32. kolo
08.04.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Granada CF 0:0

V nedělním zápase 32. kola La Ligy se zrodila bezbranková remíza mezi Mallorcou a Granadou. Oba týmy jsou ohroženy sestupem, a tak nechtěly udělat chybu a hrály ze zabezpečené obrany.

Mallorca v posledních dvou zápasech podlehla Barceloně a Seville, a tak chtěla konečně získat nějaké body proti výrazně slabšímu soupeři. Nováček si ale v minulém kole vyšlápl na poslední Racing Santander, porazil ho 1:0 a rozdávat body nehodlal ani v nedělním utkání.

A byli to právě hosté, kteří se dostali do první akce. Ikechukwe Uche se probojoval až k zakončení, ale izraelský brankář Dudu Aouate se dokázal dostatečně rychle přemístit na své brankové čáře a útočníkův pokus zlikvidoval. Na druhé straně střílel Pereira, ale s jeho střelou neměl brankář Júlio César příliš problémů.

První půle více vzruchu nepřinesla, a tak si diváci museli počkat na další šance až do druhého poločasu, kdy se tempo hry viditelně zrychlilo.

V největší šanci zápasu se ocitl opět Pereira, který mohl otevřít skóre skvostným gólem. Na jeho střelu z dálky si brankář César dokázal sáhnout a vytáhl ji na břevno.

Pro Granadu to bylo jasné znamení, že musí začít hrát. K určitému zlepšení sice došlo, ale přesto se hosté nedostávali k ničemu jinému, než jen ke střelám z dálky.

V závěrečných minutách se z přímého kopu snažil prosadit Ábel Gómez, ale jeho střelu izraelský brankář chytil. Na druhé straně se do zakončení dostal Víctor Casadesús, ani on si nepřišel na brankáře Césara.

Aouate musel být ještě jednou ve střehu v nastaveném čase, kdy Franco Jara po centru Ucheho nasměroval míč mezi tři tyče, ale Izraelec ani tentokrát neselhal.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele