přestřelil.

Ještě v osmdesáté třetí minutě tak platil stav 0:1, střídající Hernan Pérez ale přinesl kýžený úspěch. Nejprve byl v pokutovém území faulován brankářem Kamenim, který následně uviděl červenou kartu a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Marcos Senna. A Pérez hrál pak hlavní roli ve třetí nastavené minutě, to si našel odražený míč po rohovém kopu, napálil ho zpoza šestnáctky nechytatelně k tyči a rozhodl o vítězství Žluté ponorky.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Sotuen

X

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
Sotuen

to mě p...r opět 90+4 mě ulítla remiz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele