Premier League - souhrn 5. kola

21.09.2013, 15:39, aktualizováno 22.09.2013, 19:08
Komentáře a souhrny
Arsenal v neděli porazil Stoke a dostal se na první místo. V těsném závěru je rival Tottenham, který v nastavení vydřel výhru v Cardiffu. Manchester City si v derby vychutnal United a je třetí, dosavadního lídra Liverpool přeskočila také Chelsea. Libor Kozák rozhodl jedinou trefou o výhře Aston Villy v Norwichi, venku uspěly i Hull, Everton a Swansea.

Cardiff City - Tottenham Hotspur 0:1

22.09.2013 17:00

Góly: 90+3. Paulinho

André Villas-Boas si může oddechnout. Jeho Tottenham slaví již třetí nejhubenější možné vítězství v tomto ligovém ročníku - a to navíc gólem ze třetí minuty nastavení. Postaral se o něj Paulinho za asistence jiné letní akvizice, Argentince Lamely. Brankář David Marshall, jenž se mezi tři tyče vrátil po lehčím zranění, byl přeci jen pokořen.

A že to doopravdy vypadalo tak, že se to dnes nikomu z Kohoutů nepovede. Marshall se totiž po celý podvečer ukazoval ve světle obyčejného hrdiny; však v úvodním dějství předvedl zhruba šest prvotřídních zákroků a dlouho předlouho odolával i po pauze. Přitom nebyl ani zdaleka jediným kurážným jedincem na straně Cardiffu, který i při třetím domácím vystoupení v této sezoně hostil mimořádně ambiciózní celek (předtím ManCity s Evertonem).

Bluebirds nicméně do utkání vskutku nevstoupili nikterak zakřiknutě, naopak se mohli ujmout vedení již po šesti minutách. Tehdy Naughton místo zkompletování rutinní zpětné přihrávky Llorisovi vyzval ke skórování Campbella, jeho první kontakt s balonem ovšem nárokům na profesionála zcela neodpovídal. A od té doby to už bylo jen a jen o soubojích Marshalla s libovolnými soky v tmavém...

Ze všeho nejdříve to byl muž z nejpovolanějších, osamocený hrotový útočník Soldado, potom Sigurdsson, opět Soldado a první salvu nakonec uzavřel Eriksen odvážnou ranou z 25 metrů. Po půlhodině hry pak nadešel vrcholný okamžik Davida Marshalla: na Soldadův pokus ještě stačil Caulker, ovšem Eriksenova dorážka už měla být příliš na veškeré osazenstvo cardiffské šestnáctky. Jenže nebyla - Marshall se ještě obdivuhodně vymrštil po své levici a Dánovu střelu zlikvidoval.

Eriksen se zdál být nejblíže gólu i nadále, když to například zkoušel z větší vzdálenosti a na Marshallovi si vynutil další promptní zákrok. Vůbec první branku zápasu pak na sklonku poločasu vsítil nečekaně Cardiff, ta však byla anulována pro Gunnarssonovy obstrukce brankáře Llorise.

Také druhou část načal Cardiff aktivně, brzy se však favorizovaným hostům tak jako tak podvolil. Z uctivé vzdálenosti záhy orazítkoval břevno Sigurdsson, aby při Soldadově dorážce musel Marshall zase předvést to nejlepší ze svého umění. Ani to už ale nestačilo na Paulinha, jenž ve třetí minutě nastavení zužitkoval centr Lamely a přeci jen potěšil přítomné fanoušky londýnského klubu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United 4:1

22.09.2013 17:00

Góly: 16. Sergio Agüero, 45. Yaya Touré, 47. Sergio Agüero, 50. Samir Nasri - 87. Wayne Rooney

Vraždění neviňátek. První manchesterské derby nové sezony skončilo až příliš jasnou záležitostí. Citizens si obrazně řečeno "namazali United na chleba" a kromě závěrečné pasáže utkání, v níž už o nic nešlo, nepustili městského rivala prakticky vůbec do hry. Dvakrát Agüero, Touré a Nasri rozhodli šlágr už po 50 minutách; Rooney v závěru krásným přímákem ostudu jen zmírnil...

Red Devils se patrně krátce před zápasem zranil klíčový muž sestavy Robin van Persie a tahle absence se na obhájci titulu podepsala až hrozivě. Ačkoli je dost dobře možné, že s takhle pasivními United by nic neudělal ani holandský kouzelník. Chvílemi až hanebný výkon od většiny hráčů měl za příčinu drtivou porážku hrdého klubu.

Debaklu zavdala už úvodní čtvrthodina, v níž Citizens nevídaným způsobem hosty zatlačili, vysokým a úspěšným presinkem je přilepili k vlastnímu vápnu a pohrávali si s nimi jako kočka s myší. Na jejím konci pak přišla zasloužená odměna. Kolarovův nejspíš gólový centr ještě odvrátil Vidić, na okulahodící akci z šestnácté minuty už ale ani Srb nestačil. Nasriho skvělou práci vyšperkoval šedesátimetrovým náběhem aktivní Kolarov, jehož parádní centr přetavil v dokonalost akrobatickým kopem Sergio Agüero.

Po nějakých 25 minutách se Citizens zdánlivě uspokojili, hra se vyrovnala a "znudněla". United ani přes mnohem více času na míči nebyli schopni přijít s žádným momentem překvapení a trest za pasivitu přišel v nejméně vhodný moment. V nastaveném čase první půle rozehrálo City rohový kop, Negredo přehlavičkoval všechny soupeře a naservíroval gólový pas pro trestuhodně volného Yayu Tourého na zadní tyči.

Po přestávce by člověk čekal velkou změnu hry od hostů, možná pár střídání z Moyesovy dílny. Ba ne... Skotský kouč naordinoval svým ovečkám nějaký zvrácený podzimní spánek a především obránci s Fellainim působili jako školáci na exkurzi ve velkém fotbalu. Sedmdesát vteřin stačilo City k dalšímu zesměšnění soupeře, Nasri vyslal do vápna Negreda a po jeho centru zvýšil na třígólový rozdíl vynikající Agüero.

Obrovský rozdíl obou týmů byl v defenzivě, zatímco Kompany and company působili nepřemožitelně, obrana United se bortila jako domeček z karet. Selhání číslo čtyři přišlo už v 50. minutě, kdy i díky Kompanyho zuřivému náběhu mohl na zadní tyči úplně sám uklidit Navasův povedený centr za záda bezmocného De Gey.

4:0 pět minut po přestávce, idylka. Manchester City podobně jako v první půli zcela zvolnili a vpustili soupeře do hry. Přesto drtivý výsledek hlídali. Rooneyho gólovka mířila nad, Fellainiho ránu pod břevno pak vyrazil Hart. Na druhé straně se ke střele nad uchýlil Negredo, své cameo div neokořenil gólem Džeko, s jehož štíplavou pumelicí měl De Gea velké problémy.

Evra sice deset minut před koncem hlavou orazítkoval jen tyč a Rooneyho dorážku zneškodnil Hart, Manchester United se však nakonec přece dočkal alespoň kosmetické úpravy skóre. Postaral se o to právě Rooney, jeden z mála hráčů, kteří snesli v červeném dresu přísnější měřítka. Přímý kop zakroutil naprosto dokonale, a přestože Hart plachtil mocně, na prvotřídní projektil svého krajana nestačil.

Manchester se i tak alespoň na půl roku oblékne do blankytně modré. Citizens se navíc vrátili na "bednu", zatímco United sídlí na osmém místě. Se sedmi body z pěti klání. Moyese tak čeká po zpackaném startu sezónu zatraceně těžká práce...

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Stoke City 3:1

22.09.2013 14:30

Góly: 5. Aaron Ramsey, 36. Per Mertesacker, 72. Bacary Sagna - 26. Geoff Cameron

Ani s pátým týmem to Marku Hughesovi na Emirates Stadium nevyšlo. Stále platí, že zde nevyhrál, a dnes pro to se Stoke City upřímně ani moc neudělal. Potters de facto proměnili svou jedinou šanci, jinak setrvávali v hustém stínu favorizovaného soka. Mesut Özil se blýskl třemi asistencemi a rázem je nejlepším nahrávačem ligy.

Gunners dnes začali pěkně od podlahy. Begović v páté minutě pouze vyrazil Özilův slabší projektil z přímého kopu a to navíc přesně do dráhy běhu bystrého Ramseyho, jenž balon hravě doklepl do sítě. Posléze ovšem Arsenal polevil, prakticky si dále netvořil palebné pozice a za tuhle pohodičku klídeček taky poměrně brzy pykal - ve 26. minutě ještě harmonická spolupráce centrujícího N’Zonziho a z těžkého voleje pálícího Arnautoviće vyústila akorát v tyč, dorážející Cameron se už ale nemýlil.

Po inkasované brance Kanonýři opět přepnuli na vyšší převodový stupeň, a třebaže protivníka nezasypali žádnou salvou tutovek (jen se jednou po nepřehledné kombinaci pravačkou ukopl Wilshere), do vedení se stihli vrátit ještě velmi brzy. Ve 36. minutě si již podruhé N’Zonzi při bránění rohu pustil Mertesackera až příliš od těla, a to se Stoku zkrátka muselo vymstít. Německý stoper se trefil přesně na zadní tyč, jakkoliv jeho hlavička postrádala razanci.

Mesut Özil, autor dvou gólových asistencí, se o netradiční hattrick pokoušel hned zanedlouho, tentokrát ho ale zklamal zakončovatel. Nezkušený Gnabry se k míči nesrovnal správným způsobem a byl z toho jen takový paskvil. Tím se strhla menší lavina nebezpečenství pro Begovićovu klec, jehož výsostními nositeli byli Özil s Giroudem.

Nejprve Olivier Giroud v 53. minutě vyřešil situaci 2 na 1 zcela sám, bez pomoci Özila, a Begoviće přinejmenším pěkně protáhl. Další svou střelu, tentokrát již za asistence německého šikuly, už Giroud nezkrotil a poslal vysoko nad břevno. Potters se mezitím neprosazovali de facto k ničemu, vůbec ničemu, naopak Arsenal si tvořil alespoň ty menší šance s relativní lehkostí. Střelou slabší pravačkou se přihlásil o slovo aktivní Özil, na což konečně zareagoval i protivník - Szczesny se musel vrhat po Wilsonově pumelici.

Právě v tu chvíli se Stoke nadechl k nejúpornější snaze vyrovnat. Otevřela se mu levá strana, do vápna favorita začínaly chodit nějaké ty centry, Gunners šlo jen těžko chválit. Nicméně Arsenal měl dnes standardky, o které se mohl opřít vlastně za každých okolností - i nyní (jaká ironie, zrovna proti Stoku). Tentokrát Özil centroval z přímého kopu a dalekonosnou, lobovanou hlavičkou se mezi dvěma (!) soupeři prosadil netradiční střelec Bacary Sagna.

Pak už se jen z povinnosti dohrávalo a jediná další změna skóre se snad mohla narodit až v nastavení, když Miyaichi krásně rozeběhl akci, která přes Girouda došla až ke tvrdé a Begovićem vytěsněné bombě Ramseyho.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Swansea City 0:2

22.09.2013 14:30

Góly: 2. Michu, 48. Nathan Dyer

Takhle snadno si to Swansea snad ani nepředstavovala. Na stadionu Crystal Palace vyhrála zcela bez problémů 2:0, přičemž domácí vystřelili na bránu za celý zápas všehovšudy jednou a to ještě doprostřed branky.

Swansea se dokonale vyvedl už start zápasu. Velšanům stačilo pár desítek vteřin a udeřili - akci vedl Shelvey, jehož pas se přes Routledge dostal k Michuovi a Španěl doslova propálil skrz Speroniho míč do sítě. O dvě minuty později měli hosté na noze další branku, jenže Chico trefil po rohovém kopu jen tyč.

Přestože utkání mělo spád, hrálo se ve výborné atmosféře a o náboj rozhodně nebyla nouze, další střely na branku se diváci dočkali až za déle než půl hodiny. Domácí zahráli zajímavý signál z přímého kopu a po Guediorově střele musel Vorm zasahovat. Ještě zajímavěji vyhlížela Rangelova rána z voleje o chvíli později, ale i tehdy byl úspěšnější brankář.

Jenže hned po změně stran udeřily velšské labutě podruhé a postaral se o to Nathan Dyer, který proměnil v branku Vazquezovu přihrávku do vyložené šance. Eagles se nedala upřít snaha s výsledkem něco udělat, ale zmohla se na pramálo.

Za celý druhý poločas nevystřelili na bránu ani jednou a zahrozili snad jen střídajícím Gaylem, jehož tečovaná střela skončila těsně vedle, a Campaňou, jenž pálil nad. Naopak Swans mohli v závěru ještě zvýšit, kdyby Michua nevychytal pohotový Speroni.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC 2:0

21.09.2013 18:30

Góly: 52. Oscar, 84. John Mikel Obi

Chelsea se dokázala vypořádat s bojujícím Fulhamem, svěřence Martina Jola porazila o dvě branky. Nejprve za hostující obranu pronikl Oscar a dorazil míč do sítě, druhou branku v závěru utkání přidal po nahrávce Johna Terryho záložník John Obi Mikel.

Když odbila přesně půl sedmá, sudí Andre Marriner dal pokyn k zahájení atraktivního utkání, ve kterém si Chelsea určitě chtěla udobřit nespokojené fanoušky. Po blamáži v Lize mistr, v níž překvapivě nestačila na Basilej, ji čekal Fulham. Modrý val oblehl obrannou linii Cottagers a sevřel ji množstvím nahrávek. Z něj se Fulham dostával jen díky rychlým nohám bývalého hráče Blues, Ira Damiena Duffa. První opravdovou šanci však měl na svědomí zkušený kanonýr Samuel Eto'o, jenž si naběhl na centr ze strany a těsně přestřelil.

Třináctá minuta se mohla stát pro Blues velice nešťastnou, protože na skvělou nahrávku Kasamiho mezi stopery si naběhl zkušený zakončovatel Darren Bent. Brankář Čech ale včas vyběhl a zmenšil střelci možný úhel, což se ukázalo jako rozhodující. Fulham ale rozhodně nepřijel na Stamford Bridge s úmyslem po celý zápas bránit. Statický nápor Blues, na druhou stranu, nerozpohybovaly ani rychlé nohy Edena Hazarda, ani tradiční chorály slavného stadionu.

Častá rozehrávka Ramiresova postrádala přesnost, takže se domácí uchýlili k nákopům na Samuela Eto'a. Gary Cahill vysunul kamerunského hrotového útočníka velmi dobře, vracející se obrana si ale s jeho střelou poradila. Bitva o západ Londýna pokračovala náporem Chelsea, obětavé zákroky a bojovné nasazení však favoritovi ve změně skóre bránily. Zatímco Mourinhovi svěřenci se snažili o maximální možnou míru dokonalosti, Fulham se soustředil na jednoduchost. A právě ta mu pomáhala v přechodu do útoku.

Ke konci poločasu se nátlak na hráče ze strany domácích fanoušků stupňoval, což už neunesl Eden Hazard a rozhodl se pro zajímavou střelu. Ta však nakonec minula pravou tyč hostí. Do druhé půle vkráčeli domácí hráči se stejným entuziasmem a Cottagers se opět museli bránit. Brazilec Oscar zásoboval vyšší hráče jedním centrem za druhým, což udržovalo hosty v neustálém neklidu. Pět minut poté, co se oba týmy vrátily ze šaten, bílá hradba povolila. Brankář Stockdale neudržel v náruči centr Schürrleho, poté jej nepřekonal ani Samuel Eto'o. Dorážející mladík Oscar už ale byl ve správný čas na tom správném místě - 1:0.

Od vstřeleného gólu začal favorit produkovat rovněž jednoduchý fotbal, čímž snadněji překonával do té doby pozornou obranu hostí. Po narážečce s Oscarem pálil nebezpečně Ramires, jeho pokus byl na poslední chvíli sražen na rohový kop. Defenzivně laděný hráči Fulhamu pod narůstajícím tlakem soupeře chybovali a Chelsea držela míč na svých kopačkách.

Zamýšlený výraz manažera Martina Jola napovídal tomu, že tempo zápasu ze strany jeho svěřenců již není tak vysoké, jak by asi původně požadoval. A zatím se na Stockdaleovu bránu valila další vlna útoku. Po Ramiresově pádu v pokutovém území se ale píšťalka hlavního sudího neozvala. Ztracenou aktivitu z úvodu utkání hosté dlouho hledali, nepomohl jim v tom ani příchod talentovaného Adela Taarabta. Za bouřlivého potlesku se na posledních deset minut do utkání podíval také legendární Frank Lampard, což kvitoval i jeho přítomný otec. "Frankie" byl tedy na hřišti, aby se spoluhráči sdílel radost z krásné branky Mikelovy. John Obi se prosadil po rohovém kopu, když míč napálil přímo za Stockdalea. Bitva o západní Londýn byla dobojována a domácí mohli slavit cennou výhru.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 2:3

21.09.2013 16:00

Góly: 31. Ravel Morrison, 77. Mark Noble (pen.) - 62. Leighton Baines, 83. Leighton Baines, 85. Romelu Lukaku

Faulovat fotbalisty Evertonu v blízkosti vlastní šestnáctky (či uvnitř ní), to si říká o pořádný malér - a své o tom po dnešku ví na Boleyn Ground. Hammers z téhle nezodpovědnosti nejenže vyvařili červenou kartu pro Noblea, ale i unikátní Bainesův dvojzásah z přímých kopů. Dílo zkázy pak v závěru dokonal debutující žolík Lukaku.

Nikdo by si zřejmě neťukal na hlavu, kdyby před ním někdo vyslovil domněnku, že toto utkání skončí bezbrankovou nudou. Jenže realita byla nakonec odlišná, diametrálně odlišná - a pracovat se na ní začalo od samého počátku. Třebaže se na první gól diváci relativně načekali, a ještě šlo o šťastně tečovanou ránu Ravela Morrisona, duel již do té doby zdobilo nasazení a příslib ofenzivní podívané. Té nakonec definitivně uvolnila ventil až přestávka, během níž Roberto Martinez připravil dvojí střídání a docela dobře tak změnil běh zápasu.

Na plac se dostali Lukaku s McCarthym, přičemž hned v 50. minutě musel hřiště opustit zraněný Osman (a nahoru vyběhl Oviedo)...nicméně Everton už dál oživovat nepotřeboval, a tak mu ani nemožnost dále střídat ve finále nevadila. Vše už šlo tak nějak samo. Toffees zahájili tlak, který se prvního zúročení dočkal zhruba po hodině hry, jakmile Baines z přímého kopu ztrestal první faul na Barkleyho.

Následně sice intervenoval West Ham v důsledku McCarthyho hloupého penaltového zákroku a jistotě v podání Noblea, jenže to v konečném důsledku až tak nevadilo. Úspěšný exekutor se následně vyžlutil na Barkleym a Baines byl opět neomylný. Tentokrát natrefil na druhý horní růžek Jaaskelainenovy branky a stal se po Larssonovi s Ronaldem teprve třetím mužem, jenž v rámci Premier League během jednoho střetnutí udeřil dvakrát z přímého kopu.

Zároveň v tom ale nebyl sám, ačkoliv to tak chvíli vypadalo. Šest minut před koncem se totiž o slovo přihlásil Romelu Lukaku, který po celou dobu svého fungování strkal zaběhnutého Jelaviće do kapsy, a přesnou hlavičkou při svém 45minutovém debutu zařídil pro Everton nesmírně cenné tři body.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Sunderland AFC 3:0

21.09.2013 16:00

Góly: 20. Stéphane Sessegnon, 76. Liam Ridgewell, 90+3. Morgan Amalfitano

Sunderland prožívá opravdu velmi špatný vstup do sezony, který byl dnes odpoledne na stadionu The Hawthorns ještě umocněn. Hosté nedokázali překonat dobře fungující obrannou řadu West Bromu, kterému se naopak podařilo třikrát skórovat.

Již šedesát sekund po úvodním hvizdu sudího Phila Dowda se hostující Black Cats hnaly do útoku. Obranná řada domácího West Bromu si ale dlouhý nákop pohlídala a brankář Boaz Myhill mohl ještě chvíli odpočívat. Jeho kolega mezi třemi tyčemi soupeře se ukázal v o něco horším světle, když po šesti minutách riskantně vyběhl pro míč až mimo svůj vymezený prostor, čehož málem využil veterán Nicolas Anelka. Naštěstí pro hosty brankář Keiren Westwood svou chybu včas a pohotově odčinil, takže skóre se ještě neměnilo.

Hostující hráči se snažili o napadání soupeřovy rozehrávky a to se jim vydatně dařilo. Obránci West Bromwiche museli zasahovat často na poslední chvíli a snad jen díky dvěma pohotovým zákrokům kapitána Olssona držel domácí tým se Sunderlandem remízový výsledek. West Bromwich se štěstím přežil nápor hostí, což se ukázalo jako klíčový faktor v cestě za úspěchem. Po dvaceti minutách tak mohli domácí hráči udělit soupeři lekci z produktivity.

Morrisonův centr ze strany se dostal k nabíhajícímu Sinclairovi, který měl před sebou pouze brankáře Westwooda. Ten si díky skvělému reflexu poradil a míč vyrazil. Osudným se mu stal Stéphane Sessegnon, který stál ve správný čas na správném místě a míč pohodlně dorazil do sítě!

Black Cats ale inkasovaná branka nezlomila, naopak se snažily o revanš. Dobrou orientaci ve vápně i nepříjemnou ránu ukázal záložník Adam Johnson, který si zpracoval centrovaný míč a přízemní ranou jej poslal jen těsně vedle Myhillovy brány. WBA bylo chvíli zaskočeno, ale Amalfitanova rána jej probrala k životu. Brankář Westwood si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl a pokus vytáhl na rohový kop.

Sunderland odcházel do šaten evidentně skleslejší, což se záhy projevilo na soupisce. Nevýrazného Itala Giaccheriniho vystřídal Charalampos Mavrias, který měl pozvednout prapor Černých koček. Střídající hráč se chtěl manažeru Di Caniovi zavděčit a vybojoval pro svůj celek zajímavou standardní situaci. S ní si ale zadáci domácího týmu poradili. Sunderland se nachází ve velmi složité situaci, což jeho herní projev dokonale zrcadlil. Po hodině hry vystřídal nevýrazného Fabia Boriniho věčný americký talent Jozy Altidore, útočili však i nadále domácí. Záložník Sessegnon si zpracoval míč na prsou a jeho povedená rána nadělala Westwoodovi starosti.

Sunderlandu se nedařilo určovat tempo hry, takže se musel spoléhat na rychlé protiútoky. K těm má rychlík Altidore nadání, což ukázal po deseti minutách pobytu na hřišti. Hostující útočník se prodral až před vápno a vystřelil, jenže se před ním na poslední chvíli zjevil vracející se McAuley a jeho pokus zablokoval. Hbitý Adam Johnson se dostal k centru do vápna, kam si naběhl Steven Fletcher a z voleje mířil těsně nad bránu. Smůla ale Fletchera nepotkala jen v zakončení, po něm byl totiž útočník hostí faulován a musel být ošetřen.

Neproměněná šance Black Cats nezůstala bez potrestání - čtvrthodiny před koncem se po skvělé akci Francouze Amalfitana a zmatku stíhajících obránců dostal k centru Westwood, ale opět jej nešťastně vyrazil jen před sebe, kde stál obránce Liam Ridgewell, který se tím pádem mohl radovat z další branky domácích!

Závěrečný tlak Sunderlandu se nekonal a to z jednoho jediného důvodu - domácí skvěle napadali rozehrávku soupeře a jeho případné útoky zavčasu eliminovali. Sudí Phil Dowd prodloužil trápení hostí o pět minut, které ale domácím bohatě stačily ke vstřelení třetí branky - po nahrávce od Anichebeho se rozhodl zkusit své štěstí Morgan Amalfitano a dobře udělal - jeho přesný projektil zapadl k tyči a prohloubil krizi Sunderlandu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Hull City 2:3

21.09.2013 16:00

Góly: 10. Loïc Rémy, 44. Loïc Rémy - 26. Robbie Brady, 48. Ahmed Elmohamady, 76. Sone Aluko

Nováček z Kingstonu upon Hull se pochlapil a bravurním zvratem obral domácí Newcastle o všechny body. Ten dlouho díky rozjetému Rémymu působil, že by velmi rád navázal na první slušný výkon sezony na Villa Parku - nakonec se ale sesypal a nenáviděnému exmanažerovi Sunderlandu, Steveu Bruceovi, podlehl poměrem 2:3.

Pro muže, který přitom v dětství fandil zrovna Newcastlu, to byl vskutku pikantní návrat. Nejenže byl spojen s frekventovaným bučením, ale zároveň byl také tím prvním od památného debaklu v rámci Tyne-Wear Derby (1:5). A dnes to od počátku vypadalo spíš na opakování nedaleké historie než cokoliv jiného. Sebevědomí hosté šli přeci do vedení již po 10 minutách, když Papiss Cissé ideálně sklepl Sissokův centr pro Rémyho a ten navázal nejlépe, jak mohl.

Straky skutečně odstartovaly s velkou chutí, avšak brzy začaly propadat uspokojení a kupit zbytečné chyby. Krul ještě sice nejprve Grahama odmítl, Brady už ale nemohl metry volného prostoru na své levé straně v žádném případě pohrdnout. Krul se navíc musel nepatrně zastydět po takzvaných "jesličkách".

Hull po srovnání ve 26. minutě nabyl potřebné sebedůvěry a posléze byl NUFC zcela vyrovnaným soupeřem. Graham klidně mohl poslat svůj tým do vedení, kdyby byl zpracoval Huddlestoneův pas, a radovat se mohl také Livermore nebýt obětavého bloku Debuchyho. Jakmile tedy Magpies těsně před pauzou dostali zpátky svůj těsný náskok, činili tak zcela vůči běhu utkání. Tak jako tak Rémy zkrátka pohodlně uklízel do sítě Cabayeho zablokovanou střelu.

Hosté museli pocítit křivdu osudu, nicméně o to odhodlanější vkročili do druhé části. Hned po třech minutách Anita fauloval Aluka a z následné standardky Brady ukázkově posadil mičudu na hlavu Elmohamadyho, skórujícího precizně od jedné z tyček - 2:2. Se zraněním Cabayeho a čím dál unavenějším Rémym (který ovšem v nastavení klidně mohl završit hattrick) to byli potom právě Tigers, kdo převážně tahal za kratší konec pomyslného provazu. Což se jim povedlo promítnout také na ukazatel skóre: v 76. minutě se do centru Boyda brilantně opřel Aluko a z voleje vsítil již druhého "angličáka" divokého zápasu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Southampton FC 0:1

21.09.2013 16:00

Góly: 53. Dejan Lovren

Právě v poslední den bez Suáreze Liverpool konečně přišel o neporazitelnost v tomto specifickém období. Na desátý pokus se Reds, experimentující se čtyřmi stopery seřazenými v lajně, stali obětí nebojácného Southamptonu. Ten paradoxně stále čeká na svůj první letošní gól ze hry, to ho dnes ale jen těžko bude trápit...

První poločas se nesl zejména ve znamení liverpoolského hledání vlastního já. První střelecký pokus publikum kvitovalo až v 21. minutě, když Gerrard parádně zvládl přímý kop a Borucova reakce byla tak akorát přiměřená - kočičí skok a skóre neměnné. Do té doby akorát Southampton rozkombinoval jednu zajímavou akci, ovšem aby se o ní dalo hovořit jako o gólové, musel by Lambert v klíčovém okamžiku zapomenout na týmovou spolupráci a jít sám do koncovky. Takhle jeho vracečku Lallanovi obránce vystihl.

Liverpoolu mezitím zoufale scházela invence Coutinha; Moses to v tomto směru brával až příliš na sebe a ke koncovce se přeci jen prodral teprve při svém několikátém sólu ve 37. minutě. Největší gólovou příležitostí domácích tak vlastně mohla být situace přelomu první třetiny utkání, kdy sudí upřel LFC celkem zřejmou penaltu poté, co Lovren na rohu šestnáctky evidentně podkosil Sturridge. Ten samý Lovren, který se mimochodem těsně po obrátce postaral o faktickou popravu Reds.

Nejprve se ale Lallana hned zkraje druhého dějství díky patlavé rozehrávce domácích dostal ke koncovce z velmi zajímavé pozice, aby si akorát vylámal zuby na Mignoletovi. Nemastný neslaný výkon Liverpoolu konečně došel trestu v 54. minutě. Tehdy Lallana rozehrál rohový kop a Lovren se i přes evidentní faul soupeře prosadil k hlavičkovanému projektilu, který na čáře "zachránce" Gerrard akorát nakopl pod víko.

Southampton pak domácím málem nachystal hotový balíček smrti, přesně řečeno druhou podpásovku. O tu se okamžitě pokoušel Osvaldo, avšak mrštný Mignolet byl na zemi právě včas. Za Liverpool brzy promluvil jinak zcela nekoncentrovaný kapitán Gerrard, když Boruce opět prověřil z přímého kopu. Tentokrát to po hodině hry zkusil podstřelem, výsledek ovšem zůstal stejný - Boruc byl pozorný a dostatečně rychlý.

Ve zbytku zápasu opravdu nelze říct, že by byl Liverpool blíže vyrovnání než Soton rozhodnutí. Shaw se koneckonců v 67. minutě neuvěřitelným způsobem - hlavně díky nedůrazu protivníků - prošel vápnem až ke střele do hrudi Mignoleta, na němž následně bylo vyřešit také další nesrovnalosti s poskakujícím balonem (a s "dorážkou" v podání Sakhových zad). Belgičan to nicméně ustál a celý tým mu mohl děkovat, přestože na tomto momentu už nijak dál nestavěl.

Poslední dvacetiminutovka se sice načala ve stylu nahoru-dolů, jediným střeleckým pokusem domácích ale zůstala Sturridgeova sobecká snaha z nereálného úhlu.

Více informací k zápasu

Norwich City - Aston Villa 0:1

21.09.2013 13:45

Góly: 30. Libor Kozák

Paul Lambert dělá vztah se svými bývalými podporovateli z Norwiche stále horším a horším. Dnes Carrow Road od svého kontroverzního odchodu vyloupil dokonce již potřetí (podruhé v lize, jednou v Capital One Cupu) a opět v nepěkném stylu. Loni Villa zvítězila gólem minutu před koncem, teď se pro změnu ubránila hlavně díky skvělému brankáři Guzanovi.

První poločas byl jednoznačně tím atraktivnějším, co si divák může pod sobotní "předehrávkou" představit. Zejména potom úvodní čtvrthodina nabídla řadu pozoruhodných momentů. Nejprve doslova po pár sekundách Weimann pěkně citlivě kroutil míč na zadní tyč, kterou tímto také rozezvučel. Benteke už z dorážky nejenže trefil Ruddyho, on hlavně stejně zakončoval z ofsajdu.

Rovněž první za zmínku stojící moment Norwiche byl tím potenciálně zlomovým, však se už v sedmé minutě po Clarkově smolné, leč jasné ruce kopala penalta. Touto velkou příležitostí ovšem Snodgrass fatálně pohrdl, když míč poslal k levé tyčce právě v takové výši, aby mohl Guzan v pohodě zasáhnout. Že zrovna tento okamžik v konečném zúčtování rozhodl, je teď docela zřejmé, nicméně v tu danou chvíli se Norwich ještě rozhodně nehodlal složit.

Po krátkém tlaku si Canaries vypracovali další příležitost ve 12. minutě; tentokrát Snodgrass přenesl míč na levou stranu, Redmond ve skluzu ihned sklepával a Van Wolfswinkelovi stačilo jen nastavit čelo - místo toho si ale Nizozemec vybral hrudník a zacílil nepochopitelně nad bránu. Následně si Benteke ve 25. minutě pohmoždil levé tříslo, když podklouzl v souboji se soupeřem, a domácí mohli opětovně pocítit, že jsou na koni.

Belgický šutér to pak sice ještě zkusil, jen po třech krocích na trávníku se ale svalil. A Norwich právě v době, kdy se Benteke bezmocně válel na zemi, málem konečně udeřil. Tentokrát zakončoval Van Wolfswinkel po další akci po pravé straně a centru Snodgrasse, vymezený prostor však netrefil. A vše se nakonec v kompletně opačný efekt promítlo. Benteke, který měl Villu beze sporu oslabit, nakonec vpustil na trávník Kozáka, jenž ihned zařídil vítěznou trefu.

Český útočník přesně po půlhodině hry předvedl famózní náběh na Weimannovu kolmici, a třebaže záhy hrozivě zahodil samostatný nájezd, díky Agbonlahorovi se ještě dostal k reparátu - a to už si rady věděl. Už tak nefungující zadní linie Norwiche byla navíc brzy rozhozena, jakmile si na trávník ve 36. minutě sedl Bassong a kroutě hlavou ukazoval na pravý hamstring. Canaries šli do kabin zlomeni jako málokdy předtím.

Prosluněné Carrow Road hned na vstupu do druhé půle přihlíželo rodícímu se tlaku domácích, který se jako obvykle projevoval zejména po pravé straně, jíž vytrvale větral tandem Martin-Snodgrass. Právě po akci druhého jmenovaného se potom v 59. minutě málem dostalo na vlastence, nebýt perfektní reakce Guzana. A to samé, leč tentokrát bez zásahu Guzana, se vlastně událo také v 80. minutě, kdy si pro změnu Martinův centr skoro srazil do své klece Clark.

Mezitím se Kanárci dosti typicky trápili ve snaze dostávat se do koncovky; a když už později z nadějné pozice zakončoval Van Wolfswinkel, došlo k dalšímu účinnému odklonění balonu ze zamýšlené trasy. Vůbec poslední slovo při odmítání Canaries měl ale přeci jen skvělý Brad Guzan, jenž v 89. minutě k penaltovému zákroku přidal ještě jednu špičkovou reakci na rozpačitý, avšak stále potenciálně gólový pokus Hoopera.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC540111:612
2.Tottenham Hotspur54015:112
3.Manchester City531112:410
4.Chelsea FC53116:210
5.Liverpool FC53115:310
6.Everton FC52306:49
7.Southampton FC52213:28
8.Manchester United52127:67
9.Swansea City52127:77
10.Stoke City52124:57
11.Hull City52125:77
12.Newcastle United52125:87
13.Aston Villa52036:66
14.West Bromwich Albion51224:45
 West Ham United51224:45
16.Cardiff City51224:65
17.Norwich City51133:64
18.Fulham FC51133:74
19.Crystal Palace51044:83
20.Sunderland AFC50143:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (795)

Přidat komentář
Aldeano

1. Pro více Čechů v PL

Reagovat
smazaný uživatel

jj, víc Gecovů nebo Latků

Reagovat
Aldeano

Tak nemusí přijít během zimní přestávky půlka GL. Budu rád, když za pár let vyroste nový Čech nebo Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Venca Kadlec snad během dvou sezon do Bayernu.

Reagovat
db18

Protože Bayern potřebuje dalšího doklepávače

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl Kadlec by byl ideální náhradou za Arjena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve Spartě jsi mohl vidět, že to žádný doklepávač není.

Reagovat
db18

Což se teď ve Frankfurtu mění - Gómez, který šel do Fiorentiny je také odlišný od Gómeze, který přicházel ze Stuttgartu (A Mandžukić od toho, který přicházel z Dinama)

Reagovat
smazaný uživatel

VENCA

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice možný, ale tak Guardiola by se nemusel řídit tím, co hraje v Eintrachtu, že jo? Mohl by mu sám najít post a úlohu na hřišti.

Reagovat
db18

Otázkou by ale bylo, nakolik by byl schopný opět zahrát to, co hrál ve Spartě...

Reagovat
Puskas

pro které?

Reagovat
Aldeano

V budoucnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciál má Masopust, Pospíšil a Chramosta.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust v PL nefetuj

Reagovat
smazaný uživatel

A budu a budu.

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden nemá ani na spartu

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky nefetuj

Reagovat
smazaný uživatel

a koho bys bral z nic do sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ti nerozumím, ale mě by stačil stoper (Sivok - nereálné, ale líbil by se mi u nás a ještě k tomu je Spartan ) ...a pak nějakyho playmakera, počkat na Rosu kdy se vráti . Jinak máme dobry team

Reagovat
smazaný uživatel

Sivoka bych bral taky + Hübschmana

Reagovat
smazaný uživatel

... a pro více Angličanů v PL... když anglický celek Swansea vypustí na trávník více Španělů než španělský protivník Valencia, je někde něco špatně

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, a anglická liga padne do průměru

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou ligu hraje ta anglická Swansea?

Reagovat
fenixLFC

PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tam přece hraje welšská, ne?

Reagovat
minoLFC

Swansea anglicky celek

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák strikes

Reagovat
Filip12

Kozák by měl hrát v Útoku s Bentekem jeho styl hry je na PL jak dělanej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeho styl hry

Reagovat
Wat

Škoda, doufal jsem aspoň v bod pro Norwich. Ovšem Guzan výborný výkon dneska.

Reagovat
Biozdenda

Kozy

Reagovat
smazaný uživatel

ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/14Et1qQ

Ale nejdřív spálil teda pěknou tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

to už sem ale nenapíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák > Vydra

Kadlec > Darida

zatím vyznívají české souboje jednoznačně..

Reagovat
smazaný uživatel

paráda no, když Vydra s Daridou ještě skoro nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

teda Vydra 32 minut a Darida 0

Reagovat
smazaný uživatel

o to jednoznačnější to ale je, když se neprobojují ani do základu

Reagovat
smazaný uživatel

jsou zranění

Reagovat
soukup

jsou zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Darida je zraněnej panebože.

Reagovat
smazaný uživatel

J to vím.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho mínus

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta > Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

tvl musí West ham hrát 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

proč, vsadil sis?

Reagovat
smazaný uživatel

Remy je bozi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Zase naplavenina

Reagovat
FC Porto FC

Proč sem dal do fantasy kurva Agbonlahora když sem se rozmýšlel jestli on nebo Rémy

Reagovat
tomasinho

Protože si neposlechl pořádného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

já tam tam zase hodil Bentekeho....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mi řekne, jak hrál ve 2. slovenské lize Liptovský Mikuláš a kdo dal góly, je u mě bůh, protože to opravdu nikde nemůžu najít.

Reagovat
Milan.B

http://www.futbalsfz.sk/slovensko/2-liga.html

este to tam neni ale do hodiny by tam mal byt clanok

Reagovat
Robbie

aby zkapal Noble

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, Liverpool se vrací do starých kolejí

Reagovat
Manik...

Tak hlavně že jede Liverpool na titul. Někde to musí být vidět

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

To ti vravel kto?

Reagovat
Manik...

B. Rodgers?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton, jediný neporažený tým.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsme prohrát museli. Dnes ale vyhrál lepší tým. Náš výkon snad ani nemá cenu hodnotit. Doufám ale, že si BR uvědomí, že se čtyřma stoperama to fakt hrát nejde.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomekcz

konecne nemel ten cernoch luck a loserpool prohral

Reagovat
smazaný uživatel

Za TOHLE by měl LFC vrátit peníze všem fanouškům co tam byli. Žádný ohodlání vyhrát, srali na to vyloženě. A největší zklamání je Gerrard. To byl výkon kapitána? Vysral se na to vyloženě. Příští tejden bych ho bez milosti posadil za tohle co dneska předvedl. A jestli tohle bude Rodgers omlouvat, tak ať jde taky do píči. Howgh.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Jedinej kdo se dá pochválit je Mignolet a ještě celkem Kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale spíš za snahu něco s tím udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Rodgers

čo si akože sľuboval o teJ obrany mi hlava nebere.

wtf!!!!!!!!

Posadiť Joseho a dať tam pomalého Sakha no to bolo teda geniálne. A Kelly má pomer s jeho ženou? Veď bol 2. alebo 3. zápas na lavičke, nech mi nikto nehovorí, že nemá kondičku, to je bullshit. Super, boli sme 4 kolá na čele, teraz sa tam 5 rokov nepozreme.

Celá epizóda so Sakhom mi začína pripomínať, že BR sa snažil získať nejakého dobrého hráča do ofenzívy, nič nevyšlo, zrazu bol prístupný veľký talent Sakho, tak sa rozhodol kúpiť post, ktorý posilniť nepotrebujeme. No a tak drahému hráčovi treba nájsť miesto na ihrisku, že. Zraní sa Agger (uf, našťastie, takže ho môžem postaviť na stopéra) Agger ready, čo teraz? Tak ho postavil na LB. Škrtel bol jedným z hráčov čo chybovali pri góle, Brendan má zasa šťastie, interne zválí prehru na Martina a na Sunderland to postaví Agger Sakho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že ten gól je Škrtela, ale my si takhle koledujeme každý zápas. Dneska to několikrát smrdělo jenom z toho důvodu, že prostě za každou cenu musíme udržet balon a rozehrávat přes Mignoleta. V tom mi ti hráči serou občas. Když to hoří, tak to klidně pošlu k jejich brankáři. V první půli se nám to málem nevyplatilo a ve druhý z toho v podstatě padla branka.

Reagovat
smazaný uživatel

gol nie je Skrtela...gol je toho, kto branil Lovrena pri rohu..Skrtel urobil chybu, ale z toho bol len out, takze to nemozes brat ako jeho gol, potom to je aj gol Toureho, ktory ho zbytocne zahnal..ale Skrtel to vyriesil zle samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že ho bránil Skerts Ale tak to je celkem jedno, zaděláváme si prostě tou rozehrávkou přes Mignoleta na problémy a to úplně zbytečně.

Reagovat
tomasinho

Agger ho bránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool . Konečne snad skončia tie ambicíe

Reagovat
fenixLFC

vam fakt to prve miesto liverpoolu nedalo spat

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu išlo mi to dosť na nervi

Reagovat
smazaný uživatel

ten Leighton Baines má neuvěřitelný přímaky

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

To řikám furt, momentálně na světě neni lepšího exekutora.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
CubONE

Hernanes, Diamanti.

Reagovat
tomasinho

Ještěže máme další 2 kola tragický Sunderland a doma Palace. A v poháru snad budou pořádně nabuzení a něco ukážou pořádného.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland ani Palace se neporazí sami. Chlapci asi zapomněli, co je to bojovnost.

Reagovat
Zaschrona

tak ten Noble to v PL ma 14 penalt, 12 golu. 90%, to je myslim hodne slusny

Reagovat
cristiano.K.

MOTM:Simon, je neskutečnej,ale co je to platné...

Pak se dá pochválit jen Toure ještě,Gerrard krom přímáků tragedie,Moses se radši utápí v kličkách,Hendo jediný,kdo chtěl presovat,Sturridge se špatně vyspal,Lucas odpadl fyzicky,Agger další kiks,Škrtěl též, Sakho působí jako posila,že za ty prachy prostě hrát musí,ačkoliv nehraje nic extra=Rodgers

Ted se jen modlit,aby naše 50 milionová posila hrála na úrovni této ceny. Luisi vítej zpět

Reagovat
smazaný uživatel

konečne sa Luisík vráti... kaýdopdáne bude zuajímavé, kým ho nahradíme po sezóne... smrdí to už úplnym prepadom do priemeru...

Reagovat
fantomas

MOTM Lallana

Reagovat
papos182

Sturidge se spatne vyspal? Ten je od repre pauzy uplne mimo - zaznamenal jen gol, kdyz ho Agger trefil a kdyz mu Jonjo nahral do 100% pozice. Mozna neni uplne fit...

Reagovat
tomasinho

Však MU bylo před pauzou právě. Není fit už od úvodu sezony, nebyl fit na 1. kolo a není ani teď, repre vynechal, proti Swansea ani neměl hrát původně.

Reagovat
domingo

V tom nadpisu je blbost, ne? Liverpool o prvni misto prijit nemusi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné Arsenal , Tottenham, Chelsea prehrajú derby bude remíza

Reagovat
smazaný uživatel

resp.Chelsea prehrať nemusí stači aby nevyhrala.

Reagovat
fenixLFC

domingo ma pravdu, na 100 percent by on prisiel keby hraju medzi sebou

Reagovat
domingo

No samozrejme ze se to nestane, ale muzou proste bejt prvni i po tomhle </ryp>

Reagovat
fantomas

</ryp>

Reagovat
Maresma

musí

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se vrací ten Suárez už.. ale mám strach, že udělá nějakou píčovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem se probudil a zapnul druhej poločas sestavu LFC, tak jsem pochyboval, že jsem vzhůru a myslel jsem si, že se mi zdá špatnej sen.. Nevim co měl za úmysl s tou sestavou, hlavně v obraně.. Jestli chce nechat hrát stopery tak ať hrajou na 3 stopery a 2 vysunutý krajní obránce, ale hrát se 4 stoperama je trochu moc.. Hned chyběla ta kvalita na krajích v útokách, Sakho a Kolo to nemaj v sobě aby brousili lajny...

Každým dalším kopanym rohem, jsem se modlil ať to nejde kopat Gerrard, ten to dnes strašně mršil..

Mignolet zase parádní zákroky.

Henderson potvrdil, že je to bojovník, tak jako on by měl hrát i kapitán týmu.

Dnes minimálně od 8 hráčů odfláknutej výkon, v útoku katastrofa, snad to Luis návratem pozvedne a věřím tomu, že určitě.

Reagovat
vladis271

som rozmýšľal čo je to za pcvinu, že Dexter bez teba. A ty si zrazu diskutuješ na EF. To nech idú scenáristi vážne doprdele.

Reagovat
vladis271

ale inak samozrejme súhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

[spoiler alert]

Tyjo tak aspoň že budeš tady, když si teda z Dextera zmizel.

Reagovat
Zaschrona

Bainesy je naprosto bozi hrac, ten u nas musi zustat at to stoji cokoliv. A samozrejme i Ross, ktery mu krasne vybojoval ty dve golove pozice a vyfauloval se na nem Noble. Lukaku byl famozni, oproti Jelavicovi totalne v jinych dimenzich. Zaslouzene dal i ten vytezny gol, s Mirallasem to udelali moc pekne.

A i kdyz zavinil penaltu, tak McCarthy hral velmi, velmi dobre. Uplne nekde jinde oproti Osmanovi, cely nas drtivy tlak zacal pote, co on spolecne s Lukakem prisel na hriste. A taky pro Martineze, Moyes by nikdy neudelal dve stridani uz o polocase. A prave ty stridani dneska rozhodli zapas, vsechny se krasne povedli.

Ted ten pohled na tabulku vypada uz o dost lepe, navic takovy pekny bonus v podobne posledniho stale neporazeneho tymu. A i ty vysledky dneska se vesmes povedli, predevsim Saints. K dokonalosti uz by chybel jen vitezny gol Vaughanyho pro Huddersfield...

Snad pristi tyden proti NU bude uz Lukaku s McCarthym v zakladu a k dispozici aspon na lavicce uz budou Pienaar, Kone a hlavne Gibson. Klidne z toho muze byt dalsi vyhra, COYB!

Reagovat
SunFells

Ten výtěžný gól musel být po nějaké tvrdé ráně

Reagovat
SunFells

*výtězný

Reagovat
SqueeZy

Tos to teda opravil...

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

To jo, byl tam tvrdy kontakt.

a ten Zaschrona by si mel znova precist slabikar

Reagovat
Zaschrona

* kontakt s protihracem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tulen

nechápem ale človeka čo má na výber medzi jelavičom a lukakuom (sorry za skloňovanie) a dá tam jelaviča. tento zápas vám vyhral proste on. jo, Leighton jasne, pekné góly, ale aj tak, dneska ďakovať jedine Romeulovi. my sme sa zosypali, mladý Ravel dobrá hra, ale mal ísť dole už v nejakej 60? minúte sa vytratil. Sam v Champe skúšal hoc doma, proti nejakým sráčom to svoje defenzívne V v zálohe, ale teraz, za stavu 2:1 pre nás to tam dať nemohol, hoc s tým Tonksom ako DM a pred ním dvojka Noble, Momo ... ale jo, dneska ste boli lepší, aspoň ten druhý polčas. Marku už mal mať rozum za ten čas za aký nastupuje za áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana LFC dneska byla směšná. Dopředu nic nevymysleli a vzadu hořeli...Saints pěkný nasazení, zasloužený 3 body

Reagovat
minoLFC

No niesom šokovaný čakal som to už druhého kola, posledné tri zápasy naša ofenzíva bieda (hlavne druhý polcasy) spoliehať sa vždy na Stu že pri tých nepremenenych sanciach dá ten jeden gól sa vždy nedá.

No uvidíme čo urobí príchod Suareza, škoda že sme sa nepokusili o toho Erikssona, teraz by sa za tie prachy hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopím prohru, když se týmu nedaří, ale aspoň se bojuje. Dneska šli hráči do zápasu asi s tím, že se Saints porazí sami. Zranil se Coutinho, tak odešla i kreativost. Teď bych se Rodgerse rád zeptal, proč pustil na hostování Susa. Postavit do utkání čtyři stopery, to je taky kumšt. Spoléhat se jenom na parádní zákroky Mignoleta a střeleckou formu Sturridge, je kravina. Opět celej Liverpool i fanoušci spadli na hubu, snad pomůže návrat Luise.

Reagovat
fantomas

Huddlestone prej excelentní, zřejmě MOTM. Ten kluk měl mít uplně jinou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mal isť do Liverpoolu strašiť Lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze to u slepic nepotvrdzoval

Reagovat
fantomas

Spíš škoda že je to taková skleněnka, on by to potvrzoval i tam.

Reagovat
fenixLFC

Nevýrazného Itala Giaccheriniho... co klesol na hazardovu uroven alebo co?

Reagovat
vodka

no, nejhorší na hřišti prý...

Reagovat
avicii

snad pre nas dobra facka, dufam ze Suarez nas posunie vyssie...

Reagovat
smazaný uživatel

XXX. komentár pre druhé najlepšie slovenské podujatie po Pohode - Pezinské vinobranie

Reagovat
alcantara

Slabá návštevnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok jr slabší ale stále je to najebávka roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso

Reagovat
tomasinho

Jak by se teď hodil.

Reagovat
Zaschrona

A teda, zapomnel jsem poradne zminit toho Jelavice. Jestli se ten kluk okamzite nevzpamatuje a aspon se nezacne na 110% snazit, tak pomalu peje svou labuti pisen svoji kariere v EFC. Clovek si rikal, ze horsi nez v druhe pulce minule sezony snad byt nemuze. Ale ono bohuzel, ona tam moc neni videt uz ani ta snaha. Ted uz ho ve vyberu musel predbehnout jak Lukaku, tak i Kone. A byl by fakt zazrak, aby pred nim brzo nedostal sanci i Vellios nebo treba i Chris Long. Jestli se nestane zazrak, v zime odejde.

Reagovat
iamek

Jak hral Sakho ?

Reagovat
Maresma

Na stoperu dobre

Reagovat
iamek

Macheda dva kousky

Reagovat
iamek

A Lingard 4 kousky

Reagovat
smazaný uživatel

tak pán je fajnšmeker, tak skús toto http://www.youtube.com/watch?v=RXiJcFVds0E

Reagovat
tomasinho

Takže Enrique měl něco drobného s kolenem, Ager celý týden netrénoval, ale potřebovali jsme ho. V zápase měl bolesti, takže pak střídal. Úžasné

Reagovat
tomasinho

Agger..měl něco s bokem

Reagovat
smazaný uživatel

john obi mikel john obi mikel john obi mikel john obi mikel

Reagovat
smazaný uživatel

john obi mikel john obi mikel john obi mikel

Reagovat
smazaný uživatel

john obi mikel john obi mikel

Reagovat
smazaný uživatel

john obi mikel

Reagovat
Aldeano

Dnes jsem si říkal, že Mikel dá gól....

Reagovat
smazaný uživatel

Nie,Vážne ?

Reagovat
Aldeano

Ne. Ale nějaký fanoušek Mikela, který ho sleduje 10 let musí mít radost. Zvlášť pokud často vsadí na Mikela, jako na střelce gólu

Reagovat
Bayern +

0:4, najlepší tím na svete proste bez debat!

Reagovat
smazaný uživatel

Choj do bundesligy nevidíš , že máme Mikelofóriu ?

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

kto ako?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to bude zas Bayern co

Reagovat
Bayern +

Tak nemá to byť kto iný... Ako vravím, s Morrisonom v zostave WHU nevyhrá, tak som sa musel pochváliť aj mimo BL.

Reagovat
Steven666

prekvapenie roka? Gól Obi MIkela!

Reagovat
QooBo

Nie som fanúšikom Chelsea ale asi nikomu som v živote neprial viac trefu ako Johnovi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Error

Vběhnutí na hřiště po jeho gólu je nezapomenutelné.

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne, ale skoda, ze to bylo v pratelaku. Nedokazu si predstavit, ze by se to melo dit v realnem zapase treba PL.

Reagovat
M0rb1D4S

Mikel dal gol můžu umířt

Reagovat
spider_8

Mikel by měl okamžitě jít na fotku k článku

Reagovat
spider_8

Jestli teda nějakou jeho fotku máte

Reagovat
smazaný uživatel

Mikééééééééééééél , konečně

Reagovat
Miguel19

Výkon bez komentáře, všichni ví, jak na to aktuálně jsme. Psal jsem, že dneska jsou důležité pouze body a ty jsou díky Bohu doma. Hrozně důležité vítězství.

Pro mě MOTM jednoznačně Ivanovič. Parádní výkon. Hned po něm Oscar.

Jinak by mě zajímala nálada v týmu. U většiny hráčů otrávené ksichty, párkrát tam po sobě hráči štěkali. Mourinho bude mít co dělat. Zatím to ani nijak nerotuje a to může být průser.

Reagovat
fajdax

Uff tak to by bylo. Druhej poločas o 100% lepší výkon. Nejlepší určitě trojice Ivanovič, Mikel, Oscar...Ale celkově směrem dozadu velmi slušnej výkon No a za Obiho sem strašně moc rád, zasloužil si to

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel ty poslední zápasy zvládá výborně, takhle si představuju štít na úrovni, jenby potřeboval někoho kreativnějšího vedle sebe

Reagovat
fajdax

José by vedle něj mohl zkusit Oscárka

Reagovat
Zaschrona

MOTD dneska od 23:30: 1. West Ham/Everton, 2. Newcastle/Hull, 3. Swansea/Liverpool, 4. West Brom/Sunderland, 5. Chelsea/Fulham, 6. Norwich/Villa

Hodne prostoru na to zminit, ze Baines neodesel do MU, ale v zime se da ocekavat, ze po nem Moyes opet pujde.

Reagovat
I am Mancunian

swansea/liverpool

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

pochybujem, vsak uz povedal, ze baines deal is dead.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Chelsea Chelsea, Chelsea! Chelsea Chelsea Chelsea, Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

okopírovaný a ještě opakovaný 'vtip' , to už je vrchol trapnosti

Reagovat
stas87

baines 16,lovren 15 a oscar 22 slusne kolo zatial,este cakam na hracov manchesterskych timov a arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar capitán?

Reagovat
smazaný uživatel

*kapitán

Reagovat
stas87

jj,cakam prestrelku medzi united a city,mam dzeka a persieho este

Reagovat
cristiano.K.

asi uplně nejvíc mě sere,že Soton hrál na půl plynu a stejně nás porazil, navíc se dostal do třech-čtyřech golovek, po hrubých chybách.

btw: vůbec by mě nepřekvapilo,kdyby Rodgersovi došla trpělivost s Aggerem,kdy byl opět u golu a navíc předtím měl kiks jako prase,nicméně reálnější varianta je samozřejmě ta,že nebyl zdravotně v pořádku.

Reagovat
tomasinho

A samozřejmě další věc, že 3x v první půli zastavil míč putující do vápna do jasné šance. Aneb každý vidí to, co chce. V rozehrávce kiksovali všichni, každý měl minimálně 1 kiks. U gólu ano, jeho chyba, v tomhle je z našich stoperů nejhorší v pokrývání při standardkách. Zase je ale top v těch inteceptions.

Reagovat
R22

Reagovat
cristiano.K.

není kiks jako kiks a pokud má někdo z pěti zápasů tři viditelné velké kiksy, tak je to problém.

Reagovat
cristiano.K.

není kiks jako kiks a pokud má někdo z pěti zápasů tři viditelné velké kiksy, tak je to problém.

Reagovat
fantomas

Mikel snad začne nastupovat v základu.

Reagovat
kvasha16

podla mna uz bude pravidelne hrat od zaciatku, na uvod sezony nehral, ale teraz hral 2x po sebe zaklad v PL, v COC podla mna zohreje lavicku a zas bude hrat proti Spurs

Reagovat
fantomas

Jj, však COC nikoho nezajímá. Ale představa, že sedí za současnym Ramiresem a Lampardem, jako tomu bylo na začátku, je fakt nehorázná.

Reagovat
vitasrp

Podle mě by taky měl hrát, však on se pro tu holding role skvěle hodí.

Sice nám nedává kreativitu, ale aspoň jistotu na míči, poziční vyspělost a odebírání míčů rozhodně ano..

Reagovat
fantomas

Hlavně on když má tu roli svěřenou (jako v nigerijský repre takřka neustále), tak může bejt naprosto dokonalej dispečer. On ten míč dá klidně i za obranu, na dálku, bude chtít tvořit šance, stačí z něj jen automaticky nedělat podržtašku a zakopat ho na DM. My vždycky s domingem při APN čumíme, z kohože to fanoušci CFC v jednom kuse dělaj dřeváka. On to v sobě jednoduše má...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

U něj je to dost i o důvěře a celkovém sebevědomí..

Protože pod Di Matteem byl loni na podzim po Juanovi prakticky nejlepší hráč Chelsea, rotoval se s Ramiresem v tom, kdo z té záložní řady vyjížděl, byl schopný i zaútočit, přečíslit, akorát třeba finální přihrávka selhala. Tehdy jsem si ho dost cenil, akorát přišel Benitez a úplně ho zazdil.

Jako já mám Mikela dost rád a docela bych na něm v záložní řadě stavěl, i když dost fandů ho prostě nemá v lásce..

Reagovat
fantomas

Jj, toho pod RDM si sem vědomej a měl sem z něj radost, ale v globálu je to pořád moc krátký období na to, jak dlouho v CFC je, no.

Reagovat
vitasrp

Plus ještě období srpen - únor v druhé sezóně Ancelottiho, tam byl taky skvělý.. I tak je to ale samozřejmě málo, bohužel..

Reagovat
kvasha16

no zeby nam vobec nedaval kreativitu neni pravda, sice to nie je Modric, ale uz zvykne sem tam pekne posunut loptuaj dopredu, nie len dozadu a do stran

Reagovat
vitasrp

To je pravda, třeba takové dlouhé míče za obranu má exkluzivní, i když v krátké kombinaci na malém prostoru to z jeho strany občas zaskřípe..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells
Reagovat
Miguel19

Tak Mata prý od začátku v COC

Postavil bych to takto:

Schwarzer - Azpi, Luiz, Kalas (pokud může), Bertrand - Essien, Ginkel - Mata, Bruyne, Willian - Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě? momentálně bych tam nejraději viděl Feruze, sice by nejspíš totálně nedával fyzicky, ale lepší vidět jeho než ty tragédy co tam jsou.

Reagovat
Miguel19

Feruz prej nic moc..

Navíc je to nereálný no..

Reagovat
kvasha16

vazne si myslis ze problem je v utocnikoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Tato diskuze tu proběhla(nebo na foru CFC) několikrát, opravdu nemá cenu něco dalšího říkat, prostě problémů které to můžou způsobovat je několik, at už většinou nevýrazní beci(ivanovič dnes ale výborný), problém kreativity ve středu hřiště, nejspíše v kořenech stoperů dávat přihrávky raději brankařům než podstoupit 1% riziko, nesehranost a v neposlední řadě můj osobní názor i komorní atmosféra(když ti lidi chcou sedět a čumět, mohli zůstat u televize)

Jak si to tak sečteš tak by jsi mohl vyměnit celý tým.

Reagovat
kvasha16

Mata-KdB prehodit a mohlo by sa s tym vyhrat.. ale neviem ci by tolko zmien nebolo skor na skodu ako na uzitok

Reagovat
Miguel19

Jak na škodu? Hůř hrát snad nemůžeme..

Jako jestli ti, co ještě nehráli ani zápas nebudou hrát ani v úterý, tak ať jde José do řitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho on Mata: "He will be playing from the beginning against Swindon. I hope he tells me I have been wrong on the pitch."

"He's a top kid, and a very good professional, so I am waiting for a professional reaction."

aspoň že tak

Reagovat
smazaný uživatel

"I hope he tells me I have been wrong on the pitch."

tvl, hráč co ten tým vede 2 roky musí něco dokazovat, co to sakra je? a docela bych rád věděl co proti Matovi Mourinho má, to fakt bude tim, že je Mata ze Španělska

Reagovat
vitasrp

No samozřejmě, že má, však fotbal se nehraje na zásluhy..

Stejně jako Mou nebude souzen za to, co v Chelsea předvedl před 7 lety, tak Mata nebude souzen za to, co předváděl v posledních dvou sezónách, ale podle toho, co předvádí teď..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hráč ztratil formu nebo byl po dlouhodobém zranění tak budiž, ale Mourek mu nedal ani pořádnou příležitost

Reagovat
kvasha16
Reagovat
R22

Ten výkon byl fakt zlý, ale stejně zůstávám do dalších zápasů optimista..Je třeba si uvědomit taky to, že nám chyběli minimálně 4 hráči základu (Coutinho, Suarez, Glen, Jose)..Agger musel hrát s bolestmi, za Joseho i Glena nemohli navíc nastoupit ani náhrady Aly/Kelly..Wisdom na to nemá ještě podle mě (navíc na RB nebyl dnes problém, Kolo měl podle mě dobrej zápas)..takže obrana byla lepená...ofenziva byla zlá, ale zase..2 ze 3 nejdůležitější ofenzivních hráčů chyběli..příště bude Luis zpět, chce to zas udělat nějakou dobrou sérii

no každopádně i navzdory tomu, že ten kádr byl lepený..tak bych očekával i tak lepší výkon a když ne výkon, tak aspoň nasazení, měl jsem pocit jako by to hráči odflákli, až na pár vyjímek (Sakho, Toure..) mi tam ta bojovnost chyběla..

Reagovat
Zaschrona

Lous Saha se byl dneska podivat v Upton Parku na EFC v sektoru hosti... http://i.imgur.com/XqG9qQ9.jpg ... Once Everton has touched you, nothing will ever be the same.

Reagovat
fantomas

Nejoblíbenější levandule v PL.

Reagovat
Bayern +

Matty Taylor nič?

Reagovat
fantomas

Těžko říct, v poslední sezoně v Boltonu mi začal lézt na nervy, tak se trochu zašpinil.

Reagovat
Zaschrona

Ale je hrozna skoda toho jeho konce kariery, v zaveru kariery to od nej bohuzel uz byla jen parodie na jeho predchozi skvele vykony. V kazdem pripade, uz jen kdybych si mel vzpomenout jen na finale FA Cupu v roce 2009, Louis mi hned musi vyvolat usmev na tvari.

Reagovat
stas87

co arnautovic?uz vyviedol nejaku picovinu?

Reagovat
fantomas

Naopak byl z čistě fotbalovýho hlediska chválenej po zápase s ManCity. Proti nám by moh teoreticky do základu.

Reagovat
stas87

tak to zasa pol sezony nebude o nom pocut nic dobre hrac s konstantnou formou..

Reagovat
vodka

hrál skvěle, otvíral prostory, nabíhal do ideálních pozic, vážně hrál sebevědomě a jistě. 2x to zajebal nepřipravenou střelou, každopádně ukázal "šmrnc" a fotbalové myšlení, myslim, že mu toto angažmá može sedět...

Reagovat
vodka

měla byt reakce přímo

Reagovat
stas87

vela zapasov stoke city si nezapnem nepopieram ze to neni dobry futbalista,aj vo werdere mal chvilky kedy ukazal ze techniku ovlada a ked chce tak makne aj dozadu,lenze tych chvil bolo zalostne malo v pomere jeho posobenia na severe a plat aky mal tak rozhodne nepodaval taky vykon aby si tie prachy zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

videl som ho proti City a futbalovo je na tom dobre, on v sebe nieco urcite ma, ale to nie je ziadna novinka asi, problem u neho bude v hlave zrejme

Reagovat
stas87

His former boss Jose Mourinho at Inter Milan once reflected that he is a fantastic person but has the attitude of a child.

on v tomto nie je ani typicky balkanec...co je dost cudne,balkanci nemaju tolko nasrate v hlave,mozno mu zmena klimatu pomoze,v anglicku je no-name,zacina od nuly aby si ho tam ludia vazili a mohol hrat,treba mu to pomoze a najde v sebe motivaciu

Reagovat
vitasrp

Koukám, že sudí byl na Sturridge dost vysazenej, tu penaltu na něj měl rozhodně písknout..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaints

Liverpoolským aspoň sklapne a už se těším zítřejší dopoledne s motd

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by nám malo sklapnúť? sme na čele tabuľky

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

ty to nefetuj chlapče

Reagovat
niflheim

Já jen pivko, medovina...příležitostně marihuana. Víc nic nepotřebuju k životu v tomto ohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jsem zapoměl.. docela by mě zajímalo jak dlouho ještě rodgers hodlá tolerovat sterlinga a jeho výkony.. co ho nasadil tak dal akorát gol notts, a jinak těžkou píču. Ibe musí před ním dostat přednost.

Reagovat
cristiano.K.

do 80. minuty hrál dobře,pak zkazil vše včetně té šanci. S Ibem souhlasím, já mám od přípravy Ibe>Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal dobře? Neudělal kličku, nic nevyřešil pořádně, ztrácel míče a zabil to tím jak zakop míč místo aby šel sám na bránu.

Reagovat
cristiano.K.

do te 80.minuty zkazil jeden balon,došel si pro přímák, u té situace,kdy to daval před prázdnou neměl moc možností (jedinej Hendo ve vápně,katastrofa!!!) osobní souboje,kdy nemá míč pod kontrolou asi nikdy vyhravat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho on Sky: "I think you are very good but the Chelsea manager is Jose Mourinho - not Jamie Redknapp"

Reagovat
protiproudu

Jamie is Jose's bitch!

Reagovat
Ligter

Totální luxus Bainesy.

Reagovat
Dawon

Bainesovy primaky hlavne ten druhy naprosto dokonaly

Reagovat
protiproudu

Žeru Lukaku, to je frajer. Zasranej Murino, at tahne v prdel. Zlatej Benitez.

Reagovat
protiproudu

A Baines taky, to je velkej frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

And this player has been send for loan and replaced by 32 years Eto'o...

Reagovat
protiproudu

pathetic

Reagovat
Dawon

Ja tomu proste nerozumim...jeste bych asi jaks taks pochopil kdyby prisel naky world-class utocnik, ze by proste chteli at lukaku hraje co nejvic...ale eto do te kategorie uz urcite nepatri, a tenhle krok zkratka nedokazu pochopit

Reagovat
db18

Mourinho chtěl vzít tlak z hráčů na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

slušně si všechny dává

Reagovat
smazaný uživatel

tak Mourinho nikdy s mladejma neuměl, jinak, vždycky dal šanci a když odehrál dobře mohl hrát a když ne, tak prostě smůla

Reagovat
Dawon

Brady zatim vypada paradne v tom hullu

Reagovat
Zaschrona

Aluko nadhernej volej

Reagovat
monty25

Liverpool dneska předvedl otřesný výkon, hlavně ve 2. poločase... První poločas byl ještě celkem dobrý. Ze začátku měli Reds nějaké střely, ale Borucovi stačily k jejich zneškodnění snadné zákroky. Někdy ve 20. minutě zahrával Gerrard přímý kop. Povedlo se mu to dobře, ale Boruc skvěle zasáhl. Škoda, že to Stevie nezakroutil ještě víc k tyči... Další příležitostí, která v 1. poločase stojí za zmínku, byl určitě povedený průnik Mosese, ale Boruc byl zase proti... Jak už to v této sezoně bohužel bývá, Liverpool má dobré první poločasy, ale ve druhých to za moc nestojí. Ve všech předchozích kolech Liverpool získal náskok v první půli a pak ho ve druhé udržel (s výjimkou Swansea, kde to byla remíza). Tentokrát si Reds bohužel žádný náskok nevypracovali a potom na to doplatili ve druhém poločase, který byl ještě mnohem horší než obvykle... První nepříjemnost přišla v 53. minutě, kdy se Lovren dostal po rohu k hlavičce a Liverpool nečekaně prohrával 0:1. Za další minutu to mohlo být ještě horší, ale proti střele Osvalda skvěle zasáhl Mignolet. To byl taky jediný hráč Liverpoolu, jehož výkon snesl v tomto zápase přísnější měřítko. Směrem dopředu to byla jedna velká bída. Špatný pohyb, žádné nabíhání, nepřesné přihrávky... V 67. minutě zlikvidoval Mignolet další obrovskou šanci Southamptonu, míč do vlastní sítě si poté málem srazil Kolo Touré a Mignolet musel následně likvidovat ještě dorážku. Jeho výkony jsou opravdu skvělé, ale sám brankář bohužel zápas nevyhraje. On je od toho, aby tým zachránil, ale vstřelit góly musí někdo jiný... Impotence Liverpoolu však bohužel pokračovala až do úplného konce. Pořád jsem čekal, kdy to Reds rozjedou a vytvoří si pořádný tlak, ale nic takového se nestalo. Chvílemi to dokonce vypadalo, jako kdyby vedli a nemuseli se nikam hnát. No a když už v 90. minutě dostal střídající Sterling výbornou přihrávku, po které mohl jít sám na bránu, tak si míč zbytečně ukopl... Dost mě to mrzí, ale výkon Liverpoolu ve 2. poločase byl prostě ostudný. Sice moc nemusím Suareze, ale po dnešku se vážně těším, až se vrátí. Příště to bude určitě lepší, protože horší jak dneska ve 2. poločase to ani být nemůže. Nevím, kam se vytratila bojovnost z úvodních kol sezony... A taky mě štvalo, jak si Reds několikrát hráli bago u vlastního vápna a potom z toho byly zbytečné ztráty míče. Prostě když není jiná možnost, tak se to má odkopnout...

Reagovat
Sali5

Od docela našlapaného kádru Newcastlu bych nečekal, že ho doma bude přehrávat Hull...

Reagovat
Zaschrona

Co tam ta obrana LFC pred tim golem vyvadela

Reagovat
cristiano.K.

zaměř se na Aggera při rohu,to je fakt komedie

Reagovat
Zaschrona

To se nepovedlo no. Ale ono to taky prameni z toho, ze ti hraci jsou zvyknuti na urcite pozice pri braneni standartek a pak kdyz jsou na hristi hned 4 stoperi, tak se to docela vyrazne zmeni...

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

u nás se brání tělo na tělo,takže tady žádná změna nenastala.On je při bránění standartek opravdu špatnej, přitom když útočí při našich standartkách,tak se často dostane hlavou do zakončení.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, no. Ted bude mit na svoji osobu slusny tlak. Se Sakhem se prat o misto, to nebude zadna sranda. Tedy, ocekavam, ze druhej post bude podobna bitva mezi Skrtelem a Tourem. Nevim, jestli to neni trochu na skodu, zrovna u stoperu...

Reagovat
cristiano.K.

tohle nejde vůbec odhadovat a dost možná ani sám Rodgers neví,jak stopery bude brát. Podle současných výkonů by si to zasloužil Toure a Škrtěl. Nejcennější je Agger........

Reagovat
smazaný uživatel

toľko otáznikov bolo okolo suárezovho návratu, že či vôbec bude koho nahradiť v tej zostave a či by nemal nastupovať z lavičky...nakoniec ten návrat príde úplne vhod, potrebujeme ho ako soľ

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadne otazniky neboli

Reagovat
cristiano.K.

ale být Rodgersem,tak si ještě se Suarezem sednu radši.

Reagovat
cristiano.K.

Sturridgovi to dost znechutil rozhodčí. Zajímalo by mě,kdyby spadnul hned a nesnažil se to ještě tak nějak ustát,jestli by udělal stejné rozhodnutí. I tak Dan vymyslel dvě dobré finálky pro Sterlinga.

Reagovat
Zaschrona

Vic Anichebe moc pekne a Amalftitano jeste lepe

Reagovat
Zaschrona

Di Canio

Reagovat
kvasha16

300. pre Johna Obiho Mikela

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Mikel dal svůj první gól za Chelsea od přestupu z Norska v roce 2006, je pro mě událostí dne. Ale jednou se trefit musel, to už nebylo normální, takových zápasů

Reagovat
vitasrp

Svůj vůbec první gól v Chelsea nedal, jen první v Premier League..

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

on sa hlavne dle roky netlaci dopredu, to je potom tazko dat gol, semtam sice vysteli z vacsej vzdialenosti, ale vacsinou to ani nejde na branku

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Baines v Yahoo fantě jako můj kapitán = 66 bodů

Sturridge v Yahoo fantě jako kapitán scouserských trosek = 0 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

yahoo fanta už nikoho nezajímá, třeba já už upřel všechno snahu do LM

Reagovat
Jerichoo

ti vyšlo jedno kolo

Reagovat
Counter

Nech ho užít si těch 5 minut slávy, po druhých zápasech základních skupin bude rychle hledat, kam se upíchne příště

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Si už nepamatuješ jak to dopadlo loni?

Reagovat
tomasinho

No jo, už mě nebavilo být první

Reagovat
Bayern +

Hmm, síce som zatiaľ nevidel novú Fifu, ovšem do tohto asi po 5 rokoch pôjdem:

http://www.ign.com/videos/2013/08/17/pro-evolution-soccer-2014-whats-new-commentary

Reagovat
čutalista

JOHN OBI MIKEL dal gol, už můžu umřít

Reagovat
smazaný uživatel

moc by som takéto veci nepísal, dnes hrá Ramsey...

Reagovat
čutalista

ale notak, toho sem netahej, todle je Mikelovo kolo, malokdo čekal na gol tak dlouho jako on, sem strašně rád, že se mu to konečně taky podařilo...a že se na ten gol teda čekalo sakra dlouho

Reagovat
niflheim

Ty Bainesyho přímáky...to je prostě jak penalta.

Reagovat
niflheim

No a když z toho sestřihu vidím Lukaka (či Lukakua?), tak prostě nechápu Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuho

Reagovat
vladis271

škoda, že KK onehdá na Everton nepritlačil viac, keď sme ho chceli získať.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci dohledávat... ale nedal Mikel svůj první gol v Chelsea? Pamatuji si, že snad loni měl ještě nulovou bilanci...

Reagovat
smazaný uživatel

dal svůj první gól v lize za Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní přání...

Arsenal - Stoke 1

Crystal Palace - Swansea 2

Cardiff - Tottenham 1

Manchester City - Manchester Utd 0

Reagovat
niflheim

Jak dlouho ještě tipujete di Cania?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k losu bych řekl, že se "nedožije" derby. Ale jak v průběhu zápasu bouchal do toho asistenta..

Reagovat
avicii

ako fanusik LFC dufam ze este aspon do buduceho vikendu vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Liverpoolu Sunderland alespoň bodík urve

Reagovat
smazaný uživatel

TOP OF THE LEAGUE!

Reagovat
smazaný uživatel

nuda a strasny zapas, vpredu nehral poriadne nikto, aj ked mladici ako jedini celkom potesili..giroud je v niektorych atributoch vyborny, tie svoje goly davat bude ale v niektorych veciach je stale uplne strasny a topka z neho nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, v čom je Giroud fakt strašný, je pohyb, no.

Reagovat
SunFells

Taky kolikrát řeší situace dost nevhodně.

Reagovat
SunFells

Nebo dost nevhodně ..spíš né vhodně.

Reagovat
kmotor corleone

obcas trocha nevýhodne.

Reagovat
kmotor corleone

a obcas vubec neví...a to hodně.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nasilne riesenia sutiacii z prvej, strely z vacsej dialky - par golov tak dal, ale 90 percent ide zo slubnych akcii do neba

Reagovat
Counter

Na druhou stranu ty jeho padáčky přes obranu z první jsou úžasné. A v předchozích kolech hrál o dost líp než dneska, může trochu doléhat únava.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, toto ma namakane na 100 percent..ja som tych zapasov v tejto sezone vela nevidel

Reagovat
Counter

Já jsem právě z jeho dosavadních výkonů (nejen gólů, ale i "celodvorcové" hře) vyloženě nadšený, proti Fulhamu, Spurs i Sunderlandu to byla naprostá paráda. Dneska (stejně jako proti Marseille) slabší, ale věřím, že si navzdory CoC oddychne a zase pojede svou.

Reagovat
fantomas

...a CoC snad hrát nebude.

Reagovat
Counter

Tam musí nastoupit Bendtner, jinak to nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

No to doufám...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj padáčiky a hlavne tie uvoľnenia pätičkou z prvej, to je nádhera sledovať.

Reagovat
j_mrazik

Navíc dneska měl proti sobě ty dvě hovádka, se kterýma se musel prát. Balony dostával všechny nahoru, což taky není sranda. Dneska byla záloha 2. poločas hodně slabá. Wilshere s Ramseym skoro nedali balon. MotM zaslouženě Flaminimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra z prvej je jeho štýl, ale nepovedal by som, že je to niečo, čo by ho malo ukrutne brzdiť. To riešenie situácií má stále dosť pochybné, ale to má u nás polovica tímu a navyše na tom v porovnaní s minulým rokom dosť zapracoval.

Reagovat
Counter

Nj, to od něj snad ani nikdo nečeká. Má k sobě mít nějakou pořádnou konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co je na tomto zápase pozitivní, je Ramsey a Özil ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tabulka je nádherná, to se jentak nevidí.

Reagovat
SunFells

Chelsea vyměnit s účkama a ideálka.

Reagovat
Zaschrona

vymenit Chelsea za Everton a je to vlastne idealni

Reagovat
Counter

No kdo by to byl po Aston Ville řekl... Já určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Özil

Jinak, fantíku - jak mohl Per vyrovnat, když Stoke dalo jen jeden gól?

Reagovat
fantomas

Heh.

Reagovat
tomasinho

Asi nikdo nesledoval Swans a nepopíše mi výkon Jonja co?

Reagovat
teenz

Je mi jedno kolikátý příspěvěk, ale Mesut král.

Reagovat
Counter

A to víceméně nehrál nic

Reagovat
teenz

Prostě Mesut no.

Reagovat
smazaný uživatel

a jsme na pozici, na kterou ze zákona patříme

Reagovat
db18

neuvěřitelný, co udělá jeden hráč

Reagovat
SunFells

To má být kdo?

Reagovat
Counter

Ramsey přece

Reagovat
fantomas

Aaron.

Reagovat
db18

Myslel jsem tím doplnění kádru o Özila...

...ale ta střelecká forma Ramseyho je taky neskutečná - to někde bude muset vypuknout mor

Reagovat
fantomas

Vlastně..čtvrtej náš výsledek 3:1 v ligový sezoně, po pěti kolech.

Reagovat
db18

To už musí mít někdo vsazeno

Reagovat
Counter

Akorát že jednou to bylo 3:1 proti Arsenalu

Reagovat
tomasinho

My máme 4x 1:0.

Reagovat
Manik...

Trošku patlanina ne?

Reagovat
kmotor corleone

dufam, ze proti WBA v stredu si ramzes s zirudom posedia, uz vyzeraju dost unavene. Pre mna je zatial sklamanim kalendarneho roku jack. mat o jedneho zaloznika viac, tak ho poslem na hostovanie, v tomto stave je nam uplne nanic.

Reagovat
smazaný uživatel

hostování??? spíš posadit na lávku na chvilu

Reagovat
kmotor corleone

alebo tak. zda sa mi akoby stale napol zraneny, mozno by sa mu zisla dovolenka.

Reagovat
smazaný uživatel

však uzdravil se Arteta...do teďka v podstatě Wenger ani neměl možnost ho posadit

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrdý na to, že fandím Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

hm to máš být na co

Reagovat
smazaný uživatel

No to sakra má !!

Reagovat
smazaný uživatel

no...co říct na takovej výkon, viděl sem asi posledních 30 minut, ale těžká slabota...aby mělo Stoke víc ze hry na našem hřišťu -

prostě Cazorla, Podolski, Rosický, Chamberlain, Diaby, dneska vlastně aji Walcott chybí no...takhle to v té útočné fázi prostě nemáme čím oživit, zaplaťpánbů aspoň za toho Artetu

Reagovat
afc

Hrali sme to,co sme potrebovali+niektori hraci uz toho maju dost,takze tyzdnovy oddych im pride vhod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu je pohár, tak sem zvědavý na sestavu..

Reagovat
afc

Giroud,Ozil,Ramsey,Wilshere,Gibbs musia dostat volno.

Reagovat
kmotor corleone

myslim, ze ozil zvladne odchodit aj 2 zapasy tyzdenne. a na WBA sa neda ist s nahradnikmi, doma su dost silni.

Reagovat
afc

Ja by som tento pohar tuto sezonu uplne vypustil.

Reagovat
justcall

Viviano - Monreal, Vermaelen, Mertesacker, Jenkinson - Arteta, Flamini, Gnabry, Ryo, Walcott - Bendtner

Reagovat
afc

Pekna a asi najrealnejsia

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby misto Mertesackera nastoupil na stoperu Sagna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhralo sa. To by malo byť pre každého to najdôležitejšie, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám že není, ale z té hry prostě fanoušek nadšenej být nemůže...hrát dneska proti silnějšímu soupeři tak z toho 3 body nejsou

Chápu ale že borci už musijou být unavení...hrají pořád ti stejní

su zvědavej kdo nastoupí v poháru

Reagovat
Bakary3

Hrát proti silnějšímu soupeři, tak je i motivace a přístup hráču jinej...

Nebylo to ono, ale vyhrálo se a vzhledem k tomu, že opravdu hrajou furt ti samí dokola je to v klidu..

Až se z těch x zraněných uzdraví aspoň pár, bude to úplně jiný

Reagovat
eibe

Jentak zajímavost, jaké jsou vůbec platy takových rozhodčích v Premier League?

Reagovat
eibe

děkuju

Reagovat
kmotor corleone

takze maju pevny zarobok + extra cash za kazdy zapas? to je slusne...ja so myslel, ze beru prachy iba za match.

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martinez: "A free kick 25 yards out for Leighton Baines was like a penalty for my team."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff fans singing "You're just a bus stop in Arsenal".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

sice to nedava smysl, ale pokus dobry

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že toho kok.tskýho trenera moyese vykopnou

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martinez is the first manager in the history of EFC not to have lost any of his first six games in charge.

Reagovat
smazaný uživatel

Uniteeeeeeeed daří se ?

Reagovat
smazaný uživatel

proč není defoe ani na lavce??

Reagovat
smazaný uživatel

ako to ze na Arsenale bolo 10 000 ludi pod kapacitu???

Reagovat
Side

So, Arsenal won 3-1. Ozil influential, Flamini solid and #afc on a roll. Oh, and attendance was 60,002.

Reagovat
smazaný uživatel

vsade pisali 50,002

Reagovat
Counter

To musí být překlep.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnešní NFL diskuze. Přivítáme i nováčky, všechno vysvětlíme

http://www.eurofotbal.cz/clanky/rozhodci-potrestan-za-pouziti-videa-28917/?nocount=1

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

Roberto Di Matteo se možná vrátí do Premier League. Spekuluje se, že by mohl v Sunderlandu nahradit Paola Di Cania, pod kterým se houpe židle.

Reagovat
tomasinho

To bych mu ani nepřál tak prohnilý tým.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Live, Chelsea, City - 1 bod a skore: 1:5 . Moyes

Reagovat
Manik...

City

Cardiff

Zatím paráda dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff?

Reagovat
t0mmy33MCFC

co s cardiffem?

Reagovat
Manik...

co jsou čůra ten Tottenham. Hnusný luckaři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je kiwwi kuřpéro?

Reagovat
smazaný uživatel

Už visí

Reagovat
CubONE

Reagovat
fantomas

Néééé, Bluebirds

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebaní šťastlivci v Tottenhame. Ale mám vďaka tomu 24€, takže som aj rád.

Reagovat
smazaný uživatel

strely na branu 15:0, dominancia v poli. Cardiff jedna jedina sanca za 90 min. jj cisty luck

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, nepozeral som. Ale vždy, vyhráš o gól z 93. minúty tak je to šťastie, podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tyhle fanoušky livescore. Jak vidíjou bliknout gól po osmdesáté minutě, tak je to podle nich haluz. A ti vybranější dokonce podle toho poznajou aji nasimulovanou penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strašne úzkoprsý. Prečo by to, že mali šťastie, malo hneď znamenať niečo zlé? Samozrejme, že je to šťastie, keď dáš víťazný gól v 93. minúte, o tom fakt nebudem diskutovať. To, že vy tu také niečo hneď beriete ako niečo zlé alebo podradné (asi kvôli vášmu hokeju alebo ja neviem), tak to už nie je môj problém, ty fanúšik livescore.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ale stale nechapes jednu vec. Cardiff mal stastie 92. minut v tom ze nedostal gol aj ked mohol dostat minimalne 3. my potom konecne tu smolu zlomime a sme stastlivci len preto, lebo to bolo v 93. minute? sorry ale to je hrozna hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

V konečnom dôsledku ste to šťastie mali vy. Keby ste ho nemali, tak nevyhráte. To fakt musíme riešiť takéto arbitroviny? Vôbec to nebolo myslené nejako ofenzívne, práve naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo měl Carfiff z prdele kliku že nedostali góla mnohem dřív. Což se podle statistiky zápasu jeví jako o dost pravděpodobnější, a ten gól Tottenhamu je akorát logický důsledek jejich tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

mal 92 minút a v 93.minúte sa naklonilo k Spurs a tak to aj skončilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*keď

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
tomasinho

Spurs

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Miguel19

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš pls proč nebyl defoe ani na lavce? není zraněný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je prostě válec, přišel na hřiště a hned převážil misky vah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho, Lamela a Holtbyyyyy NA NA NA NA NA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Na dnešní MCFC bych se vydržel dívat hodně dlouho... a na dnešní MU vlastně taky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
C-M@ster

Klasický Arsenalista po 5. kole.

Kolem 7-10. kola se obvykle zraňoval Fabregas, teď by mohl kozel a zas pudete dolů.

V MU nechápu ta střídání a proč třeba vůbec nehrál Nani, Chicharito nebo ten šikmookej.

Reagovat
Counter

Že půjde Arsenal dolů snad nikdo nepochybuje, to fakt nemá s dnešním hodnocením MU nic společného.

Reagovat
Rssa

Prd, letos vás vidím na titul.

Reagovat
Counter

no chance, jen otázka času, než se to začne sypat. Jádro kádru je dobré, ale to kvantum zápasů vzhledem k jeho šířce hráče semele.

Reagovat
Rssa

Všude noví manažeři, kteří zatím nejsou vůbec přesvědčivý, jediný Wenger jako starý lišák už zná svůj tým jako své boty. Navíc vy jste na zranění zvyklí, ostatní nemají vaše zkušenosti v tomto. Pokud zůstane zdravý Giroud, tak je tu velká šance.

Reagovat
Counter

Je tu šance max. na to, abychom byli ve hře o titul. Ale všichni ti noví manažeři se do toho postupem času dostanou a jejich napěchované kádry začnou vozit body kolo co kolo. Na Arsenal padne jeden dva měsíce deka, prohraje co může a zas tu budem mít boj o LM.

Reagovat
Rssa

No právě s tím všichni počítají a proto bude Arsenal podceňován i když bude mít o Vánocích už 20 bodů náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidim jako něco mezi, pánové. Mohlo by to být tak, že bude AFC celkem v klidu 3., s trochou štěstí možná i 2.

Reagovat
Counter

Mohlo, ale pravděpodobnost je dle mého nizoučká

Reagovat
Zaschrona

Gibson: "If we keep all our key players fit then we can finish top four. There’s no doubt about it."

Reagovat
tomasinho

Hodně troufalé.

Reagovat
Zaschrona

To ano, ale proste tohle je famozni, totalni revoluce ve vsech tehle vyjadrenich, rozhovorech. A myslim si, ze lepsi je byt optimisticky klub, nez klub pesimisticky.

Reagovat
tomasinho

To ano Ale jinak je to docela utopie, což je i pro LFC, se kterým letos počítám před EFC.

Reagovat
Zaschrona

Utopie, ja nevim. Myslim si, ze jsme od lonska posilili a Martinez vyresil vlastne vsechny zakladni problemy, kterem jsem v sestave videl. Meli bychom byt silnejsi nez v minule sezone. Jsme lepsi ve hre dopredu, tvorime jeste vice sanci a hra dozadu je navzdory obavam velmi dobra, zustala minimalne na Moyesove standartu. Dle toho by jsme meli hrat jeste lepe, nez vloni a to nam na tu LM mnoho nechybelo. Pokud nic jineho, tak si myslim, ze bychom opet meli bojovat alespon s vami o ten 6. flek.

Reagovat
CubONE

Tak raz mozno u priemerneho klubu motyka vystreli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Co se da delat, doba slavy MUFC spolecne s odchodem Fergusona skoncila.

Reagovat
smazaný uživatel

letos tam bude přetlak jak nikdy

Reagovat
C-M@ster

Aspoň, že ti Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

teraz nema Moyes co riesit, az do zapasu s Arsenalo musime vyhrat vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

a ked si vezmem, ze to najtazsie mame za sebou a na City a Chelsea stracame len 3 body, tak to nie je az take zle...ale dnesny vykon neospravdlnuje nic

Reagovat
CubONE

A vyhoreli sme vyslovene len dnes. Snad uz konecne zacne viac zapajat Naniho, Kagawu a Chicharita, tych chcem vsetkych vidiet v stredu.

Reagovat
smazaný uživatel

potom by ste mali prehrať a potom zasa len vyhrávajte. Deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím zápas sezony

Reagovat
A Seleção

To da dnes nekdo prenost NFL pred dvojzapasem PSG-Monaco / AC-Neapol

Reagovat
niflheim

Lehce.

Reagovat
wild

tazko k tomu nieco pisat..katastrofa

z nasledujucich 5zapasov musi byt 15b..vsetko ostatne bude sklamanie a strata

Reagovat
kiwwi

ak dame 15 bodov z tych zapasov, tak budeme na cele podla mna

Reagovat
wild

je to mozne..nepoznam presny rozpis zapasov nasich superov..avsak uz najblizsie hra Chelsea na WHL proti Spurs ,Arsenal vo Swansea a City na pode Aston Villy..to vsetko mozu byt straty favoritov

Reagovat
smazaný uživatel

A my venku s Arsenalem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, divně sem se podíval.

Reagovat
smazaný uživatel

omg Moyes, je konec septembra a ty sa stále sťažuješ na žreb...

Reagovat
Zaschrona

A teda k tomu Fellainimu - porad stale vypina pri braneni rohu + se opet projevilo jeho neprilis dobre cteni hry a koncentrace - na to aby zacal hrat lepe na DM potrebuje rozhodne cas, pokud vubec tam porad jeste muze hrat, ale dneska to byla tragedie, nejhorsi hrac na hristi - moc diky za 27,5 mega za podhrota vhodneho na nakopavani balonu, co uz pres pul sezony hraje velkou tuzku.

A co se Moyese tyka, mam z nej radost. Jeho ego dneska bylo zaslouzene potrestano. Jen tak dal.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, ty mi normalne zhnusis sympaticky Everton

Reagovat
kiwwi

toto ja nikdy nepochopim, ako moze niekomu znechutit cely tim jeden blbec na fore

Reagovat
smazaný uživatel

to je teraz, ako keby si si kopol do seba.

Reagovat
kiwwi

muhahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Ani nie, ManU zhoršiť sympatie už nemôže ani kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snaží se, to musíš uznat

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Nemuzes mi mit za zle, kdyz se te zeptam, proc bych ti ja mel zhnusit Everton? Ze kritizuju po zasluze vaseho hrace - a naseho byvaleho hrace? Nebo ze kritizuju vaseho manazera, ktery se k byvalemu klubu - memu klubu - chova naprosto ohavne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si nikdy neodpustíš kopnout do Moyesa. Teďka si odepsal Fellainiho po prvním zápasu a dvaceti minutách s Bayerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

A ohavně se podle tvojich měřítek chová aji Martinez k Wiganu. Vždyť z něho vyzobal spoustu hráčů.

Reagovat
Zaschrona

Pokud se Moyes pri kazde prilezitosti bezduvodne navazi do sveho byvaleho klubu a totalne ho nerespektuje, tak si ledascos neodpustim ani ja. Dostava to, co si zaslouzil. Ja jsem k nemu mel, i pres vzrustajici kritiku v poslednich mesicich a letech, velmi vrely fanouskovsky vztah. On to uplne zvoral.

A mezi Martinezem a Wiganem je to uplne neco jineho. On se k nim chova pozitivne, uchovava pro ne, i pro Swansea porad hodne respektu. A samozrejme to, ze si koupil z Wiganu McCarthyho s Konem je neco uplne jineho, vsak mne by taky nevadilo to, ze by si Moyes chtel koupit Fellainiho a Bainese, sam jsem tady x krat psal, ze klidne za odpovidajici castky mohou jit. Nicmene, Roberto se v mediich o nich njiak nevyjadroval ve stylu, ze pro dobro jejich karier musi jit k nam a nakonec nas jeste Whelan u obou obral o celkem slusne castky. Nijak se nevyjadruje, ze ted je konecne v klubu, kde si muze dovolit veci, ktere driv nemohl, ze ted konecne bude na stadiony souperu jezdit hrat otevrene, ze ted uz nemusi bojovat o zachranu atp. To je to, co mi a spouste dalsich fandu EFC, od Moyese brutalne vadi. A proc pro nej ztratili vsechen respekt a dneska vesmes fandili proti nemu.

Reagovat
fantomas

Jednak teda souhlasim s Palikem, ale jednak i s tebou, protože Fellaini mi dneska přišel jako velkej fail. Síla se poděla bůhvíkam, jen posouval balony, on už prostě to DMko "přežil", vůbec bych tam s nim nepočítal a zpětně ten nákup nepovažuju za nutnej a povedenej. (Ale dobře, to se ještě ukáže v budoucnu). Každopádně to, co tam dneska předváděl, by hravě zvládl i Clev/Andy, ba by ještě možná přidali něco navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze on sa ako klasicke DM vobec nesprava, dnes tam hlavne v prvom polcase bolo vela precisleni, ktore on ako DM by mal zastavovat...a celkovo zatial nemam pocit, ze by Carrickovi vyhovoval, ale ak nemame pocitat s Fellainim da DM, tak to je zle

Reagovat
fantomas

Hlavně Carrick tohle pod SAFem zvládal uplně v pohodě sám, nepotřeboval žádnou berličku (a že Fellaini zatim neni ničim jinym).

Reagovat
Zaschrona

Stejna otazka, cim jako kazim "sympaticky Everton"? Jestli to mel byt ten Palikem zminovany "prumerny Everton", tak to budu kazit se vsi radosti...

Reagovat
fantomas

Neformuloval bych to jakože "kazíš", ale ty fakt dovedeš bejt šíleně otravnej s tou svou umanutostí a vytrvalostí. Ať už je to chválení Martineze za každej výrok na adresu zahradníka, nebo právě nepřejícnost čemukoliv, co vyjde z EFC. Ale to už sem ti řikal stokrát a nezměnil ses ani trošku, takže co už..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Reagovat
Zaschrona

Neprejicnost cemukoliv, co vyjde z EFC? Promin, ale to je proste totalni kravina. Ja drtive vetsine byvalych Evertonians naopak preju mnohem vic, nez by si mnohdy zaslouzili.

A Martinez si chvalu a palecky proste zaslouzi. Ano, momentalne toho je mozna ode mne vic, nez by muselo byt, ale dosud jsem si proste na nem nenasel cokoliv, co by mi neprislo pozitivni, neco, co by mi melo vadit. Jina vec je, ze to nemusim hazet sem, ze. Nemusim se vyjadrovat vubec, aspon tady nebudu lidi silene otravovat...

Reagovat
smazaný uživatel

ale neurazaj sa hned, sak ty si inak v pohode normalne, do prichodu Moyesa k United si mne nevadil vobec nicim, ale od jeho prichodu ku nam mi pride tvoje spravanie prehnane vzdy ked sa vyjadrujes o nom, alebo o United

Reagovat
Rssa

Aspoň vidíš, co ten váš klub dělá ze slušných lidí

Reagovat
vladis271

sa proste zmierte, že Evertonians sú vlastne scousery. A s nimi vy dobrú reč viesť neviete.

Síce prispievanie obmedzil Evertonian, ale prišiel Zaschrona. Mimochodom v začiatkoch mal stále v hube LFC. ale pochopil ktorým smerom sa má vybrať.

Reagovat
Zaschrona

"Evertonians sú vlastne scousery."

A teda, ja si nejsem jisty, jestli jsem mel Liverpool furt v hube. Spis bych rekl, ze vlastne jen jednou jsem poradne mel, ovsem to ale poradne, tolikrat aby byl nekdo nazvany dementem, to se jen tak nevidi.

Reagovat
vladis271

strašná skladba vety, mi to udrelo to očí ako som to dopísal.

Reagovat
vladis271

serem nato.

Reagovat
Zaschrona

V pohode, jen mi to prislo skoro jak kdybys prave zjistil, ze Evertonians jsou taky z Liverpoolu.

Reagovat
tomasinho

A to i ode mě.

Reagovat
Zaschrona

Jojo. Ale tenkrat jsem to schytal totalne zaslouzene, to se nemuzu divit.

Reagovat
Zaschrona

Vsak ja taky proti United vesmes nic nemam nebo jsem alespon nemel, celkem jsem vam i pral, uz jen kvuli Rooneymu, jakozto jednomu z mych nejoblibenejsich fotbalistu vsech dob. Ale proste, vem si jako treba priklad situaci, kdyz by ted od leta vzal ManU Rodgers, ten presun planoval uz minimalne pul roku dopredu spolecne s SAFem a pak okamzite zacal hlasat, jak ted je v uplne nejlepsim klubu, poustel do medii vyjadreni, ze dosud byl jen u tymu plnych sracek, kde byl vlastne rad, ze se zachranil a ze ted mu Liverpool musi prodat Gerrarda s Suarezem, pro dobro jejich karier... Jak si myslis, ze by pote fandove Liverpoolu reagovali na Rodgerse?

Reagovat
smazaný uživatel

a aby toho nebolo malo, tak mi das debakel aj vo fante, to sa potom fakt necuduj..

Reagovat
Zaschrona

Zase te muze tesit, ze jsi prohral se zatim neporazenym tymem.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si žena.

Reagovat
Zaschrona

Pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

s čistým svědomím může jít po zápase spát akorát ti dva zmrdi (Rooney,Evra) + Carrick.

Jinak já bych vůbec Moyese nebránil. Valencia je otřesnej další dobu. Nani by měl mít v tuhle chvíli mít 100% základ. Pokud dojde ke zranění RvP,tak by měl šanci dostat golový Hrášek a né Welbeck.Takhle dle mě měla vypadat sestava MU od zálohy.

.......Carrick-květák.......

Nani-Rooney-Welbeck

-------Hrášek...............

Reagovat
kiwwi

Evra teda velmi ani nie

Reagovat
cristiano.K.

pokud si viděl po tom debakl,kdo bojoval, tak to byl jednoznačně Evra, byl cítit v útoku o obraně se nemá smysl bavit ve vašem podání

Reagovat
CubONE

Tak Valencia tuto sezonu az taky otrasny nebol. Inak suhlas.

Reagovat
cristiano.K.

v minulé sezoně byl,jinak jsem viděl MU jen ještě s LFC,nevím jak hrál ostatní zápasy.

Reagovat
Wat

Hezky.

Reagovat
fantomas

Marshall měl podle všeho min. jeden wondersave.

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo prosim ucet na titulky.com? diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

mám, prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

uz to mam diky

Reagovat
kiwwi

Our next 12 games- West Brom, Sunderland, Southampton, Stoke, Fulham, Arsenal, Cardiff, Spurs, Everton, Newcastle, Villa, West Ham.

30 bodov aspon

Reagovat
Wat

S kým počítáš, že ztratíte?

Reagovat
fajdax

Víc než 20 nezískáte

Reagovat
smazaný uživatel

co je doma a co venku?

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom (H)

Sunderland (A)

Southampton (H)

Stoke City (H)

Fulham (A)

Arsenal (H)

Cardiff City (A)

Tottenham (A)

Everton (H)

Newcastle (H)

Aston Villa (A)

West Ham (H)

môj tip je 27.

Reagovat
smazaný uživatel

25 pokud se jim nezraní Rooney.

Reagovat
mithro

33

Reagovat
A Seleção

Nechce se ti k tomu pripsat kdy doma/venku?

Reagovat
Counter

Chtělo by to, jinak už vám (co se obhajoby týče) poteče do bot.

Reagovat
minoLFC

Je to síce ropný tým ale skvelé sa naň pozerá keď zaberie

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten, čo vyhral PL s Aguerom a Tevézom vo forme.

Reagovat
Svatej

Tottenham slušný .. z 5 zápasů dostat jenom jeden gól, to je dobrá vizitka útok už je věc jiná, no

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Ashley Young has been arrested and charged for impersonating a professional footballer!...co sa s nim stalo, nechapem, ved on taky tragicky nebol ani zdaleka a este pred rokom pocas eura patril k najlepsim hracom Anglicka, ale toto teraz je uroven Bebe a najhorsie na tom je, ze on hraje a sedi Kagawa a Nani a potom nasa ofenziva je tragicka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není zase tak špatný. Respektive Valencia letos nehraje o nic výrazně líp. Young byl prostě vždycky hráč na pomezí lavičky a základu, který občas něco povedeného předvede, občas zklame, a když na něm nestojí hra, tak si svoje odehraje. Letos schytává jako hromosvod nadávky za celý tým. Třeba dneska, když všichni hráli jako ponocní, tak se na Younga nadávalo že blbě centruje. Že nebylo komu, a že se k centru dostal za poločas asi dvakrát, tak to nikdo nezmínil.

Reagovat
mithro

neni zas tak spatny. ale na lavicku musi ist a trochu ist do seba. ak po tychto vykonoch bude v zaklade proti WBA, tak .

Reagovat
smazaný uživatel

po tych jeho reciach o rotovani vobec neviem, co mam dalej cakat, ale zatial uplne ignoruje Evansa, Naniho, Shinjiho, Javier, ale aj Zahu, Andyho...minimalne Rio by si mal sadnut urcite

Reagovat
mithro

po tych jeho reciach o rotovani vobec neviem, co mam dalej cakat, ale zatial uplne ignoruje Evansa, Naniho, Shinjiho, Javier, ale aj Zahu, Andyho...minimalne Rio by si mal sadnut urcite

Moyes pre zapasom povedal, ze chcel mat na ten tazky zaciatok ligy ustalenu zostavu, ze niekt hracov este nepozna tak ako by chcel a dostanu sancu teraz. Uvidime. Zapas proti Liverpoolu odohraju hraci na pomedzi lavicky (Evans, Ando, Clev, Javier, ...) a zakladu plus par mladasov a na WBA? uvidime. Ak tam bude zase Young a Valencia, tak to bude znak, ze sa rotovat moc nechystame.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude znak aj niecoho ineho teda

Reagovat
mithro

bude no. ja dalsie dva zapasy na 90 per neuvidim, tak budem len do mobilu nervozne pozerat. a ked uvidim v sobotu zakladnu zostavu s nasimi flair guns aka tony a young, tak zacnem asi rovno dvojite borovicky pit

Reagovat
smazaný uživatel

..Powell dnes v utoku zase hral?

Reagovat
mithro

netusim, Coyle ho chvalil, uvidime. On by si mal Champ davat bez vacsich problemov.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
A Seleção

AC-Neapol / PSG-Monaco...???

Reagovat
Maresma

Italy

Reagovat
smazaný uživatel

psg monako...

Reagovat
CubONE

AC

Reagovat
smazaný uživatel

prvý polčas monaco a druhý polčas neapol

Reagovat
A Seleção

Davam Neapol.Zatim skvele

Reagovat
smazaný uživatel

hehe Mario nedal penaltu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor na Digi říkal, že nedal po 21 penaltách.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, som myslel, že to bolo viac. Aj tak je to pekná štatistika. To je prvá nepremenená penalta v seniorskej kariére, však?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to číslo asi nebude správně, ale 1. neproměněná to byla určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1234298_658370000860044_1837489133_n.jpg

už teraz sa hanbím za všetky pochybnosti pri podpise Flaminiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak někdo mohl pochybovat

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Counter

Flamster je boží Navíc za lidovou cenu

Reagovat
SunFells

Překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie su tie jeho hecovacky, uz len kvoli tomu obrovsky obrovsky prinos, stmleuje nas a fakt to pripomina tu partiu z 07/08

Reagovat
smazaný uživatel

Som si všimol, Mertesackera tam dnes dirigoval jak 15-ročného sopláka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho has been banned from the gym at the club's Melwood training ground - after he broke the equipment because of his strength.[Metro]

Reagovat
vladis271

on aj pri prehliadke vstupnej rozbil nejaký stroj.

Reagovat
C0br

I look at Ronaldo and I can't help but feel that he is a superior player to not only Tony Valencia, but Ashley Young as well.

Reagovat
smazaný uživatel

To tomasinho: jen abych dovysvětlil koment, na který jsi odpověděl facepalmem pod Pochettinem-předpokládám, že bubble měl namysli rozhovor pro nějaký lfcway nebo liverpoolsky, či jak ty stránky máte a napsal jsem co jsem napsal, protože posledně když jste vyzvali jednoho z nás (Heďa podle mě odpovídal velice v pohodě jen s občasným popíchnutím), tak byl nakonec mnohokrát označen nějakýma šulínama za namyšleného kokota atp. a to ani nejsme rivalové, takže toliko k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

podobne vyšiel uživateľ z našej stránky..bohužiaľ ten váš redaktor s rozdvojenou osobnosťou menom "1892" tie podpichovačky neuniesol

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladám, že nick je 1882.

Reagovat
smazaný uživatel

ano tak, a je to Bruce.

Reagovat
smazaný uživatel

a Bruce je legenda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

1892 je jirka hronek z Newcastle...1882 je bruce.

Reagovat
smazaný uživatel

A pockat, pockat trochu jsi to pokroutil, takže pokud si to dobře pamatuju:

-někdo od vás přišel s tím, jestli by někdo neudělal pro vaši stránku rozhovor před matchem

-Heďa rozhovor podstoupil

-V komentech zazněly nějaké urážky totálně mimo mísu

-My se tomu začali smát na našem webu (na váš tuším nikdo nelezl)

-Někdo od vás do nás začal píčovat na našem webu

-Bruce ho poslal do píče

-opět jsme byli rozebíráni jako čůráci na vašem webu

Reagovat
smazaný uživatel

a tu je s mrdkami, pre porovnanie

Reagovat
smazaný uživatel

No možná jsem zpomalený, ale nevím co jsi tím chtěl říct? Já v tom vidím jen potvrzení toho co jsem napsal. Jen urážky na naší adresu. Komenty od nikoho od nás nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

lenže toto nájdeš všade ak sa jedná o fanúšikovské stránky daných klubov..toto nie je premierleague.cz, kde chodia diskutovať fanúšikovia viacerých klubov..na každej fanúšikovskej stránke nájdeš takéto reči..predtým, než ste do toho šli ste museli vedieť, aké komentáre môžu byť v diskusii.majmä keď tam príde 200 ľudí sa vyjadriť..u vás také nič nevidieť? radšej nejdem spomínať pár previews, v ktorom ste neukázali takmer žiadny rešpekt voči súperovi. a to najmä od toho úražlivca Bruca.

Ako hovorím na každej fanúšikovskej stránke sa nájdu podpichovačky voči súperom a kto to nečaká, je naivný

Reagovat
smazaný uživatel

Viz níž koment na tomasinha. Nevidím důvod udělat pro váš web v dobré vůli rozhovor, aby mě tam pak banda wankerů pozurážela. Asi to není nic proti webu jako takovému, ale proti těm stupidům kteří tam chodí (samozřejmě ne všichni). Tyhle rozhovory podle mě patří právě na pl.cz, kde klidně může být v diskusi mela, ale nebude to jednostranná habaďůra.

Reagovat
smazaný uživatel

a už mi nájdeš komentár, ktorý by vyslovene urazil Heďu?

Reagovat
smazaný uživatel

+9 # Odp.: Rozhovor s fans pred zápasom: LFC - Spurs — 37Škrtič37 2013-03-09 20:21

ten fanoušek Spurs je namachrovaný debil

Reagovat
smazaný uživatel

Viz príspevok nižšie..Keby som mal riešiť každý jeden takýto príspevok, tak sa som navždy v ulite. Bruce sa zachoval ako slečinka

Reagovat
tomasinho

Tak jak jsi to pojal ale. Že je diskuze na liverpoolskem žumpa, není nic nového. Copak se ale dělá rozhovor pro bandu ubožáků? Takhle by to dopadlo na každém českém velkém fanouškovském webu. Jen jsem měl pocit, že to myslíš konkrétně proti LFC, protože jsem si v poslední době u více fandů Spurs všiml docela narážky na LFC, které dříve nebývaly.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to bylo proti těm fanouškům LFC, kteří trpí tím šíleným komplexem méněcennosti, ale hlavně celkově proti těmhle rozhovorům. Teda nemám nic proti takovým rozhovorům na neutrální půdě, ale pro váš web bych do toho po tom co jsem si tam přečetl ty komenty nikdy nešel. A pro mě to tehdy novinka byla, já na cizí weby nepáchnu, takže nemám tušení jak to kde vypadá.

Reagovat
tomasinho

Tak ono by se to komplexu dalo mluvit klidně o více týmech, vás nevýjimaje. Já taky moc na ty české weby už nechodím, ale stačí mi jednou za čas se podívat na ty diskuze třeba na devilpage, gunners a chce se mi blejt. Můj web to není, já tam nebyl více než rok, ale znám ho i z vlastní zkušenosti a vím, jak to tam chodí a jaká je diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde netvrdím, že komplexem méněcennosti trpí jen fans LFC. Jen si to u vás asi nejvíc všímám, nebo mi to připadá u vás nejčastější. Může být i zdání...

Reagovat
smazaný uživatel

tak liverpoolsky.net je najnavštevovanejší web spomedzi všetkých na CZ-SK. Okolo 25k návštev za mesiac a príspevkov je tam na každý článok od 100 až po 400, takže je jasné, že z toho veľkého počtu tam nájdeš aj urážky. U vás je napríklad malý okruh ľudí, ktorý sa tam poväčšine medzi sebou pozná a keď aj k niečomu dôjde, tak je to v priateľskom duchu.

Podľa mňa ten rozhovor nebol taký, aby naň Bruce reagoval ako reagoval. S United sme mali rozhovor a ich fanúšikovia sa smiali nášmu odpovedajúcemu a u nás sa smialo zasa na ich. Je to proste tak a treba to tak zobrať. Sú aj ľudia, ktorí pochvália komentáre z druhej strany, takže kto chce tak si nájde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o to nic, nikomu to neberu, jen jsem vyjadril svuj nazor ze bych do takoveho typu rozhovoru nesel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten frajer, co si Vadera dovolil nazvat hloupým, když jsem se mu vysmál na to, že City nemaj United čím překvapit?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si teda myslim, ze City United ani nicim United neprekvapili...z mojho pohladu prekvapili United, ze hrali taku sracku, ze lepsie proti City hral aj Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec netušim, před chvílí sem přijel ze zápasu. Každopádně Vader měl prostě pravdu.

Reagovat
Maresma

Vader má vždycky pravdu.

Reagovat
Rssa

Dokud o sobě nepřestane Vader mluvit ve třetí osobě, tak pravdu mu nikdo neuzná.

Reagovat
smazaný uživatel

a Yung ho akurát tak vysmeje.

Reagovat
Maresma

Nechte Vadera na pokoji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Musí se polepšit.

Reagovat
mithro

no ale zase protu Hullu hralo sracku City. Toto je prvy zapas v sezone, kt odohralo City tak ako sa od nich ocakava.

Reagovat
smazaný uživatel

City hralo to, co sme im nechali hrat, ved taky vykon som od nas asi este nevidel...City hrali dost dobre, ale by som z toho nerobil nejake zavery, lebo taky rozdiel aky bol dnes, medzi tymi muzstvami nie je ani nahodou

Reagovat
mithro

neviem, dnes boli City super, Kompany absolutne zviera, ten si Rooneyho (nasho najlepsieho hraca) cely zapas mazal a krasne to zhrnul po zapase, ze pre nich tento zapas znamenal viac ako pre tie nase slecinky. Toto iste nam spravil Liverpool u nich doma, ten zapas pre ich hracov znamenal viac. Nasi hraci zase niekde hlavami v oblakoch. Som hrozne zvedavy, ako sa k tomu postavia v dalsom zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

"He lost his way a little bit, but he is not a bad boy. He is a good guy. He took the easy way a little bit but now he realises there are some [signals] in your career when players think that is the moment for them. He has got the message. Honestly, he was supposed to go, but he stayed and once he stays you have to consider him as a full player of the squad."

Wenger o Bendtnerovi. Predpokladám, že v najbližšej dobe dostane príležitosti v pohároch a podľa výkonov sa bude rozhodovať o jeho novom kontrakte a našej aktivite na prestupovom trhu v zime. Ja by som sa cez všetko asi dokázal preniesť, ak by to bol ten Nicklas z posledných 2 sezón u nás. Ako som už napísal, on vo forme je to najlepšie ako dvojka na hrot u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BUyEr3HCIAELp9F.jpg

sila tu keby sme stratili body by bola ohromna skoda

Reagovat
Hejnak

remízový zápas, haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

No jejejéééééé, kdopak vyndal před timhle kolem Kuna z fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

A 16 bodů na střídačce... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, fakt se budu soustředit jen na poháry.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

yahoo fanta ještě není takovej průser, ale klasická PL fantasy, to je jedna obrovská tragédie

Reagovat
Wat

Lloris a Fonte na střídačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies(9), Lallana(6)

Reagovat
Swarley

celkově 32 bodů za tohle kolo, není moc co dodávat

Reagovat
tomasinho

34

Reagovat
tomasinho

A to mě zachránil až Özilek.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatejch mejch 60 teda, ale víte co, sem zvyklej na poháry, tam mám jiný standarty.

Reagovat
tomasinho

Tak já jsem taky zvyklý na něco jiného, narozdíl od jiných jsem se loni neplácal někde na chvostu nebo ve středu tabulky, tři roky jsem nebyl mimo top 5.

Reagovat
Zaschrona

Hmmmm... Ja mam ted jen 42 a to me zachranil Bony, kterej nehral, takze se mi pricetli body za Shawa.

Reagovat
Counter

tobě poslední dobou lítá i/y úplně nahodile.

Reagovat
Zaschrona

Ale totalne.

Reagovat
Counter

Chvíli jsem přemýšlel, že ti to opravím, ale jak jsem jich už v nějakém delším příspěvku viděl víc... :-D

Reagovat
Zaschrona

Je to mozny, hlavne v posledni dobe jsem s timhle naprosto mimo, nechapu to. Kdyz jsem ted psal praci asi 15 stran dlouhou, nedokazes si predstavit, kolik hrubek jsem tam objevil. Snad to je jen nejaky otres, jinak jsem fakt v problemech.

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Reina chytil Mariovi penaltu

Reagovat
mithro

Mario nedal penaltu. tak to ma uz ta nasa prehra ani nesokuje, dnes je zvlastny den

Reagovat
Wat

*Reina chytil penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

fú, tak to je smutné, že mu končí tá úžasná štatistika.

Reagovat
kvasha16

skoda, mal dost solidnu snuru

Reagovat
smazaný uživatel

tak mu treba

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už nebude mít vlastnost, kterou by vyčníval z průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

bude mít, pořád bude trotl ( inspirace z Hancocka dneska )

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

grumpy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oco si bol isty ze neda..inak ale hraje fakt paradne, co som videl suverenne najlepsi na ihrisku

Reagovat
kvasha16

Chelsea midfielder John Obi Mikel completed more passes this weekend (83) than any other Premier League player. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/1f8d946

http://bit.ly/1fr9yM5

http://bit.ly/1dBzi6A

Ten posledný je tématický, vzhľadom na to, že na Markíze zrovna beží 96 hodín.

Reagovat
herbage

Arsenal suché triko, Tottenham opět haluz 1:0. Když ne z penalty, tak až v nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

ty si haluz. súdiš podľa toho, v ktorej minúte padol gól

Reagovat
Rssa

Reagovat
Free_player

dej si facku ... Spurs měli celou do navrch, ten gol byl víc než zaloužený

Reagovat
Free_player

*zasloužený

Reagovat
Counter

Rafa the Magician prostě boží, ten si Itálii podmaňuje skoro jako Arsenal PL.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pěkně posílil. On bude pro Itálii jak stvořený podle mě. V Interu nedostal čas, každý od něj po té životní sezoně čekal zázraky, jenže ti hráči byli pod Mourinhem na vrcholu a životní forma je upustila. Skoro nikdo z nich už nehrál tak, jak v té sezoně a odnesl to právě Rafa. Navíc přivedl do Evropy Coutinha, za což mu můžeme děkovat.

Reagovat
cristiano.K.

Coutinha nepřivedl on né?

Reagovat
tomasinho

Přivedl tuším, léto 2010.

Reagovat
Zaschrona

On tam jen prisel leto, co Rafa prisel do Interu. Jinak byl prestup dohodnuty, ted nevim jestli za Manciniho nebo uz za Mourinha, ale uz kdyz mu bylo asi 15 nebo 16, psalo se o nem dlouho jako o super talentu.

Reagovat
Tomanatura

No to urcite Coutinho byl domluveny od roku 2008, Rafa v Italii neudelal jediny prestup, jelikoz do nich ani nema co kecat.

Reagovat
tomasinho

Ok, díky za upřesnění. Já to spojil se společným datem příchodu. Tak se teda omlouvám za mystifikaci.

Reagovat
Tomanatura

A jen dodatek k tomu Interu - amater Leonardo to vzal po nem a udelal snuru tusim 11 vyhranych zapasu za sebou. Ten tym byl dobry, Rafa do nej vubec nesedel.

Reagovat
Counter

Aspoň si teď v Neapoli může napravit reputaci.

Reagovat
tomasinho

Tak efekt nového trenéra se projevil. Mi přišel ten tým v úvodu sezony docela vyčpělý, taková ta mistrovská kocovina, jak se říká. Asi tam Rafa neseděl, ale mohl dostat víc času.

Reagovat
Tomanatura

Tak on nezacal nejhur, zlom prisel az tim zapasem na WHL a spoustou zranenych, navic byly sporu uvnitr kabiny. Hraci nesouhlasili s Rafovyma treninkama, byli to Mourinhovi mazlicci a jiny pristup nechteli. Proc by taky meli, kdyz se pri tom starem dockali nejuspesnejsi sezony v historii Italie.

*jen oprava, nebylo to jedenact zapasu po sobe, ale 9 vyher z 11 zapasu.

Reagovat
cristiano.K.

nebylo to tak, že Rafa chtěl nějaké určité posily nebo alespon peníze na ně a nedostal je?

Pak bylo MS klubů a dostal nůž na krk po špatném úvodu v SA, že jestli nevyhraje MS klubů tak skončí, on ho vyhrál a stejně skončil?

Reagovat
Tomanatura

Znovu opakuju, Rafa nedelal prestupy a nedela je ani ted. Ano, po konci jeho angazma se zacal stezovat, ze chtel posily, ktere nedostal, ovsem sam pred sezonou rikal, ze mu Coutinho s Biabianym staci, jelikoz maji obrovsky potencial. Ted presne nevim, jak to bylo, Jajinek to tehdy psal, ten si to urcite pamatuje.

Reagovat
cristiano.K.

ok. díky, zas tolik mě to nebere,abych se na to dál ptal

Reagovat
cristiano.K.

přijímám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hlavne udelali s De Laurentisem naprosto uzasnou vymenu Cavaniho za jeste lepsiho Higuaina, diky ktere i meli vic penez na kvalitni doplneni kadru. Moc se mi libi, co tam pres leto udelali, neda se jim neprat.

Reagovat
tomasinho

Navíc má idelní hráče na svoje 4-2-3-1, ta sestava má fakt sílu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Tak zrovna za vcerajsok ich mozete chvalit max za efektivitu (3 strely na branu - 2 goly), inac cely zapas nic extra, tlacili sme ich a nebyt dost velkej smoly (tycky, brvno, nepremenena penalta, dva diskutabilne zakroky v 16tke), dostali by. AC si to vyzralo do dna. A s tym, ze Higuain je lepsi nez Cavani nesuhlasim. Je vhodnejsi do Benitezovho 4231, ale urcite nie lepsim utocnikom.

Reagovat
blade115

Pár zajímavých skutečností z poslední doby:

Balotelli neproměnil penaltu.

John Obi Mikel dal gól.

Valdes má formu.

Arsenal na čele tabulky.

Barca měla menší držení míče než soupeř.

United prohrál s Howardem Webbem na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Valdes má formu už tak 4 roky, ty faktaři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Neni to moje a Valdese ve forme jsem jeste nevidel, jak jsem ziv.

Reagovat
Rssa

Čí jsi fake?

Reagovat
Counter

není

Reagovat
Rssa

To ale potom postrádá jeho předchozí komentář smysl. Pokud neviděl Valdese ve formě jak je živ...

Reagovat
blade115

Ty jses jenom hrozne hloupej. Ja uz rikal, ze to neni moje, a i kdyby Valdes nekdy formu mel, tak jsem ho pritom nesledoval. Hra Barcelony se mi poslednich pet az ctyri roky hnusila.

Reagovat
Rssa

Nepostuj něco, co nemáš ověřené a co není pravda. To jsi pak za hloupého ty.

Reagovat
blade115

A co na tom konkrétně není pravdivého?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Messi ani Sturridge nedali gol, ba dokonce ani žiroud

Reagovat
smazaný uživatel

ani Benteke.

Reagovat
tomasinho

Ten neměl gól v každém zápase

Reagovat
Dominator

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

inak este par slov ku gnabrymu - po rozpacitom zaciatku, kedy sa bal zodvihnut hlavu, sa do toho postupne dostal a ukazal velmi zaujimavy vykon..najviac prekvapil svojou defenzivou - vracal sa neskutocne zodpovedne na to aky to je typ hraca a par lopt aj normalne vybojoval, to som vobec netusil ze sa v nom skryva..myslim ze sa ukazal ako realna alternativa a mozeme s nim pocitat, po dnesku nepochybujem o tom ze sa presadi...

Reagovat
smazaný uživatel

On už aj predtým, keď hrával za áčko, tak mal problém s tým, že si neveril, na tom musí popracovať, skvelého hráča robí hlavne hlava. V U21 si z nich robí dobrý deň a sa mu tam súperi po každom zápase skladajú po libre za kolotoč a keď príde do áčka, tak je alibistickejší než Robo Fico.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Chtěl bych ho teda měl trošku dál od základu, má ještě čas. Ale je to jeden z mála produktů akademie z posledních let, který by se mohl chytit.

Jinak pořád mám raději Rya

Reagovat
smazaný uživatel

toho som si dnes ani nevšimol za tých 20 minút. Bolo to aj tým, že sme vlastne ani nehrali futbal, ale aj tak...

Reagovat
Counter

Byl fajn náhodou, vypresoval několik míčů a založil tím velkou šanci. Musíme z něj udělat hvězdu, aby přebil Kagawu v prodeji dresů a MU se ho konečně nadobro zbavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ryo toho právě pro ofenzívu udělal tak desetkrát víc za tu krátkou dobu než Gnabry. Třeba jak Ramsey dobře pálil na konci, to byla de facto Ryova práce.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam rya tiez velmi rad, robi sa tu z neho drevak nepravom, tesim sa na coc

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo Di Canio sacked by Sunderland Já to věděl První bod v hrubasový preseason tipovačce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tam mal snáď každý.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

pred zápaosm s nami.... teraz sme tam schopní stratiť...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Se uvidí jestli to bude výhoda nebo nevýhoda..

Reagovat
tomasinho

Borini hrát nemůže, takže je možné všechno.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ve kterém šlánku je ta tipovačka?

Reagovat
mithro

Sunderland AFC confirms that it has parted company with Head Coach Paolo Di Canio this evening

Reagovat
smazaný uživatel

takze RDM

Reagovat
mithro

mohol by. a hned dalsi zapas v lige tri body

Reagovat
tomasinho

Snad ne, snad má soudnost a počká si na pořádný tým.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

Tak teď přeju Sunderlandu sestup

Reagovat
Counter

Vzhledem k tomu množství hráčů, co si k sobě Di Canio natahal, je neuvěřitelné, že ho tak brzo vyhazujou.

Reagovat
smazaný uživatel

navyse jak mi ho tu opisoval hrubas, on kvality zrejme urcite ma, ale zase tie vysledky su katastrofa no, cakal som ale tiez, ze ho podrzia

Reagovat
Counter

Breaking News: Paolo Di Canio has left Sunderland amid rumours he is set to replace David Moyes at Man United.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

pff, to som sa dozil, ze United je sucastou takychto vtipkov

Reagovat
nani92

Reagovat
Dominator

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte s fantou do píče všichni! Postavil jsem naprosto dokonalou mašinu na body a pak...jsem se zapoměl přihlásit do jakékoliv ligy

Reagovat
Counter

můžeš i dodatečně

Reagovat
mithro

napis kolko mas bodov a my ta dostaneme do reality

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vyjadřoval se někde Moyes vůbec k tomu dnešnímu propadáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes: "Every manager has bad days and bad results. I'm no different. I've not even thought about Wed (v Liverpool) yet. We need to put this behind us and move on. It is a long season. Man City were good, we weren't."

Reagovat
smazaný uživatel

no šak nečítate vlastné oficiálne stránky? potvrdil, že man city boli na úplne inej úrovni ako vy

Reagovat
mithro

vyjadroval ale vsetko take klasicke reci , dolezite bude ako sa vyjadri v zapase s Liverpoolom a WBA.

Reagovat
Swarley

už to čtu, zase ten Rooney tam..tak pak to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, toho Rooneyho mu proste cpou porad. nechapu jakou odpoved cekaj? Wayne byl naprosto hroznej, skoda, ze jsem ho neprodal do Chelsea??

Reagovat
cristiano.K.

na dovolenou jsem si koupil časopis Gol,kde byl článek s Mariem. Vyjadřoval se tam ohledně penalt,kdy vždy čeká na pohyb brankáře, jediná šance,že nepromění je když se dostatečně nesoustředí.

Jinak ho v tom článku nazvali záložníkem

Reagovat
Zaschrona

Jeden z tehle tri znaku bude novym znakem EFC od dalsi sezony, ted uz zalezi jen na hlasovani fandu...

https://pbs.twimg.com/media/BUy-BDsCEAAbZjE.jpg

Ja nevim, ale proc se nemuze hlasovat i pro neco jako je tenhle https://pbs.twimg.com/media/BUy-RLRCMAECbRf.jpg - ten by byl uplne super.. z tech prvni tri urcite ten nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

prvý je naj

Reagovat
Zaschrona

Ja nevim, kdyz to srovnam s tim, z ceho vybirali fandove Crystal Palace, tak mi je z toho fakt do place.. http://www.asemcah.com/wp-content/uploads/2013/08/crystal-palace-fcvote-----crystal-palace-fc-new-badge-new-logo-new-uniforms-new-kits-23g2ytdo.jpg

Ale oni taky nakonec skoncili s jednim z fan designu, tak snad je porad sance...

Reagovat
mithro

hm, oni idu teraz niekedy menit znak? lebo ich mmntalny je iny, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok ho zmenili, ale verejnosti a hlavne fanúšikom sa nepozdáva. Preto žiadali vedenie o zmenu, ktorú aj dosiahli a od nasledujúcej sezóny bude nový znak.

Reagovat
Zaschrona

Presne tak, proti tomu, ktery pro letosek predstavil, se zvedla obrovska vlna nevole, udelala se velika petice a klub byl donuceny k tomu, aby se pro dalsi sezonu zmenil znak znovu, tentokrat to konzultuje s fanousky a neni divu, ted mame fakt extermni hruzu. Fandove chteji mit na znaku v kazdem pripade jmeno, vez a motto v plnem zneni + pokud mozno, tak drtiva vetsina i rok zalozeni a vavrinove vence. To ten soucasny absolutne nesplnoval. Ta jednicka, ktera to hlasovani jednoznacne vyhraje, to sice splnuje, ale je to hodne nic moc, po netu kolovali stovky lepsich fanouskovskych navrhu..

Reagovat
Zaschrona

Jo aha, ty myslis CP. Ti uz ho pro letosek zmenili, tohle co maji je nakonec upravena fanouskovska verze te odhlasovane sestky.

Reagovat
Hejnak
Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někdo kdo má nebo bude mít NHL 14 na PS3?

Už loni jsme hráli GM connected ve 4 lidech, bylo by supr, kdyby nás bylo víc. Kdo by měl zájem, tak kontaktujte na FB https://www.facebook.com/sipek.jirka

Reagovat
Masi

Jak je na tom prosím Mesut s asistencema za Arsenal? Díky

Reagovat
teenz

Celkem má 4 v PL ? Jednu při debutu a teď tři.

Reagovat
Masi

To je dábel. V LM ale houby co?

Reagovat
Counter

Za dva zápasy v PL má 3 asistence (+1x střelil na bránu, brankář vyrazil a Ramsey doklepával, Opta to nebere jako assist). V LM zatím za jeden zápas nic.

Reagovat
Masi

Díky dobrá vílo.

Reagovat
tomasinho

Real Madrid president Florentino Perez has told Liverpool fans he will not bid for Luis Suarez when the transfer window opens at the end of the year.

The news will come as a further boost to Liverpool supporters who eagerly await the return of their star man after serving a 10-match ban.

'We will not be signing anyone in January,' he said to the club’s members at the Real Madrid annual general meeting on Sunday.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, aj keby ho chcel tak s tým v januári spraví toľko, koľko v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene aspoň nebude mít konkurenci

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

takže k nám, no.

Reagovat
mithro

Did you know six of Manchester United’s 13 Premier League titles have seen them win only two of their opening five games?

nope

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je to cítiť v tej tabuľke

Reagovat
cristiano.K.

né,že by mě to nešokovalo,ale minulou sezonu byl vyhlášen jejich nejlepším hráčem

Reagovat
Free_player

Spurs

Reagovat
nani92

Soldado Spurs by mali pokračovať v hľadaní útočníka..

Reagovat
cristiano.K.

že se kohouti ani nepochlubili,že jim rozhodčí pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Čím?

Reagovat
cristiano.K.

neuznaný gol po rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

správně neuznaný*

Reagovat
cristiano.K.

to chceš říct,že to byl faul na Llorise jo?

Reagovat
smazaný uživatel

bol tam dokonca dvojity faul... rozhodca si mohol vybrat ci piskne to ako Gunarson dal do klinca Llorisovi ruku alebo to ako (uz si nepamatam kto) fauloval Dawsona pri vyskoku ked sa nanho zavesil oboma rukami.

Spornejsi bol skor ten najazd Campbella a zakrok Llorisa rukou na hranici 16

Reagovat
smazaný uživatel

Na Llorise nevim, na Dawsona uričtě

Reagovat
cristiano.K.

už jsem to viděl,jestli faul tak minimálně, váš hráč ani nechtěl vyskočit

Reagovat
SunFells

Škoda SuperMariovi statistiky, ale na tohoto kabrňáka se chytat nemohl

https://pbs.twimg.com/media/BUy1Wf0CIAA5-Kf.jpg

Reagovat
mithro

Stoke had 65% possession in the second half and only made 21 fewer passes than Arsenal in this game.

tak to sa nezdaju

Reagovat
soukup

ale byla to taková platonická převaha spíš. Nic extra co do šancí, ani co do koukání

Reagovat
cristiano.K.

Jonjo s přímáku trefil rohový praporek

Reagovat
Dominator

Reagovat
cristiano.K.

*z

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

A zařídil zase gól.

Reagovat
smazaný uživatel

má to v noze

Reagovat
cristiano.K.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TQY0MtNovlQ

Pepe se do tý Barcelony dobře rozchytává

Reagovat
C0br

800. proti Mojesovi

Reagovat
Free_player

nějak brzo

Reagovat
Swarley

ten je proti němu ještě než vůbec přišel

Reagovat
kiwwi

a keby kupil Messiho, to by si az videl

Reagovat
Swarley

to je fakt

Reagovat
C0br

Zlatej včerejší přístup oproti Messimu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Free_player

a asi věděl proč .... třeba já osobně jsem víc zvědav jak si Moyes povede v LM

Reagovat
Swarley

v LM tuhle sezónu nikdo žádné zázraky očekávat nebude, ale chce to úspěšnou sezónu v PL...zatím to vypadá opačně

Reagovat
Free_player

no jasný ... taky z toho mám ten pocit ...

Reagovat
C0br

Si připravuju půdu, abych mohl případnit tvrdit, že jsem to tvrdil už od začátku

Reagovat
Swarley

na tebe bych si vzpomněl hned

Reagovat
Rssa

Cobra je mufanský dolar

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

nemáš z minulého kola?

Reagovat
Sosi

Co ten Vydra, bude vůbec hrát?

Reagovat
tomasinho

Je zraněný, ale i tak má velkou konkurenci, Anelka, Long, Anichebe, navíc na křídle Sinclair a Amalfitano. Spíše si nekopne pořádně.

Reagovat
Sosi

jo vlastně, zranění, díky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele