Primera División - souhrn 19. kola

11.01.2013, 23:26, aktualizováno 14.01.2013, 21:53
Komentáře a souhrny
Barcelona potvrdila svou dominanci výhrou v Málaze, Atlétiku Madrid se povedlo Realu odskočit opět na rozdíl sedmi bodů, protože na remízu Bílého baletu zareagovalo výhrou nad Zaragozou. Valencia si doma poradila se Sevillou a dotahuje se na pohárové pozice. V pondělní dohrávce se zrodila remíza mezi Getafe a Granadou...

Getafe CF - Granada CF 2:2

14.01.2013 20:00

Góly: 19. Juan Rodríguez, 42. Paco Alcácer - 28. Guilherme Siqueira (pen.), 90. Guilherme Siqueira (pen.)

Předchozí dva vzájemné souboje skončily pokaždé těsným vítězstvím domácího mužstva, které mělo hned dvakrát blíže ke třem bodům i tentokrát, nakonec však Getafe náskok opakovaně promrhalo a rozešlo se s Granadou shodně 2:2.

Madridský celek se poslední dobou nemůže naladit na tu správnou vlnovou délku a již šest zápasů čeká na plný bodový zisk (tři remízy), tentokráte se však svěřenci Luise Garcíi po chvíli, z ničeho nic, ujali vedení. Volný přímý kop rozehrál Colunga tak šikovně, že zcela osamocený Rodríguez už měl před sebou snadnou práci - 1:0. Místo odpovědi mohl zvýšit opět Colunga, avšak na Roberta si nepřišel.

Ostatně to se nepovedlo ani z velké dálky Valerovi, který pro změnu prostor ohraničený třemi tyčemi vůbec nenašel. Navíc zakrátko přišel trest: Izquierdo odpískal Abrahamovi ruku a Siqueira si s nabízenou penaltou poradil bezchybně - 1:1. Ještě před odchodem do kabin se však skóre znovu otočilo na stranu GCF. Colunga našel v ideální střelecké pozici Alcácera, jenž nekompromisní ranou upravil na 2:1.

Krátký oddech ale přenesl herní převahu na hostující kopačky. Srovnat krok mohli dalekonosnými pokusy Brahimi a Rico, ovšem stejně jako o chvíli později Sigueira, úspěch neslavili. Stoprocentní možnost měl v 69. minutě Ighalo, tomu se však pro změnu postavil do cesty skvělý Moyá! Definitivní rozhodnutí si mohl vzít na starost opět aktivní Colugna, ale kulatý nesmysl napodruhé nasměroval jen do tyče Fernándezovy branky! Zkušený brankář byl rázem v jednom ohni, zasahovat musel třeba proti střele čerstvě příchozího Sarabii. I tady se ale potvrdilo známé pravidlo - Rafa zahrál ve vápně rukou a Siqueira využil i druhý pokutový kop v zápase - 2:2.

Více informací k zápasu

Málaga CF - FC Barcelona 1:3

13.01.2013 21:00

Góly: 89. Diego Buonanotte - 27. Lionel Messi, 50. Cesc Fàbregas, 82. Thiago Alcântara

Náskok Barcelony na Real Madrid v čele tabulky vrostl již na 18 bodů, když si Katalánci bez potíží poradili s Málagou, kterou porazili 3:1. Messi si připsal gól a dvě asistenci, o další góly se postaral Fábregas, Thiago a malažský Buonanotte.

Barcelona se v první velké šanci ocitla již v 7. minutě, kdy Andrés Iniesta prostrčil míč do pokutového území, kde se od malažského obránce odrazil přímo k Messimu. Ten se ještě snažil udělat rychlou kličku brankáři Willymu Caballerovi, ten ale dokázal míč na poslední chvíli vyškrábnout zpoza jeho noh. Málaga se poté dvakrát za sebou řítila na Valdése, ten ale v obou případech vyběhl z brány včas. Na druhé straně poslal Iniesta křížnou přihrávku pokutovým územím, ale nikdo z jeho spoluhráčů se k parádní přihrávce nedostal.

v 17. minutě se musel Willy Caballero vydat až za hranici svého pokutového území, aby zablokoval dlouhou Fábregasovu kolmou přihrávku za obranu na nabíhajícího Pedra. Na místě byl včas, ale pravděpodobně zahrál při zákroku rukou. Rozhodčí ale nechal svoji píšťalku odpočívat. O deset minut se dostal Fábregas k další chytré přihrávce, kdy od brankové čáry vracel zpátky před bránu, kde již byl připraven Iniesta. Ten vyslal tvrdou střelu, která ale směřovala přímo doprostřed brány, kde byl připravený domácí brankář.

Hned na to se ale už Barcelona dostala do vedení. Ignacio Camacho vytvořil ohromnou hrubku, když se snažil přihrát zpátky svému brankáři, ale nevšiml si Messiho, který zůstal za obranou. Argentinci tak stačilo udělat kličku vyběhlému Caballerovi a poslat míč do prázdné brány. Vstřelil tak svůj první gól ze hry v roce 2013 a zároveň vstřelil gól již v devátém zápase po sobě. Povede-li se mu to i v příštím zápase, vyrovná španělský rekord.

Jen o dvě minuty později se do další velké šance dostal Fábregas, ale jeho sřela slabší nohou z hranice pokutového území mířila těsně vedle pravé tyč. Ve 34. minutě se hráči Málagy dožadovali odpískání penalty, když měl Gérard Piqué zahrát rukou v pokutovém území, ale rozhodčí zůstal klidný a nechal hru pokračovat. Ostatně opakovaný záběr jeho rozhodnutí potvrdil. Nicméně hra moc dlouho nepokračovala, neboť se Barcelona dopustila faulu a byl nařízen přímý kop. Z toho se dostal k hlavičce Demichelis, který ale mířil přímo do míst, kde byl připraven Víctor Valdés.

Konec první půle a začátek druhého poločasu ozdobily dvě šance Barcelony, ale obě uťal čárový rozhodčí, který dobře viděl ofsajdové postavení Messiho a Xaviho. Ve 49. minutě se už ale o ofsajd nejednalo, a tak se Fábregas mohl radovat z navýšení skóre na 2:0. Messi ho našel dlouhou přihrávkou za obranu a bývalý kapitán Arsenalu obstřelil bezmocného Caballera. S šesti ligovými brankami se stal druhým nejlepším střelcem Barcelony v letošní sezóně.

O deset minut později se dostal do šance Messi, když si zpracoval přihrávku přímo do kličky, čímž se uvolnil. Než se ale dostal k zakončení na hranici pokutového území, vrhli se mu pod nohy hned dva obránci Málagy, který se povedlo ránu zastavit. Iniesta poté poslal další z mnoha přihrávek za obranu Málagy, kde byl již přichystaný Jordi Alba. Ten se snažil vystřelil z první a z otočky, ale minul bránu.

Barcelona po celý druhý poločas jasně dominovala zápasu a Málagu nepustila do žádné vážné šance. Naopak Katalánci stále kombinovali a v 80. se ke střele z voleje dostal Messi, ale míč netrefil vůbec dobře. V 82. minutě se Thiago Alcantara ujal míče, vyměnil si ho s Messim a zpoza pokutového území propálil přízemní střelou domácího gólmana. Byl to jeho vůbec první gól v sezóně a celkově pátý v barvách Barcelony.

V závěru zápasu se Málaze přeci jen podařilo vstřelil alespoň jeden gól, když se z přímého kopu nádherně trefil Buonanotte, který by měl údajně přestoupit do italského Palerma. Barcelona nakonec mohla zvítězit 4:1, tak jako dvakrát v minulé sezóně, ale to by musel Alexis Sánchez v úniku trefit z ostrého úhlu prázdnou bránu poté, co dokázal obejít Caballera.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Zaragoza 2:0

13.01.2013 19:00

Góly: 31. Tiago, 38. Falcao (pen.)

Atlético Madrid ani tentokrát doma neztratilo body a přesvědčivě zvítězilo nad Realem Zaragoza 2:0. Díky ztrátě městského rivala Realu tak z druhého místa vzrostl náskok Falcaa a spol. na sedm bodů.

Po dominantním vstupu do utkání se domácí ujali vedení zásluhou Tiaga, který hlavou usměrnil míč do brány po Gabiho rohovém kopu. Ještě do poločasu zvýšil vedení Falcao, když proměnil pokutový kop, nařízený poté, co Cristian Sapunaru v šestnátce fauloval Ardu Turana. Ačkoli po změně stran Atleti nic dalšího nepřidali, stačilo to na pohodlné vítězství bez větších nervů. Když vezmeme v potaz i závěr minulé sezony, táhne se šňůra výher Atlética v domácím prostředí již šestnáct zápasů. Zaragoza navzdory předzápasovým prohlášením působila zbavená sebedůvěry a body velmi lehce odevzdala.

Uplynuly sotva dvě minuty hry a brankář Roberto už musel zasahovat proti střele Godína. O pět minut později musel gólman hostí předvést ještě lepší zákrok, kdy si poradil s nájezdem Falcaa. Do třetice si na Robertovi vylámal zuby Diego Costa po Falcaově centru, ovšem branka v síti Zaragozy byla vyloženě jen otázkou času. Nakonec to byl Tiago, kdo vystoupal nejvýš na Gabiho roh, a z přední tyče uklidil míč k potěše domácích příznivců do brány. Z dalšího Gabiho rohu měl blízko k druhé brance Miranda, jenže na zadní tyči vůbec míč netrefil dobře. Ani to však mužstvo Diega Simeoneho mrzet nemuselo, neboť přišla další šance. Turan obešel Sapunarua a rumunský obránce jej následně fauloval. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Radamel Falcao, byl to již jeho sedmý úspěšný pokutový kop ze stejného počtu pokusů.

Po změně stran pokračoval Roberto v dobrém výkonu, který držel skóre hostů na přijatelné cifře, vzhledem k jejich nepovedenému představení. Další, kdo na něj nevyzrál, byl Arda Turan se svou razantní střelou zdálky. Teprve po uplynutí hodiny hry byl povolán do akce také Thibaut Courtois na druhé staně, když musel zablokovat přízemní pokus Apona. Po této ojedinělé akci Zaragozy se ke slovu znovu dostal Falcao, ovšem jeho zakončení po krásné kombinaci s Turanem bylo překvapivě velmi nepřesné. Podtrhnout mizérii hostů mohl Glenn Loovens, jenž si šest minut před koncem málem vstřelil vlastní gól po komickém nedorozumění s Robertem.

Druhá porážka v řadě posouvá Zaragozu opět o něco blíže sestupovému pásmu, na osmnácté místo už aragonský celek drží pouze šestibodový náskok.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Deportivo La Coruña 1:1

13.01.2013 17:00

Góly: 45. Carlos Vela - 27. Pizzi

Deportivo La Coruňa i napodruhé pod vedením nového manažera nepoznalo porážku a odváží si cenný bod z hřiště Realu Sociedad po remíze 1:1. Výsledek je o to cennější, že hosté museli dohrávat závěrečnou půlhodinu v desíti hráčích.

Depor se sice ujal vedení ve dvacáté sedmé minutě díky brance Pizziho, ovšem od chvíle, kdy se ještě do přestávky Sociedadu povedlo vyrovnat zásluhou Carlose Vely, tahali za kratší konec provazu. Zvláště když po hodině hry šel předčasně do kabin obránce Evaldo. Nicméně domácí nabídnutou přesilovku ve zbytku utkání nedokázali využít a tak Deportivo pod čerstvým vedením Domingose Paciencii vybojovalo čtvrtý bod ze dvou zápasů. V minulém kole totiž La Coruňa dokázala usadit v domácím prostředí favority z Malagy a i tentokrát to byla ona, kdo vstřelil první branku zápasu. Pizzi se vyhnul ofsajdové pasti a nic si nedělal z toho, že žádný jiný španělský celek nedostal méně gólů na domácím stadionu, než Sociedad.

Ovšem baskický celek, který do té doby na stadionu Anoeta inkasoval pouze pětkrát, odpověděl takřka okamžitě. Nejprve Imanol Agirretxe hlavičkoval po hrubém zaváhání obrany Deporu pouze do tyče, zato v poslední minutě první půle již hosté takové štěstí neměli. Nejlepší klubový střelec Carlos Vela totiž zblízka doklepl míč za čáru a připsal si svůj dvacátý gól za poslední dvě sezony dohromady. Začátek druhého poločasu se nesl v duchu karetního mariáše plného přerušení hry. Zatímco rozhodčí Carlos Del Cerro Grande v první půli nenapomenul jediného hráče, po změně stran během úvodních dvaceti minut vytahoval kartonky z kapsičky hned osmkrát. V sedmi případech šlo jen o napomenutí, ovšem nevyhnutelně přišla i červená karta pro Evalda za dvě žluté karty.

Galicijský klub od té chvíle myslel jen na zadní vrátka a s vypětím všech sil udržel remízový stav až do konce. Nic na tom nezměnily ani šance Griezmanna s Velou, a tak si oba týmy odváží po bodu.

Více informací k zápasu

Real Betis - Levante UD 2:0

13.01.2013 12:00

Góly: 7. Joel Campbell, 63. Rubén Castro

Real Betis se vydrápal k evropským příčkám, když se mu v nedělním poledním utkání podařilo zvítězit 2:0 nad Levante. Pod góly se podepsali Joel Campbell a Ruben Castro. Pokud Málaga neporazí Barcelonu, zůstane Betis na skvělém 4. místě.

Betis i Levante před zápasem větřily ve vzduchu posunutí se na čtvrtou příčku, na které by mohly zůstat minimálně do příštího kola, neboť Málaga, která jediná by je mohla opět sesadit, hraje s Barcelonou. A významný krok k pohárovým příčkám udělal nakonec Betis, kterému se povedlo získat všechny tři body.

Campbell otevřel skóre již v 7. minutě zápasu, když střílel po přesné nahrávce Castra. Celá akce se zrodila po rychlém protiútoku a Campbell zaznamenal teprve svůj druhý gól za celek Betisu.

Roger měl dvě velké šance před koncem prvního poločasu i na začátku druhé půle, ale ani jednou nedokázal srovnat skóre, čehož v 63. minutě využil domácí Castro a přesným zakončením zvýšil na konečných 2:0.

Domácí vstoupili do zápasu opravdu ukázkově. Už po sedmi odehraných minutách si totiž vzal Castro na své polovině míč a přeběhl s ním více než polovinu hřiště, načež skvěle načasoval přihrávku na Campbella, který již bez větších potíží prostřelil Gustava Munuu.

Útočník, který je v Betisu na hostování z Arsenalu, poté promarnil velkou příležitost a zdvojnásobení vedení, když v pokutovém území nedokázal trefit bránu.

Levante se ale postupně osmělovalo a začalo zvyšovat obrátky. Do velké šance se dostal Roger, kterého vysunul Nabil El-Zhar, ale útočníkova střela postrádala potřebnou razanci k překonání domácího brankáře Adriana.

Do druhé půle zasáhl na straně Levante i Obafemi Martins a tento zkušený Nigerijec se ihned zapojil do útočné šance, kdy hlavou perfektně prodloužil centr a našel nepokrytého Rogera. Tomu už stačilo překonat pouze Adriana, ale ve vyložené šanci naprosto zklamal a netrefil ani bránu.

A tato minela se následně ukázala být osudovou, neboť v 63. minutě převzal Castro v pokutovém území přihrávku od Nacha, udělal kličku bránícímu Sergiu Ballesterosovi a napálil míč k tyči, čímž zaznamenal již 11. gól sezóny.

Campbell i Castro pak mohli vstřelil svůj druhý gól v zápase, ale ani jeden již nebyl úspěšný. To ale fanouškům Betisu vůbec nemuselo vadit, protože Levante se již do žádné větší šance nedostalo, a tak zápas skončil poměrně hladkým vítězstvím domácích 2:0.

Betisu tak patří 4. příčka s tříbodovým náskokem na Málagu a Rayo Vallecano, zatímco Levante se musí spokojit s 8. pozicí.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 2:0

12.01.2013 22:00

Góly: 51. Roberto Soldado, 88. Roberto Soldado

Roberto Soldado zařídil domácí vítězství nad Sevillou, když vstřelil oba jediné góly zápasu. Hosté tak ztratili šanci dotáhnout se na kluby před sebou a patří již až 12. příčka. Valencia pod novým trenérem Valverdem vyhrála již posedmé, díky čemuž je již na 7. pozici.

Sevilla moc dobře věděla, jak je pro ni tento zápas důležitý, a hráči v předzápasových rozhovorech prohlašovali, že musí za každou cenu vyhrát, aby se konečně přiblížili týmům z vyšších pater tabulky, kam samotná Sevilla papírově také patří. Zároveň si přáli, aby při i nadále stáli fanoušci, kteří je v posledních zápasech vypískali. Po další prohře se ale nálada mezi hráči a fanoušky spíše ještě zhorší.

Naopak příznivci Valencie si mohou mnout ruce, neboť pod novým vedením trenéra Valverdeho najednou vše funguje a tým vyhrává jak doma, tak i venku. Zisk dalších tří bodů znamená, že se Valencie dostala již na 7. příčku a ztrácí pouhý bod na čtvrtou Málagu, která okupuje příčky Ligy mistrů.

Do první šance zápasu se dostal záložník Sevilly Ivan Rakitič, ale v pokutovém území nebyl dostatečně důrazný a brankáře Diega Alvése nijak výrazně nezaměstnal. Jen o dvě minuty později přestřelil valencijský Ricardo Costa bránu poté, co ho Pablo Piatti z rohového kopu našel zcela neobsazeného u zadní tyče.

Sevilla ihned kontrovala, když se dokázal uvolnit Jesús Navas, ale jeho střelu nakonec dokázal Alvés chytit. Andalusané se v první půli dostali ještě do dvou velkých šancí. Nejprve se míč dostal díky tečované Rakitičově střele k Álvaru Nagredovi, u kterého ale byla včas obrana domácích, a poté Negredo pronikl až k hranici pokutového území Valencie, ale nedokázal přesně najít spoluhráče Josého Antonia Reyese, a tak vyšla celá akce do ztracena.

Z prvního poločasu ale měla více Valencie, která měla trvalý tlak, ale nedokázala se dostat do žádné vyložené situace. Až v 38. minutě fauloval před hranicí pokutového území Emir Spahič Evera Banegu a z nařízeného přímého kopu pálil těsně nad břevno Tino Costa, který musel vystřídat Davida Albeldu. Tino Costa se dostal ještě k jednomu přímému kopu, tentokrát již na začátku druhého poločase, kdy Fernando Navarro fauloval Pabla Piattiho, ale jeho druhé pokus letěl ještě výše.

Valencia se nakonec dočkala svého vytouženého gólu v 55. minutě, kdy po Piattiho rohu hlavičkoval Adil Rami, který přesně našel neobsazeného Soldada. Ten již neměl moc práce, když zblízka zavěsil míč do sítě sevillské brány. Zaznamenal tak svůj desátý ligový gól sezóny.

Sevilla poté zahrávala tři přímé kopy, ale ve všech případech se obraně Valencie podařilo odkopnout míč do bezpečí. Domácí se po chvíli odmlky opět chytili otěží zápasu a Tino Costa mohl zvýšit na 2:0, když pálil zpoza pokutového území, ale bránu přestřelil. Oba týmy pak rozehrály další sérii přímých kopů, ale ani z nich nevzešla žádná vážnější situace, kterou by museli řešit brankáři.

V obrovské šanci se v závěru zápasu objevil Soldado, který udělal kličku brankáři Diegu Lópezovi, ale Gary Medel dokázal míč odkopnout ještě dřív, než překročil brankovou čáru. Útočník Valencie se ale svého jedenáctého gólu sezóny nevzdal, když dvě minuty před koncem poslal míč hlavičkou do sítě po Banegově centru.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Madrid 0:0

12.01.2013 20:00

Góly: -

Favorizovaný Bílý balet nedokázal uspět ani na hřišti sestupem ohrožené Osasuny, která si po dvou ztracených zápasech připisuje na bodové konto opět cenný příspěvek! Madriďané se sice zásluhou Callejóna ujali vedení, branka však pro hraniční ofsajd nebyla uznána.

Madridský velkoklub cestoval do Pamplony bez distancovaných opor Sergia Ramose a Cristiana Ronalda, stejný osud nepustil do hry ani náhradního brankáře Antonio Adána, mezi tři tyče se tak zpátky postavil kapitán a domácí stálice Iker Casillas. Utkání se rozbíhalo hodně pozvolna a dlouho se na zeleném pažitu nic zajímavého neodehrávalo. To se chystal změnit Damiá, ale prostor branky nenašel.

Svěřenci Josého Mourinha dlouho nemohli odpovědět, jen tím dokazovali, že jsou bez své největší ofenzivní hvězdy směrem dopředu rázem bezzubí. Když už se po dvaceti pěti minutách dostal Di María ke střele, tam pálil hodně nepřesně. Netradičně hlavou zakončoval Callejón, mířil však nad břevno domácí svatyně, přičemž o mnoho nebezpečnější nebyl ani volej Cejuda. Těsně před odchodem na přestávku Callejón oslovil zpětným pasem Coentrãa, ten však nedokázal udržet nervy na uzdě a z úhlu prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel!

Také druhé dějství začalo ve stejném duchu a očekávaný favorit měl místy drtivou územní převahu, tu ovšem nedokázal patřičně využít. Naproti tomu druhá strana opakovaně zahrozila po standardních situacích, konkrétně tedy rohových kopech, které si rovnou dvakrát neomylně našel Lolo, kýženého úspěchu se ale tak jako tak nedočkal. CAO se však nevzdávalo, ránu Armenterose však Casillas zpacifikoval.

Domácímu týmu pak čtvrthodiny před koncem výrazně usnadnilo práci vyloučení Kaká (po druhé žluté kartě), brazilský hračička tak pobyl na hřišti sotva patnáct minut! Přesto přese všechno se vzápětí Bílý balet užuž radoval, Callejón stál ovšem při střele v postavení mimo hru, a tak nemohla být jeho trefa uznána! Závěrečné minuty odehrál v domácím dresu i Benzema, ale Fernández jeho snahu za svá záda rovněž nepustil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Celta Vigo 1:0

12.01.2013 18:00

Góly: 24. Sergio García

To, co se ještě před několika týdny zdálo být vysoce nepravděpodobné či dokonce nemožné, je nyní skutečností. Espanyol se po dlouhé době konečně dostal ze sestupového pásma, může za to dnešní hubené vítězství nad Celtou Vigo. Tři body posunuly domácí tým na šestnácté místo, o skóre právě za Celtu. Jediným gólem rozhodl Sergio García...

Utkání začalo několik minut trvající sekvencí domácí převahy, ta však vyústila maximálně tak v nebezpečný centr Simaa, který nedokázal nikdo z hráčů Espanyolu usměrnit do brány. Poté na malý moment převzali iniciativu hosté z Viga, jejichž snažení vyvrcholilo zakončením Aspase po rohovém kopu, Casilla ale zasáhl jistě.

Ve dvacáté minutě už poprvé výrazněji zahrozil také katalánský celek a hned z toho byla takřka stoprocentní branková příležitost. Po obrovské chybě hostující obrany šli domácí do přečíslení, Verdú vyřešil situaci dobře přihrávkou na Stuani, ten však v zakončení nepochopitelně selhal, když branku přestřelil i pořádný kus. Už o tři minuty později se ale Espanyol ujal vedení, když z pravé straně skvěle odcentroval Stuani a na Sergia Garcíu již nečekalo složitá úloha - dopravit míč do opuštěné sítě.

Po přestávce se hra trochu uklidnila, hlavně Espanyol jakoby se spokojil se svým nejtěsnějším vedením a přestal se hnát do útoku, a tak jediné zajímavé momenty přicházely ze standardních situací. Poprvé zahrozili Celestes, Demidov však svůj ligový debut v dresu hostujícího týmu gólem neoslavil, jelikož těsně minul. Na druhé straně se zase musel vyznamenat gólman Varas, a to po střele Stuaniho.

Celta mohla v závěru vyrovnat, jenže to by musel Aspas ve své další slibné možnosti mířit přesněji. Šňůra svěřenců Javiera Aguirreho bez ligové porážky se tak protáhla na tři zápasy, což Espanyool vyneslo pryč ze sestupových vod.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - RCD Mallorca 3:1

12.01.2013 16:00

Góly: 21. Patrick Ebert, 88. Óscar González, 90+2. Patrick Ebert - 38. Víctor Casadesús

Čtyřzápasové domácí čekání na tříbodový zisk je u konce, Estadio José Zorilla opět proti Mallorce poznalo, po delší odmlce, tříbodovou radost a Real se tak nadále drží v klidném středu tabulky, před svým protivníkem tak má k dobru již osm bodů.

Od poslední porážky ve Vigu se mohli domácí opět spolehnout na dvě opory Patricka Eberta a Óscara Gonzáleze, kteří se po krátké pauze vrhli do hry s chutí, a od prvního fouknutí do píšťalky jich bylo doslova plné hřiště. Bývalý středopolař berlínské Herthy na sebe poprvé výrazněji upozornil v deváté minutě, Aouate ale jeho ránu vyrazil, načež akce skončila, protože bylo Larssonovi pískáno ofsajdové postavení.

Real měl zcela jasně navrch a bylo jenom otázkou času, než svoji převahu patřičně zúročí, což se zanedlouho podařilo. Opětovný útok potáhl znovu Ebert, obranná řada se před ním tak dlouho stahovala, až křídelní hráč natáhl a tvrdou dělovkou otevřel skóre - 1:0. Ještě do pauzy však bylo srovnáno: Arizmendi nacentroval na zadní tyč, kde už měl Víctor snadnou práci a šestým gólem v sezóně vyrovnal na 1:1.

Krátká pauza herní obraz přece jen trochu pozměnila. Rázem to byl ostrovní celek, který mohl překlopit utkání na svoji stranu, Giovani dos Santos chytrým pokusem z velké dálky nasměroval kulatý nesmysl do břevna, zatímco střelu Arizmendiho zablokoval obětavý Sereno! Dvě minuty před koncem přišel trest: Ebert vymyslel skvělý pas na rozběhnutého Óscara, který už následně neměl z bezprostřední blízkosti potíže umístit mičudu do branky - 2:1. Nsue dokonce záhy srovnal krok, stál při tom ale v ofsajdu, branka tak uznána nebyla. Definitivní slovo si pak vzal po skvělé akci znovu Ebert - 3:1.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano 1:2

11.01.2013 21:30

Góly: 77. Mikel San José - 48. Lass Bangoura, 65. Piti (pen.)

Rayo Vallecano si poradilo i s tápajícím Athleticem Bilbao, když ho porazilo 2:1, a neustále stoupá tabulkou. Díky výhře se bodově srovnalo na čtvrtou Málagu. Domácí dostal ve 48. minutě do vedení Alhassane Bangoura a v 65. minutě zvýšil z penalty vedení Piti. Mikel San José v 77. minutě už pouze reguloval skóre.

Rayo Vallecano zažívá velice dobré časy, kdy přichází jedna výhra za druhou, což se odráží i na postavení v tabulce. Díky vítězství nad Athleticem má Rayo na kontě již 31 bodů, což se rovná bodům čtvrté Málaze, na kterou čeká nedělní zápas proti Barceloně. Pro Athletic je to naopak již třetí prohra v řadě a Baskové se nachází pouhých šest bodů nad sestupovou zónou.

Přitom Athletic nevstoupil do zápasu špatně. Vedení se mohl ujmout po hlavičce Markela Susaety, ale míč pouze orazítkoval tyč. Dobrou příležitost měl i Ariz Aduritz, který se snažil brankáře přehodit lobem, ale Rubén se vytasil s velmi dobrým zákrokem.

Nakonec to ale bylo Rayo, které se hned v úvodu druhé půle ujalo vedení. Roberto Trashorras poslal ze středového kruhu dlouhý pas před bránu Gorky Iraizoze a míč mířil přímo na Bangouru. Dvacetiletému guinejskému reprezentantovi stačil jeden dotek na zpracovaní než poslal míč přízemní střelou za brankářova záda.

O čtyři minuty později mohlo Vallecano vést ji 2:0, ale pokus Lea Baptistaa byl Iraizozem zlikvidován. Trenér Athletica Marcelo Bielsa se v 59. minutě rozhodl povolat do zbraně útočníka Fernanda Llorenteho, který odmítl v týmu prodloužit kontrakt, a pokus o rozhýbání neškodného útoku se mu povedl. Vyrovnání z toho ale nebylo.

Ariz Aduritz se nejprve dostal ke slibné dorážce, kterou ale Rubén dokázal fantastickým zákrokem vyrazit na roh, a poté se z následujícího rohového kopu dostal k hlavičce Fernando Llorente, ale trefil pouze břevno. Baskičtí fanoušci možná zadoufali, že srovnání se blíží, ale místo toho přišlo o tři minuty později navýšení vedení Raya na 2:0. Alejadro Domínguez byl v pokutovém území stažen Carlosem Gurpegim a byla nařízena penalta, kterou Piti proměnil.

Athletic se odmítal vzdát a v 77. minutě dokázal snížit, když San José poslal po centru Susaety hlavičkou míč do brány. Domácí se snažili se zápasem ještě něco udělat, jenže Fernando Llorente selhal ve dvou gólových příležitostí. V 89. minutě pak měli početní přesilu, neboť Alejandro Gámez byl vyloučen za hru rukou, za kterou dostal druhou žlutou kartu v zápase. Jenže ani s více hráči v poli ani s podporou fanoušku v zádech se již Athleticu nepodařilo se zápasem nic udělat, a tak putovaly všechny body do Madridu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona19181064:2055
2.Atlético Madrid19142340:1844
3.Real Madrid19114445:2037
4.Real Betis19111730:2934
5.Málaga CF1994629:1631
6.Rayo Vallecano19101827:3431
7.Valencia CF1993727:2730
8.Levante UD1993724:2730
9.Real Sociedad1975728:2526
10.Real Valladolid1974827:2525
11.Getafe CF1974824:3025
12.Sevilla FC1964923:2822
13.Real Zaragoza19711121:2822
14.Athletic Bilbao19631023:3921
15.Celta Vigo19531119:2418
16.Espanyol Barcelona1946920:3018
17.Granada CF19451016:2917
18.RCD Mallorca19451018:3317
19.Deportivo La Coruña1937923:4016
20.CA Osasuna19361014:2015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (734)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rayo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si autor mohl pohrát s čárkami. Tohle je katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mile prekvapenie z mensieho klubu z Madridu. Keby som to mohol povedat aj o Reale. Zajtra musi utocit aj Ikerman.

Reagovat
Filipow

Rayo! Snad tu EL ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa ti to nelubi ? praveže by to bolo super

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by ale je paradox že 6. Rayo má horšie skóre ako posledná Osasuna

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Betis - Rayo - Levante som rad že tieto sympaticke kluby su tak vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao ma sklamalo ale zase na druhej strane Vallecano je príjemným prekvapením sezóny a sú mi docela sympatický vďaka Chorimu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Osasuna překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako že bude bodovat? Protože to by zatím vzhledem k letošním výkonům a hlavně výsledkům až zas takové překvapení nebylo,když ztratili v 18 zápasech 18 bodů. Ale bodový zisk Osasuny by byl příjemný.

Reagovat
smazaný uživatel

...výkonům a výsledkům Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa deje s tým Bilbaom?

Reagovat
Jerichoo

Martinez out, Lorente z formy/trucuje/nehrá je tam toho viac

Reagovat
Arne

Patty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
j_mrazik

To Bilbao ještě padne.

Reagovat
smazaný uživatel

nie to sa nestane a nesmie sa to stať

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesympatický tým

Reagovat
madridcan

God save Ronaldo...ak by sa zranil sme asu v prdeli. Aj ked na druhej strane mam pocit, ze oni ten gol ani nechcu dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao Takhle zkurvit dva jasny goly umi v Realu fakt jenom on..

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira II v zakonceni

Reagovat
kris_kros

Preco Ronaldo nehra a nie je ani na lavicke?

Reagovat
ADM

5 žltých..

Reagovat
ADM

Ale napadlo ma aj, že možno má práve niekto lepšiu formu než on, tak ho José nenominoval...

Reagovat
alcantara

to urcite

Reagovat
Israha

Benzema na plac, Pipitovi to dneska nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil a Benzema na hriste, Modric a Callejon pryc.

Reagovat
Mishko

Callejon?

Reagovat
madridcan

Namiesto Realu by malo byt napisane, ze je to tim bez Cristiana Ronalda. Ten komentator o nicom inom nehovori.

Reagovat
One-Real

Je to Osasuna - Real nebo neco ve stylu Osasuna - Zaragoza? Neni tam videt zadny rozdil v individualni kvalite hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezmyšlienkovitý futbal. Di Maria by si momentálne nekopol ani v Slovane ...

Kaka/Ozil okamžite na ihrisko.

Reagovat
smazaný uživatel

Co byste bez Marii dneska delali? Vsechno nebezpeci z vasi strany po jeho pasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Pipito, táhni už do haj.zlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti špatně? Jsi nějakej bledej...

Reagovat
smazaný uživatel

Co dokáži někteří vydedukovat z jednoho smajlíku je až neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle opravdu nemám čas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak proč tu komentuješ? Jdi dělat něco užitečnějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Luka dneska hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reakce, na někoho, kdo tráví páteční večery tím, že se tu snaží někoho elegantně setřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměj mi to za zlé.. už mizím, mě se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tom Kaka az tak zle, alebo preco napriklad dnes nemohol hrat od zaciatku?

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon na hrote? Tam som ho vždy chcel vidieť

Reagovat
smazaný uživatel

* a tak nie Benzemu som prehliadol

Reagovat
smazaný uživatel

..toho prehliadam dost casto

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je rozdiel prišiel tesne pred Kakom

Reagovat
One-Real

Sami jedinej ze všech 5 hráčů v záloze funguje tak jako má.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne Mesutova asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Modric uplne mimo, vobec nedava tej hre to, co v Tottenhame, vobec mu to tam zatial nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa najhorší nákup roka v španielskej lige, aj keď Song tiež nieje žiadna výhra, ale aspoň nebol tak príšerne drahý...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Songa opravdu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Song nenastupuje tiez vobec?

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy vo štvrtok v Cope... Inak v lige len sporadicky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

prepac, ze som sa spytal

Reagovat
smazaný uživatel

ved som ti to našiel sám od seba, to nemalo byť v zlom

Reagovat
smazaný uživatel

ok, prepac

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je gol, zrovna Ricky

Reagovat
smazaný uživatel

za 18 minút

Reagovat
Mishko

Myslím, že Kaká si pod sebou definitívne odpílil aj ten tenký konár...

Reagovat
Jerichoo

Čo spravil že dostal druhú žltú?

Reagovat
smazaný uživatel

0 střel na bránu, je to docela vtipný, když vezmeme v potaz, že jen Cris má v zápase min. 6 střel

Reagovat
smazaný uživatel

Callejonov gol mal platiť

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
2miguel1

na začiatku sa kapitáni dohodli že sa nehrá na offsidy a možu byť dekobrankáry?

Reagovat
smazaný uživatel

podobný ofsajd v šanci bol odmávaný i domácim..síce tesný ale toto bol tiež ofsajd..

Reagovat
smazaný uživatel

Real je sice hroznej po celej zapas, ale diky Di Mariovi si za tech prvnich 60 min nejaky ty sance vytvorili. Po jeho odchodu uplny hovno. To stridani jsem nepochopil, Kaka vubec nemel chodit bez ohledu na tu CK, to uz je jenom takovej bonus. Tohle Mourinho posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol je fakt hroznej sasek.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt Lol

Reagovat
smazaný uživatel

to si clovek uvedomi, ze Ronaldo je vazne extra trieda, ked vidime dnesny Real

Reagovat
Israha

Kaká, zabal to.

Reagovat
smazaný uživatel

V 93. minutě byla první střela na bránu, a já si myslel, že se už nedočkám

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čisté konto, v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou, druhy cisty konto v rade, jdeme nahoru!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, musíme na tom hledat hlavně pozitiva

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

futbal sice na urovni corgon ligy, ale s vysledkom spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Real bravo !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

To je pakáž. Ronaldo se doufám zpakuje dřív, než si totálně zabije zbytek kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...cakame ho doma

Reagovat
smazaný uživatel

Už len do Košíc by sa trepal

Reagovat
smazaný uživatel

..ale tak nikdy nevies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutný, ale bez CR7 to opravdu nejde

Reagovat
smazaný uživatel

To byl katastrofální zápas , Real jsem snad ještě neviděl hrát tak zle,pak už jsem ani Osasuně nepřál gól , aby Mourinha neodvolali hned po zápase,líbí se mi teď jeho(ne)koučování.Jakoby chtěl říct : Já vám dám na mě pískat,víte vy vůbec kdo já jsem?Vy nevíte čeho jsem schopen,když mě nas.....

Myslím , že ten mančaft rozkládá slušně,ani trochu se nepodobají tomu týmu z minulé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna hodně bojovný líbivý výkon, zasloužili si dát gól škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ven. Di Matteo do Realu. Jako fanoušek Realu si to přeju, beze srandy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Barcy taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Matteo ví jak na vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil se ti jako fanouškovi Realu ten výkon Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to efektní, ale efektivní, což je nejdůležitější. A pokud jste si nevšimli, tak Chelsea zažívala za posledních 10 let asi nehorší období, pod Boasem ti hráči byli úplně mimo a to že paradoxně vyhráli LM a Matteo je pomalu zvedal nahoru je věc druhá. Vždyť každej musel normální musel vidět, že Chelsea nemohla hrát s Barcelonou vyrovnanou partii, pokud chtěla uspět.

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš ,že ten úspěch byl trenérem , nebo souhrou náhod(4 tyčky, penalta, El Clásico uprostřed duelu v LM dorazilo i Real)? Ten beton holt někomu občas vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to hlavně trenérem. Štěstí v takových zápasech je vždy potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co třeba trenér Celticu,ten měl taky štěstí....

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je dobrý trenér, skoro je ho v te lize škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda je, že teraz ste s Chelsea v takých krásnych hovnech, jak už dávno nie..

Romanko si ani nič iné nezaslúži..

Reagovat
smazaný uživatel

V jakých h*vnech ty ocasu? Jsou 3. v tabulce. A že se nepovedla jednou LM, to se stane každému týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

no proste v hovnech..hrají hovno neustále..s nejvetší legendou zacházejí jako s hovnem..z poháru vypadli jako hovna a ve finalnim sumaru je to mančaft HOVEN! stačí ti to takhle??

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš holt smulu a jseš rovnako zaslepenej jak tvuj kámoš Abrámek..

Reagovat
smazaný uživatel

ja nemuzu

Reagovat
F.Torres

jako fanoušek Realu pláču, že patříme do stejnýho pytle

Reagovat
smazaný uživatel

Názor od Torrese, jako by nebyl.

Reagovat
F.Torres

Bud nejseš fanoušek Realu, nebo jsi trol. Přát si místo jednoho z nejlepších trenérů takovou nulu, je opravdu dost hloupý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on je nejlepší vždy jen tak 2 roky, pak už s týmem nepohne. A Di Matteo je výborný trenér, třeba na to jednou přijdeš.

Reagovat
F.Torres

aha, takže trol

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže hlupák, který to nechápe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžu říct, že jsem už hodně dlouhou dobu neviděl zápas tak o hovně, jako byl právě tento

Osasuna potvrdila svoji tragičnost, protože jinak by nás dnes prostě porazit musela. Hráli jsme sice v sestavě, která měla do ideálu daleko, ale i tak, tohle měla být výhra. Coentrao po zraneni nulovy, Pipita taky, Xabi dnes uplne mimo, coz si krasne sedlo do tohoto zápasu. Hlavní problém bnych viděl v obranné linii, která byla až na Arbelou druhý sled. Obránci nedokázali udržet míč a místo toho, aby rozjížděli spoustu akcí, neustále jen odkopávali balóny, no byla to hrůza.

Do útoku, jakoby se nikomu nechtělo, ta liga už je vážně odevzdaná, ale kdyby tam dnes hrál Cristiano, věřím, že by svým stylem další hráče strhnul do daleko větší aktivity. Taky tomu od začátku chyběl Mesut, protože Luka měl jedinou přihrávku rozdílovou ve 45. minutě.

Nějvětší nuda posledních let, neuznaný gól se asi pustit dal, ale to neni ten problém, dnes bych ani ze 3 bodů radost neměl. To, že dostal Kaká červenou po 2 zbytečných žlutých je už úplný paradox sobotního večera. Aspoň, že ten Schwarzenberg uspěl.

Jo a zajímala by mě statistika, kolik toho ten komentátor na Sportu tv namluvil o dění na hřišti, a kolik a nejrůznějších statistikách a magických číslech každého protagonisty na hřišti i mimo hřiště. Kdyby seděl a komentoval vedle mě, asi by to nepřežil, bylo to neuvěřitelně otravný. Pár statistik to osvěží, ale věnovat se víc všemu možnému, jen né komentovat, to je moc. A dělal to od začátku, celý zápas.

Hala Madrid!!!!! a ať už jsou všichni konečně zdraví!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos nastoupil léčbu?

Reagovat
smazaný uživatel

nedíval jsem se, ale přesně vím, o kterým komentátorovi mluvíš..u něj se vždycky rozčílím, je to jako poslouchat přednes telefonního seznamu..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale vážně, to bylo tak na pěst. Ten nekomentuje, to totiž neumí, jen čte připravené statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem vobec preco nasazuje modrica ten chlapec je tak velmi nepresny to je neuveritelne boh nas ochranuj pred bale

Reagovat
smazaný uživatel

Před Garethem Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

ano ten sa ku nam statocne dobija

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ho nechceš? Proč, mně příjde skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

pl nepresny + adaptacia + neni zvyknuty na presing + muniain a isco

Reagovat
smazaný uživatel

Jo , ti jsou skvělí,i když Muniainovi to nejde stejně jako celému týmu,v Realu by mohl ale okřát. Nemyslím si,že problém Realu je v kádru,vždyť úplně ve stejném ligu vyhráli. Problém je někde jinde,ale ať je jakýkoliv,má společného jmenovatele a tím je trenér,takže doufám,že jej ještě neodvolají.

Reagovat
smazaný uživatel

mou podla mna nedovolaju museli by sme mu dat 20 m e v lete to bude iba 5 ... ale ide o to ze skor na spanielskych hracov by sme sa mali zamerat a nechcem tu dalsieho zahranicneho hraca .Problem je aj v kadri je velmi uzky pozri na toto di maria si moze zahrat ako kolko dalsi zapas bude znova v zaklade nema konkurenciu to iste aj ozil ... a to ze to nejde muniainovi moze byt aj vyhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Prej úzký kádr . Si spočítej, kolik ten kádr stál, kolik třeba stála samotná lavička Madridu (Kaká, Modrič, Coentrao, Higuaín)...co byste ještě chtěli?

Reagovat
smazaný uživatel

s kaka sa moc nerata ten hra iba par zapasov a ked aj hra tak to je totalna bieda podla mna ten uz tam je preto lebo nikto nedal nanho ponuku , modric je do zalohy aj ked teraz hral ako AM , a higuain to nestoji ani za rec ... takze ked taky di maria hra hovno tak sme nahraty a coentrao ten si chodi na treningy neskoro a fajci ako duha

Reagovat
smazaný uživatel

101. treba pro dalmatíny

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle liga může skončit pro Real nevídanou ostudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetím místem, vskutku k popukání... Barcelona se v novém tisíciletí jednou ani nedostala do LM, byla pátá v lize. A třetí za Villarealem byla na konci Rijkaardovi éry taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Barcelona nemá a neměla nejdražší kádr historie.

Reagovat
smazaný uživatel

To zaprvé.

A zadruhé - Frank opravdu s ostudou odcházel. Tenkrát skončila jedna kapitola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mourinho také neodejde s ostudou ale s odstupným.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono hlavně Rijkaard za sebou nechal kus práce. Třeba Iniestovi ve vývoji hodně pomohl právě Frank. Van Gaal před ním zase dal šanci Puyolovi, Xavimu....Mourinho po sobě nechá jen spoušť. On ty hráče nic nenaučil, žádnému odchovancovi nedal pořádnou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně - Frank právě napsal tu krásnou kapitolu.

Ale taky udělal v posledním roce -18 na Real a to se bralo jako velká ostuda. Zavládla docela velká panika.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jen se utěšuj. Ale k popukání to opravdu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Utěšuj. Já se s tím, že letos nevyhraje ligu vyrovnal už dávno a druhé nebo třetí místo je mi vážně fuck

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě není pravda.

A jde i o náskok. Jestli by měl být v lize náskok 6ti zápasů, tak je to nehoráznost. S tímhle týmem a proti trenérskýmu zelenáčovi (kterej dle vás měl nejpozději v listopadu končit ...).

Reagovat
Al Capone

Ono je to je pravda, jen ty máš pořád nějaký problémy

Jestli je to druhé nebo třetí místo je už jedno, LM bude tak či tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavý, že ty víš, jestli je nebo není pravda něčí subjektivní názor, který vůbec tímhle štítkem označit nemůžeš. Kouzelné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak - pomiňme, že být druhý a třetí je samozřejmě rozdíl, ale fakt by ti nevadilo být v tabulce jak za Barcou (chápu, na to jste zvyklí), tak za Atléticem? Za tím Atléticem, kterému se tak rádi vysmíváte? Vždyť letos měl být rok, kdy jste měli všem ukázat, jak dobře jste tu mašinu nakopli ... Letos byl rok, kdy proti vám už nestojí strašák Pepek ... A právě letos prožíváte nejhorší ligovou sezonu za hodně, hodně dlouho. Pod Florentinem jste takhle velkou ztrátu na čelo neměli. To už zní docela ostudně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě by byla ostuda nedostat se do LM, toť vše. Kdo by chtěl skončit za úhlavním městským rivalem? ... Ale když je situace v lize takováto, už to akceptuji a vyžaduji alespoň třetí místo, které zaručuje LM. A jak už jsem říkal, v novém tisíciletí jste se o ostudu starali daleko více vy, co by velkoklub, podívej se na konečné tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jako kdybych ti řekl, že mi nechutná svíčková a ty jsi mi řekl, že to není pravda. Koneckonců takovou podstatu má spoustu tvých názorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bych věděl, že jsi milovník omáček, a pokud bych věděl, že ta svíčková povedená opravdu je, tak bych tě klidně přesvědčoval, že by ti chutnat měla. Co je na tom špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty víš kulový. Neznáme se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vím, jaký cíle a možnosti má tvůj oblíbený (???) tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že Real ještě dotáhne Barcu a vyhraje titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud' se Barceloně přestanou pískat nesmyslné penalty a počítat goly z jasných ofsajdů, tak to možné je..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si teda ukážkový retard, to sa musí nechať

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemyslím,ale pár takových bys tu našel.

Reagovat
2miguel1

ak by im boli pripočítane všetky body z minulej sezony, možno

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš,už je tady,na ztrapňování tady vždycka někoho najdeš!

Reagovat
I am Mancunian

zajtra vam doporucam od 14:30 sledovat PL, tam sa bude hrat paradny futbal a najlsedovanejsie derby na svete

Reagovat
Ranoth

Reagovat
valloire

Clasico v Anglii?

Reagovat
I am Mancunian

nwd

Reagovat
alcantara

drevorubaci vs. skrachovanci, spolocnym najvacsim nepriatelom bude lopta, dakujem, neprosim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já se naopak rád podívám (jestli budu mít čas). Je docela osvěžuící kouknout na Anglii a hned potom přepnout na Španělsko, kde bude excelovat Atlético a hned v závěsu Málaga s Barcou. Dneska by mohl být super fotbalový den.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon de videt že ronaldo je nejdulezitejsim clankem pro tym :)

Reagovat
smazaný uživatel

I takhle by se dal udělat sestřih dnešního zápasu

http://www.youtube.com/watch?v=xQ7-WhMsGHQ

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se nebudu dívat,vím ,že za neúspěch nese vinu Barca a její nakupování rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si to opravdu myslíš, tak mi tě je líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to nemyslím,ale ty jo, o pár řádků nahoru jsi přece psal,že za současnou podobu tabulky můžou rozhodčí a stačí aby přestali nadále napískavat Barce a boj o titul ještě může být.

Reagovat
smazaný uživatel

Muhaha

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi proste mega retard

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

to sedí

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Parádny okamih, fakt to vystihuje celý tento zápas

Reagovat
F.Torres

Ten komentátor do toho

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Losinho

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Infi

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
SIRBRANIKE

tiky-taka a lá Real

už som to videl 5x a stále nemožem prestať

Reagovat
Al Capone

To byl aspoň výkon. Nikoho nelze nějak vypíchnout, všichni hráli tragicky, ale co předvedl Kaká mě teda pěkně nasralo. Ten chlapec nehraje, a když hraje tak akorát velký hovno a ještě se navíc nechá zbytečně vyloučit. Za celou dobu co je u nás nic nepředvedl a tímto si doufám zpečetil osud. Jako mám ho rád, je to sympaťák, ale na Real prostě nemá. Tak snad nám vyjde aspoň Copa nebo LM, ale liga je ztracená samozřejmě už delší dobu.

!HALA MADRID!

Reagovat
One-Real

Sami, Calleti

Reagovat
CHONG

Samiho bych vypíchl v pozitivním smyslu, ten se mi jako jediný aspoň trochu líbil a a Ángela a Luku v tom negativním, Ángel dojebal co mohl a Luky jsem si ve druhém poločase všiml až když střídal.

Reagovat
smazaný uživatel

A koukám na ten neuznaný gól a opravdu to ofsajd byl. Sic jen asi o 20 - 30 cenťáků. To pro madridské slepoty nahoře v diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám taký gol na Osasune pustili.. a ešte aj španielsky komentátori sa zhodli na tom, že sa to nemalo mávať ..

Reagovat
smazaný uživatel

a taky nám v tom mači dva (nebe tři?) neofsajdy vymysleli ...

To je obhajoba jak prase. Ofsajd to byl. Sudí ho správně viděl a mávnul. Je tohle nový trend? Budou madristi brečet i po správném rozhodnutí sudího?

Reagovat
valloire

ty to děláš furt

Reagovat
smazaný uživatel

nějaké příklady?

Reagovat
Al Capone
Reagovat
smazaný uživatel

Pochlubit?

Reagovat
Al Capone

to si piš, že pochlubit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Hmmm,Ultras Sur. Skvělá volba.

Reagovat
CHONG

Tak dnešní zápas byl tím nejpádnějším argumentem pro to, že smlouva s Crisem se prostě musí prodloužit za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria: Souhlas, az na toho pabl*a Schwarzenbergera. Dela nam ostudu uz na ministru zahranici. Chces aby nasi republice delal ostudu jako hlava statu? Vzdyt ani neumi poradne mluvit a rozumim mu kazdou patou vetu. Myslim, ze byse lide nemeli na volbu koukat z politickeho hlediska, ale z lidskeho. Politika je a bude v haji. Na Hrade by mel byt alespon poradny CECH, tak jako kdysi byval Havel! Ten by urcite Zemana doporucil volit. A to mluvim jako pravicak...

Reagovat
Al Capone

Havel byl v prvním řadě vůl..ale s politikou jdi někam...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mu nerozumis, bude to asi spis tvuj problem, ja mu teda rozumim normalne. Pro me byla idealni vec, ze se do "finale" dostali prave tihle 2. KDyz by to nebyl Karel, verim tomu, ze Zeman bude dostatecne reprezentativni a dustojny prezident, ale nazorove mam daleko bliz ke Karlovi a verim, ze to nakonec i zvladne. A osobnost to je velka, s radou zkusenosti a respektem po celym svete.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli se v Realu něco nezmění tak jim zůstanou oči jen pro pláč :-)

Reagovat
-Carles-

Osasuna

Reagovat
-Kopy-

robertoooo goldadoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
-Kopy-

golasssssssssssooooooooooooooooooooooo

goldadooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

prodat Benzemu i Higuaina a koupit Soldada a Negreda

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité vítězství, Sevilla naprosto tragická. Hráči mají opět chuť do hry, defenziva se očividně zlepšuje. A Guardado opět výborný, začíná si věřit.. možná tady máme přerod v druhého Albu..Ta situace je velmi podobná.

Reagovat
Kongo

Výbojovaný 3 body.V 1.poločase všichni,až teda na Jonase dobrý výkon.Ale odchodem Albledy mně přišlo,že střední záloha odešla a hlavně Tino mi příjde strašně z formy.Dneska opět musím vyzdvihnout výkon Guardada,který je na LB jak znovuzrozený a konečně Banega podal kvalitní výkon.Amunt

Reagovat
Kongo

Nejlepší hráč Seville?Ano,hlavní rozhodčí.

Reagovat
-Kopy-

bilance pod Ernestem 6 - 0 - 1, skóre 13:5

Reagovat
Kongo

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, čekal jsem to o dost lepší..

Reagovat
Rssa

Hm, Real

Reagovat
smazaný uživatel

Realek

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Barcu

Reagovat
madridcan

Po polcase som vedel ako to skonci. Od sezony 2006/2007 som videl kazdy zapas Realu. Kazdy kazducky. Ak som nevidel priamy prenos, tak som videl zapas zo zaznamu. Ale toto som este nevidel. Neide o to, ze by Real hral hovno to nie. To som mohol vidiet dokonca aj v brilantnej minulej sezone. Kazdopadne-a nech tu vyjdem akokolvek smiesne- toto bol podla mna jednoznacne predany zapas. Jedna vec je prehrat, ale sa snazit a robit vsetko pre vitazstvo. Druha vec vsak je, ze ked vidis proti sebe tragikomediu s menom Mallorca a jedine co treba, je dat finalnu nahravku a presne zakoncenie. Ale nie nie. Coentrao najprv zmrvi prihravku pred prazdnu branu a potom odfajci prazdnu branu. Benzema moze ist dvakrat sam na branku a Modric/Ozil zrazu nevedia dat prihravku na vysunutie Karima/Higuaina, aby isiel sam na branku a radsej nahraju na kraj, kde je Angel/Callejon v obklopeni troch hracov? Osasuna si maximalne pytala gol a ono to nepojde? Najradsej by som bol, aby tento zapas presetrili cely. A ak by mal v tom prsty premna zamna Perez, nech ide do prdele. Kto tym vsetkym najviac trpi? Fanusikovia. Tesi sa clovek na svoj oblubeny tim. A co dostane? 14 matoh, ktore nemaju zaujem hrat futbal. Je jedna vec sa sustredit na pohar a LM, ale je druha vec hrat ako na majstrovstvach sveta vozickarov v lige. Oni co? Chcu skoncit 30 bodov za Barcelonou? To nemaju v sebe stipku profesionality a zaujmu, aby to tak nebolo? Proti Valencii chcem vidiet potit krv a plut dusu! Chcem spat Real Madrid. Chcem spat hracov z minulej sezony co by obetovali hocico pre Real Madrid. Nechcem vidiet potacajuce sa tela bez duse, ktore su mozno ovplyvnovane zhora! Proti Valencii minimalne o dva goly poprosim!

Reagovat
madridcan

*s menom Osasune samozrejme

Reagovat
alcantara

Daj si alkohol, ten ta vylieci

Visca el Barça!!!!

Reagovat
madridcan

Mal som šest piv v bare, teraz si davam dalsie doma a stale mi absolutne nic nie je. Treba asi palenku.

Reagovat
alcantara

Good idea

Reagovat
smazaný uživatel

už to tady píšu asi 3. kolo. Podle mě to zabalil Mou. Ale nejen ligu, ale všechny mače. Zdá se mi, jako by na tý lavce už seděl na zapřenou. Prostě co nejvíc uškodit těm dementům (dle něj), kteří na něj (NA NĚJ ...) pískali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle moje slova jen potvrzuje:

„Přístup týmu k zápasu se mi líbil, nehodlám nic kritizovat. Hodně hráčů odehrálo skvělý zápas, jako například Albiol a Coenträo, kteří chvíli nehráli, ale podali výborný výkon ve velmi náročném zápase. Na nikoho nemám žádné stížnosti. Udělali přesně to, oč byli požádáni,“

„Vysvětlení začíná u prvního hracího dne. Od té doby se věci vyvíjely jistým směrem, ale já o tom nechci mluvit. Konec konců, když je mezera velká, jeden tým hraje bez tlaku, zatímco ten druhý s pocitem, že ztráta snad ani nejde smazat a potýká se s motivačními problémy.“

Tohle je Mourinho? Tohle je ten bourák, co se nebojí si klidně i vymýšlet, aby dosáhl svého? Ne, ne. TENHLE Mourinho už to v Madridu zabalil.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či to zabalil alebo nie, ale jedna vec je istá : každým ďaľším zápasom s Mourinhom na lavičke ide náš tím dolu a dolu, čo je smutné. Treba rýchly, tvrdý rez : Mourinho musí proste ísť preč a hneď, pokým nie je neskoro. Podľa mňa je to aj želanie hráčov..

Je isté, že takáto liga nebude baviť ani vás, Kataláncov s vyhrnutým nosom do neba..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tahle liga baví hrozně moc. Daleko lepší, než se tahat o každý bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Však aj na vás príde mráz

Reagovat
smazaný uživatel

u nás už byl. Oblíkl nás Pepek.

Reagovat
CHONG

Tak tohle prohlášení se mi sice nelíbí, ale Mourinho se zkrátka nikdy nezavděčí, když po nepovedeném zápase řekne, že to nestálo za nic, a že ho hráči zklamali, tak se na něj snese kritika, že na jednu stranu pořád říká, jak svým chováním stahuje tlak z hráčů na sebe, ale když jde to tuhého, tak svalí vinu na hráče a když po nepovedeném zápase zase pronese prohlášení jako je tohle, tak se na něj snese kritika, že má poraženecké řeči, a že už to vzdal.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vlaštovka jaro nedělá nech si o těch tvých mokrých snech zdát dál, ani ten starý Mou to v Madridu nezabalil, liga je evidentne zabalena a jen nemohoucí culé se v tom snaží hledat něco víc

Reagovat
madridcan

Mozem jebat. Ani nechcem vediet co to bude ak nahodou poletime z pohara a uz vo februari z LM...To sa bude sezona vliect.

Reagovat
Jerichoo

možno na tom niečo bude, takú tragickú nesnahu som nevidel už dlho. Este do toho zapadá že nehral Ronaldo, Pepe, Ramos. Neverím že by oni niečo takéto tragické dopustili..

Reagovat
madridcan

Presne tak. Hlavne Ronaldo. Ten by sa roztrhal, aby to tak nebolo.

Reagovat
Jerichoo

Verím, že by tam jeden gól určite urval aj s tou tragickou podporou

Reagovat
CHONG

Bez Crise to letos prostě nejde.

Reagovat
DelPiero137

Pre neznaleho divaka, preco by ste sa snazili takto sabotovat? Problemy medzi hracmi, vedenim, trenerom?

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidim že zachvili se bude Real strachovat aby vůbec byl na pozici, ze který se postupuje do LM :D

Reagovat
smazaný uživatel

Náš mančaft ( Real ) pôsobí teraz jak banda páprdovcov, to je realita. A na čele toho všetkého je komik , čo si hovorí The Only One...

Reagovat
CHONG

Chtělo by to trošku úcty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude ochotný Mourinho zísť zo svojho EGA dolu k nám pozemšťanom, tak mu prejavíme náležitú úctu. Vieš, keby bol skromný chlap a nedarí sa mu, beriem. Ale on je namyslený až moc, takže teraz nesie následky. Resp. mal by ich niesť..

Reagovat
madridcan

Ja mu dakujem a stale ho mam rad. Ale nech to divadlo uz proste predvadza inde no...

Reagovat
CHONG

Já jsem neměl na mysli jenom Josého, ale i hráče a navíc, ať už se José chová jak chce, tak za to co už dokázal si úctu zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako hovorí madridčan vyššie. Inak ak sa bavíme o hráčoch, je mi jasné, že títo futbalisti nemohli zabudnúť hrať futbal. Otázka číslo jedna je, prečo ho nehrajú ( u nás by bola odpoveď chcú odstaviť trénera - a možno to tak aj je ) a druhá otázka je, či môžeme byť jemní k chlapom, ktorí zarábajú obrovské prachy za to, že majú minimálne odjazdiť 90 minút naplno, keď už nehrajú dobre a nerobia to. To je hold ich povolanie, keby makali naplno, nepoviem, ale to sú proste trapasy v posledných týždňoch ( až na výnimky ) .

Reagovat
CHONG

Já moc nemám rád argument o tom, že fotbalisti berou moc peněz, naše peníze to nejsou a je to čistě věc vedení, jestli jim jsou ochotni jim takové pemíze dát, jinak fotbal hrát samozřejmě nezapoměli, akorát jsou z formy, nepříjemné je to, že bez formy je v jedné sezóně téměř celá záloha, takže ta hra podle toho vypadá, letos je to prostě špatné a musíme to překonat, fandit jenom když se daří a padá to tam, to umí každý blbec.

Reagovat
valloire

Pokles formy po 2 letech a už se vyhazuje trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,ty jsi to znovu vystihl , Mourinho by měl trénovat napořád, myslím,že není culé , který by si to teď taky nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, ja fandím Realu od malička, a už som niečo odžil vadí mi arogancia a nezáujem. To mi vadí a to sa nesmie nechávať tak. Teba by tiež vyrazili z roboty, keby si to flákal. Opakujem, keď budú jazdiť hore dole 90 minút a budeme prehrávať , beriem, ale takto nie...To je výsmech fanúškom..

Reagovat
smazaný uživatel

Betis paráda už jenom 3 body na Real

Reagovat
-Kopy-

v lize to vidím proti Realu na jasnou výhru ale bojím se toho poháru, tam budou hrát na 110 % aspoň, že hrajem odvetu doma, tak hlavně si připravit v Madridu dobrou výchozí pozici...když si představím výhru v lize a ještě postup přes ně v poháru ? je to by bylo nádhera, to by byl ráj

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj strach, ym sme nehrali na 110 % už dobre dlho

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle velkohubý prohlášení miluju "v lize to vidím proti Realu na jasnou výhru"

Reagovat
Dominator

Reagovat
Kily

je to celkem zajímavý třičtvrtězvrat, v první polovině podzimu se spousta lidí při pohledu na nás právem podivovala, jak je možné, že se povedlo uhrát bod na hřišti Realu, teď půjdeme do ligového zápasu s tím, že případná výhra nebude žádným překvapením a je reálnější než kdykoli za poslední roky. Koukal jsem na kurzy a 4,33 na jedničku za to celkem stojí. V poháru to bude složitější a z toho prvního zápasu mám dobrý pocit jenom díky vysoké pravděpodobnosti vstřelení branky na hřišti soupeře

Reagovat
-Kopy-

4, 33 jirko to tam musíš oprat a já asi taky

Reagovat
valloire

Jo,to dej,doporučuju aspoň 2 litry,vyděláš !

Reagovat
Al Capone

Aby jste nedopadli jaklo Atlético, taky spousta keců a skutek utek

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo tenkrát jen -11, ne?

Reagovat
-Kopy-

Hodně věcí je jinak a hlavně my nejsme z Mordoru tak posraní jako Atlético, netopýři se skřetů nebojí a jestli se bude hrát večer, když bude tma, tak nemáte šanci vůbec

Reagovat
Al Capone

Tak to je fakt logický

Reagovat
Dominator

pekne

Reagovat
Kily

konečně logické odůvodnění toho šestigólového domácího přídělu

Reagovat
smazaný uživatel

Já se obávám, forma - neforma, že to zase s Realem proserem v maximální míře..

Reagovat
-Kopy-

když i v Kilym v jakožto největším pesimistou světa je maličká naděje, tak ty musíš věřit stoprocetně

Reagovat
smazaný uživatel

Věřit můžu, ale nevsadil bych si na to

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola parada keby Real Betis hral predkolo LM

Reagovat
smazaný uživatel

třeba by to přesvědčilo Beňata, aby prodloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Benzema přestoupil do Pamplony?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí mi, že jsem byl na plese a nemusel to utrpení sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta levá strana Atletů je smrtelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra se navážel do Messiho a Cristiana, že kopou velké množství penalt (cha, cha, zrovna on ...), ale letos je v lize jiný válec - Falcao z 18ti gólů plných 7 z penalty ...

Reagovat
madridcan

ohladom penalt sa navazal iba co Messiho nie?

Reagovat
madridcan

*iba do

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro and Messi

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, do CR se navážel jen za to, že podle něj nepatří do trojice nejlepších hráčů na světě.

Reagovat
madridcan

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

jj, čtu to znovu. Do Cristiana si rýpl jinak. O to je to nesmyslnější - Messi kopal těch penalt míň, než Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on spíš Zlatan reagoval na těch Messiho 90 gólů a rádobyvtipně dodal něco ve smyslu "kdybych kopal tolik penalt jako Messi, tak těch 90 gólů dám taky" přitom kopal asi jen o 5 penalt míň, jak Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě to působí spíš jako kecy zhrzenýho vyděděnce.

Reagovat
madridcan

o to vtipnejsie je, ze vyjadril sa vtedy, ked Messi prekonal Mullera. Povedal, ze keby kopal tolko penalt, tak da hoci aj 90 golov. A Messi drbol 91

Reagovat
DelPiero137

Rozlizoval by som 11-ky co "vyprodukovali" sami alebo co im nechali spoluhraci kopnut.

Reagovat
madridcan
Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro and Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Raději bych viděl teda Puyola, ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Další mač jak dělaný pro Cesca. Dneska čekám minimálně jednu asistenci od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeden dive jako třešničku k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se nezačalo a už vyplouvají produkty madridských kanálů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavý na kanálový produkt v podání Cesca, to teprve bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa je válec. Doslova.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ardovu hru se krásně kouká. Ladná, krásná, taková učesaná. Neudělá pohyb navíc. On to nemá vydřený, ale od Pánaboha.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen dodám, že nemít Iniestu, chci jeho. Ať půjde kamkoliv, tak tam bude hvězdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti nad Realem zase o 7. Super.

Reagovat
Miguel19

Hrají Xavi i Iniesta?

Reagovat
culé

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro and Messi

Pár komentov vyššie...

Reagovat
Miguel19

Dík, snad oba skórují

Reagovat
-Carles-

Krásny pohľad na tabuľku Ešte Betis a Malaga pred Real a je to dokonalosť

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bychom mohli Vickymu pomoct trochu blíž k další Zamoře. Willy má zatím před ním velký náskok. Kdo jiný, než my, bychom to měli změnit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Králíka?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní stream někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

2 minuty přenosu a už mě ten komentátor sere, to si opravdu nevšiml záběru na Tita?!

Reagovat
smazaný uživatel

pan statistik u mikrofonu, to bude zábava

Reagovat
smazaný uživatel

jako bonus tvrdí, že jel Tito na prohlídku a tak není na lavičce, asi se lehce sekl o 4 dny

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo sopcast na barcu pls??? já sem nenašel žádný na fromsportu

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych chtěl

Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/132337

Reagovat
Rssa

Ty vole, já hledám nejlepší sopcast a on už padl gól

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Rssa

Aha, tak ne. Jen jsem slepý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Willy

Reagovat
Makiii

Prosim nekdo nejaky dobry SOPCAST na Malagu :) ?

Reagovat
Makiii

sop://broker.sopcast.com:3912/132337 Je nejaky lepsi nez tenhle :) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Willy to měl teďka tak tak.

Reagovat
Rssa

pěkná cuencovka

Reagovat
smazaný uživatel

V týhle sestavě je to velký válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně, Messi

Reagovat
Dr. Admess

Leoooo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
patas92

za snahu Malagy hrát s Barcou otevřený fotbal, ikdyž pravděpodobně ví, že je to sebevražda

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle prostě.

Reagovat
patas92

tvl ten rozhodčí se tam dobře motá

Reagovat
patas92

sakra neměla být reakce

Reagovat
madridcan

Ked tak nad tym premyslam, tak uz asi pomaly prestavam verit v titul...

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to tam připravili za kluziště?

Reagovat
smazaný uživatel

To uz si ti hraci delaji prdel, ne? Guarin, Godin, Marcelo Silva, ted Camacho a to jich bude za posledni 3 sezony jeste tak dvakrat vetsi pocet. Oni toho Messiho asi vylozene hledaji nebo fakt nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to spíš chytrostí hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, chytrost, ktera tresta souperovu blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost? Týmy si čím dál víc pomáhají přihrávkami na gólmana. Je chytrostí hráče, když dokáže vycítit (možná i z předzápasové přípravy), že zrovna v ten daný okamžik to soupeř na gólmana dá.

Reagovat
ADM

To už ale troška trepeš. Messi cupkal na líniu.. náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

tak cupká holt na línii záměrně pomalu. Podívej se, kolikrát se mu to už vyplatilo ...

Reagovat
ADM

Teraz a proti Portu

Reagovat
ADM

Je chytrostí hráče, když dokáže vycítit (možná i z předzápasové přípravy), že zrovna v ten daný okamžik to soupeř na gólmana dá.

Ale skôr som narážal na toto

Reagovat
smazaný uživatel

já tě parodoval ...

Reagovat
smazaný uživatel

No a souper je blbec, ze to v ten dany okamzik "na jistotu" golmanovi fakticky da. Je to jeho chyba. Nevim, co resis..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nech uz nedavaju opakovack,komentatorovi to zrejme robi problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš záda.

To u Willyho předtím to bylo daleko jasnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne záda, ale prdel. Každopádně žádná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo dnes přidá ještě 2

Reagovat
smazaný uživatel

messi nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byl regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.. ale pro rozhodčí to bylo fakt těžké

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jo, to bych mu nezazlíval

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta nebyl v ofsajdu a Messiho ofsajdové postavení se vynulovalo, když se dostal za balon, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo,presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

xavi nebyl...

Reagovat
exse

Mělo by to tak být, připomělo mi to EURO 04 a gól Nistelrooye proti nám.

Reagovat
exse

To je tak 6. neuznanej regulérní gól kvůli offsidu v týhle sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě máme sudí pořešené ...

Reagovat
exse

Když se tak zamyslím tak to bude asi více než 6, když za poslední 2 zápasy to jsou 3 góly a to ještě tenhle zápas neskončil.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí teda nic moc....

Reagovat
ADM

Opakovaný záber Messiho gólu

Komentátor "Teď pozóóóóór..."

Prečo som vedel, že presne toto povie?

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo v té poslední situaci: Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, i když už dávno byl pískaný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Macháček není špatný komentátor. Nechápu ten hunt na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

je otřesnej, pořád se opakuje a tluče neustále o rekordech a statistikách..fajn to zmínit občas, ale on tím vyplňuje příliš času

Reagovat
ADM

Nehuntujem, ale každý komentátor zo Sport 1 mi skôr príde, že by sa skôr mal venovať architektúre/geografii/matematike .. nie sú prirodzení, to čo vedia, si naštudovali aby to vedeli..

Reagovat
smazaný uživatel

každý ne. Štěrba je skvostný. Nejlepší v ČR. A Macháček taky není špatný. Minimálně je na něm vidět, že se na ten mač připravoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepicka uz nekomentuje?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor na Sportu 1 je zoufalý. Zajímalo by mě, kolikrát za poločas řekl slovo "Messi" ve všech pádech. Messimu fandím, ale komentátor by se měl krotit a nezúžit celý komentář na jednoho hráče, pak už je to fakt otravné. Kromě toho, když nemluvil o Messim, tak neustále sypal z rukávu nějaké nezajímavé statistické údaje. Dění na hřišti se nevěnoval skoro vůbec, pokud neměl balon Messi.

Reagovat
Makiii

Ta Malaga mi je proste neskutecne sympaticka, skoda toho gol, takhle lehce darovany... Neboji se hrat proti Barce, a snazi se hrat svuj fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají otevřeně. To jim slouží ke cti. Na druhou stranu neměli vlastně jedinou gólovku.

Reagovat
Makiii

Jasne, to nerikam, ze hraji vyrovnane nebo takhle, jde videt prevaha Barcelony, ale jejich styl se mi libi, zadnej zaprdlej jen u brany Nejaky ty cachry mely pred branou, bohuzel z toho nic poradnyho nebylo... Jen vlastne ta hlavicka byla nejaky nebezpecna, kdyz to tak vezmem..

Reagovat
smazaný uživatel

Navrhoval bych změnit fotku u článku. Falcao sice dal gól, ale z penalty. A herně byl docela špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani teďka srdnatě ten aut ubránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těsný, ale asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Piketa to teď schytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Prostě nádhera.

Reagovat
Mercury

Nadhera od Lea i Cesca.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda od Lea a zkušeně Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo

Reagovat
ADM

A presne za toto sa vyhrava Golden Ball 4x za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle chodí lidi na staďáky a koukají na TV.

Naprosto famozní otvírák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leo neskutečný

Reagovat
ADM

Dani hra cely zapas rukami ako vôl. Chcem tam vidiet Adriana

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se s těma Cuencovkama roztrhl pytel. Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta po cem kam dete

Reagovat
smazaný uživatel

nepříjde vám, že se ten rozhodčí furt motá hráčům pod nohy?! to už je na kartu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jordi je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si to dává ve velkým, vůbec celá španělská liga je zvláštní, nejlepší liga na světě, přitom rozdíl mezi prvním a druhým je 11 bodů, mezi druhým a třetím 7 bodů a ten druhej tým je navíc poměrně evropsky bezvýznamnej...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráli EL

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, no a? Vyhráli ji i Sevilla, Doněck nebo Zenit a významný týmy to z nich neudělalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je teda VÝZNAMNÝ evropský tým? Čím se vyznačuje? Podle čeho se to posuzuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý minimum by mělo být to, že by ten tým měl hrát pravidelně Ligu mistrů, což Atletico nesplňuje, a když se do té Ligy mistrů dostane, měl by aspoň postoupit ze skupiny, ani to se Atleticu nepodařilo, nějaký rok zpátky...ano, vyhráli EL, ale přestaňme si lhát, EL je druhořadá soutěž pro druhořadý kluby a velký týmy ji už od rožíření Ligy mistrů opravdu nevyhrávají...

Reagovat
alcantara

V anglicku take tímy dokonca vyhrávajú ligu, si nevyberes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co to má společnýho se španělskou ligu, to je takovej univerzální argument už asi...

Reagovat
alcantara

Iba priklad, ze aj v inych Top ligach su v popredi ci dokonca vyhravaju europsky bezvyznamne timy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když narážíš na Anglii, tak ta v dobách svýho kralování měla zdravou špičku, 4 týmy, všechny se během tří let byly schopný dostat do finále Ligy mistrů, o tom si současná špička španělské ligy může nechat jen zdát...

Reagovat
alcantara

No a? Sucasna anglicka spicka taktiez. Dekadu dozadu bola na tom Spanielska liga podobne, Madrid, Valencia hravali zaverecne fazy, Deportivo semifinale, neskor sa pridala Barcelona, VIllarreal. Kazdy chvilku taha pilku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Anglie v současné době nevede žebříčky kvality lig a koeficientů, tak nevím, proč pořád porovnáváš anglickou a španělskou současnost...ten můj úvodní příspěvek je pravdivý, tak se s tím prostě smiř...

Reagovat
alcantara

Ved je, rovnako aj ten moj, tak v com je problem? Ja ta o opaku nicom nepresvedcujem.

A ano, Spanielska liga vladne celemu svetu, aj koeficientomm, nic noveho sme sa nedozvedeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská liga nevládne i koeficientem, ale jen koeficientem...jo a pak teda ještě tím pořadím IFFHS...jinak pokud vím, tak nesjledovanější není a vítěz LM taky ze Španělska není, tak z té ligy nedělejme víc, než co je...ty jsi ukázal názor, ale ten nijak významně nereagoval na to, co jsem napsal já...

Reagovat
alcantara

A vitaz LM korensponduje s cim? Pred osmimi rokmi bol vitaz z Portugalska nemam pocit, ze by to v suvislosti s ligou nieco dokazovalo.

Najsledovanejsia tiez nie je, no, marketingovo velmi zaostava,futbal ako produkt v Spanielsku predavat nevedia. Ale opat vec, ktora je vseobecne znama, takze neviem, preco to vypisujes.

Neviem co si tou narazkou na Atletico myslel, ak z toho odvodzujes nieco vyssie, tak som Ti predhodil CIty ako priklad. Ak nie, tak si to kludne nevsimaj.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud to víš, tak nevím, v čem všem teda ta španělská vládne celýmu světu, kromě dvou zmíněných žebříčků...ale jak tu vidím při zmínce o nějakým Wisdomovi, tak ti ta anglická leží pořádně v žaludku...samozřejmě jsem tím nechtěl říct, že vítěz LM=nejlepší liga světa, to z toho ani nijak nevyznívá a tak trochu kličkuješ, spíš bych řekl, že je trochu divný, že žádnej tým z té vládnoucí ligy se nedostal ani do finále LM, takže to kralování nebude zase tak žhavý...no a obligátní výmluva ohledně neschopnosti prodat se-to částečně může být pravda, ale určitě v tom hraje roli i to, že ta liga nemá zase tak moc divákovi co nabídnout...

Reagovat
alcantara

Hraju v nej najlepsi hraci na svete, vitazi LM, majstri Europy, sveta. Ponuka kvalitu, aku nikde na svete neuvidis, lenze svoj obraz o sebe kazi roznymi mimofutbalovymi aferkami a kiksami, ako je rozdelenie prav, katastrofalny rozhodcovia, chybajuci divaci na stadione, neodohrany zapas vo Vallecas, skostnateny futbalovy zvaz atd. Oproti PL, ktora sa prezentuje ako dokonaly jednotny produkt so skvelou infrastrukturou,vypredanymi stadionmi, perfektnou organizaciou maju co dohanat.

Nikde nekluckujem len nechapem Tvoju od veci poznamku k vitazovi LM. Bolt nemusi vyhrat kazdy beh, Phelps nemusi vyhrat kazdy zavod, Vonn nemusi vyhrat kazdy zjazd a predsa kazdy vie, ze su kralmi svojho sportu.

Wisdom mi utkvel v pamati, pomerne vtipne riesil situacie na ihrisku, a ked som to videl,tak preco to nespomenut, obcas nejaky PL zapas zhliadnem a urobim si obraz a urovni tamojsej hry narozdiel od mnohych inych, ktori len kydaju bez toho, aby videli co len jeden zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejdřív to méně podstatné, čili poslední dva odstavce. Jednak Bolt ani Phelps nemusejí vyhrávat všechny závody, ale ty nejdůležitější a nejprestižnější vyhrávají a právě proto jsou nejlepší. A jednak mi to srovnávání s individuálními sporty nepřijde adekvátní. Co se týče poznámky k ligám, samozřejmě, hráči Readingu nebo Wiganu nejsou technicky zdatní jako hráči Realu nebo Barcelony, takže tahle poznámka mi přijde vyloženě hloupá i vzhledem k tomu, že pokud ti PL připadá nekvalitní, tak to neznamená, že nekvalitní opravdu je...těžko někomu podsouvat že se tobě něco líbí...

A to podstatné, první odstavec. Nevím, co myslíš tím vítězem LM, asi Barcelonu, ale to snad nemůžeš brát jako měřítko, vítězové LM v poslední době hrají i v ANglii a v Itálii...takže to je mimo...mistři světa a Evropy, myslíš, že to má nějaký vliv na ligu? Ono to souvisí s těmi nejlepšími hráči na světě, ano, ti tam dle anket hrají, ale hrají v Barceloně a v Realu...myslíš, že dva týmy udělají ligu? to je totiž to, na co lidi hodně zapomínají...píšeš tu nějaký důvody, proč se lidi na PD nedívají, ty si snad myslíš že si člověk řekne: hm, na tu ligu chodí málo, nezapnu si ji v TV? nebo: hm, jsou tam nerovnoměrně rozdělený práva, tu ligu si nepustím? nebuď naivní...smozřejmě, Real a Barca jsou taháky, ale dva týmy sledovnost lize neudělají...kromě těch výmluv, není to třeba i proto, že Atletico, Valencia nebo Malaga nepřipadají lidem zajímaví? Myslím, že světovej divák si v PL najde daleko víc, než v PD, proto je ta soutěž sledovanější...

Reagovat
alcantara

Fakt neuveriteľné čo dokážu naši hráči s loptou. Ked človek videl poobede takého wisdoma, tak sa mu chce plakať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen přidám, že si jeden z tamních kopíčů dokázal dát za jeden mač dva vlastňáky ...

Reagovat
alcantara

Oni robia úplne iný šport, to inak nie je mozne

Reagovat
stas87

no dal no...inak je to asi najlepsi hrac stoke v celej sezone moc nechapem ten posmech

Reagovat
madridcan

Begovič je najlepsi

Reagovat
stas87

jj,vyhodil som cecha a na toto kolo som dal begovica kapitanom a walters v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

To má Barca asi fakt skvělej tým, když se její hráči musí srovnávat s Wisdomem..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoje barcelonská gloryhunterská povýšenost je vážně napřesdržku. Prostě si vybrat nejlépe technicky vybavený tým a ostatní arogantně shazovat. Velmi charakterní přístup, jen co je pravda.

Reagovat
alcantara

Dalsi Marinik? Analyzu mojho fandenia Barcelone si nechaj pre seba, pretoze podobne uplne mylne hovadiny nikoho nezaujimaju. Je to uz nejaka doba, nie kratka, co som jej fanusikom, by ma zaujimalo, kolko fandis ty United, ze tu odsudzujes druhych. Vzdy som bol verny a vzdy budem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ti přijde smysluplné říkat o PL, že tam dělají jiný sport nebo že MU jsou dřevorubáci, kterým překáží lopta a další podobné nesmysly, tak potom ok, je tvůj boj.

Reagovat
alcantara

Neber vzdy vsetko smrtelne vazne. Ale ked niekedy vidim v Premier league na ihrisku hracov, ktory maju problemy s vedenim lopty ci jej spracovanim, tak sa cudujem, co tam preboha robia na treningoch. A k United, dlhodobo ich respektujem a mam ich asi z Anglicka najradsej, ked tak nad tym premyslam, zelam im titul, nejaka hlupa opita a podpichovacna poznamka v sobotu rano o 4roch na tom nic nezmeni.

Reagovat
alcantara

A ked o povyseni pise fanda z radu PL, tak sa clovek len pousmeje...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

andrés dnes nazul motačky

Reagovat
exse

Ten Iniesta je neskutečnej, má jednoznačně nejlepší kontrolu míče na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Leo letos začal fantasticky, gol z penalty + prakticky vlastní gol obránce, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

tak furt začala líp jak ty

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen chybí komentář typu "až dokážeš to co on". No jo, Katalánské kanály, jen houšt'

Reagovat
Mercury

Ty jsi vážně idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se snad pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj na něj a je to.

Jen napíšu, že je v Madridu zrovna velká kosa. -18 prý ... Brrr.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude ještě větší, vždyt' je teprve Leden !

Reagovat
Dr. Admess

Ty jsi vážně kokot.

Reagovat
valloire

Tak teď jsi se dotknul Lea,to si odsereš

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říká Jiřík, jen houšt'

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už 18b

Reagovat
smazaný uživatel

A bude to stoupat

Reagovat
smazaný uživatel

kryple

Reagovat
Dr. Admess

MOTM: Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TOHLE JE VÁLEC.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu tiki-taka

Reagovat
Mercury

Velká část úspěchu Barcelony spočívá ve fantastické, dlouhodobě sehrané záloze. Troufám si říct, že ve složení Xavi-Busquets-Iniesta je to jedna z nejlepších středových formací, které jsem vůbec kdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

velice odvážné tvrzení

Reagovat
Mercury

Netvrdím, že přicházím s něčím objevným :)) Ale jsou strašně dominantní.

Reagovat
smazaný uživatel

já to myslel ironicky, tohle je určitě jedna z nejlepších záloh historie, ona je základdem pro jeden z nejdominantnějších klubových týmů a mistrů MS a ME..

Reagovat
Mercury

ja jsem to pochopil doplnujou se naprosto dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

odvážné a pravdivé

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně nejlepší záloha současnosti a určitě jedna z nejlepších v historii

Reagovat
valloire

Falcao-Cerezo-Socrates-Zico

Reagovat
Mercury

Tu jsem neviděl.

Reagovat
valloire

To tě tedy v tom případě omlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

on taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

no

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

Ale ja ji videl!

Reagovat
exse

Jinak Alves mě už sere, za takovýhle centry se nadává dětskám v dorostu, hráč nejlepšího týmu na světě by neměl dát jeden takovej špatnej centr za zápas a on je dává jeden za druhým.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

No ... Třeba Alba dneska zkazil už dva hodně lehký centry jen tím, že se nepodíval ...

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle zápase bude červená

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu bych nechtěl bych Busketsův doktor přes hlavu ten člověk je opravdu chudák.... trpět neustálými bolestmy hlavy:) hrozny život

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš třeba teď, když dostal loktem do brady?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ted jak se ho ani nedotkl tim loktem... a jeslti dotkl tak uplne minimalne.... spis bych ale rekl ze ne........ a i tak jeslti ho po takovem "strasnem" kontaktu tak boli hlava tak ma opravdu smutny a tezky zivot

Reagovat
valloire

To je vicekrál simulace Busquets,to neřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Imaginární lokty jsou hrozně nebezpečný no..

Reagovat
smazaný uživatel

Thiagóóóóóóól

Reagovat
smazaný uživatel

opět geniální asistence Messiho, neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

no ... jen mu to narazil

Reagovat
smazaný uživatel

ale s jakým přehledem

Reagovat
valloire

Jj,nic podobnýho jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tys neviděl ani zálohu: Falcao-Cerezo-Socrates-Zico ...

Reagovat
valloire

no

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byla ironie! byla to asi podobná asistence jakou měl sergio při messiho solu proti Realu (asi rok a pul zpatky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 1+2.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago!!

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečná asistence Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná Běžte s tím už víte kam..

Reagovat
smazaný uživatel

to byl vtip, klídek - vychladni

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se toho, že nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

už neboj - byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měla být reakce na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, co jim Tito předepsal na svátky. Všechny tři povánoční mače byly zatím úžasné. Řekl bych, že je tohle nejlepší Barca od začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, do pice. Paradny zapas, i tak inkasujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Lukáše Bauera za druhé místo v Jizerské 50 a pro všechny, kteří ji dokončili.

Reagovat
REPLIKATOR

pro ty, co to sledovali doma v TV.

Reagovat
smazaný uživatel

každý fanda běžeckého lyžování se cení

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini

Reagovat
patas92

to ja vůl

Reagovat
culé

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis nastoupí na pár minut a stihne se ztrapnit ...

Reagovat
smazaný uživatel

no,ztrapnit ne,ale posral to :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Máte hodně společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo? A s kým?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo, s kým? to je 4. pád, ne?

Reagovat
valloire

To je koho,co.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

to seš ty?

Reagovat
valloire

nebuď zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

fakt pěkný výkon, Iniesta nejlepší na place

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Villa už musí nastupovat v základu, nebo střídat kolem 60 minuty není možný takovej útočník aby seděl

Reagovat
smazaný uživatel

jj a i přesto, že je zraněn musí hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

krasa, valcujeme dalej :)

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěkný zápas. U takovejch je člověku líto, že je konec. Dneska to byl velký válec. Dominantní výkon a to proti jednomu z TOP týmů ligy. Moc si takovýhle hry cením.

Nejlepší na place byl Iniesta. On je kouzelný. Hrozně mě baví na něj koukat. Motá, kličkuje, přihrává, tvoří, ale hlavně baví. Díky za takovýhle hráče.

Messi měl gól a dvě přihrávky, ale hodně toho pokazil. Dneska z jeho strany průměrný až trochu podprůměrný výkon.

Pelle, ten gól jsem vám dokonce i přál. Hraj svůj fotbal a buď svůj.

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
smazaný uživatel

A koukám, že jsem měl pětistovku, tak ji posílám Andrésovi a Titovi.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Skoda, ze neexistuje nejaky imaginarny svet, kde by si dostal odpoved na otazky ,,co by bolo ak..." Lebo velmi by som chcel vidiet Real, keby Manuel dostal este jednu....jednu jedinu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda no, měl prostě smůlu v těch nejdůležitějších zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo v jakých zápasech má v téhle sezóně smůlu Mou.

Reagovat
madridcan

vola sa to Primera Division

Reagovat
smazaný uživatel

a málo důvěry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není trenér pro tým, jako je Real...může relativně uspět se zchudlou Malagou nebo nemainstreamovým Villarrealem, ale pro Real je třeba mít ještě něco navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak to tam teď nechybí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když Barcelona vede ligu tak sršíš humorem...je neuvěřitelný, jak úspěch klubu, kterej vlastně jen sleduješ s pívem v ruce v bedně, může zvýšit malý lidský sebevědomí...

Reagovat
alcantara

Rovnako neuveritelne je, ze ta tak fascinuje fandenie druhych ludi, ktorych vobec nepoznas, natolko, ze o tom musis stale dookola pisat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nefascinuje, spíš baví...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

loni tady prskal

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma byt Mourinho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je úspěšnej trenér, kterej prošel velkokluby a do Realu se určitě hodí...uvidí se, ligová sezona je pro ně tragická, může to jakž takž zachránit LM...

Reagovat
smazaný uživatel

No,zrovna do Realu se mi nehodi absolutne,ten jeho styl hry na protiutoky atd. Real s takovym kadrem,jaky ma,by mel strilet 3-4 goly za zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu to střílel...ale tady nejde zase tak o ten styl...pro velkej klub by měl trenér splňovat i jiný kritéria než to, jakým hraje stylem...

Reagovat
madridcan

Titul by spravil. A podla mna aj skor ako v sezone 11/12

Reagovat
smazaný uživatel

Dneškem je asi definitivně hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych to nepsal naplno, protože je to pořád 17 zápasů, ale je fakt, že 18 bodů je nádherných. A i hra a pohoda obou týmů je někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

19, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

18

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce devatenáct. Taky obvykle nedělám podobná prohlášení, ale vážně si nedokážu představit, že by Barcelona letos ligu nevyhrála. Současný náskok je rekordní, nikdy v historii neměl Madrid po půl sezoně ztrátu 18 bodů.

Reagovat
frankiefcb

11 ignoranti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

28 golov za pol sezony, on je iny.

Reagovat
madridcan

,,Hraci robili presne to, co mali." On je specialny.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis jenom 3 body za Realem Madrid

Reagovat
patas92

Při srovnání hry Barcelony se zbytkem světa se dají parafrázovat slova Julese Winnfielda: "Tohle není hra na stejným hřišti. Není to ani stejná liga, je to úplně jiný sport"

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

co se ti nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to házená, já to řikám pořád, ty jinej sporte

Reagovat
alcantara

A David Villa zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik má Leo zatím v lize asistencí?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle wiki 8... takže to neber určitě, ale možná to i odpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi skóroval v devátym ligovym zápase po sobě, jeho osobní rekord (a zároveň sdílenej rekord La Ligy) je 10 a světovej rekord 16. Při jeho momentální formě by to zvládnout mohl

Reagovat
madridcan

16 svetovy rekord? To je pomerne malo by som povedal.

Reagovat
smazaný uživatel

16 ligovych zapasu v rade? kazdej ma asi jinej odhad

Reagovat
stas87

a potom pride nejaky ugandan ze ich dal 25 po sebe

Reagovat
madridcan

Presne o tom hovorim. V takychto ligach alebo v dajakej estonskej by som povedal, ze niekto da pravidelne tolkokrat pokope goly. Preto sa cudujem, ze svetovy rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ale chybí kvalita na všech postech, jsou tam slabí i obránci i útočníci, takže se o tom takto uvažovat nedá...

Reagovat
madridcan

no, ale 16 je svetovy rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle - vycházím z tabulky, která obsahuje data i ze zemí jako Estonsko, Saudská arábie nebo Arménie. Sám autor píše, že statistika není kompletní, nicméně pro Evropu, Ameriku a Asii ty statistiky budou odpovídat. Ale samožejně je tu ta možnost, že někdy někdo někde v Africe dal víc Držitelem toho rekordu má být Teodor Peterek z Polska...

Reagovat
smazaný uživatel

Mou je jeden z těch trenérů, kteří dokázali eliminovat Messiho (Inter) - pro cules. A vyhrát titul v nejlepších světových ligách. Tak mi přijde zbytečný, jak kluci v diskuzi řešili, jestli je vhodný do Realu...

Reagovat
madridcan

Najvhodnejsi ma aj vyber odchodu. Skoda toho Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

jen faktická - nemyslim že by ho eliminoval...Když jsi vzpomenu na odvetu v 2010, patřil k nejlepším na hřišti, měl největší šanci zápasu, kterou zázračně Cesar chytil (dodnes si tu sanci rad poustim, zapas mam nahrany, to byl proste jeden z nejlepsich fotbalovych zakroku snad vubec, vazne), geniální a dokonale přesná nahrávka Bojanovi na hlavu, kterej ovšem trestuhodně netrefil bránu a konečně první gól Barcy byl po vykombinování Messiho s Xavim - nevim, nevim stli se tomu dá říkat že ho uplně vymazal...Hráli prostě jen beton, stejně jako Chelsea minule a vyplatilo se to (myslim si že se Chelsea dost insporovala Interem). Prostě to že postoupil Inter byla zprdele klika, stejně jako Ch. před rokem a jak Mou nebo DiMatteo moc dobře ví, že tu kliku měli (samo, to do toho i patří...).

Reagovat
smazaný uživatel

dyť já pamatuju jak i Etoo (nejlip placeny fotbalista sveta mj.) byl ve vapne a branil

Reagovat
LAM

Skvělej výkon a teď můžem perfektně rotovat,příští zápas proti Malaze bych to dal takhle.

Pinto-Alves,Pique,Puyol,Adriano-Busquets,Xavi,Iniesta,Thiago-Messi Alexis nebo místo Thiaga bych dal Villu.

Adriana bych měnil jak za albu i Alvese aby každej mohl odpočívat což bych dělal i v případě Thiaga Villy i Alexise.Mohl by tak tým bejt v dobrym tempu a přes to by si každej mohl odpočinout.Samozdřejmě že se nesmí nikdo zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja bych Adriana dával primárně před Danim...mě se dani nelíbí už poměrně dlouho, naopak Adriano má neskutečněj progres. Ideální sestava je pro mě Valdes - Piq - Puyol, Alba- Adriano, Xavi - Iniesta - Busq-fabregas, Messi-Pedro (mozna fabre na utocnika, na 4-3-3).

Reagovat
10FKK

Moc se mi líbí, jak moula fans prskají psal sem vám to několikrát: mou je trenér - vysavač (dokáže udělat sezónu max. dvě a jít o dům dál… směju se perezovi, který mu dal do smlouvy zlatého padáka 20M, pokud ho vyhodí klobouk dolů před moulovým agentem…)

A ještě víc se směju vašemu holedbání, jak už moudrid předběhl Barcu!!!

Nechtěl sem kopat do mrtvol, nemám to v povaze, ale řekli si o to sami (zejména koloťuk a valloire).

Slušných a soudných fanoušků je mi líto a přeju jim lepší real s trenérem, kterému jde o fotbal a ne o jeho nabubřelé ego. Už to tu někdo napsal: velká škoda Pelleho, za jeho působení hrál real hodně dobrý fotbal, ale megaloman musel mít moulu...

Jinak všem přeju hodně zdraví, štěstí a spoustu krásných zápasů!

Reagovat
valloire

Jsi to,do čeho se dává péct kuře. Vylejzáme z kanálu?

Reagovat
X-bano-X

Pec?

Reagovat
10FKK

To seš celý ty, argument žádný, trapný pokus o urážku a odkud vylézáš je mi jedno...

Zkus se nad sebou zamyslet, ať se pořád nezesměšňuješ...

Reagovat
herbage

Cesc, Vela i Campbell gól, stopa Arsenalu v Primeře žije

Reagovat
madridcan

Aspon, ze ma Arsenal stopu v Primera Division, kedze v Premier League je stopa Arsenalu nepatrna

Reagovat
herbage

4. nejlepší obrana ligy a 4. nejlepší útok, potenciálně 5. místo v tabulce po dohrávce, co bys chtěl více?

Reagovat
madridcan

Ja nic a ked ani ty nechces viac, tak potom ti je fajn

Reagovat
herbage

momentálně procházíme transformací a mobilizujeme síly na útok na titul v sezóně 2015/2016

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezničitelný

Reagovat
Xavi8

Reagovat
stas87

herbe,co hovoris na projekt nemecka a norska spojit pod vodou kablami elektricku energiu?ide o to ze ked v nemecku vypadnu vetrne elektrarne tak nemci si elektrinu pritiahnu z norska cez kable a norsko tu elektrinu ziska z vodnych elektrarni alebo si nemci vyrobi dostatocne mnozstvo elektriky ktore uskladni v norsku a v pripade neprizaniveho pocasia si ju zoberie spat z norska...napad je to zaujimavy nie?

Reagovat
herbage

no, zajímavý, ale dávno funkční Zrovna se učím na zkoušku, kde je i mapa právě těchto podmořských spojení a jednalo by se spíš o posílení těchto linek. I když mezi Německem a Norskem zatím přímé spojení kabelem asi není

Reagovat
stas87

no uz je to medzi danskom a norskom a norskom a holandskom,v plane je aj trasa medzi uk a norskom tym som ta nemal prekvapit davas tomu do buducna sancu?je to lepsi ako jaderne elektrarne?

Reagovat
herbage

pochopitelně že ne, proti jaderným elektrárnám to bude vždy jen doplněk. Navíc si vzájemně ani moc nekonkurují, jaderné pokrývají základní spotřebu, vodní přečerpávací pak tu špičkovou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

když to čtu, tak si myslím že vetšina culés se tady vystříkalo naco sex když tady si můžou honit nad Barcelonou

Reagovat
10FKK

Ty máš asi hodně smutný život, když ti vadí radost druhých...

Jedna rada pro tebe: Přej a bude ti přáno! Dobrou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi tu několikátý Madrista, kterého víc, než jeho vlastní klub, zajímá chování a jednání Culés. Že by láska?

Reagovat
madridcan

Asi vam vracaju tu lasku od vas z minulej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Culés se něky zajímali, jak si honí Madristi brko?

Reagovat
madridcan

Tak toto konkretne asi nie, ale reci o onanii tu padli. Co ma privadza k myslienke, ze ci Vocas zmizol alebo tu pobehuje inak

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil se ti včera fotbal MGA-BAR?

Reagovat
madridcan

Nesklamal. Parada a nebol som daleko od pravdy, ze to bude TOP zapas prvej polovice sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se samozřejmě líbil taky,ale MGA-RMA byl ještě lepší,byl vyrovanější a víc šancí na obou stranách.Málaga je herně vyzrálá,je vidět,že Pelleho rukopis je pevně vyryt. Chtěl bych vědět,co řáíkal po tiskovce,je to jeden z mála gentlemanů v lize.

No a co říkáš na Mourinha,já si přeju aby trénoval Real ještě dlouhá léta. Ironii culé chápeš.

Reagovat
madridcan

Som na mobile v skole, lebo cakam na zapocet. Rozpisem sa potom. Aj na vasu debatku s realcf co-to napisem btw-nad vcerajsi zapas radim asi aj oktobrove El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. , tak dobře započti.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to byl dobrý moment

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Už jenom pro tohle a Donovu techniku stojí za to koukat na Barcu Má někdo statistiku, když hrál diamant (Bus, Don, Xavi a Leo) v základu?

Reagovat
valloire

Nic jinýho nikdo nedělá,jenom statistiky,když hraje diamant.

Reagovat
10FKK

Prosím tě přestaň se ztrapňovat, tebe se nikdo na nic neptal.

Reagovat
Free_player

mástři

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to být na ten odkaz z You tube od DonJuana

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Včera skvělý zápas, Málaga je výborná , to ukázala už v parádním zápase s Realem. Je vidět , že se nám hraje opravdu dobře,ten náskok na Atlético je dobrý ,chce to pokračovat ve své hře.

No a Realu třeba popřát,aby po každém zápase mohl Mourinho vyslovit takovou spokojenost jako v sobotu v Osasuně.Asi nerozumím fotbalu ,ale ten jejich výkon v tomto zápase byl pro mě šok. Přál bych si pro ně předkolo LM , ale nevím jestli to jsou Málaga nebo Betis schopni zvládnout.

Reagovat
RealC.F.

Pro mě je šok celá sezona, asi jsem jedinej fanda co krach v lize bude rozjdechávat hodně dlouho...Čekal jsem, že i přes ztrátu na Barcu dohrajem ligu s hlavou vztyčenou a dobrými výkony pospoříme snahu vyhrát LM nebo CdR ale tohle ? Za ten sobotní zápas se otevřeně stydím

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbý , byl bych taky zdevastovaný,kdyby Barca měla takovou sezonu,ale hlavně předvedla takový zápas jako v Pamploně. Myslím,že v Madridu opravdu zvažují,jestli ty prachy vytáhnout a Mourinha odvolat,nebo tu sezonu dotrpět.Nevěřím tomu,že by špatné výkony v lize byly způsobené šetřením sil na CdR a LM. I v lize se musí šlapat,byť je situace kritická,domácí liga je nejdůležitější a pokud se vypustí,divák vypustí i další soutěže. Navíc trochu pozorný divák musí vidět,že Mou už to trénování v Realu nebaví.

Reagovat
RealC.F.

Souhlas.Radikální změna na druhou polovinu sezony musí přijít. Pochybuji, že se vedení ztotožnuje s prohlášením Mourinha o vypustěním ligy a soustředěním se na LM a CdR protože současný kádr v čele s trenérem, který nám nemá , resp. už nechce nic týmu dát a práce je pro něj znouzectnost..Zlepšení výkonu, i kdyby to nevedlo k obhájení trofeje,by mělo jejich snahu podpořit, jenže nic takového se neděje a z posledních 3 zápasu se k tomu připsala totální nedisciplína a 3 červené karty. Nejvíc mě ale rozsekala tiskovka s Mourinhem a jeho prohlášení že "hráči hráli přesně tak jak jsem jim řekl". Takhle se 32 násobný vítěz PD a tým který minulou sezonu nastřádal 100 ligových bodů nemůže prezentovat.Vyhození Mourinha by byla sice obrovská peněžní ztráta , ale držet s v týmu "menší zlo" na úkor totálně zpackané sezony je hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím a podepisuju v plném rozsahu. Tři sezony jsou pro toho žraloka už nadplán.Neumím si ale představit,že přijde nový trenér a tým ihned zvedne,ta typicky Mourinhovská devastace - po mně potopa - je vždy velká.

Reagovat
RealC.F.

Změna trenéra by nám asi 100% nevynesla postup přes ManU stabilní výkony , ale pokud by mělo dojít k výměně, viděl bych to na výběr ze 4 kandidátů : Klopp, Löw, Zidane a nebo Karanka

Reagovat
smazaný uživatel

první 2 teď nikam nejdou a ten 3 už trénuje?

Reagovat
RealC.F.

Vlastně ani nevím, v jakém stavu je jeho kvalifikace na post trenéra, pamatuju si vyjádření vedení Realu někdy před půl rokem, že by to mělo být co nejdřív, poslední dobou jsem o tom víc neslyšel

Reagovat
madridcan

Ok tu to vsetko zhrniem. Zacnem od zaciatku na to, co si sa pytal hore-na Mourinha.

Uz to pisem po niekolki krat, aktualne neviem ako sa k tomu mam postavit. Lebo na jednej strane ja ho mam rad a nie som(a nechcem byt) za uspechy nevdacni. Na strane druhej je vsak dobro Realu pred vsetkym a on uz dobro pre Real asi nie je. Ale som ochotny este pockat mesiac ako sa vyvrbia pohare. Kazdopadne ak ma hracom ordinovat hrat hovno, tak to ani nahodou. Nikto nikdy nebude viac ako REAL MADRID! To znamena, ze uz v minulosti som bol nasraty ako sa kvoli nemu pakovali legendy. Aj napriklad Cristiana milujem, ale ak uvidim, ze uz nato nema, tak budem za jeho posadenie na lavicku, pripadne odchod. Nastastie je on opat raz jeden z najvacsich pozitiv. A opat raz v imaginarnym svetom by som chcel vidiet jeho v Osasune. Ten by nic take nedopustil. Plus si dovolim tvrdit, ze cez tych tragedov by sa presadil ja viackrat. Tam by si mohol davat aj solicka a osasunski by len pozerali. Ale na keby sa nehra a teraz je podstata zajtrajsok proti Valencii...

Kazdopadne sa nestotoznujem s tym, co je pisane vyssie a ani s tym co daleko hore pise pri reakcii na mna Jiri. Ono je celkom vidiet, ze na tu LM sa vela veci sustreduje. Velky anglicky majster bol proti nam uplne vysraty, Ajax zbytocne hovorit a Dortmund Mourinho proste nezvladol. Nemecke timy su pre neho Paris, zatial co on je Achilles. Zapasy proti nim su pre Real nocnou morou. Preto som viac-menej rad za ten Manchester. Vzdy lepsie ako by sme mali dostat Bayern.

Aj co sa tyka pohara. Je tam vidiet setrenie na ukor ligy. Btw media vec ohladom brankara v Reale podla mna az prilis nafukuju. Mourinho sa vyjadril, ze kto bude chytat v lige, nebude chytat v pohari. No a zajtra v pohari tiez ocakavam kolotoc a vyhru aspon o dva goly vedenu hladnym Ronaldom. Celkovo je tam vidno, ze ta liga sa berie na pol plynu(Osasunu ani netreba ratat, stale si stojim za tym, ze absencie klucovych hracov viedli k nejakej tej dohode) a do poharov sa vklada vsetka dovera. Uz aj tak co citam vyjadrenia hracov, tak uz hadam len u Cristiana som videl zaujem nieco robit v lige. U vsetkych sa da medzi riadkami citat, ze uz ligu vzdali(este stale hrame o dve trofeje a podobne vyjadrenia). Takze u Joseho rad pockam ako dopadneme v poharoch. Potom by som robil riesenia. Kazdopadne po sezone by sme sa mu mali za vsetko podakovat a rozlucit sa. On tiez do tej LM da vsetko, lebo dalsiu sezonu podla mna nedostane a ten treti titul v tretom klube si bude chciet pripisat. Real je tim s predpokladmi ten titul ziskat a on si nechce nechat ujst taku prilezitost z toho vytrieskat maximum.

A vsetko co som teraz napisal nemyslim tak, ze LM a pohar je podstata sezony. LM asi bola priorita, kazdopadne je to vzdy len taky bonus popri lige. Liga je premna pravidelne najviac najma po tom, co je Barcelona neskutocna masina a porazit ju je vzdy krasne. A toto co teraz predvadzame v lige je hanba a premna mozno jedna z najvacsich aku som pri Reale zazil. Asi aj 2:6, 5:0 a Alcocron je pi*a proti tomu, co sa deje teraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bodová ztráta Realu je šílená,ale výkony dosud nebyly tak tragické, v podstatě se dá říct,že i při těch ztrátách byl Real tím lepším a soupeř tím šťastnějším týmem. Až teď s Osasunou.To byla hrůza,ale pochopil bych ,že to nešlo,když byla taková absence,nepochopím,žeMou prakticky nekoučoval,mužstvo nehecoval a nežil s ním.Hráči nevěděli co hrát a byli jako vojáci poté , co padne velitel.

Reagovat
valloire

Celkem s tebou souhlasím,až na ten konec. Barcelona sice vyhrává všechno,ale ukaž mi v Evropě tým,kterej má takovou bilanci. Nikdo. V Německu nikdo nehovoří o krizi a hanbě Bayernu,který má přitom o pouze 5 bodů víc než my. Ale nemá v lize Barcelonu a vede. To co se děje v posledních letech ve Španělsku je výjimka. V roce 2004 vyhrála Valencie ligu se 77 body. I kdyby jsme bodovali tak jak bodujem doteď,tedy s hanbou,máme na konci 74 bodů ahráli bychom o titul. A co si pamatuju,nikdy nebylo potřeba tolik bodů na titul. Hlavu vzhůru.

Reagovat
X-bano-X

Nič v zlom ale žiadny iný tím ( s výnimkou City či Barcelony) nemá hodnotu cez pol miliardy EUR. Valencia ktorá má rozpočet štvrtinový dosiahla 77 bodov, je len logické že by Real mal mať trošku iné ciele a výsledky. Keď to porovnám s bežnou prácou iný výkon sa očakáva od bežného poradcu a iný od Deloitte.

Reagovat
valloire

Moc jsi to nepochopil. Já se nebavím o hodnotě týmu.Tu měl Real taky v 2004 větší než Barcelona.I Bayern má teď podobnou hodnotu,přesto ho zválcuje Dortmund a nevyhrává každej rok. Žádný peníze nebo hodnota týmu ti nezaručí to,že vyhraješ úplně každej zápas. Je to sport. A příklad. V 70. a 80.letech měl největší hodnotu jakej tým? Barcelona. A válcoval jí v lize kdo? Gijon,San Sebastian,Bilbao,Valencie. V pohárech prohráli třeba 4-0 v Kölnu,3-0 v Ipswichi i Eindhovenu atd.

Reagovat
X-bano-X

Ehm veď ja ani nikde nepíšem že ti peniaze zaručia víťazstvo. Píšem že čím je do klubu napumpovaných viac peňazí, tým sú očakávania väčšie a aj na úspech či neúspech sa pozerá inak. Rayo má rozpočet tuším 10 miliónov, pritom je na 6 mieste tabuľky ale až s 8 prehrami s 19 zápasov. Je to teda úspech, či neúspech? Ak by mali len polovičný rozpočet Realu či Barcelony tj 250 miliónov a po polke sezóny by mali 8 prehier čo je skoro polovica zápasov určite by ich pôsobenie bolo považované za neúspešné. Momentálne je však považované za vysoko úspešné až prekvapivé. Alebo sa snáď mýlim?

Reagovat
madridcan

Vynimocne nie

Reagovat
X-bano-X

Ešte by som niečo dodal k tej "podobnej" hodnote Bayernu. Neviem v akých číslach sa pohybujú tvoje financie, ale si zjavne za vodou ak považuješ sumy 589 miliónov EUR a 435,5 milióna EUR ako podobné sumy. Ono len ten rozdiel je väčší ako hodnota všetkých hráčov napr. AS Roma, Bayeru Leverkusen, Malagy, Sevilly, Athletic Bilbaa a skoro rovnaký ako hodnota hráčov Newcastlu United.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Bayernem si snad děláš srandu, ne?

Reagovat
madridcan

600

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamenají tato čísla?

Reagovat
vocasisko

ahoooooooooooooooooooooooj

Reagovat
alcantara

Ty zijes?

Reagovat
madridcan

Podla mna to neni nahoda. Pravdepodobne Barca1

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím

Reagovat
Jerichoo

vyliezajú ked sa darí

Reagovat
valloire

Vylez už i 10FKK a to je nějakej materiál.

Reagovat
10FKK

Neplač a radši se podívej, co sem píšeš, jeden skvost za druhým. Argumenty žádné, jen urážky a napadání. Skřípot tvých zubů je mi rajskou hudbou. Tvůj real je tak rozložený, že neporazí ani poslední celky tabulky a tak místo loňských oslavných chorálů o konci éry Barci jenom kydáš hnůj...

Reagovat
valloire

O těch skvostech co občas napíšeš jsme se tu už všichni přesvědčili. Smál se ti i admin,když jsi ho poučoval,co má dělat. Jako vždycky,pán jest nejchytřejší. A proč bych jako nepsal oslavný ódy na titul po 3 letech? Koukni,co píšeš ty diamante. Neustálá nikdy nekončící onanie. To ti jde dobře.

Reagovat
10FKK

1)Můžeš to konkretizovat, nebo jenom mlžíš jako vždy.

2)Na nejchytřejšího si hraješ ty…

3)Psal si ódy o tom, že skončila éra Barcelony a že Tito vyhoří a poletí už v listopadu atd.

4)Nemusíš mi říkat diamante, stačí pane

5)Tvoje sexuální problémy tady asi nikoho nezajímají.

Reagovat
valloire

Těžký s tebou,nečekáš,že ti tu debatu vyhledám,že ne... Zbytek

Reagovat
valloire

Jinak,je mi tě líto,tak aspoň z hlavy - "kouknul jsem se na několik jeho genitálních příspěvků a nepřestávám se smát..." Ale o tom samozřejmě nic nevíš,ale že to o Titovi,to jo...

Reagovat
10FKK

???

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skončil ti BAN?

Reagovat
vocasisko

já žádnej ban neměl ale tak, když po mně madridcan tak toužil, tak jsem se ozval

Reagovat
blaugrana

Cesc je stále lepší a lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to těší

Reagovat
vocasisko

Jo žiju, ale v poslední době se bojím omrzlin, těch -18 už je strašná zima.

madridcan: špatně, dám ti ale ještě 3 pokusy

Reagovat
alcantara

-18? Presiel si na bielu stranu? U nas je 18+, prijemna jarna teplota

Reagovat
madridcan

Jo, ked vidim tu Bratislavu zasratu v bielej perine, tak isto tam je teplucko

Reagovat
madridcan

Zasrata ako zakryta a nie, ze je zasrata Bratislava

Reagovat
-Carles-

A hlavne cesty sú perfektné a ja na letných gumách do práce

Reagovat
smazaný uživatel

Paradní zápas barca s malagou :) barca je v lize uplne jinde nez real to nemusim ani psat...ale neni to chyba jen mourka...jediny kdo dre a chce vyhrat je tam cristiano,khedira a nekdy ozil a ramos zbytek se chova jako by jim to bylo jedno ctu jejich rozhovory a furt rikaji jak chcou vyhravat jenze pro tu vyhru se musi neco udelat obetovat se atd proste slapat jako tym... a ne spolehat hodim to na cristiana ten uz neco udela,ted chybel proti osasune a bylo videt jak sou bezzubý proste tragedie pripominal mi to banik stydel sem se a nemohl jsem z toho vykonu ani usnout je třeba se vzpamatovat za vcasu at sme aspon v té lize mistru naky tym!a ne banda flegmatiku co si doiu zahrat jen tak fotbal ja bych jim nedal vyplatu smradum :D

Reagovat
RealC.F.

"Je čas se vzpamatovat" Tohle tady jede od začátku sezony a po každé bodové ztrátě. Už mi to prostě nebaví číst, protože ke zlepšení nedošlo. Je třeba najít jiný impuls jak dohrát tuto sezonu. Pokud není Mourinho schopen vyburcovat ve své třetí sezoně tým v polovině sezony k lepším výkonum, nakupuje se problém s displínou a hráči žijou stále úspěchem z minulého roku, tak kde je teda chyba ?

Reagovat
-Carles-

Tak primárne je to problém trénera Po jednej úspešnej sezóne je takýto kolaps naozaj ojedinelý, taký Pepek udržal motiváciu 3 sezóny po sebe, Mourkovi sa to zosypalo po jednom titule v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodně nelze Guardiolova čtvrtá sezóna být srovnávána s touto sezonou Mourinha. Nehráli jsme zle,jen jsme zbytečně ztráceli body,ale ani ne tolik , hlavně však Real šlapal,kdežto některé jejich výkony letos jsou k neuvěření.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,Busi nám vyrostl ,je nepostradatelný a i když vzadu je, stejně důležitý jako X,I,.M.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
madridcan

Podla anglickych medii je prichod Guardiolu do City stopercentny. To by boli vsetky predpoklady na to, ze by sa stali masinou. A Guardiola by sa so ziadnym Ballotellim nesral

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohlo být zajímavé... ale stejně tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo by vyhorel...

Reagovat
valloire

ako fakla

Reagovat
ADM

Tak ako Tito

Reagovat
valloire

S Titem jsem se zatím napůl spletl. Ale uvidíme jak si povede,až půjde do tuhýho v LM.

Reagovat
ADM

Bremeno leží na hráčoch, keď pojde do tuhého, tréner nepomôže. Môže namotivovať, môže vymyslieť taktiku, ale tak ako nemal šancu Ferguson v máji 2011, tak ju nemusí mať ani Tito..

Reagovat
10FKK

napůl?

Reagovat
valloire

Jo,napůl. Je schopnej,ale musí to co předvádí v lize,dokázat v LM.

Reagovat
10FKK

Důvod? Už jenom za nejlepší start v historii a v první polovině podzimu bez kompletní obrany si zaslouží velký respekt. Koukni na vaše výkony, vypadnou dva lidi a moula je bezradný.

Reagovat
valloire

Neříkám. Párkrát sice výhra s kejdou,ale ne to se nikdo ptát nebude. Čekal jsem problémy u vás podobný jako máme my. A to,že nám někdo vypadne,není důvod slabších výkonů. Loni to bylo to samý a byl titul. Za ten tvůj respekt Josému

Reagovat
10FKK

Respektoval jsem ho do doby než se zněho stal ukňouranec a stratil soudnost...

Nesnáším ho od jeho hrdinského činu zezadu a jeho vystoupení na tiskovce poté...

Výsledky má, ale přesně ho popsal pan trenér Zeman...

Reagovat
valloire

A ještě - pár výher v lize s celkem jako je Barcelona,z něj zase ještě nedělá top 5 trenéra současnosti.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Prej to psal Sun, což já beru tak z deseti procent.

Ale moc bych Pepkovi takovou štaci přál.

Reagovat
j_mrazik

Myslíš, že by nepřišlo laso na Messiho?

Reagovat
ADM

Neprišlo.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja by som mu radšej prial ten Bayern. Je to predsa len z mojho pohľadu serióznejší klub, vo vedení pracujú rozumný ľudia, po sezóne im asi skončí tréner..

A hlavne do PL v lete pravdepodobne zamieri Mou a bol by som nerád ak by znovu posobili v jednej lige. Hoci to Pep nikdy nepriznal verejne, tak ho to asi dosť vyčerpávalo a zdravie je len jedno..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě není nikde psáno , že pokud by City trénoval, bude úspěšný, Barce moc pomohl ,ale přece jen vycházel ze základů dříve stavěných, v City by to bylo úplně o něčem jiném.

Reagovat
Mercury

ale výzva je to zajímavá. Má tam typově zajímavé hráče, navíc španělsky mluvící, jako je Aguero nebo Silva, zná Yayu Toureho, je tam Txiki a Soriano. Celkově se mi City zdají jako docela dobrá volba. Ten tým potřebuje získat dlouhodobější tvář a pro Pepa je to velká výzva a rozhodně taky splnitelný úkol. Hráčský materiál a finanční možnosti dál kádr budovat tam nepochybně jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ano a pro Pepa by bylo dobré si vyzkoušet trenéřinu jinde než v Barce,ale pokud jej uvidím kdekoliv jinde na lavičce budu mít síšené pocity a pokud by to bylo dokonce s Barcou,tak ještě víc,i když komu budu fandit je jasné,neměl bych dilema jako kdyby hrál v budoucnu Real proti Mourinhovu týmu(i když i tady by asi zvítězila klubovost).

Reagovat
smazaný uživatel

Polovicu La ligy máme za sebou a pohlad na tabulku je nádherný, Barca jednoznačne prvá , Atletico druhé a Real v totálnych sr...ách.Aby ste tú LM nakonec ukopali madritisti. K dokonalsti chýba ešte Espaňyol v zostupovom pásme a Depor nahor !

Reagovat
smazaný uživatel

Nechej Real a LM napokoji, je to jiná soutěž a oni se pravděpodobně budou schopni na ni koncentrovat lépe než na ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zle si ma pochopil, s tou LM som to myslel tak aby ju nakonec vybojovali pre budúci rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha , ale i tak si nemyslím,že by se letos nekvalifikovali.Podle toho posledního výkonu nemůžeš soudit sezonu,tak zle běžně nehrávají a chyběl Ronaldo!

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme viem že Real mininálne to 3.miesto uhrá.Bolo to myslené skôr ako ,,rýpnutie".

Reagovat
smazaný uživatel

i ty rejpale

Reagovat
Mercury

Malaga player Isco named his dog "Messi", after Barcelona player Lionel Messi, his idol [via sport md].

tak běda, jak tě někdy uvidím v Realu :)

Reagovat
Rssa

...jediný způsob, jak Messiho dostat na vodítko

Reagovat
Infi

kdo ví, třeba to bude pěkně čilý pes

Reagovat
smazaný uživatel

Díky,aspoň jsem si přečetl,žeMasopust považuje za nejlepšího hráče všech dob Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

kukam prave goly a Valdes .. on sa tam uz tak nudi ze sa mu nechce ani hadzat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji k rozhovoru,možná bylo lepší to moc nezveřejňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

důvod?

Reagovat
X-bano-X

Hmmm žeby tá nechutná kauza?

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

OK, takovejhle bulvár nečtu.

Reagovat
X-bano-X

Tiež som na to mrkol až keď som videl článok a niekto to spomenul. K nám na Slovensko neprenikajú bulvárne info o kvázihviezdičkách. Na jednej strane je fajn že sa tam podarilo dostať niekomu z Čiech. Na druhej strane on je zamestnancom firmy, ktorá má zmluvu s FCB tj on nie je zamestnancom FCB aspoň ja to tak chápem. Ďalšia vec je tá, že je jedným z tých ktorí sú zodpovedný za ten "provar" s dresmi. Celkom rozumiem nutnosti reklamy na dresoch ale byť prvou firmou ktorá bola na drese FCB a ešte v čase kedy FCB kraľuje svetovému futbalu a zaplatiť tak smiešnu sumu.......Moja prvotná reakcia bola že je to obrovská suma, ale keď vezmeš do úvahy že Real či Manchester Utd majú mať podobné resp lepšie zmluvy a u nich je reklama už roky, tak to proste provar je. Každým dňom vychádzajú na svetlo nové a nové klauzuly ktoré sú obsiahnuté v tej zmluve a s každou novou klauzulou je ta zmluva pre FCB nezmyselnejšia a nezmyselnejšia.

Poviem úprimne keď som ten rozhovor čítal a došiel k pasáži o tej reklame prvé čo ma napadlo bolo "no jasné jedine hamižný čechoslovák" mohol spichnúť takú sračku. Bohužiaľ.

A nadôvažok v svetle toho bulváru mi príde celkom mimo robiť takýto rozhovor. Človek ktorý MOŽNO dlhodobo mlátil svoju ženu mi príde ako nie práve reprezentatívna osoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten člověk byl hlavně někdy v roce 2005 pravomocně odsouzenej k 8 letům vězení za finanční podvody, 4 z toho si odseděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně reprezentativní osoba...

Reagovat
Eric_The_King

Nechce si i někdo z místních fanoušků PD zahrát NHL Fantasy? Real-time draft, výměny hráčů a spousta dalších věcí . Více info v diskuzi tady: http://www.eurofotbal.cz/clanky/tony-adams-bude-trenovat-klub-v-azerbajdzanu-116523/#forum,

link na přihlášení zde: http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/register/tos?league_id=64653&password=eurofotbal.cz

Hledáme ještě 3 hráče

Reagovat
smazaný uživatel

viceprezident LFP : "Games are being sold in La Liga and the cheaters must be exposed"... hmm, zeby si to Barca predsa len poistila..

Reagovat
smazaný uživatel

"Unfortunately, I cannot prove it, but games are being fixed in Spain. I cannot rule out a similar scandal to the ones in Italy."

Reagovat
blaugrana

"Unfortunately, I cannot prove it".

Kravy vedia lietať, ale nanešťastie to nemôžem dokázať.

Reagovat
smazaný uživatel

nebud naivni prosim ta.. len blazon by veril ze sa to robi len v Taliansku... a bohuzial, vela veci co clovek vie tak ich nevie dokazat

Reagovat
blaugrana

...

Reagovat
smazaný uživatel

.. nj dal si mi za pravdu

Reagovat
blaugrana

Každopádne ma najviac pobavila ta myšlienka s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak uz chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jsme měli možnost vidět včera, tak si Real docela slušně pojistil Copu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt komediant, ty kluku

Reagovat
valloire

My Copu,vy ligu. Loni to bylo naopak,letos byl Florentino holt pomalejší.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, lenze vcera to bol prvy zapas tuto sezonu co Realu vyrazne pomohli.. Barce sa napomahalo az az

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele