Primera División - souhrn 23. kola

09.02.2013, 17:54, aktualizováno 11.02.2013, 23:20
Komentáře a souhrny
Barcelona smetla Getafe a zvýšila náskok v čele, protože Atléco Madrid prohrálo na půdě Raya. Real Madrid si napravil reputaci po porážce v Granadě, když doma vyhrál 4:1 nad Sevillou. Málaga vyhrála na půdě Levante a drží si čtvrtou příčku před Valencií, která si odvezla body z Viga. Lize mistrů je na dostřel i Real Sociedad po výhře v Zaragoze. Nic převratného se neudálo s ohledem na bodové zisky a postavení Mallorky a Osasuny, poslední bude i nadále Deportivo.

Real Betis - Real Valladolid 0:0

11.02.2013 21:30

Góly: -

Devadesát minut nestačilo ani jednomu z týmů ke vstřelení branky, nakonec se tedy rozchází s bodem na kontě. Betis se na svém stadionu v Seville sice prezentoval aktivnějším pojetím hry, ale nedokázal prostřelit brankáře Hernándeze.

Po deseti minutách jsme byli svědky první zajímavé akce, centr Javiho Chicy ale Molina poslal jen nad bránu hostí. Následovala nepřesná střela Dorlana Pabona. Svého spoluhráče napodobil také Molina, ale ani jeho rána neměla gólové parametry.

První dvacetiminutovku zakončil aktivnější Betis hezkou akcí, patičku Beñata sice Molina zpracoval, ale jeho pokus byl přinejmenším naivní. To už se nedá říct o dalším pokusu Beñata - záložník s ovázanou hlavou prokázal skvělý rozhled a jeho přesně padající projektil vystrašil vyběhnuvšího brankáře Hernándeze.

Hostům dělala aktivní hra domácího celku velké problémy a za půlící čáru se dostávali jen zřídka. Mezi hráči Verdiblancos vynikal rychlý Campbell, který si zkoušel vymodlit penaltový zákrok, sudí Pérez ale faul neviděl a taktně hráče upozornil, že podobnou taktiku rozhodně neschvaluje. A tak si Campbell musel poradit jinak - ve středu hřiště si vzal míč a nikomu jej nepůjčil až do doby, kdy se rozhodl poslat Hernándezovi štiplavou navštívenku.

Po centru zprava se k nebezpečné hlavičce dostal naskakující Molina, ale v zakončení neměl dost štěstí. Brankář Hernández měl plné nohy práce také o chvíli později, když musel včas vybíhat proti kolmici Nona. Centrované míče domácím hráčům příliš nevycházely, kombinace po zemi již působila o mnoho lepším dojmem. Aktivitu Betisu srážela na kolena nepřesnost, která uzavřela první půli.

Boj o střed hřiště - tak by se dalo označit úvodní snažení obou týmů, ale bez patřičného klidu v zakončení. Po Beñatově vybídnutí se do zakončení dostal Molina, ale z ostrého úhlu nedokázal zamířit přesně. Do hry v dresu hostujícího Valladolidu naskočil Omar a hned se mohl stát slavným - brankář Adrian ale dobře vyběhl. Na druhé straně se po rohovém kopu málem prosadil Molina, ale scházelo mu pár centimetrů a v ochozech to jen zahučelo.

O něco blíže ke vstřelení branky byl Joel Campbell, po dobře sehrané akci se prodral až k zakončení a jen těsně minul Hernándezovu tyč! Domácí tým začal zvyšovat tempo, důkazem budiž Nonova rána končící těsně nad břevnem. Na trápení svého týmu se již nemohl dívat obránce Antonio Rukavina, který po druhé žluté kartě sledoval konec utkání jen ze šaten. Deset minut před koncem zápasu se pokoušel prosadit Molina, ale ve velké šanci nepochopitelně přestřelil!

Ve druhé minutě nastavení mohl konečně Betis vstřelit úvodní a možná rozhodující branku, ale těsně před čárou míč vyrazil střídající Peňa a stal se tak hrdinou hostujícího týmu. Vyloučeného protihráče Rukavinu napodobil domácí Antonio Amaya a po druhé žluté kartě se poroučel do sprch. Tím uzavřel nijak atraktivní utkání, v němž jsme se gólu nakonec nedočkali.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Atlético Madrid 2:1

10.02.2013 21:00

Góly: 3. Lass Bangoura, 32. Léo Baptistão - 90+4. Falcao

Překvapení se zrodilo v zápase madridského derby, ve kterém Rayo Vallecano dokázalo porazit druhý celek ligy Atlético Madrid 2:1. O vítězství se zasloužili góly v prvním poločase Alhassane Bangoura Leo Baptistao. Za hosty až ve čtvrté minutě nastavení snižoval Radamel Falcao.

Tento zápas si hráči Atlética za rámeček rozhodně nedají. Po celý zápas měli problémy s bráněním centrů do pokutového území a nedařilo se jim gólově prosadit ani v útoku. To Rayo podalo velice kvalitní výkon a především díky bezchybné obraně si připsali již páté vítězství ze šesti posledních domácích zápasů.

Vallecano se díky důležité výhře vyšvihlo již na 6. příčku, která zajišťuje pohárovou Evropu v podobě Evropské ligy. Atlético naopak ztratilo důležité body, a na špici ligy tak ztrácí již 12 bodů, neboť vedoucí Barcelona byla bezchybná a hladce si poradila s Getafe 6:1. Madridskému týmu navíc začíná dýchat na zády jeho městský rival Real Madrid, který už ztrácí pouhé čtyři body.

Svěřenci Paca Jeméze se do vedení dostali již ve třetí minutě, kdy hráč Atlética Daniel Cata Diaz nedokázal odvrátit centr Pitiho do bezpečí, a tak se do jasné gólové šance dostal Bangoura. Ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil a vstřelil svůj třetí gól v šestém utkání. Rayo mohlo své vedení zvýšit ve 23. minutě, kdy zdálky napřáhl svojí levačkou Alejandro Domínguez, ale belgický brankář Thibaut Courtois se vytasil s velmi dobrým zákrokem.

Po půlhodině hry už ale Vallecano dokázalo vstřelit druhý gól. Bangoura centroval do pokutového území, kde si Cata Diaz opět nepočínal nejlépe a byl přetlačen Baptistaem, který poslal míč k bližší tyči. Prosadil se tak útočník, o kterého má zájem právě Atlético Madrid. Atléticu se nedařilo zastavit rozjeté Rayo, a tak se ve 40. minutě dostal do další šance Anaitz Arbilla, který ale zpoza pokutového území pálil nad břevno.

O poločase se trenér hosté Diego Simeone rozhodl stáhnout z hrotu Andriána Lópeze a poslat do hry Turka Ardu Turana. Tato změna přinesla své ovoce, když se madridští konečně dostali do gólové příležitosti, ale branka z ní nakonec nepadla. Juanfran centroval do pokutového vápna, kde hlavičkoval Falcao. Ten ale do svého zakončení nedal potřebnou razanci, a tak brankář Rubén jeho pokus jednoduše chytil.

Rubén musel být v pohotovosti opět v 63. minutě, kdy se přes Alejandra Galvezona uvolnil Felipe Luis. Jeho následnou střelu ale domácí brankář chytil. Ten samý hráč se o gól pokusil znovu 10 minut před koncem zápasu, kdy pronikl až do pokutového území, poté ale domácí obránce odvrátil nebezpečí, a tak tentokrát Rubén zasahovat nemusel.

Snížit se v závěru zápasu pokoušel i Turan, ale jeho střela mířila těsně vedle tyče, a ani Oliver Torrés neměl při svém zakončení štěstí. Snížení nakonec zařídil Falcao střelou zblízka, ale to už na výsledku zápasu nic nezměnilo, neboť to byl poslední okamžik zápasu.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 0:4

10.02.2013 19:00

Góly: 28. Héctor Moreno, 57. Víctor Sanchez, 58. Cristhian Stuani, 75. Joan Verdú

Espanyol slaví cennou výhru 4:0 nad Athleticem, o to výraznější, že ji ukořistil právě v Bilbau. Přitom po většinu času to byl právě domácí celek, kdo měl více ze hry a vytvářel si jednu šanci za druhou. Špatné zakončení a naopak neskutečná efektivita hostů však pro Athletic znamená debakl, který ještě zhoršila zranění hned dvou hráčů.

Ani držení míče 70 ku 30 či čtyřikrát vyšší množství rohových kopů nebylo baskickému klubu nic platné. Hned zpočátku přinutil Markel Susaeta střelou zblízka brankáře Casillu ke kvalitnímu zákroku. Gólman Espanyolu se pak musel činit i při hlavičce Aurtenetxeho a mohl poděkovat De Marcosovi za to, že při své šanci mířil nad. V kontrastu s dosavadním průběhem utkání to byli hosté, kdo vstřelil první branku. Autorem se stal Hector Moreno, který vystoupal nejvýš na centr Simaa a hlavou umístil míč nechytatelně na zadní tyčku. Domácí okamžitě pokračovali v tlaku, ovšem honba za vyrovnáním byla stále neúspěšná. Jak Herrera, tak Laporte selhali a vysoko přestřelili, a tak se do kabin šlo za stavu 0:1.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Athletic mačkal svého soupeře, jenže bezúspěšně. Zranění Muniaina a jeho náhrady Gómeze baskickému celku rovněž nepomohla, ovšem ze všech střídajících hráčů měl největší dopad na hru hostující Víctor Álvarez. Ten do zápasu naskočil v 53. minutě a dal hře Espanyolu jiskru. Každý brejk Katalánců najednou zaváněl nebezpečím a byl to právě Álvarez, kdo připravil druhý gól večera. Povedeným lobem vybídl Sáncheze, jenž v klidu překonal bezmocného Iraizoze.

Po vší dosavadní snaze, která přišla vniveč, pak dolehl na Athletic šok, z nějž se již do konce utkání nevzpamatoval. Neuplynuly ani dvě minuty a rozdíl skóre byl již tříbrankový. Stuani projel letargickou obranou Athleticu jako nůž máslem a bez zaváhání tak proměnil přihrávku aktivního Álvareze. Domácí pak pokračovali v trápení a zahodili své šance alespoň na snížení nepříznivého stavu. Definitivní tečku za smolným večerem udělal Iraola, jenž v pokutovém území fauloval Álvareze a kromě pokutového kopu si vysloužil také žlutou kartu. Verdú sice penaltu neproměnil, ovšem z následné dorážky své zaváhání napravil a stanovil konečné skóre 4:0.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Real Sociedad 1:2

10.02.2013 17:00

Góly: 90+1. Apońo (pen.) - 11. Antoine Griezmann, 32. Imanol Agirretxe

Real Sociedad potvrdil dobrou formu a i nadále je v přímém boji o pohárové příčky. Tentokrát to odnesl Real Zaragoza, jenž v desíti Sociedadu podlehl 1:2 po brankách Griezmanna s Agirretxem.

Hrůzostrašný ligový debut si odbyl domácí levý bek Hector, jenž svůj tým oslabil již po dvaadvaceti minutách a se dvěma žlutými kartami musel předčasně odejít do kabin. V tu chvíli již navíc Zaragoza prohrávala, neboť již v jedenácté minutě se prosadil Griezmann. Z úvodního šoku se domácí nedokázali vzpamatovat. Když navíc po hodině hry zvýšil náskok hostů Agirretxe, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Ani Aponem proměněný pokutový kop z nastavení druhého poločasu již na dělbě bodů nic nezměnil.

Porážka Zaragozy znamená, že i nadále setrvá na šestnáctém místě s nejhorší zápasovou bilancí na domácím stadionu z celé ligy. Přitom začátek měli domácí povedený, prvních deset minut hry bylo nakonec pravděpodobně jejich nejlepší úsek. Ani tehdy se však nedostali k přímému ohrožení branky a první střelu mezi tři tyče zaznamenali až v 75. minutě. To Sociedad byl o poznání efektivnější. Carlos Vela se dokázal uvolnit ve středu hřiště a na hranici území přesně našel volného Griezmanna. Francouzský útočník se sice pohyboval na hraně ofsajdu, ovšem praporek rozhodčího zůstal dole a tak mu nic nezabránilo v bryskním zakončení z druhého dotyku s míčem.

Od této chvíle svěřenci Philippa Montaniera zápas začali ovládat a brzy jim tento cíl ještě ulehčil jednadvacetiletý Hector, jenž si svůj ligový debut po povolání z B týmu příliš neužil. V rozmezí devíti minut uviděl dvě žluté karty, obě za faul aktivního Vely, a po dvaadvaceti minutách se poroučel ze hřiště. O deset minut později navíc zvýšil vedení Sociedadu Agirretxe. Na jeho střelu do horního růžku z hranice šestnáctky byl brankář Roberto krátký. Zjevně odevzdaná Zaragoza nechala hosty naplno dominovat, až dokonce držení míče signalizovalo 67 % ve prospěch baskického celku. Jedině zásluhou Roberta zůstalo skóre v přijatelné podobě.

Jediný moment, kdy si mohli zavýsknout i domácí příznivci, nastal v úplném závěru utkání. Za faul Bergary na Postigu byl nařízen pokutový kop, s nímž si Apono poradil stylovým dloubáčkem. To však bylo jen slabou útěchou pro mužstvo Manola Jimeneze, které se bude muset ohlížet za sebe do sestupových vod. Zato Sociedad může i nadále snít o pohárové Evropě.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF 6:1

10.02.2013 12:00

Góly: 6. Alexis Sánchez, 13. Lionel Messi, 58. David Villa, 79. Cristian Tello, 89. Andrés Iniesta, 90. Gerard Piqué - 83. Álvaro Vázquez

Díky jubilejní dvacáté výhře v tomto ročníku vládne i nadále Barcelona bez komplikací španělské lize. Ve středu tabulky hrající Getafe smetla hned šesti góly a zaznamenala svůj vůbec letošní nejvyšší výsledek. Všechny branky si přitom rozdělilo hned šest střelců - nechyběli Messi, Iniesta nebo Villa, ale skórovali i Tello, Sanchéz a Piqué.

Domácí vstoupili do zápasu, jak nejlépe mohli. Iniesta už v 6. minutě poslal parádní dlouhou kolmici na Sáncheze, a protože ho obrana Getafe absolutně nestíhala, měl chilský forvard snadnou práci, jak překonat gólmana Codinu. Vedení navýšil jen o pár minut později Messi, těžil přitom z výborné práce svého týmu.

Jordi Alba přihrál míč z levé strany do středu na Iniestu, který vymyslel další parádní pas na rozeběhnutého Sanchéze, ten ještě míč přiťukl na metr na lépe postaveného Argentince, jenž ze skluzu levačkou zamířil přesně k tyči. Barcelona se v tu chvíli naprosto uklidnila, a i když měla ještě několik šancí, dalších gólů se dočkala až po přestávce.

V 58. minutě zvýšil na 3:0 Villa. Getafe, konkrétně Lopo s Miguelem Torresem, si zase nepohlídali nabíhajícího útočníka, kterého vyslal precizní přihrávkou na hranici ofsajdu Jordi Alba, a Codina byl následně mezi třemi tyčemi zase bezmocný. Dvanáct minut před koncem po Messiho asistenci zamířil pravačkou přesně k tyči střídající Tello.

Jedinou úspěšnou vlaštovku hostů zařídil za již rozhodnutého stavu náhradník Álvaro. Jordi Alba nedosáhl na dlouhý pas a vlastně ho prodloužil jen na rozeběhnutého soupeře, který sám před vyběhnutým Valdésem v koncovce nezaváhal. FCB si ovšem ještě v závěru přichystalo dva kousky do vylepšení svého skóre.

V 90. minutě Messi míchal protihráči, pak se míč trochu se štěstím odrazil k Iniestovi, jenž z malého vápna překonal Codinu popáté. V nastavení si pak svou druhou trefu v Primera Divisón v sezóně připsal na své konto Piqué. Hostům nevyšla ofsajdová past, takže barcelonský stoper u tyčky pohodlně skóroval do prázdné branky.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Granada CF 0:3

09.02.2013 22:00

Góly: 45. Carlos Marchena (vl.), 51. Odion Ighalo, 90+5. Guilherme Siqueira (pen.)

Na pořádné potíže si zadělává Deportivo, které znovu prohrála, uzavírá tabulku nejvyšší španělské soutěže s je tak v tuto chvíli jednoznačně nejblíže tomu, aby se po pouhém roce vrátilo do druhé ligy. Dnes vybouchlo v domácím utkání s Granadou, když po vlastní brance Marcheny a gólech Ighala a Siqueiry prohrálo vysoko 0:3.

Depor vlastně dnes tahal za kratší konec už od samotného začátku zápasu. A když si pak krátce před poločasem vstřelil vlastní gól Marchena a brzy po návratu ze šaten navíc zvýšil Ighalo, bylo rozhodnuto. V nastaveném čase pak ještě přidal pojistku Siqueira a kromě důležitých tří bodů v boji o záchranu si tak Granada výrazně pomohla také v kolonce skóre.

Svou evidentní převahu mohli hosté zužitkovat ve dvacáté čtvrté minutě, a hráči Deporu jim k tomu pořádně dopomohli. Po hrubce Pabla, kterou ještě na poslední chvíli dokázal svým vyběhnutím zažehnat Aranzubía, mířil do opuštěné branky Ighalo, naštěstí pro domácí celek ale těsně minul. La Coruňa se poprvé výrazněji prosadila v ofenzivě až v závěru poločasu, kdy propadl míč na malé vápno k Rikimu, ten však svou možnost trestuhodně zahodil.

A prakticky hned z protiútoku Andalusané udeřili. Z pravé strany odcentroval Nyom, na zadní tyči si na míč naskočil Ighalo a trefil břevno, tyč a dobíhající nešťastník Carlos Marchena si pak srazil balón do vlastní sítě. Ze druhého poločasu navíc uběhlo jen šest minut a o osudu zápasu už bylo prakticky rozhodnuto. Na levé straně všem utekl Nolito, parádně zakombinoval s Ighalem a když mu nakonec předložil přesnou finální přihrávku, nebylo co řešit.

Domácí mohli závěr zápasu zdramatizovat, to by však nesměl být skórujícímu Rikimu odmáván a odpískán ofsajd. A nebo by musel Valerón hlavou mířit přesněji... Místo toho v nastaveném čase utekl Ighalo, byl v šestnáctce sražen k zemi Pablem a bylo vymalováno. Domácí obránce uviděl za následné protesty červenou kartu, nařízenou penaltu s přehledem proměnil Siqueira a upravil tak skóre do konečné podoby - 0:3.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sevilla FC 4:1

09.02.2013 22:00

Góly: 18. Karim Benzema, 26. Cristiano Ronaldo, 46. Cristiano Ronaldo, 59. Cristiano Ronaldo - 87. Manu Del Moral

Cristiano Ronaldo ovládl zápas proti Seville, kterou sestřelil svým hattrickem. Poslal tak důrazné upozornění svému bývalému klubu Manchester United, se kterým se utká ve vyřazovacích bojích Ligy mistrů. Gól přidal ještě Karim Benzema, a tak Real vyhrál 4:1. Za hosty se trefil pouze Manu.

V zápasech se Sevillou se Ronaldovi extrémně daří. Výjimkou nebyl ani vzájemný zápas 23. kola La Ligy, ve kterém se Portugalec trefil hned třikrát. Prvním gólem navázal na přesnou trefu Benzemy z 18. minuty a dva zbývající dodal v druhé půli.

Ronaldo tak ve španělské lize vstřelil již těžko uvěřitelných 20 hattricků. Jeho výkon proti Seville byl o to velkolepější, že už v 63. minutě byl stažen ze hřiště. José Mourinho si totiž svůj klenot chtěl šetřit na důležitý středeční zápas proti Manchesteru United.

Brzy po Ronaldově vystřídání šel Madrid do početní nevýhody, neboť byl vyloučen Argentinec Gonzalo Higuaín. Sevilla si ale této početní výhody moc dlouho užívat nemohla, neboť devět minut před koncem byl po červené kartě vyloučen i Hedwiges Maduro, bývalý hráč Valencie a Ajaxu.

Sevilla v závěru utkání sice ještě vstřelila gól, a to z kopačky Del Morala, ale šlo už pouze o kosmetickou úpravu skóre. Real Madrid tak napravil zaváhání z minulého kola, kdy prohrál s Granadou, a stáhl vedoucí Barcelonu na rozdíl 13 bodů. Ta má ale ještě zápas k dobru.

Přestože většinu gólů zařídil Ronaldo, ten první přišel z kopačky Benzemy. Tomu ale nepřihrával nikdo jiný než právě hvězdný Portugalec. Na jeho centr zleva nedosáhl brankář Beto a smolařem okamžiku se stal Navarro, od něhož se míč odrazil před prázdnou bránu právě k Benzemovi.

Ronaldo zapsal své jméno do střelecké listiny jen o pár minut později, když vypálil levou nohou nechytatelnou střelu zpoza pokutového území.

Ve 32. minutě mohlo snížit náskok Madridu bývalé křídlo Realu José Antonio Reyes, ale jeho střelu chytil Diego López.

Na druhé straně se předvedl Beto, který si poradil jak s přímým kopem Ronalda, tak s nepříjemnou hlavičkou Sergia Ramose po rohovém kopu. Žádnou šanci už ale nedostal hned na začátku druhého poločasu, kdy totálně selhal obránce Federico Fazio. Ten totiž neodhadl odskok balonu, který ho přeskočil, a tak Ronaldo postupoval sám na Beta a chladnokrevně zakončil střelou k tyči.

Nejdražší hráč světa poté zkompletoval svůj hattrick střelou zblízka po Higuaínově přihrávce napříč pokutovým územím.

Po vyloučení Higuaína se Álvaro Negredo dostal do několika šancí, ale ve většině případů ho zpacifikovala skvěle fungující obrana domácích, kterou v té době už dirigoval uzdravený Pepe. Hosté navíc na konci zápasu přišli o početní výhodu, když se po faulu na Michaela Essiena a po druhé žluté kartě odebral předčasně do sprch Maduro.

V 87. minutě se nakonec přeci jen prosadil Manu del Moral, ale to již Seville nebylo nic platné.

Více informací k zápasu

Levante UD - Málaga CF 1:2

09.02.2013 20:00

Góly: 26. José Javier Barkero (pen.) - 35. Isco (pen.), 47. Isco

Isco opět ukázal své kvality, když dvěma góly rozhodl zápas ve prospěch své Málagy, která v důležitém souboji o čtvrtou příčku porazila Levante 2:1. V zápase byly k vidění dvě penalty, každá na jedné straně.

Malaga měla v tomto zápase jasný cíl. Nesměl se opakovat scénář z minulé sezóny, kdy Andalusané ve Valencii padli 0:3 a dostali se do těžké krize. Tento plán se začal kazit ve 27. minutě, kdy José Barkero proměnil nařízenou penaltu a poslal domácí do vedení.

Fanoušci Malagy ale mohou být rádi, že je v jejich týmu záložník Isco, který o 9 minut později taktéž z penalty srovnal, a pak zápas rozhodl v první minutě druhého poločasu.

K první střele zápasu se dostal hostující Vitorino Antúňes, jeho střela ale nevyžadovala ani zákrok domácího brankáře, neboť mířila mimo bránu.

Levante se po čtvrthodině hry dostalo do mnohem větší šance, kdy Michel centroval do pokutového území a Rubén García hlavičkoval z bezprostřední blízkosti. Brankář Willy Caballero se ale vytasil se skvělým zákrokem, a tak zamezil brance.

Malaga mohla o pár minut později Caballerovi děkovat ještě jednou, když vytáhl skvělý zákrok i na Obafemiho Martinse.

Domácí byli nicméně aktivnější a ve 27. minutě se dočkali prvního gólu. Martins byl v pokutovém území faulován Martinem Demíchelisem a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil José Barkero a proměnil.

Levante se ale mohlo z vedení radovat pouze necelých 10 minut. Pak totiž v pokutovém území fauloval Christian Lell Julia Baptistu a Isco z odpískané penalty srovnal skóre.

Vyrovnání Malagu očividně nabudilo a ještě do konce prvního poločasu se hosté mohli dostat do vedení. Brankář Gustavo Munúa ale podržel svůj tým, když vyrazil velmi dobrou střelou Baptisty a poté vyboxoval dorážku Joaquína, kterou měl zkušený Španěl jistě proměnit.

Začátek druhého poločasu už však domácí neubránili a Isco vstřelil svůj druhý gól po centru Jérémyho Toulalana.

Levante na tento gól nemohlo dlouho najít žádnou odpověď. Až po 20 minutách se do šancí dostali Lell a Martins, ale Caballero je vychytal. O vyrovnání se pokoušel i José Barkero z přímého kopu, ale mířil nad břevno.

Střídající Juanlu v poslední šanci zápasu hlavičkoval mimo bránu, a tak se mohla Malaga radovat z vydřené výhry 2:1, díky které uhájila svoji čtvrtou příčku.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Valencia CF 0:1

09.02.2013 18:00

Góly: 90+3. Nelson Valdez

Gól střídajícího Nelsona Valdéze v úplném závěru zápasu Celty Vigo s Valencií znamenal, že si hosté odváží všechny tři body za těsnou výhru 1:0. Díky tomu půjdou svěřenci Ernesta Valverdeho do zápasu Ligy mistrů s Paris Saint Germain v o poznání lepší náladě. Pro Celtu to však znamená další týden strávený v zóně sestupu.

Třebaže jediná branka utkání přišla až v devadesáté třetí minutě, byla Valencie zaslouženým vítězem. Hosté si vytvořili více šancí a dokonce museli přetrpět i neuznaný regulérní gól kvůli špatně posouzenému ofsajdu. Celta nicméně může smutnit, neboť před pozdním inkasováním mohla klidně strhnout vedení na svou stranu, jenže ani jednu ze tří velkých příležitostí nevyužila.

Valencie je od trenérské změny na vzestupu. V minulém týdnu vybojovala cennou remízu s Barcelonou a i do tohoto střetnutí nastoupila naplno. Zvláště krajní bek Aly Cissokho se řádně činil ve větrání levé strany Celty, bohužel pro hosty jej ve třicáté šesté minutě zbrzdilo zranění kotníku, kvůli němuž musel předčasně opustit trávník. První velkou šanci utkání si však vypracovali domácí. Nejlepší střelec Viga Iago Aspas však ve skvělé příležitosti selhal, když se po přihrávce Orellany rozhodl brankáře Guaitu přeloboval, jenže vůbec netrefil branku. I tak však nabuzení domácí pokračovali v krátkodobém tlaku a Guaita musel vytáhnout prvotřídní zákrok, aby znemožnil Aspasovi radost i podruhé.

Valencie však ve tvorbě šancí nebyla o nic pozadu. Po půlhodině hry málem rozvlnil síť Tino Costa a jen včasný zákrok Demidova na brankové čáře mu v tom zabránil. Adil Rami pak zahodil skvělou příležitost těsně před odchodem do šaten, když Costův centr usměrnil pouze do tyče. Krátce po změně stran se Valencie konečně dočkala prostřednictvím Roberta Soldada. Jeho gól však rozhodčí neuznal pro domnělý ofsajd. Španělský reprezentační útočník se pořádně rozčiloval a zpomalené záběry mu daly za pravdu - v době Banegovy přihrávky byl přesně na úrovni obranné linie Celty.

Chvíli nato pálil jen těsně vedle Michael Krohn-Dehli, ovšem to bylo až do konce utkání ze strany Viga vše. Naopak se musel činit brankář Varas, nejprve u střely Jonáse zpoza šestnáctky a poté skvěle zareagoval na hlavičku Feghouliho již v nastaveném čase. Naneštěstí pro mužstvo Paca Herrery si Valencie stihla vytvořit ještě jednu příležitost, a tentokrát už byl Varas bezmocný. Paraguayský útočník jen chvíli předtím nahradil Jonása a svých pár minut na hřišti beze zbytku využil, když naskočil na skvělý Perreirův centr a hlavičkou umístil míč na zadní tyč. Valencie si tak odváží všechny tři body a posunula se již na páté místo v ligové tabulce.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - CA Osasuna 1:1

09.02.2013 16:00

Góly: 90+1. Pedro Geromel - 77. Lolo

Zápas "o šest bodů" nakonec vítěze nenašel, po plichtě 1:1 zůstaly oba celky na svém. Dlouho to byl klasický záchranářský boj, v sedmasedmdesáté minutě se však trefil hostující Lolo a přiblížil Osasunu k důležité výhře. Jenže v nastavení se do vápna soupeře vysunul gólman Aouate a po zásahu Geromela zůstal alespoň bod na Mallorce.

Od samotného začátku se hrál naprosto typický zápas dvou o záchranu bojujících celků, domácí šli do aktuálního kola z devatenácté příčky, hosté byli sedmnáctí. A oba týmy se tak zcela pochopitelně vůbec nikam nehnaly, přeci jen šlo o hodně, a tak diváci na stadionu místo krásných fotbalových akcí sledovali převážně urputný boj ve středu pole. O něco aktivnější sice byli domácí, jenže právě oni pustili soupeře do první velké příležitosti.

To chybovali při rozehrávce Aouate s Nunesem, čehož na chvíli využil Silva a dostal se do zcela vyložené gólové pozice, jenže celou situaci nepochopitelně sám prováhal a gól z toho nebyl. Osasuna hrála velmi chytře, pozorně bránila a ze standardních situací či rychlých protiútoků hrozila. Jako po rohovém kopu, kdy se prosadil Lolo, byl mu však pískán faul na gólmana Aouateho. Mallorca o sobě dala v útoku poprvé výrazněji vědět až po dvaceti minutách, nebezpečnou situaci však spolehlivě vyřešil Fernández, jenž včas vyběhl a zmenšil tak střelecký úhel Víctorovi.

Pak už se zase musel činit Aouate, který měl pořádné potíže s ránou Nina, dorážka de las Cuevase pak šla nad břevno. Závěr prvního poločasu patřil domácím, když nejprve nikým nehlídaný Víctor zblízka přestřelil, Giovani pak zase v poslední akci úvodního dějství mířil vedle. Ani po přestávce se obraz hry nezměnil, Osasuna brzy zahrozila po rohu, jenže Nunes hlavou minul.

Domácí po pauze poslali na hřiště kanonýra Hemeda a s jeho příchodem začala existovat ofenziva Mallorky, ani Hemed ovšem svou první šanci neproměnil, když zakončil mimo. Poté krásně pálil Pereira, proti němu se však pro změnu vytáhl Fernández. Ani Víctor pak neseřídil správně střeleckou mušku, a tak v sedmasedmdesáté minutě udeřila Osasuna. To od rohového praporku odcentroval Cejudo, na míč si naskočil Lolo a bylo to 0:1.

Mallorca se okamžitě tlačila za vyrovnáním, získala výraznou převahu, ovšem čas rychle ubíhal. Pina se ocitl na přední tyči v dobré pozici, jenže trefil jen střed branky, kde zakročil Andrés. Nsue branku netrefil, Giovaniho přetažený centr zase břevno těsně přeletěl. Nakonec to přišlo v devadesáté druhé minutě. To zahrávali domácí standardní situaci, do pokutového území soupeře šel i gólman Aouate, prodloužil míč k Geromelovi a ten zařídil Ostrovanům alespoň bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona23202178:2662
2.Atlético Madrid23162544:2350
3.Real Madrid23144558:2246
4.Málaga CF23116636:2139
5.Valencia CF23114832:3537
6.Rayo Vallecano231211033:3937
7.Real Sociedad23106737:2936
8.Real Betis23113931:3436
9.Levante UD231031029:3533
10.Real Valladolid2386932:2930
11.Sevilla FC23851030:3429
12.Getafe CF23851029:4229
13.Espanyol Barcelona2377930:3428
14.Granada CF23751122:3226
15.Athletic Bilbao23751129:4626
16.Real Zaragoza23731323:3324
17.CA Osasuna23571119:2722
18.Celta Vigo23551321:2820
19.RCD Mallorca23461323:4318
20.Deportivo La Coruña23371327:5116

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (475)

Přidat komentář
Kongo

Tak dneska se moc chválit nedá.Dneska si chválu zaslouží jen Guaita,Joao a Valdez,jinak strašná bída.Nedovedu pochopit,proč cpe toho dřeváka Jonáša na křídlo,když neví co je to sprint po lajně a centr.Zbrzdí každou akci,tohle je hráč na 20 minut a ne na celý zápas.Bernat je pro tým daleko přnosnější,nebo aspoň Viera.Hodně mě zklamal Feghouli,ten je snad ještě v Africe,obrovský nezájem od něj se zapojit do hry.Dneska tomu šaškovi žlutýmu u hlavní tribuny jsem napočítal 4.špatně odmávaný ofsajdy,je to sporný,takže 1 nebo 2 bych odpustil,ale 4 je fakt moc,kor když jeden ovlivní gol.Žolík Valdez dneska rozhodl a utrápený 3 body.AMUNT.

Reagovat
-Kopy-

neuvěřitelné v posledních vteřinách Joao skvělej centr, na tom gólu měl snad ještě větší podíl než Valdez, kterej je super žolík... Jinak ale bída a špatnej pohyb...ty střídání se mi taky nepozdávala...Bernat a Canales na lavičce a Viera doma ve Vale, to je nahovno Ernesto...a místo nich to tam devadesát minut kurví Jonas, takhle ne ! tři body ale super, moc potřebné a velká radost nakonec

Reagovat
Kily

bída ne, druhá půlka už byla celkem dobrá

Reagovat
-Kopy-

i v ní bych si představoval více pohybu, samo že už to bylo lepší v tom druhym poločase, ale dohromady to pro mě bylo dneska nic moc, čekal sem lepší výkon a mrzí mě i to, že nedostal šanci nikdo z trojice mladíků.

Reagovat
Kily

pohybu a přímočarosti, strašně moc jsme otáleli s přihrávkami u vápna soupeře, cosi jako moment překvapení skoro neexistovalo, přihrávky z první takřka vůbec, tam by pomohl Canales

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Godwinson

Tuším 4 z 5 Valdezových gólů padlo nejdříve v 89.minutě

Reagovat
Kily

kdepak nejdřív v 89., on to tam sází všechno v nastavení, v lize čtyři a jeden v LM

Reagovat
Godwinson

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia už 4.

Reagovat
REPLIKATOR

Se záporným skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Castilla podruhé za sebou vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

do piče zas smola mal som 2 remizi na tieto zapasy

Reagovat
aurelio

to nie je smola, to je neschopnosť

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Nelson výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Nelson je na osmi gólech a já mám radost. Jo a z výhry taky, samozřejmě.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

tohle už mám hodně nahnuté, no aspoň dal druhý opravdu plnohodnotný gól

Reagovat
Kily

třetí

Reagovat
-Kopy-

za ty body ti to stojí

Reagovat
Kily

no jsem zvědavej na to, kolik korun mě nakonec bude stát každý bod, k němuž přispěje gólem

Reagovat
Kongo

Doufám,že hodně.

Reagovat
Kongo

A fandit LaCo,ať se zachrání

Reagovat
Kongo

Torje z Granady je dobrý

Reagovat
madridcan

BENZEMAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
One-Real

skvělej výběr místa

Reagovat
smazaný uživatel

co bol na tom skvely vyber miesta?

Reagovat
madridcan

To uz si tak trapne zaujaty, ze nevidis tu nadsazku?

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme hej, lebo tu som ju nevidel no

Reagovat
smazaný uživatel

Lopéééz

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema sobeček, krade vlastní góly. Naš Own Goal se mu pomstí

Reagovat
One-Real

José očekávám do konce zápasu gif.

Reagovat
madridcan

RONALDOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
herbage

no, gólman trochu zaspal

Reagovat
smazaný uživatel

To možná jo, ale leda tak včera v noci, když studoval Cristiana, zapomněl na to, že umí střílet neskutečně i levačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla tvrdsi strela, nez kdy dal Messi.

Reagovat
herbage

jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, kdyby to ten prcek chtel takhle vystrelit svoji pravou, tak si zlomi nohu a konci

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že už dal nějakých 46 golu pravačkou

Reagovat
smazaný uživatel

z metru do prazdny. kolik jich dal za vapnem?

Reagovat
Losinho

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle si doufám Ronaldo neschovává i pro Davida

Reagovat
smazaný uživatel

What a pretty goal

Reagovat
Kongo

Viděli jste ten gol Granady?Takovou holomajznu a haluz jsem snad neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Teda já musím říct, že jsem v životě neviděl (a asi už nikdy neuvidím) hráče, který má tak parádní a kvalitní "slabší" nohu, než Cristiano.

Co se k tomu dá víc říct, to je prostě nádhera

Reagovat
Kily

Plašil, když má den, tak při zahrávání rohového kopu dokopne skoro až na malé vápno bez problémů pravou i levou

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Cazorla je schopnej normalne kopat trestnak levackou z prave strany jako silnejsi pravackou z leve strany. Ten to snad ani nerozlisuje.

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy dal ľavou brvno.

Reagovat
Trand

Reagovat
RMCF

Pavel Nedvěd...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozny, jak ta stredova dvojka nema vubec smysl pro zrychleni hry. Zatimco Xabi dokaze z mista akcu neuveritelne zrychlit, tak Modric nebo Essien balon zbytecne dlouho drzi, tahaji ho a stejne hraji vetsinou vsechno do sirky, hlavne Essien je brzda jak prase. Jinak ten prvni Ronalduv trestnak je presne takovej, jak bych si to od nej s jeho stylem predstavoval, tzn. zadny pokusy o prestreleni zdi, ale pekne vedle ni, ti golmani to vesmech chytaji jak horkej brambor, takze tam je velka sance, ze se potom nekdo muze dostat k dorazce. A s tim, ze by urcite vickrat ohrozil branu, by i stoupla sance na gol. Jinak ten druhej fik nadhernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Modric se mi zatim moc nelibi. Obcas ma kvalitni momenty, krasny prihravky, ale celkovej dojem z neho je spatnej. Strach, udrzba, zbytecnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nemyslim jen dnes. Celkove.

Reagovat
smazaný uživatel

Hristo ho zatim odhadl uplne presne.

Reagovat
One-Real

Kde o nem sterda psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, nekde v PL sekci asi rok zpet.

Reagovat
One-Real

nebo teda spíš co

Reagovat
smazaný uživatel

To o té dorážce si myslím už léta a přitom sotva kdy vidím někoho se k těm míčům na tu dorážku dostat nebo se o to vůbec snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kteri mistni fans Realu a Barcy jsou ti nejhloupejsi? Dejte treba 3 z Realu a 3 z Barcy. Diky..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tak debilni otazka, ze z Barcelony by mozna stacilo vyjmenovat uz jen 2..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc jen 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne skoro stejnej gol, jako dal dneska jeho velskej dvojnik.

Reagovat
blaugrana

72 červených kariet za dnes a to sa ešte neskončili všetky zápasy. Zaujímavé číslo.

Reagovat
One-Real

Ramos se mi dneska moc nelíbí, snad při každym souboji si pomáhá aspoň drobnym faulem a zrovna někdo jako Medel toho pěknym skokem vždycky využije.

Reagovat
Losinho

Cris

Reagovat
madridcan

HATTRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICK

Reagovat
One-Real

RONYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, fantastickej brejk, klasickej Ronaldo I kdyby měl proti nám hrát jen on, tak se budu bát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný brejk.

Reagovat
Losinho

Reagovat
madridcan

Skoda, ze neostane cely zapas Podla mna by Falcaovych 5 golov dal ako nic, ale priority su aktualne inde

Reagovat
Losinho

Nemá smysl si takhle zbytečně honit triko, od toho jsou v La Lize jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, dneska by minimalne jeste jeden pridal.

Reagovat
madridcan

Higuain paneboze

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze ta prvni karta byla uplne smesna. Davaji to jeste nekde krome Spanelska?

Reagovat
F.Torres

Ronaldo je famozní, za 10 s přeběhne od svýbranky přes celý hřiště a eště dá gol do prázdný Jinak Higuain za tu červenou by se měl sakra stydět, tak hloupej zákrok

Reagovat
One-Real

obrana

Pepe - Essien

Calleti - Modric - Morata

tezko hledat impotentnejsi variantu, mozna jeste misto Calletiho Sami

Reagovat
patas92

takže zítra Leo zase 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Pepe playmaker

Reagovat
smazaný uživatel

Torres útočník (promiň, já prostě musel )

Reagovat
F.Torres

jestli koukáš na zápas, tak chápeš můj koment... ten tvůj je prostě blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Nečerti se hned, já nereagoval nijak podrážděně, pokud se Pepe pokoušel tvořit hru, tak se tomu rád zasměju Jen si mi vzhledem k Torresově výkonnosti pěkně nabil, tak jsem toho využil.

Reagovat
mastakillah

Za co dostal Pipa červenou?

Reagovat
F.Torres

přiběhnul pozdě a přišlápnul hráče

Reagovat
CHONG

Dostal dvě žluté, první za ruku a druhou za faul.

Reagovat
mastakillah

díky oběma:)

Reagovat
LAM

Nechápu proč lidi říkaj že PD je jen o dvou týmech nebo že je to trapná soutěž když má letos Barca už v půlce titul jasný když maj jen 9bodů náskok na Atletico. To v PL i BL je první daleko jasnější

Reagovat
madridcan

Cervema karta pre Sevillu bola len otazka casu a mena

Reagovat
smazaný uživatel

A takhle ten kokot hraje porad. Neustale zezadu poslapava soupere.

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIAAAAAAAAAAAAANOOOOOOO ROOONAAAAAALDOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
madridcan

Zasluzili sme si. Albiol debilko proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol. Uplne jak nas Javi Garcia. To jsou takovy dvojcatka.

Reagovat
CHONG

Javi Garcia je výborný hráč, akorát nesmí hrát v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

No primo uchvancancujici.

Reagovat
CHONG

Já se na zápasy City dívám celkem pravidelně a pokud hraje v záloze, tak se mi zamlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to blahopreju.

Reagovat
CHONG

Není k čemu.

Reagovat
kiwwi

to mas pravdu, pretoze o zrak si uz asi prisiel uplne

Reagovat
CHONG

Pokud by to byla pravda, tak bych asi dost těžko psal a četl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

CR už 13 gólů?

Reagovat
madridcan

a to ani nemusi hrat cele zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

jako letos?

Reagovat
madridcan

ano

Reagovat
smazaný uživatel

to je slušné.. a kolik potřeboval zápasů?

Reagovat
madridcan

11

Reagovat
smazaný uživatel

v tom je i repre?

Reagovat
madridcan

ano

Reagovat
smazaný uživatel

stručné, ale výstižné. dík - dobrá bilance

Reagovat
smazaný uživatel

jojo.

Reagovat
Losinho

Jak to? Já napočítal 13 gólů jenom za Real...3 proti Celtě, Getafe a Seville, 2 Valencii a Sockám. A v repre jeden Ekvádoru -> 14 fíků.

Reagovat
Losinho

A zápasů jsem zase napočítal 10

Reagovat
smazaný uživatel

A taky máš pravdu. Koukám na to, a je to skutečně 14 gólů v 10ti zápasech a to né všechny odehrál celé.

Reagovat
F.Torres

jednou neskoroval, ale dal si místo toho vlastnáka

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Ten zapas se do tech 10ti pocita. Ronaldo stal za karty proti Osasune, proto o ten zapas min.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Granada

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej výkon dneska, CR7 fenomenální

Reagovat
Aldeano

Reagovat
madridcan

100 pre 100 golov Cristiana Ronalda tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mohl by Messimu oplatit ten rekord la ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi moc reálné nepřijde, ztrácí deset. Jen tak mimochodem, může mi někdo vysvětlit, jak Messi dal 34 gólů v 22 zápasech?

Reagovat
smazaný uživatel

nelze popsat slovy

Reagovat
smazaný uživatel

Mysleno tak, ze jak vzal hnedka po roce Messi Ronaldovi rekord la ligy, kterej CR prekonal po x letech, tak ted by zase mohl hned po roce Messimu ukrast tenhle.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvedavej, kam az to CR v madridskych hlavach dotahne a jak na nej budou vzpominat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dnes super

Reagovat
CHONG

Bůh z Madeiry

A jinak doufám, že Bizon u nás bude hrát i příští sezónu, nějak jsem si toho chlapíka poslední dobou oblíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství o třídu v suchém triku. Neuvěřitelně jistě na mě působí López, k výborným výkonům se rozehráli Essien, Modrič a Kaká, no a samozřejmě excelentní výkon předvedl jeden ze dvou nejlepších fotbalistů světa CR7 - 3 góly + asistence a navíc ten famózní gól po přešlapovačce zpoza šestnáctky, jemu je opravdu jedno, jestli střílí levou nebo pravou, popřípadě jestli se ho někdo snaží bránit. Doufám, že se dají do středy dohromady Xabi a Di María a jsem rád, že se v solidním světle ukázal i Pepe. Teď už ale zapomenout na to, co bylo. Čeká nás jeden z přelomových zápasů, potažmo dvojzápasů sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já souhlasím, ale ten Modrič? To je tam jak pěst na oko. Podle mě snad nejhorší hráč na hřišti..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

byl hrozný

Reagovat
Israha

Higuaín ještě horší, ani ta asistence na tom nic nemění...

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín je poslední dobou hodně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta byla

Reagovat
Israha

Povedená, nicméně mám pocit, že kdyby měl takhle přihrát za stavu 0:0, trefí prvního obránce do zadnice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

první půlku rozehrával skvěle, ale druhou mu to vzal snad každej a pak spadnul jak šiška ze stromu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni vykon: pohoda, klídek, cigárko, Cristiáno.

Tak, ve stredu snad v dobry sestave a hlavne se zdravím elánem

Reagovat
smazaný uživatel

*zdravým

Reagovat
madridcan

michael owen ‏@themichaelowen

Another hat trick for Ronaldo. Warming up nicely for Wednesday night!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, nehral tam jeste nedavno?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo jede letos na 120 golu v roce? Hmm nemalej cil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste k tomu s micem na noze.

Reagovat
CHONG
Reagovat
Fairplay

A to ještě vyvážel ten míč

Reagovat
smazaný uživatel

ale stále druhý v rychlosti s míčem ale oba United, takže

Reagovat
Aldeano

Giggs?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Bolt?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi chybí v United nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý ještě, že to tam padlo už jsem zase viděl tyčku a ven

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Nová aféra - Arbeloa mluvil s Mourinhem a za dvě minuty se vykartoval na Rayo. Za další čtyři minuty Modrić totéž . Doufejme, že Dudek zrovna nebyl v hledišti a celé to neřídil.

Reagovat
One-Real

tak vzhledem k jejich aktuální formě bych to spíš viděl jako službu Mouovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co zrovna na Arbeloovi je tak podivnyho, kdyz si o zlutou rikal celej match.

Reagovat
JackDaniels.

CR dal hattrick...stavim sa ze Messi da 4

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole La Coruňa co to je?

Reagovat
-Kopy-

https://pbs.twimg.com/media/BCrxzblCUAArV4C.png

tabulka od nástupu Ernesta, jako první trenér v historii Vale vyhrál první 4 utkání venku

Valverde 9 zápasů - 19 bodů

Pellegrino 14 zápasů - 18 bodů

a teď na PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hustě o goly se podělili všichni útočníci + Pique a Anders... jjediný co mě štve, že my nikdy, prostě nikdy neudržíme čistý konto.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes som sa dokonale zabaval spolocne s hracmi, sviezi vykon, mali by sme hrat o 12:00 kazdy vikend...

Reagovat
smazaný uživatel

Při loňské rekordní cestě měl po 23ti zápasech první Real 61 bodů. Barca má dnes o bod víc.

Real měl 79 vstřelených branek. Barca má teď o gól méně. Mělo by to být s těma rekordama letos velmi těsné a zajímavé.

Jen mimochodem - Barca ztrácela na Real 10 bodů. Real letos ztrácí 16. To jen pro úplnost.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa
Reagovat
smazaný uživatel

mě se hrozně líbila ta akce po křídle, jak šel do vápna - obránce ho držel, ale Legenda šel dál, ač mohl spadnout a foukala by se jasná pentle.

Reagovat
valloire

on nespadl?

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si to ještě jednou a musí ti to být z toho jasné. Kdyby ne (což by mě u tebe nepřekvapilo), tak napiš.

Reagovat
valloire

Já se právě divím,že nespadl,jakmile ucítil vůni pokutového kopu. To bylo jasné z toho .Jestli ti to jasné nebylo(což mě nepřekvapuje),tak ti to teda objasňuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře tedy - opravdu nespadl.

Reagovat
10FKK

To se diví ten pravý... Fanoušek největších padavek všech dob Ronalda a Di Márii Ještě si pořád myslíš, že je Ozil lepší než Iniesta?

Reagovat
valloire

pfffff

Reagovat
valloire

Největší padavky co jsem kdy viděl,a že toho už bylo dost,je současná generace Barcelony. Kromě toho malýho. Kromě Messiho. Ten ne,ten ustojí vcelku dost.

Reagovat
10FKK

Už si konečně sundej ty slepecké brýle

Reagovat
valloire

Neblázni,to ví všichni,že má pro to Barcelona vlohy. Tuhle se vám smál i F.R.Čech.

Reagovat
10FKK

ty máš dost...

Reagovat
smazaný uživatel

V Katedrále zatím víc debatní kroužek než fotbal. Navíc tam sudí rozjíždí docela mariáš - už 4 karty a to ještě není půlka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do půlky stihnul sudí rozdat další 2. 6 karet do půlky s tím, že to není bůhvíjak tvrdej mač ... No, nebudu spekulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Gorka už by taky pomalu měl uvažovat o odchodu na odpočinek. U prvního gólu nešel na centr na malý vápno. Druhej zavinil sám.

A teď další. No to je hotovo.

Reagovat
vocasisko

Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni jsou přitom lepší. Vím, že se to zdá jako blbost, ale fakt mi to tak připadá.

Reagovat
vocasisko

Mně taky přišlo, že měli ze hry víc, ale taky mi přišlo, že i kdyby si tam dneska Espanyol udělal piknik, tak jim Athletic stejně ten gól nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

držení balonu měli 70 % a stejně protekli 0:4 to se fakt nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao nech sa páčí

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to je penalta ?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná páka. Něco podobného jako ve včerejším zápase PSV

Reagovat
smazaný uživatel

skluz po vystřelení, kdy ani netrefil hráče (se mi zdálo). Vůbec bych řekl, že fauly po zakončení se ani nepískají (ač by se pískat asi měly)

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 nééééé Marcelo Bielsa, nech sa páčí, v Argentině bude zase fajn

Reagovat
smazaný uživatel

proč všude píšeš "nech sa páči"?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa páčí

Reagovat
smazaný uživatel

nebo taky můžu napsat: NECH SA LÚBÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Athleticu mi je líto. Tohle je neuvěřitelnej zápas. Podělalo se jim všechno, co se jim podělat mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bývá, když je vevnitř něco špatně.

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

neber fildovy kecy vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tady mohl předložit video, kde se Messi hádá s Villou a napsat k tomu "kamarádství v akci". Je to tvrzení proti tvrzení, tak se do mě nenavážej.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole. Jednou Messi nadá Villovi a filda má jasno - Messi nechce hrát s Villou.

Reagovat
smazaný uživatel

prej: "tvrzení proti tvrzení" ... Ty jedeš, kluku ušatá.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se několikrát pohádal s Villou a od té doby na jeho místě začal s železnou pravidelností nastupovat Alexis, Villa hrál jen sporadicky a můj názor je ten, že to bylo právě kvůli jejich neshodám. Teď se společně radovali po gólu a někteří už to tady zas předkládají jako důkza jejich přátelství. Kde je pravda, neví nikdo z nás, proto je to tvrzení proti tvrzení. Tak se tady zas neztrapňuj, ať nejsi pro smích spoustě lidí jako už mnohokrát v minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

*důkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Proc vubec resis, jestli se naky 2 dementi hadaj, nebo ne? Neni to fuk?

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě teoreticky je. Já to jen kdysi zmínil jako důkaz toho, že i Messi umí občas vyletět a tady Jirkovi to nějak leží v žaludku.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tys to zmínil jako jistotu, že Messi nechce hrát s Villou na křídle. To je sakra něco jinýho, než že umí vyletět. Ty nejenže slyšíš trávu růst, ale i lžeš jak když tiskne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jistotu jsem zmiňoval jn tu jejich hádku, kterou každý viděl. Zbytek jsem prezentoval jako svůj názor, tak se uklidni.

Reagovat
smazaný uživatel

*jen

Reagovat
smazaný uživatel

ale tys to nepsal k tomu, že umí vyletět, ale tys to psal jako důkaz, že nechce hrát s Villou. Děláš hloupého?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem říkal, že si myslím, že je to hlavní důvod toho, proč místo Villy nastupuje v drtivé většině případů Alexis.

Reagovat
alcantara

Urcite je to logicky a hlavny dovod, predsa trenersky stab nebude brat ohlad na uspech ci neuspech v zapase, formu hracov, ich zdravotny stav a takticke uplatnenie v zapase, ale bude sa rozhodovat podla nazorov Lea, ktoreho museli upratat aj na post falosnej deviatky, lebo malicky by sa inak hneval a bolo by zle

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě přeháníš, ale podstata je správná. Pokud Messi řekne, že někoho nechce na křídle a nechce s ním nastupovat, může to mít na rozhodnutí trenéra velký vliv.

Reagovat
alcantara

Pokud Benzema niekoho zabije, pojde do basy.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
alcantara

No nic, iba si idem na vlne hypotez, urcovania podmienok a konstruovania roznych fabulacii, ako Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že Messi s Villou problém má, naopak Benzema nikoho nezabil. Ale s tou basou nejsi daleko od pravdy, v létě ho ve Francii čeká soud s nezletilou prostitutkou a hrozí mu několik let. Takže jsme se vlastně trefili oba.

Reagovat
alcantara

Kde beries tu istotu? V zivote ssi sa nepohadal s rodicmi, blizkou rodinou, kolegami, etc.? Ja hej a napriek tomu si nemyslim, ze s kymkolvek z tejto skupiny mam nejaky problem. Ty si jednoducho navravas hluposti a sam seba presvedcujes o pravde aj napriek jasnym okolnostiam, ktore tvrdia opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nic nenalhávám. Prostě jsem viděl, jak se dost ostře pohádali, nemyslím si, že to je normální a v kombinaci s posazením Villy na lavičku mi to připadá dost podezřelé. Je to můj osobní pohled na věc a názor.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty tomu nevěříš, ale rozmazáváš to tady už druhá vlákno. Kozelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vlákno jsi rozmal ty reakcí na alcantaru.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale je vidět, jak jsem se krásně trefil, když jsi sem přiletěl z rudýma očima a házíš jednu lež za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na tebe reagoval jen proto, protože jsi použil můj nick.

Reagovat
alcantara

A dnes mal Leo jeden z lepsich dni, tak aj na Davida prislo

Reagovat
smazaný uživatel

řeknu ti to takhle - KDYBY Messi s někým opravdu nechtěl hrát. A KDYBY opravdu narovinu řekl, že s někým nechce hrát. Tak už ten hráč v Barceloně určitě není. K čemu by nám byl? Zvláš%t když by to byl hráč s platem 6 mega ročně ...

Fildo, používej tu věc, co máš na krku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten kouzelnej zlatej řetízek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, takhle jednoduché by to zas nebylo. Prostě s ním má/měl problém, tak ho tam trenér na jeho přání téměř nestavěl.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak takhle je to ...

Reagovat
smazaný uživatel

A pro tvoje klidné spaní ti ještě můžu zopakovat, že je to jen můj názor, vycházím z těch jejich kontroverzí a netvrdím, že to tak nutně muselo být. Tímto bych to uzavřel a příště už se do mě laskavě nenavážej při každé lepší příležitosti jen proto, že máš odlišný pohled na věc.

Reagovat
smazaný uživatel

ale však já vím, že je to jen tvůj názor. Já ti ho neberu a ty mi neber právo se tvému názoru založenému na jedné (jedné, fildo, jedné) hádce vysmát.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch hádek bylo více a vysmát se mi můžeš, ale jednou to stačilo. Nemusíš se o mě otírat v každé druhé diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ty tvoje názory na atmosféru v kabině...mě se strašně líbí, jak si někdo udělá názor na to, jaký mají k sobě dva hráči, příp. trenér s hráčem na základě jednoho desetisekundového videa, kde jeden křičí na druhého. Ty seš nějaký psycholog nebo co? To že na něj Messi zakřičel během zápasu neznamená, že se nesnáší a že kvůli Messimu sedí Villa. Já jsem například viděl, jak Valdez křičel na Mascherana, když po jeho chybě padl gol. Znamená to, že Valdes nemá rád Mascherana? Ne...Tady to máš. Ty si prostě ani nemůžeš vytvořit názor na to, jaké vztahy panujou v tom týmu na základě jednoho videa nebo i klidně celých zápasů, protože to jaké jsou mezi nima vztahy se vůbec nemusí odrážet v tom, jak se k sobě chovají na hřišti.

To máš to stejné, jako bys mě viděl, že jsem se pohádal s kamarádem, přitom mě vůbec neznal a z toho bys usuzoval, že se nemáme rádi, přitom vůbec nevíš jaký je mezi námi vztah doopravdy. Takže nech si ty svoje hypotézy pro sebe a přestaň si tu hrát na nějakého psychologa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tomhle má Filda pravdu - pokud by opravdu Messi někoho v sestavě nechtěl, tak proč ho tam dávat? Však je ten tým postavenej Messimu na míru. Nenamlouvejme si, že jde o něco jinýho než o něj.

Reagovat
alcantara

Lenze ten predpoklad, ze by Messi kecal do zostavy a vyberal si hracov podla svojej oblubenosti, je absolutne smiesny a nevidim dovod, preco o nom vobec uvazovat. Zvlast pri Guardiolovi, ktory dokaze byt na hracov poriadne tvrdy a s nedisciplinovanymi hracmi sa vzdy vysporiadal po svojom(Ronaldinho, Deco, Etoo, Ibra)

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale ty rozvíjíš naprostou blbost. Villa nehrává prostě proto, že hraje docela špatně a oproti Alexisovi má dvě docela velký nevýhody - Alexis pracuje víc a s Alexisem se počítá do budoucna. O Pedrovi nebo Tellovi ani nemluvě. Všem je to jasné, jen filda v tom vidí spiknutí. Pak se nediv, že si z tebe dělají lidi srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v tom nevidím žádné spiknutí, jen jsem to zmínil jako důkaz toho, že Messi taky umí vyletět a není to takové neviňátko, jak se občas prezentuje. A ze mě si tady lidi srandu nedělají, maximálně na mě občas posměšně reaguješ ty a pár tvých k***iček z harému. Jestli jsi si toho ještě nevšiml, pro smích jsi tady spíš ty, akorát se pořád uklidňuješ, že to je tvůj fanklub.

Reagovat
smazaný uživatel

nic, prostě lžeš.

Klesáš, fildo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelžu. Jen jsem prostě řekl svůj názor a nelíbí se ti. A znovu ti opakuju, ty jsi až jeden z posledních, který by měl poukazovat na to, kdo kam klesá.

Reagovat
smazaný uživatel

názor si vyjadřuj, ale pak si na něj i vzpomeň. Tys tvrdil - přímo jsi to napsal jako jeden z bodů, že Messi nechce hrát s Villou.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem, že Messi se během zápasu několikrát pohádal s Villou, nebyla to jen klasická výměna názorů a že JEDEN Z NOVINÁŘŮ MĚL ZASLECHNOUT, jak Messi říká něco ve smyslu "Nechci ho mít na křídle", ale hned jsem dodal, že je to spekulace, kterou nejsem schopen doložit.

Reagovat
alcantara

A pri akej prilezitosti to Leo hovoril?

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti, ale ber to s rezervou, je to výplod nějakého novináře. Já tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tomu nevěříš, ale argumentuješ tím. Už potřetí, co tě vidím tohle dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neuvěřitelný ubožák. Proč se o mě pořád otíráš a podsouváním mi nečeho, co jsem nikdy neřekl, rozpoutáváš tahle vlákna?! Já argumentuju těmi hádkami na hřišti a svým názorem. Tohle jsem dodal jen tak naokraj a vždycky jsem tvrdil, že je to jen spekulace, které nevěřím. Ale co od tebe jiného čekat, že?! Mimochodem, přišlo mi opravdu vtipné, jak tě nějaký fanoušek Barcy níže hodil na úroveň Freschaka...

Reagovat
smazaný uživatel

"Těmi hádkami"? Ono jich bylo dokonce víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Názory si tam vyměnili vícekrát. Stejně jen slovíčkaříš, protože víš, že meleš kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak oni si tam vyměnili několikrát názory a filda z toho vyvodí, že "hádek bylo víc" a že "Messi nechce hrát s Villou". A já melu kraviny ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože si ty názory vyměnili několikrát. A ty jsi se z té mojí reakce chytil nejméně podstatné věci.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká byla podstatnější věc, než to, že jsi napsal, že "Messi nechce hrát s Villou"? Kde je teda to gró, který mi uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi se ale nechytil té podstaty, ale začal si slovíčkařit, jestli se pohádali jednou nebo dvakrát, i když to pro tu situaci není až tak podstatné. Prostě spolu mají problém...

Reagovat
smazaný uživatel

a co je teda ta podstata, které jsem se měl chytit?

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky všechno ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ...

Reagovat
smazaný uživatel

Místo hádkami si tam dosaď "hádkou/hádkami" a přečti si to znovu.

Reagovat
valloire

To ho urazil. Freschak je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jen tak naokraj dodáš něco, čemu sám nevěříš? A proč to tam píšeš, proboha? Kdybych měl argumentovat všema vejmyslama, co napíše Marca, tak se nestačíš divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě o tom média psala, tak jsem to zmínil. Když někdo nevěří verzi amerických špiček o 11. září, tak o tom nemůže mluvit, nebo co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Psát o tom můžeš, ale když argumentuješ, tak máš argumentovat tím, čemu věříš. Když argumentuješ něčím, čemu sám nevěříš, tak to působí tak nějak ... trapně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ti ale poněkolikáté opakuju, že argumentuju těmi hádkami (ano, bylo jich více) a svým názorem na tu věc. Ty to nějak nejsi schopný pochopit nebo pobrat. Trapné...

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč jsi to tam teda psal?

Mimochodem - kolik těch hádek teda bylo? To množný číslo mi furt nejde na rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Furt mu tam ukazoval ať zvedne hlavu, pak tam po sobě štěkali, že neumí přihrát, já jim to nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

takže to bylo kolik hádek? Plus mínus ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Pár. Teď jsem ti popsal dvě. Možná dvě, možná tři, podle mě to vůbec není podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

tys mi popsal dvě?

Ne, kašlem na to. Zasíráme to tady blbostma.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, že ti to konečně došlo. Přiště si to zkus uvědomit pokaždé, když budeš psát můj nick nebo na mě narážet a můžeme se toho vyvarovat úplně.

Reagovat
roman1978

Dělal jsi někdy nějaký sport? Hráči se můžou v zápalu boje i poprat a stále to můžou být kamarádi. Messi jednou jedinkrát vynadal Villovi a ty píšes jeden blud za druhým. Píšes, že spolu mají problém apod.

Kde beres ty informace? Podle čeho si vytvářís názor? Podle informací, kterým sám nevěřís?

Nehrej si pořád na strašně inteligentního a napiš sem tam něco krátkého a normálního. A zkus to třeba tak nějak lidově.

Třeba ti to půjde líp a nebudeš vypadat na děcko, co se snaží vypadat inteligentně a nevychází to.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jsi se ztrapnil, když jsi se snažil marně zpochybnit úspěchy Mourinha a padaly z tebe bludy typu "Inter a Porto nejsou velkokluby", tak si teď snažíš svlažit žáhu a ještě mi tady předhazuješ, že bludy padají ze mě. Vem Jirku za ruku a běžte spolu někam hodně daleko...

Reagovat
roman1978

Však inter a porto nejsou velkokluby. Já si za tím stojím i nadále. A s tim mouem, to je pořád pravda. Upravit si něco jen k obrazu svému je velice jednoduché. To je pořád stejně, jako napsat, že máte reálnou a velkou šanci na to vyhrát ligu mistrů a ještě pohár. Prostě bludy.

A tím, že napíšeš něco z minulosti, se jen snažís odvrátit pozornost mě toho, co to tady rozvádís za bludy. Ale zkus to napsat trochu delší a použil cizí slova a bude to vypadat líp. Teda aspoň pro tebe.

Ještě jsem tady nezažil, aby jsi napsal něco objektivního. Ale snažís se, aby to tak vypadalo.

Na to ti skočí pár debilu. Teda možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Že má Real reálnou šanci vyhrát Copa del Rey a Ligu Mistrů není blud, ale fakt. Porto a Inter Milán velkokluby samozřejmě jsou, pokud je tým druhý nejúspěšnější v historii portugalské, popřípadě italské ligy a ve svoji historii několikrát vyhrál Ligu Mistrů (PMEZ), tak tomu ani jinak být nemůže.

Reagovat
roman1978

A když je klub druhý nejúspěšnější v portugalsku, tak je to velkoklub? Gaha, to jsem fakt nevěděl, že portugalska soutěž je na tak vysoké úrovni.

A inter, který získal poslední tituly jen proto, že mu nedokázali to samé co juventusu? Aha. Další velkoklub. V itálii jsou to pouze juve a ac.

A v realu a s těmi hráči, co tam jsou teď, bych to dokázal i já nebo franta straka. To zase byla jen náhoda potvrzující pravidlo suverenity barcelony. Stačí se podívat na tabulku ligy. Jen náhoda. Jak je to doopravdy je jasné vidět teď.

A jo, ten portugalec přinesl do madridu něco. A to je arogance, hnusná hra, zákeřnosuti, breceni, vymlouvani se na rozhodčí atd atd

Ať už táhne. Jen doufám, že vypadnete z obou poháru v jednom týdnu a bude klid.

A taky doufám, že na clasico nastoupíme s beckem, aby náhodou nenapadlo toho pitomce naordinovat zase další zákeřnosti a zranit nám hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalská liga má hodně velkou kvalitu, Porto je tam v celkové historii druhé nejúspěšnější, ale momentálně jednoznačně nejúspěšnější vůbec. Navíc vyhrálo 2x Ligu Mistrů, není to tak dávno, kdy vyhrálo i Evrospkou ligu a je to velkoklub. Inter v posledních letech vyhrával Serii A jak na běžícím pásu a přidal k tomu i vítězství v Lize Mistrů (celkově má už tři). Velkokluby to jsou naprosto jednoznačně, zas tak moc úspěšnějších než Inter a Porto není. Poslední čtyři odstavce jsou takový průjem sraček, že se k nim nemá cenu nijak dál vyjadřovat. Ani jedná věta není celá pravdivá.

Reagovat
roman1978

A zase jsi se spletl. Ale to je vpoho.

Co třeba, když jsem napsal, že doufám, že vypadnete. Co na tom není pravda? Já v to fakt doufám.

Aspoň je vidět, že se pletes. A to stále a pořád.

Ale víc už na tebe nebudu reagovat. Přece jen už jde poznat, že jsi nedospělý a ještě se máš co učit. A je potřeba si sundat ty debilni madridske bryle nebo spíš mourinhovske a ronaldovske a naučit se něco o fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tří ze čtyř posledních odstavců jsou samozřejmě absolutně mimo. Ten jeden, na který poukazuješ, vypovídá o tvojí totální frustraci z úspěchů Realu v poslední sezóně a snaze shodit všechno s nimi spojené. Klidně na mě nereaguj vůbec, kdybys to neudělal hned poprvé, udělal bys úplně nejlépe, ale zase bych se nezasmál tvým rádoby argumentům ve stylu "S Realem bych loni titul vyhrál i já nebo Franz Straka", to je fakt, ty pane dospělý, co se toho o fotbale naučil spoustu.

Reagovat
roman1978

Jo a nepředhazuji ti to jen já. Těch reakci je tady jak jak koukám víc.

Moua jsem na celou dobu nikdy neshodil. Jen jsem napsal alternativu k té ode na radost o něm. Za těmi jeho úspěchy taky stojí z veliké části štěstí a náhoda. S portem měl vypadnout už proti manchesteru, s interem jim uznali gól z ofsidu proti barceloně. V realu nic nedokázal. Titul sbírají pravidelně po celou svou historii a s ním to není rozhodně nic nového. A to je vše. Jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcí je tady více, ale jsou to pořád dokola jedni a titéž lidi - pár fanoušků Barcelony, nikdo jiný. To tvoje věčné shazování Mourinha už nemá smysl řešit. Samozřejmě, že měl stěstí při cestě za trofejemi, kdo ho taky neměl, ale několikrát mu trofej vzala i smůla (viz. třeba gól/negól Liverpoolu v semifinále LM). Tvrzení, že José v Realu nic nedokázal beru jako špatný vtip. Udělal z Realu opět konkurensechopný tým, rekodrním způsobem opanoval La Ligu, vyhrál i Copa del Rey a Supercopu, prolomil osmifinálové prokletí v LM a má naprosto suverénně nějvyšší procento vyhraných zápasů v historii Realu Madrid - nejúspěšnějšího klubu v historii fotbalu, a to už něco znamená!

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem to nemyslel.

Reagovat
valloire

Na tebe taky kašle. Psal to Lukash.

Reagovat
alcantara

A komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Někde jsem to četl. Messi měl říct směrem ke střídačce o Villovi "Nechci ho mít na křídle". Ale ještě jednou opakuju, ber to fakt s rezervou, je skoro jisté, že tohle nepronesl.

Reagovat
valloire

Reagovat
Infi

jjjj protože je úplně normální aby se dva lidi co se nemají rádi radovali spolu z gólu a objímali se

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je. Van Perise se Sneijderem se taky nemají rádi, několikrát se i požduchali a radovali se spolu na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

*Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tohle normalni docela je.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaa! Dobre Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo na to jde zhurta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted moc nechapu ze nedostal Falcao zlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Arda se nudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopim Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

heheee, dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak tohle už Atleti neotočí. Škoda.

Ale Rayo hraje hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím tu marnost Atletů, tak zvolím asi plán "B" a jdu koukat na Hate s Fakers. Uf, to jsem fakt nechtěl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo má doma bilanci 7-1-3. A dvě z těch domácích proher jsou s B+R. Koušou na svým staďáku. Hodně koušou.

Reagovat
Trand

https://twitter.com/shakira/status/300683938299514880/photo/1

His first official time going out, in Camp Nou and watches his daddy score!

Reagovat
smazaný uživatel

to je super

Reagovat
smazaný uživatel

je krásná

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo velmi dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom OT, ale vypadá to dneska večer dobře. Porto prohrává, Lyon taky, ještě, aby Rafa Nadal urval titul a bude to zupa

Reagovat
smazaný uživatel

kua, myslel som si, že lepšie ako pod Sandovalom to nebude, ale toto Pacove Rayo je proste skvelé

Reagovat
alcantara

Lass

Reagovat
smazaný uživatel

Za takový fanoušky Barcelony, jakým je Jiri-fcb, bych se fakt někdy styděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, zato valoirre, freschak, dolar atd.....radost pohledět.

Reagovat
alcantara

To ale nie su fanusikovia, skor anti-fanusikovia.

Reagovat
smazaný uživatel

no sorry ...

Reagovat
valloire

A copak se ti na mně nelíbí jelito? Zase na druhou stranu,aby mě pochválil fanoušek Barcelony,musel bych se ptát,jestli nějak neměknu.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tá naša ofenzíva Chori, Lass, Piti a Leo ma fakt neprestáva baviť... už to len udržať a nechať ich poriadne vyrapliť a budú body

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldooooo proste nadhera ten prvni gol :)))))

Reagovat
alcantara

Spomaleny prenos o 24 hod. som este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nmesedim na kompu cely den promin...:( panenko

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Lass dobrý výkon, ale Carlos je lepší dozadu, dobré striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Fildo, radim ti, at se na to vyseres, protoze tady nelze niceho docilit Kdyz budes psat, on bude psat taky, dokud si nenapise jako posledni "lzes" a podob., takze bez radsi delat neco konstruktivniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

třeba se mrknout na Purpurové řeky. Toho místního trolla stejně nemůžeš nějak přesvědčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Cata pekný bodyček

Reagovat
smazaný uživatel

no a Paco je vylúčený

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci tady z toho dělat FB, ale vážně by mě to zajímalo. Kdo tady 1. umí/2. má rád/3. hraje mariáš?

Reagovat
madridcan

ja...len dufam, ze v tom neni nieco hlbsie, lebo nevravim, ze som prebornik.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, překvapili ...

Reagovat
valloire

1.umím 2.mám rád 3.dlouho jsem nehrál,není s kým...všichni blbnou s pokerem.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám rád i poker, ale mariáš je královská hra a mám stejnej problém. Mariášníků ubývá. Je to škoda.

Reagovat
valloire

No,vypadá to,že si aspoň v něčem rozumíme. My jsme hrávali na střední pořád a ještě potom na vandrech. A to už je dlouho. Teď už bohužel,když přijdu do knajpy,jede se poker. Mariáš je královská hra,máš pravdu.

Reagovat
madridcan

Mal by som asi drzat hubu, lebo som uz len jeden z mala, ale.................neviem hrat pokec

Reagovat
madridcan

poker

Reagovat
valloire

Hele,já sico jo,ale ne texas holden co hrajou všichni. Klasickej a podle mě normální je popsenej na asi 10 stránkách Bílý den od J.Londona.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pravidla pokeru jsou primitivní. To se naučíš za 10 minut koukání.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ses divil kolikrát tě v kasínu dealeři a hráči zjebou ze neznalost pravidel

Reagovat
smazaný uživatel

I když to už jsou spíš pravidla živé hry než pokeru samotného.

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
alcantara

Ako hovori jedna charakteristika pokru: "Hra, ktorej pravidla sa naucis za 10 minut a potom sa ju ucis hrat cely zivot"

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlas

Reagovat
valloire

Hlavně,že se tady stopnul Analfabet. Ale,že tu jistej .... je daleko,daleko horší,to nevadí. Hlavní je bránit Barcelonu,to je o.k.

Reagovat
smazaný uživatel

bože môj ten gól na konci no nič Atléti nič moc, druhý polčas sme hrali viac menej čo sme potrebovali, akurát bude treba spresniť tie prihrávky na istotu... inak dobré

Aupa Rayo!

Reagovat
smazaný uživatel

a aby som nezabudol, krásny pohľad na tabuľku

Reagovat
alcantara

Tu sebeckost Atletica vo finalnej faze som dnes jaksi nepochopil. Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

najviac ma prekvapil mladý Torres ide do brejku a miesto prihrávky radšej opluje Rubenovi rukavice, vlastne rovnako aj Felipe, ale dobre tak

Reagovat
alcantara

Bolo tam toho viac, Arda, Filipe, Oliver. Nevadi, 12, u mne dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao

Reagovat
alcantara

A Rafa Nadal ide za vitazstvom v Chile, parada

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

a nedosiel...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
valloire

337,108 pro 108 gólů Cristiana Ronalda v roce 2013.

Reagovat
smazaný uživatel

+12 luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsou ty evropský ligy nějaký divný. V Primeře vede Barca o 12 bodů. V PL United taky o 12. V Serii A vede Juve sice "jenom" o 5, ale na třetího už mají 11. V Německu mají Bavoři dokonce 15 bodů náskoku. Ve Francii PSG o 6 ...

Tohle nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

A výhled do budoucna taky není zrovna nejrůžovější z hlediska napínavosti.

V Primeře odpadnou příští rok Atleti (Arda a Tygr pryč je dobrých -15 bodů). Možná se zvedne Real, ale to se uvidí, jak to v poMourinhovské éře půjde. V minulých klubech to nebylo nejrůžovější období v historii těch klubů.

V PL budou City taky měnit kouče a čert ví, jak si povedou. United budou dál válec.

V Serii A to Juve do budoucna nejspíš bude válcovat ještě daleko víc, než teď.

Bayern má takový tým, že taky ještě pár let budou o nějaký ten kus před konkurencí. Kor když BVB bude prodávat Lewu.

PSG mělo na začátku 4 ztráty, když se sehrávali. To příští sezony mít nejspíš nebudou. Ti taky budou konkurenci spíš ujíždět, než že by se nechali dohánět.

Jsem zvědav, jak to bude za rok vypadat, ale klidně bych si vsadil, že budou ty rozdíly podobné.

Reagovat
madridcan

Dufam, ze sa Real pouci z pripadu Interu a CFC ohladom PoMourinhovskej ery. Najradsej by som chcel taky prevrat, aky sa stal v Barcelone a vytiahnutie niekoho trenerskeho talentu, ktory ma plan, ako spravit z Realu buldozer. Ale najlepsie je, ze ako tu vsetci ocakavame odchod Mourinha. By sme lahli vsetci keby tam nakoniec ostal Ale to fakt neviem, co by sa mohlo stat. Uz pozajtra sa ukaze, ze ci ten termin nebude skorsi.

United je paradne. Ten tim ma aj obrovsku vnutornu silu. Ale tiez sa tam da co to doladovat. Tabulka a rekordy hovoria za vsetko, ale priaznivci United tuto sezonu ostarli o par rokov. Bud je to obrat v hodine dvanastej alebo super posere sance. Tento rok(2013) uz to je dominancia, ktora ma par zadrhelov. Pred Vianocami to tak nebolo. Ale na druhej strane tam hrali velku rolu aj zranenia. City ja neviem. Proste im akoby som neveril, ze mozu byt konkurencia celu sezonu. O minulej sezone a vitazstve v hodine dvanastej si myslim svoje, ale tam to aj tak posrali United vo Wigane a hlavne doma s Evertonom ked im dovolili vyrovnat na 4:4. Som sa v juli stavil s kamaratom, ze City nepostupia zo skupiny a to som este ani nevedel zreb. A jak to dopadlo? Nebol jeden jediny zapas, kedy boli lepsi. Robil si z nich srandu aj Ajax. K jednemu bodu doma proti Borussii, Realu a Ajaxu sa dostali ako slepy k husliam. Vonku uz take stastie nemali. Viac by som v anglicku ako konkurencii pre United veril Chelsea, ale uvidime ako to dopadne. Vsetko sa pre oba timy(City a Chelsea) moze zmenit k lepsiemu kupenim spravnych hracov a spravneho manazera.

Juventus suhlasim, ale tiez tam je podmienka-musia bezpodmienecne priviest schopneho utocnika. ked mam pravdu povedat, tak Llorentemu velmi neverim. Neviem absolutne preco, respektive to neviem vysvetlit slovami, ale proste je to tak. Absolutne mi tam nepasuje. Naopak(teraz hovorime v ciste teoretickej rovine) uplne by mi tam pasoval jeden z dvojice Higuain-Benzema. Chybal by ma ako jeden, tak druhy, ale bojim sa, ze pre jedneho z nich bude tato sezona poslednou v Reale. A ten pocit mam viac z Higuaina. Ako mal nejake to zranenie, ale uz akoby na nom bolo vidno, ze by chcel novu motivaciu, strasne na nom vidno sklamania ked sa nieco nepodari, rozculuje sa pomaly viac ako Cristiano a to, ze Karim dostava v podstatnych zapasoch viac priestoru mu asi tiez nepomaha. Zaco si viac-menej moze sam vid priklad zapasy s Barcelonou, ale to som uz prilis odbocil. Juventusu by som videl konkurenta AC, ktore tam ma perspektivu(najma mladu). Naopak Inter sa mi cim dalej, tym viac zacina podobat na Liverpool. Kupia pomerne nezname meno a cakaju od neho zazraky. Nieco ako nasa kupa Drentheho alebo Fauberta len vo vacsom mnozstve.

K Nemecku a Francuzsku je zbytocne nieco pisat. Len asi to, ze ma mrzi, ze to tak bude. Radsej by som to v tychto krajinach prial inym.

S Manchestrom United a Juventusom som spokojny a dufam, ze sa im bude darit aj nadalej. My sa snad vratime silnejsi ako nikdy predtym. Bayern a PSG snad najdu schopneho konkurenta...

Reagovat
madridcan

Fauberta samozrejme hostovanie.

Reagovat
X-bano-X

Mne prišlo že City boli v Madride lepší. Ich zložil až Benzemov gól a následná strata koncentrácie. Určite sa nedá hovoriť o nejakej haluzi z ich strany, keď Real dal góly v 87 a 90 minúte. Doma to už mali o ničom.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti fakt jenom prislo.

Reagovat
X-bano-X

Možné to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nebyli ani nahodou. Se koukni znovu na sestrih,kdo mel kolik sanci... To v jakou dobu padaly goly je v celkovym pozapasovym dojmu docela irelevantni.

Reagovat
Kily

v tom zápase byli zralí na takových sedm kousků, hra mizerná, výkon tragický, akorát byli maximálně efektivní při proměňování šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jedinym nebezpecim z nasi strany byl Yaya a jeho tri pruniky, po jednom z nich padl gol..

Reagovat
Kily

a měli v bráně Harta

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo na sedm kousků, ty střelecké pozice jsme si zase nevypracovali takové, špatně jsme se dostávali až před jejich branku a góly jsme vstřelili ze střední vzdálenosti. Oni ale efektivní byli a třeba ten první gól dali z toho, že i naši stopeři pořád napadali na jejich půlce. Útočil jen jeden tým, proto nemohl být horší.

Reagovat
X-bano-X

O to mi práve šlo. Nepamätám si tam nejaké loženky. Proste strely zpoza vápna, ktoré Hart vychytal. Naopak City hralo defenzívne(veď nakoniec hralo na SB) a v 87 minúte viedlo. Príde mi to trošku divné, že keď takto hrá Mourinho, tak je to o výbornej defenzíve. Keď takto ale hrá niekto iný tak je to o dominancii jedného tímu. Ale bolo to už dávno....

Reagovat
smazaný uživatel

Co si mapatuju, tak jen v prvnim polocase jste meli 4 obrovsky tutovky, my nic, jen Yaya dvakrat unikl, ale pokazdy se nepovedla finalni faze.

Reagovat
smazaný uživatel

to ti prislo protoze jses trapne zaujatej a zaslepenej fan barci

Reagovat
X-bano-X

aha tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

chlapík má pravdu, v tom zápase bol Real proste lepší, City nepredviedlo nič extra, teda až na Yayu a Harta

Reagovat
X-bano-X

Nehádam sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby niekto včera prišiel o Iniestovu one man show včera resp. by si to chcel znova pozrieť

http://www.metacafe.com/watch/9866910/iniesta_vs_getafe/

Inak Iniesta už 10 asistencia túto sezónu a vyrovnal tak svoje maximum zo sezóny 08/09

Reagovat
smazaný uživatel

hm, náš Leo má zatiaľ 6 + 6, čiže tých 10 sa mi zdá sakra málo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, že je Leo vás najlepší útočník tak sa mi to zdá sakra málo, s porovnaním s naším najlepším útočníkom je to na zaplakanie

Reagovat
smazaný uživatel

a rozdiel medzi vašim najlepším útočníkom a zbytkom ofenzívy je úplne žalostný čo vlastne nahráva do kariet, že zbytok týmu musí makať na jedného útočníka... čo u nás tak nie

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď je zbytok ofenzívy Barcy žalostný stále dali viac gólov ako útočníci Raya bez ich najlepšieho strelca

Reagovat
smazaný uživatel

tak niekde sa musel prejaviť ten brutálne obrovský rozdiel v rozpočte

pedro, villa 5+5

andrija, leo 4+6

neni to až tak zlé

Reagovat
valloire

Rayo Vallecano,klub č.2 v Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je síce pekné ale chýba ti Alexis s Tellem to je 1+4

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Villa má 6

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa hlboko ospravedlňujem

noo, vlastne 40 milionový *nadávka* sa konečne trafil, ten *nadávka* akurát bere miesto Tellovi, tie jeho 4 góly

inak Cuenca u vás po hosťovaní končí či??

---------------Leo/Chuli??----------

Piti/Jesé-----Chori/Morata----Lass/Cuenca

Reagovat
smazaný uživatel

Má zmluvu do júna 2015.

Podľa mňa ostane v Ajaxe alebo poputuje do Valencie, kde si uplatníme prípadný spätný odkup.

Reagovat
smazaný uživatel

inak včera uberFalcaa ubránila dvojica, z ktorej jeden ešte minulú sezónu zarezával v Segunde B a druhý leštil lavičku v Espaňole

Reagovat
X-bano-X

Tak Clásico v sobotu o 16:00, tak Real si to vydupal........

Reagovat
smazaný uživatel

to je kolkáte kolo? veď teraz hráme 17 u nich...

Reagovat
X-bano-X

To je na prelome februara a marca tesne pred odvetou LM

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec porad to je neuveritelne co tu s jirim predvadite

Reagovat
X-bano-X

to mi píše niekto s ronaldom v nicku?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasně stanovené datum zápasu, které se kvůli žádosti Realu zmenšilo, čímž se do nevýhody dostala Barcelona.

Jestli někdo brečí, tak to budou slzy smutku z tvé jednoduchosti,

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

zmenšilo? wtf?!

*změnilo......... samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

a v cem konkretne se prosim dostala farca do nevyhody kdyz byl zapas posunut o pet hodin nebo kolik

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tím, že to dost možná nestihne jeden fanoušek, který jim svým koukáním posílá pozitivní energii.

Už mám prostě něco na práci a Real toho ze strachu využil.

Reagovat
smazaný uživatel

takze si napsal jako je u tebe bezne blbost a ted se s toho snazis vykroutit nejakym trapnym oduvodnenim

Reagovat
smazaný uživatel

Blbovi tvé úrovně bych mohl vypsat tisíce argumentů, proč to staví Barcelonu do nevýhody, ale ty by ses tomu zasmál a šel dále, tak proč se namáhat?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
X-bano-X

Trebárz v tom, že v týždni hrá odvetu Clásica a opäť bude búšiť do plných 90 minút? Barcelona nehrá ďalší týždeň LM a preto jej vyhovuje termín čo najvzdialenejší od odvety Copy.

Reagovat
smazaný uživatel

a real tu odvetu poharu nehraje?

Reagovat
X-bano-X

Problém s pochopením písaného textu?

Reagovat
smazaný uživatel

s pochopenim tebou psaneho textu ano protoze to sou neuveritelne hovna

Reagovat
smazaný uživatel

ted ctu ze real to chtel prelozit na patek proc si tedy nevydupal i to kdyz ma federaci tak pod palcem???

Reagovat
X-bano-X

Pretože tým by Barcelone nasúkali 4 zápasy do 10 dní z toho 2 vonku a to by si nemali ako obhájiť.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

a proc by mnel neco obhajovat proste by to tak bylo kdyby mel federaci pod palcem a nemusel by obhajovat vubec nic uz to svoje teorie nezvladas

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme

Reagovat
valloire

Vždyť o nic nejde. 2 krát vás vymelem my,2 krát AC a můžete zase v poklidu dohrát ligu frekvencí 1 zápas za týden. Rozstřílíte pár slabých španělských klubů a ligu vyhrajete v klídku a s nohama na stole.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se tě jako odborníka: Je Getafe slabý španělský klub , když s námi prohrál 1:6 nebo silný,když vás porazil 2:1 ( nebo 1:0 teď si nejsem jistý a nechci abys tento příspěvek kvůli nepřesnosti neoznačil jako neopodstatněný). Samozřejmě se spokojím s odpovědí ve tvaru smajlíka.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Abych se ti přiznal,dosti jsi mě se svou odpovědí zaskočil. Opravdu nevím co říct,to se mi ještě nestalo.

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Trapas. Dufam, ze ked sme si to tak trapne vymodlikali, tak snad to bude mat aj nejaky efekt. Absolutne nerozumiem tomu, ze sa tak ideme posrat z ligoveho Clasica. Niecim podobnym sme si presli uz pred dvoma rokmi, oba timy sa sustredili na LM a v lige sa rozisli zmierne po penaltach 1:1. Hlavne, ze uz Mourinho ligu odpisal. Normalne mam pocit, ze neide tak ani o nasu pripravu, ale o poskodenie Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro posunutí Clasica jsem byl vloni a jsem si jistý, že by Real i Barcelona postoupili do finále LM, kdyby se tak stalo. Tam šlo samozřejmě o datum, ne o čas.

Teď to je celkem zbytečné a neřeší to nic, akorát to neuvidím

Reagovat
valloire

Buď rád,aspoň neuvidíš ten výprask,co dostane Barca. To by se ti určitě nelíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro posunutí Clasica jsem byl vloni a jsem si jistý, že by Real i Barcelona postoupili do finále LM, kdyby se tak stalo. Tam šlo samozřejmě o datum, ne o čas.

Teď to je celkem zbytečné a neřeší to nic, akorát to neuvidím

Reagovat
madridcan

Barcelona mozno, Real by nepostupil. Bayern nas v zalohe uplne prehral a tam mohla byt unava, ale podla mna bol Bayern lepsi v sucte dvojzapasu a postupil zasluzene. Mourinho absolutne nezvlada nemcov a aktualne mozme byt radi za ten Manchester, lebo keby sme dostali Bayern, tak je zle-nedobre.

Reagovat
celeb

tohtorocny Bayern bude masaker. A hlavne v Schweinim je ten rozdiel. Minuly rok po zraneni bol len svojim tienom, teraz zacina slapat na plno. Alaba min. o triedu lepsi, Neuer uz zohrany s obranou. Chytili sa im dalsi utocnici, Javi uz snad zapracovany podla ohlasov fanusikov....

Najvacsiu sancu ich vyradit ma paradoxne? BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys to Clásico vypustil? To taky v dnešní době může znamenat manitu. Jsem zvědavej, jestli budou někteří hrát všechny tři zápasy za ten týden, kromě Cristiana a Diega. Já jsem rád, že to aspoň trochu posunuli, v Granadě jsme byli trapní po jednom Clásicu (a Xabi s Varanem to odnesli únavovým zraněním), po dvou to může být ještě zajímavější.

Reagovat
madridcan

Vypustila by ho aj Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže oni si to na rozdíl od nás na UEFA zařídili tak, že pak týden nic nemají, klidně nás můžou zničit.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to Mourinho vypusti za kazdou cenu. Liga mistru je duvod, proc zustal tuhle sezonu, takze kdyz je liga takhle v hajzlu, tak pro LM podridi vsechno. Proti dalsi petce vymysli neco ultradefenzivniho.

Reagovat
X-bano-X

Ale no ták. Ak by ste vyhrali skupinu tak tiež nehráte v tom termíne tak aké vybavenie.....

Reagovat
X-bano-X

ups tak hráte.....no hold blbá skupina

Reagovat
madridcan

To je podla skupin? Nikdy som uplne nerozumel tie datumy osemfinale LM...

Reagovat
X-bano-X

Práveže keď nad tým rozmýšľam, tak sa mi zdá že dátum bol priradený ku každému osemfinále a až tak žrebovali mužstvá. Na druhej strane sa mi nezdá aby po sebe ťahali Dortmund a Real takže tam niečo so skupinami bude. Len aká je tam kombinácia to netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně vás rozhodčí zase poškodí a za vaši hru v rukavičkách bude sázet karty už před zápasem. Přitom máte jen hráče,kteří by nikomu neublížili.

Musím se fakt smát těmto teoriím hlupáků

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně něco rozumného!

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sis početl?

Reagovat
madridcan

400 pre postup Realu Madrid cez Manchester United

Reagovat
alcantara

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

AntiPL

Reagovat
valloire

Aha...já už myslel,že konečně pochopil,která že je ta správná strana.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se jej ještě jednou zeptat,jestli náhodou nepřejde na tu správnou stranu blijících smajlíků,možná že už dospěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

Ja sa nechám prekvapiť, komu budem priať postup keďže to mám momentálne 50 na 50, počas zápasu sa to ale určite zmení. Tipujem však postup Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě překvapit nemůže nic a o tom, komu budu v duelu fandit mám jasno, bohužel můj tip mi vychází spíš opačně, v LM Mourinho pojede svoje tlaky a tým je asi ještě schopen namotivovat. Navíc se potvrdily Jiřího nepochopené teorie o zázračném uzdravení Xabiho,který by při svém obvyklém výkonu mohl být důležitým faktorem v organizaci a chráněné destrukci hry .

V ManU je navíc pár řízků , kteří by mohli dát ochutnat baletkám jejich vlastní medicínu , zvláště pak by mohla zabírat pacientům z oddělení psychiatrie.

Takže : Hodně štěstí Sire !, trenére který jste titul obdržel a nemusel si jej vymýšlet sám jako Váš protějšek.

Reagovat
madridcan

Ohladom toho Xabiho.bolo pomerne jasne, ze na Manchester bude fit. Proti Seville ho setril.

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguji na reakce , které se snesly na Jirku,když tohle přesně předvídal a ono se to předvídat dalo a taky proč nepošetřit síly. Zvláště v přípravě v repre a v lize , kde zase o tolik nejde , Real má jistotu LM a v boji o druhé místo to podle mě taky zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi vynechal dva zápasy, sedm dní nebyl na hřišti a osm dní netrénoval s týmem, takže se jasně potvrdilo, že mu něco bylo. Nikdo netvrdil, že nebude měsíc hrát, takže žádný zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je normální,že vytíženější straší hráči si potřebují odpočinout , u nás myslím Xavi taky není tak špatný a poseděl,začíná se lámat chleba a je potřeba šetřit síly,abychom nedopadli jako vloni.V silách nejen Barcy ,ale i Realu bylo dojít do finále,ale zápasová zátěž s EC uprostřed SF LM nás oba dostala.

Reagovat
Manik...

+ Barcelony přes Ac

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona si v nedeľu vyskúšala ako ostatní ako je to hrať o 12:00. Ázijskí a najmä čínsky fanúšikovia oslávili začiatok nového roka vo veľkom štýle spolu s Barcelonou a nemuseli si natiahnuť budík ako zvyčajne po väčšine sezóny. Barcelona využila tento čas aj marketingovo, keď hráči popriali šťastný nový rok čínskym fanúšikom a hráči Getafe sa k nim pridali dúfajúc, že by mohli zaujať svojím výkonom potenciálnych fanúšikov, ktorí by vylepšili rozpočet tímu z Madridu, no to vtedy nevedeli čo sa na nich na NC chystá.

Na zápas sa prišlo pozrieť 85 610 fanúšikov a v sprievode rodičov prišlo viac ako 9 000 detí (čo je viac než trojnásobok oproti priemeru), ktoré po väčšinu zápasov Barcelony vo večerňajších hodinách spia alebo pozerajú rozprávku na dobrú noc. Išlo o 3 najlepšiu ligovú návštevnosť, keď viac fanúšikov prišlo iba na prenasledovateľov Barcelony za titulom - Atletico a Real Madrid.

Naposledy Barca hrala o 12:00 v roku 1965 proti Las Palmas. Barcelona vtedy vyhrala 3:2 a ani teraz nič iné ako výhru nebrala najmä po zaváhaniach s Valenciou a Realom Sociedad.

Ani nie po 6 minútach Iniesta vysunul presnou prihrávkou Alexisa, ktorý sa mohol radovať zo svojho prvého ligového gólu v sezóne. Naposledy sa presadil v aprílovom El Clasicu, kde Barca podľahla svojmu sokovi 1:2. Snáď mu tento gól a najmä výkon pomôže k lepším výkonom a usadí sa v základnej zostave namiesto Pedra. O 7 min. neskôr poslal Iniesta oblúčik na Thiaga, ktorý sklepol Messimu a bolo 2:0. Messi zaznamenal 299. gól v drese Barcelony, Messi natiahol sériu gólov v rade na 13 a zaznamenal 6tu tyčku. V zápase mal aj ďalšie šance, ktoré nevyužil, ale ako by niekto tam hore nechcel, aby prípadná 300 Messiho nezatienila skvelý výkon, Andrésa Iniestu, ktorý sa stal hviezdou a ozdobou tohto zápasu, keď zaznamenal 2 asistencie a 1 gól. Iniesta zaokrúhlil počet asistencií na rovných 10 a dorovnal svoje maximum zo sezóny 2008/09. Spolu s Alvésom si pripísal 200. víťazný zápas (Iniesta potreboval 287 zápasov, Alves 322)

Barca zápasu dominovala a hráčov Getafe k ničomu nepustila, užívala si viac ako 70% držanie lopty a alibistické bránenie hráčov Getafe nebolo pre "náhradníkov" Barcelony žiadny problém. Nutno však dodať, že Getafe nastúpilo taktiež s Bčkovou zostavou, keďže tím z Madridu nemohol počítať s viacerými hráčmi kvôli zraneniam. Na maródku k J. Valerovi, A. Lafitovi, J. M. Jiménezovi sa cez týždeň pridali Juan Rodriguéz a Marcos Madero. Brankár Moya a Rafaél Lopéz stali pre karty. Pedro León doliečil svoje zranenie iba pár dní pred zápasom a nastúpil až ako striedajú hráč. Veľkú poklonu zaslúži Borja Fernandéz, ktorému v piatok poobede zomrel otec, ale na zápas odcestoval a nastúpil v základnej zostave. Všetky tieto absencie sa podpísali pod výkon Getafe a umožnilo hráčom Barcelony odohrať zápas v kľudnom tempe a ako sa hovorí v suchom tričku.

Okrem Alexisa, Messiho a Iniestu sa presadili ešte ďalší traja strelci - Villa, striedajúci Tello a sviatočný strelec Piqué, s ktorým sa mohol radovať aj syn Milan, ktorý sa prišiel na otecka pozrieť prvýkrát.

Barcelona si tak z chuti zastrieľala a pribalila Getafe 6 gólov na cestu domov. Zaujímavosťou je, že Barcelona v novom roku nastúpila k 6tim ligovým zápasom v ktorých strelila - 1,2,3,4,5 a 6 gólov (nie v takomto poradí samozrejme), že by sme 7 gólov videli už o týždeň v Granade? Pre Barcelonu nič nemožné, však naposledy 7 gólov nastrieľali minulý rok v apríli Rayu. Nechajme sa prekvapiť.

Zápas teda priniesol samé pozitíva presadili sa 6ti strelci, Barcelona zvládla zápas aj bez zraneného Xaviho a nikto sa nezranil (Puyol a Adriano striedali z preventívnych dôvodov a tímu budú k dispozícii aj v sobotu. Pošuškáva sa, že Barcelona by si rada min. ešte raz zopakovala zápas o 12:00 - či už kvôli dobrému výkonu alebo vysokej návšteve, to sa nedozvieme ale hnevať sa určite nebudeme.

Keďže Atletico stratilo body vo Vallecas, Barcelona tak navýšila náskok už na 12 bodov a v sobotu v Granade budú môcť nastúpiť náhradníci (že by šanca pre Montoyu, Bartru a premiérový zápas pre Dos Santosa?) a kľúčoví hráči si budú môcť predlžiť oddych na zápasy proti AC Milán a Realu Madrid.

Hráči si teda budú môcť oddýchnuť a vrátiť sa do tréningu opäť v stredu, kde sa začne príprava na Granadu.

Pár zaujímavostí na koniec:

Alexis, Messi a Villa nastúpili naposledy spolu v piatom kole proti Granade.

Okrem Montoyu, Alvesa, Mascherana, Dos Santosa a Bartra sa presadili všetci hráči v lige. Messi dal 35 gólov v lige (45%) celkovo vo všetkých súťažiach 46 (41%). David Villa 11, Cesc 11, Xavi a Adriano po 6

V ôsmich zápasoch neudržala Barca čisté konto. Naposledy to bolo 10. januára proti Cordobe.

Barca vie ako vyhrávať bez Xaviho minulý rok vyhrala 11 zápasov, 1 remizovala a prehrala iba v Pamplone. Túto sezónu Xavi chýbal iba 4 a Barca vyhrala 3x a 1x remizovala proti Benefice 0:0.

Barca dala 78 gólov čo je o jeden menej ako Madrid v tejto časti sezóny. Na druhej strane získali 62 bodov čo je o jeden viac ako Madrid. Madrid dal o 21 gólov menej v porovnaní s posledným rokom pričom inkasoval iba o jeden viac ako minulý rok, čo je pri problémoch na brankárskom poste skvelá vizitka. Rekord Madridu 100 bodov a 121 gólov ohrozený? Barca dala o 10 gólov viac, ktoré jej pomohli získať o 11 bodov viac ako minulý rok (51-62). Priemer Barcelony je 3,4 gólov s týmto priemerom by dala do konca ligy 128 gólov.

PS: Ak by mal nieko záujem sledovať môj blog resp. týždennú rubriku Čo nám týždeň dal a naopak vzal tak checkujte SF.cz - http://www.spanelskyfotbal.cz/clanky/co-nam-tyzden-dal-a-naopak-vzal-i

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé jako vždy. Ty zápasy ve 12 jsou výhodný, nám se v nich taky daří a je jasné, že v době krize a rozhodnuté ligy se získá i více peněz ze vstupného. Počítám s tím, že o to budeme mít stále větší zájem, abychom třeba nemuseli dávat velké slevy členům jako proti Realu Sociedad.

Reagovat
smazaný uživatel

O 12:00 ste hrali iba proti Getafe túto sezónu, však?

Tie góly Benzína a Pipity vám chýbajú. Ako to vidíš s nimi na budúcu sezónu? Kto pobalí kufre Higuaín alebo Benzema?

Mne tie zápasy v 12:00 tiež nevadia aj keď pre mňa je ideál asi o 16:00 resp. 17:00

Reagovat
alcantara

Budes teraz prispievat pravidelne na SF alebo iba jednorazova a kratkodoba zalezitost?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na SF.cz mám už 7 príspevkov vo forme blogu a túto rubriku plánujem pravidelne každý týždeň. Najbližšie 2 mesiace by nemal byť problém. Potom prídu štátnice a vráti sa priateľka, takže uvidíme ako to bude potom + mám rozpracovaných ďalších pár tém.

Reagovat
alcantara

Super, uz som myslel, ze sa po Tebe zlahla zem.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, len som mal iné priority a vcelku mi to písanie chýbalo

Reagovat
smazaný uživatel

Letos myslím jednou a loni dvakrát a vždycky nám to vyšlo.

Pokud budou peníze na útočníka, o čemž nejsem přesvědčený, tak půjde pryč Higuaín. Mluví se spíš o útočnících jeho typu a navíc ho podepisoval Calderón.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné a zajímavé čtení,kterému už tu chybí jen blijící smajlíky madridistas.

Dík za něj,piš častěji .

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsi se svým IQ přispěchal a pěkně povyprávěl o tom,co ti leží na srdíčku. Hodně zdraví.

Reagovat
madridcan

Nemaj potrebu na vsetko odpovedat a mat posledne slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád,že vše s nadhledem schvaluješ,slušný merengues by mě rozhodil.

Reagovat
valloire

Člověk ti chce udělat radost.když chceš mermomocí vidět bilcí smajlíky Madridistas a ty takhle. Tady se nezavděčíš.

Reagovat
valloire

..blicí

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád,že jsi chtěl někomu udělat radost,abys věděl, nebudu tě považovat za ztraceného a naopak ti vyslovím malou naději ,že by jsi mohl být jednou culé!

Reagovat
valloire

Já už jsem ztracenej v bílém 27 let. To už se nedá změnit....

Reagovat
blaugrana

David hospitalizovaný. Ľadvinové kamene.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat culés, co ti Portugalci od Mendese v béčku? Bude to k něčemu?

Reagovat
blaugrana

Mauro Icardi se podle zpráv z Itálie bude v létě stěhovat ze Sampdorie do Interu, kluby se údajně dohodly na odstupném 15 milionů eur. Ani jedna strana zatím oficiálně nic nepotvrdila.

Za koľko ho Barca pustila do Janova?

Reagovat
Kily

podle TM za 300 tisíc

Reagovat
blaugrana

O to smutnejšie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele