Premier League - souhrn dohrávek

25.03.2014, 22:46, aktualizováno 26.03.2014, 22:57
Komentáře a souhrny
Liverpool ve středu porazil Sunderland a dál setrvává v boji o titul. Manchester City včera zvládnul městské derby na půdě United, a když zvládne své zápasy k dobru, půjde do čela. Naopak Arsenal ztratil se Swansea, Everton uspěl v Newcastlu a West Ham zdolal Hull.

Liverpool FC - Sunderland AFC 2:1

26.03.2014 21:00

Góly: 39. Steven Gerrard, 48. Daniel Sturridge - 76. Sung-yueng Ki

I takové zápasy se musí vyhrávat, když chcete vyhrát Premier League. Nebo spíše právě takovéhle. Liverpool měl doma se Sunderlandem velké potíže, o to cennější jsou ale tři získané body. Gólově je vykřesali Steven Gerrard a Daniel Sturridge dvěma krásnými střelami. Za hosty v závěru upravil na konečných 2:1 Ki.

Obávaný liverpoolský stroj se rozjížděl velmi pomalu. Vlastně mu to trvalo skoro celý poločas. První minuty sice měli domácí jakous takous převahu, kterou dotvrdili přímým kopem Suáreze a ranou Sturridge, jež shodně zamířili těsně vedle brankové konstrukce. Jenže poté se hra čím dál více vyrovnávala a i podceňovaný Sunderland si vytvářel alespoň náznaky příležitostí.

Střední pasáž úvodního dějství rozčeřily rána Allena nad a Suáreze vedle, až pár minut před koncem se namlsaní fanoušci Liverpoolu konečně dočkali. Vergini fauloval uruguayského střelce nějakých dvacet metrů od branky, debatu o exekuci nakonec vyhrál Steven Gerrard a to bylo pro domácí vítězství. Kapitán týmu napřáhl a krásnou ranou pod břevno otevřel skóre - 1:0.

V závěru poločasu měl největší šanci Sunderlandu Connor Wickham, jehož rána byla tečována a Mignoletovi nadělala potíže. Stav se ale již do přestávky nezměnil - naopak krátce po ní šli do dvougólového vedení hráči Liverpoolu. Henderson předal míč na roh šestnáctky Sturridgovi a ten nádhernou střelou přehodil bezmocného Mannoneho.

Zhruba čtvrt hodiny před koncem se ale začaly dít věci i na druhé straně. Nejprve trefil tyč Lee Cattermole a dorážku spálil Ki, na což ještě zareagoval Sturrige, který rovněž rozezvonil brankovou konstrukci. Na gólovou hlavičku korejského záložníka už ale Liverpool neodpověděl. Rohový kop Adama Johnsona dolétl trestuhodně až na zadní tyč, kde se Ki odpoutal od Flanagana a měl snadnou pozici - 2:1.

Od té doby i jindy suverénní Liverpool znervózněl a v dalších deseti minutách měli hosté dokonce větší držení míče. Svoji aktivitu dokonce přetavili v jednu zajímavou šanci, když John O’Shea hlavičkou tečoval Johnsonův centr z malého vápna vedle. V úplném závěru už však Reds těsné vedení pohlídali, a tři povinné body tak i přes velké problémy zůstávají na Anfield Road.

Více informací k zápasu

West Ham United - Hull City 2:1

26.03.2014 20:45

Góly: 25. Mark Noble (pen.), 54. James Chester (vl.) - 49. Nikica Jelavić

Vůbec nejdelší série porážek West Hamu pod Samem Allardycem končí v nejbližším možném momentě - po třech zápasech se Hammers za vydatné pomoci diskutované penalty a červené karty pro brankáře McGregora konečně dopracovali k další výhře, když poměrem 2:1 skolili Hull...

Pokud po většinu zápasu provázela smůla Tigers, které kromě sporného vyloučení podrazil také vlastenec Jamese Chestera, na samém počátku si s paní štěstěnou hrubě nepotykali také domácí. Ti totiž už po devíti minutách přišli o zraněného stopera Collinse, což se jim ovšem na rozdíl od nešťastných okamžiků Hullu příliš nevymstilo.

Byli to totiž stále Kladiváři, kdo se ve 25. minutě po spálených šancích Downinga či Taylora přeci jen ujali vedení; jakkoliv podivná scéna tomu předcházela. Vše se strhlo po Nobleově průběhu defenzívou Tigers a dvou náhodných odrazech od Chestera, respektive Huddlestonea - míč se záhy dostal k Diamému, jenž si ho patrně zpracoval rukou a přehodil bezmocného McGregora. V tu chvíli ještě ovšem hostující příznivci panice propadat nemuseli; naopak je potěšil obráncův zákrok na brankové čáře...

O to větší rozčarování ovšem v jejich řadách nastalo, když brankový rozhodčí upozornil Mikea Deana na pozdější McGregorovo podražení zakončujícího Diamého. Hostující brankář se při inkriminovaném výpadu nejen zranil, on byl tak nekompromisně vyloučen a stal se tak prvním gólmanem po deseti letech, který v rámci jedné prvoligové sezony uviděl hned dvě červené karty.

Mark Noble vzápětí na penaltovém puntíku každopádně nezaváhal a uklidnil Hammers. Možná až příliš. West Ham okamžitě ztratil koncentraci a Figueroa ještě do poločasu málem vyrovnával ostrou ranou z větší vzdálenosti. A pokud domácí fanoušci doufali, že o pauze Sam Allardyce dodá svým svěřencům na soustředěnosti, šeredně se mýlili - naopak již za tři minuty se Huddlestoneův prudký projektil z přímého kopu otřel o Jelaviće a bez dalších debat napnul síť za Adriánovými zády.

Teprve potom WHU opět jakž takž zapnulo, třebaže ochozy dál mohly protestovat proti nedbalosti domácích hráčů. Ti se nakonec také vrátili do vedení dosti šťastnou cestou, když Demelův centr sice minul Nolana, ovšem ne už tak Chestera, který si míč kolenem srazil do vlastní brány. Ve zbytku utkání už pak akorát Huddlestone jednou poděsil Adriána, jinak si West Ham docela v poklidu dokráčel k vitální výhře.

Více informací k zápasu

Manchester United - Manchester City 0:3

25.03.2014 20:45

Góly: 1. Edin Džeko, 56. Edin Džeko, 90. Yaya Touré

Svěřenci Davida Moyese oficiálně ustupují ze slávy. Po potupné domácí porážce v derby s Liverpoolem bídný výkon i výsledek zopakovali i v další zkoušce hrdosti doma s Man City. Ten díky Džekovi a Tourému zvítězil 3:0 a upevnil si roli favorita v boji o titul.

Jen pro zajímavost ještě zmíním statistiku Manchester United v utkáních s první šestkou - tedy Chelsea, Manchesterem City, Liverpoolem, Arsenalem, Evertonem a Tottenhamem: 1 výhra, 3 remízy a 7 (!) porážek.

A teď už k samotnému duelu. Manchester City se osudu utkání chopil opravdu záhy. Statická obrana United prakticky jen koukala, jak Silva proniká do vápna, kde jej ještě zastavil skvělým zákrokem Rafael. Na následný Nasriho výpad už ale nikdo nezareagoval, Francouzova střela orazítkovala tyč a Edin Džeko neměl sebemenší problém doběhnout do malého vápna a za odborného dohledu obránců doklepnout míč do sítě - 0:1.

Domácí působili nesmírně slabě, k míči se pořádně dostali vlastně až v desáté minutě, a to už mohli Citizens znovu skórovat po další agilní akci Davida Silvy. Do takřka neexistující obrany United vlétl i Džeko, proti němuž musel skvělým zákrokem zasáhnout David De Gea.

V průběhu první půle se hra přece jen vyrovnala, hlavní rozdíl byl pouze v tom, že domácí většinou útočili ve 4-5 hráčích, zatímco Man City téměř vždy se šesti. I tak se ale United v úvodním dějství do několika zajímavých situací dostali. Tu největší spálil po centru Carricka Fellaini, v zakončení selhal i Juan Mata, jemuž pro změnu nabil Rafael.

Přestože byli Red Devils nebezpečnější, hosté stále hru tak nějak kontrolovali. Jejich systém byl o poznání konsolidovanější a především ve středu hry měli Citizens navrch. Do očí bijící byl kontrast mezi Yayou Tourém a Tomem Cleverleym. Další "střeďák" Fellaini navím mohl být rád, že nebyl vyloučen za odporný zásah loktem do Zabaletovy hlavy/krku. Přesto si Pelleriniho tým už další gólovku nevypracoval.

Druhá půle začala v podobném rytmu jako ta první. Moyesovi svěřenci opět zůstali v kabině, především až neskutečně pomalý a nepřesný Mata, a hosté se div nedostali do dvougólového vedení. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Fernandinho a jen těsně přestřelil břevno. Zasloužené branky se hosté dočkali po deseti minutách, kdy si na roh naběhl tentokrát Džeko, jenž na přední tyčce zamířil nohou ze vzduchu dokonale - 0:2.

Alespoň o korekci skóre se dvakrát pokoušel aktivní Danny Welbeck. Nejprve jej Hart vychytal po nepříliš razantní střele na bližší tyč, zákrok zápasu ale vytáhl dvacet minut před koncem, kdy Welbeck zakončoval z bezprostřední blízkosti patičkou a Hart vytáhl míč reflexivně rukou.

Závěr zápasu zvládl Manchester City takzvaně v suchém triku. Rooney sice ještě jednou vystrašil Harta, ale to bylo tak všechno. Naopak udeřili potřetí hosté. Povedenou akci sice Milner nedotáhl, jeho zblokovaný centr se ale dokutálel k Tourému, který se zbavil Evry a přesnou křížnou ranou uzavřel na konečných 0:3.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Swansea City 2:2

25.03.2014 20:45

Góly: 73. Lukas Podolski, 74. Olivier Giroud - 11. Wilfried Bony, 90. Mathieu Flamini (vl.)

Jako na centrifuze byly dnes opět duše příznivců Arsenalu. Ti se nejprve až do 73. minuty intenzivně strachovali o konec 14 zápasů trvající domácí ligové neporazitelnosti, pak je příjemným způsobem zaskočily dva slepené góly do sítě houževnatých labutí a nakonec přišel ještě jeden zásadní dějový twist; a sice vlastní gól Flaminiho na samém sklonku dohrávaného utkání...

Arsenal neodstartoval špatně. Oxlade-Chamberlain ještě během první pětiminutovky mírně poškádlil Vorma ranou ze střední vzdálenosti, ovšem byli to Swans, kdo se na Emirates Stadium dostal do vedení. Taylor v 11. minutě zleva precizně odcentroval a Bony majestátním výskokem zaskočil svého strážce Vermaelena i zkoprnělého Szczesného definicí nechytatelné hlavičky.

První pěknou kombinaci Arsenalu na poslední chvíli překazil v 18. minutě Rangel a hned záhy se po rohu hlouček fanoušků na chvíli zaradoval v domnění, že Mertesacker svou hlavičkou rozvlnil tu "správnou", nikoliv pouze boční síť. Jinak se nicméně Gunners bezesporu trápili.

V jednu chvíli dokonce propadli při rohu takovým způsobem, že se pak jen taktak ubránili absurdnímu přečíslení 4 na 2, a pokud samy labutě přímo nehrozily, tak si alespoň na delší časové úseky přivlastňovaly balon - což přitom kór doma bývá výsada samotného Arsenalu. Ten se v první půli mohl odvolávat snad jen na poměrně nebezpečné standardky, dál už sotva na něco jiného - jako třeba individuální akci a relativně slušné zakončení Cazorly ze 43. minuty.

Po přestávce měli první příležitost opět hosté, když Michu hrubě netrefil dobrou Shelveyho přihrávku do hloubi pokutového území Arsenalu. A tentýž hráč pak ošklivě nezkrotil ani svou hlavičku ze zajímavého postavení přesně na sklonku úvodní hodiny hry. V tu chvíli už měl Wenger jednou (netradičně) vystřídáno; přesto se obrázek hry nijak dramaticky neměnil a opravdu nic nenasvědčovalo tak bleskurychlému obratu, jaký Gunners předvedli bezmála 20 minut před koncem.

Vše načala krásná Gibbsova individuální akce po levé straně, kde se levý bek Arsenalu obtočil kolem svého strážce a přesně našel hladce skórujícího Podolského. Právě on byl přitom oním brzkým žolíkem Arsenea Wengera; a právě on se z největší části zasadil rovněž o vítěznou branku. Tu tentokrát připravoval dokonale vyměřeným pasem za skluzujícího Williamse, který jenom tak lehce popíchl do sítě (výjimečně) nabíhající Giroud.

Swansea pak přirozeně bylo jako opařené, celý druhý poločas už koneckonců účelově bránilo a nebylo zrovna připravené nějak odpovídat na údery domácích. Nejblíže vyrovnání tak nadlouho byl Bony Wilfried s další, tentokrát o poznání hůře umístěnou hlavičkou, kterou hravě zkrotil Szczesny. Jenže...

Znáte to. Pokud koukáte na film, zpravidla po něm požadujete, aby byl co možná nejméně čitelný, předvídatelný. A fotbalové utkání někdy může ctít přesně takové zásady nejkvalitnějších snímku, což byl přesně případ dnešního duelu na Emirates Stadium. Stejně jako totiž nic nenasvědčovalo obratu Arsenalu, neexistovala ani žádná vodítka k pozdnímu vyrovnání Swans.

To se tak zrodilo doslova z ničeho, respektive z jedné pěkné akce Brittona s Hernándezem, kterou ovšem zakončil nesmírně smolný biliár - Mertesacker skluzem posunul míč do Szczesného, od něj se balon odrazil do kolene Flaminiho a bylo to. Gunners si zřejmě definitivně můžeme odepsat z boje o titul...

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 0:3

25.03.2014 20:45

Góly: 22. Ross Barkley, 52. Romelu Lukaku, 87. Leon Osman

Tohle dohrávané kolo může ještě pořádně zamíchat kartami v boji o předkolo Ligy mistrů. Zatímco Arsenal překvapivě remizoval se Swansea, Everton nenechal nic náhodě a bez potíží smetl Newcastle na jeho půdě 3:0. Ztráta na Gunners je už jen šest bodů - Toffees přitom mají zápas k dobru a na začátku dubna hrají doma právě s týmem Arsena Wengera.

Čtvrtá výhra Evertonu v řadě se nerodila úplně snadno, v úvodu utkání museli obránci hostí i brankář Howard několikrát zblokovat rány hráčů Newcastlu. Po rozhárané čtvrthodině hry se však svěřenci Roberta Martineze dostávali do tlaku, který vyústil fantastickým gólem Rosse Barkleyho po šedesátimetrovém sólu.

Ještě předtím vychytal Lukakua po skvělé kombinaci s Osmanem a Barkleym gólman Magpies Tim Krul; na dělovku z třiadvacáté minuty už ale nestačil. Barkley se chopil míče ještě na svojí půlce a pelášil na branku. Cestu se mu vlastně pokusil zkřížit až ve vápně Coloccini, který podklouzl, a mladý záložník tak mohl levačkou překrásně vymést šibenici.

Poté se hra opět vyrovnala a do poločasu se otěží utkání chopil spíše Newcastle. Velkou část práce udělali opět beci Evertonu, kteří skákali do střel, jako kdyby skutečně šlo o vysněný postup do Ligy mistrů. Domácí však neuspěli ani při dvou Cissého únicích na jediného obránce.

Hned vstup do druhé půle napověděl o mnohém. Rychlý útok Evertonu a přenesení hry na Deulofeua, jenž měl ve vápně celou dobu volného Lukakua. V ideálním momentu mu míč předal a Belgičan míč klepl do sítě. Newcastle byl blízko snížení, ale ani Anitova megašance, ani Cissého pokus gólem neskončily.

A úřadovali hosté. Jak jednoduchý může být fotbal, ukázal Deulofeu s Lukakuem, kteří předali míč Osmanovi a ten překrásnou ranou zpoza vápna pečeti výsledek na konečných 3:0 pro hostující Everton.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC31216462:2369
2.Liverpool FC31215584:3968
3.Manchester City29213579:2766
4.Arsenal FC31196655:3663
5.Everton FC30169546:3057
6.Tottenham Hotspur31175940:4056
7.Manchester United311561048:3751
8.Newcastle United311441338:4346
9.Southampton FC311291045:4045
10.Stoke City319101236:4537
11.West Ham United31971534:4134
12.Aston Villa30971433:4234
13.Hull City31961633:3933
14.Norwich City31881526:4832
15.Swansea City31791542:4830
16.West Bromwich Albion305131233:4528
17.Crystal Palace30841819:3928
18.Sunderland AFC29671627:4625
19.Cardiff City31671826:5825
20.Fulham FC31732130:7024

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (842)

Přidat komentář
Miguel19

Já už měl tu čtyřku do LM za jasnou, ale jak tak na to koukám..

Pro Everton by to bylo neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci venoval Arsenalu jeden bod..

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

on foukal Flamini?

Reagovat
smazaný uživatel

Mojsej choj uz volade do marie

Reagovat
Liquid

to hovado sudí Probert obral Swansea o 3 body, černoch jede solo na golmana a on mu to foukne

Reagovat
smazaný uživatel

4 vteriny pred koncem (aspon co rikali komentatori.. )

Reagovat
Liquid

nastavoval 4 minuty, ale byl tam gol, takže půl minuty navrch za to, Arsenalu dával ještě standartky, tohlec prostě měl nechat anebo fouknout ještě na půlce Swansea, však se taky na něj sesupili snad všichni hráči Swans i trenér Mnich

Reagovat
smazaný uživatel

navrch

Reagovat
C-M@ster

A proč jako ne?

Myslíš, že když určil čas nastavení, že počítal s gólem, co padne?

To mě vždycky udivuje, rozhodčí nastaví 3 minuty, minuta se prozdržuje a když píská PL rozhodčí, tak to o minutu protáhne, aby to skutečně byly ty 3 minuty a Čapek se diví, že proč už nepískl. Jak říkám, nemá věšteckou kouli a neví, co se bude dít v nastavení.

Podle tvé logiky, kdyby nastavil 3 minuty, v čase 90:01 si borec zlomil nohu a oni ho začli ošetřovat, zavazovat a odnášet, tak bys to foukl v 93:00, když by ještě ležel na hřišti.

Reagovat
cristiano.K.

diskrimance, bílej by mohl běžet dál

Reagovat
Dray
Reagovat
dantetomas

ani dnes, ani zajtra nie je...

Reagovat
dantetomas

sorac, malo to ist o riadok nizsie

Reagovat
Masi

Bude dneska MOTD nebo to bývá jen o víkendech?

Reagovat
dantetomas

ani dnes, ani zajtra nie je...

Reagovat
Masi

Díky

Reagovat
minoLFC

tak úspech, nebola to 6ka ako za Fergieho a Džeko nedal hatrick

Reagovat
vodka

Reagovat
minoLFC

no čo po toľkých prehrách v sezóne vás už prehra s ašpirantom na titul nemôže ani vytočiť

Reagovat
66pepo66

MIluje tieto silacke reci kde skurveny liverpool nastiel stastie a zazrakom sa odjebal do top4 z tej sracky, vk torej tolko rokov bol. gratulujem k tomuto uspechu, naozaj velmi!

Reagovat
fenixLFC

keby si sa radsej ty odje*al...a neviem co je silacke na tom, ze city je aspirant na titul a tych prehier mate vela

Reagovat
minoLFC

pepo vrat sa na debilpage

Reagovat
vodka

jak sem psal pod preview, já sem to čekal, ale čekal sem 1:3 a trochu snaživější výkon. Když sme od nich dostali tu šestku, tak mi to nevadilo, ale druhý poločas byl od nás úplně bezkrevný, jakmile se proti nám soupeř zatáhne, tak sme naprosto bezradní a naše obrana tu tragikomedii podtrhuje...

Reagovat
vodka

nebo nevadilo, vadilo, ale výkon vypadal úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini Wenger Swans

Reagovat
vodka

tak se jdu uklidnit 3. sérií Silk... výkon podle očekávání, rozdíl třídy jak ve hře, tak ve výsledku.

Reagovat
Dawon

Nevedel jsem, ze je 3. serie parada!

Reagovat
vodka

taky sem to zjistil až dneska, sem to doporučil spolubydlovi a on to dal za den a pokračuje už 3. sérií...

Reagovat
Dawon

Ja na to narazil zhruba pred rokem, a taky jsem to sfoukl snad za 2 dny

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za tip na seriál

Reagovat
smazaný uživatel

Suits je lepší seriál z rovnakeho/podobneho prostredia

Reagovat
vodka

ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podme Glazerovci, preberte sa kurva, vyhodte ho, na co cakame ako?

Reagovat
minoLFC

rozhodnutie Rooneyho

Reagovat
LAM

Jak hrál Deulofeu?

Koukám že má dvě asistence.

Reagovat
Zaschrona

Byl uplne famozni, neco malo jsem hodil uz pod preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Kallstrom

Reagovat
smazaný uživatel

Kallstrom

Reagovat
smazaný uživatel

pokojne aj 2x, hlavne, že som našiel nejaké pozitívum dnes.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho, sympaťák, Edinovi: Thank You, brate!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

ty vole já když si vzpomenu na ten Bayern...já mám poprvé v životě jako fanoušek Manchesteru United fakt strach

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 1,5 na dvojku je najnizsi na prehru MU na Old Trafford v historii stavkovania.

Reagovat
Swarley

co za zápas je pro boha první?

Reagovat
smazaný uživatel

tento je prvy !

Reagovat
Swarley

neřvi, nevidíš, že jsem rozhozenej ! jsem to blbě přečetl ! promin ! mrzí mě to !

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

je ti odpustene !

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

KRÁL prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to někdy vypadá hrůzostrašně a pak je to ještě horší

Reagovat
vodka

já naopak doufám, že si na ten dvojzápas, pokud dopadne podle mých předpokladů, dlouho nevzpomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes ven

Reagovat
smazaný uživatel

a Fergie naspat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to suveréně foukl

Reagovat
Nikikrew

Celkom sa obavam Soboty proti City. To asi za remizu budem spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

8-1 pre City

Reagovat
Nikikrew

hra sa o 18:30

Reagovat
smazaný uživatel

zapas s vykopom 18:30 nemoze skoncit 8-1?

Reagovat
Nikikrew

nie, to by sme museli hrat o 13:45

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

nesmejte sa mi ale ja som ešte veril do dneska v titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a fandíš Arsenalu nebo United

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenalu,klikni na nick

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi zas líbilo, jak párkrát Mata mohl jít (myslim) Rafaelovi u vápna do tandemu, čímž by mu minimálně otevřel prostor, on ale udělal jeden krok a vysral se na to. To krásně vystihuje současný herní pojetí United.

Jinak Kagawa na pravym křídle brousícím lajnu je taky supr nápad, chválim.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhu stranu Mata tam parkrat vyborne nabehol na 16priestor, kde volny cakal na prihravku a nedockal sa jej...

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám. Tohle nebylo mířený ale v žádnym případě proti Matovi, skoro jedinej z toho jejich současnýmu za něco stojí, jenže on to asi fakt prostě nemá komu nahrávat.

Reagovat
vodka

ale taky to dost kurví i tam, kde by nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd have spent £82 million on Zaha, Fellaini & Mata. None of them have scored yet.

Reagovat
JacoBee

No protože Fellaini je tam od gólů

Reagovat
iamek

Dobre nakupy. Nam by nepomohl ani Ronaldo s Messim. Kdyz je na tymu deka, tak se nedari nic a nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara k vám!

Reagovat
vitasrp

Myslím, že Moyes dává okolí dostatek informací, aby měli majitelé v červnu velmi snadný rozhodování.

Jinak čumím na tu tabulku jako tele, protože až teď jsem si uvědomil - on fakt ještě může bejt celkem zajímavej souboj o to čtvrtý místo.. Já teda pevně doufám, že nebude, poněvadž Arsenal teď o víkendu porazí Citizens a vrátí se na vítěznou vlnu, každopádně výchozí situaci nemaj zrovna ideální - fakt jsem si nepřál, aby do toho utkání šel AFC po dvou výsledkovejch průserech.

Reagovat
smazaný uživatel

Porazí City? To nemyslíš vážně...

Reagovat
vitasrp

Úplně bez problémů..

Reagovat
smazaný uživatel

No jak tak koukam, tak titul je uz opravdu pasé

Reagovat
vitasrp

No není, ale vypadá to, že bude na úrovni 87 bodů - respektive já počítal s tím, že Citizens z těch 4 těžkých venkovních utkáních 1 vyhrají - akorát jsem měl za to, že to bude ten poslední na Evertonu. Pokud po tomhle mači udělaj 3 plichty, furt ten titul může bejt někde na úrovni 86 bodů.

Nicméně je pravděpodobnější, že to bude 87+, což pro Chelsea znamená jediný - jediná povolená ztráta je na LFC, jinak je nutný všechno vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký že takhle věříš ale jsou to jen odhady/dohady. Arsenalu jsem ten titul letos hrozně přál, bohužel Gunners opět potvrdili že dobře rozjetá sezona značí úpadek ke konci...

Reagovat
jenage

Nespoileruj!

Reagovat
vladis271

"veľa" šťastia. Dúfam že takto počítajú a kalkulujú aj vaši hráči, to potom ten titul môžeš odpísať už teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se bude ještě bát o 4. místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Moyes...

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

to se dá vyložit dvěma způsoby

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Mraziku, uz sis vzpomnel o co byla ta sazka?

Reagovat
Masi

Trotters

Reagovat
Nikikrew

31.12.2013

Aaron Ramsey bude mimo 3 tyzdnov kvoli zraneniu steheneho svalu. Do pici kto mi vysvetli ako sa z 3 tyzdnoch pretiahne marodka na 4 mesiace!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doktoři Arsenalu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako ten rozhodčí Swansea prostě zařízl. Borec jde sám na bránu, i když už bylo kousek po nastavení a on pískne konec. Tohle jsem dlouho neviděl, jestli vůbec někdy.

Reagovat
smazaný uživatel

W

Reagovat
Nikikrew

on zapiskal koniec uz ked mal hrac pri lajne loptu a nahraval, a bolo to uz cca 45 sek po nastaveni

Reagovat
smazaný uživatel

Taaaaaak urciteeeee

Reagovat
dantetomas
Reagovat
Mada

Někdy bych chtěl vědět jaký to je být naprostý dement jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu tu LM nepřeju, celkem jsem jim fandil, ale po tom co předváděj na jaře a navíc dokazujou, že absolutně se nemůžou rovnat s TOP3.. Teď je čeká výprask od City, tam si vsadim že padne víc jak 6 golů, což je celkem jistotka Everton když zabere, tak se může kouknout do LM, ale víc bych to přál Spurs

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Messier

Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

No, vzhledem k tomu, že případné předkolo s nějakým bilbaem by mohl být ještě docela průser, tak bych prosil zítra do 20. minut rozhodnout zápas, o víkendu rozebrat slepice a už to třetí místo pohlídat.

Reagovat
iamek

Primo jdou tri tymy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, čtvrtej do předkola (kde máme ten koef. pěkně na píču)

Reagovat
iamek

Tak to mate v suchem triku.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nikdo kromě Chelsea neni schopnej ty modrý lemry z Manchesteru porazit? Doufám, že se Arsenal o víkendu hecne.

Reagovat
C-M@ster

Momentálně je to nejlepší klub PL, no... Co naděláš.

Reagovat
Chazy

Tak to Wigan dobře dojebal no, podle všeho tam byla totální převaha.

Tím padá šance na přímej postup, ale ta stejně už byla jen teoretická.

Reagovat
Chazy

Ale i tak...

UWE UWE UWE UWE UWE

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

A Yaovil?

Co k tomu dodat...

Do devadesátý minuty vyhrávat na hřiště jasnýho vítěze ligy a ztratit to v nastavení.... Už zas.

Reagovat
Chazy

* Yeovil

Reagovat
Zaschrona

To neni mozny...

Reagovat
Chazy

Je to fakt škoda, ale asi neexistuje, že by je to k něčemu nakoplo, takhle to bude furt. Snad se hned vrátěj

Reagovat
Zaschrona

Bylo by to fajn, ted uz to na tu zachranu proste neni, to by to Charlton musel vazne nechutne zvorat. Budu jim prat dal.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Stewards guarding The Chosen One banner

https://pbs.twimg.com/media/Bjmpm5lCQAAyIb3.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

When you're about to go off to bed and then remember you have homework

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10006312_722566021135649_965977683_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

si rob piču z plastelíny

Reagovat
madridcan

Co si jak? Vsak co citam, tak ste ani nic ine necakali

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zápasom to bola jasná výhra. Prvý polčas bol ultratragický, potom prišli 2 góly, všetko bolo krásne a potom zrazu zasa všetko napiču. Nevadí, máme Kallstroma.

Reagovat
madridcan

Tak som zachytil nejake nedobre pocity pred zapasom Dobre, ze som nepodal...

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som sa chystal, všetko by mi vyšlo, ale keby mi to dojebal Flaminiho vlastenec v 91', tak sa asi odjebem rovno už.

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

tak dík.

Reagovat
dantetomas

tych kuriew je tam nejak malo... v skutocnosti to slovko pouzivaju ovela castejsie

Reagovat
dantetomas

ja som chcel cez polcas vsadit na Arsenal... po Giroudovom gole som si buchal hlavu, preco som to nespravil... po Flaminiho gole som si povedal, ze si mozem dat zajtra o pivo navyse

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Svatej

Reagovat
protiproudu

To nikdo.

Reagovat
Svatej

Zaschrono ? Jak si vede Lukaku po tý pauze vůbec ? Góly vidim, spíš mě zajímá jeho celkovej projev. Před zraněním šel s výkonama celkem dolů, tak mě zajímá, jak je na tom teď.. Neměl jsem čas to sledovat

Reagovat
Zaschrona

Dneska hral jako cely tym skvele, ale uz i v minulych zapasech se zlepsoval. Snazi se tu hru roztahovat, jako treba dneska, uvolnit prostor pro Barkleyho a Deulofeua, darilo se mu to skvele. A ty goly prameni po te jeho praci, kterou odvadi. Pri tom zraneni si odpocinul a je to znat.

Reagovat
Svatej

Díky dík

José se na začátku sezóny zmiňoval o tom, že chce hrota, kterej umí hrát i z křídla, což mě trochu děsí, protože mi Romelu není žádnej štírek, kterej by si hru na křídle užíval, ale pokud tu hru aspoň roztahuje, tak to třeba bude Mourovi stačit...

Reagovat
Zaschrona

Z kridla to on neumi, ale aspon roztahuje - jakoze dobre roztahuje. S temi plany CFC na letosni leto tu byla dneska celkem fajn diskuze, sam jsem na to moc zvedavy. Hrozne bych si pral, aby Romelu zustal, ale kdyz uz ma byt u vas, tak at je aspon rovnou volba cislo 1, je to strasny sympatak.

Reagovat
Svatej

Podle mě tím José myslel hlavně to, že bude s těma podhrotovejma kouzelníkama měnit pozici, ale i tak se mi to pro Romela nehodí no.

Jojo, četl jsem ji, ale už jsem do ni neměl moc co přispívat, protože prakticky všechno užitečný tam řečeno bylo

Já bych se s tím docela spokojil, jen si ale myslim, že s tím Lukaku už souhlasit nebude, bohužel... Podle mě už bude chtít hrát, stejně jako Thibaut. Vždyt přišel před třema rokama, to je prostě už moc.... Nemyslim si o jeho povaze nic špatnýho, to vůbec, ale v jeho pozici už bych určitě chtěl něco víc, než bejt jen zase někam ''odloženej na pozdějc''. Navíc všemu tomu chybí ale jedna věc - a to vykopnout dva z těch tří, co tam máme teď a nějak mám strach, že se nás prostě budou třeba i ''Maloudovsky'' držet a všechno půjde doprčic..

Reagovat
Svatej

samozřejmě jsem tím spokojením myslel to, že by u vás ještě sezonu navíc hrál

Reagovat
Zaschrona

Jasny, je to klidne mozny. Uvidime mnohem vic, az skonci sezona, ted je to vsechno znacne nejisty.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dufan

Everton výborně

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Mourinha!

Reagovat
13

OT: Sagna mi ve fantě za double week udělal hezkejch nula bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz 1 a v bráne McGregor, ktorý má už teraz 7 alebo 8.

Reagovat
13

Jak tak na to koukam, tak i ten Januzaj se ti povedl

Reagovat
Nikikrew

Inac to 4 miesto si musime postrazit. Caka nas posledny tazky super a to City doma a potom velky zapas na Evertone, kde to ale vieme. Potom mame lahsich superov ale tak netreba nic podcenit. Co sa tyka tiulu tak dufam ze to Liverpool da, aj ked si myslim ze momentalne City su najvacsi favoriti a urcite im to prajem viac ako tym spinam z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

slabsich nez Swansea? no nevim

Reagovat
Nikikrew

WHU, WBA a Newcastle. Da sa povedat, ze pomerne kvalitativne rovnake tymi, mozno az na ten Newcastle, aj ked ti su tiez celkom z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

swansea pred dneskem za 5 zapasu 3 prohry a 2 remizy, tohle je proste shit tym, ktery arsenal musi smest, at se deje co se deje

Reagovat
Nikikrew

hej ved to je pravda, ale videl si sam ako to dopadlo. Nechcem sa vyhovarat, ale toto bola mega smola

Reagovat
fenixLFC

WHU mate doma?

Reagovat
Nikikrew

ano doma. Vonku potom len Hull a Norwich.

Reagovat
TopinB

Proč City nejsou taková špína jako Chelsea? Tenhle názor tu vidiím dost často, tak mě to zajímá

Reagovat
fenixLFC

Ked to tu vidis casto tak si uz stopro videl aj odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ma napadá, Dortmundu sa nedarí dlhšie, Arsenalu sa prestáva dariť, špekuluje sa o tom, že Wenger po sezóne skončí... Náhoda? Určite nie! Klopp do Arsenalu! Hneď!

Reagovat
Nikikrew

Ja ti neviem, ak by sme skoncili 3 a vyhrali F.A cup tak by som bol zato, aby AW ostal.

Reagovat
nani92

Tak ma napadá, Dortmundu sa nedarí dlhšie, United sa prestáva dariť, špekuluje sa o tom, že Moyes po sezóne skončí... Náhoda? Určite nie! Klopp do United! Hneď!

Reagovat
smazaný uživatel

to dřív začne v pekle mrznout než Moyese někdo sesadí z trůnu

Reagovat
nani92

šepká sa,že Rusko si bude chcieť podmaniť aj Peklo, takže tá zima tam reálne hrozí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože ten titulek the Choosen one od SAF mu dodal immunitu na všecko, a silně pochybuju, že by mu bez šance, minimálně příští sezony, sami skončili smlouvu jen tak

Reagovat
nani92

na každú imunitu existuje anti-imunita

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně po zbytek sezony není v PL co sledovat z naší strany, Moyes dosral co mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Potupa od Liverpoolu,City a na cestě další od Bayernu...každá trpělivost má své hranice

Reagovat
Svatej

by bylo dost zajímavý, kdyby se jenom mezi sebou s Arsenem vyměnili

Reagovat
fenixLFC

xxx. proti skurvenej westernizacii a rebelom v europe universalis 4

Reagovat
Zaschrona

... je to lepsi nez EU3?

Reagovat
fenixLFC

podla mna ano, trojku som hral iba chvilu a nebavila ma, stvorku hram uz druhu hru...strasne to pohlti

Reagovat
Zaschrona

Ja to prave znam z te trojky, ta me bavila moc, mel jsem tam par pekne dlouhych her - vlastne jeste jednu peknou za Cechy rozjetou mam, sic jsem na ni par mesicu nesahl, i tak diky za pripomenuti. Pockam si jeste na par datadisku a pak to prubnu, hry od Paradoxu jsou vetsinou po pocatecnim vyladeni a peknem zmodeni, uplne suprove.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi radši nepřipomínej, delší dobu se na to chystám, ale už tak mám problém skloubit dohromady práci, bakalářku, eurofotbal, občas fmko i další hry, nějaké záliby, trochu osobního života a sem tam nicnedělání

Reagovat
Talker

Skvělá hra, ted hraju za Venice a jak jsem to měl skvěle rozjeté, tak najednou průser - válka s Otomany by byla ještě fajn, ale když se k tomu připočte ještě to, že se do mě pustí Savojsko, Česko, Rakousko a v další válce zbytek Itálie, Castile a Madarsko a ještě mi po Balkáně pobíhají 3 stacky po 20ti rebelů, manpower na 10 000, tak je to celkem maso.

A jediný kolega je Bavorsko, které dostává od té koalice brutálně na prdel, zbytek spojenců byl se mnou ve válce s Otomany, takže jsem je povolat nemohl.

Hlavně ani jednu válku jsem nevyvolal já Naštěstí jsem ted pohltil Byzanc, takže manpower půjde rychle nahoru a teď doufat, že to nějak odrazím.

Reagovat
Talker

A to proti mě nebyla ani žádná koalice, na AE jsem si dával velký pozor.. Prostě jedním špatným rozhodnutím (pomoct Bavorům) jsem se dostal do brutálního průseru.

Reagovat
fenixLFC

Ou benatky fakt na houby hral som za rak. a to boli furt okupovani..to ma tak rozbili francuzi lebo som zdedil polku burgundska..ttalna devastacia a pootom som objavil kde su ich poziadavky...chceliJednu! provinciu tak som postupne zacal pohlcovat nemecke staty a siel iba do istych vojen. Otomanom som ustupoval daval im pristupy nesiel proti nim do vojny a tak ma za celu dobu ani raz nenapadli....ale fascinovala ma diplomacia a politika proste cakat na slabost a ked bojuje nepriatel s jednym tak s casus belli napadnut...nakoniec boli istu dobu threaten aj francuzi

Reagovat
Talker

Kurva, se mi to smazalo.

Já se dostal k EU4 někde začátkem roku, takže moc zkušený nejsem, odehrál jsem jen 3 hry a ne až do konce.

Každopádně Benátky mě baví zatím nejvíce - relativně slabý stát, obklopený Rakouskem, Madarskem, Neapolí (v PU se Španěly), Otomany... Do toho všude kolem HRE, takže expanze je prostě složitá, musíš mít lodstvo, protože 90% tvého příjmu jde z obchodu, malé force limity, manpower asi 12 000 základní, obnova 100 za měsíc...

Já mám ted ve hře rok 1505, vlastním prakticky všechno od Černého moře na západ, celý balkán+půlku Itálie (Milán vystoupil z HRE, tak jsem ho rovnou sejmul, k tomu Neapol, jakmile vystoupila z PU s Aragonem). Zneužil jsem snad každého (Rakousko proti Madarsku, Bavory a Čechy proti Rakousku, Mameluky proti Otomanům, Francii proti Savoy), jediné pevné spojenectví, které mi snad vydrží je s Litvou a Polskem - a to do té doby, dokud se mi budou hodit, protože se bojím expanze Francie do Itálie - zkryplil jsem totiž Rakousko, takže je to tak, že Francie >>zbytek Evropy dohromady.

Ted plánuju zničit zbytek Otomanské říše, ovládnout i Egypt a arabský poloostrov, abych mohl řídit veškerý obchod s Asií. A k tomu si přiberu Krym, protože byl původně Italský (Genoa) a našincům tam ubližuje Krymský Chanát.

Pokud teda přežiju tuhle válku, protože nepřátelé mají dohromady převahu asi 200 000 ku 70 000.

Reagovat
Talker

Navíc ty republiky mají jednu obrovskou výhodu - neskončíš s nějakým 3letým harantem na trůně a s regentským konciliem v zádech. Na druhou stranu, odpadají royal marriages, personální unie a vazalství přes dobré vztahy.

Užasný je ale útok kvůli jiné formě vlády (v diplomacii asi 3. idea), kdy dostáváš jenom 1/3 AE proti claimu. A hlavně další republiky jsou jenom v HRE, jinak jsou všude monarchie, takže v klidu můžeš brát co chceš, nemusíš plýtvat svoje diplomaty na claimy.. .

Reagovat
fenixLFC

Wow dobry vykon.. dokazal si za benatky viac ako ja za rakusko tetaz hram za japoncov a to je proste vyzva nejednotni zjednotit mi ich trvalo 150 rokov tecgnologie drahe az do westernizacie (ktoru som po tych nervoch a troche rozmyslania zvladol v klude ) korea uz asi 4 krat zanikla mingovia ktorych zvladam skolonizovane oblasti od ruska k indonezii..teraz to vyzera na vojnu s ruskpm kedze som skolonizoval az k bajkalu +prichadzaju dalsi europania

Reagovat
Talker

Já ještě mimoevropskou zemi nehrál, mnohem více mě lákala právě Evropa, politika, časté války, koalice a následně expanze do zámoří - zatím jsem byl 2x v Americe (Burgundy a Castile, což byla moje první hra). Ani nevím, jak funguje westernizace.

Jinak Otomani jsou relativně jednoduší - stačí na ně poštvat Lotyšsko, Polsko, Čechy, Rakousko a jejich spojence a zablokovat Dardanely loděma tak, aby jejich armády nemohly projít z asijské části a dobít evropské provincie - ve dvou válkách jim můžeš zabrat celou evropskou část.

Jinak se mi podařilo i s Burgunďany umlátit celou Evropu - postupně jsem ovládal celou Francii, pobřeží až k Dánsku, Skotsko, severní část Itálie a Aragon ve Španělsku byl můj vazal. Pak jsem se chtěl změnit na Holandsko, abych expandoval a to osvobodí celou Francii, kterou mi trvalo ovládnout přes 70 let. Sice proti mě byla koalice obsahující úplně všechny státy, se kterými jsem nějak sousedil, ale to bylo celkem jedno, když jsem měl manpower 230 000 a 180 jednotek, což bylo více, než dokázala dát dohromady koalice Anglie, Španělska, Portugalska, Rakouska, půlky německých státečků a Dánska.

Reagovat
fenixLFC

westernizacia ti kradne kazdy mesiac po 10 zo vsetkych kategorii bodov, stabilita klesne o tri a mas eventy ked prides bud o cast westernizacie alebo prestiz/body/stabilitu....je to trochu na nervy

kazdopadne mas moj obdiv, tu taktiku na osmanov skusim tu taktiku, ale vies, s rakuskom to az take mozne nebolo

ked ta bavi objavovat svet tak si skusal aj random world? vyzera to zaujimavo, ale co som videl tie moznosti ked je to cele rozbite na ostrovy je sranda kazdopadne Florida v arktickej oblasti produkujuca obilie je dost gol

Reagovat
smazaný uživatel

ale pokud westernization proběhne, tak by ti to mělo smazat postihy za nezápadní kulturu a pak skosíš vše okolo bez problémů, alespoň tak to bylo ve III a nepředpokládám, že se ui tohoto evtu tolik změnilo. Vpodstatě je to taková selská válka, rozpad národa a propad v obchodu v jednom, což se ti za takové polsko, Litvu či Moskovity stane téměř jistě

Reagovat
fenixLFC

yop, ved ja viem. Hlavne to zlacni cenu technologii, ale prides o tradicnych japonských samurajov ale da sa to vyriesit aj bez toho povstania a vcelku v klude. V okoli vsetko ano, ale proti zapadu ti to nepomoze

Reagovat
Talker

S Rakouskem to je asi složitější, no... Nemáš žádné společné hranice, nemáš tam vazaly... Já právě co udělal, tak jsem to hodil Byzanc jako vazala, jakmile byl pohlcený a následně jsem mu dával veškeré cory, které měl a pak jsem ho anexoval přes diplomacii, takže coring cost 0.

Westernizace zní jako zábava, to musí být peklo. Nezkoušel jsem, já nemám ofiko verzi, mám nějakou 1.2, kterou jsem si stáhl, protože jsem o té hře slyšel před nedávnem, Takže přemýšlím, že si jí koupím. Jde to i ve starší verzi?

Reagovat
fenixLFC

presne, ziadna dobra diplomacia a este k tomu sa musis pchat do vsetkych sporov ked hrozi strata uzemia rise. ja som to nerobil a ako som stratil titul cisara tak som ho uz neziskal spet..sice je pravda ze po tych mojich expanziách voci nemeckym statom ma nemohli mat radi

tak original nemam ani ja, spolubyvajuci to kdesi stiahol aj s kopou rozsireni tak to len hram ale co som pochopil z vyssie napisanych prispevkov, malo by to ist aj v trojke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se provincie od III moc nezměnily, tak to za Burgundsko nemůže být těžké. Ve III bylo snadné udělat velmoc ze Spojených provincií a Burgundsko je o dost větší. Jinak upravili už tu kravinu u Rajkouska, které mělo ve III víc peněz než Čechy nebo Uhry, přičemž v reálu to bylo přesně naopak a nejbohatší byly Uhry.

Reagovat
Talker

Tak ono jde o to, jestli dokážeš nějak neutralizovat Francii na začátku. Protože pokud ne, tak máš velký průser - z jedné strany Rakousko, z druhé strany Francie, na moři Anglie, která má za spojence Portugalsko.

Já vyhlásil válku bez odůvodnění, spadla stabilita, ale donutil jsem Francii vydat několik vazalů, které jsem následně já zabral. Kdybych téhle skuliny nevyužil (Francie ve válce s Anglií, bezdůvodný útok), tak by to bylo náročnější.

Mimochodem Burgundy málokdy vydrží déle než století - bud je event, kdy si je rozdělí Francie a Rakousko nebo je prostě postupně Francie kompletně anexuje.

Reagovat
fenixLFC

v terajsej hre burgundsko este furt existuuje a to je 1732

Reagovat
smazaný uživatel

odstranili alespoň některé blbosti z 3, jako například nesmrtelnost komplových objevitelů generálů a podobných hovad a nepotopitelnost lodí počítače(myšleno tak, ž může kroužit 300 let kolem světa a nepotopí se)?

jinak v 3 byla asi nejlepší moje hra za Gruzii, když jsem sahal od Cařihradu po sibiř a Morea jako obnovená Byzanc s Balkánem, Anatolií, většinou Afriky a Filipín s přileehlými ostrovy.

Reagovat
fenixLFC

neviem ci u pocitaca, ale tvoji generali aj objavitelia zomieraju. S tymi lodami je to tak ze ked ich das na hliadku tak chodia aj do prístavov kde sa asi opravuju. Inak armadu neprepravis cez cely svet, poslal som lode z indonezie na Madagaskar a asi tri mesiace este na vode, kedze sa kolonia stavala a zanikla mi cela flotila

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hráče to platilo i ve trojce, že všichni umírají ale když jsi se pozorně díval, tak jsi zjistil, že pro státy řízené počítačem to neplatilo, měli jednoho objevitele zrekrutovaného třeba 1470 a ten vydržel do konce hry. s těmi flotilami to samé, když jsi loadoval hru, dal to v pozdější fázi za něco řízené komplem, tak se ti do měsíce potopila polovina flotily, protože vše měli na 2%, kdyby to hrál dál kompl, tak se mu díky přírodě nepotopí nic.

Reagovat
Talker

Nesmrtelnost lodí neodstranili, může plout jak dlouho chce. Admirály jsem nezjištoval.

Reagovat
TopinB

Crusader Kings II lepší

Reagovat
fenixLFC

Nie...k eu4 som presiel od toho a lepsie to nie je

Reagovat
Rssa

To vypadá dobře, něco jako Knights of Honor, ale modernější

Reagovat
vodka

nejlepší hra, ale v životě se mi nepodařilo, aby mě diplomaticky zvolili za vládce evropy

Reagovat
Rssa

To mě docela často, ale nikdy jsem nebyl rád, bo pak ta hra skončila

Reagovat
fenixLFC

neviem, KoH som nehral, ale toto je od paradoxu-Hearts of iron europa universalis atd, proste na tento styl fakt asi najvacsi odbornici

Reagovat
Talker

Ona je to výborná hra, hodně realistická. Vyzdvihl bych:

1) Systém diplomacie - funguje tam agresivní expanze - když expanduješ rychle, tak se proti tobě tvoří koalice a nepřátelé tě nemají rádi. A to je taky rozdílné - když zabereš Otomanům 5 provincií, tak tě to téměř nepostihne u sousedů v Itálii nebo HRE (třeba -20 ke vztahům). Když ale zabereš 2 pidistátečky v HRE (svaté říši římské), tak je proti tobě obrovská vlna odporu (-100). Když máš se sousedem dlouhou hranici, tak tě taky nesnáší. To samé rozdílné náboženství. Máš tam "Royal marriages", kdy následně se tvoří podle toho vztahy a když má někdo stejnou dynastii, tak tě má radši a můžeš ho i dostat pod svou vládu přes personální unii. A tak dále.

2) Celkem realistická historie - v českých zemích proběhne vlna husitství, kdy to vynese na trůn Jiřího z Poděbrad. Nebo to odmítneš a máš povstání a problémy. Na trůnu ve Švédsku vládne dům Vasů, stejně jako v realitě. Formují se země podle toho, jak to v historii bylo (Moskva-->Rusko), Friesland/Burgundy-->Holandsko, Brandenburg->Prusku->Německo, Anglie-->Británie, formování Itálie. Nebo můžeš Německo zformovat třeba s Hansou, můžeš vytvořit jednotnou Skandinávii, můžeš se Švédskem obsadit Severní Ameriku. K tomu eventy, které odpovídají historii - mor, povstání rolníků, reformace v částech, kde se opravdu stala (severské země, české země).

K tomu se ti tam vytvoří "deník", kdy vidíš, co se kdy stalo, píše se tam historie jednotlivých provincií, jednotlivých rodů a podobně. Máš tam hromadu map, asi 20 různých map..

3) Hudba - má to výborné podbarvení hudbou, fakt paráda - občas u hry vypínám hudbu, která je k tomu nastavená a přehrávám si vlastní. Tady s tím problém absolutně není, naopak.

4) Možnost hrát za desítky či stovky různých národů, kdy každý má svoje vlastní přednosti (national ideas) - třeba Burgundy mají slušné bonusy pro armádu, ale když to změníš na Holandsko, tak máš spíš námořnické a na expanzi do zámoří. Benátky mají zase skvělé bonusy k obchodu, Anglie je námořní velmoc, Francie pozemní.

Co jsem si nedokázal dříve představit, že strategická hra bude s minimem ovlivnování jednotlivých bitev (fanoušek total war serie since 2002, kdy jsem sehnal Shoguna jedničku), ovlivnuješ to jen vývojem armády (jaké jednotky máš, jakou mají morálku, bonusy) generálem a tím, ve které provincii se bojuje (ztráty v zimě, přechod přes řeku, hory, složení armády) a pak už můžeš jenom čekat, víc dělat nemůžeš.

Skvělá hra a úžasnej žrout času - ta hudba, ten obraz, ty události, války a podobně tě vcucnou tak, že se koukneš na hodiny po chvíli hraní a ony uběhly 4 hodiny. Je to masakr.

Reagovat
Talker

A ještě bych dodal - hra tě jemně přes mise naviguje tak, abys následoval tu opravdovou historii - obsazoval provincie, které ta země opravdu obsazovala, spojoval se s těmi, kteří byli opravdu v historii spojenci, aby jsi budoval nebo narušoval vztahy. + boj o papeže, abych nezapomněl. I když to je spíše otrava

Samozřejmě si můžeš vybrat jinou cestu a třeba se Švédskem expandovat do Ameriky, s Benátkami obsazovat Asii nebo s Otomany ovládnout celou Evropu.

Reagovat
fenixLFC

a k tomu papezovi- od prelomu 17/18 storocia som nanho mal monopol, vzdy tak 4 kardinali a v tom anstupnickom zbore som nemal tak jedno miesto

Reagovat
fenixLFC

1, to ma neskutocne vytacalo kvôli zdedenym provinciam burgundska som nerozmyslal iba o tom ci by som vo vojne bol silnejsi ako super, ale aj kolko tam mam jednotiek. aby si chapal, zapadna a vychodna cast boli od seba oddelene tak som mal vlastne dve centra, podarilo sa mi to spojit az v polke osemnásteho storocia.

Na druhej strane, ked sa v europe bojis iba osmanov, tak nie je nic jednoduchsie ako azberat staty okolo, vsetci popularita dole, iba u osmanov sa ti zvysi

za minus povazujem ze sa neda odstranit ten postoj hostile/rival

2, to ma trochu sklamalo. jiriho som mal ako cisara, spolubyvajuci za madarsko riesi povstania rolnikov, ma tam hunadyho a tak, ale chybali mi veci ako 30 rocna vojna (aj ked som sa sice mohol pridat do katolíckej ligy) boj o nezavislot v amerike alebo napoleon. . k tym tvojim prikladom by som pridal premenu savojska na sardinsko-piemontsko

3, suhlasim aj ked to teraz mam vypnute ale ta hudba je fakt super

4, zas doslova to nie je, ano, kazda ma urcite vyhody, ale tie vacsie/znamejsie to maju premakanejsie-ruska opricnina, rakusko hohlbergovci ci akos a volali/fullerovci, japonsko system sankin kotai (co mi vtislo slzu do tvare)

tie bitky proste ma dostavaju najviac, ja co som hraval total war a podobne len kvôli nim tak sa pohltim do hry kde to ovplyvnit nemozem

Reagovat
Talker

Nápodobně s tou válkou... Já z TW serie byl zvyklý na to, že i s 5x menší armádou můžu díky promakané taktice vyhrát bitvu. Tady jakmile začne bitva, tak jen můžeš posílat další armády, jinak máš smůlu

Reagovat
fenixLFC

ale ten pocit ked v poslednej chvili posily stihnu dorazit!

Reagovat
Talker

Nebo když to dorazí o den pozdě a tobě pochoduje armáda přes půlku mapy

Já ted hrál hodinu a půl (cca 10 let... Konečně se mi podařilo odrazit Čechy, Rakousko, Taliány, španělé a všechny ostatní a dát si do pořádku vztahy s Polskem. Ta válka byla šílená, chtěl jsem dneska odpolko dorazit Otomany, ale nemám na to vůbec čas, protože furt řeším nějaé spojenecké války - spojil jsem se s Branderburgama, kteří byli spojení s Polákama a ted řešíme nesmyslné potyčky v HRE místo abychom likvidovali turky.

Reagovat
fenixLFC

to je na gulku proste

z mingov si robim trhaci kalendar, po kazdom embargu ich osklbem viac a viac. ked priratame hordu v procese integracie a manchuov ako protektorat, tak som najsilnejsi v oblasti. postupne dobieham rusov, hlavne vojensky, pred westerniazciou ja uroven 14 oni 21, teraz ja 21 a oni 24 z mimoeuropanov najsilnejsi skoda ze uz mam rok 1709 za 112 rokov nestihnem ovladnut vsetko co chcem, ale aspon rozsirim slavu hrdých samurajských potomkov

Reagovat
Talker

Jojo, ono se to zdá jako strašně dlouhá době, ale najednou zjistíš, že ti zůstává jedno století na dobití několika dalších kontinentů, to prostě naštve. Ideální by byl mod bez omezení času, prostě jedeš furt dál.

Japonsko může být zajímavá volba, ale mě by sralo čekat na westernizaci, vlastně u kohokoliv. Jak dlouho to trvá? A bez ní zase nemáš šanci proti Evropě, co?

Já jedu na rychlost 2, takže mi to utíká pomalu - dneska za nějaké 3 hodiny hraní 20 let, mám 1526, takže mi zůstává ještě 300 let. Jen budu mít problém porazit třeba Francii v budoucnu, no, protože Benátská armáda je k hovnu a musím mít převahu alespon 50%, abych porážel silnější státy. Doufám, že Savoy ještě alespon století vydrží, než si upevním moc ve východním středomoří.

Reagovat
fenixLFC

u japonska su dve moznosti-ta tazsia dat si kalsicky uvod a este to musis zjednotit to ti tiez zabere kopec casu. sposob ako sa dostat k westernizacii je kolonizovat, bez toho by ma urcite prevalcovali uz davno, takto mam este sancu. tak za japonsko potrebujes 3200 bodov a zo zaciatku ti to pridava 30 za mesiac, ked ti dojdu body tak to ide pomalsie+ eventy ked mozes startit trebárs 1 stabilitu alebo 120 westernizacie. ono sa to nezda, ale je to vyhodnejsie stratit body w. takze to mzoe byt individualne. A bez toho fakt nie je sanca, vidim to na mingoch s ktorými som prave skoncil vojnu, stvornasobna prevaha v bitkach a proste nemali sancu, doslova som ich nicil po tisicoch

a tu rychlost mam tiez, taky ideal nespoliehaj sa na benatky ale skor na milano, to ma vacsinou fakt velmi silnu armadu. francuzov sa da porazit, len musis vystihnut moment, najlepsie ked bojuju vo vyrovnanej/prehravanej vojne kdesi na opacnom konci im vpadnut do chrbta a je

Reagovat
Talker

Milán už jsem dávno anektoval, takže mi moc nepomůže... Savoy se smrskla na 4 malé provincie, ale furt se drží proti Francii nějak, tak snad chvilku vydrží. No Frantíci mají větší armádu než já a Španělsko a Anglie dohromady, takže aby prohrávali válku, to je dost nereálné. Zvlášt když Rakousko je taky rozbité.

Já ted expandoval do Turecka, zabral jsem všechny provincie s námořním přístupem + kus Itálie od Neapole (overextension 196%, takže povstání absolutně všude a neustále), ale forcelimity se mi znásobily, stejně tak manpower, takže už se začínám cítit relativně silný.

Tak sjednocení asi jo, to se furt něco děje, ale 20-30 let westernizovat, mě to moc neláká, no

Jinak na stabilitu moc nehraju, za Burgundy jsem byl nonstop v mínusové stabilitě, protože jsem potřeboval body někde jinde prostě

Reagovat
fenixLFC

tak to je dost prekerna situacia teraz sa vlastne ani nemaju kde rozsirovat co? tym by si ziskal dost casu..koaliciu si neskusal zostavit?

196 stacia mi povstania pri 80% ono by ani nevadili tie povstania, ale ked mas fakt velku risu tak dotrepat vsade armady je na facku

tak je to pomalsie, ale to napatie ked dufas ze nikto nezautoci a podobne je celkom sranda

uz som vlastne fakticky vladca azie, jednak 8. najsilnejsia armada na svete (predomnou sami europania) zdedil som uzemie oirat hord, mam protektorat manchu, tibet a este kohosi, cize az na stale sa zmensujuce sa uzemie mingov ( ) ovladam vsetko od severu az po indiu/Malajziu. problem je ze susedim s rusmi, fakt najsilnejsi stat na svete, teraz doslova znicili turkov stylom ze vznikli znova bosna, srbsko moldavsko albansko bulharsko tunisko a maroko mier za 400 diplomatických bodov

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko přepsal dějiny Old Trafford

Manchester United prohrával s městským rivalem City hned od první minuty. Už po 44 vteřinách se prosadil bosenský útočník Džeko a zaznamenal historicky nejrychlejší branku hostujícího týmu na Old Trafford v rámci Premier League. (ČTK)

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes se s těmi rekordy a historickými zápasy teda nesere. Myslím, že i Gretzky začíná mít staženou prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodina Glazerů odtajnila list manažerů, kteří by za současného stavu mohli nahradit Moyese ve své funkci.

Mezi známá jména s odhadem na stejné nebo lepší zkušenosti se zapsali například... Můj pes, kartáček na zuby, žirafa a všehovšudy známý a oblíbený pytel brambor.

Reagovat
smazaný uživatel

to má někdo svůj oblíbený pytel brambor?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba má holku, kterou pytel přes hlavu dělá atraktivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi vůl panečku... mám takovou holku,že bys nad ní honil kokot 2 dny vkuse

Reagovat
smazaný uživatel

to nic nemění na tom, že máš oblíbený pytel brambor

Reagovat
smazaný uživatel

A to má holka by tu tvou zmlátila.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by tvoje holka mlátila tvou matku?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez dovolení si opsala její recept na malinový cheescake. Jiný důvod nevidím, vztahy mají hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tak tu asi nechce vidiet ked sa ani po dvoch dnoch neurobis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys četl i to pod tím, pochopil bys, že by koukal na svou matku ^^

ale to by to něco málo v tvém mozku muselo vyzařovat větší inteligenci, než kterou ses tu prezentoval doposud

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to bych se neudělal ani za sto let. Ne že by nebyla hezká, to ona je, ale tahle cikánská incestní móda není nic pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

Reagovat
Svatej

Něco takovýho ? http://bit.ly/1dtM9fv

Reagovat
smazaný uživatel

nn, se zelenými vlasy a copánky

Reagovat
Svatej

Ok. Jak si přeješ

http://bit.ly/1h7mmJc

Reagovat
Infernoqt

photoshop lvl 10

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

ale nijak vtipné mi to nepříjde

Reagovat
Svatej

Tak v tvý kůži bych byl po dnešku taky napruženej

Reagovat
Infernoqt

jako struna!

tak abych nezklamal

#MoyesOut

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste pridej BREAKING NEWS a dotknes se dna.

Reagovat
smazaný uživatel

pardon

BREKING NEWS, viz. comment výše

Reagovat
Svatej

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

teď to dno přímo prorval

Reagovat
Svatej

Teď ? Co řekneš, když se podíváš o pár řádků vejš ?

Reagovat
Infernoqt

kartáček na zuby

btw, Moyes dneska opět nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy jsem dával jeden palec, ale po téhle sezoně....

Ferguson

Reagovat
smazaný uživatel

Svěřenci Davida Moyese oficiálně ustupujíe slávy Tady měl někdo dlouhý zimní spánek.

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sezona je pasé, uvidíme co přinese další, těším se na letní změny, ale v první řadě bych viděl raději jiného trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Toho trenéranebo poanglicku managera byste změnit měli, těžko se Moyes změní přes léto z komika na trenérské eso.

Reagovat
smazaný uživatel

to samé si myslím i já, ale věřím i tomu, že hráči s čistým štítem na začátku sezony mohou předvést optimální výkon sahající po příčkách ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

S čistým štítem = bez Moyese. Ale posílit taky potřebujete, minimálně obranu. Rooney Van Persie Wellbeck tam síla je, ale jak často se na hřišti potkávaj?

Reagovat
Infernoqt

Moyes je vůl, to bylo vidět už po prvním přáteláku ještě loni v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi ale říká, že on bude ten, co chytne první děcko kolem a procpe se do prvního člunu mezi ženy a děti

Reagovat
smazaný uživatel

pasuje na to

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, on už na tom člunu vlastně je

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim kdo čekal něco jinýho... ten tým City je úplně někde jinde Moyes neMoyes.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam jde pouze o čtení taktiky, City jak je známo, nejen proti nám, ale i Chelsea a troufám si říct, i proti dalším rivalům hrají presingový fotbal prvním 10 minut hry... to samé po poločase... prostě narvat vše do útoku a podařit se skorovat. Moyes kdyby nebyl takovej exot a spároval counterovou formaci, kde bychom na křídla dali Welbecka/Valenciu a Matu pod hrot, Rooneyho do zálohy, aby tvořil jako Toure u City, hned by to vypadalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

No já se obvykle do webů rivalů nenavážím, ale po tom, co jsem si přečetl jen úvodní odstavec review na devipage, tak sem asi viděl jiný zápas, furt sem čekal, že to nakonec vyzní ironicky a ono ne

Reagovat
Infernoqt

Devilpage ani nečtu, stačí mi vlastní dojmy a pár odstavců na fb, ale dalo by se souhlasit s tím, že Citizens dominují vždy 10 minut po začátku poločasu a pak jejich tlak utlumí, United neměli nijak výborné hráče na hřišti, ale věřil jsem v plichtu.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak hlavně že Manchester City vyhrál a tím pádem body putují na Emirates Stadium

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

tak co? včera bylo pozdě

Reagovat
Zaschrona

Myslis tim vyhazov Moyese?

Reagovat
smazaný uživatel

jak nepoletí po Bayernu, tak minimálně rok zůstane ještě

Reagovat
Zaschrona

Podle me fakt zalezi, co od nej chcete. Jestli ma byt hlavnim cilem ten klub stabilizovat, drzet klub na urcite urovni, Moyes je skvela volba, urcite se zlepsi, v lete prijdou nejake zasadni posily a ten klub bude schopny vyhledove a dlouhodobe drzet vysoko v tabulce, klidne i verim tomu, ze to bude schopny rok co rok dostavat do LM, sem tam i nejakou trofej. Ovsem pokud jsou od Moyese ve skutecnosti zadany tituly a trofeje jak na bezicim pase, tak je od pocatku uplne spatna volba. Moyes je manazer, ktery vzdy mel velike problemy s velkymi zapasy. Plne to ukazuje zatim i u vas, nahoda to proste byt nemuze. To by musel ukazovat nejaky progres dopredu v tomhle a ten zatim teda fakt neni...

Do konce sezony bych ho urcite nevyhazoval, to nic neresi, stejne ted poradnou nahradu nesezenete, pak by se videlo. Aspon se jeste vic vyjasni celkova situace. Jako fanousek MUFC bych pak byl jednoznacne pro jeho odchod, protoze bych chtel trofeje a tituly. Jako pripadny majitel/financni reditel si uz tak jisty nejsem - nicmene dosavadni pocinani DM moc nenasvedcuje tomu, ze by si byl nejak extra jisty, co s tim, coz me az dost prekvapuje. Pro me asi teda ale vyhazov, ale jen pokud bude k dispozici nejaka poradna nahrada - nejaky Laudrup nebo Van Gaal by me moc nebrali - a vyhodit Moyese jen proto, abych ho vyhodil, to se nezda jako moc skvely reseni. A Moyes by pak aspon mohl jit zase delat manazera do klubu typu WBA, kde by mu to sedelo mnohem, mnohem vic a byl by zase kral...

Reagovat
Infernoqt

je pravda, že on ty kluky vidí na trénincích, každý den s nima spolupracuje a tak si může říct, že tomu to jde a tak ho postaví další den do pole, ale když jsem se dnes podíval na naši soupisku, proti Man City,... chybí mi tam prostě ta kreativita, úvaha, když se od soupeře očekává útočný fotbal, kde jsou naši rychlí, breakoví hráči, proč Matu dávat na křídlo, když tam je spousta jiných uplatnění... mi to přijde jako zásadní chyby. Což mě irituje o to víc, že proti West Hamu, kde bych nás jako papírového favorita viděl jako lepší tým, tam bych vybral sestavu na obléhání a ne na protiútoky, ale on to udělal úplně opačně. A co si budem povídat, Rio má svůj věk, absence hráčů této sezony není nijak jednoduchá a pravidelné rotování se sestavou taky ničemu neprospěje. Jsem rád, že si Jones zvyká na místo stopera, ale zkoušet furt nové obranné dvojice, záložníky, ba i útočníky, mi přijde opravdu na hlavu. Nerad to srovnávám, ale představa Barcy nebo Realu, kde téměř pokaždé je stabilní 11 v týmu, to u nás se zapojuje každý. A tím se dá navázat co jsi psal ty. V týmu jako WBA nebo Everton by to prospělo, mladí hráči se ukáží a dokaží se i prosadit... vůči favoritům, když se chtějí předvést, vůči normálním týmům, ale u těch hráčů je ten problém, že nemají stabilní formu, což je možno si povšimnout u nás na Januzajovi. Moyes by měl jít, raději bych ty peníze na letní přestupy nabídnul trenérovi, kterej by přivedl rychlé a útočné hráče na křídla pro náš tým, omladil obranu , protože u Moyese se může stát, že se bude opakovat to , co celou tuhle sezonu. ... pfff, asi vše co jsem měl na jazyku tedkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes byl vybrán jako ten, kdo by podle původního plánu měl udržet chod týmu, který převzal po SAF. Fergie sdělil, že opouští tým v nejlepším možném rozpoložení, když jsou v týmu začleněni hráči všech možných věkových kategorií, čiže to je dobře proklíněný.

Myslím, že první věc, co nás zaskočila, byl velmi těžký los na začátek sezony. Dá se s tím vypořádat, ale myslím, že na MU průměr s těmito týmy jsme vždy hráli nejlépe na remízy. Ovšem, jak k tomu přišla vlna zranění, přišly otazníky i nad Moysím a ty otazníky se uchovaly dodnes. K jeho smůle jen sílily. A jak jsem tu určitě někde psal... fotbal je o psychice, jednou v řiti, stále v řiti, jak nezačne čisté konto něčeho nového. Věřím tomu, že ti hráči jsou schopni odehrát slušný zápas i bez rad trenéra, ale trenér je ten, kdo vybírá formace, kdo volí soupisky.

A tím bych se rád dostal k bodu DM, kde mi to přijde už delší dobu, ale vidím z mého pohledu strašné nedostatky při vybírání sestavy. Jako by neznal naše PL soupeře a nevěděl jak proti nim hrát. Proti Fulhamu nakopáváme balony celý zápas, proti Stoke taktéž. Proti Lpoolu a City jdeme s nějakýma technikama na hřišti, místo abychom si stanovili hráče na counter attack a překvapili je. Mata na křídle hrát nemůže, to by se uplatnil v tom systému max v nějakém španělském stylu, kde se dbá na kombinaci, možná i v Barce, ale ne v MU. To samé osudné se přihodilo Kagawovi a my potřebujeme hráče ve formě, jako býval Nani, Ronaldo. Ale k tomu je škoda se vracet, léto určitě někoho přinese, ale nerad bych, aby ti hráči u nás ztratili svou podstatu.

Moysey by měl letět, lepší dřív než později. Litoval jsem ho, když jsem viděl, jak se mu nedařilo, ale po těch samých chybách v sestavě si myslím, že z tohodle se kluk nikdy nepoučí. Snaží se vždy překopat systém, aby mu to vyšlo, jako geniální taktický tah, ale po zápase se ukáže, že to bylo vyhoření. ... GGMU

Reagovat
Swarley

myslel jsem si, že zvládnu i víc, ale když se za tím ohlédnu, tohle už mi stačilo na to, abych byl na 90% přesvědčenej, že tohle spojení prostě nevyjde...

Reagovat
Infernoqt

ten člověk robí hanbu fotbalu a už vůbec takovému klubu

Reagovat
smazaný uživatel

proste to nevyslo no, to sa obcas stava, ale netreba to za kazdu cenu predlzovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží. Sme schopní sehnat někoho kdo má možnost Bayern vyřadit? Jestli jo, tak by stálo za to ho vyměnit. Jestli ne, tak ať si ten dvojzápas užije, alespoň ten si zaslouží. A navíc, si myslím, že rozhodování jestli ho vyrazit, nebo ne, budou hrát roli peníze. Má smlouvu ještě na pět let. Pokud má nějaké cíle které musí splnit, a nebo může dostat vyhazovat bez odstupného, tak ho možná vedení nechá ty cíle nesplnit. Páč matematicky ještě pořád neselhal. Jestli tam nějaká taková položka není, tak myslím poletí.

Reagovat
Swarley

to je taky pravda, ono dost záleží na tom, jestli se vůbec na tuhle variantu v té smlouvě pamatovalo...jako v konečném důsledku,v téhle sezóně fakt už nemáme o co hrát, takhle neuděláme ani tu EL...no a Bayern? to bude poprava v přímém přenosu...

Reagovat
smazaný uživatel

a vobec, pre neho to tiez musi byt hrozne tazke, ved on si jednym rokom pokazi u verejnosti renome, ktore mal za tie roky fakt dost dobre, bude povazovany za nejakeho trageda, aj ked nim nie je..je to iba manazer, ktory zrejme nema na to riadit uplne sveto top klub, vrati sa do klubu velkosti Evertonu a zase mu to pojde

Reagovat
smazaný uživatel

chudak, je mi ho luto no...ale radsej to fakt nepredlzovat, az kym ho niekto fakt nezbije na tom stadione

Reagovat
Arbiter

a nebo s ManU klesne ještě víc a pak s vámi bude hrát jako s Evertonem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

U nas mel aspon Bainese, tam to vypadalo jinak.

Reagovat
Swarley

tak nějak to vnímám taky a rád bych kdyby se to ukončilo ještě v těch mezích, kdy si jsem schopnej říct tohle...on to Moyes samozřejmě nedělá schválně, jak jsi psal, tak to prostě nevyšlo...

Reagovat
Zaschrona

Presne tak, ve WBA se na nej tesi.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey sa ma vratit za dva tyzdne, tak snad stihne zaciatok sezony

Reagovat
Zaschrona

57 points after 30 games played is the biggest points total Everton have had at this stage of a season since 1985/86, when had 62 points after 30 games played.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Zaschrona

36 acek, hmmm... zrejme zaslouzenej, kdo to je Malfluery btw? nikdy bych si nemyslel, ze ho Dubois prekona ve zlatych micich, mazec

Reagovat
fantomas

Duboisův předchůdce na RW. A 36 áček je ještě relativně málo napoprvý měl víc.

Reagovat
Rssa

http://postimg.org/image/hi6231t9v/

Sice to není regen, ale v pokročilé fázi hry je famózní asistent také.

Reagovat
fantomas

Pak ti postnu celou kariéru Duboiska, pořád jinej kádr.

Reagovat
Zaschrona

Prowsie je neuveritelnej... u me v EFC se stava totalni legendou, neuveritelnej borec jak na RW, tak na CM.

Reagovat
Zaschrona

Ja vim, kdo to byl Malfluery, trochu blbe to vyznelo. Jen me proste prekvapuje, ze 3* borec dokaze byt takova legenda.

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

fíha, co to bylo za hovado, ten z Arsenalu?

Reagovat
fantomas

Tys ho neviděl?? Ted už skončil kariéru, ale tuhle sem ho sem házel.. asi nejlepší regen, jakýho znám, a i v 35 měl čísla jako blázen. Ať už na atributech, nebo v otázce produkce.

Reagovat
soukup

asi viděl, ale neukládám si to a z hlavy nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale Everton mi v této sezoně přijde více sympatický, než v sezonách předchozích. Je to skvělá forma na tým, který nemá takové finanční rozpočty ani známé hráče, a přesto se dokáže v tabulce vyhoupnout na příčky zajišťující LM. Tím bych se nechtěl dotknout Arsenal fans, ale myslím si, že by bylo opravdu skvělé, kdyby se Everton do LM probojoval. Také si troufám říct, že při absenci MU příští sezonu, bych Evertonu v LM fandil. Sympatie s tím klubem.

Reagovat
smazaný uživatel

btw, tady je vidět, že toho mají snad i všichni fanoušci na stadionu dost

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1978773_10152175983499279_1595489821_n.jpg

Moysey vpravo, Phil Neville nakukuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná už i Moyes vidí nějaké důvody , proč nemůže United vyhrát LM a rozhodně to není jen Bayernem v cestě. Jsou letos opravdu neskutečně slabí.

Reagovat
fantomas

Harry Kewell má dneska oznámit konec kariéry.

Reagovat
Ligter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po oficialnom ohlaseni Moyesa vo farbach United som hned mojim kamosom co im fandia hovoril, ze toto bol zly tah a verim tomu, ze na konci sezony nebude vybojovana LM a Moyesa odvolaju.. cely cas tvrdili, ze isto sa chyti a bude to skvely tah vedenia.. ale ja osobne som necakal, ze budu az takto cajovy.. Fergusona musi triast, ked vidi tuto "hanbu".. Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten sudí na emirate měl asi strach, že by se Wenger asi ufňukal k smrti kdyby toho hráče Swansea pustil samotnýho na golmana a on dal náhodou gól

Reagovat
Rssa

Deulofeuička úřadovala? Přestává být ultrasobcem?

Reagovat
Zaschrona

Jo, progres tam je rozhodne videt. Az doroste do plneho potencial, bude neuveritelne famozni hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

ani spanok nepomohol, stale to nedavam toto, co sa stalo s nimi

Reagovat
madridcan

az teraz? Ja som rok dozadu o takom case v lige bol uz zvyknuty...

Reagovat
M0rb1D4S

Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio 7 hod.

Even @realmadrid is looking forward #shaw of @SouthamptonFC. And @chelseafc wants #Lallana, other saints young starlet.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom Lallanovi silně pochybuju

Reagovat
M0rb1D4S

Můžeš pochybovat jak chceš, ale Di Marzio je špičkový novinář, žádný bulvár, pouze ověřené zprávy.

Reagovat
smazaný uživatel

no ved si porovname potom, co vsetko mu vyslo toto leto

Reagovat
M0rb1D4S

To ho nikdo neznáte?

Reagovat
smazaný uživatel

silna dedukcia no, ked z mojej vety si prisiel na toto

Reagovat
Arbiter

to je úplně šumák, jestli ho zná nebo ne, považovat ho za zdroj, který je na 100 % přesný, je podle mého dost přehnané...

Reagovat
M0rb1D4S

Ještě jsem od něj nečetl zprávu, která by se později nepotvrdila, takže zatím má bilanci 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

to, že jsi něco nečetl, nevylučuje nestoprocentní bilanci...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda, jako určitě je spolehlivější než většina novin a podobných lidí, ale taky přestřelí

Reagovat
minoLFC

Na lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

K comu by Lallana CFC bol ? Pozdvihol by jej hru niekam ? Zrovna na jeho poste CFC az tak topanka netlaci, tak pochybujem ....

Reagovat
smazaný uživatel

Je úžasné Nás tuto sezónu sledovat.A jestli ta čtverka opravdu vyjde, a já tomu věřím, bude to ohromný, neuvěřitelný úspěch!Je mně trochu líto Moyese, protože Everton byl jeho vychované dítě a hned co odejde, tak se začne takto dařit.Jsem ale přesvědčen, že s ním bychom se neustále plácali v tom středu bez nějaké šance na výraznější progres.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Cabayeho, Remyho a Debuchyho nejsme pro soucasny Everton zadny souper. Je to holt fakt.

Reagovat
Arbiter

0 - Manchester United now have a PL goal difference of zero at home this season (F18 A18). Vacuum.

Reagovat
cristiano.K.

Nabízí se vsadit přesný výsledek zápasu MU-Bayern 0:3. Už dva velkokluby tam takhle vyhráli,ale tady se trochu bojím, že by to mohlo být klidně víc

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa nabizi na presny vysledok polcasu mozno tak

Reagovat
Swarley

tak pořád je ve hře kontumace, že pak diváci už vlítnou na hřiště nebo tak něco

Reagovat
cristiano.K.

při kursu 16,5 to není nic moc na 0:3 po poločase.

Reagovat
cristiano.K.

hcs 2:0 jenom za 4,2,ale zkusit se to musí

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=0ZhbRPVAwpI

Posledný optimista. Na toto by bol krátky aj Swarley zpred Vianoc, ak by sme ho umocnili na tretiu.

Reagovat
Swarley

aneb jak se říká, jsou chvíle, kdy by se měli optimisté střílet

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

United ještě mají teoretickou šanci na titul a můžou vyhrát Ligu mistrů...sezona nakonec může být pořád ještě úspěšná...

Reagovat
kiwwi

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10156159_742573909115948_64495339_n.jpg

Stewards guarding "The Chosen One" banner at Old Trafford after the game.

Je mi ho fakt luto

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tos poznal z té fotky?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

je to smutný

Reagovat
Fenri

Taky si nic jinýho za včerejšek nezaslouží

Reagovat
J0EL

Ale ved vsetci do jedneho maju pravdu. Ako nahradnik fajn, ale ako jednotku Arsenal este takeho slabeho utocnika za Wengerovej ery nemal. A to je smutne.

Reagovat
kiwwi

no tak Moyes si to tym prehlasenim po zapase u mna a myslim aj u vacsiny fanusikov posral nadobro...blbec

Reagovat
smazaný uživatel

co dal?

Reagovat
kiwwi

tak po prve k hre povedal, ze zlomovy bol druhy gol a ze by sme mali branit lepsie - s tymto nech ide dopici a nech sa radsej pozrie, ze sme ziaden gol nedali a nie ze sme nejaky dostali!!!

no a zaklincoval to tymto:

“I think we’ve played a very good side, playing at the sort of level we’re aspiring to,” Moyes told Sky Sports. “We need to come up a couple of levels ourselves because at the moment we are not there.”

pako cisty skrachovanec

Reagovat
smazaný uživatel

to druhé je na dělo

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivní až do konce. První poločas byl relativně slušný, a ten gól sme dat měli. Ale když sme dostali druhý, tak už to šlo do kytek, v tom má pravdu.

Reagovat
fenixLFC

Nemali ste ho dat z coho

Reagovat
Mindas

Tak City hlavně první poločas hrálo v šíleném pouťovém tempu. Trojka Silva, Nasri, Navas se absolutně nevracela a i Yaya, klasicky, často jen stínoval. Takže tam toho prostoru bylo šíleně moc a vesměs ho pokrýval pouze Zaba s Kompanym. A stejně jste kromě šance mikrofóna neměli absolutně nic. Mimochodem, ten měl jít za ten úmyslný loket do sprch. Hrozně naivní a bezkrevný výkon. Však i ty vaše "oblíbené" centry do vápna sbíral Hart do teplých bez žádných problémů. Nebyl na něj absolutně žádný tlak.

Reagovat
vodka

no eště tam měl Mata tu velkou šanci po centru zprava, jak Rooney promáchl.

Reagovat
fenixLFC

Fakt ako hodgson u nas

Reagovat
smazaný uživatel

přece nebudem na domácí půdu jezdit bránit

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať Moyes ještě zůstane, už jen kvůli těm rádoby fanouškům United, který na něj pořádají nedůstojný štvanice...jeho angažmá je zatím těžce nepodařený, přesto si zaslouží důstojný zacházení...nadávat a vyhazovat, to je opět klasická ukázka křivýho charakteru lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

protože píšeš, jak by mu šlapali po hlavě a házeli na něho odpadky. Proč by neměli nadávat a vyhazovat ho? Když prakticky za celou sezónu není vidět progres?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak proto, že ho nejvíc vyhazují právě ti, kteří ho před sezonou nejvíc vítali...a jednak proto, že nezpůsobil tak velkou světovou katastrofu, aby se s ním takto jednalo...

Reagovat
kiwwi

to by mal ako vypadnut, aby sa s nim mohlo takto jednat? Ten prepad je katastrofalny

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/fergusona-v-manchesteru-united-nahradi-david-moyes-218897/?forum=1#forum

Diskuze pod tím článkem ukazuje, že zrovna ty seš čistej vzor té bezcharakterní žumpy...tenkrát "Vítej na palubě," dneska zkrachovalec, blbec a pako...to je prostě velká nesoudnost...k té dnešní situaci v United, kdybys fotbal trochu víc sledoval a víc mu rozuměl, nebyl bys z dnešní situace v United tak překvapenej a ten propad bys nepovažoval za tak katastrofální...

Reagovat
smazaný uživatel

a toho měl hned zezačátku poslat do piče, aby ho mohl kritizovat? nechápu vůbec jak to myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o ten kontrast, jak tihle lidi Moyese v momentě jeho příchodu milovali a každýho, kdo byl názorem na jeho příchod zdrženlivější posílali do hajzlu...a takoví na něj teď nejsprostěji nadávají...

Reagovat
kiwwi

skoda ta tu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se zasměj své hlouposti...

Reagovat
kubys

Sorry, ale s týmem, který minulý rok vyhrál titul být sedmý? Ano, ten kádr není nic světoborného, když si navíc přičteme parádní Liverpool a Mourinha zpět v CFC, ale kurva být za Evertonem a tragickými Spurs je fakt trochu moc, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes od začátku neměl pro tu pozici předpoklady...nevím, čemu se teď lidi diví...

Reagovat
kubys

Vlastně měl předpoklady být s kádrem MU 7., jede podle plánu.

Reagovat
smazaný uživatel

7. místo rozhodně nebyl cíl pro sezonu...ale nevím, co to s tím má společnýho...

Reagovat
kubys

Protože ty výše nepovažuješ ten propad za katastrofální, on je trochu rozdíl být s týmem, který loni vyhrál titul třeba 5. s dohledem na TOP4 než 7., kdy se na tebe může tlačit i Soton s NU...

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám, že ten propad není zase tak překvapující...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že měl. S Evertonem dělal rok za rokem ty samé výsledky bez výkyvů. Dokáže doplňovat tým, pracovat koncepčně. Umí hledat talentované hráče. A neutrácí u toho. Moyes měl podle všeho pokračovat tam, kde Fergie skončil. S propadem se počítalo, ale když už, tak první rok sme měli skončit druzí třetí, a na jaře hrát slušný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

skončit druzí třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chceš získat laciné palce, tak prostě blij na Evru.

Reagovat
smazaný uživatel

seš dement nebo co?

"sme měli skončit druzí třetí" je prostě neskutečně směšný výrok, mohli jste očekávat boj na předních 5 místech. a jak píše kubys,rozhodně před vámi nemají být týmy jako Spurs a Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak se neskutečně směj, a mysli si co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

jak laciná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl ten co reaguje třema smajlíkama.

Reagovat
fenixLFC

presne lebo iba tvoj nazor je spravny

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si to pochopil takhle, tak si to pochopil blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem Everton nejsou United...Moyes nikdy velkoklub netrénoval ani v žádným velkoklubu nehrál, neví, jaká je to práce...ukaž mi nějakýho takovýho trenéra, kterej v posledních letech v nějakým velkoklubu uspěl...nepřijdeš na nikoho a Moyes prostě není výjimka...na jeho obhajobu-četl jsem názory, jak se v United znemožnil a bude odcházet jako neschopa...já si tohle nemyslím, on svoji roli ve fotbale má, pracovat s nějakým průměrným mančaftem bez větších ambicí, tam může vynikat, nepochybuju, že nějakej tým z druhé poloviny tabulky PL po něm rád šáhne...ovšem velkoklub si už asi nikdy nezatrénuje...

Reagovat
smazaný uživatel

najdeš třeba zrovna Rodgers mě napadá, trénoval swans což teda velkoklub není ve velkoklubu taky nikdy předtím nehrál a podívej jak ted hraje s LFC nadruhou stranu je pravda, že Liverpool přebýral v době velkýho ústupu a déle trvajícího propadu, takže nešel do týmu, kterej předtím vyhrával, ale řek bych, že i tak by se ta paralela dala použít

Reagovat
Zaschrona

Sorry, ale nemel. Kdyz se na to zpetne ohlidnu, sam jsem se tady k Moyesovi vyjadroval kriticky ke konci jeho pusobeni u nas. Mam i pres to vsechno porad k Daveymu pozitivni vztah, ale nejlepsi predpoklady na praci by jednoznacne mel v klubu typu WBA...

Reagovat
Talker

Nejdříve musí dokončit svou misi - dostat MU do champu. Pak teprve může odejít s hlavou vztyčenou a být hrdý na to, co dokázal.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Moyes co nejdříve vypadne, dá si půl roku pauzu a pak převezme zas nějakej menší klub, kde ukáže, že není takovej tragéd, jak vypadá teď... Já si myslel, že na velkoklub mít nebude, ale že to bude až takovýhle průser, jsem fakt nečekal...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

prvni gol v prvni minute,druhy z rohu...herne to spatne nejak nebylo,ale co je to platny,kdyz se prohraje 0:3 doma...

po sezone by mel Moyes mazat pryc...at si to tam doplaca,stejne po dvojzapase s Bayernem pujde o hovno...

pochybuju,ze to pristi sezonu bude s nim o necem jinem...

Reagovat
kiwwi

no ten Bayern je jeho posledna sanca...ked dostane naklad, tak leti imho

Reagovat
r.mrazik

fakt nevim...myslim,ze by ho nechali sezonu dojet

Reagovat
kubys

I když dostanete náklep, tak vydrží do konce sezóny podle mě. Ani Fergie by už to nezachránil, si myslím.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem zrovna přemýšlel nad tím ,že s Bayernem pravděpodobně dopadnete výsledkově stejně jako my vloni. jste týmy na absolutních protipólech aktuální formy. my jsme ani až v takových sr...kách nebyli a dost si nás dali.

Reagovat
r.mrazik

zalezi na moyesovi...pokud dostane rozum a rezignuje na chteni hrat krasny fotbal,proste zabetonuje a bude spolehat na to,ze nejakym zazrakem nedostaneme gol a treba welbeck nebo valencia utecou,tak se muze stat zazrak...

s otevrenou hrou nemame sanci a dostaneme naklep a bude to megaostuda...

Reagovat
kiwwi

tak on doplaca nato, ze chce hrat krasny futbal?

Reagovat
r.mrazik

tak bavime se o zapase s bayernem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No nechme se překvapit, budu vám fandit víc ,ale ty šance jsou opravdu minimální.

Reagovat
Masi

Takhle to stačilo na West Ham nevím... spíš bych radši hrál ten fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

My nemůžeme hrát beton, páč naše obrana je prostupná jak ty japonské papírové baráky. My musíme jezdit po prdeli a všecko tlačit k brance, páč jenom tak dokážeme soupeře držet od útoku.

Reagovat
r.mrazik

beton se hraje lehceji nez to,co navrhujes ty...a i na tehle urovni,pokud to zabetonujes,tak ma souper dost problem...

nedokazu si predstavit,chtit hrat s bayernem fotbal...

Reagovat
Talker

Jako učit hráče betonovat proti Bayernu, to může být prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nič iného ani robiť nemôžu. Otvorenú hru hrať nemôžu pretože by ich zničili. Musia mať pevnú obranu a vyrážať do protiútokov. Ale ako poznám Moyesa tak proti TOP mužstvám naordinuje takú taktiku, že zas prehrajú 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě 3:0 by tak hrozné ani nebylo

Reagovat
Ligter

Šel bych slavit.

Reagovat
r.mrazik

tak hrat beton neni vubec tezky...

naucit hrat fotbal by bylo teda o dost horsi...

Reagovat
smazaný uživatel

no, snad ten beton budete hrat; kdyz vas bayern bude mit cely zapas prikovane ve vlastnim vapne, tak to pro ne muze byt odpocinkovy zapas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

To je ale fakt k pláči ten pohled na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes se snažil 11 let dostat Everton před ManU.Konečně se mu to povedlo!

Reagovat
niflheim

Skvělý fór... dodnes si pamatuji, jak jsem ho slyšel poprvé - tak jsem se chlamal, až jsem spadl dolů ze svého dinosaura.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Sice bych to samý moh říct nifi o týhle tvý hlášce, ale je supr.

Reagovat
niflheim

Námitky mi kdyžtak pošli faxem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně jsem se musel zasmát

Reagovat
Zaschrona

hele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda MUFC to máš stejný jako posledních 10 let z pohledu scouseru.

Reagovat
niflheim

První věc, co mě napadla

Reagovat
SunFells

Ještěže se mi těmhle zápasům s na hovno výsledky daří v poslední době vyhýbat.

Hráli jsme aspoň dobře?

Reagovat
Fenri

Byla to taková ta klasika, kdy impotentně držíme míč, přihrávečičkujeme si a nic moc z toho.. Nějaký větší akce probíhaly prakticky po centrech, jenomže byl Giroud moc línej chodit do vápna a když už, tak si to Swans pohlídali, takže jsme z toho měli akorát milion špatně zahraných rohů. Nicméně v druhý půlce jsme klasicky trochu zapli a dali dva slepený góly (Poldi je prostě bůh), kdyby nám nedali dva góly z jedný střely na bránu, tak by to bylo klasický nudný suchý triko.

Reagovat
SunFells

Aspoň tak teda, dík

Reagovat
smazaný uživatel

kamos mi pisal, ze keby vyhral arsenal vcera tak ma 1200 eur

Reagovat
Rssa

400. pro stolní hry, knihy, sport a vše ostatní, co nás odtrhne od těch podělaných obrazovek kompů

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Stolní hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Komixy

Reagovat
Pospovič

playstation

Reagovat
Ligter

Reagovat
Counter

Squash

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil bych ti obrázek z práce, kde mám před sebou 18 monitorů... jeden je zlatej ještě.

Reagovat
j_mrazik

Buď děláš brokera na burze a nebo sekuriťáka.

Reagovat
fenixLFC

alebo predajcu v malom obchode s elektronikou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
j_mrazik

Ženy, fotbal, badminton, volejbal.

Reagovat
fenixLFC

zensky volejbal

Reagovat
Bayern +

400. pre syry všemožného typu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

okrem mozzarelly, to je taká piča nechutná. Inak milujem všetky syry.

Reagovat
smazaný uživatel

sám si piča nechutná, zkusils mozzarellu někdy rozteklou?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Rssa

já mám hodně v oblibě Gruyere, dokonce jsem tam byl na exkurzi a chutnější sýr jsem nejedl...

Reagovat
blade115

Jinak, když už tu je to téma ... Měl někdo to "štěstí" ochutnat casu marzu? Já ne a vzhledem k tomu, že už se pár let znám, tak se obávám, že bych na to ani neměl žaludek. Přesto je to prý jeden z nejlepších sýrů, tak se ptám, jestli někdo může poreferovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak :]

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

johnsonov vykon bol tak zufaly, ze ani ten saso v ciernom sa nanho nechytal..tolko k nasemu zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

No nervíčky... ale vypadalo to, že se borci hodně šetřili na neděli. Ale historie se na průběh ptát nebude, ten konec byl pak zahranej takticky dobře.

Reagovat
Staenly10

Ale ta standartka Sunderlandu na konci... Fuj, to bylo fakt štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš o neschopnosti O'Shea. Naštěstí to minul, ale zase tam byl úplně sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem přesvědčenej, že ještě před rokem by Sunderland vyrovnal. Ten tým vyzrává.

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

A snad spolu vydrží dlouhou dobu spolu. Ještě vhodně doplnit a nemám o nás do budoucna strach.

Reagovat
fff

Shaw a Coleman na kraje obrany a sme zahojeni .

Reagovat
smazaný uživatel

POETRY in MOTION

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

super, upotené víťazstvo sme potrebovali viac ako jazdu spurs sfúkneme

Reagovat
smazaný uživatel

konečne sme vyhrali chelsea spôsobom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Btw. Valdés si vážně poranil koleno. De Gea na MS?

Reagovat
smazaný uživatel

100% Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty asi nemyslíš jedničku, sorry

Reagovat
Swarley

Chester...

Reagovat
Counter

Co s ním?

Reagovat
Swarley

ale nic, jen zase moje fantakouzla

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že del busque v tomto ojedinelom prípade nebude pozerať na to, ako sa mu darí v Reale, ale zoberie naisto Ikera

Reagovat
smazaný uživatel

ako dvojka pôjde určite Reina, trojka bude ddg

Reagovat
smazaný uživatel

Iker by jel i kdyby se Valdés nezranil (dokonce by stopro byl i jednička). Ta trojka, co pojede na MS byla jasná už od začátku, teď místo Valdése pojede DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Do střídání Johnsona s Korejcem byl Sunderland slabej jak čaj. Škoda, že jsme tak zbrkle stříeli ze začátku,mohlo být rozhodnutý do poločasu.

Reagovat
cristiano.K.

tak jsme s Erdovcem bezdomovci. Suárez příšernej, přesto to odjezdil jako nikdo.Nasazení Gerrarda byla skvělá volba. Při stažení Sturridge se mi sevřela prdel ještě víc, dnes byl nejlepší. Coutinho nejvíc bavil, přesto by potřeboval pár facek.

Reagovat
fff

Couts stale dakedy strasne riesi tu finalnu fazu. Ale ma v sebe zablesky geniality. Ale stale nenadviazal na tu efektivitu z jari minuleho roka, to je skoda, vtedy sa nanho dobre pozeralo a aj to bolo efektivne z jeho strany.

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho bol v prvom polčase slabučký,,,druhý výrazne zlepšil

Reagovat
fff

To ano.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Dannyho byl teda nejlepším nezvolil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vážně žádná hitparáda nebyla (ale to se u dohrávek stává). Podstatný jsou 3 body a sedmé vítězství v řadě (to číslo je fakt neskutečný).

Reagovat
fff

Plan je, aby to cislo bolo na konci sezony 14 s tym, ze City niekde stratia

Reagovat
tomasinho

U nás

Reagovat
fff

To som zahrnul do 14 vitaznych zapasov po sebe, ale musia stratit este niekde

Reagovat
smazaný uživatel

everton

Reagovat
fff

Stacila by aj remiza s Arsenalom .

Reagovat
smazaný uživatel

nehrozí..arsenal už jede dole kopcom

Reagovat
fff

Ake ma SG vlastne statistiky tento rok?

Reagovat
R22

V lize 11+10

Reagovat
tulen

dneska nám to vyhral rozhodca čo nevidel Momovú ruku a obrovský kus šťastia, ale čo, aj takéto ušmudlené tri body sú v bitke o záchranu dobré a nedá sa vyberať, ale hold, niečo sa bude musieť zmeniť, naučiť sa viac ako jedným štýlom hrať, naučiť sa útočiť, tvoriť, hrať na jeden dotyk. takto sa nedá vyhrávať vždy a ešte asi veľmi veľmi budeme ďakovať za tú sériu spred mesiaca dvoch.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
minoLFC

3 body aj s hrozným Johnsonom

Reagovat
tomasinho

Pod Škrtelem žádná odezva, tak tady, jinak na vás házím bobek.

EF SRAZ HAVÍŘOV ! ! !

Tak co teda, platí ta neděle a zápas LFC-Spurs? Erdovec, Sonny, můžete? Přidá se někdo? A ještě musíme teda domyslet místo.

Reagovat
C0br

Tak už zase máme k titulu blíž jak Real

Reagovat
I am Mancunian

o tom niekto pochyboval ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

neviem ci blizsie, ale rovnako daleko urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Liquid

to hovado Suaréz si zase chtěl vymodlit penaltu skokem další pády taky přihrával, hrozný hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nebylo to ani ve vápně

Reagovat
fantomas

Lucas Neill completes loan move to Doncaster Rovers... snad ještě nepojede na MS, ty jo.

Reagovat
CubONE

OT: je niekde statistika kto dal kolko priamych kopov v tejto sezone? Vo vsetkych ligach, nejak sa k tomu neviem dopracovat.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, hezky vysledek LFC. Erdovce, uz pomalu muzes vymyslet ten nick, tohle asi i pres veskerou nasi snahu nedame.

Reagovat
Zaschrona

500. pro Johna Stonese

Reagovat
Arbiter

https://pbs.twimg.com/media/BjkazERCcAAPWd3.jpg

Drsné, máme příjmy z prodejů hráčů takřka srovnatelné s ManU A o nějakých 10 % méně než Barça...

Reagovat
kiwwi

nemas to iste ale nakupy?

Reagovat
Arbiter

bohužel, našel jsem jen tohle, ale to tu myslím bylo, navíc to ani není přesně, co jsi chtěl http://www.football-observatory.com/IMG/pdf/wp60_eng.pdf

Reagovat
smazaný uživatel

Keď tých hráčov máte 50

Liverpool

Reagovat
Arbiter

Tak když se u vás hráči střídají častěji než ponožky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keď nemáme Abramovica ktorý by nám kúpil každého na koho si manažer ukáže Museli sme najprv hráčov predať až tak sme niekoho mohli kúpiť (vynimka bola ke´d sme minuli 80mil pod novými majitelmi)

Reagovat
fff

Ale zas ta vynimka bola se vsim vsudy

Reagovat
smazaný uživatel

a my aspoň v něčem dominujeme

Reagovat
Bayern +

Klasika v podaní WHU, ale konečne aspoň raz nám rozhodca pomohol. Neskutočne dôležité tri body. Tigrov zarezal neskutočne, ale verím, že so záchranou nebudú mať problémy rovnako ako my.

Reagovat
smazaný uživatel

Citali ste niekto? http://www.martinus.sk/data/tovar/_l/114/l114011.jpg Idem sa do toho akurat pustit, tak, ze ci mozem cakat nieco necakane alebo isiel film striktne podla toho(co by ma dost prekvapilo)?

Reagovat
minoLFC

nečítal ale film sa určite strikne predlohy nedržal

Reagovat
kiwwi

According Mirror, Manchester United are closing in on Benfica centre-back Ezequiel Garay.

uz som sa zlakol, ze sme od toho upustili

Reagovat
kiwwi

Irish jockey Ruby Walsh has revealed Sir Alex Ferguson admitted that a ‘good few’ Manchester United players have to be sold in the summer when the pair met at Cheltenham Festival.

“A lot of the players are the players he inherited from you and he said ‘Yeah, a good few of them have to go but it all depends on what shopping he does in the summer’.

Mark Ogden from The Telegraph believes all three (Kroos, Carvalho and Shaw) of these players are targets that David Moyes has informed Ed Woodward he wants to sign.

tieto tri posily (+ jeden skuseny stoper - Vermaelen alebo Verthongen) a som stastny jak blcha

Reagovat
kiwwi

Manchester United's Class of 92 'in talks over Old Trafford takeover bid'

David Beckham and his former Manchester United teammates are exploring the possibility of buying out the club, according to reports

David Beckham and fellow members of Manchester United's 'Class of 92' are exploring the possibility of being part of a consortium which is bidding to buy the club, according to a report last night.

The Sun claimed that Beckham, Paul Scholes, Phil and Gary Neville, Ryan Giggs and Nicky Butt have held talks about fronting a takeover which would be backed by money from the Middle East.

to by bola parada, ale davam tomu sancu tak 1%

Reagovat
cristiano.K.

přivolejte Beckhama, do systému by zapadal (stál by na jednom místě) a centry má lepší než Young

Reagovat
kiwwi

alebo Keana nech polame hnaty scouserskym bastardom, vsak?

Reagovat
Sm0ker

karma je svině, co?

Reagovat
cristiano.K.

klidně, ten starší pán než by udělal skluz,tak by byl Suárez pryč

Reagovat
niflheim

wow

Reagovat
fff

Asi nerealne, ale toto by sa pacilo aj mne.

Reagovat
smazaný uživatel

The Sun

Aj keby sa poskladali dohromady tak nemajú na kúpu vačšinového podielu. Hlavne po tom, čo Beckham kúpil klub v USA.

Reagovat
kiwwi

vies citat?

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí. Ale pointa tam kupodivu je. Oni by to ve skutečnosti kupovali šejci, a Class 92 by jim akorát dělala křoví. Pokud by došlo na rozhodování, tak by měli poslední slovo.

Reagovat
Talker

Tak v čem by to byla paráda?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím, Arbitře.

Reagovat
smazaný uživatel

oh middle east..Tak potom nech nehovoria, že to ide kúpiť Beckham a spol ke´d vás ide kúpiť ropný magnát...Budete jak City a Chelsea ktoré tak veĺmi nenávidíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aký by to bol rozdiel? Žiadny... Či ropné peniaze sa odrazu stávajú sympatické keď idú do vášho vrecka?

Reagovat
kiwwi

drz uz konecne hubu

Reagovat
smazaný uživatel

tjn pravda sa ťažko počúva. Už sa teším na ten ropný trojboj v PL ktorému tak budete fandiť

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu ti to vysvětlovat. Zkus přemýšlet a rozdíl najdi sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rozumiem čo sa snažíš naznačiť. Ale je to čistý blud. Aj City majú "sympatických" majitelov. Rozhodne lepšich ako Chelsea. Ale stále sú to len ropné peniaze ktoré tu tak nenávidite.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď ten rozdíl nechceš vidět, nebo jsi moc hloupý na to abys věděl proč se na ropné kluby blije. Tak jako tak by ode mě bylo pošetilé ti to vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože majú neobmedzené peniaze ktoré využívajú vo veľkom množstve. Si myslíš, že to vy by ste to nerobili? HA Buď to nechceš vidieť alebo si príliš hlúpy a naivný aby si to vedel....

Reagovat
smazaný uživatel

Kopírování ti jde. Myšlení ne.

Reagovat
LGT

Hej tak nechceš třeba místo 50 příspěvků o tom, že je někdo kretén, napsat jeden pořádnej, ve kterým to vysvětlíš jak to myslíš? Protože já tam teda nějakej opravdu zásadní rozdíl oproti ropákům taky nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si, že len kiwwi môže byť tak zaslepený, ale zrejme som sa mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

hráč přestoupí do Chelsea/MCITY = žoldák bez charakteru, který jde jen po penězích

hráč přestoupí do MUTD = uvědomělý hráč, který rozvíjí kariéru

MCITY/CHELSEA koupí za desítky milionů € hráče = utrácí špinavé ropné peníze, kurví hráčský trh

MUTD koupí za desítky milionů € hráče = vhodně doplňují kádr

v MCITY/CHELSEA převezmou kontrolní balík ropní magnáti = špína, kupují si trofeje

MUTD převezmou ropní magnáti, u stolu při jednání o převzetí sedí David Beckham = návrat srdcařů, restart s generací 92´ SUPÉÉÉÉR!!!!

Reagovat
Swarley

mladý hráč jde do akademie Liverpoolu = nejchytřejší rodiče ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jenom jsem tě chtěl pozdravit

Reagovat
cristiano.K.

stará škola, to se pozná

Reagovat
niflheim

Reagovat
Talker

"which would be backed by money from the Middle East."

Takže byste byli ropáci jen s tím, že naoko by byl majitelem Becks?

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by boli tvárou, mali by hlas ktorý by zrejme nič neznamenal možno by niekoho dali aj do predstavenstva ktoré by ropáci mohli kedykolvek vymeniť ale tak MUfanom by to stačilo na to aby sa tešili ako sú odlišní od City a Chelsea

Reagovat
kiwwi

zaujimalo by ma, ci si aspon trochu uvedomujes, ako dementne tu posobis

Reagovat
smazaný uživatel

Čim? Že hovorím, že ropné peniaze nezakryješ peknými tvarami? či si myslíš, že vám tie peniaze darujú a nebudú chcieť mať žiadnu kontrolu nad klubom? Ale tak dobre no, nechávam ťa tu snívať o ropných peniazoch teda ktoré aj tak nikdy neprídu

Reagovat
soukup

no a jak by teda ta spolupráce měla fungovat? koupilo by vás konsorcium, kde byl část tvořili ti hráči, ale finanční většina, co sem to pochopil by byla od nějakých šejkovitých investorů

Teda co by se změnilo oproti současnýmu stavu, že by byl jiný majitel a jak by to bylo s finančními toky v klubu se nikde neuvádí?

Reagovat
kiwwi

klub by sa oddlzil za peniaze sponzorov, vedenie by pozostavalo z byvalych hracov a vsetko by fungovalo tak ako doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

A všetci by žili štastne až do smrti. Možno sa toho chytí walt disney alebo pixar

Reagovat
Kowe

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

*všichni mufani žili štastně než přišel Moyes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
soukup

ok tak v tom případě tomu nedávám šanci, ale bylo by to hezký

Reagovat
kiwwi

a kto tomu sancu daval?

Reagovat
kiwwi

resp. nakoniec si napisal to, co ja v povodnom prispevku

Reagovat
soukup

však jo, já jen chtěl vědět, jestli o tom třeba nevíš víc, než co je v tom původním

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska United dotují ze svých zisků majitele. Kdyby nás koupil někdo s (potenciálně) neomezenéma financema, tak zaplatí dluhy, a zisky klubu pošle zpátky do klubu. To je pozitivum. Negativum je to, že Glazerovici chcou aby jim Man United vydělával, a pečlivě se o to starají. Tím pádem na nic klub není závislý a je soběstačný. Šejkům by nějaké sponzorské smlouvy mohly být jedno, páč peníze nerežísjou, nebo ne do takové míry. Ve výsledku by nám to mohlo spíš uškodit.

Reagovat
aragorn

a mě zase, jestli si to uvědomuješ ty ?

Reagovat
Sm0ker

ten?

Reagovat
Swarley

tak tohle by mohla být paráda, ale tak moc bych tomu nevěřil...těchto zaručených zpráv je kupa a v téhle době jich bude jen přibývat, ale cokoliv co odstřelí Glazerovce je dobrej nápad

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

No... možná i radši City než někdo z dua Chelsea/Liverpool

Reagovat
fff

Nemusis nas mat rad, ale aspon z ucty k tradicnemu rivalovi by si nas nemusel stavat na uroven Chelsea ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K včerajšiemu zápasu 5:0 ha? Som povedal, že sa na výhru ešte nadrieme. Sunderland sa vyborne pripravil, mali sme šťastie, že to neskončilo 2:2. Ak SUnderland bude hrať takto aj naďalej (čo bude) tak ešte môžu zamiešať karty v boji o titul.

Rozhodca je ale totalny kkt. Ten vergini či jak sa vola nemal dohrať prvý polčas, nechapem prečo nedostal červenú alebo druhú žltú neskôr. Celkovo Friend pískal ako keby sme mu niečo spravili...

Reagovat
fff

Tam mala byt jednoznacne cervena, posledny hrac stiahne Suareza bez sance ci umyslu hrat loptu, to bolo dost absurdne.

Reagovat
fenixLFC

hlavne za poslednu vetu

Reagovat
fff

Soton by Cardozom urobil zasah do mojich sympatii voci tomuto klubu, snad je to len blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol strašne hlúpy nákup. Je starý a nehrá už ani v Benfice.

Reagovat
fff

Jednak to a jednak, ze ten chlap mi pride strasne nesympaticky. A herne by ich podla mna fakt nikam neposunul.

Reagovat
Bayern +

Presne, snáď si vyberie správne, dá košom Saints a pôjde k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=gP2iSCTlKcs

Coutinho včera hral ako Silva, bol neskutočný. Najlepší hráč na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme si zaprehaneli Silva je minimalne o level nad nim hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Silva ma ale o 7 rokov viac

Reagovat
fenixLFC

to on neporovnava, iba ze vcera hral ako on

Reagovat
smazaný uživatel

no... však ty výkony to potvrzujou

Reagovat
fff

Liverpool se stále drží v boji o anglický titul. Výhodou Reds je fakt, že s Manchesterem City a Chelsea hraje ve zbytku sezony doma. Manažer Brendan Rodgers si odmítá přehnané cíle. "Když se podíváte na kádry Manchesteru City a Chelsea, tak je jasné, že mají mnohem větší sílu. Na druhou stranu my jsme Liverpool, jeden z největších klubů na světě, je naším úkolem dobře reprezentovat a vyhrávat. Musíme ve zbytku sezony hrát tak jako doteď. Tlak bude stále větší, ale to platí i pro soupeře, je nutné se s tím vyrovnat," říká Rodgers.

Tlak je obrovsky, hoci sme stale ten co utoci zozadu, no ta sanca na to, co nebudeme vyslovovat nahlas, je skratka tu a to sa neda ignorovat ...

Takto nervovny z tejto casti sezony som uz nebol dlho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sme vyhrali nad City tak Chelsea musí niekde prehrať ešte, pretože im by teoreticky stačila remiza By na Anfielde zaparkovali autobus a spoliehali sa na protiutoky. Cez to by sme sa len ťažko predierali. Lepšie by bolo ak by museli útočiť

Reagovat
vladis271

teraz hrajú na CP, nechcem to zakríknuť, ale myslím, že ich čaká podstatne ťažší zápas, než nás v tomto kole. (pri všetkej úcte ku Spurs)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bude to ešte zaujímave

Reagovat
papos182

No mne i v 1. polocase hraci pripadali nervozni. Takze to teoreticky muze byt horsi a horsi, protoze s timto tlakem nemaji vetsina zadne zkusenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu to musí vyjít, když si to Arsenal posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nervózní? Já naopak teda, LM téměř jistá, já jsem klidnej a spokojenej.

Reagovat
Maresma

Reagovat
fff

Z tohto pohladu samozrejme aj ja, forma dobra, top 4 snad ista, 5 bodov na Arsenal, cize snad LM bude aj bez predchadzajucej kvalifikacie, co je super. Ale skratka vzhladom na okolnosti a to, co je teoreticky na dosah ... nervozny som

Reagovat
vladis271

a každý trochu dopredu uvažujúci scouser je nervózny tiež. Tu už nejde len o to vyhrať to. Ale už budúcu sezónu, áno už túto čo začne v auguste bude na BR stupňovaný tlak, aby minimálne zopakoval túto sezónu, ak ju nevyhráme.

A som si celkom istý, že majitelia mu dajú ligu za cieľ už v sezóne 15/16.

A nikto nemôže vedieť čo bude nasledujúcu sezónu, a nieto ešte čo bude v 15/16. Takže brať to z pohľadu pohoda klídek, tabáček, všetko ok slunce svíti je totálne mimo.

Nehovoriac o tom, že ani nevieme v akej forme by sa prejavilo sklamanie z tejto sezóny, ak by nám to uniklo trebárs o bod, dva.

Reagovat
vladis271

a ešte jedna vec. Čo pre nás SaS môže a má znamenať som vravel už na Vianoce ( ) a aha, potvrdzuje sa to, ale to sral pes, S pravdepodobnosťou blížiacou sa istote sa stanú najproduktívnejšou útočnou dvojkou v celej histórii PL, a nevyhrať s tým ligu, cítil by som sa takto.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

já budu nasranej,pokud bychom skončili horší než než třetí za momentální situace, musíme jít kilometr po kilometru

Reagovat
cristiano.K.

alibista

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sturridge je neuvěřitelnej...snad jen CR a Messi maj lepší statistiku minuty/góly

Reagovat
Lacko_Boh

neni to šumák?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen sem se pozastavil nad jeho produktivitou

Reagovat
Lacko_Boh

tak to si na to kápl

Reagovat
fff

Ohromne sa zlepsil v rieseni situacii pred branou, jasne velakrat este zasebci, kedy by zrovna nemusel, no to uz patri k utocnikovi ako takemu. Ale vseobecne robi tie rozhodnutia v sestnastke a v jej okoli lepsie.

Reagovat
papos182

Suarez ma lepsi tuto statistiku nez Sturridge.

Reagovat
johan14

Jedine ManC to má vo svojich rukách, ale bude to hodne zaujímavé, šancu majú všetky 3 kluby rovnaké. Ak by to vyhral Liverpool, tak tento rok by to bola jazda smrti.

Reagovat
kiwwi

600. pre Class of 92

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

http://video.canadiens.nhl.com/videocenter/?id=585245&catid=66

LOL, ten pocit, keď na americkej stránke náhodne nájdeš video kamaráta zo Slovenska.

Reagovat
Bayern +

Peťo ♥ Niet sympatickejšieho hokejistu na SVK, možno teda Rišo, taktiež Bystričan.

Reagovat
SunFells

Tam jak hrají ten fotbal?

Reagovat
Kovi81

*soccer

Reagovat
SunFells

V Báňské Bystrici? Tak určitě.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

Kazdopadne to ň tam nema byt

Reagovat
Bayern +

Ani á. "Banská Bystrica" je správne.

Reagovat
Kovi81

To som prehliadol

Reagovat
Bayern +

Čo presne myslíš?

Inak jeho mama je moja obvodná lekárka a s otcom a Jožim každý piatok hrávame halový futbalík.

Ak by som to mal zhrnúť, oni sú fakt neskutoční sympaťáci a úžasná rodina. Rodičia lekári, Joži dobre situovaný ekonóm a Peťo hráč NHL. Na to, že si môžu kúpiť polovicu Bystrice sú fakt úžasní sympaťáci. Toľko skromnosti, sympatickosti, pokory a úcty k "bežným" ľudom som fakt ešte od nikoho žijúceho v takýchto "reláciách" ešte nezažil. Fakt typický príklad, že aj ten Rooney môže byť nakoniec úžasný človek, kebyže ho poznáme osobne.

Reagovat
smazaný uživatel

MFK BB? To su Rakytovce nie?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vypadá to, že Real se příští sezonu oblékne do růžové... Na domácím bude mít růžový detail, venkovní budou růžové celé... To bude Cris sladkej

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Lacko_Boh

co mu jebe

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

tak to je ovšem kvalitka

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Swarley

a to auto dostal od starýho, aby mohl na nákupy, ne? nikdy bych nepochopil, proč bys tohle chtěl mít někdy na sobě...jít někde v tomhle večer, tak v musí mít regulérně strach, že ho někdo přefikne...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

co to kurva

Reagovat
kiwwi

skoda, cakal som viac do tej lososovej

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

a ty kraťásky k tomu budou taky?

Reagovat
Swarley

při otázce "co se ti stalo?" by mu asi chvilku trvalo než by pochopil, že se neptáš na cokoliv v souvislosti s těma berlama

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

oni to pak vlastně mají v jedné barvě celé komplet, co? to bude dobrej humus

Reagovat
smazaný uživatel

si to vydupal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Potom pohadz nejake zaujimavosti, az na ne narazis.

Reagovat
smazaný uživatel

len som si otvoril fergusonu a kapitolu s LFC a uz ich tam je niekolko

Reagovat
fff

Nj, kde inde si mohol zacat

Reagovat
smazaný uživatel

benitezovi dost naložil

Reagovat
Lacko_Boh

knihy Fico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Everton are planning to erect a permanent memorial at Goodison Park to the memory of the 96 supporters who died at Hillsborough in 1989.

Reagovat
fff

Kto iny ma takeho sympatickeho rivala jak my.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda, že si to taky nemůžeme říct...

Reagovat
fff

Ste velmi sympaticky klub a napriek Tvojej neutichajucej snahe mi EFC svojimi prejavmi tu na EF znechutit, sa toto este nestalo .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, chovám se tu velmi neurvale... Člověk si čas od času rejpne a ...

Reagovat
fff

Vo zmysle objektivity fanusika voci klubu, ktoremu fandi, si premna jeden z najneobjektivnejsich fandov tu na EF a to skratka a jednoducho velmi nemam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle se projevuje jak, prosimtě?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fff

Neboj, Ty si s nim u mna osobne v tej istej kategorii .

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si na seba upozornil.

Reagovat
smazaný uživatel

áááááááách jo

Reagovat
J0EL

Trafena hus zagagala.

Reagovat
Swarley

to bych teda neřekl, ale rozhodně se zastávat nebudu, do nás to pere horem spodem

Reagovat
fff

Tak jasne, suhlasit nemusis, preto pisem, ze pre mna osobne je to tak .

Reagovat
Swarley

přemlouvat tě nebudu

Reagovat
fff

Nj, na co by nam to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ne

Reagovat
Swarley

jasný no, letos na to v pohodě vystačíme my

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

vrazda Rhyse Taylora, Z-Cars na Anfieldu, vazne to nemuzem rict?

Reagovat
Zaschrona

*Rhyse Jonese, ne toho golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pro tebe je LFC sympatický klub? Ok, dobré vědět...

Reagovat
Zaschrona

Sympaticky klub? Ani nahodou. Sympaticky rival? Rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, já to teda asi blbě pochopil... Tohle v rámci možností beru

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A už je tady zase tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, všimli jsme si, že jsi dorazil...

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to vtipný... Když jsem tady vždy rýpal do MUFC, tak většina z vás LFC fanoušků mě neustále palcovala apod. Pak si člověk párkrát rýpne do LFC (což mi přijde normální, dělá to tu každej na všechny kluby) a ty a třeba tomasinho nebo teď fff se od tý doby můžete posrat a útočíte na mě... Proti tobě jsem jednou jedinkrát napsal, že máš furt krámy a tobě to asi furt leží v žaludku... Možná se trochu nad nějakej rýpanec v diskuzi povznést a bude líp...

Reagovat
fff

Vtipne je to, ze si ani nepochopil co som pisal. Ja som nepisal o tom, co pises na adresu inych klubov, rypanie patri k tomu. Ale vo vztahu ku klubu, ktoremu fandis, si absolutne neobjektivny a to mna skratka a jednoducho irituje.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jsem neobjektivní vůči EFC?

Reagovat
papos182

Nepletes si ho se Zaschronou? Vzdyt Evertonian se posledni dobou zapojuje do diskuze minimalne (napr. reseni novych dresu), i kdyz rikal, ze uz sem nepachne, ze s EF konci (nebo tak neco).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, napsal jsem, že už mi to tu sere a že končím, ale že číst budu dál... Což platí stále... Že čas od času něco napíšu, je věc druhá...

Reagovat
fff

Myslim si, ze Zasch sa fakt neda s nikym spliest

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ale odpověz, čím já jsem neobjektivní vůči EFC, to by mě totiž fakt zajímalo... Když tu k Evertonu napíšu asi 1 příspěvek ze 100...

Reagovat
fff

Fakt nemam cas ani naladu ci potrebu tu teraz prebiehat diskusie pod clankami.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, takže někoho nařkneš a pak ani nejsi schopnej si to obhájit.

Reagovat
fff

Uz to fakt uzavrime, evidentne sa Ta to dotklo a na toto nemamc cas. Ak nevies pochoopit, ze niektore veci, napr. dojmy, sa velmi tazko dokazuju konkretnymi vecami, tak nemame o com.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě se to nedotklo, mě to fakt jen zajímá... Protože já se tu fakt vůči EFC vyjadřuju minimálně, a když, tak jen nějakou novinkou ohledně klubu nebo podobně... EFC tady nijak nebráním, nevyzdvihuju či podobně... Prostě to byl od tebe blábol, který se teď snažíš zahrát do autu tím, že nemáš čas... Ale to je jedno...

Reagovat
fff

Ber si to ako blabol, vysvetluj si to ako chces. Pre mna si skratka priklad neobjektivneho fanusika, koniec debaty. Ze Ta to este bavi riesit.

Reagovat
Zaschrona

Ja ze mam byt "absolutne neobjektivny"?

Reagovat
smazaný uživatel

No seš.

Reagovat
smazaný uživatel

robis srandu nie?

Reagovat
Zaschrona

Ve vsi vaznosti mi fakt neprijde, ze kdyz na to prijde, tak bych byl z hlediska EFC vubec nejak neobjektivni... Myslim si, ze jsem normalni fanousek, ktery jen vidi ten svuj klub jako nejlepsi. Akorat ja jsem pysnej na kazdou blbost a jsem schopnej oslavovat a vyzdvihovat kazdou kravinu, tot pravda.

Reagovat
fff

Mas svoje momenty no .

Reagovat
cristiano.K.

ještě se ptát

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Co že to?

Jako pardon, ale maximálně dvakrát jsem prostě napsal fakt a to ne kvůli rýpancům do LFC, ale kvůli tomu, že půl roku nenapíšeš ani čárku a pak přijdeš a dáš jeden komentář ve stylu "No jo, fnaoušci MU" Tak pak se div, jenom jsem napsal, že bys mohl bud přispívat více nebo se na to vysrta úplně, než vylézt jednou za čas, plácnout něco takového a zase zalézt.

Reagovat
tomasinho

To mi totiž přijde pdo tvojí úroveň. ale jako proti gustu...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

no co, dEst je tragéd, který p*čuje na všechno a všechny, narážka na krámy od Evertoniana je v jeho případě vždy namístě...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Dyť já tady už zdaleka nepíšu tolik jako dřív kdy jsem projížděl pomalu každej článek a jediný co jsem teda konkrétně k Chelsea poslední dobou psal a mohlo ti vadit, tak je, že mi otravujou kecy Mourinha ale koho ne? Si zase na nějakým svým obláčku z minulosti a co se stalo se tak děje nadále. Omyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak jsem rád, že vás tak seru. Aspoň něco.

Reagovat
Chazy

V pohodě, hejtujte se jak chcete. Mně dest nevadí a to tu dává najevo, jak mě nesnáší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tottenham.

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea.

Reagovat
fff

Barcelona? Kdeze.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd. Bazilej, Borussia, Schalke, Ajax atď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja som to vedel, ze nas mate radi

Reagovat
fff

Tak v istom zmysle ... urcite ano.

Ale vas a EFC vnimam inak no, Everton mi je skratka sympaticky, prijemny klub a ja osobne to vnimam skor ako taku priatelsku rivalitu (hovorim teraz samozrejme za seba), vas vnimam viac ... hladam vyraz . Skratka s Evertonom mi to pride taka bratska rivalita, s vami je to o dost emotivnejsie a v istom zmysle negativnejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Niektori fandovia na LFC fore ...

Not sure what he did massively wrong last night.

I thought GJ played well last night gave us options down the flank and put in a good shift

I highly rate Johnson and hope he gets an extension

People are having a go at Johnson again for no reason

Neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

už som veril, že ten cardiff je znovuzrodenie tie kecy rodgersa sú asi zámer pred letným predajom

Reagovat
fff

Snad su.

Ako posledne zapasy mal fajn, posledne myslim cca 2, ale skratka to boli fakt iba zablesky zrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

imo aj v tých dvoch bolo vidieť, že strašne stratil na pohybe

Reagovat
smazaný uživatel

Kazil dosť ale zas nebol až taký zlý. Snažil sa vždy zapájať do ofenzivy a prečíslovať súpera.

Reagovat
fff

Akoze sorry, ale toto nie. Vcera bol hrozny a v prvom polcase hlavne zadrbal takmer kazdy akciu, ktorej sa zucastnil. Vies, ze ja ho aj pochvalim, ked mam pocit, ze hra v pohode, vid. posledne zapasy, ale vcera to bol vyslovene trapny a hrozny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hovno. Byl línej na krok a kolikrát vepředu chyběl, když tam měl bejt. V prním poločase navíc 9 z 10 jeho přihrávek šlo na nohu hráče Sunderlandu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

ono ked zacali kombinovat ostatni medzi sebou a jeho vylucili tak uz to bolo ovela lepsie

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to nečítaj. Mne stačilo na thisisanfield ako vnímajú Lucasa Oni sú fakt strašne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte že vy viete všetko najlepšie

Reagovat
fenixLFC

hlavne ze to vies ty

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

k zápasu so spurs

Kaboul, Dawson, Rose, Naughton...Tu Raheem musí hrať aj keby neviem čo bolo. Ak Walker bude furt out, tak okrem Naughtona a Rosa sa na ten kraj môže posunúť aj jeden z trojice Kaboul-Dawson-vertonghen, čo by bola ešte väčšia tragédia. High line proti nam nemôžu hrať, ináč by boli zlikvidovaní behom 10minút. Ak budú stiahnutí a brániť vo viacerých hráčoch, budú neškodní vpredu. Sú takticky nevyzralí a prechod do útoku majú na úrovni béčkového tímu. Jedine že by nas zubami nechtami branili na stav 0:0, ináč nevidím nič iné ako naše pohodlné víťazstvo

restol by som gerrarda a vyšiel na nich s trojčlennou zálohou hendo, allen, couts a vpredu raheem so sas

Reagovat
smazaný uživatel

a ak bude hrať sandro, vstavil by som sa, že to dokonca nevydrží a pôjde pod sprchy...je veľmi silný v súbojoch a v defenzívnej práci, no pri presingu súpera sa absolútne nevie orientovať a rozumom rozohrávať, čo by v ich legu bez základov znamenalo chaos

tento zapas sa proste neda prehrať...da sa len nešťastne remizovať

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, ty tvoje úvahy

Reagovat
smazaný uživatel

no daj, čo ti na tom nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

třeba tohle - je veľmi silný v súbojoch a v defenzívnej práci, no pri presingu súpera sa absolútne nevie orientovať - si podle mě trochu protiřečí

ta poslední věta je taky docela vtipná, děláš z nás větší tragédy než jsme, já vím, sice jste letos nastříleli o 50 gólů víc, ale vaše obrana je stejně tragická jako ta naše

Reagovat
smazaný uživatel

Je určitě těžší bránit v tak ofenzivním týmu jako je LFC, než v týmu, kterej dal 40 golů. Takhle to taky nejde srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

však my jsme taky ofenzivní tým, ale holt s kopyty no

Reagovat
Talker

Co si na tom protiřečí? Když soupeř brání a on má klid na odebírání míče, tak je skvělej. Ale znervozní, když se na něj valí útok za útokem a navíc nemá klid na rozehrávku.

To jsou 2 úplně rozdílné situace.

Reagovat
smazaný uživatel

když to napíšeš takhle, tak fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

A pokud LFC prohraje, tak ti to kazdy omlati o hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

no way

Reagovat
fff

Ak by sme ale nahodou fakt prehrali, ludia sa budu nahanat, aby urobili copy paste a toto Ti sem dali .

Reagovat
smazaný uživatel

beriem na vedomie

Reagovat
papos182

Zni to skoro az arogantne. Vzdyt staci jeden balon, jedna chyba a jedna cervena a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

představa Dawsona na kraji je vážně vtipná. btw ještě tam je Fryers

Reagovat
Sandstorm

Zase ten Garay Nakonec by mi možná ani nevadilo kdyby přišel, protože potřebujeme do obrany někoho zkušenýho a kvalitu má taky...

Reagovat
fff

Tak Vidic ide prec, Rio uz tiez nie je co byval. Niekto musi zrejme prist tak ci tak. Spomina sa na stopera aj nejake ine meno zatial?

Reagovat
Sandstorm

Velký zájem je prý z naší strany o Benatiu z AS Řím.

Reagovat
kiwwi

tych stoperov sa prave spomina kopa...Mangala, Benatia, Vermaelen, Verthongen, Lovren, Garay atd.

Reagovat
fff

A ktorych by ste fandovia preferovali? Ani neviem, kolko by ten ktory mohol stat pravdupovediac.

Reagovat
kiwwi

je mi to jedno...Mangala je zviera, Benatia je vraj uplna topka, Vermaelen a Verthongen su zasa kvalitni stoperi prevereni ligou...okolo tohto by som sa nejak tocil

Reagovat
kiwwi

Benatia bude drahy, ale ostatni by mohli ist za celkom sympaticky peniaz, hlavne ten Vermaelen

Reagovat
Maresma

No teda Mangala by z nich byl určitě nejdražší. Ten má výkupku kolem 40 mega mám pocit.

Reagovat
kiwwi

neviem preco mam pocit, ze sa s nim sklonovala vzdy ciastka okolo 20 mega eur

Reagovat
Sandstorm

To máš špatný pocit. S nim se vždycky sklonovala částka kolem 40ti mega, jak říká Maresma a je spíše spojován se City, než s námi. Jinak klidně i ten Lovren by se mi páčil. Vermealen moc ne, i když by byl levný a Vertonghena nebude chtít Levy pustit.

Reagovat
Maresma

The 22-year-old has a release clause in his contract which has been set at €50million (£42.4m).

ze skysports... jenom mě překvapilo, že mu je 22, myslel sem, že je o něco starší.

Reagovat
smazaný uživatel

Verthongen jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala niečo podobné ako Sakho... černoch, ľavý stopér, reprezentant FR

Reagovat
fff

Mne je ho pomaly az luto ....

Reagovat
smazaný uživatel

ale jaj

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Ale je mi ho trochu líto...

Reagovat
Swarley

no to už je právě to, co vůbec není potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, co čekáme že se pod ním změní?

Reagovat
Sandstorm

Asi nic. Na změnu čekam od listopadu a je to pořád stejný...

Reagovat
Swarley

mám na mysli tyhle protesty a já nevím co všechno se ještě bude vymýšlet

Reagovat
kiwwi

to je solidna sracka...pod to sa nikto normalny podpisat nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ako da mufan palec hore?

Reagovat
Rssa

To už je spíše ostuda pro fandy MU, ne pro Moyese...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

omg, to jako budeme jak fanoušci Blackburnu?

Reagovat
ElectrickMann

snad ten Liverchuj vyhraje titul, když ten Arsenal na to fakt nemá hlavně ať to nejsou žádní ropáci takže Liverpool

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=XJP7YFjo6Wo

myslím, že trošku predbiehajú.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele