Primera Division - souhrn 32. kola

07.04.2012, 19:53, aktualizováno 09.04.2012, 22:59
Komentáře a souhrny
Real Madrid jen remizoval s Valencií a Barcelona na něj po výhře v Zaragoze ztrácí už jen čtyři body. Málaga si v pondělní dohrávce poradila se Santanderem a poskočila na třetí příčku. Levante porazilo Atlético Madrid, Vallecano rozstřílelo Osasunu, tři body mají i Getafe a Athletic...

Málaga CF - Racing Santander 3:0

09.04.2012 21:00

Góly: 22. Isco, 64. Santi Cazorla, 84. Ruud van Nistelrooy

V pondělní dohrávce 32. kola La Ligy si domácí Málaga lehce poradila s posledním Racingem Santander a zvítězila 3:0. Penaltu ve 4. minutě si Santi Cazorla s trochou nadsázky mohl dovolil neproměnit, neboť gól dal i tak v 64. minutě. Mimo něj se trefili také Isco a Ruud van Nistelrooy, díky čemuž se Málaga posunula již na 3. příčku.

Málaga ukončila svoji sérii dvou výher prohrou 0:2 s Realem Betis, a tak chtěla v pondělním utkání opět bodovat. Proti ní stál ten statisticky nejlehčí soupeř, kterého mohla dostat, a to Racing. Ten se v letošní sezóně trápí a je poslední. Svůj boj o záchranu si zkomplikoval již ve třetí minutě, kdy viděl obránce Francis Pérez červenou kartu za faul v pokutovém území na útočníka Róndona. Byla nařízena penalta a s hosty to vypadalo hodně bledě.

K pokutovému kopu se postavil španělský reprezentant Santi Cazorla, ale míč do sítě poslat nedokázal, neboť jej chytil brankář Mario Fernández.

Hosté se ale z bezbrankového stavu moc dlouho radovat nemohli, neboť ve 22. minutě již skóre otevřel Isco. Toho našel centr Nacha Monreala a domácí záložník perfektní střelou zleva obstřelil brankáře do vzdálenějšího horního rohu brány.

Domácí si vytvářeli jednu šanci za druhou, ale museli si počkat až do 64. minutě, kdy druhý gól dokázal přidat Cazorla, který tak napravil zaváhání při penaltě. Zpracoval si přihrávku od Enza Maresky a propálil brankáře Daniho Sotrese, který o poločase vystřídal Maria Fernándeze.

Málaga šest minut před koncem přidala třetí gól, a to z kopačky nizozemského veterána Ruuda van Nistelrooye. Ten si naběhl na centr Sergia Dudy a hlavou poslal míč do brány.

Andalusané se tak díky výhře dostali před Valencii a Levante a mohou se těšit z třetí příčky, která zajišťuje automatickou účast v základní skupině Ligy mistrů. To Racing má zcela jiné starosti. Opět prohrál a spolu s Gijónem sdílí dno tabulky. Pokud se chce ještě zachránit, bude to mít opravdu velmi těžké.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Valencia CF 0:0

08.04.2012 21:30

Góly: -

Real se ve šlágru 32. kola rozešel s Valencií doma bez branek. Bílý balet má tak na druhou Barcelonu náskok už jen čtyř bodů. Valencia byla po celou dobu vyrovnaným soupeřem a chvílemi sahala po vítězství.

Utkání na Santiago Bernabéu bylo dramatické a nic mu až na góly nechybělo. Několikrát jim zabránila v cestě branková konstrukce nebo výborné zákroky brankářů. Boj o ligového vítěze se tak podstatně zdramatizoval.

Domácí nastoupili s několika změnami, Varaneho nahradil Albiol a místo Di Maríi nastoupil Higuaín. I v základní sestavě hostí došlo k alternativám, za Mathieua si zahrál Piatti, na pravém beku naskočil Ricardo Costa a na špici Soldada nahradil Aduriz.

První střelu na branku zaznamenal Cristiano Ronaldo, ale ve 4. minutě minul. O čtyři minuty nato napálil Portugalec další střelou tyč a na druhé straně ho napodobil Feghouli, jehož pokus rovněž škrtl brankovou konstrukci. Svižné tempo pokračovalo, Ronaldo pálil z přímého kopu opět vedle. Jeho další pokus po kombinaci s Özilem a Benzemou lapil Guaita.

Další šanci měl Portugalec po centru Higuaína, ale hlavičkoval nad. Nádhernou střelu předvedl v 25.minutě Tino Costa, Casillas vyboxoval před sebe a Ricardo Costa trefil z dorážky hlavou tyč. Za domácí odpověděl Özil pokusem těsně vedle. Obrovskou šanci měla Valencia ve 34. minutě. Feghouli vymotal obranu Realu, přihrál Piattimu, ale jeho střelu mezi nohama Arbeloy skvěle vyrazil Casillas.

Dvě minuty nato zachránil po akci Ronalda a ráně Özila včasným zásahem Jordi Alba. Poslední pokus první půle měl Benzema, ale přestřelil.

Po přestávce se předvedl střídající Di María, který přihrál Ronaldovi, ale toho skvěle vychytal Guaita. Po deseti minutách vyslal úžasnou bombu levačkou Tino Costa, kterou orazítkoval spojnici břevna a tyče. Další střelu Di Maríi chytil nadvakrát Guaita. Kuriózní situace nastala v 67. minutě, když Pepe po souboji uštědřil kopanec spoluhráči Arbeloovi.

V 73. minutě se hnal do protiútoku vystřídavší Mathieu a jeho pokus olízl tyč Casillasovy branky. Další šanci měl chvíli nato Aduriz, ale hlavičkoval nad branku. Trojici příležitostí měli mezi 77 - 79. minutou domácí, ovšem nejprve Guaita skvěle vytáhl ránu Di Maríi, Benzema pálil vedle a stejně se vedlo jeho dorážce o minutu později.

Poslední desetiminutovka byla rovněž dramatická. Nejprve se probil do šance Pablo Hernández, ale otřel střelu o Marcela a břevno. V 85. minutě vychytal Casillas tváří v tvář Jordi Albu. Pak zbytečně promarnil šanci Di María, který se prohnal kolem Ricarda Costy, ale volil nepřesnou střelu místo přihrávky.

Závěrečnou šanci rozhodnout v nastaveném čase měl opět Di María po pasu Kaká, nicméně mu chyběla síla v zakončení a Guaita zachránil. Boj o titul mistra Španělska tak nabírá na obrátkách. Valencia ziskem bodu uhájila třetí místo před Levante.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Sevilla FC 1:0

08.04.2012 18:00

Góly: 47. Fernando Llorente

Athletic je zpět v boji o evropské poháry, baskický klub vrátil na dostřel Fernando Llorente, který rozhodl utkání se Sevillou. Přes pětačtyřicet minut to vypadalo na remízu, krátce po přestávce se ale prosadil kanonýr Llorente a svou čtrnáctou letošní ligovou brankou zařídil domácím důležité tři body.

Už v šesté minutě přitom mohli jít do vedení hosté z Andalusie, když Manu del Moral chytře přehodil Iraizoze a téměř už se mohl jít radovat k rohovému praporku, jenže na brankové čáře nakonec zasáhl dobíhající Amorebieta, následný pokus Negreda pak byl zblokován. V deváté minutě měl první obrovskou příležitost Fernando Llorente, Palop ale vytáhl neuvěřitelný zákrok a dokázal jeho střelu vyrazit.

Oba týmy chtěly útočit, hrál se velice zajímavý fotbal, na další pořádnou gólovou možnost se však na Sam Mamés čekalo až do osmadvacáté minutě, kdy si Llorente naběhl na perfektní Aurtenetxeho centr z levé strany, jenže napálil míč jen do břevna. Navas pak přestřelil, Negredo zase poslal balón zhruba metr od levé tyče. Svou další šanci zakončil útočník Sevilly střelou nad branku, na druhé straně zase zkoušeli štěstí Susaeta a Muniaín, ovšem do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Nástup do druhému dějství vyšel domácím na jedničku, už po dvou minutách hry si na pravé straně několikrát vyměnili míč Muniaín se Susaetou, druhý jmenovaný poslal do šestnáctky brilantní centr na hlavičku Fernanda Llorenteho neměl Palop šanci reagovat - 1:0. Hlavní útočnou sílu Sevilly i nadále představoval Negredo, ten ovšem z dobré pozice minul i po hodině hry.

Luna trefil z úhlu jen boční síť, domácí se znovu připomněli až ránou Toquera, který přišel na hřiště na posledních třicet minut a několikrát zaměstnat obranu Sevilly, v tomto případě ale hlavičkoval nepřesně. S blížícím se závěrem zápasu hosté přidávali, ovšem pramenily z toho spíše šance Athleticu, který dobře využíval svých rychlých protiútoků. Po jednom z nich mohl udeřit a definitivně rozhodnout Susaeta, jenže situaci vyhodnotil špatně, chtěl přehodit Palopa a nedal.

Muniaín tři minuty před koncem prošel prořídlou obranou hostujícího celku jako nůž máslem a předložil jasný gól San Josému, ten však trefil zblízka jen tyč. Zvýšit vedení Athleticu ještě mohli i Aurtenetxe a Ibai Gómez, ovšem skóre se už neměnilo. Athletic porazil Sevillu 1:0 a sice zůstal ve druhé polovině tabulky, ovšem dotáhl svou ztrátu a bude bojovat. Sevilla zůstává osmá a ani ona nevzdá své šance na evropské poháry.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Granada CF 0:0

08.04.2012 16:00

Góly: -

V nedělním zápase 32. kola La Ligy se zrodila bezbranková remíza mezi Mallorcou a Granadou. Oba týmy jsou ohroženy sestupem, a tak nechtěly udělat chybu a hrály ze zabezpečené obrany.

Mallorca v posledních dvou zápasech podlehla Barceloně a Seville, a tak chtěla konečně získat nějaké body proti výrazně slabšímu soupeři. Nováček si ale v minulém kole vyšlápl na poslední Racing Santander, porazil ho 1:0 a rozdávat body nehodlal ani v nedělním utkání.

A byli to právě hosté, kteří se dostali do první akce. Ikechukwe Uche se probojoval až k zakončení, ale izraelský brankář Dudu Aouate se dokázal dostatečně rychle přemístit na své brankové čáře a útočníkův pokus zlikvidoval. Na druhé straně střílel Pereira, ale s jeho střelou neměl brankář Júlio César příliš problémů.

První půle více vzruchu nepřinesla, a tak si diváci museli počkat na další šance až do druhého poločasu, kdy se tempo hry viditelně zrychlilo.

V největší šanci zápasu se ocitl opět Pereira, který mohl otevřít skóre skvostným gólem. Na jeho střelu z dálky si brankář César dokázal sáhnout a vytáhl ji na břevno.

Pro Granadu to bylo jasné znamení, že musí začít hrát. K určitému zlepšení sice došlo, ale přesto se hosté nedostávali k ničemu jinému, než jen ke střelám z dálky.

V závěrečných minutách se z přímého kopu snažil prosadit Ábel Gómez, ale jeho střelu izraelský brankář chytil. Na druhé straně se do zakončení dostal Víctor Casadesús, ani on si nepřišel na brankáře Césara.

Aouate musel být ještě jednou ve střehu v nastaveném čase, kdy Franco Jara po centru Ucheho nasměroval míč mezi tři tyče, ale Izraelec ani tentokrát neselhal.

Více informací k zápasu

Levante UD - Atlético Madrid 2:0

08.04.2012 12:00

Góly: 2. Valdo, 10. Arouna Koné

V prvním nedělním utkání se v jednom ze šlágrů kola páté Levante doma postavilo proti sedmému Atléticu Madrid. Levante v utkání ukázalo, že ne nadarmo je před závěrečnou fází sezóny na této pozici a vyhrálo zaslouženě 2:0. V tabulce si tak polepšilo na osmačtyřicet bodů a stále bojuje o příčky, které by mu mohly zajistit účast v Lize mistrů. Atlético se propadlo na osmou pozici, ale stále je na dosah pohárovým příčkám.

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a první zásah přišel hned po dvou minutách hry. Centr z levé strany našel přímo nohu Valda, který dobře mířenou střelou překonal gólmana Atlética Madrid Courtoise - 1:0. Domácí měli začátek opravdu brilantní a o dvě minuty později se k odraženému balónu dostal Iborra, ale ke štěstí hostujícího celku jeho rána jen těsně minula branku.

I nadále však bylo Atlético Madrid pod tlakem a v 10. minutě se skóre měnilo podruhé. Aktivní Barkero rozehrával přímý volný kop a našel svým centrem hlavu Arouny Koného, který poslal domácí do dvoubrankového vedení.

Hosté se z úvodu zápasu vzpamatovávali poměrně dlouho a první šanci měl Argentinec Salvio, ale jeho střela po rohovém kopu letěla nad branku Levante. Atlético mohlo snížit ještě před koncem prvního dějství. V nastaveném čase v dobré pozici nedokázal míč usměrnit na branku hlavičkou Miranda. Do kabin se tak šlo za vedení domácího Levante v poměru 2:0.

Do druhého dějství vstoupili hosté s cílem srovnat stav zápasu a byli aktivnějším týmem. V 52. minutě mělo Atlético jedinečnou příležitost na skórování, ale Adrian ve stoprocentní tutovce proti gólmanovi Munúovi selhal. I nadále byli hosté lepší a v další šanci se ocitl znovu útočník Adrian, ale tentokrát ve skluzu trefil pouze boční síť branky Levante.

I nadále bylo Atlético ve druhém poločase lepší, ale obrana domácího Levante zdatně odolávala. Po dalším centru se k hlavičce dostal Eduardo Salvio, ale znovu nezamířil přesně. V další šanci se pak ocitl také Falcao, ale ani tento kanonýr nedokázal svou střelu přesně usměrnit. V 83. minutě tak přišla veliká komplikace pro hosty. Miranda dostal druhou žlutou kartu a šance na vyrovnání se tak hodně snížily.

I přesto si dokázalo Atlético vytvořit ještě velikou příležitost, kterou znovu zahodil Falcao. Zejména díky své špatné produktivitě tak Atlético Madrid prohrálo na hřišti trochu překvapivě 0:2 a bude muset zabrat ve zbývajících zápasech.

Více informací k zápasu

Real Betis - Villarreal CF 3:1

07.04.2012 22:00

Góly: 35. Roque Santa Cruz, 38. Rubén Castro, 59. Beñat Etxebarria - 90+3. Marco Rubén (pen.)

V sobotním utkání 32. kola La Ligy nedal domácí Real Betis žádnou šanci trápícímu se Villarrealu a vyhrál 3:1. Za domácí se trefil Roque Santa Cruz, Rubén Castro a Beňat a za hosty pouze snižoval Marco Rubén. Díky třem bodů se Betis posunuli alespoň na chvíli na 12. příčku, zatímco Žlutá ponorka balancuje těsně nad sestupovou zónou.

Betis vstupoval do důležitého utkání s vědomím, že pokud vyhraje, bude mít na sestupovou zónu náskok již deset bodů, a tato vidina ho očividně hnala kupředu. v 15. minutě se do první velké šance dostali právě domácí, když brankář Diego Lopez musel likvidovat střelu Rubéna Castra.

O 20 minut později však domácí již dokázali otevřít skóre. Rubén Castro sice nedokázal prostřelit Lopeze, ale odražený míč putoval přímo k Roquemu Santa Cruzovi a ten bez potíži dopravil míč do sítě.

A o čtyři minuty přišel druhý sevillský gól. Beňat našel dobře postaveného Rubéna Castra, který zblízka překonal bezmocného Diega Lopeze.

Betis pokračoval v dominanci i v druhém poločase a Lopez musel velice brzy vyrážet okolo tyče dobrou střelu Santa Cruze.

V 59. minutě ale byl brankář hostí již bezmocný, když se hráči domácích dostali do rychlého protiútoku. Rubén Castro si dokázal zpracoval dlouhý centr a dobře načasovanou přihrávou našel nabíhajícího Beňata, který se zbavil dvou obránců a Lopeze prostřelil.

Naděje Villarrealu na vyrovnání se rozplynuly v 67. minutě, když Ángel López očividně zahrál rukou a uviděl druhou červenou kartu v zápase. Z následného přímého kopu měl blízko ke gólu Santa Cruz, ale Lopez ho vychytal.

V nastavení Marco Rubén alespoň docílil odpískání penalty, kterou proměnil. Snížil tak skóre na 3:1. To bylo ale ze strany Žluté ponorky vše.

Villarreal se tak nadále potácí těsně nad sestupovou zónou a čekají ho ještě hodně perné chvilky v bojích o záchranu. Na 18. Zaragozu má totiž náskok pouhých čtyř bodů, který lze ve zbývajících osmi zápasech lehce smazat.

Naopak situace Betisu se již zdá být dobrá. Tým neprohrál už čtvrtý zápas po sobě a chybí mu čtyři body k magické hranici 42 bodů, které obvykle stačí k záchraně.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - FC Barcelona 1:4

07.04.2012 20:00

Góly: 30. Carlos Aranda - 36. Carles Puyol, 39. Lionel Messi, 86. Lionel Messi (pen.), 90+2. Pedro

Barcelona znovu zvýšila tlak na první Real, náskok Bílého baletu před jeho zápasem s Valencií tak činí opět jen tři body. Může za to dnešní vítězství Blaugranas na půdě Zaragozy v poměru 4:1, které se ale nerodilo vůbec lehce. Skóre totiž otevřel domácí Aranda, za Barcu pak sice ještě do poločasu otočili vývoj Puyol s Messim, hosté se přesto museli strachovat až do šestaosmdesáté minuty, kdy definitivně rozhodl trefou z penalty Messi a poté se ještě prosadil Pedro. Zaragoza tak ukončila svou sérii dobrých výsledků a zůstává osmnáctá, Barcelona naopak dál zůstává ve hře o titul.

První pokusy patřily Barceloně, na bránu to nejprve zkoušen Dani Alves, který ale z volného přímého kopu trefil jen zeď, o chvíli později pak poprvé zahrozil i Messi, jeho ránu ale přizvedl Da Silva na roh. Zaragoza byla poměrně aktivní i nebezpečná a mohla jít do vedení, když Micael hledal před odkrytou brankou Arandu, před ním ale na poslední chvíli zasáhla stoperská dvojice Mascherano - Puyol. Po vynikajícím pasu ze strany od Minera se dostal do čisté gólové příležitosti znovu Aranda, obešel Valdése, jenže trefil jen tyč. Akce ale pokračovala, Lafita v šestnáctce přepadl přes hostujícího brankáře, ten si však poradil jak s následnou nařízenou penaltou v podání Arandy, tak s dorážkou Paredese.

Ve třicáté minutě už Zara vedla, nenápadnou akci z ničeho nic zrychlil perfektní kolmicí Pablo Alvarez a Carlos Aranda s notnou dávkou štěstí procpal míč do sítě. Jenže domácí vedli jen šest minut, pak gólman Roberto neudržel rohový kop Thiaga, upustil balón přímo ke kopačkám Puyola, kterému už nečinilo problém skórovat. A za další tři minuty Blaugranas vedli, Alexis našel dobrým pasem rozběhnutého Messiho, ten si pohrál s Da Silvou a prudkou ranou na bližší tyč poslal svůj nedal Robertovi šanci.

Krátce po přestávce mohl znovu oba týmy postavit na startovní čáru Obradovič, to by ale musel z dobré pozice trefit branku. Na obou stranách pak byly k vidění sporné situace v pokutovém území, nejprve zahrál ve velkém čtverci rukou Keita, na druhé straně byl zase při pokusu o zakončení sražen Thiago, píšťalka sudího Alvareze však v obou případech zůstala němá. Další dvě šance vytvořil pro své spoluhráče Messi, Alexis ale z úhlu Roberta neprostřelil, když pak Argentince neobralo o míč ani kvarteto bránících hráčů a Pedro byl s Fábregasem úplně sám před domácím gólmanem, skončila akce nepřesnou přihrávkou.

Při další situaci už to Messi vzal na sebe a procpal se do zakončení, to se mu ovšem nepodařilo a barcelonská desítka poslala míč vysoko nad břevno. V osmdesáté šesté minutě bylo definitivně rozhodnuto, po faulu Paredese na Alexise nekompromisně proměnil penaltu Messi a Barca vedla 3:1. Její náskok pak ještě po ukázkové kombinaci s Messim navýšil Pedro, a tak z toho byl nakonec na pohled přesvědčivý výsledek 4:1 ve prospěch úřadujícího vítěze Primera División.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sporting Gijón 2:0

07.04.2012 18:00

Góly: 21. Miku, 47. Diego Castro

Roli favorita dokázalo na domácí půdě potvrdit Getafe, které v rámci 32. kola přivítalo poslední Gijón. Getafe v utkání zvítězilo pohodlně 2:0 a v tabulce se tak posunulo na desátou příčku, ze které může ještě útočit na pohárové pozice. Sporting Gijón je se ziskem pětadvaceti bodů na posledním místě tabulky a pro záchranu bude muset závěrečnou fázi sezóny zvládnout skvěle.

V prvním poločase zápasu viděli diváci prakticky pouze jednu kloudnou akci, která také skončila gólem. Ve 22. minutě se po centru Gavilána hlavičkou prosadil Miku, který poslal domácí Getafe dovedení. Domácí byli mírně aktivnější a drželi balón více na svých kopačkách, ale druhou šanci ke vstřelení gólu si v prvním poločase vypracovat nedokázalo.

Gijón se naopak až do inkasovaného gólu soustředil zejména na defenzívu, která mu také moc nešla. Po obdržené brance chtěli hosté rychle vyrovnat, ale Getafe si všechny nájezdy pohlídalo a nepustilo svého soupeře do pokutového území. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Hned na začátku druhého dějství přišel pro hosty šok. Ve 47. minutě se krásnou přízemní střelou prosadil Diego Castro, který překonal gólmana Pabla v brance Gijónu. Za tohoto stavu už museli hosté více otevřít hru a také to udělali. Getafe však hrálo vzadu velmi zodpovědně a úspěšně se mu dařilo bránit nájezdy fotbalistů Sportingu.

Gijón tak za celý druhý poločas vystřelil na branku Getafe pouze jednou. V 65. minutě pálil ze střední vzdálenosti Ayoze, ale gólman domácích Moya jeho pokus bez problémů zneškodnil. Getafe se ve druhém dějství soustředilo už pouze na bránění klidného dvoubrankového vedení a také si nevytvořilo žádnou vážnější příležitost. Zápas tak skončil zaslouženým vítězstvím domácího Getafe v poměru 2:0.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - CA Osasuna 6:0

07.04.2012 18:00

Góly: 5. José Movilla, 17. Michu, 28. Michu, 36. Diego Costa, 57. Emiliano Armenteros, 79. Tito

Favoritem v zápase mezi Rayem Vallecanem a Osasunou byli hosté, kteří na šesté pozici bojují o evropské poháry. Rayo však předvedlo totální destrukci a vyprovodilo Osasunu výpraskem 6:0. V tabulce si tak nováček polepšil na čtyřicet bodů a už je téměř jisté, že si účast mezi elitou zopakuje i v příští sezóně. Osasuna bude chtít na nepovedené utkání rychle zapomenout.

Obrovský kolotoč roztočili domácí už v prvním poločase, po kterém vedli vysoko 4:0 a prakticky tak velmi rychle rozhodli o svém vítězství. První trefa přišla už po pěti minutách hry. Gólman hostí Fernández vyboxoval balón velmi nešťastně přímo na kopačky Movilly, který nezaváhal a ranou na zadní tyč ho překvapil - 1:0.

V další veliké šanci se Rayo ocitlo po čtvrthodině hry. V ní trefil Costa nejprve břevno a poté z dorážky ještě tyč, balón se poté odrazil zpět do hřiště a z hranice pokutového území pálil Michu, ale tentokrát už zasáhl gólman Fernández. O dvě minuty později však hosté stejně inkasovali. Na centr Tita si naskočil Michu a hlavičkou podruhé překonal hostujícího gólmana.

Rayo Vallecano nepřestávalo ve své aktivitě a stále svého soupeře značně přehrávalo. Ve 28. minutě našel Diego Costa v pokutovém území Osasuny volného Michua, který svým druhým gólem v utkání znovu překonal Fernándeze - 3:0. Hosté měli v prvním poločase ve své obraně den otevřených dveří a další gól přišel ve 36. minutě. Diego Costa se parádně uvolnil přes dva protihráče a nechytatelnou ranou zvýšil už na 4:0 pro Rayo. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Trenér hostujícího celku byl pochopitelně s vývojem utkání značně nespokojený a v poločase vystřídal hned tři hráče svého celku, což se moc často nevidí. Hosté také mohli vstřelit první branku. V 54. minutě zakončoval po rohovém kopu hlavičkou Timor, ale gólman domácích Joel vyrazil jeho ránu na roh.

Ani střídání však hostům nepomohla a v 57. minutě inkasovali další zásah. Velmi aktivní Diego Costa znovu utekl po pravé straně hřiště a naservíroval před branku střílený centr, který našel přesně nohu nabíhajícího Armenterose a ten neměl problém zasunout balón do branky - 5:0.

To však nebylo vše a domácí ještě do konce zápasu přidali poslední šestý gól. V 79. minutě se k odraženému balónu dostal střídající Tito a z dobré pozice mu střela sedla náramně. Tito tak vstřelil gól na konečných 6:0 a zbývajících deset minut zápasu se pouze dohrávalo. Osasuna už žádný odpor nekladla a domácí další gól také nepřidali. Hosté z Osasuny tak pravděpodobně sehráli své nejhorší utkání v letošní sezóně.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 2:2

07.04.2012 18:00

Góly: 45. Vadim Demidov (vl.), 47. Vladimír Weiss - 12. Carlos Vela, 15. Carlos Vela

V dalším utkání přivítal Espanyol Barcelona na domácí půdě Real Sociedad. Hosté šli rychle do dvoubrankového vedení díky umu Carlose Vely, ale Espanyol dokázal utkání srovnat na 2:2. Ve vyrovnané druhé půli další gól nepadl a oba celky tak získaly bod. Espanyol je v horní polovině tabulky a stále může bojovat o evropské poháry, Sociedad je v klidném středu tabulky a boj o záchranu se ho netýká.

Bleskový vstup do utkání se povedl hostujícím fotbalistům a zářil zejména mexický talentovaný útočník Carlos Vela. Ve 13. minutě napřáhl Vela z veliké dálky a trefil se přímo do růžku branky domácího Espanyolu. O další dvě minuty později navíc Vela přidal svůj druhý gól. Tentokrát dostal parádní kolmici od Zurutuzy a lobem podruhé překonal gólmana Casillu v brance Espanyolu - 2:0.

Domácí byli raketovým vstupem Sociedadu do zápasu značně zaskočeni a nemohli hrát svou hru. Kazili i jednoduchou rozehrávku a vzadu také nebyli příliš jistí. Vela tak mohl přidat třetí gól a dokonat hattrick. Ve 31. minutě se ocitl v dobré příležitosti, ale jeho střelu na poslední chvíli zblokoval jeden z domácích obránců.

Domácí se osmělili až ke konci prvního poločasu, ale v další šanci se znovu ocitl San Sebastian. Míč propadl pokutovým územím až na Griezmanna, který z dobré pozice těsně minul zadní tyč branky Espanyolu. Domácí si první šanci vypracovali až ve 45. minutě. Verdú dostal zpětnou přihrávku od Garcíi a skvělou střelou z hranice pokutového území pořádně provětral rukavice hostujícího gólmana.

Ještě do konce prvního dějství se domácí dočkali gólu na 2:1. Espanyol si dokázal v nastaveném čase vytvořit obrovský tlak a poslal před branku Brava hned několik centrů, z nichž se uchytil ten poslední, po kterém si dal vlastní gól Vadim Demidov. Za stavu 2:1 se šlo také do kabin.

Druhý poločas začal ve stejném tempu jako končil ten první a jakoby domácí ani nebyli v kabině. Už ve 47. minutě se jim totiž podařilo vyrovnat. Po rohu Ucheho se balón dostal až ke slovenskému záložníkovi Vladimíru Weissovi, který parádní přízemní ranou nedal Bravovi v brance Sociedadu šanci - 2:2.

Hosté nechtěli dobře rozehraný zápas ztratit úplně a v 54. minutě se znovu předvedl Vela. Prieto poslal před branku centr a Vela krásnými nůžkami bohužel netrefil branku domácích. Domácí mohli dát vítězný gól o deset minut později. Z hranice pokutového území vypálil povedenou ránu Raúl Rodriguez, ale gólman Bravo byl tentokrát na svém místě.

V další akci se domácí dožadovali pokutového kopu. Sergio García se řítil sám na gólmana Brava a v pokutovém území byl sražen. Rozhodčí Fernández však zůstal v klidu a zákrok posoudil jako dovolený.

Outsider ze San Sebastianu už v závěru zápasu ztratil síly a Espanyol si vytvořil obrovský tlak. Nejprve se z dobré pozice hlavou netrefil García a poté se v obrovské šanci ocitl Raúl Rodriguéz, ke kterému propadl balón z rohového kopu a on stál sám před gólmanem Bravem, ale ve vyložené příležitosti selhal a napálil pouze hostujícího gólmana. Sociedad tak dokázal ubránit remízu 2:2 a na konto si připsal velmi cenný bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid312542100:2779
2.FC Barcelona31236290:2375
3.Málaga CF311551147:4350
4.Valencia CF311310846:3749
5.Levante UD311461144:4148
6.CA Osasuna311013835:5243
7.Atlético Madrid311191142:3742
8.Sevilla FC311191136:3342
9.Espanyol Barcelona311191139:4142
10.Getafe CF311191133:3942
11.Athletic Bilbao3110111045:4241
12.Rayo Vallecano311241548:5340
13.Real Betis311151538:4438
14.RCD Mallorca319101232:4037
15.Real Sociedad311071438:4737
16.Granada CF311051628:4635
17.Villarreal CF317111331:4532
18.Real Zaragoza31771728:5628
19.Racing Santander314131423:4825
20.Sporting Gijón31671829:5825

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1067)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kde je Michu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako inak Espanyol začal hrať až príchodom božského Weissinha

Reagovat
smazaný uživatel

RAYO 48 golů,3 nejlepší v lize,pěkná vizitka.Naopak ty obdržené branky,ale z toho svědčí že je to sympatický tým.I herně se mi líbí a to jsou z Madridu .

Reagovat
smazaný uživatel

v obrane sa Rayo riadi heslom: "Kto sa vracia do obrany, ten neverí brankárovi"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
madridcan

fanusikovia Realu sa na nich este raz v tejto sezone budu spoliehat

Reagovat
smazaný uživatel

a fanušík Raya sa spolieha, že Real bude kolegiálny a budúcu sezónu pošle do Raya Moratu

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo do pohárů!!! :D :D Fuerza en Vallecaaaaas!!!

Reagovat
burinka

neni třetí jako třetí :D

Reagovat
smazaný uživatel

toto víťazstvo treba epicky zapiť, rum, červené víno, všetko sem!

Michu je kráľ

Aupa Rayo!

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, ještě že si to chytil.

Reagovat
madridcan

blbci

Reagovat
smazaný uživatel

To pekne zazdil..

Reagovat
vacin

Nice

Reagovat
vacin

nemela byt reakce

Reagovat
DreamTeam

Lafita

Reagovat
DreamTeam

a je tam..

Reagovat
smazaný uživatel

to je tragedie pro boha, jdu radši chlastat

Reagovat
patas92

aspon snad zacnou hrat

Reagovat
madridcan

Esteze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene I kdyz neskutecne stastny zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole , ten chudak ani nevedel ako to tam dal ...

Reagovat
DreamTeam

ty vole..to je sranda match zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu z hovna gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

EL CAPITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

mám dosť

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOO MESSIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Alexis,nadhera Messi !

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLASOOOOOO ... King Leo

Reagovat
Rssa

Pěkný obrat zatím

Reagovat
blaugrana

Plne sa potvrdzujú Tavove slová. Tým, že v zálohe nie sú milovníci maznania sa s loptou, tak sa s tým maznáme ďaleko menej a je to viac priamočiarejšie. Masche dnes rozdáva parádne lopty. Toto by mohla byť dobrá varianta na zápasy vonku. Súper má síce viac príležitostí, keď toľko nedržíme loptu, ale páči sa mi to.

Reagovat
Rssa

Hloupost, obrovská hloupost od Abrahama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi takovy hrubky, penaltu nedaji, Puyolovi gol na zlatym podnose, to stejny break pro Sancheze, ted zase tento kreten, paneboze, pritom hrali tak dobre..

Reagovat
DreamTeam

ale tak ja se bavim.. vetsinou jsou ty matche Barcelony obrovskka nuda.. dnes je to vtipne, svizne a nevyzpytatelne..ikdyz druhy polocas uz asi nebude.. no... ale neva..

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat me to prave stve, chtel jsem se bavit i druhej polocas a oni to tak doserou

Reagovat
smazaný uživatel

alexis zatím nejlepší na place

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi líbí. Poslední zápasy si ale nejvíc užívám Masche a Adriana. Oba hrají skvěle.

Reagovat
Rssa

Masch, my darling, je opět výborný, já si ho užívám už delší dobu.

Adriano by byla moje první volba na LB, jenže s jeho zdravím a slabší kondicí to bohužel není možné a v létě LB přijde.

Alexis mi přijde docela pomalý, čekal jsem, že je větší rychlík.

Reagovat
alcantara

Iba pri gole mu to mierne nevysyslo, hoci to bol podla vsetkeho ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Ty vole, ten Madrid sa v Zare pekne trapi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do druhého poločasu bych stáhl Keitu. Má žlutou, dneska hodně fauluje a jeho pozice na hřišti mu nedovoluje využít jeho přednosti.

Zaragoza hraje dobře, ale ty dva góly ji nalomily a celej poločas v deseti nemůžou zvládnout odehrát. Bude to nakonec jasná záležitost a tři body. Každopádně předvedli sympatický výkon a hodně nám zatopili.

Reagovat
One-Real

No jestli nedali penaltu a Puyolovi to tak pěkně naservírovali, tak vám to spíš darovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta byla hodně špatně kopnutá, stejně tak potom na druhý straně Roberto hrubě nezvládl ten roh, to je fakt. My jsme v prvním poločase byli horším týmem.

Reagovat
One-Real

Viz můj příspěvek dole. U vás je velkej rozdíl, že tyhle zápasy začínáte zvládat. Něco jako my proti Vallecanu např.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem brzy to takhle rekapitulovat.Známe Barcu a její "famozní" vstupy do 2 půle,nehledě na to jestli jich tam běhá 10 či 11.

Reagovat
smazaný uživatel

len aby neprisla oblubena udrzba a potom niaka ta facka ... dufam ze tam nabehne Tello a pekne ich tam prevetra

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci pojistovaci gol at je klid a to co nejdřív :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vravím, že to uhaluzia .. Zara neuveritelne presraný prvý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady zkoušíš co ? Jaké haluze ? Já viděl haluz jen v prvním golu ZARY,kdyt ten utocnik ani nevěděl jak to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Puyolov gol bola nacvičená akcia

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja predpokladam ze sa brankarovi podakoval/je

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla,ale takových golů je spousta.A vyrovnávací gol měl byt už z te akce po ktere nasledoval ten roh.Druhy gol Messiho z protiutoku,sice né nějak typický gol pro Barcu ale nepřikláněl bych to k nějaké jak říkáš HALUZI .

Reagovat
DreamTeam

tak haluz to celkem byla.. hrali jste spatne.. do niceho se nedostali.. ustali jste penaltu.. darovali vam gol.. a pak obrance nechal messiho jit do strely...nakonec redka...

Reagovat
smazaný uživatel

Narážam hlavne na to, že dali tyč a nedali penaltu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plácáš to do sebe.Kdyt ta tyč byla v té akci kdy Vicky zavinil penaltu,která pak byla neproměněna.Je nemožný si počítat tutovky takhle.

Reagovat
vacin

To ne ale prostě jeden gol z te akce měl být

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak to myslím

Reagovat
alcantara

Inak ten travnik je dalsi nevydareny vtip, vraj im tam rastu kvetinky

Reagovat
Al Capone

Reagovat
One-Real

Podle mě je pro to radikální zlepšení hry Barcy venku důležitý hlavně jeden faktor. Messi. S ubíhající ligou se začíná trefovat venku a dorovnávat tak Cristiana, kterého venkovní góly nám toho dost vyhrály. Současná bilance 17 ku 11, ale oproti podzimu jde dost nahoru.

Reagovat
DreamTeam

jinak u toho golu messiho nechapu co ten obrance delal bylo uplne jasny ze si to nehodi na pravou do stredu..

Reagovat
alcantara

"Barcelona are the first team in the history of Spanish football to score 159 goals in a single season"

Slusne na to, ze hrajeme vacsinou kombinacie stoperov s brankarmi.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas zaujimavý. Množstvo šancí na oboch stranách u nás v dôsledku toho, že až tak nedržíme loptu a hráme priamočiarejšie.

Alvés dostal to čo mu praje asi celý EF a časť blaugranas

Masch nie je vo svojej koži a bol pri všetkom čo zaváňalo gólom.

Alexis sa skáca na zem a máva tam ručičkami a hlavný neodolá ako vždy a pošle Abraháma pod sprchy

Toto nemáme zapotrebí

Druhý polčas v znamení Messiho a jeho ďalšieho hattricku.

Pedro out Cuenca In

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ta žlutá zda jasná. Dyť z něj málem sundal trencle.

Reagovat
Rssa

Žlutá by byla i kdyby Alexis nic neříkal, ta byla zcela jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

To udelal jak kreten.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď měl Keita dostat druhou žlutou a měla se kopat penalta, tentokrát oprávněná. Zara dobře tlačí, div že nevyrovnala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď na revanž neodpískaná na Thiaga.

Reagovat
Al Capone

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli toto už

Reagovat
Rssa

Aranda hraje velmi velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A taky je etrémně nesympatickej...

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Messi je GENIUS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Pedro.

Reagovat
patas92

jezis ten Pedro to je takovy kok*t, neni schopny ani nahrat na 3 metry

Reagovat
DreamTeam

precenovany supertalent..stejne jako vetsina tech slavnych odchovancu

Reagovat
patas92

tak Pedro zrovna supertalent nebyl nikdy ...letos je tragicky

Reagovat
DreamTeam

tak to se omlouvam... ja uz mel pocit ze jsou ve vasi akademii jenom supertalenti

Reagovat
blaugrana

Valdés, Pique, Puyol, Xabi, Bus, Iniesta, Messi...to sú všetko len preceňované talenty.

Reagovat
DreamTeam

tuhle "starou" gardu.. krome Busquetse nepocitam..myslel jsem vsechny ty ostatni bojany, cuenci...jefreny atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi ještě na Thiaga,Tella,Sergi Roberta,zato z Madridu jsi je prakticky vyjmenoval všechny.

Reagovat
Rssa

Postiga

Reagovat
Rssa

Leo a jeho loby

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas by to mohl dat i jinak,nez lobem..

Reagovat
blaugrana

Pre Kristove nohy.

Reagovat
DreamTeam

co to je zase za penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne normalni ?? Sel do protipohybu a obrance mu tam dal nohy..

Reagovat
DreamTeam

Alex dive

Reagovat
smazaný uživatel

3/4 penalt ,co kopal Real tento rok bylo vic diskutabilnich,ale u tech si drzel hubu,tak prosimte mlc i ted...

Reagovat
DreamTeam

to uz je krec...

Reagovat
Al Capone

Reagovat
raduinho

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=oDYEShXNafI

http://www.youtube.com/watch?v=22NnNpjAyTc&feature=related 2:53 a 5:43

http://www.youtube.com/watch?v=KjT6uKjRuJk 1:35

http://www.youtube.com/watch?v=7iEa6s8L0E4 0:41 a 3:19

http://www.youtube.com/watch?v=fNSNZycbwPM 4:10

http://www.youtube.com/watch?v=qLOy_SQSuLg 2:57 a 4:10

http://www.youtube.com/watch?v=CBy2O4WyYcQ 2:49

No nech sa ti paci-ktore boli diskutabilne? Getafe beriem a dalej? Pri tej penalte Kaka proti Athleticu nezabudni zmienit to, cim ste sa ohanali pri Ramosovom neuznanom gole na Nou Campe Nech sa paci v klude si ich prehliadni a povedz mi. Ja chapem, ze je blbe, ze ked Ronaldo kope penaltu, tak to neznamena krce ci ju premeni(ako u vas), ale skoro s istotou gol ,ale toto riesit? A este po tychto dvoch zapasoch vasich? Smejem sa

Reagovat
patas92

ty si magor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jeden, Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Prečo to vždy nekopne takto.

Reagovat
Al Capone

4 penalty z posledních třech zápasů. A pak, že se pískají jen pro Real...

Reagovat
blaugrana

Pedro dal gól. Neverím.

Reagovat
One-Real

100. pro Karima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

trochu to tu osvěžit

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teď se smějte culés, že Ronaldo dává góly akorát z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Liga:

Messi - 38 (5 penalt)

Ronaldo - 37 (10 penalt)

Reagovat
Al Capone

To, že je neumí proměňovat je jen jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově Ronaldo 11 penalt, Messi 9 penalt? (s tím že asi 3 už letos neproměnil)

Reagovat
smazaný uživatel

fain, ale já jsem nikdy stejně nepsal, že dává góly jen z penalt..

Reagovat
smazaný uživatel

tak zbytečně nereaguj apod.. Kdyby je dával jak Cristiano, tak jich dal letos už víc než Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, že jsem něco napsal.. ano vím, že 3 nebo kolik neproměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 6+4+1

Ronaldo 10+1+0

Reagovat
One-Real

Jsou tam vubec zapocitany ty nepromeneny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mely by bejt.

Reagovat
CHONG

Bastardi se štěstím.

Reagovat
C0br

Messi se nějak rozpenaltoval. Ještě pořád se to nepočítá jako gól?

Reagovat
smazaný uživatel

60 bananov Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt už tolik?

Sákra, jestli se ještě zlepší, tak se třeba dočkáme za sezonu rovný stovky.

Reagovat
CHONG

A pak se vzbudíš a zjistíš, že jsi celý odkopaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Super je, že se povedlo ušetřit spousta sil, sic za cenu toho, že jsme se obávali o výsledek ještě 10 minut před koncem.

Dneska se mi líbil s chutí hrající Alexis. Vcelku se mi líbil i Thiago. Messi byl zase nebezpečný a skoro u všeho.

Díky, šampioni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dolů

Reagovat
patas92

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

U tých španielskych rozhodcoch sa človek nasmeje. Keď majú vo vápne dve čisté penalty tak ich nepísknu ale takúto a la Alexis písknu bezmihnutia oka. To ja vážne nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Leo i asistence. Beru

Reagovat
smazaný uživatel

Juchuuu Pedrito já mám takovou radost Kdy ten kluk naposled dal gola ?

Reagovat
smazaný uživatel

PEDRITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ... no konecne , toto potreboval

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro no konečně

Reagovat
Al Capone

Se mi líbí jak všuchni rádobyfans jsou radši ticho, už konečně vídí jak to teda s těma penaltama je...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jich Barcelona kopala za celou sezonu vic ?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

kopala více penalt, kdy se o penaltu nejednalo...

Reagovat
DreamTeam

ale 19 uplne jasnych nebo kolik..jjim bylo zase upreno..

Reagovat
Al Capone

minimálně, jiri to určotě ještě počítá aby měl nějaké eso v rukávu

Reagovat
smazaný uživatel

stačí kouknout na forcabarca.sk, tam je výčet těch prýpenalt...3/4 z toho jsou sice nesmysly založené na lží, ale to tam je normální...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to byly penalty, kde se dalo dokonce uvažovat o technickém gólu a stejně to sudí nepískli...řežou je prostě neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi neměl psát...

Reagovat
Al Capone

Už je to -+ stejně, nahoře máš statistiky...

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle Zara nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, jsou to bojovníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti nim nic nemám. To v nejmenším. Vždycky jsem jim tu záchranu přál, ale letos jsou u toho padáka takový týmy, že by mi sestup Zary moc nevadil. Samozřejmě, že nejlepší by byla na jejich místě Granada, ale ta má 6 bodů náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

s GRANADOU za dva tydny se bude lámat chleba,pak tam mají 3 zapasy doma po sobě,celkem jim věřím,snad na ukor právě Granady.

Reagovat
Kily

fakt šla nahoru, přitom před zápasem u nás na tom byla bodově mizerně a předvedla naprosto ubohý výkon. Snad jim to vyjde i potřetí za sebou, pro ně by sestup mohl znamenat velký problém

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ze finance by je mohli pak poslat ješte hloub ?

Reagovat
Kily

oops

Reagovat
DreamTeam

kazdopadne aspon bude Cris zase hladovy...

Hattrick do site Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Ty penalty pro Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme už sa penalty počítajú ako normálne goly

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes, druhy polcas, sa mi to zdalo take "iskrivejsie". Zeby navrat do najlepsej formy Guardiolovej ery ? Kiez by.

Reagovat
Rssa

Zasloužené vítězství, důležitý byl obrat v prvním poločase.

Pedro, Keyta miizerný, Thiago průměr, Carles s Messim MOTM

Nevíte někdo, jestli střídal Dani kvůli zranění nebo jen takticky?

Reagovat
smazaný uživatel

Při jednom záběru na střídačku tam seděl v docela bolestivé grimase... Možná něco menšího utrpěl, těžko říct

Reagovat
Kily

už jsem se lekl, že by dvě skupiny fanoušků koukaly na celý zápas Barcelony naprosto zbytečně, nakonec vše dobře dopadlo a všichni jsou spokojení a tak to má být

Reagovat
Al Capone

Zítřek bude lepší co?

Reagovat
Kily

zítra budou natěšené tři skupiny, jedna to zabalí po druhé brance a pak se vrátí, až rozhodčí odpíská nějakou blbost, takže nakonec to dopadne stejně jako dneska, všichni budete spokojení a nakrknutý budu zase jenom já

Reagovat
Kily

výš

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Al Capone

Dneska? Z toho, že musíš číst ty blitky nebo, že si furt děláš naději na druhé místo

Reagovat
Kily

no my už ani teoretickou šanci na druhé místo neměli ani dneska, hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Ušetrenie síl opôr tímu do ďalších bojov

Messi 2+1

Sympatický výkon Zary, dúfam, že nespadnú

Reagovat
smazaný uživatel

Teď zase budou média celý hotový z toho, že dal Messi penaltu. Nejvíc mě tohle rozesmálo po LM - Cristiano 2 góly (z toho jeden naprosto fantastický), Messi 2 penalty. Rozdíl v článcích je takovej, že Messiho vynášej do nebes a o Ronaldovi se ani nenapíše.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jdi dělat redaktora a změn to

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by hned poslali do řitě, já bych byl totiž v článcích dost zaujatej a navíc bych tam dával vysmátě ty reakce "za Real dává branky jenom Ronaldo" a pak zase "Ronaldo dává góly jenom z penalty" a všechny tyhle kraviny, o kterých už nemůžete říct ani slovo

Reagovat
Kily

tohle by ale nebylo o zaujatosti

Reagovat
smazaný uživatel

Apoel a AC Milán...už?

Reagovat
Al Capone

je uplně jendo proti komu kopeš přímák...

Reagovat
smazaný uživatel

ale není jedno, o čem budou informovat média, proboha

Reagovat
smazaný uživatel

A ten přímák by snad gólman AC chytil? Jinak dát penaltu nějaký Horní Dolní nebo Milánu, zas takovej rozdíl v tom nevidim. Kdžy se nekopne špatně, tak tam prostě spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Krystýna dala dva góly APOELU a všichni by si měli sednout na prdel, jo ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak když jsem se tu snažil něco napsat o tom, co napíšou média, tak se podívejte, jak je to důležitý. Zkuste se zeptat několika lidí, kteří fotbal nesledují až takovým způsobem, že by koukali na zápasy několika týmů každý týden, na to, ať jmenují nějaké špičkové útočníky. Fakt by mě zajímalo, kdo jmenuje třeba Ibrahimovice, Gomeze, van Persieho, di Nataleho... Ti ať dají kolik chtějí gólů, nikdy se o nich nenapíše víc než kratičká expreska o dvou větách. (Tím myslím třeba na hlavních stránkách seznamu, idnesu a dalších podobných serverů)

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, neměla být reakce

Reagovat
CHONG

Reagovat
X-bano-X

Apoel=AC Milan?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě nedávno (čti dokud to Messi nedělal uplně stejně) tu bylo pokaždý, když dal Ronaldo penaltu X příspěvků o tom, jak se góly z penalt nepočítají, že umí dávat jenom penalty, že ze hry má pomalu víc branek i Higuaín...

Reagovat
X-bano-X

Ono sám Ronaldo kope viac penált ako ktorýkoľvek iný tím v Primere. Samozrejme ich v poslednom čase ubudlo, keďže jeden známy herec bol dlhodobo zranený, ale už je fit, takže to tu bude zas a nie že nie

Reagovat
X-bano-X

Inak s tým protežovaním si pozri čo bolo písané v diskusii k preview toho zápasu. Madridistas tam písali tipy ako Ronaldo 3 góly, 4-6.... tak logicky sú 2 góly skôr sklamaním

Reagovat
CHONG

Tohle je věc, která mě hrozně sere, to obrovské protěžování Barcelony a Messiho, já osobně Barcelonu nesnáším a Mesiiho nemusím, ale uznávám, že je to herně výborný tým potažmo skvělý fotbalista, ale fakt mi leze krkem, jak když zahraje Barcelona nebo Messi nějaký fantastický zápas, tak se to objeví ve všech médiích, všude o tom píšou a vynášejí je do nebes, ale když něco takového předvede Real nebo Ronaldo, tak na to serou a to třeba i tady na eurofotbalu, např. Messi překonal rekord - článek dlouhý jak kráva, Ronaldo překonal rekord - kraťoučká expres zpráva...

Reagovat
Kily

jaký rekord?

Reagovat
CHONG

24.03.2012 21:10 - Ronaldo vstřelil 100. ligový gól

Cristiano Ronaldo v dnešním utkání proti Realu Sociedad vstřelil svůj jubilejní 100. gól ve španělské nejvyšší soutěži, k čemuž potřeboval pouhých 92 startů. Portugalský útočník Realu Madrid tím překonal rekord Ference Puskáse, který k tomuto počinu potřeboval 115 utkání.

Reagovat
Kily

on ale rekord drží někdo jiný

Reagovat
Kily

ligový tedy, ne klubový

Reagovat
CHONG

Však ten Messiho rekord o kterém tady byl ten dlouhý článek byl taky klubový a nikoliv ligový nebo snad ne?

Reagovat
X-bano-X

Rozdiel je v tom, že Messi prekonal rekord v počte gólov. Ronaldo v rýchlosti dosiahnutia určitého počtu. To by tu potom mohlo byť každý týždeň. 110, 111, 112..... keď prekoná klubovú legendu v počte vstrelených gólov, článok si tu určite nájdeš.

Reagovat
CHONG

Nejde přece o to, aby tu byl článek při 110 atd. jak píšeš ty, ale 100 je prostě jubileum a navíc ten rekord překonal o hodně, dát to ve 115 zápasech a v 92 zápasech je obrovský rozdíl, proto myslím, že si to zasloužilo článek a ne jen expres zprávu a nebo druhá možnost a to, že měli i ten Mesiiho rekord hodit pouze do expresky.

Reagovat
X-bano-X

Neviem čo ti mám na to povedať. Ak v 24 rokoch prekonáš klubový rekord v počte strelených gólov v klube, ktorý tu je 112 rokov........

Reagovat
Kily

jj, chyba EF. Rekord v celkovém počtu nastřílených branek je sice celkově zajímavější než rekord v rychlosti nastřílení sta branek, ale pozornost formou článku by si měly zasloužit obě situace

Reagovat
CHONG

Portugalský útočník Realu Madrid tím překonal rekord Ference Puskáse...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, třeba jsem tu nikde nenašel ani expresku o rekordu v počtu gólů za sezonu útočného tria Ronaldo, Benzema, Higuaín. Hlavně že u Messiho tu bylo asi padesát zpráv třeba i o tom, že mu chybí 1 gól do překonání rekordu...

Reagovat
CHONG

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi se dnes dvakrát prosadil na hřišti Zaragozy, čímž nejen zařídil výhru Barceloně, ale zároveň zaokrouhlil svůj střelecký účet v letošní sezoně na úctyhodných 60 branek. Argentinská hvězda tak ztrácí už jen sedm branek na historického rekordmana Gerda Müllera, kterému se podařilo dát v sezoně 1972/73 v dresu Bayernu v jediné sezoně 67 branek. TÁK HOŠI EXPRESKU MÁTE TU :)

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mercury

Reagovat
blaugrana

Tie góly však boli už úplne bezpredmetné, keďže bolo rozhodnuté po prvom zápase.

Reagovat
CHONG

Žádný gól není bezpředmětný.

Reagovat
smazaný uživatel

a všechny jsou stejně důležitý, ne?

Reagovat
CHONG

To ne, ale žádný není bezpředmětný a už vůbec ne kvůli tomu, že už je o postupu rozhodnuto z předchozího zápasu, protože podle této logiky bych klidně mohl říct, že bezpředmětné byly ty Messiho góly proti Leverkusenu.

Reagovat
blaugrana

Áno, tie boli tiež bezpredmetné, ale bolo ich 5 a podarilo sa mu to ako prvému v CHL...vstreliť toľko gólov

Reagovat
CHONG

Jak říkám, podle mě není žádný gól bezpředmětný, gól je prostě ve fotbale cíl a cíl není nikdy bezpředmětný.

Reagovat
blaugrana

Média asi tento názor nezdieľajú.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to bylo jakkoliv, tady se rozumného názoru nedočkáš, jelikož tu jsou zaslepení fanoušci barcelony, viď ijíříčku

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by si autoři souhrnů s nimi nemuseli dávat tolik práce, stačí si projít příspěvky zdějších madridských, ti sledují každý uprdnutí Barcy

No, výkon nemastný neslaný, dnes to byl jeden ze zápasů, kdy jsme mohli klidně prohrát, tažení Zary momentálně není náhoda, zvedli se neuvěřitelně. Konečně to vypadá, že se rozjíždí Alexis, na závěr sezony pozitivní zpráva! Pak do toho skočí hladovej Villa a vystřelí nám treble

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jak je to s Xavim, píše se tu často, že je zraněnej, ví někdo něco víc?

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhodobý problémy s lýtkem, do konce sezony má mít speciální treninkový program..

Reagovat
LAM

Neuvěřitelný Messi zatim 60 golů a 25 assistencí to je něco co jsem si myslel že ani není možný

Reagovat
alcantara

60 golov

Leo je 15tym najlepsim strelcom Primery, dorovnal Puskasa Vela stastia pri dobiehani a predbiehani dlasich legiend.

Reagovat
Al Capone

Dokonce už dohání i Cristiana...

Reagovat
JacoBee

Reagovat
alcantara

Reagovat
Masi

Reagovat
Mercury

Zaragoza odehrála výborný první poločas, dost nespravedlivě po něm o gól prohrávala. Pak už to bylo podle předpokladů a proti deseti se to dotáhlo do očekávaného konce. Nejlepší dnes Mascherano, Messi a Alexis, Keita naopak dost špatný. Leových 60 gólů je něco neuvěřitelného, před touto sezonou už jsem opravdu nevěřil, že dokáže loňský zápis zlepšit..a to zbývá ještě minimálně deset zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Goles: Leo Messi (60), seguido de Cesc Fàbregas (15), Xavi Hernández (14), Alexis Sánchez (11) y David Villa (9).

Viem, že naši útočníci boli a sú dlhodobo zranení, ale je to na zamyslenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz se vsechno hraje na Messiho..

Reagovat
alcantara

Alves muscle discomfort

Reagovat
smazaný uživatel

S jakým svalem?

Reagovat
alcantara

lave stehno

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je průser

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak když jsem se tu snažil něco napsat o tom, co napíšou média, tak se podívejte, jak je to důležitý. Zkuste se zeptat několika lidí, kteří fotbal nesledují až takovým způsobem, že by koukali na zápasy několika týmů každý týden, na to, ať jmenují nějaké špičkové útočníky. Fakt by mě zajímalo, kdo jmenuje třeba Ibrahimovice, Gomeze, van Persieho, di Nataleho... Ti ať dají kolik chtějí gólů, nikdy se o nich nenapíše víc než kratičká expreska o dvou větách. (Tím myslím třeba na hlavních stránkách seznamu, idnesu a dalších podobných serverů)

Reagovat
smazaný uživatel

poptávka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta se nevytoří sama. Tady na těch hráčích je vidět, že nezáleží až tolik na výkonech. Třeba u Torrese byl článek pomalu po každým zápase, jak Torres nedal gól místo toho, aby se objevil článek o hattricku zmíněných kanonýrů. Bohužel tohle neovlivnim, prostě mě to často štve a přijde mi, že zrovna tady je Barcelonamánie dost zjevná.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

19 golů za 5 zápasů a to ještě Betis neskončil.Priméra

Reagovat
smazaný uživatel

7 branek na Gerda? Doufám, že to ten blázen dá

Reagovat
X-bano-X

Tak má na to ešte 11 zápasov

Reagovat
madridcan

nenechaj sa zmiast, ma nato 10 zapasov, ale niektori snilkovia uz automaticky rataju s finale LM

Reagovat
blaugrana

Messiho 60 gólov by si zaslúžilo článok, nie len expresku.

Reagovat
blaugrana

Vlastne nie. Až keď ešte pridá 8 ďalších a pokorí ďalší rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarrealu je mi letos líto...

Reagovat
smazaný uživatel

mám o ně strach

Reagovat
Kily

snad to Lotina nějak díky defenzívě ukope, ale snadné to nebude, Villarreal každopádně sestoupit nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

Lotina prý potopil dolů už čtyři různé mančafty a letos jede na rekord ligy.

Reagovat
Kily

já vím o třech, Celta, Real Sociedad a loni Depor, on nějakou garancí opravdu není (možná tak garancí na to sebrat doma body vám), i když to tak podle prvních výsledků mohlo vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzi me,ze Vela hodla ve Spanelsku zustat...Je ovsem pravda,ze tam zapada vice.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvam se,to nemela byt vubec reakce...

Reagovat
Infi

Dneska jsem, bohužel, nestihl další match, Barca prostě hraje v strašně nevhodnou dobu, protože je vždycky něco.. Každopádně jsem slyšel, že ten Messi prý neumí kopat penalty nebo co

Reagovat
blaugrana

Tak keby kopal každú jednu tak, ako dnes, tak nikto nepovie ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xpza3x_rayo-vallecano-6-0-osasuna_sport

galapredstavenie najlepšieho klubu v španielsku

Reagovat
Xavi

Pěkny góly, ale za stavu 1:0 to břevno, tyčka a dorážka z malého vápna, to bylo něco teda.

Reagovat
alcantara

Messi=Stamkos. Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

a vy dva taky ,komu asi fandite

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, máš deset -doufám, že spíše jedenáct- zápasů na to, abys těch 7 branek dal. Samozřejmě, že lepší by bylo dát branek 8. Ty to dáš! Kdo jiný, než ty? Kdo jiný, než nejlepší hráč novodobé -tedy té lepší- historie fotbalu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Hmmm. Barca bude hrát ještě 10 (11) zápasů.

Messi v tuto chvíli má 60 branek. Ten tu sezónu zakončí tak s 75-80 góly, fantastická bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc. To by musel kanonovat skoro dva gól na zápas. Budeme rádi, když dá těch 70.

Reagovat
Filipow

Tak těch 75-80 je moc, no.. ale Leo by toho schopen byl a né, že ne.

Ale aj kdyby dal těch 70 gólů.. fantastická bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je teď

Reagovat
Filipow

Jinak, jak se tak dívám na wikinu (nevím, jestli je to tam aktualizované), tak v rámci La Ligy ztrácí 6 gólů na 12. místo. A nějakých 94 na první místo. Takže by teoreticky mohl ke konci roku 2014 být nejlepším útočníkem La Ligy.. Úžasný player.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti hrají dneska důležitej mač. Moc by ty 3 body potřebovali, ale mám strach, že budou vyšťavení z EL.

Reagovat
Kily

a bez Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

8 minúta 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že si to neuvěřitelně dali už na 12, tak mají asi důležitější zápas ve středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šetria sily na stredu, kde si idú po tri body

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jo. Nicméně už si nechali vykartovat dva hráče. To je demence.

Reagovat
smazaný uživatel

tak už tři. Te je za rozhodnutýho stavu demence na entou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Aj niekto podstatny ci len nahradnici?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude stát za karty proti Realu ?

Reagovat
madridcan

Salvio, Miranda, Suarez

Reagovat
Kily

Miranda, Salvio a Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koné dostal žltú kartu za to, že schytal lakťom do brady, neskutoční týto rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona byla včera užasna a naš Leo hral skvěle ,tak jako vždy,prostě perfektni ............ už je to lepši .....buh s vami apoštolove vesele velikonoce

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je průser. Levante v LM vyhoří.

Reagovat
Kily

jak to vypadá herně?

Reagovat
smazaný uživatel

blbě. Levante je lepší.

Reagovat
ryzskej

však půjdeme do EL, ne do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Levante má víc štestí než rozumu... tenhle tým přece nemůže postoupit do LM :

Reagovat
madridcan

o tyzden by mohli doma formu potvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Vole Atleti co to ma znamenat...ten uzkej kadr se nejspis zacina projevovat a to ze postupujou v EL jim moc neprospiva. No nic hlavne aby se do LM dostala Malaga a ne Levante , na Malagu jsem zvedavy uvidime zda jeste budou nakupovat.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

jaký krásný záhon

Reagovat
blaugrana

A v Rayi to bdue ešte lepšie. To bude step.

Reagovat
vacin

Tak zahrada je to hezká ale aspoň to vypadá, že je to celkem rovný....

Reagovat
smazaný uživatel

ta první stejně není ze stadionu

Reagovat
blaugrana

Ta tretia áno. A tam je tie rastliny pekne vidno...

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo ale první fotka má tak 10 cm vysokou trávu a je to hrbolatý jak u mě za barákem.

Reagovat
blaugrana

Je, nie je. Ta tretia z toho štadión je a tam je to vidno...

Reagovat
smazaný uživatel

tak já neříkám, že ten teren je na grc jen jsem chtěl podotknout, že podle MĚ ta první fotka tam nepatří toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas neuvidím, hlavně ať to neskončí debaklem, čehož se reálně obávám

Reagovat
One-Real

Chystam se na Real - Mallorca a urcite nechci vynechat prohlidku stadionu. Nevi nekdo na kolik to presne vyjde ? TIpuju tak kolem 15 éček, ale jistej si nejsem. Na strankach jsem to nenasel, akorat ze pro deti do 5 let je to zdarma.

Reagovat
Kily

já to někde hledal před rokem a našel jsem článek, kde autor psal 15 eur, bylo to z roku 2009

Reagovat
Kily

General Public

Children under 14: 11€

Adults: 16€

Madridista Fan Club Members

Children under 14: 8€

Adults: 11€

Members

Free

Group and school discounts available

je to ze stránek klubu

Reagovat
One-Real

Dík. Asi jsem špatně hledal.

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

chválihodné každopádně tohle dělá většina vrcholových fotbalistů, často na popud klubu, těm dětem to udělá radost, bez ohledu na to, proš to ti fotbalisti dělají..netvrdím, že je to jeho případ, nevím, kolikrát nemocnice navštěvuje bez kamery, ale jeho sobecké chování na hřišti to nemění...

ale znovu - chválihodné

Reagovat
smazaný uživatel

*chvályhodné..

Reagovat
ryzskej

Jak to myslíš, namyšlený sobec?

Reagovat
madridcan

Lebo vobec nechodi do nemocnic ani na charitativne akcie. Iba si kupuje drahe veci a nikoho nepodporuje

Reagovat
smazaný uživatel

Podporuje svojho kamaráta z dorastu predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

tak na mna reagujes akoby ja som sa tu tym pribehom ohanal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v prvom rade sú tieto aktivity mediálna masáž. V každom prípade to deťom robí dobrý pocit, čo je najdôležitejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já chci být méně cynický a doufám, že spousta z nich to dělá prostě proto, že cítí, že je to správné..srpávný člověk tohle musí cítit jako povinnost..

Reagovat
blaugrana

Pošlime Ibru do nemocnice a už je to najväčší sympaťák pod slnkom...Určovať niečí charakter za základe týchto videí...ach. no dobre.

Reagovat
madridcan

Ani tu tak neide o to, ze tam siel. Ide o to, ze je vykreslovany ako clovek, ktorý mysli iba na seba. Pricom takuto podporu vyjadruje dost casto a to nie len na Vianoce. Ja nikde nepisem, ze teraz ho vsetci respektujte, lebo daruje krv a odfoti sa s detmi, ale opat raz je on v porovnani s inymi vykreslovany ako clovek, ktorý na taketo veci absolutne nemysli. A ako pise kolega nadomnou je to taka medialna masaz samozrejme, ale ide hlavne o tie deti...

Reagovat
blaugrana

Páše aj o tom, či to robí z vlastnej vôle a o to ide. To vie len on, ako to je. Mňa keby prišiel navštíviť niekto len kvôli tomu, aby si urobil meno, tak ma to teda moc nepovzbudí. Ale tie tiež deti nevedia, ako to je...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, každý nemůže být dokonalý jako tvůj Messi

Reagovat
blaugrana

Toto je zas čo ze priblbú reakciu s prepáčením?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už prekonal aj dokonalosť

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe mě takový komentář ani nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nevieš pochopiť trocha humoru, je to len tvoj problém.

Reagovat
madridcan

300 pre Real Madrid a dnesny golovy festival na Santiago Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost možné, dneska to vidím na vaši výhru tak o 3-4 góly. Jsem příšerný fanoušek

Reagovat
DreamTeam

proc priserny... vidis to realne jak to je... hosi uz muzou jedine prekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

což se určitě nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Nestane, sebevědomí nabyté po čtvrtečním zápase půjde do háje smutným způsobem

Reagovat
blaugrana

Ty to chceš len patrične zakríknuť a večer osláviť výhru, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl vítaný bonus. Ale fakt nevím co se musí stát aby jsme uspěli. Naše bilance a hra s Realem je poslední dobou příšerná.

Reagovat
blaugrana

Verím, že Jordi a Jerémy naľavo a Feighuli napravo a Goldádo zo stredu problémy narobia.

Reagovat
DreamTeam

nejspis ne.... ale tak uz se na ne ostatni tymy dotahuji, tak by meli s tim zacit neco delat

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel by som vedieť, čo majú v hlavách hráči, či vôbec majú chuť zabojovať alebo prídu úplne odovzdane.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tě přešla důvěra ve Valencii?

Reagovat
One-Real

Tady nahore se z toho dneska dela zapas Real vs Blsany. Ja budu spokojenej se 3 bodama, at uz to bude o 1 nebo 4 goly. Vale se urcite jen tak neda a snad bude pekny fotbal.

Reagovat
Kily

tak my máme dvě nějaké šance - nastoupí Altintop, nebo se nám povede strašně držet výhodný stav, to jest vést, remíza nebo prohrávat o branku, pokud půjdete to dvoubrankového vedení, už ty šance budou opravdu minimální

Reagovat
Kily

strašně dlouho

Reagovat
One-Real

Hamit si snad nezahraje, proti Villarealu nam to krome priserny koncovky prohral on a co jsem koukal na Apoel tak oba goly da se rict jeho (prvni vypusteny souboj a druhy zavinena penalta).

Reagovat
Kily

dobrá práce, s úrovní ligy klesají i rozhodčí, nejlepší je tam jednoznačně Webb, jelikož od toho všichni alespoň vědí, co čekat

Reagovat
DreamTeam

ten Young to je ulet

jinak Balotelli mi pripomina Busketu jak sjel tenkrat Xabiho a taky nedostal ani kartu... nicmene Mario pak mel slapak jeste jeden, myslim zase na Sagnu a uz dostal zlutou

Reagovat
alcantara

http://tinyurl.com/6uqeyrz

Menil by som, len neviem ci s Leom alebo tymi dvoma slecnami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Cibuľu dal možno aj dole. Vraj je to známa kurva v Blave.

Reagovat
madridcan

Podla toho ci tam bol Xavi s Iniestom

Reagovat
blaugrana

Tak keby netrafil, tak by to bolo prinajhoršom do zadku. Aj ten má už určite dosť otvorený.

Reagovat
smazaný uživatel

Netáraj neni žiadny kurva

Reagovat
blaugrana

Tak domov sa údajne vracia len preto, aby sa ukojila svoje potreby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rumunská buchta.

Reagovat
One-Real

Mladicci dneska vyhrali na hristi druhyho v tabulce 4:1.

2 a 7 Joselu, 11 Mosquera a 45 Juanfran

Reagovat
smazaný uživatel

Je poločas, to je malý zázrak dát tolik branek dlouhodobě jedné z nejlepších obran Segundy B.

Reagovat
One-Real

Hmm ja na Castillu zas zapomnel a ted jsem cetl akorat status jedne stranky a tam bylo full time. Jaka je sestava?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DreamTeam

prej je to 1:3

Reagovat
Kokesh

Nakonec 1:5 a čau. Joselu.

Reagovat
Jerichoo

Vraj nebude hrať Goldado, je to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je.

Reagovat
smazaný uživatel

a Real na 90% s Di Maríou v základu.

Reagovat
One-Real

RM Lineup: Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Higuaín, Cristiano Ronaldo, Benzema (4-2-3-1)

Valencia Lineup: Guaita, Costa, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Topal, Tino Costa, Parejo; Feghouli, Piatti & Adúriz (4-3-3)

Note that Soldado is sick and won't start.

Reagovat
smazaný uživatel

Není Mathieu, tak tam asi stačí ten Karim. Jinak Ricardo Costa jako antiCristiano, to jsem teda zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, co je zac ten Carvajal? Ma nejakou sanci v acku?

Reagovat
smazaný uživatel

Malej, silnej, ofenzivní, nejlepší obránce Castilly, něco jako Salgado. Šanci asi nemá, možná je tam i nějaký osobní problém s Mourinhem.

Reagovat
One-Real

Me prijde ze se pohybuje jeste o par metru vys nez Salgado, nevim na jaky zapas jsem to koukal, ale tam byl stale ve vapne.

Reagovat
smazaný uživatel

K té poslední větě. Domněnka nebo jsi něco četl?

Reagovat
smazaný uživatel

četl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Me to taky prekvapilo, ale pak jsem si vsiml ty absence Mathieua. Ale otazka, vedel tohle Mou? A spis me zarazi, ze nehraje Varane.

Reagovat
Jerichoo

Albiol odohral naposledy výborný zápa, Varane hral naposledy v stredu, možno preto

Reagovat
smazaný uživatel

nj tak Ángel jeste asi nema na to odehrat celej zapas. Akorat bych radsi videl Varaneho misto Albiola. Jinak ok. Podme!

Reagovat
madridcan

Mathieu?

Reagovat
smazaný uživatel

LEVANTE

Reagovat
vacin

Ty černý dresy Vale korespondují s náladou jejich místních fans

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes budeme kopať penaltu, tip za barák

Reagovat
Kily

notyvole, kapitán Tragicardo a na hrotu nekopaduriz, můžeme jich dostat třicet a stejně nebudu zhnusenej víc než teď

Reagovat
smazaný uživatel

je to hodně špatný? já doufal, že byste mohli překvapit..nejvíc mě sere Banega, s ním byste mohli přehrát jejich zálohu a nákopy by si pohlídal Rami, takhle to moc nevidím..

Reagovat
Jerichoo

my gól dať proste musíme, pokial to nepôjde máte šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo pro Ozila Ale po tom, co Ronaldo trefil minule luxusně šibenici se asi nedalo čekat, že to teď nechá někomu jinému....

Reagovat
Jerichoo

tak toto nebola parketa pre laváka ani omylom, technický kop to ano

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že to byla více pozice pro leváka než pro razantní střelu...tady moc nejde o rotaci míče, ale jen o to dostat míč přes zeď (ale pod úroveň břevna pokud možno )....

Reagovat
Jerichoo

ono to bolo práve dosť z uhlu, preto pravák. Lavák by to musel kopať proste cez múr a to je lahko čitatelné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i z takové pozice to jde kopat na zadní, na tohle byl expert Beckham. Dal míči takovou faleš, že i když to šlo přes hráč ve zdi, tak to skončilo na zadní. Pro golmana ještě těžší, jelikož v 90% případů udělá krok za zeď.

Reagovat
Jerichoo

Ale Bekema nemáme :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo no . Škoda, že není na hřišti Nuri, ten by si na to možná troufl....

Reagovat
smazaný uživatel

malá domov snád jasná ...

Reagovat
One-Real

ze pry koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch rohů mám strašné bobky, tohle nám nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. Tady se mohl Iker jen koukat (a ukazovat úplně nesmyslně ofsajd).

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira-Parejo, to byl teď strašný faul tohle se prostě ve fotbale pískat nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak poslouchám, že i v hledišti získávají Netopýři převahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslúchaš zle :)

Reagovat
madridcan

myslis toto Puta Valencia, Puta Valencia?

Reagovat
smazaný uživatel

krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pipa je dnes viac než príšerný

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou fauly

Reagovat
One-Real

Tahni Alibiyole.

Reagovat
valloire

Casillas

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie hraje celkem pěkný fotbal, jen to chce občas trochu lepší hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dnes sme im mohli požičať svätú trojicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo dnes hraje dopředu tužku, budeme potřebovat rozpohybovat křídelní prostory Andělem.

Reagovat
One-Real

Tragicke. Rozdil mezi Karimem a Pipitou, ze prvni ty balony aspon podrzi a rozda dal, ale Pipita je odevzda a vetsinou u nej ta akce konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim hraje hodně dobře zatím.

Reagovat
-Kopy-

Piatti

Reagovat
herbage

chybí mu Messiho klid, je hodně zbrklý

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol hrá výborne zatial

Reagovat
One-Real

Mne se vubec nelibi, dobre dostupuje, ale jakmile je nejaky souboj, tak vubec nestaci. A pri te druhe sanci taky delal jen sp. partnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozičně dobrý, souboje vyhrává.Ale jakmile nastane souboj 1on1, kdy má soupeř míč u nohy tak je zle.

Reagovat
vacin

Pepe zatím nejlepší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

"Benzema, pravačka to není zrovna jeho áčko"?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Vale zatim vyborna. Z Realu se mi nelibi Marcelo a hlavne Higuaina, kteryho bych nahradil Di Mariou, nejlepsi zatim Pepe, ten je vsude, Albiol vylozene spatnej neni, ale neni to ono.

Reagovat
herbage

pěkný zápas zatím, z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Ty brejky Valencie jsou dost nebezpečný.

Reagovat
Kily

wow, tak zatím moc dobré, moc se do hry nedostává Ronaldo, i když prostor na zakončení si několikrát našel, Özil skoro vygumovaný, uvidíme, co s tím udělá Di Maria. Zatím se nám celkem daří dostat se Realu hrou pod kůži, nervozita tam nějaká je, stejně jako pro nás i šance, škoda jejich neproměnění. Rozhodčí někdy až moc úzkostlivě, škoda toho odmávaného ofsajdu Adurize, i když on by to stejně nedal a spíš by ještě před zakončením zakopl

Reagovat
Kily

a do hry se prakticky nedostal Marcelo, i když kolem třicáté minuty tam měl jeden výborný náběh, kdy mohl jít sám, kdyby ho Benzema viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky, když se dostane přes hráče, tak se celkem nesmyslně cpe do středu, kde je nejvíc lidí a pak to ztratí nebo je na něj faul.

Reagovat
herbage

hrajete dobře, možná si i nějaké body odvezete

Reagovat
smazaný uživatel

Není to nejhorší, ale zdaleka ani nejlepší. Nějaké šance tam byly, ale chce to více tlaku do 16ky, dostat tam střílený centr nebo něco. Zatím nejlepší Pepe, Karim a líbí se mi i Khedira s Ronaldem.

Viděl bych to na 55.minutu a střídání Angel / Pipita...

Pokud ale nedáme branku tak do 65.minuty, tak to začne být horší a horší....

Reagovat
Al Capone

Zatím pěkný vypjatý zápas, něco co jsem od posledního zápasu s Barcou neviděl

Reagovat
Kily

a otázka za bludišťáka - v kolikáté minutě dostane Guaita žlutou za zdržování

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už ju mal chytiť v 5. minúte

Reagovat
smazaný uživatel

v 93. za stavu 0:1..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Ronaldovej tyčky, a pár zadrbaných šancí tam ešte bolo ..

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia slušně, kdyby snad dali vedoucí gól, tak nějaká šance na body by tam byla.

Reagovat
smazaný uživatel

27 vteřin a Angel byl málem u gólu...

Reagovat
Jerichoo

Ozil

Reagovat
blaugrana

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty se směj něčemu takovému

Reagovat
blaugrana

Áno, smejem sa tomu. Ešte si zabudol napísať, že zrovna ja, keď fandím Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nebylo potřeba, to všichni vědí

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
C0br

Özil hnus

Reagovat
One-Real

To bylo same 3:0, 4:0, nemaji sanci a koukejte na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam mohl bejt. Valencia hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DiMaria tlačen, sudí taky očividně tlačen...a je po fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dive Maria už ide.

Reagovat
One-Real

Jak mhol rozhodci piskat offside, kdyz hrac Vale branil na brankove care?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč se počítal jako brankáře, protože brankář byl vyběhlej na vápně.

Reagovat
One-Real

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to docela zavádějící tady to, všichni si myslí, že se do offsidu nepočítá brankář, přitom se do něj nepočítá poslední hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož v ten moment byl jakoby v pozici golmana. Pokud už nebyl mezi Karimem a tím hráčem na lajně jiný hráč, tak to byl offside.

Reagovat
vacin

Protože, byl poslední hráč aby nebyl offside musí tam být dva bránící hráči.

Reagovat
DreamTeam

offside nebyl. za brankarem stali dva hraci

Reagovat
herbage

Iker jak děkoval břevnu

Reagovat
smazaný uživatel

Príšerný rozhodca

Reagovat
herbage

co tam Di Maria tak šaškoval?

Reagovat
smazaný uživatel

No co? Se chtěl prát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vale udržať

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
blaugrana

Pepeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, vaše herečky předvádí lepší výkony

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe , Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Piatti má 5 faulova je bez karty

Reagovat
blaugrana

Pepe dnes kvalitný výkon.

Reagovat
herbage

tyvole Pepe neustojí ani souboj s Piattim tělo na tělo, přitom chlap jako hora

Reagovat
blaugrana

Je to diver.

Reagovat
Masi

Jn do Barcelony s ním

Reagovat
blaugrana

Tam by mohol, keby nelámal nohy na počkanie.

Reagovat
Masi

Pravda, tady má náskok vůl

Reagovat
patas92

co udelal Pepe?

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu, Pablo

Reagovat
One-Real

Parejo odchovanec Realu a jde po Di Mariovi.

Reagovat
herbage

míří C.Ronaldo vůbec při těch přímácích nebo to jen nabombí?

Reagovat
smazaný uživatel

oba primaky spatne trefil, potrebuje to trefit celym chodidlem a pak mu to tam padne a myslim, ze nemiri, dejme tomu, ze urci aspon stranu, na kterou ten mic pujde

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe se asi uz uplne pomat, dal by vetsi ranu a mohl zlomit Arbeolovi nohu..

Reagovat
blaugrana

CHudák pepe ani nevidel, že je to pri ňom arbeola a inštinktívne prášil, aj keď sa "zvíjal".

Reagovat
Mercury

Diver...

Reagovat
smazaný uživatel

Cronaldo

Reagovat
patas92

to si dela prdeů ten Ronaldo ne???

Reagovat
C0br

Debil

Reagovat
herbage

tenhle rozhodčí dostal očividině špatné notičky. Může se po zápase těšit v podzemní garáži na návštěvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale to mas pravdu, byt to Barcelona, tak piskne a da cervenou

Reagovat
herbage

udělat tohle Messi, tak tu házíš blijící smajlíky ještě dva dny

Reagovat
smazaný uživatel

o tom zadna, jenze bohuzel rozdil je v tom, ze Messimu by to ten sudi uznal, fouknul by pentli a dal rudou

Reagovat
smazaný uživatel

netáraj nezmysli

Reagovat
smazaný uživatel

sám víš, že tomu tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Základní rozdíl je v tom, že Messi by takový souboj ustál a místo simulací se snažil dát gól. Na rozdíl od Ronalda by se našla za sezonu spousta situací, kdy na něj byl skutečně penaltový zákrok a on to ustál a snažil se dát gól ze hry... Ronaldo je šašek, šel sám na bránu a místo zakončení zvolil simulaci

Reagovat
Kily

a být to Plzeň, tak k tomu uzná i gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Buhahaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

očividně ho přišlápl....

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ocekavam spoustu komentaru,jak Barca simuluje vic atd,ale nikdo si tu nepripusti,ze Ronaldo to ted zahral jako koko....t :D

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je galapredstavenie diverov

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentátor tím pískatelným kontaktem myslel to jak ho ten hráč pohladil po zádech? nebo tam byl ještě nějakej kontakt nohama, kterej jsem neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam kontakt nohama, ale dobrých 5 metrů před vápnem

Reagovat
blaugrana

Ale ako skúsene počkal, kým pol v 16stke. A potom ta spontánna reakcia.

Reagovat
valloire

Přišláp mu nohu.Na Campu už by byla.

Reagovat
blaugrana

To si píš. My dávame viac.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nikdo nepochybuje.

Reagovat
blaugrana

To som rád. Ale po tých rokoch nám snáď UEFA dáva nejaké zľavy.

Reagovat
X-bano-X

Prišlápol ale meter mimo vápna

Reagovat
blaugrana

Omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado.

Reagovat
smazaný uživatel

to je smula

Reagovat
smazaný uživatel

Goldado rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Real uz 100% neprohraje, Cronaldo dal tycku

Reagovat
smazaný uživatel

A čo keď dal tyčku?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Real ani jednou neprohral - 12 vyher a 3 remizy

Reagovat
smazaný uživatel

Realu právě utíká titul mezi špuntíky!

Reagovat
smazaný uživatel

Karim chod do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Co toto tedka bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

BENZEMOOOOOOO

Reagovat
valloire

Dneska ho nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

zas jak proti Malaze spaluje nemožné....

Reagovat
smazaný uživatel

jo to se hodí zdžovačka, radši vstavej

Reagovat
herbage

neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Ale strela Angela parádna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si to ještě zvedá ten límeček

Reagovat
Dr. Admess

Pablooo

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuu,skoda,jinak mel to byt alespon roh...

Reagovat
patas92

to jako neni roh??

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

To bude Vale mrzet,tedka tam Real jednoho foukne..

Reagovat
Dr. Admess

Albaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte gooooooooooool

Reagovat
patas92

hlavne at nedostanou

Reagovat
Manik...

Ta Valencie jsou hrozný ubožáčci... přijdou mi jako tým který hraje o záchranu a ne tým, který by měl být konkurence schopný Realu a Barce. Jsou jenom zalezlí na vlastním vápně v 8 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vybalit na Real totální ofenzívu, to můžou rovnou do zápisu napsat 5:0 pro Real. Vale hraje víc než dobře.

Reagovat
Manik...

já neřekl otevřenou obranu ale útočit. Když 3. tým tabulky jen brání? To i to Bilbao hraje líp!!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že Man City dneska hráli oku lahodící fotbal

Reagovat
Manik...

rozhodně nebyli zalezlí u brány!! Spíš by se to mělo brát obráceně... Jak hrál Arsenal proti druhému City? Otevřenou partii a ne tenhle humus!!!

Reagovat
Kily

ano, ano, klasický názor fanouška Realu na tým, který si dovolí Realu konkurovat a nenechá si nasypat hromadu branek

Reagovat
herbage

pěkně Iker

Reagovat
lnterista

ten Di Maria je stejnej exot jak ten nas Zarate

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa je tu simulovani

Reagovat
smazaný uživatel

ten musí nastavit tak 5 minut tipuju to na 2 samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

a ten konec je ošéfovaný taky dobře

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

Se tam válí jak sráč

Reagovat
One-Real

Uz jsem mel strach, ze se to obejde bez simulovani.

Reagovat
One-Real

Uz jsem mel strach, ze se to obejde bez simulovani.

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi, tohle je odpad..

Reagovat
smazaný uživatel

otřes mozku + zázračný ionťák = všechno ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nasraty fanusikovia realu k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Guiata

Reagovat
blaugrana

A ďalší psychopat v akcii.

Reagovat
smazaný uživatel

To sú šance

Reagovat
smazaný uživatel

takovej tlak a nic to nastve

Reagovat
smazaný uživatel

bože bože...šance na 3 zápasy....a je po titulu

Reagovat
Honza Matoušek

Jojo 1. místo o 4 body, rovnou to zabalit

Reagovat
smazaný uživatel

poděkování do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
Manik...

Liga, ve které 3. tím jenom brání proti 1. nemůže být nikdy nejlepší!!! To už i ten Liberec proti Spartě toho předvedli víc!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia Guaita Už jen čtyři body!!

Reagovat
Dr. Admess

Guatia díky

Reagovat
smazaný uživatel

VALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-* :-* :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Komentár k zápasu: Neuveritelné čo vieme zahodiť a viac než príšerný rozhodca, to bol vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

No a z 10ti bodoveho naskoku jsou 4...

Reagovat
Jerichoo

On nadstaví 4 minúty, z toho 2 sa tam ošetruje simulant

Reagovat
Dr. Admess

Ještě Real zaváhat na Bilbau a pak už to bude zase jen na Barceloně

Reagovat
patas92

Real ten titul asi nechce

Reagovat
smazaný uživatel

A hnědý pruh na bílých trenkách je větší a větší.

Díky, Netopýři!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jj to uz musi byt slusne skrkatko

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
celeb

Reagovat
blaugrana

Valeeeeeeeeeeeeeee olééééééééééééééééééé.

Reagovat
herbage

hm, fanoušci Vale museli zestárnout během posledních 10 minut asi o 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

A čo fanúšikovia Barcy? Ja som nabral aspon 20

Reagovat
smazaný uživatel

to jo Ale my už jsme z těch posledních desetiminutovek zvyklý

Reagovat
Kily

já jenom o tři piva

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt ošetřování Ramiho v nastavení, tak Real vyhraje aspoň 4:0

Reagovat
Al Capone

ale je fakt, že golman zdržoval už od prvního kontaktu s míčem

Reagovat
smazaný uživatel

to tak máš skoro v každým zápase, s tím už se tak nějak počítá...

Reagovat
Al Capone

tak jasný, ale Valencia není nějaký chcípák ze spodku tabulku.. na konci utkání to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

to je způsob, jak tým znervoznit, nám dělali to samé...spíš se divím, že nehledáte chybu jinde, vždyť vám vůbec nehrál střed zálohy, všechno o krajích..

Reagovat
Al Capone

o krajích, které stejně hráli přes přehuštěný střed, škoda mluvit

Reagovat
blaugrana

A rozhodca bol dnes famózny. Žiadne divy nezožral.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se tak nepíská i vám no...bohužel má každý tým ten metr jiný

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, vám se ruka ve vápně toleruje.

Reagovat
herbage

Real to má pořád ve svých rukou, nevím co řešíte

Reagovat
smazaný uživatel

Dnedka mi na zádech začaly rašet křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za super informaci, už můžu jít dneska v klídku spát..

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobré usínání

Reagovat
smazaný uživatel

Pro golmana Vale výtečný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V závěru jsem skoro nedýchal, díky do Valencie. Apríl je náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z Madridu se cení

Reagovat
smazaný uživatel

3x zblokovaná golavá strela vlastnými hráčmi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč tady plivete na Valencii... bylo to vyrovnané utkání, kde klidně na obou stranách mohlo padnout po 4 gólech... jinak souhlasím rozhodčí tragédie... Di Mária červená dostal jenom žlutou... na druhé straně asi 1 nebo 2 penaltovy zákroky a nebyla ani jedna, no a PEPE to je kapitola sama pro sebe... zlatý simulování Seria oproti tomuhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade rovnosti bodov rozhoduje skore alebo vzajomny zapas? Vopred dik.

Reagovat
Dr. Admess

Taky by mě zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

skore.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*tkže špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemný zápas

Reagovat
blaugrana

Vzájomné zápasy.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Když taky nějaký ten týden zpět někteří tvrdili, že 10ti bodový náskok je nic a lehce se to může ztratit, tak se místní chytráci z barcelony smáli a psali jaký to alibismus. Teď jsou tak trochu za blbce....

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto vtedy nečakal že Real vlastne ten titul nechce

Reagovat
smazaný uživatel

bylo jasné, že Real ty body bude ztrácet...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, při jejich tehdejší formě nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že tam nepískol ani jednu penaltu pritom šance na to mal

Reagovat
hrundy

naprosto ale naprosto úžasný fotbal, přes výsledek sem se bavil 90 minut nádhera. musim si zase rejpnout, ale žádná nuda jako předvádí barca, která z 90 minut hraje 5... jen škoda, že to Di Maria nedal

Reagovat
Manik...

to radši to co hraje Barca, než zachraňující se valnecii co hraje jako Žižkov

Reagovat
hrundy

ba naopak valencie dneska hrála taky výborně, měli šance zanďoura hráli až posledních 10 minut. Real měl rozhodnout dřív šance byly pořád a pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Rejpat si můžeš to je tak jediný příští kolo na Atleticu 1:1 a máme to ve svých rukou my páč hrajem doma

Reagovat
hrundy

rád se na váš zápas podivám snad se nebudu nudit

Reagovat
-Kopy-

škoda, mohli jsme i vyhrát, celkem spokojenost s výkonem, bod dobrej, díky za výkon kluci...jo a real strašný herečky, Di Maria a Pepe jsou vážně ubožáci...AMUNT

Reagovat
hrundy

hm, ale Di Maria si tam snima celkem utíral prdel BTW: simulovat sem ho dneska neviděl

Reagovat
Jerichoo

to máš síce pravdu, len to vaše poležaníčko záhadne nespomenieš.. minca má dve strany

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

krasny futbal ... Guaita je KURVA BOREC .. Ronaldo dnes dost mizerny ... di maria zas ukazal ze je to mega kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí Real zařízl. Tam měla být červená karta za faul na Ronalda, kterej šel na golmana a byl ve vyložené brankové příležitosti. SOupeř mu šlápl zezadu na achilovku. Jasná červená.

Reagovat
hrundy

to je pravda, ale stejně měl real hrozně moc šancí a to se prostě musí využít...

Reagovat
Mercury

:) škoda, že si to Ronaldo uvědomil pozdě a jeho pád už vyzněl do ztracena.

Reagovat
Kily

a rozhodčímu bylo hloupé vyloučit míč

Reagovat
smazaný uživatel

Jo s tím válením po zemi a zdržováním si to vyřešili dobře, palec pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodca je velký kkt, "Guajata za celý zápas natahal zdržiavaním minimálne 5 minút a on mu nedal kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ták paráda už jsou to jen čtyři bodíky Poděkování do Valencie,hlavně vyzdvihnu golmana Vale ten chytal jak o život Skvělý Tino,nádherná střela škoda že neskončila golem Na straně Realu to oživil Di Maria,ale ta koncovka rivalové ta byla bídná.Forza Barca !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Moment zápasu bych vyhlásil Pepeho, který pokopal Arbelou, který se ho přišel zeptat, co s ním je.

Reagovat
smazaný uživatel

On sa nepýtal čo mu je len mu vravel nech vstane

Reagovat
herbage

zřejmě má v mozku stejné elektrody jako Busquets, které mu dají děsný elektrošok při sebemenším kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

jj Busketsovi očičko má konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

a lety některých a další cirkusové kousky

Reagovat
smazaný uživatel

tak do očka to mělo daleko, to bylo legendární a nenapodobitelné

Reagovat
Kily

pokud si dobře vzpomínám, tak to napodobil snad jenom drsňák Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

a Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

on mu prisel rict, at se tam nevali jak devka a vstane, ze potrebukou utocit a Pepe jako kreten ho zkopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Dementem diskuze bych vyhlásil tebe cenu si můžeš vyzvednout ...užij si svou chvilku slávy...gratuluji :-*

Reagovat
herbage

každopádně jsem zvědavý na tiskovku Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitíva : 4 body náskok, pošramotená psychika hráčov Realu

Negatívum : Jose nepríde na tlačovku

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už psal myslím herbage, tak přijde aspoň na parkoviště.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci mala byt penalta pre Vale , jak tam pepe drzal toho hrača , to je hnus ako ty rozhodci tlacia real

Reagovat
Masi

To je výjimečně pravda. Na neodpískané penalty teda Real vyhrál 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudaj ze v 60 min sa mala kopat pencla po smatrani na Benzemovi

Reagovat
hrundy

tohle sou kecy fanouška barcy, kterej se tim snaží kompenzovat těch milion výroků ve prospěch katalánců...

Reagovat
smazaný uživatel

je to docela ostuda, to co predvadi Valencia, ale tak bod byl pro ne nejspis dulezitej

Reagovat
dantetomas

ostuda? no neviem... ak myslíš filmovačky, to je ostuda celej La Ligy... ak jej výkon na Bernábeu, za ten by som ju nehanil... áno, brankár jej vychytal bod, ale aj jej ofenzívni hráči mohli dať minimálne štyri góly... myslím, že sa po stránke výkonu nemajú za čo hanbiť...

Reagovat
smazaný uživatel

:-D to je fakt zajmavý.... jiý týmy k vám přijedou betonovat a to je v poho Vale hrála fotbal a byla to ostuda , trochu realizmu do toho hodnocení ne?

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
REPLIKATOR

ztráta 2 bodů pro Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase výmluvy. Valencia hrála pěknej fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda je skôr to, čo predviedol Real. Valencia bola vyrovnaným súperom a neviem čo čakáš, že ku koncu budú hrať neviem ako otvorene, keď každému bolo jasné, že Real bude tlačiť na konci. Radšej by som sa neozýval, lebo ten dive čo predviedol Rolando a ten Pepe, čo tam nacvičoval ROFL, to bolo vážne na výsmech.

Reagovat
dantetomas

Neviem, čo Kristínku Ronaldovie po zápase s Valenciou viac sjalo - že Real stratil dva body alebo že nedal gól a nepredbehol Messiho na čele streleckej tabuľky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

b) je správně

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pokud barcelona ten titul ukope (už to tak vypadá), tak jsem zvědavý na reakce některých místních, kteří při 10ti bodovém rozdílu prohlašovali, že se vlastně bez toho ligového titulu obejdou a že je pro ně letos hlavní obhajoba LM...

Reagovat
smazaný uživatel

co to meles? uz to tak vypada..seberte se ty vole. porad to mame ve vlastnich rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Real ty body ještě ztratí, otázkou je, zda-li ztratí i barcelona. Vzhledem k tomu jak se jim množí vymyšlené penalty to je ale nepravděpodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou hovna.. Já Realu letos věřim jak nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň budeš mať nejakú útechu.

Reagovat
smazaný uživatel

bude ich to neskutočne srat

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně rád přiznám, že jsem svoje šampiony podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

nepodcenil si nikoho, alibisticky si prohlašoval jak je hotovo a mýlil ses...opět

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mě hrozně baví. Hrozně ...

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky je fajn, tě vidět jak si kálíš do vlastní pusy a pak se to snažíš stejně nějak obkecat

Reagovat
smazaný uživatel

ty mozes byt rad, ze moji sampioni vam darovali 6 bodov. bez nich by si svojich simulantov podcenoval dalej a nepomohla by vam ani komisia rozhodcov

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec na něj nereaguj. on z toho žije, z těhlectěch nesmyslnejch hádek a připomínek čim míň lidí na to vůbec bude reagovat, tím míň to tu bude zasírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas mohol vyhrať ktokoľvek. Aj napriek stavu 0:0 super zápas na ktorý bola radosť pozerať. A nie len radosť, ale aj pre zábavu ale nie futbalovú. Pepe pobavil, na Ronadlovi som sa ujebával neskutočne ako tam zasimuloval + Di María. Marcelo sa rozčuľuje jak debil pritom bežný faul a on sa má čo ozývať co raz skosil Cesca až ma zamrzelo. Guaita MOTM. AMUNT VALENCIA !

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie měla docela hodně šancí.. Škoda, že selhali v koncovce. Jinak docela hezky vymazali madridskou největší výhodu - rychlý protiútoky.. To bylo moc fajn a počítám, že podobně budou proti nic hrát i ostatní týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě něco - Pepek je šaman. On doby, kdy se titulu vzdal, jsme nahráli na Madrid 6 bodů.

Reagovat
Jerichoo

u iného by si to mohol nazvať aj alibizmom, či sa mýlim?

Reagovat
Al Capone

ani ne tak nahrali jako spíše my prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Proto asi napsal, že je Pep šaman...

Reagovat
smazaný uživatel

od doby, kdy máte průměr penalt na zápas > 1 to stahujete, to je pravda....

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

jojo, tak jak psali nahoře, elektrošoky jako busquets

Reagovat
pospech11

jj taky jsem nechápal válel se po té zemi jak Sergio Busquets a Dani Alves dohormady

Reagovat
Kluivert9

za 10 sekund tam skákal jak laňka

Reagovat
REPLIKATOR

Snad nejlepší zápas, ve kterým nepadl gól, co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRIIIIID A stejně ten titul uděláme. Já jim letos prostě věřim, přesvědčujou mě dlouhodobě. Sice ztratili ten mega náskok, ale pořád je to 4 body. Letos to prostě vyjde, i kdyby to mělo bejt o bod

Reagovat
smazaný uživatel

El Clásico bude zajímavý. Každopádně i přes eventuální výhru má Real pořád jeden bod k dobru, kterej jim ten titul může udělat. Ať už to dopadne jakkoliv, mám radost, že se pereme a budeme bojovat až do konce.

Reagovat
herbage

já si myslím, že se na Nou Campu poperete o titul možná i doslova

Reagovat
smazaný uživatel

No, co k tomu rict, zapas blbec, 2 penalty, ktere by se Barcelone piskly, ale na to se nemuzeme vymlouvat, s dnesni koncovkou by jsme je stejne nedali, nakonec jsme mohli i prohrat.. Pepe opet presvedcil, ze je totalni trotl a pres nesporne fotbalove kvality doufam, ze nas co nejdrive opusti. Rozhodne se tedy nejspis na Nou Campu, co vic si prat, zapas o titul jak remen at vyhraje lepsi (snad tu bude Real!)

Reagovat
Jerichoo

Zápas krásny škoda, že tam nakonci nám tam niečo nepadlo, titul máme stále vo svojich rukách

HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jedno negativum. Dnes se zpečetilo, že ani jeden z gigantů nepřekoná letos 100 bodů a já tímto prohrál s Doktorem 2 láhve vína.

Každopádně je to sázka, kterou jsem prohrál moc rád.

Reagovat
herbage

to ti může být jedno, když ta vína předáš až archivní

Reagovat
smazaný uživatel

já (do prd-le) vím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončení 29:17, paradas 11:17, tohle byl asi vrchol letošní ligy a demonstrace její síly. Klobouček všem aktérům včetně trenérů, kteří proti sobě vedli velkou taktickou bitvu, nejdřív o střed hřiště, ve druhé půlce pak o strany. Parejo parádní, Di María mi dává radost. Dneska není absolutně na co nadávat. Karime, zvítězíme společně, remizujeme společně, prohrajeme společně .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak Skoda tech nepromenenejch sanci, ale porad jsme první a pořád o několik více bodů

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Karim nech sa ide za dnesok kamsi zahrabat. Mal dat rozhodujuci gol, 35 mega a neni schopny trafit ani branu

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Proste nadherny zapas, toto je moderny futbal, tento zapas bol sto krat krajsi ako akykolvek zapas barcelony, Real Valencia najlepsi hrac Madridu jednoznacne ARbeola tento match mu vysiel na jednotku vo valencii Guaita proste som smutny ze uz ten zapas skoncil uplna parada Hala Madrid! Hala Vale

Reagovat
Filipow

Valeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Real nás svými ztrátami dá titul, docela sranda, když pomyslíme, že vedli o 10bodů. Oběma klubům zbývá teď v podstatě 6 zápasů a oba mají stejně bodů. Titul udoláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj kvôli takýmto zápasom je ale PD najlepšia liga na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není . V anglickej lige sa je na čo pozerať aj keď hrá posledný s predposledným. Tu keď nehrá Real, Barca alebo Vale tak je to o ničom. Poprípade ešte Athletic Bilbao.

Reagovat
Masi

A kolik takových zápasů předposledního s posledním si v PD viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som to obrazne. Áno, nevidel som ich nejak veľa, čo sa týka chvostu tabuľky, ale myslel som to tak, že Ktokoľvek iný okrem tých čo som vymenoval. Videl som tých zápasov viac, keďže si vždy rád pozriem na to ako hrá napr. Vela a pod. ale aj čo čítam v súhrne tak to nie je vždy boh vie čo. Samozrejme sa nájdu aj výnimky

Reagovat
Masi

Ano názor na to máš to je jasné a nesnažím se ti ho vzít . Ake třeba letošní evropská sezona nahrává španělským týmům neoddiskutovatelně. Hlavně se to sezonu co sezonu ale mění takže ani to nevidím jako měřítko, mnohem objektivnější je v tomhle případě koeficient evropských lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hrundy

až na Pepeho mám ho rád a chci aby v realu zustal

Reagovat
valloire

Valencie hrála skvěle a asi si nezasloužila prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho jdi do prdele !

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbý je že v LM končíte už v semifinále že? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Z celeho vykonu Realu mi je na Cr nepochopitelne zakopol, Benzema v takto dolezitej situacii zoci voci neda gol, Di Maria v poslednej sanci, to nebola umiestnena strela ale prihravka brankarovi. Ziadne odhodlanie, pohyb, uplne laxny pristup k zapasu! Uplne lutujem tych divakov co vyhodili desiatky eur za tichto babrakov. Uprimne sa dnes ako fanda Realu hanbim! Toto nebol vykon teamu hrajuceho o titul ale team, ktoremu Bwin vyplatila tucne provizie za remizu.

Taktiez rozhodca neodpiskal Realu dve jasne penalty, ruka hraca Valencie po Benzemovej strele a stiahnutie CR v pokutovom uzemi co je podobna situacia ako faul Nestu v zapase proti Barce. Samozrejme, my nie sme Barca, takze nam penaltu odpisakt nemohol.

Avsak stale mame 4 body, Barca este moze stratit, v El classicu mozeme remizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hrundy

nechápu...

Reagovat
pospech11

děláš si srandu Penalty ??? vymlouvat se na chyby rozhodčího dneska, jsme spíš my měli štěstí že neviděl jasné držení v našem pokutovém území. Rozhodčí dneska pískal na obě strany stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

tam stiahol CR v situacii kde to Barce bezne piska, ptom jasna ruka. neni o com

Reagovat
blaugrana

Barca to, Barca hento, Barca tamto. Meeeeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Prepáč, ale ste tím s jasne najviac penaltami v lige, tak čo tu ťaháš kecy o tom že Vám ich nepískajú?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu je když barcelona ztrácela body i se spornými momenty tak to bylo v pohodě , najednou barcelone pískají pentle, tak je oheň na střeše (každý snad ví, že kvalita španělských rozhodčích je mizerná)

Reagovat
smazaný uživatel

AJ TAK BUDE TITUL NÁŠ !HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Al Capone

Gratulace Netopýrům, o malinko jsme byli lepší, ale co už. Tak si ten titul budeme muset získat až na Camp Nou no

Reagovat
smazaný uživatel

aby ste nezakopli. posledne El Classico ste sa triasli na vlastnej polke cely polcas aby ste neprisli o vsetky 3 body.

Reagovat
DreamTeam

posledni El Clasico Barca nevedela kde driv skocit a uhaluzila remizu

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatlaceni neboli 3 roky. Real ich jasne valcoval, tycky, brvno, nic nepadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, teď se najednou madridisti budou ohrazovat penaltama pro Barcelonu. Tomuhle se mi ale už fakt nechce věřit, neskutečný kam až to dospělo

Reagovat
homeles8

neskutečný? wtf, zrovna ty jsi tady už dýl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem, ale vyloženě s více penaltama pro Barcu jsem se asi ještě uplně nesetkal. Je možný že jsem to i přehlížel, protože diskuzím na tohle téma se snažim vyhejbat(ani je nečtu, natož přispívat...). Od fňukálků jsem zvyklej na simulace, pomoc rozhodčích v soubojích atd. atd., ale s těma penaltama jsem se asi krom LM častějš ještě nesetkal. Je to asi nejusměvnější.

Reagovat
Israha

Nemít na zádech Barcelonu, tak dneska té Valencii ten bod i přeju, zahráli hodně dobře. Po delší době i solidní výkon sudího, nežral nám filmování a nenechal si kecat do práce, víc takových. Prostě pro takovéhle zápasy stojí za to sledovat fotbal.

Nicméně řekl bych, že hrát Di Maria od začátku, tři body by zůstaly doma.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby, kdyby, my zas dali 2 tyče, ale zápas to byl super. Já se bavil moc

Reagovat
Israha

S Angelem k té optické převaze z první půle přišel i dostatek šancí (+ odešel brzda Higuaín), ale tak vykecávat se na to je zbytečné, to je pravda. Remíza zasloužená.

Reagovat
herbage

Kily dostal infarkt nebo pláče nad úrovní diskuse?

Reagovat
homeles8

Kily je zvaklej

Reagovat
homeles8

y

Reagovat
Kily

Kily je gloryhunter, o poločase šel na dvě, dal si čtyři a nakonec šest navrch

Reagovat
alcantara

menim sa na netopiera... a klidek madridistas, ten titul bude chutit,ci uz jednemu alebo druhemu, o to viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze remiza zaslouzena co se tyce sanci Real si to zacina komplikovat, aspon ten konec ligy bude zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

I tak jsem uplne vklidu, Real titul 100% ziska 2. Mourinhova sezona, takze naprosta jistota

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj by som sa s tebou stavil, keby som nevedel že nemáš chrbtovú kosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Nie som nasraty ani kusok na Valenciu-to valanie a zdrzovanie sa dalo cakat(sice uz od piatej minuty som necakal), ale na nasich som nasraty velmi. Opat sa vsetko hodilo na pleca Cristianovi nech nieco vymysli a ostatni sa nato vysrali. Pepe vynikajuci v defenzive, ale tym ako sa tam valal ako dilino(karta pre Piattiho samozrejme sa neudelila aj ked donho skocil trikrat) ma nasral do nepricetnosti. Dalej Benzema-nechapem ako sa take sance daju odfajcit. Di Maria to rozhybal, ale rovnako uplne zbytocne niektore situacie riesil a najhorsi bol dneska asi Ozil. Este v prvom polcase mu nabieha uplne volny Marcelo a on to pcha cez troch hracov na Benzemu.

Rozhodca pri tom prislapnuti Ronaldovej paty tazko mohol vidiet nieco viac, ale aspon tu niektori dostali facku, ze ako sa sporne momenty piskaju pre Real Ale minimalne dve zlte karty boli pre Vale odpustene(a zaco ju dostal di Maria teda fakt neviem)

Dalsia zastavka Atletico! Ziadam zadostucinenie v podobe vysokej vyhry! Este stale mame vsetko vo svojich rukach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte to máte vo vlastných rukách, užite si to do stredy

Reagovat
pospech11

Angel tu kartu 100% dostal za kecy a když né za kecy tak za ruku, které se dopustil

Reagovat
madridcan

to mi je jasne, ale bol to nasledok faulu nanho

Reagovat
pospech11

jenže rozhodčí faul nepískl tak neměl ten balon brát do ruk, to je hold to že si Angel myslím že pokaždé když lehne k zemi je to faul a rozhodčí mu to sežerou

Reagovat
smazaný uživatel

Docela souhlas za to co jsi napsal.Konečně se vám vrací co se vám odpustilo.Valencie je splacená a ještě odplata Atletica.Doma vám neskutečně pomohl rozhodčí ale teť to doufám Atletico vrátí a věřím že se Atletico moc těší.

Reagovat
madridcan

neviem ako nam pomohli doma proti Atleticu

Reagovat
Israha

Higuaín byl ještě horší než Özil, katastrofální výkon. Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna si az moc kriticky na nasich teraz, pravda ze karim nedal tutovku jak beton, ale zase to tam rozbiehal otvaral obranu, skoda no, neviem preco ta di maria potesil chalan nehral ze ale sa dost vela krat ukvapil a zle rozhodol chyba mu este prax po zraneni, ozil ten si zahral svoj priemer, cristiano celkom dobry zapas, maly sme smolu ze nam to tam nenapadlo, najviac by som vsak pochvalil Arbelou a Albiola musi povedat ze obaja odohrali skvely zapas :) je tazke nieco vytknut po takom skvelom zapase, najvac mrzi ta efektivita ale guaita tiez zachytal ako maly boh :) su aj take zapasy ked nam to tam nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

a tam malo by zle* pri di mariovi nie ze

Reagovat
Al Capone

Vidím to optimisticky, ještě mužem před El Clásicem ztratit 6 bodů a pořád to bude mít v našich rukách

A jako vždy: !HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesku nevim, jestli je vetsi magor Balotelli a nebo Pepe...

Reagovat
Al Capone

Pepe aspoň něco dokázal a je to idiot, Balotelli je jen idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu pokazde nadavam na Busquetse, tak se stydim, ze Pepe nosi dres Realu Madrid..

Reagovat
hrundy

ježiš proč? prostě neumí simulovat a když to zkouší tak je to komedie no ale jinak je to výbornej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom, ze je vybornej, ale kdyz kritizuju simulovani u Barcelony, neznamena to, ze jsem zaslepenej a nevadi mi to u vlastniho tymu.. A Pepe je k smichu

Reagovat
homeles8

tak s tímhle názorem sem nezapadneš s objektivitou jdi někam...

Reagovat
hrundy

to je fakt, ale Pepého sem viděl snad takhle poprví, navíc srovnávat ho s busquetsem s největšim odpadem celýho fotbalu mi přijde hodně přehnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi neviděl poslední Clásico a Pepeho simulaci na půlce i s Busquetsovským pokukováním po rozhodčím.

Reagovat
hrundy

pepe je velkej frajer

Reagovat
smazaný uživatel

fandovia Barcy co tu pisu, ze stratime, len aby ste nestratili vy. Pravdu povediac pred polrokom som cakal 5 bodovy naskok Barcy v tomto kole a nie nas 4-bodovy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pospech11

ok ale zpracoval míč udělal krok a pak teprve šel k zemi, proč trochu nejevil snahu zakončit a vstřelit nějaký nádherný gól ? prostě cítil kontakt a šel na trávu a to je to co mě na něm ku*evsky sere

Reagovat
smazaný uživatel

Proste stratil stabilitu v tej rýchlosti a šel na penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně ti tu fans barcelony napíšou jak to divnul viď jožko, blauranga

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto sa ale penalta predsa pískať nemôže, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal byť priamy kop, Jožko môj Dneska sudí tam mal proste straaašne vela pochybných rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

primy kop a cervena

Reagovat
smazaný uživatel

červená

Reagovat
smazaný uživatel

hrajes si na Infiho? nebo uz si snad videl nekdy, aby se tenhle faul pisknul a nebyla za to cervena?

Reagovat
smazaný uživatel

Priamy kop kludne, kontakt tam určite bol, ale z tohto sa chcela v prvom rade penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Chcela-nechela tak či tak sa na tom vyjebal, lebo sa mu nechcelo pobehnúť a písknuť to

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcelo sa mu pobehnúť preto, lebo by mu z vreciek začali lietať prachy od Rosella

Reagovat
smazaný uživatel

Jožko ty si kapitola sama o sebe proste, fenomén

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Áno. 2 metre pred vápnom a kristína sa jebla až v ňom. Čo ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste neskutecny, vas nekdo takhle v behu zezadu prislapne a vy spadnete na miste..

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by ešte aj cúvli a až potom spadli

Reagovat
smazaný uživatel

jj 2 metry zpatky, pak spadnout, mlcet a rozhodci by pisknul

Reagovat
smazaný uživatel

Presne žiadne gestikulácie, sťažnosti sudímu o kartu, viac než klub :)

Reagovat
smazaný uživatel

vis co, ze jsme meli kopat jednu penaltu a tohle mela bejt ruda je mozny - ALE meli jsme soustu sanci a z toho mel padnout aspon 1 gol. nestalo se, no a co. mame 4 body a jdem si pro titul!

Reagovat
smazaný uživatel

To má byť vtip nie? Obrázok nič nedokazuje. Si kukni video. Sa ho skoro ani nedotkol

Reagovat
smazaný uživatel

To si snád robíš prdel obrázok nič nedokazuje lebo dolar tam tu nohu hráča Valencie snád dokreslil nie?

Reagovat
smazaný uživatel

A pobehol do 16tky a zrazu nohy mu vzlietli obe do vzduchu a on spadol nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lebo sa to asi snažil ustáť nie? Ak chceš tak ťa ja prídem sundať zozadu v šprinte a som zvedavý či udržíš stabilitu

Reagovat
smazaný uživatel

No to vídim ako sa to snažil ustáť. Aspoň netrep. Fajn možno zo začiatku hej ale, že zrazu hodí rybičku na zem to je už iná vec. Ešte aj komentátor ti tam povie, že rozhodcá mal pravdu, že nič neodpískal a aj keď tam bol minimálny kontakt Ronaldo si to posral sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Not sure if stupid or trolling.

Reagovat
smazaný uživatel

Both.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=RgZJdpiycbg

Tu máš video. Ak si myslíš, že toto bol faul, tak potom si úplny ale úplny debil.

Reagovat
blaugrana

Zistil, že to nedobehne, tak sa jebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je paráda!!! Tak proto se tu dnes vzpomíná Busquets,aby se odvedla pozornost od tohoto divadýlka,to je fakt síla,kde až má ta Barca prsty!!!

Reagovat
JacoBee

ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A ješte mi tenhle match připomnělo naše dobývaní Sevilly.(0:0) Tam jsem se vztekal jak malej.

Reagovat
smazaný uživatel

Další nádherný zápas z dílny Realu. Tohle jsou přesně důvody, proč mu fandím. A ať si říká kdo chce co chce, Barca by takovýto zápas prostě a jednoduše nikdy nevyprodukovala (vzhledem ke svému stylu hry). I když jsme nevyhráli, ohromně jsem se bavil. Nahoru dolů, šance střídala šanci. Měli jsme jich sice asi více a byli jsme o něco kvalitnější, ale Valencie nám taky zle zatápěla a kdyby vyhrála, nemohli bychom se divit. Smekám před ní, fakt skvělý výkon. Drobnou kaňkou na jejich výkonu je zdržování. Simulování v závěru rozumím a naprosto ho chápu, ale Guaita si to už v prvním poločase mohl odpustit. My jsme sice měli mírnou optickou převahu, ale až do 70. minuty jsme byli naprosto jaloví v útoku a vůbec jsme se netlačili do zakončení. Navíc to Cristiano, Benzema a Di María někdy brali až moc na sebe (i když byla možnost pro kombinaci). Ale nemá smysl věšet hlavy, ve středu hrajeme Derby madrileňo, čekají nás důležité zápasy v Barceloně (vůbec si nemyslím, že bychom tam nemohli minimálně remizovat), doma se Sevillou, v Bilbau, je tady LM, kde máme padesátiprocentní šanci vyhrát a spousta dalšího. Je taky dost pravděpodobné, že o titulu rozhodne minimálně neprohra v Clásicu. Barca ale ještě hraje ve Valencii s Levante, s námi, s Vallecanem, s Malagou, s Espanyolem, na Betisu, to jsou všechno zápasy, kde může ztratit (a podle mě i minimálně jednou nebo dvakrát ztratí). Liga je prostě otevřená víc, než si většina lidí připouští a já stále věřím a fandím! HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si co pozeral?? kopu nepresnosti, v 16-tke sa pomaly nikto nepytal, Benzema uplne laxny vykon, ved nato sa nedalo kukat. Odflaknute, uplne sa za nich hanbim

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme jaloví v útoku a netlačili jsme se do zakončení (to jsem tam napsal). Benzema zazdil tutovku v závěru, což mě vytočilo do nepříčetnosti. Ale nesvaluju vinu na něj. Neproměnili jsme nespočet šancí stejně jako Valencie a remíza je spravedlivá. Hráči nic neodflákli, prostě jim dneska nebylo souzeno. Já se za ně nestydím, byl to nádherný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

my fans realu sa hanbime za teba, zivot ide dalej

Reagovat
X-bano-X

Odporúčam Ti aby si si pozrel zápas Barcelony vs Liverpool v LM resp. Athletic Bilbao vs Barca v lige resp. minuloročné zápasy s Valenciou, potom si utri slinku a prehodnoť čo si tu napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem tím současnou Barcu. Ne tu z před pěti let, která hrála mnohem atraktivnější fotbal pro oko diváka. Zápas s Bilbaem jsem viděl, slinu není třeba utírat a svůj postoj nepřehodnotím.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim barca pred piatimi rokmi ovela zazivnejsi futbal pre divaka co ma rad futbal :)

Reagovat
Infi

Dolar, největší krysa v historii ef a furt se tu bude ohánět kokotinama

Reagovat
Infi

A krásná nula pro dolara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real
Reagovat
smazaný uživatel

tohle tu jeste nebylo, tohle dokazuje vse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

kdyby pak ještě neudělal pomalu dva kroky než se svalil a brečel....

Reagovat
Al Capone

Jasná rudá a přímák, ale chápu, že sudí to neměl moc šancí vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by to ustal, dal gol a pak se bolesti svalil

Reagovat
smazaný uživatel

By nemusel, tam by se kopala penalta i s červenou

Reagovat
smazaný uživatel

tomu neverim, me se na nem libi, kolik toho ustoji, kez by si z nej CR7 vzal priklad

Reagovat
pospech11

naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze to Ronaldo chtel ze zacatku taky ustat, ale tady ten faul ho rozhodil, diky tomu si spatne pokopnul balon a tak to chtel zachranit skokem. Rozhodci to mel tezky, dalsi z tech situaci, kde to byl faul a zaroven dive.

Reagovat
JacoBee

Ronaldo se nesnaží nic ustát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Takze nejsom sam komu sa zdalo ze mu to odskocilo..

Reagovat
Woyta

To je směšné. Místo abyste se styděli za vlastní neschopnost dát gól, tak se tu navážíte do rozhodčích jak vás prakticky okradli o body. Sami si za to můžete. Mimo jiné, tento "zákrok" nebylo ani držení za dres, Ricardo mu rukou krátce pohladil dres, netahal. Zajímavé, že pak Cristiano udělal 3 stabilní kroky, a pak až mu došlo, že by mohlo spadnout. Svůj záměr následně potrvdil tím, jak hned hledal sudího, ještě ani nevstal.

Reagovat
Woyta

s tím pádem to samé co se týče té paty, většina útočníků pak ještě neběží 2 metry ve vertikální poloze

Reagovat
homeles8

Beztak tady ta diskuze nemá chybu

http://tinyurl.com/7vswcp5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes opět krásný příklad toho, jak ti "fans" barcelony prostě potřebujou královský klub řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Bijeme sa o titul a vy strácate body, normálka

Reagovat
JacoBee

Tvůj příspěvek je krásnej příklad mr*ky.

Reagovat
smazaný uživatel

chybít ti tam "d" ty slušňáčku

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Na odreagovanie, že aj mimo tohto fóra sa nájdu blbí ľudia.

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3747476_460s_v1.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu posledni bych normalne zavrazdil.. jak muze nekdo vychovat neco podobnyho..

Reagovat
blaugrana

Ty vole. Ty chceš niekoho vraždiť za výchovu? Dnes tu sú iné bomby.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
madridcan

Inak

Real Madrid-Valencia= Barcelona-Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Pár příspěvku nad tebou.

Reagovat
aurelio

Toto bol nádherný futbalový týždeň Rozdrtiť Alkmaar v štvrťfinále európskeho pohára a potom byť vyrovnaným partnerom gigantickému Realu, to si zaslúži palec nahor Guaita bol perfektný, Ricardo lepší ako by som bol kedy čakal, Rami tam mal pár excesov, vrátane toho trápneho (alebo nutného) simulovania na konci. Ruiz bol nenápadný, Alba bol naopak všade, po čiare lietal ako blázon a napokon mohol gólom aj rozhodnúť. Tino je veeeľmi pomalý, ale keď má loptu pri nohe, tak patrí medzi 5 najlepších hráčov sveta. Výnimočný zápas odohral aj Dani Parejo, dnes bol lepší ako by bol Banega. Topal výborný vo vlastnej šestnástke, mimo nej nenápadný. Piatti bojoval, mal pár skvelých ťahov, ale koncovka mizerná, mohol dať zo dva góly, ku koncu už evidentne nevládal. Mathieu ho nenahradil, no v obrane bol aj na tých pár minút skvelý. Feghouli odohral úchvatný prvý polčas, potom sa už vytrácal, aj keď jednu finálnu prihrávku pre Piattiho vymyslel. Aduritz by bol možno platnejší na štíte, útok mu veľmi nesedí. Pár razy sa potkol o loptu, mal tam však aj jednu solídnu hlavičku. Veľká škoda, že nemohol nastúpiť ani jeden rozdielový hráč. So Soldadom, Pablom (v starej forme), Banegom či Mathieum by Valencia šance zrejme premenila. Tie zmeny v zostave ma pomerne prekvapili, neviem, kto všetko bol zranený či chorý, ale napokon to vyšlo skvele. Barragan či Jonas by asi neboli lepší než Ricardo a Dani (a to sa mi Antonio v priebehu sezóny začínal pozdávať viac a viac).

Prajem pekný večer všetkým fanúšikom Valencie

Reagovat
aurelio

* ale (namiesto alebo)

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Právě jsi to tady fotbalově obohatil víc, než někteří dokáží ve třiceti příspěvcích.

Reagovat
X-bano-X

Veľmi pekné.

Reagovat
alcantara

Sledoval som vas v podniku cez polocko, ale pacili ste sa mi, herne ste sa Madridu´, az na zaverecny tlak, vyrovnali, este raz dakujem.

Reagovat
Kily

pěkné shrnutí teď to chce porazit doma Rayo, jinak dnešní dobrý výkon a jeden plusový bod vyzní do ztracena. S tím posle mě souvisí i šetření některých hráčů - před zápasem byla naše šance na body malá s tím, že ve středu nás čeká soupeř, proti němuž je šance na výhru několikanásobně (nosonohy promine) větší s tím, že vlastně v plné palbě se šlo už ve čtvrtek proti Alkmaaru

Reagovat
Krausio_Real_M

A Barceloňáci v diskuzi onanují, a onanují, a onanují. Protože nic jinýho stejně dělat nemůžou

Reagovat
blaugrana

Reagovat
.13

Nechapem ako sa proste mozete furt vyhovarat na rozhodcov, hovorim za seba ale ked sa toto dialo vam, tak som pekne drzal hubu a kukal som(mozno este s dalsimi cules) ako si vy navysujete svoj nadskok a my stracame.

Teraz je to naopak a revete vy, frustracia z fans Realu citit az do Bratislavy.

Dobru noc a v klude ma tu ukamenujte, nepotrebujem to niekomu hadzat pred oci ale fans Realu su asi ti posledni, kt. sa mozu ozvat!

tu mate par zaznamov s vasimi "tazko a zasluzene" nahratymi bodmi

http://www.youtube.com/watch?v=yI1RrbyQpZ4

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ywyONjehbug

http://www.youtube.com/watch?v=X20Nn_1ospM

http://www.youtube.com/watch?v=pfcR0RWrkkc

Mier a Laska

Reagovat
smazaný uživatel

+4 porad lepsi nez -4

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dodávej si odvahy.

Reagovat
smazaný uživatel

ztracime pudu pod nohama, ale nezbyva nez verit

Reagovat
penepi

Akú odvahu ty šašo počmáraný? Náskok 4 bodov a máme plakať či čo?

Reagovat
blaugrana

Si z Ružomberka?

Reagovat
homeles8

ne neni

Reagovat
smazaný uživatel

tu si snazis svyma kecama dodavat ty, ale porad to nefunguje, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Noo velké díky Valencii zase jsme o něco blíže .

Jinak pokud bych měl srovnat dnešní taháky anglické a španělské ligy tak PD dala jasné PL na fráček

Reagovat
madridcan

Tuto situaci z utkání proti Valencii, kdy Ronaldo mohl jít sám na brankáře, ale byl rozhozený zákrokem Victora Ruize, hodnotil bývalý rozhodčí Andújar Oliver: „Měl následovat přímý kop a červená karta pro hostujícího hráče.“

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

co jako?

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto je bývalý.

Reagovat
madridcan

Jaka ironia, ze presne tým istym ste sa ohanali vy pri AC Do huby si nevidite ci pana to neni mozne

Reagovat
raduinho

Reagovat
.13

sranda ja som volal teraz s Lubosom Michelom a on ze Rosell dal viac, smola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

brnknutí o nohu tam bylo, ale ruku na srdce - kdyby Krystýna chtěla běžet dál, tak by běžela. Ona si vybrala možnost dajvnout sebou o zem ...

Reagovat
Jerichoo

Mne to prislo tak ze bezal dalej len mu odskocila lopta, mozno kvoli tomu a potom asi zo zufalstva padol..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak nějak to bylo

Reagovat
penepi

No nič, škoda šancí, titul ale aj tak pôjde do Madridu, stále to máme v pohode vo svojich rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu mám radost,že se to povedlo,Valencii jsem vůbec nevěřil.Škoda,že tam nebyl aspoň na chvíli Ramos,aby někoho zramosoval a viděl červenou aspoň na pět zápasů,ale Pepe s Arbeloou taky pobavili,stejně jako simulace Ronalda a Di Mařky.Těším se na Mourinhovo zhodnocení,na koho všechno svede vinu(bez viny zůstane tentokrát jen Real).Visca el Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je bezmozek. Jak sejmul spoluhráče je to úplně vygumovaná palica.

Reagovat
Elliasson

Prohra s Levante mě mrzí. Tímto výsledkem jsme si definitivně zazdili Ligu Mistrů a o tu Evropskou ligu je neskutečný souboj. Škoda, ale po odchodu Forlána, Aguera, Ujfalušiho a Reyese jsem něco takového bohužel čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme na tom úplně stejně. Akorát máme o bod míň.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

nech sa tu nájdu aj fanúšikovia iných klubov, títo uplakanci z Barcelony a z Madridu sú hrozní...

kto môže teraz za stratu bodov? trávnik? rozhodca? Aštan Šeran?

Reagovat
One-Real

vlastni neschopnost promenit tutovky, Vale odehrala skvely duel..ale v uplnem zaveru jsme meli minimalne 3 tutovky a jedna z nich tam proste mela padnout

Reagovat
Kily

určitě, tam to bylo o fous

Reagovat
blaugrana

Fico!

Reagovat
One-Real

Ramos via twitter: ''Proud of my team and my teammates. Now more than ever .. Hala Madrid! Let no one doubt that we will fight for the league to death.''

Reagovat
JacoBee

Jasný na Pepého nejde být nehrdý.

Reagovat
10FKK

http://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbE

klub, který zaměstnává toto je divnej...

Reagovat
Israha

Jeden z top stoperů na světě patří do jednoho z nejlepších klubů na světě, nevidím v tom žádnou podivnost. To, že je psychouš, je druhá věc...ale mám pocit, že se kvůli tomu dost často neprávem přehlížejí jeho fotbalové kvality.

Reagovat
Mercury

No vzhledem k charakteru a intenzitě jeho excesů se snad ani nelze divit. Stoper je to výborný, ale jak nemá v pořádku hlavu, tak z něj podle mě nikdy nemůže být opravdová opora a tahoun týmu. Pepe je spíš k pláči.

Reagovat
Israha

Tak samozřejmě jsou ty jeho výlevy ostudné, ale dokud Realu vyloženě neprohrávají zápasy (což se neděje), tak maximálně zakroutím hlavou nad tím, jaký je to debil a dál to neřeším. Jiné by to bylo, kdyby k tomuhle všemu ještě měl špatnou výkonnost...

Nicméně na druhou stranu celkem chápu, že Barcelonistům leží Pepe v žaludku, já mám občas taky problémy objektivně zhodnotit kvality Busquetse nebo Alvese, to je asi u hráčů rivala přirozené

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je Ramos na Pepeho už zvyklý a vlastně - oni dva si v inteligenci a prasáctví nemájí co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si myslím,že je mezi nimi obrovská rivalita,kdo udělá větší zhovadilost,teď mu Pepe ukázal,že kopat se dá i do vlastních,takže Ramos má co dělat.A stejně všechno nasimulují hráči Barcelony,jako třeba po památném EC 5:0,kdy Ramos pouze sportovně běžel a Messi nasimuloval to kopnutí zezadu ,pak Xavi a Puyol to strčení do obličeje a k údivu všech merengues dostal Ramos červenou a navíc stop v příštím zápase!Proč? Proč? Vždyť nic neudělal!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie zapas som nevidel prave som dosiel s disky ale z vysledkom som uplne sklamany nech ide jose do pice !!!!!! to uz dlho hovorim jose to iba dojeba trener co na real nema ..

Reagovat
Kily

537 nových komentářů od chvíle, co jsem odešel, nádhera. Velmi kvalitní výkon na hřišti lídra, který vedl k zasloužené remíze - super. Rozhovor s člověkem, který měl před třinácti lety zemřít na rakovinu - k nezaplacení

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a na všechno ostatní je tady MasterCard

Reagovat
penepi

Grats k bodu.

Reagovat
Kily

tohle jsem formou sms psal třem fanouškům Realu samozřejmě díky, pro nás jednoznačně plusový bod s vědomím, že s prvními dvěma týmy jsme letos v lize sehráli tři hodně kvalitní zápasy, ale jak jsem psal výš, pokud neporazíme Rayo, vyzní ten nedělní bodík do ztracena

Reagovat
Kily

fanoušci Barcelony mají třetí Vánoce za měsíc, fanoušci Realu v řadě případů hledají chyby všude jinde, jenom ne ve svých hráčích a jejich hře a to jenom potvrzuje Kilyho první madridsko-barcelonské pravidlo o tom, že jste vlastně skoro všichni stejní

Reagovat
penepi

To je úplná pravda.

Chyba nebola nikde inde ako v hráčoch, resp. v súperovi. Avšak nemám chuť ani sily sa vracať k dneskajšku. Stále to máme vo svojich rukách, túto psychologickú výhodu podporenú Mourinhom treba využiť a dotiahnuť to do úspešného konca. O to viac bude chutiť titul po poslednom kole.

Reagovat
Kily

já ti dám v súperovi hráli jsme to, na co v porovnání s vámi máme a výkonem jsme předčili očekávání, mně se ten náš výkon opravdu moc zamlouval (zdržování samozřejmě není fair, ale ke slabšímu týmu to prostě patří a vy se s tím musíte vyrovnat, respektive by jste toho měli být schopni), i když samozřejmě nechybělo moc a mohli jste vyhrát. Výhoda v boji o titul je pořád na straně Realu, ale s tím, že nadcházející derby bude mnohem důležitější, než si řada lidí dokázala představit, já měl za to, že dneska a ve středu seberete šest bodů a budete mít klid, takhle to bude i o nervech a Mourinho by nakonec mohl sehrát i negativní roli

Reagovat
penepi

Tak viac príležitostí tam bolo napokon na našej strane, ale teoreticky mohli tri body putovať kludne aj ku vám.

Čo sa týka titulu, tak tam Josému maximálne dôverujem a na toho sa aj spolieham. Teraz bude podstatné vyhrať na Claderóne. V prípade dnešnej/včerajšej výhry by to pre mňa osobne znamenalo prakticky istý titul, takto to poriadne zamotali. Zápas asi žiaľ neuvidím, som v Prahe, ale možno o to lepšie. Aspoň si ušetrím zopár rokov života. Na NC pri súčasnej situácii asi príde prehra, ružové okuliare dole. Potom to bude o jeden bod, do konca budú ostávať 4 kolá, potom sa môžeme baviť ďalej.

Reagovat
penepi

Aach, alkohol už účinkuje, zabudol som tam dodať, že v prípadnej dnešnej výhry + tej na Atléticu v stredu, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Kilyho pravidlo?

"Madridistas y cules, misma mierda es" je stare zname rceni

Reagovat
smazaný uživatel

DO TOHO REAL či s titulom, alebo bez MADRIDISTA DO SMRTI

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

900. Pro titul v rukách šampionů z Barcelony.

Reagovat
penepi

Na zasmiatie dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do toho. To jen potvrzuje, že Barcelona rozdává radost po celém světě.

Reagovat
penepi

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Včera fantastikej zápas, škoda ztráty dvou bodů, ale titul stejně skončí na Santiago Bernabeu

Reagovat
Infi

Vale Vale Vale Vale Vale Vale Vale Vale!!!

Reagovat
blaugrana

Jojojojoj. Krása. Teraz ešte nech Pep posilní tu kliatbu realu ďalším vyhlásením, že titul už patrí madridu a ide sa za obhajobou.

Reagovat
Jerichoo

Ty si tak neskutocne series na hlavu, pred par tyzdnami tu zahajujes letnu pripravu a vzdavas ligu a teraz toto

TRAPAS

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád nevím, co je na tom za "sraní si do huby". Prostě to tenkrát bylo o deset bodů, což je v Primeře na 95 % nedohnatelný náskok. Prostě se na situaci díváš realisticky. Dneska je to o 4, což je situace o x procent lepší. Dneska to vidím tak na 55 na 45 pro vás. Proč bych (já i člověk, na kterýho reaguješ) neměl zase začít titulu věřit?

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem jsem četl, že ztráta 10ti bodů náskoku by byl madridský rekord a prý to ještě nikdo nikdy "nedokázal". I to ukazuje, v jak bezvýchodné situaci jsme byli.

Reagovat
Xavi

Dokázala to Valencie, která si je dala na konec ještě o osm bodů.

Reagovat
Kily

určitě? Já teda vím, že ta ztráta tehdy byla slušná, jelikož z venku jsme to vozili po bodu a pak přišly dvě porážky (tam se to pak zlomilo až na Espanyolu a obratu z 0:2 na 3:2), k čemuž se přidalo i několik ztrát na Mestalle

Reagovat
Xavi

Jn. trošku jsem přestřelil, po 26. kole to bylo o osm bodů, nakonec jste získali titul a Real Madrid skončil čtvrtý se sedmibodovým mankem na vás. Sezóna 03/04.

Reagovat
Kily

aha, já jsem v sezoně o dva roky dříve

Reagovat
Jerichoo

To sa zle chapeme, v titul samozrejme mozte zacat verit o nieco viac, kedze realnejsi je. Mne skor ide o formu akou to vyjadril. Predtym vyplakavanie a teraz posmesky, ako dieta. Inak ja som niekde hlboko vlastne rad ze je to take tesne, el classico bude v tom pripade vypate a rozhodujuce verim konecne vo vyhru na Camp Nou! Hala madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tomhle jsme prostě stejní - když jsme nahoře, smějete se vám my. Když jsme dole, smějete se nám vy. Tohle bych dvakrát neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že jsem to trochu popletl, ale snad chápeš.

Reagovat
Jerichoo

Ani som si to nevsimol

Reagovat
blaugrana

Aké posmešky prosím ťa?

Reagovat
smazaný uživatel

že na něj vůbec reaguješ, chce být jen o něco zajímavější než je

Reagovat
blaugrana

Nauč sa význam spojenia "srať si do huby" a potom ho začni používať. Vtedy som bol proste vytočený a už som neveril, keďže 10 bodov je hodne. Teraz je o už len 4, tak som začal veriť. Neviem čo presne na tom nechápeš. Ale tak chápem, že potrebuješ niečo, čím sa môžeš navážať do mňa.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

ano, všechno se zase svedlo k jednomu souboji, kterej sudí fouknul víceméně správně pro Valencii.

Mimochodem - mě zase naštvala situace cca kolem 80té minuty, kdy se míč prokazatelně odrazil od Benzemy (to museli vidět taky všichni na staďáku) a Real kopal roh. Hned další útok Valencie skončil tak, že Pablo H. otřel svoji střelu o Marcela a, světe div se, Real měl odkop od brány.

Reagovat
.13

to aj mna uplne dostalo

kukal som jak vygumovany na to, ze co to je ked mali roh a hned potom tu 5tku+ v prvom polcase tam CR raz netrafil branu a obranca co daval smykacku sa ani nedotkol lopty a mali roh

Reagovat
smazaný uživatel

"The refereeing? 80,000 people saw we were persecuted, did they not?,"

Tahle věta z úst kohokoliv z Madridu zní neuvěřitelně směšně. Kor v letošní sezoně. Jou to neuvěřitelní pokrytci.

Reagovat
smazaný uživatel

měl by sis prvně zamést před svým prahem

Reagovat
blaugrana

José zasmial semeno a to padlo na úrodnú pôdu.

Reagovat
10FKK

není důležité, kdo udělal chybu, ale najít viníka!!! věrná pes aitor je hodný svého mistra

Reagovat
10FKK

gonzalez madrid

1:34 AM Apr 9, 2012

i am a madrid huge fan since butragueno & sanchez era but now, i don,t think so.. if u team lose, u always blame the referee decision.. all this happen since maurinho came to madrid.. maybe i can to be a madrid fan again if maurinho and his gang leave real madrid.. i hope so..

nejlepší, nebo možná nejhorší na tom je, že real nemůžou vydejchat skalní a soudní fanoušci, kteří nejsou hlupáci a nebaštěj mourinhovi jeho výmysly a konspirační teorie o spiknutí všech proti realu..

nemám real rád, ale než přišel pan pokrytec, tak sem si ho vážil, jako velkého soupeře a za éry zrádce figa, zizoua, raula, carlose atd. sem miloval jejich hru a skřípal zuby při prohrách Barci, ale to co předváděj pod mourem, není hodno velkoklubu.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

To už o něčem svědčí.

Reagovat
Kily

hodně zbytečné, celkem by mě zajímalo, co si Karanka myslí o situaci z prvního poločasu, kdy pomezní mávl ofsajd Adurizovi, který šel sám

Reagovat
blaugrana

Tjn. Mňa by tiež zaujímal jeho názor na hentú situáciu. Ale tak mal pravdu. 80 tisíc ľudí videlo, ako bola Vale zarezaná.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=1C8Me7wEbXU&feature=related

Takto motivuje aj Mou po tomto by som aj sám zdolal farsu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Hneď mi bolo jasné, čo je to za video.

Reagovat
10FKK

už se nedivím pepemu s ramosem, že mají rudo před očima, hlavně ta pasáž o vnitřnostech

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

28 year-old Athletic Bilbao socio Inigo Cabacas, who was shot with a rubber bullet by the Basque police last week during celebrations after the victory against Schalke 04, has died today.

Reagovat
blaugrana

To je tak, keď su až moc horkokrvní.

Reagovat
smazaný uživatel

No vetsina svedku vini policii

Reagovat
blaugrana

Tak ako už klasicky. Ale kto vie, ako to bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono kdyz mas diru v hlave od gumovyho naboje, tak je tezky policii nevinit...

pry se odehrala nejaka mensi rvacka v klidny barovy zone, nacez prijelo nekolik policejnich vanu, a i kdyz jim lidi rikali ze se nic nedeje, tak zacli strilet do davu gumovy naboje...na coz nekteri reagovali tim ze po nich hazeli lahve...vetsina lidi se pak pokousela utect...behem toho byl Inigo postrelen

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze se ho policie snazi zpetne kriminalizovat...ale to jim verejnost tezko sezere

Reagovat
blaugrana

Tjn. Tak to je smutné, keď riešia šarvátku gumovými projektilmi.

Reagovat
madridcan

Hovada...dalsia sebranka, ktoru nenavidim.

Reagovat
Kily

policie právě na základě ukvapenosti a vlastní debility nese vinu na velkém počtu událostí, které jsou veřejností z principu připisovány fanouškům

Reagovat
blaugrana

Tak ale vždy na tom nesú podiel aj fanúšikovia. Síce ďaleko menší, ale nesp, keďže sa občas nevedia ukázniť. Riešenie tých situácii už je však iná vec no.

Reagovat
Kily

jj, fanoušci svatí nejsou, o tom samozřejmě žádná, ale ten přístup policie ve stylu "no a co, kdyžtak se něco stane nějakému hovadu" je neuvěřitelně hloupý a špatný, tím spíše, když to pak dopadne tak tragicky, jak to dopadlo v tomhle případě. Tohle jsem řešil v noci s jedním člověkem a v takových případech je třeba nakopat do zadků i žurnalisty, kteří neinformují o tom, co se stalo, ale o tom, co veřejnost chce slyšet, což je, že fanoušci zase udělali bordel, byli spravedlivě potrestáni a za případné další problémy si mohou sami

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel je to tak no, ale neni to nic necekanyho, kdyz vidis jaky typy lidi dneska pracujou u policie...

na druhou stranu celkem ocenuju baskicky media, jsou tam rozhovory se svedkama/rodinou a zaroven i policejni verze (s nadpisem "policejni verze"), takze si clovek muze udelat docela dobry obrazek tenhle clovek byl bohuzel presnym opakem nejakyho extremisty...

Reagovat
blaugrana

No. Verejnosť by chcela počuť pravdu, ale média nikdy pravdu neponúkajú a to sa týka všetkého. Média sú na magorenie ľudu a darí sa im to parádne. Je to smutný fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

No super. Nesmrtící projektil zabije fanouška. Jestli to byla opravdu vina policie, tak doufám, že si to ten střelec pěkne odsere. A doufám, že tato tragická událost bude varováním pro jiné fízly, kteří si myslím, že můžou všechno. Viz zápas Sparta-Baník a bezdůvodná střelba do baníkovců.

Reagovat
One-Real

http://i39.tinypic.com/or1hdc.jpg

Jose byl asi vcera vazne mimo.

Reagovat
madridcan

tak hlavne nebol na tiskovke a vzadu vidno UEFA, PS3, MasterCard takze to nemohlo byt v lige

Reagovat
One-Real

A ja si jeste pred odeslanim rikal, mam se ujistit ze to bylo vcera nebo ne? Snad to nekoho nenapadne.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kily

tohle je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

zastreliť

Reagovat
Mercury

Zmrdi.

Reagovat
Infi

svině

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho jako brácha a kamarádi nechali jen tak někam zavřít a ubít k smrti ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zpráva je celá taková divná.

Reagovat
Rssa

Pěkně Barca i Real

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosil bych zdejší znalce španělštiny a španělského tisku, především uživatele zdravy.pacient a jiri-fcb, jaká je teď ve Španělsku a španělských médiích nálada a kdy zase rozhodčí pomůže v zápase Realu, kterej na ně vyvívjí tlak. Předem děkuji.

Reagovat
blaugrana

Strašne zlý pokus o troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevíš, o co jde, tak se nevyjadřuj.

Reagovat
blaugrana

a kdy zase rozhodčí pomůže v zápase Realu...keby si nenapísal túto vtákovinu, tak by možno aj reagovali

Reagovat
smazaný uživatel

To je vytržený z kontextu, co píšeš a jak říkám, evidentně vůbec nevíš, k jaké diskuzi se můj příspěvek vztahuje. Nebo to snad víš?

Reagovat
blaugrana

Popátraj na fcbarcelona.cz. DrKyslík o tom kedysi písal článok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi hodně velkej srandista, předhazuješ mi tu nějakej článek, kterej mě jednak vůbec nezajímá, a jednak asi bude hodně objektivní, vzhledem k tomu, na jaké stránce je napsanej. Dal jsem ti otázku, na kterou jsi neodpověděl, protože samozřejmě nevíš, takže jsi pravděpodobně další z řady objektivních fanoušků Barcelony. A ti dva výše zmínění lidé mi určitě neodpoví, protože si tu hrají na strašně chytrý, ale když mají opravdu ukázat nějaký argument, tak raději utečou.

Reagovat
blaugrana

No po tomto sa už ani nečuduj, že ti neodpovedia ty samoľúby pako.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No jo hoši, obrázky, smajlíky a nadávky, to je jediný, na co se zmůžete, podle toho taky pak diskuzní portály vypadají. Je to tady plný zaslepených uplakánků bez vlastního názoru. Ale to si choďte řešit na nějaký fanpage. A ty, blaugrano, si zjisti co vůbec slovo troll znamená, když ho tu tak nesmyslně používáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

nedělej si iluze, opakovaně sám ukazuješ, že se na základě stupidity jiných lidí považuješ za geniálního a pak tuhle teorii neváháš zadupat do země s tím, že ukážeš, že patříš do stejné cenové kategorie

Reagovat
blaugrana

Ako sa bude volať toto pravidlo?

Reagovat
Kily

tohle je to první pravidlo o tom, že jste všichni naprosto stejní a nikdo z vás si to nechce přiznat. Pak jenom většina lidí spadne na zem z obrovské výšky, až to zjistí

Reagovat
blaugrana

Tak to pŕŕ. Ty patríš tiež do našej skupiny, alebo sa nad nás povyšuješ?

Reagovat
alcantara

Kily patri do cules skupiny, ako sa tu uz parkrat dozvedel

Reagovat
blaugrana

Takže to je katalánsky interista a k interu začal mať sympatie určite v období, keď vyhrali 3 tituly po sebe. Zasraný gloryhunter.

Reagovat
Kily

už jsem byl fanouškem Barcelony, Realu, United, City, Chelsea, Tottenhamu, Liverpoolu, Interu, AC, Lazia, AS, Juventusu, Neapole, Sparty, Slavie, Ostravy, Plzně, Bayernu, Dortmundu, Schalke, Slovanu, Trnavy, Žiliny, slovenské reprezentace, kamarádem lidí tmavé pleti, hajzlem, hovadem, šmejdem, zrádcem, sviní, blbem + dalšími padesáti výrazy podobného zaměření. Když o tom tak uvažuju, tak jsem za dosavadní život stihl mnohem víc, než jsem chtěl

Reagovat
blaugrana

Toľko ambícii si určite dosiahnuť toto všetko si určite nemal. Ale tak teraz môžeš zomrieť s pokojom na duši.

Reagovat
Kily

povyšoval jsem se a když mi někdo poprvé napsal, že do té skupiny patřím, byl jsem naštvaný, pak jsem si to nechal projít hlavou a na základě toho, že se vámi zabývám a zabíjím tak slušnou porci času jsem zjistil, že to je pravda. Pak je tu ještě jeden rozdíl v tom, že já sám o sobě vím, že nejsem dokonalý, spousta ostatních zatím ne

Reagovat
blaugrana

Cha. Ale predtým si si to nemyslel. To až keď si spadol z obrovskej výšky.

Reagovat
Kily

jj, už ten pád mám za sebou

Reagovat
blaugrana

Takže teraz už sa nad nás môžeš povyšovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak opakovaně? Já jsem tu na základě jedné předchozí diskuze položil nějaký otázky a reagovali na ně lidi, kteří vůbec netuší, o co jde, a píšou mi úplný nesmysly. Pravděpodobně taky nevíš, o co jde. A upřímně nevím, na základě čeho mě zrovna ty řadíš do nějaké cenové skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Na základe tvojho silno egocentrického prejavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co je na mým projevu egocentrickýho. Napsal jsem tu určitý příspěvek, na který jsi ty, ačkoliv neznáš jeho souvislosti, napsal, že je to trolling, a následně jsi mi tu předhodil nějaký článek z barcelonské fanpage. Já tudíž nechápu, proč jsi na mě vůbec reagoval.

Reagovat
blaugrana

A ja neviem, prečo si ty reagoval, že ten článok je "určite objektívny", keďže v ňom nešlo o rivalitu, ale o objektívny pohľad Kyslíka na obodbia, ktorými SPA média každoročne prechádzajú. Ale tak taký kápo ako ty to vie určite najlepšie, takže načo ti to vlastne píšem.

Reagovat
smazaný uživatel

No mám celkem nedůvěru k objektivitě článků, který se nacházejí na nějakých fanpage. Ale OK, třeba je ten článek superobjektivní, já neznám Kyslíka a neznám ani ten článek, ale o to tady hlavně vůbec nejde, protože původní diskuze se žádnýho článku netýkala.A nepiš tu takový plačkovský řeči, jako že jsem kápo.

Reagovat
blaugrana

Ber to ako poctu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje pocty jsou poslední věcí, která mi chyběla k absolutnímu životnímu štěstí.

Reagovat
blaugrana

A ďalší dôkaz veľkého ega.

Reagovat
smazaný uživatel

No když si to sesumíruju, reagovali na mě 4 lidi, všechno fanoušci Barcelony, i když ten Kily nevím, všichni buď s nadávkou nebo nějakou psychoanalýzou, o kterou se nikdo neprosil. Nikdo nezareagoval na podstatu mýho původního příspěvku, v podstatě ani nikoho nezajímalo, čeho se týkal, přitom je to zcela seriózní reakce na jednu předchozí diskuzi, což jsem několikrát opakoval. Takže jste opravdu hodně v pohodě a výborně se s váma diskutuje, nevím, co jinýho na to říct.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Připadáš si hodně důležitě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

realu pomohl včera když nedal ronaldovi žlutou za ten pokus o penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jim teda hodně pomohl. Nejsi ty fanoušek Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

pomohl jim v tom, že kdyby mu to žlutou dal(a měl ji dát), tak by ronaldo v dalším zápase stál...

Reagovat
smazaný uživatel

To si teda musela oddechnout minimálně půlka Madridu. A rozhodčí budou mít příští kola co dělat, aby mu ji taky nedali a on mohl hrát až do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

pro NOVU

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase si viděl záběry z včerejška tak z toho onanuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Brečeli jste, že máte málo mediálního času, tak teď máte Borce nakonec. Gratuluju.

Reagovat
blaugrana

Pepeto bol bore na konec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, toho tam jen ukazovali. Borec byl Krystýna s tím jeho dajvem.

Reagovat
blaugrana

Mohli spraviť "double borca", keď sa jedná o real.

Reagovat
smazaný uživatel

jen double?

Reagovat
blaugrana

Tak quadra borec. Aby neboli Dive Maria a Ozil opomenutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cože,Barca už má pod palcem i televizi Novu?A ten ošklivý faul na Ronalda tam bezostyšně odvysílali jako herecký výkon,to je nehoráznost.Mou by si měl na redaktory počkat v garážích!

Reagovat
alcantara

999.

Reagovat
alcantara

1000 pre barcelonsky titul

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Nevim jestli to tu uz bylo, ale ac strilim do vlastni rad, tak tohle se celkem povedlo.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/529146_369188069786065_103922652979276_1052742_1710995982_n.jpg

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Maláze to třetí místo sluší víc jak Valencii

Reagovat
blaugrana

Zahrávaš sa s permanent banom.

Reagovat
Masi

Co prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, to ne. Kily je zvláštní druh Netopýra. On sám nemá rád pohádky o Valencii, které ji staví do světla nejsympatičtějšího klubu v Primeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga skvěle to třetí místo jim sluší a nezlobil bych se, kdyby ho udrželi a zajistili si tak přímý postup do LM. Sympatickej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Málaze ten třetí flek víceméně přeju, ale mají do konce ligy šílené rozlosování. Naopak Netopýři ho mají vcelku lehký.

Ale co je úplně nejhorší - lehké rozlosování má i Levante. To by byl řádný průser, kdyby se tihle ještě do tý LM dostali. Na začátku sezony jsem si jejich jízdu užíval, ale teď už přestává hovno smrdět. Teď jde o Primeru a její jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ikdyž ... on ten los Levante lehký vlastně není.

Jen tak od oka jsem to spočítal, tak do konce ligy nahrají tak 8 bodů.

Valencie by si měla připsat 12 - 14 bodů ještě.

Málaga max. 10 - 12 bodů. A to počítám, že vzájemný zápas s Valencií doma vyhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Isco, Thiago, Muniaín ... Do toho stále ještě mladí Pique a Sergio ... Budoucnost španělské repre vidím hodně dobře.

Isco je fakt skvělý. Připomíná mi v driblinku Legendu, ale je rychlejší. Ještě jeden, dva roky takovýchhle výkonů a pak půjde někam za ohromný balík. A mi by vůbec nevadilo, kdyby to bylo do Barci.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem mohl zapomenout na Adriána?

Reagovat
smazaný uživatel

Javimar !!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, ač nejsem jeho fanouškem.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bojana taky neodepisuju je mu stále 21.Dále Matovi je 23.O Španělé se vůbec nebojím :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatak?

Reagovat
smazaný uživatel

Isco za necelé dva týdny 20.let Tipoval bych mu tak 23-25,jaktože nebyl s 21 na ME ?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl na MS20, který se konalo ve stejnej rok, myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu,dohledal sjem si sestavu 20cítek a jsem mile překvapen.

Záložníci: Recio (Málaga), Isco (Valencia), Sergio Canales (Real Madrid), Ezequiel Calvente (Betis), Kiko Femenia (Hércules), Koke (Atlético Madrid), Sergi Roberto, Oriol Romeu (oba Barcelona) To je síla Obrana viceméně z Barcy + Utok TELLO

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že se Kiko nechytnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme je mu furt jednadvacet a v béčku celkem slušný výkony,mě se líbí

Reagovat
RealC.F.

Zápas jsem neviděl, koukal jsem jen na sestřih. Detaily o výkonech hráčů si vždycky rád přečtu zde v komentářích - hlavně od Fanoušků Barci , za což jim děkuji a je vidět že jejich neoblomná píle při sledování veškerých zvratů je fascinující . (čemuž se nedivim, asi už je přestalo bavit komentovat články, který letí na fcb.cz tipu špatný trávník, rozhodčí nás zaříz, mourinho řek v kavárně že je pep buzna a podobné). Každopádně remíza zabolí a 4 body už není zas takový luxus, ale flintu do žita bych rozhodně neházel. Doufám, že si to hráči madridu srovnaj v hlavě a nepřipustí blamáž jako minule ke konci sezony...Zítra porazíme Atletico a na Barceloně bod uhrajem. To pude , titul určitě skončí na SB - HALA MADRID

Reagovat
johan14

Vidím to rovnako

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jsem tu jediný, kdo je naprosto klidný, že titul skončí na Santiago Bernabeu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele