Primera División - souhrn 14. kola

30.11.2012, 22:50, aktualizováno 03.12.2012, 23:25
Komentáře a souhrny
Valladolid v dohrávce vyplenil Sevillu. Barcelona neměla problémy s Athleticem a svůj náskok navýšila na šest bodů, Atlético v derby nemělo na Real. Real Sociedad připravil na Mestalle Valencii o kouče Pellegrina. Málaga prohrála na půdě Getafe a nechala se předstihnout Betisem, který vyhrál v La Coruni...

Sevilla FC - Real Valladolid 1:2

03.12.2012 21:30

Góly: 50. Manucho (vl.) - 2. Patrick Ebert, 12. Óscar González

Další překvapení se zrodilo k nelibosti Sevilly, další nečekaný výsledek zároveň zařídil svým výborným výkonem Real Valladolid. Nováčkovi soutěže se daří, po výhře 2:1 v Andalusii se Pucela dostala už na sedmé místo ligové tabulky, mimochodem i před Sevillu, která je jedenáctá. O výsledku rozhodly brzké trefy Eberta s Oscarem, hosty pak už nezastavil ani vlastní gól Manucha.

Domácí celek se dnes musel obejít bez své největší hvězdy a nejlepšího střelce v jedné osobě, Alvaro Negredo je zraněný a na jeho místo byl tak do základní sestavy dosazen Pape Babacar Diawara, přičemž měl být vydatně podporován trojicí Navas, Reyes, Perotti. Jenže domácím se příliš nedařilo, od začátku sice měli optickou převahu, jenže nebezpečněji působili hosté z Kastílie.

A hned ve druhé minutě se Valladolid nečekaně dostal do vedení. Všechno to začalo výbornou obranou Balenziagy, hosté pak přešli do rychlého protiútoku, Manucho zmátl defenzivu Sevilly chytrým přenecháním míče Oscarovi, ten našel na pravé straně rozběhnutého Eberta, který si pak už jen zasekl míč kolem Navarra a šikovnou ranou k tyči otevřel skóre zápasu.

Dvanáctá minuta navíc přinesla druhý šok pro diváky na stadionu Ramona Sáncheze Pizjuana, nováček soutěže se totiž ujal už dvoubrankového vedení. Oba ofenzivní borci Valladolidu si, i když tentokrát s výrazným přispěním štěstí a náhody, prohodili role, Ebert nepovedeně vypálil, míč však šťastně zachytil na hraně ofsajdu číhající Oscar a zblízka překonal Lopeze.

Pak se konečně trochu vzchopila i Sevilla, jenže první Reyesův pokus lapil gólman Hernandez, ten druhý zachytil ve zdi Valiente svým obličejem a pro jeho ošetření se několik minut nehrálo. Když se poté hostující obránce vrátil do hry, nešťastně zastavil velkou možnost vlastního spoluhráče Manucha. Africký útočník se už dostal dokonce přímo před Diega Lopeze, ten ale jeho ránu z prvního dotyku dokázal vyrazit.

Na druhé straně pálil velmi nepřesně Navas, už v osmadvacáté minutě se tak domácí kouč Michel neudržel, stáhl ze hry obránce Cicinha a nahradil ho středopolařem Rabellem. Ten prakticky okamžitě mohl snížit, jenže po spolupráci s Medelem trefil jen tyč. Oscar zase hlavičkoval mimo tři tyče, Ebertův volný přímý kop vyrazil Lopez a v samotném závěru první půle Manucho hlavičkoval nad branku.

A byl to právě Manucho, kdo sehrál hlavní roli v situaci, která v padesáté minutě vrátila Sevillu do zápasu. Od rohového praporku centroval Reyes a pěkně kroutil merunu do brány, těsně před hostujícím brankářem pak balón přizvedl bránící Manucho a Fernandez byl zcela bez šance. Navas mohl dokonce i vyrovnat, ovšem znovu jen potvrdil svou nemohoucnost v zakončení, strážce svatyně Valladolidu neměl příliš práce.

Oscar pálil vysoko nad, hosty to ale mrzet nemuselo, protože veškeré naděje Sevilly na zisk bodů sebral v šedesáté třetí minutě svou druhou žlutou kartou v utkání Gary Medel. Reyes ještě zkoušel cosi zvrátit, jeho dvě střely ale nenalezly cíl, naopak na opačné straně mohl definitivně rozhodnout Ebert, radost z krásně zahrané standardní situace mu ovšem překazil famózním zákrokem Lopez. Domácí se nevzdali, ani zakončení v podání Diawary však kýžené vyrovnání nepřineslo.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Zaragoza 1:1

02.12.2012 21:00

Góly: 85. Víctor Casadesús - 16. Hélder Postiga

Victor Casadesus se stal hlavním protagonistou posledního nedělního zápasu čtrnáctého kola Primera División. Útočník Mallorcy nejprve neproměnil penaltu, ovšem v 86. minutě své zaváhání napravil a gólem na 1:1 vybojoval svému týmu ve střetnutí s Realem Zaragoza alespoň remízu.

Zápas si odbyl první velký moment hned v úvodu, když po dvanácti minutách Emilio Nsue spadl v pokutovém území na trávník po zákroku Loovense. Byla z toho penalta a také druhá žlutá karta pro obránce Zaragozy, jenže Victor pouze nechal zazářit brankáře Jimeneze, a tak se skóre neměnilo. Když navíc o tři minuty později padl gól na druhé straně, byl celý stadion v šoku. Helder Postiga bez zbytku využil nedůsledného bránění a po zbytek zápasu se dlouho zdálo, že Mallorca již nečekanou ztrátu nedožene. Zvláště když nabídnuté šance po změně stran jedna za druhou nekončily gólem. Nakonec však Victor odčinil svou chybu a silnou hlavičkou v závěru utkání zachránil domácí od porážky.

Poměrně poklidné první minuty zápasu rozčísl až ve 13. minutě Nsue průnikem do vápna, kde byl zezadu jasně sražen na zem Loovensem. Nizozemský obránce navíc hrál se žlutou kartou od druhé minuty, kdy ošklivě fauloval Victora, za což po necelé čtvrthodině hry zaplatil vyloučením. Nařízené penalty se ujal Victor, jenže brankář Roberto skvěle vystihl směr střely a vyrazil ji konečky prstů na rohový kop. O tři minuty později se ukázalo, jak klíčový moment to pro hostující tým byl.

Obrana Mallorcy si nedokázala poradit s přímým kopem Apona a Helder Postiga, jehož účast v zápase byla kvůli zranění hlavy dlouho nejistá, míč pohodlně převzal, obešel gólmana Aouateho a zakončil do odkryté brány. Zaragoza tak skórovala ze své první šance zápasu a naprosto šokovala domácí příznivce. Hráče Mallorce pak definitivně poslal do kolen Alvaro, který jen chvíli po prvním gólu zabránil vyrovnání skvělým blokem na brankové čáře. Od této chvíle Mallorca do konce první půle nedokázala vůbec využít výhody jednoho hráče v poli navíc a zmohla se pouze na vysoké procento držení míče.

Po změně stran zůstal obraz hry stejný. Zaragoza se nikam nehnala a ze všech sil pracovala na udržení nabytého náskoku. Po hodině hry měl blízko k narušení tohoto plánu Hemed, jenže z jasné příležitosti nedokázal usměrnit svou hlavičku mezi tři tyče. Poté se znovu opakovala situace z první půle, kdy Alvaro na poslední chvíli zabránil ve skórování Nsuemu, a hrdinskou defenzivu hostů podpořil také gólman Roberto perfektním vytěsněním Nuňesovy hlavičky. Čtyři minuty před uplynutím základní hrací doby už však obranný val Zaragozy povolil. Dos Santos nacentroval zleva na volného Victora, který se tentokrát nezmýlil a hlavou překonal bezmocného Roberta. Mallorca se pak v posledních chvilkách utkání snažila strhnout výhru na svou stranu, leč neúspěšně, a tak zápas skončil 1:1.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Levante UD 1:1

02.12.2012 19:00

Góly: 37. Enrique de Lucas - 89. Roger

Nebýt Rogerovy trefy z předposlední minuty, odjíždí pohárový účastník Levante ze hřiště Celty Vigo s prázdnou. A bylo by to zřejmě zasloužené - právě domácí totiž hru na Estadio de Balaidos ovládali.

První gól přitom nebyl bez kontroverzí; střelec Enrique De Lucas se dost možná nacházel v lehkém ofsajdu. Vedení však nebylo náhodné, Celta byla lepší, a to zejména po pauze, kdy se snažila stůj co stůj pojistit vedení - neúspěšně. A Levante toho nakonec využilo - v samém závěru se nejprve neprosadil volejem Michel, ale dorážející Roger už byl úspěšný.

Vyrovnávací branka překazila Celtě možnost poprvé v sezoně zvítězit dvakrát za sebou, a také výrazněji odskočit sestupovým příčkám - momentálně má nováček náskok tři body. Levante naopak vytěženým bodem upevnilo svoji pozici ve vrchní polovině tabulky.

Valencijský klub začal utkání svižně a obránce Sergio Ballesteros po špatně ubráněném rohu jen těsně přestřelil branku. Poté se ke slovu dostali i domácí - De Lucas sice trefil prostor mezi třemi tyčemi, ale gólman Gustavo Munua byl pozorný. To běžela 22. minuta.

Někdy v té době se Celta definitivně rozkoukala a začala dominovat; musela sice ještě přežít šanci Obafemiho Martinse, ale poté převzala kontrolu nad hrou a v 37. minutě otevřela skóre. Iago Aspas vyslal míč za obranu, kde jej zpracoval (snad v lehkém ofsajdu) De Lucas a bez váhání propálil Munuu - 1:0.

Ve druhé půli hráli domácí ve větší pohodě a svému soupeři příliš nepovolili, za zmínku stojí snad jen nepřesné dalekonosné střely Martinse a Juanlua. V 66. minutě to potom mohlo být 2:0 - nebýt Munuy, který fantastickým reflexivním zákrokem vyrazil Cabralovu hlavičku.

V 87. minutě Celta dokonce dotlačila míč až do sítě - gól Maria Bermeja však nebyl uznán kvůli ofsajdu, a Levante srovnalo hned několik vteřin poté. José Barkero poslal centr do šestnáctky, Michelův volej prosvištěl malým vápnem a Roger pohodlně doklepával do sítě - 1:1.

Domácí však i přesto mohli ještě zvítězit, jenže Ángel Rodríguez netrefil ve třetí minutě nastavení svoji hlavičku zcela ideálně, ačkoliv byl před bránou úplně sám. Oba týmy se tak rozešly remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Betis 2:3

02.12.2012 17:00

Góly: 56. Riki, 61. Riki - 39. Rubén Castro, 55. Rubén Castro, 76. Joel Campbell

Betis zvládl utkání na půdě La Coruni a díky těsné výhře 3:2 se posunul už na čtvrté místo ligové tabulky. Autorem nádherného vítězného gólu byl mladý forvard Joël Campbell.

Diváci na Riazoru si dnes užívali skutečně pohledný fotbal. Hosty poslal už v první půli do vedení Rubén Castro a tentýž hráč zvyšoval po obrátce už na 0:2, ale dvě rychlé odpovědi z kopačky Rikiho srovnaly skóre - zejména vyrovnávací volej stál za to. Oba soupeři se následně hnali za vítěznou brankou, a úspěšnější byli sevillští - Campbellova nádherná dalekonosná rána levačkou, která zaplula přesně do vinglu, jim zajistila tři body.

A protože Málaga už dříve v tomto kole prohrála, propracoval se Betis na pozici zajišťující účast v Lize mistrů. Deportivo se oproti tomu nachází v sestupové zóně, a jestliže byli hosté papírovými favority, úvod utkání tomu příliš nenasvědčoval.

Už po 14 minutách se do jasné šance dostal domácí Riki, ale v přímém souboji s gólmanem Adriánem selhal a pálil přímo do něj; krátce poté volala po gólu technická střela Valeróna, která však nabrala špatnou faleš a skončila pouze na břevně. I přes aktivní začátek utkání však Deportivo ještě do půle prohrávalo - ve vůbec první větší šanci Betisu se ocitnul Castro, který nejprve uvolnil na levé straně Nacha a následně si naskočil na hlavičku zpět do vápna, aby překonal bezmocného Aranzubíu - 0:1.

Devět minut po opětovném rozehrání to bylo už o dvě branky, a opět u toho byla spolupráce dua Nacho - Castro. První jmenovaný tentokrát zvolil přízemní centr na přední tyč, a Castro zkušeně uklidil míč do vzdálenějšího rohu brány - 0:2. Šlo o jeho už osmou branku v sezoně.

La Coruňa se však nevzdávala a po pouhých šesti minutách zkorigovala skóre. Laureho hlavičku sice ještě hosté dokázali odvrátit, ale na Rikiho dorážku už byl Adrián krátký - 1:2. Tentýž hráč se navíc postaral i o brzké vyrovnání - obrana Betisu nedokázala odpálit míč po přímém kopu, Riki napřáhl k voleji z 25 metrů a nedal brankáři žádnou šanci - 2:2.

Za tohoto stavu se zdálo, že se ani jeden ze soupeřů s remízou nehodlá smířit, a oba se hnali za vítězným gólem. Nejprve domácí Jorge Molina jen těsně přestřelil Aranzubíovu klec, následně pak na druhé straně donutil Pizzi svojí dělovkou k zákroku Adriána.

Utkání bylo čím dál otevřenější, a nikoho proto nepřekvapilo, že padl ještě pátý gól; naneštěstí pro fanoušky na Riazoru to však bylo do domácí brány. Benat našel přihrávkou za obranu Campbella, který v pozvolném tempu popošel k bráně a nechytatelnou ránou do šibenice rozhodl - 2:3.

Betis mohl přidat i čtvrtou branku, jelikož Depor hrál v záběru vabank, ale ani Campbell, ani Castro své stoprocentní šance neproměnili - a nakonec na to málem doplatili, jenže to by musel Abel Aguílar hlavičkovat v nastaveném čase o trošku přesněji.

Více informací k zápasu

Granada CF - Espanyol Barcelona 0:0

02.12.2012 12:00

Góly: -

Nic neřešící bezbranková remíza se zrodila v utkání Granady s Espanyolem; oba týmy tak zůstávají přikovány k sestupovým příčkám. Osmnáctá Granada má na kontě pouhých 12 bodů, poslední Espanyol ještě o dva méně.

Pokud mluvíme o držení míče a souvislém tlaku, ovládli utkání domácí, jenže nebezpečnější byl nakonec Espanyol, který se v prvním utkání pod vedením Javiera Aguirreho představil jako trpělivý celek schopný využít zaváhání soupeře. Jenže Granada má v brance Tona, který svůj tým dokázal podržet a v prvním poločase si připsal veledůležitý zákrok proti Christianu Stuanimu.

I ve druhé půli měl barcelonský celek lepší příležitost ke skórování; tentokrát to byl Raúl Baena, který po hodině hry zaregistroval, že soupeřův gólman je ven z brány, a pokoušel se ho (neúspěšně) přelobovat.

Konečný výsledek domácí tým příliš nepotěšil, a je tak dost možné, že kouč Juan Antonio Anquela bude druhým propuštěným lodivodem letošní sezony; tím prvním byl Mauricio Pochettino, který předal Aguirremu Espanyol po domácí porážce 0:2 s Getafe. Fanoušci v Granadě dali v závěru zápasu jasně najevo, co si o Anquelově případném setrvání u týmu myslí.

Vše přitom mohlo být jinak už po minutě hry - Odion Ighalo zakončil svoji bleskovou akci střelou z vápna, ale hostující obránci ji dokázali zblokovat. Z následujícího rohu hlavičkoval příliš vysoko Borja Gomez, zatímco Tono byl poprvé povolán do akce proti chytré střele Juana Forlína z 24. minuty.

Klíčový zákrok domácího brankáře však přišel až v poslední minutě první půle a Stuani si může trhat vlasy, že svoji jasnou gólovou hlavičku neproměnil. Granada těsně po obrátce zahrozila přímým kopem Daniho Beníteze, který musel odvracet Álvarez, ale to bylo z jejich strany prakticky vše.

Největší šanci druhé půle měli opět hosté - akci založil Mubarak Wakaso, který našel volného Baenu, jenže ten pálil v 61. minutě z rohu vápna nad prázdnou bránu. Granada ještě v závěru zamkla soupeře do defenzivy, ale ani nadvakrát Benitez, ani Jaime Romero si na pozorného Álvareze nepřišli.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Atlético Madrid 2:0

01.12.2012 22:00

Góly: 16. Cristiano Ronaldo, 66. Mesut Özil

Vše pěkně zpátky ve starých kolejích, chtělo by se říci na úvod. Real bez větších potíží zvládl madridské derby, porazil sebevědomé Atlético 2:0 a stáhl svou ztrátu na městského rivala na pět bodů. A vítězství po několikatýdenní odmlce zase nese podpis Cristiana Ronalda, Portugalec dal nádhernou branku ze standardní situace, na druhou trefu Özila pak nahrál.

Oba týmy vstupovaly do vzájemného souboje z tak trochu neznámých pozic, Atléti na tom byli v tabulce sice jen o jednu příčku, zato hned o osm bodů lépe. Dnes ovšem potvrdili, že na Real to prostě neumí, za celý zápas se nezmohli na jedninou pořádnou gólovou příležitost, vítěz tak jen těžko může být zaslouženější.

A to přesto, že první minuty nasvědčovaly naprosto vyrovnanému souboji, Rojiblansoc byli dokonce o něco aktivnější, pokaždé však ztroskotali ještě před šestnáctkou soupeře. Na druhé straně už se dostal Arbeloa do pokutového území, selhal však při pokusu o finální přihrávku. Úvod utkání příliš nezachytil Cristiano Ronaldo, s přibývajícími minutami ovšem přidával na tempu a stále více hrozil hostující obraně.

Ve třinácté minutě o sobě dal poprvé, a dá se říct že vlastně i naposled, vědět kolumbijský kanonýr Falcao. Ten se na malý moment odpoutal od Pepeho, zakončit mimo dosah Ikera Casillase se mu ovšem nepodařilo. Šestnáctá minuta přinesla obrovskou radost zaplněného stadionu Santiaga Bernabéa, domácí Bílý balet se totiž dostal do důležitého vedení. Ze vzdálenosti nějakých pětadvaceti metrů od branky si postavil míč k rozehrávce volného přímého kopu Ronalda, ideálně přestřelil zeď, přitom ještě stačil zamířit přesně k pravé tyči Courtoisovy svatyně a belgický brankář byl zcela bez šance.

Po půlhodině hry Ronaldo utekl podél levé postranní čáry a servíroval na hranici velkého čtverce zpětný pas, ten však nedokázal nikdo přetavit v nebezpečné zakončení. Ještě do poločasu to pak zkoušel Portugalec z velké dálky, Courtois ale bez větších potíží vyrazil. Na druhé straně pálil Mario Suárez, jenže Casillase ze svého klidu vůbec nevyrušil.

Hned po pár sekundách druhého poločasu na sebe znovu upozornil Cristiano Ronaldo, tato jeho střela však byla zblokována Díazem na roh. Prakticky okamžitě reagovala také největší hvězda Atlética, Falcaův pokus ale skončil několik metrů vedle Casillasovy branky. A ještě jednou zmínění borci - Ronaldo mířil nepřesně, Falcao byl v poslední možné chvíli ubráněn Pepem.

Domácí v pohodě kontrolovali průběh zápasu, ani další Ronaldovo zakončení ale pojišťovací trefu nepřineslo, Courtois byl totiž u své tyče včas a míč vyrazil. Pokud však stále někdo pochyboval o vítězství Realu, v šedesáté šesté minutě už musel být přesvědčen. Ronaldova přihrávka na Di Maríu ještě neprošla, Portugalec si však z toho nedělal těžkou hlavu, okamžitě našel na druhé straně šestnáctky zcela osamoceného Mesuta Özila, který následně propálil Courtoise a rozhodl.

Patnáct minut před koncem normální hrací doby pak ještě mohl korunovat svůj výborný výkon Ronaldo, ze standardní situace ale tentokrát trefil jen břevno. Uběhly navíc jen tři minuty a domácí sedmička měla další obrovskou příležitost, v tomto případě ovšem pro změnu nastřelila jen tyč hostující klece. Real to ale mrzet vůbec nemuselo, jelikož i tak vyhrál vez potíží 2:0.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 5:1

01.12.2012 20:00

Góly: 22. Gerard Piqué, 25. Lionel Messi, 45. Adriano Correia, 57. Cesc Fàbregas, 70. Lionel Messi - 65. Ibai Gómez

Ani 14. kolo nepřineslo první prohru Barcelony, neboť ta si na domácím hřišti bez problémů poradila s neškodným Athleticem a vyhrála vysoko 5:1. Skóre zápasu otevřel Piqué, kterého následoval Adriano, Fábregas a Messi. Druhý gól Barcelony si k završení bilbajské bezmoci vstřelil sám Amorebieta. Skóre zápasu alespoň reguloval Ibai.

Barcelona byla před zápasem jasným favoritem a svoji roli po celých 90 minut naplňovala. Svého soupeře až na několik výjimek nepustila do žádné šance, natož ke smysluplné střele, zatímco sama se do dostávala do jedné gólové příležitosti za druhou. Není proto divu, že v utkání padlo hned 6 branek, z toho pět do sítě Basků.

Celý barcelonský koncert se rozehrál už ve 12. minutě, kdy se do první větší šance dostal Iniesta. Volil střelu, která mířila přesně k levé tyči, ale brankář Iraizoz byl včas na svém místě a míč chytil.

Ve 22. minutě dostal Messi skvělý míč a dostal se do úniku, ale špatné zpracování ho mírně zbrzdilo, a tak se obránci dokázali včas vrátit a zastavit jeho postup. Messi se tak musel pustit do kličkované, kterou zakončil přihrávkou na naběhnutého Iniestu, ale hosté odkopli míč do zámezí, a tak byl nařízen rohový kop. Po jeho zahrání se v pokutovém území strhla bitva o míč, která vyvrcholila střelou na bránu, Iraizoz dokázal míč vyrazit, ale bohužel pro svůj tým přímo před sebe, kde stál nikým nehlídaný Piqué. Stoper Barcelony neváhal, napálil míč do prázdné brány a otevřel skóre zápasu.

Jen o tři minuty později se Messi opět uvolnil a šel sám na Iraizoze. Tentokrát se obránci vrátit nestihli, a tak mohl argentinský útočník udělat brankářovi kličku a vystřelit do odkryté brány. Na jeho střelu ještě dokázal dosáhnout vracející se Amorebieta, ale svým pokusem o odkop míče jen bravurně trefil horní růžek vlastní brány.

Poté se zápas uklidnil a následovalo období klidu. Až tři minuty před koncem první půle si Alba parádně seběhl za obranu a sklepl dlouhý centr na svého spoluhráče Iniestu, který ale z ostrého úhlu mířil těsně vedle.

Třetí gól tak přišel až v nastavení, kdy si v pokutovém území Adriano naběhl za obránce a po přesné přihrávce na nohu zavěsil nechytatelně pod břevno. Do šaten tak šli domácí rozhodně spokojeněji.

Trenér Athleticu Bielsa na nepříznivý vývoj zápasu reagoval stažením útočníka Adurize, jehož místo zaujal Llorente. Ani tento tah ale nepomohl, neboť Athletic byl stále bezzubý, zatímco Barcelona byla stále při chuti.

Čtvrtý gól zápasu mohl padnout v 55. minutě, kdy našel Iniesta patičkou naběhnutého Messiho, který mohl postupovat sám na Iraizoze, ale v pokutovém území byl zezadu mírně zblokován obráncem.

Za dvě minuty se ale už skóre opět měnilo. Míč se totiž v pokutovém území dostal ke zcela neobsazenému Fábregasovi na pravé straně. Bývalý kapitán Arsenalu neváhal a napálil míč kolem naprosto bezmocného Iraizoze, a zaznamenal tak svůj pátý gól v sezóně.

Až 65. minuta přinesla první větší šanci hostů a zároveň první a jediný gól. Ibai Gómez dokázal zpracovat centr za barcelonskou obranu a tváří v tvář Valdésovi nezpanikařil a uštědřil mu jesle. Athletic se tak dočkal alespoň jedné branky, zatímco pro Gómeze to byl druhý gól sezóny.

Poslední branka zápasu padla v 70. minutě, kdy Pedro a Messi předvedli v pokutovém území řadu kliček a soubojů o míč, vše skončilo přesnou ránou Messiho do vzdálenějšího horního růžku.

Zbytek zápasu se již dohrával spíše z povinnosti, a tak již nebylo k vidění mnoho fotbalové krásy. Výjimkou byla dalekonosná střela Xaviho, která jen o kousek přeletěla břevno, a šance v nastavení, kdy Piqué sám před brankářem ještě přihrával zpět na Iniestu, jehož následná hlavička směřovala také nad.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 2:5

01.12.2012 18:00

Góly: 2. Roberto Soldado, 73. Roberto Soldado - 43. Alberto De La Bella, 57. Mikel González, 64. Diego Ifrán, 83. Imanol Agirretxe, 90. Carlos Vela (pen.)

Real Sociedad se stal prvním týmem v sezoně, jenž vybrakoval Mestallu, a to zcela přesvědčivým způsobem. Po výhře 5:2 nad oslabenou Valencií se baskický tým posunul na sedmé místo v tabulce na dosah příček, zaručujících účast v evropských pohárech.

Přestože se vedení jako první ujali domácí díky brance Soldada hned v druhé minutě, nikdy nebyli doopravdy tím, kdo během zápasu dominoval. Ještě do poločasu vyrovnal Alberto de la Bella, který jako první využil početní převahy po přímém vyloučení Jonáse za nedovolený zákrok na Zurutuzu. V druhé půli už Sociedad exceloval a góly Gonzáleze, Ifrana, Agirretxeho a Vely si zajistil zisk tří bodů navzdory druhé brance Soldada.

Valencie se po první domácí porážce propadla na dvanáctou příčku. Přitom vstup do zápasu Los Che vyšel náramně. Skvělý křižný pas Gaga našel na levé straně přesně Bernata, jenž přízemním centrem na přední tyč připravil skvělou šanci pro Soldada, a nejlepší klubový kanonýr se nemýlil. Pak se však karta obrátila a jenom díky heroickému výkonu Diega Alvese v domácí brance nešel Sociedad do vedení již v první pětačtyřicetiminutovce. Nejprve si brazilský gólman ve 14. minutě poradil se samostatným únikem Griezmanna po přihrávce Vely, a střelu francouzského útočníka dokázal vyrazit na tyč.

Další, kdo odešel s nepořízenou, byl Carlos Vela, který pálil z úhlu, a svůj skvělý výkon završil Alves dvojitým zákrokem po střele Ifrana a dorážky Xabiho Prieta. Tlak hostů neustával a ve čtyřicáté minutě se Valencii ještě více přitížilo. Jonas uviděl červenou kartu za úder loktem do obličeje Zurutuzy a Sociedad nabídnuté přesilovky stihnul využít ještě do poločasu. Právě Zurutuza se stal režisérem celé akce, když vybídl De la Bellu, a tentokrát už byl i Diego Alves na jeho krásné zakončení na vzdálenou tyč krátký.

Po přestávce se obraz hry vůbec nezměnil. V 56. minutě González na zadní tyči po Prietově lobu zblízka zajistil hostům vedení a o dalších osm minut později přidal třetí branku Ifran. Útočník Sociedadu stál na konci rychlého protiútoku, který nakonec znamenal vítězný gól utkání. Valencie totiž ani poté nesložila zbraně a na chvíli ještě zdramatizovala vývoj zápasu. Na 3:2 po Feghouliho centru upravil svou sedmou brankou v sezoně Roberto Soldado. Jakékoli naděje na vyrovnání však baskický klub utnul v 82. minutě, kdy se Agirretxe objevil ve správný čas na správném místě, aby převzal odražený míč, obešel Alvese a pohodlně do prázdné branky navýšil skóre na 4:2.

Real Sociedad pak v nastaveném čase završil kvalitní výkon pátým gólem z pokutového kopu, o nějž se zasloužil a také proměnil Carlos Vela. Mexický útočník byl nejprve faulován Feghoulim, sám se nařízené penalty ujal a pošesté v tomto ročníku rozvlnil síť soupeřovy branky.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Málaga CF 1:0

01.12.2012 16:00

Góly: 56. Alberto Lopo

Getafe zvítězilo na domácím stadionu nad Malagou a dotáhlo se v tabulce právě na svého dnešního soupeře. O zisk tří bodů se postaral Alberto Lopo v druhém poločase, jehož branka stačila k výhře 1:0.

Ani jeden z týmů nevstoupil do utkání tou správnou nohou, až s postupem času se ospalá hra změnila v podstatně živější podívanou, nejvíce po Lopově brance v šestapadesáté minutě. Malaga pak neměla daleko k vyrovnání, když nejprve Roque Santa Cruz zahodil vyloženou příležitost, a poté ztroskotal na brankáři Moyovi Javier Saviola, jehož prudká střela zblízka skončila díky špičkovému zákroku gólmana Getafe pouze na břevně. Nicméně, skóre se nakonec nezměnilo a Getafe si připsalo již třetí vítězství v řadě, přestože úplný závěr utkání musel madridský tým dohrát v deseti hráčích kvůli vyloučení Diega Castra po dvou žlutých kartách.

Před zápasem sice domácí trenér Luis García odmítal tvrzení svého kolegy ze soupeřova táboru Manuela Pellegriniho, že je Getafe přímým protivníkem Malagy v boji o čtvrté místo, zaručující kvalifikaci do Ligy mistrů, ovšem hra tomu minimálně v první hodině plně nasvědčovala. První půle toho příliš nenabídla, domácí se dostali pouze k žádosti o penaltu po pádu Álvara Vasqueze v pokutovém území, zatímco Malaga prověřila Moyu několika dalekonosnými střelami z dílny Isca a Camacha. Mnohem více se toho událo po změně stran. Nejprve na každé straně neuspěl v dobré příležitosti Vasquez, respektive Joaquín, a chvíli poté, co záložník Malagy nasměroval svou hlavičku pouze do Moyovy náruče, padl jediný gól zápasu.

V nepřehledné změti těl při rohovém kopu se k centrovanému míči probojoval Lopo a usměrnil jej hlavou za Caballerova záda. Jednalo se o jeho první gól v sezoně. O několik minut později chyběly Lafitově střele jen centimetry a druhý gól domácích v té době vyloženě visel ve vzduchu. Trenér Pellegrini však v 65. minutě na hřiště poslal Santa Cruze a paraguayský útočník se mu málem odvděčil hned po sedmi minutách na hřišti, když po vybídnutí Saviolou lobovaným pokusem přehodil Moyu z kraje šestnáctky. Naneštěstí pro hosty však míč přeletěl i branku.

O šest minut později pocítil ještě větší frustraci Saviola, který skvěle převzal Toulalanovu chytrou přihrávku a vypálil silnou střelu, která měla rozhodně gólové parametry. Jako zázrakem ji však Moya dokázal reflexivně vyrazit a usměrnit pouze do břevna své branky. V nastavení mělo Getafe blízko ke zpečetění vítězství, jenže Castro z hranice malého vápna nepochopitelně přestřelil. Rozladěný z neproměněné šance pak zbytečně fauloval Gámeze, obdržel druhou žlutou kartu a musel tak odejít do kabin předčasně. Na výsledku se to však nijak nepromítlo a Getafe si tak přičítá důležité tři body v honbě za evropskými poháry.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Rayo Vallecano 1:0

30.11.2012 21:00

Góly: 5. Kike Sola

V sestupovém pásmu už po páteční předehrávce čtrnáctého kola nefiguruje Osasuna, která konečně nabírá očekávanou formu, protáhla svou šňůru neporazitelnosti už na čtyři ligové zápasy, porazila totiž doma Rayo 1:0. O jediný gól utkání se postaral už v šesté minutě Kike Sola, hosté pak sice měli převahu, na odpověď se však nezmohli...

Osasuna vstupovala do zápasu až z devatenáctého místa ligové tabulky, na druhou stranu však měli za sebou vítězství nad Espanyolem a dvě cenné remízy z duelů proti Málaze a Realu Sociedad. Rayo bylo osmé, přesto se za favorita považovat příliš nedalo.

Domácí svou vyšší kvalitu ukázali hned v samotném úvodu zápasu, kdy se také dostali do, jak se později ukázali zcela klíčového, vedení. Úvodní pokus Sisiho ještě neměl příliš mnoho šancí na úspěch, šestá minuta už ale přinesla radost domácího celku. Cejudo potáhl míč podél pravé postranní čáry, ideálně našel rozběhnutého Kikeho Solu, ten vnikl ze strany do šestnáctky a elegantním zakončením nad hlavou gólmana Cobeňa poslal Osasunu do vedení.

Domácí tým byl i nadále jasně aktivnější a mohl přidat i další branku, Armenteros ovšem prostor mezi třemi tyčemi netrefil. V určitém momentu se obraz hry změnil a Rayo převzalo iniciativu, do blízkosti Andrésovy svatyně se však vůbec nedostávalo. Trashorras sice pálil z dálky zajímavě, ovšem nepřesně, podobně se pak vedlo také Pitimu, jenž mířil přesněji, ale na domácího brankáře nevyzrál.

Na druhé straně zase zahrozil Sisi, Cobeňo však tentokrát zasahovat nemusel. Po půlhodině hry se do své druhé velké možnosti v utkání dostal Kike Sola, vedlo se mu ale podstatně hůře než v prvním případě, balón skončil pár desítek centimetrů vedle pravé tyče.

I po přestávce drželi míč více na svých kopačkách hosté, nebezpečnější ale byli spíše domácí. A to i přesto, že jako první zvedl diváky ze sedadel volný přímý kop Trashorrase, kvůli kterému se musel ke své tyči perfektním způsobem vymrštit Andrés. Loe mířil nepřesně, Solův samostatný únik zase zastavil sporně odpískaný ofsajd útočníka Osasuna.

Po hodině hry měli domácí obrovskou příležitost zdvojnásobit své vedení, Cobeňo se však zaskvěl jak proti parádní ráně Cejuda, tak proti takřka jistě gólové dorážce Llorenteho. Andrés zachránil Osasunu před vyrovnávací trefou po ráně aktivního Pitiho, hosté se pak sice snažili, jediný moment, kdy dokázali procpat míč do sítě, však zakončujícímu Leovi zkazil pomezní rozhodčí. Osasuna tak pro sebe urvala veledůležité tři body, zdolala Rayo 1:0 a dostala se tam, kam patří, tedy mimo sestupové vody.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona14131048:1640
2.Atlético Madrid14111229:1334
3.Real Madrid1492334:1029
4.Real Betis1481523:2425
5.Málaga CF1464419:1022
6.Getafe CF1471617:1922
7.Real Valladolid1463520:1521
8.Levante UD1463516:2121
9.Real Sociedad1462621:1820
10.Rayo Vallecano1461718:3019
11.Sevilla FC1453619:2018
12.Valencia CF1453618:2318
13.Real Zaragoza1451816:2316
14.Celta Vigo1443716:1915
15.Athletic Bilbao1443719:3215
16.CA Osasuna1434712:1513
17.RCD Mallorca1434714:2313
18.Granada CF1433811:2012
19.Deportivo La Coruña1425721:3111
20.Espanyol Barcelona1424813:2210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (363)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Osasuna se zveda nahoru

Reagovat
blaugrana

Aký to kontrast medzi Malagou v lige a CHL.

Reagovat
Gianni27

ty kks, Getafe sa proti silnejším vie vyhecovať...

Reagovat
REPLIKATOR

Vyhoďte už toho neschopu z Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není hodno Valencie, chtělo by to nějakou změnu

Reagovat
smazaný uživatel

Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
kubys

Sakra Kily, já jsem přemýšlel nad tou expreskou o Dungovi, jestli ji tu můžu dát a ty mi ji vyfoukneš...nebo to byl někdo jiný?

Reagovat
Kily

Reagovat
Krausio_Real_M

San Sebastian! Když ne Bilbao, tak aspoň oni

Reagovat
Rssa

Menší souhrn, dneska mě chlapci potěšili,

Dneska to byla Barca jak za starých časů, kdy ji ještě nenávidělo mnohem méně lidí. Krásný a rychlý fotbal, technicky naprosto dokonalý. Sice to na začátku tak nevypadalo, ale hráči makali na 100 %, všechny to bavilo. Jistě, je to způsobeno i marným Athleticem, ale přesto....

MOTM ...to je těžké, favoritů mám více - Legenda, Messi, Cesc, Piqué...Osobně ho dávám Messimu, protože asi byl nejlepší.

1/ Takový výkon od Piquenbauera jsem už dloooouho neviděl. Pevný jak skála, platný v útoku, běhal...Super, jen tak dále.

2/ Messi si dělal, co se mu chtělo. Neskutečné, jak ten hráč je na naprostém rozdílném levelu než skoro všichni ostatní. Ani fauly ho nesloží.

3/ Cesc opět na pozici, která mu sedí. Vypadá to, že Tito s ním umí pracovat lépe než Pepek

4/ Iniesta je v dokonalé formě, levá strana byla opět špičková, spolupráce s Albičkou je skvělá.

5/ Jsem naprosto spokojený s našimi krajními obránci - Dani a Albička jako první volba a pak dva hráči vysoké kvality schopní zahrát na obou stranách - Adriano (jako vždy skvělý) a Montoya (naše budoucnost).

6/ Neymar je sice megastar, ale asi bych se obával ho přivést, ať to neporuší hierarchii týmu. Messi bude VŽDY jednička, nevím, jestli by to Neymar skousl.

7/ Sice jsme opět inkasovali, ale to přičítám ztrátě koncentrace a vypuštění zálohy.

Celkově se mi líbí, že Tito zlepšil naši loňskou hru...teď jde o to, jestli se přiblíží hře z let prvního a druhého kralování maestra Pepka. Má na to veškerý hráčský materiál.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu nez souhlasit zvlast me zaujal ten kontrast Piqueho ktery opet hral po dlouhy dobe skvele!

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší vstup do sezóny La Ligy prekonaný

Dneska najlepší Alba

Reagovat
Mercury

Cesc: "With their man-marking all over the pitch, Athletic are a team that asks a lot from you. One of the toughest games of the season."

to si snad dělá prdel, tak marný tým na Camp Nou dlouho nebyl.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu forma jak prase...zápasy, ve kterých jsme se loni trápili, ted zvládáme s naprostou lehkostí

Reagovat
madridcan

Athletic ste neporazili minuly rok 3:0 alebo nejak tak?

Reagovat
smazaný uživatel

já to myslím obecně, třeba venkovní zápasy, kde jsme loni pořád remizovali

Reagovat
madridcan

aha prepac, moja chyba. Mohol som si domysliet, ze to myslis tak Beriem spat.

Reagovat
Rssa

Ten byl pěkný, no.

Reagovat
domingo

Philippe Montanier

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Messi průměr 1,5 gólu na zápas - to pěkná statistika

Reagovat
Neuro

Vela

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opäť typicky priposrané Petético

Neostáva im nič iné len to ich typické SNAD NABUDUCE

Reagovat
smazaný uživatel

Patetico

Reagovat
Rssa

Tak Atlético dnes za 5. To byla marnost nad marnost. Evidentně ještě nejsou týmem, který by se mohl rivalovi rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zaslouženě

Reagovat
iamek

Falcao na zlatý míč.Možná v Berbr League.

Reagovat
smazaný uživatel

hala madrid criss ma smulu jako prase:(

Reagovat
iamek

má smůlu že žije v době Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ty panďuláčku patnáctiletej hoď se do pohody a drž ústa

Reagovat
Mercury

Však má pravdu. Nejen pro CR, ale i pro Iniestu a další výjimečné hráče je prostě trochu smůla, že hrají v době jednoho z nejlepších hráčů v historii. A Cristiana to evidentně sere hodně, ať dělá co dělá, pořád je o krok pozadu. Celý fotbalový svět srovnává Messiho s Pelém, Maradonou a dalšími velikány historie, u CR jsem teda nic podobného nezaznamenal, nepočítám-li jeho nohsledy z řad fanoušků Realu nebo Portugalska...a v lednu bude ještě hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Je snad úplně jasné, že kdyby nebyl Messi, tak neskládáme takový tým, nehoníme takovým způsobem výhry, 100 bodů v lize, Cristiano nehraje tolik a nedává 40 gólů, ale třeba 30. Může mu být jenom vděčný, že i díky němu hraje v takovým týmu a střílí tolik branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

, to teda velký respekt před tebou,většina merengues tu na Messiho jen dští síru a tvrdí,že je to průměrný hráč.Ještě kdyby se ti to tak jim podařilo vysvětlit,že nejen Ronaldo,ale i Messi je extratřída!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem to úplně jako Messiho oslavu, ale prostě nevím proč by měl být Cristiano naštvanej, že se narodil v jeho době a takhle hraje. Kdyby tady Messi nebyl, tak by měl Cristiano možná tři Zlaté míče, ale určitě by nedal tolik gólů, nebyl tak populární a nenáviděný, neměl by takové smlouvy a už vůbec by neútočil na nejlepší střelce Realu v historii. O slávu a pozornost tím rozhodně nepřichází, právě naopak. A věta "sere mě, že teď hraje Messi, mohl jsem být nejlepší" mi přijde na stejné úrovni jako "mohl jsem se narodit ve Španělsku a byl bych mistr světa".

Reagovat
Mercury

Já mám prostě zrovna z Cristiana pocit, že on může být tím druhem egomaniaka, který přesně takhle přemýšlí. Ale do hlavy mu nevidím, nechci soudit. Každopádně podobný povahový rys prostě vyplývá z velké soutěživosti, snahy být nejlepší a překonávat se, čehož si u něj hodně cením. Určitě mu dostihy s Messim svým způsobem pomáhají a vybičujou oba zmíněné k ještě lepším výkonům, nicméně mám pocit, že kvůli Messiho genialitě se trochu pozapomíná na další úžasné fotbalisty dnešní doby, zdaleka nejde jen o CR nebo Iniestu, kteří by (nebýt Messiho) byli podle mě považováni za ještě lepší hráče.

Reagovat
iamek

Falcao na zlatý míč.Možná v Berbr League.

Reagovat
madridcan

No uz vedia niektori páno, ze preco sme mali tie ,,namachrovane" reci pred zapasom? Atletico moze byt asi aj prve, neporazene, bez inkasovaneho golu, ale ked sa proti nim postavi Real Madrid, tak sa menia na kosik plny maciatok Dneska mali kolko? Jednu strelu na branu(tota sulava zalezitost na konci polcasu, co by Casillas chytil aj keby mal barle) a v druhom polcase asi iba tu strelu Falcaa tri metre od brany. Mozno nabuduce pridu aj dajaki optimisti co si budu mysliet, ze nam bude robit problemy Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

Presne napsany. A jeste mi rekni, co je "maciatok"?

Reagovat
smazaný uživatel

kocky

Reagovat
madridcan

koťata

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě koťata a malej tygříček

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico zase dostalo lekciu..

Reagovat
Fairplay

1) Nechápu, jak může být Atlético tak vysoko. Dneska v takovém velkém zápase nepředvedli vůbec nic.

2) Atleti nakonec můžou být rádi, že to je přijatelných 2:0, protože kdyby jim dal zase Real nálož, jako tomu bylo zvykem poslední dobou, tak by nemohli říct ani slovo.

3) Srovnáváte Falcaa s Ronaldem a Messim, jak by si zasloužil Zlatý míč, tak se podívejte třeba dneska. Hoří takhle Messi s Ronaldem ve velkých zápasech? Ronaldo letos 6 Clásic, v každém branka. Leo letos velké zápasy úplně nevyšly, ale stejně. Falcao je proti nim zatím děcko. Povedlo se mu pár zápasů, tak tu hned bylo GB pro něj! Pirlo zase zazářil na EURU a bylo to úplně stejné. To jen jsem chtěl připomenout, protože s Ronaldem a Messim se prostě nyní nikdo rovnat nemůže.

4) Mesut má to štěstí, že ať hraje jakkoli, většinou se do těch gólových situací nějak připlete, buď branku sám dá nebo ji připraví.

Real dneska skvěle, Ronaldo nejlépe

Reagovat
madridcan

1. Nemali tazke zapasy

Reagovat
Pokahontas

Každej zápas je jinej a pro Atlético není horšího soupeře než Real,to je v tomhle tisíciletí konstanta.A je úplně jedno,jak jsou na tom oba týmy v tabulce.Platí zde parafráze slavného výroku,že madridské derby je ozdobou španělského fotbalu,hraje v něm na každé straně 11 hráčů a vždycky vyhraje Real

Reagovat
smazaný uživatel

1) to jenom ukazuje jak moc velký je rozdíl mezi real barcelonou a zbytkem ..

2)máš pravdu

3)nemůžeš srovnávat "komparz" který k sobě má CR a Falcao to dělá dost navíc velký rozdíl je v tom že falcao je typický útočník kde rozhodně patří do top 3 na světě (spolu s Ibrou a RvP) kdežto Messi a CR se nedají zařadit a kvalitou jsou ještě někde výše

Reagovat
smazaný uživatel

Real ukázal, že je ve všech ohledech kvalitnější tým než Atlético, podal zodpovědný, takticky vyspělý výkon a byl jistější v kombinaci. Vyzdvihl bych hlavně Cristiana, protože dneska předvedl týmový výkon, dal gól, na další přihrál a svým dobrým bráněním vybojoval spoustu míčů směrem dozadu. Škoda tyčky a břevna.

Atlético vzalo zápas za špatný konec a od začátku až do závěrečného hvizdu nepochopilo, že v takovýchto zápasech nestačí snaha o dobré bránění, simulace a provokování hvězd soupeře, ale musí se vymyslet i něco směrem dopředu. Oni dneska nevymysleli zhola nic a na svůj výkon se začali soustředit asi 20 minut před koncem. Godín s Costou snad ani tehdy ne.

Titul ještě pro Real není ztracený, ale je pořád strašně daleko a musel by se stát nějaký zázrak, abychom se vrátili na první místo. Mě to ale nějak extra nesvazuje, v sezóně už jsme jednu trofej získali na úkor našeho největšího rivala a hlavní prioritou je vítězství v Lize Mistrů, což ligové výpadky akorát umocnily.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už Liga mistrů prioritou pro Real je, protože jak říkáš, cesta na první místo je dlouhá a skoro nereálná, ale za to si Real může jen a jen sám...před sezonou byla priorita taková, jako každý rok-vyhrát všechno, co se dá...

Reagovat
Pokahontas

Sportovně musím přiznat,že si Real vítězství zasloužil,hlavně za druhou půlku-vedení o půli bylo přeci jen trochu šťastné.Dokonce mohl vyhrát ještě vyšším rozdílem.Jestli chce Atlético pomýšlet na prolomení noční můry na čtyři=Real,pak se přinejmenším nesmí dopouštět takových školáckých chyb,jež předcházely oběma gólům-nesmyslná ruka Turana,která naservírovala ideální pozici pro trestňák Cristianovi,a tragická součinnost obrany,kdy dva hráče Realu bránili čtyři Atleti a třetího Özila pro jistotu vůbec nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

inak ked je Simeone aspon trochu normalny tak toho Costu dalsi zapas posadi..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako to rozhodca uviedol v zapise??? marca to eviduje ako vlastny a elmundo ako Messiho gol....ci to ma kazdy tak ako mu pasuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, vy už s tím jste fakt jak nemocní...jako byste neměli v životě nic jinýho na starosti než Messiho rekord...

Reagovat
smazaný uživatel

aj tebe dobru noc

Reagovat
smazaný uživatel

co je nehorazne vtipne je ze Benzemovi minule ten gol dali ako vlastny, ale ked sa jedna o Messiho tak nie..

Reagovat
CHONG

Dvojí metr

Reagovat
smazaný uživatel

s Barcou nic nove

Reagovat
CHONG

Pravda, už jsem si na to tak nějak zvykl.

Reagovat
Fairplay

Nerad se do těchto debat pouštím, ale v tomto ohledu vede Messi nad Ronaldem asi o 3 branky. Ronaldova sporná - Pepeho gól, Messi loni sporná - psali ve Španělsku, že prý odezřeli tuším Alexisovi, že bude dělat, že to byl Messiho gól, teď Messi další sporný.

No což o to, ale i ty asistence jsou letos nějaké pochybné - letos dává Real snad půlku gólů "bez asistence", v Anglii takové situace uznávají jako nahrávky. (sleduji Chelsea a Real a Chelsea podobné situace vždycky jako asistenci uznají)

Reagovat
alcantara

A vraj je za tym vsetkym Taliban.

Reagovat
Fairplay

Ale na ty asistence bych se rád někoho zeptal, v Anglii běžně zapíší gólovou nahrávku, která ale byla lehce ztečovaná jako asistenci, což někdo mi nedávno tvrdil, že je správné, ale zase v zápasech Realu sebemenší teč a už je to bez asistence. Zajímalo by mě to i třeba kvůli tomu, abych si mohl udělat názor na všelijaké servery, kde tohle počítají a vyvaroval se debilním diskuzím, kde někdo vytáhne Messiho, že má prý už 100 bodů za asi 30 asistencí a pak zjistíš, že na té stránce počítají za asistenci i to, že na něj pískli penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

plati zapis rozhodcu, na nejakeho pisalka od marcy sa ty vyser...

Reagovat
smazaný uživatel

Od Realu bych čekal i lepší výkon, tohle byl takový očekávaný standard...spíš bych se soustředil na Atletico...tým, kterej má v jakékoliv lize na světě na kontě 11 výher ze 13 zápasů, by měl kvalitativně v té lize nějak vyčnívat...ano, tohle byl jeden zápas, proti silnýmu soupeři, ale výkon skutečně naprosto tragickej bez čehokoliv pozitivního...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak som to vypatral, rozhodca to uviedol v zapise ako gol Messiho ...neviem preco marca zavadza, aha zeby bola promadridska?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi k smíchu. Bejt to obráceně, tak tu bliješ na rozhodčí, ale když pískaj pro Hobita, tak to jsou najednou svatý, neomylný sudí. Pokrytče.

Reagovat
smazaný uživatel

pisem pravdu, nezavadzam verejnost ako marca

Reagovat
smazaný uživatel

Marca rozhodně neklame, rozhodli se gól připsat jako vlastní a mají na to to největší právo. V boji o Pichichi rozhodují oni a je to jejich věc komu golaso uznaj a komu ne. Tady se, dle mého, rozhodli správně. Navíc rozhodčí není neomylná autorita, která se nikdy nesplete, ale chápu že pro vás to tak momenťálně je, protože se vám to hodí do krámu. Hlavně, aby to tak bylo až vám neuznaj gól, fouknou offside atd.

Reagovat
smazaný uživatel

este raz, plati to, co uvedie rozhodca v zapise a to sa pocita aj do oficialnych statistik...

Reagovat
smazaný uživatel

ja vím, rozhodčího tu nezpochybňuji. Jen mi přijde k smíchu to vaše "rozhodčí má vždycky pravdu", protože to bude platit max. do příštího zápasu až vám např. neuzná gól. To už sudí tak neomylnej nebude co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Část fandů Realu řvala na Mourinha "Mourinho, vete al teatro" .

Reagovat
valloire

Ty holt jsi jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každej fanda Madridu je z Mourinha tak unešenej, jako zdejší madridská špína.

Reagovat
smazaný uživatel

spina si tu akurat ty

Reagovat
smazaný uživatel

to musela byt velmi mala cast.. ked to nebolo pocut

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fairplay

http://www.youtube.com/watch?v=Jybkt9lhvtI

Tohle není vlastní gól!!?! Podívejte se na 0:21, to do brány nešlo ani náhodou, ale tak Messi. Alespoň pak budu moc zpochybňovat ten jeho rekord, protože loni mu připsali také branku, kterou tečoval nějaký hráč Barcelony. (teda pokud to nebylo ještě v roce 2011, v tom případě se předem omlouvám )

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som navrhol rekonstrukciu trajektorie letu lopty a pozval k tomu od fyzikov az po meteorologov...co ked lopta by sa odrazila od tyce do brany? technika existuje, nech to skumaju...ale prd je vam to platne, plati zapis rozhodcu a Messimu ten gol uz nikto nevymaze, akurat tak nejaky pisalko od Marcy, ale ten mi je ukradnuty...

Reagovat
CHONG

Cristiano Ronaldo

Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastni gol to je, ale gol by to byl i tak zrejme. A loni mu ji pripsali spravne http://www.youtube.com/watch?v=pL3c1lmz458

Reagovat
Fairplay

Prý odezřeli ze rtů, že ten hráč říkal, že to nechá Messimu, ale o tom už se tu diskutovalo tenkrát dost.

Reagovat
FUnk

co tady resite jestli ta branka bude pripsana messimu, kdyz jich jeste da 3 do konce roku *bitchplease*

Reagovat
smazaný uživatel

A tak tým, který měl konkurovat v boji o titul, prohrál s tím druhým nejlepším 2:0. .....

Reagovat
Rssa

*třetím nejlepším

Reagovat
teenz

Hrozný šašci katalánský.

Reagovat
Rssa

Podívej se na tabulku. Šašku.

Reagovat
One-Real

Jak hrál bůh Falcao, kterej měl rozcupovat obranu Realu i kdyby prý používal jen jednu nohu?

Reagovat
smazaný uživatel

kvôli čomu to hrotíš. nieže by si bol rád, že ste zvádli ťažký zápas na jednotku.

Reagovat
madridcan

Reagovat
valloire

Nemyslíš,že to spíš hrotí ten,co to napsal o Falcaovi?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
One-Real

já jsem rád, že jsme to zvládli jak jsem předpokládal

ale neodpustím si to rýpnutí, protože těch narážek na super Falcaa tu bylo před zápasem požehnaně

Reagovat
C-M@ster

Prej arogance fans Realu...

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo čekal na nějaký opravdu famozní výkon od Barci pod Titem, tak se včera dočkal. Tohle byla Barca, kterou by si všichni přáli vidět každý zápas. Hráči to odjezdili jak v útoku, tak v obraně. Tohle už jsem docela dlouho neviděl a popravdě jsem si to hrozně moc užil. Nicméně je třeba zmínit, že to bylo i o hře soupeře. Baskové to odmakali úplně stejně a pokoušeli se hrát fotbal, což nám přesně sedí (reministence na to, proč bych si přál v LM potkat BVB ...). Takhle technický Athletic jsem za svůj fotbalový život ještě neviděl. Popravdě jsem se přistihl v tom, že jsem jim posledních asi 10 minut začal dokonce přát. Nicméně se musí zmínit to nejdůležitější - sice hráli Baskové opravdu hodně dobře dobře, ale kromě gólu si žádnou jinou gólovku nevypracovali. Hodně tristní bilance ... Marcelo zase dostal dardu. Je mi ho líto. Chce hrát svůj fotbal a i ho hraje, ale ty výsledky jsou katastrofální.

Ale zpět k Barcičce. Včera mě hodně překvapila obrana. Proti Baskům (kor takhle bojujícím Baskům) obstála obrana na jedničku. Jediná chybička za zápas se ztrácí v záplavě dalších brilantních obranných zákroků hlavně Piqueho. Ale hlavně se musím zastavit u hry dopředu. Včera si to Messi, Iniesta, Alba, Cesc i Xavi dávali neskutečně. Bavili fotbalem sebe i diváky. Ty kombinace mi často připomínaly Playstation. Na Barcu koukám roky a jsem na ni zvyklý, ale tohle byl extrém. Vyjímečný zážitek.

Jako moment zápasu bych vyhlásil dvě situace - Cescovu příhrávku na gól Adriana. A Pedrovo přenesení na Piqueho. Při obou situacích jsem valil oči ještě víc, než v dalším průběhu mače.

Dnes víc než jindy: ♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě musím dodat statistiky Messiho - 14 zápasů - 21 gólů. 57 minut na gól ... Unikátní.

Reagovat
Xavi

Mně se nejvíc líbily přihrávky Xaviho na Messiho.

A s tou obranou... Trošku slabší Masch, který zkoušel ofsajd u toho jediného gólu, ale vyběhl pozdě a ještě před tím gólem tam měli asi dvě šance, to byla hluchá sedmiminutovka.

Reagovat
Rssa

Já si to užil taky neskutečně, ale nemůžu souhlasit. Atheltic BYL špatný.

Reagovat
valloire

Nechci ti do toho moc kecat,ale Bilbao bylo včera tragický. Ale chápu,že se ti líbí takhle naivní,odevzdaní soupeři a abys vyzdvihl výkon Barcelony,musíš ocenit vynikající výkon soupeře. Barcelona hrála dobře,ale Bilbao bylo špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Madridské derby, které bylo proklamované málem jako zápas podzimu přineslu šeď a nudu. Atleti naprosto marní. Dopředu nevymysleli zhola nic. Real hrál taky hodně špatně, ale na pár standartek a jeden brejk to stačilo. Courtois přesně vystihuje hru Atletů proti Realu - zase se podělal. S tímhel gólmanem to Atleti budou mít těžký pořád, to se nedá svítit ... Falcao byl za celý zápas taky matný. Prostě a jednoduše - Atleti předvedli svůj standartní výkon v derby.

Každopádně pro Barcu to nijak špatný výsledek není - náskok 6 a 11 bodů ... Konfort.

Reagovat
madridcan

*KoMfort ked uz

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme to komplikovat a napíšeme "Pohodlí"

Reagovat
madridcan

to teda je

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím s tím,že by to byla nějaká velká nuda,v zápase se hodně běhalo a hrálo tvrdě a Real ten zápas perfektně zvládl , řekl bych , že nešlo o moc lépe hrát,Atlético bylo přemotivované a hru znepříjemňovalo,pokud se ti zdá,že zápas neměl kvalitu,tak se na tom jednoznačně podepsali Atleti. Ukázalo se ,že oni asi naším soupeřem o titul nebudou,ale Real jím ještě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře tedy - pokud bereš strkačky a fauly jako zpestření, tak to nuda nebyla, ale opravdu fotbalového ten zápas nenabídnul moc. A o to horší to vyznělo, když člověk před tím vidí fotbalovou genialitu Barcelony.

Já bych Atlety neodepisoval. Kor né po derby. Ty body, co odevzdají Realu, si zase naženou jinde. A pořád mají na Real docela luxusních 5 bodů. Včera jsem sice bláhově doufal, že překročí svůj stín, ale to se nestalo. Oni se o to ani nepokusili. Myslím si, že Simeone se tak moc bál nářezu, až zapomněl na svoji vlastní hru. Vlastně všechno podřídil eliminaci zbraní Realu. A docela se mu to povedlo. Real si herně za celý mač nevytvořil nic. Dva brejky a pár standartek ...

Reagovat
smazaný uživatel

no a jen nakonec - vůbec mu nepomohlo zranění Filipeho. Nechci to na to svádět, ale v tomhle mají Atleti pech. Těsně před mačem si vlastní vinou (smůlou) rozeserou to, co celou sezonu funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Felipe jin chyběl,tu levou lajnu hraje velice dobře,stejně tak na druhé straně Marcelo,Coentrao jej neumí nahradit,ale líbí se mi jeho pády s vymrštěnými rukami vzhůru(ale simuluje jen Barca ).

Strkačky a fauly neberu jako zpestření hry,i když jsem doufal,že alespoň jeden z madridských psycho na stoperech skončí dřív,ale za úder loktem se karty dávají (bohužel jinde).Také se divím,že Xabi dohrává zápasy se svými útoky na achilovky a kotníky soupeřů(jinde by nedohrál).

Reagovat
smazaný uživatel

Xabimu prochází neuvěřitelné věci, to je až neskutečné. Nicméně ... je prostě chráněný, s tím nic neuděláme.

Reagovat
Xavi

Jn. já jsem viděl teda jen první půlku, ale vystihls to pěkně.

Reagovat
valloire

souhlas.

Reagovat
Rssa

Nuda to docela byla, hlavně oproti našemu zápasu. Ale to je možná dáno tím, že Real mě nudí vždy.

Každopádně byli tak 100x lepší než Atletico. Přijde mi to jako nasvalený čtvrťák, který šikanuje svého o 2 roky mladšího spolužáka, jehož záliby jsou IT a lepení modelů. Ať se snaží sebevíc, jsou proti nim marní a posraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné, že pre teba to bola nuda ked si zvyknutý kukať na hádzanú, toto bol z našej strany klasický výkon, rýchly prechod tým pádom mnoho strát, časté zakončenie, teda hlavne v druhom polčase, prvý polčas sme sa do golu hladali, opakujem nebola to žiadna nuda len si treba zhodiť barcelonské okuliare a nečakať 39876 prihrávok za zápas ..

Reagovat
valloire

Tak málo? To zvládne Xavi na půlce za poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, hod to na Courtoisa

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik chybí Messimu gólů k překonání rekordu?

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
ADM

vsetkym je jedno, ze ten gol pripisali Messimu, ale je tu o tom 50 prispevkov. Riesia sa tu neskutocne primitivnosti

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidis baletky sa s tym nevedia zmierit ;) ...nevedia pochopit, ze plati to, co uvedie rozhodca v zapise... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak ostatní, ale mně připadá především srandovní, jak si tu lidi dle fanouškovského příslušenství tvoří vlastní pravidla a definice pro vlastní gól...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca je tam na to, aby rozhodoval a co uvedie do zapisu to plati...ale uz sme si zvykli, vsetko co sa tyka barcy a messiho je tu urcitou skupinou ludi spochybnovane ;)

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, byli tu i fanoušci Barcelony, kteří tvrdili, jak ten míč šel jednoznačně na bránu, na což nevím, jak přišli...:) byla to dost nejasná situace a je opravdu jen na rozhodčím nebo nějaké komisi, aby to posoudili...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, spusta čechů jsou jen chudáci kteří cizí úspěch nikomu nepřejou :)

Reagovat
teenz

"Ronaldova přihrávka na Di Maríu ještě neprošla, Portugalec si však z toho nedělal těžkou hlavu, okamžitě našel na druhé straně šestnáctky zcela osamoceného Mesuta Özila, který následně propálil Courtoise a rozhodl."

Ta první přihrávka směřovala na Benzemu na kterýho to neprošlo. (Mimochodem, celá akce překrásná, patička, rychlost, přechod).

Reagovat
Xavi

Falcao je hráč především do šestnácky, tak co jste po něm včera chtěli?

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, ale trebárs koľkokrát išli do brejku a on si skvele nabiehal od stopérov byť tam Ozil alebo Di Maria tak mu tu kolmicu proste dajú,ale čo čakať od takých kopýt a herečiek ako Diego Costa či Turan ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Tohle jsou úžasný brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

To by mělo jít do učebnic jako ukázka toho,jak má vypadat brejk. Zajímalo by mě,za kolik má Ronaldo stovku.

Reagovat
smazaný uživatel

V Manchesteru míval za 10,7.

Reagovat
valloire

dík

Reagovat
C0br

A to s naprosto příšernou technikou běhu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chtěl jsem mu i nadat, že tohle by měl dávat, ale uznávám, že o tomto jsem nevěděl a aspoň malá kapička jeho síly mu v ten moment mohla chybět .

Reagovat
herbage

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jasně Benzema>Falcao. Kecy o lepších spoluhráčích si nechte, na balonu jednoznačně lepší Benzema.

Snad to včera otevřelo madridským oči, že Falcao v Realu by nebyl lepší než Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

Reagovat
Mercury

co je na tom epického?

Reagovat
smazaný uživatel

že vyšiel sám 40 minut pred zapasom, naňom 50 fotografov a skandujuc jeho meno odišiel dojatý späť do útrob, Legenda

Reagovat
Mercury

ok..ja jsem čekal nějákou Josého reakci na to skandování právě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Jako když přijde Caesar do arény.

Reagovat
smazaný uživatel

Část publika na něj pískala. Hlavně zezačátku, když vyšel,l tak to bylo pěkně slyšet. Opravdu epické

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

mna nezaujima či niekto resp. skupinka 10tich starych páprdov z 3000 fans na tribune, v tom čase začne pískať, ked 95% ludi tlieskalo a skandovalo ...

Reagovat
CHONG

Like a Boss

Reagovat
Rssa

Wenger toto nedělá

Reagovat
CHONG

Nauč se číst, já jsem psal Like a Boss a ne Like a Noob.

Reagovat
Rssa

Proč přispíváš na EF, když má informace na úrovni postiženého křečka? Co ti to dává?

Reagovat
CHONG

Zaprvé se opět pleteš, tu informaci kterou máš o Wengerovi na mysli znám moc dobře, ale já si můžu napsat co chci a cokoliv si upravit, tak jak chci a zadruhé co je ti do toho, proč sem přispívám?

Reagovat
valloire

Líbí se mi,jak se tu srovnává výkon Barcelony proti soupeři,který je letos tak špatný,že ho porazí i Sparta,s madridským derby. Mimochodem,nejfamóznější moment včerejška byl bleskový brejk Realu,zakončený Ronaldovou tyčkou po jeho 100 metrovém sprintu.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, jaký je rozdíl mezi výkony Barcelony a Realu v této sezoně? 11 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Zajíci se počítají až po honu

Reagovat
smazaný uživatel

jesli se pocitaj i debilove po registraci na Eurofotbalu tak pocty jdou vysoko

Reagovat
CHONG

Dobře ty, taková sebekritika se dnes nevidí často, to tě šlechtí.

Reagovat
teenz

A koukni kolik se jich hned ozvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tady někdo říkal, jak Baskové hráli skvěle, ale protože je Barcelona nejlepší, tak vyhrála. Ten samý člověk pak řekl, že Athletico Madrid hrálo hovno, bez náboje a proto vyhrál Real.

Já nechápu jak může vypustit takovou zhovadilost. Atletic hraje totální tužku letos, ale když hraje proti Barceloně, tak je to nejadnou druhý nejlepší tým planety.

Reagovat
valloire

Tady je aspoň vidět,že ten člověk o tom nemá ani páru. Atletico hrálo,to co mu Šampioni dovolili. Nic. Barcelona hrála to,co jí Bilbao dovolilo. Dělala si co chtěla.

Reagovat
Rssa

A proč děláš to samé a znevažuješ výkon Barcelony proti týmu, který nám (i vám) dělá často problémy?

Reagovat
valloire

Napsal jsem výš,že Barcelona hrála dobře. Bilbao letos ale opravdu potíže nedělá,porazili jsme ho taky 5-1. Ale nikde jsem neviděl ódy na jeho výkon,aby vynikl ten náš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dlouho ti trvala masturbace u Ronalda,jo?

Reagovat
smazaný uživatel

vyzdvihnul včerejší výkon CR, je na tom něco špatně? To, že tu při každém dotyku míče Hobita zdejší fans prožívají nefalšované orgasmy je v pořádku což?!

Jinak CR za ten sprint

Reagovat
herbage

tak gól připsán Messimu - pravda vítězí

Reagovat
teenz

Nemocní, opravdu.

Reagovat
Mercury

Reagovat
CHONG

Reagovat
Rssa

Nevím kde je pravda, ale pokud mu to rozhodčí uznal, tak ho dal.

Reagovat
herbage

tys měl pochyby? Na hranici s tebou

Reagovat
Rssa

Já psal už včera, že podle mého ten lob šel mimo branku. Jaká je pravda se už díky obránci Athleticu nedozvíme, rozhodčí to udělal za mě.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to šlo na tyčku, ale podle rotace míče by to určitě šlo do branky. Neřeším to, ale snad dá Leo ještě tolik golu, aby mu i bez tohohle nikdo nemohl upřít překonání rekordu Mullera.

Reagovat
valloire

Mullera dá i tak. Jestli mu ten gól napíšou,tak bude prostě platit. Jde o hovno.

Reagovat
herbage

sirky, kde mám sirky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou hraniční situace, pamatuju, že jednou podobný gól dával Ševa a taky mu byl připsaný.. Teď mě napadá hypotetická situace..- Útočník půjde sám na gólmana trochu z úhlu, vystřelí mu na gajdičky a balon se odrazí od brankářovi nohy do branky.. A až pak záznamy potvrdí, že by střela bez dotyku brankářovy nohy, šla vedle..- Takových situací je spousta a ještě nikdy jsem neviděl, že by se branka připsala jako vlastní gólmanovi.

Reagovat
herbage

myslím, že u gólmanů je to posuzováno jinak. Tam je jedno, jestli to šlo na branku, ale záleží, jestli to skončí v brance. Aby byl gólmanovi připsán vlastní, musel by pro to udělat něco víc, jako srazit si tam sám lehký míč, apod. Jinak včera jako Messi dal podobný gól i Diego Ifrán proti Valencii, nemá to cenu už pitvat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak se to bere jako "poslední hráč u branky" a ne jako gólman, nebo obránce..

Reagovat
herbage

to bych neřekl. Gólman totiž může používat ruce, obránce ne

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo jedno, tak si představ, že gólman je na půlce soupeře a brankáře nahrazuje obránce.. Ta situace by byla naprosto stejná.

Reagovat
herbage

Bude záležet dost na konkrétní situaci a na výkladu. Zkrátka to co jsi ty popsal, tak ano, nemusí to jít ani do brány, když si to gólman srazí sám. Pokud obránce se to snaží vykopnout a je poslední, tak se to posuzuje podle toho, jestli by šel míč do branky a nebo ne a kdyby nebyl poslední a tečoval to, tak záleží, jestli to tečoval tak, že brankář by to bez jeho teče chytil nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý výklad pravidel, abych řekl pravdu, tak jsem včera, než jsem kouknul do diskuze, nepochyboval o uznání branky pro Messiho.. Na jednu stranu mi to je jedno, protože o co méně toto branka pro hráče, než penalta ke která přijdu jako slepý k houslím.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jsi přišel na to, že by se to u gólmanů mělo být jinak? To je zase nějaký nový pravidlo? Je to prostě na posouzení toho, kdo to posuzovat má, žádná striktní, a už vůbec oficiální pravidla na to neexistují, tak to pochop a buď rád, že to připsali Messimu a už tu s tím neotravuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se do toho pleteš, když tě to otravuje? Herb reaguje na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak pardon, já jsem nevěděl, že tu máte soukromou místnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze je rozdělena vlákny.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jedno, já jsem reagoval na jeho příspěvek, to tu doufám ještě nemám zakázaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguješ na jeho příspěvek tím, že mu nakazuješ, co má dělat.. Kdo ti k tomu dal právo? To se tu budeme bavit jen o tom, co chceš ty? Ty jsi tady oficiální komentátor diskuze?

Reagovat
smazaný uživatel

Laskavě mě tady nemoralizuj, já nejsem žádnej tvůj chovanec, já tomu borcovi nic nenakazuju, ale otravuje tady s tím od včerejška, tak jsem mu to napsal, ale bylo to určeno jemu, ne tobě, tak se tím nijak nezatěžuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguješ na odpověď na mnou položenou otázku. Já jsem ten poslední, co by mohl moralizovat, přesto nezakazuji druhým, aby se o něčem spolu bavili. Když někoho slyšíš v tramvaji bavit se o Pojišťovně štěstí, tak taky takhle zasáhneš?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulej týden jsem v autobuse zliskal jednoho borca, když se s kámošem bavil o Ordinaci...takže na vás jsem ještě mírnej...

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nic ve zlým, já jsem se o tom s tím borcem tady včera "bavil", ale on už tu o tom napsal asi 150 příspěvků...jako zase všeho s rozumem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marinik to opět nezvládá, dělá ze sebe šaška, ale jako vždy se to bude snažit hodit na všechny okolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládám to...vyhodili mě z místa uklízeče městských záchodů...vím, že si chceš povídat a pomoct mi, ale já se se zakomplexovanýma udavačema nebavím...ahoj...

Reagovat
smazaný uživatel

A tvá tupost stále roste a roste. Jen se ztrapňuj dále, už se těším na den, až pořádně narazíš.

Reagovat
herbage

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

toho neřeš

Reagovat
Rssa

Tak jasně, jen si nejsem tak jistý, jak by to skončilo bez zásahu protihráče. Rozhodně kvůli tomu nesmutním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to definitivní? Nebude se to ještě přezkoumávat? Být tebou, raději bych ještě chvíli s oslavami počkal, vím, že trneš už od včerejška, ale snaž se to neuspěchat...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno.. Pichichi aj tak udeluje Marca

Reagovat
smazaný uživatel

jakoby ten jeden gól negól měl vliv na to, kdo dostane Pichichi

Reagovat
herbage

Včerejší připsání gólu Messimu má i další zajímavý dopad na statistiky. Messi v letošní sezóně Primera Division nedal soupeři jeden samotný gól. Buď vyšel střelecky naprázdno (4 zápasy) nebo vstřelil 2 góly (9 zápasů) a jednou hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz jenom jeden na dorovnani Mullera ne? ma 4 zapasy jeste tusim?

Reagovat
Mercury

Je to tak. Tři ligové duely jsou jisté, nicméně je otázka jestli bude hrát ve středu proti Benfice. Osobně si myslím, že ho Tito možná nasadí, zbytek sestavy čekám velkou rotaci (Puyol, Thiago, Song, Villa, Tello...). Bylo by symbolické překonat Mulleruv rekord v Champions league a pokud Messi nastoupí, tak si za tím půjde.

Reagovat
herbage

hlavně vůči Celticu by bylo nespravedlivé, kdyby Barcelona nastoupila s béčkem

Reagovat
smazaný uživatel

něco podobnýho tu loni vykřikovali i fanoušci Plzně po tom, co viděli sestavu Barcy na BATE a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem možná jediný madridista, který má rád Diega Costu, ale ten kluk prostě musí zůstat v lize, to může být náš nový Ballesteros na dalších 10 let. To je až neuvěřitelný, kolik je mezi ním Sergiem, Pepem a Alonsem nenávisti, jestli to nebylo už dřív, tak to určitě nastartoval ten drsný jarní zápas na Rayu, kde si taky dávali pořád po rypáku. A ještě se u toho někdy zasmějí, když se jim povede nějaká "kulišárna" za zády rozhodčího. Navíc je to výborný fotbalista, jeho emoce, síla a osobní souboje jsou kořením každého zápasu.

Reagovat
herbage

"kulišárna" Simeone ho nasadil včera kvůli tomu nebo byl Adriano zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Adrián je ok, hrál 20 minut, takže to první . A Diego odehrál až včera první celý zápas v lize, jsme jeho miláčci.

Reagovat
smazaný uživatel

DC19 hrá pravidelne, vytlačil Adriána zo zostavy... DC19,Arda-Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu no, ked to takto berieš Mne sa zas hrozne páčil a to najmä v prvom polčase Mario Suarez

Reagovat
Masi

To asi budeš no

Reagovat
smazaný uživatel

DC19 je fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra je krásná věc, ale jak vidno v mnoha zdejších souhrnech, ne každý vyhrávat umí.

Až příště někdo poruší na hřišti fairplay pravidla na hřišti a budete to odsuzovat, vzpomeňte si na své příspěvky, ktéré mají k fairplay opravdu daleko.

♥ Visca el Barça ♥

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Musim sa priznat, ze nie som daleko od toho, aby som tu s tym sekol. Jiri casto vidi problem iba na bielo(alebo dolarovsky), ale co tu predvadzaju niektori fans Barcelony je tiez neuveritelne. Vo vlakne, ktore zacina tu o 02.12.2012 09:54 drzo klamu, ze ,,baletky sa nevedia zmierit s tym, ze dal Messi gol". Hlavne po vacsine sa zacala debata(respektive bola rozprudena) fanusikom Barcelony alebo ich kamaratov s hnedymi nosmi(Najviac jeden z PL). Viedli sme tu debatu o tom, ako sa moze zmenit uroven diskusiu, ale rovnako sa nezmeni, ked aj fanusikovia Realu sa budu pozastavovat nad kazdou kravinou a vysmievat sa ako uplni debili. Najviac ma doraza, ze niektori ludia tu sa prezentuju dost pokrocilym vekom a maju spravanie ako desatrocni ufnukanci, ktorym mama v obchode nekupila vec, ktoru chceli. Nechcem odchadzat z dovodu, ze tu chodim 7-8 rokov, registrovany som tu sest rokov a vzdy sa dozviem nieco viac. Je tu kvalitna studna informacii o ktorej si chcem pokecat, precitat si nazory a pokecat o nich. Plus urcite nechcem odist, ked je Real v tabulke tak ako je. Nemusim nikomu nic dokazovat aky som fanusik, ale proste by mi to prislo blbe. A hlavne mi pride smiesne, aby som sa pakoval ja na ukor niekoho, kto tu chodi len a len buzerovat. Ale minimalne je to na zamyslenie smerom na adminov, aby sa tu s tym nieco robilo alebo, aby sa proste zaviedla cenzura, ktora by uzivatelovi umoznila nejak filtrovat prispevky. Viem, ze ta debata tu uz bola x krat, ale za hlbsie zamyslenie to stoji ak budete v blizkej dobe nieco menit nahodou.

Reagovat
herbage

já se včera normálně zeptal, jestli ten gól platil a co je v zápase a že se na mě nalepila místní real-jugend, to už není moje chyba. A to že tady zápas co zápas pochválím Messiho, s tím bys se mohl už smířit. Sám dáváš pod články tunu OT a taky mi to nevadí. Pod PD je diskuse dávno mrtvá a rozhodně ne kvůli tomu, co píšeš

Reagovat
madridcan

Vidim, ze si pochopil podstatu prispevku o ludoch co sa na tebe ,,nalepili". Mrtva neni, praveze je tu az prilis zivo a nemam pocit, ze ,,gol bol pripisany Messimu-pravda vitazi" a potom hned nato nadvazujuci dalsi novy a opat zacinajuci ,,pripisanim golu" je chvalenie Messiho. Messi ma byt zaco chvaleny, lebo stoji na prahu historie, takze nieco take mi absolutne nevadi a vadit nemoze. A je rozdiel OT(najma OT co sa tyka futbalu) a rozdiel ked sa tu rozbehne diskusia o ktorej som hovoril. Ak nevies o com hovorim a citis sa urazeny, tak to neni moja starost. Ved ako vidim si si to aj tak vysvetlil po svojom.

Reagovat
herbage

pravda vítězí byla provokace a to druhé byla jen zajímavá statistika. A že diskuse je mrtvá, to jsem myslel tak, že ti lidé co měli co říct, tak už tu stejně nechodí

Reagovat
smazaný uživatel

To přece není pravda.

Reagovat
herbage

dokud měly týmy jako Valencia ještě šanci bojovat o titul nebo alespoň Real a Barcu doma přejely, tak sem jejich fanoušci ještě chodili, ale teď už je jen 90% diskusí Messi x C.Ronaldo, protože liga sama o sobě už je nudná. Ne pro všechny, ale ti kdo se o ligu jako takovou zajímaj, tak chodí dávno na španlskýfotbal.cz. Spíš se divím, že tu zůstalo ještě pár lidí jako merengues

Reagovat
teenz

Ať si tu vychvalujou Messiho třeba to trenek. To je podle mě všem normálním fans fuk. Vadí mi spíše to nechutné narážení jeden do druhého. A často (jak tu někteří fans Barcy) dělají, je že kopou do Realu jen tak z nudy a chytaj se příspěvků ač vůbec nechtějí konstruktivně komentovat a opět jen kopou.

Reagovat
Rssa

Zrovna ty jsi jeden z těch, kteří káží vodu ale chlastají víno. Za vším vidíš útok na Real. Takže trochu sebereflexe.

Reagovat
teenz

A útočím někde na Barcu ? Nebo se snažím vyvolat naschvál vlákno o hovnech jak to tu dělají místní experti ?

Reagovat
Rssa

prospero02.12.2012 01:48

A tak tým, který měl konkurovat v boji o titul, prohrál s tím druhým nejlepším 2:0. .....

[reagovat]

Rssa02.12.2012 11:15

*třetím nejlepším

[reagovat]

teenz02.12.2012 12:01

Hrozný šašci katalánský.

Proč reaguješ podrážděně na něco, co je fakticky i prakticky správné? Zbytečná reakce.

Reagovat
teenz

Určitě byla, s tím souhlasím. Každopádně už to tvoje rejpnutí taky nemuselo být.

Reagovat
Rssa

Rýpnutí ale není vůbec na škodu. Pokud je na úrovni. Toto bylo, protože zároveň odráželo postavení Realu v tabulce, kde je prostě třetí a ty tou reakcí to neovlivníš...

Reagovat
teenz

Jo já vím, jen sis potřeboval kopnout, tak jsem taky kopnul.

Reagovat
Rssa

To je právě ten rozdíl. Já si rýpl v rámci rivalského soupeření. Ty jsi urážel. O to jde.

Reagovat
madridcan

Ale ved to neni ohladom Messiho vychvalovania paneboze. Ja som tu narazal na to, ze ako niektori obvinuju fanusikov Realu, ze oni riesia viac Messiho druhy gol pricom to rozpruduju hlavne oni a niektori fanusikovia Realu nemaju dost rozumu na to, aby na to reagovali kludne alebo nereagovali vobec. Viem si predstavit nase krochkanie blahom keby Cristiano alebo Benzema alebo to je uplne jedno, ze kto z Realu, dosiahol taky pocin. Toto mi absolutne nevadi.

Reagovat
teenz

Však já jsem nenapsal, že mi tohle vadí. Narážel jsem úplně na něco jinýho.

Reagovat
SIRBRANIKE

Madri, neblázni, ber to z nadhľadom, sám veľmi dobre vieš, že netolerancia a predsudky sú zastúpené u niektorích ľudí na oboch stranách. Ja sa na nich bavím, pozriem sa kto to napísal a hovorím si: zase si neprekvapil a keď je to fakt úbohé tak to celé vlákno preskočím. Ale som rád, že sa tu nachádzajú i normálny ľudia ako ty a napr. Filda...

Inak, ak sa nad tým zamyslíš tak admini asi nebudú dávať BAN niekomu len preto, že je hlúpy. Potrebujú mať čo najviac návštevníkov. No a veriť tomu, že sa tu niekto začne zrazu správať úplne inak je asi hodne nepravdepodobné. Takže to treba brať s rezervou. Slová: mordor, hobit, škret, baletka, herci, Leoš, mrdrid... treba preskakovať a sústrediť sa na doležité veci. Aspoň ja to tak mám a máš pravdu, že sa tu človek dozvie i zaujímavé veci, ku ktorím, by sa normálne nedostal. Bola by to škoda ak by si zmizol...

Reagovat
Rssa

Řeš to s chladnou hlavou. Hovna budou v diskuzích vždy. Novouživatelé jsou i v PL, akorát tam je více normálnějších, takže se to dá přežít. V PD to je holt težší a normálních je méně vidět.

Ale s tou filtrací je to hodně dobrý nápad, akorát provedení by bylo těžší. Co když se nějaký no name zapojí do diskuze normálních, to pak vše za ním bude cenzurováno?

Reagovat
smazaný uživatel

Filtrovat lidi si člověk může i v hlavě.. Spíš by bylo fajn, třeba nějaké barevné označení příspěvků od uživatele, kterého chci číst..

Reagovat
teenz

Přesně tak.

Reagovat
Rssa

Tak zatím si můžeš na papír vypsat všechny, které číst chceš a pak ctrl + F a je to I když nějak softwarově by to bylo daleko lepší....

Na druhou stranu zase by bylo těžší zde proniknout jako nový, rozumný uživatel.

Spíš bych to udělal jinak:

1) Vstupní kvíz - vyhodnocení adminem - viz ČSFD

2) Systém hvězdiček - za každý BAN nějaká hvězdička nebo zešedivění jeho příspěvku, takže by šel snadněji přehlednout

3) Nezdůrazňovat známé tváře, ale potlačovat známé potížisty

4) Možnost vyfiltrovat všechny příspěvky od daného uživatele

5) Ignorelist - dávání do karantény si lidi, které číst nechceš.

Plus mínus.

Reagovat
herbage

trošku naivní, ne? Žádní vstupní testy jako na ČSFD nečekej, jde o čtenost a musíš čtenáře nalákat, ne je vyhánět. Kdyby to adminy sralo, tak už dávno banují multinicky a trapné pokusy o troll jako falešný domingo. a falešná 1O

Reagovat
Rssa

Já nabízím návod, jak by se to dalo řešit. Nic o naivitě mi tu nevykládej.

Reagovat
herbage

jenže ty to píšeš z pohledu uživatele a nekoukáš na to z pohledu provozovatele, proto ta naivita. Asi jako kdybys šel na bazén a u pokladny tvrdil, že kdyby postavili pár tobogánů a umělou řeku, že by se tím pro návštěvníky zvýšila atraktivita. Ano, zvýšila, ale někdo to musí zaplatit. Tohle je web, kde dostáváš informace zdarma, přitom provoz toho webu něco stojí, redaktoři něco stojí, články z ČTK něco stojí. Já jsem jmenoval příklad, který tu sere všechny, dokonce se tu někdo svým nickem vydává za jednoho z redaktorů a neřeší se to. V Serii A už to chtějí zabalit lidé, kteří sem roky chodí a dělají drtivou většinu drtinu diskuse a sere se na to. Pokud se ignorují takové základní věci, kde stačí dva kliky a je hotovo, tak tady nečekej naivně účty typu ČSFD, přes které by neprošlo 50% uživatelů, kteří by sem pak pravděpodobně přestali chodit

Reagovat
Rssa

Proboha, však já to všecko vím. Jen jsem něco nadhodil, jak by se to dalo řešit. Že provozovatel webu chce něco jiného je otázka druhá. Nečekám, že se něco bude v nejbližší době podnikat, i když v dlouhodobějším horizontu by to bylo spíše ku prospěchu věci.

Reagovat
herbage

už se to tu nadhazuje 5 let a nic. Já osobně ani nějakou změnu formátu diskusí nechci. Spíš bych uvítal, kdyby admini ostřeji trestali vulgarity, klidně stylem padni komu padni a nenechali trolly typu masopust tak řádit. Hlavně mít několik účtů je nesmírně trapné, tu IP adresu za nickem bych vřele uvítal

Reagovat
Rssa

No, to bych asi hodně trpěl minulé léto, kdy jsem tu vystupoval pod kompletní soupiskou Barcelony

Reagovat
herbage

no ale každý věděl, že jsi to ty Jde mi o ty anonymní sraby typu masopust

Reagovat
Rssa

IP by ale nepomohli tomu, abys neviděl jeho kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
herbage

to to Rssa dopracoval, že ho musí opravovat dyslektik

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no

Na druhou stranu - ty mu nemáš, co vyčítat ...

Reagovat
Rssa

Ten IP

Reagovat
herbage

ne, ale alespoň bys věděl, s kým máš tu čest. Navíc on nikdy nevydrží být slušný a pak dostane ban

Reagovat
smazaný uživatel

Co je se Sahinem?

Reagovat
Rssa

Nic, jen dostávají šanci jiní. Navíc teď se uzdravil Lucas, náš jediný "DM", takže šancí bude ještě méně. V hierarchii jsou před ním Gerrard, Allen, Shelvey, Henderson a Lucas, za ním asi jen Suso, který ale stejně nastupuje na pozici křídla.

Zatím toho moc nepředvedl, hraje příliš vepředu na pozici AM, což není jeho pozice.

Reagovat
teenz

Takže kdyby šel do Arsenalu, tak toho předvede více ? Vzhledem k tomu, že v Arsenalu je jediný Arteta který se snaží hrát zataženějšího záložníka a nikdo jiný dál. A co hůř, je mi ho celkem líto.

Reagovat
Rssa

Ne, tam přece jen je ještě větší konkurence, navíc na jeho pozici hraje Arteta a také může Wilshere a Diaby.

Reagovat
teenz

Arteta je jediný a vzhledem k tomu, že Santi nevydrží hrát 2-3 zápasy za týden, tak se mohl Jack vysunout do předu a hrát Arteta se Sahinem. Diaby je out.

Reagovat
madridcan

Praveze ja som uplne kludny aj ked je pravda, ze ked si prebehnem prispevok este raz, tak vyzera dost ,,nasrato". Skor mi ide o uroven tu, ze chces si pokecat uplne v pohode a jeden ti reaguje smajlikmi, druhy ta posle do prdele A niekedy odpoved ani nedostanes. Napriklad zaciatky tu s tebou alebo co ja viem s Infim boli vkuse hadky, ale hadky na urovni, bez urazok, tvrdohlavo sme sa hadali niekedy aj o kravine, ale bola to debata, ktora nas aj vedela obohatit. Teraz najdes v diskusii len zopar takychto vlakien.

Prave to, ze s tou cenzurou/filtraciou by bola robota a som si vedomy, ze admini maju toho aj tak dost. Presne som narazal skor na nieco, co pise Marty. Lebo keby si si dal uzivatela skryt, tak za prve by si nevidel jeho reakcie v nejakom vlakne, ktore by ta mohlo zaujimat a za druhe mozno casto by si mal nutkanie si aj tak precitat, ze co uzivatel napisal. Takze to farebne odlisenie by bolo asi TOP.

Reagovat
Rssa

Naše hádky byly čistě rivalské . Náš vztah utvrdila legendární sázka o nick, která tě stála cca 2-3 měsíce Iniestu, který nesimuluje

Reagovat
madridcan

Skoda, ze po ine stavky si sa radsej nestavoval Ani superpohar, ani El Clasico v aprili

Reagovat
Rssa

V dubnu jsem strávil prohru v hospodě příznivců Realu v Las Palmas na Kanárech na dovolené a superpohár jsem nestihl, protože jsem zase dovolenkoval. Bohužel. Ale pokud přijdeš s nějakým předstihem, není problém se zase vsadit.

Reagovat
smazaný uživatel

výhoda PL je tá, že sa tam fandí viacerým mužstvám, takže sa tam splodí fajn diskusia, tu sa fandí akurát Realone a je to o tom, že jeden tábor strieľa do druhého...

všetko záleží od ľudí

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle přístup je hodně zajímavý.. Sparťani a Slávisti, kteří rivalitu pociťovali každý den ve škole, na tréninku, za barákem.. Prostě všude. Tak mají ten přístup totálně odlišný.. Věřim tomu, že ten přístup ve Španělsku bude hodně podobný tomu, jak je tomu v okolí Prahy..

Reagovat
madridcan

Neni ziadnym tajomstvom, ze v Spanielsku sa to az tak nebere ako tu. Ako samozrejme rivalita tam je vysoka, ale tu si niektori myslia, ze v Spanielsku je kvoli tomu zakopova vojna. Pricom vidis aj v repre, ze hraci su k sebe srdecny a uspechy to isto len utuzili.

Reagovat
smazaný uživatel

...a potom príde Clásico

Reagovat
smazaný uživatel

sekni s tím. Ubude tady spousta přetvářky.

Reagovat
madridcan

chybal by som ti Nemal by tu potom kto ludom pisat pravdu o tvojom pokrytectve

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys nebyl máslo, tak s tím sekneš a nekecáš tady o tom se slzami v očích.

Reagovat
madridcan

Len kvoli tomu co si myslis? Ide mi o uroven diskusie a pisem o tom, ze som nebol daleko a nie o tom, ze uz som skoncil a ze sa lucim. Opat citas co chces citat. Ja viem, ze tebe o diskusiu neide kedze sam si jeden z najvacsich parazitov tu, ale mne ano

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem samozřejmě četl správně a správně jsem reagoval. Kdybys nebyl máslo, tak napíšeš, že jsi skončil. Ale ty jsi uplakaně napsal, že jsi nebyl daleko od toho, že bys to tady zabalil. No jak píšu ... ufňukaný máslo.

Reagovat
madridcan

Ze si to nikto nemysli, reaguje normalne a hlada riesenie problemu okrem teba ti nepride zaujimave? To, ze vyplakavas vkuse nad diskusiou je v poriadku, ale ked to spomenie niekto iny, tak je to problem Rozdiel je hadam v tom, ze neplacem vkuse smerom k dolarovi ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to řešení, co tady bylo navrženo navrhoval dááááávno a asi už i dvakrát. Nevím, proč bych měl mlátit tu stále stejnou prázdnou slámu.

Na úroveň diskuse si klidně stěžuj, je totiž na co ... Ale ta poznámka o tom, že jsi to tady málem zabalil, byla fakt ubulená a úplně zbytečná. Ale tak nějak to přesně zapadlo do obrazu, který o tobě mám.

Reagovat
madridcan

Vies asi ako ma trapi, ze aky obraz o mne mas Najma ked opat raz z toho vychadzas ako pokrytec, lebo riesit to, ze kto bol ,,ubuleny" a ty pravidelne places v diskusiach smerom k rozhodcom, Realu, k Mourinhovi...smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, píšu to, co je pravda.

Tak je jasné, že nikoho nemůže zajímat, kdo si na něj na nějakým webu udělá jaký názor. Opak by byl hrozně divný.

Dál bych to neřešil. Prostě jsi dneska zase jednou dal průchod své ufňukané části duše. Je to z tebe. Stydět se za to nemusíš, protože každej jsme nějakej.

Reagovat
madridcan

Mas pravdu, preto je vacsina mojich odpovedi k tebe cry me a river, lebo taky proste si no...

Reagovat
Kenneth

.. Herbage a další vlezdoprdelky tu to ničí. O Jirkovi se nemá cenu bavit, ten ničí diskuze pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Čekal sem že se v tom uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak praporkáři už zase úřadují. Teď Celtě sebrali minimálně hodně regulérně vyhlížející gól. Proč proboha konečně nezačnou tyhle situace pouštět?

Reagovat
smazaný uživatel

Obafemi i Varas krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Navarro teď utekl kartě, ani neví jak.

Reagovat
-Kopy-

No tak už z živáku jsme poznal že to je ofsajd, natož pak ze záznamu, to chtěl kompenzovat nebo nevim

Reagovat
madridcan

Celsta Vigo moze zaplakat akí hlupaci su

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pro Celtu tragédie.

Reagovat
-Kopy-

Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Ač si taky myslím, že to byl ofsajd, tak by mě zajímala situace u neuznaného gólu Celty. Škoda, že to nezopakovali.

Nicméně tak jako tak si za tu ztrátu může Celta sama. Měli hru pod kontrolou, produkovali šance ... Šlo jen o koncovku.

Reagovat
madridcan

Tak podme Mallorca NEPREHRAT!

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak - Zara se výhrou jde přihlásit do boje o poháry ...

Reagovat
madridcan

Za 50 eur 1x, neda sa inak

Reagovat
smazaný uživatel

kurz?

Reagovat
madridcan

1,24, plus este tam je Inter a este dva zapasy.....................a prednasku o solach si nechaj

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž ... kdyby vyhráli Caparrósovci, tak mi to vadit určitě nebude.

Reagovat
madridcan

300 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá ve druhý minutě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá ve druhý minutě ...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

dobře Roberto

Reagovat
madridcan

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že jsem sem zavítal včas, abych se dozvěděl, že vám tu chybí někteří rozumní diskutéři v čele s Vaderem a že kvůli tomu s tim chtěj už někteří z vás seknout... No téééda

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jako řemen.

Reagovat
-Kopy-

Bavím se

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřipomněli ti stopeři Baleárů vaše minulé stoperské hvězdy?

Reagovat
-Kopy-

připomněli btw zrovna si teď píšu s kyslíkem a vzpomínáme na staré dobré časy, srazy, vánoční hodnocení a diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

hodnotenia su stale nie?

Reagovat
-Kopy-

nn

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrávals náhodou COD?

Reagovat
-Kopy-

jj

Reagovat
madridcan

Tak potom vsetky sexi zeny milovali tvoj swag

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, zbytek by měl zůstat na fb, nebo dostaneš ban, po kterym tu voláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Wooooooow, máme společné přátele i jinde, než na EF.

Reagovat
-Kopy-

jaké ?

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Kýnl, Aske se tam myslim jmenuje - můj skoro spolužák a chvilku spoluhráč, a těch dalších pár geeků kolem něj.

Reagovat
-Kopy-

aske je fajn, pokecáme jindy, jdu spát, čus

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, třeba. Jen bych to doplnil o to, že spoluhráč ve fotbale, nikoli v těch vašich ''hrách''.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si Nsue za tu svoji reakci po odpískání penalty takovýhle vývoj zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak tohle muselo bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... Joel Campbell hezky slušně On a Vela si dávaj Primeru s prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

!

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se moc nevyjadřoval, kazíš jim tady diskuze.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

A do týždňa zbĺkneš!

Reagovat
smazaný uživatel

kukni si ako to ničí Michu, zrovna aj tvoj klub

Reagovat
smazaný uživatel

kily kamarat moj vyzera to s mojimi los vikingos velmi zle :( do teraz som veril ze to pojde ale prestavam byt optimisticky, ponder v redzone hodi interception, jedini schopny receiver je tight end, a bez harvina nasa pass offence vyzera ako zo stredoskolskeho futbalu

Reagovat
madridcan

Povedal niekto Mallorce, ze sa branky vymenili?

Reagovat
madridcan

Vy co uz chcete premenit kreteni????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Anooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Di Matteo jde do Valencie

Reagovat
cristiano.K.

ještě není ofiko

Reagovat
Kily

počkat, o tom se jako uvažuje nebo do jakého světa jsem se to dneska probudil?

Reagovat
X-bano-X

uff 11:59 takto poránu

Reagovat
Arne

Patrick Ebert, du alter Rowdy ! ! !

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Dominator

Neuer - Lahm, Ramos, Barzagli, Alba - Pirlo, Xabi, Iniesta - Messi, Falcao, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, fantu vlastně musim přeházet.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, kde je Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Casillas - Lahm, Pepe, Silva, Alba(ale kurva Marcelo tam má být jednoznačne) - Iniesta, Xabi, Ozil - Messi, Falcao, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos se s Costou prej v derby poplivali ...

... tak nějak potvrdili úroveň jejich uvažování. Prostě špína z ulice.

Reagovat
valloire

http://www.youtube.com/watch?v=-1y1Krso2Bs ......Máš pravdu. Prostě špína z ulice.

Reagovat
blaugrana

Pinto-Montoya-Song-Gomez-Adriano-Tiago-Dos Satoos-Roberto-Deulofeu-Messi-Tello...na zajtra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele