Primera División - souhrn 30. kola

07.04.2015, 21:51, aktualizováno 09.04.2015, 23:52
Komentáře a souhrny
Villarreal nestačil na Espanyol, venku uspělo i Getafe. Valencia neudržela vedení na hřišti Bilbaa a odmítla tím možnost, aby se přiblížila třetímu Atléticu Madrid, které si poradilo s Realem Sociedad. Výhry si zapsaly rovněž Barcelona, Real Madrid a Sevilla. Eibar překvapivě poradil Málagu a Deportivo se rozešlo s Córdobou smírem, stejně jako Granada s Celtou Vigo...

Villarreal CF - Espanyol Barcelona 0:3

09.04.2015 22:00

Góly: 24. Felipe Caicedo, 68. Felipe Caicedo, 79. Víctor Sanchez

Espanyol překvapivě vysoko zvítězil ve Villarrealu. Žlutou ponorku potopily dva góly Felipe Caiceda a třetí branku hostů přidal Víctor Sanchez. Domácí čekají na výhru už šest zápasů v řadě, Katalánci po působivém výkonu poskočili na deváté místo.

Villarreal od počátku utkání nepůsobil tak jistě, jak je u něj při jeho vystoupeních na El Madrigalu zvykem. Espanyol byl aktivnější a už v 9. minutě pálil z voleje nebezpečně Sergio García. Další příležitost si modrobílí vypracovali v 17. minutě, když hlavičkoval Víctor Álvarez, pohotovým skokem k tyči ale míč lapil domácí gólman Sergio Asenjo. Třetí velkou šanci už ale hosté proměnili. Psala se 24. minuta, Vázquéz zahrával nebezpečnou standardní situaci z levé strany, od břevna se balón se štěstím odrazil k nohám Felipe Caiceda a ten se mohl radovat z první branky utkání - 0:1!

Villarreal ve snaze smazat manko vyrovnal hru, ale aktivitu domácích mařily nepřesnosti v ofenzívě a časté kouskování hry. Po přestávce ale zařadila Žlutá ponorka vyšší rychlostní stupeň a vše nasvědčovalo tomu, že zápas otočí. Ovšem čáru přes rozpočet udělal Villarrealu v 68. minutě svým druhým gólem Felipe Caicedo. Ten se po přihrávce Garcíi prosmýkl do vápna domácích a ani obětavý skluz Ruíze nezabránil ekvádorskému útočníkovi vyslat přesnou ránu na bližší tyč - 0:2!

Domácí vrhli všechny síly do útoku a znova zatlačili svého soupeře. Z nátlakové hry ale v podstatě nic nevytěžili, naopak Espanyol zůstával stále nebezpečnějším mužstvem. To se potvrdilo znova v 79. minutě. Katalánský celek rozehrál na levém křídle krásnou kombinaci a Álvarez vyslal do šestnáctky Villarrealu prudký centr na Stuaniho. Gólman Asenjo míč pohotově vyrazil, avšak balón se dostal jen ke kopačkám nabíhajícího Sáncheze, jenž pohodlně skóroval do zívající branky - 0:3!

Z této rány už se žlutá ponorka nevzpamatovala a Espanyol si vítězství zkušeně pohlídal. Tři body hostující mužstvo posunuly zpět do horní poloviny tabulky. Villarreal zůstává šestý.

Více informací k zápasu

Elche CF - Getafe CF 0:1

09.04.2015 22:00

Góly: 84. Fredy Hinestroza

Getafe úspěšně navázalo na vítězství z minulého kola a tři body vyválčilo i na půdě sestupem ohroženého Elche. Těsnou výhru 1:0 zařídil v samotném závěru z ojedinělého útoku hostí Fredy Hinestroza a madridský celek tak má již jistotu setrvání i v následujícím ročníku první španělské ligy na dosah.

Domácí mohou pouze žehrat na vlastní mizernou koncovku, neboť herně byli ve čtvrteční večer jasně lepším týmem na hřišti. Nic z toho však nevytěžili a zůstávají na samotném kraji sestupových vod s tříbodovým náskokem. To Getafe se děsivé představě pádu o ligu níže vzdálilo na již velmi solidních deset bodů a muselo by snad až do konce sezony všechno prohospodařit, aby mu ještě záchrana mohla uniknout.

Po poněkud ospalém úvodu hry se jako první z obou brankářů dostal do akce hostující Vicente Guaita, jehož prověřil přímý kop Garryho Rodriguese. Dalším, kdo se dostal k ohrožení hostující brány, byl Jonathas, jenže po vydařeném průniku v zakončení trestuhodně minul. Na opačné straně pak zahrozil záložník Hinestroza, ovšem Przemyslav Tytoń byl pozorný. Když pak selhal i Herrera se svým volejem a Faycal Fajr si následně počínal obdobně, udrželi hosté se štěstím bezbrankový stav až do přestávky.

Po změně stran se zpočátku nic nezměnilo a Guaita byl nadále tím zaměstnanějším gólmanem, když musel vytěsnit Cismovu hlavičku. Hra se však postupně vyrovnala a vše směřovalo k poněkud nudné bezbrankové remíze. V pětaosmdesáté minutě se ale po rohovém kopu Pedra Leóna prosadil ze vzduchu Hinestroza a rázem bylo na stadionu pořádně živo. Zaskočení domácí nakonec mohli prohrát ještě větším rozdílem, avšak León své dvě dobré šance z nastavení promrhal. Mrzet jej to však nemusí, Getafe vzadu ustálo všechny ataky a veze si do Madridu cenné tři body.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:1

09.04.2015 20:00

Góly: 90. Aritz Aduriz - 61. Rodrigo De Paul

Valencii chybělo jen velmi málo k tomu, aby dotáhla náročné utkání v Bilbau do vítězného konce, jenže nakonec stejně odjíždí pouze s bodem za remízu 1:1. Domácí Athletic totiž v poslední devadesáté minutě srovnal zásluhou Aritze Adurize, jenž sám dříve působil právě ve Valencii.

To už hosté dohrávali pouze o desíti, neboť osm minut před koncem uviděl přísnou červenou kartu stoper Nicolás Otamendi, a jeho spoluhráči nakonec vedení proti přesile neudrželi. Ve vesměs vyrovnaném klání vedli valencijští od jednašedesáté minuty, kdy se prosadil střídající Rodrigo De Paul. Přesto i samotná remíza nakonec Los Che stačí k tomu, aby se znovu osamostatnila na čtvrtém místě, které drží s náskokem jediného bodu před dotírající Sevillou.

Netopýři se museli obejít bez svého kapitána Daniho Pareja, stejně jako s obráncem Josém Gayá a středopolařem Enzem Pérezem, což zápas na San Mamés ještě více hostům znepříjemnilo. Předchozí vzájemný zápas obou klubů ve Valencii na Mestalle dopadl bezbrankovou remízou a v podobném duchu se nesla i první půle odvetného zápasu.

Ani jedna ze stran nebyla schopná vytvořit si patřičné gólové šance, aby mohla protrhnout remízový stav, a tak stojí za zmínku sotva žlutá karta pro Mikela Balenziagu. Stejným způsobem se následně zapsali do notýsku hlavního rozhodčího také Aduriz a na druhé straně André Gomes. Zápas předčasně dohrál Pablo Piatti, jehož vyřadilo svalové zranění a do hry místo něj naskočil Rodrigo De Paul.

Po změně stran se hosté přece jen více osmělili a po zásluze se také dočkali odměny v podobě prvního gólu zápasu. Po vyvedené týmové akci se k zakončení dostal právě střídající Rodrigo, jenž s poklidem zakončil do odkryté sítě, a Athletic měl rázem co dohánět. Již zmíněné Otamendiho sporné vyloučení za příliš vysokou nohu následně poslalo valencijskou obranu do kolen, čehož domácí v závěrečném tlaku využili a zásluhou nejlepšího klubového střelce Aritze Adurize vyrovnali na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Granada CF - Celta Vigo 1:1

08.04.2015 22:00

Góly: 3. Robert Ibañez - 90+4. Theo Bongonda

Podobně jako Córdoba také další andaluský celek z Granady dlouho vedl ve svém zápase proti Celtě Vigo 1:0, jenže v samotném závěru o klíčovou výhru v boji o záchranu nakonec stejně přišel. Katem granadských, kteří kvůli vyloučení Murilla hráli dobrých padesát minut o desíti, se nakonec stal střídající Theo Bongonda.

Belgický mladíček se prosadil v samotné třiadevadesáté minutě, prakticky celých devadesát minut poté, co Granadu poslal do vedení Robert Ibáňez. Svěřenci Abela Resina tak zůstávají na předposlední příčce se čtyřiadvaceti body, na záchranu jim scházejí body tři. Celta se naopak posunula na jedenácté místo před barcelonský Espanyol.

Domácí měli rozhodně co odčiňovat, neboť v minulém kole dostali na půdě Realu Madrid příšerný výprask v poměru 9:1. Sám Resino jej označil za svůj nejhorší, ať už vezme v potaz hráčskou, či trenérskou kariéru. Není tak divu, že tentokrát byla Granada patřičně nabuzená a také za svou snahu byla po zásluze odměněna. Hned ve třetí minutě se totiž Piti prosadil po levé straně hřiště a podsekl míč do šestnáctky, kde číhal nabíhající Ibáňez a poté, co mu úvodní střelu zablokoval obránce Celty, využil odraženého míče a otevřel skóre.

Galicijský klub však navzdory nepříznivému stavu nic nezabalil a okamžitě přešel do ofenzivy. Santi Mina nejprve zahodil slibnou příležitost se svou ranou z hloubi šestnáctky, kterou však nedokázal zkrotit pod břevno. V jejich ofenzivní snaze a vůbec kontrole herního tempa jim pak v závěru první půle hloupě pomohl domácí Murillo, jenž v rychlém sledu uviděl během dvou minut dvě žluté karty a nechal Granadu trápit se o desíti po celý druhý poločas.

Ani Gustavo Cabral, ani Mina či Joaquín Larrivey však ve svých příležitostech k vyrovnání ne a ne zacílit přesně, a tak byl Celtě veškerý územní tlak i tvorba šancí dlouho k ničemu. Když už se zdálo, že si granadští připíšou první vítězství po čtyřech kolech, přišel na řadu nastavený čas. K nelibosti domácích rozhodčí ohlásil dokonce pět minut navíc, ovšem vyrovnávací gól přišel "už" v té třetí. Bongonda stál ve správný čas na správném místě a zblízka dorazil kombinaci svého týmu a rozesmutnil všechny příznivce Granady.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Madrid 0:2

08.04.2015 22:00

Góly: 68. Cristiano Ronaldo, 74. James Rodríguez

V zápase, který nepostrádal drama, zvítězil Real Madrid na hřišti Raya Vallecana 2:0. O svém vítězství Ancelottiho svěřenci rozhodli v druhé půli díky brankám Ronalda a Rodrígueze. Real tak stále ztrácí na první místo čtyři body, Rayo zůstane v horní polovině tabulky.

Malé madridské derby začali překvapivě lépe domácí. Blesky se v prvním poločase vyrovnali favorizovaným evropským šampionům a několikrát zahrozily. Byl to však Real, kdo si připsal první větší šanci zápasu. Po přihrávce Carvajala ale neproměnil velkou příležitost James a míč skončil v náručí gólmana Cobeňa. Ve 12. minutě naopak pálil na hostující branku aktivní Embarba, ovšem nepřesně, a zanedlouho se připomněl i nejlepší střelec domácích Bueno, s jehož střelou už měl Casillas větší potíže.

Real se k míči v první půli moc nedostával, přesto dopravil ve 23. minutě míč do brány. Gól Garetha Balea však nemohl být uznán kvůli ofsajdu. Obrovskou příležitost jít do vedení měli Vallecanos v 33. minutě po rohovém kopu z levé strany, míč odražený od Manucha ale před brankovou čarou reflexivním zákrokem zastavil Casillas. Ten čaroval i minutu před přestávkou, když vychytal hlavičkujícího Trashorrase.

I po změně stran pokračovali domácí v nebývalé aktivitě. Favorit utkání ale pomalu přebíral otěže zápasu a dostával se do šancí. Ve 48. minutě hlavičkoval Bale těsně nad bránu, vedle skončila rovněž dělovka Marcela o sedm minut později i utažená rána Rodrígueze v 65. minutě

Real se tak dočkal kýžené vedoucí branky až v 68. minutě. Carvajal skvěle pronikl po pravé straně do vápna Raya a posadil přesný centr na hlavu Cristiana Ronalda. Střela portugalského kanonýra si po odrazu od země našla cestu přesně za záda marně se natahujícího Cobeňa - 0:1! Pro Ronaldo to byl jubilejní tří stý gólový úspěch v dresu Realu Madrid.

Pojišťující gól v podání Los Blancos na sebe nenechal dlouho čekat. Ještě před tím musel sice Casillas likvidovat pumelici Nacha Martíneze, ale hned v 73. minutě už znova úřadoval Cristiano Ronaldo. Ten nahrál na hranici velkého pokutového území Rodríguezovi a ten svou levačkou zamířil přesně k tyči - 0:2! Real dominoval a měl další šance zvýšit svůj náskok. V 85. minutě spálil obrovskou možnost střídající Isco, jenž vystřelil jen do míst, kde se v tu chvíli nacházel poněkud zmatený gólman Cobeňo.

V závěru se ovšem činilo i Rayo. V 87. minutě donutil hlavičkující Manucho Casillase k výbornému zákroku a ještě větší tutovku spálil minutu před vypršením druhé půle Tito, když mířil ve skvělé pozici mimo. Real si tak ze zápasu odnáší cennou výhru, ovšem Ronaldo, Rodríguez a Toni Kroos dnes obdrželi čtvrtou žlutou kartu a vynechají tak příští zápas s Eibarem. Vynucená pauza jim tak umožní odpočinek na následný zápas Ligy mistrů proti Atléticu Madrid.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - UD Almería 4:0

08.04.2015 20:00

Góly: 33. Lionel Messi, 55. Luis Suárez, 75. Marc Bartra, 90+3. Luis Suárez

Barcelona zvítězila nad Almerií 4:0 a zůstává na prvním místě tabulky. Dvakrát se trefil Luis Suárez, po jedné brance přidali Messi a Bartra. Andalusné nestíhali především v druhé půli, kdy obdrželi tři branky. Novému kouči se tak premiéra na lavičce Almerienistas příliš nepovedla a bude se muset o záchranu pokusit ve zbytku sezóny.

Ačkoli konečný výsledek potvrdil předzápasové předpoklady, první půlhodina utkání nenasvědčovala tomu, že hraje lídr s předposledním celkem tabulky. Katalánci měli možná v podvědomí blížící se náročné zápasy proti PSG, Valencii a Seville a proti zachraňující se Almeríi tak jen pomalu hledali potřebnou motivaci. Hosté mohli jít dokonce do vedení v 15. minutě, kdyby domácí Pedro na poslední chvíli netečoval střelu Welligtona.

Zafungoval však faktor Messi, jenž se i přes nepříliš povedený vstup do zápasu prosadil nádhernou brankou v 33. minutě. Skvělý Argentinec převzal míč na pravé straně od Bartry, seběhnul si do vápna, využil prostoru, který mu poskytli zatažení beci a nádhernou ranou na zadní tyč otevřel skóre - 1:0! Na druhé straně ještě před přestávkou hlavičkoval Espinosa, ale Bravovi nenadělal žádné potíže.

Blaugranas zlomili odpor svého soupeře krátce po změně stran. V 55. minutě totiž po pasu Alvese pronikl do pokutového území Almeríe Suárez, který přelstil obránce Casada a přesnou ranou vymetl růžek Juliánovy svatyně - 2:0! S pohodlným náskokem Barca kráčela za devátým soutěžním vítezstvím v řadě. Více než sedmdesát tisíc fanoušků na stadionu se pak mohlo radovat potřetí v 75. minutě. To si Marc Bartra naskočil na Xaviho centr z rohového kopu a vsítil svůj vůbec první gól v této sezóně - 3:0!

V poslední desetiminutovce měli domácí ještě několik příležitostí. Vyznamenal se ale gólman hostů Julián, jenž si poradil s oběma nebezpečnými standardními situacemi v podání Lionela Messiho. Zajímavé okamžiky však přišly ještě v nastavení. V 92. minutě dal svou životní branku Ghanský záložník v dresu Almeríe Thomas Partey, jeho efektní nůžky ale gólový efekt nepřinesly, neboť pomezní rozhodčí signalizoval faul Soriana na Bartru. Jen o minutu později ale míč regulérně rozvlnil síť na opačné straně. Bleskový protiútok vyřešili skvěle Messi se Suárezem. Argentinský forvard našel pasem přes celé vápno nabíhajícího spoluhráče a ten zasunul míč do odkryté branky - 4:0!

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Córdoba CF 1:1

08.04.2015 20:00

Góly: 87. Florin Andone (vl.) - 55. Florin Andone

Blízko blizoučko měla Córdoba k navýsost cennému vítězství ze hřiště Deportiva La Coruňa, ovšem ani náskok i výhoda vyššího počtu hráčů v poli nakonec hostům nestačil k tomu, aby svého přímého soka v boji o záchranu obral o všechny body. Místo toho zápas skončil 1:1, když se takřka o všechno postaral Florín Andone.

Útočník Córdoby nejprve ještě v první půli poslal svůj tým do nečekaného vedení, které mělo konečně utnout příšernou sérii dvanácti zápasů bez vítězství. Když pak za dvě žluté karty musel předčasně do kabin domácí obránce Luisinho, zdálo se, že je vše na dobré cestě. V samotném závěru se však právě Andone proměnil z hrdiny zápasu v hlavního smolaře, neboť si nešťastně postaral vlastencem i o vyrovnávací gól Deportiva. Náskok Deporu jakožto prvního nesestupujícího týmu tak zůstává i nadále na osmi bodech.

Ani domácí nešli do zápasu v nijak oslnivém rozpoložení, neboť jejich vlastní série bez výhry se táhla již sedm kol. Do zápasu tak Deportivo naklusalo s patřičnou aktivitou, která mu přinesla řadu šancí hned v úvodních minutách hry. Povedená kombinace nejprve umožnila Luisi Fariňovi vystřelit, jenže trefil pouze brankáře Juana Carlose. Isaac Cuenca pak rovněž neuspěl. Córdoba kontrovala skrze Borju, jenž přinutil gólmana Fabricia k zákroku.

Zbytek první půle pak sice patřil herně jednoznačně Deporu, jenže gól z toho nakonec žádný nevzešel. Alex Bergantiňos nejprve připravil šanci Juanfranovi a pak pálil i sám, ovšem vždy neúspěšně. Po změn stran se pak Andalusané zmohli na podstatně lepší výkon, který korunovali i úvodním gólem večera. V pětapadesáté minutě se trefil Andone zvláště díky dobré práci a asistenci Edimara.

Reakce domácích málem přinesla vyrovnání skrze Tocheho, jenže ten z dorážky nedokázal trefit bránu. V devětašedesáté minutě pak dopadla na ambice Deporu tvrdá rána. Faul na Fedeho Cartabiu totiž domácímu obránci Luisinhovi vynesl druhou žlutou kartu utkání a musel předčasně pryč z trávníku. Córdoba pak poměrně v poklidu kontrolovala tempo hry a sama měla několik šancí náskok dokonce navýšit, jenže sedmaosmdesátá minuta je nakonec stejně položila na lopatky. Autor první branky Andone se totiž nešťastnou tečí patou postaral i o vyrovnání a dost možná definitivně potopil svůj tým do druhé ligy.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Málaga CF 1:0

07.04.2015 22:00

Góly: 52. Mikel Arruabarrena

Eibar se překvapivě vytáhl na Malagu a na vlastním hřišti zvítězil 1:0. Jediným střelcem utkání se stal v 52. minutě Mikel Arruabarrena. Baskové vyhráli po jedenácti nepovedených utkáních a navýšili svůj náskok na sestupové pásmo. Malaga i přes překvapivou ztrátu zůstane sedmá.

Eibar i přes poslední neúspěchy nezačal zápas špatně a tvrdou obrannou činností nepouštěl favorizované hosty do zakončení. První dobrou akci tak předvedla Malaga až v 16. minutě. To se na levé straně dobře uvolnil Juanmi a střelou z uctivé vzdálenosti protáhl gólmana Iruretu. Když to nešlo ze hry, zkusil se hostující Horta prosadit penaltou. Očividně nafilmovaný pád ve 25. minutě mu ale rozhodčí nespolknul a místo toho mladý portugalský útočník uviděl jen žlutou kartu.

Ve 29. minutě se poprvé v zápase prosadil domácí Arruabarrena, Kameni vyrazil střelu Berjóna před sebe a domácí forvard dorážel do odkryté branky. K jeho smůle ale stál v ofsajdovém postavení a branka nemohla být uznána. Bezbrankový stav vydržel až do poločasu, přestože dvě minuty před přestávkou měli domácí k dispozici nebezpečnou standardku. Larův pokus vyrazil nad Kameni.

Arruabarrena se vytoužené branky dočkal krátce po změně stran. V 52. minutě si po rohovém kopu Lary počíhal na propadnutý míč a v pádu hlavou posunul svůj tým do překvapivého vedení - 1:0! Sedmý celek tabulky se snažil rychle odpovědět a místo venezuelského záložníka Aňora naskočil do hry útočník Samuel. Po hodině hry se pak kouč Malagy Javi García pokusil oživit útok hostů nasazením Amrabata, jenže ani marocký reprezentant nepřinesl zásadní změnu.

Eibar vsadil na totální defenzívu a Malaga ostřelovala Iruretu ze všech pozic. Domácí brankář ale všem náporům odolal. Neujala se ani standardka z nebezpečné vzdálenosti v 80. minutě, Recio napálil pouze zeď. Baskové čekali na příležitost k rychlému protiútoku, ta se jim naskytla v 90. minutě. Střídající Srb Lekič ale odmítl definitivně rozhodnout a Kameni si tak připsal dobrý zákrok.

Na výsledku se už však nic nezměnilo a Eibar tak proti sedmému celku tabulky prolomil své prokletí. Baskové vyhráli po dlouhých jedenácti neúspěšných kolech a alespoň načas odvrátili hrozbu sestupu. Naopak Malaga díky další ztrátě dala Athleticu znova příležitost stáhnout manko na sedmé místo.

Více informací k zápasu

Levante UD - Sevilla FC 1:2

07.04.2015 22:00

Góly: 73. Kalu Uche - 10. Kévin Gameiro, 37. José Antonio Reyes

Sevilla dvěma góly z první půle se zatnutými zuby ovládla utkání na hřišti Levante a alespoň dočasně se bodově dotáhla na čtvrtou Valencii. Vítězství 2:1 obstarali Kevin Gameiro z desáté a José Antonio Reyes z pětatřicáté minuty. Za domácí snižoval Kalu Uche sedmnáct minut před koncem, ovšem víc již v utkání nestihli a zůstávají pouhé tři body nad sestupem.

Levante přitom vstoupilo do zápasu aktivně a přitlačilo sevillské až k vlastní brance, ovšem Andalusané dokázali z obranné ulity vystrkovat růžky v podobě rychlých protiútoků a Gameiro brzy ze slibné pozice z voleje vysoko přestřelil. Francouzský útočník se však nemýlil jen chvíli nato, když oku lahodící brejk sám zakončil a prolomil bezbrankový stav.

Hlavní roli ovšem v celém gólovém útoku sehrál José Antonio Reyes. Někdejší hráč Arsenalu se dostal po Iborrově přihrávce k míči dobrých šestadvacet metrů od brány, zpozoroval Gameirův náběh zprava do pokutového území a poslal mu do cesty přesně načasovanou přihrávku, aby mohl zakončit ranou na zadní tyč. Domácí i poté vytrvali ve svých ofenzivních snahách, jenže k ničemu jinému než několika dalekonosným střeleckým pokusům se nedostali. Sissoko s Moralesem minuli, El Zhar alespoň přinutil brankáře Rica k akrobatickému zákroku, ale skóre přetrvávalo dál.

Deset minut před odchodem do šaten však znovu udeřili sevillští z ojedinělého výpadu vpřed. Duo Gameiro - Reyes si tentokráte prohodilo role a byl to francouzský hrot, kdo unikl ofsajdové pasti a z levé strany naservíroval svému kapitánovi přihrávku do šestnáctky, kterou Reyes bezpečně přetavil v druhý gól za zády bezmocného gólmana Diega Mariňa. Ještě do poločasu málem hosté přidali i třetí zásah, ovšem Mariňo tentokrát svůj tým skvěle podržel, když konečky prstů vyškrábl Parejův přímý kop na břevno.

Po změně stran se Levante chvályhodně i nadále snažilo ze všech sil něco s nepříznivým výsledkem udělat a proti uspokojené Seville působilo ještě dominantnějším dojmem. Snížení na 2:1 nakonec přišlo z kopačky Ucheho, jenž na zadní tyči přizvedl centr Rubéna Garcíi. To hosty poněkud probralo z letargie a Mariňo musel být na pozoru při střelách Iborry i střídajícího Carlose Baccy, byť v druhém případě mu pomohla branková konstrukce. Když pak v závěru Rubén García z poslední pološance zápasu vysoko přestřelil, uhájila Sevilla své páté ligové vítězství v řadě a pokračuje v ostrém útoku na první čtyřku.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Sociedad 2:0

07.04.2015 20:00

Góly: 2. Mikel González (vl.), 10. Antoine Griezmann

Atlético rozhodlo o své čtvrté soutěžní výhře v řadě už po deseti minutách hry. Nejprve si dal vlastní gól obránce Realu Sociedad Mikel González a následně se trefil Antoine Griezmann. Atlético bylo i po zbytek zápasu lepší a zůstane na třetí příčce, Real naopak neprodloužil čtyřzápasovou neporazitelnost a bude čekat, zda se udrží v horní polovině tabulky.

Úvod jako vystřižený z hororu si na stadionu Vicente Calderóna prožili hosté ze San Sebastianu. Už ve 2. minutě špatně hlavičkoval po rohovém kopu Atlética hostující Mikel González, jenž si na přední tyči nešťastně srazil míč do vlastní sítě - 1:0! Počáteční nápor Atlética se tak ještě více zintenzivnil a Rojiblancos mohli v 10. minutě slavit podruhé. Koke natáhl k tvrdé střele z poza vápna, gólman Ruli míč pouze vyrazil před sebe a dobíhající Antoine Griezmann pohodlně zasunul míč do sítě - 2:0!

Snížit náskok domácích mohl ve 20. minutě Castro, rychlý protiútok ale zakončil přízemní střelou, se kterou si Oblak nakonec s velký úsilím poradil. Akce střídala akci a diváci si přišli na své. Ve 26. minutě pálil doprostřed brány Tiago, tam však číhal připravený Ruli. Po půlhodině hry se ukázal i Fernando Torres, ale svou hlavičku poslal těsně vedle levé tyče. Atlético před přestávku čím dál víc utahovalo šrouby kolem obrany San Sebastianu, avšak hosté se nakonec všem domácím atakům ubránili. Jako v 38. minutě, kdy Ruli vyrazil nebezpečný míč z kopačky Kokeho.

Po změně stran Real postupně vyrovnal hru, do žádné kloudné akce se ale ne a ne dostat. Po hodině hry stáhl domácí kouč Diego Simeone ze hry Torrese. Jednatřicetiletého navrátilce do klubu nahradil talentovaný Jiménez, jenž však v 80. minutě svou nevětší šanci po sklepnutí Griezmanna spálil. V řadách hostů se na posledních patnáct minut objevil i někdejší nejlepší střelec nizozemské ligy Alfred Finnbogason, ani mladý Islanďan však nerozhýbal skomírající ofenzívu Basků. Atlético si zkušeně pohlídalo vývoj zápasu a oplatilo tak svému soupeři porážku z minulého vzájemného střetnutí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona30242485:1774
2.Real Madrid30231689:2770
3.Atlético Madrid30205557:2365
4.Valencia CF30188453:2362
5.Sevilla FC30194755:3461
6.Villarreal CF30148843:2950
7.Málaga CF301361132:3345
8.Athletic Bilbao301171228:3640
9.Espanyol Barcelona301081236:3838
10.Rayo Vallecano301221635:5338
11.Real Sociedad309101134:4037
12.Celta Vigo30991230:3336
13.Getafe CF301051527:4035
14.SD Eibar30871528:4031
15.Levante UD30771628:5528
16.Elche CF30771624:5428
17.Deportivo La Coruña30691525:4727
18.Granada CF304121420:5324
19.UD Almería30671724:5022
20.Córdoba CF303101721:4919
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (256)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super Atleti. Ještě tlak na Real .Kééž by se ATM povedl 2.flek za Barcou !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nvidia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

AA jéje...... to sem zas píchl .......

Reagovat
nvidia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

EDIT: komentář měl být pod krleše...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak – 9

Gamez – 6

Gimenez – 5

Miranda – 6

Siqueira – 6

Tiago – 6

Mario Suarez – 7

Koke – 10

Arda – 7

Griezmann – 8

Torres – 4

Raul Jimenez – 5

Gabi, Saul – nehodnoceni

Reagovat
smazaný uživatel

Koke na jaře pravidelně nejlepší hráč Atlética. A dnes předvedl dokonalý výkon. Jen tak dál. Možná si odpočinul, hned je svěží. Oproti tomu těžkonohému Kokemu obrovská změna.

Reagovat
Phillipinho

Rad bych se podival video se vsemi jeho dotyky v zapase.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesně. A ty dva nebo tři skluzy. Top.

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně chytá Oblak. Za tři ligový zápasy ještě nedostal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dva zápasy moc dobře. Hned se hraje jednodušeji, když brankář chytí něco navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si vzpomenout kdo tam ještě chytá

Reagovat
smazaný uživatel

Guy Hebert.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...veril som že to predsa nemôže byť až taký flop ako sa o nom na jeseň písalo

Reagovat
Phillipinho

Pohodova vyhra. V prvni puli po tech 2 rychlych golech se Atleti nechali zbytecne parkrat zatlacit, ale zadnou vylozenou golovku si Socky nevypracovali. Na druhy polocas se hezky koukalo, k videni byly krasne kombinace a Atleti uz zapas v pohode kontrolovali. MOTM jednoznacne Koke, ten byl proste vsude, naprosto fenomenalni vykon s kapitanskou pasku na ruce . Dale klasicky kvalitni vykon od Griziho okoreneny golem. Mario taky peknej vykon. Gamez zahral velmi slusne, ale na Juanfrana, ktery letos na svym postu v lize nema konkurenci, se samozrejme nechyta. Oblak od zraneni Moyi zatim neinkasoval a k velmi jistemu vykonu opet pridal skvely zakrok stejne jako proti Cordobe. Doufam, ze po uzdraveni Moyi v brane zustane. Potencial ma obrovsky . A nakonec si necham Ardu, ktery tradicne(predevsim v 2. polocase) bavil divaky skvelymi kousky, ale opet potvrdil, ze absolutne neumi vystrelit ....

Reagovat
smazaný uživatel

Napsáno vše. :)

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Elliasson

Zase skvělá atmosféra. Pojďme kluci na Malágu, Real a 3.místo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To co dnes předvedl Gameiro při druhým gólů je presne to co nas muze dostat do LM, takovejhle pristup.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zas docela zaujal přístup Iborry, při obou gólech byl zrovna na malym vápně a podle jeho řeči těla to vypadalo, že ho to vůbec nevzrušuje, naopak působil dost otráveně. To je u něj normální?

Reagovat
Leo Rekordman

tak on prisiel z Levante nie? mozno nechcel davat najavo emocie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne není, je to nejspíš tím, jak píše Leo...

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný drama, třetí kus tam měl spadnout a bylo by po zápase, naštěstí se to dokopalo a díky za ty body! Skvělej začátek zápasu a dvojice Gameiro-Reyes rozhodla, dneska opět perfektní Sergio Rico, i když mu tam jeden míč vypadl, jinak podržel, Emerymu tu situaci opravdu nezávidím a já osobně jsem snad i proto, aby Rico chytal. No nic v sobotu nás čeká trochu jinej oříšek, teda spíš ořech, přijedou klauni z Katalánska...Viva el Sevilla!

Reagovat
Ángel di María 22

A v sobotu musíte, kurňa!

Reagovat
smazaný uživatel

V Seville jsme v lize naposled prohráli v roce 2007, tak snad bude tenhle trend dál pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Čas to zlomit, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezký, že i vy, kteří jste se tady kasali, jaký máte mančaft, musíte fandit ostatním, aby vám ten titul vykopali, když sami jste toho nebyli schopní ...

Reagovat
Jerichoo

takže ked vyhráme tento rok titul, tak nám ho niekto vykopal, aha

Reagovat
asskicker

kdeze si to vycital?

nato aky mate mancaft, musite fandit ostatnym, kedze to vo svojich rukach nemate.

clovek musi mat az nadpirodzene dedukcne schopnosti aby z toho vycital to co ty

Reagovat
Jerichoo

takže zvyšok sezony nefandíme vždy súperom Barci hej? To až teraz ked treba sme začali? Alebo teda kedže máme dobré mužstvo nemôžeme si predsa dovoliť priať prehru Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

já mu to vysvětlovat nebudu. Už jsme si zvykl, že když mě v diskusi vidí, tak reaguje značně nestabilně a docela mimozně.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

To my všichni jirko. Na značně nestabilní a docela mimozní příspěvky se dá reagovat jenom značně nestabilně a docela mimozně.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

asslicker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to ale vždy. V PD abys nemusel spoléhat na ostatní, potřebuješ min. 108b. Kdy to někdo měl?

Reagovat
valloire

My skoro za Mourinha jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ... vždy ... Vy jste se sami svojí neschopností (ještě o Vánocích jste měli v ruce všechny trumfy) dostali do pozice, kdy musíte s prosebnýma očima koukat na soupeře Barci. A to je to, o čem píšu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, teď se nedařilo, ale ono to přijde. A myslím, že ztráty přijdou ještě úplně u všech

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem jednu vec. Prečo Sport 1 nedáva zajtra zápas Barcelony a Realu a nedáva ani žiadny priamy premos z La ligy ? Nie každý má Sport 2 resp. málokto ho má a tí čo majú digi ho mať ani nemôžu, zbytočne ma toto ako fanúšika nasiera, je to nepochopiteľne. Ved by mali oveľa vačšiu sledovanost keby to dali na sport 1. nuž budem muset zajtra internetovat. škoda

Reagovat
Leo Rekordman

na sport 1 je nemecky pohar dnes,na sport 1 bola La Liga vcera

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už mám za sebou. Tak dlouho jsem tady psal podobné příspěvky, až mě donutili Sport 2 pořídit. Holt když chceš vidět svůj mančaft, tak za to musíš zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

U Primery se to ustálilo, takže máme jakous takous jistotu, že bude Primeru vysílat Sport TV, ale lituju fandy PL. Tam ty práva na vysílání má každý rok někdo jiný. Měnit provozovatele TV každý rok fakt nejde.

Reagovat
pospech11

Ono je dobré mít O2 ti tu PL cpou do nabídky, ať ji má kdo chce

Reagovat
smazaný uživatel

O2 mě už jednou krásně vyšplouchli. Od nich co nejdál.

Reagovat
pospech11

Já je mám 4 roky a zatím pohoda. Uvidíme co teď v létě, kdy budou přidávat tu svojí O2 sport TV nebo co to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to tady psal - klidně bych si je vzal, ale když je pro ně problém udělat 10 - 20 metrů přípojky, tak to mám holt smůlu. Kokodi to jsou.

Reagovat
pospech11

Aha, tak to bych se na ně taky vysral. Já se právě stěhoval a u mě zase nešlo nic jiného než o2 a nebo brát bezdrát od místního pokytovatele.

Reagovat
vocasisko

a nemá být náhodou od příštího roku Primera taky na tom posraným Digi? už nevím, kdo s tím přišel ale nedávno se to tu řešilo

Reagovat
madridcan

Presne tuto otazku som mal ,,na jazyku" ked som cital vlakno. Niekto s tym prisiel, ale nechce sa mi verit, ze Sport TV pusti svoju vlajkovu lod. Ich K.O TV by mali vsetci vies kde. Uz by im ostala prakticky len NFL.

Reagovat
pospech11

Dopadli by jako Nova sport po tom co pustily F1 a prej mají přijít i o NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to kopíruje křivku "výkonnosti" celého toho holdingu NOVA TV ...

... strmý pád.

Reagovat
pospech11

Jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

taky proti tomu nemám nic

Reagovat
smazaný uživatel

Po finale super bowlu komentatori naznacovali ze dalsi rocnik neni vubec jisty. Takze je otazka jestli tu vubec nekdo bude NFL vysilat

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo opravdu k vzteku.

Já už jsem byl u Freesatu, pak šel k Digi, teď jsem u Freesatu znovu. A k Digi už bych jít zpět nechtěl.

Reagovat
Xavi

Není to moc vyřešeny no. Měl jsem Digi kvůli Primeře, pak jsem přešel na FreeSat zase kvůli Primeře a teď je na Digi Copa a na FreeSat Primera. Víc dementně to už udělat nemohli.

Reagovat
10FKK

Mám to stejně a od příští sezóny má být LM pouze na O2 sport...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jseš celkově spokojený s Freesatem? Kvalita je oproti Digi úplně jinde, co? A to celkově v přístupu k zákazníkovi.

Reagovat
Xavi

Jj. já jsem spokojený. Co se týče přístupu k zákazníkovi, tak to bylo opravdu příjemné a rychlé - a na tohle si já dost potrpím.

Co se týče kvality obrazu, vypadávání signálu atd, tak tam je to ještě lepší. Asi i mělo dost vliv, že jsem se přestěhoval z vesnice do města.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Digi jede jen na kvantitu a nízkou cenu. Je pravda, že jim cenově nemůže nikdo konkurovat. Ale je to vyváženo tím, že jsou nízkonákladoví. Mají snad dva sklady v republice, infolinku, na kterou se nedá dovolat. Prakticky si od nich koupíš jen produkt a tím to pro ně i pro tebe hasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som bol najradšej keby všetko zobrala digi, lebo tá ma anglickú ligu aj Seriu A. Tým pádom ak nemáš digi tak nemôžeš sledovať takmer vôbec nič. A digi v žiadnom balíku neponúka Sport 2 to je proste jediný problém, len samozrejme si uvedomujem, že existuje aj konkurencia medzi poskytovateľmi a dohody medzi nimi a je to hlavne od Sport 2 totálne svinstvo, že jeden deň dáva zápas a na daľší den sa na svojich fanúšikov vysere . Nech to dá celé na Sport 2 zbytočne neprovokuje fanúšikov,.

Reagovat
-Kopy-

tohle nejsou dobré výsledky no ještě to bude zajímavé všechno

Reagovat
smazaný uživatel

inak v zápasoch nudnej Sevilly padlo o 20 gólov viac ako v zápasoch zábavného Villarrealu, náhoda? ja si myslím, že nie...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vždycky něco vytáhneš ... Kdo psal, že je Sevilla nudná?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Mourinho by bol ten beton co hraju pysny

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Rage

Takže například, když padlo v zápasech Levante o 14 gólů více než v zápasech Villarrealu, tak to automaticky znamená, že Levante hraje zábavnější fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

dali viac gólov než vy? dali

Reagovat
smazaný uživatel

A Hierro byl zábavnější než Roberto Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

to všichni máte Sport 1 a Sport 2 ? to je čudný, já je mám oba

Reagovat
pospech11

a k tomu i sport 3

Reagovat
madridcan

Ja Sport 5...ale neide mi

Reagovat
pospech11

Tu mám taky jen na ní houno vysílají.

Reagovat
smazaný uživatel

Sport5 je kanál v pravým smyslu toho slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Diego2

pro Rally fanouska je to super

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pospech11

to je pravda on to vlastní Charouz nebo kdo ne ? A vím, že měl zájem o EBEL ligu nebo něco podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nahodna Sevilla snad uz nechce pomyslat na 4 miesto . Snad si uz stesticko vycerapali . Neskutocne

Reagovat
9augi9

Reagovat
Robbie

mám základní programi+balík ze Sportem, mám Sport 1,2,5, Eurosport 1,2, Novasport a Slovak Sport, stačí

Reagovat
Leo Rekordman

digi sporty,digi sporty

Reagovat
Atlético de Madrid

Doufám, že Real prohraje. Už jsme je vykopli ze Supercopy a Copy, ještě by to chtělo z Ligy mistrů a skončit před nimi v lize

Reagovat
10FKK

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla Šumava bílá i v létě ...

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Ja dufam, ze sa co najskor vratite do druhej ligy, kam aj patrite

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky doufám. Pak bych mohl na všechny machrovat, že fandím druholigovýmu týmu.

Reagovat
Billy McClane

To som si len tak zaspominal Nebyt tam jednych stastnych nozniciek, tak ta sezona bez vas bola v lige dokonala

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
-Carles-

Pohodové tri body, Lucho to zarotoval perfektne

Reagovat
Free_player

Suareéééz škoda, že zase nedopadl hattrick ... jinak dobrej trénink na PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je bližšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Iraola oznamil vedeni ze po sezone opusti klub doufal jsem ze tenhle srdcar u nas ukonci karieru...

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kokesh

Lukuv nejhorsi zapas co si pamatuju, po delsim zraneni, nohy mel asi tezsi nez obvykle po par zapasech za sebou.

Zacinam mit na Garetha averzi, dlouho jsem takovou na hrace Realu nemel, to samy i na Carlova stridani.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhym polocase od Luky uz docela pohoda.

Reagovat
Kokesh

Kdyz si od nej zvyknes na jednu ztratu za zapas, tak ani ne. I myslim Carlo ho ke konci okrikl, ze to mel davat a zbytecne nedrzet.

Reagovat
Aldeano

Luka hrál dobře. Hrát ve středu Illarra, tak se nevyhraje...

Reagovat
Aldeano

Tenhle zápas krásně ukázal, jak důležití jsou Luka a James. Bez nich by to byla remíza jako vyšitá. Tedy v lepším případě. Rayo hrálo výborně. Teď hurá na Eibar a hlavně na Atlético!!!

Reagovat
Billy McClane

Hm, z tohto zapasu my plynie jedine. Carlo sa rozhodol odpisat sezonu, len o tom asi este nevie Ak za tyzden nastupime v tejto zostave, tak amen pane.

Modric mozno zraneny, tak preco to cez vikend nesabotovat zalohou Illara-Khedira-Silva?

Reagovat
Aldeano

Záloha se musí proti Eibaru pošetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas dvou půlek. První půli Rayo o dost lepší, v druhý už odpadlo a Real toho dokázal využít. Trošku neviditelný hrdinové dneska Iker + stopeři. Bylo moc důležitý, aby speciálně v tý první půlce, nedělalali nějaký píčoviny a hráli si to svoje, což se jim na 100% povedlo. O víkend teda bez Kroose, Ronalda a Jamese, místo nich asi teda Lucas, Jesé a Isco? Každopádně na Eibar to stačit musí tak jako tak.. snad to nebudou takový nervy jako dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rozhodně má k nějaký nominaci teď nejblíž.

Reagovat
Ed_Hazard

tak to si pozriem, neverím že by ho dal aspoň do nominácie..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me na 90 % bude, pokud dobre pocitam, tak z Acka to vypada na 19 hracu a vzhledem k tomu, ze s nema ze vsech borcu z Castilly trenuje prave on, tak to tak vychazi. Jestli ho daji na lavku je komplikovenajsi otazka, bude to on vs Khedira, kterej uz de facto vypada, ze je out, ale zname Carla, tak nevim, jako nahradik do ofenzivy tam zbyl jen Chicharito..

Reagovat
Ed_Hazard

To hej, matematicky mi to tiež vychádza že by mal byť v nominácii, hlavne keď sa zranil Medrán. U Carla by ma ale neprekvapilo ak by to tak nebolo. Skôr si myslím že na lavičku pôjde ten Khedira, nedávno v jednom rozhovore povedal Carlo že je preňho plnohodnotný hráč do posledného dňa zmluvy a keď to uzná za vhodné použije ho. Netuším ako to chce Carlo cez víkend poskladať, ale ked si pomyslím že by mal byť v základe taký Jesé, tak to bude trápenie pre moje oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
-Carles-

Chýbal tomu gól Raya ešte v prvej polke, možno by to nakoniec dopadlo so stratou pre Real.

Každopádne Rayo opäť klobúk dolu

Reagovat
Billy McClane

Chvalim, ze si dopozeral Ostatni cule asi zaspali po prvom gole

Reagovat
misinho7

snad zrusia trest crisovi ale ked ne tak Martin sa snad vojde do.nominacie proti eibaru by bol debut jak vysity

Reagovat
Billy McClane

Stavim gate, ze nebude ani nominovany. A u CR som tiez skepticky ale na to sere pes, kedze Pichichi da tak jako tak a 50 golov uz aj tak nezlomy.

Reagovat
misinho7

A kto bude z becka nominovany miesyo neho ? medran si zlomil nohu ten skoncil..jedine solista burgui

Reagovat
Billy McClane

Prave kvoli Medranovi bude hrat za Castillu. Ta ho bude potrebovat viac.

Reagovat
Kokesh

Ktery by si to zaslouzil vic jak Martin.

Reagovat
misinho7

a.co sa.tyka crisa tak chcem nech da.co najviac.golov samozrejme a eibar je nato idealny

Reagovat
Billy McClane

CR chcel ukazat, ze nielen v Barcelone vedia, co je to fairplay a preto si nebude proti Eibaru zvysovat svoj strelecky ucet

Reagovat
aither

Je to charakter

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
RMCF

Ať mu tentrest nechají, Eibar by měli zvládnout i bez ROnalda a mohl by dostat důvěru v základu aspoň Jese... Lepší než, aby tu kartu dostal pozděj a chyběl na silnější soupeře...

Reagovat
teenz

Jak hral Bale ?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa toho Paco vôbec nebál, akurát tie striedania sa posrali, no...

na 100% dnes chytal Cobeňo kvôli tomu, že ho nechcel počúvať na striedačke, tento raz zabudol posrať zápas, dokonca sa aj pár krát hodil a nejakého madrila tam vychytal do protipohybu + zachránil Gaela

obrana v pohode, napriek tomu, že proti veteránom stál asi najdrahší útok sveta, obstáli v pohode, góly sme dostali po chybách v pobrane, ofsajdy hrali výborne, navyše krajní beci mali pomaly najväčšie šance

záloha, Fatau v pohode, neviem prečo bol striedaný, Jozabed fakt nemôže hrať posledného záložníka, Roberto v pohodičke

Gael odfajčí nemčúra aj s marcelom a potom to zbytočne kopne do prdele, to isté Adri, chlapcovi to spadlo z 25 metrov naposledy polroka dozadu v tretej lige a teraz skúša pľuvance na Ikera, reprezentanta tam v prvom polčase cvičil jak malého chlapca... Mexičana neriešim, Adri mal ísť skôr a miesto neho Licá

Alberto dnes nič moc... Manucho bojoval jak zver, hlavy poväčšinou vyhrával, lopty podržal, šance pozahadzoval, takže dobrý výkon

AUPA RAYO!

Reagovat
santini

my sme dnes uhrali bod po strašnom výkone, navyše sa trafil Theo Bongonda... takže som rád že som rád...

Reagovat
smazaný uživatel

akurát pozerám zostrihy, vy čo ste tam predvádzali?

Reagovat
santini

reportáž nie je vhodná pre citlivé povahy...

Reagovat
smazaný uživatel

Manucho se mi strašně líbil. Hraje výborně hlavou, ale nechybí mu v těch soubojích ani pohyblivost a rychlost. Hodně často byl v horší pozici, ale míč na srdce získal. Hodně pomáhal středu zálohy, ale pak chyběl na hrotu. To byla vůbec vaše největší chyba. Vy jste dokázali získat hodně míčů v důležitých prostorech, ale pak nebyl nikdo, kdo by na tyhle míče nabíhal za stopery. Pro vás škoda, že jste to včera neurvali na body. První půlku jste byli lepší, druhou jste se nechali zatlačit, ale poslední desetiminutovku už jste zase dřeli jak koně. Alespoň jeden gól jste tam fiknout mohli, ale Iker byl proti.

Reagovat
smazaný uživatel

ak nastúpi Manucho v tej 60. minute, tak robí všetko tak ako má, tu bolo vidno, kedy si dáva pauzu... škoda, že sa nám nepodarilo získať nejakého ďalšieho Larriveya, s ním by sme viedli v polčase, mal by žltú, polka madridistov by ho preklínala do tretieho kolena... proste takého toho hnusného anglického útočníka, ktorý sa pobije s obrancami, v polčase si dá lajnu a v 70. na hrane vylúčenia ide dolu...

zlomilo sa to pri striedaní Jozabed - Fatau

Jozabed hrával minulú sezónu skoro podhrotového hráča, teraz ho Paco využíva ako DM s Trashorrasom, čo je vo väčšine prípadov samovražda

Reagovat
Fairplay

Ta Ronaldova žlutá Za cokoli jiného by se dalo spekulovat, tohle nemůže být karta ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

co sa cudujes, to ma za tie jeho letecke predstavenia, sam si tym pohneval rozhodcov...messimu by to piskli....

Reagovat
smazaný uživatel

Za každou simulaci by měla být žlutá, tak proč ne za tuhle?!

Reagovat
Lifted

http://gfycat.com/PlumpWanGnat

ty si asi děláš prdel ne? Tohle je simulace? Ty vole vytáhni tu hlavu z prdele ty hatere a zkus být jednou objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

www.youtube.com/watch?v=i3Rv7dEYRXc 0:20-0:30, skluz byl vedle Ronalda, tomu se prostě chtělo spadnout, tak dostal žlutou. Tu poslední větu si nech pro někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tupec dne? ano, ano dámy a pánové je to MOTACILLA ALBA :D

Reagovat
Ed_Hazard

toto nie je už ani trolling...ak to čo píšeš myslíš vážne, tak máš sakra veľký problém s hlavou

Reagovat
asskicker

Tak to mate spoločné

Reagovat
smazaný uživatel

takových tu je

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl přesně ten zákrok, kdy útočník znemožní soudci odfouknout pentli. Kdyby tam zase nedělal ty svoje nepřirozený pohyby, tak by to sudí určitě foukl.

Vůbec je zajímavé, že po těch všech jeho skocích dostane kartu zrovna za tohle.

A ještě něco řeknu - pokud začnou Cristiana KONEČNĚ sudí brát tak, jako Suáreze, tak to bude jen dobře. Luisovi sudí taky máloco pískne.

Reagovat
Pigeon

jake neprirozene pohyby myslis? vzdy se tam natahl jak siroky tak dlouhy, presne tak jak do neho obrance zajel

Reagovat
smazaný uživatel

obranca ho netrafil

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jo, ale to už Cristiano padal. Prostě si zasekl balon a začal padat. Jeho klasika.

Reagovat
Lifted

http://gfycat.com/PlumpWanGnat

já jsem teda asi úplně slepej, ale tady je jasně vidět, že udělal tu jeho klasickou zasekávačku u který teda fakt sám od sebe nepadá :D Je to jedno. I kdyby nepískl pencly tak okej, ale žlutá za filmování je fakt mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá za filmování mimo - to jsem psal hned na začátku.

Reagovat
Ed_Hazard

Toto bola práveže jasná penalta, to že Ronaldo do tej zasekávačky šiel s tým že ho obranca bude faulovat je jedna vec, druhá vec sú pravidlá. Obranca je blbec že do toho šiel takto, sklzy vo vápne sú často lotéria.

a Jirko dobre vieš že mi Ronaldove teatrálne výstupy lezú na nervy a nerobí mi problém to priznať. Kde ale tu vidíš filmovanie mi zostáva záhadou, na to gifko pozerám dobrú pol hodinu. Šiel k zemi až po tom čo ho zobral obranca cez nohy...

Reagovat
Lifted

je tam jasně vidět, jak ty jeho ruce lěteli "teatrálně, jak on to umí" nahoru, je možný, že rozhodčí to viděl až v týhle fázi. Tohle bylo už jasně bez míče, kdyby se tohle stalo na půlce někde tak je to jasnej faul.

Reagovat
Ed_Hazard

Kedy tam tie ruky leteli? pozeráš sa vlastne na záznam či iba pátraš v pamäti? ruky mu vyleteli nad hlavu až POTOM čo ho skosil súper. nenávidím hádať sa s človekom o veci ktorá je jasná ako facka. Mi to príde ako hádať sa či vtáci lietajú a ty si furt dávaš to svoje nie nie nelietajú. Preboha, šak troška súdnosti maj nad sebou. Toto bola jasný faul nech by sa odohral trebars aj v sprche

Reagovat
Lifted

Prosimtě nejdřív se podívej, jakej tým mám v oblíbených. Podle mě to taky faul byl. Ty si hlavně přečti celou tu diskuzi od kdy jsem začal přispívat a pak tady mluv.

Reagovat
Ed_Hazard

Vidiš to, nahnevala ma tá časť s "teatrálně, jak on to umí" a zle som si to vyložil. Sorry no, ešte som naspídovaný z premúdrelých Culés

Reagovat
asskicker

Toto bola penalta - aj ked padol celkom pekne a ochotne, kedze obranca ho ani nahodou uplne netrafil.

Kazdopadne je to fajn, ze to nezapiskali - nech vie ake to je ked ma na to narok a rozhodca mu na to serie. Karma za tie jeho vecne filmovacky.

A ze nemas problem to priznat ved si to bol ty kto tu na zaciatku sezony hadzal hnoj na Neymara a pri CR si tvrdil, ze simuluje tak 2x za sezonu

Reagovat
Ed_Hazard

Ako "facka" pre Ronalda to poslúžiť môže, to beriem. Ale faul to proste bol a mala sa písakť pencla. Je jedno že to bolo v zápase Realu, rovnako som bol vytočený po záreze Chelsea v LM, "nefaule" na Matiča a po X ďalších veciach. Ja to proste nechápem, za takéto hrubky by mali dostávať rozhodcovia tresty ako remeň, veď ten blbec sa na to pozeral s čistým výhľadom.

Reagovat
Ed_Hazard

ježiš ty si dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Nikoho v PD nebudou brat jako Suareze. To je vyjimecna kolonka.

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
Lifted

Tak nejdřív fakt Rayu za výkon v první půlce. Byli snad všude.

TOP 3 od nás bych to viděl SR4, Iker a James. Modrič a Kroos včera (aspoň v první půlce) absolutní katastrofa, Luka nedal v první půlce snad jediněj dobrej míč!!! Marcelo taky slabej tentokrát. Dani si zahrál ten svůj standard, zařídil první gól. Zápas fakt hroznej než k tomu konci, kde už bylo jasný, že to tempo který Rayo nasadilo, nevydrží. Tak aspoň, že jsou 3 body doma.. MADRID!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos byl včera skvělý. Prakticky sám držel celou vaši obranu. Všichni zbývající byli jak cedník. Carvajal tam často jakoby vůbec nebyl.

Reagovat
roman1978

proč proboha píšete furt cr7, gb11, sr4 apod?

to nevíte, jak se jmenují?

Reagovat
smazaný uživatel

nvm no

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem byl ze zacatku sezony z obrany vydeseny, momentalni forma a sestaveni jak jiz Ackove tak rezervni obrany Barcelony mne ohromuje. O zaloze radeji ani nemluvim....

Reagovat
smazaný uživatel

Kde najdu prosím nějakou stránku na tžní hodnoty hráčů.díky

Reagovat
Lifted
Reagovat
smazaný uživatel

eibar konecne vyhra

Reagovat
CHONG

Včera očekávaně celkem tuhý boj, první poločas jsme hráli strašidelně, ale v druhém jsme to naštěstí zlomili, a to i přesto, že se šašek s píšťalkou činil. Iker ukázal, že ještě zdaleka není na odpis, Sergio včera zaskočil za všechny zbylé obránce, Cristiano je snad definitivně konečně zpátky ve formě a Miláček se vrátil celkem ve velkém stylu. Snad ten titul ještě dáme.

HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Japonsko není země Japonsko je životní styl...

Reagovat
-Kopy-

tak Sevilla nebo Atlético? kdo tohle zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

A vyplatilo se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nakonec budou chybět právě tyhle 2 body, tak je to na mašli. Sudí asi dostali školení od Patáka. Výsměch .

Reagovat
smazaný uživatel

Nepredchazela tomu nahodou ruka Mustafiho na zemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za odpoved na moji otazku no

Reagovat
-Kopy-

tak vidiš kam jde střela a kde má ruce ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

no ale jakou ma vypovidajici hodnotu zaber pred tim, nez pres Mustafiho prosel mic? Ja tam videl jasnou zmenu trajektorie strely, nebyt jeho ruky tak to byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

Predchazela. Vsichni tady rvou, ze rozhodci okradl Valencii o 2 body, ale tu ruku jaksi nevidej. Kdyby Mustafi nezahral rukou tak da gol uz Viguera

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rudá byla mimozní, ale ten gól z ofsajdu byl už úplně nepochopitelný. Jak tohle nemůže ten praporkář vidět?

Reagovat
Ángel di María 22

Zavře oči,

Reagovat
smazaný uživatel

Zarez jak krava!!! Komu asi ta Valencia vadi ze se ji to stava pomerne casto???

Reagovat
smazaný uživatel

Javier Tebas prezident LA Ligy prý nemá v lásce Petera Lima takže je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

vo vedení la ligy majú asi všetko naopak, bránia sa peniazom z tv prav, brania sa zahraničným majiteľom, čo prinesú prachy a zmodernizujú štadiony, ale da sa to pochopiť, realu a barcelone môže vyrásť veľká konkurencia tak treba všetkých zastrašovať. Ale tak toto bol vrchol.

Reagovat
Phillipinho

Nuno: "Si hay alguien que quiere que el Valencia no consiga sus objetivos, se equivoca. Vamos a lograrlo".

Reagovat
smazaný uživatel

čo to presne znamená..

Reagovat
Phillipinho

Jestli existuje nekdo, kdo chce, aby Valencia nedosahla svych cilu, tak se plete. Dosahneme jich.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde: "When I saw the red card I wasn't sure which of the two he had sent off"

Aduriz: "The goal I think is clearly offside, but I am happy it was allowed to stand"

Nicmene podle tunaka Mustafi vyrazne zmenil smer strely (coz zmenil, protoze jinak by sla do brany), takze to ofsajd nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

a ted to i tunak neguje, ok Ja bych piskal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekna blbost..absolutne nezalezi jestli pri strele obrance zmeni smer strely...utocnik proste vyuzil ofsajdoveho postaveni takze gol zkratka nemel platit

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na to opakovaně, ale nikde přesně nevidím, jestli Mustafi tou rukou zahrál. Z jednoho záběru to tak trochu vypadá, ale nic prokazatelného. Každopádně ikdyby ho to do tý ruky trefilo, tak nevím, jestli by se měla zrovna tahle ruka v pádu, když se točí k míči zády, pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

a další otázka - pokud byl Aduriz v ofsajdu, míč by trefil ruku Mustafiho, tak se píská to, co se stalo první, ne? Tedy ofsajd. Pamatuju si na jednu takovouhle situaci u nás v lize. Tenktár to bylo v zápase Baníku nebo Liberce. Jistej si nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se může pískat ofsajd Adurizovi první, když se nedostane k míči? Tím pádem je v tom okamžiku v ofsajdu pasivně..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to zní logicky.

Jak píšu - myslím si, že jsem něco takovýhleho zažil u nás v lize. A tam se pískal ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli naše liga je zrovna ten správnej příklad

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Každopádně mě jinej příklad nenapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

nene . ofsajd je tu už v momente prihrávky, tým, že si loptu prevezme alebo sa do hry zapijí ho iba potvrdzuje, tým pádom ako prvý nastal ofsajd, všetko medzi tým, nie je podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráls někdy fotbal? A teď nemyslím na xboxu nebo za barákem v létě bez trička.

Reagovat
Kily

jsem podle diskuze čekal nějaký pětimetrový ofsajd, tak jsem koukl na video a tohle bylo ještě celkem ok, na španělské poměry to nebyla žádná výjimečně skandální chyba, kterou z toho spousta lidí pod vlivem emocí dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí, že to tu všechno vypadá a vyznívá, jak kdyby Valencii řezali v každým kole.. Tím nechce nijak ospravedlnit ten ofsajd, ale mám opravdu pocit, že tomu předcházela ruka Mustafiho, čili je to taková kompenzace za to, že to rozhodčí neviděl. Rozhodčí to, ale zase absolutně nezvládl, jelikož nepískal jak penaltu, tak ofsajd...Já se na podobný situace připravuju už týden, protože mě to v sobotu večer nepochybně čeká taky, tahle bezmocnost poté, co rozhodčí něco poserou, respektive někomu pomůžou, což bude v sobotu večer samozřejmě Barcelona a ne Sevilla, jak už je zvykem...

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí, že to tu všechno vypadá a vyznívá, jak kdyby Sevillu řezali v každým zápase s Barcou ...

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe je pěkný, jak jdou ty myšlenky po sobě - máš pocit, že tam byla ruka (pocit? Takže žádná jistota ...). Čili je to taková kompenzace ... (kompenzace? Vždyť nevíme, jestli tam ta ruka byla ...)

Jde tam vidět jistá podjatost. Že ty nemáš Valencii rád ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to tak, ze jsem videl nekolik záznamů a nevím cim jinym by mohl zahrat nez rukou, jistej si ale nejsem samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažuju stejně, ale je to právě jen dedukce - žádnej záznam mi to zatím přesně neodhalil.

Reagovat
smazaný uživatel

nervion, to ci tam mal Mustafi ruku alebo nemal j v tomto momente irelevantne, lebo ako prve doslo k prihravke t.j. k dotyku prihravajuceho hraca Bilbaa s loptou, uz po tomto momente, fakticky je vsetko mimo hru, lebo to bol ofsajd, velakrat sa stava, ze niekdy hrac ktory sa obajvi v ofsajdovej situacii, je nasledne faulvoany v sestnastke, ale mava sa ofsajd, lebo ten tu je uz v case prihravky, tym ze hrac si loptu prevezme ho len potvrdzuje. cize islo o ofsajd nie o ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný, že jsi se sám dostal na svým vlastním příkladu

1) Přihrávka - ruka - zapojení se do hry hráčem v ofsajdu -> PENALTA

2) Přihrávka - zapojení se do hry hráčem v ofsajdu - faul -> OFSAJD

Dík, že ses sám odstřelil a nemusel jsem ti to dokazovat v dalších x komentářích..

Reagovat
-Kopy-

Nemá a další věc je, že ta situace by se vůbec nestala, kdyby Otamendi nedostal tu červenou, byl by tam, nebyli by jsme tolik pod tlakem atd...prostě sračka a nás ještě potopí takovym ofsajdem, to je neskutečný a Nervion se to snaží okecat nějakou rukou, která ani nebyla...taková krádež, ještě teď mi je zle.

Reagovat
X-bano-X

Zas brekot už pred zápasom. Aimar2

Reagovat
Xavi

https://www.facebook.com/video.php?v=10153382940109305&set=vb.197394889304&type=2&theater

Montoya válec! Škoda, že v takové formě nehraje i zápasy.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

génius, nový Pelé!!!

Reagovat
Kongo

Spíš nový Juan Carlos Navarro.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo může hrát proti Eibaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
loki5

Celkem pochopitelné rozhodnutí. žlutá byla neopodstatněná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Álvaro Morata před letošní sezónou odešel z Realu Madrid do Juventusu, kde se usadil a zatím o případném návratu nepřemýšlí. "Juventus je tým mistrů. Nemám zájem se vracet do Madridu," řekl Morata pro Tuttosport. "To je síla Juventusu, nejsme tým jednotlivců, ale táhneme za jeden provaz," dodal španělský reprezentant.

Morata si pekne púšťa hubu na špacír Ale porpavde sa mu nečudujem, snad sa raz vráti a bude sa s ním počítať ako s jednotkou

Reagovat
misinho7

podlamna sa uz nikdy nevrati .. mal som pocit ze je to Madridista ale v kuse teraz daco tare o nas.. taky Callejon tiez nehraval bol iba zolik ale stale sa o nas pekne vyjadruje vidno ze on ma real naozaj v srdci mal som ho u nas rad

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ten, kdo řekne, co si myslí, není u tebe Madrista? Ty jedeš ...

Reagovat
misinho7

srdcom madridista.... tak keby mal real naozaj rad nezacne vytahovat debility a necha to na pokoji.. kazdy tyzden citam ze daco Morata kecol

Reagovat
smazaný uživatel

a co kecl? Že se k vám nevrací, protože se mu v Turíně líbí? Co je na tom špatnýho?

Reagovat
Ed_Hazard

On tými vyhláseniami práve Real nešpiní, skôr kritizuje Carla, možno nepriamo vedenie ako sa k nemu zachovalo. A ja sa mu teda nečudujem. Nehovorím že sme si ho mali nechať a Benzína predať ani nič podobné, mal proste dostávať viacej šancí, nie tých 10 minút na konci zápasov. Aj tak je to hlavne vina tej dokola omielanej Carlovej nerotácie

Reagovat
smazaný uživatel

Morata, aj ked v Juve zase tolko golov nedava, tak vie odhadnut svoj potencial, a necudo ze sa takto vyjadruje o reale, pozrite co robil Ronaldo ked Morata nastupil a dovolil si taku nehoraznost ako vystrelit na branu.

Reagovat
Ed_Hazard

No to ma tiež napadlo pri tej jeho poslednej vete. Si pamätám ako ho CR pravidelne zdrbával. Preto som tu nedávno o Crisovi písal, že som ho nikdy nebral ako madridistu, zabiják vo vápne môže byť aký chce, ale to čo mal v sebe Raúl, Callejon, Helguera alebo momentálne Iker a Ramos, to on mať nikdy nebude

Reagovat
Pipo123

Kto je tam vlastne Madridista ? ale naozaj ? Iker, možno Ramos ? prípadne sa ním stal aj Marcelo a Pepe ?... podľa mňa Morata je madridista, ale vidí čo tam vyvádza Ronaldo a ako mu prepína len kvôli tomu aby prekonával rekordy v počte gólov

Reagovat
Ed_Hazard

Tak ako pises Pepe, Marcelo, Ramos, Iker, Nacho, Dani....to je asi vsetko, mozno som ale na niekoho zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus... Ronaldo jen jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Musacchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele